Lampor från H. Skjalm P

 • Skrivbordslampa svart/mässing H. Skjalm P (Svart)

  Skrivbordslampa svart/mässing H. Skjalm P (Svart)
  Unik och elegant designad skrivbordslampa i fin svart färg med detaljer i mässing. Den är enkel i sitt utförande, samtidigt som den är iögonfallande och tuff! Dessutom så är ju färgkombinationen svart och mässing en riktig höjdare! Den sprider även ett bra ljus vilket är optimalt till koncentrationskrävande aktiviteter. Ljuskälla ingår ej.
 • Squarebox Mässing (Mässing/guld)

  Squarebox Mässing (Mässing/guld)
  Fyrkantig, nätt bordsfot i mässing som inte gör mycket liv av sig, men som tillför så mycket till ditt hem! För att sätta din egen prägel på lampan så kan du variera den i oändlighet med dekorativa glödlampor. Levereras med sladd + strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Bordlampa svart/mönster H. Skjalm P (Svart)

  Bordlampa svart/mönster H. Skjalm P (Svart)
  Genomarbetad och dekorativ bordlampa som är en fin inredningsdetalj till ditt hem. Den går dessutom att vrida så ljuset faller som man vill ha det. Ljuskälla ingår ej.
 • Fönsterupphäng H. Skjalm P (Mässing/guld)

  Fönsterupphäng H. Skjalm P (Mässing/guld)
  Exklusivt upphäng som är skapad i den slående kombinationen mässing och svart. Använd en dekorativ ljuskälla i som passar just dig, för att sätta din prägel på lampan. Du kan använda den både i fönstret, likaväl som över ett bord eller bänk. Varför inte placera ut flera stycken i grupp över matsalsbordet? Levereras med 2,5m kabel (ingen lampropp medföljer). Ljuskälla ingår ej.
 • Vägglampa svart/mässing H. Skjalm P (Mässing/guld)

  Vägglampa svart/mässing H. Skjalm P (Mässing/guld)
  Spännande vägglampa med svart stomme och lamphållare i matt mässing. Skärmen är flexibel, vilket gör att du enkelt kan rikta den åt olika håll - allt för att den ska passa in hos just dig och dina behov. Kanske är detta den perfekta lampan till sovrummet eller hallen. Den passar enkelt in bland övrig inredning! Ljuskälla ingår ej.
 • Fönsterupphäng svart/blå H. Skjalm P (Blå)

  Fönsterupphäng svart/blå H. Skjalm P (Blå)
  Nytt fräscht upphäng från H. Skjalm P. Riktigt fin färgkombo i svart/blått och med svart sladd. Den är otroligt fin i ditt hem, men passar lika bra i offentliga miljöer. Varför inte liva upp ett ljust rum med lite härliga, behagliga färger? ingen takkontakt ingår. Ljuskälla ingår ej.
 • Vägglampa rund svart/guld H. Skjalm P (Mässing/guld)

  Vägglampa rund svart/guld H. Skjalm P (Mässing/guld)
  Spännande vägglampa med svart skärm och dekorativa guldfärgade detaljer. Skapar ett indirekt ljus på väggen och drar garanterat blickarna till sig. Passar bra som hallbelysning/trappbelysning där man inte eftersträvar så bländande ljus. Ljuskälla ingår ej.
 • Skrivbordslampa Mässing (Mässing/guld)

  Skrivbordslampa Mässing (Mässing/guld)
  En ultimat och hemtrevlig skrivbordslampa i råmässing eller mattmässing. Den är både höj- och sänkbar, med en riktbar skärm och strömbrytare på sladden. Skapa en härlig inredningsstil på skrivbordet med denna klassiska lampan som aldrig går ur tiden! Ljuskälla ingår ej.