Lampor från H. Skjalm P

 • Vägglampa råmässing H. Skjalm P (Råmässing)

  Vägglampa råmässing H. Skjalm P (Råmässing)
  Klassisk vägglampa i rå mässing som aldrig kommer gå ur tiden. Du kan enkelt vrida på skärmen upp och ned, helt efter eget behov av ljus. Fungerar både som läslampa i sovrummet, som en snygg inredningsdetalj till hallen eller vardagsrummet. Har du något speciellt som du vill lysa upp?Ansluts med hjälp av den utanpåliggande kabeln. Ljuskälla ingår ej.
 • Takpendel svart/mässing H. Skjalm P (Mässing/guld)

  Takpendel svart/mässing H. Skjalm P (Mässing/guld)
  Tuff taklampa med en snygg hållare i mässing och svart skärm. Livar gärna upp din inredning hemma hos dig och placeras med fördel både i köket, sovrummet eller vardagsrummet. Den är lätt att placera ut, helt enkelt, och mässingsdelen gör verkligen lampan spännande. Varför inte kombinera med en dekorativ glödlampa i din egen smak och tycke?Levereras med 2,5m kabel (utan takkontakt).Ljuskälla ingår ej.
 • Vägglampa rund svart/guld H. Skjalm P (Mässing/guld)

  Vägglampa rund svart/guld H. Skjalm P (Mässing/guld)
  Spännande vägglampa med svart skärm och dekorativa guldfärgade detaljer. Skapar ett indirekt ljus på väggen och drar garanterat blickarna till sig. Passar bra som hallbelysning/trappbelysning där man inte eftersträvar så bländande ljus.Ljuskälla ingår ej.
 • Squarebox Mässing (Mässing/guld)

  Squarebox Mässing (Mässing/guld)
  Fyrkantig, nätt bordsfot i mässing som inte gör mycket liv av sig, men som tillför så mycket till ditt hem! För att sätta din egen prägel på lampan så kan du variera den i oändlighet med dekorativa glödlampor.Levereras med sladd + strömbrytare och stickkontakt.Ljuskälla ingår ej.
 • Skrivbordslampa svart/mässing H. Skjalm P (Svart)

  Skrivbordslampa svart/mässing H. Skjalm P (Svart)
  Unik och elegant designad skrivbordslampa i fin svart färg med detaljer i mässing. Den är enkel i sitt utförande, samtidigt som den är iögonfallande och tuff! Dessutom så är ju färgkombinationen svart och mässing en riktig höjdare! Den sprider även ett bra ljus vilket är optimalt till koncentrationskrävande aktiviteter.Ljuskälla ingår ej.
 • Fönsterupphäng svart/blå H. Skjalm P (Blå)

  Fönsterupphäng svart/blå H. Skjalm P (Blå)
  Nytt fräscht upphäng från H. Skjalm P. Riktigt fin färgkombo i svart/blått och med svart sladd. Den är otroligt fin i ditt hem, men passar lika bra i offentliga miljöer. Varför inte liva upp ett ljust rum med lite härliga, behagliga färger? ingen takkontakt ingår.Ljuskälla ingår ej.
 • Pendel H. Skjalm P 30cm (Svart)

  Pendel H. Skjalm P 30cm (Svart)
  Stilren och klassisk pendel från H.Skjalm P som har en handgjord skärm, vilket gör att varje lampa är unik. Skärmen har en spräcklig yta i ett svartgrått mönster som dels ger lampan ett industriellt och elegant utseende, men också gör att den känns mer levande i sitt uttryck. Lampan passar lika bra hängande för sig själv över köksbordet, som fler i rad över ett större matsalsbord.Levereras med matchande svart kabel.Ljuskälla ingår ej. 
 • Studio pendel 29cm (Mässing/guld)

  Studio pendel 29cm (Mässing/guld)
  Studio pendel är tillverkad utav 100% mässing. Designad i en klassisk stil och passar perfekt över köksbordet.Ljuskälla ingår ej.
 • Studio pendel 40cm (Mässing/guld)

  Studio pendel 40cm (Mässing/guld)
  Studio pendel är en klassisk och stilren taklampa som är tillverkad av 100% mässing. Dess enkla och tilltalande uttryck gör att den passar lika bra i moderna hem som i mer klassiska miljöer. Häng lampan över köksbordet, på kontoret eller i vardagsrummet - var den än placeras så ger den ett bra ljus och en inbjudande känsla. Finns även i en mindre storlek.För ett mer spännande uttryck - använd en större LED-lampa. Ljuskälla ingår ej. 
 • Studio pendel 29cm (Svart)

  Studio pendel 29cm (Svart)
  Studio pendel är en klassisk och stilren taklampa som är tillverkad av svart metall. Dess enkla och tilltalande uttryck gör att den passar lika bra i moderna hem som i mer klassiska miljöer. Häng lampan över köksbordet, på kontoret eller i vardagsrummet - var den än placeras så ger den ett bra ljus och en inbjudande känsla. För ett mer spännande uttryck - använd en större LED-lampa. Levereras med matchande svart kabel.Ljuskälla ingår ej. 
 • Studio pendel 40cm (Svart)

  Studio pendel 40cm (Svart)
  Studio pendel är en klassisk och stilren taklampa som är tillverkad av svart metall. Dess enkla och tilltalande uttryck gör att den passar lika bra i moderna hem som i mer klassiska miljöer. Häng lampan över köksbordet, på kontoret eller i vardagsrummet - var den än placeras så ger den ett bra ljus och en inbjudande känsla. Finns även i en mindre storlek.För ett mer spännande uttryck - använd en större LED-lampa. Ljuskälla ingår ej. 
 • Vägglampa blank H. Skjalm P (Förkromad/blank)

  Vägglampa blank H. Skjalm P (Förkromad/blank)
  Klassisk vägglampa i blank metall som aldrig kommer gå ur tiden. Skärmen är justerbar och går enkelt att vrida upp och ned, helt efter eget behov av ljus. Fungerar både som läslampa i sovrummet, som en snygg inredningsdetalj till vardagsrummet eller som en välkomnande detalj i entrén.Levereras med svart sladd + strömbrytare & stickkontakt.Ljuskälla ingår ej.
 • Vägglampa rå antik H. Skjalm P (Svart)

  Vägglampa rå antik H. Skjalm P (Svart)
  Klassisk vägglampa i svart rå antikfinish som aldrig kommer gå ur tiden. Skärmen är justerbar och går enkelt att vrida upp och ned, helt efter eget behov av ljus. Fungerar både som läslampa i sovrummet, som en snygg inredningsdetalj till vardagsrummet eller som en välkomnande detalj i entrén.Levereras med svart tygsladd + strömbrytare & stickkontakt.Ljuskälla ingår ej.