Woru lampor

 • Ying Yang bordslampa på träfot

  Ying Yang bordslampa på träfot
  Förtrollande bordslampa Ying Yang Den 35 cm höga bordslampan Ying Yang består av en rund skiva av konstharts som förgats enligt kinesiska tecken och dekorerats med kokosringar. Bakom detta sörjer en extra textilskärm för en balanserad och varm bakgrundsbelysning. Den stabila bordslampan på en fyrkantig träfot (10 x 20 cm) strålar mysig belysning ut och är både som tänd och släckt lika dekorativ. Den är avsedd för energilampor och kommer med 2 m kabel med integrerad strömbrytare.
 • Fantastisk bordslampa NAOMI 35 cm hög

  Fantastisk bordslampa NAOMI 35 cm hög
  Naturliga bordslampan NAOMI med trä-fot Bordslampan NAOMI:s runda konstharts-ljuskropp är pyntad med rotting och dekorativt målad. Därigenom strålar NAOMI ut ett stämningsfullt ljus som höjer semesterstämningen och ingen hemlängtan uppstår. Den runda bordslampan står på en kantig träfot. Levereras med 2 m kabel och strömbrytare.
 • Bordslampa Ying Yang rund 40 cm brun

  Bordslampa Ying Yang rund 40 cm brun
  Exotisk bordslampa YING YANG BATUR av trä och sten Fans från Fjärran Östern-kulturen kommer att älska denna fantastiska bordslampa. YING YANG BATUR är som en souvenir från Bali och ger varje rum en mycket speciell och exotisk charm. De material som används, sten och trä, ger en särskilt autentisk look. Bordslampan YING YANG BATUR är utrustad med en kabel som är två meter lång och en strömbrytare.
 • Rund bordslampa Pia

  Rund bordslampa Pia
  Bordslampan Pia med elegant glasmosaik Genom användningen av svart-vita glasmosaik-stenar får bordslampan Pia ett ädelt utseende, som dekorativt kontrasteras av de bruna bladkvistarna. Den belyses från baksidan så att en indirekt ljuseffekt uppstår.
 • Bunga bordslampa i floral form, krämfärgad

  Bunga bordslampa i floral form, krämfärgad
  Bunga bordslampa med tygöverdragen blomma i créme Ovanlig och naturlig presenterar sig bordslampan Bunga med en tulpanliknande, tygklädd blomma som omges av tågört. Bordslampan Bunga utstrålar stämningsfullt ljus och är även som släckt mycket dekorativ. Kommer med strömbrytare på den 2 m långa kabeln.
 • Bunga bordslampa i floral form, orange

  Bunga bordslampa i floral form, orange
  Bunga bordslampa med tygöverdragen blomma i orange Ovanlig och naturlig presenterar sig bordslampan Bunga med en tulpanliknande, tygklädd blomma som omges av tågört. Bordslampan Bunga utstrålar stämningsfullt ljus och är även som släckt mycket dekorativ. Kommer med strömbrytare på den 2 m långa kabeln.
 • Förstklassig golvlampa MARCO 150 cm

  Förstklassig golvlampa MARCO 150 cm
  Vridna flätade golvlampan MARCO va naturmaterial Ljus rotting och knippor med bananblad har flätats i vriden form och ger golvlampan MARCO dess mycket speciella karaktär. Ljuset strålar igenom de olika materialen i vacker optik och gör den ovanliga formen särskilt kraftfull. Även som släckt är MARCO enormt dekorativ. Strömbrytaren är användarvänligt monterad på den 175 m långa kabeln. Endast den större varianten av golvlampan finns tillgänglig.
 • Elegant golvlampa QUENTO 90 cm

  Elegant golvlampa QUENTO 90 cm
  Eleganta golvlampan QUENTO i dynamisk design Golvlampan QUENTO är en elegant accessoar för hemmet, vilken höjer rummets värde. Dess stora skärm är besatt med fyrkantiga pärlemor-skal (pärlemormusslor). Från det runda elementet i centrum sticker krökta rottingstavar ut som visar upp en speciell dynamik. QUENTO är belyst bakifrån. Genom detta uppstår en harmonisk varm ljuseffekt. Lampan kommer med 2 m kabel och strömbrytare.
 • Ljus bordslampa Xenia med spiralmotiv

  Ljus bordslampa Xenia med spiralmotiv
  Atmosfärisk bordslampa Xenia Den lilla Xenia bordslampa är handgjord på Bali och övertygar främst med sitt speciella, exotiska utseende. Den vinklade armaturkroppen är gjord av metall och dekorerad med konstnärliga solsymboler. I mitten är syntetisk hartsskugga, som visar ett spiralmönster. När Xenia är påslagen genererar bordslampa ett varmt och bekvämt ljus som kan användas mycket bra för atmosfärisk bakgrundsbelysning. De små, runda fötterna, som samtidigt avrundar den framgångsrika helhetsbilden av bordslampa och gör den till ett imponerande levande tillbehör, säkerställer ett bättre stativ.
 • Exotisk golvlampa YUNI 150 cm

  Exotisk golvlampa YUNI 150 cm
  Exotisk golvlampa Yuni med bananblad Yunis golvlampa utstrålar en touch av det exotiska. Deras koniska yttervägg är tvinnad i varandra i spiralform och inramas av bananblad. Själva skuggan är utformad med capis (pärla ostronskal). På detta sätt skapas harmoniska ljuseffekter som gör lampan till en unik blickfång. Leveransen omfattar en 2 m kabel och en brytare.
 • Skräddarsydd golvlampa Alisa, 100 cm

  Skräddarsydd golvlampa Alisa, 100 cm
  Alisa golvlampa med glasmosaik och bambuband Alisa golvlampa är gjord av vita kapisskivor (skal) i skräddarsydd form och dekorerad med röda glasmosaikstenar. Den avger vackert ljus genom två glödlampor. Alisa är utrustad med en strömbrytare i den 2 m långa leveransledningen. Även när den är avstängd är den en dekorativ dekor i vardagsrummet.
 • Bordslampa Wayan

  Bordslampa Wayan
  Handgjord bordslampa Wayan från Bali Den lilla Wayan bordslampa övertygar med en exotisk känsla, vilket främst beror på de naturliga materialen som används. Lampan av vita skalskivor och bambudekor i form av ringar och ränder är handgjord på Bali och ger mjukt extra ljus. Leveransomfattningen inkluderar en 2 m ledning och en omkopplare.
 • Bordslampa Elena med tygskärm, orange

  Bordslampa Elena med tygskärm, orange
  bordslampa Elena med en stor, orange textilskärm i form av en tulpan Det första du märker med Elena bordslampa är den stora, orange färgade textilblomman. Detta bildar kåpan för ljuskällan och är väl upplyst av den när den är påslagen. Detta paraply är omgivet av många mörka russtänger, som böjer sig utåt och förs samman igen på toppen av ett rep. Valfritt kan detta utelämnas så att trådarna sträcker sig på alla sidor. Hela lampan står på fyra runda fötter.
 • Vriden golvlampa MARCO 100 cm

  Vriden golvlampa MARCO 100 cm
  Vridna flätade golvlampan MARCO va naturmaterial Ljus rotting och knippor med bananblad har flätats i vriden form och ger golvlampan MARCO dess mycket speciella karaktär. Ljuset strålar igenom de olika materialen i vacker optik och gör den ovanliga formen särskilt kraftfull. Även som släckt är MARCO enormt dekorativ. Strömbrytaren är användarvänligt monterad på den 2 m långa kabeln.
 • Golvlampa Wayan 150 cm

  Golvlampa Wayan 150 cm
  Asymmetriskt designad golvlampa Wayan Vackert utformad, vinklad golvlampa Wayan tillverkad av naturmaterial. En sida av den monterade golvlampa gjordes med vita capiz-skivor runt om. I mitten delar en rottingbåge lampan och höger sida är utformad med bamburingar. Wayan är en mycket dekorativ golvlampa med en förtrollande ljuseffekt och levereras med en 2 m kabel och integrerad brytare.
 • Dekorerad bordslampa YOKO

  Dekorerad bordslampa YOKO
  Dekorerade bordslampan YOKO med mosaik Som harmoniskt blickfång av pärlemors- och rotting-nyanser presenterar sig bordslampan YOKO. Dess ovala skärm är dekorerad med pärlemorskivor (pärlemorsnäckor), glasmosaik och en tunn kontur av spegelglas. Genom denna strålar ett mjukt, indirekt ljus, så att välmåendeatmosfären inte längre står i vägen.
 • Elegant golvlampa QUENTO 70 cm

  Elegant golvlampa QUENTO 70 cm
  Eleganta golvlampan QUENTO i dynamisk design Golvlampan QUENTO är en elegant accessoar för hemmet, vilken höjer rummets värde. Dess stora skärm är besatt med fyrkantiga pärlemor-skal (pärlemormusslor). Från det runda elementet i centrum sticker krökta rottingstavar ut som visar upp en speciell dynamik. QUENTO är belyst bakifrån. Genom detta uppstår en harmonisk varm ljuseffekt. Lampan kommer med 2 m kabel och strömbrytare.
 • Vertikal vägglampa Melina

  Vertikal vägglampa Melina
  Den runda vägglampan Melina är dekorerad med skal och bambu Vägglampan Melina presenterar sig som ett litet konstverk i en exotisk stil. Dess bulbösa kropp är dekorerad med krämfärgade skalskivor och kompletteras med mörka bamburingar i mitten. Vägglampan avger behagligt, indirekt ljus som sätter vackra accenter.
 • Exotisk hänglampa Karima

  Exotisk hänglampa Karima
  Förtrollande upphängningslampa Karima med kokosnötsblad Härdade kokosnötsblad sticker ut från hänglampan Karima, där en boll insvept med trådar är inbäddad. Bollen skapar en mysig ljuseffekt och bladen ordnade runt den skapar stor strålning. Ett inte vanligt men vackert dekorobjekt för en mängd olika områden.
 • Blommig bordslampa Stella, creme

  Blommig bordslampa Stella, creme
  Attraktiv bordslampa Stella med en tulpanformad blomma Om du gillar det naturligt är Stella bordslampa det rätta valet. Din lampskärm är gjord av fint oljepapper i form av en tulpan och är sammanflätad med grenar. Det ger en naturlig känsla till varje vardagsrum och ser väldigt dekorativ ut. Också alltid en bra idé som en gåva!
 • Bordslampa Julie med omlindade trådar, grön

  Bordslampa Julie med omlindade trådar, grön
  Handgjord bordslampa Julie insvept i färgade trådar Julie bordslampa är ett särskilt dekorativt element: Den producerades på den indonesiska ön Bali. Den cylindriska kroppen var insvept i noggrant manuellt arbete med fina trådar. Dessa har en vacker färggradient, vilket är särskilt tydligt när lampan tänds. Julie avger ett varmt ljus och skapar en särskilt trevlig atmosfär vid kvällsmöten. Detta gör det till ett blickfång i det moderna vardagsrummet.
 • Bordslampa Ying Yang med mosaikspegelstenar röd

  Bordslampa Ying Yang med mosaikspegelstenar röd
  Färgrikt designad Ying Yang bordslampa med skärv av spegel Denna bordslampa med det klingande namnet Ying Yang är den utmärkta följeslagaren för avslappnade och tysta kvällar. Eftersom bara dess färgstarka utseende med de röda och vita glasstenarna i samband med den jämnt runda formen utstrålar elegans och avkoppling. För att lampan också ska kunna presentera sig vackert, står den på en fyrkantig, svart bas där små stavar är fästa som stöder bordslampa . Som prydnad var bordslampa dekorerad med rött och vitt krossat glas, var och en fyllde hälften av produkten. De två sidorna, förbundna med serpentinlinjer, kombinerar för att skapa en underbar enhet. Vid kanten finns spegelstenar som speglar omgivningen imponerande. I mitten av de två sidorna finns en sol av trekantiga spegelstenar. Ljuskällorna, som förstärker färgeffekterna, är dolda bakom lampans runda basplattor. Dessutom är denna bordslampa dekorerad med ett prickmönster. Med Ying Yang har du inte bara en lugnande bordslampa utan också ett riktigt färgstänk i ditt hem.
 • Bordslampa Julie med omlindade trådar, blå

  Bordslampa Julie med omlindade trådar, blå
  Handgjord bordslampa Julie insvept i färgade trådar Julie bordslampa är ett särskilt dekorativt element: Den producerades på den indonesiska ön Bali. Den cylindriska kroppen var insvept i noggrant manuellt arbete med fina trådar. Dessa har en vacker färggradient, vilket är särskilt tydligt när lampan tänds. Julie avger ett varmt ljus och skapar en särskilt trevlig atmosfär vid kvällsmöten. Detta gör det till ett blickfång i det moderna vardagsrummet.
 • Golvlampa Wayan 100 cm

  Golvlampa Wayan 100 cm
  Asymmetriskt designad golvlampa Wayan Vackert utformad, vinklad golvlampa Wayan tillverkad av naturmaterial. En sida av den monterade golvlampa gjordes med vita capiz-skivor runt om. I mitten delar en rottingbåge lampan och höger sida är utformad med bamburingar. Wayan är en mycket dekorativ golvlampa med en förtrollande ljuseffekt och levereras med en 2 m kabel och integrerad brytare.
 • Dekorativ hänglampa Romy med trä

  Dekorativ hänglampa Romy med trä
  Tidlös hänglampa Romy i en ovanlig design Namnet Romy är ofta förknippat med något speciellt, och detta hängande ljus verkar också ta upp denna tankegång. Det är en framgångsrik kombination av en intern tygskärm med guldtrådar som är innesluten i en krans av mörka grenar. Detta innebär att taklampan avger jämnt ljus och är en iögonfallande, särskilt i mer rustika möbler.
 • Golvlampa Talia med naturliga material, 100 cm

  Golvlampa Talia med naturliga material, 100 cm
  Bambu golvlampa Talia i skräddarsydd form Talia golvlampa imponerar med sin iögonfallande design. Lampans vinklade midja ger den en fantastisk dynamik och får den att se mer livlig ut. Den är utrustad med naturliga material: Långa bambustänger placeras längs sidorna, lampans fram- och baksida är dekorerad med bamburingar och blågröna blad. Ringarna är ordnade i en halvcirkel och skapar ett vackert mönster i samband med de genomskinliga, färgglada bladen. Alla dessa naturliga smycken är fixerade på en krämfärgad bakgrund. Den som letar efter en iögonfallande lampa med en färgstark, verklighetstrogen look har hittat den med Talia.
 • Bordslampa Karima av härdade kokosblad

  Bordslampa Karima av härdade kokosblad
  Imponerande bordslampa Karima - handgjord på Bali Härdade kokosnötsblad sticker ut från en bas av mahognyträ, där en boll insvept med trådar är inbäddad. Bollen skapar en mysig ljuseffekt och de omgivande bladen, varav några är ordnade vertikalt, säkerställer en fantastisk ljusfördelning. Denna dekorativa lampa är handgjord på den indonesiska ön Bali. Karima är en bordslampa som är lämplig för en mängd olika områden.
 • Bordslampa Ying Yang mosaikspegelsten svart

  Bordslampa Ying Yang mosaikspegelsten svart
  Rundformad, svartvit bordslampa Ying Yang med spegelbitar Ying Yang bordslampa kan beskrivas som en riktig pärla med ett slående utseende. De vita och svarta mosaikstenarna framkallar en mycket fin kontrast. Den runda formen ger lampan en viss dynamik och gör att den ser väldigt modern ut. Det faktum att cirkelns två halvor är förbundna med en serpentinlinje ger den en extra dos elegans. De två sidorna består av svarta och vita mosaiker och även av speglade skärvor på kanten. Dessutom finns det också ett element placerat i form av en sol. För att ha och behålla ett stadigt underlag har Ying Yang en fyrkantig, svart bas.
 • Skräddarsydd golvlampa Alisa, 150 cm

  Skräddarsydd golvlampa Alisa, 150 cm
  Alisa golvlampa med glasmosaik och bambuband Alisa golvlampa är gjord av vita kapisskivor (skal) i skräddarsydd form och dekorerad med röda glasmosaikstenar. Den avger vackert ljus genom två glödlampor. Alisa är utrustad med en strömbrytare i den 2 m långa leveransledningen. Även när den är avstängd är den en dekorativ dekor i vardagsrummet.
 • Blommig bordslampa Stella, orange

  Blommig bordslampa Stella, orange
  Blommig bordslampa Stella med en tulpanformad blomning Om du gillar det naturligt är Stella bordslampa det rätta valet. Din lampskärm är gjord av fint oljepapper i form av en tulpan och är sammanflätad med grenar. Det ger en naturlig känsla till varje vardagsrum och ser väldigt dekorativ ut. Också alltid en bra idé som en gåva!
 • Golvlampa Marius 100 cm

  Golvlampa Marius 100 cm
  Filigran golvlampa Marius gjord av musselskal, glasmosaik och bambu Skuggan på denna golvlampa gjordes för hand från otaliga Capiz-skivor och mosaikstenar av glas med bamburingar, vilket gjorde det till ett omisskännligt dekorativt föremål i vardagsrummet. Även när den är avstängd skapar de varma färgerna och filigrandesignen en underbar rumsatmosfär som får värme och trivsel när den tänds. Oavsett om det är i vardagsrummet eller sovrummet - Marius golvlampa skapar helt enkelt en speciell känsla och en fantastisk dekorativ effekt överallt!
 • Golvlampa Marius 150 cm

  Golvlampa Marius 150 cm
  Filigran golvlampa Marius gjord av musselskal, glasmosaik och bambu Skuggan på denna golvlampa gjordes för hand från otaliga Capiz-skivor och mosaikstenar av glas med bamburingar, vilket gjorde det till ett omisskännligt dekorativt föremål i vardagsrummet. Även när den är avstängd skapar de varma färgerna och filigrandesignen en underbar rumsatmosfär som får värme och trivsel när den tänds. Oavsett om det är i vardagsrummet eller sovrummet - Marius golvlampa skapar helt enkelt en speciell känsla och en fantastisk dekorativ effekt överallt!
 • Bordslampa Julie med omlindade trådar, vit

  Bordslampa Julie med omlindade trådar, vit
  Handgjord bordslampa Julie insvept i färgade trådar Julie bordslampa är ett särskilt dekorativt element: Den producerades på den indonesiska ön Bali. Den cylindriska kroppen var insvept i noggrant manuellt arbete med fina trådar. Dessa har en vacker färggradient, vilket är särskilt tydligt när lampan tänds. Julie avger ett varmt ljus och skapar en särskilt trevlig atmosfär vid kvällsmöten. Detta gör det till ett blickfång i det moderna vardagsrummet.
 • Bordslampa Julie med omlindade trådar, orange

  Bordslampa Julie med omlindade trådar, orange
  Handgjord bordslampa Julie insvept i färgade trådar Julie bordslampa är ett särskilt dekorativt element: Den producerades på den indonesiska ön Bali. Den cylindriska kroppen var insvept i noggrant manuellt arbete med fina trådar. Dessa har en vacker färggradient, vilket är särskilt tydligt när lampan tänds. Julie avger ett varmt ljus och skapar en särskilt trevlig atmosfär vid kvällsmöten. Detta gör det till ett blickfång i det moderna vardagsrummet.