&Tradition lampor

 • Utzon JU1 Taklampa Vit - &Tradition

  Utzon JU1 Taklampa Vit - &Tradition
  Design Jørn Utzon för &tradition Koncept Utzon JU1 Taklampa Vit - Här har Jørn Utzon skapat ännu ett arkitektoniskt under som bländfritt lyser upp och illuminerar. För Jørn Utzon blev hans fars&hellip:
 • Flowerpot VP1 Taklampa Dark Green - &Tradition

  Flowerpot VP1 Taklampa Dark Green - &Tradition
  Design Verner Panton för &tradition Koncept Flowerpot VP1 Taklampa Dark Green är inspirerad av 60talets och 70talets Flower Power revolution. Flowerpot är en super fin lampserie som fås i många fina&hellip:
 • Flowerpot VP3 Bordslampa Vit - &Tradition

  Flowerpot VP3 Bordslampa Vit - &Tradition
  Design Verner Panton för &tradition Koncept Flowerpot VP3 Bordslampa Vit är inspirerad av 60talets och 70talets Flower Power revolution. Flowerpot är en super fin lampserie som fås i många fina färger,&hellip:
 • Milk Mörkoljad Bordslampa - &Tradition

  Milk Mörkoljad Bordslampa - &Tradition
  Design Norm Architects för &tradition Koncept En söt liten mjölkpall som korsas med en bordslampa. Med Milk, har NORM arkitekterna Kasper Rønn & Jonas Bjerre-Poulsen hittat nya spännande sätt att&hellip:
 • Flowerpot VP4 Bordslampa Svart - &Tradition

  Flowerpot VP4 Bordslampa Svart - &Tradition
  Design Verner Panton för &tradition Koncept Flowerpot VP4 Bordslampa Svart är inspirerad av 60talets och 70talets Flower Power revolution. Flowerpot är en super fin lampserie som fås i många fina&hellip:
 • Flowerpot VP3 Bordslampa Beige Red - &Tradition

  Flowerpot VP3 Bordslampa Beige Red - &Tradition
  Design Verner Panton för &tradition Koncept Flowerpot VP3 Bordslampa Beige Red är inspirerad av 60talets och 70talets Flower Power revolution. Flowerpot är en super fin lampserie som fås i många fina&hellip:
 • Flowerpot VP3 Bordslampa Dark Green - &Tradition

  Flowerpot VP3 Bordslampa Dark Green - &Tradition
  Design Verner Panton för &tradition Koncept Flowerpot VP3 Bordslampa Dark Green är inspirerad av 60talets och 70talets Flower Power revolution. Flowerpot är en super fin lampserie som fås i många&hellip:
 • Flowerpot VP3 Bordslampa Polerad Mässing - &Tradition

  Flowerpot VP3 Bordslampa Polerad Mässing - &Tradition
  Design Verner Panton för &tradition Koncept Flowerpot VP3 Bordslampa Polerad Mässing är inspirerad av 60talets och 70talets Flower Power revolution. Flowerpot är en super fin lampserie som fås i många&hellip:
 • Flowerpot VP3 Bordslampa Lys Mat Grå -&Tradition

  Flowerpot VP3 Bordslampa Lys Mat Grå -&Tradition
  FlowerPot bordslampanär en riktig designklassiker som år efter år säljs i stora mängder. Ett objekt kan inte bli en designikon förän den har passerat tidstestet, och förekommer i olika sammanh
 • Flowerpot VP3 Bordslampa Polerad Rostfritt Stål - &Tradition

  Flowerpot VP3 Bordslampa Polerad Rostfritt Stål - &Tradition
  Design Verner Panton för &tradition Koncept Flowerpot VP3 Bordslampa Polerad Rostfritt Stål är inspirerad av 60talets och 70talets Flower Power revolution. Flowerpot är en super fin lampserie som fås&hellip:
 • Flowerpot VP3 Bordslampa Grey Beige - &Tradition

  Flowerpot VP3 Bordslampa Grey Beige - &Tradition
  Design Verner Panton för &tradition Koncept Flowerpot VP3 Bordslampa Grey Beige är inspirerad av 60talets och 70talets Flower Power revolution. Flowerpot är en super fin lampserie som fås i många&hellip:
 • Big FlowerPot VP2 Taklampa Vit - &Tradition

  Big FlowerPot VP2 Taklampa Vit - &Tradition
  Design Verner Panton för &tradition Koncept Big FlowerPot VP2 Taklampa Vit är inspirerad av 60talets och 70talets Flower Power revolution. Flowerpot är en super fin lampserie som fås i många fina&hellip:
 • Flowerpot VP3 Bordslampa Lys Mat Grå - &Tradition

  Flowerpot VP3 Bordslampa Lys Mat Grå - &Tradition
  Design Verner Panton för &tradition Koncept Flowerpot VP3 Bordslampa Lys Mat Grå är inspirerad av 60talets och 70talets Flower Power revolution. Flowerpot är en superfin lampserie som fås i många&hellip:
 • Spinning BH2 Taklampa Mörk Mat Grå - &Tradition

  Spinning BH2 Taklampa Mörk Mat Grå - &Tradition
  Design Benjamin Huberts för &tradition Koncept En elegant mjölkvit sak med en mycket hållbar form. Snurran, som är en favorit bland barnen har inspirerat Spinning taklampa till dess glada form. Här&hellip:
 • Flowerpot VP4 Bordslampa Mat Vit - &Tradition

  Flowerpot VP4 Bordslampa Mat Vit - &Tradition
  Design Verner Panton för &tradition Koncept Flowerpot VP1 Taklampa Mässing är inspirerad av 60talets och 70talets Flower Power revolution. Flowerpot är en super fin lampserie som fås i många fina&hellip:
 • Blown SW3 Taklampa Silver - &Tradition

  Blown SW3 Taklampa Silver - &Tradition
  Design Samuel Wilkinson för &Tradition Koncept Blown SW3 Taklampa är Samuel Wilkinsons första lampa åt & tradition. Det är en taklampa i elegant munblåst glas med quiltat mönster som finns i två&hellip:
 • Flowerpot VP3 Bordslampa Grey Beige -&Tradition

  Flowerpot VP3 Bordslampa Grey Beige -&Tradition
  FlowerPot bordslampanär en riktig designklassiker som år efter år säljs i stora mängder. Ett objekt kan inte bli en designikon förän den har passerat tidstestet, och förekommer i olika sammanh
 • Flowerpot VP3 Bordslampa Soft Green - &Tradition

  Flowerpot VP3 Bordslampa Soft Green - &Tradition
  Design Verner Panton for &tradition Koncept Flowerpot VP3 Bordslampa Soft Green är Lampemesterens egen utgåva av Flowerpot lampan. Lampan designades av Verner Panton, som tydligtvis har hämtat inspiration&hellip:
 • Flowerpot VP1 Taklampa Vit - &Tradition

  Flowerpot VP1 Taklampa Vit - &Tradition
  Design Verner Panton för &tradition Koncept Flowerpot VP1 Taklampa Vit är inspirerad av 60talets och 70talets Flower Power revolution. Flowerpot är en super fin lampserie som fås i många fina färger,&hellip:
 • Flowerpot VP1 Taklampa Mat Lys Grå - &Tradition

  Flowerpot VP1 Taklampa Mat Lys Grå - &Tradition
  Design Verner Panton för &tradition Koncept Flowerpot VP1 Taklampa Mat Lys Grå är inspirerad av 60talets och 70talets Flower Power revolution. Flowerpot är en super fin lampserie som fås i många&hellip:
 • Flowerpot VP1 Taklampa Mässing - &Tradition

  Flowerpot VP1 Taklampa Mässing - &Tradition
  Design Verner Panton för &tradition Koncept Flowerpot VP1 Taklampa Mässing är inspirerad av 60talets och 70talets Flower Power revolution. Flowerpot är en super fin lampserie som fås i många fina&hellip:
 • Formakami Taklampa JH4 - &Tradition

  Formakami Taklampa JH4 - &Tradition
  Design Jaime Hayon för &tradition Koncept Formakami Taklampa JH4 är en stilfull och vacker taklampa designad av Jaime Hayon, som har låtit sig inspireras av gamla asiatiska lyktor, dock med en mer modern&hellip:
 • Flowerpot VP3 Bordslampa Mat Vit -&Tradition

  Flowerpot VP3 Bordslampa Mat Vit -&Tradition
  Vi vet en - och viär ganska galna i den. FlowerPot bordslampan är den perfekta lampan till fönsterkarmen eller på bokhyllan. Med sin slanka kropp, och sin behagliga höjd passar den perfekt in i d
 • Mass Light NA5 Taklampa Mässing - &Tradition

  Mass Light NA5 Taklampa Mässing - &Tradition
  Design Norm Architects för &tradition Koncept Mass Light NA5 är en spännande Taklampa gjord på marmor och syraetsat glas med svart textilkabel. NA5 har uppkommit genom inspiration från resor till&hellip:
 • Flowerpot VP1 Taklampa Mustard - &Tradition

  Flowerpot VP1 Taklampa Mustard - &Tradition
  Design Verner Panton för &tradition Koncept Flowerpot VP1 Taklampa Mustard är inspirerad av 60talets och 70talets Flower Power revolution. Flowerpot är en super fin lampserie som fås i många fina&hellip:
 • Mega Bulb SR2 Taklampa Gold m/Vit Sladd - &Tradition

  Mega Bulb SR2 Taklampa Gold m/Vit Sladd - &Tradition
  Design Sofie Refer för &tradition Koncept Den stora versionen av Refers hyllning till den gamla goda glödlampan är den yngsta systern i familjen, då den kom först 5 år efter SR1 lanserades. Med Mega&hellip:
 • Flowerpot VP1 Taklampa Mat Vit - &Tradition

  Flowerpot VP1 Taklampa Mat Vit - &Tradition
  Design Verner Panton för &tradition Koncept Flowerpot VP1 Taklampa Mat Vit är inspirerad av 60talets och 70talets Flower Power revolution. Flowerpot är en super fin lampserie som fås i många fina&hellip:
 • Mass Light NA5 Taklampa Nero Marquina Marble - &Tradition

  Mass Light NA5 Taklampa Nero Marquina Marble - &Tradition
  Design Norm Architects för &tradition Koncept Mass Light NA5 är en spännande Taklampa gjord på marmor och syraetsat glas med svart textilkabel. NA5 har uppkommit genom inspiration från resor till&hellip:
 • Flowerpot VP1 Taklampa Beige Red - &Tradition

  Flowerpot VP1 Taklampa Beige Red - &Tradition
  Design Verner Panton för &tradition Koncept Flowerpot VP1 Taklampa Beige Red är inspirerad av 60talets och 70talets Flower Power revolution. Flowerpot är en super fin lampserie som fås i många fina&hellip:
 • Flowerpot VP1 Taklampa Mat Svart - &Tradition

  Flowerpot VP1 Taklampa Mat Svart - &Tradition
  Design Verner Panton för &tradition Koncept Flowerpot VP1 Taklampa Mat Svart är inspirerad av 60talets och 70talets Flower Power revolution. Flowerpot är en super fin lampserie som fås i många fina&hellip:
 • Spinning BH2 Taklampa Matt Svart - &Tradition

  Spinning BH2 Taklampa Matt Svart - &Tradition
  Design Benjamin Huberts för &tradition Koncept En elegant mjölkvit sak med en mycket hållbar form. Snurran, som är en favorit bland barnen har inspirerat Spinning taklampa till dess glada form. Här&hellip:
 • Utzon JU1 Taklampa Mässing - &Tradition

  Utzon JU1 Taklampa Mässing - &Tradition
  Design Jørn Utzon för &tradition Koncept Utzon JU1 Taklampa Mässing - Här har Jørn Utzon skapat ännu ett arkitektoniskt under som bländfritt lyser upp och illuminerar. För Jørn Utzon blev hans&hellip:
 • Bellevue AJ7 Golvlampa Mässing - &Tradition

  Bellevue AJ7 Golvlampa Mässing - &Tradition
  Design Arne Jacobsen för &Tradition Koncept Bellevue Golvlampa AJ7 Mässing är designad år 1929 av Arne Jacobsen och är den första lamp-serien från mästarens hand. Produktion och design är först&hellip:
 • Flowerpot VP1 Taklampa Grey Beige - &Tradition

  Flowerpot VP1 Taklampa Grey Beige - &Tradition
  Design Verner Panton för &tradition Koncept Flowerpot VP1 Taklampa Grey Beige är inspirerad av 60talets och 70talets Flower Power revolution. Flowerpot är en super fin lampserie som fås i många fina&hellip:
 • Formakami Taklampa JH3 - &Tradition

  Formakami Taklampa JH3 - &Tradition
  Design Jaime Hayon för &tradition Koncept Formakami Taklampa JH3 är en stilfull och vacker taklampa designad av Jaime Hayon, som har låtit sig inspireras av gamla asiatiska lyktor, dock med en mer modern&hellip:
 • Copenhagen SC13 Bordslampa Opalglas - &Tradition

  Copenhagen SC13 Bordslampa Opalglas - &Tradition
  Design Space Copenhagen för &tradition Koncept Copenhagen SC13 Bordslampa Opalglas - blev designad med kraftig inspiration från det maritima, då glaslampor från huvudstadens hamn starkt påverkade&hellip:
 • Bellevue AJ7 Golvlampa Svart & Mässing - &Tradition

  Bellevue AJ7 Golvlampa Svart & Mässing - &Tradition
  Design Arne Jacobsen för &tradition Koncept Bellevue Golvlampa AJ7 Svart & Mässing är designad år 1929 av Arne Jacobsen och är den första lamp-serien från mästarens hand. Produktion och design&hellip:
 • Flowerpot VP1 Taklampa Koppar - &Tradition

  Flowerpot VP1 Taklampa Koppar - &Tradition
  Design Verner Panton för &tradition Koncept Flowerpot VP1 Taklampa Koppar är inspirerad av 60talets och 70talets Flower Power revolution. Flowerpot är en super fin lampserie som fås i många fina färger,&hellip:
 • Journey SHY1 Bordslampa/Vägglampa Svart - &Tradition

  Journey SHY1 Bordslampa/Vägglampa Svart - &Tradition
  Design Signe Hytte för &tradition Koncept Journey SHY1 Bordslampa/Vägglampa Svart. Fin, användbar och helt sin egen - Journey från &tradition kan allt! Med sina geometriska former och kombinationen&hellip:
 • Formakami JH18 Bordslampa - &Tradition

  Formakami JH18 Bordslampa - &Tradition
  Design Jaime Hayon för &tradition Koncept Formakami JH18 är en stilfull och vacker bordslampa designad av Jaime Hayon, som har låtit sig inspireras av gamla asiatiska lyktor, dock med en mer modern&hellip:
 • Blown SW6 Bordslampa Nero Marquina & Silver Lustre - &Tradition

  Blown SW6 Bordslampa Nero Marquina & Silver Lustre - &Tradition
  DesignSamuel Wilkinson för &tradition Koncept Blown SW6 Bordslampa är en ytterst elegant lampa som är inspirerad av idéen om att se världen genom ett filter av antik keramik, glasbitar och linser&hellip:
 • Flowerpot VP3 Bordslampa Red Brown - &Tradition

  Flowerpot VP3 Bordslampa Red Brown - &Tradition
  DesignVerner Panton för &tradition Koncept Flowerpot VP3 Red Brown har en klassisk och tidlös design som passar in i alla hem, speciellt i fönsterkarmen eller som sänglampa på nattduksbordet. Designklassikern&hellip:
 • Mega Bulb SR2 Taklampa Silver m/Klar PVC Sladd - &Tradition

  Mega Bulb SR2 Taklampa Silver m/Klar PVC Sladd - &Tradition
  Design Sofie Refer för &tradition Koncept Den stora versionen av Refers hyllning till den gamla goda glödlampan är den yngsta systern i familjen, då den kom först 5 år efter SR1 lanserades. Med Mega&hellip:
 • Formakami JH18 Bordslampa -&Tradition

  Formakami JH18 Bordslampa -&Tradition
  Den populära lampserien Formakami har fått en ny medlem. En fin och modern bordslampa. Formakami JH18 bordslampa är designad av Jaime Hayon. Han har med denna Formakami-serien tagit rispapperslampo
 • Flowerpot VP3 Bordslampa Mustard - &Tradition

  Flowerpot VP3 Bordslampa Mustard - &Tradition
  Design Verner Panton för &tradition Koncept Flowerpot VP3 Bordslampa Mustard är inspirerad av 60talets och 70talets Flower Power revolution. Flowerpot är en superfin lampserie som fås i många fina&hellip:
 • Flowerpot VP3 Bordslampa Light Blue - &Tradition

  Flowerpot VP3 Bordslampa Light Blue - &Tradition
  DesignVerner Panton för &tradition Koncept Flowerpot VP3 Light Blue har en klassisk och tidlös design som passar in i alla hem, speciellt i fönsterkarmen eller som sänglampa på nattduksbordet. Designklassikern&hellip:
 • Setago JH27 Bordslampa Nude & Forest - &Tradition

  Setago JH27 Bordslampa Nude & Forest - &Tradition
  Design Jaime Hayon för &tradition Koncept Setago JH27 Nude & Forest är designad med en önskan om att prioritera allsidighet. Den trådlösa bordslampan som laddas upp via en USB-kabel kan enkelt lyftas&hellip:
 • Flowerpot VP3 Bordslampa Mat Vit - &Tradition

  Flowerpot VP3 Bordslampa Mat Vit - &Tradition
  Design Verner Panton för &tradition Koncept Flowerpot VP3 Bordslampa Mat Vit är inspirerad av 60talets och 70talets Flower Power revolution. Flowerpot är en super fin lampserie som fås i många fina&hellip:
 • Flowerpot VP3 Bordslampa Dark Green -&Tradition

  Flowerpot VP3 Bordslampa Dark Green -&Tradition
  FlowerPot bordslampanär en riktig designklassiker som år efter år säljs i stora mängder. Ett objekt kan inte bli en designikon förän den har passerat tidstestet, och förekommer i olika sammanh
 • Blown SW6 Bordslampa Nero Marquina&Silver Lustre -&Tradition

  Blown SW6 Bordslampa Nero Marquina&Silver Lustre -&Tradition
  Koncept Blown SW6 Bordslampa Nero Marquina&Silver Lustre kommer som taklamporna i serien med en läcker glasskärm som närmast har en quiltad yta. Bordslampan sänder ut ett intimt ljus. Glasskärmen
 • Formakami Taklampa JH5 - &Tradition

  Formakami Taklampa JH5 - &Tradition
  Design Jaime Hayon för &tradition Koncept Formakami Taklampa JH5 är en stilfull och vacker taklampa designad av Jaime Hayon, som har låtit sig inspireras av gamla asiatiska lyktor, dock med en mer modern&hellip:
 • Copenhagen SC7 Taklampa Opal/Bronzed Brass - &Tradition

  Copenhagen SC7 Taklampa Opal/Bronzed Brass - &Tradition
  Design Space Copenhagen för &tradition Koncept Copenhagen SC7 Taklampa Opal/Bronzed Brass Taklampa blev designad med kraftig inspiration från det maritima, då glaslampor från huvudstadens hamn starkt&hellip:
 • Copenhagen SC14 Golvlampa Opalglas - &Tradition

  Copenhagen SC14 Golvlampa Opalglas - &Tradition
  Design Space Copenhagen för &tradition Koncept Copenhagen SC14 Golvlampa Opalglas blev designad med kraftig inspiration från det maritima, då glaslampor från huvudstadens hamn starkt påverkade formen.&hellip:
 • Flowerpot VP3 Bordslampa Polerad Mässing -&Tradition

  Flowerpot VP3 Bordslampa Polerad Mässing -&Tradition
  FlowerPot bordslampanär en riktig designklassiker som år efter år säljs i stora mängder. Ett objekt kan inte bli en designikon förän den har passerat tidstestet, och förekommer i olika sammanh
 • Flowerpot VP3 Bordslampa Beige Red -&Tradition

  Flowerpot VP3 Bordslampa Beige Red -&Tradition
  FlowerPot bordslampanär en riktig designklassiker som år efter år säljs i stora mängder. Ett objekt kan inte bli en designikon förän den har passerat tidstestet, och förekommer i olika sammanh
 • Skärm till Milk NA1 Bordslampa - &Tradition

  Skärm till Milk NA1 Bordslampa - &Tradition
  Design NORM (Kasper Rønn & Jonas Bjerre-Poulsen) för &tradition Koncept Lös skärm till Milk NA1 Bordslampa. Notera att det är munblåst glas så det kan förekomma små luftbubblor.
 • Setago JH27 Bordslampa Twilight & Sand - &Tradition

  Setago JH27 Bordslampa Twilight & Sand - &Tradition
  Design Jaime Hayon för &tradition Koncept Setago JH27 Twilight & Sand är designad med en önskan om att prioritera allsidighet. Den trådlösa bordslampan som laddas upp via en USB-kabel kan enkelt lyftas&hellip:
 • Flowerpot VP3 Bordslampa Red Brown -&Tradition

  Flowerpot VP3 Bordslampa Red Brown -&Tradition
  Vi vet en - och viär ganska galna i den. FlowerPot bordslampan är den perfekta lampan till fönsterkarmen eller på bokhyllan. Med sin slanka kropp, och sin behagliga höjd passar den perfekt in i d
 • &Tradition Milk bordslampa svart sladd, askben

  &Tradition Milk bordslampa svart sladd, askben
 • Spinning BH1 Taklampa Matt Svart - &Tradition

  Spinning BH1 Taklampa Matt Svart - &Tradition
  Design Benjamin Huberts för &tradition Koncept En elegant mjölkvit sak med en mycket hållbar form. Snurran, som är en favorit bland barnen har inspirerat Spinning taklampa till dess glada form. Här&hellip:
 • Skärm till Milk NA1 Bordslampa -&Tradition

  Skärm till Milk NA1 Bordslampa -&Tradition
  Milk Bordslampa - Lös Glasskärm Denna reservdel är endast till bordslampan Milk. Det är endast den opala skärmen, dvs. utan träställ och tygsladd.
 • Milk Mörkoljad Bordslampa -&Tradition

  Milk Mörkoljad Bordslampa -&Tradition
  Denna snygga bordslampa,Milk från&traditionär designad av arkitekterna Kasper Rønn och Jonas Bjerre-Poulsen. De har hittat nya och spännande möjligheter i gamla nordiska traditionen av trä och g
 • Bellevue AJ8 Bordslampa Svart/Stål - &Tradition

  Bellevue AJ8 Bordslampa Svart/Stål - &Tradition
  Design Arne Jacobsen för &tradition Koncept Bellevue AJ8 Bordslampa Mässing är designad år 1929 av Arne Jacobsen och är den första lamp-serien från mästarens hand. Produktionen och designen är&hellip:
 • Mega Bulb SR2 Taklampa Gold m/Klar PVC Sladd - &Tradition

  Mega Bulb SR2 Taklampa Gold m/Klar PVC Sladd - &Tradition
  Design Sofie Refer för &tradition Koncept Den stora versionen av Refers hyllning till den gamla goda glödlampan är den yngsta systern i familjen, då den kom först 5 år efter SR1 lanserades. Med Mega&hellip:
 • Flowerpot VP3 Bordslampa Mustard -&Tradition

  Flowerpot VP3 Bordslampa Mustard -&Tradition
  FlowerPot bordslampanär en riktig designklassiker som år efter år säljs i stora mängder. Ett objekt kan inte bli en designikon förän den har passerat tidstestet, och förekommer i olika sammanh
 • Setago JH27 Bordslampa Twilight&Sand -&Tradition

  Setago JH27 Bordslampa Twilight&Sand -&Tradition
  Koncept Setago JH27 Bordslampa Twilight&Sandär en transportabel bordslampa som är enkel att ta med. Jaime Hayon är känd för att ha en bra historia till sina designs, och det finns också en histo
 • Setago JH27 Bordslampa Rust&Thunder -&Tradition

  Setago JH27 Bordslampa Rust&Thunder -&Tradition
  Koncept Setago JH27 Bordslampa Rust&Thunderär en transportabel bordslampa som är enkel att ta med. Jaime Hayon är känd för att ha en bra historia till sina designs, och det finns också en histor
 • Big Flowerpot VP2 Taklampa Red Brown - &Tradition

  Big Flowerpot VP2 Taklampa Red Brown - &Tradition
  DesignVerner Panton för &tradition Koncept Big Flowerpot VP2 Red Brown är en klassisk designlampa som är designad av Verner Panton år 1971, med inspiration från Flower Power-revolutionen - det kan&hellip:
 • &Tradition Bellevue AJ8 bordslampa mässing

  &Tradition Bellevue AJ8 bordslampa mässing
 • Copenhagen SC13 Bordslampa Opalglas -&Tradition

  Copenhagen SC13 Bordslampa Opalglas -&Tradition
  Copenhagen SC13 bordslampa med opalglasär en klassisk bordslampa med ett maritimt uttryck. Syftet var att skapa en lampa, där olika material kunde kombineras. Ursprungligen är den designad med en m
 • Bellevue AJ7 Golvlampa Svart/Stål - &Tradition

  Bellevue AJ7 Golvlampa Svart/Stål - &Tradition
  DesignArne Jacobsen för &Tradition Koncept Bellevue AJ7 Golvlampa Svart/Stål är från den första lampserien som Arne Jacobsen ritade helt tillbaka på 1920-talet och är med sin klassiska och eleganta&hellip:
 • Setago JH27 Bordslampa Rust & Thunder - &Tradition

  Setago JH27 Bordslampa Rust & Thunder - &Tradition
  Design Jaime Hayon för &tradition Koncept Setago JH27 Rust & Thunder är designad med en önskan om att prioritera allsidighet. Den trådlösa bordslampan som laddas upp via en USB-kabel kan enkelt lyftas&hellip:
 • Flowerpot VP7 Taklampa Red Brown - &Tradition

  Flowerpot VP7 Taklampa Red Brown - &Tradition
  DesignVerner Panton för &tradition Koncept Flowerpot VP7 Red Brown är för dig som önskar dig en riktig designklassiker i hemmet. Den vackra och stilrena lampa från Verner Pantons välkända Flowerpot-serien,&hellip:
 • Flowerpot VP3 Bordslampa Light Blue -&Tradition

  Flowerpot VP3 Bordslampa Light Blue -&Tradition
  Vi vet en - och viär ganska galna i den. FlowerPot bordslampan är den perfekta lampan till fönsterkarmen eller på bokhyllan. Med sin slanka kropp, och sin behagliga höjd passar den perfekt in i d
 • &Tradition Setago JH27 bordslampa Twilight-sand

  &Tradition Setago JH27 bordslampa Twilight-sand
 • Flowerpot VP3 Bordslampa Vit -&Tradition

  Flowerpot VP3 Bordslampa Vit -&Tradition
  FlowerPot bordslampanär en riktig designklassiker som år efter år säljs i stora mängder. Ett objekt kan inte bli en designikon förän den har passerat tidstestet, och förekommer i olika sammanh
 • &Tradition Flowerpot VP3 bordslampa Mustard

  &Tradition Flowerpot VP3 bordslampa Mustard
 • &Tradition Flowerpot VP3 Bordslampa Mörkgrön

  &Tradition Flowerpot VP3 Bordslampa Mörkgrön
  Design: Verner Panton för &TraditionKoncept:Verner Panton Flowerpot är en exklusiv och fullständigt klassisk retro-lampa, som designades 1968. Lampan var ursprungligen tänkt till restaurangbranchen och Verner Panton utställningar. Sedan dess har lampan också blivit populär i privata hem och har, på senare år, gjort comeback. Detta beror helt klart på lampans stiliga design och alla olika färgmöjligheter, som gör att den kan passa in överallt.Flowerpot producerades från början avLouis Poulsen, men rättigheterna har med tiden gått över till &Tradition.Få mer inspiration här www.andtradition.com
 • Flowerpot VP3 Bordslampa Polerad Rostfritt Stål -&Tradition

  Flowerpot VP3 Bordslampa Polerad Rostfritt Stål -&Tradition
  FlowerPot bordslampanär en riktig designklassiker som år efter år säljs i stora mängder. Ett objekt kan inte bli en designikon förän den har passerat tidstestet, och förekommer i olika sammanh
 • Blown Plafond SW5 Silver Lustre&Black -&Tradition

  Blown Plafond SW5 Silver Lustre&Black -&Tradition
  Koncept Blown SW5 taklampaär Samuel Wilkinsons första lampa för&tradition. En elegant taklampa av vackert munblåst glas med ett quiltat mönster. Du kan välja mellan två versioner med en intress
 • Big Flowerpot VP2 Taklampa Mat Light Grey - &Tradition

  Big Flowerpot VP2 Taklampa Mat Light Grey - &Tradition
  Design Verner Panton för &tradition Koncept Flowerpot är inspirerad av 60talets och 70talets Flower Power revolution. Flowerpot är en super fin lampserie som fås i många fina färger, vilket hjälper&hellip:
 • Big Flowerpot VP2 Taklampa Grey Beige - &Tradition

  Big Flowerpot VP2 Taklampa Grey Beige - &Tradition
  Design Verner Panton för &tradition Koncept Flowerpot är inspirerad av 60talets och 70talets Flower Power revolution. Flowerpot är en super fin lampserie som fås i många fina färger, vilket hjälper&hellip:
 • Big Flowerpot VP2 Taklampa Mat Vit - &Tradition

  Big Flowerpot VP2 Taklampa Mat Vit - &Tradition
  Design Verner Panton för &tradition Koncept Flowerpot är inspirerad av 60talets och 70talets Flower Power revolution. Flowerpot är en super fin lampserie som fås i många fina färger, vilket hjälper&hellip:
 • Flowerpot VP1 Taklampa Red Brown - &Tradition

  Flowerpot VP1 Taklampa Red Brown - &Tradition
  DesignVerner Panton för &tradition Koncept Flowerpot VP1 Red är en av de klassiska pendlarna från Verner Pantons färgrika, lekande och glada serie, som har inspirerats av Flower Power revolutionen.&hellip:
 • P376 Taklampa KF2 Aluminium - &Tradition

  P376 Taklampa KF2 Aluminium - &Tradition
  DesignKastholm & Fabricius för &tradition Koncept P376 Pendel Aluminium är en klassisk men ändå modern pendel, som med Kastholms erfarenhet som smed och Fabricius? förmågor inom det skulpturella,&hellip:
 • P376 Taklampa KF2 Matt White - &Tradition

  P376 Taklampa KF2 Matt White - &Tradition
  DesignKastholm & Fabricius för &tradition Koncept P376 Pendel Matt White är en klassisk men ändå modern pendel, som med Kastholms erfarenhet som smed och Fabricius? förmågor inom det skulpturella,&hellip:
 • Flowerpot VP7 Taklampa Matt Black - &Tradition

  Flowerpot VP7 Taklampa Matt Black - &Tradition
  DesignVerner Panton för &tradition Koncept Flowerpot VP7 Matt Black är för dig som önskar dig en riktig designklassiker i hemmet. Den vackra och stilrena lampa från Verner Pantons välkända Flowerpot-serien,&hellip:
 • Flowerpot VP7 Taklampa Mustard - &Tradition

  Flowerpot VP7 Taklampa Mustard - &Tradition
  DesignVerner Panton för &tradition Koncept Flowerpot VP7 Mustard är för dig som önskar dig en riktig designklassiker i hemmet. Den vackra och stilrena lampa från Verner Pantons välkända Flowerpot-serien,&hellip:
 • &Tradition Journey vägg- och bordslampa SHY1 lera

  &Tradition Journey vägg- och bordslampa SHY1 lera
 • &Tradition Flowerpot VP3 bordslampa beige-röd

  &Tradition Flowerpot VP3 bordslampa beige-röd
 • &Tradition Flowerpot VP3 Bordslampa Beige/Grå

  &Tradition Flowerpot VP3 Bordslampa Beige/Grå
  Design: Verner Panton för &TraditionKoncept:Verner Panton Flowerpot är en exklusiv och fullständigt klassisk retro-lampa, som designades 1968. Lampan var ursprungligen tänkt till restaurangbranchen och Verner Panton utställningar. Sedan dess har lampan också blivit populär i privata hem och har, på senare år, gjort comeback. Detta beror helt klart på lampans stiliga design och alla olika färgmöjligheter, som gör att den kan passa in överallt.Flowerpot producerades från början avLouis Poulsen, men rättigheterna har med tiden gått över till &Tradition.Få mer inspiration här www.andtradition.com
 • &Tradition Bellevue AJ7 golvlampa Brass

  &Tradition Bellevue AJ7 golvlampa Brass
 • &Tradition Formakami JH5 hänglampa

  &Tradition Formakami JH5 hänglampa
  Jaime Hayons pendellampa Formakami JH5 tillverkad av handgjord rispapper Rispapperslampor är främst kända i Asien, där de kommer från en lång tradition. Designern, konstnären och inredningsarkitekten Jaime Hayon har studior i Italien och Spanien samt en i Japan och har tagit rispapperslampor dit som en modell för sin Formakami-lampserie. Den pendellampa Formakami JH5 har en rymlig nyans gjord av elfenbensfärgade, handgjort rispapper, enligt vilken två E27 socklar är dolda. Två ringar av svartfärgad ek, som delar skuggan i två områden, ger visuella accenter. Hayon designade Formakami för den danska designtillverkaren &Tradition . Företaget producerar lampor från olika årtionden - vissa skapades på 1920-talet och är nu bland de stora klassikerna, andra designades på 2000-talet, men är inte mindre klassiska och tidlösa än modellerna för nästan 100 år sedan.
 • Blown SW4 Taklampa Silver - &Tradition

  Blown SW4 Taklampa Silver - &Tradition
  Design Samuel Wilkinson för &Tradition Koncept Blown SW3 Taklampa är Samuel Wilkinsons första lampa åt & tradition. Det är en taklampa i elegant munblåst glas med quiltat mönster som finns i två&hellip:
 • Copenhagen SC14 Golvlampa Opalglas -&Tradition

  Copenhagen SC14 Golvlampa Opalglas -&Tradition
  Copenhagen SC14 golvlampa med opal-glasskärmar är starkt inspirerad från det maritima. Copenhagen lampserien har lyckats hitta en form som passar bra in i den skandinaviska inredningen. Med sin gla
 • &Tradition Journey vägg- och bordslampa SHY1 svart

  &Tradition Journey vägg- och bordslampa SHY1 svart
 • &Tradition Flowerpot VP3 bordslampa Ljusblå

  &Tradition Flowerpot VP3 bordslampa Ljusblå
 • Tripod FHM8 Golvlampa Sort - &Tradition

  Tripod FHM8 Golvlampa Sort - &Tradition
  Design Hvidt & Mølgaard för &tradition Koncept Tripod FHM8 Golvlampa Sort är en banbrytande design, som har skapats utifrån originalskisserna från 1953. Även om det är länge seden lampan blev ritad,&hellip:
 • Copenhagen Taklampa SC7 Matt Black/Bronzed Brass - &Tradition

  Copenhagen Taklampa SC7 Matt Black/Bronzed Brass - &Tradition
  Design Space Copenhagen för &tradition Koncept Copenhagen Taklampa SC7 Matt Black/Bronzed Brass blev designad med kraftig inspiration från det maritima, då glaslampor från huvudstadens hamn starkt&hellip:
 • &Tradition Journey SHY1 Vägg- och Bordslampa Svart

  &Tradition Journey SHY1 Vägg- och Bordslampa Svart
  Design: Signe Hytte, &TraditionKoncept:&Tradition Journey designad av Signe Hytte är en otroligt skön lampa som både kan nyttjas som bordslampa og vägglampa. Lampan är en fin kombinantion av två klassiska geometriska former; kulan og rektanglen. Den runda opalskärmen ger ett mjukt og rogivande ljus som kan justeras via ljusdimmern på foden. Lampan Journey er enkel att placera alla ställen i hemmet eftersom den både kan användas som bord og vägglampa, och kommer i tre olika färger; spegel, svart och lera.Få mer inspiration här www.andtradition.com
 • &Tradition Milk NA1 Bordslampa M. Vit Sladd

  &Tradition Milk NA1 Bordslampa M. Vit Sladd
  Design: NORM Architects för &TraditionKoncept:Milk från &Tradition bygger på starka nordiska traditioner med material av trä och glas. Milk Bordslampa är tänkt som mysbelysning - användbar i hemmets alla hörn. Milk lampan är enkel och framträdande på samma gång. Hitta mer inspiration här www.andtradition.com
 • &Tradition Milk NA1 Bordslampa M. Rökfärgad och Oljad Ask

  &Tradition Milk NA1 Bordslampa M. Rökfärgad och Oljad Ask
  Design: NORM Architects för &TraditionKoncept:Milk från &Tradition bygger på starka nordiska traditioner med material av trä och glas. Milk Bordslampa är tänkt som mysbelysning - användbar i hemmets alla hörn. Milk lampan är enkel och framträdande på samma gång. Hitta mer inspiration här www.andtradition.com
 • &Tradition Collect SC57 ljusstake Mässing

  &Tradition Collect SC57 ljusstake Mässing
 • &Tradition Copenhagen vägglampa SC54 Bronzed brass

  &Tradition Copenhagen vägglampa SC54 Bronzed brass
 • Flowerpot VP9 Portable Bordslampa Matt White - &Tradition

  Flowerpot VP9 Portable Bordslampa Matt White - &Tradition
  Design Verner Panton för &tradition Koncept Flowerpot Portable Bordslampa VP9 Matt White är en bärbar version av Verner Pantons populära Flowerpot bordslampa. Med en höjd på 29,5 cm. och en diameter&hellip:
 • Flowerpot VP9 Portable Bordslampa Grey Beige - &Tradition

  Flowerpot VP9 Portable Bordslampa Grey Beige - &Tradition
  Design Verner Panton för &tradition Koncept Flowerpot Portable Bordslampa VP9 Grey Beige är en bärbar version av Verner Pantons populära Flowerpot bordslampa. Med en höjd på 29,5 cm. och en diameter&hellip:
 • &Tradition Manhattan SC52 Bordslampa Transportabel Brunerad Mässing & Kanvasskärm

  &Tradition Manhattan SC52 Bordslampa Transportabel Brunerad Mässing & Kanvasskärm
  Design: Space Copenhagen för &Tradition Begrepp: &Tradition Manhattan SC52 är en bärbar bordslampa som ger ett mysigt och användbart ljus. Lampan har inbyggda tre ljusnivåer så att du kan styra ljusintensiteten du vill ha. Lampan har ett batteri och kan därför tas ut i trädgården eller runt huset. Manhattan SC52 laddas via en mikro-USB-kabel. Bordslampan Manhattan SC52 från &Tradition är gjord av polerad mässing, samt en kanvasskärm och har en mjuk rund form som gör att den passar bra, både på ett litet bord eller på en hylla. Hitta mer inspiration här www.andtradition.com
 • Blown Plafond SW5 Silver Lustre & Black - &Tradition

  Blown Plafond SW5 Silver Lustre & Black - &Tradition
  Design Samuel Wilkinson för &Tradition Koncept Blown SW5 plafond är Samuel Wilkinsons första lampa åt & tradition. Det är en lampa i elegant munblåst glas med quiltat mönster som finns i två varianter.&hellip:
 • &Tradition Flowerpot VP3 Bordslampa Ljusblå

  &Tradition Flowerpot VP3 Bordslampa Ljusblå
  Design: Verner Panton för &Tradition Koncept: Verner Panton Flowerpot är en exklusiv och helt klassisk retrolampa som designades år 1968. Lampan var ursprungligen avsedd för restaurangbranschen och Verner Panton utställningar. Sedan dess har lampan också blivit populär i privata hem och har särskilt gjort en comeback de senaste åren. Detta beror inte minst på lampans snygga design och de många färgalternativen som gör att den passar överallt. Flowerpot producerades ursprungligen av Louis Poulsen, men sedan dess har rättigheterna överförts till &Tradition. Hitta mer inspiration här www.andtradition.com
 • &Tradition Flowerpot VP2 pendel stor mörkgrön

  &Tradition Flowerpot VP2 pendel stor mörkgrön
 • Flowerpot VP1 Taklampa Polerad Stål - &Tradition

  Flowerpot VP1 Taklampa Polerad Stål - &Tradition
  Design Verner Panton för &tradition Koncept Flowerpot VP1 Taklampa Polerad Stål är inspirerad av 60talets och 70talets Flower Power revolution. Flowerpot är en super fin lampserie som fås i många&hellip:
 • &Tradition Flowerpot portable bordslampa VP9 matt svart

  &Tradition Flowerpot portable bordslampa VP9 matt svart
 • &Tradition Setago JH27 Bordslampa Vit & Blå

  &Tradition Setago JH27 Bordslampa Vit & Blå
  Design: Jaime Hayon för &Tradition Koncept: Setago Bordslampa från &Tradition hämtar sin inspiration från det spanska ordet "seta", vilket betyder svamp. Lampan har nämligen formen av en svamp men lampans största bedrift kommer från dess rörlighet. Utan sladd kan den bokstavligen flyttas var som helst. Lampan är också dimbar och du kan vrida upp och ner på den lilla guldknappen. Lampan finns i tre olika färgkombinationer. Hitta mer inspiration här www.andtradition.com/
 • Bellevue AJ7 Golvlampa White & Brass - &Tradition

  Bellevue AJ7 Golvlampa White & Brass - &Tradition
  DesignArne Jacobsen för &Tradition Koncept Bellevue AJ7 Golvlampa White & Brass är från den första lampserien som Arne Jacobsen ritade helt tillbaka på 1920-talet och är med sin klassiska och eleganta&hellip:
 • &Tradition Flowerpot VP3 bordslampa mörkgrön

  &Tradition Flowerpot VP3 bordslampa mörkgrön
 • &Tradition Flowerpot VP3 bordslampa matt ljusgrå

  &Tradition Flowerpot VP3 bordslampa matt ljusgrå
 • &Tradition Bellevue AJ8 bordslampa svart-mässing

  &Tradition Bellevue AJ8 bordslampa svart-mässing
 • &Tradition Flowerpot VP3 bordslampa matt vit

  &Tradition Flowerpot VP3 bordslampa matt vit
 • &Tradition Setago JH27 bordslampa Nude-forest

  &Tradition Setago JH27 bordslampa Nude-forest
 • &Tradition Flowerpot VP3 bordslampa Röd-brun

  &Tradition Flowerpot VP3 bordslampa Röd-brun
 • &Tradition Flowerpot VP3 bordslampa polerad mässing

  &Tradition Flowerpot VP3 bordslampa polerad mässing
 • Copenhagen Taklampa SC6 Matt Black/Bronzed Brass - &Tradition

  Copenhagen Taklampa SC6 Matt Black/Bronzed Brass - &Tradition
  Design Space Copenhagen för &tradition Koncept Copenhagen Taklampa SC6 Matt Black/Bronzed Brass blev designad med kraftig inspiration från det maritima, då glaslampor från huvudstadens hamn starkt&hellip:
 • Copenhagen Taklampa SC8 Matt Black/Bronzed Brass - &Tradition

  Copenhagen Taklampa SC8 Matt Black/Bronzed Brass - &Tradition
  Design Space Copenhagen för &tradition Koncept Copenhagen Taklampa SC8 Matt Black/Bronzed Brass blev designad med kraftig inspiration från det maritima, då glaslampor från huvudstadens hamn starkt&hellip:
 • &Tradition Bellevue AJ9 Vägglampa Elfenbensvit & Mässing

  &Tradition Bellevue AJ9 Vägglampa Elfenbensvit & Mässing
  Design: Arne Jacobsen Bellevue vägglampa från &Tradition Koncept: Bellevue vägglampa från &Tradition är gjord som en hyllning till Arne Jacobsen Bellevue-serie. Bellevue vägglampa är en ikonisk klassiker designad av Arne Jacobsen år 1929. Lampan kommer nu i nya färger och andra material med ett nytt och modernt utseende. Bellevue vägglampa, med sina ikoniska linjer och kurvor, passar perfekt in i det moderna hemmet. Lampan passar som nattlampa och som läslampa vid soffan. Hitta mer inspiration här.
 • &Tradition Flowerpot VP3 Bordslampa Polerad Mässing

  &Tradition Flowerpot VP3 Bordslampa Polerad Mässing
  Design: Verner Panton för &TraditionKoncept:Verner Panton Flowerpot är en exklusiv och fullständigt klassisk retro-lampa, som designades 1968. Lampan var ursprungligen tänkt till restaurangbranchen och Verner Panton utställningar. Sedan dess har lampan också blivit populär i privata hem och har, på senare år, gjort comeback. Detta beror helt klart på lampans stiliga design och alla olika färgmöjligheter, som gör att den kan passa in överallt.Flowerpot producerades från början avLouis Poulsen, men rättigheterna har med tiden gått över till &Tradition.Få mer inspiration här www.andtradition.com
 • &Tradition Flowerpot VP7 pendel 37 senapsgul

  &Tradition Flowerpot VP7 pendel 37 senapsgul
  Flowerpot pendellampa: designklassiker av Verner Panton Två halvklotiska metallskärmar - stora och små - placeras på Flowerpot-hängarmaturen på ett sådant sätt att de riktar ljuset perfekt - ingen bländning och ändå den bästa ljusfördelningen i området under armaturen. Den tilltalande runda formen förenas med det monokroma färgschemat, vilket båda resulterar i en ikonisk lampa som designades av Verner Panton 1968, men som fortfarande ser modern ut idag - en riktig lampklassiker. Den danska arkitekten och formgivaren var en av de mest inflytelserika i hans guild på 1900-talet. Flowerpot-hänglampan skapades vid tidpunkten för Flower Power-fredsrörelsen i slutet av 1960-talet och är - inte överraskande - tillgänglig i många olika, mycket uttrycksfulla färger. &Tradition är tillverkaren av dessa lampor. Det danska företaget har satt sig som mål att lägga till sin portfölj och producera tidlösa, traditionella och moderna mönster som kommer att bli framtidens ikoner.
 • Manhattan SC52 Portable Bordslampa Canvas/Bronzed Brass - &Tradition

  Manhattan SC52 Portable Bordslampa Canvas/Bronzed Brass - &Tradition
 • Flowerpot VP9 Portable Bordslampa Mustard - &Tradition

  Flowerpot VP9 Portable Bordslampa Mustard - &Tradition
  Design Verner Panton för &tradition Koncept Flowerpot Portable Bordslampa VP9 Mustard är en bärbar version av Verner Pantons populära Flowerpot bordslampa. Med en höjd på 29,5 cm. och en diameter&hellip:
 • Flowerpot VP9 Portable Bordslampa Beige Red - &Tradition

  Flowerpot VP9 Portable Bordslampa Beige Red - &Tradition
  Design Verner Panton för &tradition Koncept Flowerpot Portable Bordslampa VP9 Beige Red är en bärbar version av Verner Pantons populära Flowerpot bordslampa. Med en höjd på 29,5 cm. och en diameter&hellip:
 • Flowerpot VP9 Portable Bordslampa Red Brown - &Tradition

  Flowerpot VP9 Portable Bordslampa Red Brown - &Tradition
  Design Verner Panton för &tradition Koncept Flowerpot Portable Bordslampa VP9 Red Brown är en bärbar version av Verner Pantons populära Flowerpot bordslampa. Med en höjd på 29,5 cm. och en diameter&hellip:
 • &Tradition Collect ljusstake SC39 Bronzed brass

  &Tradition Collect ljusstake SC39 Bronzed brass
 • Flowerpot VP9 Portable Bordslampa Matt Light Grey - &Tradition

  Flowerpot VP9 Portable Bordslampa Matt Light Grey - &Tradition
  Design Verner Panton för &tradition Koncept Flowerpot Portable Bordslampa VP9 Matt Light Grey är en bärbar version av Verner Pantons populära Flowerpot bordslampa. Med en höjd på 29,5 cm. och en&hellip:
 • &Tradition Flowerpot VP9 Bordslampa Bärbar Mat Ljusgrå

  &Tradition Flowerpot VP9 Bordslampa Bärbar Mat Ljusgrå
  Design: Verner Panton för &TraditionBegrepp:Verner Panton Flowerpot VP9 är en exklusiv och helt klassisk retrolampa som designades 1968. Lampan var ursprungligen avsedd för restaurangbranschen och Verner Panton utställningar. Sedan dess har lampan också blivit populär i privata hem och har särskilt gjort en comeback de senaste åren. Detta beror inte minst på lampans snygga design och de många färgalternativen som gör att den passar överallt. VP9 är nedtonad stapel och kan ställas in på antingen 20, 50 eller 100 procents ljusstyrka. Vid maximal ljusstyrka kan bordslampan tändas i 11 timmar.Flowerpot producerades ursprungligen av Louis Poulsen , men sedan dess har rättigheterna överförts till &Tradition.Hitta mer inspiration här www.andtradition.com
 • Flowerpot VP1 Taklampa Soft Green - &Tradition

  Flowerpot VP1 Taklampa Soft Green - &Tradition
  Design Verner Panton for &tradition Koncept Flowerpot VP1 Taklampa Soft Green är Lampemesterens egen utgåva av Flowerpot lampan. Lampan designades av Verner Panton, som tydligtvis har hämtat inspiration&hellip:
 • &Tradition Setago JH27 Bordslampa Beige & Grön

  &Tradition Setago JH27 Bordslampa Beige & Grön
  Design: Jaime Hayon för &Tradition Koncept: Setago Bordslampa från &Tradition hämtar sin inspiration från det spanska ordet "seta", vilket betyder svamp. Lampan har nämligen formen av en svamp men lampans största bedrift kommer från dess rörlighet. Utan sladd kan den bokstavligen flyttas var som helst. Lampan är också dimbar och du kan vrida upp och ner på den lilla guldknappen. Lampan finns i tre olika färgkombinationer. Hitta mer inspiration här www.andtradition.com/
 • &Tradition Setago JH27 Bordslampa Brun & Blå

  &Tradition Setago JH27 Bordslampa Brun & Blå
  Design: Jaime Hayon för &Tradition Koncept: Setago Bordslampa från &Tradition hämtar sin inspiration från det spanska ordet "seta", vilket betyder svamp. Lampan har nämligen formen av en svamp men lampans största bedrift kommer från dess rörlighet. Utan sladd kan den bokstavligen flyttas var som helst. Lampan är också dimbar och du kan vrida upp och ner på den lilla guldknappen. Lampan finns i tre olika färgkombinationer. Hitta mer inspiration här www.andtradition.com/
 • &Tradition Flowerpot VP1 pendel beige-röd

  &Tradition Flowerpot VP1 pendel beige-röd
 • &Tradition Flowerpot VP2 pendel stor matt ljusgrå

  &Tradition Flowerpot VP2 pendel stor matt ljusgrå
 • Flowerpot VP8 Vägglampa Matt Light Grey -&Tradition

  Flowerpot VP8 Vägglampa Matt Light Grey -&Tradition
  Koncept Flowerpot Vägglampa VP8 Matt Light Grey är en superfin vägglampa. En lätt och elegant tolkning av Flowerpot-lampan, som ritades av Verner Panton 1968. Vägglampan i sin form liknar Flowerp
 • &Tradition Lucca SC51 Utomhuslampa Opalglas and Rödbrun

  &Tradition Lucca SC51 Utomhuslampa Opalglas and Rödbrun
  Design: &Tradition Koncept: Baserat på ljuset från den toskanska staden Lucca skapades idén till Lucca utomhuslampa; en implementerad utomhuslampa som kan ge ljus under många timmar på terrassen eller under picknicken. Med en batteritid på upp till 12 timmar behöver du inte heller oroa dig för att lampan tar slut direkt. Om strömmen tar slut finns en USB-kabel inkluderad för att ladda lampan. Lucca-lampan kan användas både inomhus och utomhus eftersom lampan är IP44-godkänd. Lampan har också en integrerad dimmer där du kan dimma ljuset från 100% till 70% och längre ner till 40% intensitet. Lucca är för närvarande tillgänglig i färgerna svart, grå och rödbrun. Hitta mer inspiration här www.andtradition.com
 • Tripod HM8 Golvlampa Moss - &Tradition

  Tripod HM8 Golvlampa Moss - &Tradition
  Design Hvidt & Mølgaard för &tradition Koncept Tripod HM8 Golvlampa Moss är en banbrytande design, som har skapats utifrån originalskisserna från 1953. Även om det är länge seden lampan blev ritad,&hellip:
 • Bellevue AJ7 Golvlampa Svart/Stål -&Tradition

  Bellevue AJ7 Golvlampa Svart/Stål -&Tradition
  Koncept Bellevue AJ7 Golvlampa Svart/Stål blev designad i 1929 av danske Arne Jacobsen. Golvlampan står idag som en stark symbol inom dansk minimalism och elegant design. AJ Bellevue är skapat unde
 • &Tradition Flowerpot portable bordslampa VP9 röd_brun

  &Tradition Flowerpot portable bordslampa VP9 röd_brun
 • &Tradition Flowerpot portable bordslampa VP9 Mustard

  &Tradition Flowerpot portable bordslampa VP9 Mustard
 • &Tradition Flowerpot portable bordslampa VP9 matt vit

  &Tradition Flowerpot portable bordslampa VP9 matt vit
 • &Tradition Flowerpot portable bordslampa VP9 ljusblå

  &Tradition Flowerpot portable bordslampa VP9 ljusblå
 • &Tradition Flowerpot portable bordslampa VP9 grå-beige

  &Tradition Flowerpot portable bordslampa VP9 grå-beige
 • &Tradition Flowerpot portable bordslampa VP9 mörk grön

  &Tradition Flowerpot portable bordslampa VP9 mörk grön
 • &Tradition Flowerpot portable bordslampa VP9 beige-röd

  &Tradition Flowerpot portable bordslampa VP9 beige-röd
 • &Tradition Como portable bordslampa SC53 Bronzed brass

  &Tradition Como portable bordslampa SC53 Bronzed brass
 • &Tradition Como portable bordslampa SC53 Brass

  &Tradition Como portable bordslampa SC53 Brass
 • Flowerpot VP9 Portable Bordslampa Stone Blue -&Tradition

  Flowerpot VP9 Portable Bordslampa Stone Blue -&Tradition
  Koncept Flowerpot VP9 Portable Bordslampa Stone Blueär Verner Pantons populära bordslampa – i en bärbar version. Med en höjd av 29,5 cm. och en diameter på 16 cm. lampan är mindre än original
 • Flowerpot VP9 Portable Bordslampa Matt White -&Tradition

  Flowerpot VP9 Portable Bordslampa Matt White -&Tradition
  Koncept Flowerpot Portable Bordslampa VP9 Matt Whiteär Verner Pantons populära bordslampa – i en bärbar version. Med en höjd av 29,5 cm. och en diameter på 16 cm. lampan är mindre än original
 • &Tradition Flowerpot VP3 bordslampa krom

  &Tradition Flowerpot VP3 bordslampa krom
 • Journey Vägglampa SHY2 Svart -&Tradition

  Journey Vägglampa SHY2 Svart -&Tradition
  Koncept Journey vägglampa SHY2 är en vidareutveckling av den futuristiska Journey SHY1 vägg- och bordslampan. Designen är som man känner igen från SHY1, men till skillnad från SHY1 som kan mont
 • P376 Taklampa KF1 Aluminium - &Tradition

  P376 Taklampa KF1 Aluminium - &Tradition
  DesignKastholm & Fabricius för &tradition Koncept P376 Pendel Aluminium är en klassisk men ändå modern pendel, som med Kastholms erfarenhet som smed och Fabricius? förmågor inom det skulpturella,&hellip:
 • Flowerpot VP7 Taklampa Light Blue - &Tradition

  Flowerpot VP7 Taklampa Light Blue - &Tradition
  DesignVerner Panton för &tradition Koncept Flowerpot VP7 Light Blue är för dig som önskar dig en riktig designklassiker i hemmet. Den vackra och stilrena lampa från Verner Pantons välkända Flowerpot-serien,&hellip:
 • &Tradition Lucca bordslampa SC51 Maroon (röd)

  &Tradition Lucca bordslampa SC51 Maroon (röd)
 • Flowerpot VP7 Taklampa White - &Tradition

  Flowerpot VP7 Taklampa White - &Tradition
  DesignVerner Panton för &tradition Koncept Flowerpot VP7 White är för dig som önskar dig en riktig designklassiker i hemmet. Den vackra och stilrena lampa från Verner Pantons välkända Flowerpot-serien,&hellip:
 • Flowerpot VP7 Taklampa Matt White - &Tradition

  Flowerpot VP7 Taklampa Matt White - &Tradition
  DesignVerner Panton för &tradition Koncept Flowerpot VP7 Matt White är för dig som önskar dig en riktig designklassiker i hemmet. Den vackra och stilrena lampa från Verner Pantons välkända Flowerpot-serien,&hellip:
 • Flowerpot VP7 Taklampa Beige Red - &Tradition

  Flowerpot VP7 Taklampa Beige Red - &Tradition
  DesignVerner Panton för &tradition Koncept Flowerpot VP7 Beige Red är för dig som önskar dig en riktig designklassiker i hemmet. Den vackra och stilrena lampa från Verner Pantons välkända Flowerpot-serien,&hellip:
 • Flowerpot VP1 Taklampa Light Blue - &Tradition

  Flowerpot VP1 Taklampa Light Blue - &Tradition
  DesignVerner Panton för &tradition Koncept Flowerpot VP1 Light Blue är en av de klassiska pendlarna från Verner Pantons färgrika, lekande och glada serie, som har inspirerats av Flower Power revolutionen.&hellip:
 • Bellevue AJ7 Golvlampa White&Brass -&Tradition

  Bellevue AJ7 Golvlampa White&Brass -&Tradition
  Koncept Bellevue AJ7 Golvlampa White&Brass blev designad i 1929 av danske Arne Jacobsen. Golvlampan står idag som en stark symbol inom dansk minimalism och elegant design. AJ Bellevue är skapat unde
 • &Tradition Flowerpot VP9 bordslampa, gråbeige

  &Tradition Flowerpot VP9 bordslampa, gråbeige
  Bärbar designer LED-bordlampa Flowerpot VP9, uppladdningsbar LED-bordlampan Flowerpot VP9 är snygg och praktisk på samma gång. Den tillverkades för första gången redan 1968 - en skapelse av designern Verner Panton. Vid den tiden blev den en symbol för fredsrörelsen Flower Power och kännetecknas av användningen av banbrytande material, färger och former, vilket gjorde Panton till en visionär. Bordslampan är dessutom utrustad med ett uppladdningsbart batteri som ger upp till 10 timmars energi när den är fulladdad. Med hjälp av en touchdimmer på lampans bas kan lampan dämpas i tre steg (100 %, 50 % och 20 %). Tack vare skyddsklass IP44 kan den användas både inomhus och utomhus. Lampan tillverkas av &Tradition, ett danskt företag som har som mål att skapa banbrytande ikoner för framtiden.
 • Flowerpot VP9 Portable Bordslampa Soft Green - &Tradition

  Flowerpot VP9 Portable Bordslampa Soft Green - &Tradition
  Design Verner Panton för &tradition Koncept Flowerpot VP9 Portable Bordslampa Soft Green är en bärbar version av Verner Pantons populära Flowerpot bordslampa. Med en höjd på 29,5 cm. och en diameter&hellip:
 • Tripod HM9 Bordslampa Maroon - &Tradition

  Tripod HM9 Bordslampa Maroon - &Tradition
 • &Tradition Mass Light taklampa mässing

  &Tradition Mass Light taklampa mässing
 • &Tradition Flowerpot VP3 bordslampa grå-beige

  &Tradition Flowerpot VP3 bordslampa grå-beige
 • &Tradition Spinning BH2 taklampa mörkgrå matt

  &Tradition Spinning BH2 taklampa mörkgrå matt
 • &Tradition Flowerpot VP4 bordslampa matt vit

  &Tradition Flowerpot VP4 bordslampa matt vit
 • &Tradition Blown bordslampa SW6 Svart marmor

  &Tradition Blown bordslampa SW6 Svart marmor
 • &Tradition Bellevue AJ7 golvlampa White

  &Tradition Bellevue AJ7 golvlampa White
 • &Tradition Setago JH27 bordslampa Rust-thunder

  &Tradition Setago JH27 bordslampa Rust-thunder
 • &Tradition Flowerpot VP4 bordslampa matt svart

  &Tradition Flowerpot VP4 bordslampa matt svart
 • &Tradition Flowerpot VP3 bordslampa vit

  &Tradition Flowerpot VP3 bordslampa vit
 • &Tradition Formakami taklampa JH4

  &Tradition Formakami taklampa JH4
 • &Tradition Flowerpot VP3 bordslampa matt svart

  &Tradition Flowerpot VP3 bordslampa matt svart
 • &Tradition Milk bordslampa vit sladd

  &Tradition Milk bordslampa vit sladd
 • &Tradition Spinning BH2 taklampa svart matt

  &Tradition Spinning BH2 taklampa svart matt
 • Copenhagen Taklampa SC6 Matt Plum/Bronzed Brass - &Tradition

  Copenhagen Taklampa SC6 Matt Plum/Bronzed Brass - &Tradition
  Design Space Copenhagen för &tradition Koncept Copenhagen Taklampa SC6 Matt Plum/Bronzed Brass blev designad med kraftig inspiration från det maritima, då glaslampor från huvudstadens hamn starkt påverkade&hellip:
 • &Tradition Flowerpot VP3 Bordslampa Matt Ljusgrå

  &Tradition Flowerpot VP3 Bordslampa Matt Ljusgrå
  Design: Verner Panton för &TraditionKoncept:Verner Panton Flowerpot är en exklusiv och fullständigt klassisk retro-lampa, som designades 1968. Lampan var ursprungligen tänkt till restaurangbranchen och Verner Panton utställningar. Sedan dess har lampan också blivit populär i privata hem och har, på senare år, gjort comeback. Detta beror helt klart på lampans stiliga design och alla olika färgmöjligheter, som gör att den kan passa in överallt.Flowerpot producerades från början avLouis Poulsen, men rättigheterna har med tiden gått över till &Tradition.Få mer inspiration här www.andtradition.com
 • &Tradition Bellevue AJ8 Bordslampa Elfenbensvit & Mässing

  &Tradition Bellevue AJ8 Bordslampa Elfenbensvit & Mässing
  Design: Arne Jacobsen Bellevue Table lamp från &TraditionKoncept:Bellevue Table Lamp från &Tradition är är gjord som en hyllning till Arne Jacobsen Bellevue-serie. Bellevue Table Lamp är en ikonisk klassiker designad av Arne Jacobsen 1929. Lampan finns nu i nya färger och andra material som tillför den en ny och modern stil. Bellevue Table Lamp passar perfekt till det moderna hemmet, med sina ikoniska linjer och kurvor. Lampan passar som belysning på skrivbordet, nattduksbordet eller till fönsterkarmen.Hitta mer inspiration här
 • &Tradition Flowerpot VP3 Bordslampa Senapsgul

  &Tradition Flowerpot VP3 Bordslampa Senapsgul
  Design: Verner Panton för &TraditionKoncept:Verner Panton Flowerpot VP3 är en exklusiv och fullständigt klassisk retro-lampa, som designades 1968. Lampan var ursprungligen tänkt till restaurangbranchen och Verner Panton utställningar. Sedan dess har lampan också blivit populär i privata hem och har, på senare år, gjort comeback. Detta beror helt klart på lampans stiliga design och alla olika färgmöjligheter, som gör att den kan passa in överallt.Flowerpot producerades från början av Louis Poulsen, men rättigheterna har med tiden gått över till &Tradition.Få mer inspiration här www.andtradition.com
 • &Tradition Formakami JH18 Bordslampa

  &Tradition Formakami JH18 Bordslampa
  Design: Jaime Hayon Formakami från &TraditionKoncept:formakami JH18 fra &Tradition är en bordslampa som präglas av inspiration från det gamla Asien. Formakami är ett lyckat försök att förena det nya med det gamla. Lampan framstår som stilfull och enkel, rispappret ger ett varmt och behagligt ljus. Formakami Bordslampa passar till hemmets alla rum, endast fantasin sätter gränserna. Få mer inspiration här
 • &Tradition Flowerpot VP3 Bordslampa Polerat Stål

  &Tradition Flowerpot VP3 Bordslampa Polerat Stål
  Design: Verner Panton för &TraditionKoncept:Verner Panton Flowerpot är en exklusiv och fullständigt klassisk retro-lampa, som designades 1968. Lampan var ursprungligen tänkt till restaurangbranchen och Verner Panton utställningar. Sedan dess har lampan också blivit populär i privata hem och har, på senare år, gjort comeback. Detta beror helt klart på lampans stiliga design och alla olika färgmöjligheter, som gör att den kan passa in överallt.Flowerpot producerades från början avLouis Poulsen, men rättigheterna har med tiden gått över till &Tradition.Få mer inspiration här www.andtradition.com
 • &Tradition Flowerpot VP4 Bordslampa Matt Svart

  &Tradition Flowerpot VP4 Bordslampa Matt Svart
  Design: Verner Panton för &TraditionKoncept:Verner Panton Flowerpot VP3 är en exklusiv och fullständigt klassisk retro-lampa, som designades 1968. Lampan var ursprungligen tänkt till restaurangbranchen och Verner Panton utställningar. Sedan dess har lampan också blivit populär i privata hem och har, på senare år, gjort comeback. Detta beror helt klart på lampans stiliga design och alla olika färgmöjligheter, som gör att den kan passa in överallt.Flowerpot producerades från början av Louis Poulsen, men rättigheterna har med tiden gått över till &Tradition.Få mer inspiration här www.andtradition.com
 • &Tradition Bellevue AJ8 Bordslampa Matt Svart

  &Tradition Bellevue AJ8 Bordslampa Matt Svart
  Design: Arne Jacobsen Bellevue Table Lamp från &Tradition Koncept: Bellevue Table Lamp fra &Tradition är är gjord som en hyllning till Arne Jacobsen Bellevue-serie.Bellevue Table Lamp är en ikonisk klassiker designad av Arne Jacobsen 1929. Lampan finns nu i nya färger och andra material som tillför den en ny och modern stil. Bellevue Table Lamp passar perfekt till det moderna hemmet, med sina ikoniska linjer och kurvor. Lampan passar som belysning på skrivbordet, nattduksbordet eller till fönsterkarmen. Få mer inspiration här
 • &Tradition Flowerpot VP3 Bordslampa Matt Vit

  &Tradition Flowerpot VP3 Bordslampa Matt Vit
  Design: Verner Panton för &TraditionKoncept:Verner Panton Flowerpot VP3 är en exlusiv och fullständigt klassisk retro-lampa, som designades 1968. Lampan var ursprungligen tänkt till restaurangbranchen och Verner Panton utställningar. Sedan dess har lampan också blivit populär i privata hem och har, på senare år, gjort comeback. Detta beror helt klart på lampans stiliga design och alla olika färgmöjligheter, som gör att den kan passa in överallt.Flowerpot producerades från början avLouis Poulsen, men rättigheterna har med tiden gått över till &Tradition.Få mer inspiration här www.andtradition.com
 • &Tradition Flowerpot VP3 Bordslampa Matt Svart

  &Tradition Flowerpot VP3 Bordslampa Matt Svart
  Design: Verner Panton för &TraditionKoncept:Verner Panton Flowerpot är en exklusiv och fullständigt klassisk retro-lampa, som designades 1968. Lampan var ursprungligen tänkt till restaurangbranchen och Verner Panton utställningar. Sedan dess har lampan också blivit populär i privata hem och har, på senare år, gjort comeback. Detta beror helt klart på lampans stiliga design och alla olika färgmöjligheter, som gör att den kan passa in överallt.Flowerpot producerades från början avLouis Poulsen, men rättigheterna har med tiden gått över till &Tradition.Få mer inspiration här www.andtradition.com
 • Como SC53 Portable Bordslampa Bronzed Brass - &Tradition

  Como SC53 Portable Bordslampa Bronzed Brass - &Tradition
 • &Tradition Flowerpot portable bordslampa VP9 Stone blue

  &Tradition Flowerpot portable bordslampa VP9 Stone blue
 • &Tradition Flowerpot VP3 bordslampa Stone blue

  &Tradition Flowerpot VP3 bordslampa Stone blue
 • &Tradition Flowerpot VP3 Bordslampa Stone Blue

  &Tradition Flowerpot VP3 Bordslampa Stone Blue
  Design: Verner Panton för &Tradition Koncept: Verner Panton Flowerpot , designad 1968, var ursprungligen avsedd för restaurangbranschen och Verner Panton utställningar. Sedan dess har lampan också blivit populär i privata hem och har särskilt gjort en comeback de senaste åren. Detta beror inte minst på lampans snygga design och de många färgalternativen som gör att den passar överallt. Flowerpot producerades ursprungligen av Louis Poulsen , men sedan dess har rättigheterna överförts till &Tradition.
 • &Tradition Journey SHY1 bordslampa, lera

  &Tradition Journey SHY1 bordslampa, lera
  Dimbar bordslampa Journey med handblåst glaskulaskugga Två geometriska former, nämligen sfärer och cuboids, kombineras på ett mycket estetiskt sätt i Journey- bordslampa : En sfärisk lampskärm gjord av handblåst opalglas sitter på en kubformad stålbotten. vriddimmer finns också på denna fot, med hjälp av vilken du inte bara kan reglera ljusstyrkan på LED-lampan utan också automatiskt ändra färgtemperaturen när den är nedtonad. Ljuset blir varmare ju mer du dimmar. Journey bordslampa designades av den danska designern Signe Hytte, som har en svaghet för de enkla sakerna i livet. Deras design bör vara enkel men inte obetydlig. Journey är gjord av den danska möbel- och belysningstillverkaren &Tradition . Företagets filosofi är att tillverka produkter med tradition. Det här är antingen riktiga klassiker från 1900-talet eller framtida klassiker - tidlösa produkter.
 • &Tradition Flowerpot VP3 bord, matt vit

  &Tradition Flowerpot VP3 bord, matt vit
  Verner Pantons bordslampa Flowerpot: designklassiker från 1969 Denna okomplicerade och ändå fascinerande bordslampa är utan tvekan en designklassiker. Den designades i slutet av sextiotalet av den danska arkitekten och formgivaren Verner Panton. Hans mönster, antingen möbler eller lampor, anses vara stilen på 1900-talet. Lampskärmen på bordslampa består av två metallhalvor - en stor och en liten. De är placerade på ett sådant sätt att de riktar ljuset perfekt - ingen bländning och ändå den bästa ljusfördelningen i området under armaturen. Det monokroma färgschemat och det rundade utseendet påminner om stilen på 1960- och 1970-talet, men ser inte på något sätt gammaldags ut, utan snarare tidlös. Tillverkaren av dessa lampor är &Tradition, ett dansk företag som har satt sig som mål att lägga till sin portfölj och producera både tidlösa, traditionella och moderna mönster som är framtida ikoner.
 • &Tradition Flowerpot VP3 bord, matt svart

  &Tradition Flowerpot VP3 bord, matt svart
  Verner Pantons bordslampa Flowerpot: designklassiker från 1969 Denna okomplicerade och ändå fascinerande bordslampa är utan tvekan en designklassiker. Den designades i slutet av sextiotalet av den danska arkitekten och formgivaren Verner Panton. Hans mönster, antingen möbler eller lampor, anses vara stilen på 1900-talet. Lampskärmen på bordslampa består av två metallhalvor - en stor och en liten. De är placerade på ett sådant sätt att de riktar ljuset perfekt - ingen bländning och ändå den bästa ljusfördelningen i området under armaturen. Det monokroma färgschemat och det rundade utseendet påminner om stilen på 1960- och 1970-talet, men ser inte på något sätt gammaldags ut, utan snarare tidlös. Tillverkaren av dessa lampor är &Tradition, ett dansk företag som har satt sig som mål att lägga till sin portfölj och producera både tidlösa, traditionella och moderna mönster som är framtida ikoner.
 • &Tradition Flowerpot VP3 bord, senapsgul

  &Tradition Flowerpot VP3 bord, senapsgul
  Verner Pantons bordslampa Flowerpot: designklassiker från 1969 Denna okomplicerade och ändå fascinerande bordslampa är utan tvekan en designklassiker. Den designades i slutet av sextiotalet av den danska arkitekten och formgivaren Verner Panton. Hans mönster, antingen möbler eller lampor, anses vara stilen på 1900-talet. Lampskärmen på bordslampa består av två metallhalvor - en stor och en liten. De är placerade på ett sådant sätt att de riktar ljuset perfekt - ingen bländning och ändå den bästa ljusfördelningen i området under armaturen. Det monokroma färgschemat och det rundade utseendet påminner om stilen på 1960- och 1970-talet, men ser inte på något sätt gammaldags ut, utan snarare tidlös. Tillverkaren av dessa lampor är &Tradition, ett dansk företag som har satt sig som mål att lägga till sin portfölj och producera både tidlösa, traditionella och moderna mönster som är framtida ikoner.
 • &Tradition Flowerpot VP3 bord, beigeröd

  &Tradition Flowerpot VP3 bord, beigeröd
  Verner Pantons bordslampa Flowerpot: designklassiker från 1969 Denna okomplicerade och ändå fascinerande bordslampa är utan tvekan en designklassiker. Den designades i slutet av sextiotalet av den danska arkitekten och formgivaren Verner Panton. Hans mönster, antingen möbler eller lampor, anses vara stilen på 1900-talet. Lampskärmen på bordslampa består av två metallhalvor - en stor och en liten. De är placerade på ett sådant sätt att de riktar ljuset perfekt - ingen bländning och ändå den bästa ljusfördelningen i området under armaturen. Det monokroma färgschemat och det rundade utseendet påminner om stilen på 1960- och 1970-talet, men ser inte på något sätt gammaldags ut, utan snarare tidlös. Tillverkaren av dessa lampor är &Tradition, ett dansk företag som har satt sig som mål att lägga till sin portfölj och producera både tidlösa, traditionella och moderna mönster som är framtida ikoner.
 • &Tradition Flowerpot VP4 bord, matt vit

  &Tradition Flowerpot VP4 bord, matt vit
  Designer bordslampa Flowerpot: Verner Pantons klassiker från 1969 Under blomkraftsrörelsen i slutet av 1960-talet skapade den danska arkitekten och formgivaren Verner Panton Flowerpot-lampserien - och inte utan anledning varför den fick namnet så. Blomkruka symboliserar den här gången då konventioner bröts och nya saker öppnade sig. Dess enkelhet, som inte är utan sofistikering, är verkligen en av anledningarna till att bordslampa är en av klassikerna i designerlampor idag. En stor metallskärm och en mindre undersida bildar lampskärmen, vilket garanterar bländningsfritt men ändå optimalt diffust ljus. Den två meter långa kabeln är täckt med textil. &Tradition är namnet på företaget som producerar designmöbler samt designlampor. Mottoet för &Tradition är att producera både traditionella mönster - som denna Panton-klassiker - och att ge moderna, nya mönster en chans så att de också kan bli klassiker någon gång.
 • &Tradition Flowerpot VP4 bord, matt svart

  &Tradition Flowerpot VP4 bord, matt svart
  Designer bordslampa Flowerpot: Verner Pantons klassiker från 1969 Under blomkraftsrörelsen i slutet av 1960-talet skapade den danska arkitekten och formgivaren Verner Panton Flowerpot-lampserien - och inte utan anledning varför den fick namnet så. Blomkruka symboliserar den här gången då konventioner bröts och nya saker öppnade sig. Dess enkelhet, som inte är utan sofistikering, är verkligen en av anledningarna till att bordslampa är en av klassikerna i designerlampor idag. En stor metallskärm och en mindre undersida bildar lampskärmen, vilket garanterar bländningsfritt men ändå optimalt diffust ljus. Den två meter långa kabeln är täckt med textil. &Tradition är namnet på företaget som producerar designmöbler samt designlampor. Mottoet för &Tradition är att producera både traditionella mönster - som denna Panton-klassiker - och att ge moderna, nya mönster en chans så att de också kan bli klassiker någon gång.