Villeroy & Boch lampor

 • Villeroy & Boch Sofia – bordslampa, fot silver

  Villeroy & Boch Sofia – bordslampa, fot silver
  Extravagant bordslampa Sofia med element i blankt rostfritt stål Med bordslampan Sofia får man ovanlig formgivning i rummet. Bordslampan har en klassisk grundform och en diskret, beige textilskärm som står på en rund fot i rostfritt stål. Höjdpunkten hos denna ädla lampa från Villeroy & Boch är lamparmens formgivning. Den består av tre blankt polerade element i rostfritt stål och är ett fascinerande blickfång. Den högkvalitativa lampan utgör en stilfull och modern accent.
 • Raffinerad bordslampa Helsinki, antikbrons

  Raffinerad bordslampa Helsinki, antikbrons
  Inred i retrostil med bordslampan Helsinki En diskret design som minner om forna tider utmärker denna bordslampa Helsinki. Med dess kubformade sockel av keramik och den icke-existerande lampskärmen är lampan enkelt utformad och koncentrerar sig på det väsentliga. Det som är viktigt med bordslampan Helsinki, är att välja rätt ljuskälla. Bäst kommer den till sin rätt med en globformad ljuskälla, hos vilken man ser glödtråden som förr fanns i glödlamporna. Även en huvudspegellampa passar utmärkt som ljuskälla i den här typen av lampa.
 • Villeroy & Boch Amsterdam bordslampa dragbrytare

  Villeroy & Boch Amsterdam bordslampa dragbrytare
  Textilbordslampa Amsterdam sörjer för klara strukturer och vänlig accentbelysning Istället för många färger och krusiduller sörjer textilbordslampan Amsterdam på bord och byråer för ett tydligt statement: här råder struktur. Lampan består av ett förkromat metallfäste som i sin tur består av en tunn, rund fot och en stabil stång. Metallstången kan justeras mellan 45 cm och 67 cm, så att bordslampan kan fixeras i olika höjder. På så sätt anpassas den även efter olika krav och kan alltid användas i nya syften därhemma. Skärmen sörjer i den valda höjden för behagligt, indirekt ljus. Textilbordslampan Amsterdam styrs med hjälp av en dragströmbrytare, vilken säkert väcker nostalgiska känslor hos vissa. Den enkla designen gör den till en multitalang.
 • Villeroy & Boch Prag – puristisk bordslampa

  Villeroy & Boch Prag – puristisk bordslampa
  Den ädla bordslampan Prag visar stil Bordslampan Prag gör skäl för sitt namn. Den högkvalitativa lampan är mycket mångsidig, oavsett om den används i kontoret, vardags- eller sovrummet. Den består av en lampfot av polerat rostfritt stål och en sandfärgad textilskärm som badar omgivningen i ett behagligt diskret ljus.
 • Villeroy & Boch Milano svart textilgolvlampa

  Villeroy & Boch Milano svart textilgolvlampa
  Ett klart, friskt statement i rummet får man golvlampan Milano i svart Golvlampan Milano är en lampa som framstår klart i rummet. Metallen är svart lackerad och även textilskärmen är helt och hållet svart. Oavsett om den placeras mitt i rummet bredvid soffan eller i ett hörn för accentbelysning: den drar garanterat blickarna till sig. Anledningen till detta är inte den dominanta svarta färgen och inte heller golvlampans behagliga storlek. Det speciella blickfånget är metallstommen på golvet som består av en rund lampfot från vilken metallstänger med fasta avstånd till varandra sträcker sig uppåt. Stommen får en konisk form upptill. Denna formgivning med stänger likt ett galler är ett kallt, starkt blickfång och speciellt lämplig för modernt inredda, öppna rum. Golvlampan Milano styrs med en dragströmbrytare under textilskärmen.
 • Villeroy & Boch Verona höjdjusterbar golvlampa

  Villeroy & Boch Verona höjdjusterbar golvlampa
  Ljust, smalt och avskalat övertygar textilgolvlampan Verona med höjdjustering Golvlampan Verona är en tidlös lampa för elegant inredda vardagsrum och kontor. På den stabila lampfoten monterades ett justerbart metallfäste som kan användas för att med några få handtag anpassar golvlampan till önskad höjd. Skärmen av textil är smal i diametern och har en ljust vitt färg. Det smala och samtidigt ljusa utseendet passar diskret i rummet och har en lätt utstrålning. Den valda atmosfären i rummet kompletteras därför av textilgolvlampan Verona, men tenderar inte åt ett speciellt håll. Därför kan den i princip användas i alla rumskoncept. Gärna används den i kontor samt moderna vardagsrum och hemmakontor. Inställbar höjd 128 cm till 164 cm
 • Villeroy & Boch Sofia bordslampa med guldfot

  Villeroy & Boch Sofia bordslampa med guldfot
  Puristisk bordslampa Sofia Runt möter ovalt i denna lampa. Tre guldkulor formar lampans fot som drar sig åt blickarna med sitt extravaganta utseende. Den ovala lampskärmen med vitt tygöverdrag vilar på den gyllene tredelade kulfoten och ger en mjuk belysning. Genom den puristiska färgningen i guld och vitt finns det mycket utrymme för andra färgaccenter i boningsrummen.
 • Villeroy & Boch Turin bordslampa betongoptik 33 cm

  Villeroy & Boch Turin bordslampa betongoptik 33 cm
  Elegant bordslampa Turin med ett ädelt utseende Turin bordslampa förkroppsligar den framgångsrika blandningen av olika material, färger och ytor. stativ på denna utsökta lampa är cylindrisk och består av slät betong och blank metall med ett guldpläterat utseende. Skärmen i vit textil ger lampan en viss ljushet och elegans, vilket står i kontrast till ramens tunga material. Denna kvalitetsprodukt kommer från en europeisk tillverkare.
 • Villeroy & Boch Havanna bordslampa, satin, 34 cm

  Villeroy & Boch Havanna bordslampa, satin, 34 cm
  Bordslampa Havanna med rökgrå lampskärm Denna vackra bordslampa är en riktigt höjdpunkt i varje modern bostad. Tack vare sin enhetliga färggivning är den enkel och graciös. På en grå, satinerad sockel sitter en skärm av rökglas monterad som ger en mycket speciell ljusstämning. Den rökiga effekten gör att ljuset avges på ett mjukare sätt. Som ljuskälla rekommenderas en E27-lampa i filamentoptik, eftersom man ser rakt in på ljuskällan.
 • Villeroy & Boch Tokyo bordslampa, satin Ø 20 cm

  Villeroy & Boch Tokyo bordslampa, satin Ø 20 cm
  bordslampa Tokyo med rökgrå sfärisk nyans Denna exklusiva bordslampa består av en liten metallbas och en rökig grå tonad glaskula. Lampans grå färg står i en behaglig kontrast till ljuskällan (exklusiv), som syns tydligt från utsidan. För att framhäva lampans esprit rekommenderas en E27-lampa med glödlampa. Blandningen av glas och metall gör Tokyo-lampan till en riktig blickfång. Tack vare sin tonade nyans ger den mysigt ljus och är underbart inte bara i vardagsrummet utan också i sovrummet.
 • Villeroy & Boch Turin bordslampa betongoptik 25 cm

  Villeroy & Boch Turin bordslampa betongoptik 25 cm
  Elegant bordslampa Turin med ett ädelt utseende Turin bordslampa förkroppsligar den framgångsrika blandningen av olika material, färger och ytor. stativ på denna utsökta lampa är cylindrisk och består av slät betong och blank metall med ett guldpläterat utseende. Skärmen i vit textil ger lampan en viss ljushet och elegans, vilket står i kontrast till ramens tunga material. Denna kvalitetsprodukt kommer från en europeisk tillverkare.
 • Villeroy & Boch Prag - bordslampa med vit skärm

  Villeroy & Boch Prag - bordslampa med vit skärm
  Klassisk bordslampa Prag i vitt och guld För de som gillar det klassiska är den här bordslampa den rätta. Lampskärmens vita tygöverdrag ger lampan en återhållsam anteckning och låter basen lysa i guld. Tack vare designens enkla formspråk och de tydliga linjerna i färgerna skapar denna bordslampa en trevlig, värdig elegans som är en tillgång för varje rum.
 • Villeroy & Boch Vancouver bordslampa av glas 32 cm

  Villeroy & Boch Vancouver bordslampa av glas 32 cm
  Design bordslampa Vancouver tillverkad av vitt glas Diskret och ändå med stor effekt - Vancouver bordslampa inspirerar med sin enkla men intressanta design. En stativ ramades helt bort, eftersom glasskärmen ensam imponerar med sitt ovanliga och tidlösa utseende. Den har en mycket expansiv form och hölls helt i klassiskt vitt. Den fungerar alltså som en diffusor och låter ljuset skina försiktigt och utan bländning. Vare sig det är i sovrummet, i vardagsrummet eller i korridoren - den här lampan kan presenteras vackert i nästan alla rum och i alla anläggningar. För att skapa en ännu mer attraktiv helhetsbild kan Vancouver kombineras med andra lampor från samma serie.
 • Villeroy & Boch Bilbao bordslampa guldoptik 35 cm

  Villeroy & Boch Bilbao bordslampa guldoptik 35 cm
  bordslampa Bilbao i ädel design med opalglas bordslampa från Bilbao-serien överraskar med sitt ädla utseende och tar fram sin enkla elegans i nästan alla interiörer. Den elliptiska nyansen av opalglas fungerar som en diffusor och låter ljuset skina igenom försiktigt och utan bländning. Metallramen i gyllene optik ger lampan den där säkerheten. Lampans ovanliga utseende gör den bara ännu mer attraktiv.
 • Villeroy & Boch Mailand bordslampa i svart

  Villeroy & Boch Mailand bordslampa i svart
  bordslampa Milan i svart med en elegant metallram Milan bordslampa med filigran design skapar en trevlig atmosfär i varje vardagsrum och sovrum när som helst på dygnet. Tack vare dess konsekventa färgschema och den tunna metallramen ser den elegant ut och tränger inte in i betraktarens öga. Det helhetliga utseendet i svart kan enkelt kombineras med färgerna på de befintliga möblerna. Denna lampa är en kvalitetsprodukt som kommer från en europeisk tillverkare.
 • Villeroy & Boch Athen bordslampa i kromoptik

  Villeroy & Boch Athen bordslampa i kromoptik
  Bordslampa Athen i en elegant look Bordslampan Athen övertygar med ett modernt utseende och en mix av olika material som har använts för att bearbeta stativet. Betong och förkromad metall - det är här som det dagliga möter det sofistikerade. En lampskärm fanns inte med i designen. För detta ändamål får betraktaren fri syn in på ljuskällan. Därför är det lämpligt att använda en ljuskälla med trendig filamentoptik. Det är framför allt glob- eller rustiklampor som är lämpliga för detta ändamål.
 • Villeroy & Boch Vancouver bordslampa av glas 25 cm

  Villeroy & Boch Vancouver bordslampa av glas 25 cm
  Design bordslampa Vancouver tillverkad av vitt glas Diskret och ändå med stor effekt - Vancouver bordslampa inspirerar med sin enkla men intressanta design. En stativ ramades helt bort, eftersom glasskärmen ensam imponerar med sitt ovanliga och tidlösa utseende. Den har en mycket expansiv form och hölls helt i klassiskt vitt. Den fungerar alltså som en diffusor och låter ljuset skina försiktigt och utan bländning. Vare sig det är i sovrummet, i vardagsrummet eller i korridoren - den här lampan kan presenteras vackert i nästan alla rum och i alla anläggningar. För att skapa en ännu mer attraktiv helhetsbild kan Vancouver kombineras med andra lampor från samma serie.
 • Villeroy & Boch Toulouse elegant bordslampa

  Villeroy & Boch Toulouse elegant bordslampa
  Elegant bordslampa Toulouse med textilskärm bordslampa Toulouse är en symbol för elegans och modernitet. Den förkromade metallramen är filigran och kreativt formad. Lampans två fötter korsar varandra och flyter sedan in i basen. Vid första anblicken påminner ramen om en bägare eller en amfora. Den vita textilskuggan är formad som en långsträckt kuboid. Denna klassiska design och färgschema gör att lampan enkelt kan integreras i nästan vilken inredningsstil som helst.
 • Villeroy & Boch Tokio hänglampa satin 3 lampor

  Villeroy & Boch Tokio hänglampa satin 3 lampor
  Hänglampa Tokio, 3 lampor med tonade glasskärmar Den här exklusiva hänglampan passar mycket bra över ett matbord eller över en bardisk. Den består av en metallupphängning och tre tonade glasskärmar. Eftersom belysningen är väl synlig genom glaset bör glödlamporna väljas ut med eftertanke. Här rekommenderas lampor med koltrådsoptik i rustik form, som ger lampan det där lilla extra.
 • Villeroy & Boch Tokio hänglampa satin 5 lampor

  Villeroy & Boch Tokio hänglampa satin 5 lampor
  Hänglampa Tokio, fem lampor med tonade glasskärmar Pendellampan Tokio med 5 lampor är särskilt lämpad för belysning av stora matbord eller långa bänkar. Metallramen kan lätt integreras i nästan vilken typ av inredning som helst. De fem glasskärmarna i rökgrått som ger ett fint utseende som är både ljust och diskret. För att skapa mycket speciella ljuseffekter är det lämpligt att använda filamentglödlampor, eftersom de är särskilt effektiva tack vare sitt halvgenomskinliga glas.