Wever & Ducré Lighting lampor

 • WEVER & DUCRÉ Ray 2.0 PAR16 hänglampa svart

  WEVER & DUCRÉ Ray 2.0 PAR16 hänglampa svart
  Upphängningslampa Ray
 • WEVER & DUCRÉ Ray mini 1,0 vägglampa svart

  WEVER & DUCRÉ Ray mini 1,0 vägglampa svart
  Snyggt designad vägglampa Ray mini 1.0 Vägglampan Ray mini 1.0 är gjord av pulverlackerad, borstad aluminium och ser nästan obetydlig ut tills dess ljus tänds. Lampan som sätts in i GU10- uttag (ingår ej) avger sitt ljus direkt nedåt och belyser omgivningen försiktigt. En LED-lampa med GU10-uttag kan också användas för att spara energi. Placerad individuellt, i en duo eller i rad - Ray mini 1.0 vägglampa är ett elegant tillskott till ett modernt belysningskoncept.
 • WEVER & DUCRÉ Finlin 2,0 vägg svart/guld 3 000K

  WEVER & DUCRÉ Finlin 2,0 vägg svart/guld 3 000K
  Smal, symmetrisk Finlin 2.0 LED-väggarmatur i svart och guld med indirekt ljus Som en behaglig, flexibelt orienterbar och kombinerbar ljuskälla är Finlin 2.0 väggarmaturen särskilt övertygande i moderna miljöer. Lysdioderna är riktade mot väggen i ett stavformat armaturelement med en ädel guldfinish. Det svarta väggfästet delar elementet i två lika långa delar. Finlin 2.0 kan placeras vertikalt eller horisontellt, eller i grupp med flera armaturer i serien, och ger individuellt utformbar accent- och tilläggsbelysning. - inkl. styrväxel - externt dimbar (fasavgränsning) - Bra färgåtergivning: CRI ≥ 90
 • WEVER & DUCRÉ Dro 2.0 pendel 19,5 cm svart/vit

  WEVER & DUCRÉ Dro 2.0 pendel 19,5 cm svart/vit
  Förtrollande hängande lampa Dro: diskret skönhet gjord av glas Dro-hänglampan med den lilla runda baldakinen och den svarta textilkabeln som upphängning imponerar med sitt tidlösa, eleganta utseende, som kan harmoniseras med ett brett utbud av inredningsalternativ. Glasskärmen är gjord av blåst glas som har handgjorts till sin dekorativa form. Opalglasskärmen avger ljuset bländningsfritt på alla sidor och lyser upp rummet på ett underbart sätt. En taklampa som är lika bra för allmänbelysning som för belysning i området. Upphängningen kan bara justeras under montering, så det är också möjligt att hänga flera lampor i en grupp i olika höjder. Detta skapar en ljusfylld ensemble.
 • WEVER & DUCRÉ Roomor hänglampa GU10 51 cm svart

  WEVER & DUCRÉ Roomor hänglampa GU10 51 cm svart
  Estetisk rum eller hängande lampa med en platt skärm En hängande lampa som inte bara kan ge ett brett spektrum av ljusflöde, t.ex. B. som bordsbelysning i ett privat hus eller i en restaurang, oumbärlig, men tack vare den vinklade upphängningsstången ger också en speciell visuell upplevelse, presenteras med hänglampan Roomor. Här kombinerades den raka upphängningen, som i sin nedre ände leder i rät vinkel mot lampans uttag, med skärmen 4.0 från hängarmaturserien av Wever & Ducré. Aluminiumskärmen imponerar med sin stora diameter, vilket skapar en platt ljusemission med en stor strålvinkel. Detta innebär att större områden också kan belysas underbart.
 • WEVER & DUCRÉ Roomor vägg 2.0 25 cm svart/grå

  WEVER & DUCRÉ Roomor vägg 2.0 25 cm svart/grå
  Svart och grå vägglampa Roomor i aluminium och filt Lampan Roomor vägg erbjuder en intressant mix av material: A nyans av grå filt är fäst vid diskreta väggfäste, som i likhet med den utskjutande armen med uttag, är gjord av grå filt, som representerar den naturliga notera denna kombination . Tack vare den stora djup av Roomor vägglampa och den attraktiva formen på skärmen uppnås mycket effektiv belysning av omgivningen. Roomor erbjuder - enskilt eller i grupp - ett brett utbud av ytterligare belysningsalternativ i privata såväl som kommersiella och gastronomiska områden. GU10-lampor upp till 15 watt kan användas.
 • WEVER & DUCRÉ Roomor bordslampa 1,0 röd

  WEVER & DUCRÉ Roomor bordslampa 1,0 röd
  bordslampa Roomor - i attraktiva röd med en vit nyans inuti bordslampa Roomor tillverkade av aluminium imponerar med dess tidlöst vacker form och dekorativa färg: både stativ och skuggan är målade i en rik, varm nyans av rött; så bordslampa Roomor fångar omedelbart ögonen. Skärmens insida är vit så att ljuset som används av det använda ljuset helst kan reflektera det. En ljuskälla som är perfekt för en mängd olika belysningsuppgifter i moderna vardagsrum. Roomor är utrustad med en lång pluggkabel med en integrerad på / av-brytare.
 • WEVER & DUCRÉ Wiro 1.0 Globe bordslampa svart

  WEVER & DUCRÉ Wiro 1.0 Globe bordslampa svart
  Extravagant designad bordslampa Wiro 1.0 Globe med dimmer Denna bordslampa inte bara stämningsfull extrabelysning i vardagsrum och sovrum, utan också en trendig accent: Wiro 1.0 Globe är utrustad med en sfärisk metallskärm med burutseende. Om en LED-glödrörslampa med en matchande bas (E27) används är betraktarens fokus omedelbart på den vackra ljuskällan och ljuset som lyser i alla riktningar. Ljuskällan ingår inte, den kan beställas via tillbehör. En dimmerbrytare för att reglera ljusstyrkan är installerad på Wiro 1.0 Globe- bordslampa .
 • WEVER & DUCRÉ Palos Carré 2.0 3 000 K 90cm

  WEVER & DUCRÉ Palos Carré 2.0 3 000 K 90cm
  LED-strålearmatur Palos Carré 2.0 med vinklat huvud, dubbelsidig fördelning Palos Carré 2.0 LED-belysningsarmatur för gångvägar ger en behaglig, varmvit belysning av en gångväg eller uppfart samt det intilliggande grönområdet. En modern, platt, rektangulär design i gjuten aluminium med monokrom finish pryder monteringsbasen, kroppen och huvudet. Den sistnämnda har utlopp på fram- och baksidan och är utrustad med lysdioder på undersidan, som inte bara garanterar en elegant belysning av moderna miljöer, utan också på ett skickligt sätt iscensätter pollararmaturens struktur. - Skyddsklass: IP65 - Optik för breda översvämningar - inkl. styrväxel - externt fasdimbar - med monteringsplatta för skruvning (skruvar ingår inte)
 • WEVER & DUCRÉ Palos Round 1.0 90cm antracit

  WEVER & DUCRÉ Palos Round 1.0 90cm antracit
  LED-stråkarmatur Palos Round 1.0 med halvcirkelformigt huvud, enkelriktad ljusfördelning LED-pollarmaturen Palos Round 1.0 kan kombineras på många sätt och ger ett behagligt ljus i moderna miljöer. Konstruktionen är tillverkad av gjuten aluminium i enfärgad finish och består av en bas och kropp i rektangulär form och ett litet huvud. Den sistnämnda släpper ut halvcirkelformigt på framsidan och är utrustad med lysdioder på undersidan. De sänder ut varmvitt ljus nedåt så att gångvägen, uppfarten eller entrén kan belysas utan att bli bländad. - Skyddsklass: IP65 - Optik för breda översvämningar - inkl. styrväxel - externt fasdimbar - med monteringsplatta för skruvning (skruvar ingår inte)
 • WEVER & DUCRÉ Palos Round 2.0 90cm antracit

  WEVER & DUCRÉ Palos Round 2.0 90cm antracit
  LED-gångarmatur Palos Round 2.0 med runt huvud, dubbelsidig fördelning Den nedåtriktade Palos Round 2.0 LED-belysningsarmaturen ger ett behagligt, varmvitt ljus på fram- och baksidan. Pollararmaturens struktur är tillverkad av gjuten aluminium och är uppdelad i en monteringsbas och en kropp i rektangulär form samt ett toppmonterat huvud, som är cirkulärt i sin utformning och avger ljus på båda sidor av kroppen. Här är lysdioderna integrerade på undersidan. Palos Round 2.0 är ett perfekt komplement till moderna utomhusinstallationer. - Skyddsklass: IP65 - Optik för breda översvämningar - inkl. styrväxel - externt fasdimbar - med monteringsplatta för skruvning (skruvar ingår inte)
 • WEVER & DUCRÉ Palos Carré 1.0 3 000 K 90cm

  WEVER & DUCRÉ Palos Carré 1.0 3 000 K 90cm
  LED-gångarmatur Palos Carré 1.0 med fyrkantigt huvud, enkelriktad distribution Med sin kantiga, monokroma design och behagliga ljuseffekt är Palos Carré 1.0 LED-gångsarmatur övertygande i alla moderna miljöer. Den är tillverkad av gjuten aluminium i en smal kubisk form; den linjära designen pryder hela armaturen - från monteringsplattan, till kroppen och det utskjutande huvudet på sidan. I den senare sitter lysdioderna på undersidan, vars varmvita ljus avges nedåt, så att pollararmaturens struktur framhävs och en behaglig belysning av den omgivande markytan skapas. - Skyddsklass: IP65 - Optik för breda översvämningar - inkl. styrväxel - externt fasdimbar - med monteringsplatta för skruvning (skruvar ingår inte)
 • WEVER & DUCRÉ Ray mini 1,0 vägglampa vit

  WEVER & DUCRÉ Ray mini 1,0 vägglampa vit
  Snyggt designad vägglampa Ray mini 1.0 Vägglampan Ray mini 1.0 är gjord av pulverlackerad, borstad aluminium och ser nästan obetydlig ut tills dess ljus tänds. Lampan som sätts in i GU10- uttag (ingår ej) avger sitt ljus direkt nedåt och belyser omgivningen försiktigt. En LED-lampa med GU10-uttag kan också användas för att spara energi. Placerad individuellt, i en duo eller i rad - Ray mini 1.0 vägglampa är ett elegant tillskott till ett modernt belysningskoncept.
 • WEVER & DUCRÉ Hexo mini 1,0 vägglampa 11,5 cm guld

  WEVER & DUCRÉ Hexo mini 1,0 vägglampa 11,5 cm guld
  Vägglampa Hexo mini 1.0 - målat guld Den lilla Hexo mini 1.0 vägglampan, vars namn uppenbarligen härstammar från sin form, lyser nedåt på ena sidan. Den beskriver en sexkant, dvs. en sexkant. Med denna form märks den omedelbart även när den inte är upplyst. Så snart ljuset tänds lyser det nedåt i en bred kon och syns också på väggen. Utrustad med GU10- uttag för alla typer av ljuskällor. Energieffektiva LED-lampor med GU10-bas rekommenderas.