Lampor från Tom Dixon

Tom Dixon flyttade till London från Tunisien när han var 4 år. Där växte han upp och påbörjade studier vid Chelsea College of Art, men hoppade av för punkmusikens skull. Det är med sin metallsvets som formgivningen börjar.

Tom producerar möbler av metallskrot och får stor framgång med sina alster som ofta har en industriellt stil.

Tom Dixons första lampa The Spiral Light

År 1988 designar Tom sin första lampa som han kallar The Spiral Light. Den bygger han upp av koppar formad som en spiral. När ljuset tänds ser det ut att dansa om lampan rör på sig.

Andra kända lampor som Tom ligger bakom är Copper Shade, Etch mässinglampa och Mirror Ball. En väldigt het pendellampa just nu är Melt och Melt Mini. Du hittar aktuella Tom Dixon taklampor här.

 • Melt Mini Taklampa Koppar - Tom Dixon

  Melt Mini Taklampa Koppar - Tom Dixon
  DesignTom Dixon KonceptMelt Mini Taklampa Koppar är en del av Tom Dixons mission om att ?designa, belysa och inreda framtiden?. Denna mission har igen gett oss ett snyggt urval av integrerade lamporna i Melt serien. OBS! Lampan ändrar utseende när den slås på - Från en spegelfinish när den är avstängd till ett transparent utseende som framhäver det spännande färgspelet när lampan är på.Vacum metallisering är den avancerad teknik som har gett os Melt. Det är det utmärkta slutresultatet av de experiment som den galna belysnings trollkarlen Tom Dixon hanterar att förvandla framför ögona på oss. I släckt tillstånd är Melt med sin hemliga spegelyta som en gyllene, härdad metallklump. När lyset tänds är det den inre glöd som plötsligt tonar fram på näthinnan och som trollbinder oss. Det är det framstormande svenska design kollektivet Front som har fått äran att sparka liv i Melt tillsammans med Tom Dixon. Det utmärkta samarbetet passar perfekt till Dixons unika och excentriska Brittiska streak och hans oändliga universum av kreativitet. Välj mellan Koppar, Krom och guld, i två olika storlekar Ø30 och Ø50. Dessa magiska skapelser kan kombineras för att skapa spännande och läckra konstellationer... Om du vågar!
 • Etch Koppar Taklampa - Tom Dixon

  Etch Koppar Taklampa - Tom Dixon
  DesignTom Dixon for Tom Dixon KonceptEtch Etch Koppar Taklampa från Tom Dixon är en av många spännande lampor som alla talar om. Rötterna ligger i 80-talets fräcka och skämtsamma försök att göra återvinnig hett, vilket man kan se i lamporna idag. Där Dixons förpliktelse och lust till innovation och utveckling mynnar ut i. Tom Dixon har med Etch ett ny tänk i lampdesignen och tillför en frisk pust till en bransch som till tiden lånar lite för mycket av varandra. Han har hittat inspiration till serien av Etch-lamporna i matematikens värld, vilket speciellt kommer i uttryck genom det geometriska formspråket.
 • Melt Golvlampa Koppar - Tom Dixon

  Melt Golvlampa Koppar - Tom Dixon
  DesignTom Dixon KonceptMelt Golvlampa Koppar är en del av Tom Dixons mission om att ?designa, belysa och inreda framtiden?. Denna mission har igen gett oss ett snyggt urval av integrerade lamporna i Melt serien. OBS! Lampan ändrar utseende när den slås på - Från en spegelfinish när den är avstängd till ett transparent utseende som framhäver det spännande färgspelet när lampan är på.Vacum metallisering är den avancerad teknik som har gett os Melt. Det är det utmärkta slutresultatet av de experiment som den galna belysnings trollkarlen Tom Dixon hanterar att förvandla framför ögona på oss. I släckt tillstånd är Melt med sin hemliga spegelyta som en gyllene, härdad metallklump. När lyset tänds är det den inre glöd som plötsligt tonar fram på näthinnan och som trollbinder oss. Det är det framstormande svenska design kollektivet Front som har fått äran att sparka liv i Melt tillsammans med Tom Dixon. Det utmärkta samarbetet passar perfekt till Dixons unika och excentriska Brittiska streak och hans oändliga universum av kreativitet.
 • Etch Stål Taklampa - Tom Dixon

  Etch Stål Taklampa - Tom Dixon
  DesignTom Dixon for Tom Dixon KonceptEtch Etch Stål Taklampa från Tom Dixon är en av många spännande lampor som alla talar om. Rötterna ligger i 80-talets fräcka och skämtsamma försök att göra återvinnig hett, vilket man kan se i lamporna idag. Där Dixons förpliktelse och lust till innovation och utveckling mynnar ut i. Tom Dixon har med Etch ett ny tänk i lampdesignen och tillför en frisk pust till en bransch som till tiden lånar lite för mycket av varandra. Han har hittat inspiration till serien av Etch-lamporna i matematikens värld, vilket speciellt kommer i uttryck genom det geometriska formspråket.
 • Melt Bordslampa Koppar - Tom Dixon

  Melt Bordslampa Koppar - Tom Dixon
  DesignTom Dixon KonceptMelt Bordslampa Koppar är en del av Tom Dixons mission om att ?designa, belysa och inreda framtiden?. Denna mission har igen gett oss ett snyggt urval av integrerade lamporna i Melt serien. OBS! Lampan ändrar utseende när den slås på - Från en spegelfinish när den är avstängd till ett transparent utseende som framhäver det spännande färgspelet när lampan är på.Vacum metallisering är den avancerad teknik som har gett os Melt. Det är det utmärkta slutresultatet av de experiment som den galna belysnings trollkarlen Tom Dixon hanterar att förvandla framför ögona på oss. I släckt tillstånd är Melt med sin hemliga spegelyta som en gyllene, härdad metallklump. När lyset tänds är det den inre glöd som plötsligt tonar fram på näthinnan och som trollbinder oss. Det är det framstormande svenska design kollektivet Front som har fått äran att sparka liv i Melt tillsammans med Tom Dixon. Det utmärkta samarbetet passar perfekt till Dixons unika och excentriska Brittiska streak och hans oändliga universum av kreativitet.
 • Copper Round Taklampa Runda Ø25 - Tom Dixon

  Copper Round Taklampa Runda Ø25 - Tom Dixon
  DesignTom Dixon for Tom Dixon KonceptCopper Shade Taklampa Runda Ø25 från Tom Dixon är en av många spännande lampor som alla talar om. Rötterna ligger i 80-talets fräcka och skämtsamma försök att göra återvinnig hett, vilket man kan se i lamporna idag. Där Dixons förpliktelse och lust till innovation och utveckling mynnar ut i. Tom Dixon har med Base Light Copper Bordslampa ett ny tänk i lampdesignen och tillför en frisk pust till en bransch som till tiden lånar lite för mycket av varandra. En komplexitet dold i det enkla gör att lamporna från första ögonkastet utvecklar sig på vår näthinna och utfodrar med form, struktur, färger samt spelet i och med ljuset.
 • Melt Taklampa Guld - Tom Dixon

  Melt Taklampa Guld - Tom Dixon
  DesignTom Dixon KonceptMelt Taklampa Guld är en del av Tom Dixons mission om att ?designa, belysa och inreda framtiden?. Denna mission har igen gett oss ett snyggt urval av integrerade lamporna i Melt serien. OBS! Lampan ändrar utseende när den slås på - Från en spegelfinish när den är avstängd till ett transparent utseende som framhäver det spännande färgspelet när lampan är på.Vacum metallisering är den avancerad teknik som har gett os Melt. Det är det utmärkta slutresultatet av de experiment som den galna belysnings trollkarlen Tom Dixon hanterar att förvandla framför ögona på oss. I släckt tillstånd är Melt med sin hemliga spegelyta som en gyllene, härdad metallklump. När lyset tänds är det den inre glöd som plötsligt tonar fram på näthinnan och som trollbinder oss. Det är det framstormande svenska design kollektivet Front som har fått äran att sparka liv i Melt tillsammans med Tom Dixon. Det utmärkta samarbetet passar perfekt till Dixons unika och excentriska Brittiska streak och hans oändliga universum av kreativitet. Välj mellan Koppar, Krom och guld, i två olika storlekar Ø30 och Ø50. Dessa magiska skapelser kan kombineras för att skapa spännande och läckra konstellationer... Om du vågar!
 • Void Taklampa Mässing - Tom Dixon

  Void Taklampa Mässing - Tom Dixon
  DesignTom Dixon for Tom Dixon KonceptVoid Taklampa Mässing från Tom Dixon är en av många spännande lampor som alla talar om. Rötterna ligger i 80-talets fräcka och skämtsamma försök att göra återvinnig hett, vilket man kan se i lamporna idag. Där Dixons förpliktelse och lust till innovation och utveckling mynnar ut i. Tom Dixon har med Base Light Copper Bordslampa ett ny tänk i lampdesignen och tillför en frisk pust till en bransch som till tiden lånar lite för mycket av varandra. En komplexitet dold i det enkla gör att lamporna från första ögonkastet utvecklar sig på vår näthinna och utfodrar med form, struktur, färger samt spelet i och med ljuset.
 • Melt Taklampa Krom - Tom Dixon

  Melt Taklampa Krom - Tom Dixon
  DesignTom Dixon KonceptMelt Taklampa Krom är en del av Tom Dixons mission om att ?designa, belysa och inreda framtiden?. Denna mission har igen gett oss ett snyggt urval av integrerade lamporna i Melt serien. Vacum metallisering är den avancerad teknik som har gett os Melt. Det är det utmärkta slutresultatet av de experiment som den galna belysnings trollkarlen Tom Dixon hanterar att förvandla framför ögona på oss. I släckt tillstånd är Melt med sin hemliga spegelyta som en gyllene, härdad metallklump. När lyset tänds är det den inre glöd som plötsligt tonar fram på näthinnan och som trollbinder oss. OBS! Lampan ändrar utseende när den slås på - Från en spegelfinish när den är avstängd till ett transparent utseende som framhäver det spännande färgspelet när lampan är på.Det är det framstormande svenska design kollektivet Front som har fått äran att sparka liv i Melt tillsammans med Tom Dixon. Det utmärkta samarbetet passar perfekt till Dixons unika och excentriska Brittiska streak och hans oändliga universum av kreativitet. Välj mellan Koppar, Krom och guld, i två olika storlekar Ø30 och Ø50. Dessa magiska skapelser kan kombineras för att skapa spännande och läckra konstellationer... Om du vågar!
 • Bell Bordslampa Krom - Tom Dixon

  Bell Bordslampa Krom - Tom Dixon
  DesignTom Dixon for Tom Dixon KonceptBell Bordslampa Krom från Tom Dixon är en av många spännande lampor som alla talar om. Rötterna ligger i 80-talets fräcka och skämtsamma försök att göra återvinnig hett, vilket man kan se i lamporna idag. Där Dixons förpliktelse och lust till innovation och utveckling mynnar ut i. Tom Dixon har med Base Light Copper Bordslampa ett ny tänk i lampdesignen och tillför en frisk pust till en bransch som till tiden lånar lite för mycket av varandra. En komplexitet dold i det enkla gör att lamporna från första ögonkastet utvecklar sig på vår näthinna och utfodrar med form, struktur, färger samt spelet i och med ljuset.
 • Copper Round Taklampa Runda Ø45 - Tom Dixon

  Copper Round Taklampa Runda Ø45 - Tom Dixon
  DesignTom Dixon for Tom Dixon KonseptCopper Shade Taklampa Runda Ø45 från Tom Dixon är en av många spännande lampor som alla talar om. Rötterna ligger i 80-talets fräcka och skämtsamma försök att göra återvinnig hett, vilket man kan se i lamporna idag. Där Dixons förpliktelse och lust till innovation och utveckling mynnar ut i. OBSSmå hål kan visas i lackeringen / skärmen, på grund av produktion.Tom Dixon har med Base Light Copper Bordslampa ett ny tänk i lampdesignen och tillför en frisk pust till en bransch som till tiden lånar lite för mycket av varandra. En komplexitet dold i det enkla gör att lamporna från första ögonkastet utvecklar sig på vår näthinna och utfodrar med form, struktur, färger samt spelet i och med ljuset.
 • Melt Mini Taklampa Guld - Tom Dixon

  Melt Mini Taklampa Guld - Tom Dixon
  DesignTom Dixon KonceptMelt Mini Taklampa Guld är en del av Tom Dixons mission om att ?designa, belysa och inreda framtiden?. Denna mission har igen gett oss ett snyggt urval av integrerade lamporna i Melt serien. OBS! Lampan ändrar utseende när den slås på - Från en spegelfinish när den är avstängd till ett transparent utseende som framhäver det spännande färgspelet när lampan är på.Vacum metallisering är den avancerad teknik som har gett os Melt. Det är det utmärkta slutresultatet av de experiment som den galna belysnings trollkarlen Tom Dixon hanterar att förvandla framför ögona på oss. I släckt tillstånd är Melt med sin hemliga spegelyta som en gyllene, härdad metallklump. När lyset tänds är det den inre glöd som plötsligt tonar fram på näthinnan och som trollbinder oss. Det är det framstormande svenska design kollektivet Front som har fått äran att sparka liv i Melt tillsammans med Tom Dixon. Det utmärkta samarbetet passar perfekt till Dixons unika och excentriska Brittiska streak och hans oändliga universum av kreativitet. Välj mellan Koppar, Krom och guld, i två olika storlekar Ø30 och Ø50. Dessa magiska skapelser kan kombineras för att skapa spännande och läckra konstellationer... Om du vågar!
 • Etch Mässing Taklampa - Tom Dixon

  Etch Mässing Taklampa - Tom Dixon
  DesignTom Dixon for Tom Dixon KonceptEtch Etch Mässing Taklampa från Tom Dixon är en av många spännande lampor som alla talar om. Rötterna ligger i 80-talets fräcka och skämtsamma försök att göra återvinnig hett, vilket man kan se i lamporna idag. Där Dixons förpliktelse och lust till innovation och utveckling mynnar ut i. Tom Dixon har med Etch ett ny tänk i lampdesignen och tillför en frisk pust till en bransch som till tiden lånar lite för mycket av varandra. Han har hittat inspiration till serien av Etch-lamporna i matematikens värld, vilket speciellt kommer i uttryck genom det geometriska formspråket.
 • Copper Wide Taklampa - Tom Dixon

  Copper Wide Taklampa - Tom Dixon
  DesignTom Dixon for Tom Dixon KonceptCopper Shade Taklampa Wide från Tom Dixon är en av många spännande lampor som alla talar om. Rötterna ligger i 80-talets fräcka och skämtsamma försök att göra återvinnig hett, vilket man kan se i lamporna idag. Där Dixons förpliktelse och lust till innovation och utveckling mynnar ut i. Tom Dixon har med Base Light Copper Bordslampa ett ny tänk i lampdesignen och tillför en frisk pust till en bransch som till tiden lånar lite för mycket av varandra. En komplexitet dold i det enkla gör att lamporna från första ögonkastet utvecklar sig på vår näthinna och utfodrar med form, struktur, färger samt spelet i och med ljuset.
 • Melt Mini Taklampa Krom - Tom Dixon

  Melt Mini Taklampa Krom - Tom Dixon
  DesignTom Dixon KonceptMelt Mini Taklampa Krom är en del av Tom Dixons mission om att ?designa, belysa och inreda framtiden?. Denna mission har igen gett oss ett snyggt urval av integrerade lamporna i Melt serien. OBS! Lampan ändrar utseende när den slås på - Från en spegelfinish när den är avstängd till ett transparent utseende som framhäver det spännande färgspelet när lampan är på.Vacum metallisering är den avancerad teknik som har gett os Melt. Det är det utmärkta slutresultatet av de experiment som den galna belysnings trollkarlen Tom Dixon hanterar att förvandla framför ögona på oss. I släckt tillstånd är Melt med sin hemliga spegelyta som en gyllene, härdad metallklump. När lyset tänds är det den inre glöd som plötsligt tonar fram på näthinnan och som trollbinder oss. Det är det framstormande svenska design kollektivet Front som har fått äran att sparka liv i Melt tillsammans med Tom Dixon. Det utmärkta samarbetet passar perfekt till Dixons unika och excentriska Brittiska streak och hans oändliga universum av kreativitet. Välj mellan Koppar, Krom och guld, i två olika storlekar Ø30 och Ø50. Dessa magiska skapelser kan kombineras för att skapa spännande och läckra konstellationer... Om du vågar!
 • Mirror Ball 25 Taklampa Chrom - Tom Dixon

  Mirror Ball 25 Taklampa Chrom - Tom Dixon
  DesignTom Dixon för Tom DixonKonceptMirror Ball 25, Chrom taklampa från Tom Dixon är en av de många spännande lampor, som alla talar om. Rötterna i 80-talets fräcka och kraftfulla försök på att göra återvinning heta, är det idag synlig och närvarande i lamporna, där Dixons förpliktelse och lust till innovation och utveckling utstrålar.Tom Dixon har med Mirror Ball Chrom Taklampa nytänkt lampdesign och lyckas att tillföra en frisk fläkt till en branch, som ibland lånar lite för mycket från varandra.En komplexitet som döljs i det enkla gör att lamporna från första ögonkast utvecklar sig på våra näthinnor, och lyckas att utmana med form, struktur, färger samt spelet i och med ljuset.
 • Mirror Ball 40 Taklampa Chrom - Tom Dixon

  Mirror Ball 40 Taklampa Chrom - Tom Dixon
  DesignTom Dixon för Tom DixonKonceptMirror Ball 40, Chrom taklampa från Tom Dixon är en av de många spännande lampor, som alla talar om. Rötterna i 80-talets fräcka och kraftfulla försök på att göra återvinning heta, är det idag synlig och närvarande i lamporna, där Dixons förpliktelse och lust till innovation och utveckling utstrålar.Tom Dixon har med Mirror Ball Chrom Taklampa nytänkt lampdesign och lyckas att tillföra en frisk fläkt till en branch, som ibland lånar lite för mycket från varandra.En komplexitet som döljs i det enkla gör att lamporna från första ögonkast utvecklar sig på våra näthinnor, och lyckas att utmana med form, struktur, färger samt spelet i och med ljuset.
 • Beat Light Stout Taklampa Mässing - Tom Dixon

  Beat Light Stout Taklampa Mässing - Tom Dixon
  DesignTom Dixon for Tom Dixon KonceptBeat Light Stout Mässing från Tom Dixon är en av många spännande lampor som alla talar om. Rötterna ligger i 80-talets fräcka och skämtsamma försök att göra återvinnig hett, vilket man kan se i lamporna idag. Där Dixons förpliktelse och lust till innovation och utveckling mynnar ut i. Tom Dixon har med Base Light Copper Bordslampa ett ny tänk i lampdesignen och tillför en frisk pust till en bransch som till tiden lånar lite för mycket av varandra. En komplexitet dold i det enkla gör att lamporna från första ögonkastet utvecklar sig på vår näthinna och utfodrar med form, struktur, färger samt spelet i och med ljuset.
 • Melt Taklampa Koppar - Tom Dixon

  Melt Taklampa Koppar - Tom Dixon
  DesignTom Dixon KonceptMelt Taklampa Koppar är en del av Tom Dixons mission om att ?designa, belysa och inreda framtiden?. Denna mission har igen gett oss ett snyggt urval av integrerade lamporna i Melt serien. OBS! Lampan ändrar utseende när den slås på - Från en spegelfinish när den är avstängd till ett transparent utseende som framhäver det spännande färgspelet när lampan är på.Vacum metallisering är den avancerad teknik som har gett os Melt. Det är det utmärkta slutresultatet av de experiment som den galna belysnings trollkarlen Tom Dixon hanterar att förvandla framför ögona på oss. I släckt tillstånd är Melt med sin hemliga spegelyta som en gyllene, härdad metallklump. När lyset tänds är det den inre glöd som plötsligt tonar fram på näthinnan och som trollbinder oss. Det är det framstormande svenska design kollektivet Front som har fått äran att sparka liv i Melt tillsammans med Tom Dixon. Det utmärkta samarbetet passar perfekt till Dixons unika och excentriska Brittiska streak och hans oändliga universum av kreativitet. Välj mellan Koppar, Krom och guld, i två olika storlekar Ø30 och Ø50. Dessa magiska skapelser kan kombineras för att skapa spännande och läckra konstellationer... Om du vågar!
 • Beat Vägglampa Svart - Tom Dixon

  Beat Vägglampa Svart - Tom Dixon
  Beat Vägglampa Svart är en variation av den kända, originella Beat Light. En golvlampa med ett modernt uttryck. Skärmens trumpetform upptar fokusen och kompletteras fint av en enkel bas och stånd
 • Beat Light Fat Taklampa Mässing - Tom Dixon

  Beat Light Fat Taklampa Mässing - Tom Dixon
  DesignTom Dixon for Tom Dixon KonceptBeat Light Fat Mässing från Tom Dixon är en av många spännande lampor som alla talar om. Rötterna ligger i 80-talets fräcka och skämtsamma försök att göra återvinnig hett, vilket man kan se i lamporna idag. Där Dixons förpliktelse och lust till innovation och utveckling mynnar ut i. Tom Dixon har med Base Light Copper Bordslampa ett ny tänk i lampdesignen och tillför en frisk pust till en bransch som till tiden lånar lite för mycket av varandra. En komplexitet dold i det enkla gör att lamporna från första ögonkastet utvecklar sig på vår näthinna och utfodrar med form, struktur, färger samt spelet i och med ljuset.
 • Beat Light Fat Taklampa Vit - Tom Dixon

  Beat Light Fat Taklampa Vit - Tom Dixon
  DesignTom Dixon for Tom Dixon KonceptBeat Light Fat Vit Taklampa från Tom Dixon är en av många spännande lampor som alla talar om. Rötterna ligger i 80-talets fräcka och skämtsamma försök att göra återvinnig hett, vilket man kan se i lamporna idag. Där Dixons förpliktelse och lust till innovation och utveckling mynnar ut i. Tom Dixon har med Base Light Copper Bordslampa ett ny tänk i lampdesignen och tillför en frisk pust till en bransch som till tiden lånar lite för mycket av varandra. En komplexitet dold i det enkla gör att lamporna från första ögonkastet utvecklar sig på vår näthinna och utfodrar med form, struktur, färger samt spelet i och med ljuset.
 • Mirror Ball 50 Taklampa Chrom - Tom Dixon

  Mirror Ball 50 Taklampa Chrom - Tom Dixon
  DesignTom Dixon för Tom DixonKonceptMirror Ball 50, Chrom taklampa från Tom Dixon är en av de många spännande lampor, som alla talar om. Rötterna i 80-talets fräcka och kraftfulla försök på att göra återvinning heta, är det idag synlig och närvarande i lamporna, där Dixons förpliktelse och lust till innovation och utveckling utstrålar.Tom Dixon har med Mirror Ball Chrom Taklampa nytänkt lampdesign och lyckas att tillföra en frisk fläkt till en branch, som ibland lånar lite för mycket från varandra.En komplexitet som döljs i det enkla gör att lamporna från första ögonkast utvecklar sig på våra näthinnor, och lyckas att utmana med form, struktur, färger samt spelet i och med ljuset.
 • Beat Light Wide Taklampa Mässing - Tom Dixon

  Beat Light Wide Taklampa Mässing - Tom Dixon
  DesignTom Dixon for Tom Dixon KonceptBeat Light Wide Mässing från Tom Dixon är en av många spännande lampor som alla talar om. Rötterna ligger i 80-talets fräcka och skämtsamma försök att göra återvinnig hett, vilket man kan se i lamporna idag. Där Dixons förpliktelse och lust till innovation och utveckling mynnar ut i. Tom Dixon har med Base Light Copper Bordslampa ett ny tänk i lampdesignen och tillför en frisk pust till en bransch som till tiden lånar lite för mycket av varandra. En komplexitet dold i det enkla gör att lamporna från första ögonkastet utvecklar sig på vår näthinna och utfodrar med form, struktur, färger samt spelet i och med ljuset.
 • Beat Light Wide Taklampa Svart - Tom Dixon

  Beat Light Wide Taklampa Svart - Tom Dixon
  DesignTom Dixon for Tom Dixon KonceptBeat Light Wide Svart från Tom Dixon är en av många spännande lampor som alla talar om. Rötterna ligger i 80-talets fräcka och skämtsamma försök att göra återvinnig hett, vilket man kan se i lamporna idag. Där Dixons förpliktelse och lust till innovation och utveckling mynnar ut i. Tom Dixon har med Base Light Copper Bordslampa ett ny tänk i lampdesignen och tillför en frisk pust till en bransch som till tiden lånar lite för mycket av varandra. En komplexitet dold i det enkla gör att lamporna från första ögonkastet utvecklar sig på vår näthinna och utfodrar med form, struktur, färger samt spelet i och med ljuset.
 • Beat Light Tall Taklampa Mässing - Tom Dixon

  Beat Light Tall Taklampa Mässing - Tom Dixon
  DesignTom Dixon for Tom Dixon KonceptBeat Light Tall Mässing från Tom Dixon är en av många spännande lampor som alla talar om. Rötterna ligger i 80-talets fräcka och skämtsamma försök att göra återvinnig hett, vilket man kan se i lamporna idag. Där Dixons förpliktelse och lust till innovation och utveckling mynnar ut i. Tom Dixon har med Base Light Copper Bordslampa ett ny tänk i lampdesignen och tillför en frisk pust till en bransch som till tiden lånar lite för mycket av varandra. En komplexitet dold i det enkla gör att lamporna från första ögonkastet utvecklar sig på vår näthinna och utfodrar med form, struktur, färger samt spelet i och med ljuset.
 • Beat Light Tall Taklampa Svart - Tom Dixon

  Beat Light Tall Taklampa Svart - Tom Dixon
  DesignTom Dixon for Tom Dixon KonceptBeat Light Tall Svart från Tom Dixon är en av många spännande lampor som alla talar om. Rötterna ligger i 80-talets fräcka och skämtsamma försök att göra återvinnig hett, vilket man kan se i lamporna idag. Där Dixons förpliktelse och lust till innovation och utveckling mynnar ut i. Tom Dixon har med Base Light Copper Bordslampa ett ny tänk i lampdesignen och tillför en frisk pust till en bransch som till tiden lånar lite för mycket av varandra. En komplexitet dold i det enkla gör att lamporna från första ögonkastet utvecklar sig på vår näthinna och utfodrar med form, struktur, färger samt spelet i och med ljuset.
 • Beat Light Wide Taklampa Vit - Tom Dixon

  Beat Light Wide Taklampa Vit - Tom Dixon
  DesignTom Dixon for Tom Dixon KonceptBeat Light Wide Vit Taklampa från Tom Dixon är en av många spännande lampor som alla talar om. Rötterna ligger i 80-talets fräcka och skämtsamma försök att göra återvinnig hett, vilket man kan se i lamporna idag. Där Dixons förpliktelse och lust till innovation och utveckling mynnar ut i. Tom Dixon har med Base Light Copper Bordslampa ett ny tänk i lampdesignen och tillför en frisk pust till en bransch som till tiden lånar lite för mycket av varandra. En komplexitet dold i det enkla gör att lamporna från första ögonkastet utvecklar sig på vår näthinna och utfodrar med form, struktur, färger samt spelet i och med ljuset.
 • Void Taklampa Stål - Tom Dixon

  Void Taklampa Stål - Tom Dixon
  DesignTom Dixon for Tom Dixon KonceptVoid Taklampa Stål från Tom Dixon är en av många spännande lampor som alla talar om. Rötterna ligger i 80-talets fräcka och skämtsamma försök att göra återvinnig hett, vilket man kan se i lamporna idag. Där Dixons förpliktelse och lust till innovation och utveckling mynnar ut i. Tom Dixon har med Base Light Copper Bordslampa ett ny tänk i lampdesignen och tillför en frisk pust till en bransch som till tiden lånar lite för mycket av varandra. En komplexitet dold i det enkla gör att lamporna från första ögonkastet utvecklar sig på vår näthinna och utfodrar med form, struktur, färger samt spelet i och med ljuset.
 • Void Mini Taklampa Koppar - Tom Dixon

  Void Mini Taklampa Koppar - Tom Dixon
  DesignTom Dixon for Tom Dixon KonceptVoid Mini Taklampa Koppar från Tom Dixon är en av många spännande lampor som alla talar om. Rötterna ligger i 80-talets fräcka och skämtsamma försök att göra återvinnig hett, vilket man kan se i lamporna idag. Där Dixons förpliktelse och lust till innovation och utveckling mynnar ut i. Tom Dixon har med Base Light Copper Bordslampa ett ny tänk i lampdesignen och tillför en frisk pust till en bransch som till tiden lånar lite för mycket av varandra. En komplexitet dold i det enkla gör att lamporna från första ögonkastet utvecklar sig på vår näthinna och utfodrar med form, struktur, färger samt spelet i och med ljuset.
 • Beat Light Fat Taklampa Svart - Tom Dixon

  Beat Light Fat Taklampa Svart - Tom Dixon
  DesignTom Dixon for Tom Dixon KonceptBeat Light Fat Svart från Tom Dixon är en av många spännande lampor som alla talar om. Rötterna ligger i 80-talets fräcka och skämtsamma försök att göra återvinnig hett, vilket man kan se i lamporna idag. Där Dixons förpliktelse och lust till innovation och utveckling mynnar ut i. Tom Dixon har med Base Light Copper Bordslampa ett ny tänk i lampdesignen och tillför en frisk pust till en bransch som till tiden lånar lite för mycket av varandra. En komplexitet dold i det enkla gör att lamporna från första ögonkastet utvecklar sig på vår näthinna och utfodrar med form, struktur, färger samt spelet i och med ljuset.
 • Void Mini Taklampa Stål - Tom Dixon

  Void Mini Taklampa Stål - Tom Dixon
  DesignTom Dixon for Tom Dixon KonceptVoid Mini Taklampa Stål från Tom Dixon är en av många spännande lampor som alla talar om. Rötterna ligger i 80-talets fräcka och skämtsamma försök att göra återvinnig hett, vilket man kan se i lamporna idag. Där Dixons förpliktelse och lust till innovation och utveckling mynnar ut i. Tom Dixon har med Base Light Copper Bordslampa ett ny tänk i lampdesignen och tillför en frisk pust till en bransch som till tiden lånar lite för mycket av varandra. En komplexitet dold i det enkla gör att lamporna från första ögonkastet utvecklar sig på vår näthinna och utfodrar med form, struktur, färger samt spelet i och med ljuset.
 • Beat Light Tall Taklampa Vit - Tom Dixon

  Beat Light Tall Taklampa Vit - Tom Dixon
  DesignTom Dixon for Tom Dixon KonceptBeat Light Tall Vit Taklampa från Tom Dixon är en av många spännande lampor som alla talar om. Rötterna ligger i 80-talets fräcka och skämtsamma försök att göra återvinnig hett, vilket man kan se i lamporna idag. Där Dixons förpliktelse och lust till innovation och utveckling mynnar ut i. Tom Dixon har med Base Light Copper Bordslampa ett ny tänk i lampdesignen och tillför en frisk pust till en bransch som till tiden lånar lite för mycket av varandra. En komplexitet dold i det enkla gör att lamporna från första ögonkastet utvecklar sig på vår näthinna och utfodrar med form, struktur, färger samt spelet i och med ljuset.
 • Bell Bordslampa Mässing - Tom Dixon

  Bell Bordslampa Mässing - Tom Dixon
  DesignTom Dixon for Tom Dixon KonceptBell Bordslampa mässing från Tom Dixon är en av många spännande lampor som alla talar om. Rötterna ligger i 80-talets fräcka och skämtsamma försök att göra återvinnig hett, vilket man kan se i lamporna idag. Där Dixons förpliktelse och lust till innovation och utveckling mynnar ut i. Tom Dixon har med Base Light Copper Bordslampa ett ny tänk i lampdesignen och tillför en frisk pust till en bransch som till tiden lånar lite för mycket av varandra. En komplexitet dold i det enkla gör att lamporna från första ögonkastet utvecklar sig på vår näthinna och utfodrar med form, struktur, färger samt spelet i och med ljuset.
 • Void Taklampa Koppar - Tom Dixon

  Void Taklampa Koppar - Tom Dixon
  DesignTom Dixon for Tom Dixon KonceptVoid Taklampa Koppar från Tom Dixon är en av många spännande lampor som alla talar om. Rötterna ligger i 80-talets fräcka och skämtsamma försök att göra återvinnig hett, vilket man kan se i lamporna idag. Där Dixons förpliktelse och lust till innovation och utveckling mynnar ut i. Tom Dixon har med Base Light Copper Bordslampa ett ny tänk i lampdesignen och tillför en frisk pust till en bransch som till tiden lånar lite för mycket av varandra. En komplexitet dold i det enkla gör att lamporna från första ögonkastet utvecklar sig på vår näthinna och utfodrar med form, struktur, färger samt spelet i och med ljuset.
 • Beat Light Stout Taklampa Svart - Tom Dixon

  Beat Light Stout Taklampa Svart - Tom Dixon
  DesignTom Dixon for Tom Dixon KonceptBeat Light Stout Svart från Tom Dixon är en av många spännande lampor som alla talar om. Rötterna ligger i 80-talets fräcka och skämtsamma försök att göra återvinnig hett, vilket man kan se i lamporna idag. Där Dixons förpliktelse och lust till innovation och utveckling mynnar ut i. Tom Dixon har med Base Light Copper Bordslampa ett ny tänk i lampdesignen och tillför en frisk pust till en bransch som till tiden lånar lite för mycket av varandra. En komplexitet dold i det enkla gör att lamporna från första ögonkastet utvecklar sig på vår näthinna och utfodrar med form, struktur, färger samt spelet i och med ljuset.
 • Etch Web Taklampa Stål - Tom Dixon

  Etch Web Taklampa Stål - Tom Dixon
  DesignTom Dixon for Tom Dixon KonceptEtch Web Stål Taklampan från Tom Dixon är en av de många spännande lampor, som alla pratar om. Rötterna i 80-talets fräcka och irrelevanta försök att göra återvinning heta, är synliga idag och närvarande i lamporna, där Dixons förpliktelse och lust till innovation och utveckling utrålar i dem.Etch Web Stål Taklampa är en ny lampa, som har lyckats nytänka den kända Etch serien och med sin lätthet och elegans kommer vara ett vackert tillskott till varje bostad.
 • Beat Light Stout Taklampa Vit - Tom Dixon

  Beat Light Stout Taklampa Vit - Tom Dixon
  DesignTom Dixon for Tom Dixon KonceptBeat Light Stout Vit Taklampa från Tom Dixon är en av många spännande lampor som alla talar om. Rötterna ligger i 80-talets fräcka och skämtsamma försök att göra återvinnig hett, vilket man kan se i lamporna idag. Där Dixons förpliktelse och lust till innovation och utveckling mynnar ut i. Tom Dixon har med Base Light Copper Bordslampa ett ny tänk i lampdesignen och tillför en frisk pust till en bransch som till tiden lånar lite för mycket av varandra. En komplexitet dold i det enkla gör att lamporna från första ögonkastet utvecklar sig på vår näthinna och utfodrar med form, struktur, färger samt spelet i och med ljuset.
 • Bell Golvlampa Krom - Tom Dixon

  Bell Golvlampa Krom - Tom Dixon
  DesignTom Dixon for Tom Dixon KonceptBell Golvlampa Krom från Tom Dixon är en av många spännande lampor som alla talar om. Rötterna ligger i 80-talets fräcka och skämtsamma försök att göra återvinnig hett, vilket man kan se i lamporna idag. Där Dixons förpliktelse och lust till innovation och utveckling mynnar ut i. Tom Dixon har med Base Light Copper Bordslampa ett ny tänk i lampdesignen och tillför en frisk pust till en bransch som till tiden lånar lite för mycket av varandra. En komplexitet dold i det enkla gör att lamporna från första ögonkastet utvecklar sig på vår näthinna och utfodrar med form, struktur, färger samt spelet i och med ljuset.
 • Bell Bordslampa Koppar - Tom Dixon

  Bell Bordslampa Koppar - Tom Dixon
  DesignTom Dixon for Tom Dixon KonceptBell Bordslampa koppar från Tom Dixon är en av många spännande lampor som alla talar om. Rötterna ligger i 80-talets fräcka och skämtsamma försök att göra återvinnig hett, vilket man kan se i lamporna idag. Där Dixons förpliktelse och lust till innovation och utveckling mynnar ut i. Tom Dixon har med Base Light Copper Bordslampa ett ny tänk i lampdesignen och tillför en frisk pust till en bransch som till tiden lånar lite för mycket av varandra. En komplexitet dold i det enkla gör att lamporna från första ögonkastet utvecklar sig på vår näthinna och utfodrar med form, struktur, färger samt spelet i och med ljuset.
 • Mirror Ball Globe 40 Taklampa Guld - Tom Dixon

  Mirror Ball Globe 40 Taklampa Guld - Tom Dixon
  DesignTom Dixon för Tom DixonKonceptMirror Ball Globe 40, Guld taklampa från Tom Dixon är en av de många spännande lampor, som alla talar om. Rötterna i 80-talets fräcka och kraftfulla försök på att göra återvinning heta, är det idag synlig och närvarande i lamporna, där Dixons förpliktelse och lust till innovation och utveckling utstrålar.Tom Dixon har med Mirror Ball Guld Taklampa Bordslampan nytänkt lampdesign och lyckas att tillföra en frisk fläkt till en branch, som ibland lånar lite för mycket från varandra.En komplexitet som döljs i det enkla gör att lamporna från första ögonkast utvecklar sig på våra näthinnor, och lyckas att utmana med form, struktur, färger samt spelet i och med ljuset.
 • Mirror Ball Globe 50 Taklampa Guld - Tom Dixon

  Mirror Ball Globe 50 Taklampa Guld - Tom Dixon
  DesignTom Dixon för Tom DixonKonceptMirror Ball Globe 50, Guld taklampa från Tom Dixon är en av de många spännande lampor, som alla talar om. Rötterna i 80-talets fräcka och kraftfulla försök på att göra återvinning heta, är det idag synlig och närvarande i lamporna, där Dixons förpliktelse och lust till innovation och utveckling utstrålar.Tom Dixon har med Mirror Ball Guld Taklampa nytänkt lampdesign och lyckas att tillföra en frisk fläkt till en branch, som ibland lånar lite för mycket från varandra.En komplexitet som döljs i det enkla gör att lamporna från första ögonkast utvecklar sig på våra näthinnor, och lyckas att utmana med form, struktur, färger samt spelet i och med ljuset.
 • Plane Vägglampa - Tom Dixon

  Plane Vägglampa - Tom Dixon
  DesignTom Dixon för Tom Dixon KonceptPlane är de nya och snygga lamporna som är designade av Tom Dixon. Geometriska, modiga, förförande, enkla och gjorda i de finaste material. Oavsett om det är på bordet, på väggen eller i taket du saknar en ny snygg lampa, så har Tom Dixon i och med Plane-serien lyckats skapa ett nytänkande och en annorlunda touch till ditt hem.Den engelska designern Tom Dixon har sedan 2002 designat nya, roliga och annorlunda lampor och accessoarer till hemmet och har haft stor framgång med bland andra Etch- och Bellserien.Plane-lamporna är gjorda i mässing och med en lampskärm av glas, det kan alltså inte bli annat än snyggt och elegant oavsett var du väljer att placera en lampa från Plane-serien från Tom Dixon.
 • Etch Web Taklampa Mässing - Tom Dixon

  Etch Web Taklampa Mässing - Tom Dixon
  DesignTom Dixon for Tom Dixon KonceptEtch Web Mässing Taklampan från Tom Dixon är en av de många spännande lampor, som alla pratar om. Rötterna i 80-talets fräcka och irrelevanta försök att göra återvinning heta, är synliga idag och närvarande i lamporna, där Dixons förpliktelse och lust till innovation och utveckling utrålar i dem.Etch Web Mässing Taklampa är en ny lampa, som har lyckats nytänka den kända Etch serien och med sin lätthet och elegans kommer vara ett vackert tillskott till varje bostad.
 • Melt Trio Round Taklampa Koppar - Tom Dixon

  Melt Trio Round Taklampa Koppar - Tom Dixon
  DesignTom Dixon KonceptMelt Trio Round Taklampa i Koppar är en del av Tom Dixons mission om att ?designa, belysa och inreda framtiden?. Denna mission har igen gett oss ett snyggt urval av integrerade lamporna i Melt serien. Vacum metallisering är den avancerad teknik som har gett os Melt. Det är det utmärkta slutresultatet av de experiment som den galna belysnings trollkarlen Tom Dixon hanterar att förvandla framför ögona på oss. I släckt tillstånd är Melt med sin hemliga spegelyta som en gyllene, härdad metallklump. När lyset tänds är det den inre glöd som plötsligt tonar fram på näthinnan och som trollbinder oss. Det är det framstormande svenska design kollektivet Front som har fått äran att sparka liv i Melt tillsammans med Tom Dixon. Det utmärkta samarbetet passar perfekt till Dixons unika och excentriska Brittiska streak och hans oändliga universum av kreativitet. Välj mellan Koppar, Krom och guld, i två olika storlekar Ø30 och Ø50. Dessa magiska skapelser kan kombineras för att skapa spännande och läckra konstellationer... Om du vågar! OBS! Lampan ändrar utseende när den slås på - Från en spegelfinish när den är avstängd till ett transparent utseende som framhäver det spännande färgspelet när lampan är på.
 • Mirror Ball Globe 25 Taklampa Guld - Tom Dixon

  Mirror Ball Globe 25 Taklampa Guld - Tom Dixon
  DesignTom Dixon för Tom DixonKonceptMirror Ball Globe 25, Guld taklampa från Tom Dixon är en av de många spännande lampor, som alla talar om. Rötterna i 80-talets fräcka och kraftfulla försök på att göra återvinning heta, är det idag synlig och närvarande i lamporna, där Dixons förpliktelse och lust till innovation och utveckling utstrålar.Tom Dixon har med Mirror Ball Guld Taklampa nytänkt lampdesign och lyckas att tillföra en frisk fläkt till en branch, som ibland lånar lite för mycket från varandra.En komplexitet som döljs i det enkla gör att lamporna från första ögonkast utvecklar sig på våra näthinnor, och lyckas att utmana med form, struktur, färger samt spelet i och med ljuset.
 • Spot Round Vägglampa Koppar - Tom Dixon

  Spot Round Vägglampa Koppar - Tom Dixon
  DesignTom Dixon för Tom Dixon KonceptSpot-serien från Tom Dixon är badrumsbelysning på en helt ny nivå.Snygga vägglampor och spotlights som kan skapa en skön stämning i ditt badrum eller var du nu vill sätta upp dem. Den är gjord i kopparbelagt rostfritt stål med en massiv glaslins och med inbyggd LED-belysning. Låt ditt badrum komma upp till en helt ny nivå, med spotlights från Tom Dixon!
 • Etch Web Taklampa Stål - Tom Dixon

  Etch Web Taklampa Stål - Tom Dixon
  Etch Web PendellampaFin taklampa i högpolerat rostfritt stål. Utstrålar det vackraste ljuset, som kastar maskros-liknande skuggor på väggar, golv och tak.
 • Bell Bordslampa Krom - Tom Dixon

  Bell Bordslampa Krom - Tom Dixon
  Bell Bordslampa- KromBordslampan från Tom Dixon kännetecknas av den spegelblanka kupolen, som närmast svävar över den avlånga foten av pressat stål. Ideen med Bell är att förenkla designen, o
 • Copper Round Taklampa Runda Ø25 - Tom Dixon

  Copper Round Taklampa Runda Ø25 - Tom Dixon
  Koppar Pendel från Tom Dixon - Ø 25cmElegant och enkel Kopparpendel från Tom Dixon. Lampan är tillverkad av polykarbonat med kopparbeläggning. Kopparbeläggningen är tillverkat genom en explosio
 • Mirror Ball 50 Taklampa Chrom - Tom Dixon

  Mirror Ball 50 Taklampa Chrom - Tom Dixon
  Mirror Ball Pendel 50 cmMirror ball pendel 40 och 50 cm från Tom Dixon är, men sin klara spegelreflektion, inspirerad av en rymdhjälm. Lampan har blivit en av de mest ikoniska produkterna i Tom Dix
 • Etch Koppar Taklampa - Tom Dixon

  Etch Koppar Taklampa - Tom Dixon
  Etch Light Pendel KopparEn elegant, estetisk lampa från Tom Dixon inspirerad av matematikens logik. Etch Light Pendel består av 0,4 mm digitalt etsade kopparplattor. De fina mönstret skapar vackra
 • Beat vägglampa Svart

  Beat vägglampa Svart
  Beat vägglampa Svart
 • Beat Golvlampa Mässing - Tom Dixon

  Beat Golvlampa Mässing - Tom Dixon
  Beat Golvlampa Mässing är en variation av den kända, originella Beat Light. En golvlampa med ett modernt uttryck. Skärmens trumpetform upptar fokusen och kompletteras fint av en enkel bas och stå
 • Beat Bordslampa Svart - Tom Dixon

  Beat Bordslampa Svart - Tom Dixon
  Beat Bordslampa Svart är en variation av den kända, originella Beat Light. En bordslampa med ett modernt uttryck. Skärmens trumpetform upptar fokusen och kompletteras fint av en enkel bas och stån
 • Mirror Ball 25 Taklampa Chrom - Tom Dixon

  Mirror Ball 25 Taklampa Chrom - Tom Dixon
  Mirror Ball Pendel 25 cmMirror ball pendel 40 och 50 cm från Tom Dixon är, men sin klara spegelreflektion, inspirerad av en rymdhjälm. Lampan har blivit en av de mest ikoniska produkterna i Tom Dix
 • Stone Taklampa - Tom Dixon

  Stone Taklampa - Tom Dixon
  DesignTom Dixon for Tom Dixon KonceptStone Taklampa från Tom Dixon är en av många spännande lampor som alla talar om. Rötterna ligger i 80-talets fräcka och skämtsamma försök att göra återvinnig hett, vilket man kan se i lamporna idag. Där Dixons förpliktelse och lust till innovation och utveckling mynnar ut i. Tom Dixon har med Base Light Copper Bordslampa ett ny tänk i lampdesignen och tillför en frisk pust till en bransch som till tiden lånar lite för mycket av varandra. En komplexitet dold i det enkla gör att lamporna från första ögonkastet utvecklar sig på vår näthinna och utfodrar med form, struktur, färger samt spelet i och med ljuset.
 • Etch taklampa 32 cm Stål

  Etch taklampa 32 cm Stål
  Etch taklampa 32 cm Stål
 • Melt Trio Round Taklampa Koppar - Tom Dixon

  Melt Trio Round Taklampa Koppar - Tom Dixon
  Melt Trio Round Taklampa Koppar består av de populära Melt taklamporna, där fler är monterade i en klunga. Detta ger en spännande och modern upphängning. De vackra Melt taklamporna är producera
 • Etch taklampa 32 cm Koppar

  Etch taklampa 32 cm Koppar
  Etch taklampa 32 cm Koppar
 • Melt Surface vägg- och taklampa Krom

  Melt Surface vägg- och taklampa Krom
  Melt Surface vägg- och taklampa Krom
 • Melt Surface vägg- och taklampa Koppar

  Melt Surface vägg- och taklampa Koppar
  Melt Surface vägg- och taklampa Koppar
 • Melt Surface vägg- och taklampa Smoke

  Melt Surface vägg- och taklampa Smoke
  Melt Surface vägg- och taklampa Smoke
 • Bell golvlampa Krom

  Bell golvlampa Krom
  Bell golvlampa Krom
 • Stone vägglampa Vit marmor

  Stone vägglampa Vit marmor
  Stone vägglampa Vit marmor
 • Spot Obround Vägglampe - Tom Dixon

  Spot Obround Vägglampe - Tom Dixon
  DesignTom Dixon för Tom Dixon KonceptSpot-serien från Tom Dixon är badrumsbelysning på en helt ny nivå.Snygga vägglampor och spotlights som kan skapa en skön stämning i ditt badrum eller var du nu vill sätta upp dem. Den är gjord i kopparbelagt rostfritt stål med en massiv glaslins och med inbyggd LED-belysning. Låt ditt badrum komma upp till en helt ny nivå, med spotlights från Tom Dixon!
 • Void Surface Vägglampa Stål - Tom Dixon

  Void Surface Vägglampa Stål - Tom Dixon
  DesignTom Dixon för Tom Dixon KonceptEnkel, klassisk, nytänkande och samtidigt helt sin egen. Void serien från Tom Dixon är en serie föremål för hemmet, med fokus på det enkla och vackra.Taklampan finns i 2 olika storlekar och finns i koppar, mässing eller stållegering. De är helt otroligt snygga att hänga antingen en och en eller ihop i en klunga.Vägglampan är nytt tillägg till Voidserien, och på samma enkla och vackra språk, kompletterar den serien på bästa sätt.
 • Void Surface Vägglampa Koppar - Tom Dixon

  Void Surface Vägglampa Koppar - Tom Dixon
  DesignTom Dixon för Tom Dixon KonceptEnkel, klassisk, nytänkande och samtidigt helt sin egen. Void serien från Tom Dixon är en serie föremål för hemmet, med fokus på det enkla och vackra.Taklampan finns i 2 olika storlekar och finns i koppar, mässing eller stållegering. De är helt otroligt snygga att hänga antingen en och en eller ihop i en klunga.Vägglampan är nytt tillägg till Voidserien, och på samma enkla och vackra språk, kompletterar den serien på bästa sätt.
 • Beat Golvlampa Svart - Tom Dixon

  Beat Golvlampa Svart - Tom Dixon
  Beat Golvlampa Svart är en variation av den kända, originella Beat Light. En golvlampa med ett modernt uttryck. Skärmens trumpetform upptar fokusen och kompletteras fint av en enkel bas och stånda
 • Void Taklampa Stål - Tom Dixon

  Void Taklampa Stål - Tom Dixon
  Void Pendel Rostfritt StålVoid Light pendel från Tom Dixon är inspirerad av de olympiska medaljerna. De dubbla väggarna reflekterar ljuset från den dolda halogenlampan och den handpolerade, spegl
 • Mirror Ball 40 Taklampa Chrom - Tom Dixon

  Mirror Ball 40 Taklampa Chrom - Tom Dixon
  Mirror Ball Pendel 40 cmMirror ball pendel 40 och 50 cm från Tom Dixon är, men sin klara spegelreflektion, inspirerad av en rymdhjälm. Lampan har blivit en av de mest ikoniska produkterna i Tom Dix
 • Melt Trio Round Taklampa Krom - Tom Dixon

  Melt Trio Round Taklampa Krom - Tom Dixon
  DesignTom Dixon KonceptMelt Trio Round Taklampa i krom är en del av Tom Dixons mission om att ?designa, belysa och inreda framtiden?. Denna mission har igen gett oss ett snyggt urval av integrerade lamporna i Melt serien. Vacum metallisering är den avancerad teknik som har gett os Melt. Det är det utmärkta slutresultatet av de experiment som den galna belysnings trollkarlen Tom Dixon hanterar att förvandla framför ögona på oss. I släckt tillstånd är Melt med sin hemliga spegelyta som en gyllene, härdad metallklump. När lyset tänds är det den inre glöd som plötsligt tonar fram på näthinnan och som trollbinder oss. Det är det framstormande svenska design kollektivet Front som har fått äran att sparka liv i Melt tillsammans med Tom Dixon. Det utmärkta samarbetet passar perfekt till Dixons unika och excentriska Brittiska streak och hans oändliga universum av kreativitet. Välj mellan Koppar, Krom och guld, i två olika storlekar Ø30 och Ø50. Dessa magiska skapelser kan kombineras för att skapa spännande och läckra konstellationer... Om du vågar! OBS! Lampan ändrar utseende när den slås på - Från en spegelfinish när den är avstängd till ett transparent utseende som framhäver det spännande färgspelet när lampan är på.
 • Melt Taklampa Smoke - Tom Dixon

  Melt Taklampa Smoke - Tom Dixon
  DesignTom Dixon KonceptMelt Taklampa Smoke är en del av Tom Dixons mission om att ?designa, belysa och inreda framtiden?. Denna mission har igen gett oss ett snyggt urval av integrerade lamporna i Melt serien. OBS! Lampan ändrar utseende när den slås på - Från en spegelfinish när den är avstängd till ett transparent utseende som framhäver det spännande färgspelet när lampan är på.Vacum metallisering är den avancerad teknik som har gett os Melt. Det är det utmärkta slutresultatet av de experiment som den galna belysnings trollkarlen Tom Dixon hanterar att förvandla framför ögona på oss. I släckt tillstånd är Melt med sin hemliga spegelyta som en gyllene, härdad metallklump. När lyset tänds är det den inre glöd som plötsligt tonar fram på näthinnan och som trollbinder oss. Det är det framstormande svenska design kollektivet Front som har fått äran att sparka liv i Melt tillsammans med Tom Dixon. Det utmärkta samarbetet passar perfekt till Dixons unika och excentriska Brittiska streak och hans oändliga universum av kreativitet. Välj mellan Koppar, Krom och guld, i två olika storlekar Ø30 och Ø50. Dessa magiska skapelser kan kombineras för att skapa spännande och läckra konstellationer... Om du vågar!
 • Bell bordslampa Mässing

  Bell bordslampa Mässing
  Bell bordslampa Mässing
 • Bell bordslampa Krom

  Bell bordslampa Krom
  Bell bordslampa Krom
 • Beat bordslampa Mässing

  Beat bordslampa Mässing
  Beat bordslampa Mässing
 • Cut Surface vägg- och taklampa Krom

  Cut Surface vägg- och taklampa Krom
  Cut Surface vägg- och taklampa Krom
 • Beat bordslampa Svart

  Beat bordslampa Svart
  Beat bordslampa Svart
 • Melt Surface vägg- och taklampa Guld

  Melt Surface vägg- och taklampa Guld
  Melt Surface vägg- och taklampa Guld
 • Tom Dixon Opal Arc Golvlampe Vit

  Tom Dixon Opal Arc Golvlampe Vit
  Design: Tom DixonKoncept:Tom Dixon Opal Surface Golvlampa. I samarbete med sina tyska ingenjörer har Tom Dixon utvecklat sitt eget opala akrylglas vilket giver denna lampa en helt unik look. Akrylglaset är nästan genomskinligt och ger ett diffust
 • Melt Surface Vägglampa/Plafond Smoke - Tom Dixon

  Melt Surface Vägglampa/Plafond Smoke - Tom Dixon
  DesignTom Dixon KonceptMelt Surface Vägglampa Smoke är en del av Tom Dixons mission om att ?designa, belysa och inreda framtiden?. Denna mission har igen gett oss ett snyggt urval av integrerade lamporna i Melt serien. OBS! Lampan ändrar utseende när den slås på - Från en spegelfinish när den är avstängd till ett transparent utseende som framhäver det spännande färgspelet när lampan är på.Vacum metallisering är den avancerad teknik som har gett os Melt. Det är det utmärkta slutresultatet av de experiment som den galna belysnings trollkarlen Tom Dixon hanterar att förvandla framför ögona på oss. I släckt tillstånd är Melt med sin hemliga spegelyta som en gyllene, härdad metallklump. När lyset tänds är det den inre glöd som plötsligt tonar fram på näthinnan och som trollbinder oss. Det är det framstormande svenska design kollektivet Front som har fått äran att sparka liv i Melt tillsammans med Tom Dixon. Det utmärkta samarbetet passar perfekt till Dixons unika och excentriska Brittiska streak och hans oändliga universum av kreativitet. Välj mellan Koppar, Krom och guld, i två olika storlekar Ø30 och Ø50. Dessa magiska skapelser kan kombineras för att skapa spännande och läckra konstellationer... Om du vågar!
 • Tom Dixon Globe Cone Golvlampa Krom

  Tom Dixon Globe Cone Golvlampa Krom
  Design: Tom Dixon Begrepp: Globe från Tom Dixon är en unik golvlampa. Den mjuka runda formen kompletteras av den reflekterande utsidan i antingen krom eller koppar. Under dagen kommer lampan att reflektera omgivningen, nästan som en spegel. På
 • Void Surface Vägglampa Mässing - Tom Dixon

  Void Surface Vägglampa Mässing - Tom Dixon
  DesignTom Dixon för Tom Dixon KonceptEnkel, klassisk, nytänkande och samtidigt helt sin egen. Void serien från Tom Dixon är en serie föremål för hemmet, med fokus på det enkla och vackra.Taklampan finns i 2 olika storlekar och finns i koppar, mässing eller stållegering. De är helt otroligt snygga att hänga antingen en och en eller ihop i en klunga.Vägglampan är nytt tillägg till Voidserien, och på samma enkla och vackra språk, kompletterar den serien på bästa sätt.
 • Tom Dixon Opal Arc Golvlampa Vit

  Tom Dixon Opal Arc Golvlampa Vit
  Design: Tom DixonKoncept:Tom Dixon Opal Surface Golvlampa. I samarbete med sina tyska ingenjörer har Tom Dixon utvecklat sitt eget opala akrylglas vilket giver denna lampa en helt unik look. Akrylglaset är nästan genomskinligt och ger ett diffust
 • Tom Dixon Beat Golvlampa Beat Mässing

  Tom Dixon Beat Golvlampa Beat Mässing
  Design: Tom DixonKoncept: Beat Golvlampa från Tom Dixon är en del av serien Beat. Lampskärmen är gjord av spunnen mässing. Tom Dixon har med Beat golvlampa lyckats skapa några vackra proportioner mellan skärm och kropp. Beat golvlampa är en v
 • Tom Dixon Void Vägglampa Koppar

  Tom Dixon Void Vägglampa Koppar
  Design: Tom DixonKoncept:Void vägglampan från Tom Dixon är en vägglampa som tillverkas i tre olika färger. Tom Dixon har hittat inspiration till Void vägglampornas färger i de olympiska medaljerna. Void vägglampan kan användas både på väg
 • Tom Dixon Mirror Ball Chandelier Golvlampa Guld

  Tom Dixon Mirror Ball Chandelier Golvlampa Guld
  Design: Tom Dixon Koncept:Tom Dixon Mirror Ball Golvlampa i Guld är en mycket vacker och annorlunda golvlampa. En av de mest identiferbara produkterna från Tom Dixon, Mirror Ball, har utvidgat med en multi-estetisk golvlampa. Tom Dixon Mirror Bal
 • Tom Dixon Melt Pendel Rökfärgad Stor

  Tom Dixon Melt Pendel Rökfärgad Stor
  Design: Tom Dixon & FRONTKoncept:Tom Dixon och FRONThar skapat en otroligt vacker pendel, i en helt unik design. Lampan är tillverkad med hjälp av en speciell metalliseringsteknologi som gör utseendet helt unikt. Den första av sitt slag. Lampan
 • Beat Golvlampa Mässing - Tom Dixon

  Beat Golvlampa Mässing - Tom Dixon
  DesignTom Dixon for Tom Dixon KonceptBeat Golvlampa Mässing från Tom Dixon är en av många spännande lampor som alla talar om. Rötterna ligger i 80-talets fräcka och skämtsamma försök att göra återvinnig hett, vilket man kan se i lamporna idag. Där Dixons förpliktelse och lust till innovation och utveckling mynnar ut i. Tom Dixon har med Base Light Copper Bordslampa ett ny tänk i lampdesignen och tillför en frisk pust till en bransch som till tiden lånar lite för mycket av varandra. En komplexitet dold i det enkla gör att lamporna från första ögonkastet utvecklar sig på vår näthinna och utfodrar med form, struktur, färger samt spelet i och med ljuset.
 • Tom Dixon Melt Pendel Guld Stor

  Tom Dixon Melt Pendel Guld Stor
  Design: Tom Dixon & FRONTKoncept:Tom Dixon och FRONT har tillverkat en otroligt vacker pendel med en helt unik design. Lampan är gjord med hjälp av en speciell metalliseringsteknik som ger dess unika utseende. Lampan är den första i sitt slag. La
 • Tom Dixon Mirror Ball Guld Pendel Stor

  Tom Dixon Mirror Ball Guld Pendel Stor
  Design: Tom DixonKoncept:Mirror Ball Pendel Stor från Tom Dixon är ett fräscht alternativ till de traditionella takpendlarna. Mirror Ball lampan har invändigt en metallisk spegelbeläggning för att ge lampan en spegelliknande yta som fokuserar l
 • Tom Dixon Void Vägglampa Stål

  Tom Dixon Void Vägglampa Stål
  Design: Tom DixonKoncept:Void vägglampan från Tom Dixon är en vägglampa som tillverkas i tre olika färger. Tom Dixon har hittat inspiration till Void vägglampornas färger i de olympiska medaljerna. Void vägglampan kan användas både på väg
 • Tom Dixon Void Light Borstat Stål Pendel

  Tom Dixon Void Light Borstat Stål Pendel
  Design: Tom DixonKoncept:Void pendeln från Tom Dixon är en pendel som tillverkas i 3 olika färger. Tom Dixon har hittat inspiration till lampornas färger i de olympiska medaljerna. Lampan ger ett koncentrerat nedåtriktat ljus.Hitta mer inspirati
 • Tom Dixon Mirror Ball Pendel Liten

  Tom Dixon Mirror Ball Pendel Liten
  Design: Tom DixonKoncept:Mirror Ball Pendel Liten från Tom Dixon är ett uppfriskande alternativ till de traditionella takpendlarna. Mirror Ball lampan är klädd invändigt med en metallisk spegelbeläggning som fokuserar ljuset från lampan.Mirror
 • Tom Dixon Void Light Koppar Pendel

  Tom Dixon Void Light Koppar Pendel
  Design: Tom DixonKoncept:Void pendeln från Tom Dixon är en pendel som tillverkas i 3 olika färger. Tom Dixon har hittat inspiration till lampornas färger i de olympiska medaljerna. Lampan ger ett koncentrerat nedåtriktat ljus.Hitta mer inspirati
 • Spring Taklampa Silver Medium - Tom Dixon

  Spring Taklampa Silver Medium - Tom Dixon
 • Melt Trio Round Taklampa Smoke - Tom Dixon

  Melt Trio Round Taklampa Smoke - Tom Dixon
  DesignTom Dixon KonceptMelt Trio Round Taklampa i Smoke är en del av Tom Dixons mission om att ?designa, belysa och inreda framtiden?. Denna mission har igen gett oss ett snyggt urval av integrerade lamporna i Melt serien. Vacum metallisering är den avancerad teknik som har gett os Melt. Det är det utmärkta slutresultatet av de experiment som den galna belysnings trollkarlen Tom Dixon hanterar att förvandla framför ögona på oss. I släckt tillstånd är Melt med sin hemliga spegelyta som en gyllene, härdad metallklump. När lyset tänds är det den inre glöd som plötsligt tonar fram på näthinnan och som trollbinder oss. Det är det framstormande svenska design kollektivet Front som har fått äran att sparka liv i Melt tillsammans med Tom Dixon. Det utmärkta samarbetet passar perfekt till Dixons unika och excentriska Brittiska streak och hans oändliga universum av kreativitet. OBS! Lampan ändrar utseende när den slås på - Från en spegelfinish när den är avstängd till ett transparent utseende som framhäver det spännande färgspelet när lampan är på.
 • Tom Dixon Melt Surface Vägg/Taklampa LED Guld Liten

  Tom Dixon Melt Surface Vägg/Taklampa LED Guld Liten
  Design: Tom Dixon & FRONT Koncept: Tom Dixon och FRONT har skapat en otroligt vacker taklampa i en helt unik design. Lampan är tillverkad med en speciell metalliseringsteknik som gör utseendet helt unikt. Lampan är transparent när den är tänd o
 • Globe Cone Golvlampa Copper Black - Tom Dixon

  Globe Cone Golvlampa Copper Black - Tom Dixon
 • Tom Dixon Melt Pendel Koppar Stor

  Tom Dixon Melt Pendel Koppar Stor
  Design: Tom Dixon & FRONTKoncept:Tom Dixon och FRONT har tillverkat en otroligt vacker pendel med en helt unik design. Lampan är gjord med hjälp av en speciell metalliseringsteknik som ger dess unika utseende. Lampan är den första i sitt slag. La
 • Tom Dixon Etch Mässing Pendel

  Tom Dixon Etch Mässing Pendel
  Design: Tom DixonKoncept:Etch Pendelen från Tom Dixon är en unik pendel. Etchens design gör att den kastar skuggor från sig när den är tänd. En snygg lampa som ger ett lyft till sin omgivning.Hitta mer inspiration här www.tomdixon.net
 • Tom Dixon Melt Pendel Guld Liten

  Tom Dixon Melt Pendel Guld Liten
  Design: Tom Dixon & FRONTKoncept:Tom Dixon och FRONT har tillverkat en otroligt vacker pendel med en helt unik design. Lampan är gjord med hjälp av en speciell metalliseringsteknik som ger dess unika utseende. Lampan är den första i sitt slag. La
 • Tom Dixon Spot Round Vägglampa Svart

  Tom Dixon Spot Round Vägglampa Svart
  Design: Tom DixonKoncept:Tom Dixon Spot Round Vägglampa är en kombination av en yttre kappa av kopparbelagt rostfritt stål och en massiv glaslins, med integrerad LED-ljuskälla. Lampan är specialdesignad för användning i badrum och är därför
 • Tom Dixon Beat Pendel Wide Vit

  Tom Dixon Beat Pendel Wide Vit
  Design: Tom DixonKoncept:Beat Pendel Wide från Tom Dixon är en del av en serie med 4 pendlar. Lampan är gjord i spunnen mässing med svartlackerad utsida. Lampan är formad invändigt för hand vilket ger varje lampa en egen ljusbild.Lampan kommer
 • Tom Dixon Melt Surface Bord/Vägglampa Rökfärgad

  Tom Dixon Melt Surface Bord/Vägglampa Rökfärgad
  Design: Tom Dixon Koncept: Tom Dixon Melt Surface Lampa Rökfärgad är en helt unik och fantastisk lampa. Den eleganta och speciella Melt Surface Guld är det senaste tillskottet i serien av Tom Dixons teknologiskt avancerade och vackra vakuummet
 • Tom Dixon Void Light Mässing Pendel

  Tom Dixon Void Light Mässing Pendel
  Design: Tom DixonKoncept:Void pendeln från Tom Dixon är en pendel som tillverkas i 3 olika färger. Tom Dixon har hittat inspiration till lampornas färger i de olympiska medaljerna. Lampan ger ett koncentrerat nedåtriktat ljus.Hitta mer inspirati
 • Tom Dixon Plane Ljuskrona Mässing & Opalglas Liten

  Tom Dixon Plane Ljuskrona Mässing & Opalglas Liten
  Design: Tom DixonKoncept: Plane Ljuskrona Tom Dixon är en unik takpendel. Lampan är gjord av mässing och opalglas. Hitta mer inspiration här www.tomdixon.net
 • Tom Dixon Etch Web Steel Pendel EU

  Tom Dixon Etch Web Steel Pendel EU
  Design: Tom DixonKoncept:Tom Dixon har skapat en 60 cm rund skärm, med ett fantastiskt spindelväv som skapar ett helt unikt utseende och ger lampan ett helt speciellt uttryck av lätthet och elegans. Den enorma spindelväven ger lampan några fanta
 • Tom Dixon Void Vägglampa Mässing

  Tom Dixon Void Vägglampa Mässing
  Design: Tom DixonKoncept:Void vägglampan från Tom Dixon är en vägglampa som tillverkas i tre olika färger. Tom Dixon har hittat inspiration till Void vägglampornas färger i de olympiska medaljerna. Void vägglampan kan användas både på väg
 • Tom Dixon Beat Pendel Tall Vit

  Tom Dixon Beat Pendel Tall Vit
  Design: Tom DixonKoncept:Beat Pendel Tall från Tom Dixon är en del av en serie med 4 pendlar. Lampan är gjord i spunnen mässing med svartlackerad utsida. Lampan är formad invändigt för hand vilket ger varje lampa en egen ljusbild.Lampan kommer
 • Tom Dixon Beat Pendel Fat Mässing

  Tom Dixon Beat Pendel Fat Mässing
  Design: Tom DixonKoncept:Beat Pendel Fat från Tom Dixon är en del av en väldigt vacker serie bestående av fyra olika lampor. Fat pendeln är spunnen i mässing och istället för att pulverlackera utsidan som man har gjort i de andra färgerna ha
 • Tom Dixon Beat Pendel Wide Mässing

  Tom Dixon Beat Pendel Wide Mässing
  Design: Tom DixonKoncept:Beat Pendel Wide från Tom Dixon är en del av en väldigt vacker serie bestående av fyra olika lampor. Wide pendeln är spunnen i mässing och istället för att pulverlackera utsidan som man har gjort i de andra färgerna
 • Tom Dixon Melt Pendel Krom Liten

  Tom Dixon Melt Pendel Krom Liten
  Design: Tom Dixon & FRONTKoncept:Tom Dixon och FRONT har tillverkat en otroligt vacker pendel med en helt unik design. Lampan är gjord med hjälp av en speciell metalliseringsteknik som ger dess unika utseende. Lampan är den första i sitt slag. La
 • Tom Dixon Cut Surface Vägg- & Taklampa Guld

  Tom Dixon Cut Surface Vägg- & Taklampa Guld
  Design: Tom DixonKoncept:Den futuristiska Cut är en multi-estetisk kreation. Dens spegel-finnish förvandlar lampan till en genomskinlig kalejdoskopisk pärla när den tänds. Cut -lampans reflexioner är nästan hypnotiserande i dens oändliga upp
 • Tom Dixon Melt Golvlampa Koppar

  Tom Dixon Melt Golvlampa Koppar
  Design: Tom Dixon & FRONTKoncept:Tom Dixon och FRONT har skapat den otroliga Melt-serien. Tom Dixon Melt serien har en helt unik design. Lampan är gjord med hjälp av en speciell teknik som gör den helt unik. Lampan är genomskinlig när den är t
 • Tom Dixon Melt Chandelier Golvlampa Guld

  Tom Dixon Melt Chandelier Golvlampa Guld
  Design: Tom Dixon Koncept:Tom Dixon Melt Chandelier Golvlampa Guld är en helt unik och fantastisk lampa.Den eleganta och speciella Melt Chandelier Guld är det senaste tillskottet i serien av Tom Dixons teknologiskt avancerade och vackra vakuummetal
 • Tom Dixon Bell Bordslampa Krom Stor

  Tom Dixon Bell Bordslampa Krom Stor
  Design: Tom DixonKoncept:Återigen utmärker Tom Dixon sig med deras extremt polerade lampor. Den här gången sker det via en krombelagd pressad stålyta, som ger den unika reflekterande effekten. Där utöver avger lampan ett otroligt behagligt lju
 • Tom Dixon Melt Pendel Koppar Liten

  Tom Dixon Melt Pendel Koppar Liten
  Design: Tom Dixon & FRONTKoncept:Tom Dixon och FRONT har tillverkat en otroligt vacker pendel med en helt unik design. Lampan är gjord med hjälp av en speciell metalliseringsteknik som ger dess unika utseende. Lampan är den första i sitt slag. La
 • Tom Dixon Beat Vägglampa Svart & Mässing

  Tom Dixon Beat Vägglampa Svart & Mässing
  Design: Tom DixonKoncept: Base vägglampan från Tom Dixon är det bästa exemplet på Tom Dixons design. Kvaliteten är på topp och materialen gjutjärn och spunnen mässing är bland de allra bästa.Hitta mer inspiration här www.tomdixon.net
 • Globe Cone Golvlampa Chrome Black - Tom Dixon

  Globe Cone Golvlampa Chrome Black - Tom Dixon
 • Spring Taklampa Silver Small - Tom Dixon

  Spring Taklampa Silver Small - Tom Dixon
 • Spring Taklampa Silver Large - Tom Dixon

  Spring Taklampa Silver Large - Tom Dixon
 • Melt Surface Vägglampa/Taklampa Krom - Tom Dixon

  Melt Surface Vägglampa/Taklampa Krom - Tom Dixon
  DesignTom Dixon KonceptMelt Surface Vägglampa/Taklampa Krom är en del av Tom Dixons mission om att ?designa, belysa och inreda framtiden?. Denna mission har igen gett oss ett snyggt urval av integrerade lamporna i Melt serien. OBS! Lampan ändrar utseende när den slås på - Från en spegelfinish när den är avstängd till ett transparent utseende som framhäver det spännande färgspelet när lampan är på.Vacum metallisering är den avancerad teknik som har gett os Melt. Det är det utmärkta slutresultatet av de experiment som den galna belysnings trollkarlen Tom Dixon hanterar att förvandla framför ögona på oss. I släckt tillstånd är Melt med sin hemliga spegelyta som en gyllene, härdad metallklump. När lyset tänds är det den inre glöd som plötsligt tonar fram på näthinnan och som trollbinder oss. Det är det framstormande svenska design kollektivet Front som har fått äran att sparka liv i Melt tillsammans med Tom Dixon. Det utmärkta samarbetet passar perfekt till Dixons unika och excentriska Brittiska streak och hans oändliga universum av kreativitet. Välj mellan Koppar, Krom och guld, i två olika storlekar Ø30 och Ø50. Dessa magiska skapelser kan kombineras för att skapa spännande och läckra konstellationer... Om du vågar!
 • Melt Surface Vägglampa/Taklampa Guld - Tom Dixon

  Melt Surface Vägglampa/Taklampa Guld - Tom Dixon
  DesignTom Dixon KonceptMelt Surface Vägglampa/Taklampa Guld är en del av Tom Dixons mission om att ?designa, belysa och inreda framtiden?. Denna mission har igen gett oss ett snyggt urval av integrerade lamporna i Melt serien. Vacum metallisering är den avancerad teknik som har gett os Melt. Det är det utmärkta slutresultatet av de experiment som den galna belysnings trollkarlen Tom Dixon hanterar att förvandla framför ögona på oss. I släckt tillstånd är Melt med sin hemliga spegelyta som en gyllene, härdad metallklump. När lyset tänds är det den inre glöd som plötsligt tonar fram på näthinnan och som trollbinder oss. OBS! Lampan ändrar utseende när den slås på - Från en spegelfinish när den är avstängd till ett transparent utseende som framhäver det spännande färgspelet när lampan är på.Det är det framstormande svenska design kollektivet Front som har fått äran att sparka liv i Melt tillsammans med Tom Dixon. Det utmärkta samarbetet passar perfekt till Dixons unika och excentriska Brittiska streak och hans oändliga universum av kreativitet. Välj mellan Koppar, Krom och guld, i två olika storlekar Ø30 och Ø50. Dessa magiska skapelser kan kombineras för att skapa spännande och läckra konstellationer... Om du vågar!
 • Melt Surface Vägglampa/Taklampa Koppar - Tom Dixon

  Melt Surface Vägglampa/Taklampa Koppar - Tom Dixon
  DesignTom Dixon KonceptMelt Surface Vägglampa/Taklampa Koppar är en del av Tom Dixons mission om att ?designa, belysa och inreda framtiden?. Denna mission har igen gett oss ett snyggt urval av integrerade lamporna i Melt serien. OBS! Lampan ändrar utseende när den slås på - Från en spegelfinish när den är avstängd till ett transparent utseende som framhäver det spännande färgspelet när lampan är på.Vacum metallisering är den avancerad teknik som har gett os Melt. Det är det utmärkta slutresultatet av de experiment som den galna belysnings trollkarlen Tom Dixon hanterar att förvandla framför ögona på oss. I släckt tillstånd är Melt med sin hemliga spegelyta som en gyllene, härdad metallklump. När lyset tänds är det den inre glöd som plötsligt tonar fram på näthinnan och som trollbinder oss. Det är det framstormande svenska design kollektivet Front som har fått äran att sparka liv i Melt tillsammans med Tom Dixon. Det utmärkta samarbetet passar perfekt till Dixons unika och excentriska Brittiska streak och hans oändliga universum av kreativitet. Välj mellan Koppar, Krom och guld, i två olika storlekar Ø30 och Ø50. Dessa magiska skapelser kan kombineras för att skapa spännande och läckra konstellationer... Om du vågar!
 • Globe Taklampa Ø50 Chrome - Tom Dixon

  Globe Taklampa Ø50 Chrome - Tom Dixon
 • Swirl Cone ljusstake Svart-vit

  Swirl Cone ljusstake Svart-vit
  Swirl Cone ljusstake Svart-vit
 • Swirl Dumbbell ljusstake Svart-vit

  Swirl Dumbbell ljusstake Svart-vit
  Swirl Dumbbell ljusstake Svart-vit
 • Swirl Stepped ljusstake Multi

  Swirl Stepped ljusstake Multi
  Swirl Stepped ljusstake Multi
 • Rock ljusstake 2 delar Grön

  Rock ljusstake 2 delar Grön
  Rock ljusstake 2 delar Grön
 • Rock ljusstake 5 delar Grön

  Rock ljusstake 5 delar Grön
  Rock ljusstake 5 delar Grön
 • Tom Dixon Beat Waist Taklampa Svart / Guld

  Tom Dixon Beat Waist Taklampa Svart / Guld
  Beat är tillverkad i solid mässing och har en varm, gyllene interiör. Beat kan användas i många olika konfigurationer för att skapa ett dramatiskt utseende. Häng dem individuellt, eller som en grupp?
 • Tom Dixon Spring Pendel Silver Liten

  Tom Dixon Spring Pendel Silver Liten
  Design: Tom DixonBegrepp:Spring från Tom Dixon är en unik pendel. Själva lampan är gjord av tvinnat rostfritt stål. Lampan finns i tre varianter, vilket gör det möjligt att dekorera hemmet som du vill ha det. Den stora taklampan i lampserien k
 • Tom Dixon Spring Pendel Silver Medium

  Tom Dixon Spring Pendel Silver Medium
  Design: Tom DixonBegrepp:Spring från Tom Dixon är en unik pendel. Själva lampan är gjord av tvinnat rostfritt stål. Lampan finns i tre varianter, vilket gör det möjligt att dekorera hemmet som du vill ha det. Den stora taklampan i lampserien k
 • Tom Dixon Globe Cone Golvlampa Koppar

  Tom Dixon Globe Cone Golvlampa Koppar
  Design: Tom Dixon Begrepp: Globe från Tom Dixon är en unik golvlampa. Den mjuka runda formen kompletteras av den reflekterande utsidan i antingen krom eller koppar. Under dagen kommer lampan att reflektera omgivningen, nästan som en spegel. På
 • Tom Dixon Spring Pendel Silver Stor

  Tom Dixon Spring Pendel Silver Stor
  Design: Tom DixonBegrepp:Spring från Tom Dixon är en unik pendel. Själva lampan är gjord av tvinnat rostfritt stål. Lampan finns i tre varianter, vilket gör det möjligt att dekorera hemmet som du vill ha det. Den stora taklampan i lampserien k
 • Tom Dixon Beat Taklampa Flat Svart

  Tom Dixon Beat Taklampa Flat Svart
  Design: Tom Dixon Koncept: Beat lamporna finns i privata hem, restauranger och hotell över hela världen. Designen är inspirerad av den fascinerande och eleganta skulpturella enkelheten hos traditionella indiska fartyg. Det är typiskt för de vack
 • Tom Dixon Melt Surface Vägg/Taklampa LED Rökfärgad Liten

  Tom Dixon Melt Surface Vägg/Taklampa LED Rökfärgad Liten
  Design: Tom Dixon & FRONT Koncept: Tom Dixon och FRONT har skapat en otroligt vacker taklampa i en helt unik design. Lampan är tillverkad med en speciell metalliseringsteknik som gör utseendet helt unikt. Lampan är transparent när den är tänd o
 • Tom Dixon Melt Surface Vägg/Taklampa LED Krom Liten

  Tom Dixon Melt Surface Vägg/Taklampa LED Krom Liten
  Design: Tom Dixon & FRONT Koncept: Tom Dixon och FRONT har skapat en otroligt vacker taklampa i en helt unik design. Lampan är tillverkad med en speciell metalliseringsteknik som gör utseendet helt unikt. Lampan är transparent när den är tänd o
 • Tom Dixon Spot Vägglampa Svart

  Tom Dixon Spot Vägglampa Svart
  Design: Tom Dixon Koncept: Tom Dixon Spot Vägglampa är en kombination av ett yttre hölje i koppar och rostfritt stål med integrerad LED-lampa. Lampan är designad speciellt för användning i badrummet och har därför IP44-godkännande. Tom Dixo
 • Tom Dixon Melt Taklampa LED Krom Liten

  Tom Dixon Melt Taklampa LED Krom Liten
  Design: Tom Dixon & FRONT Koncept: Tom Dixon och FRONT har skapat en otroligt vacker taklampa i en helt unik design. Lampan är tillverkad med en speciell metalliseringsteknik som gör utseendet helt unikt. Lampan är transparent när den är tänd o
 • Tom Dixon Melt Surface Vägg/Taklampa LED Rökfärgad Stor

  Tom Dixon Melt Surface Vägg/Taklampa LED Rökfärgad Stor
  Design: Tom Dixon & FRONT Koncept: Tom Dixon och FRONT har skapat en otroligt vacker taklampa i en helt unik design. Lampan är tillverkad med en speciell metalliseringsteknik som gör utseendet helt unikt. Lampan är transparent när den är tänd o
 • Melt Trio Round Taklampa Smoke - Tom Dixon

  Melt Trio Round Taklampa Smoke - Tom Dixon
 • Tom Dixon Melt Taklampa LED Koppar Liten

  Tom Dixon Melt Taklampa LED Koppar Liten
  Design: Tom Dixon & FRONT Koncept: Tom Dixon och FRONT har skapat en otroligt vacker taklampa i en helt unik design. Lampan är tillverkad med en speciell metalliseringsteknik som gör utseendet helt unikt. Lampan är transparent när den är tänd o
 • Tom Dixon Beat Taklampa Waist Svart

  Tom Dixon Beat Taklampa Waist Svart
  Design: Tom Dixon Koncept: Beat lamporna finns i privata hem, restauranger och hotell över hela världen. Designen är inspirerad av den fascinerande och eleganta skulpturella enkelheten hos traditionella indiska fartyg. Det är typiskt för de vack
 • Tom Dixon Melt Taklampa LED Guld Stor

  Tom Dixon Melt Taklampa LED Guld Stor
  Design: Tom Dixon & FRONT Koncept: Tom Dixon och FRONT har skapat en otroligt vacker taklampa i en helt unik design. Lampan är tillverkad med en speciell metalliseringsteknik som gör utseendet helt unikt. Lampan är transparent när den är tänd o
 • Tom Dixon Melt Taklampa LED Rökfärgad Stor

  Tom Dixon Melt Taklampa LED Rökfärgad Stor
  Design: Tom Dixon & FRONT Koncept: Tom Dixon och FRONT har skapat en otroligt vacker taklampa i en helt unik design. Lampan är tillverkad med en speciell metalliseringsteknik som gör utseendet helt unikt. Lampan är transparent när den är tänd o
 • Tom Dixon Melt Surface Vägg/Taklampa LED Koppar Stor

  Tom Dixon Melt Surface Vägg/Taklampa LED Koppar Stor
  Design: Tom Dixon & FRONT Koncept: Tom Dixon och FRONT har skapat en otroligt vacker taklampa i en helt unik design. Lampan är tillverkad med en speciell metalliseringsteknik som gör utseendet helt unikt. Lampan är transparent när den är tänd o
 • Tom Dixon Melt Taklampa LED Krom Stor

  Tom Dixon Melt Taklampa LED Krom Stor
  Design: Tom Dixon & FRONT Koncept: Tom Dixon och FRONT har skapat en otroligt vacker taklampa i en helt unik design. Lampan är tillverkad med en speciell metalliseringsteknik som gör utseendet helt unikt. Lampan är transparent när den är tänd o
 • Tom Dixon Melt Taklampa LED Koppar Stor

  Tom Dixon Melt Taklampa LED Koppar Stor
  Design: Tom Dixon & FRONT Koncept: Tom Dixon och FRONT har skapat en otroligt vacker taklampa i en helt unik design. Lampan är tillverkad med en speciell metalliseringsteknik som gör utseendet helt unikt. Lampan är transparent när den är tänd o
 • Globe Taklampa Ø50 Chrome - Tom Dixon

  Globe Taklampa Ø50 Chrome - Tom Dixon
 • Globe Taklampa Ø50 Copper - Tom Dixon

  Globe Taklampa Ø50 Copper - Tom Dixon
 • Globe Cone Golvlampa Chrome Black - Tom Dixon

  Globe Cone Golvlampa Chrome Black - Tom Dixon
 • Globe Cone Golvlampa Copper Black - Tom Dixon

  Globe Cone Golvlampa Copper Black - Tom Dixon
 • Tom Dixon Melt Surface Vägg/Taklampa LED Guld Stor

  Tom Dixon Melt Surface Vägg/Taklampa LED Guld Stor
  Design: Tom Dixon & FRONT Koncept: Tom Dixon och FRONT har skapat en otroligt vacker taklampa i en helt unik design. Lampan är tillverkad med en speciell metalliseringsteknik som gör utseendet helt unikt. Lampan är transparent när den är tänd o
 • Tom Dixon Melt Taklampa LED Guld Liten

  Tom Dixon Melt Taklampa LED Guld Liten
  Design: Tom Dixon & FRONT Koncept: Tom Dixon och FRONT har skapat en otroligt vacker taklampa i en helt unik design. Lampan är tillverkad med en speciell metalliseringsteknik som gör utseendet helt unikt. Lampan är transparent när den är tänd o
 • Tom Dixon Melt Surface Vägg/Taklampa LED Krom Stor

  Tom Dixon Melt Surface Vägg/Taklampa LED Krom Stor
  Design: Tom Dixon & FRONT Koncept: Tom Dixon och FRONT har skapat en otroligt vacker taklampa i en helt unik design. Lampan är tillverkad med en speciell metalliseringsteknik som gör utseendet helt unikt. Lampan är transparent när den är tänd o
 • Tom Dixon Melt Surface Vägg/Taklampa LED Koppar Liten

  Tom Dixon Melt Surface Vägg/Taklampa LED Koppar Liten
  Design: Tom Dixon & FRONT Koncept: Tom Dixon och FRONT har skapat en otroligt vacker taklampa i en helt unik design. Lampan är tillverkad med en speciell metalliseringsteknik som gör utseendet helt unikt. Lampan är transparent när den är tänd o
 • Beat Golvlampa Svart - Tom Dixon

  Beat Golvlampa Svart - Tom Dixon
  DesignTom Dixon for Tom Dixon KonceptBeat Golvlampa Svart från Tom Dixon är en av många spännande lampor som alla talar om. Rötterna ligger i 80-talets fräcka och skämtsamma försök att göra återvinnig hett, vilket man kan se i lamporna idag. Där Dixons förpliktelse och lust till innovation och utveckling mynnar ut i. Tom Dixon har med Base Light Copper Bordslampa ett ny tänk i lampdesignen och tillför en frisk pust till en bransch som till tiden lånar lite för mycket av varandra. En komplexitet dold i det enkla gör att lamporna från första ögonkastet utvecklar sig på vår näthinna och utfodrar med form, struktur, färger samt spelet i och med ljuset.
 • Bell Golvlampa Krom - Tom Dixon

  Bell Golvlampa Krom - Tom Dixon
  Bell Gulvlampe - KromGolvlampan från Tom Dixon kännetecknas av den spegelblanka kupolen, som närmast svävar över den avlånga foten av pressat stål. Ideen med Bell är att förenkla designen, oc
 • Melt Surface Vägglampa/Taklampa Koppar - Tom Dixon

  Melt Surface Vägglampa/Taklampa Koppar - Tom Dixon
 • Melt Surface Vägglampa/Plafond Smoke - Tom Dixon

  Melt Surface Vägglampa/Plafond Smoke - Tom Dixon
 • Melt Mini Taklampa Smoke - Tom Dixon

  Melt Mini Taklampa Smoke - Tom Dixon
  DesignTom Dixon KonceptMelt Mini Taklampa Smoke är en del av Tom Dixons mission om att ?designa, belysa och inreda framtiden?. Denna mission har igen gett oss ett snyggt urval av integrerade lamporna i Melt serien.OBS! Lampan ändrar utseende när den slås på - Från en spegelfinish när den är avstängd till ett transparent utseende som framhäver det spännande färgspelet när lampan är på. Vacum metallisering är den avancerad teknik som har gett os Melt. Det är det utmärkta slutresultatet av de experiment som den galna belysnings trollkarlen Tom Dixon hanterar att förvandla framför ögona på oss. I släckt tillstånd är Melt med sin hemliga spegelyta som en gyllene, härdad metallklump. När lyset tänds är det den inre glöd som plötsligt tonar fram på näthinnan och som trollbinder oss. Det är det framstormande svenska design kollektivet Front som har fått äran att sparka liv i Melt tillsammans med Tom Dixon. Det utmärkta samarbetet passar perfekt till Dixons unika och excentriska Brittiska streak och hans oändliga universum av kreativitet. Välj mellan Koppar, Krom och guld, i två olika storlekar Ø30 och Ø50. Dessa magiska skapelser kan kombineras för att skapa spännande och läckra konstellationer... Om du vågar!
 • Etch taklampa 32 cm Mässing

  Etch taklampa 32 cm Mässing
  Etch taklampa 32 cm Mässing
 • Etch taklampa 50 cm Mässing

  Etch taklampa 50 cm Mässing
  Etch taklampa 50 cm Mässing
 • Stone bordslampa Vit marmor

  Stone bordslampa Vit marmor
  Stone bordslampa Vit marmor
 • Spot Round Taklampa Svart - Tom Dixon

  Spot Round Taklampa Svart - Tom Dixon
 • Tom Dixon Beat Pendel Stout Vit

  Tom Dixon Beat Pendel Stout Vit
  Design: Tom DixonKoncept:Beat Pendel Stout från Tom Dixon är en del av en serie med 4 pendlar. Lampan är gjord i spunnen mässing med svartlackerad utsida. Lampan är formad invändigt för hand vilket ger varje lampa en egen ljusbild.Lampan komme
 • Tom Dixon Beat Bordslampa Beat Mässing

  Tom Dixon Beat Bordslampa Beat Mässing
  Design: Tom DixonKoncept: Beat Bordslampa från Tom Dixon är en del av serien Beat. Bordslampans skärm är gjord av spunnen mässing, kroppen och foten är utformade i järn. Tom Dixon har med Beat Bordslampa lyckats skapa några vackra proportione
 • Tom Dixon Spot Round Pendel Koppar

  Tom Dixon Spot Round Pendel Koppar
  Design: Tom DixonKoncept:Tom Dixon Spot Round Pendel är en kombination av ett yttre hölje av koppar belagd med rostfritt stål och en massiv glaslins med integrerade LED-glödlampor. Lampan är speciellt designad för användning på badrummet och
 • Tom Dixon Etch Web Brass Pendel EU

  Tom Dixon Etch Web Brass Pendel EU
  Design: Tom DixonKoncept:Tom Dixon har skapat en 60 cm rund skärm, med ett fantastiskt spindelväv som skapar ett helt unikt utseende och ger lampan ett helt speciellt uttryck av lätthet och elegans. Den enorma spindelväven ger lampan några fanta
 • Tom Dixon Base Vägglampa Mässing

  Tom Dixon Base Vägglampa Mässing
  Design: Tom DixonKoncept: Base bordslampan från Tom Dixon är det bästa exemplet på hur Tom Dixon önskar att designa sina lampor. Kvaliteten är på topp och materialen gjutjärn (lampfoten) och spunnen mässing (lampskärmen) är bland de allra
 • Tom Dixon Spot Round Vägglampa Koppar

  Tom Dixon Spot Round Vägglampa Koppar
  Design: Tom DixonKoncept:Tom Dixon Spot Round Vägglampa är en kombination av ett yttre hölje av koppar belagd med rostfritt stål och en massiv glaslins med integrerade LED-glödlampor. Lampan är speciellt designad för användning på badrummet
 • Tom Dixon Melt Surface Bord/VäggLampa Krom

  Tom Dixon Melt Surface Bord/VäggLampa Krom
  Design: Tom Dixon Koncept: Tom Dixon Melt Surface Lampa Krom är en helt unik och fantastisk lampa. Den eleganta och speciella Melt Surface Guld är det senaste tillskottet i serien av Tom Dixons teknologiskt avancerade och vackra vakuummetalliser
 • Tom Dixon Beat Pendel Stout Grå

  Tom Dixon Beat Pendel Stout Grå
  Design: Tom DixonKoncept:Beat Pendel Stout från Tom Dixon är en del av en serie med fyra pendlar. Lampan är gjord av spunnen mässing och yttersidan av pendeln är grålackerad. Lampans form invändigt har vridits för hand och det ger alla lampor
 • Tom Dixon Spring Medium Pendel Mässing

  Tom Dixon Spring Medium Pendel Mässing
  Design: Tom DixonKoncept:Spring fraTom Dixon er en unik Pendel. Lampan i sig är tillverkad i vridet rostfritt stål, belagd med en attraktiv vit- eller mässingstouch. Lampan finns i tre varianter som gör att du kan dekorera hemmet som du vill ha d
 • Tom Dixon Beat Pendel Fat Grå

  Tom Dixon Beat Pendel Fat Grå
  Design: Tom DixonKoncept:Beat Pendel Fat från Tom Dixon är en del av en serie med fyra pendlar. Lampan är gjord av spunnen mässing och yttersidan av takpendeln är grålackerad. Lampans form invändigt har vridits för hand och det ger alla lampo
 • Tom Dixon Melt Surface Bord/ Vägglampa Koppar

  Tom Dixon Melt Surface Bord/ Vägglampa Koppar
  Design: Tom Dixon Koncept: Tom Dixon Melt Surface Lampa Koppar är en helt unik och fantastisk lampa. Den eleganta och speciella Melt Surface Guld är det senaste tillskottet i serien av Tom Dixons teknologiskt avancerade och vackra vakuummetallis
 • Tom Dixon Spot Round Pendel Svart

  Tom Dixon Spot Round Pendel Svart
  Design: Tom DixonKoncept:Tom Dixon Spot Round Pendel är en kombination av en yttre kappa av kopparbelagt rostfritt stål och en massiv glaslins, med integrerad LED-ljuskälla. Lampan är specialdesignad för användning i badrum och är därför IP4
 • Tom Dixon Cut Surface Vägg- & Taklampa Krom

  Tom Dixon Cut Surface Vägg- & Taklampa Krom
  Design: Tom DixonKoncept:Den futuristiska Cut är en multi-estetisk design. Dess spegelyta förvandlar lampan till en genomskinlig kalejdoskopisk pärla när den tänds. Cut lampans reflexioner är nästan hypnotiserande i dens upprepning av dess dia
 • Tom Dixon Bell Chrome Golvlampa

  Tom Dixon Bell Chrome Golvlampa
  Design: Tom DixonKoncept:Återigen utmärker Tom Dixon sig med sina ultrapolerade lampor. Denna gång är det via en krombelagd pressad stålyta som ger en unik reflekterande effekt. Dessutom ger lampan ett otroligt behagligt ljus som står i kontras
 • Tom Dixon Bell Bordslampa Mässing

  Tom Dixon Bell Bordslampa Mässing
  Design: Tom DixonKoncept:Återigen utmärker Tom Dixon sig med sina ultrapolerade lampor. Denna gång är det via en krombelagd pressad stålyta som ger en unik reflekterande effekt. Dessutom ger lampan ett otroligt behagligt ljus som står i kontras
 • Tom Dixon Copper Shade Pendel

  Tom Dixon Copper Shade Pendel
  Design: Tom DixonKoncept: Tom Dixon's bestseller Mirror Ball lampan kommer nu i en kopparvariant. Effekten blir samma: hela rummet speglas i lampan, och detta ger lampan djup och ett skulpturellt snitt.Produktionsmetoden med vakuummetallisering av de
 • Tom Dixon Cut Short Pendel Krom

  Tom Dixon Cut Short Pendel Krom
  Design: Tom DixonKoncept:Den futuristiska Cut är en multi-estetisk design. Dess spegelyta förvandlar lampan till en genomskinlig kalejdoskopisk pärla när den tänds. Cut lampans reflexioner är nästan hypnotiserande i dens upprepning av dess dia
 • Tom Dixon Opal Liten Pendel Vit

  Tom Dixon Opal Liten Pendel Vit
  Design: Tom DixonKoncept:Tom Dixon Opal Surface Pendel. I samarbete med sina tyska ingenjörer har Tom Dixon utvecklat sitt eget opala akrylglas vilket giver denna lampa en helt unik look. Akrylglaset är nästan genomskinligt och ger ett diffust lj
 • Tom Dixon Beat Pendel Tall Mässing

  Tom Dixon Beat Pendel Tall Mässing
  Design: Tom DixonKoncept:Beat Pendel Tall från Tom Dixon är en del av en väldigt vacker serie bestående av fyra olika lampor. Tall pendeln är spunnen i mässing och istället för att pulverlackera utsidan som man har gjort i de andra färgerna
 • Tom Dixon Mirror Ball Pendel Mellan

  Tom Dixon Mirror Ball Pendel Mellan
  Design: Tom DixonKoncept:Mirror Ball Pendel Mellan från Tom Dixon är ett uppfriskande alternativ till de traditionella pendlarna. Mirror Ball lampan är klädd invändigt med en metallisk spegelbeläggning som fokuserar ljuset från ljuskällan.Mir
 • Tom Dixon Spring Liten Pendel Mässing

  Tom Dixon Spring Liten Pendel Mässing
  Design: Tom DixonKoncept:Spring fraTom Dixon er en unik Pendel. Lampan i sig är tillverkad i vridet rostfritt stål, belagd med en attraktiv vit- eller mässingstouch. Lampan finns i tre varianter som gör att du kan dekorera hemmet som du vill ha d
 • Tom Dixon Bell Bordslampa Copper

  Tom Dixon Bell Bordslampa Copper
  Design: Tom DixonKoncept:Återigen utmärker Tom Dixon sig med sina ultrapolerade lampor. Denna gång är det via en krombelagd pressad stålyta som ger en unik reflekterande effekt. Dessutom ger lampan ett otroligt behagligt ljus som står i kontras
 • Tom Dixon Beat Pendel Wide Svart

  Tom Dixon Beat Pendel Wide Svart
  Design: Tom DixonKoncept:Beat Pendel Wide från Tom Dixon är en del av en serie med 4 pendlar. Lampan är gjord i spunnen mässing med svartlackerad utsida. Lampan är formad invändigt för hand vilket ger varje lampa en egen ljusbild.Lampan kommer
 • Tom Dixon Beat Pendel Fat Svart

  Tom Dixon Beat Pendel Fat Svart
  Design: Tom DixonKoncept:Beat Pendel Fat från Tom Dixon är en del av en serie med 4 pendlar. Lampan är gjord i spunnen mässing med svartlackerad utsida. Lampan är formad invändigt för hand vilket ger varje lampa en egen ljusbild.Lampan kommer
 • Tom Dixon Cut Short Pendel Guld

  Tom Dixon Cut Short Pendel Guld
  Design: Tom DixonKoncept:Den futuristiska Cut är en multi-estetisk kreation. Dens spegel-finnish förvandlar lampan till en genomskinlig kalejdoskopisk pärla när den tänds. Cut -lampans reflexioner är nästan hypnotiserande i dens oändliga upp
 • Tom Dixon Beat Bordslampa Beat Svart & Mässing

  Tom Dixon Beat Bordslampa Beat Svart & Mässing
  Design: Tom DixonKoncept: Beat Bordslampa från Tom Dixon är en del av serien Beat. Bordslampans skärm är gjord av spunnen mässing, kroppen och foten är utformade i järn. Tom Dixon har med Beat Bordslampa lyckats skapa några vackra proportione
 • Tom Dixon Bell Chrome Bordslampa

  Tom Dixon Bell Chrome Bordslampa
  Design: Tom DixonKoncept:Återigen utmärker Tom Dixon sig med sina ultrapolerade lampor. Denna gång är det via en krombelagd pressad stålyta som ger en unik reflekterande effekt. Dessutom ger lampan ett otroligt behagligt ljus som står i kontras
 • Tom Dixon Opal Surface Vägglampa

  Tom Dixon Opal Surface Vägglampa
  Design: Tom DixonKoncept:Tom Dixon Opal Surface Vägglampa. I samarbete med sina tyska ingenjörer har Tom Dixon utvecklat sitt eget opala akrylglas vilket giver denna lampa en helt unik look. Akrylglaset är nästan genomskinligt och ger ett diffus
 • Tom Dixon Spring Stor Pendel Mässing

  Tom Dixon Spring Stor Pendel Mässing
  Design: Tom DixonKoncept:Spring fraTom Dixon er en unik Pendel. Lampan i sig är tillverkad i vridet rostfritt stål, belagd med en attraktiv vit- eller mässingstouch. Lampan finns i tre varianter som gör att du kan dekorera hemmet som du vill ha d
 • Tom Dixon Etch Stainless Steel Pendel

  Tom Dixon Etch Stainless Steel Pendel
  Design: Tom DixonKoncept:Tom Dixon gjort Etch pendeln ännu mer unik genom att utvidga materialvalet till två nya metaller. En i denna rostfritt stål version och en annan i koppar. Lampans sken är fortfarande fint och varmt och kan höja atmosfär
 • Tom Dixon Beat Pendel Wide Grå

  Tom Dixon Beat Pendel Wide Grå
  Design: Tom DixonKoncept:Beat Takpendel Wide från Tom Dixon är en del av en serie med fyra pendlar. Lampan är gjord av spunnen mässing och yttersidan av takpendeln är grålackerad. Lampans form invändigt har vridits för hand och det ger alla l
 • Tom Dixon Cut Tall Pendel Guld

  Tom Dixon Cut Tall Pendel Guld
  Design: Tom DixonKoncept:Den futuristiska Cut är en multi-estetisk kreation. Dens spegel-finnish förvandlar lampan till en genomskinlig kalejdoskopisk pärla när den tänds. Cut -lampans reflexioner är nästan hypnotiserande i dens oändliga upp
 • Tom Dixon Plane Ljuskrona Mässing & Opalglas Stor

  Tom Dixon Plane Ljuskrona Mässing & Opalglas Stor
  Design: Tom DixonKoncept: Plane Ljuskrona Tom Dixon är en unik takpendel. Lampan är gjord av mässing och opalglas. Hitta mer inspiration här www.tomdixon.net