Vibia lampor

Det spanska belysningsföretaget Vibia grundades 1987 i Barcelona. Deras dekorativa belysning är ett resultat av samarbete med inredare, arkitekter och formgivare. Vibia har nått ut till hela världen med sina lampor och här i Sverige kan du köpa många av lamporna från svenska återförsäljare.

Urval av belysning från Vibia

 • Ädel LED-golvlampa Mayfair i koppar

  Ädel LED-golvlampa Mayfair i koppar
  Accentfull LED-golvlampa Mayfair i trendig kopparfärg Den glansfulla golvlampan Mayfair är designad av Diego Fortuna som jobbar åt den spanska lamptillverkaren Vibia. Den består av en rund lampfot, en nätt stomme och en vacker lampskärm. Två LED-stripes sörjer för ett varmvit ljus som mjukt bländas av med hjälp av diffusorn i polykarbonat. På det sättet skapas en hemtrevlig ljusatmosfär i rummet som får en att slappna av. Den som inte tycker detta är behagligt nog, kan anpassa ljuset med hjälp av den i lamphuvudet integrerade optiska sensorn. Tack vare den glänsande koppartonen som hela lampan lackerades i, passar den perfekt till moderna interiörer.
 • Kupig LED-pendellampa Wireflow i svart

  Kupig LED-pendellampa Wireflow i svart
  Unik LED-pendellampa Wireflow – vinnaren av Wallpaper Design Award 2014 LED-pendellampan Wireflow har ett imposant utseende med en design som påminner om klassiska ljuskronor. Stommens form ger intrycket av en viss transparens och ger en unik karaktär åt alla rum. Den består av en nätt metallstomme och sladdarna som hänger ner från den med varsin diffusor i pressat glas. Ljuset från de integrerade LED-ljuskällorna i sammanlagt 20 lampskärmar i olika höjder avges diffust i omgivningen med ljusa 9 000 lumen. - dimbar med DALI och 1–10 V
 • Designer-LED-pendellampa Mayfair

  Designer-LED-pendellampa Mayfair
  Enflammig LED-pendellampa Mayfair med grafitgrå yta och vacker ljuseffekt Mayfair är en designerlampa producerad av lamptillverkaren Vibia. Den moderna skärmen är lackerad i en mörk, grafitgrå ton. Ljuset som avges nedåt skapar en ganska mysig belysning i rummet och de energisnåla LED-lamporna ger god ljusstyrka. Enflammiga LED-pendellampan Mayfair passar i första hand ovanför ett bord eller matbord, även i kombination med flera likadana lampor i rad. LED-ljuskällorna i pendellampan är dimbara, så att ljusstyrkan kan justeras (1–10 V).
 • Enkel LED-taklampa Up i vitt

  Enkel LED-taklampa Up i vitt
  Enkel LED-taklampa Up Den enkla men moderna LED-taklampan Up ser ut som två lysande kvadrater i rumstaket. En liten och en stor lampa med LED-plattor skapar en harmonisk duo. Den lilla lampan har en diameter om 50 cm. Den stora lampan har en diameter om 73 cm. VIBIA – design för evigheten VIBIA-armaturers design präglas av tydliga och minimalistiska former. Företaget grundades 1987 i Barcelona och samarbetar med många olika designers. Företagets innovativa idéer bidrar till den spanska armaturtillverkarens internationella anseende. Samtliga armaturer från VIBIA är märkta för hand och imponerar med högkvalitativa material och tidlöshet.
 • Ädel LED-pendellampa Flamingo

  Ädel LED-pendellampa Flamingo
  Stämningsfull LED-pendellampa Flamingo i bedårande design Pendellampan Flamingo är ett produkt från den spanska lamptillverkaren Vibia, där man under formgivningsprocessen la speciellt vikt vid design och innovation. Speciellt med Flamingo är att den är utrustad med två olika ljuskällor, så att både direkt och indirekt belysning är möjlig. Det vill säga att inte bara de två lampskärmarna belysas av LED-ljuset, men att det även avges nedåt. Med sin lätthet och elegans skapar Flamingo ljus i alla rum på ett magiskt sätt. Lampan fick sitt namn genom det fina och diskreta upphänget som associeras med flamingor och deras långa och eleganta ben. - dimbar 1–10 V
 • Unik LED-pendellampa Flamingo

  Unik LED-pendellampa Flamingo
  Flamingo – en högkvalitativ LED-pendellampa med speciell ljuseffekt designad av Antoni Arola Tack vare den nästintill magiska ljuseffekten och det tyngdlösa utseendet är LED-pendellampan Flamingo en mycket speciell ljuskälla som ger en unik karaktär åt alla rum. De två metakrylatringarna i olika storlekar är lampans höjdpunkt och sörjer både för direkt och indirekt belysning. Ringarna belysas av det varmvita LED-ljuset från pendeln ovanför dem. Samtidigt släpper de igenom tillräckligt ljus genom öppningen, så att även underligganden bordsytan belysas optimalt och direkt. Tack vare färgkombinationen av koppar och vit ger Flamingo ett mycket elegant och graciöst intryck. Den är lämpad till både privata och offentliga rum. - dimbar 1–10 V
 • Taklampa Quadra Ice, 42 cm

  Taklampa Quadra Ice, 42 cm
  Mångsidigt användbar taklampa Quadra Ice Lampskärmen på taklampan Quadra Ice är mycket tunn, nästan som papper, och sörjer för bländfritt ljus. Lampan passar i olika inredningsstilar tack vare din diskreta design. Taklampan kan även användas som vägglampa. Made in Spain VIBIA – Design för evigheten VIBIA-armaturers design präglas av tydliga och minimalistiska former. Företaget grundades 1987 i Barcelona och samarbetar med många olika designers. Företagets innovativa idéer bidrar till den spanska armaturtillverkarens internationella anseende. Samtliga armaturer från VIBIA är märkta för hand och imponerar med högkvalitativa material och tidlöshet.
 • Dimbar LED-bordslampa Flex, matt nickel

  Dimbar LED-bordslampa Flex, matt nickel
  Flexibel bordslampa Flex, matt nickel LED-bordslampan Flex är mycket flexibel. Höjden går att ställa in mellan 40 cm till max 60 cm. Ljuset kan därmed justeras efter personliga behov och kan riktas dit där det behövs bäst. Ljusstyrkan kan regleras med en integrerad dimmer. Bordslampan Flex passar både som skrivbordslampa och som läslampa i vardagsrummet tack vare sin minimalistiska design och LED-teknik. Made in Spain VIBIA – Design för evigheten VIBIA-armaturers design präglas av tydliga och minimalistiska former. Företaget grundades 1987 i Barcelona och samarbetar med många olika designers. Företagets innovativa idéer bidrar till den spanska armaturtillverkarens internationella anseende. Samtliga armaturer från VIBIA är märkta för hand och imponerar med högkvalitativa material och tidlöshet.
 • LED-bordslampan Flex, glänsande vit

  LED-bordslampan Flex, glänsande vit
  Glänsande vita LED-skrivbordslampan Flex LED-lampan Flex kan placeras flexibelt på skrivbordet för att belysta arbetsområdet optimalt. Den är utrustad med en dimmer på armaturen, så att ljusintensiteten kan styras steglöst. LED-lampan är gjord i Spanien och kännetecknas av en tydlig, minimalistisk design och långlivad LED-belysningsteknik. Företaget VIBIA grundades 1987 i Barcelona. Den här tillverkarens samarbete med olika designers producerar armaturprodukter som kännetecknas av nyskapande teknik, tidlös design med en viss visshet och mycket hög kvalitet.
 • Hänglampa Cosmos med LED 65 cm

  Hänglampa Cosmos med LED 65 cm
  Modern LED-hänglampa Cosmos Hänglampan Cosmos i tre delar övertygar med en enkel och modern stil. Tre olika stora skivor i färgerna matt ljusgrå, matt vit och matt choklad bildar en harmonisk helhetsbild som ser ut att sväva i rummet. På underdelen av varje skiva sitter en LED-ljuskälla som sörjer för riktad belysning över t.ex. matbordet eller mot bestämda platser i rummet. Den största av de tre skivorna utgör armaturens mittpunkt och är utrustad med en extra LED som sörjer för stämningsfullt ljus genom en transparent diffusor. De tre delarna kan justeras och ställas in efter behov upp till maximalt 200 cm. VIBIA – design för evigheten VIBIA-armaturers design präglas av tydliga och minimalistiska former. Företaget grundades 1987 i Barcelona och samarbetar med många olika designers. Företagets innovativa idéer bidrar till den spanska armaturtillverkarens internationella anseende. Samtliga armaturer från VIBIA är märkta för hand och imponerar med högkvalitativa material och tidlöshet.
 • Mayfair – en modern pendellampa med LED-ljuskällor

  Mayfair – en modern pendellampa med LED-ljuskällor
  Glansfull pendellampa Mayfair med effektiv LED-teknik Den estetiska pendellampan Mayfair övertygar med sin enkla och samtidigt glänsande design. Designad av Diego Fortunato påminner lampans utseende om lamporna på 1900-talet. Denna design utvecklades och utrustades med den nyaste LED-tekniken, så att ett unikt ljusobjekt skapades som passar utmärkt i moderna rum. Upphänget på maximalt 200 cm är idealiskt till att belysa skänkar i köket eller bordsytor, där de två LED-stripes i lampan kan skapa ett behagligt varmvit ljus. - dimbar 1–10 V
 • Grafitgrå LED-pendellampa Mayfair, 3-flammig

  Grafitgrå LED-pendellampa Mayfair, 3-flammig
  Treflammig LED-pendellampa Mayfair med grafitgrå yta Den stora LED-pendellampan Mayfair med en diameter på cirka en meter belyser hela rummet, eftersom LED-ljuskällorna är mycket kraftfulla, trots den moderata energiförbrukningen. Ljuset som riktas nedåt är oslagbart ovanför matbordet, i och med att hela bordsytan kan belysas. LED-lampornas ljusstyrka kan vid behov justeras med hjälp av en extern dimmer (1–10 V).
 • Taklampa Puck, 3 ljuskällor

  Taklampa Puck, 3 ljuskällor
  Taklampa Puck - ljuskonst för innertaket - 3 ljuskällor Taklampan Puck är mer än en ljuskälla - den är ett äkta konstverk. Lampskärmen är tillverkad av munblåst, opalmatt triplexglas. Detta glas består av tre lager. Först ett kristallager, sedan ett opalskikt och sedan ytterligare ett kristallager. På detta sätt skapas en utmärkt ljusfördelning. Lampan behöver endast en elanslutningspunkt.
 • Taklampa Puck, 7 ljuskällor

  Taklampa Puck, 7 ljuskällor
  Taklampa Puck - ljuskonst för innertaket - 4 ljuskällor Taklampan Puck är mer än en ljuskälla - den är ett äkta konstverk. Lampskärmen är tillverkad av munblåst, opalmatt triplexglas. Detta glas består av tre lager. Först ett kristallager, sedan ett opalskikt och sedan ytterligare ett kristallager. På detta sätt skapas en utmärkt ljusfördelning. Lampan behöver endast en elanslutningspunkt.
 • Grafitgrå LED-bordslampa Flex med dimmer

  Grafitgrå LED-bordslampa Flex med dimmer
  Flexibel bordslampa Flex, grafitgrå, matt LED-bordslampan Flex är mycket flexibel. Höjden går att ställa in mellan 40 cm till max 60 cm. Ljuset kan därmed justeras efter personliga behov och kan riktas dit där det behövs bäst. Ljusstyrkan kan regleras med en integrerad dimmer. Bordslampan Flex passar både som skrivbordslampa och som läslampa i vardagsrummet tack vare sin minimalistiska design och LED-teknik. Made in Spain VIBIA – Design för evigheten VIBIA-armaturers design präglas av tydliga och minimalistiska former. Företaget grundades 1987 i Barcelona och samarbetar med många olika designers. Företagets innovativa idéer bidrar till den spanska armaturtillverkarens internationella anseende. Samtliga armaturer från VIBIA är märkta för hand och imponerar med högkvalitativa material och tidlöshet.
 • Vibia Swing – vägglampa med integrerad LED

  Vibia Swing – vägglampa med integrerad LED
  Enkel LED-vägglampa Swing med två ljuskällor Vägglampan Swing övertygar med sin enkla elegans i dess renaste form. Modellen består av ett vitt fäste av metall och krämfärgad lampskärm av akryl. Detta material sörjer för att ljuset fördelas jämnt och är speciellt behagligt. Swing har fått sitt namn av en god anledning. Fästet kan svängas efter behag till höger och vänster. På så sätt kan lampan perfekt anpassas efter situationen. Speciellt lämplig är den smakfulla lampan som nattlampa. Intressant är även att lampan bara är utrustad med en huvudsaklig ljuskälla utan även en extra ljuskälla. Denna sitter under skärmen och ger speciellt kraftfullt ljus för läsning. Båda ljuskällor kan tändas och släckas separat. Vägglampan Swing är en design av spanska lampföretaget VIBIA. Företaget tillverkar speciellt moderna lampor som alltid har en koppling till klassiska former. På så sätt skapas verkligen unika och innovativa lampor som imponerar.
 • Vibia Mayfair LED-bordslampa, matt förgylld

  Vibia Mayfair LED-bordslampa, matt förgylld
  Vacker LED-bordslampa Mayfair med integrerad dimmer Designad av Diego Fortunato förenar bordslampan Mayfair både innovation och dekoration. Den består av en diffusor i polykarbonat och en nätt stomme som lackerades helt i en kopparton. Med hjälp av en optisk sensor kan lampan tändas och släckas och även dimras. I lampskärmen befinner sig två LED-stripes som sörjer för det varmvita och behagliga ljuset. Med bara 19,2 watt är lampan förhållandevist energisnål för att har ett ljusflöde på 1 841 lumen.
 • Pin - LED-vägglampa i vit

  Pin - LED-vägglampa i vit
  Vit LED-vägglampa Pin med indirekt ljusutsläpp Pin – ett designprodukt från Vibia – är en LED-vägglampa som skapar ett varmvit ljus i rummet. Detta sker på ett indirekt sätt, så att Pin övertygar med ett behagligt ljussken. Det runda lamphuvudet avger ljuset mot väggen och redan på avstånd imponerar den sorts vacker gloria som uppstår på den. Kombinerar man flera lampor ur samma serie kan man skapa ett dekorativt och individuellt ljuskoncept som är mycket vackert att se på.
 • Taklampa Quadra Ice, 55 cm

  Taklampa Quadra Ice, 55 cm
  Mångsidigt användbar taklampa Quadra Ice Lampskärmen på taklampan Quadra Ice är mycket tunn, nästan som papper, och sörjer för bländfritt ljus. Lampan passar i olika inredningsstilar tack vare din diskreta design. Taklampan kan även användas som vägglampa. Made in Spain VIBIA – Design för evigheten VIBIA-armaturers design präglas av tydliga och minimalistiska former. Företaget grundades 1987 i Barcelona och samarbetar med många olika designers. Företagets innovativa idéer bidrar till den spanska armaturtillverkarens internationella anseende. Samtliga armaturer från VIBIA är märkta för hand och imponerar med högkvalitativa material och tidlöshet.
 • Ljusstark LED-taklampa Centric, kräm

  Ljusstark LED-taklampa Centric, kräm
  Krämfärgad LED-taklampa Centric i rund form Centric är en LED-taklampa som även kan monteras på väggen, där den också ser mycket effektfull ut. Den består av två krämfärgade ringar och skapar tack vare den vita diffusorn ett mycket jämnt ljus. Bakom diffusorn ryms särskilt kraftfulla LED-ljuskällor som kan dimras (1–10 V), om en extern dimmer används. En modern höjdpunkt till hallen eller vardagsrummet.
 • Taklampa Link, 12 ljuskällor

  Taklampa Link, 12 ljuskällor
  Taklampa Link, 12 ljuskällor Link består av flera större och små delar. Tre geometriska delar sammanfogas till en puristisk och imponerande taklampa. Lampan är glänsande vit lackerad. Ljuset liknar naturligt ljus.
 • Taklampa Puck, 4 ljuskällor

  Taklampa Puck, 4 ljuskällor
  Taklampa Puck - ljuskonst för innertaket - 4 ljuskällor Taklampan Puck är mer än en ljuskälla - den är ett äkta konstverk. Lampskärmen är tillverkad av munblåst, opalmatt triplexglas. Detta glas består av tre lager. Först ett kristallager, sedan ett opalskikt och sedan ytterligare ett kristallager. På detta sätt skapas en utmärkt ljusfördelning. Lampan behöver endast en elanslutningspunkt.
 • Mayfair – en dekorativ LED-golvlampa i guld

  Mayfair – en dekorativ LED-golvlampa i guld
  Energieffektiv och dekorativ: LED-golvlampan Mayfair Mayfair är en modern LED-golvlampa i enkel design som kompletteras av en matt guld finish. Denna lyckade kombinationen gör lampan till ett riktigt blickfång i rummet. Det varmvita LED-ljuset skapas av två LED-stripes i lampskärmen och filtreras mjukt och bländas av med hjälp av diffusorn i polykarbonat. Den optiska sensorn i lampskärmen möjliggör dessutom att ljuset kan dimras efter behov. Den innovativa LED-tekniken utlovar dessutom en lång livslängd och en – jämfört med vanliga glödlampor – låg energiförbrukning.
 • Indirekt lysande LED-vägglampa Pin, svart

  Indirekt lysande LED-vägglampa Pin, svart
  Lång, smal LED-vägglampa Pin med mattsvart lackering LED-vägglampan Pin bedrivs av varmvita, energisnåla och långlivade LED-ljuskällor, så att lampan följer modernaste teknikstandarder. Från det runda väggfästet riktas en smal stång uppåt mot lamphuvudet som också är runt, men något mindre än väggfästet. Optiskt ger detta intrycket av ett svart streck som förbinder två punkter. Dessa egenskaper kvalificerar Pin som inredningsobjekt till minimalistiska interiörer. Kombinerar man flera vägglampor ur samma serier efter individuella önskemål, skapas ett unikt inredningskoncept. Det indirekta ljusutsläppet garanterar inte bara ett mycket behagligt ljus, men även en imponerande ljuseffekt, eftersom LED-ljuskällorna i det runda lamphuvudet skapar en estetisk gloria på väggen.
 • Modern LED-vägglampa Suite 29 cm

  Modern LED-vägglampa Suite 29 cm
  Raffinerad LED-vägglampa Suite LED-vägglampan Suite ser som en enkel, vit hylla i släckt tillstånd. Suite blir en raffig ljusskälla först i tänt tillstånd. En LED-strip under avställningsytan sörjer för angenämt, indirekt ljus. En ytterligare ljuskälla sitter under den lilla läslampans skärm på vänster sida. Ljuset kan justeras efter önskemål - lampskärmen är vrid- och svängbar i alla riktningar. Suite fungerar inte bara som stämningsfull rumsbelysning utan kan också användas som en praktisk avställningsyta för små vardagssaker. Läsljuset fungerar dessutom perfekt som nattduksbordsbelysning. VIBIA – design för evigheten VIBIA-armaturers design präglas av tydliga och minimalistiska former. Företaget grundades 1987 i Barcelona och samarbetar med många olika designers. Företagets innovativa idéer bidrar till den spanska armaturtillverkarens internationella anseende. Samtliga armaturer från VIBIA är märkta för hand och imponerar med högkvalitativa material och tidlöshet.
 • Vibia Mayfair LED-bordslampa, grafitgrå

  Vibia Mayfair LED-bordslampa, grafitgrå
  Mayfair – design-LED-bordslampa med grafitgrått lackerad yta Med den mörka ytan ger LED-bordslampan Mayfair – designad av Diego Fortunato – ett kallt och elegant intryck och passar perfekt till moderna interiörer. Bordslampan har en charmig estetik och drivs med energieffektiva LED-lampor. Ljuset uppfattas som behagligt och trevligt, vilket gör lampan till ett utmärkt alternativ till mysiga rum. Ljusstyrkan kan anpassas efter behov med hjälp av den i lampfoten integrerade optiska sensorn.
 • LED-hänglampa Cosmos, 55 cm

  LED-hänglampa Cosmos, 55 cm
  Modern LED-hänglampa Cosmos Hänglampan Cosmos i tre delar övertygar med en enkel och modern stil. Tre olika stora skivor i färgerna matt grön, matt choklad och matt ljusgrå bildar en harmonisk helhetsbild som ser ut att sväva i rummet. På underdelen av varje skiva sitter en LED-ljuskälla som sörjer för riktad belysning över t.ex. matbordet eller mot bestämda platser i rummet. De tre delarna kan justeras och ställas in efter behov upp till maximalt 200 cm. VIBIA – design för evigheten VIBIA-armaturers design präglas av tydliga och minimalistiska former. Företaget grundades 1987 i Barcelona och samarbetar med många olika designers. Företagets innovativa idéer bidrar till den spanska armaturtillverkarens internationella anseende. Samtliga armaturer från VIBIA är märkta för hand och imponerar med högkvalitativa material och tidlöshet.
 • Vacker LED-pendellampa Mayfair

  Vacker LED-pendellampa Mayfair
  Vacker LED-pendellampa Mayfair – idealisk till att belysa matbord eller skänkar Den attraktiva LED-pendellampan från lamptillverkaren Vibia övertygar med sin enkla form och trendfärgen koppar. Genom sitt moderna utseendet som skapas av den glänsande kopparlackeringen dekorerar lampan inte bara omgivningen, men fulländar hela interiören. På grund av den högkvalitativa tillverkningen och energisnåla LED-tekniken har lampan en lång livslängd och sparar mycket energi. De två LED-stripes lyser med ca 2 700 kelvin och ett behagligt varmvit ljus med ett ljusflöde på sammanlagt 1 841 lumen. - dimbar 1–10 V
 • Mattguld LED-designerpendellampa Mayfair, 3-fl.

  Mattguld LED-designerpendellampa Mayfair, 3-fl.
  Treflammig LED-designerpendellampa Mayfair med bra ljus och mysig ljuseffekt Ljusutsläppet nedåt möjliggör en vacker ljusbild som präglas av en unik gemytlighet, vilket uppskattas framför allt ovanför matbordet. Samtidigt ger LED-lamporna ett starkt ljus, trots den låga energiförbrukningen. Ett riktigt blickfång är metallskärmarnas mattgyllene yta som ger ett varmt och ädelt intryck. Vill man dimra LED-designerpendellampan Mayfair, kan detta göras med hjälp av en extern dimmer (1–10 V).
 • Multifunktionell LED-golvlampa Suite 133 cm

  Multifunktionell LED-golvlampa Suite 133 cm
  Fascinerande LED-golvlampa Suite Vid första anblick ser man inte om LED-golvlampan i serien Suite är en lampa eller ett avställningsbord. Det är faktiskt en blandning av båda och olika ytor fungerar som otaliga avställningsytor för olika vardagssaker. LED-stripsen kommer till sin rätt i tänt tillstånd och sörjer för mjukt, indirekt ljus. Den dimbara ljusdelen som påminner om en lysande sten ser ut att ligga på en av ytorna och kan också användas som läsbelysning. Ljuset från golvlampan garanterar en avslappnad och mysig stund. Den integrerade USB-anslutningen utgör ett tekniskt konstgrepp som kan användas för att ladda smartphones eller surfplattor. VIBIA – design för evigheten VIBIA-armaturers design präglas av tydliga och minimalistiska former. Företaget grundades 1987 i Barcelona och samarbetar med många olika designers. Företagets innovativa idéer bidrar till den spanska armaturtillverkarens internationella anseende. Samtliga armaturer från VIBIA är märkta för hand och imponerar med högkvalitativa material och tidlöshet.
 • Enkel LED-taklampa Up i grafit

  Enkel LED-taklampa Up i grafit
  Enkel LED-taklampa Up Den enkla men moderna LED-taklampan Up ser ut som två lysande kvadrater i rumstaket. En liten och en stor lampa med LED-plattor skapar en harmonisk duo. Den lilla lampan har en diameter om 50 cm. Den stora lampan har en diameter om 73 cm. VIBIA – design för evigheten VIBIA-armaturers design präglas av tydliga och minimalistiska former. Företaget grundades 1987 i Barcelona och samarbetar med många olika designers. Företagets innovativa idéer bidrar till den spanska armaturtillverkarens internationella anseende. Samtliga armaturer från VIBIA är märkta för hand och imponerar med högkvalitativa material och tidlöshet.
 • Kopparfärgad LED-pendellampa Mayfair, 3-flammig

  Kopparfärgad LED-pendellampa Mayfair, 3-flammig
  LED-pendellampa Mayfair med yta i glänsande koppar LED-pendellampans tre metallskärmar har sammanlagt en diameter på 100 cm och LED-ljuskällornas ljusstyrka är hög, så att en god belysning garanteras. Naturligtvis gör dessa egenskaper LED-pendellampan Mayfair perfekt till matplatsen. Där kommer även den ovanliga ytan i glänsande koppar till sin rätt och drar alla blickar till sig. Pendellampan är designad av Diego Fortunato och kan dimras med hjälp av en extern dimmer (1–10 V).
 • Vibia Puck One Medium Taklampa Vit

  Vibia Puck One Medium Taklampa Vit
  Design: Jordi ViladellPuck Taklampa är enkel och ändå anmärkningsvärd. Taklampan använder LED-ljus och skapar en trevlig och varm stämning. Puck-lamporna kan köpas enkelvis eller flera lampor i kombination. Få mer inspiration på www.vibia.com/en/
 • Vibia Set - LED-vägglampa

  Vibia Set - LED-vägglampa
  Enskilda LED-vägglampor Sex vita borosilikatglaskuber är beståndsdelarna i den här fascinerande vägglampan, som kan monteras helt enligt kundens önskemål. Fem av cuboiderna fungerar endast som reflektorer, den sjätte är ljuskällan med en 9-watts lysdiod som ljuskälla. Den projicerar det starka ljuset på de andra elementen. Detta skapar ett unikt ljus- och skuggspel på väggen som nästan mer liknar en konstnärlig ljusinstallation än en vägglampa. Set är en skapelse av företaget VIBIA, som sedan 1987 regelbundet har levererat innovativa armaturer från Barcelona till främst den europeiska marknaden. Tack vare att företaget samarbetar med ett stort antal designers kan man se en viss samstämmighet i sortimentet, men varje armatur har sin egen karaktär.
 • Med optisk sensor – LED-bordslampa Mayfair

  Med optisk sensor – LED-bordslampa Mayfair
  Exklusiv LED-bordslampa Mayfair i glänsande koppar Hela bordslampan Mayfair är lackerad i en kopparton och utrustad med den modernaste LED-tekniken som gör den till ett modernt ljusobjekt som är – bortsett från en magisk ljuskälla – en dekorativ accent i rummet. Tack vare den optiska sensorn som dimrar, tänder och släcker Mayfair bevaras stommens klara och oförfalskade utseende, eftersom ingen brytare behövs. De två integrerade LED-stripes sörjer för en behaglig ljusfördelning i skärmen och avger ett varmvitt, indirekt ljus. Atmosfären som skapas ger rummet en behaglig känsla.
 • Mayfair – grafitgrå LED-golvlampa

  Mayfair – grafitgrå LED-golvlampa
  Dimbar LED-golvlampa Mayfair med grafitgrå lackering I princip har denna lampa en mycket stereotypisk form, eftersom golvlampor har bestått av en skärm och stomme sedan den första elektriska belysningen kom. Men det går knappast att förneka att Mayfairs formgivning är mycket mer puristisk och nätt så att lampan får ett ytterst modernt utseende. Hela ytan, från lampfot till skärm, är lackerad i mörkt grafitgrå, vilket förstärker LED-golvlampan Mayfairs eleganta uttryck. För mer funktionalitet integrerades en optisk sensor som tillåter att ljusstyrkan justeras.
 • Taklampa Quadra Ice, 66 cm

  Taklampa Quadra Ice, 66 cm
  Mångsidigt användbar taklampa Quadra Ice Lampskärmen på taklampan Quadra Ice är mycket tunn, nästan som papper, och sörjer för bländfritt ljus. Lampan passar i olika inredningsstilar tack vare din diskreta design. Taklampan kan även användas som vägglampa. Made in Spain VIBIA – Design för evigheten VIBIA-armaturers design präglas av tydliga och minimalistiska former. Företaget grundades 1987 i Barcelona och samarbetar med många olika designers. Företagets innovativa idéer bidrar till den spanska armaturtillverkarens internationella anseende. Samtliga armaturer från VIBIA är märkta för hand och imponerar med högkvalitativa material och tidlöshet.
 • Vibia Puck Two Taklampa Vit

  Vibia Puck Two Taklampa Vit
  Design: Jordi ViladellPuck Taklampa är enkel och ändå anmärkningsvärd. Taklampan använder LED-ljus och skapar en trevlig och varm stämning. Puck-lamporna kan köpas enkelvis eller flera lampor i kombination. Få mer inspiration på www.vibia.com/en/
 • Vibia Flat LED-hänglampa 1 lampa Ø 55 cm

  Vibia Flat LED-hänglampa 1 lampa Ø 55 cm
  Modern LED pendelarmatur Flat i metall och polykarbonat Tillverkaren Vibia samarbetar med olika designers. Premiumprodukten Flat är resultatet av samarbetet med Ichiro Iwasaki. Särskild uppmärksamhet har ägnats åt användningen av högkvalitativa material. Det var så Flat-konceptet med metall och polykarbonat uppstod. Med pendelarmaturen reflekteras ljusflödet uppåt av rutan ovanför och avges indirekt ut i rummet. Placeringen, ljusfärgen och lysdiodernas höga färgåtergivningsindex ger en mjuk belysning. Dessutom kan lampan dimmas via 1-10V eller Push.
 • Vibia Pin 1660 LED-golvlampa, 125 cm, svart

  Vibia Pin 1660 LED-golvlampa, 125 cm, svart
  LED-golvlampa Pin 1660 erbjuder funktionalitet och klassisk design Den spanska tillverkaren Vibia är känd för lampor som övertygar med enkel elegans, modern design och högsta kvalitet. För att göra detta arbetar företaget med många designers som bidrar med sin expertis, till exempel Ichiro Iwasaki från Japan. Han skapade Pin 1660 golvlampa , som kombinerar klassiskt och modernt och är därför lämpligt för ett stort antal rumskoncept. Stift 1660 består av en filigran kropp av rostfritt stål, som är krökt på toppen och är 125 cm hög. I slutet av den böjda stålstången är lamphuvud av aluminium som leder ljuset från den permanent installerade lysdioden nere. lamphuvud är justerbart och kan enkelt anpassas till individuella belysningsbehov med en kort metallstav. Tack vare den nedåt riktade ljuskotten är Pin- golvlampa den perfekta belysningslösningen för hemmets läshörna.
 • Millenium spegellampa 98,5 cm

  Millenium spegellampa 98,5 cm
  Badrumslampa Millenium, 98,5 cm Millenium är en designorienterad och mycket funktionell badrumslampa. Armaturen sörjer för mjukt och bländfritt ljus. Inklusive transformator.
 • LED-golvlampa Suite 112 cm

  LED-golvlampa Suite 112 cm
  Fascinerande LED-golvlampa Suite Vid första anblick ser man inte om LED-golvlampan i serien Suite är en lampa eller ett avställningsbord. Det är faktiskt en blandning av båda och olika ytor fungerar som otaliga avställningsytor för olika vardagssaker. LED-stripsen kommer till sin rätt i tänt tillstånd och sörjer för mjukt, indirekt ljus. Den lilla dimbara LED-läslampan på den översta ytan är en särskild höjdpunkt. Skärmen kan svängas 360° för att garantera avslappnade och mysiga stunder. Den integrerade USB-anslutningen utgör ett tekniskt konstgrepp som kan användas för att ladda smartphones eller surfplattor på ett bekvämt sätt. VIBIA – design för evigheten VIBIA-armaturers design präglas av tydliga och minimalistiska former. Företaget grundades 1987 i Barcelona och samarbetar med många olika designers. Företagets innovativa idéer bidrar till den spanska armaturtillverkarens internationella anseende. Samtliga armaturer från VIBIA är märkta för hand och imponerar med högkvalitativa material och tidlöshet.
 • Raffinerad LED-vägglampa Suite 14 cm

  Raffinerad LED-vägglampa Suite 14 cm
  Raffinerad LED-vägglampa Suite LED-vägglampan Suite ser som en enkel, vit hylla i släckt tillstånd. Suite blir en raffig LED-ljuskälla först i tänt tillstånd och påminner om en lysande sten. Suite fungerar inte bara som stämningsfull rumsbelysning utan kan också användas som en praktisk avställningsyta för små vardagssaker. VIBIA – design för evigheten VIBIA-armaturers design präglas av tydliga och minimalistiska former. Företaget grundades 1987 i Barcelona och samarbetar med många olika designers. Företagets innovativa idéer bidrar till den spanska armaturtillverkarens internationella anseende. Samtliga armaturer från VIBIA är märkta för hand och imponerar med högkvalitativa material och tidlöshet.
 • Vit design-vägglampa Pin med LED

  Vit design-vägglampa Pin med LED
  Estetisk design-vägglampa Pin med vitt lackerad yta och LED-teknik En cirkel på toppen, en nere och ett streck som förbinder dessa – det behövs inte flera ord för att beskriva designer-LED-vägglampan Pin. Lampans formgivning är reducerad på det väsentliga och Pin är därmed perfekt till puristiska interiörer, där inredningen följer ett minimalistiskt koncept. Formgivningen av Vibia designervägglampan tillåter bara ett indirekt ljusutsläpp så att en gloria skapas på väggen. Betraktaren uppfattar detta som mysigt och designervägglampan är speciellt användbar som tilläggs- eller accentbelysning. Vill man lekar med former, kan man kombinera flera lampor ur samma serier och montera dem på samma vägg.
 • 2-flammig LED-vägglampa Pin

  2-flammig LED-vägglampa Pin
  Minimalistisk LED-vägglampa Pin med 2 ljuskällor Pin hör till LED-vägglamporna som sörjer för indirekt ljus. Nästan alla vet att detta skapar en speciellt mysig stämning, eftersom ljuset blir mjukare och man aldrig blir bländad av det. Den vinkelrätta LED-vägglampans yta är lackerad i svart, vilket gör den mycket elegant. Båda lamphuvuden rymmer varmvita LED-ljuskällor som är mycket energieffektiva. Vill man skapa en individuell belysning, rekommenderas att kombinera flera vägglampor ur samma serier bredvid varandra för att leka med formen och ljuset.
 • Vit LED-designertaklampa Centric

  Vit LED-designertaklampa Centric
  Rund LED-designertaklampa Centric med vit yta Centric är en LED-designertaklampa av Ramos Bassols, tillverkad för Vibia. Den kan inte bara monteras i taket, men även på väggen. I båda fallen får man ett vackert, varmvit ljus med bra ljusstyrka. Vill man dimra lampan, kan detta göras med hjälp av en extern dimmer (1–10 V).
 • Vibia Millenium Lång Vägglampa Krom

  Vibia Millenium Lång Vägglampa Krom
  Design: Ramos och BassolsMillenium Vägglampaär en badrumslampa och är tänkt att hänga över badrumsspegeln. Dens eleganta och enkla form kombinerat med dens fina ljus gör den till en ytterst genomtänkt lampa. Vinkeln på lampan kan justeras och den finns i tre olika storlekar, vilket gör att det finns en lampa till alla slags badrum. Den fås bara i krom. Få mer inspiration på www.vibia.com/en/
 • Vibia Skan Pendel Matt Vit Mindre

  Vibia Skan Pendel Matt Vit Mindre
  Design: Lievore, Altherr & MolinaEn av Vibias mest populära lampor och det är lätt att förstå varför.Skan Pendels enkla och eleganta utseende och finnish passer speciellt bra över matbordet. Det inbyggda LED-ljuset skapar ett behagligt ljus som bidrar till en god stämning.Skan är designad av Lievore, Altherr och Molina, som är välkända inom lampdesign såväl som inom möbeldesign. Få mer inspiration på www.vibia.com/en/
 • Vibia Flat LED-golvlampa 96 cm grå L1, dimbar

  Vibia Flat LED-golvlampa 96 cm grå L1, dimbar
  Designad LED-golvlampa Flat med dimningsfunktion Det moderna konceptet för platt belysning är resultatet av samarbetet mellan designern Ichiro Iwasaki och den spanska premiumtillverkaren Vibia . Mycket betonades på en stabil och samtidigt diskret konstruktion. Den linjära designen kan underbart integreras i skandinaviskt inredda rum. Diffusorn av robust polykarbonat filtrerar det varma vita ljuset så att ljuskonen riktas nedåt fördelas försiktigt utan att blända. Ljusstyrkan för de energieffektiva lysdioderna kan justeras till en mängd olika förhållanden med hjälp av dimmer .
 • Puristisk LED-vägglampa Fold Surface, 2 ljuskällor

  Puristisk LED-vägglampa Fold Surface, 2 ljuskällor
  LED-designvägglampa Fold Surface, 22 cm, cremevit, matt Designen på LED-vägglampan Fold Surface präglas av enkla geometriska former. Armaturen visar sin imponerande ljuseffekt när den tänds och sörjer för ett effektfullt ljus- och skuggspel på väggen.
 • Fiffig LED-vägglampa Suite 14 cm sten vänster

  Fiffig LED-vägglampa Suite 14 cm sten vänster
  Designer-LED-vägglampa Suite med lysande ”sten” på vänster sida Även utan att den tänds är LED-vägglampan Suite ett praktiskt objekt, eftersom man kan placera små ting på den. När lampan tänds, lyser den fiffiga LED-ljuskällan som liknar en sten, som ser ut som om någon har tillfälligtvis placerad den där, upp. Puristisk, men med det lilla extra, det är vägglampan Suite, designad av Jordi Vilardell och Meritxell Vidal.
 • Svart LED-vägglampa Pin

  Svart LED-vägglampa Pin
  Minimalistisk LED-vägglampa Pin med mattsvart lackerad yta LED-vägglampan Pin är ett designprodukt från Vibia som övertygar med sin minimalistiska formgivning. Vägglampan består av en metallstomme som förbinder väggfästet och skärmen som båda är runda. Den skivformade skärmen riktar ljuset inte mot rummet, men mot väggen, så att en indirekt belysning skapas. Denna är inte bara mysig, men man får även en unik ljuseffekt, när ljusskenet skapar en sorts gloria runt lampskärmen. Vackra ljuspunkter på väggen och konstnärliga ljuseffekter uppkommer, speciellt när man kombinerar flera lampor ur samma serie.
 • Designervägglampa Pin med 2 LED-ljuskällor, vit

  Designervägglampa Pin med 2 LED-ljuskällor, vit
  Vit designervägglampa Pin med två vinkelrätta lamparmar De små lamphuvuden på designervägglampan Pin rymmer varmvita LED-ljuskällor som är mycket energieffektiva. Ljuset avges mot väggen så att rummet belysas indirekt, vilket ger ett mysigt ljus som ingen bländas av. Denna variant av designervägglampan Pin har två lamphuvuden som förbindas av en smal stång med väggfästet och är vinkelrätta mot varandra. På det sättet skapas ett puristiskt utseende som komplementerar minimalistiska interiörer. För att göra den personligare, kan man kombinera flera lampor ur samma serie och anordna dessa efter önskemål. På det sättet framhävs gloriorna som uppstår på väggen ännu mer.
 • Vibia Mini Funnel Vägg-/Taklampa Blank Svart

  Vibia Mini Funnel Vägg-/Taklampa Blank Svart
  Design: VibiaFunnel kan både användas som vägg- och taklampa.Funnel skapar en välkomnande stämning genom dens varma, behagliga ljus som inte bländar. Lampan fungerar superfint som solitär, men tillsammans med andra vid sidan av varandra hängande lampor blir effekten fantastisk. Lampan Mini Funnel 2004 har en diameter på 22 cm. Få mer inspiration på www.vibia.com/en/
 • Vibia Mayfair Golvlampa Matt Grafitgrå

  Vibia Mayfair Golvlampa Matt Grafitgrå
  Design: Diego Fortunato Mayfair är den moderna versionen av en lampa som var populär på 1900-talet. Den estiska lampan är innovativ genom att den gör bruk av LED och optiska sensorer till dämpning av ljuset. Hos AndLight finns lampan som bordslampa och golvlampa: blank grön & svart, blank koppar, blank orange & svart, matt grafitgrå, matt guld och matt vit. Lampan har vunnit Good Design Award 2017 och Metropolis Likes Award 2018. Få mer inspiration på www.vibia.com/en/
 • Vibia Vol 0225 hänglampa av glas, Ø 60 cm

  Vibia Vol 0225 hänglampa av glas, Ø 60 cm
  Formfulländad hänglampa Vol från VIBIA Hänglampan Vol är tidlös och elegant men ändå modern och passar in i de mest varierande inredningsstilar. Skärmen har formen av en ellips och består av munblåst Triplex-opalglas. Ljuset från lampans insida tar sig mjukt ut genom det satinerade glaset och får skärmen att stråla åt alla håll. Med det uppstår ett mjukt och diffust ljus som sprids åt alla sidor och som inte bländar alls. Hänglampans design kommer från formgivaren Alberto Lievore, Jeannette Altherer och Manel Molina för den spanska varumärkestillverkaren Vibia som sedan 1987 är känt för sina innovativa och högkvalitativa belysningskoncept.
 • Vibia Vol 0220 hänglampa av glas, Ø 45 cm

  Vibia Vol 0220 hänglampa av glas, Ø 45 cm
  Formfulländad hänglampa Vol från VIBIA Hänglampan Vol är tidlös och elegant men ändå modern och passar in i de mest varierande inredningsstilar. Skärmen har formen av en ellips och består av munblåst Triplex-opalglas. Ljuset från lampans insida tar sig mjukt ut genom det satinerade glaset och får skärmen att stråla åt alla håll. Med det uppstår ett mjukt och diffust ljus som sprids åt alla sidor och som inte bländar alls. Hänglampans design kommer från formgivaren Alberto Lievore, Jeannette Altherer och Manel Molina för den spanska varumärkestillverkaren Vibia som sedan 1987 är känt för sina innovativa och högkvalitativa belysningskoncept.
 • Vibia Pin 1650 LED-bordslampa, längd 23 cm, vit

  Vibia Pin 1650 LED-bordslampa, längd 23 cm, vit
  Minimalistisk LED-bordslampa Pin förbättrar varje arbetsplats Pin LED-bordslampa designades av den japanska designern Ichiro Iwasaki för tillverkaren Vibia och är en nytolkning av begreppen rumsbelysning och läsljus. Den kombinerar en klassisk armaturdesign med modern LED-teknik som uppdaterar traditionell belysning. Stift har en cirkulär bas på vilken omkopplaren också finns, en filigranstång och ett litet lamphuvud. Alla delar av lampan klarar sig utan störande detaljer och reduceras till sina tydliga linjer. För att även möta den funktionella idén med en bordslampa lamphuvud på en metallstång för användaren hjälpa till i alla riktningar och på så sätt vända sig till individens behov. Lampan avger en varm, nedåtstrålande ljusstråle som är perfekt för att belysa ett skrivbord.
 • Vibia I.Cono 0720 vägglampa, 28 cm, röd-brun

  Vibia I.Cono 0720 vägglampa, 28 cm, röd-brun
  Vägglampa I.Cono 0720 från Vibia inspirerar med en modern design Med I.Cono 0720 erbjuder märketillverkaren en vägglampa som anpassar sig till alla typer av inredningsdetaljer tack vare sin enkla design. En asymmetrisk skärm av plast är fäst vid ett runt väggfäste. Trattformen skapar en nedåtriktad ljusstråle som kan användas för att belysa specifika områden i ett rum. Skärmen är utrustad med en rörlig mekanism så att ljusintensiteten kan anpassas till användarens individuella behov. I.Cono-vägglampan designades av Alberto Lievore, Jeanette Altherr och Manel Molina. Designarna har redan arbetat med Vibia flera gånger och skapat enastående belysningskoncept som inspirerar med vackra mönster och är funktionella samtidigt.
 • Vibia Structural 2640 taklampa, ljusgrå

  Vibia Structural 2640 taklampa, ljusgrå
  Avantgarde taklampa Structural 2640 av Arik Levy Två fritt flytande ljuspunkter, som emellertid är förbundna med varandra med en filigranstav - så ser Structural 2640 ut för betraktaren. Ljuspunkterna är två lådor av aluminium som riktar ljusstrålen från de kraftfulla lysdioderna nedåt. Båda lådorna har olika dimensioner och höjder, så att de ger lampan en asymmetrisk karaktär. Arik Levys design för tillverkaren VIBIA bestäms av geometriska former och tydliga linjer, utan störande detaljer. Det är just denna minimalism som är avgörande för armaturens mångsidighet, eftersom den harmoniserar med både klassiska och moderna rumskoncept och det finns inga gränser för valet av rum.
 • Vibia Warm 4926 hänglampa, vit

  Vibia Warm 4926 hänglampa, vit
  Tidlös hänglampa Varm i aluminium Den klassiska trumformen och designen utan krusiduller gör Warm till en mångsidig taklampa som är särskilt lämplig för rum med en elegant och tidlös touch. Lampskärmen har en diameter på 62 cm och finns i olika färger. Skärmens övre och nedre öppning är försedd med en diffusor av metakrylat som garanterar en bländningsfri och jämn fördelning av ljuset upp och ner. Aluminiumskärmen mörknar mot sidorna så att ett punktliknande ljus riktas nedåt och ett mjukt omgivande ljus uppåt uppnås. Av denna anledning är Warm särskilt lämpligt för att belysa ett matbord. Skaparna av denna smakfulla lampa är formgivarna Ramos & Bassols, som främst kännetecknas av sina enkla skapelser, där de harmoniserar form, funktionalitet och estetik.
 • Vibia Warm 4906 designergolvlampa, vit

  Vibia Warm 4906 designergolvlampa, vit
  Klassiskt elegant golvlampa Varm från Ramos & Bassols Med Warm har designduon Ramos & Bassols skapat en golvlampa som tydligt speglar karaktären hos varje lampa från den spanska tillverkaren Vibia - enkel elegans och tydliga linjer. Den klarar sig med en klassisk golvlampa , nämligen med en bred, trumformad nyans på en smal axel. Skärmen är gjord av aluminium och har en metakrylat diffusor vid nedre och övre öppningen. Aluminiumet blir mörkare medan diffusorerna skapar en intensiv, punktformig ljusstråle nedåt och mjukt omgivande ljus ovanför skärmen. Strömställaren är placerad på en kabel som försvinner in i lampans axel och är därför ingen irriterande detalj. Ramos & Bassols kombinerar form, funktionalitet och estetik i sin skapelse. På grund av sin klassiska design är lampan lämplig för en mängd olika rumskoncept, är samtidigt dekorativ och skapar en trevlig atmosfär i alla miljöer.
 • Vibia Palma 3710 LED-vägglampa, grafit

  Vibia Palma 3710 LED-vägglampa, grafit
  Elegant LED-vägglampa Palma 3710 från Vibia Den känsliga och eleganta LED-vägglampan Palma 3710 designades av den spanska designern Antoni Arola för Vibia . Detta är en sfär gjord av handblåst opalglas, som hålls av en filigran aluminiumring och verkar flyta framför väggen. Inuti sfären finns permanent installerade lysdioder som avger varmt ljus som fördelas jämnt i rummet och skapar en mysig atmosfär i rummet. Lampan fästs på väggen med ett vertikalt fäste i aluminium, vilket tack vare sitt subtila utseende gör det möjligt att fokusera på den ljusa sfären.
 • Vibia Quadra Ice Mindre Taklampa Vit

  Vibia Quadra Ice Mindre Taklampa Vit
  Design: Proli Difusion StudioQuadra Ice definieras av sina rena linjer och tidlösa design. Taklampan är tillverkad med format Opalglas och uppnår en svävande effekt med sin speciella upphängningsanordning. Ljuset skapar en mysig stämning med ett vitt varm ljus, som inte bländar. Lampan finns i många olika storlekar och det finns därför en lampa för alla rum. Få mer inspiration på www.vibia.com/en/
 • Vibia Millenium Medium Vägglampa Krom

  Vibia Millenium Medium Vägglampa Krom
  Design: Ramos och BassolsMillenium Vägglampaär en badrumslampa och är tänkt att hänga över badrumsspegeln. Dens eleganta och enkla form kombinerat med dens fina ljus gör den till en ytterst genomtänkt lampa. Vinkeln på lampan kan justeras och den finns i tre olika storlekar, vilket gör att det finns en lampa till alla slags badrum. Den fås bara i krom. Få mer inspiration på www.vibia.com/en/
 • Vibia Vol Pendel Opal Stor

  Vibia Vol Pendel Opal Stor
  Design: Lievore, Altherr & MolinaVol Pendel karakteriseras av sin fina siluett och enkla design, som ger ett varmt ljus och en trevlig atmosfär i rummet den hänger. Lampans skärm är utarbetad i Opalglas med en matt finnish.Vol Pendel finns i två storlekar (45 cm och 60 cm i diameter) och hänger vackert över vilket middagsbord som helst. Få mer inspiration på www.vibia.com/en/
 • Vibia Puck One Stor Taklampa Vit LED

  Vibia Puck One Stor Taklampa Vit LED
  Design: Jordi ViladellPuck Taklampa är enkel och ändå anmärkningsvärd. Taklampan använder LED-ljus och skapar en trevlig och varm stämning. Puck-lamporna kan köpas enkelvis eller flera lampor i kombination. Få mer inspiration på www.vibia.com/en/
 • Vibia Vol Pendel Opal Mindre

  Vibia Vol Pendel Opal Mindre
  Design: Lievore, Altherr & MolinaVol Pendel karakteriseras av sin fina siluett och enkla design, som ger ett varmt ljus och en trevlig atmosfär i rummet den hänger. Lampans skärm är utarbetad i Opalglas med en matt finnish.Vol Pendel finns i två storlekar (45 cm och 60 cm i diameter) och hänger vackert över vilket middagsbord som helst. Få mer inspiration på www.vibia.com/en/
 • Vibia Flamingo Pendel 1510

  Vibia Flamingo Pendel 1510
  Design: Antoni ArolaFlamingo från Vibia har vunnit Wallpaper Design Award 2017, Best of Year 2016 och Design Plus Light+Building 2016. Falmingo är en raffinerat stilig lampa som kombinerar funktion och design. Lampan har LED-ljuskälla, som lyser upp lampans skärm och skapar ett vackert diffust nedåtriktat ljus. Flamingo är en stilig matbordslampa.Få mer inspiration på www.vibia.com/en/
 • Vibia Flamingo Pendel 1510 Matt Guld

  Vibia Flamingo Pendel 1510 Matt Guld
  Design: Antoni ArolaFlamingo från Vibia har vunnit Wallpaper Design Award 2017, Best of Year 2016 och Design Plus Light+Building 2016. Falmingo är en raffinerat stilig lampa som kombinerar funktion och design. Lampan har LED-ljuskälla, som lyser upp lampans skärm och skapar ett vackert diffust nedåtriktat ljus. Flamingo är en stilig matbordslampa.Få mer inspiration på www.vibia.com/en/
 • Vibia Puck One Mindre Taklampa Vit

  Vibia Puck One Mindre Taklampa Vit
  Design: Jordi ViladellPuck Taklampa är enkel och ändå anmärkningsvärd. Taklampan använder LED-ljus och skapar en trevlig och varm stämning. Puck-lamporna kan köpas enkelvis eller flera lampor i kombination. Få mer inspiration på www.vibia.com/en/
 • Vibia Flamingo Pendel 1530

  Vibia Flamingo Pendel 1530
  Design: Antoni ArolaFlamingo från Vibia har vunnit Wallpaper Design Award 2017, Best of Year 2016 och Design Plus Light+Building 2016. Falmingo är en raffinerat stilig lampa som kombinerar funktion och design. Lampan har LED-ljuskälla, som lyser upp lampans skärm och skapar ett vackert diffust nedåtriktat ljus. Flamingo är en stilig matbordslampa.Få mer inspiration på www.vibia.com/en/
 • Vibia Quadra Ice Medium Taklampa Vit

  Vibia Quadra Ice Medium Taklampa Vit
  Design: Proli Difusion StudioQuadra Ice definieras av sina rena linjer och tidlösa design. Taklampan är tillverkad med format Opalglas och uppnår en svävande effekt med sin speciella upphängningsanordning. Ljuset skapar en mysig stämning med ett vitt varm ljus, som inte bländar. Lampan finns i många olika storlekar och det finns därför en lampa för alla rum. Få mer inspiration på www.vibia.com/en/
 • Vibia Quadra Ice Stor Taklampa Vit

  Vibia Quadra Ice Stor Taklampa Vit
  Design: Proli Difusion StudioQuadra Ice definieras av sina rena linjer och tidlösa design. Taklampan är tillverkad med format Opalglas och uppnår en svävande effekt med sin speciella upphängningsanordning. Ljuset skapar en mysig stämning med ett vitt varm ljus, som inte bländar. Lampan finns i många olika storlekar och det finns därför en lampa för alla rum. Få mer inspiration på www.vibia.com/en/
 • Vibia Flat LED-taklampa 2 lampor Ø 55 cm vit

  Vibia Flat LED-taklampa 2 lampor Ø 55 cm vit
  Snygg LED-taklampa Platt för indirekt allmänbelysning Minskad till det väsentliga - platt taklampa imponerar med sin återhållsamma elegans. Den minimalistiska designen bär Ichiro Iwasakis omisskännliga signatur. Armaturserien kan tilldelas den skandinaviska vardagsstilen, men den erbjuder också möjligheten att enkelt integrera inredningstillbehöret i det befintliga inredningskonceptet. Tillverkaren Vibia, som följde utvecklingsprocessen med den japanska designern, är känd för högkvalitativa lampor. Användningen av robusta material som stål, aluminium och polykarbonat gör bland annat Flat till en premiumprodukt. De energieffektiva lysdioderna installeras på båda nivåerna på ett sådant sätt att ljuset fördelas jämnt indirekt i omgivningen via den större metallskivan och taket. Ljusstyrkan kan dämpas via en extern 1-10V, push- eller DALI-kontrollerbar styrenhet (ingår ej).
 • Vibia Flat LED-taklampa 3 lampor Ø 55 cm vit

  Vibia Flat LED-taklampa 3 lampor Ø 55 cm vit
  Designad LED-taklampa Flat - lampan med internationell påverkan Premium Flat-serien har sitt ursprung i det globala företaget Vibia, som har sitt huvudkontor i Barcelona. Denna extraordinära produkt skapades tillsammans med designern Ichiro Iwasaki från Japan. Förutom design och ljuseffekt fästes också stor vikt vid användning av högkvalitativa material. Platt är gjord av robusta metaller och slagtålig polykarbonat. Lampans design är lekfull och elegant samtidigt. Okomplicerade former och enkla färger återspeglar skandinavisk minimalism och kan kombineras med många stilar. Taklampans taklampa placeras på tre ställen och riktas uppåt. Ljuset reflekteras indirekt in i rummet via taket och den stora ljusnivån. Detta skapar inbjudande belysning som kan justeras individuellt med en motsvarande 1-10V, push- eller DALI- dimmer (ingår ej).
 • Vibia Flat LED-hänglampa 1 lampa Ø 55 cm grå L1

  Vibia Flat LED-hänglampa 1 lampa Ø 55 cm grå L1
  Modern LED pendelarmatur Flat i metall och polykarbonat Tillverkaren Vibia samarbetar med olika designers. Premiumprodukten Flat är resultatet av samarbetet med Ichiro Iwasaki. Särskild uppmärksamhet har ägnats åt användningen av högkvalitativa material. Det var så Flat-konceptet med metall och polykarbonat uppstod. Med pendelarmaturen reflekteras ljusflödet uppåt av rutan ovanför och avges indirekt ut i rummet. Placeringen, ljusfärgen och lysdiodernas höga färgåtergivningsindex ger en mjuk belysning. Dessutom kan lampan dimmas via 1-10V eller Push.
 • Vibia Flat LED-golvlampa höjd 100 cm terrakotta

  Vibia Flat LED-golvlampa höjd 100 cm terrakotta
  Dimbar LED-golvlampa Flat - den robusta belysningslösningen av metall och polykarbonat Platt golvlampa är designad för att vara minimalistisk. Metallkonstruktionen kompletteras med en motståndskraftig polykarbonatdiffusor som garanterar belysning med låg bländning. Den inbyggda LED-tekniken kännetecknas av egenskaper som hållbarhet och energieffektivitet. Lampan är också utrustad med en dimmer så att ljusstyrkan kan regleras. Ichiro Iwasaki är designern av Flat-serien. Samarbetet med premiumtillverkaren Vibia har resulterat i en serie okonventionella lampor som kan ses som nya lösningar för det moderna livet. Vibia är ett globalt företag baserat i Barcelona som är specialiserat på arkitektonisk belysning.
 • Vibia Pin 1650 LED-bordslampa, längd 23 cm, svart

  Vibia Pin 1650 LED-bordslampa, längd 23 cm, svart
  Minimalistisk LED-bordslampa Pin förbättrar varje arbetsplats Pin LED-bordslampa designades av den japanska designern Ichiro Iwasaki för tillverkaren Vibia och är en nytolkning av begreppen rumsbelysning och läsljus. Den kombinerar en klassisk armaturdesign med modern LED-teknik som uppdaterar traditionell belysning. Stift har en cirkulär bas på vilken omkopplaren också finns, en filigranstång och ett litet lamphuvud. Alla delar av lampan klarar sig utan störande detaljer och reduceras till sina tydliga linjer. För att även möta den funktionella idén med en bordslampa lamphuvud på en metallstång för användaren hjälpa till i alla riktningar och på så sätt vända sig till individens behov. Lampan avger en varm, nedåtstrålande ljusstråle som är perfekt för att belysa ett skrivbord.
 • Vibia Musa 7402 LED-bordslampa liggande

  Vibia Musa 7402 LED-bordslampa liggande
  Musa 7402 - en liten bordslampa med stor effekt LED-bordslampa Musa 7402 imponerar med sin delikatess och enkla elegans. Skaparen av denna eleganta lampa är Swedish Note Design Studio, som anställdes av den spanska varumärketillverkaren Vibia för designen. När lampan skapades inspirerades designarna av naturen och valde en organisk och flytande form. Diffusorn på den permanent installerade lysdioden är en kula gjord av handblåst opalglas, vilket garanterar en bländningsfri och mjuk ljusfördelning. Glaskulan ligger i en aluminiumskål som reflekterar ljuset och fördelar det i miljön. Med hjälp av strömbrytaren på armaturens baksida kan inte bara belysningen manövreras utan ljusstyrkan kan också dämpas. Lampans botten täcks av skålen så att inga störande detaljer kan distrahera betraktaren från Musas flytande form.
 • Vibia Palma 3702 vägglampa, växtskål, grafit

  Vibia Palma 3702 vägglampa, växtskål, grafit
  LED-vägglampa Palma 3702 med planteringsskål Palma representerar samexistensen av två naturfenomen, nämligen ljus och vegetation. Vägglampan består å ena sidan av en opal glaskula som består av två halvor och å andra sidan av en akrylglasplanter. Det varma ljuset från de permanent installerade lysdioderna fördelas mjukt i rummet genom glaset och samspelet med växtrännorna skapar en mysig atmosfär. Båda elementen är fästa i ett obetydligt fäste så att en förvånande flytande effekt föreslås. Designern Antoni Arola inspirerades av antikens hängande trädgårdar och använde den för att skapa ett unikt belysningskoncept som vann German Design Award 2018. Kombinationen av ljus och växter gör trädgårdsarrangemang som understryker ett stort antal rumskoncept också inomhus.
 • Vibia Warm 4926 hänglampa, grön

  Vibia Warm 4926 hänglampa, grön
  Tidlös hänglampa Varm i aluminium Den klassiska trumformen och designen utan krusiduller gör Warm till en mångsidig taklampa som är särskilt lämplig för rum med en elegant och tidlös touch. Lampskärmen har en diameter på 62 cm och finns i olika färger. Skärmens övre och nedre öppning är försedd med en diffusor av metakrylat som garanterar en bländningsfri och jämn fördelning av ljuset upp och ner. Aluminiumskärmen mörknar mot sidorna så att ett punktliknande ljus riktas nedåt och ett mjukt omgivande ljus uppåt uppnås. Av denna anledning är Warm särskilt lämpligt för att belysa ett matbord. Skaparna av denna smakfulla lampa är formgivarna Ramos & Bassols, som främst kännetecknas av sina enkla skapelser, där de harmoniserar form, funktionalitet och estetik.
 • Vibia Funnel - taklampa 50 cm, vit matt

  Vibia Funnel - taklampa 50 cm, vit matt
  Funnel: taklampan från Spanien Taklampan tillverkades av den spanska tillverkaren Vibia och övertygar med en intressant design. Den formfina modellen har en rund aluminiumstruktur med en liten lampskärm. Denna pekar med öppningen uppåt där det avgivna ljuset kastas i taket. Ljuskällan belyser detta utrymme på ett indirekt sätt och skapar därmed en behaglig atmosfär. Bakom taklampa Funnel ligger företaget VIBIA från Barcelona som grundades 1987. Eftersom många formgivare samarbetar med företaget kännetecknas varje produkt av individualitet, kreativitet och mycket hög kvalitet. Lamporna förenar klassiska och moderna element och kan på så sätt integreras i varje inredningsstil.
 • Vibia Warm Pendel Aluminiumskärm Beige

  Vibia Warm Pendel Aluminiumskärm Beige
  Design: Ramos och BassolsDesignen på Warm -lampan är enkel och samtidigt genomtänkt och estetiskt. Lampan ger ett varmt ljus och en elegant känsla till rummet den hänger i. Warm finns både som bordslampa och pendel med aluminium- och tygskärm. Få mer inspiration på ww.vibia.com
 • Vibia Structural 2610 LED-vägglampa, ljusgrå

  Vibia Structural 2610 LED-vägglampa, ljusgrå
  Geometrisk vägglampa Structural 2610 från VIBIA Väggarmatur Structural 2610 inspirerar med tydliga linjer och ett sofistikerat belysningskoncept som understryker ett arkitekturs dimensioner. Den enkla designen gör det möjligt att kombinera lampan med en mängd olika levande koncept. Lampan består av två aluminiumlådor som har olika dimensioner och ligger i olika höjder, vilket ger lampan ett asymmetriskt utseende. En av lådorna är öppen överst, den andra längst ner, så det varma ljuset riktas mot golv och tak. Detta skapar ett intressant samspel mellan ljus och skugga som även en bar vägg presenteras vackert. Bakom Structural står tillverkaren VIBIA, som beställde Arik Levy med designen. Levys verk kännetecknas av sofistikerade mönster och konstnärliga framställningar och kan beundras i museer och gallerier runt om i världen.
 • Vibia Structural 2634 taklampa 48 cm, ljusgrå

  Vibia Structural 2634 taklampa 48 cm, ljusgrå
  LED-taklampa Structural 2634 från VIBIA imponerar med sina tydliga linjer Arik Levys verk kan inte bara beundras i museer eller gallerier utan också försköna hem. Designern har redan designat flera ljussamlingar för märketillverkaren VIBIA, inklusive Structural. Det här är lampor med kubiska former som ger ett minimalistiskt uttalande. taklampa Structural 2634 består av en 48 cm lång låda av aluminium, där de mest moderna LED har inbyggda, som avger ett varmt ljus. Diffusorn skapar en ljus men bländfri ljusstråle. Structural kan användas som en enda ljus accent eller i flera versioner, i varje fall understryker det en mängd olika inredningsstilar och fungerar som en flytande ljuspunkt under taket.
 • Vibia Structural 2630 taklampa 18 cm, mörkgrå

  Vibia Structural 2630 taklampa 18 cm, mörkgrå
  Puristisk taklampa Structural 2630 Less is more - denna princip beskriver förmodligen bäst den strukturella taklampa . Den består av en rektangulär aluminiumkropp i vilken den senaste LED-tekniken har införts, som badar rummet i ett varmt ljus. taklampa tillhör en hel samling lampor som huvudsakligen följer en stil: minimalism. De tydliga linjerna utan krångel möjliggör otaliga möjliga användningar. Structural 2630 ger en lång hall en avantgardistisk touch i en radinstallation eller blir en blickfång i en kombination av olika storlekar, som också finns.
 • Vibia Palma 3726 LED-hänglampa 2 lampor, vit

  Vibia Palma 3726 LED-hänglampa 2 lampor, vit
  LED-hängande ljus Palma fascinerar med sin flytande effekt LED-hänglampan Palma designades av Antoni Arola för den katalanska märketillverkaren VIBIA och imponerar med sin delikatess och återhållsam elegans. Den består av två vitblåsta glaskulor som hålls på plats av aluminiumringar. Inuti var och en av kulorna finns två lysdioder vars varma ljus försiktigt tränger igenom det satinerade glaset. Den bländningsfria och mjuka ljusfördelningen skapar en mysig atmosfär som inbjuder dig att dröja kvar. Lamporna är fästa vid en knappt synlig upphängning, vilket gör att det verkar som om glassfärerna svävar i luften under taket.
 • Vibia Palma 3726 LED-hänglampa 2 lampor, grafit

  Vibia Palma 3726 LED-hänglampa 2 lampor, grafit
  LED-hängande ljus Palma fascinerar med sin flytande effekt LED-hänglampan Palma designades av Antoni Arola för den katalanska märketillverkaren VIBIA och imponerar med sin delikatess och återhållsam elegans. Den består av två vitblåsta glaskulor som hålls på plats av aluminiumringar. Inuti var och en av kulorna finns två lysdioder vars varma ljus försiktigt tränger igenom det satinerade glaset. Den bländningsfria och mjuka ljusfördelningen skapar en mysig atmosfär som inbjuder dig att dröja kvar. Lamporna är fästa vid en knappt synlig upphängning, vilket gör att det verkar som om glassfärerna svävar i luften under taket.
 • Vibia I.Cono 0720 vägglampa, 28 cm, blå

  Vibia I.Cono 0720 vägglampa, 28 cm, blå
  Vägglampa I.Cono 0720 från Vibia inspirerar med en modern design Med I.Cono 0720 erbjuder märketillverkaren en vägglampa som anpassar sig till alla typer av inredningsdetaljer tack vare sin enkla design. En asymmetrisk skärm av plast är fäst vid ett runt väggfäste. Trattformen skapar en nedåtriktad ljusstråle som kan användas för att belysa specifika områden i ett rum. Skärmen är utrustad med en rörlig mekanism så att ljusintensiteten kan anpassas till användarens individuella behov. I.Cono-vägglampan designades av Alberto Lievore, Jeanette Altherr och Manel Molina. Designarna har redan arbetat med Vibia flera gånger och skapat enastående belysningskoncept som inspirerar med vackra mönster och är funktionella samtidigt.
 • Vibia Structural 2610 LED-vägglampa, mörkgrå

  Vibia Structural 2610 LED-vägglampa, mörkgrå
  Geometrisk vägglampa Structural 2610 från VIBIA Väggarmatur Structural 2610 inspirerar med tydliga linjer och ett sofistikerat belysningskoncept som understryker ett arkitekturs dimensioner. Den enkla designen gör det möjligt att kombinera lampan med en mängd olika levande koncept. Lampan består av två aluminiumlådor som har olika dimensioner och ligger i olika höjder, vilket ger lampan ett asymmetriskt utseende. En av lådorna är öppen överst, den andra längst ner, så det varma ljuset riktas mot golv och tak. Detta skapar ett intressant samspel mellan ljus och skugga som även en bar vägg presenteras vackert. Bakom Structural står tillverkaren VIBIA, som beställde Arik Levy med designen. Levys verk kännetecknas av sofistikerade mönster och konstnärliga framställningar och kan beundras i museer och gallerier runt om i världen.
 • Vibia Structural 2600 LED-vägglampa, mörkgrå

  Vibia Structural 2600 LED-vägglampa, mörkgrå
  Strukturell 2600 LED-vägglampa - liten men effektiv Vägglampa Structural 2600 är en fyrkantig aluminiumlåda som använder den senaste LED-tekniken för att skapa varma ljuseffekter på väggen. Den är öppen längst ner och riktar följaktligen också ljusstrålen i samma riktning. Armaturen drar nytta av dess enkla och iögonfallande exteriör, eftersom den kan kombineras med otaliga levande koncept. Bakom lampan står tillverkaren VIBIA, som beställde den israeliska designern och konstnären Arik Levy med skapelsen. Det spanska företaget är känt för moderna, snygga mönster med rena linjer och geometriska former och Structural 2600 är det perfekta exemplet på detta koncept.
 • Vibia Structural 2632 taklampa 24 cm, ljusgrå

  Vibia Structural 2632 taklampa 24 cm, ljusgrå
  Strukturell 2632 - Mindre är mer Structural 2632 taklampa behöver inte mycket för att skickligt kunna iscensätta ett rum. Det ser ut som om en fyrkantig aluminiumlåda sticker ut från taket, varför den omedelbart lockar intresserade blickar. Med hjälp av de inbyggda lysdioderna fördjupar den rummet i ett varmt och behagligt ljus. Skaparen av Structural är Arik Levy, som designade en hel samling av dessa puristiska lampor för den spanska tillverkaren VIBIA. På grund av den återhållna designen anpassar lampan sig till vilken stil som helst - från klassisk till modern. Den kan användas som en enda ljuspunkt eller till exempel i radinstallation i en hall.
 • Vibia Structural 2630 taklampa 18 cm, ljusgrå

  Vibia Structural 2630 taklampa 18 cm, ljusgrå
  Puristisk taklampa Structural 2630 Less is more - denna princip beskriver förmodligen bäst den strukturella taklampa . Den består av en rektangulär aluminiumkropp i vilken den senaste LED-tekniken har införts, som badar rummet i ett varmt ljus. taklampa tillhör en hel samling lampor som huvudsakligen följer en stil: minimalism. De tydliga linjerna utan krångel möjliggör otaliga möjliga användningar. Structural 2630 ger en lång hall en avantgardistisk touch i en radinstallation eller blir en blickfång i en kombination av olika storlekar, som också finns.
 • Vibia Pin 1655 LED-bordslampa, längd 40 cm, grön

  Vibia Pin 1655 LED-bordslampa, längd 40 cm, grön
  Minimalistisk LED-bordslampa Pin förbättrar varje arbetsplats Pin LED-bordslampa designades av den japanska designern Ichiro Iwasaki för tillverkaren Vibia och är en nytolkning av begreppen rumsbelysning och läsljus. Den kombinerar en klassisk armaturdesign med modern LED-teknik som uppdaterar traditionell belysning. Stift har en cirkulär bas på vilken omkopplaren också finns, en filigranstång och ett litet lamphuvud. Alla delar av lampan klarar sig utan störande detaljer och reduceras till sina tydliga linjer. För att även möta den funktionella idén med en bordslampa lamphuvud på en metallstång för användaren hjälpa till i alla riktningar och på så sätt vända sig till individens behov. Lampan avger en varm, nedåtstrålande ljusstråle som är perfekt för att belysa ett skrivbord.
 • Vibia Pin 1655 LED-bordslampa, längd 40 cm, vit

  Vibia Pin 1655 LED-bordslampa, längd 40 cm, vit
  Minimalistisk LED-bordslampa Pin förbättrar varje arbetsplats Pin LED-bordslampa designades av den japanska designern Ichiro Iwasaki för tillverkaren Vibia och är en nytolkning av begreppen rumsbelysning och läsljus. Den kombinerar en klassisk armaturdesign med modern LED-teknik som uppdaterar traditionell belysning. Stift har en cirkulär bas på vilken omkopplaren också finns, en filigranstång och ett litet lamphuvud. Alla delar av lampan klarar sig utan störande detaljer och reduceras till sina tydliga linjer. För att även möta den funktionella idén med en bordslampa lamphuvud på en metallstång för användaren hjälpa till i alla riktningar och på så sätt vända sig till individens behov. Lampan avger en varm, nedåtstrålande ljusstråle som är perfekt för att belysa ett skrivbord.
 • Vibia Pin 1650 LED-bordslampa, längd 23 cm, grön

  Vibia Pin 1650 LED-bordslampa, längd 23 cm, grön
  Minimalistisk LED-bordslampa Pin förbättrar varje arbetsplats Pin LED-bordslampa designades av den japanska designern Ichiro Iwasaki för tillverkaren Vibia och är en nytolkning av begreppen rumsbelysning och läsljus. Den kombinerar en klassisk armaturdesign med modern LED-teknik som uppdaterar traditionell belysning. Stift har en cirkulär bas på vilken omkopplaren också finns, en filigranstång och ett litet lamphuvud. Alla delar av lampan klarar sig utan störande detaljer och reduceras till sina tydliga linjer. För att även möta den funktionella idén med en bordslampa lamphuvud på en metallstång för användaren hjälpa till i alla riktningar och på så sätt vända sig till individens behov. Lampan avger en varm, nedåtstrålande ljusstråle som är perfekt för att belysa ett skrivbord.
 • Vibia Warm 4906 designergolvlampa, beige

  Vibia Warm 4906 designergolvlampa, beige
  Klassiskt elegant golvlampa Varm från Ramos & Bassols Med Warm har designduon Ramos & Bassols skapat en golvlampa som tydligt speglar karaktären hos varje lampa från den spanska tillverkaren Vibia - enkel elegans och tydliga linjer. Den klarar sig med en klassisk golvlampa , nämligen med en bred, trumformad nyans på en smal axel. Skärmen är gjord av aluminium och har en metakrylat diffusor vid nedre och övre öppningen. Aluminiumet blir mörkare medan diffusorerna skapar en intensiv, punktformig ljusstråle nedåt och mjukt omgivande ljus ovanför skärmen. Strömställaren är placerad på en kabel som försvinner in i lampans axel och är därför ingen irriterande detalj. Ramos & Bassols kombinerar form, funktionalitet och estetik i sin skapelse. På grund av sin klassiska design är lampan lämplig för en mängd olika rumskoncept, är samtidigt dekorativ och skapar en trevlig atmosfär i alla miljöer.
 • Vibia Musa 7404 bordslampa med batteri, lax

  Vibia Musa 7404 bordslampa med batteri, lax
  Formad LED-bordslampa Musa 7404 med batteri LED-bordslampa Musa 7404, inspirerad av naturen, ser ut som en droppe vatten på ett blad. Nedgången här är en boll gjord av handblåst opalglas, som är inbäddad i en konkav skål av aluminium. Glaskulan är lampans diffusor som fördelar ljuset mjukt och jämnt. Ljuseffekten förstärks av skalet, som fungerar som en slags reflektor , så att området runt lampan badas i ett varmt ljus. Musa 7404 får poäng inte bara med sitt eleganta utseende utan också med sina tekniska egenskaper. På baksidan av lampan finns lampans omkopplare, som också kan användas för att dämpa ljusstyrkan. Dessutom har Musa batterier med en körtid på 6 till 18 timmar och kan därför placeras var som helst av användaren utan att behöva eluttag i närheten. Lampans design kommer från anteckningsstudion i Stockholm och skapades för varumärketillverkaren Vibia .
 • Vibia Pin 1660 LED-golvlampa, 125 cm, vit

  Vibia Pin 1660 LED-golvlampa, 125 cm, vit
  LED-golvlampa Pin 1660 erbjuder funktionalitet och klassisk design Den spanska tillverkaren VIBIA är känd för lampor som övertygar med enkel elegans, modern design och högsta kvalitet. För att göra detta arbetar företaget med många designers som bidrar med sin expertis, till exempel Ichiro Iwasaki från Japan. Han skapade Pin 1660 golvlampa , som kombinerar klassiskt och modernt och är därför lämpligt för ett stort antal rumskoncept. Stift 1660 består av en filigran kropp av rostfritt stål, som är krökt på toppen och har en höjd av 1,25 m. I slutet av den böjda stålstången är lamphuvud av aluminium som leder ljuset från den permanent installerade lysdioden nere. lamphuvud är justerbart och kan enkelt anpassas till individuella belysningsbehov med hjälp av en kort metallstav. Tack vare den nedåt riktade ljuskotten är Pin- golvlampa en perfekt belysningslösning för läshörnet hemma.
 • Vibia Palma 3724 hänglampa, växtskål, grafit

  Vibia Palma 3724 hänglampa, växtskål, grafit
  LED-hängande ljus Palma - en lysande, hängande trädgård för inomhusbruk Ljus och vegetation är utan tvekan kopplade i naturen. För att kunna integrera denna anslutning i inredningen av designen designade designern Antoni Arola hänglampan Palma för märketillverkaren VIBIA. Han inspirerades av antikens hängande trädgårdar. Lampan består av två element. Å ena sidan ger en sfär av opalglas med integrerade lysdioder varm belysning. Detta består av två halvklot som är anslutna till varandra med en aluminiumring. Som ett resultat är sfärens form ganska platt och påminner om världen. Under är en plastplanter som kompletterar utseendet på en hängande trädgård. Med kombinationen av ljus och växter har Antoni Arola så att säga skapat ett livligt trädgårdsarbete för interiören som fortsätter att förändras över tiden. Med hjälp av växterna skapas en mysig atmosfär i rummet, vilket säkerställer bristen på värme, särskilt på kalla vinterdagar.
 • Vibia Guise 2275 LED-hänglampa, längd 63 cm

  Vibia Guise 2275 LED-hänglampa, längd 63 cm
  LED-hängande lampa Guise - ett spel av transparens och ljus Kopplingen mellan transparens och ljus tjänade designern Stefan Diez som inspiration när man skapade LED-hänglampan Guise. När den är avstängd är den nästan osynlig på grund av sin transparens och fascinerar tittaren med fascinerande ljuseffekter när den är påslagen. Därav namnet på lampan Guise, på engelska utseende. Ljuskällan är knappt synlig, bara själva glaset verkar vara ansvarig för ljusets ljusutveckling. Denna effekt uppnås med hjälp av filigranstick som bryter ljuset från den knappt synliga LED-remsan och lyser i en intensiv glöd. För design av Guise-lampan fick Stefan Diez bland annat Red Dot Design Award. Förutom de tekniska höjdpunkterna kan armaturen också göra mål med sina material. Glaset i röret är borosilikatglas, som är handgjorda av den internationellt ledande glasproducenten Schott AG. Den noggranna tillverkningsprocessen för hand framgår särskilt av de små fläckarna i glaset, såsom små luftbubblor eller inneslutningar, som gör varje lampa helt unik.
 • Vibia Set LED-vägglampa stor, 6 delar mink matt

  Vibia Set LED-vägglampa stor, 6 delar mink matt
  LED-vägglampa som ett konstverk med fem roterbara element Vägglampan består av en platta som strålar uppåt och fem moduler i olika storlekar, på vilka ljuset reflekteras och hittar sin väg. Ett fascinerande samspel mellan ljus och skugga gör att interiören kan utvecklas till en konstnär själv, eftersom elementen kan roteras upp till 360 ° även efter att de har fästs. Så vägglampans set kan designas individuellt efter personliga preferenser och blir aldrig tråkigt. LED-armaturen är väl lämpad för användning på stora väggytor som i entréområden, väntrum eller korridorer. De mattbeige färgade bitarna sticker ut väl mot vita väggar och ser väldigt moderna och dekorativa ut. - Designad av J. Ll. Xuclà - inklusive dykare: CC konstantström 350 mA 100-240 V 50/60 Hz
 • Vibia Micro 2015 LED-utomhusvägglampa, vit

  Vibia Micro 2015 LED-utomhusvägglampa, vit
  Liten LED-utomhusvägglampa Micro med stor effekt Om du tittar på LED-utomhusvägglampan Micro framifrån får du intrycket av en solförmörkelse. Ljuskällan sitter mellan två cirklar av olika storlek och skapar en ljusring runt lampan. Den främre cirkeln förblir mörk så att den ser ut som månen glider framför solen. På grund av sin natur, kan armaturen användas utomhus såsom en vägg eller taklampa lampa och därmed fördjupar terrasser i ett varmt ljus, till exempel. Designen på denna intressanta vägglampa kommer från pennan från designduon Ramos & Bassols, som designade lampan för märketillverkaren Vibia från Barcelona.
 • Vibia Pin 1675 LED-vägglampa, 11 cm, svart

  Vibia Pin 1675 LED-vägglampa, 11 cm, svart
  Minimalistisk LED-vägglampa Stift 1675 Med Pin 1675 LED-vägglampa från Ichiro Iwasaki bildar runda former och raka linjer en estetisk enhet. Det cirkulära väggfästet till vilket också strömbrytaren är kopplad är ansluten via en kort arm med lamphuvud. Genom att använda en kort handtag på lamphuvud riktning ljusstrålen kan helt enkelt till inidividuellen användarens behov justeras. Den kompakta formen och det riktade ljuset gör Pin 1675 till en perfekt läslampa för sängen. Tack vare den raka och minimalistiska designen kan lampan kombineras med otaliga inredningsstilar - oavsett om de är moderna eller klassiska.
 • Vibia Structural 2642 taklampa, ljusgrå

  Vibia Structural 2642 taklampa, ljusgrå
  Structural 2642 - en höjdpunkt i varje tak I taklampa Structural 2462 är två aluminiumskärmar i kubisk form anslutna till varandra med en tunn metallstav. Detta får det att se ut som ljuspunkter som flyter fritt under taket. De rektangulära lådorna har olika dimensioner och höjder, vilket ger dem ett asymmetriskt utseende. En diffusor gjord av polykarbonat, som ser nästan obetydlig ut, blockerar ljuset från de inbyggda lysdioderna och säkerställer därmed en mjuk men riktad ljusfördelning. VIBIA beställde Arik Levy för skapandet av Structural lighting-samlingen, vars arbete kännetecknas av sofistikerade mönster och konstnärliga framställningar. Med Structural har designern skapat armaturer som tack vare sitt minimalistiska, enkla utseende gör att användaren kan använda otaliga kombinationer för personalisering.
 • Vibia Structural 2640 taklampa, mörkgrå

  Vibia Structural 2640 taklampa, mörkgrå
  Avantgarde taklampa Structural 2640 av Arik Levy Två fritt flytande ljuspunkter, som emellertid är förbundna med varandra med en filigranstav - så ser Structural 2640 ut för betraktaren. Ljuspunkterna är två lådor av aluminium som riktar ljusstrålen från de kraftfulla lysdioderna nedåt. Båda lådorna har olika dimensioner och höjder, så att de ger lampan en asymmetrisk karaktär. Arik Levys design för tillverkaren VIBIA bestäms av geometriska former och tydliga linjer, utan störande detaljer. Det är just denna minimalism som är avgörande för armaturens mångsidighet, eftersom den harmoniserar med både klassiska och moderna rumskoncept och det finns inga gränser för valet av rum.
 • Vibia Structural 2632 taklampa 24 cm, mörkgrå

  Vibia Structural 2632 taklampa 24 cm, mörkgrå
  Strukturell 2632 - Mindre är mer Structural 2632 taklampa behöver inte mycket för att skickligt kunna iscensätta ett rum. Det ser ut som om en fyrkantig aluminiumlåda sticker ut från taket, varför den omedelbart lockar intresserade blickar. Med hjälp av de inbyggda lysdioderna fördjupar den rummet i ett varmt och behagligt ljus. Skaparen av Structural är Arik Levy, som designade en hel samling av dessa puristiska lampor för den spanska tillverkaren VIBIA. På grund av den återhållna designen anpassar lampan sig till vilken stil som helst - från klassisk till modern. Den kan användas som en enda ljuspunkt eller till exempel i radinstallation i en hall.
 • Vibia Palma 3724 hänglampa, växtskål, vit

  Vibia Palma 3724 hänglampa, växtskål, vit
  LED-hängande ljus Palma - en lysande, hängande trädgård för inomhusbruk Ljus och vegetation är utan tvekan kopplade i naturen. För att kunna integrera denna anslutning i inredningen av designen designade designern Antoni Arola hänglampan Palma för märketillverkaren VIBIA. Han inspirerades av antikens hängande trädgårdar. Lampan består av två element. Å ena sidan ger en sfär av opalglas med integrerade lysdioder varm belysning. Detta består av två halvklot som är anslutna till varandra med en aluminiumring. Som ett resultat är sfärens form ganska platt och påminner om världen. Under är en plastplanter som kompletterar utseendet på en hängande trädgård. Med kombinationen av ljus och växter har Antoni Arola så att säga skapat ett livligt trädgårdsarbete för interiören som fortsätter att förändras över tiden. Med hjälp av växterna skapas en mysig atmosfär i rummet, vilket säkerställer bristen på värme, särskilt på kalla vinterdagar.
 • Vibia Guise 2277 LED-hänglampa, längd 89 cm

  Vibia Guise 2277 LED-hänglampa, längd 89 cm
  LED-hängande lampa Guise - ett spel av transparens och ljus Kopplingen mellan transparens och ljus tjänade designern Stefan Diez som inspiration när man skapade LED-hänglampan Guise. När den är avstängd är den nästan osynlig på grund av sin transparens och fascinerar tittaren med fascinerande ljuseffekter när den är påslagen. Därav namnet på lampan Guise, på engelska utseende. Ljuskällan är knappt synlig, bara själva glaset verkar vara ansvarig för ljusets ljusutveckling. Denna effekt uppnås med hjälp av filigranstick som bryter ljuset från den knappt synliga LED-remsan och lyser i en intensiv glöd. För design av Guise-lampan fick Stefan Diez bland annat Red Dot Design Award. Förutom de tekniska höjdpunkterna kan armaturen också göra mål med sina material. Glaset i röret är borosilikatglas, som är handgjorda av den internationellt ledande glasproducenten Schott AG. Den noggranna tillverkningsprocessen för hand framgår särskilt av de små fläckarna i glaset, såsom små luftbubblor eller inneslutningar, som gör varje lampa helt unik.
 • Vibia Palma 3710 LED-vägglampa, vit

  Vibia Palma 3710 LED-vägglampa, vit
  Elegant LED-vägglampa Palma 3710 från Vibia Den känsliga och eleganta LED-vägglampan Palma 3710 designades av den spanska designern Antoni Arola för Vibia . Detta är en sfär gjord av handblåst opalglas, som hålls av en filigran aluminiumring och verkar flyta framför väggen. Inuti sfären finns permanent installerade lysdioder som avger varmt ljus som fördelas jämnt i rummet och skapar en mysig atmosfär i rummet. Lampan fästs på väggen med ett vertikalt fäste i aluminium, vilket tack vare sitt subtila utseende gör det möjligt att fokusera på den ljusa sfären.
 • Vibia Structural 2634 taklampa 48 cm, mörkgrå

  Vibia Structural 2634 taklampa 48 cm, mörkgrå
  LED-taklampa Structural 2634 från VIBIA imponerar med sina tydliga linjer Arik Levys verk kan inte bara beundras i museer eller gallerier utan också försköna hem. Designern har redan designat flera ljussamlingar för märketillverkaren VIBIA, inklusive Structural. Det här är lampor med kubiska former som ger ett minimalistiskt uttalande. taklampa Structural 2634 består av en 48 cm lång låda av aluminium, där de mest moderna LED har inbyggda, som avger ett varmt ljus. Diffusorn skapar en ljus men bländfri ljusstråle. Structural kan användas som en enda ljus accent eller i flera versioner, i varje fall understryker det en mängd olika inredningsstilar och fungerar som en flytande ljuspunkt under taket.
 • Vibia Pin 1650 LED-bordslampa, längd 23 cm, creme

  Vibia Pin 1650 LED-bordslampa, längd 23 cm, creme
  Minimalistisk LED-bordslampa Pin förbättrar varje arbetsplats Pin LED-bordslampa designades av den japanska designern Ichiro Iwasaki för tillverkaren Vibia och är en nytolkning av begreppen rumsbelysning och läsljus. Den kombinerar en klassisk armaturdesign med modern LED-teknik som uppdaterar traditionell belysning. Stift har en cirkulär bas på vilken omkopplaren också finns, en filigranstång och ett litet lamphuvud. Alla delar av lampan klarar sig utan störande detaljer och reduceras till sina tydliga linjer. För att även möta den funktionella idén med en bordslampa lamphuvud på en metallstång för användaren hjälpa till i alla riktningar och på så sätt vända sig till individens behov. Lampan avger en varm, nedåtstrålande ljusstråle som är perfekt för att belysa ett skrivbord.
 • Vibia Guise 2270 LED-hänglampa

  Vibia Guise 2270 LED-hänglampa
  Prisbelönt LED-hänglampa Guise av designern Stefan Dietz LED-hänglampan Guise är inte bara en visuell höjdpunkt ovanför ett matbord eller en bar, det är också en fascination för ögat. För betraktaren verkar ljuset inte komma från en ljuskälla utan från själva materialet. Denna effekt uppnås genom en precisionsskärning av glaset som bryter ljuset från en till synes osynlig LED-remsa och lyser i ett intensivt ljus . Däremot går Guise nästan helt samman med sin omgivning på grund av sin transparens när den är avstängd. Idén till designen kommer från den tyska designern Stefan Diez, som designade lampan för den spanska märketillverkaren Vibia och fick flera kända utmärkelser för sitt arbete. Det använda glaset är borosilikatglas, som är lätt och samtidigt beständigt. Glaset är handgjord av Schott AG och kan på grund av smältprocessen och glasegenskaperna ha små luftbubblor, inneslutningar eller repor. Detta betyder emellertid inte på något sätt sämre kvalitet utan är en garanti för noggrann produktion och gör varje lampa unik.
 • Vibia Structural 2620 hörnvägglampor, ljusgrå

  Vibia Structural 2620 hörnvägglampor, ljusgrå
  Structural 2620 hörnvägglampa imponerar med sin design och funktionalitet Hörnet i ett rum ger alla en liten utmaning när det gäller att belysa dem. Hörnvägglampan Structural 2620 löser inte bara belysningsproblemet, den skapar också ett underbart samspel mellan direkt och indirekt ljus i hörnet av rummet. Ljuset kommer från två aluminiumlådor, varav den ena är öppen och den andra längst ner. Detta badar hela hörnet från golv till tak i ett varmt, bländfritt ljus. Lådorna är i olika storlekar och fästa på stålstänger av olika längd, vilket understryker lampans geometriska design. Lampans design kommer från Arik Levy, som skapade en komplett strukturkollektion för den spanska tillverkaren VIBIA. Lamporna är utformade på ett sådant sätt att de kan sättas ihop i otaliga kombinationer och därmed representera ett extremt flexibelt belysningskoncept.
 • Vibia I.Cono 0720 vägglampa, 28 cm, vit

  Vibia I.Cono 0720 vägglampa, 28 cm, vit
  Vägglampa I.Cono 0720 från Vibia inspirerar med en modern design Med I.Cono 0720 erbjuder märketillverkaren en vägglampa som anpassar sig till alla typer av inredningsdetaljer tack vare sin enkla design. En asymmetrisk skärm av plast är fäst vid ett runt väggfäste. Trattformen skapar en nedåtriktad ljusstråle som kan användas för att belysa specifika områden i ett rum. Skärmen är utrustad med en rörlig mekanism så att ljusintensiteten kan anpassas till användarens individuella behov. I.Cono-vägglampan designades av Alberto Lievore, Jeanette Altherr och Manel Molina. Designarna har redan arbetat med Vibia flera gånger och skapat enastående belysningskoncept som inspirerar med vackra mönster och är funktionella samtidigt.
 • Vibia I. Cono 0712 designergolvlampa, beige

  Vibia I. Cono 0712 designergolvlampa, beige
  I.Cono golvlampa imponerar med sin skandinaviska design Designtrioen Lievore, Altherr och Molina har redan skapat flera belysningskoncept för den spanska tillverkaren Vibia , och de har återigen införlivat sin expertis inom ljusdesign i I.Cono golvlampa . golvlampa har en skärm av polykarbonat, som har en asymmetrisk, konisk form och skapar en ljuskotte riktad nedåt. Skuggan hålls av en filigran stålaxel som vilar på en stabil Basis av zamak. Basen och paraplyet är justerbara och kan enkelt anpassas till användarens individuella behov. Under bearbetningen sågs att rotationsmekanismen inte syns för användaren och att fokus ligger på armaturens design. I.Cono kännetecknas av tydliga linjer och en visuell lätthet från topp till tå, vilket också är de tre formgivarnas signatur. Den enkla, skandinaviska designen smälter in vackert, särskilt i moderna rum, och tack vare dess funktionella egenskaper kan I.Cono också användas på många sätt - antingen som en läslampa eller helt enkelt som en dekorativ accent.
 • Vibia Structural 2642 taklampa, mörkgrå

  Vibia Structural 2642 taklampa, mörkgrå
  Structural 2642 - en höjdpunkt i varje tak I taklampa Structural 2462 är två aluminiumskärmar i kubisk form anslutna till varandra med en tunn metallstav. Detta får det att se ut som ljuspunkter som flyter fritt under taket. De rektangulära lådorna har olika dimensioner och höjder, vilket ger dem ett asymmetriskt utseende. En diffusor gjord av polykarbonat, som ser nästan obetydlig ut, blockerar ljuset från de inbyggda lysdioderna och säkerställer därmed en mjuk men riktad ljusfördelning. VIBIA beställde Arik Levy för skapandet av Structural lighting-samlingen, vars arbete kännetecknas av sofistikerade mönster och konstnärliga framställningar. Med Structural har designern skapat armaturer som tack vare sitt minimalistiska, enkla utseende gör att användaren kan använda otaliga kombinationer för personalisering.
 • Vibia Warm 4926 hänglampa, brun

  Vibia Warm 4926 hänglampa, brun
  Tidlös hänglampa Varm i aluminium Den klassiska trumformen och designen utan krusiduller gör Warm till en mångsidig taklampa som är särskilt lämplig för rum med en elegant och tidlös touch. Lampskärmen har en diameter på 62 cm och finns i olika färger. Skärmens övre och nedre öppning är försedd med en diffusor av metakrylat som garanterar en bländningsfri och jämn fördelning av ljuset upp och ner. Aluminiumskärmen mörknar mot sidorna så att ett punktliknande ljus riktas nedåt och ett mjukt omgivande ljus uppåt uppnås. Av denna anledning är Warm särskilt lämpligt för att belysa ett matbord. Skaparna av denna smakfulla lampa är formgivarna Ramos & Bassols, som främst kännetecknas av sina enkla skapelser, där de harmoniserar form, funktionalitet och estetik.
 • Vibia I. Cono 0712 designergolvlampa, grå

  Vibia I. Cono 0712 designergolvlampa, grå
  I.Cono golvlampa imponerar med sin skandinaviska design Designtrioen Lievore, Altherr och Molina har redan skapat flera belysningskoncept för den spanska tillverkaren Vibia , och de har återigen införlivat sin expertis inom ljusdesign i I.Cono golvlampa . golvlampa har en skärm av polykarbonat, som har en asymmetrisk, konisk form och skapar en ljuskotte riktad nedåt. Skuggan hålls av en filigran stålaxel som vilar på en stabil Basis av zamak. Basen och paraplyet är justerbara och kan enkelt anpassas till användarens individuella behov. Under bearbetningen sågs att rotationsmekanismen inte syns för användaren och att fokus ligger på armaturens design. I.Cono kännetecknas av tydliga linjer och en visuell lätthet från topp till tå, vilket också är de tre formgivarnas signatur. Den enkla, skandinaviska designen smälter in vackert, särskilt i moderna rum, och tack vare dess funktionella egenskaper kan I.Cono också användas på många sätt - antingen som en läslampa eller helt enkelt som en dekorativ accent.
 • Vibia Warm 4926 hänglampa, beige

  Vibia Warm 4926 hänglampa, beige
  Tidlös hänglampa Varm i aluminium Den klassiska trumformen och designen utan krusiduller gör Warm till en mångsidig taklampa som är särskilt lämplig för rum med en elegant och tidlös touch. Lampskärmen har en diameter på 62 cm och finns i olika färger. Skärmens övre och nedre öppning är försedd med en diffusor av metakrylat som garanterar en bländningsfri och jämn fördelning av ljuset upp och ner. Aluminiumskärmen mörknar mot sidorna så att ett punktliknande ljus riktas nedåt och ett mjukt omgivande ljus uppåt uppnås. Av denna anledning är Warm särskilt lämpligt för att belysa ett matbord. Skaparna av denna smakfulla lampa är formgivarna Ramos & Bassols, som främst kännetecknas av sina enkla skapelser, där de harmoniserar form, funktionalitet och estetik.
 • Vibia Quadra Ice Mini Taklampa Vit

  Vibia Quadra Ice Mini Taklampa Vit
  Design: Proli Difusion StudioQuadra Ice definieras av sina rena linjer och tidlösa design. Taklampan är tillverkad med format Opalglas och uppnår en svävande effekt med sin speciella upphängningsanordning. Ljuset skapar en mysig stämning med ett vitt varm ljus, som inte bländar. Lampan finns i många olika storlekar och det finns därför en lampa för alla rum. Få mer inspiration på www.vibia.com/en/
 • Vibia Mayfair Bordslampa Blank Grön och Svart

  Vibia Mayfair Bordslampa Blank Grön och Svart
  Design: Diego Fortunato Mayfair är den moderna versionen av en lampa som var populär på 1900-talet. Den estiska lampan är innovativ genom att den gör bruk av LED och optiska sensorer till dämpning av ljuset. Hos AndLight finns lampan som bordslampa och golvlampa: blank grön & svart, blank koppar, blank orange & svart, matt grafitgrå, matt guld och matt vit. Lampan har vunnit Good Design Award 2017 och Metropolis Likes Award 2018. Få mer inspiration på www.vibia.com/en/
 • Vibia I.Cono Golvlampa Blank Vit

  Vibia I.Cono Golvlampa Blank Vit
  Design: Lievore, Altherr och MolinaI. Cono familjen består av bord-, golv- och vägglampor. I.Cono lamporna är igenkännbara på sin karakteristiska lampskärm, som både ger dig ett behagligt ljus och snygg stil. Lampans karakteristiska skärm gör att lampan skiljer ut sig bland andra lampor och det framgår tydligt att det är en Vibia lampa. Både I.Cono Bordslampan og I.Cono Vägglampanpassar väldigt bra vid sängen och I.Cono Golvlampan står väldigt fint i vardagsrummet.Få mer inspiration på www.vibia.com/en/ 
 • Vibia Warm Pendel Aluminiumskärm Matt Brun

  Vibia Warm Pendel Aluminiumskärm Matt Brun
  Design: Ramos och BassolsDesignen på Warm -lampan är enkel och samtidigt genomtänkt och estetiskt. Lampan ger ett varmt ljus och en elegant känsla till rummet den hänger i. Warm finns både som bordslampa och pendel med aluminium- och tygskärm. Få mer inspiration på ww.vibia.com
 • Vibia Skan Pendel Matt Vit Stor

  Vibia Skan Pendel Matt Vit Stor
  Design: Lievore, Altherr & MolinaEn av Vibias mest populära lampor och det är lätt att förstå varför.Skan Pendels enkla och eleganta utseende och finnish passer speciellt bra över matbordet. Det inbyggda LED-ljuset skapar ett behagligt ljus som bidrar till en god stämning.Skan är designad av Lievore, Altherr och Molina, som är välkända inom lampdesign såväl som inom möbeldesign. Få mer inspiration på www.vibia.com/en/
 • Vibia I.Cono Golvlampa Blank Svart

  Vibia I.Cono Golvlampa Blank Svart
  Design: Lievore, Altherr och MolinaI. Cono familjen består av bord-, golv- och vägglampor. I.Cono lamporna är igenkännbara på sin karakteristiska lampskärm, som både ger dig ett behagligt ljus och snygg stil. Lampans karakteristiska skärm gör att lampan skiljer ut sig bland andra lampor och det framgår tydligt att det är en Vibia lampa. Både I.Cono Bordslampan og I.Cono Vägglampanpassar väldigt bra vid sängen och I.Cono Golvlampan står väldigt fint i vardagsrummet.Få mer inspiration på www.vibia.com/en/ 
 • Vibia I.Cono Vägglampa Blank Vit

  Vibia I.Cono Vägglampa Blank Vit
  Design: Lievore, Altherr och MolinaI. Cono familjen består av bord-, golv- och vägglampor. I.Cono lamporna är igenkännbara på sin karakteristiska lampskärm, som både ger dig ett behagligt ljus och snygg stil. Lampans karakteristiska skärm gör att lampan skiljer ut sig bland andra lampor och det framgår tydligt att det är en Vibia lampa. Både I.Cono Bordslampan og I.Cono Vägglampanpassar väldigt bra vid sängen och I.Cono Golvlampan står väldigt fint i vardagsrummet.Få mer inspiration på www.vibia.com/en/ 
 • Vibia Set Two Vägglampa Matt Vit

  Vibia Set Two Vägglampa Matt Vit
  Design: J. Ll. XuclàSet-lamporna skapar,genom sin placering, vackra och faschinerande ljuseffekter och skulpturella skuggor.Lamporna använder LED-ljus och upptar inte mycket plats.  Få mer inspiration på www.vibia.com/en/
 • Vibia Guise Pendel Vågrät Stor

  Vibia Guise Pendel Vågrät Stor
  Design: Stefan DeizGuise Pendel från Vibia är en interessant lampa, som ger ett vackert ljus. Guise finns både som vertikala och horisontala lampor, som gör att lampan passar in i många olika rum och situationer. Vibia Guise kan hänga över matbordet, på kontoret eller i vardagsrummet. Guise har vunnit olika priser för sin design: German Design Award 2018, Design Plus 2018, Archiproducts Design Award 2017 och Red Dot Awards 2018. Få mer inspiration på www.vibia.com/en/ 
 • Vibia Mini Funnel Vägg-/Taklampa Matt Vit

  Vibia Mini Funnel Vägg-/Taklampa Matt Vit
  Design: VibiaFunnel kan både användas som vägg- och taklampa.Funnel skapar en välkomnande stämning genom dens varma, behagliga ljus som inte bländar. Lampan fungerar superfint som solitär, men tillsammans med andra vid sidan av varandra hängande lampor blir effekten fantastisk. Lampan Mini Funnel 2004 har en diameter på 22 cm. Få mer inspiration på www.vibia.com/en/
 • Vibia Mayfair Bordslampa Matt Vit

  Vibia Mayfair Bordslampa Matt Vit
  Design: Diego Fortunato Mayfair är den moderna versionen av en lampa som var populär på 1900-talet. Den estiska lampan är innovativ genom att den gör bruk av LED och optiska sensorer till dämpning av ljuset. Hos AndLight finns lampan som bordslampa och golvlampa: blank grön & svart, blank koppar, blank orange & svart, matt grafitgrå, matt guld och matt vit. Lampan har vunnit Good Design Award 2017 och Metropolis Likes Award 2018. Få mer inspiration på www.vibia.com/en/
 • Vibia UP Taklampa Rund Grafitgrå

  Vibia UP Taklampa Rund Grafitgrå
  Design: Ramos & BassolsUP är en enkel men samtidigt ytterst elegant lampa. Up använder LED-teknik vilket betyder att lampan kan monteras på alla ytor. Lampan sprider ett vackert ljus i hela rummet. Up finns i en Grafitgrå och en vit version, samt i en fyrkantig och en rund modell. Få mer inspiration på www.vibia.com/en/
 • Vibia I.Cono Bordslampa Blank Svart

  Vibia I.Cono Bordslampa Blank Svart
  Design: Lievore, Altherr och MolinaI. Cono familjen består av bord-, golv- och vägglampor. I.Cono lamporna är igenkännbara på sin karakteristiska lampskärm, som både ger dig ett behagligt ljus och snygg stil. Lampans karakteristiska skärm gör att lampan skiljer ut sig bland andra lampor och det framgår tydligt att det är en Vibia lampa. Både I.Cono Bordslampan og I.Cono Vägglampanpassar väldigt bra vid sängen och I.Cono Golvlampan står väldigt fint i vardagsrummet.Få mer inspiration på www.vibia.com/en/ 
 • Vibia UP Taklampa Rund Vit

  Vibia UP Taklampa Rund Vit
  Design: Ramos & BassolsUP är en enkel men samtidigt ytterst elegant lampa. Up använder LED-teknik vilket betyder att lampan kan monteras på alla ytor. Lampan sprider ett vackert ljus i hela rummet. Up finns i en Grafitgrå och en vit version, samt i en fyrkantig och en rund modell. Få mer inspiration på www.vibia.com/en/
 • Vibia Big Taklampa Krom

  Vibia Big Taklampa Krom
  Design: Lievore, Atherr och MolinaSom man kan förstå utifrån namnet är Big Taklampa en stor lampa, som ger ett behagligt och stämningsfullt ljus. Lampan är tillverkad i krom och akryl. Big-lampan är enkel och samtidigt elegant. Det finns många möjligheter för hur Big kan användas i ditt hem. Om det finns plats i ditt hem till att hänga flera Big-lampor blir det mycket effektfullt, men den är också fin som solitär. Få mer inspiration på www.vibia.com/en/
 • Vibia Skan Pendel Matt Grafitgrå Grå Stor

  Vibia Skan Pendel Matt Grafitgrå Grå Stor
  Design: Lievore, Altherr & MolinaEn av Vibias mest populära lampor och det är lätt att förstå varför.Skan Pendels enkla och eleganta utseende och finnish passer speciellt bra över matbordet. Det inbyggda LED-ljuset skapar ett behagligt ljus som bidrar till en god stämning.Skan är designad av Lievore, Altherr och Molina, som är välkända inom lampdesign såväl som inom möbeldesign. Få mer inspiration på www.vibia.com/en/
 • Vibia Big Pendel Krom

  Vibia Big Pendel Krom
  Design: Lievore, Atherr och MolinaSom man kan förstå utifrån namnet är Big Taklampa en stor lampa, som ger ett behagligt och stämningsfullt ljus. Lampan är tillverkad i krom och akryl. Big-lampan är enkel och samtidigt elegant. Det finns många möjligheter för hur Big kan användas i ditt hem. Om det finns plats i ditt hem till att hänga flera Big-lampor blir det mycket effektfullt, men den är också fin som solitär. Få mer inspiration på www.vibia.com/en/
 • Vibia I.Cono Vägglampa Justerbar Blank Vit

  Vibia I.Cono Vägglampa Justerbar Blank Vit
  Design: Lievore, Altherr och MolinaI. Cono familjen består av bord-, golv- och vägglampor. I.Cono lamporna är igenkännbara på sin karakteristiska lampskärm, som både ger dig ett behagligt ljus och snygg stil. Lampans karakteristiska skärm gör att lampan skiljer ut sig bland andra lampor och det framgår tydligt att det är en Vibia lampa. Både I.Cono Bordslampan og I.Cono Vägglampanpassar väldigt bra vid sängen och I.Cono Golvlampan står väldigt fint i vardagsrummet.Få mer inspiration på www.vibia.com/en/ 
 • Vibia Big Pendel Blank Vit

  Vibia Big Pendel Blank Vit
  Design: Lievore, Atherr och MolinaSom man kan förstå utifrån namnet är Big Taklampa en stor lampa, som ger ett behagligt och stämningsfullt ljus. Lampan är tillverkad i krom och akryl. Big-lampan är enkel och samtidigt elegant. Det finns många möjligheter för hur Big kan användas i ditt hem. Om det finns plats i ditt hem till att hänga flera Big-lampor blir det mycket effektfullt, men den är också fin som solitär. Få mer inspiration på www.vibia.com/en/
 • Vibia Warm Bordslampa Aluminiumskärm Matt Brun

  Vibia Warm Bordslampa Aluminiumskärm Matt Brun
  Design: Ramos och BassolsDesignen på Warm -lampan är enkel och samtidigt genomtänkt och estetiskt. Lampan ger ett varmt ljus och en elegant känsla till rummet den hänger i. Warm finns både som bordslampa och pendel med aluminium- och tygskärm. Få mer inspiration på ww.vibia.com
 • Vibia Mayfair Golvlampa Blank Orange och Svart

  Vibia Mayfair Golvlampa Blank Orange och Svart
  Design: Diego Fortunato Mayfair är den moderna versionen av en lampa som var populär på 1900-talet. Den estiska lampan är innovativ genom att den gör bruk av LED och optiska sensorer till dämpning av ljuset. Hos AndLight finns lampan som bordslampa och golvlampa: blank grön & svart, blank koppar, blank orange & svart, matt grafitgrå, matt guld och matt vit. Lampan har vunnit Good Design Award 2017 och Metropolis Likes Award 2018. Få mer inspiration på www.vibia.com/en/
 • Vibia Mayfair Golvlampa Blank Koppar

  Vibia Mayfair Golvlampa Blank Koppar
  Design: Diego Fortunato Mayfair är den moderna versionen av en lampa som var populär på 1900-talet. Den estiska lampan är innovativ genom att den gör bruk av LED och optiska sensorer till dämpning av ljuset. Hos AndLight finns lampan som bordslampa och golvlampa: blank grön & svart, blank koppar, blank orange & svart, matt grafitgrå, matt guld och matt vit. Lampan har vunnit Good Design Award 2017 och Metropolis Likes Award 2018. Få mer inspiration på www.vibia.com/en/
 • Vibia Millenium Kort Vägglampa Krom

  Vibia Millenium Kort Vägglampa Krom
  Design: Ramos och BassolsMillenium Vägglampaär en badrumslampa och är tänkt att hänga över badrumsspegeln. Dens eleganta och enkla form kombinerat med dens fina ljus gör den till en ytterst genomtänkt lampa. Vinkeln på lampan kan justeras och den finns i tre olika storlekar, vilket gör att det finns en lampa till alla slags badrum. Den fås bara i krom. Få mer inspiration på www.vibia.com/en/
 • Vibia Warm Pendel Aluminiumskärm Matt Röd

  Vibia Warm Pendel Aluminiumskärm Matt Röd
  Design: Ramos och BassolsDesignen på Warm -lampan är enkel och samtidigt genomtänkt och estetiskt. Lampan ger ett varmt ljus och en elegant känsla till rummet den hänger i. Warm finns både som bordslampa och pendel med aluminium- och tygskärm. Få mer inspiration på ww.vibia.com
 • Vibia I.Cono Bordslampa Blank Vit

  Vibia I.Cono Bordslampa Blank Vit
  Design: Lievore, Altherr och MolinaI. Cono familjen består av bord-, golv- och vägglampor. I.Cono lamporna är igenkännbara på sin karakteristiska lampskärm, som både ger dig ett behagligt ljus och snygg stil. Lampans karakteristiska skärm gör att lampan skiljer ut sig bland andra lampor och det framgår tydligt att det är en Vibia lampa. Både I.Cono Bordslampan och I.Cono Vägglampanpassar väldigt bra vid sängen och I.Cono Golvlampa står väldigt fint i vardagsrummet.Få mer inspiration på www.vibia.com/en/ 
 • Vibia Mayfair Bordslampa Matt Guld

  Vibia Mayfair Bordslampa Matt Guld
  Design: Diego Fortunato Mayfair är den moderna versionen av en lampa som var populär på 1900-talet. Den estiska lampan är innovativ genom att den gör bruk av LED och optiska sensorer till dämpning av ljuset. Hos AndLight finns lampan som bordslampa och golvlampa: blank grön & svart, blank koppar, blank orange & svart, matt grafitgrå, matt guld och matt vit. Lampan har vunnit Good Design Award 2017 och Metropolis Likes Award 2018. Få mer inspiration på www.vibia.com/en/
 • Vibia Flamingo Pendel 1530 Matt Vit

  Vibia Flamingo Pendel 1530 Matt Vit
  Design: Antoni ArolaFlamingo från Vibia har vunnit Wallpaper Design Award 2017, Best of Year 2016 och Design Plus Light+Building 2016. Falmingo är en raffinerat stilig lampa som kombinerar funktion och design. Lampan har LED-ljuskälla, som lyser upp lampans skärm och skapar ett vackert diffust nedåtriktat ljus. Flamingo är en stilig matbordslampa.Få mer inspiration på www.vibia.com/en/
 • Vibia Palma Pendel Enkel

  Vibia Palma Pendel Enkel
  Design: Antoni ArolaDen fina Palma Pendel är uppbyggd av hängande klot av opalglas, i både en dubbel och enkel version. Den finns dessutom med eller utan planteringsskål som gör växten till en del av lampan. Palma Pendel är vacker och mycket elegant att se på och lampans klot skabar ett vackert varmt ljus. Lampan finns både som Vägglampa, Pendel och Bordslampa. Lampan vann German Design Award 2018. Få mer inspiration på www.vibia.com/en/
 • Vibia Palma Vägglampa Enkel

  Vibia Palma Vägglampa Enkel
  Design: Antoni ArolaDen fina Palma är uppbyggd omkring ett klot av Opalglas, som är monterad i en stilren hållare av aluminium. Palma är vacker och mycket elegant att se på och lampans klot skabar ett vackert varmt ljus, och kombinationen mellan materialen skapar en interessant och tidlös dynamik. Palma finns både som Vägglampa, Pendel och Bordslampa. Lampan vann German Design Award 2018. Få mer inspiration på www.vibia.com/en/
 • Vibia Mayfair Golvlampa Blank Grön och Svart

  Vibia Mayfair Golvlampa Blank Grön och Svart
  Design: Diego Fortunato Mayfair är den moderna versionen av en lampa som var populär på 1900-talet. Den estiska lampan är innovativ genom att den gör bruk av LED och optiska sensorer till dämpning av ljuset. Hos AndLight finns lampan som bordslampa och golvlampa: blank grön & svart, blank koppar, blank orange & svart, matt grafitgrå, matt guld och matt vit. Lampan har vunnit Good Design Award 2017 och Metropolis Likes Award 2018. Få mer inspiration på www.vibia.com/en/
 • Vibia Mayfair Bordslampa Blank Koppar

  Vibia Mayfair Bordslampa Blank Koppar
  Design: Diego Fortunato Mayfair är den moderna versionen av en lampa som var populär på 1900-talet. Den estiska lampan är innovativ genom att den gör bruk av LED och optiska sensorer till dämpning av ljuset. Hos AndLight finns lampan som bordslampa och golvlampa: blank grön & svart, blank koppar, blank orange & svart, matt grafitgrå, matt guld och matt vit. Lampan har vunnit Good Design Award 2017 och Metropolis Likes Award 2018. Få mer inspiration på www.vibia.com/en/
 • Vibia Big Taklampa Blank Vit

  Vibia Big Taklampa Blank Vit
  Design: Lievore, Atherr och MolinaSom man kan förstå utifrån namnet är Big Taklampa en stor lampa, som ger ett behagligt och stämningsfullt ljus. Lampan är tillverkad i krom och akryl. Big-lampan är enkel och samtidigt elegant. Det finns många möjligheter för hur Big kan användas i ditt hem. Om det finns plats i ditt hem till att hänga flera Big-lampor blir det mycket effektfullt, men den är också fin som solitär. Få mer inspiration på www.vibia.com/en/
 • Vibia Guise Pendel Vågrät Mindre

  Vibia Guise Pendel Vågrät Mindre
  Design: Stefan DeizGuise Pendel från Vibia är en interessant lampa, som ger ett vackert ljus. Guise finns både som vertikala och horisontala lampor, som gör att lampan passar in i många olika rum och situationer. Vibia Guise kan hänga över matbordet, på kontoret eller i vardagsrummet. Guise har vunnit olika priser för sin design: German Design Award 2018, Design Plus 2018, Archiproducts Design Award 2017 och Red Dot Awards 2018. Få mer inspiration på www.vibia.com/en/ 
 • Vibia Set Three Vägglampa Matt Vit

  Vibia Set Three Vägglampa Matt Vit
  Design: J. Ll. XuclàSet-lamporna skapar,genom sin placering, vackra och faschinerande ljuseffekter och skulpturella skuggor.Lamporna använder LED-ljus och upptar inte mycket plats.  Få mer inspiration på www.vibia.com/en/
 • Vibia Skan Pendel Matt Grafitgrå Grå Mindre

  Vibia Skan Pendel Matt Grafitgrå Grå Mindre
  Design: Lievore, Altherr & MolinaEn av Vibias mest populära lampor och det är lätt att förstå varför.Skan Pendels enkla och eleganta utseende och finnish passer speciellt bra över matbordet. Det inbyggda LED-ljuset skapar ett behagligt ljus som bidrar till en god stämning.Skan är designad av Lievore, Altherr och Molina, som är välkända inom lampdesign såväl som inom möbeldesign. Få mer inspiration på www.vibia.com/en/
 • Vibia Palma Pendel Dubbel

  Vibia Palma Pendel Dubbel
  Design: Antoni ArolaDen fina Palma Pendel är uppbyggd av hängande klot av opalglas, i både en dubbel och enkel version. Den finns dessutom med eller utan planteringsskål som gör växten till en del av lampan. Palma Pendel är vacker och mycket elegant att se på och lampans klot skabar ett vackert varmt ljus. Lampan finns både som Vägglampa, Pendel och Bordslampa. Lampan vann German Design Award 2018. Få mer inspiration på www.vibia.com/en/
 • Vibia Algorithm Pendel Enkelt

  Vibia Algorithm Pendel Enkelt
  Design: Toan NguyenAlgorithm från Vibia har flera gånger erkänts för sin innovativa formgivning och fått flera olika priser, bl.a. Best of Year 2017 och Product Innovation Awards 2018. I grupper kan denna lilla lampa skapa fantastiska formationer av ljus. Hos AndLight säljs den dock bara enkelvis. Få mer inspiration på www.vibia.com/en/
 • Vibia Puck Three Taklampa Vit

  Vibia Puck Three Taklampa Vit
  Design: Jordi ViladellPuck Taklampa är enkel och ändå anmärkningsvärd. Taklampan använder LED-ljus och skapar en trevlig och varm stämning. Puck-lamporna kan köpas enkelvis eller flera lampor i kombination. Få mer inspiration på www.vibia.com/en/
 • Vibia Up Taklampa Fyrkantig Grafitgrå

  Vibia Up Taklampa Fyrkantig Grafitgrå
  Design: Ramos & BassolsUP är en enkel men samtidigt ytterst elegant lampa. Up använder LED-teknik vilket betyder att lampan kan monteras på alla ytor. Lampan sprider ett vackert ljus i hela rummet. Up finns i en Grafitgrå och en vit version, samt i en fyrkantig och en rund modell. Få mer inspiration på www.vibia.com/en/
 • Vibia Guise Pendel Lodrät

  Vibia Guise Pendel Lodrät
  Design: Stefan DeizGuise Pendel från Vibia är en interessant lampa, som ger ett vackert ljus. Guise finns både som vertikala och horisontala lampor, som gör att lampan passar in i många olika rum och situationer. Vibia Guise kan hänga över matbordet, på kontoret eller i vardagsrummet. Guise har vunnit olika priser för sin design: German Design Award 2018, Design Plus 2018, Archiproducts Design Award 2017 och Red Dot Awards 2018. Få mer inspiration på www.vibia.com/en/ 
 • Vibia Mayfair Bordslampa Blank Orange och Svart

  Vibia Mayfair Bordslampa Blank Orange och Svart
  Design: Diego Fortunato Mayfair är den moderna versionen av en lampa som var populär på 1900-talet. Den estiska lampan är innovativ genom att den gör bruk av LED och optiska sensorer till dämpning av ljuset. Hos AndLight finns lampan som bordslampa och golvlampa: blank grön & svart, blank koppar, blank orange & svart, matt grafitgrå, matt guld och matt vit. Lampan har vunnit Good Design Award 2017 och Metropolis Likes Award 2018. Få mer inspiration på www.vibia.com/en/
 • Vibia I.Cono Vägglampa Blank Svart

  Vibia I.Cono Vägglampa Blank Svart
  Design: Lievore, Altherr och MolinaI. Cono familjen består av bord-, golv- och vägglampor. I.Cono lamporna är igenkännbara på sin karakteristiska lampskärm, som både ger dig ett behagligt ljus och snygg stil. Lampans karakteristiska skärm gör att lampan skiljer ut sig bland andra lampor och det framgår tydligt att det är en Vibia lampa. Både I.Cono Bordslampan og I.Cono Vägglampanpassar väldigt bra vid sängen och I.Cono Golvlampan står väldigt fint i vardagsrummet.Få mer inspiration på www.vibia.com/en/ 
 • Vibia Mayfair Golvlampa Matt Guld

  Vibia Mayfair Golvlampa Matt Guld
  Design: Diego Fortunato Mayfair är den moderna versionen av en lampa som var populär på 1900-talet. Den estiska lampan är innovativ genom att den gör bruk av LED och optiska sensorer till dämpning av ljuset. Hos AndLight finns lampan som bordslampa och golvlampa: blank grön & svart, blank koppar, blank orange & svart, matt grafitgrå, matt guld och matt vit. Lampan har vunnit Good Design Award 2017 och Metropolis Likes Award 2018. Få mer inspiration på www.vibia.com/en/
 • Vibia Mini Funnel Vägg-/Taklampa Blank Röd

  Vibia Mini Funnel Vägg-/Taklampa Blank Röd
  Design: VibiaFunnel kan både användas som vägg- och taklampa.Funnel skapar en välkomnande stämning genom dens varma, behagliga ljus som inte bländar. Lampan fungerar superfint som solitär, men tillsammans med andra vid sidan av varandra hängande lampor blir effekten fantastisk. Lampan Mini Funnel 2004 har en diameter på 22 cm. Få mer inspiration på www.vibia.com/en/
 • Vibia Palma Pendel m. Planteringsskål

  Vibia Palma Pendel m. Planteringsskål
  Design: Antoni ArolaDen fina Palma Pendel är uppbyggd av hängande klot av opalglas, i både en dubbel och enkel version. Den finns dessutom med eller utan planteringsskål som gör växten till en del av lampan. Palma Pendel är vacker och mycket elegant att se på och lampans klot skabar ett vackert varmt ljus. Lampan finns både som Vägglampa, Pendel och Bordslampa. Lampan vann German Design Award 2018. Få mer inspiration på www.vibia.com/en/
 • Vibia Palma Bordslampa

  Vibia Palma Bordslampa
  Design: Antoni ArolaDen fina Palma är uppbyggd omkring ett klot av Opalglas, som är monterad i en stilren hållare av aluminium. Palma är vacker och mycket elegant att se på och lampans klot skabar ett vackert varmt ljus och kombination mellan materialen skapar en interessant och tidlös dynamik. . Palma finns både som Vägglampa, Pendel och Bordslampa. Lampan vann German Design Award 2018. Få mer inspiration på www.vibia.com/en/
 • Vibia Warm Bordslampa Aluminiumskärm Beige

  Vibia Warm Bordslampa Aluminiumskärm Beige
  Design: Ramos och BassolsDesignen på Warm -lampan är enkel och samtidigt genomtänkt och estetiskt. Lampan ger ett varmt ljus och en elegant känsla till rummet den hänger i. Warm finns både som bordslampa och pendel med aluminium- och tygskärm. Få mer inspiration på ww.vibia.com
 • Vibia Mayfair Golvlampa Matt Vit

  Vibia Mayfair Golvlampa Matt Vit
  Design: Diego Fortunato Mayfair är den moderna versionen av en lampa som var populär på 1900-talet. Den estiska lampan är innovativ genom att den gör bruk av LED och optiska sensorer till dämpning av ljuset. Hos AndLight finns lampan som bordslampa och golvlampa: blank grön & svart, blank koppar, blank orange & svart, matt grafitgrå, matt guld och matt vit. Lampan har vunnit Good Design Award 2017 och Metropolis Likes Award 2018. Få mer inspiration på www.vibia.com/en/
 • Vibia Funnel - taklampa 35 cm, vit matt

  Vibia Funnel - taklampa 35 cm, vit matt
  Tak- eller vägglampa Funnel med indirekt belysning Funnel kan beskrivas som en enkelt utformad lampa. Denna enkelhet gör emellertid den formfulländade vita aluminiumskärmen mycket attraktiv för betraktaren. Dessutom ger samma skärm en indirekt belysning som skapar en mycket hemtrevlig atmosfär i rummet. Oavsett om den används som tak- eller vägglampa, så är Funnel en dekorativ detalj. Sedan 1987 har företaget VIBIA från Barcelona skapat nästintill puristiska former, som trots allt sticker ut genom sin elegans. Arbetet med olika typer av formgivare bidrar till att varje lampa har en mycket individuell karaktär.
 • Vibia Flat LED-golvlampa 90 cm grå L1, dimbar

  Vibia Flat LED-golvlampa 90 cm grå L1, dimbar
  Dimbar LED-golvlampa Flat med hylla Designern Ichiro Iwasaki, i samarbete med tillverkaren Vibia , kom med ett intressant koncept för golvlampa i Flat-kollektionen. Bland annat gör den robusta konstruktionen Flat till en premiumprodukt. stativ är gjord av olika metaller. Till diffusorn förlitar sig tillverkaren på det extremt brytfasta materialet polykarbonat. Belysningsobjektet kan också användas som en hylla. På grund av sin form och funktionalitet är Flat den perfekta ljuskällan i hemmets läshörn. Det varma vita ljuset från de inbyggda lysdioderna reflekteras från olika nivåer så att det indirekt släpps ut i rummet. Push-systemet gör att ljusstyrkan kan nedtonas efter behov.
 • Vibia Flat LED-hänglampa 3 lampor Ø 90 cm

  Vibia Flat LED-hänglampa 3 lampor Ø 90 cm
  Högkvalitativ LED-hängande ljus Flat pendellampa Flat ger ljus till rummet med enastående, kraftfull ljusstyrka. Detta motsvarar ungefär ljusstyrka hos tre konventionella 200W glödlampor, medan den moderna LED-ljuskällan bara förbrukar en bråkdel av elen. Det varma vita ljuset med mycket bra färgåtergivning reflekteras från tre olika nivåer och skapar en trevlig, indirekt allmänbelysning. Upphängningen är justerbar mellan 116 och 300 cm under monteringen. En separat dimmer (1-10V, Push, DALI), som också kan köpas, kan användas för att justera lampans ljusstyrka. Hänglampans högkvalitativa former är enkla, men den övergripande bilden lockar nyfikna blickar i både privata och kommersiella miljöer. Det ovanliga ljusföremålet är en produkt från premiumljustillverkaren Vibia. Flat-kollektionen skapades i samarbete med designern Ichiro Iwasaki och inspirerar med sin arkitektoniska finess.
 • Vibia Top LED-vägglampa Ø 60 cm grön L1

  Vibia Top LED-vägglampa Ø 60 cm grön L1
  Top LED vägglampa - En ny tolkning av det tidlösa rosettmotivet Armaturkollektionen Top, som designerna Ramos & Bassols har skapat för Vibia, kännetecknas av sin återhållsamma elegans och högkvalitativa utförande. De två koncentriska cirklarna med naturlig finish ramar in den LED-drivna ljuskällan och sprider det varma ljuset jämnt i omgivningen. Premiumlampan är också lämplig för dimning eftersom den är kompatibel med vanliga metoder som DALI, 1-10V eller Push. Top kan också monteras som en takarmatur.
 • Vibia Flat LED-bordslampa höjd 30 cm grön L1

  Vibia Flat LED-bordslampa höjd 30 cm grön L1
  Designad LED-bordslampa Flat - minimalistisk form med maximal effekt En komposition av moderna raka linjer och mjuka kurvor är lämplig för den skandinaviska inredningsstilen. Flat är Ichiros Iwasakis verk. Tillsammans med premiumbelysningstillverkaren Vibia skapade den berömda japanska designern LED-bordslampa Flat. Den långsträckta formen på lampfoten påminner om en orms svans, är samtidigt Flatens varumärke och garanterar ett stabilt stativ, även på smala syntavlor eller hyllor. De varma vita lysdioderna, som kan dämpas via tryck, skapar en mjuk glöd som ger varje rum en trevlig Zen-atmosfär.
 • Vibia Musa 7400 LED-bordslampa stående, vit

  Vibia Musa 7400 LED-bordslampa stående, vit
  LED-bordslampa Musa 7400 skapar en trevlig atmosfär LED-bordslampa Musa 7400 skapar fantastiska effekter med bara några detaljer. Ljuset från den permanent installerade lysdioden tränger försiktigt in genom en satinerad diffusor av handblåst opalglas. Glaskulan ligger i ett aluminiumskal som reflekterar ljuset och fördelar det runt armaturen. Skålen hålls av en aluminiumbas som täcks av skålen så att den inte distraheras av lampans flytande former. Strömställaren, som också kan användas för att dämpa lampans ljusstyrka, är placerad på lampans botten. Swedish Note Design Studio inspirerades av naturen när Musa skapades. Beslutet fattades att använda organiska, flytande former som står i kontrast till de vanliga, mer arkitektoniska lamporna i Vibia . Resultatet är en delikat och elegant lampa som skapar en mysig atmosfär på till exempel ett nattduksbord i sovrummet.
 • Vibia I. Cono 0712 designergolvlampa, röd-brun

  Vibia I. Cono 0712 designergolvlampa, röd-brun
  I.Cono golvlampa imponerar med sin skandinaviska design Designtrioen Lievore, Altherr och Molina har redan skapat flera belysningskoncept för den spanska tillverkaren Vibia , och de har återigen införlivat sin expertis inom ljusdesign i I.Cono golvlampa . golvlampa har en skärm av polykarbonat, som har en asymmetrisk, konisk form och skapar en ljuskotte riktad nedåt. Skuggan hålls av en filigran stålaxel som vilar på en stabil Basis av zamak. Basen och paraplyet är justerbara och kan enkelt anpassas till användarens individuella behov. Under bearbetningen sågs att rotationsmekanismen inte syns för användaren och att fokus ligger på armaturens design. I.Cono kännetecknas av tydliga linjer och en visuell lätthet från topp till tå, vilket också är de tre formgivarnas signatur. Den enkla, skandinaviska designen smälter in vackert, särskilt i moderna rum, och tack vare dess funktionella egenskaper kan I.Cono också användas på många sätt - antingen som en läslampa eller helt enkelt som en dekorativ accent.
 • Vibia Warm 4906 designergolvlampa, brun

  Vibia Warm 4906 designergolvlampa, brun
  Klassiskt elegant golvlampa Varm från Ramos & Bassols Med Warm har designduon Ramos & Bassols skapat en golvlampa som tydligt speglar karaktären hos varje lampa från den spanska tillverkaren Vibia - enkel elegans och tydliga linjer. Den klarar sig med en klassisk golvlampa , nämligen med en bred, trumformad nyans på en smal axel. Skärmen är gjord av aluminium och har en metakrylat diffusor vid nedre och övre öppningen. Aluminiumet blir mörkare medan diffusorerna skapar en intensiv, punktformig ljusstråle nedåt och mjukt omgivande ljus ovanför skärmen. Strömställaren är placerad på en kabel som försvinner in i lampans axel och är därför ingen irriterande detalj. Ramos & Bassols kombinerar form, funktionalitet och estetik i sin skapelse. På grund av sin klassiska design är lampan lämplig för en mängd olika rumskoncept, är samtidigt dekorativ och skapar en trevlig atmosfär i alla miljöer.
 • Vibia Warm 4901 bordslampa, Ø 42 cm, grön

  Vibia Warm 4901 bordslampa, Ø 42 cm, grön
  bordslampa Warm 4901 - klassiskt möter modernt Vibia är en belysningstillverkare från Spanien som är känd för enastående ljuskvalitet och enkla, enkla design. Dessa attribut återspeglas också i Warm 4901 bordslampa , som designerduon Ramos & Bassols designade för Vibia . En vanlig ljusform tolkades på ett modernt sätt, så att den understryker klassiskt eleganta samt moderna inredningsstilar med sin minimalistiska design. bordslampa har en aluminiumskärm som vilar på en stativ av rostfritt stål. De två diffusorerna gjorda av metakrylat, som är fästa i skuggans ändar, ger ett intensivt men mjukt ljus nedåt och ett behagligt omgivande ljus uppåt. Oavsett om det finns i vardagsrummet eller på en byrå i entrén, bordslampa Warm upp en inbjudande atmosfär överallt utan att offra ljusstyrkan.
 • Vibia Structural 2600 LED-vägglampa, ljusgrå

  Vibia Structural 2600 LED-vägglampa, ljusgrå
  Strukturell 2600 LED-vägglampa - liten men effektiv Vägglampa Structural 2600 är en fyrkantig aluminiumlåda som använder den senaste LED-tekniken för att skapa varma ljuseffekter på väggen. Den är öppen längst ner och riktar följaktligen också ljusstrålen i samma riktning. Armaturen drar nytta av dess enkla och iögonfallande exteriör, eftersom den kan kombineras med otaliga levande koncept. Bakom lampan står tillverkaren VIBIA, som beställde den israeliska designern och konstnären Arik Levy med skapelsen. Det spanska företaget är känt för moderna, snygga mönster med rena linjer och geometriska former och Structural 2600 är det perfekta exemplet på detta koncept.
 • Vibia Flat LED-bordslampa höjd 30 cm svart

  Vibia Flat LED-bordslampa höjd 30 cm svart
  Designad LED-bordslampa Flat - minimalistisk form med maximal effekt En komposition av moderna raka linjer och mjuka kurvor är lämplig för den skandinaviska inredningsstilen. Flat är Ichiros Iwasakis verk. Tillsammans med premiumbelysningstillverkaren Vibia skapade den berömda japanska designern LED-bordslampa Flat. Den långsträckta formen på lampfoten påminner om en orms svans, är samtidigt Flatens varumärke och garanterar ett stabilt stativ, även på smala syntavlor eller hyllor. De varma vita lysdioderna, som kan dämpas via tryck, skapar en mjuk glöd som ger varje rum en trevlig Zen-atmosfär.
 • Vibia Top LED-vägglampa Ø 40 cm blå L1

  Vibia Top LED-vägglampa Ø 40 cm blå L1
  Rund LED-vägglampa Top - Robust metall i harmoniska färger Från mitten av Top-vägglampan reflekteras ljuset på den större cirkeln, vilket skapar en mjuk belysning med halo-effekt. Den minimalistiska armaturseriens rena utseende ser ut som ett abstrakt konstverk, skapat av formgivarna Ramos & Bassols. Om så önskas kan Top även monteras i taket. Som tillval kan lampans ljusstyrka regleras. Dimmningen sker via en separat tryckknapp med 1-10V eller ett trycksystem (ingår inte).
 • Vibia Top LED-vägglampa Ø 40 cm rosa

  Vibia Top LED-vägglampa Ø 40 cm rosa
  Rund LED-vägglampa Top - Robust metall i harmoniska färger Från mitten av Top-vägglampan reflekteras ljuset på den större cirkeln, vilket skapar en mjuk belysning med halo-effekt. Den minimalistiska armaturseriens rena utseende ser ut som ett abstrakt konstverk, skapat av formgivarna Ramos & Bassols. Om så önskas kan Top även monteras i taket. Som tillval kan lampans ljusstyrka regleras. Dimmningen sker via en separat tryckknapp med 1-10V eller ett trycksystem (ingår inte).
 • Vibia Top LED-vägglampa Ø 17 cm rosa

  Vibia Top LED-vägglampa Ø 17 cm rosa
  Högkvalitativ Top LED-vägglampa som grund för modern rumsdesign Den LED-styrda vägglampan Top från Vibia är ett verk av formgivarna Ramos & Bassols. Överdelen består av två koncentriska cirklar i vilka olika metaller används. Den sofistikerade konstruktionen skapar ett intressant samspel av ljus och skugga när den minimalistiska lampan är tänd. Ljuskällan är dold bakom diffusorn och skapar på så sätt en mysig atmosfär. Premium Collection Top kan också monteras som en taklampa.
 • Vibia Flat LED-taklampa 3 lampor Ø 90 cm vit

  Vibia Flat LED-taklampa 3 lampor Ø 90 cm vit
  Designad LED-taklampa Flat - lampan med internationell påverkan Premium Flat-serien har sitt ursprung i det globala företaget Vibia, som har sitt huvudkontor i Barcelona. Denna extraordinära produkt skapades tillsammans med designern Ichiro Iwasaki från Japan. Förutom design och ljuseffekt fästes också stor vikt vid användning av högkvalitativa material. Platt är gjord av robusta metaller och slagtålig polykarbonat. Lampans design är lekfull och elegant samtidigt. Okomplicerade former och enkla färger återspeglar skandinavisk minimalism och kan kombineras med många stilar. Taklampans taklampa placeras på tre ställen och riktas uppåt. Ljuset reflekteras indirekt in i rummet via taket och den stora ljusnivån. Detta skapar inbjudande belysning som kan justeras individuellt med en motsvarande 1-10V, push- eller DALI- dimmer (ingår ej).
 • Vibia Flat LED-taklampa 2 lampor Ø 90 cm vit

  Vibia Flat LED-taklampa 2 lampor Ø 90 cm vit
  Snygg LED-taklampa Platt för indirekt allmänbelysning Minskad till det väsentliga - platt taklampa imponerar med sin återhållsamma elegans. Den minimalistiska designen bär Ichiro Iwasakis omisskännliga signatur. Armaturserien kan tilldelas den skandinaviska vardagsstilen, men den erbjuder också möjligheten att enkelt integrera inredningstillbehöret i det befintliga inredningskonceptet. Tillverkaren Vibia, som följde utvecklingsprocessen med den japanska designern, är känd för högkvalitativa lampor. Användningen av robusta material som stål, aluminium och polykarbonat gör bland annat Flat till en premiumprodukt. De energieffektiva lysdioderna installeras på båda nivåerna på ett sådant sätt att ljuset fördelas jämnt indirekt i omgivningen via den större metallskivan och taket. Ljusstyrkan kan dämpas via en extern 1-10V, push- eller DALI-kontrollerbar styrenhet (ingår ej).
 • Vibia Flat LED-taklampa 1 lampa Ø 40 cm vit

  Vibia Flat LED-taklampa 1 lampa Ø 40 cm vit
  Light your way med platt LED-taklampa Tilltalande och funktionell - den platta taklampa är ett välkommet tillfälle att skapa dina egna fyra väggar när det gäller design och belysning. Den minimalistiska kompositionen av metall kan kombineras med olika stilar, men utvecklar sin fulla effekt i fria, enkla omgivningar, såsom skandinaviska möbler. Lampan sitter på den plana, horisontella skivan och lyser mot taket. När den slås på genereras en mycket trevlig, indirekt ljusbild. Om det behövs kan lampans ljusstyrka regleras med 1-10V, push- eller DALI- dimmer (ingår ej).
 • Vibia Flat LED-taklampa 1 lampa Ø 40 cm grå L1

  Vibia Flat LED-taklampa 1 lampa Ø 40 cm grå L1
  Light your way med platt LED-taklampa Tilltalande och funktionell - den platta taklampa är ett välkommet tillfälle att skapa dina egna fyra väggar när det gäller design och belysning. Den minimalistiska kompositionen av metall kan kombineras med olika stilar, men utvecklar sin fulla effekt i fria, enkla omgivningar, såsom skandinaviska möbler. Lampan sitter på den plana, horisontella skivan och lyser mot taket. När den slås på genereras en mycket trevlig, indirekt ljusbild. Om det behövs kan lampans ljusstyrka regleras med 1-10V, push- eller DALI- dimmer (ingår ej).
 • Vibia I. Cono 0712 designergolvlampa, blått

  Vibia I. Cono 0712 designergolvlampa, blått
  I.Cono golvlampa imponerar med sin skandinaviska design Designtrioen Lievore, Altherr och Molina har redan skapat flera belysningskoncept för den spanska tillverkaren Vibia , och de har återigen införlivat sin expertis inom ljusdesign i I.Cono golvlampa . golvlampa har en skärm av polykarbonat, som har en asymmetrisk, konisk form och skapar en ljuskotte riktad nedåt. Skuggan hålls av en filigran stålaxel som vilar på en stabil Basis av zamak. Basen och paraplyet är justerbara och kan enkelt anpassas till användarens individuella behov. Under bearbetningen sågs att rotationsmekanismen inte syns för användaren och att fokus ligger på armaturens design. I.Cono kännetecknas av tydliga linjer och en visuell lätthet från topp till tå, vilket också är de tre formgivarnas signatur. Den enkla, skandinaviska designen smälter in vackert, särskilt i moderna rum, och tack vare dess funktionella egenskaper kan I.Cono också användas på många sätt - antingen som en läslampa eller helt enkelt som en dekorativ accent.
 • Vibia Warm 4901 bordslampa, Ø 42 cm, beige

  Vibia Warm 4901 bordslampa, Ø 42 cm, beige
  bordslampa Warm 4901 - klassiskt möter modernt Vibia är en belysningstillverkare från Spanien som är känd för enastående ljuskvalitet och enkla, enkla design. Dessa attribut återspeglas också i Warm 4901 bordslampa , som designerduon Ramos & Bassols designade för Vibia . En vanlig ljusform tolkades på ett modernt sätt, så att den understryker klassiskt eleganta samt moderna inredningsstilar med sin minimalistiska design. bordslampa har en aluminiumskärm som vilar på en stativ av rostfritt stål. De två diffusorerna gjorda av metakrylat, som är fästa i skuggans ändar, ger ett intensivt men mjukt ljus nedåt och ett behagligt omgivande ljus uppåt. Oavsett om det finns i vardagsrummet eller på en byrå i entrén, bordslampa Warm upp en inbjudande atmosfär överallt utan att offra ljusstyrkan.
 • Vibia Top LED-vägglampa Ø 60 cm blå L1

  Vibia Top LED-vägglampa Ø 60 cm blå L1
  Top LED vägglampa - En ny tolkning av det tidlösa rosettmotivet Armaturkollektionen Top, som designerna Ramos & Bassols har skapat för Vibia, kännetecknas av sin återhållsamma elegans och högkvalitativa utförande. De två koncentriska cirklarna med naturlig finish ramar in den LED-drivna ljuskällan och sprider det varma ljuset jämnt i omgivningen. Premiumlampan är också lämplig för dimning eftersom den är kompatibel med vanliga metoder som DALI, 1-10V eller Push. Top kan också monteras som en takarmatur.
 • Vibia Meridiano 4720 utomhusvägglampa, cremevit

  Vibia Meridiano 4720 utomhusvägglampa, cremevit
  LED-utomhusvägglampa Meridiano 4720 som förtrollar med skuggspel LED-vägglampan Meridiano ger inte bara med ljus i utomhusområdet utan är dessutom en konstnärlig väggmålning så snart ljuset tänds. Lampan Vibia har en kropp av rostfritt stål som består av korta, cirkulära stavar som är monterade på en rund platta. Inuti sprids lysdiodernas varmvita ljus jämnt runt lampan med hjälp av en plastdiffusor. Ljuset i kombination med stavarna ger ett stjärnformat mönster som fungerar som en geometrisk väggskulptur på husväggen. Lampans formgivare är Jordi Vilardell och Meritxell, vars arbete utmärker sig genom att de förutom belysningsfunktionen även erbjuder andra fördelar. Vägglampan Meridiano har för det första en hög ljuskvalitet vilket är typisk för Vibia, och sedan är den även ett tilltalande dekorationsföremål.
 • Vibia I.Cono 0720 vägglampa, 28 cm, beige

  Vibia I.Cono 0720 vägglampa, 28 cm, beige
  Vägglampa I.Cono 0720 från Vibia inspirerar med en modern design Med I.Cono 0720 erbjuder märketillverkaren en vägglampa som anpassar sig till alla typer av inredningsdetaljer tack vare sin enkla design. En asymmetrisk skärm av plast är fäst vid ett runt väggfäste. Trattformen skapar en nedåtriktad ljusstråle som kan användas för att belysa specifika områden i ett rum. Skärmen är utrustad med en rörlig mekanism så att ljusintensiteten kan anpassas till användarens individuella behov. I.Cono-vägglampan designades av Alberto Lievore, Jeanette Altherr och Manel Molina. Designarna har redan arbetat med Vibia flera gånger och skapat enastående belysningskoncept som inspirerar med vackra mönster och är funktionella samtidigt.
 • Vibia Pin 1675 LED-vägglampa, 11 cm, vit

  Vibia Pin 1675 LED-vägglampa, 11 cm, vit
  Minimalistisk LED-vägglampa Stift 1675 Med Pin 1675 LED-vägglampa från Ichiro Iwasaki bildar runda former och raka linjer en estetisk enhet. Det cirkulära väggfästet till vilket också strömbrytaren är kopplad är ansluten via en kort arm med lamphuvud. Genom att använda en kort handtag på lamphuvud riktning ljusstrålen kan helt enkelt till inidividuellen användarens behov justeras. Den kompakta formen och det riktade ljuset gör Pin 1675 till en perfekt läslampa för sängen. Tack vare den raka och minimalistiska designen kan lampan kombineras med otaliga inredningsstilar - oavsett om de är moderna eller klassiska.
 • Vibia I.Cono 0720 vägglampa, 28 cm, grå

  Vibia I.Cono 0720 vägglampa, 28 cm, grå
  Vägglampa I.Cono 0720 från Vibia inspirerar med en modern design Med I.Cono 0720 erbjuder märketillverkaren en vägglampa som anpassar sig till alla typer av inredningsdetaljer tack vare sin enkla design. En asymmetrisk skärm av plast är fäst vid ett runt väggfäste. Trattformen skapar en nedåtriktad ljusstråle som kan användas för att belysa specifika områden i ett rum. Skärmen är utrustad med en rörlig mekanism så att ljusintensiteten kan anpassas till användarens individuella behov. I.Cono-vägglampan designades av Alberto Lievore, Jeanette Altherr och Manel Molina. Designarna har redan arbetat med Vibia flera gånger och skapat enastående belysningskoncept som inspirerar med vackra mönster och är funktionella samtidigt.
 • Vibia Pin 1675 LED-vägglampa, 11 cm, creme

  Vibia Pin 1675 LED-vägglampa, 11 cm, creme
  Minimalistisk LED-vägglampa Stift 1675 Med Pin 1675 LED-vägglampa från Ichiro Iwasaki bildar runda former och raka linjer en estetisk enhet. Det cirkulära väggfästet till vilket också strömbrytaren är kopplad är ansluten via en kort arm med lamphuvud. Genom att använda en kort handtag på lamphuvud riktning ljusstrålen kan helt enkelt till inidividuellen användarens behov justeras. Den kompakta formen och det riktade ljuset gör Pin 1675 till en perfekt läslampa för sängen. Tack vare den raka och minimalistiska designen kan lampan kombineras med otaliga inredningsstilar - oavsett om de är moderna eller klassiska.
 • Vibia Pin 1675 LED-vägglampa, 11 cm, grön

  Vibia Pin 1675 LED-vägglampa, 11 cm, grön
  Minimalistisk LED-vägglampa Stift 1675 Med Pin 1675 LED-vägglampa från Ichiro Iwasaki bildar runda former och raka linjer en estetisk enhet. Det cirkulära väggfästet till vilket också strömbrytaren är kopplad är ansluten via en kort arm med lamphuvud. Genom att använda en kort handtag på lamphuvud riktning ljusstrålen kan helt enkelt till inidividuellen användarens behov justeras. Den kompakta formen och det riktade ljuset gör Pin 1675 till en perfekt läslampa för sängen. Tack vare den raka och minimalistiska designen kan lampan kombineras med otaliga inredningsstilar - oavsett om de är moderna eller klassiska.
 • Vibia Palma 3702 vägglampa, växtskål, vit

  Vibia Palma 3702 vägglampa, växtskål, vit
  LED-vägglampa Palma 3702 med planteringsskål Palma representerar samexistensen av två naturfenomen, nämligen ljus och vegetation. Vägglampan består å ena sidan av en opal glaskula som består av två halvor och å andra sidan av en akrylglasplanter. Det varma ljuset från de permanent installerade lysdioderna fördelas mjukt i rummet genom glaset och samspelet med växtrännorna skapar en mysig atmosfär. Båda elementen är fästa i ett obetydligt fäste så att en förvånande flytande effekt föreslås. Designern Antoni Arola inspirerades av antikens hängande trädgårdar och använde den för att skapa ett unikt belysningskoncept som vann German Design Award 2018. Kombinationen av ljus och växter gör trädgårdsarrangemang som understryker ett stort antal rumskoncept också inomhus.
 • Vibia Structural 2620 hörnvägglampor, mörkgrå

  Vibia Structural 2620 hörnvägglampor, mörkgrå
  Structural 2620 hörnvägglampa imponerar med sin design och funktionalitet Hörnet i ett rum ger alla en liten utmaning när det gäller att belysa dem. Hörnvägglampan Structural 2620 löser inte bara belysningsproblemet, den skapar också ett underbart samspel mellan direkt och indirekt ljus i hörnet av rummet. Ljuset kommer från två aluminiumlådor, varav den ena är öppen och den andra längst ner. Detta badar hela hörnet från golv till tak i ett varmt, bländfritt ljus. Lådorna är i olika storlekar och fästa på stålstänger av olika längd, vilket understryker lampans geometriska design. Lampans design kommer från Arik Levy, som skapade en komplett strukturkollektion för den spanska tillverkaren VIBIA. Lamporna är utformade på ett sådant sätt att de kan sättas ihop i otaliga kombinationer och därmed representera ett extremt flexibelt belysningskoncept.
 • Vibia Structural 2602 LED-vägglampa, mörkgrå

  Vibia Structural 2602 LED-vägglampa, mörkgrå
  Vägglampa Structural 2602 från VIBIA låter väggar lysa Structural 2600 imponerar med en enkel, tidlös design som passar otaliga levande koncept och sätter inga gränser när det gäller val av rum. Vägglampan består av två aluminiumlådor som har olika dimensioner och är anordnade asymmetriskt. En av lådorna riktar ljuset från de permanent installerade lysdioderna nedåt och den andra lyser uppåt på väggen, så att hela väggen badas i varmt ljus. Skaparen av vägglampan är designern Arik Levy, som inspirerades av de första primitiva bostäderna. Strukturell är så att säga en samtida tolkning av facklorna som tidigare gav ljus till grottornas väggar under antiken.
 • Vibia Warm 4901 bordslampa, Ø 42 cm, vit

  Vibia Warm 4901 bordslampa, Ø 42 cm, vit
  bordslampa Warm 4901 - klassiskt möter modernt Vibia är en belysningstillverkare från Spanien som är känd för enastående ljuskvalitet och enkla, enkla design. Dessa attribut återspeglas också i Warm 4901 bordslampa , som designerduon Ramos & Bassols designade för Vibia . En vanlig ljusform tolkades på ett modernt sätt, så att den understryker klassiskt eleganta samt moderna inredningsstilar med sin minimalistiska design. bordslampa har en aluminiumskärm som vilar på en stativ av rostfritt stål. De två diffusorerna gjorda av metakrylat, som är fästa i skuggans ändar, ger ett intensivt men mjukt ljus nedåt och ett behagligt omgivande ljus uppåt. Oavsett om det finns i vardagsrummet eller på en byrå i entrén, bordslampa Warm upp en inbjudande atmosfär överallt utan att offra ljusstyrkan.