Viokef lampor

 • LED-hänglampa Loop, guld, Ø 60 cm

  LED-hänglampa Loop, guld, Ø 60 cm
  Gyllene LED-hänglampa Loop LED-hängande armatur Loop imponerar med sin raka konstruktion och dess pålitliga funktionalitet. Den cirkulära lampskärmen är guld och tillverkad av aluminium. Den innehåller energieffektiva lysdioder som förser varje rum med varmt vitt ljus. Den pendellampa är en detaljerad, elegant belysningslösning för moderna rum. Den djupa, vita upphängningen gör den idealisk som vardagsrum och matbordslampa eller som rumsljus för högt i tak.
 • LED-hänglampa Loop, guld, Ø 80 cm

  LED-hänglampa Loop, guld, Ø 80 cm
  Gyllene LED-hänglampa Loop LED-hängande armatur Loop imponerar med sin raka konstruktion och dess pålitliga funktionalitet. Den cirkulära lampskärmen är guld och tillverkad av aluminium. Den innehåller energieffektiva lysdioder som förser varje rum med varmt vitt ljus. Den pendellampa är en detaljerad, elegant belysningslösning för moderna rum. Den djupa, vita upphängningen gör den idealisk som vardagsrum och matbordslampa eller som rumsljus för högt i tak.
 • Hänglampa Anteo av rotting, platt oval

  Hänglampa Anteo av rotting, platt oval
  Oval hänglampa Anteo av rottingträ Hänglampan Anteo är tillverkad av trä. Rottingmaterialet kommer från rottingpalmen med samma namn och är särskilt lätt, vilket är en fördel hos pendellampan. Tätt flätat går remsorna från toppen till botten och formar hela lampskärmen som framstår med en oval form. Dessutom är träet mycket stabilt och ger lampan ett naturligt utseende. Ljuset strålar genom det flätade mönstret vilket skapar vackra skuggor samtidigt som den strålar nedåt.
 • Hänglampa Anteo av rotting, cylindrisk

  Hänglampa Anteo av rotting, cylindrisk
  Cylindrisk upphängningslampa Anteo av trä Hänglampan Anteo, formad som en cylinder, har en lampskärm som öppnas bredt nedåt, vilket skapar direkt belysning. Skuggan är gjord av rottingträ och imponerar med sitt unika flätade mönster. Trots det täta nätet kan tillräckligt med ljus komma runt och omsluta rummet i en mysig atmosfär. Skuggmönstren som härrör från det genomskinliga nätet gör miljön livlig och spännande. Materialrotting är väldigt lätt och ger fortfarande stabilitet. Vad som ska betonas är naturligheten och hållbarheten som härrör från denna produkt.
 • Vägglampa Mydi av glas, IP23, vit satinerad

  Vägglampa Mydi av glas, IP23, vit satinerad
  Vägglampa Mydi i form av en snäcka Vägglampan Mydi är utformad i form av en snäcka och ger varje rum ett maritimt utseende. Den kan alltså inte bara fungera som en ljuskälla utan också som en dekorativ möbel. Tack vare skyddsklassen IP20 kan den också användas utmärkt som badrumslampa bredvid spegeln. Mydi-armaturen kan användas i privata vardagsrum samt inom den gastronomiska sektorn, t.ex. på hotell och restauranger. Väggarmaturen är en stilfull och individuellt utformbar belysning, oavsett om den används som solitär i valfri riktning eller i kombination med flera armaturer
 • Aluminiumvägglampa Terry

  Aluminiumvägglampa Terry
  Vägglampa Terry med retro-charm Med designen av satinerat glas och brunt aluminium blir vägglampan säkert ett accentuerande blickfång i många vardagsrum. Det enkla utseendet med rundade hörn och färgsättningen frammanar en viss retro-känsla. Eftersom denna lampa är mångsidigt användbar och exempelvis kommer väl till sin rätt i långa korridorer eller över sängen - även på hotell och restauranger är Terry ett utmärkt val.
 • Maritime Hänglampa Rope vintage lampor

  Maritime Hänglampa Rope vintage lampor
  Ovanlig hänglampa Rope för dig som gillar den maritima stilen Hänglampan Rope är bara ett tjockt rep som har knutits ihop i den nedre delen, och som säkerligen kommer att ge stor glädje för dig som gillar den maritima stilen. Lampan har ingen lampskärm, eftersom en lampsockel (E27) har monterats i slutet av repet, som pryds av en glödlampa i vintagestil. Därmed kan inredning i rustik eller maritim stil nu få den perfekta belysningen.
 • Golvlampa Dizzi av trä och metall

  Golvlampa Dizzi av trä och metall
  Naturlig golvlampa Dizzi med en filigran stativ Dizzi golvlampa kombinerar lätt, naturligt rottingträ med svart metall. Den lätta, naturliga rotting är vävd runt metallramen, som utgör lampans grundämne. stativ formar sig och avsmalnar något uppåt. Cirka hälften av golvlampa är täckt med rotting. Träet ger en mjuk ljus och gör att ljuset kan fördelas genom det fina nätet. Detta skapar en trevlig, atmosfärisk atmosfär där mysiga timmar kan tillbringas. Metallens filigranlinjer skapar en känsla av lätthet, vilket överensstämmer mycket med tränätet.
 • Hänglampa Lily med glasskärm, 1 lampa

  Hänglampa Lily med glasskärm, 1 lampa
  Kubformad glasskärm: Lily hängande ljus Den annars mycket enkla och puristiska pendellampan Lily har en kubformad skärm som är ett kännetecken. Den består av opalglas, vilket gör att ljuset avges bländfritt runt omkring och fördelas jämnt i rummet. Lily kan användas som en enskild armatur eller i en grupp, t.ex. i en rad ovanför en disk eller ett långsträckt matbord.
 • Talisa - pendellampa med dekorativ glasskärm

  Talisa - pendellampa med dekorativ glasskärm
  Pendellampa Talisa - formskön lampa med halvrund skärm av slipat glas Denna modell fångar den lekfulla formen av dekorativ infattning och en detaljerad polerad glasskärm. Den mjuka avrundningen av skärmen upprepas i upphängningssystemets fantasifulla ornamentiken. Lampskärmens oräkneliga sidor bryter och ökar ljuset så att pendellampan Talisa utvecklas till en imponerande ljuskälla. Denna formsköna hänglampa är ett smakfullt tillägg till de nostalgiska inomhuslösningarna och konstruktionerna för inredningskoncept av den älskade vintage-stilen. Det bästa sättet att kombinera pendellampan Talisa är med glaslampor eller metallampor i liknande dekorativ optik för att skapa enhetliga ljuskoncept. Oavsett om det är i ett vardagsrum som en attraktiv matrumslampa eller som hallbelysning, så blir hänglampan Talisa en intressant ljusaccent i nästan varje rum.
 • LED-utomhusvägglampa Bauta, mörkgrå

  LED-utomhusvägglampa Bauta, mörkgrå
 • Hänglampa Colin, svart, Ø 36 cm

  Hänglampa Colin, svart, Ø 36 cm
  Taklampa Colin i antik stil Det tydliga formspråket för Colin-taklampan säkerställer att den enkelt kan integreras i ett stort antal rum. Lampskärmens mjuka, svepande linjer smälter samman med avsiktligt slående kroppar som börjar ovanför mitt i skuggan och blir en del av upphängningen. De speciella, iögonfallande formerna återspeglar en gammal inredningsstil och kombinerar modernitetens komponenter med antiken. Paraplyets insida står i tydlig kontrast till det yttre skalet. Medan Colin hålls i sval, återhållsam svart på utsidan, tar den kopparfärgade insidan bort denna återhållsamhet. När den slås på lyser ljuset mot den trevliga koppartonen och reflekterar ett mysigt, mycket varmt ljus. Detta gör att pendellampan ser mycket mer inbjudande ut.
 • Hänglampa Tetra av halm

  Hänglampa Tetra av halm
  En upplyst stråhatt - hängande lampa Tetra Ovanligt och mycket dekorativt, hänglampan Tetra är iögonfallande i varje rum. Det ser ut som om du helt enkelt hade satt en stråhatt på en E27-lampa på en vit upphängning, vars kant är kraftigt sliten. Ljuset avges nedåt och skapar intressanta ljuseffekter genom halmen. Tetra är en armatur för alla naturälskare och harmoniserar fortfarande med moderna faciliteter. En lämplig lampa finns tillgänglig från tillbehören.
 • Glas-pendellampa Talisa med tre lampor

  Glas-pendellampa Talisa med tre lampor
  Pendellampa Talisa - ett ovanligt dekorationselement och en effektiv ljuskälla i ett- Modellens utformning leker skickligt med former och ljuseffekter. Hänglampan Talisa med tre glödlampor kombinerar tre olika formade skärmar av konstfullt slipat glas, där varje lampskärm liknar en värdefull kristallvas. Facetterna reflekterar, bryter och förökar ljuset oändligt många gånger. På så sätt sörjer lampanTalisa för effektfulla ljusspel och kan även lysa upp stora utrymmen. Pendellampan Talisa är framför allt utmärkt för originella vintage- och nostalgikoncept. Dessutom kan bords-, vägg- och golvlampor erbjuda en lika förspelad optik med en skärm av genomskinligt glas eller metall. Dessa hänglampor ger inte bara en idealisk hembelysning, utan passar lika bra i ett kök som i en stor hall.
 • Taklampa Orbit, 4 lampor

  Taklampa Orbit, 4 lampor
  Bred taklampa Orbit med fyra ljuskällor Orbit- taklampa med fyra lampor är utformad för att vara expansiv, vilket innebär att den täcker ett stort område i rummet. Den ena av de två graciösa armarna leder till höger och är något kortare, den andra sträcker sig åt vänster och ger möjlighet att manövrera flera ljuskällor. En sfärisk, sluten glasskärm fästs i båda ändarna, den tredje ljuskällan placeras i mitten av baldakinen och den fjärde ljuskällan är fäst vid den långa vänstra armen. Hälften av de fyra sfärerna har en svart ton, resten är opal matt och gör att ljuset kan fly utan bländning. Tack vare förskjutning av ljuskällorna är rummet optimalt upplyst och försett med ett dekorativt element.
 • LED-hänglampa Pixie, svart

  LED-hänglampa Pixie, svart
  LED-hängande lampa Pixie i oval, lång form Pixie LED-hängande ljus består av en aluminiumram. Detta är väldigt smalt och långt och går i en oval väg. LED-lamporna är inbäddade på den inre kanten, varigenom ljusstrålen kastas mot ramen och släpps ut i rummet på ett intressant sätt. Detta skapar indirekt belysning, vilket skapar en mycket atmosfärisk atmosfär tack vare det varma vita ljuset. Den iögonfallande takstaket hålls i samma färg som resten av lampan, vilket gör helhetsbilden mycket harmonisk. - Strålvinkel 120 °
 • Drop - en vägglampa av glas

  Drop - en vägglampa av glas
  Vägglampa med långsträckt glas Drop med oxiderade fästen Den 27,5 cm långa vägglampan Drop av glas har metallfästen med en oxiderad yta i de spetsiga ändarna. Tack vare det satiniserade glaset i skuggan uppnås bländningsfri och enhetlig belysning, vilket också är energibesparande tack vare att den kan utrustas med LED- eller energisparlampor.
 • Agatha - hänglampa med metallstativ

  Agatha - hänglampa med metallstativ
  Rustik hänglampa Agatha med en minimalistisk nyans Om du kan tala om en konventionell lampskärm för Agatha-hänglampan, måste du beskriva den som mycket minimalistisk, för den består bara av en metallram som ser ut som kantmodellen för en kuboid och omsluter ljuskällan som en bur. uttag är i en kontrasterande färg i en blank koppar. Agatha hängande lampa ser bäst ut när du utrustar uttag med en lampa med en vintage look.
 • Ljuskrona Reanna med skärm i vitt

  Ljuskrona Reanna med skärm i vitt
  Allt i vitt: klassisk Reanna- ljuskrona med en nyans De fem ljuspunkterna på Reanna-ljuskronan är försedda med vita, koniska nyanser som skyddar ljuset lite så att det inte bländar. stativ är också i vitt och dess form är väldigt klassisk. Reanna är den perfekta belysningslösningen ovanför ett matbord eller soffbord där god allmänbelysning krävs.
 • Hänglampa Felis av naturlina Ø 30 cm

  Hänglampa Felis av naturlina Ø 30 cm
  Hänglampa Felis i urban stil Mycket naturlig och med skimrande ljus - det är hänglampan Felis som förtrollar varje betraktare som föredrar naturliga material. Runt ett stativ som optiskt påminner om formen av en kinesisk papperslykta finns naturlinor lindade i beige, ibland mer åtdragna och ibland längre bort från varandra. Detta gör det möjligt för betraktaren att delvis se ljuskällan på insidan. Det resulterande mönstret ger dessutom en utmärkt ljusbild i skärmen som ger en varm och mysig omgivning. Felis är utmärkt för belysning i hemmet och passar perfekt in i de urbana och skandinaviska inredningsstilarna. Ljuskällan som behövs kan beställas från Tillbehör.
 • Eduardo hänglampa med 3 lampor

  Eduardo hänglampa med 3 lampor
  Eduardo hänglampa som en rundel med tre nyanser Eduardo-hänglampan består av tre mattglasade nyanser som fästs på en rund baldakin i olika höjder. Detta skapar en cirkulär form övergripande. Tricket med Eduardo är att de tre nyanserna är identiska i färg och form, men inte det dekorativa träelementet som ligger mellan skuggan och upphängningen. Var och en av de tre nyanserna har ett individuellt format träelement emblazoned i den övre änden, vilket ger pendellampan sin speciella sofistikering.
 • Vägglampa Vetra med stålskärm, svart

  Vägglampa Vetra med stålskärm, svart
  Vägglampa Vetra av stål med en definierad ljusemission Vägglampan Vetra övertygar med sin moderna stil, liksom den spännande kombinationen av färger och material. stativ, som är gjord av trä, fungerar som en lamparm, på vilken lampskärmen hänger i ett läderrem. Det mörkröda bältet skapar en harmonisk, naturlig kontrast. Ljuset sänds försiktigt nedåt i form av en kon. Vägglampan ställer mycket individuella belysningsaccent i vardagsrummet. Den fungerar som ett litet läslampa bredvid sängen samt för att belysa ett riktat föremål eller område i vardagsrummet.
 • LED-vägglampa Shadow, rund, Ø 61 cm

  LED-vägglampa Shadow, rund, Ø 61 cm
  LED-vägglampa Shadow med brytare och takupphängning Shadow LED-vägglampa kan också kallas hängande ljus om man tittar på hur den hängs. Den har sladdar för upphängning från taket men placeras på väggen. Där lyser den på väggen med sin aluminiumring utrustad med lysdioder och kan slås på och av med sladdbrytaren.
 • Hänglampa Senso, avlång smal, Ø 20 cm

  Hänglampa Senso, avlång smal, Ø 20 cm
  Beige upphängningslampa Senso med en nyans av trä och linne Senso-hänglampans skugga har en smal form och är gjord av linne. Tyget är fäst på ett tränät, trädetaljerna finns också i upphängningen. Detta skapar ett tilltalande utseende som passar bra till skandinaviska eller rustika möbler. Det ger också rummet ett naturligt utseende. Små bord eller diskar är exakt rätt miljö för denna hängande lampa. Eftersom lampan har ett E27- uttag kan den utrustas med vilken E27-lampa som helst, inklusive dimbar lampa.
 • Vägglampa Romeo med textilskärm, svart

  Vägglampa Romeo med textilskärm, svart
  Vägglampa Romeo - en blandning av material och former Vägglampan Romeo kännetecknas av sin kombination av olika former och tyger. Väggfästet som utgör Basis är långt och smalt. En praktisk brytare är installerad i nedre änden, med vilken ljuset lätt kan tändas och släckas. Därför är den också lämplig som en sovrumslampa vid sängen. En träpinne är fäst vid den övre änden, vilket ger en viss naturlighet med sig. Textilparaplyet hängs från det. Själva skuggan är gjord av tyg och formad till en rund form. Ljuset kan gå direkt nedåt, samtidigt som det framträder försiktigt och bländar fritt via den genomskinliga ytan av skuggan och ger behaglig omgivande belysning.
 • Utomhushänglampa Skiathos IP54 brun

  Utomhushänglampa Skiathos IP54 brun
  Rustik designad hänglampa Skiathos Skiathos har en rustik design med luftfickor i glaset genom vilket ljuset lyser igenom särskilt effektivt. Aluminiumramen är designad med en brun patina och ser särskilt naturlig ut. Den lilla, runda baldakinen i glasskärmen, som lampan är ansluten till kedjedämpningen på, är också mycket dekorativ. En lämplig lampa kan väljas via tillbehören.
 • Utomhusvägglampa Malta

  Utomhusvägglampa Malta
 • LED-utomhusvägglampa Santorini, vit, kvadratisk

  LED-utomhusvägglampa Santorini, vit, kvadratisk
  LED utomhusvägglampa Santorini - indirekt belysning runt huset Aluminiumkroppen på Santorini LED-utomhusvägglampa, som är fäst på husväggen, ger nödvändig säkerhetsbelysning i husets utomhusområde. Lysdioderna är fästa på baksidan av den fyrkantiga profilen så att ljuseffekten blir indirekt och inte orsakar någon obehaglig bländning.
 • Hänglampa Senso, rund, Ø 40 cm

  Hänglampa Senso, rund, Ø 40 cm
  Beigefärgad upphängningslampa Senso med en naturlig linneskärm Den fantastiska kombinationen av traditionella material, naturliga färger och modern design gör Senso-upphängningslampan till något mycket speciellt. Det passar bra med en återhållsam, jordnära inredningsstil och ger rummet en naturlig touch. Skuggan är gjord av linnetyg som är fäst vid ett tränät genom vilket ljuset lyser försiktigt och skapar en mysig atmosfär i rummet. Hänglampan är mycket lämplig som bordsbelysning i matsalen eller i sovrummet.
 • LED-utomhusvägglampa Santorini, vit, rund

  LED-utomhusvägglampa Santorini, vit, rund
  Indirekt utomhusbelysning med Santorini LED-vägglampa Den vitlackerade aluminiumkroppen på LED-utomhusvägglampan Santorini är utformad som en cirkelring som är monterad ett litet avstånd från husväggen. Bakom denna cirkulära ring finns lysdioderna som tack vare sin positionering ger indirekt ljus. Med LED-utomhusvägglampan Santorini är husets utsida inte bara säkert utan också visuellt upplyst.
 • Hänglampa Ester av glas, transparent

  Hänglampa Ester av glas, transparent
  Upphängningslampa Ester med mönstrad glaskupa Denna hängande lampa ser ljus och elegant ut tack vare sin glasskärm. Spåren, som bildar ett intressant mönster på skärmen, säkerställer en fascinerande ljusemission. Lampans exklusivitet betonas med medvetna detaljer. En stavformad kropp i attraktivt guld precis framför skuggan säkerställer att lampan fångar ögat direkt. Denna form harmoniserar med den lika gyllene, runda taktaket, från vilken en fin hållare i svart ton dyker upp. Skärmen har en glödlampa, oval form och omsluter helt det ljusbelysningsmedel som ska användas. Detta gör att ljusstrålen dyker upp på alla sidor och skapar en atmosfärisk atmosfär.
 • Hänglampa Morgan 1 lampa med glasskärm

  Hänglampa Morgan 1 lampa med glasskärm
  Upphängningslampa Morgan med dubbelskiktsskärm Upphängningslampan Morgan kan beskrivas som raffinerad, modern och intressant. Din dubbla lampskärm gjord av mattvitt och mattguldelement är fokus för lampan. Den vita glasskärmen, under vilken lampan som ska döljas, är täckt av en metallskärm med en matt, gyllene yta. Denna varma färgkombination avbryts optiskt av baldakinens ganska kalla svarta, varigenom den guldfärgade tillförseln harmoniskt förbinder de varma och kalla färgerna. Pendellampan Morgan belyser utmärkta moderna vardagsrum såväl som minimalistiska till industriella loft. En lämplig lampa finns tillgänglig från tillbehören.
 • Hänglampa Timor, textil, beige

  Hänglampa Timor, textil, beige
  Upphängningslampa Timor med textilskärm Hänglampan Timor imponerar med sin tygskugga. Den har cylindrisk form och är något smalare uppåt. Som en slutsats är kanterna tydligare avskärmade på toppen och botten och sys visuellt med synliga, tjocka trådar. Dessa sömmar gör det till en iögonfallande lampa som kan fördjupa rummet i en spännande atmosfär. Tyget är genomskinligt, vilket innebär att ljus fördelas runt och ger atmosfäriskt ljus. Ljusskärmens breda öppning ger riktat och direkt ljus nedåt, vilket optimerar belysning av bord eller bänkskivor. Den runda, svarta takupphängningen är diskret och påverkar inte lampans speciella utseende.
 • Hänglampa Bolita av trä, Ø 42 cm

  Hänglampa Bolita av trä, Ø 42 cm
  Naturlig upphängningslampa Bolita i tårform Hänglampan Bolita presenteras i form av en dropp, som avsmalnar väsentligt mot upphängningen. Det naturliga utseendet skapas av det lätta rottingträet från vilket det är vävt. Tack vare de förstärkta, tjockare flätade stag som ger lampan sin form har den tillräcklig stabilitet. Dessa löper vertikalt och förbinder de övre och nedre ändarna av korgen. Resten av mönstret löper vertikalt och ger ett spännande utseende, eftersom ljuset kan lysa runt genom det smala nätet. Detta skapar en magisk atmosfär som inbjuder dig att dröja kvar och säkerställer stämningsfulla stunder.
 • LED-pendellampa Nestor, svart

  LED-pendellampa Nestor, svart
  Imponerande tunn design - Nestor LED-pendellampa pendelarmatur En tunn cylinder med nedåtriktat ljusemission beror på en pendel på den runda taktaket. Mycket filigran och ändå utrustad med modern ljusteknik, Nestor LED-pendellampa lyser upp rummet. De inbyggda lysdioderna avger varmt vitt ljus i en 45 graders strålningsvinkel och är energieffektiva och hållbara. Nestor kommer till sin rätt både individuellt och i kombination med andra Nestor-lampor.
 • Hänglampa Dizzi av trä och metall

  Hänglampa Dizzi av trä och metall
  Upphängningslampa Dizzi - en kombination av metall och rottingväv Dizzi hängande lampa imponerar med sin långa, smala nyans, som är rund och böjd i det övre området. Basramen är gjord av metall och ger nödvändig stabilitet. Det ger också armaturen form. Den övre halvan av skuggan är täckt med ett elegant korgverk av rotting. Rotting är ett lätt, naturligt trä som kan användas på många sätt. Ljuskällan är dold bakom det flätade mönstret, men det fina nätet gör att en del av ljuset kan lysa igenom runt omkring. Tack vare detta material skapas ett bekvämt belysningskoncept som gör varje rum mysigt. Den nedre halvan består endast av metallstag och låter ljuset fly direkt från alla sidor.
 • Hänglampa Colin, svart, Ø 40 cm

  Hänglampa Colin, svart, Ø 40 cm
  Upphängningslampa Colin med kopparfinish inuti Den antika känslan som kommer från Colin-hänglampan skapas främst av de tilltalande detaljerna och blomstrar ovanför skuggan. Den böjda, breda nyansen med sina tydliga konturer smälter samman till en serie olika former, som sedan fästs i taktaket med upphängningen. Formerna liknar typiska kolonn- och möbelformer i den gamla inredningsstilen. Som en ytterligare höjdpunkt är lampskärmens insida täckt med kopparfinish som ger en varm ljusstrålning. Det odämpade ljuset, som kommer direkt nedåt, skapar en mysig stämning och en trevlig atmosfär. Tack vare den breda, öppna ytan på skuggan kan Colin-hänglampan belysa ett bord optimalt.
 • Hänglampa Argela med dubbel skärm i natur

  Hänglampa Argela med dubbel skärm i natur
  Dubbel nyans vävd med rep - upphängningslampa Argela Argela hänglampa är naturlig och har en unik design. Lampans två nyanser är riktade mot varandra och sammanvävda. Naturliga rep är vävda runt en plastkonstruktion, ibland tätare och ibland mer ledigt utrymme och avslöjar ljuskällan. Denna geniala ljusenhet hänger i en svart, rund baldakin och är utrustad med svarta beslag. Upphängningslampan Argela passar perfekt med rustika, skandinaviska och moderna faciliteter. En lämplig E27-lampa ingår inte i leveransen, men kan köpas från tillbehören.
 • Bordslampa Levik med guldbur

  Bordslampa Levik med guldbur
  En glaskula fångad i en gyllene bur - bordslampa Levik bordslampa Levik har en mycket dekorativ och modern design och är särskilt iögonfallande med sin öppna burskärm med glänsande guldfinish. Under finns en matt vit glaskula i vilken lämplig G9-lampa kan sättas in. Ljuset strålar mycket försiktigt och bländar ut i rummet genom det matta glaset och möjliggör fantastiska ljusskuggspel genom burens stag. Ett läderrem som ett handtag är fäst på toppen av burskärmen och gör att lampan kan placeras om. En strömbrytare för att tända och stänga av lampan är ansluten till matningskabeln. bordslampa Levik är en blickfång på alla byråer eller på sängbordet och kan perfekt kombineras med andra lampor i serien. En lämplig lampa finns tillgänglig från tillbehören.
 • Hänglampa Levik med guldbrun 3 lampor

  Hänglampa Levik med guldbrun 3 lampor
  3-flammig upphängningslampa Levik med burskärm och läderdetaljer Levik-upphängningslampan med tre lampor visar en harmonisk blandning av material och färger samt en unik kombination av matt och blank yta. Lampans blickfång är de öppet utformade burskärmarna, på vars ovansida ett läderband är fäst som ett handtag. Ljuskällan, som inte ingår i leveransomfånget, är gömd inuti den vita glasskärmen, som är sfärisk och omgiven av buret. Medan glaskulan är matt, har stagarna en blank guldfinish. Det runda taket och upphängningarna är svarta och ger en harmonisk kontrast till den varma guldtonen. Levik är en dekorativ hänglampa för det moderna vardagsrummet, som också kan integreras i många andra inredningsstilar.
 • Hänglampa Levik med guldbur Ø 38 cm

  Hänglampa Levik med guldbur Ø 38 cm
  Hänglampa Levik med en guldfärgad burskärm Upphängningslampan Levik är en unik och modern designad upphängningslampa, som är designad med matt och blank yta. Färgkombinationen är också rik på kontrast, men den ser harmonisk ut. En sfärisk glasskärm döljer G9-ljuskällan som ska användas och är innesluten i en öppen burskugga. Medan glaskulan har en matt konsistens och låter ljuset glida försiktigt och bländningsfritt in i rummet, har burskärmen en blank guldfinish. Unika ljuseffekter skapas av stagarna. Lampan kompletteras med den svarta, runda baldakinen och den svarta matningslinjen. Levik är en hängande lampa som är harmoniskt matchad i färg och material, som pryder varje vardagsrum och belyser den bekvämt.
 • LED-pendellampa Hemi lutbar skärm vit

  LED-pendellampa Hemi lutbar skärm vit
  Svängbar LED-pendellampa Hemi med en industriell touch Hemi är en modern LED-hängande lampa med vridbart lamphuvud som hålls som en halvklot av ett metallrem. Matningskabeln går genom fästet till det runda taket. LED-lamporna inbyggda i lampskärmen avger varmt vitt ljus nedåt, vilket också kan justeras individuellt tack vare nyckelns svängbara egenskaper. Hemi-lampan är mycket modern med sina tydliga, geometriska former och de synliga skruvarna ger den ett industriellt utseende. Hemi är perfekt för belysning ovanför matbordet i vardagsrummet eller i köket samt för att belysa entréområden.
 • LED-pendellampa Nestor guldfärg

  LED-pendellampa Nestor guldfärg
  Imponerande tunn design - Nestor LED-pendellampa pendelarmatur En tunn cylinder med nedåtriktat ljusemission beror på en pendel på den runda taktaket. Mycket filigran och ändå utrustad med modern ljusteknik, Nestor LED-pendellampa lyser upp rummet. De inbyggda lysdioderna avger varmt vitt ljus i en 45 graders strålningsvinkel och är energieffektiva och hållbara. Nestor kommer till sin rätt både individuellt och i kombination med andra Nestor-lampor.
 • LED-pendellampa Nestor vit

  LED-pendellampa Nestor vit
  Imponerande tunn design - Nestor LED-pendellampa pendelarmatur En tunn cylinder med nedåtriktat ljusemission beror på en pendel på den runda taktaket. Mycket filigran och ändå utrustad med modern ljusteknik, Nestor LED-pendellampa lyser upp rummet. De inbyggda lysdioderna avger varmt vitt ljus i en 45 graders strålningsvinkel och är energieffektiva och hållbara. Nestor kommer till sin rätt både individuellt och i kombination med andra Nestor-lampor.
 • Hänglampa Zaira i svart

  Hänglampa Zaira i svart
  Upphängningslampa Zaira vävd med naturliga rep Upphängningslampan Zaira består av två element. Den yttre skärmen är utformad i form av en diamant, medan inuti en cylindrisk skärm omger ljuskällan. Hela lampskärmen består av en plaststruktur som är vävd med svart naturligt rep så att lampan kan ses. Zaira är en modern lampa som passar många stilar. Ljuskällan ingår inte i leveransen, men kan köpas från tillbehören.
 • Hänglampa Levik med guldbur Ø 18 cm

  Hänglampa Levik med guldbur Ø 18 cm
  Med läderdetaljer och en öppen bur - upphängningslampa Levik Upphängningslampan Levik är ett modernt belysningsobjekt med många detaljer som kan kombineras underbart med många inredningsstilar och färger. Den kombinerar glas och metall samt varma och kalla färger och ser väldigt harmoniskt ut. Ljuset från en G9-lampa som ska användas lyser försiktigt och bländningsfritt genom den mattvita glaskulan, som ligger inne i den öppna metallburet. Burkonstruktionen har en blank guldfinish och har ett brunt läderrem på toppen som är fäst som ett handtag. Som en kontrast till den varma guldtonen är det runda taket och försörjningslinjen i svart. Levik är inte bara en ljuskälla utan har också en dekorativ effekt i rummet.
 • Hänglampa Argela med dubbelskärm i svart

  Hänglampa Argela med dubbelskärm i svart
  Dubbel nyans vävd med rep - upphängningslampa Argela Argela hänglampa är naturlig och har en unik design. Lampans två nyanser är riktade mot varandra och sammanvävda. Naturliga rep är vävda runt en plastkonstruktion, ibland tätare och ibland mer ledigt utrymme och avslöjar ljuskällan. Denna geniala ljusenhet hänger i en svart, rund baldakin och är utrustad med svarta beslag. Upphängningslampan Argela passar perfekt med rustika, skandinaviska och moderna faciliteter. En lämplig E27-lampa ingår inte i leveransen, men kan köpas från tillbehören.
 • LED-vägglampa Hemi svängbar skärm vit

  LED-vägglampa Hemi svängbar skärm vit
  Modern Hemi LED-vägglampa med en industriell touch Hemi är en kompakt, rund vägglampa med varmvitt LED-ljus, som kan justeras lamphuvud med det vridbara lamphuvudet. Det punktliknande lamphuvud är format som en halvklot och fäst vid ett fäste på det runda väggfästet. Hemi är särskilt effektiv i korridorer eller som extra belysning i vardagsrum och kan kombineras med andra lampor i serien. Det smälter perfekt in i en minimalistisk atmosfär.
 • LED-pendellampa Hemi lutbar skärm svart

  LED-pendellampa Hemi lutbar skärm svart
  Svängbar LED-pendellampa Hemi med en industriell touch Hemi är en modern LED-hängande lampa med vridbart lamphuvud som hålls som en halvklot av ett metallrem. Matningskabeln går genom fästet till det runda taket. LED-lamporna inbyggda i lampskärmen avger varmt vitt ljus nedåt, vilket också kan justeras individuellt tack vare nyckelns svängbara egenskaper. Hemi-lampan är mycket modern med sina tydliga, geometriska former och de synliga skruvarna ger den ett industriellt utseende. Hemi är perfekt för belysning ovanför matbordet i vardagsrummet eller i köket samt för att belysa entréområden.
 • Rökfärgad glashänglampa Fiona, 1 lampa

  Rökfärgad glashänglampa Fiona, 1 lampa
  Elegant fjärilampa Fiona med en låga i rökfärgat strukturerat glas Tack vare sin ursprungliga, halvcirkelformade lampskärm av rökt glas blir denna enflammiga pendellampa en anmärkningsvärd höjdpunkt i varje rum. En intressant egenskap är den tredimensionella ytstrukturen, som väcker associering med en textilväv eller fin rottingväv. Det rökfärgade, halvgenomskinliga glaset ger upphängningslampan Fiona en ädel touch, varigenom ramen med matt kopparfinish kontrasterar effektivt med lampskärmens utseende och takelementet säkerställer ett harmoniskt övergripande utseende. Fiona-hänglampan är idealisk för kök, korridorer eller sovrum och är också en bra lösning som en andra lampa i ett vardagsrum. Dess enkla design och höga funktionalitet gör denna lampa till ett organiskt element för både tidlösa och moderna rumskoncept. I synnerhet skandinaviska levnadsmiljöer drar nytta av denna lampa, där Fiona också passar in i det moderna huset med sin kärlek till diskret lyx.
 • Hänglampa Agatha med 3 lampor i vintagelook

  Hänglampa Agatha med 3 lampor i vintagelook
  Tre nyanser av metallram - Agatha hängande lampa skapar en minimalistisk vintage look Agatha-hänglampan är utformad för att använda lampor som inte bara genererar så mycket ljus som möjligt på ett effektivt sätt utan också är visuellt imponerande när de är avstängda. På grund av metallramarna som fungerar som lampskärmar på Agatha-hänglampan har du en tydlig bild av lamputtagen med belysningsmedlen. Så det är värt att komma hit till exempel. B. Använd vintage lampor i kolfiberoptik. Detta understryker den lite rustika tonen i denna hängande lampa.
 • Hänglampa Tior, textil, svart

  Hänglampa Tior, textil, svart
  Upphängningslampa Timor med textilskärm Hänglampan Timor imponerar med sin tygskugga. Den har cylindrisk form och är något smalare uppåt. Som en slutsats är kanterna tydligare avskärmade på toppen och botten och sys visuellt med synliga, tjocka trådar. Dessa sömmar gör det till en iögonfallande lampa som kan fördjupa rummet i en spännande atmosfär. Tyget är genomskinligt, vilket innebär att ljus fördelas runt och ger atmosfäriskt ljus. Ljusskärmens breda öppning ger riktat och direkt ljus nedåt, vilket optimerar belysning av bord eller bänkskivor. Den runda, svarta takupphängningen är diskret och påverkar inte lampans speciella utseende.
 • Bordslampa AllMontenegro med textilskärm, grå

  Bordslampa AllMontenegro med textilskärm, grå
  Grå bordslampa Allegro med en betongbas Allegro bordslampa motsatser som kompletterar varandra underbart. Betongens svala, solida karaktär möter tygets värme och lätthet. Medan den runda betongbotten förkroppsligar stabiliteten, förtrollar tygskärmen med mjuka färger och skapar en atmosfärisk atmosfär. Färgerna är perfekt samordnade. Den typiska, naturliga grå nyansen av betong finns i skuggan, där den förvandlas till en trevlig, inbjudande färg tillsammans med ljus . Textilskärmen säkerställer en bred, dämpad ljusfördelning och kan användas som medföljande, indirekt belysning. Den cylindriska skärmen med E27-bas hålls av en graciös metallram.
 • Hänglampa Bell av trä

  Hänglampa Bell av trä
  Naturlig upphängningslampa Bell med en lampskärm av trä Bell-hänglampan ger atmosfäriskt ljus och en mysig atmosfär. Användningen av naturliga material och den naturliga färgen markerar tydligt hänglampan och ger ett inbjudande intryck. På samma sätt som en träkorg är lampskärmen vävd av robust rottingträ, vilket är känt för sin lätthet. Det flätade mönstret har många maskor, vilket gör att du kan se belysningen inuti. Detta innebär att ljuset kan fly från alla sidor och säkerställer ett tilltalande spel av ljus och skugga i rummet. Genom öppningen nedåt kan ljuset distribueras obehindrat och exempelvis kan bord optimeras. På grund av ljuskällans synlighet rekommenderas en E27-lampa med glödtrådsutseende (se tillbehör).
 • Bordslampa Zaira i svart

  Bordslampa Zaira i svart
  Extraordinär bordslampa Zaira i diamantform En svart diamant som extra belysning på byrån i vardagsrummet, vilket ger utsikt över ljuskällan. Så presenterar bordslampa Zaira sig, vars yttre nyans är formad som en diamant. En cylinderskärm är gömd inuti, i vilken lampan sätts in. Hela lampans konstruktion är sammanvävd med svartfärgat naturligt rep, så att skuggan ser väldigt luftig ut och gör det möjligt för betraktaren att känna igen ljuskällan. Zaira passar in i både moderna och skandinaviska möblerade vardagsrum. En lämplig lampa finns tillgänglig från tillbehören.
 • LED-hänglampa Pixie, vit

  LED-hänglampa Pixie, vit
  LED-hängande lampa Pixie i oval, lång form Pixie LED-hängande ljus består av en aluminiumram. Detta är väldigt smalt och långt och går i en oval väg. LED-lamporna är inbäddade på den inre kanten, varigenom ljusstrålen kastas mot ramen och släpps ut i rummet på ett intressant sätt. Detta skapar indirekt belysning, vilket skapar en mycket atmosfärisk atmosfär tack vare det varma vita ljuset. Den iögonfallande takstaket hålls i samma färg som resten av lampan, vilket gör helhetsbilden mycket harmonisk. - Strålvinkel 120 °
 • Hänglampa Cairo av glas, transparent

  Hänglampa Cairo av glas, transparent
  Glass hängande lampa Kairo - färger i harmoni Upphängningslampan Kairo består av en rund glasskärm vars yta är mönstrad och lätt ribbad. Skärmen är fäst på undersidan av en ruta där ett E27- uttag är integrerat i mitten. Skivan är belagd med en gyllene reflekterande yta, vilket innebär att ljuset reflekteras nedåt och har en betydligt varmare ton. Detta samspel av färger gör att pendellampa exklusiv och elegant ut och smälter in underbart med moderna levnadsstilar. Glaset i den sfäriska nyansen är ljust färgat och säkerställer en behaglig ljusemission runt omkring. Skivans kant, upphängningen och kapellet är försett med svarta beslag och skapar en harmonisk kontrast.
 • Hänglampa Zola med burskärm i vitt

  Hänglampa Zola med burskärm i vitt
  Hänglampa Zola med burskärm för unika ljuseffekter Hänglampan Zola är ett blickfång i varje rum. Dess skärm består av en bur med öppen design. Skärmen som är tillverkad av metall är sammansatt av två runda element och kröns på undersidan med en vacker spets. Det är fritt fram att titta på den ljuskälla som används. När ljuskällan tänds skapar burskärmen ett fantastiskt mönster på de närliggande väggarna och garanterar en unik ljusatmosfär. En passande ljuskälla kan erhållas direkt från Tillbehör.
 • Hänglampa Zola med burskärm i svart

  Hänglampa Zola med burskärm i svart
  Hänglampa Zola med burskärm för unika ljuseffekter Hänglampan Zola är ett blickfång i varje rum. Dess skärm består av en bur med öppen design. Skärmen som är tillverkad av metall är sammansatt av två runda element och kröns på undersidan med en vacker spets. Det är fritt fram att titta på den ljuskälla som används. När ljuskällan tänds skapar burskärmen ett fantastiskt mönster på de närliggande väggarna och garanterar en unik ljusatmosfär. En passande ljuskälla kan erhållas från Tillbehör.
 • Kopparfärgad glaspendellampa Fiona, 1 lampa

  Kopparfärgad glaspendellampa Fiona, 1 lampa
  Pendellampa Fiona med 1 lampa i elegant koppar look Hänglampan Fiona imponerar framför allt med sin dekorativa glaspanel i tredimensionell optik. Ytan på den kopparfärgade halvklotet påminner om en mjuk textilvävnad och är därför både mysig och elegant. Infattningen med satinerad kopparfinish harmoniseras perfekt med lampskärmens varma färgton och skapar en angenäm spänning mot det svarta i takelementet och upphängningskabeln. Fiona, som är en pendellampa med 1 lampa, kan utan problem konstruera olika rumskoncept. Denna smakfulla modell passar därför in i den skandinaviska stilen, både i Country- och rumskoncept. Klassiska inredningslösningar vinner på samma sätt som moderna bostäder med hjälp av den formsköna hänglampan Fiona. Lampan med 1 lampa används bäst i relativt små utrymmen, antingen i en mysig bostad, en korridor eller i ett sovrum.
 • Vit glashänglampa Fiona, 1 lampa

  Vit glashänglampa Fiona, 1 lampa
  Fiona-upphängningslampa i vitt - dekorativt och harmoniskt Denna lampa imponerar först och främst med sin perfekt formade glasskärm i textilstruktur. Kantningen med kopparfinish bildar en original kontrapunkt mot den vita lampskärmen. Den svarta upphängningskabeln och ett svart takelement bidrar till en hög kontrast och samtidigt harmoniskt utseende. Formen på hänglampan Fiona hålls väldigt enkel, eftersom lampans formgivare främst handlar om glasytans distinkta tredimensionella struktur. Fiona-hänglampan med en låga är en lämplig ljuskälla för ett mindre rum som kök eller hall. Som ett andra ljus i ett rymligt vardagsrum är denna modell också en lämplig lösning. Fiona-lampan kan enkelt integreras i flera inredningskoncept, inklusive klassiska, tidlösa, moderna eller skandinaviskt inspirerade vardagsrum.
 • Pendellampa Carmen, 1 lampa, kaffe

  Pendellampa Carmen, 1 lampa, kaffe
 • LED-utomhusvägglampa Casteo, roterbar 350°

  LED-utomhusvägglampa Casteo, roterbar 350°
  LED utomhusvägglampa Casteo - effektiv belysning av utomhusområdet LED-vägglampan utomhus Casteo imponerar med sin innovativa design. Den är perfekt för belysning av husets ingångar och husfasader. Den mörkgrå vägglampan utomhus är en kompakt belysningslösning med en fyrkantig skärm som kan svängas upp till 350 ° så att ljuset kan justeras individuellt och både direkt och indirekt ljus är möjligt. De permanent integrerade lysdioderna är varma vita och ger därför en behaglig ljus. kapslingsklass IP65 ger tillräckligt skydd mot smuts och vatten. Lampans övergripande design ser ganska modern ut.
 • Hänglampa Hank med rutnätsskärm, svart

  Hänglampa Hank med rutnätsskärm, svart
  Hank hängande lampa formad som en bur med en öppen skärm Den tunna stålramen på hänglampan Hank ser ut som en bur och som en extra, naturligt dekorativ detalj görs ett träelement ovanför uttag i övergången till upphängningen och ger en tilltalande kontrast. Under monteringen kan upphängningen väljas mellan 38,2 cm och 145,7 cm. Ljuskällan är inte visuellt närvarande, eftersom lampan har ett GU10- uttag och ger punkt-för-punkt och riktat direktljus. Ändå uppstår tack vare burutseendet en dekorativ ljus. pendellampa är en absolut blickfång i det moderna vardagsrummet.
 • Golvlampa Ada, svart

  Golvlampa Ada, svart
  Justerbar skärm: Ada golvlampa Den smala Ada golvlampa är nästan helt tillverkad av elektrostatiskt målat svart stål. Lampans lilla skärm riktar ljuset nedåt, medan opalplastdiffusorn säkerställer att det inte finns bländning. Dessutom kan lamphuvud justeras så att ljuset kan individuellt anpassas utan problem. Ada är en golvlampa som kan användas t.ex. B. lämplig för användning bredvid soffan eller lässtolen som en extra ljuskälla i vardagsrummet.
 • Bordslampa Palma av glas

  Bordslampa Palma av glas
  bordslampa Palma med opalglasskärm för en mysig ljuseffekt Den sfäriska opalglasskärmen på Palma bordslampa är fäst på en smal, svart stativ gjord av elektrostatiskt målad aluminium. Ett svart aluminiumband placeras också runt glasskärmen som en dekorlist. Opalglaset skapar en bländningsfri, lätt spridd och därför mycket mysig ljuseffekt. Palma är en trevlig källa till extra ljus, särskilt för vardagsrummet eller sovrummet.
 • Golvlampa Palma med glasskärm

  Golvlampa Palma med glasskärm
  Palma golvlampa i aluminium med opalglasskärm En sfärisk opal glasskärm är fäst vid den smala, svarta stativ av elektrostatiskt målad aluminium. Ett aluminiumband placeras också runt glasskärmen som en dekorlist. Opalglaset sprider ljuset försiktigt och bländar ut i omgivningen och skapar en mycket mysig ljusatmosfär. Palma är en dekorativ extra ljuskälla, särskilt för vardagsrummet eller sovrummet.
 • Golvlampa Arietta med sammetsskärm, svart

  Golvlampa Arietta med sammetsskärm, svart
 • Pendellampa Vega med burskärm

  Pendellampa Vega med burskärm
 • LED-utomhusvägglampa Elvira, mörkgrå

  LED-utomhusvägglampa Elvira, mörkgrå
 • Bordslampa Electra med burskärm

  Bordslampa Electra med burskärm
 • Bordslampa Fiore med glasskärm

  Bordslampa Fiore med glasskärm
 • Utomhusvägglampa Pilos

  Utomhusvägglampa Pilos
 • Vägglampa Tina med burskärm

  Vägglampa Tina med burskärm
 • LED-vägglampa Annete, guld

  LED-vägglampa Annete, guld
 • Bordslampa Tina med burskärm

  Bordslampa Tina med burskärm
 • LED-hänglampa Lorra, guld

  LED-hänglampa Lorra, guld
 • Pendellampa Jolin med kulglas, 1 lampa

  Pendellampa Jolin med kulglas, 1 lampa
 • Hänglampa Fenix av betong, avlång

  Hänglampa Fenix av betong, avlång
  Taklampa Phenix med grå betongskärm Skärmen på Phenix upphängningslampa är faktiskt gjord av betong. Eftersom detta material är ogenomskinligt kommer ljus bara ut selektivt och specifikt nedåt, vilket är perfekt för att belysa en räknare. Skärmens insida hålls lite ljusare vilket ger ljuset en varmare och behagligare effekt. Taklampan imponerar med sitt naturliga utseende och betongutseende. Den kan enkelt integreras i industriella levnadsstilar.
 • Vägglampa Timor, textil, svart

  Vägglampa Timor, textil, svart
  Vägglampa Timor med textilskärm Timor-vägglampan är tillverkad med många detaljer som lyfter fram den och presenterar den som ett blickfång i varje hall eller vardagsrum. Det svarta väggfästet med sin speciella, eleganta arm fungerar som en hållare för lampskärmen, som är knuten med kabeln på armen och därmed hängs upp från den. Själva skuggan är gjord av tyg och är genomskinlig. Det bländfria ljuset är behagligt och badar omgivningen i en mjuk nyans. Längst upp och nedåt finns tydligt synliga trådar som fungerar som en söm och betonar den rustika stilen på vägglampan. Med direkt ljusstrålning nedåt kan armaturen användas på olika sätt.
 • Hänglampa Norton, 3 lampor

  Hänglampa Norton, 3 lampor
 • Hänglampa Norton, 1 lampa, Ø 35 cm

  Hänglampa Norton, 1 lampa, Ø 35 cm
 • Golvlampa Vega med burskärm

  Golvlampa Vega med burskärm
 • LED-vägglampa Felix, justerbar, sandsvart

  LED-vägglampa Felix, justerbar, sandsvart
 • Gånglampa Aspen

  Gånglampa Aspen
 • LED-utomhusvägglampa Vista, mörkgrå

  LED-utomhusvägglampa Vista, mörkgrå
 • LED-utomhusvägglampa Loom av betong

  LED-utomhusvägglampa Loom av betong
 • Hänglampa Ronda, 3 lampor

  Hänglampa Ronda, 3 lampor
 • Pendellampa Carmen, 1 lampa, guld

  Pendellampa Carmen, 1 lampa, guld
 • Bordslampa Jolin med kulglas

  Bordslampa Jolin med kulglas
 • Utomhusvägglampa Kimolos

  Utomhusvägglampa Kimolos
 • Utomhusvägglampa Matty, svart

  Utomhusvägglampa Matty, svart
 • Pendellampa Arietta med sammetsskärm, svart

  Pendellampa Arietta med sammetsskärm, svart
 • Utomhusvägglampa Aspen, modern lyktform

  Utomhusvägglampa Aspen, modern lyktform
 • Hänglampa Ronda, rund, Ø 40 cm

  Hänglampa Ronda, rund, Ø 40 cm
 • Pendellampa Oscar med glasskärm, rökgrå

  Pendellampa Oscar med glasskärm, rökgrå
 • Pendellampa Jolin med kulglas, 4 lampor

  Pendellampa Jolin med kulglas, 4 lampor
 • LED-utomhusvägglampa Titus

  LED-utomhusvägglampa Titus
 • Hänglampa Fiore, 6 lampor

  Hänglampa Fiore, 6 lampor
 • LED-utomhusvägglampa Erodius

  LED-utomhusvägglampa Erodius
 • Pendellampa Carmen, 3 lampor, kaffe

  Pendellampa Carmen, 3 lampor, kaffe
 • Pendellampa Arietta med sammetsskärm, guld

  Pendellampa Arietta med sammetsskärm, guld
 • Hänglampa Mira, vintagestil, 2 lampor, guld

  Hänglampa Mira, vintagestil, 2 lampor, guld
 • Hänglampa Electra med burskärmar, 3 lampor

  Hänglampa Electra med burskärmar, 3 lampor
 • Hänglampa Mira, vintagestil, 2 lampor, rökgrå

  Hänglampa Mira, vintagestil, 2 lampor, rökgrå
 • Hänglampa Casper, rottingskärm, Ø 25 cm

  Hänglampa Casper, rottingskärm, Ø 25 cm
 • Bordslampa King med laddningsfunktion smartphones

  Bordslampa King med laddningsfunktion smartphones
 • LED-hänglampa Annete, guld

  LED-hänglampa Annete, guld
 • Vägglampa Jolin med kulglas

  Vägglampa Jolin med kulglas
 • LED-utomhusvägglampa Amelia, mörkgrå

  LED-utomhusvägglampa Amelia, mörkgrå
 • Bordslampa Regina, fot med marmordekor

  Bordslampa Regina, fot med marmordekor
 • LED-utomhusvägglampa Delos

  LED-utomhusvägglampa Delos
 • LED-hänglampa Annete, svart

  LED-hänglampa Annete, svart
 • LED-vägglampa Annete, svart

  LED-vägglampa Annete, svart
 • Hänglampa Tina med burskärm

  Hänglampa Tina med burskärm
 • Hänglampa Norton, 1 lampa, Ø 25 cm

  Hänglampa Norton, 1 lampa, Ø 25 cm
 • LED-utomhusvägglampa Tommy

  LED-utomhusvägglampa Tommy
 • Hänglampa Cross, 4 lampor

  Hänglampa Cross, 4 lampor
 • Hänglampa Casper, rottingskärm, Ø 35 cm

  Hänglampa Casper, rottingskärm, Ø 35 cm
 • Pendellampa Oscar med glasskärm, bärnsten

  Pendellampa Oscar med glasskärm, bärnsten
 • LED-golvlampa Girotondo

  LED-golvlampa Girotondo
  Modern designad Girotondo golvlampa med lysdioder Ljuskällan och stativ på Girotondo LED-golvlampa smälter praktiskt taget sömlöst och bildar en rörformad ram . Den svarta nedre delen av ramen är gjord av elektrostatiskt målat stål och bildar stativ. Den övre delen är gjord av akryl och rörets insida är täckt med lysdioder. golvlampa har också en sladdbrytare.
 • LED-hänglampa Denis, rund med fyra spottar

  LED-hänglampa Denis, rund med fyra spottar
  Svart aluminiumring med fyra fläckar: LED-hängande lampa Denis Denis är en LED-upphängningslampa som består av en svart aluminiumring med LED-lampor på insidan. Förutom lysdioderna som är inbyggda i ringen ger fyra punkter fästa vid ringen rätt ljus på ytan nedan, t.ex. B. ett matbord. Fläckarna kan justeras i ljusets riktning så att optimal belysning garanteras.
 • LED-hänglampa Berlin, svart, kulformad

  LED-hänglampa Berlin, svart, kulformad
  Matt svart, elegant LED-hängande ljus Berlin med böjda LED-profiler Mattsvarta aluminiumprofiler i Berlins hängande ljus är täckta med varma vita lysdioder och ett akrylskydd. Profilerna är böjda på ett sådant sätt att de resulterar i en sfärisk form i sin helhet. Ljuset avges i alla riktningar. Taklampans minimalistiska design säkerställer bästa möjliga stilsäkerhet i alla moderna vardagsrum.
 • Vägglampa Lily med glasskärm

  Vägglampa Lily med glasskärm
  Opal glas vägglampa Lily Den kubformade opalglasskärmen är det speciella med Lily-vägglampan. Opalglaset förhindrar bländning och främjar jämn ljusfördelning i rummet. Upphängningen står i kontrast till skuggan både vad gäller material och färg: Den är gjord av elektrostatiskt målat stål i svart. Lily-vägglampan kan användas för ytterligare belysning i korridoren, vardagsrummet eller sovrummet.
 • Bordslampa Ada, svart

  Bordslampa Ada, svart
  bordslampa Ada med justerbar skärm Ada- bordslampa har en justerbar skärm så att ljuset från belysningsmedlet (G9, ingår ej) placerat bakom en opal plastdiffusor kan justeras individuellt. Därför är bordslampa en bra följeslagare för. B. på sekreteraren eller på nattduksbordet. Den svarta metallskärmen, som förhindrar att ljuset flyr uppåt, hjälper också till att ljuset riktas nedåt.
 • Hänglampa Zac med burlook, 1 lampa

  Hänglampa Zac med burlook, 1 lampa
  Strukturerad glasskärm i en bur: upphängningslampa Zac Den hängande lampan Zac kombinerar runda och vinklade former samt glas och metall som material. Lampans innerskärm består av en glascylinder som är finstrukturerad och därför endast ger en skuggig bild av ljuskällan. Glasskärmen inramas sedan av en kuboid, svart stålram som antyder det moderna burutseendet. Hänglampan Zac kan användas individuellt eller i grupper, t.ex. B. i rad ovanför en disk eller ett långsträckt matbord.
 • LED-hänglampa Natalia med burdesign 1 lampa

  LED-hänglampa Natalia med burdesign 1 lampa
  Sfärisk burskärm: Natalia LED-hängande ljus Skärmen på Natalia LED-hängande ljus är designad i den nuvarande burdesignen. Inuti kulan av elektrostatiskt målat stål är ljuskällan placerad i en tunn glascylinder som är opal. Det betyder att ljuset kan sändas runt, men det finns ingen bländning.
 • Vägglampa Ada, svart

  Vägglampa Ada, svart
  Vägglampa Ada med justerbar skärm Vägglampan Adas ljus kan riktas i önskad riktning tack vare det justerbara huvudet. Därför är Ada lämplig t.ex. B. särskilt bra för belysning bredvid sängen eller i läshörnet i vardagsrummet. Diffusorn, som ger bländningsfri belysning, är gjord av plast, resten av armaturkroppen är gjord av elektrostatiskt målat stål.
 • Hänglampa Palma av glas

  Hänglampa Palma av glas
  Bländningsfri belysning genom opalskugga: Palma-hänglampa Palma-hänglampan kännetecknas av sin sfäriska opalglasskärm som säkerställer att ljuset sprids försiktigt och bländningsfritt i rummet. Bollen är upphängd i en något vinklad, stavliknande upphängning. Ett svart aluminiumband pryder den glödlampa armaturen runt omkring som en dekorlist.
 • Vägglampa Palma av glas

  Vägglampa Palma av glas
  Vägglampa Palma med opalskärm för bländningsfri belysning Vägglampans runda, nästan sfäriska nyans är gjord av opalglas, vilket har fördelen att ljuset släpps ut i rummet utan bländning tack vare glasets ogenomskinliga färgton. En mysig atmosfär skapas. Ett dekorativt, svart aluminiumband pryder opalglaskroppen runt omkring. Vägglampan är en stämningsfull extrabelysning i vardagsrummet, sovrummet eller matsalen.
 • LED-hänglampa Berlin, svart, rund

  LED-hänglampa Berlin, svart, rund
  Böjd LED-hängande ljus Berlin gjord av matt svart aluminium De mattsvarta aluminiumprofilerna på Berlins hängande ljus är utrustade med varma vita lysdioder och ett akrylskydd. De är böjda på ett sådant sätt att de resulterar i liggande cirklar som är sammanflätade. Lysdioderna avger ljus främst in i rummet och är mindre riktade nedåt. Med armaturens minimalistiska design kan moderna vardagsrum elegant inredas.
 • LED-hänglampa Monica, grå/vit

  LED-hänglampa Monica, grå/vit
  Modern lackerad LED-hänglampa Monica Monica är en pendellampa i gråmålat stål. Den har en mycket modern design, eftersom den inte bara har en bred utskjuten lampskärm som är halvrundad nedåt, utan också en andra, något mindre som är placerad under den större nyans öppning. Skärmens runda form ser väldigt elegant ut, vilket förstärks av att skärmen är inredd i vitt på insidan och de permanent installerade lysdioderna avger ett varmt ljus. Hänglampan är underbart lämplig som ett elegant tillskott till vardagsrummet eller matsalen.
 • LED-vägglampa Glamour av glas

  LED-vägglampa Glamour av glas
  Rund LED-vägglampglamour för ett varmt ljus Oavsett om det är vardagsrum, sovrum eller hall - Glamour LED-vägglampan är perfekt för alla rum. Den tilltalande designen ger elegans till dina fyra väggar och förbättrar varje rum visuellt. Den runda, gyllene reflektorytan omges av en glasplatta och fångar omedelbart ögat. Det skapar indirekt ljus i väggens riktning. Vägglampan är utrustad med varma vita lysdioder och glasskärmen skapar fantastisk atmosfärisk belysning. Ljuset fördelas också på alla sidor och skapar en mysig ljusatmosfär i rummet.
 • LED-hänglampa Charlie, Ø 62 cm, svart

  LED-hänglampa Charlie, Ø 62 cm, svart
  Modern LED-hängande lampa Charlie i två optiska ringar Charlie är en modern hängande lampa vars design omedelbart fångar ögat. Den hängande, nästan flytande ljuskroppen är gjord av svartvitt plast och ser väldigt fascinerande ut. LED-lamporna strimmar varmt vitt ljus och ger en behaglig, enhetlig ljus. De körs på cirkulära spår på ramens insida och utsida, som är oändligt förbundna och drar cirkulära spår. pendellampa skapar inte bara god belysning i vardagsrummet, den passar också perfekt ovanför ett matbord i köket.
 • LED-vägglampa Frida, glas vit/guldfärgad rörformad

  LED-vägglampa Frida, glas vit/guldfärgad rörformad
  Rörformig, 38 cm bred LED-vägglampa Frida LED-vägglampan Frida är gjord av stål och glas och med sin gyllene färg kan den integreras harmoniskt i alla interiörer. Det lyser mjukt och jämnt med en varmvit ljusfärg och skapar en tilltalande atmosfär. Vägglampan är märkt med kapslingsklass IP44, så att inget står i vägen för användningen i badrummet, eftersom tillräckligt skydd mot damm och fukt krävs. ljusstyrka är särskilt bra så att konsumenterna kan dra nytta av god energieffektivitet.
 • LED-hänglampa Frida, Ø 7,35 cm, vertikal

  LED-hänglampa Frida, Ø 7,35 cm, vertikal
  Smal, gyllene LED-hängande lampa Frida LED-upphängningslampan Frida i stål och glas, med den smala och vertikalt monterade lampskärmen, passar perfekt med moderna faciliteter. Med sina gyllene detaljer och varmvitt ljusfärg är lampan gjord för mysig belysning i matsalen. Dess smala och minimalistiska design säkerställer att den enkelt kan integreras i många interiördesignstilar. LED-hänglampan med en flamma kombinerar effektiv, energibesparande teknik med bra ljusstyrka som strålar ut runt omkring.
 • LED-hänglampa Sparkle, Ø 80 cm, 10 lampor

  LED-hänglampa Sparkle, Ø 80 cm, 10 lampor
  pendellampa Sparkle med tio runda ljuskällor - perfekt för vardagsrummet Sparkle LED-hängande ljus är gjord av aluminium och är perfekt för att dekorera och belysa vardagsrummet. Eftersom den är gjord av aluminium gör den ett särskilt högkvalitativt och elegant intryck. Tack vare de tio runda ljuskällorna avges ljuset i alla riktningar. En omfattande belysning av omgivningen skapas. Hänglampan är helt svart men medvetet dekorerad med de gyllene detaljerna, vilket gör att den ser väldigt modern och dekorativ ut. De rörliga LED-ljuskällor är inte bara ekonomiskt i termer av energiförbrukning, men också komplettera utformningen av tio- pendellampa med sin flexibla anpassning och gör det så speciellt.
 • Vägglampa Romeo med textilskärm, vit

  Vägglampa Romeo med textilskärm, vit
  Vägglampa Romeo - en blandning av material och former Vägglampan Romeo kännetecknas av sin kombination av olika former och tyger. Väggfästet som utgör Basis är långt och smalt. En praktisk brytare är installerad i nedre änden, med vilken ljuset lätt kan tändas och släckas. Därför är den också lämplig som en sovrumslampa vid sängen. En träpinne är fäst vid den övre änden, vilket ger en viss naturlighet med sig. Textilparaplyet hängs från det. Själva skuggan är gjord av tyg och formad till en rund form. Ljuset kan gå direkt nedåt, samtidigt som det framträder försiktigt och bländar fritt via den genomskinliga ytan av skuggan och ger behaglig omgivande belysning.
 • Bordslampa Romeo, med textilskärm, svart

  Bordslampa Romeo, med textilskärm, svart
  bordslampa Romeo med tygskärm och trädetaljer Romeo bordslampa är elegant och modern och avslöjar spännande detaljer genom sin blandning av material. En rund, mycket platt bas - försedd med en elegant stativ - imponerar med sitt tydliga formspråk. stativ smälter samman till en rund stång gjord av ljust trä som ger lampan en touch av naturlighet. Träpinnen löper horisontellt och rymmer kabeln från vilken den runda, cylindriska lampskärmen är upphängd. Själva skuggan är gjord av tyg och ger en bländningsfri, mild ljusfördelning genom den genomskinliga ytan. Området nedanför lampan är upplyst direkt. Rätt E14-lampa kan väljas och användas som du vill.
 • Bordslampa Romeo med textilskärm, vit

  Bordslampa Romeo med textilskärm, vit
  bordslampa Romeo med tygskärm och trädetaljer Romeo bordslampa är elegant och modern och avslöjar spännande detaljer genom sin blandning av material. En rund, mycket platt bas - försedd med en elegant stativ - imponerar med sitt tydliga formspråk. stativ smälter samman till en rund stång gjord av ljust trä som ger lampan en touch av naturlighet. Träpinnen löper horisontellt och rymmer kabeln från vilken den runda, cylindriska lampskärmen är upphängd. Själva skuggan är gjord av tyg och ger en bländningsfri, mild ljusfördelning genom den genomskinliga ytan. Området nedanför lampan är upplyst direkt. Rätt E14-lampa kan väljas och användas som du vill.
 • LED-hänglampa Sparkle, Ø 60 cm, 6 lampor

  LED-hänglampa Sparkle, Ø 60 cm, 6 lampor
  Sex-glödlampa LED-hängande ljus Sparkle i svart med gyllene detaljer Den moderna taklampan Sparkle är gjord av aluminium och med sin moderna design perfekt för det eleganta vardagsrummet. Dess sex runda ljuskällor, som är fästa i olika positioner, genererar mysigt, varmt vitt ljus. En optimal och individuell belysning uppnås av de rörliga ljuskropparna. pendellampa erbjuder inte bara bra belysning, utan ser också mycket dekorativ ut, dess stativ hålls helt i svart och de gyllene kanterna runt de vita ljuskällorna fångar omedelbart upp betraktaren.
 • Vägglampa Levik med guldbur

  Vägglampa Levik med guldbur
  Glamorös vägglampa Levik med en unik upphängning Levik är en väldigt dekorativ vägglampa som består av två ljusa nyanser. Den inre glasskärmen har formen av en sfär och med sin mattvita yta säkerställer en mjuk och bländande ljusdiffusion. Glaskulan är omgiven av en öppen burskärm med en blank guldfinish. Ett läderrem är fäst på toppen av buren, som fungerar som ett handtag för att hänga lampan på väggfästet. Med sin svarta yta är hållaren en harmonisk kontrast till ljusenhetens ganska varma färger. Levik är en idealisk och modern designad vägglampa som kommer till sin rätt både i hallar och i vardagsrum.
 • Bordslampa Dizzi av trä och metall

  Bordslampa Dizzi av trä och metall
  bordslampa Dizzi utstrålar en känsla av naturlig elegans Dizzi bordslampa passar elegant in i alla moderna vardagsstilar. En metallram kommer ut ur den runda, svarta basen, som består av fina stöttor och sträcker sig uppåt i en krökt, bred form och blir smalare. Halva ramen är täckt med en rottingväv och ger bordslampa naturlighet och värme. Detta lätta men stabila trä presenteras i en ljus, behaglig färg och låter ljuset skina genom sitt subtila nät. Den övre delen liknar ett rutnät och gör att lampan ser ännu mer känslig ut. Tack vare den tilltalande designen lovar bordslampa trevliga timmar och garanterar bländningsfri och behaglig ljusfördelning.
 • Bordslampa Morgan med glasskärmar, vit-guld

  Bordslampa Morgan med glasskärmar, vit-guld
  Modern bordslampa Morgan med matt yta Morgan presenterar sig med kontrasterande färger och runda former. bordslampa består av en svart stålram på en rund lampbas som gör att skuggan kan hänga som en lykta . Själva skärmen består av två runda element som är fästa över varandra. Under metallskärmen med matt guldfinish sticker den vita glasskärmen ut, som också har en matt yta och blockerar ljuset från E27-lampan som ska användas. Ljuset sänds nedåt och skapar en mysig ljusatmosfär. Oavsett om det är på nattduksbordet eller på byrån i vardagsrummet - Morgan- bordslampa passar perfekt in i atmosfären.
 • LED-bordslampa Hemi svängbar skärm vit

  LED-bordslampa Hemi svängbar skärm vit
  Kompakt och funktionell - den svängbara LED-bordslampa Hemi Hemi kännetecknas av tydliga linjer och geometriska former som är förbundna med varandra med synliga skruvar. Ett lamphuvud i en halvklotform hålls av ett fäste på en rund bas. Denna ljusenhet ser modern och harmonisk ut och har samtidigt industriella element. LED-lamporna inbyggda i lamphuvud avger sitt varmvita ljus in i rummet, varigenom ljusstrålen kan riktas på ett riktat sätt genom att svänga huvudet. Hemi är perfekt belysning på sängbordet eller extra belysning på byrån i vardagsrummet. Den passar enkelt in i moderna, industriella eller minimalistiska inredningsstilar och kan kombineras perfekt med andra lampor.
 • Clair - bruna metallvägglampa med glasskärm

  Clair - bruna metallvägglampa med glasskärm
  Guldfärgad dekorerad vägglampa Clair med glasskärm Inte bara den mörkbruna metallramen på Clair vägglampa dekorerades med guldfärgade detaljer, den vita satinerade glasskärmen pryds också med en guldkant. Förutom glödlampor kan Clair vägglampa också användas med energibesparande ljuskällor och LED-lampor.
 • LED-hänglampa Glamour av glas, guld/klar

  LED-hänglampa Glamour av glas, guld/klar
  Elegant Glamour LED-pendellampa med skärm av glas Glamour LED-pendellampans eleganta moderna form gör den till ett absolut blickfång. Den har en skärm av glas som öppnas nedåt och tack vare den gyllene runda ytan i stål ger den ett behagligt, varmt och ändå tillräckligt starkt ljus så att ni kan sitta bekvämt tillsammans vid bordet och tillbringa timmar tillsammans. Pendelarmaturen passar utmärkt som ett elegant tillägg till matplatsen i köket eller vardagsrummet, eftersom dess gyllene kropp strålar ljuset uppåt och nedåt och skapar både direkt och indirekt belysning.
 • Ljuskrona Fatima, grå, 3 lampor

  Ljuskrona Fatima, grå, 3 lampor
  Fatima- ljuskrona med tre flammor med böjda armar ljuskrona Fatima har en böjd stativ som påminner om vågspår. Basfärgen på stålelementen är grå, liksom paraplyernas tyg. Den passar perfekt som matbordsbelysning, med de tre tygfärgerna uppåt och ljuset översvämmer därför rummet mycket trevligt och bidrar därmed till ökad komfort. För att lysa upp bordet på ett energibesparande sätt kan moderna LED-lampor användas i E14-uttagen förutom glödlampor upp till 40 W.
 • Vägglampa Vetra med stålskärm, vit

  Vägglampa Vetra med stålskärm, vit
  Vägglampa Vetra av stål med en definierad ljusemission Vägglampan Vetra övertygar med sin moderna stil, liksom den spännande kombinationen av färger och material. stativ, som är gjord av trä, fungerar som en lamparm, på vilken lampskärmen hänger i ett läderrem. Det mörkröda bältet skapar en harmonisk, naturlig kontrast. Ljuset sänds försiktigt nedåt i form av en kon. Vägglampan ställer mycket individuella belysningsaccent i vardagsrummet. Den fungerar som ett litet läslampa bredvid sängen samt för att belysa ett riktat föremål eller område i vardagsrummet.
 • Hänglampa Hank med rutnätsskärm, vit

  Hänglampa Hank med rutnätsskärm, vit
  Hank hängande lampa formad som en bur med en öppen skärm Den tunna stålramen på hänglampan Hank ser ut som en bur och som en extra, naturligt dekorativ detalj görs ett träelement ovanför uttag i övergången till upphängningen och ger en tilltalande kontrast. Under monteringen kan upphängningen väljas mellan 38,2 cm och 145,7 cm. Ljuskällan är inte visuellt närvarande, eftersom lampan har ett GU10- uttag och ger punkt-för-punkt och riktat direktljus. Ändå uppstår tack vare burutseendet en dekorativ ljus. pendellampa är en absolut blickfång i det moderna vardagsrummet.
 • Bordslampa Marion av rotting och textil, Ø 30 cm

  Bordslampa Marion av rotting och textil, Ø 30 cm
  Välformad bordslampa Marion av rotting och tyg bordslampa Marion består av en stativ som är täckt med en rottingväv och ger bordslampa naturlighet och värme. bordslampa med en rund tygskärm. Detta resulterar i ett snyggt och naturligt utseende som till exempel är mycket väl mottaget i en skandinavisk inredningsstil. Tack vare den tilltalande designen lovar bordslampa trevliga timmar och garanterar bländningsfri, trevlig ljusfördelning, till exempel i sovrummet.
 • Hänglampa Omicron av rotting, svart/beige

  Hänglampa Omicron av rotting, svart/beige
  Sfärisk upphängningslampa Omicron av rotting Omicron-hänglampan är en riktig blickfång med sin utarbetade rottingskärm, som är ansvarig för atmosfärisk belysning. På grund av färgkontrasten i svart och beige fångar lampan omedelbart ögat. Skuggmönstren som härrör från det genomskinliga nätet gör miljön livlig och spännande. Ljuskällan är optiskt närvarande, varför du bör använda dekorativa glödlampor. Taklampan kan kombineras med många inredningsstilar och ser väldigt elegant ut.
 • Hänglampa Malibu av rotting, höjd 37 cm, beige

  Hänglampa Malibu av rotting, höjd 37 cm, beige
  Upphängningslampa Malibu med en rund rottingskärm Upphängningslampan Malibu övertygar med ett mycket naturligt utseende. Lampskärmen är gjord av rotting och ger bländningsfritt och behagligt ljus. Ljuset lyser genom det flätade mönstret, skapar spännande skuggmönster och strålar samtidigt direkt nedåt. Med denna hängande lampa, som enkelt kan kombineras med många inredningsstilar, kan du skapa en trevlig atmosfär i varje vardagsrum. Materialrotting är väldigt lätt och ger fortfarande stabilitet. Naturligheten som härrör från denna produkt bör betonas.
 • Bordslampa Zenith i burform, guld

  Bordslampa Zenith i burform, guld
  Burformad bordslampa Zenith i målat stål Zenith- bordslampa utseende sammanfaller med användning av ljuskällan. Det ser särskilt vackert ut när man använder en glödlampa eller tonat glas. Resultatet är ett elegant, modernt utseende som går mycket bra i modern inredningsstil. Bordslampans bordslampa skapar en gloria på ytan som den placeras på och skapar ett vackert spel av ljus och skugga. bordslampa är ett dekorativt belysningsobjekt för vardagsrum och sovrum.
 • Hänglampa Nexus i burform, Ø 40 cm

  Hänglampa Nexus i burform, Ø 40 cm
  Modern hängande lampa Nexus med burskärm Den breda nyansen på Nexus hängande lampa i burutseende avger inte bara ljuset direkt nedåt, utan också runtom mellanrummen mellan stålstängerna. Eftersom lampan har mycket smala och eleganta stag, ser den väldigt modern och filigran ut, vilket innebär att den kan integreras i nästan vilken inredningsstil som helst. Tack vare ljusemissionen runtom är den idealisk för allmänbelysning. Upphängningen och skärmen är designade i svart, medan uttag av koppar, vilket skapar en fin kontrast och en subtil detalj. Som ljuskälla är det lämpligt att använda dekorativa lampor, eftersom de kan beställas separat i tillbehören.
 • Bordslampa Zenith i burform, svart

  Bordslampa Zenith i burform, svart
  Burformad bordslampa Zenith i målat stål Zenith- bordslampa utseende sammanfaller med användning av ljuskällan. Det ser särskilt vackert ut när man använder en glödlampa eller tonat glas. Resultatet är ett elegant, modernt utseende som går mycket bra i modern inredningsstil. Bordslampans bordslampa skapar en gloria på ytan som den placeras på och skapar ett vackert spel av ljus och skugga. bordslampa är ett dekorativt belysningsobjekt för vardagsrum och sovrum.
 • Hänglampa Zenith i burskärm, guld

  Hänglampa Zenith i burskärm, guld
  Upphängningslampa Zenith i burform Elektrostatiskt målat stål användes som basmaterial för Zenith-hänglampan, som betonar lampan. Gitterskärmen låter dig se ljuskällan, varför det är viktigt att välja E27-lampan noggrant. Dessutom kastar paraplyets stag en vacker skugga på väggarna och skapar en speciell effekt i belysningen. pendellampa lockar allas uppmärksamhet, oavsett om det är över matbordet eller i vardagsrummet, det förbättrar varje rum.
 • Hänglampa Zenith i burform, svart

  Hänglampa Zenith i burform, svart
  Upphängningslampa Zenith i burform Elektrostatiskt målat stål användes som basmaterial för Zenith-hänglampan, som betonar lampan. Gitterskärmen låter dig se ljuskällan, varför det är viktigt att välja E27-lampan noggrant. Dessutom kastar paraplyets stag en vacker skugga på väggarna och skapar en speciell effekt i belysningen. pendellampa lockar allas uppmärksamhet, oavsett om det är över matbordet eller i vardagsrummet, det förbättrar varje rum.
 • Vägglampa Volter, 1 lampa

  Vägglampa Volter, 1 lampa
  Enkel vägglampa Volter - elegans i svart och guld Den moderna vägglampan Volter består av en uttag i snygg svart, på vilken ett uttag i guldton är fäst, som är utrustat med en E27-lampa. Ljuskällan är visuellt mycket närvarande, eftersom det inte finns någon nyans, vilket innebär att valet av ljuskälla bör göras noggrant. Glödlampor rekommenderas särskilt. Vägglampan Volter är perfekt som extra ljus, antingen som ett dekorativt element i vardagsrummet eller som belysning på sängen i sovrummet, med sin enkla form passar den in i alla rum.
 • Hänglampa Volter, 5 lampor, rund

  Hänglampa Volter, 5 lampor, rund
  Snygg Volter-hänglampa med fem lampor i svart med gyllene detaljer Den eleganta hänglampan Volter med fem lågor ger stil i vardagsrummet. Upphängningen av den svarta stativ är monterad med en rund formstruktur och fem glödlampahållare i guld, liksom att en halkad kontrast resulterar. Detta intryck kan förstärkas genom rätt val av ljuskällor med klart eller lätt tonat glas och glödtråd. pendellampa kan placeras idealiskt ovanför ett bord i matsalen och i vardagsrummet.
 • Hänglampa Volter, 4 lampor

  Hänglampa Volter, 4 lampor
  Snygg fyrlågor hängande lampa Volter i svart med gyllene detaljer Hänglampan Volter består av en lång, svart stativ som är fäst vid två upphängningar och är utformad för fyra E27-lampor som lyser uppåt. Med urvalet av dekorativa glödlampor skulle lampans design vara komplett. De gyllene detaljerna förstärker det moderna utseendet på taklampan och gör den till en oumbärlig dekorations- och belysningsdel för vardagsrummet eller matsalen.
 • LED-utomhusvägglampa Atlas, svängbar, kantig

  LED-utomhusvägglampa Atlas, svängbar, kantig
  LED utomhusvägglampa Atlas med dubbel ljusemission Atlas LED-utomhusvägglampa är tillverkad av aluminium med en mörkgrå yta och det finns lysdioder på toppen och botten bakom ett vitt polykarbonatskydd, så att ljus inte bara pekar i dessa riktningar utan också runt dem. Atlas kan svängas 300 °, vilket möjliggör individuell inriktning. Detta är en lampa som passar mycket bra med snygga omgivningar. Å ena sidan är det ett extremt modernt belysningselement; å andra sidan är det hållbart och energieffektivt och säkerställer säker belysning av utomhusområdet.
 • Ljuskrona Fatima, grå, 6 lampor

  Ljuskrona Fatima, grå, 6 lampor
  Sex-låga, elegant Fatima- ljuskrona med tygfärger Fatima- ljuskrona med sex lågor med sin rustika design fångar omedelbart. ljuskrona består av sex armar och lampskärmar av tyg och hålls i grått. Den elegant böjda stativ kan enkelt kombineras i lantlig stil och fungerar som ett elegant dekorativt element. De sex glödlamporna med E14- uttag (ej konserverade) säkerställer mycket bra rumsbelysning.
 • Vägglampa Vega med burskärm

  Vägglampa Vega med burskärm
 • Taklampa Orbit, 2 lampor

  Taklampa Orbit, 2 lampor
  Orbit taklampa med två sfäriska ljuskällor taklampa Orbit representerar en elegant och dekorativ belysningsidé för det moderna bostadsutrymmet och har två ljuskällor i form av en sfär, som representeras i färg i en nuvarande kontrast. Den övre halvan av sfären är svart, den nedre halvan opal matt. Ljuset från G9-lamporna som ska användas kommer bara ut genom opalytan. Det bländfria, varma vita ljuset skapar en trevlig atmosfär. Ljuskällorna installeras i olika höjder och fästs på den lika gyllene taktaket med fina, gyllene stag.
 • LED-taklampa Sparkle, Ø 60 cm, 6 lampor

  LED-taklampa Sparkle, Ø 60 cm, 6 lampor
  Perfekt för det moderna bostadsområdet - Sparkle LED-taklampa med sex lampor Sparkle LED-taklampa kan beskrivas som modern eftersom den har en perfekt färgkombination av svart och guld. Alla sex runda ljuskällor, som lyser i en vacker varmvit, kan justeras efter önskemål, vilket innebär att ljuset enkelt kan anpassas till situationen. taklampa Sparkle imponerar med sin extraordinära design.
 • LED-taklampa Charlie Ø 52 cm svart

  LED-taklampa Charlie Ø 52 cm svart
  Modern LED-taklampa Charlie i två svarta ringar perfekt för vardagsrum och sovrum Charlie LED-taklampa är ett anmärkningsvärt ljusobjekt som är idealiskt för användning i moderna vardagsrum. Den består av två svarta ringar som är anslutna till varandra och fästa på en rund, svart takfäste av aluminium. Den är gjord för att lysa med hjälp av varma vita lysdioder som löper längs de inre och yttre kanterna som LED-remsor så att de fördelar tillräckligt med ljus i rummet. Lysdioderna kan garantera god energieffektivitet.
 • LED-taklampa Berlin, svart, 40 W, Ø 52 cm

  LED-taklampa Berlin, svart, 40 W, Ø 52 cm
  Böjd LED-taklampa Berlin i matt svart Den minimalistiska konstruktionen av LED-taklampa garanterar alltid en elegant inredning av moderna bostadsutrymmen. Lampan består av mattsvarta aluminiumprofiler som är utrustade med varmvita lysdioder och akrylskydd. Profilerna är böjda så att de bildar cirklar som är sammanflätade med varandra. Ljuset avges huvudsakligen från sidan in i rummet och ger mysig allmänbelysning.
 • LED-taklampa Berlin, svart, 28 W, Ø 57 cm

  LED-taklampa Berlin, svart, 28 W, Ø 57 cm
  Cirkulär LED-taklampa Berlin i matt svart Berlin LED-taklampa en minimalistisk design. De matt svarta aluminiumprofilerna är böjda så att de bildar två cirklar. På den sida som vetter in i rummet är de täckta med lysdioder och en akryldiffusor. Moderna vardagsrum kan vara elegant inredda och belysta med lampor från Berlin-serien.
 • LED-taklampa Sofi, svart

  LED-taklampa Sofi, svart
  LED-taklampa Sofi i svarta aluminiumprofiler Designen av LED-taklampa Sofi, där LED-lamporna sitter på tre svarta aluminiumprofiler som är böjda och verkar vara sammanvävda, är minimalistisk och ändå lite lekfull. Ljuseffekten riktas främst nedåt. taklampa är lämplig för allmänbelysning i moderna vardagsrum och sovrum.
 • LED-taklampa Denis, rund med tre spottar

  LED-taklampa Denis, rund med tre spottar
  LED-taklampa Denis - lysande ring med ytterligare 3 fläckar Denis är en LED-taklampa tillverkad av en svart aluminiumring med LED-lampor på insidan. Förutom lysdioderna som är inbyggda i ringen, säkerställer tre fläckar på takplattan optimal rumsbelysning. Strålkastarna kan justeras i ljusriktningen så att ljuset kan skräddarsys efter personliga behov.
 • Taklampa Palma med glasskärm

  Taklampa Palma med glasskärm
  Bekväm belysning med taklampa Palma Palmas taklampa garanterar bländningsfritt och lätt diffust ljus i vardagsrummet. Skärmens rundade, glödande form avrundas av en dekorativ aluminiumring i svart som placeras runt den bredaste delen av skuggan. Den svarta takplattan kompletterar den kontrasterande svartvita designen på denna taklampa.
 • Taklampa Zac med burlook

  Taklampa Zac med burlook
  taklampa Zac med glasskärm i en stålbur De Zac taklampa kombineras runda former (cylindrar) med vinkel (cuboids). Blandningen av material lovar också motsatser: rökigt grått glas och svart stål. Inner nyans av taklampa är tillverkad av ett strukturerat glas som visar ljuskällan i ett skugg sätt. På utsidan är glascylindern inramad av en svart stålram i form av en kuboid, vilket antyder det moderna burutseendet.
 • Taklampa Fiore, 4 lampor

  Taklampa Fiore, 4 lampor
 • LED-utomhustaklampa Anabella, mörkgrå

  LED-utomhustaklampa Anabella, mörkgrå
 • Taklampa Vega med burskärm

  Taklampa Vega med burskärm
 • LED-taklampa Lorra, guld

  LED-taklampa Lorra, guld