Stilnovo lampor

Det passar bra att säga att lamporna från STILNOVA är stilrena. En lampa från detta märke kombinerar modern teknik med modernt formspråk. Titta exempelvis på Mr Magoo, Diphy eller Honey.

 • Stilnovo Färgglad LED-båglampa Oxygen_FL1, justerbar

  Stilnovo Färgglad LED-båglampa Oxygen_FL1, justerbar
  Höjdjusterbar LED-båglampa Oxygen_FL1 i gultDen stora och iögonfallande LED-båglampan Oxgen_FL1 kännetecknas av en modern design som understryks av en innovativ ljusteknik. Detta beror på att lampskärmens övergripande visuella utseende kompletteras av en vit plastdiffusor som riktar ljuset. På insidan finns filigrana mikrogravyrer som sprider det varmvita ljuset jämnt och fint i omgivningen. Tack vare OptiLight-tekniken är diffusorn transparent och därmed osynlig när den är avstängd. Diffusorn omges av en ljusgul, rund lampskärm av plast som ger en härlig färgklick. Den fina, höjdjusterbara bågformade ramen löper ner från skärmen. Ljusstyrkan kan regleras med den integrerade tryckdimmern.
 • Stilnovo LED-hänglampa Diphy, 76 cm, dimbar DALI

  Stilnovo LED-hänglampa Diphy, 76 cm, dimbar DALI
  Kraftfull LED-hängande ljus Diphy Även i stora interiörer som matsalar eller lobbyn är Diphy LED-hängande ljus en garanti för ljusstyrka. Detta uppnås tack vare de mycket ljusa lysdioderna med över 5000 lumen , vars ljus fördelas jämnt uppåt och nedåt genom akrylskärmen med laserskuren mikrostruktur. För att Diphy också ska kunna belysa det privata vardagsrummet på ett förnuftigt sätt kan taklampan dämpas via DALI.
 • Stilnovo LED-pendellampa Honey, dimbar, rund 58 cm

  Stilnovo LED-pendellampa Honey, dimbar, rund 58 cm
  Dimbar pendellampa Honey med permanent integrerade LED-modul Honey- pendellampa kombinerar en modern och elegant design med högkvalitativ LED-teknik. Den blanka vita lampskärmen består av olika storlekar av polykarbonat, som i sin helhet påminner om en bikaka. Inuti skuggan finns en inbyggd LED-modul som avger ett varmt vitt ljus som försiktigt tränger igenom den vita plasten. Som ett resultat lyser den runda nyansen runt och fyller miljön med en diffus ljus. Honey- pendellampa presenteras ovanför ett runt matbord som en visuell höjdpunkt och ger rummet en elegant atmosfär. Hänglampans ljusstyrka kan regleras med en bakkantsdimmer dimmer som kan köpas i lampans tillbehör.
 • Stilnovo Mr Magoo - LED-hänglampa DALI 76 cm

  Stilnovo Mr Magoo - LED-hänglampa DALI 76 cm
  Runda former och behagligt ljus - LED-pendellampan Mr. MagooÄven om LED-pendellampan Mr. Magoo egentligen är designad utan krusiduller är den ett unikt blickfång för moderna miljöer. Det spelar ingen roll om den används i ett privat vardagsrum eller i barer, lounger eller presentationssalar: den omsluter rummet med ett starkt, bländfritt ljus och utgör en elegant kontrast till den moderna, oftast kantiga inredningen.- Dimbar via DALI
 • Stilnovo LED-hänglampa Mr. Magoo 115 cm

  Stilnovo LED-hänglampa Mr. Magoo 115 cm
  Imponerande Mr. Magoo-pendelarmatur med kraftfull LED-ljuskällaÄven om den egentligen är designad utan krusiduller är Mr. Magoo LED-pendelarmatur ett unikt blickfång för moderna miljöer. Det spelar ingen roll om den används i ett privat vardagsrum eller i barer, lounger eller presentationssalar: Med en imponerande diameter på 115 cm omsluter den särskilt stora rum med ett starkt, bländfritt ljus och utgör en elegant kontrast till moderna, oftast kantiga inredningar. Denna attraktiva LED-pendelarmatur är dimbar via DALI.
 • Stilnovo LED-pendellampa Honey, dimbar, 139 cm lång

  Stilnovo LED-pendellampa Honey, dimbar, 139 cm lång
  Honeycomb-liknande LED-pendellampa pendelarmatur Honung gjord av polykarbonat När den är avstängd tenderar Honey- taklampan att vara kvar i bakgrunden. Så snart lampan tänds fäller den ut sin fulla prakt och stiliserar stilfullt rektangulära eller ovala matbord. Lampskärmen är designad i ett bikakemönster och är gjord av polykarbonat. I den långsträckta skuggan finns en kraftfull LED-ljuskälla som distribuerar ett intensivt och varmt vitt ljus i rummet och låter hela skuggan skina jämnt. Ljusintensiteten kan regleras med en bakkantsdimmer dimmer, som finns i lampans tillbehör.
 • Stilnovo Galassia LED-hänglampa, 6 lampor, guld

  Stilnovo Galassia LED-hänglampa, 6 lampor, guld
  Galassia LED-golvlampaMed den fängslande rörelsen hos sex ljuskällor i vitt triplexglas berikar LED-golvlampan Galassia rummet med en raffinerad retrokänsla som bevarar 1950-talets charm. Basen i vit Carrara-marmor förgyller denna unika armatur. De sex varmvita E27-lamporna som ingår i leveransen är utbytbara. Med fotpedal och 3,5 meter lång sladd - Tillverkad i Italien- Design by Stilnovo
 • Stilnovo Minibox LED-bordslampa, vit

  Stilnovo Minibox LED-bordslampa, vit
  Med fritt placerbart huvud: LED-bordslampa Minibox, steglöst dimbar, Ra90LED-bordslampan Minibox från Stilnovo är en designlampa som tillverkas i Italien. Den har designats av de kända formgivarna Gae Aulenti och Piero Castiglioni och består av robust metall. Armaturen avger ett varmvitt ljus med en färgtemperatur på 3 000 Kelvin. En höjdpunkt i Minibox är LED-modulen topLED med ett CRI-värde på 90, vilket säkerställer en särskilt naturlig färgåtergivning.armaturen har också en 2 meter lång plug-in-kabel och är steglöst dimbar via en strömbrytare på toppen. Tack vare lamphuvudets magnetiska yta kan det fästas och riktas in individuellt. Allt som allt är LED-bordslampan Minibox en högkvalitativ designlampa som inte bara är funktionell utan också estetiskt tilltalande.
 • Stilnovo Mr Magoo LED-båglampa, dimbar, Ra90

  Stilnovo Mr Magoo LED-båglampa, dimbar, Ra90
  Kontinuerligt dimbar: LED-båglampa Mr. Magoo, 3 000 K, Ra90LED-båglampan Mr. Magoo är en designad golvlampa som tillverkades i Italien. Den välkända designern Mirco Crosatto har skapat en unik design som väcker uppmärksamhet hos alla betraktare. Stommen av metall och skärmen av polyeten är vita och ger lampan ett elegant och tidlöst utseende.ljuskällan TopLED ger ett varmvitt ljus med en ljusfärg på 3 000 Kelvin. Mr Magoo har en praktisk fotbrytare i plug-in-kabeln, som också kan användas för att steglöst dimra intensiteten. Med ett CRI-värde på 90 är färgåtergivningen särskilt verklighetstrogen.En annan höjdpunkt hos Mr. Magoo golvlampa är den särskilt långa anslutningskabeln på 4 meter, som möjliggör flexibel installation och användning. Armaturen är inte bara ett funktionellt element, utan också en dekorativ höjdpunkt i alla rum.Denna moderna bågarmatur har fått sitt namn från den berömda seriefiguren med samma namn från USA.
 • Stilnovo LED-hänglampa Demì dimbar med DALI

  Stilnovo LED-hänglampa Demì dimbar med DALI
  Transparent LED-hänglampa Demì blir en unik ljus accent När den är avstängd kan Demì knappast ses på grund av sin transparens, men så snart den integrerade LED-tekniken aktiveras lyser pendellampan i all sin prakt. Den genomskinliga lampskärmen är gjord av PMMA och är mikrograverad. I kupolens övre ände finns en vit ring med lysdioder vars varma vita ljus fördelas över hela skärmens yta genom graveringen. Som ett resultat lyser den transparenta skärmen runt och det ser ut som om själva materialet är ljuskällan. Den innovativa designen kommer från pennan från Mirco Crosatto och tilldelades Reddot Award 2019. Ljusstyrkan kan regleras med en motsvarande dimmer . En DALI- dimmer krävs, som kan köpas som en del av armaturens tillbehör.
 • Stilnovo Funktionell LED-hänglampa Mongolfier_P1

  Stilnovo Funktionell LED-hänglampa Mongolfier_P1
  LED-pendellampa Mongolfier_P1 i koppar med warm-tune-funktionDen vackra LED-pendellampan Mongolfier_P1 blir ett blickfång, särskilt tack vare den dekorativa burskärmen i koppar. Denna har mycket smala och därmed eleganta järnstag, som slingrar sig runt varandra i en vriden form och därmed blir ett vackert nät. Här är stilen omisskännlig, eftersom buren och kopparlackeringen till hundra procent tillhör vintagestilen. En liten kopparhuv över buren fulländar utseendet och den svarta kabelupphängningen ger det nödvändiga stödet. Men Mongolfier_P1 har också något fantastiskt att erbjuda tekniskt: Den är utrustad med array-LED som har olika antal dioder i olika ljusfärger. På så sätt kan armaturen enkelt varieras både i ljusstyrka och ljusfärg med hjälp av en väggdimmer. Området sträcker sig från 1 800 Kelvin till 3 000 Kelvin. På så sätt kan man skapa vackra ljusscenarier och framkalla olika atmosfärer och stämningar. För att kunna använda warm-tune-funktionen krävs den dimmer som medföljer i tillbehören.
 • Stilnovo LED-hänglampa Mr Magoo, 52 cm, varmvit

  Stilnovo LED-hänglampa Mr Magoo, 52 cm, varmvit
  LED-hängande lampa Mr. Magoo med en ljus, böjd ringskärm Med den lite ovala, subtilt böjda ringen utstrålar Mr. Magoo LED-hängande lampa en lite organisk karaktär som förtrollar privata och offentliga lounger. Insidan av skärmen av vit polyeten är utrustad med varma vita lysdioder runt om. Deras ljus faller jämnt in i rummet och fungerar både som direktbelysning och som grundbelysning via taket. Ljuseffekten från LED-hänglampan kan styras via DALI (dimmer ingår ej).
 • Stilnovo LED-taklampa Diphy, 54 cm

  Stilnovo LED-taklampa Diphy, 54 cm
  Oval LED-taklampa Diphy Diphy syns knappt när lampan är släckt. I drift lyser dock diffusorn klart och tydligt. En speciell egenskap är den laserskurna mikrostrukturen som bryter och fördelar ljuset jämnt. De varmvita lysdioderna är placerade i ett vitlackerat aluminiumhölje. Fasavstängningsdämpare kan användas för dimning via väggbrytare.
 • Stilnovo Mr Magoo LED-pendellampa, fas, Ø 52cm

  Stilnovo Mr Magoo LED-pendellampa, fas, Ø 52cm
  Uppkallad efter den berömda tecknade figuren: LED-pendellampa Mr Magoo, Ra90LED-pendellampan Mr Magoo från Stilnovo är en högkvalitativ och elegant belysningsdetalj som tillverkats i Italien. Armaturen designades av Mirco Crosatto och består av en baldakin av aluminium och en diffusor av vit polyeten, som ger en lågbländande belysning. Armaturen är utrustad med en topLED LED-modul och har en varmvit ljusfärg på 3 000 Kelvin och ett CRI-värde på 90, vilket ger en mycket bra färgåtergivning. Det opalvita skärmaterialet skapar dessutom en jämn ljusfördelning. Armaturen kan dimras externt via phase on/phase off och levereras med stödkablar i stål och en transparent strömkabel. En annan höjdpunkt med Mr Magoo-pendellampan är att den är uppkallad efter den välkända tecknade figuren.
 • Stilnovo Oxygen FL1 LED-båglampa, svart

  Stilnovo Oxygen FL1 LED-båglampa, svart
  Kontinuerligt dimbar: LED-golvlampa Oxygen FL1, 3 000 K, Ra90LED-golvlampan Oxygen från Stilnovo är en designad golvlampa från Italien som med sin moderna och eleganta design är ett blickfång i alla rum. Skärmen är tillverkad av plast och är utrustad med en OptiLight™-diffusor, genom vilken det varmvita ljuset (3 000 K) avges behagligt och jämnt både direkt och indirekt. Armaturens ram är tillverkad av robust metall och har en finish i ädelvitt. En kraftfull topLED LED-modul säkerställer hög energieffektivitet. Särskilt praktisk är den långa plug-in-kabeln (4 m) med integrerad fotbrytare, som möjliggör steglös dimning av armaturen. Med ett CRI-värde på 90 återges färgerna verklighetstroget. En annan höjdpunkt: Denna armatur är Made in Italy och har skapats av formgivarna Pio och Tito Toso.
 • Stilnovo Topo LED-golvlampa, grön

  Stilnovo Topo LED-golvlampa, grön
  Flexibelt justerbar genom två leder: Topo LED-golvlampa, skärmen kan lutas och vridasTopo LED-golvlampan från Stilnovo är en designpjäs som tillverkas i Italien. Ramen består av metall och är justerbar med två leder. Dessutom kan skärmen lutas och vridas, vilket gör att lampan kan placeras flexibelt. Med en plug-in-kabel på 2,5 meter ger den ytterligare placeringsfrihet. Den varmvita ljusfärgen (2 700 K) skapar en behaglig atmosfär och den medföljande E27-lampan kan bytas ut.Topos design är inspirerad av bilar och slitsarna i metallhuset påminner om ventilationsslitsarna i en sportbil från 1960-talet. Lampskärmens form liknar en klassisk glödlampa, som den också rymmer. Ett verkligt fascinerande objekt för alla designälskare. Topo-serien har designats av Joe Colombo.
 • Stilnovo Sputnik LED-hänglampa, guld/svart

  Stilnovo Sputnik LED-hänglampa, guld/svart
  Imponerande LED-pendellampa Sputnik med utbytbara E14-lampor LED-pendellampan Sputnik från Stilnovo är en designad pendellampa tillverkad i Italien. Den är en formell explosion av ljus i alla riktningar och inspirerar med sin sextonarmade struktur av ädel mässing med galvanisk guldplätering. Armarna sträcker sig från ett sfäriskt element som hänger från den cirkulära baldakinen. Den varmvita ljusfärgen (2 700 K) skapar en mysig atmosfär. En särskild höjdpunkt är möjligheten att byta ut E14-lamporna. Med sin starka ljusstyrka rekommenderas Sputnik som allmänbelysning, även för mycket stora rum och hallar.
 • Stilnovo Topo LED-golvlampa, vit

  Stilnovo Topo LED-golvlampa, vit
  Flexibelt justerbar genom två leder: Topo LED-golvlampa, skärmen kan lutas och vridasTopo LED-golvlampan från Stilnovo är en designpjäs som tillverkas i Italien. Ramen består av metall och är justerbar med två leder. Dessutom kan skärmen lutas och vridas, vilket gör att lampan kan placeras flexibelt. Med en plug-in-kabel på 2,5 meter ger den ytterligare placeringsfrihet. Den varmvita ljusfärgen (2 700 K) skapar en behaglig atmosfär och den medföljande E27-lampan kan bytas ut.Topos design är inspirerad av bilar och slitsarna i metallhuset påminner om ventilationsslitsarna i en sportbil från 1960-talet. Lampskärmens form liknar en klassisk glödlampa, som den också rymmer. Ett verkligt fascinerande objekt för alla designälskare. Topo-serien har designats av Joe Colombo.
 • Stilnovo Topo LED-golvlampa, svart

  Stilnovo Topo LED-golvlampa, svart
  Flexibelt justerbar genom två leder: Topo LED-golvlampa, skärmen kan lutas och vridasTopo LED-golvlampan från Stilnovo är en designpjäs som tillverkas i Italien. Ramen består av metall och är justerbar med två leder. Dessutom kan skärmen lutas och vridas, vilket gör att lampan kan placeras flexibelt. Med en plug-in-kabel på 2,5 meter ger den ytterligare placeringsfrihet. Den varmvita ljusfärgen (2 700 K) skapar en behaglig atmosfär och den medföljande E27-lampan kan bytas ut.Topos design är inspirerad av bilar och slitsarna i metallhuset påminner om ventilationsslitsarna i en sportbil från 1960-talet. Lampskärmens form liknar en klassisk glödlampa, som den också rymmer. Ett verkligt fascinerande objekt för alla designälskare. Topo-serien har designats av Joe Colombo.
 • Stilnovo Topo LED-golvlampa röd

  Stilnovo Topo LED-golvlampa röd
  Flexibelt justerbar genom två leder: Topo LED-golvlampa, skärmen kan lutas och vridasTopo LED-golvlampan från Stilnovo är en designpjäs som tillverkas i Italien. Ramen består av metall och är justerbar med två leder. Dessutom kan skärmen lutas och vridas, vilket gör att lampan kan placeras flexibelt. Med en plug-in-kabel på 2,5 meter ger den ytterligare placeringsfrihet. Den varmvita ljusfärgen (2 700 K) skapar en behaglig atmosfär och den medföljande E27-lampan kan bytas ut.Topos design är inspirerad av bilar och slitsarna i metallhuset påminner om ventilationsslitsarna i en sportbil från 1960-talet. Lampskärmens form liknar en klassisk glödlampa, som den också rymmer. Ett verkligt fascinerande objekt för alla designälskare. Topo-serien har designats av Joe Colombo.
 • Stilnovo LED-vägglampa Tablet W1, bredd 96 cm, vit

  Stilnovo LED-vägglampa Tablet W1, bredd 96 cm, vit
  Tablet W1 - vit LED-vägglampa med lutmekanism Diskret design kombinerad med en praktisk egenskap - så presenterar sig LED-vägglampan Tablet W1. Dess tidlösa utformning kan idealiskt integreras i olika bostadsutrymmen och inredningsstilar. Aluminiumhöljets vita yta underlättar också kombination med olika väggfärger. En höjdpunkt är det lutbara LED-ljuselementet. Detta kan ställas in inom ett område av 350 grader. På så sätt kan man på individuell basis avgöra i vilken riktning ljuset skall avges. Tack vare sin storlek är Tablet W1 även lämplig som spegel- eller tavelbelysning.
 • Stilnovo Azurblått designad LED-golvlampa Oxygen_FL2

  Stilnovo Azurblått designad LED-golvlampa Oxygen_FL2
  Azurblå LED-golvlampa Oxygen_FL2Lampskärmen, som är designad i en mycket ädel azurblå färg, är den omisskännliga fokuspunkten för LED-golvlampan Oxygen_FL2. Den har en rund form och en något avfasad kontur, vilket skapar en mycket modern look. Tack vare den vita plastdiffusorn med mikrogravyr sprids det varmvita LED-ljuset särskilt jämnt i omgivningen, så att även det minsta hörnet i rummet kan lysas upp. Men diffusorn är särskilt genial när armaturen är avstängd. I det läget blir den praktiskt taget osynlig tack vare OptiLight-tekniken och försvinner från den optiska bilden. En lång, rak stålram i vitt leder ner från skärmen, som kompletteras med en rund bas längst ner. Ljusstyrkan kan justeras efter önskemål via den integrerade tryckdimmern.
 • Stilnovo I burlook - LED-hänglampa Mongolfier_P2

  Stilnovo I burlook - LED-hänglampa Mongolfier_P2
  Mongolfier_P2 LED-hängande ljus utrustad med en dekorativ kopparbur Den kopparfärgade burskärmen på Mongolfier_P2 LED-hängande ljus skapar en fantastisk vintagestil. De tunna järnstavarna lindar elegant och sveper runt varandra och skapar ett vackert nät med en touch av lätthet. Däremot finns den svarta kabelupphängningen, som rappar ner från en rund kapell. Men förutom optiken imponerar taklampan med sin höga flexibilitet i ljusdesign. Tack vare de integrerade LED-lamporna kan både ljusstyrkan och ljusfärgen varieras från 1800 till 3000 K. Detta möjliggörs av de olika dioderna inom lysdioderna, som kan visa variabla färgtemperaturer. Den så kallade WarmTune-funktionen kan styras via dimmer i tillbehören.
 • Stilnovo LED-vägglampa Xilema W2 med indirekt ljus

  Stilnovo LED-vägglampa Xilema W2 med indirekt ljus
  Xilema W2 - stavformad LED-vägglampa i vitt Xilema W2 LED-vägglampa kan placeras nästan iögonfallande i ett stort antal rum och inredningsstilar. Tack vare den vita aluminiumytan är den tidlös och mångsidig. När den är påslagen avges det varma vita och kraftfulla ljuset mot väggen och belyser därmed indirekt området där Xilema W2 installerades. På grund av den centrala väggmonteringen avges också ljuset uppåt och nedåt. En annan anrikning är det faktum att LED-vägglampan också enkelt kan fästas i taket. Så du kan flexibelt välja om du vill använda den för indirekt belysning som vägg- eller taklampa .
 • Stilnovo LED-vägglampa Honey 72,2 cm, dimbar

  Stilnovo LED-vägglampa Honey 72,2 cm, dimbar
  Honey LED-vägglampa utstrålar enkel elegans Nio element som motsvarar organiska former och har olika storlekar kännetecknar den kreativa designen av Honey-vägglampan. Lampan är gjord av genomskinligt polykarbonat och kommer i vanligt vitt. Vägglampan uppfyller också de högsta kraven vad gäller ljuskvalitet, eftersom den permanent integrerade LED-modulen är kraftfull och energibesparande. Det varma vita ljuset blockeras av den vita plasten och fördelas jämnt i området. Dessutom låter ljuset den bikakeliknande strukturen på armaturen lysa, så att honung blir en absolut höjdpunkt på varje vägg. Ljusets ljusstyrka kan justeras individuellt med hjälp av en dimmer för bakkant. Motsvarande dimmer kan köpas som tillbehör till lampan.
 • Stilnovo LED-taklampa Reflexion, Ø 46 cm, vit

  Stilnovo LED-taklampa Reflexion, Ø 46 cm, vit
  LED-taklampa Reflexio i cirkulär form stativ på Reflexio taklampa liknar en uppåtvänd, nedåtvänd skål. Den är gjord av målat järn; den vita insidan reflekterar ljuset in i rummet. Bakom en opal polykarbonatdiffusor finns det varma vita glödande lysdioder som genererar en hög ljuseffekt, som kan styras med fasavskärmad dimmer. Reflexio är lämplig för större privata och offentliga lounger - både som tak och som vägglampa.
 • Stilnovo LED-pendellampa Honey, dimbar, rund 86 cm

  Stilnovo LED-pendellampa Honey, dimbar, rund 86 cm
  Dimbar pendellampa Honey med permanent integrerade LED-modul Honey- pendellampa kombinerar en modern och elegant design med högkvalitativ LED-teknik. Den blanka vita lampskärmen består av olika storlekar av polykarbonat, som i sin helhet påminner om en bikaka. Inuti skuggan finns en inbyggd LED-modul som avger ett varmt vitt ljus som försiktigt tränger igenom den vita plasten. Som ett resultat lyser den runda nyansen runt och fyller miljön med en diffus ljus. Honey- pendellampa presenteras ovanför ett runt matbord som en visuell höjdpunkt och ger rummet en elegant atmosfär. Hänglampans ljusstyrka kan regleras med en bakkantsdimmer dimmer som kan köpas i lampans tillbehör.
 • Stilnovo Vrid- och svängbar LED-vägglampa 2Nights_W2

  Stilnovo Vrid- och svängbar LED-vägglampa 2Nights_W2
  Vit-koppar LED-vägglampa 2Nights_W2 Den tidlöst vackra LED-vägglampan 2Nights_W2 presenterar sig som en tvåvägs användbar ljuskälla som smidigt smälter samman flexibilitet och fantastisk design. Denna armatur kallas flexibel eftersom dess kopparfärgade strålkastare kan vridas och svängas i valfri position så att mångsidig belysning är möjlig. Om strålkastaren riktas nedåt är lampan idealisk som en läslampa som kan fästas på väggen ovanför eller bredvid sängen. När den riktas uppåt lyser strålkastaren en rund plastdiffusor, över vilken ett orange färgfilter sitter, vilket när lampan är i drift kastar ett vildt flammönster på väggen och förvandlar det till en riktig blickfång. LED-vägglampan 2Nights_W2 designad av den schweiziska designern Davide Oppizzi tillåter ett ädelt och modernt utseende att smälta in i varandra med funktionell rörlighet. Med en omkopplare på stativ.
 • Stilnovo Xilema W1 - minimalistisk LED-vägglampa, vit

  Stilnovo Xilema W1 - minimalistisk LED-vägglampa, vit
  LED-vägglampa Xilema W1 i vittDen enkla och minimalistiska LED-vägglampan Xilema W1 ger indirekt ljus. Oavsett om det är i vardagsrummet eller i hallen - tack vare sin tidlösa design hittar den sin plats nästan överallt. Ljuskällan i Xilema W1 är placerad på baksidan av aluminiumramen. Tack vare den vita plastdiffusorn sprids det varmvita ljuset bländfritt på väggen. På så sätt kan speciella och ändå diskreta effekter uppnås. Vid behov kan vägglampan även monteras i taket.
 • Stilnovo LED-vägglampa Tablet W1, bredd 66 cm, vit

  Stilnovo LED-vägglampa Tablet W1, bredd 66 cm, vit
  Praktisk LED-vägglampa Tablet W1Oavsett om det är som vägglampa eller som spegel- eller tavelbelysning - LED-vägglampan Tablet W1 gör i alla fall en bra figur. Höljet av vitlackerad aluminium är också tidlöst och kan integreras i en mängd olika stilar. Den inbyggda LED-tekniken ger en kraftfull och samtidigt harmonisk ljusbild med 3 000 Kelvin. Ljuselementets höjdpunkt - det kan justeras 350 grader. På så sätt kan ljuset riktas direkt mot väggen, uppåt eller nedåt.
 • Stilnovo LED-vägglampa Tablet W1, bredd 24 cm, vit

  Stilnovo LED-vägglampa Tablet W1, bredd 24 cm, vit
  Vit LED-vägglampa Tablet W1 med svängbar skärm Så minimalistisk som dess form kan se ut, är prestandan för LED-vägglampan Tablet 1 lika effektiv. Stommen i vitlackerad aluminium är försedd med en rektangulär urtagning i vilken ljusenheten är gjord av sandblästrat polykarbonat. Tack vare upphängningen, som kan svängas 350 °, kan det varma vita ljuset från de ljusa lysdioderna orienteras i önskad riktning - i rummet eller som en upp / ner-accent på väggen.
 • Stilnovo LED-vägglampa Honey 27,2 cm

  Stilnovo LED-vägglampa Honey 27,2 cm
  Liten LED-vägglampa Honung i polykarbonat Honey-vägglampan kan tyckas vara iögonfallande för betraktaren, men den ger fortfarande tilltalande ljus accenter. Tack vare den permanent integrerade LED-modulen avger armaturen ett varmt ljus som till exempel är särskilt inbjudande längs en hall. Lampan är gjord av polykarbonat och dess form påminner om en bikaka. Designen är väldigt reducerad och modern och den enkla vita färgen gör Honey till ett ljusobjekt som kan integreras i nästan alla inredningsstilar.
 • Stilnovo LED-hänglampa Demì dimbar med bakkantsdimmer

  Stilnovo LED-hänglampa Demì dimbar med bakkantsdimmer
  Kupolformad LED-upphängningslampa Demì ger hisnande ljus Den halvcirkelformade bollen Demì av plast ser extremt tunn ut, särskilt lätt och, när den är avstängd, mycket påfallande på grund av sitt genomskinliga utseende. En subtil färg kan bara upptäckas på den cirkel på vilken de fina upphängningslinorna är monterade. De ljusa, varma vita lysdioderna är inbyggda i ringen. Om du tänder lampan täcker en strålande glans hela lampans yta och omger den som rinnande vatten. Den tilltalande mikrograveringen skapar stora ljuseffekter, medan skuggan ser ut som om ljuskällorna är fördelade över den. Detta skapar inte bara bra allmänbelysning med LED-pendellampa pendellampan Demì utan också intressant accentbelysning som sätter scenen för varje bord. Den innovativa designen kommer från pennan från Mirco Crosatto och tilldelades Reddot Award 2019. Ljusstyrkan kan regleras med en motsvarande dimmer . En bakkantsdimmer krävs som finns i lampans tillbehör.
 • Stilnovo Svart-guld-designad LED-vägglampa 2Nights_W2

  Stilnovo Svart-guld-designad LED-vägglampa 2Nights_W2
  Med guldfärgad LED-spotlight - elegant LED-vägglampa 2Nights_W2 LED-vägglampan 2Nights_W2 presenterar sig som en elegant kombination av svart och guld, som pryds av en tunn LED-spotlight. Med sin ädla guldfinish sticker den effektivt ut från den annars ganska mörka färgskalan. Dessutom övertygar den med hög flexibilitet, eftersom den med hjälp av en led både kan vridas och svängas. På så sätt kan den varmvita LED-lampan inte bara lysa nedåt, vilket gör armaturen till en perfekt läslampa. Det är också möjligt att rikta spotlighten uppåt så att den belyser den runda kupan. På så sätt skapas en vacker ljuseffekt som påminner om många, fina lågor. Med vippströmbrytaren på ramen kan 2Nights_W2 enkelt tändas och släckas. Den böjda formen ger vägglampan ett mycket dynamiskt och modernt utseende. Färgkontrasten mellan mörkt svart och glänsande guld är också mycket dekorativ och elegant. Med denna vägglampa har designern Davide Oppizzi skapat ett objekt som både har ett vackert utseende och flexibel anpassningsförmåga och som också kan presentera två olika typer av belysning.
 • Stilnovo Hänglampa Mr Magoo, 2GX13, 52 cm

  Stilnovo Hänglampa Mr Magoo, 2GX13, 52 cm
  Upphängningslampa Mr. Magoo i en ovanlig design Skuggan på Mr. Magoo-hänglampan består av en ring av vit polyeten. Den runda, böjda formen såväl som det jämnt utstrålade ljuset från lysröret 2GX13 gör Mr. Magoo till en speciell blickfång, som väcker uppmärksamhet i privata vardagsrum såväl som i offentliga loungeområden och ger rätt belysning. Designen av Mr. Magoo-ljusfamiljen tilldelades det prestigefyllda Red Dot Award 2015
 • Stilnovo LED-taklampa Mr Magoo, 76 cm

  Stilnovo LED-taklampa Mr Magoo, 76 cm
  Originellt designad Magoo LED-taklampa för moderna bostäder LED-taklampan Mr Magoo, som faktiskt är designad utan krusiduller, visar sig vara ett unikt blickfång för moderna miljöer. Oavsett om det är i det privata vardagsrummet eller i barer, lounger eller kommersiella korridorer: Med sin vita, rundade form utgör den en stor kontrast till de oftast raka linjerna i det moderna livet och skapar en behaglig atmosfär med sitt enhetliga ljus. - dimbar via DALI
 • Stilnovo LED-taklampa Mr Magoo, 52 cm, varmvit

  Stilnovo LED-taklampa Mr Magoo, 52 cm, varmvit
  LED-taklampa Mr. Magoo - ljusstark och harmoniskt böjd Taklampan Mr. Magoo är inte bara en särskilt mild ljuskälla, utan förstärker även rummets karaktär och väcker uppmärksamhet - i privata såväl som i offentliga miljöer. Detta säkerställs av den markanta skärmen av vit polyeten, som är utformad som en lätt oval, böjd ring. Materialet garanterar en jämn fördelning av det varmvita ljuset från LED-lamporna inuti. Ljusflödet kan styras externt via DALI push.
 • Stilnovo LED-vägglampa 2Nights_W2 med flexibel spot

  Stilnovo LED-vägglampa 2Nights_W2 med flexibel spot
  Tidlös LED-vägglampa 2Nights_W2 med effektivt ljus En särskilt utmärkande egenskap hos LED-vägglampan 2Nights_W2 är den cylindriska, smala strålkastaren som är målad i glänsande guld. Med sin flexibla fog kan den svängas enkelt i valfri riktning och även roteras runt sig själv. Detta gör denna ljuskälla till den idealiska läslampan, eftersom den också gör det enkelt att rikta det varma vita ljus . En särskilt vacker ljuseffekt uppnås om strålkastaren riktas uppåt. Ett blått färgfilter belyses sedan genom en rund diffusor, som projicerar ett lätt och skonsamt vågmönster på väggen. Med 2Nights_W2 har den Schweizer designern Davide Oppizzi skapat en ljuskälla som kombinerar praktisk flexibilitet och ett modernt utseende. Med en omkopplare på stativ.
 • Stilnovo LED-taklampa Reflexio, Ø 46 cm, svart

  Stilnovo LED-taklampa Reflexio, Ø 46 cm, svart
  LED-taklampa Reflexio i cirkulär form stativ på Reflexio taklampa liknar en uppåtvänd, nedåtvänd skål. Den är gjord av målat järn; den vita insidan reflekterar ljuset in i rummet. Bakom en opal polykarbonatdiffusor finns det varma vita glödande lysdioder som genererar en hög ljuseffekt, som kan styras med fasavskärmad dimmer. Reflexio är lämplig för större privata och offentliga lounger - både som tak och som vägglampa.
 • Stilnovo Buonanotte LED-bordslampa, gul

  Stilnovo Buonanotte LED-bordslampa, gul
  Utbytbar glödlampa: LED-bordslampa Buonanotte med justerbar metallskärmLED-bordslampan Buonanotte är en rolig lampa som kan justeras genom att vrida på två metallskärmar som styr ljusstrålen helt enkelt genom att rotera den sfäriska diffusorn efter önskemål. Med en enkel gest förändras atmosfären: öppen för läsning eller stängd för söta drömmar.Buonanotte levereras med en utbytbar E14-lampa och är tillverkad av enhetligt lackerad metall. Den opalvita diffusorn säkerställer också ett bländfritt ljusflöde. En strömbrytare (på/av) är integrerad i den två meter långa plug-in-kabeln. Denna magiska sfär skapades av den italienska designern Giovanni Luigi Gorgoni, som redan har designat kända projekt inom arkitektur, stadsplanering och gatumöbler för många världsstäder och även är aktiv inom produktdesign. Passande nog tillverkas denna designarmatur i Italien av Stilnovo, ett företag som grundades i Milano 1946.
 • Stilnovo Buonanotte LED-bordslampa, blå

  Stilnovo Buonanotte LED-bordslampa, blå
  Utbytbar glödlampa: LED-bordslampa Buonanotte med justerbar metallskärmLED-bordslampan Buonanotte är en rolig lampa som kan justeras genom att vrida på två metallskärmar som styr ljusstrålen helt enkelt genom att rotera den sfäriska diffusorn efter önskemål. Med en enkel gest förändras atmosfären: öppen för läsning eller stängd för söta drömmar.Buonanotte levereras med en utbytbar E14-lampa och är tillverkad av enhetligt lackerad metall. Den opalvita diffusorn säkerställer också ett bländfritt ljusflöde. En strömbrytare (på/av) är integrerad i den två meter långa plug-in-kabeln. Denna magiska sfär skapades av den italienska designern Giovanni Luigi Gorgoni, som redan har designat kända projekt inom arkitektur, stadsplanering och gatumöbler för många världsstäder och även är aktiv inom produktdesign. Passande nog tillverkas denna designarmatur i Italien av Stilnovo, ett företag som grundades i Milano 1946.
 • Stilnovo Buonanotte LED-bordslampa, röd

  Stilnovo Buonanotte LED-bordslampa, röd
  Utbytbar glödlampa: LED-bordslampa Buonanotte med justerbar metallskärmLED-bordslampan Buonanotte är en rolig lampa som kan justeras genom att vrida på två metallskärmar som styr ljusstrålen helt enkelt genom att rotera den sfäriska diffusorn efter önskemål. Med en enkel gest förändras atmosfären: öppen för läsning eller stängd för söta drömmar.Buonanotte levereras med en utbytbar E14-lampa och är tillverkad av enhetligt lackerad metall. Den opalvita diffusorn säkerställer också ett bländfritt ljusflöde. En strömbrytare (på/av) är integrerad i den två meter långa plug-in-kabeln. Denna magiska sfär skapades av den italienska designern Giovanni Luigi Gorgoni, som redan har designat kända projekt inom arkitektur, stadsplanering och gatumöbler för många världsstäder och även är aktiv inom produktdesign. Passande nog tillverkas denna designarmatur i Italien av Stilnovo, ett företag som grundades i Milano 1946.
 • Stilnovo Campana LED-hänglampa, DALI push, grå

  Stilnovo Campana LED-hänglampa, DALI push, grå
  Med topLED-modul: Campana LED-pendelarmatur, 2 700 K, DALI-2 Push-DIM, Ra90Den ursprungliga designen av Campana LED-pendelarmaturen går tillbaka till 1969 och påminner om den popstil som fortfarande är på modet idag. Den nya LED-ljuskällan som är integrerad i den stora, utskjutande lampskärmen lyser upp omgivningen och skapar samtidigt en karakteristisk ljuskrona som glider över armaturens yttre yta.Armaturhuset är tillverkat av aluminium med en glansig beläggning. Den vita diffusorn inuti skärmen är tillverkad av PMMA-plast och säkerställer optimal ljusreflektion. Dessutom kan ljusets intensitet regleras externt via DALI-2 Push-Dim.Campana tillverkas i Italien av Stilnovo, ett företag som grundades i Milano 1946 och som också skapade designen för denna klassiker.
 • Stilnovo Campana LED-hänglampa, DALI push, röd

  Stilnovo Campana LED-hänglampa, DALI push, röd
  Med topLED-modul: Campana LED-pendelarmatur, 2 700 K, DALI-2 Push-DIM, Ra90Den ursprungliga designen av Campana LED-pendelarmaturen går tillbaka till 1969 och påminner om den popstil som fortfarande är på modet idag. Den nya LED-ljuskällan som är integrerad i den stora, utskjutande lampskärmen lyser upp omgivningen och skapar samtidigt en karakteristisk ljuskrona som glider över armaturens yttre yta.Armaturhuset är tillverkat av aluminium med en glansig beläggning. Den vita diffusorn inuti skärmen är tillverkad av PMMA-plast och säkerställer optimal ljusreflektion. Dessutom kan ljusets intensitet regleras externt via DALI-2 Push-Dim.Campana tillverkas i Italien av Stilnovo, ett företag som grundades i Milano 1946 och som också skapade designen för denna klassiker.
 • Stilnovo Diphy LED-taklampa, DALI-Push, 76 cm

  Stilnovo Diphy LED-taklampa, DALI-Push, 76 cm
  Dimbar via DALI-Push: LED-takarmatur Diphy, 3.000 K, Ra90, tillverkad i ItalienLED-takarmaturen Diphy har en kupa av transparent, lasergraverad PMMA (plast) med OptiLight™-teknik, som är termiskt böjd. Vägg-/takfästet är tillverkat av vitlackerad aluminium. En topLED-modul fungerar som ljuskälla och imponerar med varmvitt ljus som har mycket god färgåtergivning (CRI>90). Dessutom kan ljusstyrkan dimras externt via DALI-Push.Diphy blir ett absolut blickfång även när den är släckt och kan inte bara monteras i taket utan även som väggarmatur. Den flerfaldigt prisbelönta designarmaturen skapades av Mirco Crosatto, en av de mest innovativa produktdesignerna för belysning, som föddes i Italien och vars olika skapelser redan har vunnit flera priser. passande nog tillverkas detta designobjekt också i Italien av Stilnovo.
 • Stilnovo Diphy LED-pendellampa med 1 ljuskälla. DALI-Push 96cm

  Stilnovo Diphy LED-pendellampa med 1 ljuskälla. DALI-Push 96cm
  LED-pendel Diphy, DALI-Push, 3 000 K, Ra90LED-pendeln Diphy har en kupa av transparent, lasergraverad PMMA (plast) med OptiLight™-teknik, som är termiskt böjd. Baldakinen är tillverkad av vitlackerad aluminium. En topLED-modul fungerar som ljuskälla och övertygar med varmvitt ljus som har en mycket bra färgåtergivning (CRI>90). Dessutom kan ljusstyrkan dimras externt via DALI-Push.Diphy blir ett absolut blickfång även när den är släckt. Den flerfaldigt prisbelönta designarmaturen skapades av Mirco Crosatto, en av de mest innovativa produktdesignerna för belysning, som föddes i Italien och vars olika skapelser redan har vunnit flera priser. passande nog tillverkas detta designobjekt också i Italien av Stilnovo.
 • Stilnovo Diphy LED-pendellampa med 1 ljuskälla. DALI-Push 54cm

  Stilnovo Diphy LED-pendellampa med 1 ljuskälla. DALI-Push 54cm
  LED-pendel Diphy, DALI-Push, 3 000 K, Ra90LED-pendeln Diphy har en kupa tillverkad av transparent, lasergraverad PMMA (plast) med OptiLight™-teknik, som är termiskt böjd. Baldakinen är tillverkad av vitlackerad aluminium. En topLED-modul fungerar som ljuskälla och övertygar med varmvitt ljus som har en mycket bra färgåtergivning (CRI>90). Dessutom kan ljusstyrkan dimras externt via DALI-Push.Diphy blir ett absolut blickfång även när den är släckt. Den flerfaldigt prisbelönta designarmaturen skapades av Mirco Crosatto, en av de mest innovativa produktdesignerna för belysning, som föddes i Italien och vars olika skapelser redan har vunnit flera priser. passande nog tillverkas detta designobjekt också i Italien av Stilnovo.
 • Stilnovo Diphy LED-taklampa, DALI-Push, 54 cm

  Stilnovo Diphy LED-taklampa, DALI-Push, 54 cm
  Dimbar via DALI-Push: LED-takarmatur Diphy, 3.000 K, Ra90, tillverkad i ItalienLED-takarmaturen Diphy har en kupa av transparent, lasergraverad PMMA (plast) med OptiLight™-teknik, som är termiskt böjd. Vägg-/takfästet är tillverkat av vitlackerad aluminium. En topLED-modul fungerar som ljuskälla och imponerar med varmvitt ljus som har mycket god färgåtergivning (CRI>90). Dessutom kan ljusstyrkan dimras externt via DALI-Push.Diphy blir ett absolut blickfång även när den är släckt och kan inte bara monteras i taket utan även som väggarmatur. Den flerfaldigt prisbelönta designarmaturen skapades av Mirco Crosatto, en av de mest innovativa produktdesignerna för belysning, som föddes i Italien och vars olika skapelser redan har vunnit flera priser. passande nog tillverkas detta designobjekt också i Italien av Stilnovo.
 • Stilnovo Diphy LED-hänglampa, 3 lampor, DALI-Push

  Stilnovo Diphy LED-hänglampa, 3 lampor, DALI-Push
  LED-pendelarmatur Diphy med tre lampor från Stilnovo, 3 000 K, DALI-Push, Ra90LED-pendelarmaturen Diphy med tre lampor har en kupa av transparent, lasergraverad PMMA (plast) med OptiLight™-teknik, som är termiskt böjd. Baldakinen är tillverkad av vitlackerad aluminium. En topLED-modul vardera fungerar som ljuskälla och övertygar med varmvitt ljus som har en mycket bra färgåtergivning (CRI>90). Dessutom kan ljusstyrkan dimras externt via DALI-Push.Diphy blir ett absolut blickfång även när den är släckt. Den flerfaldigt prisbelönta designarmaturen skapades av Mirco Crosatto, en av de mest innovativa produktdesignerna för belysning, som föddes i Italien och vars olika skapelser redan har vunnit flera priser. passande nog tillverkas detta designobjekt också i Italien av Stilnovo.
 • Stilnovo Diphy LED-pendellampa, 1-ljus, fas, 54 cm

  Stilnovo Diphy LED-pendellampa, 1-ljus, fas, 54 cm
  Tillverkad i Italien: LED-pendellampa Diphy, Ra90LED-pendellampan Diphy har en kupa av transparent, lasergraverad PMMA (plast) med OptiLight™-teknik, som är termiskt böjd. Skärmen är tillverkad av vitlackerad aluminium. En topLED-modul fungerar som ljuskälla och övertygar med varmvitt ljus som har en mycket bra färgåtergivning (CRI>90). Dessutom kan intensiteten dimras externt via fas på/fas av.Diphy blir ett absolut blickfång även när den är släckt. Den flerfaldigt prisbelönta designarmaturen skapades av Mirco Crosatto, en av de mest innovativa produktdesignerna för belysning, som föddes i Italien och vars olika skapelser redan har vunnit flera priser. passande nog tillverkas detta designobjekt också i Italien av Stilnovo.
 • Stilnovo Diphy LED-pendellampa, 1-ljus, fas, 76 cm

  Stilnovo Diphy LED-pendellampa, 1-ljus, fas, 76 cm
  Tillverkad i Italien: LED-pendellampa Diphy, Ra90LED-pendellampan Diphy har en kupa av transparent, lasergraverad PMMA (plast) med OptiLight™-teknik, som är termiskt böjd. Skärmen är tillverkad av vitlackerad aluminium. En topLED-modul fungerar som ljuskälla och övertygar med varmvitt ljus som har en mycket bra färgåtergivning (CRI>90). Dessutom kan intensiteten dimras externt via fas på/fas av.Diphy blir ett absolut blickfång även när den är släckt. Den flerfaldigt prisbelönta designarmaturen skapades av Mirco Crosatto, en av de mest innovativa produktdesignerna för belysning, som föddes i Italien och vars olika skapelser redan har vunnit flera priser. passande nog tillverkas detta designobjekt också i Italien av Stilnovo.
 • Stilnovo Diphy LED-taklampa, fas, 76 cm

  Stilnovo Diphy LED-taklampa, fas, 76 cm
  Tillverkad i Italien: LED-taklampa Diphy, 3 000 K, Ra90, tillverkad i ItalienLED-taklampan Diphy har en kupa av transparent, lasergraverad PMMA (plast) med OptiLight™-teknik, som är termiskt böjd. Fästet för vägg/tak är tillverkat av vitlackerad aluminium. En topLED-modul fungerar som ljuskälla och övertygar med varmvitt ljus som har en mycket bra färgåtergivning (CRI>90). Dessutom kan ljusstyrkan dimras externt via phase on/phase off.Diphy blir ett absolut blickfång även när den är släckt och kan inte bara monteras i taket utan även som väggarmatur. Den flerfaldigt prisbelönta designarmaturen skapades av Mirco Crosatto, en av de mest innovativa produktdesignerna för belysning, som föddes i Italien och vars olika skapelser redan har vunnit flera priser. passande nog tillverkas detta designobjekt också i Italien av Stilnovo.
 • Stilnovo Dynamic LED-vägglampa, Ra90, 43 cm

  Stilnovo Dynamic LED-vägglampa, Ra90, 43 cm
  Tillverkad i Italien: Dynamic LED-vägglampa med skärm av blåst glas - Ra90Dynamic LED-vägglampan är tillverkad av blåst Muranoglas och avger ett starkt och enhetligt ljus tack vare topLED-ljuskällan som sitter i den konkava diffusorn. Lätt att installera med en praktisk bajonettfattning. 3.000 K. Mycket bra färgåtergivning (CRI>90).
 • Stilnovo Dynamic LED-vägglampa, Ra90, 19 cm

  Stilnovo Dynamic LED-vägglampa, Ra90, 19 cm
  Tillverkad i Italien: Dynamic LED-vägglampa med skärm av blåst glas - Ra90Dynamic LED-vägglampan är tillverkad av blåst Muranoglas och avger ett starkt och enhetligt ljus tack vare topLED-ljuskällan som sitter i den konkava diffusorn. Lätt att installera med en praktisk bajonettfattning. 3.000 K. Mycket bra färgåtergivning (CRI>90).
 • Stilnovo Dynamic LED-vägglampa, Ra90, 52 cm

  Stilnovo Dynamic LED-vägglampa, Ra90, 52 cm
  Tillverkad i Italien: Dynamic LED-vägglampa med skärm av blåst glas - Ra90Dynamic LED-vägglampan är tillverkad av blåst Muranoglas och avger ett starkt och enhetligt ljus tack vare topLED-ljuskällan som sitter i den konkava diffusorn. Lätt att installera med en praktisk bajonettfattning. 3.000 K. Mycket bra färgåtergivning (CRI>90).
 • Stilnovo Fante LED-bordslampa, 2 700 K, svart

  Stilnovo Fante LED-bordslampa, 2 700 K, svart
  Med utbytbar glödlampa: Fante LED bordslampa, Made in ItalyLjuset från Fante LED bordslampa kan enkelt riktas tack vare reflektorn på lamphuvudet, som definierar silhuetten av en elegant, feminin figur som en bredbrättad hatt. Den fria lutningen gör det möjligt att samtidigt styra både belysningen på bordsskivan och det indirekta, diffusa ljuset för uppåtriktad strålning. Den koniska basen är mjuk och behaglig att röra vid och kompletterar den välproportionerade designen perfekt. En utbytbar E27-lampa som avger varmvitt ljus ingår. Med strömbrytare på kabeln (på/av).- Tillverkad i Italien- Design av Jonathan De Pas, Donato D'Urbino, Paolo Lomazzi
 • Stilnovo Fante LED-bordslampa, 2 700 K, röd

  Stilnovo Fante LED-bordslampa, 2 700 K, röd
  Med utbytbar glödlampa: Fante LED bordslampa, Made in ItalyLjuset från Fante LED bordslampa kan enkelt riktas tack vare reflektorn på lamphuvudet, som definierar silhuetten av en elegant, feminin figur som en bredbrättad hatt. Den fria lutningen gör det möjligt att samtidigt styra både belysningen på bordsskivan och det indirekta, diffusa ljuset för uppåtriktad strålning. Den koniska basen är mjuk och behaglig att röra vid och kompletterar den välproportionerade designen perfekt. En utbytbar E27-lampa som avger varmvitt ljus ingår. Med strömbrytare på kabeln (på/av).- Tillverkad i Italien- Design av Jonathan De Pas, Donato D'Urbino, Paolo Lomazzi
 • Stilnovo Fante LED-taklampa 2 700 K svart

  Stilnovo Fante LED-taklampa 2 700 K svart
  Tillverkad i Italien: Fante LED-taklampa, 2 700 KLjuset från Fante LED-taklampa kan enkelt riktas tack vare den justerbara reflektorn på glödlampan. Den fria lutningen gör det möjligt att samtidigt styra både det nedåtriktade ljuset och det indirekta, diffusa ljuset som lyser uppåt. Den koniska basen känns mjuk och behaglig och kompletterar den välproportionerade designen på ett perfekt sätt. En utbytbar E27-lampa som avger varmvitt ljus ingår i leveransen.- Tillverkad i Italien- Design av Jonathan De Pas, Donato D'Urbino, Paolo Lomazzi
 • Stilnovo Fante LED-taklampa, 2 700 K, röd

  Stilnovo Fante LED-taklampa, 2 700 K, röd
  Tillverkad i Italien: Fante LED-taklampa, 2 700 KLjuset från Fante LED-taklampa kan enkelt riktas tack vare den justerbara reflektorn på glödlampan. Den fria lutningen gör det möjligt att samtidigt styra både det nedåtriktade ljuset och det indirekta, diffusa ljuset som lyser uppåt. Den koniska basen känns mjuk och behaglig och kompletterar den välproportionerade designen på ett perfekt sätt. En utbytbar E27-lampa som avger varmvitt ljus ingår i leveransen.- Tillverkad i Italien- Design av Jonathan De Pas, Donato D'Urbino, Paolo Lomazzi
 • Stilnovo Gravita LED-bordslampa med 2 ljuskällor

  Stilnovo Gravita LED-bordslampa med 2 ljuskällor
  Gravita LED-bordslampa med två separat omkopplingsbara och dimbara ljuskällorLED-bordslampan Gravita har två ljuskällor. Det dimbara ljuset inuti en stor glassfär lyser försiktigt upp omgivningen. En mindre metallsfär cirkulerar runt ytan tack vare en genial magnetisk lösning och projicerar ett koncentrerat och dimbart ljus. Båda ljuskällorna kan kopplas och dimmas separat via två strömbrytare.1969 när denna armatur utvecklades låg den i framkant av dåtidens processer och gör så än idag. Gravita, en ikonisk armatur som exemplifierar vikten av design. Denna designade bordslampa tillverkas av Stilnovo i Italien - Made in Italy - Design av Antonio Macchi Cassia
 • Stilnovo LED-vägglampa Lama, 3 000 K, vit

  Stilnovo LED-vägglampa Lama, 3 000 K, vit
  Indirekt ljus i modern design: Lama LED-väggarmatur, 3 000 K, Ra90Lama LED-väggarmatur är en linjär armatur med minimalistisk design. De opala diffusorerna är inbyggda i aluminiumramen och släpper direkt ut TopLED-ljuset. Det varmvita ljuset (3 000 K) har en mycket bra färgåtergivning (CRI>90) och avges indirekt mot väggen. Perfekt för alla moderna rum- Tillverkad i Italien- Design av Mirco Crosatto
 • Stilnovo Kimia LED-golvlampa, svart

  Stilnovo Kimia LED-golvlampa, svart
  Dimmer integrerad: Kimia LED-golvlampa med höjdjusterbar och vridbar skärmSkärmen på Kimia LED-golvlampan kan roteras och flyttas fritt vid den övre änden av axeln för att ändra ljusets riktning efter önskemål, t.ex. mot en vägg eller tak för omgivande belysning eller för avslappnad läsning. Den inbyggda LED-modulen ger ett varmvitt ljus med mycket god färgåtergivning (CRI>90). Ljusintensiteten kan dimmas steglöst med ett reglage på fotbrytaren som är integrerad i kabeln. Kimias stomme är tillverkad av aluminium, medan diffusorn i skärmen är tillverkad av polykarbonat. Denna anpassningsbara designgolvlampa tillverkas i Italien av Stilnovo - Design av Edin Dedovic
 • Stilnovo LED-vägglampa Lama, 3 000 K, svart

  Stilnovo LED-vägglampa Lama, 3 000 K, svart
  Indirekt ljus i modern design: Lama LED-väggarmatur, 3 000 K, Ra90Lama LED-väggarmatur är en linjär armatur med minimalistisk design. De opala diffusorerna är inbyggda i aluminiumramen och släpper direkt ut TopLED-ljuset. Det varmvita ljuset (3 000 K) har en mycket bra färgåtergivning (CRI>90) och avges indirekt mot väggen. Perfekt för alla moderna rum- Tillverkad i Italien- Design av Mirco Crosatto
 • Stilnovo Lampiatta LED vägg/bordslampa, svart

  Stilnovo Lampiatta LED vägg/bordslampa, svart
  Kan även användas som bordslampa: Lampiatta LED vägglampa Lampiatta LED vägglampa från Stilnovo är en utsökt designerlampa som tillverkades i Italien och designades av de kända formgivarna Jonathan De Pas, Donato D'Urbino och Paolo Lomazzi. Stommen är tillverkad av robust polykarbonat och skärmen är tillverkad av aluminium. Lampiatta ger ett varmvitt ljus med en ljusfärg på 2.700 K och kan även användas som bordslampa, vilket gör den till ett mångsidigt belysningselement. Den medföljande E27-lampan är utbytbar och skärmen kan placeras individuellt för att anpassa ljuset optimalt till respektive situation. En strömbrytare (på/av) är integrerad i stickkontakten. Med Lampiatta får du ett högkvalitativt och elegant designobjekt för ditt hem som ger en trevlig atmosfär och är funktionell på samma gång. Som vägglampa eller bordslampa - Lampiatta är ett mångsidigt belysningselement som gör en fin figur i alla rum.
 • Stilnovo Lampiatta LED vägg/bordslampa, röd

  Stilnovo Lampiatta LED vägg/bordslampa, röd
  Kan även användas som bordslampa: Lampiatta LED vägglampa Lampiatta LED vägglampa från Stilnovo är en utsökt designerlampa som tillverkades i Italien och designades av de kända formgivarna Jonathan De Pas, Donato D'Urbino och Paolo Lomazzi. Stommen är tillverkad av robust polykarbonat och skärmen är tillverkad av aluminium. Lampiatta ger ett varmvitt ljus med en ljusfärg på 2.700 K och kan även användas som bordslampa, vilket gör den till ett mångsidigt belysningselement. Den medföljande E27-lampan är utbytbar och skärmen kan placeras individuellt för att anpassa ljuset optimalt till respektive situation. En strömbrytare (på/av) är integrerad i stickkontakten. Med Lampiatta får du ett högkvalitativt och elegant designobjekt för ditt hem som skapar en trevlig atmosfär och är funktionell på samma gång. Som vägglampa eller bordslampa - Lampiatta är ett mångsidigt belysningselement som gör en fin figur i alla rum.
 • Stilnovo Lampiatta LED-hängande lampa, Ø 28cm, vit

  Stilnovo Lampiatta LED-hängande lampa, Ø 28cm, vit
  Tillverkad i Italien: Lampiatta LED-pendellampa med utbytbar glödlampa Lampiatta LED-pendellampa från Stilnovo är en utsökt designerlampa tillverkad i Italien och designad av de välkända formgivarna Jonathan De Pas, Donato D'Urbino och Paolo Lomazzi. Skärmen är tillverkad av aluminium och baldakinen av stål, vilket ger lampan ett modernt utseende. Lampiatta ger ett varmvitt ljus med en ljusfärg på 2 700 K och E27-lampan som ingår i leveransen är utbytbar. Skärmens insida är vit, vilket säkerställer en bra reflektion av ljuset och därmed en behaglig belysning.Lampiatta övertygar med sin enkelhet och sin lika moderna design. De tydliga linjerna och det enkla, men ändå eleganta utseendet gör den till en riktig höjdpunkt i alla rum. Med Lampiatta får du en högkvalitativ designlampa i dina egna fyra väggar, som ger en trevlig atmosfär och är funktionell på samma gång. Som pendellampa i matsalen eller som statement piece i vardagsrummet - Lampiatta är ett mångsidigt belysningselement som gör en fin figur i alla rum.
 • Stilnovo Lampiatta LED-hängande lampa, Ø 28cm, grön

  Stilnovo Lampiatta LED-hängande lampa, Ø 28cm, grön
  Tillverkad i Italien: Lampiatta LED-pendellampa med utbytbar glödlampa Lampiatta LED-pendellampa från Stilnovo är en utsökt designerlampa tillverkad i Italien och designad av de välkända formgivarna Jonathan De Pas, Donato D'Urbino och Paolo Lomazzi. Skärmen är tillverkad av aluminium och baldakinen av stål, vilket ger lampan ett modernt utseende. Lampiatta ger ett varmvitt ljus med en ljusfärg på 2 700 K och E27-lampan som ingår i leveransen är utbytbar. Skärmens insida är vit, vilket säkerställer en bra reflektion av ljuset och därmed en behaglig belysning.Lampiatta övertygar med sin enkelhet och sin lika moderna design. De tydliga linjerna och det enkla, men ändå eleganta utseendet gör den till en riktig höjdpunkt i alla rum. Med Lampiatta får du en högkvalitativ designlampa i dina egna fyra väggar, som ger en trevlig atmosfär och är funktionell på samma gång. Som pendellampa i matsalen eller som statement piece i vardagsrummet - Lampiatta är ett mångsidigt belysningselement som gör en fin figur i alla rum.
 • Stilnovo Lampiatta LED-hängande lampa, Ø 50cm, grön

  Stilnovo Lampiatta LED-hängande lampa, Ø 50cm, grön
  Tillverkad i Italien: Lampiatta LED-pendellampa med utbytbar glödlampa Lampiatta LED-pendellampa från Stilnovo är en utsökt designerlampa tillverkad i Italien och designad av de välkända formgivarna Jonathan De Pas, Donato D'Urbino och Paolo Lomazzi. Skärmen är tillverkad av aluminium och baldakinen av stål, vilket ger lampan ett modernt utseende. Lampiatta ger ett varmvitt ljus med en ljusfärg på 2 700 K och E27-lampan som ingår i leveransen är utbytbar. Skärmens insida är vit, vilket säkerställer en bra reflektion av ljuset och därmed en behaglig belysning.Lampiatta övertygar med sin enkelhet och sin lika moderna design. De tydliga linjerna och det enkla, men ändå eleganta utseendet gör den till en riktig höjdpunkt i alla rum. Med Lampiatta får du en högkvalitativ designlampa i dina egna fyra väggar, som ger en trevlig atmosfär och är funktionell på samma gång. Som pendellampa i matsalen eller som statement piece i vardagsrummet - Lampiatta är ett mångsidigt belysningselement som gör en fin figur i alla rum.
 • Stilnovo Lampiatta LED-hängande lampa, Ø 28cm, korall

  Stilnovo Lampiatta LED-hängande lampa, Ø 28cm, korall
  Tillverkad i Italien: Lampiatta LED-pendellampa med utbytbar glödlampa Lampiatta LED-pendellampa från Stilnovo är en utsökt designerlampa tillverkad i Italien och designad av de välkända formgivarna Jonathan De Pas, Donato D'Urbino och Paolo Lomazzi. Skärmen är tillverkad av aluminium och baldakinen av stål, vilket ger lampan ett modernt utseende. Lampiatta ger ett varmvitt ljus med en ljusfärg på 2 700 K och E27-lampan som ingår i leveransen är utbytbar. Skärmens insida är vit, vilket säkerställer en bra reflektion av ljuset och därmed en behaglig belysning.Lampiatta övertygar med sin enkelhet och sin lika moderna design. De tydliga linjerna och det enkla, men ändå eleganta utseendet gör den till en riktig höjdpunkt i alla rum. Med Lampiatta får du en högkvalitativ designlampa i dina egna fyra väggar, som ger en trevlig atmosfär och är funktionell på samma gång. Som pendellampa i matsalen eller som statement piece i vardagsrummet - Lampiatta är ett mångsidigt belysningselement som gör en fin figur i alla rum.
 • Stilnovo Lampiatta LED-hängande lampa, Ø 50cm, svart

  Stilnovo Lampiatta LED-hängande lampa, Ø 50cm, svart
  Tillverkad i Italien: Lampiatta LED-pendellampa med utbytbar glödlampa Lampiatta LED-pendellampa från Stilnovo är en utsökt designerlampa tillverkad i Italien och designad av de välkända formgivarna Jonathan De Pas, Donato D'Urbino och Paolo Lomazzi. Skärmen är tillverkad av aluminium och baldakinen av stål, vilket ger lampan ett modernt utseende. Lampiatta ger ett varmvitt ljus med en ljusfärg på 2 700 K och E27-lampan som ingår i leveransen är utbytbar. Skärmens insida är vit, vilket säkerställer en bra reflektion av ljuset och därmed en behaglig belysning.Lampiatta övertygar med sin enkelhet och sin lika moderna design. De tydliga linjerna och det enkla, men ändå eleganta utseendet gör den till en riktig höjdpunkt i alla rum. Med Lampiatta får du en högkvalitativ designlampa i dina egna fyra väggar, som ger en trevlig atmosfär och är funktionell på samma gång. Som pendellampa i matsalen eller som statement piece i vardagsrummet - Lampiatta är ett mångsidigt belysningselement som gör en fin figur i alla rum.
 • Stilnovo Lampiatta LED-hängande lampa, Ø 28cm, svart

  Stilnovo Lampiatta LED-hängande lampa, Ø 28cm, svart
  Tillverkad i Italien: Lampiatta LED-pendellampa med utbytbar glödlampa Lampiatta LED-pendellampa från Stilnovo är en utsökt designerlampa tillverkad i Italien och designad av de välkända formgivarna Jonathan De Pas, Donato D'Urbino och Paolo Lomazzi. Skärmen är tillverkad av aluminium och baldakinen av stål, vilket ger lampan ett modernt utseende. Lampiatta ger ett varmvitt ljus med en ljusfärg på 2 700 K och E27-lampan som ingår i leveransen är utbytbar. Skärmens insida är vit, vilket säkerställer en bra reflektion av ljuset och därmed en behaglig belysning.Lampiatta övertygar med sin enkelhet och sin lika moderna design. De tydliga linjerna och det enkla, men ändå eleganta utseendet gör den till en riktig höjdpunkt i alla rum. Med Lampiatta får du en högkvalitativ designarmatur i dina egna fyra väggar, som ger en trevlig atmosfär och är funktionell på samma gång. Som pendellampa i matsalen eller som statement piece i vardagsrummet - Lampiatta är ett mångsidigt belysningselement som gör en fin figur i alla rum.
 • Stilnovo Lampiatta LED-hängande lampa, Ø 50cm, vit

  Stilnovo Lampiatta LED-hängande lampa, Ø 50cm, vit
  Tillverkad i Italien: Lampiatta LED-pendellampa med utbytbar glödlampa Lampiatta LED-pendellampa från Stilnovo är en utsökt designerlampa tillverkad i Italien och designad av de välkända formgivarna Jonathan De Pas, Donato D'Urbino och Paolo Lomazzi. Skärmen är tillverkad av aluminium och baldakinen av stål, vilket ger lampan ett modernt utseende. Lampiatta ger ett varmvitt ljus med en ljusfärg på 2 700 K och E27-lampan som ingår i leveransen är utbytbar. Skärmens insida är vit, vilket säkerställer en bra reflektion av ljuset och därmed en behaglig belysning.Lampiatta övertygar med sin enkelhet och sin lika moderna design. De tydliga linjerna och det enkla, men ändå eleganta utseendet gör den till en riktig höjdpunkt i alla rum. Med Lampiatta får du en högkvalitativ designlampa i dina egna fyra väggar, som ger en trevlig atmosfär och är funktionell på samma gång. Som pendellampa i matsalen eller som statement piece i vardagsrummet - Lampiatta är ett mångsidigt belysningselement som gör en fin figur i alla rum.
 • Stilnovo Minibox LED-bordslampa, svart

  Stilnovo Minibox LED-bordslampa, svart
  Med fritt placerbart huvud: LED-bordslampa Minibox, steglöst dimbar, Ra90LED-bordslampan Minibox från Stilnovo är en designlampa som tillverkas i Italien. Den har designats av de kända formgivarna Gae Aulenti och Piero Castiglioni och består av robust metall. Armaturen avger ett varmvitt ljus med en färgtemperatur på 3 000 Kelvin. En höjdpunkt i Minibox är LED-modulen topLED med ett CRI-värde på 90, vilket säkerställer en särskilt naturlig färgåtergivning.armaturen har också en 2 meter lång plug-in-kabel och är steglöst dimbar via en strömbrytare på toppen. Tack vare lamphuvudets magnetiska yta kan det fästas och riktas in individuellt. Allt som allt är LED-bordslampan Minibox en högkvalitativ designlampa som inte bara är funktionell utan också estetiskt tilltalande.
 • Stilnovo Minitopo LED-bordslampa, special red

  Stilnovo Minitopo LED-bordslampa, special red
  Vridbar och lutningsbar: LED-bordslampa Minitopo med utbytbar glödlampa, Tillverkad i Italien LED-bordslampan Minitopo från Stilnovo är en riktig designerlampa från Italien. Den har designats av Joe Colombo och består av robust metall. Den varmvita ljusfärgen med 2 700 Kelvin skapar en behaglig atmosfär i rummet. Särskilt praktiskt: Den medföljande E27-lampan är utbytbar och instickskabeln är med sina 1,5 meter tillräckligt lång. Skärmen kan vridas 50 grader åt höger och vänster och lutas 25 grader nedåt och uppåt.Skärmens slitsar påminner om ventilationsöppningarna på en sportbil från 1960-talet och lampskärmens form motsvarar huset på en klassisk E27-glödlampa. Resultatet är en unik form som påminner om en liten mus och bär det ironiska namnet "Topo" (italienska: mus). Med det svarta handtaget, som föreställer musens svans, kan ljuset riktas mot ljusreflektorn. Minitopo är därmed inte bara en praktisk ljusspridare, utan också ett riktigt designobjekt som blir ett blickfång i alla rum.
 • Stilnovo Minibox LED-bordslampa, röd

  Stilnovo Minibox LED-bordslampa, röd
  Med fritt placerbart huvud: LED-bordslampa Minibox, steglöst dimbar, Ra90LED-bordslampan Minibox från Stilnovo är en designlampa som tillverkas i Italien. Den har designats av de kända formgivarna Gae Aulenti och Piero Castiglioni och består av robust metall. Armaturen avger ett varmvitt ljus med en färgtemperatur på 3 000 Kelvin. En höjdpunkt i Minibox är LED-modulen topLED med ett CRI-värde på 90, vilket säkerställer en särskilt naturlig färgåtergivning.armaturen har också en 2 meter lång plug-in-kabel och är steglöst dimbar via en strömbrytare på toppen. Tack vare lamphuvudets magnetiska yta kan det fästas och riktas in individuellt. Allt som allt är LED-bordslampan Minibox en högkvalitativ designlampa som inte bara är funktionell utan också estetiskt tilltalande.
 • Stilnovo Lampiatta LED-hängande lampa, Ø 50cm, korall

  Stilnovo Lampiatta LED-hängande lampa, Ø 50cm, korall
  Tillverkad i Italien: Lampiatta LED-pendellampa med utbytbar glödlampa Lampiatta LED-pendellampa från Stilnovo är en utsökt designerlampa tillverkad i Italien och designad av de välkända formgivarna Jonathan De Pas, Donato D'Urbino och Paolo Lomazzi. Skärmen är tillverkad av aluminium och baldakinen av stål, vilket ger lampan ett modernt utseende. Lampiatta ger ett varmvitt ljus med en ljusfärg på 2 700 K och E27-lampan som ingår i leveransen är utbytbar. Skärmens insida är vit, vilket säkerställer en bra reflektion av ljuset och därmed en behaglig belysning.Lampiatta övertygar med sin enkelhet och sin lika moderna design. De tydliga linjerna och det enkla, men ändå eleganta utseendet gör den till en riktig höjdpunkt i alla rum. Med Lampiatta får du en högkvalitativ designlampa i dina egna fyra väggar, som ger en trevlig atmosfär och är funktionell på samma gång. Som pendellampa i matsalen eller som statement piece i vardagsrummet - Lampiatta är ett mångsidigt belysningselement som gör en fin figur i alla rum.
 • Stilnovo Minitopo LED-bordslampa, guld

  Stilnovo Minitopo LED-bordslampa, guld
  Vridbar och lutningsbar: LED-bordslampa Minitopo med utbytbar glödlampa, Tillverkad i Italien LED-bordslampan Minitopo från Stilnovo är en riktig designerlampa från Italien. Den har designats av Joe Colombo och består av robust metall. Den varmvita ljusfärgen med 2 700 Kelvin skapar en behaglig atmosfär i rummet. Särskilt praktiskt: Den medföljande E27-lampan är utbytbar och instickskabeln är med sina 1,5 meter tillräckligt lång. Skärmen kan vridas 50 grader åt höger och vänster och lutas 25 grader nedåt och uppåt.Skärmens slitsar påminner om ventilationsöppningarna på en sportbil från 1960-talet och lampskärmens form motsvarar huset på en klassisk E27-glödlampa. Resultatet är en unik form som påminner om en liten mus och bär det ironiska namnet "Topo" (italienska: mus). Med det svarta handtaget, som föreställer musens svans, kan ljuset riktas mot ljusreflektorn. Minitopo är därmed inte bara en praktisk ljusspridare, utan också ett riktigt designobjekt som blir ett blickfång i alla rum.
 • Stilnovo Minitopo LED-bordslampa, svart

  Stilnovo Minitopo LED-bordslampa, svart
  Vridbar och lutningsbar: LED-bordslampa Minitopo med utbytbar glödlampa, Tillverkad i Italien LED-bordslampan Minitopo från Stilnovo är en riktig designerlampa från Italien. Den har designats av Joe Colombo och består av robust metall. Den varmvita ljusfärgen med 2 700 Kelvin skapar en behaglig atmosfär i rummet. Särskilt praktiskt: Den medföljande E27-lampan är utbytbar och instickskabeln är med sina 1,5 meter tillräckligt lång. Skärmen kan vridas 50 grader åt höger och vänster och lutas 25 grader nedåt och uppåt.Skärmens slitsar påminner om ventilationsöppningarna på en sportbil från 1960-talet och lampskärmens form motsvarar huset på en klassisk E27-glödlampa. Resultatet är en unik form som påminner om en liten mus och bär det ironiska namnet "Topo" (italienska: mus). Med det svarta handtaget, som föreställer musens svans, kan ljuset riktas mot ljusreflektorn. Minitopo är därmed inte bara en praktisk ljusspridare, utan också ett riktigt designobjekt som blir ett blickfång i alla rum.
 • Stilnovo Mongolfier P1 LED-hänglampa, svart

  Stilnovo Mongolfier P1 LED-hänglampa, svart
  Svart LED-pendellampa Mongolfier P1 med warm-tune-funktionDen vackra LED-pendellampan Mongolfier P1 blir ett iögonfallande blickfång, särskilt tack vare sin dekorativa burskärm i svart. Den har mycket smala och därmed eleganta järnstag, som slingrar sig runt varandra i en vriden form och därmed blir ett vackert nät. Här är stilen omisskännlig, eftersom buren och kopparlackeringen till hundra procent tillhör vintagestilen. En liten motorhuv över buren fulländar utseendet och den svarta kabelupphängningen ger det nödvändiga stödet. Men Mongolfier P1 har också något fantastiskt att erbjuda rent tekniskt: Den är utrustad med LED-lampor som enkelt kan varieras både i ljusstyrka och ljusfärg externt via en väggdimmer. Området sträcker sig från 1 800 Kelvin till 3 000 Kelvin. På så sätt kan man skapa vackra ljusscenarier och framkalla olika atmosfärer och stämningar. För att kunna använda warm-tune-funktionen krävs den dimmer som medföljer i tillbehören.
 • Stilnovo Minitopo LED-bordslampa, vit

  Stilnovo Minitopo LED-bordslampa, vit
  Vridbar och lutningsbar: LED-bordslampa Minitopo med utbytbar glödlampa, Tillverkad i Italien LED-bordslampan Minitopo från Stilnovo är en riktig designerlampa från Italien. Den har designats av Joe Colombo och består av robust metall. Den varmvita ljusfärgen med 2 700 Kelvin skapar en behaglig atmosfär i rummet. Särskilt praktiskt: Den medföljande E27-lampan är utbytbar och instickskabeln är med sina 1,5 meter tillräckligt lång. Skärmen kan vridas 50 grader åt höger och vänster och lutas 25 grader nedåt och uppåt.Skärmens slitsar påminner om ventilationsöppningarna på en sportbil från 1960-talet och lampskärmens form motsvarar huset på en klassisk E27-glödlampa. Resultatet är en unik form som påminner om en liten mus och bär det ironiska namnet "Topo" (italienska: mus). Med det svarta handtaget, som föreställer musens svans, kan ljuset riktas mot ljusreflektorn. Minitopo är därmed inte bara en praktisk ljusspridare, utan också ett riktigt designobjekt som blir ett blickfång i alla rum.
 • Stilnovo Mongolfier P3 LED-hänglampa, svart

  Stilnovo Mongolfier P3 LED-hänglampa, svart
  LED-pendellampa Mongolfier P3 i burformDen svarta präglade burskärmen på LED-pendellampan Mongolfier P3 uppnår en fantastisk vintagestil. De tunna järnstängerna slingrar sig elegant och svepande runt varandra och bildar ett vackert nät med en touch av lätthet. Även kabelupphängningen, som löper från en rund baldakin, är svart. Men bortsett från utseendet övertygar denna pendelarmatur framför allt med hög flexibilitet i ljusdesignen. Tack vare den integrerade LED-matrisen kan både ljusstyrkan och ljusfärgen varieras från 1 800 K till 3 000 K. Det så kallade "LED-ljuset" kan styras med en fjärrkontroll. Den så kallade WarmTune-funktionen kan styras via en väggdimmer. Ett lämpligt kit finns tillgängligt separat som tillbehör.
 • Stilnovo Mongolfier P2 LED-hänglampa, svart

  Stilnovo Mongolfier P2 LED-hänglampa, svart
  LED-pendellampa Mongolfier P2 i burformDen svarta präglade burskärmen på LED-pendellampan Mongolfier P2 har en fantastisk vintagestil. De tunna järnstängerna slingrar sig elegant och svepande runt varandra och bildar på så sätt ett vackert nät med en touch av lätthet. Kabelupphängningen, som hänger från en rund baldakin, är också svart. Men förutom det visuella utseendet övertygar denna pendelarmatur framför allt med sin höga flexibilitet i ljusplaneringen. Tack vare den integrerade LED-matrisen kan både ljusstyrkan och ljusfärgen varieras från 1 800 K till 3 000 K. Det så kallade "LED-ljuset" kan styras med en fjärrkontroll. Den så kallade WarmTune-funktionen kan styras via en väggdimmer. Ett lämpligt kit finns tillgängligt separat som tillbehör.
 • Stilnovo Mr Magoo taklampa, 2GX13, Ø 76 cm

  Stilnovo Mr Magoo taklampa, 2GX13, Ø 76 cm
  Utbytbar 2GX13-lampa: Taklampa Mr. Magoo, 3 000 KTaklampan Mr. Magoo från Stilnovo är en designtaklampa från Italien, designad av Mirco Crosatto. Den består av en vit aluminiumskärm och en polyetenskärm som ger en bländfri belysning. Ljusfärgen är varmvit (3 000 K), vilket skapar en mysig atmosfär. En annan höjdpunkt med armaturen är att den tillverkas i Italien. Dessutom är den medföljande 2GX13-lampan utbytbar. Den välkända seriefiguren Mr Magoo har fått ge namn åt denna modell.
 • Stilnovo Mr Magoo LED-taklampa, DALI, Ø 115 cm

  Stilnovo Mr Magoo LED-taklampa, DALI, Ø 115 cm
  Tillverkad i Italien: imponerande LED-taklampa Mr. Magoo, Ra90LED-taklampan Mr. Magoo från Stilnovo är en imponerande designtaklampa från Italien, designad av Mirco Crosatto. Baldakinen är tillverkad av aluminium och den stora skärmen av polyeten, båda i vitt. Upphängningskablarna är tillverkade av stål och strömkabeln är transparent. Med märkningen "Made in Italy" är denna taklampa en riktig höjdare i alla rum.Det varmvita ljuset (3 000 K) genereras av en kraftfull topLED LED-modul och fördelas med låg bländning genom den opalvita skärmen. Den välkända seriefiguren har gett modellen dess namn och CRI-värdet på 90 garanterar en mycket bra färgåtergivning. Armaturen kan dimras externt via DALI.
 • Stilnovo Mr Magoo LED-taklampa, fas, Ø52cm

  Stilnovo Mr Magoo LED-taklampa, fas, Ø52cm
  Tillverkad i Italien: LED-taklampa Mr. Magoo, 3.000 K, Ra90LED-taklampan Mr. Magoo från Stilnovo är en designad taklampa från Italien. Modellen är designad av Mirco Crosatto och kännetecknas av högkvalitativa material: Baldakinen består av aluminium och kupan av polyeten. Armaturen är klassiskt vit och ger en varmvit ljusfärg på 3 000 Kelvin.LED-taklampan Mr. Magoo har många speciella egenskaper: Den tillverkades i Italien och har en kraftfull topLED LED-modul. Den opalvita skärmen ger en bländfri belysning och CRI-värdet på 90 garanterar en hög färgåtergivning. Den välkända seriefiguren är modellens namn och ger den en charmig karaktär.Mr Magoo är externt dimbar via fas on/off och levereras med upphängningsvajrar i stål och en transparent strömkabel. Denna högkvalitativa och unika modell gör ett statement i alla rum.
 • Stilnovo Mr Magoo LED-taklampa, fas, Ø76cm

  Stilnovo Mr Magoo LED-taklampa, fas, Ø76cm
  Tillverkad i Italien: LED-taklampa Mr. Magoo, 3.000 K, Ra90LED-taklampan Mr. Magoo från Stilnovo är en designad taklampa från Italien. Modellen är designad av Mirco Crosatto och kännetecknas av högkvalitativa material: Baldakinen består av aluminium och kupan av polyeten. Armaturen är klassiskt vit och ger en varmvit ljusfärg på 3 000 Kelvin.LED-taklampan Mr. Magoo har många speciella egenskaper: Den tillverkades i Italien och har en kraftfull topLED LED-modul. Den opalvita skärmen ger en bländfri belysning och CRI-värdet på 90 garanterar en hög färgåtergivning. Den välkända seriefiguren är modellens namn och ger den en charmig karaktär.Mr Magoo är externt dimbar via fas on/off och levereras med upphängningsvajrar i stål och en transparent strömkabel. Denna högkvalitativa och unika modell gör ett statement i alla rum.
 • Stilnovo Mr Magoo LED-pendellampa, Phase, Ø 76cm

  Stilnovo Mr Magoo LED-pendellampa, Phase, Ø 76cm
  Uppkallad efter den berömda tecknade figuren: LED-pendellampa Mr Magoo, Ra90LED-pendellampan Mr Magoo från Stilnovo är en högkvalitativ och elegant belysningsdetalj som tillverkats i Italien. Armaturen designades av Mirco Crosatto och består av en baldakin av aluminium och en diffusor av vit polyeten, som ger en lågbländande belysning. Armaturen är utrustad med en topLED LED-modul och har en varmvit ljusfärg på 3 000 Kelvin och ett CRI-värde på 90, vilket ger en mycket bra färgåtergivning. Det opalvita skärmaterialet skapar dessutom en jämn ljusfördelning. Armaturen kan dimras externt via phase on/phase off och levereras med stödkablar i stål och en transparent strömkabel. En annan höjdpunkt med Mr Magoo-pendellampan är att den är uppkallad efter den välkända tecknade figuren.
 • Stilnovo Oxygen FL1 LED-båglampa, vit

  Stilnovo Oxygen FL1 LED-båglampa, vit
  Kontinuerligt dimbar: LED-golvlampa Oxygen FL1, 3 000 K, Ra90LED-golvlampan Oxygen från Stilnovo är en designad golvlampa från Italien som med sin moderna och eleganta design är ett blickfång i alla rum. Skärmen är tillverkad av plast och är utrustad med en OptiLight™-diffusor, genom vilken det varmvita ljuset (3 000 K) avges behagligt och jämnt både direkt och indirekt. Armaturens ram är tillverkad av robust metall och hålls i en ädel vit färg. En kraftfull topLED LED-modul säkerställer hög energieffektivitet. Särskilt praktisk är den långa plug-in-kabeln (4 m) med integrerad fotbrytare, som möjliggör steglös dimning av armaturen. Med ett CRI-värde på 90 återges färgerna verklighetstroget. En annan höjdpunkt: Denna armatur är Made in Italy och har skapats av formgivarna Pio och Tito Toso.
 • Stilnovo Oxygen FL2 LED-golvlampa, svart

  Stilnovo Oxygen FL2 LED-golvlampa, svart
  Dimmer integrerad: LED-golvlampa Oxygen FL2, varmvit, Ra90LED-golvlampan Oxygen från Stilnovo är en designad golvlampa från Italien, designad av Pio och Tito Toso. Stommen består av vitlackerad metall och skärmen av plast. Den varmvita ljusfärgen (3 000 K) produceras av en kraftfull topLED LED-modul och avges exakt och jämnt av OptiLight™ diffusorn, både direkt och indirekt.Oxygen är utrustad med en 4 meter lång plug-in-kabel och en integrerad fotbrytare i strömkabeln, vilket möjliggör steglös dimning. Det höga CRI-värdet på 90 säkerställer verklighetstrogen färgåtergivning. En annan höjdpunkt med Oxygen är att den tillverkas i Italien.
 • Stilnovo Reflexio LED-pendellampa, Ø46cm, brun

  Stilnovo Reflexio LED-pendellampa, Ø46cm, brun
  Tillverkad i Italien: LED-pendellampa Reflexio, Ra90, 3.000 KLED-pendellampan Reflexio från Stilnovo är en designlampa, skapad av designern Mirco Crosatto. Lampans baldakin består av metall och skärmen av plast. Den varmvita ljusfärgen (3 000 Kelvin) produceras av en kraftfull topLED LED-modul, som har ett högt CRI-värde på 90 och därför skapar en mycket bra färgåtergivning.Det speciella med Reflexio är dess stora diffusor, som reflekterar ljuset. Ljuskällan förblir helt osynlig, medan den kupolformade reflektorn fördelar ljusstrålen jämnt och därmed ger en mjuk och avbländad belysning. Armaturen är externt dimbar via fasstyrning och tillverkas i Italien.
 • Stilnovo Reflexio LED-pendellampa, Ø65cm, vit

  Stilnovo Reflexio LED-pendellampa, Ø65cm, vit
  Tillverkad i Italien: LED-pendellampa Reflexio, Ra90, 3.000 KLED-pendellampan Reflexio från Stilnovo är en designlampa, skapad av designern Mirco Crosatto. Lampans baldakin består av metall och skärmen av plast. Den varmvita ljusfärgen (3 000 Kelvin) produceras av en kraftfull topLED LED-modul, som har ett högt CRI-värde på 90 och därför skapar en mycket bra färgåtergivning.Det speciella med Reflexio är dess stora diffusor, som reflekterar ljuset. Ljuskällan förblir helt osynlig, medan den kupolformade reflektorn fördelar ljusstrålen jämnt och därmed ger en mjuk och avbländad belysning. Armaturen är externt dimbar via fasstyrning och tillverkas i Italien.
 • Stilnovo Reflexio LED-pendellampa, Ø65cm, svart

  Stilnovo Reflexio LED-pendellampa, Ø65cm, svart
  Tillverkad i Italien: LED-pendellampa Reflexio, Ra90, 3.000 KLED-pendellampan Reflexio från Stilnovo är en designlampa, skapad av designern Mirco Crosatto. Lampans baldakin består av metall och skärmen av plast. Den varmvita ljusfärgen (3 000 Kelvin) produceras av en kraftfull topLED LED-modul, som har ett högt CRI-värde på 90 och därför skapar en mycket bra färgåtergivning.Det speciella med Reflexio är dess stora diffusor, som reflekterar ljuset. Ljuskällan förblir helt osynlig, medan den kupolformade reflektorn fördelar ljusstrålen jämnt och därmed ger en mjuk och avbländad belysning. Armaturen är externt dimbar via fasstyrning och tillverkas i Italien.
 • Stilnovo Oxygen LED-pendellampa, svart, Ø 56 cm

  Stilnovo Oxygen LED-pendellampa, svart, Ø 56 cm
  Externt dimbar via DALI-Push: Oxygen LED-pendellampa från Stilnovo, Made in Italy, Ra90 Oxygen LED-pendellampan från Stilnovo är en elegant designpendellampa från Italien, designad av Pio och Tito Toso. Baldakinen är tillverkad av metall och skärmen av plast. Det varmvita ljuset (3 000 K) genereras av en kraftfull topLED LED-modul och avges exakt och jämnt genom en OptiLight™ diffusor, både direkt och indirekt. Den vita insidan av skärmen säkerställer optimal ljusreflektion. Med ett CRI-värde på 90 uppnås en hög färgåtergivning. Oxygen pendelarmatur är externt dimbar via DALI-Push och tillverkas i Italien. En höjdpunkt för varje rum!
 • Stilnovo Saliscendi LED-hänglampa, vit

  Stilnovo Saliscendi LED-hänglampa, vit
  Höjdjusterbar i drift: LED-pendellampa Saliscendi, 2 700 K, Ra90LED-pendellampan Saliscendi från den välkända tillverkaren Stilnovo är en elegant designlampa. Den designades ursprungligen 1957 av Achille och Pier Giacomo Castiglioni och året därpå tillverkades endast två exemplar för handelskammaren i Milano.Saliscendi är justerbar i höjdled när den används. Armaturhuvudet och den reflekterande skivan glider ljudlöst längs kablarna och ger perfekt modulerad belysning. De två elementen rör sig i motsatta riktningar och sprider mer direkt eller indirekt ljus beroende på avståndet. Taket och skärmarna är tillverkade av metall.En kraftfull topLED LED-modul med ett CRI-värde på 90, som därmed säkerställer mycket god färgåtergivning, är installerad. Den producerar varmvitt ljus, vars intensitet kan dimmas externt via DALI-2 Push-DIM.En annan höjdpunkt för Saliscendi är att den tillverkas i Italien och därmed garanterar högsta kvalitet.
 • Stilnovo Reflexio LED-pendellampa, Ø65cm, brun

  Stilnovo Reflexio LED-pendellampa, Ø65cm, brun
  Tillverkad i Italien: LED-pendellampa Reflexio, Ra90, 3.000 KLED-pendellampan Reflexio från Stilnovo är en designlampa, skapad av designern Mirco Crosatto. Lampans baldakin består av metall och skärmen av plast. Den varmvita ljusfärgen (3 000 Kelvin) produceras av en kraftfull topLED LED-modul, som har ett högt CRI-värde på 90 och därför skapar en mycket bra färgåtergivning.Det speciella med Reflexio är dess stora diffusor, som reflekterar ljuset. Ljuskällan förblir helt osynlig, medan den kupolformade reflektorn fördelar ljusstrålen jämnt och därmed ger en mjuk och avbländad belysning. Armaturen är externt dimbar via fasstyrning och tillverkas i Italien.
 • Stilnovo Oxygen LED-pendel, gul, Ø 75 cm

  Stilnovo Oxygen LED-pendel, gul, Ø 75 cm
  Externt dimbar via DALI-Push: Oxygen LED-pendellampa från Stilnovo, Made in Italy, Ra90 Oxygen LED-pendellampan från Stilnovo är en elegant designpendellampa från Italien, designad av Pio och Tito Toso. Baldakinen är tillverkad av metall och skärmen av plast. Det varmvita ljuset (3 000 K) genereras av en kraftfull topLED LED-modul och avges exakt och jämnt genom en OptiLight™ diffusor, både direkt och indirekt. Den vita insidan av skärmen säkerställer optimal ljusreflektion. Med ett CRI-värde på 90 uppnås en hög färgåtergivning. Oxygen pendelarmatur är externt dimbar via DALI-Push och tillverkas i Italien. En höjdpunkt för varje rum!
 • Stilnovo Oxygen FL2 LED-golvlampa, vit

  Stilnovo Oxygen FL2 LED-golvlampa, vit
  Dimmer integrerad: LED-golvlampa Oxygen FL2, varmvit, Ra90LED-golvlampan Oxygen från Stilnovo är en designad golvlampa från Italien, designad av Pio och Tito Toso. Stommen består av vitlackerad metall och skärmen av plast. Den varmvita ljusfärgen (3 000 K) produceras av en kraftfull topLED LED-modul och avges exakt och jämnt av OptiLight™ diffusorn, både direkt och indirekt.Oxygen är utrustad med en 4 meter lång plug-in-kabel och en integrerad fotbrytare i strömkabeln, vilket möjliggör steglös dimning. Det höga CRI-värdet på 90 säkerställer verklighetstrogen färgåtergivning. En annan höjdpunkt med Oxygen är att den tillverkas i Italien.
 • Stilnovo Oxygen LED-pendellampa, gul, Ø 56 cm

  Stilnovo Oxygen LED-pendellampa, gul, Ø 56 cm
  Externt dimbar via DALI-Push: Oxygen LED-pendellampa från Stilnovo, Made in Italy, Ra90 Oxygen LED-pendellampan från Stilnovo är en elegant designpendellampa från Italien, designad av Pio och Tito Toso. Baldakinen är tillverkad av metall och skärmen av plast. Det varmvita ljuset (3 000 K) genereras av en kraftfull topLED LED-modul och avges exakt och jämnt genom en OptiLight™ diffusor, både direkt och indirekt. Den vita insidan av skärmen säkerställer optimal ljusreflektion. Med ett CRI-värde på 90 uppnås en hög färgåtergivning. Oxygen pendelarmatur är externt dimbar via DALI-Push och tillverkas i Italien. En höjdpunkt för varje rum!
 • Stilnovo Valigia LED-bord och golvlampa

  Stilnovo Valigia LED-bord och golvlampa
  Kan användas som bordslampa eller dekorativ golvlampa: LED-lampa Valigia by StilnovoLED-bordslampan Valigia by Stilnovo, som också kan användas som en dekorativ golvlampa, är en designlampa designad av Ettore Sottsass. Den består av robust metall och är designad i färgerna svart och rött. Den varmvita ljusfärgen (2 700 K) skapar en behaglig atmosfär i alla rum och glödlampan (E27) är utbytbar.Valigia är ett litet arkitektoniskt mästerverk utan tydliga gränser och utrustad med ett litet handtag och stödjande bågar. En strömbrytare (på/av) är integrerad i den 1,5 meter långa stickkontakten. Designen är satirisk och armaturen är ett blickfång i alla rum. Ett annat plus: den är tillverkad i Italien.
 • Stilnovo Reflexio LED-taklampa, Ø65cm svart

  Stilnovo Reflexio LED-taklampa, Ø65cm svart
  LED-taklampa Reflexio, varmvit, Ra90LED-taklampan Reflexio från Stilnovo är en designad taklampa från Italien, designad av Mirco Crosatto. Baldakinen består av metall och skärmen av plast. Den varmvita ljusfärgen (3 000 K) skapar en behaglig atmosfär. En höjdpunkt i Reflexio är den kraftfulla topLED LED-modulen med ett CRI-värde på 90, vilket garanterar utmärkt färgåtergivning. Takarmaturen är externt dimbar via phase on/phase off och tillverkad i Italien. Den kupolformade reflektorn fördelar ljuskäglan jämnt och skapar en mjuk, indirekt och avbländad belysning.