Lampor från Woud

 • Pump Bordslampa Svart/Opal - Woud

  Pump Bordslampa Svart/Opal - Woud
  DesignKutarq Studio för WoudKonceptPump bordslampa Svart/Opal är inspirerad av formen på en luftballong. Den är designad av Kutarq studio som designar möbler, inredning och inte minst lampor utifrån idén om att varje projekt skall ha sin egna personlighet och ett eget liv. Lampan är ihopsatt av en voluminös lampskärm av opalglas på en karakteristisk lampfot med fem ben av svarta metallrör. Den trevliga belysningen passar lätt in i den skandinaviska stilen där det är fokus på minimalistisk inredning och enkel design. Placera lampan på sängbordet, en liten byrå i vardagsrummet eller precis där du önskar en varm och skön belysning.Pump-lampan passar perfekt in i Wouds urval av bordslampor, som alla har kvalitet, ärlighet och enkelhet gemensamt. Se urvalet av Woud bordslampor här.
 • Annular Taklampa Large Black - Woud

  Annular Taklampa Large Black - Woud
  DesignM-S-D-S för WoudKonceptAnnular pendellampa Black är en elegant och vacker pendellampa som består i sin enkelhet av en konformad skärm där ljuset skiner snyggt runt i kanten. Den inbyggda LED-slingan sprider ljuset direkt ned och ger lampan ett spännande grafiskt ljus. Lampan är otroligt enkel och passar lätt in i den skandinaviska inredningen där det är fokus på det minimalistiska och tidlös design. Den kommer i två olika storlekar, 32 cm och 46,8 cm. Lampan hänger snyggt ensam över mat- eller soffbordet men kan också mixas på tvärs med olika färger och storlekar för att uppnå ett er konstnärligt uttryck i hemmet.Den är designad av M-S-D-S. och deras design kännetecknas av att den förenar modern kultur med de grundläggande principerna inom god design och hantverk. Se de två olika storlekarna här, där du också kan välja mellan de olika färgerna som passar in i den nordiska inredningen.
 • Annular Taklampa Large Vit - Woud

  Annular Taklampa Large Vit - Woud
  DesignM-S-D-S för WoudKonceptAnnular pendellampa Woud är en elegant och vacker pendellampa som består i sin enkelhet av en konformad skärm där ljuset skiner snyggt runt i kanten. Den inbyggda LED-slingan sprider ljuset direkt ned och ger lampan ett spännande grafiskt ljus. Lampan är otroligt enkel och passar lätt in i den skandinaviska inredningen där det är fokus på det minimalistiska och tidlös design. Den kommer i två olika storlekar, 32 cm och 46,8 cm. Lampan hänger snyggt ensam över mat- eller soffbordet men kan också mixas på tvärs med olika färger och storlekar för att uppnå ett er konstnärligt uttryck i hemmet.Den är designad av M-S-D-S. och deras design kännetecknas av att den förenar modern kultur med de grundläggande principerna inom god design och hantverk. Se de två olika storlekarna här, där du också kan välja mellan de olika färgerna som passar in i den nordiska inredningen.
 • Study Bordslampa Vit - Woud

  Study Bordslampa Vit - Woud
  DesignM-S-D-S för WoudKonceptStudy bordslampa Vit är den klassiska bordslampan på ett helt nytt sätt. M-S-D-S är kända för att arbeta innovativt med material, form och enkla detaljer i deras designs. Detta ser man tydligt i Study, där deras uppfinningsrikedom också kommer till uttryck.Den enkla och charmerande bordslampan är designad till att stå på skrivbordet där det direkta ljuset ger bra arbetsljus. Den kan dessutom lätt användas på en byrå i vardagsrummet eller som sänglampa på nattduksbordet.Bordslampan är stöpt i ett stycke metall, som ger ett ytterst minimalistiskt uttryck och passar perfekt in i den skandinaviska inredningen, där enkelhet och estetik är i fokus. Study-lampan passar bra in i Wouds urval av bordslampor, där alla har kvalitet, ärlighet och enkelhet gemensamt. Se urvalet av Woud bordslampor här.
 • Tangent Bordslampa Cool Grey - Woud

  Tangent Bordslampa Cool Grey - Woud
  DesignFrederik Kurzweg för WoudKonceptTangent bordslampa Cool Grey består av två rör i olika storlekar och längder, som är ihopsatta till en enkel lampa. Frederik Kurzwegs designs kännetecknas med enkla grafiska former, kombinerat med det industriella uttrycket och utförandet i metall. Bordslampans minsta rör fungerar som lampans fot och ger plats till lampans elektricitet, där glödlampan är placerad på toppen. Utöver en cylinderformad skärm av opalglas är glödlampan omgärdad av det större röret som fungerar som lampskärmen. Med en diameter på bara 20 cm är lampan lätt att placera på byrån, sängbordet eller på en liten hylla i vardagsrummet där den bidrar med ett mjukt ljus till en mysig stämning.Tangent lampan passar bra in i Wouds urval av bordslampor som alla har kvalitet, ärlighet och enkelhet gemensamt. Se urvalet av Wouds bordslampor här .
 • Gap Taklampa Short Vit/Mässing - Woud

  Gap Taklampa Short Vit/Mässing - Woud
  DesignStudio Nur för WoudKonceptGap pendellampa Short Vit/Mässing är en enkel och elegant pendellampa. Den har fått sitt namn efter den långa slitsen som låter en strimma ljus skina igenom och skapa en grafisk reflektion av lampans gyllene ljus. Lampans råa look stöttas upp av pulverlackerad metall och ger en sofistikerad kontrast till insidan, som har fått en feminin look i form av mässing.Gap kommer med en yta av antingen svart eller vit, medan det finns tre olika storlekar att välja mellan. Lampans minimalistiska design är riktigt snygg i sig själv men kan med fördel mixas med olika storlekar och färger för att uppnå ett konstnärligt uttryck.Denna unika design är utvecklad av Studio Nur, som har en ärlig och minimalistisk approach till sin design. Det enkla, skulpturala uttrycket och rena linjer är det som kännetecknar Studio Nurs design och ses tydligt i Gap pendelserie. Se de olika storlekarna här , där du också hittar lampan i både svart och vit.
 • Gap Taklampa Round Svart/Mässing - Woud

  Gap Taklampa Round Svart/Mässing - Woud
  DesignStudio Nur för WoudKonceptGap pendellampa Round Svart/Mässing är en enkel och elegant pendellampa. Den har fått sitt namn efter den långa slitsen som låter en strimma ljus skina igenom och skapa en grafisk reflektion av lampans gyllene ljus. Lampans råa look stöttas upp av pulverlackerad metall och ger en sofistikerad kontrast till insidan, som har fått en feminin look i form av mässing.Gap kommer med en yta av antingen svart eller vit, medan det finns tre olika storlekar att välja mellan. Lampans minimalistiska design är riktigt snygg i sig själv men kan med fördel mixas med olika storlekar och färger för att uppnå ett konstnärligt uttryck.Denna unika design är utvecklad av Studio Nur, som har en ärlig och minimalistisk approach till sin design. Det enkla, skulpturala uttrycket och rena linjer är det som kännetecknar Studio Nurs design och ses tydligt i Gap pendelserie. Se de olika storlekarna här , där du också hittar lampan i både svart och vit.
 • Stone Taklampa Black - Woud

  Stone Taklampa Black - Woud
  DesignPhilip Bro för WoudKonceptStone pendellampa Black är inspirerad av den mjuka runda stenarna i strandkanten som är formade av livet i vatten och med sand och vind. Den enkla lampan är perfekt i förbindelse med mat- eller soffbordet, där det nedåtriktade ljuset lyser upp omkring samlingspunkten.Den minimalistiska lampan kommer i två olika storlekar och i färgerna vit, svart och grå - neutrala färger som kompletterar den skandinaviska stilen där det ofta är fokus på enkelhet och en ökad uppmärksamhet på att få den rätta belysningen in i hemmet. Stone pendellampa är designad av Philip bro. Hans stil är enkel och modern, ofta med ett finurligt uttryck avsett om han kastar sig in i det traditionella eller den innovativa designen. Hans stil passar lätt in i Wouds grundprinciper: kvalitet, ärlighet och enkelhet, som alla är i fokus i den nordiska inredningen som fortsatt gör succé världen över. Se de olika storlekarna här, där du också hittar lampan i både svart, vit och grå.
 • Gap Taklampa Round Vit/Mässing - Woud

  Gap Taklampa Round Vit/Mässing - Woud
  DesignStudio Nur för WoudKonceptGap pendellampa Round Vit/Mässing är en enkel och elegant pendellampa. Den har fått sitt namn efter den långa slitsen som låter en strimma ljus skina igenom och skapa en grafisk reflektion av lampans gyllene ljus. Lampans råa look stöttas upp av pulverlackerad metall och ger en sofistikerad kontrast till insidan, som har fått en feminin look i form av mässing.Gap kommer med en yta av antingen svart eller vit, medan det finns tre olika storlekar att välja mellan. Lampans minimalistiska design är riktigt snygg i sig själv men kan med fördel mixas med olika storlekar och färger för att uppnå ett konstnärligt uttryck.Denna unika design är utvecklad av Studio Nur, som har en ärlig och minimalistisk approach till sin design. Det enkla, skulpturala uttrycket och rena linjer är det som kännetecknar Studio Nurs design och ses tydligt i Gap pendelserie. Se de olika storlekarna här , där du också hittar lampan i både svart och vit.
 • Tangent Bordslampa Forrest Green - Woud

  Tangent Bordslampa Forrest Green - Woud
  DesignFrederik Kurzweg för WoudKonceptTangent bordslampa Forrest Green består av två rör i olika storlekar och längder, som är ihopsatta till en enkel lampa. Frederik Kurzwegs designs kännetecknas med enkla grafiska former, kombinerat med det industriella uttrycket och utförandet i metall. Bordslampans minsta rör fungerar som lampans fot och ger plats till lampans elektricitet, där glödlampan är placerad på toppen. Utöver en cylinderformad skärm av opalglas är glödlampan omgärdad av det större röret som fungerar som lampskärmen. Med en diameter på bara 20 cm är lampan lätt att placera på byrån, sängbordet eller på en liten hylla i vardagsrummet där den bidrar med ett mjukt ljus till en mysig stämning.Tangent lampan passar bra in i Wouds urval av bordslampor som alla har kvalitet, ärlighet och enkelhet gemensamt. Se urvalet av Wouds bordslampor här .
 • Study Bordslampa Dusty Peach - Woud

  Study Bordslampa Dusty Peach - Woud
  DesignM-S-D-S för WoudKonceptStudy bordslampa Dusty Peach är den klassiska bordslampan på ett helt nytt sätt. M-S-D-S är kända för att arbeta innovativt med material, form och enkla detaljer i deras designs. Detta ser man tydligt i Study, där deras uppfinningsrikedom också kommer till uttryck.Den enkla och charmerande bordslampan är designad till att stå på skrivbordet där det direkta ljuset ger bra arbetsljus. Den kan dessutom lätt användas på en byrå i vardagsrummet eller som sänglampa på nattduksbordet.Bordslampan är stöpt i ett stycke metall, som ger ett ytterst minimalistiskt uttryck och passar perfekt in i den skandinaviska inredningen, där enkelhet och estetik är i fokus. Study-lampan passar bra in i Wouds urval av bordslampor, där alla har kvalitet, ärlighet och enkelhet gemensamt. Se urvalet av Woud bordslampor här.
 • Tangent Bordslampa Desert Sand - Woud

  Tangent Bordslampa Desert Sand - Woud
  DesignFrederik Kurzweg för WoudKonceptTangent bordslampa Desert Sand består av två rör i olika storlekar och längder, som är ihopsatta till en enkel lampa. Frederik Kurzwegs designs kännetecknas med enkla grafiska former, kombinerat med det industriella uttrycket och utförandet i metall. Bordslampans minsta rör fungerar som lampans fot och ger plats till lampans elektricitet, där glödlampan är placerad på toppen. Utöver en cylinderformad skärm av opalglas är glödlampan omgärdad av det större röret som fungerar som lampskärmen. Med en diameter på bara 20 cm är lampan lätt att placera på byrån, sängbordet eller på en liten hylla i vardagsrummet där den bidrar med ett mjukt ljus till en mysig stämning.Tangent lampan passar bra in i Wouds urval av bordslampor som alla har kvalitet, ärlighet och enkelhet gemensamt. Se urvalet av Wouds bordslampor här .
 • Stone Taklampa Small Black - Woud

  Stone Taklampa Small Black - Woud
  DesignPhilip Bro för WoudKonceptStone pendellampa Small Black är inspirerad av den mjuka runda stenarna i strandkanten som är formade av livet i vatten och med sand och vind. Den enkla lampan är perfekt i förbindelse med mat- eller soffbordet, där det nedåtriktade ljuset lyser upp omkring samlingspunkten.Den minimalistiska lampan kommer i två olika storlekar och i färgerna vit, svart och grå - neutrala färger som kompletterar den skandinaviska stilen där det ofta är fokus på enkelhet och en ökad uppmärksamhet på att få den rätta belysningen in i hemmet. Stone pendellampa är designad av Philip bro. Hans stil är enkel och modern, ofta med ett finurligt uttryck avsett om han kastar sig in i det traditionella eller den innovativa designen. Hans stil passar lätt in i Wouds grundprinciper: kvalitet, ärlighet och enkelhet, som alla är i fokus i den nordiska inredningen som fortsatt gör succé världen över. Se de olika storlekarna här, där du också hittar lampan i både svart, vit och grå.
 • Stone Taklampa Dark Grey - Woud

  Stone Taklampa Dark Grey - Woud
  DesignPhilip Bro för WoudKonceptStone pendellampa Dark Grey är inspirerad av den mjuka runda stenarna i strandkanten som är formade av livet i vatten och med sand och vind. Den enkla lampan är perfekt i förbindelse med mat- eller soffbordet, där det nedåtriktade ljuset lyser upp omkring samlingspunkten.Den minimalistiska lampan kommer i två olika storlekar och i färgerna vit, svart och grå - neutrala färger som kompletterar den skandinaviska stilen där det ofta är fokus på enkelhet och en ökad uppmärksamhet på att få den rätta belysningen in i hemmet. Stone pendellampa är designad av Philip bro. Hans stil är enkel och modern, ofta med ett finurligt uttryck avsett om han kastar sig in i det traditionella eller den innovativa designen. Hans stil passar lätt in i Wouds grundprinciper: kvalitet, ärlighet och enkelhet, som alla är i fokus i den nordiska inredningen som fortsatt gör succé världen över. Se de olika storlekarna här, där du också hittar lampan i både svart, vit och grå.
 • Annular Taklampa Vit - Woud

  Annular Taklampa Vit - Woud
  DesignM-S-D-S för WoudKonceptAnnular pendellampa Vit är en elegant och vacker pendellampa som består i sin enkelhet av en konformad skärm där ljuset skiner snyggt runt i kanten. Den inbyggda LED-slingan sprider ljuset direkt ned och ger lampan ett spännande grafiskt ljus. Lampan är otroligt enkel och passar lätt in i den skandinaviska inredningen där det är fokus på det minimalistiska och tidlös design. Den kommer i två olika storlekar, 32 cm och 46,8 cm. Lampan hänger snyggt ensam över mat- eller soffbordet men kan också mixas på tvärs med olika färger och storlekar för att uppnå ett er konstnärligt uttryck i hemmet.Den är designad av M-S-D-S. och deras design kännetecknas av att den förenar modern kultur med de grundläggande principerna inom god design och hantverk. Se de två olika storlekarna här, där du också kan välja mellan de olika färgerna som passar in i den nordiska inredningen.
 • Dot Taklampa M Svart/Opal - Woud

  Dot Taklampa M Svart/Opal - Woud
  DesignRikke Frost för WoudKonceptDot pendellampa M Svart/Opal är utvecklad för att skapa den härliga stämningen i hemmet. Designern Rikke Frost har blivit inspirerad av perforerad metall och de mönster som skapas när ljuset skiner igenom de små öppningarna. Som en mjuk kontrast till det annars så grova perforerade materialet är den enkla och runda glasskärmen i opalglas och tillför lampan en elegant look.Denna vidunderliga pendellampa kommer i svart och vit och i tre olika storlekar som man kan mixa som man vill för att få ett dekorativt uttryck i hemmet. Denna minimalistiska lampa är också väldigt snygg i sig själv och ger ett behagligt och diffust ljus - exempelvis över mat- eller soffbordet eller i ett av hemmets mörka hörn. ?Jag är ofta fascinerad av ett material eller en produktionsmetod. Genom kombinationen av material och utnyttjande av kvaliteter tillför jag designen en naturlig användning. Formspråket är igenkänningsbart och enkelt med fokus på färger, detaljer och funktioner för att ge känslan av en solid design.? - Rikke Frost, designer.
 • Annular Taklampa Black - Woud

  Annular Taklampa Black - Woud
  DesignM-S-D-S för WoudKonceptAnnular pendellampa Black är en elegant och vacker pendellampa som består i sin enkelhet av en konformad skärm där ljuset skiner snyggt runt i kanten. Den inbyggda LED-slingan sprider ljuset direkt ned och ger lampan ett spännande grafiskt ljus. Lampan är otroligt enkel och passar lätt in i den skandinaviska inredningen där det är fokus på det minimalistiska och tidlös design. Den kommer i två olika storlekar, 32 cm och 46,8 cm. Lampan hänger snyggt ensam över mat- eller soffbordet men kan också mixas på tvärs med olika färger och storlekar för att uppnå ett er konstnärligt uttryck i hemmet.Den är designad av M-S-D-S. och deras design kännetecknas av att den förenar modern kultur med de grundläggande principerna inom god design och hantverk. Se de två olika storlekarna här, där du också kan välja mellan de olika färgerna som passar in i den nordiska inredningen.
 • Gap Taklampa Short Svart/Mässing - Woud

  Gap Taklampa Short Svart/Mässing - Woud
  DesignStudio Nur för WoudKonceptGap pendellampa Short Svart/Mässing är en enkel och elegant pendellampa. Den har fått sitt namn efter den långa slitsen som låter en strimma ljus skina igenom och skapa en grafisk reflektion av lampans gyllene ljus. Lampans råa look stöttas upp av pulverlackerad metall och ger en sofistikerad kontrast till insidan, som har fått en feminin look i form av mässing.Gap kommer med en yta av antingen svart eller vit, medan det finns tre olika storlekar att välja mellan. Lampans minimalistiska design är riktigt snygg i sig själv men kan med fördel mixas med olika storlekar och färger för att uppnå ett konstnärligt uttryck.Denna unika design är utvecklad av Studio Nur, som har en ärlig och minimalistisk approach till sin design. Det enkla, skulpturala uttrycket och rena linjer är det som kännetecknar Studio Nurs design och ses tydligt i Gap pendelserie. Se de olika storlekarna här , där du också hittar lampan i både svart och vit.
 • Dot Taklampa S Svart/Opal - Woud

  Dot Taklampa S Svart/Opal - Woud
  DesignRikke Frost för WoudKonceptDot pendellampa S Svart/Opal är utvecklad för att skapa den härliga stämningen i hemmet. Designern Rikke Frost har blivit inspirerad av perforerad metall och de mönster som skapas när ljuset skiner igenom de små öppningarna. Som en mjuk kontrast till det annars så grova perforerade materialet är den enkla och runda glasskärmen i opalglas och tillför lampan en elegant look.Denna vidunderliga pendellampa kommer i svart och vit och i tre olika storlekar som man kan mixa som man vill för att få ett dekorativt uttryck i hemmet. Denna minimalistiska lampa är också väldigt snygg i sig själv och ger ett behagligt och diffust ljus - exempelvis över mat- eller soffbordet eller i ett av hemmets mörka hörn. ?Jag är ofta fascinerad av ett material eller en produktionsmetod. Genom kombinationen av material och utnyttjande av kvaliteter tillför jag designen en naturlig användning. Formspråket är igenkänningsbart och enkelt med fokus på färger, detaljer och funktioner för att ge känslan av en solid design.? - Rikke Frost, designer.
 • Gap Taklampa Long Svart/Mässing - Woud

  Gap Taklampa Long Svart/Mässing - Woud
  DesignStudio Nur för WoudKonceptGap pendellampa Long Svart/Mässing är en enkel och elegant pendellampa. Den har fått sitt namn efter den långa slitsen som låter en strimma ljus skina igenom och skapa en grafisk reflektion av lampans gyllene ljus. Lampans råa look stöttas upp av pulverlackerad metall och ger en sofistikerad kontrast till insidan, som har fått en feminin look i form av mässing.Gap kommer med en yta av antingen svart eller vit, medan det finns tre olika storlekar att välja mellan. Lampans minimalistiska design är riktigt snygg i sig själv men kan med fördel mixas med olika storlekar och färger för att uppnå ett konstnärligt uttryck.Denna unika design är utvecklad av Studio Nur, som har en ärlig och minimalistisk approach till sin design. Det enkla, skulpturala uttrycket och rena linjer är det som kännetecknar Studio Nurs design och ses tydligt i Gap pendelserie. Se de olika storlekarna här , där du också hittar lampan i både svart och vit.
 • Dot Taklampa L Vit/Opal - Woud

  Dot Taklampa L Vit/Opal - Woud
  DesignRikke Frost för WoudKonceptDot pendellampa L Vit/Opal är utvecklad för att skapa den härliga stämningen i hemmet. Designern Rikke Frost har blivit inspirerad av perforerad metall och de mönster som skapas när ljuset skiner igenom de små öppningarna. Som en mjuk kontrast till det annars så grova perforerade materialet är den enkla och runda glasskärmen i opalglas och tillför lampan en elegant look.Denna vidunderliga pendellampa kommer i svart och vit och i tre olika storlekar som man kan mixa som man vill för att få ett dekorativt uttryck i hemmet. Denna minimalistiska lampa är också väldigt snygg i sig själv och ger ett behagligt och diffust ljus - exempelvis över mat- eller soffbordet eller i ett av hemmets mörka hörn. ?Jag är ofta fascinerad av ett material eller en produktionsmetod. Genom kombinationen av material och utnyttjande av kvaliteter tillför jag designen en naturlig användning. Formspråket är igenkänningsbart och enkelt med fokus på färger, detaljer och funktioner för att ge känslan av en solid design.? - Rikke Frost, designer.
 • Dot Taklampa M Vit/Opal - Woud

  Dot Taklampa M Vit/Opal - Woud
  DesignRikke Frost för WoudKonceptDot pendellampa M Vit/Opal är utvecklad för att skapa den härliga stämningen i hemmet. Designern Rikke Frost har blivit inspirerad av perforerad metall och de mönster som skapas när ljuset skiner igenom de små öppningarna. Som en mjuk kontrast till det annars så grova perforerade materialet är den enkla och runda glasskärmen i opalglas och tillför lampan en elegant look.Denna vidunderliga pendellampa kommer i svart och vit och i tre olika storlekar som man kan mixa som man vill för att få ett dekorativt uttryck i hemmet. Denna minimalistiska lampa är också väldigt snygg i sig själv och ger ett behagligt och diffust ljus - exempelvis över mat- eller soffbordet eller i ett av hemmets mörka hörn. ?Jag är ofta fascinerad av ett material eller en produktionsmetod. Genom kombinationen av material och utnyttjande av kvaliteter tillför jag designen en naturlig användning. Formspråket är igenkänningsbart och enkelt med fokus på färger, detaljer och funktioner för att ge känslan av en solid design.? - Rikke Frost, designer.
 • Annular Taklampa Mint - Woud

  Annular Taklampa Mint - Woud
  DesignM-S-D-S för WoudKonceptAnnular pendellampa Mint är en elegant och vacker pendellampa som består i sin enkelhet av en konformad skärm där ljuset skiner snyggt runt i kanten. Den inbyggda LED-slingan sprider ljuset direkt ned och ger lampan ett spännande grafiskt ljus. Lampan är otroligt enkel och passar lätt in i den skandinaviska inredningen där det är fokus på det minimalistiska och tidlös design. Den kommer i två olika storlekar, 32 cm och 46,8 cm. Lampan hänger snyggt ensam över mat- eller soffbordet men kan också mixas på tvärs med olika färger och storlekar för att uppnå ett er konstnärligt uttryck i hemmet.Den är designad av M-S-D-S. och deras design kännetecknas av att den förenar modern kultur med de grundläggande principerna inom god design och hantverk. Se de två olika storlekarna här, där du också kan välja mellan de olika färgerna som passar in i den nordiska inredningen.
 • Stone Taklampa Small Vit - Woud

  Stone Taklampa Small Vit - Woud
  DesignPhilip Bro för WoudKonceptStone pendellampa Small Vit är inspirerad av den mjuka runda stenarna i strandkanten som är formade av livet i vatten och med sand och vind. Den enkla lampan är perfekt i förbindelse med mat- eller soffbordet, där det nedåtriktade ljuset lyser upp omkring samlingspunkten.Den minimalistiska lampan kommer i två olika storlekar och i färgerna vit, svart och grå - neutrala färger som kompletterar den skandinaviska stilen där det ofta är fokus på enkelhet och en ökad uppmärksamhet på att få den rätta belysningen in i hemmet. Stone pendellampa är designad av Philip bro. Hans stil är enkel och modern, ofta med ett finurligt uttryck avsett om han kastar sig in i det traditionella eller den innovativa designen. Hans stil passar lätt in i Wouds grundprinciper: kvalitet, ärlighet och enkelhet, som alla är i fokus i den nordiska inredningen som fortsatt gör succé världen över. Se de olika storlekarna här, där du också hittar lampan i både svart, vit och grå.
 • Gap Taklampa Long Vit/Mässing - Woud

  Gap Taklampa Long Vit/Mässing - Woud
  DesignStudio Nur för WoudKonceptGap pendellampa Long Vit/Mässing är en enkel och elegant pendellampa. Den har fått sitt namn efter den långa slitsen som låter en strimma ljus skina igenom och skapa en grafisk reflektion av lampans gyllene ljus. Lampans råa look stöttas upp av pulverlackerad metall och ger en sofistikerad kontrast till insidan, som har fått en feminin look i form av mässing.Gap kommer med en yta av antingen svart eller vit, medan det finns tre olika storlekar att välja mellan. Lampans minimalistiska design är riktigt snygg i sig själv men kan med fördel mixas med olika storlekar och färger för att uppnå ett konstnärligt uttryck.Denna unika design är utvecklad av Studio Nur, som har en ärlig och minimalistisk approach till sin design. Det enkla, skulpturala uttrycket och rena linjer är det som kännetecknar Studio Nurs design och ses tydligt i Gap pendelserie. Se de olika storlekarna här , där du också hittar lampan i både svart och vit.
 • Stone Taklampa Small Dark Grey - Woud

  Stone Taklampa Small Dark Grey - Woud
  DesignPhilip Bro för WoudKonceptStone pendellampa Small Dark är inspirerad av den mjuka runda stenarna i strandkanten som är formade av livet i vatten och med sand och vind. Den enkla lampan är perfekt i förbindelse med mat- eller soffbordet, där det nedåtriktade ljuset lyser upp omkring samlingspunkten.Den minimalistiska lampan kommer i två olika storlekar och i färgerna vit, svart och grå - neutrala färger som kompletterar den skandinaviska stilen där det ofta är fokus på enkelhet och en ökad uppmärksamhet på att få den rätta belysningen in i hemmet. Stone pendellampa är designad av Philip bro. Hans stil är enkel och modern, ofta med ett finurligt uttryck avsett om han kastar sig in i det traditionella eller den innovativa designen. Hans stil passar lätt in i Wouds grundprinciper: kvalitet, ärlighet och enkelhet, som alla är i fokus i den nordiska inredningen som fortsatt gör succé världen över. Se de olika storlekarna här, där du också hittar lampan i både svart, vit och grå.
 • Dot Taklampa L Vit/Opal - Woud

  Dot Taklampa L Vit/Opal - Woud
 • Annular Taklampa Vit - Woud

  Annular Taklampa Vit - Woud
 • Dot Taklampa L Svart/Opal - Woud

  Dot Taklampa L Svart/Opal - Woud
  DesignRikke Frost för WoudKonceptDot pendellampa L Svart/Opal är utvecklad för att skapa den härliga stämningen i hemmet. Designern Rikke Frost har blivit inspirerad av perforerad metall och de mönster som skapas när ljuset skiner igenom de små öppningarna. Som en mjuk kontrast till det annars så grova perforerade materialet är den enkla och runda glasskärmen i opalglas och tillför lampan en elegant look.Denna vidunderliga pendellampa kommer i svart och vit och i tre olika storlekar som man kan mixa som man vill för att få ett dekorativt uttryck i hemmet. Denna minimalistiska lampa är också väldigt snygg i sig själv och ger ett behagligt och diffust ljus - exempelvis över mat- eller soffbordet eller i ett av hemmets mörka hörn. ?Jag är ofta fascinerad av ett material eller en produktionsmetod. Genom kombinationen av material och utnyttjande av kvaliteter tillför jag designen en naturlig användning. Formspråket är igenkänningsbart och enkelt med fokus på färger, detaljer och funktioner för att ge känslan av en solid design.? - Rikke Frost, designer.
 • Mercury Vägglampa Svart - Woud

  Mercury Vägglampa Svart - Woud
  DesignJeanette Holdgaard för WoudKonceptMercury vägglampa Svart är en otroligt elegant vägglampa som helt enkelt består av en platt rund disk som är monterad på väggen. På baksidan är det ett integrerat LED-ljus som lyser upp på väggen bakom disken.Vägglampan har fått sitt namn efter planeten Mercury, det är den minsta planeten i solsystemet och samtidigt den planet som är närmast solen. Eftersom Mercury inte har någon atmosfär är dess himmel alltid svart och planeten kan bara ses som en siluett i solens skärning, på samma sätt som vägglampan Mercury lyser upp på väggen. Den platta vägglampan kompletteras med en stång som placeras längs väggen och ger lampan ett grafiskt uttryck. Den smala stången fungerar samtidigt som en täckning av sladden. Via den diskreta strömbrytaren på lampans kant har man möjlighet för att justera ljusstyrkan. Den ger därför en riktigt mysig belysning, oavsett var i hemmet du väljer att placera den. Som du kan se här, kommer den minimalistiska vägglampan både i svart och ljusgrå .
 • Kuppi Vägglampa 2.0 Svart - Woud

  Kuppi Vägglampa 2.0 Svart - Woud
  DesignMika Tolvanen för WoudKonceptKuppi vägglampa Svart är designad finska Mike Tolvanen. Det finska ordet ?Kuppi? betyder Kopp och hänvisar till designen som består av två sammansatta koppar i två olika storlekar. Den är konstruerad så att de två kopparna kan vridas i relation till varandra så ljusets riktning också justeras. Lampan är därför perfekt som nattlampa i sovrummet eller på väggen i vardagsrummet där den kan vridas i den riktning som man behöver ljus.Den skulpturala vägglampan kan också användas som bordslampa. Med en diameter på bara 20 cm kan lampan lätt sättas på en liten hylla eller byrån, utan att ta för mycket plats. Här fungerar den lätt som en spotlight mot väggen där du har ditt favoritfoto.Den skulpturala vägg- och bordslamapn kommer i både vit och svart. Se dem bägge två här, där du också hittar urvalet av Wouds innovativa lampor i nordisk design.
 • Gap Taklampa Long Svart/Mässing - Woud

  Gap Taklampa Long Svart/Mässing - Woud
 • Mercury Vägglampa Light Grey - Woud

  Mercury Vägglampa Light Grey - Woud
  DesignJeanette Holdgaard för WoudKonceptMercury vägglampa Light Grey är en otroligt elegant vägglampa som helt enkelt består av en platt rund disk som är monterad på väggen. På baksidan är det ett integrerat LED-ljus som lyser upp på väggen bakom disken.Vägglampan har fått sitt namn efter planeten Mercury, det är den minsta planeten i solsystemet och samtidigt den planet som är närmast solen. Eftersom Mercury inte har någon atmosfär är dess himmel alltid svart och planeten kan bara ses som en siluett i solens skärning, på samma sätt som vägglampan Mercury lyser upp på väggen. Den platta vägglampan kompletteras med en stång som placeras längs väggen och ger lampan ett grafiskt uttryck. Den smala stången fungerar samtidigt som en täckning av sladden. Via den diskreta strömbrytaren på lampans kant har man möjlighet för att justera ljusstyrkan. Den ger därför en riktigt mysig belysning, oavsett var i hemmet du väljer att placera den. Som du kan se här, kommer den minimalistiska vägglampan både i svart och ljusgrå .
 • Tangent Bordslampa Desert Sand - Woud

  Tangent Bordslampa Desert Sand - Woud
 • Annular Taklampa Large Vit - Woud

  Annular Taklampa Large Vit - Woud
 • Dot Taklampa S Vit/Opal - Woud

  Dot Taklampa S Vit/Opal - Woud
  DesignRikke Frost för WoudKonceptDot pendellampa S Vit/Opal är utvecklad för att skapa den härliga stämningen i hemmet. Designern Rikke Frost har blivit inspirerad av perforerad metall och de mönster som skapas när ljuset skiner igenom de små öppningarna. Som en mjuk kontrast till det annars så grova perforerade materialet är den enkla och runda glasskärmen i opalglas och tillför lampan en elegant look.Denna vidunderliga pendellampa kommer i svart och vit och i tre olika storlekar som man kan mixa som man vill för att få ett dekorativt uttryck i hemmet. Denna minimalistiska lampa är också väldigt snygg i sig själv och ger ett behagligt och diffust ljus - exempelvis över mat- eller soffbordet eller i ett av hemmets mörka hörn. ?Jag är ofta fascinerad av ett material eller en produktionsmetod. Genom kombinationen av material och utnyttjande av kvaliteter tillför jag designen en naturlig användning. Formspråket är igenkänningsbart och enkelt med fokus på färger, detaljer och funktioner för att ge känslan av en solid design.? - Rikke Frost, designer.
 • Annular Taklampa Nude - Woud

  Annular Taklampa Nude - Woud
  DesignM-S-D-S för WoudKonceptAnnular pendellampa Nude är en elegant och vacker pendellampa som består i sin enkelhet av en konformad skärm där ljuset skiner snyggt runt i kanten. Den inbyggda LED-slingan sprider ljuset direkt ned och ger lampan ett spännande grafiskt ljus. Lampan är otroligt enkel och passar lätt in i den skandinaviska inredningen där det är fokus på det minimalistiska och tidlös design. Den kommer i två olika storlekar, 32 cm och 46,8 cm. Lampan hänger snyggt ensam över mat- eller soffbordet men kan också mixas på tvärs med olika färger och storlekar för att uppnå ett er konstnärligt uttryck i hemmet.Den är designad av M-S-D-S. och deras design kännetecknas av att den förenar modern kultur med de grundläggande principerna inom god design och hantverk. Se de två olika storlekarna här, där du också kan välja mellan de olika färgerna som passar in i den nordiska inredningen.
 • Gap Taklampa Long Vit/Mässing - Woud

  Gap Taklampa Long Vit/Mässing - Woud
 • Dot taklampa small vit

  Dot taklampa small vit
  Dot taklampa small vit
 • Annular taklampa nude

  Annular taklampa nude
  Annular taklampa nude
 • Gap taklampa kort vit

  Gap taklampa kort vit
  Gap taklampa kort vit
 • Stone taklampa large mörkgrå

  Stone taklampa large mörkgrå
  Stone taklampa large mörkgrå
 • Mercury vägglampa svart

  Mercury vägglampa svart
  Mercury vägglampa svart
 • Annular taklampa svart

  Annular taklampa svart
  Annular taklampa svart
 • Dot taklampa medium svart

  Dot taklampa medium svart
  Dot taklampa medium svart
 • Kuppi vägglampa 2.0 svart

  Kuppi vägglampa 2.0 svart
 • Kuppi vägglampa 2.0 senapsgul

  Kuppi vägglampa 2.0 senapsgul
 • LU taklampa stor svart

  LU taklampa stor svart
 • LU taklampa stor taupe

  LU taklampa stor taupe
 • Gap taklampa liten svart/mässing

  Gap taklampa liten svart/mässing
 • Gap taklampa hög svart/mässing

  Gap taklampa hög svart/mässing
 • Gap taklampa kort vit/mässing

  Gap taklampa kort vit/mässing
 • Gap taklampa hög vit/mässing

  Gap taklampa hög vit/mässing
 • Gap taklampa rund svart/mässing

  Gap taklampa rund svart/mässing
 • Gap taklampa rund vit/mässing

  Gap taklampa rund vit/mässing
 • Dot taklampa medium svart/opal

  Dot taklampa medium svart/opal
 • Dot taklampa medium vit/opal

  Dot taklampa medium vit/opal
 • Dot taklampa stor vit/opal

  Dot taklampa stor vit/opal
 • Stone taklampa liten vit

  Stone taklampa liten vit
 • Stone taklampa liten mörkgrå

  Stone taklampa liten mörkgrå
 • Stone taklampa liten svart

  Stone taklampa liten svart
 • Annular taklampa liten vit

  Annular taklampa liten vit
 • Annular taklampa liten nude

  Annular taklampa liten nude
 • Annular taklampa liten mint

  Annular taklampa liten mint
 • Annular taklampa liten svart

  Annular taklampa liten svart
 • Annular taklampa stor vit

  Annular taklampa stor vit
 • Annular taklampa stor svart

  Annular taklampa stor svart
 • Dot taklampa liten svart/opal

  Dot taklampa liten svart/opal
 • Dot taklampa stor svart/opal

  Dot taklampa stor svart/opal
 • Dot taklampa liten vit/opal

  Dot taklampa liten vit/opal
 • Mercury vägglampa, svart

  Mercury vägglampa, svart
 • Mercury vägglampa, grå

  Mercury vägglampa, grå
 • Study bordslampa, vit

  Study bordslampa, vit
 • Study bordslampa, peach

  Study bordslampa, peach
 • Ghost bordslampa svart/opal

  Ghost bordslampa svart/opal
 • Tangent bordslampa, sand

  Tangent bordslampa, sand
 • Tangent bordslampa, grå

  Tangent bordslampa, grå
 • Tangent bordslampa, grön

  Tangent bordslampa, grön
 • Pump bordslampa svart/opal

  Pump bordslampa svart/opal
 • LU Taklampa Small Svart - Woud

  LU Taklampa Small Svart - Woud
 • LU Taklampa Large Taupe - Woud

  LU Taklampa Large Taupe - Woud
 • Ghost Bordslampa - Woud

  Ghost Bordslampa - Woud
 • LU Taklampa Small Svart - Woud

  LU Taklampa Small Svart - Woud
 • Study bordslampa vit

  Study bordslampa vit
  Study bordslampa vit
 • Dot taklampa small svart

  Dot taklampa small svart
  Dot taklampa small svart
 • Annular taklampa mint

  Annular taklampa mint
  Annular taklampa mint
 • Stone taklampa small svart

  Stone taklampa small svart
  Stone taklampa small svart
 • Annular taklampa vit

  Annular taklampa vit
  Annular taklampa vit
 • Kuppi vägglampa 2.0 svart

  Kuppi vägglampa 2.0 svart
  Kuppi vägglampa 2.0 svart
 • Pump bordslampa svart, opal

  Pump bordslampa svart, opal
  Pump bordslampa svart, opal
 • Tangent bordslampa grå

  Tangent bordslampa grå
  Tangent bordslampa grå
 • Tangent bordslampa grön

  Tangent bordslampa grön
  Tangent bordslampa grön
 • Tangent bordslampa sand

  Tangent bordslampa sand
  Tangent bordslampa sand
 • Mercury vägglampa ljusgrå

  Mercury vägglampa ljusgrå
  Mercury vägglampa ljusgrå
 • Gap taklampa lång vit

  Gap taklampa lång vit
  Gap taklampa lång vit
 • Stone taklampa large svart

  Stone taklampa large svart
  Stone taklampa large svart
 • Dot taklampa medium vit

  Dot taklampa medium vit
  Dot taklampa medium vit
 • Gap taklampa kort svart

  Gap taklampa kort svart
  Gap taklampa kort svart
 • Kuppi Vägglampa 2.0 Mustard - Woud

  Kuppi Vägglampa 2.0 Mustard - Woud
 • LU Taklampa Small Taupe - Woud

  LU Taklampa Small Taupe - Woud
 • LU Taklampa Large Taupe - Woud

  LU Taklampa Large Taupe - Woud
 • Ghost Bordslampa - Woud

  Ghost Bordslampa - Woud
 • Lunar Taklampa Medium - Woud

  Lunar Taklampa Medium - Woud
 • Kuppi Vägglampa 2.0 Mustard - Woud

  Kuppi Vägglampa 2.0 Mustard - Woud
 • LU Taklampa Large Svart - Woud

  LU Taklampa Large Svart - Woud
 • LU Taklampa Small Taupe - Woud

  LU Taklampa Small Taupe - Woud