Lampor från Strömshaga

 • Sigge taklampa 38cm (Svart)

  Sigge taklampa 38cm (Svart)
  Snygga Sigge taklampa med en svart lampskärm och detaljer i mässing. Passar i alla typer av rum och interiörer. Tvinnad svart sladd, längd: 1,2m. Ljuskälla ingår ej.
 • Fotogenlampa klarglas m. mässing - Stor (Mässing/guld)

  Fotogenlampa klarglas m. mässing - Stor (Mässing/guld)
  Vacker fotogenlampa, tillverkad i klarglas med stilrena detaljer i mässing. Enkel att flytta på och skapar garanterat en stämningsfull atmosfär i det rummet du väljer att placera den i. En fotogenlampa är också en mycket uppskattad present! Veke ingår. Olja ingår ej.
 • Fotogenlampa Låg m. Handtag (Silver)

  Fotogenlampa Låg m. Handtag (Silver)
  Fin fotogenlampa i glas med ett handtag som gör att den är enkel att bära med sig. Varför inte ta med den ut på altanen under de varma och mysiga sommarkvällarna? Detaljerna på fotogenlampan i silver. 1st Veke ingår, lampolja ingår ej.
 • Fotogenlampa Rak Frost Hög (Silver)

  Fotogenlampa Rak Frost Hög (Silver)
  Fotogenlampa i frostat glas med slipade ränder. Silverfärgad brännare och brännrör i klart glas. En mycket uppskattad present, men också en härlig och stämningsfull inredningsdetalj. 1st veke ingår, lampolja ingår ej.
 • Fotogenlampa Etsad Rund (Mässing/guld)

  Fotogenlampa Etsad Rund (Mässing/guld)
  Rund fotogenlampa i klarglas med etsade ränder. Vacker och stämningsfull fotogenlampa som passar i alla rum och skapar en härlig och behaglig miljö. Brännare i mässing. 1st veke ingår, lampolja ingår ej.
 • Sigge vägglampa (Svart)

  Sigge vägglampa (Svart)
  Vägglampa Sigge i svart med detaljer i mässing. Lampan har två leder och skärmen går att vinkla både upp och ner. Maxdjup - 140cm. Ljuskälla ingår ej.
 • Ebba fotogenlampa 30cm (Grå)

  Ebba fotogenlampa 30cm (Grå)
  Vacker fotogenlampa som garanterat höjer mysfaktorn hemma hos dig! Tillverkad i frostat glas med slipade ränder. Brännaren är nickelfärgad och brännröret är i klart glas. Vacker och mysig fotogenlampa som finns i flera olika färger och även i en större storlek. OBS: Lampolja ingår ej. En veke ingår.
 • Elisabeth fotogenlampa kvadrat (Klar/transparent)

  Elisabeth fotogenlampa kvadrat (Klar/transparent)
  Snygga fotogenlampan Elisabeth är enkel att placera i ditt hem och dessutom otroligt mysig när den är tänd! Den har en kvadratisk fot och brännrör i klarglas, samt brännare i antikmässing. Snygg och stilren! I serien Elisabeth finns fotogenlampan även i andra utföranden. OBS: lampolja ingår ej. En veke ingår.
 • Vägglampa Arm Svart/Mässing (Svart)

  Vägglampa Arm Svart/Mässing (Svart)
  Vägglampa med lång arm, svartlackad med detaljer i antikmässing. Sladd med stickkontakt och strömbrytare. Ljuskälla ingår ej.
 • Vägglampa Lång Arm vit/mässing (Vit)

  Vägglampa Lång Arm vit/mässing (Vit)
  Vit vägglampa med mässingsdetaljer. Lampan har två axlar och skärmen går att vinkla upp och ner. Maxlängd ut från vägg är 140cm. Ljuskälla ingår ej.
 • Ebba fotogenlampa 36cm (Blå)

  Ebba fotogenlampa 36cm (Blå)
  Vacker fotogenlampa som garanterat höjer mysfaktorn hemma hos dig! Tillverkad i frostat glas med slipade ränder. Brännaren är nickelfärgad och brännröret är i klart glas. Vacker och mysig fotogenlampa som finns i flera olika färger och även i en mindre storlek. OBS: Lampolja ingår ej. En veke ingår.