Wever & Ducré Lighting lampor

 • WEVER & DUCRÉ Dro 3.0 bordslampa svart-vit

  WEVER & DUCRÉ Dro 3.0 bordslampa svart-vit
  bordslampa Dro med handgjord glasskärm - dimmer ingår För den enkelt utformade och vackra Dro- bordslampa med den handblåsta opalglasskärmen, som avger ljuset från lampan som används runt omkring utan bländning, finns det en plats i varje rum där den helt kan utveckla sin skönhet. Dro utvecklas - t.ex. B. placerad på fönsterbrädan - en inbjudande ljuseffekt på utsidan. Kan också användas som golvlampa . Stickkabeln är utrustad med en dimmerbrytare som kan användas för att variera ljusintensiteten efter behov.
 • WEVER & DUCRÉ Roomor hänglampa GU10 51 cm svart

  WEVER & DUCRÉ Roomor hänglampa GU10 51 cm svart
  Estetisk rum eller hängande lampa med en platt skärm En hängande lampa som inte bara kan ge ett brett spektrum av ljusflöde, t.ex. B. som bordsbelysning i ett privat hus eller i en restaurang, oumbärlig, men tack vare den vinklade upphängningsstången ger också en speciell visuell upplevelse, presenteras med hänglampan Roomor. Här kombinerades den raka upphängningen, som i sin nedre ände leder i rät vinkel mot lampans uttag, med skärmen 4.0 från hängarmaturserien av Wever & Ducré. Aluminiumskärmen imponerar med sin stora diameter, vilket skapar en platt ljusemission med en stor strålvinkel. Detta innebär att större områden också kan belysas underbart.
 • WEVER & DUCRÉ J.J.W. 01 vägglampa 35 cm silver

  WEVER & DUCRÉ J.J.W. 01 vägglampa 35 cm silver
  Estetisk vägglampa JJW 01 i silver Vägglampan JJW 01 i aluminium med silverfärgad yta ger en ojämförlig ljusemission både uppåt och nedåt tack vare den terrassliknande placeringen av skuggelementen. Underbara ljuseffekter kan ses på väggen bakom. En vägglampa som med sitt fascinerande ljus skapar en atmosfärisk atmosfär i en privat miljö och är också perfekt för restauranger, hotell och kaféer.
 • WEVER & DUCRÉ Rock 1.0 golvlampa naked från MDF

  WEVER & DUCRÉ Rock 1.0 golvlampa naked från MDF
  golvlampa Rock - en blickfång i varje rum En golvlampa som du inte ser varje dag är sten. Rock består av höga, sammankopplade, ramformade element gjorda av MDF (fiber med trä med lång densitet) och är svartmålade. I mitten finns ett E27- uttag som rymmer alla typer av ljuskällor. Rock golvlampa är mest imponerande när en rörformad LED-glödlampa används. Motsvarande lampor kan beställas via tillbehören. Ljuset från den använda lampan strålar obehindrat på alla sidor och träelementens stag sticker ut som skuggor på väggarna. Utrustad med en fotbrytare för bekväm på- och avstängning.
 • WEVER & DUCRÉ Miles 3.0 vägg 30 x 30 cm marmor vit

  WEVER & DUCRÉ Miles 3.0 vägg 30 x 30 cm marmor vit
  Rektangulär LED-vägglampa Miles - vit marmorerad Dess exklusiva look får LED-vägglampan Miles med sin smala, kantiga form av metall från den vita skivan av marmor. Miles ljus strålar indirekt från de inbyggda LED-lamporna på väggen, vilket ger en effektiv och - tack vare den varmvita ljustemperaturen - mycket god extrabelysning. Ljusintensiteten kan regleras till önskad nivå med hjälp av en extern dimmer. - mycket god färgåtergivning - LED-drivare ingår
 • WEVER & DUCRÉ J.J.W. 04 hänglampa silver

  WEVER & DUCRÉ J.J.W. 04 hänglampa silver
  Charmigt designad upphängningslampa JJW 04 i silver Hänglampan JJW med sin attraktiva sexkantiga skärm av silverfärgat aluminium skapar en effektiv ljusbild. Den silverfärgade ytan gör att ljuset som avges av lamporna som används verkar ännu mer glamoröst. JJWs design speglar stilistiska influenser från 1960-, 1970- och 1980-talet och förenas för att bilda en samtida ensemble som kommer att orsaka en känsla i varje rum. Den perfekta ljuskällan för en festlig atmosfär.
 • WEVER & DUCRÉ Wiro 2.0 Globe bordslampa svart

  WEVER & DUCRÉ Wiro 2.0 Globe bordslampa svart
  Dekorativ bordslampa Wiro 2.0 Globe gjord av metall med dimmer Den här vackra bordslampa sätter accenter i alla moderna boendemiljöer: Wiro 2.0 Globe är utrustad med en sfärisk stålskärm, som sitter på en på samma sätt mycket attraktivt designad stativ gjord av stålstag, vilket ger bordslampa ett säkert stativ. Alla lampor med energiklass A ++ - E kan användas som ljuskällor, men det rekommenderas att använda en LED-glödlampa enligt bilden. Detta ökar det dekorativa utseendet och minskar energiförbrukningen. Ljusintensiteten kan sänkas till önskad nivå med hjälp av dimmeromkopplaren integrerad i kontakten.
 • WEVER & DUCRÉ Roomor vägg 2.0 25 cm svart/grå

  WEVER & DUCRÉ Roomor vägg 2.0 25 cm svart/grå
  Svart och grå vägglampa Roomor i aluminium och filt Lampan Roomor vägg erbjuder en intressant mix av material: A nyans av grå filt är fäst vid diskreta väggfäste, som i likhet med den utskjutande armen med uttag, är gjord av grå filt, som representerar den naturliga notera denna kombination . Tack vare den stora djup av Roomor vägglampa och den attraktiva formen på skärmen uppnås mycket effektiv belysning av omgivningen. Roomor erbjuder - enskilt eller i grupp - ett brett utbud av ytterligare belysningsalternativ i privata såväl som kommersiella och gastronomiska områden. GU10-lampor upp till 15 watt kan användas.
 • WEVER & DUCRÉ Mirro 3.0 vägg 75 cm svart/krom

  WEVER & DUCRÉ Mirro 3.0 vägg 75 cm svart/krom
  Rund vägglampa Mirro med reflekterande ljuseffekt Den runda vägglampan Mirro är en absolut höjdpunkt för väggar i vardagsrum och korridorer.Namnet antyder kopplingen till det engelska ordet för spegel - spegel - och en blick på lampan räcker för att se orsaken till det. Skärmen består av en blank lackerad metallskiva där ljuset från lampan i mitten reflekteras effektivt. Accentbelysning med en magisk känsla, som förstärks av det ensidiga snittet i rutan, så att en extra ljuseffekt dyker upp på väggen. Lampan kan placeras på ett sådant sätt att snittet är på önskad plats. Om flera lampor placeras i rad eller i rummet kan en uppfriskande ljuseffekt uppnås genom att snittet justeras annorlunda.
 • WEVER & DUCRÉ Roby IP44 tak 2 700 K 26 cm vit

  WEVER & DUCRÉ Roby IP44 tak 2 700 K 26 cm vit
  Rund LED-takarmatur Roby - för en strålande vacker belysning runtomkring LED-takarmaturen Roby är utrustad med en opalvit plastdiffusor som avger det varmvita ljuset från de installerade lysdioderna jämnt och bländfritt till alla sidor. Roby kännetecknas av en mycket god färgåtergivning och är lämplig för både omgivande belysning och områdesbelysning i moderna vardagsrum och korridorer. - Även lämplig för fuktiga rum tack vare skyddsklass IP44. - Mycket god färgåtergivning med ett färgåtergivningsindex på Ra >90. - externt dimbar
 • WEVER & DUCRÉ Box PAR16 hänglampa vit

  WEVER & DUCRÉ Box PAR16 hänglampa vit
  Uttrycksfull taklampa Box - ren minimalism Dess minimalistiska design med den enkla, kuboidformade aluminiumskärmen där GU10-lampans uttag är installerad gör Box-taklampan till en mycket mångsidig lampa . Box är perfekt för exempelvis bordsbelysning eller - flera placerade i rad - för att belysa en köksbänk. - Höjdjusterbar en gång under monteringen
 • WEVER & DUCRÉ Cork hänglampa 2 700 K svart

  WEVER & DUCRÉ Cork hänglampa 2 700 K svart
  Korklampa - individuellt kombinerbar med flaskor LED-hängande ljus Cork är en trendig höjdpunkt på belysningsnivån. Den består endast av en upphängning med ett element som kan användas som ett flasklock med en integrerad LED-ljuskälla och kan användas för flaskor med en halsdiameter på 1,65 till 1,95 cm och en vikt av kan användas upp till ett kilo. Upphängningslampan Cork är också perfekt för användning i restauranger, vinbarer etc.