Wever & Ducré Lighting lampor

Lamptillverkaren Wever & Ducré Lighting har förenat modern design med teknologisk innovation. Här erbjuds en rad sofistikerade belysningsalternativ som passar både hem och kontor.

Upptäck minimalistiska taklampor, flexibla vägglampor och eleganta bordslampor som är lika funktionella som de är estetiskt tilltalande. Varje lampa i Wever & Ducrés sortiment är utformad för att erbjuda den optimala kombinationen av stil och effektivitet.

Belysning från Wever & Ducré Lighting i Sverige

 • Wever & Ducré Lighting WEVER & DUCRÉ Hexo mini 1.0 Vägglampa 11,5 cm guld

  Wever & Ducré Lighting WEVER & DUCRÉ Hexo mini 1.0 Vägglampa 11,5 cm guld
  Hexo mini 1.0 vägglampa - guldfärgad lack Den lilla vägglampan Hexo mini 1.0 lyser nedåt på ena sidan och dess namn härrör uppenbarligen från dess form. Den beskriver en hexagon, dvs. en sexhörning. Med denna form fångar den omedelbart blicken även när den är släckt. Så snart ljuset tänds lyser det nedåt i en bred kon och sticker också ut på väggen. Utrustad med en GU10-sockel för alla typer av ljuskällor. Vi rekommenderar energieffektiva LED-lampor med GU10-sockel.
 • Wever & Ducré Lighting WEVER & DUCRÉ Dro 3.0 Golvlampa svart och vit

  Wever & Ducré Lighting WEVER & DUCRÉ Dro 3.0 Golvlampa svart och vit
  Puristiskt designad Dro golvlampa med skärm av opalglas Den svepande linjen i basen på Dro golvlampa övergår i en smal ramstång med en liten platta i änden, på vilken ett handblåst, nästan sfäriskt lampglas sitter tronande. Opalglaset ger allround, bländfri ljusfördelning, vilket gör att Dro kan belysa alla områden. Med dimmerbrytaren på kabeln kan ljusintensiteten varieras efter behov och på så sätt skapa önskad atmosfär.
 • Wever & Ducré Lighting WEVER & DUCRÉ Ray mini 1.0 vägglampa vit

  Wever & Ducré Lighting WEVER & DUCRÉ Ray mini 1.0 vägglampa vit
  Snyggt designad vägglampa Ray mini 1.0 Vägglampan Ray mini 1.0 är gjord av pulverlackerad, borstad aluminium och ser nästan obetydlig ut tills dess ljus tänds. Lampan som sätts in i GU10- uttag (ingår ej) avger sitt ljus direkt nedåt och belyser omgivningen försiktigt. En LED-lampa med GU10-uttag kan också användas för att spara energi. Placerad individuellt, i en duo eller i rad - Ray mini 1.0 vägglampa är ett elegant tillskott till ett modernt belysningskoncept.
 • Wever & Ducré Lighting WEVER & DUCRÉ Dro 2.0 Pendel 19,5 cm svart/vit

  Wever & Ducré Lighting WEVER & DUCRÉ Dro 2.0 Pendel 19,5 cm svart/vit
  Förtrollande hänglampa Dro: diskret skönhet av glas Hänglampan Dro med sin lilla runda skärm och svarta textilkabel som upphängning imponerar med sin tidlöst eleganta look, som kan harmoniseras med många olika inredningsstilar. Glasskärmen är tillverkad av blåst glas som har fått sin dekorativa form för hand. Den opala glasskärmen sprider bländfritt ljus i alla riktningar och lyser upp rummet på ett underbart sätt. En pendelarmatur som passar lika bra för allmänbelysning som för områdesbelysning. Upphängningen kan endast justeras under installationen, så det är också möjligt att hänga flera lampor i en grupp på olika höjder. Detta skapar en ljusfylld ensemble.
 • Wever & Ducré Lighting WEVER & DUCRÉ Mirro golvlampa 2.0 svart/guld

  Wever & Ducré Lighting WEVER & DUCRÉ Mirro golvlampa 2.0 svart/guld
  Imponerande golvlampa Mirro med spegeleffekt Om du letar efter en speciell ljuskälla för ditt vardagsrum eller sovrum är Mirro golvlampa det perfekta alternativet. Från sin modernt designade svartmetallram stiger en metallskiva in i rummet, i vilken uttag för lampan som ska användas är inbäddat i mitten. En titt på aluminiumskivan, som är svart å ena sidan och blank å andra sidan, och det blir tydligt för betraktaren att namnet på lampan valdes baserat på det engelska ordet "mirror", eftersom alla objekt inom räckhåll är reflekteras i den blanka ytan. Med Mirro kan du skapa behaglig stämningsbelysning med en glamorös extra effekt. Eftersom ljuskällor är z. B. huvudspegellampor idealiska (se tillbehör). - Utrustad med en fotbrytare på kabeln för bekväm användning
 • Wever & Ducré Lighting WEVER & DUCRÉ Mirro 1.0 vägg 30cm svart/guld

  Wever & Ducré Lighting WEVER & DUCRÉ Mirro 1.0 vägg 30cm svart/guld
  Rund vägglampa Mirro med reflekterande ljuseffekt Den runda vägglampan Mirro är en absolut höjdpunkt för väggar i vardagsrum och korridorer.Namnet antyder kopplingen till det engelska ordet för spegel - spegel - och en blick på lampan räcker för att se orsaken till det. Skärmen består av en blank lackerad metallskiva där ljuset från lampan i mitten reflekteras effektivt. Accentbelysning med en magisk känsla, som förstärks av det ensidiga snittet i rutan, så att en extra ljuseffekt dyker upp på väggen. Lampan kan placeras på ett sådant sätt att snittet är på önskad plats. Om flera lampor placeras i rad eller i rummet kan en uppfriskande ljuseffekt uppnås genom att snittet justeras annorlunda.
 • Wever & Ducré Lighting WEVER & DUCRÉ Box 1.0 PAR16 taklampa vit

  Wever & Ducré Lighting WEVER & DUCRÉ Box 1.0 PAR16 taklampa vit
  Box taklampa för accentbelysning En vacker kub med modern färg- och formdesign sätter accenter - så kan effekten av Box taklampa beskrivas i en mening. Oavsett om den används enskilt för att skapa en stämning i ett visst område eller i rader, till exempel för att belysa en korridor eller trappuppgång, passar Box perfekt in i många moderna belysningskoncept. Utrustad med en GU10-sockel: Alla typer av ljuskällor - inklusive ekonomiska LED-lampor - med en GU10-sockel kan användas.
 • Wever & Ducré Lighting WEVER & DUCRÉ Cone LED-hänglampa vit

  Wever & Ducré Lighting WEVER & DUCRÉ Cone LED-hänglampa vit
  LED-pendellampa Cone med fascinerande skärmdesignDen långa kägelformade aluminiumskärmen i kombination med det inre glaset på LED-pendellampan Cone skapar en fantastisk ljuseffekt.Cone kan hängas av en gång. Upphängningen av Cone kan förkortas en gång. Placerad enskilt är pendelarmaturen Cone redan en succé; upphängd som duo eller som ensemble med flera armaturer på olika höjder avslöjas dess speciella charm ännu mer.- dimbar (extern)
 • Wever & Ducré Lighting WEVER & DUCRÉ Dro 2.0 bordslampa svart och vit

  Wever & Ducré Lighting WEVER & DUCRÉ Dro 2.0 bordslampa svart och vit
  Sfärisk Dro bordslampa - en ljusstark accent Ljuskällan Dro bordslampa har ett dekorativt handblåst lampglas som vilar på små svarta fötter, vilket säkerställer en allsidig ljusfördelning. Oavsett var Dro bordslampa placeras - på fönsterbrädan i vardagsrummet, på en byrå i sovrummet eller på nattduksbordet - skapar den en ljus, stämningsfull accent var den än placeras. Den svarta textilkabeln är försedd med en dimmerbrytare som gör det möjligt att dimra belysningen efter behov och anpassa den till individuella behov.
 • Wever & Ducré Lighting WEVER & DUCRÉ Mirro 2.0 Pendel 250cm svart/krom

  Wever & Ducré Lighting WEVER & DUCRÉ Mirro 2.0 Pendel 250cm svart/krom
  Fascinerande pendellampa Mirro 2.0 - svart/krom Pendellampan Mirro, vars skivformade metallskärm är svartlackerad (ovansida) och blankt kromad (undersida), garanterar ett särskilt briljant ljusflöde med olika reflektioner. Det innebär att både den använda lampan och föremål under lampan - t.ex. på ett bord - reflekteras i skärmen. Metallskivan är skuren i ena sidan så att lite ljus också kan spridas mot taket. Upphängningshöjden kan endast anges när armaturen är installerad (max. 250 cm).
 • Wever & Ducré Lighting WEVER & DUCRÉ Palos 3.0 Vägglampa 3 000K svart

  Wever & Ducré Lighting WEVER & DUCRÉ Palos 3.0 Vägglampa 3 000K svart
  Modern LED-vägglampa Palos 3.0 för utomhusbruk, ensidig fördelning, platt kubisk form Palos 3.0 LED-väggarmatur för utomhusbruk, som har en minimalistisk, kantig form och en monokrom finish, passar in i alla moderna miljöer - längs fasaden eller intill entrén på en privatbostad eller en kommersiell byggnad. Kroppen är formad som en platt kub av gjuten aluminium och utrustad med varmvita lysdioder på ena sidan. Beroende på orienteringen kan man uppnå en uppåtriktad wallwashing-effekt eller nedåtriktad belysning. - Skyddsklass: IP65 - Optik med bred översvämning - inkl. styrväxel - externt fasdimbar
 • Wever & Ducré Lighting WEVER & DUCRÉ Hexo mini 2.0 vägglampa 20cm svart

  Wever & Ducré Lighting WEVER & DUCRÉ Hexo mini 2.0 vägglampa 20cm svart
  Hexo mini 2.0 vägglampa - svart pulverlackerad och borstad Den attraktiva Hexo mini 2.0 vägglampan är det perfekta belysningstillbehöret för stämningsfull extra belysning i många inredningsstilar. Den är helt tillverkad av aluminium och utrustad med två socklar (GU10), i vilka alla ljuskällor med motsvarande sockel - inklusive energieffektiva LED-lampor - kan sättas in. Ljuset sprids jämnt uppåt och nedåt och skapar dekorativa accenter på väggen.
 • Wever & Ducré Lighting WEVER & DUCRÉ Miles 3.0 Vägg 30x30cm marmor vit

  Wever & Ducré Lighting WEVER & DUCRÉ Miles 3.0 Vägg 30x30cm marmor vit
  Rektangulär LED-vägglampa Miles - vitmarmorerad LED-vägglampan Miles med sin enkla vinkelform, som är tillverkad av metall, får sin exklusiva look från den vita marmorplattan. Miles sprider ljuset från de inbyggda LED-lamporna indirekt på väggen och ger en effektiv och - tack vare den varmvita ljusfärgen - även mycket mysig extrabelysning. Ljusintensiteten kan justeras till önskad nivå med en extern dimmer - Mycket bra färgåtergivning - LED-drivdon ingår
 • Wever & Ducré Lighting WEVER & DUCRÉ J.J.W. 02 Vägglampa 18,8 cm guld

  Wever & Ducré Lighting WEVER & DUCRÉ J.J.W. 02 Vägglampa 18,8 cm guld
  Guldfärgad vägglampa J.J.W. 02 Den guldfärgat lackerade vägglampan J.J.W. 02 är en extra ljuskälla som utmärker sig när det gäller utseende och ljuseffekt. Dess dekorativa form, som är resultatet av den terrassliknande placeringen av de enskilda skärmelementen, är slående och har också ett mycket positivt inflytande på ljusutsläppet, som riktas både uppåt och nedåt. En vägglampa som med sitt fascinerande utseende, både tänd och släckt, förhöjer alla bostadsutrymmen - och även cateringlokaler.
 • Wever & Ducré Lighting WEVER & DUCRÉ Palos 3.0 Vägglampa 3 000K antracit

  Wever & Ducré Lighting WEVER & DUCRÉ Palos 3.0 Vägglampa 3 000K antracit
  Modern LED-vägglampa Palos 3.0 för utomhusbruk, ensidig fördelning, platt kubisk form Palos 3.0 LED-väggarmatur för utomhusbruk, som har en minimalistisk, kantig form och en monokrom finish, passar in i alla moderna miljöer - längs fasaden eller intill entrén på ett privat hus eller en kommersiell byggnad. Kroppen är formad som en platt kub av gjuten aluminium och utrustad med varmvita lysdioder på ena sidan. Beroende på orienteringen kan man uppnå en uppåtriktad wallwashing-effekt eller nedåtriktad belysning. - Skyddsklass: IP65 - Optik med bred översvämning - inkl. styrväxel - externt fasdimbar
 • Wever & Ducré Lighting WEVER & DUCRÉ Mirro 1.0 vägg m. arm svart/krom

  Wever & Ducré Lighting WEVER & DUCRÉ Mirro 1.0 vägg m. arm svart/krom
  Mirro vägglampa med spegeleffekt, svart/krom Tack vare sin breda projektion kan vägglampan Mirro även placeras på väggen ovanför ett bord och ge en briljant belysning. Namnet, som förmodligen kommer från det engelska ordet "mirror", kommer från den kromade undersidan av skärmskivan i metall. Ovansidan är däremot svartlackerad. Ljuskällan, ljuset den avger och även föremål som placeras på ett bord reflekteras på ett attraktivt sätt. Vägglampan försörjs med nödvändig ström via en plug-in-kabel, och en dimmerbrytare är också ansluten till kabeln, som kan användas för att ställa in önskad ljusintensitet.
 • Wever & Ducré Lighting WEVER & DUCRÉ Palos 2.0 vägglampa 3 000K brons

  Wever & Ducré Lighting WEVER & DUCRÉ Palos 2.0 vägglampa 3 000K brons
  Modern LED-väggarmatur Palos 2.0 för utomhusbruk, två flammor upp/ned, frontskyddad Med behagligt indirekt ljus och en monokrom, kantig design är Palos 2.0 utomhusväggarmatur i aluminium ett elegant val för moderna bostads- och affärsbyggnader. Över- och undersidan är utrustade med varmvita lysdioder, vars ljus skyddas av den horisontella T-formen på framsidan. Detta ger en mjuk belysning utan bländning. - Skyddsklass: IP65 - Optik för breda översvämningar - inkl. styrväxel - externt fasdimbar
 • Wever & Ducré Lighting WEVER & DUCRÉ Palos Carré 1.0 3 000 K 90cm brons

  Wever & Ducré Lighting WEVER & DUCRÉ Palos Carré 1.0 3 000 K 90cm brons
  LED-patrullgångsarmatur Palos Carré 1.0 med vinklat huvud, ensidig ljusfördelningMed sin kantiga, monokroma design och behagliga ljuseffekt övertygar LED-patrullgångsarmaturen Palos Carré 1.0 i alla moderna miljöer. Den är tillverkad av pressgjuten aluminium i en slank kubform; den linjära designen pryder hela armaturen - från monteringsplattan över stommen till det utskjutande huvudet på sidan. Det senare rymmer lysdioderna på undersidan, vars varmvita ljus avges nedåt, så att pollararmaturens struktur betonas och en behaglig belysning av den omgivande markytan skapas.- Skyddsklass: IP65- bredflödesoptik- inkl. styrväxel- externt fasdimringsbar- med monteringsplatta för skruvning (skruvar ingår ej)
 • Wever & Ducré Lighting WEVER & DUCRÉ Palos 2.0 vägglampa 3 000K svart

  Wever & Ducré Lighting WEVER & DUCRÉ Palos 2.0 vägglampa 3 000K svart
  Modern LED-vägglampa Palos 2.0, två flammor upp/ner, frontskyddad Med behagligt indirekt ljus och en monokrom, kantig design är Palos 2.0 utomhusväggarmatur i aluminium ett elegant val för moderna bostads- och affärsbyggnader. Över- och undersidan är utrustade med varmvita lysdioder vars ljus skyddas av den horisontella T-formen på framsidan. Detta ger en mjuk belysning utan bländning. - Skyddsklass: IP65 - Optik för breda översvämningar - inkl. styrväxel - externt fasdimbar
 • Wever & Ducré Lighting WEVER & DUCRÉ Palos Round 2.0 3 000 K 90cm svart

  Wever & Ducré Lighting WEVER & DUCRÉ Palos Round 2.0 3 000 K 90cm svart
  LED-pollararmatur Palos Round 2.0 med runt huvud, ljusfördelning på båda sidorDen nedåtriktade LED-pollararmaturen Palos Round 2.0 ger ett behagligt, varmvitt ljus åt både fram- och baksidan. Pollararmaturens struktur är tillverkad av pressgjuten aluminium och är uppdelad i en monteringsbas och kropp i rektangulär form samt ett toppmonterat huvud, som är cirkulärt i design och avger ljus på båda sidor av kroppen. Här är lysdioderna integrerade på undersidan. Särskilt modernt utformade utomhusinstallationer kan kompletteras perfekt med Palos Round 2.0- skyddsklass: IP65- bredstrålande optik- inkl. driftdon- externt fasdimringsbar- med monteringsplatta för skruvning (skruvar ingår ej)
 • Wever & Ducré Lighting WEVER & DUCRÉ Palos Carré 2.0 3 000 K 90cm svart

  Wever & Ducré Lighting WEVER & DUCRÉ Palos Carré 2.0 3 000 K 90cm svart
  LED-gångvägsarmatur Palos Carré 2.0 med vinklat huvud, dubbelsidig ljusfördelning LED-gångvägsarmaturen Palos Carré 2.0 ger en behaglig, varmvit belysning av en gångväg eller uppfart samt det intilliggande grönområdet. En modern, platt kuboid design av gjuten aluminium i monokrom finish pryder monteringsfoten, stommen och huvudet. Det senare har utlopp fram och bak och är utrustat med LED på undersidan, vilket inte bara garanterar elegant belysning för moderna miljöer, utan också skickligt iscensätter pollararmaturens struktur.- Skyddsklass: IP65- Wide-flood-optik- inkl. driftdon- externt fasdimringsbar- med monteringsplatta för skruvning (skruvar ingår ej)
 • Wever & Ducré Lighting WEVER & DUCRÉ Ray 2.0 PAR16 hängande lampa aluminium/svart

  Wever & Ducré Lighting WEVER & DUCRÉ Ray 2.0 PAR16 hängande lampa aluminium/svart
  Rak pendel Ray Med sin enfärgade, cylindriska skärm sätter Ray accenter i alla rum. Skärmen är tillverkad av pulverlackerad och borstad aluminium och är försedd med en GU10-lampa (ingår ej). Ljuskällan lyser direkt nedåt och är därför idealisk för belysning av barer, diskar eller receptionsdiskar. Monterad som en enda lampa eller i en rad gör Ray-pendellampan alltid en fin figur. Det puristiska utseendet gör att pendellampan även i många år framöver kommer att se modern och passande ut.
 • Wever & Ducré Lighting WEVER & DUCRÉ Palos Round 2.0 90cm antracit

  Wever & Ducré Lighting WEVER & DUCRÉ Palos Round 2.0 90cm antracit
  LED-pollararmatur Palos Round 2.0 med runt huvud, ljusfördelning på båda sidorDen nedåtriktade LED-pollararmaturen Palos Round 2.0 ger ett behagligt, varmvitt ljus åt både fram- och baksidan. Pollararmaturens struktur är tillverkad av pressgjuten aluminium och är uppdelad i en monteringsbas och kropp i rektangulär form samt ett toppmonterat huvud, som är cirkulärt i design och avger ljus på båda sidor av kroppen. Här är lysdioderna integrerade på undersidan. Särskilt modernt utformade utomhusinstallationer kan kompletteras perfekt med Palos Round 2.0- skyddsklass: IP65- bredstrålande optik- inkl. driftdon- externt fasdimringsbar- med monteringsplatta för skruvning (skruvar ingår ej)
 • Wever & Ducré Lighting WEVER & DUCRÉ Palos Round 1.0 3 000 K 90cm brons

  Wever & Ducré Lighting WEVER & DUCRÉ Palos Round 1.0 3 000 K 90cm brons
  LED-pollararmatur Palos Round 1.0 med halvcirkelformat huvud, ensidig ljusfördelningLED-pollararmaturen Palos Round 1.0 kan kombineras på många sätt och ger ett behagligt ljus i moderna miljöer. Konstruktionen är tillverkad av pressgjuten aluminium med monokrom finish och består av en bas och kropp i rektangulär form och ett litet huvud. Den senare har en halvcirkelformad front och är utrustad med lysdioder på undersidan. Dessa avger varmvitt ljus nedåt så att man kan uppnå en bländfri belysning av gångvägen, uppfarten eller entrén. - Kapslingsklass: IP65- bredstrålande optik- inkl. driftdon- externt fasdimringsbar- med monteringsplatta för fastskruvning (skruvar ingår ej)
 • Wever & Ducré Lighting WEVER & DUCRÉ Scava 1.0 strålkastare svart 3 000K

  Wever & Ducré Lighting WEVER & DUCRÉ Scava 1.0 strålkastare svart 3 000K
  LED-wallwasher Scava 1.0 i skålformWallwasher Scava 1.0 erbjuder behaglig, indirekt omgivande belysning över väggar och tak, i kombination med en absolut tidlös design. Kroppen är utformad som en aluminiumskål öppen upptill, som är täckt med en opal diffusor. Ljuset från de integrerade LED-lamporna ger en mjuk wallwash-effekt. Som väggfäste används en kuboid som lutar nedåt på framsidan. Förutom vardagsrum kan även offentliga lounger, hotellkorridorer och gallerier belysas stilfullt med Scava 1.0.- inkl. driftdon- externt dimbar (fasavbrott)- bra färgåtergivning: CRI > 90
 • Wever & Ducré Lighting WEVER & DUCRÉ Scava 1.0 vägg svart/guld 3 000K

  Wever & Ducré Lighting WEVER & DUCRÉ Scava 1.0 vägg svart/guld 3 000K
  LED-wallwasher Scava 1.0 i skålformWallwasher Scava 1.0 erbjuder behaglig, indirekt omgivande belysning över väggar och tak, i kombination med en absolut tidlös design. Kroppen är utformad som en aluminiumskål öppen upptill, som är täckt med en opal diffusor. Ljuset från de integrerade LED-lamporna ger en mjuk wallwash-effekt. Som väggfäste används en kuboid som lutar nedåt på framsidan. Förutom vardagsrum kan även offentliga lounger, hotellkorridorer och gallerier belysas stilfullt med Scava 1.0.- inkl. driftdon- externt dimbar (fasavbrott)- bra färgåtergivning: CRI > 90
 • Wever & Ducré Lighting WEVER & DUCRÉ Scava 1.0 vägg svart/guld 2 700 K

  Wever & Ducré Lighting WEVER & DUCRÉ Scava 1.0 vägg svart/guld 2 700 K
  LED-wallwasher Scava 1.0 i skålformWallwasher Scava 1.0 erbjuder behaglig, indirekt omgivande belysning över väggar och tak, i kombination med en absolut tidlös design. Kroppen är utformad som en aluminiumskål öppen upptill, som är täckt med en opal diffusor. Ljuset från de integrerade LED-lamporna ger en mjuk wallwash-effekt. Som väggfäste används en kuboid som lutar nedåt på framsidan. Förutom vardagsrum kan även offentliga lounger, hotellkorridorer och gallerier belysas stilfullt med Scava 1.0.- inkl. driftdon- externt dimbar (fasavbrott)- bra färgåtergivning: CRI > 90
 • Wever & Ducré Lighting WEVER & DUCRÉ Finlin 2,0 vägg svart/guld 3 000K

  Wever & Ducré Lighting WEVER & DUCRÉ Finlin 2,0 vägg svart/guld 3 000K
  Smal, symmetrisk LED-väggarmatur Finlin 2.0 i svart och guld med indirekt ljus Som en behaglig, flexibelt orienterbar och kombinerbar ljuskälla övertygar väggarmaturen Finlin 2.0 särskilt i moderna miljöer. Dess LED-lampor är riktade mot väggen i ett stavformat armaturelement med ädel guldfinish. Det svarta väggfästet delar elementet i två lika långa sektioner. Finlin 2.0 kan riktas vertikalt eller horisontellt, eller i en grupp med flera armaturer i serien, och ger individuellt utformad accent- och tilläggsbelysning. - inkl. driftdon - externt dimbar (phase cut) - god färgåtergivning: CRI = 90
 • Wever & Ducré Lighting WEVER & DUCRÉ Finlin 1,0 vägg svart/guld 3 000K

  Wever & Ducré Lighting WEVER & DUCRÉ Finlin 1,0 vägg svart/guld 3 000K
  Smal Finlin 1.0 LED-vägglampa i svart och guld med indirekt ljus Med sin smala, minimalistiska design och trendiga färgskala är Finlin 1.0 LED-vägglampa en banbrytande ljuskälla. Den är tillverkad av aluminium och består av ett svart, kubformat väggfäste och ett stavformat, gyllene ljuselement. Den korta änden av den senare styrs genom väggfästet och den långa delen är utrustad med lysdioder, vars ljus avges i riktning mot väggen och reflekteras därifrån in i rummet. Finlin 1.0 kan placeras och kombineras enligt individuella idéer - t.ex. vertikalt som en modern tolkning av en vägglampa eller i kreativa geometriska strukturer med flera armaturer i serien. - inkl. driftdon - externt dimbar (phase cut) - bra färgåtergivning: CRI = 90
 • Wever & Ducré Lighting WEVER & DUCRÉ Finlin 1,0 vägg svart/guld 2 700 K

  Wever & Ducré Lighting WEVER & DUCRÉ Finlin 1,0 vägg svart/guld 2 700 K
  Smal Finlin 1.0 LED-vägglampa i svart och guld med indirekt ljus Med sin smala, minimalistiska design och trendiga färgskala är Finlin 1.0 LED-vägglampa en banbrytande ljuskälla. Den är tillverkad av aluminium och består av ett svart, kubformat väggfäste och ett stavformat, guldfärgat ljuselement. Den korta änden av det senare styrs genom väggfästet och den långa delen är utrustad med lysdioder, vars ljus avges mot väggen och reflekteras därifrån in i rummet. Finlin 1.0 kan placeras och kombineras enligt individuella idéer - t.ex. vertikalt som en modern tolkning av en vägglampa eller i kreativa geometriska strukturer med flera armaturer i serien. - inkl. driftdon - externt dimbar (phase cut) - bra färgåtergivning: CRI = 90
 • Wever & Ducré Lighting WEVER & DUCRÉ Palos Carré 1.0 3 000 K 90cm svart

  Wever & Ducré Lighting WEVER & DUCRÉ Palos Carré 1.0 3 000 K 90cm svart
  LED-patrullgångsarmatur Palos Carré 1.0 med vinklat huvud, ensidig ljusfördelningMed sin kantiga, monokroma design och behagliga ljuseffekt övertygar LED-patrullgångsarmaturen Palos Carré 1.0 i alla moderna miljöer. Den är tillverkad av pressgjuten aluminium i en slank kubform; den linjära designen pryder hela armaturen - från monteringsplattan över stommen till det utskjutande huvudet på sidan. Det senare rymmer lysdioderna på undersidan, vars varmvita ljus avges nedåt, så att pollararmaturens struktur betonas och en behaglig belysning av den omgivande markytan skapas.- Skyddsklass: IP65- bredflödesoptik- inkl. styrväxel- externt fasdimringsbar- med monteringsplatta för fastskruvning (skruvar ingår ej)
 • Wever & Ducré Lighting WEVER & DUCRÉ Palos 3.0 Vägglampa 3 000K brons

  Wever & Ducré Lighting WEVER & DUCRÉ Palos 3.0 Vägglampa 3 000K brons
  Modern LED-vägglampa Palos 3.0 för utomhusbruk, ensidig fördelning, platt kubisk form Palos 3.0 LED-väggarmatur för utomhusbruk, som har en minimalistisk, kantig form och en monokrom finish, passar in i alla moderna miljöer - längs fasaden eller intill entrén på en privatbostad eller en kommersiell byggnad. Kroppen är formad som en platt kub av gjuten aluminium och utrustad med varmvita lysdioder på ena sidan. Beroende på orienteringen kan man uppnå en uppåtriktad wallwashing-effekt eller nedåtriktad belysning. - Skyddsklass: IP65 - Optik för breda översvämningar - inkl. styrväxel - externt fasdimbar
 • Wever & Ducré Lighting WEVER & DUCRÉ Mirbi IP44 2.0 LED infälld lampa vinklad

  Wever & Ducré Lighting WEVER & DUCRÉ Mirbi IP44 2.0 LED infälld lampa vinklad
  Square Mirbi 2.0 infälld LED-lampa för taket Den infällda LED-lampan Square Mirbi är ett perfekt tillbehör för ett modernt belysningskoncept: Den är skyddad mot vattenstänk - IP44 - och lämpar sig därför även för användning i våtutrymmen som badrum eller bastu. Den attraktiva diffusorn sprider bländfritt ljus i alla riktningar. Vid behov kan ljuset dämpas med en dimmer (ingår ej) - Max. taktjocklek: 2-25 mm - Mycket bra färgåtergivning
 • Wever & Ducré Lighting WEVER & DUCRÉ Roomor bordslampa 1.0 röd

  Wever & Ducré Lighting WEVER & DUCRÉ Roomor bordslampa 1.0 röd
  Roomor bordslampa - i attraktivt rött med vit skärm inuti Roomor bordslampa av aluminium imponerar med sin tidlöst vackra form och dekorativa färgsättning: både ramen och skärmen är målade i en rik, varm nyans av rött, vilket gör Roomor bordslampa till ett omedelbart blickfång. Skärmens insida är vit så att ljuset från glödlampan kan reflekteras perfekt. En ljuskälla som är idealisk för en mängd olika belysningsuppgifter i moderna vardagsrum. Roomor är utrustad med en lång stickkabel med integrerad på/av-brytare.
 • Wever & Ducré Lighting WEVER & DUCRÉ Ray 2.0 PAR16 hänglampa vit/vit

  Wever & Ducré Lighting WEVER & DUCRÉ Ray 2.0 PAR16 hänglampa vit/vit
  Rak hängande lampa Ray Med sin monokroma, cylindriska nyans sätter Ray accenter i varje rum. Skärmen är gjord av pulverlackerad och borstad aluminium och är utrustad med en GU10-lampa (ingår ej). Ljuskällan lyser direkt nedåt och kan underbart belysa barer, diskar eller mottagningsräknare. Som en singel eller monterad i rad skär Ray- pendellampa alltid en fin figur. Det puristiska utseendet gör att hänglampan kan se modern ut och passar under många år framöver.
 • Wever & Ducré Lighting WEVER & DUCRÉ Deep Adjust infälld 2 700K svart

  Wever & Ducré Lighting WEVER & DUCRÉ Deep Adjust infälld 2 700K svart
  Infälld LED-taklampa Deep Adjust: kan vridas 35°, roteras 355° Den infällda LED-taklampan Deep Adjust är idealisk för variabel takbelysning i privata och kommersiella utrymmen. Med ett svängområde på 35° och ett rotationsområde på 355° möjliggör den flexibelt justerbar ljusriktning. Deep Adjust kan installeras i tak med en tjocklek på 4-30 mm och kräver ett förkopplingsdon för drift, som måste beställas separat via tillbehören eftersom det inte ingår i armaturen - Utstrålningsvinkel: 36
 • Wever & Ducré Lighting WEVER & DUCRÉ Deep 1.0 LED dim-mot-värme svart

  Wever & Ducré Lighting WEVER & DUCRÉ Deep 1.0 LED dim-mot-värme svart
  LED-inbyggnadslampa Deep för tak upp till max. 3 cm tjocklek: dim till varm Den runda inbyggnadslampan Deep ger både effektiv och ekonomisk grundbelysning tack vare energieffektiva LED och kan dessutom dimmas i färgtemperatur med funktionen "dim till varm" för att skapa exakt önskad atmosfär, till och med levande ljus. En dimbar ballast krävs (ingår ej). Ett lämpligt EVG finns som tillbehör - Utstrålningsvinkel: 36° - Mycket bra färgåtergivning Ra >95
 • Wever & Ducré Lighting WEVER & DUCRÉ Mirbi IP44 1.0 LED infälld lampa rund

  Wever & Ducré Lighting WEVER & DUCRÉ Mirbi IP44 1.0 LED infälld lampa rund
  Rund infälld LED-taklampa Mirbi 1.0 - dimbar Denna infällda taklampa Mirbi 1.0 är även avsedd för användning i badrum och andra rum där det förekommer fukt tack vare skyddsklass IP44 (stänkvattenskydd). Den moderna, delvis klara och delvis opala plastskärmen, som avger varmvitt ljus runt om, har en särskilt dekorativ effekt. En infälld taklampa som kan harmonisera med många inredningsstilar. Ljusintensiteten kan regleras med en extern dimmer. - Takets tjocklek: 2-25 mm - mycket bra färgåtergivning
 • Wever & Ducré Lighting WEVER & DUCRÉ Deep 1.0 LED dim-to-warm vit

  Wever & Ducré Lighting WEVER & DUCRÉ Deep 1.0 LED dim-to-warm vit
  Deep LED-inbyggnadsarmatur för tak med en tjocklek på max. 3 cm: dimma till varmtDen runda Deep-inbyggnadsarmaturen ger tack vare energieffektiva lysdioder en effektiv och ekonomisk omgivande belysning och kan även dämpas i färgtemperatur till den önskade atmosfären, till och med till stearinljus, med hjälp av funktionen "dimma till varmt".En dimbar förkopplingsenhet krävs (ingår inte). Ett passande EKS finns som tillbehör.- Strålningsvinkel: 36°- Mycket god färgåtergivning Ra >95
 • Wever & Ducré Lighting WEVER & DUCRÉ Deep Adjust Petit inbyggd 927 vit

  Wever & Ducré Lighting WEVER & DUCRÉ Deep Adjust Petit inbyggd 927 vit
  Vridbar infälld LED-taklampa Deep Adjust petit, 2.700 K Den infällda LED-taklampan Deep Adjust petit, som passar för tak med en maximal tjocklek på tre cm, kan användas för en mängd olika belysningsuppgifter i hela vardagsrummet. Det djupt infällda armaturhuvudet kan vridas 355° och svängas 35° så att ljusriktningen alltid kan väljas fritt och enskilda föremål eller rumsvinklar kan framhävas. Ett förkopplingsdon ingår inte i leveransen. Det måste köpas separat via tillbehören - Utstrålningsvinkel: 34°
 • Wever & Ducré Lighting WEVER & DUCRÉ Deep 1.0 Infälld lampa 2 700K svart

  Wever & Ducré Lighting WEVER & DUCRÉ Deep 1.0 Infälld lampa 2 700K svart
  Rund LED-inbyggnadslampa Djup - ljus färg varmvit LED-inbyggnadslampa Deep är avsedd för installation i tak med en tjocklek på 4-30 mm och belyser individuellt ett specialområde eller i rader eller grupper för att belysa större ytor. En ballast krävs (ingår ej). En lämplig LED-förkoppling kan erhållas från tillbehören. Strålvinkel: 36 °
 • Wever & Ducré Lighting WEVER & DUCRÉ Deep Adjust spot dim-to-warm svart

  Wever & Ducré Lighting WEVER & DUCRÉ Deep Adjust spot dim-to-warm svart
  Deep Adjust LED-inbyggnadslampa med dim-till-varm-funktionDep Adjust LED-inbyggnadslampa har många imponerande funktioner som gör den oumbärlig för ett modernt belysningskoncept. Dess armaturhuvud kan roteras 355° och svängas 35° så att ljuset kan användas målinriktat, till exempel för att lysa direkt på ett föremål i rummet eller för att belysa mörka hörn i rummet. Färgtemperaturen ändras från varmvitt till mysigt stearinljus när den dämpas (dimmer ingår inte).Obs: Ingen förkopplingsenhet ingår (beställ separat via tillbehör).- Max. tjocklek i taket: 4-30 mm- Strålningsvinkel: 36°- Mycket god färgåtergivning Ra >95
 • Wever & Ducré Lighting WEVER & DUCRÉ Deep Adjust infälld 2 700K vit

  Wever & Ducré Lighting WEVER & DUCRÉ Deep Adjust infälld 2 700K vit
  LED-inbyggnadslampa Djupjustering: vridbar 35 °, vridbar 355 ° Deep Adjust LED-takinbyggnadslampa är idealisk för variabel justerbar takbelysning i privata och affärsområden. Med ett vridningsområde på 35 ° och ett rotationsområde på 355 ° är en flexibel justerbar ljusinriktning möjlig. Deep Adjust kan installeras i tak med en tjocklek på 4-30 mm och kräver en ballast för drift, som måste beställas separat från tillbehören, eftersom den inte ingår i armaturens leveransomfång. Strålvinkel: 36 °
 • Wever & Ducré Lighting WEVER & DUCRÉ Palos Round 1.0 3 000 K 90cm svart

  Wever & Ducré Lighting WEVER & DUCRÉ Palos Round 1.0 3 000 K 90cm svart
  LED-pollararmatur Palos Round 1.0 med halvcirkelformat huvud, ensidig ljusfördelningLED-pollararmaturen Palos Round 1.0 kan kombineras på många sätt och ger ett behagligt ljus i moderna miljöer. Konstruktionen är gjord av pressgjuten aluminium med en monokrom finish och består av en bas och kropp i rektangulär form och ett litet huvud. Det senare har en halvcirkelformad front och är försett med lysdioder på undersidan. Dessa avger varmvitt ljus nedåt så att man kan uppnå en bländfri belysning av gångvägen, uppfarten eller entrén. - Kapslingsklass: IP65- bredstrålande optik- inkl. driftdon- externt fasdimringsbar- med monteringsplatta för fastskruvning (skruvar ingår ej)
 • Wever & Ducré Lighting WEVER & DUCRÉ Deep Adjust Spot dim-att-värma vit

  Wever & Ducré Lighting WEVER & DUCRÉ Deep Adjust Spot dim-att-värma vit
  Deep Adjust infälld LED-taklampa med dim-to-warm-funktion Den infällda LED-taklampan Deep Adjust har många imponerande egenskaper som gör den oumbärlig för ett modernt belysningskoncept. Armaturhuvudet kan roteras 355° och vridas 35° så att ljuset kan användas målinriktat, t.ex. för att direkt belysa ett föremål i rummet eller för att lysa upp mörka hörn i rummet. Färgtemperaturen ändras från varmvitt till mysigt stearinljus när den dimras (dimmer ingår ej). Obs: Inget förkopplingsdon ingår (beställ separat via tillbehör) - max. taktjocklek: 4-30 mm - spridningsvinkel: 36° - mycket bra färgåtergivning Ra >95
 • Wever & Ducré Lighting WEVER & DUCRÉ Palos 1.0 Vägglampa 3 000K antracit

  Wever & Ducré Lighting WEVER & DUCRÉ Palos 1.0 Vägglampa 3 000K antracit
  Modern LED-vägglampa Palos 1.0, enkel flamma, frontskyddad Väggarmaturen Palos 1.0 övertygar som en behaglig, indirekt ljuskälla och arkitektoniskt designelement för moderna bostads- och affärsbyggnader. Utomhusväggsarmaturen placeras längs fasaden eller bredvid entrén och ger en mjuk, varmvit belysning. De varmvita lysdioderna är integrerade på ena sidan av aluminiumkroppen - beroende på behov kan de riktas uppåt eller nedåt. Tack vare den horisontella L-formen skyddas ljuset från framsidan för att undvika bländning. - Skyddsklass: IP65 - Optik för breda översvämningar - inkl. styrväxel - externt fasdimbar
 • Wever & Ducré Lighting WEVER & DUCRÉ Palos Round 2.0 3 000 K 90cm brons

  Wever & Ducré Lighting WEVER & DUCRÉ Palos Round 2.0 3 000 K 90cm brons
  LED-pollararmatur Palos Round 2.0 med runt huvud, ljusfördelning på båda sidorDen nedåtriktade LED-pollararmaturen Palos Round 2.0 ger ett behagligt, varmvitt ljus åt både fram- och baksidan. Pollararmaturens struktur är tillverkad av pressgjuten aluminium och är uppdelad i en monteringsbas och kropp i rektangulär form samt ett toppmonterat huvud, som är cirkulärt i design och avger ljus på båda sidor av kroppen. Här är lysdioderna integrerade på undersidan. Särskilt modernt utformade utomhusinstallationer kan kompletteras perfekt med Palos Round 2.0- skyddsklass: IP65- bredstrålande optik- inkl. driftdon- externt fasdimringsbar- med monteringsplatta för skruvning (skruvar ingår ej)
 • Wever & Ducré Lighting WEVER & DUCRÉ Palos Carré 2.0 3 000 K 90cm brons

  Wever & Ducré Lighting WEVER & DUCRÉ Palos Carré 2.0 3 000 K 90cm brons
  LED-gångvägsarmatur Palos Carré 2.0 med vinklat huvud, dubbelsidig ljusfördelning LED-gångvägsarmaturen Palos Carré 2.0 ger en behaglig, varmvit belysning av en gångväg eller uppfart samt det intilliggande grönområdet. En modern, platt kuboid design av gjuten aluminium i monokrom finish pryder monteringsfoten, stommen och huvudet. Det senare har utlopp fram och bak och är utrustat med LED på undersidan, vilket inte bara garanterar elegant belysning för moderna miljöer, utan också skickligt iscensätter pollararmaturens struktur.- Skyddsklass: IP65- Wide-flood-optik- inkl. driftdon- externt fasdimringsbar- med monteringsplatta för skruvning (skruvar ingår ej)
 • Wever & Ducré Lighting WEVER & DUCRÉ Ray 2.0 PAR16 hänglampa svart

  Wever & Ducré Lighting WEVER & DUCRÉ Ray 2.0 PAR16 hänglampa svart
  Upphängningslampa Ray. Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Wever & Ducré Lighting WEVER & DUCRÉ Palos Carré 2.0 3 000 K 90cm

  Wever & Ducré Lighting WEVER & DUCRÉ Palos Carré 2.0 3 000 K 90cm
  LED-gångvägsarmatur Palos Carré 2.0 med vinklat huvud, dubbelsidig ljusfördelning LED-gångvägsarmaturen Palos Carré 2.0 ger en behaglig, varmvit belysning av en gångväg eller uppfart samt det intilliggande grönområdet. En modern, platt kuboid design av gjuten aluminium i monokrom finish pryder monteringsfoten, stommen och huvudet. Det senare har utlopp fram och bak och är utrustat med LED på undersidan, vilket inte bara garanterar elegant belysning för moderna miljöer, utan också skickligt iscensätter pollararmaturens struktur.- Skyddsklass: IP65- Wide-flood-optik- inkl. driftdon- externt fasdimringsbar- med monteringsplatta för skruvning (skruvar ingår ej)
 • Wever & Ducré Lighting WEVER & DUCRÉ Palos Round 1.0 90cm antracit

  Wever & Ducré Lighting WEVER & DUCRÉ Palos Round 1.0 90cm antracit
  LED-pollararmatur Palos Round 1.0 med halvcirkelformat huvud, ensidig ljusfördelningLED-pollararmaturen Palos Round 1.0 kan kombineras på många sätt och ger ett behagligt ljus i moderna miljöer. Konstruktionen är gjord av pressgjuten aluminium med en monokrom finish och består av en bas och kropp i rektangulär form och ett litet huvud. Det senare har en halvcirkelformad front och är försett med lysdioder på undersidan. Dessa avger varmvitt ljus nedåt så att man kan uppnå en bländfri belysning av gångvägen, uppfarten eller entrén. - Kapslingsklass: IP65- bredstrålande optik- inkl. driftdon- externt fasdimringsbar- med monteringsplatta för fastskruvning (skruvar ingår ej)
 • Wever & Ducré Lighting WEVER & DUCRÉ Palos Carré 1.0 3 000 K 90cm

  Wever & Ducré Lighting WEVER & DUCRÉ Palos Carré 1.0 3 000 K 90cm
  LED-patrullgångsarmatur Palos Carré 1.0 med vinklat huvud, ensidig ljusfördelningMed sin kantiga, monokroma design och behagliga ljuseffekt övertygar LED-patrullgångsarmaturen Palos Carré 1.0 i alla moderna miljöer. Den är tillverkad av pressgjuten aluminium i en slank kubform; den linjära designen pryder hela armaturen - från monteringsplattan över stommen till det utskjutande huvudet på sidan. Det senare rymmer lysdioderna på undersidan, vars varmvita ljus avges nedåt, så att pollararmaturens struktur betonas och en behaglig belysning av den omgivande markytan skapas.- Skyddsklass: IP65- bredflödesoptik- inkl. styrväxel- externt fasdimringsbar- med monteringsplatta för fastskruvning (skruvar ingår ej)
 • Wever & Ducré Lighting WEVER & DUCRÉ Ray 2.0 PAR16 hänglampa koppar/svart

  Wever & Ducré Lighting WEVER & DUCRÉ Ray 2.0 PAR16 hänglampa koppar/svart
  Rak hängande lampa Ray Med sin monokroma, cylindriska nyans sätter Ray accenter i varje rum. Skärmen är gjord av pulverlackerad och borstad aluminium och är utrustad med en GU10-lampa (ingår ej). Ljuskällan lyser direkt nedåt och kan underbart belysa barer, diskar eller mottagningsräknare. Som en singel eller monterad i rad skär Ray- pendellampa alltid en fin figur. Det puristiska utseendet gör att hänglampan kan se modern ut och passar under många år framöver.
 • Wever & Ducré Lighting WEVER & DUCRÉ Dro 3.0 Bordslampa svart och vit

  Wever & Ducré Lighting WEVER & DUCRÉ Dro 3.0 Bordslampa svart och vit
  Tidlöst vacker bordslampa Dro i glas: accentbelysning med stil Den svartvita bordslampan Dro fångar blicken även när den inte är tänd, för med sin nästan sfäriska glasskärm som vilar på en dekorativt utformad svart metallram imponerar den med en tidlös estetik som förhöjer alla vardagsrum. När lampan tänds visar den sin fulla charm: det opala glaset avger starkt, bländfritt ljus från alla sidor, vilket gör den till ett blickfång på till exempel ett sideboard i matsalen eller på en hylla i vardagsrummet. Ljusintensiteten kan dämpas med hjälp av dimmerbrytaren som är integrerad i textilkabeln - Handgjord glasskärm
 • Wever & Ducré Lighting WEVER & DUCRÉ Mirro 2.0 vägg 45cm svart/krom

  Wever & Ducré Lighting WEVER & DUCRÉ Mirro 2.0 vägg 45cm svart/krom
  Rund vägglampa Mirro med reflekterande ljuseffekt Den runda vägglampan Mirro är en absolut höjdpunkt för väggar i vardagsrum och korridorer.Namnet antyder kopplingen till det engelska ordet för spegel - spegel - och en blick på lampan räcker för att se orsaken till det. Skärmen består av en blank lackerad metallskiva där ljuset från lampan i mitten reflekteras effektivt. Accentbelysning med en magisk känsla, som förstärks av det ensidiga snittet i rutan, så att en extra ljuseffekt dyker upp på väggen. Lampan kan placeras på ett sådant sätt att snittet är på önskad plats. Om flera lampor placeras i rad eller i rummet kan en uppfriskande ljuseffekt uppnås genom att snittet justeras annorlunda.
 • Wever & Ducré Lighting WEVER & DUCRÉ Mirro 1.0 vägg 30cm svart/krom

  Wever & Ducré Lighting WEVER & DUCRÉ Mirro 1.0 vägg 30cm svart/krom
  Rund vägglampa Mirro med reflekterande ljuseffekt Den runda vägglampan Mirro är en absolut höjdpunkt för väggar i vardagsrum och korridorer.Namnet antyder kopplingen till det engelska ordet för spegel - spegel - och en blick på lampan räcker för att se orsaken till det. Skärmen består av en blank lackerad metallskiva där ljuset från lampan i mitten reflekteras effektivt. Accentbelysning med en magisk känsla, som förstärks av det ensidiga snittet i rutan, så att en extra ljuseffekt dyker upp på väggen. Lampan kan placeras på ett sådant sätt att snittet är på önskad plats. Om flera lampor placeras i rad eller i rummet kan en uppfriskande ljuseffekt uppnås genom att snittet justeras annorlunda.
 • Wever & Ducré Lighting WEVER & DUCRÉ Ray mini 2.0 vägglampa vit

  Wever & Ducré Lighting WEVER & DUCRÉ Ray mini 2.0 vägglampa vit
  Dekorativ vägglampa Ray mini 2.0 - upp & ner Med uppåtriktat och nedåtriktat ljus ger vägglampan Ray mini 2.0 inte bara direkt och indirekt omgivande belysning, utan skapar också en mycket stämningsfull atmosfär i alla rum. Lamporna i de två GU10-socklarna ger en bred ljuskägla både uppåt och nedåt, vilket skapar ett attraktivt väggmönster. Placerade bredvid varandra med korta mellanrum kan en mycket dekorativ effekt uppnås.
 • Wever & Ducré Lighting WEVER & DUCRÉ Mirro 2.0 vägg45cm svart/guld

  Wever & Ducré Lighting WEVER & DUCRÉ Mirro 2.0 vägg45cm svart/guld
  Rund vägglampa Mirro med reflekterande ljuseffekt Den runda vägglampan Mirro är en absolut höjdpunkt för väggar i vardagsrum och korridorer.Namnet antyder kopplingen till det engelska ordet för spegel - spegel - och en blick på lampan räcker för att se orsaken till det. Skärmen består av en blank lackerad metallskiva där ljuset från lampan i mitten reflekteras effektivt. Accentbelysning med en magisk känsla, som förstärks av det ensidiga snittet i rutan, så att en extra ljuseffekt dyker upp på väggen. Lampan kan placeras på ett sådant sätt att snittet är på önskad plats. Om flera lampor placeras i rad eller i rummet kan en uppfriskande ljuseffekt uppnås genom att snittet justeras annorlunda.
 • Wever & Ducré Lighting WEVER & DUCRÉ Miles 3.0 rund vägg Ø 26cm svart

  Wever & Ducré Lighting WEVER & DUCRÉ Miles 3.0 rund vägg Ø 26cm svart
  Miles LED-vägglampa i platt, rund form Den runda Miles LED-vägglampan, som är tillverkad av aluminium och pulverlackerad i färg, har ett modernt och lite extravagant, elegant utseende. Ljuset avges indirekt och runt om i riktning mot väggen. Miles ser nästan ut som en liten sol, eftersom det bildas en ljuskorona runt skärmen när lampan tänds. Inkl. LED-drivdon. - högt färgåtergivningsindex - externt dimbar
 • Wever & Ducré Lighting WEVER & DUCRÉ Miles 3.0 rund vägg Ø 26cm vit

  Wever & Ducré Lighting WEVER & DUCRÉ Miles 3.0 rund vägg Ø 26cm vit
  Miles LED-vägglampa i platt, rund form Den runda Miles LED-vägglampan, som är tillverkad av aluminium och pulverlackerad i färg, har ett modernt och lite extravagant, elegant utseende. Ljuset avges indirekt och runt om i riktning mot väggen. Miles ser nästan ut som en liten sol, eftersom det bildas en ljuskorona runt skärmen när lampan tänds. Inkl. LED-drivdon. - högt färgåtergivningsindex - externt dimbar
 • Wever & Ducré Lighting WEVER & DUCRÉ Ray mini 1.0 vägglampa svart

  Wever & Ducré Lighting WEVER & DUCRÉ Ray mini 1.0 vägglampa svart
  Snyggt designad vägglampa Ray mini 1.0 Vägglampan Ray mini 1.0 är gjord av pulverlackerad, borstad aluminium och ser nästan obetydlig ut tills dess ljus tänds. Lampan som sätts in i GU10- uttag (ingår ej) avger sitt ljus direkt nedåt och belyser omgivningen försiktigt. En LED-lampa med GU10-uttag kan också användas för att spara energi. Placerad individuellt, i en duo eller i rad - Ray mini 1.0 vägglampa är ett elegant tillskott till ett modernt belysningskoncept.
 • Wever & Ducré Lighting WEVER & DUCRÉ Ray PAR16 taklampa svart

  Wever & Ducré Lighting WEVER & DUCRÉ Ray PAR16 taklampa svart
  Rund taklampa Ray tillverkad av aluminium Den diskreta runda taklampa Ray är - används individuellt eller i grupp - det perfekta valet för att belysa moderna vardagsrum och affärsområden. Ljuset från den djupt insatta GU10-lampan (ingår ej) släpps direkt nedåt. En ensam armatur kan användas för att ställa in accenter fulla av ljus, med arrangemang av flera strålar i grupper eller i rad, större områden kan belysas tillräckligt.
 • Wever & Ducré Lighting WEVER & DUCRÉ Ray PAR16 taklampa vit

  Wever & Ducré Lighting WEVER & DUCRÉ Ray PAR16 taklampa vit
  Rund taklampa Ray tillverkad av aluminium Den diskreta runda taklampa Ray är - används individuellt eller i grupp - det perfekta valet för att belysa moderna vardagsrum och affärsområden. Ljuset från den djupt insatta GU10-lampan (ingår ej) släpps direkt nedåt. En ensam armatur kan användas för att ställa in accenter fulla av ljus, med arrangemang av flera strålar i grupper eller i rad, större områden kan belysas tillräckligt.
 • Wever & Ducré Lighting WEVER & DUCRÉ Mirro 3.0 vägg 75cm svart/guld

  Wever & Ducré Lighting WEVER & DUCRÉ Mirro 3.0 vägg 75cm svart/guld
  Rund vägglampa Mirro med reflekterande ljuseffekt Den runda vägglampan Mirro är en absolut höjdpunkt för väggar i vardagsrum och korridorer.Namnet antyder kopplingen till det engelska ordet för spegel - spegel - och en blick på lampan räcker för att se orsaken till det. Skärmen består av en blank lackerad metallskiva där ljuset från lampan i mitten reflekteras effektivt. Accentbelysning med en magisk känsla, som förstärks av det ensidiga snittet i rutan, så att en extra ljuseffekt dyker upp på väggen. Lampan kan placeras på ett sådant sätt att snittet är på önskad plats. Om flera lampor placeras i rad eller i rummet kan en uppfriskande ljuseffekt uppnås genom att snittet justeras annorlunda.
 • Wever & Ducré Lighting WEVER & DUCRÉ Dro 2.0 Bordslampa svart och vit

  Wever & Ducré Lighting WEVER & DUCRÉ Dro 2.0 Bordslampa svart och vit
  Attraktivt designad Dro bordslampa i svartvitt Tack vare den neutrala färgskalan och de attraktiva formerna passar Dro bordslampa in i många rum och i många olika inredningsstilar. Belysningsuppgifterna för bordslampan med den handgjorda, blåsta glasskärmen kan vara mycket olika. Dro kan användas som sänglampa, som stämningsbelysning på ett litet bord i vardagsrummet eller som inbjudande ljuskälla på en byrå i entrén. Intensiteten i ljuset som sprids från alla sidor kan justeras med dimmerbrytaren som är integrerad i kontaktkabeln.
 • Wever & Ducré Lighting WEVER & DUCRÉ Dro 3.0 bordslampa svart och vit

  Wever & Ducré Lighting WEVER & DUCRÉ Dro 3.0 bordslampa svart och vit
  Dro bordslampa med handgjord glasskärm - dimmer ingår Den enkelt designade men vackra Dro bordslampan med sin handblåsta opalglasskärm, som avger bländfritt ljus från den använda glödlampan, har en plats i alla rum där den kan utveckla sin skönhet fullt ut. Placerad på en fönsterbräda, till exempel, skapar Dro också en inbjudande ljuseffekt på utsidan. Plug-in-kabeln är utrustad med en dimmerbrytare som kan användas för att variera ljusintensiteten efter behov.
 • Wever & Ducré Lighting WEVER & DUCRÉ Dro 3.0 Hängande lampa 29cm svart/vit

  Wever & Ducré Lighting WEVER & DUCRÉ Dro 3.0 Hängande lampa 29cm svart/vit
  Dro pendellampa med blåst lampglas - ett absolut blickfång Dro pendellampa kombinerar handgjort, blåst opalglas, som sprider ljuset från den använda lampan till omgivningen från alla sidor, med ett diskret utformat upphäng i svart för att skapa en kombination som kan kombineras med nästan alla inredningsstilar. Upphängningens svarta textilkabel kan kortas av en gång under installationen. Det gör det också möjligt att hänga flera Dro-pendellampor på olika höjd och arrangera dem i en grupp.
 • Wever & Ducré Lighting WEVER & DUCRÉ Mirro 2.0 Pendel 250cm svart/guld

  Wever & Ducré Lighting WEVER & DUCRÉ Mirro 2.0 Pendel 250cm svart/guld
  Hängande lampa Mirro 2.0 i svart och guld - Ø 45 cm Den hängande lampan Mirro med sin skivformade skärm, målad i svart på ena sidan och ljust guld på den andra, utstrålar glamour över hela linjen. Sockeln passar för en valfri E27-lampa. En huvudspegellampa, som finns under tillbehör, har en mycket dekorativ effekt här. Slitsen i ena sidan av skivan innebär att en del av ljuset också avges uppåt. Upphängningen kan bara förkortas under installationen.
 • Wever & Ducré Lighting WEVER & DUCRÉ Mirro 1.0 Hängsmycke 250cm svart/guld

  Wever & Ducré Lighting WEVER & DUCRÉ Mirro 1.0 Hängsmycke 250cm svart/guld
  Spegelpendellampa Mirro 1.0 i svart/guld - upphängning max. 250 cm Spegelpendellampan Mirro kännetecknas av sitt ovanliga utseende: Skärmen består av en tunn metallskiva med en utskärning på ena sidan. Skivan är lackerad svart upptill och ljust guld nedtill, vilket i kombination med ljusflödet skapar en imponerande reflektion. Utskärningen i den runda skärmen spelar också in här: Ljuset från den använda lampan släpps också ut uppåt genom den och reflekteras i taket. Huvudspegellampor är till exempel lämpliga som ljuskälla och kan beställas som tillbehör. Upphängningshöjden kan endast justeras under installationen.
 • Wever & Ducré Lighting WEVER & DUCRÉ Miles 3.0 rund vägg 26 marmor svart

  Wever & Ducré Lighting WEVER & DUCRÉ Miles 3.0 rund vägg 26 marmor svart
  Miles LED-vägglampa med rund, svart marmorplatta Skärmen på denna platta LED-vägglampa utgörs av en tunn, svart marmorplatta. De varmvita LED-lamporna är monterade bakom denna och lyser indirekt på väggen och skapar en underbar effekt - en glödande korona skapas runt skärmen, vilket får armaturen att likna en sol - dimbar (extern - fasavbrott) - högt färgåtergivningsindex på Ra >90 - integrerat LED-drivdon
 • Wever & Ducré Lighting WEVER & DUCRÉ J.J.W. 02 Vägglampa 18,8 cm silver

  Wever & Ducré Lighting WEVER & DUCRÉ J.J.W. 02 Vägglampa 18,8 cm silver
  Vägglampa J.J.W. 02 i silverglänsande ton Vägglampan J.J.W. ger mysig belysning i t.ex. vardagsrum eller restaurang och är ett fascinerande inredningselement även när den inte är tänd tack vare den dekorativa uteplatslooken. Ljuset avges i en bred vinkel uppåt och nedåt och reflekteras på väggen i form av en stråle. J.J.W. är tillverkad helt i aluminium och lackerad i silver.
 • Wever & Ducré Lighting WEVER & DUCRÉ Hexo mini 2.0 vägglampa 20cm guld

  Wever & Ducré Lighting WEVER & DUCRÉ Hexo mini 2.0 vägglampa 20cm guld
  Tvålampig vägglampa Hexo mini 2.0 - guldfärgad Vägglampan Hexo mini 2.0 glänser inte bara med sin guldfärgade design, utan utmärker sig också med sin sexkantiga form, som den har fått sitt namn av. Två GU10-uttag är installerade i den smala armaturen, som kan användas med alla ljuskällor med GU10-sockel. Här rekommenderas energibesparande LED-ljuskällor. Hexo mini sprider sitt ljus direkt nedåt och indirekt uppåt, vilket inte bara ger en bra belysning av omgivningen utan även skapar en mysig atmosfär i rummet.
 • Wever & Ducré Lighting WEVER & DUCRÉ Dro 1.0 Comp golvlampa svart och vit

  Wever & Ducré Lighting WEVER & DUCRÉ Dro 1.0 Comp golvlampa svart och vit
  Treljus Dro 1.0 Comp golvlampa med dimmer Treljus Dro 1.0 Comp golvlampa ger inte bara en stämningsfull, allsidig accentbelysning, utan ser också ut som en vacker dekorativ accessoar på alla platser. Tre blåsta glas i olika höjd är fästa vid den svarta ramstången, som sträcker sig uppåt utan avskärmning, vilket skapar effekten av droppar som pärlar sig på stången. G9-ljuskällor sätts in i det opalvita glaset och avger bländfritt ljus. Ljuskällor med G9-sockel - inklusive energieffektiva LED-lampor - kan beställas separat som tillbehör. En dimmer är inbyggd i matningskabeln så att ljusstyrkan kan justeras för att passa den önskade atmosfären.
 • Wever & Ducré Lighting WEVER & DUCRÉ Ray PAR16 taklampa aluminium

  Wever & Ducré Lighting WEVER & DUCRÉ Ray PAR16 taklampa aluminium
  Rund taklampa Ray tillverkad av aluminium Den diskreta runda taklampa Ray är - används individuellt eller i grupp - det perfekta valet för att belysa moderna vardagsrum och affärsområden. Ljuset från den djupt insatta GU10-lampan (ingår ej) släpps direkt nedåt. En ensam armatur kan användas för att ställa in accenter fulla av ljus, med arrangemang av flera strålar i grupper eller i rad, större områden kan belysas tillräckligt.
 • Wever & Ducré Lighting WEVER & DUCRÉ Palos 1.0 Vägglampa 3 000K brons

  Wever & Ducré Lighting WEVER & DUCRÉ Palos 1.0 Vägglampa 3 000K brons
  Modern LED-vägglampa Palos 1.0, enkel flamma, frontskyddad Väggarmaturen Palos 1.0 övertygar som en behaglig, indirekt ljuskälla och arkitektoniskt designelement för moderna bostads- och affärsbyggnader. Utomhusväggsarmaturen placeras längs fasaden eller bredvid entrén och ger en mjuk, varmvit belysning. De varmvita lysdioderna är integrerade på ena sidan av aluminiumkroppen - beroende på behov kan de riktas uppåt eller nedåt. Tack vare den horisontella L-formen skyddas ljuset från framsidan för att undvika bländning. - Skyddsklass: IP65 - Optik för breda översvämningar - inkl. styrväxel - externt fasdimbar
 • Wever & Ducré Lighting WEVER & DUCRÉ Palos 1.0 Vägglampa 3 000K svart

  Wever & Ducré Lighting WEVER & DUCRÉ Palos 1.0 Vägglampa 3 000K svart
  Modern LED-vägglampa Palos 1.0, enkel flamma, frontskyddad Väggarmaturen Palos 1.0 övertygar som en behaglig, indirekt ljuskälla och arkitektoniskt designelement för moderna bostads- och affärsbyggnader. Utomhusväggsarmaturen placeras längs fasaden eller bredvid entrén och ger en mjuk, varmvit belysning. De varmvita lysdioderna är integrerade på ena sidan av aluminiumkroppen - beroende på behov kan de riktas uppåt eller nedåt. Tack vare den horisontella L-formen skyddas ljuset från framsidan för att undvika bländning. - Skyddsklass: IP65 - Optik för breda översvämningar - inkl. styrväxel - externt fasdimbar
 • Wever & Ducré Lighting WEVER & DUCRÉ Ray mini 2.0 vägglampa svart

  Wever & Ducré Lighting WEVER & DUCRÉ Ray mini 2.0 vägglampa svart
  Dekorativ vägglampa Ray mini 2.0 - upp och ner Med ljus som lyser uppåt och nedåt skapar Ray mini 2.0 vägglampa inte bara direkt och indirekt omgivande belysning utan skapar också en mycket atmosfärisk atmosfär i varje rum. Lamporna som används i de två GU10-socklarna skapar en bred ljusstråle uppåt och nedåt, så att det blir en vacker väggritning. Placerad bredvid varandra på korta avstånd kan en mycket dekorativ effekt uppnås.
 • Wever & Ducré Lighting WEVER & DUCRÉ Leens 2.0 LED vägglampa svart

  Wever & Ducré Lighting WEVER & DUCRÉ Leens 2.0 LED vägglampa svart
  Leens LED-vägglampa som lyser uppåt och nedåt Leens LED-vägglampa är utrustad med en lins som buntar ljuset som sänds uppåt och nedåt av lysdioderna och projicerar det på väggen i en bred ljuskon som är rundad på den sida där den har sitt ursprung. En mycket bekväm belysningsatmosfär skapas. På grund av sin innovativa design är Leens idealisk för ett brett utbud av moderna inredningsalternativ och kan användas i vardagsrum och sovrum, men också i korridorer för väggbelysning. - dimbar (fasavskärning - extern) - mycket bra färgåtergivning
 • Wever & Ducré Lighting WEVER & DUCRÉ Leens 2.0 LED vägglampa vit

  Wever & Ducré Lighting WEVER & DUCRÉ Leens 2.0 LED vägglampa vit
  Leens LED-vägglampa som lyser uppåt och nedåt Leens LED-vägglampa är utrustad med en lins som buntar ljuset som sänds uppåt och nedåt av lysdioderna och projicerar det på väggen i en bred ljuskon som är rundad på den sida där den har sitt ursprung. En mycket bekväm belysningsatmosfär skapas. På grund av sin innovativa design är Leens idealisk för ett brett utbud av moderna inredningsalternativ och kan användas i vardagsrum och sovrum, men också i korridorer för väggbelysning. - dimbar (fasavskärning - extern) - mycket bra färgåtergivning
 • Wever & Ducré Lighting WEVER & DUCRÉ Bento 1,3 LED vägglampa svart

  Wever & Ducré Lighting WEVER & DUCRÉ Bento 1,3 LED vägglampa svart
  Modern LED-vägglampa Bento med indirekt ljus LED-vägglampan Bento övertygar med modern, mångsidig design som passar in i alla boningsområden. Den ramformade kroppen är tillverkad av aluminium, på insidan sitter varmvita LED-lampor vars mjuka ljus indirekt strålar uppåt och nedåt vilket ger en extrabelysning med en trevlig touch. LED-drivare ingår. - dimbar (extern) - högt färgåtergivningsindex
 • Wever & Ducré Lighting WEVER & DUCRÉ Bento 1,3 LED vägglampa vit

  Wever & Ducré Lighting WEVER & DUCRÉ Bento 1,3 LED vägglampa vit
  Modern LED-vägglampa Bento med indirekt ljus LED-vägglampan Bento övertygar med modern, mångsidig design som passar in i alla boningsområden. Den ramformade kroppen är tillverkad av aluminium, på insidan sitter varmvita LED-lampor vars mjuka ljus indirekt strålar uppåt och nedåt vilket ger en extrabelysning med en trevlig touch. LED-drivare ingår. - dimbar (extern) - högt färgåtergivningsindex
 • Wever & Ducré Lighting WEVER & DUCRÉ Roby IP44 tak 2 700K 26 cm vit

  Wever & Ducré Lighting WEVER & DUCRÉ Roby IP44 tak 2 700K 26 cm vit
  Rund LED-takarmatur Roby - för en strålande vacker belysning runtomkring LED-takarmaturen Roby är utrustad med en opalvit plastdiffusor som avger det varmvita ljuset från de installerade lysdioderna jämnt och bländfritt till alla sidor. Roby kännetecknas av en mycket god färgåtergivning och är lämplig för både omgivande belysning och områdesbelysning i moderna vardagsrum och korridorer. - Även lämplig för fuktiga rum tack vare skyddsklass IP44. - Mycket god färgåtergivning med ett färgåtergivningsindex på Ra >90. - externt dimbar
 • Wever & Ducré Lighting WEVER & DUCRÉ Roby IP44 tak 2 700K 16 cm svart

  Wever & Ducré Lighting WEVER & DUCRÉ Roby IP44 tak 2 700K 16 cm svart
  Rund LED-takarmatur Roby - för en strålande vacker belysning runtomkring LED-takarmaturen Roby är utrustad med en opalvit plastdiffusor som avger det varmvita ljuset från de installerade lysdioderna jämnt och bländfritt till alla sidor. Roby kännetecknas av en mycket god färgåtergivning och är lämplig för både omgivande belysning och områdesbelysning i moderna vardagsrum och korridorer. - Även lämplig för fuktiga rum tack vare skyddsklass IP44. - Mycket god färgåtergivning med ett färgåtergivningsindex på Ra >90. - externt dimbar
 • Wever & Ducré Lighting WEVER & DUCRÉ Palos 2.0 vägglampa 3 000K antracit

  Wever & Ducré Lighting WEVER & DUCRÉ Palos 2.0 vägglampa 3 000K antracit
  Modern LED-väggarmatur Palos 2.0 för utomhusbruk, två flammor upp/ned, frontskyddad Med behagligt indirekt ljus och en monokrom, kantig design är Palos 2.0 utomhusväggarmatur i aluminium ett elegant val för moderna bostads- och affärsbyggnader. Över- och undersidan är utrustade med varmvita lysdioder, vars ljus skyddas av den horisontella T-formen på framsidan. Detta ger en mjuk belysning utan bländning. - Skyddsklass: IP65 - Optik för breda översvämningar - inkl. styrväxel - externt fasdimbar
 • Wever & Ducré Lighting WEVER & DUCRÉ Box 1.0 PAR16 taklampa svart

  Wever & Ducré Lighting WEVER & DUCRÉ Box 1.0 PAR16 taklampa svart
  Box taklampa för accentbelysning En vacker kub med modern färg- och formdesign sätter accenter - så kan effekten av Box taklampa beskrivas i en mening. Oavsett om den används enskilt för att skapa en stämning i ett visst område eller i rader, till exempel för att belysa en korridor eller trappuppgång, passar Box perfekt in i många moderna belysningskoncept. Utrustad med en GU10-sockel: Alla typer av ljuskällor - inklusive ekonomiska LED-lampor - med en GU10-sockel kan användas.
 • Wever & Ducré Lighting WEVER & DUCRÉ Box 1.0 PAR16 taklampa guld

  Wever & Ducré Lighting WEVER & DUCRÉ Box 1.0 PAR16 taklampa guld
  Box taklampa för accentbelysning En vacker kub med modern färg- och formdesign sätter accenter - så kan effekten av Box taklampa beskrivas i en mening. Oavsett om den används enskilt för att skapa en stämning i ett visst område eller i rader, till exempel för att belysa en korridor eller trappuppgång, passar Box perfekt in i många moderna belysningskoncept. Utrustad med en GU10-sockel: Alla typer av ljuskällor - inklusive ekonomiska LED-lampor - med en GU10-sockel kan användas.
 • Wever & Ducré Lighting WEVER & DUCRÉ Venn 1.0 Taklampa 47W 2 700K brons

  Wever & Ducré Lighting WEVER & DUCRÉ Venn 1.0 Taklampa 47W 2 700K brons
  Tydligt strukturerad LED-taklampa Venn Den geometriska designen såväl som ljusutsläpp från stora ytor gör LED-taklampa Venn med opal plastdiffusor och den färgade pulverlackerade aluminiumramen till en oumbärlig del av ett modernt belysningskoncept. Venn belyser privata vardagsrum på ett funktionellt och dekorativt sätt samt konferensrum och kontor. Ljusets intensitet kan anpassas till individuella behov med hjälp av en externt dimmer (fasavskärning).
 • Wever & Ducré Lighting WEVER & DUCRÉ Venn 2.0 Taklampa 47W 2 700K vit

  Wever & Ducré Lighting WEVER & DUCRÉ Venn 2.0 Taklampa 47W 2 700K vit
  Tydligt strukturerad LED-taklampa Venn Den geometriska designen såväl som ljusutsläpp från stora ytor gör LED-taklampa Venn med opal plastdiffusor och den färgade pulverlackerade aluminiumramen till en oumbärlig del av ett modernt belysningskoncept. Venn belyser privata vardagsrum på ett funktionellt och dekorativt sätt samt konferensrum och kontor. Ljusets intensitet kan anpassas till individuella behov med hjälp av en externt dimmer (fasavskärning).
 • Wever & Ducré Lighting WEVER & DUCRÉ Venn 1.0 Tak 38W 2 700K vit

  Wever & Ducré Lighting WEVER & DUCRÉ Venn 1.0 Tak 38W 2 700K vit
  Tydligt strukturerad LED-taklampa Venn Den geometriska designen såväl som ljusutsläpp från stora ytor gör LED-taklampa Venn med opal plastdiffusor och den färgade pulverlackerade aluminiumramen till en oumbärlig del av ett modernt belysningskoncept. Venn belyser privata vardagsrum på ett funktionellt och dekorativt sätt samt konferensrum och kontor. Ljusets intensitet kan anpassas till individuella behov med hjälp av en externt dimmer (fasavskärning).
 • Wever & Ducré Lighting WEVER & DUCRÉ Mirro golvlampa 2.0 svart/krom

  Wever & Ducré Lighting WEVER & DUCRÉ Mirro golvlampa 2.0 svart/krom
  Imponerande golvlampa Mirro med spegeleffekt Om du letar efter en speciell ljuskälla för ditt vardagsrum eller sovrum är Mirro golvlampa det perfekta alternativet. Från sin modernt designade svartmetallram stiger en metallskiva in i rummet, i vilken uttag för lampan som ska användas är inbäddat i mitten. En titt på aluminiumskivan, som är svart å ena sidan och blank å andra sidan, och det blir tydligt för betraktaren att namnet på lampan valdes baserat på det engelska ordet "mirror", eftersom alla objekt inom räckhåll är reflekteras i den blanka ytan. Med Mirro kan du skapa behaglig stämningsbelysning med en glamorös extra effekt. Eftersom ljuskällor är z. B. huvudspegellampor idealiska (se tillbehör). - Utrustad med en fotbrytare på kabeln för bekväm användning
 • Wever & Ducré Lighting WEVER & DUCRÉ Mirro bordslampa 1.0 svart/krom

  Wever & Ducré Lighting WEVER & DUCRÉ Mirro bordslampa 1.0 svart/krom
  bordslampa Mirro - en höjdpunkt i varje rum bordslampa Mirro med metallskivan som är blank på ena sidan och svart på den andra sidan fungerar inte bara som en källa till extra belysning rik på effekter utan fungerar också som ett dekorativt föremål i rummet. I mitten av rutan finns E27-lamputtaget, där en energieffektiv LED-huvudspegellampa bäst används, som finns under tillbehör. Utskärningen i metallskivan skapar en extra ljuseffekt. Till exempel, om bordslampa är på väggen och ljuset faller genom slitsen, finns det en dekorativ ljusritning på väggen. Mirro är utrustad med en stickkabel som har försetts med en dimmerbrytare. Så ljusintensiteten hos Mirro kan dämpas efter behag.
 • Wever & Ducré Lighting WEVER & DUCRÉ Mirro bordslampa 1.0 svart/guld

  Wever & Ducré Lighting WEVER & DUCRÉ Mirro bordslampa 1.0 svart/guld
  bordslampa Mirro - en höjdpunkt i varje rum bordslampa Mirro med metallskivan som är blank på ena sidan och svart på den andra sidan fungerar inte bara som en källa till extra belysning rik på effekter utan fungerar också som ett dekorativt föremål i rummet. I mitten av rutan finns E27-lamputtaget, där en energieffektiv LED-huvudspegellampa bäst används, som finns under tillbehör. Utskärningen i metallskivan skapar en extra ljuseffekt. Till exempel, om bordslampa är på väggen och ljuset faller genom slitsen, finns det en dekorativ ljusritning på väggen. Mirro är utrustad med en stickkabel som har försetts med en dimmerbrytare. Så ljusintensiteten hos Mirro kan dämpas efter behag.