Steinhauer Lighting lampor

Steinhauer Lighting har en omfattande kollektion av eleganta och funktionella lampor, perfekt för att lyfta varje inredningsstil. Här hittar du allt från klassiska plafondlampor som Enigma och Calla, som erbjuder diskret elegans, till den smakfulla Pimpernel-serien med sin unika bronslook.

 • Klassisk plafondlampa Enigma

  Klassisk plafondlampa Enigma
  Klassisk taklampa Enigma med tilltalande detaljerDen här taklampan har en diskret design med en underförstådd sladd, som visuellt förhöjer varje rum. Dessutom skapar ljuset en behaglig atmosfär och framhäver på ett idealiskt sätt en klassisk atmosfär.
 • Klassisk plafondlampa Calla

  Klassisk plafondlampa Calla
  Diskret taklampa Calla i klassisk lookDen här taklampan fascinerar med sitt ädla utseende med klassisk känsla som kompletterar alla bostadsutrymmen. Det vita glaset är strukturerat med vågor och ger ett behagligt ljus och en stämningsfull atmosfär.
 • Dekorativ taklampa Pimpernel 32 cm

  Dekorativ taklampa Pimpernel 32 cm
  Smakfull Pimpernel-pendellampa i lanterninform Pimpernel-pendellampan har en välformad metallram i bronslook som skapar en elegant effekt. Den smala ramen omsluter en skärm i klarglas som ger ett perfekt och passande allmänljus. Den dekorativa Pimpernel-pendellampan passar perfekt i klassiska inredningsstilar tack vare sin bronslook och kompletteras med en elegant metallkedja. Finns i två storlekar.
 • Utdragbar metallvägglampa Kordian, vit

  Utdragbar metallvägglampa Kordian, vit
  Individuellt justerbar Kordian vägglampa i vittVägglampan Kordian är en praktisk ljuskälla. Armaturen av metall är helt vit och kan användas på många olika sätt. Eftersom den kan förlängas från 25 till 90 cm är den särskilt lämplig för att belysa arbetsområdet eller som läslampa vid sängen. Tack vare en led kan lampan vridas och lutas så att ljuset kan riktas in individuellt. En roterande dimmer är integrerad.
 • Formskön bordslampa Capri

  Formskön bordslampa Capri
  Dekorativ bordslampa Capri Den tilltalande bordslampan Capri är mycket dekorativ och är ett attraktivt blickfång i många inredningsstilar. Den välformade metallramen har en bronslook och kompletteras av en krämfärgad glasskärm. Skärmen ger en varm och stämningsfull bordsbelysning. Bordslampan Capri är en rustik-dekorativ inredningsdetalj och en effektiv lampa på samma gång. Kabelströmbrytare ingår.
 • Tilltalande plafondlampa Pimpernel

  Tilltalande plafondlampa Pimpernel
  Smakfull Pimpernel-taklampa i bronslook Denna taklampa från Pimpernel-kollektionen har en välformad metallram i bronslook som ger en elegant effekt. Den smala ramen omsluter en skärm i klarglas som ger en idealisk och passande allmänbelysning. Tack vare sin bronslook passar den dekorativa Pimpernel-taklampan perfekt in i klassiska inredningsstilar och sätter en charmig accent.
 • Bordslampa Capri med speciell charm

  Bordslampa Capri med speciell charm
  Capri - en dekorativ bordslampa med skärm av satinerat glasBordslampan Capri med sin svepande design är ett elegant inredningselement. En generös skärm av satiniserat glas sträcker sig från den välformade ramen av borstat stål, som är placerad på en rund bas. På så sätt sprids ljuset jämnt och bländfritt i rummet.
 • Tilltalande taklampa Capri

  Tilltalande taklampa Capri
  Capri pendellampa med glasskärmar och formfulländad stommeDen tvåljusa pendellampan Capri är en lyckad kombination av rustik och modern design. Den vackert svängda ramen av bronsfärgad metall utgör en behaglig kontrast till de två krämfärgade glasskärmarna. Dessa ger ett varmt ljus som skapar en stämningsfull atmosfär i alla bostadsutrymmen. Den är särskilt lämplig som bordsbelysning, eftersom höjden kan varieras mellan 80 och 125 cm.
 • Dekorativ taklampa Pimpernel 23 cm

  Dekorativ taklampa Pimpernel 23 cm
  Smakfull Pimpernel-pendellampa i lanterninform Pimpernel-pendellampan har en välformad metallram i bronslook som skapar en elegant effekt. Den smala ramen omsluter en skärm i klarglas som ger ett perfekt och passande allmänljus. Den dekorativa Pimpernel-pendellampan passar perfekt i klassiska inredningsstilar tack vare sin bronslook och kompletteras med en elegant metallkedja. Finns i två storlekar.
 • Taklampa Capri med speciell charm

  Taklampa Capri med speciell charm
  Capri pendellampa med tre flammor i en svängande designCapri pendellampa ger elegant sväng i vardagsrummet. Tre rundade skärmar av satängat glas är fästa vid den välformade metallramen. De är utrustade med energisparlampor som ger en ekonomisk belysning. Den dekorativa designen och den jämna belysningen gör den till ett riktigt blickfång ovanför matbordet. Upphängningen är justerbar från 80 till 125 cm.
 • Höjdjusterbar taklampa Capri

  Höjdjusterbar taklampa Capri
  Capri - tvålampig taklampa med charmDen styva upphängningen av Capri taklampa kan justeras från 80 till 125 cm. Två skärmar i vitt satinglas är fästa vid de elegant böjda metallstagen, som kan utrustas med energisparlampor och gör Capri till en effektiv ljuskälla ovanför matbordet i många inredningsstilar. Även släckt är Capri pendellampa mycket dekorativ!
 • Grå hänglampa Bikkel XXL i industriell design

  Grå hänglampa Bikkel XXL i industriell design
  Imponerande hänglampa Bikkel XXL med stor lampskärm i gråttFans av industriell design kommer att älska hänglampan Bikkel XXL, eftersom den kommer med ett imponerande yttre. Den övertygar med en stor, halvcirkelformad skärm i grått, en imponerande upphängning med kedjehiss och en satinskärm. Diffusorn fästs på skärmen med tre klämmor och skapar en stor men bländfri belysning. I princip kan hänglampan Bikkel XXL användas i alla rum. Den kommer till sin rätt som belysningselement över matbordet, i entrén eller som en exklusiv armatur över bänkytan i köket. Tack vare sin råa karaktär kan den användas som ett riktat blickfång som sätter stilen i rummet.
 • Dim- och justerbar LED-golvlampa Zenith, brons

  Dim- och justerbar LED-golvlampa Zenith, brons
  Böjd, smal Zenith golvlampa i bronsDen kombinerar de bästa egenskaperna för individuell ljusdesign i rummet: Zenith golvlampa använder dimbara LED, är justerbar i höjdled (från 118-144 cm) och formar rumsklimatet specifikt med en behaglig bronsfärg. Detta koncept gör att den högkvalitativa golvlampan bokstavligen finns till hands i vardagsrum med olika konceptuella utformningar och olika belysningsbehov. Lamphuvudet beskriver en lätt båge och avger sitt LED-ljus riktat nedåt. Genom att aktivera dimmern kan ljusstyrkan och även ljustemperaturen varieras så att antingen starkt ljus lyser eller mysig, indirekt rumsbelysning råder. Golvlampan Zenith tänds och släcks också via pulsdimmern, så att ingen annan strömbrytare behövs. Funktionen Dim to Warm ändrar automatiskt ljustemperaturen under dimringsprocessen. Ju svagare ljuset är, desto varmare blir det.
 • Formskön vägglampa Capri

  Formskön vägglampa Capri
  Capri - en vägglampa med ett vackert böjt fästeDen vackert böjda ramen av borstat stål och den vita satin-glasskärmen gör Capri till en vägglampa som kan användas i många rum och inredningsstilar. Oavsett om det är i vardagsrummet, i sovrummet eller i hallen, Capri ser extremt attraktiv och dekorativ ut överallt. Den kan utrustas med energisnåla glödlampor.
 • Liten LED-bordslampa Ancilla i brons

  Liten LED-bordslampa Ancilla i brons
  Klassisk LED-bordslampa Ancilla med touchdimmerDen här juvelen är den lilla LED-bordslampan Ancilla. Designen kännetecknas av välformade element och ädla färger. Lampbasen är bronsfärgad, skärmen direkt ovanpå är helt vit och har en nästan helt sfärisk form. Tack vare glasskärmen kan ljuset avges bländfritt till omgivningen. Bordslampan Ancilla kan därför användas som nattduksbordslampa, men den kan också användas för diskret belysning av byråer i vardagsrummet eller i hallen på ett elegant sätt. Ljusstyrkan kan ställas in på fyra olika nivåer tack vare touchdimmern. På så sätt kan belysningen anpassas individuellt till den aktuella ljussituationen.
 • Med dimmer – LED-bordslampa Zenith brons

  Med dimmer – LED-bordslampa Zenith brons
  Högkvalitativ Zenith LED-bordslampa: i brons och med Dim to Warm-funktionDen breda basen och den smala ledningen upp till det runda lamphuvudet gör Zenith bordslampa till ett balanserat och livligt element på alla bord. Tack vare Dim to Warm-funktionen kan dess ljusstyrka vara känslig och därmed bada sideboards i hemtrevligt ljus, eller den kan användas som en ljusstark armatur för att ge arbetsljus på skrivbordet, för ju svagare ljuset är inställt, desto varmare blir det. I det nedre och övre området avbryts det släta stålet i brons av böjbara element, så att LED-bordslampan Zenith kan sprida sitt ljus ännu mer målinriktat. Men oavsett var den hittar sin nya plats är dess design uppfriskande rustik och därför kommer den bäst till sin rätt på ytor av trä eller trälook.
 • Justerbar LED-golvlampa Zenith, dimmer, stål

  Justerbar LED-golvlampa Zenith, dimmer, stål
  Ett blickfång av stål: den moderna golvlampan ZenithDen lyser med sitt LED-ljus mot taket och möjliggör individuell anpassning av önskad ljusstyrka och ljustemperatur med funktionen Dim to Warm, eftersom ljuset blir varmare ju svagare det är inställt. Dessa centrala egenskaper hos golvlampan Zenith gör den till en ädel lampa och till det perfekta belysningselementet i bostads- och arbetsutrymmen. Dessutom är den höjdjusterbar i intervallet 118 cm till 150 cm, vilket gör att den kan anpassas till olika rumsstorlekar och rumskoncept. Ramen är tillverkad av ljust, högkvalitativt stål som är polerat till högglans. Basen är rund och platt så att den tar liten plats i rummet. Golvlampans övergripande design är medvetet smal och graciös, så att den kan förbli diskret i bakgrunden, men inte ser förlorad även i centrum av uppmärksamheten.
 • Bikkel - olivgrön industrihänglampa

  Bikkel - olivgrön industrihänglampa
  Olivgrön Bikkel industripendelDen som vill ge sitt vardagsrum en särskilt nostalgisk eller till och med industriell touch och samtidigt belysa matplatsen optimalt, har gjort exakt rätt val med Bikkel pendelarmatur. För med sin olivgröna metallskärm och sin robusta konstruktion har den alla egenskaper hos en gammal industriell pendellampa som redan har gjort sin tjänst i en fabrik i flera decennier och därmed ser särskilt dekorativ och originell ut. Den är utrustad med en E27-sockel i vilken bland annat en energieffektiv LED-lampa kan sättas in (se tillbehör). Den diffusor som är monterad under lampskärmen ger en behagligt bländfri belysning.
 • Silverfärgad golvlampa MEANDER med textilskärm

  Silverfärgad golvlampa MEANDER med textilskärm
  Golvlampa MEANDER med svängbar tygskärm MEANDER är med sin vita tygskärm själva sinnebilden för en klassisk golvlampa. Det speciella med armaturen är den svängbara skärmen, som kan dras närmare eller hållas på ett större avstånd beroende på behov, vilket gör den mindre beroende av stativets position.
 • Attraktiv vägglampa Capri

  Attraktiv vägglampa Capri
  Rustik Capri vägglampaPerfekt för naturligt rustika rum, träälskare och alla som varken gillar lekfulla eller för mjuka ljus: Capri vägglampa. Den robusta metallramen monteras direkt på väggen och framhäver glasskärmen (total projektion 30 centimeter) på ett skickligt sätt. Vägglampan är 33 centimeter hög och 17 centimeter bred.
 • Brun hänglampa Bikkel XXL i industriell design

  Brun hänglampa Bikkel XXL i industriell design
  Industriell hänglampa Bikkel XXL med rostbrun skärmDen industriella designen och den intressanta färgsättningen gör hänglampan Bikkel XXL till en mycket speciell möbel som ingen kan gå förbi utan att ta en titt på den. Den imponerande lampskärmen i färgen rostbrun har en halvcirkelformad form som öppnar sig nedåt. Den täcks av en diffusor i satin, som fästs i kanten med hjälp av clips. Genom denna platta avges ljuset bländfritt och jämnt nedåt. Bikkel-armaturen är därför särskilt fördelaktig ovanför matbord och diskar. Överallt är Bikkel XXL hänglampa ett charmigt och ovanligt blickfång som utstrålar en rustik charm.
 • Mässingsfärgad golvlampa Zenith med dimmer

  Mässingsfärgad golvlampa Zenith med dimmer
  Dimbar LED-golvlampa Zenith i mässingMed sin förföriska mässingslook ger LED-golvlampan Zenith en touch av glamorös lyx och är samtidigt extremt energieffektiv. De som lägger stor vikt vid ett atmosfäriskt ljus, en ädel golvlampa samt en energibesparande drift får mycket goda råd med Zenith-golvlampan. Förutom den ekonomiska LED-tekniken är armaturens dimbarhet en av dess speciella egenskaper, eftersom ljusfärgen ändras från varmvitt till universalvitt när ljuset dimmas. På så sätt kan armaturen ge en ännu mer stämningsfull ljuseffekt. Den lätta krökningen i armaturens övre del gör också att den klassiska Zenith-lampan passar utmärkt som läslampa bredvid en bekväm fåtölj. Eftersom mässingen ger lampan ett tidlöst vackert utseende passar golvlampan både i en modern och en vintage inredning.
 • Zenith – mässingsfärgad LED-bordslampa med dimmer

  Zenith – mässingsfärgad LED-bordslampa med dimmer
  Ekonomisk Zenith LED-bordslampa med dimmer i mässingDen som vill ha en energibesparande och ändå ädel lampa för sitt eget vardagsrum eller sovrum kommer att göra allt rätt med Zenith LED-bordslampan. Den klassiskt eleganta mässingen ger den här stämningsfulla bordslampan en tidlös look. Zenith bordslampa passar inte bara som sänglampa i sovrummet. På skriv- eller sidobordet kan LED-bordslampan också ge ett hemtrevligt ljus i olika ljusstyrkor tack vare den medföljande dimmern, som också automatiskt justerar ljustemperaturen beroende på ljusstyrkan (från varmvitt till universalvitt). Mässingstonen gör dessutom den lyxiga lampan till en mångsidig allrounder som kan integreras i alla eleganta hemmiljöer, från mycket modernt till tidlöst klassiskt.
 • Bikkel – hänglampa med glasskärm

  Bikkel – hänglampa med glasskärm
  Ovanlig hänglampa Bikkel med skärm av gråtransparent glasHänglampan Bikkel är ett spännande blickfång tack vare sin industriella design. Bara upphängningen är mycket unik och knappast jämförbar med andra lampor. Den transparenta lampskärmen har en halvcirkelformad form som är öppen nedtill. Den består av mörkt glas och täcks i den nedre delen av en satindiffusor, som fästs med tre klämmor. Det hela resulterar i en rustik, industriell stil som gör Bikkel pendellampa till en mycket dekorativ möbel. Den kan därför användas som blickfång i köket eller ovanför ett överdådigt matbord och utstråla sin rustika charm. Diffusorn skapar en generös och bländfri belysning som passar i alla vardagliga situationer.
 • Fot borstat stål – LED-bordslampa Ancilla

  Fot borstat stål – LED-bordslampa Ancilla
  Formskön LED-bordslampa Ancilla med dimmerfunktionDen perfekt formade bordslampan Ancilla är ett diskret men ädelt blickfång för alla vardagsrum och sovrum. Den rundade basen är tillverkad av borstat stål. Den bär den nästan sfäriska lampskärmen, som är tillverkad av vitt glas. Färgerna är enkla och diskreta, designen ser modern ut. Tack vare den bländfria, diskreta belysningen är nattduksbordet en lämplig användningsplats, men Ancilla LED-bordslampa kan också stilfullt placeras på bord och byråer överallt annars. Med touchdimmern kan ljusstyrkan ställas in på fyra olika nivåer. Detta ger en läslampa såväl som belysning som en vägbelysning på natten. Bordslampan Ancilla passar bra i en ljus och omsorgsfullt inredd interiör.
 • LED-taklampa Babylon med Switch Dim-funktion

  LED-taklampa Babylon med Switch Dim-funktion
  Tidslös och dimbar LED-taklampa Babylon Den runda LED-taklampan Babylon har en enkel design som kan användas överallt. Den består av ett takfäste av silver och en lampskärm av glas undertill. På grund av dess enkla design är den lämplig för en mängd olika boningsstilar och kan användas som ett effektivt belysningselement. Lampskärmen säkerställer en bländfri och jämn belysning av rummet. Den kan monteras såväl i taket som på väggen. Den kan även installeras på rad om det handlar om större rum. Ett positivt inslag i belysningen är dimningsfunktionen som gör det möjligt att ställa in tre olika inställningar för ljusstyrka genom att trycka på väggströmbrytaren upprepade gånger. Tack vare kapslingsklass IP 44 är LED-taklampan avsett att användas i badrummet, eftersom lampan är skyddad mot damm och stänkvatten.
 • Industriell hänglampa Bikkel i trendig petroleum

  Industriell hänglampa Bikkel i trendig petroleum
  Ett absolut blickfång - Bikkel hänglampa med petrolfärgad metallskärmOm du letar efter en ljuskälla som inte är vanlig, kan Bikkel hänglampa vara precis rätt ljuskälla för dig. Med sin halvskalsformade, petrolfärgade metallskärm och sitt rustika kedjeupphäng ser den inte diskret och oansenlig ut, utan härligt industriell och effektfull. Placerad ovanför ett matbord eller liknande gör den därför inte bara en särskilt bra figur, utan uppnår också en underbart industriell ton. För att inte bli obehagligt bländad har lampskärmen stängts nedtill med en rund diffusorskiva.
 • Olivgrön pendellampa Frisk industriell design

  Olivgrön pendellampa Frisk industriell design
  Pendellampa Frisk i olivgrön, 1 glödlampa Pendellampan Frisk har en vacker finish i olivgrönt och är utformad i industriell stil. Diametern på skärmen är 50 cm, vilket gör att lampan är idealisk som ljuskälla över bardisken eller matbordet. Dessutom imponerar Frisk genom den högkvalitativa bearbetningen som betonas av den vackra optiken. Med en dimbar E27-ljuskälla kan Frisk regleras individuellt via husinstallationen, även i ljusstyrkan.
 • Svart industrihänglampa Bikkel L02

  Svart industrihänglampa Bikkel L02
  Bikkel - industriellt utformad hänglampa Med den klassiska industrilooken träffar vi hänglampan Bikkel som tar med sig lite vindsvåningskänsla in i vardagrummet. Denna lampas skärmdesign påminner om fabriksanläggningar från svunna årtionden - en stil som i dag återfinns i många inredningstrender. Den höjdjusterbara vajermekanismen i skärmens övre del och de klämmor som glasdiffusorn är fäst vid på metallskärmen är stilrätta drag i den industriella trenden. Den svarta lackeringen avrundar denna karakteristiska look och gör hänglampan Bikkel till ett unikt inredningsföremål.
 • Hänglampa Brooklyn, 3 lampor i svart

  Hänglampa Brooklyn, 3 lampor i svart
  170 cm lång Brooklyn industriell pendelarmatur med gigantisk ljusstyrkaMed de tre lampskärmarna med en diameter på 30 cm är Brooklyn pendelarmatur verkligen inte längre en liten pendelarmatur. De tre skärmarna är uppradade på en industriellt utformad ram, som är fäst vid en höjdjusterbar stålkonstruktion. Den solida konstruktionen och den svart-silvriga färgskalan ger armaturen en härligt industriell look och gör den till en absolut blickpunkt över bänken eller baren. Men armaturen kan också iscensätta mycket stora matbord på ett optimalt sätt, eftersom den silverfärgade insidan av skärmarna reflekterar ljuset och sprider det mer nedåt. Kan användas i både privata och kommersiella miljöer. Dimbar via väggdimmer.
 • med dimmer läslampa - LED-golvlampa Zenith

  med dimmer läslampa - LED-golvlampa Zenith
  Zenith golvlampa med läslampa låter energieffektivt, dimbart LED-ljus skinaDen som inte vill välja mellan en ljus golvlampa för ett hemtrevligt ljus och en effektiv läslampa i rummet, kombinerar det bästa av två världar tack vare Zenith golvlampa i mässing. Den har en stabil stomme som redan på dagen ger en mysig atmosfär tack vare den varma färgen i mått. Men när skymningen faller visar golvlampan Zenith sin verkliga förmåga: LED-ljuset kan anpassas till individuella behov tack vare Dim to Warm-funktionen - ju mer du dimrar ljuset, desto varmare blir ljusfärgen. Detta gäller både för huvud- och läslampan. Denna flexibilitet, tillsammans med det smala grundkonceptet, gör den särskilt tilltalande, eftersom Zenith LED-golvlampan kan placeras på ett platsbesparande sätt i ett hörn av rummet eller bli rummets mittpunkt och stiga upp precis bredvid sofflandskapet.
 • Babylon – LED-taklampa för badrum, 23 cm

  Babylon – LED-taklampa för badrum, 23 cm
  Rund LED-taklampa Babylon med Switch-dim-funktion Modern, tidlös och effektiv – den runda LED-lampan Babylon. Den återhållsamma designen passar till varje inredningsstil och är därmed en universell allrounder när det gäller belysning. Lampan monteras från ett silverfäste som monterat på väggen eller taket. En vit lampskärm i glas sitter precis ovanpå och avger en icke-bländande, generös belysning. För större rum finns det också möjlighet att placera två eller flera Babylon-vägglampor i ett rum. Ytterligare en fördel är möjligheten att dimma ljuset till tre olika ljusstyrkor – genom att trycka upprepade gånger på väggomkopplaren – eftersom detta gör att belysningen kan anpassas till situationen. Med kapslingsklass IP 44 är taklampan Babylon damm- och vattenstänksbeständig. Så inget hindrar den från att installeras i våtrum.
 • Praktisk klämlampa Spring i vitt

  Praktisk klämlampa Spring i vitt
  Tidlöst vacker Spring klämarmatur - vridbar och svängbarDen eleganta Spring klämarmaturen erbjuder en hög grad av komfort och flexibilitet, eftersom den kan klämmas fast på ett ögonblick på en bordsskiva, en hylla eller till och med på sängryggen, där ljusriktningen kan varieras. Designen spelar också en viktig roll, eftersom den klassiska skärmdesignen i kombination med den glänsande kromade metallringen som omger skärmen ger den ett tydligt modernt och tidlöst utseende. Den levereras med en 172 cm lång kabel inklusive strömbrytare. Bland annat kan energieffektiva lågenergilampor eller LED-lampor också användas.
 • Praktisk klämlampa Spring i borstat stål

  Praktisk klämlampa Spring i borstat stål
  Tidlöst vacker Spring klämarmatur - vridbar och svängbarDen eleganta Spring klämarmaturen erbjuder en hög grad av komfort och flexibilitet, eftersom den kan klämmas fast på ett ögonblick på en bordsskiva, en hylla eller till och med på sängryggen, där ljusriktningen kan varieras. Designen spelar också en viktig roll, eftersom den klassiska skärmdesignen i kombination med den blanka kromade metallringen - som omger skärmen - ger den en tydligt modern och tidlös look. Den levereras med en 172 cm lång kabel inklusive strömbrytare. Bland annat kan energieffektiva lågenergilampor eller LED-ljuskällor också användas.
 • Vägglampa Nové med kontakt, svart

  Vägglampa Nové med kontakt, svart
  Flexibel vägglampa Nové med strömbrytare och stickproppDenna armatur lämpar sig både för montering på väggen och på ett skrivbord, eftersom Nové förutom ett väggfäste även har en klämma med vars hjälp armaturen enkelt kan monteras på en skrivbordsskiva.Designen har en industriell touch, vilket gör den till ett absolut blickfång. Den slående, metalliska skärmen kan utan ansträngning riktas in.- inkl. klämma för montering på en bordsskiva- armaturhuvudet kan riktas in individuellt- anslutning med stickpropp
 • Kopparbrun hänglampa Bikkel i industrilook

  Kopparbrun hänglampa Bikkel i industrilook
  Iögonfallande Bikkel-pendellampa med industriell charmPendellampan Bikkel i industriell design blir inte bara ett dekorativt blickfång ovanför matbordet eller vid köksbänkar eller bord, den lyser också upp dessa områden på ett mycket behagligt sätt med bländfritt ljus. Detta garanteras av diffusorn i satin, som - fäst med tre clips - stänger skärmen nedåt. Sist men inte minst är det skärmens färgdesign i kopparbrun med oregelbundna nyanser som gör denna Bikkel-pendellampa så tilltalande. Förutom glödlampor upp till 60 W kan Bikkel även utrustas med energibesparande ljuskällor.
 • Med dimmer - LED-golvlampa Zenith med läslampa

  Med dimmer - LED-golvlampa Zenith med läslampa
  Moder och smalare: Den dimbara golvlampa Zenith med läslampa Tack vare sin mycket smala utformning passar LED-golvlampan Zenith in i hörn, men med sin moderna optik kan den också utan problem bli ett självsäkert blickfång i mitten av rummet. Dess mässingsyta blänker redan i dagsljus och blir ännu mer imponerande när den tänds. Stålets varma färg passar både in i rustika och moderna rumskoncept och är samtidigt perfekt i lysdiodernas inställbara ljustemperatur. Dess höga energieffektivitet förstärkas ytterligare genom en pulsdimmer: Både den skärm som dränker rummet i ljus när den är riktad mot taket och den fritt inställbara läslampan har en dimmerfunktion. - ett kort tryck = på eller av - i tänt tillstånd + hålla nedtryckt länge = dimma ljusstyrka - i tänt tillstånd + dubbelt tryck och vid det andra trycket hålla nedtryckt = ljustemperaturen förändras
 • Zenith - LED-bordslampa med dimmer, stål

  Zenith - LED-bordslampa med dimmer, stål
  Ädel bordslampa Zenith: dimbar LED-lampa för modernt arbeteDen är tillverkad av ljust, glänsande stål och visar högkvalitativ bearbetning i varje element: Zenith bordslampa är ett ädelt blickfång och avslöjar sin ljusa ljusstyrka i skymningen. Detta tack vare den integrerade LED-lampan som kan ställas in både i ljusstyrka och ljusfärg med hjälp av dimmern - ju svagare ljuset ställs in, desto varmare blir det. Pulsdimmern reagerar på en lätt beröring och kan därför aktiveras och avaktiveras särskilt snabbt. Genom att stanna till en kort stund framför pulsdimmerhuvudet ställs önskad nivå in. För att matcha denna intelligenta hantering är lamphuvudet lutningsbart och vridbart. Det högkvalitativa utförandet gör LED-golvlampan Zenith till ett hållbart och pålitligt element på alla skrivbord. Men den passar även utmärkt på moderna sideboards och barbord.
 • Bronsfärgad LED-golvlampa Zenith, dimmer

  Bronsfärgad LED-golvlampa Zenith, dimmer
  Rustik LED-golvlampa Zenith i brons: dimbar och med läslampaDen kännetecknas av sin färgskala i brons och en graciös design. Detta ger golvlampan Zenith ett rustikt och samtidigt ädelt utseende. Kombinationen av dessa skenbara motsägelser gör golvlampan modern och livfull. Men den fokuserar inte bara på puristisk skönhet, utan är också en intelligent rumsbelysning. Både den mindre läslampan och takelementet har en pulsdimmer som gör att båda kan tändas och släckas med en handrörelse. Genom att hålla i handflatan kan man ställa in önskad dimningsnivå. Ju svagare du ställer in ljuset, desto varmare blir det. Den bronsfärgade golvlampan Zenith blir därmed ett tilltalande inslag i rummet under alla tider på dygnet och kan tack vare sin smala design placeras flexibelt.
 • Burma - stor, dimbar LED-taklampa rund

  Burma - stor, dimbar LED-taklampa rund
  LED-taklampa Birma - multifunktionell och elegantDen dimbara LED-lampan Birma är utformad för mångsidig användning. Denna taklampa är idealisk för att skapa vänlig belysning i hallen eller sovrummet, men också i olika andra levande och kommersiella utrymmen. Det runda dekorativa elementet fungerar inte bara som en visuell utsmyckning, utan fyller också funktionen som reflektor. Rummet belyses effektivt och det indirekta ljuset är behagligt bländfritt. Taklampan Birma är designad i tidlösa nyanser och kan enkelt integreras i de flesta rumslösningar. Särskilt moderna och klassiska inredningskoncept drar nytta av den återhållsamma designen. Fördubblingen av cirklarna verkar naturlig och balanserad, designen utan krusiduller kombinerar elegans och funktionalitet till en harmonisk helhet. Dimbar via husanslutning (dimmer ingår ej).
 • Vägglampa Anne Dolphin svart

  Vägglampa Anne Dolphin svart
  Vägglampa Anne Dolphin med skandinavisk känslaMed en skandinavisk design och en omisskännlig industriell touch imponerar Dolphin-vägglampan inte bara med sitt utseende, vilket gör den till ett blickfång i alla rum, utan också med sina mångsidiga användningsmöjligheter, som inte minst beror på lamphuvudets lutning och svängning.Tack vare den neutrala färgskalan i svart matchar Anne Dolphin många inredningsfärger. Den vita lackeringen av skärmens insida bidrar till en optimal ljusreflektion.- Lämplig för alla typer av glödlampor med E27-sockel
 • Bronsfinish - LED-golvlampa Zenith med dimmer

  Bronsfinish - LED-golvlampa Zenith med dimmer
  Böjd LED-golvlampa Zenith: Bronsfärgad höjdpunkt för vardagsrummetDen har en slående, ädel design och drar till sig alla blickar tack vare sin underbara bronsfinish: Golvlampan Zenith livar upp och kompletterar rustika rum och övertygar med ett underbart ljuskoncept. LED-lamporna tänds eller släcks med en pulsdimmer och kan varieras i ljusstyrka och även ljustemperatur. Detta tack vare den integrerade Dim to Warm-funktionen, som automatiskt anpassar ljuset under dimningsprocessen - ju mörkare, desto varmare blir det. LED-golvlampan Zenith kan därför ge ett mjukt ljus redan i skymningen. Om rummet ska vara starkt upplyst kan nivån justeras efter det ökande behovet av ljus. Stommen på LED-golvlampan Zenith är tillverkad av stål och är medvetet känslig. På så sätt tar den liten plats och kan på ett idealiskt sätt ge liv åt smalare hörn eller också hitta en permanent plats direkt bakom soffan.
 • Rund LED-taklampa Burma i vitt, dimbar

  Rund LED-taklampa Burma i vitt, dimbar
  Vit LED-taklampa Birma - återhållsam, praktisk, elegantLED-taklampan Birma kan vid behov även monteras på väggen och passar lika bra i vardagsrummet som i matsalen eller i köket. Lampskärmen har en uppfriskande och vänlig effekt, den runda formen utan krusiduller smälter lätt in i olika inredningskoncept. Den dekorativa lampskärmen fungerar inte bara som en visuell utsmyckning, utan reflekterar också ljuset tillbaka. Rummet belyses på så sätt mer effektivt, det diffusa och samtidigt starka ljuset är behagligt för ögonen. dubbleringen av cirklarna skapar ett intryck av balans och harmoni. LED-armaturen Birma lämpar sig för moderna, futuristiska och puristiska rumslösningar - kort sagt överallt där en reducerad form är lämplig och välkommen.
 • Industriell pendellampa Tuk

  Industriell pendellampa Tuk
  Höjdjusterbar pendellampa Tuk i robust industridesignPendellampan Tuk har en ovanlig design. I en rustik, industriell design är den helt rätt för alla som gillar det lite råare. Upphängningen är utrustad med en kedjeupphängning. Höjden kan justeras till önskat läge. Lampskärmen är tillverkad av en solid ram av zink, som omges av en svart kant. Glasskärmen är försedd med silverfärgade metallstag. Belysningen är generös, så att hela området där Tuk hänger är upplyst. Men den här modellen är också ett extraordinärt blickfång när den är släckt.
 • LED-bordslampa Mexlite brons

  LED-bordslampa Mexlite brons
  Bronsfärgad Mexlite LED-bordslampa: 2-faldigt justerbarBordslampan Mexlite LED imponerar inte bara med sitt eleganta utseende, utan också med sin höga funktionalitet. I det platta, runda armaturhuvudet sitter energieffektiva LED-lampor som ger en mycket harmonisk ljusbild med varmvitt ljus. Armaturhuvudet kan vinklas så att ljuset kan riktas efter behov. Även ramen ovanför sockeln är flexibel. Ljusintensiteten kan varieras med den integrerade vriddimmern. Till exempel en bordslampa som ger en stark och jämn belysning på skrivbordet och ett mysigt läs- och stämningsljus på nattduksbordet.
 • Ancilla - förkromad LED-bordslampa med dimmer

  Ancilla - förkromad LED-bordslampa med dimmer
  Dimbar Ancilla LED-bordslampa med vit glasskärmAncilla LED-bordslampa kombinerar klassiska element med en modern touch. Den förkromade basen ger ett traditionellt intryck. Lampskärmen ovanpå är däremot mycket modern och elegant. Det är en vit glasskärm som föreställer ett helt halvklot. Tack vare den runda formen sprids ljuset bländfritt till omgivningen. Oavsett om det är på kontoret eller i vardagsrummet, Ancilla bordslampa kan ge utmärkt belysning på alla bord. Inredningsstilen är i bästa fall också en kombination av klassiska och moderna element, där färgskalan helst är ljus. Tack vare touchdimmern kan ljusstyrkan ställas in på fyra olika nivåer.
 • Golvlampa Anne Dolphin svart

  Golvlampa Anne Dolphin svart
  Justerbar golvlampa Anne Dolphin - industriellt designad golvlampa Anne Dolphin kan optiskt tilldelas den skandinaviska stilen, men visar också tydligt inslag i den industriella designen. Med undantag för insidan av skärmen, som hålls vit för optimal ljusreflektion, är Anne Dolphin golvlampa helt svart. Den övre delen av ramen, som lamphuvud , är justerbar. På detta sätt kan ljusriktningen alltid anpassas till individuella behov. Utmärkt till exempel som lampa bredvid lässtolen i vardagsrummet. Utrustad med en kabelströmbrytare. - Utrustad med E27- uttag för alla typer av ljuskällor
 • Gånglampa Otis av aluminium

  Gånglampa Otis av aluminium
  Robust bearbetad vägarmatur OtisDen vinklade vägarmaturen Otis av aluminium med rundstrålande kupa ger säkerhet genom ljusstark belysning på alla fastighetsvägar. Det robusta utförandet och skyddet mot stänkvatten (IP44) garanterar en lång livslängd för denna enkla, moderna vägarmatur, som harmonierar med många fastighetsdesigner och integreras diskret i sin omgivning under dagen.
 • Praktisk klämlampa Spring i svart

  Praktisk klämlampa Spring i svart
  Tidlöst vacker fjäderklämlampa - vridbar och svängbar Det snygga fjäderklämljuset erbjuder hög bekvämlighet och flexibilitet, eftersom det kan fästas på en bordsskiva, hylla eller på sängens baksida på nolltid och ljusets riktning kan varieras. Designen spelar här också en viktig roll, eftersom den klassiska nyansdesignen i kombination med den glänsande krommetallringen som omger skuggan gör att den ser extremt modern och tidlös ut. Den levereras med en 172 cm lång kabel inklusive en strömbrytare. Bland annat kan även energieffektiva energisparlampor eller LED-ljuskällor användas.
 • LED-pendellampa Zelena med Dim to Warm-funktion

  LED-pendellampa Zelena med Dim to Warm-funktion
  Dimbar LED-pendelarmatur Zelena med valbar ljusfärg Det är inte bara tack vare den smala strålformen som LED-pendeln Zelena blir ett speciellt blickfång över ett modernt mat- eller vardagsrumsbord. Särskilt funktionen Dim to Warm, som ger en automatisk anpassning av ljusfärgen under dimringsprocessen - ju svagare, desto varmare ljus - gör denna armatur till en riktig höjdare som skapar ett unikt ljusspel. Armaturens form och stålfärgade design utstrålar å andra sidan en känsla av puristisk lågmäldhet. Särskilt ett långbord kan belysas mycket bra med den moderna armaturen tack vare dess avlånga form. Oavsett om det handlar om skandinavisk, modern eller industriell inredningsdesign, LED-pendelarmaturen Zelena vet hur man inspirerar.
 • Golvlampa Bella, brons

  Golvlampa Bella, brons
  Det speciella med Bella golvlampa är inte bara det klassiska utseendet, utan också möjligheten att justera textilskärmen, som är fäst vid två rörliga metallarmar. Ljuset kan bekvämt tändas och släckas med en sladdbrytare på skärmen.
 • Skrivbordslampa Eloi, stål

  Skrivbordslampa Eloi, stål
  - inkl. roterande dimmer - variabelt justerbar
 • Bordslampa Nové, svart

  Bordslampa Nové, svart
  Designen på Nové bordslampa sprider industriell charm i dina egna fyra väggar, oavsett om det är på kontoret eller i vardagsrummet. Särskild höjdpunkt: Ramen, som kan justeras i projektionen, samt skärmen, som kan justeras i lutningen, möjliggör en optimal belysning. Justerbar i intervallet 38-75 cm.
 • Golvlampa Nové, svart

  Golvlampa Nové, svart
  Designen på Nové-golvlampan sprider industriell charm inom dina egna fyra väggar, oavsett om det är på kontoret eller i vardagsrummet. Särskild höjdpunkt: Ramen, som är justerbar i utskjutning eller höjd, samt skärmen, som är justerbar i lutning, möjliggör en optimal belysning. Höjden kan justeras från 130-172 cm.
 • Bordslampa Nové, grön

  Bordslampa Nové, grön
  Designen på Nové bordslampa sprider industriell charm i dina egna fyra väggar, oavsett om det är på kontoret eller i vardagsrummet. Särskild höjdpunkt: Ramen, som kan justeras i projektionen, samt skärmen, som kan justeras i lutningen, möjliggör en optimal belysning. Justerbar i intervallet 38-75 cm.
 • Golvlampa Nové grön

  Golvlampa Nové grön
  Designen på Nové-golvlampan sprider industriell charm inom dina egna fyra väggar, oavsett om det är på kontoret eller i vardagsrummet. Särskild höjdpunkt: Ramen, som är justerbar i utskjutning eller höjd, samt skärmen, som är justerbar i lutning, möjliggör en optimal belysning. Höjden kan justeras från 130-172 cm.
 • LED-hänglampa Zelena svart

  LED-hänglampa Zelena svart
  - höjd justerbar från 82 cm till 117 cm- Ljusstyrka justerbar (pulsdimmer på armaturhuvudet)- Ljusfärg justerbar (dim-varm-funktion)
 • Hänglampa Frisk i grått

  Hänglampa Frisk i grått
  Pendellampan Frisk är tillverkad av metall och förkroppsligar den trendiga industristilen. Den kan användas med alla typer av E27-lampor.
 • Hänglampa Bikkel i grått

  Hänglampa Bikkel i grått
  Metallskärmen på Bikkel-pendellampan har färgats i en vacker grå nyans med ett oregelbundet utseende och stängs i botten med en satinskärm för bländfri belysning. Den industriella looken gör den till ett särskilt blickfång.
 • Glashänglampa Bollique, svart, 3 lampor

  Glashänglampa Bollique, svart, 3 lampor
  Pendellampan Bollique är ett utmärkt inslag över varje matbord. Den är utrustad med en svart takskärm och rökglaskulor som fästs på olika höjder och som i sin tur har olika diametrar.
 • LED-taklampa Lido, vit, Ø 36 cm

  LED-taklampa Lido, vit, Ø 36 cm
  Lido LED-takarmaturen har inte bara en extremt modern och tidlös design, utan också en mycket låg monteringshöjd, vilket innebär att den kan användas även i rum med lågt tak. Lysdioder som är externt dimbara.
 • Glashänglampa Glsabol, mässing, 5 lampor

  Glashänglampa Glsabol, mässing, 5 lampor
  Totalt fem glaskulor i olika storlekar dinglar på olika höjder från Bollique-pendellampan och sätter matsalen underbart i centrum med sitt utseende och sin ljuseffekt.
 • LED-taklampa Lido, svart, Ø 36 cm

  LED-taklampa Lido, svart, Ø 36 cm
  Lido LED-takarmaturen har inte bara en extremt modern och tidlös design, utan också en mycket låg monteringshöjd, vilket innebär att den kan användas även i rum med lågt tak. Lysdioder som är externt dimbara.
 • LED-taklampa Lido, svart, Ø 28 cm

  LED-taklampa Lido, svart, Ø 28 cm
  Lido LED-takarmaturen har inte bara en extremt modern och tidlös design, utan också en mycket låg monteringshöjd, vilket innebär att den kan användas även i rum med lågt tak. Lysdioder som är externt dimbara.
 • LED-taklampa Lido, svart, Ø 42 cm

  LED-taklampa Lido, svart, Ø 42 cm
  Lido LED-takarmaturen har inte bara en extremt modern och tidlös design, utan också en mycket låg monteringshöjd, vilket innebär att den kan användas även i rum med lågt tak. Lysdioder som är externt dimbara.
 • Vägglampa Harmony med saxarm, svart

  Vägglampa Harmony med saxarm, svart
  Yorkshire-vägglampan i industriell stil är utrustad med en plug-in-kabel med strömbrytare och en utdragbar saxarm som ger belysning efter behov i intervallet 36-56 cm.
 • Vägglampa Spring med saxarm, svart

  Vägglampa Spring med saxarm, svart
  Vägglampan Spring är utrustad med en så kallad saxarm, så att skärmen kan ställas in efter behov. Förutom saxarmen kan även skärmen flyttas fritt. Inkl. roterande dimmer.
 • Glashänglampa Bollique, svart, 5 lampor

  Glashänglampa Bollique, svart, 5 lampor
  Pendellampan Bollique är ett utmärkt inslag över varje matbord. Den är utrustad med en svart takskärm och rökglaskulor som fästs på olika höjder och som i sin tur har olika diametrar.
 • Pendellampa Maze, natur

  Pendellampa Maze, natur
  Skärmen på Maze-pendellampan är tillverkad av vävd bambu, vilket ger en naturlig look och en förtrollande ljuseffekt.
 • Bambutaklampa Maze, svart natur

  Bambutaklampa Maze, svart natur
  Maze taklampans skärm är tillverkad av vävd bambu, vilket ger en naturlig look och en förtrollande ljuseffekt.
 • Bordslampa Maze, svart-natur

  Bordslampa Maze, svart-natur
  Skärmen på bordslampan Maze är tillverkad av vävd bambu, vilket ger en naturlig look och en förtrollande ljuseffekt. Med strömbrytare.
 • Vägglampa Spring med saxarm, silver

  Vägglampa Spring med saxarm, silver
  Vägglampan Spring är utrustad med en så kallad saxarm, så att skärmen kan ställas in efter behov. Förutom saxarmen kan även skärmen flyttas fritt. Inkl. roterande dimmer.
 • Bambutaklampa Maze, natur

  Bambutaklampa Maze, natur
  Maze taklampans skärm är tillverkad av vävd bambu, vilket ger en naturlig look och en förtrollande ljuseffekt.
 • Bordslampa Maze, natur

  Bordslampa Maze, natur
  Skärmen på bordslampan Maze är tillverkad av vävd bambu, vilket ger en naturlig look och en förtrollande ljuseffekt. Med strömbrytare.
 • Pendellampa Maze, svart-natur

  Pendellampa Maze, svart-natur
  Skärmen på Maze-pendellampan är tillverkad av vävd bambu, vilket ger en naturlig look och en förtrollande ljuseffekt.
 • Hänglampa Capri 3 lampor creme/brons

  Hänglampa Capri 3 lampor creme/brons
  Rustik Capri hängande lampa Den tre-lampiga Capri hängande lampan är extremt dekorativ och är ett tilltalande blickfång i många inredningsstilar. Den formstarka metallramen har ett bronsliknande utseende och kompletteras av tre krämfärgade glasskärmar. Skärmarna ger en varm och stämningsfull allmän- eller bordsbelysning. Capri hängande lampa är ett rustikt dekorativt inredningselement och en effektiv hängande lampa i lika hög grad. Bekvämt nog är den fritt justerbar i höjdled från 78 cm till 125 cm.
 • Vägglampa Nové med kontakt, grön

  Vägglampa Nové med kontakt, grön
  Flexibel vägglampa Nové med strömbrytare och stickproppDenna armatur lämpar sig både för montering på väggen och på ett skrivbord, eftersom Nové förutom ett väggfäste även har en klämma med vars hjälp armaturen enkelt kan monteras på en skrivbordsskiva.Designen har en industriell touch, vilket gör den till ett absolut blickfång. Den slående, metalliska skärmen kan utan ansträngning riktas in.- inkl. klämma för montering på en bordsskiva- armaturhuvudet kan riktas in individuellt- anslutning med stickpropp
 • Båglampa Sparkled Light svart

  Båglampa Sparkled Light svart
  Välvd golvlampa Sparkled Light med skärm av korgflätning Denna attraktiva välvda golvlampa kan användas för att belysa alla bostadsutrymmen på ett funktionellt och trevligt sätt. Sparkled Light är utrustad med en svartlackerad metallram som kan justeras i höjd såväl som i projektion till de individuella omständigheterna. Skärmen är tillverkad av ett fint trätyg, vilket gör att lampans ljus inte bara avges nedåt, utan strålar genom nätet till alla sidor.
 • Båglampa Sparkled Light svart/bok

  Båglampa Sparkled Light svart/bok
  Välvd golvlampa Sparkled Light med skärm av korgflätning Denna attraktiva välvda golvlampa kan användas för att belysa alla bostadsutrymmen på ett funktionellt och trevligt sätt. Sparkled Light är utrustad med en svartlackerad metallram som kan justeras i höjd såväl som i projektion till de individuella omständigheterna. Skärmen är tillverkad av ett fint trätyg, vilket gör att lampans ljus inte bara avges nedåt, utan strålar genom nätet till alla sidor.
 • Båglampa Sparkled Light silver/lera

  Båglampa Sparkled Light silver/lera
  Välvd golvlampa Sparkled Light med skärm i linne Den välvda golvlampan Sparkled Light är en höjdpunkt i varje vardagsrum. Den kan justeras i höjd och projektion för att passa individuella omständigheter. Den moderna, enkla designen av ramen berikas av en lerfärgad linneskärm. Sparkled Light ger individuellt justerbar och behaglig belysning i vardagsrum och sovrum. Strömbrytaren är inbyggd i kabeln.
 • Båglampa Sparkled Light svart/slam

  Båglampa Sparkled Light svart/slam
  Välvd golvlampa Sparkled Light med skärm i linne Den välvda golvlampan Sparkled Light är en höjdpunkt i varje vardagsrum. Den kan justeras i höjd och projektion för att passa individuella omständigheter. Den moderna, enkla designen av ramen berikas av en lerfärgad linneskärm. Sparkled Light ger individuellt justerbar och behaglig belysning i vardagsrum och sovrum. Strömbrytaren är inbyggd i kabeln.
 • Klämlampa Spring, grön

  Klämlampa Spring, grön
  Tidlöst vacker Spring klämarmatur - vridbar och svängbar Den eleganta Spring klämarmaturen erbjuder en hög grad av komfort och flexibilitet, eftersom den kan klämmas fast på ett ögonblick på en bordsskiva, en hylla eller till och med på sängryggen, där ljusriktningen kan varieras. Designen spelar också en viktig roll, eftersom den klassiska skärmdesignen i kombination med den glänsande kromade metallringen som omger skärmen ger den ett tydligt modernt och tidlöst utseende. Den levereras med en 172 cm lång kabel inklusive strömbrytare. Bland annat kan energieffektiva lågenergilampor eller LED-lampor också användas.
 • Hänglampa reflektion, 8 lampor 145x14 cm

  Hänglampa reflektion, 8 lampor 145x14 cm
  Glaspendellampa Reflexion - 8-flammig Den åttaflammiga pendellampan Reflexion är en absolut höjdpunkt i alla rum. De rökta glasskärmarna i olika storlekar och former ger armaturen en elegant och modern look som omedelbart fångar blicken. Den avlånga baldakinen gör att armaturen sitter perfekt i taket och blir ett riktigt blickfång. Pendelarmaturens upphängning kan kortas individuellt under installationen så att den kan anpassas exakt till de egna behoven. Men den verkliga höjdpunkten i reflektionen är det underbara ljuset som skapas av de spännande reflektionerna i de rökta glasskärmarna. Det skapar en unik atmosfär i rummet och ger en behaglig stämning. Oavsett om det är i vardagsrummet, matplatsen eller hallen - Reflection passar perfekt in i alla rum och gör ett verkligt uttalande med sin extraordinära design och fascinerande ljuseffekt.
 • Bordslampa Reflektion, Ø 15 cm, höjd 28 cm

  Bordslampa Reflektion, Ø 15 cm, höjd 28 cm
  Charmig Reflexion bordslampa med skärm av rökt glas Reflexion bordslampa är inte bara en designhöjdpunkt, utan också extremt funktionell. Den rökta glasskärmen ger en behaglig ljuseffekt och skapar en mysig atmosfär. Den tvåbenta metallramen i svart är inte bara stabil, utan ger också lampan en modern look. Armaturen är perfekt som extra belysning i vardagsrum och sovrum. Strömbrytaren på kabeln garanterar enkel användning och gör Reflexion bordslampa till en okomplicerad följeslagare i vardagen.
 • Bordslampa Bollique med skärm av rökglas

  Bordslampa Bollique med skärm av rökglas
  Bollique bordslampa för mysig accentbelysning Bollique bordslampa är en riktig höjdare i retrodesign. Den svartlackerade ramen ger den en tidlös elegans som gör att den passar perfekt in i alla rumskoncept. Den sfäriska skärmen i rökt glas ger en behaglig ljusstämning och skapar en mysig atmosfär. Strömbrytaren på kabeln möjliggör bekväm användning. Oavsett om den står på skrivbordet, i vardagsrummet eller i sovrummet - bordslampan Bollique är ett absolut blickfång och sätter eleganta accenter i alla rum.
 • Hänglampa Bollique, 6 lampor

  Hänglampa Bollique, 6 lampor
  Sexlampig Bollique-pendellampa med skärmar av rökt glas Bollique-pendellampan är utrustad med en rak skärm från vilken sex individuella lampor med sfäriska skärmar av rökt glas hänger på olika höjder. De sfäriska glasen är utformade i olika storlekar, vilket har en särskilt dekorativ effekt. Ljuset från de använda lamporna avges jämnt och bländfritt runt om. Bollique lämpar sig utmärkt för bords- eller diskbelysning.
 • Hänglampa Reflektion, 5 lampor 100x30cm

  Hänglampa Reflektion, 5 lampor 100x30cm
  Reflexion femlampig taklampa med långsträckt skärm Reflexion femlampig taklampa är ett elegant och stilfullt tillskott till alla rum. Skärmarna i rökt glas ger lampan en tidlös skönhet som förstärks av skärmarnas olika storlekar och former. Den avlånga baldakinen ger armaturen en modern touch och säkerställer en harmonisk helhet. Armaturens upphängning kan endast förkortas under monteringen, vilket säkerställer perfekt anpassning till individuella behov. Det underbara ljuset som skapas av de spännande reflektionerna i skärmarna skapar en mysig atmosfär och ger en behaglig atmosfär. Oavsett om det är i vardagsrummet, matsalen eller hallen - Reflexion-pendellampan är garanterat ett blickfång och skapar en inbjudande atmosfär.
 • Hänglampa Reflektion, 7 lampor Ø 55 cm

  Hänglampa Reflektion, 7 lampor Ø 55 cm
  Sju lampors taklampa Reflexion med glasskärmar i rökt grått Den sju lampors taklampan Reflexion är ett verkligt mästerverk inom belysningskonsten. De rökta glasskärmarna i olika storlekar och former ger lampan en elegant och modern look som är ett blickfång i alla rum. Den runda kupan gör att armaturen sitter perfekt i taket. Pendelarmaturens upphängning kan kortas individuellt under installationen så att man kan anpassa den exakt efter sina egna önskemål. Men den verkliga höjdpunkten i reflektionen är det underbara ljuset som skapas av de spännande reflektionerna i de rökta glasskärmarna. Det skapar en unik atmosfär i rummet och ger en behaglig stämning. Oavsett om det är i vardagsrummet, matplatsen eller hallen - Reflexion-pendellampan passar perfekt in i alla rum och gör ett riktigt statement med sin extraordinära design och fascinerande ljuseffekt.
 • Hänglampa Reflektion, 3 lampor Ø 40 cm

  Hänglampa Reflektion, 3 lampor Ø 40 cm
  Rund hänglampa Reflexion med tre skärmar av rökt glas Hänglampan Reflexion med tre lampor är den perfekta höjdpunkten för alla rum. De rökta glasskärmarna i olika storlekar och former framkallar ett fascinerande ljusspel och skapar en behaglig atmosfär. Den runda kupan ger ett harmoniskt helhetsintryck. Upphängningen kan kortas individuellt under installationen för att uppnå den perfekta höjden för varje enskild armatur.
 • Bordslampa Ambiance med glasskärm mässing/bärnsten

  Bordslampa Ambiance med glasskärm mässing/bärnsten
  Charmig Ambiance bordslampa med glasskärm Ambiance bordslampa är en riktig höjdare i alla rum. Med sin eleganta metallbas och dekorativt formade glasskärm smälter den in i alla miljöer och skapar en mysig atmosfär. Strömbrytaren på anslutningskabeln gör det enkelt att använda lampan och ljuset som lyser runt omkring skapar en mysig atmosfär. Som läslampa på nattduksbordet eller som blickfång på skrivbordet - bordslampan Ambiance är ett elegant och praktiskt tillskott i alla rum.
 • LED-taklampa Ringlede, 2 700 K Ø 38 cm guld

  LED-taklampa Ringlede, 2 700 K Ø 38 cm guld
  Rund LED-taklampa Ringlede - modern design Den runda LED-taklampan Ringlede kännetecknas av en enkel, modern design som kan integreras i många rum. Varmvita LED-lampor är installerade, vars ljus fördelas över en stor yta och bländas av den mattvita plastdiffusorn. Ljusstyrkan kan justeras med hjälp av en extern dimmer
 • LED-taklampa Ringlede 2 700 K Ø 48 cm svart

  LED-taklampa Ringlede 2 700 K Ø 48 cm svart
  Rund LED-taklampa Ringlede - modern design Den runda LED-taklampan Ringlede kännetecknas av en enkel, modern design som kan integreras i många rum. Varmvita LED-lampor är installerade, vars ljus fördelas över en stor yta och bländas av den mattvita plastdiffusorn. Ljusstyrkan kan justeras med hjälp av en extern dimmer
 • Bordslampa Ambiance med glasskärm svart/rök

  Bordslampa Ambiance med glasskärm svart/rök
  Charmig Ambiance bordslampa med glasskärm Ambiance bordslampa är en riktig höjdare i alla rum. Med sin eleganta metallbas och dekorativt formade glasskärm smälter den in i alla miljöer och skapar en mysig atmosfär. Strömbrytaren på anslutningskabeln gör det enkelt att använda lampan och ljuset som lyser runt omkring skapar en mysig atmosfär. Som läslampa på nattduksbordet eller som blickfång på skrivbordet - bordslampan Ambiance är ett elegant och praktiskt tillskott i alla rum.
 • LED-taklampa Ringlede, 2 700 K Ø 38 cm, silver

  LED-taklampa Ringlede, 2 700 K Ø 38 cm, silver
  Rund LED-taklampa Ringlede - modern design Den runda LED-taklampan Ringlede kännetecknas av en enkel, modern design som kan integreras i många rum. Varmvita LED-lampor är installerade, vars ljus fördelas över en stor yta och bländas av den mattvita plastdiffusorn. Ljusstyrkan kan justeras med hjälp av en extern dimmer
 • Textilvägglampa Elegant Classy svart/lera

  Textilvägglampa Elegant Classy svart/lera
  Textilvägglampa Elegant Classy med justerbar projektion Vägglampan Elegant Classy med sin breda skärm av linnetyg är perfekt för moderna vardagsrum, men dess tidlösa elegans gör den också lämplig för inredning av hotellrum. Särskild höjdpunkt: Den breda ramen kan justeras ännu mer, så att skärmen skjuter ut ännu längre i rummet och en stor belysning uppnås. Utrustad med plug-in-kabel inklusive on/off-brytare.
 • LED-taklampa Ringlede, 2 700 K Ø 48 cm brons

  LED-taklampa Ringlede, 2 700 K Ø 48 cm brons
  Rund LED-taklampa Ringlede - modern design Den runda LED-taklampan Ringlede kännetecknas av en enkel, modern design som kan integreras i många rum. Varmvita LED-lampor är installerade, vars ljus fördelas över en stor yta och bländas av den mattvita plastdiffusorn. Ljusstyrkan kan justeras med hjälp av en extern dimmer
 • LED-taklampa Ringlede 2 700 K Ø 48 cm guld

  LED-taklampa Ringlede 2 700 K Ø 48 cm guld
  Rund LED-taklampa Ringlede - modern design Den runda LED-taklampan Ringlede kännetecknas av en enkel, modern design som kan integreras i många rum. Varmvita LED-lampor är installerade, vars ljus fördelas över en stor yta och bländas av den mattvita plastdiffusorn. Ljusstyrkan kan justeras med hjälp av en extern dimmer
 • LED-taklampa Ringlede, 2 700 K Ø 48 cm, silver

  LED-taklampa Ringlede, 2 700 K Ø 48 cm, silver
  Rund LED-taklampa Ringlede - modern design Den runda LED-taklampan Ringlede kännetecknas av en enkel, modern design som kan integreras i många rum. Varmvita LED-lampor är installerade, vars ljus fördelas över en stor yta och bländas av den mattvita plastdiffusorn. Ljusstyrkan kan justeras med hjälp av en extern dimmer
 • Båglampa Sparkled Light svart/silver

  Båglampa Sparkled Light svart/silver
  Golvlampa Sparkled Light med svart båge och silverfärgad tygskärm Golvlampan Sparkled Light, som bekvämt kan justeras i höjd och projektion efter individuella behov, kan användas för att skapa belysning efter behov, t.ex. i sittgruppen i vardagsrummet. Den silverfärgade velourskärmen står i kontrast till den svartlackerade stommen. Sparkled Light kan bekvämt manövreras med på/av-brytaren på anslutningskabeln.
 • LED-uplight-golvlampa Zodiac, LED-läslampa, brons

  LED-uplight-golvlampa Zodiac, LED-läslampa, brons
  Aktuell design LED-takstrålkastare Zodiac med LED-läslampa LED-takstrålkastaren Zodiac är det perfekta valet för alla som föredrar en modern och puristisk design. Strålkastaren är tillverkad av metall och passar sömlöst in i alla interiörer. Den integrerade LED-läslampan ger extra komfort när du läser och arbetar. Det varmvita ljuset från Zodiac tak washlight skapar en behaglig atmosfär i rummet. Ljuskällorna kan kopplas och dimmas separat så att ljusstyrkan kan justeras individuellt. Med den praktiska tryckdimmern kan ljusstyrkan justeras enkelt och bekvämt. Zodiac LED-takbricka är inte bara funktionell, utan även estetiskt tilltalande. Den moderna och puristiska designen smälter harmoniskt in i alla rum och ger en elegant touch.