Stilnovo lampor

Det passar bra att säga att lamporna från STILNOVA är stilrena. En lampa från detta märke kombinerar modern teknik med modernt formspråk. Titta exempelvis på Mr Magoo, Diphy eller Honey.

 • Färgglad LED-båglampa Oxygen_FL1, justerbar

  Färgglad LED-båglampa Oxygen_FL1, justerbar
  Höjdjusterbar LED-båglampa Oxygen_FL1 i gult Oxygen_FL1, en stor och iögonfallande LED-båglampa, kännetecknas av modern design, som understryks av innovativ belysningsteknik. Skärmens visuella bild fylls i av en vit plastdiffusor som tar över ljusstyrningen. Inuti finns det filigrana mikrograveringar som avger varmvitt ljus på ett underbart jämnt sätt ut i omgivningen. Med OptiLight-tekniken är diffusorn genomskinlig och osynlig när den släcks. diffusorn omges av en ljusgul, rund lampskärm i plast som fungerar som en utmärkt färgklick. Den eleganta, höjdjusterbara bågstativet går ner från skärmen. Med hjälp av den integrerade pushdimmern kan ljusstyrkan justeras.
 • LED-hänglampa Diphy, 76 cm, dimbar DALI

  LED-hänglampa Diphy, 76 cm, dimbar DALI
  Kraftfull LED-hängande ljus Diphy Även i stora interiörer som matsalar eller lobbyn är Diphy LED-hängande ljus en garanti för ljusstyrka. Detta uppnås tack vare de mycket ljusa lysdioderna med över 5000 lumen , vars ljus fördelas jämnt uppåt och nedåt genom akrylskärmen med laserskuren mikrostruktur. För att Diphy också ska kunna belysa det privata vardagsrummet på ett förnuftigt sätt kan taklampan dämpas via DALI.
 • Mr. Magoo - LED-hänglampa 76 cm, dimbar

  Mr. Magoo - LED-hänglampa 76 cm, dimbar
  Runda former och behagligt ljus - Mr. Magoo LED-hänglampa Även om designen faktiskt är enkel, är Mr. Magoo LED-hängande ljus en unik blickfång för moderna miljöer. Det är obetydligt vare sig i det privata vardagsrummet eller i barer, lounger eller till och med presentationsrum: Det omsluter rummet i ljus, bländfritt ljus och utgör en elegant kontrast till de moderna, mest vinklade möblerna. - dimbar via DALI
 • LED-pendellampa Honey, dimbar, rund 58 cm

  LED-pendellampa Honey, dimbar, rund 58 cm
  Dimbar pendellampa Honey med permanent integrerade LED-modul Honey- pendellampa kombinerar en modern och elegant design med högkvalitativ LED-teknik. Den blanka vita lampskärmen består av olika storlekar av polykarbonat, som i sin helhet påminner om en bikaka. Inuti skuggan finns en inbyggd LED-modul som avger ett varmt vitt ljus som försiktigt tränger igenom den vita plasten. Som ett resultat lyser den runda nyansen runt och fyller miljön med en diffus ljus. Honey- pendellampa presenteras ovanför ett runt matbord som en visuell höjdpunkt och ger rummet en elegant atmosfär. Hänglampans ljusstyrka kan regleras med en bakkantsdimmer dimmer som kan köpas i lampans tillbehör.
 • LED-pendellampa Honey, dimbar, 139 cm lång

  LED-pendellampa Honey, dimbar, 139 cm lång
  Honeycomb-liknande LED-pendellampa pendelarmatur Honung gjord av polykarbonat När den är avstängd tenderar Honey- taklampan att vara kvar i bakgrunden. Så snart lampan tänds fäller den ut sin fulla prakt och stiliserar stilfullt rektangulära eller ovala matbord. Lampskärmen är designad i ett bikakemönster och är gjord av polykarbonat. I den långsträckta skuggan finns en kraftfull LED-ljuskälla som distribuerar ett intensivt och varmt vitt ljus i rummet och låter hela skuggan skina jämnt. Ljusintensiteten kan regleras med en bakkantsdimmer dimmer, som finns i lampans tillbehör.
 • LED-hänglampa Mr. Magoo 115 cm

  LED-hänglampa Mr. Magoo 115 cm
  Imponerande hängande lampa Mr. Magoo med kraftfull LED-ljuskälla Även om designen faktiskt är enkel, är Mr. Magoo LED-hängande ljus en unik blickfång för moderna miljöer. Det är obetydligt vare sig i det privata vardagsrummet eller i barer, lounger eller till och med presentationsrum: med en imponerande diameter på 115 cm omsluter det ett stort rum i starkt, bländningsfritt ljus och utgör en elegant kontrast till det moderna, mestadels vinklade inredning. Detta attraktiva LED-hängande ljus kan dämpas via DALI.
 • Funktionell LED-hänglampa Mongolfier_P1

  Funktionell LED-hänglampa Mongolfier_P1
  Glänsande koppar-LED-hängande ljus Mongolfier_P1 med varmjusteringsfunktion Den vackra LED-hänglampan Mongolfier_P1 är särskilt iögonfallande tack vare sin dekorativa burskärm i koppar. Detta har väldigt smala och därför eleganta järnstöd, som vrids runt varandra i en vriden form och därmed blir en vackert snygg fläta. Stilen är omisskännlig här, eftersom buret och kopparfärgen är hundra procent av vintagestilen. En liten kopparhuv över buret kompletterar utseendet och den svarta kabelupphängningen ger nödvändigt stöd. Men Mongolfier_P1 har också något fantastiskt att erbjuda tekniskt: Den är utrustad med array-lysdioder som har olika antal dioder i olika ljusfärger. Armaturen kan enkelt varieras både med avseende på ljusstyrka och ljusfärg med en väggdimmer. Sortimentet sträcker sig från 1800 Kelvin till 3000 Kelvin. På detta sätt kan det skapa vackra ljusscenarier och framkalla olika atmosfärer och stämningar. För att kunna använda funktionen för dimmer krävs den dimmer som lagras i tillbehören.
 • LED-hänglampa Demì dimbar med DALI

  LED-hänglampa Demì dimbar med DALI
  Transparent LED-hänglampa Demì blir en unik ljus accent När den är avstängd kan Demì knappast ses på grund av sin transparens, men så snart den integrerade LED-tekniken aktiveras lyser pendellampan i all sin prakt. Den genomskinliga lampskärmen är gjord av PMMA och är mikrograverad. I kupolens övre ände finns en vit ring med lysdioder vars varma vita ljus fördelas över hela skärmens yta genom graveringen. Som ett resultat lyser den transparenta skärmen runt och det ser ut som om själva materialet är ljuskällan. Den innovativa designen kommer från pennan från Mirco Crosatto och tilldelades Reddot Award 2019. Ljusstyrkan kan regleras med en motsvarande dimmer . En DALI- dimmer krävs, som kan köpas som en del av armaturens tillbehör.
 • LED-vägglampa Tablet W1, bredd 96 cm, vit

  LED-vägglampa Tablet W1, bredd 96 cm, vit
  Tablet W1 - vit LED-vägglampa med lutmekanism Diskret design kombinerad med en praktisk egenskap - så presenterar sig LED-vägglampan Tablet W1. Dess tidlösa utformning kan idealiskt integreras i olika bostadsutrymmen och inredningsstilar. Aluminiumhöljets vita yta underlättar också kombination med olika väggfärger. En höjdpunkt är det lutbara LED-ljuselementet. Detta kan ställas in inom ett område av 350 grader. På så sätt kan man på individuell basis avgöra i vilken riktning ljuset skall avges. Tack vare sin storlek är Tablet W1 även lämplig som spegel- eller tavelbelysning.
 • Vrid- och svängbar LED-vägglampa 2Nights_W2

  Vrid- och svängbar LED-vägglampa 2Nights_W2
  Vit-koppar LED-vägglampa 2Nights_W2 Den tidlöst vackra LED-vägglampan 2Nights_W2 presenterar sig som en tvåvägs användbar ljuskälla som smidigt smälter samman flexibilitet och fantastisk design. Denna armatur kallas flexibel eftersom dess kopparfärgade strålkastare kan vridas och svängas i valfri position så att mångsidig belysning är möjlig. Om strålkastaren riktas nedåt är lampan idealisk som en läslampa som kan fästas på väggen ovanför eller bredvid sängen. När den riktas uppåt lyser strålkastaren en rund plastdiffusor, över vilken ett orange färgfilter sitter, vilket när lampan är i drift kastar ett vildt flammönster på väggen och förvandlar det till en riktig blickfång. LED-vägglampan 2Nights_W2 designad av den schweiziska designern Davide Oppizzi tillåter ett ädelt och modernt utseende att smälta in i varandra med funktionell rörlighet. Med en omkopplare på stativ.
 • LED-hänglampa Mr Magoo, 52 cm, varmvit

  LED-hänglampa Mr Magoo, 52 cm, varmvit
  LED-hängande lampa Mr. Magoo med en ljus, böjd ringskärm Med den lite ovala, subtilt böjda ringen utstrålar Mr. Magoo LED-hängande lampa en lite organisk karaktär som förtrollar privata och offentliga lounger. Insidan av skärmen av vit polyeten är utrustad med varma vita lysdioder runt om. Deras ljus faller jämnt in i rummet och fungerar både som direktbelysning och som grundbelysning via taket. Ljuseffekten från LED-hänglampan kan styras via DALI (dimmer ingår ej).
 • LED-hänglampa Derby, Darklight-filter, brun

  LED-hänglampa Derby, Darklight-filter, brun
  Derby LED-hängarmatur garanterar hög visuell komfort och optimerad akustik Upphängningslampan Derby, som fick Reddot Award 2019, berikar inte bara omgivningen med sin puristiska design utan garanterar också optimerad ljus- och ljudkvalitet. Den lätt böjda skärmen har en ljudabsorberande funktion på grund av materialet som används, eftersom den absorberar delar av ekot som uppstår från ljud och omgivande ljud. Detta rensar och förbättrar akustiken i närheten av taklampan från dessa ljud. Två LED-ljuskällor, som är placerade på och under lampskärmen, säkerställer utmärkt ljuskvalitet. Den övre ljuskällan projicerar det varma ljuset i taket och ger ett atmosfäriskt omgivande ljus. Ljuskällan på skärmens undersida är utrustad med ett svartljusfilter som buntar ljusstrålen och minskar bländningen så att den visuella komforten förbättras. Av denna anledning är taklampan särskilt lämplig för arbetsområden där skärmen eller skärmen används intensivt.
 • LED-pendellampa Honey, dimbar, rund 86 cm

  LED-pendellampa Honey, dimbar, rund 86 cm
  Dimbar pendellampa Honey med permanent integrerade LED-modul Honey- pendellampa kombinerar en modern och elegant design med högkvalitativ LED-teknik. Den blanka vita lampskärmen består av olika storlekar av polykarbonat, som i sin helhet påminner om en bikaka. Inuti skuggan finns en inbyggd LED-modul som avger ett varmt vitt ljus som försiktigt tränger igenom den vita plasten. Som ett resultat lyser den runda nyansen runt och fyller miljön med en diffus ljus. Honey- pendellampa presenteras ovanför ett runt matbord som en visuell höjdpunkt och ger rummet en elegant atmosfär. Hänglampans ljusstyrka kan regleras med en bakkantsdimmer dimmer som kan köpas i lampans tillbehör.
 • LED-vägglampa Honey 72,2 cm, dimbar

  LED-vägglampa Honey 72,2 cm, dimbar
  Honey LED-vägglampa utstrålar enkel elegans Nio element som motsvarar organiska former och har olika storlekar kännetecknar den kreativa designen av Honey-vägglampan. Lampan är gjord av genomskinligt polykarbonat och kommer i vanligt vitt. Vägglampan uppfyller också de högsta kraven vad gäller ljuskvalitet, eftersom den permanent integrerade LED-modulen är kraftfull och energibesparande. Det varma vita ljuset blockeras av den vita plasten och fördelas jämnt i området. Dessutom låter ljuset den bikakeliknande strukturen på armaturen lysa, så att honung blir en absolut höjdpunkt på varje vägg. Ljusets ljusstyrka kan justeras individuellt med hjälp av en dimmer för bakkant. Motsvarande dimmer kan köpas som tillbehör till lampan.
 • LED-hänglampa Derby, Darklight-filter vit-orange

  LED-hänglampa Derby, Darklight-filter vit-orange
  Derby LED-hängarmatur garanterar hög visuell komfort och optimerad akustik Upphängningslampan Derby, som fick Reddot Award 2019, berikar inte bara omgivningen med sin puristiska design utan garanterar också optimerad ljus- och ljudkvalitet. Den lätt böjda skärmen har en ljudabsorberande funktion på grund av materialet som används, eftersom den absorberar delar av ekot som uppstår från ljud och omgivande ljud. Detta rensar och förbättrar akustiken i närheten av taklampan från dessa ljud. Två LED-ljuskällor, som är placerade på och under lampskärmen, säkerställer utmärkt ljuskvalitet. Den övre ljuskällan projicerar det varma ljuset i taket och ger ett atmosfäriskt omgivande ljus. Ljuskällan på skärmens undersida är utrustad med ett svartljusfilter som buntar ljusstrålen och minskar bländningen så att den visuella komforten förbättras. Av denna anledning är taklampan särskilt lämplig för arbetsområden där skärmen eller skärmen används intensivt.
 • LED-hänglampa Derby, Darklight-filter, grå

  LED-hänglampa Derby, Darklight-filter, grå
  Derby LED-hängarmatur garanterar hög visuell komfort och optimerad akustik Upphängningslampan Derby, som fick Reddot Award 2019, berikar inte bara omgivningen med sin puristiska design utan garanterar också optimerad ljus- och ljudkvalitet. Den lätt böjda skärmen har en ljudabsorberande funktion på grund av materialet som används, eftersom den absorberar delar av ekot som uppstår från ljud och omgivande ljud. Detta rensar och förbättrar akustiken i närheten av taklampan från dessa ljud. Två LED-ljuskällor, som är placerade på och under lampskärmen, säkerställer utmärkt ljuskvalitet. Den övre ljuskällan projicerar det varma ljuset i taket och ger ett atmosfäriskt omgivande ljus. Ljuskällan på skärmens undersida är utrustad med ett svartljusfilter som buntar ljusstrålen och minskar bländningen så att den visuella komforten förbättras. Av denna anledning är taklampan särskilt lämplig för arbetsområden där skärmen eller skärmen används intensivt.
 • LED-vägglampa Xilema W2 med indirekt ljus

  LED-vägglampa Xilema W2 med indirekt ljus
  Xilema W2 - stavformad LED-vägglampa i vitt Xilema W2 LED-vägglampa kan placeras nästan iögonfallande i ett stort antal rum och inredningsstilar. Tack vare den vita aluminiumytan är den tidlös och mångsidig. När den är påslagen avges det varma vita och kraftfulla ljuset mot väggen och belyser därmed indirekt området där Xilema W2 installerades. På grund av den centrala väggmonteringen avges också ljuset uppåt och nedåt. En annan anrikning är det faktum att LED-vägglampan också enkelt kan fästas i taket. Så du kan flexibelt välja om du vill använda den för indirekt belysning som vägg- eller taklampa .
 • I burlook - LED-hänglampa Mongolfier_P2

  I burlook - LED-hänglampa Mongolfier_P2
  Mongolfier_P2 LED-hängande ljus utrustad med en dekorativ kopparbur Den kopparfärgade burskärmen på Mongolfier_P2 LED-hängande ljus skapar en fantastisk vintagestil. De tunna järnstavarna lindar elegant och sveper runt varandra och skapar ett vackert nät med en touch av lätthet. Däremot finns den svarta kabelupphängningen, som rappar ner från en rund kapell. Men förutom optiken imponerar taklampan med sin höga flexibilitet i ljusdesign. Tack vare de integrerade LED-lamporna kan både ljusstyrkan och ljusfärgen varieras från 1800 till 3000 K. Detta möjliggörs av de olika dioderna inom lysdioderna, som kan visa variabla färgtemperaturer. Den så kallade WarmTune-funktionen kan styras via dimmer i tillbehören.
 • Azurblått designad LED-golvlampa Oxygen_FL2

  Azurblått designad LED-golvlampa Oxygen_FL2
  Azurblått LED-golvlampa Oxygen_FL2 LED-golvlampan Oxygen_FL2 ska anses ha en oöverskådlig mittpunkt på lampskärmen som är utformad i mycket positiv azurblå färg. Den har en rund form och en något avskärmad kontur, men den ger en mycket modern look. Den vita plastdiffusorn med mikrogravyrer sprider det varmvita LED-ljuset särskilt jämnt ut i omgivningen, så att varje hörn av utrymmet kan belysas. Särskilt raffinerad visar sig dock diffusor när lampan är släckt. I detta tillstånd blir den praktiskt taget osynlig tack vare OptiLight-tekniken och försvinner ur den optiska bilden. Från skärmen finns en lång, rak stålstång i vitt som är komplett med en rund fot längst ner. Via den integrerade pushdimmern kan ljusstyrkan justeras.
 • LED-taklampa Reflexion, Ø 46 cm, vit

  LED-taklampa Reflexion, Ø 46 cm, vit
  LED-taklampa Reflexio i cirkulär form stativ på Reflexio taklampa liknar en uppåtvänd, nedåtvänd skål. Den är gjord av målat järn; den vita insidan reflekterar ljuset in i rummet. Bakom en opal polykarbonatdiffusor finns det varma vita glödande lysdioder som genererar en hög ljuseffekt, som kan styras med fasavskärmad dimmer. Reflexio är lämplig för större privata och offentliga lounger - både som tak och som vägglampa.
 • LED-taklampa Reflexio, Ø 46 cm, svart

  LED-taklampa Reflexio, Ø 46 cm, svart
  LED-taklampa Reflexio i cirkulär form stativ på Reflexio taklampa liknar en uppåtvänd, nedåtvänd skål. Den är gjord av målat järn; den vita insidan reflekterar ljuset in i rummet. Bakom en opal polykarbonatdiffusor finns det varma vita glödande lysdioder som genererar en hög ljuseffekt, som kan styras med fasavskärmad dimmer. Reflexio är lämplig för större privata och offentliga lounger - både som tak och som vägglampa.
 • LED-vägglampa 2Nights_W2 med flexibel spot

  LED-vägglampa 2Nights_W2 med flexibel spot
  Tidlös LED-vägglampa 2Nights_W2 med effektivt ljus En särskilt utmärkande egenskap hos LED-vägglampan 2Nights_W2 är den cylindriska, smala strålkastaren som är målad i glänsande guld. Med sin flexibla fog kan den svängas enkelt i valfri riktning och även roteras runt sig själv. Detta gör denna ljuskälla till den idealiska läslampan, eftersom den också gör det enkelt att rikta det varma vita ljus . En särskilt vacker ljuseffekt uppnås om strålkastaren riktas uppåt. Ett blått färgfilter belyses sedan genom en rund diffusor, som projicerar ett lätt och skonsamt vågmönster på väggen. Med 2Nights_W2 har den Schweizer designern Davide Oppizzi skapat en ljuskälla som kombinerar praktisk flexibilitet och ett modernt utseende. Med en omkopplare på stativ.
 • LED-taklampa Diphy, 54 cm

  LED-taklampa Diphy, 54 cm
  Oval LED-taklampa Diphy Diphy syns knappt när lampan är släckt. I drift lyser dock diffusorn klart och tydligt. En speciell egenskap är den laserskurna mikrostrukturen som bryter och fördelar ljuset jämnt. De varmvita lysdioderna är placerade i ett vitlackerat aluminiumhölje. Fasavstängningsdämpare kan användas för dimning via väggbrytare.
 • LED-taklampa Mr Magoo, 52 cm, varmvit

  LED-taklampa Mr Magoo, 52 cm, varmvit
  LED-takbelysning Mr Magoo - ljus och harmoniskt böjd Takbelysningen Mr Magoo är inte bara en särskilt skonsam ljuskälla, utan lyser också upp rummets karaktär och drar till sig uppmärksamhet - både i privata och offentliga salonger. Detta garanteras av den slående skärmen av vit polyeten, som är utformad som en lätt oval, böjd ring. Materialet garanterar en jämn fördelning av det varmvita ljuset från lysdioderna inuti. Ljusutgången kan styras externt via DALI push.
 • LED-taklampa Mr Magoo, 76 cm

  LED-taklampa Mr Magoo, 76 cm
  Originellt utformad Magoo LED-taklampa för moderna bostadsområden LED-taklampan Mr Magoo, som faktiskt är utformad utan krusiduller, visar sig vara ett unikt blickfång för moderna miljöer. Vare sig det gäller privata bostadsutrymmen eller barer, lounger eller kommersiella korridorer: Med sin vita, rundade form utgör den en stor kontrast till det moderna livets mestadels raka miljöer och skapar en behaglig atmosfär med sitt jämna ljus. - dimbar via DALI
 • Hänglampa Mr Magoo, 2GX13, 52 cm

  Hänglampa Mr Magoo, 2GX13, 52 cm
  Upphängningslampa Mr. Magoo i en ovanlig design Skuggan på Mr. Magoo-hänglampan består av en ring av vit polyeten. Den runda, böjda formen såväl som det jämnt utstrålade ljuset från lysröret 2GX13 gör Mr. Magoo till en speciell blickfång, som väcker uppmärksamhet i privata vardagsrum såväl som i offentliga loungeområden och ger rätt belysning. Designen av Mr. Magoo-ljusfamiljen tilldelades det prestigefyllda Red Dot Award 2015
 • Svart-guld-designad LED-vägglampa 2Nights_W2

  Svart-guld-designad LED-vägglampa 2Nights_W2
  Med guldfärgad LED-spotlight - elegant LED-vägglampa 2Nights_W2 2Nights_W2 LED-vägglampa, som är utsmyckad med en tunn LED-spotlight , är en elegant kombination av svart och guld. Med sin eleganta guldfinish sticker den ut effektivt från det annars ganska mörka färgschemat. Dessutom gör den poäng med hög flexibilitet, för med hjälp av en fog kan den både vridas och vridas. Som ett resultat kan den varma vita lysdioden inte bara lysa nedåt, vilket gör lampan till en perfekt läslampa. Det är också möjligt att rikta strålkastaren uppåt så att den lyser upp den runda diffusorn. Detta skapar en underbar ljuseffekt som påminner om många känsliga lågor. Med omkopplaren på stativ kan 2Nights_W2 enkelt slås på och av. Den böjda formen gör att vägglampan verkar väldigt dynamisk och modern. Kontrasten i mörksvart och glänsande guld är också mycket dekorativt och elegant. Med denna vägglampa har designern Davide Oppizzi skapat ett objekt som både har ett vackert utseende och flexibel anpassningsförmåga och som också kan presentera två typer av belysning.
 • LED-hänglampa Demì dimbar med bakkantsdimmer

  LED-hänglampa Demì dimbar med bakkantsdimmer
  Kupolformad LED-upphängningslampa Demì ger hisnande ljus Den halvcirkelformade bollen Demì av plast ser extremt tunn ut, särskilt lätt och, när den är avstängd, mycket påfallande på grund av sitt genomskinliga utseende. En subtil färg kan bara upptäckas på den cirkel på vilken de fina upphängningslinorna är monterade. De ljusa, varma vita lysdioderna är inbyggda i ringen. Om du tänder lampan täcker en strålande glans hela lampans yta och omger den som rinnande vatten. Den tilltalande mikrograveringen skapar stora ljuseffekter, medan skuggan ser ut som om ljuskällorna är fördelade över den. Detta skapar inte bara bra allmänbelysning med LED-pendellampa pendellampan Demì utan också intressant accentbelysning som sätter scenen för varje bord. Den innovativa designen kommer från pennan från Mirco Crosatto och tilldelades Reddot Award 2019. Ljusstyrkan kan regleras med en motsvarande dimmer . En bakkantsdimmer krävs som finns i lampans tillbehör.
 • LED-vägglampa Honey 27,2 cm

  LED-vägglampa Honey 27,2 cm
  Liten LED-vägglampa Honung i polykarbonat Honey-vägglampan kan tyckas vara iögonfallande för betraktaren, men den ger fortfarande tilltalande ljus accenter. Tack vare den permanent integrerade LED-modulen avger armaturen ett varmt ljus som till exempel är särskilt inbjudande längs en hall. Lampan är gjord av polykarbonat och dess form påminner om en bikaka. Designen är väldigt reducerad och modern och den enkla vita färgen gör Honey till ett ljusobjekt som kan integreras i nästan alla inredningsstilar.
 • LED-vägglampa Tablet W1, bredd 24 cm, vit

  LED-vägglampa Tablet W1, bredd 24 cm, vit
  Vit LED-vägglampa Tablet W1 med svängbar skärm Så minimalistisk som dess form kan se ut, är prestandan för LED-vägglampan Tablet 1 lika effektiv. Stommen i vitlackerad aluminium är försedd med en rektangulär urtagning i vilken ljusenheten är gjord av sandblästrat polykarbonat. Tack vare upphängningen, som kan svängas 350 °, kan det varma vita ljuset från de ljusa lysdioderna orienteras i önskad riktning - i rummet eller som en upp / ner-accent på väggen.
 • LED-vägglampa Tablet W1, bredd 66 cm, vit

  LED-vägglampa Tablet W1, bredd 66 cm, vit
  Praktisk LED-vägglampa Tablet W1 Oavsett som en vägglampa eller till och med som spegel- eller bildbelysning - Tablet W1 LED-vägglampa skär en fin figur åt båda hållen. Huset i vitlackerat aluminium är också tidlöst och kan integreras i en mängd olika stilar. Den inbyggda LED-tekniken garanterar en kraftfull men ändå harmonisk ljusbild vid 3000 Kelvin. Ljuselementets höjdpunkt - det kan justeras med 350 grader. Detta ger dig möjlighet att kasta ljuset direkt på väggen, uppåt eller nedåt.
 • LED-vägglampa Tablet W1, bredd 16 cm, vit

  LED-vägglampa Tablet W1, bredd 16 cm, vit
  Tablet W1 - LED-vägglampa med ett praktiskt tillbehör Tablet W1 LED-vägglampa ser tidlös och modern ut samtidigt. Den vita aluminiumytan och den vita polykarbonatdiffusorn kan enkelt placeras i en mängd olika inredningsstilar. En speciell höjdpunkt på Tablet W1 är ljuselementets justerbarhet. Denna platta kan lutas i sitt vinkelfäste och därmed kan vägglampan användas som upp, ner och indirekt väggbelysning. På detta sätt kan ljuskotten som kastas på väggen justeras flexibelt och efter dina egna behov.
 • Xilema W1 - minimalistisk LED-vägglampa, vit

  Xilema W1 - minimalistisk LED-vägglampa, vit
  Xilema W1 LED-vägglampa i vitt Xilema W1 LED-vägglampa ger ett indirekt ljus på ett enkelt och minimalistiskt sätt. Oavsett om det är i vardagsrummet eller i korridoren - tack vare sin tidlösa design kan den hittas nästan var som helst. Ljuskällan på Xilema W1 är placerad på baksidan av aluminiumramen. Tack vare den vita plastdiffusorn är det varma vita ljuset bländningsfritt och kastas på väggen. På detta sätt kan speciella men ändå diskreta effekter uppnås. Vid behov kan vägglampan också monteras i taket.