Westinghouse lampor

 • Westinghouse Harwell taklampa, nickel

  Westinghouse Harwell taklampa, nickel
  Klassisk antik Harwell taklampa med frostat glasdiffusor Den klassiska, runda taklampa Harwell imponerar med sin antika touch och tydliga linjer med mjuka övergångar. Opalglasdiffusorn böjer sig något in i rummet och lyser upp den över ett stort område. Utrustad med två ljuskällor är taklampa ljus och imponerar också i stora rum eller högt i tak. Det pryder hallområdet samt vardagsrummet med stil och elegans och kan utrustas med ett brett utbud av E27-lampor. Det är särskilt effektivt genom att välja en LED-ljuskälla.
 • Westinghouse Harwell taklampa, brons

  Westinghouse Harwell taklampa, brons
  Klassisk antik Harwell taklampa med frostat glasdiffusor Den klassiska, runda taklampa Harwell imponerar med sin antika touch och tydliga linjer med mjuka övergångar. Opalglasdiffusorn böjer sig något in i rummet och lyser upp den över ett stort område. Utrustad med två ljuskällor är taklampa ljus och imponerar också i stora rum eller högt i tak. Det pryder hallområdet samt vardagsrummet med stil och elegans och kan utrustas med ett brett utbud av E27-lampor. Det är särskilt effektivt genom att välja en LED-ljuskälla.
 • Westinghouse hänglampa Iron Hill, svart, 3 lampor

  Westinghouse hänglampa Iron Hill, svart, 3 lampor
  Höjdjusterbar hänglampa Iron Hill i trendig industriell design Industriell design är för närvarande mycket populär. Oavsett om du vill inreda moderna loft eller gamla herrgårdar - den trendiga vintagestilen utstrålar en mycket speciell charm som förbättrar alla miljöer. Ett perfekt exempel på en sådan trendig lampa är hänglampan Iron Hill. Iron Hill består av tre lampskärmar som tack vare sin breda öppning ger en tydlig bild av ljuskällan. För att perfekt komplettera den industriella designen har matchande glödlampor med vintage-look lagts till tillbehören. Lampskärmarna är fästa i ett dragsystem. Detta innebär att armaturens upphängning kan skräddarsys efter personliga behov. -justerbar i höjd från 81 cm till 150 cm
 • Westinghouse Ikarus LED-vägglampa, dimbar

  Westinghouse Ikarus LED-vägglampa, dimbar
  Ikarus LED-vägglampa med vitt stålfinish, IP44 En elegant böjd arm sträcker sig från en rund väggfäste, i slutet av vilken en stor nyans är fäst, som är öppen nedåt och riktar sitt ljus dit. Ikarus LED-vägglampa, dekorerad med vittrad stål, är visuellt väldigt tilltalande. Den ljusgrå-beige tonen gör det till ett mjukt belysningselement som smälter in diskret på ljushusfasader och vet hur man belyser dem. Oavsett om det är husets ingångar, garage eller terrasser - det vet hur man säkert kan belysa omgivningen och framför allt gångvägarna. Tack vare effektiva lysdioder kombinerar denna lampa modern teknik med rustika funktioner.
 • Westinghouse Academy LED-vägglampa, dimbar

  Westinghouse Academy LED-vägglampa, dimbar
  Black Academy LED-vägglampa med avtagbart buröverdrag Den strukturerade svarta ytan ser väldigt naturlig och harmonisk ut i samband med en husfasad. En avtagbar kromfärgad buranordning placeras på den nedåtvända skärmen. Detta utseende utstrålar en robust och hållbar karaktär, vilket gör Academy mycket lämplig för utomhusbruk. Den stora, iögonfallande nyansen är ansluten till väggfästet på ett böjt, ganska diskret fäste. Effektiva lysdioder är installerade bakom diffusorn, som ger ett varmt vitt ljus och belyser varje ingångsområde optimalt. En fin touch av vintage och en liten industriell stil samlas i denna Academy LED-vägglampa och förskönar varje husfasad. Armaturen kan nedtonas med en lämplig extern dimmer .
 • Westinghouse hänglampa 6345840 med glasskärm

  Westinghouse hänglampa 6345840 med glasskärm
  Elegant taklampa i glas med en modern touch Denna lampa erbjuder en harmonisk helhetsbild som kännetecknas av lätthet och elegans. Ljusheten skapas av den genomskinliga lampskärmen. Detta är fäst vid en smal, iögonfallande upphängning genom vilken lampan verkar flyta. Lampan är elegant med den runda lampskärmen i glas. Den nickelfärgade baldakinen, som kompletteras med lampans uttag i samma färg, ger lampan en elegant touch. Sammantaget är denna lampa en underbar allround som passar perfekt in i ett modernt vardagsrum.
 • Westinghouse Barkley LED-vägglampa, dimbar

  Westinghouse Barkley LED-vägglampa, dimbar
  Barkley LED-vägglampa med galvaniserad stålfinish och droppglas Den industriella Barkley LED-vägglampan utomhus imponerar med sin rustika design. Din ljuskälla är omgiven av en metallbur tillverkad av galvaniserat stål och klart glas. Barkley ger långvarig belysning för garageportar, terrasser eller husfasader, dessutom är den dimbar och har integrerade LED-ljuskällor så att den kan justeras efter behov. Deras utseende liknar en gammal lykta, ljuset kan dyka upp nästan oavbrutet runt och skapar säker belysning på natten.
 • Westinghouse Sophie hänglampa mässing

  Westinghouse Sophie hänglampa mässing
  Glasupphängningslampa Sophie med kristallprismer Den imponerande nyansen på Sophie-lampan består av många prismer av kristallglas. Den omisskännliga ljusstämningen som skapats av detta glas är inbjudande och glamorös. Ljuset bryts något och strålar utåt; det kan gå direkt nedåt. Den Sophie pendellampa ljus lyser inte bara rummet, men också optimalt belyser tabeller och räknare. I kombination med andra av dessa lampor skapas ett tilltalande och effektivt belysningskoncept. Den subtila upphängningen och det runda taket försämrar inte den vackra lampskärmen på något sätt.
 • Westinghouse 6326940 hänglampa, nickel

  Westinghouse 6326940 hänglampa, nickel
  Höjdjusterbar upphängningslampa från Westinghouse med gitteraccent i retro design Den eleganta, iögonfallande skuggan av pendellampa ljus är vidöppen mot botten och smalnar något mot toppen, där den slutar med ett galler accent. Denna detalj lägger till en touch av industriell stil eller retro design. Upphängningen består av tre styva stavar som är anslutna till varandra. Detta gör att armaturen kan varieras i längd och anpassas till olika rumsliga förhållanden. Hänglampan ger ett trevligt, direktljus som generöst belyser området under lampan. Tack vare den ljusa insidan av skuggan reflekteras ljuset och släpps ut på utsidan i en ljus ljus färg. Den är idealisk för loft eller för disk- och bordsbelysning i moderna rum.
 • Westinghouse 6103840 hänglampa, justerbar höjd

  Westinghouse 6103840 hänglampa, justerbar höjd
  Höjdjusterbar hänglampa 6103840 med kopparfärgad skärm pendellampa , som kännetecknas av den industriella stilen, kan justeras i höjd. Den levereras med tre stavar, vardera 24 cm långa. Beroende på hur många stavar du använder är upphängningen längre eller kortare och kan anpassas individuellt till de rumsliga förhållandena. Den formade, halvcirkelformade nyansen är täckt med en attraktiv kopparfinish. Ytan är försedd med ett hammönster som har slagits, vilket också visar mönstret på insidan. Tack vare den varma kopparfärgen, som också finns i skuggan, avges ett mycket varmt ljus som skapar en mysig atmosfär. Hänglampan kompletterar möbler i industriell design samt vintage- eller retrostilar och skär en fin figur ovanför vilket bord som helst.
 • Westinghouse 6330140 hänglampa, antikt stål

  Westinghouse 6330140 hänglampa, antikt stål
  Upphängningslampa 6330140 med metallskärm i antikt stålutseende Den antikformade hänglampan har en kupolliknande skärm som är mycket vidöppen mot botten och avsmalnar mot toppen. Lampskärmens yta är täckt med en antik stålfinish som gör att lampan ser gammal och rustik ut. De fina kornen och stötar gör dem unika och spännande. Trots den subtila vintage-stilen är hänglampan modern och modern. Insidan är gjord i en ljus ton som kompenserar det yttre skalets svalhet och skapar en mycket mysig atmosfär.
 • Westinghouse hänglampa 6329240, vågigt glas

  Westinghouse hänglampa 6329240, vågigt glas
  Upphängningslampa i glas med kromelement Den lökformiga lampskärmens speciella kvalitet utmärker denna hängande lampa. Skärmen är gjord av handblåst glas och har tvärgående spår. Tack vare den strukturerade ytan tränger ljuset försiktigt in i rummet och fördelas jämnt. Upphängningen har kromfärgade element som ger armaturen en modern touch. Lampan är kompatibel med en mängd olika inredningsstilar. Tack vare den reducerade designen och det neutrala färgschemat kan den anpassas till många levande koncept och skär alltid en fin figur. En glödlampa är lämplig för en speciell effekt och tack vare den transparenta nyansen kommer den till sin rätt.
 • Westinghouse Marius utomhusvägglampa, brons

  Westinghouse Marius utomhusvägglampa, brons
  LED-vägglampa Marius med två lampor, dimbar Tack vare IP44 är den här LED-väggarmaturen Marius lämplig för utomhusbruk. Där pryder den husfasader, husentréer, garage, terrasser och gångvägar - alltid precis där du behöver rätt ljus för att vara säker i mörkret. Tack vare de varmvita lysdioderna upplevs ljuset som mycket behagligt, och det riktas också uppåt och nedåt så att du inte blir bländad. Den smala, cylindriska armaturkroppen monteras med ett väggfäste så att den står vertikalt och liknar en strålkastare till utseendet. Kroppen har en oljad bronsfinish och de ljusgivande ytorna är täckta av frostat glas. LED-armaturen kan justeras i ljusstyrka med hjälp av en extern dimmer, så att den kan anpassas optimalt till individuella behov.
 • Westinghouse Crestview utomhus hänglampa, bur

  Westinghouse Crestview utomhus hänglampa, bur
  Westinghouse westinghouse crestview utomhus hänglampa, bur Crestview, metall, kornat glas, E27, 60 W, H: 34 cm
 • Westinghouse 6103540 pendellampa, koppar

  Westinghouse 6103540 pendellampa, koppar
  pendellampa med burskärm Trendig burdesign och trendig färg - det är det som gör hänglampan ljus. Filigran, böjda stag framkallar en spännande lampskärm som omger lampan som en bur. Det kopparfärgade utseendet är modernt och ger en varm och trevlig atmosfär i rummet. I tre ständigt ökande bågar bildas paraplyet nedåt och avsmalnar lite igen. På grund av den öppna designen kan ljuset emellertid sändas direkt in i rummet runtom varför det är lämpligt att välja en dekorativ glödlampa.
 • Westinghouse hänglampa Iron Hill, svart, 1 lampa

  Westinghouse hänglampa Iron Hill, svart, 1 lampa
  Hänglampa Iron Hill inspirerar med en trendig industriell design Hänglampan Iron Hill består av en enda lampskärm som tack vare sin expansiva form kan fylla ett helt rum med ljus. Dessutom ger den vidöppna nyansen dig en tydlig bild av den glänsande insidan av lampskärmen. Det bronsfärgade inlägget skapar en framgångsrik kontrast till den matt svarta ytan och fungerar också som en visuell höjdpunkt. Lampan hålls i trendig vintagestil. Det betyder att det passar lika bra med klassisk inredning som med moderna vardagsrum.
 • Westinghouse Willow LED-vägglampa, dimbar

  Westinghouse Willow LED-vägglampa, dimbar
  Dimbar LED-vägglampa Willow i stil med en lykta Täckt med viktoriansk brons och försedd med slående detaljer, inspirerar denna LED-vägglampa Willow, som är gjord som en lykta . Ett slags spot är inbäddat ovanför lampans insida, som avger ett behagligt ljus tack vare de varma vita strålande lysdioderna. Ljuset kan dyka upp på tre sidor och tränga igenom rutor av klart glas, som är försedda med fina bubblor och därmed får ett speciellt utseende. Ett mönster av grenar som kommer från trädstammar ligger över glaset och skapar en hisnande ljus- och skuggbild på omgivningen. Tack vare IP44 är vägglampan perfekt för utomhusområden, där den kan användas som allmän- eller accentbelysning. Deras lite antika stil gör det möjligt för dem att förstärka och iscensätta varje husfasad.
 • Westinghouse Soren hänglampa, cylinder, safir

  Westinghouse Soren hänglampa, cylinder, safir
  Cylinderformad hängande lampa Soren med munblåst glasskärm Höjdpunkten i Soren hängande lampa är den munblåsta glasskärmen med svarta accenter som matchar de andra elementen, som är i matt svart. Den tonade skuggan skapar ett behagligt ljus som många upplever som lugnande. Tack vare sin utformning har den dessutom plats för mycket långa glödlampor och globelampor (finns separat som tillbehör). Tack vare sin moderna estetik drar Soren pendellampan naturligtvis till sig uppmärksamhet även när den är avstängd. Dessutom kan fjädringen justeras. På så sätt kan den monteras klassiskt ovanför matbordet, placeras ovanför minibaren eller placeras i affärsområdet ovanför disken som ett stimulerande blickfång. - Retrofit E27 uttag - Upphängningskabeln kan endast förkortas under installationen.
 • Westinghouse Langston hänglampa, ladugårdträ

  Westinghouse Langston hänglampa, ladugårdträ
  Universal hängande lampa Langston i begagnat utseende med träaccenter Langston-pendellampan har formen av en rund bur och kan användas i olika inredningsstilar från vintage till lantlig stil med sitt använda utseende. Genom att använda en tonad glödlampa eller en glödlampa kan den önskade stilen uppnås ännu bättre, eftersom glödlampan främst syns i burskuggan och framhävs med fördel (glödlampa finns separat tillgänglig via tillbehör). Upphängningen kan också justeras efter önskemål med de fyra förlängningsstängerna som ingår i leveransen. Langston pendelarmatur kan alltså användas både med kort upphängning för rumsbelysning och lägre in i rummet, till exempel som spotlight över ett bord eller en bar. Här skapar flera av dessa armaturer med träaccenter i kombination en harmonisk helhetsbild och garanterar en stilfull atmosfär. - Retrofit E27 uttag - inklusive förlängningsstänger (2x 12 cm, 2x 24 cm) och 15 cm anslutningskabel
 • Westinghouse 633 pendellampa, mässing, klar

  Westinghouse 633 pendellampa, mässing, klar
  Modern hängande lampa med glasskärm i form av en glödlampa Det robusta höljet på den här hängande lampan för E27-lampor (ingår inte) är tillverkat av metall. Upphängningskabeln kan förkortas under monteringen så att den kan integreras på ett harmoniskt sätt på många olika användningsområden. Skärmen är gjord av glas och har formen av en glödlampa. På grund av den öppna formen kommer även glödlampor till sin rätt i den här pendelarmaturen. - Retrofit E27 uttag
 • Westinghouse 6329440 hänglampa matt grå/silver

  Westinghouse 6329440 hänglampa matt grå/silver
  Flexibel hänglampa 6329440: matt mörkgrå / silver Denna minimalistiska taklampa passar perfekt in i en modern inredningsstil. Den matta, mörkgrå yttre ytan står i kontrast till den böjda nyans silver. Ljuset som avges reflekteras försiktigt av det ljusa insidan och släpps ut i miljön. Ljuset kan fly ut över ett stort område genom lampskärmens breda öppning och lyser därmed upp varje matsalsbord. Den moderna, eleganta designen av denna pendellampa gör den till en allroundare. Tack vare tre lika långa stavar kan den styva upphängningen anpassas individuellt.
 • Westinghouse 633 pendellampa, bronserad, tonad

  Westinghouse 633 pendellampa, bronserad, tonad
  Modern hängande lampa med glasskärm i form av en glödlampa Det robusta höljet på den här hängande lampan för E27-lampor (ingår inte) är tillverkat av metall. Upphängningskabeln kan förkortas under monteringen så att den kan integreras på ett harmoniskt sätt på många olika användningsområden. Skärmen är gjord av glas och har formen av en glödlampa. På grund av den öppna formen kommer även glödlampor till sin rätt i den här pendelarmaturen. - Retrofit E27 uttag
 • Westinghouse 6329340 hänglampa, matt grå

  Westinghouse 6329340 hänglampa, matt grå
  Höjdjusterbar hänglampa 6329340 med matt grå yta och silverinsida Den mattgrå pendellampa är väldigt enkel och reserverad. Med sina tydliga, böjda linjer smälter den smidigt in i rummet och fokuserar på det genererade ljuset. Den grå ytan står i direkt kontrast till silverinsidan. Ljusfärgen på insidan skapar en tydlig reflektion av ljusstrålen som avges direkt nedåt. Tack vare den breda öppningen av skuggan finns en bred ljusfördelning, vilket är perfekt för att belysa bordsytor. Längden på den stela upphängningen kan varieras med de tre medföljande stavarna. Detta innebär att taklampan också kan användas i rum med lågt tak.
 • Westinghouse Winslett LED-vägg dimbar, svart

  Westinghouse Winslett LED-vägg dimbar, svart
  Westinghouse westinghouse winslett led-vägg dimbar, svart Winslett LED-vägg, metall, glas, 10 W, H: 16 cm
 • Westinghouse Cava II LED-vägglampa, dimbar

  Westinghouse Cava II LED-vägglampa, dimbar
  Nickelfärgad LED-vägglampa Cava II, dimbar och med en glaskropp LED-vägglampan Cava II monteras på väggen med en platt nickelfärgad platta. I likhet med ett T sticker ett rektangulärt, även nickelfärgat metallhuvud något ut i den övre änden. När den fortsätter nedåt förändras den till en glaskropp. Glaset innehåller små bubblor som ser ut som blinkande stjärnor. Resten är gjord i ett tydligt utseende. Lysdioderna bakom den lyser i en varmvitt ljusfärg och kan ställas in till en ljusstyrka på 10 - 100% med en extern dimmer . Det förtrollande utseendet gör lampan till en riktig blickfång. Den är idealisk för husets ingångar och sätter husfasaden i scen med behagligt ljus.
 • Westinghouse 6400340 LED-vägglampa, dimbar

  Westinghouse 6400340 LED-vägglampa, dimbar
  Dimbar LED-vägglampa 6400340 med klart craqueléglas Med sin oljade bronsyta och magiska craquelé-klara glas gör denna LED-vägglampa ett högkvalitativt intryck. Armaturkroppen liknar en lykta och så avges ljus på alla sidor. Ett fascinerande ljus lyser genom det trasiga glaset, som fördelar lika tilltalande mönster i omgivningen. Med massor av blomningar och intressanta former är denna vägglampa en riktig blickfång och pryder varje husfasad. Trots den traditionella designen är armaturen utrustad med moderna och effektiva, varma vita lysdioder som kan dämpas.
 • Westinghouse Carson LED-vägglampa, 2 lampor

  Westinghouse Carson LED-vägglampa, 2 lampor
  Carson LED-vägglampa med två lågar med ljusemission ovan och under Carson LED-vägglampa imponerar med sin eleganta och smala form. Det är rörformigt och fäst vertikalt på väggen. De två ändarna är avfasade och öppna. Inuti finns de varma vita lysdioderna som säkerställer att ljus sänds direkt uppåt och nedåt. På detta sätt får du belysning som inte bländar, men som ger tillräcklig ljusstyrka i mörkret och skapar vackra ljuskottar på fasaden. Med en tilltalande nickelfinish och hamrad interiörstruktur passar den nästan alla yttre fasader och pryder den dekorativt. Tack vare IP44 kan LED-vägglampan användas som allmänbelysning vid husets ingångar och gångvägar eller som accentbelysning på terrassen och balkongen
 • Westinghouse Walter LED-vägglampa, dimbar svart

  Westinghouse Walter LED-vägglampa, dimbar svart
  Westinghouse westinghouse walter led-vägglampa, dimbar svart Walter LED-vägglampa,, metall, glas, 8 W, B: 28 cm, H: 28 cm
 • Westinghouse Zoa hänglampa, nickel

  Westinghouse Zoa hänglampa, nickel
  Höjdjusterbar upphängningslampa Zoa med kristallglas Den Zoa pendellampa ljus ser ut som en bild som verkar flyta. En metallram med utseendet på en bildram omger en rund glaskula som är fäst i mitten av underkanten. Formiga kristallglasprismer bildar den runda, diskreta glasskärmen, vilket skapar spännande ljuseffekter och lysande belysning. Med lite glamour är denna hängande lampa ett elegant belysningselement för moderna matsalar eller köksenheter med diskar. Den är idealisk för allmän rumsbelysning och kan justeras i höjd tack vare de knappt synliga hängarna. Det betyder att den kan anpassas mycket flexibelt och tillsammans med andra lampor i denna Zoa-serie skapar en exklusiv atmosfär.
 • Westinghouse Rozzano LED-vägglampa, dimbar

  Westinghouse Rozzano LED-vägglampa, dimbar
  Dekorativ LED-vägglampa Rozzano med vackra blomningar De eleganta utsmyckningarna av texturerat järn fångar omedelbart ögat. Rozzano LED-vägglampa är utformad i form av en lykta som vanligtvis placeras på ett bord och är utrustad med ett ljus. Ett litet fäste i armaturens övre ände understryker denna karaktär. Det varma vita ljuset på lysdioderna, som är dolda inuti, kan dyka upp på tre sidor. Fönstren är dekorerade med vackra blomningar som är fästa i det frostat frostat glaset och ger vägglampan en lantlig stil. Ett diffust ljus sänds ut till omgivningen, vilket skapar en fantastisk ljusbild med subtila skuggor på grund av dekorationerna. Oavsett som accent eller allmänbelysning är Rozzano LED-vägglampa lika lämplig för båda. Den kan användas vid husets ingångar eller fasader på gångvägar och på terrasser. Vägglampan kan dämpas via en extern dimmer .
 • Westinghouse Crestview utomhusvägglampa, bur

  Westinghouse Crestview utomhusvägglampa, bur
  Westinghouse westinghouse crestview utomhusvägglampa, bur Crestview, metall, kornat glas, E27, 60 W, B: 14 cm, H: 31 cm
 • Westinghouse Liljana utomhusvägglampa, 1 lampa

  Westinghouse Liljana utomhusvägglampa, 1 lampa
  Cylindrisk LED-vägglampa för utomhusbruk Marius med dimbar LED-lampa LED-väggarmaturen Marius är tillverkad i metall och har formen av en cylinder. Den integrerade LED-lampans skydd är tillverkat av frostat glas och ser till att den här väggarmaturen för utomhusbruk inte bländar. LED-modulen sänder ut varmvitt ljus målinriktat nedåt eller uppåt och skapar på så sätt en behaglig atmosfär. Detta kan anpassas ytterligare till personliga preferenser, eftersom Marius kan dimmas externt med en fas på/fas av dimmer. På så sätt fungerar den som en pålitlig ljuskälla, oavsett om den står framför husets entré eller - vänd upp och ner - för att belysa fasaden.
 • Westinghouse LED-pendellampa 6329640 matt svart

  Westinghouse LED-pendellampa 6329640 matt svart
  Smal LED-taklampa med många användningsområden Denna puristiska LED-taklampa består av en smal lampskärm som smalnar av till en spets i toppen. Eftersom skärmen är tillverkad av metall kan inget ljus komma ut på sidorna. Istället buntas den varmvita ljusstrålen och sänds ut nedåt. Detta gör armaturen lämplig för punktbelysning och kan användas på många olika sätt. Om en armatur monteras ensam kan den på ett skickligt sätt lyfta fram speciella inredningsdetaljer eller fungera som läslampa över en fåtölj. När de hängs upp i grupper kan de även belysa ett pentry eller ge ljus åt hela rum.
 • Westinghouse Morrison taklampa, nickel

  Westinghouse Morrison taklampa, nickel
  Slående taklampa Morrison med nickelfinish Morrison taklampa i metall är rund och cylindrisk. Det yttre skalet runt om består av ett fint nät som du kan se igenom. Däremot är undersidan täckt med glas som är opalt vitt och genomskinligt men inte bländar. Den tilltalande nickelfinishen som täcker hela lampan harmoniserar med frostat glas och är perfekt för ljusa, moderna rum. De två uttagen är fästa till vänster och höger på två fästen inuti buren. Lamporna är vända horisontellt och vetter mot varandra. Båda riktas inåt och skapar tillsammans ett starkt ljus som distribueras i hela rummet.
 • Westinghouse Crestview utomhustaklampa

  Westinghouse Crestview utomhustaklampa
  Burformad taklampa Crestview av stål och munblåst antikt glas Det tåliga höljet på den utomhusbelysta taklampan Crestview är tillverkat av stål med en strukturerad yta i svart och har formen av en bur. Inuti sitter en lampskärm av glas med fina luftinblandningar. Det antika glaset skapar ett lätt diffust ljus och är också väldigt vackert att titta på på nära håll när den här taklampan inte är tänd. Crestview är mycket lämplig för utomhusbruk, t.ex. ovanför entrén och i källaren, eftersom den är skyddad mot stänkvatten (IP44). I dess skärm av munblåst glas kan t.ex. glödlampor utveckla sin effekt och med hjälp av tonade ljuskällor kan man skapa en särskilt behaglig atmosfär.
 • Westinghouse 6106640 LED-taklampa, vit

  Westinghouse 6106640 LED-taklampa, vit
  Dimbar LED-taklampa i glas LED-taklampa har en klassisk, rund form med en enhetlig färg och en vacker alabast look. Deras diskreta utseende innebär att de kan användas i nästan alla rum där mycket ljus behöver skapas med få resurser. Ett homogent ljus dyker upp genom opaldiffusorn, som är mycket distribuerad i rummet och absolut inte bländar. De fina strukturerna som skapats av alabast design gör att mjuka linjer dyker upp i rummet och skapar en atmosfärisk atmosfär. LED-taklampa kan dämpas i intervallet 10% - 100% ljusstyrka via en yttre väggdimmer.
 • Westinghouse 6308940 LED-taklampa, brons

  Westinghouse 6308940 LED-taklampa, brons
  Dimbar LED-taklampa i glas LED-taklampa har en klassisk, rund form med en enhetlig färg och en vacker alabast look. Deras diskreta utseende innebär att de kan användas i nästan alla rum där mycket ljus behöver skapas med få resurser. Ett homogent ljus dyker upp genom opaldiffusorn, som är mycket distribuerad i rummet och absolut inte bländar. De fina strukturerna som skapats av alabast design gör att mjuka linjer dyker upp i rummet och skapar en atmosfärisk atmosfär. LED-taklampa kan dämpas i intervallet 10% - 100% ljusstyrka via en yttre väggdimmer.
 • Westinghouse Langston hänglampa, tallved

  Westinghouse Langston hänglampa, tallved
  Universal hängande lampa Langston i begagnat utseende med träaccenter Langston-pendellampan har formen av en rund bur och kan användas i olika inredningsstilar från vintage till lantlig stil med sitt använda utseende. Genom att använda en tonad glödlampa eller en glödlampa kan den önskade stilen uppnås ännu bättre, eftersom glödlampan främst syns i burskuggan och framhävs med fördel (glödlampa finns separat tillgänglig via tillbehör). Upphängningen kan också justeras efter önskemål med de fyra förlängningsstängerna som ingår i leveransen. Langston pendelarmatur kan alltså användas både med kort upphängning för rumsbelysning och lägre ner i rummet, till exempel som spotlight över ett bord eller en bar. Här skapar flera av dessa armaturer med träaccenter i kombination en harmonisk helhetsbild och garanterar en stilfull atmosfär. - Retrofit E27 uttag - inklusive förlängningsstänger (2x 12 cm, 2x 24 cm) och 15 cm anslutningskabel
 • Westinghouse 633 pendellampa, brons, klar

  Westinghouse 633 pendellampa, brons, klar
  Modern hängande lampa med glasskärm i form av en glödlampa Det robusta höljet på den här hängande lampan för E27-lampor (ingår inte) är tillverkat av metall. Upphängningskabeln kan förkortas under monteringen så att den kan integreras på ett harmoniskt sätt på många olika användningsområden. Skärmen är gjord av glas och har formen av en glödlampa. På grund av den öppna formen kommer även glödlampor till sin rätt i den här pendelarmaturen. - Retrofit E27 uttag
 • Westinghouse Cava LED-hänglampa, krom

  Westinghouse Cava LED-hänglampa, krom
  Elegant LED-pendellampa Cava med bubbelglas Det formade LED-hängande ljuset Cava presenterar sig med en cylindrisk lampskärm, som består av ett slags bubbelglas. Detta glas är försett med många luftbubblor och trollar fram ett livligt och spännande utseende. Det eleganta men subtila utseendet understryks av kromfärgade detaljer som medvetet placerades på fästet och baldakinen. Så det presenterar sig briljant ovanför matbordet eller som en modern, ovanlig nattdagsbelysning. Lysdioderna med varmt vitt ljus tänder upp ett atmosfäriskt ljus och lyser runt.
 • Westinghouse Marius utomhusvägglampa brons 1 lampa

  Westinghouse Marius utomhusvägglampa brons 1 lampa
  Cylindrisk LED-vägglampa för utomhusbruk Marius med dimbar LED-lampa LED-väggarmaturen Marius är tillverkad i metall och har formen av en cylinder. Den integrerade LED-lampans kåpa är tillverkad av frostat glas och ser till att den här väggarmaturen för utomhusbruk inte bländar. LED-modulen sänder ut varmvitt ljus målinriktat nedåt eller uppåt och skapar på så sätt en behaglig atmosfär. Detta kan anpassas ytterligare till personliga preferenser, eftersom Marius kan dimmas externt med en fas på/fas av dimmer. På så sätt fungerar den som en pålitlig ljuskälla, oavsett om den står framför husets entré eller - vänd upp och ner - för att belysa fasaden.
 • Westinghouse hänglampa 6309140, krossglasutseende

  Westinghouse hänglampa 6309140, krossglasutseende
  Elegant pendellampa med lampskärm i krossglaslook Den fina upphängningen av denna pendellampa kompletteras av en droppformad lampskärm i glas. Tack vare den transparenta skärmen kan ljuset spridas obehindrat och ger en stark belysning. Glasets grova yta förhindrar att ljuset bländar. Denna moderna lampa är idealisk i ett kök ovanför köksskåpet eller i ett vardagsrum ovanför ett bord.
 • Westinghouse 6326840 hänglampa, svart

  Westinghouse 6326840 hänglampa, svart
  Höj- och sänkbar pendellampa från Westinghouse med galleraccent i retrodesign Den eleganta, iögonfallande skärmen på pendellampan är bred nedtill och smalnar av något upptill, där den avslutas med en galleraccent. Denna detalj ger lampan en touch av industriell stil eller retrodesign. Upphängningen består av tre styva stänger som är anslutna till varandra. På så sätt kan armaturens längd varieras och anpassas till olika rumsliga förhållanden. Pendelarmaturen ger ett behagligt, direkt ljus som generöst belyser området under armaturen. Tack vare den ljusa insidan av skärmen reflekteras ljuset och avges utåt i en klar ljusfärg. Den är idealisk för loft eller för belysning av bänkar och bord i rum med modern inredning.
 • Westinghouse 6338740 hänglampa, glas, nickel

  Westinghouse 6338740 hänglampa, glas, nickel
  Enflammig pendellampa med ram i borstat nickel Denna pendellampa är visuellt tilltalande med sitt räfflade klarglas, som bildar lampans halvcirkelformade skärm. Skärmen ramas in av en ram med nickelfinish som smickrar det klara glaset på ett glamoröst sätt. Den nickelfärgade looken går igen i den runda baldakinen. Det flätade repet som används för att hänga upp lampan har en diskret och diskret effekt. Armaturen skapar en attraktiv och livfull belysning som ger en touch av retro- och industristil i de egna fyra väggarna. Den är idealisk för allmänbelysning. På grund av den öppna skärmen rekommenderar vi att du väljer en attraktiv glödlampa med filamentutseende.
 • Westinghouse hänglampa 6205540 med ett klart glas

  Westinghouse hänglampa 6205540 med ett klart glas
  Denna pendellampa ger lätthet i vardagen Pendellampan verkar bokstavligen sväva i luften, eftersom den fina upphängningen knappt är märkbar. Den helt transparenta lampskärmen ger lampan extra lätthet. Den klara skärmen gör att ljuset kan spridas obehindrat i hela rummet. Det är viktigt att välja en lämplig ljuskälla, eftersom det är den som står i fokus här. Vi rekommenderar en ljuskälla med glödtråd som avger ett varmt ljus. Varmt ljus uppfattas av de flesta som behagligt och mysigt, vilket gör det idealiskt för rum som kräver en mysig atmosfär. Ljuskällan kan till exempel installeras ovanför ett bord i vardagsrummet.
 • Westinghouse Sirino vägglampa

  Westinghouse Sirino vägglampa
  Sirino vägglampa med öppen retrofit-fäste och bronsreflektor Den modernt designade Sirino vägglampan är tillverkad av metall och har en matt svart finish. Den har också en bronsfärgad reflektor som skapar en varm ljusatmosfär. Men den är också ett elegant blickfång i dagsljus. Sirinos fristående sockel ger utrymme för idéer. Ljuskällor med synliga glödtrådar kan alltså lysa i full prakt och genom att använda färgade ljuskällor kan reflektorns effekt förstärkas ytterligare.
 • Westinghouse hänglampa Valley Forge

  Westinghouse hänglampa Valley Forge
  Vintage upphängningslampa Valley Forge i traditionell lyktform Den perfekta kombinationen av modern och rustik, som beskriver Valley Forge pendellampa. Lampan består av en kropp i form av en lykta som är upphängd i en kedja. Denna är gjord av metall och har en matt svart yta. Inuti finns två E14-uttag som pekar uppåt. Lämpliga lampor i ljusoptik lagras i tillbehören för detta. Om lampan tänds blir en annan höjdpunkt synlig. Eftersom ljuskällorna lyser mot ett kopparfärgat takelement inuti lykta. Detta ger lampan sin moderna touch och samtidigt ger ljus en behagligt varm skimmer.
 • Westinghouse Nathan pendellampa, burdesign

  Westinghouse Nathan pendellampa, burdesign
  Nickelfärgad vintage taklampa Nathan i burdesign Skärmen på Nathan-upphängningslampan är designad i vintage stil och liknar en klockform. Den ovanliga och intressanta burdesignen gör lampan till en riktig blickfång. De graciösa stöttorna i en distinkt form omger den synliga ljuskällan (ingår ej) och låter ljus sändas direkt i alla riktningar. Ytan är gjord med borstat nickel och ser väldigt elegant och återhållen ut. Burskärmen fästs i taket med en flätad sladd, där den slutar med en rund baldakin. pendellampa är perfekt för loft eller kök och matsalar, där den kommer till sin rätt ovanför diskar och långbord.
 • Westinghouse 6103940 hänglampa borstat koppar

  Westinghouse 6103940 hänglampa borstat koppar
  Upphängningslampa 6103940 med lätt kopparfinish Westinghouse 6103940 förkroppsligar en kopparfärgad taklampa med tydliga former, flödande linjer och rundade kanter.Den vackra, något rundade nyansen vidgas från topp till botten och har en attraktiv kopparfinish som omedelbart fångar ögat. Den här trendiga färgen finns i baldakinen, som harmoniskt avrundar helhetsbilden. En bred ljusstråle kan dyka upp genom den stora, öppna sidan av skuggan, vilket innebär att armaturen kan belysa ett stort område. Taklampan kompletterar en mängd olika inredningsstilar och smälter in elegant.
 • Westinghouse Emelie hänglampa 3 lampor

  Westinghouse Emelie hänglampa 3 lampor
  Vintage hänglampa Emelie med en slående burskärm och kopparfärgade detaljer Denna ovanliga hängande lampa Emelie övertygar med material och form. Den trendiga burdesignen fångar omedelbart. Skuggan består av ett burnät med många kvadratiska nät som ger en direkt syn på ljuskällorna. Cylindrisk och bred, skärmen stängs längst upp och ned med dekorativa, kopparfärgade ringar som visuellt belyser lampan. För att understryka den rustika stilen på pendellampa valdes en kedja med grova länkar som upphängning, vilket gör att lampan verkar robust. De synliga ljuskällorna skruvas horisontellt i socklarna, som dyker upp från mitten på en gemensam Basis . På grund av ljuskällornas olika orientering täcker lampan ett stort område. Ljuset kan gå ut direkt i alla riktningar. Runt det trollar fram tilltalande ljus- och skuggeffekter genom gallret, vilket ger rummet en trevlig touch. Det är tillrådligt att välja glödlampor, till exempel rustika lampor, på grund av lampornas direkt synlighet.
 • Westinghouse Charlize hänglampa, femkantig

  Westinghouse Charlize hänglampa, femkantig
  Universal Charlize hängande lampa med femkantiga metallstänger och glasskärm I Charlize-pendellampan sitter en skärm av genomskinligt glas, som omges av ett hölje av sidoförskjutna metallstöttor i form av en femhörning, som är placerade ovanpå varandra. Höljet och kapellet har en finish som ser ut som trä. Denna intressanta blandning gör det till ett designelement som överskrider stilen. Oavsett om det är vintage, antik eller lantlig stil: Charlize är ett konstverk som passar in i olika inredningskoncept tack vare sin klassiska karaktär i kombination med en modern känsla, som den utstrålar inte minst tack vare sitt högkvalitativa hantverk, sin tredimensionella design och sin inre glasskärm. Charlize är lika anpassningsbar när det gäller upphängning, eftersom kabeln som ingår i leveransen kan förkortas en gång under installationen. Därför kan den placeras ovanför matbordet, användas som rumsbelysning även i hallen eller som barbelysning. Om du kombinerar flera av dessa pendelarmaturer med olika upphängningar kan deras designkoncept också överföras till den resulterande helhetsbilden. - Retrofit E27 uttag - Inklusive längdjusterbar kabel (127 cm)
 • Westinghouse Winslett LED-vägg dimbar, vit

  Westinghouse Winslett LED-vägg dimbar, vit
  Dimbar LED-vägglampa Winslett med opalglasskydd för utomhusbruk Den moderna LED-väggarmaturen Winslett kan dimmas externt via fas on/fas off för att skapa den önskade atmosfären. Den integrerade LED-modulen ger en varmvit ljusstråle nedåt. På så sätt kan marken i utomhusområdet belysas på ett målinriktat och tillförlitligt sätt. Winsletts stabila hölje är tillverkat av metall och har formen av en inåtböjd halvklot. Den avslutas med en vit och fint strukturerad finish. Denna väggarmatur för utomhusbruk kombinerar en tidlös design med modern LED-teknik.
 • Westinghouse Charlize hänglampa med metallringar

  Westinghouse Charlize hänglampa med metallringar
  Mångsidig Charlize hängande lampa av metall i bronslook med inre glasskärm Charlize-pendellampans höjdpunkt är en cylindrisk kropp som består av metallringar som är placerade ovanpå varandra och horisontellt förskjutna. Ringarna och kapellet har en yta i oljad brons. Vid en närmare granskning är det också den inre skärmen av transparent glas som fångar ögat. Detta skapar en tredimensionell komposition som kan användas i många olika stilar, från vintage till industriell stil till lantlig stil. Samtidigt utstrålar den en gnista av modernitet, inte minst tack vare sin glasskärm. Den medföljande kabeln är justerbar i längd och Charlize är flexibel även i detta avseende. Oavsett i vilken upphängning och oavsett om den är monterad över matbordet, över köksön eller över en bar - den är ett verkligt blickfång både enskilt och i kombination. Flera av dessa armaturer kan placeras i höjdled för att skapa ett helhetsintryck som bygger på Charlizes förskjutna design. - Retrofit E27 uttag
 • Westinghouse Canyon hänglampa med antikglas

  Westinghouse Canyon hänglampa med antikglas
  Canyon hängande lampa i lanternform med genomskinligt antikt glas Den rustika hängande lampan Canyon är tillverkad av metall med en oljad bronsfinish och accenter i form av ladugårdsvirke. Skärmen är gjord av fint strukturerat, klart antikt glas som förstärker det antika utseendet. Den visar också glödlampan, så att tonade glödlampor och glödlampor med synliga glödtrådar också kan visas upp (finns separat under tillbehör). Den lantliga formen gör också Canyon pendelarmaturen till ett verkligt designelement. På så sätt kan olika stilar serveras, oavsett om de är antika, vintage eller lantlig stil. Dessutom kan upphängningen justeras under monteringen så att den kan placeras på ett ändamålsenligt sätt på den plats där den ska användas. Canyon är ett litet konstverk som gör en fin figur både över matbordet och baren och passar även bra som hotellbelysning eller som harmonisk butiksbelysning på många ställen. - Retrofit E27 uttag
 • Jet Plus takfläkt (Vit)

  Jet Plus takfläkt (Vit)
  Jet Plus är en modern takfläkt med en stilren design. Den vita finishen tillsammans med dem vändbara bladen i vit färg och lönnträ förhöjer alla rum. Perfekt för rum upp till 20kvm. Fläkten har tre hastigheter som styrs genom den medföljande fjärrkontrollen. Fläkten har även omvänd funktion vilket gör att den fungerar lika bra att använda på vintern som på sommaren. Dem tre spotlightsen ger en fin och bra ljussprinding i rummet. Ljuskällor ingår ej. Medföljer instruktioner och backas upp av en 2-års garanti. Jet Plus finns i fler varianter.
 • Westinghouse Iron Hill vägglampa, svart, 3 lampor

  Westinghouse Iron Hill vägglampa, svart, 3 lampor
  Vägglampa med tre lampor Iron Hill med trappade lampskärmar Väggarmaturen Iron Hill i industriell design med sina tre trappor är också en höjdpunkt i dagsljus. Och inte bara som en del av industriella inredningskoncept. På grund av sin ädla design passar den också bra för rum i vintagestil och passar också in i den ena eller andra stämningen av ett lanthus. Den robusta vägglampan Iron Hill är tillverkad av metall. De graciösa lampskärmarna är öppna i botten. På så sätt kan t.ex. tonade lampor och glödlampor sättas i fokus och lysa i all sin prakt.
 • Westinghouse Maddox LED-utomhusvägglampa, svart

  Westinghouse Maddox LED-utomhusvägglampa, svart
  Maddox LED vägglampa för utomhusbruk med fin strukturerad glasskärm Den mycket moderna, nästan futuristiska designen på Maddox LED vägglampa för utomhusbruk talar för sig själv. Den stabila ramen av metall med matt finish håller den egentliga stjärnan i lampan: en cirkulär skärm av glas med fina luftinblandningar. Det antika glaset ger inte bara ett speciellt ljusmönster, utan också ett vackert utseende när Maddox inte är påslagen. Så snart det blir mörkt framträder dess inre egenskaper. Med sin integrerade LED-modul avger den varmvitt ljus och har ett jämförbart värde på 75 watt jämfört med konventionella lampor när det gäller ljusstyrka. Dessutom kan Maddox LED-vägglampa dimmas externt via en fas på/fas av-dimmer och kan användas utomhus eller i badrummet tack vare skyddsklass IP44 (skydd mot stänkvatten).
 • Westinghouse Marius utomhusvägglampa, svart

  Westinghouse Marius utomhusvägglampa, svart
  Dimbar LED-vägglampa Marius i matt svart med upp- och nedljus LED-väggarmaturen Marius i cylindrisk form är tillverkad i metall och matt svart. För täckningarna används frostat glas, vilket ger en diffus ljusfördelning. Därför bländar Marius inte, även om den här vägglampan är monterad mycket högt. Dessutom ger den ljus som riktas både uppåt och nedåt, vilket avges av varmvita lysdioder och skapar en behaglig atmosfär i utomhusområdet. För att matcha detta perfekt kan Marius också dimmas externt med en fas på/fas av dimmer.
 • Westinghouse Palm Beach utomhusvägglampa

  Westinghouse Palm Beach utomhusvägglampa
  Ett namn som förpliktigar: Palm Beach vägglampa för utomhusbruk med antik glasskärm Palm Beach vägglampa för utomhusbruk är uppkallad efter en amerikansk stad på ön med samma namn, som tillhör Florida, och är extravagant. Dess centrum är en stor sfär av antikt glas med fina luftinlutningar, som till och med påminner om en glödlampa. Den är fäst vid en bas och står i en ring som i sin tur är fäst vid väggfästet med en kort arm. Med undantag för glasskärmen är alla delar tillverkade av tålig metall och täckta med en strukturerad yta i svart. Det antika glaset som används ger i sin tur ett något diffust ljussken i mörkret och ser estetiskt tilltalande ut när Palm Beach ses på nära håll i dagsljus. Och eftersom namnet förpliktigar, erbjuder den här vägglampan, tack vare sin fullt synliga skärm, en scen på vilken slående designade ljuskällor kan presentera sig som stjärngäster.
 • Westinghouse hänglampa Iron Hill, justerbar

  Westinghouse hänglampa Iron Hill, justerbar
  Trendig hänglampa Iron Hill inspirerar tack vare sin industriella design Hänglampan Iron Hill får sitt trendiga vintageutseende från den eleganta stativ . stativ består också av en expansiv lampskärm, som ligger på en pendel. Detta innebär att upphängningen kan justeras till önskad längd i några få enkla steg. Dessutom fungerar den matt svarta ytan som en rustik yta. Detta står i kontrast till den glänsande insidan av lampskärmen. Således består lampan av en perfekt blandning av traditionella och moderna element. Av den anledningen kan den integreras i ett modernt hus eller i ett klassiskt designat lantgård.
 • Westinghouse hänglampa 6338540, vågigt glas

  Westinghouse hänglampa 6338540, vågigt glas
  Rustik hängande lampa med en strukturerad lampskärm av glas Tack vare lampskärmen i glas får denna lampa en rustik touch. Skärmen har vertikala spår. Dessa säkerställer att skuggan inte längre är transparent, utan något fläckig. Av denna anledning är ljuset inte påträngande utan snarare dämpat. Den mörka upphängningen ser nästan svart ut, men om du tittar noga kan du se den bronsfärgade undertonen.
 • Jet Plus takfläkt (Borstad nickel)

  Jet Plus takfläkt (Borstad nickel)
  Jet Plus är en modern takfläkt med en stilren design. Den borstade nickelfinishen tillsammans med dem vändbara bladen i silver färg och wengeträ förhöjer alla rum. Perfekt för rum upp till 15kvm. Fläkten har en tystgående AC motor med tre hastigheter som styrs genom den medföljande fjärrkontrollen. Fläkten har även omvänd funktion vilket gör att den fungerar lika bra att använda på vintern som på sommaren. Dem tre spotlightsen ger en fin och bra ljussprinding i rummet. Ljuskällor ingår ej. Går att komplettera fläkten med en väggkontroll, (går ej att kombinera med fjärrkontrollen).Medföljer instruktioner och backas upp av en 2-års garanti. Jet Plus finns i fler varianter.