Lampor från Tom Dixon

Tom Dixon flyttade till London från Tunisien när han var 4 år. Där växte han upp och påbörjade studier vid Chelsea College of Art, men hoppade av för punkmusikens skull. Det är med sin metallsvets som formgivningen börjar.

Tom producerar möbler av metallskrot och får stor framgång med sina alster som ofta har en industriellt stil.

Tom Dixons första lampa The Spiral Light

År 1988 designar Tom sin första lampa som han kallar The Spiral Light. Den bygger han upp av koppar formad som en spiral. När ljuset tänds ser det ut att dansa om lampan rör på sig.

Andra kända lampor som Tom ligger bakom är Copper Shade, Etch mässinglampa och Mirror Ball. En väldigt het pendellampa just nu är Melt och Melt Mini. Du hittar aktuella Tom Dixon taklampor här.

 • Etch Stål Taklampa - Tom Dixon

  Etch Stål Taklampa - Tom Dixon
  DesignTom Dixon for Tom Dixon KonceptEtch Etch Stål Taklampa från Tom Dixon är en av många spännande lampor som alla talar om. Rötterna ligger i 80-talets fräcka och skämtsamma försök att göra återvinnig hett, vilket man kan se i lamporna idag. Där Dixons förpliktelse och lust till innovation och utveckling mynnar ut i. Tom Dixon har med Etch ett ny tänk i lampdesignen och tillför en frisk pust till en bransch som till tiden lånar lite för mycket av varandra. Han har hittat inspiration till serien av Etch-lamporna i matematikens värld, vilket speciellt kommer i uttryck genom det geometriska formspråket.
 • Melt Bordslampa Koppar - Tom Dixon

  Melt Bordslampa Koppar - Tom Dixon
  DesignTom Dixon KonceptMelt Bordslampa Koppar är en del av Tom Dixons mission om att ?designa, belysa och inreda framtiden?. Denna mission har igen gett oss ett snyggt urval av integrerade lamporna i Melt serien. Vacum metallisering är den avancerad teknik som har gett os Melt. Det är det utmärkta slutresultatet av de experiment som den galna belysnings trollkarlen Tom Dixon hanterar att förvandla framför ögona på oss. I släckt tillstånd är Melt med sin hemliga spegelyta som en gyllene, härdad metallklump. När lyset tänds är det den inre glöd som plötsligt tonar fram på näthinnan och som trollbinder oss. Det är det framstormande svenska design kollektivet Front som har fått äran att sparka liv i Melt tillsammans med Tom Dixon. Det utmärkta samarbetet passar perfekt till Dixons unika och excentriska Brittiska streak och hans oändliga universum av kreativitet.
 • Copper Round Taklampa Runda Ø25 - Tom Dixon

  Copper Round Taklampa Runda Ø25 - Tom Dixon
  DesignTom Dixon for Tom Dixon KonceptCopper Shade Taklampa Runda Ø25 från Tom Dixon är en av många spännande lampor som alla talar om. Rötterna ligger i 80-talets fräcka och skämtsamma försök att göra återvinnig hett, vilket man kan se i lamporna idag. Där Dixons förpliktelse och lust till innovation och utveckling mynnar ut i. Tom Dixon har med Base Light Copper Bordslampa ett ny tänk i lampdesignen och tillför en frisk pust till en bransch som till tiden lånar lite för mycket av varandra. En komplexitet dold i det enkla gör att lamporna från första ögonkastet utvecklar sig på vår näthinna och utfodrar med form, struktur, färger samt spelet i och med ljuset.
 • Melt Mini Taklampa Koppar - Tom Dixon

  Melt Mini Taklampa Koppar - Tom Dixon
  DesignTom Dixon KonceptMelt Mini Taklampa Koppar är en del av Tom Dixons mission om att ?designa, belysa och inreda framtiden?. Denna mission har igen gett oss ett snyggt urval av integrerade lamporna i Melt serien. Vacum metallisering är den avancerad teknik som har gett os Melt. Det är det utmärkta slutresultatet av de experiment som den galna belysnings trollkarlen Tom Dixon hanterar att förvandla framför ögona på oss. I släckt tillstånd är Melt med sin hemliga spegelyta som en gyllene, härdad metallklump. När lyset tänds är det den inre glöd som plötsligt tonar fram på näthinnan och som trollbinder oss. Det är det framstormande svenska design kollektivet Front som har fått äran att sparka liv i Melt tillsammans med Tom Dixon. Det utmärkta samarbetet passar perfekt till Dixons unika och excentriska Brittiska streak och hans oändliga universum av kreativitet. Välj mellan Koppar, Krom och guld, i två olika storlekar Ø30 och Ø50. Dessa magiska skapelser kan kombineras för att skapa spännande och läckra konstellationer... Om du vågar!
 • Bell Bordslampa Krom - Tom Dixon

  Bell Bordslampa Krom - Tom Dixon
  DesignTom Dixon for Tom Dixon KonceptBell Bordslampa Krom från Tom Dixon är en av många spännande lampor som alla talar om. Rötterna ligger i 80-talets fräcka och skämtsamma försök att göra återvinnig hett, vilket man kan se i lamporna idag. Där Dixons förpliktelse och lust till innovation och utveckling mynnar ut i. Tom Dixon har med Base Light Copper Bordslampa ett ny tänk i lampdesignen och tillför en frisk pust till en bransch som till tiden lånar lite för mycket av varandra. En komplexitet dold i det enkla gör att lamporna från första ögonkastet utvecklar sig på vår näthinna och utfodrar med form, struktur, färger samt spelet i och med ljuset.
 • Etch Koppar Taklampa - Tom Dixon

  Etch Koppar Taklampa - Tom Dixon
  DesignTom Dixon for Tom Dixon KonceptEtch Etch Koppar Taklampa från Tom Dixon är en av många spännande lampor som alla talar om. Rötterna ligger i 80-talets fräcka och skämtsamma försök att göra återvinnig hett, vilket man kan se i lamporna idag. Där Dixons förpliktelse och lust till innovation och utveckling mynnar ut i. Tom Dixon har med Etch ett ny tänk i lampdesignen och tillför en frisk pust till en bransch som till tiden lånar lite för mycket av varandra. Han har hittat inspiration till serien av Etch-lamporna i matematikens värld, vilket speciellt kommer i uttryck genom det geometriska formspråket.
 • Melt Taklampa Krom - Tom Dixon

  Melt Taklampa Krom - Tom Dixon
  DesignTom Dixon KonceptMelt Taklampa Krom är en del av Tom Dixons mission om att ?designa, belysa och inreda framtiden?. Denna mission har igen gett oss ett snyggt urval av integrerade lamporna i Melt serien. Vacum metallisering är den avancerad teknik som har gett os Melt. Det är det utmärkta slutresultatet av de experiment som den galna belysnings trollkarlen Tom Dixon hanterar att förvandla framför ögona på oss. I släckt tillstånd är Melt med sin hemliga spegelyta som en gyllene, härdad metallklump. När lyset tänds är det den inre glöd som plötsligt tonar fram på näthinnan och som trollbinder oss. Det är det framstormande svenska design kollektivet Front som har fått äran att sparka liv i Melt tillsammans med Tom Dixon. Det utmärkta samarbetet passar perfekt till Dixons unika och excentriska Brittiska streak och hans oändliga universum av kreativitet. Välj mellan Koppar, Krom och guld, i två olika storlekar Ø30 och Ø50. Dessa magiska skapelser kan kombineras för att skapa spännande och läckra konstellationer... Om du vågar!
 • Melt Taklampa Guld - Tom Dixon

  Melt Taklampa Guld - Tom Dixon
  DesignTom Dixon KonceptMelt Taklampa Guld är en del av Tom Dixons mission om att ?designa, belysa och inreda framtiden?. Denna mission har igen gett oss ett snyggt urval av integrerade lamporna i Melt serien. Vacum metallisering är den avancerad teknik som har gett os Melt. Det är det utmärkta slutresultatet av de experiment som den galna belysnings trollkarlen Tom Dixon hanterar att förvandla framför ögona på oss. I släckt tillstånd är Melt med sin hemliga spegelyta som en gyllene, härdad metallklump. När lyset tänds är det den inre glöd som plötsligt tonar fram på näthinnan och som trollbinder oss. Det är det framstormande svenska design kollektivet Front som har fått äran att sparka liv i Melt tillsammans med Tom Dixon. Det utmärkta samarbetet passar perfekt till Dixons unika och excentriska Brittiska streak och hans oändliga universum av kreativitet. Välj mellan Koppar, Krom och guld, i två olika storlekar Ø30 och Ø50. Dessa magiska skapelser kan kombineras för att skapa spännande och läckra konstellationer... Om du vågar!
 • Etch Mässing Taklampa - Tom Dixon

  Etch Mässing Taklampa - Tom Dixon
  DesignTom Dixon for Tom Dixon KonceptEtch Etch Mässing Taklampa från Tom Dixon är en av många spännande lampor som alla talar om. Rötterna ligger i 80-talets fräcka och skämtsamma försök att göra återvinnig hett, vilket man kan se i lamporna idag. Där Dixons förpliktelse och lust till innovation och utveckling mynnar ut i. Tom Dixon har med Etch ett ny tänk i lampdesignen och tillför en frisk pust till en bransch som till tiden lånar lite för mycket av varandra. Han har hittat inspiration till serien av Etch-lamporna i matematikens värld, vilket speciellt kommer i uttryck genom det geometriska formspråket.
 • Copper Round Taklampa Runda Ø45 - Tom Dixon

  Copper Round Taklampa Runda Ø45 - Tom Dixon
  DesignTom Dixon for Tom Dixon KonseptCopper Shade Taklampa Runda Ø45 från Tom Dixon är en av många spännande lampor som alla talar om. Rötterna ligger i 80-talets fräcka och skämtsamma försök att göra återvinnig hett, vilket man kan se i lamporna idag. Där Dixons förpliktelse och lust till innovation och utveckling mynnar ut i. OBSSmå hål kan visas i lackeringen / skärmen, på grund av produktion.Tom Dixon har med Base Light Copper Bordslampa ett ny tänk i lampdesignen och tillför en frisk pust till en bransch som till tiden lånar lite för mycket av varandra. En komplexitet dold i det enkla gör att lamporna från första ögonkastet utvecklar sig på vår näthinna och utfodrar med form, struktur, färger samt spelet i och med ljuset.
 • Copper Wide Taklampa - Tom Dixon

  Copper Wide Taklampa - Tom Dixon
  DesignTom Dixon for Tom Dixon KonceptCopper Shade Taklampa Wide från Tom Dixon är en av många spännande lampor som alla talar om. Rötterna ligger i 80-talets fräcka och skämtsamma försök att göra återvinnig hett, vilket man kan se i lamporna idag. Där Dixons förpliktelse och lust till innovation och utveckling mynnar ut i. Tom Dixon har med Base Light Copper Bordslampa ett ny tänk i lampdesignen och tillför en frisk pust till en bransch som till tiden lånar lite för mycket av varandra. En komplexitet dold i det enkla gör att lamporna från första ögonkastet utvecklar sig på vår näthinna och utfodrar med form, struktur, färger samt spelet i och med ljuset.
 • Melt Mini Taklampa Krom - Tom Dixon

  Melt Mini Taklampa Krom - Tom Dixon
  DesignTom Dixon KonceptMelt Mini Taklampa Krom är en del av Tom Dixons mission om att ?designa, belysa och inreda framtiden?. Denna mission har igen gett oss ett snyggt urval av integrerade lamporna i Melt serien. Vacum metallisering är den avancerad teknik som har gett os Melt. Det är det utmärkta slutresultatet av de experiment som den galna belysnings trollkarlen Tom Dixon hanterar att förvandla framför ögona på oss. I släckt tillstånd är Melt med sin hemliga spegelyta som en gyllene, härdad metallklump. När lyset tänds är det den inre glöd som plötsligt tonar fram på näthinnan och som trollbinder oss. Det är det framstormande svenska design kollektivet Front som har fått äran att sparka liv i Melt tillsammans med Tom Dixon. Det utmärkta samarbetet passar perfekt till Dixons unika och excentriska Brittiska streak och hans oändliga universum av kreativitet. Välj mellan Koppar, Krom och guld, i två olika storlekar Ø30 och Ø50. Dessa magiska skapelser kan kombineras för att skapa spännande och läckra konstellationer... Om du vågar!
 • Fade Taklampa Koppar - Tom Dixon

  Fade Taklampa Koppar - Tom Dixon
  DesignTom Dixon for Tom Dixon KonceptTom Dixon har med Fade serien ett ny tänk i lampserien och tillför en frisk pust till en bransch som just nu i tiden lånar lite för mycket av varandra. Pendeln droppform gör dem ideella till att fungera som stora skulpturala spot ljus då lampornas form får ljuset till att forma en rund spot liknande cirkel, vilket ger ett behagligt och dämpat ljus. Fade Taklampa Koppar är framställd i polycarbonat som är en transparent plast form som är känd för styrk och hårdhet. Här efter är det på fört en metallisk finish som gör att lamporna går från helt reflekterande till transparenta vilket ger dem ett levande och lekande uttryck.
 • Mirror Ball 40 Taklampa Chrom - Tom Dixon

  Mirror Ball 40 Taklampa Chrom - Tom Dixon
  DesignTom Dixon för Tom DixonKonceptMirror Ball 40, Chrom taklampa från Tom Dixon är en av de många spännande lampor, som alla talar om. Rötterna i 80-talets fräcka och kraftfulla försök på att göra återvinning heta, är det idag synlig och närvarande i lamporna, där Dixons förpliktelse och lust till innovation och utveckling utstrålar.Tom Dixon har med Mirror Ball Chrom Taklampa nytänkt lampdesign och lyckas att tillföra en frisk fläkt till en branch, som ibland lånar lite för mycket från varandra.En komplexitet som döljs i det enkla gör att lamporna från första ögonkast utvecklar sig på våra näthinnor, och lyckas att utmana med form, struktur, färger samt spelet i och med ljuset.
 • Base Light Mässing Bordslampa - Tom Dixon

  Base Light Mässing Bordslampa - Tom Dixon
  DesignTom Dixon for Tom Dixon KonceptBase Light Mässing Bordslampa från Tom Dixon är en av många spännande lampor som alla talar om. Rötterna ligger i 80-talets fräcka och skämtsamma försök att göra återvinnig hett, vilket man kan se i lamporna idag. Där Dixons förpliktelse och lust till innovation och utveckling mynnar ut i. Tom Dixon har med Base Light Copper Bordslampa ett ny tänk i lampdesignen och tillför en frisk pust till en bransch som till tiden lånar lite för mycket av varandra. En komplexitet dold i det enkla gör att lamporna från första ögonkastet utvecklar sig på vår näthinna och utfodrar med form, struktur, färger samt spelet i och med ljuset.
 • Melt Mini Taklampa Guld - Tom Dixon

  Melt Mini Taklampa Guld - Tom Dixon
  DesignTom Dixon KonceptMelt Mini Taklampa Guld är en del av Tom Dixons mission om att ?designa, belysa och inreda framtiden?. Denna mission har igen gett oss ett snyggt urval av integrerade lamporna i Melt serien. Vacum metallisering är den avancerad teknik som har gett os Melt. Det är det utmärkta slutresultatet av de experiment som den galna belysnings trollkarlen Tom Dixon hanterar att förvandla framför ögona på oss. I släckt tillstånd är Melt med sin hemliga spegelyta som en gyllene, härdad metallklump. När lyset tänds är det den inre glöd som plötsligt tonar fram på näthinnan och som trollbinder oss. Det är det framstormande svenska design kollektivet Front som har fått äran att sparka liv i Melt tillsammans med Tom Dixon. Det utmärkta samarbetet passar perfekt till Dixons unika och excentriska Brittiska streak och hans oändliga universum av kreativitet. Välj mellan Koppar, Krom och guld, i två olika storlekar Ø30 och Ø50. Dessa magiska skapelser kan kombineras för att skapa spännande och läckra konstellationer... Om du vågar!
 • Mirror Ball 25 Taklampa Chrom - Tom Dixon

  Mirror Ball 25 Taklampa Chrom - Tom Dixon
  DesignTom Dixon för Tom DixonKonceptMirror Ball 25, Chrom taklampa från Tom Dixon är en av de många spännande lampor, som alla talar om. Rötterna i 80-talets fräcka och kraftfulla försök på att göra återvinning heta, är det idag synlig och närvarande i lamporna, där Dixons förpliktelse och lust till innovation och utveckling utstrålar.Tom Dixon har med Mirror Ball Chrom Taklampa nytänkt lampdesign och lyckas att tillföra en frisk fläkt till en branch, som ibland lånar lite för mycket från varandra.En komplexitet som döljs i det enkla gör att lamporna från första ögonkast utvecklar sig på våra näthinnor, och lyckas att utmana med form, struktur, färger samt spelet i och med ljuset.
 • Beat Light Fat Taklampa Mässing - Tom Dixon

  Beat Light Fat Taklampa Mässing - Tom Dixon
  DesignTom Dixon for Tom Dixon KonceptBeat Light Fat Mässing från Tom Dixon är en av många spännande lampor som alla talar om. Rötterna ligger i 80-talets fräcka och skämtsamma försök att göra återvinnig hett, vilket man kan se i lamporna idag. Där Dixons förpliktelse och lust till innovation och utveckling mynnar ut i. Tom Dixon har med Base Light Copper Bordslampa ett ny tänk i lampdesignen och tillför en frisk pust till en bransch som till tiden lånar lite för mycket av varandra. En komplexitet dold i det enkla gör att lamporna från första ögonkastet utvecklar sig på vår näthinna och utfodrar med form, struktur, färger samt spelet i och med ljuset.
 • Beat Light Fat Taklampa Vit - Tom Dixon

  Beat Light Fat Taklampa Vit - Tom Dixon
  DesignTom Dixon for Tom Dixon KonceptBeat Light Fat Vit Taklampa från Tom Dixon är en av många spännande lampor som alla talar om. Rötterna ligger i 80-talets fräcka och skämtsamma försök att göra återvinnig hett, vilket man kan se i lamporna idag. Där Dixons förpliktelse och lust till innovation och utveckling mynnar ut i. Tom Dixon har med Base Light Copper Bordslampa ett ny tänk i lampdesignen och tillför en frisk pust till en bransch som till tiden lånar lite för mycket av varandra. En komplexitet dold i det enkla gör att lamporna från första ögonkastet utvecklar sig på vår näthinna och utfodrar med form, struktur, färger samt spelet i och med ljuset.
 • Mirror Ball 50 Taklampa Chrom - Tom Dixon

  Mirror Ball 50 Taklampa Chrom - Tom Dixon
  DesignTom Dixon för Tom DixonKonceptMirror Ball 50, Chrom taklampa från Tom Dixon är en av de många spännande lampor, som alla talar om. Rötterna i 80-talets fräcka och kraftfulla försök på att göra återvinning heta, är det idag synlig och närvarande i lamporna, där Dixons förpliktelse och lust till innovation och utveckling utstrålar.Tom Dixon har med Mirror Ball Chrom Taklampa nytänkt lampdesign och lyckas att tillföra en frisk fläkt till en branch, som ibland lånar lite för mycket från varandra.En komplexitet som döljs i det enkla gör att lamporna från första ögonkast utvecklar sig på våra näthinnor, och lyckas att utmana med form, struktur, färger samt spelet i och med ljuset.
 • Fade Taklampa Krom - Tom Dixon

  Fade Taklampa Krom - Tom Dixon
  DesignTom Dixon for Tom Dixon KonceptTom Dixon har med Fade serien ett ny tänk i lampserien och tillför en frisk pust till en bransch som just nu i tiden lånar lite för mycket av varandra. Pendeln droppform gör dem ideella till att fungera som stora skulpturala spot ljus då lampornas form får ljuset till att forma en rund spot liknande cirkel, vilket ger ett behagligt och dämpat ljus. Fade Taklampa Krom är framställd i polycarbonat som är en transparent plast form som är känd för styrk och hårdhet. Här efter är det på fört en metallisk finish som gör att lamporna går från helt reflekterande till transparenta vilket ger dem ett levande och lekande uttryck.
 • Flask Taklampa Oil Ball - Tom Dixon

  Flask Taklampa Oil Ball - Tom Dixon
  DesignTom Dixon for Tom Dixon KonceptFlask Taklampa Oil Ball från Tom Dixon är en av många spännande lampor som alla talar om. Rötterna ligger i 80-talets fräcka och skämtsamma försök att göra återvinnig hett, vilket man kan se i lamporna idag. Där Dixons förpliktelse och lust till innovation och utveckling mynnar ut i. Tom Dixon har med Base Light Copper Bordslampa ett ny tänk i lampdesignen och tillför en frisk pust till en bransch som till tiden lånar lite för mycket av varandra. En komplexitet dold i det enkla gör att lamporna från första ögonkastet utvecklar sig på vår näthinna och utfodrar med form, struktur, färger samt spelet i och med ljuset.
 • Beat Light Wide Taklampa Mässing - Tom Dixon

  Beat Light Wide Taklampa Mässing - Tom Dixon
  DesignTom Dixon for Tom Dixon KonceptBeat Light Wide Mässing från Tom Dixon är en av många spännande lampor som alla talar om. Rötterna ligger i 80-talets fräcka och skämtsamma försök att göra återvinnig hett, vilket man kan se i lamporna idag. Där Dixons förpliktelse och lust till innovation och utveckling mynnar ut i. Tom Dixon har med Base Light Copper Bordslampa ett ny tänk i lampdesignen och tillför en frisk pust till en bransch som till tiden lånar lite för mycket av varandra. En komplexitet dold i det enkla gör att lamporna från första ögonkastet utvecklar sig på vår näthinna och utfodrar med form, struktur, färger samt spelet i och med ljuset.
 • Beat Light Tall Taklampa Vit - Tom Dixon

  Beat Light Tall Taklampa Vit - Tom Dixon
  DesignTom Dixon for Tom Dixon KonceptBeat Light Tall Vit Taklampa från Tom Dixon är en av många spännande lampor som alla talar om. Rötterna ligger i 80-talets fräcka och skämtsamma försök att göra återvinnig hett, vilket man kan se i lamporna idag. Där Dixons förpliktelse och lust till innovation och utveckling mynnar ut i. Tom Dixon har med Base Light Copper Bordslampa ett ny tänk i lampdesignen och tillför en frisk pust till en bransch som till tiden lånar lite för mycket av varandra. En komplexitet dold i det enkla gör att lamporna från första ögonkastet utvecklar sig på vår näthinna och utfodrar med form, struktur, färger samt spelet i och med ljuset.
 • Beat Light Tall Taklampa Mässing - Tom Dixon

  Beat Light Tall Taklampa Mässing - Tom Dixon
  DesignTom Dixon for Tom Dixon KonceptBeat Light Tall Mässing från Tom Dixon är en av många spännande lampor som alla talar om. Rötterna ligger i 80-talets fräcka och skämtsamma försök att göra återvinnig hett, vilket man kan se i lamporna idag. Där Dixons förpliktelse och lust till innovation och utveckling mynnar ut i. Tom Dixon har med Base Light Copper Bordslampa ett ny tänk i lampdesignen och tillför en frisk pust till en bransch som till tiden lånar lite för mycket av varandra. En komplexitet dold i det enkla gör att lamporna från första ögonkastet utvecklar sig på vår näthinna och utfodrar med form, struktur, färger samt spelet i och med ljuset.
 • Melt Golvlampa Koppar - Tom Dixon

  Melt Golvlampa Koppar - Tom Dixon
  DesignTom Dixon KonceptMelt Golvlampa Koppar är en del av Tom Dixons mission om att ?designa, belysa och inreda framtiden?. Denna mission har igen gett oss ett snyggt urval av integrerade lamporna i Melt serien. Vacum metallisering är den avancerad teknik som har gett os Melt. Det är det utmärkta slutresultatet av de experiment som den galna belysnings trollkarlen Tom Dixon hanterar att förvandla framför ögona på oss. I släckt tillstånd är Melt med sin hemliga spegelyta som en gyllene, härdad metallklump. När lyset tänds är det den inre glöd som plötsligt tonar fram på näthinnan och som trollbinder oss. Det är det framstormande svenska design kollektivet Front som har fått äran att sparka liv i Melt tillsammans med Tom Dixon. Det utmärkta samarbetet passar perfekt till Dixons unika och excentriska Brittiska streak och hans oändliga universum av kreativitet.
 • Melt Taklampa Koppar - Tom Dixon

  Melt Taklampa Koppar - Tom Dixon
  DesignTom Dixon KonceptMelt Taklampa Koppar är en del av Tom Dixons mission om att ?designa, belysa och inreda framtiden?. Denna mission har igen gett oss ett snyggt urval av integrerade lamporna i Melt serien. Vacum metallisering är den avancerad teknik som har gett os Melt. Det är det utmärkta slutresultatet av de experiment som den galna belysnings trollkarlen Tom Dixon hanterar att förvandla framför ögona på oss. I släckt tillstånd är Melt med sin hemliga spegelyta som en gyllene, härdad metallklump. När lyset tänds är det den inre glöd som plötsligt tonar fram på näthinnan och som trollbinder oss. Det är det framstormande svenska design kollektivet Front som har fått äran att sparka liv i Melt tillsammans med Tom Dixon. Det utmärkta samarbetet passar perfekt till Dixons unika och excentriska Brittiska streak och hans oändliga universum av kreativitet. Välj mellan Koppar, Krom och guld, i två olika storlekar Ø30 och Ø50. Dessa magiska skapelser kan kombineras för att skapa spännande och läckra konstellationer... Om du vågar!
 • Bell Bordslampa Mässing - Tom Dixon

  Bell Bordslampa Mässing - Tom Dixon
  DesignTom Dixon for Tom Dixon KonceptBell Bordslampa mässing från Tom Dixon är en av många spännande lampor som alla talar om. Rötterna ligger i 80-talets fräcka och skämtsamma försök att göra återvinnig hett, vilket man kan se i lamporna idag. Där Dixons förpliktelse och lust till innovation och utveckling mynnar ut i. Tom Dixon har med Base Light Copper Bordslampa ett ny tänk i lampdesignen och tillför en frisk pust till en bransch som till tiden lånar lite för mycket av varandra. En komplexitet dold i det enkla gör att lamporna från första ögonkastet utvecklar sig på vår näthinna och utfodrar med form, struktur, färger samt spelet i och med ljuset.
 • Cut Tall Krom Taklampa - Tom Dixon

  Cut Tall Krom Taklampa - Tom Dixon
  DesignTom Dixon för Tom Dixon KonceptHär ser du Cut modellen som Taklampa i färgen Krom. Futuristisk och facetterat - Cut från Tom Dixon är en fin och förförande nyhet. Dennes nästan ?yttre rymden? med en spegelfinish när den är släckt transformerar för att avslöja en genomskinlig kalejdoskopisk pärla när den så blir tänd. Stora ord om en fin lampa!Lampan kommer både som vägglampa och pendel, och kan verkligen ge karaktär och fines still ett rum! Häng upp den ensam eller flera tillsammans, och låt lampans elegans stråla ut i lokalen. Låt dig själv och dina gäster få en liten ?lampupplevelse? när dem träder in i rummet. Cut är designad så att den ska kunna monteras var som helst - i vardagsrummet, köket, kontoret eller i det rum du önskar - du bestämmer!
 • Base Light Mässing Golvlampa - Tom Dixon

  Base Light Mässing Golvlampa - Tom Dixon
  DesignTom Dixon for Tom Dixon KonceptBase Light Mässing Golvlampa från Tom Dixon är en av många spännande lampor som alla talar om. Rötterna ligger i 80-talets fräcka och skämtsamma försök att göra återvinnig hett, vilket man kan se i lamporna idag. Där Dixons förpliktelse och lust till innovation och utveckling mynnar ut i. Tom Dixon har med Base Light Copper Bordslampa ett ny tänk i lampdesignen och tillför en frisk pust till en bransch som till tiden lånar lite för mycket av varandra. En komplexitet dold i det enkla gör att lamporna från första ögonkastet utvecklar sig på vår näthinna och utfodrar med form, struktur, färger samt spelet i och med ljuset.
 • Bell Golvlampa Krom - Tom Dixon

  Bell Golvlampa Krom - Tom Dixon
  DesignTom Dixon for Tom Dixon KonceptBell Golvlampa Krom från Tom Dixon är en av många spännande lampor som alla talar om. Rötterna ligger i 80-talets fräcka och skämtsamma försök att göra återvinnig hett, vilket man kan se i lamporna idag. Där Dixons förpliktelse och lust till innovation och utveckling mynnar ut i. Tom Dixon har med Base Light Copper Bordslampa ett ny tänk i lampdesignen och tillför en frisk pust till en bransch som till tiden lånar lite för mycket av varandra. En komplexitet dold i det enkla gör att lamporna från första ögonkastet utvecklar sig på vår näthinna och utfodrar med form, struktur, färger samt spelet i och med ljuset.
 • Etch Web Taklampa Stål - Tom Dixon

  Etch Web Taklampa Stål - Tom Dixon
  DesignTom Dixon for Tom Dixon KonceptEtch Web Stål Taklampan från Tom Dixon är en av de många spännande lampor, som alla pratar om. Rötterna i 80-talets fräcka och irrelevanta försök att göra återvinning heta, är synliga idag och närvarande i lamporna, där Dixons förpliktelse och lust till innovation och utveckling utrålar i dem.Etch Web Stål Taklampa är en ny lampa, som har lyckats nytänka den kända Etch serien och med sin lätthet och elegans kommer vara ett vackert tillskott till varje bostad.
 • Bell Bordslampa Koppar - Tom Dixon

  Bell Bordslampa Koppar - Tom Dixon
  DesignTom Dixon for Tom Dixon KonceptBell Bordslampa koppar från Tom Dixon är en av många spännande lampor som alla talar om. Rötterna ligger i 80-talets fräcka och skämtsamma försök att göra återvinnig hett, vilket man kan se i lamporna idag. Där Dixons förpliktelse och lust till innovation och utveckling mynnar ut i. Tom Dixon har med Base Light Copper Bordslampa ett ny tänk i lampdesignen och tillför en frisk pust till en bransch som till tiden lånar lite för mycket av varandra. En komplexitet dold i det enkla gör att lamporna från första ögonkastet utvecklar sig på vår näthinna och utfodrar med form, struktur, färger samt spelet i och med ljuset.
 • Mirror Ball Globe 40 Taklampa Guld - Tom Dixon

  Mirror Ball Globe 40 Taklampa Guld - Tom Dixon
  DesignTom Dixon för Tom DixonKonceptMirror Ball Globe 40, Guld taklampa från Tom Dixon är en av de många spännande lampor, som alla talar om. Rötterna i 80-talets fräcka och kraftfulla försök på att göra återvinning heta, är det idag synlig och närvarande i lamporna, där Dixons förpliktelse och lust till innovation och utveckling utstrålar.Tom Dixon har med Mirror Ball Guld Taklampa Bordslampan nytänkt lampdesign och lyckas att tillföra en frisk fläkt till en branch, som ibland lånar lite för mycket från varandra.En komplexitet som döljs i det enkla gör att lamporna från första ögonkast utvecklar sig på våra näthinnor, och lyckas att utmana med form, struktur, färger samt spelet i och med ljuset.
 • Mirror Ball Globe 50 Taklampa Guld - Tom Dixon

  Mirror Ball Globe 50 Taklampa Guld - Tom Dixon
  DesignTom Dixon för Tom DixonKonceptMirror Ball Globe 50, Guld taklampa från Tom Dixon är en av de många spännande lampor, som alla talar om. Rötterna i 80-talets fräcka och kraftfulla försök på att göra återvinning heta, är det idag synlig och närvarande i lamporna, där Dixons förpliktelse och lust till innovation och utveckling utstrålar.Tom Dixon har med Mirror Ball Guld Taklampa nytänkt lampdesign och lyckas att tillföra en frisk fläkt till en branch, som ibland lånar lite för mycket från varandra.En komplexitet som döljs i det enkla gör att lamporna från första ögonkast utvecklar sig på våra näthinnor, och lyckas att utmana med form, struktur, färger samt spelet i och med ljuset.
 • Plane Bordslampa - Tom Dixon

  Plane Bordslampa - Tom Dixon
  DesignTom Dixon för Tom Dixon KonceptPlane är de nya och snygga lamporna som är designade av Tom Dixon. Geometriska, modiga, förförande, enkla och gjorda i de finaste material. Oavsett om det är på bordet, på väggen eller i taket du saknar en ny snygg lampa, så har Tom Dixon i och med Plane-serien lyckats skapa ett nytänkande och en annorlunda touch till ditt hem.Den engelska designern Tom Dixon har sedan 2002 designat nya, roliga och annorlunda lampor och accessoarer till hemmet och har haft stor framgång med bland andra Etch- och Bellserien.Plane-lamporna är gjorda i mässing och med en lampskärm av glas, det kan alltså inte bli annat än snyggt och elegant oavsett var du väljer att placera en lampa från Plane-serien från Tom Dixon.
 • Etch Web Taklampa Mässing - Tom Dixon

  Etch Web Taklampa Mässing - Tom Dixon
  DesignTom Dixon for Tom Dixon KonceptEtch Web Mässing Taklampan från Tom Dixon är en av de många spännande lampor, som alla pratar om. Rötterna i 80-talets fräcka och irrelevanta försök att göra återvinning heta, är synliga idag och närvarande i lamporna, där Dixons förpliktelse och lust till innovation och utveckling utrålar i dem.Etch Web Mässing Taklampa är en ny lampa, som har lyckats nytänka den kända Etch serien och med sin lätthet och elegans kommer vara ett vackert tillskott till varje bostad.
 • Cut Short Krom Taklampa - Tom Dixon

  Cut Short Krom Taklampa - Tom Dixon
  DesignTom Dixon för Tom Dixon KonceptHär ser du Cut modellen som Taklampa i färgen Krom. Futuristisk och facetterat - Cut från Tom Dixon är en fin och förförande nyhet. Dennes nästan ?yttre rymden? med en spegelfinish när den är släckt transformerar för att avslöja en genomskinlig kalejdoskopisk pärla när den så blir tänd. Stora ord om en fin lampa!Lampan kommer både som vägglampa och pendel, och kan verkligen ge karaktär och fines still ett rum! Häng upp den ensam eller flera tillsammans, och låt lampans elegans stråla ut i lokalen. Låt dig själv och dina gäster få en liten ?lampupplevelse? när dem träder in i rummet. Cut är designad så att den ska kunna monteras var som helst - i vardagsrummet, köket, kontoret eller i det rum du önskar - du bestämmer!
 • Mirror Ball 50 Taklampa Chrom - Tom Dixon

  Mirror Ball 50 Taklampa Chrom - Tom Dixon
  Mirror Ball Pendel 50 cmMirror ball pendel 40 och 50 cm från Tom Dixon är, men sin klara spegelreflektion, inspirerad av en rymdhjälm. Lampan har blivit en av de mest ikoniska produkterna i Tom Dix
 • Base Light Mässing Vägglampa - Tom Dixon

  Base Light Mässing Vägglampa - Tom Dixon
  DesignTom Dixon for Tom Dixon KonceptBase Light Mässing Vägglampa från Tom Dixon är en av många spännande lampor som alla talar om. Rötterna ligger i 80-talets fräcka och skämtsamma försök att göra återvinnig hett, vilket man kan se i lamporna idag. Där Dixons förpliktelse och lust till innovation och utveckling mynnar ut i. Tom Dixon har med Base Light Copper Bordslampa ett ny tänk i lampdesignen och tillför en frisk pust till en bransch som till tiden lånar lite för mycket av varandra. En komplexitet dold i det enkla gör att lamporna från första ögonkastet utvecklar sig på vår näthinna och utfodrar med form, struktur, färger samt spelet i och med ljuset.
 • Mirror Ball Globe 25 Taklampa Guld - Tom Dixon

  Mirror Ball Globe 25 Taklampa Guld - Tom Dixon
  DesignTom Dixon för Tom DixonKonceptMirror Ball Globe 25, Guld taklampa från Tom Dixon är en av de många spännande lampor, som alla talar om. Rötterna i 80-talets fräcka och kraftfulla försök på att göra återvinning heta, är det idag synlig och närvarande i lamporna, där Dixons förpliktelse och lust till innovation och utveckling utstrålar.Tom Dixon har med Mirror Ball Guld Taklampa nytänkt lampdesign och lyckas att tillföra en frisk fläkt till en branch, som ibland lånar lite för mycket från varandra.En komplexitet som döljs i det enkla gör att lamporna från första ögonkast utvecklar sig på våra näthinnor, och lyckas att utmana med form, struktur, färger samt spelet i och med ljuset.
 • Plane Vägglampa - Tom Dixon

  Plane Vägglampa - Tom Dixon
  DesignTom Dixon för Tom Dixon KonceptPlane är de nya och snygga lamporna som är designade av Tom Dixon. Geometriska, modiga, förförande, enkla och gjorda i de finaste material. Oavsett om det är på bordet, på väggen eller i taket du saknar en ny snygg lampa, så har Tom Dixon i och med Plane-serien lyckats skapa ett nytänkande och en annorlunda touch till ditt hem.Den engelska designern Tom Dixon har sedan 2002 designat nya, roliga och annorlunda lampor och accessoarer till hemmet och har haft stor framgång med bland andra Etch- och Bellserien.Plane-lamporna är gjorda i mässing och med en lampskärm av glas, det kan alltså inte bli annat än snyggt och elegant oavsett var du väljer att placera en lampa från Plane-serien från Tom Dixon.
 • Spot Round Vägglampa Koppar - Tom Dixon

  Spot Round Vägglampa Koppar - Tom Dixon
  DesignTom Dixon för Tom Dixon KonceptSpot-serien från Tom Dixon är badrumsbelysning på en helt ny nivå.Snygga vägglampor och spotlights som kan skapa en skön stämning i ditt badrum eller var du nu vill sätta upp dem. Den är gjord i kopparbelagt rostfritt stål med en massiv glaslins och med inbyggd LED-belysning. Låt ditt badrum komma upp till en helt ny nivå, med spotlights från Tom Dixon!
 • Beat Light Tall Taklampa Grå - Tom Dixon

  Beat Light Tall Taklampa Grå - Tom Dixon
  DesignTom Dixon for Tom Dixon KonceptBeat Light Tall Taklampa i Grå från Tom Dixon är en av många spännande lampor som alla talar om. Rötterna ligger i 80-talets fräcka och skämtsamma försök att göra återvinnig hett, vilket man kan se i lamporna idag. Där Dixons förpliktelse och lust till innovation och utveckling mynnar ut i. En komplexitet dold i det enkla gör att lamporna från första ögonkastet utvecklar sig på vår näthinna och utfodrar med form, struktur, färger samt spelet i och med ljuset.
 • Cut Krom Vägglampa - Tom Dixon

  Cut Krom Vägglampa - Tom Dixon
  DesignTom Dixon för Tom Dixon KonceptHär ser du Cut modellen som Vägglampa i färgen Krom. Futuristisk och facetterat - Cut från Tom Dixon är en fin och förförande nyhet. Dennes nästan ?yttre rymden? med en spegelfinish när den är släckt transformerar för att avslöja en genomskinlig kalejdoskopisk pärla när den så blir tänd. Stora ord om en fin lampa!Lampan kommer både som vägglampa och pendel, och kan verkligen ge karaktär och fines still ett rum! Häng upp den ensam eller flera tillsammans, och låt lampans elegans stråla ut i lokalen. Låt dig själv och dina gäster få en liten ?lampupplevelse? när dem träder in i rummet. Cut är designad så att den ska kunna monteras var som helst - i vardagsrummet, köket, kontoret eller i det rum du önskar - du bestämmer!
 • Beat Bordslampa Mässing - Tom Dixon

  Beat Bordslampa Mässing - Tom Dixon
  Beat Bordslampa Mässing är en variation av den kända, originella Beat Light. En bordslampa med ett modernt uttryck. Skärmens trumpetform upptar fokusen och kompletteras fint av en enkel bas och st
 • Spot Obround Vägglampe - Tom Dixon

  Spot Obround Vägglampe - Tom Dixon
  DesignTom Dixon för Tom Dixon KonceptSpot-serien från Tom Dixon är badrumsbelysning på en helt ny nivå.Snygga vägglampor och spotlights som kan skapa en skön stämning i ditt badrum eller var du nu vill sätta upp dem. Den är gjord i kopparbelagt rostfritt stål med en massiv glaslins och med inbyggd LED-belysning. Låt ditt badrum komma upp till en helt ny nivå, med spotlights från Tom Dixon!
 • Beat Light Fat Taklampa Grå - Tom Dixon

  Beat Light Fat Taklampa Grå - Tom Dixon
  DesignTom Dixon for Tom Dixon KonceptBeat Light Fat Taklampa i Grå från Tom Dixon är en av många spännande lampor som alla talar om. Rötterna ligger i 80-talets fräcka och skämtsamma försök att göra återvinnig hett, vilket man kan se i lamporna idag. Där Dixons förpliktelse och lust till innovation och utveckling mynnar ut i. En komplexitet dold i det enkla gör att lamporna från första ögonkastet utvecklar sig på vår näthinna och utfodrar med form, struktur, färger samt spelet i och med ljuset.
 • Felt Taklampa - Tom Dixon

  Felt Taklampa - Tom Dixon
  DesignTom Dixon for Tom Dixon KonceptFelt serien från Tom Dixon består av en golvlampa och en taklampa, som både tillför något nytt och spännande till lampvärlden. Med en skärm uteslutande i filt ger lampan en varm och mysig look, samtidigt som den bevarar den klassiska formen.Golvlampans ben är inspirerade av en Flamino, då designern Tom Dixon kände att flamingons eleganthet och samtidigt lite klumpiga benställning passade perfekt till en lampa. Filt är ett intressant material, då det är non-woven och har mer gemensamt med pappersframställning än textilproduktion. Styrkan stammar från att tvinga fibrerna i tillfälliga riktningar och påföra värme och tryck. Det formas med hjälp av en teknik som sällan används inom belysning- och möbeldesign. Skärmen skapas genom att värme påverka ett dubbelt lager av filtmaterial, som så skulpteras ioch formas efterföljande. Felt lamporna passar in precis där du behöver dom. Är det kanske vardagsrummet som behöver lite liv? Ska matbordet ha en ny lampa, eller är det hörnet på kontoret som ska förnyas? Addera elegans och lite mysfaktor till ditt hem med hjälp av en Felt lampa, det kommer du inte ångra!
 • Etch Stål Taklampa - Tom Dixon

  Etch Stål Taklampa - Tom Dixon
  Etch Light Pendel Borstat StålEn elegant, estetisk lampa från Tom Dixon inspirerad av matematikens logik. Etch Light Pendel består av 0,4 mm digitalt etsade stålplattor. De fina mönstret skapar v
 • Void Taklampa Mässing - Tom Dixon

  Void Taklampa Mässing - Tom Dixon
  Void Pendel MässingVoid Light pendel från Tom Dixon är inspirerad av de olympiska medaljerna. De dubbla väggarna reflekterar ljuset från den dolda halogenlampan och den handpolerade, speglade yta
 • Stone Taklampa - Tom Dixon

  Stone Taklampa - Tom Dixon
  DesignTom Dixon for Tom Dixon KonceptStone Taklampa från Tom Dixon är en av många spännande lampor som alla talar om. Rötterna ligger i 80-talets fräcka och skämtsamma försök att göra återvinnig hett, vilket man kan se i lamporna idag. Där Dixons förpliktelse och lust till innovation och utveckling mynnar ut i. Tom Dixon har med Base Light Copper Bordslampa ett ny tänk i lampdesignen och tillför en frisk pust till en bransch som till tiden lånar lite för mycket av varandra. En komplexitet dold i det enkla gör att lamporna från första ögonkastet utvecklar sig på vår näthinna och utfodrar med form, struktur, färger samt spelet i och med ljuset.
 • Beat vägglampa Svart

  Beat vägglampa Svart
  Beat vägglampa Svart
 • Tom Dixon Opal Arc Golvlampa Vit

  Tom Dixon Opal Arc Golvlampa Vit
  Design: Tom DixonKoncept:Tom Dixon Opal Surface Golvlampa. I samarbete med sina tyska ingenjörer har Tom Dixon utvecklat sitt eget opala akrylglas vilket giver denna lampa en helt unik look. Akrylglaset är nästan genomskinligt och ger ett diffust
 • Beat Golvlampa Svart - Tom Dixon

  Beat Golvlampa Svart - Tom Dixon
  Beat Golvlampa Svart är en variation av den kända, originella Beat Light. En golvlampa med ett modernt uttryck. Skärmens trumpetform upptar fokusen och kompletteras fint av en enkel bas och stånda
 • Boom Bordslampa Svart - Tom Dixon

  Boom Bordslampa Svart - Tom Dixon
  DesignTom Dixon for Tom Dixon KonceptBoom Bordslampa Svart från Tom Dixon är en av många spännande lampor som alla talar om. Rötterna ligger i 80-talets fräcka och skämtsamma försök att göra återvinnig hett, vilket man kan se i lamporna idag. Där Dixons förpliktelse och lust till innovation och utveckling mynnar ut i. Tom Dixon har med Base Light Copper Bordslampa ett ny tänk i lampdesignen och tillför en frisk pust till en bransch som till tiden lånar lite för mycket av varandra. En komplexitet dold i det enkla gör att lamporna från första ögonkastet utvecklar sig på vår näthinna och utfodrar med form, struktur, färger samt spelet i och med ljuset.
 • Etch taklampa 32 cm Koppar

  Etch taklampa 32 cm Koppar
  Etch taklampa 32 cm Koppar
 • Melt Surface vägg- och taklampa Krom

  Melt Surface vägg- och taklampa Krom
  Melt Surface vägg- och taklampa Krom
 • Tom Dixon Mirror Ball Chandelier Golvlampa Guld

  Tom Dixon Mirror Ball Chandelier Golvlampa Guld
  Design: Tom Dixon Koncept:Tom Dixon Mirror Ball Golvlampa i Guld är en mycket vacker och annorlunda golvlampa. En av de mest identiferbara produkterna från Tom Dixon, Mirror Ball, har utvidgat med en multi-estetisk golvlampa. Tom Dixon Mirror Bal
 • Felt Taklampa - Tom Dixon

  Felt Taklampa - Tom Dixon
  Felt PendelÄnnu en unik lampa från Tom Dixon som använder sig av en teknik där man formar tyg, en process som sällan används inom belysningsdesign. Felt Pendel är tillverkad genom att pressa et
 • Melt Taklampa Smoke - Tom Dixon

  Melt Taklampa Smoke - Tom Dixon
  DesignTom Dixon KonceptMelt Taklampa Smoke är en del av Tom Dixons mission om att ?designa, belysa och inreda framtiden?. Denna mission har igen gett oss ett snyggt urval av integrerade lamporna i Melt serien. Vacum metallisering är den avancerad teknik som har gett os Melt. Det är det utmärkta slutresultatet av de experiment som den galna belysnings trollkarlen Tom Dixon hanterar att förvandla framför ögona på oss. I släckt tillstånd är Melt med sin hemliga spegelyta som en gyllene, härdad metallklump. När lyset tänds är det den inre glöd som plötsligt tonar fram på näthinnan och som trollbinder oss. Det är det framstormande svenska design kollektivet Front som har fått äran att sparka liv i Melt tillsammans med Tom Dixon. Det utmärkta samarbetet passar perfekt till Dixons unika och excentriska Brittiska streak och hans oändliga universum av kreativitet. Välj mellan Koppar, Krom och guld, i två olika storlekar Ø30 och Ø50. Dessa magiska skapelser kan kombineras för att skapa spännande och läckra konstellationer... Om du vågar!
 • Bell bordslampa Mässing

  Bell bordslampa Mässing
  Bell bordslampa Mässing
 • Bell bordslampa Krom

  Bell bordslampa Krom
  Bell bordslampa Krom
 • Bell bordslampa stor Krom

  Bell bordslampa stor Krom
  Bell bordslampa stor Krom
 • Bell bordslampa Svart

  Bell bordslampa Svart
  Bell bordslampa Svart
 • Bell bordslampa stor Svart

  Bell bordslampa stor Svart
  Bell bordslampa stor Svart
 • Beat bordslampa Mässing

  Beat bordslampa Mässing
  Beat bordslampa Mässing
 • Cut Surface vägg- och taklampa Krom

  Cut Surface vägg- och taklampa Krom
  Cut Surface vägg- och taklampa Krom
 • Cut Surface vägg- och taklampa Guld

  Cut Surface vägg- och taklampa Guld
  Cut Surface vägg- och taklampa Guld
 • Melt Surface vägg- och taklampa Koppar

  Melt Surface vägg- och taklampa Koppar
  Melt Surface vägg- och taklampa Koppar
 • Melt Surface vägg- och taklampa Smoke

  Melt Surface vägg- och taklampa Smoke
  Melt Surface vägg- och taklampa Smoke
 • Beat bordslampa Svart

  Beat bordslampa Svart
  Beat bordslampa Svart
 • Melt Surface vägg- och taklampa Guld

  Melt Surface vägg- och taklampa Guld
  Melt Surface vägg- och taklampa Guld
 • Bell golvlampa Krom

  Bell golvlampa Krom
  Bell golvlampa Krom
 • Etch taklampa 32 cm Stål

  Etch taklampa 32 cm Stål
  Etch taklampa 32 cm Stål
 • Stone vägglampa Vit marmor

  Stone vägglampa Vit marmor
  Stone vägglampa Vit marmor
 • Tom Dixon Spot Round Vägglampa Svart

  Tom Dixon Spot Round Vägglampa Svart
  Design: Tom DixonKoncept:Tom Dixon Spot Round Vägglampa är en kombination av en yttre kappa av kopparbelagt rostfritt stål och en massiv glaslins, med integrerad LED-ljuskälla. Lampan är specialdesignad för användning i badrum och är därför
 • Tom Dixon Melt Pendel Guld Stor

  Tom Dixon Melt Pendel Guld Stor
  Design: Tom Dixon & FRONTKoncept:Tom Dixon och FRONT har tillverkat en otroligt vacker pendel med en helt unik design. Lampan är gjord med hjälp av en speciell metalliseringsteknik som ger dess unika utseende. Lampan är den första i sitt slag. La
 • Tom Dixon Void Vägglampa Stål

  Tom Dixon Void Vägglampa Stål
  Design: Tom DixonKoncept:Void vägglampan från Tom Dixon är en vägglampa som tillverkas i tre olika färger. Tom Dixon har hittat inspiration till Void vägglampornas färger i de olympiska medaljerna. Void vägglampan kan användas både på väg
 • Tom Dixon Melt Surface Bord/Vägglampa Rökfärgad

  Tom Dixon Melt Surface Bord/Vägglampa Rökfärgad
  Design: Tom Dixon Koncept: Tom Dixon Melt Surface Lampa Rökfärgad är en helt unik och fantastisk lampa. Den eleganta och speciella Melt Surface Guld är det senaste tillskottet i serien av Tom Dixons teknologiskt avancerade och vackra vakuummet
 • Tom Dixon Plane Ljuskrona Mässing & Opalglas Liten

  Tom Dixon Plane Ljuskrona Mässing & Opalglas Liten
  Design: Tom DixonKoncept: Plane Ljuskrona Tom Dixon är en unik takpendel. Lampan är gjord av mässing och opalglas. Hitta mer inspiration här www.tomdixon.net
 • Tom Dixon Beat Pendel Fat Mässing

  Tom Dixon Beat Pendel Fat Mässing
  Design: Tom DixonKoncept:Beat Pendel Fat från Tom Dixon är en del av en väldigt vacker serie bestående av fyra olika lampor. Fat pendeln är spunnen i mässing och istället för att pulverlackera utsidan som man har gjort i de andra färgerna ha
 • Melt Surface Vägglampa/Plafond Smoke - Tom Dixon

  Melt Surface Vägglampa/Plafond Smoke - Tom Dixon
  DesignTom Dixon KonceptMelt Surface Vägglampa Smoke är en del av Tom Dixons mission om att ?designa, belysa och inreda framtiden?. Denna mission har igen gett oss ett snyggt urval av integrerade lamporna i Melt serien. Vacum metallisering är den avancerad teknik som har gett os Melt. Det är det utmärkta slutresultatet av de experiment som den galna belysnings trollkarlen Tom Dixon hanterar att förvandla framför ögona på oss. I släckt tillstånd är Melt med sin hemliga spegelyta som en gyllene, härdad metallklump. När lyset tänds är det den inre glöd som plötsligt tonar fram på näthinnan och som trollbinder oss. Det är det framstormande svenska design kollektivet Front som har fått äran att sparka liv i Melt tillsammans med Tom Dixon. Det utmärkta samarbetet passar perfekt till Dixons unika och excentriska Brittiska streak och hans oändliga universum av kreativitet. Välj mellan Koppar, Krom och guld, i två olika storlekar Ø30 och Ø50. Dessa magiska skapelser kan kombineras för att skapa spännande och läckra konstellationer... Om du vågar!
 • Melt Surface Vägglampa/Taklampa Krom - Tom Dixon

  Melt Surface Vägglampa/Taklampa Krom - Tom Dixon
  DesignTom Dixon KonceptMelt Surface Vägglampa/Taklampa Krom är en del av Tom Dixons mission om att ?designa, belysa och inreda framtiden?. Denna mission har igen gett oss ett snyggt urval av integrerade lamporna i Melt serien. Vacum metallisering är den avancerad teknik som har gett os Melt. Det är det utmärkta slutresultatet av de experiment som den galna belysnings trollkarlen Tom Dixon hanterar att förvandla framför ögona på oss. I släckt tillstånd är Melt med sin hemliga spegelyta som en gyllene, härdad metallklump. När lyset tänds är det den inre glöd som plötsligt tonar fram på näthinnan och som trollbinder oss. Det är det framstormande svenska design kollektivet Front som har fått äran att sparka liv i Melt tillsammans med Tom Dixon. Det utmärkta samarbetet passar perfekt till Dixons unika och excentriska Brittiska streak och hans oändliga universum av kreativitet. Välj mellan Koppar, Krom och guld, i två olika storlekar Ø30 och Ø50. Dessa magiska skapelser kan kombineras för att skapa spännande och läckra konstellationer... Om du vågar!
 • Melt Surface Vägglampa/Taklampa Guld - Tom Dixon

  Melt Surface Vägglampa/Taklampa Guld - Tom Dixon
  DesignTom Dixon KonceptMelt Surface Vägglampa/Taklampa Guld är en del av Tom Dixons mission om att ?designa, belysa och inreda framtiden?. Denna mission har igen gett oss ett snyggt urval av integrerade lamporna i Melt serien. Vacum metallisering är den avancerad teknik som har gett os Melt. Det är det utmärkta slutresultatet av de experiment som den galna belysnings trollkarlen Tom Dixon hanterar att förvandla framför ögona på oss. I släckt tillstånd är Melt med sin hemliga spegelyta som en gyllene, härdad metallklump. När lyset tänds är det den inre glöd som plötsligt tonar fram på näthinnan och som trollbinder oss. Det är det framstormande svenska design kollektivet Front som har fått äran att sparka liv i Melt tillsammans med Tom Dixon. Det utmärkta samarbetet passar perfekt till Dixons unika och excentriska Brittiska streak och hans oändliga universum av kreativitet. Välj mellan Koppar, Krom och guld, i två olika storlekar Ø30 och Ø50. Dessa magiska skapelser kan kombineras för att skapa spännande och läckra konstellationer... Om du vågar!
 • Melt Surface Vägglampa/Taklampa Koppar - Tom Dixon

  Melt Surface Vägglampa/Taklampa Koppar - Tom Dixon
  DesignTom Dixon KonceptMelt Surface Vägglampa/Taklampa Koppar är en del av Tom Dixons mission om att ?designa, belysa och inreda framtiden?. Denna mission har igen gett oss ett snyggt urval av integrerade lamporna i Melt serien. Vacum metallisering är den avancerad teknik som har gett os Melt. Det är det utmärkta slutresultatet av de experiment som den galna belysnings trollkarlen Tom Dixon hanterar att förvandla framför ögona på oss. I släckt tillstånd är Melt med sin hemliga spegelyta som en gyllene, härdad metallklump. När lyset tänds är det den inre glöd som plötsligt tonar fram på näthinnan och som trollbinder oss. Det är det framstormande svenska design kollektivet Front som har fått äran att sparka liv i Melt tillsammans med Tom Dixon. Det utmärkta samarbetet passar perfekt till Dixons unika och excentriska Brittiska streak och hans oändliga universum av kreativitet. Välj mellan Koppar, Krom och guld, i två olika storlekar Ø30 och Ø50. Dessa magiska skapelser kan kombineras för att skapa spännande och läckra konstellationer... Om du vågar!
 • Beat Light Fat pendellampa från Tom Dixon

  Beat Light Fat pendellampa från Tom Dixon
  Beat Light Fat pendellampa är en variation av den kända, originella Beat Light. En golvlampa med ett modernt uttryck. Skärmens trumpetform upptar fokusen och kompletteras fint av en enkel bas och s
 • DEMO Etch Koppar Taklampa - Tom Dixon

  DEMO Etch Koppar Taklampa - Tom Dixon
  DesignTom Dixon for Tom Dixon KonceptEtch Etch Koppar Taklampa från Tom Dixon är en av många spännande lampor som alla talar om. Rötterna ligger i 80-talets fräcka och skämtsamma försök att göra återvinnig hett, vilket man kan se i lamporna idag. Där Dixons förpliktelse och lust till innovation och utveckling mynnar ut i. Tom Dixon har med Etch ett ny tänk i lampdesignen och tillför en frisk pust till en bransch som till tiden lånar lite för mycket av varandra. Han har hittat inspiration till serien av Etch-lamporna i matematikens värld, vilket speciellt kommer i uttryck genom det geometriska formspråket.
 • Bell Golvlampa Krom - Tom Dixon

  Bell Golvlampa Krom - Tom Dixon
  Bell Gulvlampe - KromGolvlampan från Tom Dixon kännetecknas av den spegelblanka kupolen, som närmast svävar över den avlånga foten av pressat stål. Ideen med Bell är att förenkla designen, oc
 • Melt Surface Vägglampa/Taklampa Krom - Tom Dixon

  Melt Surface Vägglampa/Taklampa Krom - Tom Dixon
 • Melt Mini Taklampa Smoke - Tom Dixon

  Melt Mini Taklampa Smoke - Tom Dixon
  DesignTom Dixon KonceptMelt Mini Taklampa Smoke är en del av Tom Dixons mission om att ?designa, belysa och inreda framtiden?. Denna mission har igen gett oss ett snyggt urval av integrerade lamporna i Melt serien. Vacum metallisering är den avancerad teknik som har gett os Melt. Det är det utmärkta slutresultatet av de experiment som den galna belysnings trollkarlen Tom Dixon hanterar att förvandla framför ögona på oss. I släckt tillstånd är Melt med sin hemliga spegelyta som en gyllene, härdad metallklump. När lyset tänds är det den inre glöd som plötsligt tonar fram på näthinnan och som trollbinder oss. Det är det framstormande svenska design kollektivet Front som har fått äran att sparka liv i Melt tillsammans med Tom Dixon. Det utmärkta samarbetet passar perfekt till Dixons unika och excentriska Brittiska streak och hans oändliga universum av kreativitet. Välj mellan Koppar, Krom och guld, i två olika storlekar Ø30 och Ø50. Dessa magiska skapelser kan kombineras för att skapa spännande och läckra konstellationer... Om du vågar!
 • Etch taklampa 32 cm Mässing

  Etch taklampa 32 cm Mässing
  Etch taklampa 32 cm Mässing
 • Etch taklampa 50 cm Mässing

  Etch taklampa 50 cm Mässing
  Etch taklampa 50 cm Mässing
 • Etch taklampa 32 cm Svart

  Etch taklampa 32 cm Svart
  Etch taklampa 32 cm Svart
 • Stone bordslampa Vit marmor

  Stone bordslampa Vit marmor
  Stone bordslampa Vit marmor
 • Brass Crown E27 LED 2800 k

  Brass Crown E27 LED 2800 k
  Brass Crown E27 LED 2800 k
 • Spot Round Taklampa Svart - Tom Dixon

  Spot Round Taklampa Svart - Tom Dixon
 • Tom Dixon Beat Pendel Stout Vit

  Tom Dixon Beat Pendel Stout Vit
  Design: Tom DixonKoncept:Beat Pendel Stout från Tom Dixon är en del av en serie med 4 pendlar. Lampan är gjord i spunnen mässing med svartlackerad utsida. Lampan är formad invändigt för hand vilket ger varje lampa en egen ljusbild.Lampan komme
 • Tom Dixon Beat Bordslampa Beat Mässing

  Tom Dixon Beat Bordslampa Beat Mässing
  Design: Tom DixonKoncept: Beat Bordslampa från Tom Dixon är en del av serien Beat. Bordslampans skärm är gjord av spunnen mässing, kroppen och foten är utformade i järn. Tom Dixon har med Beat Bordslampa lyckats skapa några vackra proportione
 • Tom Dixon Melt Pendel Koppar Stor

  Tom Dixon Melt Pendel Koppar Stor
  Design: Tom Dixon & FRONTKoncept:Tom Dixon och FRONT har tillverkat en otroligt vacker pendel med en helt unik design. Lampan är gjord med hjälp av en speciell metalliseringsteknik som ger dess unika utseende. Lampan är den första i sitt slag. La
 • Tom Dixon Spot Round Pendel Koppar

  Tom Dixon Spot Round Pendel Koppar
  Design: Tom DixonKoncept:Tom Dixon Spot Round Pendel är en kombination av ett yttre hölje av koppar belagd med rostfritt stål och en massiv glaslins med integrerade LED-glödlampor. Lampan är speciellt designad för användning på badrummet och
 • Tom Dixon Etch Web Brass Pendel EU

  Tom Dixon Etch Web Brass Pendel EU
  Design: Tom DixonKoncept:Tom Dixon har skapat en 60 cm rund skärm, med ett fantastiskt spindelväv som skapar ett helt unikt utseende och ger lampan ett helt speciellt uttryck av lätthet och elegans. Den enorma spindelväven ger lampan några fanta
 • Tom Dixon Etch Mässing Pendel

  Tom Dixon Etch Mässing Pendel
  Design: Tom DixonKoncept:Etch Pendelen från Tom Dixon är en unik pendel. Etchens design gör att den kastar skuggor från sig när den är tänd. En snygg lampa som ger ett lyft till sin omgivning.Hitta mer inspiration här www.tomdixon.net
 • Tom Dixon Melt Pendel Guld Liten

  Tom Dixon Melt Pendel Guld Liten
  Design: Tom Dixon & FRONTKoncept:Tom Dixon och FRONT har tillverkat en otroligt vacker pendel med en helt unik design. Lampan är gjord med hjälp av en speciell metalliseringsteknik som ger dess unika utseende. Lampan är den första i sitt slag. La
 • Tom Dixon Base Vägglampa Mässing

  Tom Dixon Base Vägglampa Mässing
  Design: Tom DixonKoncept: Base bordslampan från Tom Dixon är det bästa exemplet på hur Tom Dixon önskar att designa sina lampor. Kvaliteten är på topp och materialen gjutjärn (lampfoten) och spunnen mässing (lampskärmen) är bland de allra
 • Tom Dixon Spot Round Vägglampa Koppar

  Tom Dixon Spot Round Vägglampa Koppar
  Design: Tom DixonKoncept:Tom Dixon Spot Round Vägglampa är en kombination av ett yttre hölje av koppar belagd med rostfritt stål och en massiv glaslins med integrerade LED-glödlampor. Lampan är speciellt designad för användning på badrummet
 • Tom Dixon Felt Shade Tripod Stand Golvlampa

  Tom Dixon Felt Shade Tripod Stand Golvlampa
  Design: Tom DixonKoncept: Felt Shade Golvlampa Grå Tom Dixon är en unik takpendel. Lampan är tillverkad i filt, ett material som man sällan ser bland lampor. Lampans yta ger den karaktär och den avger även ett mjukt och härligt ljus.Lampan fin
 • Tom Dixon Melt Surface Bord/VäggLampa Krom

  Tom Dixon Melt Surface Bord/VäggLampa Krom
  Design: Tom Dixon Koncept: Tom Dixon Melt Surface Lampa Krom är en helt unik och fantastisk lampa. Den eleganta och speciella Melt Surface Guld är det senaste tillskottet i serien av Tom Dixons teknologiskt avancerade och vackra vakuummetalliser
 • Tom Dixon Beat Pendel Stout Grå

  Tom Dixon Beat Pendel Stout Grå
  Design: Tom DixonKoncept:Beat Pendel Stout från Tom Dixon är en del av en serie med fyra pendlar. Lampan är gjord av spunnen mässing och yttersidan av pendeln är grålackerad. Lampans form invändigt har vridits för hand och det ger alla lampor
 • Tom Dixon Spring Medium Pendel Mässing

  Tom Dixon Spring Medium Pendel Mässing
  Design: Tom DixonKoncept:Spring fraTom Dixon er en unik Pendel. Lampan i sig är tillverkad i vridet rostfritt stål, belagd med en attraktiv vit- eller mässingstouch. Lampan finns i tre varianter som gör att du kan dekorera hemmet som du vill ha d
 • Tom Dixon Beat Pendel Fat Grå

  Tom Dixon Beat Pendel Fat Grå
  Design: Tom DixonKoncept:Beat Pendel Fat från Tom Dixon är en del av en serie med fyra pendlar. Lampan är gjord av spunnen mässing och yttersidan av takpendeln är grålackerad. Lampans form invändigt har vridits för hand och det ger alla lampo
 • Tom Dixon Melt Surface Bord/ Vägglampa Koppar

  Tom Dixon Melt Surface Bord/ Vägglampa Koppar
  Design: Tom Dixon Koncept: Tom Dixon Melt Surface Lampa Koppar är en helt unik och fantastisk lampa. Den eleganta och speciella Melt Surface Guld är det senaste tillskottet i serien av Tom Dixons teknologiskt avancerade och vackra vakuummetallis
 • Tom Dixon Spot Round Pendel Svart

  Tom Dixon Spot Round Pendel Svart
  Design: Tom DixonKoncept:Tom Dixon Spot Round Pendel är en kombination av en yttre kappa av kopparbelagt rostfritt stål och en massiv glaslins, med integrerad LED-ljuskälla. Lampan är specialdesignad för användning i badrum och är därför IP4
 • Tom Dixon Cut Surface Vägg- & Taklampa Krom

  Tom Dixon Cut Surface Vägg- & Taklampa Krom
  Design: Tom DixonKoncept:Den futuristiska Cut är en multi-estetisk design. Dess spegelyta förvandlar lampan till en genomskinlig kalejdoskopisk pärla när den tänds. Cut lampans reflexioner är nästan hypnotiserande i dens upprepning av dess dia
 • Tom Dixon Bell Chrome Golvlampa

  Tom Dixon Bell Chrome Golvlampa
  Design: Tom DixonKoncept:Återigen utmärker Tom Dixon sig med sina ultrapolerade lampor. Denna gång är det via en krombelagd pressad stålyta som ger en unik reflekterande effekt. Dessutom ger lampan ett otroligt behagligt ljus som står i kontras
 • Tom Dixon Bell Bordslampa Mässing

  Tom Dixon Bell Bordslampa Mässing
  Design: Tom DixonKoncept:Återigen utmärker Tom Dixon sig med sina ultrapolerade lampor. Denna gång är det via en krombelagd pressad stålyta som ger en unik reflekterande effekt. Dessutom ger lampan ett otroligt behagligt ljus som står i kontras
 • Tom Dixon Copper Shade Pendel

  Tom Dixon Copper Shade Pendel
  Design: Tom DixonKoncept: Tom Dixon's bestseller Mirror Ball lampan kommer nu i en kopparvariant. Effekten blir samma: hela rummet speglas i lampan, och detta ger lampan djup och ett skulpturellt snitt.Produktionsmetoden med vakuummetallisering av de
 • Tom Dixon Cut Short Pendel Krom

  Tom Dixon Cut Short Pendel Krom
  Design: Tom DixonKoncept:Den futuristiska Cut är en multi-estetisk design. Dess spegelyta förvandlar lampan till en genomskinlig kalejdoskopisk pärla när den tänds. Cut lampans reflexioner är nästan hypnotiserande i dens upprepning av dess dia
 • Tom Dixon Opal Liten Pendel Vit

  Tom Dixon Opal Liten Pendel Vit
  Design: Tom DixonKoncept:Tom Dixon Opal Surface Pendel. I samarbete med sina tyska ingenjörer har Tom Dixon utvecklat sitt eget opala akrylglas vilket giver denna lampa en helt unik look. Akrylglaset är nästan genomskinligt och ger ett diffust lj
 • Tom Dixon Beat Pendel Tall Mässing

  Tom Dixon Beat Pendel Tall Mässing
  Design: Tom DixonKoncept:Beat Pendel Tall från Tom Dixon är en del av en väldigt vacker serie bestående av fyra olika lampor. Tall pendeln är spunnen i mässing och istället för att pulverlackera utsidan som man har gjort i de andra färgerna
 • Tom Dixon Curve Pendel Stor

  Tom Dixon Curve Pendel Stor
  Design: Tom DixonKoncept:Curve pendeln från Tom Dixon är en pendel som är gjord av tunn metall med en silverbeläggning. Pendeln har ett fantastiskt utseende och med sina många hål i skärmen avger den ett underbart ljus. Lampan finns i tre stor
 • Tom Dixon Mirror Ball Pendel Mellan

  Tom Dixon Mirror Ball Pendel Mellan
  Design: Tom DixonKoncept:Mirror Ball Pendel Mellan från Tom Dixon är ett uppfriskande alternativ till de traditionella pendlarna. Mirror Ball lampan är klädd invändigt med en metallisk spegelbeläggning som fokuserar ljuset från ljuskällan.Mir
 • Tom Dixon Mirror Ball Guld Pendel Stor

  Tom Dixon Mirror Ball Guld Pendel Stor
  Design: Tom DixonKoncept:Mirror Ball Pendel Stor från Tom Dixon är ett fräscht alternativ till de traditionella takpendlarna. Mirror Ball lampan har invändigt en metallisk spegelbeläggning för att ge lampan en spegelliknande yta som fokuserar l
 • Tom Dixon Beat Pendel Wide Vit

  Tom Dixon Beat Pendel Wide Vit
  Design: Tom DixonKoncept:Beat Pendel Wide från Tom Dixon är en del av en serie med 4 pendlar. Lampan är gjord i spunnen mässing med svartlackerad utsida. Lampan är formad invändigt för hand vilket ger varje lampa en egen ljusbild.Lampan kommer
 • Tom Dixon Void Light Mässing Pendel

  Tom Dixon Void Light Mässing Pendel
  Design: Tom DixonKoncept:Void pendeln från Tom Dixon är en pendel som tillverkas i 3 olika färger. Tom Dixon har hittat inspiration till lampornas färger i de olympiska medaljerna. Lampan ger ett koncentrerat nedåtriktat ljus.Hitta mer inspirati
 • Tom Dixon Spring Liten Pendel Mässing

  Tom Dixon Spring Liten Pendel Mässing
  Design: Tom DixonKoncept:Spring fraTom Dixon er en unik Pendel. Lampan i sig är tillverkad i vridet rostfritt stål, belagd med en attraktiv vit- eller mässingstouch. Lampan finns i tre varianter som gör att du kan dekorera hemmet som du vill ha d
 • Tom Dixon Bell Bordslampa Copper

  Tom Dixon Bell Bordslampa Copper
  Design: Tom DixonKoncept:Återigen utmärker Tom Dixon sig med sina ultrapolerade lampor. Denna gång är det via en krombelagd pressad stålyta som ger en unik reflekterande effekt. Dessutom ger lampan ett otroligt behagligt ljus som står i kontras
 • Tom Dixon Beat Pendel Wide Svart

  Tom Dixon Beat Pendel Wide Svart
  Design: Tom DixonKoncept:Beat Pendel Wide från Tom Dixon är en del av en serie med 4 pendlar. Lampan är gjord i spunnen mässing med svartlackerad utsida. Lampan är formad invändigt för hand vilket ger varje lampa en egen ljusbild.Lampan kommer
 • Tom Dixon Felt Shade Pendel Grå Filt

  Tom Dixon Felt Shade Pendel Grå Filt
  Design: Tom DixonKoncept:Felt Shade Pendel Grå Tom Dixon är en unik pendel. Lampan är tillverkad i filt, ett material som man sällan ser bland lampor. Lampans taktila yta ger den karaktär och den avger även ett mjukt och härligt ljus. Lampan
 • Tom Dixon Etch Web Steel Pendel EU

  Tom Dixon Etch Web Steel Pendel EU
  Design: Tom DixonKoncept:Tom Dixon har skapat en 60 cm rund skärm, med ett fantastiskt spindelväv som skapar ett helt unikt utseende och ger lampan ett helt speciellt uttryck av lätthet och elegans. Den enorma spindelväven ger lampan några fanta
 • Tom Dixon Beat Pendel Fat Svart

  Tom Dixon Beat Pendel Fat Svart
  Design: Tom DixonKoncept:Beat Pendel Fat från Tom Dixon är en del av en serie med 4 pendlar. Lampan är gjord i spunnen mässing med svartlackerad utsida. Lampan är formad invändigt för hand vilket ger varje lampa en egen ljusbild.Lampan kommer
 • Tom Dixon Base Bordslampa

  Tom Dixon Base Bordslampa
  Design: Tom DixonKoncept: Base bordslampan från Tom Dixon är det bästa exemplet på hur Tom Dixon önskar att designa sina lampor. Kvaliteten är på topp och materialen gjutjärn (lampfoten) och spunnen mässing (lampskärmen) är bland de allra
 • Tom Dixon Void Light Borstat Stål Pendel

  Tom Dixon Void Light Borstat Stål Pendel
  Design: Tom DixonKoncept:Void pendeln från Tom Dixon är en pendel som tillverkas i 3 olika färger. Tom Dixon har hittat inspiration till lampornas färger i de olympiska medaljerna. Lampan ger ett koncentrerat nedåtriktat ljus.Hitta mer inspirati
 • Tom Dixon Cut Short Pendel Guld

  Tom Dixon Cut Short Pendel Guld
  Design: Tom DixonKoncept:Den futuristiska Cut är en multi-estetisk kreation. Dens spegel-finnish förvandlar lampan till en genomskinlig kalejdoskopisk pärla när den tänds. Cut -lampans reflexioner är nästan hypnotiserande i dens oändliga upp
 • Tom Dixon Void Vägglampa Mässing

  Tom Dixon Void Vägglampa Mässing
  Design: Tom DixonKoncept:Void vägglampan från Tom Dixon är en vägglampa som tillverkas i tre olika färger. Tom Dixon har hittat inspiration till Void vägglampornas färger i de olympiska medaljerna. Void vägglampan kan användas både på väg
 • Tom Dixon Beat Bordslampa Beat Svart & Mässing

  Tom Dixon Beat Bordslampa Beat Svart & Mässing
  Design: Tom DixonKoncept: Beat Bordslampa från Tom Dixon är en del av serien Beat. Bordslampans skärm är gjord av spunnen mässing, kroppen och foten är utformade i järn. Tom Dixon har med Beat Bordslampa lyckats skapa några vackra proportione
 • Tom Dixon Beat Pendel Tall Vit

  Tom Dixon Beat Pendel Tall Vit
  Design: Tom DixonKoncept:Beat Pendel Tall från Tom Dixon är en del av en serie med 4 pendlar. Lampan är gjord i spunnen mässing med svartlackerad utsida. Lampan är formad invändigt för hand vilket ger varje lampa en egen ljusbild.Lampan kommer
 • Tom Dixon Bell Chrome Bordslampa

  Tom Dixon Bell Chrome Bordslampa
  Design: Tom DixonKoncept:Återigen utmärker Tom Dixon sig med sina ultrapolerade lampor. Denna gång är det via en krombelagd pressad stålyta som ger en unik reflekterande effekt. Dessutom ger lampan ett otroligt behagligt ljus som står i kontras
 • Tom Dixon Opal Surface Vägglampa

  Tom Dixon Opal Surface Vägglampa
  Design: Tom DixonKoncept:Tom Dixon Opal Surface Vägglampa. I samarbete med sina tyska ingenjörer har Tom Dixon utvecklat sitt eget opala akrylglas vilket giver denna lampa en helt unik look. Akrylglaset är nästan genomskinligt och ger ett diffus
 • Tom Dixon Spring Stor Pendel Mässing

  Tom Dixon Spring Stor Pendel Mässing
  Design: Tom DixonKoncept:Spring fraTom Dixon er en unik Pendel. Lampan i sig är tillverkad i vridet rostfritt stål, belagd med en attraktiv vit- eller mässingstouch. Lampan finns i tre varianter som gör att du kan dekorera hemmet som du vill ha d
 • Tom Dixon Etch Stainless Steel Pendel

  Tom Dixon Etch Stainless Steel Pendel
  Design: Tom DixonKoncept:Tom Dixon gjort Etch pendeln ännu mer unik genom att utvidga materialvalet till två nya metaller. En i denna rostfritt stål version och en annan i koppar. Lampans sken är fortfarande fint och varmt och kan höja atmosfär
 • Tom Dixon Beat Golvlampa Beat Mässing

  Tom Dixon Beat Golvlampa Beat Mässing
  Design: Tom DixonKoncept: Beat Golvlampa från Tom Dixon är en del av serien Beat. Lampskärmen är gjord av spunnen mässing. Tom Dixon har med Beat golvlampa lyckats skapa några vackra proportioner mellan skärm och kropp. Beat golvlampa är en v
 • Tom Dixon Mirror Ball Pendel Liten

  Tom Dixon Mirror Ball Pendel Liten
  Design: Tom DixonKoncept:Mirror Ball Pendel Liten från Tom Dixon är ett uppfriskande alternativ till de traditionella takpendlarna. Mirror Ball lampan är klädd invändigt med en metallisk spegelbeläggning som fokuserar ljuset från lampan.Mirror
 • Tom Dixon Beat Pendel Wide Grå

  Tom Dixon Beat Pendel Wide Grå
  Design: Tom DixonKoncept:Beat Takpendel Wide från Tom Dixon är en del av en serie med fyra pendlar. Lampan är gjord av spunnen mässing och yttersidan av takpendeln är grålackerad. Lampans form invändigt har vridits för hand och det ger alla l
 • Tom Dixon Cut Tall Pendel Guld

  Tom Dixon Cut Tall Pendel Guld
  Design: Tom DixonKoncept:Den futuristiska Cut är en multi-estetisk kreation. Dens spegel-finnish förvandlar lampan till en genomskinlig kalejdoskopisk pärla när den tänds. Cut -lampans reflexioner är nästan hypnotiserande i dens oändliga upp
 • Tom Dixon Fade Pendel Krom

  Tom Dixon Fade Pendel Krom
  Design: Tom DixonKoncept:Fade pendeln från Tom Dixon är en pendel som är gjord i tre olika färger, koppar, krom och guld. Tom Dixon Fade pendeln ger ett vackert ljus som både är nedåtgående och ser diffust ut genom polykarbonaten. Fade pendel
 • Tom Dixon Beat Pendel Wide Mässing

  Tom Dixon Beat Pendel Wide Mässing
  Design: Tom DixonKoncept:Beat Pendel Wide från Tom Dixon är en del av en väldigt vacker serie bestående av fyra olika lampor. Wide pendeln är spunnen i mässing och istället för att pulverlackera utsidan som man har gjort i de andra färgerna
 • Tom Dixon Plane Ljuskrona Mässing & Opalglas Stor

  Tom Dixon Plane Ljuskrona Mässing & Opalglas Stor
  Design: Tom DixonKoncept: Plane Ljuskrona Tom Dixon är en unik takpendel. Lampan är gjord av mässing och opalglas. Hitta mer inspiration här www.tomdixon.net
 • Tom Dixon Spring Medium Pendel Vit

  Tom Dixon Spring Medium Pendel Vit
  Design: Tom DixonKoncept:Spring fraTom Dixon er en unik Pendel. Lampan i sig är tillverkad i vridet rostfritt stål, belagd med en attraktiv vit- eller mässingstouch. Lampan finns i tre varianter som gör att du kan dekorera hemmet som du vill ha d
 • Tom Dixon Spot Obround Vägglampa Koppar

  Tom Dixon Spot Obround Vägglampa Koppar
  Design: Tom DixonKoncept:Tom Dixon Spot Obround Vägglampa är en kombination av ett yttre hölje av koppar belagd med rostfritt stål och en massiv glaslins med integrerade LED-glödlampor. Lampan är speciellt designad för användning på badrumme
 • Tom Dixon Stone Pendel Mässing & Marmor

  Tom Dixon Stone Pendel Mässing & Marmor
  Design: Tom DixonKoncept:Tom Dixon Stone Pendel är en unik takpendel. Lampan är gjord av Mässing & Marmor.Hitta mer inspiration här www.tomdixon.net
 • Tom Dixon Spring Liten Pendel Vit

  Tom Dixon Spring Liten Pendel Vit
  Design: Tom DixonKoncept:Spring fraTom Dixon er en unik Pendel. Lampan i sig är tillverkad i vridet rostfritt stål, belagd med en attraktiv vit- eller mässingstouch. Lampan finns i tre varianter som gör att du kan dekorera hemmet som du vill ha d
 • Tom Dixon Stone Vägglampa Mässing & Marmor

  Tom Dixon Stone Vägglampa Mässing & Marmor
  Design: Tom DixonKoncept: Tom Dixon Stone Vägglampa är en unik vägglampa. Lampan är gjord av Mässing & Marmor. Hitta mer inspiration här www.tomdixon.net
 • Tom Dixon Opal Arc Golvlampe Vit

  Tom Dixon Opal Arc Golvlampe Vit
  Design: Tom DixonKoncept:Tom Dixon Opal Surface Golvlampa. I samarbete med sina tyska ingenjörer har Tom Dixon utvecklat sitt eget opala akrylglas vilket giver denna lampa en helt unik look. Akrylglaset är nästan genomskinligt och ger ett diffust
 • Tom Dixon Void Vägglampa Koppar

  Tom Dixon Void Vägglampa Koppar
  Design: Tom DixonKoncept:Void vägglampan från Tom Dixon är en vägglampa som tillverkas i tre olika färger. Tom Dixon har hittat inspiration till Void vägglampornas färger i de olympiska medaljerna. Void vägglampan kan användas både på väg
 • Tom Dixon Base Golvlampa

  Tom Dixon Base Golvlampa
  Design: Tom DixonKoncept: Base bordslampan från Tom Dixon är det bästa exemplet på hur Tom Dixon önskar att designa sina lampor. Kvaliteten är på topp och materialen gjutjärn (lampfoten) och spunnen mässing (lampskärmen) är bland de allra
 • Tom Dixon Copper Shade Pendel Svart

  Tom Dixon Copper Shade Pendel Svart
  Design: Tom DixonKoncept: Tom Dixon's bästsäljare Copper Shadelampan finns nu i tre färger, utöver den klassiska kopparversionen finns också en blå och en svart modell. Pendeln avger ett fint nedåtriktat ljus, som gör den perfekt över matbor
 • Tom Dixon Beat Pendel Fat Vit

  Tom Dixon Beat Pendel Fat Vit
  Design: Tom DixonKoncept:Beat Pendel Fat från Tom Dixon är en del av en serie med 4 pendlar. Lampan är gjord i spunnen mässing med svartlackerad utsida. Lampan är formad invändigt för hand vilket ger varje lampa en egen ljusbild.Lampan kommer
 • Tom Dixon Melt Pendel Krom Liten

  Tom Dixon Melt Pendel Krom Liten
  Design: Tom Dixon & FRONTKoncept:Tom Dixon och FRONT har tillverkat en otroligt vacker pendel med en helt unik design. Lampan är gjord med hjälp av en speciell metalliseringsteknik som ger dess unika utseende. Lampan är den första i sitt slag. La
 • Tom Dixon Melt Pendel Rökfärgad Mindre

  Tom Dixon Melt Pendel Rökfärgad Mindre
  Design: Tom Dixon & FRONTKoncept:Tom Dixon och FRONThar skapat en otroligt vacker pendel, i en helt unik design. Lampan är tillverkad med hjälp av en speciell metalliseringsteknologi som gör utseendet helt unikt. Den första av sitt slag. Lampan
 • Tom Dixon Beat Pendel Tall Svart

  Tom Dixon Beat Pendel Tall Svart
  Design: Tom DixonKoncept:Beat Pendel Tall från Tom Dixon är en del av en serie med 4 pendlar. Lampan är gjord i spunnen mässing med svartlackerad utsida. Lampan är formad invändigt för hand vilket ger varje lampa en egen ljusbild.Lampan kommer
 • Tom Dixon Melt Bordslampa Koppar

  Tom Dixon Melt Bordslampa Koppar
  Design: Tom Dixon & FRONTKoncept:Tom Dixon och FRONT har skapat den otroliga Melt-serien. Tom Dixon Melt serien har en helt unik design. Lampan är gjord med hjälp av en speciell teknik som gör den helt unik. Lampan är genomskinlig när den är t
 • Tom Dixon Beat Golvlampa Beat Svart & Mässing

  Tom Dixon Beat Golvlampa Beat Svart & Mässing
  Design: Tom DixonKoncept: Beat Golvlampa från Tom Dixon är en del av serien Beat. Lampskärmen är gjord av spunnen mässing där yttersidan är lackerad svart. Tom Dixon har med Beat golvlampa lyckats skapa några vackra proportioner mellan skärm
 • Tom Dixon Beat Pendel Stout Mässing

  Tom Dixon Beat Pendel Stout Mässing
  Design: Tom DixonKoncept:Beat Pendel Stout från Tom Dixon är en del av en väldigt vacker serie bestående av fyra olika lampor. Stout pendeln är spunnen i mässing och istället för att pulverlackera utsidan som man har gjort i de andra färgern
 • Tom Dixon Melt Pendel Krom Stor

  Tom Dixon Melt Pendel Krom Stor
  Design: Tom Dixon & FRONTKoncept:Tom Dixon och FRONT har tillverkat en otroligt vacker pendel med en helt unik design. Lampan är gjord med hjälp av en speciell metalliseringsteknik som ger dess unika utseende. Lampan är den första i sitt slag. La
 • Tom Dixon Felt Shade Pendel Vit Filt

  Tom Dixon Felt Shade Pendel Vit Filt
  Design: Tom DixonKoncept:Felt Shade Pendel Grå Tom Dixon är en unik pendel. Lampan är tillverkad i filt, ett material som man sällan ser bland lampor. Lampans taktila yta ger den karaktär och den avger även ett mjukt och härligt ljus. Lampan
 • Tom Dixon Copper Shade Pendel Liten

  Tom Dixon Copper Shade Pendel Liten
  Design: Tom DixonKoncept: Tom Dixon's bestseller Mirror Ball lampan kommer nu i en kopparvariant. Effekten blir samma: hela rummet speglas i lampan, och detta ger lampan djup och ett skulpturellt snitt.Produktionsmetoden med vakuummetallisering av de
 • Tom Dixon Copper Shade Pendel Mindre Svart

  Tom Dixon Copper Shade Pendel Mindre Svart
  Design: Tom DixonKoncept: Tom Dixon's bästsäljare Copper Shade lampan finns nu i en mindre modell. Effekten är den samma - hela rummet avspelas i lampan - och det ger lampan djup och en skulpturell kant. Produktionsmetoden med vakummetallisering
 • Tom Dixon Void Light Koppar Pendel

  Tom Dixon Void Light Koppar Pendel
  Design: Tom DixonKoncept:Void pendeln från Tom Dixon är en pendel som tillverkas i 3 olika färger. Tom Dixon har hittat inspiration till lampornas färger i de olympiska medaljerna. Lampan ger ett koncentrerat nedåtriktat ljus.Hitta mer inspirati
 • Tom Dixon Beat Pendel Stout Svart

  Tom Dixon Beat Pendel Stout Svart
  Design: Tom DixonKoncept:Beat Pendel Stout från Tom Dixon är en del av en serie med 4 pendlar. Lampan är gjord i spunnen mässing med svartlackerad utsida. Lampan är formad invändigt för hand vilket ger varje lampa en egen ljusbild.Lampan komme
 • Tom Dixon Cut Surface Vägg- & Taklampa Guld

  Tom Dixon Cut Surface Vägg- & Taklampa Guld
  Design: Tom DixonKoncept:Den futuristiska Cut är en multi-estetisk kreation. Dens spegel-finnish förvandlar lampan till en genomskinlig kalejdoskopisk pärla när den tänds. Cut -lampans reflexioner är nästan hypnotiserande i dens oändliga upp
 • Tom Dixon Trace Short Pendel

  Tom Dixon Trace Short Pendel
  Design: Tom DixonKoncept:Trace Short pendel från Tom Dixon är en pendel som via sina Moiré-mönster skapar en magisk effekt. Trace pendeln är gjord av munblåst glas och avger ett vackert och behagligt ljus till rummet.Hitta mer inspiration här
 • Tom Dixon Beat Pendel Tall Grå

  Tom Dixon Beat Pendel Tall Grå
  Design: Tom DixonKoncept:Beat pendel Tall från Tom Dixon är en del av en serie med fyra pendlar. Lampan är gjord av spunnen mässing och yttersidan av pendeln är grålackerad. Lampans form invändigt har vridits för hand och det ger alla lamporn
 • Tom Dixon Spring Stor Pendel Vit

  Tom Dixon Spring Stor Pendel Vit
  Design: Tom DixonKoncept:Spring fraTom Dixon er en unik Pendel. Lampan i sig är tillverkad i vridet rostfritt stål, belagd med en attraktiv vit- eller mässingstouch. Lampan finns i tre varianter som gör att du kan dekorera hemmet som du vill ha d
 • Tom Dixon Cut Tall Pendel Krom

  Tom Dixon Cut Tall Pendel Krom
  Design: Tom DixonKoncept:Den futuristiska Cut är en multi-estetisk design. Dess spegelyta förvandlar lampan till en genomskinlig kalejdoskopisk pärla när den tänds. Cut lampans reflexioner är nästan hypnotiserande i dens upprepning av dess dia
 • Tom Dixon Stone Bordslampa Mässing & Marmor

  Tom Dixon Stone Bordslampa Mässing & Marmor
  Design: Tom DixonKoncept: Tom Dixon Stone Bordslampa är en unik bordslampa. Lampan är gjord av Mässing & Marmor. Hitta mer inspiration här www.tomdixon.net
 • Tom Dixon Bell Bordslampa Svart

  Tom Dixon Bell Bordslampa Svart
  Design: Tom DixonKoncept:Återigen utmärker Tom Dixon sig med deras extremt polerade lampor. Den här gången sker det via en krombelagd pressad stålyta, som ger den unika reflekterande effekten. Där utöver avger lampan ett otroligt behagligt lju
 • Tom Dixon Melt Surface Bord/Vägglampa Guld

  Tom Dixon Melt Surface Bord/Vägglampa Guld
  Design: Tom Dixon Koncept: Tom Dixon Melt Surface Lampa Guld är en helt unik och fantastisk lampa. Den eleganta och speciella Melt Surface Guld är det senaste tillskottet i serien av Tom Dixons teknologiskt avancerade och vackra vakuummetalliser
 • Tom Dixon Melt Golvlampa Koppar

  Tom Dixon Melt Golvlampa Koppar
  Design: Tom Dixon & FRONTKoncept:Tom Dixon och FRONT har skapat den otroliga Melt-serien. Tom Dixon Melt serien har en helt unik design. Lampan är gjord med hjälp av en speciell teknik som gör den helt unik. Lampan är genomskinlig när den är t
 • Tom Dixon Melt Chandelier Golvlampa Guld

  Tom Dixon Melt Chandelier Golvlampa Guld
  Design: Tom Dixon Koncept:Tom Dixon Melt Chandelier Golvlampa Guld är en helt unik och fantastisk lampa.Den eleganta och speciella Melt Chandelier Guld är det senaste tillskottet i serien av Tom Dixons teknologiskt avancerade och vackra vakuummetal
 • Tom Dixon Mirror Ball Guld Pendel Liten

  Tom Dixon Mirror Ball Guld Pendel Liten
  Design: Tom DixonKoncept:Mirror Ball Pendel Guld Liten från Tom Dixon är ett fräscht alternativ till de traditionella pendlarna. Mirror Ball lampan har invändigt en metallisk spegelbeläggning för att ge lampan en spegelliknande yta som fokusera
 • Tom Dixon Etch Copper Pendel

  Tom Dixon Etch Copper Pendel
  Design: Tom DixonKoncept:Tom Dixon gjort Etch pendeln ännu mer unik genom att utvidga materialvalet till två nya metaller. En i denna koppar version och en annan i rostfritt stål. Lampans sken är fortfarande fint och varmt och kan höja atmosfär
 • Tom Dixon Bell Bordslampa Krom Stor

  Tom Dixon Bell Bordslampa Krom Stor
  Design: Tom DixonKoncept:Återigen utmärker Tom Dixon sig med deras extremt polerade lampor. Den här gången sker det via en krombelagd pressad stålyta, som ger den unika reflekterande effekten. Där utöver avger lampan ett otroligt behagligt lju
 • Tom Dixon Melt Pendel Rökfärgad Stor

  Tom Dixon Melt Pendel Rökfärgad Stor
  Design: Tom Dixon & FRONTKoncept:Tom Dixon och FRONThar skapat en otroligt vacker pendel, i en helt unik design. Lampan är tillverkad med hjälp av en speciell metalliseringsteknologi som gör utseendet helt unikt. Den första av sitt slag. Lampan
 • Tom Dixon Mirror Ball Pendel Stor

  Tom Dixon Mirror Ball Pendel Stor
  Design: Tom DixonKoncept:Mirror Ball Pendel Stor från Tom Dixon är ett uppfriskande alternativ till de traditionella takpendlarna. Mirror Ball lampan är klädd invändigt med en metallisk spegelbeläggning som fokuserar ljuset från ljsukällan.Mi
 • Tom Dixon Etch Messing Pendel Stor

  Tom Dixon Etch Messing Pendel Stor
  Design: Tom DixonKoncept: Etch Pendelen från Tom Dixon är en unik takpendel. Etchens design gör att den kastar skuggor från sig när den är tänd. En snygg lampa som ger ett lyft till sin omgivning.Hitta mer inspiration här www.tomdixon.net
 • Tom Dixon Bell Bordslampa Svart Stor

  Tom Dixon Bell Bordslampa Svart Stor
  Design: Tom DixonKoncept:Återigen utmärker Tom Dixonsig med deras extremt polerade lampor. Den här gången sker det via en krombelagd pressad stålyta, som ger den unika reflekterande effekten. Där utöver avger lampan ett otroligt behagligt ljus
 • Tom Dixon Melt Pendel Koppar Liten

  Tom Dixon Melt Pendel Koppar Liten
  Design: Tom Dixon & FRONTKoncept:Tom Dixon och FRONT har tillverkat en otroligt vacker pendel med en helt unik design. Lampan är gjord med hjälp av en speciell metalliseringsteknik som ger dess unika utseende. Lampan är den första i sitt slag. La
 • Tom Dixon Beat Vägglampa Svart & Mässing

  Tom Dixon Beat Vägglampa Svart & Mässing
  Design: Tom DixonKoncept: Base vägglampan från Tom Dixon är det bästa exemplet på Tom Dixons design. Kvaliteten är på topp och materialen gjutjärn och spunnen mässing är bland de allra bästa.Hitta mer inspiration här www.tomdixon.net
 • Tom Dixon Opal Stor Pendel Vit

  Tom Dixon Opal Stor Pendel Vit
  Design: Tom DixonKoncept:Tom Dixon Opal Surface Pendel. I samarbete med sina tyska ingenjörer har Tom Dixon utvecklat sitt eget opala akrylglas vilket giver denna lampa en helt unik look. Akrylglaset är nästan genomskinligt och ger ett diffust lj
 • Tom Dixon Mirror Ball Guld Pendel Mellan

  Tom Dixon Mirror Ball Guld Pendel Mellan
  Design: Tom DixonKoncept:Mirror Ball Pendel Mellan från Tom Dixon är ett fräscht alternativ till de traditionella pendlarna. Mirror Ball lampan har invändigt en metallisk spegelbeläggning för att ge lampan en spegelliknande yta som fokuserar lj
 • Melt Surface Vägglampa/Taklampa Guld - Tom Dixon

  Melt Surface Vägglampa/Taklampa Guld - Tom Dixon
 • Spot Round Taklampa Svart - Tom Dixon

  Spot Round Taklampa Svart - Tom Dixon