Warm Nordic lampor

 • Warm Nordic Cone pendel warm white

  Warm Nordic Cone pendel warm white
 • Cone Vägglampa Warm White - Warm Nordic

  Cone Vägglampa Warm White - Warm Nordic
  Cone Vägglampa Warm White - Warm Nordic
 • Warm Nordic Lightsome Golvlampa Svart Noir

  Warm Nordic Lightsome Golvlampa Svart Noir
  Design: Svend Aage Holm-Sørensen Koncept: Lightsome är en elegant lampserie designad av den danska designern Svend Aage Holm Sørensen. Med sin breda lampskärm och många färger problem Lightsome sin egen markera och kan enkelt dekorera hemmet. Denna klassiska lampa, med sin breda lampskärm , problem ett behagligt utspritt nedåtljus. Lightsome golvlampan är en klassisk golvlampa som är baserad på en trebent bas, men en smal kropp och en bred lampskärm. Där Lightsome sticker ut är Svend Aage Holm Sørensens signaturskylt, nämligen små hål som kan ses mitt på lampskärmen.
 • Milieu Colour Mini Mini Taklampa White - Warm Nordic

  Milieu Colour Mini Mini Taklampa White - Warm Nordic
  Milieu Colour Mini Mini Taklampa White - Warm Nordic
 • Warm Nordic Bloom bordslampa Black noir

  Warm Nordic Bloom bordslampa Black noir
 • Bloom bordslampa, tallgrön 42cm

  Bloom bordslampa, tallgrön 42cm
  En klassisk bordslampa från Warm Nordic. Bordslampan är i retrostil och är designad av Svend Aage Holm-Sørensen. Finns i flera olika färger. Höjd 42 cm Diameter 29 cm Längd 20 cm Effekt max 25 w&hellip:
 • Warm Nordic Opal Arch pendel sky grey, sandblästrad opal

  Warm Nordic Opal Arch pendel sky grey, sandblästrad opal
 • Warm Nordic Lightsome vägglampa black noir, mässingdetalj

  Warm Nordic Lightsome vägglampa black noir, mässingdetalj
 • Warm Nordic Cone golvlampa warm white, teakbord, mässingsdetaljer

  Warm Nordic Cone golvlampa warm white, teakbord, mässingsdetaljer
 • Warm Nordic Ambience bordslampa Warm white

  Warm Nordic Ambience bordslampa Warm white
 • Warm Nordic Ambience bordslampa Black noir-brass

  Warm Nordic Ambience bordslampa Black noir-brass
 • Fringe Bordslampa Cream White

  Fringe Bordslampa Cream White
 • Fringe Vägglampa Cream White

  Fringe Vägglampa Cream White
 • Warm Nordic Ambience bordslampa Warm white-brass

  Warm Nordic Ambience bordslampa Warm white-brass
 • Warm Nordic Ambience bordslampa Black noir

  Warm Nordic Ambience bordslampa Black noir
 • Warm Nordic Ambience bordslampa Sparkling rose-brass

  Warm Nordic Ambience bordslampa Sparkling rose-brass
 • Warm Nordic Ambience bordslampa Charcoal

  Warm Nordic Ambience bordslampa Charcoal
 • Warm Nordic Ambience bordslampa Sky grey

  Warm Nordic Ambience bordslampa Sky grey
 • Warm Nordic Ambience bordslampa Dusty green

  Warm Nordic Ambience bordslampa Dusty green
 • Warm Nordic - Milieu Colour Mini Mini Taklampa White

  Warm Nordic - Milieu Colour Mini Mini Taklampa White
  Design Jo Hammerborg för Warm Nordic År 1975 designades Milieu Colour Mini Mini Mini Mini Pendel Lamp White - och trots att världen ser något annorlunda ut i dag är Milieu absolut lika elegant och vacker som när den skapades för första gången. Tidlösheten är omisskännlig och lampan utstrålar nordisk design. Mödosamma linjer skapar lampskärmen, som i ett organiskt uttryck omfamnar glödlampan och sprider ljuset så att det nyckfullt och varmt i en nedåtgående pelare passar perfekt över mat-, köks- och vardagsrumsbord. Jo Hammerborg hade en stor passion för flygning och fallskärmshoppning - vilket naturligtvis också inspirerade formen. Taklampan finns i en rad olika nyanser. Se alla tre färgerna här!
 • Warm Nordic - Milieu Colour Mini Mini Taklampa Cashmere

  Warm Nordic - Milieu Colour Mini Mini Taklampa Cashmere
  Design Jo Hammerborg för Warm Nordic År 1975 designades Milieu Colour Mini Mini Mini Mini Pendel Lamp Cashmere - och trots att världen ser något annorlunda ut i dag är Milieu absolut lika elegant och vacker som när den skapades för första gången. Tidlösheten är omisskännlig och lampan utstrålar nordisk design. Mödosamma linjer skapar lampskärmen, som i ett organiskt uttryck omfamnar glödlampan och sprider ljuset så att det nyckfullt och varmt i en nedåtgående pelare passar perfekt över mat-, köks- och vardagsrumsbord. Jo Hammerborg hade en stor passion för flygning och fallskärmshoppning - vilket naturligtvis också inspirerade formen. Taklampan finns i en rad olika nyanser. Se alla tre färgerna här!
 • Warm Nordic - Milieu Colour Mini Mini Taklampa Tomato Cream

  Warm Nordic - Milieu Colour Mini Mini Taklampa Tomato Cream
  Design Jo Hammerborg för Warm Nordic År 1975 designades Milieu Colour Mini Mini Mini Mini Pendel Lamp Tomato Cream - och trots att världen ser något annorlunda ut idag är Milieu absolut lika elegant och vacker som den var när den skapades för första gången. Tidlösheten är omisskännlig och lampan utstrålar nordisk design. Mödosamma linjer skapar lampskärmen, som i ett organiskt uttryck omfamnar glödlampan och sprider ljuset så att det nyckfullt och varmt i en nedåtgående pelare passar perfekt över mat-, köks- och vardagsrumsbord. Jo Hammerborg hade en stor passion för flygning och fallskärmshoppning - vilket naturligtvis också inspirerade formen. Taklampan finns i en rad olika nyanser. Se alla tre färgerna här!
 • Warm Nordic - Milieu Colour Mini Mini Taklampa Grey

  Warm Nordic - Milieu Colour Mini Mini Taklampa Grey
  Design Jo Hammerborg för Warm Nordic År 1975 designades Milieu Colour Mini Mini Mini Mini Pendel Lamp Grey - och trots att världen ser något annorlunda ut i dag är Milieu absolut lika elegant och vacker som när den skapades för första gången. Tidlösheten är omisskännlig och lampan utstrålar nordisk design. Mödosamma linjer skapar lampskärmen, som i ett organiskt uttryck omfamnar glödlampan och sprider ljuset så att det nyckfullt och varmt i en nedåtgående pelare passar perfekt över mat-, köks- och vardagsrumsbord. Jo Hammerborg hade en stor passion för flygning och fallskärmshoppning - vilket naturligtvis också inspirerade formen. Taklampan finns i en rad olika nyanser. Se alla tre färgerna här!
 • Warm Nordic - Milieu Colour Mini Taklampa Black/Brass

  Warm Nordic - Milieu Colour Mini Taklampa Black/Brass
  Design Jo Hammerborg för Warm Nordic År 1975 designades Milieu Colour Mini Pendel Lamp - och trots att världen ser något annorlunda ut i dag är Milieu absolut lika elegant och vacker som när den skapades för första gången. Tidlösheten är omisskännlig och lampan utstrålar nordisk design. Mödosamma linjer skapar lampskärmen, som i ett organiskt uttryck omfamnar glödlampan och sprider ljuset så att det nyckfullt och varmt i en nedåtgående pelare passar perfekt över mat-, köks- och vardagsrumsbord. Jo Hammerborg hade en stor passion för flygning och fallskärmshoppning - vilket naturligtvis också inspirerade formen. Taklampan finns i en rad olika nyanser. Se alla tre färgerna här!
 • Warm Nordic - Milieu Colour Mini Taklampa White/Brass

  Warm Nordic - Milieu Colour Mini Taklampa White/Brass
  Design Jo Hammerborg för Warm Nordic År 1975 designades Milieu Colour Mini Pendel Lamp - och trots att världen ser något annorlunda ut i dag är Milieu absolut lika elegant och vacker som när den skapades för första gången. Tidlösheten är omisskännlig och lampan utstrålar nordisk design. Mödosamma linjer skapar lampskärmen, som i ett organiskt uttryck omfamnar glödlampan och sprider ljuset så att det nyckfullt och varmt i en nedåtgående pelare passar perfekt över mat-, köks- och vardagsrumsbord. Jo Hammerborg hade en stor passion för flygning och fallskärmshoppning - vilket naturligtvis också inspirerade formen. Taklampan finns i en rad olika nyanser. Se alla tre färgerna här!
 • Warm Nordic Cone Pendel Honey Yellow - Taklampor Mässing Gul - 4410002

  Warm Nordic Cone Pendel Honey Yellow - Taklampor Mässing Gul - 4410002
  Cone pendel från Warm Nordic, formgiven av Svend-Aage Holm-Sørensen. Cone är en pendel med en lång historia som sträcker sig tillbaka till 50-talet. Den danska designern Svend-Aage Holm-Sørensen spelade en viktig roll i dansk lampdesign i början på 50-talet. Han blev snabbt en erkänd dansk designer och hans lampor spred sig över världen. Cone kan med fördel hängas i ett kluster för att lysa upp middagsbordet eller en mörk del i vardagsrummet. Cone finns tillgänglig i flera färger och även som golvlampa. Vi har valt ut Gul Taklampor i Mässing från Warm Nordic med stor omsorg.
 • Warm Nordic Cone Pendel Azure Blue - Taklampor Mässing Blå - 4410003

  Warm Nordic Cone Pendel Azure Blue - Taklampor Mässing Blå - 4410003
  Cone pendel från Warm Nordic, formgiven av Svend-Aage Holm-Sørensen. Cone är en pendel med en lång historia som sträcker sig tillbaka till 50-talet. Den danska designern Svend-Aage Holm-Sørensen spelade en viktig roll i dansk lampdesign i början på 50-talet. Han blev snabbt en erkänd dansk designer och hans lampor spred sig över världen. Cone kan med fördel hängas i ett kluster för att lysa upp middagsbordet eller en mörk del i vardagsrummet. Cone finns tillgänglig i flera färger och även som golvlampa. Vi har valt ut Blå Taklampor i Mässing från Warm Nordic med stor omsorg.
 • Warm Nordic Cone Pendel Black Noir - Taklampor Mässing Svart - 4410001

  Warm Nordic Cone Pendel Black Noir - Taklampor Mässing Svart - 4410001
  Cone pendel från Warm Nordic, formgiven av Svend-Aage Holm-Sørensen. Cone är en pendel med en lång historia som sträcker sig tillbaka till 50-talet. Den danska designern Svend-Aage Holm-Sørensen spelade en viktig roll i dansk lampdesign i början på 50-talet. Han blev snabbt en erkänd dansk designer och hans lampor spred sig över världen. Cone kan med fördel hängas i ett kluster för att lysa upp middagsbordet eller en mörk del i vardagsrummet. Cone finns tillgänglig i flera färger och även som golvlampa. Vi har valt ut Svart Taklampor i Mässing från Warm Nordic med stor omsorg.
 • Opal Shade Taklampa Black Noir - Warm Nordic

  Opal Shade Taklampa Black Noir - Warm Nordic
  Opal Shade Taklampa Black Noir - Warm Nordic
 • Bloom Stripe Taklampa Black Noir/Warm White - Warm Nordic

  Bloom Stripe Taklampa Black Noir/Warm White - Warm Nordic
  Bloom Stripe Taklampa Black Noir/Warm White - Warm Nordic
 • Fringe TaklampaØ20 Pale Pink - Warm Nordic

  Fringe TaklampaØ20 Pale Pink - Warm Nordic
  Fringe TaklampaØ20 Pale Pink - Warm Nordic
 • Milieu Colour Mini Taklampa - Warm Nordic

  Milieu Colour Mini Taklampa - Warm Nordic
  Milieu Colour Mini Taklampa - Warm Nordic
 • Milieu Colour Mini Taklampa White/Brass - Warm Nordic

  Milieu Colour Mini Taklampa White/Brass - Warm Nordic
  Milieu Colour Mini Taklampa White/Brass - Warm Nordic
 • Milieu Colour Mini Mini Taklampa Cashmere - Warm Nordic

  Milieu Colour Mini Mini Taklampa Cashmere - Warm Nordic
  Milieu Colour Mini Mini Taklampa Cashmere - Warm Nordic
 • Cone Taklampa Warm White - Warm Nordic

  Cone Taklampa Warm White - Warm Nordic
  Cone Taklampa Warm White - Warm Nordic
 • Fringe TaklampaØ30 Cream White - Warm Nordic

  Fringe TaklampaØ30 Cream White - Warm Nordic
  Fringe TaklampaØ30 Cream White - Warm Nordic
 • Warm Nordic Trombone Bordslampa Mässing

  Warm Nordic Trombone Bordslampa Mässing
  Design: Jo Hammerborg, 1966 Koncept: Trombone-serien designades 1966 av den danska ljusdesignern Jo Hammerborg som låg bakom ett stort antal originallampor som har fått klassikerstatus med tiden. Lampan är en enkel och elegant golvlampa i en geometrisk design som kompletterar den moderna inredningen. Den vita färgen på cylinderns insida ger tillsammans med de små vertikala sprickorna ett unikt och vackert ljusutbyte. Golvlampan passar många platser i hemmet och är idealisk att placera vid soffan eller fåtöljen och bidrar till en avslappnad atmosfär. Trombone-serien består även av en bordslampa och en taklampa, alla inspirerad av en trumpet - därav namnet.
 • Opal Lamella Taklampa Rusty Red - Warm Nordic

  Opal Lamella Taklampa Rusty Red - Warm Nordic
  Opal Lamella Taklampa Rusty Red - Warm Nordic
 • Cone Taklampa Oxide Red - Warm Nordic

  Cone Taklampa Oxide Red - Warm Nordic
  Cone Taklampa Oxide Red - Warm Nordic
 • Cone Taklampa Black Noir - Warm Nordic

  Cone Taklampa Black Noir - Warm Nordic
  Cone Taklampa Black Noir - Warm Nordic
 • Milieu Colour Mini Taklampa Black/Brass - Warm Nordic

  Milieu Colour Mini Taklampa Black/Brass - Warm Nordic
  Milieu Colour Mini Taklampa Black/Brass - Warm Nordic
 • Milieu Colour Mini Mini Taklampa Grey - Warm Nordic

  Milieu Colour Mini Mini Taklampa Grey - Warm Nordic
  Milieu Colour Mini Mini Taklampa Grey - Warm Nordic
 • Milieu Colour Mini Mini Taklampa Tomato Cream - Warm Nordic

  Milieu Colour Mini Mini Taklampa Tomato Cream - Warm Nordic
  Milieu Colour Mini Mini Taklampa Tomato Cream - Warm Nordic
 • Cone Taklampa Honey Yellow - Warm Nordic

  Cone Taklampa Honey Yellow - Warm Nordic
  Cone Taklampa Honey Yellow - Warm Nordic
 • Trombone Cylinder Taklampa Aluminium - Warm Nordic

  Trombone Cylinder Taklampa Aluminium - Warm Nordic
  Trombone Cylinder Taklampa Aluminium - Warm Nordic
 • Opal Shade Taklampa Illuminating Yellow - Warm Nordic

  Opal Shade Taklampa Illuminating Yellow - Warm Nordic
  Opal Shade Taklampa Illuminating Yellow - Warm Nordic
 • Opal Lamella Taklampa Black Noir - Warm Nordic

  Opal Lamella Taklampa Black Noir - Warm Nordic
  Opal Lamella Taklampa Black Noir - Warm Nordic
 • Opal Lamella Taklampa Red Grape - Warm Nordic

  Opal Lamella Taklampa Red Grape - Warm Nordic
  Opal Lamella Taklampa Red Grape - Warm Nordic
 • Trombone Cylinder Taklampa Brass - Warm Nordic

  Trombone Cylinder Taklampa Brass - Warm Nordic
  Trombone Cylinder Taklampa Brass - Warm Nordic
 • Fringe TaklampaØ20 Cream White - Warm Nordic

  Fringe TaklampaØ20 Cream White - Warm Nordic
  Fringe TaklampaØ20 Cream White - Warm Nordic
 • Opal Lamella Taklampa Sky Grey - Warm Nordic

  Opal Lamella Taklampa Sky Grey - Warm Nordic
  Opal Lamella Taklampa Sky Grey - Warm Nordic
 • Cone Taklampa Dusty Green - Warm Nordic

  Cone Taklampa Dusty Green - Warm Nordic
  Cone Taklampa Dusty Green - Warm Nordic
 • Cone golvlampa med bord, varmvit 144cm

  Cone golvlampa med bord, varmvit 144cm
  Designklassiker från Warm Nordic. En vacker retro golvlampa som är designad av Svend Aage Holm-Sørensen. Finns i flera olika färger. Höjd 144 cm Diameter 33 cm Längd 28 cm Effekt max 25 w Sockel&hellip:
 • Cone golvlampa med bord, mattsvart 144cm

  Cone golvlampa med bord, mattsvart 144cm
  Designklassiker från Warm Nordic. En vacker retro golvlampa som är designad av Svend Aage Holm-Sørensen. Finns i flera olika färger. Höjd 144 cm Diameter 33 cm Längd 28 cm Effekt max 25 w Sockel&hellip:
 • Cone golvlampa med bord, honungsgul 144cm

  Cone golvlampa med bord, honungsgul 144cm
  Designklassiker från Warm Nordic. En vacker retro golvlampa som är designad av Svend Aage Holm-Sørensen. Finns i flera olika färger. Höjd 144 cm Diameter 33 cm Längd 28 cm Effekt max 25 w Sockel&hellip:
 • Bloom bordslampa, varmvit 42cm

  Bloom bordslampa, varmvit 42cm
  En klassisk bordslampa från Warm Nordic. Bordslampan är i retrostil och är designad av Svend Aage Holm-Sørensen. Finns i flera olika färger. Höjd 42 cm Diameter 29 cm Längd 20 cm Effekt max 25 w&hellip:
 • Bloom bordslampa, mattsvart 42cm

  Bloom bordslampa, mattsvart 42cm
  En klassisk bordslampa från Warm Nordic. Bordslampan är i retrostil och är designad av Svend Aage Holm-Sørensen. Finns i flera olika färger. Höjd 42 cm Diameter 29 cm Längd 20 cm Effekt max 25 w&hellip:
 • Bloom bordslampa, roströd 42cm

  Bloom bordslampa, roströd 42cm
  En klassisk bordslampa från Warm Nordic. Bordslampan är i retrostil och är designad av Svend Aage Holm-Sørensen. Finns i flera olika färger. Höjd 42 cm Diameter 29 cm Längd 20 cm Effekt max 25 w&hellip:
 • Bloom bordslampa, ljusgrön

  Bloom bordslampa, ljusgrön
  En klassisk bordslampa från Warm Nordic. Bordslampan är i retrostil och är designad av Svend Aage Holm-Sørensen. Finns i flera olika färger. Höjd 42 cm Diameter 29 cm Längd 20 cm Effekt max 25 w&hellip:
 • Ambience bordslampa, varmvit 43cm

  Ambience bordslampa, varmvit 43cm
  En bordslampa från Warm Nordic. Bordslampan är i retrostil med raka kanter och är designad av Svend Aage Holm-Sørensen. Finns i flera olika färger. Höjd 43 cm Diameter 32 cm Längd 22 cm Effekt max&hellip:
 • Ambience bordslampa, mattsvart 43cm

  Ambience bordslampa, mattsvart 43cm
  En bordslampa från Warm Nordic. Bordslampan är i retrostil med raka kanter och är designad av Svend Aage Holm-Sørensen. Finns i flera olika färger. Höjd 43 cm Diameter 32 cm Längd 22 cm Effekt max&hellip:
 • Ambience bordslampa, mattrosa 43cm

  Ambience bordslampa, mattrosa 43cm
  En bordslampa från Warm Nordic. Bordslampan är i retrostil med raka kanter och är designad av Svend Aage Holm-Sørensen. Finns i flera olika färger. Höjd 43 cm Diameter 32 cm Längd 22 cm Effekt max&hellip:
 • Ambience bordslampa, honungsgul 43cm

  Ambience bordslampa, honungsgul 43cm
  En bordslampa från Warm Nordic. Bordslampan är i retrostil med raka kanter och är designad av Svend Aage Holm-Sørensen. Finns i flera olika färger. Höjd 43 cm Diameter 32 cm Längd 22 cm Effekt max&hellip:
 • Ambience bordslampa, himmelgrå 43cm

  Ambience bordslampa, himmelgrå 43cm
  En bordslampa från Warm Nordic. Bordslampan är i retrostil med raka kanter och är designad av Svend Aage Holm-Sørensen. Finns i flera olika färger. Höjd 43 cm Diameter 32 cm Längd 22 cm Effekt max&hellip:
 • Ambience bordslampa, varmvit/mässing 43cm

  Ambience bordslampa, varmvit/mässing 43cm
  En bordslampa från Warm Nordic. Bordslampan är i retrostil med raka kanter och är designad av Svend Aage Holm-Sørensen. Finns i flera olika färger. Höjd 43 cm Diameter 32 cm Längd 22 cm Effekt max&hellip:
 • Ambience bordslampa, mattsvart/mässing 43cm

  Ambience bordslampa, mattsvart/mässing 43cm
  En bordslampa från Warm Nordic. Bordslampan är i retrostil med raka kanter och är designad av Svend Aage Holm-Sørensen. Finns i flera olika färger. Höjd 43 cm Diameter 32 cm Längd 22 cm Effekt max&hellip:
 • Ambience bordslampa, mattrosa/mässing 43cm

  Ambience bordslampa, mattrosa/mässing 43cm
  En bordslampa från Warm Nordic. Bordslampan är i retrostil med raka kanter och är designad av Svend Aage Holm-Sørensen. Finns i flera olika färger. Höjd 43 cm Diameter 32 cm Längd 22 cm Effekt max&hellip:
 • Silhouette Golvlampa, Vit

  Silhouette Golvlampa, Vit
  En skulpturell golvlampa med asymmetriskt uttryck, designad på 1950-talet av den internationellt kända ljusdesignern Svend Aage Holm-Sørensen. Med sin eleganta struktur ger Silhouette golvlampan utmärkt&hellip:
 • Silhouette Golvlampa, Svart

  Silhouette Golvlampa, Svart
  En skulpturell golvlampa med asymmetriskt uttryck, designad på 1950-talet av den internationellt kända ljusdesignern Svend Aage Holm-Sørensen. Med sin eleganta struktur ger Silhouette golvlampan utmärkt&hellip:
 • Silhouette Golvlampa, Roströd

  Silhouette Golvlampa, Roströd
  En skulpturell golvlampa med asymmetriskt uttryck, designad på 1950-talet av den internationellt kända ljusdesignern Svend Aage Holm-Sørensen. Med sin eleganta struktur ger Silhouette golvlampan utmärkt&hellip:
 • Silhouette Bordslampa, Vit

  Silhouette Bordslampa, Vit
  En skulpturell bordslampa med asymmetriskt uttryck, designad på 1950-talet av den internationellt kända ljusdesignern Svend Aage Holm-Sørensen. Med sin eleganta struktur ger Silhouette utmärkt indirekt&hellip:
 • Silhouette Bordslampa, Svart

  Silhouette Bordslampa, Svart
  En skulpturell bordslampa med asymmetriskt uttryck, designad på 1950-talet av den internationellt kända ljusdesignern Svend Aage Holm-Sørensen. Med sin eleganta struktur ger Silhouette utmärkt indirekt&hellip:
 • Silhouette Bordslampa, Grön

  Silhouette Bordslampa, Grön
  En skulpturell bordslampa med asymmetriskt uttryck, designad på 1950-talet av den internationellt kända ljusdesignern Svend Aage Holm-Sørensen. Med sin eleganta struktur ger Silhouette utmärkt indirekt&hellip:
 • Silhouette Bordslampa, Roströd

  Silhouette Bordslampa, Roströd
  En skulpturell bordslampa med asymmetriskt uttryck, designad på 1950-talet av den internationellt kända ljusdesignern Svend Aage Holm-Sørensen. Med sin eleganta struktur ger Silhouette utmärkt indirekt&hellip:
 • Bloom Stripe Vägglampa, Svart/Vit

  Bloom Stripe Vägglampa, Svart/Vit
  En utsökt liten vägglampa med strikt design, designad på 1950-talet av den internationellt hyllade stormästaren i dansk ljusdesign, Svend Aage Holm-Sørensen. Lampan tar väldigt lite utrymme och är&hellip:
 • Bloom Vägglampa, Svart

  Bloom Vägglampa, Svart
  En utsökt liten vägglampa med strikt design, designad på 1950-talet av den internationellt hyllade stormästaren i dansk ljusdesign, Svend Aage Holm-Sørensen. Lampan tar väldigt lite utrymme och är&hellip:
 • Bloom Stripe Pendel, Svart/Vit

  Bloom Stripe Pendel, Svart/Vit
  Ett utsökt pendel med en strikt design, designad på 1950-talet av den internationellt hyllade stormästaren i dansk ljusdesign, Svend Aage Holm-Sørensen. Kombinationen av en metallskärm och ett enkelt&hellip:
 • Bloom Pendel, Svart

  Bloom Pendel, Svart
  Ett utsökt pendel med en strikt design, designad på 1950-talet av den internationellt hyllade stormästaren i dansk ljusdesign, Svend Aage Holm-Sørensen. Kombinationen av en metallskärm och ett enkelt&hellip:
 • Bloom Pendel, Vit

  Bloom Pendel, Vit
  Ett utsökt pendel med en strikt design, designad på 1950-talet av den internationellt hyllade stormästaren i dansk ljusdesign, Svend Aage Holm-Sørensen. Kombinationen av en metallskärm och ett enkelt&hellip:
 • Warm Nordic - Cone Vägglampa Warm White

  Warm Nordic - Cone Vägglampa Warm White
  Design Svend Aage Holm-Sørensen för Warm Nordic Cone Wall Light Warm White från den internationellt erkända belysningsdesignern Svend Aage Holm-Sørensen är en funktionell och vacker vägglampa som är perfekt i en läshörna eller bakom sängen för den där svårplacerade boken! När det gäller designen utstrålar Cone vägglampa tydligt sitt skandinaviska ursprung. I sann 1950-talsdesign kryddas elegans med ett ostört och mysigt uttryck. Det vackra utseendet gör att lampan passar in i de flesta typer av inredning - och utseendet gör också att den är lika relevant idag som när den designades 1954. Lampan kan vridas och riktas mycket mer än en vanlig vägglampa, och därför är den idealisk där du behöver riktat ljus. Se hela Cone-familjen här!
 • Warm Nordic - Cone Vägglampa Black Noir

  Warm Nordic - Cone Vägglampa Black Noir
  Design Svend Aage Holm-Sørensen för Warm Nordic Cone Wall Lamp Black Noir från den internationellt erkända belysningsdesignern Svend Aage Holm-Sørensen är en funktionell och vacker vägglampa som är perfekt i en läshörna eller bakom sängen för den där svårplacerade boken! När det gäller designen utstrålar Cone vägglampa tydligt sitt skandinaviska ursprung. I sann 1950-talsdesign kryddas elegans med ett ostört och mysigt uttryck. Det vackra utseendet gör att lampan passar in i de flesta typer av inredningar - och utseendet gör också att den är lika aktuell idag som när den designades 1954. Lampan kan roteras och riktas mycket mer än en vanlig vägglampa, och därför är den idealisk där du behöver riktat ljus. Se hela Cone-familjen här!
 • Warm Nordic - Lightsome Vägglampa Warm White

  Warm Nordic - Lightsome Vägglampa Warm White
  Design Svend Aage Holm-Sørensen för Warm Nordic Om du har sagt dansk design på 1950-talet har du också sagt Svend Aage Holm-Sørensen - och detta är en av hans vackraste lampor någonsin. Lightsome Wall Light Warm White är ren skandinavisk elegans och tidlöshet. Den runda asymmetriska lampskärmen säkerställer en bra ljusfördelning, och de fashionabla nyanser som den starka stålkonstruktionen är lackerad i ger färg och elegans till ditt hem och din vardagsmiljö. Lampan har små detaljer i solid mässing som bidrar till det övergripande eleganta utseendet. Hela Lightsome-sortimentet finns i olika färger och som vägglampa och golvlampa, så vi är säkra på att du kommer att kunna hitta precis den rätta lampan för ditt hem. Se hela Cone-familjen här!
 • Warm Nordic - Lightsome Vägglampa Black Noir

  Warm Nordic - Lightsome Vägglampa Black Noir
  Design Svend Aage Holm-Sørensen för Warm Nordic Om du har sagt dansk design på 1950-talet har du också sagt Svend Aage Holm-Sørensen - och detta är en av hans vackraste lampor någonsin. Lightsome Wall Light Black Noir är ren skandinavisk elegans och tidlöshet. Den runda asymmetriska lampskärmen säkerställer en bra ljusfördelning, och de fashionabla nyanser som den starka stålkonstruktionen är lackerad i ger färg och elegans till ditt hem och din vardagsmiljö. Lampan har små detaljer i solid mässing som bidrar till det övergripande eleganta utseendet. Hela Lightsome-sortimentet finns i olika färger och som vägglampa och golvlampa, så vi är säkra på att du kommer att kunna hitta precis den rätta lampan för ditt hem. Se hela Cone-familjen här!
 • Warm Nordic Opal Arch Taklampa Svart Noir

  Warm Nordic Opal Arch Taklampa Svart Noir
  Design: Svend Aage Holm-Sørensen Koncept: I ett möte med den vackra metall och det mjuka opalglaset hittar du den vackra Opal- taklampa serien skapad av Svend Aage Holm-Sørensen. När du använder opalglas får lampan en behaglig mjuk glöd när den tänds. Bland serierna kan du välja mellan Arch , Shade eller Lamella , som alla tre erbjuder något annorlunda på grund av deras olika mönster i metallen som omfamnar opalglaset. Dessa mönster hjälper också på sitt sätt att leka med ljuset som kastas från taklamporna. Finns i flera lysande färger, hänger Opal- taklamporna sig perfekt över matbordet, där opalglaset verkligen kan komma till sin rätt.
 • Warm Nordic Opal Shade Taklampa Svart Noir

  Warm Nordic Opal Shade Taklampa Svart Noir
  Design: Svend Aage Holm-Sørensen Koncept: I ett möte med den vackra metall och det mjuka opalglaset hittar du den vackra Opal- taklampa serien skapad av Svend Aage Holm-Sørensen. När du använder opalglas får lampan en behaglig mjuk glöd när den tänds. Bland serierna kan du välja mellan Arch , Shade eller Lamella , som alla tre erbjuder något annorlunda på grund av deras olika mönster i metallen som omfamnar opalglaset. Dessa mönster hjälper också på sitt sätt att leka med ljuset som kastas från taklamporna. Finns i flera lysande färger, hänger Opal- taklamporna sig perfekt över matbordet, där opalglaset verkligen kan komma till sin rätt.
 • Warm Nordic Opal Lamella Taklampa Rostig Röd

  Warm Nordic Opal Lamella Taklampa Rostig Röd
  Design: Svend Aage Holm-Sørensen Koncept: I ett möte med den vackra metall och det mjuka opalglaset hittar du den vackra Opal- taklampa serien skapad av Svend Aage Holm-Sørensen. När du använder opalglas får lampan en behaglig mjuk glöd när den tänds. Bland serierna kan du välja mellan Arch , Shade eller Lamella , som alla tre erbjuder något annorlunda på grund av deras olika mönster i metallen som omfamnar opalglaset. Dessa mönster hjälper också på sitt sätt att leka med ljuset som kastas från taklamporna. Finns i flera lysande färger, hänger Opal- taklamporna sig perfekt över matbordet, där opalglaset verkligen kan komma till sin rätt.
 • Warm Nordic Opal Lamella Taklampa Molngrå

  Warm Nordic Opal Lamella Taklampa Molngrå
  Design: Svend Aage Holm-Sørensen Koncept: I ett möte med den vackra metall och det mjuka opalglaset hittar du den vackra Opal- taklampa serien skapad av Svend Aage Holm-Sørensen. När du använder opalglas får lampan en behaglig mjuk glöd när den tänds. Bland serierna kan du välja mellan Arch , Shade eller Lamella , som alla tre erbjuder något annorlunda på grund av deras olika mönster i metallen som omfamnar opalglaset. Dessa mönster hjälper också på sitt sätt att leka med ljuset som kastas från taklamporna. Finns i flera lysande färger, hänger Opal- taklamporna sig perfekt över matbordet, där opalglaset verkligen kan komma till sin rätt.
 • Warm Nordic Opal Lamella Taklampa Svart Noir

  Warm Nordic Opal Lamella Taklampa Svart Noir
  Design: Svend Aage Holm-Sørensen Koncept: I ett möte med den vackra metall och det mjuka opalglaset hittar du den vackra Opal- taklampa serien skapad av Svend Aage Holm-Sørensen. När du använder opalglas får lampan en behaglig mjuk glöd när den tänds. Bland serierna kan du välja mellan Arch , Shade eller Lamella , som alla tre erbjuder något annorlunda på grund av deras olika mönster i metallen som omfamnar opalglaset. Dessa mönster hjälper också på sitt sätt att leka med ljuset som kastas från taklamporna. Finns i flera lysande färger, hänger Opal- taklamporna sig perfekt över matbordet, där opalglaset verkligen kan komma till sin rätt.
 • Warm Nordic Opal Lamella Taklampa Mörk Röd

  Warm Nordic Opal Lamella Taklampa Mörk Röd
  Design: Svend Aage Holm-Sørensen Koncept: I ett möte med den vackra metall och det mjuka opalglaset hittar du den vackra Opal- taklampa serien skapad av Svend Aage Holm-Sørensen. När du använder opalglas får lampan en behaglig mjuk glöd när den tänds. Bland serierna kan du välja mellan Arch , Shade eller Lamella , som alla tre erbjuder något annorlunda på grund av deras olika mönster i metallen som omfamnar opalglaset. Dessa mönster hjälper också på sitt sätt att leka med ljuset som kastas från taklamporna. Finns i flera lysande färger, hänger Opal- taklamporna sig perfekt över matbordet, där opalglaset verkligen kan komma till sin rätt.
 • Warm Nordic Opal Arch Taklampa Rostig Röd

  Warm Nordic Opal Arch Taklampa Rostig Röd
  Design: Svend Aage Holm-Sørensen Koncept: I ett möte med den vackra metall och det mjuka opalglaset hittar du den vackra Opal- taklampa serien skapad av Svend Aage Holm-Sørensen. När du använder opalglas får lampan en behaglig mjuk glöd när den tänds. Bland serierna kan du välja mellan Arch , Shade eller Lamella , som alla tre erbjuder något annorlunda på grund av deras olika mönster i metallen som omfamnar opalglaset. Dessa mönster hjälper också på sitt sätt att leka med ljuset som kastas från taklamporna. Finns i flera lysande färger, hänger Opal- taklamporna sig perfekt över matbordet, där opalglaset verkligen kan komma till sin rätt.
 • Warm Nordic Opal Arch Taklampa Grön

  Warm Nordic Opal Arch Taklampa Grön
  Design: Svend Aage Holm-Sørensen Koncept: I ett möte med den vackra metall och det mjuka opalglaset hittar du den vackra Opal- taklampa serien skapad av Svend Aage Holm-Sørensen. När du använder opalglas får lampan en behaglig mjuk glöd när den tänds. Bland serierna kan du välja mellan Arch , Shade eller Lamella , som alla tre erbjuder något annorlunda på grund av deras olika mönster i metallen som omfamnar opalglaset. Dessa mönster hjälper också på sitt sätt att leka med ljuset som kastas från taklamporna. Finns i flera lysande färger, hänger Opal- taklamporna sig perfekt över matbordet, där opalglaset verkligen kan komma till sin rätt.
 • Warm Nordic Opal Arch Taklampa Himmelgrå

  Warm Nordic Opal Arch Taklampa Himmelgrå
  Design: Svend Aage Holm-Sørensen Koncept: I ett möte med den vackra metall och det mjuka opalglaset hittar du den vackra Opal- taklampa serien skapad av Svend Aage Holm-Sørensen. När du använder opalglas får lampan en behaglig mjuk glöd när den tänds. Bland serierna kan du välja mellan Arch , Shade eller Lamella , som alla tre erbjuder något annorlunda på grund av deras olika mönster i metallen som omfamnar opalglaset. Dessa mönster hjälper också på sitt sätt att leka med ljuset som kastas från taklamporna. Finns i flera lysande färger, hänger Opal- taklamporna sig perfekt över matbordet, där opalglaset verkligen kan komma till sin rätt.
 • Warm Nordic Bloom Taklampa Varmvit

  Warm Nordic Bloom Taklampa Varmvit
  Design: Svend Aage Holm-Sørensen Koncept: En av de mer ikoniska serierna från den danska designern Svend Aage Holm Sørensen är Bloom-serien. Denna vackra lampa snabbt fångar ögat med sin fascinerande form samt lampskärm. Den breda lampskärm hjälper också till att ge ett behagligt ljus som sprids mjukt långt. I sann stil med Sven Aage Holm-Sørensens signaturegenskaper kommer bordet och vägglampa också med små mönster på lampskärmen. En av de vackra detaljerna som gör denna serie så extraordinär är den massiva mässing som drar hela den vackra designen ihop
 • Warm Nordic Lightsome Vägglampa Svart Noir

  Warm Nordic Lightsome Vägglampa Svart Noir
  Design: Svend Aage Holm-Sørensen Koncept: Lightsome är en elegant lampserie designad av den danska designern Svend Aage Holm Sørensen. Med en bred lampskärm och många färger problem Lightsome sin egen markera och kan enkelt dekorera hemmet. Denna klassiska lampa, med sin breda lampskärm , problem ett behagligt utspritt nedåtljus. The Lightsome vägglampan är en klassisk vägglampa, men som sticker ut genom att använda Svend Aage Holm Sørensens signaturskylt, nämligen små hål som kan ses i mitten av lampskärmen.
 • Warm Nordic Bloom Stripe Taklampa Svart Noir/Varmvit

  Warm Nordic Bloom Stripe Taklampa Svart Noir/Varmvit
  Design: Svend Aage Holm-Sørensen Koncept: En av de mer ikoniska serierna från den danska designern Svend Aage Holm Sørensen är Bloom-serien. Denna vackra lampa snabbt fångar ögat med sin fascinerande form samt lampskärm. Den breda lampskärm hjälper också till att ge ett behagligt ljus som sprids mjukt långt. I sann stil med Sven Aage Holm-Sørensens signaturegenskaper kommer bordet och vägglampa också med små mönster på lampskärmen. En av de vackra detaljerna som gör denna serie så extraordinär är den massiva mässing som drar hela den vackra designen ihop
 • Warm Nordic Bloom Taklampa Svart Noir

  Warm Nordic Bloom Taklampa Svart Noir
  Design: Svend Aage Holm-Sørensen Koncept: En av de mer ikoniska serierna från den danska designern Svend Aage Holm Sørensen är Bloom-serien. Denna vackra lampa snabbt fångar ögat med sin fascinerande form samt lampskärm. Den breda lampskärm hjälper också till att ge ett behagligt ljus som sprids mjukt långt. I sann stil med Sven Aage Holm-Sørensens signaturegenskaper kommer bordet och vägglampa också med små mönster på lampskärmen. En av de vackra detaljerna som gör denna serie så extraordinär är den massiva mässing som drar hela den vackra designen ihop
 • Warm Nordic Bloom Vägglampa Svart Noir

  Warm Nordic Bloom Vägglampa Svart Noir
  Design: Svend Aage Holm-Sørensen Koncept: En av de mer ikoniska serierna från den danska designern Svend Aage Holm Sørensen är Bloom-serien. Denna vackra lampa snabbt fångar ögat med sin fascinerande form samt lampskärm. Den breda lampskärm hjälper också till att ge ett behagligt ljus som sprids mjukt långt. I sann stil med Sven Aage Holm-Sørensens signaturegenskaper kommer bordet och vägglampa också med små mönster på lampskärmen. En av de vackra detaljerna som gör denna serie så extraordinär är den massiva mässing som drar hela den vackra designen ihop
 • Warm Nordic Opal Arch Taklampa Mörk Röd

  Warm Nordic Opal Arch Taklampa Mörk Röd
  Design: Svend Aage Holm-Sørensen Koncept: I ett möte med den vackra metall och det mjuka opalglaset hittar du den vackra Opal- taklampa serien skapad av Svend Aage Holm-Sørensen. När du använder opalglas får lampan en behaglig mjuk glöd när den tänds. Bland serierna kan du välja mellan Arch , Shade eller Lamella , som alla tre erbjuder något annorlunda på grund av deras olika mönster i metallen som omfamnar opalglaset. Dessa mönster hjälper också på sitt sätt att leka med ljuset som kastas från taklamporna. Finns i flera lysande färger, hänger Opal- taklamporna sig perfekt över matbordet, där opalglaset verkligen kan komma till sin rätt.
 • Warm Nordic Fringe Golvlampa Cream Vit

  Warm Nordic Fringe Golvlampa Cream Vit
  Design: Hans-Agne Jakobsson Koncept: Fringe designades på 1960-talet och är en av de mer speciella lamporna som har återintroducerats av Warm Nordic. Med en polerad mässing och eleganta fransar tillverkade i Viskos är Fringe definitivt en högkvalitativ lampa. Kanterna hjälper till att dölja glödlampan och därmed får du ett behagligt mjukt nedåtvänd ljus. Den eleganta serien Fringe-lampor kommer utan tvekan att uppmärksamma omedelbart, vilket kan tillskrivas Hans-Agne Jakobssons inspirationskälla, nämligen den överdådiga designstilen som hittades på 1800-talet. I Fringe-serien är det möjligt att välja mellan taklampor, bords-, golv- och vägglampor. Om du verkligen vill att din lugg lampa att sticka ut, du kan välja den märkliga rosa, men det kan också köpas i lugnare grädde vit. OBS: Denna lampa måste användas med en LED- glödlampa, eftersom dessa har låg värmeproduktion.
 • Warm Nordic Bloom Stripe Vägglampa Svart Noir/Varmvit

  Warm Nordic Bloom Stripe Vägglampa Svart Noir/Varmvit
  Design: Svend Aage Holm-Sørensen Koncept: En av de mer ikoniska serierna från den danska designern Svend Aage Holm Sørensen är Bloom-serien. Denna vackra lampa snabbt fångar ögat med sin fascinerande form samt lampskärm. Den breda lampskärm hjälper också till att ge ett behagligt ljus som sprids mjukt långt. I sann stil med Sven Aage Holm-Sørensens signaturegenskaper kommer bordet och vägglampa också med små mönster på lampskärmen. En av de vackra detaljerna som gör denna serie så extraordinär är den massiva mässing som drar hela den vackra designen ihop