Terzani lampor

 • Terzani Argent - svävande pendellampa 125 cm

  Terzani Argent - svävande pendellampa 125 cm
  Ovanlig och ojämförlig - Argent pendellampa Lampskärmarna på Argent pendellampa, som påminner om glödande moln, är en absolut höjdpunkt. De är tillverkade av silverglänsande skivor som gett lampan dess namn. Särskilt i kombination med det reflekterande ljuset kan de reflekterande skivorna skapa ett underbart samspel mellan ljus och skugga och försköna vardagsrum och sovrum.
 • Terzani Hugo - Golvlampa, nickel satinerad

  Terzani Hugo - Golvlampa, nickel satinerad
  Imponerande golvlampa Hugo - designad av Jean-Francois Crochet Golvlampan Hugo, som tillverkades av den italienska belysningstillverkaren Terzani, har en graciös och mycket imponerande design. Den ger inte bara en stämningsfull ljuskälla, dess ovanliga design gör den också till en konstnärlig skulptur som har smidits för hand. Det faktum att ljuset lyser nedåt genom de enskilda metallstammarna skapar en dämpad ljusatmosfär.
 • Terzani Etoile designer vägglampa

  Terzani Etoile designer vägglampa
  Oavsett om Etoile-vägglampan är stående eller liggande ser den alltid bra ut! Med Etoile-vägglampan får du inte bara en riktig designföremål i ditt hem, utan också en särskilt stämningsfull ljuskälla. Den består av metalldelar som är monterade på olika sätt och som leder ljuset från insidan och utåt på olika sätt. Detta skapar ett särskilt tilltalande ljus- och skuggspel på väggen, som är både dekorativt och mysigt. Med sin imponerande höjd på 63 cm är vägglampan idealisk för accentbelysning i vardagsrummet eller hallen.
 • Terzani Ortenzia - Hänglampa med blomdekoration

  Terzani Ortenzia - Hänglampa med blomdekoration
  Ortenzia - pendellampa av metallblommor Många metallblommor, som påminner om klöver, bildar tillsammans en sfär och ger pendellampan Ortenzia dess tilltalande design. Mellan blommorna finns många små öppningar som ljuset kan ta sig igenom. Belysningstillverkaren Terzani grundades 1972 av den italienska glasdesignern Sergio Terzani. När Sergio Terzani i mitten av 1980-talet lärde känna den franske formgivaren Jean-François Crochet skapades även hemaccessoarer och ljusskulpturer. Terzanis passion för glaskonst och Jean-François Crochets känsla för extravagant design återspeglas i varje enskild armatur. Terzanis armaturer är därför mycket mer än bara ljuskällor. De är konstföremål som skapats med utmärkt hantverkskunnande och med en mängd idéer och uppmärksamhet på detaljer.
 • Terzani Argent - svävande taklampa 40 cm

  Terzani Argent - svävande taklampa 40 cm
  Högblank polerad pendellampa Argent Denna ovanligt formade pendellampa ser ut som ett lysande moln. Den består av silverskivor, som den förmodligen har fått sitt namn ifrån. Argentum är nämligen det latinska ordet för silver. När ljuset träffar de högpolerade ytorna uppstår en makalös lyster. Armaturtillverkaren Terzani grundades 1972 av den italienske glasdesignern Sergio Terzani. När Sergio Terzani i mitten av 1980-talet lärde känna den franske designern Jean-François Crochet skapades även hemaccessoarer och ljusskulpturer. Terzanis passion för glaskonst och Jean-François Crochets känsla för extravagant design återspeglas i varje enskild armatur. Terzanis armaturer är därför mycket mer än bara ljuskällor. De är konstföremål som skapats med utmärkt hantverkskunnande och med en mängd idéer och uppmärksamhet på detaljer.
 • Terzani Calle, filigran-pendellampa med tre lampor

  Terzani Calle, filigran-pendellampa med tre lampor
  En delikat touch av en blomma - Calle designerlampa i kristallglas Lamporna i Calle-serien ger en diskret men ändå mycket elegant belysning. När formgivarna Luca Martorano och Mattia Albicini designade denna pendellampa inspirerades de av callaliljans makalöst skira form. Resultatet är ett konstverk av 24-procentig blykristall som ger en elegant allmänbelysning i vardagsrummet eller matsalen. Terzani-tillverkaren grundades 1972 av den italienske glasdesignern Sergio Terzani. När Sergio Terzani i mitten av 1980-talet lärde känna den franske designern Jean-François Crochet skapades även hemtillbehör och ljusskulpturer. Terzanis passion för glaskonst och Jean-François Crochets känsla för extravagant design återspeglas i varje enskild armatur. Terzanis armaturer är därför mycket mer än bara ljuskällor. De är konstföremål som skapats med utmärkt hantverkskunnande och med en mängd idéer och uppmärksamhet på detaljer.
 • Terzani Tresor designer taklampa 45 cm guld

  Terzani Tresor designer taklampa 45 cm guld
  Tresor - förgylld taklampa Denna vackra består av otaliga metallplattor i olika storlekar, vilket ger taklampan dess runda form. Var och en av dessa är lödda för hand. När vägglampan tänds blir den ett fascinerande ljusobjekt. En uttrycksfull inredningsdetalj för hemmet - men också för restauranger eller hotellfoajéer. Belysningsföretaget Terzani grundades år 1972 av den italienska glasdesignern Sergio Terzani. När Sergio Terzani började samarbeta med den franske designern Jean-François Crochet under mitten av 1980-talet, började man designa inredningstillbehör och ljusskulpturer. Terzanis passion för glaskonst och Jean-François Crochets känsla för den extravaganta stilen återspeglas i varje armatur. Terzanis lampor är därför mycket mer än bara ljuskällor. Detta är konstverk skapade genom utmärkt hantverk, och med massor av uppfinningsrikedom och uppmärksamhet på detaljer.
 • Terzani Phantom - elegant vägglampa rostguld

  Terzani Phantom - elegant vägglampa rostguld
  Elegant Phantom vägglampa Phantom vägglampa är en relativt enkel skapelse. Men lampskärmen av handblåst glas och den böjda ramen med guldeffekt ger den ett mycket elegant utseende. Den kan därför ge en lyxig touch till exempelvis vardagsrummet eller entrén. Terzanis belysningstillverkare grundades 1972 av den italienska glasdesignern Sergio Terzani. När Sergio Terzani i mitten av 1980-talet lärde känna den franske designern Jean-François Crochet skapades även hemtillbehör och ljusskulpturer. Terzanis passion för glaskonst och Jean-François Crochets känsla för extravagant design återspeglas i varje enskild armatur. Terzanis armaturer är därför mycket mer än bara ljuskällor. De är konstföremål som skapats med utmärkt hantverkskunnande och med en mängd idéer och uppmärksamhet på detaljer.
 • Terzani Stream - Vägglampa, höjd 54 cm

  Terzani Stream - Vägglampa, höjd 54 cm
  Stream - vägglampa med wow-effekt En livfull ljuseffekt kan uppnås med denna exklusiva vägglampa. Effekten skapas genom att ljuset letar sig fram genom ett flödande nätverk av fina metalltrådar som påminner om ett vattenfall. Ljuskonstverket hålls på plats av en nickelpläterad ram som löper i vågor. En uttrycksfull berikning för vardagsrum - men också för restauranger eller hotellfoajéer. Armaturtillverkaren Terzani grundades 1972 av den italienske glasdesignern Sergio Terzani. När Sergio Terzani i mitten av 1980-talet lärde känna den franske designern Jean-François Crochet skapades även hemaccessoarer och ljusskulpturer. Terzanis passion för glaskonst och Jean-François Crochets känsla för extravagant design återspeglas i varje enskild armatur. Terzanis armaturer är därför mycket mer än bara ljuskällor. De är konstföremål som skapats med utmärkt hantverkskunnande och med en mängd idéer och uppmärksamhet på detaljer.
 • Terzani Glamour pendellampa nickel

  Terzani Glamour pendellampa nickel
  Högkvalitativ Glamour designpendellampa med metallornament Glamour designpendellampa från Dodo Arslan använder enkla medel för att skapa slående intryck. Lampskärmen är tillverkad av plast. Den är rund och enkelt formad och har en diffusor på undersidan. Den finns i en elegant opalvit färg. Den slutna formen ger en bländfri, brett diffus ljuseffekt. Utsidan av lampskärmen är utformad med ett nät av metallelement. De finns i olika storlekar och är lödda bredvid och ovanpå varandra. De dekorativa smyckena glänser i polerat nickel. Den intensivt röda strömkabeln ger ett stänk av färg. Glamour-pendellampan är idealisk för behaglig allmänbelysning och kräver en ljuskälla med E14-sockel. Dess attraktiva utseende kan integreras i exklusiv köksdesign.
 • Terzani Ortenzia - guldfärgad bordslampa

  Terzani Ortenzia - guldfärgad bordslampa
  Med dekorativ blomdesign - guldfärgad bordslampa Ortenzia Ortenzia är inte bara ett absolut mästerverk av italienskt hantverk när det gäller utförande, utan också en verklig berikning för vardagsrummet när det gäller belysning. Många små metallblommor har omsorgsfullt lödts samman för hand och bildar lampskärmen på ett dekorativt sätt. E14-lampan är dold i skärmen och avger ett mjukt, dämpat ljus genom mellanrummen mellan de guldfärgade blommorna. Detta skapar ett behagligt ljusmönster i omgivningen, som underbart framhävs av reflektionerna i den guldfärgade ytan. (exkl. E14-lampa)
 • Terzani Ortenzia vackert designad bordslampa

  Terzani Ortenzia vackert designad bordslampa
  Konstfullt designad bordslampa Ortenzia i elegant nickellook med blomdekor Bordslampan Ortenzia är ett riktigt designföremål för hemmet, eftersom den dekorativa designen på skärmen, som består av många fyrbladiga metallblommor, drar mycket uppmärksamhet till lampan. Ljuset skiner bara direkt genom de små springorna, vilket vackert följer och visuellt betonar silhuetterna av de enskilda blommorna. Den integrerade dimmern gör det också möjligt att justera ljusstyrkan efter användarens önskemål. Tack vare sin kompakta diameter på 20 cm är den idealisk som dekorativ och stämningsfull extrabelysning i vardagsrummet eller som sänglampa i sovrummet.
 • Terzani Anish - LED-pendellampa, nickel, Ø 44 cm

  Terzani Anish - LED-pendellampa, nickel, Ø 44 cm
  LED-hänglampa Anish i ovanlig design, med fantastiska ljuseffekter Denna LED-drivna hänglampan Anish är resultatet av traditionellt italienskt hantverk. Den är ett mästerverk av den kända designern Dodo Arslan, som arbetar för det traditionella florentinska företaget Terzani och designar lampor som är en perfekt syntes av konst, lyx och design. Genom de obegränsade reflektionerna som skapas av den konvexa och konkava formgivningen av de olika stora mat-, te- och serveringsskedarna får Anish ett fascinerande utseende som kännetecknas av elegans och stil. Lampan blir framför allt ett konstfullt och självklart inredningselement i eleganta och anspråksfulla utrymmen.
 • Terzani Ortenzia - Taklampa med blomdekoration

  Terzani Ortenzia - Taklampa med blomdekoration
  Ortenzia - taklampa av metallblommor Många metallblommor, som påminner om klöver, bildar tillsammans en sfär och ger taklampan Ortenzia dess tilltalande design. Det finns många små öppningar mellan blommorna, genom vilka ljuset letar sig fram. Armaturtillverkaren Terzani grundades 1972 av den italienske glasdesignern Sergio Terzani. När Sergio Terzani i mitten av 1980-talet lärde känna den franske formgivaren Jean-François Crochet skapades även hemaccessoarer och ljusskulpturer. Terzanis passion för glaskonst och Jean-François Crochets känsla för extravagant design återspeglas i varje enskild armatur. Terzanis armaturer är därför mycket mer än bara ljuskällor. De är konstföremål som skapats med utmärkt hantverkskunnande och med en mängd idéer och uppmärksamhet på detaljer.
 • Terzani Tresor designer taklampa 60 cm guld

  Terzani Tresor designer taklampa 60 cm guld
  Tresor - förgylld taklampa Denna vackra består av otaliga metallplattor i olika storlekar, vilket ger taklampan dess runda form. Var och en av dessa är lödda för hand. När vägglampan tänds blir den ett fascinerande ljusobjekt. En uttrycksfull inredningsdetalj för hemmet - men också för restauranger eller hotellfoajéer. Belysningsföretaget Terzani grundades år 1972 av den italienska glasdesignern Sergio Terzani. När Sergio Terzani började samarbeta med den franske designern Jean-François Crochet under mitten av 1980-talet, började man designa inredningstillbehör och ljusskulpturer. Terzanis passion för glaskonst och Jean-François Crochets känsla för den extravaganta stilen återspeglas i varje armatur. Terzanis lampor är därför mycket mer än bara ljuskällor. Detta är konstverk skapade genom utmärkt hantverk, och med massor av uppfinningsrikedom och uppmärksamhet på detaljer.
 • Terzani Glamour taklampa guld

  Terzani Glamour taklampa guld
  Elegant Glamour designtaklampa med guldfärgade metallornament Denna designtaklampa från Dodo Arslan ger ett effektfullt intryck med enkla medel. Den vackra lampskärmen Glamour är tillverkad av opalvit plast. Den runda, enkla formen är täckt med en diffusor på undersidan. Det ger en mycket diffus ljuseffekt utan att blända. På utsidan är lampskärmen designad med ett elegant nät av metallelement i en glänsande guldfärg. De är lödda bredvid och ovanpå varandra i olika storlekar och bildar en dekorativ utsmyckning av hög kvalitet. Strömförsörjningskabeln i intensivt rött ger en minimalistisk färgklick. Taklampan Glamour kan användas som allmänbelysning i hallar eller sovrum och kräver en E14-lampa för drift. Dess eleganta utseende harmonierar med alla sofistikerade miljöer.
 • Terzani Argent incomparable pendellampa 76 cm

  Terzani Argent incomparable pendellampa 76 cm
  Silverfärgad Argent-pendellampa av otaliga metallpaljetter Den högkvalitativa design-pendellampan Argent är en hängande rumsskulptur med tolv dolda ljuskällor. Otaliga metallpaljetter med högglanspolerad yta har lödts samman och formats till en vidsträckt form som påminner om en stjärngalax. Mästerverket hänger i tunna vajrar och behöver en rymlig plats för att komma till sin rätt. När lamporna tänds skapas ett gnistrande valv av rymd och ljus. Den imponerande pendellampan har skapats av designern Dodo Arslan för belysningstillverkaren Terzani. Den är lämplig för högkvalitativa rum och representativa ändamål.
 • Terzani Tresor designer taklampa 45cm silver

  Terzani Tresor designer taklampa 45cm silver
  Tresor - försilvrad taklampa Denna vackra består av otaliga metallplattor i olika storlekar, vilket ger taklampan dess runda form. Var och en av dessa är lödda för hand. När vägglampan tänds blir den ett fascinerande ljusobjekt. En uttrycksfull inredningsdetalj för hemmet - men också för restauranger eller hotellfoajéer. Belysningsföretaget Terzani grundades år 1972 av den italienska glasdesignern Sergio Terzani. När Sergio Terzani började samarbeta med den franske designern Jean-François Crochet under mitten av 1980-talet, började man designa inredningstillbehör och ljusskulpturer. Terzanis passion för glaskonst och Jean-François Crochets känsla för den extravaganta stilen återspeglas i varje armatur. Terzanis lampor är därför mycket mer än bara ljuskällor. Detta är konstverk skapade genom utmärkt hantverk, och med massor av uppfinningsrikedom och uppmärksamhet på detaljer.
 • Terzani Ortenzia - dekorativ taklampa

  Terzani Ortenzia - dekorativ taklampa
  Graciös taklampa Ortenzia - skapar en fantastisk känsla i vardagsrummet Tilltalande och modern design, taklampan Ortenzia smälter sömlöst in i alla rumsdesign. Många nickelfärgade metallblommor bildar den halvcirkelformade lampskärmen och ger lampan det där lilla extra. När lampan tänds framträder inte bara blommornas individuella silhuetter i armaturen, utan det uppstår också ett fint samspel mellan ljus och skugga i taket. Terzani är en italiensk armaturtillverkare som grundades 1972 av glasdesignern Sergio Terzani. Sedan dess har man tillverkat armaturer som är en symbol för traditionellt italienskt hantverk.
 • Terzani Tresor designer taklampa 60cm silver

  Terzani Tresor designer taklampa 60cm silver
  Tresor - försilvrad taklampa Denna vackra består av otaliga metallplattor i olika storlekar, vilket ger taklampan dess runda form. Var och en av dessa är lödda för hand. När vägglampan tänds blir den ett fascinerande ljusobjekt. En uttrycksfull inredningsdetalj för hemmet - men också för restauranger eller hotellfoajéer. Belysningsföretaget Terzani grundades år 1972 av den italienska glasdesignern Sergio Terzani. När Sergio Terzani började samarbeta med den franske designern Jean-François Crochet under mitten av 1980-talet, började man designa inredningstillbehör och ljusskulpturer. Terzanis passion för glaskonst och Jean-François Crochets känsla för den extravaganta stilen återspeglas i varje armatur. Terzanis lampor är därför mycket mer än bara ljuskällor. Detta är konstverk skapade genom utmärkt hantverk, och med massor av uppfinningsrikedom och uppmärksamhet på detaljer.
 • Terzani Stream - Golvlampa, höjd 175 cm

  Terzani Stream - Golvlampa, höjd 175 cm
  Stream - golvlampa med wow-effekt En livfull ljuseffekt kan uppnås med denna exklusiva golvlampa. Effekten skapas genom att ljuset letar sig fram genom ett flödande nätverk av fina metalltrådar som påminner om ett vattenfall. Ljuskonstverket hålls på plats av en nickelpläterad ram som löper i vågor. En uttrycksfull berikning för vardagsrum - men också för restauranger eller hotellfoajéer. Armaturtillverkaren Terzani grundades 1972 av den italienske glasdesignern Sergio Terzani. När Sergio Terzani i mitten av 1980-talet lärde känna den franske designern Jean-François Crochet skapades även hemaccessoarer och ljusskulpturer. Terzanis passion för glaskonst och Jean-François Crochets känsla för extravagant design återspeglas i varje enskild armatur. Terzanis armaturer är därför mycket mer än bara ljuskällor. De är konstföremål som skapats med utmärkt hantverkskunnande och med en mängd idéer och uppmärksamhet på detaljer.
 • Terzani Tresor designvägglampa silver

  Terzani Tresor designvägglampa silver
  Tresor - försilvrad vägglampa Detta praktfulla konstverk består av många metallplattor i olika storlekar, vilket ger vägglampan dess runda form. Var och en av dessa är lödda för hand. När vägglampan tänds blir den ett fascinerande ljusobjekt. En uttrycksfull inredningsdetalj för hemmet - men också för restauranger eller hotellfoajéer. Belysningsföretaget Terzani grundades år 1972 av den italienska glasdesignern Sergio Terzani. När Sergio Terzani började samarbeta med den franske designern Jean-François Crochet under mitten av 1980-talet, började man designa inredningstillbehör och ljusskulpturer. Terzanis passion för glaskonst och Jean-François Crochets känsla för den extravaganta stilen återspeglas i varje armatur. Terzanis lampor är därför mycket mer än bara ljuskällor. Detta är konstverk skapade genom utmärkt hantverk, och med massor av uppfinningsrikedom och uppmärksamhet på detaljer.
 • Terzani Ortenzia - Vägglampa med blomdekoration

  Terzani Ortenzia - Vägglampa med blomdekoration
  Attraktiv design i form av en blomma - vägglampan Ortenzia Designen på vägglampan Ortenzia påminner visuellt om klöver som består av metallblommor. Dessa bildar en sfär som skapar ett attraktivt utseende och kan vara en höjdpunkt i alla rum. Ljusstrålarnas samspel och de små utrymmena mellan metallblommorna skapar ett underbart samspel mellan skugga och ljus - väggfäste med spegel
 • Terzani Wabi - Vägglampa, guld

  Terzani Wabi - Vägglampa, guld
  Stilren och modern - guldfärgad vägglampa Wabi Wabi är en designvägglampa från den välkända belysningstillverkaren Terzani och står för italienskt hantverk. Den liknar en abstrakt väggskulptur med den grova och spruckna ytan av en trädstam. I kombination med den gyllene finishen ser detta otroligt snyggt och modernt ut. Ljuset framhäver designen på ett fantastiskt sätt, eftersom det strålar indirekt uppåt och nedåt från den organiskt formade armaturkroppen.
 • Terzani Etoile designad taklampa lång 8fl.

  Terzani Etoile designad taklampa lång 8fl.
  Etoile pendellampa med hörn och kanter För att färdigställa denna extraordinära pendellampa har nickelstänger böjts, svetsats och vävts samman. Designern Christian Lava har skapat ett unikt belysningsobjekt. Många halogenljuskällor skapar spännande reflektioner samt ljusare och mörkare ljuseffekter i rummet. Pendellampan Etoile kombinerar därmed hörn och kanter samt ljus och skugga på ett innovativt och dekorativt sätt. Terzanis belysningstillverkning grundades 1972 av den italienska glasdesignern Sergio Terzani. När Sergio Terzani i mitten av 1980-talet lärde känna den franske designern Jean-François Crochet skapades även hemtillbehör och ljusskulpturer. Terzanis passion för glaskonst och Jean-François Crochets känsla för extravagant design återspeglas i varje enskild armatur. Terzanis armaturer är därför mycket mer än bara ljuskällor. De är konstföremål som skapats med utmärkt hantverkskunnande och med en mängd idéer och uppmärksamhet på detaljer.
 • Vägglampa Terzani Glamour vit

  Vägglampa Terzani Glamour vit
  Ett elegant designföremål - Glamour vägglampa med bländfri ljuseffekt Denna vägglampa bevisar än en gång att man inte alltid behöver mycket dekoration för att uppnå en imponerande effekt. Som i det här fallet har designern Dodo Arslan lyckats återskapa denna effekt med de enklaste av medel. Han har lödt ihop metallelement i olika storlekar, som påminner om de enskilda länkarna i en kedja, på olika sätt och draperat dem runt en plastdiffusor. Genom att ljuset fördelas jämnt genom den vita plastdiffusorn och avges bländfritt skapas en mysig och behaglig atmosfär i rummet som inbjuder till avkoppling.
 • Terzani Tresor designvägglampa guld

  Terzani Tresor designvägglampa guld
  Tresor - förgylld vägglampa Detta praktfulla konstverk består av många metallplattor i olika storlekar, vilket ger vägglampan dess runda form. Var och en av dessa är lödda för hand. När vägglampan tänds blir den ett fascinerande ljusobjekt. En uttrycksfull inredningsdetalj för hemmet - men också för restauranger eller hotellfoajéer. Belysningsföretaget Terzani grundades år 1972 av den italienska glasdesignern Sergio Terzani. När Sergio Terzani började samarbeta med den franske designern Jean-François Crochet under mitten av 1980-talet, började man designa inredningstillbehör och ljusskulpturer. Terzanis passion för glaskonst och Jean-François Crochets känsla för den extravaganta stilen återspeglas i varje armatur. Terzanis lampor är därför mycket mer än bara ljuskällor. Detta är konstverk skapade genom utmärkt hantverk, och med massor av uppfinningsrikedom och uppmärksamhet på detaljer.
 • Terzani Frame - Hänglampa i vitt, 7 cm

  Terzani Frame - Hänglampa i vitt, 7 cm
  Skärm i metallglas med en speciell ljuseffekt: Ramhängande lampa Frame-hänglampan från Terzani en speciell blandning av material och mönster. Lampskärmen består av en metallcylinder med ett koralliknande mönster. En transparent cylinder gjord av borosilikatglas placeras över den. Det framväxande ljuset kastar därför intressanta ljusskuggmönster på väggen och taket, analogt med korallmönstret. Lamptillverkaren Terzani grundades i Florens 1972 och har sedan dess stått för italiensk hantverk i kombination med modern teknik. De resulterande ljusskapningarna förmedlar estetik, tradition och modernitet i lika stor utsträckning. Frame-armaturserien designades av det egna teamet av designers.
 • Terzani Abacus pendellampa, mässing, 3x10 glober

  Terzani Abacus pendellampa, mässing, 3x10 glober
  Klara linjer i Abacus LED-pendellampa av munblåst glas Företaget Terzani kännetecknas av italiensk hantverksskicklighet, vilket återspeglas i varje lampa. De kombinerar traditionell bearbetning av material med en modern tolkning av ljus och belysningskoncept. LED-pendellampan Abacus är också tillverkad av traditionellt handblåst opalglas. Abacus-armaturen är inspirerad av räknestickor, vars tydliga design symboliserar renhet och funktionalitet. Armaturen kännetecknas av raka linjer och en design utan krusiduller. De vita glaskuporna är fästa vid tre individuella upphängningar, som monteras på olika höjder. Den stilrena designen integreras enkelt i en modern miljö.
 • Terzani Frame - Pendellampa i vitt, 10 cm

  Terzani Frame - Pendellampa i vitt, 10 cm
  Skärm i metallglas med en speciell ljuseffekt: Ramhängande lampa Frame-hänglampan från Terzani en speciell blandning av material och mönster. Lampskärmen består av en metallcylinder med ett koralliknande mönster. En transparent cylinder gjord av borosilikatglas placeras över den. Det framväxande ljuset kastar därför intressanta ljusskuggmönster på väggen och taket, analogt med korallmönstret. Lamptillverkaren Terzani grundades i Florens 1972 och har sedan dess stått för italiensk hantverk i kombination med modern teknik. De resulterande ljusskapningarna förmedlar estetik, tradition och modernitet i lika stor utsträckning. Frame-armaturserien designades av det egna teamet av designers.
 • Terzani Pug hängande lampa 3-ljus IGBT transparent

  Terzani Pug hängande lampa 3-ljus IGBT transparent
  Mops - liten hängande lampa med stor effekt Denna lampa hyllar skönheten i de små sakerna. Karaktäriserad av minimalism och utrustad med moderna aspekter, inspirerar Pug-taklampan. Anledningen till det tidlöst eleganta utseendet är glaskulorna, som var och en är omgiven av två mässingsringar. Mässingen finns också i G4- uttag , så att den övergripande bilden kommer till en harmonisk slutsats. De tre glassfärerna fästs i olika höjder och ger lampan en lekfull lätthet som den skickligt överför till rummet. Lampan designades av Jean-François Crochet. Han träffade den italienska designern och entreprenören Sergio Terzani av en slump och har designat lampor för Terzani sedan dess. Traditionellt hantverk är mycket viktigt för företaget, så att lamporna är noggrant handgjorda med uppmärksamhet på detaljer.
 • Terzani G.R.A. - oval designad taklampa, guld

  Terzani G.R.A. - oval designad taklampa, guld
  Filigrankonst - G.R.A. pendellampa med bladguld G.R.A. pendellampan från Terzani sticker ut med sin bladguldtäckta lampskärm. Fina metallringar är intrikat sammanlödda för att bilda en platt, oval lampskärm med ett genomskinligt utseende. När lampan tänds kastar metallnätet imponerande skuggor på vägg, tak och golv. Armaturens lekfulla och samtidigt eleganta design har skapats av designern Bruno Rainaldi. Modellen G.R.A. är en produkt från den italienska armaturtillverkaren Terzani. Terzanis armaturer förkroppsligar en passion för ovanliga former och exklusiva ljusskulpturer i kombination med den högsta nivån av hantverkskunnande.
 • Terzani Doodle - LED-pendellampa i svart

  Terzani Doodle - LED-pendellampa i svart
  Svart LED-pendellampa Doodle i spännande design Det är aldrig tråkigt att titta på denna pendellampa, eftersom den sammanflätade metalltråden, vars ände man letar förgäves efter, gör att lampan ser annorlunda ut från alla vinklar. Detta skapar en mycket okonventionell look som utstrålar både elegans och modernitet. Om du sedan blandar det hela med ljuset som reflekteras i den svarta metalltråden skapas ett unikt sken i omgivningen. Med detta kan man skapa fantastiska ljusscenarier, särskilt i moderna bostadsutrymmen eller i den sofistikerade kontraktssektorn.
 • Terzani Abacus hängsmycke vit/mässing/mässing 10-flg.

  Terzani Abacus hängsmycke vit/mässing/mässing 10-flg.
  LED-pendellampa Abakus med munblåst glas De ovanliga lamporna från Terzani är moderna tolkningar av ljusobjekt som nästan kan beskrivas som konstverk. Formgivarna ser skönheten i vardagliga ting och inspireras av former och rörelser. Armaturerna skapas för hand med fokus på detaljer, så att varje armatur är unik. För Abacus LED-pendellampan har designern hämtat inspiration från klassiska räknestickor som en gång användes för att lösa matematiska uträkningar. Armaturens huvudfokus ligger på de vita sfärerna av handblåst glas. De klara linjerna och den minimalistiska designen gör den till ett perfekt inredningselement för moderna miljöer som betonar ett puristiskt levnadskoncept - dimbar 0-10V, PWM
 • Terzani Oscar bordslampa i glas, roséguld

  Terzani Oscar bordslampa i glas, roséguld
  Kurvans fascination - Oscar- bordslampa hyllar arkitekten Niemeyer De brasilianska arkitekten Oscar Niemeyers sensuella kurvor inspirerade designern Dodo Arslan att skapa denna bordslampa. Niemeyer fascinerades av kurvor eftersom de finns överallt i naturen och är en grundläggande del av vår värld. Oscar- bordslampa med samma namn designades som en hyllning till den berömda arkitekten. Den består av en böjd metallfäste och en kula av satinerat glas. Trots den dynamiska designen reduceras designen till de viktigaste linjerna, vilket ger lampan en modern touch. Modernt, futuristiskt och ändå traditionellt - som beskriver det italienska företaget Terzani. Om och om igen balanserar de med sina ovanliga mönster på gränsen mellan traditionell lyx och framtidsinriktad design. Produkterna är kärleksfullt handgjorda så att varje lampa får en speciell karaktär.
 • Terzani Abacus pendellampa, mässing, 5 glober

  Terzani Abacus pendellampa, mässing, 5 glober
  En ny tolkning av räknestickor - Abacus LED-pendellampa Räknestickor användes under tidigare århundraden för att lösa aritmetiska problem. Det spelade ingen roll om det handlade om en enkel addition eller en mer komplex formel. Inspirerad av detta har LED-pendellampan Abacus utvecklats med tydliga linjer för att återspegla matematikens renhet. Terzani är ett italienskt företag som är känt för sina nytolkningar av traditionella material. Denna LED-pendellampa består av fem sfärer av handblåst opalglas som fästs i en enkel mässingsfärgad upphängning. Tack vare sin subtila design kan Abacus anpassas till en mängd olika miljöer och är lämplig för ett vardagsrum, men kan lika gärna fungera som en elegant ljuskälla i en kommersiell miljö. Det varmvita ljuset från LED-lamporna lyser mjukt genom det frostade glaset och ger en jämn belysning med bländfritt ljus.
 • Terzani Doodle - handgjord LED-bordslampa

  Terzani Doodle - handgjord LED-bordslampa
  Doodle LED bordslampa i inspirerande design Denna ovanliga bordslampa är skapad av den italienska designern Simone Micheli och har en okonventionell och puristisk design. Hela kroppen är tillverkad av sammanflätad tråd, som börjar gnistra vackert när den tänds. Det faktum att ljuset tar sig igenom tråden på olika sätt skapar ett underbart samspel mellan ljus och skugga i det omgivande området. Varje bordslampa tillverkas för hand i Terzanis armaturfabrik och är unik och kan variera något i form och storlek.
 • Terzani Solune pendellampa med tre ljuskällor

  Terzani Solune pendellampa med tre ljuskällor
  Solune pendellampa för dekorativa ljusstunder Lampskärmen på denna vackert formade pendellampa liknar en skål, är utsmyckad med flera dekorativa metallringar och hålls fast av stålvajrar. Det bärnstensfärgade glaset skapar ett behagligt ljus och därmed en hemtrevlig atmosfär. Armaturtillverkaren Terzani grundades 1972 av den italienske glasdesignern Sergio Terzani. När Sergio Terzani i mitten av 1980-talet lärde känna den franske designern Jean-François Crochet skapades även hemtillbehör och ljusskulpturer. Terzanis passion för glaskonst och Jean-François Crochets känsla för extravagant design återspeglas i varje enskild armatur. Terzanis armaturer är därför mycket mer än bara ljuskällor. De är konstföremål som skapats med utmärkt hantverkskunnande och med en mängd idéer och uppmärksamhet på detaljer.
 • Terzani Pug hängande lampa 3-ljus IGBT satinerad

  Terzani Pug hängande lampa 3-ljus IGBT satinerad
  Mops - liten hängande lampa med stor effekt Denna lampa hyllar skönheten i de små sakerna. Karaktäriserad av minimalism och utrustad med moderna aspekter, inspirerar Pug-taklampan. Anledningen till det tidlöst eleganta utseendet är glaskulorna, som var och en är omgiven av två mässingsringar. Mässingen finns också i G4- uttag , så att den övergripande bilden kommer till en harmonisk slutsats. De tre glassfärerna fästs i olika höjder och ger lampan en lekfull lätthet som den skickligt överför till rummet. Lampan designades av Jean-François Crochet. Han träffade den italienska designern och entreprenören Sergio Terzani av en slump och har designat lampor för Terzani sedan dess. Traditionellt hantverk är mycket viktigt för företaget, så att lamporna är noggrant handgjorda med uppmärksamhet på detaljer.
 • Terzani Pug pendellampa enkel-lampa satinerad

  Terzani Pug pendellampa enkel-lampa satinerad
  Magin ligger i de små sakerna - hängande lampa Pug Magin i de små sakerna underskattas ofta. Designern Jean-François Crochet tog upp denna kunskap och skapade upphängningslampan Pug. Den minimalistiska och kompakta designen utstrålar en nästan påtaglig charm som sprids obehindrat i området. På detta sätt bevisar designern att även små saker kan ha stor inverkan. Lampan består av en glaskula omgiven av två mässingsringar. Eftersom lampans sammansättning uteslutande består av runda former skapas en harmonisk helhetsbild som skickligt integreras i en miljö. Mops kan hängas upp antingen individuellt eller i grupp för att ge effektiv belysning även i större rum.
 • Terzani Pug pendellampa enkel ljuskälla transparent

  Terzani Pug pendellampa enkel ljuskälla transparent
  Magin ligger i de små sakerna - hängande lampa Pug Magin i de små sakerna underskattas ofta. Designern Jean-François Crochet tog upp denna kunskap och skapade upphängningslampan Pug. Den minimalistiska och kompakta designen utstrålar en nästan påtaglig charm som sprids obehindrat i området. På detta sätt bevisar designern att även små saker kan ha stor inverkan. Lampan består av en glaskula omgiven av två mässingsringar. Eftersom lampans sammansättning uteslutande består av runda former skapas en harmonisk helhetsbild som skickligt integreras i en miljö. Mops kan hängas upp antingen individuellt eller i grupp för att ge effektiv belysning även i större rum.
 • Terzani Oscar bordslampa i glas, guld

  Terzani Oscar bordslampa i glas, guld
  Kurvans fascination - Oscar- bordslampa hyllar arkitekten Niemeyer De brasilianska arkitekten Oscar Niemeyers sensuella kurvor inspirerade designern Dodo Arslan att skapa denna bordslampa. Niemeyer fascinerades av kurvor eftersom de finns överallt i naturen och är en grundläggande del av vår värld. Oscar- bordslampa med samma namn designades som en hyllning till den berömda arkitekten. Den består av en böjd metallfäste och en kula av satinerat glas. Trots den dynamiska designen reduceras designen till de viktigaste linjerna, vilket ger lampan en modern touch. Modernt, futuristiskt och ändå traditionellt - som beskriver det italienska företaget Terzani. Om och om igen balanserar de med sina ovanliga mönster på gränsen mellan traditionell lyx och framtidsinriktad design. Produkterna är kärleksfullt handgjorda så att varje lampa får en speciell karaktär.
 • Terzani Oscar bordslampa i glas, vit

  Terzani Oscar bordslampa i glas, vit
  Kurvans fascination - Oscar- bordslampa hyllar arkitekten Niemeyer De brasilianska arkitekten Oscar Niemeyers sensuella kurvor inspirerade designern Dodo Arslan att skapa denna bordslampa. Niemeyer fascinerades av kurvor eftersom de finns överallt i naturen och är en grundläggande del av vår värld. Oscar- bordslampa med samma namn designades som en hyllning till den berömda arkitekten. Den består av en böjd metallfäste och en kula av satinerat glas. Trots den dynamiska designen reduceras designen till de viktigaste linjerna, vilket ger lampan en modern touch. Modernt, futuristiskt och ändå traditionellt - som beskriver det italienska företaget Terzani. Om och om igen balanserar de med sina ovanliga mönster på gränsen mellan traditionell lyx och framtidsinriktad design. Produkterna är kärleksfullt handgjorda så att varje lampa får en speciell karaktär.
 • Terzani Oscar bordslampa i glas, svart

  Terzani Oscar bordslampa i glas, svart
  Kurvans fascination - Oscar- bordslampa hyllar arkitekten Niemeyer De brasilianska arkitekten Oscar Niemeyers sensuella kurvor inspirerade designern Dodo Arslan att skapa denna bordslampa. Niemeyer fascinerades av kurvor eftersom de finns överallt i naturen och är en grundläggande del av vår värld. Oscar- bordslampa med samma namn designades som en hyllning till den berömda arkitekten. Den består av en böjd metallfäste och en kula av satinerat glas. Trots den dynamiska designen reduceras designen till de viktigaste linjerna, vilket ger lampan en modern touch. Modernt, futuristiskt och ändå traditionellt - som beskriver det italienska företaget Terzani. Om och om igen balanserar de med sina ovanliga mönster på gränsen mellan traditionell lyx och framtidsinriktad design. Produkterna är kärleksfullt handgjorda så att varje lampa får en speciell karaktär.
 • Terzani bordslampa Oscar, glas, mässingsfärgad, Ø 20 cm

  Terzani bordslampa Oscar, glas, mässingsfärgad, Ø 20 cm
  Kurvans fascination - Oscar- bordslampa hyllar arkitekten Niemeyer De brasilianska arkitekten Oscar Niemeyers sensuella kurvor inspirerade designern Dodo Arslan att skapa denna bordslampa. Niemeyer fascinerades av kurvor eftersom de finns överallt i naturen och är en grundläggande del av vår värld. Oscar- bordslampa med samma namn designades som en hyllning till den berömda arkitekten. Den består av en böjd metallfäste och en kula av satinerat glas. Trots den dynamiska designen reduceras designen till de viktigaste linjerna, vilket ger lampan en modern touch. Modernt, futuristiskt och ändå traditionellt - som beskriver det italienska företaget Terzani. Om och om igen balanserar de med sina ovanliga mönster på gränsen mellan traditionell lyx och framtidsinriktad design. Produkterna är kärleksfullt handgjorda så att varje lampa får en speciell karaktär.
 • Terzani Oscar bordslampa av glas, nickel

  Terzani Oscar bordslampa av glas, nickel
  Kurvans fascination - Oscar- bordslampa hyllar arkitekten Niemeyer De brasilianska arkitekten Oscar Niemeyers sensuella kurvor inspirerade designern Dodo Arslan att skapa denna bordslampa. Niemeyer fascinerades av kurvor eftersom de finns överallt i naturen och är en grundläggande del av vår värld. Oscar- bordslampa med samma namn designades som en hyllning till den berömda arkitekten. Den består av en böjd metallfäste och en kula av satinerat glas. Trots den dynamiska designen reduceras designen till de viktigaste linjerna, vilket ger lampan en modern touch. Modernt, futuristiskt och ändå traditionellt - som beskriver det italienska företaget Terzani. Om och om igen balanserar de med sina ovanliga mönster på gränsen mellan traditionell lyx och framtidsinriktad design. Produkterna är kärleksfullt handgjorda så att varje lampa får en speciell karaktär.
 • Terzani Calle - hänglampa i filigran, enkel lampa

  Terzani Calle - hänglampa i filigran, enkel lampa
  En delikat touch av en blomma - Calle designerlampa i kristallglas Lamporna i Calle-serien ger en diskret men ändå mycket elegant belysning. När formgivarna Luca Martorano och Mattia Albicini designade denna pendellampa inspirerades de av callaliljans makalöst skira form. Resultatet är ett konstverk av 24-procentig blykristall som ger en elegant allmänbelysning i vardagsrummet eller matsalen. Terzani-tillverkaren grundades 1972 av den italienske glasdesignern Sergio Terzani. När Sergio Terzani i mitten av 1980-talet lärde känna den franske designern Jean-François Crochet skapades även hemtillbehör och ljusskulpturer. Terzanis passion för glaskonst och Jean-François Crochets känsla för extravagant design återspeglas i varje enskild armatur. Terzanis armaturer är därför mycket mer än bara ljuskällor. De är konstföremål som skapats med utmärkt hantverkskunnande och med en mängd idéer och uppmärksamhet på detaljer.
 • Terzani Gaia LED-pendellampa 24 ljus

  Terzani Gaia LED-pendellampa 24 ljus
  LED-pendellampan Gaia - uppkallad efter den grekiska gudinnan för jorden LED-pendellampan Gaia består av två separata element som överlappar varandra och ser ut att smälta samman. Varje element består av fem rektanglar som bildar en kuboid. På vissa ställen verkar naturliga sprickor ha bildats, vilket gör att ljuset kan passera igenom. De fina stålarna av ljus kämpar för att hitta sin väg in i rummet och skapar en subtil belysning. Rektanglarna skiljer sig inte bara åt i färg, utan även i storlek och orientering. Designern Jean-François Crochet inspirerades av jorden och bergen när han utformade denna armatur. Detta återspeglas i det robusta utseendet, som kompletteras av de hårda kanterna, vilket gör att armaturen ser lika solid ut som bergen i naturen. Gaia är också den grekiska gudinnan för jorden, som uppstod ur kaos och skapade bergen.
 • Terzani Orten'zia - Designer pendellampa, 50 cm

  Terzani Orten'zia - Designer pendellampa, 50 cm
  Blomprakt i guld: Orten'zia pendellampa Orten'zia - hortensian - är en populär växt i våra trädgårdar och har inspirerat till armaturserien med samma namn från designtillverkaren Terzani. Medan den botaniska hortensian pryder trädgården, är Orten'zia-pendellampan en prydnad för alla bostadsutrymmen. De många små blommorna, som är typiska för hortensians fulla, sfäriska paraplyer, är handlödda och guldpläterade på armaturens motsvarighet. Ljuset faller genom mellanrummen mellan de enskilda metallblommorna och skapar ett intressant ljus- och skuggmönster på väggen och i taket. Terzanis belysningsföretag har fått sitt namn efter grundaren Sergio Terzani. Redan från början har Terzani förenat tradition och modernitet i sina armaturer och kombinerat traditionellt italienskt hantverk med modern teknik. Terzanis armaturer är inte bara belysningselement, de är små konstverk.
 • Terzani Orten'zia - Designer pendellampa, 70 cm

  Terzani Orten'zia - Designer pendellampa, 70 cm
  Orten'zia - pendellampa med magnifika metallblommor Hortensior är kända i våra trädgårdar för sin långvariga blomsterprakt under sommarmånaderna - pendellampan med samma namn lyckas till och med ge dekorativ prakt året runt. Lampskärmen är sfärisk och täckt med otaliga små metallblommor. Det påminner om de likaledes sfäriska hortensiaplantorna, som i sin tur består av många små blommor. Mellan de enskilda nickelpläterade blommorna i Orten'zia-lampskärmen har man lämnat små mellanrum, så att ljuset kan komma ut och spridas i rummet. Denna struktur i armaturens skärm skapar ett dekorativt skuggmönster på vägg och tak. Armaturtillverkaren Terzani grundades 1972 i Florens. Den italienska glasdesignern Sergio Terzani har än idag kanaliserat sin passion för glas till företagets design och produkter. Terzanis armaturer är en symbios av utmärkt hantverk, tradition och modernitet.
 • Terzani G.R.A. - Designer LED-pendellampa, 54 cm

  Terzani G.R.A. - Designer LED-pendellampa, 54 cm
  Designer pendellampa G.R.A. - designad av Bruno Rainaldi Den nickelpläterade pendellampan G.R.A. från Terzani består av flera metallringar som är omsorgsfullt svetsade för hand och genom vilka ljuset letar sig fram. Resultatet är en jämn ljusfördelning och fascinerande mönster på väggar och golv. Ljuskällan (LED) är placerad i den övre delen av den sfäriska lampskärmen. Terzani grundades 1972 av Sergio Terzani. I mitten av 1980-talet blev han bekant med den franske designern Jean-François Crochet. Terzanis passion för glaskonst och Crochets känsla för extravagant design återspeglas i varje enskild armatur. Terzanis armaturer är därför mycket mer än bara ljuskällor. De är konstföremål som skapats med utmärkt hantverkskunnande och med en mängd idéer och uppmärksamhet på detaljer.
 • Terzani Wabi - Vägglampa, nickel

  Terzani Wabi - Vägglampa, nickel
  Indirekt vägglampa Wabi med elegant look Den speciella designen hos vägglampan Wabi ger ett dämpat, indirekt ljus. Detta uppnås genom den konstnärligt utformade lampskärmen, som kastar ljuset indirekt på väggen och är öppen upptill och nedtill. Ytan påminner om trädbark eftersom den, precis som barken, är täckt av små fåror och räfflor. I kombination med den nickelfärgade lackfinishen ser Wabi extremt elegant och stilfull ut.
 • Terzani Etoile designer pendellampa 1fl.

  Terzani Etoile designer pendellampa 1fl.
  Ovanligt formad pendellampa Etoile Etoile är en exklusiv pendellampa från den italienska belysningstillverkaren Terzani och har skapats av designern Christian Lava. Armaturens utseende återspeglar tidlös modernitet och enkel elegans, vilket särskilt betonas av lampskärmens ovanliga form. Den är tillverkad av metallstavar som svetsats samman på olika sätt och har en nickelfinish. Ljuset, som genereras inuti av en G4 halogenlampa, betonar den ovanliga designen med många ljusreflektioner och skapar en fantastisk ljusbild. Etoile kommer till sin rätt när den används som belysning för ett litet till medelstort matbord eller när den kombineras och draperas över en vacker sideboard.
 • Terzani Doodle - LED-bordslampa i nickel

  Terzani Doodle - LED-bordslampa i nickel
  Exklusiv LED-bordslampa Doodle - handgjord Den italienska designern Simone Micheli har skapat denna ovanliga bordslampa med det målande namnet Doodle. Lampan är utrustad med en LED-ljuskälla och imponerar med sin okonventionella och puristiska design. Lampans kropp är tillverkad av sammanflätad tråd som har böjts och formats för hand för att skapa detta ljuskonstverk. Det faktum att ljuset tar sig igenom den trassliga tråden på olika sätt skapar ett fantastiskt samspel mellan ljus och skugga.
 • Terzani Doodle - handgjord LED-pendellampa

  Terzani Doodle - handgjord LED-pendellampa
  Med en galen look - Doodle LED-pendellampa Helt fristående från konventionell design imponerar detta belysningsobjekt med sin individualitet och elegans, som skapas av den sammanflätade lampskärmen. Armaturerna tillverkas för hand i det traditionella Terzani-företaget, ingen armatur är den andra lik och varje enskild armatur är därför helt unik. Oavsett om den placeras i grupper på olika höjder eller individuellt ovanför ett litet matbord - Doodle LED-pendellampan kan användas för att skapa fantastiska ljusscenarier som ger mer mys och dekorativa accenter i vardagsrummet.