Wever & Ducré Lighting lampor

Lamptillverkaren Wever & Ducré Lighting har förenat modern design med teknologisk innovation. Här erbjuds en rad sofistikerade belysningsalternativ som passar både hem och kontor.

Upptäck minimalistiska taklampor, flexibla vägglampor och eleganta bordslampor som är lika funktionella som de är estetiskt tilltalande. Varje lampa i Wever & Ducrés sortiment är utformad för att erbjuda den optimala kombinationen av stil och effektivitet.

Belysning från Wever & Ducré Lighting i Sverige

 • WEVER & DUCRÉ Dro 3.0 golvlampa svart-vit

  WEVER & DUCRÉ Dro 3.0 golvlampa svart-vit
  Puristiskt designad Dro- golvlampa med en opal glasskärm Den svepande linjen på Dro- golvlampa bas smälter samman till en tunn ramstång med en liten platta i slutet där ett handblåst, nästan sfäriskt lampglas sitter på tronen. Opalglaset erbjuder allround, bländningsfritt ljusemission, så att Dro kan dekorera alla områden med ljus. Med hjälp av dimmeromkopplaren på kabeln kan ljusstyrkan varieras som du vill, vilket skapar önskad atmosfär.
 • WEVER & DUCRÉ Ray mini 1,0 vägglampa vit

  WEVER & DUCRÉ Ray mini 1,0 vägglampa vit
  Snyggt designad vägglampa Ray mini 1.0 Vägglampan Ray mini 1.0 är gjord av pulverlackerad, borstad aluminium och ser nästan obetydlig ut tills dess ljus tänds. Lampan som sätts in i GU10- uttag (ingår ej) avger sitt ljus direkt nedåt och belyser omgivningen försiktigt. En LED-lampa med GU10-uttag kan också användas för att spara energi. Placerad individuellt, i en duo eller i rad - Ray mini 1.0 vägglampa är ett elegant tillskott till ett modernt belysningskoncept.
 • WEVER & DUCRÉ Dro 2.0 pendel 19,5 cm svart/vit

  WEVER & DUCRÉ Dro 2.0 pendel 19,5 cm svart/vit
  Förtrollande hängande lampa Dro: diskret skönhet gjord av glas Dro-hänglampan med den lilla runda baldakinen och den svarta textilkabeln som upphängning imponerar med sitt tidlösa, eleganta utseende, som kan harmoniseras med ett brett utbud av inredningsalternativ. Glasskärmen är gjord av blåst glas som har handgjorts till sin dekorativa form. Opalglasskärmen avger ljuset bländningsfritt på alla sidor och lyser upp rummet på ett underbart sätt. En taklampa som är lika bra för allmänbelysning som för belysning i området. Upphängningen kan bara justeras under montering, så det är också möjligt att hänga flera lampor i en grupp i olika höjder. Detta skapar en ljusfylld ensemble.
 • WEVER & DUCRÉ Hexo mini 1,0 vägglampa 11,5 cm guld

  WEVER & DUCRÉ Hexo mini 1,0 vägglampa 11,5 cm guld
  Vägglampa Hexo mini 1.0 - målat guld Den lilla Hexo mini 1.0 vägglampan, vars namn uppenbarligen härstammar från sin form, lyser nedåt på ena sidan. Den beskriver en sexkant, dvs. en sexkant. Med denna form märks den omedelbart även när den inte är upplyst. Så snart ljuset tänds lyser det nedåt i en bred kon och syns också på väggen. Utrustad med GU10- uttag för alla typer av ljuskällor. Energieffektiva LED-lampor med GU10-bas rekommenderas.
 • WEVER & DUCRÉ Palos 3.0 vägglampa 3 000 K svart

  WEVER & DUCRÉ Palos 3.0 vägglampa 3 000 K svart
  Modern LED-vägglampa Palos 3.0 för utomhusbruk, ensidig fördelning, platt kubisk form Palos 3.0 LED-väggarmatur för utomhusbruk, som har en minimalistisk, kantig form och en monokrom finish, passar in i alla moderna miljöer - längs fasaden eller intill entrén på en privatbostad eller en kommersiell byggnad. Kroppen är formad som en platt kub av gjuten aluminium och utrustad med varmvita lysdioder på ena sidan. Beroende på orienteringen kan man uppnå en uppåtriktad wallwashing-effekt eller nedåtriktad belysning. - Skyddsklass: IP65 - Optik med bred översvämning - inkl. styrväxel - externt fasdimbar
 • WEVER & DUCRÉ Box 1.0 PAR16 taklampa vit

  WEVER & DUCRÉ Box 1.0 PAR16 taklampa vit
  taklampa för ljusa accenter En vacker kub med modern färg och form sätter accenter, så att du kan beskriva effekten av Box- taklampa i en mening. Oavsett om den används individuellt för särskild iscensättning av ett område eller i rader, till exempel för att belysa en hall eller ett trapphus, passar Box perfekt i många moderna belysningskoncept. Utrustad med GU10- uttag : alla typer av ljuskällor - inklusive ekonomiska LED-lampor - med GU10-uttag kan användas.
 • WEVER & DUCRÉ Palos 3.0 vägglampa 3 000 K antracit

  WEVER & DUCRÉ Palos 3.0 vägglampa 3 000 K antracit
  Modern LED-vägglampa Palos 3.0 för utomhusbruk, ensidig fördelning, platt kubisk form Palos 3.0 LED-väggarmatur för utomhusbruk, som har en minimalistisk, kantig form och en monokrom finish, passar in i alla moderna miljöer - längs fasaden eller intill entrén på ett privat hus eller en kommersiell byggnad. Kroppen är formad som en platt kub av gjuten aluminium och utrustad med varmvita lysdioder på ena sidan. Beroende på orienteringen kan man uppnå en uppåtriktad wallwashing-effekt eller nedåtriktad belysning. - Skyddsklass: IP65 - Optik med bred översvämning - inkl. styrväxel - externt fasdimbar
 • WEVER & DUCRÉ Cone LED-hänglampa vit

  WEVER & DUCRÉ Cone LED-hänglampa vit
  LED-pendellampa Cone med fascinerande skärmdesignDen långa kägelformade aluminiumskärmen i kombination med det inre glaset på LED-pendellampan Cone skapar en fantastisk ljuseffekt.Cone kan hängas av en gång. Upphängningen av Cone kan förkortas en gång. Placerad enskilt är pendelarmaturen Cone redan en succé; upphängd som duo eller som ensemble med flera armaturer på olika höjder avslöjas dess speciella charm ännu mer.- dimbar (extern)
 • WEVER & DUCRÉ Dro 2.0 bordslampa svart-vit

  WEVER & DUCRÉ Dro 2.0 bordslampa svart-vit
  Sfärisk bordslampa Dro - en ljus ljuskälla med accent Dro bordslampa ett dekorativt glas, som blåses för hand och säkerställer en allround framgångsrik ljusfördelning, vilar på små svarta fötter. Oavsett var Dro- bordslampa är placerad - på fönsterbrädan i vardagsrummet, på en byrå i sovrummet eller på sängbordet - sätter den en ljus, atmosfärisk accent överallt. Den svarta försörjningskabeln av textil är utrustad med en dimmerbrytare, med vilken belysningen kan dimmas efter önskemål och skräddarsys efter individuella behov.
 • WEVER & DUCRÉ J.J.W. 02 vägglampa 18,8 cm guld

  WEVER & DUCRÉ J.J.W. 02 vägglampa 18,8 cm guld
  Guldfärgad vägglampa JJW 02 En ytterligare ljuskälla som sticker ut när det gäller optik och ljuseffekt är den guldfärgade målade vägglampan JJW 02. Dess dekorativa form, som härrör från terrassliknande arrangemang av de enskilda skuggelementen, är märkbar och har också en mycket positivt inflytande på ljusemissionen sker både upp och ner. En vägglampa som med sitt fascinerande utseende, både på och av, berikar varje vardagsrum - men också gastronomiska rum.
 • WEVER & DUCRÉ Hexo mini 2,0 vägglampa 20 cm svart

  WEVER & DUCRÉ Hexo mini 2,0 vägglampa 20 cm svart
  Vägglampa Hexo mini 2.0 - svart pulverlackerad och borstad Den vackra vägglampan Hexo mini 2.0 är det perfekta belysningstillbehöret för många inredningsstilar för atmosfärisk extrabelysning. Den är helt tillverkad av aluminium och utrustad med två uttag (GU10) där alla ljuskällor med lämplig bas - inklusive energieffektiva LED-lampor - kan användas. Ljuset avges jämnt uppåt och nedåt och dekorativa accenter sticker ut på väggen.
 • WEVER & DUCRÉ Miles 3.0 vägg 30 x 30 cm marmor vit

  WEVER & DUCRÉ Miles 3.0 vägg 30 x 30 cm marmor vit
  Rektangulär LED-vägglampa Miles - vit marmorerad Dess exklusiva look får LED-vägglampan Miles med sin smala, kantiga form av metall från den vita skivan av marmor. Miles ljus strålar indirekt från de inbyggda LED-lamporna på väggen, vilket ger en effektiv och - tack vare den varmvita ljustemperaturen - mycket god extrabelysning. Ljusintensiteten kan regleras till önskad nivå med hjälp av en extern dimmer. - mycket god färgåtergivning - LED-drivare ingår
 • WEVER & DUCRÉ Palos 2.0 vägglampa 3 000 K brons

  WEVER & DUCRÉ Palos 2.0 vägglampa 3 000 K brons
  Modern LED-väggarmatur Palos 2.0 för utomhusbruk, två flammor upp/ned, frontskyddad Med behagligt indirekt ljus och en monokrom, kantig design är Palos 2.0 utomhusväggarmatur i aluminium ett elegant val för moderna bostads- och affärsbyggnader. Över- och undersidan är utrustade med varmvita lysdioder, vars ljus skyddas av den horisontella T-formen på framsidan. Detta ger en mjuk belysning utan bländning. - Skyddsklass: IP65 - Optik för breda översvämningar - inkl. styrväxel - externt fasdimbar
 • WEVER & DUCRÉ Palos 1.0 vägglampa 3 000 K brons

  WEVER & DUCRÉ Palos 1.0 vägglampa 3 000 K brons
  Modern LED-vägglampa Palos 1.0, enkel flamma, frontskyddad Väggarmaturen Palos 1.0 övertygar som en behaglig, indirekt ljuskälla och arkitektoniskt designelement för moderna bostads- och affärsbyggnader. Utomhusväggsarmaturen placeras längs fasaden eller bredvid entrén och ger en mjuk, varmvit belysning. De varmvita lysdioderna är integrerade på ena sidan av aluminiumkroppen - beroende på behov kan de riktas uppåt eller nedåt. Tack vare den horisontella L-formen skyddas ljuset från framsidan för att undvika bländning. - Skyddsklass: IP65 - Optik för breda översvämningar - inkl. styrväxel - externt fasdimbar
 • WEVER & DUCRÉ Palos 2.0 vägglampa 3 000 K antracit

  WEVER & DUCRÉ Palos 2.0 vägglampa 3 000 K antracit
  Modern LED-väggarmatur Palos 2.0 för utomhusbruk, två flammor upp/ned, frontskyddad Med behagligt indirekt ljus och en monokrom, kantig design är Palos 2.0 utomhusväggarmatur i aluminium ett elegant val för moderna bostads- och affärsbyggnader. Över- och undersidan är utrustade med varmvita lysdioder, vars ljus skyddas av den horisontella T-formen på framsidan. Detta ger en mjuk belysning utan bländning. - Skyddsklass: IP65 - Optik för breda översvämningar - inkl. styrväxel - externt fasdimbar
 • WEVER & DUCRÉ Palos 2.0 vägglampa 3 000 K svart

  WEVER & DUCRÉ Palos 2.0 vägglampa 3 000 K svart
  Modern LED-vägglampa Palos 2.0, två flammor upp/ner, frontskyddad Med behagligt indirekt ljus och en monokrom, kantig design är Palos 2.0 utomhusväggarmatur i aluminium ett elegant val för moderna bostads- och affärsbyggnader. Över- och undersidan är utrustade med varmvita lysdioder vars ljus skyddas av den horisontella T-formen på framsidan. Detta ger en mjuk belysning utan bländning. - Skyddsklass: IP65 - Optik för breda översvämningar - inkl. styrväxel - externt fasdimbar
 • WEVER & DUCRÉ Palos 3.0 vägglampa 3 000 K brons

  WEVER & DUCRÉ Palos 3.0 vägglampa 3 000 K brons
  Modern LED-vägglampa Palos 3.0 för utomhusbruk, ensidig fördelning, platt kubisk form Palos 3.0 LED-väggarmatur för utomhusbruk, som har en minimalistisk, kantig form och en monokrom finish, passar in i alla moderna miljöer - längs fasaden eller intill entrén på en privatbostad eller en kommersiell byggnad. Kroppen är formad som en platt kub av gjuten aluminium och utrustad med varmvita lysdioder på ena sidan. Beroende på orienteringen kan man uppnå en uppåtriktad wallwashing-effekt eller nedåtriktad belysning. - Skyddsklass: IP65 - Optik för breda översvämningar - inkl. styrväxel - externt fasdimbar
 • WEVER & DUCRÉ Scava 1.0 vägg svart/guld 2 700 K

  WEVER & DUCRÉ Scava 1.0 vägg svart/guld 2 700 K
  LED-wallwasher Scava 1.0 i skålformWallwasher Scava 1.0 erbjuder behaglig, indirekt omgivande belysning över väggar och tak, i kombination med en absolut tidlös design. Kroppen är utformad som en aluminiumskål öppen upptill, som är täckt med en opal diffusor. Ljuset från de integrerade LED-lamporna ger en mjuk wallwash-effekt. Som väggfäste används en kuboid som lutar nedåt på framsidan. Förutom vardagsrum kan även offentliga lounger, hotellkorridorer och gallerier belysas stilfullt med Scava 1.0.- inkl. driftdon- externt dimbar (fasavbrott)- bra färgåtergivning: CRI > 90
 • WEVER & DUCRÉ Palos 1.0 vägglampa 3 000 K svart

  WEVER & DUCRÉ Palos 1.0 vägglampa 3 000 K svart
  Modern LED-vägglampa Palos 1.0, enkel flamma, frontskyddad Väggarmaturen Palos 1.0 övertygar som en behaglig, indirekt ljuskälla och arkitektoniskt designelement för moderna bostads- och affärsbyggnader. Utomhusväggsarmaturen placeras längs fasaden eller bredvid entrén och ger en mjuk, varmvit belysning. De varmvita lysdioderna är integrerade på ena sidan av aluminiumkroppen - beroende på behov kan de riktas uppåt eller nedåt. Tack vare den horisontella L-formen skyddas ljuset från framsidan för att undvika bländning. - Skyddsklass: IP65 - Optik för breda översvämningar - inkl. styrväxel - externt fasdimbar
 • WEVER & DUCRÉ Ray mini 2,0 vägglampa svart

  WEVER & DUCRÉ Ray mini 2,0 vägglampa svart
  Dekorativ vägglampa Ray mini 2.0 - upp och ner Med ljus som lyser uppåt och nedåt skapar Ray mini 2.0 vägglampa inte bara direkt och indirekt omgivande belysning utan skapar också en mycket atmosfärisk atmosfär i varje rum. Lamporna som används i de två GU10-socklarna skapar en bred ljusstråle uppåt och nedåt, så att det blir en vacker väggritning. Placerad bredvid varandra på korta avstånd kan en mycket dekorativ effekt uppnås.
 • WEVER & DUCRÉ Leens 2.0 LED-vägglampa svart

  WEVER & DUCRÉ Leens 2.0 LED-vägglampa svart
  Leens LED-vägglampa som lyser uppåt och nedåt Leens LED-vägglampa är utrustad med en lins som buntar ljuset som sänds uppåt och nedåt av lysdioderna och projicerar det på väggen i en bred ljuskon som är rundad på den sida där den har sitt ursprung. En mycket bekväm belysningsatmosfär skapas. På grund av sin innovativa design är Leens idealisk för ett brett utbud av moderna inredningsalternativ och kan användas i vardagsrum och sovrum, men också i korridorer för väggbelysning. - dimbar (fasavskärning - extern) - mycket bra färgåtergivning
 • WEVER & DUCRÉ Leens 2.0 LED-vägglampa vit

  WEVER & DUCRÉ Leens 2.0 LED-vägglampa vit
  Leens LED-vägglampa som lyser uppåt och nedåt Leens LED-vägglampa är utrustad med en lins som buntar ljuset som sänds uppåt och nedåt av lysdioderna och projicerar det på väggen i en bred ljuskon som är rundad på den sida där den har sitt ursprung. En mycket bekväm belysningsatmosfär skapas. På grund av sin innovativa design är Leens idealisk för ett brett utbud av moderna inredningsalternativ och kan användas i vardagsrum och sovrum, men också i korridorer för väggbelysning. - dimbar (fasavskärning - extern) - mycket bra färgåtergivning
 • WEVER & DUCRÉ Bento 1.3 LED-vägglampa svart

  WEVER & DUCRÉ Bento 1.3 LED-vägglampa svart
  Modern LED-vägglampa Bento med indirekt ljus LED-vägglampan Bento övertygar med modern, mångsidig design som passar in i alla boningsområden. Den ramformade kroppen är tillverkad av aluminium, på insidan sitter varmvita LED-lampor vars mjuka ljus indirekt strålar uppåt och nedåt vilket ger en extrabelysning med en trevlig touch. LED-drivare ingår. - dimbar (extern) - högt färgåtergivningsindex
 • WEVER & DUCRÉ Bento 1.3 LED-vägglampa vit

  WEVER & DUCRÉ Bento 1.3 LED-vägglampa vit
  Modern LED-vägglampa Bento med indirekt ljus LED-vägglampan Bento övertygar med modern, mångsidig design som passar in i alla boningsområden. Den ramformade kroppen är tillverkad av aluminium, på insidan sitter varmvita LED-lampor vars mjuka ljus indirekt strålar uppåt och nedåt vilket ger en extrabelysning med en trevlig touch. LED-drivare ingår. - dimbar (extern) - högt färgåtergivningsindex
 • WEVER & DUCRÉ Roby IP44 tak 2 700 K 26 cm vit

  WEVER & DUCRÉ Roby IP44 tak 2 700 K 26 cm vit
  Rund LED-takarmatur Roby - för en strålande vacker belysning runtomkring LED-takarmaturen Roby är utrustad med en opalvit plastdiffusor som avger det varmvita ljuset från de installerade lysdioderna jämnt och bländfritt till alla sidor. Roby kännetecknas av en mycket god färgåtergivning och är lämplig för både omgivande belysning och områdesbelysning i moderna vardagsrum och korridorer. - Även lämplig för fuktiga rum tack vare skyddsklass IP44. - Mycket god färgåtergivning med ett färgåtergivningsindex på Ra >90. - externt dimbar
 • WEVER & DUCRÉ Roby IP44 tak 2 700 K 16 cm svart

  WEVER & DUCRÉ Roby IP44 tak 2 700 K 16 cm svart
  Rund LED-takarmatur Roby - för en strålande vacker belysning runtomkring LED-takarmaturen Roby är utrustad med en opalvit plastdiffusor som avger det varmvita ljuset från de installerade lysdioderna jämnt och bländfritt till alla sidor. Roby kännetecknas av en mycket god färgåtergivning och är lämplig för både omgivande belysning och områdesbelysning i moderna vardagsrum och korridorer. - Även lämplig för fuktiga rum tack vare skyddsklass IP44. - Mycket god färgåtergivning med ett färgåtergivningsindex på Ra >90. - externt dimbar
 • WEVER & DUCRÉ Ray PAR16 taklampa aluminium

  WEVER & DUCRÉ Ray PAR16 taklampa aluminium
  Rund taklampa Ray tillverkad av aluminium Den diskreta runda taklampa Ray är - används individuellt eller i grupp - det perfekta valet för att belysa moderna vardagsrum och affärsområden. Ljuset från den djupt insatta GU10-lampan (ingår ej) släpps direkt nedåt. En ensam armatur kan användas för att ställa in accenter fulla av ljus, med arrangemang av flera strålar i grupper eller i rad, större områden kan belysas tillräckligt.
 • WEVER & DUCRÉ Palos Round 2.0 3 000 K 90cm svart

  WEVER & DUCRÉ Palos Round 2.0 3 000 K 90cm svart
  LED-pollararmatur Palos Round 2.0 med runt huvud, ljusfördelning på båda sidorDen nedåtriktade LED-pollararmaturen Palos Round 2.0 ger ett behagligt, varmvitt ljus åt både fram- och baksidan. Pollararmaturens struktur är tillverkad av pressgjuten aluminium och är uppdelad i en monteringsbas och kropp i rektangulär form samt ett toppmonterat huvud, som är cirkulärt i design och avger ljus på båda sidor av kroppen. Här är lysdioderna integrerade på undersidan. Särskilt modernt utformade utomhusinstallationer kan kompletteras perfekt med Palos Round 2.0- skyddsklass: IP65- bredstrålande optik- inkl. driftdon- externt fasdimringsbar- med monteringsplatta för skruvning (skruvar ingår ej)
 • WEVER & DUCRÉ Palos 1.0 vägglampa 3 000 K antracit

  WEVER & DUCRÉ Palos 1.0 vägglampa 3 000 K antracit
  Modern LED-vägglampa Palos 1.0, enkel flamma, frontskyddad Väggarmaturen Palos 1.0 övertygar som en behaglig, indirekt ljuskälla och arkitektoniskt designelement för moderna bostads- och affärsbyggnader. Utomhusväggsarmaturen placeras längs fasaden eller bredvid entrén och ger en mjuk, varmvit belysning. De varmvita lysdioderna är integrerade på ena sidan av aluminiumkroppen - beroende på behov kan de riktas uppåt eller nedåt. Tack vare den horisontella L-formen skyddas ljuset från framsidan för att undvika bländning. - Skyddsklass: IP65 - Optik för breda översvämningar - inkl. styrväxel - externt fasdimbar
 • WEVER & DUCRÉ Cork hänglampa 2 700 K svart

  WEVER & DUCRÉ Cork hänglampa 2 700 K svart
  Korklampa - individuellt kombinerbar med flaskor LED-hängande ljus Cork är en trendig höjdpunkt på belysningsnivån. Den består endast av en upphängning med ett element som kan användas som ett flasklock med en integrerad LED-ljuskälla och kan användas för flaskor med en halsdiameter på 1,65 till 1,95 cm och en vikt av kan användas upp till ett kilo. Upphängningslampan Cork är också perfekt för användning i restauranger, vinbarer etc.
 • WEVER & DUCRÉ Palos Round 2.0 3 000 K 90cm brons

  WEVER & DUCRÉ Palos Round 2.0 3 000 K 90cm brons
  LED-pollararmatur Palos Round 2.0 med runt huvud, ljusfördelning på båda sidorDen nedåtriktade LED-pollararmaturen Palos Round 2.0 ger ett behagligt, varmvitt ljus åt både fram- och baksidan. Pollararmaturens struktur är tillverkad av pressgjuten aluminium och är uppdelad i en monteringsbas och kropp i rektangulär form samt ett toppmonterat huvud, som är cirkulärt i design och avger ljus på båda sidor av kroppen. Här är lysdioderna integrerade på undersidan. Särskilt modernt utformade utomhusinstallationer kan kompletteras perfekt med Palos Round 2.0- skyddsklass: IP65- bredstrålande optik- inkl. driftdon- externt fasdimringsbar- med monteringsplatta för skruvning (skruvar ingår ej)
 • WEVER & DUCRÉ Palos Carré 2.0 3 000 K 90cm brons

  WEVER & DUCRÉ Palos Carré 2.0 3 000 K 90cm brons
  LED-gångvägsarmatur Palos Carré 2.0 med vinklat huvud, dubbelsidig ljusfördelning LED-gångvägsarmaturen Palos Carré 2.0 ger en behaglig, varmvit belysning av en gångväg eller uppfart samt det intilliggande grönområdet. En modern, platt kuboid design av gjuten aluminium i monokrom finish pryder monteringsfoten, stommen och huvudet. Det senare har utlopp fram och bak och är utrustat med LED på undersidan, vilket inte bara garanterar elegant belysning för moderna miljöer, utan också skickligt iscensätter pollararmaturens struktur.- Skyddsklass: IP65- Wide-flood-optik- inkl. driftdon- externt fasdimringsbar- med monteringsplatta för skruvning (skruvar ingår ej)
 • WEVER & DUCRÉ Palos Carré 2.0 3 000 K 90cm

  WEVER & DUCRÉ Palos Carré 2.0 3 000 K 90cm
  LED-gångvägsarmatur Palos Carré 2.0 med vinklat huvud, dubbelsidig ljusfördelning LED-gångvägsarmaturen Palos Carré 2.0 ger en behaglig, varmvit belysning av en gångväg eller uppfart samt det intilliggande grönområdet. En modern, platt kuboid design av gjuten aluminium i monokrom finish pryder monteringsfoten, stommen och huvudet. Det senare har utlopp fram och bak och är utrustat med LED på undersidan, vilket inte bara garanterar elegant belysning för moderna miljöer, utan också skickligt iscensätter pollararmaturens struktur.- Skyddsklass: IP65- Wide-flood-optik- inkl. driftdon- externt fasdimringsbar- med monteringsplatta för skruvning (skruvar ingår ej)
 • WEVER & DUCRÉ Palos Round 1.0 90cm antracit

  WEVER & DUCRÉ Palos Round 1.0 90cm antracit
  LED-pollararmatur Palos Round 1.0 med halvcirkelformat huvud, ensidig ljusfördelningLED-pollararmaturen Palos Round 1.0 kan kombineras på många sätt och ger ett behagligt ljus i moderna miljöer. Konstruktionen är gjord av pressgjuten aluminium med en monokrom finish och består av en bas och kropp i rektangulär form och ett litet huvud. Det senare har en halvcirkelformad front och är försett med lysdioder på undersidan. Dessa avger varmvitt ljus nedåt så att man kan uppnå en bländfri belysning av gångvägen, uppfarten eller entrén. - Kapslingsklass: IP65- bredstrålande optik- inkl. driftdon- externt fasdimringsbar- med monteringsplatta för fastskruvning (skruvar ingår ej)
 • WEVER & DUCRÉ Palos Carré 1.0 3 000 K 90cm

  WEVER & DUCRÉ Palos Carré 1.0 3 000 K 90cm
  LED-patrullgångsarmatur Palos Carré 1.0 med vinklat huvud, ensidig ljusfördelningMed sin kantiga, monokroma design och behagliga ljuseffekt övertygar LED-patrullgångsarmaturen Palos Carré 1.0 i alla moderna miljöer. Den är tillverkad av pressgjuten aluminium i en slank kubform; den linjära designen pryder hela armaturen - från monteringsplattan över stommen till det utskjutande huvudet på sidan. Det senare rymmer lysdioderna på undersidan, vars varmvita ljus avges nedåt, så att pollararmaturens struktur betonas och en behaglig belysning av den omgivande markytan skapas.- Skyddsklass: IP65- bredflödesoptik- inkl. styrväxel- externt fasdimringsbar- med monteringsplatta för fastskruvning (skruvar ingår ej)
 • WEVER & DUCRÉ Palos Round 1.0 3 000 K 90cm svart

  WEVER & DUCRÉ Palos Round 1.0 3 000 K 90cm svart
  LED-pollararmatur Palos Round 1.0 med halvcirkelformat huvud, ensidig ljusfördelningLED-pollararmaturen Palos Round 1.0 kan kombineras på många sätt och ger ett behagligt ljus i moderna miljöer. Konstruktionen är gjord av pressgjuten aluminium med en monokrom finish och består av en bas och kropp i rektangulär form och ett litet huvud. Det senare har en halvcirkelformad front och är försett med lysdioder på undersidan. Dessa avger varmvitt ljus nedåt så att man kan uppnå en bländfri belysning av gångvägen, uppfarten eller entrén. - Kapslingsklass: IP65- bredstrålande optik- inkl. driftdon- externt fasdimringsbar- med monteringsplatta för fastskruvning (skruvar ingår ej)
 • WEVER & DUCRÉ Palos Carré 1.0 3 000 K 90cm brons

  WEVER & DUCRÉ Palos Carré 1.0 3 000 K 90cm brons
  LED-patrullgångsarmatur Palos Carré 1.0 med vinklat huvud, ensidig ljusfördelningMed sin kantiga, monokroma design och behagliga ljuseffekt övertygar LED-patrullgångsarmaturen Palos Carré 1.0 i alla moderna miljöer. Den är tillverkad av pressgjuten aluminium i en slank kubform; den linjära designen pryder hela armaturen - från monteringsplattan över stommen till det utskjutande huvudet på sidan. Det senare rymmer lysdioderna på undersidan, vars varmvita ljus avges nedåt, så att pollararmaturens struktur betonas och en behaglig belysning av den omgivande markytan skapas.- Skyddsklass: IP65- bredflödesoptik- inkl. styrväxel- externt fasdimringsbar- med monteringsplatta för skruvning (skruvar ingår ej)
 • WEVER & DUCRÉ Palos Carré 1.0 3 000 K 90cm svart

  WEVER & DUCRÉ Palos Carré 1.0 3 000 K 90cm svart
  LED-patrullgångsarmatur Palos Carré 1.0 med vinklat huvud, ensidig ljusfördelningMed sin kantiga, monokroma design och behagliga ljuseffekt övertygar LED-patrullgångsarmaturen Palos Carré 1.0 i alla moderna miljöer. Den är tillverkad av pressgjuten aluminium i en slank kubform; den linjära designen pryder hela armaturen - från monteringsplattan över stommen till det utskjutande huvudet på sidan. Det senare rymmer lysdioderna på undersidan, vars varmvita ljus avges nedåt, så att pollararmaturens struktur betonas och en behaglig belysning av den omgivande markytan skapas.- Skyddsklass: IP65- bredflödesoptik- inkl. styrväxel- externt fasdimringsbar- med monteringsplatta för fastskruvning (skruvar ingår ej)
 • WEVER & DUCRÉ Palos Carré 2.0 3 000 K 90cm svart

  WEVER & DUCRÉ Palos Carré 2.0 3 000 K 90cm svart
  LED-gångvägsarmatur Palos Carré 2.0 med vinklat huvud, dubbelsidig ljusfördelning LED-gångvägsarmaturen Palos Carré 2.0 ger en behaglig, varmvit belysning av en gångväg eller uppfart samt det intilliggande grönområdet. En modern, platt kuboid design av gjuten aluminium i monokrom finish pryder monteringsfoten, stommen och huvudet. Det senare har utlopp fram och bak och är utrustat med LED på undersidan, vilket inte bara garanterar elegant belysning för moderna miljöer, utan också skickligt iscensätter pollararmaturens struktur.- Skyddsklass: IP65- Wide-flood-optik- inkl. driftdon- externt fasdimringsbar- med monteringsplatta för skruvning (skruvar ingår ej)
 • WEVER & DUCRÉ Palos Round 2.0 90cm antracit

  WEVER & DUCRÉ Palos Round 2.0 90cm antracit
  LED-pollararmatur Palos Round 2.0 med runt huvud, ljusfördelning på båda sidorDen nedåtriktade LED-pollararmaturen Palos Round 2.0 ger ett behagligt, varmvitt ljus åt både fram- och baksidan. Pollararmaturens struktur är tillverkad av pressgjuten aluminium och är uppdelad i en monteringsbas och kropp i rektangulär form samt ett toppmonterat huvud, som är cirkulärt i design och avger ljus på båda sidor av kroppen. Här är lysdioderna integrerade på undersidan. Särskilt modernt utformade utomhusinstallationer kan kompletteras perfekt med Palos Round 2.0- skyddsklass: IP65- bredstrålande optik- inkl. driftdon- externt fasdimringsbar- med monteringsplatta för skruvning (skruvar ingår ej)
 • WEVER & DUCRÉ Palos Round 1.0 3 000 K 90cm brons

  WEVER & DUCRÉ Palos Round 1.0 3 000 K 90cm brons
  LED-pollararmatur Palos Round 1.0 med halvcirkelformat huvud, ensidig ljusfördelningLED-pollararmaturen Palos Round 1.0 kan kombineras på många sätt och ger ett behagligt ljus i moderna miljöer. Konstruktionen är tillverkad av pressgjuten aluminium med monokrom finish och består av en bas och kropp i rektangulär form och ett litet huvud. Den senare har en halvcirkelformad front och är utrustad med lysdioder på undersidan. Dessa avger varmvitt ljus nedåt så att man kan uppnå en bländfri belysning av gångvägen, uppfarten eller entrén. - Kapslingsklass: IP65- bredstrålande optik- inkl. driftdon- externt fasdimringsbar- med monteringsplatta för fastskruvning (skruvar ingår ej)
 • WEVER & DUCRÉ Scava 1.0 strålkastare svart 3 000K

  WEVER & DUCRÉ Scava 1.0 strålkastare svart 3 000K
  LED-wallwasher Scava 1.0 i skålformWallwasher Scava 1.0 erbjuder behaglig, indirekt omgivande belysning över väggar och tak, i kombination med en absolut tidlös design. Kroppen är utformad som en aluminiumskål öppen upptill, som är täckt med en opal diffusor. Ljuset från de integrerade LED-lamporna ger en mjuk wallwash-effekt. Som väggfäste används en kuboid som lutar nedåt på framsidan. Förutom vardagsrum kan även offentliga lounger, hotellkorridorer och gallerier belysas stilfullt med Scava 1.0.- inkl. driftdon- externt dimbar (fasavbrott)- bra färgåtergivning: CRI > 90
 • WEVER & DUCRÉ Scava 1.0 vägg svart/guld 3 000K

  WEVER & DUCRÉ Scava 1.0 vägg svart/guld 3 000K
  LED-wallwasher Scava 1.0 i skålformWallwasher Scava 1.0 erbjuder behaglig, indirekt omgivande belysning över väggar och tak, i kombination med en absolut tidlös design. Kroppen är utformad som en aluminiumskål öppen upptill, som är täckt med en opal diffusor. Ljuset från de integrerade LED-lamporna ger en mjuk wallwash-effekt. Som väggfäste används en kuboid som lutar nedåt på framsidan. Förutom vardagsrum kan även offentliga lounger, hotellkorridorer och gallerier belysas stilfullt med Scava 1.0.- inkl. driftdon- externt dimbar (fasavbrott)- bra färgåtergivning: CRI > 90
 • WEVER & DUCRÉ Venn 2.0 taklampa 47 W 2 700 K vit

  WEVER & DUCRÉ Venn 2.0 taklampa 47 W 2 700 K vit
  Tydligt strukturerad LED-taklampa Venn Den geometriska designen såväl som ljusutsläpp från stora ytor gör LED-taklampa Venn med opal plastdiffusor och den färgade pulverlackerade aluminiumramen till en oumbärlig del av ett modernt belysningskoncept. Venn belyser privata vardagsrum på ett funktionellt och dekorativt sätt samt konferensrum och kontor. Ljusets intensitet kan anpassas till individuella behov med hjälp av en externt dimmer (fasavskärning).
 • WEVER & DUCRÉ Finlin 2,0 vägg svart/guld 3 000K

  WEVER & DUCRÉ Finlin 2,0 vägg svart/guld 3 000K
  Smal, symmetrisk LED-väggarmatur Finlin 2.0 i svart och guld med indirekt ljus Som en behaglig, flexibelt orienterbar och kombinerbar ljuskälla övertygar väggarmaturen Finlin 2.0 särskilt i moderna miljöer. Dess LED-lampor är riktade mot väggen i ett stavformat armaturelement med ädel guldfinish. Det svarta väggfästet delar elementet i två lika långa sektioner. Finlin 2.0 kan riktas vertikalt eller horisontellt, eller i en grupp med flera armaturer i serien, och ger individuellt utformad accent- och tilläggsbelysning. - inkl. driftdon - externt dimbar (phase cut) - god färgåtergivning: CRI = 90
 • WEVER & DUCRÉ Finlin 1,0 vägg svart/guld 3 000K

  WEVER & DUCRÉ Finlin 1,0 vägg svart/guld 3 000K
  Smal Finlin 1.0 LED-vägglampa i svart och guld med indirekt ljus Med sin smala, minimalistiska design och trendiga färgskala är Finlin 1.0 LED-vägglampa en banbrytande ljuskälla. Den är tillverkad av aluminium och består av ett svart, kubformat väggfäste och ett stavformat, gyllene ljuselement. Den korta änden av den senare styrs genom väggfästet och den långa delen är utrustad med lysdioder, vars ljus avges i riktning mot väggen och reflekteras därifrån in i rummet. Finlin 1.0 kan placeras och kombineras enligt individuella idéer - t.ex. vertikalt som en modern tolkning av en vägglampa eller i kreativa geometriska strukturer med flera armaturer i serien. - inkl. driftdon - externt dimbar (phase cut) - bra färgåtergivning: CRI = 90
 • WEVER & DUCRÉ Finlin 1,0 vägg svart/guld 2 700 K

  WEVER & DUCRÉ Finlin 1,0 vägg svart/guld 2 700 K
  Smal Finlin 1.0 LED-vägglampa i svart och guld med indirekt ljus Med sin smala, minimalistiska design och trendiga färgskala är Finlin 1.0 LED-vägglampa en banbrytande ljuskälla. Den är tillverkad av aluminium och består av ett svart, kubformat väggfäste och ett stavformat, guldfärgat ljuselement. Den korta änden av det senare styrs genom väggfästet och den långa delen är utrustad med lysdioder, vars ljus avges mot väggen och reflekteras därifrån in i rummet. Finlin 1.0 kan placeras och kombineras enligt individuella idéer - t.ex. vertikalt som en modern tolkning av en vägglampa eller i kreativa geometriska strukturer med flera armaturer i serien. - inkl. driftdon - externt dimbar (phase cut) - bra färgåtergivning: CRI = 90
 • WEVER & DUCRÉ Miles 3.0 round vägg Ø 26 cm svart

  WEVER & DUCRÉ Miles 3.0 round vägg Ø 26 cm svart
  LED-vägglampa Miles med rund svart marmortopp Skärmen på den här platta LED-vägglampan är tillverkad av en tunn svart marmorplatta. Bakom den installeras varmvita lysdioder vars ljus indirekt lyser på väggen och skapar en vacker effekt - en lysande korona skapas runt skärmen, vilket får armaturen att likna en sol. - Dimbar (externt - fasavstängning) - högt färgåtergivningsindex med Ra >90 - LED-drivrutin integrerad
 • WEVER & DUCRÉ Dro 3.0 bordslampa fot svart-vit

  WEVER & DUCRÉ Dro 3.0 bordslampa fot svart-vit
  Tidlöst vacker bordslampa Dro: accentbelysning med stil Den svarta och vita Dro- bordslampa är också visuellt opelyst, för med sin nästan sfäriska glasskärm, som vilar på en dekorativt designad svart metallram, imponerar den med en tidlös estetik som förstärker varje vardagsrum. När lampan tänds, utbreder den sin fulla charm: Opalglaset utstrålar starkt ljus runt utan bländning. Ett blickfång z. B. på en skänk i matsalen eller på en hylla i vardagsrummet. Ljusintensiteten kan dämpas med hjälp av dimmeromkopplaren integrerad på textilkabeln. - Handgjord glasskärm
 • WEVER & DUCRÉ Dro 2.0 bordslampa fot svart-vit

  WEVER & DUCRÉ Dro 2.0 bordslampa fot svart-vit
  Vackert utformade Dro bordslampa i svartvitt Tack vare det neutrala färgschemat och de vackra formerna passar Dro bordslampa i många rum och många levande alternativ. Belysningen bordslampa med handgjorda, blåst glas skugga kan vara mycket olika. Dro fungerar som en nattduksbordslampa samt stämningsbelysning på ett bord i vardagsrummet eller som en inbjudande lampa på en byrå i entrén. Ljusets intensitet runt om kan regleras med hjälp av dimmeromkopplaren integrerad i kontakten.
 • WEVER & DUCRÉ Dro 3.0 bordslampa svart-vit

  WEVER & DUCRÉ Dro 3.0 bordslampa svart-vit
  bordslampa Dro med handgjord glasskärm - dimmer ingår För den enkelt utformade och vackra Dro- bordslampa med den handblåsta opalglasskärmen, som avger ljuset från lampan som används runt omkring utan bländning, finns det en plats i varje rum där den helt kan utveckla sin skönhet. Dro utvecklas - t.ex. B. placerad på fönsterbrädan - en inbjudande ljuseffekt på utsidan. Kan också användas som golvlampa . Stickkabeln är utrustad med en dimmerbrytare som kan användas för att variera ljusintensiteten efter behov.
 • WEVER & DUCRÉ Dro 3.0 hänglampa 29 cm svart/vit

  WEVER & DUCRÉ Dro 3.0 hänglampa 29 cm svart/vit
  Upphängningslampa Dro med blåst glas - en absolut blickfång I Dro-hänglampan kombineras ett handgjordt, blåst opalglas, som avger ljuset från lampan som används runt omkring, med en subtilt designad fjädring i svart för att skapa en kombination som kan kombineras med nästan vilken inredningsstil som helst. Upphängningens svarta textilkabel kan förkortas en gång under monteringen. Det är också möjligt att hänga upp flera Dro-hängande lampor i olika höjder och ordna dem i grupp.
 • WEVER & DUCRÉ Mirro 2.0 pendel 250 cm svart/krom

  WEVER & DUCRÉ Mirro 2.0 pendel 250 cm svart/krom
  Fascinerande hänglampa Mirro 2.0 - svart / krom Upphängningslampan Mirro, vars skivformade metallskärm är lackerad svart (överst) och glänsande förkromad (botten), är en garanti för en särskilt strålande ljusemission med olika reflektioner. Som ett resultat speglas både lampan som används och saker som ligger under lampan - till exempel på ett bord - i skuggan. Metallskivan skärs i ena sidan så att lite ljus kan komma ut mot taket. Upphängningshöjden kan endast bestämmas när armaturen är installerad (max 250 cm).
 • WEVER & DUCRÉ Mirro 2.0 pendel 250 cm svart/guld

  WEVER & DUCRÉ Mirro 2.0 pendel 250 cm svart/guld
  Svart och guld hängande lampa Mirro 2.0 - Ø 45 cm Hänglampan Mirro sprider glans längs linjen med sin skivformade nyans som å ena sidan är svartmålad och å andra sidan ljus guldfärgad. uttag tar emot en E27-lampa efter eget val. En huvudspegellampa, som finns under tillbehör, ser väldigt dekorativ ut här. En del av ljuset sänds också uppåt genom spåret på ena sidan av rutan. Upphängningen kan endast förkortas under montering.
 • WEVER & DUCRÉ Mirro 1.0 pendel 250 cm svart/guld

  WEVER & DUCRÉ Mirro 1.0 pendel 250 cm svart/guld
  Reflekterande hänglampa Mirro 1.0 i svart / guld - upphängning max 250 cm Hänglampan Mirro har ett ovanligt utseende: Skärmen består av en tunn metallskiva med en utskärning på ena sidan. Skivan målas svart uppåt och glänsande ljusguld mot botten, vilket i kombination med ljusemissionen skapar en imponerande reflektion. Det är här utskärningen i den runda nyansen spelar in: genom den flyr också lampans ljus uppåt och syns i taket. Som ljuskälla z. B. Huvudspegellampor, eftersom de kan beställas via tillbehören. Upphängningshöjden kan bara justeras under montering.
 • WEVER & DUCRÉ Wiro 2.0 Globe bordslampa svart

  WEVER & DUCRÉ Wiro 2.0 Globe bordslampa svart
  Dekorativ bordslampa Wiro 2.0 Globe gjord av metall med dimmer Den här vackra bordslampa sätter accenter i alla moderna boendemiljöer: Wiro 2.0 Globe är utrustad med en sfärisk stålskärm, som sitter på en på samma sätt mycket attraktivt designad stativ gjord av stålstag, vilket ger bordslampa ett säkert stativ. Alla lampor med energiklass A ++ - E kan användas som ljuskällor, men det rekommenderas att använda en LED-glödlampa enligt bilden. Detta ökar det dekorativa utseendet och minskar energiförbrukningen. Ljusintensiteten kan sänkas till önskad nivå med hjälp av dimmeromkopplaren integrerad i kontakten.
 • WEVER & DUCRÉ J.J.W. 04 hänglampa silver

  WEVER & DUCRÉ J.J.W. 04 hänglampa silver
  Charmigt designad upphängningslampa JJW 04 i silver Hänglampan JJW med sin attraktiva sexkantiga skärm av silverfärgat aluminium skapar en effektiv ljusbild. Den silverfärgade ytan gör att ljuset som avges av lamporna som används verkar ännu mer glamoröst. JJWs design speglar stilistiska influenser från 1960-, 1970- och 1980-talet och förenas för att bilda en samtida ensemble som kommer att orsaka en känsla i varje rum. Den perfekta ljuskällan för en festlig atmosfär.
 • WEVER & DUCRÉ Ray PAR16 taklampa vit

  WEVER & DUCRÉ Ray PAR16 taklampa vit
  Rund taklampa Ray tillverkad av aluminium Den diskreta runda taklampa Ray är - används individuellt eller i grupp - det perfekta valet för att belysa moderna vardagsrum och affärsområden. Ljuset från den djupt insatta GU10-lampan (ingår ej) släpps direkt nedåt. En ensam armatur kan användas för att ställa in accenter fulla av ljus, med arrangemang av flera strålar i grupper eller i rad, större områden kan belysas tillräckligt.
 • WEVER & DUCRÉ J.J.W. 02 vägglampa 18,8 cm silver

  WEVER & DUCRÉ J.J.W. 02 vägglampa 18,8 cm silver
  Vägglampa JJW 02 i blank silverton Den mysiga belysningen z. B. ett vardagsrum eller en restaurang med vägglampan JJW, som redan är ett fascinerande inslag i rumsdesignen på grund av dess dekorativa terrassutseende. Ljuset avges i vidvinkel uppåt och nedåt, på väggen syns det i strålar. JJW är tillverkad helt i aluminium och målat silver.
 • WEVER & DUCRÉ J.J.W. 01 vägglampa 35 cm silver

  WEVER & DUCRÉ J.J.W. 01 vägglampa 35 cm silver
  Estetisk vägglampa JJW 01 i silver Vägglampan JJW 01 i aluminium med silverfärgad yta ger en ojämförlig ljusemission både uppåt och nedåt tack vare den terrassliknande placeringen av skuggelementen. Underbara ljuseffekter kan ses på väggen bakom. En vägglampa som med sitt fascinerande ljus skapar en atmosfärisk atmosfär i en privat miljö och är också perfekt för restauranger, hotell och kaféer.
 • WEVER & DUCRÉ Mirro 1,0 vägg med arm svart/krom

  WEVER & DUCRÉ Mirro 1,0 vägg med arm svart/krom
  Expansiv vägglampa Mirro med spegeleffekt, svart / krom På grund av sin breda djup kan vägglampan Mirro också placeras på väggen ovanför ett bord och ger sedan en lysande belysning av densamma. Namnet, som antagligen är baserat på det engelska ordet mirror för mirror, kommer från den förkromade undersidan av metallskärmen. Toppen är å andra sidan svartmålad. Ljuskällan, dess utsända ljus och även föremål som finns på ett bord reflekteras vackert. Vägglampan försörjs med nödvändig energi via en kontaktkabel och en dimmerbrytare är ansluten till kabeln med vilken önskad ljusintensitet kan ställas in.
 • WEVER & DUCRÉ Hexo mini 2,0 vägglampa 20 cm guld

  WEVER & DUCRÉ Hexo mini 2,0 vägglampa 20 cm guld
  Två-flamma vägglampa Hexo mini 2.0 - guldfärgad Vägglampan Hexo mini 2.0 lyser inte bara med sin guldfärgsdesign utan sticker också ut på grund av sin sexkantiga form, som den är skyldig sitt namn. Två GU10-uttag är inbyggda i den smala armaturen, som rymmer alla lampor med ett GU10-uttag. Energisparande LED-ljuskällor rekommenderas här. Hexo mini avger sitt ljus direkt nedåt och indirekt uppåt och ger inte bara tillräcklig belysning av omgivningen utan skapar samtidigt en mysig atmosfär i rummet.
 • WEVER & DUCRÉ Dro 1.0 Comp golvlampa svart-vitt

  WEVER & DUCRÉ Dro 1.0 Comp golvlampa svart-vitt
  Tre- lampa Dro 1.0 Comp golvlampa med dimmer Tre 1.0- golvlampa Dro 1.0 Comp fungerar inte bara som en källa till atmosfärisk, allround strålningsbelysning utan ser också ut som ett vackert dekorativt tillbehör överallt. Tre blåsta glasögon i olika höjder är fästa vid den svarta ramstången som sträcker sig uppskärmad oskärmad, som ser ut som droppar som droppar av stången. G9-lampor används i de opala vita glasögonen som avger sitt ljus utan bländning. Glödlampor med G9-bas - inklusive energieffektiva LED-lampor - kan beställas separat via tillbehör. En dimmerbrytare är inbyggd i matningskabeln så att ljusstyrkan kan justeras efter önskad atmosfär.
 • WEVER & DUCRÉ Mirro 1.0 pendel 250 cm svart/krom

  WEVER & DUCRÉ Mirro 1.0 pendel 250 cm svart/krom
  Högst 250 cm avtagbar hänglampa Mirro 1.0 i svart och krom Lampan som används i Mirro-taklampan skapar lysande reflektioner så snart belysningen slås på. Namnet valdes antagligen baserat på ordet spegel. Skärmen på lampan består av en delvis svart och delvis kromfärgad lackerad metallskiva. Den blanka sidan vetter nedåt. Lampans uttag är placerad i mitten. En spegellampa rekommenderas särskilt som en lämplig ljuskälla (se tillbehör). En effektiv ljuskälla för allmän- och områdebelysning. - Kan endast förkortas under montering
 • WEVER & DUCRÉ Rock 1.0 golvlampa naked från MDF

  WEVER & DUCRÉ Rock 1.0 golvlampa naked från MDF
  golvlampa Rock - en blickfång i varje rum En golvlampa som du inte ser varje dag är sten. Rock består av höga, sammankopplade, ramformade element gjorda av MDF (fiber med trä med lång densitet) och är svartmålade. I mitten finns ett E27- uttag som rymmer alla typer av ljuskällor. Rock golvlampa är mest imponerande när en rörformad LED-glödlampa används. Motsvarande lampor kan beställas via tillbehören. Ljuset från den använda lampan strålar obehindrat på alla sidor och träelementens stag sticker ut som skuggor på väggarna. Utrustad med en fotbrytare för bekväm på- och avstängning.
 • WEVER & DUCRÉ Roomor bordslampa 1,0 röd

  WEVER & DUCRÉ Roomor bordslampa 1,0 röd
  bordslampa Roomor - i attraktiva röd med en vit nyans inuti bordslampa Roomor tillverkade av aluminium imponerar med dess tidlöst vacker form och dekorativa färg: både stativ och skuggan är målade i en rik, varm nyans av rött; så bordslampa Roomor fångar omedelbart ögonen. Skärmens insida är vit så att ljuset som används av det använda ljuset helst kan reflektera det. En ljuskälla som är perfekt för en mängd olika belysningsuppgifter i moderna vardagsrum. Roomor är utrustad med en lång pluggkabel med en integrerad på / av-brytare.
 • WEVER & DUCRÉ Mirro 2.0 vägg 45 cm svart/krom

  WEVER & DUCRÉ Mirro 2.0 vägg 45 cm svart/krom
  Rund vägglampa Mirro med reflekterande ljuseffekt Den runda vägglampan Mirro är en absolut höjdpunkt för väggar i vardagsrum och korridorer.Namnet antyder kopplingen till det engelska ordet för spegel - spegel - och en blick på lampan räcker för att se orsaken till det. Skärmen består av en blank lackerad metallskiva där ljuset från lampan i mitten reflekteras effektivt. Accentbelysning med en magisk känsla, som förstärks av det ensidiga snittet i rutan, så att en extra ljuseffekt dyker upp på väggen. Lampan kan placeras på ett sådant sätt att snittet är på önskad plats. Om flera lampor placeras i rad eller i rummet kan en uppfriskande ljuseffekt uppnås genom att snittet justeras annorlunda.
 • WEVER & DUCRÉ Box 1.0 PAR16 taklampa guld

  WEVER & DUCRÉ Box 1.0 PAR16 taklampa guld
  taklampa för ljusa accenter En vacker kub med modern färg och form sätter accenter, så att du kan beskriva effekten av Box- taklampa i en mening. Oavsett om den används individuellt för särskild iscensättning av ett område eller i rader, till exempel för att belysa en hall eller ett trapphus, passar Box perfekt i många moderna belysningskoncept. Utrustad med GU10- uttag : alla typer av ljuskällor - inklusive ekonomiska LED-lampor - med GU10-uttag kan användas.
 • WEVER & DUCRÉ Venn 1.0 taklampa 47 W 2 700 K brons

  WEVER & DUCRÉ Venn 1.0 taklampa 47 W 2 700 K brons
  Tydligt strukturerad LED-taklampa Venn Den geometriska designen såväl som ljusutsläpp från stora ytor gör LED-taklampa Venn med opal plastdiffusor och den färgade pulverlackerade aluminiumramen till en oumbärlig del av ett modernt belysningskoncept. Venn belyser privata vardagsrum på ett funktionellt och dekorativt sätt samt konferensrum och kontor. Ljusets intensitet kan anpassas till individuella behov med hjälp av en externt dimmer (fasavskärning).
 • WEVER & DUCRÉ Roomor hänglampa GU10 51 cm svart

  WEVER & DUCRÉ Roomor hänglampa GU10 51 cm svart
  Estetisk rum eller hängande lampa med en platt skärm En hängande lampa som inte bara kan ge ett brett spektrum av ljusflöde, t.ex. B. som bordsbelysning i ett privat hus eller i en restaurang, oumbärlig, men tack vare den vinklade upphängningsstången ger också en speciell visuell upplevelse, presenteras med hänglampan Roomor. Här kombinerades den raka upphängningen, som i sin nedre ände leder i rät vinkel mot lampans uttag, med skärmen 4.0 från hängarmaturserien av Wever & Ducré. Aluminiumskärmen imponerar med sin stora diameter, vilket skapar en platt ljusemission med en stor strålvinkel. Detta innebär att större områden också kan belysas underbart.
 • WEVER & DUCRÉ Venn 1.0 taklampa 38 W 2 700 K vit

  WEVER & DUCRÉ Venn 1.0 taklampa 38 W 2 700 K vit
  Tydligt strukturerad LED-taklampa Venn Den geometriska designen såväl som ljusutsläpp från stora ytor gör LED-taklampa Venn med opal plastdiffusor och den färgade pulverlackerade aluminiumramen till en oumbärlig del av ett modernt belysningskoncept. Venn belyser privata vardagsrum på ett funktionellt och dekorativt sätt samt konferensrum och kontor. Ljusets intensitet kan anpassas till individuella behov med hjälp av en externt dimmer (fasavskärning).
 • WEVER & DUCRÉ Mirro golvlampa 2.0 svart/krom

  WEVER & DUCRÉ Mirro golvlampa 2.0 svart/krom
  Imponerande golvlampa Mirro med spegeleffekt Om du letar efter en speciell ljuskälla för ditt vardagsrum eller sovrum är Mirro golvlampa det perfekta alternativet. Från sin modernt designade svartmetallram stiger en metallskiva in i rummet, i vilken uttag för lampan som ska användas är inbäddat i mitten. En titt på aluminiumskivan, som är svart å ena sidan och blank å andra sidan, och det blir tydligt för betraktaren att namnet på lampan valdes baserat på det engelska ordet mirror, eftersom alla objekt inom räckhåll är reflekteras i den blanka ytan. Med Mirro kan du skapa behaglig stämningsbelysning med en glamorös extra effekt. Eftersom ljuskällor är z. B. huvudspegellampor idealiska (se tillbehör). - Utrustad med en fotbrytare på kabeln för bekväm användning
 • WEVER & DUCRÉ Mirro golvlampa 2.0 svart/guld

  WEVER & DUCRÉ Mirro golvlampa 2.0 svart/guld
  Imponerande golvlampa Mirro med spegeleffekt Om du letar efter en speciell ljuskälla för ditt vardagsrum eller sovrum är Mirro golvlampa det perfekta alternativet. Från sin modernt designade svartmetallram stiger en metallskiva in i rummet, i vilken uttag för lampan som ska användas är inbäddat i mitten. En titt på aluminiumskivan, som är svart å ena sidan och blank å andra sidan, och det blir tydligt för betraktaren att namnet på lampan valdes baserat på det engelska ordet mirror, eftersom alla objekt inom räckhåll är reflekteras i den blanka ytan. Med Mirro kan du skapa behaglig stämningsbelysning med en glamorös extra effekt. Eftersom ljuskällor är z. B. huvudspegellampor idealiska (se tillbehör). - Utrustad med en fotbrytare på kabeln för bekväm användning
 • WEVER & DUCRÉ Mirro bordslampa 1,0 svart/krom

  WEVER & DUCRÉ Mirro bordslampa 1,0 svart/krom
  bordslampa Mirro - en höjdpunkt i varje rum bordslampa Mirro med metallskivan som är blank på ena sidan och svart på den andra sidan fungerar inte bara som en källa till extra belysning rik på effekter utan fungerar också som ett dekorativt föremål i rummet. I mitten av rutan finns E27-lamputtaget, där en energieffektiv LED-huvudspegellampa bäst används, som finns under tillbehör. Utskärningen i metallskivan skapar en extra ljuseffekt. Till exempel, om bordslampa är på väggen och ljuset faller genom slitsen, finns det en dekorativ ljusritning på väggen. Mirro är utrustad med en stickkabel som har försetts med en dimmerbrytare. Så ljusintensiteten hos Mirro kan dämpas efter behag.
 • WEVER & DUCRÉ Mirro bordslampa 1.0 svart/guld

  WEVER & DUCRÉ Mirro bordslampa 1.0 svart/guld
  bordslampa Mirro - en höjdpunkt i varje rum bordslampa Mirro med metallskivan som är blank på ena sidan och svart på den andra sidan fungerar inte bara som en källa till extra belysning rik på effekter utan fungerar också som ett dekorativt föremål i rummet. I mitten av rutan finns E27-lamputtaget, där en energieffektiv LED-huvudspegellampa bäst används, som finns under tillbehör. Utskärningen i metallskivan skapar en extra ljuseffekt. Till exempel, om bordslampa är på väggen och ljuset faller genom slitsen, finns det en dekorativ ljusritning på väggen. Mirro är utrustad med en stickkabel som har försetts med en dimmerbrytare. Så ljusintensiteten hos Mirro kan dämpas efter behag.
 • WEVER & DUCRÉ Mirro 3.0 vägg 75 cm svart/guld

  WEVER & DUCRÉ Mirro 3.0 vägg 75 cm svart/guld
  Rund vägglampa Mirro med reflekterande ljuseffekt Den runda vägglampan Mirro är en absolut höjdpunkt för väggar i vardagsrum och korridorer.Namnet antyder kopplingen till det engelska ordet för spegel - spegel - och en blick på lampan räcker för att se orsaken till det. Skärmen består av en blank lackerad metallskiva där ljuset från lampan i mitten reflekteras effektivt. Accentbelysning med en magisk känsla, som förstärks av det ensidiga snittet i rutan, så att en extra ljuseffekt dyker upp på väggen. Lampan kan placeras på ett sådant sätt att snittet är på önskad plats. Om flera lampor placeras i rad eller i rummet kan en uppfriskande ljuseffekt uppnås genom att snittet justeras annorlunda.
 • WEVER & DUCRÉ Box 1.0 PAR16 taklampa svart

  WEVER & DUCRÉ Box 1.0 PAR16 taklampa svart
  taklampa för ljusa accenter En vacker kub med modern färg och form sätter accenter, så att du kan beskriva effekten av Box- taklampa i en mening. Oavsett om den används individuellt för särskild iscensättning av ett område eller i rader, till exempel för att belysa en hall eller ett trapphus, passar Box perfekt i många moderna belysningskoncept. Utrustad med GU10- uttag : alla typer av ljuskällor - inklusive ekonomiska LED-lampor - med GU10-uttag kan användas.
 • WEVER & DUCRÉ Mirro 1.0 vägg 30 cm svart/krom

  WEVER & DUCRÉ Mirro 1.0 vägg 30 cm svart/krom
  Rund vägglampa Mirro med reflekterande ljuseffekt Den runda vägglampan Mirro är en absolut höjdpunkt för väggar i vardagsrum och korridorer.Namnet antyder kopplingen till det engelska ordet för spegel - spegel - och en blick på lampan räcker för att se orsaken till det. Skärmen består av en blank lackerad metallskiva där ljuset från lampan i mitten reflekteras effektivt. Accentbelysning med en magisk känsla, som förstärks av det ensidiga snittet i rutan, så att en extra ljuseffekt dyker upp på väggen. Lampan kan placeras på ett sådant sätt att snittet är på önskad plats. Om flera lampor placeras i rad eller i rummet kan en uppfriskande ljuseffekt uppnås genom att snittet justeras annorlunda.
 • WEVER & DUCRÉ Mirro 1.0 vägg 30 cm svart/guld

  WEVER & DUCRÉ Mirro 1.0 vägg 30 cm svart/guld
  Rund vägglampa Mirro med reflekterande ljuseffekt Den runda vägglampan Mirro är en absolut höjdpunkt för väggar i vardagsrum och korridorer.Namnet antyder kopplingen till det engelska ordet för spegel - spegel - och en blick på lampan räcker för att se orsaken till det. Skärmen består av en blank lackerad metallskiva där ljuset från lampan i mitten reflekteras effektivt. Accentbelysning med en magisk känsla, som förstärks av det ensidiga snittet i rutan, så att en extra ljuseffekt dyker upp på väggen. Lampan kan placeras på ett sådant sätt att snittet är på önskad plats. Om flera lampor placeras i rad eller i rummet kan en uppfriskande ljuseffekt uppnås genom att snittet justeras annorlunda.
 • WEVER & DUCRÉ Ray mini 2,0 vägglampa vit

  WEVER & DUCRÉ Ray mini 2,0 vägglampa vit
  Dekorativ vägglampa Ray mini 2.0 - upp och ner Med ljus som lyser uppåt och nedåt skapar Ray mini 2.0 vägglampa inte bara direkt och indirekt omgivande belysning utan skapar också en mycket atmosfärisk atmosfär i varje rum. Lamporna som används i de två GU10-socklarna skapar en bred ljusstråle uppåt och nedåt, så att det blir en vacker väggritning. Placerad bredvid varandra på korta avstånd kan en mycket dekorativ effekt uppnås.
 • WEVER & DUCRÉ Mirro 2.0 vägg 45 cm svart/guld

  WEVER & DUCRÉ Mirro 2.0 vägg 45 cm svart/guld
  Rund vägglampa Mirro med reflekterande ljuseffekt Den runda vägglampan Mirro är en absolut höjdpunkt för väggar i vardagsrum och korridorer.Namnet antyder kopplingen till det engelska ordet för spegel - spegel - och en blick på lampan räcker för att se orsaken till det. Skärmen består av en blank lackerad metallskiva där ljuset från lampan i mitten reflekteras effektivt. Accentbelysning med en magisk känsla, som förstärks av det ensidiga snittet i rutan, så att en extra ljuseffekt dyker upp på väggen. Lampan kan placeras på ett sådant sätt att snittet är på önskad plats. Om flera lampor placeras i rad eller i rummet kan en uppfriskande ljuseffekt uppnås genom att snittet justeras annorlunda.
 • WEVER & DUCRÉ Miles 3.0 round vägg Ø 26 cm svart

  WEVER & DUCRÉ Miles 3.0 round vägg Ø 26 cm svart
  LED-vägglampa Miles i en platt, rund form Den runda LED-vägglampan Miles, som är gjord av aluminium och har färgats pulverlackerad, ser modern ut och på ett visst sätt extravagant-elegant. Ljuset avges indirekt och runt om i väggens riktning. Miles ser nästan ut som en liten sol, eftersom en ljuskorona dyker upp runt skärmen när lamporna tänds. Inklusive LED-drivare. - högt färgåtergivningsindex - externt dimbar
 • WEVER & DUCRÉ Miles 3.0 round vägg Ø 26 cm vit

  WEVER & DUCRÉ Miles 3.0 round vägg Ø 26 cm vit
  LED-vägglampa Miles i en platt, rund form Den runda LED-vägglampan Miles, som är gjord av aluminium och har färgats pulverlackerad, ser modern ut och på ett visst sätt extravagant-elegant. Ljuset avges indirekt och runt om i väggens riktning. Miles ser nästan ut som en liten sol, eftersom en ljuskorona dyker upp runt skärmen när lamporna tänds. Inklusive LED-drivare. - högt färgåtergivningsindex - externt dimbar
 • WEVER & DUCRÉ Ray mini 1,0 vägglampa svart

  WEVER & DUCRÉ Ray mini 1,0 vägglampa svart
  Snyggt designad vägglampa Ray mini 1.0 Vägglampan Ray mini 1.0 är gjord av pulverlackerad, borstad aluminium och ser nästan obetydlig ut tills dess ljus tänds. Lampan som sätts in i GU10- uttag (ingår ej) avger sitt ljus direkt nedåt och belyser omgivningen försiktigt. En LED-lampa med GU10-uttag kan också användas för att spara energi. Placerad individuellt, i en duo eller i rad - Ray mini 1.0 vägglampa är ett elegant tillskott till ett modernt belysningskoncept.
 • WEVER & DUCRÉ Ray PAR16 taklampa svart

  WEVER & DUCRÉ Ray PAR16 taklampa svart
  Rund taklampa Ray tillverkad av aluminium Den diskreta runda taklampa Ray är - används individuellt eller i grupp - det perfekta valet för att belysa moderna vardagsrum och affärsområden. Ljuset från den djupt insatta GU10-lampan (ingår ej) släpps direkt nedåt. En ensam armatur kan användas för att ställa in accenter fulla av ljus, med arrangemang av flera strålar i grupper eller i rad, större områden kan belysas tillräckligt.