Woru lampor

 • Woru Bordslampa Ying Yang på träfot 33 cm

  Woru Bordslampa Ying Yang på träfot 33 cm
  Charmig Ying Yang bordslampa Den 35 cm höga Ying Yang bordslampan består av en rund skiva av syntetiskt harts, som har färgats eller dekorerats med kokosringar enligt det kinesiska tecknet. Bakom den finns en extra textilskärm som ger en jämn och varm bakgrundsbelysning. Den stabila bordslampan på en rektangulär träsockel (10 x 20 cm) ger ett behagligt ljus och är lika dekorativ när den är tänd som när den är släckt.
 • Woru Fantastisk bordslampa NAOMI 35 cm hög

  Woru Fantastisk bordslampa NAOMI 35 cm hög
  Naturlig NAOMI bordslampa med träfot Den runda lampkroppen i konstharts på NAOMI bordslampa har dekorerats med rotting och målats på ett vackert sätt. NAOMI ger ett stämningsfullt ljus som sprider semesterstämning och får dig att längta bort. Den runda bordslampan står på en kantig träfot. Leveransen inkluderar 2 m kabel och strömbrytare.
 • Woru Bordslampa Ying Yang rund 40 cm brun

  Woru Bordslampa Ying Yang rund 40 cm brun
  Exotisk bordslampa YING YANG BATUR av trä och sten Fans av Fjärran Österns kultur kommer att älska denna fantastiska bordslampa. YING YANG BATUR ser ut som en souvenir från Bali och ger varje rum en mycket speciell och exotisk charm. De använda materialen, sten och trä, ger lampan ett särskilt autentiskt utseende. YING YANG BATUR bordslampa är utrustad med en två meter lång kabel och en strömbrytare.
 • Woru Bunga bordslampa i floral form, kräm

  Woru Bunga bordslampa i floral form, kräm
  Bunga bordslampa med tygklädd blomma i kräm Bunga bordslampa presenterar sig ovanligt och naturligt med en tulpanliknande, tygklädd blomma omgiven av ruskiga kvistar. Bunga bordslampa avger ett stämningsfullt ljus och ser mycket dekorativ ut även när den är släckt. Leverans inkl. strömbrytare i den 2 m långa anslutningskabeln.
 • Woru Bordslampa Pia, rund

  Woru Bordslampa Pia, rund
  Ädel glasmosaik kännetecknar bordslampan Pia Bordslampan Pia får sitt eleganta utseende genom användningen av glasmosaikstenar i svart och vitt. De bruna bladpanikerna utgör en dekorativ kontrast. Belysningen sker bakifrån, vilket skapar en indirekt ljuseffekt som är värd att se.
 • Woru Golvlampa Marco, vriden, 150 cm

  Woru Golvlampa Marco, vriden, 150 cm
  Tvinnad vävd MARCO golvlampa av naturmaterial Ljus rotting och bananblad har vävts i en tvinnad form och ger MARCO golvlampan sin mycket speciella touch. Ljuset skiner genom de olika materialen på ett fantastiskt sätt och framhäver den extraordinära formen. MARCO är också mycket dekorativ när den är släckt. Golvlampan kan tändas och släckas via en vippströmbrytare. Endast den större versionen av golvlampan finns tillgänglig.
 • Woru Bunga bordslampa i floral form, orange

  Woru Bunga bordslampa i floral form, orange
  Bunga bordslampa med tygklädd blomma i orange Bunga bordslampa presenterar sig ovanligt och naturligt med en tulpanliknande, tygklädd blomma som är omgiven av ruskiga kvistar. Bunga bordslampa avger ett stämningsfullt ljus och är mycket dekorativ även när den är släckt. Leverans inkl. strömbrytare i den 2 m långa anslutningskabeln.
 • Woru Golvlampa Quento, 90 cm

  Woru Golvlampa Quento, 90 cm
  Högkvalitativ QUENTO golvlampa med två ansikten Den som betraktar QUENTO golvlampa kommer att märka att den är både: rak och böjd. Formgivarna av denna modell har lyckats perfekt med att kombinera två världar och skapa något helt nytt. Golvlampans två sidor framhävs av materialen glas och trä. QUENTO ser inte bara mycket naturlig ut, utan också extremt högkvalitativ.
 • Woru Vertikal vägglampa Melina

  Woru Vertikal vägglampa Melina
  Den runda vägglampan Melina är dekorerad med snäckskal och bambu Vägglampan Melina är som ett litet konstverk i exotisk stil. Dess böjda kropp är dekorerad med krämfärgade snäckskivor och kompletteras av mörka bamburingar i mitten. Vägglampan ger ett behagligt, indirekt ljus som sätter vackra accenter.
 • Woru Skräddarsydd golvlampa Alisa, 150 cm

  Woru Skräddarsydd golvlampa Alisa, 150 cm
  Golvlampa Alisa med glasmosaik och bamburänder Golvlampan Alisa har en midjeform av vita capisskivor (snäckskal) och är dekorativt utsmyckad med röda glasmosaikstenar. Den avger vackert ljus genom två ljuskällor. Alisa är utrustad med en strömbrytare i den 2 m långa matarledningen. Även när den är avstängd är den ett dekorativt inslag i vardagsrummet.
 • Woru Exotisk golvlampa YUNI 150 cm

  Woru Exotisk golvlampa YUNI 150 cm
  Exotisk golvlampa Yuni med bananblad Golvlampan Yuni har en touch av exotism. Dess koniska yttervägg är vriden till en snigelform och inramad av bananblad. Själva skärmen är utformad med capis (pärlskal). Detta skapar harmoniska ljuseffekter som gör armaturen till ett unikt blickfång. 2 m kabel och en strömbrytare ingår i leveransen.
 • Woru Bordslampa Wayan

  Woru Bordslampa Wayan
  Handgjord bordslampa Wayan från Bali Den lilla bordslampan Wayan övertygar med en exotisk känsla, som främst skapas av de naturliga material som används. Lampan av vita skalskivor och bambudekor i form av ringar och ränder är handgjord på Bali och ger ett mjukt extra ljus. I leveransen ingår 2 m kabel och en strömbrytare.
 • Woru Bordslampa Elena med tygskärm, orange

  Woru Bordslampa Elena med tygskärm, orange
  Elena bordslampa med stor orangefärgad textilskärm i form av en tulpan Det första man lägger märke till med Elena bordslampa är den stora orangefärgade textilblomman. Den utgör skyddet för ljuskällan och lyser även när den är tänd. Skärmen omges av många mörka rustikstavar som böjer sig utåt och förs samman upptill med ett rep. Eventuellt kan detta utelämnas så att trådarna sträcker sig ut åt alla håll. Hela lampan står på fyra runda fötter.
 • Woru Golvlampa Marco, vriden, 100 cm

  Woru Golvlampa Marco, vriden, 100 cm
  MARCO golvlampa med tvinnat vävt naturmaterial Golvlampan MARCO får sin individuella prägel av att rotting och rispan av bananblad har vävts samman och fästs i en tvinnad form. Detta ger lampan dess fantastiska, ljusa utseende. Dessutom kommer den speciella formen till sin rätt. På grund av denna form är golvlampan också mycket dekorativ när den är avstängd. Strömbrytaren är en del av kabeln och därmed mycket användarvänlig.
 • Woru Skräddarsydd golvlampa Alisa, 100 cm

  Woru Skräddarsydd golvlampa Alisa, 100 cm
  Golvlampa Alisa med glasmosaik och bamburänder Golvlampan Alisa har en midjeform av vita capisskivor (snäckskal) och är dekorativt utsmyckad med röda glasmosaikstenar. Den avger vackert ljus genom två ljuskällor. Alisa är utrustad med en strömbrytare i den 2 m långa matarledningen. Även när den är avstängd är den ett dekorativt inslag i vardagsrummet.
 • Woru Golvlampa Wayan 150 cm

  Woru Golvlampa Wayan 150 cm
  Asymmetriskt formgiven Wayan-golvlampa Vackert formgiven, kantig Wayan-golvlampa tillverkad av naturmaterial. Den ena sidan av golvlampan med midja har vita capizskivor runt om. I mitten delar en båge av rotting lampan och den högra sidan är designad med bamburingar. Wayan är en mycket dekorativ golvlampa med en förtrollande ljuseffekt och levereras med en 2 m kabel och integrerad strömbrytare.
 • Woru Ljus bordslampa Xenia med spiralmotiv

  Woru Ljus bordslampa Xenia med spiralmotiv
  Atmosfärisk Xenia bordslampa Handgjord på Bali, den lilla Xenia bordslampan övertygar främst med sin speciella, exotiska look. Den kantiga lampkroppen är tillverkad av metall och dekorerad med konstnärliga solsymboler. I mitten sitter lampskärmen av syntetiskt harts med ett spiralmönster. När Xenia bordslampa är tänd avger den ett varmt, mysigt ljus som passar utmärkt som stämningsfull bakgrundsbelysning. De små, runda fötterna gör att lampan står bättre, samtidigt som de avrundar bordslampans lyckade helhetsintryck och gör den till en imponerande hemaccessoar.
 • Woru Golvlampa Quento, 70 cm

  Woru Golvlampa Quento, 70 cm
  QUENTO golvlampa med dynamisk och elegant design QUENTO golvlampa är en särskilt elegant möbel som omedelbart förhöjer varje rum. Den stora skärmen är täckt med kvadratiska så kallade Capis-skivor, även kända som pärlskal. Rottingstänger, vackert böjda, kommer ut från dess centrum och förmedlar en dynamik som är värd att se. Golvlampan QUENTO är belyst bakifrån. Detta skapar harmoniska och varma ljuseffekter. QUENTO levereras med kabel och strömbrytare.
 • Woru Dekorerad bordslampa YOKO

  Woru Dekorerad bordslampa YOKO
  Ornamenterad bordslampa YOKO med mosaik Bordslampan YOKO är ett harmoniskt blickfång i pärlemor och röda toner. Den ovala skärmen är dekorerad med Capis-skivor (pärlskal), glasmosaik och en tunn kontur av spegelglas. Ett mjukt, indirekt ljus skiner genom den, så att ingenting står i vägen för en trivsam atmosfär.
 • Woru Bordslampa Julie med omlindade trådar, blå

  Woru Bordslampa Julie med omlindade trådar, blå
  Handgjord bordslampa Julie lindad med färgade trådar Bordslampan Julie är ett särskilt dekorativt element: den tillverkades på den indonesiska ön Bali. Den cylindriska kroppen är omsorgsfullt handlindad med fina trådar. Dessa har en vacker färggradient, som är särskilt synlig när lampan är påslagen. Julie avger ett varmt ljus och skapar en särskilt behaglig atmosfär när man sitter tillsammans på kvällen. Detta gör den till ett blickfång i det moderna vardagsrummet.
 • Woru Golvlampa Marius 150 cm

  Woru Golvlampa Marius 150 cm
  Filigran designad golvlampa Marius av snäckor, glasmosaik och bambu Skärmen på denna golvlampa tillverkades för hand av otaliga capiz-skivor och glasmosaikstenar med bamburingar, vilket gör den till ett dekorativt föremål i vardagsrummet som inte går att ta miste på. Redan när den är släckt skapar den en underbar rumsatmosfär genom sina varma färgtoner och sin filigrana design, som blir varm och mysig när den är tänd. Oavsett om det är i vardagsrummet eller sovrummet - Marius golvlampa skapar helt enkelt en speciell känsla och en fantastisk dekorativ effekt överallt!
 • Woru Golvlampa Marius 100 cm

  Woru Golvlampa Marius 100 cm
  Filigran designad golvlampa Marius av snäckor, glasmosaik och bambu Skärmen på denna golvlampa tillverkades för hand av otaliga capiz-skivor och glasmosaikstenar med bamburingar, vilket gör den till ett dekorativt föremål i vardagsrummet som inte går att ta miste på. Redan när den är släckt skapar den en underbar rumsatmosfär genom sina varma färgtoner och sin filigrana design, som blir varm och mysig när den är tänd. Oavsett om det är i vardagsrummet eller sovrummet - Marius golvlampa skapar helt enkelt en speciell känsla och en fantastisk dekorativ effekt överallt!
 • Woru Blommig bordslampa Stella, creme

  Woru Blommig bordslampa Stella, creme
  Tilltalande Stella bordslampa med tulpanformad blomma Om du gillar det naturliga är Stella bordslampa helt rätt för dig. Lampskärmen består av fint oljat papper i form av en tulpan och är omgiven av grenar. Den ger en naturlig känsla i varje vardagsrum och är mycket dekorativ. Alltid en bra idé som present!
 • Woru Exotisk hänglampa Karima

  Woru Exotisk hänglampa Karima
  Förtrollande Karima pendellampa med kokosblad Härdade kokosblad sticker ut nedåt från Karima pendellampa, i vilken en sfär lindad med trådar är inbäddad. Klotet skapar en mysig ljuseffekt och de omgivande bladen ger en fantastisk strålning. Ett vardagligt men vackert inredningsobjekt för de mest skiftande utrymmen.
 • Woru Blommig bordslampa Stella, orange

  Woru Blommig bordslampa Stella, orange
  Blommig bordslampa Stella med tulpanformad blomma Om du gillar det naturliga är bordslampan Stella helt rätt för dig. Lampskärmen består av fint oljat papper i form av en tulpan och är omgiven av grenar. Den ger en naturlig känsla i varje vardagsrum och är mycket dekorativ. Alltid en bra idé som present!
 • Woru Bordslampa Ying Yang med mosaikspegelstenar röd

  Woru Bordslampa Ying Yang med mosaikspegelstenar röd
  Färgglad bordslampa Ying Yang med spegelskärvor Denna bordslampa med det välklingande namnet Ying Yang är den perfekta följeslagaren för avslappnade och lugna kvällar. Redan det färgstarka utseendet med de röda och vita glasstenarna i kombination med den jämnt runda formen utstrålar elegans och avkoppling. För att lampan också ska kunna presenteras på ett vackert sätt står den på en kantig, svart bas på vilken små stavar är fästa som stöder bordslampan. Som utsmyckning har bordslampan försetts med röda och vita glasskärvor som vardera fyller en halva av produkten. De två sidorna, som är förbundna med serpentinlinjer, bildar en vacker enhet när de sätts ihop. Spegelstenar är fästa vid kanten och reflekterar omgivningen på ett imponerande sätt. I mitten av de två sidorna finns en sol gjord av triangulära spegelstenar. Bakom lampans runda basskivor döljer sig ljuskällorna, vilket ytterligare förstärker färgeffekterna. Bordslampan är dessutom dekorerad med ett prickmönster. Med Ying Yang får du inte bara en rogivande bordslampa, utan också en riktig färgklick i ditt hem.
 • Woru Golvlampa Wayan 100 cm

  Woru Golvlampa Wayan 100 cm
  Asymmetriskt formgiven Wayan-golvlampa Vackert formgiven, kantig Wayan-golvlampa tillverkad av naturmaterial. Den ena sidan av golvlampan med midja har vita capizskivor runt om. I mitten delar en båge av rotting lampan och den högra sidan är designad med bamburingar. Wayan är en mycket dekorativ golvlampa med en förtrollande ljuseffekt och levereras med en 2 m kabel och integrerad strömbrytare.
 • Woru Bordslampa Julie med omlindade trådar, grön

  Woru Bordslampa Julie med omlindade trådar, grön
  Handgjord bordslampa Julie lindad med färgade trådar Bordslampan Julie är ett särskilt dekorativt element: den tillverkades på den indonesiska ön Bali. Den cylindriska kroppen är omsorgsfullt handlindad med fina trådar. Dessa har en vacker färggradient, som är särskilt synlig när lampan är påslagen. Julie avger ett varmt ljus och skapar en särskilt behaglig atmosfär när man sitter tillsammans på kvällen. Detta gör den till ett blickfång i det moderna vardagsrummet.
 • Woru Adrian golvlampa, Capiz-skal, höjd 150 cm

  Woru Adrian golvlampa, Capiz-skal, höjd 150 cm
  Adrian golvlampa med vita capiz-skal och fyra sektioner av mörk metall Adrian golvlampa, som är handgjord i Indonesien, kännetecknas av sin unika design och sitt mjukt skimrande ljus. Kroppen är uppdelad i tre sektioner av vita capiz-skal och fyra element av svartbrun metall, vart och ett med ett solmotiv. Det finns också två E14-uttag inuti, fyra fötter och en kontaktkabel med strömbrytare.
 • Woru Ying Yang bordslampa tillverkad av naturmaterial, 30 cm

  Woru Ying Yang bordslampa tillverkad av naturmaterial, 30 cm
  Ying Yang bordslampa tillverkad av tyg, bambu och capizskal Det välkända motivet från Fjärran Östern med motsatta men harmoniserande krafter kännetecknar Ying Yang bordslampa, som är handgjord i Indonesien. Ovanför den platta, fyrkantiga basen i svart finns den runda skärmen, som består av sektioner av mörk textil, naturbruna bamburingar och vita capiz-skal. Utrustad med sladd och strömbrytare.
 • Woru Marit bordslampa i blommig design

  Woru Marit bordslampa i blommig design
  Naturlig Marit bordslampa med capiz-skal och bladpanik Både formen och materialvalet på denna bordslampa, som är handgjord i Indonesien, utstrålar ren naturlighet. Skärmen, som är öppen upptill, är tillverkad av vita capiz-skal i form av en tulpanblomma, och på utsidan har man lagt till bladpanik. Marit kan användas som en stämningsfull ljusaccent, inte bara på bordet utan även på golvet. Utrustad med sladd och strömbrytare.
 • Woru Bordslampa Lion Capiz-skal blommotiv äggform

  Woru Bordslampa Lion Capiz-skal blommotiv äggform
  Äggformad bordslampa Lion med vita och bruna capiz-skal Lion kan placeras på bordet eller golvet för dekorativ extrabelysning. Den äggformade kroppen reser sig över den svarta, runda basen. Bruna och vita capiz-skal visar ett blommotiv och ger ett mjukt skimrande ljus. Handgjord i Indonesien; utrustad med sladd och strömbrytare.
 • Woru Milla bordslampa, capiz och bambu, höjd 30 cm

  Woru Milla bordslampa, capiz och bambu, höjd 30 cm
  Bordslampa Milla av vita capiz-skal och mörka bamburänder Med bordslampan Milla får inredningen en mjuk extrabelysning och söderhavskänsla. Den konkava kroppen är tillverkad av vita capiz-skal och har vertikala bamburänder på de fyra sidorna. Det finns också fyra fötter, som gör att Milla kan placeras på golvet, samt en sladd och strömbrytare. Lampan är handgjord i Indonesien.
 • Woru Ying Yang bordslampa i glasmosaik orange/vit

  Woru Ying Yang bordslampa i glasmosaik orange/vit
  Ying Yang bordslampa med vit och röd glasmosaik Det välkända motivet från Fjärran Östern med motsatta men harmoniserande krafter kännetecknar Ying Yang bordslampa, som är handgjord i Indonesien. Ovanför den platta, fyrkantiga basen i svart finns den runda skärmen, vars textila insida omges av glasmosaik i rött och vitt. När lampan tänds framhävs mosaikstrukturen, färgskalan och ying-yang-motivet. Utrustad med sladd och strömbrytare.
 • Woru Carlo bordslampa med spiral- och solmotiv

  Woru Carlo bordslampa med spiral- och solmotiv
  Carlo bordslampa av vita capiz-skal och mörk metall Carlo bordslampa är tillverkad i Indonesien och är en dekorativ extra ljuskälla med en egen unik karaktär i form av en fyrkantig pyramid. Ljuskällorna av vita capiz-skal och de svartbruna metalldelarna upptill och nedtill är dekorerade med spiral- och solmotiv. Fyra fötter gör att den kan placeras på ett bord eller på golvet. Utrustad med sladd och strömbrytare.
 • Woru Emilian golvlampa med bladmotiv, höjd 150 cm

  Woru Emilian golvlampa med bladmotiv, höjd 150 cm
  Emilian rektangulär golvlampa med färgat bladmotiv och bamburingar Golvlampan Emilian, som är handgjord i Indonesien, har en naturlig och varm look. Den kubformade kroppen rymmer två E14-lampor (ingår ej), vars ljus sprids försiktigt av de röda papperssidorna. Detta framhäver bladstrukturen på ett särskilt vackert sätt. Naturligt bruna bamburingar upptill och nedtill understryker det naturliga konceptet. Utrustad med fyra fötter och kontaktkabel med strömbrytare.
 • Woru Emilian golvlampa med bladmotiv, höjd 100 cm

  Woru Emilian golvlampa med bladmotiv, höjd 100 cm
  Emilian rektangulär golvlampa med färgat bladmotiv och bamburingar Golvlampan Emilian, som är handgjord i Indonesien, har en naturlig och varm look. Den kubformade kroppen rymmer två E14-lampor (ingår ej), vars ljus sprids försiktigt av de röda papperssidorna. Detta framhäver bladstrukturen på ett särskilt vackert sätt. Naturligt bruna bamburingar upptill och nedtill understryker det naturliga konceptet. Utrustad med fyra fötter och kontaktkabel med strömbrytare.
 • Woru Bordslampa Ying Yang mosaikspegelsten svart

  Woru Bordslampa Ying Yang mosaikspegelsten svart
  Svartvit, rund Ying Yang-bordslampa med spegelbitar Ying Yang-bordslampan kan beskrivas som en riktig pärla med ett iögonfallande utseende. De vita och svarta mosaikstenarna skapar en mycket vacker kontrast. Den runda formen ger lampan en viss dynamik och gör att den ser mycket modern ut. Det faktum att de två halvorna av cirkeln är förbundna med en serpentinlinje ger den ytterligare en portion elegans. De båda sidorna består av svartvit mosaik och vid kanten även av spegelskärvor. Dessutom finns det ett element som är placerat i form av en sol. För att stå stadigt har Ying Yang en kantig, svart fot.
 • Woru Adrian golvlampa, Capiz-skal, höjd 100 cm

  Woru Adrian golvlampa, Capiz-skal, höjd 100 cm
  Adrian golvlampa med vita capiz-skal och tre sektioner i mörk metall Adrian golvlampa, som är handgjord i Indonesien, kännetecknas av sin unika design och sitt mjukt skimrande ljus. Kroppen är uppdelad i två sektioner av vita capiz-skal och tre element av svartbrun metall, vart och ett med ett solmotiv. Det finns också två E14-uttag inuti, fyra fötter och en kontaktkabel med strömbrytare.
 • Woru Exotisk golvlampa Yuni 70 cm

  Woru Exotisk golvlampa Yuni 70 cm
  Golvlampa Yuni med exotisk känsla Det speciella med den ovanliga golvlampan Yuni är den koniska ytterväggen, som är vriden till en spiralform och inramad av bananbladspanik. Lampskärmen är dessutom dekorerad med vita och bruna capizbitar, dvs. pärlskal. Detta gör golvlampan till ett speciellt blickfång. Varje lampa är handgjord och därför ett omisskännligt smycke. Små avvikelser i form och färg är naturligt och kännetecknar den unika karaktären hos denna golvlampa.
 • Woru Bordslampa Julie med omlindade trådar, orange

  Woru Bordslampa Julie med omlindade trådar, orange
  Handgjord bordslampa Julie lindad med färgade trådar Bordslampan Julie är ett särskilt dekorativt element: den tillverkades på den indonesiska ön Bali. Den cylindriska kroppen är omsorgsfullt handlindad med fina trådar. Dessa har en vacker färggradient, som är särskilt synlig när lampan är påslagen. Julie avger ett varmt ljus och skapar en särskilt behaglig atmosfär när man sitter tillsammans på kvällen. Detta gör den till ett blickfång i det moderna vardagsrummet.
 • Woru Bordslampa Julie med omlindade trådar, vit

  Woru Bordslampa Julie med omlindade trådar, vit
  Handgjord bordslampa Julie lindad med färgade trådar Bordslampan Julie är ett särskilt dekorativt element: den tillverkades på den indonesiska ön Bali. Den cylindriska kroppen är omsorgsfullt handlindad med fina trådar. Dessa har en vacker färggradient, som är särskilt synlig när lampan är påslagen. Julie avger ett varmt ljus och skapar en särskilt behaglig atmosfär när man sitter tillsammans på kvällen. Detta gör den till ett blickfång i det moderna vardagsrummet.
 • Woru Dekorativ hänglampa Romy med trä

  Woru Dekorativ hänglampa Romy med trä
  Tidlös pendellampa Romy i ovanlig design Namnet "Romy" förknippas ofta med något speciellt och den här pendellampan verkar också ha tagit fasta på den tanken. Det är en lyckad kombination av en invändig tygskärm med guldtrådar, som omges av en krans av mörka grenar. På så sätt ger taklampan ett jämnt ljus och blir ett blickfång, särskilt i mer rustika inredningsstilar.
 • Woru Bordslampa Karima av härdade kokosblad

  Woru Bordslampa Karima av härdade kokosblad
  Imponerande bordslampa Karima - handgjord på Bali Härdade kokosnötsblad reser sig från en bas av mahognyträ, i vilken en sfär lindad med trådar är inbäddad. Sfären skapar en mysig ljuseffekt och de omgivande bladen, av vilka några är placerade vertikalt, ger en fantastisk ljusfördelning. Den här dekorativa lampan är handgjord på den indonesiska ön Bali. Karima är en ovanlig bordslampa som passar i många olika miljöer.