Thorup Copenhagen lampor

 • Thorup Copenhagen - Patrone Taklampa Mässing Thorup Copenhagen

  Thorup Copenhagen - Patrone Taklampa Mässing Thorup Copenhagen
  Patrone Pendel Mässing är stilren och enkel. Den cylinderformade pendeln har ett minimalistiskt uttryck med en industriell look med fokus på det funktionella. Dess smala design gör det möjligt att hänga pendeln i husets små krokar – en och en eller i en klunga med olika höjder, för att uppnå ett vackert estetiskt uttryck. Uppnå en mer strikt look genom att hänga dem på rad över långbordet eller över köksön, där det finns behov av ett behagligt ljus över ett större område. NB! Mässing är ett material som med tiden kommer uppnå en naturlig patina och varje lampa kommer få sitt eget uttryck. Som du kan se här fås pendeln både i mässing och svart, som speciellt komplimenterar den moderna nordiska inredningen. Som en snygg kontrast till den hårda metallytan, hänger pendeln i en svart textilkabel.
 • Thorup Copenhagen - Patrone Taklampa Black Thorup Copenhagen

  Thorup Copenhagen - Patrone Taklampa Black Thorup Copenhagen
  Patrone Black Brass är stilren och enkel. Den cylinderformade pendeln har ett minimalistiskt uttryck med en industriell look med fokus på det funktionella. Dess smala design gör det möjligt att hänga pendeln i husets små krokar – en och en eller i en klunga med olika höjder, för att uppnå ett vackert estetiskt uttryck. Uppnå en mer strikt look genom att hänga dem på rad över långbordet eller över köksön, där det finns behov av ett behagligt ljus över ett större område. Som du kan se här fås pendeln både i mässing och svart, som speciellt komplimenterar den moderna nordiska inredningen. Som en snygg kontrast till den hårda metallytan, hänger pendeln i en svart textilkabel.
 • Thorup Copenhagen Patrone Vägglampa Mässing

  Thorup Copenhagen Patrone Vägglampa Mässing
  OBS: Denna vägglampa är fastkopplad . En vägglampssats kan köpas som innehåller en 2 meter svart textilsladd och en strömbrytarknapp speciellt för vägglampan Patrone. Design: Kasper Thorup Koncept: Patron Vägglampa Enkelt men otroligt stilistiskt, är ord som väl beskriver Thorup Copenhagens vackra Patrone-serie. En lampa som är designad med tanke på att skära bort allt överflödigt och istället fokuserar mycket konkret på en enkel, tidlös och estetiskt tilltalande design. En design som också kompletteras av de robusta materialen som osar kvalitet och lyx. Vägglampan, som enkelt kan justeras efter behov, är idealisk för sovrummet, köket eller hallen. Patrone-serien finns som taklampa och vägglampa . Båda modellerna kommer i färgerna mässing , rökfärgad mässing och svart polerad mässing .
 • Thorup Copenhagen - Patrone Plafond Solid Brass Thorup Copenhagen

  Thorup Copenhagen - Patrone Plafond Solid Brass Thorup Copenhagen
  Patrone Taklampa Solid Brass är en del av den minimalistiska och eleganta belysningskollektionen från Thorup Copenhagen. Patrone-kollektionen innehåller både vägglampor och taklampor i olika modeller, och nu även taklampor med samma karaktäristiska, smala och cylindriska design. Patrone taklamporna återspeglar samma modernitet, funktionalitet och tidlöshet som resten av serien och kan därför placeras i många olika miljöer, till exempel i en korridor, i entrén, i köket eller ovanför garderoben. De här taklamporna är tillverkade av rå diamantslipad mässing och är resultatet av traditionella metoder och moderna tekniker i en utsökt design med en industriell touch som ger edge och karaktär till alla typer av inredningsstilar. Precis som de andra lamporna i sortimentet finns taklamporna också i olika ytbehandlingar, så du kan fritt välja den nyans som bäst passar din stil. Observera att mässingen kommer att utveckla en vacker naturlig patina med tiden. Se hela Patrone-sortimentet här
 • Thorup Copenhagen - Patrone Taklampa Long Brun Mässing Thorup Copenhagen

  Thorup Copenhagen - Patrone Taklampa Long Brun Mässing Thorup Copenhagen
  Patrone Long Taklampa Brun Mässing är stilren och enkel. Den cylinderformade pendeln har ett minimalistiskt uttryck med en industriell look med fokus på det funktionella. Dess smala design gör det möjligt att hänga pendeln i husets små krokar – en och en eller i en klunga med olika höjder, för att uppnå ett vackert estetiskt uttryck. Uppnå en mer strikt look genom att hänga dem på rad över långbordet eller över köksön, där det finns behov av ett behagligt ljus över ett större område. Som du kan se här fås pendeln både i mässing och svart, som speciellt komplimenterar den moderna nordiska inredningen. Som en snygg kontrast till den hårda metallytan, hänger pendeln i en svart textilkabel.
 • Thorup Copenhagen - Patrone Taklampa Long Black/Browned Brass Thorup Copenhagen

  Thorup Copenhagen - Patrone Taklampa Long Black/Browned Brass Thorup Copenhagen
  Patrone Long Taklampa Svart Brun Mässing är stilren och enkel. Den cylinderformade pendeln har ett minimalistiskt uttryck med en industriell look med fokus på det funktionella. Dess smala design gör det möjligt att hänga pendeln i husets små krokar – en och en eller i en klunga med olika höjder, för att uppnå ett vackert estetiskt uttryck. Uppnå en mer strikt look genom att hänga dem på rad över långbordet eller över köksön, där det finns behov av ett behagligt ljus över ett större område. Som du kan se här fås pendeln både i mässing och svart, som speciellt komplimenterar den moderna nordiska inredningen. Som en snygg kontrast till den hårda metallytan, hänger pendeln i en svart textilkabel.
 • Thorup Copenhagen - Patrone Cluster 3 Taklampa Mässing Thorup Copenhagen

  Thorup Copenhagen - Patrone Cluster 3 Taklampa Mässing Thorup Copenhagen
  Patrone Cluster 3 Taklampa Mässing, fångar omedelbart ögat trots sin minimalistiska design och eleganta linjer. Den fängslande designen från Kasper Thorup, som 2019 medverkade i den danska tv-hiten Danmarks Nästa klassiker, för tankarna till den klassiska vindharpan och ger varje rum en unik touch av Feng Shui från vardagsrummet till sovrummet eller köket. Var och en av de eleganta mässingslamporna kastar ett mjukt ljus och säkerställer stämningsfull belysning oavsett om de svävar över vardagsrumsbordet, köksön eller i hörnet av sovrummet. De diamantslipade mässingslampornas råa enkelhet balanserar perfekt med de svarta textilsladdarna av varierande längder, berikar både det klassiska och det moderna utrymmet. OBS! Mässing är ett material som så småningom kommer att uppnå en naturlig patina och varje lampa kommer att uppnå sitt eget uttryck.
 • Thorup Copenhagen - Patrone Cluster 3 Taklampa Brun Mässing Thorup Copenhagen

  Thorup Copenhagen - Patrone Cluster 3 Taklampa Brun Mässing Thorup Copenhagen
  Patrone Cluster 3 Taklampa Brun Mässing, fångar omedelbart ögat trots sin minimalistiska design och eleganta linjer. Den fängslande designen från Kasper Thorup, som 2019 medverkade i den danska tv-hiten Danmarks Nästa klassiker, för tankarna till den klassiska vindharpan och ger varje rum en unik touch av Feng Shui från vardagsrummet till sovrummet eller köket. Var och en av de eleganta mässingslamporna kastar ett mjukt ljus och säkerställer stämningsfull belysning oavsett om de svävar över vardagsrumsbordet, köksön eller i hörnet av sovrummet. De diamantslipade mässingslampornas råa enkelhet balanserar perfekt med de svarta textilsladdarna av varierande längder, berikar både det klassiska och det moderna utrymmet. OBS! Mässing är ett material som så småningom kommer att uppnå en naturlig patina och varje lampa kommer att uppnå sitt eget uttryck.
 • Thorup Copenhagen - Patrone Cluster 3 Taklampa Svart Brun Mässing Thorup Copenhagen

  Thorup Copenhagen - Patrone Cluster 3 Taklampa Svart Brun Mässing Thorup Copenhagen
  Patrone Cluster 3 Taklampa Svart Brun Mässing, fångar omedelbart ögat trots sin minimalistiska design och eleganta linjer. Den fängslande designen från Kasper Thorup, som 2019 medverkade i den danska tv-hiten Danmarks Nästa klassiker, för tankarna till den klassiska vindharpan och ger varje rum en unik touch av Feng Shui från vardagsrummet till sovrummet eller köket. Var och en av de eleganta mässingslamporna kastar ett mjukt ljus och säkerställer stämningsfull belysning oavsett om de svävar över vardagsrumsbordet, köksön eller i hörnet av sovrummet. De diamantslipade mässingslampornas råa enkelhet balanserar perfekt med de svarta textilsladdarna av varierande längder, berikar både det klassiska och det moderna utrymmet. OBS! Mässing är ett material som så småningom kommer att uppnå en naturlig patina och varje lampa kommer att uppnå sitt eget uttryck.
 • Thorup Copenhagen - Patrone Cluster 5 Taklampa Mässing Thorup Copenhagen

  Thorup Copenhagen - Patrone Cluster 5 Taklampa Mässing Thorup Copenhagen
  Patrone Cluster 5 Taklampa Mässing, fångar omedelbart ögat trots sin minimalistiska design och eleganta linjer. Den fängslande designen från Kasper Thorup, som 2019 medverkade i den danska tv-hiten Danmarks Nästa klassiker, för tankarna till den klassiska vindharpan och ger varje rum en unik touch av Feng Shui från vardagsrummet till sovrummet eller köket. Var och en av de eleganta mässingslamporna kastar ett mjukt ljus och säkerställer stämningsfull belysning oavsett om de svävar över vardagsrumsbordet, köksön eller i hörnet av sovrummet. De diamantslipade mässingslampornas råa enkelhet balanserar perfekt med de svarta textilsladdarna av varierande längder, berikar både det klassiska och det moderna utrymmet. OBS! Mässing är ett material som så småningom kommer att uppnå en naturlig patina och varje lampa kommer att uppnå sitt eget uttryck.
 • Thorup Copenhagen - Patrone Cluster 5 Taklampa Brun Mässing Thorup Copenhagen

  Thorup Copenhagen - Patrone Cluster 5 Taklampa Brun Mässing Thorup Copenhagen
  Patrone Cluster 5 Taklampa Brun Mässing, fångar omedelbart ögat trots sin minimalistiska design och eleganta linjer. Den fängslande designen från Kasper Thorup, som 2019 medverkade i den danska tv-hiten Danmarks Nästa klassiker, för tankarna till den klassiska vindharpan och ger varje rum en unik touch av Feng Shui från vardagsrummet till sovrummet eller köket. Var och en av de eleganta mässingslamporna kastar ett mjukt ljus och säkerställer stämningsfull belysning oavsett om de svävar över vardagsrumsbordet, köksön eller i hörnet av sovrummet. De diamantslipade mässingslampornas råa enkelhet balanserar perfekt med de svarta textilsladdarna av varierande längder, berikar både det klassiska och det moderna utrymmet. OBS! Mässing är ett material som så småningom kommer att uppnå en naturlig patina och varje lampa kommer att uppnå sitt eget uttryck.
 • Thorup Copenhagen - Patrone Cluster 5 Taklampa Svart Brun Mässing Thorup Copenhagen

  Thorup Copenhagen - Patrone Cluster 5 Taklampa Svart Brun Mässing Thorup Copenhagen
  Patrone Cluster 5 Taklampa Svart Brun Mässing, fångar omedelbart ögat trots sin minimalistiska design och eleganta linjer. Den fängslande designen från Kasper Thorup, som 2019 medverkade i den danska tv-hiten Danmarks Nästa klassiker, för tankarna till den klassiska vindharpan och ger varje rum en unik touch av Feng Shui från vardagsrummet till sovrummet eller köket. Var och en av de eleganta mässingslamporna kastar ett mjukt ljus och säkerställer stämningsfull belysning oavsett om de svävar över vardagsrumsbordet, köksön eller i hörnet av sovrummet. De diamantslipade mässingslampornas råa enkelhet balanserar perfekt med de svarta textilsladdarna av varierande längder, berikar både det klassiska och det moderna utrymmet. OBS! Mässing är ett material som så småningom kommer att uppnå en naturlig patina och varje lampa kommer att uppnå sitt eget uttryck.
 • Thorup Copenhagen - Patrone Taklampa Brun Mässing Thorup Copenhagen

  Thorup Copenhagen - Patrone Taklampa Brun Mässing Thorup Copenhagen
  Patrone Brun Mässing är stilren och enkel. Den cylinderformade pendeln har ett minimalistiskt uttryck med en industriell look med fokus på det funktionella. Dess smala design gör det möjligt att hänga pendeln i husets små krokar – en och en eller i en klunga med olika höjder, för att uppnå ett vackert estetiskt uttryck. Uppnå en mer strikt look genom att hänga dem på rad över långbordet eller över köksön, där det finns behov av ett behagligt ljus över ett större område. Som du kan se här fås pendeln både i mässing och svart, som speciellt komplimenterar den moderna nordiska inredningen. Som en snygg kontrast till den hårda metallytan, hänger pendeln i en svart textilkabel.
 • Thorup Copenhagen - Patrone Taklampa Long Mässing Thorup Copenhagen

  Thorup Copenhagen - Patrone Taklampa Long Mässing Thorup Copenhagen
  Patrone Long Taklampa Mässing är stilren och enkel. Den cylinderformade pendeln har ett minimalistiskt uttryck med en industriell look med fokus på det funktionella. Dess smala design gör det möjligt att hänga pendeln i husets små krokar – en och en eller i en klunga med olika höjder, för att uppnå ett vackert estetiskt uttryck. Uppnå en mer strikt look genom att hänga dem på rad över långbordet eller över köksön, där det finns behov av ett behagligt ljus över ett större område. Som du kan se här fås pendeln både i mässing och svart, som speciellt komplimenterar den moderna nordiska inredningen. Som en snygg kontrast till den hårda metallytan, hänger pendeln i en svart textilkabel.
 • Thorup Copenhagen - Patrone Plafond Browned Brass Thorup Copenhagen

  Thorup Copenhagen - Patrone Plafond Browned Brass Thorup Copenhagen
  Patrone Taklampa Browned Brass är en del av den minimalistiska och eleganta belysningskollektionen från Thorup Copenhagen. Patrone-kollektionen innehåller både vägglampor och taklampor i olika modeller, och nu även taklampor med samma karaktäristiska, smala och cylindriska design. Patrone taklamporna återspeglar samma modernitet, funktionalitet och tidlöshet som resten av serien och kan därför placeras i många olika miljöer, till exempel i en korridor, i entrén, i köket eller ovanför garderoben. De här taklamporna är tillverkade av rå diamantslipad mässing och är resultatet av traditionella metoder och moderna tekniker i en utsökt design med en industriell touch som ger edge och karaktär till alla typer av inredningsstilar. Precis som de andra lamporna i sortimentet finns taklamporna också i olika ytbehandlingar, så du kan fritt välja den nyans som bäst passar din stil. Observera att mässingen kommer att utveckla en vacker naturlig patina med tiden. Se hela Patrone-sortimentet här
 • Thorup Copenhagen - Patrone Plafond Black Browned Brass Thorup Copenhagen

  Thorup Copenhagen - Patrone Plafond Black Browned Brass Thorup Copenhagen
  Patrone Taklampa Black Browned Brass är en del av den minimalistiska och eleganta belysningskollektionen från Thorup Copenhagen. Patrone-kollektionen innehåller både vägglampor och taklampor i olika modeller, och nu även taklampor med samma karaktäristiska smala och cylindriska design. Patrone taklamporna återspeglar samma modernitet, funktionalitet och tidlöshet som resten av serien och kan därför placeras i många olika miljöer, till exempel i en korridor, i entrén, i köket eller ovanför garderoben. De här taklamporna är tillverkade av rå diamantslipad mässing och är resultatet av traditionella metoder och moderna tekniker i en utsökt design med en industriell touch som ger edge och karaktär till alla typer av inredningsstilar. Precis som de andra lamporna i sortimentet finns taklamporna också i olika ytbehandlingar, så du kan fritt välja den nyans som bäst passar din stil. Observera att mässingen kommer att utveckla en vacker naturlig patina med tiden. Se hela Patrone-sortimentet här
 • Thorup Copenhagen - Patrone Recessed Plafond w/Coverplate Solid Brass Thorup Copenhagen

  Thorup Copenhagen - Patrone Recessed Plafond w/Coverplate Solid Brass Thorup Copenhagen
  Patrone Inbyggd taklampa med täckplatta Solid Brass är en del av den minimalistiska och eleganta belysningskollektionen från Thorup Copenhagen. Patrone-kollektionen innehåller både vägglampor och taklampor i olika modeller, och nu även taklampor med samma karaktäristiska, smala och cylindriska design. Patrone taklamporna återspeglar samma modernitet, funktionalitet och tidlöshet som resten av serien och kan därför placeras i många olika miljöer, till exempel i en korridor, i entrén, i köket eller ovanför garderoben. De här taklamporna är tillverkade av rå diamantslipad mässing och är resultatet av traditionella metoder och moderna tekniker i en utsökt design med en industriell touch som ger edge och karaktär till alla typer av inredningsstilar. Precis som de andra lamporna i sortimentet finns taklamporna också i olika ytbehandlingar, så du kan fritt välja den nyans som bäst passar din stil. Observera att mässingen kommer att utveckla en vacker naturlig patina med tiden. Se hela Patrone-sortimentet här
 • Thorup Copenhagen - Patrone Recessed Plafond w/Coverplate Browned Brass Thorup Copenhagen

  Thorup Copenhagen - Patrone Recessed Plafond w/Coverplate Browned Brass Thorup Copenhagen
  Patrone Inbyggd taklampa med täckplatta brunt mässing är en del av den minimalistiska och eleganta belysningskollektionen från Thorup Copenhagen. Patrone-kollektionen innehåller både vägglampor och taklampor i olika modeller, och nu även taklampor med samma karaktäristiska, smala och cylindriska design. Patrone taklamporna återspeglar samma modernitet, funktionalitet och tidlöshet som resten av serien och kan därför placeras i många olika miljöer, till exempel i en korridor, i entrén, i köket eller ovanför garderoben. De här taklamporna är tillverkade av rå diamantslipad mässing och är resultatet av traditionella metoder och moderna tekniker i en utsökt design med en industriell touch som ger edge och karaktär till alla typer av inredningsstilar. Precis som de andra lamporna i sortimentet finns taklamporna också tillgängliga i en mängd olika ytbehandlingar, så att du är fri att välja den nyans som bäst matchar din stil. Observera att mässingen kommer att utveckla en vacker naturlig patina med tiden. Se hela Patrone-sortimentet här
 • Thorup Copenhagen - Patrone Recessed Plafond w/Coverplate Black Browned Brass Thorup Copenhagen

  Thorup Copenhagen - Patrone Recessed Plafond w/Coverplate Black Browned Brass Thorup Copenhagen
  Patrone Inbyggd taklampa med täckplatta Black Browned Brass är en del av den minimalistiska och eleganta belysningskollektionen från Thorup Copenhagen. Patrone-kollektionen innehåller både vägglampor och taklampor i olika modeller, och nu även taklampor med samma karaktäristiska, smala och cylindriska design. Patrone taklamporna återspeglar samma modernitet, funktionalitet och tidlöshet som resten av serien och kan därför placeras i många olika miljöer, till exempel i en korridor, i entrén, i köket eller ovanför garderoben. De här taklamporna är tillverkade av rå diamantslipad mässing och är resultatet av traditionella metoder och moderna tekniker i en utsökt design med en industriell touch som ger edge och karaktär till alla typer av inredningsstilar. Precis som de andra lamporna i sortimentet finns taklamporna också tillgängliga i en mängd olika ytbehandlingar, så att du är fri att välja den nyans som bäst matchar din stil. Observera att mässingen kommer att utveckla en vacker naturlig patina med tiden. Se hela Patrone-sortimentet här
 • Thorup Copenhagen - Patrone Plafond Downlight Solid Brass Thorup Copenhagen

  Thorup Copenhagen - Patrone Plafond Downlight Solid Brass Thorup Copenhagen
  Patrone Ceiling Light Downlight Solid Brass är en del av den minimalistiska och eleganta belysningskollektionen från Thorup Copenhagen. Patrone-kollektionen innehåller både vägglampor och taklampor i olika modeller, och nu även taklampor med samma karaktäristiska, smala och cylindriska design. Patrone taklamporna återspeglar samma modernitet, funktionalitet och tidlöshet som resten av serien och kan därför placeras i många olika miljöer, till exempel i en korridor, i entrén, i köket eller ovanför garderoben. De här taklamporna är tillverkade av rå diamantslipad mässing och är resultatet av traditionella metoder och moderna tekniker i en utsökt design med en industriell touch som ger edge och karaktär till alla typer av inredningsstilar. Precis som de andra lamporna i sortimentet finns taklamporna också i olika ytbehandlingar, så du kan fritt välja den nyans som bäst passar din stil. Observera att mässingen kommer att utveckla en vacker naturlig patina med tiden. Se hela Patrone-sortimentet här
 • Thorup Copenhagen - Patrone Plafond Downlight Browned Brass Thorup Copenhagen

  Thorup Copenhagen - Patrone Plafond Downlight Browned Brass Thorup Copenhagen
  Patrone Ceiling Light Downlight Browned Brass är en del av den minimalistiska och eleganta belysningskollektionen från Thorup Copenhagen. Patrone-kollektionen innehåller både vägglampor och taklampor i olika modeller, och nu även taklampor med samma karaktäristiska, smala och cylindriska design. Patrone taklamporna återspeglar samma modernitet, funktionalitet och tidlöshet som resten av serien och kan därför placeras i många olika miljöer, till exempel i en korridor, i entrén, i köket eller ovanför garderoben. De här taklamporna är tillverkade av rå diamantslipad mässing och är resultatet av traditionella metoder och moderna tekniker i en utsökt design med en industriell touch som ger edge och karaktär till alla typer av inredningsstilar. Precis som de andra lamporna i sortimentet finns taklamporna också i olika ytbehandlingar, så du kan fritt välja den nyans som bäst passar din stil. Observera att mässingen kommer att utveckla en vacker naturlig patina med tiden. Se hela Patrone-sortimentet här
 • Thorup Copenhagen - Patrone Plafond Downlight Black Browned Brass Thorup Copenhagen

  Thorup Copenhagen - Patrone Plafond Downlight Black Browned Brass Thorup Copenhagen
  Patrone Ceiling Light Downlight Black Browned Brass är en del av den minimalistiska och eleganta belysningskollektionen från Thorup Copenhagen. Patrone-kollektionen innehåller både vägglampor och taklampor i olika modeller, och nu även taklampor med samma karaktäristiska, smala och cylindriska design. Patrone taklamporna återspeglar samma modernitet, funktionalitet och tidlöshet som resten av serien och kan därför placeras i många olika miljöer, till exempel i en korridor, i entrén, i köket eller ovanför garderoben. De här taklamporna är tillverkade av rå diamantslipad mässing och är resultatet av traditionella metoder och moderna tekniker i en utsökt design med en industriell touch som ger edge och karaktär till alla typer av inredningsstilar. Precis som de andra lamporna i sortimentet finns taklamporna också i olika ytbehandlingar, så du kan fritt välja den nyans som bäst passar din stil. Observera att mässingen kommer att utveckla en vacker naturlig patina med tiden. Se hela Patrone-sortimentet här
 • Thorup Copenhagen - Patrone Plafond w/Coverplate Black/Browned Brass Thorup Copenhagen

  Thorup Copenhagen - Patrone Plafond w/Coverplate Black/Browned Brass Thorup Copenhagen
  Patrone Plafond w/Coverplate Black/Browned Brass - Thorup Copenhagen, Brun, Mässing
 • Thorup Copenhagen - Patrone Recessed Plafond Black/Browned Brass Thorup Copenhagen

  Thorup Copenhagen - Patrone Recessed Plafond Black/Browned Brass Thorup Copenhagen
  Patrone Recessed Plafond Black/Browned Brass - Thorup Copenhagen, Svart, Mässing
 • Thorup Copenhagen - Patrone Plafond Nickel-Plated/Brass Thorup Copenhagen

  Thorup Copenhagen - Patrone Plafond Nickel-Plated/Brass Thorup Copenhagen
  Patrone Plafond Nickel-Plated/Brass - Thorup Copenhagen, Metall, Mässing
 • Thorup Copenhagen - Patrone Recessed Plafond w/Coverplate Nickel-Plated/Brass Thorup Copenhagen

  Thorup Copenhagen - Patrone Recessed Plafond w/Coverplate Nickel-Plated/Brass Thorup Copenhagen
  Patrone Recessed Plafond w/Coverplate Nickel-Plated/Brass - Thorup Copenhagen, Metall, Mässing
 • Thorup Copenhagen - Patrone Plafond Downlight Nickel-Plated/Brass Thorup Copenhagen

  Thorup Copenhagen - Patrone Plafond Downlight Nickel-Plated/Brass Thorup Copenhagen
  Patrone Plafond Downlight Nickel-Plated/Brass - Thorup Copenhagen, Metall, Mässing
 • Thorup Copenhagen - Patrone Taklampa Short Nickel-Plated/Brass Thorup Copenhagen

  Thorup Copenhagen - Patrone Taklampa Short Nickel-Plated/Brass Thorup Copenhagen
  Patrone Taklampa Short Nickel-Plated/Brass - Thorup Copenhagen, Metall, Mässing
 • Thorup Copenhagen - Patrone Taklampa Long Nickel-Plated/Brass Thorup Copenhagen

  Thorup Copenhagen - Patrone Taklampa Long Nickel-Plated/Brass Thorup Copenhagen
  Patrone Taklampa Long Nickel-Plated/Brass - Thorup Copenhagen, Silver, Mässing
 • Thorup Copenhagen - Patrone Cluster 3 Taklampa Nickel-Plated/Brass Thorup Copenhagen

  Thorup Copenhagen - Patrone Cluster 3 Taklampa Nickel-Plated/Brass Thorup Copenhagen
  Patrone Cluster 3 Taklampa Nickelplated/Brass är en stilren lampmodell med ett tydligt och enkelt designkoncept som ger den en tidlös elegans. Den vackra konstellationen av cylindriska lampskärmar i kombination med den blanka nickelfinishen ger lampan ett minimalistiskt utseende och gör den idealisk för alla moderna interiörer. Lampan använder energieffektiva GU 10 LED-lampor med hög energiomvandlingshastighet för att säkerställa ett bra ljusflöde. När du köper lampan kan du få gratis glödlampor inkluderade i leveransen. Glödlampan är placerad i uttaget längst ner på varje skärm och avger därför ett direkt, nedåtriktat ljus. Skärmarna hänger på olika höjder, vilket inte bara ger ett spritt och varierat ljusmönster utan också skapar ett dekorativt spel i lampans visuella uttryck. Patrone Cluster Taklampa Nickelplated/Brass finns i två versioner med 3 respektive 5 skärmar. Lampan finns också i många andra vackra färgvarianter. Se dem alla här.
 • Thorup Copenhagen - Patrone Cluster 5 Taklampa Nickel-Plated/Brass Thorup Copenhagen

  Thorup Copenhagen - Patrone Cluster 5 Taklampa Nickel-Plated/Brass Thorup Copenhagen
  Patrone Cluster Taklampa Nickelplated/Brass är en stilren lampmodell med ett tydligt och enkelt designkoncept som ger den en tidlös elegans. Den vackra konstellationen av cylindriska lampskärmar i kombination med den blanka nickelfinishen ger lampan ett minimalistiskt utseende och gör den idealisk för alla moderna interiörer. Lampan använder energieffektiva GU 10 LED-lampor med hög energiomvandlingshastighet för att säkerställa ett bra ljusflöde. När du köper lampan kan du få gratis glödlampor inkluderade i leveransen. Glödlampan är placerad i uttaget längst ner på varje skärm och avger därför ett direkt, nedåtriktat ljus. Skärmarna hänger på olika höjder, vilket inte bara ger ett spritt och varierat ljusmönster utan också skapar ett dekorativt spel i lampans visuella uttryck. Patrone Cluster Taklampa Nickelplated/Brass finns i två versioner med 3 respektive 5 skärmar. Lampan finns också i många andra vackra färgvarianter. Se dem alla här.
 • Thorup Copenhagen - Patrone Recessed Plafond Browned Brass Thorup Copenhagen

  Thorup Copenhagen - Patrone Recessed Plafond Browned Brass Thorup Copenhagen
  Patrone Recessed Plafond Browned Brass - Thorup Copenhagen, Brun, Mässing
 • Thorup Copenhagen - Patrone Plafond w/Coverplate Browned Brass Thorup Copenhagen

  Thorup Copenhagen - Patrone Plafond w/Coverplate Browned Brass Thorup Copenhagen
  Patrone Plafond w/Coverplate Browned Brass - Thorup Copenhagen, Mässing, Mässing
 • Thorup Copenhagen - Patrone Vägglampa Long Browned Brass Thorup Copenhagen

  Thorup Copenhagen - Patrone Vägglampa Long Browned Brass Thorup Copenhagen
  Patrone Vägglampa Long Browned Brass - Thorup Copenhagen, Brun, Mässing
 • Thorup Copenhagen - Patrone Vägglampa Short Browned Brass Thorup Copenhagen

  Thorup Copenhagen - Patrone Vägglampa Short Browned Brass Thorup Copenhagen
  Patrone Vägglampa Short Browned Brass - Thorup Copenhagen, Brun, Mässing
 • Thorup Copenhagen - Patrone Vägglampa Long Black/Browned Brass Thorup Copenhagen

  Thorup Copenhagen - Patrone Vägglampa Long Black/Browned Brass Thorup Copenhagen
  Patrone Vägglampa Long Black/Browned Brass - Thorup Copenhagen, Svart, Mässing
 • Thorup Copenhagen - Patrone Vägglampa Short Black/Browned Brass Thorup Copenhagen

  Thorup Copenhagen - Patrone Vägglampa Short Black/Browned Brass Thorup Copenhagen
  Patrone Vägglampa Short Black/Browned Brass - Thorup Copenhagen, Svart, Mässing
 • Thorup Copenhagen - Patrone Vägglampa Brass Thorup Copenhagen

  Thorup Copenhagen - Patrone Vägglampa Brass Thorup Copenhagen
  Patrone vägglampa mässing är en elegant och enkel vägglampa från det danska designmärket Thorup Copenhagen. Den cylindriska lampskärmen ger ett direkt fokuserat ljus som enkelt kan justeras i önskad riktning. Med inspiration från det klassiska i kombination med modern design har Kasper Thorup designat en lampa som är både snygg och tidlös. Det råa och industriella utseendet passar lätt in i alla miljöer, där det varma ljuset skapar en mysig atmosfär. Note! Mässing är ett material som med tiden får en naturlig patina och varje lampa får sitt eget unika uttryck. Underhåll. Mässingsytan bör endast rengöras med en mjuk torr trasa. Använd aldrig rengöringsmedel som innehåller kemikalier, slipmedel eller lösningsmedel på lampan. Använd vid behov en lång mjuk borste för att avlägsna damm från ytan. Om du vill bevara den blanka ytan bör du behandla ytan genom att rengöra och polera den. Det rekommenderas därför att använda Patrone Brass Care Kit som passar lampan. Den smala designen finns även som pendel i både svart och mässing; perfekt över matbordet eller flera i en linjär linje för ett modernt, elegant utseende över köksön. Se hela Patrone-serien här. Köp sladd och strömbrytare Observera att Patrone vägglampa levereras utan sladd, kontakt och strömbrytare. Patrone väggljusbrytarsats kan köpas och eftermonteras.
 • Thorup Copenhagen - Patrone Vägglampa Bown Brass Thorup Copenhagen

  Thorup Copenhagen - Patrone Vägglampa Bown Brass Thorup Copenhagen
  Patrone Wall Lamp Burnished Brass är en elegant och enkel vägglampa från det danska designmärket Thorup Copenhagen. Den cylindriska lampskärmen ger ett direkt fokuserat ljus som enkelt kan justeras i önskad riktning. Med inspiration från det klassiska i kombination med modern design har Kasper Thorup designat en lampa som är både snygg och tidlös. Det råa och industriella utseendet passar lätt in i alla miljöer, där det varma ljuset skapar en mysig atmosfär. Note! Mässing är ett material som med tiden får en naturlig patina och varje lampa får sitt eget unika uttryck. Den smala designen finns även som pendel i både svart och mässing; perfekt över matbordet eller flera i en linjär linje för ett modernt, stringent utseende över köksön. Se hela Patrone-serien här. OBS! Lampskärmen har samma färg på insidan som den har på utsidan (inte mässing, som det kan se ut på bilderna). Vägglamporna levereras utan sladd och strömbrytare (för direktmontering). Köp sladd och strömbrytare Observera att vägglampan Patrone levereras utan sladd, stickpropp och strömbrytare. Det Patrone vägglampans strömbrytarsats kan köpas och eftermonteras.
 • Thorup Copenhagen - Patrone Vägglampa Black Brass Thorup Copenhagen

  Thorup Copenhagen - Patrone Vägglampa Black Brass Thorup Copenhagen
  Patrone Wall Lamp Black Burnished Brass är en stilren och enkel vägglampa från det danska designmärket Thorup Copenhagen. Den cylindriska lampskärmen ger ett direkt fokuserat ljus som enkelt kan justeras i önskad riktning. Med inspiration från det klassiska i kombination med modern design har Kasper Thorup designat en lampa som är både snygg och tidlös. Det råa och industriella utseendet passar lätt in i alla miljöer, där det varma ljuset skapar en mysig atmosfär. Note! Mässing är ett material som med tiden får en naturlig patina och varje lampa får sitt eget unika uttryck. Den smala designen finns även som pendel i både svart och mässing; perfekt över matbordet eller flera i en linjär linje för ett modernt, stringent utseende över köksön. Se hela Patrone-serien här. OBS! Lampskärmen har samma färg på insidan som den har på utsidan (inte mässing, som det kan se ut på bilderna). Vägglamporna levereras utan sladd och strömbrytare (för direktmontering). Köp sladd och strömbrytare Observera att vägglampan Patrone levereras utan sladd, stickpropp och strömbrytare. Det Patrone vägglampans strömbrytarsats kan köpas och eftermonteras vid behov.
 • Thorup Copenhagen - Patrone Short Vägglampa Mässing Thorup Copenhagen

  Thorup Copenhagen - Patrone Short Vägglampa Mässing Thorup Copenhagen
  Patrone Short Wall Lamp Brass är en elegant och enkel vägglampa från det danska designmärket Thorup Copenhagen. Den cylindriska lampskärmen ger ett direkt fokuserat ljus som enkelt kan justeras i önskad riktning. Med inspiration från det klassiska kombinerat med modern design har Kasper Thorup designat en lampa som är både snygg och tidlös. Det råa och industriella utseendet passar lätt in i alla miljöer, där det varma ljuset skapar en mysig atmosfär. Note! Mässing är ett material som med tiden får en naturlig patina och varje lampa får sitt eget unika uttryck. Underhåll. Mässingsytan ska endast rengöras med en mjuk torr trasa. Använd aldrig rengöringsmedel som innehåller kemikalier, slipmedel eller lösningsmedel på lampan. Använd vid behov en lång mjuk borste för att avlägsna damm från ytan. Om du vill bevara den blanka ytan bör du behandla ytan genom att rengöra och polera den. Det rekommenderas därför att du använder Patron Brass Care Kit som passar lampan. Den smala designen finns även som pendel i både svart och mässing; perfekt över matbordet eller flera i en linjär linje för ett modernt, elegant utseende över köksön. Se hela Patrone-serien här. Köp sladd och strömbrytare Observera att Patrone vägglampa levereras utan sladd, stickpropp och strömbrytare. Patrone väggljusbrytarsats kan köpas och eftermonteras.
 • Thorup Copenhagen - Patrone Short Vägglampa Brun Mässing Thorup Copenhagen

  Thorup Copenhagen - Patrone Short Vägglampa Brun Mässing Thorup Copenhagen
  Patrone Short Wall Lamp Burnished Brass är en elegant och enkel vägglampa från det danska designmärket Thorup Copenhagen. Den cylindriska lampskärmen ger ett direkt fokuserat ljus som enkelt kan justeras i önskad riktning. Med inspiration från det klassiska kombinerat med modern design har Kasper Thorup designat en lampa som är både snygg och tidlös. Det råa och industriella utseendet passar lätt in i alla miljöer, där det varma ljuset skapar en mysig atmosfär. Note! Mässing är ett material som med tiden får en naturlig patina och varje lampa får sitt eget unika uttryck. Den smala designen finns även som pendel i både svart och mässing; perfekt över matbordet eller flera i en linjär linje för ett modernt, stringent utseende över köksön. Se hela Patrone-serien här. OBS! Lampskärmen har samma färg på insidan som den har på utsidan (inte mässing, som det kan se ut på bilderna). Vägglamporna levereras utan sladd och strömbrytare (för direktmontering). Köp sladd och strömbrytare Observera att vägglampan Patrone levereras utan sladd, stickpropp och strömbrytare. Det Patrone vägglampans strömbrytarsats kan köpas och eftermonteras vid behov.
 • Thorup Copenhagen - Patrone Short Vägglampa Svart Thorup Copenhagen

  Thorup Copenhagen - Patrone Short Vägglampa Svart Thorup Copenhagen
  Patrone Short Wall Lamp Black Burnished Brass är en elegant och enkel vägglampa från det danska designmärket Thorup Copenhagen. Den cylindriska lampskärmen ger ett direkt fokuserat ljus som enkelt justeras i önskad riktning. Med inspiration från det klassiska kombinerat med modern design har Kasper Thorup designat en lampa som är både snygg och tidlös. Det råa och industriella utseendet passar lätt in i alla miljöer, där det varma ljuset skapar en mysig atmosfär. Note! Mässing är ett material som med tiden får en naturlig patina och varje lampa får sitt eget unika uttryck. Den smala designen finns även som pendel i både svart och mässing; perfekt över matbordet eller flera i en linjär linje för ett modernt, stringent utseende över köksön. Se hela Patrone-serien här. OBS! Lampskärmen har samma färg på insidan som den har på utsidan (inte mässing, som det kan se ut på bilderna). Vägglamporna levereras utan sladd och strömbrytare (för direktmontering). Köp sladd och strömbrytare Observera att vägglampan Patrone levereras utan sladd, stickpropp och strömbrytare. Det Patrone vägglampans strömbrytarsats kan köpas och eftermonteras vid behov.
 • Thorup Copenhagen - Sladd & Strömbrytare Kit till Patrone Vägglampa Thorup Copenhagen

  Thorup Copenhagen - Sladd & Strömbrytare Kit till Patrone Vägglampa Thorup Copenhagen
  Sladd och strömbrytarsats för Patrone vägglampa. När du köper din Patrone vägglampa från Thorup Copenhagen levereras lampan utan sladd, strömbrytare och kontakt. Den kan köpas till som tillval om du vill montera en strömbrytare på din vägglampa och ansluta lampan till ett eluttag.
 • Thorup Copenhagen - Patrone Vägglampa Long Nickel-Plated/Brass Thorup Copenhagen

  Thorup Copenhagen - Patrone Vägglampa Long Nickel-Plated/Brass Thorup Copenhagen
  Patrone Vägglampa Long Nickel-Plated/Brass - Thorup Copenhagen, Silver, Mässing
 • Thorup Copenhagen - Patrone Vägglampa Short Nickel-Plated/Brass Thorup Copenhagen

  Thorup Copenhagen - Patrone Vägglampa Short Nickel-Plated/Brass Thorup Copenhagen
  Patrone Vägglampa Short Nickel-Plated/Brass - Thorup Copenhagen, Silver, Mässing
 • Thorup Copenhagen Patrone Taklampa Mässing

  Thorup Copenhagen Patrone Taklampa Mässing
  Design: Kasper Thorup Koncept: Patrone Taklampa Enkel men otroligt stilistisk, är ord som väl beskriver Thorup Köpenhamns vackra Patrone-serie. En lampa som är utformad för att skära bort allt överflödigt och istället fokuserar mycket konkret på en enkel, tidlös och estetiskt tilltalande design. En design som också kompletteras av de robusta materialen som utstrålar kvalitet och lyx. Taklampan är perfekt i en samling av flera, till exempel i en rad med tre eller fyra ovanför köksbordet, eller för ett mer dekorativt uttryck, häng dem i olika höjder i ett hörn. Patrone-serien finns som taklampa och vägglampa . Båda modellerna kommer i färgerna Mässing , bränt mässing och Svart glänsande mässing .
 • Thorup Copenhagen Patrone Taklampa Brännare Mässing

  Thorup Copenhagen Patrone Taklampa Brännare Mässing
  Design: Kasper Thorup Koncept: Patrone Taklampa Enkel men otroligt stilistisk, är ord som väl beskriver Thorup Köpenhamns vackra Patrone-serie. En lampa som är utformad för att skära bort allt överflödigt och istället fokuserar mycket konkret på en enkel, tidlös och estetiskt tilltalande design. En design som också kompletteras av de robusta materialen som utstrålar kvalitet och lyx. Taklampan är perfekt i en samling av flera, till exempel i en rad med tre eller fyra ovanför köksbordet, eller för ett mer dekorativt uttryck, häng dem i olika höjder i ett hörn. Patrone-serien finns som taklampa och vägglampa . Båda modellerna kommer i färgerna Mässing , bränt mässing och Svart glänsande mässing .
 • Thorup Köpenhamn Patron Vägglampa Bränd Mässing

  Thorup Köpenhamn Patron Vägglampa Bränd Mässing
  OBS: Denna vägglampa är fastkopplad . Ett vägglampssats kan köpas som innehåller en 2 meter svart textilkabel och en strömbrytarknapp speciellt för vägglampan Patrone. Design: Kasper Thorup Koncept: Vägglampa Enkelt men otroligt stilrent är ord som väl beskriver Thorup Copenhagens vackra Patrone-serie. En lampa som har designats med tanke på att skära bort allt överflödigt och istället fokuserar mycket konkret på en enkel, tidlös och estetiskt tilltalande design. En design som också kompletteras av de robusta materialen, som utstrålar kvalitet och lyx. Vägglampan , som enkelt kan justeras efter behov, är idealisk för sovrummet, köket eller entrén
 • Thorup Copenhagen Patrone Taklampa Svart Blacked Mässing

  Thorup Copenhagen Patrone Taklampa Svart Blacked Mässing
  Design: Kasper Thorup Koncept: Patrone Taklampa Enkel men otroligt stilistisk, är ord som väl beskriver Thorup Köpenhamns vackra Patrone-serie. En lampa som är utformad för att skära bort allt överflödigt och istället fokuserar mycket konkret på en enkel, tidlös och estetiskt tilltalande design. En design som också kompletteras av de robusta materialen som utstrålar kvalitet och lyx. Taklampan är perfekt i en samling av flera, till exempel i en rad med tre eller fyra ovanför köksbordet, eller för ett mer dekorativt uttryck, häng dem i olika höjder i ett hörn. Patrone-serien finns som taklampa och vägglampa . Båda modellerna kommer i färgerna Mässing , bränt mässing och Svart glänsande mässing .
 • Thorup Copenhagen Patrone Vägglampa Svart Polerad Mässing

  Thorup Copenhagen Patrone Vägglampa Svart Polerad Mässing
  OBS: Denna vägglampa är fastkopplad . Ett kit för vägglampor som innehåller en 2 meter svart sladd och en strömbrytarknapp speciellt för vägglampan Patrone kan köpas. Design: Kasper Thorup Koncept: Vägglampa Enkelt men otroligt stilrent är ord som väl beskriver Thorup Copenhagens vackra Patrone-serie. En lampa som har designats med tanke på att skära bort allt överflödigt och istället fokuserar mycket konkret på en enkel, tidlös och estetiskt tilltalande design. En design som också kompletteras av de robusta materialen, som utstrålar kvalitet och lyx. Vägglampan , som enkelt kan justeras efter behov, är idealisk för sovrummet, köket eller entrén. Patrone-serien finns som taklampa och vägglampa . Båda modellerna kommer i färgerna Mässing , Burnished mässing och Svart polerad mässing .
 • Thorup Copenhagen PatroneVägglampa Liten Mässing

  Thorup Copenhagen PatroneVägglampa Liten Mässing
  OBS: Denna vägglampa är fastkopplad . En vägglampssats kan köpas som innehåller en 2 meter svart textilsladd och en strömbrytarknapp speciellt för vägglampan Patrone. Design: Kasper Thorup Koncept: Patron Vägglampa Enkelt men otroligt stilistiskt, är ord som väl beskriver Thorup Copenhagens vackra Patrone-serie. En lampa som är designad med tanke på att skära bort allt överflödigt och istället fokuserar mycket konkret på en enkel, tidlös och estetiskt tilltalande design. En design som också kompletteras av de robusta materialen som osar kvalitet och lyx. Vägglampan, som enkelt kan justeras efter behov, är idealisk för sovrummet, köket eller hallen. Patrone-serien finns som taklampa och vägglampa . Båda modellerna kommer i färgerna mässing , rökfärgad mässing och svart polerad mässing .
 • Thorup Copenhagen Cartridge Vägglampa Liten Polerad Mässing

  Thorup Copenhagen Cartridge Vägglampa Liten Polerad Mässing
  OBS: Denna vägglampa är fastkopplad . Ett vägglampssats kan köpas som innehåller en 2 meter svart textilkabel och en strömbrytarknapp speciellt för vägglampan Patrone. Design: Kasper Thorup Koncept: Vägglampa Enkelt men otroligt stilrent är ord som väl beskriver Thorup Copenhagens vackra Patrone-serie. En lampa som har designats med tanke på att skära bort allt överflödigt och istället fokuserar mycket konkret på en enkel, tidlös och estetiskt tilltalande design. En design som också kompletteras av de robusta materialen, som utstrålar kvalitet och lyx. Vägglampan , som enkelt kan justeras efter behov, är idealisk för sovrummet, köket eller entrén
 • Thorup Copenhagen Patrone Vägglampa Svart Liten Polerad Mässing

  Thorup Copenhagen Patrone Vägglampa Svart Liten Polerad Mässing
  OBS: Denna vägglampa är fastkopplad . Ett vägglampssats kan köpas som innehåller en 2 meter svart textilkabel och en strömbrytarknapp speciellt för vägglampan Patrone. Design: Kasper Thorup Koncept: Vägglampa Enkelt men otroligt stilrent är ord som väl beskriver Thorup Copenhagens vackra Patrone-serie. En lampa som har designats med tanke på att skära bort allt överflödigt och istället fokuserar mycket konkret på en enkel, tidlös och estetiskt tilltalande design. En design som också kompletteras av de robusta materialen, som utstrålar kvalitet och lyx. Vägglampan , som enkelt kan justeras efter behov, är idealisk för sovrummet, köket eller entrén
 • Thorup Copenhagen Patrone Taklampa Massiv Mässing

  Thorup Copenhagen Patrone Taklampa Massiv Mässing
  Design: Kasper Thorup för Thorup Köpenhamn Koncept: Enkelt men otroligt stilistiskt är ord som bäst beskriver Thorup Copenhagens vackra Patrone-serie. En lampa som har designats med tanke på att skära bort allt överflödigt och istället fokuserar mycket konkret på en enkel, tidlös och estetiskt tilltalande design. En design som också kompletteras av de robusta materialen, som utstrålar kvalitet och lyx. Taklampan , som enkelt kan justeras efter behov, är idealisk för sovrummet, köket eller entrén.
 • Thorup Copenhagen Patrone Taklampa Bränd Mässing

  Thorup Copenhagen Patrone Taklampa Bränd Mässing
  Design: Kasper Thorup för Thorup Köpenhamn Koncept: Enkelt men otroligt stilistiskt är ord som bäst beskriver Thorup Copenhagens vackra Patrone-serie. En lampa som har designats med tanke på att skära bort allt överflödigt och istället fokuserar mycket konkret på en enkel, tidlös och estetiskt tilltalande design. En design som också kompletteras av de robusta materialen, som utstrålar kvalitet och lyx. Taklampan , som enkelt kan justeras efter behov, är idealisk för sovrummet, köket eller entrén.
 • Thorup Copenhagen Patrone Taklampa Svart Polerad Mässing

  Thorup Copenhagen Patrone Taklampa Svart Polerad Mässing
  Design: Kasper Thorup för Thorup Köpenhamn Koncept: Enkelt men otroligt stilistiskt är ord som bäst beskriver Thorup Copenhagens vackra Patrone-serie. En lampa som har designats med tanke på att skära bort allt överflödigt och istället fokuserar mycket konkret på en enkel, tidlös och estetiskt tilltalande design. En design som också kompletteras av de robusta materialen, som utstrålar kvalitet och lyx. Taklampan , som enkelt kan justeras efter behov, är idealisk för sovrummet, köket eller entrén.
 • Thorup Copenhagen Patron Infälld Taklampa Mässing

  Thorup Copenhagen Patron Infälld Taklampa Mässing
  Design: Kasper Thorup för Thorup Köpenhamn Koncept: Enkelt men otroligt stilistiskt är ord som bäst beskriver Thorup Copenhagens vackra Patrone-serie. En lampa som har designats med tanke på att skära bort allt överflödigt och istället fokuserar mycket konkret på en enkel, tidlös och estetiskt tilltalande design. En design som också kompletteras av de robusta materialen, som utstrålar kvalitet och lyx. Taklampan , som enkelt kan justeras efter behov, är idealisk för sovrummet, köket eller entrén.
 • Thorup Köpenhamn Patron Infälld Taklampa Polerad Mässing

  Thorup Köpenhamn Patron Infälld Taklampa Polerad Mässing
  Design: Kasper Thorup för Thorup Köpenhamn Koncept: Enkelt men otroligt stilistiskt är ord som bäst beskriver Thorup Copenhagens vackra Patrone-serie. En lampa som har designats med tanke på att skära bort allt överflödigt och istället fokuserar mycket konkret på en enkel, tidlös och estetiskt tilltalande design. En design som också kompletteras av de robusta materialen, som utstrålar kvalitet och lyx. Taklampan , som enkelt kan justeras efter behov, är idealisk för sovrummet, köket eller entrén.
 • Thorup Copenhagen Patrone Infälld Taklampa Svart Polerad Mässing

  Thorup Copenhagen Patrone Infälld Taklampa Svart Polerad Mässing
  Design: Kasper Thorup för Thorup Köpenhamn Koncept: Enkelt men otroligt stilistiskt är ord som bäst beskriver Thorup Copenhagens vackra Patrone-serie. En lampa som har designats med tanke på att skära bort allt överflödigt och istället fokuserar mycket konkret på en enkel, tidlös och estetiskt tilltalande design. En design som också kompletteras av de robusta materialen, som utstrålar kvalitet och lyx. Taklampan , som enkelt kan justeras efter behov, är idealisk för sovrummet, köket eller entrén.
 • Thorup Copenhagen Patrone Taklampa Massiv Mässing

  Thorup Copenhagen Patrone Taklampa Massiv Mässing
  Design: Kasper Thorup för Thorup Köpenhamn Koncept: Enkelt men otroligt stilistiskt är ord som bäst beskriver Thorup Copenhagens vackra Patrone-serie. En lampa som har designats med tanke på att skära bort allt överflödigt och istället fokuserar mycket konkret på en enkel, tidlös och estetiskt tilltalande design. En design som också kompletteras av de robusta materialen, som utstrålar kvalitet och lyx. Taklampan är idealisk för sovrummet, köket eller entrén.
 • Thorup Copenhagen Patrone Taklampa Polerad Mässing

  Thorup Copenhagen Patrone Taklampa Polerad Mässing
  Design: Kasper Thorup för Thorup Köpenhamn Koncept: Enkelt men otroligt stilistiskt är ord som bäst beskriver Thorup Copenhagens vackra Patrone-serie. En lampa som har designats med tanke på att skära bort allt överflödigt och istället fokuserar mycket konkret på en enkel, tidlös och estetiskt tilltalande design. En design som också kompletteras av de robusta materialen, som utstrålar kvalitet och lyx. Taklampan är idealisk för sovrummet, köket eller entrén.
 • Thorup Copenhagen Patrone Taklampa Svart Polerad Mässing

  Thorup Copenhagen Patrone Taklampa Svart Polerad Mässing
  Design: Kasper Thorup för Thorup Köpenhamn Koncept: Enkelt men otroligt stilistiskt är ord som bäst beskriver Thorup Copenhagens vackra Patrone-serie. En lampa som har designats med tanke på att skära bort allt överflödigt och istället fokuserar mycket konkret på en enkel, tidlös och estetiskt tilltalande design. En design som också kompletteras av de robusta materialen, som utstrålar kvalitet och lyx. Taklampan är idealisk för sovrummet, köket eller entrén.
 • Thorup Copenhagen Patrone Track Taklampa Massiv Mässing

  Thorup Copenhagen Patrone Track Taklampa Massiv Mässing
  Design: Kasper Thorup för Thorup Köpenhamn Koncept: Enkelt men otroligt stilistiskt är ord som bäst beskriver Thorup Copenhagens vackra Patrone-serie. En lampa som har designats med tanke på att skära bort allt överflödigt och istället fokuserar mycket konkret på en enkel, tidlös och estetiskt tilltalande design. En design som också kompletteras av de robusta materialen, som utstrålar kvalitet och lyx. Taklampan , som enkelt kan justeras efter behov, är idealisk för sovrummet, köket eller entrén.
 • Thorup Köpenhamn Patrone Track Taklampa Polerad Mässing

  Thorup Köpenhamn Patrone Track Taklampa Polerad Mässing
  Design: Kasper Thorup för Thorup Köpenhamn Koncept: Enkelt men otroligt stilistiskt är ord som bäst beskriver Thorup Copenhagens vackra Patrone-serie. En lampa som har designats med tanke på att skära bort allt överflödigt och istället fokuserar mycket konkret på en enkel, tidlös och estetiskt tilltalande design. En design som också kompletteras av de robusta materialen, som utstrålar kvalitet och lyx. Taklampan , som enkelt kan justeras efter behov, är idealisk för sovrummet, köket eller entrén.
 • Thorup Copenhagen Patrone Track Taklampa Svart Polerad Mässing

  Thorup Copenhagen Patrone Track Taklampa Svart Polerad Mässing
  Design: Kasper Thorup för Thorup Köpenhamn Koncept: Enkelt men otroligt stilistiskt är ord som bäst beskriver Thorup Copenhagens vackra Patrone-serie. En lampa som har designats med tanke på att skära bort allt överflödigt och istället fokuserar mycket konkret på en enkel, tidlös och estetiskt tilltalande design. En design som också kompletteras av de robusta materialen, som utstrålar kvalitet och lyx. Taklampan , som enkelt kan justeras efter behov, är idealisk för sovrummet, köket eller entrén.
 • Thorup Köpenhamn Cartridge Taklampa Polerad Mässing

  Thorup Köpenhamn Cartridge Taklampa Polerad Mässing
  Design: Kasper Thorup Koncept: Enkelt men otroligt stilistiskt är ord som bäst beskriver Thorup Copenhagens vackra Patrone-serie. En lampa som har designats med tanke på att skära bort allt överflödigt och som därmed fokuserar mycket konkret på en enkel, tidlös och estetiskt tilltalande design. En design som också kompletteras av de robusta materialen, som utstrålar kvalitet och lyx. Taklampan, som enkelt kan justeras efter behov, är idealisk för sovrummet, köket eller entrén.
 • Thorup Köpenhamn Patrone Track Taklampa Polerad Mässing

  Thorup Köpenhamn Patrone Track Taklampa Polerad Mässing
  Design: Kasper Thorup Koncept: Enkelt men otroligt stilistiskt är ord som bäst beskriver Thorup Copenhagens vackra Patrone-serie. En lampa som har designats med tanke på att ta bort allt överflödigt och därmed fokusera mycket konkret på en enkel, tidlös och estetiskt tilltalande design. En design som också kompletteras av de robusta materialen, vilka utstrålar kvalitet och lyx. Taklampan, som enkelt kan justeras efter behov, är idealisk för sovrummet, köket eller entrén.
 • Thorup Copenhagen Cartridge Taklampa Svart Polerad Mässing

  Thorup Copenhagen Cartridge Taklampa Svart Polerad Mässing
  Design: Kasper Thorup Koncept: Enkelt men otroligt stilistiskt är ord som bäst beskriver Thorup Copenhagens vackra Patrone-serie. En lampa som har designats med tanke på att skära bort allt överflödigt och som därmed fokuserar mycket konkret på en enkel, tidlös och estetiskt tilltalande design. En design som också kompletteras av de robusta materialen, som utstrålar kvalitet och lyx. Taklampan, som enkelt kan justeras efter behov, är idealisk för sovrummet, köket eller entrén.
 • Thorup Copenhagen Patrone Track Taklampa Svart Polerad Mässing

  Thorup Copenhagen Patrone Track Taklampa Svart Polerad Mässing
  Design: Kasper Thorup Koncept: Enkelt men otroligt stilistiskt är ord som bäst beskriver Thorup Copenhagens vackra Patrone-serie. En lampa som har designats med tanke på att ta bort allt överflödigt och därmed fokusera mycket konkret på en enkel, tidlös och estetiskt tilltalande design. En design som också kompletteras av de robusta materialen, vilka utstrålar kvalitet och lyx. Taklampan, som enkelt kan justeras efter behov, är idealisk för sovrummet, köket eller entrén.
 • Thorup Copenhagen Cartridge Taklampa Nickelpläterad Mässing

  Thorup Copenhagen Cartridge Taklampa Nickelpläterad Mässing
  Design: Kasper Thorup Koncept: Enkelt men otroligt stilistiskt är ord som bäst beskriver Thorup Copenhagens vackra Patrone-serie. En lampa som har designats med tanke på att ta bort allt överflödigt och därmed fokusera mycket konkret på en enkel, tidlös och estetiskt tilltalande design. En design som också kompletteras av de robusta materialen, vilka utstrålar kvalitet och lyx. Taklampan, som enkelt kan justeras efter behov, är idealisk för sovrummet, köket eller entrén.
 • Thorup Copenhagen Patrone Track Taklampa Nickelpläterad Mässing

  Thorup Copenhagen Patrone Track Taklampa Nickelpläterad Mässing
  Design: Kasper Thorup Koncept: Enkelt men otroligt stilistiskt är ord som bäst beskriver Thorup Copenhagens vackra Patrone-serie. En lampa som har designats med tanke på att skära bort allt överflödigt och som därmed fokuserar mycket konkret på en enkel, tidlös och estetiskt tilltalande design. En design som också kompletteras av de robusta materialen, som utstrålar kvalitet och lyx. Taklampan, som enkelt kan justeras efter behov, är idealisk för sovrummet, köket eller entrén.
 • Thorup Copenhagen Patrone Taklampa Nickelpläterad Mässing

  Thorup Copenhagen Patrone Taklampa Nickelpläterad Mässing
  Design: Kasper Thorup Koncept: Enkelt men otroligt stilistiskt är ord som bäst beskriver Thorup Copenhagens vackra Patrone-serie. En lampa som har designats med tanke på att ta bort allt överflödigt och därmed fokusera mycket konkret på en enkel, tidlös och estetiskt tilltalande design. En design som också kompletteras av de robusta materialen, vilka utstrålar kvalitet och lyx. Taklampan, som enkelt kan justeras efter behov, är idealisk för sovrummet, köket eller entrén.
 • Thorup Copenhagen Cartridge Taklampa Mässing

  Thorup Copenhagen Cartridge Taklampa Mässing
  Design: Kasper Thorup Koncept: Enkelt men otroligt stilistiskt är ord som bäst beskriver Thorup Copenhagens vackra Patrone-serie. En lampa som har designats med tanke på att skära bort allt överflödigt och som därmed fokuserar mycket konkret på en enkel, tidlös och estetiskt tilltalande design. En design som också kompletteras av de robusta materialen, som utstrålar kvalitet och lyx. Taklampan är idealiskt i en samling av flera, till exempel i en rad om tre eller fyra ovanför köksbordet, eller för ett mer dekorativt uttryck, häng dem på olika höjder i ett hörn. Patrone-serien finns som taklampa och vägglampa. Båda modellerna finns i en mängd olika färger.
 • Thorup Copenhagen Cartridge Taklampa Lång Nickelpläterad Mässing

  Thorup Copenhagen Cartridge Taklampa Lång Nickelpläterad Mässing
  Design: Kasper Thorup Koncept: Enkelt men otroligt stilistiskt är ord som bäst beskriver Thorup Copenhagens vackra Patrone-serie. En lampa som har designats med tanke på att skära bort allt överflödigt och som därmed fokuserar mycket konkret på en enkel, tidlös och estetiskt tilltalande design. En design som också kompletteras av de robusta materialen, som utstrålar kvalitet och lyx. Taklampan är idealiskt i en samling av flera, till exempel i en rad om tre eller fyra ovanför köksbordet, eller för ett mer dekorativt uttryck, häng dem på olika höjder i ett hörn. Patrone-serien finns som vägglampa och två storlekar som taklampa. Båda modellerna finns i en mängd olika färger.
 • Thorup Copenhagen Patrone Vägglampa Nickelpläterad Mässing

  Thorup Copenhagen Patrone Vägglampa Nickelpläterad Mässing
  Design: Kasper Thorup Koncept: Enkelt men otroligt stilistiskt är ord som bäst beskriver Thorup Copenhagens vackra Patrone-serie. En lampa som har designats med tanke på att skära bort allt överflödigt och därmed fokuserar mycket konkret på en enkel, tidlös och estetiskt tilltalande design. En design som också kompletteras av de robusta materialen, som utstrålar kvalitet och lyx. Vägglampan, som enkelt kan justeras efter behov, är idealisk för sovrummet, köket eller entrén
 • Thorup Copenhagen Patrone Vägglampa Liten Nickelpläterad Mässing

  Thorup Copenhagen Patrone Vägglampa Liten Nickelpläterad Mässing
  Design: Kasper Thorup Koncept: Enkelt men otroligt stilistiskt är ord som bäst beskriver Thorup Copenhagens vackra Patrone-serie. En lampa som har designats med tanke på att skära bort allt överflödigt och som därmed fokuserar mycket konkret på en enkel, tidlös och estetiskt tilltalande design. En design som också kompletteras av de robusta materialen, som utstrålar kvalitet och lyx. Vägglampan, som enkelt kan justeras efter behov, är idealisk för sovrummet, köket eller entrén
 • Thorup Copenhagen Cluster Taklampa 3 Nickelpläterad Mässing

  Thorup Copenhagen Cluster Taklampa 3 Nickelpläterad Mässing
  Design: Kasper Thorup Koncept: Enkelt men otroligt stilistiskt är ord som bäst beskriver Thorup Copenhagens vackra Patrone-serie. En lampa som har designats med tanke på att skära bort allt överflödigt och som därmed fokuserar mycket konkret på en enkel, tidlös och estetiskt tilltalande design. En design som också kompletteras av de robusta materialen, som utstrålar kvalitet och lyx. Denna version består av 3 Patrone- taklampor, och passar perfekt ovanför köksbordet, eller för en mer dekorativ uttryck, i ett hörn ovanför soffan. Patrone-serien finns som taklampa och vägglampa. Båda modellerna finns i en mängd olika färger.
 • Thorup Copenhagen Cluster Taklampa 5 Nickelpläterad Mässing

  Thorup Copenhagen Cluster Taklampa 5 Nickelpläterad Mässing
  Design: Kasper Thorup Koncept: Enkelt men otroligt stilistiskt är ord som bäst beskriver Thorup Copenhagens vackra Patrone-serie. En lampa som har designats med tanke på att skära bort allt överflödigt och därmed fokuserar mycket konkret på en enkel, tidlös och estetiskt tilltalande design. En design som också kompletteras av de robusta materialen, som utstrålar kvalitet och lyx. Denna version består av 5 Patrone taklampor, och passar perfekt ovanför köksbordet, eller för en mer dekorativ uttryck, i ett hörn ovanför soffan. Patrone-serien finns som taklampa och vägglampa. Båda modellerna finns i en mängd olika färger.
 • Thorup Köpenhamn Patron Vägglampa Polerad Mässing

  Thorup Köpenhamn Patron Vägglampa Polerad Mässing
  Design: Kasper Thorup Koncept: Enkelt men otroligt stilistiskt är ord som bäst beskriver Thorup Copenhagens vackra Patrone-serie. En lampa som har designats med tanke på att skära bort allt överflödigt och som därmed fokuserar mycket konkret på en enkel, tidlös och estetiskt tilltalande design. En design som också kompletteras av de robusta materialen, som utstrålar kvalitet och lyx. Vägglampan, som enkelt kan justeras efter behov, är idealisk för sovrummet, köket eller entrén.
 • Thorup Copenhagen Patrone Vägglampa Liten Polerad Mässing

  Thorup Copenhagen Patrone Vägglampa Liten Polerad Mässing
  Design: Kasper Thorup Koncept: Enkelt men otroligt stilistiskt är ord som bäst beskriver Thorup Copenhagens vackra Patrone-serie. En lampa som har designats med tanke på att skära bort allt överflödigt och som därmed fokuserar mycket konkret på en enkel, tidlös och estetiskt tilltalande design. En design som också kompletteras av de robusta materialen, som utstrålar kvalitet och lyx. Vägglampan, som enkelt kan justeras efter behov, är idealisk för sovrummet, köket eller entrén.
 • Thorup Copenhagen Patrone Vägglampa Svart Polerad Mässing

  Thorup Copenhagen Patrone Vägglampa Svart Polerad Mässing
  Design: Kasper Thorup Koncept: Enkelt men otroligt stilistiskt är ord som bäst beskriver Thorup Copenhagens vackra Patrone-serie. En lampa som har designats med tanke på att skära bort allt överflödigt och därmed fokuserar mycket konkret på en enkel, tidlös och estetiskt tilltalande design. En design som också kompletteras av de robusta materialen, som utstrålar kvalitet och lyx. Vägglampan, som enkelt kan justeras efter behov, är idealisk för sovrummet, köket eller entrén.
 • Thorup Copenhagen Patrone Vägglampa Svart Liten Polerad Mässing

  Thorup Copenhagen Patrone Vägglampa Svart Liten Polerad Mässing
  Design: Kasper Thorup Koncept: Enkelt men otroligt stilistiskt är ord som bäst beskriver Thorup Copenhagens vackra Patrone-serie. En lampa som har designats med tanke på att skära bort allt överflödigt och därmed fokuserar mycket konkret på en enkel, tidlös och estetiskt tilltalande design. En design som också kompletteras av de robusta materialen, som utstrålar kvalitet och lyx. Vägglampan, som enkelt kan justeras efter behov, är idealisk för sovrummet, köket eller entrén.
 • Thorup Copenhagen Cluster Hänglampa 3 Mässing

  Thorup Copenhagen Cluster Hänglampa 3 Mässing
  Design: Kasper Thorup Koncept: Cluster Hänglampa är en enkel men otroligt stilig lampa som ingår i Thorup Köpenhamns vackra Patrone-serie. Lampan är utformad genom att ta bort allt överflödigt och istället fokusera mycket konkret på en enkel, tidlös och estetiskt tilltalande design. Den har robusta material som utstrålar kvalitet och lyx. Denna version har 3 hänglampor som passar perfekt över köksbordet eller för ett mer dekorativt uttryck i ett hörn tvärs över soffan. Patrone-serien finns som hänglampa och vägglampa. Båda modellerna finns i färgerna mässing, mörk mässing och svart mässing.
 • Thorup Copenhagen Cluster Hänglampa 3 Mörk Mässing

  Thorup Copenhagen Cluster Hänglampa 3 Mörk Mässing
  Design: Kasper Thorup Koncept: Cluster Hänglampa är en enkel men otroligt stilig lampa som ingår i Thorup Köpenhamns vackra Patrone-serie. Lampan är utformad genom att ta bort allt överflödigt och istället fokusera mycket konkret på en enkel, tidlös och estetiskt tilltalande design. Den har robusta material som utstrålar kvalitet och lyx. Denna version har 3 hänglampor som passar perfekt över köksbordet eller för ett mer dekorativt uttryck i ett hörn tvärs över soffan. Patrone-serien finns som hänglampa och vägglampa. Båda modellerna finns i färgerna mässing, mörk mässing och svart mässing.
 • Thorup Copenhagen Cluster Hänglampa 3 Svart Mässing

  Thorup Copenhagen Cluster Hänglampa 3 Svart Mässing
  Design: Kasper Thorup Koncept: Cluster Hänglampa är en enkel men otroligt stilig lampa som ingår i Thorup Köpenhamns vackra Patrone-serie. Lampan är utformad genom att ta bort allt överflödigt och istället fokusera mycket konkret på en enkel, tidlös och estetiskt tilltalande design. Den har robusta material som utstrålar kvalitet och lyx. Denna version har 3 hänglampor som passar perfekt över köksbordet eller för ett mer dekorativt uttryck i ett hörn tvärs över soffan. Patrone-serien finns som hänglampa och vägglampa. Båda modellerna finns i färgerna mässing, mörk mässing och svart mässing.
 • Thorup Copenhagen Cluster Taklampa 5 Mässing

  Thorup Copenhagen Cluster Taklampa 5 Mässing
  Design: Kasper Thorup Koncept: Patrone Pendant Enkelt men otroligt stilistiskt är ord som bäst beskriver Thorup Copenhagens vackra Patrone-serie. En lampa som har designats med tanke på att skära bort allt överflödigt och istället fokuserar mycket konkret på en enkel, tidlös och estetiskt tilltalande design. En design som också kompletteras av de robusta materialen, som utstrålar kvalitet och lyx. Denna version består av 5 Patrone taklampor, och passar perfekt ovanför köksbordet, eller för en mer dekorativ uttryck, i ett hörn ovanför soffan. Patrone-serien finns som taklampa och vägglampa. Båda modellerna kommer i färgerna Mässing, Burnished mässing och Svart polerad mässing.
 • Thorup Copenhagen Cluster Taklampa 5 Polerad Mässing

  Thorup Copenhagen Cluster Taklampa 5 Polerad Mässing
  Design: Kasper Thorup Koncept: Patrone Pendant Enkelt men otroligt stilistiskt är ord som väl beskriver Thorup Copenhagens vackra Patrone-serie. En lampa som har designats med tanke på att skära bort allt överflödigt och istället fokuserar mycket konkret på en enkel, tidlös och estetiskt tilltalande design. En design som också kompletteras av de robusta materialen, som utstrålar kvalitet och lyx. Denna version består av 5 Patrone taklampor, och passar perfekt ovanför köksbordet, eller för en mer dekorativ uttryck, i ett hörn ovanför soffan. Patrone-serien finns som taklampa och vägglampa. Båda modellerna kommer i färgerna Mässing, Burnished mässing och Svart polerad mässing.
 • Thorup Copenhagen Cluster Taklampa 5 Svart Polerad Mässing

  Thorup Copenhagen Cluster Taklampa 5 Svart Polerad Mässing
  Design: Kasper Thorup Koncept: Patrone Pendant Enkelt men otroligt stilistiskt är ord som bäst beskriver Thorup Copenhagens vackra Patrone-serie. En lampa som har designats med tanke på att skära bort allt överflödigt och istället fokuserar mycket konkret på en enkel, tidlös och estetiskt tilltalande design. En design som också kompletteras av de robusta materialen, som utstrålar kvalitet och lyx. Denna version består av 5 Patrone taklampor, och passar perfekt ovanför köksbordet, eller för en mer dekorativ uttryck, i ett hörn ovanför soffan. Patrone-serien finns som taklampa och vägglampa. Båda modellerna kommer i färgerna Mässing, Burnished mässing och Svart polerad mässing.
 • Thorup Copenhagen Patrone Hänglampa Lång Mässing

  Thorup Copenhagen Patrone Hänglampa Lång Mässing
  Design: Kasper Thorup Koncept: Patron Hänglampa är en enkel men otroligt stilig lampa som ingår i Thorup Köpenhamns vackra Patrone-serie. Lampan är utformad genom att ta bort allt överflödigt och istället fokusera mycket konkret på en enkel, tidlös och estetiskt tilltalande design. Den har robusta material som utstrålar kvalitet och lyx. Hänglampan är perfekt när den hängs tillsammans med flera, till exempel i en rad med tre eller fyra ovanför köksbordet, eller för ett mer dekorativt uttryck genom att hänga dem på olika höjder i ett hörn. Patrone-serien finns som vägglampa och hänglampa i färgerna mässing, mörk mässing och svart mässing.
 • Thorup Copenhagen Patrone Hänglampa Lång Mörk Mässing

  Thorup Copenhagen Patrone Hänglampa Lång Mörk Mässing
  Design: Kasper Thorup Koncept: Patron Hänglampa är en enkel men otroligt stilig lampa som ingår i Thorup Köpenhamns vackra Patrone-serie. Lampan är utformad genom att ta bort allt överflödigt och istället fokusera mycket konkret på en enkel, tidlös och estetiskt tilltalande design. Den har robusta material som utstrålar kvalitet och lyx. Hänglampan är perfekt när den hängs tillsammans med flera, till exempel i en rad med tre eller fyra ovanför köksbordet, eller för ett mer dekorativt uttryck genom att hänga dem på olika höjder i ett hörn. Patrone-serien finns som vägglampa och hänglampa i färgerna mässing, mörk mässing och svart mässing.
 • Thorup Copenhagen Patrone Hänglampa Lång Svart Mässing

  Thorup Copenhagen Patrone Hänglampa Lång Svart Mässing
  Design: Kasper Thorup Koncept: Patron Hänglampa är en enkel men otroligt stilig lampa som ingår i Thorup Köpenhamns vackra Patrone-serie. Lampan är utformad genom att ta bort allt överflödigt och istället fokusera mycket konkret på en enkel, tidlös och estetiskt tilltalande design. Den har robusta material som utstrålar kvalitet och lyx. Hänglampan är perfekt när den hängs tillsammans med flera, till exempel i en rad med tre eller fyra ovanför köksbordet, eller för ett mer dekorativt uttryck genom att hänga dem på olika höjder i ett hörn. Patrone-serien finns som vägglampa och hänglampa i färgerna mässing, mörk mässing och svart mässing.
 • Thorup Copenhagen - Patrone Taklampa Small Brass Thorup Copenhagen

  Thorup Copenhagen - Patrone Taklampa Small Brass Thorup Copenhagen
  Patrone Taklampa Small Brass - Thorup Copenhagen, Mässing, Mässing
 • Thorup Copenhagen - Patrone Taklampa Small Browned Brass Thorup Copenhagen

  Thorup Copenhagen - Patrone Taklampa Small Browned Brass Thorup Copenhagen
  Patrone Taklampa Small Browned Brass - Thorup Copenhagen, Mässing, Mässing
 • Thorup Copenhagen - Patrone Taklampa Small Black/Browned Brass Thorup Copenhagen

  Thorup Copenhagen - Patrone Taklampa Small Black/Browned Brass Thorup Copenhagen
  Patrone Taklampa Small Black/Browned Brass - Thorup Copenhagen, Brun, Mässing
 • Thorup Copenhagen - Patrone Taklampa Small Nickel/Plated Brass Thorup Copenhagen

  Thorup Copenhagen - Patrone Taklampa Small Nickel/Plated Brass Thorup Copenhagen
  Patrone Taklampa Small Nickel/Plated Brass - Thorup Copenhagen, Metall, Mässing
 • Thorup Copenhagen Patron Infälld Taklampa Nickelpläterad Mässing

  Thorup Copenhagen Patron Infälld Taklampa Nickelpläterad Mässing
  Design: Kasper Thorup Koncept: Enkelt men otroligt stilistiskt är ord som bäst beskriver Thorup Copenhagens vackra Patrone-serie. En lampa som har designats med tanke på att skära bort allt överflödigt och som därmed fokuserar mycket konkret på en enkel, tidlös och estetiskt tilltalande design. En design som också kompletteras av de robusta materialen, som utstrålar kvalitet och lyx. Taklampan, som enkelt kan justeras efter behov, är idealisk för sovrummet, köket eller entrén.
 • Thorup Copenhagen Patron Infälld Taklampa Polerad Mässing

  Thorup Copenhagen Patron Infälld Taklampa Polerad Mässing
  Design: Kasper Thorup Koncept: Enkelt men otroligt stilistiskt är ord som bäst beskriver Thorup Copenhagens vackra Patrone-serie. En lampa som har designats med tanke på att skära bort allt överflödigt och som därmed fokuserar mycket konkret på en enkel, tidlös och estetiskt tilltalande design. En design som också kompletteras av de robusta materialen, som utstrålar kvalitet och lyx. Taklampan, som enkelt kan justeras efter behov, är idealisk för sovrummet, köket eller entrén.
 • Thorup Copenhagen Patrone Infälld Taklampa Svart Polerad Mässing

  Thorup Copenhagen Patrone Infälld Taklampa Svart Polerad Mässing
  Design: Kasper Thorup Koncept: Enkelt men otroligt stilistiskt är ord som bäst beskriver Thorup Copenhagens vackra Patrone-serie. En lampa som har designats med tanke på att skära bort allt överflödigt och därmed fokuserar mycket konkret på en enkel, tidlös och estetiskt tilltalande design. En design som också kompletteras av de robusta materialen, som utstrålar kvalitet och lyx. Taklampan, som enkelt kan justeras efter behov, är idealisk för sovrummet, köket eller entrén.
 • Thorup Copenhagen Cartridge Taklampa Liten Mässing

  Thorup Copenhagen Cartridge Taklampa Liten Mässing
  Enkelt men otroligt stilrent är ord som väl beskriver Thorup Copenhagens vackra Patrone-serie. En lampa som har designats med tanke på att skära bort allt överflödigt och istället fokusera mycket konkret på en enkel, tidlös och estetiskt tilltalande design. En design som också kompletteras av de robusta materialen, som utstrålar kvalitet och lyx. Taklampan är idealiskt i en samling av flera, till exempel i en rad om tre eller fyra ovanför köksbordet, eller för ett mer dekorativt uttryck, häng dem på olika höjder i ett hörn. Patrone-serien finns som vägglampa och tre storlekar som taklampa. Alla fyra modellerna kommer i färgerna mässing, bronserad mässing, nickelpläterad mässing och svart bronserad mässing.