Watt & Veke lampor

Watt & Veke är en svensk tillverkare av lampor och lampskärmar. Deras lampor kan användas i alla rum för att skapa stämningsfull belysning. I sortimentet finns många fina lampfötter och skärmar i olika material.

Watt och Veke för trendig karaktär på belysningen

Den som lockas av Watt & Vekes designlampor vet att en lampa är så mycket mer än bara en ljuskälla. Deras formgivare jobbar för att skapa lamporna som har ett designmässigt värde och inte bara funktion. Kontraster, karaktär och hög stil är ord som skulle kunna passa bra på deras designspråk.

 • Osaka Vägglampa Koppar

  Osaka Vägglampa Koppar
 • Watt & Veke Kelly vägglampa lång arm Svart-guld

  Watt & Veke Kelly vägglampa lång arm Svart-guld
 • Watt & Veke Kelly vägglampa lång arm Guld

  Watt & Veke Kelly vägglampa lång arm Guld
 • York Taklampa Vit

  York Taklampa Vit
 • Watt & Veke Boll taklampa 40 cm vit

  Watt & Veke Boll taklampa 40 cm vit
 • Watt & Veke Anna plafond Vit 60 cm

  Watt & Veke Anna plafond Vit 60 cm
 • Watt & Veke Kelly vägglampa kort arm Guld

  Watt & Veke Kelly vägglampa kort arm Guld
 • Watt & Veke Henry vägglampa vit

  Watt & Veke Henry vägglampa vit
 • Watt & Veke Buster bordslampa Ø27 cm Natur

  Watt & Veke Buster bordslampa Ø27 cm Natur
 • Lola lampskärm, sage 26cm

  Lola lampskärm, sage 26cm
  Förtjusande Lola 26 grön är en serie lampskärmar i skimrande, krossad sammet, färgsatt i en flört med 80-talet. Lola finns i olika storlekar, och passa de flesta av Watt &: Veke's lampfötter.&hellip:
 • Ella 26 skärm, vit 26cm

  Ella 26 skärm, vit 26cm
  Ella 26 vit, en klassiskt veckad lampskärm, fast i modernare tappning. Yttertyget är i vackert, bredvävt linne - naturnära och sobert - medan det tätare linnefodret går i samma ton, för ett&hellip:
 • Kelly Short Vägglampa Black - Watt&Veke

  Kelly Short Vägglampa Black - Watt&Veke
  Koncept Kelly Short Vägglampa Black är en cool vägglampa som kan användas både för mysig belysning och som läslampa – över byrå, vid skrivbordet eller som sänglampa. Lampans arm kan justeras 180 grader från fästet på väggen, medan den karakteristiska
 • Watt & Veke Vilda Lampskärm - Lampskärmar Trä - T58536

  Watt & Veke Vilda Lampskärm - Lampskärmar Trä - T58536
  Vilda lampskärm från Watt & Veke. En unik lampskärm som blir ett fint tillskott där hemma. Lampskärmen är gjord av ett tjockt papperssnöre som man snurrat runt en ställning som har resulterat i en alldeles underbar lampa. Vilda har en stark karaktär vilket gör att den definitivt kommer stå ut som en unik inredningsdetalj bland den övriga inredningen. Vi har valt ut Trä Lampskärmar från Watt & Veke med stor omsorg.
 • Veronika pendel L

  Veronika pendel L
 • Box Taklampa Spot Svart

  Box Taklampa Spot Svart
 • Anna 80 Plafond Linen Natural - Watt&Veke

  Anna 80 Plafond Linen Natural - Watt&Veke
  Anna 80 Plafond Linen Natural - Watt&Veke, Beige, Tyg
 • Watt & Veke Ingrid plafond vit

  Watt & Veke Ingrid plafond vit
 • watt & VEKE - Anna 60 linen - Beige

  watt & VEKE - Anna 60 linen - Beige
  Anna 60 linne plafond i linnetyg har en härlig textur. Och en form som gör henne nätt och elegant, som en diskret blomma i taket. Designen har sitt ursprung i ett tidigare samarbete med formgivaren Anna Hörling. Släckt är Anna 60 linne en mjuk tygsku
 • Prisma bordslampa, ask/vit linne 42cm

  Prisma bordslampa, ask/vit linne 42cm
  Prisma bordslampa Ask/White är en vacker och stilfull bordslampa med det lilla extra. Med ett stilrent underrede i ask och en skärm av mjukt linne får du en uttrycksfull lampa som blir en snygg inredningsdetalj&hellip:
 • Kelly Short Vägglampa Gold - Watt&Veke

  Kelly Short Vägglampa Gold - Watt&Veke
  Koncept Kelly Short Vägglampa Gold är en cool vägglampa som kan användas både för mysig belysning och som läslampa – över byrå, vid skrivbordet eller som sänglampa. Lampans arm kan justeras 180 grader från fästet på väggen, medan den karakteristiska
 • Buster Golvlampa Black - Watt&Veke

  Buster Golvlampa Black - Watt&Veke
  Koncept Buster Golvlampa Blackär en dekorativ lampa, tillverkad av tvinnat papper på ett metallstativ. Materialet ger lampan ett naturligt uttryck som ger en lugn och avkopplande atmosfär i hemmet. Det naturliga utseendet ger också en bohemisk touch
 • Kelly Long Vägglampa Black - Watt&Veke

  Kelly Long Vägglampa Black - Watt&Veke
  Koncept Kelly Long Vägglampa Black är en cool vägglampa som kan användas både för mysig belysning och som läslampa – över byrå, vid skrivbordet eller som sänglampa. Lampans arm kan justeras 180 grader från fästet på väggen, medan den karakteristiska
 • Watt & Veke Pumpkin Pendel - Taklampor Papper Vit - T355501

  Watt & Veke Pumpkin Pendel - Taklampor Papper Vit - T355501
  Pumpkin pendel från Watt & Veke med en naturinspirerad design och en organisk form perfekt för vardagsrummet eller sovrummet. Den har en levande struktur för att skapa ett magiskt ljusspel i taket. Produkten är vacker som den är men även fin att kombinera flera stycken i ett kluster. Tillverkad i Indien. Bra att veta om Pumpkin pendel - Pumpkin uppskattas för den harmoniska designen.- Tillverkad av papper.- Tillverkad i Indien.- Ljuskälla ingår inte.- Takupphäng ingår. Vi har valt ut Vit Taklampor i Papper från Watt & Veke med stor omsorg.
 • Ella 33 skärm, natur 33cm

  Ella 33 skärm, natur 33cm
  Ella 33 natur, en klassiskt veckad lampskärm, fast i modernare tappning. Yttertyget är i vackert, bredvävt linne - naturnära och sobert - medan det tätare linnefodret går i samma ton, för ett&hellip:
 • Anna 40 plafond bomull, vit

  Anna 40 plafond bomull, vit
  Anna plafond ger ett mjuk och behagligt sken och intryck med sitt bomullstyg. Passar i sovrummet. Anna finns i tre olika storlekar. Höjd 15 cm Diameter 40 cm Effekt max 2*40 w Sockel Liten sockel, E14&hellip:
 • Spoon golvlampa, mattsvart/mässing 167cm

  Spoon golvlampa, mattsvart/mässing 167cm
  Spoon serien från Watt&:Veke. En vacker serie lampor som är designade av Hanna Wessman. Lamphuvudet är vridbar och går därför att ställa in efter eget önskemål. Höjd 167 cm Bredd 88 cm Diameter&hellip:
 • Watt & Veke Sanna Lampskärm Ø28 Cm Silver - Lampskärmar Sammet Silver - S102806

  Watt & Veke Sanna Lampskärm Ø28 Cm Silver - Lampskärmar Sammet Silver - S102806
  Sanna lampskärm från Watt & Veke. En lampskärm i simpel design som är gjord i bomull och sammet. Sanna är en serie lampskärmar som kommer i olika färger och storlekar så du kan välja den som passar bäst hemma hos dig. Sannas stilrena design gör att den passar in i vilket rum som helst, antingen i taket eller tillsammans med en bordslampa. Precis, lampskärmen är ombytbar, ännu en detalj som gör att Sanna står ut från mängden. Lampskärmens mjuka utsida gör att lampan blir ett härligt inslag av mjuk textur och fint ljus. Kombinera gärna Sanna med en lampfot från Watt & Veke. Vi har valt ut Silver Lampskärmar i Sammet från Watt & Veke med stor omsorg.
 • watt & VEKE - Anna 60 linen - Vit

  watt & VEKE - Anna 60 linen - Vit
  Anna 60 linne plafond i linnetyg har en härlig textur. Och en form som gör henne nätt och elegant, som en diskret blomma i taket. Designen har sitt ursprung i ett tidigare samarbete med formgivaren Anna Hörling. Släckt är Anna 60 linne en mjuk tygsku
 • Ellipse Taklampa 65 cm Bomull Grå

  Ellipse Taklampa 65 cm Bomull Grå
 • Lola 33 skärm, Dusty rose 33cm

  Lola 33 skärm, Dusty rose 33cm
  Lola 33 Dusty rose, klädd i krossad sammet med sofistikerad finish i en varm, dov ton. Lampskärmen Lola Dusty rose sätter stilen i rummet och tänd får man ett mjukt och avslappnat ljus att trivas&hellip:
 • Watt & Veke Anna plafond Vit 40 cm

  Watt & Veke Anna plafond Vit 40 cm
 • Basic Wide lampskärm 40cm White

  Basic Wide lampskärm 40cm White
  Basic 40 wide White är en vit lampskärm i linne att matcha till en bordslampa eller golvlampa och passar det charmiga huset på landet, likväl som i det unga moderna hemmet. En prisvärd, handtillverkad&hellip:
 • Watt & Veke - Anna 60 Plafond/Vägglampa White

  Watt & Veke - Anna 60 Plafond/Vägglampa White
  Design Watt & Veke Koncept Anna 60 Plafond/Vägglampa White är en modern tolkning av den traditionella plafond som kan monteras både i taket och på väggen. Det slanka skelettet i stål är klädd i en tunn bomullstextil, vilket tillsammans ger lampan ett mjukt och lätt uttryck. När lampan tänds är skärmen upplyst till elegans som en skinande sol som skickar ett trevligt ljus ut i rummet. Lampan finns i tre olika storlekar, med en diameter på 40, 60 eller 80 centimeter med ett djup på 15 respektive 17 centimeter. Använd lampan som belysning på barnens och sovrummet eller som dekorativt föremål på väggen i vardagsrummet. Lampan tar inte mycket plats i rummet och kan därför enkelt användas i mindre rum. Se de olika Anna-lamporna här, och se fler vackra bomullslampor på Watt & Veke.
 • Watt & Veke - Ingrid 60 Plafondlampe White

  Watt & Veke - Ingrid 60 Plafondlampe White
  Design Watt & Veke Koncept Ingrid 60 Plafondlampe White är en elegant och modern tolkning av den traditionella plafonden. Den slanka stålkonstruktionen är klädd i ett tunt lager bomullstextil och lyser som en sol när lampan tänds. Förutom att ge en kraftfull och bekväm belysning för sov- eller barnrum, ger lampan ett dekorativt och nästan romantiskt utseende. Lampan har en diameter på 60 cm och ett djup på 19 cm. Det är därför idealiskt i mindre rum där det inte finns plats att hänga en lampa från taket. Se mer av de populära Watt & Veke bomullslamporna här
 • Karl Filip Taklampa - Watt&Veke

  Karl Filip Taklampa - Watt&Veke
  Koncept Karl Filip Taklampaär en elegant lampa med mjuka fasetter och egen krona på toppen. Den kontrasterande kombinationen av svartlackerad metall och en opalglasskärm ger lampan ett skandinaviskt utseende. De vertikala fasetterna ger en elegant oc
 • Watt & Veke Lola 26 Lampskärm Nude - Lampskärmar Sammet Nude - S532671

  Watt & Veke Lola 26 Lampskärm Nude - Lampskärmar Sammet Nude - S532671
  Lola 26 lampskärm från Watt & Veke med en härlig design i skimrande, krossad sammet med en flörtig färg med inspiration från 80-talet. En perfekt detalj som ger dig glädje i vardagen. Bra att veta om Lola 26 lampskärm - Lola 26 uppskattas för den tidlösa designen.- Lola 26 är också omtyckt för den flörtiga färgen.- Erbjuds i flera färger.- Erbjuds i flera storlekar.- Kombinera lampskärmen med en lampfot från Watt & Veke. Vi har valt ut Nude Lampskärmar i Sammet från Watt & Veke med stor omsorg.
 • Deborah lampfot large, matt silver 50cm

  Deborah lampfot large, matt silver 50cm
  Deborah bordslampa från Watt &: Veke är en stilfull lampa. Lampan finns i mattsvart, matt silver och mässingsfärg. Går att kombinera med ett stort antal skärmar. Höjd 50 cm Diameter 13 cm Effekt&hellip:
 • Watt & Veke Lola 33 Lampskärm Guld - Lampskärmar Sammet Guld - S533211

  Watt & Veke Lola 33 Lampskärm Guld - Lampskärmar Sammet Guld - S533211
  Lola 33 lampskärm från Watt & Veke med en härlig design i skimrande, krossad sammet med en flörtig färg med inspiration från 80-talet. En perfekt detalj som ger dig glädje i vardagen. Bra att veta om Lola 33 lampskärm - Lola 33 uppskattas för den tidlösa designen.- Lola 33 är också omtyckt för den flörtiga färgen.- Erbjuds i flera färger.- Erbjuds i flera storlekar.- Kombinera lampskärmen med en lampfot från Watt & Veke. Vi har valt ut Guld Lampskärmar i Sammet från Watt & Veke med stor omsorg.
 • Erica lampskärm, grå/guld 40 cm

  Erica lampskärm, grå/guld 40 cm
  En vacker cylinderskärm från Watt&:Veke. Skärmen är grå med gulddetaljer. Passar till flera av våra lampfötter. Höjd 26 cm Diameter övre 40 cm Diameter undre 40 cm Fäste Skruvfäste för stor&hellip:
 • Watt & Veke Ella 26 Lampskärm Natur - Lampskärmar Linne Natur - S062600

  Watt & Veke Ella 26 Lampskärm Natur - Lampskärmar Linne Natur - S062600
  Ella 26 lampskärm från Watt & Veke med en tidlös design i veckat, bredvävt linne med en naturnära färg och synliga tråddetaljer. En perfekt detalj som ger dig glädje i vardagen. Bra att veta om Ella 26 lampskärm - Ella 26 uppskattas för den tidlösa designen.- Ella 26 är också omtyckt för det vackra materialet.- Erbjuds i flera färger.- Erbjuds i flera storlekar.- Kombinera lampskärmen med en lampfot från Watt & Veke. Vi har valt ut Natur Lampskärmar i Linne från Watt & Veke med stor omsorg.
 • Watt & Veke Ella 33 Lampskärm Natur - Lampskärmar Linne Natur - S063300

  Watt & Veke Ella 33 Lampskärm Natur - Lampskärmar Linne Natur - S063300
  Ella 33 lampskärm från Watt & Veke med en tidlös design i veckat, bredvävt linne med en naturnära färg och synliga tråddetaljer. En perfekt detalj som ger dig glädje i vardagen. Bra att veta om Ella 33 lampskärm - Ella 33 uppskattas för den tidlösa designen.- Ella 33 är också omtyckt för det vackra materialet.- Erbjuds i flera färger.- Erbjuds i flera storlekar.- Kombinera lampskärmen med en lampfot från Watt & Veke. Vi har valt ut Natur Lampskärmar i Linne från Watt & Veke med stor omsorg.
 • Watt & Veke LED T22 ljuskälla E14 opal, 2,5w

  Watt & Veke LED T22 ljuskälla E14 opal, 2,5w
 • Watt & Veke Anna 60 Taklampa Vit

  Watt & Veke Anna 60 Taklampa Vit
  Koncept: Anna Design: Watt & Veke har stor framgångsrikt samarbetat med Anna Hörling, som har skapat den ekologiska lampserien Anna, designad 2010 med syftet att skapa en diskret men vacker taklampa. Denna lampa passar särskilt bra för ett sovrum eller en hall, där det inte alltid är praktiskt att ha en hängande taklampa. Lampskärmen täcker lampans konstruktion vackert och det mjuka bomullsmaterialet ger designen ett molnlikt och lätt uttryck. Lampan finns som taklampa, i tre storlekar, så att den kan passa i olika rum. Den täckta designen ger lampan ett modernt och livligt uttryck, som du kan använda i rum där du behöver koppla av.
 • Lola lampskärm, sage 20cm

  Lola lampskärm, sage 20cm
  Förtjusande Lola 20 grön är del i en serie lampskärmar i skimrande, krossad sammet, färgsatt i en flört med 80-talet. Lola finns i olika storlekar, och passa de flesta av Watt &: Veke's lampfötter.&hellip:
 • Anna vägglampa S, cotton white

  Anna vägglampa S, cotton white
  Anna wall Cotton small är liten och vacker vägglampa i sobert, vitt bomullsjerseytyg. Den solfjädersliknande formen blir till ett smycke på väggen och tänds med brytaren på den eleganta textilsladden.&hellip:
 • Watt & Veke - Pumpkin Taklampa White Watt & Veke

  Watt & Veke - Pumpkin Taklampa White Watt & Veke
  Pumpkin Taklampa White - Watt & Veke, Vit, Kartong/Papper
 • Watt & Veke Pumpkin pendel White

  Watt & Veke Pumpkin pendel White
 • Watt & Veke Anna plafond linne Ø80 cm Natural

  Watt & Veke Anna plafond linne Ø80 cm Natural
 • Watt& Veke Buster Bordslampa, Natural

  Watt& Veke Buster Bordslampa, Natural
  Buster bordslampa från Watt&Veke med en rund form. Den har en naturnära stil och ett behagligt ljus. Passar lika perfekt i sovrummet som bredvid soffan. – Mått: H 36 x B 27 x L 27 cm. – Längd anslutningskabel: 200 cm. – CE-märkt. – Papper, järn.
 • Basic Wide lampskärm 40cm Natural

  Basic Wide lampskärm 40cm Natural
  Basic wide 40 Natural är en lampskärm i linne med ett klassiskt snitt. Passar till större bordsfötter och golvlampor och tillför inredningen en harmonisk och ombonad känsla. Basic wide 40 natural&hellip:
 • Basic Wide lampskärm 35cm White

  Basic Wide lampskärm 35cm White
  Basic wide 35 White är en lampskärm i linne av hög kvalitet som tillverkas för hand. Den mest tidlösa och klassiska nyansen i ett hem är vit, vilket gör att Basic wide 35 White är enkel att kombinera&hellip:
 • Basic Wide lampskärm 30cm White

  Basic Wide lampskärm 30cm White
  Välj Basic wide 30 White till din lampfot för en tidlös och stilren känsla. Basic wide 30 White är en prisvärd lampskärm tillverkad för hand i ett vitt, sobert linnetyg. Skärmens insida är också&hellip:
 • Basic Wide lampskärm 30cm Natural

  Basic Wide lampskärm 30cm Natural
  Basic wide 30 Natural är en del av vår Basic lampkollektion av prisvärda lampskärmar i linne. Skapa en harmonisk och varm känsla i din inredning med en naturtonad och tidlös lampskärm. En klassisk&hellip:
 • Basic Wide lampskärm 25cm Natural

  Basic Wide lampskärm 25cm Natural
  Skapa en harmonisk och enhetlig inredning med Basic wide 25 Natural lampkärm i naturtonat linne. Basic wide Natural är tillverkad för hand och har en vit insida för bästa möjliga ljusspridning. En&hellip:
 • Cia Bordslampa Nude/white

  Cia Bordslampa Nude/white
  Imperfekta, grafiska former möter elegant och naturskönt linne. Cia nude/white är en liten och lättplacerad bordslampa i ljus färgskala med en metallbas klädd i papier-maché. Ett tåligt material&hellip:
 • Watt & Veke Ellipse 80 Lampskärm Sand - Taklampor Linne Sand - T098090

  Watt & Veke Ellipse 80 Lampskärm Sand - Taklampor Linne Sand - T098090
  Ellipse 80 lampskärm från Watt & Veke med en nätt, elegant design i linne med en mjuk, elliptisk form. Den har en ombonad känsla med ett bländfritt ljus perfekt för vardagsrummet eller sovrummet. Takupphäng och ljuskälla säljes separat. Välj mellan olika färger. Bra att veta om Ellipse 80 lampskärm - Nätt, elegant design.- Elliptisk, mjuk form.- Bländfritt ljus.- Gjord av linne.- Ljuskälla säljs separat.- Upphäng säljs separat.- Höjd: 300 mm.- Diameter: 800 mm. Vi har valt ut Sand Taklampor i Linne från Watt & Veke med stor omsorg.
 • Watt & Veke Onion Pendel - Taklampor Papper Vit - T364801

  Watt & Veke Onion Pendel - Taklampor Papper Vit - T364801
  Onion pendel från Watt & Veke med en naturinspirerad design och en organisk form med en bladliknande struktur perfekt för vardagsrummet eller sovrummet. Produkten är vacker som den är men även fin att kombinera flera stycken i ett kluster. Tillverkad i Indien. Bra att veta om Onion pendel - Onion uppskattas för den harmoniska designen.- Tillverkad av papper.- Tillverkad i Indien.- Ljuskälla ingår inte.- Takupphäng ingår. Vi har valt ut Vit Taklampor i Papper från Watt & Veke med stor omsorg.
 • Watt&Veke Anna 40Cm Plafond Cotton Jersey Vit

  Watt&Veke Anna 40Cm Plafond Cotton Jersey Vit
  Anna 40 takplafond från Watt&:Veke Material: Tyg, Cotton Jersey från Boel &: Jan Mått: Ø 40cm - H 15cm Ljuskälla: Max 2x40W E14, ingår ej Krokupphäng, takkontakt ingår ej, se tillbehör
 • Lola lampskärm, gold 20cm

  Lola lampskärm, gold 20cm
  Förtjusande Lola 20 guld är del i en serie lampskärmar i skimrande, krossad sammet, färgsatt i en flört med 80-talet. Lola finns i olika storlekar, och passa de flesta av Watt &: Veke's lampfötter.&hellip:
 • Erica lampskärm, black/gold 40cm

  Erica lampskärm, black/gold 40cm
  Lampskärmsfamiljen Erica präglas av vintriga, isiga färger, en elegant loungestil och glittriga, invävda trådar i silver eller guld. Passar särskilt fint till lampfötter i krom, för en riktigt&hellip:
 • Erica lampskärm, black/gold 19cm

  Erica lampskärm, black/gold 19cm
  Lampskärmsfamiljen Erica präglas av vintriga, isiga färger, en elegant loungestil och glittriga, invävda trådar i silver eller guld. Passar särskilt fint till lampfötter i krom, för en riktigt&hellip:
 • Basic straight lampskärm, vit 28cm

  Basic straight lampskärm, vit 28cm
  Basic straight, en vit lampskärm med diametern 28cm från Watt &: Veke. En prisvärd och handtillverkad lampskärm i linne som kommer i färgerna vit och natur, samt i ett antal olika storlekar. Basic&hellip:
 • Basic straight lampskärm, vit 20cm

  Basic straight lampskärm, vit 20cm
  Basic straight, en vit lampskärm med diametern 20cm från Watt &: Veke. En prisvärd och handtillverkad lampskärm i linne som kommer i färgerna vit och natur, samt i ett antal olika storlekar. Basic&hellip:
 • Basic oval lampskärm, natur 38cm

  Basic oval lampskärm, natur 38cm
  Basic oval, en naturfärgad lampskärm med diametern 38cm från Watt &: Veke. En prisvärd och handtillverkad lampskärm i linne som kommer i färgerna vit och natur, samt i ett antal olika storlekar.&hellip:
 • Lola lampskärm, 33 sage

  Lola lampskärm, 33 sage
  Förtjusande Lola lampskärm del i en serie lampskärmar i skimrande, krossad sammet. Lola finns i flera olika storlekar, och passa de flesta av Watt &: Vekes lampfötter, både för bordslampor och&hellip:
 • Ella 33 skärm, vit 33cm

  Ella 33 skärm, vit 33cm
  Ella 33 vit, en klassiskt veckad lampskärm, fast i modernare tappning. Yttertyget är i vackert, bredvävt linne - naturnära och sobert - medan det tätare linnefodret går i samma ton, för ett&hellip:
 • Ella 26 skärm, natur 26cm

  Ella 26 skärm, natur 26cm
  Ella 26 natur, en klassiskt veckad lampskärm, fast i modernare tappning. Yttertyget är i vackert, bredvävt linne - naturnära och sobert - medan det tätare linnefodret går i samma ton, för ett&hellip:
 • Ella 20 skärm, vit 20cm

  Ella 20 skärm, vit 20cm
  Ella 20 vit, en klassiskt veckad lampskärm, fast i modernare tappning. Yttertyget är i vackert, bredvävt linne - naturnära och sobert - medan det tätare linnefodret går i samma ton, för ett&hellip:
 • Ella 20 skärm, natur 20cm

  Ella 20 skärm, natur 20cm
  Ella 20 natur, en klassiskt veckad lampskärm, fast i modernare tappning. Yttertyget är i vackert, bredvävt linne - naturnära och sobert - medan det tätare linnefodret går i samma ton, för ett&hellip:
 • Kelly vägglampa short, guld

  Kelly vägglampa short, guld
  Vägglampan Kelly kort svart är en cool och toppig liten lamphatt som med guldfärgad insida ger en varm och härlig ljusåtergivning. Perfekt som sänglampa! Så snygg grafiskt med de enkla formerna&hellip:
 • Anna 60 plafond bomull, vit

  Anna 60 plafond bomull, vit
  Anna plafond ger ett mjuk och behagligt sken och intryck med sitt bomullstyg. Passar i sovrummet. Anna finns i tre olika storlekar. Höjd 17 cm Diameter 60 cm Effekt max 4*60 w Sockel Stor sockel, E27&hellip:
 • Sky liten utomhusskärm, vit

  Sky liten utomhusskärm, vit
  Luftig och lätt, som ett moln är Sky liten från Watt &: Veke. Inred uterummet eller vilken favoritplats du än har i trädgården med himmelsk utomhusbelysning. Tillverkad av vattenavvisade papper&hellip:
 • Sanna 17 skärm, burgundy 17cm

  Sanna 17 skärm, burgundy 17cm
  Sanna-serien är en lyxig handgjord skärm i bomullssammet. Finns i flera storlekar och färger. Höjd 16 cm Diameter övre 17 cm Diameter undre 17 cm Fäste Skruvfäste för stor sockel, E27 med skärmring&hellip:
 • Sanna 28 skärm, grön 28cm

  Sanna 28 skärm, grön 28cm
  Höjd 24 cm Diameter övre 28 cm Diameter undre 28 cm Fäste Skruvfäste för stor sockel, E27 med skärmring Tyg Bomull / Sammet Färg Grön Passar till Bordslampor Watt &: Veke är ett svenskt familjeföretag&hellip:
 • Basic oval skärm, natur 33cm

  Basic oval skärm, natur 33cm
  Höjd 22 cm Mått övre 15*26 cm Mått undre 22*33 cm Fäste Skruvfäste för sockel med skärmring, passar både E27 och E14 Tyg Linne Färg Natur Passar till Bordlampor Watt &: Veke är ett svenskt&hellip:
 • Watt & Veke Prisma 45 Lampskärm Vit - Taklampor Bomull Vit - T254501

  Watt & Veke Prisma 45 Lampskärm Vit - Taklampor Bomull Vit - T254501
  Prisma är en härlig takpendel tillverkad i lyxigt tyg. Dess organiska form tar höjd oavsett vart den placeras. Prisma finns tillgänglig i tre olika storlekar. Ljuskälla och lampupphäng köpes separat. Vi har valt ut Vit Taklampor i Bomull från Watt & Veke med stor omsorg.
 • watt & VEKE - Ljuskälla LED T22 pear - Vit

  watt & VEKE - Ljuskälla LED T22 pear - Vit
  Liten LED lampa i frostat vitt utförande. Energisnål och ger ett vitt ljus. Rekommenderas till våra pappersstjärnor. E14 2W
 • watt & VEKE - Vägglampa Kelly Short - Svart

  watt & VEKE - Vägglampa Kelly Short - Svart
  Vägglampan Kelly kort svart är en cool och toppig liten lamphatt som med guldfärgad insida ger en varm och härlig ljusåtergivning. Perfekt som sänglampa! Så snygg grafiskt med de enkla formerna och textilsladden som ansluter perfekt till metallen. Sl
 • Watt & Veke - Sky Skärm Large

  Watt & Veke - Sky Skärm Large
  Design Watt & Veke Koncept Sky Taklampa Large är en unik taklampa, tillverkad av vattenavvisande papper. Det innebär att lampan kan användas både inomhus och utomhus. Det lätta materialet inbjuder till lek och kreativitet, eftersom det kan formas som du vill. Välj mellan två olika storlekar, med en diameter på antingen 40 eller 58 centimeter. Kombinera de två storlekarna i ett kluster av flera lampor, om det behövs, för ett drömmande och dekorativt uttryck. Obs! Skärmen säljs utan lampupphängare. Upphängningen kan köpas till här, där du hittar en upphängning för utomhus- samt inomhusbruk. Se Sky-lampan i olika storlekar här
 • Anna 80 Plafond/Vägglampa White - Watt&Veke

  Anna 80 Plafond/Vägglampa White - Watt&Veke
  Anna 80 Plafond/Vägglampa White - Watt&Veke, Vit, Tyg
 • Anna Plafond 40 cm Bomull Vit

  Anna Plafond 40 cm Bomull Vit
 • Watt & Veke Erica Lampskärm Ø40 Cm Grå/guld - Lampskärmar Bomull Grå - S524005

  Watt & Veke Erica Lampskärm Ø40 Cm Grå/guld - Lampskärmar Bomull Grå - S524005
  Erica lampskärm från Watt & Veke. Lampskärm i guldfärgad bomull/polyester. Lampskärmen passar tillsammans med lampsockel E27. Vi har valt ut Grå Lampskärmar i Bomull från Watt & Veke med stor omsorg.
 • Prisma Taklampa Vit 35 cm

  Prisma Taklampa Vit 35 cm
 • Watt & Veke Spoon golvlampa matt svart, mässing

  Watt & Veke Spoon golvlampa matt svart, mässing
 • Ellipse Taklampa 80 cm Bomull Vit

  Ellipse Taklampa 80 cm Bomull Vit
 • Watt & Veke Ella 20 Lampskärm Vit - Lampskärmar Linne Vit - S062001

  Watt & Veke Ella 20 Lampskärm Vit - Lampskärmar Linne Vit - S062001
  Ella 20 lampskärm från Watt & Veke med en tidlös design i veckat, bredvävt linne med en naturnära färg och synliga tråddetaljer. En perfekt detalj som ger dig glädje i vardagen. Bra att veta om Ella 20 lampskärm - Ella 20 uppskattas för den tidlösa designen.- Ella 20 är också omtyckt för det vackra materialet.- Erbjuds i flera färger.- Erbjuds i flera storlekar.- Kombinera lampskärmen med en lampfot från Watt & Veke. Vi har valt ut Vit Lampskärmar i Linne från Watt & Veke med stor omsorg.
 • Watt & Veke Lola 33 Lampskärm Sage - Lampskärmar Sammet Sage - S533255

  Watt & Veke Lola 33 Lampskärm Sage - Lampskärmar Sammet Sage - S533255
  Lola 33 lampskärm från Watt & Veke med en härlig design i skimrande, krossad sammet med en flörtig färg med inspiration från 80-talet. En perfekt detalj som ger dig glädje i vardagen. Bra att veta om Lola 33 lampskärm - Lola 33 uppskattas för den tidlösa designen.- Lola 33 är också omtyckt för den flörtiga färgen.- Erbjuds i flera färger.- Erbjuds i flera storlekar.- Kombinera lampskärmen med en lampfot från Watt & Veke. Vi har valt ut Sage Lampskärmar i Sammet från Watt & Veke med stor omsorg.
 • Spoon Plafondlampe - Watt&Veke

  Spoon Plafondlampe - Watt&Veke
  Koncept Spoon Plafondlampe har ett elegant och retro uttryck i sin form. Den eleganta kombinationen av mässingsfinish och matt svart ger lampan ett klassiskt och skandinaviskt utseende. Lampan är en del av en miniserie bestående av taklampa, golvlamp
 • Watt & Veke - Anna 40 Plafond/Vägglampa White

  Watt & Veke - Anna 40 Plafond/Vägglampa White
  Design Watt & Veke Koncept Anna 40 Plafond/Vägglampa White är en modern tolkning av den traditionella plafond som kan monteras både i taket och på väggen. Det slanka skelettet i stål är klädd i en tunn bomullstextil, vilket tillsammans ger lampan ett mjukt och lätt uttryck. När lampan tänds är skärmen upplyst till elegans som en skinande sol som skickar ett trevligt ljus ut i rummet. Lampan finns i tre olika storlekar, med en diameter på 40, 60 eller 80 centimeter med ett djup på 15 respektive 17 centimeter. Använd lampan som belysning på barnens och sovrummet eller som dekorativt föremål på väggen i vardagsrummet. Lampan tar inte mycket plats i rummet och kan därför enkelt användas i mindre rum. Se de olika Anna-lamporna här, och se fler vackra bomullslampor på Watt & Veke.
 • Watt & Veke Ella 26 Lampskärm Vit - Lampskärmar Linne Vit - S062601

  Watt & Veke Ella 26 Lampskärm Vit - Lampskärmar Linne Vit - S062601
  Ella 26 lampskärm från Watt & Veke med en tidlös design i veckat, bredvävt linne med en naturnära färg och synliga tråddetaljer. En perfekt detalj som ger dig glädje i vardagen. Bra att veta om Ella 26 lampskärm - Ella 26 uppskattas för den tidlösa designen.- Ella 26 är också omtyckt för det vackra materialet.- Erbjuds i flera färger.- Erbjuds i flera storlekar.- Kombinera lampskärmen med en lampfot från Watt & Veke. Vi har valt ut Vit Lampskärmar i Linne från Watt & Veke med stor omsorg.
 • Kelly Long Vägglampa Gold - Watt&Veke

  Kelly Long Vägglampa Gold - Watt&Veke
  Koncept Kelly Long Vägglampa Gold är en cool vägglampa som kan användas både för mysig belysning och som läslampa – över byrå, vid skrivbordet eller som sänglampa. Lampans arm kan justeras 180 grader från fästet på väggen, medan den karakteristiska l
 • Spoon Golvlampa - Watt&Veke

  Spoon Golvlampa - Watt&Veke
  Koncept Spoon Golvlampa har ett elegant och retro uttryck i sin form. Den eleganta kombinationen av mässingsfinish och matt svart ger lampan ett klassiskt och skandinaviskt utseende. Lampan är en del av en miniserie bestående av taklampa, golvlampa o
 • Watt & Veke Buster bordslampa Ø27 cm Svart

  Watt & Veke Buster bordslampa Ø27 cm Svart
 • Watt & Veke Ellipse 65 Lampskärm Vit - Taklampor Linne Vit - T096501

  Watt & Veke Ellipse 65 Lampskärm Vit - Taklampor Linne Vit - T096501
  Ellipse 65 lampskärm från Watt & Veke med en klassisk design i linne med en mjuk, elliptisk form. Den har ett skönt ljus perfekt för vardagsrummet eller sovrummet. Takupphäng och ljuskälla säljes separat. Välj mellan olika färger. Bra att veta om Ellipse 65 lampskärm - Klassisk design.- Gjord av linne.- Elliptisk, mjuk form.- Skönt ljus.- Diameter: 650 mm. Vi har valt ut Vit Taklampor i Linne från Watt & Veke med stor omsorg.
 • Deborah Bordslampa Matt silver Large

  Deborah Bordslampa Matt silver Large
 • Watt & Veke Lola 26 Lampskärm Guld - Lampskärmar Sammet Guld - S532611

  Watt & Veke Lola 26 Lampskärm Guld - Lampskärmar Sammet Guld - S532611
  Lola 26 lampskärm från Watt & Veke med en härlig design i skimrande, krossad sammet med en flörtig färg med inspiration från 80-talet. En perfekt detalj som ger dig glädje i vardagen. Bra att veta om Lola 26 lampskärm - Lola 26 uppskattas för den tidlösa designen.- Lola 26 är också omtyckt för den flörtiga färgen.- Erbjuds i flera färger.- Erbjuds i flera storlekar.- Kombinera lampskärmen med en lampfot från Watt & Veke. Vi har valt ut Guld Lampskärmar i Sammet från Watt & Veke med stor omsorg.
 • Watt & Veke Kelly vägglampa kort arm Svart-guld

  Watt & Veke Kelly vägglampa kort arm Svart-guld
 • Watt & Veke Buster Bordslampa Natur - Bordslampor Järn Natur - B6844600

  Watt & Veke Buster Bordslampa Natur - Bordslampor Järn Natur - B6844600
  Buster är tillverkad av papperssnöre vilket ger ett naturligt och mjukt inslag i ditt hem. Placera Buster i ett fönster där du vill sprida lite extra ljus eller på ett sideboard som dekoration. Oavsett var sprider Buster ett avslappnat och behagligt sken genom sin organiska lampkropp. Välj mellan svart eller natur och kombinera gärna med golvlampan ur samma serie. En svart kabel med brytare ingår. Tänk på att ljuskällan köpes separat. Vi har valt ut Natur Bordslampor i Järn från Watt & Veke med stor omsorg.
 • Ellipse 65 linne sand

  Ellipse 65 linne sand
 • Watt & Veke - Karl Filip Taklampa

  Watt & Veke - Karl Filip Taklampa
  Design Watt & Veke Koncept Karl Filip taklampa är en elegant taklampa som bär kännetecknen för skandinavisk minimalism. De vertikala fasetterna ger en touch av Art deco-stil till lampan, som markeras när lampan tänds i mörkret. Med en diameter på 30 centimeter kan lampan användas både ovanför matbordet, i hallen, samt som belysning på barnrummet eller i sovrummet. Lampans namn Karl Filip är inspirerat av den svenske prinsen Carl Philip. Namnet hänvisar till den diskreta svarta kronan som har placerats på toppen av den klotrunda skärmen.