Vibia lampor

Det spanska belysningsföretaget Vibia grundades 1987 i Barcelona. Deras dekorativa belysning är ett resultat av samarbete med inredare, arkitekter och formgivare. Vibia har nått ut till hela världen med sina lampor och här i Sverige kan du köpa många av lamporna från svenska återförsäljare.

Urval av belysning från Vibia

 • Vibia Mayfair - LED-golvlampa, koppar blank

  Vibia Mayfair - LED-golvlampa, koppar blank
  Accentuerande LED-golvlampa Mayfair i den trendiga färgen koppar Designen av den glamorösa golvlampan Mayfair kommer från designern Diego Fortunato, som arbetar för den spanska lamptillverkaren Vibia. Den består av en rund fot, en fin lampstång och en formskön lampskärm. Ljuskällan består av två LED-remsor vars varmvita ljus mildt dämpas av polykarbonatdiffusorn i lampskärmen. Detta skapar en hemtrevlig ljus atmosfär i rummet som bjuder in alla att stanna. Om detta inte är tillräckligt bekvämt för dig kan du justera ljusstyrkan på Mayfair med hjälp av den optiska sensorn som är integrerad i armaturhuvudet. Tack vare den glänsande kopparskuggan som omsluter hela armaturen passar den perfekt till en modern inredningsstil.
 • Vibia Mayfair LED-pendellampa 1 lampa, grafit

  Vibia Mayfair LED-pendellampa 1 lampa, grafit
  Enljus LED-pendellampa Mayfair med grafitgrå yta och vacker ljuseffekt Mayfair är en designbelysningsprodukt från belysningstillverkaren Vibia. Den absolut modernt utformade skärmen har en mörk lackfinish i matt grafitgrått på utsidan. Tack vare det nedåtriktade ljuset skapas ett mysigt ljussken i rummet och de energisnåla lysdioderna ger en bra ljusstyrka. Först och främst kan den enlampiga LED-pendelarmaturen Mayfair väl föreställa sig över ett bord eller en matplats, även om du säkert också kan montera flera armaturer bredvid varandra. LED-lampans lysdioder är dimbara lampor som kan regleras elektroniskt i ljusstyrka (1-10V).
 • LED-pendellampa Vibia Wireflow, svart, 279 cm

  LED-pendellampa Vibia Wireflow, svart, 279 cm
  Extraordinär Wireflow LED-pendelarmatur - belönad med Wallpaper Design Award 2014 Wireflow LED-pendelarmatur är en imponerande framträdande armatur vars design påminner om en klassisk ljuskrona. Ramens form ger intryck av en viss öppenhet och ger varje rum en speciell karaktär. Den består av en filigran metallram och kablar som hänger ner från den, och på varje kabel sitter en diffusor av pressat glas. Ljuset från de integrerade lysdioderna strålar diffust från de 20 lampskärmarna, som är placerade på olika höjder, och lyser upp omgivningen med 9 000 lumen. - dimbar via DALI och 1-10V
 • Vibia Flamingo LED-hänglampa skärm uppåt

  Vibia Flamingo LED-hänglampa skärm uppåt
  Flamingo - en högkvalitativ LED-pendelarmatur med speciell ljuseffekt - designad av Antoni Arola Tack vare den nästan magiska ljuseffekten och det nästan tyngdlösa utseendet är LED-pendelarmaturen Flamingo ett mycket speciellt belysningsobjekt som ger varje rum en extraordinär karaktär. De två metakrylatringarna av olika storlek är i förgrunden och ger en indirekt och direkt belysningseffekt. De är underbart upplysta och översvämmade av det varmvita LED-ljuset från pendeln som hänger ovanför dem. Samtidigt släpper de igenom tillräckligt med ljus genom öppningarna i mitten för att belysa en bordsyta optimalt och selektivt. Tack vare den ädla färgkombinationen koppar och vitt ser Flamingo särskilt elegant och graciös ut. Den lämpar sig både för privata bostadsområden och för offentliga rum. - dimbar 1-10 V
 • Enkel LED-taklampa Up i vitt

  Enkel LED-taklampa Up i vitt
  Enkel LED-taklampa Up Den enkla men moderna LED-taklampan Up ser ut som två lysande kvadrater i rumstaket. En liten och en stor lampa med LED-plattor skapar en harmonisk duo. Den lilla lampan har en diameter om 50 cm. Den stora lampan har en diameter om 73 cm. VIBIA – design för evigheten VIBIA-armaturers design präglas av tydliga och minimalistiska former. Företaget grundades 1987 i Barcelona och samarbetar med många olika designers. Företagets innovativa idéer bidrar till den spanska armaturtillverkarens internationella anseende. Samtliga armaturer från VIBIA är märkta för hand och imponerar med högkvalitativa material och tidlöshet.
 • Vibia Flamingo - LED-pendellampa 2 skärmar, guld

  Vibia Flamingo - LED-pendellampa 2 skärmar, guld
  Atmosfärisk LED-pendelarmatur Flamingo med ett förtrollande utseende Pendelarmaturen Flamingo är en produkt från den spanska armaturtillverkaren Vibia, som lade stor vikt vid design och innovation när de skapade armaturen. Det speciella med Flamingo är att den är utrustad med två olika ljuskällor som möjliggör en indirekt och samtidigt direkt ljusfördelning. Det är inte bara de två lampskärmarna som lyser vackert av LED-ljuset, utan även en nedåtriktad belysning är garanterad. Med sin lätthet och elegans förhäxar Flamingo varje rum och lyser upp det på ett magiskt sätt. Armaturens fina och känsliga upphängning förknippas med en flamingo, eftersom dess ben är lika långa och eleganta. - dimbar 1-10V
 • Taklampa Quadra Ice, 42 cm

  Taklampa Quadra Ice, 42 cm
  Mångsidigt användbar taklampa Quadra Ice Lampskärmen på taklampan Quadra Ice är mycket tunn, nästan som papper, och sörjer för bländfritt ljus. Lampan passar i olika inredningsstilar tack vare din diskreta design. Taklampan kan även användas som vägglampa. Made in Spain VIBIA – Design för evigheten VIBIA-armaturers design präglas av tydliga och minimalistiska former. Företaget grundades 1987 i Barcelona och samarbetar med många olika designers. Företagets innovativa idéer bidrar till den spanska armaturtillverkarens internationella anseende. Samtliga armaturer från VIBIA är märkta för hand och imponerar med högkvalitativa material och tidlöshet.
 • LED-bordslampan Flex, glänsande vit

  LED-bordslampan Flex, glänsande vit
  Glänsande vita LED-skrivbordslampan Flex LED-lampan Flex kan placeras flexibelt på skrivbordet för att belysta arbetsområdet optimalt. Den är utrustad med en dimmer på armaturen, så att ljusintensiteten kan styras steglöst. LED-lampan är gjord i Spanien och kännetecknas av en tydlig, minimalistisk design och långlivad LED-belysningsteknik. Företaget VIBIA grundades 1987 i Barcelona. Den här tillverkarens samarbete med olika designers producerar armaturprodukter som kännetecknas av nyskapande teknik, tidlös design med en viss visshet och mycket hög kvalitet.
 • Hänglampa Cosmos med LED 65 cm

  Hänglampa Cosmos med LED 65 cm
  Modern LED-hänglampa Cosmos Hänglampan Cosmos i tre delar övertygar med en enkel och modern stil. Tre olika stora skivor i färgerna matt ljusgrå, matt vit och matt choklad bildar en harmonisk helhetsbild som ser ut att sväva i rummet. På underdelen av varje skiva sitter en LED-ljuskälla som sörjer för riktad belysning över t.ex. matbordet eller mot bestämda platser i rummet. Den största av de tre skivorna utgör armaturens mittpunkt och är utrustad med en extra LED som sörjer för stämningsfullt ljus genom en transparent diffusor. De tre delarna kan justeras och ställas in efter behov upp till maximalt 200 cm. VIBIA – design för evigheten VIBIA-armaturers design präglas av tydliga och minimalistiska former. Företaget grundades 1987 i Barcelona och samarbetar med många olika designers. Företagets innovativa idéer bidrar till den spanska armaturtillverkarens internationella anseende. Samtliga armaturer från VIBIA är märkta för hand och imponerar med högkvalitativa material och tidlöshet.
 • Vibia Mayfiar LED-pendellampa 1 lampa, guld

  Vibia Mayfiar LED-pendellampa 1 lampa, guld
  Glänsande Mayfair-pendellampa med effektiv LED-teknik Den estetiska Mayfair-pendellampan imponerar med sin enkla och samtidigt glänsande design. Den skapades av designern Diego Fortunato och är baserad på utseendet hos en typisk 1700-talsarmatur. Den är vidareutvecklad och utrustad med den modernaste LED-tekniken, vilket gör den till ett speciellt belysningsobjekt som kommer till sin rätt i det moderna vardagsrummet. Med en maximal upphängning på 200 cm är den idealisk för att belysa en bänk i köket eller en bordsyta, där de två LED-remsorna inuti kan sprida sitt behagliga varmvita ljus. - dimbar 1-10V
 • Vibia Flex - dimbar LED-bordslampa vit matt

  Vibia Flex - dimbar LED-bordslampa vit matt
  Variabel Flex bordslampa, vit matt Flex LED-bordslampa är verkligen mycket flexibel. Höjden kan justeras från 40 cm till max. 60 cm. Ljuset kan därför riktas individuellt och når exakt dit det behövs. Ljusstyrkan kan också justeras steglöst med hjälp av den integrerade dimmern i armaturens huvud, beroende på dina önskemål. Tack vare sin minimalistiska design och den senaste LED-tekniken passar Flex-bordlampan både som skrivbordslampa och som ljuskälla för läsning i vardagsrummet. Tillverkad i Spanien VIBIA - design för evigheten Tydliga och minimalistiska former kännetecknar designen på VIBIA-lamporna. Företaget grundades i Barcelona 1987 och samarbetar med många olika designers. Med sin innovativa design bidrar de till den spanska armaturtillverkarens internationella rykte. VIBIAs armaturer har alla en egen signatur och inspirerar med de bearbetade materialens höga kvalitet och tidlöshet.
 • Taklampa Puck, 3 ljuskällor

  Taklampa Puck, 3 ljuskällor
  Taklampa Puck - ljuskonst för innertaket - 3 ljuskällor Taklampan Puck är mer än en ljuskälla - den är ett äkta konstverk. Lampskärmen är tillverkad av munblåst, opalmatt triplexglas. Detta glas består av tre lager. Först ett kristallager, sedan ett opalskikt och sedan ytterligare ett kristallager. På detta sätt skapas en utmärkt ljusfördelning. Lampan behöver endast en elanslutningspunkt.
 • Taklampa Puck, 7 ljuskällor

  Taklampa Puck, 7 ljuskällor
  Taklampa Puck - ljuskonst för innertaket - 4 ljuskällor Taklampan Puck är mer än en ljuskälla - den är ett äkta konstverk. Lampskärmen är tillverkad av munblåst, opalmatt triplexglas. Detta glas består av tre lager. Först ett kristallager, sedan ett opalskikt och sedan ytterligare ett kristallager. På detta sätt skapas en utmärkt ljusfördelning. Lampan behöver endast en elanslutningspunkt.
 • Vibia Mayfair LED-bordslampa, guld matt

  Vibia Mayfair LED-bordslampa, guld matt
  Vacker Mayfair LED-bordslampa med integrerad dimmer Mayfair LED-bordslampa är designad av Diego Fortunato. Den bygger på idén om en innovativ och samtidigt dekorativ bordslampa. Den består av en känslig ram som är helt lackerad i en matt guldton och en polykarbonatdiffusor. Den kan slås på och stängas av samt dimmas via en optisk sensor. I armaturens huvud finns två LED-remsor som ger ett varmvitt och mycket behagligt ljus. Med endast 19,2 watt kräver armaturen jämförelsevis lite ström för att producera ett ljusflöde på 1 841 lumen.
 • Pin - LED-vägglampa i vit

  Pin - LED-vägglampa i vit
  Vit LED-vägglampa Pin med indirekt ljusutsläpp Pin – ett designprodukt från Vibia – är en LED-vägglampa som skapar ett varmvit ljus i rummet. Detta sker på ett indirekt sätt, så att Pin övertygar med ett behagligt ljussken. Det runda lamphuvudet avger ljuset mot väggen och redan på avstånd imponerar den sorts vacker gloria som uppstår på den. Kombinerar man flera lampor ur samma serie kan man skapa ett dekorativt och individuellt ljuskoncept som är mycket vackert att se på.
 • Grafitgrå LED-bordslampa Flex med dimmer

  Grafitgrå LED-bordslampa Flex med dimmer
  Flexibel bordslampa Flex, grafitgrå, matt LED-bordslampan Flex är mycket flexibel. Höjden går att ställa in mellan 40 cm till max 60 cm. Ljuset kan därmed justeras efter personliga behov och kan riktas dit där det behövs bäst. Ljusstyrkan kan regleras med en integrerad dimmer. Bordslampan Flex passar både som skrivbordslampa och som läslampa i vardagsrummet tack vare sin minimalistiska design och LED-teknik. Made in Spain VIBIA – Design för evigheten VIBIA-armaturers design präglas av tydliga och minimalistiska former. Företaget grundades 1987 i Barcelona och samarbetar med många olika designers. Företagets innovativa idéer bidrar till den spanska armaturtillverkarens internationella anseende. Samtliga armaturer från VIBIA är märkta för hand och imponerar med högkvalitativa material och tidlöshet.
 • Vibia Mayfair - LED-golvlampa, guld matt

  Vibia Mayfair - LED-golvlampa, guld matt
  Energieffektiv och dekorativ: Mayfair LED-golvlampa Mayfair är en modern LED-golvlampa vars enkla design kompletteras av en matt guldfinish. Denna lyckade kombination gör den till ett riktigt blickfång i vardagsrummet. Det varmvita LED-ljuset, som genereras av två LED-remsor under skärmen, filtreras lätt av polykarbonatdiffusorn och sprids bländfritt i omgivningen. Den optiska sensorn på armaturens skärm gör det också möjligt att justera ljusets ljusstyrka efter behov och dimma kontinuerligt. Den innovativa LED-tekniken lovar också en lång livslängd och - jämfört med konventionella glödlampor - en låg energiförbrukning.
 • Taklampa Quadra Ice, 55 cm

  Taklampa Quadra Ice, 55 cm
  Mångsidigt användbar taklampa Quadra Ice Lampskärmen på taklampan Quadra Ice är mycket tunn, nästan som papper, och sörjer för bländfritt ljus. Lampan passar i olika inredningsstilar tack vare din diskreta design. Taklampan kan även användas som vägglampa. Made in Spain VIBIA – Design för evigheten VIBIA-armaturers design präglas av tydliga och minimalistiska former. Företaget grundades 1987 i Barcelona och samarbetar med många olika designers. Företagets innovativa idéer bidrar till den spanska armaturtillverkarens internationella anseende. Samtliga armaturer från VIBIA är märkta för hand och imponerar med högkvalitativa material och tidlöshet.
 • Ljusstark LED-taklampa Centric, kräm

  Ljusstark LED-taklampa Centric, kräm
  Krämfärgad LED-taklampa Centric i rund form Centric är en LED-taklampa som även kan monteras på väggen, där den också ser mycket effektfull ut. Den består av två krämfärgade ringar och skapar tack vare den vita diffusorn ett mycket jämnt ljus. Bakom diffusorn ryms särskilt kraftfulla LED-ljuskällor som kan dimras (1–10 V), om en extern dimmer används. En modern höjdpunkt till hallen eller vardagsrummet.
 • Taklampa Puck, 4 ljuskällor

  Taklampa Puck, 4 ljuskällor
  Taklampa Puck - ljuskonst för innertaket - 4 ljuskällor Taklampan Puck är mer än en ljuskälla - den är ett äkta konstverk. Lampskärmen är tillverkad av munblåst, opalmatt triplexglas. Detta glas består av tre lager. Först ett kristallager, sedan ett opalskikt och sedan ytterligare ett kristallager. På detta sätt skapas en utmärkt ljusfördelning. Lampan behöver endast en elanslutningspunkt.
 • Modern LED-vägglampa Suite 29 cm

  Modern LED-vägglampa Suite 29 cm
  Raffinerad LED-vägglampa Suite LED-vägglampan Suite ser som en enkel, vit hylla i släckt tillstånd. Suite blir en raffig ljusskälla först i tänt tillstånd. En LED-strip under avställningsytan sörjer för angenämt, indirekt ljus. En ytterligare ljuskälla sitter under den lilla läslampans skärm på vänster sida. Ljuset kan justeras efter önskemål - lampskärmen är vrid- och svängbar i alla riktningar. Suite fungerar inte bara som stämningsfull rumsbelysning utan kan också användas som en praktisk avställningsyta för små vardagssaker. Läsljuset fungerar dessutom perfekt som nattduksbordsbelysning. VIBIA – design för evigheten VIBIA-armaturers design präglas av tydliga och minimalistiska former. Företaget grundades 1987 i Barcelona och samarbetar med många olika designers. Företagets innovativa idéer bidrar till den spanska armaturtillverkarens internationella anseende. Samtliga armaturer från VIBIA är märkta för hand och imponerar med högkvalitativa material och tidlöshet.
 • Indirekt lysande LED-vägglampa Pin, svart

  Indirekt lysande LED-vägglampa Pin, svart
  Lång, smal LED-vägglampa Pin med mattsvart lackering LED-vägglampan Pin bedrivs av varmvita, energisnåla och långlivade LED-ljuskällor, så att lampan följer modernaste teknikstandarder. Från det runda väggfästet riktas en smal stång uppåt mot lamphuvudet som också är runt, men något mindre än väggfästet. Optiskt ger detta intrycket av ett svart streck som förbinder två punkter. Dessa egenskaper kvalificerar Pin som inredningsobjekt till minimalistiska interiörer. Kombinerar man flera vägglampor ur samma serier efter individuella önskemål, skapas ett unikt inredningskoncept. Det indirekta ljusutsläppet garanterar inte bara ett mycket behagligt ljus, men även en imponerande ljuseffekt, eftersom LED-ljuskällorna i det runda lamphuvudet skapar en estetisk gloria på väggen.
 • Vibia Mayfair LED-bordslampa, grafitgrå

  Vibia Mayfair LED-bordslampa, grafitgrå
  Mayfair - Design LED-bordslampa med grafitgrått lackerat yttre Mayfair LED-bordslampa - ett designobjekt av Diego Fortunato - med sin mörka yta ser cool och elegant ut och passar mycket bra in i moderna livsstilar. Bordslampan, som drivs av energieffektiva lysdioder, har en bedårande estetik. Ljuset upplevs som mysigt och behagligt och kan därför integreras optimalt i mysiga boendemiljöer. Ljusstyrkan kan ändras vid behov, eftersom det finns en optisk sensor i bottenplattan.
 • Vibia Mayfiar LED-pendellampa 1 lampa, koppar

  Vibia Mayfiar LED-pendellampa 1 lampa, koppar
  Vacker Mayfair LED-pendelarmatur - perfekt för belysning av matbord eller disk Den attraktiva LED-pendelarmaturen från Vibia imponerar med sin enkla form och trendiga kopparfärg. På grund av det fashionabla utseendet, som skapas av den glänsande kopparlacken, dekorerar den inte bara hela sin omgivning utan förstärker den också på ett skickligt sätt. Tack vare det högkvalitativa hantverket och den energieffektiva LED-tekniken har den en lång livslängd och är särskilt sparsam i fråga om energiförbrukning. De två LED-remsorna strålar med cirka 2 700 Kelvin i den behagliga ljusfärgen varmvitt och har ett totalt ljusflöde på 1 841 lumen. - dimbar 1-10V
 • Vibia Suite multifunktionell LED-golvlampa 133 cm

  Vibia Suite multifunktionell LED-golvlampa 133 cm
  Fascinerande Suite LED-golvlampa Vid första anblicken kan man inte avgöra om LED-golvlampan i Suite-serien är ett sidobord eller en lampa. Den kombinerar faktiskt båda, eftersom fyra olika nivåer erbjuder praktiska förvaringsutrymmen för många vardagsföremål. LED-remsorna, som är dolda under nivåerna och ger ett mjukt, indirekt ljus, tänds först när lampan är påslagen. En särskild höjdpunkt är det dimbara LED-ljuselementet som ser ut som en glödande sten, som verkar ha placerats på en av nivåerna som av en slump och som också kan fungera som läslampa. I golvlampans mysiga ljus är avslappnade och mysiga stunder garanterade. Ett tekniskt knep är den integrerade USB-porten, som kan användas för att bekvämt ladda enheter som smartphones eller surfplattor. VIBIA - design för evigheten Tydliga och minimalistiska former kännetecknar VIBIA-armaturernas design. Företaget grundades i Barcelona 1987 och samarbetar med många olika designers. Med sin innovativa design bidrar de till den spanska armaturtillverkarens internationella rykte. VIBIAs armaturer har alla en egen signatur och inspirerar med de bearbetade materialens höga kvalitet och tidlöshet.
 • Enkel LED-taklampa Up i grafit

  Enkel LED-taklampa Up i grafit
  Enkel LED-taklampa Up Den enkla men moderna LED-taklampan Up ser ut som två lysande kvadrater i rumstaket. En liten och en stor lampa med LED-plattor skapar en harmonisk duo. Den lilla lampan har en diameter om 50 cm. Den stora lampan har en diameter om 73 cm. VIBIA – design för evigheten VIBIA-armaturers design präglas av tydliga och minimalistiska former. Företaget grundades 1987 i Barcelona och samarbetar med många olika designers. Företagets innovativa idéer bidrar till den spanska armaturtillverkarens internationella anseende. Samtliga armaturer från VIBIA är märkta för hand och imponerar med högkvalitativa material och tidlöshet.
 • Vibia Puck One Medium Taklampa Vit

  Vibia Puck One Medium Taklampa Vit
  Design: Jordi ViladellPuck Taklampa är enkel och ändå anmärkningsvärd. Taklampan använder LED-ljus och skapar en trevlig och varm stämning. Puck-lamporna kan köpas enkelvis eller flera lampor i kombination. Få mer inspiration på www.vibia.com/en/
 • Vibia Set - LED-vägglampa

  Vibia Set - LED-vägglampa
  Enskilda LED-vägglampor Sex vita borosilikatglaskuber är beståndsdelarna i den här fascinerande vägglampan, som kan monteras helt enligt kundens önskemål. Fem av cuboiderna fungerar endast som reflektorer, den sjätte är ljuskällan med en 9-watts lysdiod som ljuskälla. Den projicerar det starka ljuset på de andra elementen. Detta skapar ett unikt ljus- och skuggspel på väggen som nästan mer liknar en konstnärlig ljusinstallation än en vägglampa. Set är en skapelse av företaget VIBIA, som sedan 1987 regelbundet har levererat innovativa armaturer från Barcelona till främst den europeiska marknaden. Tack vare att företaget samarbetar med ett stort antal designers kan man se en viss samstämmighet i sortimentet, men varje armatur har sin egen karaktär.
 • Vibia Mayfair LED-bordslampa, koppar blank

  Vibia Mayfair LED-bordslampa, koppar blank
  Exklusiv LED-bordslampa Mayfair i ett glänsande kopparutseende Mayfair-bordslampan, som är utrustad med den senaste LED-tekniken, är ett modernt belysningsobjekt som kan användas för att sätta dekorativa accenter i vardagsrummet - förutom den förtrollande belysningen. Tack vare den optiska sensorn, med vilken Mayfair dämpas eller slås på och av, bevaras ramens tydliga och oförfalskade utseende och avbryts inte av en irriterande omkopplare. De två integrerade LED-stripsen ger en behaglig ljusfördelning i skuggan och avger ett varmvitt, indirekt ljus. Den resulterande stämningen ger ett mysigt intryck i alla rum.
 • Vibia Pin - 2 lampor LED-vägglampa svart

  Vibia Pin - 2 lampor LED-vägglampa svart
  Minimalistisk LED-vägglampa Pin i tvålampsversion Pin är en av de LED-vägglampor som ger indirekt ljus. Nästan alla vet att detta har en särskilt mysig effekt eftersom ljuset då verkar mjukt och flödande och du slipper direkta ljusstrålar och eventuell bländning. Ytan på den rektangulära LED-vägglampan har en matt svart yta som är särskilt elegant. De två ljushuvudena har LED-lampor med varm vit ljusfärg och god energieffektivitet. Om du vill göra belysningen mer individuell rekommenderas det att installera flera väggarmaturer av samma serie i omedelbar närhet av varandra och leka med formerna och ljusstrålen.
 • Vibia Mayfair - LED-golvlampa, grafitgrå

  Vibia Mayfair - LED-golvlampa, grafitgrå
  Dimbar LED-golvlampa Mayfair i grafitgrå lack I grund och botten är formen på den här LED-golvlampan mycket stereotypisk, eftersom även de första golvlamporna sedan den elektriska belysningen kom till stånd oftast bestod av en skärm och en ram. Man kan dock knappast förneka att Mayfair har en mycket mer puristisk och filigran design som ger ett särskilt modernt uttryck. Ytan på ramen och skärmen har en mörk lackfinish i grafitgrått, vilket förstärker det eleganta uttrycket hos Mayfair LED-golvlampan. För ökad funktionalitet har en optisk sensor integrerats, som också gör det möjligt att reglera ljusstyrkan.
 • Taklampa Quadra Ice, 66 cm

  Taklampa Quadra Ice, 66 cm
  Mångsidigt användbar taklampa Quadra Ice Lampskärmen på taklampan Quadra Ice är mycket tunn, nästan som papper, och sörjer för bländfritt ljus. Lampan passar i olika inredningsstilar tack vare din diskreta design. Taklampan kan även användas som vägglampa. Made in Spain VIBIA – Design för evigheten VIBIA-armaturers design präglas av tydliga och minimalistiska former. Företaget grundades 1987 i Barcelona och samarbetar med många olika designers. Företagets innovativa idéer bidrar till den spanska armaturtillverkarens internationella anseende. Samtliga armaturer från VIBIA är märkta för hand och imponerar med högkvalitativa material och tidlöshet.
 • Vibia Puck Two Taklampa Vit

  Vibia Puck Two Taklampa Vit
  Design: Jordi ViladellPuck Taklampa är enkel och ändå anmärkningsvärd. Taklampan använder LED-ljus och skapar en trevlig och varm stämning. Puck-lamporna kan köpas enkelvis eller flera lampor i kombination. Få mer inspiration på www.vibia.com/en/
 • Vibia Flat LED-hänglampa 1 lampa Ø 55 cm

  Vibia Flat LED-hänglampa 1 lampa Ø 55 cm
  Modern LED pendelarmatur Flat i metall och polykarbonat Tillverkaren Vibia samarbetar med olika designers. Premiumprodukten Flat är resultatet av samarbetet med Ichiro Iwasaki. Särskild uppmärksamhet har ägnats åt användningen av högkvalitativa material. Det var så Flat-konceptet med metall och polykarbonat uppstod. Med pendelarmaturen reflekteras ljusflödet uppåt av rutan ovanför och avges indirekt ut i rummet. Placeringen, ljusfärgen och lysdiodernas höga färgåtergivningsindex ger en mjuk belysning. Dessutom kan lampan dimmas via 1-10V eller Push.
 • Vibia Millenium Lång Vägglampa Krom

  Vibia Millenium Lång Vägglampa Krom
  Design: Ramos och BassolsMillenium Vägglampaär en badrumslampa och är tänkt att hänga över badrumsspegeln. Dens eleganta och enkla form kombinerat med dens fina ljus gör den till en ytterst genomtänkt lampa. Vinkeln på lampan kan justeras och den finns i tre olika storlekar, vilket gör att det finns en lampa till alla slags badrum. Den fås bara i krom. Få mer inspiration på www.vibia.com/en/
 • Millenium spegellampa 98,5 cm

  Millenium spegellampa 98,5 cm
  Badrumslampa Millenium, 98,5 cm Millenium är en designorienterad och mycket funktionell badrumslampa. Armaturen sörjer för mjukt och bländfritt ljus. Inklusive transformator.
 • Vibia Suite - LED-golvlampa 112 cm

  Vibia Suite - LED-golvlampa 112 cm
  Suite multifunktionell LED-golvlampa Suite är en av de speciella armaturer som redan i sin utformning innehåller ett förslag till användning och som därför berikas med flera funktioner samtidigt. Armaturen är en liten hylla och ett stämningsfullt levande ljus på samma gång. Tre nivåer som ger plats för böcker och liknande föremål belyses av lysdioder under nivåerna när de är påslagna. De ger indirekt belysning som bidrar till en mysig atmosfär. På det översta planet finns en liten golvlampa som kan dimmas separat från belysningen på de andra nivåerna och som lämpar sig väl som läslampa. Och som om detta utbud av funktioner inte vore nog erbjuder Suite även en liten teknisk finess i form av en USB-port som enkelt kan användas för att ladda elektroniska enheter som smartphones eller surfplattor. Suite kommer från VIBIA, ett katalanskt företag från Barcelona som sedan 1987 har stått för enkla men extremt innovativa armaturer
 • Raffinerad LED-vägglampa Suite 14 cm

  Raffinerad LED-vägglampa Suite 14 cm
  Raffinerad LED-vägglampa Suite LED-vägglampan Suite ser som en enkel, vit hylla i släckt tillstånd. Suite blir en raffig LED-ljuskälla först i tänt tillstånd och påminner om en lysande sten. Suite fungerar inte bara som stämningsfull rumsbelysning utan kan också användas som en praktisk avställningsyta för små vardagssaker. VIBIA – design för evigheten VIBIA-armaturers design präglas av tydliga och minimalistiska former. Företaget grundades 1987 i Barcelona och samarbetar med många olika designers. Företagets innovativa idéer bidrar till den spanska armaturtillverkarens internationella anseende. Samtliga armaturer från VIBIA är märkta för hand och imponerar med högkvalitativa material och tidlöshet.
 • Vit design-vägglampa Pin med LED

  Vit design-vägglampa Pin med LED
  Estetisk design-vägglampa Pin med vitt lackerad yta och LED-teknik En cirkel på toppen, en nere och ett streck som förbinder dessa – det behövs inte flera ord för att beskriva designer-LED-vägglampan Pin. Lampans formgivning är reducerad på det väsentliga och Pin är därmed perfekt till puristiska interiörer, där inredningen följer ett minimalistiskt koncept. Formgivningen av Vibia designervägglampan tillåter bara ett indirekt ljusutsläpp så att en gloria skapas på väggen. Betraktaren uppfattar detta som mysigt och designervägglampan är speciellt användbar som tilläggs- eller accentbelysning. Vill man lekar med former, kan man kombinera flera lampor ur samma serier och montera dem på samma vägg.
 • Vit LED-designertaklampa Centric

  Vit LED-designertaklampa Centric
  Rund LED-designertaklampa Centric med vit yta Centric är en LED-designertaklampa av Ramos Bassols, tillverkad för Vibia. Den kan inte bara monteras i taket, men även på väggen. I båda fallen får man ett vackert, varmvit ljus med bra ljusstyrka. Vill man dimra lampan, kan detta göras med hjälp av en extern dimmer (1–10 V).
 • Vibia I. Cono 0712 designergolvlampa, beige

  Vibia I. Cono 0712 designergolvlampa, beige
  I.Cono golvlampa imponerar med sin skandinaviska design Designtrioen Lievore, Altherr och Molina har redan skapat flera belysningskoncept för den spanska tillverkaren Vibia , och de har återigen införlivat sin expertis inom ljusdesign i I.Cono golvlampa . golvlampa har en skärm av polykarbonat, som har en asymmetrisk, konisk form och skapar en ljuskotte riktad nedåt. Skuggan hålls av en filigran stålaxel som vilar på en stabil Basis av zamak. Basen och paraplyet är justerbara och kan enkelt anpassas till användarens individuella behov. Under bearbetningen sågs att rotationsmekanismen inte syns för användaren och att fokus ligger på armaturens design. I.Cono kännetecknas av tydliga linjer och en visuell lätthet från topp till tå, vilket också är de tre formgivarnas signatur. Den enkla, skandinaviska designen smälter in vackert, särskilt i moderna rum, och tack vare dess funktionella egenskaper kan I.Cono också användas på många sätt - antingen som en läslampa eller helt enkelt som en dekorativ accent.
 • Vibia Flat LED-golvlampa 96 cm grå L1, dimbar

  Vibia Flat LED-golvlampa 96 cm grå L1, dimbar
  Designer LED-golvlampa Flat med dimfunktion Det moderna armaturkonceptet Flat är resultatet av samarbetet mellan designern Ichiro Iwasaki och den spanska premiumtillverkaren Vibia. Stor vikt lades vid en stabil och samtidigt diskret konstruktion. Den raka designen kan därför på ett utmärkt sätt integreras i skandinaviska interiörer. Diffusorn av robust polykarbonat filtrerar det varmvita ljuset så att den nedåtriktade ljuskäglan fördelas mjukt utan att blända. Ljusstyrkan hos de energieffektiva lysdioderna kan anpassas till många olika förhållanden med hjälp av en push-dimmer.
 • Vibia Pin 1660 LED-golvlampa, 125 cm, svart

  Vibia Pin 1660 LED-golvlampa, 125 cm, svart
  LED-golvlampa Pin 1660 erbjuder funktionalitet och klassisk design Den spanska tillverkaren Vibia är känd för lampor som övertygar med enkel elegans, modern design och högsta kvalitet. För att göra detta arbetar företaget med många designers som bidrar med sin expertis, till exempel Ichiro Iwasaki från Japan. Han skapade Pin 1660 golvlampa , som kombinerar klassiskt och modernt och är därför lämpligt för ett stort antal rumskoncept. Stift 1660 består av en filigran kropp av rostfritt stål, som är krökt på toppen och är 125 cm hög. I slutet av den böjda stålstången är lamphuvud av aluminium som leder ljuset från den permanent installerade lysdioden nere. lamphuvud är justerbart och kan enkelt anpassas till individuella belysningsbehov med en kort metallstav. Tack vare den nedåt riktade ljuskotten är Pin- golvlampa den perfekta belysningslösningen för hemmets läshörna.
 • Vibia Skan Pendel Matt Vit Mindre

  Vibia Skan Pendel Matt Vit Mindre
  Design: Lievore, Altherr & MolinaEn av Vibias mest populära lampor och det är lätt att förstå varför.Skan Pendels enkla och eleganta utseende och finnish passer speciellt bra över matbordet. Det inbyggda LED-ljuset skapar ett behagligt ljus som bidrar till en god stämning.Skan är designad av Lievore, Altherr och Molina, som är välkända inom lampdesign såväl som inom möbeldesign. Få mer inspiration på www.vibia.com/en/
 • Puristisk LED-vägglampa Fold Surface, 2 ljuskällor

  Puristisk LED-vägglampa Fold Surface, 2 ljuskällor
  LED-designvägglampa Fold Surface, 22 cm, cremevit, matt Designen på LED-vägglampan Fold Surface präglas av enkla geometriska former. Armaturen visar sin imponerande ljuseffekt när den tänds och sörjer för ett effektfullt ljus- och skuggspel på väggen.
 • Fiffig LED-vägglampa Suite 14 cm sten vänster

  Fiffig LED-vägglampa Suite 14 cm sten vänster
  Designer-LED-vägglampa Suite med lysande ”sten” på vänster sida Även utan att den tänds är LED-vägglampan Suite ett praktiskt objekt, eftersom man kan placera små ting på den. När lampan tänds, lyser den fiffiga LED-ljuskällan som liknar en sten, som ser ut som om någon har tillfälligtvis placerad den där, upp. Puristisk, men med det lilla extra, det är vägglampan Suite, designad av Jordi Vilardell och Meritxell Vidal.
 • Svart LED-vägglampa Pin

  Svart LED-vägglampa Pin
  Minimalistisk LED-vägglampa Pin med mattsvart lackerad yta LED-vägglampan Pin är ett designprodukt från Vibia som övertygar med sin minimalistiska formgivning. Vägglampan består av en metallstomme som förbinder väggfästet och skärmen som båda är runda. Den skivformade skärmen riktar ljuset inte mot rummet, men mot väggen, så att en indirekt belysning skapas. Denna är inte bara mysig, men man får även en unik ljuseffekt, när ljusskenet skapar en sorts gloria runt lampskärmen. Vackra ljuspunkter på väggen och konstnärliga ljuseffekter uppkommer, speciellt när man kombinerar flera lampor ur samma serie.
 • Designervägglampa Pin med 2 LED-ljuskällor, vit

  Designervägglampa Pin med 2 LED-ljuskällor, vit
  Vit designervägglampa Pin med två vinkelrätta lamparmar De små lamphuvuden på designervägglampan Pin rymmer varmvita LED-ljuskällor som är mycket energieffektiva. Ljuset avges mot väggen så att rummet belysas indirekt, vilket ger ett mysigt ljus som ingen bländas av. Denna variant av designervägglampan Pin har två lamphuvuden som förbindas av en smal stång med väggfästet och är vinkelrätta mot varandra. På det sättet skapas ett puristiskt utseende som komplementerar minimalistiska interiörer. För att göra den personligare, kan man kombinera flera lampor ur samma serie och anordna dessa efter önskemål. På det sättet framhävs gloriorna som uppstår på väggen ännu mer.
 • Vibia Palma 3702 vägglampa, växtskål, grafit

  Vibia Palma 3702 vägglampa, växtskål, grafit
  LED-vägglampa Palma 3702 med planteringsskål Palma representerar samexistensen av två naturfenomen, nämligen ljus och vegetation. Vägglampan består å ena sidan av en opal glaskula som består av två halvor och å andra sidan av en akrylglasplanter. Det varma ljuset från de permanent installerade lysdioderna fördelas mjukt i rummet genom glaset och samspelet med växtrännorna skapar en mysig atmosfär. Båda elementen är fästa i ett obetydligt fäste så att en förvånande flytande effekt föreslås. Designern Antoni Arola inspirerades av antikens hängande trädgårdar och använde den för att skapa ett unikt belysningskoncept som vann German Design Award 2018. Kombinationen av ljus och växter gör trädgårdsarrangemang som understryker ett stort antal rumskoncept också inomhus.
 • Vibia Mini Funnel Vägg-/Taklampa Blank Svart

  Vibia Mini Funnel Vägg-/Taklampa Blank Svart
  Design: VibiaFunnel kan både användas som vägg- och taklampa.Funnel skapar en välkomnande stämning genom dens varma, behagliga ljus som inte bländar. Lampan fungerar superfint som solitär, men tillsammans med andra vid sidan av varandra hängande lampor blir effekten fantastisk. Lampan Mini Funnel 2004 har en diameter på 22 cm. Få mer inspiration på www.vibia.com/en/
 • Vibia I.Cono 0720 vägglampa, 28 cm, röd-brun

  Vibia I.Cono 0720 vägglampa, 28 cm, röd-brun
  Vägglampa I.Cono 0720 från Vibia inspirerar med en modern design Med I.Cono 0720 erbjuder märketillverkaren en vägglampa som anpassar sig till alla typer av inredningsdetaljer tack vare sin enkla design. En asymmetrisk skärm av plast är fäst vid ett runt väggfäste. Trattformen skapar en nedåtriktad ljusstråle som kan användas för att belysa specifika områden i ett rum. Skärmen är utrustad med en rörlig mekanism så att ljusintensiteten kan anpassas till användarens individuella behov. I.Cono-vägglampan designades av Alberto Lievore, Jeanette Altherr och Manel Molina. Designarna har redan arbetat med Vibia flera gånger och skapat enastående belysningskoncept som inspirerar med vackra mönster och är funktionella samtidigt.
 • Vibia Puck One Mindre Taklampa Vit

  Vibia Puck One Mindre Taklampa Vit
  Design: Jordi ViladellPuck Taklampa är enkel och ändå anmärkningsvärd. Taklampan använder LED-ljus och skapar en trevlig och varm stämning. Puck-lamporna kan köpas enkelvis eller flera lampor i kombination. Få mer inspiration på www.vibia.com/en/
 • Vibia Mayfair Golvlampa Matt Grafitgrå

  Vibia Mayfair Golvlampa Matt Grafitgrå
  Design: Diego Fortunato Mayfair är den moderna versionen av en lampa som var populär på 1900-talet. Den estiska lampan är innovativ genom att den gör bruk av LED och optiska sensorer till dämpning av ljuset. Hos AndLight finns lampan som bordslampa och golvlampa: blank grön & svart, blank koppar, blank orange & svart, matt grafitgrå, matt guld och matt vit. Lampan har vunnit Good Design Award 2017 och Metropolis Likes Award 2018. Få mer inspiration på www.vibia.com/en/
 • Vibia Palma 3710 LED-vägglampa, grafit

  Vibia Palma 3710 LED-vägglampa, grafit
  Elegant LED-vägglampa Palma 3710 från Vibia Den känsliga och eleganta LED-vägglampan Palma 3710 designades av den spanska designern Antoni Arola för Vibia . Detta är en sfär gjord av handblåst opalglas, som hålls av en filigran aluminiumring och verkar flyta framför väggen. Inuti sfären finns permanent installerade lysdioder som avger varmt ljus som fördelas jämnt i rummet och skapar en mysig atmosfär i rummet. Lampan fästs på väggen med ett vertikalt fäste i aluminium, vilket tack vare sitt subtila utseende gör det möjligt att fokusera på den ljusa sfären.
 • Vibia Warm 4906 designergolvlampa, vit

  Vibia Warm 4906 designergolvlampa, vit
  Klassiskt elegant golvlampa Varm från Ramos & Bassols Med Warm har designduon Ramos & Bassols skapat en golvlampa som tydligt speglar karaktären hos varje lampa från den spanska tillverkaren Vibia - enkel elegans och tydliga linjer. Den klarar sig med en klassisk golvlampa , nämligen med en bred, trumformad nyans på en smal axel. Skärmen är gjord av aluminium och har en metakrylat diffusor vid nedre och övre öppningen. Aluminiumet blir mörkare medan diffusorerna skapar en intensiv, punktformig ljusstråle nedåt och mjukt omgivande ljus ovanför skärmen. Strömställaren är placerad på en kabel som försvinner in i lampans axel och är därför ingen irriterande detalj. Ramos & Bassols kombinerar form, funktionalitet och estetik i sin skapelse. På grund av sin klassiska design är lampan lämplig för en mängd olika rumskoncept, är samtidigt dekorativ och skapar en trevlig atmosfär i alla miljöer.
 • Vibia Vol 0225 hänglampa av glas, Ø 60 cm

  Vibia Vol 0225 hänglampa av glas, Ø 60 cm
  Formfulländad hänglampa Vol från VIBIA Hänglampan Vol är tidlös och elegant men ändå modern och passar in i de mest varierande inredningsstilar. Skärmen har formen av en ellips och består av munblåst Triplex-opalglas. Ljuset från lampans insida tar sig mjukt ut genom det satinerade glaset och får skärmen att stråla åt alla håll. Med det uppstår ett mjukt och diffust ljus som sprids åt alla sidor och som inte bländar alls. Hänglampans design kommer från formgivaren Alberto Lievore, Jeannette Altherer och Manel Molina för den spanska varumärkestillverkaren Vibia som sedan 1987 är känt för sina innovativa och högkvalitativa belysningskoncept.
 • Vibia Vol 0220 hänglampa av glas, Ø 45 cm

  Vibia Vol 0220 hänglampa av glas, Ø 45 cm
  Formfulländad hänglampa Vol från VIBIA Hänglampan Vol är tidlös och elegant men ändå modern och passar in i de mest varierande inredningsstilar. Skärmen har formen av en ellips och består av munblåst Triplex-opalglas. Ljuset från lampans insida tar sig mjukt ut genom det satinerade glaset och får skärmen att stråla åt alla håll. Med det uppstår ett mjukt och diffust ljus som sprids åt alla sidor och som inte bländar alls. Hänglampans design kommer från formgivaren Alberto Lievore, Jeannette Altherer och Manel Molina för den spanska varumärkestillverkaren Vibia som sedan 1987 är känt för sina innovativa och högkvalitativa belysningskoncept.
 • Vibia Quadra Ice Stor Taklampa Vit

  Vibia Quadra Ice Stor Taklampa Vit
  Design: Proli Difusion StudioQuadra Ice definieras av sina rena linjer och tidlösa design. Taklampan är tillverkad med format Opalglas och uppnår en svävande effekt med sin speciella upphängningsanordning. Ljuset skapar en mysig stämning med ett vitt varm ljus, som inte bländar. Lampan finns i många olika storlekar och det finns därför en lampa för alla rum. Få mer inspiration på www.vibia.com/en/
 • Vibia Quadra Ice Medium Taklampa Vit

  Vibia Quadra Ice Medium Taklampa Vit
  Design: Proli Difusion StudioQuadra Ice definieras av sina rena linjer och tidlösa design. Taklampan är tillverkad med format Opalglas och uppnår en svävande effekt med sin speciella upphängningsanordning. Ljuset skapar en mysig stämning med ett vitt varm ljus, som inte bländar. Lampan finns i många olika storlekar och det finns därför en lampa för alla rum. Få mer inspiration på www.vibia.com/en/
 • Vibia Warm 4926 hänglampa, vit

  Vibia Warm 4926 hänglampa, vit
  Tidlös hänglampa Varm i aluminium Den klassiska trumformen och designen utan krusiduller gör Warm till en mångsidig taklampa som är särskilt lämplig för rum med en elegant och tidlös touch. Lampskärmen har en diameter på 62 cm och finns i olika färger. Skärmens övre och nedre öppning är försedd med en diffusor av metakrylat som garanterar en bländningsfri och jämn fördelning av ljuset upp och ner. Aluminiumskärmen mörknar mot sidorna så att ett punktliknande ljus riktas nedåt och ett mjukt omgivande ljus uppåt uppnås. Av denna anledning är Warm särskilt lämpligt för att belysa ett matbord. Skaparna av denna smakfulla lampa är formgivarna Ramos & Bassols, som främst kännetecknas av sina enkla skapelser, där de harmoniserar form, funktionalitet och estetik.
 • Vibia I.Cono Vägglampa Blank Svart

  Vibia I.Cono Vägglampa Blank Svart
  Design: Lievore, Altherr och MolinaI. Cono familjen består av bord-, golv- och vägglampor. I.Cono lamporna är igenkännbara på sin karakteristiska lampskärm, som både ger dig ett behagligt ljus och snygg stil. Lampans karakteristiska skärm gör att lampan skiljer ut sig bland andra lampor och det framgår tydligt att det är en Vibia lampa. Både I.Cono Bordslampan og I.Cono Vägglampanpassar väldigt bra vid sängen och I.Cono Golvlampan står väldigt fint i vardagsrummet.Få mer inspiration på www.vibia.com/en/ 
 • Vibia Mayfair Bordslampa Blank Orange och Svart

  Vibia Mayfair Bordslampa Blank Orange och Svart
  Design: Diego Fortunato Mayfair är den moderna versionen av en lampa som var populär på 1900-talet. Den estiska lampan är innovativ genom att den gör bruk av LED och optiska sensorer till dämpning av ljuset. Hos AndLight finns lampan som bordslampa och golvlampa: blank grön & svart, blank koppar, blank orange & svart, matt grafitgrå, matt guld och matt vit. Lampan har vunnit Good Design Award 2017 och Metropolis Likes Award 2018. Få mer inspiration på www.vibia.com/en/
 • Vibia Structural 2640 taklampa, ljusgrå

  Vibia Structural 2640 taklampa, ljusgrå
  Avantgarde taklampa Structural 2640 av Arik Levy Två fritt flytande ljuspunkter, som emellertid är förbundna med varandra med en filigranstav - så ser Structural 2640 ut för betraktaren. Ljuspunkterna är två lådor av aluminium som riktar ljusstrålen från de kraftfulla lysdioderna nedåt. Båda lådorna har olika dimensioner och höjder, så att de ger lampan en asymmetrisk karaktär. Arik Levys design för tillverkaren VIBIA bestäms av geometriska former och tydliga linjer, utan störande detaljer. Det är just denna minimalism som är avgörande för armaturens mångsidighet, eftersom den harmoniserar med både klassiska och moderna rumskoncept och det finns inga gränser för valet av rum.
 • Vibia Flamingo Pendel 1530

  Vibia Flamingo Pendel 1530
  Design: Antoni ArolaFlamingo från Vibia har vunnit Wallpaper Design Award 2017, Best of Year 2016 och Design Plus Light+Building 2016. Falmingo är en raffinerat stilig lampa som kombinerar funktion och design. Lampan har LED-ljuskälla, som lyser upp lampans skärm och skapar ett vackert diffust nedåtriktat ljus. Flamingo är en stilig matbordslampa.Få mer inspiration på www.vibia.com/en/
 • Vibia Pin 1675 LED-vägglampa, 11 cm, svart

  Vibia Pin 1675 LED-vägglampa, 11 cm, svart
  Minimalistisk LED-vägglampa Stift 1675 Med Pin 1675 LED-vägglampa från Ichiro Iwasaki bildar runda former och raka linjer en estetisk enhet. Det cirkulära väggfästet till vilket också strömbrytaren är kopplad är ansluten via en kort arm med lamphuvud. Genom att använda en kort handtag på lamphuvud riktning ljusstrålen kan helt enkelt till inidividuellen användarens behov justeras. Den kompakta formen och det riktade ljuset gör Pin 1675 till en perfekt läslampa för sängen. Tack vare den raka och minimalistiska designen kan lampan kombineras med otaliga inredningsstilar - oavsett om de är moderna eller klassiska.
 • Vibia Flamingo Pendel 1510 Matt Guld

  Vibia Flamingo Pendel 1510 Matt Guld
  Design: Antoni ArolaFlamingo från Vibia har vunnit Wallpaper Design Award 2017, Best of Year 2016 och Design Plus Light+Building 2016. Falmingo är en raffinerat stilig lampa som kombinerar funktion och design. Lampan har LED-ljuskälla, som lyser upp lampans skärm och skapar ett vackert diffust nedåtriktat ljus. Flamingo är en stilig matbordslampa.Få mer inspiration på www.vibia.com/en/
 • Vibia Flamingo Pendel 1510

  Vibia Flamingo Pendel 1510
  Design: Antoni ArolaFlamingo från Vibia har vunnit Wallpaper Design Award 2017, Best of Year 2016 och Design Plus Light+Building 2016. Falmingo är en raffinerat stilig lampa som kombinerar funktion och design. Lampan har LED-ljuskälla, som lyser upp lampans skärm och skapar ett vackert diffust nedåtriktat ljus. Flamingo är en stilig matbordslampa.Få mer inspiration på www.vibia.com/en/
 • Vibia Vol Pendel Opal Mindre

  Vibia Vol Pendel Opal Mindre
  Design: Lievore, Altherr & MolinaVol Pendel karakteriseras av sin fina siluett och enkla design, som ger ett varmt ljus och en trevlig atmosfär i rummet den hänger. Lampans skärm är utarbetad i Opalglas med en matt finnish.Vol Pendel finns i två storlekar (45 cm och 60 cm i diameter) och hänger vackert över vilket middagsbord som helst. Få mer inspiration på www.vibia.com/en/
 • Vibia Skan Pendel Matt Vit Mindre

  Vibia Skan Pendel Matt Vit Mindre
  Design: Lievore, Altherr & MolinaEn av Vibias mest populära lampor och det är lätt att förstå varför.Skan Pendels enkla och eleganta utseende och finnish passer speciellt bra över matbordet. Det inbyggda LED-ljuset skapar ett behagligt ljus som bidrar till en god stämning.Skan är designad av Lievore, Altherr och Molina, som är välkända inom lampdesign såväl som inom möbeldesign. Få mer inspiration på www.vibia.com/en/
 • Vibia Pin 1675 LED-vägglampa, 11 cm, vit

  Vibia Pin 1675 LED-vägglampa, 11 cm, vit
  Minimalistisk LED-vägglampa Stift 1675 Med Pin 1675 LED-vägglampa från Ichiro Iwasaki bildar runda former och raka linjer en estetisk enhet. Det cirkulära väggfästet till vilket också strömbrytaren är kopplad är ansluten via en kort arm med lamphuvud. Genom att använda en kort handtag på lamphuvud riktning ljusstrålen kan helt enkelt till inidividuellen användarens behov justeras. Den kompakta formen och det riktade ljuset gör Pin 1675 till en perfekt läslampa för sängen. Tack vare den raka och minimalistiska designen kan lampan kombineras med otaliga inredningsstilar - oavsett om de är moderna eller klassiska.
 • Vibia Puck One Stor Taklampa Vit LED

  Vibia Puck One Stor Taklampa Vit LED
  Design: Jordi ViladellPuck Taklampa är enkel och ändå anmärkningsvärd. Taklampan använder LED-ljus och skapar en trevlig och varm stämning. Puck-lamporna kan köpas enkelvis eller flera lampor i kombination. Få mer inspiration på www.vibia.com/en/
 • Vibia Pin 1650 LED-bordslampa, längd 23 cm, svart

  Vibia Pin 1650 LED-bordslampa, längd 23 cm, svart
  Minimalistisk LED-bordslampa Pin förbättrar varje arbetsplats Pin LED-bordslampa designades av den japanska designern Ichiro Iwasaki för tillverkaren Vibia och är en nytolkning av begreppen rumsbelysning och läsljus. Den kombinerar en klassisk armaturdesign med modern LED-teknik som uppdaterar traditionell belysning. Stift har en cirkulär bas på vilken omkopplaren också finns, en filigranstång och ett litet lamphuvud. Alla delar av lampan klarar sig utan störande detaljer och reduceras till sina tydliga linjer. För att även möta den funktionella idén med en bordslampa lamphuvud på en metallstång för användaren hjälpa till i alla riktningar och på så sätt vända sig till individens behov. Lampan avger en varm, nedåtstrålande ljusstråle som är perfekt för att belysa ett skrivbord.
 • Vibia Warm 4926 hänglampa, grön

  Vibia Warm 4926 hänglampa, grön
  Tidlös hänglampa Varm i aluminium Den klassiska trumformen och designen utan krusiduller gör Warm till en mångsidig taklampa som är särskilt lämplig för rum med en elegant och tidlös touch. Lampskärmen har en diameter på 62 cm och finns i olika färger. Skärmens övre och nedre öppning är försedd med en diffusor av metakrylat som garanterar en bländningsfri och jämn fördelning av ljuset upp och ner. Aluminiumskärmen mörknar mot sidorna så att ett punktliknande ljus riktas nedåt och ett mjukt omgivande ljus uppåt uppnås. Av denna anledning är Warm särskilt lämpligt för att belysa ett matbord. Skaparna av denna smakfulla lampa är formgivarna Ramos & Bassols, som främst kännetecknas av sina enkla skapelser, där de harmoniserar form, funktionalitet och estetik.
 • Vibia Flat LED-taklampa 2 lampor Ø 55 cm vit

  Vibia Flat LED-taklampa 2 lampor Ø 55 cm vit
  Snygg LED-taklampa Platt för indirekt allmänbelysning Minskad till det väsentliga - platt taklampa imponerar med sin återhållsamma elegans. Den minimalistiska designen bär Ichiro Iwasakis omisskännliga signatur. Armaturserien kan tilldelas den skandinaviska vardagsstilen, men den erbjuder också möjligheten att enkelt integrera inredningstillbehöret i det befintliga inredningskonceptet. Tillverkaren Vibia, som följde utvecklingsprocessen med den japanska designern, är känd för högkvalitativa lampor. Användningen av robusta material som stål, aluminium och polykarbonat gör bland annat Flat till en premiumprodukt. De energieffektiva lysdioderna installeras på båda nivåerna på ett sådant sätt att ljuset fördelas jämnt indirekt i omgivningen via den större metallskivan och taket. Ljusstyrkan kan dämpas via en extern 1-10V, push- eller DALI-kontrollerbar styrenhet (ingår ej).
 • Vibia Quadra Ice Mindre Taklampa Vit

  Vibia Quadra Ice Mindre Taklampa Vit
  Design: Proli Difusion StudioQuadra Ice definieras av sina rena linjer och tidlösa design. Taklampan är tillverkad med format Opalglas och uppnår en svävande effekt med sin speciella upphängningsanordning. Ljuset skapar en mysig stämning med ett vitt varm ljus, som inte bländar. Lampan finns i många olika storlekar och det finns därför en lampa för alla rum. Få mer inspiration på www.vibia.com/en/
 • Vibia Flat LED-taklampa 3 lampor Ø 55 cm vit

  Vibia Flat LED-taklampa 3 lampor Ø 55 cm vit
  Designad LED-taklampa Flat - lampan med internationell påverkan Premium Flat-serien har sitt ursprung i det globala företaget Vibia, som har sitt huvudkontor i Barcelona. Denna extraordinära produkt skapades tillsammans med designern Ichiro Iwasaki från Japan. Förutom design och ljuseffekt fästes också stor vikt vid användning av högkvalitativa material. Platt är gjord av robusta metaller och slagtålig polykarbonat. Lampans design är lekfull och elegant samtidigt. Okomplicerade former och enkla färger återspeglar skandinavisk minimalism och kan kombineras med många stilar. Taklampans taklampa placeras på tre ställen och riktas uppåt. Ljuset reflekteras indirekt in i rummet via taket och den stora ljusnivån. Detta skapar inbjudande belysning som kan justeras individuellt med en motsvarande 1-10V, push- eller DALI- dimmer (ingår ej).
 • Vibia Pin 1650 LED-bordslampa, längd 23 cm, vit

  Vibia Pin 1650 LED-bordslampa, längd 23 cm, vit
  Minimalistisk LED-bordslampa Pin förbättrar varje arbetsplats Pin LED-bordslampa designades av den japanska designern Ichiro Iwasaki för tillverkaren Vibia och är en nytolkning av begreppen rumsbelysning och läsljus. Den kombinerar en klassisk armaturdesign med modern LED-teknik som uppdaterar traditionell belysning. Stift har en cirkulär bas på vilken omkopplaren också finns, en filigranstång och ett litet lamphuvud. Alla delar av lampan klarar sig utan störande detaljer och reduceras till sina tydliga linjer. För att även möta den funktionella idén med en bordslampa lamphuvud på en metallstång för användaren hjälpa till i alla riktningar och på så sätt vända sig till individens behov. Lampan avger en varm, nedåtstrålande ljusstråle som är perfekt för att belysa ett skrivbord.
 • Vibia Flat LED-hänglampa 1 lampa Ø 55 cm grå L1

  Vibia Flat LED-hänglampa 1 lampa Ø 55 cm grå L1
  Modern LED pendelarmatur Flat i metall och polykarbonat Tillverkaren Vibia samarbetar med olika designers. Premiumprodukten Flat är resultatet av samarbetet med Ichiro Iwasaki. Särskild uppmärksamhet har ägnats åt användningen av högkvalitativa material. Det var så Flat-konceptet med metall och polykarbonat uppstod. Med pendelarmaturen reflekteras ljusflödet uppåt av rutan ovanför och avges indirekt ut i rummet. Placeringen, ljusfärgen och lysdiodernas höga färgåtergivningsindex ger en mjuk belysning. Dessutom kan lampan dimmas via 1-10V eller Push.
 • Vibia Flat LED-golvlampa höjd 100 cm terrakotta

  Vibia Flat LED-golvlampa höjd 100 cm terrakotta
  Dimbar LED-golvlampa Flat - den robusta belysningslösningen av metall och polykarbonat Platt golvlampa är designad för att vara minimalistisk. Metallkonstruktionen kompletteras med en motståndskraftig polykarbonatdiffusor som garanterar belysning med låg bländning. Den inbyggda LED-tekniken kännetecknas av egenskaper som hållbarhet och energieffektivitet. Lampan är också utrustad med en dimmer så att ljusstyrkan kan regleras. Ichiro Iwasaki är designern av Flat-serien. Samarbetet med premiumtillverkaren Vibia har resulterat i en serie okonventionella lampor som kan ses som nya lösningar för det moderna livet. Vibia är ett globalt företag baserat i Barcelona som är specialiserat på arkitektonisk belysning.
 • Vibia Vol Pendel Opal Stor

  Vibia Vol Pendel Opal Stor
  Design: Lievore, Altherr & MolinaVol Pendel karakteriseras av sin fina siluett och enkla design, som ger ett varmt ljus och en trevlig atmosfär i rummet den hänger. Lampans skärm är utarbetad i Opalglas med en matt finnish.Vol Pendel finns i två storlekar (45 cm och 60 cm i diameter) och hänger vackert över vilket middagsbord som helst. Få mer inspiration på www.vibia.com/en/
 • Vibia Millenium Medium Vägglampa Krom

  Vibia Millenium Medium Vägglampa Krom
  Design: Ramos och BassolsMillenium Vägglampaär en badrumslampa och är tänkt att hänga över badrumsspegeln. Dens eleganta och enkla form kombinerat med dens fina ljus gör den till en ytterst genomtänkt lampa. Vinkeln på lampan kan justeras och den finns i tre olika storlekar, vilket gör att det finns en lampa till alla slags badrum. Den fås bara i krom. Få mer inspiration på www.vibia.com/en/
 • Vibia Millenium Kort Vägglampa Krom

  Vibia Millenium Kort Vägglampa Krom
  Design: Ramos och BassolsMillenium Vägglampaär en badrumslampa och är tänkt att hänga över badrumsspegeln. Dens eleganta och enkla form kombinerat med dens fina ljus gör den till en ytterst genomtänkt lampa. Vinkeln på lampan kan justeras och den finns i tre olika storlekar, vilket gör att det finns en lampa till alla slags badrum. Den fås bara i krom. Få mer inspiration på www.vibia.com/en/
 • Vibia Musa 7402 LED-bordslampa liggande

  Vibia Musa 7402 LED-bordslampa liggande
  Musa 7402 - en liten bordslampa med stor effekt LED-bordslampa Musa 7402 imponerar med sin delikatess och enkla elegans. Skaparen av denna eleganta lampa är Swedish Note Design Studio, som anställdes av den spanska varumärketillverkaren Vibia för designen. När lampan skapades inspirerades designarna av naturen och valde en organisk och flytande form. Diffusorn på den permanent installerade lysdioden är en kula gjord av handblåst opalglas, vilket garanterar en bländningsfri och mjuk ljusfördelning. Glaskulan ligger i en aluminiumskål som reflekterar ljuset och fördelar det i miljön. Med hjälp av strömbrytaren på armaturens baksida kan inte bara belysningen manövreras utan ljusstyrkan kan också dämpas. Lampans botten täcks av skålen så att inga störande detaljer kan distrahera betraktaren från Musas flytande form.
 • Vibia Structural 2634 taklampa 48 cm, ljusgrå

  Vibia Structural 2634 taklampa 48 cm, ljusgrå
  LED-taklampa Structural 2634 från VIBIA imponerar med sina tydliga linjer Arik Levys verk kan inte bara beundras i museer eller gallerier utan också försköna hem. Designern har redan designat flera ljussamlingar för märketillverkaren VIBIA, inklusive Structural. Det här är lampor med kubiska former som ger ett minimalistiskt uttalande. taklampa Structural 2634 består av en 48 cm lång låda av aluminium, där de mest moderna LED har inbyggda, som avger ett varmt ljus. Diffusorn skapar en ljus men bländfri ljusstråle. Structural kan användas som en enda ljus accent eller i flera versioner, i varje fall understryker det en mängd olika inredningsstilar och fungerar som en flytande ljuspunkt under taket.
 • Vibia Structural 2642 taklampa, mörkgrå

  Vibia Structural 2642 taklampa, mörkgrå
  Structural 2642 - en höjdpunkt i varje tak I taklampa Structural 2462 är två aluminiumskärmar i kubisk form anslutna till varandra med en tunn metallstav. Detta får det att se ut som ljuspunkter som flyter fritt under taket. De rektangulära lådorna har olika dimensioner och höjder, vilket ger dem ett asymmetriskt utseende. En diffusor gjord av polykarbonat, som ser nästan obetydlig ut, blockerar ljuset från de inbyggda lysdioderna och säkerställer därmed en mjuk men riktad ljusfördelning. VIBIA beställde Arik Levy för skapandet av Structural lighting-samlingen, vars arbete kännetecknas av sofistikerade mönster och konstnärliga framställningar. Med Structural har designern skapat armaturer som tack vare sitt minimalistiska, enkla utseende gör att användaren kan använda otaliga kombinationer för personalisering.
 • Vibia I.Cono 0720 vägglampa, 28 cm, vit

  Vibia I.Cono 0720 vägglampa, 28 cm, vit
  Vägglampa I.Cono 0720 från Vibia inspirerar med en modern design Med I.Cono 0720 erbjuder märketillverkaren en vägglampa som anpassar sig till alla typer av inredningsdetaljer tack vare sin enkla design. En asymmetrisk skärm av plast är fäst vid ett runt väggfäste. Trattformen skapar en nedåtriktad ljusstråle som kan användas för att belysa specifika områden i ett rum. Skärmen är utrustad med en rörlig mekanism så att ljusintensiteten kan anpassas till användarens individuella behov. I.Cono-vägglampan designades av Alberto Lievore, Jeanette Altherr och Manel Molina. Designarna har redan arbetat med Vibia flera gånger och skapat enastående belysningskoncept som inspirerar med vackra mönster och är funktionella samtidigt.
 • Vibia Guise 2270 LED-hänglampa

  Vibia Guise 2270 LED-hänglampa
  Den prisbelönta Guise LED-pendellampan av designern Stefan Dietz Guise LED-pendellampan är inte bara en visuell höjdpunkt över ett matbord eller en bar, den är också en fascination för ögat. För observatören verkar ljuset inte komma från ett ljuskälla utan från själva materialet. Denna effekt uppnås genom en precisionsslipning av glaset, som bryter ljuset från en till synes osynlig LED-remsa och därmed lyser i ett intensivt ljus. När Guise däremot är avstängd smälter den nästan helt samman med sin omgivning tack vare sin transparens. Idén till designen kommer från den tyske designern Stefan Diez, som designade armaturen för den spanska märkestillverkaren Vibia och fick flera kända priser för sitt arbete. Glaset som används är borosilikatglas, som är lätt och motståndskraftigt på samma gång. Glaset är handgjort av Schott AG och kan ha små luftbubblor, inneslutningar eller repor på grund av smältprocessen och glasets egenskaper. Detta innebär dock inte på något sätt sämre kvalitet, utan är en garanti för noggrann tillverkning och gör varje armatur unik.
 • Vibia Pin 1650 LED-bordslampa, längd 23 cm, creme

  Vibia Pin 1650 LED-bordslampa, längd 23 cm, creme
  Minimalistisk LED-bordslampa Pin förbättrar varje arbetsplats Pin LED-bordslampa designades av den japanska designern Ichiro Iwasaki för tillverkaren Vibia och är en nytolkning av begreppen rumsbelysning och läsljus. Den kombinerar en klassisk armaturdesign med modern LED-teknik som uppdaterar traditionell belysning. Stift har en cirkulär bas på vilken omkopplaren också finns, en filigranstång och ett litet lamphuvud. Alla delar av lampan klarar sig utan störande detaljer och reduceras till sina tydliga linjer. För att även möta den funktionella idén med en bordslampa lamphuvud på en metallstång för användaren hjälpa till i alla riktningar och på så sätt vända sig till individens behov. Lampan avger en varm, nedåtstrålande ljusstråle som är perfekt för att belysa ett skrivbord.
 • Vibia Structural 2634 taklampa 48 cm, mörkgrå

  Vibia Structural 2634 taklampa 48 cm, mörkgrå
  LED-taklampa Structural 2634 från VIBIA imponerar med sina tydliga linjer Arik Levys verk kan inte bara beundras i museer eller gallerier utan också försköna hem. Designern har redan designat flera ljussamlingar för märketillverkaren VIBIA, inklusive Structural. Det här är lampor med kubiska former som ger ett minimalistiskt uttalande. taklampa Structural 2634 består av en 48 cm lång låda av aluminium, där de mest moderna LED har inbyggda, som avger ett varmt ljus. Diffusorn skapar en ljus men bländfri ljusstråle. Structural kan användas som en enda ljus accent eller i flera versioner, i varje fall understryker det en mängd olika inredningsstilar och fungerar som en flytande ljuspunkt under taket.
 • Vibia Palma 3710 LED-vägglampa, vit

  Vibia Palma 3710 LED-vägglampa, vit
  Elegant LED-vägglampa Palma 3710 från Vibia Den känsliga och eleganta LED-vägglampan Palma 3710 designades av den spanska designern Antoni Arola för Vibia . Detta är en sfär gjord av handblåst opalglas, som hålls av en filigran aluminiumring och verkar flyta framför väggen. Inuti sfären finns permanent installerade lysdioder som avger varmt ljus som fördelas jämnt i rummet och skapar en mysig atmosfär i rummet. Lampan fästs på väggen med ett vertikalt fäste i aluminium, vilket tack vare sitt subtila utseende gör det möjligt att fokusera på den ljusa sfären.
 • Vibia Guise 2277 LED-hänglampa, längd 89 cm

  Vibia Guise 2277 LED-hänglampa, längd 89 cm
  LED-hängande lampa Guise - ett spel av transparens och ljus Kopplingen mellan transparens och ljus tjänade designern Stefan Diez som inspiration när man skapade LED-hänglampan Guise. När den är avstängd är den nästan osynlig på grund av sin transparens och fascinerar tittaren med fascinerande ljuseffekter när den är påslagen. Därav namnet på lampan Guise, på engelska utseende. Ljuskällan är knappt synlig, bara själva glaset verkar vara ansvarig för ljusets ljusutveckling. Denna effekt uppnås med hjälp av filigranstick som bryter ljuset från den knappt synliga LED-remsan och lyser i en intensiv glöd. För design av Guise-lampan fick Stefan Diez bland annat Red Dot Design Award. Förutom de tekniska höjdpunkterna kan armaturen också göra mål med sina material. Glaset i röret är borosilikatglas, som är handgjorda av den internationellt ledande glasproducenten Schott AG. Den noggranna tillverkningsprocessen för hand framgår särskilt av de små fläckarna i glaset, såsom små luftbubblor eller inneslutningar, som gör varje lampa helt unik.
 • Vibia Palma 3724 hänglampa, växtskål, vit

  Vibia Palma 3724 hänglampa, växtskål, vit
  LED-hängande ljus Palma - en lysande, hängande trädgård för inomhusbruk Ljus och vegetation är utan tvekan kopplade i naturen. För att kunna integrera denna anslutning i inredningen av designen designade designern Antoni Arola hänglampan Palma för märketillverkaren VIBIA. Han inspirerades av antikens hängande trädgårdar. Lampan består av två element. Å ena sidan ger en sfär av opalglas med integrerade lysdioder varm belysning. Detta består av två halvklot som är anslutna till varandra med en aluminiumring. Som ett resultat är sfärens form ganska platt och påminner om världen. Under är en plastplanter som kompletterar utseendet på en hängande trädgård. Med kombinationen av ljus och växter har Antoni Arola så att säga skapat ett livligt trädgårdsarbete för interiören som fortsätter att förändras över tiden. Med hjälp av växterna skapas en mysig atmosfär i rummet, vilket säkerställer bristen på värme, särskilt på kalla vinterdagar.
 • Vibia Structural 2632 taklampa 24 cm, mörkgrå

  Vibia Structural 2632 taklampa 24 cm, mörkgrå
  Strukturell 2632 - Mindre är mer Structural 2632 taklampa behöver inte mycket för att skickligt kunna iscensätta ett rum. Det ser ut som om en fyrkantig aluminiumlåda sticker ut från taket, varför den omedelbart lockar intresserade blickar. Med hjälp av de inbyggda lysdioderna fördjupar den rummet i ett varmt och behagligt ljus. Skaparen av Structural är Arik Levy, som designade en hel samling av dessa puristiska lampor för den spanska tillverkaren VIBIA. På grund av den återhållna designen anpassar lampan sig till vilken stil som helst - från klassisk till modern. Den kan användas som en enda ljuspunkt eller till exempel i radinstallation i en hall.
 • Vibia Musa 7404 bordslampa med batteri, lax

  Vibia Musa 7404 bordslampa med batteri, lax
  Formad LED-bordslampa Musa 7404 med batteri LED-bordslampa Musa 7404, inspirerad av naturen, ser ut som en droppe vatten på ett blad. Nedgången här är en boll gjord av handblåst opalglas, som är inbäddad i en konkav skål av aluminium. Glaskulan är lampans diffusor som fördelar ljuset mjukt och jämnt. Ljuseffekten förstärks av skalet, som fungerar som en slags reflektor , så att området runt lampan badas i ett varmt ljus. Musa 7404 får poäng inte bara med sitt eleganta utseende utan också med sina tekniska egenskaper. På baksidan av lampan finns lampans omkopplare, som också kan användas för att dämpa ljusstyrkan. Dessutom har Musa batterier med en körtid på 6 till 18 timmar och kan därför placeras var som helst av användaren utan att behöva eluttag i närheten. Lampans design kommer från anteckningsstudion i Stockholm och skapades för varumärketillverkaren Vibia .
 • Vibia I.Cono 0720 vägglampa, 28 cm, blå

  Vibia I.Cono 0720 vägglampa, 28 cm, blå
  Vägglampa I.Cono 0720 från Vibia inspirerar med en modern design Med I.Cono 0720 erbjuder märketillverkaren en vägglampa som anpassar sig till alla typer av inredningsdetaljer tack vare sin enkla design. En asymmetrisk skärm av plast är fäst vid ett runt väggfäste. Trattformen skapar en nedåtriktad ljusstråle som kan användas för att belysa specifika områden i ett rum. Skärmen är utrustad med en rörlig mekanism så att ljusintensiteten kan anpassas till användarens individuella behov. I.Cono-vägglampan designades av Alberto Lievore, Jeanette Altherr och Manel Molina. Designarna har redan arbetat med Vibia flera gånger och skapat enastående belysningskoncept som inspirerar med vackra mönster och är funktionella samtidigt.
 • Vibia Structural 2610 LED-vägglampa, mörkgrå

  Vibia Structural 2610 LED-vägglampa, mörkgrå
  Geometrisk vägglampa Structural 2610 från VIBIA Väggarmatur Structural 2610 inspirerar med tydliga linjer och ett sofistikerat belysningskoncept som understryker ett arkitekturs dimensioner. Den enkla designen gör det möjligt att kombinera lampan med en mängd olika levande koncept. Lampan består av två aluminiumlådor som har olika dimensioner och ligger i olika höjder, vilket ger lampan ett asymmetriskt utseende. En av lådorna är öppen överst, den andra längst ner, så det varma ljuset riktas mot golv och tak. Detta skapar ett intressant samspel mellan ljus och skugga som även en bar vägg presenteras vackert. Bakom Structural står tillverkaren VIBIA, som beställde Arik Levy med designen. Levys verk kännetecknas av sofistikerade mönster och konstnärliga framställningar och kan beundras i museer och gallerier runt om i världen.
 • Vibia Warm 4906 designergolvlampa, beige

  Vibia Warm 4906 designergolvlampa, beige
  Klassiskt elegant golvlampa Varm från Ramos & Bassols Med Warm har designduon Ramos & Bassols skapat en golvlampa som tydligt speglar karaktären hos varje lampa från den spanska tillverkaren Vibia - enkel elegans och tydliga linjer. Den klarar sig med en klassisk golvlampa , nämligen med en bred, trumformad nyans på en smal axel. Skärmen är gjord av aluminium och har en metakrylat diffusor vid nedre och övre öppningen. Aluminiumet blir mörkare medan diffusorerna skapar en intensiv, punktformig ljusstråle nedåt och mjukt omgivande ljus ovanför skärmen. Strömställaren är placerad på en kabel som försvinner in i lampans axel och är därför ingen irriterande detalj. Ramos & Bassols kombinerar form, funktionalitet och estetik i sin skapelse. På grund av sin klassiska design är lampan lämplig för en mängd olika rumskoncept, är samtidigt dekorativ och skapar en trevlig atmosfär i alla miljöer.
 • Vibia Structural 2600 LED-vägglampa, mörkgrå

  Vibia Structural 2600 LED-vägglampa, mörkgrå
  Strukturell 2600 LED-vägglampa - liten men effektiv Vägglampa Structural 2600 är en fyrkantig aluminiumlåda som använder den senaste LED-tekniken för att skapa varma ljuseffekter på väggen. Den är öppen längst ner och riktar följaktligen också ljusstrålen i samma riktning. Armaturen drar nytta av dess enkla och iögonfallande exteriör, eftersom den kan kombineras med otaliga levande koncept. Bakom lampan står tillverkaren VIBIA, som beställde den israeliska designern och konstnären Arik Levy med skapelsen. Det spanska företaget är känt för moderna, snygga mönster med rena linjer och geometriska former och Structural 2600 är det perfekta exemplet på detta koncept.
 • Vibia Structural 2632 taklampa 24 cm, ljusgrå

  Vibia Structural 2632 taklampa 24 cm, ljusgrå
  Strukturell 2632 - Mindre är mer Structural 2632 taklampa behöver inte mycket för att skickligt kunna iscensätta ett rum. Det ser ut som om en fyrkantig aluminiumlåda sticker ut från taket, varför den omedelbart lockar intresserade blickar. Med hjälp av de inbyggda lysdioderna fördjupar den rummet i ett varmt och behagligt ljus. Skaparen av Structural är Arik Levy, som designade en hel samling av dessa puristiska lampor för den spanska tillverkaren VIBIA. På grund av den återhållna designen anpassar lampan sig till vilken stil som helst - från klassisk till modern. Den kan användas som en enda ljuspunkt eller till exempel i radinstallation i en hall.
 • Vibia Pin 1655 LED-bordslampa, längd 40 cm, grön

  Vibia Pin 1655 LED-bordslampa, längd 40 cm, grön
  Minimalistisk LED-bordslampa Pin förbättrar varje arbetsplats Pin LED-bordslampa designades av den japanska designern Ichiro Iwasaki för tillverkaren Vibia och är en nytolkning av begreppen rumsbelysning och läsljus. Den kombinerar en klassisk armaturdesign med modern LED-teknik som uppdaterar traditionell belysning. Stift har en cirkulär bas på vilken omkopplaren också finns, en filigranstång och ett litet lamphuvud. Alla delar av lampan klarar sig utan störande detaljer och reduceras till sina tydliga linjer. För att även möta den funktionella idén med en bordslampa lamphuvud på en metallstång för användaren hjälpa till i alla riktningar och på så sätt vända sig till individens behov. Lampan avger en varm, nedåtstrålande ljusstråle som är perfekt för att belysa ett skrivbord.