Trio Lighting lampor

 • Pendellampa Rotin med rottingskärm, en ljuskälla

  Pendellampa Rotin med rottingskärm, en ljuskälla
  Vacker pendellampa Rotin med rustikt utseende Den som tycker om naturliga och något rustika interiörer kommer att älska pendellampan Rotin. Med sin vackra rottingskärm med en klassisk, rund form passar Rotin perfekt i hem med rustik landstil. Ljusutsläppet sker uppåt och nedåt. Det flätade materialet släpper även ut ljus åt sidorna och lyser upp omgivningen. Den grå takkåpan kompletterar lampans tilltalande helhetsintryck.
 • Mattnickelfärgad LED-tavelbelysning Lorena

  Mattnickelfärgad LED-tavelbelysning Lorena
  LED-bildbelysning Lorena - framhäver målningars skönhet LED-bildbelysningen Lorena framhäver perfekt familjeporträtt, landskapsmålningar och högkvalitativa målningar av välkända konstnärer. Bildljuset är enkelt och elegant för att inte distrahera från målningarna. På så sätt framhävs bildernas skönhet. Det varmvita ljuset med 3 000 Kelvin har en särskilt behaglig effekt och lyser upp målningen på ett utmärkt sätt. Den 8 W LED-lampan med 600 lumen är också mycket energieffektiv.
 • LED-utomhusvägglampa Cubango, en kubskärm

  LED-utomhusvägglampa Cubango, en kubskärm
  Moderna former och hög kvalitet - LED-utomhusvägglampan Cubango Utomhusvägglampan Cubango:s lampskärm är utformad som en kub med sidoytor av opalfärgad plast. Den är fäst vid det kvadratiska väggfästet med en arm som är böjd nedåt. Den senare består av antracitfärgat aluminiumgjutgods. Den optiskt moderna utomhuslampa övertygar med en robust, långlivad konstruktion och ett jämnt, bländfritt ljus. - inklusive 1 x 4 W E27 lysdioder, lämpad för max 1 x 27 W E27.
 • Vacker bordslampa Keali i antik mässing

  Vacker bordslampa Keali i antik mässing
  Bordslampa Keali - en mångsidigt användbar armatur som är inställbar på höjden - antik mässing Denna lilla bordslampa av metall med formskön design passar i många olika rum: på skrivbordet i hemmakontoret, i sovrummet på nattduksbordet, i en hylla eller på en byrå. Den övre delen av stommen kan justeras på höjden med hjälp av en led. Med snörströmbrytare.
 • LED-vägglampa Lorena, mässing

  LED-vägglampa Lorena, mässing
  Lorena LED-bildlampan Lorena LED-bildlampan är ett oumbärligt tillbehör för en värdig atmosfär: Vare sig det är ett familjeporträtt, en egen skapad landskapsmålning eller en viktig konstnärs verk - bildarmaturen, som är enkel i form och färg och därför är desto elegantare, belyser på ett idealiskt sätt objektet i fråga. - 1 x 8 W LED - Ljusfärg varmvitt - 3 000 Kelvin - 600 lumen
 • Kökspendellampa Fisherman, gammal mässing

  Kökspendellampa Fisherman, gammal mässing
  Fisherman - en hänglampa i vintagestil Vare sig den ska användas i köket, vardagsrummet, hallen eller i källarbaren taklampan Fisherman i trendig vintagestil lyser inte bara upp varje rum utan är även en vacker inredningsdetalj. Dess antika ytfinish i gammal mässing och den maritima designen med metallskärm, metallgaller och genomskinligt lampglas gör denna vackra hänglampa unik. Även i restauranger kommer hänglampan Fisherman till sin rätt, som belysning över bord och bardiskar.
 • Ljuskrona Cortez – stilfullt blickfång

  Ljuskrona Cortez – stilfullt blickfång
  Cortez – elegant, grå ljuskrona Man blir aldrig trött på den tidlösa ljuskronan Cortez. De fem grå textilskärmar och det betongfärgade metallupphänget skapar ett harmoniskt och modernt helhetsintryck. Textilskärmarna är något genomskinliga, vilket skapar en behaglig belysning som är bländfri. Passande ljuskällor kan beställas som tillbehör till ljuskronan.
 • Pendellampa Rope med dekorativt rep 1 lampa

  Pendellampa Rope med dekorativt rep 1 lampa
  Rope – hänglampa med dekorativ repupphängning och en lampa Pendellampan Ropes upphängning består bara av en takkåpa och ett uttag samt ett tjockt vridet rep med en knut i mitten. Passande till repet fick takkåpan och uttaget i metall en antik mässingsyta, så att lampan utstrålar något rustikt och lantligt. I E27-uttaget kan alla sorters lampor med E27-sockel sättas, men speciellt lampor med ett rustikt utseende passar bra, helst bärnstensfärgade ljuskällor i glob- eller rustikaform med filamentdesign.
 • Textilvägglampa Hotell med LED läslampa, vit

  Textilvägglampa Hotell med LED läslampa, vit
  Praktisk textilvägglampa Hotell Lampan övertygar med en välformad design och praktiska egenskaper. Textilvägglampan Hotell är utrustad med en textilskärm som kan svängas efter behag, tack vare leden i lamparmen. Skärmen avger ljuset från E14-ljuskällan på ett behagligt sätt. Dessutom är lampan utrustad med en böjbar LED läslampa som flexibelt kan anpassas efter rummets förutsättningar.
 • Nickelfärgad LED-bordslampa Narcos

  Nickelfärgad LED-bordslampa Narcos
  Enkelt gestaltad LED-bordslampa Narcos med 4-stegs-touch-dimmer LED-bordslampan Narcos kan beskrivas som praktisk vardagsbelysning med enkel design. Tack vare det enkla utseendet passar den till nästintill alla rum och alla interiörer. Den runda lampfoten i metall håller i en delvis böjbar arm med en något trattformad lampskärm. LED-lampan i skärmen avger ett varmvitt ljus som vid behov kan regleras med hjälp av 4-stegs-touch-dimmern.
 • Fisherman - pendellampa med antik kopparfinish

  Fisherman - pendellampa med antik kopparfinish
  Hänglampa Fisherman i maritim design med antik ytfinish Namnet avslöjar att utformningen av denna hänglampa påminner om en fiskarlampa. Den övre, av metall bestående, delen av skärmen kompletteras med en genomskinlig glaskupa över glödlampan. Ett särskilt originellt utseende får Fisherman genom dess metallyta i antik optik, som ger intryck av att det handlar om ett belysningselement från forna tider. Därigenom uppstår en vintage-optik, som många uppskattar och som passar utmärkt att kombinera med det ena eller andra inredningselementet som verkligen är antikt och har en intressant historia bakom sig. För en perfekt maritim look i köket!
 • LED-husnummerlampa Pecos

  LED-husnummerlampa Pecos
 • Bordslampa Keali i matt nickel

  Bordslampa Keali i matt nickel
  Bordslampa Keali - en mångsidigt användbar armatur som är inställbar på höjden - matt nickel Denna lilla bordslampa av metall med formskön design passar i många olika rum: på skrivbordet i hemmakontoret, i sovrummet på nattduksbordet, i en hylla eller på en byrå. Den övre delen av stommen kan justeras på höjden med hjälp av en led. Med snörströmbrytare.
 • Mässingfärgad LED-bordslampa Curtis

  Mässingfärgad LED-bordslampa Curtis
  Curtis - LED-bordlampa i matt mässing med justerbart huvud Med sin klassiska matta mässingsfärg och enkla design med ett långt lamphuvud kan Curtis-bordlampan integreras i nästan vilken stil som helst. Armaturen är mycket bekväm att manövrera med hjälp av en 4-stegs touch-switch som är integrerad i sockeln. LED-bordslampan kan användas som energibesparande tilläggsbelysning, t.ex. för läsning, inte bara på ett skrivbord utan även i vardagsrummet.
 • Svart LED-multifunktionell lampa Amsterdam

  Svart LED-multifunktionell lampa Amsterdam
  Amsterdam - en modern, multifunktionell LED-bordsarmatur Oavsett vilka krav som ställs på denna arbetsplatsarmatur - med Amsterdam LED-bordsarmatur garanteras rätt lösning för alla eventualiteter. Förutom stativet för placering på skrivbordet levereras bordsarmaturen med en bordsklämma för fastsättning på skrivbordskanten eller en hylla och även med ett väggfäste. De tre ledarna gör det möjligt att anpassa det varmvita ljuset från de inbyggda COB-ljusdioderna på ett extremt flexibelt sätt. Ett särskilt blickfång är den klarröda kabeln som löper längs armaturen. Stickproppen och anslutningskabeln med strömbrytare är svarta.
 • Titanfärgad utomhusvägglampa Ohio LED

  Titanfärgad utomhusvägglampa Ohio LED
  LED-utomhusvägglampa Ohio för energisnål utomhusbelysning Utomhusvägglampan Ohio är tillverkad av robust aluminiumgjutgods och är skyddad mot väder och vind tack vare skyddsklass IP54 och sörjer för optimal belysning på varje modernt gestaltad fasad. Ljustemperatur: varmvitt ljus - 3.000 Kelvin - 420 lumen
 • Böjbar LED-bordslampa Curtis, gammal mässing

  Böjbar LED-bordslampa Curtis, gammal mässing
  Curtis LED-bordslampa i metall med justerbart ljushuvud Curtis LED-bordslampa passar med sin form perfekt på ett skrivbord där den ger ett starkt extra ljus. Detta kan användas mycket bra för att läsa ett dokument underifrån. För en exakt justering av det energisparande LED-ljuset är ramens övre del flexibel och kan justeras i enlighet med detta. Beröringsbrytaren, som kan manövreras i 4 steg, är bekvämt placerad vid armaturens bas.
 • Pendellampa Garda med fyra silvriga plastskärmar

  Pendellampa Garda med fyra silvriga plastskärmar
  Modernt gestaltad bordsbelysning: höj- och sänkbar pendellampa Garda Med en längd på 77 cm och fyra ljuskällor är pendellampan Garda nästan som gjort för att användas som ljuskälla ovanför avlånga bord. Garda kan flexibelt justeras i höjd till max 150 cm. Ljuset avges direkt nedåt och mjukt åt sidorna genom de silverfärgade skärmarna i plast. Skärmarnas marmorerade silverfärg passar perfekt till det förnicklade upphänget i metall. En modern hänglampa som kan kombineras med många olika inredningsstilar.
 • Textilbordslampa Garda med vit skärm

  Textilbordslampa Garda med vit skärm
  Bordslampan Garda med vit textilskärm i form av en bägare Bordslampan Garda med metallfot i matt nickelfärg och fint vit textilskärm ger ett spännande, modernt intryck. Den avger ljuset obehindrat upp- och nedåt och mjukt genom textilen. Så skapas en behaglig tilläggsbelysning överallt, där man vill skapa en trevlig atmosfär. Lampan kan tändas och släckas med hjälp av brytaren med touch-funktion. På grund av den neutrala färgen passar bordslampan Garda till ett flertal inredningsstilar.
 • Tidlöst vacker LED-utomhusvägglampa Sacramento

  Tidlöst vacker LED-utomhusvägglampa Sacramento
  Mångsidigt kombinerbar LED-utomhusvägglampa Sacramento i vitt LED-utomhusvägglampan Sacramento är utrustad med två effektstarka märkes-LED-lampor från Osram. Ljuset avges indirekt både uppåt och nedåt och skapar mjuka ljusaccenter på väggen. Sacramento är tillverkad av aluminiumgods och matt vitlackerad. På så sätt skapas många kombinationsmöjligheter när det gäller fasadens utformning, som lampan väljs efter.
 • Brun golvlampa Janko i trä med textilskärm

  Brun golvlampa Janko i trä med textilskärm
  Diskret designad golvlampa Janko i trä med flexibla leder Golvlampan Jankos leder sörjer för att den alltid kan justeras till en komfortabel position med behaglig ljusvinkel. Lampans stabila fot gör att den står stadigt och skapar en färgkontrast till träet. Ljuset avges både nedåt och genom den vita textilskärmen. Den harmoniska färg- och materialmixen gör golvlampan Janko till en unik ljuskälla som passar i alla vardagsrum. Golvlampan Janko kan enkelt tändas och släckas med hjälp av fotbrytaren.
 • Maritim pendellampa Fisherman, antikgrå

  Maritim pendellampa Fisherman, antikgrå
  Antikt utformad pendellampa Fisherman i grått Som namnet antyder - har denna taklampa designats i samma stil som en gammal fiskelampa och sprider inte bara antik charm, utan också en viss maritim känsla i ditt kök, hall, vardagsrum eller baren i källaren. Det genomskinliga glaset omges av ett metallgaller, så att glödlampan syns. Den antikgrå beläggningen på metalldetaljerna, liksom designen, ger lampan en vintagelook som är utmärkt för att sätta en speciell accent på en rad inredningsstilar.
 • Pendellampa Rope med dekorativt rep 2 lampor

  Pendellampa Rope med dekorativt rep 2 lampor
  Pendellampa Rope med repupphängning och 2 lampor En rustik lampa med flexibel utformning – det är hänglampan Rope med två lampor. I takkåpan hänger två tjocka rep med varsitt E27-uttag. Med hjälp av repen som utöver takkåpan kan monteras på valfritt ställe i taket kan lampan anpassas efter egna önskemål, exempelvis för att anpassa den efter bordets storlek. Eftersom hänglampan Rope inte har några skärmar, får den en speciell effekt beroende på vilka ljuskällor används (ingår ej). Vi rekommenderar därför färgade ljuskällor i filamentdesign, gärna i speciella former eller storlekar.
 • Grön bordslampa Merete med beröringsströmbrytare

  Grön bordslampa Merete med beröringsströmbrytare
  Bordslampa Merete - en modern inredningsaccessoarer Den lilla bordslampan passar på många olika sätt i den moderna inredningsstilen: antingen som nattduksbordslampa men även som dekorativ extrabelysning i t.ex. vardagsrummet. Den mattnickelfärgade stommen pryds av en textilskärm som sörjer för skimrande ljus. Med beröringsströmbrytare och dimmerfunktion. Ljuskälla ingår ej i leverans.
 • Utrustad med dimmer - LED-bordslampan Sydney

  Utrustad med dimmer - LED-bordslampan Sydney
  Med dimmer - spiralformad Sydney LED-bordlampa Den spiralformade skärmen på Sydney LED-bordlampan spiralar runt den tunna ramen. Kombinationen av ramens glänsande kromfinish och den genomskinliga vita akrylen som täcker lysdioderna gör Sydney till en extremt modern, nästan futuristisk ljuskälla. Oavsett hur du vrider armaturen får du alltid en kombination av direkt och indirekt ljus, vilket ger en stor variation. För att anpassa bordslampans ljusstyrka till den individuella situationen är den utrustad med en dimmer.
 • Matt nickelfärgad LED-skrivbordslampa Calcio

  Matt nickelfärgad LED-skrivbordslampa Calcio
  LED-byrålampa Calcio i modern nickeldesign LED-byrålampan Calcio är utrustad med två leder på ramen, så att den kan justeras i höjd och projektion enligt önskemål. Detta i kombination med det varmvita ljuset ger en behaglig arbetsatmosfär på skrivbordet. En dimmer för reglering av ljusintensiteten är redan integrerad. Metallens matta nickelfinish gör Calcio LED-byrålampan till en ljuskälla vars utseende harmonierar med många inredningsvarianter.
 • Aick LED taklampa

  Aick LED taklampa
  Aick LED taklampa passar perfekt in i det moderna vardagsrummet, köket eller arbetsrummet. Med sin höjd på 150cm är den mer lämpad för interiörer med högt i tak. Armaturen är justerbar i höjd. Dess konstruktion är gjord av metall och har en skärm i aluminium som innehåller en integrerad LED-lampa med en effekt på 38W. En gång för alla slipper du oron för att byta glödlampor. Strömförsörjningen har även en inbyggd dimmer. Detta gör att du kan ändra intensiteten på ljuset i 3 nivåer med hjälp av en standardbrytare. Du kan ställa in ett mysigt svagt ljus när som helst eller tvärtom och lysa upp hela rummet. Färgen på ljuset är 3000K (varmvitt) vilket är behagligt för hemmets välbefinnande och ögonen. Tack vare energisnåla LED-tekniken drar den inte överdrivet mycket el.
 • Tidlös LED-taklampa Cento

  Tidlös LED-taklampa Cento
  Rund LED-taklampa Cento med vit diffusorplatta LED-taklampan Cento imponerar med en blandning av en diskret och samtidigt modern design. Den har en diameter på 23 cm och en rund form. De under en diffusorplattan sittande LED-ljusen avger tack vare plattan ett mjukt, varmvitt ljussken, vilket sörjer för en behaglig och samtidigt jämn ljusfördelning i rummet. Med en imponerande ljuskraft på 2 000 lumen är lampan idealisk som grundbelysning för en rad olika rum, exempelvis hallen, köket eller kontoret. Den har förädlats med en nickelbeläggning och uppfyller alla kriterier för en modern ljuskälla.
 • Agra taklampa

  Agra taklampa
  AGRA taklampa kan bli ett riktigt konstnärligt inslag i din inredning. Fem ljuskällor sitter i en träram och kombineras med mattsvarta detaljer. Lampan har en höjd på 150cm men går att justera i höjd enligt egna önskemål. Denna armatur är lämplig att placera i rymliga rum med högt i tak, exempelvis över ett stort matbord.Ljuskälla ingår ej.
 • Turkos bordslampa Merete med beröringsfunktion

  Turkos bordslampa Merete med beröringsfunktion
  Bordslampa Merete Den lilla bordslampan passar på många olika sätt i den moderna inredningsstilen: antingen som nattduksbordslampa men även som dekorativ extrabelysning i t.ex. vardagsrummet. Den mattnickelfärgade stommen pryds av en textilskärm som sörjer för skimrande ljus. Med beröringsströmbrytare och dimmerfunktion. Ljuskälla ingår ej i leverans.
 • Klart lysande LED-utomhusvägglampa Rhine

  Klart lysande LED-utomhusvägglampa Rhine
  Robust bearbetad LED-utomhusvägglampa Rhine Utseendet hos LED-utomhusvägglampan Rhine, som består av aluminiumgods och akryl är rätlinjigt och tidlöst modernt. En ljuskälla för utomhusbelysning som kan kombineras med många olika fasadstilar. De båda inbyggda LED-lamporna skapar ett strålande, varmvitt ljus som är mycket inbjudande och mjukt. Med skyddsklass IP44 är LED-utomhusvägglampan Rhine skyddad mot kraftigare påverkan av väder och vind.
 • Snygg bordslampa Janko i brunt trä

  Snygg bordslampa Janko i brunt trä
  Stilfull bordslampa Janko i trä med textilskärm Särskilt iögonfallande med bordslampan Janko i naturträ är den enkla, men samtidigt snygga designen. Lampans rörliga arm i brunt naturträ ger den ett något rustikt utseende, medan den vita textilskärmen ger en ädel accent. Dessutom har Janko en stabil, svart fot som kompletterar bordslampans utseende. Denna blandning av olika material och färger skapar en fantastisk enhet. Lampan kan justeras efter behag, i och med att Janko har två flexibla leder i träarmen. Lika praktisk är brytaren i sladden som hjälper till att enkelt släcka och tända ljuset. Janko är perfekt som läslampa och en vacker detalj i alla rum.
 • Grå bordslampa Garda

  Grå bordslampa Garda
  Attraktivt designad bordslampa Garda med grå skärm Den 16 cm höga bordslampan Garda övertygar med en grå tygskärm i form av en bägare. Insidan är vit. På det sättet kan ljuset reflekteras bättre. Metallfoten har en matchande matt nickelfärg. En harmonisk kombination som passar ett flertal olika inredningsstilar. Ljuset tänds och släcks med hjälp av den integrerade brytaren med touch-funktion.
 • Rund LED-taklampa Cento

  Rund LED-taklampa Cento
  Modern och mångsidig Cento LED-taklampa Cento LED-taklampa imponerar med en blandning av diskret design och modern teknik. Den består av en rund metallram i matt nickel och en vit satinfärgad diffusorpanel som är inbäddad i den. Ljuset, som genereras inuti av energieffektiva lysdioder, filtreras försiktigt av plattan och avges på så sätt bländfritt utåt. Tack vare den tidlösa runda designen passar Cento in i många olika inredningsstilar och färgkoncept utan att hamna för mycket i förgrunden.
 • Grå ljuskrona Cortez med tre ljuskällor

  Grå ljuskrona Cortez med tre ljuskällor
  Cortez – välformad ljuskrona med tre textilskärmar Kombinationen av betongfärgad metall och klassiska, grå textilskärmar går utmärkt ihop, som ljuskronan Cortez bevisar. De tre vita textilskärmar sörjer för ett diskret och behagligt ljus. Detta blickfång passar till olika interiörer, i och med att den har ett både modernt och rustikt utseende. Passande ljuskällor kan beställas som tillbehör.
 • Curtis - LED-bordslampa, matt nickel

  Curtis - LED-bordslampa, matt nickel
  Curtis är en LED-bordslampa med ett långt ljushuvud Curtis LED-bordslampa har en form som gör att den passar inte bara på ett skrivbord, utan även på en sekreterare eller en sideboard. Med den 4-faldiga touchdimmern i bordslampans bas kan du välja mellan olika ljusstyrkor. I det långa ljushuvudet, som kan justeras med hjälp av den böjliga armen i den övre delen, avger en lysdiod varmvitt ljus.
 • Antracitfärgad LED-bordslampa Roderic

  Antracitfärgad LED-bordslampa Roderic
  Ledad LED-bordslampa Roderic i antracit LED-bordslampan Roderic är idealisk som mångsidigt användbar ljuskälla och gör god tjänst till exempel på skrivbordet eller som nattduksbordslampa. Dess mångsidighet beror framför allt på de tre lederna som gör att lampan kan riktas mycket flexibelt, både horisontellt och vertikalt. LED-bordslampan Roderic drivs med en 6 Watt SMD-LED-lampa vars mjuka ljussken är mycket välgörande, samtidigt som den också fungerar som läslampa.
 • Enkel LED-utomhusvägglampa Sacramento

  Enkel LED-utomhusvägglampa Sacramento
  Antracitfärgad LED-utomhusvägglampa Sacramento Denna enkelt designade ljuskälla för fasaden sörjer för effektfull och behaglig utomhusbelysning i många år. LED-lampan Sacramento, som är tillverkad av aluminiumgods, är utrustad med två LED-lampor från Osram, som skapar en ljusström på totalt 750 lumen. Sacramento är lackerad i antracitfärg, som kan kombineras med nästan alla väggfärger.
 • Färgad bordslampa Couleur med klämfot

  Färgad bordslampa Couleur med klämfot
  Mer färg för ökad glädje - bordslampan Couleur med klämfot och flexarm Den färgglada bordslampan Couleur med röd metallreflektor, blå flexarm och grön klämfot passar perfekt till lekbord, skrivbord eller andra liknande områden, där barn kan glädja sig åt den färgglada designen. Klar och effektiv belysning är ett måste för sådana platser.
 • LED-golvlampa Sydney i spiralform

  LED-golvlampa Sydney i spiralform
  Elegant spiralformad LED-golvlampa Sydney i metall LED-golvlampan Sydney kompletterar med sitt iögonfallande och moderna utseende alla stilfulla interiörer och blir snabbt till rummets fokus. Den runda lampfoten sörjer för ett fast stånd och anslutningssladden har en praktisk integrerad fotdimmer. På det sättet kan man, allt efter behov, skapa olika ljusstämningar i rummet. Sydney är perfekt till mysiga kvällar i soffan med en bra bok. Runt den avlånga, raka stommen vrider sig en spiralformad lampskärm som rymmer LED-lamporna och består dels av metall och dels av satinerad plast.
 • Bedårande hänglykta Jacob i antikgrått

  Bedårande hänglykta Jacob i antikgrått
  Antikgrå hänglykta Jacob med ovanlig skärm Hänglykta Jacobs skärm består av en metallkonstruktion med antikgrå lackering. Den ovanliga skärmdesignen är anledningen till att hänglyktan Jacob inte bara är iögonfallande när den är tänd, men även är ett blickfång i rummet när den är släckt. Skärmens färg återfinns i takkåpan. Sockeln och anslutningssladden i svart skapar en konstrast till detta. Det rekommenderas att välja en dekorativ ljuskälla. Lämpliga ljuskällor som framhäver hänglampan Jacobs design finns att köpa som tillbehör.
 • LED-golvlampa Calcio, justerbar, matt nickel

  LED-golvlampa Calcio, justerbar, matt nickel
  Calcio LED-golvlampa med fotdimmer, höjdjusterbar Calcio LED-golvlampa blir en idealisk läslampa tack vare sin höjdjusterbarhet. Den kan enkelt justeras i höjdled från 120 cm till 150 cm. Ljuskällans orientering kan också justeras utan problem. Med fotdimmern kan ljusstyrkan justeras individuellt. Den matt förnicklade ytan på Calcio LED-golvlampan gör den till en tidlös ljuskälla.
 • LED-golvlampa Calcio, justerbar, matt mässing

  LED-golvlampa Calcio, justerbar, matt mässing
  Calcio - LED-golvlampa med höjdjustering, dimbar Det eleganta utseendet och de praktiska inställningsmöjligheterna gör Calcio LED-golvlampan till en oumbärlig ljuskälla i vardagsrummet. Den är särskilt lämplig som läslampa, eftersom den kan justeras flexibelt i höjdled (från 120 cm till 150 cm) och även i räckvidd. Den integrerade fotdimmern gör det enkelt att justera ljusstyrkan.
 • RUST taklampa i antik design

  RUST taklampa i antik design
  Stilfull taklampa RUST i tilltalande antikdesign Denna taklampa med sandblästrat diffusionsglas passar underbart i hus och våningar inredda i rustik herrgårdsstil. Tack vare de vitsatinerade och vackert dekorerade glasen, som samspelar perfekt med de rostfärgade metallelementen, skapas en underbar mysatmosfär.
 • Caecilia taklampa i antikstil, 33 cm

  Caecilia taklampa i antikstil, 33 cm
  Taklampan Caecilia i alabasterstil med imponerande kant Taklampan Caecilia övertygar med en champagnefärgad glasskål i alabaster, som avslutas med en bred, antikinspirerad kant. Den rostfärgade metallen har enstaka ljusare partier i guldton, vilket ger taklampan en alldeles särskild karisma. Caecilia passar perfekt i rum med antik eller klassisk stil och används med fördel i vardagsrum eller i tamburer.
 • LED-hänglampa Agento mässing 4 lampor

  LED-hänglampa Agento mässing 4 lampor
  Pendelarmatur med fyra lampor Agento f
 • LED-golvlampa Ada, 2 ljuskällor

  LED-golvlampa Ada, 2 ljuskällor
  LED-golvlampan Ada med 2 ljuskällor sörjer för bekvämt ljus Ada passar perfekt som stämningsfull extrabelysning i närheten av soffgruppen i vardagsrummet. Placerad mellan två soffor sörjer armaturen med 2 ljuskällor för ljus åt båda sidorna. Effektfulla SMD-LED sörjer för varmvitt ljus och sörjer för en mysig atmosfär i rummet. Ljusutsläpp åt alla sidor. Med dragströmbrytare.
 • Väggspotlight Dora, vridbar spotlight, matt nickel

  Väggspotlight Dora, vridbar spotlight, matt nickel
  Stilren design - halogen-väggspotlight Dora av nickelfärgad metall Väggspotlighten Dora har en stilren utformning och sörjer för en attraktiv halogenbelysning i ditt hem. Det kvadratiska väggfästet inklusive den diskreta sockeln har kombinerats med den smala cylinderformen på denna spotlight-lampa. Alla beståndsdelar är tillverkade av metall med en matt nickelyta. Vid designen av Dora har man försiktat av onödiga dekorativa element. Det flexibla lamphuvudet kan riktas som punktbelysning på ett önskat område. Dora är en väggspotlight för ett hem med en modern stil.
 • Tanja – svart hänglykta med gallerskärm

  Tanja – svart hänglykta med gallerskärm
  Unik hänglykta Tanja i metall Det är lätt att se, att hänglyktan Tanja är vintage-inspirerad med den för stilen typiska synliga ljuskällan. Denna befinner sig i en burliknande gallerkonstruktion med en form som påminner om en pyramid. Hela konstruktionen består av metall med en enkelt, men samtidigt snyggt, svart färg. Även lampans upphäng är svart. Eftersom ljuskällan är så pass synlig, rekommenderas en filamentlampa med synliga glödtrådar som verkligen kommer till sin rätt i kombination med lampskärmen. Den som letar efter en hänglykta med intressant design och vackert ljus har hittat rätt med Tanja.
 • Curtis LED vägglampa

  Curtis LED vägglampa
  Lysande tavelbelysning i metall. Inbyggda LED-lampor som ger ett varmvitt, lagom starkt ljus. Dimbar strömbrytare på lampan och riktbar arm. För direkt montage. Finns i tre fina färger.
 • Zeus - en tidlös LED-taklampa

  Zeus - en tidlös LED-taklampa
  Fyrkantig LED-plafondlampa Zeus Med sin fyrkantiga, satinerade diffusorplatta säkerställer Zeus LED-plafondlampa en bländfri ljusfördelning i rummet. Armaturen har en nickelfärgad och enkelt utformad metallram och är idealisk för flera rum. Tack vare de inbyggda lysdioderna lyser Zeus upp rummet väl i ett behagligt varmvitt ljus och med cirka 1 300 lumen. Den är utrustad med skyddstyp II och skyddsklass IP20. Lysdioderna, som är fast installerade, har energieffektivitetsklass A .
 • Badrumstaklampa Apart med LED-ljus

  Badrumstaklampa Apart med LED-ljus
  LED-driven taklampa Apart för användning i badrummet En diskret, kromglänsande kant kompletterar plastskärmen på denna LED-taklampa, med dess vackra, stilrena design som gör att den kan användas på många sätt. Optimal är däremot denna LED-taklampa för installation i badrummet, eftersom dess skyddsklass IP44 ger tillräckligt skydd mot smuts och inträngande vatten. Den vita skärmytan sörjer för en jämn ljusfördelning.
 • Vit LED-väggspot Narcos med svängbart lamphuvud

  Vit LED-väggspot Narcos med svängbart lamphuvud
  LED-väggspot Narcos - en modern ljuskälla Den neutrala färgen - LED-väggspot Narcos är tillverkad av vitlackerad metall - gör att den här extra ljuskällan kan integreras harmoniskt i otaliga aktuella inredningsstilar. Spotten kan svängas, vilket gör att ljuset kan riktas som önskat. Ljusfärgen varmvitt med en färgtemperatur på 3 000 K skapar en stämningsfull belysning. Utrustad med strömbrytare.
 • Utomhusvägglampa Hoosic 1 lampa

  Utomhusvägglampa Hoosic 1 lampa
  Rostfärgad utomhusvägglampa Hoosic, en lampa Med sin cylindriska form och den vackra kombinationen av material i rostfärgat lackerat aluminiumgjutgods samt en skärm i vit plast är utomhusvägglampan Hoosic en nätt och mångsidigt användbar lampa för olika användningsområden. Den passar till nästan alla fasader och avger ljuset jämnt genom den vita skärmen i omgivningen utan att blända.
 • Gånglampa Hoosic med eluttag, antracit

  Gånglampa Hoosic med eluttag, antracit
 • Schvungfullt bearbetad LED-taklampa Sydney

  Schvungfullt bearbetad LED-taklampa Sydney
  LED-taklampan Sydney - höj- och sänkbar Ett bord, till exempel ett matbord kan belysas modernt och energieffektivt med LED-taklampan Sydney. För ljus med atmosfär sörjer den raka basen som leder till den slingrande skärmen. Den är utrustad med LED-lampor på totalt 20 Watt, som utstrålar behagligt ljus i varmvitt, så att en belysning med hemtrevlig ton uppstår. Höjden hos taklampan Sydney kan bekvämt justeras mellan 80 cm och maximalt 130 cm och på så sätt anpassas till individuella situationer.
 • Silvrig plastskärm – bordslampa Garda

  Silvrig plastskärm – bordslampa Garda
  Silvrig bordslampa Garda – ett modernt designat accentljus Den lilla bordslampan är med sin moderiktiga design den perfekt ljuskälla till mysig accentbelysning i moderna hem. Garda har en matt förnicklad fot och en plastskärm med silvrigt marmorerad yta i form av en bägare. Insidan av skärmen är vit för att garantera en optimal ljusreflektion. Bordslampan har många användningsområden, exempelvis i sovrummet på nattduksbordet eller som stämningsljus i hallen.
 • Textilvägglampa Hotell med LED läslampa, grå

  Textilvägglampa Hotell med LED läslampa, grå
  Praktisk textilvägglampa Hotell Lampan övertygar med en välformad design och praktiska egenskaper. Textilvägglampan Hotell är utrustad med en textilskärm som kan svängas efter behag, tack vare leden i lamparmen. Skärmen avger ljuset från E14-ljuskällan på ett behagligt sätt. Dessutom är lampan utrustad med en böjbar LED läslampa som flexibelt kan anpassas efter rummets förutsättningar.
 • Taklampa Caecilia i antik stil, 42 cm

  Taklampa Caecilia i antik stil, 42 cm
  Taklampan Caecilia i alabasterstil med imponerande kant Taklampan Caecilia övertygar med en champagnefärgad glasskål i alabaster, som avslutas med en bred, antikinspirerad kant och som fästs i taket med ett lika antikt klingande fäste. Den rostfärgade metallen har enstaka ljusare partier i guldton, vilket ger taklampan en alldeles särskild karisma. Caecilia passar perfekt i rum med antik eller klassisk stil och används med fördel i vardagsrum eller i tamburer.
 • Nickelfärgad LED-taklampa Zeus

  Nickelfärgad LED-taklampa Zeus
  Zeus - en mångsidigt användbar LED-taklampa På grund av den enkla och samtidigt tidlösa utformningen på LED-taklampan Zeus, passar den utmärkt för en rad olika användningsområden. Som grundbelysning i hallen, vardagsrummet, köket eller badrummet; överallt där man placerar lampan sörjer den för ett hemtrevlig ljus. Tack vare de fabriksmonterade LED-ljusen avger lampan inte bara ett varmvitt ljussken, utan är dessutom mycket energieffektiv. Jämfört med traditionella ljuskällor, såsom glödlampor, behöver Zeus mycket lite ström för samma ljusstyrka.
 • Taklampa Narcos - 3 ljuskällor, matt nickel

  Taklampa Narcos - 3 ljuskällor, matt nickel
  LED-taklampa Narcos med rörliga spotlights - treflammig Färgkombinationen av metallytan på takfästet och lamporna ser helt enkelt fantastisk ut med LED-taklampan Narcos: Strålkastarna lyser kromfärgade, basen skimrar i en matt nickelton. Det här utseendet ger ett mycket trendigt intryck och ger rummet där Narcos taklampan används en modern känsla. Strålkastarnas rörlighet gör det möjligt att skapa en lämplig omgivningsbelysning, som dessutom får en mysig touch tack vare lysdioderna som lyser i ljusfärgen varmvitt.
 • Taklampa Hotell med fem textilskärmar

  Taklampa Hotell med fem textilskärmar
  Taklampa Hotell med fem textilskärmar i vitt, svart och grått Taklampan Hotells fem textilskärmar med olika diameter och färger utgör en fantastisk konstruktion. Varenda av de fem skärmarna försluts av en diffusor på undersidan som garanterar bländfri och jämn belysning. Kombinationen av vitt, svart och grått kompletterar lampans moderna utseende, så att den passar speciellt bra som belysning i stora vardags- eller sovrum och – som namnet redan antyder – även i hotellrum.
 • Taklampa Moony för barnrum pastellblå

  Taklampa Moony för barnrum pastellblå
  Taklampa Moony i textil för barnrum En vacker, blomsterliknande form och en vacker dekoration som inte är alltför iögonfallande och passar i alla barnrum – allt detta är taklampan Moony som består av ett metallfäste och en textilskärm. På sidorna pryds skärmen av ett stjärn- och månmotiv, nedåt försluts den av en vit diffusor, så att ljuset från de tre ljuskällorna (ingår ej) avges jämnt och bländfritt i rummet. Det lilla avståndet mellan textilskärmen och taket sörjer för en mycket vacker effekt i taket.
 • Ljus LED-pendellampa Macau med Switchdim-funktion

  Ljus LED-pendellampa Macau med Switchdim-funktion
  Hänglampa Macau med dimmer – ett tyngdlöst utseende och bländfritt ljus Denna originella modell verkar sväva tyngdlöst i taket. Pendellampan Macaus design satsar på ett smalt utseende kombinerad med fullkomligheten av överlappande cirklar. De energisnåla och långlivade LED-ljuskällorna av märket OSRAM i hänglampa är utrustade med en praktisk Switchdim-funktion för att flexibelt anpassa ljusstyrkan efter situationen. Denna innovativa funktion styrs via en strömbrytare, vilket är ytterst okomplicerat. Med den aparta LED-pendellampan Macau kan alla rum uppgraderas avsevärt. Lampan är dessutom en intressant lösning för moderna, fantasifulla inredningskoncept. Även futuristiska stilar drar nytta av denna unika lampa. För att komplettera ljuskonceptet och framhäva hänglampan Macau på ett lyckat sätt, rekommenderas lampor med en diskret design.
 • Toppmodern bordslampa Nandor med extra lysdioder

  Toppmodern bordslampa Nandor med extra lysdioder
  Vriden dynamik och hög funktionalitet – elegant bordslampa Nandor Bordslampan Nandors design satsar på en effektfull blandning av klassiska och moderna element. Tack vare den elegant vridna lampfoten får designen en dynamisk impuls som mildras lite av den välformade, runda skärmen. De två långlivade och energisnåla 3 watts lysdioder ger varmvitt ljus med en färgtemperatur på 3 000 kelvin och en ljusstyrka på 600 lumen. Ljuskällan med E27-fattning och LED-ljuskällorna kan bekvämt och separat tändas och släckas med hjälp av dragströmbrytaren, för att skapa en harmonisk må bra-belysning. Med sin eleganta och diskreta formgivning passar bordslampan Nandor i många olika inredningskoncept. Denna lampa harmoniserar lika bra med moderna som nostalgiska interiörer. Lampan satsar på en markant ljusaccent i vardagsrummet, fungerar som praktisk läslampa i sovrummet och övertygar som stämningsfullt element i hallens belysning.
 • Liten utomhusvägglampa Hoosic med rörelsesensor

  Liten utomhusvägglampa Hoosic med rörelsesensor
  Hoosic – en modern utomhusvägglampa med praktisk rörelsesensor Liten, rund och modern – utomhusvägglampan Hoosic i antracitfärgat aluminiumgjutgods har ett påfallande enkelt utseende och en funktionalitet som sticker ut ur mängden: utrustad med en rörelsesensor tänder den alltid ljuset, när man har behov för det. Sensorn har en registreringsvinkel på 120° och en räckvidd på max. 8 m. Dessutom kan lystiden justeras mellan 10 sekunder och 7 minuter. Dessa egenskaper gör utomhusvägglampan Hoosic till en praktisk lampa som är perfekt lämplig för användning på fasader och runt huset.
 • Utomhusvägglampa Hoosic 2 lampor

  Utomhusvägglampa Hoosic 2 lampor
  Utomhusvägglampa Jamie, med uppåt- och nedåtriktat ljus Lampan trollar fram vackra effekter mot fasaden och lyser upp ett stort område med sin dubbla ljusavgivning genom diffusorerna i vit plast, som sitter upptill och nedtill i ett rostbrunt stativ. Den kan monteras på snart sagt alla fasader tack vare den moderna cylinderformen och den rostbrun lackeringen. Det uppstår en storslagen effekt om två lampor installeras bredvid ett fönster eller invid entrén eller terrassdörren.
 • LED-badrumsvägglampa Paulien, 44 cm

  LED-badrumsvägglampa Paulien, 44 cm
  Praktisk LED-badrumsvägglampa Paulien med eluttag och strömbrytare, IP44 Armaturen förenar en harmonisk framtorning, tilltalande utseende och funktionalitet. Den glänsande LED-vägglampan är nämligen utrustad med ett eluttag: en klar fördel i badrummet vid spegeln. Eluttaget gör det möjligt att använda hårfönar, locktänger, plattångar och rakapparater på ett bekvämt sätt framför spegeln. LED-vägglampan kan med all fördel också monteras i köket (även här behöver man ofta ett extra eluttag!). Ljusstyrkan uppgår till totalt 420 lm, vilket motsvarar över 70 lm per watt och innebär hög energieffektivitet.
 • Paulien - LED-vägglampa IP44 med

  Paulien - LED-vägglampa IP44 med
  Praktisk LED-badrumsvägglampa Paulien med eluttag och strömbrytare, IP44 Armaturen förenar en harmonisk framtorning, tilltalande utseende och funktionalitet. Den glänsande LED-vägglampan är nämligen utrustad med ett eluttag: en klar fördel i badrummet vid spegeln. Eluttaget gör det möjligt att använda hårfönar, locktänger, plattångar och rakapparater på ett bekvämt sätt framför spegeln. LED-vägglampan kan med all fördel också monteras i köket (även här behöver man ofta ett extra eluttag!). Ljusstyrkan uppgår till totalt 630 Lumen (hög energieffektivitet).
 • Extravagant LED-vägglampa Aurora svart-guld

  Extravagant LED-vägglampa Aurora svart-guld
  Guldglänsande LED-vägglampa Aurora Med indirekt ljus, som knappast kunnat vara vackrare, drar LED-vägglampan Aurora blickarna till sig. En LED-lampa lyser framåt mot den guldfärgade metallen den andra bidrar till strålkransen runt lampan. En prydnad som skapar en förtrollande effekt med sitt mjuka, varmvita ljus.
 • Rund LED-taklampa Shogun i glitterdesign

  Rund LED-taklampa Shogun i glitterdesign
  Shogun – stilfull LED-taklampa med många funktioner LED-taklampan Shogun är en taklampa med fantastiskt utseende och många funktioner. Den sörjer för den rätta belysningen under dagen och natten. Med hjälp av fjärrkontrollen, som ingår i leveransen, kan man välja från varmvitt ljus till dagsljus och samtidigt dimra lampan. Dessutom kan man välja nattljusfunktionen som simulerar en stjärnhimmel. Men Shogun övertygar inte bara med flexibiliteten, utan den är även otroligt snygg: med sin mycket moderna, runda form i satinerad, vit plast är lampskärmen lika vacker tänd som släckt. Dessutom sörjer små, transparenta öppningar i skärmen för en iögonfallande glittrande effekt.
 • LED-taklampa Osaka med minnesfunktion

  LED-taklampa Osaka med minnesfunktion
  Fjärrstyrbar LED-taklampa Osaka – Ø 42 cm Den moderna designen är bara en av LED-taklampan Osakas fördelar. På grund av de neutrala färgerna krom och vit är lampan en utmärkt ljuskälla till alla moderna rum från vardagsrummet till hallen. Tack vare nattljusfunktionen är lampan även lämplig för att hitta rätt i bostaden under natten. Ljusfärgen är steglöst justerbar mellan varmvit (3 000 K) och dagsljus (6 000 K). Osaka kan även dimras med hjälp av takinstallationen. Alla funktioner styrs via fjärrkontrollen som ingår i leveransen. En vald funktion kommer att finnas kvar efter lampan har varit släckt och tänds igen.
 • Vit tygskräm – taklampa Garda

  Vit tygskräm – taklampa Garda
  Taklampa Garda med vit textilskärm och fem ljuskällor För den 75 cm långa taklampan är även i stora rum homogen belysning inget problem: Garda ger en omfattande belysning, tack vare fem ljuskällor. Den vita textilskärmen garanterar, att ljusförhållanden är behagliga för ögat. Ljuset avges inte bara nedåt, men även mjukt genom tyget och skapar en behaglig stämning i rummet.
 • Cortez – ljuskrona med vita textilskärmar

  Cortez – ljuskrona med vita textilskärmar
  Stilfull ljuskrona Cortez med tre ljuskällor Tre vita, välformade textilskärmar smyckar ljuskronan Cortez. Tyget sörjer för en behaglig och stämningsfull belysning i rummet. I och med att hela lampan är vit, är den inte bara en klassisk ljuskälla, men också ett modernt dekorationsobjekt. Stilfull som den är, passar den till både moderna och rustika interiörer och blir till ett riktigt blickfång.
 • Taklampa Hotell med fyra textilskärmar

  Taklampa Hotell med fyra textilskärmar
  Hotell – textiltaklampa med fyra runda skärmar Modern, trendig och effektfull: taklampan Hotell i textil kombinerar fyra runda lampskärmar i olika storlekar och färgerna vitt, svart och grått. Varje skärm är försedd med en diffusor på undersidan som garanterar bländfritt ljus och en jämn ljusfördelning. Både i modernt inredda vardags- och sovrum samt – som namnet redan antyder – i hotellrum är taklampan en vacker ljuskälla som kan förses med moderna LED-lampor och – används dimbara ljuskällor – även dimras.
 • LED-taklampa Lunar med fjärrkontroll 60cm

  LED-taklampa Lunar med fjärrkontroll 60cm
  LED-taklampa Lunar – en lampa med månen som inspiration LED-taklampan Lunar är rund som en fullmåne och har en yta som liknar månens. Den levereras inklusive en infraröd fjärrkontroll som används för att gestalta ljuset från de integrerade varmvita lysdioderna bekvämt och flexibelt. På så sätt kan man välja mellan månens olika faser med hjälp av fjärrkontrollen (ljus från ena sidan eller andra sidan, cyklisk transformation – ljuset blir långsamt ljusare, ljuset blir långsamt mörkare, ljuset kan dimras, nattlampa eller 100 % ljusstyrka). Tänds LED-taklampan Lunar med väggbrytaren, lyser den med 100 % ljusstyrka. Med hjälp av fjärrkontrollen kan även flera Lunar-lampor styras.
 • Vägglampa Diallo utan skärm vit matt

  Vägglampa Diallo utan skärm vit matt
  Vägglampa Diallo i metall och minimalistisk form Vägglampan Diallo i metall som lackerades matt består bara av ett runt väggfäste på en böjd konsol och ett uttag. Den minimalistiska formgivningen gör den till en mångsidig lampa, vars utseende förändras enormt med valet av ljuskällan. Lampan blir mycket dekorativ med ljuskällor i filamentdesign och ett lätt färgat eller genomskinligt glas.
 • LED-utomhusvägglampa Tay i aluminiumgjutgods

  LED-utomhusvägglampa Tay i aluminiumgjutgods
  Tay – en LED-utomhusvägglampa med fantastisk ljuseffekt Inte bara tack vare lampkroppens intressanta form i aluminiumgjutgods med antracitfärgad yta, men även tack vare den mycket vackra ljuseffekten från de uppåt och nedåt lysande lysdioderna lägger man direkt märke till LED-utomhusvägglampan Tay på fasaden. De varmvita lysdioderna från OSRAM lyser i en vacker båge uppåt och nedåt, vilket inte bara sörjer för effektiv områdesbelysning, utan även en fantastisk effekt på fasaden. Mycket vacker ser LED-utomhusvägglampan Tay också ut, när flera lampor monteras t.ex. till höger och vänster om ytterdörren eller ett fönster.
 • Taklampa Cross 6 lampor i svart-guld

  Taklampa Cross 6 lampor i svart-guld
  Taklampan Cross’ urbana stil skapar en industriell känsla i hemmet Taklampan Cross passar perfekt till trenden: guld kombinerat med svart, fritt hängande glödlampor, reducerade former. Just nu pratar alla om den urbant industriella stilen. Lampans svart gyllene stomme och de enstaka ljuskällorna utstrålar en industriell shabby chic-charm som verkligen är populär just nu. Taklampans tre armar kan dessutom svängas separat, så att de kan riktas individuellt efter behag och behov. Lampan passar bra i minimalistiska inredningar. Den gyllene färgen får rummet att verka varmare och elegantare, utan att kontrasten blir för stor. Lampans urbana enkelhet fungerar bra som belysning och ett stilfullt blickfång i ett i små rum, utan att stjäla rampljuset.
 • Pecos LED vägglampa husnummer

  Pecos LED vägglampa husnummer
  Pecos fasadbelysning i snygg antracit färg och en integrerad LED belysning på 6w, 600lm och en temperatur på 3000K. IP54
 • Vägglampa Diallo utan skärm svart matt

  Vägglampa Diallo utan skärm svart matt
  Vägglampa Diallo i metall och minimalistisk form Vägglampan Diallo i metall som lackerades matt består bara av ett runt väggfäste på en böjd konsol och ett uttag. Den minimalistiska formgivningen gör den till en mångsidig lampa, vars utseende förändras enormt med valet av ljuskällan. Lampan blir mycket dekorativ med ljuskällor i filamentdesign och ett lätt färgat eller genomskinligt glas.
 • Trendig LED-vägglampa Platon 2 ljuskällor

  Trendig LED-vägglampa Platon 2 ljuskällor
  LED-vägglampa Platon med två lampor LED-vägglampan Platon är utrustad med ett väggfäste i aluminium i vilket två akrylplattor är infällda som fungerar som skydd för de installerade lysdioderna. Osram LED-lamporna med lång livslängd och en effekt på 4,5 watt vardera ger ytterligare ljus i rummet och sätter atmosfäriska accenter. Färgtemperaturen är 3 000 Kelvin, vilket de flesta tycker är mycket behagligt.
 • LED-utomhusvägglampa Yangtze, antracit

  LED-utomhusvägglampa Yangtze, antracit
 • Tacoma LED plafond

  Tacoma LED plafond
  Tacoma är en modern taklampa som lyser upp icke-våta utrymmen. Ljusflöde och färgtemperatur kan justeras steglöst med fjärrkontrollen. Integrerad LED 24 W, ljusflöde 2700 lm och färgtemperatur 2700–6500K.
 • Mässingsfärgad hänglampa Tores

  Mässingsfärgad hänglampa Tores
  Iögonfallande hänglampa Tores, mässing Hänglampan Tores drar blickarna till sig med sin mjukt glänsande mässingnyans. Tores fungerar som en stilfull belysningsarmatur i både rustikt inredda rum och Medelhavsinspirerad inredning.
 • Vinklad LED-taklampa Narcos

  Vinklad LED-taklampa Narcos
  Dubbelt vinklad LED-taklampa Narcos - 6 ljuskällor Med denna vackra LED-taklampa med sex ljuskällor kan modern, bredstrålande rumsbelysning åstadkommas. Takbasen är tillverkad av förnicklad metall med matt yta, de diskreta lamporna glänser i kromfärg. Med svängbara spotar kan alla vinklar och vrår i rummet fyllas med ljus. Det varmvita ljuset kommer från LED-lampor och skapar en energieffektiv och samtidigt mycket tilltalande rumsbelysning.
 • Vägglampa Marley i vitt

  Vägglampa Marley i vitt
  Cylindrisk vägglampa Marley, upp- och nedåt lysande Vägglampan Marley ger en mycket vacker ljuseffekt uppåt och nedåt och är tack vare den avskalade, cylindriska formgivningen och matt vita lackeringen mångsidigt användbar i olika inredningar. Monterad enkelt eller i grupp i avlånga korridorer är den en effektfull lampa.
 • Kulformad hänglampa Candela i aluminium och krom

  Kulformad hänglampa Candela i aluminium och krom
  Stilren pendellampa Candela – ett lyxigt blickfång Smala, mjuka linjer och en effektfull dekoration utmärker denna ovanliga modell. Den välformade och harmoniska hänglampan Candela med 4 lampor övertygar med sin diskret lyxiga utstrålning. Designen inspirerades av överdådiga lampor från tidigare epoker, men ger ändå ett modernt elegant intryck. Symbiosen mellan de mjuka kurvorna och impulsiva raka linjerna sörjer för ett omväxlingsrikt utseende samt dialogen mellan de blankt förkromade ytorna och element i borstad aluminiumdesign. Pendellampan Candela med 4 lampor ger kraftfullt, atmosfäriskt ljus och är först och främst avsedd som en snygg höjdpunkt i vardagsrummet. Denna lampa passar även i matsalar eller stora hallar. Hänglampan Candela fungerar bäst i lyxiga inredningskoncept, bl.a. sådana i nostalgisk stil eller med en orientalisk känsla. Som komplement rekommenderas påfallande smala lampor, gärna med kronljuslampor.
 • LED-taklampa Hydra, 4 000 K krom, 2 kvadrater

  LED-taklampa Hydra, 4 000 K krom, 2 kvadrater
  Den vinklade Hydra LED-taklampan vinner med vinklad elegans Den vinklade Hydra-taklampans tydligt strukturerade design visar sig även i små r
 • LED-utomhusvägglampa Tawa av aluminium, antracit

  LED-utomhusvägglampa Tawa av aluminium, antracit
  Modern LED utomhus vägglampa Tawa Tawa väggarmatur för utomhusbruk passar lätt in i alla miljöer tack vare sin enkla men stilfulla design. Den lämpar sig till exempel för att belysa entrén, utomhusfasaden, terrassen eller balkongen. Armaturen är tillverkad av väderbeständig gjuten aluminium och har skyddsklass IP54. Den är därmed skyddad mot damm och stänkvatten och kan användas utomhus utan tvekan. Med sitt varma ljus lyser Tawa upp väggytan bakom den.
 • Utomhusvägglampa Sambesi, rörelsesensor, antracit

  Utomhusvägglampa Sambesi, rörelsesensor, antracit
  Lantern Shaped Outdoor Wall Light Zambezi med rörelsedetektor Vägglampan Sambesi är utformad i lyktoptik och är ett attraktivt blickfång i alla utomhusområden. Den är särskilt lämplig som belysningselement i entrén, på terrassen eller balkongen. Men tack vare sin diskreta färg passar den också utmärkt in i alla andra omgivningar. Lampan är tillverkad av väderbeständig gjuten aluminium, har en skyddsklass på IP44 och är därför idealisk för utomhusbruk. För att belysa utomhuslampan rekommenderas en glödlampa, eftersom lampskärmen är genomskinlig. Dessutom fungerar ljuskällan som en extra optisk höjdpunkt. Den inbyggda rörelsesensorn är placerad på undersidan av väggfästet och tänder och släcker automatiskt lampan när det sker rörelse i armaturens omedelbara närhet. Sensorns inställningar kan anpassas till personliga behov. - Detektionsvinkel 120° / 9 meter - Räckvidd upp till 9 meter / höjd 2 meter - Inställning för skymning: 10 - 2 000 lux - Ljusets varaktighet: 5 sekunder - 8 minuter
 • Taba (Silver)

  Taba (Silver)
  Taba är en bordlampa som är skapad i en modern och spännande design. Den har en stabil, oval och lätt twistad fot i keramik och en viklad skärm i textil. Taba finns i två olika storlekar som är snygga att kombinera med varandra, men den är också lika fin stående för sig själv. Finns i färgerna guld (svart skärm) och silver (vit skärm).Ljuskälla ingår ej. 
 • Hotel vägg-och läslampa

  Hotel vägg-och läslampa
  Hotel vägglampa är en klassisk och enkelt dekorerad vägglampa som passar många interiörer. Armaturen har en riktad läslampa med en bekväm flexarm. Armaturen har cylindrisk tygskärm upptill. För båda ljuspunkterna är separata brytare bekvämt placerade i mitten av armaturkroppen och kan slås på och av oberoende av varandra. E14 ljuskälla i uplighten, ingår inte. Finns i fler färger.
 • Utomhusvägglampa Duero i vintagestil, antracit

  Utomhusvägglampa Duero i vintagestil, antracit
 • Guldfärgad plastskärm– hänglampa Garda 4-flammig

  Guldfärgad plastskärm– hänglampa Garda 4-flammig
  Hänglampa Garda med guldfärgade skärmar – 4 ljuskällor Hänglampan Garda är utrustad med fyra lätt strukturerade, guldfärgade plastskärmar som utgör en intressant kontrast till det förnicklade upphänget och ger ljuset en speciell glans. Denna vackra hänglykta står för en utmärk belysning av bordsytan som till stor del är en förtjänst av det mellan 90 cm och 150 cm höj- och sänkbara upphänget.
 • Modernt designad LED-takspotlight Narcos 4-flammig

  Modernt designad LED-takspotlight Narcos 4-flammig
  Tidlös och snygg – kromfärgad LED-takspotlight Narcos LED-takspotlighten Narcos är beviset på att det inte behövs onödiga dekorationer för att skapa en vacker och samtidigt diskret lampa. De två svängbara metallstänger fästes på ett kantigt takfäste och är lampans fokus. Varje stång är utrustad med två av de sammanlagt fyra spots som är individuellt inställbara. Dessa ger ett jämnt, varmvitt ljus som skapar en fantastisk atmosfär. Med sitt enkla utseende passar Narcos i nästan alla moderna interiörer, där lampans design kommer till sin rätt.
 • Houston – taklampa i svart och guld

  Houston – taklampa i svart och guld
  Taklampa Houston med 2 ljuskällor Taklampan Houstons design präglas främst av den svarta och gyllene färgkombinationen. De två välformade skärmarna är försedda med små hål som den gyllene insidan skiner igenom. Även takkåpan har denna färgkombination.
 • Antikgrå hänglampa Jasmin

  Antikgrå hänglampa Jasmin
  Orientaliskt utformade hänglampa Jasmin i antikgrått Metallampskärmen på hänglampan Jasmin är formad som ett päron och dekorerad runt omkring med ett orientaliskt hålmönster. Över ett bord i vardagsrummet eller matsalen förtrollar den omgivningen och ger rummet en orientalisk flair. Ljuset avges huvudsakligen nedåt, men strålar även mjukt genom lampans perforerade mönster och får det att komma till rätta. Metallens antikgråa yta passar in i bland många inredningsfärger.
 • Muga LED vägglampa husnummer

  Muga LED vägglampa husnummer
 • Valente plafond (Vit)

  Valente plafond (Vit)
  Valente är en dekorativ taklampa som passar in lika bra i det moderna hemmet som i mer industriella miljöer. Den är tillverkad av matt metall och har en en rund glaskupa som ramar in ljuskällorna på ett mycket elegant vis. Lampan är försedd med tre stycken ljuskällor som tillsammans bidrar med ett bra ljus och en jämn ljusspridning. Använd dekorativa ljuskällor i lampan för finast resultat och koppla den gärna till en dimmer för att ställa in önskad ljusstyrka.Finns i färgerna antracit (med rökfärgat glas) och vit (med klarglas).Ljuskällor ingår ej.
 • Claas golvlampa

  Claas golvlampa
  Claas är en stilren golvlampa i naturnära kulörer och ett smidigt bord i trä, utrustad med USB uttag - perfekt för dig som vill ladda plattan eller telefonen ifrån soffan.. Ger en elegant känsla till interiören. Den beiga skärmen är tillverkad av textil och släpper igenom en bra och dekorativ mängd med ljus när lampan är tänd. Placera lampan i sovrummet eller vardagsrummet - var den än placeras så säkerställer den en stilsäker design och ett behagligt ljus. 1 st ljuskälla ingår ej (E27).
 • Taklampa Lilly, gips, stuckatur Ø 30 cm

  Taklampa Lilly, gips, stuckatur Ø 30 cm
  Vit taklampa Lilly med stuckaturlook Lilly taklampa är det perfekta valet för alla som uppskattar en elegant lampdesign med ett stuckaturutseende. Med sin lekfulla konstruktion i vitt gör den varje anläggning till något speciellt. Gipslampan är fäst i taket, varifrån den förser rummet med behaglig belysning. Det praktiska: det finns ingen skärm som förhindrar enhetlig ljusspridning. Förutom den fristående glödlampan, kännetecknar den eleganta hållaren lampan - den vita stuckaturen mottas väl av många och förbättrar skickligt hemdesign.
 • LED-utomhusvägglampa Timok, antracit

  LED-utomhusvägglampa Timok, antracit
 • Golvlampa Delhi med metallstativ

  Golvlampa Delhi med metallstativ
  golvlampa Delhi med metallram Smal och utan krusiduller, Delhi golvlampa smälter särskilt väl in i rum med industriell chic. En liten men stabil fot smälter samman till en tunn metallram som slutar i en halvcirkelformad lampskärm. Ett träelement sätter en varm accent som leker med kontraster. Den halvcirkelformade, glänsande silverskärmen kan också svängas i olika riktningar så att läshörnet, vardagsrummet eller byrån i korridoren lyser i ett underbart riktat ljus. Det finns inga gränser för kreativitet i det inhemska belysningskonceptet.
 • Vit hänglykta Bajo i metall med akrylkristaller

  Vit hänglykta Bajo i metall med akrylkristaller
  Bajo – hänglykta med sfärisk metallskärm Hänglyktan Bajos sfäriska skärm i vit metall dekorerades med ornament. Dessutom är den försedd akrylkristaller för att göra lampan till ett ädelt blickfång. Dess tidlösa och unika design gör den till en dekorativ ljuskälla som passar lika bra i alla hem.
 • Välformad ljuskrona Cortez med fem ljuskällor

  Välformad ljuskrona Cortez med fem ljuskällor
  Vit ljuskrona Cortez i tidlös design Stilfull, tidlös, modern: ord som beskriver ljuskronan Cortez bäst. Den helt vita ljuskronan är ett dekorativt blickfång som alla tycker om. Den passar lika bra till den rustika landstilen som i moderna hem. Detta gör lampan till en mångsidig ljuskälla.
 • Glasbordslampa Lara, koppar antik

  Glasbordslampa Lara, koppar antik
  Inspirerad av de mjuka vågorna - dekorativ bordslampa Lara Denna eleganta, dekorativa ljuskälla sätter en elegant, vattenlevande accent i rummet. En framgångsrik kombination av flytande, eleganta former bidrar till en balanserad helhetsbild. Den mjuka kontrasten mellan lampskärmens ljusvita och ramens snygga kopparutseende med sin eleganta patina skapar en dynamisk impuls. Okomplicerat att arbeta via en dragströmbrytare, Lara bordslampa avger ljus och bländfritt ljus. Den här modellen är främst avsedd som ett effektivt belysningstillbehör och kan enkelt integreras i en mängd olika sammanhang. Den ursprungliga bordslampa Lara passar perfekt med moderna och klassiska rumskoncept och förbättrar märkbart varje inredningsdesign. Bland annat kan Lara bordslampa användas framgångsrikt som en atmosfärisk ljusstråle i vardagsrummet eller sovrummet.
 • Hotel golvlampa (Silver)

  Hotel golvlampa (Silver)
  Hotel är en vacker och elegant golvlampa som ger ett smyckande intryck till den moderna interiörern. Den är tillverkad av metall, har en finish i matt nickel och har en stor, svart skärm i textil som omger ljuskällan. Lampan har en böjd arm, vilket gör att den passar perfekt till att belysa ett soffbord eller liknande, och kan därför också fungera som en ersättare till taklampan. Lampan är justerbar i höjden.Levereras med sladd + golvströmbrytare & stickkontakt.Ljuskälla ingår ej.
 • Quadro LED vägglampa

  Quadro LED vägglampa
  Tavelbelysning i metall. Inbyggda LED-lampor som ger ett varmvitt, lagom starkt ljus. Strömbrytare på lampan. För direkt montage. Finns i två färger.
 • Vägglampa Marley i matt nickel

  Vägglampa Marley i matt nickel
  Matt nickelfärgad vägglampa Marley med ljusutsläpp åt två håll Speciellt i korridorer, men även i modernt inredda vardags- eller sovrum skapar vägglampan Marley fantasiska accenter, dels på grund av formgivningen i form av en cylinder och ytan i matt nickel, dels på grund av ljusutsläppet åt två håll. Speciellt vacker ser lampan ut i avlånga korridorer, när flera lampor monteras på väggen i rad. Levereras utan ljuskällor – ska beställas till.
 • Hänglampa Marley nickel matt 1 lampa

  Hänglampa Marley nickel matt 1 lampa
  Pendellampa Marley med en lampa i matt nickeldesign Hänglampan Marley är en nätt lampa, exempelvis som belysning av ett sidobord i vardagsrummet. Den matt nickelfärgade lampan med kvadratisk takkåpa och cylindriskt lamphuvud kan med fördel monteras i en rad med flera lampor, exempelvis för att belysa ett avlångt bord eller en köksbänk.
 • Vägglampa Marley 2 lampor svart

  Vägglampa Marley 2 lampor svart
  Matt svart vägglampa Marley, ljusutsläpp åt två sidor Den svarta vägglampan Marley är cylindrisk och består av metall med ljusutsläpp nedåt och uppåt, vilket gör att den fungerar som effektfull tilläggsbelysning på väggen. Speciellt vacker blir flera vägglampor på väggen i avlånga korridorer eller vardagsrum. På grund av den moderna och avskalade formgivningen är den perfekt lämplig för användning i modernt inredda rum. Leverans sker utan lampa.
 • Emir (Grå)

  Emir (Grå)
  Emir LED är en liten och nätt bordlampa som sitter inne på många smarta funktioner. Den är utrustad med integrerad LED-belysning som sprider ett varmvitt och funktionellt ljus (3000K). Förutom detta så är lampan även försedd med en touchdimmer som gör att ljuset går att dimra i 4 steg. Med Emir LED behöver man därav inte gör det så svårt för sig själv. Mysbelysning eller arbetsbelysning - Välj vad som passar för stunden, helt enkelt. Dess nätta design gör dessutom att lampan är lättplacerad och smälter in i de flesta rum och inredningsstilar.Finns i färgerna svart, grå och vit.Integrerad LED-belysning.
 • Stamina taklampa

  Stamina taklampa
  Stamina taklampa är en klassisk avlång hängarmatur med glasskärmar och smidig hissfunktion. Ett bra val till exempel ovanför matbordet. E14-ljuskällor, ingår inte i förpackningen. Finns i fler färger.
 • Dylan double LED (Krom)

  Dylan double LED (Krom)
  Dylan är en IP44-klassad vägglampa som är anpassad för badrumsmiljö. Den är tillverkad av metall med förkromad finish och två dekorativa glascylindrar. Armaturen är utrustad med integrerad LED-belysning som förser badrummet med ett bra, behagligt och bländfritt ljus. Då lampan skruvas upp går det lika bra att fästa den liggande ifall så önskas.Lampan sprider ett varmvitt ljus på 3000K.Integrerad LED-Belysning. 
 • Marley golvlampa (Vit)

  Marley golvlampa (Vit)
  Marley är en stilren och praktisk golvlampa som ger ett bra och funktionellt ljus, optimalt till läsning eller arbete. Lampan är tillverkad av metall, har en matt finish och är försedd med en praktisk spotlight uppe på foten. Denna spotlight går att rikta och vinkla helt efter behov av ljus, vilket är optimalt för att få ett funktionellt och riktat ljus, samt att undvika bländning. Placera Marley bakom soffan, fåtöljen eller låt den belysa rummet från ena hörnet. evereras med sladd + strömbrytare & stickkontakt. Finns i färgerna nickel, mässing/svart, vit och svart. Ljuskälla ingår ej.
 • Quadro LED vägglampa

  Quadro LED vägglampa
  Tavelbelysning i metall. Inbyggda LED-lampor som ger ett varmvitt, lagom starkt ljus. Strömbrytare på lampan. För direkt montage. Finns i två färger.
 • Balini golvlampa (Svart)

  Balini golvlampa (Svart)
  Balini är en stilren golvlampa som blir en smyckande detalj i såväl offentliga miljöer som i privata. Den är tillverkad av metall och har en finish i antracit med matchande socklar och kabel. Lampan har fem stycken armar som sticker ut i olika riktningar från foten. Varje arm bär på en varsin ljuskälla som är omgiven av en kupa i rökfärgat glas. Dessa kupor som ger ett elegant uttryck och bidrar med en jämn och mjuk ljusspridning i rummet. Använd dekorativa ljuskällor i lampan för finast resultat.Levereras med sladd + golvströmbrytare och stickkontakt.Ljuskällor ingår ej. 
 • Taurus LED 2-spot (Svart)

  Taurus LED 2-spot (Svart)
  Taurus är en praktisk serie med spotlights som ger rummet en bra och grundlig belysning. Lampan är tillverkad av metall, har en matt finish och består av två stycken vrid- och riktbara spotlights som ger ett funktionellt och dekorativt ljus. Varje spotlight är försedd med två stycken LED-ljuskällor, en till det riktade ljuset i mitten och en till den dekorativa ljusringen runtom. Dessa ljuskällor har olika strömbrytare, vilket gör att man med enkelhet bestämmer vilken lampa som ska lysa, eller om bägge ska lysa samtidigt.Finns i färgerna svart och vit. Integrerad LED-belysning. 
 • Pure taklampa

  Pure taklampa
  Pure taklampa är det nya blickfånget förslagsvis ovanför ditt matbord och kan styras via en extern dimmer. De tre lysande globerna är arrangerade på olika nivåer och lägger till en annan atmosfärisk bild från alla vinklar. Ramen gör att ljuskällorna ser ut att sväva i rummet.
 • Garda plafond

  Garda plafond
  Garda plafond är en enkel och modern armatur med tygskärmar, som vackert silar ljuset. Finns i flera val av färger. Skärmarna är fastsatta i metallskaft som man kan röra på. Ljuskälla ingår ej.
 • Gina (Vit)

  Gina (Vit)
  Gina är en taklampa som passar lika bra i moderna miljöer men också i industriella och lantliga. Denna varianten är försedd med 4st vrid- och riktbara spotlights som fungerar lika bra som allmänbelysning såväl som att belysa specifika föremål eller delar av rummet. Den är tillverkad av metall med en matt finish, tuffa robusta detaljer och med en lite industriell touch. Gina finns även i andra varianter. Finns i färgerna svart, vit och matt nickel.Ljuskällor ingår ej. 
 • Taba (Mässing/guld)

  Taba (Mässing/guld)
  Taba är en bordlampa som är skapad i en modern och spännande design. Den har en stabil, oval och lätt twistad fot i keramik och en viklad skärm i textil. Taba finns i två olika storlekar som är snygga att kombinera med varandra, men den är också lika fin stående för sig själv. Finns i färgerna guld (svart skärm) och silver (vit skärm).Ljuskälla ingår ej. 
 • Garda taklampa

  Garda taklampa
  Garda taklampa är en klassisk hängarmatur med tygskärm och smidig hissfunktion. Ett bra val till exempel ovanför matbordet. E14-sockel, ingår inte i förpackningen. Finns i fler färger.
 • Trajan LED taklampa

  Trajan LED taklampa
  Trajan LED taklampa är ett bra val för det moderna hemmet med högt i tak. Modellen passar speciellt över ett matbord eller kontor. Armaturen är justerbar i höjd, men även bredd med hjälp av förlängningsarmarna. Detta ger möjligheten att öka det upplysta området ytteligare. Den moderna konstruktionen av lampan är tillverkad av metall och aluminium. Dessutom är armaturen utrustad med trestegsdimmer som gör att ljusstyrkan kan justeras från 100 % till 50 % och 25 % via en vanlig väggströmbrytare. Notera! Ej lämplig för användning med en extern dimmer.
 • Gizeh (Silver)

  Gizeh (Silver)
  Gizeh är en bordlampa som passar in perfekt i moderna hem, eller som en iögonfallande detalj i andra interiörer och stilar. Den är tillverkad med en fot i keramik och en stilren oval skärm i textil. Lampan är lika fin stående för sig själv på byrån, som till att belysa fönsterkarmen eller nattygsbordet. Finns i färgerna silver/vit och guld/svart. Ljuskälla ingår ej. 
 • Gizeh (Mässing/guld)

  Gizeh (Mässing/guld)
  Gizeh är en bordlampa som passar in perfekt i moderna hem, eller som en iögonfallande detalj i andra interiörer och stilar. Den är tillverkad med en fot i keramik och en stilren oval skärm i textil. Lampan är lika fin stående för sig själv på byrån, som till att belysa fönsterkarmen eller nattygsbordet. Finns i färgerna silver/vit och guld/svart. Ljuskälla ingår ej. 
 • LED-vägglampa Zandor i svart, bredd 40 cm

  LED-vägglampa Zandor i svart, bredd 40 cm
  Lekfull LED-vägglampa Zandor i svart Om du letar efter en modern och ändå tidlös lösning för mörka hörn i ditt hem, bör du lita på metallvägglampan Zandor. Med sin eleganta lampskärm i klassiskt svart blir lampan en underbar blickfång på väggen på nolltid - lekfulla X-formade spår ingår. Vägglampan är utrustad med en energieffektiv LED med lång livslängd; deras komponenter är konstruerade av stabil och motsvarande hållbar metall. Framför allt vet den retro-futuristiska lampskärmen hur man imponerar med sitt indirekta ljus som kan integreras i alla typer av belysningskoncept.
 • Piera H2O LED vägglampa

  Piera H2O LED vägglampa
  IP44-klassad, passar även i våtutrymmen. Lampan har ett fast uttag och strömbrytare. Fast LED 21 W, ljusflöde 2200 lm och färgtemperatur 3000K.
 • Cento - en modern LED-taklampa

  Cento - en modern LED-taklampa
  Cento - varmvit strålande LED-taklampa Med en diameter på 17 cm och en enkel design i matt nickel och vitt lämpar sig LED-taklampan Cento för olika utrymmen och inredningsstilar. Tack vare de integrerade LED-ljusen har lampan en mycket sparsam strömförbrukning och är dessutom mycket hållbar. Varmvitt strålande och bländfritt avges ljuset genom den satinerade diffusorn, så att man kan se direkt på lampan utan att bländas. Med en belysning på 1 300 lumen är Cento perfekt lämpad som grundbelysning i hallen, vardagsrummet eller sovrummet. Men även i en rad andra utrymmen hittar lampan helt säkert en passande plats.
 • Kopparfärgad hänglampa Tores

  Kopparfärgad hänglampa Tores
  Tilltalande hänglampa Tores i kopparfärg Hänglampan Tores drar blickarna till sig med sitt utseende. Tores fungerar som en stilfull belysningsarmatur i både rustikt inredda rum och Medelhavsinspirerad inredning.
 • Inklusive fjärrkontroll – LED-taklampa Osaka

  Inklusive fjärrkontroll – LED-taklampa Osaka
  Dimbar LED-taklampa Osaka med minnesfunktion Estetisk allmänbelysning är inte bara avhängig av lampans form, men även strålvinkeln och funktionerna. LED-taklampan Osaka har hela paketet. Ljusfärgen kan väljas efter behov och individuell stämning mellan 3 000 K och 6 000 K. Den valda ljusfärgen kommer att finnas kvar, även efter lampan har släckts och tänds igen. Inklusive fjärrkontroll. - med nattljusfunktion
 • LED-vägglampa Mario med lutbar spot

  LED-vägglampa Mario med lutbar spot
  Flexibel och elegant LED-vägglampa Mario i elegant svart Den matta ytan ger metallhöljet
 • Diallo (Svart)

  Diallo (Svart)
  Diallo är en spännande bordlampa som, på grund av sitt rustika formspråk, passar in lika bra i moderna interiörer såväl som den industriella. Den är tillverkad av metall, med en mjukt rundad arm och en öppen ljuskälla. Placera i sovrummet, på byrån i hallen eller som en inbjudande detalj i entrén och sätt din egen prägel på lampan med en dekorativ ljuskälla.I serien Diallo finns även andra lampor. Finns i färgerna svart och vit. Ljuskälla ingår ej. 
 • Bordslampa Diallo utan skärm svart matt

  Bordslampa Diallo utan skärm svart matt
  Puristisk bordslampa Diallo av metall Diallo bordslampa är gjord av mattlackerad metall i en mycket minimalistisk design. En rund fot, en delikat lamparm och en E27- uttag - det är allt, från vilket denna bordslampa är. Beroende på valet av ljuskälla kan utseendet på denna bordslampa ändras. Globglödlampor, rustika lampor eller glödlampor med klart eller lätt tonat glas och glödtrådsoptik ser väldigt snygga ut. Diallo är en bordslampa som kan användas i kombination med modern inredningsstil samt i kombination med lantgård eller skandinavisk stil. Den är utrustad med en strömbrytare i matningskabeln.
 • Vägglampa Marley 2 lampor rost

  Vägglampa Marley 2 lampor rost
  Rostfärgad vägglampa Marley, lysande uppåt och nedåt Vägglampan Marley uppnår stora ljus accenter på väggen i många områden tack vare ljusstrålen riktad uppåt och nedåt. I vardagsrummet eller i korridoren och i många inredningsstilar kan den användas på grund av den cylindriska, enkla formen och den rostfärgade ytan, varigenom den är särskilt effektiv när flera lampor monteras på en lång vägg. I kombination med andra lampor från serien kan det kompletta belysningskonceptet för ett rum implementeras.
 • Zibal LED plafond

  Zibal LED plafond
  Zibal är en modern design med design i matt vit metallstruktur med integrerad led, utrustad med dimmer som gör att du kan tända lampan i tre olika ljusstyrkenivåer via en vanlig strömbrytare.
 • Hotel vägglampa. läslampa + LED

  Hotel vägglampa. läslampa + LED
  Hotel vägglampa är en klassisk och enkelt dekorerad vägglampa som passar många interiörer. Armaturen har en riktad läslampa med en bekväm flexarm. Armaturen har cylindrisk tygskärm upptill. För båda ljuspunkterna är separata brytare bekvämt placerade i mitten av armaturkroppen och kan slås på och av oberoende av varandra. E14 ljuskälla i uplighten, ingår inte. Finns i fler färger.
 • Golvlampa Diallo utan skärm svart matt

  Golvlampa Diallo utan skärm svart matt
  Graciös golvlampa Diallo i puristisk design Golvlampan Diallo i matt lackerad metall förkroppsligar purism och minimalism. Golvlampan har ingen skärm, utan består enbart av ett uttag på en konsol. Den enkla golvlampans utseende kan förändras med valet av ljuskällan. Bra alternativ är ovanligt formade ljuskällor i olika former, men även ganska enkla ljuskällor med genomskinliga glaskolvar och filamentdesign fungerar bra. Golvlampan Diallo är utrustad med en fotströmbrytare på den 150 cm långa sladden.
 • Halvskålformad hänglampa Baron i vitt matt

  Halvskålformad hänglampa Baron i vitt matt
  Pendellampa Baron med en matt akrylskärm för elegant belysning Den välformade och avskalade lampan har en design som liknar en harmonisk skål. Flytande, mjuka linjer och en form som är reducerad till det väsentliga gör hänglampan Baron till ett stilrent element som kan användas på olika sätt i olika ljuskoncept. Den breda skärmen i akrylglas med matt vit yta ger ett elegant och diskret intryck. Hänglampan Baron i form av en halvskål övertygar med sin mångsidighet. Denna lampa fungerar lika bra som grundelement i belysningen i vardagsrum som i kök. Hänger man pendellampan lite lägre, fungerar den som stämningsfull och praktisk matsalslampa. Ett sofistikerat inrett kontor kan också märkbart uppgraderas med pendellampan Baron.
 • LED-läslampa Filigran med sensordimmer

  LED-läslampa Filigran med sensordimmer
  Svart, smal LED-golvlampa Filigran med matt yta och praktisk funktion för att dimra ljuset Läslampan Filigran är medvetet diskret och elegant och övertygar med sin smala, dynamiska design och höga funktionalitet. Den svarta metallytans satinerade design ger denna modell ett ädelt utseende. Tack vare en praktisk sensordimmer kan ljusstyrkan anpassas flexibelt, även ljusets riktning kan ändras utan problem med några få handtag. LED-läslampan Filigran tar inte mycket plats och passar därför även i små rum. Den smala lampan fungerar perfekt i läshörnan i vardagsrummet, som sovrumslampa eller som ett stilfullt element i kontoret. Oavsett om rumskonceptet är tidlöst, inredningen är lyxigt modern eller skandinavisk – LED-golvlampan Filigran passar i alla dessa och många flera interiörer.
 • Golvlampa Cross i trendig svart-gyllene design

  Golvlampa Cross i trendig svart-gyllene design
  Den trendiga golvlampan Cross kompletterar varje rum med sin urbana elegans Den matt svarta golvlampan Cross kommer speciellt i minimalistiskt inredda rum till sin rätt. Kombinerad med gyllene fattningar samt de exponerade glödlamporna utstrålar lampan en urban känsla som ligger helt rätt i tiden. De tre enstaka lamparmarna med ljuskällorna på varje ända kan svängas separat och på så sätt anpassas efter förutsättningarna i rummet. Golvlampan är utrustad med en fotströmbrytare för att enkelt tända och släcka den. Golvlampan är speciellt lämplig som funktionell accessoar i vardags- och sovrum. Den kan även användas som läslampa.
 • Stamina taklampa

  Stamina taklampa
  Stamina taklampa är en klassisk avlång hängarmatur med glasskärmar och smidig hissfunktion. Ett bra val till exempel ovanför matbordet. E14-ljuskällor, ingår inte i förpackningen. Finns i fler färger.
 • Sophia bordlampa (Grå)

  Sophia bordlampa (Grå)
  Sophia är en vacker och elegant bordlampa, tillverkad av keramik med en behaglig skärm i sammet. Foten har ett strukturerat, hamrat mönster i mässing vars färg matchar insidan av skärmen på ett mycket elegant vis. När lampan är tänd sprids ett varmt ljus, dels genom skärmen men också runtomkring lampan. Sophia är lätt att placera och passar lika bra på fönsterkarmen som på byrån eller bänken i hallen.Levereras med svart textilkabel + strömbrytare & stickkontakt.Finns med antingen grön eller grå skärm.Ljuskälla ingår ej.  
 • Vägglampa Hotel med LED-läslampa, rund, grå

  Vägglampa Hotel med LED-läslampa, rund, grå
  Funktionell vägglampa Hotel med LED-läslampa Med sin eleganta och samtidigt diskreta design passar vägglampan Hotel lätt in i nästan vilken boendemiljö som helst och är särskilt lämplig för användning i vardagsrummet eller sovrummet. Dessutom kan den också integreras väl i offentliga utrymmen, t.ex. hotellrum. Vägglampan har en LED-läslampa på undersidan av väggfästet som kan justeras flexibelt. På så sätt kan lampan alltid anpassas till individuella behov. Hotel har en strömbrytare med vilken lampan kan slås på och av. Vägglampan och läslampan kan användas separat. - Läslampa: 3,1 watt, 3 000 Kelvin, 310 lumen
 • Sweety plafond

  Sweety plafond
  Sweety plafond är en klassisk och elegant armatur tillverkad av metall med klara kristalldekorationer i akryl. Den vackra glaskupan ger ett vackert sken omkring sig. Ljuskälla ingår ej.
 • Lugano LED plafond

  Lugano LED plafond
  Lugano är en avskalad taklampa som gör sig bra i många sammanhang. Denna lampa består av tre separata delar med vita textilkupor och metallstomme. Dimbar i tre steg med en vanlig väggbrytare. Glödlampa integrerad LED 38 W, ljusflöde 4200 lm och färgtemperatur 3000K.
 • LED-hänglampa Salinas, 4 000 K, matt vit

  LED-hänglampa Salinas, 4 000 K, matt vit
 • Utomhusvägglampa Sambesi, rörelsesensor, vit

  Utomhusvägglampa Sambesi, rörelsesensor, vit
  Lantern Shaped Outdoor Wall Light Zambezi med rörelsedetektor Vägglampan Sambesi är utformad i lyktoptik och är ett attraktivt blickfång i alla utomhusområden. Den är särskilt lämplig som belysningselement i entrén, på terrassen eller balkongen. Tack vare den diskreta färgen smälter den dock in i alla andra omgivningar. Lampan är tillverkad av väderbeständig gjuten aluminium, har en skyddsklass på IP44 och är därför idealisk för utomhusbruk. För att belysa utomhuslampan rekommenderas en glödlampa, eftersom lampskärmen är genomskinlig. Dessutom fungerar ljuskällan som en extra optisk höjdpunkt. Den inbyggda rörelsesensorn är placerad på undersidan av väggfästet och tänder och släcker automatiskt lampan när det sker rörelse i armaturens omedelbara närhet. Sensorns inställningar kan anpassas till personliga behov. - Detektionsvinkel 120° / 9 meter - Räckvidd upp till 9 meter / höjd 2 meter - Inställning för skymning: 10 - 2 000 lux - Ljusets varaktighet: 5 sekunder - 8 minuter
 • Utomhusvägglampa Sambesi, rörelsesensor, rost

  Utomhusvägglampa Sambesi, rörelsesensor, rost
  Lantern Shaped Outdoor Wall Light Zambezi med rörelsedetektor Vägglampan Sambesi är utformad i lyktoptik och är ett attraktivt blickfång i alla utomhusområden. Den är särskilt lämplig som belysningselement i entrén, på terrassen eller balkongen. Men tack vare sin diskreta färg passar den också utmärkt in i alla andra omgivningar. Lampan är tillverkad av väderbeständig gjuten aluminium, har en skyddsklass på IP44 och är därför idealisk för utomhusbruk. För att belysa utomhuslampan rekommenderas en glödlampa, eftersom lampskärmen är genomskinlig. Dessutom fungerar ljuskällan som en extra optisk höjdpunkt. Den inbyggda rörelsesensorn är placerad på undersidan av väggfästet och tänder och släcker automatiskt lampan när det sker rörelse i armaturens omedelbara närhet. Sensorns inställningar kan anpassas till personliga behov. - Detektionsvinkel 120° / 9 meter - Räckvidd upp till 9 meter / höjd 2 meter - Inställning för skymning: 10 - 2 000 lux - Ljusets varaktighet: 5 sekunder - 8 minuter
 • Utomhusvägglampa Sambesi med skymningssensor, vit

  Utomhusvägglampa Sambesi med skymningssensor, vit
  Utomhus vägglampa Zambezi med skymningssensor Vägglampan Sambesi för utomhusbruk övertygar med sitt attraktiva lyktutseende och den integrerade skymningssensorn. Tack vare sin diskreta färg kan armaturen enkelt integreras i många miljöer och blir ett verkligt blickfång tack vare sin speciella design. Tack vare den genomskinliga skärmen sprids ljuset jämnt ut i omgivningen och skapar en särskilt vacker stämning. Eftersom sikten på armaturens insida inte hindras rekommenderas användning av en glödlampa som ett extra dekorativt element. Sambesi har en integrerad skymningssensor som automatiskt slår på ljuskällan så fort det blir mörkt. Vid behov kan sensorn avaktiveras med en strömbrytare. Utomhuslampan är tillverkad av väderbeständig aluminium och lämpar sig utmärkt för utomhusbruk med skyddsklass IP44. Sambesi passar särskilt bra i entrén, på balkongen eller terrassen.
 • Aick LED taklampa

  Aick LED taklampa
  Aick LED taklampa passar perfekt in i det moderna vardagsrummet, köket eller arbetsrummet. Med sin höjd på 150cm är den mer lämpad för interiörer med högt i tak. Armaturen är justerbar i höjd. Dess konstruktion är gjord av metall och har en skärm i svart färg som innehåller en integrerad LED-lampa med en effekt på 38W. En gång för alla slipper du oron för att byta glödlampor. Strömförsörjningen har även en inbyggd dimmer. Detta gör att du kan ändra intensiteten på ljuset i 3 nivåer med hjälp av en standardbrytare. Du kan ställa in ett mysigt svagt ljus när som helst eller tvärtom och lysa upp hela rummet. Färgen på ljuset är 3000K (varmvitt) vilket är behagligt för hemmets välbefinnande och ögonen. Tack vare energisnåla LED-tekniken drar den inte överdrivet mycket el.
 • LED-pendellampa Francis, vit matt

  LED-pendellampa Francis, vit matt
  Kraftfull Francis LED-pendellampa med böjd nyans Francis LED-pendellampa är en absolut blickfång i rummet när den är avstängd. Skuggan består av ett brett metallband som slingrar sig genom rummet på ett effektivt sätt. Kraftfulla lysdioder i den ljusa färgen varmvit installeras som ljuskälla, som genererar ett högt ljusflöde och därmed säkerställer ljus och behaglig omgivande belysning. Med integrerad SwitchDim-funktion, dvs. ljusstyrkan kan varieras med en vanlig väggströmbrytare: 100% (switch 1 x), 50% (switch 2 x), 25% (switch 3 x).
 • Discalgo (Vit)

  Discalgo (Vit)
  Discalgo är en iögonfallande och maffig plafond i metall som garanterat drar blickarna till sig. Plafonden består av flera runda brickor som har en matt finish på utsidan och en dekorativ, kontrasterande färg på insidan. När lampan är tänd sprids ett indirekt och effektfullt ljus kring plafonden som skapar en nästan utomjordisk känsla i hemmet. Koppla gärna lampan till en dimmer för att förhöja det maffiga uttrycket ytterligare. Ljuskällor ingår ej. 
 • Marley (Silver)

  Marley (Silver)
  Marley är en stilren och smart taklampa som är idealisk för den som är i behov av bra ljus. Lampan är tillverkad av metall och består av 2st spotlights som är vrid- och riktbara efter eget behov. Perfekt för att enkelt belysa specifika platser eller detaljer i rummet. Taklampan gör sig bra i sovrummet, i hallen eller över köksbänken där behovet av ljus är stort. Koppla gärna till en dimmer för att själv ställa in vilken ljusstyrka som passar.Marley har en matt finish och förkromade detaljer.Ljuskällor ingår ej.
 • Marley (Svart)

  Marley (Svart)
  Marley är en stilren och smart taklampa som är idealisk för den som är i behov av mycket och bra ljus. Lampan är tillverkad av metall och består av 4st spotlights som är vrid- och riktbara efter eget behov. Perfekt för att enkelt belysa specifika platser eller detaljer i rummet. Taklampan gör sig bra i köket eller vardagsrummet där behovet av ljus ofta är större. Koppla gärna till en dimmer för att själv ställa in vilken ljusstyrka som passar.Marley har en matt finish och förkromade detaljer.Ljuskällor ingår ej.
 • Toulouse (Svart)

  Toulouse (Svart)
  Toulouse LED är en smidig taklampa som passar perfekt som allmänbelysning, men också till att rikta ljuset mot specifika delar av rummet. Denna varianten är försedd med 3st rikt- och vridbara spotlights som man med enkelhet riktar dit man önskar. Dessutom är den utrustad med integrerad LED-belysning som avger ett varmvitt ljus (3000K). Då den endast bygger ner 17cm från taket så går det med fördel att placera lampan i mindre utrymmen som garderober eller trängre rum. Lampan är tillverkad av högkvalitativ plast med en matt finish och förkromade detaljer. Toulouse finns även i andra storlekar.Finns i färgerna svart och vit. Integrerad LED-belysning. 
 • LED-utomhusvägglampa Hondo, antracit

  LED-utomhusvägglampa Hondo, antracit
 • Salinas plafond LED (3000K) (Grå)

  Salinas plafond LED (3000K) (Grå)
  Salinas är en modern och stilren plafond som är försedd med flera praktiska funktioner. Dess enkla, raka och tydliga design gör att den blir en smyckande detalj i det moderna vardagsrummet eller köket. Lampan är tillverkad av metall, har en finish i matt nickel och består av två rektanglar som sitter snyggt sammansatta med varandra. Salinas är försedd med integrerad LED-belysning som avger ett varmvitt och funktionellt ljus (3000K) och löper hela vägen längs rektanglernas undersida. Lampan är även utrustad med en trestegsdimmer som gör det enkelt att dimra ljusstyrkan i tre steg via väggströmbrytaren. Välj smidigt mellan 100%, 50% och 25% ljusstyrka genom några få klick.Salinas finns även i andra varianter.Integrerad LED-belysning.
 • LED-pendellampa Francis, antracit

  LED-pendellampa Francis, antracit
  Kraftfull Francis LED-pendellampa med böjd nyans Francis LED-pendellampa är en absolut blickfång i rummet när den är avstängd. Skuggan består av ett brett metallband som slingrar sig genom rummet på ett effektivt sätt. Kraftfulla lysdioder i den ljusa färgen varmvit installeras som ljuskälla, som genererar ett högt ljusflöde och därmed säkerställer ljus och behaglig omgivande belysning. Med integrerad SwitchDim-funktion, dvs. ljusstyrkan kan varieras med en vanlig väggströmbrytare: 100% (switch 1 x), 50% (switch 2 x), 25% (switch 3 x).
 • LED-pendellampa Salerno, SwitchDim, guld

  LED-pendellampa Salerno, SwitchDim, guld
  Böjd LED-hänglampa Salerno med ombytligt ljusstämning Denna LED-pendellampa är redan en iögonfallande när den är avstängd: Metallskärmen beskriver en något böjd linje, LED-lamporna är placerade i mitten och avger varmt vitt ljus för atmosfärisk omgivande belysning. Ljusstämningen kan minskas från 100% över 50% till 25% med en vanlig väggbrytare, precis som situationen kräver. De inbyggda lysdioderna är särskilt energieffektiva och hållbara, vilket resulterar i besparingar på 80% jämfört med konventionella halogenlampor
 • Bordslampa Marley, mässing matt/svart matt

  Bordslampa Marley, mässing matt/svart matt
 • LED-taklampa Sorrento 52 x 52 cm, svart matt

  LED-taklampa Sorrento 52 x 52 cm, svart matt
  LED-taklampa Sorrento - en riktig blickfång Sorrento LED-taklampa kännetecknas av minimalistisk design, hög prestanda och hög energieffektivitet: fyra enkla metallramar är förskjutna här. Ramarnas insida är försedd med vita plastskydd, bakom vilka lysdioderna är installerade. Ljuset sänds ut över ett stort område och därmed bländar inte miljön. Sorrento är utrustad med den praktiska SwitchDim-funktionen, dvs. ljusstyrkan kan enkelt anpassas efter behov med hjälp av väggbrytaren: 1 x brytare 100%, 2 x brytare 50% och 3x brytare 25%.
 • Leon 2-spot (Svart)

  Leon 2-spot (Svart)
  Leon är en praktisk och funktionell taklampa som passar lika bra i det moderna hemmet såväl som i mer industriella miljöer. Denna varianten är försedd med 2st vrid- och riktbara spotlights som fungerar lika bra till allmänbelysning som att belysa specifika föremål eller delar av rummet. Den är tillverkad av metall och har en matt finish. Koppla lampan till en dimmer för att tona ner ljuset och ställa in önskad ljusstyrka.Leon finns även i andra varianter.Finns i färgerna svart och vit.Ljuskällor ingår ej.
 • Marley bordlampa (Svart)

  Marley bordlampa (Svart)
  Marley är en stilren och praktisk bordlampa som ger ett bra och funktionellt ljus, optimalt till läsning eller arbete. Lampan är tillverkad av metall, har en matt finish och är försedd med en praktisk spotlight uppe på foten. Denna spotlight går att rikta och vinkla helt efter behov av ljus, vilket är optimalt för att få ett funktionellt och riktat ljus, samt att undvika bländning. Levereras med sladd + strömbrytare & stickkontakt. Finns i färgerna nickel, mässing/svart, vit och svart. Ljuskälla ingår ej.
 • Diallo vägglampa

  Diallo vägglampa
  Diallo vägglampa är en trendig armatur som är tillverkad i mattsvart metall. Vi rekommenderar att man använder en filament LED ljuskälla som är ca 10 cm i diameter. On/off strömbrytare på armaturen. Ljuskälla ingår ej.
 • Durban LED 80cm (Antracit)

  Durban LED 80cm (Antracit)
  Durban är en smakfull taklampa som på grund av dess eleganta design garanterat hamnar i blickfånget. Den är försedd med flera funktionella egenskaper som ger rummet den grundbelysningen som krävs. Lampan är tillverkad av metall och består av två stycken ringar som är snyggt sammansatta med varandra, samt en nedre ring som ramar in lampan. Varje ring är utrustad med integrerad LED-belysning som sprider ett varmvitt ljus (3000K) och går både längs utsidan och insidan på ringarna. LED-belysningen är inte bara iögonfallande utan går även att dimra i tre steg via strömbrytaren - perfekt för att tillföra en speciell känsla eller atmosfär i rummet och variera mellan dekorativt ljus och funktionellt.Lampan har en finish i antracit med matchande takkopp.Integrerad LED-belysning. Information om dimmer: Ljusstyrkan är dimbar i tre steg: 100%, 50% och 25%.
 • Taurus LED 3-spot (Vit)

  Taurus LED 3-spot (Vit)
  Taurus är en praktisk serie med spotlights som ger rummet en bra och grundlig belysning. Lampan är tillverkad av metall, har en matt finish och består av tre stycken vrid- och riktbara spotlights som ger ett funktionellt och dekorativt ljus. Varje spotlight är försedd med två stycken LED-ljuskällor, en till det riktade ljuset i mitten och en till den dekorativa ljusringen runtom. Dessa ljuskällor har olika strömbrytare, vilket gör att man med enkelhet bestämmer vilken lampa som ska lysa, eller om bägge ska lysa samtidigt.Finns i färgerna svart och vit. Integrerad LED-belysning. 
 • Viola taklampa

  Viola taklampa
  Viola är en dekorativ pendel som är skapad i en modern och elegant design. Den har en skärm i opalglas med en stilren guldfärgad sockel/takkopp och transparent kabel. Viola är fin hängande för sig själv, men blir också elegant ifall fler pendlar placeras på rad över ett långt bord.Ljuskälla ingår ej. Finns även i krom.
 • Tokyo LED plafond

  Tokyo LED plafond
  Taklampan Tokyo är båda graciös och praktfull. Skärmen har en härlig effekt i kombination med en snygg ljusspridning tack vare den integrerade LED belysningen. Tokyo kommer utgöra blickfånget i rummet och bidra till ett modernt och dekorativt intryck. Denna runda lampa passar bra på många platser i ett modernt hem. Integrerad LED 45W, ljusflöde 4000lm och färgtemperatur som växlar mellan 3000-55000K. Dimbar enbart med den medföljande fjärrkontrollen.
 • Taurus LED 3-spot (Svart)

  Taurus LED 3-spot (Svart)
  Taurus är en praktisk serie med spotlights som ger rummet en bra och grundlig belysning. Lampan är tillverkad av metall, har en matt finish och består av tre stycken vrid- och riktbara spotlights som ger ett funktionellt och dekorativt ljus. Varje spotlight är försedd med två stycken LED-ljuskällor, en till det riktade ljuset i mitten och en till den dekorativa ljusringen runtom. Dessa ljuskällor har olika strömbrytare, vilket gör att man med enkelhet bestämmer vilken lampa som ska lysa, eller om bägge ska lysa samtidigt.Finns i färgerna svart och vit. Integrerad LED-belysning. 
 • Taurus LED 2-spot (Vit)

  Taurus LED 2-spot (Vit)
  Taurus är en praktisk serie med spotlights som ger rummet en bra och grundlig belysning. Lampan är tillverkad av metall, har en matt finish och består av två stycken vrid- och riktbara spotlights som ger ett funktionellt och dekorativt ljus. Varje spotlight är försedd med två stycken LED-ljuskällor, en till det riktade ljuset i mitten och en till den dekorativa ljusringen runtom. Dessa ljuskällor har olika strömbrytare, vilket gör att man med enkelhet bestämmer vilken lampa som ska lysa, eller om bägge ska lysa samtidigt.Finns i färgerna svart och vit. Integrerad LED-belysning. 
 • Nantes LED spotlight

  Nantes LED spotlight
  Nantes LED spotlight i fyra delar är en stilig och ljuseffektiv basarmatur som passar såväl till vardags- eller sovrummet. Spotlightsen är riktbara och tillverkade av vitfärgad metall och dekorerade med en stålfärgad ring. Ljuskälla 4 x 3W GU10 (inkluderas)
 • Bondy LED spotlight

  Bondy LED spotlight
  Höj elegansen i rummet med hjälp av denna iögonfallande skönhet! BONDY består av en styck stav som dekorativt sitter i centrum av plafonden. På stavarna sitter det även två mindre riktbara ljuskällor. Mycket vacker taklampa som passar lika bra i vardagsrummet som i köket. Färgbytande (röd, grön, blå, vit) LED på plafonden, som kan justeras med den medföljande fjärrkontrollen.
 • Lugano LED plafond

  Lugano LED plafond
  Lugano är en behaglig plafond som passar lika bra i finrummet som i vardagsrummet, köket eller hallen. Den är ett fint inslag i det moderna hemmet, men passar bra i de flesta interiörer. Denna varianten är tillverkad av metall och smyckad med en skärm i fin textil. Lugano har Integrerad LED-belysning. Finns i fler varianter.
 • Berlin bordlampa LED (Mässing/guld)

  Berlin bordlampa LED (Mässing/guld)
  Berlin är en stilren och praktisk bordlampa som passar in i de flesta rum och interiörer. Den är tillverkad av metall, är skapad i en ren och mjuk design och bär på en kupa i opalglas. Lampan är försedd med integrerad LED-belysning som avger ett varmvitt ljus (3000K) och sprids på ett mjukt och bländfritt vis genom glaskupan. Lampan är även försedd med en touchdimmer som är placerad på lampans fot. Denna gör att man med enkelhet kan dimra lampan i fyra steg genom att bara röra vid dimmern. Finns i färgerna svart, mässing och matt nickel.Levereras med sladd + stickkontakt.Integrerad LED-belysning.
 • Berlin bordlampa LED (Svart)

  Berlin bordlampa LED (Svart)
  Berlin är en stilren och praktisk bordlampa som passar in i de flesta rum och interiörer. Den är tillverkad av metall, är skapad i en ren och mjuk design och bär på en kupa i opalglas. Lampan är försedd med integrerad LED-belysning som avger ett varmvitt ljus (3000K) och sprids på ett mjukt och bländfritt vis genom glaskupan. Lampan är även försedd med en touchdimmer som är placerad på lampans fot. Denna gör att man med enkelhet kan dimra lampan i fyra steg genom att bara röra vid dimmern. Finns i färgerna svart, mässing och matt nickel.Levereras med sladd + stickkontakt.Integrerad LED-belysning.
 • Tiberius LED plafond

  Tiberius LED plafond
  Smäcker helvit plafond med dekorativ ram och inbyggd ljuskälla. Placeras förslagsvis i köket, hatten eller förrådet.. finns i fler varianter.
 • Curva plafond

  Curva plafond
  Stommen i den dekorativa Curva plafonden är tillverkad av metall och kuporna är vitt glas med en dekorativ kant. Kuporna är fastsatta i den vågiga metallstången. Ljuskälla ingår ej.
 • Hotel plafond

  Hotel plafond
  Hotel plafond belyser upp- och ner. Ljuskällorna är gömda under ett skydd av akryl, som reflekterar ljuset. Ljuskälla ingår ej.
 • Hotel plafond

  Hotel plafond
  Hotel plafond belyser upp- och ner. Ljuskällorna är gömda under ett skydd av akryl, som reflekterar ljuset. Ljuskälla ingår ej.
 • Garda plafond

  Garda plafond
  Garda plafond är en enkel och modern armatur med tygskärmar, som vackert silar ljuset. Finns i flera val av färger. Skärmarna är fastsatta i metallskaft som man kan röra på. Ljuskälla ingår ej.
 • Luke LED golvlampa

  Luke LED golvlampa
  LUKE är en lyxig och elegant golvlampa i matt nickel med två ljuskällor, en uplight och en läslampa som kan riktas i olika riktningar. Armaturens stomme har en on/off-brytare och med den kan man justera ljuskällorna separat. Levereras med sladd + stickkontakt. Integrerad LED
 • Pure golvlampa

  Pure golvlampa
  Pure golvlampa är en modern armatur i både kvalité och snygg design. Armaturen ger ett smakfullt och stilrent intryck. Det kommer att passa speciellt i vardagsrummet eller sovrummet. Huvuddelen av lampan är gjord av metall och glas i antracit och rök. Ljuskälla ingår ej.
 • Goa (Vit)

  Goa (Vit)
  Goa är en praktisk taklampa som ger en bra allmänbelysning, men är också bra till att belysa specifika föremål eller delar av rummet. Lampan är försedd med 4st spotlights som går att rikta och vinkla dit man önskar. Då den endast bygger ner 14cm från taket så passar den även till utrymmen med lägre takhöjd. Denna armatur är tillverkad av metall, med tuffa industriella detaljer och matt finish. Goa finns även i andra varianter. Finns i färgerna svart och vit.Ljuskällor ingår ej.
 • Pago (Vit)

  Pago (Vit)
  Pago är en praktisk taklampa som både ger bra allmänbelysning samtidigt som den framhäver specifika delar av rummet. Denna varianten är försedd med 3st spotlights som går att vrida och vinkla efter eget behov. Lampan bygger endast 15cm från taket, vilket gör att den passar bra även i trängre utrymmen som i garderober eller rum med lägre takhöjd.Tillverkad av metall med matt finish.Pago finns även i andra varianter.Finns i färgerna svart och vit. Ljuskällor ingår ej.
 • Diallo (Vit)

  Diallo (Vit)
  Diallo är en spännande bordlampa som, på grund av sitt rustika formspråk, passar in lika bra i moderna interiörer såväl som den industriella. Den är tillverkad av metall, med en mjukt rundad arm och en öppen ljuskälla. Placera i sovrummet, på byrån i hallen eller som en inbjudande detalj i entrén och sätt din egen prägel på lampan med en dekorativ ljuskälla.I serien Diallo finns även andra lampor. Finns i färgerna svart och vit. Ljuskälla ingår ej. 
 • Utomhusvägglampa Hoosic 2 lampor, antracit

  Utomhusvägglampa Hoosic 2 lampor, antracit
  Utomhusvägglampa Hoosic- uppåt- och nedåtstrålande Väggfästet i utomhusvägglampan Hoosic består av ett antracitfärgat aluminiumgjutgods. De två skärmarna som sitter uppåt och nedåt på stativet är av satinerad plast. Denna kombination, tillsammans med den cylindriska formen, gör utomhusvägglampan Hoosic till en tidlös ljuskälla som passar till många färger och fasadstilar, och som är särskilt vacker när flera lampor monteras tillsammans, till exempel till höger och vänster vid entrén.
 • Hänglampa Zandor, svart

  Hänglampa Zandor, svart
  Svart metallpendellampa Zandor Om inredningen kräver ytterligare ett blickfång är hänglampan Zandor en bra idé. Med sin svarta metallkropp, som består av flera rombformade element, är armaturen särskilt elegant och modern. Spelar ingen roll om den hänger över matbordet eller vardagsrummet, med denna pendellampa är de fyra väggarna ett strålande vackert ljuskoncept som skapar en fin atmosfär i rummet. Eftersom ljuset även tränger igenom lampskärmens springor blir själva lampan den absoluta höjdpunkten i interiören.
 • Vit LED-taklampa Tiriac med switchdim-funktion

  Vit LED-taklampa Tiriac med switchdim-funktion
  LED-taklampa Tiriac med matt finish i vitt - med reducerad formgivning och betoning på funktionalitet Denna effektiva modell är utformad på ett sätt som präglas av en puristisk estetik och en återhållsam elegans. Den avsedda asymmetrin, i kombination med en enkel geometri hos de avsiktliga raka linjerna, ger taklampan Tiriac en dynamisk impuls och skapar en optisk spänning. Den mattade, vita finishen är avslappnad och neutral. Tack vare de energisnåla lysdioderna är taklampan Tiriac mycket energieffektiv. Den praktiska switchdimmern, som kan betjänas intuitivt med hjälp av en passande väggbrytare, ger ett plus för komfort. Ljusintensiteten kan därför alltid anpassas till de specifika behoven. Den puristiska, stilfulla LED-taklampa Tiriac i vitt rekommenderas i första hand för moderna rumslösningar, inklusive urbana sådana. Denna ljuskälla är också till nytta för de flesta minimalistiska och futuristiska inredningskoncept. Oavsett om det är i ett vardagsrum eller kontor, i ett kök eller en korridor så kan lampan Tiriac framgångsrikt passa in och ge god belysning.
 • Taco LED golvlampa

  Taco LED golvlampa
  Taco är ett riktigt blickfång till golvlampa. Denna pelarlampa har en tygskärm som är svart på utsidan och gyllene på insidan. Ljuset filtreras vackert genom hår i kupan.
 • Marley 2-spot (Antikmässing)

  Marley 2-spot (Antikmässing)
  Marley är en stilren och smart taklampa som är idealisk för den som är i behov av ett bra och funktionellt ljus. Lampan är tillverkad av metall och har en varm och behaglig finish i antikmässing. Denna variant har två vrid- och riktbara spotlights som ger ett bra och riktat ljus, vilket är perfekt för att enkelt belysa specifika delar eller detaljer i rummet. Marley gör sig bra i sovrummet, i hallen eller över köksbänken där behovet av ljus ofta är stort. För att belysa ett större rum så kan det bli riktigt maffigt ifall flera lampor av samma sort placeras i en rad eller i ett mönster i taket. Koppla gärna lampan till en dimmer för att själv ställa in vilken ljusstyrka som passar.Går även att fästa på väggen.Marley finns även i andra varianter.Ljuskällor ingår ej.
 • Hänglampa Orchestra, svart

  Hänglampa Orchestra, svart
  Upphängningslampa Orkester i svart - 15 lampor Du kan vid första anblicken se var namnet Orchestra på denna extraordinära pendellampa kommer ifrån. Skuggan består av 15 trumpetformade lampskärmar av svart metall som är grupperade i en sfärisk helhet. Detta gör Orchestra till en hängande lampa som sticker ut på önskad plats i vardagsrummet och ger belysning runt omkring.
 • Asterion LED plafond

  Asterion LED plafond
  Asterion LED är en modern och stilren plafond som är tillverkad av metall i en mattsvart färg. Denna armatur passar perfekt i det moderna hemmet, förslagsvis placering är i hallen eller vardagsrummet. Armaturen är utrustad med integrerad LED som kommer vara miljövänlig under sin livstid. Du slipper också krånglet med att byta glödlampor. Temperaturen på ljuset går att justera från intensivt vitt till varmgult ljus, det går även bra att dimma ljuset tack vare dimningsfunktionen med en vanlig väggströmbrytare. Fjärrkontroll medföljer.
 • Chuck bordslampa

  Chuck bordslampa
  Chuck är en modern bordslampa med metallben i svart färg. Även lampskärmen är svart och när den tänds lyser den gyllene insidan upp. Den kan förslagsvis placeras i vardagsrummet eller sovrummet. Ljuskälla ingår ej.
 • Gina (Silver)

  Gina (Silver)
  Gina är en taklampa som passar lika bra i moderna miljöer men också i industriella och lantliga. Denna varianten är försedd med 3st vrid- och riktbara spotlights som fungerar lika bra som allmänbelysning såväl som att belysa specifika föremål eller delar av rummet. Den är tillverkad av metall med en matt finish, tuffa robusta detaljer och med en lite industriell touch. Gina finns även i andra varianter. Finns i färgerna svart, vit och matt nickel.Ljuskällor ingår ej. 
 • Gina (Silver)

  Gina (Silver)
  Gina är en taklampa som passar lika bra i moderna miljöer men också i industriella och lantliga. Denna varianten är försedd med 4st vrid- och riktbara spotlights som fungerar lika bra som allmänbelysning såväl som att belysa specifika föremål eller delar av rummet. Den är tillverkad av metall med en matt finish, tuffa robusta detaljer och med en lite industriell touch. Gina finns även i andra varianter. Finns i färgerna svart, vit och matt nickel.Ljuskällor ingår ej. 
 • Gina (Silver)

  Gina (Silver)
  Gina är en taklampa som passar lika bra i moderna miljöer men också i industriella och lantliga. Denna varianten är försedd med 2st vrid- och riktbara spotlights som fungerar lika bra som allmänbelysning såväl som att belysa specifika föremål eller delar av rummet. Den är tillverkad av metall med en matt finish, tuffa robusta detaljer och med en lite industriell touch. Gina finns även i andra varianter. Finns i färgerna svart, vit och matt nickel.Ljuskällor ingår ej. 
 • Vägglampa Zazou av gips, 2 lampor

  Vägglampa Zazou av gips, 2 lampor
  Vägglampa Zazou av vit gips Den högkvalitativa gipsvägglampan Zazou kombinerar enkel design med pålitlig funktionalitet. Den är perfekt för alla som vill ha ett starkt belysningskoncept som passar in i alla interiörer. Det cylindriska locket av vitt gips är också ett diskret levande tillbehör och döljer två ljusa ljuskällor inuti som lätt lyser igenom det genomskinliga materialet. Armaturerna kan lysa mot golv och tak via de två runda öppningarna på det kompakta huset, vilket skapar ett harmoniskt belysningskoncept.
 • Bordslampa Kimi, svart

  Bordslampa Kimi, svart
  Multi-justerbar bordslampa Kimi - en modern designad ljuskälla bordslampa Kimi är en användarvänlig lampa för skrivbordet. lamphuvud och basen är gjorda av metall och målade i neutral färg. stativ är gjord av trä, vilket gör denna vackra bordslampa för att komplettera z. B. en skandinavisk stil levande atmosfär är lämplig. stativ och lamphuvud kan justeras individuellt så att ljusriktningen alltid kan justeras efter behov. Strömbrytaren för till- och frånkoppling finns på matningskabeln.