Lampor från Woud

 • Annular Taklampa Large Black - Woud

  Annular Taklampa Large Black - Woud
  DesignM-S-D-S för WoudKonceptAnnular pendellampa Black är en elegant och vacker pendellampa som består i sin enkelhet av en konformad skärm där ljuset skiner snyggt runt i kanten. Den inbyggda LED-slingan sprider ljuset direkt ned och ger lampan ett spännande grafiskt ljus. Lampan är otroligt enkel och passar lätt in i den skandinaviska inredningen där det är fokus på det minimalistiska och tidlös design. Den kommer i två olika storlekar, 32 cm och 46,8 cm. Lampan hänger snyggt ensam över mat- eller soffbordet men kan också mixas på tvärs med olika färger och storlekar för att uppnå ett er konstnärligt uttryck i hemmet.Den är designad av M-S-D-S. och deras design kännetecknas av att den förenar modern kultur med de grundläggande principerna inom god design och hantverk. Se de två olika storlekarna här, där du också kan välja mellan de olika färgerna som passar in i den nordiska inredningen.
 • Pump Bordslampa Svart/Opal - Woud

  Pump Bordslampa Svart/Opal - Woud
  DesignKutarq Studio för WoudKonceptPump bordslampa Svart/Opal är inspirerad av formen på en luftballong. Den är designad av Kutarq studio som designar möbler, inredning och inte minst lampor utifrån idén om att varje projekt skall ha sin egna personlighet och ett eget liv. Lampan är ihopsatt av en voluminös lampskärm av opalglas på en karakteristisk lampfot med fem ben av svarta metallrör. Den trevliga belysningen passar lätt in i den skandinaviska stilen där det är fokus på minimalistisk inredning och enkel design. Placera lampan på sängbordet, en liten byrå i vardagsrummet eller precis där du önskar en varm och skön belysning.Pump-lampan passar perfekt in i Wouds urval av bordslampor, som alla har kvalitet, ärlighet och enkelhet gemensamt. Se urvalet av Woud bordslampor här.
 • Study Bordslampa Vit - Woud

  Study Bordslampa Vit - Woud
  DesignM-S-D-S för WoudKonceptStudy bordslampa Vit är den klassiska bordslampan på ett helt nytt sätt. M-S-D-S är kända för att arbeta innovativt med material, form och enkla detaljer i deras designs. Detta ser man tydligt i Study, där deras uppfinningsrikedom också kommer till uttryck.Den enkla och charmerande bordslampan är designad till att stå på skrivbordet där det direkta ljuset ger bra arbetsljus. Den kan dessutom lätt användas på en byrå i vardagsrummet eller som sänglampa på nattduksbordet.Bordslampan är stöpt i ett stycke metall, som ger ett ytterst minimalistiskt uttryck och passar perfekt in i den skandinaviska inredningen, där enkelhet och estetik är i fokus. Study-lampan passar bra in i Wouds urval av bordslampor, där alla har kvalitet, ärlighet och enkelhet gemensamt. Se urvalet av Woud bordslampor här.
 • Tangent Bordslampa Cool Grey - Woud

  Tangent Bordslampa Cool Grey - Woud
  DesignFrederik Kurzweg för WoudKonceptTangent bordslampa Cool Grey består av två rör i olika storlekar och längder, som är ihopsatta till en enkel lampa. Frederik Kurzwegs designs kännetecknas med enkla grafiska former, kombinerat med det industriella uttrycket och utförandet i metall. Bordslampans minsta rör fungerar som lampans fot och ger plats till lampans elektricitet, där glödlampan är placerad på toppen. Utöver en cylinderformad skärm av opalglas är glödlampan omgärdad av det större röret som fungerar som lampskärmen. Med en diameter på bara 20 cm är lampan lätt att placera på byrån, sängbordet eller på en liten hylla i vardagsrummet där den bidrar med ett mjukt ljus till en mysig stämning.Tangent lampan passar bra in i Wouds urval av bordslampor som alla har kvalitet, ärlighet och enkelhet gemensamt. Se urvalet av Wouds bordslampor här .
 • Gap Taklampa Round Vit/Mässing - Woud

  Gap Taklampa Round Vit/Mässing - Woud
  KonceptGap Taklampa Round Vit/Mässing är en pendelserie som är designad av Studio Nur. Här kombineras ett rått yttre skal med ett feminint uttryck på insidan. Den vackra mässingen på insidan a
 • Annular Taklampa Large Vit - Woud

  Annular Taklampa Large Vit - Woud
  DesignM-S-D-S för WoudKonceptAnnular pendellampa Woud är en elegant och vacker pendellampa som består i sin enkelhet av en konformad skärm där ljuset skiner snyggt runt i kanten. Den inbyggda LED-slingan sprider ljuset direkt ned och ger lampan ett spännande grafiskt ljus. Lampan är otroligt enkel och passar lätt in i den skandinaviska inredningen där det är fokus på det minimalistiska och tidlös design. Den kommer i två olika storlekar, 32 cm och 46,8 cm. Lampan hänger snyggt ensam över mat- eller soffbordet men kan också mixas på tvärs med olika färger och storlekar för att uppnå ett er konstnärligt uttryck i hemmet.Vit är inte bara vitt - Annular Taklampan kommer i en varm nyans av vitt som liknar en mycket ljus créme-färg och ger ett varmare uttryck till inredningen.Den är designad av M-S-D-S. och deras design kännetecknas av att den förenar modern kultur med de grundläggande principerna inom god design och hantverk. Se de två olika storlekarna här, där du också kan välja mellan de olika färgerna som passar in i den nordiska inredningen.
 • Gap Taklampa Round Svart/Mässing - Woud

  Gap Taklampa Round Svart/Mässing - Woud
  DesignStudio Nur för WoudKonceptGap pendellampa Round Svart/Mässing är en enkel och elegant pendellampa. Den har fått sitt namn efter den långa slitsen som låter en strimma ljus skina igenom och skapa en grafisk reflektion av lampans gyllene ljus. Lampans råa look stöttas upp av pulverlackerad metall och ger en sofistikerad kontrast till insidan, som har fått en feminin look i form av mässing.Gap kommer med en yta av antingen svart eller vit, medan det finns tre olika storlekar att välja mellan. Lampans minimalistiska design är riktigt snygg i sig själv men kan med fördel mixas med olika storlekar och färger för att uppnå ett konstnärligt uttryck.Denna unika design är utvecklad av Studio Nur, som har en ärlig och minimalistisk approach till sin design. Det enkla, skulpturala uttrycket och rena linjer är det som kännetecknar Studio Nurs design och ses tydligt i Gap pendelserie. Se de olika storlekarna här , där du också hittar lampan i både svart och vit.
 • Gap Taklampa Round Vit/Mässing - Woud

  Gap Taklampa Round Vit/Mässing - Woud
  DesignStudio Nur för WoudKonceptGap pendellampa Round Vit/Mässing är en enkel och elegant pendellampa. Den har fått sitt namn efter den långa slitsen som låter en strimma ljus skina igenom och skapa en grafisk reflektion av lampans gyllene ljus. Lampans råa look stöttas upp av pulverlackerad metall och ger en sofistikerad kontrast till insidan, som har fått en feminin look i form av mässing.Gap kommer med en yta av antingen svart eller vit, medan det finns tre olika storlekar att välja mellan. Lampans minimalistiska design är riktigt snygg i sig själv men kan med fördel mixas med olika storlekar och färger för att uppnå ett konstnärligt uttryck.Denna unika design är utvecklad av Studio Nur, som har en ärlig och minimalistisk approach till sin design. Det enkla, skulpturala uttrycket och rena linjer är det som kännetecknar Studio Nurs design och ses tydligt i Gap pendelserie. Se de olika storlekarna här , där du också hittar lampan i både svart och vit.
 • Dot Taklampa S Svart/Opal - Woud

  Dot Taklampa S Svart/Opal - Woud
  DesignRikke Frost för WoudKonceptDot pendellampa S Svart/Opal är utvecklad för att skapa den härliga stämningen i hemmet. Designern Rikke Frost har blivit inspirerad av perforerad metall och de mönster som skapas när ljuset skiner igenom de små öppningarna. Som en mjuk kontrast till det annars så grova perforerade materialet är den enkla och runda glasskärmen i opalglas och tillför lampan en elegant look.Denna vidunderliga pendellampa kommer i svart och vit och i tre olika storlekar som man kan mixa som man vill för att få ett dekorativt uttryck i hemmet. Denna minimalistiska lampa är också väldigt snygg i sig själv och ger ett behagligt och diffust ljus - exempelvis över mat- eller soffbordet eller i ett av hemmets mörka hörn. ?Jag är ofta fascinerad av ett material eller en produktionsmetod. Genom kombinationen av material och utnyttjande av kvaliteter tillför jag designen en naturlig användning. Formspråket är igenkänningsbart och enkelt med fokus på färger, detaljer och funktioner för att ge känslan av en solid design.? - Rikke Frost, designer.
 • Tangent Bordslampa Forrest Green - Woud

  Tangent Bordslampa Forrest Green - Woud
  DesignFrederik Kurzweg för WoudKonceptTangent bordslampa Forrest Green består av två rör i olika storlekar och längder, som är ihopsatta till en enkel lampa. Frederik Kurzwegs designs kännetecknas med enkla grafiska former, kombinerat med det industriella uttrycket och utförandet i metall. Bordslampans minsta rör fungerar som lampans fot och ger plats till lampans elektricitet, där glödlampan är placerad på toppen. Utöver en cylinderformad skärm av opalglas är glödlampan omgärdad av det större röret som fungerar som lampskärmen. Med en diameter på bara 20 cm är lampan lätt att placera på byrån, sängbordet eller på en liten hylla i vardagsrummet där den bidrar med ett mjukt ljus till en mysig stämning.Tangent lampan passar bra in i Wouds urval av bordslampor som alla har kvalitet, ärlighet och enkelhet gemensamt. Se urvalet av Wouds bordslampor här .
 • Tangent Bordslampa Desert Sand - Woud

  Tangent Bordslampa Desert Sand - Woud
  DesignFrederik Kurzweg för WoudKonceptTangent bordslampa Desert Sand består av två rör i olika storlekar och längder, som är ihopsatta till en enkel lampa. Frederik Kurzwegs designs kännetecknas med enkla grafiska former, kombinerat med det industriella uttrycket och utförandet i metall. Bordslampans minsta rör fungerar som lampans fot och ger plats till lampans elektricitet, där glödlampan är placerad på toppen. Utöver en cylinderformad skärm av opalglas är glödlampan omgärdad av det större röret som fungerar som lampskärmen. Med en diameter på bara 20 cm är lampan lätt att placera på byrån, sängbordet eller på en liten hylla i vardagsrummet där den bidrar med ett mjukt ljus till en mysig stämning.Tangent lampan passar bra in i Wouds urval av bordslampor som alla har kvalitet, ärlighet och enkelhet gemensamt. Se urvalet av Wouds bordslampor här .
 • Tangent Bordslampa Forrest Green - Woud

  Tangent Bordslampa Forrest Green - Woud
 • Annular Taklampa Vit - Woud

  Annular Taklampa Vit - Woud
  DesignM-S-D-S för WoudKonceptAnnular pendellampa Vit är en elegant och vacker pendellampa som består i sin enkelhet av en konformad skärm där ljuset skiner snyggt runt i kanten. Den inbyggda LED-slingan sprider ljuset direkt ned och ger lampan ett spännande grafiskt ljus. Vit är inte bara vitt - Annular Taklampan kommer i en varm nyans av vitt som liknar en mycket ljus créme-färg och ger ett varmare uttryck till inredningen.Lampan är otroligt enkel och passar lätt in i den skandinaviska inredningen där det är fokus på det minimalistiska och tidlös design. Den kommer i två olika storlekar, 32 cm och 46,8 cm. Lampan hänger snyggt ensam över mat- eller soffbordet men kan också mixas på tvärs med olika färger och storlekar för att uppnå ett er konstnärligt uttryck i hemmet.Den är designad av M-S-D-S. och deras design kännetecknas av att den förenar modern kultur med de grundläggande principerna inom god design och hantverk. Se de två olika storlekarna här, där du också kan välja mellan de olika färgerna som passar in i den nordiska inredningen.
 • Dot Taklampa M Svart/Opal - Woud

  Dot Taklampa M Svart/Opal - Woud
  DesignRikke Frost för WoudKonceptDot pendellampa M Svart/Opal är utvecklad för att skapa den härliga stämningen i hemmet. Designern Rikke Frost har blivit inspirerad av perforerad metall och de mönster som skapas när ljuset skiner igenom de små öppningarna. Som en mjuk kontrast till det annars så grova perforerade materialet är den enkla och runda glasskärmen i opalglas och tillför lampan en elegant look.Denna vidunderliga pendellampa kommer i svart och vit och i tre olika storlekar som man kan mixa som man vill för att få ett dekorativt uttryck i hemmet. Denna minimalistiska lampa är också väldigt snygg i sig själv och ger ett behagligt och diffust ljus - exempelvis över mat- eller soffbordet eller i ett av hemmets mörka hörn. ?Jag är ofta fascinerad av ett material eller en produktionsmetod. Genom kombinationen av material och utnyttjande av kvaliteter tillför jag designen en naturlig användning. Formspråket är igenkänningsbart och enkelt med fokus på färger, detaljer och funktioner för att ge känslan av en solid design.? - Rikke Frost, designer.
 • Annular Taklampa Black - Woud

  Annular Taklampa Black - Woud
  DesignM-S-D-S för WoudKonceptAnnular pendellampa Black är en elegant och vacker pendellampa som består i sin enkelhet av en konformad skärm där ljuset skiner snyggt runt i kanten. Den inbyggda LED-slingan sprider ljuset direkt ned och ger lampan ett spännande grafiskt ljus. Lampan är otroligt enkel och passar lätt in i den skandinaviska inredningen där det är fokus på det minimalistiska och tidlös design. Den kommer i två olika storlekar, 32 cm och 46,8 cm. Lampan hänger snyggt ensam över mat- eller soffbordet men kan också mixas på tvärs med olika färger och storlekar för att uppnå ett er konstnärligt uttryck i hemmet.Den är designad av M-S-D-S. och deras design kännetecknas av att den förenar modern kultur med de grundläggande principerna inom god design och hantverk. Se de två olika storlekarna här, där du också kan välja mellan de olika färgerna som passar in i den nordiska inredningen.
 • Gap Taklampa Short Svart/Mässing - Woud

  Gap Taklampa Short Svart/Mässing - Woud
  DesignStudio Nur för WoudKonceptGap pendellampa Short Svart/Mässing är en enkel och elegant pendellampa. Den har fått sitt namn efter den långa slitsen som låter en strimma ljus skina igenom och skapa en grafisk reflektion av lampans gyllene ljus. Lampans råa look stöttas upp av pulverlackerad metall och ger en sofistikerad kontrast till insidan, som har fått en feminin look i form av mässing.Gap kommer med en yta av antingen svart eller vit, medan det finns tre olika storlekar att välja mellan. Lampans minimalistiska design är riktigt snygg i sig själv men kan med fördel mixas med olika storlekar och färger för att uppnå ett konstnärligt uttryck.Denna unika design är utvecklad av Studio Nur, som har en ärlig och minimalistisk approach till sin design. Det enkla, skulpturala uttrycket och rena linjer är det som kännetecknar Studio Nurs design och ses tydligt i Gap pendelserie. Se de olika storlekarna här , där du också hittar lampan i både svart och vit.
 • Gap Taklampa Long Svart/Mässing - Woud

  Gap Taklampa Long Svart/Mässing - Woud
  DesignStudio Nur för WoudKonceptGap pendellampa Long Svart/Mässing är en enkel och elegant pendellampa. Den har fått sitt namn efter den långa slitsen som låter en strimma ljus skina igenom och skapa en grafisk reflektion av lampans gyllene ljus. Lampans råa look stöttas upp av pulverlackerad metall och ger en sofistikerad kontrast till insidan, som har fått en feminin look i form av mässing.Gap kommer med en yta av antingen svart eller vit, medan det finns tre olika storlekar att välja mellan. Lampans minimalistiska design är riktigt snygg i sig själv men kan med fördel mixas med olika storlekar och färger för att uppnå ett konstnärligt uttryck.Denna unika design är utvecklad av Studio Nur, som har en ärlig och minimalistisk approach till sin design. Det enkla, skulpturala uttrycket och rena linjer är det som kännetecknar Studio Nurs design och ses tydligt i Gap pendelserie. Se de olika storlekarna här , där du också hittar lampan i både svart och vit.
 • Dot Taklampa L Vit/Opal - Woud

  Dot Taklampa L Vit/Opal - Woud
  DesignRikke Frost för WoudKonceptDot pendellampa L Vit/Opal är utvecklad för att skapa den härliga stämningen i hemmet. Designern Rikke Frost har blivit inspirerad av perforerad metall och de mönster som skapas när ljuset skiner igenom de små öppningarna. Som en mjuk kontrast till det annars så grova perforerade materialet är den enkla och runda glasskärmen i opalglas och tillför lampan en elegant look.Denna vidunderliga pendellampa kommer i svart och vit och i tre olika storlekar som man kan mixa som man vill för att få ett dekorativt uttryck i hemmet. Denna minimalistiska lampa är också väldigt snygg i sig själv och ger ett behagligt och diffust ljus - exempelvis över mat- eller soffbordet eller i ett av hemmets mörka hörn. ?Jag är ofta fascinerad av ett material eller en produktionsmetod. Genom kombinationen av material och utnyttjande av kvaliteter tillför jag designen en naturlig användning. Formspråket är igenkänningsbart och enkelt med fokus på färger, detaljer och funktioner för att ge känslan av en solid design.? - Rikke Frost, designer.
 • Dot Taklampa M Vit/Opal - Woud

  Dot Taklampa M Vit/Opal - Woud
  DesignRikke Frost för WoudKonceptDot pendellampa M Vit/Opal är utvecklad för att skapa den härliga stämningen i hemmet. Designern Rikke Frost har blivit inspirerad av perforerad metall och de mönster som skapas när ljuset skiner igenom de små öppningarna. Som en mjuk kontrast till det annars så grova perforerade materialet är den enkla och runda glasskärmen i opalglas och tillför lampan en elegant look.Denna vidunderliga pendellampa kommer i svart och vit och i tre olika storlekar som man kan mixa som man vill för att få ett dekorativt uttryck i hemmet. Denna minimalistiska lampa är också väldigt snygg i sig själv och ger ett behagligt och diffust ljus - exempelvis över mat- eller soffbordet eller i ett av hemmets mörka hörn. ?Jag är ofta fascinerad av ett material eller en produktionsmetod. Genom kombinationen av material och utnyttjande av kvaliteter tillför jag designen en naturlig användning. Formspråket är igenkänningsbart och enkelt med fokus på färger, detaljer och funktioner för att ge känslan av en solid design.? - Rikke Frost, designer.
 • Annular Taklampa Mint - Woud

  Annular Taklampa Mint - Woud
  DesignM-S-D-S för WoudKonceptAnnular pendellampa Mint är en elegant och vacker pendellampa som består i sin enkelhet av en konformad skärm där ljuset skiner snyggt runt i kanten. Den inbyggda LED-slingan sprider ljuset direkt ned och ger lampan ett spännande grafiskt ljus. Lampan är otroligt enkel och passar lätt in i den skandinaviska inredningen där det är fokus på det minimalistiska och tidlös design. Den kommer i två olika storlekar, 32 cm och 46,8 cm. Lampan hänger snyggt ensam över mat- eller soffbordet men kan också mixas på tvärs med olika färger och storlekar för att uppnå ett er konstnärligt uttryck i hemmet.Den är designad av M-S-D-S. och deras design kännetecknas av att den förenar modern kultur med de grundläggande principerna inom god design och hantverk. Se de två olika storlekarna här, där du också kan välja mellan de olika färgerna som passar in i den nordiska inredningen.
 • Stone Taklampa Small Vit - Woud

  Stone Taklampa Small Vit - Woud
  DesignPhilip Bro för WoudKonceptStone pendellampa Small Vit är inspirerad av den mjuka runda stenarna i strandkanten som är formade av livet i vatten och med sand och vind. Den enkla lampan är perfekt i förbindelse med mat- eller soffbordet, där det nedåtriktade ljuset lyser upp omkring samlingspunkten.Den minimalistiska lampan kommer i två olika storlekar och i färgerna vit, svart och grå - neutrala färger som kompletterar den skandinaviska stilen där det ofta är fokus på enkelhet och en ökad uppmärksamhet på att få den rätta belysningen in i hemmet. Stone pendellampa är designad av Philip bro. Hans stil är enkel och modern, ofta med ett finurligt uttryck avsett om han kastar sig in i det traditionella eller den innovativa designen. Hans stil passar lätt in i Wouds grundprinciper: kvalitet, ärlighet och enkelhet, som alla är i fokus i den nordiska inredningen som fortsatt gör succé världen över. Se de olika storlekarna här, där du också hittar lampan i både svart, vit och grå.
 • Dot Taklampa M Svart/Opal - Woud

  Dot Taklampa M Svart/Opal - Woud
  KonceptDot Taklampa M Svart/Opal är en läcker och estetisk taklampeserie som är designad av danska Rikke Frost. Lampserien är inspirerad av perforerad metall där ljuset skiner ut och skapar möns
 • Annular Taklampa Vit - Woud

  Annular Taklampa Vit - Woud
  KonceptAnnular Taklampa Vit är en spännande taklampa, som kombinerar två geometriska former. Den konformade lampan understöds av en cirkulär ljuskälla i botten. Ett LED-band runt lampans kant sp
 • Annular Taklampa Mint - Woud

  Annular Taklampa Mint - Woud
  KonceptAnnular Taklampa Mint är en spännande taklampa, som kombinerar två geometriska former. Den konformade lampan understöds av en cirkulär ljuskälla i botten. Ett LED-band runt lampans kant s
 • Stone Taklampa Small Vit - Woud

  Stone Taklampa Small Vit - Woud
 • Annular Taklampa Large Black - Woud

  Annular Taklampa Large Black - Woud
  KonceptAnnular Taklampa Large Black är en spännande taklampa, som kombinerar två geometriska former. Den konformade lampan understöds av en cirkulär ljuskälla i botten. Ett LED-band runt lampans
 • Gap Taklampa Round Svart/Mässing - Woud

  Gap Taklampa Round Svart/Mässing - Woud
  KonceptGap Taklampa Round Svart/Mässing är en pendelserie som är designad av Studio Nur. Här kombineras ett rått yttre skal med ett feminint uttryck på insidan. Den vackra mässingen på insidan
 • Annular Taklampa Large Vit - Woud

  Annular Taklampa Large Vit - Woud
  KonceptAnnular Taklampa Large Vit är en spännande taklampa, som kombinerar två geometriska former. Den konformade lampan understöds av en cirkulär ljuskälla i botten. Ett LED-band runt lampans k
 • Tangent Bordslampa Cool Grey - Woud

  Tangent Bordslampa Cool Grey - Woud
 • Pump Bordslampa Svart/Opal - Woud

  Pump Bordslampa Svart/Opal - Woud
 • Dot Taklampa L Svart/Opal - Woud

  Dot Taklampa L Svart/Opal - Woud
  DesignRikke Frost för WoudKonceptDot pendellampa L Svart/Opal är utvecklad för att skapa den härliga stämningen i hemmet. Designern Rikke Frost har blivit inspirerad av perforerad metall och de mönster som skapas när ljuset skiner igenom de små öppningarna. Som en mjuk kontrast till det annars så grova perforerade materialet är den enkla och runda glasskärmen i opalglas och tillför lampan en elegant look.Denna vidunderliga pendellampa kommer i svart och vit och i tre olika storlekar som man kan mixa som man vill för att få ett dekorativt uttryck i hemmet. Denna minimalistiska lampa är också väldigt snygg i sig själv och ger ett behagligt och diffust ljus - exempelvis över mat- eller soffbordet eller i ett av hemmets mörka hörn. ?Jag är ofta fascinerad av ett material eller en produktionsmetod. Genom kombinationen av material och utnyttjande av kvaliteter tillför jag designen en naturlig användning. Formspråket är igenkänningsbart och enkelt med fokus på färger, detaljer och funktioner för att ge känslan av en solid design.? - Rikke Frost, designer.
 • Kuppi Vägglampa 2.0 Svart - Woud

  Kuppi Vägglampa 2.0 Svart - Woud
  DesignMika Tolvanen för WoudKonceptKuppi vägglampa Svart är designad finska Mike Tolvanen. Det finska ordet ?Kuppi? betyder Kopp och hänvisar till designen som består av två sammansatta koppar i två olika storlekar. Den är konstruerad så att de två kopparna kan vridas i relation till varandra så ljusets riktning också justeras. Lampan är därför perfekt som nattlampa i sovrummet eller på väggen i vardagsrummet där den kan vridas i den riktning som man behöver ljus.Den skulpturala vägglampan kan också användas som bordslampa. Med en diameter på bara 20 cm kan lampan lätt sättas på en liten hylla eller byrån, utan att ta för mycket plats. Här fungerar den lätt som en spotlight mot väggen där du har ditt favoritfoto.Den skulpturala vägg- och bordslamapn kommer i både vit och svart. Se dem bägge två här, där du också hittar urvalet av Wouds innovativa lampor i nordisk design.
 • Gap Taklampa Long Svart/Mässing - Woud

  Gap Taklampa Long Svart/Mässing - Woud
  KonceptGap Taklampa Long Svart/Mässing är en pendelserie som är designad av Studio Nur. Här kombineras ett rått yttre skal med ett feminint uttryck på insidan. Den vackra mässingen på insidan
 • Gap Taklampa Short Svart/Mässing - Woud

  Gap Taklampa Short Svart/Mässing - Woud
  KonceptGap Taklampa Short Svart/Mässing är en pendelserie som är designad av Studio Nur. Här kombineras ett rått yttre skal med ett feminint uttryck på insidan. Den vackra mässingen på insidan
 • Dot Taklampa L Svart/Opal - Woud

  Dot Taklampa L Svart/Opal - Woud
  KonceptDot Taklampa L Svart/Opal är en läcker och estetisk taklampeserie som är designad av danska Rikke Frost. Lampserien är inspirerad av perforerad metall där ljuset skiner ut och skapar möns
 • Study Bordslampa Vit - Woud

  Study Bordslampa Vit - Woud
 • Dot Taklampa S Vit/Opal - Woud

  Dot Taklampa S Vit/Opal - Woud
  DesignRikke Frost för WoudKonceptDot pendellampa S Vit/Opal är utvecklad för att skapa den härliga stämningen i hemmet. Designern Rikke Frost har blivit inspirerad av perforerad metall och de mönster som skapas när ljuset skiner igenom de små öppningarna. Som en mjuk kontrast till det annars så grova perforerade materialet är den enkla och runda glasskärmen i opalglas och tillför lampan en elegant look.Denna vidunderliga pendellampa kommer i svart och vit och i tre olika storlekar som man kan mixa som man vill för att få ett dekorativt uttryck i hemmet. Denna minimalistiska lampa är också väldigt snygg i sig själv och ger ett behagligt och diffust ljus - exempelvis över mat- eller soffbordet eller i ett av hemmets mörka hörn. ?Jag är ofta fascinerad av ett material eller en produktionsmetod. Genom kombinationen av material och utnyttjande av kvaliteter tillför jag designen en naturlig användning. Formspråket är igenkänningsbart och enkelt med fokus på färger, detaljer och funktioner för att ge känslan av en solid design.? - Rikke Frost, designer.
 • Annular Taklampa Nude - Woud

  Annular Taklampa Nude - Woud
  DesignM-S-D-S för WoudKonceptAnnular pendellampa Nude är en elegant och vacker pendellampa som består i sin enkelhet av en konformad skärm där ljuset skiner snyggt runt i kanten. Den inbyggda LED-slingan sprider ljuset direkt ned och ger lampan ett spännande grafiskt ljus. Lampan är otroligt enkel och passar lätt in i den skandinaviska inredningen där det är fokus på det minimalistiska och tidlös design. Den kommer i två olika storlekar, 32 cm och 46,8 cm. Lampan hänger snyggt ensam över mat- eller soffbordet men kan också mixas på tvärs med olika färger och storlekar för att uppnå ett er konstnärligt uttryck i hemmet.Den är designad av M-S-D-S. och deras design kännetecknas av att den förenar modern kultur med de grundläggande principerna inom god design och hantverk. Se de två olika storlekarna här, där du också kan välja mellan de olika färgerna som passar in i den nordiska inredningen.
 • Dot Taklampa S Svart/Opal - Woud

  Dot Taklampa S Svart/Opal - Woud
  KonceptDot Taklampa S Svart/Opal är en läcker och estetisk taklampeserie som är designad av danska Rikke Frost. Lampserien är inspirerad av perforerad metall där ljuset skiner ut och skapar möns
 • Dot taklampa medium svart

  Dot taklampa medium svart
  Dot taklampa medium svart
 • Stone taklampa liten svart

  Stone taklampa liten svart
  Taklampa i serien "Stone" från danska varumärket Woud är designad och formgiven av Philip Bro. Takpendel Stone är inspirerad av strandstrend som formas utav naturen. Stone serien är en perfekt ta
 • Cono Golvlampa Black - Woud

  Cono Golvlampa Black - Woud
  DesignWoudKonceptCono Golvlampa Black är uppbyggd kring en klassisk konformad lampskärm, men med ett asymmetriskt snitt som ger lampan ett modernt utseende. Den snygga och skarpa designen passar in i alla hem där lampan inte bara är fin, utan också praktisk. Den vita insidan av skärmen reflekterar ljuset från ljuskällan, som sitter gömd på baksidan av konen. Detta ger dig ett optimalt ljus som inte blind.Hela Cono-serien består av vägglampan, bordslampan, golvlampan och två olika taklampor, med 2 respektive 3 skärmar. Placera bordslampan på skrivbordet för ett praktiskt ljus för arbete: Vägglampan fungerar perfekt som sänglampa eller läslampa, där du också kan använda golvlampan: medan cono taklampan ger ett skulpturalt uttryck och ett fantastiskt ljus över matbordet. Se hela Cono-serien här.
 • LU taklampa stor svart

  LU taklampa stor svart
  Taklampan LU stor svart från danska varumärket Woud är en riktigt klassiker inom pendelbelysning. Taklampan är gjord i metall och blir en perfekt armatur att hänga över matbordet eller i vardags
 • Dot taklampa medium vit/opal

  Dot taklampa medium vit/opal
  Dot taklampa medium vit/opal. Serien "Dot" från danska varumärket Woud i framtagen för att skapa en stilren och elegant atmosfär i rummet. Takpendel är formgiven av Rikke frost och serien "Dot" f
 • Cono Bordslampa Black - Woud

  Cono Bordslampa Black - Woud
  DesignWoudKonceptCono Bordslampa Black är uppbyggd kring en klassisk konformad lampskärm, men med ett asymmetriskt snitt som ger lampan ett modernt utseende. Den snygga och skarpa designen passar in i alla hem där lampan inte bara är fin, utan också praktisk. Den vita insidan av skärmen reflekterar ljuset från ljuskällan, som sitter gömd på baksidan av konen. Detta ger dig ett optimalt ljus som inte blind.Hela Cono-serien består av vägglampan, bordslampan, golvlampan och två olika taklampor, med 2 respektive 3 skärmar. Placera bordslampan på skrivbordet för ett praktiskt ljus för arbete: Vägglampan fungerar perfekt som sänglampa eller läslampa, där du också kan använda golvlampan: medan cono taklampan ger ett skulpturalt uttryck och ett fantastiskt ljus över matbordet. Se hela Cono-serien här.
 • Dot taklampa small vit

  Dot taklampa small vit
  Dot taklampa small vit
 • Dot taklampa small svart

  Dot taklampa small svart
  Dot taklampa small svart
 • Annular taklampa nude

  Annular taklampa nude
  Annular taklampa nude
 • Annular taklampa svart

  Annular taklampa svart
  Annular taklampa svart
 • Kuppi vägglampa 2.0 svart

  Kuppi vägglampa 2.0 svart
  Kuppi vägglampa 2.0 svart är designad av Mika Tolvanen för danska varumärket Woud. Lampan är i lackerad metall med en lyxig design i form av två koppar som ger ett exklusivt uttryck. Vägglampan
 • Kuppi vägglampa 2.0 senapsgul

  Kuppi vägglampa 2.0 senapsgul
  Kuppi vägglampa 2.0 senapsgul är designad av Mika Tolvanen för danska varumärket Woud. Lampan är i lackerad metall med en lyxig design i form av två koppar som ger ett exklusivt uttryck. Väggla
 • LU taklampa stor taupe

  LU taklampa stor taupe
  Taklampan LU stor taupe från danska varumärket Woud är en riktigt klassiker inom pendelbelysning. Taklampan är gjord i metall och blir en perfekt armatur att hänga över matbordet eller i vardags
 • Gap taklampa liten svart/mässing

  Gap taklampa liten svart/mässing
  Gap taklampa liten svart/mässing från danska varumärket Woud. Fantastisk designad taklampa i metall som passar perfekt att hänga i par för att skapa en exklusiv känsla i rummet. Serien "Gap" fin
 • Gap taklampa hög svart/mässing

  Gap taklampa hög svart/mässing
  Gap taklampa hög svart/mässing från danska varumärket Woud. Fantastisk designad taklampa i metall som passar perfekt att hänga i par för att skapa en exklusiv känsla i rummet. Serien "Gap" finn
 • Gap taklampa kort vit/mässing

  Gap taklampa kort vit/mässing
  Gap taklampa kort vit/mässing från danska varumärket Woud. Fantastisk designad taklampa i metall som passar perfekt att hänga i par för att skapa en exklusiv känsla i rummet. Serien "Gap" finns
 • Gap taklampa hög vit/mässing

  Gap taklampa hög vit/mässing
  Gap taklampa hög vit/mässing från danska varumärket Woud. Fantastisk designad taklampa i metall som passar perfekt att hänga i par för att skapa en exklusiv känsla i rummet. Serien "Gap" finns
 • Gap taklampa rund svart/mässing

  Gap taklampa rund svart/mässing
  Gap taklampa runt svart/mässing från danska varumärket Woud. Fantastisk designad taklampa i metall som passar perfekt att hänga i par för att skapa en exklusiv känsla i rummet. Serien "Gap" finn
 • Gap taklampa rund vit/mässing

  Gap taklampa rund vit/mässing
  Gap taklampa rund vit/mässing från danska varumärket Woud. Fantastisk designad taklampa i metall som passar perfekt att hänga i par för att skapa en exklusiv känsla i rummet. Serien "Gap" finns
 • Dot taklampa medium svart/opal

  Dot taklampa medium svart/opal
  Dot taklampa medium svart/opal. Serien "Dot" från danska varumärket Woud i framtagen för att skapa en stilren och elegant atmosfär i rummet. Takpendel är formgiven av Rikke frost och serien "Dot"
 • Dot taklampa stor vit/opal

  Dot taklampa stor vit/opal
  Dot taklampa stor vit/opal. Serien "Dot" från danska varumärket Woud i framtagen för att skapa en stilren och elegant atmosfär i rummet. Takpendel är formgiven av Rikke frost och serien "Dot" fin
 • Stone taklampa liten vit

  Stone taklampa liten vit
  Taklampa i serien "Stone" från danska varumärket Woud är designad och formgiven av Philip Bro. Takpendel Stone är inspirerad av strandstrend som formas utav naturen. Stone serien är en perfekt ta
 • Stone taklampa liten mörkgrå

  Stone taklampa liten mörkgrå
  Taklampa i serien "Stone" från danska varumärket Woud är designad och formgiven av Philip Bro. Takpendel Stone är inspirerad av strandstrend som formas utav naturen. Stone serien är en perfekt ta
 • Annular taklampa liten vit

  Annular taklampa liten vit
  Annular Taklampa liten vit är vacker pendellampa som består i sin enkelhet av en konformad skärm där ljuset skiner snyggt runt i kanten. Den inbyggda LED-slingan sprider ljuset direkt ned och ger
 • Annular taklampa liten nude

  Annular taklampa liten nude
  Annular Taklampa liten Nude är vacker pendellampa som består i sin enkelhet av en konformad skärm där ljuset skiner snyggt runt i kanten. Den inbyggda LED-slingan sprider ljuset direkt ned och ger
 • Annular taklampa liten mint

  Annular taklampa liten mint
  Annular Taklampa liten Mint är vacker pendellampa som består i sin enkelhet av en konformad skärm där ljuset skiner snyggt runt i kanten. Den inbyggda LED-slingan sprider ljuset direkt ned och ger
 • Annular Taklampa Liten, Svart

  Annular Taklampa Liten, Svart
  Annular Taklampa liten svart är vacker takpendel som består i sin enkelhet av en konformad skärm där ljuset skiner snyggt runt i kanten. Den inbyggda LED-slingan sprider ljuset direkt ned och ger
 • Annular Taklampa Stor, Vit

  Annular Taklampa Stor, Vit
  Annular Taklampa stor vit är en vacker takpendel som består i sin enkelhet av en konformad skärm där ljuset skiner snyggt runt i kanten. Den inbyggda LED-slingan sprider ljuset direkt ned och ger
 • Annular Taklampa Stor, Svart

  Annular Taklampa Stor, Svart
  Annular Taklampa stor svart är vacker takpendel som består i sin enkelhet av en konformad skärm där ljuset skiner snyggt runt i kanten. Den inbyggda LED-slingan sprider ljuset direkt ned och ger l
 • Dot taklampa liten svart/opal

  Dot taklampa liten svart/opal
  Dot taklampa liten svart/opal. Serien "Dot" från danska varumärket Woud i framtagen för att skapa en stilren och elegant atmosfär i rummet. Takpendel är formgiven av Rikke frost och serien "Dot"
 • Dot taklampa stor svart/opal

  Dot taklampa stor svart/opal
  Dot taklampa stor svart/opal. Serien "Dot" från danska varumärket Woud i framtagen för att skapa en stilren och elegant atmosfär i rummet. Takpendel är formgiven av Rikke frost och serien "Dot" f
 • Dot taklampa liten vit/opal

  Dot taklampa liten vit/opal
  Dot taklampa liten vit/opal. Serien "Dot" från danska varumärket Woud i framtagen för att skapa en stilren och elegant atmosfär i rummet. Takpendel är formgiven av Rikke frost och serien "Dot" fi
 • Mercury vägglampa, svart

  Mercury vägglampa, svart
  Vägglampa Mercury från danska WOUD i färgen svart är en fantastisk designlampa som ger ett otroligt exklusivt uttryck. Vägglampan Mercury finns i både grå och svart.
 • Study bordslampa, vit

  Study bordslampa, vit
  Bordslampa Study från danska varumärket Woud är en stilren och modern lampa framtagen av designstudion M-S-D-S och är gjuten i ett stycke aluminum. Serien "Study" finns i både färgen peach och v
 • Study bordslampa, peach

  Study bordslampa, peach
  Bordslampa Study från danska varumärket Woud är en stilren och modern lampa framtagen av designstudion M-S-D-S och är gjuten i ett stycke aluminum. Serien "Study" finns i både färgen peach och v
 • Ghost bordslampa svart/opal

  Ghost bordslampa svart/opal
  Bordslampa Ghost i svart och opalglas från danska varumärket Woud. Ghost lampan är en perfekt större bordslampa då den är 38cm hög och blir perfekt på en piedestal eller sidobord.
 • Tangent Bordslampa, Sand

  Tangent Bordslampa, Sand
  Den eleganta bordslampan Tangent i färgen sand från danska designermärket WOUD. En bordslampa med konstnärlig och skandinavisk design som alltid går hem i det nordiska hemmet. Placera bordslampan
 • Tangent bordslampa, grå

  Tangent bordslampa, grå
  Den moderna bordslampan Tangent i färgen grå från danska varumärket WOUD. En bordslampa med en skandinavisk och stilren design som alltid går hem i det nordiska hemmet. Dekorera med den minimalis
 • Tangent bordslampa, grön

  Tangent bordslampa, grön
  Den Snygga bordslampan Tangent i färgen grön från danska designermärket WOUD. En bordslampa med en skandinavisk och stilren design som alltid går hem i det nordiska hemmet. Placera bordslampan Ta
 • Pump bordslampa svart/opal

  Pump bordslampa svart/opal
  Pump bordslampa svart/opal från Woud är designad med inspiration från varmluftsballonger. Med sitt opalfärgade glas blir Pump bordslampa perfekt för mindre ställen där det behövs ett mer behag
 • Cono Vägglampa Black - Woud

  Cono Vägglampa Black - Woud
  KonceptCono Vägglampa Black är en stilren lampa som passar in i alla typer av inredning. Den klassiska konformade skärmen har fått ett asymmetriskt snitt, för ett modernare utseende. Den skarpa d
 • LU Taklampa Small Svart - Woud

  LU Taklampa Small Svart - Woud
  DesignBeaverhausen för WoudKonceptLU Taklampan Svart är en tilltalande design i perfekt balans. Den består av två kontrasterande former, där det vertikala elementet skapar en illusion av att flöda genom den horisontella smala ljuskällan. Det blygsamma uttrycket inbakat i en elegant och livlig design inspirerad av de skandinaviska ljustraditionerna. Det diffusa nedåtriktade ljuset passar perfekt över matbordet och belyser hemmets samlingsplats.Beaverhausen är en Brysselbaserad designstudio grundad av paret Mimy A. Diar och Ad Luijten. Båda har en bakgrund som art director i kommunikation, vilket tydligt återspeglas i alla deras mönster. Taklampan är uppkallad efter det franska ordet på ljus: Lumuére.LU Taklampan finns även i två olika färger och två olika storlekar, med en diameter på 33 respektive 45 centimeter i diameter. Du hittar de olika varianterna här
 • LU Taklampa Large Taupe - Woud

  LU Taklampa Large Taupe - Woud
  DesignBeaverhausen för WoudKonceptLU Taklampan Taupe är en tilltalande design i perfekt balans. Den består av två kontrasterande former, där det vertikala elementet skapar en illusion av att flöda genom den horisontella smala ljuskällan. Det blygsamma uttrycket inbakat i en elegant och livlig design inspirerad av de skandinaviska ljustraditionerna. Det diffusa nedåtriktade ljuset passar perfekt över matbordet och belyser hemmets samlingsplats.Beaverhausen är en Brysselbaserad designstudio grundad av paret Mimy A. Diar och Ad Luijten. Båda har en bakgrund som art director i kommunikation, vilket tydligt återspeglas i alla deras mönster. Taklampan är uppkallad efter det franska ordet på ljus: Lumuére.LU Taklampan finns även i två olika färger och två olika storlekar, med en diameter på 33 respektive 45 centimeter i diameter. Du hittar de olika varianterna här
 • Stone Taklampa Small Mustard Yellow - Woud

  Stone Taklampa Small Mustard Yellow - Woud
 • Cono Taklampa 3 Black - Woud

  Cono Taklampa 3 Black - Woud
  DesignWoudKonceptCono Taklampa 3 Black är uppbyggd kring en klassisk konformad lampskärm, men med ett asymmetriskt snitt som ger lampan ett modernt utseende. Den snygga och skarpa designen passar in i alla hem där lampan inte bara är fin, utan också praktisk. Den vita insidan av skärmen reflekterar ljuset från ljuskällan, som sitter gömd på baksidan av konen. Detta ger dig ett optimalt ljus som inte blind.Hela Cono-serien består av vägglampan, bordslampan, golvlampan och två olika taklampor, med 2 respektive 3 skärmar. Placera bordslampan på skrivbordet för ett praktiskt ljus för arbete: Vägglampan fungerar perfekt som sänglampa eller läslampa, där du också kan använda golvlampan: medan cono taklampan ger ett skulpturalt uttryck och ett fantastiskt ljus över matbordet. Se hela Cono-serien här.
 • Cono Taklampa 2 Black - Woud

  Cono Taklampa 2 Black - Woud
  DesignWoudKonceptCono Taklampa 2 Black är uppbyggd kring en klassisk konformad lampskärm, men med ett asymmetriskt snitt som ger lampan ett modernt utseende. Den snygga och skarpa designen passar in i alla hem där lampan inte bara är fin, utan också praktisk. Den vita insidan av skärmen reflekterar ljuset från ljuskällan, som sitter gömd på baksidan av konen. Detta ger dig ett optimalt ljus som inte blind.Hela Cono-serien består av vägglampan, bordslampan, golvlampan och två olika taklampor, med 2 respektive 3 skärmar. Placera bordslampan på skrivbordet för ett praktiskt ljus för arbete: Vägglampan fungerar perfekt som sänglampa eller läslampa, där du också kan använda golvlampan: medan cono taklampan ger ett skulpturalt uttryck och ett fantastiskt ljus över matbordet. Se hela Cono-serien här.
 • LU taklampa medium svart

  LU taklampa medium svart
  Taklampan LU medium svart Taupe från danska varumärket Woud är en riktigt klassiker inom pendelbelysning. Taklampan är gjord i metall och blir en perfekt armatur att hänga över matbordet eller i
 • Lunar Taklampa Medium - Woud

  Lunar Taklampa Medium - Woud
 • Kuppi Vägglampa 2.0 Svart - Woud

  Kuppi Vägglampa 2.0 Svart - Woud
 • LU Taklampa Small Svart - Woud

  LU Taklampa Small Svart - Woud
 • Study bordslampa vit

  Study bordslampa vit
  Study bordslampa vit
 • Annular taklampa mint

  Annular taklampa mint
  Annular taklampa mint
 • Stone taklampa small svart

  Stone taklampa small svart
  Stone taklampa small svart
 • Annular taklampa vit

  Annular taklampa vit
  Annular taklampa vit
 • Kuppi vägglampa 2.0 svart

  Kuppi vägglampa 2.0 svart
  Kuppi vägglampa 2.0 svart
 • Pump bordslampa svart, opal

  Pump bordslampa svart, opal
  Pump bordslampa svart, opal
 • Tangent bordslampa grå

  Tangent bordslampa grå
  Tangent bordslampa grå
 • Tangent bordslampa grön

  Tangent bordslampa grön
  Tangent bordslampa grön
 • Tangent bordslampa sand

  Tangent bordslampa sand
  Tangent bordslampa sand
 • Dot taklampa medium vit

  Dot taklampa medium vit
  Dot taklampa medium vit
 • Gap taklampa kort svart

  Gap taklampa kort svart
  Gap taklampa kort svart
 • Kuppi Vägglampa 2.0 Mustard - Woud

  Kuppi Vägglampa 2.0 Mustard - Woud
 • Ghost Bordslampa - Woud

  Ghost Bordslampa - Woud
  DesignStudio Kowalewski för WoudKonceptGhost Bordslampa är inspirerad av den antika oljelampan. Den moderna tolkningen har en smal metallstav som skyddar lampan samtidigt som den fungerar som ett handtag. Lampan har fått sitt namn. Ghost, efter formen på den frostade opal skärmen som mest liknar ett vänligt spöke.Det lodräta vågmönstret tillför lampan ett elegant och läckert uttryck som framhävs när lampan tänds i mörkret. Skärmen lyses upp och skickar ut ett mjukt och behagligt ljus till omgivningarna. Med en höjd på 38 cm och en diameter på 15 cm, fungerar lampan både som skrivbordslampa, sänglampa eller som stämningsfull belysning på byrån eller i fönsterbrädan i vardagsrummet. Du hittar flera dekorativa lampor från Woud här.
 • Lunar Taklampa Medium - Woud

  Lunar Taklampa Medium - Woud
  DesignWoudKonceptLunar Medium är en elegant taklampa med mjukt och behagligt ljus. Lampans design är inspirerad av den upplysta natthimlen, i en modern och arkitektonisk design. De tre svarta metallringarna symboliserar den roterande månens omloppsbana, medan den klotrunda opalskärmen representerar den lysande fullmånen.Lampan har olika uttryck beroende på vinkeln från vilken du ser den, och kastar därför också olika skuggor i rummet. Den minimalistiska designen passar perfekt in i den skandinaviska inredningen, där den karaktäristiska formen ger ett skulpturalt utseende. Placera den över matbordet, från vilken den lyser upp hela rummet med en diffus belysning, eller lys upp en av hemmets mörka skrymslen - eventuellt med flera Lunar lampor i ett kluster.
 • LU Taklampa Large Svart - Woud

  LU Taklampa Large Svart - Woud
  DesignBeaverhausen för WoudKonceptLU Taklampan Svart är en tilltalande design i perfekt balans. Den består av två kontrasterande former, där det vertikala elementet skapar en illusion av att flöda genom den horisontella smala ljuskällan. Det blygsamma uttrycket inbakat i en elegant och livlig design inspirerad av de skandinaviska ljustraditionerna. Det diffusa nedåtriktade ljuset passar perfekt över matbordet och belyser hemmets samlingsplats.Beaverhausen är en Brysselbaserad designstudio grundad av paret Mimy A. Diar och Ad Luijten. Båda har en bakgrund som art director i kommunikation, vilket tydligt återspeglas i alla deras mönster. Taklampan är uppkallad efter det franska ordet på ljus: Lumuére.LU Taklampan finns även i två olika färger och två olika storlekar, med en diameter på 33 respektive 45 centimeter i diameter. Du hittar de olika varianterna här
 • LU Taklampa Small Taupe - Woud

  LU Taklampa Small Taupe - Woud
  DesignBeaverhausen för WoudKonceptLU Taklampan Taupe är en tilltalande design i perfekt balans. Den består av två kontrasterande former, där det vertikala elementet skapar en illusion av att flöda genom den horisontella smala ljuskällan. Det blygsamma uttrycket inbakat i en elegant och livlig design inspirerad av de skandinaviska ljustraditionerna. Det diffusa nedåtriktade ljuset passar perfekt över matbordet och belyser hemmets samlingsplats.Beaverhausen är en Brysselbaserad designstudio grundad av paret Mimy A. Diar och Ad Luijten. Båda har en bakgrund som art director i kommunikation, vilket tydligt återspeglas i alla deras mönster. Taklampan är uppkallad efter det franska ordet på ljus: Lumuére.LU Taklampan finns även i två olika färger och två olika storlekar, med en diameter på 33 respektive 45 centimeter i diameter. Du hittar de olika varianterna här
 • Stone Taklampa Small Mustard Yellow - Woud

  Stone Taklampa Small Mustard Yellow - Woud
  DesignPhilip Bro för WoudKonceptStone Taklampa Small Mustard Yellow är inspirerad av den mjuka runda stenarna i strandkanten som är formade av livet i vatten och med sand och vind. Den enkla lampan är perfekt i förbindelse med mat- eller soffbordet, där det nedåtriktade ljuset lyser upp omkring samlingspunkten.Den minimalistiska lampan kommer i två olika storlekar och i färgerna vit, svart och grå - neutrala färger som kompletterar den skandinaviska stilen där det ofta är fokus på enkelhet och en ökad uppmärksamhet på att få den rätta belysningen in i hemmet. Stone pendellampa är designad av Philip bro. Hans stil är enkel och modern, ofta med ett finurligt uttryck avsett om han kastar sig in i det traditionella eller den innovativa designen. Hans stil passar lätt in i Wouds grundprinciper: kvalitet, ärlighet och enkelhet, som alla är i fokus i den nordiska inredningen som fortsatt gör succé världen över. Se de olika storlekarna här, där du också hittar lampan i både svart, vit och grå.
 • Cono Taklampa 2 Black - Woud

  Cono Taklampa 2 Black - Woud
  KonceptCono Taklampa 2 Black är en stilren lampa som passar in i alla typer av inredning. Den klassiska konformade skärmen har fått ett asymmetriskt snitt, för ett modernare utseende. Den skarpa d
 • Kuppi Vägglampa 2.0 Mustard - Woud

  Kuppi Vägglampa 2.0 Mustard - Woud
 • Stone taklampa liten gul

  Stone taklampa liten gul
  Taklampa i serien "Stone" från danska varumärket Woud är designad och formgiven av Philip Bro. Takpendel Stone mustard är inspirerad av strandstrend som formas utav naturen. Stone serien är en pe
 • Mercury Vägglampa Black - Woud

  Mercury Vägglampa Black - Woud
  DesignJeanette Holdgaard för WoudKonceptMercury Vägglampa Black är en otroligt elegant vägglampa som helt enkelt består av en platt rund disk som är monterad på väggen. På baksidan är det ett integrerat LED-ljus som lyser upp på väggen bakom disken.Vägglampan har fått sitt namn efter planeten Mercury, det är den minsta planeten i solsystemet och samtidigt den planet som är närmast solen. Eftersom Mercury inte har någon atmosfär är dess himmel alltid svart och planeten kan bara ses som en siluett i solens skärning, på samma sätt som vägglampan Mercury lyser upp på väggen. Den platta vägglampan kompletteras med en stång som placeras längs väggen och ger lampan ett grafiskt uttryck. Den smala stången fungerar samtidigt som en täckning av sladden. Via den diskreta strömbrytaren på lampans kant har man möjlighet för att justera ljusstyrkan. Den ger därför en riktigt mysig belysning, oavsett var i hemmet du väljer att placera den.
 • Cono Vägglampa Black - Woud

  Cono Vägglampa Black - Woud
  DesignWoudKonceptCono Vägglampa Black är uppbyggd kring en klassisk konformad lampskärm, men med ett asymmetriskt snitt som ger lampan ett modernt utseende. Den snygga och skarpa designen passar in i alla hem där lampan inte bara är fin, utan också praktisk. Den vita insidan av skärmen reflekterar ljuset från ljuskällan, som sitter gömd på baksidan av konen. Detta ger dig ett optimalt ljus som inte blind.Hela Cono-serien består av vägglampan, bordslampan, golvlampan och två olika taklampor, med 2 respektive 3 skärmar. Placera bordslampan på skrivbordet för ett praktiskt ljus för arbete: Vägglampan fungerar perfekt som sänglampa eller läslampa, där du också kan använda golvlampan: medan cono taklampan ger ett skulpturalt uttryck och ett fantastiskt ljus över matbordet. Se hela Cono-serien här.