Vitra lampor

Akari är en populär serie med exklusiva japanska lampor. Företaget som ligger bakom dessa heter Vitra och på deras Ozeki-verkstad i Gifu tillverkas lamporna för hand. Formgivaren bakom Akari-lamporna är Isamu Noguchi som också är känd för sina skulpturer.

Akari & andra japanska lampor från Vitra

 • Vitra Akari Bordlampa 9AD

  Vitra Akari Bordlampa 9AD
  Design: Isamu Noguchi för Vitra Koncept: Akari Light 9AD Bordlampan är en vacker och enkel lampa designad av Japansk-amrikanska Isamu Noguchi och är en del av den populära Akari-serien. Akari-serien omfattas av Rispapperslampor i olika storlekar och färger, och det lätta rispappret ger ett varmt, mjukt ljus och tillför en lätthet till de annars fylliga lamporna. 9AD är mindre golvlampa som med fördel kan användas som mysbelysning i sovrummet, i vardagsrummet eller på kontoret m.m.
 • Vitra Akari Takpendel 21A

  Vitra Akari Takpendel 21A
  Design: Isamu Noguchi for Vitra Koncept: Akari Light 21A Pendeln är en vacker och enkel lampa designad av Japansk-amrikanska Isamu Noguchi och är en del av den populära Akari-serien. Akari-serien omfattas av Rispapperslampor i olika storlekar och färger, och det lätta rispappret ger ett varmt, mjukt ljus och tillför en lätthet till de annars fylliga lamporna. 21A är en pendel som med fördel kan användas som sovrumsbelysning, eller i vardagsrummet, på kontoret eller över matbordet m.m.
 • Vitra Akari Takpendel 75A

  Vitra Akari Takpendel 75A
  Design: Isamu Noguchi for Vitra Koncept: Akari Light   75A Pendeln är en vacker och enkel lampa designad av Japansk-amrikanska Isamu Noguchi och är en del av den populära Akari-serien. Akari-serien omfattas av Rispapperslampor i olika storlekar och färger, och det lätta rispappret ger ett varmt, mjukt ljus och tillför en lätthet till de annars fylliga lamporna. 75A är en pendel som med fördel kan användas som sovrumsbelysning, eller i vardagsrummet, på kontoret eller över matbordet m.m.
 • Vitra Akari Takpendel 26A

  Vitra Akari Takpendel 26A
  Design: Isamu Noguchi for Vitra Koncept: Akari Light   26A Pendeln är en vacker och enkel lampa designad av Japansk-amrikanska Isamu Noguchi och är en del av den populära Akari-serien. Akari-serien omfattas av Rispapperslampor i olika storlekar och färger, och det lätta rispappret ger ett varmt, mjukt ljus och tillför en lätthet till de annars fylliga lamporna. 26A är en pendel som med fördel kan användas som sovrumsbelysning, eller i vardagsrummet, på kontoret eller över matbordet mm.
 • Vitra Akari Golvlampa BB3-55DD

  Vitra Akari Golvlampa BB3-55DD
  Design: Isamu Noguchi för Vitra Koncept: Akari Light   BB3-55DD Golvlampan är en vacker och enkel lampa designad av Japansk-amrikanska Isamu Noguchi och är en del av den populära Akari-serien. Akari-serien omfattas av Rispapperslampor i olika storlekar och färger, och det lätta rispappret ger ett varmt, mjukt ljus och tillför en lätthet till de annars fylliga lamporna. BB3-55DD är en större golvlampa som med fördel kan användas som mysbelysning i sovrum, vardagsrummet eller på kontoret m.m.
 • Vitra Akari Takpendel 120A

  Vitra Akari Takpendel 120A
  Design: Isamu Noguchi for Vitra Koncept: Akari Light   120A Pendeln är en vacker och enkel lampa designad av Japansk-amrikanska Isamu Noguchi och är en del av den populära Akari-serien. Akari-serien omfattas av Rispapperslampor i olika storlekar och färger, och det lätta rispappret ger ett varmt, mjukt ljus och tillför en lätthet till de annars fylliga lamporna. 120A är en stor pendel som med fördel kan användas som sovrumsbelysning, eller i vardagsrummet, på kontoret eller över matbordet m.m.
 • Vitra - Akari 3AD Bordslampa Vitra

  Vitra - Akari 3AD Bordslampa Vitra
  Placera bordslampan på byrån i vardagsrummet, som inbjudande belysning på bordet i hallen eller som ett avkopplande ljus på nattduksbordet. Lampans tunna ben stödjer lampans lätta uttryck, samtidigt som den ger en modern kontrast till den välbekanta skärmen av rispapper. De exklusiva lamporna är handgjorda på Ozeki-verkstaden i Gifu, Japan, där det fokuseras mycket på kvalitén. Just därför produceras lamporna endast av de bästa japanska hantverkarna som arbetar noga med hela processen – upp till 6 timmar på en lampskärm. Flera av modellerna blir först producerade efter beställningen, för att bevara den höga kvalitén hos varje enskild lampa.
 • Vitra Akari Golv/Bordslampa 1AG

  Vitra Akari Golv/Bordslampa 1AG
  Design: Isamu Noguchi för Vitra Koncept: A kari Light 1AG Golv/Bordslampan är en vacker och enkel lampa designad av Japansk-amrikanska Isamu Noguchi och är en del av den populära Akari-serien. Akari-serien omfattas av Rispapperslampor i olika storlekar och färger, och det lätta rispappret ger ett varmt, mjukt ljus och tillför en lätthet till de annars fylliga lamporna. 1AG är mindre golv/bordslampa som med fördel kan användas som mysbelysning i sovrummet, i vardagsrummet eller på kontoret m.m.
 • Vitra Akari Golv/Bordslampa 1A

  Vitra Akari Golv/Bordslampa 1A
  Design: Isamu Noguchi för Vitra Koncept: A kari Light 1A Golv/Bordslampan är en vacker och enkel lampa designad av Japansk-amrikanska Isamu Noguchi och är en del av den populära Akari-serien. Akari-serien omfattas av Rispapperslampor i olika storlekar och färger, och det lätta rispappret ger ett varmt, mjukt ljus och tillför en lätthet till de annars fylliga lamporna. 1A är mindre golv/bordslampa som med fördel kan användas som mysbelysning i sovrummet, i vardagsrummet eller på kontoret m.m.
 • Vitra - Akari 24N Bordslampa Vitra

  Vitra - Akari 24N Bordslampa Vitra
  Placera bordslampan på byrån i vardagsrummet, som inbjudande belysning på bordet i hallen eller som ett avkopplande ljus på nattduksbordet. Lampans tunna ben stödjer lampans lätta uttryck, samtidigt som den ger en modern kontrast till den välbekanta skärmen av rispapper. De exklusiva lamporna är handgjorda på Ozeki-verkstaden i Gifu, Japan, där det fokuseras mycket på kvalitén. Just därför produceras lamporna endast av de bästa japanska hantverkarna som arbetar noga med hela processen – upp till 6 timmar på en lampskärm. Flera av modellerna blir först producerade efter beställningen, för att bevara den höga kvalitén hos varje enskild lampa.
 • Vitra Akari Takpendel 55D

  Vitra Akari Takpendel 55D
  Design: Isamu Noguchi for Vitra Koncept: Akari Light   55D Pendeln är en vacker och enkel lampa designad av Japansk-amrikanska Isamu Noguchi och är en del av den populära Akari-serien. Akari-serien omfattas av Rispapperslampor i olika storlekar och färger, och det lätta rispappret ger ett varmt, mjukt ljus och tillför en lätthet till de annars fylliga lamporna. 55D är en stor pendel som med fördel kan användas som sovrumsbelysning, eller i vardagsrummet, på kontoret eller över matbordet m.m.
 • Vitra Akari Golvlampa 9A

  Vitra Akari Golvlampa 9A
  Design: Isamu Noguchi för Vitra Koncept: A Akari Light UF1-H Golv/bordslampa är en vacker och enkel lampa designad av den japansk-amerikanska Isamu Noguchi och ingår i den populära Akari-serien. Akari-serien består av rispapperslampor i olika storlekar och färger. Det lätta rispappret bidrar till ett varmt och mjukt ljus. UF1-H är en liten golv/bordslampa som är lämplig för mysig belysning i sovrummet, vardagsrummet eller någon annan plats där du vill ha ett varmt och bekvämt ljus.
 • Vitra - Akari 55D Taklampa Vitra

  Vitra - Akari 55D Taklampa Vitra
  De exklusiva lamporna är handgjorda på Ozeki-verkstaden i Gifu, Japan, där det fokuseras mycket på kvalitén. Just därför produceras lamporna endast av de bästa japanska hantverkarna som arbetar noga med hela processen – upp till 6 timmar på en lampskärm. Flera av modellerna blir först producerade efter beställningen, för att bevara den höga kvalitén hos varje enskild lampa.
 • Vitra Akari 1a Noguchi Bordslampa - Bordslampor Stål Vit - 20157001

  Vitra Akari 1a Noguchi Bordslampa - Bordslampor Stål Vit - 20157001
  Akari 1A Noguchi bordslampa från Vitra med en elegant, japansk design med mjuka, organiska former. Lampan är tillverkad av vackert washi-papper för att ge ett varmt och stämningsfullt ljus. Formgiven av Isamu Noguchi. Bra att veta om Akari 1A Noguchi bordslampa - Bordslampan finns i olika utföranden.- Den här bordslampan är en del av Vitras kollektion Akari.- Akari 1A Noguchi uppskattas för den klassiska enkla designen och det varma, dekorativa ljuset.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Vit Bordslampor i Stål från Vitra med stor omsorg.
 • Vitra Akari 55a Pendel - Taklampor Washipapper Vit - 20150901

  Vitra Akari 55a Pendel - Taklampor Washipapper Vit - 20150901
  Akari pendel från Vitra med en elegant, japansk design med en perfekt, rund form. Den är från Vitra och gjord av vackert washi-papper för att ge ett varmt och stämningsfullt ljus. Originaldesign från år 1951. Design av Isamu Noguchi. Bra att veta om Akari pendel - Tillverkad i Japan.- Design av Isamu Noguchi.- Pendeln finns i olika utföranden.- Den här pendeln ingår i Vitras serie Akari.- Akari uppskattas för den klassiska enkla designen och det varma, dekorativa ljuset.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Vit Taklampor i Washipapper från Vitra med stor omsorg.
 • Vitra Akari Takpendel 15A

  Vitra Akari Takpendel 15A
  Design: Isamu Noguchi for Vitra Koncept: Akari Light   15 A Pendeln är en vacker och enkel lampa designad av Japansk-amrikanska Isamu Noguchi och är en del av den populära Akari-serien. Akari-serien omfattas av Rispapperslampor i olika storlekar och färger, och det lätta rispappret ger ett varmt, mjukt ljus och tillför en lätthet till de annars fylliga lamporna. 15A är en stor pendel som med fördel kan användas som sovrumsbelysning, eller i vardagsrummet, på kontoret eller över matbordet m.m.
 • Vitra Akari Takpendel 50EN

  Vitra Akari Takpendel 50EN
  Design: Isamu Noguchi for Vitra Koncept: Akari Light 50EN Pendeln är en vacker och enkel lampa designad av Japansk-amrikanska Isamu Noguchi och är en del av den populära Akari-serien. Akari-serien omfattas av Rispapperslampor i olika storlekar och färger, och det lätta rispappret ger ett varmt, mjukt ljus och tillför en lätthet till de annars fylliga lamporna. 50EN är en pendel som med fördel kan användas som sovrumsbelysning, eller i vardagsrummet, på kontoret eller över matbordet m.m.
 • Vitra Akari Takpendel 70EN

  Vitra Akari Takpendel 70EN
  Design: Isamu Noguchi for Vitra Koncept: Akari Light   70EN Pendeln är en vacker och enkel lampa designad av Japansk-amrikanska Isamu Noguchi och är en del av den populära Akari-serien. Akari-serien omfattas av Rispapperslampor i olika storlekar och färger, och det lätta rispappret ger ett varmt, mjukt ljus och tillför en lätthet till de annars fylliga lamporna. 70EN är en pendel som med fördel kan användas som sovrumsbelysning, eller i vardagsrummet, på kontoret eller över matbordet m.m.
 • Vitra Akari Takpendel 45A

  Vitra Akari Takpendel 45A
  Design: Isamu Noguchi for Vitra Koncept: Akari Light   45A Pendeln är en vacker och enkel lampa designad av Japansk-amrikanska Isamu Noguchi och är en del av den populära Akari-serien. Akari-serien omfattas av Rispapperslampor i olika storlekar och färger, och det lätta rispappret ger ett varmt, mjukt ljus och tillför en lätthet till de annars fylliga lamporna. 45A är en pendel som med fördel kan användas som sovrumsbelysning, eller i vardagsrummet, på kontoret eller över matbordet m.m.
 • Vitra Akari Golvlampa BB3-33S

  Vitra Akari Golvlampa BB3-33S
  Design: Isamu Noguchi för Vitra Koncept: Akari Light BB3-33S  Golvlampan är en vacker och enkel lampa designad av Japansk-amrikanska Isamu Noguchi och är en del av den populära Akari-serien. Akari-serien omfattas av Rispapperslampor i olika storlekar och färger, och det lätta rispappret ger ett varmt, mjukt ljus och tillför en lätthet till de annars fylliga lamporna. BB3-33S är en större golvlampa som med fördel kan användas som mysbelysning i sovrum, vardagsrummet eller på kontoret m.m.
 • Vitra Akari Golv/Bordslampa 3X

  Vitra Akari Golv/Bordslampa 3X
  Design: Isamu Noguchi för Vitra Koncept: A Akari Light UF1-H Golv/bordslampa är en vacker och enkel lampa designad av den japansk-amerikanska Isamu Noguchi och ingår i den populära Akari-serien. Akari-serien består av rispapperslampor i olika storlekar och färger. Det lätta rispappret bidrar till ett varmt och mjukt ljus. UF1-H är en liten golv/bordslampa som är lämplig för mysig belysning i sovrummet, vardagsrummet eller någon annan plats där du vill ha ett varmt och bekvämt ljus.
 • Vitra - Akari 10A Golvlampa Vitra

  Vitra - Akari 10A Golvlampa Vitra
  De exklusiva lamporna är handgjorda på Ozeki-verkstaden i Gifu, Japan, där det fokuseras mycket på kvalitén. Just därför produceras lamporna endast av de bästa japanska hantverkarna som arbetar noga med hela processen – upp till 6 timmar på en lampskärm. Flera av modellerna blir först producerade efter beställningen, för att bevara den höga kvalitén hos varje enskild lampa.
 • Vitra - Akari 33N Taklampa Vitra

  Vitra - Akari 33N Taklampa Vitra
  De exklusiva lamporna är handgjorda på Ozeki-verkstaden i Gifu, Japan, där det fokuseras mycket på kvalitén. Just därför produceras lamporna endast av de bästa japanska hantverkarna som arbetar noga med hela processen – upp till 6 timmar på en lampskärm. Flera av modellerna blir först producerade efter beställningen, för att bevara den höga kvalitén hos varje enskild lampa.
 • Vitra - Akari E Taklampa Vitra

  Vitra - Akari E Taklampa Vitra
  De exklusiva lamporna är handgjorda på Ozeki-verkstaden i Gifu, Japan, där det fokuseras mycket på kvalitén. Just därför produceras lamporna endast av de bästa japanska hantverkarna som arbetar noga med hela processen – upp till 6 timmar på en lampskärm. Flera av modellerna blir först producerade efter beställningen, för att bevara den höga kvalitén hos varje enskild lampa.
 • Vitra Akari Bordslampa 3AD

  Vitra Akari Bordslampa 3AD
  Design: Isamu Noguchi för Vitra Koncept: Akari Light 3AD Bordslampan är en vacker och enkel lampa designad av Japansk-amrikanska Isamu Noguchi och är en del av den populära Akari-serien. Akari-serien omfattas av Rispapperslampor i olika storlekar och färger, och det lätta rispappret ger ett varmt, mjukt ljus och tillför en lätthet till de annars fylliga lamporna. 3AD är flott bordslampa som med fördel kan användas som mysbelysning i sovrummet, i vardagsrummet eller på kontoret m.m.
 • Vitra Akari Golv/Bordslampa 1N

  Vitra Akari Golv/Bordslampa 1N
  Design: Isamu Noguchi för Vitra Koncept: A kari Light 1N Golv/Bordslampan är en vacker och enkel lampa designad av Japansk-amrikanska Isamu Noguchi och är en del av den populära Akari-serien. Akari-serien omfattas av Rispapperslampor i olika storlekar och färger, och det lätta rispappret ger ett varmt, mjukt ljus och tillför en lätthet till de annars fylliga lamporna. 1N är mindre golv/bordslampa som med fördel kan användas som mysbelysning i sovrummet, i vardagsrummet eller på kontoret m.m.
 • Vitra Akari Takpendel 55A

  Vitra Akari Takpendel 55A
  Design: Isamu Noguchi for Vitra Koncept: Akari Light   55A Pendeln är en vacker och enkel lampa designad av Japansk-amrikanska Isamu Noguchi och är en del av den populära Akari-serien. Akari-serien omfattas av Rispapperslampor i olika storlekar och färger, och det lätta rispappret ger ett varmt, mjukt ljus och tillför en lätthet till de annars fylliga lamporna. 55A är en pendel som med fördel kan användas som sovrumsbelysning, eller i vardagsrummet, på kontoret eller över matbordet m.m.
 • Vitra Akari Golv/Bordslampa UF1-H

  Vitra Akari Golv/Bordslampa UF1-H
  Design: Isamu Noguchi för Vitra Koncept: A Akari Light UF1-H Golv/bordslampa är en vacker och enkel lampa designad av den japansk-amerikanska Isamu Noguchi och ingår i den populära Akari-serien. Akari-serien består av rispapperslampor i olika storlekar och färger. Det lätta rispappret bidrar till ett varmt och mjukt ljus. UF1-H är en liten golv/bordslampa som är lämplig för mysig belysning i sovrummet, vardagsrummet eller någon annan plats där du vill ha ett varmt och bekvämt ljus.
 • Vitra - Akari 1A Bordslampa Vitra

  Vitra - Akari 1A Bordslampa Vitra
  Placera bordslampan på byrån i vardagsrummet, som inbjudande belysning på bordet i hallen eller som ett avkopplande ljus på nattduksbordet. Lampans tunna ben stödjer lampans lätta uttryck, samtidigt som den ger en modern kontrast till den välbekanta skärmen av rispapper. De exklusiva lamporna är handgjorda på Ozeki-verkstaden i Gifu, Japan, där det fokuseras mycket på kvalitén. Just därför produceras lamporna endast av de bästa japanska hantverkarna som arbetar noga med hela processen – upp till 6 timmar på en lampskärm. Flera av modellerna blir först producerade efter beställningen, för att bevara den höga kvalitén hos varje enskild lampa.
 • Vitra - Akari 1AD Bordslampa Vitra

  Vitra - Akari 1AD Bordslampa Vitra
  De exklusiva lamporna är handgjorda på Ozeki-verkstaden i Gifu, Japan, där det fokuseras mycket på kvalitén. Just därför produceras lamporna endast av de bästa japanska hantverkarna som arbetar noga med hela processen – upp till 6 timmar på en lampskärm. Flera av modellerna blir först producerade efter beställningen, för att bevara den höga kvalitén hos varje enskild lampa. Placera bordslampan på byrån i vardagsrummet, som inbjudande belysning på bordet i hallen eller som ett avkopplande ljus på nattduksbordet. Lampans tunna ben stödjer lampans lätta uttryck, samtidigt som den ger en modern kontrast till den välbekanta skärmen av rispapper.
 • Vitra - Akari 20N Bordslampa Vitra

  Vitra - Akari 20N Bordslampa Vitra
  Placera bordslampan på byrån i vardagsrummet, som inbjudande belysning på bordet i hallen eller som ett avkopplande ljus på nattduksbordet. Lampans tunna ben stödjer lampans lätta uttryck, samtidigt som den ger en modern kontrast till den välbekanta skärmen av rispapper. De exklusiva lamporna är handgjorda på Ozeki-verkstaden i Gifu, Japan, där det fokuseras mycket på kvalitén. Just därför produceras lamporna endast av de bästa japanska hantverkarna som arbetar noga med hela processen – upp till 6 timmar på en lampskärm. Flera av modellerna blir först producerade efter beställningen, för att bevara den höga kvalitén hos varje enskild lampa.
 • Vitra - Akari UF3-Q Golvlampa Vitra

  Vitra - Akari UF3-Q Golvlampa Vitra
  De exklusiva lamporna är handgjorda på Ozeki-verkstaden i Gifu, Japan, där det fokuseras mycket på kvalitén. Just därför produceras lamporna endast av de bästa japanska hantverkarna som arbetar noga med hela processen – upp till 6 timmar på en lampskärm. Flera av modellerna blir först producerade efter beställningen, för att bevara den höga kvalitén hos varje enskild lampa.
 • Vitra - Akari UF4-33N Golvlampa Vitra

  Vitra - Akari UF4-33N Golvlampa Vitra
  De exklusiva lamporna är handgjorda på Ozeki-verkstaden i Gifu, Japan, där det fokuseras mycket på kvalitén. Just därför produceras lamporna endast av de bästa japanska hantverkarna som arbetar noga med hela processen – upp till 6 timmar på en lampskärm. Flera av modellerna blir först producerade efter beställningen, för att bevara den höga kvalitén hos varje enskild lampa.
 • Vitra - Akari BB3-55DD Golvlampa Vitra

  Vitra - Akari BB3-55DD Golvlampa Vitra
  De exklusiva lamporna är handgjorda på Ozeki-verkstaden i Gifu, Japan, där det fokuseras mycket på kvalitén. Just därför produceras lamporna endast av de bästa japanska hantverkarna som arbetar noga med hela processen – upp till 6 timmar på en lampskärm. Flera av modellerna blir först producerade efter beställningen, för att bevara den höga kvalitén hos varje enskild lampa.
 • Vitra - Akari 120A Taklampa Vitra

  Vitra - Akari 120A Taklampa Vitra
  De exklusiva lamporna är handgjorda på Ozeki-verkstaden i Gifu, Japan, där det fokuseras mycket på kvalitén. Just därför produceras lamporna endast av de bästa japanska hantverkarna som arbetar noga med hela processen – upp till 6 timmar på en lampskärm. Flera av modellerna blir först producerade efter beställningen, för att bevara den höga kvalitén hos varje enskild lampa.
 • Vitra - Akari YP1 Taklampa Vitra

  Vitra - Akari YP1 Taklampa Vitra
  De exklusiva lamporna är handgjorda på Ozeki-verkstaden i Gifu, Japan, där det fokuseras mycket på kvalitén. Just därför produceras lamporna endast av de bästa japanska hantverkarna som arbetar noga med hela processen – upp till 6 timmar på en lampskärm. Flera av modellerna blir först producerade efter beställningen, för att bevara den höga kvalitén hos varje enskild lampa.
 • Vitra | Akari 3A

  Vitra | Akari 3A
  Akari Light 3A är en vacker golvlampa designad av Isamu Noguchi. Lampan är en del av den populära Akari-serien, som omfattar lampor av vackert washipapper, vilket ger ett varmt och mjukt ljus. 3A är en mindre golvlampa, som med fördel kan användas som behaglig belysning i alla slags rum; sovrummet, vardagsrummet eller på kontoret exempelvis. Beräknad leveranstid 4-6 veckor
 • Vitra Akari 55d Pendel Ø55 Cm - Taklampor Stål Vit - 20151501

  Vitra Akari 55d Pendel Ø55 Cm - Taklampor Stål Vit - 20151501
  Akari pendel från Vitra med en elegant, japansk design med en mjuk, ekologisk form. Den är tillverkad av vackert washi-papper för att ge ett varmt och stämningsfullt ljus. Perfekt för vardagsrummet eller sovrummet. Design av Isamu Noguchi. Bra att veta om Akari pendel - Design av Isamu Noguchi.- Pendeln finns i olika utföranden.- Den här pendeln ingår i Vitras serie Akari.- Akari uppskattas för den klassiska enkla designen och det varma, dekorativa ljuset.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Vit Taklampor i Stål från Vitra med stor omsorg.
 • Vitra Akari 26a Pendel Ø45 Cm - Taklampor Papper Vit - 20150701

  Vitra Akari 26a Pendel Ø45 Cm - Taklampor Papper Vit - 20150701
  Akari pendel från Vitra med en elegant, japansk design med mjuka, organiska former. Den är från Vitra och gjord av vackert washi-papper för att ge ett varmt och stämningsfullt ljus. Originaldesign från år 1951. Tillverkad i Japan. Design av Isamu Noguchi. Bra att veta om Akari pendel - Design av Isamu Noguchi.- Pendeln finns i olika utföranden.- Den här pendeln ingår i Vitras serie Akari.- Akari uppskattas för den klassiska enkla designen och det varma, dekorativa ljuset.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Vit Taklampor i Papper från Vitra med stor omsorg.
 • Vitra Abat-jour Conique Lampskärm - Lampskärmar Bomull Vit - 20129701

  Vitra Abat-jour Conique Lampskärm - Lampskärmar Bomull Vit - 20129701
  Abat-Jour Conique Lampskärm från Vitra. Vi har valt ut Vit Lampskärmar i Bomull från Vitra med stor omsorg.
 • Vitra Akari Golv/Bordslampa 1AY

  Vitra Akari Golv/Bordslampa 1AY
  Design: Isamu Noguchi för Vitra Koncept: A kari Light 1AY Golv/Bordslampan är en vacker och enkel lampa designad av Japansk-amrikanska Isamu Noguchi och är en del av den populära Akari-serien. Akari-serien omfattas av Rispapperslampor i olika storlekar och färger, och det lätta rispappret ger ett varmt, mjukt ljus och tillför en lätthet till de annars fylliga lamporna. 1AY är mindre golv/bordslampa som med fördel kan användas som mysbelysning i sovrummet, i vardagsrummet eller på kontoret m.m.
 • Vitra Akari Golv/Bordslampa 1AD

  Vitra Akari Golv/Bordslampa 1AD
  Design: Isamu Noguchi för Vitra Koncept: A kari Light 1AD Golv/Bordslampan är en vacker och enkel lampa designad av Japansk-amrikanska Isamu Noguchi och är en del av den populära Akari-serien. Akari-serien omfattas av Rispapperslampor i olika storlekar och färger, och det lätta rispappret ger ett varmt, mjukt ljus och tillför en lätthet till de annars fylliga lamporna. 1AD är mindre golv/bordslampa som med fördel kan användas som mysbelysning i sovrummet, i vardagsrummet eller på kontoret m.m.
 • Vitra Akari Takpendel 75D

  Vitra Akari Takpendel 75D
  Design: Isamu Noguchi for Vitra Koncept: A kari Light  75D Pendeln är en vacker och enkel lampa designad av Japansk-amrikanska Isamu Noguchi och är en del av den populära Akari-serien. Akari-serien omfattas av Rispapperslampor i olika storlekar och färger, och det lätta rispappret ger ett varmt, mjukt ljus och tillför en lätthet till de annars fylliga lamporna. 75D är en pendel som med fördel kan användas som sovrumsbelysning, eller i vardagsrummet, på kontoret eller över matbordet m.m.
 • Vitra Akari Golvlampa 7A

  Vitra Akari Golvlampa 7A
  Design: Isamu Noguchi för Vitra Koncept: A Akari Light UF1-H Golv/bordslampa är en vacker och enkel lampa designad av den japansk-amerikanska Isamu Noguchi och ingår i den populära Akari-serien. Akari-serien består av rispapperslampor i olika storlekar och färger. Det lätta rispappret bidrar till ett varmt och mjukt ljus. UF1-H är en liten golv/bordslampa som är lämplig för mysig belysning i sovrummet, vardagsrummet eller någon annan plats där du vill ha ett varmt och bekvämt ljus.
 • Vitra Akari Taklampa 23A

  Vitra Akari Taklampa 23A
  Design: Isamu Noguchi för Vitra Koncept: A Akari Light UF1-H Golv/bordslampa är en vacker och enkel lampa designad av den japansk-amerikanska Isamu Noguchi och ingår i den populära Akari-serien. Akari-serien består av rispapperslampor i olika storlekar och färger. Det lätta rispappret bidrar till ett varmt och mjukt ljus. UF1-H är en liten golv/bordslampa som är lämplig för mysig belysning i sovrummet, vardagsrummet eller någon annan plats där du vill ha ett varmt och bekvämt ljus.
 • Vitra - Akari 1AG Bordslampa Vitra

  Vitra - Akari 1AG Bordslampa Vitra
  De exklusiva lamporna är handgjorda på Ozeki-verkstaden i Gifu, Japan, där det fokuseras mycket på kvalitén. Just därför produceras lamporna endast av de bästa japanska hantverkarna som arbetar noga med hela processen – upp till 6 timmar på en lampskärm. Flera av modellerna blir först producerade efter beställningen, för att bevara den höga kvalitén hos varje enskild lampa. Placera bordslampan på byrån i vardagsrummet, som inbjudande belysning på bordet i hallen eller som ett avkopplande ljus på nattduksbordet. Lampans tunna ben stödjer lampans lätta uttryck, samtidigt som den ger en modern kontrast till den välbekanta skärmen av rispapper.
 • Vitra - Akari 1AY Bordslampa Vitra

  Vitra - Akari 1AY Bordslampa Vitra
  Placera bordslampan på byrån i vardagsrummet, som inbjudande belysning på bordet i hallen eller som ett avkopplande ljus på nattduksbordet. Lampans tunna ben stödjer lampans lätta uttryck, samtidigt som den ger en modern kontrast till den välbekanta skärmen av rispapper. De exklusiva lamporna är handgjorda på Ozeki-verkstaden i Gifu, Japan, där det fokuseras mycket på kvalitén. Just därför produceras lamporna endast av de bästa japanska hantverkarna som arbetar noga med hela processen – upp till 6 timmar på en lampskärm. Flera av modellerna blir först producerade efter beställningen, för att bevara den höga kvalitén hos varje enskild lampa.
 • Vitra - Akari UF1-H Bordslampa Vitra

  Vitra - Akari UF1-H Bordslampa Vitra
  Placera bordslampan på byrån i vardagsrummet, som inbjudande belysning på bordet i hallen eller som ett avkopplande ljus på nattduksbordet. Lampans tunna ben stödjer lampans lätta uttryck, samtidigt som den ger en modern kontrast till den välbekanta skärmen av rispapper. De exklusiva lamporna är handgjorda på Ozeki-verkstaden i Gifu, Japan, där det fokuseras mycket på kvalitén. Just därför produceras lamporna endast av de bästa japanska hantverkarna som arbetar noga med hela processen – upp till 6 timmar på en lampskärm. Flera av modellerna blir först producerade efter beställningen, för att bevara den höga kvalitén hos varje enskild lampa.
 • Vitra - Akari 3A Bordslampa Vitra

  Vitra - Akari 3A Bordslampa Vitra
  Placera bordslampan på byrån i vardagsrummet, som inbjudande belysning på bordet i hallen eller som ett avkopplande ljus på nattduksbordet. Lampans tunna ben stödjer lampans lätta uttryck, samtidigt som den ger en modern kontrast till den välbekanta skärmen av rispapper. De exklusiva lamporna är handgjorda på Ozeki-verkstaden i Gifu, Japan, där det fokuseras mycket på kvalitén. Just därför produceras lamporna endast av de bästa japanska hantverkarna som arbetar noga med hela processen – upp till 6 timmar på en lampskärm. Flera av modellerna blir först producerade efter beställningen, för att bevara den höga kvalitén hos varje enskild lampa.
 • Vitra - Akari 14A Golvlampa Vitra

  Vitra - Akari 14A Golvlampa Vitra
  De exklusiva lamporna är handgjorda på Ozeki-verkstaden i Gifu, Japan, där det fokuseras mycket på kvalitén. Just därför produceras lamporna endast av de bästa japanska hantverkarna som arbetar noga med hela processen – upp till 6 timmar på en lampskärm. Flera av modellerna blir först producerade efter beställningen, för att bevara den höga kvalitén hos varje enskild lampa.
 • Vitra - Akari 45A Taklampa Vitra

  Vitra - Akari 45A Taklampa Vitra
  De exklusiva lamporna är handgjorda på Ozeki-verkstaden i Gifu, Japan, där det fokuseras mycket på kvalitén. Just därför produceras lamporna endast av de bästa japanska hantverkarna som arbetar noga med hela processen – upp till 6 timmar på en lampskärm. Flera av modellerna blir först producerade efter beställningen, för att bevara den höga kvalitén hos varje enskild lampa.
 • Vitra - Akari 9AD Bordslampa Vitra

  Vitra - Akari 9AD Bordslampa Vitra
  Placera bordslampan på byrån i vardagsrummet, som inbjudande belysning på bordet i hallen eller som ett avkopplande ljus på nattduksbordet. Lampans tunna ben stödjer lampans lätta uttryck, samtidigt som den ger en modern kontrast till den välbekanta skärmen av rispapper. De exklusiva lamporna är handgjorda på Ozeki-verkstaden i Gifu, Japan, där det fokuseras mycket på kvalitén. Just därför produceras lamporna endast av de bästa japanska hantverkarna som arbetar noga med hela processen – upp till 6 timmar på en lampskärm. Flera av modellerna blir först producerade efter beställningen, för att bevara den höga kvalitén hos varje enskild lampa.
 • Vitra - Akari UF4-L8 Golvlampa Vitra

  Vitra - Akari UF4-L8 Golvlampa Vitra
  De exklusiva lamporna är handgjorda på Ozeki-verkstaden i Gifu, Japan, där det fokuseras mycket på kvalitén. Just därför produceras lamporna endast av de bästa japanska hantverkarna som arbetar noga med hela processen – upp till 6 timmar på en lampskärm. Flera av modellerna blir först producerade efter beställningen, för att bevara den höga kvalitén hos varje enskild lampa.
 • Vitra - Akari 13A Golvlampa Vitra

  Vitra - Akari 13A Golvlampa Vitra
  De exklusiva lamporna är handgjorda på Ozeki-verkstaden i Gifu, Japan, där det fokuseras mycket på kvalitén. Just därför produceras lamporna endast av de bästa japanska hantverkarna som arbetar noga med hela processen – upp till 6 timmar på en lampskärm. Flera av modellerna blir först producerade efter beställningen, för att bevara den höga kvalitén hos varje enskild lampa.
 • Vitra - Lampe de Bureau Bordslampa Japanese Red Vitra

  Vitra - Lampe de Bureau Bordslampa Japanese Red Vitra
  Design Jean Prouvé för Vitra Koncept Lampe de Bureau Table Lamp Japanese Red är en liten bordslampa som ingår i inredningen av studentbostäderna på Cité Universitaire i Nancy. Lampan består helt enkelt av en böjd metallplatta som både döljer ljuskällan och reflekterar ljuset. Perfekt på skrivbordet, där den belyser skrivbordets yta med en praktisk arbetslampa. Med en bredd på 24 cm och ett djup på 14,5 cm. Lampan tar inte mycket plats på skrivbordet, där utrymmet ofta är begränsat. Den pulverlackerade ytbehandlingen finns i flera olika färger som härstammar från de ursprungliga nyanserna. Lampan kan enkelt manövreras från den strömbrytare som sitter på lampans textilkabel. Se Lampe de Bureau bordslampa i olika nyanser här.
 • Vitra - Akari 25N Golvlampa Vitra

  Vitra - Akari 25N Golvlampa Vitra
  De exklusiva lamporna är handgjorda på Ozeki-verkstaden i Gifu, Japan, där det fokuseras mycket på kvalitén. Just därför produceras lamporna endast av de bästa japanska hantverkarna som arbetar noga med hela processen – upp till 6 timmar på en lampskärm. Flera av modellerna blir först producerade efter beställningen, för att bevara den höga kvalitén hos varje enskild lampa.
 • Vitra - Akari 45X Taklampa Vitra

  Vitra - Akari 45X Taklampa Vitra
  De exklusiva lamporna är handgjorda på Ozeki-verkstaden i Gifu, Japan, där det fokuseras mycket på kvalitén. Just därför produceras lamporna endast av de bästa japanska hantverkarna som arbetar noga med hela processen – upp till 6 timmar på en lampskärm. Flera av modellerna blir först producerade efter beställningen, för att bevara den höga kvalitén hos varje enskild lampa.
 • Vitra Akari 50en Pendel Ø50 Cm - Taklampor Papper Vit - 20151801

  Vitra Akari 50en Pendel Ø50 Cm - Taklampor Papper Vit - 20151801
  Akari pendel från Vitra med en elegant, japansk design med en mjuk, oval form. Den är från Vitra och gjord av vackert washi-papper för att ge ett varmt och stämningsfullt ljus. Design av Isamu Noguchi. Bra att veta om Akari pendel - Design av Isamu Noguchi.- Pendeln finns i olika utföranden.- Den här pendeln ingår i Vitras serie Akari.- Akari uppskattas för den klassiska enkla designen och det varma, dekorativa ljuset.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Vit Taklampor i Papper från Vitra med stor omsorg.
 • Vitra Akari Golvlampa 3A

  Vitra Akari Golvlampa 3A
  Design: Isamu Noguchi för Vitra Koncept: Akari Light 3A Golvlampan är en vacker och enkel lampa designad av Japansk-amrikanska Isamu Noguchi och är en del av den populära Akari-serien. Akari-serien omfattas av Rispapperslampor i olika storlekar och färger, och det lätta rispappret ger ett varmt, mjukt ljus och tillför en lätthet till de annars fylliga lamporna. 3A är mindre golvlampa som med fördel kan användas som mysbelysning i sovrummet, i vardagsrummet eller på kontoret m.m.
 • Vitra Akari Golvlampa 14A

  Vitra Akari Golvlampa 14A
  Design: Isamu Noguchi för Vitra Koncept: Akari Light 14A Golvlampan är en vacker och enkel lampa designad av Japansk-amrikanska Isamu Noguchi och är en del av den populära Akari-serien. Akari-serien omfattas av Rispapperslampor i olika storlekar och färger, och det lätta rispappret ger ett varmt, mjukt ljus och tillför en lätthet till de annars fylliga lamporna. 14A är en stor golvlampa som med fördel kan användas som mysbelysning i sovrum, vardagsrummet eller på kontoret m.m.
 • Vitra Akari Golvlampa 10A

  Vitra Akari Golvlampa 10A
  Design: Isamu Noguchi för Vitra Koncept: Akari Light 10A Golvlampan är en vacker och enkel lampa designad av japansk-amerikanske Isamu Noguchi och ingår i den populära Akari-serien. Akari-serien består av rispapperslampor i olika storlekar och färger, det lätta rispappret bidrar till ett varmt mjukt ljus och ger en lätthet till de annars fylliga lamporna. 10A är en större golvlampa som lämpar sig för vardagsrumsbelysning i sovrum, vardagsrum och kontor m.m.
 • Vitra - Akari 1N Bordslampa Vitra

  Vitra - Akari 1N Bordslampa Vitra
  Placera bordslampan på byrån i vardagsrummet, som inbjudande belysning på bordet i hallen eller som ett avkopplande ljus på nattduksbordet. Lampans tunna ben stödjer lampans lätta uttryck, samtidigt som den ger en modern kontrast till den välbekanta skärmen av rispapper. De exklusiva lamporna är handgjorda på Ozeki-verkstaden i Gifu, Japan, där det fokuseras mycket på kvalitén. Just därför produceras lamporna endast av de bästa japanska hantverkarna som arbetar noga med hela processen – upp till 6 timmar på en lampskärm. Flera av modellerna blir först producerade efter beställningen, för att bevara den höga kvalitén hos varje enskild lampa.
 • Vitra - Akari 3X Bordslampa Vitra

  Vitra - Akari 3X Bordslampa Vitra
  Placera bordslampan på byrån i vardagsrummet, som inbjudande belysning på bordet i hallen eller som ett avkopplande ljus på nattduksbordet. Lampans tunna ben stödjer lampans lätta uttryck, samtidigt som den ger en modern kontrast till den välbekanta skärmen av rispapper. De exklusiva lamporna är handgjorda på Ozeki-verkstaden i Gifu, Japan, där det fokuseras mycket på kvalitén. Just därför produceras lamporna endast av de bästa japanska hantverkarna som arbetar noga med hela processen – upp till 6 timmar på en lampskärm. Flera av modellerna blir först producerade efter beställningen, för att bevara den höga kvalitén hos varje enskild lampa.
 • Vitra - Akari UF4-L10 Golvlampa Vitra

  Vitra - Akari UF4-L10 Golvlampa Vitra
  De exklusiva lamporna är handgjorda på Ozeki-verkstaden i Gifu, Japan, där det fokuseras mycket på kvalitén. Just därför produceras lamporna endast av de bästa japanska hantverkarna som arbetar noga med hela processen – upp till 6 timmar på en lampskärm. Flera av modellerna blir först producerade efter beställningen, för att bevara den höga kvalitén hos varje enskild lampa.
 • Vitra - Akari 50EN Taklampa Vitra

  Vitra - Akari 50EN Taklampa Vitra
  De exklusiva lamporna är handgjorda på Ozeki-verkstaden i Gifu, Japan, där det fokuseras mycket på kvalitén. Just därför produceras lamporna endast av de bästa japanska hantverkarna som arbetar noga med hela processen – upp till 6 timmar på en lampskärm. Flera av modellerna blir först producerade efter beställningen, för att bevara den höga kvalitén hos varje enskild lampa.
 • Vitra - Akari 26A Taklampa Vitra

  Vitra - Akari 26A Taklampa Vitra
  De exklusiva lamporna är handgjorda på Ozeki-verkstaden i Gifu, Japan, där det fokuseras mycket på kvalitén. Just därför produceras lamporna endast av de bästa japanska hantverkarna som arbetar noga med hela processen – upp till 6 timmar på en lampskärm. Flera av modellerna blir först producerade efter beställningen, för att bevara den höga kvalitén hos varje enskild lampa.
 • Vitra - Akari 21A Taklampa Vitra

  Vitra - Akari 21A Taklampa Vitra
  De exklusiva lamporna är handgjorda på Ozeki-verkstaden i Gifu, Japan, där det fokuseras mycket på kvalitén. Just därför produceras lamporna endast av de bästa japanska hantverkarna som arbetar noga med hela processen – upp till 6 timmar på en lampskärm. Flera av modellerna blir först producerade efter beställningen, för att bevara den höga kvalitén hos varje enskild lampa.
 • Vitra - Akari BB3-33S Golvlampa Vitra

  Vitra - Akari BB3-33S Golvlampa Vitra
  De exklusiva lamporna är handgjorda på Ozeki-verkstaden i Gifu, Japan, där det fokuseras mycket på kvalitén. Just därför produceras lamporna endast av de bästa japanska hantverkarna som arbetar noga med hela processen – upp till 6 timmar på en lampskärm. Flera av modellerna blir först producerade efter beställningen, för att bevara den höga kvalitén hos varje enskild lampa.
 • Vitra - Akari 23A Taklampa Vitra

  Vitra - Akari 23A Taklampa Vitra
  De exklusiva lamporna är handgjorda på Ozeki-verkstaden i Gifu, Japan, där det fokuseras mycket på kvalitén. Just därför produceras lamporna endast av de bästa japanska hantverkarna som arbetar noga med hela processen – upp till 6 timmar på en lampskärm. Flera av modellerna blir först producerade efter beställningen, för att bevara den höga kvalitén hos varje enskild lampa.
 • Vitra - Akari 16A Taklampa Vitra

  Vitra - Akari 16A Taklampa Vitra
  De exklusiva lamporna är handgjorda på Ozeki-verkstaden i Gifu, Japan, där det fokuseras mycket på kvalitén. Just därför produceras lamporna endast av de bästa japanska hantverkarna som arbetar noga med hela processen – upp till 6 timmar på en lampskärm. Flera av modellerna blir först producerade efter beställningen, för att bevara den höga kvalitén hos varje enskild lampa.
 • Vitra - Akari 7A Bordslampa Vitra

  Vitra - Akari 7A Bordslampa Vitra
  Placera bordslampan på byrån i vardagsrummet, som inbjudande belysning på bordet i hallen eller som ett avkopplande ljus på nattduksbordet. Lampans tunna ben stödjer lampans lätta uttryck, samtidigt som den ger en modern kontrast till den välbekanta skärmen av rispapper. De exklusiva lamporna är handgjorda på Ozeki-verkstaden i Gifu, Japan, där det fokuseras mycket på kvalitén. Just därför produceras lamporna endast av de bästa japanska hantverkarna som arbetar noga med hela processen – upp till 6 timmar på en lampskärm. Flera av modellerna blir först producerade efter beställningen, för att bevara den höga kvalitén hos varje enskild lampa.
 • Vitra - Akari 9A Bordslampa Vitra

  Vitra - Akari 9A Bordslampa Vitra
  Placera bordslampan på byrån i vardagsrummet, som inbjudande belysning på bordet i hallen eller som ett avkopplande ljus på nattduksbordet. Lampans tunna ben stödjer lampans lätta uttryck, samtidigt som den ger en modern kontrast till den välbekanta skärmen av rispapper. De exklusiva lamporna är handgjorda på Ozeki-verkstaden i Gifu, Japan, där det fokuseras mycket på kvalitén. Just därför produceras lamporna endast av de bästa japanska hantverkarna som arbetar noga med hela processen – upp till 6 timmar på en lampskärm. Flera av modellerna blir först producerade efter beställningen, för att bevara den höga kvalitén hos varje enskild lampa.
 • Vitra - Akari YA2 Bordslampa Vitra

  Vitra - Akari YA2 Bordslampa Vitra
  Placera bordslampan på byrån i vardagsrummet, som inbjudande belysning på bordet i hallen eller som ett avkopplande ljus på nattduksbordet. Lampans tunna ben stödjer lampans lätta uttryck, samtidigt som den ger en modern kontrast till den välbekanta skärmen av rispapper. De exklusiva lamporna är handgjorda på Ozeki-verkstaden i Gifu, Japan, där det fokuseras mycket på kvalitén. Just därför produceras lamporna endast av de bästa japanska hantverkarna som arbetar noga med hela processen – upp till 6 timmar på en lampskärm. Flera av modellerna blir först producerade efter beställningen, för att bevara den höga kvalitén hos varje enskild lampa.
 • Vitra - Akari 15A Taklampa Vitra

  Vitra - Akari 15A Taklampa Vitra
  De exklusiva lamporna är handgjorda på Ozeki-verkstaden i Gifu, Japan, där det fokuseras mycket på kvalitén. Just därför produceras lamporna endast av de bästa japanska hantverkarna som arbetar noga med hela processen – upp till 6 timmar på en lampskärm. Flera av modellerna blir först producerade efter beställningen, för att bevara den höga kvalitén hos varje enskild lampa.
 • Vitra - Akari 55A Taklampa Vitra

  Vitra - Akari 55A Taklampa Vitra
  De exklusiva lamporna är handgjorda på Ozeki-verkstaden i Gifu, Japan, där det fokuseras mycket på kvalitén. Just därför produceras lamporna endast av de bästa japanska hantverkarna som arbetar noga med hela processen – upp till 6 timmar på en lampskärm. Flera av modellerna blir först producerade efter beställningen, för att bevara den höga kvalitén hos varje enskild lampa.
 • Vitra - Akari 75A Taklampa Vitra

  Vitra - Akari 75A Taklampa Vitra
  De exklusiva lamporna är handgjorda på Ozeki-verkstaden i Gifu, Japan, där det fokuseras mycket på kvalitén. Just därför produceras lamporna endast av de bästa japanska hantverkarna som arbetar noga med hela processen – upp till 6 timmar på en lampskärm. Flera av modellerna blir först producerade efter beställningen, för att bevara den höga kvalitén hos varje enskild lampa.
 • Vitra - Akari 75D Taklampa Vitra

  Vitra - Akari 75D Taklampa Vitra
  De exklusiva lamporna är handgjorda på Ozeki-verkstaden i Gifu, Japan, där det fokuseras mycket på kvalitén. Just därför produceras lamporna endast av de bästa japanska hantverkarna som arbetar noga med hela processen – upp till 6 timmar på en lampskärm. Flera av modellerna blir först producerade efter beställningen, för att bevara den höga kvalitén hos varje enskild lampa.
 • Vitra - Akari 70EN Taklampa Vitra

  Vitra - Akari 70EN Taklampa Vitra
  De exklusiva lamporna är handgjorda på Ozeki-verkstaden i Gifu, Japan, där det fokuseras mycket på kvalitén. Just därför produceras lamporna endast av de bästa japanska hantverkarna som arbetar noga med hela processen – upp till 6 timmar på en lampskärm. Flera av modellerna blir först producerade efter beställningen, för att bevara den höga kvalitén hos varje enskild lampa.
 • Vitra | Akari BB3-33S

  Vitra | Akari BB3-33S
  Akari BB3-33S är en golvlampa tillhörande serien Akari av designern Isamu Noguchi. Den konstnärligt utformade armaturen gör Akari BB3-33S till en intressant och iögonfallande ljussättare i rum. Noguchis verk kopplas konstnärligt till abstrakt expressionism och hans formspråk kom att ha ett stort inflytande på 1950-talets design.Ljusserien Akari skapade Noguchi med inspiration hämtad ur traditionell japansk design. Serien består sammanlagt av över 100 armaturer och innefattar golv-, bords- och taklampor. Samtliga lampor i serien är handgjorda av traditionellt washi-papper av japanska hantverkare. Materialet ger en mjuk och stämningsfull ljussättning.  
 • Vitra Akari Bb3-33s Golvlampa - Golvlampor Stål Vit - 20153601

  Vitra Akari Bb3-33s Golvlampa - Golvlampor Stål Vit - 20153601
  Akari BB3-33S golvlampa från Vitra med en elegant, japansk design med mjuka, ekologiska former. Den är tillverkad av vackert washi-papper för att ge ett varmt och stämningsfullt ljus. Originaldesign från år 1951. Tillverkad i Japan. Design av Isamu Noguchi. Bra att veta om Akari BB3-33S golvlampa - Golvlampan finns i olika utföranden.- Den här golvlampan ingår i Vitras kollektion Akari.- Akari BB3-33S uppskattas för den klassiska enkla designen och det varma, dekorativa ljuset.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Vit Golvlampor i Stål från Vitra med stor omsorg.
 • Vitra Akari 14a Golvlampa - Golvlampor Bambu Vit - 20153101

  Vitra Akari 14a Golvlampa - Golvlampor Bambu Vit - 20153101
  Akari 14A golvlampa från Vitra med en elegant, japansk design med mjuka, ekologiska former. Den är tillverkad av vackert washi-papper för att ge ett varmt och stämningsfullt ljus. Originaldesign från år 1951. Tillverkad i Japan. Design av Isamu Noguchi. Bra att veta om Akari 14A golvlampa - Golvlampan finns i olika utföranden.- Den här golvlampan ingår i Vitras kollektion Akari.- Akari 14A uppskattas för den klassiska enkla designen och det varma, dekorativa ljuset.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Vit Golvlampor i Bambu från Vitra med stor omsorg.
 • Vitra Akari 1ad Bordslampa - Bordslampor Stål Vit - 20157002

  Vitra Akari 1ad Bordslampa - Bordslampor Stål Vit - 20157002
  Akari 1A Noguchi bordslampa från Vitra med en elegant, japansk design med mjuka, organiska former. Lampan är tillverkad av vackert washi-papper för att ge ett varmt och stämningsfullt ljus. Formgiven av Isamu Noguchi. Bra att veta om Akari 1A Noguchi bordslampa - Bordslampan finns i olika utföranden.- Den här bordslampan är en del av Vitras kollektion Akari.- Akari 1A Noguchi uppskattas för den klassiska enkla designen och det varma, dekorativa ljuset.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Vit Bordslampor i Stål från Vitra med stor omsorg.
 • Vitra Akari 1ag Bordslampa - Bordslampor Stål Vit - 20157101

  Vitra Akari 1ag Bordslampa - Bordslampor Stål Vit - 20157101
  Akari 1A Noguchi bordslampa från Vitra med en elegant, japansk design med mjuka, organiska former. Lampan är tillverkad av vackert washi-papper för att ge ett varmt och stämningsfullt ljus. Formgiven av Isamu Noguchi. Bra att veta om Akari 1A Noguchi bordslampa - Bordslampan finns i olika utföranden.- Den här bordslampan är en del av Vitras kollektion Akari.- Akari 1A Noguchi uppskattas för den klassiska enkla designen och det varma, dekorativa ljuset.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Vit Bordslampor i Stål från Vitra med stor omsorg.
 • Vitra Akari 1ay Bordslampa - Bordslampor Stål Vit - 20157003

  Vitra Akari 1ay Bordslampa - Bordslampor Stål Vit - 20157003
  Akari 1A Noguchi bordslampa från Vitra med en elegant, japansk design med mjuka, organiska former. Lampan är tillverkad av vackert washi-papper för att ge ett varmt och stämningsfullt ljus. Formgiven av Isamu Noguchi. Bra att veta om Akari 1A Noguchi bordslampa - Bordslampan finns i olika utföranden.- Den här bordslampan är en del av Vitras kollektion Akari.- Akari 1A Noguchi uppskattas för den klassiska enkla designen och det varma, dekorativa ljuset.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Vit Bordslampor i Stål från Vitra med stor omsorg.
 • Vitra Akari 24n Bordslampa - Bordslampor Papper Vit - 20165801

  Vitra Akari 24n Bordslampa - Bordslampor Papper Vit - 20165801
  Akari lampa från Vitra i washi-papper med en elegant, japansk design och mjukt rundade, organiska former. Den är från Vitra. Design av Isamu Noguchi. Bra att veta om Akari lampa - Design av Isamu Noguchi.- Lampan finns i olika utföranden.- Den här lampan ingår i Vitras serie Akari.- Akari uppskattas för den klassiska enkla designen och det varma, dekorativa ljuset.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Vit Bordslampor i Papper från Vitra med stor omsorg.
 • Vitra Akari 3a Bordslampa - Bordslampor Papper Vit - 20157701

  Vitra Akari 3a Bordslampa - Bordslampor Papper Vit - 20157701
  Akari bordslampa från Vitra med en elegant, japansk design med en lätt rundad skärm och tunna ben. Den är från Vitra och gjord av vackert washi-papper för att ge ett varmt och stämningsfullt ljus. Design av Isamu Noguchi. Bra att veta om Akari bordslampa - Design av Isamu Noguchi.- Bordslampan finns i olika utföranden.- Den här bordslampan ingår i Vitras serie Akari.- Akari uppskattas för den klassiska enkla designen och det varma, dekorativa ljuset.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Vit Bordslampor i Papper från Vitra med stor omsorg.
 • Vitra Lampe De Bureau Bordslampa Prouvé Blanc Colombe - Bordslampor Pulverlackat Stål Blanc Colombe - 20126404

  Vitra Lampe De Bureau Bordslampa Prouvé Blanc Colombe - Bordslampor Pulverlackat Stål Blanc Colombe - 20126404
  Lampe de Bureau bordslampa från Vitra med ett behagligt sken för att skapa en mysig atmosfär. Bordslampa i vacker, böjd plåt med funktionell, stilren design med flera placeringsmöjligheter. Perfekt att placera i ett djupare fönster, på sidobordet eller på nattduksbordet. Design av Jean Prouvé. Originaldesign från år 1930. Bra att veta om Lampe de Bureau bordslampa - Lampe de Bureau uppskattas för den funktionella estetiken.- Designer är Jean Prouvé.- Designår: 1930.- Gjord av pulverlackerat stål. Bordslampans tekniska egenskaper:- Bredd: 240 mm.- Höjd: 225 mm.- Djup: 140 mm.- Ljuskälla ingår.- Sockel: E14- Kelvin: 2700 K- 12.0 Watt- Varmvitt ljus.- Sladdlängd: 2000 mm. Vi har valt ut Blanc Colombe Bordslampor i Pulverlackat stål från Vitra med stor omsorg.
 • Vitra Lampe De Bureau Bordslampa Prouvé Bleu Marcoule - Bordslampor Pulverlackat Stål Bleu Marcoule - 20126405

  Vitra Lampe De Bureau Bordslampa Prouvé Bleu Marcoule - Bordslampor Pulverlackat Stål Bleu Marcoule - 20126405
  Lampe de Bureau bordslampa från Vitra med ett behagligt sken för att skapa en mysig atmosfär. Bordslampa i vacker, böjd plåt med funktionell, stilren design med flera placeringsmöjligheter. Perfekt att placera i ett djupare fönster, på sidobordet eller på nattduksbordet. Design av Jean Prouvé. Originaldesign från år 1930. Bra att veta om Lampe de Bureau bordslampa - Lampe de Bureau uppskattas för den funktionella estetiken.- Designer är Jean Prouvé.- Designår: 1930.- Gjord av pulverlackerat stål. Bordslampans tekniska egenskaper:- Bredd: 240 mm.- Höjd: 225 mm.- Djup: 140 mm.- Ljuskälla ingår.- Sockel: E14- Kelvin: 2700 K- 12.0 Watt- Varmvitt ljus.- Sladdlängd: 2000 mm. Vi har valt ut Bleu Marcoule Bordslampor i Pulverlackat stål från Vitra med stor omsorg.
 • Vitra Lampe De Bureau Bordslampa Deep Black - Bordslampor Pulverlackat Stål Deep Black - 20126402

  Vitra Lampe De Bureau Bordslampa Deep Black - Bordslampor Pulverlackat Stål Deep Black - 20126402
  Lampe de Bureau bordslampa från Vitra med ett behagligt sken för att skapa en mysig atmosfär. Bordslampa i vacker, böjd plåt med funktionell, stilren design med flera placeringsmöjligheter. Perfekt att placera i ett djupare fönster, på sidobordet eller på nattduksbordet. Design av Jean Prouvé. Originaldesign från år 1930. Bra att veta om Lampe de Bureau bordslampa - Lampe de Bureau uppskattas för den funktionella estetiken.- Designer är Jean Prouvé.- Designår: 1930.- Gjord av pulverlackerat stål. Bordslampans tekniska egenskaper:- Bredd: 240 mm.- Höjd: 225 mm.- Djup: 140 mm.- Ljuskälla ingår.- Sockel: E14- Kelvin: 2700 K- 12.0 Watt- Varmvitt ljus.- Sladdlängd: 2000 mm. Vi har valt ut Deep Black Bordslampor i Pulverlackat stål från Vitra med stor omsorg.
 • Vitra - Elephant Stool Vitra

  Vitra - Elephant Stool Vitra
  Design Sori Yanagi för Vitra Koncept Elephant Stool är tillverkad av polypropylen och är därför lämplig för användning både inne och utomhus. Den populära elefantstolen har ett enkelt och ständigt övertygande formspråk. I kombination med den fantastiska funktionaliteten är designen lika aktuell i inredningen idag som när den designades 1954. Med en höjd på 37 centimeter har pallen otaliga användningsområden – som ett litet sidobord vid din favoritplats på terrassen eller som en liten sittgrupp i barnrummet. Det lätta materialet gör det enkelt att flytta pallen runt efter behov, samt ta med den på en picknick i skogen eller på stranden. Obs! Färgen kan blekna om stolen utsätts för solljus under en längre tid. Om stolen används utomhus rekommenderas därför att du förvarar stolen inomhus när den inte används. Välj mellan Elephant stool i svart eller vitt
 • Vitra - Elephant Stool Black Vitra

  Vitra - Elephant Stool Black Vitra
  Design Sori Yanagi för Vitra Koncept Elephant Stool Black är tillverkad av polypropylen och är därför lämplig för användning både inne och utomhus. Den populära elefantstolen har ett enkelt och ständigt övertygande formspråk. I kombination med den fantastiska funktionaliteten är designen lika aktuell i inredningen idag som när den designades 1954. Med en höjd på 37 centimeter har pallen otaliga användningsområden – som ett litet sidobord vid din favoritplats på terrassen eller som en liten sittgrupp i barnrummet. Det lätta materialet gör det enkelt att flytta pallen runt efter behov, samt ta med den på en picknick i skogen eller på stranden. Obs! Färgen kan blekna om stolen utsätts för solljus under en längre tid. Om stolen används utomhus rekommenderas därför att du förvarar stolen inomhus när den inte används. Välj mellan Elephant stool i svart eller vitt
 • Vitra - Lampe de Bureau Bordslampa Prouvé Blanc Colombe Vitra

  Vitra - Lampe de Bureau Bordslampa Prouvé Blanc Colombe Vitra
  Design Jean Prouvé för Vitra Koncept Lampe de Bureau Table Lamp Prouvé Blanc Colombe är en liten bordslampa som ingår i inredningen av studentbostäderna på Cité Universitaire i Nancy. Lampan består helt enkelt av en böjd metallplatta som både döljer ljuskällan och reflekterar ljuset. Perfekt på skrivbordet, där den belyser skrivbordets yta med en praktisk arbetslampa. Med en bredd på 24 cm och ett djup på 14,5 cm. Lampan tar inte mycket plats på skrivbordet, där utrymmet ofta är begränsat. Den pulverlackerade ytbehandlingen finns i flera olika färger som härstammar från de ursprungliga nyanserna. Lampan kan enkelt manövreras från den strömbrytare som sitter på lampans textilkabel. Se Lampe de Bureau bordslampa i olika nyanser här.
 • Vitra - Lampe de Bureau Bordslampa Prouvé Bleu Marcoule Vitra

  Vitra - Lampe de Bureau Bordslampa Prouvé Bleu Marcoule Vitra
  Design Jean Prouvé för Vitra Koncept Lampe de Bureau Table Lamp Prouvé Bleu Colombe är en liten bordslampa som ingår i inredningen av studentbostäderna på Cité Universitaire i Nancy. Lampan består helt enkelt av en böjd metallplatta som både döljer ljuskällan och reflekterar ljuset. Perfekt på skrivbordet, där den belyser skrivbordets yta med en praktisk arbetslampa. Med en bredd på 24 cm och ett djup på 14,5 cm. Lampan tar inte mycket plats på skrivbordet, där utrymmet ofta är begränsat. Den pulverlackerade ytbehandlingen finns i flera olika färger som härstammar från de ursprungliga nyanserna. Lampan kan enkelt manövreras från den strömbrytare som sitter på lampans textilkabel. Se Lampe de Bureau bordslampa i olika nyanser här.
 • Vitra Akari 21a Pendel Ø65 Cm - Taklampor Papper Vit - 20150601

  Vitra Akari 21a Pendel Ø65 Cm - Taklampor Papper Vit - 20150601
  Akari pendel från Vitra med en elegant, japansk design med mjuka, organiska former. Den är från Vitra och gjord av vackert washi-papper för att ge ett varmt och stämningsfullt ljus. Originaldesign från år 1951. Tillverkad i Japan. Design av Isamu Noguchi. Bra att veta om Akari pendel - Design av Isamu Noguchi.- Pendeln finns i olika utföranden.- Den här pendeln ingår i Vitras serie Akari.- Akari uppskattas för den klassiska enkla designen och det varma, dekorativa ljuset.- För mer information ladda ned PDF. Vi har valt ut Vit Taklampor i Papper från Vitra med stor omsorg.
 • Vitra - Potence Vägglampa Svart Vitra

  Vitra - Potence Vägglampa Svart Vitra
  Design Jean Prouvé för Vitra Koncept Potence-vägglampan formgavs av Jean Provué för hans eget hem i Nancy 1947. Den synliga ljuskällan är fäst vid en svängbar arm som hålls av en vajer. Den funktionella lampan har en enkel design som snart tillverkades i olika storlekar - välj själv: Potence, har en imponerande svängarm på 203 centimeter. Perfekt som flexibel belysning över större arbetsytor eller som en annorlunda belysning över soffbordet. Petite Potence, har samma proportioner som den större modellen, men med en svängarm på 103 centimeter är den idealisk för mindre områden. Till exempel över ett skrivbord eller köksbord, eller som en läslampa vid soffgruppen. Svängarmen har en pulverlackerad yta i färger som är hämtade från de ursprungliga nyanser som Prouvé använde. Tack vare sitt enkla utseende kan lampan användas i otaliga miljöer - från matsalen till kaféer. Se hela det dekorativa Potence-sortimentet här. Köp en lampskärm till din Potence här!
 • Vitra - Petite Potence Vägglampa Svart Vitra

  Vitra - Petite Potence Vägglampa Svart Vitra
  Design Jean Prouvé för Vitra Koncept Petite Potence vägglampa Deep Black designades av Jean Prouvé för sitt eget hem i Nancy 1947. Den synliga ljuskällan är fäst vid en svängbar arm som hålls av en vajer. Den funktionella lampan har en enkel design som snart tillverkades i olika storlekar - välj själv: Potence, har en imponerande svängarm på 203 centimeter. Perfekt som flexibel belysning över större arbetsytor eller som en annorlunda belysning över soffbordet. Petite Potence, har samma proportioner som den större modellen, men med en svängarm på 103 centimeter är den idealisk för mindre områden. Till exempel över ett skrivbord eller köksbord, eller som en läslampa vid soffgruppen. Svängarmen har en pulverlackerad yta i färger som är hämtade från de ursprungliga nyanser som Prouvé använde. Tack vare sitt enkla utseende kan lampan användas i otaliga miljöer - från matsalen till kaféer. Se hela det dekorativa Potence-sortimentet här. Köp en lampskärm till din Potence här!
 • Vitra - Petite Potence Vägglampa RödVitra

  Vitra - Petite Potence Vägglampa RödVitra
  Design Jean Prouvé för Vitra Koncept Petite Potence vägglampa japansk röd designades av Jean Prouvé för sitt eget hem i Nancy 1947. Den synliga ljuskällan är fäst vid en svängbar arm som hålls av en vajer. Den funktionella lampan har en enkel design som snart tillverkades i olika storlekar - välj själv: Potence, har en imponerande svängarm på 203 centimeter. Perfekt som flexibel belysning över större arbetsytor eller som en annorlunda belysning över soffbordet. Petite Potence, har samma proportioner som den större modellen, men med en svängarm på 103 centimeter är den idealisk för mindre områden. Till exempel över ett skrivbord eller köksbord, eller som en läslampa vid soffgruppen. Svängarmen har en pulverlackerad yta i färger som är hämtade från de ursprungliga nyanser som Prouvé använde. Tack vare sitt enkla utseende kan lampan användas i otaliga miljöer - från matsalen till kaféer. Se hela det dekorativa Potence-sortimentet här. Köp en lampskärm till din Potence här!
 • Vitra - Potence Vägglampa Vit Vitra

  Vitra - Potence Vägglampa Vit Vitra
  Design Jean Prouvé för Vitra Koncept Potence-vägglampan Prouvé Blanc Colombe designades av Jean Provué för sitt eget hem i Nancy 1947. Den synliga ljuskällan är fäst vid en svängbar arm som hålls av en vajer. Den funktionella lampan har en enkel design som snart tillverkades i olika storlekar - välj själv: Potence, har en imponerande svängarm på 203 centimeter. Perfekt som flexibel belysning över större arbetsytor eller som en annorlunda belysning över soffbordet. Petite Potence, har samma proportioner som den större modellen, men med en svängarm på 103 centimeter är den idealisk för mindre områden. Till exempel över ett skrivbord eller köksbord, eller som en läslampa vid soffgruppen. Svängarmen har en pulverlackerad yta i färger som är hämtade från de ursprungliga nyanser som Prouvé använde. Tack vare sitt enkla utseende kan lampan användas i otaliga miljöer - från matsalen till kaféer. Se hela det dekorativa Potence-sortimentet här. Köp en lampskärm till din Potence här!
 • Vitra - Petite Potence Vägglampa Vit Vitra

  Vitra - Petite Potence Vägglampa Vit Vitra
  Design Jean Prouvé för Vitra Koncept Petite Potence vägglampa Prouvé Blanc Colombe designades av Jean Prouvé för hans eget hem i Nancy 1947. Den synliga ljuskällan är fäst vid en svängbar arm som hålls av en vajer. Den funktionella lampan har en enkel design som snart tillverkades i olika storlekar - välj själv: Potence, har en imponerande svängarm på 203 centimeter. Perfekt som flexibel belysning över större arbetsytor eller som en annorlunda belysning över soffbordet. Petite Potence, har samma proportioner som den större modellen, men med en svängarm på 103 centimeter är den idealisk för mindre områden. Till exempel över ett skrivbord eller köksbord, eller som en läslampa vid soffgruppen. Svängarmen har en pulverlackerad yta i färger som är hämtade från de ursprungliga nyanser som Prouvé använde. Tack vare sitt enkla utseende kan lampan användas i otaliga miljöer - från matsalen till kaféer. Se hela det dekorativa Potence-sortimentet här. Köp en lampskärm till din Potence här!
 • Vitra - Petite Potence Vägglampa Blå Vitra

  Vitra - Petite Potence Vägglampa Blå Vitra
  Design Jean Prouvé för Vitra Koncept Petite Potence vägglampa Prouvé Blanc Marcoule designades av Jean Prouvé för hans eget hem i Nancy 1947. Den synliga ljuskällan är fäst vid en svängbar arm som hålls av en vajer. Den funktionella lampan har en enkel design som snart tillverkades i olika storlekar - välj själv: Potence, har en imponerande svängarm på 203 centimeter. Perfekt som flexibel belysning över större arbetsytor eller som en annorlunda belysning över soffbordet. Petite Potence, har samma proportioner som den större modellen, men med en svängarm på 103 centimeter är den idealisk för mindre områden. Till exempel över ett skrivbord eller köksbord, eller som en läslampa vid soffgruppen. Svängarmen har en pulverlackerad yta i färger som är hämtade från de ursprungliga nyanser som Prouvé använde. Tack vare sitt enkla utseende kan lampan användas i otaliga miljöer - från matsalen till kaféer. Se hela det dekorativa Potence-sortimentet här. Köp en lampskärm till din Potence här!