Trio Lighting lampor

 • LED-vägglampa Element med hylla, matt svart

  LED-vägglampa Element med hylla, matt svart
  Mattsvart LED-vägglampa Element med hylla LED-vägglampan Element i matt svart är utrustad med många praktiska funktioner som är idealiska för användning i sovrummet. Den avger direkt belysning genom en LED-lampa monterad i en justerbar spotlight, samt indirekt ljus från två LED-lampor på lampans baksida, där båda ljuskällorna kan styras separat. Lampan är inte bara utrustad med ett lagringsområde utan också med en USB-port, så att till exempel mobiltelefonen kan lagras och laddas samtidigt till lampan. LED-vägglampan är utrustad med Flex Connect. Den kan användas med kabeln med kontakt i ett uttag, men även monteras direkt på i en vägganslutning. I det fallet kan kabeln tas av.
 • LED-vägglampa Element med hylla, matt vit

  LED-vägglampa Element med hylla, matt vit
  Vit LED-vägglampa Element med spot och indirekt ljus LED-vägglampan Element har ett justerbart spot- och mysigt bakgrundsljus, varvid båda ljusvarianterna kan kopplas separat med två brytare. Vägglampan med hylla är också utrustad med en USB-port så att mobiltelefoner kan förvaras och laddas samtidigt. Den moderna LED-vägglampan Element är utrustad med en kabel med stickpropp så att den kan anslutas till ett uttag. Om kabeln tas bort kan den också anslutas direkt till vägguttaget med Flex-Connect. Element är en idealisk ljuskälla för montering vid sängen.
 • LED-tavelvägglampa Lorena, nickel matt

  LED-tavelvägglampa Lorena, nickel matt
  LED-bildbelysning Lorena - framhäver målningars skönhet LED-bildbelysningen Lorena framhäver perfekt familjeporträtt, landskapsmålningar och högkvalitativa målningar av välkända konstnärer. Bildljuset är enkelt och elegant för att inte distrahera från målningarna. På så sätt framhävs bildernas skönhet. Det varmvita ljuset med 3 000 Kelvin har en särskilt behaglig effekt och lyser upp målningen på ett utmärkt sätt. Den 8 W LED-lampan med 600 lumen är också mycket energieffektiv.
 • LED-tavelvägglampa Lorena, mässing

  LED-tavelvägglampa Lorena, mässing
  Lorena LED-bildlampan Lorena LED-bildlampan är ett oumbärligt tillbehör för en värdig atmosfär: Vare sig det är ett familjeporträtt, en egen skapad landskapsmålning eller en viktig konstnärs verk - bildarmaturen, som är enkel i form och färg och därför är desto elegantare, belyser på ett idealiskt sätt objektet i fråga. - 1 x 8 W LED - Ljusfärg varmvitt - 3 000 Kelvin - 600 lumen
 • Plafond 'Johanna ' Design brunrost/metall - Passar för LED / Inomhus

  Plafond 'Johanna ' Design brunrost/metall - Passar för LED / Inomhus
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Elegant och stilfull taklampa i rostbrun metallfinish. The Johanna är designad med öga för detaljer och uppseendeväckande i färg och form! Taklampan är 19 cm hög med en total diameter på 39,5 cm. En perfekt taklampa till din hall, vardagsrum eller sovrum som sprider ett vackert ljus och dekorativt mönster i taket. T The Johanna levereras utan lampa, använder 1 x E27 och passar både för LED och halogen. 395 mm x 190 mm
 • LED-utomhusvägglampa Cubango, en kubskärm

  LED-utomhusvägglampa Cubango, en kubskärm
  Moderna former och hög kvalitet - LED-utomhusvägglampan Cubango Utomhusvägglampan Cubango:s lampskärm är utformad som en kub med sidoytor av opalfärgad plast. Den är fäst vid det kvadratiska väggfästet med en arm som är böjd nedåt. Den senare består av antracitfärgat aluminiumgjutgods. Den optiskt moderna utomhuslampa övertygar med en robust, långlivad konstruktion och ett jämnt, bländfritt ljus. - inklusive 1 x 4 W E27 lysdioder, lämpad för max 1 x 27 W E27.
 • Vacker bordslampa Keali i antik mässing

  Vacker bordslampa Keali i antik mässing
  Bordslampa Keali - en mångsidigt användbar armatur som är inställbar på höjden - antik mässing Denna lilla bordslampa av metall med formskön design passar i många olika rum: på skrivbordet i hemmakontoret, i sovrummet på nattduksbordet, i en hylla eller på en byrå. Den övre delen av stommen kan justeras på höjden med hjälp av en led. Med snörströmbrytare.
 • Agra taklampa (Natur)

  Agra taklampa (Natur)
  AGRA taklampa kan bli ett riktigt konstnärligt inslag i din inredning. Fem ljuskällor sitter i en träram och kombineras med mattsvarta detaljer. Lampan har en höjd på 150cm men går att justera i höjd enligt egna önskemål. Denna armatur är lämplig att placera i rymliga rum med högt i tak, exempelvis över ett stort matbord.Ljuskälla ingår ej.
 • Aick LED taklampa (Silverfärgad)

  Aick LED taklampa (Silverfärgad)
  Aick LED taklampa passar perfekt in i det moderna vardagsrummet, köket eller arbetsrummet. Med sin höjd på 150cm är den mer lämpad för interiörer med högt i tak. Armaturen är justerbar i höjd. Dess konstruktion är gjord av metall och har en skärm i aluminium som innehåller en integrerad LED-lampa med en effekt på 38W. En gång för alla slipper du oron för att byta glödlampor. Strömförsörjningen har även en inbyggd dimmer. Detta gör att du kan ändra intensiteten på ljuset i 3 nivåer med hjälp av en standardbrytare. Du kan ställa in ett mysigt svagt ljus när som helst eller tvärtom och lysa upp hela rummet. Färgen på ljuset är 3000K (varmvitt) vilket är behagligt för hemmets välbefinnande och ögonen. Tack vare energisnåla LED-tekniken drar den inte överdrivet mycket el.
 • Pendellampa Rope med dekorativt rep 1 lampa

  Pendellampa Rope med dekorativt rep 1 lampa
  Rope – hänglampa med dekorativ repupphängning och en lampa Pendellampan Ropes upphängning består bara av en takkåpa och ett uttag samt ett tjockt vridet rep med en knut i mitten. Passande till repet fick takkåpan och uttaget i metall en antik mässingsyta, så att lampan utstrålar något rustikt och lantligt. I E27-uttaget kan alla sorters lampor med E27-sockel sättas, men speciellt lampor med ett rustikt utseende passar bra, helst bärnstensfärgade ljuskällor i glob- eller rustikaform med filamentdesign.
 • Textilvägglampa Hotell med LED läslampa, vit

  Textilvägglampa Hotell med LED läslampa, vit
  Praktisk textilvägglampa Hotell Lampan övertygar med en välformad design och praktiska egenskaper. Textilvägglampan Hotell är utrustad med en textilskärm som kan svängas efter behag, tack vare leden i lamparmen. Skärmen avger ljuset från E14-ljuskällan på ett behagligt sätt. Dessutom är lampan utrustad med en böjbar LED läslampa som flexibelt kan anpassas efter rummets förutsättningar.
 • Fisherman - pendellampa med antik kopparfinish

  Fisherman - pendellampa med antik kopparfinish
  Hänglampa Fisherman i maritim design med antik ytfinish Namnet avslöjar att utformningen av denna hänglampa påminner om en fiskarlampa. Den övre, av metall bestående, delen av skärmen kompletteras med en genomskinlig glaskupa över glödlampan. Ett särskilt originellt utseende får Fisherman genom dess metallyta i antik optik, som ger intryck av att det handlar om ett belysningselement från forna tider. Därigenom uppstår en vintage-optik, som många uppskattar och som passar utmärkt att kombinera med det ena eller andra inredningselementet som verkligen är antikt och har en intressant historia bakom sig. För en perfekt maritim look i köket!
 • Nickelfärgad LED-bordslampa Narcos

  Nickelfärgad LED-bordslampa Narcos
  Enkelt gestaltad LED-bordslampa Narcos med 4-stegs-touch-dimmer LED-bordslampan Narcos kan beskrivas som praktisk vardagsbelysning med enkel design. Tack vare det enkla utseendet passar den till nästintill alla rum och alla interiörer. Den runda lampfoten i metall håller i en delvis böjbar arm med en något trattformad lampskärm. LED-lampan i skärmen avger ett varmvitt ljus som vid behov kan regleras med hjälp av 4-stegs-touch-dimmern.
 • LED-husnummerlampa Pecos

  LED-husnummerlampa Pecos
  Trio Lighting led-husnummerlampa pecos Pecos, aluminiumgjutgods, plastmaterial, 6 W, B: 16 cm, H: 20 cm
 • Claas golvlampa

  Claas golvlampa
  Claas är en stilren golvlampa i naturnära kulörer och ett smidigt bord i trä, utrustad med USB uttag - perfekt för dig som vill ladda plattan eller telefonen ifrån soffan.. Ger en elegant känsla till interiören. Den beiga skärmen är tillverkad av textil och släpper igenom en bra och dekorativ mängd med ljus när lampan är tänd. Placera lampan i sovrummet eller vardagsrummet - var den än placeras så säkerställer den en stilsäker design och ett behagligt ljus.1 st ljuskälla ingår ej (E27).
 • Curtis LED vägglampa (Silverfärgad)

  Curtis LED vägglampa (Silverfärgad)
  Lysande tavelbelysning i metall. Inbyggda LED-lampor som ger ett varmvitt, lagom starkt ljus. Dimbar strömbrytare på lampan och riktbar arm. För direkt montage. Finns i tre fina färger.
 • Mässingfärgad LED-bordslampa Curtis

  Mässingfärgad LED-bordslampa Curtis
  Curtis - LED-bordlampa i matt mässing med justerbart huvud Med sin klassiska matta mässingsfärg och enkla design med ett långt lamphuvud kan Curtis-bordlampan integreras i nästan vilken stil som helst. Armaturen är mycket bekväm att manövrera med hjälp av en 4-stegs touch-switch som är integrerad i sockeln. LED-bordslampan kan användas som energibesparande tilläggsbelysning, t.ex. för läsning, inte bara på ett skrivbord utan även i vardagsrummet.
 • Svart LED-multifunktionell lampa Amsterdam

  Svart LED-multifunktionell lampa Amsterdam
  Amsterdam - en modern, multifunktionell LED-bordsarmatur Oavsett vilka krav som ställs på denna arbetsplatsarmatur - med Amsterdam LED-bordsarmatur garanteras rätt lösning för alla eventualiteter. Förutom stativet för placering på skrivbordet levereras bordsarmaturen med en bordsklämma för fastsättning på skrivbordskanten eller en hylla och även med ett väggfäste. De tre ledarna gör det möjligt att anpassa det varmvita ljuset från de inbyggda COB-ljusdioderna på ett extremt flexibelt sätt. Ett särskilt blickfång är den klarröda kabeln som löper längs armaturen. Stickproppen och anslutningskabeln med strömbrytare är svarta.
 • Pendellampa Garda med fyra silvriga plastskärmar

  Pendellampa Garda med fyra silvriga plastskärmar
  Modernt gestaltad bordsbelysning: höj- och sänkbar pendellampa Garda Med en längd på 77 cm och fyra ljuskällor är pendellampan Garda nästan som gjort för att användas som ljuskälla ovanför avlånga bord. Garda kan flexibelt justeras i höjd till max 150 cm. Ljuset avges direkt nedåt och mjukt åt sidorna genom de silverfärgade skärmarna i plast. Skärmarnas marmorerade silverfärg passar perfekt till det förnicklade upphänget i metall. En modern hänglampa som kan kombineras med många olika inredningsstilar.
 • Böjbar LED-bordslampa Curtis, gammal mässing

  Böjbar LED-bordslampa Curtis, gammal mässing
  Curtis LED-bordslampa i metall med justerbart ljushuvud Curtis LED-bordslampa passar med sin form perfekt på ett skrivbord där den ger ett starkt extra ljus. Detta kan användas mycket bra för att läsa ett dokument underifrån. För en exakt justering av det energisparande LED-ljuset är ramens övre del flexibel och kan justeras i enlighet med detta. Beröringsbrytaren, som kan manövreras i 4 steg, är bekvämt placerad vid armaturens bas.
 • Textilbordslampa Garda med vit skärm

  Textilbordslampa Garda med vit skärm
  Bordslampan Garda med vit textilskärm i form av en bägare Bordslampan Garda med metallfot i matt nickelfärg och fint vit textilskärm ger ett spännande, modernt intryck. Den avger ljuset obehindrat upp- och nedåt och mjukt genom textilen. Så skapas en behaglig tilläggsbelysning överallt, där man vill skapa en trevlig atmosfär. Lampan kan tändas och släckas med hjälp av brytaren med touch-funktion. På grund av den neutrala färgen passar bordslampan Garda till ett flertal inredningsstilar.
 • Pendellampa Rope med dekorativt rep 2 lampor

  Pendellampa Rope med dekorativt rep 2 lampor
  Pendellampa Rope med repupphängning och 2 lampor En rustik lampa med flexibel utformning – det är hänglampan Rope med två lampor. I takkåpan hänger två tjocka rep med varsitt E27-uttag. Med hjälp av repen som utöver takkåpan kan monteras på valfritt ställe i taket kan lampan anpassas efter egna önskemål, exempelvis för att anpassa den efter bordets storlek. Eftersom hänglampan Rope inte har några skärmar, får den en speciell effekt beroende på vilka ljuskällor används (ingår ej). Vi rekommenderar därför färgade ljuskällor i filamentdesign, gärna i speciella former eller storlekar.
 • Gånglampa Hoosic med eluttag, antracit

  Gånglampa Hoosic med eluttag, antracit
  Trio Lighting gånglampa hoosic med eluttag, antracit Hoosic, aluminiumgjutgods, plast, E27, 28 W, H: 80 cm
 • Skrivbordslampa 'Tableau' Moderna stål - LED inkluderat / Inomhus

  Skrivbordslampa 'Tableau' Moderna stål - LED inkluderat / Inomhus
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Lamp includes a dimmer, With touch function, Cord and plug included Den energieffektiva Tableau-bordslampan är färdig i en tidlös stålfinish och har en flexibel arm. Du kan enkelt använda den som humörbelysning i vardagsrummet eller som nattljus i sovrummet. Lampan har integrerad LED (ej utbytbar). Med en ljuseffekt på 380 lumen och 3000 Kelvin strålar den varmt vitt ljus genom ditt vardagsrum eller sovrum: väldigt mysigt. Dessutom är fixturen utrustad med en strömbrytare som du slår på och stänger av belysningen och med vilken du kan dimma lampan till önskat läge. Denna Tableau har en höjd av 35 cm och en längd på 15 cm. En vacker modern bordslampa. 150 mm x 180 mm x 350 mm
 • Utrustad med dimmer - LED-bordslampan Sydney

  Utrustad med dimmer - LED-bordslampan Sydney
  Med dimmer - spiralformad Sydney LED-bordlampa Den spiralformade skärmen på Sydney LED-bordlampan spiralar runt den tunna ramen. Kombinationen av ramens glänsande kromfinish och den genomskinliga vita akrylen som täcker lysdioderna gör Sydney till en extremt modern, nästan futuristisk ljuskälla. Oavsett hur du vrider armaturen får du alltid en kombination av direkt och indirekt ljus, vilket ger en stor variation. För att anpassa bordslampans ljusstyrka till den individuella situationen är den utrustad med en dimmer.
 • Matt nickelfärgad LED-skrivbordslampa Calcio

  Matt nickelfärgad LED-skrivbordslampa Calcio
  LED-byrålampa Calcio i modern nickeldesign LED-byrålampan Calcio är utrustad med två leder på ramen, så att den kan justeras i höjd och projektion enligt önskemål. Detta i kombination med det varmvita ljuset ger en behaglig arbetsatmosfär på skrivbordet. En dimmer för reglering av ljusintensiteten är redan integrerad. Metallens matta nickelfinish gör Calcio LED-byrålampan till en ljuskälla vars utseende harmonierar med många inredningsvarianter.
 • Tidlös LED-taklampa Cento

  Tidlös LED-taklampa Cento
  Rund LED-taklampa Cento med vit diffusorplatta LED-taklampan Cento imponerar med en blandning av en diskret och samtidigt modern design. Den har en diameter på 23 cm och en rund form. De under en diffusorplattan sittande LED-ljusen avger tack vare plattan ett mjukt, varmvitt ljussken, vilket sörjer för en behaglig och samtidigt jämn ljusfördelning i rummet. Med en imponerande ljuskraft på 2 000 lumen är lampan idealisk som grundbelysning för en rad olika rum, exempelvis hallen, köket eller kontoret. Den har förädlats med en nickelbeläggning och uppfyller alla kriterier för en modern ljuskälla.
 • Grå ljuskrona Cortez med tre ljuskällor

  Grå ljuskrona Cortez med tre ljuskällor
  Cortez – välformad ljuskrona med tre textilskärmar Kombinationen av betongfärgad metall och klassiska, grå textilskärmar går utmärkt ihop, som ljuskronan Cortez bevisar. De tre vita textilskärmar sörjer för ett diskret och behagligt ljus. Detta blickfång passar till olika interiörer, i och med att den har ett både modernt och rustikt utseende. Passande ljuskällor kan beställas som tillbehör.
 • Quadro LED vägglampa (Guldfärgad)

  Quadro LED vägglampa (Guldfärgad)
  Tavelbelysning i metall. Inbyggda LED-lampor som ger ett varmvitt, lagom starkt ljus. Strömbrytare på lampan. För direkt montage. Finns i två färger.
 • Klart lysande LED-utomhusvägglampa Rhine

  Klart lysande LED-utomhusvägglampa Rhine
  Robust bearbetad LED-utomhusvägglampa Rhine Utseendet hos LED-utomhusvägglampan Rhine, som består av aluminiumgods och akryl är rätlinjigt och tidlöst modernt. En ljuskälla för utomhusbelysning som kan kombineras med många olika fasadstilar. De båda inbyggda LED-lamporna skapar ett strålande, varmvitt ljus som är mycket inbjudande och mjukt. Med skyddsklass IP44 är LED-utomhusvägglampan Rhine skyddad mot kraftigare påverkan av väder och vind.
 • LED-golvlampa Sydney i spiralform

  LED-golvlampa Sydney i spiralform
  Elegant spiralformad LED-golvlampa Sydney i metall LED-golvlampan Sydney kompletterar med sitt iögonfallande och moderna utseende alla stilfulla interiörer och blir snabbt till rummets fokus. Den runda lampfoten sörjer för ett fast stånd och anslutningssladden har en praktisk integrerad fotdimmer. På det sättet kan man, allt efter behov, skapa olika ljusstämningar i rummet. Sydney är perfekt till mysiga kvällar i soffan med en bra bok. Runt den avlånga, raka stommen vrider sig en spiralformad lampskärm som rymmer LED-lamporna och består dels av metall och dels av satinerad plast.
 • Grå bordslampa Garda

  Grå bordslampa Garda
  Attraktivt designad bordslampa Garda med grå skärm Den 16 cm höga bordslampan Garda övertygar med en grå tygskärm i form av en bägare. Insidan är vit. På det sättet kan ljuset reflekteras bättre. Metallfoten har en matchande matt nickelfärg. En harmonisk kombination som passar ett flertal olika inredningsstilar. Ljuset tänds och släcks med hjälp av den integrerade brytaren med touch-funktion.
 • Taklampa 'Arrange' Design brun/trä - Passande för LED / Inomhus

  Taklampa 'Arrange' Design brun/trä - Passande för LED / Inomhus
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Ta naturen in i ditt hem med denna runda hängande lampa, helt gjord av trä! Alla gillar lite natur, eller hur? Den hängande lampan är superfina i vardagsrummet eller i sovrummet. Det kan endast användas inomhus på grund av det låga IP20-värdet. Lampan har en elegant och modern design. Perfekt för att hänga ovanför matbordet som ett par. Lampan har en höjd på 145 cm. Locket har en diameter på 50 cm. Monteringsplattan har en diameter på 12 cm. Du avslutar lampan med en ljuskälla med en E27-armatur (max. 60 watt), den måste fortfarande beställas separat. Lampan är dimbar med en extern dimmer (dimmer ingår ej). Arrangemanget ger ditt hem en modern och lantlig atmosfär! 500 mm x 1450 mm
 • Curtis - LED-bordslampa, matt nickel

  Curtis - LED-bordslampa, matt nickel
  Curtis är en LED-bordslampa med ett långt ljushuvud Curtis LED-bordslampa har en form som gör att den passar inte bara på ett skrivbord, utan även på en sekreterare eller en sideboard. Med den 4-faldiga touchdimmern i bordslampans bas kan du välja mellan olika ljusstyrkor. I det långa ljushuvudet, som kan justeras med hjälp av den böjliga armen i den övre delen, avger en lysdiod varmvitt ljus.
 • Antracitfärgad LED-bordslampa Roderic

  Antracitfärgad LED-bordslampa Roderic
  Ledad LED-bordslampa Roderic i antracit LED-bordslampan Roderic är idealisk som mångsidigt användbar ljuskälla och gör god tjänst till exempel på skrivbordet eller som nattduksbordslampa. Dess mångsidighet beror framför allt på de tre lederna som gör att lampan kan riktas mycket flexibelt, både horisontellt och vertikalt. LED-bordslampan Roderic drivs med en 6 Watt SMD-LED-lampa vars mjuka ljussken är mycket välgörande, samtidigt som den också fungerar som läslampa.
 • Enkel LED-utomhusvägglampa Sacramento

  Enkel LED-utomhusvägglampa Sacramento
  Antracitfärgad LED-utomhusvägglampa Sacramento Denna enkelt designade ljuskälla för fasaden sörjer för effektfull och behaglig utomhusbelysning i många år. LED-lampan Sacramento, som är tillverkad av aluminiumgods, är utrustad med två LED-lampor från Osram, som skapar en ljusström på totalt 750 lumen. Sacramento är lackerad i antracitfärg, som kan kombineras med nästan alla väggfärger.
 • Färgad bordslampa Couleur med klämfot

  Färgad bordslampa Couleur med klämfot
  Mer färg för ökad glädje - bordslampan Couleur med klämfot och flexarm Den färgglada bordslampan Couleur med röd metallreflektor, blå flexarm och grön klämfot passar perfekt till lekbord, skrivbord eller andra liknande områden, där barn kan glädja sig åt den färgglada designen. Klar och effektiv belysning är ett måste för sådana platser.
 • LED-golvlampa Calcio, justerbar, matt nickel

  LED-golvlampa Calcio, justerbar, matt nickel
  Calcio LED-golvlampa med fotdimmer, höjdjusterbar Calcio LED-golvlampa blir en idealisk läslampa tack vare sin höjdjusterbarhet. Den kan enkelt justeras i höjdled från 120 cm till 150 cm. Ljuskällans orientering kan också justeras utan problem. Med fotdimmern kan ljusstyrkan justeras individuellt. Den matt förnicklade ytan på Calcio LED-golvlampan gör den till en tidlös ljuskälla.
 • RUST taklampa i antik design

  RUST taklampa i antik design
  Stilfull taklampa RUST i tilltalande antikdesign Denna taklampa med sandblästrat diffusionsglas passar underbart i hus och våningar inredda i rustik herrgårdsstil. Tack vare de vitsatinerade och vackert dekorerade glasen, som samspelar perfekt med de rostfärgade metallelementen, skapas en underbar mysatmosfär.
 • Caecilia taklampa i antikstil, 33 cm

  Caecilia taklampa i antikstil, 33 cm
  Taklampa Caecilia - Underbar alabasterlook med vacker kantTaklampan Caecilia skämmer bort ögat med sin krämfärgade glasskål i en drömsk alabasterlook. Glasskålen är dekorerad med en bred kant som har en antik look. Den rostbruna metallramen ger taklampan dess elegans. Delvis har metallen hållits i ljusare nyanser, vilket ger den en gyllene nyans. Caecilia är den rätta taklampan för klassiska rum eller när en antik touch önskas. Den är också ett underbart blickfång i entréer som behöver en välkomnande effekt.
 • Väggspotlight Dora, vridbar spotlight, matt nickel

  Väggspotlight Dora, vridbar spotlight, matt nickel
  Stilren design - halogen-väggspotlight Dora av nickelfärgad metall Väggspotlighten Dora har en stilren utformning och sörjer för en attraktiv halogenbelysning i ditt hem. Det kvadratiska väggfästet inklusive den diskreta sockeln har kombinerats med den smala cylinderformen på denna spotlight-lampa. Alla beståndsdelar är tillverkade av metall med en matt nickelyta. Vid designen av Dora har man försiktat av onödiga dekorativa element. Det flexibla lamphuvudet kan riktas som punktbelysning på ett önskat område. Dora är en väggspotlight för ett hem med en modern stil.
 • Zeus - en tidlös LED-taklampa

  Zeus - en tidlös LED-taklampa
  Fyrkantig LED-plafondlampa Zeus Med sin fyrkantiga, satinerade diffusorplatta säkerställer Zeus LED-plafondlampa en bländfri ljusfördelning i rummet. Armaturen har en nickelfärgad och enkelt utformad metallram och är idealisk för flera rum. Tack vare de inbyggda lysdioderna lyser Zeus upp rummet väl i ett behagligt varmvitt ljus och med cirka 1 300 lumen. Den är utrustad med skyddstyp II och skyddsklass IP20. Lysdioderna, som är fast installerade, har energieffektivitetsklass A .
 • Badrumstaklampa Apart med LED-ljus

  Badrumstaklampa Apart med LED-ljus
  LED-driven taklampa Apart för användning i badrummet En diskret, kromglänsande kant kompletterar plastskärmen på denna LED-taklampa, med dess vackra, stilrena design som gör att den kan användas på många sätt. Optimal är däremot denna LED-taklampa för installation i badrummet, eftersom dess skyddsklass IP44 ger tillräckligt skydd mot smuts och inträngande vatten. Den vita skärmytan sörjer för en jämn ljusfördelning.
 • Vit LED-väggspot Narcos med svängbart lamphuvud

  Vit LED-väggspot Narcos med svängbart lamphuvud
  LED-väggspot Narcos - en modern ljuskälla Den neutrala färgen - LED-väggspot Narcos är tillverkad av vitlackerad metall - gör att den här extra ljuskällan kan integreras harmoniskt i otaliga aktuella inredningsstilar. Spotten kan svängas, vilket gör att ljuset kan riktas som önskat. Ljusfärgen varmvitt med en färgtemperatur på 3 000 K skapar en stämningsfull belysning. Utrustad med strömbrytare.
 • Utomhusvägglampa Hoosic 1 lampa

  Utomhusvägglampa Hoosic 1 lampa
  Rostfärgad utomhusvägglampa Hoosic, en lampa Med sin cylindriska form och den vackra kombinationen av material i rostfärgat lackerat aluminiumgjutgods samt en skärm i vit plast är utomhusvägglampan Hoosic en nätt och mångsidigt användbar lampa för olika användningsområden. Den passar till nästan alla fasader och avger ljuset jämnt genom den vita skärmen i omgivningen utan att blända.
 • Pecos LED vägglampa husnummer (Antracit)

  Pecos LED vägglampa husnummer (Antracit)
  Pecos fasadbelysning i snygg antracit färg och en integrerad LED belysning på 6w, 600lm och en temperatur på 3000K. IP54
 • Plafond strålkastare 'Marley' Moderna vit/metall - Passande för LED / Inomhus

  Plafond strålkastare 'Marley' Moderna vit/metall - Passande för LED / Inomhus
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Denna moderna fyrkantiga Marley är ett bra tillägg till modernt modernt modernt interiör, den vita färgen gör den ännu tätare! Denna lampa fungerar bra som en ljusfördelare ovan, till exempel köksbordet eller i ett sovrum. Lampan har en höjd på 15 cm, en längd på 24 cm och en bredd på 24 cm. Du avslutar lampan med fyra ljuskällor med en GU10-armatur (max. 35 watt). När du köper Marley ingår tyvärr inte dessa ljuskällor, så du måste fortfarande beställa dem själv! Lampan är dimbar med en extern dimmer (dimmer ingår ej). Slutför din interiör med Marley! 240 mm x 240 mm x 150 mm
 • Golvlampa svart med guld inkl LED dimbar 3 steg - Malta

  Golvlampa svart med guld inkl LED dimbar 3 steg - Malta
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Lamp includes a dimmer, Cord and plug included En riktig designbit i ditt hem, denna golvlampa från Malta. Den är färdig i en tidlös svart färg, guld/mässing och med LED -remsor. Den har en total höjd på 143 cm. Basen har en diameter på 25 cm. Lampan har icke-utbytbar LED (integrerad i lampan). Lysdioden har en ljuseffekt på 1450 lumen och 3000 Kelvin. Ett riktigt kraftverk tack vare den höga ljusstyrkan på 1450 lumen. Du kan dimma denna Malta 3 steg med fotbrytaren i sladden. På så sätt går du från 100% ljus (funktionellt ljus) till 60% och till 30% (stämningsbelysning). Super multifunktionell och tillämplig i alla situationer. Belysningen har ett genomsnittligt antal brinntimmar på 30 000. En riktig blickfång för ditt hem!
 • Quadro LED vägglampa (Silverfärgad)

  Quadro LED vägglampa (Silverfärgad)
  Tavelbelysning i metall. Inbyggda LED-lampor som ger ett varmvitt, lagom starkt ljus. Strömbrytare på lampan. För direkt montage. Finns i två färger.
 • Schvungfullt bearbetad LED-taklampa Sydney

  Schvungfullt bearbetad LED-taklampa Sydney
  LED-taklampan Sydney - höj- och sänkbar Ett bord, till exempel ett matbord kan belysas modernt och energieffektivt med LED-taklampan Sydney. För ljus med atmosfär sörjer den raka basen som leder till den slingrande skärmen. Den är utrustad med LED-lampor på totalt 20 Watt, som utstrålar behagligt ljus i varmvitt, så att en belysning med hemtrevlig ton uppstår. Höjden hos taklampan Sydney kan bekvämt justeras mellan 80 cm och maximalt 130 cm och på så sätt anpassas till individuella situationer.
 • Caecilia taklampa i antikstil, 42 cm

  Caecilia taklampa i antikstil, 42 cm
  Taklampa Caecilia i alabasterlook med imponerande infattning Taklampan Caecilia inspirerar med en krämfärgad glasskål i alabaster, som avslutas med en bred infattning i antik stil och fästs i taket med en likaledes antik infästning. Den rostfärgade metallen har enskilda ljusare nyanser i en gyllene nyans, vilket ger taklampan ett särskilt ädelt utseende.Caecilia är utmärkt lämpad för effektiv design av antika eller klassiskt inredda vardagsrum och dekorerar idealiskt vardagsrummet eller entréområdet.
 • Nickelfärgad LED-taklampa Zeus

  Nickelfärgad LED-taklampa Zeus
  Zeus - en mångsidigt användbar LED-taklampa På grund av den enkla och samtidigt tidlösa utformningen på LED-taklampan Zeus, passar den utmärkt för en rad olika användningsområden. Som grundbelysning i hallen, vardagsrummet, köket eller badrummet; överallt där man placerar lampan sörjer den för ett hemtrevlig ljus. Tack vare de fabriksmonterade LED-ljusen avger lampan inte bara ett varmvitt ljussken, utan är dessutom mycket energieffektiv. Jämfört med traditionella ljuskällor, såsom glödlampor, behöver Zeus mycket lite ström för samma ljusstyrka.
 • Taklampa Narcos - 3 ljuskällor, matt nickel

  Taklampa Narcos - 3 ljuskällor, matt nickel
  LED-taklampa Narcos med rörliga spotlights - treflammig Färgkombinationen av metallytan på takfästet och lamporna ser helt enkelt fantastisk ut med LED-taklampan Narcos: Strålkastarna lyser kromfärgade, basen skimrar i en matt nickelton. Det här utseendet ger ett mycket trendigt intryck och ger rummet där Narcos taklampan används en modern känsla. Strålkastarnas rörlighet gör det möjligt att skapa en lämplig omgivningsbelysning, som dessutom får en mysig touch tack vare lysdioderna som lyser i ljusfärgen varmvitt.
 • Utomhusvägglampa Hoosic 2 lampor

  Utomhusvägglampa Hoosic 2 lampor
  Utomhusvägglampa Jamie, med uppåt- och nedåtriktat ljus Lampan trollar fram vackra effekter mot fasaden och lyser upp ett stort område med sin dubbla ljusavgivning genom diffusorerna i vit plast, som sitter upptill och nedtill i ett rostbrunt stativ. Den kan monteras på snart sagt alla fasader tack vare den moderna cylinderformen och den rostbrun lackeringen. Det uppstår en storslagen effekt om två lampor installeras bredvid ett fönster eller invid entrén eller terrassdörren.
 • Liten utomhusvägglampa Hoosic med rörelsesensor

  Liten utomhusvägglampa Hoosic med rörelsesensor
  Hoosic – en modern utomhusvägglampa med praktisk rörelsesensor Liten, rund och modern – utomhusvägglampan Hoosic i antracitfärgat aluminiumgjutgods har ett påfallande enkelt utseende och en funktionalitet som sticker ut ur mängden: utrustad med en rörelsesensor tänder den alltid ljuset, när man har behov för det. Sensorn har en registreringsvinkel på 120° och en räckvidd på max. 8 m. Dessutom kan lystiden justeras mellan 10 sekunder och 7 minuter. Dessa egenskaper gör utomhusvägglampan Hoosic till en praktisk lampa som är perfekt lämplig för användning på fasader och runt huset.
 • Toppmodern bordslampa Nandor med extra lysdioder

  Toppmodern bordslampa Nandor med extra lysdioder
  Vriden dynamik och hög funktionalitet – elegant bordslampa Nandor Bordslampan Nandors design satsar på en effektfull blandning av klassiska och moderna element. Tack vare den elegant vridna lampfoten får designen en dynamisk impuls som mildras lite av den välformade, runda skärmen. De två långlivade och energisnåla 3 watts lysdioder ger varmvitt ljus med en färgtemperatur på 3 000 kelvin och en ljusstyrka på 600 lumen. Ljuskällan med E27-fattning och LED-ljuskällorna kan bekvämt och separat tändas och släckas med hjälp av dragströmbrytaren, för att skapa en harmonisk må bra-belysning. Med sin eleganta och diskreta formgivning passar bordslampan Nandor i många olika inredningskoncept. Denna lampa harmoniserar lika bra med moderna som nostalgiska interiörer. Lampan satsar på en markant ljusaccent i vardagsrummet, fungerar som praktisk läslampa i sovrummet och övertygar som stämningsfullt element i hallens belysning.
 • Taklampa Moony för barnrum pastellblå

  Taklampa Moony för barnrum pastellblå
  Taklampa Moony i textil för barnrum En vacker, blomsterliknande form och en vacker dekoration som inte är alltför iögonfallande och passar i alla barnrum – allt detta är taklampan Moony som består av ett metallfäste och en textilskärm. På sidorna pryds skärmen av ett stjärn- och månmotiv, nedåt försluts den av en vit diffusor, så att ljuset från de tre ljuskällorna (ingår ej) avges jämnt och bländfritt i rummet. Det lilla avståndet mellan textilskärmen och taket sörjer för en mycket vacker effekt i taket.
 • Taklampa Hotell med fem textilskärmar

  Taklampa Hotell med fem textilskärmar
  Taklampa Hotell med fem textilskärmar i vitt, svart och grått Taklampan Hotells fem textilskärmar med olika diameter och färger utgör en fantastisk konstruktion. Varenda av de fem skärmarna försluts av en diffusor på undersidan som garanterar bländfri och jämn belysning. Kombinationen av vitt, svart och grått kompletterar lampans moderna utseende, så att den passar speciellt bra som belysning i stora vardags- eller sovrum och – som namnet redan antyder – även i hotellrum.
 • Industriell golvlampa svart med justerbar guld - Hobby

  Industriell golvlampa svart med justerbar guld - Hobby
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included, Cord and plug included En modern industriell lampa med en touch av design. Det är så du bäst kan beskriva Hobby golvlampa. Men det passar också perfekt i en skandinavisk design. Lampan har vackra detaljer och är lika praktisk som den är vacker! Det är vackert avslutat med en svart färg på utsidan och guld på insidan: som skapar en varm ljuseffekt i huset. Golvlampan har en gångjärnskonstruktion så att du kan rikta armen och låta ljuset lysa där det behövs. Du kan också exakt bestämma lampans höjd. Lampan har en lägsta höjd på 140 cm och en maximal höjd på 180 cm. Skuggan har en diameter på 38 cm och en höjd på 30 cm. Basen har en diameter på 32 cm. Sladden har en längd på 170 cm. Du avslutar lampan med en ljuskälla med en E27-armatur (max. 40 Watt), den måste fortfarande beställas separat. Lampan är dimbar med en extern dimmer (dimmer ingår ej). Sammantaget en vacker atmosfärisk golvlampa som kommer att bli en riktig blickfång i din interiör!
 • Taklampa 'Bling' Lantlig transparent/metall - Passande för LED / Inomhus

  Taklampa 'Bling' Lantlig transparent/metall - Passande för LED / Inomhus
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Riktigt glitter och glamour med vår Bling! Den är färdig i stål och med polerade plastelement, vilket ger en lyxig look. Lampan har en höjd av 160 cm och en diameter på 31 cm. Lampans kabellängd är 120 cm. Du gör denna Bling komplett med en ljuskälla som passar in i en E27-armatur (max. 60 Watt). Lampan är också dimbar med en extern dimmer. Gör ett uttalande med den här hängande lampan i hallen eller i vardagsrummet. Det passar också perfekt i ditt Art Deco-sovrum! En riktig blickfångare i huset. 310 mm x 1600 mm
 • Paulien - LED-vägglampa IP44 med

  Paulien - LED-vägglampa IP44 med
  Praktisk LED-badrumsvägglampa Paulien med eluttag och strömbrytare, IP44 Armaturen förenar en harmonisk framtorning, tilltalande utseende och funktionalitet. Den glänsande LED-vägglampan är nämligen utrustad med ett eluttag: en klar fördel i badrummet vid spegeln. Eluttaget gör det möjligt att använda hårfönar, locktänger, plattångar och rakapparater på ett bekvämt sätt framför spegeln. LED-vägglampan kan med all fördel också monteras i köket (även här behöver man ofta ett extra eluttag!). Ljusstyrkan uppgår till totalt 630 Lumen (hög energieffektivitet).
 • LED-badrumsvägglampa Paulien, 44 cm

  LED-badrumsvägglampa Paulien, 44 cm
  Praktisk LED-badrumsvägglampa Paulien med eluttag och strömbrytare, IP44 Armaturen förenar en harmonisk framtorning, tilltalande utseende och funktionalitet. Den glänsande LED-vägglampan är nämligen utrustad med ett eluttag: en klar fördel i badrummet vid spegeln. Eluttaget gör det möjligt att använda hårfönar, locktänger, plattångar och rakapparater på ett bekvämt sätt framför spegeln. LED-vägglampan kan med all fördel också monteras i köket (även här behöver man ofta ett extra eluttag!). Ljusstyrkan uppgår till totalt 420 lm, vilket motsvarar över 70 lm per watt och innebär hög energieffektivitet.
 • Taba (Silver)

  Taba (Silver)
  Taba är en bordlampa som är skapad i en modern och spännande design. Den har en stabil, oval och lätt twistad fot i keramik och en viklad skärm i textil. Taba finns i två olika storlekar som är snygga att kombinera med varandra, men den är också lika fin stående för sig själv. Finns i färgerna guld (svart skärm) och silver (vit skärm).Ljuskälla ingår ej. 
 • Taklampa Cross 6 lampor i svart-guld

  Taklampa Cross 6 lampor i svart-guld
  Taklampan Cross’ urbana stil skapar en industriell känsla i hemmet Taklampan Cross passar perfekt till trenden: guld kombinerat med svart, fritt hängande glödlampor, reducerade former. Just nu pratar alla om den urbant industriella stilen. Lampans svart gyllene stomme och de enstaka ljuskällorna utstrålar en industriell shabby chic-charm som verkligen är populär just nu. Taklampans tre armar kan dessutom svängas separat, så att de kan riktas individuellt efter behag och behov. Lampan passar bra i minimalistiska inredningar. Den gyllene färgen får rummet att verka varmare och elegantare, utan att kontrasten blir för stor. Lampans urbana enkelhet fungerar bra som belysning och ett stilfullt blickfång i ett i små rum, utan att stjäla rampljuset.
 • LED-utomhusvägglampa Tay i aluminiumgjutgods

  LED-utomhusvägglampa Tay i aluminiumgjutgods
  Tay – en LED-utomhusvägglampa med fantastisk ljuseffekt Inte bara tack vare lampkroppens intressanta form i aluminiumgjutgods med antracitfärgad yta, men även tack vare den mycket vackra ljuseffekten från de uppåt och nedåt lysande lysdioderna lägger man direkt märke till LED-utomhusvägglampan Tay på fasaden. De varmvita lysdioderna från OSRAM lyser i en vacker båge uppåt och nedåt, vilket inte bara sörjer för effektiv områdesbelysning, utan även en fantastisk effekt på fasaden. Mycket vacker ser LED-utomhusvägglampan Tay också ut, när flera lampor monteras t.ex. till höger och vänster om ytterdörren eller ett fönster.
 • LED-taklampa Lunar med fjärrkontroll 60cm

  LED-taklampa Lunar med fjärrkontroll 60cm
  LED-taklampa Lunar – en lampa med månen som inspiration LED-taklampan Lunar är rund som en fullmåne och har en yta som liknar månens. Den levereras inklusive en infraröd fjärrkontroll som används för att gestalta ljuset från de integrerade varmvita lysdioderna bekvämt och flexibelt. På så sätt kan man välja mellan månens olika faser med hjälp av fjärrkontrollen (ljus från ena sidan eller andra sidan, cyklisk transformation – ljuset blir långsamt ljusare, ljuset blir långsamt mörkare, ljuset kan dimras, nattlampa eller 100 % ljusstyrka). Tänds LED-taklampan Lunar med väggbrytaren, lyser den med 100 % ljusstyrka. Med hjälp av fjärrkontrollen kan även flera Lunar-lampor styras.
 • Taklampa Hotell med fyra textilskärmar

  Taklampa Hotell med fyra textilskärmar
  Hotell – textiltaklampa med fyra runda skärmar Modern, trendig och effektfull: taklampan Hotell i textil kombinerar fyra runda lampskärmar i olika storlekar och färgerna vitt, svart och grått. Varje skärm är försedd med en diffusor på undersidan som garanterar bländfritt ljus och en jämn ljusfördelning. Både i modernt inredda vardags- och sovrum samt – som namnet redan antyder – i hotellrum är taklampan en vacker ljuskälla som kan förses med moderna LED-lampor och – används dimbara ljuskällor – även dimras.
 • Romantisk golvlampa krom med vita blad - Feder

  Romantisk golvlampa krom med vita blad - Feder
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included, Cord and plug included Feder-golvlampan är en riktig blickfång. Plastfjädrarna har ett mysigt utseende och sprider ett varmt, vitt ljus. Ge det tomma utrymmet bredvid soffan en elegant touch eller lägg den förvånande lampan i sovrummet! Denna golvlampa har en kromfot med en diameter på 65 cm och en höjd av 180 cm. Sladden har en längd på 220 cm och är utrustad med en strömbrytare. Lampan är också dimbar (dimmer ingår ej). På så sätt kan du skapa rätt atmosfär i ditt hus! Feder har tre små E14-beslag och levereras exklusive ljuskällor, så se till att du fortfarande beställer dessa med dem (vardera max 28 Watt). Välj en romantisk atmosfär och gå efter Feder-golvlampan! 650 mm x 1800 mm
 • Cortez – ljuskrona med vita textilskärmar

  Cortez – ljuskrona med vita textilskärmar
  Stilfull ljuskrona Cortez med tre ljuskällor Tre vita, välformade textilskärmar smyckar ljuskronan Cortez. Tyget sörjer för en behaglig och stämningsfull belysning i rummet. I och med att hela lampan är vit, är den inte bara en klassisk ljuskälla, men också ett modernt dekorationsobjekt. Stilfull som den är, passar den till både moderna och rustika interiörer och blir till ett riktigt blickfång.
 • Rund LED-taklampa Shogun i glitterdesign

  Rund LED-taklampa Shogun i glitterdesign
  Shogun – stilfull LED-taklampa med många funktioner LED-taklampan Shogun är en taklampa med fantastiskt utseende och många funktioner. Den sörjer för den rätta belysningen under dagen och natten. Med hjälp av fjärrkontrollen, som ingår i leveransen, kan man välja från varmvitt ljus till dagsljus och samtidigt dimra lampan. Dessutom kan man välja nattljusfunktionen som simulerar en stjärnhimmel. Men Shogun övertygar inte bara med flexibiliteten, utan den är även otroligt snygg: med sin mycket moderna, runda form i satinerad, vit plast är lampskärmen lika vacker tänd som släckt. Dessutom sörjer små, transparenta öppningar i skärmen för en iögonfallande glittrande effekt.
 • Vit tygskräm – taklampa Garda

  Vit tygskräm – taklampa Garda
  Taklampa Garda med vit textilskärm och fem ljuskällor För den 75 cm långa taklampan är även i stora rum homogen belysning inget problem: Garda ger en omfattande belysning, tack vare fem ljuskällor. Den vita textilskärmen garanterar, att ljusförhållanden är behagliga för ögat. Ljuset avges inte bara nedåt, men även mjukt genom tyget och skapar en behaglig stämning i rummet.
 • LED-taklampa Osaka med minnesfunktion

  LED-taklampa Osaka med minnesfunktion
  Fjärrstyrbar LED-taklampa Osaka – Ø 42 cm Den moderna designen är bara en av LED-taklampan Osakas fördelar. På grund av de neutrala färgerna krom och vit är lampan en utmärkt ljuskälla till alla moderna rum från vardagsrummet till hallen. Tack vare nattljusfunktionen är lampan även lämplig för att hitta rätt i bostaden under natten. Ljusfärgen är steglöst justerbar mellan varmvit (3 000 K) och dagsljus (6 000 K). Osaka kan även dimras med hjälp av takinstallationen. Alla funktioner styrs via fjärrkontrollen som ingår i leveransen. En vald funktion kommer att finnas kvar efter lampan har varit släckt och tänds igen.
 • Plafond 'Tiho' Moderna vit/polyester - LED inkluderat / Utomhus, Inomhus, Badrum

  Plafond 'Tiho' Moderna vit/polyester - LED inkluderat / Utomhus, Inomhus, Badrum
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable Få några modernare hemma! Det är perfekt möjligt med denna taklampa Tiho. Den här fina lampan är inte dimbar. Tiho-lampan är tillverkad av plast och metall. På grund av den (ej utbytbara) lysdioden har lampan en mycket lång livslängd och är energieffektiv, så bra för din plånbok. LED: n har en ljuseffekt på 3000 Kelvin och 960 lumen: ett riktigt kraftverk och perfekt för grundbelysning i ditt badrum, garage eller källare. Obs: det är inte dimbar. Lampan har en diameter på 40 cm. Eftersom lampan är stänkskyddad (IP44) kan den placeras perfekt i badrummet. Perfekt att använda som grundbelysning. 400 mm x 100 mm
 • LED-vägglampa Platon 2 lampor

  LED-vägglampa Platon 2 lampor
  LED-vägglampa Platon med två lampor LED-vägglampan Platon är utrustad med ett väggfäste i aluminium i vilket två akrylplattor är infällda som fungerar som skydd för de installerade lysdioderna. Osram LED-lamporna med lång livslängd och en effekt på 4,5 watt vardera ger ytterligare ljus i rummet och sätter atmosfäriska accenter. Färgtemperaturen är 3 000 Kelvin, vilket de flesta tycker är mycket behagligt.
 • Vinklad LED-taklampa Narcos

  Vinklad LED-taklampa Narcos
  Dubbelt vinklad LED-taklampa Narcos - 6 ljuskällor Med denna vackra LED-taklampa med sex ljuskällor kan modern, bredstrålande rumsbelysning åstadkommas. Takbasen är tillverkad av förnicklad metall med matt yta, de diskreta lamporna glänser i kromfärg. Med svängbara spotar kan alla vinklar och vrår i rummet fyllas med ljus. Det varmvita ljuset kommer från LED-lampor och skapar en energieffektiv och samtidigt mycket tilltalande rumsbelysning.
 • Vägglampa Diallo utan skärm svart matt

  Vägglampa Diallo utan skärm svart matt
  Vägglampa Diallo i metall och minimalistisk form Vägglampan Diallo i metall som lackerades matt består bara av ett runt väggfäste på en böjd konsol och ett uttag. Den minimalistiska formgivningen gör den till en mångsidig lampa, vars utseende förändras enormt med valet av ljuskällan. Lampan blir mycket dekorativ med ljuskällor i filamentdesign och ett lätt färgat eller genomskinligt glas.
 • Modernt designad LED-takspotlight Narcos 4-flammig

  Modernt designad LED-takspotlight Narcos 4-flammig
  Tidlös och snygg – kromfärgad LED-takspotlight Narcos LED-takspotlighten Narcos är beviset på att det inte behövs onödiga dekorationer för att skapa en vacker och samtidigt diskret lampa. De två svängbara metallstänger fästes på ett kantigt takfäste och är lampans fokus. Varje stång är utrustad med två av de sammanlagt fyra spots som är individuellt inställbara. Dessa ger ett jämnt, varmvitt ljus som skapar en fantastisk atmosfär. Med sitt enkla utseende passar Narcos i nästan alla moderna interiörer, där lampans design kommer till sin rätt.
 • LED-taklampa Hydra, 3 000 K krom, 2 kvadrater

  LED-taklampa Hydra, 3 000 K krom, 2 kvadrater
  Den vinklade Hydra LED-taklampan vinner med vinklad elegansDen vinklade Hydra-taklampans tydligt strukturerade design har också stor effekt i små rum, eftersom minimalismen och de olika storlekarna i rektanglar visuellt öppnar upp varje rum och inte kväver små rum. Taket är öppet uppåt, det ljusa skenet från de fast installerade LED-lamporna förstärker armaturens karaktär. Lampans dimmerfunktion är också särskilt praktisk: med hjälp av LED-dimmern på väggen kan du ställa in scenen i rummet med full, halv eller en fjärdedel av ljusstyrkan. Den vita akrylen ger liv åt mörka rum och skapar skickligt eleganta strukturer som överför sin charm till resten av rummet. Lampan fungerar särskilt bra på mörka tak. Taklampan Hydra är en fin figur framför allt över matbordet, men den passar också bra i vardagsrummet eller sovrummet.
 • Tacoma LED plafond (Svart)

  Tacoma LED plafond (Svart)
  Tacoma är en modern taklampa som lyser upp icke-våta utrymmen. Ljusflöde och färgtemperatur kan justeras steglöst med fjärrkontrollen. Integrerad LED 24 W, ljusflöde 2700 lm och färgtemperatur 2700–6500K.
 • Kulformad hänglampa Candela i aluminium och krom

  Kulformad hänglampa Candela i aluminium och krom
  Stilren pendellampa Candela – ett lyxigt blickfång Smala, mjuka linjer och en effektfull dekoration utmärker denna ovanliga modell. Den välformade och harmoniska hänglampan Candela med 4 lampor övertygar med sin diskret lyxiga utstrålning. Designen inspirerades av överdådiga lampor från tidigare epoker, men ger ändå ett modernt elegant intryck. Symbiosen mellan de mjuka kurvorna och impulsiva raka linjerna sörjer för ett omväxlingsrikt utseende samt dialogen mellan de blankt förkromade ytorna och element i borstad aluminiumdesign. Pendellampan Candela med 4 lampor ger kraftfullt, atmosfäriskt ljus och är först och främst avsedd som en snygg höjdpunkt i vardagsrummet. Denna lampa passar även i matsalar eller stora hallar. Hänglampan Candela fungerar bäst i lyxiga inredningskoncept, bl.a. sådana i nostalgisk stil eller med en orientalisk känsla. Som komplement rekommenderas påfallande smala lampor, gärna med kronljuslampor.
 • LED-utomhusvägglampa Tawa av aluminium, antracit

  LED-utomhusvägglampa Tawa av aluminium, antracit
  Modern LED utomhus vägglampa Tawa Tawa väggarmatur för utomhusbruk passar lätt in i alla miljöer tack vare sin enkla men stilfulla design. Den lämpar sig till exempel för att belysa entrén, utomhusfasaden, terrassen eller balkongen. Armaturen är tillverkad av väderbeständig gjuten aluminium och har skyddsklass IP54. Den är därmed skyddad mot damm och stänkvatten och kan användas utomhus utan tvekan. Med sitt varma ljus lyser Tawa upp väggytan bakom den.
 • LED-utomhusvägglampa Yangtze, antracit

  LED-utomhusvägglampa Yangtze, antracit
  Trio Lighting led-utomhusvägglampa yangtze, antracit Yangtze,, aluminium, plast, 3 W, B: 12 cm, H: 11.7 cm
 • Vägglampa Marley i vitt

  Vägglampa Marley i vitt
  Cylindrisk vägglampa Marley, upp- och nedåt lysande Vägglampan Marley ger en mycket vacker ljuseffekt uppåt och nedåt och är tack vare den avskalade, cylindriska formgivningen och matt vita lackeringen mångsidigt användbar i olika inredningar. Monterad enkelt eller i grupp i avlånga korridorer är den en effektfull lampa.
 • Utomhus vägglampa rostbrun IP44 rörelsedetektor - Ruben

  Utomhus vägglampa rostbrun IP44 rörelsedetektor - Ruben
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included, Motion sensor included Ett sant tillskott till din trädgård; det är vägglampa Ruben! Den rostiga bruna färgen ger omedelbart din trädgård en rå look. På så sätt kan du utöka din industriella livsstil från insidan till utsidan. Lampan levereras utan E27 lichbtron (max. 28 Watt). Lampan har en längd på 12,5 cm, en höjd av 33 cm och ett djup på 18,6 cm. Monteringsplattan har en längd på 8,5 cm, en höjd på 33 cm och ett djup på 2,5 cm. Denna vägglampa innehåller en rörelsedetektor, så att ljuset tänds direkt när du går förbi: alltid en trygg känsla i din trädgård med vägglampa Ruben! Vänta inte längre och gå efter den här robusta vägglampan och berika din trädgård eller fasad.
 • Garda taklampa (Grå)

  Garda taklampa (Grå)
  Garda taklampa är en klassisk hängarmatur med tygskärm och smidig hissfunktion. Ett bra val till exempel ovanför matbordet. E14-sockel, ingår inte i förpackningen. Finns i fler färger.
 • Trajan LED taklampa (Silverfärgad)

  Trajan LED taklampa (Silverfärgad)
  Trajan LED taklampa är ett bra val för det moderna hemmet med högt i tak. Modellen passar speciellt över ett matbord eller kontor. Armaturen är justerbar i höjd, men även bredd med hjälp av förlängningsarmarna. Detta ger möjligheten att öka det upplysta området ytteligare. Den moderna konstruktionen av lampan är tillverkad av metall och aluminium. Dessutom är armaturen utrustad med trestegsdimmer som gör att ljusstyrkan kan justeras från 100 % till 50 % och 25 % via en vanlig väggströmbrytare. Notera! Ej lämplig för användning med en extern dimmer.
 • Agra taklampa (Natur)

  Agra taklampa (Natur)
  AGRA taklampa kan bli ett riktigt konstnärligt inslag i din inredning. Tre ljuskällor sitter i en träram och kombineras med mattsvarta detaljer. Lampan har en höjd på 150cm men går att justera i höjd enligt egna önskemål. Denna armatur är lämplig att placera i rymliga rum med högt i tak, exempelvis över ett stort matbord.Ljuskälla ingår ej.
 • Guldfärgad plastskärm– hänglampa Garda 4-flammig

  Guldfärgad plastskärm– hänglampa Garda 4-flammig
  Hänglampa Garda med guldfärgade skärmar – 4 ljuskällor Hänglampan Garda är utrustad med fyra lätt strukturerade, guldfärgade plastskärmar som utgör en intressant kontrast till det förnicklade upphänget och ger ljuset en speciell glans. Denna vackra hänglykta står för en utmärk belysning av bordsytan som till stor del är en förtjänst av det mellan 90 cm och 150 cm höj- och sänkbara upphänget.
 • Muga LED vägglampa husnummer (Antracit)

  Muga LED vägglampa husnummer (Antracit)
  Muga är en modern vägglampa som ger möjligheten att belysa sitt husnummer på ett både elegant och inbjudande vis. Den är tillverkad av gjuten aluminium, har en ram i antracit och svarta nummer som matchar ramen. Inbyggt sitter det integrerad LED-belysning som avger ett varmvitt ljus på 3000K och säkerställer ett fint, behagligt och bländfritt ljus som inte drar till sig allt för mycket uppmärksamhet.IP54. Integrerad LED-belysning.
 • Houston – taklampa i svart och guld

  Houston – taklampa i svart och guld
  Taklampa Houston med 2 ljuskällor Taklampan Houstons design präglas främst av den svarta och gyllene färgkombinationen. De två välformade skärmarna är försedda med små hål som den gyllene insidan skiner igenom. Även takkåpan har denna färgkombination.
 • Hotel vägg-och läslampa (Svart)

  Hotel vägg-och läslampa (Svart)
  Hotel vägglampa är en klassisk och enkelt dekorerad vägglampa som passar många interiörer. Armaturen har en riktad läslampa med en bekväm flexarm. Armaturen har cylindrisk tygskärm upptill. För båda ljuspunkterna är separata brytare bekvämt placerade i mitten av armaturkroppen och kan slås på och av oberoende av varandra. E14 ljuskälla i uplighten, ingår inte. Finns i fler färger.
 • Utomhusvägglampa Duero i vintagestil, antracit

  Utomhusvägglampa Duero i vintagestil, antracit
  Trio Lighting utomhusvägglampa duero i vintagestil, antracit Duero, aluminium, glas, E27, 40 W, B: 16 cm, H: 33 cm
 • Dylan double LED (Krom)

  Dylan double LED (Krom)
  Dylan är en IP44-klassad vägglampa som är anpassad för badrumsmiljö. Den är tillverkad av metall med förkromad finish och två dekorativa glascylindrar. Armaturen är utrustad med integrerad LED-belysning som förser badrummet med ett bra, behagligt och bländfritt ljus. Då lampan skruvas upp går det lika bra att fästa den liggande ifall så önskas.Lampan sprider ett varmvitt ljus på 3000K.Integrerad LED-Belysning. 
 • Duero vägglampa (Rost)

  Duero vägglampa (Rost)
  Robusta detaljer och en vågad rostig finish gör “Duero” fasadbelysning till en unik inredningsdetalj som lämpar sig både i moderna, industriella och lantliga miljöer. Det klara glaset bakom gallet släpper igenom ljuskällans sken på ett fint sätt. Armaturen finns även i aluminium och antracitgrå. IP44. Köp till ljuskälla för att göra armaturen komplett.
 • Kasai LED vägglampa husnummer (Antracit)

  Kasai LED vägglampa husnummer (Antracit)
  Kasai är en modern vägglampa som ger möjligheten att belysa sitt husnummer på ett både elegant och inbjudande vis. Den är tillverkad av gjuten aluminium, har en ram i antracit och svarta nummer som matchar ramen. Inbyggt sitter det integrerad LED-belysning som avger ett varmvitt ljus på 3000K och säkerställer ett fint, behagligt och bländfritt ljus som inte drar till sig allt för mycket uppmärksamhet.IP54. Integrerad LED-belysning.
 • Cuando LED vägglampa (Antracit)

  Cuando LED vägglampa (Antracit)
  Låt fasadbelysning “CUANDO” pryda din vägg . En läcker design som sträcker sitt dekorativa sken både upp och ner. Smäcker och rak i formen. IP65 och en skymning & rörelse- sensor.Levereras komplett med ljuskällor.
 • Inga pendel (Naturfinish)

  Inga pendel (Naturfinish)
  Inga är en pendellampa i rotting med en diameter på 30 cm och höjd på max. 150 cm. Glödlampa 1 x E27 (ingår ej). Upphängningsdel i matt svart metall.
 • Marley golvlampa (Svart)

  Marley golvlampa (Svart)
  Marley är en stilren och praktisk golvlampa som ger ett bra och funktionellt ljus, optimalt till läsning eller arbete. Lampan är tillverkad av metall, har en matt finish och är försedd med en praktisk spotlight uppe på foten. Denna spotlight går att rikta och vinkla helt efter behov av ljus, vilket är optimalt för att få ett funktionellt och riktat ljus, samt att undvika bländning. Placera Marley bakom soffan, fåtöljen eller låt den belysa rummet från ena hörnet. evereras med sladd + strömbrytare & stickkontakt. Finns i färgerna nickel, mässing/svart, vit och svart. Ljuskälla ingår ej.
 • Garda taklampa (Guldfärgad)

  Garda taklampa (Guldfärgad)
  Garda taklampa är en klassisk hängarmatur med tygskärm och smidig hissfunktion. Ett bra val till exempel ovanför matbordet. E14-sockel, ingår inte i förpackningen. Finns i fler färger.
 • Hänglampa Marley nickel matt 1 lampa

  Hänglampa Marley nickel matt 1 lampa
  Pendellampa Marley med en lampa i matt nickeldesign Hänglampan Marley är en nätt lampa, exempelvis som belysning av ett sidobord i vardagsrummet. Den matt nickelfärgade lampan med kvadratisk takkåpa och cylindriskt lamphuvud kan med fördel monteras i en rad med flera lampor, exempelvis för att belysa ett avlångt bord eller en köksbänk.