Lampkultur » Bordslampor

Märken på bordslampor:

H. Skjalm P bordslampor

Populärt inom H. Skjalm P bordslampor

 • Squarebox Mässing (Mässing/guld)

  Fyrkantig, nätt bordsfot i mässing som inte gör mycket liv av sig, men som tillför så mycket till ditt hem! För att sätta din egen prägel på lampan så kan du variera den i oändlighet med dekorativa glödlampor. Levereras med sladd + strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Skrivbordslampa svart/mässing H. Skjalm P (Svart)

  Unik och elegant designad skrivbordslampa i fin svart färg med detaljer i mässing. Den är enkel i sitt utförande, samtidigt som den är iögonfallande och tuff! Dessutom så är ju färgkombinationen svart och mässing en riktig höjdare! Den sprider även ett bra ljus vilket är optimalt till koncentrationskrävande aktiviteter. Ljuskälla ingår ej.
 • Bordlampa svart/mönster H. Skjalm P (Svart)

  Genomarbetad och dekorativ bordlampa som är en fin inredningsdetalj till ditt hem. Den går dessutom att vrida så ljuset faller som man vill ha det. Ljuskälla ingår ej.
 • Skrivbordslampa Mässing (Mässing/guld)

  En ultimat och hemtrevlig skrivbordslampa i råmässing eller mattmässing. Den är både höj- och sänkbar, med en riktbar skärm och strömbrytare på sladden. Skapa en härlig inredningsstil på skrivbordet med denna klassiska lampan som aldrig går ur tiden! Ljuskälla ingår ej.