&Tradition lampor

 • Utzon JU1 Taklampa Vit - &Tradition

  Utzon JU1 Taklampa Vit - &Tradition
  Design Jørn Utzon for Fritz Hansen Koncept Utzon JU1 Taklampa Vit - Här har Jørn Utzon skapat ännu ett arkitektoniskt under som bländfritt lyser upp och illuminerar. För Jørn Utzon blev hans fars&hellip:
 • Flowerpot VP3 Bordslampa Vit - &Tradition

  Flowerpot VP3 Bordslampa Vit - &Tradition
  Design Verner Panton för &tradition Koncept Flowerpot VP3 Bordslampa Vit är inspirerad av 60talets och 70talets Flower Power revolution. Flowerpot är en super fin lampserie som fås i många fina färger,&hellip:
 • Milk Mörkoljad Bordslampa - &Tradition

  Milk Mörkoljad Bordslampa - &Tradition
  Design Norm Architects för &tradition Koncept En söt liten mjölkpall som korsas med en bordslampa. Med Milk, har NORM arkitekterna Kasper Rønn & Jonas Bjerre-Poulsen hittat nya spännande sätt att&hellip:
 • Flowerpot VP4 Bordslampa Svart - &Tradition

  Flowerpot VP4 Bordslampa Svart - &Tradition
  Design Verner Panton för &tradition Koncept Flowerpot VP4 Bordslampa Svart är inspirerad av 60talets och 70talets Flower Power revolution. Flowerpot är en super fin lampserie som fås i många fina&hellip:
 • Flowerpot VP3 Bordslampa Dark Green - &Tradition

  Flowerpot VP3 Bordslampa Dark Green - &Tradition
  Design Verner Panton för &tradition Koncept Flowerpot VP3 Bordslampa Dark Green är inspirerad av 60talets och 70talets Flower Power revolution. Flowerpot är en super fin lampserie som fås i många&hellip:
 • Flowerpot VP3 Bordslampa Beige Red - &Tradition

  Flowerpot VP3 Bordslampa Beige Red - &Tradition
  Design Verner Panton för &tradition Koncept Flowerpot VP3 Bordslampa Beige Red är inspirerad av 60talets och 70talets Flower Power revolution. Flowerpot är en super fin lampserie som fås i många fina&hellip:
 • Flowerpot VP3 Bordslampa Lys Mat Grå -&Tradition

  Flowerpot VP3 Bordslampa Lys Mat Grå -&Tradition
  FlowerPot bordslampanär en riktig designklassiker som år efter år säljs i stora mängder. Ett objekt kan inte bli en designikon förän den har passerat tidstestet, och förekommer i olika sammanhang – vi
 • Flowerpot VP3 Bordslampa Polerad Rostfritt Stål - &Tradition

  Flowerpot VP3 Bordslampa Polerad Rostfritt Stål - &Tradition
  Design Verner Panton för &tradition Koncept Flowerpot VP3 Bordslampa Polerad Rostfritt Stål är inspirerad av 60talets och 70talets Flower Power revolution. Flowerpot är en super fin lampserie som fås&hellip:
 • Flowerpot VP3 Bordslampa Grey Beige - &Tradition

  Flowerpot VP3 Bordslampa Grey Beige - &Tradition
  Design Verner Panton för &tradition Koncept Flowerpot VP3 Bordslampa Grey Beige är inspirerad av 60talets och 70talets Flower Power revolution. Flowerpot är en super fin lampserie som fås i många&hellip:
 • Flowerpot VP3 Bordslampa Lys Mat Grå - &Tradition

  Flowerpot VP3 Bordslampa Lys Mat Grå - &Tradition
  Design Verner Panton för &tradition Koncept Flowerpot VP3 Bordslampa Lys Mat Grå är inspirerad av 60talets och 70talets Flower Power revolution. Flowerpot är en superfin lampserie som fås i många&hellip:
 • Flowerpot VP4 Bordslampa Mat Vit - &Tradition

  Flowerpot VP4 Bordslampa Mat Vit - &Tradition
  Design Verner Panton för &tradition Koncept Flowerpot VP1 Taklampa Mässing är inspirerad av 60talets och 70talets Flower Power revolution. Flowerpot är en super fin lampserie som fås i många fina&hellip:
 • Blown SW3 Taklampa Silver - &Tradition

  Blown SW3 Taklampa Silver - &Tradition
  Design Samuel Wilkinson för &Tradition Koncept Blown SW3 Taklampa är Samuel Wilkinsons första lampa åt & tradition. Det är en taklampa i elegant munblåst glas med quiltat mönster som finns i två&hellip:
 • Flowerpot VP1 Taklampa Mat Lys Grå - &Tradition

  Flowerpot VP1 Taklampa Mat Lys Grå - &Tradition
  Design Verner Panton för &tradition Koncept Flowerpot VP1 Taklampa Mat Lys Grå är inspirerad av 60talets och 70talets Flower Power revolution. Flowerpot är en super fin lampserie som fås i många&hellip:
 • Formakami Taklampa JH4 - &Tradition

  Formakami Taklampa JH4 - &Tradition
  Design Jaime Hayon för &tradition Koncept Formakami Taklampa JH4 är en stilfull och vacker taklampa designad av Jaime Hayon, som har låtit sig inspireras av gamla asiatiska lyktor, dock med en mer modern&hellip:
 • Flowerpot VP3 Bordslampa Grey Beige -&Tradition

  Flowerpot VP3 Bordslampa Grey Beige -&Tradition
  FlowerPot bordslampanär en riktig designklassiker som år efter år säljs i stora mängder. Ett objekt kan inte bli en designikon förän den har passerat tidstestet, och förekommer i olika sammanhang – vi
 • Flowerpot VP3 Bordslampa Soft Green - &Tradition

  Flowerpot VP3 Bordslampa Soft Green - &Tradition
  Design Verner Panton for &tradition Koncept Flowerpot VP3 Bordslampa Soft Green är Lampemesterens egen utgåva av Flowerpot lampan. Lampan designades av Verner Panton, som tydligtvis har hämtat inspiration&hellip:
 • Flowerpot VP1 Taklampa Vit - &Tradition

  Flowerpot VP1 Taklampa Vit - &Tradition
  Design Verner Panton för &tradition Koncept Flowerpot VP1 Taklampa Vit är inspirerad av 60talets och 70talets Flower Power revolution. Flowerpot är en super fin lampserie som fås i många fina färger,&hellip:
 • Flowerpot VP3 Bordslampa Mat Vit -&Tradition

  Flowerpot VP3 Bordslampa Mat Vit -&Tradition
  Vi vet en - och viär ganska galna i den. FlowerPot bordslampan är den perfekta lampan till fönsterkarmen eller på bokhyllan. Med sin slanka kropp, och sin behagliga höjd passar den perfekt in i de fle
 • Flowerpot VP1 Taklampa Mustard - &Tradition

  Flowerpot VP1 Taklampa Mustard - &Tradition
  Design Verner Panton för &tradition Koncept Flowerpot VP1 Taklampa Mustard är inspirerad av 60talets och 70talets Flower Power revolution. Flowerpot är en super fin lampserie som fås i många fina&hellip:
 • Mega Bulb SR2 Taklampa Gold m/Vit Sladd - &Tradition

  Mega Bulb SR2 Taklampa Gold m/Vit Sladd - &Tradition
  Design Sofie Refer för &tradition Koncept Den stora versionen av Refers hyllning till den gamla goda glödlampan är den yngsta systern i familjen, då den kom först 5 år efter SR1 lanserades. Med Mega&hellip:
 • Flowerpot VP1 Taklampa Mat Vit - &Tradition

  Flowerpot VP1 Taklampa Mat Vit - &Tradition
  Design Verner Panton för &tradition Koncept Flowerpot VP1 Taklampa Mat Vit är inspirerad av 60talets och 70talets Flower Power revolution. Flowerpot är en super fin lampserie som fås i många fina&hellip:
 • Flowerpot VP1 Taklampa Mat Svart - &Tradition

  Flowerpot VP1 Taklampa Mat Svart - &Tradition
  Design Verner Panton för &tradition Koncept Flowerpot VP1 Taklampa Mat Svart är inspirerad av 60talets och 70talets Flower Power revolution. Flowerpot är en super fin lampserie som fås i många fina&hellip:
 • Spinning BH2 Taklampa Matt Svart - &Tradition

  Spinning BH2 Taklampa Matt Svart - &Tradition
  Design Benjamin Huberts för &tradition Koncept En elegant mjölkvit sak med en mycket hållbar form. Snurran, som är en favorit bland barnen har inspirerat Spinning taklampa till dess glada form. Här&hellip:
 • Utzon JU1 Taklampa Mässing - &Tradition

  Utzon JU1 Taklampa Mässing - &Tradition
  Design Jørn Utzon for Fritz Hansen Koncept Utzon JU1 Taklampa Mässing - Här har Jørn Utzon skapat ännu ett arkitektoniskt under som bländfritt lyser upp och illuminerar. För Jørn Utzon blev hans&hellip:
 • Copenhagen SC13 Bordslampa Opalglas - &Tradition

  Copenhagen SC13 Bordslampa Opalglas - &Tradition
  Design Space Copenhagen för &tradition Koncept Copenhagen SC13 Bordslampa Opalglas - blev designad med kraftig inspiration från det maritima, då glaslampor från huvudstadens hamn starkt påverkade&hellip:
 • Bellevue AJ7 Golvlampa Mässing - &Tradition

  Bellevue AJ7 Golvlampa Mässing - &Tradition
  Design Arne Jacobsen för &Tradition Koncept Bellevue Golvlampa AJ7 Mässing är designad år 1929 av Arne Jacobsen och är den första lamp-serien från mästarens hand. Produktion och design är först&hellip:
 • Flowerpot VP1 Taklampa Grey Beige - &Tradition

  Flowerpot VP1 Taklampa Grey Beige - &Tradition
  Design Verner Panton för &tradition Koncept Flowerpot VP1 Taklampa Grey Beige är inspirerad av 60talets och 70talets Flower Power revolution. Flowerpot är en super fin lampserie som fås i många fina&hellip:
 • Formakami Taklampa JH3 - &Tradition

  Formakami Taklampa JH3 - &Tradition
  Design Jaime Hayon för &tradition Koncept Formakami Taklampa JH3 är en stilfull och vacker taklampa designad av Jaime Hayon, som har låtit sig inspireras av gamla asiatiska lyktor, dock med en mer modern&hellip:
 • Bellevue AJ7 Golvlampa Svart & Mässing - &Tradition

  Bellevue AJ7 Golvlampa Svart & Mässing - &Tradition
  Design Arne Jacobsen för &tradition Koncept Bellevue Golvlampa AJ7 Svart & Mässing är designad år 1929 av Arne Jacobsen och är den första lamp-serien från mästarens hand. Produktion och design&hellip:
 • Mega Bulb SR2 Taklampa Silver m/Klar PVC Sladd - &Tradition

  Mega Bulb SR2 Taklampa Silver m/Klar PVC Sladd - &Tradition
  Design Sofie Refer för &tradition Koncept Den stora versionen av Refers hyllning till den gamla goda glödlampan är den yngsta systern i familjen, då den kom först 5 år efter SR1 lanserades. Med Mega&hellip:
 • Journey SHY1 Bordslampa/Vägglampa Svart - &Tradition

  Journey SHY1 Bordslampa/Vägglampa Svart - &Tradition
  Design Signe Hytte för &tradition Koncept Journey SHY1 Bordslampa/Vägglampa Svart. Fin, användbar och helt sin egen - Journey från &tradition kan allt! Med sina geometriska former och kombinationen&hellip:
 • Flowerpot VP3 Bordslampa Red Brown - &Tradition

  Flowerpot VP3 Bordslampa Red Brown - &Tradition
  DesignVerner Panton för &tradition Koncept Flowerpot VP3 Red Brown har en klassisk och tidlös design som passar in i alla hem, speciellt i fönsterkarmen eller som sänglampa på nattduksbordet. Designklassikern&hellip:
 • Blown SW6 Bordslampa Nero Marquina & Silver Lustre - &Tradition

  Blown SW6 Bordslampa Nero Marquina & Silver Lustre - &Tradition
  DesignSamuel Wilkinson för &tradition Koncept Blown SW6 Bordslampa är en ytterst elegant lampa som är inspirerad av idéen om att se världen genom ett filter av antik keramik, glasbitar och linser&hellip:
 • Formakami JH18 Bordslampa - &Tradition

  Formakami JH18 Bordslampa - &Tradition
  Design Jaime Hayon för &tradition Koncept Formakami JH18 är en stilfull och vacker bordslampa designad av Jaime Hayon, som har låtit sig inspireras av gamla asiatiska lyktor, dock med en mer modern&hellip:
 • Setago JH27 Bordslampa Nude & Forest - &Tradition

  Setago JH27 Bordslampa Nude & Forest - &Tradition
  Design Jaime Hayon för &tradition Koncept Setago JH27 Nude & Forest är designad med en önskan om att prioritera allsidighet. Den trådlösa bordslampan som laddas upp via en USB-kabel kan enkelt lyftas&hellip:
 • Flowerpot VP3 Bordslampa Red Brown -&Tradition

  Flowerpot VP3 Bordslampa Red Brown -&Tradition
  Vi vet en - och viär ganska galna i den. FlowerPot bordslampan är den perfekta lampan till fönsterkarmen eller på bokhyllan. Med sin slanka kropp, och sin behagliga höjd passar den perfekt in i de fle
 • Flowerpot VP3 Bordslampa Light Blue - &Tradition

  Flowerpot VP3 Bordslampa Light Blue - &Tradition
  DesignVerner Panton för &tradition Koncept Flowerpot VP3 Light Blue har en klassisk och tidlös design som passar in i alla hem, speciellt i fönsterkarmen eller som sänglampa på nattduksbordet. Designklassikern&hellip:
 • Formakami JH18 Bordslampa -&Tradition

  Formakami JH18 Bordslampa -&Tradition
  Den populära lampserien Formakami har fått en ny medlem. En fin och modern bordslampa. Formakami JH18 bordslampa är designad av Jaime Hayon. Han har med denna Formakami-serien tagit rispapperslampor t
 • Flowerpot VP3 Bordslampa Mustard - &Tradition

  Flowerpot VP3 Bordslampa Mustard - &Tradition
  Design Verner Panton för &tradition Koncept Flowerpot VP3 Bordslampa Mustard är inspirerad av 60talets och 70talets Flower Power revolution. Flowerpot är en superfin lampserie som fås i många fina&hellip:
 • Copenhagen SC7 Taklampa Opal/Bronzed Brass - &Tradition

  Copenhagen SC7 Taklampa Opal/Bronzed Brass - &Tradition
  Design Space Copenhagen för &tradition Koncept Copenhagen SC7 Taklampa Opal/Bronzed Brass Taklampa blev designad med kraftig inspiration från det maritima, då glaslampor från huvudstadens hamn starkt&hellip:
 • Copenhagen SC14 Golvlampa Opalglas - &Tradition

  Copenhagen SC14 Golvlampa Opalglas - &Tradition
  Design Space Copenhagen för &tradition Koncept Copenhagen SC14 Golvlampa Opalglas blev designad med kraftig inspiration från det maritima, då glaslampor från huvudstadens hamn starkt påverkade formen.&hellip:
 • Flowerpot VP3 Bordslampa Mat Vit - &Tradition

  Flowerpot VP3 Bordslampa Mat Vit - &Tradition
  Design Verner Panton för &tradition Koncept Flowerpot VP3 Bordslampa Mat Vit är inspirerad av 60talets och 70talets Flower Power revolution. Flowerpot är en super fin lampserie som fås i många fina&hellip:
 • Blown SW6 Bordslampa Nero Marquina&Silver Lustre -&Tradition

  Blown SW6 Bordslampa Nero Marquina&Silver Lustre -&Tradition
  Koncept Blown SW6 Bordslampa Nero Marquina&Silver Lustre kommer som taklamporna i serien med en läcker glasskärm som närmast har en quiltad yta. Bordslampan sänder ut ett intimt ljus. Glasskärmen är p
 • Flowerpot VP3 Bordslampa Dark Green -&Tradition

  Flowerpot VP3 Bordslampa Dark Green -&Tradition
  FlowerPot bordslampanär en riktig designklassiker som år efter år säljs i stora mängder. Ett objekt kan inte bli en designikon förän den har passerat tidstestet, och förekommer i olika sammanhang – vi
 • Formakami Taklampa JH5 - &Tradition

  Formakami Taklampa JH5 - &Tradition
  Design Jaime Hayon för &tradition Koncept Formakami Taklampa JH5 är en stilfull och vacker taklampa designad av Jaime Hayon, som har låtit sig inspireras av gamla asiatiska lyktor, dock med en mer modern&hellip:
 • &Tradition Milk bordslampa svart sladd, askben

  &Tradition Milk bordslampa svart sladd, askben
 • Flowerpot VP3 Bordslampa Beige Red -&Tradition

  Flowerpot VP3 Bordslampa Beige Red -&Tradition
  FlowerPot bordslampanär en riktig designklassiker som år efter år säljs i stora mängder. Ett objekt kan inte bli en designikon förän den har passerat tidstestet, och förekommer i olika sammanhang – vi
 • P376 Taklampa KF2 Aluminium -&Tradition

  P376 Taklampa KF2 Aluminium -&Tradition
  Koncept P376 Taklampa KF2 Aluminium designadesår 1963 av Kastholm&Fabricius.År 2019 lanserades den klassiska pendeln på nytt av&tradition. P376är en klassiker, som är skulpturell och arkitektonisk. Pe
 • Setago JH27 Bordslampa Twilight & Sand - &Tradition

  Setago JH27 Bordslampa Twilight & Sand - &Tradition
  Design Jaime Hayon för &tradition Koncept Setago JH27 Twilight & Sand är designad med en önskan om att prioritera allsidighet. Den trådlösa bordslampan som laddas upp via en USB-kabel kan enkelt lyftas&hellip:
 • Skärm till Milk NA1 Bordslampa - &Tradition

  Skärm till Milk NA1 Bordslampa - &Tradition
  Design NORM (Kasper Rønn & Jonas Bjerre-Poulsen) för &tradition Koncept Lös skärm till Milk NA1 Bordslampa. Notera att det är munblåst glas så det kan förekomma små luftbubblor.
 • Spinning BH1 Taklampa Matt Svart - &Tradition

  Spinning BH1 Taklampa Matt Svart - &Tradition
  Design Benjamin Huberts för &tradition Koncept En elegant mjölkvit sak med en mycket hållbar form. Snurran, som är en favorit bland barnen har inspirerat Spinning taklampa till dess glada form. Här&hellip:
 • &Tradition Bellevue AJ8 bordslampa mässing

  &Tradition Bellevue AJ8 bordslampa mässing
 • Setago JH27 Bordslampa Nude&Forest -&Tradition

  Setago JH27 Bordslampa Nude&Forest -&Tradition
  Koncept Setago JH27 Bordslampa Nude&Forestär en transportabel bordslampa som är enkel att ta med. Jaime Hayon är känd för att ha en bra historia till sina designs, och det finns också en historia krin
 • Skärm till Milk NA1 Bordslampa -&Tradition

  Skärm till Milk NA1 Bordslampa -&Tradition
  Milk Bordslampa - Lös Glasskärm Denna reservdel är endast till bordslampan Milk. Det är endast den opala skärmen, dvs. utan träställ och tygsladd.
 • Setago JH27 Bordslampa Rust&Thunder -&Tradition

  Setago JH27 Bordslampa Rust&Thunder -&Tradition
  Koncept Setago JH27 Bordslampa Rust&Thunderär en transportabel bordslampa som är enkel att ta med. Jaime Hayon är känd för att ha en bra historia till sina designs, och det finns också en historia kri
 • Setago JH27 Bordslampa Twilight&Sand -&Tradition

  Setago JH27 Bordslampa Twilight&Sand -&Tradition
  Koncept Setago JH27 Bordslampa Twilight&Sandär en transportabel bordslampa som är enkel att ta med. Jaime Hayon är känd för att ha en bra historia till sina designs, och det finns också en historia kr
 • Flowerpot VP3 Bordslampa Mustard -&Tradition

  Flowerpot VP3 Bordslampa Mustard -&Tradition
  FlowerPot bordslampanär en riktig designklassiker som år efter år säljs i stora mängder. Ett objekt kan inte bli en designikon förän den har passerat tidstestet, och förekommer i olika sammanhang – vi
 • Mega Bulb SR2 Taklampa Gold m/Klar PVC Sladd - &Tradition

  Mega Bulb SR2 Taklampa Gold m/Klar PVC Sladd - &Tradition
  Design Sofie Refer för &tradition Koncept Den stora versionen av Refers hyllning till den gamla goda glödlampan är den yngsta systern i familjen, då den kom först 5 år efter SR1 lanserades. Med Mega&hellip:
 • Milk Mörkoljad Bordslampa -&Tradition

  Milk Mörkoljad Bordslampa -&Tradition
  Denna snygga bordslampa,Milk från&traditionär designad av arkitekterna Kasper Rønn och Jonas Bjerre-Poulsen. De har hittat nya och spännande möjligheter i gamla nordiska traditionen av trä och glas. M
 • Bellevue AJ8 Bordslampa Svart/Stål - &Tradition

  Bellevue AJ8 Bordslampa Svart/Stål - &Tradition
  Design Arne Jacobsen för &tradition Koncept Bellevue AJ8 Bordslampa Mässing är designad år 1929 av Arne Jacobsen och är den första lamp-serien från mästarens hand. Produktionen och designen är&hellip:
 • Flowerpot VP1 Taklampa Light Blue -&Tradition

  Flowerpot VP1 Taklampa Light Blue -&Tradition
  Koncept Flowerpot VP1 Taklampa Light Blue designades av den berömda designern Verner Panton. Flowerpot-lamporna designades redan 1968 och hyllar Flower Power-rörelsen. En Flowerpot är praktisk, lekful
 • &Tradition Flowerpot VP2 Taklampa Grå/Beige

  &Tradition Flowerpot VP2 Taklampa Grå/Beige
  Design: Verner Panton för &Tradition Koncept: Verner Panton Flowerpot är en exlusiv och fullständigt klassisk retro-lampa, som designades 1968. Lampan var ursprungligen tänkt till restaurangbranchen och Verner Panton utställningar. Sedan dess har lampan också blivit populär i privata hem och har, på senare år, gjort comeback. Detta beror helt klart på lampans stiliga design och alla olika färgmöjligheter, som gör att den kan passa in överallt. Flowerpot producerades från början av Louis Poulsen , men rättigheterna har med tiden gått över till &Tradition.
 • &Tradition Setago JH27 bordslampa Twilight-sand

  &Tradition Setago JH27 bordslampa Twilight-sand
 • Flowerpot VP3 Bordslampa Light Blue -&Tradition

  Flowerpot VP3 Bordslampa Light Blue -&Tradition
  Vi vet en - och viär ganska galna i den. FlowerPot bordslampan är den perfekta lampan till fönsterkarmen eller på bokhyllan. Med sin slanka kropp, och sin behagliga höjd passar den perfekt in i de fle
 • Setago JH27 Bordslampa Rust & Thunder - &Tradition

  Setago JH27 Bordslampa Rust & Thunder - &Tradition
  Design Jaime Hayon för &tradition Koncept Setago JH27 Rust & Thunder är designad med en önskan om att prioritera allsidighet. Den trådlösa bordslampan som laddas upp via en USB-kabel kan enkelt lyftas&hellip:
 • Blown SW4 Taklampa Silver -&Tradition

  Blown SW4 Taklampa Silver -&Tradition
  En fin lampa med inspiration från gammal keramik. Ett munblåst glas med elegant quiltat mönster. Glaset är transparent med en nyans av silver/grått. En fin dekorationslampa som kan hänga ensam eller i
 • Flowerpot VP1 Taklampa Grey Beige -&Tradition

  Flowerpot VP1 Taklampa Grey Beige -&Tradition
  Koncept Flowerpot VP1 Taklampa Grey Beige designades av den berömda designern Verner Panton. Flowerpot-lamporna designades redan 1968 och hyllar Flower Power-rörelsen. En Flowerpot är praktisk, lekful
 • Utzon JU1 Taklampa Mässing -&Tradition

  Utzon JU1 Taklampa Mässing -&Tradition
  Utzon JU1 Taklampa Mässing designades av Jørn Utzon 1947. Lampan är designad utifrån hans fascination av skepp och stora byggnadsverk. Han har även hämtat inspiration från havets vågor och nordljuset.
 • Copenhagen SC13 Bordslampa Opalglas -&Tradition

  Copenhagen SC13 Bordslampa Opalglas -&Tradition
  Copenhagen SC13 bordslampa med opalglasär en klassisk bordslampa med ett maritimt uttryck. Syftet var att skapa en lampa, där olika material kunde kombineras. Ursprungligen är den designad med en meta
 • &Tradition Flowerpot VP3 bordslampa Mustard

  &Tradition Flowerpot VP3 bordslampa Mustard
 • Big Flowerpot VP2 Taklampa Mat Svart -&Tradition

  Big Flowerpot VP2 Taklampa Mat Svart -&Tradition
  Flower Power rörelsen skapade det nya uttrycket ”Peace, love and harmony”. Verner Panton fångade den här andan och den här eran i hans FlowerPot lampor. FlowerPot lampornas form är en signatur som hyl
 • &Tradition Flowerpot VP3 Bordslampa Mörkgrön

  &Tradition Flowerpot VP3 Bordslampa Mörkgrön
  Design: Verner Panton för &Tradition Koncept: Verner Panton Flowerpot är en exklusiv och fullständigt klassisk retro-lampa, som designades 1968. Lampan var ursprungligen tänkt till restaurangbranchen och Verner Panton utställningar. Sedan dess har lampan också blivit populär i privata hem och har, på senare år, gjort comeback. Detta beror helt klart på lampans stiliga design och alla olika färgmöjligheter, som gör att den kan passa in överallt. Flowerpot producerades från början av Louis Poulsen , men rättigheterna har med tiden gått över till &Tradition.
 • P376 Taklampa KF1 Aluminium -&Tradition

  P376 Taklampa KF1 Aluminium -&Tradition
  Koncept P376 Taklampa KF1 Aluminium designadesår 1963 av Kastholm&Fabricius.År 2019 lanserades den klassiska pendeln på nytt av&tradition. P376är en klassiker, som är skulpturell och arkitektonisk. Pe
 • &Tradition Flowerpot VP7 pendel 37 senapsgul

  &Tradition Flowerpot VP7 pendel 37 senapsgul
  Flowerpot pendellampa: designklassiker av Verner Panton Två halvklotiska metallskärmar - stora och små - placeras på Flowerpot-hängarmaturen på ett sådant sätt att de riktar ljuset perfekt - ingen bländning och ändå den bästa ljusfördelningen i området under armaturen. Den tilltalande runda formen förenas med det monokroma färgschemat, vilket båda resulterar i en ikonisk lampa som designades av Verner Panton 1968, men som fortfarande ser modern ut idag - en riktig lampklassiker. Den danska arkitekten och formgivaren var en av de mest inflytelserika i hans guild på 1900-talet. Flowerpot-hänglampan skapades vid tidpunkten för Flower Power-fredsrörelsen i slutet av 1960-talet och är - inte överraskande - tillgänglig i många olika, mycket uttrycksfulla färger. &Tradition är tillverkaren av dessa lampor. Det danska företaget har satt sig som mål att lägga till sin portfölj och producera tidlösa, traditionella och moderna mönster som kommer att bli framtidens ikoner.
 • Flowerpot VP7 Taklampa Matt White -&Tradition

  Flowerpot VP7 Taklampa Matt White -&Tradition
  Koncept Flowerpot VP7 Taklampa Matt Whiteär designad av den berömda designern Verner Panton. Flowerpot-lamporna designades 1968 och hyllar Flower Power rörelsen. En Flowerpot är praktiskt och lekfull
 • Flowerpot VP3 Bordslampa Vit -&Tradition

  Flowerpot VP3 Bordslampa Vit -&Tradition
  FlowerPot bordslampanär en riktig designklassiker som år efter år säljs i stora mängder. Ett objekt kan inte bli en designikon förän den har passerat tidstestet, och förekommer i olika sammanhang – vi
 • Big Flowerpot VP2 Taklampa Grey Beige - &Tradition

  Big Flowerpot VP2 Taklampa Grey Beige - &Tradition
  Design Verner Panton för &tradition Koncept Flowerpot är inspirerad av 60talets och 70talets Flower Power revolution. Flowerpot är en super fin lampserie som fås i många fina färger, vilket hjälper&hellip:
 • &Tradition Flowerpot VP3 bordslampa beige-röd

  &Tradition Flowerpot VP3 bordslampa beige-röd
 • Copenhagen SC14 Golvlampa Opalglas -&Tradition

  Copenhagen SC14 Golvlampa Opalglas -&Tradition
  Copenhagen SC14 golvlampa med opal-glasskärmar är starkt inspirerad från det maritima. Copenhagen lampserien har lyckats hitta en form som passar bra in i den skandinaviska inredningen. Med sin glassk
 • &Tradition Bellevue AJ7 golvlampa Brass

  &Tradition Bellevue AJ7 golvlampa Brass
 • P376 Taklampa KF2 Matt White -&Tradition

  P376 Taklampa KF2 Matt White -&Tradition
  Koncept P376 Taklampa KF2 Matt White designadesår 1963 av Kastholm&Fabricius.År 2019 lanserades den klassiska pendeln på nytt av&tradition. P376är en klassiker, som är skulpturell och arkitektonisk. P
 • &Tradition Flowerpot VP3 Bordslampa Beige/Grå

  &Tradition Flowerpot VP3 Bordslampa Beige/Grå
  Design: Verner Panton för &Tradition Koncept: Verner Panton Flowerpot är en exklusiv och fullständigt klassisk retro-lampa, som designades 1968. Lampan var ursprungligen tänkt till restaurangbranchen och Verner Panton utställningar. Sedan dess har lampan också blivit populär i privata hem och har, på senare år, gjort comeback. Detta beror helt klart på lampans stiliga design och alla olika färgmöjligheter, som gör att den kan passa in överallt. Flowerpot producerades från början av Louis Poulsen , men rättigheterna har med tiden gått över till &Tradition.
 • Flowerpot VP7 Taklampa Mustard - &Tradition

  Flowerpot VP7 Taklampa Mustard - &Tradition
  DesignVerner Panton för &tradition Koncept Flowerpot VP7 Mustard är för dig som önskar dig en riktig designklassiker i hemmet. Den vackra och stilrena lampa från Verner Pantons välkända Flowerpot-serien,&hellip:
 • Flowerpot VP7 Taklampa Matt Black - &Tradition

  Flowerpot VP7 Taklampa Matt Black - &Tradition
  DesignVerner Panton för &tradition Koncept Flowerpot VP7 Matt Black är för dig som önskar dig en riktig designklassiker i hemmet. Den vackra och stilrena lampa från Verner Pantons välkända Flowerpot-serien,&hellip:
 • P376 Taklampa KF2 Matt White - &Tradition

  P376 Taklampa KF2 Matt White - &Tradition
  DesignKastholm & Fabricius för &tradition Koncept P376 Pendel Matt White är en klassisk men ändå modern pendel, som med Kastholms erfarenhet som smed och Fabricius? förmågor inom det skulpturella,&hellip:
 • P376 Taklampa KF2 Aluminium - &Tradition

  P376 Taklampa KF2 Aluminium - &Tradition
  DesignKastholm & Fabricius för &tradition Koncept P376 Pendel Aluminium är en klassisk men ändå modern pendel, som med Kastholms erfarenhet som smed och Fabricius? förmågor inom det skulpturella,&hellip:
 • &Tradition Formakami JH5 hänglampa

  &Tradition Formakami JH5 hänglampa
  Jaime Hayons pendellampa Formakami JH5 tillverkad av handgjord rispapper Rispapperslampor är främst kända i Asien, där de kommer från en lång tradition. Designern, konstnären och inredningsarkitekten Jaime Hayon har studior i Italien och Spanien samt en i Japan och har tagit rispapperslampor dit som en modell för sin Formakami-lampserie. Den pendellampa Formakami JH5 har en rymlig nyans gjord av elfenbensfärgade, handgjort rispapper, enligt vilken två E27 socklar är dolda. Två ringar av svartfärgad ek, som delar skuggan i två områden, ger visuella accenter. Hayon designade Formakami för den danska designtillverkaren &Tradition . Företaget producerar lampor från olika årtionden - vissa skapades på 1920-talet och är nu bland de stora klassikerna, andra designades på 2000-talet, men är inte mindre klassiska och tidlösa än modellerna för nästan 100 år sedan.
 • Flowerpot VP1 Taklampa Mat Svart -&Tradition

  Flowerpot VP1 Taklampa Mat Svart -&Tradition
  Koncept Flowerpot VP1 Taklampa Mat Svart designades av den berömda designern Verner Panton. Flowerpot-lamporna designades redan 1968 och hyllar Flower Power-rörelsen. En Flowerpot är praktisk, lekfull
 • Blown Plafond SW5 Silver Lustre&Black -&Tradition

  Blown Plafond SW5 Silver Lustre&Black -&Tradition
  Koncept Blown SW5 taklampaär Samuel Wilkinsons första lampa för&tradition. En elegant taklampa av vackert munblåst glas med ett quiltat mönster. Du kan välja mellan två versioner med en intressant san
 • Flowerpot VP3 Bordslampa Polerad Rostfritt Stål -&Tradition

  Flowerpot VP3 Bordslampa Polerad Rostfritt Stål -&Tradition
  FlowerPot bordslampanär en riktig designklassiker som år efter år säljs i stora mängder. Ett objekt kan inte bli en designikon förän den har passerat tidstestet, och förekommer i olika sammanhang – vi
 • Big Flowerpot VP2 Taklampa Mat Vit - &Tradition

  Big Flowerpot VP2 Taklampa Mat Vit - &Tradition
  Design Verner Panton för &tradition Koncept Flowerpot är inspirerad av 60talets och 70talets Flower Power revolution. Flowerpot är en super fin lampserie som fås i många fina färger, vilket hjälper&hellip:
 • Big Flowerpot VP2 Taklampa Mat Vit -&Tradition

  Big Flowerpot VP2 Taklampa Mat Vit -&Tradition
  Flower Power rörelsen skapade det nya uttrycket ”Peace, love and harmony”. Verner Panton fångade den här andan och den här eran i hans FlowerPot lampor. FlowerPot lampornas form är en signatur som hyl
 • Blown SW4 Taklampa Silver - &Tradition

  Blown SW4 Taklampa Silver - &Tradition
  Design Samuel Wilkinson för &Tradition Koncept Blown SW3 Taklampa är Samuel Wilkinsons första lampa åt & tradition. Det är en taklampa i elegant munblåst glas med quiltat mönster som finns i två&hellip:
 • &Tradition Collect SC57 ljusstake Mässing

  &Tradition Collect SC57 ljusstake Mässing
 • &Tradition Journey vägg- och bordslampa SHY1 svart

  &Tradition Journey vägg- och bordslampa SHY1 svart
 • Copenhagen Taklampa SC7 Matt Black/Bronzed Brass - &Tradition

  Copenhagen Taklampa SC7 Matt Black/Bronzed Brass - &Tradition
  Design Space Copenhagen för &tradition Koncept Copenhagen Taklampa SC7 Matt Black/Bronzed Brass blev designad med kraftig inspiration från det maritima, då glaslampor från huvudstadens hamn starkt&hellip:
 • Tripod HM8 Golvlampa Black - &Tradition

  Tripod HM8 Golvlampa Black - &Tradition
  Design Hvidt & Mølgaard för &tradition Koncept Tripod FHM8 Golvlampa Sort är en banbrytande design, som har skapats utifrån originalskisserna från 1953. Även om det är länge seden lampan blev ritad,&hellip:
 • Flowerpot VP7 Taklampa Matt Black -&Tradition

  Flowerpot VP7 Taklampa Matt Black -&Tradition
  Koncept Flowerpot VP7 Taklampa Matt Blackär designad av den berömda designern Verner Panton. Flowerpot-lamporna designades 1968 och hyllar Flower Power rörelsen. En Flowerpot är praktiskt och lekfull
 • &Tradition Milk NA1 Bordslampa M. Rökfärgad och Oljad Ask

  &Tradition Milk NA1 Bordslampa M. Rökfärgad och Oljad Ask
  Design: NORM Architects för &Tradition Koncept: Milk från &Tradition bygger på starka nordiska traditioner med material av trä och glas. Milk Bordslampa är tänkt som mysbelysning - användbar i hemmets alla hörn. Milk lampan är enkel och framträdande på samma gång.
 • &Tradition Flowerpot VP3 bordslampa Ljusblå

  &Tradition Flowerpot VP3 bordslampa Ljusblå