Verpan lampor

Globe, Fun och Panto är klassiker från Verpan. Taklampan Fun är skapad av Verner Panton som fick idén under en resa till Malaysia på 1960-talet där han på stranden såg fina snäckskal. Verpan är varumärket som Verner lanserar sina skapelser under.

 • VERPAN Fun 11DM - Pendellampa tillverkad av skalskivor

  VERPAN Fun 11DM - Pendellampa tillverkad av skalskivor
  Bländande designpendellampa Fun 11DM av pärlemorskedjor Pendellampan Fun 11DM skapades 1964 av den danske designern Verner Panton och har än idag inget av sin charm förlorat. I mitten av 1900-talet gjorde sig Panton ett namn som möbel- och armaturdesigner. Han blev framför allt känd för sina ovanliga kreationer, som alla bär Pantons omisskännliga signatur. En av hans första designer var belysningsserien Fun. Inspirerad av de fascinerande egenskaperna hos biomineralen pärlemor skapade den då 38-årige Panton ett belysningsobjekt som leker med transparens och bländande reflektioner. Dussintals kedjor av pärlemorskivor är fästa vid fem glänsande förkromade, koncentriska metallringar, som är förbundna med varandra med ringar av rostfritt stål och därför kan flyttas. Denna pendellampa utnyttjar inte bara genomskinligheten utan även den typiska iriserande ytstrukturen hos pärlemor för att skapa en ojämförlig skimrande effekt. Med en diameter på 70 cm är Fun 11DM ett belysningsobjekt som gärna placeras i receptioner, balsalar eller foajéer för att fylla omgivningen med sin lyxiga känsla - antingen som solitär eller i kombination med andra lampor från denna serie. Den 400 cm långa, textilmantlade matningskabeln möjliggör även installation i rum med mycket högt i tak. När en vindpust sveper över havet av pärlemorkedjor hörs ett mjukt ljud som liknar ett vindspel. Om pendellampan är utrustad med en vanlig glödlampa kan till och med värmen från ljuskällan få skalkedjorna att vibrera lätt och skapa det harmoniska klockspelet.
 • Verpan - Moon Large Taklampa White Verpan

  Verpan - Moon Large Taklampa White Verpan
  Ofantligt snygg och annorlunda lampa! Designad 1960 av Verner Panton och tillverkas i dag av Verpan. Verner Panton var en färgrik person som har designat många galna, snygga och annorlunda verk. Han var ett stort fan av färgrik och skev design och gick en helt egen väg i jämförelse med hans kollegor från samma tid. Lampan Moon är gjord av tunna metallameller och kan placeras ut som du själv önskar för att ljuset kommer dit du vill och på sås ätt kan du sätta din egen prägel på lampan. Moon passar perfekt över matbordet, kanske en och en eller två eller flera bredvid varandra. Moon skulle också passa bra in i sovrummet, eller varför inte i hörnet i vardagsrummet? Oavsett vad du väljer kommer Moon att se fantastisk ut i ditt hem!
 • Verpan - VP Globe 40 Glas Taklampa Verpan

  Verpan - VP Globe 40 Glas Taklampa Verpan
  VP Globe 40 Glas Taklampa är en transparant akryl-lampa med fem reflektioner i eroderat aluminium med lackerad finish med färgerna vit, blå och orange inuti. Dessutom är varje lampa individuellt numrerad och med lampan kommer en certifikat med lampans nummer. Detta för att undgå parallellimport och stärka produktens kvalitet.
 • Verpan - VP Globe 40 Alu Taklampa Verpan

  Verpan - VP Globe 40 Alu Taklampa Verpan
  VP Globe 40 Alu Taklampa är en transparant akryl-lampa med fem reflektioner i eroderat aluminium med lackerad finish med färgerna vit, blå och orange inuti. Dessutom är varje lampa individuellt numrerad och med lampan kommer en certifikat med lampans nummer. Detta för att undgå parallellimport och stärka produktens kvalitet.
 • Verpan - VP Globe 40 Taklampa Brass Verpan

  Verpan - VP Globe 40 Taklampa Brass Verpan
 • Verpan - Fun 7 DM Taklampa Verpan

  Verpan - Fun 7 DM Taklampa Verpan
  Fun 7 DM Taklampa är designad av Verner Panton år 1964. Lampan består av pärlemor-skal som hålls samman av metallringar, vilket skapar en behaglig diffus spridning av ljuset. Verner Panton (1926-1998) var en av de mest färgstarka figurerna i dansk arkitektur och designhistoria. Han är utbildad vid Konstakademin i Köpenhamn 1955. Panton är känd för sin färgstarka och organiska design samt sin utpräglade förkärlek till plast. Han har vunnit fler utmärkelse för sina otraditionella verk. NB! Observera att lampan inte levereras monterad. Montera skalen på metallramen enligt instruktionerna i lådan.
 • Verpan - Fun 2 DM Taklampa Verpan

  Verpan - Fun 2 DM Taklampa Verpan
  Taklampan FUN är designad av Verner Panton år 1964. Lampan består av pärlemor-skal som hålls samman av metallringar, vilket skapar en behaglig diffus spridning av ljuset. Verner Panton (1926-1998) var en av de mest färgstarka figurerna i dansk arkitektur och designhistoria. Han är utbildad vid Konstakademin i Köpenhamn 1955. Panton är känd för sin färgstarka och organiska design samt sin utpräglade förkärlek till plast. Han har vunnit fler utmärkelse för sina otraditionella verk. NB! Observera att lampan inte levereras monterad. Montera skalen på metallramen enligt instruktionerna i lådan.
 • Verpan - Moon Small Taklampa Vit Verpan

  Verpan - Moon Small Taklampa Vit Verpan
  Ofantligt snygg och annorlunda lampa! Designad 1960 av Verner Panton och tillverkas i dag av Verpan. Verner Panton var en färgrik person som har designat många galna, snygga och annorlunda verk. Han var ett stort fan av färgrik och skev design och gick en helt egen väg i jämförelse med hans kollegor från samma tid. Lampan Moon är gjord av tunna metallameller och kan placeras ut som du själv önskar för att ljuset kommer dit du vill och på sås ätt kan du sätta din egen prägel på lampan. Moon passar perfekt över matbordet, kanske en och en eller två eller flera bredvid varandra. Moon skulle också passa bra in i sovrummet, eller varför inte i hörnet i vardagsrummet? Oavsett vad du väljer kommer Moon att se fantastisk ut i ditt hem!
 • Verpan - Fun 0 DM Taklampa Verpan

  Verpan - Fun 0 DM Taklampa Verpan
  Fun 0 DM Taklampa är designad av Verner Panton år 1964. Lampan består av pärlemor-skal som hålls samman av metallringar, vilket skapar en behaglig diffus spridning av ljuset. Verner Panton (1926-1998) var en av de mest färgstarka figurerna i dansk arkitektur och designhistoria. Han är utbildad vid Konstakademin i Köpenhamn 1955. Panton är känd för sin färgstarka och organiska design samt sin utpräglade förkärlek till plast. Han har vunnit fler utmärkelse för sina otraditionella verk. NB! Observera att lampan inte levereras monterad. Montera skalen på metallramen enligt instruktionerna i lådan.
 • Pantop Bordslampa Large Grå - Verpan

  Pantop Bordslampa Large Grå - Verpan
  Koncept Pantop Bordslampa Large Grå designades på 1980-talet av danska Verner Panton. Den klockformade lampskärmen har tydliga referenser till retrodesign, som har fått sin comeback i den moderna inredningen. Den djupa skärmen döljer lampans ljuskäll
 • Verpan - Fun 4 DM Taklampa Verpan

  Verpan - Fun 4 DM Taklampa Verpan
  Fun 4 DM Taklampa är designad av Verner Panton år 1964. Lampan består av pärlemor-skal som hålls samman av metallringar, vilket skapar en behaglig diffus spridning av ljuset. Verner Panton (1926-1998) var en av de mest färgstarka figurerna i dansk arkitektur och designhistoria. Han är utbildad vid Konstakademin i Köpenhamn 1955. Panton är känd för sin färgstarka och organiska design samt sin utpräglade förkärlek till plast. Han har vunnit fler utmärkelse för sina otraditionella verk. NB! Observera att lampan inte levereras monterad. Montera skalen på metallramen enligt instruktionerna i lådan.
 • Verpan - Fun 11 DM Taklampa Verpan

  Verpan - Fun 11 DM Taklampa Verpan
  Fun 11 DM Taklampa är designad av Verner Panton år 1964. Lampan består av pärlemor-skal som hålls samman av metallringar, vilket skapar en behaglig diffus spridning av ljuset. Verner Panton (1926-1998) var en av de mest färgstarka figurerna i dansk arkitektur och designhistoria. Han är utbildad vid Konstakademin i Köpenhamn 1955. Panton är känd för sin färgstarka och organiska design samt sin utpräglade förkärlek till plast. Han har vunnit fler utmärkelse för sina otraditionella verk. NB! Observera att lampan inte levereras monterad. Montera skalen på metallramen enligt instruktionerna i lådan.
 • Verpan - VP Globe 50 Alu Taklampa Verpan

  Verpan - VP Globe 50 Alu Taklampa Verpan
  VP Globe 50 Alu Taklampa är en transparant akryl-lampa med fem reflektioner i eroderat aluminium med lackerad finish med färgerna vit, blå och orange inuti. Dessutom är varje lampa individuellt numrerad och med lampan kommer en certifikat med lampans nummer. Detta för att undgå parallellimport och stärka produktens kvalitet.
 • Verpan - Fun 1 TM Bordslampa Verpan

  Verpan - Fun 1 TM Bordslampa Verpan
  Fun 1 TM Bordslampa är designad av Verner Panton år 1964. Lampan består av pärlemor-skal som hålls samman av metallringar, vilket skapar en behaglig diffus spridning av ljuset. Verner Panton (1926-1998) var en av de mest färgstarka figurerna i dansk arkitektur och designhistoria. Han är utbildad vid Konstakademin i Köpenhamn 1955. Panton är känd för sin färgstarka och organiska design samt sin utpräglade förkärlek till plast. Han har vunnit fler utmärkelse för sina otraditionella verk. NB! Observera att lampan inte levereras monterad. Montera skalen på metallramen enligt instruktionerna i lådan.
 • Verpan - Panto 40 Taklampa Verpan

  Verpan - Panto 40 Taklampa Verpan
  Panto 40 Taklampa är en transparant akryl-lampa med fem reflektioner i eroderat aluminium med lackerad finish med färgerna vit, blå och orange inuti. Dessutom är varje lampa individuellt numrerad och med lampan kommer en certifikat med lampans nummer. Detta för att undgå parallellimport och stärka produktens kvalitet.
 • Verpan - Fun 3 DM Taklampa Verpan

  Verpan - Fun 3 DM Taklampa Verpan
  Fun 3 DM Taklampa är designad av Verner Panton år 1964. Lampan består av pärlemor-skal som hålls samman av metallringar, vilket skapar en behaglig diffus spridning av ljuset. Verner Panton (1926-1998) var en av de mest färgstarka figurerna i dansk arkitektur och designhistoria. Han är utbildad vid Konstakademin i Köpenhamn 1955. Panton är känd för sin färgstarka och organiska design samt sin utpräglade förkärlek till plast. Han har vunnit fler utmärkelse för sina otraditionella verk. NB! Observera att lampan inte levereras monterad. Montera skalen på metallramen enligt instruktionerna i lådan.
 • Verpan - VP Globe 40 Taklampa Coloured Glass Verpan

  Verpan - VP Globe 40 Taklampa Coloured Glass Verpan
 • Verpan - Fun 5 DM Taklampa Verpan

  Verpan - Fun 5 DM Taklampa Verpan
  Fun 5 DM Taklampa är designad av Verner Panton år 1964. Lampan består av pärlemor-skal som hålls samman av metallringar, vilket skapar en behaglig diffus spridning av ljuset. Verner Panton (1926-1998) var en av de mest färgstarka figurerna i dansk arkitektur och designhistoria. Han är utbildad vid Konstakademin i Köpenhamn 1955. Panton är känd för sin färgstarka och organiska design samt sin utpräglade förkärlek till plast. Han har vunnit fler utmärkelse för sina otraditionella verk. NB! Observera att lampan inte levereras monterad. Montera skalen på metallramen enligt instruktionerna i lådan.
 • Verpan - Fun 2 TM Bordslampa Verpan

  Verpan - Fun 2 TM Bordslampa Verpan
  Fun 2 TM Bordslampa är designad av Verner Panton år 1964. Lampan består av pärlemor-skal som hålls samman av metallringar, vilket skapar en behaglig diffus spridning av ljuset. Verner Panton (1926-1998) var en av de mest färgstarka figurerna i dansk arkitektur och designhistoria. Han är utbildad vid Konstakademin i Köpenhamn 1955. Panton är känd för sin färgstarka och organiska design samt sin utpräglade förkärlek till plast. Han har vunnit fler utmärkelse för sina otraditionella verk. NB! Observera att lampan inte levereras monterad. Montera skalen på metallramen enligt instruktionerna i lådan.
 • Fun 5 DM Taklampa - Verpan

  Fun 5 DM Taklampa - Verpan
  Fun 5 DM Taklampaär kanske Verner Pantons allra största mästerverk inom ljus och lampor. Idén uppstod under en resa till Malaysia. Panton tok en promenad på stranden, och precis där framför hans fötter, låg den nya materialen som skulle bli den bäran
 • Verpan - Pantop Taklampa Large Grå Verpan

  Verpan - Pantop Taklampa Large Grå Verpan
  Pantop Taklampa Large Grå är en storlek större än den klassiska bordslampan Pantop. Med en diameter på Ø45 cm och en höjd på 65,5 cm är bordslampan Pantop Large i Grå Ø15 cm större i diameter och 13,5 cm högra än den klassiska storleken som mäter Ø30 cm i diameter och 52 cm hög. Bordslampan Pantop Large i Grå, för tankarna in på en klocka. Dess breda avslutning på skärmen gör så att ljuset fördelas optimalt. Pantop är därför perfekt till att ha över matbordet eller köksbordet, där man vill ha bra belysning som inte bländar.
 • Verpan - VP Globe 50 Glas Taklampa Verpan

  Verpan - VP Globe 50 Glas Taklampa Verpan
  VP Globe 50 Glas Taklampa - Verpan, Klar, Plast
 • Fun 11 DM Taklampa - Verpan

  Fun 11 DM Taklampa - Verpan
  Fun 11 DM Taklampaär kanske Verner Pantons allra största mästerverk inom ljus och lampor. Idén uppstod under en resa till Malaysia. Panton tok en promenad på stranden, och precis där framför hans fötter, låg den nya materialen som skulle bli den bära
 • Fun 1 TM Bordslampa - Verpan

  Fun 1 TM Bordslampa - Verpan
  Fun 1 TM Bordslampaär kanske Verner Pantons allra största mästerverk inom ljus och lampor. Idén uppstod under en resa till Malaysia. Panton tok en promenad på stranden, och precis där framför hans fötter, låg den nya materialen som skulle bli den bär
 • Fun 2 DM Taklampa - Verpan

  Fun 2 DM Taklampa - Verpan
  Fun 2 DM Taklampaär kanske Verner Pantons allra största mästerverk inom ljus och lampor. Idén uppstod under en resa till Malaysia. Panton tok en promenad på stranden, och precis där framför hans fötter, låg den nya materialen som skulle bli den bäran
 • Hive Taklampa Polished Aluminium - Verpan

  Hive Taklampa Polished Aluminium - Verpan
  Koncept Hive Taklampa Polished Aluminiumär designad av danske Verner Panton, som på sin tid designade lampor och möbler som var annorlunda och provocerande. Verner Panton älskade de dynamiska formerna och hade ett futuristiskt synsätt till design som
 • Fun 8 DM Taklampa - Verpan

  Fun 8 DM Taklampa - Verpan
  Fun 8 DM Taklampaär kanske Verner Pantons allra största mästerverk inom ljus och lampor. Idén uppstod under en resa till Malaysia. Panton tok en promenad på stranden, och precis där framför hans fötter, låg den nya materialen som skulle bli den bäran
 • Moon Small Taklampa Vit - Verpan

  Moon Small Taklampa Vit - Verpan
  Koncept Moon Small Taklampa Vitär en riktig designklassiker av den världsberömda Verner Panton. Han designade lampan 1960 och den produceras idag av Verpan. Med sin eleganta och tidlösa design passar lampan in i både den traditionella och den moderna
 • Fun 4 DM Taklampa - Verpan

  Fun 4 DM Taklampa - Verpan
  Fun 4 DM Taklampaär kanske Verner Pantons allra största mästerverk inom ljus och lampor. Idén uppstod under en resa till Malaysia. Panton tok en promenad på stranden, och precis där framför hans fötter, låg den nya materialen som skulle bli den bäran
 • Fun 3 DM Taklampa - Verpan

  Fun 3 DM Taklampa - Verpan
  Fun 3 DM Taklampaär kanske Verner Pantons allra största mästerverk inom ljus och lampor. Idén uppstod under en resa till Malaysia. Panton tok en promenad på stranden, och precis där framför hans fötter, låg den nya materialen som skulle bli den bäran
 • Fun 7 DM Taklampa - Verpan

  Fun 7 DM Taklampa - Verpan
  Fun 7 DM Taklampaär kanske Verner Pantons allra största mästerverk inom ljus och lampor. Idén uppstod under en resa till Malaysia. Panton tok en promenad på stranden, och precis där framför hans fötter, låg den nya materialen som skulle bli den bäran
 • Verpan - Pantop Bordslampa Large Antik Mässing Verpan

  Verpan - Pantop Bordslampa Large Antik Mässing Verpan
  Pantop Bordslampa Large Antik Mässing är en av Verner Pantons Ikoniska designs. Den vackra lampan designades på 80-talet och avspeglar tydligt Pantons välkända formspråk och hans lekande uttryck. Den karaktäristiska lampskärmen leder in tankarna på en traditionell klocka. Ljuskällan är dold i botten av skärmen, varifrån ljuset reflekteras i skärmens insida. Den böjda skärmen och breda öppningen säkerställer att ljuset blir optimalt fördelat ut till omgivningen. Pantons-bordslampan kan användas i hela hemmet – på nattbordet, fönsterbrädet eller på en byrå i vardagsrummet – oavsett var man kan placera lampan, ger den en stämningsfull och behaglig belysning. Med bordslampan medföljer en 2,3 meter lång sladd där strömbrytaren är placerad. Se hele Pantop-serien av Verner Panton här, där du hittar lampan i olika färger med olika finish.
 • Verpan - Reflect Bordslampa Grå Verpan

  Verpan - Reflect Bordslampa Grå Verpan
  Reflect är en fantastisk lite bordslampa från designad av . Reflect bordslampa i Grå ger ett snyggt indirekt ljus via den vinklade stålplattan, från ljuskällan som är inne i lampan. En stabilt konstruerad bordslampa som håller kvaliteten hela livet. En klassisk lampdesign från , som firar de rena linjerna som kännetecknar s designs. Reflect bordslampa kommer i en mattröd färg eller en grå färg.
 • Pantop Bordslampa Large Antik Mässing - Verpan

  Pantop Bordslampa Large Antik Mässing - Verpan
  Koncept Pantop Bordslampa Large Antik Mässing designades på 1980-talet av danska Verner Panton. Den klockformade lampskärmen har tydliga referenser till retrodesign, som har fått sin comeback i den moderna inredningen. Den djupa skärmen döljer lampan
 • VP Globe 40 Taklampa Brass - Verpan

  VP Globe 40 Taklampa Brass - Verpan
  Koncept VP Globe 40 Taklampa Brassär en av Verner Pantons mest hyllade ljusdesigns. Det kulrunda skalet påminner mest om en överdimensionerad bubbla och fungerar som en liten monter för de fem inre reflektorerna. Sedan lampan designades 1969 har färg
 • Verpan - Pantop Bordslampa Large Grå Verpan

  Verpan - Pantop Bordslampa Large Grå Verpan
  Pantop Bordslampa Large Grå är en av Verner Pantons Ikoniska designs. Den vackra lampan designades på 80-talet och avspeglar tydligt Pantons välkända formspråk och hans lekande uttryck. Den karaktäristiska lampskärmen leder in tankarna på en traditionell klocka. Ljuskällan är dold i botten av skärmen, varifrån ljuset reflekteras i skärmens insida. Den böjda skärmen och breda öppningen säkerställer att ljuset blir optimalt fördelat ut till omgivningen. Pantons-bordslampan kan användas i hela hemmet – på nattbordet, fönsterbrädet eller på en byrå i vardagsrummet – oavsett var man kan placera lampan, ger den en stämningsfull och behaglig belysning. Med bordslampan medföljer en 2,3 meter lång sladd där strömbrytaren är placerad. Se hele Pantop-serien av Verner Panton här, där du hittar lampan i olika färger med olika finish.
 • Verpan - Panto 50 Taklampa Verpan

  Verpan - Panto 50 Taklampa Verpan
  Panto 50 Taklampa är en transparant akryl-lampa med fem reflektioner i eroderat aluminium med lackerad finish med färgerna vit, blå och orange inuti. Dessutom är varje lampa individuellt numrerad och med lampan kommer en certifikat med lampans nummer. Detta för att undgå parallellimport och stärka produktens kvalitet.
 • Pantop Taklampa Large Grå - Verpan

  Pantop Taklampa Large Grå - Verpan
  Koncept Pantop Taklampa Large Grå är designad av danska Verner Panton och lanserades första gången på 80-talet. Pantons design, med tydliga referenser till retrostilen, har fått sin comeback i den moderna inredningen. Den klockformade lampan har ett
 • Verpan - Hive Taklampa Polished Aluminium Verpan

  Verpan - Hive Taklampa Polished Aluminium Verpan
  Hive Taklampan från Verpan i Polished Aluminium ger ett direkt nedåtriktat ljus med skiktade nyanser, som diffunderar ljuset ut till alla omgivningar omkring. Skön design från Verner Panton. Som vi känner Verner Panton, som står bakom designen av Hive Taklampan så före sin tid inom design. Hive taklampan bär prägel av Out Of Space looken, som syns vid många av Verner Pantons design. En otroligt läcker taklampa, som har en diameter på 48 cm, vilket gör den perfekt över matbordet. Det är ett äkta statement piece, som snabbt får uppmärksamhet för sin polerade aluminiumfärg.
 • Verpan - Wire Golvlampa Vit Verpan

  Verpan - Wire Golvlampa Vit Verpan
  Lampserien Wire är en kär serie-tolkning av en toppreflekterad glödlampa, designad av ingen mindre än , som har gått och blivit mer än folkkär. Det här är golvlampan i serien som mäter 120 cm i höjden och har en diameter på Ø40 cm. Lampkroppen är en snodd med kromad metalltråd som till slut är krönt med en plastskärm som täcker glödlampan så att den inte bländar.
 • Reflect Bordslampa Matt Red Verpan

  Reflect Bordslampa Matt Red Verpan
  Reflectär en supercool bordslampa från Verpan. Den är designad av Verner Panton tillbaka i 1980. Reflect bordslampan i Mat Rød har ett fantastiskt, indirekte ljus. Detta uppstår vid att ljuskällan, som är lokaliserad på basen, skickar ett direkt ljus
 • Reflect Bordslampa Grå - Verpan

  Reflect Bordslampa Grå - Verpan
  Reflectär en supercool bordslampa från Verpan. Den är designad av Verner Panton tillbaka i 1980. Reflect bordslampan i Grå har ett fantastiskt, indirekte ljus. Detta uppstår vid att ljuskällan, som är lokaliserad på basen, skickar ett direkt ljus til
 • Verpan VP Globe taklampa Ø40 cm

  Verpan VP Globe taklampa Ø40 cm
 • Pantop TaklampaØ23 Grey Sand - Verpan

  Pantop TaklampaØ23 Grey Sand - Verpan
  Koncept Pantop TaklampaØ23 Grey Sand är designad av danska Verner Panton och lanserades första gången på 80-talet. Pantons design, med tydliga referenser till retrostilen, har fått sin comeback i den moderna inredningen. Den klockformade lampan har e
 • VERPAN Pantop hänglampa Ø 23 cm röd glänsande

  VERPAN Pantop hänglampa Ø 23 cm röd glänsande
  Dekorativt formad designpendellampa Pantop Designen till den här vackra pendellampan är från 1980 och kommer från den berömda designern Verner Panton (1926-1998). Skärmens form är baserad på en klocka, och den breda utställda skärmen ger en homogen, brett spridande ljusstrålning på grund av sin bredd. en pendelarmatur som med sin estetiska, tidlösa design passar till många inredningsvarianter och lämpar sig för grundbelysning av vardagsrum och korridorer samt för t.ex. mysig belysning av ett bord. verner Pantons design skiljer sig från sina skandinaviska designkollegors stil. Han var känd för sin speciella känsla för former, färger, rum och ljusets funktion. Detta är också tydligt i designen av pendellampan Pantop.
 • Verpan - Reflect Bordslampa Matt Red Verpan

  Verpan - Reflect Bordslampa Matt Red Verpan
  Reflect är en fantastisk lite bordslampa från designad av . Reflect bordslampa i Mat Rød ger ett snyggt indirekt ljus via den vinklade stålplattan, från ljuskällan som är inne i lampan. En stabilt konstruerad bordslampa som håller kvaliteten hela livet. En klassisk lampdesign från , som firar de rena linjerna som kännetecknar s designs. Reflect bordslampa kommer i en mattröd färg eller en grå färg.
 • Verpan Moon taklampa Ø44,5 cm Vit

  Verpan Moon taklampa Ø44,5 cm Vit
 • Verpan Pantop pendel Ø23 cm Matt Metallic

  Verpan Pantop pendel Ø23 cm Matt Metallic
 • Verpan - Fun 8 DM Taklampa Verpan

  Verpan - Fun 8 DM Taklampa Verpan
  Fun 8 DM Taklampa är designad av Verner Panton år 1964. Lampan består av pärlemor-skal som hålls samman av metallringar, vilket skapar en behaglig diffus spridning av ljuset. Verner Panton (1926-1998) var en av de mest färgstarka figurerna i dansk arkitektur och designhistoria. Han är utbildad vid Konstakademin i Köpenhamn 1955. Panton är känd för sin färgstarka och organiska design samt sin utpräglade förkärlek till plast. Han har vunnit fler utmärkelse för sina otraditionella verk. NB! Observera att lampan inte levereras monterad. Montera skalen på metallramen enligt instruktionerna i lådan.
 • Verpan - Pantop Taklampa Ø23 Matt Black Verpan

  Verpan - Pantop Taklampa Ø23 Matt Black Verpan
  Pantop Taklampa Ø23 Matt Black är en av Verner Pantons Ikoniska designs. Den vackra lampan designades på 80-talet och avspeglar tydligt Pantons välkända formspråk och hans lekande uttryck. Den karaktäristiska lampskärmen leder in tankarna på en traditionell klocka. Ljuskällan är dold i botten av skärmen, varifrån ljuset reflekteras i skärmens insida. Den böjda skärmen och breda öppningen säkerställer att ljuset blir optimalt fördelat ut till omgivningen. Pantons-bordslampan kan användas i hela hemmet – på nattbordet, fönsterbrädet eller på en byrå i vardagsrummet – oavsett var man kan placera lampan, ger den en stämningsfull och behaglig belysning. Med bordslampan medföljer en 2,3 meter lång sladd där strömbrytaren är placerad. Se hele Pantop-serien av Verner Panton här, där du hittar lampan i olika färger med olika finish.
 • VERPAN Panto pendellampa, 40 cm

  VERPAN Panto pendellampa, 40 cm
  Designer hängande lampa Panto i sfärisk form Den genomskinliga akrylen som utgör Panto pendellampans yttre skal är helt sfärisk. Genom att skalet är genomskinligt kan man se det inre systemet av reflektorer som styr ljuset. Tre vita aluminiumreflektorer garanterar ett bländfritt ljus, som i Panto-modellen huvudsakligen riktas nedåt. Därför lämpar sig denna pendelarmatur särskilt bra för montering ovanför ett bord, t.ex. i matsalen. Panto är en lampmodell av Verner Panton (1926-1998), en av 1900-talets mest kända danska formgivare, som fick priser och uppskattning världen över särskilt för sina möbler, t.ex. Panton Chair från 1960-talet. Hans entusiasm för plast har också påverkat designen av Panto, eftersom den genomskinliga sfären inte är gjord av glas, som man skulle kunna tro vid en första anblick, utan av akryl. Han blev mycket berömd för sin design i mitten av 1900-talet, och i dag produceras hans idéer på nytt av det danska företaget VERPAN. Varje lampa är graverad med hans namn och levereras med ett äkthetscertifikat.
 • Pantop BordslampaØ23 Light Blue - Verpan

  Pantop BordslampaØ23 Light Blue - Verpan
  Koncept Pantop BordslampaØ23 Light Blue designades på 1980-talet av danska Verner Panton. Den klockformade lampskärmen har tydliga referenser till retrodesign, som har fått sin comeback i den moderna inredningen. Den djupa skärmen döljer lampans ljus
 • Fun 1 WM Vägglampa - Verpan

  Fun 1 WM Vägglampa - Verpan
  Fun 1 WM Vägglampa är kanske Verner Pantons allra största mästerverk inom ljus och lampor. Idén uppstod under en resa till Malaysia. Panton tok en promenad på stranden, och precis där framför hans fötter, låg den nya materialen som skulle bli den bär
 • Verpan VP Globe taklampa Ø28cm Chrome-red-blue

  Verpan VP Globe taklampa Ø28cm Chrome-red-blue
 • Verpan FUN 10DM taklampa Mässing

  Verpan FUN 10DM taklampa Mässing
 • VERPAN Pantop hänglampa Ø 23 cm varmgul

  VERPAN Pantop hänglampa Ø 23 cm varmgul
  Dekorativt formad designpendellampa Pantop Designen till den här vackra pendellampan är från 1980 och kommer från den berömda designern Verner Panton (1926-1998). Skärmens form är baserad på en klocka, och den breda utställda skärmen ger en homogen, brett spridande ljusstrålning på grund av sin bredd. en pendelarmatur som med sin estetiska, tidlösa design passar till många inredningsvarianter och lämpar sig för grundbelysning av vardagsrum och korridorer samt för t.ex. mysig belysning av ett bord. verner Pantons design skiljer sig från sina skandinaviska designkollegors stil. Han var känd för sin speciella känsla för former, färger, rum och ljusets funktion. Detta är också tydligt i designen av pendellampan Pantop.
 • Verpan Pantop Portable Bordslampa Matt Klassisk Blå Ip44

  Verpan Pantop Portable Bordslampa Matt Klassisk Blå Ip44
  Produktbeskrivning För en tidlös och klassisk känsla i ditt rum är Verpan Pantop Portable Bordslampa i matt klassisk blå ett utmärkt val. Denna lampa är inspirerad av Verner Pantons tidlösa design&hellip:
 • Verpan Fun 1 DM pendel Pärlemo, krom

  Verpan Fun 1 DM pendel Pärlemo, krom
 • VERPAN Hive pendellampa, gul

  VERPAN Hive pendellampa, gul
  Skulpturellt utformad Hive hängande lampa Hive hängande lampans design uttrycker den danska designern Verner Pantons kreativa stil på ett mycket tydligt sätt. Verner Panton (1926-1998) var känd för sin lek med geometriska former. Han inspirerades ofta av de organiska silhuetter som finns i naturen, som också ofta har geometriska former. hive sänder ut lampans ljus inte bara direkt nedåt, utan även i sidled i området för de på varandra staplade skikten. Detta sker helt utan bländning. en hängande lampa som passar lika bra för effektiv ambientbelysning som för att t.ex. belysa ett bord i vardagsrummet eller matsalen.
 • VERPAN Pantop hänglampa Ø 23 cm vinröd

  VERPAN Pantop hänglampa Ø 23 cm vinröd
  Dekorativt formad designpendellampa Pantop Designen till den här vackra pendellampan är från 1980 och kommer från den berömda designern Verner Panton (1926-1998). Skärmens form är baserad på en klocka, och den breda utställda skärmen ger en homogen, brett spridande ljusstrålning på grund av sin bredd. en pendelarmatur som med sin estetiska, tidlösa design passar till många inredningsvarianter och lämpar sig för grundbelysning av vardagsrum och korridorer samt för t.ex. mysig belysning av ett bord. verner Pantons design skiljer sig från sina skandinaviska designkollegors stil. Han var känd för sin speciella känsla för former, färger, rum och ljusets funktion. Detta är också tydligt i designen av pendellampan Pantop.
 • VERPAN Pantop hänglampa Ø 23 cm metallisk matt

  VERPAN Pantop hänglampa Ø 23 cm metallisk matt
  Dekorativt formad designpendellampa Pantop Designen till den här vackra pendellampan är från 1980 och kommer från den berömda designern Verner Panton (1926-1998). Skärmens form är baserad på en klocka, och den breda utställda skärmen ger en homogen, brett spridande ljusstrålning på grund av sin bredd. en pendelarmatur som med sin estetiska, tidlösa design passar till många inredningsvarianter och lämpar sig för grundbelysning av vardagsrum och korridorer samt för t.ex. mysig belysning av ett bord. verner Pantons design skiljer sig från sina skandinaviska designkollegors stil. Han var känd för sin speciella känsla för former, färger, rum och ljusets funktion. Detta är också tydligt i designen av pendellampan Pantop.
 • Verpan - Pantop Portable Bordslampa Dark Green Verpan

  Verpan - Pantop Portable Bordslampa Dark Green Verpan
  Pantop Portable Table Lamp Dark Green presenterar ikoniska Verner Panton på toppen av sin kreativa kraft. Den klockformade silhuetten har en lekfull elegans över sig. Designen är i huvudsak modern funktionalism i den meningen att lampan först och främst är formad för att vara praktisk. Därför är ljuskällan dold i toppen av den klockformade lampskärmen, varifrån de varma och inbjudande strålarna glider direkt nedåt. Detta innebär att ljuset alltid träffar ögat indirekt utan att skära eller blända, utan ger i stället ett härligt indirekt ljus för både arbete och avkoppling. För en design där modernitet och futurism strålar ut från varje millimeter är det bara passande att den också kontinuerligt är utrustad med den senaste tekniken. Den nya bärbara versionen har en batteritid på sju timmar. Överallt kan de otaliga kombinationerna av plats och ljus fritt utforskas och testas. Ytterligare flexibilitet kommer från den inbyggda dimmerfunktionen som ger tre olika ljusintensiteter. Se den vackra Pantop i många fler vackra färger här.
 • Verpan - Pantop Portable Bordslampa Matt Black Verpan

  Verpan - Pantop Portable Bordslampa Matt Black Verpan
  Pantop Portable Table Lamp Matt Black presenterar ikoniska Verner Panton på toppen av sin kreativa kraft. Den klockformade silhuetten har en lekfull elegans över sig. Designen är i huvudsak modern funktionalism i den meningen att lampan först och främst är formad för att vara praktisk. Därför är ljuskällan dold i toppen av den klockformade lampskärmen, varifrån de varma och inbjudande strålarna glider direkt nedåt. Detta innebär att ljuset alltid träffar ögat indirekt utan att skära eller blända, utan ger i stället ett härligt indirekt ljus för både arbete och avkoppling. För en design där modernitet och futurism strålar ut från varje millimeter är det bara passande att den också kontinuerligt är utrustad med den senaste tekniken. Den nya bärbara versionen har en batteritid på sju timmar. Överallt kan de otaliga kombinationerna av plats och ljus fritt utforskas och testas. Ytterligare flexibilitet kommer från den inbyggda dimmerfunktionen som ger tre olika ljusintensiteter. Se den vackra Pantop i många fler vackra färger här.
 • VERPAN Spiral SP01 - Pendellampa i silver

  VERPAN Spiral SP01 - Pendellampa i silver
  Verner Panton's Spiral SP01 - Pendellampa med glittereffekt Spiral SP01 hängande lampa består av oräkneliga spiralformade element som bildar skärmen på lampan. Spiralerna, som är tillverkade av en speciell plast (Cellidor) och täckta med en glansig yta, hängs upp med små metallöglor från de fyra metallringar som utgör lampans ram. Som en gardin omger spiralerna ljuskällan och ger gnistrande ljusaccenter som sprids i rummet, särskilt när en lätt bris rör spiralerna och de börjar rotera runt sin egen axel. Verner Panton designade lampserien Spiral 1969, när han stod på toppen av sin kreativitet. I dag är armaturen en klassiker och har tillverkats på nytt under några år. Det danska företaget VERPAN har tagit upp den berömda arkitektens och designerns arbete och samarbetar med Verner Pantons änka Marianne Panton för att garantera att idéerna och designen förverkligas i hennes avlidne mans anda. Panton-lamporna är försedda med Pantons signatur och levereras med ett äkthetscertifikat.
 • Verpan Pantop Taklampa Sandgrå

  Verpan Pantop Taklampa Sandgrå
 • Verpan Wire golvlampa Vit

  Verpan Wire golvlampa Vit
 • Topan VP6 Taklampa Matt Black -&Tradition

  Topan VP6 Taklampa Matt Black -&Tradition
  Verner Pantons lamporär en hyllning till färg. Speciellt när de inhänger i klungor på hotell och restauranger och sprider en festlig stämning. Men också när bara en lampa hänger i ett hörn och belyser t.ex. ett konstverk på golvet eller bara en bunt
 • Verpan - Pantop Bordslampa Ø23 Matt White Verpan

  Verpan - Pantop Bordslampa Ø23 Matt White Verpan
  Pantop Bordslampa Ø23 Matt White är en av Verner Pantons Ikoniska designs. Den vackra lampan designades på 80-talet och avspeglar tydligt Pantons välkända formspråk och hans lekande uttryck. Den karaktäristiska lampskärmen leder in tankarna på en traditionell klocka. Ljuskällan är dold i botten av skärmen, varifrån ljuset reflekteras i skärmens insida. Den böjda skärmen och breda öppningen säkerställer att ljuset blir optimalt fördelat ut till omgivningen. Pantons-bordslampan kan användas i hela hemmet – på nattbordet, fönsterbrädet eller på en byrå i vardagsrummet – oavsett var man kan placera lampan, ger den en stämningsfull och behaglig belysning. Med bordslampan medföljer en 2,3 meter lång sladd där strömbrytaren är placerad. Se hele Pantop-serien av Verner Panton här, där du hittar lampan i olika färger med olika finish.
 • Verpan - Wire Golvlampa Chrome/Orange Verpan

  Verpan - Wire Golvlampa Chrome/Orange Verpan
  Wire Golvlampa Chrome/Orange - Verpan, Krom, Plast
 • Pantop TaklampaØ23 Light Blue - Verpan

  Pantop TaklampaØ23 Light Blue - Verpan
  Koncept Pantop TaklampaØ23 Light Blue är designad av danska Verner Panton och lanserades första gången på 80-talet. Pantons design, med tydliga referenser till retrostilen, har fått sin comeback i den moderna inredningen. Den klockformade lampan har
 • Pantop TaklampaØ23 Warm Yellow - Verpan

  Pantop TaklampaØ23 Warm Yellow - Verpan
  Koncept Pantop TaklampaØ23 Warm Yellow är designad av danska Verner Panton och lanserades första gången på 80-talet. Pantons design, med tydliga referenser till retrostilen, har fått sin comeback i den moderna inredningen. Den klockformade lampan har
 • Pantop BordslampaØ23 Matt Black - Verpan

  Pantop BordslampaØ23 Matt Black - Verpan
  Koncept Pantop BordslampaØ23 Matt Black designades på 1980-talet av danska Verner Panton. Den klockformade lampskärmen har tydliga referenser till retrodesign, som har fått sin comeback i den moderna inredningen. Den djupa skärmen döljer lampans ljus
 • Verpan - Hive Taklampa Yellow Verpan

  Verpan - Hive Taklampa Yellow Verpan
  Hive Taklampan från Verpan i Yellow ger ett direkt nedåtriktat ljus med skiktade nyanser, som diffunderar ljuset ut till alla omgivningar omkring. Skön design från Verner Panton. Som vi känner Verner Panton, som står bakom designen av Hive Taklampan så före sin tid inom design. Hive taklampan bär prägel av Out Of Space looken, som syns vid många av Verner Pantons design. En otroligt läcker taklampa, som har en diameter på 48 cm, vilket gör den perfekt över matbordet. Det är ett äkta statement piece, som snabbt får uppmärksamhet för sin polerade aluminiumfärg.
 • Pantop BordslampaØ23 Grey Sand - Verpan

  Pantop BordslampaØ23 Grey Sand - Verpan
  Koncept Pantop BordslampaØ23 Grey Sand designades på 1980-talet av danska Verner Panton. Den klockformade lampskärmen har tydliga referenser till retrodesign, som har fått sin comeback i den moderna inredningen. Den djupa skärmen döljer lampans ljusk
 • Pantop TaklampaØ23 Mint Grey - Verpan

  Pantop TaklampaØ23 Mint Grey - Verpan
  Koncept Pantop TaklampaØ23 Mint Grey är designad av danska Verner Panton och lanserades första gången på 80-talet. Pantons design, med tydliga referenser till retrostilen, har fått sin comeback i den moderna inredningen. Den klockformade lampan har e
 • Pantop BordslampaØ23 Dark Green - Verpan

  Pantop BordslampaØ23 Dark Green - Verpan
  Koncept Pantop BordslampaØ23 Dark Green designades på 1980-talet av danska Verner Panton. Den klockformade lampskärmen har tydliga referenser till retrodesign, som har fått sin comeback i den moderna inredningen. Den djupa skärmen döljer lampans ljus
 • Pantop TaklampaØ23 Matt White - Verpan

  Pantop TaklampaØ23 Matt White - Verpan
  Koncept Pantop TaklampaØ23 Matt White är designad av danska Verner Panton och lanserades första gången på 80-talet. Pantons design, med tydliga referenser till retrostilen, har fått sin comeback i den moderna inredningen. Den klockformade lampan har
 • Verpan Pantop bordslampa Ø23 cm Grey sand

  Verpan Pantop bordslampa Ø23 cm Grey sand
 • Verpan Pantop bordslampa Ø23 cm Dusty rose

  Verpan Pantop bordslampa Ø23 cm Dusty rose
 • Verpan Pantop bordslampa Ø23 cm Light blue

  Verpan Pantop bordslampa Ø23 cm Light blue
 • Verpan Pantop bordslampa Ø23 cm Warm yellow

  Verpan Pantop bordslampa Ø23 cm Warm yellow
 • Verpan Pantop bordslampa Ø23 cm Mint grey

  Verpan Pantop bordslampa Ø23 cm Mint grey
 • Verpan Pantop bordslampa Ø23 cm Dark green

  Verpan Pantop bordslampa Ø23 cm Dark green
 • Verpan Pantop bordslampa Ø23 cm Matt white

  Verpan Pantop bordslampa Ø23 cm Matt white
 • Verpan Pantop bordslampa Ø23 cm Matt black

  Verpan Pantop bordslampa Ø23 cm Matt black
 • Pantop BordslampaØ23 Dusty Rose - Verpan

  Pantop BordslampaØ23 Dusty Rose - Verpan
  Koncept Pantop BordslampaØ23 Dusty Rose designades på 1980-talet av danska Verner Panton. Den klockformade lampskärmen har tydliga referenser till retrodesign, som har fått sin comeback i den moderna inredningen. Den djupa skärmen döljer lampans ljus
 • Verpan VP Globe Coloured Glass taklampa Ø40 cm

  Verpan VP Globe Coloured Glass taklampa Ø40 cm
 • Verpan FUN 10DM taklampa Krom

  Verpan FUN 10DM taklampa Krom
 • Verpan - Pantop Bordslampa Ø23 Mint Grey Verpan

  Verpan - Pantop Bordslampa Ø23 Mint Grey Verpan
  Pantop Bordslampa Ø23 Mint Grey är en av Verner Pantons Ikoniska designs. Den vackra lampan designades på 80-talet och avspeglar tydligt Pantons välkända formspråk och hans lekande uttryck. Den karaktäristiska lampskärmen leder in tankarna på en traditionell klocka. Ljuskällan är dold i botten av skärmen, varifrån ljuset reflekteras i skärmens insida. Den böjda skärmen och breda öppningen säkerställer att ljuset blir optimalt fördelat ut till omgivningen. Pantons-bordslampan kan användas i hela hemmet – på nattbordet, fönsterbrädet eller på en byrå i vardagsrummet – oavsett var man kan placera lampan, ger den en stämningsfull och behaglig belysning. Med bordslampan medföljer en 2,3 meter lång sladd där strömbrytaren är placerad. Se hele Pantop-serien av Verner Panton här, där du hittar lampan i olika färger med olika finish.
 • Verpan - Pantop Bordslampa Ø23 Dark Green Verpan

  Verpan - Pantop Bordslampa Ø23 Dark Green Verpan
  Pantop Bordslampa Ø23 Dark Green är en av Verner Pantons Ikoniska designs. Den vackra lampan designades på 80-talet och avspeglar tydligt Pantons välkända formspråk och hans lekande uttryck. Den karaktäristiska lampskärmen leder in tankarna på en traditionell klocka. Ljuskällan är dold i botten av skärmen, varifrån ljuset reflekteras i skärmens insida. Den böjda skärmen och breda öppningen säkerställer att ljuset blir optimalt fördelat ut till omgivningen. Pantons-bordslampan kan användas i hela hemmet – på nattbordet, fönsterbrädet eller på en byrå i vardagsrummet – oavsett var man kan placera lampan, ger den en stämningsfull och behaglig belysning. Med bordslampan medföljer en 2,3 meter lång sladd där strömbrytaren är placerad. Se hele Pantop-serien av Verner Panton här, där du hittar lampan i olika färger med olika finish.
 • Verpan - Pantop Bordslampa Ø23 Matt Black Verpan

  Verpan - Pantop Bordslampa Ø23 Matt Black Verpan
  Pantop Bordslampa Ø23 Matt Black är en av Verner Pantons Ikoniska designs. Den vackra lampan designades på 80-talet och avspeglar tydligt Pantons välkända formspråk och hans lekande uttryck. Den karaktäristiska lampskärmen leder in tankarna på en traditionell klocka. Ljuskällan är dold i botten av skärmen, varifrån ljuset reflekteras i skärmens insida. Den böjda skärmen och breda öppningen säkerställer att ljuset blir optimalt fördelat ut till omgivningen. Pantons-bordslampan kan användas i hela hemmet – på nattbordet, fönsterbrädet eller på en byrå i vardagsrummet – oavsett var man kan placera lampan, ger den en stämningsfull och behaglig belysning. Med bordslampan medföljer en 2,3 meter lång sladd där strömbrytaren är placerad. Se hele Pantop-serien av Verner Panton här, där du hittar lampan i olika färger med olika finish.
 • Verpan Wire bordslampa Ø40 cm Vit

  Verpan Wire bordslampa Ø40 cm Vit
 • Verpan VP Globe taklampa Ø50 cm

  Verpan VP Globe taklampa Ø50 cm
 • Verpan VP Globe Glass taklampa Ø50 cm

  Verpan VP Globe Glass taklampa Ø50 cm
 • Verpan VP Globe Glass taklampa Ø40 cm

  Verpan VP Globe Glass taklampa Ø40 cm
 • Verpan FUN 2TM bordslampa Mässing

  Verpan FUN 2TM bordslampa Mässing
 • Verpan FUN 2TM bordslampa Krom

  Verpan FUN 2TM bordslampa Krom
 • Verpan Reflect bordslampa Röd

  Verpan Reflect bordslampa Röd
 • Verpan Reflect bordslampa Grå

  Verpan Reflect bordslampa Grå
 • Verpan Moon taklampa Ø34 cm Vit

  Verpan Moon taklampa Ø34 cm Vit