Terzani lampor

 • Hugo - ovanlig golvlampa

  Hugo - ovanlig golvlampa
  Imponerande golvlampa Hugo - designad av Jean-Francois Crochet Graciös och mycket imponerande är designen av golvlampan Hugo, som tillverkas av den italienska belysningsproducenten Terzani. Den är inte bara en atmosfärisk ljuskälla, men också en konstnärlig skulptur som är smidd för hand. Det faktum att ljuset strålar nedåt genom de enskilda metallstammarna skapar en dämpad ljusatmosfär.
 • Uppseendeväckande vägglampa Etoile

  Uppseendeväckande vägglampa Etoile
  Oavsett om den är stående eller liggande, denna vägglampa Eliot är mycket flexibel! Med vägglampan Eliot dekorerar du inte bara ditt hem med ett äkta designobjekt, men också med en speciellt atmosfärisk ljusgivare. Den består av olika sammansatta metallstycken, som på olika sätt leder ljuset från insidan till utsidan. Detta framkallar mycket tilltalande ljus- och skuggeffekter på väggen, som ger en dekorativ och samtidigt mycket mysig effekt. Med dess anmärkningsvärda höjd på 63 cm är väggskenan idealisk för accentbelysning av vardagsrummet eller hallen.
 • Terzani Ortenzia - hänglampa med blomdekor

  Terzani Ortenzia - hänglampa med blomdekor
  Ortenzia - hänglampa av metallblommor Många små metallblommor, som påminner om klöverblad, bildar en boll och ger hänglampan Ortenzia dess attraktiva design. Mellan blommorna finns det många små öppningar genom vilka ljuset tar sin väg. Detta skapar en fascinerande belysningseffekt i rummet. Belysningsföretaget Terzani grundades år 1972 av den italienska glasdesignern Sergio Terzani. När Sergio Terzani började samarbeta med den franske designern Jean-François Crochet under mitten av 1980-talet, började man designa inredningstillbehör och ljusskulpturer. Terzanis passion för glaskonst och Jean-François Crochets känsla för den extravaganta stilen återspeglas i varje armatur. Terzanis lampor är därför mycket mer än bara ljuskällor. Detta är konstverk skapade genom utmärkt hantverk, och med massor av uppfinningsrikedom och uppmärksamhet på detaljer.
 • Argent - svävande hänglampa 40 cm

  Argent - svävande hänglampa 40 cm
  Glänsande polerad hänglampa Argent Om ett upplyst moln påminner denna ovanligt formade hänglampa. Den består av silverplattor, som den förmodligen har fått sitt namn av. Argentum är trots allt det latinska namnet för silver. En fantastisk glans uppstår när ljuset träffar de högpolerade ytorna. Belysningsföretaget Terzani grundades år 1972 av den italienska glasdesignern Sergio Terzani. När Sergio Terzani började samarbeta med den franske designern Jean-François Crochet under mitten av 1980-talet, började man designa inredningstillbehör och ljusskulpturer. Terzanis passion för glaskonst och Jean-François Crochets känsla för den extravaganta stilen återspeglas i varje armatur. Terzanis lampor är därför mycket mer än bara ljuskällor. Detta är konstverk skapade genom utmärkt hantverk, och med massor av uppfinningsrikedom och uppmärksamhet på detaljer.
 • Filigran hänglampa Calle, 3 ljuskällor

  Filigran hänglampa Calle, 3 ljuskällor
  Som delikata blomknoppar - designerlampan Calle av kristallglas Lamporna i serien Calle ger en subtil men mycket elegant belysning. Vid designen av denna hänglampa inspirerades designern Luca Martorano och Mattia Albicini av den ojämförligt delikata formen av Calla-liljan. Resultatet är ett ljuskonstverk av 24 procent blykristall, vilket ger en elegant allmän belysning som passar utmärkt i vardagsrummet eller matrummet. Belysningsföretaget Terzani grundades år 1972 av den italienska glasdesignern Sergio Terzani. När Sergio Terzani började samarbeta med den franske designern Jean-François Crochet under mitten av 1980-talet, började man designa inredningstillbehör och ljusskulpturer. Terzanis passion för glaskonst och Jean-François Crochets känsla för den extravaganta stilen återspeglas i varje armatur. Terzanis lampor är därför mycket mer än bara ljuskällor. Detta är konstverk skapade genom utmärkt hantverk, och med massor av uppfinningsrikedom och uppmärksamhet på detaljer.
 • Kristallhänglampa Angel Falls, 18 änglar

  Kristallhänglampa Angel Falls, 18 änglar
  Ovanlig hänglampa Angel Falls med 18 kristallfigurer Det ser nästan ut som om hänglampan Angel Falls berättar en historia. De 18 kristallfigurerna på designerlampan är fästa på delikata upphängningar. De ger intryck av att fall fritt mot jorden. Konstverket belyses av tre lampor i taket. De små figurerna är upplysta och skapar fascinerande ljusreflexer. Denna ädla hänglampa är också ett modernt konstverk. Tillsammans med titeln Falling Angels säger arrangemanget: Änglarna som faller från himlen är i ljuset - vilket uttrycker ett hoppfullt formspråk. Rent materiellt ger den här sensationella hänglampan ett effektfullt intryck och fyller rummet med en vacker ljusskulptur. Nigel Coates utformade denna ikoniska lampa Angel Falls för lampproducenten Terzani. Den italienska lampproducenten är specialiserad på produktion av högkvalitativa belysningsobjekt och skapar perfekt formgivna armaturer för eleganta utrymmen.
 • Förgylld taklampa Tresor 45 cm, guld

  Förgylld taklampa Tresor 45 cm, guld
  Tresor - förgylld taklampa Denna vackra består av otaliga metallplattor i olika storlekar, vilket ger taklampan dess runda form. Var och en av dessa är lödda för hand. När vägglampan tänds blir den ett fascinerande ljusobjekt. En uttrycksfull inredningsdetalj för hemmet - men också för restauranger eller hotellfoajéer. Belysningsföretaget Terzani grundades år 1972 av den italienska glasdesignern Sergio Terzani. När Sergio Terzani började samarbeta med den franske designern Jean-François Crochet under mitten av 1980-talet, började man designa inredningstillbehör och ljusskulpturer. Terzanis passion för glaskonst och Jean-François Crochets känsla för den extravaganta stilen återspeglas i varje armatur. Terzanis lampor är därför mycket mer än bara ljuskällor. Detta är konstverk skapade genom utmärkt hantverk, och med massor av uppfinningsrikedom och uppmärksamhet på detaljer.
 • Elegant vägglampa Phantom i rost/guld

  Elegant vägglampa Phantom i rost/guld
  Elegant vägglampa Phantom Vägglampan Phantom är en relativt enkel kreation Genom dess lampskärm av munblåst glas och den svängda armaturen med guldeffekt ger den dock ett elegant intryck. Den sätter därför en lyxig accent i exempelvis ett vardagsrum eller en hall. Belysningsföretaget Terzani grundades år 1972 av den italienska glasdesignern Sergio Terzani. När Sergio Terzani började samarbeta med den franske designern Jean-François Crochet under mitten av 1980-talet, började man designa inredningstillbehör och ljusskulpturer. Terzanis passion för glaskonst och Jean-François Crochets känsla för den extravaganta stilen återspeglas i varje armatur. Terzanis lampor är därför mycket mer än bara ljuskällor. Detta är konstverk skapade genom utmärkt hantverk, och med massor av uppfinningsrikedom och uppmärksamhet på detaljer.
 • Vägglampa Ström med en livfull belysningseffekt

  Vägglampa Ström med en livfull belysningseffekt
  Stream - vägglampa med wow-effekt Med denna exklusiva vägglampa uppnås en mycket levande ljuseffekt. Effekten uppstår på grund av det faktum att ljuset banar sin väg genom ett flytande nätverk av fina metalltrådar som påminner om flödet i ett vattenfall. Ljuskonstverket hålls samman av en förnicklad ram utformad i vågor. En uttrycksfull inredningsdetalj för hemmet - men också för restauranger eller hotellfoajéer. Belysningsföretaget Terzani grundades år 1972 av den italienska glasdesignern Sergio Terzani. När Sergio Terzani började samarbeta med den franske designern Jean-François Crochet under mitten av 1980-talet, började man designa inredningstillbehör och ljusskulpturer. Terzanis passion för glaskonst och Jean-François Crochets känsla för den extravaganta stilen återspeglas i varje armatur. Terzanis lampor är därför mycket mer än bara ljuskällor. Detta är konstverk skapade genom utmärkt hantverk, och med massor av uppfinningsrikedom och uppmärksamhet på detaljer.
 • Glamour - designerhänglampa i silver

  Glamour - designerhänglampa i silver
  Exklusiv designerhänglampa Glamour med metalldetaljer Utseendet på designerhänglampan Glamour från Dodo Arslan bygger på enkla medel och ger sålunda ett imponerande intryck. Lampskärmen är gjord av plast. Den är rund och enkelt formad, med en diffusor på undersidan. När det gäller färgen är den i elegant opalvit. Lampans slutna form möjliggör en bländfri, vidsträckt ljuseffekt. Utsidan av lampskärmen är formad som ett nät av metallelement. De har olika storlekar och är lödda sida vid sida och ovanpå varandra. Lampans vackra dekorationer glänser i polerat nickel. En intressant färgklick bjuder den intensivt röda strömkabeln på. Hänglampan Glamour är idealisk för en behaglig allmänbelysning och kräver en glödlampa med E14-sockel. Dess attraktiva utseende kan med fördel integreras i ett exklusivt inrett kök.
 • Guldfärgad bordslampa Ortenzia m. blomdekor

  Guldfärgad bordslampa Ortenzia m. blomdekor
  Med dekorativ blomdekor - guldfärgad bordslampa Ortenzia Ortenzia är inte bara när det gäller bearbetning ett absolut italienskt hantverksmästerverk, men också en verklig tillgång för bostadsutrymmen när det gäller belysning. Många små metallblommor har lötts samman för hand för att ge lampskärmen ett vackert och konstfullt seende. Dold i denna är E14-ljuskällan som dämpat och mjukt avger ljuset genom mellanrummen i de guldfärgade blommorna. Detta skapar en behaglig ljusbild i miljön, vilken förstärks genom guldfinishen som reflekteras i ljuset. (exkl. E14-ljuskällor)
 • Vackert designad bordslampa Ortenzia

  Vackert designad bordslampa Ortenzia
  Konstfullt designad bordslampa Ortenzia i ädel nickeloptik med blomdekor Med bordslampan Ortenzia hittar ett verkligt designelement sin plats i ditt hem, eftersom lampan genom dess utsmyckade design av skärmen, som består av otaliga fyrbladiga metallblommor drar många blickar till sig. Genom de små utrymmena däremellan avges ljuset, varigenom silhuetterna i de enskilda blommorna är vackert utformade och optiskt framhävda. Den integrerade dimmerströmbrytaren gör det också möjligt att justera ljuset i ljusstyrka enligt användarens önskemål. Genom lampans kompakta diameter på 20 cm passar den utmärkt som en dekorativ och atmosfärisk extrabelysning för vardagsrummet eller som sänglampa i sovrummet.
 • Unik hänglampa Argent 76 cm

  Unik hänglampa Argent 76 cm
  Silverfärgad hänglampa Argent av otaliga metallplattor Denna högkvalitativa hänglampan Argent är en hängande rumsskulptur med tolv dolda ljuskällor. Otaliga metallpaljetter med en mycket polerad yta har lötts ihop och formats till en expansiv form, som kan påminna om en stjärngalax. Detta ljusmästerverket hänger på fina trådkablar och behöver ett stort utrymme för att komma till sin rätt. När lamporna slås på skapas ett glittrande valv av utrymme och ljus. Den imponerande hänglampan har designats av designern Dodo Arslan för belysningsproducenten Terzani. Lampan är lämplig för högkvalitativa lokaler och representativa ändamål.
 • Glamour - designertaklampa i guld

  Glamour - designertaklampa i guld
  Elegant designertaklampa Glamour med guldfärgade metalldetaljer Designertaklampan från Dodo Arslan ger ett imponerande intryck med enkla medel. Den vackra lampskärmen på Glamour är gjord av opalvit plast. Här erbjuds en rund, enkel form med en diffusor på undersidan. Detta möjliggör en brett distribuerad belysning utan bländningseffekt. På utsidan är lampskärmen designad som ett elegant nät av metallelement i glänsande guldfärg. De är lödda i olika storlekar bredvid varandra och utgör en högkvalitativ dekorativ prydnad. Strömkabeln i intensivt rött sätter en minimalistisk accent. Taklampan Glamour kan användas för allmän belysning av korridorer eller sovrum och kräver en E14-glödlampa för användning. Lampans eleganta utseende passar utmärkt i varje sofistikerad miljö.
 • Extravagant taklampa Tresor 45 cm, silver

  Extravagant taklampa Tresor 45 cm, silver
  Tresor - försilvrad taklampa Denna vackra består av otaliga metallplattor i olika storlekar, vilket ger taklampan dess runda form. Var och en av dessa är lödda för hand. När vägglampan tänds blir den ett fascinerande ljusobjekt. En uttrycksfull inredningsdetalj för hemmet - men också för restauranger eller hotellfoajéer. Belysningsföretaget Terzani grundades år 1972 av den italienska glasdesignern Sergio Terzani. När Sergio Terzani började samarbeta med den franske designern Jean-François Crochet under mitten av 1980-talet, började man designa inredningstillbehör och ljusskulpturer. Terzanis passion för glaskonst och Jean-François Crochets känsla för den extravaganta stilen återspeglas i varje armatur. Terzanis lampor är därför mycket mer än bara ljuskällor. Detta är konstverk skapade genom utmärkt hantverk, och med massor av uppfinningsrikedom och uppmärksamhet på detaljer.
 • Svävande hänglampa Argent 125 cm

  Svävande hänglampa Argent 125 cm
  Ovanlig och unik - hänglampa Argent En absolut höjdpunkt är lampskärmarna på hänglampan Argent, som påminner om lysande moln. De är gjorda av plattor som glänser i silver och har gett namnet på lampan. Speciellt i samband med det reflekterande ljuset kan de reflekterande plattorna skapa en underbar effekt av ljus och skugga och försköna både vardagsrum och sovrum.
 • Nickelfärgad LED-hänglampa Anish - Ø 44 cm

  Nickelfärgad LED-hänglampa Anish - Ø 44 cm
  LED-hänglampa Anish i ovanlig design, med fantastiska ljuseffekter Denna LED-drivna hänglampan Anish är resultatet av traditionellt italienskt hantverk. Den är ett mästerverk av den kända designern Dodo Arslan, som arbetar för det traditionella florentinska företaget Terzani och designar lampor som är en perfekt syntes av konst, lyx och design. Genom de obegränsade reflektionerna som skapas av den konvexa och konkava formgivningen av de olika stora mat-, te- och serveringsskedarna får Anish ett fascinerande utseende som kännetecknas av elegans och stil. Lampan blir framför allt ett konstfullt och självklart inredningselement i eleganta och anspråksfulla utrymmen.
 • Nickelfärgad LED-hänglampa Anish - Ø 63 cm

  Nickelfärgad LED-hänglampa Anish - Ø 63 cm
  LED-hänglampa Anish i ovanlig design, med fantastiska ljuseffekter Denna LED-drivna hänglampa Anish är resultatet av traditionellt italienskt hantverk. Den är ett mästerverk av den kända designern Dodo Arslan, som arbetar för det traditionella florentinska företaget Terzani och designar lampor som är en perfekt syntes av konst, lyx och design. Genom de obegränsade reflektionerna som skapas av den konvexa och konkava formgivningen av de olika stora mat-, te- och serveringsskedarna får Anish ett fascinerande utseende som kännetecknas av elegans och stil. Lampan blir framför allt ett konstfullt och självklart inredningselement i eleganta och anspråksfulla utrymmen.
 • Vacker taklampa Tresor 60 cm, guld

  Vacker taklampa Tresor 60 cm, guld
  Tresor - förgylld taklampa Denna vackra består av otaliga metallplattor i olika storlekar, vilket ger taklampan dess runda form. Var och en av dessa är lödda för hand. När vägglampan tänds blir den ett fascinerande ljusobjekt. En uttrycksfull inredningsdetalj för hemmet - men också för restauranger eller hotellfoajéer. Belysningsföretaget Terzani grundades år 1972 av den italienska glasdesignern Sergio Terzani. När Sergio Terzani började samarbeta med den franske designern Jean-François Crochet under mitten av 1980-talet, började man designa inredningstillbehör och ljusskulpturer. Terzanis passion för glaskonst och Jean-François Crochets känsla för den extravaganta stilen återspeglas i varje armatur. Terzanis lampor är därför mycket mer än bara ljuskällor. Detta är konstverk skapade genom utmärkt hantverk, och med massor av uppfinningsrikedom och uppmärksamhet på detaljer.
 • Taklampa Ortenzia med blomdekor

  Taklampa Ortenzia med blomdekor
  Ortenzia - taklampa av metallblommor Många små metallblommor, som påminner om klöverblad, bildar en boll och ger taklampan Ortenzia dess attraktiva design. Mellan blommorna finns det många små öppningar genom vilka ljuset tar sin väg. Detta skapar en fascinerande belysningseffekt i rummet. Belysningsföretaget Terzani grundades år 1972 av den italienska glasdesignern Sergio Terzani. När Sergio Terzani började samarbeta med den franske designern Jean-François Crochet under mitten av 1980-talet, började man designa inredningstillbehör och ljusskulpturer. Terzanis passion för glaskonst och Jean-François Crochets känsla för den extravaganta stilen återspeglas i varje armatur. Terzanis lampor är därför mycket mer än bara ljuskällor. Detta är konstverk skapade genom utmärkt hantverk, och med massor av uppfinningsrikedom och uppmärksamhet på detaljer.
 • Dekorativ taklampa Ortenzia

  Dekorativ taklampa Ortenzia
  Graciös taklampa Ortenzia - sörjer för flair i varje rum Attraktivt och modernt designad är taklampan Ortenzia som sömlöst smälter in i all inredning. Den halvrunda lampskärmen utgörs av många nickelfärgade metallblommor och ger lampan det där lilla extra. När lampan slås på, blir inte bara de enskilda silhuetterna i blommorna på lampan tydliga, det skapas också ett vackert ljusspel mellan ljus och skugga i taket. Terzani är en italiensk belysningsproducent, vars företag grundades år 1972 av glasdesignern Sergio Terzani. Sedan dess har man skapat lampor som förkroppsligar traditionell italiensk hantverkskonst.
 • Magnifik designertaklampa Soscik, 72 cm

  Magnifik designertaklampa Soscik, 72 cm
  Dekorativ designertaklampa Soscik för enastående effekter Den ädla taklampan Soscik skapades av designern Nicolas Terzani - grundare av belysningsföretaget Terzani. Soscik dekorerar taket på ett magnifikt sätt och sätter en effektfull visuell accent. Taklampan är helt tillverkad av metall och stoltserar med vackra flytande former och en polerad nickelfinish. Lampskärmen, 72 cm i diameter, får sin eleganta form genom två olika stora takfästen i ringform. Från dessa hänger tunna metallkedjor. De går från ytterringen till innerringen och läggs över varandra i enskilda strängar. Detta skapar en ädel kedjeväv med korsade och vågformade strukturer. De åtta ljuskällorna är dolda i innerringen och får lampskärmen att gnistra. Denna högkvalitativa lampa med fantastisk ljuseffekt är ett optimalt val för rum med representativa funktioner - vare sig det är ett lyxigt hem, ett exklusivt hotell eller en balsal.
 • Filigran hänglampa Calle, 5 ljuskällor

  Filigran hänglampa Calle, 5 ljuskällor
  Som delikata blomknoppar - designerlampan Calle av kristallglas Lamporna i serien Calle ger en subtil men mycket elegant belysning. Vid designen av denna hänglampa inspirerades designern Luca Martorano och Mattia Albicini av den ojämförligt delikata formen av Calla-liljan. Resultatet är ett ljuskonstverk av 24 procent blykristall, vilket ger en elegant allmän belysning som passar utmärkt i vardagsrummet eller matrummet. Belysningsföretaget Terzani grundades år 1972 av den italienska glasdesignern Sergio Terzani. När Sergio Terzani började samarbeta med den franske designern Jean-François Crochet under mitten av 1980-talet, började man designa inredningstillbehör och ljusskulpturer. Terzanis passion för glaskonst och Jean-François Crochets känsla för den extravaganta stilen återspeglas i varje armatur. Terzanis lampor är därför mycket mer än bara ljuskällor. Detta är konstverk skapade genom utmärkt hantverk, och med massor av uppfinningsrikedom och uppmärksamhet på detaljer.
 • Fascinerande taklampa Tresor 60 cm, silver

  Fascinerande taklampa Tresor 60 cm, silver
  Tresor - försilvrad taklampa Denna vackra består av otaliga metallplattor i olika storlekar, vilket ger taklampan dess runda form. Var och en av dessa är lödda för hand. När vägglampan tänds blir den ett fascinerande ljusobjekt. En uttrycksfull inredningsdetalj för hemmet - men också för restauranger eller hotellfoajéer. Belysningsföretaget Terzani grundades år 1972 av den italienska glasdesignern Sergio Terzani. När Sergio Terzani började samarbeta med den franske designern Jean-François Crochet under mitten av 1980-talet, började man designa inredningstillbehör och ljusskulpturer. Terzanis passion för glaskonst och Jean-François Crochets känsla för den extravaganta stilen återspeglas i varje armatur. Terzanis lampor är därför mycket mer än bara ljuskällor. Detta är konstverk skapade genom utmärkt hantverk, och med massor av uppfinningsrikedom och uppmärksamhet på detaljer.
 • Stream - uttrycksfull golvlampa

  Stream - uttrycksfull golvlampa
  Stream - golvlampa med wow-effekt Med denna exklusiva golvlampa uppnås en mycket levande ljuseffekt. Effekten uppstår på grund av det faktum att ljuset banar sin väg genom ett flytande nätverk av fina metalltrådar som påminner om flödet i ett vattenfall. Ljuskonstverket hålls samman av en förnicklad ram utformad i vågor. En uttrycksfull inredningsdetalj för hemmet - men också för restauranger eller hotellfoajéer. Belysningsföretaget Terzani grundades år 1972 av den italienska glasdesignern Sergio Terzani. När Sergio Terzani började samarbeta med den franske designern Jean-François Crochet under mitten av 1980-talet, började man designa inredningstillbehör och ljusskulpturer. Terzanis passion för glaskonst och Jean-François Crochets känsla för den extravaganta stilen återspeglas i varje armatur. Terzanis lampor är därför mycket mer än bara ljuskällor. Detta är konstverk skapade genom utmärkt hantverk, och med massor av uppfinningsrikedom och uppmärksamhet på detaljer.
 • Uttrycksfull vägglampa Tresor, silver

  Uttrycksfull vägglampa Tresor, silver
  Tresor - försilvrad vägglampa Detta praktfulla konstverk består av många metallplattor i olika storlekar, vilket ger vägglampan dess runda form. Var och en av dessa är lödda för hand. När vägglampan tänds blir den ett fascinerande ljusobjekt. En uttrycksfull inredningsdetalj för hemmet - men också för restauranger eller hotellfoajéer. Belysningsföretaget Terzani grundades år 1972 av den italienska glasdesignern Sergio Terzani. När Sergio Terzani började samarbeta med den franske designern Jean-François Crochet under mitten av 1980-talet, började man designa inredningstillbehör och ljusskulpturer. Terzanis passion för glaskonst och Jean-François Crochets känsla för den extravaganta stilen återspeglas i varje armatur. Terzanis lampor är därför mycket mer än bara ljuskällor. Detta är konstverk skapade genom utmärkt hantverk, och med massor av uppfinningsrikedom och uppmärksamhet på detaljer.
 • Vägglampa Ortenzia med blomdekor

  Vägglampa Ortenzia med blomdekor
  Attraktiv design i blomform - vägglampan Ortenzia Visuellt påminner designen av vägglampan Ortenzia om klöverblad, som består av metallblommor. Dessa bildar en boll som sörjer för en tilltalande exteriör och blir till en höjdpunkt i vilket rum som helst. Framför allt skapar samspelet mellan ljusstrålarna och de små mellanrummen som uppstår mellan metallblommorna ett underbart spel av skugga och ljus. - spegelförsett väggfäste
 • Sammanvävd hänglampa Etoile,16 ljuskällor

  Sammanvävd hänglampa Etoile,16 ljuskällor
  Effektfull hänglampa Etoile med 16 halogenlampor Hänglampan Etoile bildar en väv av metallstavar och halogenlampor som lyser upp som stjärnor. Den nickelfärgade lampan med en diameter på 70 cm ser ut som ett modernt konstverk och berikar en exklusiv miljö. Designern Christian Lava har skapat hänglampan Etoile för belysningsproducenten Terzani från Italien. Terzani-lamporna är fascinerande ljusobjekt gjorda av högkvalitativa material och enastående design.
 • Stream - exklusiv hänglampa, 110 cm

  Stream - exklusiv hänglampa, 110 cm
  Stream - hänglampa med wow-effekt Denna exklusiva hänglampa skapar en livfull ljuseffekt. Effekten uppstår på grund av det faktum att ljuset banar sin väg genom ett flytande nätverk av fina metallkedjor som påminner om flödet i ett vattenfall. Ljuskonstverket hålls samman av en förnicklad ram utformad i vågor. En uttrycksfull inredningsdetalj för hemmet - men också för restauranger eller hotellfoajéer. Belysningsföretaget Terzani grundades år 1972 av den italienska glasdesignern Sergio Terzani. När Sergio Terzani började samarbeta med den franske designern Jean-François Crochet under mitten av 1980-talet, började man designa inredningstillbehör och ljusskulpturer. Terzanis passion för glaskonst och Jean-François Crochets känsla för den extravaganta stilen återspeglas i varje armatur. Terzanis lampor är därför mycket mer än bara ljuskällor. Detta är konstverk skapade genom utmärkt hantverk, och med massor av uppfinningsrikedom och uppmärksamhet på detaljer.
 • Wabi - vägglampa i snygg design, guld

  Wabi - vägglampa i snygg design, guld
  Stilfull och modern - guldfärgad vägglampa Wabi Wabi är en designervägglampa från den kände belysningsproducenten Terzani och står för italiensk hantverkskonst. Den liknar en abstrakt väggskulptur, med samma grova och spruckna yta som på en trädstam. I kombination med den guldfärgade ytbeläggningen ger lampan ett oerhört elegant och modernt intryck. Ljuset framhäver designen på ett underbart sätt, eftersom det avges indirekt uppåt och nedåt från den organiskt formade lampstommen.
 • Etoile - sammanvävd hänglampa, 8 ljuskällor

  Etoile - sammanvävd hänglampa, 8 ljuskällor
  Hänglampa Etoile med hörn och kanter För att fullända designen av denna unika hänglampa är nickelstavarna böjda, svetsade och sammanvävda. Designern Christian Lava har skapat ett unikt belysningsobjekt. Många halogen-ljuskällor sörjer för spännande ljusreflexer i rummet - både ljusa och mörka. Hänglampan Etoile förenar därmed hörn och kanter samt ljus och skuggor på ett innovativt och dekorativt sätt. Belysningsföretaget Terzani grundades år 1972 av den italienska glasdesignern Sergio Terzani. När Sergio Terzani började samarbeta med den franske designern Jean-François Crochet under mitten av 1980-talet, började man designa inredningstillbehör och ljusskulpturer. Terzanis passion för glaskonst och Jean-François Crochets känsla för den extravaganta stilen återspeglas i varje armatur. Terzanis lampor är därför mycket mer än bara ljuskällor. De är konstobjekt, som skapas genom utmärkt hantverk med stor idérikedom och känsla för detaljer.
 • Intressant designad vägglampa Glamour

  Intressant designad vägglampa Glamour
  Ett elegant designelement - vägglampa glamour med bländfri ljuseffekt Denna vägglampa visar att det inte alltid behövs många ornament för att uppnå en effektfull effekt. Även i detta fall har designern Dodo Arslan lyckats replikera denna effekt med mycket enkla medel. I det här fallet har han använt olika metallelement som påminner lite om de enskilda delarna i en kedja, lött ihop de med varandra och draperat dem runt en plastdiffusor. Genom det faktum att ljuset på grund av den vita diffusorn avges jämnt fördelat och bländfritt, uppstår en mysig atmosfär i rummet som inbjuder dig till att koppla av.
 • Ovanlig vägglampa Tresor i guld

  Ovanlig vägglampa Tresor i guld
  Tresor - förgylld vägglampa Detta praktfulla konstverk består av många metallplattor i olika storlekar, vilket ger vägglampan dess runda form. Var och en av dessa är lödda för hand. När vägglampan tänds blir den ett fascinerande ljusobjekt. En uttrycksfull inredningsdetalj för hemmet - men också för restauranger eller hotellfoajéer. Belysningsföretaget Terzani grundades år 1972 av den italienska glasdesignern Sergio Terzani. När Sergio Terzani började samarbeta med den franske designern Jean-François Crochet under mitten av 1980-talet, började man designa inredningstillbehör och ljusskulpturer. Terzanis passion för glaskonst och Jean-François Crochets känsla för den extravaganta stilen återspeglas i varje armatur. Terzanis lampor är därför mycket mer än bara ljuskällor. Detta är konstverk skapade genom utmärkt hantverk, och med massor av uppfinningsrikedom och uppmärksamhet på detaljer.
 • Terzani Abacus hänglampa, mässing, 3 x 10 kulor

  Terzani Abacus hänglampa, mässing, 3 x 10 kulor
  Klara linjer i Abacus LED-hänglampa i handblåst glas Terzani företaget är djupt påverkat av italienskt hantverk, vilket återspeglas i varje lampa. De kombinerar den traditionella bearbetningen av materialen med en modern tolkning av ljus- och belysningskoncept. Abacus LED-hänglampa är också tillverkad av traditionellt handblåst opalglas. Hantverket gör varje lampa unik. Abacus-lampan är inspirerad av glidregler som står för renhet och funktionalitet med sin tydliga design. Denna lampa kännetecknas av raka linjer och design utan krusiduller. De vita glaskulorna är fästa vid tre individuella upphängningar som fästs i olika höjder. Den snygga designen kan enkelt integreras i en modern miljö.
 • Terzani Pug hänglampa 3 lampor IGBT transparent

  Terzani Pug hänglampa 3 lampor IGBT transparent
  Mops - liten hängande lampa med stor effekt Denna lampa hyllar skönheten i de små sakerna. Karaktäriserad av minimalism och utrustad med moderna aspekter, inspirerar Pug-taklampan. Anledningen till det tidlöst eleganta utseendet är glaskulorna, som var och en är omgiven av två mässingsringar. Mässingen finns också i G4- uttag , så att den övergripande bilden kommer till en harmonisk slutsats. De tre glassfärerna fästs i olika höjder och ger lampan en lekfull lätthet som den skickligt överför till rummet. Lampan designades av Jean-François Crochet. Han träffade den italienska designern och entreprenören Sergio Terzani av en slump och har designat lampor för Terzani sedan dess. Traditionellt hantverk är mycket viktigt för företaget, så att lamporna är noggrant handgjorda med uppmärksamhet på detaljer.
 • Terzani G. R. A. - oval designerhänglampa, guld

  Terzani G. R. A. - oval designerhänglampa, guld
  Filigran konst - hängande lampa GRA med bladguld Upphängningslampan GRA från Terzani på grund av lampskärmen täckt med guldblad. Fina metallringar är försiktigt lödda ihop och bildar en platt, oval lampskärm med ett genomskinligt utseende. När ljuset slås på kastar metallnätet imponerande skuggor på vägg, tak och golv. Den lekfulla och samtidigt ädla designen av lampan kommer från pennan från designern Bruno Rainaldi. GRA-modellen är en produkt från den italienska tillverkaren Terzani. Terzani ljus förkroppsligar passionen för ovanliga former och exklusiva ljuskulpturer i kombination med högsta nivå av hantverk.
 • Terzani Doodle - handtillverkad LED-bordslampa

  Terzani Doodle - handtillverkad LED-bordslampa
  LED-bordslampa Doodle i en inspirerande design Denna extraordinära bordslampa från den italienska designern Simone Michelis pennhållare och inspirerar med sin okonventionella och puristiska design. Hela din kropp består av sammanflätad tråd som börjar glittra underbart när den är påslagen. Det faktum att ljuset tar sig igenom trådröret på olika vägar skapar ett stort spel av ljus och skugga i omedelbar närhet. Tillverkad för hand i bordslampa Terzani , varje bordslampa är unik, som kan variera något i form och storlek.
 • Terzani Doodle - LED-hänglampa i svart

  Terzani Doodle - LED-hänglampa i svart
  Svart LED-hängande ljus Doodle i en spännande design När du tittar på denna hängande lampa kommer du inte att bli uttråkad, eftersom den sammanflätade metalltråden, vars ände du kommer att leta efter förgäves, gör att lampan ser annorlunda ut från alla vinklar. Detta skapar ett helt okonventionellt utseende som utstrålar både elegans och modernitet. Sedan blandar vi helheten med ljuset som reflekteras i svartmetalltråden, en unik ljus uppstår i grannskapet. Stora ljusscener kan skapas med det, särskilt i moderna bostadsutrymmen eller i det krävande kontraktsområdet.
 • Terzani Abacus pendel vit/mässing 10 lampor

  Terzani Abacus pendel vit/mässing 10 lampor
  LED-pendellampa Abakus med munblåst glas Terzanis ovanliga lampor är modernt tolkade ljusobjekt som nästan kan kallas konstverk. Formgivarna känner igen skönheten i vardagliga saker och inspireras av former och rörelser. Lamporna är handgjorda med fokus på detaljer, så att varje lampa är unik. Designern har inspirerats av klassiska räknestickor som användes förr i tiden för att lösa matematiska beräkningar i Abacus LED-pendellampan. Lampans huvudfokus ligger på de vita sfärerna av munblåst glas. De tydliga linjerna och den reducerade designen gör den till ett idealiskt inredningselement för moderna miljöer som bygger på ett renodlat boendekoncept. - dimbar 0-10V, PWM
 • Terzani Abacus hänglampa, mässing, 5 kulor

  Terzani Abacus hänglampa, mässing, 5 kulor
  Ny tolkning av bildregler - Abacus LED-hänglampa Skjutregler användes under de senaste århundradena för att lösa aritmetiska problem. Det spelade ingen roll om det var ett enkelt tillägg eller mer komplexa formler. Inspirerad av detta utvecklades Abacus LED-upphängningslampa med tydliga linjer för att återspegla matematikens renhet. Terzani är ett italienskt företag som är känt för att tolka traditionella material på nytt. Denna LED-hängande lampa består av fem handblåsta sfärer gjorda av opalglas, som är fästa på en smyg mässingsfärgad upphängning. Tack vare den subtila designen kan Abacus anpassas till en mängd olika miljöer och är lämplig för ett vardagsrum, men kan också fungera som en elegant lampa i den kommersiella sektorn. LED-lampornas varma ljus passerar försiktigt genom det frostat glaset och säkerställer ett jämnt och bländfritt ljus.
 • Terzani Frame - hänglampa i vitt 7 cm

  Terzani Frame - hänglampa i vitt 7 cm
  Skärm i metallglas med en speciell ljuseffekt: Ramhängande lampa Frame-hänglampan från Terzani en speciell blandning av material och mönster. Lampskärmen består av en metallcylinder med ett koralliknande mönster. En transparent cylinder gjord av borosilikatglas placeras över den. Det framväxande ljuset kastar därför intressanta ljusskuggmönster på väggen och taket, analogt med korallmönstret. Lamptillverkaren Terzani grundades i Florens 1972 och har sedan dess stått för italiensk hantverk i kombination med modern teknik. De resulterande ljusskapningarna förmedlar estetik, tradition och modernitet i lika stor utsträckning. Frame-armaturserien designades av det egna teamet av designers.
 • Terzani Frame - hänglampa i vitt 10 cm

  Terzani Frame - hänglampa i vitt 10 cm
  Skärm i metallglas med en speciell ljuseffekt: Ramhängande lampa Frame-hänglampan från Terzani en speciell blandning av material och mönster. Lampskärmen består av en metallcylinder med ett koralliknande mönster. En transparent cylinder gjord av borosilikatglas placeras över den. Det framväxande ljuset kastar därför intressanta ljusskuggmönster på väggen och taket, analogt med korallmönstret. Lamptillverkaren Terzani grundades i Florens 1972 och har sedan dess stått för italiensk hantverk i kombination med modern teknik. De resulterande ljusskapningarna förmedlar estetik, tradition och modernitet i lika stor utsträckning. Frame-armaturserien designades av det egna teamet av designers.
 • Terzani Oscar bordslampa av glas, roséguld

  Terzani Oscar bordslampa av glas, roséguld
  Kurvans fascination - Oscar- bordslampa hyllar arkitekten Niemeyer De brasilianska arkitekten Oscar Niemeyers sensuella kurvor inspirerade designern Dodo Arslan att skapa denna bordslampa. Niemeyer fascinerades av kurvor eftersom de finns överallt i naturen och är en grundläggande del av vår värld. Oscar- bordslampa med samma namn designades som en hyllning till den berömda arkitekten. Den består av en böjd metallfäste och en kula av satinerat glas. Trots den dynamiska designen reduceras designen till de viktigaste linjerna, vilket ger lampan en modern touch. Modernt, futuristiskt och ändå traditionellt - som beskriver det italienska företaget Terzani. Om och om igen balanserar de med sina ovanliga mönster på gränsen mellan traditionell lyx och framtidsinriktad design. Produkterna är kärleksfullt handgjorda så att varje lampa får en speciell karaktär.
 • Terzani Pug hänglampa 3 lampor IGBT satinerad

  Terzani Pug hänglampa 3 lampor IGBT satinerad
  Mops - liten hängande lampa med stor effekt Denna lampa hyllar skönheten i de små sakerna. Karaktäriserad av minimalism och utrustad med moderna aspekter, inspirerar Pug-taklampan. Anledningen till det tidlöst eleganta utseendet är glaskulorna, som var och en är omgiven av två mässingsringar. Mässingen finns också i G4- uttag , så att den övergripande bilden kommer till en harmonisk slutsats. De tre glassfärerna fästs i olika höjder och ger lampan en lekfull lätthet som den skickligt överför till rummet. Lampan designades av Jean-François Crochet. Han träffade den italienska designern och entreprenören Sergio Terzani av en slump och har designat lampor för Terzani sedan dess. Traditionellt hantverk är mycket viktigt för företaget, så att lamporna är noggrant handgjorda med uppmärksamhet på detaljer.
 • Terzani Pug hänglampa 1 lampa satinerad

  Terzani Pug hänglampa 1 lampa satinerad
  Magin ligger i de små sakerna - hängande lampa Pug Magin i de små sakerna underskattas ofta. Designern Jean-François Crochet tog upp denna kunskap och skapade upphängningslampan Pug. Den minimalistiska och kompakta designen utstrålar en nästan påtaglig charm som sprids obehindrat i området. På detta sätt bevisar designern att även små saker kan ha stor inverkan. Lampan består av en glaskula omgiven av två mässingsringar. Eftersom lampans sammansättning uteslutande består av runda former skapas en harmonisk helhetsbild som skickligt integreras i en miljö. Mops kan hängas upp antingen individuellt eller i grupp för att ge effektiv belysning även i större rum.
 • Terzani Pug hänglampa 1 lampa transparent

  Terzani Pug hänglampa 1 lampa transparent
  Magin ligger i de små sakerna - hängande lampa Pug Magin i de små sakerna underskattas ofta. Designern Jean-François Crochet tog upp denna kunskap och skapade upphängningslampan Pug. Den minimalistiska och kompakta designen utstrålar en nästan påtaglig charm som sprids obehindrat i området. På detta sätt bevisar designern att även små saker kan ha stor inverkan. Lampan består av en glaskula omgiven av två mässingsringar. Eftersom lampans sammansättning uteslutande består av runda former skapas en harmonisk helhetsbild som skickligt integreras i en miljö. Mops kan hängas upp antingen individuellt eller i grupp för att ge effektiv belysning även i större rum.
 • Terzani Oscar bordslampa av glas, guld

  Terzani Oscar bordslampa av glas, guld
  Kurvans fascination - Oscar- bordslampa hyllar arkitekten Niemeyer De brasilianska arkitekten Oscar Niemeyers sensuella kurvor inspirerade designern Dodo Arslan att skapa denna bordslampa. Niemeyer fascinerades av kurvor eftersom de finns överallt i naturen och är en grundläggande del av vår värld. Oscar- bordslampa med samma namn designades som en hyllning till den berömda arkitekten. Den består av en böjd metallfäste och en kula av satinerat glas. Trots den dynamiska designen reduceras designen till de viktigaste linjerna, vilket ger lampan en modern touch. Modernt, futuristiskt och ändå traditionellt - som beskriver det italienska företaget Terzani. Om och om igen balanserar de med sina ovanliga mönster på gränsen mellan traditionell lyx och framtidsinriktad design. Produkterna är kärleksfullt handgjorda så att varje lampa får en speciell karaktär.
 • Terzani Oscar bordslampa av glas, vit

  Terzani Oscar bordslampa av glas, vit
  Kurvans fascination - Oscar- bordslampa hyllar arkitekten Niemeyer De brasilianska arkitekten Oscar Niemeyers sensuella kurvor inspirerade designern Dodo Arslan att skapa denna bordslampa. Niemeyer fascinerades av kurvor eftersom de finns överallt i naturen och är en grundläggande del av vår värld. Oscar- bordslampa med samma namn designades som en hyllning till den berömda arkitekten. Den består av en böjd metallfäste och en kula av satinerat glas. Trots den dynamiska designen reduceras designen till de viktigaste linjerna, vilket ger lampan en modern touch. Modernt, futuristiskt och ändå traditionellt - som beskriver det italienska företaget Terzani. Om och om igen balanserar de med sina ovanliga mönster på gränsen mellan traditionell lyx och framtidsinriktad design. Produkterna är kärleksfullt handgjorda så att varje lampa får en speciell karaktär.
 • Terzani Oscar bordslampa av glas, svart

  Terzani Oscar bordslampa av glas, svart
  Kurvans fascination - Oscar- bordslampa hyllar arkitekten Niemeyer De brasilianska arkitekten Oscar Niemeyers sensuella kurvor inspirerade designern Dodo Arslan att skapa denna bordslampa. Niemeyer fascinerades av kurvor eftersom de finns överallt i naturen och är en grundläggande del av vår värld. Oscar- bordslampa med samma namn designades som en hyllning till den berömda arkitekten. Den består av en böjd metallfäste och en kula av satinerat glas. Trots den dynamiska designen reduceras designen till de viktigaste linjerna, vilket ger lampan en modern touch. Modernt, futuristiskt och ändå traditionellt - som beskriver det italienska företaget Terzani. Om och om igen balanserar de med sina ovanliga mönster på gränsen mellan traditionell lyx och framtidsinriktad design. Produkterna är kärleksfullt handgjorda så att varje lampa får en speciell karaktär.
 • Terzani Oscar bordslampa av glas, mässing

  Terzani Oscar bordslampa av glas, mässing
  Kurvans fascination - Oscar- bordslampa hyllar arkitekten Niemeyer De brasilianska arkitekten Oscar Niemeyers sensuella kurvor inspirerade designern Dodo Arslan att skapa denna bordslampa. Niemeyer fascinerades av kurvor eftersom de finns överallt i naturen och är en grundläggande del av vår värld. Oscar- bordslampa med samma namn designades som en hyllning till den berömda arkitekten. Den består av en böjd metallfäste och en kula av satinerat glas. Trots den dynamiska designen reduceras designen till de viktigaste linjerna, vilket ger lampan en modern touch. Modernt, futuristiskt och ändå traditionellt - som beskriver det italienska företaget Terzani. Om och om igen balanserar de med sina ovanliga mönster på gränsen mellan traditionell lyx och framtidsinriktad design. Produkterna är kärleksfullt handgjorda så att varje lampa får en speciell karaktär.
 • Terzani Oscar bordslampa av glas, nickel

  Terzani Oscar bordslampa av glas, nickel
  Kurvans fascination - Oscar- bordslampa hyllar arkitekten Niemeyer De brasilianska arkitekten Oscar Niemeyers sensuella kurvor inspirerade designern Dodo Arslan att skapa denna bordslampa. Niemeyer fascinerades av kurvor eftersom de finns överallt i naturen och är en grundläggande del av vår värld. Oscar- bordslampa med samma namn designades som en hyllning till den berömda arkitekten. Den består av en böjd metallfäste och en kula av satinerat glas. Trots den dynamiska designen reduceras designen till de viktigaste linjerna, vilket ger lampan en modern touch. Modernt, futuristiskt och ändå traditionellt - som beskriver det italienska företaget Terzani. Om och om igen balanserar de med sina ovanliga mönster på gränsen mellan traditionell lyx och framtidsinriktad design. Produkterna är kärleksfullt handgjorda så att varje lampa får en speciell karaktär.
 • Förgylld hänglampa Tresor, guld

  Förgylld hänglampa Tresor, guld
  Hänglampa Tresor av förgyllda metallplattor Denna vackra lampa består av olika stora metallplattor. Var och en av dess är förgyllda och lödda för hand. Från ett längre avstånd får de enskilda nivåerna på pendellampan formen av en boll. När pendellampan är tänd förvandlas den till ett fascinerande ljusobjekt. Belysningsföretaget Terzani grundades år 1972 av den italienska glasdesignern Sergio Terzani. När Sergio Terzani började samarbeta med den franske designern Jean-François Crochet under mitten av 1980-talet, började man designa inredningstillbehör och ljusskulpturer. Terzanis passion för glaskonst och Jean-François Crochets känsla för den extravaganta stilen återspeglas i varje armatur. Terzanis lampor är därför mycket mer än bara ljuskällor. Detta är konstverk skapade genom utmärkt hantverk, och med massor av uppfinningsrikedom och uppmärksamhet på detaljer.
 • Försilvrad hänglampa Tresor

  Försilvrad hänglampa Tresor
  Hänglampa Tresor av försilvrade metallplattor Denna vackra lampa består av olika stora metallplattor. Var och en är försilvrade och lödda för hand. Från ett längre avstånd får de enskilda nivåerna på pendellampan formen av en boll. När pendellampan är tänd förvandlas den till ett fascinerande ljusobjekt. Belysningsföretaget Terzani grundades år 1972 av den italienska glasdesignern Sergio Terzani. När Sergio Terzani började samarbeta med den franske designern Jean-François Crochet under mitten av 1980-talet, började man designa inredningstillbehör och ljusskulpturer. Terzanis passion för glaskonst och Jean-François Crochets känsla för den extravaganta stilen återspeglas i varje armatur. Terzanis lampor är därför mycket mer än bara ljuskällor. Detta är konstverk skapade genom utmärkt hantverk, och med massor av uppfinningsrikedom och uppmärksamhet på detaljer.
 • Filigran hänglampa Calle, 1 ljuskälla

  Filigran hänglampa Calle, 1 ljuskälla
  Som delikata blomknoppar - designerlampan Calle av kristallglas Lamporna i serien Calle ger en subtil men mycket elegant belysning. Vid designen av denna hänglampa inspirerades designern Luca Martorano och Mattia Albicini av den ojämförligt delikata formen av Calla-liljan. Resultatet är ett ljuskonstverk av 24 procent blykristall, vilket ger en elegant allmän belysning som passar utmärkt i vardagsrummet eller matrummet. Belysningsföretaget Terzani grundades år 1972 av den italienska glasdesignern Sergio Terzani. När Sergio Terzani började samarbeta med den franske designern Jean-François Crochet under mitten av 1980-talet, började man designa inredningstillbehör och ljusskulpturer. Terzanis passion för glaskonst och Jean-François Crochets känsla för den extravaganta stilen återspeglas i varje armatur. Terzanis lampor är därför mycket mer än bara ljuskällor. Detta är konstverk skapade genom utmärkt hantverk, och med massor av uppfinningsrikedom och uppmärksamhet på detaljer.
 • Innovativ taklampa Stream

  Innovativ taklampa Stream
  Vackra ljusspel för de egna fyra väggarna Det visuella mästerverk som taklampan Stream utgör manifesterar sig främst genom de fina metalltrådarna, som bildar ett slags flytande nätverk och på så sätt påminner om ett vattenfall. Samspelet mellan ljuskällan inuti och det yttre nätet skapar en effekt som nästan påminner om ett levande ljus. Denna uttrycksfulla designerlampa kan med fördel användas i vardagsrum, men även i hallar eller hotellfoajéer och i restauranger. - vågformad, förnicklad ram
 • Magnifik designerhänglampa Soscik, 72 cm

  Magnifik designerhänglampa Soscik, 72 cm
  Förtrollande designerhänglampa Soscik för en exklusiv inredning Nicolas Terzani från belysningsproducenten Terzani har skapat detta mästerverk för stora magnifika utrymmen. Lampan är tillverkad av metall med en blank nickelfinish. Den 90 cm höga lampskärmen har en liten rund upphängning för otaliga tunna kedjor. De sträcker sig mot en nedre ring med en diameter på 72 cm. Under denna ring samlas metallkedjorna och placeras ovanpå varandra.Detta skapar en nedåt stängd lampskärm. Detta skapar en lampskärm som är stängd nedåt. De fina linjerna skapar en extremt elegant silhuett av ljus. De polerade nickelkedjorna lyser i dagsljus. Den högsta effekten uppstår när lampan tänds. Ljuset avges genom det fina kedjenätet och skapar strålande effekter. Denna magnifika lampa är lämplig för prestigefyllda tillfällen och kommer perfekt till sin rätt i exklusiva privata hem, hotell eller offentliga salar.
 • Volver - exklusiv LED-hänglampa, avlång

  Volver - exklusiv LED-hänglampa, avlång
  Praktfull LED-hänglampa Volver består av en kaskad av mässing Oöverträffad lyx i cool elegans utstrålar denna LED-designerpendellampa Volver i rummet. Hänglampan är helt tillverkad av högkvalitativ mässing och ser ut som en flytande fontänskål från vilken vattnet rinner ut från alla håll. Här är dock det till synes vattenhaltiga elementet av hårdmetall. Mässingelementen består av metallband i vacker kedjestruktur. De är försiktigt placerade över armaturens ytterkant. De interna lysdioderna belyser de fina metallbanden, vilket skapar ett spel mellan ljus och skugga. Den resulterande skuggningen, särskilt vid armaturens övre kant, ger intryck av olika vattenflöden - i nickelglans. Volver är mer än bara en lampa. Volver är ett konstverk av ljus och exklusiv metall. För att utveckla sin fulla prakt, kräver den upphängda armaturen en lämplig miljö - med stort utrymme och optisk rörelsefrihet. Lampan passar utmärkt i stora foajéer, festsalar och lyxiga, öppna vardagsrum. Denna imponerande lampa skapades av Design Studio 14.
 • Ovanlig hänglampa Stream 80 cm

  Ovanlig hänglampa Stream 80 cm
  Stream - hänglampa med wow-effekt Denna exklusiva hänglampa skapar en livfull ljuseffekt. Effekten uppstår på grund av det faktum att ljuset banar sin väg genom ett flytande nätverk av fina metalltrådar som påminner om flödet i ett vattenfall. Ljuskonstverket hålls samman av en förnicklad ram utformad i vågor. En uttrycksfull inredningsdetalj för hemmet - men också för restauranger eller hotellfoajéer. Belysningsföretaget Terzani grundades år 1972 av den italienska glasdesignern Sergio Terzani. När Sergio Terzani började samarbeta med den franske designern Jean-François Crochet under mitten av 1980-talet, började man designa inredningstillbehör och ljusskulpturer. Terzanis passion för glaskonst och Jean-François Crochets känsla för den extravaganta stilen återspeglas i varje armatur. Terzanis lampor är därför mycket mer än bara ljuskällor. Detta är konstverk skapade genom utmärkt hantverk, och med massor av uppfinningsrikedom och uppmärksamhet på detaljer.
 • Terzani Gaia LED-hänglampa 24 lampor

  Terzani Gaia LED-hänglampa 24 lampor
  LED-hänglampan Gaia - uppkallad efter den grekiska jordgudinnan LED-hänglampan Gaia består av två separata element som överlappar varandra och verkar smälta samman. Varje element består av fem rektanglar som bildar en kuboid. På vissa ställen verkar det ha bildats naturliga sprickor som släpper igenom ljuset. De fina ljusstrålarna hittar svårt in i rummet så att subtil belysning tillhandahålls. Rektanglarna skiljer sig inte bara i färg utan också i storlek och orientering. Detta ger den annars statiska armaturen lite dynamik. Vid designen av denna lampa inspirerades designern Jean-François Crochet av jorden och bergen. Detta återspeglas i det robusta utseendet, som kompletteras med de hårda kanterna, så att denna lampa ser lika massiv ut som bergen i naturen. Dessutom är Gaia den grekiska jordgudinnan som kom ut ur kaos och skapade bergen.
 • Terzani Moiré LED-hänglampa i nickel

  Terzani Moiré LED-hänglampa i nickel
  Moiré LED-hängande ljus tolkar dynamiken på nytt Moiré återspeglar de eleganta vågorna i vattnet. Lampan var utformad så att en speciell optisk effekt skapas. Eftersom de vertikala metallstängerna överlappar varandra verkar lampan efterlikna havets rörelser. I kombination med de böjda formerna är denna lampa dynamiken. Moiré ändrar form beroende på betraktningsvinkeln. På detta sätt kan lampan upplevas om och om igen från olika vinklar. Terzani är ett företag som upprepade gånger utforskar gränserna för ljus och skugga. Även med denna lampa spelar ljus glöd runt metallgallret och skapar ett samspel mellan ljus och skugga som kännetecknas av ljushet. På detta sätt skapar hon estetiska ljusmoment som reflekteras på väggarna. - dimbar 1-10V tryck
 • Terzani Moiré LED-hänglampa i guld

  Terzani Moiré LED-hänglampa i guld
  Majestätisk LED-hänglampa Moiré inspirerar tack vare sin dynamiska design Kraften i vatten har fascinerat människor i århundraden. Vågorna på havet har något majestätiskt åt sig och samtidigt fyller de betraktaren med vördnad. Moiré LED-hängande ljus skapades baserat på dessa föreningar. De många böjda metallnäten har ett längsgående mönster. Eftersom gallerna överlappar varandra ser tittaren ut som rörelse. Denna optiska illusion ger armaturen en märkbar dynamik som överförs till omgivningen och därmed ger dem liv. Tack vare den gyllene ytan reflekteras ljuset flera gånger och får ett gyllene skimmer. Samtidigt skapas ett underbart samspel mellan ljus och skugga. Detta fyller rummet och skapar en behagligt varm atmosfär. - dimbar 1-10V tryck
 • Terzani Orten’zia - designerpendellampa, 50 cm

  Terzani Orten’zia - designerpendellampa, 50 cm
  Blommor i guld: Orten'zia pendellampa ljus Orten'zia - hortensiaen - är en populär växt i våra trädgårdar som med sin blommans glans var inspirationen för lampserien med samma namn från Terzani . Medan den botaniska hortensia pryder trädgården är Orten'zia pendellampa armatur en prydnad för alla bostadsutrymmen. De många små blommorna, som är typiska för hortensiaens fulla, sfäriska blommor, är lödda för hand och guldbelagda i sin lysande ekvivalent. Ljuset faller genom mellanrummen mellan de enskilda metallblommorna och kastar därmed ett intressant ljusskuggmönster på väggen och taket. Belysningsföretaget Terzani namngavs efter grundaren Sergio Terzani . Från början kombinerade Terzani tradition och modernitet i sina ljus, där traditionellt italienskt hantverk kombineras med modern teknik. Lamporna från Terzani är inte bara ljuselement, de är rent små konstverk.
 • Terzani Orten’zia - designerhänglampa, 70 cm

  Terzani Orten’zia - designerhänglampa, 70 cm
  Orten'zia - upphängningslampa med magnifika metallblommor Hortensior är kända i våra trädgårdar för sin långvariga blomning under sommarmånaderna - taklampan med samma namn lyckas till och med skapa en prydnadsglans året runt. Din lampskärm är sfärisk och har otaliga små metallblommor. Som ett resultat påminner det om de sfäriska hortensiablommorna, som i sin tur består av många små blommor. Små utrymmen har lämnats mellan de enskilda förnicklade blommorna i Orten'zia-lampskärmen, genom vilka ljuset kan fly och distribuera sig i rummet. På grund av denna struktur i lampskärmen skapas ett utsmyckat skuggmönster på väggen och taket. Lamptillverkaren Terzani grundades i Florens 1972. Den italienska glasdesignern Sergio Terzani tillför idag sin passion för glas till företagets design och produkter. Terzani lampor är en symbios av utmärkt hantverk samt tradition och modernitet.
 • Terzani G. R. A. - LED-designerpendellampa, 54 cm

  Terzani G. R. A. - LED-designerpendellampa, 54 cm
  pendellampa GRA - designad av Bruno Rainaldi Det nickelpläterade GRA pendellampa från Terzani består av många metallringar, noggrant svetsade för hand, genom vilken ljuset tar sig fram. Resultatet är jämn ljusfördelning och fascinerande mönster på väggar och golv. Ljuskällan (LED) är placerad i den övre delen av den sfäriska lampskärmen. Terzani företaget grundades 1972 av Sergio Terzani . I mitten av 1980-talet bekanta han sig med den franska designern Jean-François Crochet. Terzanis passion för glaskonst och Crochets känsla för extravaganta former återspeglas i varje enskild lampa. Terzani lampor är därför mycket mer än bara en ljuskälla. De är konstföremål som skapas genom utmärkt hantverk och med en mängd idéer och uppmärksamhet på detaljer.
 • Exklusiv designervägglampa Wabi

  Exklusiv designervägglampa Wabi
  Vägglampan Wabi i elegant optik och med ett indirekt sken På grund av sin speciella design sprider vägglampan Wabi ett dämpat och indirekt ljus. Detta uppnås genom den konstfullt skapade lampskärmen som avger ljuset indirekt på väggen och som är öppen uppåt och nedåt. Ytan liknar den på träbark, för precis som denna är ytan försedd med små furor och spår. I samspel med den nickelfärgade lackeringen ser Wabi mycket ädel och stilfull ut.
 • Terzani Etoile designerpendellampa 1 lampa

  Terzani Etoile designerpendellampa 1 lampa
  Ovanligt formad pendellampa Etoile (prov) Etoile är en exklusiv pendellampa från den italienska belysningstillverkaren Terzani och designades av Christian Lava. Lampans utseende speglar tidlös modernitet och enkel elegans, vilket särskilt uttrycks av lampskärmens ovanliga form. Detta gjordes av olika svetsade metallstänger och helt täckt med en nickelfinish. Ljuset, som genereras inuti av en G4-halogenlampa, understryker den ovanliga designen med många ljusreflektioner och skapar en fantastisk ljusbild. Etoile kommer till sin rätt när det används som belysning för ett litet till medelstort matbord eller när det kombineras med varandra draperat över en vacker skänk.
 • Terzani Doodle - LED-bordslampa i nickel

  Terzani Doodle - LED-bordslampa i nickel
  Exklusiv LED-bordslampa Doodle - handgjord Den italienska designern Simone Micheli designade denna extraordinära bordslampa med det bildnamnet Doodle. Armaturen utrustad med en LED-lampa imponerar med sin okonventionella och puristiska design. Armaturkroppen består av sammanflätad tråd som har handgjorts till detta konstverk - det vill säga böjd och formad. Det faktum att ljuset tar sig igenom den trassliga ledningen på olika sätt skapar ett stort spel av ljus och skugga.
 • Terzani Doodle - handtillverkad LED-pendellampa

  Terzani Doodle - handtillverkad LED-pendellampa
  I ett galet utseende - LED-pendellampa Doodle Helt fristående från konventionell design fängslar detta ljusobjekt med sin individualitet och elegans, vilket orsakas av den sammanflätade lampskärmen. Tillverkas för hand i det traditionella företaget Terzani , inga LED-pendellampa och varje individuellt ljus är därför ett helt unikt stycke som ger mer komfort och dekorativa accenter i vardagsrummet.