URBAN by Sforzin lampor

 • LED-taklampa Area i svart

  LED-taklampa Area i svart
  Svart Area LED-taklampa med rektangulära former Den svarta Area LED-taklampan är en möbel som kännetecknas av linjära former. Därför passar den perfekt för alla som gillar en tydlig, geometrisk design och som kan klara sig utan gimmicks och färgglada element. Armaturen består av en bas med totalt tre rektangulära former. De nedåtriktade listerna är försedda med LED-remsor som sprider ett varmvitt ljus i rummet. Taklampan Area passar särskilt bra i ett minimalistiskt, linjärt inrett rum i modern stil, som domineras av få färger. Tack vare den inbyggda LED-tekniken är den inte bara mycket ekonomisk, utan har också lång livslängd och konstant ljusintensitet.
 • Hänglampa Beba, 1 lampa i transparent

  Hänglampa Beba, 1 lampa i transparent
  Beba - en upphängningslampa med en dubbel glasskärm Den lilla hängande lampan Beba är en blickfångare med sin dubbelbearbetade glaskupa. Medan den glödande, runda och avsmalnande yttre nyansen är gjord av klart Pyrex-glas, är den inre, koniska delen mättad. Det klara glaselementet som omger kabelns nedre del är en extra blickfång. Upphängningslampan Beba, tillverkad i Italien, är utrustad med en halogenlampa (uttag G9) och lyser upp små bord som solitaires eller större områden monterade i grupper med strålande ljus.
 • Glashänglampa Beba, 1 lampa i krom

  Glashänglampa Beba, 1 lampa i krom
  Kromfärgad Beba-pendellampa med ovanlig glasskärmEn glasskärm utformad i runda former utgör huvudfokus för den enlampiga Beba-pendellampan i kromlook. Skärmen har formen av en abstrakt blomkupa som pekar nedåt. Ljuset sprids försiktigt genom glaset till omgivningen, vilket skapar en mysig atmosfär. Den ädla Beba-lampan kan ge mysiga kvällstimmar i det privata vardagsrummet. Men även på dagen imponerar armaturens ädla sken på besökare och boende. För kommersiellt bruk är den särskilt lämplig för användning i barer eller restauranger. Hänglampan Beba utstrålar en romantisk atmosfär och kompletterar en elegant inredning.
 • Area - aluminumfärgad LED-taklampa

  Area - aluminumfärgad LED-taklampa
  LED-taklampa Area i aluminiumlook med raka linjerGeometriska former kännetecknar LED-taklampan Area i aluminiumlook. Den som älskar en tydlig, linjär design kommer att få valuta för pengarna med denna eleganta armatur. Det finns inget utrymme för krusiduller och gimmicks - tydliga former och en sammanhängande helhetsbild kännetecknar armaturen. De nedåtriktade LED-listerna avger ett varmvitt ljus som lämpar sig utmärkt för allmänbelysning i vardagsrummet eller på kontoret. Rummets stil ska helst vara lika tydlig och minimalistisk i form och färg. Takarmaturen Area passar därför visuellt in i ett rum som är inrett i svartvitt och som följer en tydlig linje. LED-tekniken är särskilt långlivad och sparsam i förbrukning, vilket innebär att frekvent användning inte är något problem.
 • I svart - LED-hänglampa Area

  I svart - LED-hänglampa Area
  Geometrisk LED-hänglampa Area helt i svartLED-hänglampan Area helt i svart kännetecknas av ren enkelhet och elegans. Den tydliga och moderna designen är ett måste för alla som älskar den minimalistiska, moderna livsstilen. Lampan består av tre rektangulära former som hänger i varandra utan att vidröra varandra. Detta lyckas tack vare den smarta upphängningen, eftersom varje element är anslutet med tunna kablar uppåt till basen. Belysningen sker här med moderna LED-remsor, som är fästa på undersidan av de enskilda formerna och i ett element även på ovansidan. När de är påslagna sprids ett varmvitt ljus i rummet, vilket är särskilt effektivt ovanför ett bord och ger behagliga ljusförhållanden.
 • LED-vägglampa Olo, 3 000 K, vit

  LED-vägglampa Olo, 3 000 K, vit
  - dimbar via Casambi-dimmer eller fasdimmer 230Vac (ingår inte)
 • LED-vägglampa Olo, 3 000 K, guld

  LED-vägglampa Olo, 3 000 K, guld
  - dimbar via Casambi-dimmer eller fasdimmer 230Vac (ingår inte)
 • LED-vägglampa Olo, 3 000 K, svart nickel

  LED-vägglampa Olo, 3 000 K, svart nickel
  - dimbar via Casambi-dimmer eller fasdimmer 230Vac (ingår inte)