VIBIA lampor

Det spanska belysningsföretaget Vibia grundades 1987 i Barcelona. Deras dekorativa belysning är ett resultat av samarbete med inredare, arkitekter och formgivare. Vibia har nått ut till hela världen med sina lampor och här i Sverige kan du köpa många av lamporna från svenska återförsäljare.

Urval av belysning från Vibia

 • Vibia Mayfair - LED-golvlampa, koppar blank

  Vibia Mayfair - LED-golvlampa, koppar blank
  Accentuerande LED-golvlampa Mayfair i den trendiga färgen koppar Designen av den glamorösa golvlampan Mayfair kommer från designern Diego Fortunato, som arbetar för den spanska lamptillverkaren Vibia. Den består av en rund fot, en fin lampstång och en formskön lampskärm. Ljuskällan består av två LED-remsor vars varmvita ljus mildt dämpas av polykarbonatdiffusorn i lampskärmen. Detta skapar en hemtrevlig ljus atmosfär i rummet som bjuder in alla att stanna. Om detta inte är tillräckligt bekvämt för dig kan du justera ljusstyrkan på Mayfair med hjälp av den optiska sensorn som är integrerad i armaturhuvudet. Tack vare den glänsande kopparskuggan som omsluter hela armaturen passar den perfekt till en modern inredningsstil.
 • Vibia Mayfair LED-pendellampa 1 lampa, grafit

  Vibia Mayfair LED-pendellampa 1 lampa, grafit
  Enljus LED-pendellampa Mayfair med grafitgrå yta och vacker ljuseffekt Mayfair är en designbelysningsprodukt från belysningstillverkaren Vibia. Den absolut modernt utformade skärmen har en mörk lackfinish i matt grafitgrått på utsidan. Tack vare det nedåtriktade ljuset skapas ett mysigt ljussken i rummet och de energisnåla lysdioderna ger en bra ljusstyrka. Först och främst kan den enlampiga LED-pendelarmaturen Mayfair väl föreställa sig över ett bord eller en matplats, även om du säkert också kan montera flera armaturer bredvid varandra. LED-lampans lysdioder är dimbara lampor som kan regleras elektroniskt i ljusstyrka (1-10V).
 • Vibia Skan Pendel Matt Vit Mindre

  Vibia Skan Pendel Matt Vit Mindre
  Design: Lievore, Altherr & Molina En av Vibias mest populära lampor och det är lätt att förstå varför. Skan Pendel s enkla och eleganta utseende och finnish passer speciellt bra över matbordet. Det inbyggda LED-ljuset skapar ett behagligt ljus som bidrar till en god stämning. Skan är designad av Lievore, Altherr och Molina, som är välkända inom lampdesign såväl som inom möbeldesign.
 • LED-pendellampa Vibia Wireflow, svart, 279 cm

  LED-pendellampa Vibia Wireflow, svart, 279 cm
  Extraordinär Wireflow LED-pendelarmatur - belönad med Wallpaper Design Award 2014 Wireflow LED-pendelarmatur är en imponerande framträdande armatur vars design påminner om en klassisk ljuskrona. Ramens form ger intryck av en viss öppenhet och ger varje rum en speciell karaktär. Den består av en filigran metallram och kablar som hänger ner från den, och på varje kabel sitter en diffusor av pressat glas. Ljuset från de integrerade lysdioderna strålar diffust från de 20 lampskärmarna, som är placerade på olika höjder, och lyser upp omgivningen med 9 000 lumen. - dimbar via DALI och 1-10V
 • Vibia Flamingo LED-hänglampa skärm uppåt

  Vibia Flamingo LED-hänglampa skärm uppåt
  Flamingo - en högkvalitativ LED-pendelarmatur med speciell ljuseffekt - designad av Antoni Arola Tack vare den nästan magiska ljuseffekten och det nästan tyngdlösa utseendet är LED-pendelarmaturen Flamingo ett mycket speciellt belysningsobjekt som ger varje rum en extraordinär karaktär. De två metakrylatringarna av olika storlek är i förgrunden och ger en indirekt och direkt belysningseffekt. De är underbart upplysta och översvämmade av det varmvita LED-ljuset från pendeln som hänger ovanför dem. Samtidigt släpper de igenom tillräckligt med ljus genom öppningarna i mitten för att belysa en bordsyta optimalt och selektivt. Tack vare den ädla färgkombinationen koppar och vitt ser Flamingo särskilt elegant och graciös ut. Den lämpar sig både för privata bostadsområden och för offentliga rum. - dimbar 1-10 V
 • Vibia Enkel LED-taklampa Up i vitt

  Vibia Enkel LED-taklampa Up i vitt
  Vit LED-taklampa Up i dubbel ringformLED-taklampan Up är designad av två ringformade cirklar. De är av olika storlek och har en diameter på 50 cm respektive 73 cm. Armaturringarna är tillverkade av polykarbonat i vit färg. Plastringarna ramar in LED-panelerna, vardera med en 43 W LED och en 30 W LED. De avger ett vitt universalljus på 3.500 Kelvin och genererar tillsammans ett ljusflöde på 8.850 lumen. De ger därmed en optimal rumsbelysning. Den minimalistiska takarmaturen kan enkelt belysa även stora rum. Dess renhet i kombination med stark ljusstyrka gör att den kan användas i privata eller kommersiella arbetsutrymmen. Up kan också användas som ett representativt ljuskonstverk. Up har utvecklats av formgivarna Ramos & Bassols för företaget Vibia. Enligt företagets motto erbjuder Vibias armaturer "design för evigheten". Minimalism, tidlösa former och material av högsta kvalitet gör det möjligt att förverkliga detta anspråk.
 • Vibia Flamingo - LED-pendellampa 2 skärmar, guld

  Vibia Flamingo - LED-pendellampa 2 skärmar, guld
  Atmosfärisk LED-pendelarmatur Flamingo med ett förtrollande utseende Pendelarmaturen Flamingo är en produkt från den spanska armaturtillverkaren Vibia, som lade stor vikt vid design och innovation när de skapade armaturen. Det speciella med Flamingo är att den är utrustad med två olika ljuskällor som möjliggör en indirekt och samtidigt direkt ljusfördelning. Det är inte bara de två lampskärmarna som lyser vackert av LED-ljuset, utan även en nedåtriktad belysning är garanterad. Med sin lätthet och elegans förhäxar Flamingo varje rum och lyser upp det på ett magiskt sätt. Armaturens fina och känsliga upphängning förknippas med en flamingo, eftersom dess ben är lika långa och eleganta. - dimbar 1-10V
 • Vibia LED-bordslampan Flex, glänsande vit

  Vibia LED-bordslampan Flex, glänsande vit
  Blank vit LED-skrivbordslampa Flex LED-skrivbordslampan Flex kan placeras mycket flexibelt på skrivbordet för att belysa arbetsområdet optimalt. Den är utrustad med en dimmer på lamphuvudet så att ljusintensiteten kan justeras steglöst. LED-skrivbordslampan, som tillverkas i Spanien, kännetecknas av en tydlig, minimalistisk design och LED-belysningsteknik med lång livslängd. Företaget VIBIA grundades i Barcelona 1987. Tillverkarens samarbete med olika formgivare ger belysningsprodukter som kännetecknas av innovativ teknik, tidlös design med det där lilla extra och mycket hög kvalitet.  
 • Vibia Flex - dimbar LED-bordslampa vit matt

  Vibia Flex - dimbar LED-bordslampa vit matt
  Variabel Flex bordslampa, vit matt Flex LED-bordslampa är verkligen mycket flexibel. Höjden kan justeras från 40 cm till max. 60 cm. Ljuset kan därför riktas individuellt och når exakt dit det behövs. Ljusstyrkan kan också justeras steglöst med hjälp av den integrerade dimmern i armaturens huvud, beroende på dina önskemål. Tack vare sin minimalistiska design och den senaste LED-tekniken passar Flex-bordlampan både som skrivbordslampa och som ljuskälla för läsning i vardagsrummet. Tillverkad i Spanien VIBIA - design för evigheten Tydliga och minimalistiska former kännetecknar designen på VIBIA-lamporna. Företaget grundades i Barcelona 1987 och samarbetar med många olika designers. Med sin innovativa design bidrar de till den spanska armaturtillverkarens internationella rykte. VIBIAs armaturer har alla en egen signatur och inspirerar med de bearbetade materialens höga kvalitet och tidlöshet.
 • Vibia Hänglampa Cosmos med LED 65 cm

  Vibia Hänglampa Cosmos med LED 65 cm
  Modern LED-pendellampa CosmosDen tredelade pendellampan Cosmos är enkel och modern och övertygar på sitt alldeles speciella sätt. Tre olika stora skivor i färgerna matt ljusgrå, matt vit och matt choklad bildar en harmonisk komposition som verkar sväva nästan viktlöst i rummet. I den nedre änden av varje skiva sitter en LED-ljuskälla som gör att matbordet och speciella höjdpunkter i rummet kan iscensättas med exakt precision. Armaturens fokuspunkt är den största av de tre skivorna, som är utrustad med ytterligare en LED och skapar en atmosfärisk ljuseffekt genom den transparenta diffusorn.VIBIA - Design för evighetenTydliga och minimalistiska former kännetecknar designen av VIBIA-armaturerna. Företaget grundades 1987 i Barcelona och samarbetar med många olika formgivare. Med sin innovativa design bidrar de till den spanska armaturtillverkarens internationella rykte. Armaturerna från VIBIA har alla en individuell signatur och inspirerar med den höga kvaliteten på de bearbetade materialen och deras tidlöshet.
 • Vibia Mayfiar LED-pendellampa 1 lampa, guld

  Vibia Mayfiar LED-pendellampa 1 lampa, guld
  Glänsande Mayfair-pendellampa med effektiv LED-teknik Den estetiska Mayfair-pendellampan imponerar med sin enkla och samtidigt glänsande design. Den skapades av designern Diego Fortunato och är baserad på utseendet hos en typisk 1700-talsarmatur. Den är vidareutvecklad och utrustad med den modernaste LED-tekniken, vilket gör den till ett speciellt belysningsobjekt som kommer till sin rätt i det moderna vardagsrummet. Med en maximal upphängning på 200 cm är den idealisk för att belysa en bänk i köket eller en bordsyta, där de två LED-remsorna inuti kan sprida sitt behagliga varmvita ljus. - dimbar 1-10V
 • Vibia Taklampa Puck, 3 ljuskällor

  Vibia Taklampa Puck, 3 ljuskällor
  Puck taklampa - ljuskonst för taket, 3-ljus Taklampan Puck är mer än bara en ljuskälla - den är ett riktigt konstverk. Lampskärmen är tillverkad av munblåst triplex opal matt glas. Som namnet antyder består detta av tre lager. Ett kristallskikt följs av ett opalskikt och sedan ytterligare ett kristallskikt. På så sätt uppnås en utmärkt ljusfördelning. Armaturen kräver endast en elektrisk anslutningspunkt.
 • Vibia Taklampa Puck, 7 ljuskällor

  Vibia Taklampa Puck, 7 ljuskällor
  Drömsk taklampa Puck, 7-ljus Puck svävar viktlöst som en grupp lysande ballonger under taket och fyller rummet med sitt varma, bländfria ljus. Denna effekt uppnås genom bearbetningen av de sju individuella lampskärmarna. De tre skikten av triplex opalmatt glas isolerar ljuset på ett unikt sätt och bekräftar det katalanska företaget VIBIA som tillverkare av ovanliga, individuella armaturer.
 • Vibia Mayfair LED-bordslampa, guld matt

  Vibia Mayfair LED-bordslampa, guld matt
  Vacker Mayfair LED-bordslampa med integrerad dimmer Mayfair LED-bordslampa är designad av Diego Fortunato. Den bygger på idén om en innovativ och samtidigt dekorativ bordslampa. Den består av en känslig ram som är helt lackerad i en matt guldton och en polykarbonatdiffusor. Den kan slås på och stängas av samt dimmas via en optisk sensor. I armaturens huvud finns två LED-remsor som ger ett varmvitt och mycket behagligt ljus. Med endast 19,2 watt kräver armaturen jämförelsevis lite ström för att producera ett ljusflöde på 1 841 lumen.
 • Vibia Pin - LED-vägglampa i vit

  Vibia Pin - LED-vägglampa i vit
  Vit LED-vägglampa Pin med indirekt ljusspridning Pin - en designprodukt från Vibia - är en LED-vägglampa som sprider varmvitt ljus i rummet. Detta sker inte direkt, utan indirekt, så att Pin kan lysa med ett särskilt mysigt ljus. Det runda lamphuvudet lyser i riktning mot väggen och även på avstånd ser detta effektfullt ut, eftersom man kan se en dekorativ ljusring på väggen. Om du kombinerar flera armaturer i serien med varandra kan du skapa dekorativa, individuellt utformade belysningskoncept som ser riktigt vackra ut.
 • Vibia Taklampa Puck, 4 ljuskällor

  Vibia Taklampa Puck, 4 ljuskällor
  Förtrollande taklampa Puck, 4-ljus Fyra triplexskärmar i opalmatt glas utgör stommen i denna taklampa med fyra ljuskällor. De enskilda skärmarna består av tre lager, vilket ger materialet dess namn. När armaturen är påslagen säkerställer denna bearbetning att ljuset fördelas på ett utmärkt sätt i rummet. På grund av den matta tonen sker detta på ett mycket mjukt och varmt sätt.
 • Vibia Mayfair - LED-golvlampa, guld matt

  Vibia Mayfair - LED-golvlampa, guld matt
  Energieffektiv och dekorativ: Mayfair LED-golvlampa Mayfair är en modern LED-golvlampa vars enkla design kompletteras av en matt guldfinish. Denna lyckade kombination gör den till ett riktigt blickfång i vardagsrummet. Det varmvita LED-ljuset, som genereras av två LED-remsor under skärmen, filtreras lätt av polykarbonatdiffusorn och sprids bländfritt i omgivningen. Den optiska sensorn på armaturens skärm gör det också möjligt att justera ljusets ljusstyrka efter behov och dimma kontinuerligt. Den innovativa LED-tekniken lovar också en lång livslängd och - jämfört med konventionella glödlampor - en låg energiförbrukning.
 • Vibia Modern LED-vägglampa Suite 29 cm

  Vibia Modern LED-vägglampa Suite 29 cm
  Raffinerad LED-vägglampa Suite LED-vägglampan Suite ser som en enkel, vit hylla i släckt tillstånd. Suite blir en raffig ljusskälla först i tänt tillstånd. En LED-strip under avställningsytan sörjer för angenämt, indirekt ljus. En ytterligare ljuskälla sitter under den lilla läslampans skärm på vänster sida. Ljuset kan justeras efter önskemål - lampskärmen är vrid- och svängbar i alla riktningar. Suite fungerar inte bara som stämningsfull rumsbelysning utan kan också användas som en praktisk avställningsyta för små vardagssaker. Läsljuset fungerar dessutom perfekt som nattduksbordsbelysning. VIBIA – design för evigheten VIBIA-armaturers design präglas av tydliga och minimalistiska former. Företaget grundades 1987 i Barcelona och samarbetar med många olika designers. Företagets innovativa idéer bidrar till den spanska armaturtillverkarens internationella anseende. Samtliga armaturer från VIBIA är märkta för hand och imponerar med högkvalitativa material och tidlöshet.
 • Vibia Indirekt lysande LED-vägglampa Pin, svart

  Vibia Indirekt lysande LED-vägglampa Pin, svart
  Lång, smal LED-vägglampa Pin med mattsvart lackering LED-vägglampan Pin bedrivs av varmvita, energisnåla och långlivade LED-ljuskällor, så att lampan följer modernaste teknikstandarder. Från det runda väggfästet riktas en smal stång uppåt mot lamphuvudet som också är runt, men något mindre än väggfästet. Optiskt ger detta intrycket av ett svart streck som förbinder två punkter. Dessa egenskaper kvalificerar Pin som inredningsobjekt till minimalistiska interiörer. Kombinerar man flera vägglampor ur samma serier efter individuella önskemål, skapas ett unikt inredningskoncept. Det indirekta ljusutsläppet garanterar inte bara ett mycket behagligt ljus, men även en imponerande ljuseffekt, eftersom LED-ljuskällorna i det runda lamphuvudet skapar en estetisk gloria på väggen.
 • Vibia Mayfair LED-bordslampa, grafitgrå

  Vibia Mayfair LED-bordslampa, grafitgrå
  Mayfair - Design LED-bordslampa med grafitgrått lackerat yttre Mayfair LED-bordslampa - ett designobjekt av Diego Fortunato - med sin mörka yta ser cool och elegant ut och passar mycket bra in i moderna livsstilar. Bordslampan, som drivs av energieffektiva lysdioder, har en bedårande estetik. Ljuset upplevs som mysigt och behagligt och kan därför integreras optimalt i mysiga boendemiljöer. Ljusstyrkan kan ändras vid behov, eftersom det finns en optisk sensor i bottenplattan.
 • Vibia Mayfiar LED-pendellampa 1 lampa, koppar

  Vibia Mayfiar LED-pendellampa 1 lampa, koppar
  Vacker Mayfair LED-pendelarmatur - perfekt för belysning av matbord eller disk Den attraktiva LED-pendelarmaturen från Vibia imponerar med sin enkla form och trendiga kopparfärg. På grund av det fashionabla utseendet, som skapas av den glänsande kopparlacken, dekorerar den inte bara hela sin omgivning utan förstärker den också på ett skickligt sätt. Tack vare det högkvalitativa hantverket och den energieffektiva LED-tekniken har den en lång livslängd och är särskilt sparsam i fråga om energiförbrukning. De två LED-remsorna strålar med cirka 2 700 Kelvin i den behagliga ljusfärgen varmvitt och har ett totalt ljusflöde på 1 841 lumen. - dimbar 1-10V
 • Vibia Suite multifunktionell LED-golvlampa 133 cm

  Vibia Suite multifunktionell LED-golvlampa 133 cm
  Fascinerande Suite LED-golvlampa Vid första anblicken kan man inte avgöra om LED-golvlampan i Suite-serien är ett sidobord eller en lampa. Den kombinerar faktiskt båda, eftersom fyra olika nivåer erbjuder praktiska förvaringsutrymmen för många vardagsföremål. LED-remsorna, som är dolda under nivåerna och ger ett mjukt, indirekt ljus, tänds först när lampan är påslagen. En särskild höjdpunkt är det dimbara LED-ljuselementet som ser ut som en glödande sten, som verkar ha placerats på en av nivåerna som av en slump och som också kan fungera som läslampa. I golvlampans mysiga ljus är avslappnade och mysiga stunder garanterade. Ett tekniskt knep är den integrerade USB-porten, som kan användas för att bekvämt ladda enheter som smartphones eller surfplattor. VIBIA - design för evigheten Tydliga och minimalistiska former kännetecknar VIBIA-armaturernas design. Företaget grundades i Barcelona 1987 och samarbetar med många olika designers. Med sin innovativa design bidrar de till den spanska armaturtillverkarens internationella rykte. VIBIAs armaturer har alla en egen signatur och inspirerar med de bearbetade materialens höga kvalitet och tidlöshet.
 • Vibia Enkel LED-taklampa Up i grafit

  Vibia Enkel LED-taklampa Up i grafit
  Enkel LED-taklampa Up Den enkla men moderna LED-taklampan Up ser ut som två lysande kvadrater i rumstaket. En liten och en stor lampa med LED-plattor skapar en harmonisk duo. Den lilla lampan har en diameter om 50 cm. Den stora lampan har en diameter om 73 cm. VIBIA – design för evigheten VIBIA-armaturers design präglas av tydliga och minimalistiska former. Företaget grundades 1987 i Barcelona och samarbetar med många olika designers. Företagets innovativa idéer bidrar till den spanska armaturtillverkarens internationella anseende. Samtliga armaturer från VIBIA är märkta för hand och imponerar med högkvalitativa material och tidlöshet.
 • Vibia Pin - 2 lampor LED-vägglampa svart

  Vibia Pin - 2 lampor LED-vägglampa svart
  Minimalistisk LED-vägglampa Pin i tvålampsversion Pin är en av de LED-vägglampor som ger indirekt ljus. Nästan alla vet att detta har en särskilt mysig effekt eftersom ljuset då verkar mjukt och flödande och du slipper direkta ljusstrålar och eventuell bländning. Ytan på den rektangulära LED-vägglampan har en matt svart yta som är särskilt elegant. De två ljushuvudena har LED-lampor med varm vit ljusfärg och god energieffektivitet. Om du vill göra belysningen mer individuell rekommenderas det att installera flera väggarmaturer av samma serie i omedelbar närhet av varandra och leka med formerna och ljusstrålen.
 • Vibia Flat LED-hänglampa 1 lampa Ø 55 cm

  Vibia Flat LED-hänglampa 1 lampa Ø 55 cm
  Modern LED pendelarmatur Flat i metall och polykarbonat Tillverkaren Vibia samarbetar med olika designers. Premiumprodukten Flat är resultatet av samarbetet med Ichiro Iwasaki. Särskild uppmärksamhet har ägnats åt användningen av högkvalitativa material. Det var så Flat-konceptet med metall och polykarbonat uppstod. Med pendelarmaturen reflekteras ljusflödet uppåt av rutan ovanför och avges indirekt ut i rummet. Placeringen, ljusfärgen och lysdiodernas höga färgåtergivningsindex ger en mjuk belysning. Dessutom kan lampan dimmas via 1-10V eller Push.
 • Vibia Puck Two Taklampa Vit

  Vibia Puck Two Taklampa Vit
  Design: Jordi Viladell Puck Taklampa är enkel och ändå anmärkningsvärd. Taklampan använder LED-ljus och skapar en trevlig och varm stämning. Puck-lamporna kan köpas enkelvis eller flera lampor i kombination.
 • Vibia Puck One Medium Taklampa Vit

  Vibia Puck One Medium Taklampa Vit
  Design: Jordi Viladell Puck Taklampa är enkel och ändå anmärkningsvärd. Taklampan använder LED-ljus och skapar en trevlig och varm stämning. Puck-lamporna kan köpas enkelvis eller flera lampor i kombination.
 • Vibia Millenium spegellampa 98,5 cm

  Vibia Millenium spegellampa 98,5 cm
  Badrumslampa Millenium, 98,5 cm Millenium är en designorienterad och mycket funktionell badrumslampa. Armaturen sörjer för mjukt och bländfritt ljus. Inklusive transformator.. Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Vibia Set - LED-vägglampa

  Vibia Set - LED-vägglampa
  Enskilda LED-vägglampor Sex vita borosilikatglaskuber är beståndsdelarna i den här fascinerande vägglampan, som kan monteras helt enligt kundens önskemål. Fem av cuboiderna fungerar endast som reflektorer, den sjätte är ljuskällan med en 9-watts lysdiod som ljuskälla. Den projicerar det starka ljuset på de andra elementen. Detta skapar ett unikt ljus- och skuggspel på väggen som nästan mer liknar en konstnärlig ljusinstallation än en vägglampa. Set är en skapelse av företaget VIBIA, som sedan 1987 regelbundet har levererat innovativa armaturer från Barcelona till främst den europeiska marknaden. Tack vare att företaget samarbetar med ett stort antal designers kan man se en viss samstämmighet i sortimentet, men varje armatur har sin egen karaktär.
 • Vibia Mayfair LED-bordslampa, koppar blank

  Vibia Mayfair LED-bordslampa, koppar blank
  Exklusiv LED-bordslampa Mayfair i ett glänsande kopparutseende Mayfair-bordslampan, som är utrustad med den senaste LED-tekniken, är ett modernt belysningsobjekt som kan användas för att sätta dekorativa accenter i vardagsrummet - förutom den förtrollande belysningen. Tack vare den optiska sensorn, med vilken Mayfair dämpas eller slås på och av, bevaras ramens tydliga och oförfalskade utseende och avbryts inte av en irriterande omkopplare. De två integrerade LED-stripsen ger en behaglig ljusfördelning i skuggan och avger ett varmvitt, indirekt ljus. Den resulterande stämningen ger ett mysigt intryck i alla rum.
 • Vibia Mayfair - LED-golvlampa, grafitgrå

  Vibia Mayfair - LED-golvlampa, grafitgrå
  Dimbar LED-golvlampa Mayfair i grafitgrå lack I grund och botten är formen på den här LED-golvlampan mycket stereotypisk, eftersom även de första golvlamporna sedan den elektriska belysningen kom till stånd oftast bestod av en skärm och en ram. Man kan dock knappast förneka att Mayfair har en mycket mer puristisk och filigran design som ger ett särskilt modernt uttryck. Ytan på ramen och skärmen har en mörk lackfinish i grafitgrått, vilket förstärker det eleganta uttrycket hos Mayfair LED-golvlampan. För ökad funktionalitet har en optisk sensor integrerats, som också gör det möjligt att reglera ljusstyrkan.
 • Vibia Taklampa Quadra Ice, 66 cm

  Vibia Taklampa Quadra Ice, 66 cm
  Mångsidig taklampa Quadra IceLampskärmen på taklampan Quadra Ice är tunn, ser nästan ut som papper och ger bländfritt ljus. Tack vare sin diskreta design kan den integreras i olika inredningsstilar. Takarmaturen kan också användas som väggarmatur.Tillverkad i SpanienVIBIA - Design för evighetenTydliga och minimalistiska former kännetecknar designen av VIBIA-armaturerna. Företaget grundades i Barcelona 1987 och samarbetar med många olika designers. Med sin innovativa design bidrar de till den spanska armaturtillverkarens internationella rykte. Armaturerna från VIBIA har alla en individuell signatur och inspirerar med den höga kvaliteten på de bearbetade materialen och deras tidlöshet.
 • Vibia Suite - LED-golvlampa 112 cm

  Vibia Suite - LED-golvlampa 112 cm
  Suite multifunktionell LED-golvlampa Suite är en av de speciella armaturer som redan i sin utformning innehåller ett förslag till användning och som därför berikas med flera funktioner samtidigt. Armaturen är en liten hylla och ett stämningsfullt levande ljus på samma gång. Tre nivåer som ger plats för böcker och liknande föremål belyses av lysdioder under nivåerna när de är påslagna. De ger indirekt belysning som bidrar till en mysig atmosfär. På det översta planet finns en liten golvlampa som kan dimmas separat från belysningen på de andra nivåerna och som lämpar sig väl som läslampa. Och som om detta utbud av funktioner inte vore nog erbjuder Suite även en liten teknisk finess i form av en USB-port som enkelt kan användas för att ladda elektroniska enheter som smartphones eller surfplattor. Suite kommer från VIBIA, ett katalanskt företag från Barcelona som sedan 1987 har stått för enkla men extremt innovativa armaturer
 • Vibia Raffinerad LED-vägglampa Suite 14 cm

  Vibia Raffinerad LED-vägglampa Suite 14 cm
  Sofistikerad Suite LED-vägglampaNär Suite LED-vägglampan är släckt kan man tro att den är en vanlig vit hylla. Först när du tänder den avslöjar Suite sin sofistikerade LED-ljuskälla, som liknar en lysande sten och verkar ha placerats där av en slump. Suite fungerar inte bara som stämningsfull rumsbelysning, utan också som en praktisk hylla för små vardagsföremål.VIBIA - Design för evighetenTydliga och minimalistiska former kännetecknar designen av VIBIA-armaturerna. Företaget grundades 1987 i Barcelona och samarbetar med många olika formgivare. Med sin innovativa design bidrar de till den spanska armaturtillverkarens internationella rykte. Armaturerna från VIBIA har alla en individuell signatur och inspirerar med den höga kvaliteten på de bearbetade materialen och deras tidlöshet.
 • Vibia Meridiano 4720 utomhusvägglampa, cremevit

  Vibia Meridiano 4720 utomhusvägglampa, cremevit
  LED-utomhusvägglampa Meridiano 4720 som förtrollar med skuggspel LED-vägglampan Meridiano ger inte bara med ljus i utomhusområdet utan är dessutom en konstnärlig väggmålning så snart ljuset tänds. Lampan Vibia har en kropp av rostfritt stål som består av korta, cirkulära stavar som är monterade på en rund platta. Inuti sprids lysdiodernas varmvita ljus jämnt runt lampan med hjälp av en plastdiffusor. Ljuset i kombination med stavarna ger ett stjärnformat mönster som fungerar som en geometrisk väggskulptur på husväggen. Lampans formgivare är Jordi Vilardell och Meritxell, vars arbete utmärker sig genom att de förutom belysningsfunktionen även erbjuder andra fördelar. Vägglampan Meridiano har för det första en hög ljuskvalitet vilket är typisk för Vibia, och sedan är den även ett tilltalande dekorationsföremål.
 • Vibia Vit design-vägglampa Pin med LED

  Vibia Vit design-vägglampa Pin med LED
  Estetisk designvägglampa Pin med vitlackerad yta och LED-teknik En cirkel upptill, en nedtill och en linje däremellan - mycket mer behövs egentligen inte för att beskriva design-LED-vägglampan Pin med några få ord. Lampans design har alltså reducerats till det väsentliga och Pin kvalificerar sig på detta sätt för användning i puristiska vardagsrum, där inredningen följer minimalistiska koncept. Konstruktionen av designvägglampan från Vibia gör att ljuset bara kommer ut indirekt och uppfattas som en ljuscirkel på väggen. Detta har en särskilt mysig effekt på betraktaren och designvägglampan kan användas utmärkt som extra- eller accentbelysning. Om du vill leka mer med formerna kan du installera flera exemplar av lampserien i en gemensam miljö.
 • Vibia Flat LED-golvlampa 96 cm grå L1, dimbar

  Vibia Flat LED-golvlampa 96 cm grå L1, dimbar
  Designer LED-golvlampa Flat med dimfunktion Det moderna armaturkonceptet Flat är resultatet av samarbetet mellan designern Ichiro Iwasaki och den spanska premiumtillverkaren Vibia. Stor vikt lades vid en stabil och samtidigt diskret konstruktion. Den raka designen kan därför på ett utmärkt sätt integreras i skandinaviska interiörer. Diffusorn av robust polykarbonat filtrerar det varmvita ljuset så att den nedåtriktade ljuskäglan fördelas mjukt utan att blända. Ljusstyrkan hos de energieffektiva lysdioderna kan anpassas till många olika förhållanden med hjälp av en push-dimmer.
 • Vibia Pin 1660 LED-golvlampa, 125 cm, svart

  Vibia Pin 1660 LED-golvlampa, 125 cm, svart
  LED-golvlampa Pin 1660 erbjuder funktionalitet och klassisk design Den spanska tillverkaren Vibia är känd för lampor som övertygar med enkel elegans, modern design och högsta kvalitet. För att göra detta arbetar företaget med många designers som bidrar med sin expertis, till exempel Ichiro Iwasaki från Japan. Han skapade Pin 1660 golvlampa , som kombinerar klassiskt och modernt och är därför lämpligt för ett stort antal rumskoncept. Stift 1660 består av en filigran kropp av rostfritt stål, som är krökt på toppen och är 125 cm hög. I slutet av den böjda stålstången är lamphuvud av aluminium som leder ljuset från den permanent installerade lysdioden nere. lamphuvud är justerbart och kan enkelt anpassas till individuella belysningsbehov med en kort metallstav. Tack vare den nedåt riktade ljuskotten är Pin- golvlampa den perfekta belysningslösningen för hemmets läshörna.
 • Vibia I. Cono 0712 designergolvlampa, beige

  Vibia I. Cono 0712 designergolvlampa, beige
  I.Cono golvlampa imponerar med sin skandinaviska design Designtrioen Lievore, Altherr och Molina har redan skapat flera belysningskoncept för den spanska tillverkaren Vibia , och de har återigen införlivat sin expertis inom ljusdesign i I.Cono golvlampa . golvlampa har en skärm av polykarbonat, som har en asymmetrisk, konisk form och skapar en ljuskotte riktad nedåt. Skuggan hålls av en filigran stålaxel som vilar på en stabil Basis av zamak. Basen och paraplyet är justerbara och kan enkelt anpassas till användarens individuella behov. Under bearbetningen sågs att rotationsmekanismen inte syns för användaren och att fokus ligger på armaturens design. I.Cono kännetecknas av tydliga linjer och en visuell lätthet från topp till tå, vilket också är de tre formgivarnas signatur. Den enkla, skandinaviska designen smälter in vackert, särskilt i moderna rum, och tack vare dess funktionella egenskaper kan I.Cono också användas på många sätt - antingen som en läslampa eller helt enkelt som en dekorativ accent.
 • Vibia Puristisk LED-vägglampa Fold Surface, 2 ljuskällor

  Vibia Puristisk LED-vägglampa Fold Surface, 2 ljuskällor
  LED-designvägglampa Fold Surface, 22 cm, cremevit, matt Designen på LED-vägglampan Fold Surface präglas av enkla geometriska former. Armaturen visar sin imponerande ljuseffekt när den tänds och sörjer för ett effektfullt ljus- och skuggspel på väggen.
 • Vibia Palma 3702 vägglampa, växtskål, grafit

  Vibia Palma 3702 vägglampa, växtskål, grafit
  LED-vägglampa Palma 3702 med planteringsskål Palma representerar samexistensen av två naturfenomen, nämligen ljus och vegetation. Vägglampan består å ena sidan av en opal glaskula som består av två halvor och å andra sidan av en akrylglasplanter. Det varma ljuset från de permanent installerade lysdioderna fördelas mjukt i rummet genom glaset och samspelet med växtrännorna skapar en mysig atmosfär. Båda elementen är fästa i ett obetydligt fäste så att en förvånande flytande effekt föreslås. Designern Antoni Arola inspirerades av antikens hängande trädgårdar och använde den för att skapa ett unikt belysningskoncept som vann German Design Award 2018. Kombinationen av ljus och växter gör trädgårdsarrangemang som understryker ett stort antal rumskoncept också inomhus.
 • Vibia Flat LED-hänglampa 1 lampa Ø 55 cm grå L1

  Vibia Flat LED-hänglampa 1 lampa Ø 55 cm grå L1
  Modern LED pendelarmatur Flat i metall och polykarbonat Tillverkaren Vibia samarbetar med olika designers. Premiumprodukten Flat är resultatet av samarbetet med Ichiro Iwasaki. Särskild uppmärksamhet har ägnats åt användningen av högkvalitativa material. Det var så Flat-konceptet med metall och polykarbonat uppstod. Med pendelarmaturen reflekteras ljusflödet uppåt av rutan ovanför och avges indirekt ut i rummet. Placeringen, ljusfärgen och lysdiodernas höga färgåtergivningsindex ger en mjuk belysning. Dessutom kan lampan dimmas via 1-10V eller Push.
 • Vibia Flat LED-golvlampa höjd 100 cm terrakotta

  Vibia Flat LED-golvlampa höjd 100 cm terrakotta
  Dimbar LED-golvlampa Flat - den robusta belysningslösningen av metall och polykarbonat Platt golvlampa är designad för att vara minimalistisk. Metallkonstruktionen kompletteras med en motståndskraftig polykarbonatdiffusor som garanterar belysning med låg bländning. Den inbyggda LED-tekniken kännetecknas av egenskaper som hållbarhet och energieffektivitet. Lampan är också utrustad med en dimmer så att ljusstyrkan kan regleras. Ichiro Iwasaki är designern av Flat-serien. Samarbetet med premiumtillverkaren Vibia har resulterat i en serie okonventionella lampor som kan ses som nya lösningar för det moderna livet. Vibia är ett globalt företag baserat i Barcelona som är specialiserat på arkitektonisk belysning.
 • Vibia I.Cono 0720 vägglampa, 28 cm, röd-brun

  Vibia I.Cono 0720 vägglampa, 28 cm, röd-brun
  Vägglampa I.Cono 0720 från Vibia inspirerar med en modern design Med I.Cono 0720 erbjuder märketillverkaren en vägglampa som anpassar sig till alla typer av inredningsdetaljer tack vare sin enkla design. En asymmetrisk skärm av plast är fäst vid ett runt väggfäste. Trattformen skapar en nedåtriktad ljusstråle som kan användas för att belysa specifika områden i ett rum. Skärmen är utrustad med en rörlig mekanism så att ljusintensiteten kan anpassas till användarens individuella behov. I.Cono-vägglampan designades av Alberto Lievore, Jeanette Altherr och Manel Molina. Designarna har redan arbetat med Vibia flera gånger och skapat enastående belysningskoncept som inspirerar med vackra mönster och är funktionella samtidigt.
 • Vibia Warm 4906 designergolvlampa, vit

  Vibia Warm 4906 designergolvlampa, vit
  Klassiskt elegant golvlampa Varm från Ramos & Bassols Med Warm har designduon Ramos & Bassols skapat en golvlampa som tydligt speglar karaktären hos varje lampa från den spanska tillverkaren Vibia - enkel elegans och tydliga linjer. Den klarar sig med en klassisk golvlampa , nämligen med en bred, trumformad nyans på en smal axel. Skärmen är gjord av aluminium och har en metakrylat diffusor vid nedre och övre öppningen. Aluminiumet blir mörkare medan diffusorerna skapar en intensiv, punktformig ljusstråle nedåt och mjukt omgivande ljus ovanför skärmen. Strömställaren är placerad på en kabel som försvinner in i lampans axel och är därför ingen irriterande detalj. Ramos & Bassols kombinerar form, funktionalitet och estetik i sin skapelse. På grund av sin klassiska design är lampan lämplig för en mängd olika rumskoncept, är samtidigt dekorativ och skapar en trevlig atmosfär i alla miljöer.
 • Vibia Puck One Mindre Taklampa Vit

  Vibia Puck One Mindre Taklampa Vit
  Design: Jordi Viladell Puck Taklampa är enkel och ändå anmärkningsvärd. Taklampan använder LED-ljus och skapar en trevlig och varm stämning. Puck-lamporna kan köpas enkelvis eller flera lampor i kombination.
 • Vibia Mayfair Golvlampa Matt Grafitgrå

  Vibia Mayfair Golvlampa Matt Grafitgrå
  Design: Diego Fortunato  Mayfair är den moderna versionen av en lampa som var populär på 1900-talet. Den estiska lampan är innovativ genom att den gör bruk av LED och optiska sensorer till dämpning av ljuset. Hos AndLight finns lampan som bordslampa och golvlampa: blank grön & svart, blank koppar, blank orange & svart, matt grafitgrå, matt guld och matt vit. Lampan har vunnit Good Design Award 2017 och Metropolis Likes Award 2018.
 • Vibia Fiffig LED-vägglampa Suite 14 cm sten vänster

  Vibia Fiffig LED-vägglampa Suite 14 cm sten vänster
  Designad LED-vägglampa Suite med belyst "sten" på vänster sida Även utan att tända lampan är LED-vägglampan Suite redan ett mycket användbart objekt. Du kan placera mindre föremål på den. Men när lampan tänds visar den sin verkliga skönhet genom den raffinerade LED-ljuskällan, som liknar en glödande sten och verkar ha placerats där av en slump. Puristisk och ändå med det där lilla extra - vägglampan Suite skapades av formgivarna Jordi Vilardell och Meritxell Vidal.
 • Vibia Svart LED-vägglampa Pin

  Vibia Svart LED-vägglampa Pin
  Minimalistisk LED-vägglampa Pin med matt svartlackerad yta LED-vägglampan Pin är en designprodukt från Vibia som utmärker sig med sin minimalistiska design. Vägglampan består av en metallram som förbinder väggfästet med skärmen, som båda är cirkulära. Ljuset strålas inte ut i rummet av den skivliknande skärmen, utan riktas mot väggen, vilket gör att en indirekt ljuseffekt skapas. Det ser inte bara mysigt ut, utan du kan också förvänta dig mycket speciella ljuseffekter när ljuset skiner optiskt som en halo runt armaturhuvudet. Du får vackra ljuspunkter på väggen och särskilt om du kombinerar flera armaturer i serien med varandra kan du uppnå förstklassiga ljuseffekter som verkar direkt konstnärliga.
 • Vibia Designervägglampa Pin med 2 LED-ljuskällor, vit

  Vibia Designervägglampa Pin med 2 LED-ljuskällor, vit
  Vit designvägglampa Pin med två ljusarmar i rätvinkligt arrangemang De små ljushuvudena på denna designvägglampa Pin rymmer varmvita LED-lampor som har en hög energieffektivitet. Deras ljus riktas mot väggen så att rummet belyses med indirekt ljus, vilket ger en behaglig och bländfri känsla. I denna version av designvägglampan Pin är två lamphuvuden, som är anslutna till väggfästet via smala stavar, monterade i rät vinkel mot varandra. Detta ger ett utseende som är särskilt puristiskt och kan användas perfekt för att komplettera minimalistiska livsstilar. För att ytterligare individualisera utseendet kan du gärna använda andra armaturer från serien och arrangera dem på valfritt sätt. Då blir ljuscirklarna ännu mer accentuerade än de redan är.
 • Vibia Africa LED bordslampa höjd 45cm mörkbrun

  Vibia Africa LED bordslampa höjd 45cm mörkbrun
  Dekorativ LED-bordlampa Africa med uppladdningsbart batteri, laddningsstation och touch dimmerAfrica är en elegant extra ljusdispenser för fönsterbräda, sideboard och matbord. Bordslampan är designad av den argentinske industridesignern Francisco Gomez Paz som en modern tolkning av ett ljus. Aluminiumkroppen har också den klassiska, slanka formen av ett ljus, men i stället för en flamma som flimrar uppåt finns det ett ljusuttag som är riktat nedåt i en vinkel, genom vilket den varmvita lysdioden försiktigt lyser upp den omgivande ytan. Den styrs via en beröringssensor på huvudet. Tack vare det uppladdningsbara batteriet är LED-bordlampan Africa mobil och kan användas inomhus.- Trestegsdimning: 6,5 h drift per laddning vid 100 % effekt, 10 h vid 66 %, 20 h vid 33 %- Laddningsstation med plug-in-kabel ingår- Bra färgåtergivning: CRI > 90
 • Vibia Knit 7490 Golvlampa Beige

  Vibia Knit 7490 Golvlampa Beige
  Design: Meike Harde för Vibia Koncept: Knit collection från Vibia är en exklusiv och väldigt snygg kollektion av lampor. Knit är en lätt lampa som lätt skulle kunna dekorera och pryda hemmet. Knit-serien är gjord med en lampskärm i stickad polyester, vilket gör att ljuset som sänds ut från lampan är mjukt och behagligt. Detta ger en lampa som kan användas för att göra hemmet mysigt och varmt.
 • Vibia Top LED-vägglampa Ø 17 cm vit

  Vibia Top LED-vägglampa Ø 17 cm vit
  Högkvalitativ Top LED-vägglampa som grund för modern rumsdesign Den LED-styrda vägglampan Top från Vibia är ett verk av formgivarna Ramos & Bassols. Överdelen består av två koncentriska cirklar i vilka olika metaller används. Den sofistikerade konstruktionen skapar ett intressant samspel av ljus och skugga när den minimalistiska lampan är tänd. Ljuskällan är dold bakom diffusorn och skapar på så sätt en mysig atmosfär. Premium Collection Top kan också monteras som en taklampa.
 • Vibia Puck One Stor Taklampa Vit LED

  Vibia Puck One Stor Taklampa Vit LED
  Design: Jordi Viladell Puck Taklampa är enkel och ändå anmärkningsvärd. Taklampan använder LED-ljus och skapar en trevlig och varm stämning. Puck-lamporna kan köpas enkelvis eller flera lampor i kombination.
 • Vibia Top LED-vägglampa Ø 60 cm vit

  Vibia Top LED-vägglampa Ø 60 cm vit
  Top LED vägglampa - En ny tolkning av det tidlösa rosettmotivet Armaturkollektionen Top, som designerna Ramos & Bassols har skapat för Vibia, kännetecknas av sin återhållsamma elegans och högkvalitativa utförande. De två koncentriska cirklarna med naturlig finish ramar in den LED-drivna ljuskällan och sprider det varma ljuset jämnt i omgivningen. Premiumlampan är också lämplig för dimning eftersom den är kompatibel med vanliga metoder som DALI, 1-10V eller Push. Top kan också monteras som en takarmatur.
 • Vibia I.Cono 0720 vägglampa, 28 cm, grå

  Vibia I.Cono 0720 vägglampa, 28 cm, grå
  Vägglampa I.Cono 0720 från Vibia inspirerar med en modern design Med I.Cono 0720 erbjuder märketillverkaren en vägglampa som anpassar sig till alla typer av inredningsdetaljer tack vare sin enkla design. En asymmetrisk skärm av plast är fäst vid ett runt väggfäste. Trattformen skapar en nedåtriktad ljusstråle som kan användas för att belysa specifika områden i ett rum. Skärmen är utrustad med en rörlig mekanism så att ljusintensiteten kan anpassas till användarens individuella behov. I.Cono-vägglampan designades av Alberto Lievore, Jeanette Altherr och Manel Molina. Designarna har redan arbetat med Vibia flera gånger och skapat enastående belysningskoncept som inspirerar med vackra mönster och är funktionella samtidigt.
 • Vibia Flat LED-hänglampa 3 lampor Ø 90 cm grå L1

  Vibia Flat LED-hänglampa 3 lampor Ø 90 cm grå L1
  Högkvalitativ LED-hängande ljus Flat pendellampa Flat ger ljus till rummet med enastående, kraftfull ljusstyrka. Detta motsvarar ungefär ljusstyrka hos tre konventionella 200W glödlampor, medan den moderna LED-ljuskällan bara förbrukar en bråkdel av elen. Det varma vita ljuset med mycket bra färgåtergivning reflekteras från tre olika nivåer och skapar en trevlig, indirekt allmänbelysning. Upphängningen är justerbar mellan 116 och 300 cm under monteringen. En separat dimmer (1-10V, Push, DALI), som också kan köpas, kan användas för att justera lampans ljusstyrka. Hänglampans högkvalitativa former är enkla, men den övergripande bilden lockar nyfikna blickar i både privata och kommersiella miljöer. Det ovanliga ljusföremålet är en produkt från premiumljustillverkaren Vibia. Flat-kollektionen skapades i samarbete med designern Ichiro Iwasaki och inspirerar med sin arkitektoniska finess.
 • Vibia Pin Vägglampa 1686 On/Off Svart

  Vibia Pin Vägglampa 1686 On/Off Svart
  Design: Ichiro Iwasaki för VIBIA Koncept: Låt dig förföras av Pin-serien, en banbrytande ljuskollektion skapad av den japanska designern Ichiro Iwasaki för Vibia. Denna unika kollektion utforskar koncept som koherens och komfort och förenar vägg-, golv- och bordslampor i en harmonisk ensemble. Pin-kollektionen kännetecknas av en iögonfallande lek med geometriska former. Slanka linjer möter en djärv, cirkulär bas, och en elegant liten kupolformad nyans skapar en siluett som väcker minnen av abstrakta symboler. Ett sant bevis på Vibias engagemang för innovativ design och skapandet av unika ljusupplevelser.
 • Vibia Flamingo Pendel 1510 Matt Guld

  Vibia Flamingo Pendel 1510 Matt Guld
  Design: Antoni Arola Flamingo från Vibia har vunnit Wallpaper Design Award 2017, Best of Year 2016 och Design Plus Light+Building 2016. Falmingo är en raffinerat stilig lampa som kombinerar funktion och design. Lampan har LED-ljuskälla, som lyser upp lampans skärm och skapar ett vackert diffust nedåtriktat ljus. Flamingo är en stilig matbordslampa.
 • Vibia Vol Pendel Opal Stor

  Vibia Vol Pendel Opal Stor
  Design: Lievore, Altherr & Molina Vol Pendel karakteriseras av sin fina siluett och enkla design, som ger ett varmt ljus och en trevlig atmosfär i rummet den hänger. Lampans skärm är utarbetad i Opalglas med en matt finnish. Vol Pendel finns i två storlekar (45 cm och 60 cm i diameter) och hänger vackert över vilket middagsbord som helst.
 • Vibia Pin 1675 LED-vägglampa, 11 cm, vit

  Vibia Pin 1675 LED-vägglampa, 11 cm, vit
  Minimalistisk LED-vägglampa Stift 1675 Med Pin 1675 LED-vägglampa från Ichiro Iwasaki bildar runda former och raka linjer en estetisk enhet. Det cirkulära väggfästet till vilket också strömbrytaren är kopplad är ansluten via en kort arm med lamphuvud. Genom att använda en kort handtag på lamphuvud riktning ljusstrålen kan helt enkelt till inidividuellen användarens behov justeras. Den kompakta formen och det riktade ljuset gör Pin 1675 till en perfekt läslampa för sängen. Tack vare den raka och minimalistiska designen kan lampan kombineras med otaliga inredningsstilar - oavsett om de är moderna eller klassiska.
 • Vibia Pin 1650 LED-bordslampa, längd 23 cm, svart

  Vibia Pin 1650 LED-bordslampa, längd 23 cm, svart
  Minimalistisk LED-bordslampa Pin förbättrar varje arbetsplats Pin LED-bordslampa designades av den japanska designern Ichiro Iwasaki för tillverkaren Vibia och är en nytolkning av begreppen rumsbelysning och läsljus. Den kombinerar en klassisk armaturdesign med modern LED-teknik som uppdaterar traditionell belysning. Stift har en cirkulär bas på vilken omkopplaren också finns, en filigranstång och ett litet lamphuvud. Alla delar av lampan klarar sig utan störande detaljer och reduceras till sina tydliga linjer. För att även möta den funktionella idén med en bordslampa lamphuvud på en metallstång för användaren hjälpa till i alla riktningar och på så sätt vända sig till individens behov. Lampan avger en varm, nedåtstrålande ljusstråle som är perfekt för att belysa ett skrivbord.
 • Vibia Warm 4926 hänglampa, grön

  Vibia Warm 4926 hänglampa, grön
  Tidlös hänglampa Varm i aluminium Den klassiska trumformen och designen utan krusiduller gör Warm till en mångsidig taklampa som är särskilt lämplig för rum med en elegant och tidlös touch. Lampskärmen har en diameter på 62 cm och finns i olika färger. Skärmens övre och nedre öppning är försedd med en diffusor av metakrylat som garanterar en bländningsfri och jämn fördelning av ljuset upp och ner. Aluminiumskärmen mörknar mot sidorna så att ett punktliknande ljus riktas nedåt och ett mjukt omgivande ljus uppåt uppnås. Av denna anledning är Warm särskilt lämpligt för att belysa ett matbord. Skaparna av denna smakfulla lampa är formgivarna Ramos & Bassols, som främst kännetecknas av sina enkla skapelser, där de harmoniserar form, funktionalitet och estetik.
 • Vibia Flat LED-taklampa 2 lampor Ø 55 cm vit

  Vibia Flat LED-taklampa 2 lampor Ø 55 cm vit
  Snygg LED-taklampa Platt för indirekt allmänbelysning Minskad till det väsentliga - platt taklampa imponerar med sin återhållsamma elegans. Den minimalistiska designen bär Ichiro Iwasakis omisskännliga signatur. Armaturserien kan tilldelas den skandinaviska vardagsstilen, men den erbjuder också möjligheten att enkelt integrera inredningstillbehöret i det befintliga inredningskonceptet. Tillverkaren Vibia, som följde utvecklingsprocessen med den japanska designern, är känd för högkvalitativa lampor. Användningen av robusta material som stål, aluminium och polykarbonat gör bland annat Flat till en premiumprodukt. De energieffektiva lysdioderna installeras på båda nivåerna på ett sådant sätt att ljuset fördelas jämnt indirekt i omgivningen via den större metallskivan och taket. Ljusstyrkan kan dämpas via en extern 1-10V, push- eller DALI-kontrollerbar styrenhet (ingår ej).
 • Vibia Flat LED-taklampa 3 lampor Ø 55 cm vit

  Vibia Flat LED-taklampa 3 lampor Ø 55 cm vit
  Designad LED-taklampa Flat - lampan med internationell påverkan Premium Flat-serien har sitt ursprung i det globala företaget Vibia, som har sitt huvudkontor i Barcelona. Denna extraordinära produkt skapades tillsammans med designern Ichiro Iwasaki från Japan. Förutom design och ljuseffekt fästes också stor vikt vid användning av högkvalitativa material. Platt är gjord av robusta metaller och slagtålig polykarbonat. Lampans design är lekfull och elegant samtidigt. Okomplicerade former och enkla färger återspeglar skandinavisk minimalism och kan kombineras med många stilar. Taklampans taklampa placeras på tre ställen och riktas uppåt. Ljuset reflekteras indirekt in i rummet via taket och den stora ljusnivån. Detta skapar inbjudande belysning som kan justeras individuellt med en motsvarande 1-10V, push- eller DALI- dimmer (ingår ej).
 • Vibia Musa 7402 LED-bordslampa liggande

  Vibia Musa 7402 LED-bordslampa liggande
  Musa 7402 - en liten bordslampa med stor effekt LED-bordslampa Musa 7402 imponerar med sin delikatess och enkla elegans. Skaparen av denna eleganta lampa är Swedish Note Design Studio, som anställdes av den spanska varumärketillverkaren Vibia för designen. När lampan skapades inspirerades designarna av naturen och valde en organisk och flytande form. Diffusorn på den permanent installerade lysdioden är en kula gjord av handblåst opalglas, vilket garanterar en bländningsfri och mjuk ljusfördelning. Glaskulan ligger i en aluminiumskål som reflekterar ljuset och fördelar det i miljön. Med hjälp av strömbrytaren på armaturens baksida kan inte bara belysningen manövreras utan ljusstyrkan kan också dämpas. Lampans botten täcks av skålen så att inga störande detaljer kan distrahera betraktaren från Musas flytande form.
 • Vibia Mayfair Bordslampa Blank Orange och Svart

  Vibia Mayfair Bordslampa Blank Orange och Svart
  Design: Diego Fortunato  Mayfair är den moderna versionen av en lampa som var populär på 1900-talet. Den estiska lampan är innovativ genom att den gör bruk av LED och optiska sensorer till dämpning av ljuset. Hos AndLight finns lampan som bordslampa och golvlampa: blank grön & svart, blank koppar, blank orange & svart, matt grafitgrå, matt guld och matt vit. Lampan har vunnit Good Design Award 2017 och Metropolis Likes Award 2018.
 • Vibia Pin 1650 LED-bordslampa, längd 23 cm, vit

  Vibia Pin 1650 LED-bordslampa, längd 23 cm, vit
  Minimalistisk LED-bordslampa Pin förbättrar varje arbetsplats Pin LED-bordslampa designades av den japanska designern Ichiro Iwasaki för tillverkaren Vibia och är en nytolkning av begreppen rumsbelysning och läsljus. Den kombinerar en klassisk armaturdesign med modern LED-teknik som uppdaterar traditionell belysning. Stift har en cirkulär bas på vilken omkopplaren också finns, en filigranstång och ett litet lamphuvud. Alla delar av lampan klarar sig utan störande detaljer och reduceras till sina tydliga linjer. För att även möta den funktionella idén med en bordslampa lamphuvud på en metallstång för användaren hjälpa till i alla riktningar och på så sätt vända sig till individens behov. Lampan avger en varm, nedåtstrålande ljusstråle som är perfekt för att belysa ett skrivbord.
 • Vibia Mayfair Golvlampa Matt Vit

  Vibia Mayfair Golvlampa Matt Vit
  Design: Diego Fortunato  Mayfair är den moderna versionen av en lampa som var populär på 1900-talet. Den estiska lampan är innovativ genom att den gör bruk av LED och optiska sensorer till dämpning av ljuset. Hos AndLight finns lampan som bordslampa och golvlampa: blank grön & svart, blank koppar, blank orange & svart, matt grafitgrå, matt guld och matt vit. Lampan har vunnit Good Design Award 2017 och Metropolis Likes Award 2018.
 • Vibia Palma 3710 LED-vägglampa, grafit

  Vibia Palma 3710 LED-vägglampa, grafit
  Elegant LED-vägglampa Palma 3710 från Vibia Den känsliga och eleganta LED-vägglampan Palma 3710 designades av den spanska designern Antoni Arola för Vibia . Detta är en sfär gjord av handblåst opalglas, som hålls av en filigran aluminiumring och verkar flyta framför väggen. Inuti sfären finns permanent installerade lysdioder som avger varmt ljus som fördelas jämnt i rummet och skapar en mysig atmosfär i rummet. Lampan fästs på väggen med ett vertikalt fäste i aluminium, vilket tack vare sitt subtila utseende gör det möjligt att fokusera på den ljusa sfären.
 • Vibia Warm 4926 hänglampa, vit

  Vibia Warm 4926 hänglampa, vit
  Tidlös hänglampa Varm i aluminium Den klassiska trumformen och designen utan krusiduller gör Warm till en mångsidig taklampa som är särskilt lämplig för rum med en elegant och tidlös touch. Lampskärmen har en diameter på 62 cm och finns i olika färger. Skärmens övre och nedre öppning är försedd med en diffusor av metakrylat som garanterar en bländningsfri och jämn fördelning av ljuset upp och ner. Aluminiumskärmen mörknar mot sidorna så att ett punktliknande ljus riktas nedåt och ett mjukt omgivande ljus uppåt uppnås. Av denna anledning är Warm särskilt lämpligt för att belysa ett matbord. Skaparna av denna smakfulla lampa är formgivarna Ramos & Bassols, som främst kännetecknas av sina enkla skapelser, där de harmoniserar form, funktionalitet och estetik.
 • Vibia Structural 2640 taklampa, ljusgrå

  Vibia Structural 2640 taklampa, ljusgrå
  Avantgarde taklampa Structural 2640 av Arik Levy Två fritt flytande ljuspunkter, som emellertid är förbundna med varandra med en filigranstav - så ser Structural 2640 ut för betraktaren. Ljuspunkterna är två lådor av aluminium som riktar ljusstrålen från de kraftfulla lysdioderna nedåt. Båda lådorna har olika dimensioner och höjder, så att de ger lampan en asymmetrisk karaktär. Arik Levys design för tillverkaren VIBIA bestäms av geometriska former och tydliga linjer, utan störande detaljer. Det är just denna minimalism som är avgörande för armaturens mångsidighet, eftersom den harmoniserar med både klassiska och moderna rumskoncept och det finns inga gränser för valet av rum.
 • Vibia Flat Golvlampa 5955 Push Terra Röd

  Vibia Flat Golvlampa 5955 Push Terra Röd
  Design: Ichiro Iwasaki för VIBIA Koncept: Fördjupa dig i Flat-serien, en unik belysningskollektion skapad av Ichiro Iwasaki för Vibia. Kollektionen ger designers och arkitekter ett mångsidigt utbud av modeller för att forma och skulptera ljus i olika utrymmen. Metallskivor skapar indirekt reflekterande belysning och finns i olika format, inklusive taklampor, taklampor, bords- och golvlampor. Ett tydligt bevis på Vibias engagemang för innovativ design och skapandet av unika ljusupplevelser.
 • Vibia Array Taklampa 1855 Push Beige M1

  Vibia Array Taklampa 1855 Push Beige M1
  Design: Umut Yamac för Vibia Koncept: Array-serien är en skulpturell utforskning av ljus, rymd och materialitet. Den är sammansatt av fina gängor som dras åt mellan två aluminiumringar. Designern, Umut Yamac, manipulerar lager av tråd till majestätiska, tredimensionella volymer som skimrar. Kollektionen presenterar olika koniska och cylindriska silhuetter som kan kombineras till en övertygande installation. Array-serien introducerar ett omslutande ljus som förvandlar atmosfären i alla rum. Det är ett bevis på Vibias engagemang för innovativ design och skapandet av bättre utrymmen med ljus.
 • Vibia Warm Bordslampa Aluminiumskärm Matt Brun

  Vibia Warm Bordslampa Aluminiumskärm Matt Brun
  Design: Ramos och Bassols Designen på Warm -lampan är enkel och samtidigt genomtänkt och estetiskt. Lampan ger ett varmt ljus och en elegant känsla till rummet den hänger i. Warm finns både som bordslampa och pendel med aluminium- och tygskärm.
 • Vibia Skan Taklampa Svart Stor

  Vibia Skan Taklampa Svart Stor
  Design: Lievore, Altherr & Molina Detta är en av Vibias mest populära lampor och det är lätt att förstå varför. Skan pendellampa har ett elegant utseende och finishen passar särskilt bra över matbordet. Dess inbyggda LED ger ett behagligt ljus som skapar en trevlig atmosfär. Skan är designad av Lievore, Altherr och Molina, som är välkända både inom lampdesign och möbeldesign.
 • Vibia Mayfair Bordslampa Blank Grön och Svart

  Vibia Mayfair Bordslampa Blank Grön och Svart
  Design: Diego Fortunato  Mayfair är den moderna versionen av en lampa som var populär på 1900-talet. Den estiska lampan är innovativ genom att den gör bruk av LED och optiska sensorer till dämpning av ljuset. Hos AndLight finns lampan som bordslampa och golvlampa: blank grön & svart, blank koppar, blank orange & svart, matt grafitgrå, matt guld och matt vit. Lampan har vunnit Good Design Award 2017 och Metropolis Likes Award 2018.
 • Vibia I.Cono Golvlampa Blank Vit

  Vibia I.Cono Golvlampa Blank Vit
  Design: Lievore, Altherr och Molina I. Cono familjen består av bord-, golv- och vägglampor. I.Cono lamporna är igenkännbara på sin karakteristiska lampskärm, som både ger dig ett behagligt ljus och snygg stil. Lampans karakteristiska skärm gör att lampan skiljer ut sig bland andra lampor och det framgår tydligt att det är en Vibia lampa. Både I.Cono Bordslampan og I.Cono Vägglampan passar väldigt bra vid sängen och I.Cono Golvlampan står väldigt fint i vardagsrummet.
 • Vibia Warm Pendel Aluminiumskärm Matt Brun

  Vibia Warm Pendel Aluminiumskärm Matt Brun
  Design: Ramos och Bassols Designen på Warm -lampan är enkel och samtidigt genomtänkt och estetiskt. Lampan ger ett varmt ljus och en elegant känsla till rummet den hänger i. Warm finns både som bordslampa och pendel med aluminium- och tygskärm.
 • Vibia Structural 2610 LED-vägglampa, ljusgrå

  Vibia Structural 2610 LED-vägglampa, ljusgrå
  Geometrisk vägglampa Structural 2610 från VIBIA Väggarmatur Structural 2610 inspirerar med tydliga linjer och ett sofistikerat belysningskoncept som understryker ett arkitekturs dimensioner. Den enkla designen gör det möjligt att kombinera lampan med en mängd olika levande koncept. Lampan består av två aluminiumlådor som har olika dimensioner och ligger i olika höjder, vilket ger lampan ett asymmetriskt utseende. En av lådorna är öppen överst, den andra längst ner, så det varma ljuset riktas mot golv och tak. Detta skapar ett intressant samspel mellan ljus och skugga som även en bar vägg presenteras vackert. Bakom Structural står tillverkaren VIBIA, som beställde Arik Levy med designen. Levys verk kännetecknas av sofistikerade mönster och konstnärliga framställningar och kan beundras i museer och gallerier runt om i världen.
 • Vibia Structural 2634 taklampa 48 cm, ljusgrå

  Vibia Structural 2634 taklampa 48 cm, ljusgrå
  LED-taklampa Structural 2634 från VIBIA imponerar med sina tydliga linjer Arik Levys verk kan inte bara beundras i museer eller gallerier utan också försköna hem. Designern har redan designat flera ljussamlingar för märketillverkaren VIBIA, inklusive Structural. Det här är lampor med kubiska former som ger ett minimalistiskt uttalande. taklampa Structural 2634 består av en 48 cm lång låda av aluminium, där de mest moderna LED har inbyggda, som avger ett varmt ljus. Diffusorn skapar en ljus men bländfri ljusstråle. Structural kan användas som en enda ljus accent eller i flera versioner, i varje fall understryker det en mängd olika inredningsstilar och fungerar som en flytande ljuspunkt under taket.
 • Vibia Structural 2630 taklampa 18 cm, mörkgrå

  Vibia Structural 2630 taklampa 18 cm, mörkgrå
  Puristisk taklampa Structural 2630 Less is more - denna princip beskriver förmodligen bäst den strukturella taklampa . Den består av en rektangulär aluminiumkropp i vilken den senaste LED-tekniken har införts, som badar rummet i ett varmt ljus. taklampa tillhör en hel samling lampor som huvudsakligen följer en stil: minimalism. De tydliga linjerna utan krångel möjliggör otaliga möjliga användningar. Structural 2630 ger en lång hall en avantgardistisk touch i en radinstallation eller blir en blickfång i en kombination av olika storlekar, som också finns.
 • Vibia Palma 3726 LED-hänglampa 2 lampor, vit

  Vibia Palma 3726 LED-hänglampa 2 lampor, vit
  LED-hängande ljus Palma fascinerar med sin flytande effekt LED-hänglampan Palma designades av Antoni Arola för den katalanska märketillverkaren VIBIA och imponerar med sin delikatess och återhållsam elegans. Den består av två vitblåsta glaskulor som hålls på plats av aluminiumringar. Inuti var och en av kulorna finns två lysdioder vars varma ljus försiktigt tränger igenom det satinerade glaset. Den bländningsfria och mjuka ljusfördelningen skapar en mysig atmosfär som inbjuder dig att dröja kvar. Lamporna är fästa vid en knappt synlig upphängning, vilket gör att det verkar som om glassfärerna svävar i luften under taket.
 • Vibia Palma 3726 LED-hänglampa 2 lampor, grafit

  Vibia Palma 3726 LED-hänglampa 2 lampor, grafit
  LED-hängande ljus Palma fascinerar med sin flytande effekt LED-hänglampan Palma designades av Antoni Arola för den katalanska märketillverkaren VIBIA och imponerar med sin delikatess och återhållsam elegans. Den består av två vitblåsta glaskulor som hålls på plats av aluminiumringar. Inuti var och en av kulorna finns två lysdioder vars varma ljus försiktigt tränger igenom det satinerade glaset. Den bländningsfria och mjuka ljusfördelningen skapar en mysig atmosfär som inbjuder dig att dröja kvar. Lamporna är fästa vid en knappt synlig upphängning, vilket gör att det verkar som om glassfärerna svävar i luften under taket.
 • Vibia I.Cono 0720 vägglampa, 28 cm, blå

  Vibia I.Cono 0720 vägglampa, 28 cm, blå
  Vägglampa I.Cono 0720 från Vibia inspirerar med en modern design Med I.Cono 0720 erbjuder märketillverkaren en vägglampa som anpassar sig till alla typer av inredningsdetaljer tack vare sin enkla design. En asymmetrisk skärm av plast är fäst vid ett runt väggfäste. Trattformen skapar en nedåtriktad ljusstråle som kan användas för att belysa specifika områden i ett rum. Skärmen är utrustad med en rörlig mekanism så att ljusintensiteten kan anpassas till användarens individuella behov. I.Cono-vägglampan designades av Alberto Lievore, Jeanette Altherr och Manel Molina. Designarna har redan arbetat med Vibia flera gånger och skapat enastående belysningskoncept som inspirerar med vackra mönster och är funktionella samtidigt.
 • Vibia Structural 2610 LED-vägglampa, mörkgrå

  Vibia Structural 2610 LED-vägglampa, mörkgrå
  Geometrisk vägglampa Structural 2610 från VIBIA Väggarmatur Structural 2610 inspirerar med tydliga linjer och ett sofistikerat belysningskoncept som understryker ett arkitekturs dimensioner. Den enkla designen gör det möjligt att kombinera lampan med en mängd olika levande koncept. Lampan består av två aluminiumlådor som har olika dimensioner och ligger i olika höjder, vilket ger lampan ett asymmetriskt utseende. En av lådorna är öppen överst, den andra längst ner, så det varma ljuset riktas mot golv och tak. Detta skapar ett intressant samspel mellan ljus och skugga som även en bar vägg presenteras vackert. Bakom Structural står tillverkaren VIBIA, som beställde Arik Levy med designen. Levys verk kännetecknas av sofistikerade mönster och konstnärliga framställningar och kan beundras i museer och gallerier runt om i världen.
 • Vibia Structural 2600 LED-vägglampa, mörkgrå

  Vibia Structural 2600 LED-vägglampa, mörkgrå
  Strukturell 2600 LED-vägglampa - liten men effektiv Vägglampa Structural 2600 är en fyrkantig aluminiumlåda som använder den senaste LED-tekniken för att skapa varma ljuseffekter på väggen. Den är öppen längst ner och riktar följaktligen också ljusstrålen i samma riktning. Armaturen drar nytta av dess enkla och iögonfallande exteriör, eftersom den kan kombineras med otaliga levande koncept. Bakom lampan står tillverkaren VIBIA, som beställde den israeliska designern och konstnären Arik Levy med skapelsen. Det spanska företaget är känt för moderna, snygga mönster med rena linjer och geometriska former och Structural 2600 är det perfekta exemplet på detta koncept.
 • Vibia Structural 2632 taklampa 24 cm, ljusgrå

  Vibia Structural 2632 taklampa 24 cm, ljusgrå
  Strukturell 2632 - Mindre är mer Structural 2632 taklampa behöver inte mycket för att skickligt kunna iscensätta ett rum. Det ser ut som om en fyrkantig aluminiumlåda sticker ut från taket, varför den omedelbart lockar intresserade blickar. Med hjälp av de inbyggda lysdioderna fördjupar den rummet i ett varmt och behagligt ljus. Skaparen av Structural är Arik Levy, som designade en hel samling av dessa puristiska lampor för den spanska tillverkaren VIBIA. På grund av den återhållna designen anpassar lampan sig till vilken stil som helst - från klassisk till modern. Den kan användas som en enda ljuspunkt eller till exempel i radinstallation i en hall.
 • Vibia Structural 2630 taklampa 18 cm, ljusgrå

  Vibia Structural 2630 taklampa 18 cm, ljusgrå
  Puristisk taklampa Structural 2630 Less is more - denna princip beskriver förmodligen bäst den strukturella taklampa . Den består av en rektangulär aluminiumkropp i vilken den senaste LED-tekniken har införts, som badar rummet i ett varmt ljus. taklampa tillhör en hel samling lampor som huvudsakligen följer en stil: minimalism. De tydliga linjerna utan krångel möjliggör otaliga möjliga användningar. Structural 2630 ger en lång hall en avantgardistisk touch i en radinstallation eller blir en blickfång i en kombination av olika storlekar, som också finns.
 • Vibia Pin 1655 LED-bordslampa, längd 40 cm, vit

  Vibia Pin 1655 LED-bordslampa, längd 40 cm, vit
  Minimalistisk LED-bordslampa Pin förbättrar varje arbetsplats Pin LED-bordslampa designades av den japanska designern Ichiro Iwasaki för tillverkaren Vibia och är en nytolkning av begreppen rumsbelysning och läsljus. Den kombinerar en klassisk armaturdesign med modern LED-teknik som uppdaterar traditionell belysning. Stift har en cirkulär bas på vilken omkopplaren också finns, en filigranstång och ett litet lamphuvud. Alla delar av lampan klarar sig utan störande detaljer och reduceras till sina tydliga linjer. För att även möta den funktionella idén med en bordslampa lamphuvud på en metallstång för användaren hjälpa till i alla riktningar och på så sätt vända sig till individens behov. Lampan avger en varm, nedåtstrålande ljusstråle som är perfekt för att belysa ett skrivbord.
 • Vibia Pin 1655 LED-bordslampa, längd 40 cm, grön

  Vibia Pin 1655 LED-bordslampa, längd 40 cm, grön
  Minimalistisk LED-bordslampa Pin förbättrar varje arbetsplats Pin LED-bordslampa designades av den japanska designern Ichiro Iwasaki för tillverkaren Vibia och är en nytolkning av begreppen rumsbelysning och läsljus. Den kombinerar en klassisk armaturdesign med modern LED-teknik som uppdaterar traditionell belysning. Stift har en cirkulär bas på vilken omkopplaren också finns, en filigranstång och ett litet lamphuvud. Alla delar av lampan klarar sig utan störande detaljer och reduceras till sina tydliga linjer. För att även möta den funktionella idén med en bordslampa lamphuvud på en metallstång för användaren hjälpa till i alla riktningar och på så sätt vända sig till individens behov. Lampan avger en varm, nedåtstrålande ljusstråle som är perfekt för att belysa ett skrivbord.
 • Vibia Pin 1650 LED-bordslampa, längd 23 cm, grön

  Vibia Pin 1650 LED-bordslampa, längd 23 cm, grön
  Minimalistisk LED-bordslampa Pin förbättrar varje arbetsplats Pin LED-bordslampa designades av den japanska designern Ichiro Iwasaki för tillverkaren Vibia och är en nytolkning av begreppen rumsbelysning och läsljus. Den kombinerar en klassisk armaturdesign med modern LED-teknik som uppdaterar traditionell belysning. Stift har en cirkulär bas på vilken omkopplaren också finns, en filigranstång och ett litet lamphuvud. Alla delar av lampan klarar sig utan störande detaljer och reduceras till sina tydliga linjer. För att även möta den funktionella idén med en bordslampa lamphuvud på en metallstång för användaren hjälpa till i alla riktningar och på så sätt vända sig till individens behov. Lampan avger en varm, nedåtstrålande ljusstråle som är perfekt för att belysa ett skrivbord.
 • Vibia Musa 7404 bordslampa med batteri, lax

  Vibia Musa 7404 bordslampa med batteri, lax
  Formad LED-bordslampa Musa 7404 med batteri LED-bordslampa Musa 7404, inspirerad av naturen, ser ut som en droppe vatten på ett blad. Nedgången här är en boll gjord av handblåst opalglas, som är inbäddad i en konkav skål av aluminium. Glaskulan är lampans diffusor som fördelar ljuset mjukt och jämnt. Ljuseffekten förstärks av skalet, som fungerar som en slags reflektor , så att området runt lampan badas i ett varmt ljus. Musa 7404 får poäng inte bara med sitt eleganta utseende utan också med sina tekniska egenskaper. På baksidan av lampan finns lampans omkopplare, som också kan användas för att dämpa ljusstyrkan. Dessutom har Musa batterier med en körtid på 6 till 18 timmar och kan därför placeras var som helst av användaren utan att behöva eluttag i närheten. Lampans design kommer från anteckningsstudion i Stockholm och skapades för varumärketillverkaren Vibia .
 • Vibia Warm 4906 designergolvlampa, beige

  Vibia Warm 4906 designergolvlampa, beige
  Klassiskt elegant golvlampa Varm från Ramos & Bassols Med Warm har designduon Ramos & Bassols skapat en golvlampa som tydligt speglar karaktären hos varje lampa från den spanska tillverkaren Vibia - enkel elegans och tydliga linjer. Den klarar sig med en klassisk golvlampa , nämligen med en bred, trumformad nyans på en smal axel. Skärmen är gjord av aluminium och har en metakrylat diffusor vid nedre och övre öppningen. Aluminiumet blir mörkare medan diffusorerna skapar en intensiv, punktformig ljusstråle nedåt och mjukt omgivande ljus ovanför skärmen. Strömställaren är placerad på en kabel som försvinner in i lampans axel och är därför ingen irriterande detalj. Ramos & Bassols kombinerar form, funktionalitet och estetik i sin skapelse. På grund av sin klassiska design är lampan lämplig för en mängd olika rumskoncept, är samtidigt dekorativ och skapar en trevlig atmosfär i alla miljöer.
 • Vibia Pin 1660 LED-golvlampa, 125 cm, vit

  Vibia Pin 1660 LED-golvlampa, 125 cm, vit
  LED-golvlampa Pin 1660 erbjuder funktionalitet och klassisk design Den spanska tillverkaren VIBIA är känd för lampor som övertygar med enkel elegans, modern design och högsta kvalitet. För att göra detta arbetar företaget med många designers som bidrar med sin expertis, till exempel Ichiro Iwasaki från Japan. Han skapade Pin 1660 golvlampa , som kombinerar klassiskt och modernt och är därför lämpligt för ett stort antal rumskoncept. Stift 1660 består av en filigran kropp av rostfritt stål, som är krökt på toppen och har en höjd av 1,25 m. I slutet av den böjda stålstången är lamphuvud av aluminium som leder ljuset från den permanent installerade lysdioden nere. lamphuvud är justerbart och kan enkelt anpassas till individuella belysningsbehov med hjälp av en kort metallstav. Tack vare den nedåt riktade ljuskotten är Pin- golvlampa en perfekt belysningslösning för läshörnet hemma.
 • Vibia Skan Pendel Matt Vit Stor

  Vibia Skan Pendel Matt Vit Stor
  Design: Lievore, Altherr & Molina En av Vibias mest populära lampor och det är lätt att förstå varför. Skan Pendel s enkla och eleganta utseende och finnish passer speciellt bra över matbordet. Det inbyggda LED-ljuset skapar ett behagligt ljus som bidrar till en god stämning. Skan är designad av Lievore, Altherr och Molina, som är välkända inom lampdesign såväl som inom möbeldesign.
 • Vibia Palma 3724 hänglampa, växtskål, grafit

  Vibia Palma 3724 hänglampa, växtskål, grafit
  LED-hängande ljus Palma - en lysande, hängande trädgård för inomhusbruk Ljus och vegetation är utan tvekan kopplade i naturen. För att kunna integrera denna anslutning i inredningen av designen designade designern Antoni Arola hänglampan Palma för märketillverkaren VIBIA. Han inspirerades av antikens hängande trädgårdar. Lampan består av två element. Å ena sidan ger en sfär av opalglas med integrerade lysdioder varm belysning. Detta består av två halvklot som är anslutna till varandra med en aluminiumring. Som ett resultat är sfärens form ganska platt och påminner om världen. Under är en plastplanter som kompletterar utseendet på en hängande trädgård. Med kombinationen av ljus och växter har Antoni Arola så att säga skapat ett livligt trädgårdsarbete för interiören som fortsätter att förändras över tiden. Med hjälp av växterna skapas en mysig atmosfär i rummet, vilket säkerställer bristen på värme, särskilt på kalla vinterdagar.
 • Vibia Guise 2275 LED-hänglampa, längd 63 cm

  Vibia Guise 2275 LED-hänglampa, längd 63 cm
  LED-pendellampa Guise - ett spel med transparens och ljus Sambandet mellan transparens och ljus har inspirerat formgivaren Stefan Diez när han skapade LED-pendellampan Guise. När den är släckt är den nästan osynlig på grund av sin transparens och när den är tänd fascinerar den betraktaren med speciella ljuseffekter. Ljuskällan är knappt synlig, bara glaset i sig verkar ge det starka ljuset. Denna effekt uppnås med hjälp av filigrana graveringar som bryter ljuset från den knappt synliga LED-remsan och därmed lyser i ett intensivt sken. För designen av armaturen Guise tilldelades Stefan Diez bland annat Red Dot Design Award. Förutom de tekniska höjdpunkterna övertygar armaturen även med sina material. Glaset i röret är borosilikatglas, som tillverkas för hand av den internationellt ledande glastillverkaren Schott AG. Den noggranna tillverkningsprocessen för hand är särskilt tydlig i de små fläckarna i glaset, till exempel små luftbubblor eller inneslutningar, som gör varje armatur helt unik. Pendellampan kan tändas, släckas och dimmas via en sensor på ovansidan av lamphuset.
 • Vibia Set LED-vägglampa stor, 6 delar mink matt

  Vibia Set LED-vägglampa stor, 6 delar mink matt
  LED-vägglampa som ett konstverk med fem roterbara element Vägglampan består av en platta som strålar uppåt och fem moduler i olika storlekar, på vilka ljuset reflekteras och hittar sin väg. Ett fascinerande samspel mellan ljus och skugga gör att interiören kan utvecklas till en konstnär själv, eftersom elementen kan roteras upp till 360 ° även efter att de har fästs. Så vägglampans set kan designas individuellt efter personliga preferenser och blir aldrig tråkigt. LED-armaturen är väl lämpad för användning på stora väggytor som i entréområden, väntrum eller korridorer. De mattbeige färgade bitarna sticker ut väl mot vita väggar och ser väldigt moderna och dekorativa ut. - Designad av J. Ll. Xuclà - inklusive dykare: CC konstantström 350 mA 100-240 V 50/60 Hz
 • Vibia I.Cono Vägglampa Blank Vit

  Vibia I.Cono Vägglampa Blank Vit
  Design: Lievore, Altherr och Molina I. Cono familjen består av bord-, golv- och vägglampor. I.Cono lamporna är igenkännbara på sin karakteristiska lampskärm, som både ger dig ett behagligt ljus och snygg stil. Lampans karakteristiska skärm gör att lampan skiljer ut sig bland andra lampor och det framgår tydligt att det är en Vibia lampa. Både I.Cono Bordslampan og I.Cono Vägglampan passar väldigt bra vid sängen och I.Cono Golvlampan står väldigt fint i vardagsrummet.