&Tradition lampor

 • &Tradition - Utzon JU1 Taklampa Vit

  &Tradition - Utzon JU1 Taklampa Vit
  Design Jørn Utzon for Fritz Hansen Koncept Utzon JU1 Taklampa Vit - Här har Jørn Utzon skapat ännu ett arkitektoniskt under som bländfritt lyser upp och illuminerar. För Jørn Utzon blev hans fars konstruktionsritningar av örlogsfartyg en livslång fascination av skepp och båtar, tillsammans med ljus. Mer än ett årtionde före han skapade sitt mästerverk, Operahuset i Sidney, lade han sin barndoms-fascination i att skapa Utzon JU1 Taklampa. Utzon Taklampa kombinerar på ett succéfullt sätt skeppens glansiga linjer med en ljuskälla. Valet av den vita eller polerade finish påminner om vågor och norrsken.
 • &Tradition - Milk Mörkoljad Bordslampa

  &Tradition - Milk Mörkoljad Bordslampa
  Design Norm Architects för &tradition Koncept En söt liten mjölkpall som korsas med en bordslampa. Med Milk, har NORM arkitekterna Kasper Rønn & Jonas Bjerre-Poulsen hittat nya spännande sätt att jobba på utifrån den gamla Nordiska traditionen, att kombinera trä och glas. Även om den fungerar utmärkt som lampa så bidrar Milk bordslampa med mer än bara ljus till dit ditt hem. Milk kan placeras var som helst och lyser upp för både kropp och själ. Milk i svart och mörkoljad är det senaste nytillskottet i Milk-serien.
 • &Tradition - Flowerpot VP4 Bordslampa Svart

  &Tradition - Flowerpot VP4 Bordslampa Svart
  Design Verner Panton för &tradition Koncept Flowerpot VP4 Bordslampa Svart är inspirerad av 60talets och 70talets Flower Power revolution. Flowerpot är en super fin lampserie som fås i många fina färger, vilket hjälper ditt hem att få en stilfull belysning. Flowerpotserien har med sina två cirklar som svävar ovanför varandra länge bevisat sina förnybara designkvaliteter. Lamporna är ett fint och klassiskt designexempel och passar lika bra nu som på det glada 60talet. Vi vill nästan påstå att dem är mer populära idag då dem ständigt kommer i nya färger, så det kommer alltid att finnas en som passar i just ditt hem. Diametern av den översta sfär är dubbelt så stor som den under, vilket gör att dem är i perfekt balans. Flowerpotserien består av pendel, vägglampor och bordslampor som du självklart finner hos Lampemesteren.
 • Flowerpot VP3 Bordslampa Lys Mat Grå -&Tradition

  Flowerpot VP3 Bordslampa Lys Mat Grå -&Tradition
  FlowerPot bordslampanär en riktig designklassiker som år efter år säljs i stora mängder. Ett objekt kan inte bli en designikon förän den har passerat tidstestet, och förekommer i olika sammanhang – vilket ger en helt egen symbolisk aura. Det är preci
 • &Tradition - Flowerpot VP3 Bordslampa Grey Beige

  &Tradition - Flowerpot VP3 Bordslampa Grey Beige
  Design Verner Panton för &tradition Koncept Flowerpot VP3 Bordslampa Grey Beige är inspirerad av 60talets och 70talets Flower Power revolution. Flowerpot är en super fin lampserie som fås i många fina färger, vilket hjälper ditt hem att få en stilfull belysning. Flowerpotserien har med sina två cirklar som svävar ovanför varandra länge bevisat sina förnybara designkvaliteter. Lamporna är ett fint och klassiskt designexempel och passar lika bra nu som på det glada 60talet. Vi vill nästan påstå att dem är mer populära idag då dem ständigt kommer i nya färger, så det kommer alltid att finnas en som passar i just ditt hem. Diametern av den översta sfär är dubbelt så stor som den under, vilket gör att dem är i perfekt balans. Flowerpotserien består av pendel, vägglampor och bordslampor som du självklart finner hos Lampemesteren.
 • &Tradition - Flowerpot VP3 Bordslampa Lys Mat Grå

  &Tradition - Flowerpot VP3 Bordslampa Lys Mat Grå
  Design Verner Panton för &tradition Koncept Flowerpot VP3 Bordslampa Lys Mat Grå är inspirerad av 60talets och 70talets Flower Power revolution. Flowerpot är en superfin lampserie som fås i många fina färger, vilket hjälper ditt hem att få en stilfull belysning. Flowerpotserien har med sina två cirklar som svävar ovanför varandra länge bevisat sina förnybara designkvaliteter. Lamporna är ett fint och klassiskt designexempel och passar lika bra nu som på det glada 60talet. Vi vill nästan påstå att dem är mer populära idag då dem ständigt kommer i nya färger, så det kommer alltid att finnas en som passar i just ditt hem. Diametern av den översta sfär är dubbelt så stor som den under, vilket gör att dem är i perfekt balans. Flowerpotserien består av pendel, vägglampor och bordslampor som du självklart finner hos Lampemesteren.
 • &Tradition - Flowerpot VP1 Taklampa Mat Lys Grå

  &Tradition - Flowerpot VP1 Taklampa Mat Lys Grå
  Design Verner Panton för &tradition Koncept Flowerpot VP1 Taklampa Mat Lys Grå är inspirerad av 60talets och 70talets Flower Power revolution. Flowerpot är en super fin lampserie som fås i många fina färger, vilket hjälper ditt hem att få en stilfull belysning. Flowerpotserien har med sina två cirklar som svävar ovanför varandra länge bevisat sina förnybara designkvaliteter. Lamporna är ett fint och klassiskt designexempel och passar lika bra nu som på det glada 60talet. Vi vill nästan påstå att dem är mer populära idag då dem ständigt kommer i nya färger, så det kommer alltid att finnas en som passar i just ditt hem. Diametern av den översta sfär är dubbelt så stor som den under, vilket gör att dem är i perfekt balans. Flowerpotserien består av pendel, vägglampor och bordslampor som du självklart finner hos Lampemesteren.
 • &Tradition - Blown SW3 Taklampa Silver

  &Tradition - Blown SW3 Taklampa Silver
  Design Samuel Wilkinson för &Tradition Koncept Blown SW3 Taklampa är Samuel Wilkinsons första lampa åt & tradition. Det är en taklampa i elegant munblåst glas med quiltat mönster som finns i två varianter. Den ena är genomskinlig med en diskret silvrig glans och den andra har en spännande sandblästrad frostad yta i vitt. Skärmen är avsedd som en lek och utforskning av de reflektioner, förvrängningar och brytningar som en ljuskälla upplever omgiven av mönstrat glas. Wilkinson förklarar att det började med en idé om att se på världen genom ett slags filter, inspirerat av antik keramik, gamla glas-skivor, linser från mycket gamla lampor, fyrar, ja även en speglad flaska. Den quiltade ytan har hämtat inspiration från frö och bär, och där hallon har haft en inflytelserik roll. Själva tillverkningen av Blown är en finurlig kombination av industriella processer förenat med traditionellt hantverk. Glasets textur är skapat med hjälp av computer-aided design (CAD), för att kontrollera och styra uppblåsningen av varje bubbla. En elegant taklampa som förenar dåtid och nutid, både versionerna kan användas separat eller tillsamman, var fö sig eller i klungor och i många typer av inredningsstilar.
 • &Tradition - Flowerpot VP4 Bordslampa Mat Vit

  &Tradition - Flowerpot VP4 Bordslampa Mat Vit
  Design Verner Panton för &tradition Koncept Flowerpot VP1 Taklampa Mässing är inspirerad av 60talets och 70talets Flower Power revolution. Flowerpot är en super fin lampserie som fås i många fina färger, vilket hjälper ditt hem att få en stilfull belysning. Flowerpotserien har med sina två cirklar som svävar ovanför varandra länge bevisat sina förnybara designkvaliteter. Lamporna är ett fint och klassiskt designexempel och passar lika bra nu som på det glada 60talet. Vi vill nästan påstå att dem är mer populära idag då dem ständigt kommer i nya färger, så det kommer alltid att finnas en som passar i just ditt hem. Diametern av den översta sfär är dubbelt så stor som den under, vilket gör att dem är i perfekt balans. Flowerpotserien består av pendel, vägglamporoch bordslampor som du självklart finner hos Lampemesteren.
 • &Tradition - Flowerpot VP3 Bordslampa Soft Green

  &Tradition - Flowerpot VP3 Bordslampa Soft Green
  Design Verner Panton for &tradition Koncept Flowerpot VP3 Bordslampa Soft Green är Lampemesterens egen utgåva av Flowerpot lampan. Lampan designades av Verner Panton, som tydligtvis har hämtat inspiration från 1960-talet och 1970-talets flowerpower rörelse. Som en hyllning till flowerpower rörelsen, har han fångat hela eran, då peace, love and harmony var i fokus och de så kallade blomsterbarnen gjorde uppror mot minimalism, familjeideal och tidigare generationers normer, i en lampa. Lampan symmetriska och enkla design - bestående av två halvkulor, som svävar över varandra, har som länge visat sitt värde som designklassiker. Den minsta halvkulan döljer lampans ljuskälla och är precis hälften så stor som den stora halvkulan, som utgör själva skärmen på lampan. Är du med på nutidens retrovåg är den ett must i hemmet. Den delikata gröna färgen passar in i den växande uppmärksamhet omkring välbefinnande, egenvård och återförening med naturen, som har skapat fokus omkring de naturliga element i inredningen, Med en diameter på 23 cm och en liten fot, är bordslampan lätt att integrera i inredningen, utan att den tar för mycket plats. Använd den som stämningsbelysning på en byrå eller liten hylla i vardagsrummet. Den enkla bordslampan fungerar lika så perfekt som en sänglampa på nattduksbordet, där den lyser upp med ett behagligt ljus, som inte bländar. Vi är inte i tvivel om, att kombinationen av den lugna gröna färg och Verner Pantons praktfulla lampa, blir en riktigt stor hit. Se båda Flowerpot lampor i Soft Green här.
 • &Tradition - Manhattan SC52 Portable Bordslampa Canvas/Bronzed Brass &Tradition

  &Tradition - Manhattan SC52 Portable Bordslampa Canvas/Bronzed Brass &Tradition
  Design Space Copenhagen för &Tradition Manhattan SC52 Portable Table Lamp Canvas/Bronzed Brass är en elegant och snygg design som lyckas skapa precis rätt stämning. Manhattan är en industriellt inspirerad bärbar bordslampa med en fot i anodiserad aluminium med vackra kolonndetaljer och en krämfärgad canvasskärm. Eftersom den här härliga bordslampan är sladdlös kan du använda den var som helst i ditt hem, till exempel i vardagsrummet, på matbordet, på fönsterbrädan eller var som helst där du behöver bra, behaglig belysning för att skapa en mysig och avslappnad atmosfär. Bordslampan är batteridriven och kan fungera i 11 timmar på en full laddning i högsta inställningen eller i cirka 20 timmar med ett extra batterialternativ. Du kan enkelt ladda lampan med hjälp av en magnetisk USB-kabel eller en laddningsbricka. Dessutom kan du dimma ljuset i lampan till 100 %, 70 % eller 40 %, så att du kan anpassa ljusintensiteten efter dina behov och ditt humör. Se fler bärbara bordslampor från &Tradition här
 • Flowerpot VP3 Bordslampa Grey Beige -&Tradition

  Flowerpot VP3 Bordslampa Grey Beige -&Tradition
  FlowerPot bordslampanär en riktig designklassiker som år efter år säljs i stora mängder. Ett objekt kan inte bli en designikon förän den har passerat tidstestet, och förekommer i olika sammanhang – vilket ger en helt egen symbolisk aura. Det är preci
 • &Tradition - Formakami Taklampa JH4

  &Tradition - Formakami Taklampa JH4
  Design Jaime Hayon för &tradition Koncept Formakami Taklampa JH4 är en stilfull och vacker taklampa designad av Jaime Hayon, som har låtit sig inspireras av gamla asiatiska lyktor, dock med en mer modern look. Designern själv säger att lampan representerar en punkt där ”framtiden blir det nya”. Det tunna rispappret tillåter ljuset att skapa ett vackert och behagligt sken och just för att Formakami är en stilfull kombination mellan den traditionella rispapperslampan och något nytt och annorlunda, kommer taklampan passa perfekt in i en modern boendemiljö. Den vackra taklampan är handgjord och tillverkad i elfenbensfärgat rispapper, svartbetsat ek och har en 4 meter svart textilkabel.
 • Flowerpot VP3 Bordslampa Mat Vit -&Tradition

  Flowerpot VP3 Bordslampa Mat Vit -&Tradition
  Vi vet en - och viär ganska galna i den. FlowerPot bordslampan är den perfekta lampan till fönsterkarmen eller på bokhyllan. Med sin slanka kropp, och sin behagliga höjd passar den perfekt in i de flesta hem. Verner Panton är designern bakom lampan,
 • &Tradition - Flowerpot VP1 Taklampa Mustard

  &Tradition - Flowerpot VP1 Taklampa Mustard
  Design Verner Panton för &tradition Koncept Flowerpot VP1 Taklampa Mustard är inspirerad av 60talets och 70talets Flower Power revolution. Flowerpot är en super fin lampserie som fås i många fina färger, vilket hjälper ditt hem att få en stilfull belysning. Flowerpotserien har med sina två cirklar som svävar ovanför varandra länge bevisat sina förnybara designkvaliteter. Lamporna är ett fint och klassiskt designexempel och passar lika bra nu som på det glada 60talet. Vi vill nästan påstå att dem är mer populära idag då dem ständigt kommer i nya färger, så det kommer alltid att finnas en som passar i just ditt hem. Diametern av den översta sfär är dubbelt så stor som den under, vilket gör att dem är i perfekt balans. Flowerpotserien består av pendel, vägglampor och bordslampor som du självklart finner hos Lampemesteren.
 • &Tradition - Copenhagen SC13 Bordslampa Opalglas

  &Tradition - Copenhagen SC13 Bordslampa Opalglas
  Design Space Copenhagen för &tradition Koncept Copenhagen SC13 Bordslampa Opalglas - blev designad med kraftig inspiration från det maritima, då glaslampor från huvudstadens hamn starkt påverkade formen. Själva grundläggande formen moderniserade i processen med den lackerade metall-skärmen som spändes fast på kabeln med spänt bågformig metall, genomsyrad av den historiska bakgrunden. Grundtanken var att skapa en design som skulle tillåta användning av olika metaller, men också att lampan skulle fungera ur en rent skulpturlik vinkel med en enkel finish. Copenhagen SC6 Opal/Bronzed Mässing Taklampor är skapade med ett enastående öga för detaljer och fokus på ytstruktur, här är det klassiska kombinerat med det moderna på ett unikt sätt. Att Space Copenhagen har en bred erfarenhet som inredningsarkitekt är inte någon hemlighet, och detta syns också i den omsorg de lagt i denna design. Flexibiliteten som finns i lampan och den uppmärksamhet som lagts på detaljerna är på gränsen till brutal. Själva mängden av ljus som strålar ut från lampan, var noga planlagt från början. Skärmen är störst på mitten och minskas i toppen och botten, vilket bidrar till att ge fyllighet och tyngd samtidigt som betraktaren skyddas från att titta direkt in i ljuskällan.
 • &Tradition - Flowerpot VP1 Taklampa Grey Beige

  &Tradition - Flowerpot VP1 Taklampa Grey Beige
  Design Verner Panton för &tradition Koncept Flowerpot VP1 Taklampa Grey Beige är inspirerad av 60talets och 70talets Flower Power revolution. Flowerpot är en super fin lampserie som fås i många fina färger, vilket hjälper ditt hem att få en stilfull belysning. Flowerpotserien har med sina två cirklar som svävar ovanför varandra länge bevisat sina förnybara designkvaliteter. Lamporna är ett fint och klassiskt designexempel och passar lika bra nu som på det glada 60talet. Vi vill nästan påstå att dem är mer populära idag då dem ständigt kommer i nya färger, så det kommer alltid att finnas en som passar i just ditt hem. Diametern av den översta sfär är dubbelt så stor som den under, vilket gör att dem är i perfekt balans. Flowerpotserien består av pendel, vägglampor och bordslampor som du självklart finner hos Lampemesteren.
 • &Tradition - Mega Bulb SR2 Taklampa Gold m/Vit Sladd

  &Tradition - Mega Bulb SR2 Taklampa Gold m/Vit Sladd
  Design Sofie Refer för &tradition Koncept Den stora versionen av Refers hyllning till den gamla goda glödlampan är den yngsta systern i familjen, då den kom först 5 år efter SR1 lanserades. Med Mega Bulb SR2 Taklampa, tände den danska ljus-konstnären Sofie Refer det nya milleniet och en ny klassiker hade sett dagens ljus. Formen refererar med dess tjocka transparanta glas till de första elektriska glödlamporna. Sofie Refer fortsätter på en elegant nordisk tradition, där hon lägger till sin egen passion och feminina finurlighet. De små ojämnheterna i det munblåsta glaset gör varje taklampa unik och berikar historien om glasputsarens personliga bidrag i dennes användande av växelvis sand, soda och kalk, i tillverkningen av denna moderna klassiker med hjälp av tusenårigt gamla hantverksmetoder.
 • &Tradition - Flowerpot VP1 Taklampa Mat Vit

  &Tradition - Flowerpot VP1 Taklampa Mat Vit
  Design Verner Panton för &tradition Koncept Flowerpot VP1 Taklampa Mat Vit är inspirerad av 60talets och 70talets Flower Power revolution. Flowerpot är en super fin lampserie som fås i många fina färger, vilket hjälper ditt hem att få en stilfull belysning. Flowerpotserien har med sina två cirklar som svävar ovanför varandra länge bevisat sina förnybara designkvaliteter. Lamporna är ett fint och klassiskt designexempel och passar lika bra nu som på det glada 60talet. Vi vill nästan påstå att dem är mer populära idag då dem ständigt kommer i nya färger, så det kommer alltid att finnas en som passar i just ditt hem. Diametern av den översta sfär är dubbelt så stor som den under, vilket gör att dem är i perfekt balans. Flowerpotserien består av pendel, vägglampor och bordslampor som du självklart finner hos Lampemesteren.
 • &Tradition - Flowerpot VP1 Taklampa Mat Svart

  &Tradition - Flowerpot VP1 Taklampa Mat Svart
  Design Verner Panton för &tradition Koncept Flowerpot VP1 Taklampa Mat Svart är inspirerad av 60talets och 70talets Flower Power revolution. Flowerpot är en super fin lampserie som fås i många fina färger, vilket hjälper ditt hem att få en stilfull belysning. Flowerpotserien har med sina två cirklar som svävar ovanför varandra länge bevisat sina förnybara designkvaliteter. Lamporna är ett fint och klassiskt designexempel och passar lika bra nu som på det glada 60talet. Vi vill nästan påstå att dem är mer populära idag då dem ständigt kommer i nya färger, så det kommer alltid att finnas en som passar i just ditt hem. Diametern av den översta sfär är dubbelt så stor som den under, vilket gör att dem är i perfekt balans. Flowerpotserien består av pendel, vägglampor och bordslampor som du självklart finner hos Lampemesteren.
 • &Tradition - Spinning BH2 Taklampa Matt Svart

  &Tradition - Spinning BH2 Taklampa Matt Svart
  Design Benjamin Huberts för &tradition Koncept En elegant mjölkvit sak med en mycket hållbar form. Snurran, som är en favorit bland barnen har inspirerat Spinning taklampa till dess glada form. Här möter form verkligen funktion på ett innovativt sätt. Spinning Taklampa BH2 är slät, sexig och blir med all säkerhet en ny klassiker. Benjamin Hubert är alltid nyfiken när det kommer till att hitta nya lösningar och material, han stannar ofta upp för att känna texturen på en möbel eller vikten på en gammal glasvas.
 • &Tradition - Setago JH27 Bordslampa Nude & Forest

  &Tradition - Setago JH27 Bordslampa Nude & Forest
  Design Jaime Hayon för &tradition Koncept Setago JH27 Nude & Forest är designad med en önskan om att prioritera allsidighet. Den trådlösa bordslampan som laddas upp via en USB-kabel kan enkelt lyftas upp och tas med runt i hela hemmet – eller utomhus om man saknar lite mysig belysning på uteplatsen. På spanska betyder ”Seta” svamp, som beskriver formen på bordslampan perfekt, den liknar allra mest en champinjon, medan ”go” indikerar att lampan är bärbar och klar att tas med. Med en diameter på blott 18 cm kan lampan enkelt användas på ett litet sidobord, i fönsterkarmen eller som mys-belysning vid middagsbordet. Den strålar ut ett mjukt och behagligt ljus i sin omgivning och med den diskreta ljusdimmern i guld kan ljuset justeras till den perfekta styrkan. Den allsidige Setago JH27 fås här i 3 olika färger, så du kan hitta den som passar in bäst i just din inredning.
 • &Tradition - Utzon JU1 Taklampa Brass

  &Tradition - Utzon JU1 Taklampa Brass
  Design Jørn Utzon for Fritz Hansen Koncept Utzon JU1 Taklampa Mässing - Här har Jørn Utzon skapat ännu ett arkitektoniskt under som bländfritt lyser upp och illuminerar. För Jørn Utzon blev hans fars konstruktionsritningar av örlogsfartyg en livslång fascination av skepp och båtar, tillsammans med ljus. Mer än ett årtionde före han skapade sitt mästerverk, Operahuset i Sidney, lade han sin barndoms-fascination i att skapa Utzon JU1 Taklampa. Utzon Taklampa kombinerar på ett succéfullt sätt skeppens glansiga linjer med en ljuskälla. Valet av den vita eller polerade finish påminner om vågor och norrsken.
 • &Tradition - Formakami Taklampa JH3

  &Tradition - Formakami Taklampa JH3
  Design Jaime Hayon för &tradition Koncept Formakami Taklampa JH3 är en stilfull och vacker taklampa designad av Jaime Hayon, som har låtit sig inspireras av gamla asiatiska lyktor, dock med en mer modern look. Designern själv säger att lampan representerar en punkt där ”framtiden blir det nya”. Det tunna rispappret tillåter ljuset att skapa ett vackert och behagligt sken och just för att Formakami är en stilfull kombination mellan den traditionella rispapperslampan och något nytt och annorlunda, kommer taklampan passa perfekt in i en modern boendemiljö. Den vackra taklampan är handgjord och tillverkad i elfenbensfärgat rispapper, svartbetsat ek och har en 4 meter svart textilkabel.
 • &Tradition - Journey SHY1 Bordslampa/Vägglampa Svart

  &Tradition - Journey SHY1 Bordslampa/Vägglampa Svart
  Design Signe Hytte för &tradition Koncept Journey SHY1 Bordslampa/Vägglampa Svart. Fin, användbar och helt sin egen – Journey från &tradition kan allt! Med sina geometriska former och kombinationen av kanter och mjukhet så har lampan nästan ett ”mån-aktigt” utseende. Lampan kan dämpas så att den passar in i alla rum och kan skapa en fin stämning och en känsla av närvaro. Subtil färgkombination gör lampan elegant och minimalistisk, och med 3 olika färgmöjligheter så finns det helt säkert också en färg som passar in i ditt hem. Lampan kan både hängas på väggen och stå på bordet. Om månen är halv eller full, så är Journeys mål att skapa en njutning och god stämning oavsett var den placeras.
 • &Tradition - Formakami JH18 Bordslampa

  &Tradition - Formakami JH18 Bordslampa
  Design Jaime Hayon för &tradition Koncept Formakami JH18 är en stilfull och vacker bordslampa designad av Jaime Hayon, som har låtit sig inspireras av gamla asiatiska lyktor, dock med en mer modern look. Designern själv säger att lampan representerar en punkt där ”framtiden blir det nya”. Det tunna rispappret tillåter ljuset att skapa ett vackert och behagligt sken och just för att Formakami är en stilfull kombination mellan den traditionella rispapperslampan och något nytt och annorlunda, kommer bordslampan passa perfekt in i en modern boendemiljö. Den vackra lampan är handgjord och tillverkad i elfenbensfärgat rispapper, svartbetsat ek och har en 4 meter svart textilkabel.
 • &Tradition - Flowerpot VP3 Bordslampa Mat Vit

  &Tradition - Flowerpot VP3 Bordslampa Mat Vit
  Design Verner Panton för &tradition Koncept Flowerpot VP3 Bordslampa Mat Vit är inspirerad av 60talets och 70talets Flower Power revolution. Flowerpot är en super fin lampserie som fås i många fina färger, vilket hjälper ditt hem att få en stilfull belysning. Flowerpotserien har med sina två cirklar som svävar ovanför varandra länge bevisat sina förnybara designkvaliteter. Lamporna är ett fint och klassiskt designexempel och passar lika bra nu som på det glada 60talet. Vi vill nästan påstå att dem är mer populära idag då dem ständigt kommer i nya färger, så det kommer alltid att finnas en som passar i just ditt hem. Diametern av den översta sfär är dubbelt så stor som den under, vilket gör att dem är i perfekt balans. Flowerpotserien består av pendel, vägglampor och bordslampor som du självklart finner hos Lampemesteren.
 • &Tradition - Flowerpot VP3 Bordslampa Mustard

  &Tradition - Flowerpot VP3 Bordslampa Mustard
  Design Verner Panton för &tradition Koncept Flowerpot VP3 Bordslampa Mustard är inspirerad av 60talets och 70talets Flower Power revolution. Flowerpot är en superfin lampserie som fås i många fina färger, vilket hjälper ditt hem att få en stilfull belysning. Flowerpotserien har med sina två cirklar som svävar ovanför varandra länge bevisat sina förnybara designkvaliteter. Lamporna är ett fint och klassiskt designexempel och passar lika bra nu som på det glada 60talet. Vi vill nästan påstå att dem är mer populära idag då dem ständigt kommer i nya färger, så det kommer alltid att finnas en som passar i just ditt hem. Diametern av den översta sfär är dubbelt så stor som den under, vilket gör att dem är i perfekt balans. Flowerpotserien består av pendel, vägglampor och bordslampor som du självklart finner hos Lampemesteren.
 • &Tradition - Setago JH27 Bordslampa Twilight & Sand

  &Tradition - Setago JH27 Bordslampa Twilight & Sand
  Design Jaime Hayon för &tradition Koncept Setago JH27 Twilight & Sand är designad med en önskan om att prioritera allsidighet. Den trådlösa bordslampan som laddas upp via en USB-kabel kan enkelt lyftas upp och tas med runt i hela hemmet – eller utomhus om man saknar lite mysig belysning på uteplatsen. På spanska betyder ”Seta” svamp, som beskriver formen på bordslampan perfekt, den liknar allra mest en champinjon, medan ”go” indikerar att lampan är bärbar och klar att tas med. Med en diameter på blott 18 cm kan lampan enkelt användas på ett litet sidobord, i fönsterkarmen eller som mys-belysning vid middagsbordet. Den strålar ut ett mjukt och behagligt ljus i sin omgivning och med den diskreta ljusdimmern i guld kan ljuset justeras till den perfekta styrkan. Den allsidige Setago JH27 fås här i 3 olika färger, så du kan hitta den som passar in bäst i just din inredning.
 • Formakami JH18 Bordslampa -&Tradition

  Formakami JH18 Bordslampa -&Tradition
  Den populära lampserien Formakami har fått en ny medlem. En fin och modern bordslampa. Formakami JH18 bordslampa är designad av Jaime Hayon. Han har med denna Formakami-serien tagit rispapperslampor till nya höjder. Formakami-serien blev skapad med i
 • &Tradition - Copenhagen SC14 Golvlampa Opalglas

  &Tradition - Copenhagen SC14 Golvlampa Opalglas
  Design Space Copenhagen för &tradition Koncept Copenhagen SC14 Golvlampa Opalglas blev designad med kraftig inspiration från det maritima, då glaslampor från huvudstadens hamn starkt påverkade formen. Själva grundläggande formen moderniserade i processen med den lackerade metall-skärmen som spändes fast på kabeln med spänt bågformig metall, genomsyrad av den historiska bakgrunden. OBS! Lampans ljusstyrka kan dämpas med hjälp av fotkontakten, som sitter på sladden. (Lampan har 4-stegs dimmer och släck ) Grundtanken var att skapa en design som skulle tillåta användning av olika metaller, men också att lampan skulle fungera ur en rent skulpturlik vinkel med en enkel finish. Copenhagen SC6 Opal/Bronzed Mässing Taklampor är skapade med ett enastående öga för detaljer och fokus på ytstruktur, här är det klassiska kombinerat med det moderna på ett unikt sätt. Att Space Copenhagen har en bred erfarenhet som inredningsarkitekt är inte någon hemlighet, och detta syns också i den omsorg de lagt i denna design. Flexibiliteten som finns i lampan och den uppmärksamhet som lagts på detaljerna är på gränsen till brutal. Själva mängden av ljus som strålar ut från lampan, var noga planlagt från början. Skärmen är störst på mitten och minskas i toppen och botten, vilket bidrar till att ge fyllighet och tyngd samtidigt som betraktaren skyddas från att titta direkt in i ljuskällan.
 • &Tradition - Copenhagen SC7 Taklampa Opal/Bronzed Brass

  &Tradition - Copenhagen SC7 Taklampa Opal/Bronzed Brass
  Design Space Copenhagen för &tradition Koncept Copenhagen SC7 Taklampa Opal/Bronzed Brass Taklampa blev designad med kraftig inspiration från det maritima, då glaslampor från huvudstadens hamn starkt påverkade formen. Själva grundläggande formen moderniserade i processen med den lackerade metall-skärmen som spändes fast på kabeln med spänt bågformig metall, genomsyrad av den historiska bakgrunden. Grundtanken var att skapa en design som skulle tillåta användning av olika metaller, men också att lampan skulle fungera ur en rent skulpturlik vinkel med en enkel finish. Copenhagen SC7 Taklampa Opal/Bronzed Brass Taklampor är skapade med ett enastående öga för detaljer och fokus på ytstruktur, här är det klassiska kombinerat med det moderna på ett unikt sätt. Att Space Copenhagen har en bred erfarenhet som inredningsarkitekt är inte någon hemlighet, och detta syns också i den omsorg de lagt i denna design. Flexibiliteten som finns i lampan och den uppmärksamhet som lagts på detaljerna är på gränsen till brutal. Själva mängden av ljus som strålar ut från lampan, var noga planlagt från början. Skärmen är störst på mitten och minskas i toppen och botten, vilket bidrar till att ge fyllighet och tyngd samtidigt som betraktaren skyddas från att titta direkt in i ljuskällan.
 • &Tradition - Formakami Taklampa JH5

  &Tradition - Formakami Taklampa JH5
  Design Jaime Hayon för &tradition Koncept Formakami Taklampa JH5 är en stilfull och vacker taklampa designad av Jaime Hayon, som har låtit sig inspireras av gamla asiatiska lyktor, dock med en mer modern look. Designern själv säger att lampan representerar en punkt där ”framtiden blir det nya”. Det tunna rispappret tillåter ljuset att skapa ett vackert och behagligt sken och just för att Formakami är en stilfull kombination mellan den traditionella rispapperslampan och något nytt och annorlunda, kommer taklampan passa perfekt in i en modern boendemiljö. Den vackra taklampan är handgjord och tillverkad i elfenbensfärgat rispapper, svartbetsat ek och har en 4 meter svart textilkabel.
 • Setago JH27 Bordslampa Nude&Forest -&Tradition

  Setago JH27 Bordslampa Nude&Forest -&Tradition
  Koncept Setago JH27 Bordslampa Nude&Forestär en transportabel bordslampa som är enkel att ta med. Jaime Hayon är känd för att ha en bra historia till sina designs, och det finns också en historia kring den lilla bordslampan Setago. ”Seta” är spanskt
 • Setago JH27 Bordslampa Rust&Thunder -&Tradition

  Setago JH27 Bordslampa Rust&Thunder -&Tradition
  Koncept Setago JH27 Bordslampa Rust&Thunderär en transportabel bordslampa som är enkel att ta med. Jaime Hayon är känd för att ha en bra historia till sina designs, och det finns också en historia kring den lilla bordslampan Setago. ”Seta” är spanskt
 • &tradition - Skärm till Milk NA1 Bordslampa

  &tradition - Skärm till Milk NA1 Bordslampa
  Design NORM (Kasper Rønn & Jonas Bjerre-Poulsen) för &tradition Koncept Lös skärm till Milk NA1 Bordslampa. Notera att det är munblåst glas så det kan förekomma små luftbubblor.
 • Flowerpot VP3 Bordslampa Mustard -&Tradition

  Flowerpot VP3 Bordslampa Mustard -&Tradition
  FlowerPot bordslampanär en riktig designklassiker som år efter år säljs i stora mängder. Ett objekt kan inte bli en designikon förän den har passerat tidstestet, och förekommer i olika sammanhang – vilket ger en helt egen symbolisk aura. Det är preci
 • P376 Taklampa KF2 Aluminium -&Tradition

  P376 Taklampa KF2 Aluminium -&Tradition
  Koncept P376 Taklampa KF2 Aluminium designadesår 1963 av Kastholm&Fabricius.År 2019 lanserades den klassiska pendeln på nytt av&tradition. P376är en klassiker, som är skulpturell och arkitektonisk. Pendeln består av 5 cirklar i olika storlekar, och t
 • &Tradition - Spinning BH1 Taklampa Matt Svart

  &Tradition - Spinning BH1 Taklampa Matt Svart
  Design Benjamin Huberts för &tradition Koncept En elegant mjölkvit sak med en mycket hållbar form. Snurran, som är en favorit bland barnen har inspirerat Spinning taklampa till dess glada form. Här möter form verkligen funktion på ett innovativt sätt. Spinning Taklampa BH1 är slät, sexig och blir med all säkerhet en ny klassiker. Benjamin Hubert är alltid nyfiken när det kommer till att hitta nya lösningar och material, han stannar ofta upp för att känna texturen på en möbel eller vikten på en gammal glasvas.
 • Skärm till Milk NA1 Bordslampa -&Tradition

  Skärm till Milk NA1 Bordslampa -&Tradition
  Milk Bordslampa - Lös Glasskärm Denna reservdel är endast till bordslampan Milk. Det är endast den opala skärmen, dvs. utan träställ och tygsladd.
 • &Tradition pendellampa Flowerpot VP7, Ø 37 cm, senapsgul

  &Tradition pendellampa Flowerpot VP7, Ø 37 cm, senapsgul
  Flowerpot pendellampa: Designklassiker av Verner Panton Två halvklotformade metallskärmar - en stor och en liten - är placerade i Flowerpot-pendellampan på ett sådant sätt att de riktar ljuset perfekt - ingen bländning och ändå optimal ljusfördelning i området under lampan. Den behagliga runda formen kompletteras av den monokroma färgskalan, som tillsammans skapar en ikonisk armatur som designades av Verner Panton redan 1968 och som fortfarande ser modern ut idag - en riktig armaturklassiker. Den danska arkitekten och designern var en av de mest inflytelserika inom sitt yrke under 1900-talet. Flowerpot-pendellampan skapades under flower power- och fredsrörelsen i slutet av 1960-talet och finns - föga förvånande - i många olika, mycket uttrycksfulla färger. &Tradition är tillverkaren av dessa lampor. Det danska företaget har satt som mål att ta fram och tillverka både tidlös, traditionell och modern design som kommer att bli framtidens ikoner.
 • Setago JH27 Bordslampa Twilight&Sand -&Tradition

  Setago JH27 Bordslampa Twilight&Sand -&Tradition
  Koncept Setago JH27 Bordslampa Twilight&Sandär en transportabel bordslampa som är enkel att ta med. Jaime Hayon är känd för att ha en bra historia till sina designs, och det finns också en historia kring den lilla bordslampan Setago. ”Seta” är spansk
 • &Tradition Flowerpot VP2 Taklampa Grå/Beige

  &Tradition Flowerpot VP2 Taklampa Grå/Beige
  Design: Verner Panton för &Tradition Koncept: Verner Panton Flowerpot är en exlusiv och fullständigt klassisk retro-lampa, som designades 1968. Lampan var ursprungligen tänkt till restaurangbranchen och Verner Panton utställningar. Sedan dess har lampan också blivit populär i privata hem och har, på senare år, gjort comeback. Detta beror helt klart på lampans stiliga design och alla olika färgmöjligheter, som gör att den kan passa in överallt. Flowerpot producerades från början av Louis Poulsen , men rättigheterna har med tiden gått över till &Tradition.
 • Flowerpot VP1 Taklampa Grey Beige -&Tradition

  Flowerpot VP1 Taklampa Grey Beige -&Tradition
  Koncept Flowerpot VP1 Taklampa Grey Beige designades av den berömda designern Verner Panton. Flowerpot-lamporna designades redan 1968 och hyllar Flower Power-rörelsen. En Flowerpot är praktisk, lekfull, funktionell och rolig på samma gång. Häng Flowe
 • &Tradition Setago JH27 bordslampa Twilight-sand

  &Tradition Setago JH27 bordslampa Twilight-sand
 • Copenhagen SC13 Bordslampa Opalglas -&Tradition

  Copenhagen SC13 Bordslampa Opalglas -&Tradition
  Copenhagen SC13 bordslampa med opalglasär en klassisk bordslampa med ett maritimt uttryck. Syftet var att skapa en lampa, där olika material kunde kombineras. Ursprungligen är den designad med en metallskärm, och en metallhängare där sladden spänns f
 • Utzon JU1 Taklampa Brass -&Tradition

  Utzon JU1 Taklampa Brass -&Tradition
  Utzon JU1 Taklampa Mässing designades av Jørn Utzon 1947. Lampan är designad utifrån hans fascination av skepp och stora byggnadsverk. Han har även hämtat inspiration från havets vågor och nordljuset. En lampa som fortfarande idag är modern. Retro -
 • Blown SW4 Taklampa Silver -&Tradition

  Blown SW4 Taklampa Silver -&Tradition
  En fin lampa med inspiration från gammal keramik. Ett munblåst glas med elegant quiltat mönster. Glaset är transparent med en nyans av silver/grått. En fin dekorationslampa som kan hänga ensam eller i grupper om flera.
 • &Tradition - Setago JH27 Bordslampa Rust & Thunder

  &Tradition - Setago JH27 Bordslampa Rust & Thunder
  Design Jaime Hayon för &tradition Koncept Setago JH27 Rust & Thunder är designad med en önskan om att prioritera allsidighet. Den trådlösa bordslampan som laddas upp via en USB-kabel kan enkelt lyftas upp och tas med runt i hela hemmet – eller utomhus om man saknar lite mysig belysning på uteplatsen. På spanska betyder ”Seta” svamp, som beskriver formen på bordslampan perfekt, den liknar allra mest en champinjon, medan ”go” indikerar att lampan är bärbar och klar att tas med. Med en diameter på blott 18 cm kan lampan enkelt användas på ett litet sidobord, i fönsterkarmen eller som mys-belysning vid middagsbordet. Den strålar ut ett mjukt och behagligt ljus i sin omgivning och med den diskreta ljusdimmern i guld kan ljuset justeras till den perfekta styrkan. Den allsidige Setago JH27 fås här i 3 olika färger, så du kan hitta den som passar in bäst i just din inredning.
 • &Tradition Flowerpot VP3 bordslampa Mustard

  &Tradition Flowerpot VP3 bordslampa Mustard
 • Big Flowerpot VP2 Taklampa Mat Svart -&Tradition

  Big Flowerpot VP2 Taklampa Mat Svart -&Tradition
  Flower Power rörelsen skapade det nya uttrycket ”Peace, love and harmony”. Verner Panton fångade den här andan och den här eran i hans FlowerPot lampor. FlowerPot lampornas form är en signatur som hyllar flower power tiden. En form, som på den tiden
 • Flowerpot VP7 Taklampa Matt White -&Tradition

  Flowerpot VP7 Taklampa Matt White -&Tradition
  Koncept Flowerpot VP7 Taklampa Matt Whiteär designad av den berömda designern Verner Panton. Flowerpot-lamporna designades 1968 och hyllar Flower Power rörelsen. En Flowerpot är praktiskt och lekfull – funktionell och rolig på samma gång. Modellen VP
 • P376 Taklampa KF1 Aluminium -&Tradition

  P376 Taklampa KF1 Aluminium -&Tradition
  Koncept P376 Taklampa KF1 Aluminium designadesår 1963 av Kastholm&Fabricius.År 2019 lanserades den klassiska pendeln på nytt av&tradition. P376är en klassiker, som är skulpturell och arkitektonisk. Pendeln består av 5 cirklar i olika storlekar, och t
 • &Tradition Formakami JH5 pendellampa

  &Tradition Formakami JH5 pendellampa
  Jaime Hayons pendellampa Formakami JH5 tillverkad av handgjord rispapper Rispapperslampor är främst kända i Asien, där de kommer från en lång tradition. Designern, konstnären och inredningsarkitekten Jaime Hayon har studior i Italien och Spanien samt en i Japan och har tagit rispapperslampor dit som en modell för sin Formakami-lampserie. Den pendellampa Formakami JH5 har en rymlig nyans gjord av elfenbensfärgade, handgjort rispapper, enligt vilken två E27 socklar är dolda. Två ringar av svartfärgad ek, som delar skuggan i två områden, ger visuella accenter. Hayon designade Formakami för den danska designtillverkaren &Tradition . Företaget producerar lampor från olika årtionden - vissa skapades på 1920-talet och är nu bland de stora klassikerna, andra designades på 2000-talet, men är inte mindre klassiska och tidlösa än modellerna för nästan 100 år sedan.
 • P376 Taklampa KF2 Matt White -&Tradition

  P376 Taklampa KF2 Matt White -&Tradition
  Koncept P376 Taklampa KF2 Matt White designadesår 1963 av Kastholm&Fabricius.År 2019 lanserades den klassiska pendeln på nytt av&tradition. P376är en klassiker, som är skulpturell och arkitektonisk. Pendeln består av 5 cirklar i olika storlekar, och
 • &Tradition Milk NA1 Bordslampa M. Vit Sladd

  &Tradition Milk NA1 Bordslampa M. Vit Sladd
  Design: NORM Architects för &Tradition Koncept: Milk från &Tradition bygger på starka nordiska traditioner med material av trä och glas. Milk Bordslampa är tänkt som mysbelysning - användbar i hemmets alla hörn. Milk lampan är enkel och framträdande på samma gång.
 • &Tradition Flowerpot VP3 Bordslampa Beige/Grå

  &Tradition Flowerpot VP3 Bordslampa Beige/Grå
  Design: Verner Panton för &Tradition Koncept: Verner Panton Flowerpot är en exklusiv och fullständigt klassisk retro-lampa, som designades 1968. Lampan var ursprungligen tänkt till restaurangbranchen och Verner Panton utställningar. Sedan dess har lampan också blivit populär i privata hem och har, på senare år, gjort comeback. Detta beror helt klart på lampans stiliga design och alla olika färgmöjligheter, som gör att den kan passa in överallt. Flowerpot producerades från början av Louis Poulsen , men rättigheterna har med tiden gått över till &Tradition.
 • &Tradition - Flowerpot VP7 Taklampa Mustard

  &Tradition - Flowerpot VP7 Taklampa Mustard
  Design Verner Panton för &tradition Koncept Flowerpot VP7 Mustard är för dig som önskar dig en riktig designklassiker i hemmet. Den vackra och stilrena lampa från Verner Pantons välkända Flowerpot-serien, med en design inspirerad av Flower Power-tiden, vilket tydligt kommer till uttryck i den glad och lekfulla designen från 1969. Denna ikoniska pendel är idag mer populär än någonsin och fås nu i en mellanstorlek med en diameter på 37 cm, som passar perfekt över matbordet. Använd den enskilt eller kombinera flera flowerpot pendlar för att skapa ett unikt uttryck. Se hela Flowerpot serien och hitta den modell som passar in bäst i ditt hem.
 • &Tradition - Flowerpot VP7 Taklampa Matt Black

  &Tradition - Flowerpot VP7 Taklampa Matt Black
  Design Verner Panton för &tradition Koncept Flowerpot VP7 Matt Black är för dig som önskar dig en riktig designklassiker i hemmet. Den vackra och stilrena lampa från Verner Pantons välkända Flowerpot-serien, med en design inspirerad av Flower Power-tiden, vilket tydligt kommer till uttryck i den glad och lekfulla designen från 1969. Denna ikoniska pendel är idag mer populär än någonsin och fås nu i en mellanstorlek med en diameter på 37 cm, som passar perfekt över matbordet. Använd den enskilt eller kombinera flera flowerpot pendlar för att skapa ett unikt uttryck. Se hela Flowerpot serien och hitta den modell som passar in bäst i ditt hem.
 • &Tradition - P376 Taklampa KF2 Matt White

  &Tradition - P376 Taklampa KF2 Matt White
  Design Kastholm & Fabricius för &tradition Koncept P376 Pendel Matt White är en klassisk men ändå modern pendel, som med Kastholms erfarenhet som smed och Fabricius’ förmågor inom det skulpturella, hade stort inflytande på dans modernismens estetik, efter den designades år 1963. Den slanka, sofistikerade lampan är designad för att hänga över matbordet, där den strålar ut ett fantastiskt nedåtgående ljus som lyser upp hela vägen runt själva samlingsplatsen. Samtidigt har den ett mjukt uppåtgående ljus som sprider en mysig stämning i rummet. Det minimalistiska uttrycket passar in vacker i många olika typer av inredningsstilar – Välj mellan aluminium eller vit, samt i de två storlekarna Ø47,5 eller Ø70. Se dem här
 • &Tradition - P376 Taklampa KF2 Aluminium

  &Tradition - P376 Taklampa KF2 Aluminium
  Design Kastholm & Fabricius för &tradition Koncept P376 Pendel Aluminium är en klassisk men ändå modern pendel, som med Kastholms erfarenhet som smed och Fabricius’ förmågor inom det skulpturella, hade stort inflytande på dans modernismens estetik, efter den designades år 1963. Den slanka, sofistikerade lampan är designad för att hänga över matbordet, där den strålar ut ett fantastiskt nedåtgående ljus som lyser upp hela vägen runt själva samlingsplatsen. Samtidigt har den ett mjukt uppåtgående ljus som sprider en mysig stämning i rummet. Det minimalistiska uttrycket passar in vacker i många olika typer av inredningsstilar – Välj mellan aluminium eller vit, samt i de två storlekarna Ø47,5 eller Ø70. Se dem här
 • Copenhagen SC14 Golvlampa Opalglas -&Tradition

  Copenhagen SC14 Golvlampa Opalglas -&Tradition
  Copenhagen SC14 golvlampa med opal-glasskärmar är starkt inspirerad från det maritima. Copenhagen lampserien har lyckats hitta en form som passar bra in i den skandinaviska inredningen. Med sin glasskärm kommer Copenhagen golvlampans utseende ge ett
 • &Tradition - Big Flowerpot VP2 Taklampa Mat Vit

  &Tradition - Big Flowerpot VP2 Taklampa Mat Vit
  Design Verner Panton för &tradition Koncept Flowerpot är inspirerad av 60talets och 70talets Flower Power revolution. Flowerpot är en super fin lampserie som fås i många fina färger, vilket hjälper ditt hem att få en stilfull belysning. Flowerpotserien har med sina två cirklar som svävar ovanför varandra länge bevisat sina förnybara designkvaliteter. Lamporna är ett fint och klassiskt designexempel och passar lika bra nu som på det glada 60talet. Vi vill nästan påstå att dem är mer populära idag då dem ständigt kommer i nya färger, så det kommer alltid att finnas en som passar i just ditt hem. Diametern av den översta sfär är dubbelt så stor som den under, vilket gör att dem är i perfekt balans. Flowerpotserien består av pendel, vägglampor och bordslampor som du självklart finner hos Lampemesteren.
 • &Tradition - Big Flowerpot VP2 Taklampa Grey Beige

  &Tradition - Big Flowerpot VP2 Taklampa Grey Beige
  Design Verner Panton för &tradition Koncept Flowerpot är inspirerad av 60talets och 70talets Flower Power revolution. Flowerpot är en super fin lampserie som fås i många fina färger, vilket hjälper ditt hem att få en stilfull belysning. Flowerpotserien har med sina två cirklar som svävar ovanför varandra länge bevisat sina förnybara designkvaliteter. Lamporna är ett fint och klassiskt designexempel och passar lika bra nu som på det glada 60talet. Vi vill nästan påstå att dem är mer populära idag då dem ständigt kommer i nya färger, så det kommer alltid att finnas en som passar i just ditt hem. Diametern av den översta sfär är dubbelt så stor som den under, vilket gör att dem är i perfekt balans. Flowerpotserien består av pende, vägglamporl och bordslampor som du självklart finner hos Lampemesteren.
 • Blown Plafond SW5 Silver Lustre&Black -&Tradition

  Blown Plafond SW5 Silver Lustre&Black -&Tradition
  Koncept Blown SW5 taklampaär Samuel Wilkinsons första lampa för&tradition. En elegant taklampa av vackert munblåst glas med ett quiltat mönster. Du kan välja mellan två versioner med en intressant sandblästrad vit yta. Upphänget med dess justerbara E
 • Big Flowerpot VP2 Taklampa Mat Vit -&Tradition

  Big Flowerpot VP2 Taklampa Mat Vit -&Tradition
  Flower Power rörelsen skapade det nya uttrycket ”Peace, love and harmony”. Verner Panton fångade den här andan och den här eran i hans FlowerPot lampor. FlowerPot lampornas form är en signatur som hyllar flower power tiden. En form, som på den tiden
 • Flowerpot VP1 Taklampa Mat Svart -&Tradition

  Flowerpot VP1 Taklampa Mat Svart -&Tradition
  Koncept Flowerpot VP1 Taklampa Mat Svart designades av den berömda designern Verner Panton. Flowerpot-lamporna designades redan 1968 och hyllar Flower Power-rörelsen. En Flowerpot är praktisk, lekfull, funktionell och rolig på samma gång. Häng Flower
 • &Tradition - Blown SW4 Taklampa Silver

  &Tradition - Blown SW4 Taklampa Silver
  Design Samuel Wilkinson för &Tradition Koncept Blown SW3 Taklampa är Samuel Wilkinsons första lampa åt & tradition. Det är en taklampa i elegant munblåst glas med quiltat mönster som finns i två varianter. Den ena är genomskinlig med en diskret silvrig glans och den andra har en spännande sandblästrad frostad yta i vitt. Skärmen är avsedd som en lek och utforskning av de reflektioner, förvrängningar och brytningar som en ljuskälla upplever omgiven av mönstrat glas. Wilkinson förklarar att det började med en idé om att se på världen genom ett slags filter, inspirerat av antik keramik, gamla glas-skivor, linser från mycket gamla lampor, fyrar, ja även en speglad flaska. Den quiltade ytan har hämtat inspiration från frö och bär, och där hallon har haft en inflytelserik roll. Själva tillverkningen av Blown är en finurlig kombination av industriella processer förenat med traditionellt hantverk. Glasets textur är skapat med hjälp av computer-aided design (CAD), för att kontrollera och styra uppblåsningen av varje bubbla. En elegant taklampa som förenar dåtid och nutid, både versionerna kan användas separat eller tillsamman, var fö sig eller i klungor och i många typer av inredningsstilar.
 • &Tradition Collect SC57 ljusstake Mässing

  &Tradition Collect SC57 ljusstake Mässing
 • &Tradition Setago JH27 bordslampa Nude-forest

  &Tradition Setago JH27 bordslampa Nude-forest
 • &Tradition - Tripod HM8 Golvlampa Black

  &Tradition - Tripod HM8 Golvlampa Black
  Design Hvidt & Mølgaard för &tradition Koncept Tripod FHM8 Golvlampa Sort är en banbrytande design, som har skapats utifrån originalskisserna från 1953. Även om det är länge seden lampan blev ritad, är det första gången den är i produktion. Lampan är en av sex designer från &tradition, som har satt en stor ära i att presentera en serien av återskapade designklassiker, i samarbete med designduon; Hvidt og Mølgaard. Det tidlösa uttryck och höga funktionalitet, passar perfekt in i den moderna inredningen. Lampans enkla linjer – utfört i lackerad metall och böjda stålrör, kombinerat med detaljer i mässing, ger lampan en skandinavis touch. Lampskärmens form döljer ljuskällan, så den inte bländar. Samtidig reflekteras ljuset i skärmens vita insida och skapar ett diffust och behagligt ljus. Perfekt som läslampa vid den mysiga läshörnan eller i förbindelse med soffgruppen. Med fokus på den höga kvalitén, har lampan en 2 meter svart textilsladd, där lampans strömbrytaren är placerad. Hitta den färg som passar bäst med din inredning här
 • &Tradition - Copenhagen Taklampa SC8 Matt Black/Bronzed Brass

  &Tradition - Copenhagen Taklampa SC8 Matt Black/Bronzed Brass
  Design Space Copenhagen för &tradition Koncept Copenhagen Taklampa SC8 Matt Black/Bronzed Brass blev designad med kraftig inspiration från det maritima, då glaslampor från huvudstadens hamn starkt påverkade formen. Själva grundläggande formen moderniserade i processen med den lackerade metall-skärmen som spändes fast på kabeln med spänt bågformig metall, genomsyrad av den historiska bakgrunden. Grundtanken var att skapa en design som skulle tillåta användning av olika metaller, men också att lampan skulle fungera ur en rent skulpturlik vinkel med en enkel finish. Copenhagen Taklampor är skapade med ett enastående öga för detaljer och fokus på ytstruktur, här är det klassiska kombinerat med det moderna på ett unikt sätt. Att Space Copenhagen har en bred erfarenhet som inredningsarkitekt är inte någon hemlighet, och detta syns också i den omsorg de lagt i denna design. Flexibiliteten som finns i lampan och den uppmärksamhet som lagts på detaljerna är på gränsen till brutal. Själva mängden av ljus som strålar ut från lampan, var noga planlagt från början. Skärmen är störst på mitten och minskas i toppen och botten, vilket bidrar till att ge fyllighet och tyngd samtidigt som betraktaren skyddas från att titta direkt in i ljuskällan.
 • &Tradition Journey vägg- och bordslampa SHY1 svart

  &Tradition Journey vägg- och bordslampa SHY1 svart
 • Spinning BH2 Taklampa Matt Svart -&Tradition

  Spinning BH2 Taklampa Matt Svart -&Tradition
  Benjamin Hubertär designaren bakom Spinning-kollektionen. Den har inspirerats från hans fascination för en klassiska snurra. Spinning BH2 är en lampa med rena linjer och som kännetecknas av ordet enkelhet. Häng lampan ovanför soffbordet eller arbetsp
 • Flowerpot VP7 Taklampa Matt Black -&Tradition

  Flowerpot VP7 Taklampa Matt Black -&Tradition
  Koncept Flowerpot VP7 Taklampa Matt Blackär designad av den berömda designern Verner Panton. Flowerpot-lamporna designades 1968 och hyllar Flower Power rörelsen. En Flowerpot är praktiskt och lekfull – funktionell och rolig på samma gång. Modellen VP
 • &Tradition Journey SHY1 Vägg- och Bordslampa Svart

  &Tradition Journey SHY1 Vägg- och Bordslampa Svart
  Design: Signe Hytte, &Tradition Koncept: &Tradition Journey designad av Signe Hytte är en otroligt skön lampa som både kan nyttjas som bordslampa og vägglampa. Lampan är en fin kombinantion av två klassiska geometriska former; kulan og rektanglen. Den runda opalskärmen ger ett mjukt og rogivande ljus som kan justeras via ljusdimmern på foden. Lampan Journey er enkel att placera alla ställen i hemmet eftersom den både kan användas som bord og vägglampa, och kommer i tre olika färger; spegel, svart och lera.
 • &Tradition - Copenhagen Taklampa SC7 Matt Black/Bronzed Brass

  &Tradition - Copenhagen Taklampa SC7 Matt Black/Bronzed Brass
  Design Space Copenhagen för &tradition Koncept Copenhagen Taklampa SC7 Matt Black/Bronzed Brass blev designad med kraftig inspiration från det maritima, då glaslampor från huvudstadens hamn starkt påverkade formen. Själva grundläggande formen moderniserade i processen med den lackerade metall-skärmen som spändes fast på kabeln med spänt bågformig metall, genomsyrad av den historiska bakgrunden. Grundtanken var att skapa en design som skulle tillåta användning av olika metaller, men också att lampan skulle fungera ur en rent skulpturlik vinkel med en enkel finish. Copenhagen Taklampor är skapade med ett enastående öga för detaljer och fokus på ytstruktur, här är det klassiska kombinerat med det moderna på ett unikt sätt. Att Space Copenhagen har en bred erfarenhet som inredningsarkitekt är inte någon hemlighet, och detta syns också i den omsorg de lagt i denna design. Flexibiliteten som finns i lampan och den uppmärksamhet som lagts på detaljerna är på gränsen till brutal. Själva mängden av ljus som strålar ut från lampan, var noga planlagt från början. Skärmen är störst på mitten och minskas i toppen och botten, vilket bidrar till att ge fyllighet och tyngd samtidigt som betraktaren skyddas från att titta direkt in i ljuskällan.
 • &Tradition Copenhagen Sc6 Pendel Mattsvart - Taklampor Metall Mattsvart - 133143A135

  &Tradition Copenhagen Sc6 Pendel Mattsvart - Taklampor Metall Mattsvart - 133143A135
  Copenhagen SC6 pendel från &Tradition med en enkel design i metall med en industriell, poetisk känsla och ett nedåtriktat ljus. Produkten är vacker som den är men även fin att kombinera flera stycken i ett kluster. Design av Space Copenhagen. Originaldesign från år 2014. Bra att veta om Copenhagen SC6 pendel - Copenhagen SC6 uppskattas för den industriella designen.- Gjord av metall.- Ingår i serien Copenhagen.- Pendeln finns i olika färgval.- Ljuskälla ingår inte. Pendelns tekniska egenskaper:- Sockel: E27- Max. 150 Watt- Skärmbredd: 200 mm.- Höjd: 250 mm.- Sladdlängd: 3000 mm.- Certifierad enligt: CE.- Vikt: 1.1 kg. Vi har valt ut Mattsvart Taklampor i Metall från &Tradition med stor omsorg.
 • &Tradition Copenhagen SC7 Taklampa Opal Glas Og Mässing

  &Tradition Copenhagen SC7 Taklampa Opal Glas Og Mässing
  Design: SPACE COPENHAGEN, &Tradition Koncept: Ambitionen med designen av denna lampa har varit att designa en pendel med en simpel industriell känsla, med klassisk elegant og poetisk prägel. Med kombinationen av det klassiska och moderna, det maritima och det industriella är den nya pendeln utvecklat av Space Copenhagen för &Tradition. Lampan består av en lackerad stålskärm och ett förgylt stålupphängning och är perfekt över ett matbord.
 • Como SC53 Portable Bordslampa Black -&Tradition

  Como SC53 Portable Bordslampa Black -&Tradition
  Como SC53 Portable Bordslampa Black -&Tradition, Svart, Aluminium
 • &Tradition - Flowerpot VP9 Portable Bordslampa Grey Beige

  &Tradition - Flowerpot VP9 Portable Bordslampa Grey Beige
  Design Verner Panton för &tradition Koncept Flowerpot Portable Bordslampa VP9 Grey Beige är en bärbar version av Verner Pantons populära Flowerpot bordslampa. Med en höjd på 29,5 cm. och en diameter på 16 cm. Lampan är något mindre än originalet, som i jämförelse mäter 50 centimeter i höjd. Förutom sin storlek är lampan trogen Pantons ursprungliga design; med de två kupolformade skärmar som både reflekterar och avskärmar ljuset. Lampan laddas enkelt via den medföljande USB-laddningskabeln, varefter lampan kan tas med runt i hemmet. Flowerpot VP9 har inbyggd LED, med 3-stegs dimningsfunktion, så att du kan ställa in ljusstyrkan på antingen 100%, 50% eller 20% styrka. Ljuset justeras enkelt via kulan högst upp på skärmen, som har fått touchfunktion på den nya lampan. På en full laddning kan lampan användas i 10 timmar vid 100% ljusstyrka. Om du använder lampan som mys-belysning på 50% eller 20% kan lampan vara igång ännu längre. Med en täthetsgrad på IP44, kan lampan också användas i trädgården, på terrassen eller balkongen, där den ger en mysig belysning till de sena sommarkvällar. Välj mellan 10 olika glada färger här
 • &Tradition Flowerpot VP3 bordslampa Röd-brun

  &Tradition Flowerpot VP3 bordslampa Röd-brun
 • Spinning BH1 Taklampa Matt Svart -&Tradition

  Spinning BH1 Taklampa Matt Svart -&Tradition
  Klassisk pendellampa somär enkel i sin design och inspirationen till lampan hittade designern Benjamin Hubert i en leksakssnurra. Lampan passar perfekt ovanför skänken.
 • &Tradition Como SC53 bordslampa mässing

  &Tradition Como SC53 bordslampa mässing
  Dimbar LED-bordslampa Como SC53 från Space Copenhagen med attraktiv optikComo SC53 är en elegant bordslampa som består av aluminium och plast och övertygar med sin attraktiva färg i brons. Den koniska basen bär en halvcirkelformad lampskärm, och kombinationen av de båda elementen ger lampan en slående form som påminner om en svamp. Armaturen kan dessutom dämpas i tre steg (100 %, 70 % och 40 %) och är batteridriven, vilket gör att den kan placeras flexibelt - både inomhus och utomhus. Fullt laddad ger Como SC53 upp till 20 timmars ljus. Space Copenhagen är en multidisciplinär designstudio som skapat LED-bordlampan Como SC53. Med denna och andra lampor strävar de efter att skapa en elegant och intim atmosfär med hjälp av organiska material som trä, sten, läder och mässing, som naturligt åldras med tiden. Bordslampan distribueras av det danska företaget
 • &Tradition Flowerpot VP3 bordslampa matt vit

  &Tradition Flowerpot VP3 bordslampa matt vit
 • &Tradition Flowerpot VP3 Bordslampa Senapsgul

  &Tradition Flowerpot VP3 Bordslampa Senapsgul
  Design: Verner Panton för &Tradition Koncept: Verner Panton Flowerpot VP3 är en exklusiv och fullständigt klassisk retro-lampa, som designades 1968. Lampan var ursprungligen tänkt till restaurangbranchen och Verner Panton utställningar. Sedan dess har lampan också blivit populär i privata hem och har, på senare år, gjort comeback. Detta beror helt klart på lampans stiliga design och alla olika färgmöjligheter, som gör att den kan passa in överallt. Flowerpot producerades från början av  Louis Poulsen , men rättigheterna har med tiden gått över till &Tradition.
 • &Tradition Flowerpot VP3 bordslampa matt ljusgrå

  &Tradition Flowerpot VP3 bordslampa matt ljusgrå
 • &Tradition Flowerpot portable bordslampa VP9 matt vit

  &Tradition Flowerpot portable bordslampa VP9 matt vit
 • Utzon JU1 Taklampa Vit -&Tradition

  Utzon JU1 Taklampa Vit -&Tradition
  Utzon JU1 Taklampa Vit designades av Jørn Utzon 1947. Lampan är designad utifrån hans fascination av skepp och stora byggnadsverk. Han har även hämtat inspiration från havets vågor och nordljuset. En lampa som fortfarande idag är modern. Retro - med
 • &Tradition Flowerpot VP3 Bordslampa Polerad Mässing

  &Tradition Flowerpot VP3 Bordslampa Polerad Mässing
  Design: Verner Panton för &Tradition Koncept: Verner Panton Flowerpot är en exklusiv och fullständigt klassisk retro-lampa, som designades 1968. Lampan var ursprungligen tänkt till restaurangbranchen och Verner Panton utställningar. Sedan dess har lampan också blivit populär i privata hem och har, på senare år, gjort comeback. Detta beror helt klart på lampans stiliga design och alla olika färgmöjligheter, som gör att den kan passa in överallt. Flowerpot producerades från början av Louis Poulsen , men rättigheterna har med tiden gått över till &Tradition.
 • &Tradition - Copenhagen Taklampa SC6 Matt Black/Bronzed Brass

  &Tradition - Copenhagen Taklampa SC6 Matt Black/Bronzed Brass
  Design Space Copenhagen för &tradition Koncept Copenhagen Taklampa SC6 Matt Black/Bronzed Brass blev designad med kraftig inspiration från det maritima, då glaslampor från huvudstadens hamn starkt påverkade formen. Själva grundläggande formen moderniserade i processen med den lackerade metall-skärmen som spändes fast på kabeln med spänt bågformig metall, genomsyrad av den historiska bakgrunden. Grundtanken var att skapa en design som skulle tillåta användning av olika metaller, men också att lampan skulle fungera ur en rent skulpturlik vinkel med en enkel finish. Copenhagen Taklampor är skapade med ett enastående öga för detaljer och fokus på ytstruktur, här är det klassiska kombinerat med det moderna på ett unikt sätt. Att Space Copenhagen har en bred erfarenhet som inredningsarkitekt är inte någon hemlighet, och detta syns också i den omsorg de lagt i denna design. Flexibiliteten som finns i lampan och den uppmärksamhet som lagts på detaljerna är på gränsen till brutal. Själva mängden av ljus som strålar ut från lampan, var noga planlagt från början. Skärmen är störst på mitten och minskas i toppen och botten, vilket bidrar till att ge fyllighet och tyngd samtidigt som betraktaren skyddas från att titta direkt in i ljuskällan.
 • Flowerpot VP1 Taklampa Mat Vit -&Tradition

  Flowerpot VP1 Taklampa Mat Vit -&Tradition
  Koncept Flowerpot VP1 Taklampa Mat Vit designades av den berömda designern Verner Panton. Flowerpot-lamporna designades redan 1968 och hyllar Flower Power-rörelsen. En Flowerpot är praktisk, lekfull, funktionell och rolig på samma gång. Häng Flowerpo
 • Flowerpot VP1 Taklampa Mustard -&Tradition

  Flowerpot VP1 Taklampa Mustard -&Tradition
  Koncept Flowerpot VP1 Taklampa Mustard designades av den berömda designern Verner Panton. Flowerpot-lamporna designades redan 1968 och hyllar Flower Power-rörelsen. En Flowerpot är praktisk, lekfull, funktionell och rolig på samma gång. Häng Flowerpo
 • &Tradition Space Copenhagen SC6 Hänglampa Matt Svart/Bronserad Mässing

  &Tradition Space Copenhagen SC6 Hänglampa Matt Svart/Bronserad Mässing
  Design: Space Copenhagen &Tradition Koncept: Ambitionen med designen av denna lampa har varit att designa en hänglampa i industriell stil med en klassisk och elegant touch. Med kombinationen av det klassiska och det moderna, det maritima och det industriella utvecklas hänglampan av Space Copenhagen för &Tradition. Lampan består av en lackerad stålskärm och en guldpläterad stålupphängning, och är idealisk för användning över ett matbord.
 • &Tradition Setago JH27 Bordslampa Vit & Blå

  &Tradition Setago JH27 Bordslampa Vit & Blå
  Design: Jaime Hayon för &Tradition Koncept: Setago Bordslampa från &Tradition hämtar sin inspiration från det spanska ordet "seta", vilket betyder svamp. Lampan har nämligen formen av en svamp men lampans största bedrift kommer från dess rörlighet. Utan sladd kan den bokstavligen flyttas var som helst. Lampan är också dimbar och du kan vrida upp och ner på den lilla guldknappen. Lampan finns i tre olika färgkombinationer.
 • &Tradition Flowerpot portable bordslampa VP9 matt svart

  &Tradition Flowerpot portable bordslampa VP9 matt svart
 • &Tradition - Blown Plafond SW5 Silver Lustre & Black

  &Tradition - Blown Plafond SW5 Silver Lustre & Black
  Design Samuel Wilkinson för &Tradition Koncept Blown SW5 plafond är Samuel Wilkinsons första lampa åt & tradition. Det är en lampa i elegant munblåst glas med quiltat mönster som finns i två varianter. Skärmen är avsedd som en lek och utforskning av de reflektioner, förvrängningar och brytningar som en ljuskälla upplever omgiven av mönstrat glas. Wilkinson förklarar att det började med en idé om att se på världen genom ett slags filter, inspirerat av antik keramik, gamla glas-skivor, linser från mycket gamla lampor, fyrar, ja även en speglad flaska. Den quiltade ytan har hämtat inspiration från frö och bär, och där hallon har haft en inflytelserik roll. Själva tillverkningen av Blown är en finurlig kombination av industriella processer förenat med traditionellt hantverk. Glasets textur är skapat med hjälp av computer-aided design (CAD), för att kontrollera och styra uppblåsningen av varje bubbla. En elegant lampa som förenar dåtid och nutid.
 • Topan VP6 Taklampa Chrome-Plated -&Tradition

  Topan VP6 Taklampa Chrome-Plated -&Tradition
  Verner Pantons lamporär en hyllning till färg. Speciellt när de inhänger i klungor på hotell och restauranger och sprider en festlig stämning. Men också när bara en lampa hänger i ett hörn och belyser t.ex. ett konstverk på golvet eller bara en bunt
 • &Tradition - Flowerpot VP8 Vägglampa Vermillion Red

  &Tradition - Flowerpot VP8 Vägglampa Vermillion Red
  Design Verner Panton för &Tradition Flowerpot VP4 bordslampa Vermilion Red är en del av den imponerande Flowerpot-serien, som först lanserades 1968 av den banbrytande danska designern Verner Panton, som inspirerades av Flower Power-revolutionen på 60- och 70-talen. Sedan 60-talet har Flowerpot-sortimentet vuxit avsevärt och består idag av olika bordslampor med och utan metallfot, taklampor i olika storlekar, vägglampor och bärbara bordslampor, som alla kännetecknas av den unika och distinkta lampskärmen. En lampskärm som består av två cirklar som svävar mittemot varandra, där diametern på den övre sfären är exakt dubbelt så stor som diametern på den nedre, vilket gör dem perfekt balanserade. Den klassiska och enkla designen har också gjort att Flowerpot har lyckats behålla sin plats och popularitet i både nationell och internationell inredning under alla dessa år, och förblir en av de mest eftertraktade föremålen att ha i sitt hem oavsett generation. I dag finns Flowerpot-sortimentet i ett stort antal vackra färger, så du kan fritt välja den eller de lampor som passar perfekt till dina behov och din stil. Du kan placera din Flowerpot-lampa var som helst i ditt hem, där fönsterbrädan, över matbordet, på bokhyllan bara är några av de mest uppenbara platserna. Oavsett placering är du garanterad en ikonisk design i din inredning som är lika dekorativ som funktionell. Se hela Flowerpot-serien här
 • &Tradition Flowerpot VP3 bordslampa Swim blue

  &Tradition Flowerpot VP3 bordslampa Swim blue