Verpan lampor

Globe, Fun och Panto är klassiker från Verpan. Taklampan Fun är skapad av Verner Panton som fick idén under en resa till Malaysia på 1960-talet där han på stranden såg fina snäckskal. Verpan är varumärket som Verner lanserar sina skapelser under.

 • Verpan Fun 11DM - hänglampa av musselskivor

  Verpan Fun 11DM - hänglampa av musselskivor
  Bländande designer hängande lampa Fun 11DM tillverkad av pärlemorskedjor Den danska designern Verner Panton designade Fun 11DM-pendellampan 1964 och den har inte förlorat något av sin charm fram till idag. I mitten av 1900-talet gjorde Panton sig ett namn som möbel- och belysningsdesigner. Han blev framför allt känd för sina ovanliga kreationer, som alla bär Pantons omisskännliga signatur. En av hans första designer var serien Fun lampor. Inspirerad av de fascinerande egenskaperna hos biomineralen pärlemor skapade 38-åringen ett belysningsobjekt som leker med transparens och iriserande reflektioner. På fem glänsande förkromade koncentriska metallringar sitter dussintals kedjor av pärlemorsplattor, som är förbundna med varandra med ringar av rostfritt stål och därmed kan flyttas. Den här pendellampan använder inte bara den genomskinliga, utan även den typiska iriserande ytstrukturen hos pärlemor för att skapa en ojämförlig glänsande effekt. Denna armatur kallas med rätta pärlornas moder. Med en diameter på 70 cm är Fun 11DM ett belysningsobjekt som lämpligen placeras i receptionshallar, balsalar eller foajéer för att fylla omgivningen med sin lyxiga känsla - oavsett om det är som solitär eller i kombination med andra armaturer i denna serie. Den 400 cm långa, textilklädda matningskabeln gör det möjligt att installera den även i rum med mycket högt i tak. När en bris stryker över havet av pärlemorskedjor hörs ett mjukt ljud som liknar en vindklocka. Om pendellampan är utrustad med en vanlig glödlampa kan även den värme som glödlampan genererar få skalkedjorna att vibrera något och skapa ett harmoniskt ljudspel.
 • Verpan - Fun 10 DM Taklampa

  Verpan - Fun 10 DM Taklampa
  Design Verner Panton för Verpan Koncept Fun 10DM taklampan är designad av Verner Panton år 1964. Lampan består av pärlemor-skal som hålls samman av metallringar, vilket skapar en behaglig diffus spridning av ljuset. Verner Panton (1926-1998) var en av de mest färgstarka figurerna i dansk arkitektur och designhistoria. Han är utbildad vid Konstakademin i Köpenhamn 1955. Panton är känd för sin färgstarka och organiska design samt sin utpräglade förkärlek till plast. Han har vunnit fler utmärkelse för sina otraditionella verk. NB! Observera att lampan inte levereras monterad. Montera skalen på metallramen enligt instruktionerna i lådan.
 • Verpan - Fun 1 DM Taklampa

  Verpan - Fun 1 DM Taklampa
  Design Verner Panton för Verpan Koncept Fun 1 DM Taklampa är designad av Verner Panton år 1964. Lampan består av pärlemor-skal som hålls samman av metallringar, vilket skapar en behaglig diffus spridning av ljuset. Verner Panton (1926-1998) var en av de mest färgstarka figurerna i dansk arkitektur och designhistoria. Han är utbildad vid Konstakademin i Köpenhamn 1955. Panton är känd för sin färgstarka och organiska design samt sin utpräglade förkärlek till plast. Han har vunnit fler utmärkelse för sina otraditionella verk. NB! Observera att lampan inte levereras monterad. Montera skalen på metallramen enligt instruktionerna i lådan.
 • Verpan - VP Globe 40 Glas Taklampa

  Verpan - VP Globe 40 Glas Taklampa
  Design Verner Panton för Verpan Koncept VP Globe 40 Glas Taklampa är en transparant akryl-lampa med fem reflektioner i eroderat aluminium med lackerad finish med färgerna vit, blå och orange inuti. Dessutom är varje lampa individuellt numrerad och med lampan kommer en certifikat med lampans nummer. Detta för att undgå parallellimport och stärka produktens kvalitet.
 • Verpan - Moon Large Taklampa White

  Verpan - Moon Large Taklampa White
  Design Verner Panton för Verpan Koncept Ofantligt snygg och annorlunda lampa! Designad 1960 av Verner Panton och tillverkas i dag av Verpan. Verner Panton var en färgrik person som har designat många galna, snygga och annorlunda verk. Han var ett stort fan av färgrik och skev design och gick en helt egen väg i jämförelse med hans kollegor från samma tid. Lampan Moon är gjord av tunna metallameller och kan placeras ut som du själv önskar för att ljuset kommer dit du vill och på sås ätt kan du sätta din egen prägel på lampan. Moon passar perfekt över matbordet, kanske en och en eller två eller flera bredvid varandra. Moon skulle också passa bra in i sovrummet, eller varför inte i hörnet i vardagsrummet? Oavsett vad du väljer kommer Moon att se fantastisk ut i ditt hem!
 • Verpan - VP Globe 40 Alu Taklampa

  Verpan - VP Globe 40 Alu Taklampa
  Design Verner Panton för Verpan Koncept VP Globe 40 Alu Taklampa är en transparant akryl-lampa med fem reflektioner i eroderat aluminium med lackerad finish med färgerna vit, blå och orange inuti. Dessutom är varje lampa individuellt numrerad och med lampan kommer en certifikat med lampans nummer. Detta för att undgå parallellimport och stärka produktens kvalitet.
 • Verpan - VP Globe 40 Taklampa Brass

  Verpan - VP Globe 40 Taklampa Brass
 • Verpan - Fun 7 DM Taklampa

  Verpan - Fun 7 DM Taklampa
  Design Verner Panton för Verpan Koncept Fun 7 DM Taklampa är designad av Verner Panton år 1964. Lampan består av pärlemor-skal som hålls samman av metallringar, vilket skapar en behaglig diffus spridning av ljuset. Verner Panton (1926-1998) var en av de mest färgstarka figurerna i dansk arkitektur och designhistoria. Han är utbildad vid Konstakademin i Köpenhamn 1955. Panton är känd för sin färgstarka och organiska design samt sin utpräglade förkärlek till plast. Han har vunnit fler utmärkelse för sina otraditionella verk. NB! Observera att lampan inte levereras monterad. Montera skalen på metallramen enligt instruktionerna i lådan.
 • Verpan - Fun 2 DM Taklampa

  Verpan - Fun 2 DM Taklampa
  Design Verner Panton för Verpan Koncept Taklampan FUN är designad av Verner Panton år 1964. Lampan består av pärlemor-skal som hålls samman av metallringar, vilket skapar en behaglig diffus spridning av ljuset. Verner Panton (1926-1998) var en av de mest färgstarka figurerna i dansk arkitektur och designhistoria. Han är utbildad vid Konstakademin i Köpenhamn 1955. Panton är känd för sin färgstarka och organiska design samt sin utpräglade förkärlek till plast. Han har vunnit fler utmärkelse för sina otraditionella verk. NB! Observera att lampan inte levereras monterad. Montera skalen på metallramen enligt instruktionerna i lådan.
 • Verpan - Moon Small Taklampa Vit

  Verpan - Moon Small Taklampa Vit
  Design Verner Panton för Verpan Koncept Ofantligt snygg och annorlunda lampa! Designad 1960 av Verner Panton och tillverkas i dag av Verpan. Verner Panton var en färgrik person som har designat många galna, snygga och annorlunda verk. Han var ett stort fan av färgrik och skev design och gick en helt egen väg i jämförelse med hans kollegor från samma tid. Lampan Moon är gjord av tunna metallameller och kan placeras ut som du själv önskar för att ljuset kommer dit du vill och på sås ätt kan du sätta din egen prägel på lampan. Moon passar perfekt över matbordet, kanske en och en eller två eller flera bredvid varandra. Moon skulle också passa bra in i sovrummet, eller varför inte i hörnet i vardagsrummet? Oavsett vad du väljer kommer Moon att se fantastisk ut i ditt hem!
 • Verpan - Fun 0 DM Taklampa

  Verpan - Fun 0 DM Taklampa
  Design Verner Panton för Verpan Koncept Fun 0 DM Taklampa är designad av Verner Panton år 1964. Lampan består av pärlemor-skal som hålls samman av metallringar, vilket skapar en behaglig diffus spridning av ljuset. Verner Panton (1926-1998) var en av de mest färgstarka figurerna i dansk arkitektur och designhistoria. Han är utbildad vid Konstakademin i Köpenhamn 1955. Panton är känd för sin färgstarka och organiska design samt sin utpräglade förkärlek till plast. Han har vunnit fler utmärkelse för sina otraditionella verk. NB! Observera att lampan inte levereras monterad. Montera skalen på metallramen enligt instruktionerna i lådan.
 • Verpan - Fun 10 DM Taklampa Brass Finish

  Verpan - Fun 10 DM Taklampa Brass Finish
  Design Verner Panton för Verpan Koncept Fun 10 DM Taklampa Brass Finish är designad av Verner Panton år 1964. Lampan består av pärlemor-skal som hålls samman av metallringar, vilket skapar en behaglig diffus spridning av ljuset. Verner Panton (1926-1998) var en av de mest färgstarka figurerna i dansk arkitektur och designhistoria. Han är utbildad vid Konstakademin i Köpenhamn 1955. Panton är känd för sin färgstarka och organiska design samt sin utpräglade förkärlek till plast. Han har vunnit fler utmärkelse för sina otraditionella verk. NB! Observera att lampan inte levereras monterad. Montera skalen på metallramen enligt instruktionerna i lådan.
 • Verpan - Fun 11 DM Taklampa Brass Finish

  Verpan - Fun 11 DM Taklampa Brass Finish
  Design Verner Panton för Verpan Koncept Fun 11 DM Taklampa Brass Finish är designad av Verner Panton år 1964. Lampan består av pärlemor-skal som hålls samman av metallringar, vilket skapar en behaglig diffus spridning av ljuset. Verner Panton (1926-1998) var en av de mest färgstarka figurerna i dansk arkitektur och designhistoria. Han är utbildad vid Konstakademin i Köpenhamn 1955. Panton är känd för sin färgstarka och organiska design samt sin utpräglade förkärlek till plast. Han har vunnit fler utmärkelse för sina otraditionella verk. NB! Observera att lampan inte levereras monterad. Montera skalen på metallramen enligt instruktionerna i lådan.
 • Verpan - Fun 4 DM Taklampa

  Verpan - Fun 4 DM Taklampa
  Design Verner Panton för Verpan Koncept Fun 4 DM Taklampa är designad av Verner Panton år 1964. Lampan består av pärlemor-skal som hålls samman av metallringar, vilket skapar en behaglig diffus spridning av ljuset. Verner Panton (1926-1998) var en av de mest färgstarka figurerna i dansk arkitektur och designhistoria. Han är utbildad vid Konstakademin i Köpenhamn 1955. Panton är känd för sin färgstarka och organiska design samt sin utpräglade förkärlek till plast. Han har vunnit fler utmärkelse för sina otraditionella verk. NB! Observera att lampan inte levereras monterad. Montera skalen på metallramen enligt instruktionerna i lådan.
 • Verpan - Fun 11 DM Taklampa

  Verpan - Fun 11 DM Taklampa
  Design Verner Panton för Verpan Koncept Fun 11 DM Taklampa är designad av Verner Panton år 1964. Lampan består av pärlemor-skal som hålls samman av metallringar, vilket skapar en behaglig diffus spridning av ljuset. Verner Panton (1926-1998) var en av de mest färgstarka figurerna i dansk arkitektur och designhistoria. Han är utbildad vid Konstakademin i Köpenhamn 1955. Panton är känd för sin färgstarka och organiska design samt sin utpräglade förkärlek till plast. Han har vunnit fler utmärkelse för sina otraditionella verk. NB! Observera att lampan inte levereras monterad. Montera skalen på metallramen enligt instruktionerna i lådan.
 • Verpan - VP Globe 50 Alu Taklampa

  Verpan - VP Globe 50 Alu Taklampa
  Design Verner Panton för Verpan Koncept VP Globe 50 Alu Taklampa är en transparant akryl-lampa med fem reflektioner i eroderat aluminium med lackerad finish med färgerna vit, blå och orange inuti. Dessutom är varje lampa individuellt numrerad och med lampan kommer en certifikat med lampans nummer. Detta för att undgå parallellimport och stärka produktens kvalitet.
 • Verpan - Panto 40 Taklampa

  Verpan - Panto 40 Taklampa
  Design Verner Panton för Verpan Koncept Panto 40 Taklampa är en transparant akryl-lampa med fem reflektioner i eroderat aluminium med lackerad finish med färgerna vit, blå och orange inuti. Dessutom är varje lampa individuellt numrerad och med lampan kommer en certifikat med lampans nummer. Detta för att undgå parallellimport och stärka produktens kvalitet.
 • Verpan - Fun 3 DM Taklampa

  Verpan - Fun 3 DM Taklampa
  Design Verner Panton för Verpan Koncept Fun 3 DM Taklampa är designad av Verner Panton år 1964. Lampan består av pärlemor-skal som hålls samman av metallringar, vilket skapar en behaglig diffus spridning av ljuset. Verner Panton (1926-1998) var en av de mest färgstarka figurerna i dansk arkitektur och designhistoria. Han är utbildad vid Konstakademin i Köpenhamn 1955. Panton är känd för sin färgstarka och organiska design samt sin utpräglade förkärlek till plast. Han har vunnit fler utmärkelse för sina otraditionella verk. NB! Observera att lampan inte levereras monterad. Montera skalen på metallramen enligt instruktionerna i lådan.
 • Verpan - VP Globe 40 Taklampa Coloured Glass

  Verpan - VP Globe 40 Taklampa Coloured Glass
 • Verpan - Fun 5 DM Taklampa

  Verpan - Fun 5 DM Taklampa
  Design Verner Panton för Verpan Koncept Fun 5 DM Taklampa är designad av Verner Panton år 1964. Lampan består av pärlemor-skal som hålls samman av metallringar, vilket skapar en behaglig diffus spridning av ljuset. Verner Panton (1926-1998) var en av de mest färgstarka figurerna i dansk arkitektur och designhistoria. Han är utbildad vid Konstakademin i Köpenhamn 1955. Panton är känd för sin färgstarka och organiska design samt sin utpräglade förkärlek till plast. Han har vunnit fler utmärkelse för sina otraditionella verk. NB! Observera att lampan inte levereras monterad. Montera skalen på metallramen enligt instruktionerna i lådan.
 • Verpan - Fun 2 TM Bordslampa

  Verpan - Fun 2 TM Bordslampa
  Design Verner Panton för Verpan Koncept Fun 2 TM Bordslampa är designad av Verner Panton år 1964. Lampan består av pärlemor-skal som hålls samman av metallringar, vilket skapar en behaglig diffus spridning av ljuset. Verner Panton (1926-1998) var en av de mest färgstarka figurerna i dansk arkitektur och designhistoria. Han är utbildad vid Konstakademin i Köpenhamn 1955. Panton är känd för sin färgstarka och organiska design samt sin utpräglade förkärlek till plast. Han har vunnit fler utmärkelse för sina otraditionella verk. NB! Observera att lampan inte levereras monterad. Montera skalen på metallramen enligt instruktionerna i lådan.
 • Verpan - Fun 1 TM Bordslampa

  Verpan - Fun 1 TM Bordslampa
  Design Verner Panton för Verpan Koncept Fun 1 TM Bordslampa är designad av Verner Panton år 1964. Lampan består av pärlemor-skal som hålls samman av metallringar, vilket skapar en behaglig diffus spridning av ljuset. Verner Panton (1926-1998) var en av de mest färgstarka figurerna i dansk arkitektur och designhistoria. Han är utbildad vid Konstakademin i Köpenhamn 1955. Panton är känd för sin färgstarka och organiska design samt sin utpräglade förkärlek till plast. Han har vunnit fler utmärkelse för sina otraditionella verk. NB! Observera att lampan inte levereras monterad. Montera skalen på metallramen enligt instruktionerna i lådan.
 • Verpan - Fun 1 STM Golvlampa

  Verpan - Fun 1 STM Golvlampa
  Design Verner Panton för Verpan Koncept Fun 1 STM Golvlampa är designad av Verner Panton år 1964. Lampan består av pärlemor-skal som hålls samman av metallringar, vilket skapar en behaglig diffus spridning av ljuset. Verner Panton (1926-1998) var en av de mest färgstarka figurerna i dansk arkitektur och designhistoria. Han är utbildad vid Konstakademin i Köpenhamn 1955. Panton är känd för sin färgstarka och organiska design samt sin utpräglade förkärlek till plast. Han har vunnit fler utmärkelse för sina otraditionella verk. NB! Observera att lampan inte levereras monterad. Montera skalen på metallramen enligt instruktionerna i lådan.
 • Verpan - Fun 2 TM Bordslampa Brass Finish

  Verpan - Fun 2 TM Bordslampa Brass Finish
  Design Verner Panton för Verpan Koncept Fun 2 TM Bordslampa Brass Finish är designad av Verner Panton år 1964. Lampan består av pärlemor-skal som hålls samman av metallringar, vilket skapar en behaglig diffus spridning av ljuset. Verner Panton (1926-1998) var en av de mest färgstarka figurerna i dansk arkitektur och designhistoria. Han är utbildad vid Konstakademin i Köpenhamn 1955. Panton är känd för sin färgstarka och organiska design samt sin utpräglade förkärlek till plast. Han har vunnit fler utmärkelse för sina otraditionella verk. NB! Observera att lampan inte levereras monterad. Montera skalen på metallramen enligt instruktionerna i lådan.
 • Fun 5 DM Taklampa - Verpan

  Fun 5 DM Taklampa - Verpan
  Fun 5 DM Taklampaär kanske Verner Pantons allra största mästerverk inom ljus och lampor. Idén uppstod under en resa till Malaysia. Panton tok en promenad på stranden, och precis där framför hans fötte
 • Verpan - Pantop Taklampa Large Grå

  Verpan - Pantop Taklampa Large Grå
  Design Verner Panton för Verpan Koncept Pantop Taklampa Large Grå är en storlek större än den klassiska bordslampan Pantop. Med en diameter på Ø45 cm och en höjd på 65,5 cm är bordslampan Pantop Large i Grå Ø15 cm större i diameter och 13,5 cm högra än den klassiska storleken som mäter Ø30 cm i diameter och 52 cm hög. Bordslampan Pantop Large i Grå, för tankarna in på en klocka. Dess breda avslutning på skärmen gör så att ljuset fördelas optimalt. Pantop är därför perfekt till att ha över matbordet eller köksbordet, där man vill ha bra belysning som inte bländar.
 • Pantop Bordslampa Large Grå - Verpan

  Pantop Bordslampa Large Grå - Verpan
  Koncept Pantop Bordslampa Large Grå designades på 1980-talet av danska Verner Panton. Den klockformade lampskärmen har tydliga referenser till retrodesign, som har fått sin comeback i den moderna inre
 • Verpan - VP Globe 50 Glas Taklampa

  Verpan - VP Globe 50 Glas Taklampa
  VP Globe 50 Glas Taklampa - Verpan
 • Fun 11 DM Taklampa - Verpan

  Fun 11 DM Taklampa - Verpan
  Fun 11 DM Taklampaär kanske Verner Pantons allra största mästerverk inom ljus och lampor. Idén uppstod under en resa till Malaysia. Panton tok en promenad på stranden, och precis där framför hans fött
 • Pantop Taklampa Large Antik Mässing - Verpan

  Pantop Taklampa Large Antik Mässing - Verpan
  Koncept Pantop Taklampa Large Antik Mässing är designad av danska Verner Panton och lanserades första gången på 80-talet. Pantons design, med tydliga referenser till retrostilen, har fått sin comeback
 • Fun 1 TM Bordslampa - Verpan

  Fun 1 TM Bordslampa - Verpan
  Fun 1 TM Bordslampaär kanske Verner Pantons allra största mästerverk inom ljus och lampor. Idén uppstod under en resa till Malaysia. Panton tok en promenad på stranden, och precis där framför hans föt
 • Fun 1 DM Taklampa - Verpan

  Fun 1 DM Taklampa - Verpan
  Fun 1 DM Taklampaär kanske Verner Pantons allra största mästerverk inom ljus och lampor. Idén uppstod under en resa till Malaysia. Panton tok en promenad på stranden, och precis där framför hans fötte
 • Fun 2 DM Taklampa - Verpan

  Fun 2 DM Taklampa - Verpan
  Fun 2 DM Taklampaär kanske Verner Pantons allra största mästerverk inom ljus och lampor. Idén uppstod under en resa till Malaysia. Panton tok en promenad på stranden, och precis där framför hans fötte
 • Verpan - Pantop Taklampa Large Antik Mässing

  Verpan - Pantop Taklampa Large Antik Mässing
  Design Verner Panton för Verpan Koncept Pantop bordslampa Large, i Antik Mässing, är en storlek större än den klassiska bordslampan Pantop. Med en diameter på Ø45 cm och en höjd på 65,5 cm är bordslampan Pantop Large i Antik Mässing Ø15 cm större i diameter och 13,5 cm högra än den klassiska storleken som mäter Ø30 cm i diameter och 52 cm hög. Bordslampan Pantop Large i Antik Mässing för tankarna in på en klocka. Dess breda avslutning på skärmen gör så att ljuset fördelas optimalt. Pantop är därför perfekt till att ha över matbordet eller köksbordet, där man vill ha bra belysning som inte bländar.
 • Hive Taklampa Polished Aluminium - Verpan

  Hive Taklampa Polished Aluminium - Verpan
  Koncept Hive Taklampa Polished Aluminiumär designad av danske Verner Panton, som på sin tid designade lampor och möbler som var annorlunda och provocerande. Verner Panton älskade de dynamiska formerna
 • Fun 8 DM Taklampa - Verpan

  Fun 8 DM Taklampa - Verpan
  Fun 8 DM Taklampaär kanske Verner Pantons allra största mästerverk inom ljus och lampor. Idén uppstod under en resa till Malaysia. Panton tok en promenad på stranden, och precis där framför hans fötte
 • Moon Small Taklampa Vit - Verpan

  Moon Small Taklampa Vit - Verpan
  Koncept Moon Small Taklampa Vitär en riktig designklassiker av den världsberömda Verner Panton. Han designade lampan 1960 och den produceras idag av Verpan. Med sin eleganta och tidlösa design passar
 • Fun 4 DM Taklampa - Verpan

  Fun 4 DM Taklampa - Verpan
  Fun 4 DM Taklampaär kanske Verner Pantons allra största mästerverk inom ljus och lampor. Idén uppstod under en resa till Malaysia. Panton tok en promenad på stranden, och precis där framför hans fötte
 • Fun 3 DM Taklampa - Verpan

  Fun 3 DM Taklampa - Verpan
  Fun 3 DM Taklampaär kanske Verner Pantons allra största mästerverk inom ljus och lampor. Idén uppstod under en resa till Malaysia. Panton tok en promenad på stranden, och precis där framför hans fötte
 • Fun 7 DM Taklampa - Verpan

  Fun 7 DM Taklampa - Verpan
  Fun 7 DM Taklampaär kanske Verner Pantons allra största mästerverk inom ljus och lampor. Idén uppstod under en resa till Malaysia. Panton tok en promenad på stranden, och precis där framför hans fötte
 • Verpan - Pantop Bordslampa Large Antik Mässing

  Verpan - Pantop Bordslampa Large Antik Mässing
  Design Verner Panton för Verpan Koncept Pantop Bordslampa Large Antik Mässing är en av Verner Pantons Ikoniska designs. Den vackra lampan designades på 80-talet och avspeglar tydligt Pantons välkända formspråk och hans lekande uttryck. Den karaktäristiska lampskärmen leder in tankarna på en traditionell klocka. Ljuskällan är dold i botten av skärmen, varifrån ljuset reflekteras i skärmens insida. Den böjda skärmen och breda öppningen säkerställer att ljuset blir optimalt fördelat ut till omgivningen. Pantons-bordslampan kan användas i hela hemmet – på nattbordet, fönsterbrädet eller på en byrå i vardagsrummet – oavsett var man kan placera lampan, ger den en stämningsfull och behaglig belysning. Med bordslampan medföljer en 2,3 meter lång sladd där strömbrytaren är placerad. Se hele Pantop-serien av Verner Panton här, där du hittar lampan i olika färger med olika finish.
 • Verpan - Reflect Bordslampa Grå

  Verpan - Reflect Bordslampa Grå
  Design Verner Panton för Verpan Koncept Reflect är en fantastisk lite bordslampa från Verpan designad av Verner Panton. Reflect bordslampa i Grå ger ett snyggt indirekt ljus via den vinklade stålplattan, från ljuskällan som är inne i lampan. En stabilt konstruerad bordslampa som håller kvaliteten hela livet. En klassisk lampdesign från Verpan, som firar de rena linjerna som kännetecknar Verner Pantons designs. Reflect bordslampa kommer i en mattröd färg eller en grå färg.
 • Pantop Bordslampa Large Antik Mässing - Verpan

  Pantop Bordslampa Large Antik Mässing - Verpan
  Koncept Pantop Bordslampa Large Antik Mässing designades på 1980-talet av danska Verner Panton. Den klockformade lampskärmen har tydliga referenser till retrodesign, som har fått sin comeback i den mo
 • VP Globe 40 Taklampa Brass - Verpan

  VP Globe 40 Taklampa Brass - Verpan
  Koncept VP Globe 40 Taklampa Brassär en av Verner Pantons mest hyllade ljusdesigns. Det kulrunda skalet påminner mest om en överdimensionerad bubbla och fungerar som en liten monter för de fem inre re
 • Verpan - Pantop Bordslampa Large Grå

  Verpan - Pantop Bordslampa Large Grå
  Design Verner Panton för Verpan Koncept Pantop Bordslampa Large Grå är en av Verner Pantons Ikoniska designs. Den vackra lampan designades på 80-talet och avspeglar tydligt Pantons välkända formspråk och hans lekande uttryck. Den karaktäristiska lampskärmen leder in tankarna på en traditionell klocka. Ljuskällan är dold i botten av skärmen, varifrån ljuset reflekteras i skärmens insida. Den böjda skärmen och breda öppningen säkerställer att ljuset blir optimalt fördelat ut till omgivningen. Pantons-bordslampan kan användas i hela hemmet – på nattbordet, fönsterbrädet eller på en byrå i vardagsrummet – oavsett var man kan placera lampan, ger den en stämningsfull och behaglig belysning. Med bordslampan medföljer en 2,3 meter lång sladd där strömbrytaren är placerad. Se hele Pantop-serien av Verner Panton här, där du hittar lampan i olika färger med olika finish.
 • Verpan - Panto 50 Taklampa

  Verpan - Panto 50 Taklampa
  Design Verner Panton för Verpan Koncept Panto 50 Taklampa är en transparant akryl-lampa med fem reflektioner i eroderat aluminium med lackerad finish med färgerna vit, blå och orange inuti. Dessutom är varje lampa individuellt numrerad och med lampan kommer en certifikat med lampans nummer. Detta för att undgå parallellimport och stärka produktens kvalitet.
 • Fun 1 STM Golvlampa - Verpan

  Fun 1 STM Golvlampa - Verpan
  Fun 1 STM Golvlampaär kanske Verner Pantons allra största mästerverk inom ljus och lampor. Idén uppstod under en resa till Malaysia. Panton tok en promenad på stranden, och precis där framför hans föt
 • Fun 10 DM Taklampa - Verpan

  Fun 10 DM Taklampa - Verpan
  Fun 10 DM Taklampaär kanske Verner Pantons allra största mästerverk inom ljus och lampor. Idén uppstod under en resa till Malaysia. Panton tok en promenad på stranden, och precis där framför hans fött
 • Pantop Taklampa Large Grå - Verpan

  Pantop Taklampa Large Grå - Verpan
  Koncept Pantop Taklampa Large Grå är designad av danska Verner Panton och lanserades första gången på 80-talet. Pantons design, med tydliga referenser till retrostilen, har fått sin comeback i den mod
 • Verpan - Hive Taklampa Polished Aluminium

  Verpan - Hive Taklampa Polished Aluminium
  Design Verner Panton för Verpan Koncept Hive Taklampan från Verpan i Polished Aluminium ger ett direkt nedåtriktat ljus med skiktade nyanser, som diffunderar ljuset ut till alla omgivningar omkring. Skön design från Verner Panton. Som vi känner Verner Panton, som står bakom designen av Hive Taklampan så före sin tid inom design. Hive taklampan bär prägel av Out Of Space looken, som syns vid många av Verner Pantons design. En otroligt läcker taklampa, som har en diameter på 48 cm, vilket gör den perfekt över matbordet. Det är ett äkta statement piece, som snabbt får uppmärksamhet för sin polerade aluminiumfärg.
 • Verpan - Wire Golvlampa Vit

  Verpan - Wire Golvlampa Vit
  Design Verner Panton för Verpan Koncept Lampserien Wire är en kär serie-tolkning av en toppreflekterad glödlampa, designad av ingen mindre än Verner Panton, som har gått och blivit mer än folkkär. Det här är golvlampan i serien som mäter 120 cm i höjden och har en diameter på Ø40 cm. Lampkroppen är en snodd med kromad metalltråd som till slut är krönt med en plastskärm som täcker glödlampan så att den inte bländar.
 • Reflect Bordslampa Mat Rød - Verpan

  Reflect Bordslampa Mat Rød - Verpan
  Reflectär en supercool bordslampa från Verpan. Den är designad av Verner Panton tillbaka i 1980. Reflect bordslampan i Mat Rød har ett fantastiskt, indirekte ljus. Detta uppstår vid att ljuskällan, so
 • Reflect Bordslampa Grå - Verpan

  Reflect Bordslampa Grå - Verpan
  Reflectär en supercool bordslampa från Verpan. Den är designad av Verner Panton tillbaka i 1980. Reflect bordslampan i Grå har ett fantastiskt, indirekte ljus. Detta uppstår vid att ljuskällan, som är
 • Verpan Hive Pendel Gul - Taklampor Aluminium Gul - 112019

  Verpan Hive Pendel Gul - Taklampor Aluminium Gul - 112019
  Lampan ger ett direkt nedåtriktat ljus och finns i polerad aluminium eller en pulverlackerad gul kulör. En lampa som tar för sig och sätter ett statement till rummet. Bra att veta: Svart textilkabel om 300 cm medföljer Takkopp i samma finish som lampan Ljuskälla köpes separat Vi har valt ut Gul Taklampor i Aluminium från Verpan med stor omsorg.
 • Verpan VP Globe taklampa Ø40 cm

  Verpan VP Globe taklampa Ø40 cm
 • Pantop TaklampaØ23 Grey Sand - Verpan

  Pantop TaklampaØ23 Grey Sand - Verpan
  Koncept Pantop TaklampaØ23 Grey Sand är designad av danska Verner Panton och lanserades första gången på 80-talet. Pantons design, med tydliga referenser till retrostilen, har fått sin comeback i den
 • Verpan - Reflect Bordslampa Mat Rød

  Verpan - Reflect Bordslampa Mat Rød
  Design Verner Panton för Verpan Koncept Reflect är en fantastisk lite bordslampa från Verpan designad av Verner Panton. Reflect bordslampa i Mat Rød ger ett snyggt indirekt ljus via den vinklade stålplattan, från ljuskällan som är inne i lampan. En stabilt konstruerad bordslampa som håller kvaliteten hela livet. En klassisk lampdesign från Verpan, som firar de rena linjerna som kännetecknar Verner Pantons designs. Reflect bordslampa kommer i en mattröd färg eller en grå färg.
 • Verpan Pantop pendel Ø23 cm Matt Metallic

  Verpan Pantop pendel Ø23 cm Matt Metallic
 • Verpan - Fun 8 DM Taklampa

  Verpan - Fun 8 DM Taklampa
  Design Verner Panton för Verpan Koncept Fun 8 DM Taklampa är designad av Verner Panton år 1964. Lampan består av pärlemor-skal som hålls samman av metallringar, vilket skapar en behaglig diffus spridning av ljuset. Verner Panton (1926-1998) var en av de mest färgstarka figurerna i dansk arkitektur och designhistoria. Han är utbildad vid Konstakademin i Köpenhamn 1955. Panton är känd för sin färgstarka och organiska design samt sin utpräglade förkärlek till plast. Han har vunnit fler utmärkelse för sina otraditionella verk. NB! Observera att lampan inte levereras monterad. Montera skalen på metallramen enligt instruktionerna i lådan.
 • Verpan Moon taklampa Ø44,5 cm Vit

  Verpan Moon taklampa Ø44,5 cm Vit
 • Pantop BordslampaØ23 Light Blue - Verpan

  Pantop BordslampaØ23 Light Blue - Verpan
  Koncept Pantop BordslampaØ23 Light Blue designades på 1980-talet av danska Verner Panton. Den klockformade lampskärmen har tydliga referenser till retrodesign, som har fått sin comeback i den moderna
 • Fun 1 WM Vägglampa - Verpan

  Fun 1 WM Vägglampa - Verpan
  Fun 1 WM Vägglampa är kanske Verner Pantons allra största mästerverk inom ljus och lampor. Idén uppstod under en resa till Malaysia. Panton tok en promenad på stranden, och precis där framför hans föt
 • Verpan - Pantop Portable Bordslampa Matt Black

  Verpan - Pantop Portable Bordslampa Matt Black
  Design Verner Panton för Verpan Pantop Portable Table Lamp Matt Black presenterar ikoniska Verner Panton på toppen av sin kreativa kraft. Den klockformade silhuetten har en lekfull elegans över sig. Designen är i huvudsak modern funktionalism i den meningen att lampan först och främst är formad för att vara praktisk. Därför är ljuskällan dold i toppen av den klockformade lampskärmen, varifrån de varma och inbjudande strålarna glider direkt nedåt. Detta innebär att ljuset alltid träffar ögat indirekt utan att skära eller blända, utan ger i stället ett härligt indirekt ljus för både arbete och avkoppling. För en design där modernitet och futurism strålar ut från varje millimeter är det bara passande att den också kontinuerligt är utrustad med den senaste tekniken. Den nya bärbara versionen har en batteritid på sju timmar. Överallt kan de otaliga kombinationerna av plats och ljus fritt utforskas och testas. Ytterligare flexibilitet kommer från den inbyggda dimmerfunktionen som ger tre olika ljusintensiteter. Se den vackra Pantop i många fler vackra färger här.
 • Pantop Pendel Ø23 cm Bright Red

  Pantop Pendel Ø23 cm Bright Red
 • Verpan Moon Pendel Liten 34 Cm - Taklampor Metall Vit - 11731001001006006011

  Verpan Moon Pendel Liten 34 Cm - Taklampor Metall Vit - 11731001001006006011
  Moon pendel vit från Verpan, design av Verner Panton. Den här armaturen kom redan 1960 och var en av Pantons tidigaste armaturer, högst ikonisk och en klassiker än idag! Namnet återspeglas i både formen och ljusets kvalité. Pendeln består av 10 ringformade blad som går att rotera runt dess axel. De formade skivorna uppfyller två funktioner, de döljer lampan som är i mitten av kärnan och fungerar som reflektorer, vilket skapar ett mjukt sken som sprider sig i rummet. En otroligt vacker lampa som lyfter vilket rum som helst och skapar en väldigt behaglig stämning. Vi har valt ut Vit Taklampor i Metall från Verpan med stor omsorg.
 • Pantop Portabel Bordslampa Mörkgrön

  Pantop Portabel Bordslampa Mörkgrön
 • Pantop Pendel Ø23 cm Matt Svart

  Pantop Pendel Ø23 cm Matt Svart
 • Fun 11Dm Pendel Eu Krom

  Fun 11Dm Pendel Eu Krom
 • Verpan Wire golvlampa Vit

  Verpan Wire golvlampa Vit
 • Topan VP6 Taklampa Matt Black -&Tradition

  Topan VP6 Taklampa Matt Black -&Tradition
  Verner Pantons lamporär en hyllning till färg. Speciellt när de inhänger i klungor på hotell och restauranger och sprider en festlig stämning. Men också när bara en lampa hänger i ett hörn och belyser
 • Verpan - Pantop Taklampa Ø23 Matt Black

  Verpan - Pantop Taklampa Ø23 Matt Black
  Design Verner Panton för Verpan Koncept Pantop Taklampa Ø23 Matt Black är en av Verner Pantons Ikoniska designs. Den vackra lampan designades på 80-talet och avspeglar tydligt Pantons välkända formspråk och hans lekande uttryck. Den karaktäristiska lampskärmen leder in tankarna på en traditionell klocka. Ljuskällan är dold i botten av skärmen, varifrån ljuset reflekteras i skärmens insida. Den böjda skärmen och breda öppningen säkerställer att ljuset blir optimalt fördelat ut till omgivningen. Pantons-bordslampan kan användas i hela hemmet – på nattbordet, fönsterbrädet eller på en byrå i vardagsrummet – oavsett var man kan placera lampan, ger den en stämningsfull och behaglig belysning. Med bordslampan medföljer en 2,3 meter lång sladd där strömbrytaren är placerad. Se hele Pantop-serien av Verner Panton här, där du hittar lampan i olika färger med olika finish.
 • Pantop TaklampaØ23 Light Blue - Verpan

  Pantop TaklampaØ23 Light Blue - Verpan
  Koncept Pantop TaklampaØ23 Light Blue är designad av danska Verner Panton och lanserades första gången på 80-talet. Pantons design, med tydliga referenser till retrostilen, har fått sin comeback i den
 • Verpan - Pantop Bordslampa Ø23 Matt White

  Verpan - Pantop Bordslampa Ø23 Matt White
  Design Verner Panton för Verpan Koncept Pantop Bordslampa Ø23 Matt White är en av Verner Pantons Ikoniska designs. Den vackra lampan designades på 80-talet och avspeglar tydligt Pantons välkända formspråk och hans lekande uttryck. Den karaktäristiska lampskärmen leder in tankarna på en traditionell klocka. Ljuskällan är dold i botten av skärmen, varifrån ljuset reflekteras i skärmens insida. Den böjda skärmen och breda öppningen säkerställer att ljuset blir optimalt fördelat ut till omgivningen. Pantons-bordslampan kan användas i hela hemmet – på nattbordet, fönsterbrädet eller på en byrå i vardagsrummet – oavsett var man kan placera lampan, ger den en stämningsfull och behaglig belysning. Med bordslampan medföljer en 2,3 meter lång sladd där strömbrytaren är placerad. Se hele Pantop-serien av Verner Panton här, där du hittar lampan i olika färger med olika finish.
 • Pantop TaklampaØ23 Warm Yellow - Verpan

  Pantop TaklampaØ23 Warm Yellow - Verpan
  Koncept Pantop TaklampaØ23 Warm Yellow är designad av danska Verner Panton och lanserades första gången på 80-talet. Pantons design, med tydliga referenser till retrostilen, har fått sin comeback i de
 • Pantop BordslampaØ23 Matt Black - Verpan

  Pantop BordslampaØ23 Matt Black - Verpan
  Koncept Pantop BordslampaØ23 Matt Black designades på 1980-talet av danska Verner Panton. Den klockformade lampskärmen har tydliga referenser till retrodesign, som har fått sin comeback i den moderna
 • VERPAN Hive pendellampa, gul

  VERPAN Hive pendellampa, gul
  Skulpturellt utformad Hive hängande lampa Hive hängande lampans design uttrycker den danska designern Verner Pantons kreativa stil på ett mycket tydligt sätt. Verner Panton (1926-1998) var känd för sin lek med geometriska former. Han inspirerades ofta av de organiska silhuetter som finns i naturen, som också ofta har geometriska former. hive sänder ut lampans ljus inte bara direkt nedåt, utan även i sidled i området för de på varandra staplade skikten. Detta sker helt utan bländning. en hängande lampa som passar lika bra för effektiv ambientbelysning som för att t.ex. belysa ett bord i vardagsrummet eller matsalen.
 • VERPAN Pantop hänglampa Ø 23 cm vinröd

  VERPAN Pantop hänglampa Ø 23 cm vinröd
  Dekorativt formad designpendellampa Pantop Designen till den här vackra pendellampan är från 1980 och kommer från den berömda designern Verner Panton (1926-1998). Skärmens form är baserad på en klocka, och den breda utställda skärmen ger en homogen, brett spridande ljusstrålning på grund av sin bredd. en pendelarmatur som med sin estetiska, tidlösa design passar till många inredningsvarianter och lämpar sig för grundbelysning av vardagsrum och korridorer samt för t.ex. mysig belysning av ett bord. verner Pantons design skiljer sig från sina skandinaviska designkollegors stil. Han var känd för sin speciella känsla för former, färger, rum och ljusets funktion. Detta är också tydligt i designen av pendellampan Pantop.
 • Verpan - Hive Taklampa Yellow

  Verpan - Hive Taklampa Yellow
  Design Verner Panton för Verpan Koncept Hive Taklampan från Verpan i Yellow ger ett direkt nedåtriktat ljus med skiktade nyanser, som diffunderar ljuset ut till alla omgivningar omkring. Skön design från Verner Panton. Som vi känner Verner Panton, som står bakom designen av Hive Taklampan så före sin tid inom design. Hive taklampan bär prägel av Out Of Space looken, som syns vid många av Verner Pantons design. En otroligt läcker taklampa, som har en diameter på 48 cm, vilket gör den perfekt över matbordet. Det är ett äkta statement piece, som snabbt får uppmärksamhet för sin polerade aluminiumfärg.
 • Pantop TaklampaØ23 Mint Grey - Verpan

  Pantop TaklampaØ23 Mint Grey - Verpan
  Koncept Pantop TaklampaØ23 Mint Grey är designad av danska Verner Panton och lanserades första gången på 80-talet. Pantons design, med tydliga referenser till retrostilen, har fått sin comeback i den
 • Pantop BordslampaØ23 Dark Green - Verpan

  Pantop BordslampaØ23 Dark Green - Verpan
  Koncept Pantop BordslampaØ23 Dark Green designades på 1980-talet av danska Verner Panton. Den klockformade lampskärmen har tydliga referenser till retrodesign, som har fått sin comeback i den moderna
 • Pantop TaklampaØ23 Matt White - Verpan

  Pantop TaklampaØ23 Matt White - Verpan
  Koncept Pantop TaklampaØ23 Matt White är designad av danska Verner Panton och lanserades första gången på 80-talet. Pantons design, med tydliga referenser till retrostilen, har fått sin comeback i den
 • Verpan Pantop bordslampa Ø23 cm Grey sand

  Verpan Pantop bordslampa Ø23 cm Grey sand
 • Verpan Pantop bordslampa Ø23 cm Dusty rose

  Verpan Pantop bordslampa Ø23 cm Dusty rose
 • Verpan Pantop bordslampa Ø23 cm Light blue

  Verpan Pantop bordslampa Ø23 cm Light blue
 • Verpan Pantop bordslampa Ø23 cm Warm yellow

  Verpan Pantop bordslampa Ø23 cm Warm yellow
 • Verpan Pantop bordslampa Ø23 cm Mint grey

  Verpan Pantop bordslampa Ø23 cm Mint grey
 • Verpan Pantop bordslampa Ø23 cm Dark green

  Verpan Pantop bordslampa Ø23 cm Dark green
 • Verpan Pantop bordslampa Ø23 cm Matt white

  Verpan Pantop bordslampa Ø23 cm Matt white
 • Verpan Pantop bordslampa Ø23 cm Matt black

  Verpan Pantop bordslampa Ø23 cm Matt black
 • Pantop BordslampaØ23 Dusty Rose - Verpan

  Pantop BordslampaØ23 Dusty Rose - Verpan
  Koncept Pantop BordslampaØ23 Dusty Rose designades på 1980-talet av danska Verner Panton. Den klockformade lampskärmen har tydliga referenser till retrodesign, som har fått sin comeback i den moderna
 • Pantop BordslampaØ23 Matt White - Verpan

  Pantop BordslampaØ23 Matt White - Verpan
  Koncept Pantop BordslampaØ23 Matt White designades på 1980-talet av danska Verner Panton. Den klockformade lampskärmen har tydliga referenser till retrodesign, som har fått sin comeback i den moderna
 • Pantop BordslampaØ23 Grey Sand - Verpan

  Pantop BordslampaØ23 Grey Sand - Verpan
  Koncept Pantop BordslampaØ23 Grey Sand designades på 1980-talet av danska Verner Panton. Den klockformade lampskärmen har tydliga referenser till retrodesign, som har fått sin comeback i den moderna i
 • Pantop TaklampaØ23 Dark Green - Verpan

  Pantop TaklampaØ23 Dark Green - Verpan
  Koncept Pantop TaklampaØ23 Dark Green är designad av danska Verner Panton och lanserades första gången på 80-talet. Pantons design, med tydliga referenser till retrostilen, har fått sin comeback i den
 • Hive Taklampa Yellow - Verpan

  Hive Taklampa Yellow - Verpan
  Koncept Hive Taklampa Yellowär designad av danske Verner Panton, som på sin tid designade lampor och möbler som var annorlunda och provocerande. Verner Panton älskade de dynamiska formerna och hade et
 • Verpan VP Globe Coloured Glass taklampa Ø40 cm

  Verpan VP Globe Coloured Glass taklampa Ø40 cm
 • Verpan Reflect bordslampa Röd

  Verpan Reflect bordslampa Röd
 • Verpan Reflect bordslampa Grå

  Verpan Reflect bordslampa Grå
 • Verpan VP Globe Brass taklampa Ø40 cm

  Verpan VP Globe Brass taklampa Ø40 cm
 • Verpan VP Globe Glass taklampa Ø50 cm

  Verpan VP Globe Glass taklampa Ø50 cm
 • Verpan VP Globe taklampa Ø50 cm

  Verpan VP Globe taklampa Ø50 cm