Watt & Veke lampor

Watt & Veke är en svensk tillverkare av lampor och lampskärmar. Deras lampor kan användas i alla rum för att skapa stämningsfull belysning. I sortimentet finns många fina lampfötter och skärmar i olika material.

Watt och Veke för trendig karaktär på belysningen

Den som lockas av Watt & Vekes designlampor vet att en lampa är så mycket mer än bara en ljuskälla. Deras formgivare jobbar för att skapa lamporna som har ett designmässigt värde och inte bara funktion. Kontraster, karaktär och hög stil är ord som skulle kunna passa bra på deras designspråk.

 • Watt & Veke Kelly vägglampa lång arm Svart-guld

  Watt & Veke Kelly vägglampa lång arm Svart-guld
 • Watt & Veke Kelly vägglampa lång arm Guld

  Watt & Veke Kelly vägglampa lång arm Guld
 • Watt & Veke Boll taklampa 40 cm vit

  Watt & Veke Boll taklampa 40 cm vit
 • Watt & Veke Anna plafond Vit 60 cm

  Watt & Veke Anna plafond Vit 60 cm
 • Watt & Veke Kelly vägglampa kort arm Guld

  Watt & Veke Kelly vägglampa kort arm Guld
 • Watt & Veke Buster bordslampa Ø27 cm Natur

  Watt & Veke Buster bordslampa Ø27 cm Natur
 • Lola lampskärm, sage 26cm

  Lola lampskärm, sage 26cm
  Förtjusande Lola 26 grön är en serie lampskärmar i skimrande, krossad sammet, färgsatt i en flört med 80-talet. Lola finns i olika storlekar, och passa de flesta av Watt &: Veke's lampfötter.&hellip:
 • Kelly Short Vägglampa Black - Watt&Veke

  Kelly Short Vägglampa Black - Watt&Veke
  Kelly Short Vägglampa Black är en cool vägglampa som kan användas både för mysig belysning och som läslampa – över byrå, vid skrivbordet eller som sänglampa. Lampans arm kan justeras 180 grader från fästet på väggen, medan den karakteristiska lampskä
 • Ella 26 skärm, vit 26cm

  Ella 26 skärm, vit 26cm
  Ella 26 vit, en klassiskt veckad lampskärm, fast i modernare tappning. Yttertyget är i vackert, bredvävt linne - naturnära och sobert - medan det tätare linnefodret går i samma ton, för ett&hellip:
 • watt & VEKE - Anna 60 linen - Beige

  watt & VEKE - Anna 60 linen - Beige
  Anna 60 linne plafond i linnetyg har en härlig textur. Och en form som gör henne nätt och elegant, som en diskret blomma i taket. Designen har sitt ursprung i ett tidigare samarbete med formgivaren Anna Hörling. Släckt är Anna 60 linne en mjuk tygsku
 • Watt & Veke Vilda Lampskärm - Lampskärmar Trä - T58536

  Watt & Veke Vilda Lampskärm - Lampskärmar Trä - T58536
  Vilda lampskärm från Watt & Veke. En unik lampskärm som blir ett fint tillskott där hemma. Lampskärmen är gjord av ett tjockt papperssnöre som man snurrat runt en ställning som har resulterat i en alldeles underbar lampa. Vilda har en stark karaktär vilket gör att den definitivt kommer stå ut som en unik inredningsdetalj bland den övriga inredningen. Vi har valt ut Trä Lampskärmar från Watt & Veke med stor omsorg.
 • Watt & Veke Pumpkin Pendel - Taklampor Papper Vit - T355501

  Watt & Veke Pumpkin Pendel - Taklampor Papper Vit - T355501
  Pumpkin pendel från Watt & Veke med en naturinspirerad design och en organisk form perfekt för vardagsrummet eller sovrummet. Den har en levande struktur för att skapa ett magiskt ljusspel i taket. Produkten är vacker som den är men även fin att kombinera flera stycken i ett kluster. Tillverkad i Indien. Bra att veta om Pumpkin pendel - Pumpkin uppskattas för den harmoniska designen.- Tillverkad av papper.- Tillverkad i Indien.- Ljuskälla ingår inte.- Takupphäng ingår. Vi har valt ut Vit Taklampor i Papper från Watt & Veke med stor omsorg.
 • Anna 80 Plafond Linen Natural - Watt&Veke

  Anna 80 Plafond Linen Natural - Watt&Veke
  Anna 80 Plafond Linen Natural presenterar sig i en stilren design med ett särskilt mjukt uttryck. Skärmens gräddvita färg och den vackra formen som vecklar ut sig som ett brett paraply i taket ger en subtil elegans till inredningen. Lampan är en del
 • Spoon golvlampa, mattsvart/mässing 167cm

  Spoon golvlampa, mattsvart/mässing 167cm
  Spoon serien från Watt&:Veke. En vacker serie lampor som är designade av Hanna Wessman. Lamphuvudet är vridbar och går därför att ställa in efter eget önskemål. Höjd 167 cm Bredd 88 cm Diameter&hellip:
 • Kelly Short Vägglampa Gold - Watt&Veke

  Kelly Short Vägglampa Gold - Watt&Veke
  Kelly Short Vägglampa Gold är en cool vägglampa som kan användas både för mysig belysning och som läslampa – över byrå, vid skrivbordet eller som sänglampa. Lampans arm kan justeras 180 grader från fästet på väggen, medan den karakteristiska lampskär
 • Buster Golvlampa Black - Watt&Veke

  Buster Golvlampa Black - Watt&Veke
  Buster Golvlampa Blackär en dekorativ lampa, tillverkad av tvinnat papper på ett metallstativ. Materialet ger lampan ett naturligt uttryck som ger en lugn och avkopplande atmosfär i hemmet. Det naturliga utseendet ger också en bohemisk touch till rum
 • Kelly Long Vägglampa Black - Watt&Veke

  Kelly Long Vägglampa Black - Watt&Veke
  Kelly Long Vägglampa Black är en cool vägglampa som kan användas både för mysig belysning och som läslampa – över byrå, vid skrivbordet eller som sänglampa. Lampans arm kan justeras 180 grader från fästet på väggen, medan den karakteristiska lampskär
 • watt & VEKE - Lampskärm Ella 33 - Beige

  watt & VEKE - Lampskärm Ella 33 - Beige
  Ella 33, en klassisk veckad lampskärm med yttertyg i bredvävt linne, där insidan matchas av ett tätare linnefoder. Skapa spänning i din inredning genom att kombinera med olika lampfötter. Ljuskälla ingår ej.
 • Kelly Long Vägglampa Gold - Watt&Veke

  Kelly Long Vägglampa Gold - Watt&Veke
  Kelly Long Vägglampa Gold är en cool vägglampa som kan användas både för mysig belysning och som läslampa – över byrå, vid skrivbordet eller som sänglampa. Lampans arm kan justeras 180 grader från fästet på väggen, medan den karakteristiska lampskärm
 • Basic straight lampskärm, vit 20cm

  Basic straight lampskärm, vit 20cm
  Basic straight, en vit lampskärm med diametern 20cm från Watt &: Veke. En prisvärd och handtillverkad lampskärm i linne som kommer i färgerna vit och natur, samt i ett antal olika storlekar. Basic&hellip:
 • Ella 33 skärm, natur 33cm

  Ella 33 skärm, natur 33cm
  Ella 33 natur, en klassiskt veckad lampskärm, fast i modernare tappning. Yttertyget är i vackert, bredvävt linne - naturnära och sobert - medan det tätare linnefodret går i samma ton, för ett&hellip:
 • Anna 40 plafond bomull, vit

  Anna 40 plafond bomull, vit
  Anna plafond ger ett mjuk och behagligt sken och intryck med sitt bomullstyg. Passar i sovrummet. Anna finns i tre olika storlekar. Höjd 15 cm Diameter 40 cm Effekt max 2*40 w Sockel Liten sockel, E14&hellip:
 • watt & VEKE - Anna 60 linen - Vit

  watt & VEKE - Anna 60 linen - Vit
  Anna 60 linne plafond i linnetyg har en härlig textur. Och en form som gör henne nätt och elegant, som en diskret blomma i taket. Designen har sitt ursprung i ett tidigare samarbete med formgivaren Anna Hörling. Släckt är Anna 60 linne en mjuk tygsku
 • Prisma bordslampa, ask/vit linne 42cm

  Prisma bordslampa, ask/vit linne 42cm
  Prisma bordslampa Ask/White är en vacker och stilfull bordslampa med det lilla extra. Med ett stilrent underrede i ask och en skärm av mjukt linne får du en uttrycksfull lampa som blir en snygg inredningsdetalj&hellip:
 • Basic Wide lampskärm 40cm White

  Basic Wide lampskärm 40cm White
  Basic 40 wide White är en vit lampskärm i linne att matcha till en bordslampa eller golvlampa och passar det charmiga huset på landet, likväl som i det unga moderna hemmet. En prisvärd, handtillverkad&hellip:
 • Watt & Veke Anna plafond Vit 40 cm

  Watt & Veke Anna plafond Vit 40 cm
 • Basic Wide lampskärm 30cm White

  Basic Wide lampskärm 30cm White
  Välj Basic wide 30 White till din lampfot för en tidlös och stilren känsla. Basic wide 30 White är en prisvärd lampskärm tillverkad för hand i ett vitt, sobert linnetyg. Skärmens insida är också&hellip:
 • Watt & Veke - Anna 60 Plafond/Vägglampa White Watt & Veke

  Watt & Veke - Anna 60 Plafond/Vägglampa White Watt & Veke
  Anna 60 Plafond/Vägglampa White är en modern tolkning av den traditionella plafond som kan monteras både i taket och på väggen. Det slanka skelettet i stål är klädd i en tunn bomullstextil, vilket tillsammans ger lampan ett mjukt och lätt uttryck. När lampan tänds är skärmen upplyst till elegans som en skinande sol som skickar ett trevligt ljus ut i rummet. Lampan finns i tre olika storlekar, med en diameter på 40, 60 eller 80 centimeter med ett djup på 15 respektive 17 centimeter. Använd lampan som belysning på barnens och sovrummet eller som dekorativt föremål på väggen i vardagsrummet. Lampan tar inte mycket plats i rummet och kan därför enkelt användas i mindre rum. Se de olika Anna-lamporna här, och se fler vackra bomullslampor på Watt & Veke.
 • Basic Wide lampskärm 25cm Natural

  Basic Wide lampskärm 25cm Natural
  Skapa en harmonisk och enhetlig inredning med Basic wide 25 Natural lampkärm i naturtonat linne. Basic wide Natural är tillverkad för hand och har en vit insida för bästa möjliga ljusspridning. En&hellip:
 • Lola 33 skärm, Dusty rose 33cm

  Lola 33 skärm, Dusty rose 33cm
  Lola 33 Dusty rose, klädd i krossad sammet med sofistikerad finish i en varm, dov ton. Lampskärmen Lola Dusty rose sätter stilen i rummet och tänd får man ett mjukt och avslappnat ljus att trivas&hellip:
 • Watt & Veke Lola 26 Lampskärm Nude - Lampskärmar Sammet Nude - S532671

  Watt & Veke Lola 26 Lampskärm Nude - Lampskärmar Sammet Nude - S532671
  Lola 26 lampskärm från Watt & Veke med en härlig design i skimrande, krossad sammet med en flörtig färg med inspiration från 80-talet. En perfekt detalj som ger dig glädje i vardagen. Bra att veta om Lola 26 lampskärm - Lola 26 uppskattas för den tidlösa designen.- Lola 26 är också omtyckt för den flörtiga färgen.- Erbjuds i flera färger.- Erbjuds i flera storlekar.- Kombinera lampskärmen med en lampfot från Watt & Veke. Vi har valt ut Nude Lampskärmar i Sammet från Watt & Veke med stor omsorg.
 • Watt&Veke Anna 40Cm Plafond Cotton Jersey Vit

  Watt&Veke Anna 40Cm Plafond Cotton Jersey Vit
  Anna 40 takplafond från Watt&:Veke Material: Tyg, Cotton Jersey från Boel &: Jan Mått: Ø 40cm - H 15cm Ljuskälla: Max 2x40W E14, ingår ej Krokupphäng, takkontakt ingår ej, se tillbehör
 • Prisma takskärm, linen Natural 25cm

  Prisma takskärm, linen Natural 25cm
  Prisma 25 linen Natural är en taklampa klädd med en mjuk, varm linnetextil som ger en rofylld känsla i rummet. Svävar lättsamt och blir en stillsam inredningsdetalj i rummet. Tyget klär en formstark&hellip:
 • Watt & Veke Lola 33 Lampskärm Guld - Lampskärmar Sammet Guld - S533211

  Watt & Veke Lola 33 Lampskärm Guld - Lampskärmar Sammet Guld - S533211
  Lola 33 lampskärm från Watt & Veke med en härlig design i skimrande, krossad sammet med en flörtig färg med inspiration från 80-talet. En perfekt detalj som ger dig glädje i vardagen. Bra att veta om Lola 33 lampskärm - Lola 33 uppskattas för den tidlösa designen.- Lola 33 är också omtyckt för den flörtiga färgen.- Erbjuds i flera färger.- Erbjuds i flera storlekar.- Kombinera lampskärmen med en lampfot från Watt & Veke. Vi har valt ut Guld Lampskärmar i Sammet från Watt & Veke med stor omsorg.
 • Watt & Veke Ella 26 Lampskärm Natur - Lampskärmar Linne Natur - S062600

  Watt & Veke Ella 26 Lampskärm Natur - Lampskärmar Linne Natur - S062600
  Ella 26 lampskärm från Watt & Veke med en tidlös design i veckat, bredvävt linne med en naturnära färg och synliga tråddetaljer. En perfekt detalj som ger dig glädje i vardagen. Bra att veta om Ella 26 lampskärm - Ella 26 uppskattas för den tidlösa designen.- Ella 26 är också omtyckt för det vackra materialet.- Erbjuds i flera färger.- Erbjuds i flera storlekar.- Kombinera lampskärmen med en lampfot från Watt & Veke. Vi har valt ut Natur Lampskärmar i Linne från Watt & Veke med stor omsorg.
 • Ella mullvad lampskärm, 20 cm

  Ella mullvad lampskärm, 20 cm
  Ella, en mullvadsfärgad lampskärm med diametern 20cm från Watt &: Veke. En klassiskt veckad lampskärm, fast i modernare tappning. Yttertyget är i vackert, bredvävt linne medan det tätare linnefodret&hellip:
 • Watt & Veke Anna 60 Taklampa Vit

  Watt & Veke Anna 60 Taklampa Vit
  Koncept: Anna Design: Watt & Veke har stor framgångsrikt samarbetat med Anna Hörling, som har skapat den ekologiska lampserien Anna, designad 2010 med syftet att skapa en diskret men vacker taklampa. Denna lampa passar särskilt bra för ett sovrum eller en hall, där det inte alltid är praktiskt att ha en hängande taklampa. Lampskärmen täcker lampans konstruktion vackert och det mjuka bomullsmaterialet ger designen ett molnlikt och lätt uttryck. Lampan finns som taklampa, i tre storlekar, så att den kan passa i olika rum. Den täckta designen ger lampan ett modernt och livligt uttryck, som du kan använda i rum där du behöver koppla av.
 • Basic oval lampskärm, vit 38cm

  Basic oval lampskärm, vit 38cm
  Basic oval, en vit lampskärm med diametern 38cm från Watt &: Veke. En prisvärd och handtillverkad lampskärm i linne som kommer i färgerna vit och natur, samt i ett antal olika storlekar. Basic&hellip:
 • Watt & Veke - Pumpkin Taklampa White Watt & Veke

  Watt & Veke - Pumpkin Taklampa White Watt & Veke
  Pumpkin Taklampa White - Watt & Veke, Vit, Papper
 • Ella 33 skärm, vit 33cm

  Ella 33 skärm, vit 33cm
  Ella 33 vit, en klassiskt veckad lampskärm, fast i modernare tappning. Yttertyget är i vackert, bredvävt linne - naturnära och sobert - medan det tätare linnefodret går i samma ton, för ett&hellip:
 • Watt & Veke LED T22 ljuskälla E14 opal, 2,5w

  Watt & Veke LED T22 ljuskälla E14 opal, 2,5w
 • Deborah lampfot large, matt silver 50cm

  Deborah lampfot large, matt silver 50cm
  Deborah bordslampa från Watt &: Veke är en stilfull lampa. Lampan finns i mattsvart, matt silver och mässingsfärg. Går att kombinera med ett stort antal skärmar. Höjd 50 cm Diameter 13 cm Effekt&hellip:
 • Anna vägglampa S, cotton white

  Anna vägglampa S, cotton white
  Anna wall Cotton small är liten och vacker vägglampa i sobert, vitt bomullsjerseytyg. Den solfjädersliknande formen blir till ett smycke på väggen och tänds med brytaren på den eleganta textilsladden.&hellip:
 • Erica lampskärm, grå/guld 40 cm

  Erica lampskärm, grå/guld 40 cm
  En vacker cylinderskärm från Watt&:Veke. Skärmen är grå med gulddetaljer. Passar till flera av våra lampfötter. Höjd 26 cm Diameter övre 40 cm Diameter undre 40 cm Fäste Skruvfäste för stor&hellip:
 • Sanna 38 skärm, grön 38cm

  Sanna 38 skärm, grön 38cm
  Höjd 25 cm Diameter övre 38 cm Diameter undre 38 cm Fäste Skruvfäste för stor sockel, E27 med skärmring Tyg Bomull / Sammet Färg Grön Passar till Bordlampor, golvlampor och taklampor Watt &:&hellip:
 • Watt& Veke Buster Bordslampa, Natural

  Watt& Veke Buster Bordslampa, Natural
  Buster bordslampa från Watt&Veke med en rund form. Den har en naturnära stil och ett behagligt ljus. Passar lika perfekt i sovrummet som bredvid soffan. – Mått: H 36 x B 27 x L 27 cm. – Längd anslutningskabel: 200 cm. – CE-märkt. – Papper, järn.
 • Ella 26 skärm, nude 26cm

  Ella 26 skärm, nude 26cm
  Ella 26 nude, en klassisk veckad lampskärm med en diskret rosa finish. Ella Nude har ett vackert yttertyg i bredvävt linne, där insidan matchas av ett sobert, tätare linnefoder. Hantverket bakom synliggörs&hellip:
 • Basic Wide lampskärm 40cm Natural

  Basic Wide lampskärm 40cm Natural
  Basic wide 40 Natural är en lampskärm i linne med ett klassiskt snitt. Passar till större bordsfötter och golvlampor och tillför inredningen en harmonisk och ombonad känsla. Basic wide 40 natural&hellip:
 • Basic Wide lampskärm 35cm White

  Basic Wide lampskärm 35cm White
  Basic wide 35 White är en lampskärm i linne av hög kvalitet som tillverkas för hand. Den mest tidlösa och klassiska nyansen i ett hem är vit, vilket gör att Basic wide 35 White är enkel att kombinera&hellip:
 • Basic Wide lampskärm 30cm Natural

  Basic Wide lampskärm 30cm Natural
  Basic wide 30 Natural är en del av vår Basic lampkollektion av prisvärda lampskärmar i linne. Skapa en harmonisk och varm känsla i din inredning med en naturtonad och tidlös lampskärm. En klassisk&hellip:
 • Cia Bordslampa Nude/white

  Cia Bordslampa Nude/white
  Imperfekta, grafiska former möter elegant och naturskönt linne. Cia nude/white är en liten och lättplacerad bordslampa i ljus färgskala med en metallbas klädd i papier-maché. Ett tåligt material&hellip:
 • Watt & Veke Ellipse 80 Lampskärm Sand - Taklampor Linne Sand - T098090

  Watt & Veke Ellipse 80 Lampskärm Sand - Taklampor Linne Sand - T098090
  Ellipse 80 lampskärm från Watt & Veke med en nätt, elegant design i linne med en mjuk, elliptisk form. Den har en ombonad känsla med ett bländfritt ljus perfekt för vardagsrummet eller sovrummet. Takupphäng och ljuskälla säljes separat. Välj mellan olika färger. Bra att veta om Ellipse 80 lampskärm - Nätt, elegant design.- Elliptisk, mjuk form.- Bländfritt ljus.- Gjord av linne.- Ljuskälla säljs separat.- Upphäng säljs separat.- Höjd: 300 mm.- Diameter: 800 mm. Vi har valt ut Sand Taklampor i Linne från Watt & Veke med stor omsorg.
 • Watt & Veke Onion Pendel - Taklampor Papper Vit - T364801

  Watt & Veke Onion Pendel - Taklampor Papper Vit - T364801
  Onion pendel från Watt & Veke med en naturinspirerad design och en organisk form med en bladliknande struktur perfekt för vardagsrummet eller sovrummet. Produkten är vacker som den är men även fin att kombinera flera stycken i ett kluster. Tillverkad i Indien. Bra att veta om Onion pendel - Onion uppskattas för den harmoniska designen.- Tillverkad av papper.- Tillverkad i Indien.- Ljuskälla ingår inte.- Takupphäng ingår. Vi har valt ut Vit Taklampor i Papper från Watt & Veke med stor omsorg.
 • Watt & Veke Anna plafond linne Ø80 cm Natural

  Watt & Veke Anna plafond linne Ø80 cm Natural
 • Watt & Veke Pumpkin pendel White

  Watt & Veke Pumpkin pendel White
 • Prisma takskärm, linen White 35cm

  Prisma takskärm, linen White 35cm
  Sätt stilen med Prisma 35 linen vit. En taklampa med lättsam, organisk form klädd i naturtonat linnetyg. Med sin storlek är Prisma 35 lätt att placera. Häng över det lilla köksbordet eller i mörkt&hellip:
 • watt & VEKE - Lampskärm Lola 33 - Beige

  watt & VEKE - Lampskärm Lola 33 - Beige
  Förtjusande Lola är en serie cylinderlampskärmar i skimrande, krossad sammet, färgsatt i en flört med 80-talet och passar utmärkt även på 2010-talet!
 • Lola lampskärm, cream 26cm

  Lola lampskärm, cream 26cm
  Förtjusande Lola 26 kräm är en serie lampskärmar i skimrande, krossad sammet, färgsatt i en flört med 80-talet. Lola finns i olika storlekar, och passa de flesta av Watt &: Veke's lampfötter.&hellip:
 • Lola lampskärm, sage 20cm

  Lola lampskärm, sage 20cm
  Förtjusande Lola 20 grön är del i en serie lampskärmar i skimrande, krossad sammet, färgsatt i en flört med 80-talet. Lola finns i olika storlekar, och passa de flesta av Watt &: Veke's lampfötter.&hellip:
 • Lola lampskärm, gold 20cm

  Lola lampskärm, gold 20cm
  Förtjusande Lola 20 guld är del i en serie lampskärmar i skimrande, krossad sammet, färgsatt i en flört med 80-talet. Lola finns i olika storlekar, och passa de flesta av Watt &: Veke's lampfötter.&hellip:
 • Erica lampskärm, cream/gold 29cm

  Erica lampskärm, cream/gold 29cm
  Lampskärmsfamiljen Erica präglas av vintriga, isiga färger, en elegant loungestil och glittriga, invävda trådar i silver eller guld. Passar särskilt fint till lampfötter i krom, för en riktigt&hellip:
 • Erica lampskärm, cream/gold 19cm

  Erica lampskärm, cream/gold 19cm
  Lampskärmsfamiljen Erica präglas av vintriga, isiga färger, en elegant loungestil och glittriga, invävda trådar i silver eller guld. Passar särskilt fint till lampfötter i krom, för en riktigt&hellip:
 • Anna plafond, linen white 60cm

  Anna plafond, linen white 60cm
  Anna 60 plafond i vitt, krispigt linnetyg, med en härlig textur. Med en form som gör henne nätt och elegant, som en diskret blomma i taket. Designen har sitt ursprung i ett tidigare samarbete med formgivaren&hellip:
 • Erica lampskärm, black/gold 40cm

  Erica lampskärm, black/gold 40cm
  Lampskärmsfamiljen Erica präglas av vintriga, isiga färger, en elegant loungestil och glittriga, invävda trådar i silver eller guld. Passar särskilt fint till lampfötter i krom, för en riktigt&hellip:
 • watt & VEKE - Taklampa Ellipse 65 linne - Natur

  watt & VEKE - Taklampa Ellipse 65 linne - Natur
  Ellipse är som ett stort vackert rymdskepp! Ger dessutom ett riktigt fint allmänljus, så den passar perfekt i taket i hallen, vardagsrummet eller sovrummet. Takupphäng medföljer ej - välj själv färg och modell som du tycker passar bäst. Ljuskälla ing
 • Erica lampskärm, black/gold 19cm

  Erica lampskärm, black/gold 19cm
  Lampskärmsfamiljen Erica präglas av vintriga, isiga färger, en elegant loungestil och glittriga, invävda trådar i silver eller guld. Passar särskilt fint till lampfötter i krom, för en riktigt&hellip:
 • Basic straight lampskärm, natur 33cm

  Basic straight lampskärm, natur 33cm
  Basic straight, en naturfärgad lampskärm med diametern 33cm från Watt &: Veke. En prisvärd och handtillverkad lampskärm i linne som kommer i färgerna vit och natur, samt i ett antal olika storlekar.&hellip:
 • Basic straight lampskärm, vit 28cm

  Basic straight lampskärm, vit 28cm
  Basic straight, en vit lampskärm med diametern 28cm från Watt &: Veke. En prisvärd och handtillverkad lampskärm i linne som kommer i färgerna vit och natur, samt i ett antal olika storlekar. Basic&hellip:
 • Basic straight lampskärm, natur 17cm

  Basic straight lampskärm, natur 17cm
  Basic straight, en naturfärgad lampskärm med diametern 17cm från Watt &: Veke. En prisvärd och handtillverkad lampskärm i linne som kommer i färgerna vit och natur, samt i ett antal olika storlekar.&hellip:
 • Basic oval lampskärm, natur 38cm

  Basic oval lampskärm, natur 38cm
  Basic oval, en naturfärgad lampskärm med diametern 38cm från Watt &: Veke. En prisvärd och handtillverkad lampskärm i linne som kommer i färgerna vit och natur, samt i ett antal olika storlekar.&hellip:
 • Lola lampskärm, 33 sage

  Lola lampskärm, 33 sage
  Förtjusande Lola lampskärm del i en serie lampskärmar i skimrande, krossad sammet. Lola finns i flera olika storlekar, och passa de flesta av Watt &: Vekes lampfötter, både för bordslampor och&hellip:
 • Ella 26 skärm, natur 26cm

  Ella 26 skärm, natur 26cm
  Ella 26 natur, en klassiskt veckad lampskärm, fast i modernare tappning. Yttertyget är i vackert, bredvävt linne - naturnära och sobert - medan det tätare linnefodret går i samma ton, för ett&hellip:
 • Ella 20 skärm, vit 20cm

  Ella 20 skärm, vit 20cm
  Ella 20 vit, en klassiskt veckad lampskärm, fast i modernare tappning. Yttertyget är i vackert, bredvävt linne - naturnära och sobert - medan det tätare linnefodret går i samma ton, för ett&hellip:
 • Ella 20 skärm, natur 20cm

  Ella 20 skärm, natur 20cm
  Ella 20 natur, en klassiskt veckad lampskärm, fast i modernare tappning. Yttertyget är i vackert, bredvävt linne - naturnära och sobert - medan det tätare linnefodret går i samma ton, för ett&hellip:
 • Kelly vägglampa short, guld

  Kelly vägglampa short, guld
  Vägglampan Kelly kort svart är en cool och toppig liten lamphatt som med guldfärgad insida ger en varm och härlig ljusåtergivning. Perfekt som sänglampa! Så snygg grafiskt med de enkla formerna&hellip:
 • Anna 60 plafond bomull, vit

  Anna 60 plafond bomull, vit
  Anna plafond ger ett mjuk och behagligt sken och intryck med sitt bomullstyg. Passar i sovrummet. Anna finns i tre olika storlekar. Höjd 17 cm Diameter 60 cm Effekt max 4*60 w Sockel Stor sockel, E27&hellip:
 • Sky liten utomhusskärm, vit

  Sky liten utomhusskärm, vit
  Luftig och lätt, som ett moln är Sky liten från Watt &: Veke. Inred uterummet eller vilken favoritplats du än har i trädgården med himmelsk utomhusbelysning. Tillverkad av vattenavvisade papper&hellip:
 • Milano lampfot, mässing 42cm

  Milano lampfot, mässing 42cm
  Milano lampfot från Watt &: Veke. En vacker och stilren bordslampa helt i mässing. Kombinera gärna med någon av våra bordslampsskärmar. Höjd 42 cm Basbredd 16 cm Basdjup 9 cm Sladdlängd 2,5&hellip:
 • Sanna 17 skärm, burgundy 17cm

  Sanna 17 skärm, burgundy 17cm
  Sanna-serien är en lyxig handgjord skärm i bomullssammet. Finns i flera storlekar och färger. Höjd 16 cm Diameter övre 17 cm Diameter undre 17 cm Fäste Skruvfäste för stor sockel, E27 med skärmring&hellip:
 • Sanna 28 skärm, grön 28cm

  Sanna 28 skärm, grön 28cm
  Höjd 24 cm Diameter övre 28 cm Diameter undre 28 cm Fäste Skruvfäste för stor sockel, E27 med skärmring Tyg Bomull / Sammet Färg Grön Passar till Bordslampor Watt &: Veke är ett svenskt familjeföretag&hellip:
 • Basic oval skärm, natur 33cm

  Basic oval skärm, natur 33cm
  Höjd 22 cm Mått övre 15*26 cm Mått undre 22*33 cm Fäste Skruvfäste för sockel med skärmring, passar både E27 och E14 Tyg Linne Färg Natur Passar till Bordlampor Watt &: Veke är ett svenskt&hellip:
 • Watt & Veke Spoon Ceiling Pendant Black - Taklampor Metall Svart

  Watt & Veke Spoon Ceiling Pendant Black - Taklampor Metall Svart
  Det unika samarbetet mellan Watt & Veke och Hanna Wessman har resulterat i fem moderna belysningsmodeller som tillhör Spoon-serien. Den här takpendeln är tillverkad svartlackerad metall med en matt finish och snygga mässingsdetaljer, som tillsammans med den lekfulla designer utger en retrokänsla till rummet. De tre riktbara skärmarna har en matt vit insida som hjälper ljuset att reflekteras på bästa sätt, så att du får funktionell belysning i ditt hem. Shoppa Taklampor och mer Takbelysning hos Royal Design.
 • Watt & Veke Erica Lampskärm Ø40 Cm Grå/guld - Lampskärmar Bomull Grå - S524005

  Watt & Veke Erica Lampskärm Ø40 Cm Grå/guld - Lampskärmar Bomull Grå - S524005
  Erica lampskärm från Watt & Veke. Lampskärm i guldfärgad bomull/polyester. Lampskärmen passar tillsammans med lampsockel E27. Vi har valt ut Grå Lampskärmar i Bomull från Watt & Veke med stor omsorg.
 • Watt & Veke Basic Flat Lampskärm Vit 36 Cm - Lampskärmar Linne Vit - B36/77/01

  Watt & Veke Basic Flat Lampskärm Vit 36 Cm - Lampskärmar Linne Vit - B36/77/01
  Basic Flat lampskärm från Watt & Veke med en modern design i linne med en låg höjd och en bred bas som ger ett behagligt och diffust ljus. En perfekt lampa att ha i fönstret för lite extra mysighetsfaktor. Passar för moderna lampfötter, traditionella lampfötter. Bra att veta om Basic Flat lampskärm - Basic Flat uppskattas för den traditionella designen.- Basic Flat är också omtyckt för det hållbara materialet.- Passar för moderna lampfötter, traditionella lampfötter.- Lampskärmen finns i olika storlekar. Vi har valt ut Vit Lampskärmar i Linne från Watt & Veke med stor omsorg.
 • Line lampfot 35 Matt chrome

  Line lampfot 35 Matt chrome
  OBS! Skärm ingår ej. Line 35 Matte Chrome ger ett stramt, elegant intryck och är den perfekta lampan för många olika stilar och miljöer. Du väljer vilket uttryck lampan ska få genom att kombinera&hellip:
 • Spoon Golvlampa - Watt&Veke

  Spoon Golvlampa - Watt&Veke
  Spoon Golvlampa har ett elegant och retro uttryck i sin form. Den eleganta kombinationen av mässingsfinish och matt svart ger lampan ett klassiskt och skandinaviskt utseende. Lampan är en del av en miniserie bestående av taklampa, golvlampa och bords
 • Watt & Veke - Anna 40 Plafond/Vägglampa White Watt & Veke

  Watt & Veke - Anna 40 Plafond/Vägglampa White Watt & Veke
  Anna 40 Plafond/Vägglampa White är en modern tolkning av den traditionella plafond som kan monteras både i taket och på väggen. Det slanka skelettet i stål är klädd i en tunn bomullstextil, vilket tillsammans ger lampan ett mjukt och lätt uttryck. När lampan tänds är skärmen upplyst till elegans som en skinande sol som skickar ett trevligt ljus ut i rummet. Lampan finns i tre olika storlekar, med en diameter på 40, 60 eller 80 centimeter med ett djup på 15 respektive 17 centimeter. Använd lampan som belysning på barnens och sovrummet eller som dekorativt föremål på väggen i vardagsrummet. Lampan tar inte mycket plats i rummet och kan därför enkelt användas i mindre rum. Se de olika Anna-lamporna här, och se fler vackra bomullslampor på Watt & Veke.
 • Watt & Veke Basic Flat Lampskärm Vit 30 Cm - Lampskärmar Linne Vit - B30/77/01

  Watt & Veke Basic Flat Lampskärm Vit 30 Cm - Lampskärmar Linne Vit - B30/77/01
  Basic Flat lampskärm från Watt & Veke med en modern design i linne med en låg höjd och en bred bas som ger ett behagligt och diffust ljus. En perfekt lampa att ha i fönstret för lite extra mysighetsfaktor. Passar för moderna lampfötter, traditionella lampfötter. Bra att veta om Basic Flat lampskärm - Basic Flat uppskattas för den traditionella designen.- Basic Flat är också omtyckt för det hållbara materialet.- Passar för moderna lampfötter, traditionella lampfötter.- Lampskärmen finns i olika storlekar. Vi har valt ut Vit Lampskärmar i Linne från Watt & Veke med stor omsorg.
 • watt & VEKE - Vägglampa Kelly Short - Svart

  watt & VEKE - Vägglampa Kelly Short - Svart
  Vägglampan Kelly kort svart är en cool och toppig liten lamphatt som med guldfärgad insida ger en varm och härlig ljusåtergivning. Perfekt som sänglampa! Så snygg grafiskt med de enkla formerna och textilsladden som ansluter perfekt till metallen. Sl
 • Watt & Veke Lola 33 Lampskärm Dusty Rose - Lampskärmar Sammet Dusty Rose - S533291

  Watt & Veke Lola 33 Lampskärm Dusty Rose - Lampskärmar Sammet Dusty Rose - S533291
  Lola 33 lampskärm från Watt & Veke med en härlig design i skimrande, krossad sammet med en flörtig färg med inspiration från 80-talet. En perfekt detalj som ger dig glädje i vardagen. Bra att veta om Lola 33 lampskärm - Lola 33 uppskattas för den tidlösa designen.- Lola 33 är också omtyckt för den flörtiga färgen.- Erbjuds i flera färger.- Erbjuds i flera storlekar.- Kombinera lampskärmen med en lampfot från Watt & Veke. Vi har valt ut Dusty Rose Lampskärmar i Sammet från Watt & Veke med stor omsorg.
 • watt & VEKE - Ljuskälla LED T22 pear - Vit

  watt & VEKE - Ljuskälla LED T22 pear - Vit
  Liten LED lampa i frostat vitt utförande. Energisnål och ger ett vitt ljus. Rekommenderas till våra pappersstjärnor. E14 2W
 • Anna 40 Plafond Linen Natural - Watt&Veke

  Anna 40 Plafond Linen Natural - Watt&Veke
  Anna 40 Plafond Linen Natural - Watt&Veke, Beige, Tyg
 • Watt & Veke Buster Bordslampa Natur - Bordslampor Järn Natur - B6844600

  Watt & Veke Buster Bordslampa Natur - Bordslampor Järn Natur - B6844600
  Buster är tillverkad av papperssnöre vilket ger ett naturligt och mjukt inslag i ditt hem. Placera Buster i ett fönster där du vill sprida lite extra ljus eller på ett sideboard som dekoration. Oavsett var sprider Buster ett avslappnat och behagligt sken genom sin organiska lampkropp. Välj mellan svart eller natur och kombinera gärna med golvlampan ur samma serie. En svart kabel med brytare ingår. Tänk på att ljuskällan köpes separat. Vi har valt ut Natur Bordslampor i Järn från Watt & Veke med stor omsorg.
 • Watt & Veke Ellipse 80 Pendel Vit - Taklampor Linne Vit - T098001

  Watt & Veke Ellipse 80 Pendel Vit - Taklampor Linne Vit - T098001
  Ellipse 80 lampskärm från Watt & Veke med en nätt, elegant design i linne med en mjuk, elliptisk form. Den har en ombonad känsla med ett bländfritt ljus perfekt för vardagsrummet eller sovrummet. Takupphäng och ljuskälla säljes separat. Välj mellan olika färger. Bra att veta om Ellipse 80 lampskärm - Nätt, elegant design.- Elliptisk, mjuk form.- Bländfritt ljus.- Gjord av linne.- Ljuskälla säljs separat.- Upphäng säljs separat.- Höjd: 300 mm.- Diameter: 800 mm. Vi har valt ut Vit Taklampor i Linne från Watt & Veke med stor omsorg.
 • Spoon Plafondlampe - Watt&Veke

  Spoon Plafondlampe - Watt&Veke
  Spoon Plafondlampe har ett elegant och retro uttryck i sin form. Den eleganta kombinationen av mässingsfinish och matt svart ger lampan ett klassiskt och skandinaviskt utseende. Lampan är en del av en miniserie bestående av taklampa, golvlampa och bo
 • Watt & Veke Lola 33 Lampskärm Sage - Lampskärmar Sammet Sage - S533255

  Watt & Veke Lola 33 Lampskärm Sage - Lampskärmar Sammet Sage - S533255
  Lola 33 lampskärm från Watt & Veke med en härlig design i skimrande, krossad sammet med en flörtig färg med inspiration från 80-talet. En perfekt detalj som ger dig glädje i vardagen. Bra att veta om Lola 33 lampskärm - Lola 33 uppskattas för den tidlösa designen.- Lola 33 är också omtyckt för den flörtiga färgen.- Erbjuds i flera färger.- Erbjuds i flera storlekar.- Kombinera lampskärmen med en lampfot från Watt & Veke. Vi har valt ut Sage Lampskärmar i Sammet från Watt & Veke med stor omsorg.
 • Watt & Veke Henry Vägglampa - Vägglampor Mässing Vit

  Watt & Veke Henry Vägglampa - Vägglampor Mässing Vit
  Henry vägglampa från Watt & Veke. Med sin matta finish och detaljer i antikmässing är Henry helt klart inspirerad av gamla arbetslampor. Henry finns som bordslampa, som vägglampa och i golvmodell. Alla Henry har GU10-lampor för bästa läsljus. Avstånd från vägg 61-85 cm. Shoppa Vägglampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • Watt & Veke Lola 26 Lampskärm Sage - Lampskärmar Sammet Sage - S532655

  Watt & Veke Lola 26 Lampskärm Sage - Lampskärmar Sammet Sage - S532655
  Lola 26 lampskärm från Watt & Veke med en härlig design i skimrande, krossad sammet med en flörtig färg med inspiration från 80-talet. En perfekt detalj som ger dig glädje i vardagen. Bra att veta om Lola 26 lampskärm - Lola 26 uppskattas för den tidlösa designen.- Lola 26 är också omtyckt för den flörtiga färgen.- Erbjuds i flera färger.- Erbjuds i flera storlekar.- Kombinera lampskärmen med en lampfot från Watt & Veke. Vi har valt ut Sage Lampskärmar i Sammet från Watt & Veke med stor omsorg.
 • Watt & Veke Lola 20 Lampskärm Mullvad - Lampskärmar Sammet Mullvad - S532060

  Watt & Veke Lola 20 Lampskärm Mullvad - Lampskärmar Sammet Mullvad - S532060
  Lola 20 lampskärm från Watt & Veke med en härlig design i skimrande, krossad sammet med en flörtig färg med inspiration från 80-talet. En perfekt detalj som ger dig glädje i vardagen. Bra att veta om Lola 20 lampskärm - Lola 20 uppskattas för den tidlösa designen.- Lola 20 är också omtyckt för den flörtiga färgen.- Erbjuds i flera färger.- Erbjuds i flera storlekar.- Kombinera lampskärmen med en lampfot från Watt & Veke. Vi har valt ut Mullvad Lampskärmar i Sammet från Watt & Veke med stor omsorg.
 • Watt & Veke - Sky Skärm Large Watt & Veke

  Watt & Veke - Sky Skärm Large Watt & Veke
  Sky Taklampa Large är en unik taklampa, tillverkad av vattenavvisande papper. Det innebär att lampan kan användas både inomhus och utomhus. Det lätta materialet inbjuder till lek och kreativitet, eftersom det kan formas som du vill. Välj mellan två olika storlekar, med en diameter på antingen 40 eller 58 centimeter. Kombinera de två storlekarna i ett kluster av flera lampor, om det behövs, för ett drömmande och dekorativt uttryck. Obs! Skärmen säljs utan lampupphängare. Upphängningen kan köpas till här, där du hittar en upphängning för utomhus- samt inomhusbruk. Se Sky-lampan i olika storlekar här