URBAN by Sforzin lampor

 • LED-taklampa Area i svart

  LED-taklampa Area i svart
  Svart LED-taklampa Area med rektangulära former Den svarta LED-taklampan Area är en del av inredningen som kännetecknas av linjära former. Därför är det idealiskt för dem som vill ha en tydlig geometrisk design och som på ett säkert sätt kan göra sig av med gimmickar och färger. Lampan består av en bas med totalt tre rektangulära former. De nedåtriktade listerna är försedda med LED-remsor som distribuerar ett varmt vitt ljus i rummet. Taklampan passar perfekt in i ett minimalistiskt, linjärt möblerat rum i modern stil. Ett rum som domineras av få färger. På grund av den inbyggda LED-tekniken är den inte bara mycket ekonomisk utan även hållbar och har konstant ljusstyrka.
 • Glashänglampa Beba, 1 lampa i krom

  Glashänglampa Beba, 1 lampa i krom
  Kromfärgad upphängningslampa Beba med en snygg glasskärm En glasskärm designad i runda former är huvudfokus för Beba-hänglampan med en flamma i krom look. Skuggan har formen av en abstrakt, nedåtriktad kalyx. Ljuset sänds försiktigt ut i omgivningen genom glaset, vilket skapar en mysig atmosfär. Den ädla Beba-lampan kan ge mysiga kvällar i det privata vardagsrummet. Men även under dagen imponerar lampans ädla glans både på besökare och boende. För kommersiellt bruk är den särskilt lämplig för användning i barer eller restauranger. Beba-hänglampan utstrålar en romantisk atmosfär och kompletterar en elegant interiör.
 • Hänglampa Beba, 1 lampa i transparent

  Hänglampa Beba, 1 lampa i transparent
  Beba - en upphängningslampa med en dubbel glasskärm Den lilla hängande lampan Beba är en blickfångare med sin dubbelbearbetade glaskupa. Medan den glödande, runda och avsmalnande yttre nyansen är gjord av klart Pyrex-glas, är den inre, koniska delen mättad. Det klara glaselementet som omger kabelns nedre del är en extra blickfång. Upphängningslampan Beba, tillverkad i Italien, är utrustad med en halogenlampa (uttag G9) och lyser upp små bord som solitaires eller större områden monterade i grupper med strålande ljus.
 • Area - aluminumfärgad LED-taklampa

  Area - aluminumfärgad LED-taklampa
  Linjär LED-taklampa Område i aluminium Geometriska former karaktäriserar LED-taklampa för aluminium. Älskare av en tydlig, linjär design kommer att tjäna pengar med denna eleganta lampa. Det finns inget utrymme för blomningar och gimmicks - klara former och en sammanhängande helhetsbild präglar lampan. De nedåtvända LED-remsorna avger ett varmt vitt ljus som är perfekt för allmänbelysning i vardagsrummet eller på kontoret. Rummets stil hålls idealiskt lika tydlig och minimalistisk när det gäller former och färger. Visuellt passar taklampa Area in i ett svartvitt möblerat rum som följer en tydlig linje. LED-tekniken är särskilt hållbar och ekonomisk i konsumtion, vilket innebär att frekvent användning inte är ett problem.
 • I svart - LED-hänglampa Area

  I svart - LED-hänglampa Area
  Geometrisk LED-hängande lampa Område i svart LED-hänglampan Area, som är helt svart, kännetecknas av enkel enkelhet och elegans. Den tydliga och samtida designen är ett måste för alla som älskar den minimalistiska, moderna livsstilen. Lampan består av tre rektangulära former som hänger ihop utan att beröra varandra. Detta är möjligt tack vare den smarta upphängningen, eftersom varje element är anslutet till Basis med tunna kablar. Belysningen implementeras här med moderna LED-remsor som är fästa på undersidan av de enskilda formerna och i ett element också på toppen. När det slås på fördelas ett varmt vitt ljus i rummet, vilket är särskilt effektivt ovanför ett bord och garanterar behagliga ljusförhållanden.