TenderFlame lampor

 • TenderFlame Café Bordlykta 18 Concrete D18 H13,6

  TenderFlame Café Bordlykta 18 Concrete D18 H13,6
  Café Bordlykta 18 Concrete D18 H13,6 En dekorativ bordslykta med en spännande kombination av ett grovt material samt mjuka former och dansande lågor. Den passar precis lika bra ute som inne. Brinner i ca 4-5 timmar. Watt: 200 Bränsle: 0,3 l TenderFuel. Tenderflame är ett koncept som låter dig njuta av levande, dansande lågor när och var du vill. Du kan ha din Tenderflame både inomhus och utomhus. SAFE TenderFlame är den enkla lösningen för att skapa en trevlig atmosfär. TenderFlame använder inte bioetanol, men har utvecklat TenderFuel som ett tryggt och säkert alternativ. TenderFlame förorenar inte och är så säker att du kan fylla på medan ljuset eller den öppna spisen brinner. COSY TenderFlame skapar en mysig atmosfär både inne och ute. TenderFlame ljus och lyktor är designade för att skapa en mysig atmosfär på bordet. Eldstäderna ger dig den atmosfär du känner från traditionella eldstäder. Njut av det i varje lägenhet eller hus, även om du inte har en pipa. GREEN TenderFlame gör allt de kan för att lämna ett så grönt fotavtryck som möjligt. TenderFlame sotar inte och avger väldigt få partiklar. 50 av våra Lilly 8 ljus förorenar mindre än ett värmeljus. Vill du skapa ett grönt, bra inomhusklimat, samtidigt som du trivs, är TenderFlame det klara förstahandsvalet.
 • TenderFlame Camps Bay - Bordslykta. Rost 3W

  TenderFlame Camps Bay - Bordslykta. Rost 3W
  Camps Bay - Bordslykta. Rost 3W Camps bay bordslampa 3W 3 dl rost, från TenderFlame. En hög dekorativ bordsmodell som skapar en trevlig atmosfär. Passar lika bra ute som inne. Brinner i ca. 4-5 timmar Watt: 500W. Bränsle: TenderFuel Tenderflame är ett koncept som låter dig njuta av levande, dansande lågor när och var du vill.
 • TenderFlame Solo Vägghängd Kamin 90 Svart 45x45cm

  TenderFlame Solo Vägghängd Kamin 90 Svart 45x45cm
  Solo Vägghängd Kamin 90 Svart 45x45cm En vägghängd spis i modern design som är en idealisk lösning för alla lägenheter utan skorsten. Denna Eldstad har en fantastisk lågbild och skapar en härlig atmosfär. Brinner i ca 4-5 timmar. Watt: 1100 Bränsle: 0,5 l TenderFuel. Tenderflame är ett koncept som låter dig njuta av levande lågor när och var du vill. Du kan ha din Tenderflame både inomhus och utomhus. SAFE TenderFlame är den enkla lösningen för att skapa en trevlig atmosfär. TenderFlame använder inte bioetanol, utan har utvecklat TenderFuel som ett tryggt och säkert alternativ. TenderFlame förorenar inte och är så säker att du kan fylla på medan ditt ljus eller eldstad brinner. COSY TenderFlame skapar en trevlig atmosfär både inne och ute. TenderFlame ljus och lyktor är designade för att skapa en mysig atmosfär på bordet. Eldstäderna ger dig den atmosfär du känner från klassiska eldstäder. Njut i varje lägenhet eller hus, även om du inte har en skorsten. GREEN TenderFlame gör allt de kan för att ge ett så grönt fotavtryck som möjligt. TenderFlame sotar inte och avger väldigt få partiklar. Vill du skapa ett grönt, bra inomhusklimat, samtidigt som du trivs, är TenderFlame det självklara valet.
 • TenderFlame Café Bordslykta 14Grå D18 H13,6

  TenderFlame Café Bordslykta 14Grå D18 H13,6
  Café Bordslykta 14Grå D18 H13,6 En dekorativ bordslykta med en spännande kombination av ett grovt material samt mjuka former och dansande lågor. Den passar precis lika bra ute som inne. Brinner i ca 4-5 timmar. Watt: 200 Bränsle: 0,3 l TenderFuel. Tenderflame är ett koncept som låter dig njuta av levande, dansande lågor när och var du vill. Du kan ha din Tenderflame både inomhus och utomhus. SAFE TenderFlame är den enkla lösningen för att skapa en trevlig atmosfär. TenderFlame använder inte bioetanol, men har utvecklat TenderFuel som ett tryggt och säkert alternativ. TenderFlame förorenar inte och är så säker att du kan fylla på medan ljuset eller den öppna spisen brinner. COSY TenderFlame skapar en mysig atmosfär både inne och ute. TenderFlame ljus och lyktor är designade för att skapa en mysig atmosfär på bordet. Eldstäderna ger dig den atmosfär du känner från traditionella eldstäder. Njut av det i varje lägenhet eller hus, även om du inte har en pipa. GREEN TenderFlame gör allt de kan för att lämna ett så grönt fotavtryck som möjligt. TenderFlame sotar inte och avger väldigt få partiklar. 50 av våra Lilly 8 ljus förorenar mindre än ett värmeljus. Vill du skapa ett grönt, bra inomhusklimat, samtidigt som du trivs, är TenderFlame det klara förstahandsvalet.
 • TenderFlame Café Bordslykta 14 Svart D18 H13,6

  TenderFlame Café Bordslykta 14 Svart D18 H13,6
  Café Bordslykta 14 Svart D18 H13,6 En dekorativ bordslykta med en spännande kombination av ett grovt material samt mjuka former och dansande lågor. Den passar precis lika bra ute som inne. Brinner i ca 4-5 timmar. Watt: 200 Bränsle: 0,3 l TenderFuel. Tenderflame är ett koncept som låter dig njuta av levande, dansande lågor när och var du vill. Du kan ha din Tenderflame både inomhus och utomhus. SAFE TenderFlame är den enkla lösningen för att skapa en trevlig atmosfär. TenderFlame använder inte bioetanol, men har utvecklat TenderFuel som ett tryggt och säkert alternativ. TenderFlame förorenar inte och är så säker att du kan fylla på medan ljuset eller den öppna spisen brinner. COSY TenderFlame skapar en mysig atmosfär både inne och ute. TenderFlame ljus och lyktor är designade för att skapa en mysig atmosfär på bordet. Eldstäderna ger dig den atmosfär du känner från traditionella eldstäder. Njut av det i varje lägenhet eller hus, även om du inte har en pipa. GREEN TenderFlame gör allt de kan för att lämna ett så grönt fotavtryck som möjligt. TenderFlame sotar inte och avger väldigt få partiklar. 50 av våra Lilly 8 ljus förorenar mindre än ett värmeljus. Vill du skapa ett grönt, bra inomhusklimat, samtidigt som du trivs, är TenderFlame det klara förstahandsvalet.
 • TenderFlame Breeze 10 Bordslykta 10, 2-pkt grå D10, H9,5

  TenderFlame Breeze 10 Bordslykta 10, 2-pkt grå D10, H9,5
  Breeze 10 Bordslykta 10, 2-pkt grå D10, H9,5 Det finns två lyktor i paketet. Vacker lykta i matt keramik och glas som skyddar lågan. Klassisk design som passar i alla hem. Brezzy finns i många vackra färger som kan mixas & matchas. Skapa en trevlig atmosfär på bordet med dansande lågor. Dessa kan användas inomhus och utomhus. Alla Tenderflame-produkter som används utomhus bör förvaras under tak eller täckas över, så att de inte kommer i direkt kontakt med regn när de inte används. Utan oss, sot, rök och aska.
 • TenderFlame Aria - Utomhuslykta eldstad 180, svart

  TenderFlame Aria - Utomhuslykta eldstad 180, svart
  Aria - Utomhuslykta eldstad 180, svart Aria utomhuskamin 180 svart, från TenderFlame. Detta är en härlig och vacker utespis som med sina dansande lågor skapar värme och god stämning under svala kvällar.
 • TenderFlame Plettenberg eldstad utomhus 180, rost

  TenderFlame Plettenberg eldstad utomhus 180, rost
  Plettenberg eldstad utomhus 180, rost Plettenberg 180, från TenderFlame, är en snygg utespis i Halvor Bakkes nya kollektion. Den här kollektionen har inspirationen kommit från Kapstaden och Sydafrika som båda ligger Halvor Bakkes varmt om hjärtat. Utomhusspisen rymmer 1 L Tender bränsle och brinner i ca 3-4 timmar.
 • TenderFlame Iris - Utomhuslykta eldstad, svart

  TenderFlame Iris - Utomhuslykta eldstad, svart
  Iris - Utomhuslykta eldstad, svart TenderFlame Iris Eldstad är designad med runda former i ett modernt betongutseende. Mått: 50x24 cm och en vikt på endast 10 kg är. TenderFlame Iris är enkelt att placera i det rum som du vill ha den i. TenderFlame Iris blir en garanterad stämningshöjare var du än väljer att placera den och är den optimala kaminen för rum utan skorsten. Använd TenderFlame Iris som en dekorativ värmegivande kamin inomhus för de svalare kvällarna eller. Njut av lågorna som dansar på ett säkert och miljövänligt sätt. Lågan brinner endast när det miljövänliga bränslet TenderFuel kommer i kontakt med veken i TenderFlame Iris och de andra produkter från TenderFlame avger eldstaden varken några giftiga partiklar, sot eller rök vid användning. Tänk på att vid vattenkontakt på veken kommer det ”sprätta” gnistor från lågan tills veken är torr igen. Så det är viktigt att inte använda denna lykta utomhus vid regn och att ta in den om det börjar regna.
 • TenderFlame Carnation Bordslykta/Eldstad 32 L22 B32 H7 cm Grå

  TenderFlame Carnation Bordslykta/Eldstad 32 L22 B32 H7 cm Grå
  Carnation Bordslykta/Eldstad 32 L22 B32 H7 cm Grå Carntaion blir en naturlig samlingspunkt var man än sätter den. En snygg oval form med betonglook och levande, mysiga lågor. Den avger dessutom bra med värme på ca 1100 watt, vilket gör den lika lämplig på altanen sent på kvällen som inne. Som alla Tenderflame-produkter använder den det säkra och rent brinnande Tenderfuel. En fyllning varar ca 5 timmar.
 • TenderFlame Daisy Bordslykta/Eldstad 90 svart L30 B20 H11 cm

  TenderFlame Daisy Bordslykta/Eldstad 90 svart L30 B20 H11 cm
  Daisy Bordslykta/Eldstad 90 svart L30 B20 H11 cm En modern och exklusiv bordslykta/eldstad med 90 brännare. Passar lika bra inomhus som utomhus. Lågorna skapar en trevlig atmosfär och värmer på kyliga kvällar. Brinner i ca. 5 timmar på en fyllning. Utan rök, sot, rök, lukt och aska. Designer: Finn Schjøll