Wofi lampor

Det tyska varumärket WOFI grundades 1960 av familjerna Wortmann & Filz. Deras lampor säljs över hela världen och kan beställas i Sverige. En lampa från Wofi har alltid en unik design och bra ljusspridning.

WOFI har lagt stor vikt vid kvalitet och många av deras lampor har utvecklats tillsammans med kunder och kända designers.

Köpa Wofi lampa online

 • WOFI LED-utomhusvägglampa Diego, husnummerlampa

  WOFI LED-utomhusvägglampa Diego, husnummerlampa
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • LOREE Takkrona 60 cm Krom -

  LOREE Takkrona 60 cm Krom -
 • WOFI Attraktiv RGB LED-golvlampa Phoenix

  WOFI Attraktiv RGB LED-golvlampa Phoenix
  Phoenix LED-golvlampa med fjärrkontroll och färgväxling Denna golvlampa kombinerar en traditionell form med LED-teknikens moderna, färgstarka värld. Den förkromade golvlampan Phoenix har en vit kupa som ger en behaglig rumsbelysning med en energisparlampa. De integrerade LED-lamporna ger mysig bakgrunds- eller dekorationsbelysning. Ljuset styrs med en medföljande fjärrkontroll, som även möjliggör separat tändning.
 • LOTTE Bordslampa Svart - WOFI

  LOTTE Bordslampa Svart - WOFI
 • EBONI Plafond Krom -

  EBONI Plafond Krom -