Wofi lampor

Det tyska varumärket WOFI grundades 1960 av familjerna Wortmann & Filz. Deras lampor säljs över hela världen och kan beställas i Sverige. En lampa från Wofi har alltid en unik design och bra ljusspridning.

WOFI har lagt stor vikt vid kvalitet och många av deras lampor har utvecklats tillsammans med kunder och kända designers.

Köpa Wofi lampa online

 • LED-utomhusvägglampa Diego, husnummerlampa

  LED-utomhusvägglampa Diego, husnummerlampa
  LED-vägglampan Diego är en kombination av vägglampa och husnummerlampa. LED-armaturen lyser upp entrén och gör husnumret synligt
 • LED-taklampa Leif i kugghjulsoptik, Ø 30 cm

  LED-taklampa Leif i kugghjulsoptik, Ø 30 cm
  Leif - slående LED-taklampa i industriell stil LED-taklampan Leif har en speciell design som bygger på ett kugghjul. Detta maskinelement symboliserar industrialismens tidsålder som inget annat och passar därför perfekt till en modern inredning med möbler och dekorationer i industriell stil. Kontrasten mellan grovt rostbrunt och glänsande guld gör Leif LED-plafondlampa till en riktig höjdpunkt. Det varmvita ljuset från de inbyggda lysdioderna reflekteras mjukt i den gyllene färgens skimmer och skapar på så sätt en behaglig atmosfär.
 • Gånglampa Delian, svart, höjd 80 cm

  Gånglampa Delian, svart, höjd 80 cm
  Delian-lampan har en rund och smal design. Metallkroppen är svart och avslutas med en topp i klart glas där ljuskällan är placerad och därmed synlig. Glaskroppen är omgiven av fina, böjda stöttor som ger armaturen det där lilla extra. Den perfekta allroundbelysningen för gångvägar och entréer på utomhusområdet.
 • LED-utomhusvägglampa Aris, cylindrisk

  LED-utomhusvägglampa Aris, cylindrisk
  LED-vägglampan Aris för utomhusbruk övertygar med sin moderna design. Armaturens grundstomme är gjord av metall på vilken två plastskärmar är placerade. Upp- och nedjusteringen möjliggör varmvit belysning uppåt och nedåt, så att snubbelrisker på vägen också kan undvikas
 • Utomhushänglampa Delian, svart

  Utomhushänglampa Delian, svart
  Delian utomhuspendelbelysning presenterar sig i vintagestil. Slående kedjelänkar bildar upphängningen av lampan i metall. Det runda höljet är helt svart och omger den klara glasinsatsen. Detta gör ljuskällan synlig och gör det möjligt för den att stråla ut sitt ljus runtomkring.
 • Utomhusvägglampa Pita i rostfritt stål

  Utomhusvägglampa Pita i rostfritt stål
  Pita vägglampa för utomhusbruk imponerar med sin eleganta och moderna design. Armaturen består av ett hölje av rostfritt stål som utgör den grundläggande ramen för armaturen, på vilken en plastskärm har placerats. Den vita plastskärmen skyddas i sin tur av ett klart plasthölje. Armaturen är skyddad mot stänkvatten med skyddsklass IP54.
 • Pollare Pita i rostfritt stål, 80 cm hög

  Pollare Pita i rostfritt stål, 80 cm hög
  Pita-pollarlampan övertygar med sin enkla design. Höljet i rostfritt stål utgör armaturens grundstomme. En slags cylindrisk plastskärm placerades på basramen, genom vilken ljuset kan komma ut på fastigheten. Tack vare skyddsklass IP 54 är armaturen skyddad mot vattenstänk och kan placeras var som helst på fastigheten