Steinhauer Lighting lampor

 • Klassisk plafondlampa Calla

  Klassisk plafondlampa Calla
  Diskret plafondlampa Calla i klassisk look Denna plafondlampa övertygar genom sin stilrena framtoning med klassiskt inslag som fulländar varje bostadsrum. Det vita glaset har en vågstruktur och ger ett behagligt ljus och en stämningsfull atmosfär.
 • Klassisk plafondlampa Enigma

  Klassisk plafondlampa Enigma
  Klassisk plafondlampa Enigma med tilltalande detaljer Denna plafondlampa har en diskret design med antydd snodd och ger ett fint intryck i varje rum. Dessutom skapar dess ljus en behaglig atmosfär och betonar i det idealiska fallet en klassiskt präglad inredningsmiljö.
 • Dekorativ taklampa Pimpernel 32 cm

  Dekorativ taklampa Pimpernel 32 cm
  Smakfull taklampa Pimpernel i lykthusutförande Taklampan Pimpernel utmärker sig med en formskön metallstomme i brons-look som ger lampan en elegant framtoning. Den slanka stommen håller en transparent glasskärm som sprider ett perfekt och passande allmänljus. Den dekorativa taklampan Pimpernel passar perfekt in i klassiska inredningsstilar och kompletteras av en stilren metallkedja. Finns i två storlekar.
 • Formskön bordslampa Capri

  Formskön bordslampa Capri
  Dekorativ bordslampa Capri Den tilltalande bordslampan Capri är i hög grad dekorativ och ett tilltalande blickfång i många inredningsmiljöer. Den formsköna metallstommen i brons-look kompletteras av en cremefärgad glaskupa. Kupan ger varm och stämningsfull bordsbelysning. Bordslampan Capri är rustik-dekorativ inredningsdetalj och effektiv lampa i ett. Med strömbrytare i kabeln.
 • Utdragbar metallvägglampa Kordian, vit

  Utdragbar metallvägglampa Kordian, vit
  Vägglampan Kordian i vitt kan justeras individuellt Vägglampan Kordian är en praktisk lampa. Lampan av metall har en sober vit färg och är mångsidigt användbar. Eftersom den kan dras ut från 25 till 90 cm är den speciellt lämplig för belysning av arbetsplatsen eller som läslampa vid sängen. Tack vare leden är lampan vrid- och vippbar, så att ljuset kan riktas individuellt. En vriddimmer är inbyggd.
 • Bordslampa Capri med speciell charm

  Bordslampa Capri med speciell charm
  Capri - en bordslampa med vackert svängt stativ Capri sprider bländfritt ljus genom den satinerade glasskärmen. Det vackert svängda stativet med en välvd rund fot är tillverkad i borstat stål. I kombination med den vitt satinerade skärmen gör den bordslampan till en dekorativ inredningsdetalj. Bordslampan Capri kan utrustas med en lågenergiljuskälla.
 • Tilltalande taklampa Capri

  Tilltalande taklampa Capri
  2-lågig taklampa Capri med cremefärgade glaskupor Den attraktiva taklampan Capri är i hög grad dekorativ och ett tilltalande blickfång i många inredningsmiljöer. Den formsköna metallstommen i brons-look kompletteras av två cremefärgade glaskupor. Kuporna ger varm och stämningsfull allmän- och bordsbelysning. Taklampan Capri är rustik-dekorativ inredningsdetalj och effektiv taklampa i ett. Kan alltid justeras i höjdled mellan 80 till 125 cm.
 • Tilltalande plafondlampa Pimpernel

  Tilltalande plafondlampa Pimpernel
  Smakfull plafondlampa Pimpernel i brons-look Denna plafondlampa i kollektionen Pimpernel utmärker sig med en formskön metallstomme i brons-look som ger lampan en elegant framtoning. Den slanka stommen håller en transparent glasskärm som sprider ett perfekt och passande allmänljus. Den dekorativa plafondlampan Pimpernel passar perfekt in i klassiska inredningsstilar och sätter en charmig accent.
 • Taklampa Capri med speciell charm

  Taklampa Capri med speciell charm
  Höjdjusterbar taklampa Capri Taklampan Capris styva upphängning kan ställas in mellan 80 och 125 cm. De elegant svängda metallstavarna bär tre vitt satinerade glasskärmar som kan utrustas med lågenergilampor vilket gör Capri till en effektiv ljusspridare över matbordet i många inredningsmiljöer. Även släckt är taklampan Capri mycket dekorativ!
 • Dekorativ taklampa Pimpernel 23 cm

  Dekorativ taklampa Pimpernel 23 cm
  Smakfull taklampa Pimpernel i lykthusutförande Taklampan Pimpernel utmärker sig med en formskön metallstomme i brons-look som ger lampan en elegant framtoning. Den slanka stommen håller en transparent glasskärm som sprider ett perfekt och passande allmänljus. Den dekorativa taklampan Pimpernel passar perfekt in i klassiska inredningsstilar och kompletteras av en stilren metallkedja. Finns i två storlekar.
 • Höjdjusterbar taklampa Capri

  Höjdjusterbar taklampa Capri
  Capri - tvålågig taklampa med charm Taklampan Capris styva upphängning kan ställas in mellan 80 och 125 cm. De elegant svängda metallstavarna bär två vitt satinerade glasskärmar som kan utrustas med lågenergilampor vilket gör Capri till en effektiv ljusspridare över matbordet i många inredningsmiljöer. Även släckt är taklampan Capri mycket dekorativ!
 • Dim- och justerbar LED-golvlampa Zenith, brons

  Dim- och justerbar LED-golvlampa Zenith, brons
  Bågformad, smal golvlampa Zenith i brons Den kombinerar de bästa funktionerna för individuell belysning i rummet: golvlampan Zenith är använder sig av dimbara LED-lampor, kan höjdjusteras (från 118-144 cm) och är utformad för rumsklimatet med en behaglig bronsfärg. Detta koncept gör det möjligt att ha en högkvalitativ golvlampa i boningar med olika utformning och olika belysningskrav. Lampans huvud framställer en lätt båge och avger sitt LED-ljus nedåt. Genom att aktivera dimmern kan ljusstyrkan och även ljustemperaturen justeras. Så att den antingen avger ett starkt ljus eller en mysig, indirekt rumsbelysning. Golvlampan Zenith tänds och släcks också via pulsdimmern. Ingen ytterligare omkopplare krävs. Dim-to-Warm-funktionen ändrar automatiskt ljustemperaturen under dimningsprocessen. Ju svagare ljuset är, desto varmare blir det.
 • Formskön vägglampa Capri

  Formskön vägglampa Capri
  Capri - en vägglampa med vackert svängt fäste Vägglampan Capri har ett vackert utformat stativ i borstat stål och en vitt satinerad glasskärm och kan användas i många rum och inredningsstilar. Vare sig i bostadsrum, i sovrummet eller i hallen, Capri är attraktiv och dekorativ överallt. Lampan kan alternativt förses med lågenergiljuskällor.
 • Med dimmer – LED-bordslampa Zenith brons

  Med dimmer – LED-bordslampa Zenith brons
  Högkvalitativ Zenith LED-bordslampa: i brons och med Dim to Warm Den breda foten och den smala ledningen upp till den runda lamphuvudet gör att bordslampan Zenith är ett balanserat och livligt element på varje bord. Tack vare Dim to Warm-funktionen kan ljusstyrkan både vara mjuk och avge ett hemtrevligt ljus över ett sidobord, eller så kan den användas som en ljusstark arbetslampa på skrivbordet. Desto svagare ljuset är inställt, desto varmare blir dess färg. I de undre och övre områdena bryts det glänsande stålet i brons av böjbara element, så att LED-bordslampan Zenith kan avge sitt riktade ljus ännu bättre. Oavsett var den hittar sin nya plats är dess design uppfriskande på ett rustiskt vis vilket gör den perfekt för ytor av trä eller med träutseende.
 • Liten LED-bordslampa Ancilla i brons

  Liten LED-bordslampa Ancilla i brons
  Klassisk LED-bordslampa med touch-dimmer Den här juvelen är den lilla LED-bordslampan Ancilla. Designen kännetecknas av eleganta element och ståtliga färger. Ljusfoten är bronsfärgad och skärmen är vit och är nästan helt sfärisk. Tack vare glasskärmen kan ljuset avges utan att det bländar omgivningen. Det är därför möjligt att använda bordslampan Ancilla som sänglampa. Men den fungerar även som diskret med stilfull belysning på byråer eller i hallen. Tack vare touch-dimmern kan ljusstyrkan ställas in på fyra olika steg. Belysningen kan på så vis anpassas individuellt till den ljussituation som behövs.
 • Justerbar LED-golvlampa Zenith, dimmer, stål

  Justerbar LED-golvlampa Zenith, dimmer, stål
  Ett blickfång i stål: modern golvlampa Zenith Den avger LED-ljuset mot taket och kan med hjälp av Dim to Warm-funktionen dimras individuellt till önskad ljusstyrka och färgtemperatur, eftersom ljuset blir allt varmare, ju mörkare det blir. Det är denna egenskap som utmärker den ädla golvlampan Zenith och gör den till ett perfekt ljuselement i vardagsrum och kontor. Därutöver kan den justeras i höjden mellan 118 cm och 150 cm, så att den kan anpassas efter rummets storlek och koncept. Stommen består av ljust, högkvalitativt stål som är blankpolerat. Lampfoten är rund och tunn, så att den tar lite plats i rummet. Hela golvlampans design är medvetet smal och graciös, så att den håller sig i bakgrunden, men inte heller ser felplacerad ut, där den får lite mer uppmärksamhet.
 • Grå hänglampa Bikkel XXL i industriell design

  Grå hänglampa Bikkel XXL i industriell design
  Imposant hänglampa Bikkel XXL med stor lampskärm i grått Alla som älskar industriell design kommer att älska hänglampan Bikkel XXL, eftersom den har ett mycket imposant utseende. Den övertygar med en stor, halvrund lampskärm i grått, ett imponerande upphängningssystem med kedjor och en satinerad diffusor. Denna fixeras med tre klämmor på skärmen och skapar bred, men bländfri belysning. Hänglampan Bikkel XXL är principiellt lämplig för användning i alla rum. Det kommer speciellt till sin rätt som belysningselement över ett matbord, i hallen eller som exklusiv lampa över köksbänkar. På grund av sin kraftiga karaktär kan den användas som blickfång som bestämmer stilen i rummet.
 • Ljusblå industriell pendellampa Bikkel

  Ljusblå industriell pendellampa Bikkel
  Vackra industriella pendellampor Bikkel med ljusblå stålskärm Pendellampan Bikkel i industriell stil representerar inte bara ett dekorativt hemtillbehör. Den belyser även till exempel bord på ett mycket trevligt sätt. Ljuset skingras försiktigt av den satinerade diffusorn, som stänger den nedåtvända lampskärmen med tre metallklämmor, och fördelar det mycket jämnt över området nedan. På grund av dess ljusblå färg och silvergrå stål är lampan både modern och industriell. Med standardversionen E27 kan lampan användas med alla typer av E27-ljuskällor. Från konventionella glödlampor till energisparande ljuskällor till hållbara LED-lampor (se tillbehör). - dimbar via heminstallation.
 • Bikkel - olivgrön industrihänglampa

  Bikkel - olivgrön industrihänglampa
  Olivgrön industriell pendellampa Bikkel Den som vill ge sitt hem ett särskilt nostalgiskt eller till och med industriellt inslag, samtidigt som man belyser matbordet på bästa sätt, har gjort rätt val med hänglampan Bikkel. Med sin olivgröna metallskärm och sin robusta konstruktion har den nämligen alla karaktärsdrag som en gammal industrihänglampa som har tjänstgjort i en fabrik i flera årtionden, och som därför är särskilt dekorativ och originell. Den är försedd med ett E27-uttag som bland annat kan bestyckas med en energieffektiv LED-lampa (se Tillbehör). Den diffusor som är placerad under skärmen ger en angenäm bländfri belysning.
 • Brun hänglampa Bikkel XXL i industriell design

  Brun hänglampa Bikkel XXL i industriell design
  Industriell hänglampa Bikkel XXL med rostbrun lampskärm Den industriella designen och intressanta färgen gör hänglampan Bikkel XXL till ett mycket speciellt inredningsobjekt som ingen kan komma förbi utan att titta på det. Den imposanta lampskärmen i färgen rostbrunt har en halvrund form som är öppnad nedtill. Den täcks av en satinerad diffusor som fixerades med hjälp av klämmor på kanten. Genom denna platta avges ljuset bländfritt och jämnt nedåt. Speciellt fördelaktig är lampan Bikkel över matbord och bänkar. Hänglampan Bikkel XXL är överallt ett charmerande och ovanligt blickfång som utstrålar en rustik charm.
 • Zenith – mässingsfärgad LED-bordslampa med dimmer

  Zenith – mässingsfärgad LED-bordslampa med dimmer
  Ekonomisk LED-bordslampa Zenith med dimmer i mässing Om man vill ha en energisnål men ändå elegant lampa till vardagsrummet eller sovrummet är LED-bordslampan Zenith rätt val. Den klassiskt eleganta mässingen ger den här bordslampan sitt atmosfäriska, tidslösa utseende. Bordslampan Zenith är inte bara enastående i sovrummet som nattduksbordslampa. På skrivbordet eller vid ett sidobord kan LED-bordslampan avge sitt mysiga ljus tack vare den medföljande dimmern som automatiskt justerar ljustemperaturen (från varmvitt till universalvitt) beroende på ljusstyrkan. Mässingstonen gör även den lyxiga lampan mångsidig, och gör att den kan integreras i vilken elegant boningsstil som helst, från modern till tidlöst klassisk.
 • Mässingsfärgad golvlampa Zenith med dimmer

  Mässingsfärgad golvlampa Zenith med dimmer
  LED-golvlampan Zenith i mässing med dimmer Golvlampan Zenith, med sin häpnadsväckande mässinglook, är en glamoröst lyxig och är samtidigt väldigt energieffektiv. Om du är på jakt efter ett atmosfäriskt ljus och en ståtlig samt energisnål golvlampa är golvlampan Zenith att rekommendera. Förutom den ekonomiska LED-tekniken är lampans dimmerfunktion också en av dess utmärkande aspekter. Om ljuset dimmas ned så förändras ljusfärgen från varmvitt till universalvitt. Lampan kan därmed uppnå en ännu mer atmosfärisk ljuseffekt. Den lilla krökningen överst på lampan gör också att den klassiska lampan Zenith gör sig till en underbar läslampa bredvid en bekväm fåtölj. Tack vare mässingen, som ger lampan en vacker och tidslös look, passar golvlampan in både i moderna och vintageinredningar.
 • Silverfärgad golvlampa MEANDER med textilskärm

  Silverfärgad golvlampa MEANDER med textilskärm
  Golvlampa MEANDER med svängbar textilskärm I huvudsak är MEANDER den klassiska golvlampan förkroppsligad med sin vita textilskärm. Skärmens svängbarhet gör lampan speciell. Skärmen kan dras närmare eller hållas på större avstånd allt efter behov vilket gör lampan mer oberoende av fotens position.
 • Attraktiv vägglampa Capri

  Attraktiv vägglampa Capri
  Formskön vägglampa Capri Den tilltalande vägglampan Capri är i hög grad dekorativ och ett tilltalande blickfång i många inredningsmiljöer. Den formsköna metallstommen i brons-look kompletteras av en cremefärgad glaskupa. Kupan ger varm och stämningsfull extrabelysning. Capri är rustik-dekorativ inredningsdetalj och effektiv vägglampa i ett. En strömbrytare ingår.
 • LED-taklampa Babylon med Switch Dim-funktion

  LED-taklampa Babylon med Switch Dim-funktion
  Tidslös och dimbar LED-taklampa Babylon Den runda LED-taklampan Babylon har en enkel design som kan användas överallt. Den består av ett takfäste av silver och en lampskärm av glas undertill. På grund av dess enkla design är den lämplig för en mängd olika boningsstilar och kan användas som ett effektivt belysningselement. Lampskärmen säkerställer en bländfri och jämn belysning av rummet. Den kan monteras såväl i taket som på väggen. Den kan även installeras på rad om det handlar om större rum. Ett positivt inslag i belysningen är dimningsfunktionen som gör det möjligt att ställa in tre olika inställningar för ljusstyrka genom att trycka på väggströmbrytaren upprepade gånger. Tack vare kapslingsklass IP 44 är LED-taklampan avsett att användas i badrummet, eftersom lampan är skyddad mot damm och stänkvatten.
 • Bikkel – hänglampa med glasskärm

  Bikkel – hänglampa med glasskärm
  Mindre vanlig hänglampa Bikkel med grå, genomskinlig glasskärm Hänglampan Bikkel är ett spännande blickfång på grund av sin industriella utformning. Bara upphängningssystemet är mycket unikt och kan knappast jämföras med andra lampor. Den genomskinliga lampskärmen har en halvrund form som är öppen på undersidan. Den är tillverkad i mörkt glas och den undre delen täcks av en satinerad diffusor som är fäst med tre klamrar. Resultatet är en lantlig, industriell stil, vilket för hänglampan Bikkel till en mycket dekorativ del av inredningen. Den kan användas som ett blickfång i köket eller över ett frodigt matbord där den kan sprida sin lantliga charm. Diffusorn skapar ett generöst och icke-bländande ljus som passar alla vardagliga situationer.
 • Fot borstat stål – LED-bordslampa Ancilla

  Fot borstat stål – LED-bordslampa Ancilla
  Vacker LED-bordslampa Ancilla med dimningsfunktion Bordslampan Ancilla är ett diskret men elegant blickfång för alla bonings- och sovrum. Den runda foten är gjord av borstat stål. Den bär den nästan sfärisk lampskärmen som är tillverkad i vitt glas. Färgerna är enkla och diskreta, och designen är modern. På grund av den bländfria, diskreta belysningen är nattduksbordet en bra plats för den. Men LED-bordslampan Ancilla även användas som ett elegant belysningselement på bord eller byårer. Med touchdimmern kan du ställa in ljusstyrkan på fyra olika nivåer. På så vis är en läslampa lika given som belysning för att hitta vägen på natten. Bordslampan Ancilla passar väl in i en ljus, kärleksfullt dekorerad inredning.
 • Hänglampa Bikkel 2 lampor, svart

  Hänglampa Bikkel 2 lampor, svart
  Industriellt utformade tabell belysning: två-flamma Bikkel pendellampa ljus Denna pendellampa uppmärksamhet, inte bara på grund av sitt stora utsläpp av ljus, utan också på grund av sin mycket distinkta, industriella design, som kan användas för att imponerande betona en sådan levande stil. Två-flamma Bikkel pendellampa ljus består av en enkel, långsträckt metalltaket stråle från vilken två industri-look hängande lampor hänga ner på kraftfulla kedjor. De breda metallskärmarna säkerställer en vidsträckt ljusemission. Insidan av skuggan, lackerad i vitt, främjar perfekt ljusreflektion. - för bord eller diskar med en längd på minst 200 cm - Kan bara justeras till en höjd av 150 cm under monteringen
 • Svart industrihänglampa Bikkel L02

  Svart industrihänglampa Bikkel L02
  Bikkel - industriellt utformad hänglampa Med den klassiska industrilooken träffar vi hänglampan Bikkel som tar med sig lite vindsvåningskänsla in i vardagrummet. Denna lampas skärmdesign påminner om fabriksanläggningar från svunna årtionden - en stil som i dag återfinns i många inredningstrender. Den höjdjusterbara vajermekanismen i skärmens övre del och de klämmor som glasdiffusorn är fäst vid på metallskärmen är stilrätta drag i den industriella trenden. Den svarta lackeringen avrundar denna karakteristiska look och gör hänglampan Bikkel till ett unikt inredningsföremål.
 • Industriell hänglampa Bikkel i trendig petroleum

  Industriell hänglampa Bikkel i trendig petroleum
  Ett riktigt blickfång - hänglampa Bikkel med petroleumfärgad metallskärm Den som letar efter en lampa som inte är vanlig hittar kanske rätt ljuskälla med hänglampan Bikkel. Med sin halvskålsrunda, petroleumfärgade metallskärm och dess rustika kedjeupphängningssystem är den inte på något sätt diskret, utan snarare fantastiskt industriell och påfallande. Upphängd över ett matbord eller liknande ser den inte bara bra ut utan den ger även en fantastisk industriell touch. För att inte bli obehagligt bländad är skärmen stängd nedtill med en rund diffusorskiva av plast.
 • Babylon – LED-taklampa för badrum, 23 cm

  Babylon – LED-taklampa för badrum, 23 cm
  Rund LED-taklampa Babylon med Switch-dim-funktion Modern, tidlös och effektiv – den runda LED-lampan Babylon. Den återhållsamma designen passar till varje inredningsstil och är därmed en universell allrounder när det gäller belysning. Lampan monteras från ett silverfäste som monterat på väggen eller taket. En vit lampskärm i glas sitter precis ovanpå och avger en icke-bländande, generös belysning. För större rum finns det också möjlighet att placera två eller flera Babylon-vägglampor i ett rum. Ytterligare en fördel är möjligheten att dimma ljuset till tre olika ljusstyrkor – genom att trycka upprepade gånger på väggomkopplaren – eftersom detta gör att belysningen kan anpassas till situationen. Med kapslingsklass IP 44 är taklampan Babylon damm- och vattenstänksbeständig. Så inget hindrar den från att installeras i våtrum.
 • med dimmer läslampa - LED-golvlampa Zenith

  med dimmer läslampa - LED-golvlampa Zenith
  Zenith golvlampa med läslampa avger energieffektivt, dimbart LED-ljus Om du inte vill välja mellan en ljus golvlampa för ett mysigt ljus och en effektiv läslampa i rummet kan du kombinera det bästa från två världar tack vare Zenith- golvlampa i mässing. Den har en robust stativ som tack vare den varma färgen i mätningen säkerställer en mysig atmosfär under dagen. Zenith- golvlampa utvecklar dock sina verkliga möjligheter i skymningen: tack vare funktionen Dim to Warm kan LED-lampan anpassas till individuella behov - ju längre du dimmar ljuset, desto varmare blir ljusfärgen. Detta gäller både huvudet och läslampan. Denna flexibilitet, tillsammans med det smala grundkonceptet, gör det särskilt tilltalande, eftersom LED-golvlampa Zenith kan placeras i ett hörn av rummet för att spara utrymme, eller den kan placeras i mitten av rummet och höjas bredvid soffalandskapet.
 • Hänglampa Brooklyn, 3 lampor i svart

  Hänglampa Brooklyn, 3 lampor i svart
  170 cm lång industriell pendellampa Brooklyn med gigantisk ljusstyrka Med de tre pendellampa i diameter 30 cm är Brooklyn- pendeln inte längre en liten pendellampa. De tre paraplyerna är uppradade på en industriellt utformad stativ som är fäst vid en höjdjusterbar stålkonstruktion. På grund av den massiva designen och svart-silverfärgschemat ser lampan underbart industriell ut och blir en absolut kontaktpunkt över varje disk eller bar.Men även mycket stora matbord vet hur man ska iscensätta lampan optimalt, eftersom den silverfärgade interiören av nyanserna skapar ljuset som reflekteras och emitteras förstärkt nedåt. Kan användas både i privat bostadsyta och i kommersiell sektor. Dimbar via väggdimmer.
 • Vägglampa Anne Dolphin svart

  Vägglampa Anne Dolphin svart
  Vägglampa Anne Dolphin med skandinavisk känsla Helt i skandinavisk design och utrustad med en omisskännlig industriell anteckning imponerar Dolphin-vägglampan inte bara med sin optik, som den blir en iögonfallande i varje rum utan också med dess mångsidiga användningsmöjligheter, som inte minst från lutning och vridning av resultatljushuvudet. På grund av det neutrala färgschemat i svart passar Anne Dolphin bra med många interiörfärger. Den vita färgen på paraplyets insida främjar optimal ljusreflektion. - Lämplig för alla typer av ljuskällor med en E27-bas
 • Industriell pendellampa Tuk

  Industriell pendellampa Tuk
  Höjdjusterbar Tuk- pendellampa i tuff industriell design Tuk-hänglampan har en ovanlig design. Med sin rustika, industriella design är det bara saken för alla som gillar saker lite grova. Suspensionen försågs med en kedjesuspension. Detta kan justeras i höjd till önskat läge. Lampskärmen är gjord av en fast zink stativ, som är omgiven av en svart ram. Glasskärmen är försedd med silvermetallfästen. Belysningen är generös så att hela området där Tuk- pendellampa hänger belyses. Men den här modellen är en extraordinär blickfångare även när den är avstängd.
 • Rund LED-taklampa Burma i vitt, dimbar

  Rund LED-taklampa Burma i vitt, dimbar
  Vit LED-taklampa Birma - fasthållen, praktisk, elegant LED-taklampa Birma kan också fästas på väggen om så önskas och är lika lämplig för användning i vardagsrummet eller matsalen eller i köket. Den ljusa färgen är uppfriskande och vänlig, den runda, utan krusiduller passar lätt in i olika inredningskoncept. Den dekorativa lampskärmen används inte bara för visuell utsmyckning utan reflekterar också ljuset. Rummet belyses mer effektivt, det diffusa och samtidigt starka ljuset är lätt för ögonen. Fördubblingen av cirklarna ger intrycket av balans och harmoni. LED-armaturen Birma är perfekt för samtida, futuristiska och puristiska rumslösningar - kort sagt, varhelst reducerad form är lämplig och välkommen.
 • Bronsfinish - LED-golvlampa Zenith med dimmer

  Bronsfinish - LED-golvlampa Zenith med dimmer
  Böjd LED-golvlampa Zenith: bronsfärgad höjdpunkt för vardagsrum Den har en slående, elegant design och lockar allas uppmärksamhet tack vare sin underbara bronsfärg: Zenith- golvlampa återupplivar och kompletterar rustika rum och imponerar med ett underbart belysningskoncept. Lysdioderna slås på eller av med hjälp av en pulsdämpare och kan varieras i ljusstyrka och ljustemperatur . Det beror på den integrerade Dim to Warm-funktionen, som automatiskt justerar ljuset under dimningsprocessen - ju mörkare, desto varmare blir det. Det är därför Zenith LED-golvlampa kan avge mjukt ljus så snart skymningen börjar. Om rummet ska vara starkt upplyst kan nivån anpassas till det ökande ljusbehovet. stativ på LED-golvlampa Zenith är gjord av stål och medvetet elegant. Det tar lite plats för sig själv och kan idealiskt liva upp smala hörn eller hitta en permanent plats direkt bakom soffan.
 • Burma - stor, dimbar LED-taklampa rund

  Burma - stor, dimbar LED-taklampa rund
  LED-taklampa Birma - multifunktionell och snygg Den dimbara LED-lampan Birma är designad för mångsidig användning. Denna taklampa är perfekt för att skapa vänlig belysning i korridoren eller sovrummet, men också i olika andra vardagsrum och kommersiella utrymmen. Det runda dekorativa elementet används inte bara för visuell utsmyckning utan uppfyller också en reflektors funktion. Detta belyser effektivt rummet och det indirekta ljuset är behagligt bländningsfritt. taklampa är designad i tidlösa färger och kan enkelt integreras i de flesta rumslösningar. Särskilt moderna och klassiska levande koncept drar nytta av den återhållsamma designen. Fördubblingen av cirklarna ser naturlig och balanserad ut, designen utan krusiduller kombinerar elegans och funktionalitet till en harmonisk helhet. Dimbar via husanslutning (dimmer ingår ej).
 • Bronsfärgad LED-golvlampa Zenith, dimmer

  Bronsfärgad LED-golvlampa Zenith, dimmer
  Rustik LED-golvlampa Zenith i brons: dimbar och komplett med läslampa Det kännetecknas av dess bronsfärgning och en elegant design. Detta ger Zenith- golvlampa ett rustikt och samtidigt ädelt utseende. Att kombinera dessa uppenbara motsägelser gör golvlampa modern och livlig. Men det är inte bara beroende av puristisk skönhet, det är intelligent rumsbelysning. Både det mindre läslampan och lockelementet har en pulsdämpare så att båda huvuden kan aktiveras eller avaktiveras för hand. Den önskade dimningsnivån kan ställas in genom att hålla handflatan därefter. Ju svagare du ställer in ljuset, desto varmare blir det. Den bronsfärgade Zenith- golvlampa blir ett tilltalande rumselement när som helst på dygnet och kan placeras flexibelt tack vare sin smala design.
 • Zenith - LED-bordslampa med dimmer, stål

  Zenith - LED-bordslampa med dimmer, stål
  Noble bordslampa Zenith: dimbar LED-lampa för modernt arbete Den består av ljust, glänsande stål och visar högkvalitativt utförande i alla element: Zenith- bordslampa är en ädel blickfång och avslöjar sin ljusa ljusstyrka i skymningen. Det beror på den integrerade lysdioden, som kan justeras både i ljusstyrka och ljusfärg med hjälp av dimmeren - ju svagare ljuset är inställt, desto varmare blir det. Pulsdämparen reagerar vid en mild beröring och kan därför aktiveras och avaktiveras särskilt snabbt. Den önskade nivån ställs in genom att pausa kort framför pulsdimmerhuvudet. I enlighet med denna intelligenta hantering lamphuvud lamphuvudet lutas och vridas. Det högkvalitativa utförandet gör Zenith LED-golvlampa till ett långvarigt och pålitligt element på varje skrivbord. Det kan dock också presenteras underbart på moderna skänk och barbord.
 • Hänglampa Brooklyn, 1 lampa i svart

  Hänglampa Brooklyn, 1 lampa i svart
  Imponerande Brooklyn taklampa Brooklyn-upphängningslampan har alla typiska egenskaper hos en gammal industrilampa och är därför ett särskilt iögonfallande inredningselement med industriell charm. Eftersom metallskärmen mäter 50 cm i diameter, erbjuder lampan en rymlig ljusbild. Den svartlackerade nyansen utgör också en stor kontrast till den silverfärgade uttag. Skuggan är fäst vid en rustik kedja, som gör utseendet underbart perfekt. Tack vare E27- uttag kan lampan manövreras med glödlampor, energisparlampor eller LED-lampor. Om den valda ljuskällan är dimbar kan Brooklyn också dämpas med hjälp av väggdämparen (exkl.).
 • Med dimmer - LED-golvlampa Zenith med läslampa

  Med dimmer - LED-golvlampa Zenith med läslampa
  Moder och smalare: Den dimbara golvlampa Zenith med läslampa Tack vare sin mycket smala utformning passar LED-golvlampan Zenith in i hörn, men med sin moderna optik kan den också utan problem bli ett självsäkert blickfång i mitten av rummet. Dess mässingsyta blänker redan i dagsljus och blir ännu mer imponerande när den tänds. Stålets varma färg passar både in i rustika och moderna rumskoncept och är samtidigt perfekt i lysdiodernas inställbara ljustemperatur. Dess höga energieffektivitet förstärkas ytterligare genom en pulsdimmer: Både den skärm som dränker rummet i ljus när den är riktad mot taket och den fritt inställbara läslampan har en dimmerfunktion. - ett kort tryck = på eller av - i tänt tillstånd + hålla nedtryckt länge = dimma ljusstyrka - i tänt tillstånd + dubbelt tryck och vid det andra trycket hålla nedtryckt = ljustemperaturen förändras
 • Kopparbrun hänglampa Bikkel i industrilook

  Kopparbrun hänglampa Bikkel i industrilook
  Slående hänglampa Bikkel med industriell charm Hänglampan Bikkel som formats i en industriell design är inte bara avsedd för att fånga blickar, utan belyser även dessa områden med bländfritt ljus, antingen över ett matbord eller i ett område med en köksbänk eller bord. Detta säkerställs av den satinerade diffusorn, som är fäst med tre klämmor och som sluter skärmen nedtill. Sist men inte minst är skärmens färg i oregelbundet skuggad kopparbrun det som ger hänglampan Bikkel sin charm. Förutom traditionella glödlampor på upp till 60 W kan även lågenergilampor användas i Bikkel.
 • LED-bordslampa Mexlite brons

  LED-bordslampa Mexlite brons
  Bronsfärgad LED-bordslampa Mexlite: 2-vägs justerbar Mexlite LED-bordslampa imponerar inte bara med sitt eleganta utseende utan också med sin höga funktionalitet. Energieffektiva lysdioder är inbyggda i det plana, runda lamphuvud som ger en mycket harmonisk ljusbild med varmt vitt ljus. lamphuvud kan lutas så att ljuset kan justeras efter behov. Ramdelen ovanför foten är också flexibel. Ljusintensiteten kan varieras med den integrerade vriddimmer . En bordslampa som ger ljus, jämn belysning på skrivbordet och z. B. erbjuder en mysig läsning och omgivande ljus på nattduksbordet.
 • Ancilla - förkromad LED-bordslampa med dimmer

  Ancilla - förkromad LED-bordslampa med dimmer
  Dimbar LED-bordslampa Ancilla med en vit glasskärm LED-bordslampa Ancilla kombinerar klassiska element med en modern touch. Den förkromade basen gör ett traditionellt intryck. Däremot är den självlysande skärmen på den väldigt modern och elegant. Det är en glasskärm i vitt som representerar en hel halvklot. På grund av den runda formen släpps ljuset ut i miljön utan bländning. Vare sig det är på kontoret eller i vardagsrummet, kan Ancilla bordslampa ge utmärkt belysning på varje bord. Inredningen är i bästa fall också en kombination av klassiska och moderna element, varvid färgschemat helst är ljust. Tack vare pekdämparen kan ljusstyrkan ställas in på fyra olika nivåer.
 • Golvlampa Anne Dolphin svart

  Golvlampa Anne Dolphin svart
  Justerbar golvlampa Anne Dolphin - industriellt designad golvlampa Anne Dolphin kan optiskt tilldelas den skandinaviska stilen, men visar också tydligt inslag i den industriella designen. Med undantag för insidan av skärmen, som hålls vit för optimal ljusreflektion, är Anne Dolphin golvlampa helt svart. Den övre delen av ramen, som lamphuvud , är justerbar. På detta sätt kan ljusriktningen alltid anpassas till individuella behov. Utmärkt till exempel som lampa bredvid lässtolen i vardagsrummet. Utrustad med en kabelströmbrytare. - Utrustad med E27- uttag för alla typer av ljuskällor
 • Gånglampa Otis av aluminium

  Gånglampa Otis av aluminium
  Robust bearbetad gånglampa Otis Säkerheten tack vare ljus belysning av alla tomtgångar och vägar, det är vad den kantiga gånglampan Otis av aluminium erbjuder, som är utrustad med en diffusor som sprider ljuset runt omkring. Den robusta bearbetningen och skyddet mot inträngning av stänkvatten (IP44) garanterar en lång livslängd för denna enkla men moderna gånglampa som harmoniskt passar in med omgivningen på dagstid.
 • Praktisk klämlampa Spring i vitt

  Praktisk klämlampa Spring i vitt
  Tidlöst vacker fjäderklämlampa - vridbar och svängbar Det snygga fjäderklämljuset erbjuder hög bekvämlighet och flexibilitet, eftersom det kan fästas på en bordsskiva, hylla eller på sängens baksida på nolltid och ljusets riktning kan varieras. Designen spelar här också en viktig roll, eftersom den klassiska nyansdesignen i kombination med den glänsande krommetallringen som omger skuggan gör att den ser extremt modern och tidlös ut. Den levereras med en 172 cm lång kabel inklusive en strömbrytare. Bland annat kan även energieffektiva energisparlampor eller LED-ljuskällor användas.
 • Praktisk klämlampa Spring i borstat stål

  Praktisk klämlampa Spring i borstat stål
  Tidlöst vacker fjäderklämlampa - vridbar och svängbar Det snygga fjäderklämljuset erbjuder hög bekvämlighet och flexibilitet, eftersom det kan fästas på en bordsskiva, hylla eller på sängens baksida på nolltid och ljusets riktning kan varieras. Här spelar designen också en viktig roll, eftersom den klassiska nyansdesignen i kombination med den glänsande krommetallringen - som omger skuggan - får den att se extremt modern och tidlös ut. Den levereras med en 172 cm lång kabel inklusive en strömbrytare. Bland annat kan även energieffektiva energisparlampor eller LED-ljuskällor användas.
 • Praktisk klämlampa Spring i svart

  Praktisk klämlampa Spring i svart
  Tidlöst vacker fjäderklämlampa - vridbar och svängbar Det snygga fjäderklämljuset erbjuder hög bekvämlighet och flexibilitet, eftersom det kan fästas på en bordsskiva, hylla eller på sängens baksida på nolltid och ljusets riktning kan varieras. Designen spelar här också en viktig roll, eftersom den klassiska nyansdesignen i kombination med den glänsande krommetallringen som omger skuggan gör att den ser extremt modern och tidlös ut. Den levereras med en 172 cm lång kabel inklusive en strömbrytare. Bland annat kan även energieffektiva energisparlampor eller LED-ljuskällor användas.