Andra varumärken

Lampor från Strömshaga

 • Sigge taklampa 38cm (Svart)

  Snygga Sigge taklampa med en svart lampskärm och detaljer i mässing. Passar i alla typer av rum och interiörer. Tvinnad svart sladd, längd: 1,2m. Ljuskälla ingår ej.
 • Fotogenlampa Rak Frost Liten Nickel (Silver)

  Fin fotogenlampa i frostat glas med slipade ränder. Silverfärgad brännare och brönnrör i klart glas. Är lätt att flytta på och skapar en härlig och mysig atmosfär omkring sig när den är tänd. En fotogenlampa är också en perfekt present. En veke ingår. Lampolja ingår inte.
 • Fotogenlampa Låg m. Handtag (Silver)

  Fin fotogenlampa i glas med ett handtag som gör att den är enkel att bära med sig. Varför inte ta med den ut på altanen under de varma och mysiga sommarkvällarna? Detaljerna på fotogenlampan i silver. 1st Veke ingår, lampolja ingår ej.
 • Gårda fotogenlampa (Silver)

  Gårda är en fotogenlampa som är lika vacker när den är tänd som släckt. Den sprider ett mycket behagligt ljus och är otroligt fin att se på. Den finns i antingen nickel eller mässing, med brännrör i klasglas.  OBS: lampolja ingår ej. En veke ingår.
 • Fotogenlampa Rak Frost Hög (Silver)

  Fotogenlampa i frostat glas med slipade ränder. Silverfärgad brännare och brännrör i klart glas. En mycket uppskattad present, men också en härlig och stämningsfull inredningsdetalj. 1st veke ingår, lampolja ingår ej.
 • Ebba fotogenlampa 30cm (Grå)

  Vacker fotogenlampa som garanterat höjer mysfaktorn hemma hos dig! Tillverkad i frostat glas med slipade ränder. Brännaren är nickelfärgad och brännröret är i klart glas. Vacker och mysig fotogenlampa som finns i flera olika färger och även i en större storlek. OBS: Lampolja ingår ej. En veke ingår.
 • Ebba fotogenlampa 36cm (Grå)

  Vacker fotogenlampa som garanterat höjer mysfaktorn hemma hos dig! Tillverkad i frostat glas med slipade ränder. Brännaren är nickelfärgad och brännröret är i klart glas. Vacker och mysig fotogenlampa som finns i flera olika färger och även i en mindre storlek. OBS: Lampolja ingår ej. En veke ingår.
 • Vägglampa Arm Svart/Mässing (Svart)

  Vägglampa med lång arm, svartlackad med detaljer i antikmässing. Sladd med stickkontakt och strömbrytare. Ljuskälla ingår ej.
 • Vägglampa Lång Arm vit/mässing (Vit)

  Vit vägglampa med mässingsdetaljer. Lampan har två axlar och skärmen går att vinkla upp och ner. Maxlängd ut från vägg är 140cm. Ljuskälla ingår ej.