Viokef lampor

 • LED-hänglampa Loop, guld, Ø 60 cm

  LED-hänglampa Loop, guld, Ø 60 cm
  Gyllene LED-hänglampa Loop LED-hängande armatur Loop imponerar med sin raka konstruktion och dess pålitliga funktionalitet. Den cirkulära lampskärmen är guld och tillverkad av aluminium. Den innehåller energieffektiva lysdioder som förser varje rum med varmt vitt ljus. Den pendellampa är en detaljerad, elegant belysningslösning för moderna rum. Den djupa, vita upphängningen gör den idealisk som vardagsrum och matbordslampa eller som rumsljus för högt i tak.
 • LED-hänglampa Loop, guld, Ø 80 cm

  LED-hänglampa Loop, guld, Ø 80 cm
  Gyllene LED-hänglampa Loop LED-hängande armatur Loop imponerar med sin raka konstruktion och dess pålitliga funktionalitet. Den cirkulära lampskärmen är guld och tillverkad av aluminium. Den innehåller energieffektiva lysdioder som förser varje rum med varmt vitt ljus. Den pendellampa är en detaljerad, elegant belysningslösning för moderna rum. Den djupa, vita upphängningen gör den idealisk som vardagsrum och matbordslampa eller som rumsljus för högt i tak.
 • Hänglampa Anteo av rotting, platt oval

  Hänglampa Anteo av rotting, platt oval
  Oval hänglampa Anteo av rottingträ Hänglampan Anteo är tillverkad av trä. Rottingmaterialet kommer från rottingpalmen med samma namn och är särskilt lätt, vilket är en fördel hos pendellampan. Tätt flätat går remsorna från toppen till botten och formar hela lampskärmen som framstår med en oval form. Dessutom är träet mycket stabilt och ger lampan ett naturligt utseende. Ljuset strålar genom det flätade mönstret vilket skapar vackra skuggor samtidigt som den strålar nedåt.
 • Hänglampa Anteo av rotting, cylindrisk

  Hänglampa Anteo av rotting, cylindrisk
  Cylindrisk upphängningslampa Anteo av trä Hänglampan Anteo, formad som en cylinder, har en lampskärm som öppnas bredt nedåt, vilket skapar direkt belysning. Skuggan är gjord av rottingträ och imponerar med sitt unika flätade mönster. Trots det täta nätet kan tillräckligt med ljus komma runt och omsluta rummet i en mysig atmosfär. Skuggmönstren som härrör från det genomskinliga nätet gör miljön livlig och spännande. Materialrotting är väldigt lätt och ger fortfarande stabilitet. Vad som ska betonas är naturligheten och hållbarheten som härrör från denna produkt.
 • Vägglampa Mydi av glas, IP23, vit satinerad

  Vägglampa Mydi av glas, IP23, vit satinerad
  Vägglampa Mydi i form av en snäcka Vägglampan Mydi är utformad i form av en snäcka och ger varje rum ett maritimt utseende. Den kan alltså inte bara fungera som en ljuskälla utan också som en dekorativ möbel. Tack vare skyddsklassen IP20 kan den också användas utmärkt som badrumslampa bredvid spegeln. Mydi-armaturen kan användas i privata vardagsrum samt inom den gastronomiska sektorn, t.ex. på hotell och restauranger. Väggarmaturen är en stilfull och individuellt utformbar belysning, oavsett om den används som solitär i valfri riktning eller i kombination med flera armaturer
 • Aluminiumvägglampa Terry

  Aluminiumvägglampa Terry
  Vägglampa Terry med retro-charm Med designen av satinerat glas och brunt aluminium blir vägglampan säkert ett accentuerande blickfång i många vardagsrum. Det enkla utseendet med rundade hörn och färgsättningen frammanar en viss retro-känsla. Eftersom denna lampa är mångsidigt användbar och exempelvis kommer väl till sin rätt i långa korridorer eller över sängen - även på hotell och restauranger är Terry ett utmärkt val.
 • Hänglampa Anteo av rotting, hög oval

  Hänglampa Anteo av rotting, hög oval
  Upphängningslampa Anteo med fint flätat mönster Rottingträet från vilket Anteo-hänglampan är vävd, bildar en lampskärm som har en hög oval eller äggform. Det fina nätet gör att ljuset kan skina bekvämt igenom och skapar ett intressant spel av ljus och skugga i rummet som inbjuder dig att dröja kvar. Rotting är känd för sin lätthet, men också för sin stabilitet och utstrålar en känsla av naturlighet. Det lätta, naturliga träet smälter perfekt in i en mängd olika inredningsstilar och skär en särskilt bra figur ovanför ett matbord som i sig är tillverkat av ljust trä.
 • Talisa - pendellampa med dekorativ glasskärm

  Talisa - pendellampa med dekorativ glasskärm
  Pendellampa Talisa - formskön lampa med halvrund skärm av slipat glas Denna modell fångar den lekfulla formen av dekorativ infattning och en detaljerad polerad glasskärm. Den mjuka avrundningen av skärmen upprepas i upphängningssystemets fantasifulla ornamentiken. Lampskärmens oräkneliga sidor bryter och ökar ljuset så att pendellampan Talisa utvecklas till en imponerande ljuskälla. Denna formsköna hänglampa är ett smakfullt tillägg till de nostalgiska inomhuslösningarna och konstruktionerna för inredningskoncept av den älskade vintage-stilen. Det bästa sättet att kombinera pendellampan Talisa är med glaslampor eller metallampor i liknande dekorativ optik för att skapa enhetliga ljuskoncept. Oavsett om det är i ett vardagsrum som en attraktiv matrumslampa eller som hallbelysning, så blir hänglampan Talisa en intressant ljusaccent i nästan varje rum.
 • Hänglampa Lily med glasskärm, 1 lampa

  Hänglampa Lily med glasskärm, 1 lampa
  Kubformad glasskärm: Lily hängande ljus Den annars mycket enkla och puristiska pendellampan Lily har en kubformad skärm som är ett kännetecken. Den består av opalglas, vilket gör att ljuset avges bländfritt runt omkring och fördelas jämnt i rummet. Lily kan användas som en enskild armatur eller i en grupp, t.ex. i en rad ovanför en disk eller ett långsträckt matbord.
 • LED-utomhusvägglampa Bauta, mörkgrå

  LED-utomhusvägglampa Bauta, mörkgrå
  Viokef led-utomhusvägglampa bauta, mörkgrå Bauta,, aluminium, glas, 6 W, B: 10.8 cm, H: 9.6 cm
 • Glas-pendellampa Talisa med tre lampor

  Glas-pendellampa Talisa med tre lampor
  Pendellampa Talisa - ett ovanligt dekorationselement och en effektiv ljuskälla i ett- Modellens utformning leker skickligt med former och ljuseffekter. Hänglampan Talisa med tre glödlampor kombinerar tre olika formade skärmar av konstfullt slipat glas, där varje lampskärm liknar en värdefull kristallvas. Facetterna reflekterar, bryter och förökar ljuset oändligt många gånger. På så sätt sörjer lampanTalisa för effektfulla ljusspel och kan även lysa upp stora utrymmen. Pendellampan Talisa är framför allt utmärkt för originella vintage- och nostalgikoncept. Dessutom kan bords-, vägg- och golvlampor erbjuda en lika förspelad optik med en skärm av genomskinligt glas eller metall. Dessa hänglampor ger inte bara en idealisk hembelysning, utan passar lika bra i ett kök som i en stor hall.
 • Hänglampa Tetra av halm

  Hänglampa Tetra av halm
  En upplyst stråhatt - hängande lampa Tetra Ovanligt och mycket dekorativt, hänglampan Tetra är iögonfallande i varje rum. Det ser ut som om du helt enkelt hade satt en stråhatt på en E27-lampa på en vit upphängning, vars kant är kraftigt sliten. Ljuset avges nedåt och skapar intressanta ljuseffekter genom halmen. Tetra är en armatur för alla naturälskare och harmoniserar fortfarande med moderna faciliteter. En lämplig lampa finns tillgänglig från tillbehören.
 • Hänglampa Colin, svart, Ø 36 cm

  Hänglampa Colin, svart, Ø 36 cm
  Taklampa Colin i antik stil Det tydliga formspråket för Colin-taklampan säkerställer att den enkelt kan integreras i ett stort antal rum. Lampskärmens mjuka, svepande linjer smälter samman med avsiktligt slående kroppar som börjar ovanför mitt i skuggan och blir en del av upphängningen. De speciella, iögonfallande formerna återspeglar en gammal inredningsstil och kombinerar modernitetens komponenter med antiken. Paraplyets insida står i tydlig kontrast till det yttre skalet. Medan Colin hålls i sval, återhållsam svart på utsidan, tar den kopparfärgade insidan bort denna återhållsamhet. När den slås på lyser ljuset mot den trevliga koppartonen och reflekterar ett mysigt, mycket varmt ljus. Detta gör att pendellampan ser mycket mer inbjudande ut.
 • Utomhusvägglampa Malta

  Utomhusvägglampa Malta
  Viokef utomhusvägglampa malta Malta, stål, E27, 12 W, H: 23 cm
 • Hänglampa Felis av naturlina Ø 30 cm

  Hänglampa Felis av naturlina Ø 30 cm
  Hänglampa Felis i urban stil Mycket naturlig och med skimrande ljus - det är hänglampan Felis som förtrollar varje betraktare som föredrar naturliga material. Runt ett stativ som optiskt påminner om formen av en kinesisk papperslykta finns naturlinor lindade i beige, ibland mer åtdragna och ibland längre bort från varandra. Detta gör det möjligt för betraktaren att delvis se ljuskällan på insidan. Det resulterande mönstret ger dessutom en utmärkt ljusbild i skärmen som ger en varm och mysig omgivning. Felis är utmärkt för belysning i hemmet och passar perfekt in i de urbana och skandinaviska inredningsstilarna. Ljuskällan som behövs kan beställas från Tillbehör.
 • Agatha - hänglampa med metallstativ

  Agatha - hänglampa med metallstativ
  Rustik hänglampa Agatha med en minimalistisk nyans Om du kan tala om en konventionell lampskärm för Agatha-hänglampan, måste du beskriva den som mycket minimalistisk, för den består bara av en metallram som ser ut som kantmodellen för en kuboid och omsluter ljuskällan som en bur. uttag är i en kontrasterande färg i en blank koppar. Agatha hängande lampa ser bäst ut när du utrustar uttag med en lampa med en vintage look.
 • Ljuskrona Reanna med skärm i vitt

  Ljuskrona Reanna med skärm i vitt
  Allt i vitt: klassisk Reanna- ljuskrona med en nyans De fem ljuspunkterna på Reanna-ljuskronan är försedda med vita, koniska nyanser som skyddar ljuset lite så att det inte bländar. stativ är också i vitt och dess form är väldigt klassisk. Reanna är den perfekta belysningslösningen ovanför ett matbord eller soffbord där god allmänbelysning krävs.
 • Drop - en vägglampa av glas

  Drop - en vägglampa av glas
  Vägglampa med långsträckt glas Drop med oxiderade fästen Den 27,5 cm långa vägglampan Drop av glas har metallfästen med en oxiderad yta i de spetsiga ändarna. Tack vare det satiniserade glaset i skuggan uppnås bländningsfri och enhetlig belysning, vilket också är energibesparande tack vare att den kan utrustas med LED- eller energisparlampor.
 • LED-hänglampa Pixie, svart

  LED-hänglampa Pixie, svart
  LED-hängande lampa Pixie i oval, lång form Pixie LED-hängande ljus består av en aluminiumram. Detta är väldigt smalt och långt och går i en oval väg. LED-lamporna är inbäddade på den inre kanten, varigenom ljusstrålen kastas mot ramen och släpps ut i rummet på ett intressant sätt. Detta skapar indirekt belysning, vilket skapar en mycket atmosfärisk atmosfär tack vare det varma vita ljuset. Den iögonfallande takstaket hålls i samma färg som resten av lampan, vilket gör helhetsbilden mycket harmonisk. - Strålvinkel 120 °
 • Taklampa Orbit, 4 lampor

  Taklampa Orbit, 4 lampor
  Bred taklampa Orbit med fyra ljuskällor Orbit- taklampa med fyra lampor är utformad för att vara expansiv, vilket innebär att den täcker ett stort område i rummet. Den ena av de två graciösa armarna leder till höger och är något kortare, den andra sträcker sig åt vänster och ger möjlighet att manövrera flera ljuskällor. En sfärisk, sluten glasskärm fästs i båda ändarna, den tredje ljuskällan placeras i mitten av baldakinen och den fjärde ljuskällan är fäst vid den långa vänstra armen. Hälften av de fyra sfärerna har en svart ton, resten är opal matt och gör att ljuset kan fly utan bländning. Tack vare förskjutning av ljuskällorna är rummet optimalt upplyst och försett med ett dekorativt element.
 • LED-utomhusvägglampa Santorini, vit, kvadratisk

  LED-utomhusvägglampa Santorini, vit, kvadratisk
  LED utomhusvägglampa Santorini - indirekt belysning runt huset Aluminiumkroppen på Santorini LED-utomhusvägglampa, som är fäst på husväggen, ger nödvändig säkerhetsbelysning i husets utomhusområde. Lysdioderna är fästa på baksidan av den fyrkantiga profilen så att ljuseffekten blir indirekt och inte orsakar någon obehaglig bländning.
 • Utomhushänglampa Skiathos IP54 brun

  Utomhushänglampa Skiathos IP54 brun
  Rustik designad hänglampa Skiathos Skiathos har en rustik design med luftfickor i glaset genom vilket ljuset lyser igenom särskilt effektivt. Aluminiumramen är designad med en brun patina och ser särskilt naturlig ut. Den lilla, runda baldakinen i glasskärmen, som lampan är ansluten till kedjedämpningen på, är också mycket dekorativ. En lämplig lampa kan väljas via tillbehören.
 • Vägglampa Romeo med textilskärm, svart

  Vägglampa Romeo med textilskärm, svart
  Vägglampa Romeo - en blandning av material och former Vägglampan Romeo kännetecknas av sin kombination av olika former och tyger. Väggfästet som utgör Basis är långt och smalt. En praktisk brytare är installerad i nedre änden, med vilken ljuset lätt kan tändas och släckas. Därför är den också lämplig som en sovrumslampa vid sängen. En träpinne är fäst vid den övre änden, vilket ger en viss naturlighet med sig. Textilparaplyet hängs från det. Själva skuggan är gjord av tyg och formad till en rund form. Ljuset kan gå direkt nedåt, samtidigt som det framträder försiktigt och bländar fritt via den genomskinliga ytan av skuggan och ger behaglig omgivande belysning.
 • LED-vägglampa Shadow, rund, Ø 61 cm

  LED-vägglampa Shadow, rund, Ø 61 cm
  LED-vägglampa Shadow med brytare och takupphängning Shadow LED-vägglampa kan också kallas hängande ljus om man tittar på hur den hängs. Den har sladdar för upphängning från taket men placeras på väggen. Där lyser den på väggen med sin aluminiumring utrustad med lysdioder och kan slås på och av med sladdbrytaren.
 • Hänglampa Senso, avlång smal, Ø 20 cm

  Hänglampa Senso, avlång smal, Ø 20 cm
  Beige upphängningslampa Senso med en nyans av trä och linne Senso-hänglampans skugga har en smal form och är gjord av linne. Tyget är fäst på ett tränät, trädetaljerna finns också i upphängningen. Detta skapar ett tilltalande utseende som passar bra till skandinaviska eller rustika möbler. Det ger också rummet ett naturligt utseende. Små bord eller diskar är exakt rätt miljö för denna hängande lampa. Eftersom lampan har ett E27- uttag kan den utrustas med vilken E27-lampa som helst, inklusive dimbar lampa.
 • Vägglampa Vetra med stålskärm, svart

  Vägglampa Vetra med stålskärm, svart
  Vägglampa Vetra av stål med en definierad ljusemission Vägglampan Vetra övertygar med sin moderna stil, liksom den spännande kombinationen av färger och material. stativ, som är gjord av trä, fungerar som en lamparm, på vilken lampskärmen hänger i ett läderrem. Det mörkröda bältet skapar en harmonisk, naturlig kontrast. Ljuset sänds försiktigt nedåt i form av en kon. Vägglampan ställer mycket individuella belysningsaccent i vardagsrummet. Den fungerar som ett litet läslampa bredvid sängen samt för att belysa ett riktat föremål eller område i vardagsrummet.
 • Hänglampa Senso, rund, Ø 40 cm

  Hänglampa Senso, rund, Ø 40 cm
  Beigefärgad upphängningslampa Senso med en naturlig linneskärm Den fantastiska kombinationen av traditionella material, naturliga färger och modern design gör Senso-upphängningslampan till något mycket speciellt. Det passar bra med en återhållsam, jordnära inredningsstil och ger rummet en naturlig touch. Skuggan är gjord av linnetyg som är fäst vid ett tränät genom vilket ljuset lyser försiktigt och skapar en mysig atmosfär i rummet. Hänglampan är mycket lämplig som bordsbelysning i matsalen eller i sovrummet.
 • LED-utomhusvägglampa Santorini, vit, rund

  LED-utomhusvägglampa Santorini, vit, rund
  Indirekt utomhusbelysning med Santorini LED-vägglampa Den vitlackerade aluminiumkroppen på LED-utomhusvägglampan Santorini är utformad som en cirkelring som är monterad ett litet avstånd från husväggen. Bakom denna cirkulära ring finns lysdioderna som tack vare sin positionering ger indirekt ljus. Med LED-utomhusvägglampan Santorini är husets utsida inte bara säkert utan också visuellt upplyst.
 • Kopparfärgad glaspendellampa Fiona, 1 lampa

  Kopparfärgad glaspendellampa Fiona, 1 lampa
  Pendellampa Fiona med 1 lampa i elegant koppar look Hänglampan Fiona imponerar framför allt med sin dekorativa glaspanel i tredimensionell optik. Ytan på den kopparfärgade halvklotet påminner om en mjuk textilvävnad och är därför både mysig och elegant. Infattningen med satinerad kopparfinish harmoniseras perfekt med lampskärmens varma färgton och skapar en angenäm spänning mot det svarta i takelementet och upphängningskabeln. Fiona, som är en pendellampa med 1 lampa, kan utan problem konstruera olika rumskoncept. Denna smakfulla modell passar därför in i den skandinaviska stilen, både i Country- och rumskoncept. Klassiska inredningslösningar vinner på samma sätt som moderna bostäder med hjälp av den formsköna hänglampan Fiona. Lampan med 1 lampa används bäst i relativt små utrymmen, antingen i en mysig bostad, en korridor eller i ett sovrum.
 • Bordslampa Zaira i svart

  Bordslampa Zaira i svart
  Extraordinär bordslampa Zaira i diamantform En svart diamant som extra belysning på byrån i vardagsrummet, vilket ger utsikt över ljuskällan. Så presenterar bordslampa Zaira sig, vars yttre nyans är formad som en diamant. En cylinderskärm är gömd inuti, i vilken lampan sätts in. Hela lampans konstruktion är sammanvävd med svartfärgat naturligt rep, så att skuggan ser väldigt luftig ut och gör det möjligt för betraktaren att känna igen ljuskällan. Zaira passar in i både moderna och skandinaviska möblerade vardagsrum. En lämplig lampa finns tillgänglig från tillbehören.
 • LED-hänglampa Pixie, vit

  LED-hänglampa Pixie, vit
  LED-hängande lampa Pixie i oval, lång form Pixie LED-hängande ljus består av en aluminiumram. Detta är väldigt smalt och långt och går i en oval väg. LED-lamporna är inbäddade på den inre kanten, varigenom ljusstrålen kastas mot ramen och släpps ut i rummet på ett intressant sätt. Detta skapar indirekt belysning, vilket skapar en mycket atmosfärisk atmosfär tack vare det varma vita ljuset. Den iögonfallande takstaket hålls i samma färg som resten av lampan, vilket gör helhetsbilden mycket harmonisk. - Strålvinkel 120 °
 • Hänglampa Cairo av glas, transparent

  Hänglampa Cairo av glas, transparent
  Glass hängande lampa Kairo - färger i harmoni Upphängningslampan Kairo består av en rund glasskärm vars yta är mönstrad och lätt ribbad. Skärmen är fäst på undersidan av en ruta där ett E27- uttag är integrerat i mitten. Skivan är belagd med en gyllene reflekterande yta, vilket innebär att ljuset reflekteras nedåt och har en betydligt varmare ton. Detta samspel av färger gör att pendellampa exklusiv och elegant ut och smälter in underbart med moderna levnadsstilar. Glaset i den sfäriska nyansen är ljust färgat och säkerställer en behaglig ljusemission runt omkring. Skivans kant, upphängningen och kapellet är försett med svarta beslag och skapar en harmonisk kontrast.
 • Hänglampa Bell av trä

  Hänglampa Bell av trä
  Naturlig upphängningslampa Bell med en lampskärm av trä Bell-hänglampan ger atmosfäriskt ljus och en mysig atmosfär. Användningen av naturliga material och den naturliga färgen markerar tydligt hänglampan och ger ett inbjudande intryck. På samma sätt som en träkorg är lampskärmen vävd av robust rottingträ, vilket är känt för sin lätthet. Det flätade mönstret har många maskor, vilket gör att du kan se belysningen inuti. Detta innebär att ljuset kan fly från alla sidor och säkerställer ett tilltalande spel av ljus och skugga i rummet. Genom öppningen nedåt kan ljuset distribueras obehindrat och exempelvis kan bord optimeras. På grund av ljuskällans synlighet rekommenderas en E27-lampa med glödtrådsutseende (se tillbehör).
 • Hänglampa Tior, textil, svart

  Hänglampa Tior, textil, svart
  Upphängningslampa Timor med textilskärm Hänglampan Timor imponerar med sin tygskugga. Den har cylindrisk form och är något smalare uppåt. Som en slutsats är kanterna tydligare avskärmade på toppen och botten och sys visuellt med synliga, tjocka trådar. Dessa sömmar gör det till en iögonfallande lampa som kan fördjupa rummet i en spännande atmosfär. Tyget är genomskinligt, vilket innebär att ljus fördelas runt och ger atmosfäriskt ljus. Ljusskärmens breda öppning ger riktat och direkt ljus nedåt, vilket optimerar belysning av bord eller bänkskivor. Den runda, svarta takupphängningen är diskret och påverkar inte lampans speciella utseende.
 • Bordslampa AllMontenegro med textilskärm, grå

  Bordslampa AllMontenegro med textilskärm, grå
  Grå bordslampa Allegro med en betongbas Allegro bordslampa motsatser som kompletterar varandra underbart. Betongens svala, solida karaktär möter tygets värme och lätthet. Medan den runda betongbotten förkroppsligar stabiliteten, förtrollar tygskärmen med mjuka färger och skapar en atmosfärisk atmosfär. Färgerna är perfekt samordnade. Den typiska, naturliga grå nyansen av betong finns i skuggan, där den förvandlas till en trevlig, inbjudande färg tillsammans med ljus . Textilskärmen säkerställer en bred, dämpad ljusfördelning och kan användas som medföljande, indirekt belysning. Den cylindriska skärmen med E27-bas hålls av en graciös metallram.
 • Hänglampa Agatha med 3 lampor i vintagelook

  Hänglampa Agatha med 3 lampor i vintagelook
  Tre nyanser av metallram - Agatha hängande lampa skapar en minimalistisk vintage look Agatha-hänglampan är utformad för att använda lampor som inte bara genererar så mycket ljus som möjligt på ett effektivt sätt utan också är visuellt imponerande när de är avstängda. På grund av metallramarna som fungerar som lampskärmar på Agatha-hänglampan har du en tydlig bild av lamputtagen med belysningsmedlen. Så det är värt att komma hit till exempel. B. Använd vintage lampor i kolfiberoptik. Detta understryker den lite rustika tonen i denna hängande lampa.
 • LED-pendellampa Hemi lutbar skärm svart

  LED-pendellampa Hemi lutbar skärm svart
  Svängbar LED-pendellampa Hemi med en industriell touch Hemi är en modern LED-hängande lampa med vridbart lamphuvud som hålls som en halvklot av ett metallrem. Matningskabeln går genom fästet till det runda taket. LED-lamporna inbyggda i lampskärmen avger varmt vitt ljus nedåt, vilket också kan justeras individuellt tack vare nyckelns svängbara egenskaper. Hemi-lampan är mycket modern med sina tydliga, geometriska former och de synliga skruvarna ger den ett industriellt utseende. Hemi är perfekt för belysning ovanför matbordet i vardagsrummet eller i köket samt för att belysa entréområden.
 • LED-vägglampa Hemi svängbar skärm vit

  LED-vägglampa Hemi svängbar skärm vit
  Modern Hemi LED-vägglampa med en industriell touch Hemi är en kompakt, rund vägglampa med varmvitt LED-ljus, som kan justeras lamphuvud med det vridbara lamphuvudet. Det punktliknande lamphuvud är format som en halvklot och fäst vid ett fäste på det runda väggfästet. Hemi är särskilt effektiv i korridorer eller som extra belysning i vardagsrum och kan kombineras med andra lampor i serien. Det smälter perfekt in i en minimalistisk atmosfär.
 • Hänglampa Levik med guldbur Ø 18 cm

  Hänglampa Levik med guldbur Ø 18 cm
  Med läderdetaljer och en öppen bur - upphängningslampa Levik Upphängningslampan Levik är ett modernt belysningsobjekt med många detaljer som kan kombineras underbart med många inredningsstilar och färger. Den kombinerar glas och metall samt varma och kalla färger och ser väldigt harmoniskt ut. Ljuset från en G9-lampa som ska användas lyser försiktigt och bländningsfritt genom den mattvita glaskulan, som ligger inne i den öppna metallburet. Burkonstruktionen har en blank guldfinish och har ett brunt läderrem på toppen som är fäst som ett handtag. Som en kontrast till den varma guldtonen är det runda taket och försörjningslinjen i svart. Levik är inte bara en ljuskälla utan har också en dekorativ effekt i rummet.
 • Hänglampa Argela med dubbelskärm i svart

  Hänglampa Argela med dubbelskärm i svart
  Dubbel nyans vävd med rep - upphängningslampa Argela Argela hänglampa är naturlig och har en unik design. Lampans två nyanser är riktade mot varandra och sammanvävda. Naturliga rep är vävda runt en plastkonstruktion, ibland tätare och ibland mer ledigt utrymme och avslöjar ljuskällan. Denna geniala ljusenhet hänger i en svart, rund baldakin och är utrustad med svarta beslag. Upphängningslampan Argela passar perfekt med rustika, skandinaviska och moderna faciliteter. En lämplig E27-lampa ingår inte i leveransen, men kan köpas från tillbehören.
 • Hänglampa Zaira i svart

  Hänglampa Zaira i svart
  Upphängningslampa Zaira vävd med naturliga rep Upphängningslampan Zaira består av två element. Den yttre skärmen är utformad i form av en diamant, medan inuti en cylindrisk skärm omger ljuskällan. Hela lampskärmen består av en plaststruktur som är vävd med svart naturligt rep så att lampan kan ses. Zaira är en modern lampa som passar många stilar. Ljuskällan ingår inte i leveransen, men kan köpas från tillbehören.
 • LED-pendellampa Nestor vit

  LED-pendellampa Nestor vit
  Imponerande tunn design - Nestor LED-pendellampa pendelarmatur En tunn cylinder med nedåtriktat ljusemission beror på en pendel på den runda taktaket. Mycket filigran och ändå utrustad med modern ljusteknik, Nestor LED-pendellampa lyser upp rummet. De inbyggda lysdioderna avger varmt vitt ljus i en 45 graders strålningsvinkel och är energieffektiva och hållbara. Nestor kommer till sin rätt både individuellt och i kombination med andra Nestor-lampor.
 • LED-pendellampa Nestor guldfärg

  LED-pendellampa Nestor guldfärg
  Imponerande tunn design - Nestor LED-pendellampa pendelarmatur En tunn cylinder med nedåtriktat ljusemission beror på en pendel på den runda taktaket. Mycket filigran och ändå utrustad med modern ljusteknik, Nestor LED-pendellampa lyser upp rummet. De inbyggda lysdioderna avger varmt vitt ljus i en 45 graders strålningsvinkel och är energieffektiva och hållbara. Nestor kommer till sin rätt både individuellt och i kombination med andra Nestor-lampor.
 • LED-pendellampa Hemi lutbar skärm vit

  LED-pendellampa Hemi lutbar skärm vit
  Svängbar LED-pendellampa Hemi med en industriell touch Hemi är en modern LED-hängande lampa med vridbart lamphuvud som hålls som en halvklot av ett metallrem. Matningskabeln går genom fästet till det runda taket. LED-lamporna inbyggda i lampskärmen avger varmt vitt ljus nedåt, vilket också kan justeras individuellt tack vare nyckelns svängbara egenskaper. Hemi-lampan är mycket modern med sina tydliga, geometriska former och de synliga skruvarna ger den ett industriellt utseende. Hemi är perfekt för belysning ovanför matbordet i vardagsrummet eller i köket samt för att belysa entréområden.
 • Hänglampa Levik med guldbur Ø 38 cm

  Hänglampa Levik med guldbur Ø 38 cm
  Hänglampa Levik med en guldfärgad burskärm Upphängningslampan Levik är en unik och modern designad upphängningslampa, som är designad med matt och blank yta. Färgkombinationen är också rik på kontrast, men den ser harmonisk ut. En sfärisk glasskärm döljer G9-ljuskällan som ska användas och är innesluten i en öppen burskugga. Medan glaskulan har en matt konsistens och låter ljuset glida försiktigt och bländningsfritt in i rummet, har burskärmen en blank guldfinish. Unika ljuseffekter skapas av stagarna. Lampan kompletteras med den svarta, runda baldakinen och den svarta matningslinjen. Levik är en hängande lampa som är harmoniskt matchad i färg och material, som pryder varje vardagsrum och belyser den bekvämt.
 • Hänglampa Levik med guldbrun 3 lampor

  Hänglampa Levik med guldbrun 3 lampor
  3-flammig upphängningslampa Levik med burskärm och läderdetaljer Levik-upphängningslampan med tre lampor visar en harmonisk blandning av material och färger samt en unik kombination av matt och blank yta. Lampans blickfång är de öppet utformade burskärmarna, på vars ovansida ett läderband är fäst som ett handtag. Ljuskällan, som inte ingår i leveransomfånget, är gömd inuti den vita glasskärmen, som är sfärisk och omgiven av buret. Medan glaskulan är matt, har stagarna en blank guldfinish. Det runda taket och upphängningarna är svarta och ger en harmonisk kontrast till den varma guldtonen. Levik är en dekorativ hänglampa för det moderna vardagsrummet, som också kan integreras i många andra inredningsstilar.
 • Bordslampa Levik med guldbur

  Bordslampa Levik med guldbur
  En glaskula fångad i en gyllene bur - bordslampa Levik bordslampa Levik har en mycket dekorativ och modern design och är särskilt iögonfallande med sin öppna burskärm med glänsande guldfinish. Under finns en matt vit glaskula i vilken lämplig G9-lampa kan sättas in. Ljuset strålar mycket försiktigt och bländar ut i rummet genom det matta glaset och möjliggör fantastiska ljusskuggspel genom burens stag. Ett läderrem som ett handtag är fäst på toppen av burskärmen och gör att lampan kan placeras om. En strömbrytare för att tända och stänga av lampan är ansluten till matningskabeln. bordslampa Levik är en blickfång på alla byråer eller på sängbordet och kan perfekt kombineras med andra lampor i serien. En lämplig lampa finns tillgänglig från tillbehören.
 • Hänglampa Argela med dubbel skärm i natur

  Hänglampa Argela med dubbel skärm i natur
  Dubbel nyans vävd med rep - upphängningslampa Argela Argela hänglampa är naturlig och har en unik design. Lampans två nyanser är riktade mot varandra och sammanvävda. Naturliga rep är vävda runt en plastkonstruktion, ibland tätare och ibland mer ledigt utrymme och avslöjar ljuskällan. Denna geniala ljusenhet hänger i en svart, rund baldakin och är utrustad med svarta beslag. Upphängningslampan Argela passar perfekt med rustika, skandinaviska och moderna faciliteter. En lämplig E27-lampa ingår inte i leveransen, men kan köpas från tillbehören.
 • Hänglampa Orbit, 6 lampor

  Hänglampa Orbit, 6 lampor
  Orbit-hänglampa med sex lampor Utrustad med sex sfärer bildar Orbit-upphängningslampan en molekylär struktur med eleganta detaljer. En stel upphängning går ner från det runda taket - båda komponenterna har en attraktiv guldfinish. Totalt sex gyllene, eleganta stag sträcker sig i vilken riktning som helst från en äggformad Basis i mitten. I ändarna på glaskulorna är fästa, varav hälften är belagd i svart, medan den andra hälften presenteras i matt vit. Denna tydliga kontrast väcker uppmärksamhet - särskilt när den är påslagen lyser opalområdet i full kraft och avger bländningsfritt ljus till omgivningen. Namnet Orbit beskriver hänglampan mycket bra - de olika monterade ljuskällorna fungerar som enskilda föremål som kretsar runt lampans mitt på en elliptisk väg.
 • Hänglampa Colin, svart, Ø 40 cm

  Hänglampa Colin, svart, Ø 40 cm
  Upphängningslampa Colin med kopparfinish inuti Den antika känslan som kommer från Colin-hänglampan skapas främst av de tilltalande detaljerna och blomstrar ovanför skuggan. Den böjda, breda nyansen med sina tydliga konturer smälter samman till en serie olika former, som sedan fästs i taktaket med upphängningen. Formerna liknar typiska kolonn- och möbelformer i den gamla inredningsstilen. Som en ytterligare höjdpunkt är lampskärmens insida täckt med kopparfinish som ger en varm ljusstrålning. Det odämpade ljuset, som kommer direkt nedåt, skapar en mysig stämning och en trevlig atmosfär. Tack vare den breda, öppna ytan på skuggan kan Colin-hänglampan belysa ett bord optimalt.
 • Hänglampa Dizzi av trä och metall

  Hänglampa Dizzi av trä och metall
  Upphängningslampa Dizzi - en kombination av metall och rottingväv Dizzi hängande lampa imponerar med sin långa, smala nyans, som är rund och böjd i det övre området. Basramen är gjord av metall och ger nödvändig stabilitet. Det ger också armaturen form. Den övre halvan av skuggan är täckt med ett elegant korgverk av rotting. Rotting är ett lätt, naturligt trä som kan användas på många sätt. Ljuskällan är dold bakom det flätade mönstret, men det fina nätet gör att en del av ljuset kan lysa igenom runt omkring. Tack vare detta material skapas ett bekvämt belysningskoncept som gör varje rum mysigt. Den nedre halvan består endast av metallstag och låter ljuset fly direkt från alla sidor.
 • LED-pendellampa Nestor, svart

  LED-pendellampa Nestor, svart
  Imponerande tunn design - Nestor LED-pendellampa pendelarmatur En tunn cylinder med nedåtriktat ljusemission beror på en pendel på den runda taktaket. Mycket filigran och ändå utrustad med modern ljusteknik, Nestor LED-pendellampa lyser upp rummet. De inbyggda lysdioderna avger varmt vitt ljus i en 45 graders strålningsvinkel och är energieffektiva och hållbara. Nestor kommer till sin rätt både individuellt och i kombination med andra Nestor-lampor.
 • Hänglampa Bolita av trä, Ø 42 cm

  Hänglampa Bolita av trä, Ø 42 cm
  Naturlig upphängningslampa Bolita i tårform Hänglampan Bolita presenteras i form av en dropp, som avsmalnar väsentligt mot upphängningen. Det naturliga utseendet skapas av det lätta rottingträet från vilket det är vävt. Tack vare de förstärkta, tjockare flätade stag som ger lampan sin form har den tillräcklig stabilitet. Dessa löper vertikalt och förbinder de övre och nedre ändarna av korgen. Resten av mönstret löper vertikalt och ger ett spännande utseende, eftersom ljuset kan lysa runt genom det smala nätet. Detta skapar en magisk atmosfär som inbjuder dig att dröja kvar och säkerställer stämningsfulla stunder.
 • Hänglampa Timor, textil, beige

  Hänglampa Timor, textil, beige
  Upphängningslampa Timor med textilskärm Hänglampan Timor imponerar med sin tygskugga. Den har cylindrisk form och är något smalare uppåt. Som en slutsats är kanterna tydligare avskärmade på toppen och botten och sys visuellt med synliga, tjocka trådar. Dessa sömmar gör det till en iögonfallande lampa som kan fördjupa rummet i en spännande atmosfär. Tyget är genomskinligt, vilket innebär att ljus fördelas runt och ger atmosfäriskt ljus. Ljusskärmens breda öppning ger riktat och direkt ljus nedåt, vilket optimerar belysning av bord eller bänkskivor. Den runda, svarta takupphängningen är diskret och påverkar inte lampans speciella utseende.
 • Hänglampa Ester av glas, transparent

  Hänglampa Ester av glas, transparent
  Upphängningslampa Ester med mönstrad glaskupa Denna hängande lampa ser ljus och elegant ut tack vare sin glasskärm. Spåren, som bildar ett intressant mönster på skärmen, säkerställer en fascinerande ljusemission. Lampans exklusivitet betonas med medvetna detaljer. En stavformad kropp i attraktivt guld precis framför skuggan säkerställer att lampan fångar ögat direkt. Denna form harmoniserar med den lika gyllene, runda taktaket, från vilken en fin hållare i svart ton dyker upp. Skärmen har en glödlampa, oval form och omsluter helt det ljusbelysningsmedel som ska användas. Detta gör att ljusstrålen dyker upp på alla sidor och skapar en atmosfärisk atmosfär.
 • LED-utomhusvägglampa Casteo, roterbar 350°

  LED-utomhusvägglampa Casteo, roterbar 350°
  LED utomhusvägglampa Casteo - effektiv belysning av utomhusområdet LED-vägglampan utomhus Casteo imponerar med sin innovativa design. Den är perfekt för belysning av husets ingångar och husfasader. Den mörkgrå vägglampan utomhus är en kompakt belysningslösning med en fyrkantig skärm som kan svängas upp till 350 ° så att ljuset kan justeras individuellt och både direkt och indirekt ljus är möjligt. De permanent integrerade lysdioderna är varma vita och ger därför en behaglig ljus. kapslingsklass IP65 ger tillräckligt skydd mot smuts och vatten. Lampans övergripande design ser ganska modern ut.
 • Hänglampa Volter, 4 lampor

  Hänglampa Volter, 4 lampor
  Snygg fyrlågor hängande lampa Volter i svart med gyllene detaljer Hänglampan Volter består av en lång, svart stativ som är fäst vid två upphängningar och är utformad för fyra E27-lampor som lyser uppåt. Med urvalet av dekorativa glödlampor skulle lampans design vara komplett. De gyllene detaljerna förstärker det moderna utseendet på taklampan och gör den till en oumbärlig dekorations- och belysningsdel för vardagsrummet eller matsalen.
 • Vägglampa Volter, 1 lampa

  Vägglampa Volter, 1 lampa
  Enkel vägglampa Volter - elegans i svart och guld Den moderna vägglampan Volter består av en uttag i snygg svart, på vilken ett uttag i guldton är fäst, som är utrustat med en E27-lampa. Ljuskällan är visuellt mycket närvarande, eftersom det inte finns någon nyans, vilket innebär att valet av ljuskälla bör göras noggrant. Glödlampor rekommenderas särskilt. Vägglampan Volter är perfekt som extra ljus, antingen som ett dekorativt element i vardagsrummet eller som belysning på sängen i sovrummet, med sin enkla form passar den in i alla rum.
 • Hänglampa Omicron av rotting, svart/beige

  Hänglampa Omicron av rotting, svart/beige
  Sfärisk upphängningslampa Omicron av rotting Omicron-hänglampan är en riktig blickfång med sin utarbetade rottingskärm, som är ansvarig för atmosfärisk belysning. På grund av färgkontrasten i svart och beige fångar lampan omedelbart ögat. Skuggmönstren som härrör från det genomskinliga nätet gör miljön livlig och spännande. Ljuskällan är optiskt närvarande, varför du bör använda dekorativa glödlampor. Taklampan kan kombineras med många inredningsstilar och ser väldigt elegant ut.
 • Bordslampa Marion av rotting och textil, Ø 30 cm

  Bordslampa Marion av rotting och textil, Ø 30 cm
  Välformad bordslampa Marion av rotting och tyg bordslampa Marion består av en stativ som är täckt med en rottingväv och ger bordslampa naturlighet och värme. bordslampa med en rund tygskärm. Detta resulterar i ett snyggt och naturligt utseende som till exempel är mycket väl mottaget i en skandinavisk inredningsstil. Tack vare den tilltalande designen lovar bordslampa trevliga timmar och garanterar bländningsfri, trevlig ljusfördelning, till exempel i sovrummet.
 • Hänglampa Fenix av betong, avlång

  Hänglampa Fenix av betong, avlång
  Taklampa Phenix med grå betongskärm Skärmen på Phenix upphängningslampa är faktiskt gjord av betong. Eftersom detta material är ogenomskinligt kommer ljus bara ut selektivt och specifikt nedåt, vilket är perfekt för att belysa en räknare. Skärmens insida hålls lite ljusare vilket ger ljuset en varmare och behagligare effekt. Taklampan imponerar med sitt naturliga utseende och betongutseende. Den kan enkelt integreras i industriella levnadsstilar.
 • Ljuskrona Fatima, grå, 3 lampor

  Ljuskrona Fatima, grå, 3 lampor
  Fatima- ljuskrona med tre flammor med böjda armar ljuskrona Fatima har en böjd stativ som påminner om vågspår. Basfärgen på stålelementen är grå, liksom paraplyernas tyg. Den passar perfekt som matbordsbelysning, med de tre tygfärgerna uppåt och ljuset översvämmer därför rummet mycket trevligt och bidrar därmed till ökad komfort. För att lysa upp bordet på ett energibesparande sätt kan moderna LED-lampor användas i E14-uttagen förutom glödlampor upp till 40 W.
 • Clair - bruna metallvägglampa med glasskärm

  Clair - bruna metallvägglampa med glasskärm
  Guldfärgad dekorerad vägglampa Clair med glasskärm Inte bara den mörkbruna metallramen på Clair vägglampa dekorerades med guldfärgade detaljer, den vita satinerade glasskärmen pryds också med en guldkant. Förutom glödlampor kan Clair vägglampa också användas med energibesparande ljuskällor och LED-lampor.
 • Bordslampa Morgan med glasskärmar, vit-guld

  Bordslampa Morgan med glasskärmar, vit-guld
  Modern bordslampa Morgan med matt yta Morgan presenterar sig med kontrasterande färger och runda former. bordslampa består av en svart stålram på en rund lampbas som gör att skuggan kan hänga som en lykta . Själva skärmen består av två runda element som är fästa över varandra. Under metallskärmen med matt guldfinish sticker den vita glasskärmen ut, som också har en matt yta och blockerar ljuset från E27-lampan som ska användas. Ljuset sänds nedåt och skapar en mysig ljusatmosfär. Oavsett om det är på nattduksbordet eller på byrån i vardagsrummet - Morgan- bordslampa passar perfekt in i atmosfären.
 • Vägglampa Levik med guldbur

  Vägglampa Levik med guldbur
  Glamorös vägglampa Levik med en unik upphängning Levik är en väldigt dekorativ vägglampa som består av två ljusa nyanser. Den inre glasskärmen har formen av en sfär och med sin mattvita yta säkerställer en mjuk och bländande ljusdiffusion. Glaskulan är omgiven av en öppen burskärm med en blank guldfinish. Ett läderrem är fäst på toppen av buren, som fungerar som ett handtag för att hänga lampan på väggfästet. Med sin svarta yta är hållaren en harmonisk kontrast till ljusenhetens ganska varma färger. Levik är en idealisk och modern designad vägglampa som kommer till sin rätt både i hallar och i vardagsrum.
 • LED-hänglampa Frida, Ø 7,35 cm, vertikal

  LED-hänglampa Frida, Ø 7,35 cm, vertikal
  Smal, gyllene LED-hängande lampa Frida LED-upphängningslampan Frida i stål och glas, med den smala och vertikalt monterade lampskärmen, passar perfekt med moderna faciliteter. Med sina gyllene detaljer och varmvitt ljusfärg är lampan gjord för mysig belysning i matsalen. Dess smala och minimalistiska design säkerställer att den enkelt kan integreras i många interiördesignstilar. LED-hänglampan med en flamma kombinerar effektiv, energibesparande teknik med bra ljusstyrka som strålar ut runt omkring.
 • LED-vägglampa Frida, glas vit/guldfärgad rörformad

  LED-vägglampa Frida, glas vit/guldfärgad rörformad
  Rörformig, 38 cm bred LED-vägglampa Frida LED-vägglampan Frida är gjord av stål och glas och med sin gyllene färg kan den integreras harmoniskt i alla interiörer. Det lyser mjukt och jämnt med en varmvit ljusfärg och skapar en tilltalande atmosfär. Vägglampan är märkt med kapslingsklass IP44, så att inget står i vägen för användningen i badrummet, eftersom tillräckligt skydd mot damm och fukt krävs. ljusstyrka är särskilt bra så att konsumenterna kan dra nytta av god energieffektivitet.
 • LED-vägglampa Glamour av glas

  LED-vägglampa Glamour av glas
  Rund LED-vägglampglamour för ett varmt ljus Oavsett om det är vardagsrum, sovrum eller hall - Glamour LED-vägglampan är perfekt för alla rum. Den tilltalande designen ger elegans till dina fyra väggar och förbättrar varje rum visuellt. Den runda, gyllene reflektorytan omges av en glasplatta och fångar omedelbart ögat. Det skapar indirekt ljus i väggens riktning. Vägglampan är utrustad med varma vita lysdioder och glasskärmen skapar fantastisk atmosfärisk belysning. Ljuset fördelas också på alla sidor och skapar en mysig ljusatmosfär i rummet.
 • LED-hänglampa Charlie, Ø 62 cm, svart

  LED-hänglampa Charlie, Ø 62 cm, svart
  Modern LED-hängande lampa Charlie i två optiska ringar Charlie är en modern hängande lampa vars design omedelbart fångar ögat. Den hängande, nästan flytande ljuskroppen är gjord av svartvitt plast och ser väldigt fascinerande ut. LED-lamporna strimmar varmt vitt ljus och ger en behaglig, enhetlig ljus. De körs på cirkulära spår på ramens insida och utsida, som är oändligt förbundna och drar cirkulära spår. pendellampa skapar inte bara god belysning i vardagsrummet, den passar också perfekt ovanför ett matbord i köket.
 • LED-hänglampa Monica, grå/vit

  LED-hänglampa Monica, grå/vit
  Modern lackerad LED-hänglampa Monica Monica är en pendellampa i gråmålat stål. Den har en mycket modern design, eftersom den inte bara har en bred utskjuten lampskärm som är halvrundad nedåt, utan också en andra, något mindre som är placerad under den större nyans öppning. Skärmens runda form ser väldigt elegant ut, vilket förstärks av att skärmen är inredd i vitt på insidan och de permanent installerade lysdioderna avger ett varmt ljus. Hänglampan är underbart lämplig som ett elegant tillskott till vardagsrummet eller matsalen.
 • LED-hänglampa Berlin, svart, rund

  LED-hänglampa Berlin, svart, rund
  Böjd LED-hängande ljus Berlin gjord av matt svart aluminium De mattsvarta aluminiumprofilerna på Berlins hängande ljus är utrustade med varma vita lysdioder och ett akrylskydd. De är böjda på ett sådant sätt att de resulterar i liggande cirklar som är sammanflätade. Lysdioderna avger ljus främst in i rummet och är mindre riktade nedåt. Med armaturens minimalistiska design kan moderna vardagsrum elegant inredas.
 • LED-golvlampa Girotondo

  LED-golvlampa Girotondo
  Modern designad Girotondo golvlampa med lysdioder Ljuskällan och stativ på Girotondo LED-golvlampa smälter praktiskt taget sömlöst och bildar en rörformad ram . Den svarta nedre delen av ramen är gjord av elektrostatiskt målat stål och bildar stativ. Den övre delen är gjord av akryl och rörets insida är täckt med lysdioder. golvlampa har också en sladdbrytare.
 • LED-hänglampa Denis, rund med fyra spottar

  LED-hänglampa Denis, rund med fyra spottar
  Svart aluminiumring med fyra fläckar: LED-hängande lampa Denis Denis är en LED-upphängningslampa som består av en svart aluminiumring med LED-lampor på insidan. Förutom lysdioderna som är inbyggda i ringen ger fyra punkter fästa vid ringen rätt ljus på ytan nedan, t.ex. B. ett matbord. Fläckarna kan justeras i ljusets riktning så att optimal belysning garanteras.
 • Vägglampa Ada, svart

  Vägglampa Ada, svart
  Vägglampa Ada med justerbar skärm Vägglampan Adas ljus kan riktas i önskad riktning tack vare det justerbara huvudet. Därför är Ada lämplig t.ex. B. särskilt bra för belysning bredvid sängen eller i läshörnet i vardagsrummet. Diffusorn, som ger bländningsfri belysning, är gjord av plast, resten av armaturkroppen är gjord av elektrostatiskt målat stål.
 • Hänglampa Palma av glas

  Hänglampa Palma av glas
  Bländningsfri belysning genom opalskugga: Palma-hänglampa Palma-hänglampan kännetecknas av sin sfäriska opalglasskärm som säkerställer att ljuset sprids försiktigt och bländningsfritt i rummet. Bollen är upphängd i en något vinklad, stavliknande upphängning. Ett svart aluminiumband pryder den glödlampa armaturen runt omkring som en dekorlist.
 • Vägglampa Palma av glas

  Vägglampa Palma av glas
  Vägglampa Palma med opalskärm för bländningsfri belysning Vägglampans runda, nästan sfäriska nyans är gjord av opalglas, vilket har fördelen att ljuset släpps ut i rummet utan bländning tack vare glasets ogenomskinliga färgton. En mysig atmosfär skapas. Ett dekorativt, svart aluminiumband pryder opalglaskroppen runt omkring. Vägglampan är en stämningsfull extrabelysning i vardagsrummet, sovrummet eller matsalen.
 • Vägglampa Lily med glasskärm

  Vägglampa Lily med glasskärm
  Opal glas vägglampa Lily Den kubformade opalglasskärmen är det speciella med Lily-vägglampan. Opalglaset förhindrar bländning och främjar jämn ljusfördelning i rummet. Upphängningen står i kontrast till skuggan både vad gäller material och färg: Den är gjord av elektrostatiskt målat stål i svart. Lily-vägglampan kan användas för ytterligare belysning i korridoren, vardagsrummet eller sovrummet.
 • Hänglampa Zac med burlook, 1 lampa

  Hänglampa Zac med burlook, 1 lampa
  Strukturerad glasskärm i en bur: upphängningslampa Zac Den hängande lampan Zac kombinerar runda och vinklade former samt glas och metall som material. Lampans innerskärm består av en glascylinder som är finstrukturerad och därför endast ger en skuggig bild av ljuskällan. Glasskärmen inramas sedan av en kuboid, svart stålram som antyder det moderna burutseendet. Hänglampan Zac kan användas individuellt eller i grupper, t.ex. B. i rad ovanför en disk eller ett långsträckt matbord.
 • Golvlampa Ada, svart

  Golvlampa Ada, svart
  Justerbar skärm: Ada golvlampa Den smala Ada golvlampa är nästan helt tillverkad av elektrostatiskt målat svart stål. Lampans lilla skärm riktar ljuset nedåt, medan opalplastdiffusorn säkerställer att det inte finns bländning. Dessutom kan lamphuvud justeras så att ljuset kan individuellt anpassas utan problem. Ada är en golvlampa som kan användas t.ex. B. lämplig för användning bredvid soffan eller lässtolen som en extra ljuskälla i vardagsrummet.
 • Bordslampa Palma av glas

  Bordslampa Palma av glas
  bordslampa Palma med opalglasskärm för en mysig ljuseffekt Den sfäriska opalglasskärmen på Palma bordslampa är fäst på en smal, svart stativ gjord av elektrostatiskt målad aluminium. Ett svart aluminiumband placeras också runt glasskärmen som en dekorlist. Opalglaset skapar en bländningsfri, lätt spridd och därför mycket mysig ljuseffekt. Palma är en trevlig källa till extra ljus, särskilt för vardagsrummet eller sovrummet.
 • Golvlampa Palma med glasskärm

  Golvlampa Palma med glasskärm
  Palma golvlampa i aluminium med opalglasskärm En sfärisk opal glasskärm är fäst vid den smala, svarta stativ av elektrostatiskt målad aluminium. Ett aluminiumband placeras också runt glasskärmen som en dekorlist. Opalglaset sprider ljuset försiktigt och bländar ut i omgivningen och skapar en mycket mysig ljusatmosfär. Palma är en dekorativ extra ljuskälla, särskilt för vardagsrummet eller sovrummet.
 • LED-hänglampa Berlin, svart, kulformad

  LED-hänglampa Berlin, svart, kulformad
  Matt svart, elegant LED-hängande ljus Berlin med böjda LED-profiler Mattsvarta aluminiumprofiler i Berlins hängande ljus är täckta med varma vita lysdioder och ett akrylskydd. Profilerna är böjda på ett sådant sätt att de resulterar i en sfärisk form i sin helhet. Ljuset avges i alla riktningar. Taklampans minimalistiska design säkerställer bästa möjliga stilsäkerhet i alla moderna vardagsrum.
 • Hänglampa Norton, 1 lampa, Ø 25 cm

  Hänglampa Norton, 1 lampa, Ø 25 cm
  Viokef hänglampa norton, 1 lampa, ø 25 cm Norton, Ø, för vardagsrum / matsal, stål, E27, 60 W
 • LED-utomhusvägglampa Tommy

  LED-utomhusvägglampa Tommy
  Viokef led-utomhusvägglampa tommy Tommy, aluminium, polykarbonat, 13 W, B: 22.3 cm, H: 10.5 cm
 • Hänglampa Cross, 4 lampor

  Hänglampa Cross, 4 lampor
  Viokef hänglampa cross, 4 lampor Cross,, för vardagsrum / matsal, stål, glas, G9, 40 W, L: 70 cm, B: 60 cm
 • Hänglampa Casper, rottingskärm, Ø 35 cm

  Hänglampa Casper, rottingskärm, Ø 35 cm
  Viokef hänglampa casper, rottingskärm, ø 35 cm Casper, Ø, för vardagsrum / matsal, rotting, plast, E27, 70 W
 • Hänglampa Ronda, 3 lampor

  Hänglampa Ronda, 3 lampor
  Viokef hänglampa ronda, 3 lampor Ronda,, för vardagsrum / matsal, glas, stål, E14, 40 W
 • Pendellampa Carmen, 1 lampa, guld

  Pendellampa Carmen, 1 lampa, guld
  Viokef pendellampa carmen, 1 lampa, guld Carmen,, för vardagsrum / matsal, stål, glas, G9, 25 W
 • Bordslampa Regina, fot med marmordekor

  Bordslampa Regina, fot med marmordekor
  Viokef bordslampa regina, fot med marmordekor Regina,, för vardagsrum / matsal, textil, stål, E14, 42 W, H: 43 cm
 • LED-utomhusvägglampa Delos

  LED-utomhusvägglampa Delos
  Viokef led-utomhusvägglampa delos Delos, aluminium, B: 17.9 cm, H: 15.4 cm
 • LED-hänglampa Annete, svart

  LED-hänglampa Annete, svart
  Viokef led-hänglampa annete, svart Annete,, för vardagsrum / matsal, stål, silikon, 30 W, L: 35 cm, H: 85 cm
 • LED-vägglampa Annete, svart

  LED-vägglampa Annete, svart
  Viokef led-vägglampa annete, svart Annete,, för vardagsrum / matsal, stål, silikon, 30 W, B: 35 cm, H: 88 cm
 • Hänglampa Tina med burskärm

  Hänglampa Tina med burskärm
  Viokef hänglampa tina med burskärm Tina, för vardagsrum / matsal, stål, E27, 70 W, H: 23 cm
 • Pendellampa Oscar med glasskärm, bärnsten

  Pendellampa Oscar med glasskärm, bärnsten
  Viokef pendellampa oscar med glasskärm, bärnsten Oscar, för vardagsrum / matsal, glas, stål, E27, 40 W
 • Golvlampa Arietta med sammetsskärm, svart

  Golvlampa Arietta med sammetsskärm, svart
  Viokef golvlampa arietta med sammetsskärm, svart Arietta, för vardagsrum / matsal, sammet, stål, GU10, 40 W, B: 28 cm, H: 166 cm
 • LED-hänglampa Annete, guld

  LED-hänglampa Annete, guld
  Viokef led-hänglampa annete, guld Annete,, för vardagsrum / matsal, stål, silikon, 30 W, L: 35 cm, H: 85 cm
 • Vägglampa Jolin med kulglas

  Vägglampa Jolin med kulglas
  Viokef vägglampa jolin med kulglas Jolin, för vardagsrum / matsal, aluminium, glas, stål, G9, 5 W, H: 35 cm
 • LED-utomhusvägglampa Amelia, mörkgrå

  LED-utomhusvägglampa Amelia, mörkgrå
  Viokef led-utomhusvägglampa amelia, mörkgrå Amelia,, polykarbonat, abs, 13 W, B: 23 cm, H: 9 cm
 • LED-utomhusvägglampa Vista, mörkgrå

  LED-utomhusvägglampa Vista, mörkgrå
  Viokef led-utomhusvägglampa vista, mörkgrå Vista,, aluminium, glas, 10 W, H: 19 cm
 • LED-utomhusvägglampa Loom av betong

  LED-utomhusvägglampa Loom av betong
  Viokef led-utomhusvägglampa loom av betong Loom, betong, aluminium, 12 W, H: 14.2 cm