Woud lampor

 • Woud - Gap Taklampa Round Svart/Mässing

  Woud - Gap Taklampa Round Svart/Mässing
  Design Studio Nur för Woud Koncept Gap pendellampa Round Svart/Mässing är en enkel och elegant pendellampa. Den har fått sitt namn efter den långa slitsen som låter en strimma ljus skina igenom och skapa en grafisk reflektion av lampans gyllene ljus. Lampans råa look stöttas upp av pulverlackerad metall och ger en sofistikerad kontrast till insidan, som har fått en feminin look i form av mässing. Gap kommer med en yta av antingen svart eller vit, medan det finns tre olika storlekar att välja mellan. Lampans minimalistiska design är riktigt snygg i sig själv men kan med fördel mixas med olika storlekar och färger för att uppnå ett konstnärligt uttryck. Denna unika design är utvecklad av Studio Nur, som har en ärlig och minimalistisk approach till sin design. Det enkla, skulpturala uttrycket och rena linjer är det som kännetecknar Studio Nurs design och ses tydligt i Gap pendelserie. Se de olika storlekarna här , där du också hittar lampan i både svart och vit.
 • Woud - Pump Bordslampa Svart/Opal

  Woud - Pump Bordslampa Svart/Opal
  Design Kutarq Studio för Woud Koncept Pump bordslampa Svart/Opal är inspirerad av formen på en luftballong. Den är designad av Kutarq studio som designar möbler, inredning och inte minst lampor utifrån idén om att varje projekt skall ha sin egna personlighet och ett eget liv. Lampan är ihopsatt av en voluminös lampskärm av opalglas på en karakteristisk lampfot med fem ben av svarta metallrör. Den trevliga belysningen passar lätt in i den skandinaviska stilen där det är fokus på minimalistisk inredning och enkel design. Placera lampan på sängbordet, en liten byrå i vardagsrummet eller precis där du önskar en varm och skön belysning. Pump-lampan passar perfekt in i Wouds urval av bordslampor, som alla har kvalitet, ärlighet och enkelhet gemensamt. Se urvalet av Woud bordslampor här.
 • Woud - Stone Taklampa Small Vit

  Woud - Stone Taklampa Small Vit
  Design Philip Bro Ludvigsen för Woud Koncept Stone pendellampa Small Vit är inspirerad av den mjuka runda stenarna i strandkanten som är formade av livet i vatten och med sand och vind. Den enkla lampan är perfekt i förbindelse med mat- eller soffbordet, där det nedåtriktade ljuset lyser upp omkring samlingspunkten. Den minimalistiska lampan kommer i två olika storlekar och i färgerna vit, svart och grå – neutrala färger som kompletterar den skandinaviska stilen där det ofta är fokus på enkelhet och en ökad uppmärksamhet på att få den rätta belysningen in i hemmet. Stone pendellampa är designad av Philip bro. Hans stil är enkel och modern, ofta med ett finurligt uttryck avsett om han kastar sig in i det traditionella eller den innovativa designen. Hans stil passar lätt in i Wouds grundprinciper; kvalitet, ärlighet och enkelhet, som alla är i fokus i den nordiska inredningen som fortsatt gör succé världen över. Se de olika storlekarna här, där du också hittar lampan i både svart, vit och grå.
 • Woud - Study Bordslampa Vit

  Woud - Study Bordslampa Vit
  Design M-S-D-S för Woud Koncept Study bordslampa Vit är den klassiska bordslampan på ett helt nytt sätt. M-S-D-S är kända för att arbeta innovativt med material, form och enkla detaljer i deras designs. Detta ser man tydligt i Study, där deras uppfinningsrikedom också kommer till uttryck. Den enkla och charmerande bordslampan är designad till att stå på skrivbordet där det direkta ljuset ger bra arbetsljus. Den kan dessutom lätt användas på en byrå i vardagsrummet eller som sänglampa på nattduksbordet. Bordslampan är stöpt i ett stycke metall, som ger ett ytterst minimalistiskt uttryck och passar perfekt in i den skandinaviska inredningen, där enkelhet och estetik är i fokus. Study-lampan passar bra in i Wouds urval av bordslampor, där alla har kvalitet, ärlighet och enkelhet gemensamt. Se urvalet av Woud bordslampor här.
 • Woud - Tangent Bordslampa Desert Sand

  Woud - Tangent Bordslampa Desert Sand
  Design Frederik Kurzweg för Woud Koncept Tangent bordslampa Desert Sand består av två rör i olika storlekar och längder, som är ihopsatta till en enkel lampa. Frederik Kurzwegs designs kännetecknas med enkla grafiska former, kombinerat med det industriella uttrycket och utförandet i metall. Bordslampans minsta rör fungerar som lampans fot och ger plats till lampans elektricitet, där glödlampan är placerad på toppen. Utöver en cylinderformad skärm av opalglas är glödlampan omgärdad av det större röret som fungerar som lampskärmen. Med en diameter på bara 20 cm är lampan lätt att placera på byrån, sängbordet eller på en liten hylla i vardagsrummet där den bidrar med ett mjukt ljus till en mysig stämning. Tangent lampan passar bra in i Wouds urval av bordslampor som alla har kvalitet, ärlighet och enkelhet gemensamt. Se urvalet av Wouds bordslampor här .
 • Woud - Gap Taklampa Short Svart/Mässing

  Woud - Gap Taklampa Short Svart/Mässing
  Design Studio Nur för Woud Koncept Gap pendellampa Short Svart/Mässing är en enkel och elegant pendellampa. Den har fått sitt namn efter den långa slitsen som låter en strimma ljus skina igenom och skapa en grafisk reflektion av lampans gyllene ljus. Lampans råa look stöttas upp av pulverlackerad metall och ger en sofistikerad kontrast till insidan, som har fått en feminin look i form av mässing. Gap kommer med en yta av antingen svart eller vit, medan det finns tre olika storlekar att välja mellan. Lampans minimalistiska design är riktigt snygg i sig själv men kan med fördel mixas med olika storlekar och färger för att uppnå ett konstnärligt uttryck. Denna unika design är utvecklad av Studio Nur, som har en ärlig och minimalistisk approach till sin design. Det enkla, skulpturala uttrycket och rena linjer är det som kännetecknar Studio Nurs design och ses tydligt i Gap pendelserie. Se de olika storlekarna här , där du också hittar lampan i både svart och vit.
 • Woud - Gap Taklampa Long Svart/Mässing

  Woud - Gap Taklampa Long Svart/Mässing
  Design Studio Nur för Woud Koncept Gap pendellampa Long Svart/Mässing är en enkel och elegant pendellampa. Den har fått sitt namn efter den långa slitsen som låter en strimma ljus skina igenom och skapa en grafisk reflektion av lampans gyllene ljus. Lampans råa look stöttas upp av pulverlackerad metall och ger en sofistikerad kontrast till insidan, som har fått en feminin look i form av mässing. Gap kommer med en yta av antingen svart eller vit, medan det finns tre olika storlekar att välja mellan. Lampans minimalistiska design är riktigt snygg i sig själv men kan med fördel mixas med olika storlekar och färger för att uppnå ett konstnärligt uttryck. Denna unika design är utvecklad av Studio Nur, som har en ärlig och minimalistisk approach till sin design. Det enkla, skulpturala uttrycket och rena linjer är det som kännetecknar Studio Nurs design och ses tydligt i Gap pendelserie. Se de olika storlekarna här , där du också hittar lampan i både svart och vit.
 • Woud - Dot Taklampa S Svart/Opal

  Woud - Dot Taklampa S Svart/Opal
  Design Rikke Frost för Woud Koncept Dot pendellampa S Svart/Opal är utvecklad för att skapa den härliga stämningen i hemmet. Designern Rikke Frost har blivit inspirerad av perforerad metall och de mönster som skapas när ljuset skiner igenom de små öppningarna. Som en mjuk kontrast till det annars så grova perforerade materialet är den enkla och runda glasskärmen i opalglas och tillför lampan en elegant look. Denna vidunderliga pendellampa kommer i svart och vit och i tre olika storlekar som man kan mixa som man vill för att få ett dekorativt uttryck i hemmet. Denna minimalistiska lampa är också väldigt snygg i sig själv och ger ett behagligt och diffust ljus – exempelvis över mat- eller soffbordet eller i ett av hemmets mörka hörn. ”Jag är ofta fascinerad av ett material eller en produktionsmetod. Genom kombinationen av material och utnyttjande av kvaliteter tillför jag designen en naturlig användning. Formspråket är igenkänningsbart och enkelt med fokus på färger, detaljer och funktioner för att ge känslan av en solid design.” - Rikke Frost, designer.
 • Woud - Dot Taklampa M Svart/Opal

  Woud - Dot Taklampa M Svart/Opal
  Design Rikke Frost för Woud Koncept Dot pendellampa M Svart/Opal är utvecklad för att skapa den härliga stämningen i hemmet. Designern Rikke Frost har blivit inspirerad av perforerad metall och de mönster som skapas när ljuset skiner igenom de små öppningarna. Som en mjuk kontrast till det annars så grova perforerade materialet är den enkla och runda glasskärmen i opalglas och tillför lampan en elegant look. Denna vidunderliga pendellampa kommer i svart och vit och i tre olika storlekar som man kan mixa som man vill för att få ett dekorativt uttryck i hemmet. Denna minimalistiska lampa är också väldigt snygg i sig själv och ger ett behagligt och diffust ljus – exempelvis över mat- eller soffbordet eller i ett av hemmets mörka hörn. ”Jag är ofta fascinerad av ett material eller en produktionsmetod. Genom kombinationen av material och utnyttjande av kvaliteter tillför jag designen en naturlig användning. Formspråket är igenkänningsbart och enkelt med fokus på färger, detaljer och funktioner för att ge känslan av en solid design.” - Rikke Frost, designer.
 • Woud - Dot Taklampa L Vit/Opal

  Woud - Dot Taklampa L Vit/Opal
  Design Rikke Frost för Woud Koncept Dot pendellampa L Vit/Opal är utvecklad för att skapa den härliga stämningen i hemmet. Designern Rikke Frost har blivit inspirerad av perforerad metall och de mönster som skapas när ljuset skiner igenom de små öppningarna. Som en mjuk kontrast till det annars så grova perforerade materialet är den enkla och runda glasskärmen i opalglas och tillför lampan en elegant look. Denna vidunderliga pendellampa kommer i svart och vit och i tre olika storlekar som man kan mixa som man vill för att få ett dekorativt uttryck i hemmet. Denna minimalistiska lampa är också väldigt snygg i sig själv och ger ett behagligt och diffust ljus – exempelvis över mat- eller soffbordet eller i ett av hemmets mörka hörn. ”Jag är ofta fascinerad av ett material eller en produktionsmetod. Genom kombinationen av material och utnyttjande av kvaliteter tillför jag designen en naturlig användning. Formspråket är igenkänningsbart och enkelt med fokus på färger, detaljer och funktioner för att ge känslan av en solid design.” - Rikke Frost, designer.
 • Dot Taklampa M Svart/Opal - Woud

  Dot Taklampa M Svart/Opal - Woud
  Koncept Dot Taklampa M Svart/Opalär en läcker och estetisk taklampeserie som är designad av danska Rikke Frost. Lampserien är inspirerad av perforerad metall där ljuset skiner ut och skapar mönster. D
 • Dot Taklampa L Vit/Opal - Woud

  Dot Taklampa L Vit/Opal - Woud
  Koncept Dot Taklampa L Vit/Opalär en läcker och estetisk taklampeserie som är designad av danska Rikke Frost. Lampserien är inspirerad av perforerad metall där ljuset skiner ut och skapar mönster. Dot
 • Stone Taklampa Small Vit - Woud

  Stone Taklampa Small Vit - Woud
  Koncept Stone Taklampa Small Vitär en del av en rad vackra taklampor som är designade av danska Philip Bro. Philip Bro har hittat sin inspiration till lampseriens form på stranden. Här fascineras han
 • Tangent Bordslampa Desert Sand - Woud

  Tangent Bordslampa Desert Sand - Woud
  Koncept Tangent Bordslampa Desert Sandär en bordslampa med ett grafiskt och rent uttryck. Här möts två rör- ett litet och ett stort. Det lilla gömmer elektroniken och det stora fungerar som lampans sk
 • Gap Taklampa Round Svart/Mässing - Woud

  Gap Taklampa Round Svart/Mässing - Woud
  Koncept Gap Taklampa Round Svart/Mässing är en pendelserie som är designad av Studio Nur. Här kombineras ett rått yttre skal med ett feminint uttryck på insidan. Den vackra mässingen på insidan av pen
 • Woud - Dot Taklampa L Svart/Opal

  Woud - Dot Taklampa L Svart/Opal
  Design Rikke Frost för Woud Koncept Dot pendellampa L Svart/Opal är utvecklad för att skapa den härliga stämningen i hemmet. Designern Rikke Frost har blivit inspirerad av perforerad metall och de mönster som skapas när ljuset skiner igenom de små öppningarna. Som en mjuk kontrast till det annars så grova perforerade materialet är den enkla och runda glasskärmen i opalglas och tillför lampan en elegant look. Denna vidunderliga pendellampa kommer i svart och vit och i tre olika storlekar som man kan mixa som man vill för att få ett dekorativt uttryck i hemmet. Denna minimalistiska lampa är också väldigt snygg i sig själv och ger ett behagligt och diffust ljus – exempelvis över mat- eller soffbordet eller i ett av hemmets mörka hörn. ”Jag är ofta fascinerad av ett material eller en produktionsmetod. Genom kombinationen av material och utnyttjande av kvaliteter tillför jag designen en naturlig användning. Formspråket är igenkänningsbart och enkelt med fokus på färger, detaljer och funktioner för att ge känslan av en solid design.” - Rikke Frost, designer.
 • Gap Taklampa Long Svart/Mässing - Woud

  Gap Taklampa Long Svart/Mässing - Woud
  Koncept Gap Taklampa Long Svart/Mässing är en pendelserie som är designad av Studio Nur. Här kombineras ett rått yttre skal med ett feminint uttryck på insidan. Den vackra mässingen på insidan av pend
 • Gap Taklampa Short Svart/Mässing - Woud

  Gap Taklampa Short Svart/Mässing - Woud
  Koncept Gap Taklampa Short Svart/Mässing är en pendelserie som är designad av Studio Nur. Här kombineras ett rått yttre skal med ett feminint uttryck på insidan. Den vackra mässingen på insidan av pen
 • Dot Taklampa L Svart/Opal - Woud

  Dot Taklampa L Svart/Opal - Woud
  Koncept Dot Taklampa L Svart/Opalär en läcker och estetisk taklampeserie som är designad av danska Rikke Frost. Lampserien är inspirerad av perforerad metall där ljuset skiner ut och skapar mönster. D
 • Study Bordslampa Vit - Woud

  Study Bordslampa Vit - Woud
  Koncept Study Bordslampa Vitär en enkel och charmerande bordslampa som passar perfekt på kontoret eller i sovrummet. Dess form är dynamiskt och i den grad mycket spännande- och om man kan säga att en
 • Woud - Annular Taklampa Nude

  Woud - Annular Taklampa Nude
  Design M-S-D-S för Woud Koncept Annular pendellampa Nude är en elegant och vacker pendellampa som består i sin enkelhet av en konformad skärm där ljuset skiner snyggt runt i kanten. Den inbyggda LED-slingan sprider ljuset direkt ned och ger lampan ett spännande grafiskt ljus. Lampan är otroligt enkel och passar lätt in i den skandinaviska inredningen där det är fokus på det minimalistiska och tidlös design. Den kommer i två olika storlekar, 32 cm och 46,8 cm. Lampan hänger snyggt ensam över mat- eller soffbordet men kan också mixas på tvärs med olika färger och storlekar för att uppnå ett er konstnärligt uttryck i hemmet. Den är designad av M-S-D-S. och deras design kännetecknas av att den förenar modern kultur med de grundläggande principerna inom god design och hantverk. Se de två olika storlekarna här, där du också kan välja mellan de olika färgerna som passar in i den nordiska inredningen.
 • Dot Taklampa S Svart/Opal - Woud

  Dot Taklampa S Svart/Opal - Woud
  Koncept Dot Taklampa S Svart/Opalär en läcker och estetisk taklampeserie som är designad av danska Rikke Frost. Lampserien är inspirerad av perforerad metall där ljuset skiner ut och skapar mönster. D
 • Woud Dot taklampa medium svart

  Woud Dot taklampa medium svart
 • Woud - Cono Golvlampa Black

  Woud - Cono Golvlampa Black
  Design Woud Koncept Cono Golvlampa Black är uppbyggd kring en klassisk konformad lampskärm, men med ett asymmetriskt snitt som ger lampan ett modernt utseende. Den snygga och skarpa designen passar in i alla hem där lampan inte bara är fin, utan också praktisk. Den vita insidan av skärmen reflekterar ljuset från ljuskällan, som sitter gömd på baksidan av konen. Detta ger dig ett optimalt ljus som inte blind. Hela Cono-serien består av vägglampan, bordslampan, golvlampan och två olika taklampor, med 2 respektive 3 skärmar. Placera bordslampan på skrivbordet för ett praktiskt ljus för arbete; Vägglampan fungerar perfekt som sänglampa eller läslampa, där du också kan använda golvlampan; medan cono taklampan ger ett skulpturalt uttryck och ett fantastiskt ljus över matbordet. Se hela Cono-serien här.
 • Cono Golvlampa Satin - Woud

  Cono Golvlampa Satin - Woud
  Cono Golvlampa Satin - Woud
 • Woud Dot taklampa small svart

  Woud Dot taklampa small svart
 • Woud Kuppi vägglampa 2.0 svart

  Woud Kuppi vägglampa 2.0 svart
 • Woud - Cono Bordslampa Black

  Woud - Cono Bordslampa Black
  Design Woud Koncept Cono Bordslampa Black är uppbyggd kring en klassisk konformad lampskärm, men med ett asymmetriskt snitt som ger lampan ett modernt utseende. Den snygga och skarpa designen passar in i alla hem där lampan inte bara är fin, utan också praktisk. Den vita insidan av skärmen reflekterar ljuset från ljuskällan, som sitter gömd på baksidan av konen. Detta ger dig ett optimalt ljus som inte blind. Hela Cono-serien består av vägglampan, bordslampan, golvlampan och två olika taklampor, med 2 respektive 3 skärmar. Placera bordslampan på skrivbordet för ett praktiskt ljus för arbete; Vägglampan fungerar perfekt som sänglampa eller läslampa, där du också kan använda golvlampan; medan cono taklampan ger ett skulpturalt uttryck och ett fantastiskt ljus över matbordet. Se hela Cono-serien här.
 • Woud Cono pendel 3 skärmar Svart

  Woud Cono pendel 3 skärmar Svart
 • Woud Cono vägglampa Svart

  Woud Cono vägglampa Svart
 • Woud Stone taklampa small Senapsgul

  Woud Stone taklampa small Senapsgul
 • Woud - Stone Taklampa Small Dusty Rose

  Woud - Stone Taklampa Small Dusty Rose
  Design Philip Bro för Woud Koncept Stone Taklampa Small Dusty Rose är inspirerad av den mjuka runda stenarna i strandkanten som är formade av livet i vatten och med sand och vind. Den enkla lampan är perfekt i förbindelse med mat- eller soffbordet, där det nedåtriktade ljuset lyser upp omkring samlingspunkten. Den minimalistiska lampan kommer i två olika storlekar och i färgerna vit, svart och grå – neutrala färger som kompletterar den skandinaviska stilen där det ofta är fokus på enkelhet och en ökad uppmärksamhet på att få den rätta belysningen in i hemmet. Stone pendellampa är designad av Philip bro. Hans stil är enkel och modern, ofta med ett finurligt uttryck avsett om han kastar sig in i det traditionella eller den innovativa designen. Hans stil passar lätt in i Wouds grundprinciper; kvalitet, ärlighet och enkelhet, som alla är i fokus i den nordiska inredningen som fortsatt gör succé världen över. Se de olika storlekarna här, där du också hittar lampan i både svart, vit och grå.
 • Stone Taklampa Small Mint - Woud

  Stone Taklampa Small Mint - Woud
  Stone Taklampa Small Mint - Woud
 • Woud Study bordslampa vit

  Woud Study bordslampa vit
 • Woud Stone taklampa small svart

  Woud Stone taklampa small svart
 • Woud Pump bordslampa svart, opal

  Woud Pump bordslampa svart, opal
 • Woud Tangent bordslampa grå

  Woud Tangent bordslampa grå
 • Woud Tangent bordslampa grön

  Woud Tangent bordslampa grön
 • Woud Tangent bordslampa sand

  Woud Tangent bordslampa sand
 • Woud Gap taklampa kort svart

  Woud Gap taklampa kort svart
 • Woud - Ghost Bordslampa

  Woud - Ghost Bordslampa
  Design Studio Kowalewski för Woud Koncept Ghost Bordslampa är inspirerad av den antika oljelampan. Den moderna tolkningen har en smal metallstav som skyddar lampan samtidigt som den fungerar som ett handtag. Lampan har fått sitt namn. Ghost, efter formen på den frostade opal skärmen som mest liknar ett vänligt spöke. Det lodräta vågmönstret tillför lampan ett elegant och läckert uttryck som framhävs när lampan tänds i mörkret. Skärmen lyses upp och skickar ut ett mjukt och behagligt ljus till omgivningarna. Med en höjd på 38 cm och en diameter på 15 cm, fungerar lampan både som skrivbordslampa, sänglampa eller som stämningsfull belysning på byrån eller i fönsterbrädan i vardagsrummet. Du hittar flera dekorativa lampor från Woud här.
 • Woud - Lunar Taklampa Medium

  Woud - Lunar Taklampa Medium
  Design Woud Koncept Lunar Medium är en elegant taklampa med mjukt och behagligt ljus. Lampans design är inspirerad av den upplysta natthimlen, i en modern och arkitektonisk design. De tre svarta metallringarna symboliserar den roterande månens omloppsbana, medan den klotrunda opalskärmen representerar den lysande fullmånen. Lampan har olika uttryck beroende på vinkeln från vilken du ser den, och kastar därför också olika skuggor i rummet. Den minimalistiska designen passar perfekt in i den skandinaviska inredningen, där den karaktäristiska formen ger ett skulpturalt utseende. Placera den över matbordet, från vilken den lyser upp hela rummet med en diffus belysning, eller lys upp en av hemmets mörka skrymslen - eventuellt med flera Lunar lampor i ett kluster.
 • Woud - Cono Taklampa 2 Black

  Woud - Cono Taklampa 2 Black
  Design Woud Koncept Cono Taklampa 2 Black är uppbyggd kring en klassisk konformad lampskärm, men med ett asymmetriskt snitt som ger lampan ett modernt utseende. Den snygga och skarpa designen passar in i alla hem där lampan inte bara är fin, utan också praktisk. Den vita insidan av skärmen reflekterar ljuset från ljuskällan, som sitter gömd på baksidan av konen. Detta ger dig ett optimalt ljus som inte blind. Hela Cono-serien består av vägglampan, bordslampan, golvlampan och två olika taklampor, med 2 respektive 3 skärmar. Placera bordslampan på skrivbordet för ett praktiskt ljus för arbete; Vägglampan fungerar perfekt som sänglampa eller läslampa, där du också kan använda golvlampan; medan cono taklampan ger ett skulpturalt uttryck och ett fantastiskt ljus över matbordet. Se hela Cono-serien här.
 • Cono Bordslampa Black - Woud

  Cono Bordslampa Black - Woud
  Koncept Cono Bordslampa Blackär en stilren lampa som passar in i alla typer av inredning. Den klassiska konformade skärmen har fått ett asymmetriskt snitt, för ett modernare utseende. Den skarpa desig
 • Stone Taklampa Small Mustard Yellow - Woud

  Stone Taklampa Small Mustard Yellow - Woud
  Koncept Stone Taklampa Small Mustard Yellowär en del av en rad vackra taklampor som är designade av danska Philip Bro. Philip Bro har hittat sin inspiration till lampseriens form på stranden. Här fasc
 • Cono Vägglampa Black - Woud

  Cono Vägglampa Black - Woud
  Koncept Cono Vägglampa Black är en stilren lampa som passar in i alla typer av inredning. Den klassiska konformade skärmen har fått ett asymmetriskt snitt, för ett modernare utseende. Den skarpa desig
 • Woud - Ghost Golvlampa

  Woud - Ghost Golvlampa
  Design Studio Kowalewski för Woud Koncept Ghost golvlampan är inspirerad av den antika oljelampan. Lampan har uppenbarligen fått sitt namn från silhuetten på lampskärmen i opalglas, som liknar ett litet spöke. I kontrast till det opalvita glaset har lampan en smal svart metallram som fungerar som ett handtag för lampan, vilket gör att den enkelt kan placeras i inredningen. Kombinationen av de två kontrasterna ger lampan ett enkelt och skandinaviskt utseende som passar in i alla hem. De vertikala spåren ger lampan ett elegant och vackert uttryck som framhävs när lampan är tänd i mörker. Lampskärmen lyser upp och skickar ut ett diffust ljus i omgivningen. Se den mindre versionen: Ghost Table Lamp från Woud här.
 • Woud - Cono Bordslampa Satin

  Woud - Cono Bordslampa Satin
  Design Woud Koncept Cono Bordslampa Satin är uppbyggd kring en klassisk konformad lampskärm, men med ett asymmetriskt snitt som ger lampan ett modernt utseende. Den snygga och skarpa designen passar in i alla hem där lampan inte bara är fin, utan också praktisk. Den vita insidan av skärmen reflekterar ljuset från ljuskällan, som sitter gömd på baksidan av konen. Detta ger dig ett optimalt ljus som inte blind. Hela Cono-serien består av vägglampan, bordslampan, golvlampan och två olika taklampor, med 2 respektive 3 skärmar. Placera bordslampan på skrivbordet för ett praktiskt ljus för arbete; Vägglampan fungerar perfekt som sänglampa eller läslampa, där du också kan använda golvlampan; medan cono taklampan ger ett skulpturalt uttryck och ett fantastiskt ljus över matbordet. Se hela Cono-serien här.
 • Woud - Cono Golvlampa Satin

  Woud - Cono Golvlampa Satin
  Design Woud Koncept Cono Golvlampa Satin är uppbyggd kring en klassisk konformad lampskärm, men med ett asymmetriskt snitt som ger lampan ett modernt utseende. Den snygga och skarpa designen passar in i alla hem där lampan inte bara är fin, utan också praktisk. Den vita insidan av skärmen reflekterar ljuset från ljuskällan, som sitter gömd på baksidan av konen. Detta ger dig ett optimalt ljus som inte blind. Hela Cono-serien består av vägglampan, bordslampan, golvlampan och två olika taklampor, med 2 respektive 3 skärmar. Placera bordslampan på skrivbordet för ett praktiskt ljus för arbete; Vägglampan fungerar perfekt som sänglampa eller läslampa, där du också kan använda golvlampan; medan cono taklampan ger ett skulpturalt uttryck och ett fantastiskt ljus över matbordet. Se hela Cono-serien här.
 • Pump Bordslampa Svart/Opal - Woud

  Pump Bordslampa Svart/Opal - Woud
  Koncept Pump Bordslampa Svart/Opalär en söt och elegant bordslampa som passar in på de flesta platser. Placera den på fönsterbrädan, på byrån- eller någon helt annan stans där du har behov för mysig o
 • Mercury Vägglampa Black - Woud

  Mercury Vägglampa Black - Woud
  Koncept Mercury Vägglampa Black är i sannerligen et stycke konst. En platt disk agerar som lampans skärm och monteras direkt på väggen. Bakom skärmen gömmer sig en cirkulär LED-ljuskälla. Den runda di
 • Woud Cono golvlampa Svart

  Woud Cono golvlampa Svart
 • Woud Ghost bordslampa Svart-vitt opalglas

  Woud Ghost bordslampa Svart-vitt opalglas
 • Woud Cono bordslampa Satin

  Woud Cono bordslampa Satin
 • Woud Kuppi vägglampa 2.0 Senapsgul

  Woud Kuppi vägglampa 2.0 Senapsgul
 • Woud Cono golvlampa Satin

  Woud Cono golvlampa Satin
 • Woud Gap pendel rund Svart

  Woud Gap pendel rund Svart
 • Woud Cono pendel 2 skärmar Svart

  Woud Cono pendel 2 skärmar Svart
 • Woud Ghost golvlampa Svart-vitt opalglas

  Woud Ghost golvlampa Svart-vitt opalglas
 • Woud Cono vägglampa Satin

  Woud Cono vägglampa Satin
 • Woud Cono bordslampa Svart

  Woud Cono bordslampa Svart
 • Woud Pump pendel svart, opal

  Woud Pump pendel svart, opal
 • Woud Mercury vägglampa Svartmålad metall

  Woud Mercury vägglampa Svartmålad metall
 • Cono Golvlampa Black - Woud

  Cono Golvlampa Black - Woud
  Koncept Cono Golvlampa Blackär en stilren lampa som passar in i alla typer av inredning. Den klassiska konformade skärmen har fått ett asymmetriskt snitt, för ett modernare utseende. Den skarpa design
 • Woud Dot taklampa medium Satin

  Woud Dot taklampa medium Satin
 • Woud Dot taklampa small Satin

  Woud Dot taklampa small Satin
 • Woud Dot taklampa large Satin

  Woud Dot taklampa large Satin
 • Kuppi Vägglampa 2.0 Svart - Woud

  Kuppi Vägglampa 2.0 Svart - Woud
  Kuppi Vägglampa 2.0 Svart - Woud
 • Dew Portable Bords-/Vägglampa Black - Woud

  Dew Portable Bords-/Vägglampa Black - Woud
  Dew Portable Bords-/Vägglampa Black - Woud
 • Ghost Bordslampa - Woud

  Ghost Bordslampa - Woud
  Ghost Bordslampa - Woud
 • Cono Bordslampa Satin - Woud

  Cono Bordslampa Satin - Woud
  Cono Bordslampa Satin - Woud
 • Dew Portable Bords-/Vägglampa Oak - Woud

  Dew Portable Bords-/Vägglampa Oak - Woud
  Dew Portable Bords-/Vägglampa Oak - Woud
 • Ghost Golvlampa - Woud

  Ghost Golvlampa - Woud
  Ghost Golvlampa - Woud
 • Kuppi Vägglampa 2.0 Mustard - Woud

  Kuppi Vägglampa 2.0 Mustard - Woud
  Kuppi Vägglampa 2.0 Mustard - Woud
 • Cono Vägglampa Satin - Woud

  Cono Vägglampa Satin - Woud
  Cono Vägglampa Satin - Woud
 • Woud - Stone Taklampa Small Mustard Yellow

  Woud - Stone Taklampa Small Mustard Yellow
  Design Philip Bro Ludvigsen för Woud Koncept Stone Taklampa Small Mustard Yellow är inspirerad av den mjuka runda stenarna i strandkanten som är formade av livet i vatten och med sand och vind. Den enkla lampan är perfekt i förbindelse med mat- eller soffbordet, där det nedåtriktade ljuset lyser upp omkring samlingspunkten. Den minimalistiska lampan kommer i två olika storlekar och i färgerna vit, svart och grå – neutrala färger som kompletterar den skandinaviska stilen där det ofta är fokus på enkelhet och en ökad uppmärksamhet på att få den rätta belysningen in i hemmet. Stone pendellampa är designad av Philip bro. Hans stil är enkel och modern, ofta med ett finurligt uttryck avsett om han kastar sig in i det traditionella eller den innovativa designen. Hans stil passar lätt in i Wouds grundprinciper; kvalitet, ärlighet och enkelhet, som alla är i fokus i den nordiska inredningen som fortsatt gör succé världen över. Se de olika storlekarna här, där du också hittar lampan i både svart, vit och grå.
 • Woud - Stone Taklampa Small Black

  Woud - Stone Taklampa Small Black
  Design Philip Bro för Woud Koncept Stone Taklampa Small Black är inspirerad av den mjuka runda stenarna i strandkanten som är formade av livet i vatten och med sand och vind. Den enkla lampan är perfekt i förbindelse med mat- eller soffbordet, där det nedåtriktade ljuset lyser upp omkring samlingspunkten. Den minimalistiska lampan kommer i två olika storlekar och i färgerna vit, svart och grå – neutrala färger som kompletterar den skandinaviska stilen där det ofta är fokus på enkelhet och en ökad uppmärksamhet på att få den rätta belysningen in i hemmet. Stone pendellampa är designad av Philip bro. Hans stil är enkel och modern, ofta med ett finurligt uttryck avsett om han kastar sig in i det traditionella eller den innovativa designen. Hans stil passar lätt in i Wouds grundprinciper; kvalitet, ärlighet och enkelhet, som alla är i fokus i den nordiska inredningen som fortsatt gör succé världen över. Se de olika storlekarna här, där du också hittar lampan i både svart, vit och grå.
 • Woud - Pump Taklampa

  Woud - Pump Taklampa
  Design KUTARQ STUDIO för Woud Inspirerade av varmluftsballonger har det spännande KUTARQ STUDIO från Spanien designat den vackra serien Pump, som innehåller både en taklampa och en bordslampa. Vi behandlar här taklampan. Den använder en stor opaliserad glasskärm som sprider ljuset och förhindrar att du blir bländad. Det ser ut som om glasskärmen hålls av den svarta metallringen som omsluter den ovala formen - men detta är en illusion och lampan hålls faktiskt uppe av sladden som försvinner in i lampan. Den utsökta designen verkar futuristisk och lekfull, men med tydliga historiska drag av den minimalistiska och enkla skandinaviska designstilen. Se fler taklampor från Woud här!
 • Woud - Dot Taklampa Small Satin/Smoke

  Woud - Dot Taklampa Small Satin/Smoke
  Design Rikke Frost för Woud Dot Taklampa Small Satin/Smoke från Woud och den Århusbaserade designern Rikke Frost är en mysig, elegant och värmande liten lampa som ingår i den vackra Dot-serien. Serien innehåller tre storlekar och tre färger, alla med samma skarpa uttryck. Ljuset flödar ut genom den klara glasskärmen samt de små hålen i metallskärmen, vilket ger ett praktiskt såväl som mysigt ljus. Vi rekommenderar att du väljer en dekorativ glödlampa till just den här modellen. Använd en enda Dot taklampa, en uppsättning identiska Dot taklampor eller flera olika typer och storlekar för ett smart och dynamiskt utseende. Se hela Dot-sortimentet här!
 • Woud - Dot Taklampa Medium Satin/Smoke

  Woud - Dot Taklampa Medium Satin/Smoke
  Design Rikke Frost för Woud Dot Taklampa Medium Satin/Smoke från Woud och den Århusbaserade designern Rikke Frost är en mysig, elegant och värmande liten lampa som ingår i den vackra Dot-serien. Serien innehåller tre storlekar och tre färger, alla med samma skarpa uttryck. Ljuset flödar ut genom den klara glasskärmen samt de små hålen i metallskärmen, vilket ger ett praktiskt såväl som mysigt ljus. Vi rekommenderar att du väljer en dekorativ glödlampa till just den här modellen. Använd en enda Dot taklampa, en uppsättning identiska Dot taklampor eller flera olika typer och storlekar för ett smart och dynamiskt utseende. Se hela Dot-sortimentet här!
 • Woud - Dot Taklampa Large Satin/Smoke

  Woud - Dot Taklampa Large Satin/Smoke
  Design Rikke Frost för Woud Dot Taklampa Large Satin/Smoke från Woud och den Århusbaserade designern Rikke Frost är en mysig, elegant och värmande liten lampa som ingår i den vackra Dot-serien. Serien innehåller tre storlekar och tre färger, alla med samma skarpa uttryck. Ljuset flödar ut genom den klara glasskärmen samt de små hålen i metallskärmen, vilket ger ett praktiskt såväl som mysigt ljus. Vi rekommenderar att du väljer en dekorativ glödlampa till just den här modellen. Använd en enda Dot taklampa, en uppsättning identiska Dot taklampor eller flera olika typer och storlekar för ett smart och dynamiskt utseende. Se hela Dot-sortimentet här!
 • Woud - Ghost Taklampa Small

  Woud - Ghost Taklampa Small
  Design Studio Kowalewski för Woud Alla spöken är inte ute efter att skrämma och orsaka problem - det finns vänliga spöken, och ett av dem är till salu här! Den är skapad av Studio Kowalewski från Tyskland och det danska designföretaget Woud och är tillverkad av vackert opalglas. Spöket lyser upp rummet vackert, och det ljus det kastar bryts försiktigt av den räfflade opaliserade glasskärm som döljer ljuskällan och inälvorna. Frågetecknet finns i två storlekar och passar perfekt över soffbordet såväl som i ett hörn, där dess utsökta design kommer att skapa värme och mysighet i hela rummet! Se alla spöklampor här!
 • Woud - Ghost Taklampa Large

  Woud - Ghost Taklampa Large
  Design Studio Kowalewski för Woud Alla spöken är inte ute efter att skrämma och orsaka problem - det finns vänliga spöken, och ett av dem är till salu här! Den är skapad av Studio Kowalewski från Tyskland och det danska designföretaget Woud och är tillverkad av vackert opalglas. Spöket lyser upp rummet vackert, och det ljus det kastar bryts försiktigt av den räfflade opaliserade glasskärm som döljer ljuskällan och inälvorna. Frågetecknet finns i två storlekar och passar perfekt över soffbordet såväl som i ett hörn, där dess utsökta design kommer att skapa värme och mysighet i hela rummet! Se alla spöklampor här!
 • Woud - Stone Taklampa Small Taupe

  Woud - Stone Taklampa Small Taupe
  Design Philip Bro för Woud Koncept Stone Taklampa Small Taupe är inspirerad av den mjuka runda stenarna i strandkanten som är formade av livet i vatten och med sand och vind. Den enkla lampan är perfekt i förbindelse med mat- eller soffbordet, där det nedåtriktade ljuset lyser upp omkring samlingspunkten. Den minimalistiska lampan kommer i två olika storlekar och i färgerna vit, svart och grå – neutrala färger som kompletterar den skandinaviska stilen där det ofta är fokus på enkelhet och en ökad uppmärksamhet på att få den rätta belysningen in i hemmet. Stone pendellampa är designad av Philip bro. Hans stil är enkel och modern, ofta med ett finurligt uttryck avsett om han kastar sig in i det traditionella eller den innovativa designen. Hans stil passar lätt in i Wouds grundprinciper; kvalitet, ärlighet och enkelhet, som alla är i fokus i den nordiska inredningen som fortsatt gör succé världen över. Se de olika storlekarna här, där du också hittar lampan i både svart, vit och grå.
 • Woud - Stone Taklampa Small Mint

  Woud - Stone Taklampa Small Mint
  Design Philip Bro för Woud Koncept Stone Taklampa Small Mint är inspirerad av den mjuka runda stenarna i strandkanten som är formade av livet i vatten och med sand och vind. Den enkla lampan är perfekt i förbindelse med mat- eller soffbordet, där det nedåtriktade ljuset lyser upp omkring samlingspunkten. Den minimalistiska lampan kommer i två olika storlekar och i färgerna vit, svart och grå – neutrala färger som kompletterar den skandinaviska stilen där det ofta är fokus på enkelhet och en ökad uppmärksamhet på att få den rätta belysningen in i hemmet. Stone pendellampa är designad av Philip bro. Hans stil är enkel och modern, ofta med ett finurligt uttryck avsett om han kastar sig in i det traditionella eller den innovativa designen. Hans stil passar lätt in i Wouds grundprinciper; kvalitet, ärlighet och enkelhet, som alla är i fokus i den nordiska inredningen som fortsatt gör succé världen över. Se de olika storlekarna här, där du också hittar lampan i både svart, vit och grå.
 • Woud - Stone Taklampa Small Satin

  Woud - Stone Taklampa Small Satin
  Design Philip Bro för Woud Koncept Stone Taklampa Small Satin är inspirerad av den mjuka runda stenarna i strandkanten som är formade av livet i vatten och med sand och vind. Den enkla lampan är perfekt i förbindelse med mat- eller soffbordet, där det nedåtriktade ljuset lyser upp omkring samlingspunkten. Den minimalistiska lampan kommer i två olika storlekar och i färgerna vit, svart och grå – neutrala färger som kompletterar den skandinaviska stilen där det ofta är fokus på enkelhet och en ökad uppmärksamhet på att få den rätta belysningen in i hemmet. Stone pendellampa är designad av Philip bro. Hans stil är enkel och modern, ofta med ett finurligt uttryck avsett om han kastar sig in i det traditionella eller den innovativa designen. Hans stil passar lätt in i Wouds grundprinciper; kvalitet, ärlighet och enkelhet, som alla är i fokus i den nordiska inredningen som fortsatt gör succé världen över. Se de olika storlekarna här, där du också hittar lampan i både svart, vit och grå.
 • Ghost Taklampa Large - Woud

  Ghost Taklampa Large - Woud
  Ghost Taklampa Large - Woud
 • Stone Taklampa Small Taupe - Woud

  Stone Taklampa Small Taupe - Woud
  Stone Taklampa Small Taupe - Woud
 • Ghost Taklampa Small - Woud

  Ghost Taklampa Small - Woud
  Ghost Taklampa Small - Woud
 • Stone Taklampa Small Dusty Rose - Woud

  Stone Taklampa Small Dusty Rose - Woud
  Stone Taklampa Small Dusty Rose - Woud
 • Dot Taklampa Small Satin/Smoke - Woud

  Dot Taklampa Small Satin/Smoke - Woud
  Dot Taklampa Small Satin/Smoke - Woud
 • Stone Taklampa Small Satin - Woud

  Stone Taklampa Small Satin - Woud
  Stone Taklampa Small Satin - Woud
 • Dot Taklampa Medium Satin/Smoke - Woud

  Dot Taklampa Medium Satin/Smoke - Woud
  Dot Taklampa Medium Satin/Smoke - Woud
 • Dot Taklampa Large Satin/Smoke - Woud

  Dot Taklampa Large Satin/Smoke - Woud
  Dot Taklampa Large Satin/Smoke - Woud
 • Lunar Taklampa Medium - Woud

  Lunar Taklampa Medium - Woud
  Lunar Taklampa Medium - Woud
 • Pump Taklampa - Woud

  Pump Taklampa - Woud
  Pump Taklampa - Woud
 • Cono Taklampa 2 Black - Woud

  Cono Taklampa 2 Black - Woud
  Koncept Cono Taklampa 2 Blackär en stilren lampa som passar in i alla typer av inredning. Den klassiska konformade skärmen har fått ett asymmetriskt snitt, för ett modernare utseende. Den skarpa desig
 • Woud Dot taklampa large svart

  Woud Dot taklampa large svart
 • Woud Stone taklampa small vit

  Woud Stone taklampa small vit
 • Woud Gap taklampa lång svart

  Woud Gap taklampa lång svart