Wofi lampor

Det tyska varumärket WOFI grundades 1960 av familjerna Wortmann & Filz. Deras lampor säljs över hela världen och kan beställas i Sverige. En lampa från Wofi har alltid en unik design och bra ljusspridning.

WOFI har lagt stor vikt vid kvalitet och många av deras lampor har utvecklats tillsammans med kunder och kända designers.

Köpa Wofi lampa online

 • Taklampa Tandil, enkel upphängning 6 lampor

  Taklampa Tandil, enkel upphängning 6 lampor
  Tandil taklampa med sex lampor med en flexibel, distinkt design Tack vare de slående guld accenterna har den övergripande återhållna designen på Tandil taklampa en lyxig känsla. Modellen är filigran, men ser fortfarande expansiv ut i rummet. Taklampan lyser till och med rymliga rum utmärkt. De vridbara armarna kan anpassas flexibelt till rummet och individuell smak. De dekorativa, öppet synliga ljuskällorna säkerställer ett unikt utseende. Tandil- taklampa med justerbara armar kan enkelt integreras i en minimalistisk eller lyxigt designad interiör. Rum med högt i tak drar särskilt nytta av denna armatur. Tandil taklampa är perfekt för inbjudande korridorer och eleganta vardagsrum.
 • LED-taklampa Indigo, krom

  LED-taklampa Indigo, krom
  Kraftfullt lysande LED-taklampa Indigo med sammanflätad design Det speciella med taklampan Indigo är lampskärmens dynamiska formgivning som är försedd med lysdioder längs hela lampan som i sin tur täcks av en akryldiffusor. Denna diffusor sörjer för att ljuset från lysdioderna inte bländar och avges jämnt i omgivningen. I kombination med den blankt förkromade stommen är lampan ett riktigt blickfång!
 • LED-taklampa Juls, borstad aluminium

  LED-taklampa Juls, borstad aluminium
  Geometriskt svepande designad LED-taklampa i silverfärg Den moderna LED-taklampan Juls är ett elegant belysningselement, som tack vare sin utformning ger en effektiv belysning även i stora rum. Taklampan med tre ljuskällor består av ett runt takfäste och tre ringar som är fästa vid den, var och en med en öppen sida. Fästet och ringarnas insidor är gjorda av borstat aluminium. Ringarnas yttersidor ger ett generöst ljus till omgivningarna. Via väggomkopplaren kan lampan tändas i tre ljusnivåer genom flera tryck.
 • Steglöst dimbar LED-golvlampa Hampton

  Steglöst dimbar LED-golvlampa Hampton
  Steglöst dimbar LED-golvlampa Hampton – 5 lampor Denna vackra golvlampa fungerar som atmosfärisk tilläggsbelysning, t.ex. vid soffan i vardagsrummet. Den består av fem enstaka lampor i olika höjder med kraftfulla lysdioder (respektive 5,2 W). På så sätt skapas en ljusstämning för att må bra och slappna av. Dessutom kan ljusintensiteten justeras steglöst med hjälp av den integrerade dimmern. Styrbar med fjärrkontroll. Fjärrkontrollen ingår i leveransen. Lampan är utrustad med en minnesfunktion, dvs. att den lyser med samma inställning nästa gång den tänds.
 • LED-bordslampa Idana, dimbar

  LED-bordslampa Idana, dimbar
  Strålande vacker LED-bordslampa Idana med dimmer med touch-funktion Med sitt glänsande och dynamiska utseende utgör bordslampan Idana inte bara ett fantastiskt inredningselement för moderna hem, utan även en särskilt stämningsfull lampa. Det sist nämnda möjliggörs av dimmern med touch-funktion som integrerades i stommen och som dimrar ljuset från lysdioderna i tre steg. Lysdioderna sitter på varsin sida av de två böjda metallelement som slingrar sig bort från den runda lampfoten. På grund av det fantastiska utseendet fungerar bordslampan perfekt för accentbelysning i vardagsrum, korridorer eller även sovrum.
 • Vägglampa ZIBO

  Vägglampa ZIBO
  Estetisk vägglampa ZIBO Mjukt välvda och böjda former pryder ljuskroppen hos Zibo. Vägglampan är elegant och modern samtidigt och smyckar alla sorters vardagsrum. Tack vare den satinerade glasytan får omgivningarna ett mjukt ljus och harmoniska ljuseffekter uppstår på väggen.
 • Dimbar LED-taklampa Liv med fjärrkontroll

  Dimbar LED-taklampa Liv med fjärrkontroll
  Professionell LED-taklampa Liv med fjärrkontroll Denna taklampa som levereras inklusive en fjärrkontroll möter professionella belysningskrav. Med en effekt på 50 W har den ett ljusflöde på kraftfulla 4000 lumen, vilket innebär en hög ljusstyrka och imponerade energieffektivitet. Används fjärrkontrollen, kan lampan utan problem dimras och även tre ljustemperaturer som är förinstallerade kan väljas. Detta innebär en stor fördel, eftersom individuell och skräddarsydd rumsbelysning är möjlig.
 • Ljus LED-pendellampa Art i sammanflätad design

  Ljus LED-pendellampa Art i sammanflätad design
  Med avsevärd ljusstyrka och sofistikerad design – LED-hänglampa Art Denna lampa imponerar inte bara med en väldig ljusstyrka på 11 000 lumen, utan även en design som bara är full av dynamik och modernitet. Framför allt lampskärmen är en riktig höjdpunkt, eftersom den består av en böjd metallkonstruktion som är försedd med lysdioder på insidan som lyser varmvitt. Lampan är på grund av sitt höga ljusutbyte lämplig både för hemmiljö och offentlig miljö. Ett verkligt blickfång! - dimbar via lämplig väggdimmer.
 • Dimbar via väggbrytare – LED-taklampa Viso

  Dimbar via väggbrytare – LED-taklampa Viso
  Bred, dimbar LED-taklampa Viso – en karaktärsstark ljusaccent LED-taklampan Viso är funktionell och har en puristisk design. Den klara formgivningen övertygar med sin diskreta elegans. Med en längd på 120 cm och en bredd på 71 cm är denna lampa inte precis liten och är speciellt i stora rum ett bra val. Samtidigt är taklampan Viso med en höjd på bara 16 cm lämplig för rum med lågt i tak. Med hjälp av väggbrytaren kan ljusstyrkan justeras individuellt i tre steg (50 %, 75 % och 100 %) för att spara ström och skapa flexibla ljusförhållanden. LED-taklampan Viso är en praktisk och stilfull lösning för kontors- och affärslokaler. Lampan kan lätt integreras i moderna inredningskoncept med pragmatiska drag.
 • LED-vägglampa Belize, 5 lampor, vit

  LED-vägglampa Belize, 5 lampor, vit
  Dekorativt designad LED-vägglampa Belize - 5 lampor lampor En ovanlig extra ljuskälla, som samtidigt tar funktionen av en väggdekoration, presenteras med LED-vägglampan Belize, i vilken tunna metallarmar sträcker sig i olika riktningar. Armarna är vardera utrustade med ett cirkulärt lamphuvud som är utrustat med varma vita ljusa lysdioder. Ljuset avges indirekt och skapar strålande ljuspunkter på väggen. En vägglampa som väcker uppmärksamhet överallt, vare sig den är på eller av.
 • LED-golvlampa Idana, dimbar

  LED-golvlampa Idana, dimbar
  Elegant svängd LED-golvlampaIdana med praktisk fotströmbrytare Hos golvlampan Idana kan lysdiodernas ljusstyrka justeras steglöst med hjälp av en integrerad fotdimmer, så att ljusstyrkan kan reduceras efter behov. De integrerade lysdioderna sitter på två lätt sammanflätade metallelement som i sin tur monterades på en rund metallfot. Tack vare den blankt förkromade ytan och dynamiska formgivningen ger lampan ett modernt och dekorativt intryck, så att den kompletterar modernt inredda rum på ett underbart sätt.
 • LED-taklampa Indigo, guld

  LED-taklampa Indigo, guld
  Modern LED-taklampa Indigo med guldyta LED-taklampan Indigo har en lika elegant som modern touch tack vare kombinationen av den dynamiskt formade skärmen och den gyllene färgen. De LED-lampor som sitter runtom metallkonstruktionen, och som täckts med en satinerad diffusor för ljusbehandling, ger en allsidig inomhusbelysning med en enorm ljusstyrka på 3 900 lumen. - LED-lampor dimbara via extern väggdimmer
 • Vägglampa Aquaba med vippbrytare

  Vägglampa Aquaba med vippbrytare
  Estetisk vägglampa AQUABA med opalvitt glas Aquaba är en enkel och tidlös ljuskälla som ger ett atmosfäriskt ljus i rummet. Glaskroppen som är öppen uppåt ger ett behagligt ljus som inte bara iscensätter vardagsrummet, utan även sovrummet eller hallen. OSRAM märkesljuskälla ingår i leverans
 • LED-golvlampa Twin, 1 lampa, mässing

  LED-golvlampa Twin, 1 lampa, mässing
  Twin mässing passar i alla rum! Golvlampan Twin i mässing är graciöst och klassiskt utformad. Diskret, men tillförlitligt kan den anpassas efter varje inredningsstilar och ger varmvitt LED-ljus. Lampan är en idealisk lampa för alla områden, där man har behov för atmosfärisk tilläggsbelysning. Oavsett om det är bredvid soffan eller som lampa vid matbordet: Twin möter alla krav. Detta tack vare den diskreta, smala designen och vridbara dimmern som samtidigt fungerar som strömbrytare för att tända och släcka lampan.
 • LED-pendellampa Pierre, guldbrun, 2 lampor

  LED-pendellampa Pierre, guldbrun, 2 lampor
  Pendellampa Pierre med två lampor i en speciell design Huvudfokus för den här hängande lampan är de två lampskärmarna, som hänger på olika höjder från lampskärmen och är designade i rostbrunt på utsidan och i glänsande guld på insidan. Det speciella är att ljuskällorna inte - som vanligt - sitter i själva lampskärmen, utan sticker ut lite från skärmen som en slags pendel. Det resulterande utseendet gör armaturen till ett absolut blickfång. Men ljuseffekten påverkas också av den ovanliga konstruktionen, eftersom ljuset inte bara avges runt omkring av akrylpendeln, utan också reflekteras i omgivningen via metallskuggans guldfärgade insida.
 • LED-vägglampa Linda, kartdesign guld

  LED-vägglampa Linda, kartdesign guld
  LED-vägglampa Linda i kartoptik Vägglampan Linda imponerar med en världskarta i unik optik. Den starka lampan avger ett indirekt, varmvitt ljus och kan berika befintliga ljuskoncept med sitt mycket behagliga ljus. Vägglampans ljuselement är försett med en hållbar och energieffektiv LED-lampa som kan slås på/av med en enkel strömbrytare. Lampan är tillverkad av robusta material och kommer att hålla länge. Den eleganta kartdesignen gör denna vägglampa till ett välkommet nytillskott för alla typer av inredning.
 • LED-golvlampa Twin, 1 lampa, nickel

  LED-golvlampa Twin, 1 lampa, nickel
  Gracilt utformad LED-golvlampa Twin nickel matt - en mångsidigt användbar ljuskälla Den dimbara LED-golvlampan Twin reser sig slankt i höjden i rummet, tack vare den diskreta designen passar den i de mest skilda inredningsstilar och ger varmvitt LED-ljus för en stämningsfull atmosfär, exempelvis till sittgruppen. Dimbar med hjälp av den vridbara knappen på stången, som samtidigt är strömbrytare.
 • LED-taklampa Clay i tre delar

  LED-taklampa Clay i tre delar
  Clay – en modern LED-taklampa med tre lamparmar LED-lampan för Clay imponerar inte bara med sin moderna, energisnåla LED-teknik och varmvita belysning, utan även med sin flexibilitet. Under installationen kan de två lamparmarna på sidorna monteras i vilken vinkel som helst mot den fasta armen i mitten. På så sätt kan taklampans form kan justeras till rummet och även vinklade rum eller långa korridorer kan belysas på bästa sätt. Ljuset som kommer från LED-lamporna sprids väldigt jämnt genom de satinerade skydden.
 • LED-taklampa Pure Ø 60 cm svart

  LED-taklampa Pure Ø 60 cm svart
  Svart LED-taklampa Pure LED-taklampa Pure är en tidlös klassiker som passar alla typer av inredningsstilar. Svart färgdesign möter stark ljusdesign - en kontrasterande optik som gör lampan till en speciell inredningsdetalj. Medan utsidan av det cylindriska höljet är helt i svart, är den ljusa LED-ljuskällan monterad på insidan. Det cirkulära ljusmönstret gör att det varma ljuset faller i alla rummets riktningar och att man därmed uppnår en harmonisk ljusdesign. För en angenäm atmosfär med hög välmåendefaktor.
 • Hänglampa Chiara, 3 lampor, krom/vit/brun

  Hänglampa Chiara, 3 lampor, krom/vit/brun
 • Gnistrande hänglampa CRYSTAL, 9 lampor

  Gnistrande hänglampa CRYSTAL, 9 lampor
  Gnistrande taklampa CRYSTAL med dekorativa glashängen Med strålande ljus och glittereffekt fascinerar taklampan CRYSTAL som dekorativt blickfång över varje mat- eller soffbord. Fem eller nio ljuskällor gömmer sig mellan en 20- eller 36-faldigt glashänge som bryter ljuset och gnistrar i omgivningen. Också den kromglänsande balken med sina fattningar återspeglar ljuset och stöder den strålande effekten
 • LED-hänglampa Cameron med fjärrkontroll, 45 cm

  LED-hänglampa Cameron med fjärrkontroll, 45 cm
  Modern LED-hänglampa Cameron med fjärrkontroll och nattljusfunktion Den cirkulära LED-hänglampan Cameron är helt designad i vitt och har modern, energieffektiv LED-teknik. Detta kan enkelt styras med den medföljande fjärrkontrollen. Förutom möjligheten att dimma ljuset kan det vita ljusets färgtemperatur varieras från varmvitt till dagsljus. En nattbelysningsfunktion är också förprogrammerad, vilket gör att LED-hänglampan Cameron blir mysigt och mjukt med bara ett knapptryck. Tack vare minnesfunktionen kommer lampan ihåg den senast valda inställningen och ringer upp den igen när den slås på igen.
 • LED-golvlampa Vika med 3-stegs touchdimmer

  LED-golvlampa Vika med 3-stegs touchdimmer
  Vit LED-golvlampa Vika med en 3-stegs touchdimmer Den eleganta LED-golvlampan Vika övertygar med sin praktiska dimfunktion och genom den formsköna designen som saknar motstycke. Särskilt i enkla arrangemang sätter den stilfulla lampan accenter. Fem olika stora cirklar är byggda ovanpå varandra och reser sig elegant upp i luften. Var och en av cirklarna har en egen ljuskälla som tillsammans ger ett övertygande belysningskoncept. Och det bästa: via 3-stegs touchdimmern på stommen kan lampkroppens ljusstyrka anpassas individuellt för att passa rummet.
 • LED-hänglampa Prisma, dimbar i tre steg

  LED-hänglampa Prisma, dimbar i tre steg
 • LED-hänglampa Mira fjärrkontroll 92,5 x 30,5 cm

  LED-hänglampa Mira fjärrkontroll 92,5 x 30,5 cm
 • LED-hänglampa Indigo, antracit

  LED-hänglampa Indigo, antracit
 • LED-taklampa Lahti, dimbar i tre steg

  LED-taklampa Lahti, dimbar i tre steg
  Dimbar LED-taklampa Lahti i vitt Den som letar efter en taklampa, det distinkta utseendet med pålitlig funktion att kombinera vet är rätt plats för taklampa Lahti. Den är utrustad med en kraftfull LED som ger stor, varmvit belysning. Lampan manövreras helt enkelt med en väggströmbrytare, som också kan dimas i tre steg. Den hållbara lysdioden är också utrustad med en färgtemperaturregulator som kan användas för att ytterligare förfina lampans ljusstämning. Tack vare denna mängd olika funktioner och dess återhållsamma men specifika design kommer den enkelt att hitta en plats i befintliga anläggningar.
 • LED-pendellampa Russell i elegant guldton

  LED-pendellampa Russell i elegant guldton
  Russell - LED-pendellampa pendelarmatur med vågig, smal lampskärm LED-pendellampa pendelarmaturen Russell är en specialitet inte bara visuellt utan också när det gäller dess ljuseffekt. Armaturens smala, korrugerade nyans är på ena sidan utrustad med lysdioder bakom ett satinfodral vars ljus släpps runt. Ovanför ett matbord är hänglampan inte bara en energibesparande ljuskälla utan också en extravagant dekor, oavsett om den är på eller av. Lysdiodernas ljusstyrka kan regleras med en lämplig väggdimmer (ingår ej).
 • LED-taklampa Vasa 3-stegsdimmer, grå

  LED-taklampa Vasa 3-stegsdimmer, grå
 • Gnistrande hänglampa CRYSTAL, 5 lampor

  Gnistrande hänglampa CRYSTAL, 5 lampor
  Gnistrande taklampa CRYSTAL med dekorativa glashängen Med strålande ljus och glittereffekt fascinerar taklampan CRYSTAL som dekorativt blickfång över varje mat- eller soffbord. Fem eller nio ljuskällor gömmer sig mellan en 20- eller 36-faldigt glashänge som bryter ljuset och gnistrar i omgivningen. Också den kromglänsande balken med sina fattningar återspeglar ljuset och stöder den strålande effekten
 • LED-taklampa Shay, grå, Ø 59 cm

  LED-taklampa Shay, grå, Ø 59 cm
 • LED-taklampa Nadra, dimbar i tre steg, rund

  LED-taklampa Nadra, dimbar i tre steg, rund
  Rund LED-taklampa Nadra, dimbar i tre steg via väggbrytare LED-taklampa Nadra är helt vit och imponerar med sin tidlösa elegans. Förutom de tre olika storlekar cirklar av ljus, är ljusstyrka vilken distribuerade i rummet, en ytterligare indirekt ljus installerades som lyser mot taket och därmed skapar mysig grundbelysning belysning. Nadras stil och funktionalitet erbjuder ett brett utbud av möjliga kombinationer. Lampans ljusstyrka kan enkelt regleras i tre steg. Läget startas genom att trycka två gånger på väggomkopplaren snabbt i följd. Genom att trycka på den två gånger igen avbryts dimningsprocessen och sparar ljusintensiteten. Detta gör Nadra särskilt lämpligt för vardagsrum där förändrade ljusförhållanden krävs.
 • Rak LED-bordslampa Pori

  Rak LED-bordslampa Pori
  Mångsidig bordslampa Pori med LED-belysning Denna lilla bordslampa är en ljuskälla som erbjuder många användningsområden: Den ramformade skärmen lyser starkt ljus med ett ljusflöde på 400 lumen över hela ytan. Den ljusa färgen varmvit med en färgtemperatur på 3000 Kelvin upplevs i allmänhet som mycket trevlig, varför Pori också är idealisk för sängbelysning. I alla andra vardagsrum ger Pori LED-bordslampa lysande accenter. Utrustad med en strömbrytare på kabeln.
 • LED-hänglampa Hampton, dimbar, krom, 12 lampor

  LED-hänglampa Hampton, dimbar, krom, 12 lampor
  Imponerande LED-pendellampa Hampton - 12 lampor Utformningen av denna pendellampa utstrålar extravagans och modernitet - två funktioner som är härledda från valet av material och formen. Nio av de tolv enskilda lamporna som utgör Hampton strålar sitt varma vita ljus indirekt ut i miljön. Tre ljuskällor med direkt ljusflöde ger till exempel atmosfärisk belysning av matbordet. Hampton LED- pendelarmatur är utrustad med en modern kedjefjädring och kan LED-pendellampa med ett brett utbud av samtida levande stilar. - dimbar med en lämplig väggdimmer
 • LED-taklampa Ica, dimbar, 2 700-5 500 K, 60 cm

  LED-taklampa Ica, dimbar, 2 700-5 500 K, 60 cm
  Blomstrande LED-taklampa Ica med färgtemperaturväxlare och dimmer, styrbar via fjärrkontroll Den dekorativa taklampa Ica förskönar varje tak med sin blommform. Den subtila vita passar lätt in i olika inredningsstilar och används främst i korridorer och vardagsrum. Ica är inte bara övertygande med sitt utseende. En perfekt temperaturväxlare och en dimmer inbyggdes i den perfekt formade lampan. Detta innebär att både ljusets värme kan regleras i intervallet 2 700 - 5 500 Kelvin och ljusstyrkan kan dämpas därefter. Alla inställningar kan enkelt göras med den medföljande fjärrkontrollen.
 • LED-vägglampa Belize, 4 lampor, svart

  LED-vägglampa Belize, 4 lampor, svart
  Fyrvägs LED-vägglampa Belize med indirekt ljusemission Med Belize LED-vägglampa sträcker sig smala armar med fyra metallljushuvuden från väggfästet. De ljusemitterande dioderna är dolda bakom plastskyddet. Lysdiodernas varma vita ljus strålar indirekt ut, så att å ena sidan fyra ljuspunkter dyker upp på väggen och å andra sidan skapas en atmosfärisk ljuseffekt. Mångsidig i kombination med samtida inredningsstilar.
 • LED-vägglampa Indigo, antracit

  LED-vägglampa Indigo, antracit
 • LED-bordslampa Indigo, antracit

  LED-bordslampa Indigo, antracit
 • LED-vägglampa Belize, 5 lampor, svart

  LED-vägglampa Belize, 5 lampor, svart
  Dekorativt designad LED-vägglampa Belize - 5 lampor lampor En ovanlig extra ljuskälla, som samtidigt tar funktionen av en väggdekoration, presenteras med LED-vägglampan Belize, i vilken tunna metallarmar sträcker sig i olika riktningar. Armarna är vardera utrustade med ett cirkulärt lamphuvud som är utrustat med varma vita ljusa lysdioder. Ljuset avges indirekt och skapar strålande ljuspunkter på väggen. En vägglampa som väcker uppmärksamhet överallt, vare sig den är på eller av.
 • Dimbar LED-taklampa Idana

  Dimbar LED-taklampa Idana
  100,5 cm lång LED-taklampa Idana med ett glansigt utseende Denna taklampa imponerar med sin dynamiska design, vilket uppnås genom att två taklampa runt taket, varav hälften är gjord av förkromad metall och den andra hälften av plast. Under de satinerade plastdiffusorerna sträcker sig kraftfulla lysdioder över hela längden av de två armarna, med sitt varma vita ljus som ger behaglig rumsbelysning.
 • Husnummerlampa Marvel med rörelsesensor

  Husnummerlampa Marvel med rörelsesensor
  Tillverkad av rostfritt stål – husnummerlampa Marvel med rörelsesensor Husnummerlampan Marvel är tillverkad av rostfritt stål och ger beständig belysning av husnumret samt säker belysning av resten av omgivningen, eftersom lampan är, utöver numret som belyses av lysdioder, även är utrustad med en E27-ljuskälla i den övre delen. Denna tänds med hjälp av rörelsesensorn alltid när en person närmar sig. I E27-uttaget kan alla ljuskällor på upp till 13 watt sättas (måste beställas separat som tillbehör). Självhäftande siffror och bokstäver ingår.
 • LED-taklampa Vaasa, dimbar, svart, 3 lampor.

  LED-taklampa Vaasa, dimbar, svart, 3 lampor.
  LED-taklampa Vaasa i svart med 3 ljuskällor Med denna ovanliga taklampa kallad Vaasa, är det lätt att uppgradera en befintlig inredning eller att skapa ett nytt belysningskoncept. Lampan har en klassisk utformning och intuitiv funktion. Taklampan består av tre olika stora, cirkulära lampelement som ger lampan en äkta och modern look. Lampan styrs av en konventionell omkopplare med vilken den kan dimmas i tre steg. På så sätt kan man skapa en mångsidig belysningsmiljö och använda armaturen i alla typer av utrymmen.
 • LED-bordslampa Abro, 3-stegs touchdimmer

  LED-bordslampa Abro, 3-stegs touchdimmer
 • LED-taklampa Glam, rund, med fjärrkontroll

  LED-taklampa Glam, rund, med fjärrkontroll
  Universellt användbar LED-taklampa Glam med en fantastisk kristalleffekt Glam LED-taklampa en rund form och en kristalleffekt, vilket gör den till en fantastisk blickfång i taket. En annan höjdpunkt är att armaturen levereras med en fjärrkontroll som kan användas för att växla ljustemperatur på de inbyggda lysdioderna. På detta sätt kan ljusstämningen anpassas och ändras efter behov. Utöver ljustemperatur varmvit kan de två temperaturerna universalvit eller dagsljus också ställas in.
 • LED-taklampa Ica, dimbar, 2 700-5 500 K, 80 cm

  LED-taklampa Ica, dimbar, 2 700-5 500 K, 80 cm
  Blomstrande LED-taklampa Ica med färgtemperaturväxlare och dimmer, styrbar via fjärrkontroll Den dekorativa taklampa Ica förskönar varje tak med sin blommform. Den subtila vita passar lätt in i olika inredningsstilar och används främst i korridorer och vardagsrum. Ica är inte bara övertygande med sitt utseende. En perfekt temperaturväxlare och en dimmer inbyggdes i den perfekt formade lampan. Detta innebär att både ljusets värme kan regleras i intervallet 2 700 - 5 500 Kelvin och ljusstyrkan kan dämpas därefter. Alla inställningar kan enkelt göras med den medföljande fjärrkontrollen.
 • LED-hänglampa Mira med fjärrkontroll, Ø 57,5 cm

  LED-hänglampa Mira med fjärrkontroll, Ø 57,5 cm
 • Hänglampa Chiara, 1 lampa, krom/vit

  Hänglampa Chiara, 1 lampa, krom/vit
 • LED-vägglampa Ennis i bladsilveroptik

  LED-vägglampa Ennis i bladsilveroptik
  Silverfärgad LED-vägglampa Ennis Den högkvalitativa LED-vägglampan Ennis med silverbladsutseende ser särskilt elegant ut i en modern anläggning med svarta möbler. Med sin varma vita ljuskälla skapar den en mysig atmosfär i dina egna fyra väggar. De två fyrkantiga panelerna med ett silverbladigt utseende ger vardagsrummet en dekorativ touch. Medan den bakre plattan också fungerar som väggfäste, möjliggör frontplattan förbättrad ljusspridning genom hålet i mitten. Tack vare det dolda LED-ljuset däremellan som lyser i starkt ljus kan den ädla lampan övertyga med ett mjukt belysningskoncept.
 • LED-vägglampa Belize, 2 lampor, vit

  LED-vägglampa Belize, 2 lampor, vit
  Två-flamma LED-vägglampa Belize Vägglampan Belize med de två lamphuvudena som visuellt framkallar associering med hörlurselement är en absolut blickfång i en modern atmosfär. Vägglampan är helt och hållet gjord av metall med en attraktiv lackering, lysdioderna är installerade bakom ett plastskydd och kan därmed utstråla sitt mycket mysiga varma vita ljus in i rummet utan bländning. Belize - en extra designad ljuskälla för moderna bostadsutrymmen.
 • Taklampa COLLAGE med en ljuskälla

  Taklampa COLLAGE med en ljuskälla
  COLLAGE taklampa i glas imponerar med sitt moderna utseende Det speciella med COLLAGE-hänglampan är glasskärmen, på vars yta vågformade element visas, en omväxling av glänsande krom- och vita satinerade segment. Du kan väl föreställa dig att denna blandning av transparens och opacitet skapar en speciell ljuseffekt och skapar vackra effekter.
 • LED-taklampa Indigo, 1 lampa, guld matt

  LED-taklampa Indigo, 1 lampa, guld matt
 • Taklampa Marco, 2 lampor, kantig

  Taklampa Marco, 2 lampor, kantig
  Tvåflammig Marco taklampa i trendig design Lampan, tillverkad i ett modernt utseende, imponerar med ett speglat element. Denna är placerad på det rektangulära fästet i förkromad metall och visar de två strålkastarna från ett annat perspektiv. Det skapar också speciella ljuseffekter. Strålkastarnas mjölkvita säkerställer bländningsfritt ljus och ett vackert utseende. Förkromade element kompletterar detta perfekt. Marco finns i olika versioner.
 • LED-taklampa Indigo, 2 lampor, antracit

  LED-taklampa Indigo, 2 lampor, antracit
 • LED-vägglampa Belize, 4 lampor, vit

  LED-vägglampa Belize, 4 lampor, vit
  Fyrvägs LED-vägglampa Belize med indirekt ljusemission Med Belize LED-vägglampa sträcker sig smala armar med fyra metallljushuvuden från väggfästet. De ljusemitterande dioderna är dolda bakom plastskyddet. Lysdiodernas varma vita ljus strålar indirekt ut, så att å ena sidan fyra ljuspunkter dyker upp på väggen och å andra sidan skapas en atmosfärisk ljuseffekt. Mångsidig i kombination med samtida inredningsstilar.
 • LED-golvlampa Safira i blänkande guld

  LED-golvlampa Safira i blänkande guld
  Belysning med karaktären av ett konstföremål: Safira LED-golvlampa med tre lampor Den blanka LED-golvlampa Safira dekorerar rummet och ger det en ädel atmosfär. Den kompletta lampan är designad i guldbladoptik och består av metall och plast. Tre runda, böjda, guldfärgade metallplåt fästs vertikalt på ett vertikalt stativ och skärmar försiktigt det direkta ljuset från lamporna inuti. Ljuset lyser ut ur de resulterande öppningarna och badar omgivningen i en varm ton. Safira golvlampa slås helt enkelt på och av med en brytare. Kabeln har en längd på 150 cm, vilket räcker för att placera lampan var som helst i rummet.
 • Mångfaldigt justerbar LED-taklampa Lea

  Mångfaldigt justerbar LED-taklampa Lea
  En lysande lampa i det moderna vardagsrummet - LED-taklampa Lea med flera flammor LED-taklampa Lea med fyra lampor , som sticker ut underbart från taket med sitt förtrollande utseende, har en glänsande förkromad yta och en fantastisk kristall. De ramformade ljuselementen, som vardera består av två individuella element som kan vridas variabelt, är särskilt snygga för att påverka och förändra utseendet beroende på position. Lampskärmarna i kristallklart skapar hisnande ljuseffekter när de slås på.
 • LED-bordslampa Hampton, dimbar, krom, 2 lampor

  LED-bordslampa Hampton, dimbar, krom, 2 lampor
  Graciös LED-bordslampa Hampton - 2 lampor lampor Två smala, individuella lampor kombineras i Hampton- bordslampan med två bordslampa och bildar en förtrollande ljuskälla som sätter accenter som extra belysning i vardagsrummet eller bjuder in besökare i entréområdet. Hampton är utrustad med 2 x 5,2 W lysdioder i den ljusa färgen varmvit, som lyser med en färgtemperatur på 3000 Kelvin och skapar en mysig ljusatmosfär.
 • LED-taklampa Eve, 6 lampor, antikbrun

  LED-taklampa Eve, 6 lampor, antikbrun
  Sex LED-taklampa Eve med svängbara strålkastare Beroende på behoven kan de sex strålkastarna anpassas individuellt till rummen, så att de enskilda strålarna även kan belysa de något mörka hörnen väl. Armaturen kännetecknas särskilt av sin enkla men moderna design. De sex permanent installerade lysdioderna, som är placerade under de små opalfärgade glasskärmarna, ger ett behagligt varmvitt ljus med 3 000 K. Tack vare de två svängbara sidoarmarna är armaturen särskilt lämplig för större rum.
 • Ringformad LED-bordslampa Ole

  Ringformad LED-bordslampa Ole
  Förtrollande LED-bordslampa Ole för det moderna vardagsrummet Denna lilla, endast 17 cm höga bordslampa imponerar med sin all-round framgångsrika design, en geometrisk kombination av rund, förkromad bas och ringformad skärm, som effektivt framhävs av en 4 watt LED. bordslampa Ole passar in i många moderna vardagsstilar och ser väldigt tilltalande ut som accentbelysning på ett sidobord i vardagsrummet eller som en ljuskälla på sängbordet. Strömbrytaren är ansluten till matningskabeln.
 • LED-vägglampa Denzel i svart/guld

  LED-vägglampa Denzel i svart/guld
  Svart och guld LED-vägglampa Denzel Den futuristiska Denzel LED-vägglampan har allt: med sin ovala metallkonstruktion, tvåfärgad design och harmonisk belysning är det ett populärt rumstillbehör som kommer att glädja alla. Guldfärgat insida, matt svart utsida - det voluminösa, ovala metallhöljet gör vägglampan till en blickfång och vet samtidigt hur den ska anpassas till respektive anläggning. Varmvitt ljus lyser från den gyllene insidan, som fördelas mycket jämnt. Detta skapar naturlig belysning som förvandlar dina egna fyra väggar till en oas av välbefinnande.
 • Trend Products vägglampa (Vit)

  Trend Products vägglampa (Vit)
  Trend är en unik vägglampa med en snyggt uttryck, gjord av plast och silikon. Den inbyggda LED-belysningen ger ett snyggt neonblått ljus. Placera förslagsvis i vardagsrummet eller sovrummet där det garanterat blir ett blickfång! Sladd medföljer.Trend finns även i andra varianter.
 • LED-taklampa Shay, grå, Ø 45 cm

  LED-taklampa Shay, grå, Ø 45 cm
 • Cameron – LED-taklampa med fjärrkontroll, Ø78cm

  Cameron – LED-taklampa med fjärrkontroll, Ø78cm
  Rund LED-taklampa Cameron med flexibla funktioner Denna avskalade lampa övertygar med sin höga funktionalitet. LED-taklampan Cameron kan bekvämt styras via fjärrkontrollen. Dels kan färgtemperaturen växla mellan behagligt varmvitt och intensivt dagsljus. Dels kan lampan dimras steglöst, så att ljusstyrkan alltid kan anpassas precist efter situationen. Den runda LED-taklampan Cameron kan integreras i nästan alla rum och ser exempelvis i vardagsrum, kontor eller tonårsrum harmonisk ut. Den mångsidiga och effektfulla modellen harmoniserar perfekt med de flesta moderna, men även futuristiska och minimalistiska inredningskoncept.
 • Sileas pendel (Svart)

  Sileas pendel (Svart)
  Sileas är en modern taklampa med en stilren design, gjord av metall och akryl. Ljuskällan som omfångas av skärmen ger en fin och bra ljusspridning neråt. Placera förslagsvis över matbordet, köksön eller i kontoret. Integrerad LED på 33W med 2100Lm och 3000K varmvitt ljus. Medföljer fjärrkontroll för att kunna dimra lampan till önskad nivå. Sileas finns även i andra varianter.
 • LED-taklampa Abro, 1 lampa, dimbar i tre steg

  LED-taklampa Abro, 1 lampa, dimbar i tre steg
 • LED-vägglampa Vika, dimbar i 3 steg

  LED-vägglampa Vika, dimbar i 3 steg
  Vit LED-vägglampa Vika Den ädla LED-vägglampan Vika möjliggör inte bara en trevlig och individuellt justerbar ljusbild utan fungerar också som en modern dekoration i vardagsrummet tack vare den eleganta konstruktionen. Två cirklar av olika storlek fästs bredvid varandra på ett lika runt väggfäste. När lampan har installerats kan de två armaturerna belysa rummet i tre ljusstyrkenivåer. Belysningsdesignen kan enkelt anpassas till yttre förhållanden via en 3-stegs dimmer på fästet. Den vita lampdesignen är en blickfång i annars enkla interiörer.
 • LED-taklampa Jade, dimbar via väggbrytare

  LED-taklampa Jade, dimbar via väggbrytare
  Fyrkantig LED-taklampa Jade, dimbar i tre steg via ljusbrytare Det linjära utseendet på Jade LED-taklampa ger varje vardagsrum en modern touch. Lampan består av fem ramelement i olika storlekar av aluminium som är försedda med LED-remsor på insidan. Mindre vita satinerade rutor sätter också ljusa accenter på matt antracit. Jade kan användas för att skapa rätt atmosfär, eftersom du har möjlighet att ställa in ljusstyrkan i tre steg. Dämpningsprocessen kan startas och stoppas igen genom att trycka två gånger på väggomkopplaren snabbt, utan att behöva utföra externa installationer. Detta gör Nadra särskilt lämpligt för vardagsrum där förändrade ljusförhållanden krävs.
 • LED-bordslampa Luton, 2 lampor cylinder och skärm

  LED-bordslampa Luton, 2 lampor cylinder och skärm
 • LED-taklampa Indigo, 1 lampa, antracit

  LED-taklampa Indigo, 1 lampa, antracit
 • LED-vägglampa Indigo, guld matt

  LED-vägglampa Indigo, guld matt
 • Modular LED-vägglampa Four Lights, startpaket

  Modular LED-vägglampa Four Lights, startpaket
  Modulär LED-vägglampa Four Lights - kreativ, kontrollerbar och mångsidig! Four Lights är ett modulsystem som inkluderar fyrkantiga LED-ljusplattor som kan placeras individuellt på väggen och expanderas med ytterligare paneler. grundpaket allt som börjar med fyra lampor: fyra LED-paneler, styrenheten, de nödvändiga kontakterna, självhäftande remsor och en nätaggregat. De enskilda LED-panelerna är sammanfogade med hjälp av de små kontakterna och kan enkelt och osynligt fästas på väggen och taket med en självhäftande remsa. De fyrkantiga plattorna kan anslutas från alla fyra sidor och styrenheten, som krävs för att förse och kontrollera panelerna med kraft, kan fästas på vilken LED-panel som helst. Kreativitet kan ges fria tyglar i designen. Upp till 25 plattor kan anslutas per styrenhet. Alla ljusscener kan bytas med fjärrkontrollen efter installationen. Oavsett om färgat ljus över färgspektrumet gult, rött, grönt och blått eller enkelt vitt ljus i olika temperaturnivåer finns det knappast några gränser för fantasin. Antingen kan färgintensiteten eller ljusstyrkan justeras efter behov och mellan fyra färgbytesprogram kan väljas.
 • LED-taklampa Bali, dimbar, guld, 60 cm

  LED-taklampa Bali, dimbar, guld, 60 cm
  Rund LED-taklampa Bali med dimmefunktion i tre steg via ljusbrytare Bali taklampa passar perfekt med moderna faciliteter. Det speciella med Bali är struktureffekten inuti den upplysta akrylringen, vilket skapar ett intressant ljusspel. Ett platt glas förstärker lampan ännu mer. En annan fördel som Bali kan göra med är den integrerade dimningsfunktionen, som gör att lampans ljusstyrka kan justeras efter situationen. Utan tillbehör kan ljusintensiteten ställas in på tre olika nivåer genom att man använder en vanlig väggbrytare.
 • LED-taklampa Bali, dimbar, guld, 40 cm

  LED-taklampa Bali, dimbar, guld, 40 cm
  Rund LED-taklampa Bali med trestegsdämpningsfunktion, manövreras via ljusbrytare Bali taklampa passar perfekt med moderna faciliteter. Det speciella med Bali är struktureffekten inuti den upplysta akrylringen, vilket skapar ett intressant ljusspel. Ett platt glas förstärker lampan ännu mer. En annan fördel som Bali kan göra med är den integrerade dimningsfunktionen, som gör att lampans ljusstyrka kan justeras efter situationen. Utan tillbehör kan ljusintensiteten ställas in på tre olika nivåer genom att man använder en vanlig väggbrytare.
 • LED-vägglampa Four Lights, 4-pack utvidgningsset

  LED-vägglampa Four Lights, 4-pack utvidgningsset
  Förlängningsset för LED-vägglampa Four Lights - 4 LED-lampor för mer kreativa idéer De fyra fyrkantiga LED-panelerna, som ingår i leveransomfånget för förlängningssatsen, kompletterar Basis för den modulära LED-vägglampan Four Lights. De kan inte användas ensamma eftersom det inte finns någon kontrollenhet. Upp till 25 LED-paneler kan anslutas till en styrenhet. - Anslutningsstycken och limremsor ingår i leveransen
 • Dimbar LED-taklampa Signe, justerbar

  Dimbar LED-taklampa Signe, justerbar
  Ovanlig LED-taklampa Signe i bikakoptik Den moderna LED-taklampa Signe är designad i bikakestil och består av akryl och metall. Ljuselementen är fästa på en diskret kuboid takfäste. Sex plana sexkantiga former är fästa i den i S-form, varvid de två yttre delarna på båda sidor är individuellt justerbara. Detta innebär att belysningen kan anpassas optimalt till rumsförhållandena och inredningen får en individuell karaktär. Med hjälp av en lämplig väggdämpare kan ljusstyrkan på Signe LED-taklampa också anpassas till respektive behov och situationer i vardagen.
 • Kromblänkande LED-vägglampa Lea, justerbar

  Kromblänkande LED-vägglampa Lea, justerbar
  Med ett glamoröst utseende: Lea LED-vägglampa Skärmen på denna vägglampa består av två vinklade element som kan justeras i valfri vinkel så att ett nytt utseende alltid skapas. Det som emellertid är speciellt är att de två elementen, som är utrustade med varmvita lysdioder, är utformade i kristalloptik, vilket framkallar stora ljuseffekter när den slås på. Det polerade kromväggfästet kompletterar den eleganta designen.
 • Cylinderformad pendellampa Ancona, brun antik

  Cylinderformad pendellampa Ancona, brun antik
  Med ett vackert hålmönster - Ancona hängande lampa Eftersom den cylindriska metallskärmen i den pendellampa pendelarmaturen Ancona inte bara avger ljus uppåt och nedåt genom de två skärmöppningarna in i miljön utan också genom hålmönstret mitt i skuggan skapar armaturen en unik ljusatmosfär i rummet, som kännetecknas av mysighet och komfort. Dessutom skapar metallperforeringen i skuggan ett underbart spel av ljus och skugga i närheten.
 • Tilltalande vägglampa Lacchino

  Tilltalande vägglampa Lacchino
  Stillfull herrgårdsväggbelysning Lacchino med marmorerat glas Den hemtrevliga vägglampan Lacchino blandar en stämningsfull herrgårdskänsla med modern charm. Tack vare det färgade glaset i alabasterdesign ger den ett varmt ljus och skapar en mysig atmosfär i omgivningen.
 • LED-taklampa Leif i kugghjulsoptik, Ø 30 cm

  LED-taklampa Leif i kugghjulsoptik, Ø 30 cm
  Leif - slående LED-taklampa i industriell stil Den speciella utformningen av LED-takbelysningen Leif bygger på ett kugghjul. Detta maskinelement symboliserar industrialismens tidsålder som inget annat och passar därför perfekt till en modern inredning med möbler och dekorationer i industriell stil. Kontrasten mellan grov rostbrun och glänsande guld gör LED-taklampan Leif till en riktig höjdpunkt. Det varmvita ljuset från de inbyggda lysdioderna reflekteras mjukt i den gyllene färgens skimmer och skapar på så sätt en behaglig atmosfär.
 • Bordslampa Avila med hålfot

  Bordslampa Avila med hålfot
  Dubbel ljus bordslampa Avila Till skillnad från konventionella bordslampor lyser också basen på denna vackra Avila bordslampa . I den perforerade metallbotten i antikbrun färg finns en ljuskälla som genom perforeringen av basen och den gyllene innerytan framkallar förtrollande effekter på bordsytan och i närheten av lampfoten. En annan ljuskälla i den vita textilskuggan ger starkt ljus för läsning. Båda ljuskällorna kan bytas separat.
 • Toppmodern LED-taklampa Lea - 6 lampor

  Toppmodern LED-taklampa Lea - 6 lampor
  LED-taklampa Lea med kromfinish och kristalleffekt Designen på denna LED-taklampa är dynamisk, modern, elegant och tidlös och passar perfekt för grundbelysning i större rum. Speciellt den svepande stativ och de bifogade ramformade skärmarna som består av två separat placerade belysningselement i kristalloptik ger lampan ett ultramodernt utseende. Den glansiga kromfinishen och lampskärmarna i kristalllook ger designen pricken över i och gör lampan till en attraktiv blickfång.
 • Dimbar LED-skrivbordslampa Yava i silver

  Dimbar LED-skrivbordslampa Yava i silver
  Ultraflexibel LED-skrivbordslampa Yava med touchdimmer För att garantera perfekta ljusförhållanden när du arbetar vid ett skrivbord har LED-skrivbordslampa Yava som presenterar sig i modern design och diskreta färger, inte bara via en flexibel lamparm utan också en integrerad 3-stegs touch-dimmer som tillåter sig ljusstyrkan LED: n integrerad i skärmen kan justeras efter behov.
 • LED-taklampa Hampton, dimbar, krom, 5 lampor

  LED-taklampa Hampton, dimbar, krom, 5 lampor
  Dimbar, fem- lampa Hampton LED-taklampa Hampton- taklampa , vars skugga består av fem individuella lampor, som samlas för att bilda en konstnärlig struktur som förskönar varje rum på ett modernt sätt, skapar underbart vackra ljusförhållanden. I kombination med den förkromade stativ och det ljusa, varma vita LED-ljuset är resultatet en lampa som ger tillräcklig grundbelysning med en speciell glans i vardagsrummet, sovrummet eller hallen. - dimbar med en lämplig väggdimmer
 • Vägglampa Arizona krom 2 lampor

  Vägglampa Arizona krom 2 lampor
  Den subtila Arizona vägglampan imponerar med sin eleganta elegans Denna vägglampa kombinerar traditionella former med modern förfining. På toppen av de två sidoordnade lamparmarna sitter eleganta glasskålar, som dessutom är dekorerade med droppformade glaselement i kristallutseende. Den blanka metallen representerar en framgångsrik kontrast och understryker den moderna aspekten av denna lampa. Utrustad med en praktisk dragbrytare.
 • LED-vägglampa Linda, kartdesign grå

  LED-vägglampa Linda, kartdesign grå
  LED-vägglampa Linda i kartoptik Vägglampan Linda imponerar med en världskarta i unik optik. Den starka lampan avger ett indirekt, varmvitt ljus och kan berika befintliga ljuskoncept med sitt mycket behagliga ljus. Vägglampans ljuselement är försett med en hållbar och energieffektiv LED-lampa som kan slås på/av med en enkel strömbrytare. Lampan är tillverkad av robusta material och kommer att hålla länge. Den eleganta kartdesignen gör denna vägglampa till ett välkommet nytillskott för alla typer av inredning.
 • Väggspot Marco med glasskärm, 1 lampa

  Väggspot Marco med glasskärm, 1 lampa
  Imponerande väggstrålkastare Marco i en vacker blandning av material Ett harmoniskt samspel mellan förkromad metall och delvis vitt, delvis klart glas gör denna lampa till ett speciellt ljusobjekt. En annan speglad form är fäst i mitten av den fyrkantiga plattan, vilket reflekterar spot och skapar vackra ljuseffekter. Spotlightens vita glas säkerställer en bländningsfri strålning och en hemtrevlig atmosfär. Marco finns i olika produktvarianter.
 • Vägglampa Gloria, antracit, justerbar

  Vägglampa Gloria, antracit, justerbar
  Antracitfärgad vägglampa Gloria i minimalistisk design Vägglampan från Gloria-serien medför urban känsla. Gloria avstår medvetet från alla utsmyckningar och poäng med en tydlig design. Den asymmetriska nyansen är antracit på utsidan och guldfärgad på insidan, så att ljuset blir ännu varmare och skapar trevlig, riktad ljus . Tack vare en skarv på lampskärmen kan ljuskotten också placeras efter önskemål. Iögonfallande ljuskällor kan komplettera utseendet och dra nytta av möjligheten att dimma.
 • LED-vägglampa Four Lights, 2-pack utvidgningsset

  LED-vägglampa Four Lights, 2-pack utvidgningsset
  För kreativa ljusidéer - förlängningsset för LED-vägglampa Four Lights, set of 2 Det modulära LED-systemet Four Lights består av moderna LED-plattor som kan installeras individuellt på vägg eller tak. De två LED-paneler som ingår i leveransen kan utöka och komplettera befintliga belysningsscenarier. - Kan inte användas ensam, bara i kombination med Four Lights Basis(se tillbehör) eftersom den inte innehåller en styrenhet - Anslutningsstycken och limremsor ingår i leveransen
 • LED-taklampa Tampa, 4 lampor, dimbar

  LED-taklampa Tampa, 4 lampor, dimbar
  Silver LED-taklampa Tampa i krom Tampa LED-taklampa med kromfinish och applikationer i kristalllook är ett lämpligt smycke för alla interiörer. Med sin dimningsfunktion möjliggör fyrflammarlampan ett belysningskoncept som kan anpassas efter dina egna önskemål. Fyra ljuspinnar i silverdesign är anslutna till varandra och fästs i taket via ett diskret fäste. Tack vare det diffusa arrangemanget av filigranstavarna får lampan inredningen särskilt livlig. Medan kristallapplikationerna avrundar utseendet kan den föredragna belysningsdesignen väljas med en väggdämpare.
 • Justerbar LED-taklampa Lea, med kristalleffekt

  Justerbar LED-taklampa Lea, med kristalleffekt
  Två-flamma LED-taklampa Lea med kristalleffekt Det speciella med LED-taklampa Lea, som har ett glänsande kromutseende, är de två lampskärmarna, som vardera består av två vinklade LED-ljuselement som kan justeras i valfri vinkel. LED-lamporna som är inbyggda i vinkelelementen lyser i den behagliga ljusa färgen på varmvitt och skapar en fantastisk kristalleffekt när de slås på.
 • LED-taklampa Mons 3 lampor

  LED-taklampa Mons 3 lampor
  Mons - LED-taklampa med ett modernt utseende De tre smala armarna på Mons LED-taklampa drar sig försiktigt över taket: De är bara anslutna till varandra vid ett tillfälle, vilket skapar intrycket av modern ljushet, som är i perfekt symbios med komforten i det varma vita strålande ljuset. LED-lampor med en total watt på 33 watt säkerställer atmosfärisk och låg förbrukning av rumsbelysning. Mons kan till exempel användas som takbelysning för vardagsrummet eller hallen och kan kombineras med många nuvarande inredningsstilar.
 • Modern LED-taklampa Clay

  Modern LED-taklampa Clay
  LED-taklampa Clay i modern design LED-taklampa Clay lockar många utseende med sin ovanliga, vinklade form. Den består av ett förkromat takfäste och två armar, var och en utrustad med energibesparande lysdioder bakom ett satinerat lock. Under lamparm på baldakinen fästs fast till den andra lamparm kan under monteringen i vilken vinkel som helst för att rikta in sig så att lampan med den tredimensionella formen kan justeras. Clay LED-taklampa avger varmt vitt ljus som skapar en mysig atmosfär.
 • Modern LED-golvlampa Vannes

  Modern LED-golvlampa Vannes
  Exklusivt ljus med Vannes golvlampa Formen på Vannes golvlampa är något speciellt. Två diffusorer, som är svagt böjda, möts vid lampans huvud och avger ett varmt vitt ljus som kommer från en 36 watt LED-lampa . golvlampa är utrustad med en 3-stegs touch- dimmer så att du kan anpassa ljuset efter dina behov. Vannes är gjord av kromfärgad metall och vit satinerad plast. Lampan mäter 143 cm i total höjd.
 • LED-taklampa Mira med fjärrkontroll Ø 57,5 cm

  LED-taklampa Mira med fjärrkontroll Ø 57,5 cm
 • LED-vägglampa Ennis i bladguldsoptik

  LED-vägglampa Ennis i bladguldsoptik
  Guldfärgad LED-vägglampa Ennis Ennis LED-vägglampa skapar en harmonisk atmosfär med sitt eleganta blad i guldblad och en varmvit ljuskälla. Svarta möbler av trä och läder passar särskilt bra med den snygga lampdesignen. Den ljusa lågan ligger mellan en större platta, som också fungerar som en väggfäste, och en mindre platta, som har ett fyrkantigt hål i mitten för ökad ljusspridning. Båda plattorna är också fyrkantiga och har ett snyggt bladguld som förbättrar inredningen. En varm och mjuk belysningstemning är resultatet av denna unikt designade lampa.
 • LED-vägglampa Belize, 2 lampor, svart

  LED-vägglampa Belize, 2 lampor, svart
  Två-flamma LED-vägglampa Belize Vägglampan Belize med de två lamphuvudena som visuellt framkallar associering med hörlurselement är en absolut blickfång i en modern atmosfär. Vägglampan är helt och hållet gjord av metall med en attraktiv lackering, lysdioderna är installerade bakom ett plastskydd och kan därmed utstråla sitt mycket mysiga varma vita ljus in i rummet utan bländning. Belize - en extra designad ljuskälla för moderna bostadsutrymmen.
 • LED-vägglampa Leif, guld

  LED-vägglampa Leif, guld
  LED-vägglampa Leif med två lampor och gyllene dekoration Den moderna LED-vägglampan Leif i metall är designad i industriell stil. Den rostfärgade lampskärmen är utformad i form av ett kugghjul och har olika kuggar på ytterkanten. I mitten finns en ring som är dekorerad med guld. Det varmvita LED-ljuset från den här lampan strålar ut på sidorna. Vägglampan Leif kan användas som dekoration eller som diskret belysning i många rum. Den speciella designen gör den här lampan till ett riktigt blickfång som skapar en rustik atmosfär.
 • Silverfärgad glasbordslampa Fara i kulform

  Silverfärgad glasbordslampa Fara i kulform
  Silverfärgad bordslampa Fara i sfärisk form bordslampa Fara gör sin perfekt runda design och dess eleganta silverdekor ser inte bara bra ut i vardagsrummet utan också för en absolut känsla av bra atmosfär, eftersom silverdekorationen är upplyst inifrån och uppstår bredvid en mysig och enhetlig ljus också unika ljuseffekter. Med sladdbrytare.
 • LED-bordslampa Nic, kantad, krom

  LED-bordslampa Nic, kantad, krom
  Nic LED bordslampa - snygg accessoar för rum med modern inredning Den moderna designen på Nic LED-bordlampan är också mycket dekorativ när lampan inte är tänd. Den här vackra ljuskällan utstrålar sin fulla charm som sängbordslampa i sovrummet eller som extra belysning i vardagsrummet, till exempel när den varmvita LED-lampan badar omgivningen i ett mjukt ljus. Strömbrytaren för att slå på eller av är placerad på kabeln.
 • LED-takspotlight Rox, 6 lampor, nickel

  LED-takspotlight Rox, 6 lampor, nickel
  Kvadratisk LED-taklampa Rox med delvis satinerat platt glas Den fyrkantiga, mycket attraktivt utformade Rox taklampan ger inte bara ett mjukt eller diffust omgivningsljus, utan även riktad belysning. Det sistnämnda åstadkoms med fyra GU10 LED-spotlights som kan ställas in individuellt tack vare den roterbara och svängbara kulförbandet. I mitten ger de två G9 LED-lamporna med stiftsockel, som sitter under en delvis satinerad glasruta, ett diffust omgivande ljus. Den fyrkantiga takramen i förnicklad optik och den delvis satinerade glasrutan gör armaturen till ett verkligt vackert inredningselement som kan integreras i många olika utrymmen tack vare sitt tidlöst moderna utseende. - Pärlan är utbytbar, GU10 lämpar sig för max. 28 watt, G9 lämpar sig för max. 20 watt.
 • LED-taklampa Fulton 6 lampor

  LED-taklampa Fulton 6 lampor
  Sex LED-taklampa Fulton med klara akrylsfärer Med en längd på 177 cm lyser Fulton LED-taklampa med sex lampor också stora rum. Den tredelade stativ av förkromad metall kan föras in i en mängd olika former under montering, eftersom de två sidoarmarna kan svängas och fästas i taket i önskad vinkel mot de centrala stängerna. Varma vita lysdioder lyser i de klara akrylsfärerna med en satinerad inre yta som fästs på stativ som lampskärmar och ger behaglig och extremt energibesparande belysning.
 • LED-golvlampa Seattle

  LED-golvlampa Seattle
  Med fjärrkontroll - dimbar LED-golvlampa Seattle golvlampa kan enkelt styras från soffan med den medföljande fjärrkontrollen. Med sina fyra olika installerade LED-ljuskällor ger Seattle kraftfullt ljus. golvlampa består av tre långa ljuselement som sträcker sig konkava uppåt. I den övre änden av de tre långa elementen finns en plattformad plexiglasbricka som badar rummet i varmt vitt ljus. Ljusstyrkan på de varma vita lysdioderna kan regleras med fjärrkontrollen, varigenom minnesfunktionen behåller den valda ljusstyrkan nästa gång den slås på.
 • Hänglampa Max med glas, 3 lampor

  Hänglampa Max med glas, 3 lampor
  Tidlöst vacker MAX pendelarmatur för många belysningslösningar MAX pendellampa mål med sina cylindriska, tidlösa glasskärmar som är delvis satinerade och därmed säkerställer bländningsfri ljusbelysning. Inte bara som trevlig belysning ovanför mat- eller soffbord utan också som en dekorativ blickfång, den kommer säkert att hitta sin plats i många levande situationer.
 • Point bordslampa

  Point bordslampa
 • Futura bordslampa (Krom)

  Futura bordslampa (Krom)
  Furtura är en unik bordslampa gjord av metall och glas. Skärmen är formad som en stor ljuskälla och blir garanterat blickfånget i rummet! Inuti glaset finns även en tråd som skapar en härlig atmosfär när lampan är tänd. Placera förslagsvis flera i grupp i vardagsrummet, hallen eller sovrummet. Ljuskälla ingår ej. Levereras med sladd med strömbrytare och stickkontakt.Furtura finns även i andra varianter.
 • Fara bordslampa (Guldfärgad)

  Fara bordslampa (Guldfärgad)
  Fara är en modern bordslampa med elegant design, gjord av metall och glas. Ljuskällan som omfångas av den dekorativa, guldiga skärmen ger en fin och bra ljusspridning i rummet. Samt skapar en behaglig atmosfär. Placera förslagsvis i vardagsrummet eller hallen som en smyckande detalj. Ljuskälla ingår ej. Levereras med sladd med strömbrytare och stickkontakt.Fara finns även i andra varianter.
 • Fara bordslampa (Silver)

  Fara bordslampa (Silver)
  Fara är en modern bordslampa med elegant design, gjord av metall och glas. Ljuskällan som omfångas av den dekorativa, silvriga skärmen ger en fin och bra ljusspridning i rummet. Samt skapar en behaglig atmosfär. Placera förslagsvis i vardagsrummet eller hallen som en smyckande detalj.Ljuskälla ingår ej. Levereras med sladd med strömbrytare och stickkontakt.Fara finns även i andra varianter.
 • Envy vägglampa (Krom)

  Envy vägglampa (Krom)
  Envy är en modern vägglampa med en stilren design, gjord av metall och plast. Ljuskällan som omfångas av den vita skärmen ger en fin och bra ljusspridning. Placera förslagsvis i vardagsrummet eller hallen.Integrerad LED på 5,5W, med 380Lm och 3000K varmvitt ljus.
 • Harper vägglampa (Nickel)

  Harper vägglampa (Nickel)
  Harper är en modern vägglampa med en industriell design, gjord av metall. Ljuskällan som omfångas av skärmen ger en fin och bra ljusspridning. Placera förslagsvis i vardagsrummet eller hallen. Integrerad LED på 12W, med 1000Lm och 3000K varmvitt ljus.
 • Cory bordslampa (Nickel)

  Cory bordslampa (Nickel)
  Cory är en stilren bordslampa med en tidlös design, gjord av metall och glas. Ljuskällan som omfångas av den rörliga skärmen ger en fin och bra ljusspridning. Placera förslagsvis i vardagsrummet eller kontoret som läslampa. Integrerad LED på 8W, med 600Lm och 3000K varmvitt ljus. Lampan dimras med dimmern på lampan. Levereras med sladd och stickkontakt.Cory finns även i andra varianter.
 • Mira bordslampa (Krom)

  Mira bordslampa (Krom)
  Mira är en modern bordslampa med en elegant design, gjord av metall och plast. Ljuskällan som är inbyggd i dem vita cirklarna ger en fin och bra ljusspridning. Placera förslagsvis i vardagsrummet eller hallen som en snygg inredningsdetalj. Integrerad LED på 15W, med 1300Lm och 3000K varmvitt ljus. Medföljer fjärrkontroll för att kunna dimra lampan. Levereras med sladd och stickkontakt.Mira finns även i andra varianter.
 • Marvel fasad (Rostfritt stål)

  Marvel fasad (Rostfritt stål)
 • Prato fasad (Rostfritt stål)

  Prato fasad (Rostfritt stål)
 • Fourlights vägglampa (Vit)

  Fourlights vägglampa (Vit)
  Detta är startkitet Fourlights vägglampa med en unik design, gjord av plast. Dem fyra fyrkanterna går att placera i vilket mönster man vill för att kunna skapa sin egen design. Dessa fyra rutor har även inbyggd LED-belysning där man kan bestämma vilken färg man vill att dem ska lysa i. Det går även att kombinera flera rutor med varandra för att skapa ett större mönster på väggen. Se artikelnummer: 4506.04.06.9500, 4506.02.06.9500.Integrerad LED på 8W, med 560Lm och 3000K varmvitt ljus. Medföljer fjärrkontroll för att kunna justera färg och färgtemperatur. Utöver det går det att dimra och den har minnesfunktion. Levereras med sladd och stickkontakt.
 • Villa vägglampa (Borstat guld)

  Villa vägglampa (Borstat guld)
  Villa är en modern vägglampa med en elegant design, gjord av metall och glas. Ljuskällorna som omfångas av dem amberfärgade glaskuporna ger en bra och fin ljusspridning i rummet. Placera förslagsvis i vardagsrummet eller hallen som en snygg inredningsdetalj.Ljukällor ingår ej. Villa finns även i andra varianter.
 • Queens fasad (Mörkgrå)

  Queens fasad (Mörkgrå)
 • Ferrol pendel (Nickel)

  Ferrol pendel (Nickel)
  Ferrol är en modern taklampa med stilren design, gjord av metall och akryl. Ljuskällan som omfångas av den vita akrylen ger en bra och fin ljussprinding i rummet. Placera förslagsvis i vardagsrummet, kontoret eller över matbordet. Integrerad LED på 29W med 2900Lm och 3000K varmvitt ljus.Ferrol finns även i andra varianter.
 • Savannah pendel (Nickel)

  Savannah pendel (Nickel)
  Savannah är en klassisk taklampa med stilren design, gjord av metall och glas. Ljuskällorna som omfångas av det vita glaset ger en bra och fin ljussprinding i rummet. Placera förslagsvis över matbordet, köksön eller i vardagsrummet. Integrerad LED på 12W med 470Lm och 3000K varmvitt ljus. Höjden går att justera genom en hissfunktion. Savannah finns även i andra varianter.
 • Belize vägglampa (Vit)

  Belize vägglampa (Vit)
  Belize är en modern vägglampa med en stilren design, gjord av metall och plast. Ljuskällorna som omfångas av skärmarna ger en fin och bra ljusspridning på väggen och runtom sig. Skärmarna går även att vinkla. Placera förslagsvis i hallen eller vardagsrummet som en smyckande detalj. Integrerad LED på 25W, med 1600Lm och 3000K varmvitt ljus.Belize finns även i andra varianter.
 • Suits vägglampa (Svart)

  Suits vägglampa (Svart)
  Suits är en modern vägglampa med en elegant och stilren design, gjord av metall och glas. Ljuskällan som omfångas av det rökfärgade glaset ger en bra och fin ljusspridning i rummet. Placera förslagsvis i vardagsrummet, hallen eller sovrummet som en snygg inredningsdetalj. Ljukälla ingår ej. Suits finns även i andra varianter.
 • Vika vägglampa (Vit)

  Vika vägglampa (Vit)
  Vika är en modern vägglampa med en stilren design, gjord av metall och plast. Ljuskällan som omfångas av den vita plasten på insidan av cirklarna ger en fin och bra ljusspridning i rummet. Placera förslagsvis i vardagsrummet, hallen eller sovrummet som en snygg inredningsdetalj. Integrerad LED på 11W med 1100Lm och 3000K varmvitt ljus. Lampan är även utrustad med 3-stegs dimning, vilket fungerar med touchdimmern på lampan. Vika finns även i andra varianter.
 • Belize vägglampa (Vit)

  Belize vägglampa (Vit)
  Belize är en modern vägglampa med en stilren design, gjord av metall och plast. Ljuskällorna som omfångas av skärmarna ger en fin och bra ljusspridning på väggen och runtom sig. Skärmarna går även att vinkla. Placera förslagsvis i hallen eller vardagsrummet som en smyckande detalj. Integrerad LED på 10W, med 640Lm och 3000K varmvitt ljus.Belize finns även i andra varianter.
 • Belize vägglampa (Svart)

  Belize vägglampa (Svart)
  Belize är en modern vägglampa med en stilren design, gjord av metall och plast. Ljuskällorna som omfångas av skärmarna ger en fin och bra ljusspridning på väggen och runtom sig. Skärmarna går även att vinkla. Placera förslagsvis i hallen eller vardagsrummet som en smyckande detalj. Integrerad LED på 10W, med 640Lm och 3000K varmvitt ljus.Belize finns även i andra varianter.
 • Focus plafond (Vit)

  Focus plafond (Vit)
  Focus är en modern plafond med en elegant design, gjord av metall och plast. Ljuskällan som omfångas av den dekorativa skärmen med stjärnor på skapar en behaglig atmosfär i rummet och ger en fin och bra ljuspridning. Placera förslagsvis i sovrummet. Integrerad LED på 20W med 1700Lm. Färgtemperaturen går att justera i tre steg med vanlig väggströmbrytare.Focus finns även i andra varianter.
 • Ciara pendel (Krom)

  Ciara pendel (Krom)
  Ciara är en elegant taklampa med en retro design, gjord av metall och tyg. Ljuskällorna som omfångas av dem dekorativa tygskärmarna ger en fin och bra ljusspridning. Placera förslagsvis över matbordet eller i vardagsrummet. Ljukällor ingår ej.
 • Point pendel (Svart)

  Point pendel (Svart)
 • Point pendel (Svart)

  Point pendel (Svart)
  Point är en modern pendel med en stilren design, gjord av metall och glas. Ljuskällan som omfångas av det vita glaset ger en fin och bra ljusspridning i rummet. Placera förslagsvis flera på rad över matbordet eller köksön. Ljuskälla ingår ej.Point finns även i andra varianter.
 • Futura pendel (Krom)

  Futura pendel (Krom)
  Furtura är en unik pendel, gjord av metall och glas. Skärmen som är formad som en stor ljuskälla blir garanterat blickfånget i rummet! Inuti glaset finns även en tråd som skapar en härlig atmosfär när lampan är tänd. Placera förslagsvis i vardagsrummet, hallen eller sovrummet. Ljuskälla ingår ej.Furtura finns även i andra varianter.
 • Nois golvlampa (Nickel)

  Nois golvlampa (Nickel)
  Nois är en stilren golvlampa med en tidlös design, gjord av metall och glas. Ljuskällorna som omfångas dem vita glaset ger en fin och bra ljuspridning. Placera förslagsvis i vardagsrummet, hallen eller sovrummet. Sitter två separata strömbrytare på lampan. Integrerad LED på 5W, med 500 lumen och 3000K varmvitt ljus. Levereras med sladd och stickkontakt.Nois finns även i andra varianter.
 • Jardin pendel (Vit)

  Jardin pendel (Vit)
  Jardin är en modern pendel med en elegant design, gjord av metall och plast. Ljuskällan som omfångas av den dekorativa skärmen ger en fin och bra ljusspridning. Placera förslagsvis över matbordet eller i vardagsrummet. Ljuskällor ingår ej.Jardin finns även i andra varianter.
 • Dakota pendel (Krom)

  Dakota pendel (Krom)
 • Indigo plafond (Mörkgrå)

  Indigo plafond (Mörkgrå)
  Indigo är en modern plafond med en elegant design, gjord av metall och silikon. Ljuskällan som omfångas av den vita silikonen ger en bra och stark ljusspridning i rummet. Placera förslagsvis i vardagsrummet eller hallen.Integrerad LED på 64W, med 5500Lm och 3000K varmvitt ljus. Indigo finns även i andra varianter.
 • Indigo plafond (Vit)

  Indigo plafond (Vit)
 • Indigo plafond (Svart)

  Indigo plafond (Svart)
 • Dubai plafond

  Dubai plafond
  Dubai är en modern plafond med en stilren design, gjord av metall och plast. Ljuskällan som omfångas av den vita skärmen ger en bra och fin ljusspridning i rummet. Placera förslagsvis i vardagsrummet, hallen eller sovrummet. Integrerad LED på 27W, med 2400Lm och 3000K varmvitt ljus. Dubai finns även i andra varianter.
 • Point pendel (Nickel)

  Point pendel (Nickel)
  Point är en modern pendel med en stilren design, gjord av metall och glas. Ljuskällan som omfångas av det vita glaset ger en fin och bra ljusspridning i rummet. Placera förslagsvis flera på rad över matbordet eller köksön. Ljuskälla ingår ej. Point finns även i andra varianter.
 • Point pendel (Nickel)

  Point pendel (Nickel)
  Point är en modern pendel med en stilren design, gjord av metall och glas. Ljuskällan som omfångas av det vita glaset ger en fin och bra ljusspridning i rummet. Placera förslagsvis flera på rad över matbordet eller köksön. Ljuskälla ingår ej. Point finns även i andra varianter.
 • Point pendel (Nickel)

  Point pendel (Nickel)
  Point är en modern pendel med en stilren design, gjord av metall och glas. Ljuskällan som omfångas av det vita glaset ger en fin och bra ljusspridning i rummet. Placera förslagsvis flera på rad över matbordet eller köksön. Ljuskälla ingår ej. Point finns även i andra varianter.
 • Akon plafond (Vit)

  Akon plafond (Vit)
 • Akon plafond (Vit)

  Akon plafond (Vit)
 • Nadra plafond (Vit)

  Nadra plafond (Vit)
  Nadra är en modern plafond med en stilren design, gjord av metall och plast. Ljuskällan som omfångas av den vita plasten på cirklarna ger en bra och fin ljusspridning i rummet. Placera förslagsvis i vardagsrummet, sovrummet eller hallen. Integrerad LED på 27W, med 1800Lm och 3000K varmvitt ljus. Lampan är även utrustad med 3-stegs dimning, vilket fungerar med en vanlig väggströmbrytare. Nadra finns även i andra varianter.
 • Nadra plafond (Vit)

  Nadra plafond (Vit)
  Nadra är en modern plafond med en stilren design, gjord av metall och plast. Ljuskällan som omfångas av den vita plasten på fyrkanterna ger en bra och fin ljusspridning i rummet. Placera förslagsvis i vardagsrummet, sovrummet eller hallen. Integrerad LED på 27W, med 2150Lm och 3000K varmvitt ljus. Lampan är även utrustad med 3-stegs dimning, vilket fungerar med en vanlig väggströmbrytare. Nadra finns även i andra varianter.
 • Brent klämlampa (Nickel)

  Brent klämlampa (Nickel)
  Brent är en stilren klämlampa med en tidlös design, gjord av metall och plast. Ljuskällan som omfångas av skärmen på den rörliga armen ger en fin och bra ljusspridning. Placera förslagsvis på kontoret eller i sovrummet som läslampa. Integrerad LED på 4W, med 320Lm och 3000K varmvitt ljus. Levereras med sladd med strömbrytare och stickkontakt.Brent finns även i andra varianter.
 • Brent klämlampa (Nickel)

  Brent klämlampa (Nickel)
  Brent är en stilren klämlampa med en tidlös design, gjord av metall och plast. Ljuskällan som omfångas av skärmen på den rörliga armen ger en fin och bra ljusspridning. Placera förslagsvis på kontoret eller i sovrummet som läslampa. Integrerad LED på 4W, med 360Lm och 3000K varmvitt ljus. Levereras med sladd med strömbrytare och stickkontakt.Brent finns även i andra varianter.
 • Zenit plafond (Svart)

  Zenit plafond (Svart)
  Zenit är en modern plafond med en stilren design, gjord av metall och plast. Ljuskällan som omfångas av den vita plasten på rektanglarna ger en bra och fin ljusspridning i rummet. Placera förslagsvis i vardagsrummet, sovrummet eller hallen. Integrerad LED på 33W, med 2500Lm och 3000K varmvitt ljus. Zenit finns även i andra varianter.
 • Zenit plafond (Borstad aluminium)

  Zenit plafond (Borstad aluminium)
  Zenit är en modern plafond med en stilren design, gjord av metall och plast. Ljuskällan som omfångas av den vita plasten på rektanglarna ger en bra och fin ljusspridning i rummet. Placera förslagsvis i vardagsrummet, sovrummet eller hallen. Integrerad LED på 35W, med 2500Lm och 3000K varmvitt ljus. Lampan är även utrustad med 3-stegs dimning, vilket fungerar med en vanlig väggströmbrytare. Zenit finns även i andra varianter.
 • Anesa vägglampa (Krom)

  Anesa vägglampa (Krom)
  Anesa är en modern vägglampa med en elegant design, gjord av aluminium och glas. Ljuskällan som omfångas av kristallerna ger en bra och fin ljusspridning i rummet. Placera förslagsvis i vardagsrummet, sovrummet eller hallen som en smyckande detalj. Integrerad LED på 6W, med 560Lm och 3000K varmvitt ljus. Anesa finns även i andra varianter.
 • Clint pendel (Nickel)

  Clint pendel (Nickel)
  Clint är en modern taklampa med en stilren design, gjord av aluminium och akryl. Ljuskällan som omfångas av den vita akrylen på insidan av cirkeln ger en fin och bra ljusspridning. Placera förslagsvis i vardagsrummet eller över matbordet. Integrerad LED på 33W, med 2300Lm och 2800K varmgult ljus - 6500K kallvit ljus. Medföljer fjärrkontroll för att kunna dimra lampan och justera färgtemperaturen. Det går även att kontrollera lampan genom den kostnadsfria appen Wiz på telefonen.Clint finns även i andra varianter.
 • Focus plafond (Vit)

  Focus plafond (Vit)
  Focus är en modern plafond med en elegant design, gjord av metall och plast. Ljuskällan som omfångas av den dekorativa skärmen med stjärnor på skapar en behaglig atmosfär i rummet och ger en fin och bra ljuspridning. Placera förslagsvis i sovrummet. Integrerad LED på 10W med 860Lm . Färgtemperaturen går att justera i tre steg med vanlig väggströmbrytare.Focus finns även i andra varianter.
 • Charme plafond (Nickel)

  Charme plafond (Nickel)
  Charme är en modern plafond med en elegant design, gjord av metall och tyg. Ljuskällorna som omfångas av tygskärmarna med en insida i guld ger en bra och fin ljusspridning i rummet. Placera förslagsvis i vardagsrummet, över matbordet eller i hallen. Ljukällor ingår ej.
 • Jasmine plafond (Krom)

  Jasmine plafond (Krom)
  Jasmine är en modern plafond med en elegant design som efterliknar ett träd, gjord av metall och glas. Ljuskällorna som omfångas av dem rökfärgade glaskuporna ger en bra och fin ljusspridning i rummet. Placera förslagsvis i vardagsrummet, hallen eller sovrummet som utöver bra belysning blir fokuspunkten i hemmet. Ljukällor ingår ej. Jasmine finns även i andra varianter.
 • Lena pendel (Borstad aluminium)

  Lena pendel (Borstad aluminium)
  Lena är en modern taklampa med en stilren design, gjord av metall och plast. Ljuskällan som omfångas av den vita plasten längs med cirklarna ger en bra och fin ljusspridning i rummet. Placera förslagsvis i vardagsrummet eller över matbordet.Integrerad LED på 33W, med 2200Lm och 3000K varmvitt ljus. Lampan är även utrustad med 3-stegs dimning, vilket fungerar med en vanlig väggströmbrytare. Man kan styra dem olika cirklarna separat. Lena finns även i andra varianter.
 • Toledo pendel (Nickel)

  Toledo pendel (Nickel)
 • Toledo pendel (Nickel)

  Toledo pendel (Nickel)
 • Gala plafond (Vit)

  Gala plafond (Vit)
  Gala är en modern plafond med en stilren design, gjord av metall och plast. Ljuskällan som omfångas av den vita skärmen ger en bra och fin ljusspridning i rummet. Placera förslagsvis i vardagsrummet, hallen eller sovrummet. Integrerad LED på 43W, med 4100Lm. Ingår fjärrkontroll för att kunna justera färgtemperaturen från 2800K varmgult ljus - 5500K kallvitt ljus. Gala finns även i andra varianter.
 • Gala plafond (Vit)

  Gala plafond (Vit)
  Gala är en modern plafond med en stilren design, gjord av metall och plast. Ljuskällan som omfångas av den vita skärmen ger en bra och fin ljusspridning i rummet. Placera förslagsvis i vardagsrummet, hallen eller sovrummet. Integrerad LED på 44W, med 4400Lm. Ingår fjärrkontroll för att kunna justera färgtemperaturen från 2800K varmgult ljus - 5500K kallvitt ljus. Gala finns även i andra varianter.
 • Suna plafond (Svart)

  Suna plafond (Svart)
  Suna är en unik kombinerad plafond och vägglampa med en elegant design, gjord av metall och plast. Ljuskällan som omfångas av den vita plasten ger en bra och fin ljusspridning i rummet. Placera förslagsvis i vardagsrummet, hallen eller sovrummet som utöver bra belysning blir en snygg inredningsdetalj. Integrerad LED på 46W, med 3200Lm och 3000K varmvitt ljus. Lampan är även utrustad med 3-stegs dimning, vilket fungerar med en vanlig väggströmbrytare. Suna finns även i andra varianter.
 • Indigo pendel (Krom)

  Indigo pendel (Krom)
 • Indigo pendel (Vit)

  Indigo pendel (Vit)
 • Indigo pendel (Vit)

  Indigo pendel (Vit)
 • Indigo pendel (Svart)

  Indigo pendel (Svart)
  Indigo är en modern taklampa med en elegant design, gjord av metall och silikon. Ljuskällan som omfångas av den vita silikonen ger en bra och fin ljusspridning i rummet. Placera förslagsvis i vardagsrummet eller över matbordet.Integrerad LED på 44W, med 4400Lm och 3000K varmvitt ljus. Indigo finns även i andra varianter.
 • Indigo pendel (Svart)

  Indigo pendel (Svart)
 • Cheval pendel (Svart)

  Cheval pendel (Svart)
 • Villa pendel (Borstat guld)

  Villa pendel (Borstat guld)
  Villa är en modern taklampa med en elegant design, gjord av metall och glas. Ljuskällorna som omfångas av dem amberfärgade glaskuporna ger en bra och fin ljusspridning i rummet. Placera förslagsvis i vardagsrummet eller över matbordet som utöver bra belysning blir fokuspiunkten i hemmet.Ljukällor ingår ej. Villa finns även i andra varianter.
 • Lacchino golvlampa (Brun)

  Lacchino golvlampa (Brun)
  Lacchino är en klassisk golvlampa med en tidlös design, gjord av metall och glas. Ljuskällorna som omfångas av dem dekorativa glasen ger en fin och bra ljusspridning i rummet. Skärmen på läsarmen går att vinkla. Placera förslagsvis i vardagsrummet som utöver en snygg inredningsdetalj är en bra läslampa.Ljuskällor ingår ej. Går att dimra lampan med dimmern som sitter på sladden.Lacchino finns även i andra varianter.
 • Arizona pendel (Krom)

  Arizona pendel (Krom)
  Arizona är en modern taklampa med en elegant design, gjord av metall och glas. Placera förslagsvis i vardagsrummet eller över matbordet som utöver bra belysning blir en snygg inredningsdetalj. Ljuskällor ingår ej. Arizona finns även i andra varianter.
 • Lena pendel (Borstad aluminium)

  Lena pendel (Borstad aluminium)
  Lena är en modern taklampa med en stilren design, gjord av metall och plast. Ljuskällan som omfångas av den vita plasten längs med cirklarna ger en bra och fin ljusspridning i rummet. Placera förslagsvis i vardagsrummet eller över matbordet.Integrerad LED på 44W, med 3400Lm och 3000K varmvitt ljus. Lampan är även utrustad med 3-stegs dimning, vilket fungerar med en vanlig väggströmbrytare. Man kan styra dem olika cirklarna separat. Lena finns även i andra varianter.
 • Lena pendel (Borstad aluminium)

  Lena pendel (Borstad aluminium)
  Lena är en modern taklampa med en stilren design, gjord av metall och plast. Ljuskällan som omfångas av den vita plasten längs med cirklarna ger en bra och fin ljusspridning i rummet. Placera förslagsvis i vardagsrummet eller över matbordet. Integrerad LED på 66W, med 4300Lm och 3000K varmvitt ljus. Man kan även styra dem olika cirklarna separat (den mot taket och dem i pendlarna). Lena finns även i andra varianter.
 • Newa pendel

  Newa pendel
 • Newa pendel

  Newa pendel
 • Newa pendel

  Newa pendel
 • Shay pendel (Mörkgrå)

  Shay pendel (Mörkgrå)
 • Shay pendel

  Shay pendel
 • Shay pendel (Mörkgrå)

  Shay pendel (Mörkgrå)
 • Shay pendel

  Shay pendel
 • Shay pendel

  Shay pendel
 • Pure pendel (Grå)

  Pure pendel (Grå)
  Pure är en modern taklampa med en stilren design, gjord av metall och akryl. Ljuskällan som omfångas av den vita akrylen på insidan av cirkeln ger en bra och fin ljusspridning i rummet. Placera förslagsvis i vardagsrummet eller över matbordet. Integrerad LED på 32W, med 2600Lm och 3000K varmvitt ljus. Pure finns även i andra varianter.
 • Grand pendel (Svart)

  Grand pendel (Svart)
  Grand är en modern taklampa med en stilren design, gjord av metall och akryl. Ljuskällan som omfångas av den vita akrylen på insidan av fyrkanten ger en bra och fin ljusspridning i rummet. Placera förslagsvis i vardagsrummet eller över matbordet. Integrerad LED på 34W, med 3800Lm och 3000K varmvitt ljus. Grand finns även i andra varianter.
 • Rio plafond (Mörkgrå)

  Rio plafond (Mörkgrå)
 • Impress plafond (Vit)

  Impress plafond (Vit)
  Impress är en modern plafond med en stilren design, gjord av metall och plast. Ljuskällan som omfångas av den den dekorativa skärmen med små stjärnor ger en fin och bra ljusspridning i rummet. Placera förslagsvis i sovrummet som utöver bra belysning blir ett garanterat blickfång! Integrerad LED på 19,5W med 1700Lm. Medföljer fjärrkontroll för att kunna justera färgtemperaturen från 2800K-6000K. Med fjärrkontrollen finns funktionerna night light, RGB och minnesfunktion.Impress finns även i andra varianter.
 • Benett golvlampa (Krom)

  Benett golvlampa (Krom)
  Benett är en modern golvlampa med en elegant design, gjord av metall och plast. Ljuskällan som omfångas av den dekorativa lampan ger en fin och bra ljusspridning. Placera förslagsvis i vardagsrummet, hallen eller sovrummet som en smyckande detalj. Integrerad LED på 24W, med 1900Lm och 3000K varmvitt ljus. Lampan har även inbyggd 3-stegs dimnings som används med touchdimmern på lampan. Levereras med sladd och stickkontakt.
 • Genk golvlampa (Nickel)

  Genk golvlampa (Nickel)
  Genk är en modern och portabel golvlampa med en stilren design, gjord av metall, glas och plast. Ljuskällan som omfångas av den vita skärmen ger en fin och behaglig ljusspridning. Lampan går att placera vart som helst då den är sladdlös. Lampan laddas upp genom medföljande sladd. En laddning håller i 8h. Utöver det är även lampan utrustad med 3-stegs dimmer som används genom touchknappen på ovansidan av skärmen. Integrerad LED på 2W, med 230Lm och 3000K varmvitt ljus.Genk finns även i andra varianter.
 • Bonney pendel (Nickel)

  Bonney pendel (Nickel)
  Bonney är en modern taklampa med elegant design, gjord av metall och plast. Ljuskällan som omfångas av den vita plasten och dekorativa designen ger en bra och fin ljussprinding i rummet. Placera förslagsvis över matbordet, köksön eller i vardagsrummet.Integrerad LED på 21W med 1800Lm och 3000K varmvitt ljus.
 • Verso pendel (Nickel)

  Verso pendel (Nickel)
  Verso är en modern taklampa med stilren design, gjord av metall och akryl. Ljuskällorna som omfångas av akrylen och dekorativa skärmen ger en behaglig och fin ljussprinding neråt. Placera förslagsvis över matbordet, köksön eller i vardagsrummet.Integrerad LED på 4W med 300Lm och 3000K varmvitt ljus.Verso finns även i andra varianter.
 • Apart pendel (Silver)

  Apart pendel (Silver)
  Apart är en modern taklampa med unik design, gjord av metall. Ljuskällan som omfångas av den dekorativa skärmen ger en bra och fin ljussprinding, samt skapar en behaglig atmosfär i rummet. Placera förslagsvis över matbordet eller i vardagsrummet, och utöver bra belysning blir det garanterat fokuspunkten i hemmet!Integrerad LED på 12W med 1000Lm och 3000K varmvitt ljus.
 • Abro plafond (Krom)

  Abro plafond (Krom)
  Abro är en modern plafond med en elegant design, gjord av aluminium och glas. Ljuskällan som omfångas av kristallerna i cirklarna ger en bra och stark ljusspridning i rummet. Placera förslagsvis i ett större rum som till exempel vardagsrummet. Integrerad LED på 49W, med 5400Lm och 3000K varmvitt ljus. Abro finns även i andra varianter.
 • Arizona vägglampa (Krom)

  Arizona vägglampa (Krom)
  Arizona är en modern vägglampa med en elegant design, gjord av metall och glas. På undersidan av väggfästet sitter en strömbrytare. Placera förslagsvis i vardagsrummet, sovrummet eller hallen som en smyckande detalj.Ljuskällor ingår ej. Arizona finns även i andra varianter.
 • Ariana pendel (Vit)

  Ariana pendel (Vit)
  Ariana är en modern taklampa med en stilren design, gjord av metall och fjädrar. Ljuskällan som omfångas av den dekorativa skärmen ger en fin och bra ljusspridning. Placera förslagsvis i sovrummet som utöver bra belysning blir fokuspunkten i rummet! Ljukälla ingår ej.
 • Lauren vägglampa (Guldfärgad)

  Lauren vägglampa (Guldfärgad)
  Lauren är en modern vägglampa med elegant design, gjord av metall. Ljuskällan som omfångas av skärmarna ger en fin och bra ljusspridning på väggen. Yttersta plattan går att vinkla. Placera förslagsvis i vardagsrummet, köket eller hallen som en smyckande detalj.Integrerad LED på 10W med 560Lm och 3000K varmvitt ljus.
 • Aqaba vägglampa (Nickel)

  Aqaba vägglampa (Nickel)
  Aqaba är en klassisk vägglampa med stilren design, gjord av metall och glas. Ljuskällan som omfångas av det vita glaset ger en fin och bra ljusspridning runtom sig. Placera förslagsvis flera på rad längs med en längre korridor, eller som sänglampa i sovrummet.Ljuskälla ingår ej. Aqaba finns även i andra varianter.
 • LED-bordslampa Batley, batteri, USB vit

  LED-bordslampa Batley, batteri, USB vit
  Batley batterilampa - kan användas som bordslampa, ficklampa eller vägglampa LED-bordlampan Batley är en multitalang: den drivs av ett uppladdningsbart batteri och kan därför användas oberoende av uttaget. En USB-kabel medföljer för att ladda batteriet. Batley kan användas inte bara som bordslampa. En bordsfot och en bordsklämma ingår, båda utrustade med en magnetisk hållare på vilken lamphuvudet placeras. Ljusstyrkan kan regleras med den integrerade 3-stegs touchdimmern.
 • Indigo plafond (Krom)

  Indigo plafond (Krom)
  Indigo är en modern plafond med en elegant design, gjord av metall och silikon. Ljuskällan som omfångas av den vita silikonen ger en bra och fin ljusspridning i rummet. Placera förslagsvis i vardagsrummet eller hallen. Integrerad LED på 45W, med 3900Lm och 3000K varmvitt ljus. Indigo finns även i andra varianter.
 • Vaasa plafond (Vit)

  Vaasa plafond (Vit)
  Vaasa är en modern plafond med en stilren design, gjord av metall och plast. Ljuskällan som omfångas av den vita plasten på undersidan av cirklarna ger en bra och stark ljusspridning i rummet. Placera förslagsvis i vardagsrummet, hallen, sovrummet eller köket. Integrerad LED på 105W, med 7300Lm och 3000K varmvitt ljus. Lampan är även utrustad med 3-stegs dimning, vilket fungerar med en vanlig väggströmbrytare. Vaasa finns även i andra varianter.
 • Lea plafond (Krom)

  Lea plafond (Krom)
  Lea är en modern plafond med elegant design, gjord av metall och glas. Ljuskällan som omfångas av det dekorativa glaset ger en fin och behaglig ljusspridning i rummet. Lamporna går att vinkla och rotera. Placera förslagsvis i hallen, vardagsrummet, eller sovrummet. Integrerad LED på 4W med 325Lm och 3000K varmvitt ljus.Lea finns även i andra varianter.
 • Sutter vägglampa (Vit)

  Sutter vägglampa (Vit)
  Sutter är en modern vägglampa med minimalistisk design, gjord av metall och plast. Ljuskällan som omfångas av skärmarna ger en fin och behaglig ljusspridning i rummet och på väggen. Den yttre plattan går att vinkla för önskad ljusspridning. Placera förslagsvis i vardagsrummet eller hallen som en smyckande detalj.Integrerad LED på 4,5W med 350Lm och 3000K varmvitt ljus.Sutter finns även i andra varianter.
 • Leika pendel (Silver)

  Leika pendel (Silver)
  Leika är en modern taklampa med elegant design, gjord av metall och plast. Ljuskällan som omfångas av den dekorativa skärmen ger en fin och bra ljusspridning i rummet. Samt skapar en behaglig atmosfär. Placera förslagsvis i vardagsrummet eller över matbordet, som utöver bra belysning blir ett garanterat blickfång!Integrerad LED på 21W med 1800Lm och 3000K varmvitt ljus.Leika finns även i andra varianter.
 • Minor plafond (Vit)

  Minor plafond (Vit)
  Minor är en modern plafond med en stilren design, gjord av metall och glas. Ljuskällan som omfångas av den dekorativa skärmen med små stjärnor ger en fin och bra ljusspridning. Placera förslagsvis i sovrummet som utöver bra belysning garanterat blir fokuspunkten i rummet! Integrerad LED på 25W med 2300Lm. Medföljer fjärrkontroll som går att justera färgtemperaturen med från 2900K-5800K. Fjärrkontrollen har även funktinoen night light och det går att dimra lampan med den.
 • Bodo plafond (Vit)

  Bodo plafond (Vit)
  Bodo är en modern plafond med en stilren design, gjord av plast. Ljuskällan som omfångas av den vita skärmen ger en fin och bra ljusspridning. Placera förslagsvis i sovrummet, vardagsrummet eller hallen. Integrerad LED på 28W med 2300Lm. Medföljer fjärrkontroll som går att justera färgtemperaturen med från 3000K-6400K. Med fjärrkontrollen kan man även ändra färger på ramen.
 • Saba plafond (Vit)

  Saba plafond (Vit)
  Saba är en modern plafond med en stilren design, gjord av metall och plast. Ljuskällan som omfångas av den dekorativa skärmen ger en fin och bra ljusspridning. Placera förslagsvis i vardagsrummet, hallen eller köket. Integrerad LED på 44W med 3000Lm. Lampan har inbyggd 3-stegs dimning som fungerar med vanlig väggströmbrytare.
 • Remy golvlampa (Nickel)

  Remy golvlampa (Nickel)
  Remy är en stilren golvlampa med en tidlös design, gjord av metall och glas. Dem inbyggda ljuskällorna ger en fin och bra ljusspridning då både uplighten och läsarmen går att rotera och vinkla. Placera förslagsvis i vardagsrummet som läslampa. Två separata dimmers sitter på lampan så uplighten och läsarmen är oberoende av varandra. Integrerad LED på 17W, med 1320 lumen och 3000K varmvitt ljus. Levereras med sladd och stickkontakt.