Westinghouse lampor

 • Westinghouse Harwell taklampa, nickel

  Westinghouse Harwell taklampa, nickel
  Klassisk antik Harwell taklampa med frostat glasdiffusor Den klassiska, runda taklampa Harwell imponerar med sin antika touch och tydliga linjer med mjuka övergångar. Opalglasdiffusorn böjer sig något in i rummet och lyser upp den över ett stort område. Utrustad med två ljuskällor är taklampa ljus och imponerar också i stora rum eller högt i tak. Det pryder hallområdet samt vardagsrummet med stil och elegans och kan utrustas med ett brett utbud av E27-lampor. Det är särskilt effektivt genom att välja en LED-ljuskälla.
 • Westinghouse Harwell taklampa, brons

  Westinghouse Harwell taklampa, brons
  Klassisk antik Harwell taklampa med frostat glasdiffusor Den klassiska, runda taklampa Harwell imponerar med sin antika touch och tydliga linjer med mjuka övergångar. Opalglasdiffusorn böjer sig något in i rummet och lyser upp den över ett stort område. Utrustad med två ljuskällor är taklampa ljus och imponerar också i stora rum eller högt i tak. Det pryder hallområdet samt vardagsrummet med stil och elegans och kan utrustas med ett brett utbud av E27-lampor. Det är särskilt effektivt genom att välja en LED-ljuskälla.
 • Westinghouse hänglampa Iron Hill, svart, 3 lampor

  Westinghouse hänglampa Iron Hill, svart, 3 lampor
  Höjdjusterbar hänglampa Iron Hill i trendig industriell design Industriell design är för närvarande mycket populär. Oavsett om du vill inreda moderna loft eller gamla herrgårdar - den trendiga vintagestilen utstrålar en mycket speciell charm som förbättrar alla miljöer. Ett perfekt exempel på en sådan trendig lampa är hänglampan Iron Hill. Iron Hill består av tre lampskärmar som tack vare sin breda öppning ger en tydlig bild av ljuskällan. För att perfekt komplettera den industriella designen har matchande glödlampor med vintage-look lagts till tillbehören. Lampskärmarna är fästa i ett dragsystem. Detta innebär att armaturens upphängning kan skräddarsys efter personliga behov. -justerbar i höjd från 81 cm till 150 cm
 • Westinghouse Academy LED-vägglampa, dimbar

  Westinghouse Academy LED-vägglampa, dimbar
  Black Academy LED-vägglampa med avtagbart buröverdrag Den strukturerade svarta ytan ser väldigt naturlig och harmonisk ut i samband med en husfasad. En avtagbar kromfärgad buranordning placeras på den nedåtvända skärmen. Detta utseende utstrålar en robust och hållbar karaktär, vilket gör Academy mycket lämplig för utomhusbruk. Den stora, iögonfallande nyansen är ansluten till väggfästet på ett böjt, ganska diskret fäste. Effektiva lysdioder är installerade bakom diffusorn, som ger ett varmt vitt ljus och belyser varje ingångsområde optimalt. En fin touch av vintage och en liten industriell stil samlas i denna Academy LED-vägglampa och förskönar varje husfasad. Armaturen kan nedtonas med en lämplig extern dimmer .
 • Westinghouse Ikarus LED-vägglampa, dimbar

  Westinghouse Ikarus LED-vägglampa, dimbar
  Ikarus LED-vägglampa med vitt stålfinish, IP44 En elegant böjd arm sträcker sig från en rund väggfäste, i slutet av vilken en stor nyans är fäst, som är öppen nedåt och riktar sitt ljus dit. Ikarus LED-vägglampa, dekorerad med vittrad stål, är visuellt väldigt tilltalande. Den ljusgrå-beige tonen gör det till ett mjukt belysningselement som smälter in diskret på ljushusfasader och vet hur man belyser dem. Oavsett om det är husets ingångar, garage eller terrasser - det vet hur man säkert kan belysa omgivningen och framför allt gångvägarna. Tack vare effektiva lysdioder kombinerar denna lampa modern teknik med rustika funktioner.
 • Westinghouse hänglampa 6345840 med glasskärm

  Westinghouse hänglampa 6345840 med glasskärm
  Elegant taklampa i glas med en modern touch Denna lampa erbjuder en harmonisk helhetsbild som kännetecknas av lätthet och elegans. Ljusheten skapas av den genomskinliga lampskärmen. Detta är fäst vid en smal, iögonfallande upphängning genom vilken lampan verkar flyta. Lampan är elegant med den runda lampskärmen i glas. Den nickelfärgade baldakinen, som kompletteras med lampans uttag i samma färg, ger lampan en elegant touch. Sammantaget är denna lampa en underbar allround som passar perfekt in i ett modernt vardagsrum.
 • Westinghouse 6326940 hänglampa, nickel

  Westinghouse 6326940 hänglampa, nickel
  Höjdjusterbar upphängningslampa från Westinghouse med gitteraccent i retro design Den eleganta, iögonfallande skuggan av pendellampa ljus är vidöppen mot botten och smalnar något mot toppen, där den slutar med ett galler accent. Denna detalj lägger till en touch av industriell stil eller retro design. Upphängningen består av tre styva stavar som är anslutna till varandra. Detta gör att armaturen kan varieras i längd och anpassas till olika rumsliga förhållanden. Hänglampan ger ett trevligt, direktljus som generöst belyser området under lampan. Tack vare den ljusa insidan av skuggan reflekteras ljuset och släpps ut på utsidan i en ljus ljus färg. Den är idealisk för loft eller för disk- och bordsbelysning i moderna rum.
 • Westinghouse Barkley LED-vägglampa, dimbar

  Westinghouse Barkley LED-vägglampa, dimbar
  Barkley LED-vägglampa med galvaniserad stålfinish och droppglas Den industriella Barkley LED-vägglampan utomhus imponerar med sin rustika design. Din ljuskälla är omgiven av en metallbur tillverkad av galvaniserat stål och klart glas. Barkley ger långvarig belysning för garageportar, terrasser eller husfasader, dessutom är den dimbar och har integrerade LED-ljuskällor så att den kan justeras efter behov. Deras utseende liknar en gammal lykta, ljuset kan dyka upp nästan oavbrutet runt och skapar säker belysning på natten.
 • Westinghouse 6103840 hänglampa, justerbar höjd

  Westinghouse 6103840 hänglampa, justerbar höjd
  Höjdjusterbar hänglampa 6103840 med kopparfärgad skärm pendellampa , som kännetecknas av den industriella stilen, kan justeras i höjd. Den levereras med tre stavar, vardera 24 cm långa. Beroende på hur många stavar du använder är upphängningen längre eller kortare och kan anpassas individuellt till de rumsliga förhållandena. Den formade, halvcirkelformade nyansen är täckt med en attraktiv kopparfinish. Ytan är försedd med ett hammönster som har slagits, vilket också visar mönstret på insidan. Tack vare den varma kopparfärgen, som också finns i skuggan, avges ett mycket varmt ljus som skapar en mysig atmosfär. Hänglampan kompletterar möbler i industriell design samt vintage- eller retrostilar och skär en fin figur ovanför vilket bord som helst.
 • Westinghouse 6330140 hänglampa, antikt stål

  Westinghouse 6330140 hänglampa, antikt stål
  Upphängningslampa 6330140 med metallskärm i antikt stålutseende Den antikformade hänglampan har en kupolliknande skärm som är mycket vidöppen mot botten och avsmalnar mot toppen. Lampskärmens yta är täckt med en antik stålfinish som gör att lampan ser gammal och rustik ut. De fina kornen och stötar gör dem unika och spännande. Trots den subtila vintage-stilen är hänglampan modern och modern. Insidan är gjord i en ljus ton som kompenserar det yttre skalets svalhet och skapar en mycket mysig atmosfär.
 • Westinghouse Marius utomhusvägglampa, brons

  Westinghouse Marius utomhusvägglampa, brons
  LED-vägglampa Marius med två lampor, dimbar Tack vare IP44 är den här LED-väggarmaturen Marius lämplig för utomhusbruk. Där pryder den husfasader, husentréer, garage, terrasser och gångvägar - alltid precis där du behöver rätt ljus för att vara säker i mörkret. Tack vare de varmvita lysdioderna upplevs ljuset som mycket behagligt, och det riktas också uppåt och nedåt så att du inte blir bländad. Den smala, cylindriska armaturkroppen monteras med ett väggfäste så att den står vertikalt och liknar en strålkastare till utseendet. Kroppen har en oljad bronsfinish och de ljusgivande ytorna är täckta av frostat glas. LED-armaturen kan justeras i ljusstyrka med hjälp av en extern dimmer, så att den kan anpassas optimalt till individuella behov.
 • Westinghouse hänglampa 6329240, vågigt glas

  Westinghouse hänglampa 6329240, vågigt glas
  Upphängningslampa i glas med kromelement Den lökformiga lampskärmens speciella kvalitet utmärker denna hängande lampa. Skärmen är gjord av handblåst glas och har tvärgående spår. Tack vare den strukturerade ytan tränger ljuset försiktigt in i rummet och fördelas jämnt. Upphängningen har kromfärgade element som ger armaturen en modern touch. Lampan är kompatibel med en mängd olika inredningsstilar. Tack vare den reducerade designen och det neutrala färgschemat kan den anpassas till många levande koncept och skär alltid en fin figur. En glödlampa är lämplig för en speciell effekt och tack vare den transparenta nyansen kommer den till sin rätt.
 • Westinghouse hänglampa Iron Hill, svart, 1 lampa

  Westinghouse hänglampa Iron Hill, svart, 1 lampa
  Hänglampa Iron Hill inspirerar med en trendig industriell design Hänglampan Iron Hill består av en enda lampskärm som tack vare sin expansiva form kan fylla ett helt rum med ljus. Dessutom ger den vidöppna nyansen dig en tydlig bild av den glänsande insidan av lampskärmen. Det bronsfärgade inlägget skapar en framgångsrik kontrast till den matt svarta ytan och fungerar också som en visuell höjdpunkt. Lampan hålls i trendig vintagestil. Det betyder att det passar lika bra med klassisk inredning som med moderna vardagsrum.
 • Westinghouse 6329340 hänglampa, matt grå

  Westinghouse 6329340 hänglampa, matt grå
  Höjdjusterbar hänglampa 6329340 med matt grå yta och silverinsida Den mattgrå pendellampa är väldigt enkel och reserverad. Med sina tydliga, böjda linjer smälter den smidigt in i rummet och fokuserar på det genererade ljuset. Den grå ytan står i direkt kontrast till silverinsidan. Ljusfärgen på insidan skapar en tydlig reflektion av ljusstrålen som avges direkt nedåt. Tack vare den breda öppningen av skuggan finns en bred ljusfördelning, vilket är perfekt för att belysa bordsytor. Längden på den stela upphängningen kan varieras med de tre medföljande stavarna. Detta innebär att taklampan också kan användas i rum med lågt tak.
 • Westinghouse pendellampa Nathan, cage design

  Westinghouse pendellampa Nathan, cage design
  Nickelfärgad vintage-pendellampa Nathan i burdesign Skärmen på Nathan-pendellampan har en vintage-stil och liknar formen på en klocka. Den ovanliga och intressanta burdesignen gör lampan till ett riktigt blickfång. De graciösa stagen i en slående form omger den synliga ljuskällan (ingår ej) och ger direkt ljusutsläpp i alla riktningar. Ytan är ytbehandlad i borstat nickel och ser mycket elegant och diskret ut. Skärmen fästs i taket med en flätad sladd, där den avslutas med en rund baldakin. Pendellampan är idealisk för loft eller för kök och matsalar, där den ser bra ut ovanför diskar och långbord.
 • Westinghouse 6103540 pendellampa, koppar

  Westinghouse 6103540 pendellampa, koppar
  pendellampa med burskärm Trendig burdesign och trendig färg - det är det som gör hänglampan ljus. Filigran, böjda stag framkallar en spännande lampskärm som omger lampan som en bur. Det kopparfärgade utseendet är modernt och ger en varm och trevlig atmosfär i rummet. I tre ständigt ökande bågar bildas paraplyet nedåt och avsmalnar lite igen. På grund av den öppna designen kan ljuset emellertid sändas direkt in i rummet runtom varför det är lämpligt att välja en dekorativ glödlampa.
 • Westinghouse Willow LED-vägglampa, dimbar

  Westinghouse Willow LED-vägglampa, dimbar
  Dimbar LED-vägglampa Willow i stil med en lykta Täckt med viktoriansk brons och försedd med slående detaljer, inspirerar denna LED-vägglampa Willow, som är gjord som en lykta . Ett slags spot är inbäddat ovanför lampans insida, som avger ett behagligt ljus tack vare de varma vita strålande lysdioderna. Ljuset kan dyka upp på tre sidor och tränga igenom rutor av klart glas, som är försedda med fina bubblor och därmed får ett speciellt utseende. Ett mönster av grenar som kommer från trädstammar ligger över glaset och skapar en hisnande ljus- och skuggbild på omgivningen. Tack vare IP44 är vägglampan perfekt för utomhusområden, där den kan användas som allmän- eller accentbelysning. Deras lite antika stil gör det möjligt för dem att förstärka och iscensätta varje husfasad.
 • Westinghouse 633 pendellampa, mässing, klar

  Westinghouse 633 pendellampa, mässing, klar
  Modern hängande lampa med glasskärm i form av en glödlampa Det robusta höljet på den här hängande lampan för E27-lampor (ingår inte) är tillverkat av metall. Upphängningskabeln kan förkortas under monteringen så att den kan integreras på ett harmoniskt sätt på många olika användningsområden. Skärmen är gjord av glas och har formen av en glödlampa. På grund av den öppna formen kommer även glödlampor till sin rätt i den här pendelarmaturen. - Retrofit E27 uttag
 • Westinghouse Crestview utomhus hänglampa, bur

  Westinghouse Crestview utomhus hänglampa, bur
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Westinghouse Langston pendellampa, barnwood

  Westinghouse Langston pendellampa, barnwood
  Universal hängande lampa Langston i begagnat utseende med träaccenter Langston-pendellampan har formen av en rund bur och kan användas i olika inredningsstilar från vintage till lantlig stil med sitt använda utseende. Genom att använda en tonad glödlampa eller en glödlampa kan den önskade stilen uppnås ännu bättre, eftersom glödlampan främst syns i burskuggan och framhävs med fördel (glödlampa finns separat tillgänglig via tillbehör). Upphängningen kan också justeras efter önskemål med de fyra förlängningsstängerna som ingår i leveransen. Langston pendelarmatur kan alltså användas både med kort upphängning för rumsbelysning och lägre in i rummet, till exempel som spotlight över ett bord eller en bar. Här skapar flera av dessa armaturer med träaccenter i kombination en harmonisk helhetsbild och garanterar en stilfull atmosfär. - Retrofit E27 uttag - inklusive förlängningsstänger (2x 12 cm, 2x 24 cm) och 15 cm anslutningskabel
 • Westinghouse 6329440 hänglampa matt grå/silver

  Westinghouse 6329440 hänglampa matt grå/silver
  Flexibel hänglampa 6329440: matt mörkgrå / silver Denna minimalistiska taklampa passar perfekt in i en modern inredningsstil. Den matta, mörkgrå yttre ytan står i kontrast till den böjda nyans silver. Ljuset som avges reflekteras försiktigt av det ljusa insidan och släpps ut i miljön. Ljuset kan fly ut över ett stort område genom lampskärmens breda öppning och lyser därmed upp varje matsalsbord. Den moderna, eleganta designen av denna pendellampa gör den till en allroundare. Tack vare tre lika långa stavar kan den styva upphängningen anpassas individuellt.
 • Westinghouse Canyon pendellampa med antikt glas

  Westinghouse Canyon pendellampa med antikt glas
  Canyon pendellampa i lanterninform med transparent antikglas Stommen på den rustika pendellampan Canyon är tillverkad av metall med oljad bronsfinish och detaljer i barnwood-look. Skärmen av fint strukturerat, klart antikglas framhäver den antika looken. Den framhäver också ljuskällan, så att även tonade ljuskällor och ljuskällor med synliga glödtrådar kan framhävas (finns separat under tillbehör). Canyon-pendellampans lanternform gör den också till ett verkligt designelement. Den kan användas i en mängd olika stilar, oavsett om det är antik, vintage eller lantlig stil. Upphängningen kan också justeras under installationen så att den kan placeras exakt där den behövs. Som ett litet konstverk gör Canyon en fin figur både över matbordet och baren och är också lämplig för användning på hotell eller som harmonisk butiksbelysning i många områden - Eftermontering E27-sockel
 • Westinghouse Soren pendellampa, cylinder, safir

  Westinghouse Soren pendellampa, cylinder, safir
  Cylinderformad hängande lampa Soren med munblåst glasskärm Höjdpunkten i Soren hängande lampa är den munblåsta glasskärmen med svarta accenter som matchar de andra elementen, som är i matt svart. Den tonade skuggan skapar ett behagligt ljus som många upplever som lugnande. Tack vare sin utformning har den dessutom plats för mycket långa glödlampor och globelampor (finns separat som tillbehör). Tack vare sin moderna estetik drar Soren pendellampan naturligtvis till sig uppmärksamhet även när den är avstängd. Dessutom kan fjädringen justeras. På så sätt kan den monteras klassiskt ovanför matbordet, placeras ovanför minibaren eller placeras i affärsområdet ovanför disken som ett stimulerande blickfång. - Retrofit E27 uttag - Upphängningskabeln kan endast förkortas under installationen.
 • Westinghouse Winslett LED-vägg dimbar, svart

  Westinghouse Winslett LED-vägg dimbar, svart
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Westinghouse Cava II LED-vägglampa, dimbar

  Westinghouse Cava II LED-vägglampa, dimbar
  Nickelfärgad LED-vägglampa Cava II, dimbar och med en glaskropp LED-vägglampan Cava II monteras på väggen med en platt nickelfärgad platta. I likhet med ett "T" sticker ett rektangulärt, även nickelfärgat metallhuvud något ut i den övre änden. När den fortsätter nedåt förändras den till en glaskropp. Glaset innehåller små bubblor som ser ut som blinkande stjärnor. Resten är gjord i ett tydligt utseende. Lysdioderna bakom den lyser i en varmvitt ljusfärg och kan ställas in till en ljusstyrka på 10 - 100% med en extern dimmer . Det förtrollande utseendet gör lampan till en riktig blickfång. Den är idealisk för husets ingångar och sätter husfasaden i scen med behagligt ljus.
 • Westinghouse 6400340 LED-vägglampa, dimbar

  Westinghouse 6400340 LED-vägglampa, dimbar
  Dimbar LED-vägglampa 6400340 med klart craqueléglas Med sin oljade bronsyta och magiska craquelé-klara glas gör denna LED-vägglampa ett högkvalitativt intryck. Armaturkroppen liknar en lykta och så avges ljus på alla sidor. Ett fascinerande ljus lyser genom det trasiga glaset, som fördelar lika tilltalande mönster i omgivningen. Med massor av blomningar och intressanta former är denna vägglampa en riktig blickfång och pryder varje husfasad. Trots den traditionella designen är armaturen utrustad med moderna och effektiva, varma vita lysdioder som kan dämpas.
 • Westinghouse Carson LED-vägglampa, 2 lampor

  Westinghouse Carson LED-vägglampa, 2 lampor
  Carson LED-vägglampa med två lågar med ljusemission ovan och under Carson LED-vägglampa imponerar med sin eleganta och smala form. Det är rörformigt och fäst vertikalt på väggen. De två ändarna är avfasade och öppna. Inuti finns de varma vita lysdioderna som säkerställer att ljus sänds direkt uppåt och nedåt. På detta sätt får du belysning som inte bländar, men som ger tillräcklig ljusstyrka i mörkret och skapar vackra ljuskottar på fasaden. Med en tilltalande nickelfinish och hamrad interiörstruktur passar den nästan alla yttre fasader och pryder den dekorativt. Tack vare IP44 kan LED-vägglampan användas som allmänbelysning vid husets ingångar och gångvägar eller som accentbelysning på terrassen och balkongen
 • Westinghouse Crestview utomhusvägglampa, bur

  Westinghouse Crestview utomhusvägglampa, bur
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Westinghouse Rozzano LED-vägglampa, dimbar

  Westinghouse Rozzano LED-vägglampa, dimbar
  Dekorativ LED-vägglampa Rozzano med vackra blomningar De eleganta utsmyckningarna av texturerat järn fångar omedelbart ögat. Rozzano LED-vägglampa är utformad i form av en lykta som vanligtvis placeras på ett bord och är utrustad med ett ljus. Ett litet fäste i armaturens övre ände understryker denna karaktär. Det varma vita ljuset på lysdioderna, som är dolda inuti, kan dyka upp på tre sidor. "Fönstren" är dekorerade med vackra blomningar som är fästa i det frostat frostat glaset och ger vägglampan en lantlig stil. Ett diffust ljus sänds ut till omgivningen, vilket skapar en fantastisk ljusbild med subtila skuggor på grund av dekorationerna. Oavsett som accent eller allmänbelysning är Rozzano LED-vägglampa lika lämplig för båda. Den kan användas vid husets ingångar eller fasader på gångvägar och på terrasser. Vägglampan kan dämpas via en extern dimmer .
 • Westinghouse Walter LED-vägglampa, dimbar svart

  Westinghouse Walter LED-vägglampa, dimbar svart
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Westinghouse pendellampa Fiona, borstad nickel färg

  Westinghouse pendellampa Fiona, borstad nickel färg
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Westinghouse LED-lampa E27 9W 3 000 K matt dimbar

  Westinghouse LED-lampa E27 9W 3 000 K matt dimbar
  Matt E27 LED-lampa 9W, varmvitt (3000 K), dimbar Den här E27 LED-lampan från Westinghouse ersätter en konventionell 60 W glödlampa i alla typer av armaturer. Den matta lampan är dimbar med många vanliga dimrar och avger varmvitt ljus med en strålningsvinkel på 220°. Tekniska data/egenskaper: - Varmvit ljusfärg (3 000 K) - dimbar med många kommersiellt tillgängliga dimrar (Busch-Jaeger, GIRA, Kopp, Merten etc.) - Jämförelsevärde glödlampa 60 W
 • Westinghouse hänglampa 6309140, krossglasutseende

  Westinghouse hänglampa 6309140, krossglasutseende
  Elegant pendellampa med lampskärm i krossglaslook Den fina upphängningen av denna pendellampa kompletteras av en droppformad lampskärm i glas. Tack vare den transparenta skärmen kan ljuset spridas obehindrat och ger en stark belysning. Glasets grova yta förhindrar att ljuset bländar. Denna moderna lampa är idealisk i ett kök ovanför köksskåpet eller i ett vardagsrum ovanför ett bord.
 • Westinghouse 6326840 hänglampa, svart

  Westinghouse 6326840 hänglampa, svart
  Höj- och sänkbar pendellampa från Westinghouse med galleraccent i retrodesign Den eleganta, iögonfallande skärmen på pendellampan är bred nedtill och smalnar av något upptill, där den avslutas med en galleraccent. Denna detalj ger lampan en touch av industriell stil eller retrodesign. Upphängningen består av tre styva stänger som är anslutna till varandra. På så sätt kan armaturens längd varieras och anpassas till olika rumsliga förhållanden. Pendelarmaturen ger ett behagligt, direkt ljus som generöst belyser området under armaturen. Tack vare den ljusa insidan av skärmen reflekteras ljuset och avges utåt i en klar ljusfärg. Den är idealisk för loft eller för belysning av bänkar och bord i rum med modern inredning.
 • Westinghouse Marius vägglampa för utomhusbruk, brons, 1 fl

  Westinghouse Marius vägglampa för utomhusbruk, brons, 1 fl
  Cylindrisk LED-vägglampa för utomhusbruk Marius med dimbar LED-lampa LED-väggarmaturen Marius är tillverkad i metall och har formen av en cylinder. Den integrerade LED-lampans kåpa är tillverkad av frostat glas och ser till att den här väggarmaturen för utomhusbruk inte bländar. LED-modulen sänder ut varmvitt ljus målinriktat nedåt eller uppåt och skapar på så sätt en behaglig atmosfär. Detta kan anpassas ytterligare till personliga preferenser, eftersom Marius kan dimmas externt med en fas på/fas av dimmer. På så sätt fungerar den som en pålitlig ljuskälla, oavsett om den står framför husets entré eller - vänd upp och ner - för att belysa fasaden.
 • Westinghouse 6338740 hänglampa, glas, nickel

  Westinghouse 6338740 hänglampa, glas, nickel
  Enflammig pendellampa med ram i borstat nickel Denna pendellampa är visuellt tilltalande med sitt räfflade klarglas, som bildar lampans halvcirkelformade skärm. Skärmen ramas in av en ram med nickelfinish som smickrar det klara glaset på ett glamoröst sätt. Den nickelfärgade looken går igen i den runda baldakinen. Det flätade repet som används för att hänga upp lampan har en diskret och diskret effekt. Armaturen skapar en attraktiv och livfull belysning som ger en touch av retro- och industristil i de egna fyra väggarna. Den är idealisk för allmänbelysning. På grund av den öppna skärmen rekommenderar vi att du väljer en attraktiv glödlampa med filamentutseende.
 • Westinghouse hänglampa 6205540 med ett klart glas

  Westinghouse hänglampa 6205540 med ett klart glas
  Denna pendellampa ger lätthet i vardagen Pendellampan verkar bokstavligen sväva i luften, eftersom den fina upphängningen knappt är märkbar. Den helt transparenta lampskärmen ger lampan extra lätthet. Den klara skärmen gör att ljuset kan spridas obehindrat i hela rummet. Det är viktigt att välja en lämplig ljuskälla, eftersom det är den som står i fokus här. Vi rekommenderar en ljuskälla med glödtråd som avger ett varmt ljus. Varmt ljus uppfattas av de flesta som behagligt och mysigt, vilket gör det idealiskt för rum som kräver en mysig atmosfär. Ljuskällan kan till exempel installeras ovanför ett bord i vardagsrummet.
 • Westinghouse LED-lampa E14 4,2W ZigBee dimbar

  Westinghouse LED-lampa E14 4,2W ZigBee dimbar
  E14 LED-ljusstake C35 4,2W 2.700 K klar - dekorativ glödtrådsteknik i klarglas - dimbar med många vanliga dimmers (Busch-Jaeger, GIRA, Kopp, Merten etc). Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Westinghouse pendellampa Boswell, kopparfärgad

  Westinghouse pendellampa Boswell, kopparfärgad
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Westinghouse vägglampa Alexander, 3-ljus

  Westinghouse vägglampa Alexander, 3-ljus
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Westinghouse Barnwell vägglampa

  Westinghouse Barnwell vägglampa
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Westinghouse pendellampa 6205140, svart matt

  Westinghouse pendellampa 6205140, svart matt
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Westinghouse pendellampa 6101540, blå

  Westinghouse pendellampa 6101540, blå
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Westinghouse pendellampa Kelcie, borstad nickelfärg

  Westinghouse pendellampa Kelcie, borstad nickelfärg
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Westinghouse pendellampa 6336940

  Westinghouse pendellampa 6336940
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Westinghouse pendellampa 6105040, svart matt

  Westinghouse pendellampa 6105040, svart matt
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Westinghouse taklampa Cedric

  Westinghouse taklampa Cedric
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Westinghouse pendellampa Boswell, borstad nickel färg

  Westinghouse pendellampa Boswell, borstad nickel färg
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Westinghouse pendellampa Sophie, bronsfärgat upphäng

  Westinghouse pendellampa Sophie, bronsfärgat upphäng
  Sophie glaspendellampa med kristallprismor Sophie-lampans imponerande skärm består av många prismor av kristallglas. Den omisskännliga ljusstämningen som skapas av detta glas är inbjudande och glamorös. Ljuset avges lätt brutet mot utsidan och kan avges direkt nedåt. Det innebär att Sophie-pendellampan inte bara lyser upp rummet, utan även perfekt belyser bord och diskar. I kombination med andra av dessa armaturer skapas ett attraktivt och effektivt belysningskoncept. Den diskreta upphängningen och den runda kupan tar inte fokus från den vackra lampskärmen.
 • Westinghouse pendellampa Bonnie

  Westinghouse pendellampa Bonnie
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Westinghouse pendellampa Nathan, borstad kopparfärg

  Westinghouse pendellampa Nathan, borstad kopparfärg
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Westinghouse pendellampa Fiona, oljad bronsfärg

  Westinghouse pendellampa Fiona, oljad bronsfärg
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Westinghouse Marius vägglampa för utomhusbruk, svart, 2fl

  Westinghouse Marius vägglampa för utomhusbruk, svart, 2fl
  Dimbar LED-vägglampa Marius i matt svart med upp-/nedljus LED-vägglampan Marius i cylindrisk form är tillverkad av metall och har en matt svart finish. Frostat glas används för locken, vilket säkerställer diffus ljusfördelning. Marius bländar därför inte, även om denna vägglampa är monterad mycket högt, och producerar både uppåt- och nedåtriktat ljus, som avges av varmvita lysdioder och skapar en trevlig atmosfär i utomhusområdet. Marius kan också dimmas externt med en leading edge/trailing edge fasdimmer för att skapa den perfekta atmosfären.
 • Westinghouse hänglampa Valley Forge

  Westinghouse hänglampa Valley Forge
  Vintage upphängningslampa Valley Forge i traditionell lyktform Den perfekta kombinationen av modern och rustik, som beskriver Valley Forge pendellampa. Lampan består av en kropp i form av en lykta som är upphängd i en kedja. Denna är gjord av metall och har en matt svart yta. Inuti finns två E14-uttag som pekar uppåt. Lämpliga lampor i ljusoptik lagras i tillbehören för detta. Om lampan tänds blir en annan höjdpunkt synlig. Eftersom ljuskällorna lyser mot ett kopparfärgat takelement inuti lykta. Detta ger lampan sin moderna touch och samtidigt ger ljus en behagligt varm skimmer.
 • Westinghouse hänglampa 6338540, vågigt glas

  Westinghouse hänglampa 6338540, vågigt glas
  Rustik hängande lampa med en strukturerad lampskärm av glas Tack vare lampskärmen i glas får denna lampa en rustik touch. Skärmen har vertikala spår. Dessa säkerställer att skuggan inte längre är transparent, utan något fläckig. Av denna anledning är ljuset inte påträngande utan snarare dämpat. Den mörka upphängningen ser nästan svart ut, men om du tittar noga kan du se den bronsfärgade undertonen.
 • Westinghouse 6103940 hänglampa borstat koppar

  Westinghouse 6103940 hänglampa borstat koppar
  Upphängningslampa 6103940 med lätt kopparfinish Westinghouse 6103940 förkroppsligar en kopparfärgad taklampa med tydliga former, flödande linjer och rundade kanter.Den vackra, något rundade nyansen vidgas från topp till botten och har en attraktiv kopparfinish som omedelbart fångar ögat. Den här trendiga färgen finns i baldakinen, som harmoniskt avrundar helhetsbilden. En bred ljusstråle kan dyka upp genom den stora, öppna sidan av skuggan, vilket innebär att armaturen kan belysa ett stort område. Taklampan kompletterar en mängd olika inredningsstilar och smälter in elegant.
 • Westinghouse Emelie hänglampa 3 lampor

  Westinghouse Emelie hänglampa 3 lampor
  Vintage hänglampa Emelie med en slående burskärm och kopparfärgade detaljer Denna ovanliga hängande lampa Emelie övertygar med material och form. Den trendiga burdesignen fångar omedelbart. Skuggan består av ett burnät med många kvadratiska nät som ger en direkt syn på ljuskällorna. Cylindrisk och bred, skärmen stängs längst upp och ned med dekorativa, kopparfärgade ringar som visuellt belyser lampan. För att understryka den rustika stilen på pendellampa valdes en kedja med grova länkar som upphängning, vilket gör att lampan verkar robust. De synliga ljuskällorna skruvas horisontellt i socklarna, som dyker upp från mitten på en gemensam Basis . På grund av ljuskällornas olika orientering täcker lampan ett stort område. Ljuset kan gå ut direkt i alla riktningar. Runt det trollar fram tilltalande ljus- och skuggeffekter genom gallret, vilket ger rummet en trevlig touch. Det är tillrådligt att välja glödlampor, till exempel rustika lampor, på grund av lampornas direkt synlighet.
 • Westinghouse Charlize pendellampa, femkantig

  Westinghouse Charlize pendellampa, femkantig
  Universell Charlize-pendellampa med femkantiga metallstag och glasskärm Inuti Charlize-pendellampan finns en skärm av transparent glas, som omges av ett hölje av femkantiga metallstag som är förskjutna i sidled och placerade ovanpå varandra. Höljet och skärmen har en finish i barnwood-look. Denna intressanta mix gör den till ett stilöverskridande designelement. Oavsett om det är vintage, antik eller lantlig stil: Charlize passar som ett konstverk i olika inredningskoncept tack vare sin klassiska karaktär i kombination med en modern känsla, som den utstrålar inte minst tack vare sitt högkvalitativa utförande, tredimensionella design och inre glasskärm. Charlize är lika anpassningsbar när det gäller dess upphängning, eftersom den kabel som ingår i leveransen kan kortas en gång under installationen. Den kan därför placeras ovanför matbordet, användas som rumsbelysning i hallen eller som barbelysning. Om du kombinerar flera av dessa pendellampor med olika upphängningar kan deras designkoncept också överföras till den resulterande helhetsbilden - Eftermonterad E27-sockel - Inklusive justerbar kabel (127 cm)
 • Westinghouse Winslett LED väggdimbar, vit

  Westinghouse Winslett LED väggdimbar, vit
  Dimbar LED-vägglampa Winslett med opalglas Den moderna LED-vägglampan Winslett kan dimras externt via fasreglering på fram-/bakkant för att skapa önskad mysig atmosfär. Den integrerade LED-modulen ger ett varmvitt nedåtriktat sken. Winsletts stabila armaturhus är tillverkat av metall och har formen av ett inåtböjt halvklot. Det kompletteras av en vit och fint strukturerad yta. Denna vägglampa för utomhusbruk kombinerar en tidlös design med modern LED-teknik.
 • Westinghouse Charlize hängande lampa med metallringar

  Westinghouse Charlize hängande lampa med metallringar
  Mångsidig Charlize-pendellampa av metall i bronslook med inre glasskärm Charlize-pendellampans höjdpunkt är en cylindrisk kropp som består av horisontellt förskjutna metallringar som är placerade ovanpå varandra. Liksom baldakinen har den en yta i oljad brons. Vid en närmare granskning fångar även den inre skärmen av transparent glas blickarna. Detta skapar en tredimensionell komposition som kan användas för många stilar, från vintage till industriellt till lantligt. Samtidigt utstrålar den en gnutta modernitet, inte minst tack vare sin glasskärm. Den medföljande kabeln är justerbar i längd, vilket gör Charlize flexibel även i detta avseende. Oavsett upphängning och om den monteras ovanför matbordet, ovanför köksön eller ovanför en bar - den är ett riktigt blickfång både enskilt och i grupp. Flera av dessa lampor kan placeras i höjdled för att skapa ett övergripande utseende baserat på Charlizes förskjutna design - Eftermonterad E27-sockel
 • Westinghouse Sirino vägglampa

  Westinghouse Sirino vägglampa
  Sirino vägglampa med öppen retrofit-sockel och bronsfärgad reflektor Den moderna vägglampan Sirino är tillverkad av metall och har en matt svart finish. Den har även en bronsfärgad reflektor som skapar en varm ljuskänsla. Men även i dagsljus är den ett elegant blickfång. Sirinos fristående lamphållare ger utrymme för idéer. Ljuskällor med synliga glödtrådar kan lysa i all sin prakt och reflektorns effekt kan förstärkas ytterligare med hjälp av tonade ljuskällor.
 • Westinghouse Iron Hill vägglampa, svart, 3fl

  Westinghouse Iron Hill vägglampa, svart, 3fl
  Iron Hill vägglampa med tre lampor och trappstegsformade lampskärmar Iron Hill vägglampa i industridesign med tre lampskärmar på flera nivåer är en höjdpunkt även i dagsljus. Och inte bara som en del av industriella inredningskoncept. Tack vare sin eleganta design passar den även för rumsinredningar i vintagestil och även för en och annan lantlig atmosfär. Den robusta vägglampan Iron Hill är tillverkad av metall. De eleganta lampskärmarna är öppna nedtill. Det innebär att t.ex. tonade ljuskällor och glödlampor kan sättas i fokus och lysa i all sin prakt.
 • Westinghouse Maddox LED-vägglampa för utomhusbruk, svart

  Westinghouse Maddox LED-vägglampa för utomhusbruk, svart
  Maddox LED utomhusvägglampa med fint texturerad glasskärm Den mycket moderna, nästan futuristiska designen hos Maddox LED utomhusvägglampa talar för sig själv. Den robusta metallramen med matt finish rymmer lampans verkliga stjärna: en cirkulär skärm av glas med fina luftinslag. Det antika glaset ger inte bara ett speciellt ljusmönster, utan också en underbar look när Maddox inte är tänd. Så snart det blir mörkt kommer dess inre kvaliteter fram. Med sin integrerade LED-modul avger den varmvitt ljus och uppnår i fråga om ljusstyrka ett jämförbart värde på 75 watt med konventionella ljuskällor. LED-vägglampan Maddox kan även dimras externt med en leading edge/trailing edge-fasdimmer och kan tack vare kapslingsklass IP44 (skydd mot vattenstänk) användas utomhus eller i badrummet.
 • Westinghouse Marius vägglampa för utomhusbruk, svart, 1 fl

  Westinghouse Marius vägglampa för utomhusbruk, svart, 1 fl
  Cylindrisk LED-vägglampa för utomhusbruk Marius med dimbar LED-lampa LED-väggarmaturen Marius är tillverkad i metall och har formen av en cylinder. Den integrerade LED-lampans skydd är tillverkat av frostat glas och ser till att den här väggarmaturen för utomhusbruk inte bländar. LED-modulen sänder ut varmvitt ljus målinriktat nedåt eller uppåt och skapar på så sätt en behaglig atmosfär. Detta kan anpassas ytterligare till personliga preferenser, eftersom Marius kan dimmas externt med en fas på/fas av dimmer. På så sätt fungerar den som en pålitlig ljuskälla, oavsett om den står framför husets entré eller - vänd upp och ner - för att belysa fasaden.
 • Westinghouse Palm Beach vägglampa för utomhusbruk

  Westinghouse Palm Beach vägglampa för utomhusbruk
  Ett namn som förpliktar: Utomhusvägglampa Palm Beach med antik glasskärm Uppkallad efter en amerikansk stad på ön med samma namn, som tillhör Florida, är utomhusvägglampan Palm Beach passande extravagant. I mitten av skärmen finns en stor sfär av antikt glas med fina luftinslag, som till och med påminner om en glödlampa. Den är monterad på en sockel och står i en ring, som i sin tur är fäst vid väggfästet via en kort arm. Med undantag för glasskärmen är alla delar tillverkade av hållbar metall och belagda med en strukturerad svart yta. Det antika glaset som används ger ett lätt diffust sken i mörker och ser estetiskt tilltalande ut på nära håll när Palm Beach ses i dagsljus. Och som namnet antyder utgör vägglampan med sin fullt synliga skärm en scen där effektfullt designade ljuskällor kan presentera sig som stjärngäster.
 • Westinghouse hänglampa Iron Hill, justerbar

  Westinghouse hänglampa Iron Hill, justerbar
  Trendig hänglampa Iron Hill inspirerar tack vare sin industriella design Hänglampan Iron Hill får sitt trendiga vintageutseende från den eleganta stativ . stativ består också av en expansiv lampskärm, som ligger på en pendel. Detta innebär att upphängningen kan justeras till önskad längd i några få enkla steg. Dessutom fungerar den matt svarta ytan som en rustik yta. Detta står i kontrast till den glänsande insidan av lampskärmen. Således består lampan av en perfekt blandning av traditionella och moderna element. Av den anledningen kan den integreras i ett modernt hus eller i ett klassiskt designat lantgård.
 • Westinghouse Cava LED-hänglampa, krom

  Westinghouse Cava LED-hänglampa, krom
  Elegant LED-pendellampa Cava med bubbelglas Det formade LED-hängande ljuset Cava presenterar sig med en cylindrisk lampskärm, som består av ett slags bubbelglas. Detta glas är försett med många luftbubblor och trollar fram ett livligt och spännande utseende. Det eleganta men subtila utseendet understryks av kromfärgade detaljer som medvetet placerades på fästet och baldakinen. Så det presenterar sig briljant ovanför matbordet eller som en modern, ovanlig nattdagsbelysning. Lysdioderna med varmt vitt ljus tänder upp ett atmosfäriskt ljus och lyser runt.
 • Westinghouse LED-pendellampa 6329640 matt svart

  Westinghouse LED-pendellampa 6329640 matt svart
  Smal LED-taklampa med många användningsområden Denna puristiska LED-taklampa består av en smal lampskärm som smalnar av till en spets i toppen. Eftersom skärmen är tillverkad av metall kan inget ljus komma ut på sidorna. Istället buntas den varmvita ljusstrålen och sänds ut nedåt. Detta gör armaturen lämplig för punktbelysning och kan användas på många olika sätt. Om en armatur monteras ensam kan den på ett skickligt sätt lyfta fram speciella inredningsdetaljer eller fungera som läslampa över en fåtölj. När de hängs upp i grupper kan de även belysa ett pentry eller ge ljus åt hela rum.
 • Westinghouse Morrison taklampa, nickel

  Westinghouse Morrison taklampa, nickel
  Slående taklampa Morrison med nickelfinish Morrison taklampa i metall är rund och cylindrisk. Det yttre skalet runt om består av ett fint nät som du kan se igenom. Däremot är undersidan täckt med glas som är opalt vitt och genomskinligt men inte bländar. Den tilltalande nickelfinishen som täcker hela lampan harmoniserar med frostat glas och är perfekt för ljusa, moderna rum. De två uttagen är fästa till vänster och höger på två fästen inuti buren. Lamporna är vända horisontellt och vetter mot varandra. Båda riktas inåt och skapar tillsammans ett starkt ljus som distribueras i hela rummet.
 • Westinghouse Crestview taklampa för utomhusbruk

  Westinghouse Crestview taklampa för utomhusbruk
  Burformad taklampa Crestview utomhus av stål och handblåst antikglas Det robusta höljet på taklampan Crestview utomhus är tillverkat av stål med en strukturerad yta i svart och har formen av en bur. Inuti finns en lampskärm av glas med fina luftinslag. Det antika glaset skapar ett lätt diffust ljus och är också mycket attraktivt att titta på när taklampan inte är tänd. Crestview är mycket lämplig för utomhusbruk, till exempel ovanför entrén, samt i källare, eftersom den är skyddad mot vattenstänk (IP44). I den handblåsta glasskärmen kan man t.ex. använda glödlampor och för att skapa en särskilt behaglig atmosfär kan man använda tonade glödlampor.
 • Westinghouse 6106640 LED-taklampa, vit

  Westinghouse 6106640 LED-taklampa, vit
  Dimbar LED-taklampa i glas LED-taklampa har en klassisk, rund form med en enhetlig färg och en vacker alabast look. Deras diskreta utseende innebär att de kan användas i nästan alla rum där mycket ljus behöver skapas med få resurser. Ett homogent ljus dyker upp genom opaldiffusorn, som är mycket distribuerad i rummet och absolut inte bländar. De fina strukturerna som skapats av alabast design gör att mjuka linjer dyker upp i rummet och skapar en atmosfärisk atmosfär. LED-taklampa kan dämpas i intervallet 10% - 100% ljusstyrka via en yttre väggdimmer.
 • Westinghouse 6308940 LED-taklampa, brons

  Westinghouse 6308940 LED-taklampa, brons
  Dimbar LED-taklampa i glas LED-taklampa har en klassisk, rund form med en enhetlig färg och en vacker alabast look. Deras diskreta utseende innebär att de kan användas i nästan alla rum där mycket ljus behöver skapas med få resurser. Ett homogent ljus dyker upp genom opaldiffusorn, som är mycket distribuerad i rummet och absolut inte bländar. De fina strukturerna som skapats av alabast design gör att mjuka linjer dyker upp i rummet och skapar en atmosfärisk atmosfär. LED-taklampa kan dämpas i intervallet 10% - 100% ljusstyrka via en yttre väggdimmer.
 • Westinghouse Langston pendellampa, furu

  Westinghouse Langston pendellampa, furu
  Universal hängande lampa Langston i begagnat utseende med träaccenter Langston-pendellampan har formen av en rund bur och kan användas i olika inredningsstilar från vintage till lantlig stil med sitt använda utseende. Genom att använda en tonad glödlampa eller en glödlampa kan den önskade stilen uppnås ännu bättre, eftersom glödlampan främst syns i burskuggan och framhävs med fördel (glödlampa finns separat tillgänglig via tillbehör). Upphängningen kan också justeras efter önskemål med de fyra förlängningsstängerna som ingår i leveransen. Langston pendelarmatur kan alltså användas både med kort upphängning för rumsbelysning och lägre ner i rummet, till exempel som spotlight över ett bord eller en bar. Här skapar flera av dessa armaturer med träaccenter i kombination en harmonisk helhetsbild och garanterar en stilfull atmosfär. - Retrofit E27 uttag - inklusive förlängningsstänger (2x 12 cm, 2x 24 cm) och 15 cm anslutningskabel
 • Westinghouse 633 pendellampa, brons, klar

  Westinghouse 633 pendellampa, brons, klar
  Modern hängande lampa med glasskärm i form av en glödlampa Det robusta höljet på den här hängande lampan för E27-lampor (ingår inte) är tillverkat av metall. Upphängningskabeln kan förkortas under monteringen så att den kan integreras på ett harmoniskt sätt på många olika användningsområden. Skärmen är gjord av glas och har formen av en glödlampa. På grund av den öppna formen kommer även glödlampor till sin rätt i den här pendelarmaturen. - Retrofit E27 uttag