Verpan lampor

Globe, Fun och Panto är klassiker från Verpan. Taklampan Fun är skapad av Verner Panton som fick idén under en resa till Malaysia på 1960-talet där han på stranden såg fina snäckskal. Verpan är varumärket som Verner lanserar sina skapelser under.

 • Fun 10 DM Taklampa - Verpan

  Fun 10 DM Taklampa - Verpan
  Design Verner Panton för Verpan Koncept Fun 10DM taklampan är designad av Verner Panton år 1964. Lampan består av pärlemor-skal som hålls samman av metallringar, vilket skapar en behaglig diffus&hellip:
 • Fun 1 DM Taklampa - Verpan

  Fun 1 DM Taklampa - Verpan
  Design Verner Panton för Verpan Koncept Fun 1 DM Taklampa är designad av Verner Panton år 1964. Lampan består av pärlemor-skal som hålls samman av metallringar, vilket skapar en behaglig diffus spridning&hellip:
 • VP Globe 40 Glas Taklampa - Verpan

  VP Globe 40 Glas Taklampa - Verpan
  Design Verner Panton för Verpan Koncept VP Globe 40 Glas Taklampa är en transparant akryl-lampa med fem reflektioner i eroderat aluminium med lackerad finish med färgerna vit, blå och orange inuti.&hellip:
 • Fun 7 DM Taklampa - Verpan

  Fun 7 DM Taklampa - Verpan
  Design Verner Panton för Verpan Koncept Fun 7 DM Taklampa är designad av Verner Panton år 1964. Lampan består av pärlemor-skal som hålls samman av metallringar, vilket skapar en behaglig diffus spridning&hellip:
 • Moon Large Taklampa White - Verpan

  Moon Large Taklampa White - Verpan
  Design Verner Panton för Verpan Koncept Ofantligt snygg och annorlunda lampa! Designad 1960 av Verner Panton och tillverkas i dag av Verpan. Verner Panton var en färgrik person som har designat många&hellip:
 • VP Globe 40 Taklampa Brass - Verpan

  VP Globe 40 Taklampa Brass - Verpan
 • VP Globe 40 Alu Taklampa - Verpan

  VP Globe 40 Alu Taklampa - Verpan
  Design Verner Panton för Verpan Koncept VP Globe 40 Alu Taklampa är en transparant akryl-lampa med fem reflektioner i eroderat aluminium med lackerad finish med färgerna vit, blå och orange inuti.&hellip:
 • Fun 2 DM Taklampa - Verpan

  Fun 2 DM Taklampa - Verpan
  Design Verner Panton för Verpan Koncept Taklampan FUN är designad av Verner Panton år 1964. Lampan består av pärlemor-skal som hålls samman av metallringar, vilket skapar en behaglig diffus spridning&hellip:
 • Moon Small Taklampa Vit - Verpan

  Moon Small Taklampa Vit - Verpan
  Design Verner Panton för Verpan Koncept Ofantligt snygg och annorlunda lampa! Designad 1960 av Verner Panton och tillverkas i dag av Verpan. Verner Panton var en färgrik person som har designat många&hellip:
 • Fun 0 DM Taklampa - Verpan

  Fun 0 DM Taklampa - Verpan
  Design Verner Panton för Verpan Koncept Fun DM Taklampa är designad av Verner Panton år 1964. Lampan består av pärlemor-skal som hålls samman av metallringar, vilket skapar en behaglig diffus spridning&hellip:
 • Fun 10 DM Taklampa Brass Finish - Verpan

  Fun 10 DM Taklampa Brass Finish - Verpan
  Design Verner Panton för Verpan Koncept Fun 10 DM Taklampa Brass Finish är designad av Verner Panton år 1964. Lampan består av pärlemor-skal som hålls samman av metallringar, vilket skapar en behaglig&hellip:
 • Fun 11 DM Taklampa Brass Finish - Verpan

  Fun 11 DM Taklampa Brass Finish - Verpan
  Design Verner Panton för Verpan Koncept Fun 11 DM Taklampa Brass Finish är designad av Verner Panton år 1964. Lampan består av pärlemor-skal som hålls samman av metallringar, vilket skapar en behaglig&hellip:
 • Verpan Fun 11DM - hänglampa av musselskivor

  Verpan Fun 11DM - hänglampa av musselskivor
  Bländande designer hängande lampa Fun 11DM tillverkad av pärlemorskedjor Den danska designern Verner Panton designade Fun 11DM-pendellampan 1964 och den har inte förlorat något av sin charm fram till idag. I mitten av 1900-talet gjorde Panton sig ett namn som möbel- och belysningsdesigner. Han blev framför allt känd för sina ovanliga kreationer, som alla bär Pantons omisskännliga signatur. En av hans första designer var serien Fun lampor. Inspirerad av de fascinerande egenskaperna hos biomineralen pärlemor skapade 38-åringen ett belysningsobjekt som leker med transparens och iriserande reflektioner. På fem glänsande förkromade koncentriska metallringar sitter dussintals kedjor av pärlemorsplattor, som är förbundna med varandra med ringar av rostfritt stål och därmed kan flyttas. Den här pendellampan använder inte bara den genomskinliga, utan även den typiska iriserande ytstrukturen hos pärlemor för att skapa en ojämförlig glänsande effekt. Denna armatur kallas med rätta pärlornas moder. Med en diameter på 70 cm är Fun 11DM ett belysningsobjekt som lämpligen placeras i receptionshallar, balsalar eller foajéer för att fylla omgivningen med sin lyxiga känsla - oavsett om det är som solitär eller i kombination med andra armaturer i denna serie. Den 400 cm långa, textilklädda matningskabeln gör det möjligt att installera den även i rum med mycket högt i tak. När en bris stryker över havet av pärlemorskedjor hörs ett mjukt ljud som liknar en vindklocka. Om pendellampan är utrustad med en vanlig glödlampa kan även den värme som glödlampan genererar få skalkedjorna att vibrera något och skapa ett harmoniskt ljudspel.
 • Fun 4 DM Taklampa - Verpan

  Fun 4 DM Taklampa - Verpan
  Design Verner Panton för Verpan Koncept Fun 4 DM Taklampa är designad av Verner Panton år 1964. Lampan består av pärlemor-skal som hålls samman av metallringar, vilket skapar en behaglig diffus spridning&hellip:
 • Fun 11 DM Taklampa - Verpan

  Fun 11 DM Taklampa - Verpan
  Design Verner Panton för Verpan Koncept Fun 11 DM Taklampa är designad av Verner Panton år 1964. Lampan består av pärlemor-skal som hålls samman av metallringar, vilket skapar en behaglig diffus&hellip:
 • VP Globe 50 Alu Taklampa - Verpan

  VP Globe 50 Alu Taklampa - Verpan
  Design Verner Panton för Verpan Koncept VP Globe 50 Alu Taklampa är en transparant akryl-lampa med fem reflektioner i eroderat aluminium med lackerad finish med färgerna vit, blå och orange inuti.&hellip:
 • Panto 40 Taklampa - Verpan

  Panto 40 Taklampa - Verpan
  Design Verner Panton för Verpan Koncept Panto 40 Taklampa är en transparant akryl-lampa med fem reflektioner i eroderat aluminium med lackerad finish med färgerna vit, blå och orange inuti. Dessutom&hellip:
 • Fun 3 DM Taklampa - Verpan

  Fun 3 DM Taklampa - Verpan
  Design Verner Panton för Verpan Koncept Fun 3 DM Taklampa är designad av Verner Panton år 1964. Lampan består av pärlemor-skal som hålls samman av metallringar, vilket skapar en behaglig diffus spridning&hellip:
 • VP Globe 40 Taklampa Coloured Glass - Verpan

  VP Globe 40 Taklampa Coloured Glass - Verpan
 • Fun 5 DM Taklampa - Verpan

  Fun 5 DM Taklampa - Verpan
  Design Verner Panton för Verpan Koncept Fun 5 DM Taklampa är designad av Verner Panton år 1964. Lampan består av pärlemor-skal som hålls samman av metallringar, vilket skapar en behaglig diffus spridning&hellip:
 • Fun 2 TM Bordslampa - Verpan

  Fun 2 TM Bordslampa - Verpan
  Design Verner Panton för Verpan Koncept Fun 2 TM Bordslampa är designad av Verner Panton år 1964. Lampan består av pärlemor-skal som hålls samman av metallringar, vilket skapar en behaglig diffus&hellip:
 • Fun 1 TM Bordslampa - Verpan

  Fun 1 TM Bordslampa - Verpan
  Design Verner Panton för Verpan Koncept Fun 1 TM Bordslampa är designad av Verner Panton år 1964. Lampan består av pärlemor-skal som hålls samman av metallringar, vilket skapar en behaglig diffus&hellip:
 • Fun 1 STM Golvlampa - Verpan

  Fun 1 STM Golvlampa - Verpan
  Design Verner Panton för Verpan Koncept Fun 1 STM Golvlampa är designad av Verner Panton år 1964. Lampan består av pärlemor-skal som hålls samman av metallringar, vilket skapar en behaglig diffus&hellip:
 • Fun 2 TM Bordslampa Brass Finish - Verpan

  Fun 2 TM Bordslampa Brass Finish - Verpan
  Design Verner Panton för Verpan Koncept Fun 2 TM Bordslampa Brass Finish är designad av Verner Panton år 1964. Lampan består av pärlemor-skal som hålls samman av metallringar, vilket skapar en behaglig&hellip:
 • Fun 5 DM Taklampa - Verpan

  Fun 5 DM Taklampa - Verpan
  Fun 5 DM Taklampaär kanske Verner Pantons allra största mästerverk inom ljus och lampor. Idén uppstod under en resa till Malaysia. Panton tok en promenad på stranden, och precis där framför han
 • Pantop Taklampa Large Grå - Verpan

  Pantop Taklampa Large Grå - Verpan
  DesignVerner Panton för Verpan Koncept Pantop Taklampa Large Grå är en storlek större än den klassiska bordslampan Pantop. Med en diameter på Ø45 cm och en höjd på 65,5 cm är bordslampan Pantop&hellip:
 • Pantop Bordslampa Large Grå - Verpan

  Pantop Bordslampa Large Grå - Verpan
  Koncept Pantop Bordslampa Large Grå designades på 1980-talet av danska Verner Panton. Den klockformade lampskärmen har tydliga referenser till retrodesign, som har fått sin comeback i den moderna
 • VP Globe 50 Glas Taklampa - Verpan

  VP Globe 50 Glas Taklampa - Verpan
 • Fun 11 DM Taklampa - Verpan

  Fun 11 DM Taklampa - Verpan
  Fun 11 DM Taklampaär kanske Verner Pantons allra största mästerverk inom ljus och lampor. Idén uppstod under en resa till Malaysia. Panton tok en promenad på stranden, och precis där framför ha
 • Pantop Taklampa Large Antik Mässing - Verpan

  Pantop Taklampa Large Antik Mässing - Verpan
  Koncept Pantop Taklampa Large Antik Mässing är designad av danska Verner Panton och lanserades första gången på 80-talet. Pantons design, med tydliga referenser till retrostilen, har fått sin co
 • Fun 8 DM Taklampa - Verpan

  Fun 8 DM Taklampa - Verpan
  Fun 8 DM Taklampaär kanske Verner Pantons allra största mästerverk inom ljus och lampor. Idén uppstod under en resa till Malaysia. Panton tok en promenad på stranden, och precis där framför han
 • Fun 1 TM Bordslampa - Verpan

  Fun 1 TM Bordslampa - Verpan
  Fun 1 TM Bordslampaär kanske Verner Pantons allra största mästerverk inom ljus och lampor. Idén uppstod under en resa till Malaysia. Panton tok en promenad på stranden, och precis där framför h
 • Fun 1 DM Taklampa - Verpan

  Fun 1 DM Taklampa - Verpan
  Fun 1 DM Taklampaär kanske Verner Pantons allra största mästerverk inom ljus och lampor. Idén uppstod under en resa till Malaysia. Panton tok en promenad på stranden, och precis där framför han
 • Fun 2 DM Taklampa - Verpan

  Fun 2 DM Taklampa - Verpan
  Fun 2 DM Taklampaär kanske Verner Pantons allra största mästerverk inom ljus och lampor. Idén uppstod under en resa till Malaysia. Panton tok en promenad på stranden, och precis där framför han
 • Pantop Taklampa Large Antik Mässing - Verpan

  Pantop Taklampa Large Antik Mässing - Verpan
  DesignVerner Panton för Verpan Koncept Pantop bordslampa Large, i Antik Mässing, är en storlek större än den klassiska bordslampan Pantop. Med en diameter på Ø45 cm och en höjd på 65,5 cm är&hellip:
 • Hive Taklampa Polished Aluminium - Verpan

  Hive Taklampa Polished Aluminium - Verpan
  Koncept Hive Taklampa Polished Aluminiumär designad av danske Verner Panton, som på sin tid designade lampor och möbler som var annorlunda och provocerande. Verner Panton älskade de dynamiska form
 • Reflect Bordslampa Grå - Verpan

  Reflect Bordslampa Grå - Verpan
  DesignVerner Panton för Verpan Koncept Reflect är en fantastisk lite bordslampa från Verpan designad av Verner Panton. Reflect bordslampa i Grå ger ett snyggt indirekt ljus via den vinklade stålplattan,&hellip:
 • Pantop Bordslampa Large Antik Mässing - Verpan

  Pantop Bordslampa Large Antik Mässing - Verpan
  Design Verner Panton för Verpan Koncept Pantop Bordslampa Large Antik Mässing är en av Verner Pantons Ikoniska designs. Den vackra lampan designades på 80-talet och avspeglar tydligt Pantons välkända&hellip:
 • Fun 4 DM Taklampa - Verpan

  Fun 4 DM Taklampa - Verpan
  Fun 4 DM Taklampaär kanske Verner Pantons allra största mästerverk inom ljus och lampor. Idén uppstod under en resa till Malaysia. Panton tok en promenad på stranden, och precis där framför han
 • Moon Small Taklampa Vit - Verpan

  Moon Small Taklampa Vit - Verpan
  Koncept Moon Small Taklampa Vitär en riktig designklassiker av den världsberömda Verner Panton. Han designade lampan 1960 och den produceras idag av Verpan. Med sin eleganta och tidlösa design pas
 • Fun 3 DM Taklampa - Verpan

  Fun 3 DM Taklampa - Verpan
  Fun 3 DM Taklampaär kanske Verner Pantons allra största mästerverk inom ljus och lampor. Idén uppstod under en resa till Malaysia. Panton tok en promenad på stranden, och precis där framför han
 • Fun 7 DM Taklampa - Verpan

  Fun 7 DM Taklampa - Verpan
  Fun 7 DM Taklampaär kanske Verner Pantons allra största mästerverk inom ljus och lampor. Idén uppstod under en resa till Malaysia. Panton tok en promenad på stranden, och precis där framför han
 • Pantop Bordslampa Large Antik Mässing - Verpan

  Pantop Bordslampa Large Antik Mässing - Verpan
  Koncept Pantop Bordslampa Large Antik Mässing designades på 1980-talet av danska Verner Panton. Den klockformade lampskärmen har tydliga referenser till retrodesign, som har fått sin comeback i de
 • VP Globe 40 Taklampa Brass - Verpan

  VP Globe 40 Taklampa Brass - Verpan
  Koncept VP Globe 40 Taklampa Brassär en av Verner Pantons mest hyllade ljusdesigns. Det kulrunda skalet påminner mest om en överdimensionerad bubbla och fungerar som en liten monter för de fem inr
 • Pantop Bordslampa Large Grå - Verpan

  Pantop Bordslampa Large Grå - Verpan
  Design Verner Panton för Verpan Koncept Pantop Bordslampa Large Grå är en av Verner Pantons Ikoniska designs. Den vackra lampan designades på 80-talet och avspeglar tydligt Pantons välkända formspråk&hellip:
 • Panto 50 Taklampa - Verpan

  Panto 50 Taklampa - Verpan
  Design Verner Panton för Verpan Koncept Panto 50 Taklampa är en transparant akryl-lampa med fem reflektioner i eroderat aluminium med lackerad finish med färgerna vit, blå och orange inuti. Dessutom&hellip:
 • Fun 1 STM Golvlampa - Verpan

  Fun 1 STM Golvlampa - Verpan
  Fun 1 STM Golvlampaär kanske Verner Pantons allra största mästerverk inom ljus och lampor. Idén uppstod under en resa till Malaysia. Panton tok en promenad på stranden, och precis där framför h
 • Fun 10 DM Taklampa - Verpan

  Fun 10 DM Taklampa - Verpan
  Fun 10 DM Taklampaär kanske Verner Pantons allra största mästerverk inom ljus och lampor. Idén uppstod under en resa till Malaysia. Panton tok en promenad på stranden, och precis där framför ha
 • Pantop Taklampa Large Grå - Verpan

  Pantop Taklampa Large Grå - Verpan
  Koncept Pantop Taklampa Large Grå är designad av danska Verner Panton och lanserades första gången på 80-talet. Pantons design, med tydliga referenser till retrostilen, har fått sin comeback i d
 • Hive Taklampa Polished Aluminium - Verpan

  Hive Taklampa Polished Aluminium - Verpan
  DesignVerner Panton för Verpan Koncept Hive Taklampan från Verpan i Polished Aluminium ger ett direkt nedåtriktat ljus med skiktade nyanser, som diffunderar ljuset ut till alla omgivningar omkring.&hellip:
 • Wire Golvlampa Vit - Verpan

  Wire Golvlampa Vit - Verpan
  DesignVerner Panton för Verpan Koncept Lampserien Wire är en kär serie-tolkning av en toppreflekterad glödlampa, designad av ingen mindre än Verner Panton, som har gått och blivit mer än folkkär.&hellip:
 • Reflect Bordslampa Mat Rød - Verpan

  Reflect Bordslampa Mat Rød - Verpan
  Reflectär en supercool bordslampa från Verpan. Den är designad av Verner Panton tillbaka i 1980. Reflect bordslampan i Mat Rød har ett fantastiskt, indirekte ljus. Detta uppstår vid att ljuskäll
 • Reflect Bordslampa Grå - Verpan

  Reflect Bordslampa Grå - Verpan
  Reflectär en supercool bordslampa från Verpan. Den är designad av Verner Panton tillbaka i 1980. Reflect bordslampan i Grå har ett fantastiskt, indirekte ljus. Detta uppstår vid att ljuskällan,
 • Verpan VP Globe taklampa Ø40 cm

  Verpan VP Globe taklampa Ø40 cm
 • Verpan Hive Pendel Gul - Taklampor Aluminium Gul - 112019

  Verpan Hive Pendel Gul - Taklampor Aluminium Gul - 112019
  Lampan ger ett direkt nedåtriktat ljus och finns i polerad aluminium eller en pulverlackerad gul kulör. En lampa som tar för sig och sätter ett statement till rummet. Bra att veta: Svart textilkabel om 300 cm medföljer Takkopp i samma finish som lampan Ljuskälla köpes separat Vi har valt ut Gul Taklampor i Aluminium från Verpan med stor omsorg.
 • Pantop TaklampaØ23 Grey Sand - Verpan

  Pantop TaklampaØ23 Grey Sand - Verpan
  Koncept Pantop TaklampaØ23 Grey Sand är designad av danska Verner Panton och lanserades första gången på 80-talet. Pantons design, med tydliga referenser till retrostilen, har fått sin comeback
 • Verpan Moon taklampa Ø44,5 cm Vit

  Verpan Moon taklampa Ø44,5 cm Vit
 • Pantop BordslampaØ23 Light Blue - Verpan

  Pantop BordslampaØ23 Light Blue - Verpan
  Koncept Pantop BordslampaØ23 Light Blue designades på 1980-talet av danska Verner Panton. Den klockformade lampskärmen har tydliga referenser till retrodesign, som har fått sin comeback i den mode
 • Verpan Pantop pendel Ø23 cm Matt Metallic

  Verpan Pantop pendel Ø23 cm Matt Metallic
 • Reflect Bordslampa Mat Rød - Verpan

  Reflect Bordslampa Mat Rød - Verpan
  DesignVerner Panton för Verpan Koncept Reflect är en fantastisk lite bordslampa från Verpan designad av Verner Panton. Reflect bordslampa i Mat Rød ger ett snyggt indirekt ljus via den vinklade stålplattan,&hellip:
 • Fun 8 DM Taklampa - Verpan

  Fun 8 DM Taklampa - Verpan
  Design Verner Panton för Verpan Koncept Fun 8 DM Taklampa är designad av Verner Panton år 1964. Lampan består av pärlemor-skal som hålls samman av metallringar, vilket skapar en behaglig diffus spridning&hellip:
 • Fun 11Dm Pendel Eu Krom

  Fun 11Dm Pendel Eu Krom
 • Pantop BordslampaØ23 Matt Black - Verpan

  Pantop BordslampaØ23 Matt Black - Verpan
  Koncept Pantop BordslampaØ23 Matt Black designades på 1980-talet av danska Verner Panton. Den klockformade lampskärmen har tydliga referenser till retrodesign, som har fått sin comeback i den mode
 • Pantop Taklampa Ø23 Matt Black - Verpan

  Pantop Taklampa Ø23 Matt Black - Verpan
  Design Verner Panton för Verpan Koncept Pantop Taklampa Ø23 Matt Black är en av Verner Pantons Ikoniska designs. Den vackra lampan designades på 80-talet och avspeglar tydligt Pantons välkända formspråk&hellip:
 • Pantop Bordslampa Ø23 Matt White - Verpan

  Pantop Bordslampa Ø23 Matt White - Verpan
  Design Verner Panton för Verpan Koncept Pantop Bordslampa Ø23 Matt White är en av Verner Pantons Ikoniska designs. Den vackra lampan designades på 80-talet och avspeglar tydligt Pantons välkända&hellip:
 • Pantop TaklampaØ23 Warm Yellow - Verpan

  Pantop TaklampaØ23 Warm Yellow - Verpan
  Koncept Pantop TaklampaØ23 Warm Yellow är designad av danska Verner Panton och lanserades första gången på 80-talet. Pantons design, med tydliga referenser till retrostilen, har fått sin comebac
 • Verpan Wire golvlampa Vit

  Verpan Wire golvlampa Vit
 • Pantop TaklampaØ23 Light Blue - Verpan

  Pantop TaklampaØ23 Light Blue - Verpan
  Koncept Pantop TaklampaØ23 Light Blue är designad av danska Verner Panton och lanserades första gången på 80-talet. Pantons design, med tydliga referenser till retrostilen, har fått sin comeback
 • VP Globe Taklampa 40 Warm Peach - Verpan

  VP Globe Taklampa 40 Warm Peach - Verpan
  Koncept VP Globe Taklampa 40 Warm Peachär en av Verner Pantons mest hyllade ljusdesigns. Det kulrunda skalet påminner mest om en överdimensionerad bubbla och fungerar som en liten monter för de fe
 • Fun 1 WM Vägglampa - Verpan

  Fun 1 WM Vägglampa - Verpan
  Fun 1 WM Vägglampa är kanske Verner Pantons allra största mästerverk inom ljus och lampor. Idén uppstod under en resa till Malaysia. Panton tok en promenad på stranden, och precis där framför
 • Topan VP6 Taklampa Matt Black -&Tradition

  Topan VP6 Taklampa Matt Black -&Tradition
  Verner Pantons lamporär en hyllning till färg. Speciellt när de inhänger i klungor på hotell och restauranger och sprider en festlig stämning. Men också när bara en lampa hänger i ett hörn o
 • Pantop Portable Bordslampa Matt Black - Verpan

  Pantop Portable Bordslampa Matt Black - Verpan
 • Pantop Portabel Bordslampa Mörkgrön

  Pantop Portabel Bordslampa Mörkgrön
 • Pantop Pendel Ø23 cm Matt Svart

  Pantop Pendel Ø23 cm Matt Svart
 • Verpan FUN 10DM taklampa Krom

  Verpan FUN 10DM taklampa Krom
 • Verpan FUN 10DM taklampa Mässing

  Verpan FUN 10DM taklampa Mässing
 • Verpan FUN 11DM taklampa Krom

  Verpan FUN 11DM taklampa Krom
 • Pantop BordslampaØ23 Grey Sand - Verpan

  Pantop BordslampaØ23 Grey Sand - Verpan
  Koncept Pantop BordslampaØ23 Grey Sand designades på 1980-talet av danska Verner Panton. Den klockformade lampskärmen har tydliga referenser till retrodesign, som har fått sin comeback i den moder
 • Pantop Bordslampa Ø23 Matt Black - Verpan

  Pantop Bordslampa Ø23 Matt Black - Verpan
  Design Verner Panton för Verpan Koncept Pantop Bordslampa Ø23 Matt Black är en av Verner Pantons Ikoniska designs. Den vackra lampan designades på 80-talet och avspeglar tydligt Pantons välkända&hellip:
 • Pantop BordslampaØ23 Matt White - Verpan

  Pantop BordslampaØ23 Matt White - Verpan
  Koncept Pantop BordslampaØ23 Matt White designades på 1980-talet av danska Verner Panton. Den klockformade lampskärmen har tydliga referenser till retrodesign, som har fått sin comeback i den mode
 • Pantop TaklampaØ23 Dark Green - Verpan

  Pantop TaklampaØ23 Dark Green - Verpan
  Koncept Pantop TaklampaØ23 Dark Green är designad av danska Verner Panton och lanserades första gången på 80-talet. Pantons design, med tydliga referenser till retrostilen, har fått sin comeback
 • Pantop TaklampaØ23 Mint Grey - Verpan

  Pantop TaklampaØ23 Mint Grey - Verpan
  Koncept Pantop TaklampaØ23 Mint Grey är designad av danska Verner Panton och lanserades första gången på 80-talet. Pantons design, med tydliga referenser till retrostilen, har fått sin comeback
 • Verpan FUN 2TM bordslampa Krom

  Verpan FUN 2TM bordslampa Krom
 • Verpan FUN 2TM bordslampa Mässing

  Verpan FUN 2TM bordslampa Mässing
 • Verpan Moon taklampa Ø34 cm Vit

  Verpan Moon taklampa Ø34 cm Vit
 • Verpan Reflect bordslampa Röd

  Verpan Reflect bordslampa Röd
 • Verpan Reflect bordslampa Grå

  Verpan Reflect bordslampa Grå
 • Verpan VP Globe Brass taklampa Ø40 cm

  Verpan VP Globe Brass taklampa Ø40 cm
 • Verpan VP Globe Coloured Glass taklampa Ø40 cm

  Verpan VP Globe Coloured Glass taklampa Ø40 cm
 • Verpan VP Globe Glass taklampa Ø40 cm

  Verpan VP Globe Glass taklampa Ø40 cm
 • Verpan VP Globe Glass taklampa Ø50 cm

  Verpan VP Globe Glass taklampa Ø50 cm
 • Verpan VP Globe taklampa Ø50 cm

  Verpan VP Globe taklampa Ø50 cm
 • Verpan Wire bordslampa Vit

  Verpan Wire bordslampa Vit
 • Pantop TaklampaØ23 Matt White - Verpan

  Pantop TaklampaØ23 Matt White - Verpan
  Koncept Pantop TaklampaØ23 Matt White är designad av danska Verner Panton och lanserades första gången på 80-talet. Pantons design, med tydliga referenser till retrostilen, har fått sin comeback
 • Hive Taklampa Yellow - Verpan

  Hive Taklampa Yellow - Verpan
  Koncept Hive Taklampa Yellowär designad av danske Verner Panton, som på sin tid designade lampor och möbler som var annorlunda och provocerande. Verner Panton älskade de dynamiska formerna och had
 • Pantop Taklampa Ø23 Matt White - Verpan

  Pantop Taklampa Ø23 Matt White - Verpan
  Design Verner Panton för Verpan Koncept Pantop Taklampa Ø23 Matt White är en av Verner Pantons Ikoniska designs. Den vackra lampan designades på 80-talet och avspeglar tydligt Pantons välkända formspråk&hellip:
 • Pantop Taklampa Ø23 Mint Grey - Verpan

  Pantop Taklampa Ø23 Mint Grey - Verpan
  Design Verner Panton för Verpan Koncept Pantop Taklampa Ø23 Mint Grey är en av Verner Pantons Ikoniska designs. Den vackra lampan designades på 80-talet och avspeglar tydligt Pantons välkända formspråk&hellip:
 • Pantop Taklampa Ø23 Dark Green - Verpan

  Pantop Taklampa Ø23 Dark Green - Verpan
  Design Verner Panton för Verpan Koncept Pantop Taklampa Ø23 Dark Green är en av Verner Pantons Ikoniska designs. Den vackra lampan designades på 80-talet och avspeglar tydligt Pantons välkända formspråk&hellip:
 • Pantop Taklampa Ø23 Warm Yellow - Verpan

  Pantop Taklampa Ø23 Warm Yellow - Verpan
  Design Verner Panton för Verpan Koncept Pantop Taklampa Ø23 Warm Yellow är en av Verner Pantons Ikoniska designs. Den vackra lampan designades på 80-talet och avspeglar tydligt Pantons välkända formspråk&hellip:
 • Pantop Taklampa Ø23 Light Blue - Verpan

  Pantop Taklampa Ø23 Light Blue - Verpan
  Design Verner Panton för Verpan Koncept Pantop Taklampa Ø23 Light Blue är en av Verner Pantons Ikoniska designs. Den vackra lampan designades på 80-talet och avspeglar tydligt Pantons välkända formspråk&hellip: