Star trading lampor

Star Trading erbjuder ett brett sortiment av lampor inklusive LED-solcellslampor och dekorativa globlampor. Produkterna är designade för olika användningsområden, från trädgårdsbelysning till inomhusdekoration.

Star Trading är känt för sin innovation inom belysning, och deras produkter på sidan reflekterar detta genom att inkludera funktioner som skymningssensorer och olika ljusfärger.

Handla från Star Trading online

 • Star Trading Flicker flame Kronljus Klar vriden E14

  Star Trading Flicker flame Kronljus Klar vriden E14
  Kronljus med "flickering flame" (fladdrande flamma) funktion från Star Trading. Ett kronljus med vridet glas och verklighetstrogen flamma. Passar bra där du önskar ett svagare, dekorativt sken.
 • STAR TRADING LED-solcellslampa Flame, 4 i 1, svart

  STAR TRADING LED-solcellslampa Flame, 4 i 1, svart
  Fyrfaldigt användbar lykta - LED-solcellslampan Flame Den lyktform som LED-solcellslampa Flame har för utomhusområdet utgör grunden för detta konvertibla system. Belysningen sker via en lysdiod som med sin flack-funktion gör att den påminner om en äkta låga. Lyktan i sig kan förses med olika uppsättningar, som alla ingår i leveransomfånget: Paketet innehåller ett markspett, en vägghållare, en sockel och en poller. Lyktan har alltså inte bara ett utmärkt utseende, utan den är också redo för alla externa påfrestningar Den inbyggda skymningssensor aktiverar lampan automatiskt på kvällen. Batteriet laddas under dagtid via solcellsmodulen och försörjer armaturen med elektricitet över natten. - ljusfärg bärnsten - lystid vid fulladdat batteri: ca 5 timmar. - höjd vägglampa och marklykta: 35 cm - höjd pollare: 63 cm - höjd markspettslampa: 71 cm
 • STAR TRADING LED-solcellslampa Firework i set med markspett

  STAR TRADING LED-solcellslampa Firework i set med markspett
  Charmig solcellslampa för den hemtrevliga trädgården LED-solcellslampan Firework har tre fyrverkeriliknande lampor som var och en är utrustad med ett markspett av plast. De tre lamporna är anslutna via en kabel som leder till ytterligare ett markspett som bär solcellsmodulen. Det integrerade laddningsbara batteriet lagrar solmodulens energi under dagtid och gör att fyrverkeriet gnistrar på natten. Lampan är ett bra dekorationselement för trädgården på sommaren och avger bara diskret ljus som inte bländar. Skymningssensorn tänder lampan på kvällen och släcker den automatiskt på morgonen.
 • Star Trading Smart LED-lampa med skymningssensor E27 2100K 290lm 4W (28W)

  Star Trading Smart LED-lampa med skymningssensor E27 2100K 290lm 4W (28W)
  Smart LED-lampa från Star Trading med skymningssensor. Tänds när det är mörkt och släcks när det är ljust. Dekorativ med LED-filament och 2100 kelvin. E27-sockel.
 • STAR TRADING Soldriven LED-dekorationslampa Izola, 2-pack

  STAR TRADING Soldriven LED-dekorationslampa Izola, 2-pack
  Soldrivna LED-sockellampan Izola med markspett, mönstrad, 2-pack Detta 2-pack Izola passar perfekt för stigar och längs rabatter. Med hjälp av markspettet kan lyktan placeras godtyckligt och tack vare solenergin blir den absolut flexibel. En liten solcellsmodul sitter lampans ovansida och har ett laddningsbart batteri. Den svarta lampkropp är bearbetad med ett fascinerande mönster som ger ljus och fantastiska ljus- och skuggeffekter. Det gör sockellampan till ett absolut blickfång och gör alla trädgårdar lite vackrare - men inte bara det, den ser även till att man kan röra sig säkert i mörkret. Tack vare skymningssensor tänds den automatiskt.
 • STAR TRADING LED-solcellslampa Flame, 4 i 1, vit

  STAR TRADING LED-solcellslampa Flame, 4 i 1, vit
  Fyrfaldigt användbar lykta - LED-solcellslampan Flame Den lyktform som LED-solcellslampa Flame har för utomhusområdet utgör grunden för detta konvertibla system. Belysningen sker via en lysdiod som med sin flack-funktion gör att den påminner om en äkta låga. Lyktan i sig kan förses med olika uppsättningar, som alla ingår i leveransomfånget: Paketet innehåller ett markspett, en vägghållare, en sockel och en poller. Lyktan har alltså inte bara ett utmärkt utseende, utan den är också redo för alla externa påfrestningar Den inbyggda skymningssensor aktiverar lampan automatiskt på kvällen. Batteriet laddas under dagtid via solcellsmodulen och försörjer armaturen med elektricitet över natten. - ljusfärg bärnsten - lystid vid fulladdat batteri: ca 5 timmar. - höjd vägglampa och marklykta: 35 cm - höjd pollare: 63 cm - höjd markspettslampa: 71 cm
 • LED-lampa E14 2-pack Soft Glow, 1.3W

  LED-lampa E14 2-pack Soft Glow, 1.3W
  2-pack pä:ronlampa med klart glas och LED. De har E14-sockel och fä:rgtemperaturen ä:r 2100K.
 • Star Trading LED-Lampa med flammande låga 4cm 1800K E27

  Star Trading LED-Lampa med flammande låga 4cm 1800K E27
  LED-lampa från Star Trading med "moving flame function" för att efterlikna en rörlig flamma / låga. Denna har gravity sensor som känner av vilket håll lågan ska flamma åt. Flame lamp / Fire lamp är en väldigt snygg ljuskälla att ha i exempelvis en vägglykta. Ger ett sken som ser ut som en verklighetstrogen eldfackla. Passar bra som dekorativ effektbelysning där du vill ha en lampa med eldflamma / låga.
 • STAR TRADING LED-solcellslampa Fairytale, orange

  STAR TRADING LED-solcellslampa Fairytale, orange
  Sagolik dekorationsbelysning Fairytale i orange LED-solcellslampan Fairytales skärm symboliserar en mycket känd sagofigur. En liten fe med vingar sitter på en mörk månskära och tittar på en stjärna. Symbolerna består av rostfritt stål och omringas av en cirkel i orange glas. Så fort det blir mörkare tänder skymningssensorn lysdioderna och hela lampskärmen samt figurerna ljussätts för att bli ännu bättre synliga. - med integrerad solpanel - med laddningsbart batteri
 • LED-lampa E27 T40 Flame, 2.64-3.94W

  LED-lampa E27 T40 Flame, 2.64-3.94W
  Ljuskä:lla med flammande sken som liknar en eldslå:ga som brinner. Fä:rgtemperaturen ä:r 1800K och har E27-sockel. Ljusstyrkan varierar nä:r den ä:r tä:nd, den hö:gsta lumennivå:n&hellip:
 • STAR TRADING Solar-jordspettslampa Melilla Flamme m LED-lampor

  STAR TRADING Solar-jordspettslampa Melilla Flamme m LED-lampor
  Flamformad LED-jordspettslampa Melilla, solardriven Under dagen är LED-jordspettslampan Melilla en snygg dekoration i rabatten, på kvällen blir den en romantisk ljuskälla. I flamman av svart (på utsidan, insidan är guldfärgad) lackerad metall sitter en orangefärgad glaskula med bärnstensfärgade LED-lampor. Under dagen laddas ackumulatorn med energi via solarpanelen och ger upp till 8 timmars dekorativ belysning från mörkrets inbrott, då lampan i kulan får metallflammans insida att glänsa och lysa. En skymningssensor tänder lampan automatiskt.
 • STAR TRADING Utomhusljusslinga LED Berry

  STAR TRADING Utomhusljusslinga LED Berry
  LED-ljuskedja Berry med sfäriska LED-lampor - för utomhusbruk LED-ljuskedjan Berry är attraktivt utformad och kan även användas året runt, oavsett om det är som juldekoration eller för att dekorera trädgårdsfesten, och är lämplig för utomhusbruk tack vare skyddsklass IP44. De totalt 50 sfäriska LED-lamporna lyser varmvitt och skapar en särskilt stämningsfull och festlig atmosfär. - utrustad med utomhustransformator
 • STAR TRADING Soldriven LED-vägglampa Wally, rörelsesensor

  STAR TRADING Soldriven LED-vägglampa Wally, rörelsesensor
  Soldriven LED-vägglampa Wally i rostfritt stål med rörelsesensor Höljet till den soldrivna LED-vägglampan Wally är tillverkat av högkvalitativt rostfritt stål. Lampan sträcker sig i form av en båge från väggen och har en solpanel på ovansidan som laddar batteriet på dagen. På undersidan sitter en transparent diffusor genom vilken ljuset från lysdioderna avges. En rörelsesensor tänder ljuset i 45 sekunder med direkt ljus som skapas på marken, medan en vacker ljuskon skapas på väggen.
 • Star Trading Wally Väggbelysning solcell/rörelsesensor 50 lumen

  Star Trading Wally Väggbelysning solcell/rörelsesensor 50 lumen
  Vägglampa med rörelsevakt och skymningsensor anpassad för utomhusbruk. Lampan drivs med solceller.
 • STAR TRADING LED-solcellslampa Melilla, spets

  STAR TRADING LED-solcellslampa Melilla, spets
  Som flamman på ett levande ljus – LED-solcellslampa Melilla LED-solcellslampa Melilla påminner med sin spets om en flamma på ett levande ljus. Den cirkulära, orangefärgade lampskärmen utgör spetsens mittpunkt och rymmer en LED-ljuskälla som får det fantastiska markspettet att lysa. Tack vare solpanelen och ett laddningsbart batteri krävs ingen extern strömkälla. Är batteriet fulladdat kan den dekorativa lampan lysa i upp till åtta timmar. På dagen släcker skymningssensorn lampan, så att solpanelen kan ladda batteriet.
 • STAR TRADING LED-ljuskedja Glow, batteri, klar

  STAR TRADING LED-ljuskedja Glow, batteri, klar
  Batteridriven LED-ljusslinga Glow för utomhusbruk LED-ljusslingan Glows lampskärmar består av plast och tål tack vare kapslingsklass IP44 även dåligt väder. På så sätt är ljusslinga även lämplig för permanent utomhusbruk. I varje lampa befinner sig tre fast integrerade lysdioder som drivs av batterier. Batterierna är utbytbara och ingår inte i leveransen. Batterier kan beställas under Tillbehör. Ljusslingan är dessutom utrustad med en timer som tänder och släcker automatiskt, allt efter vilka tidsintervaller som valdes.
 • STAR TRADING LED-solcellslampa Driveway, tål upp till 3000kg

  STAR TRADING LED-solcellslampa Driveway, tål upp till 3000kg
  Mycket stabil LED-solcellslampa Driveway för infarter och parkeringsplatser LED-solcellslampan Driveway har ett metallhölje som är så pass robust att man till och med kan köra över det med bilen. Ramen i aluminium tål utan problem en vikt på upp till 3 ton och är därför idealisk för trånga, mörka infarter eller som parkeringsplatsmarkering. De varmvita lysdioderna ger tillräcklig belysning för att belysa konturer i omgivningen utan att blända. Solpanelen laddar det integrerade, laddningsbara batteriet på dagen och förser lysdioderna med el på natten.
 • STAR TRADING Dekorativ LED-solarlampa Jannik i 2-pack

  STAR TRADING Dekorativ LED-solarlampa Jannik i 2-pack
  2-pack LED-solarlampa Jannik LED-solarlampan Jannik i 2-pack skapar en attraktiv möjlighet att dekorera den privata trädgården med stämningsfull belysning. Batterierna laddas upp av solpanelen över dagen för sedan förse LED-lamporna med ström på natten. Batterier och solarpanel ingår i leverans. Inklusive jordankare. - 1 x LED per lampa - Ljusnyans: dagsljus - Batteri: 1 x AA, 1,2 V, 600 mAh Ni-MH per lampa - Ljustid: max. 6 timmar. - Skyddsklass: IP44 (stänkvattenskyddad)
 • LED-lampa E14 päronlampa Decoled Smoke, 1W

  LED-lampa E14 päronlampa Decoled Smoke, 1W
  Pä:ronlampa med LED och rö:kfä:rgat glas. Lå:g lumen och varm fä:rgtemperatur. E14-sockel. #heavysmoke
 • STAR TRADING Roma - solar-jordspettslampa bärnstensfärgad LED

  STAR TRADING Roma - solar-jordspettslampa bärnstensfärgad LED
  Roma - solar-jordspettslampa med glaskula Så fort det blir mörkt på kvällen tänder skymningssensorn automatiskt den snygga solar-jordspettslampan Roma. De inbyggda LED-lamporna lyser i varm bärnstensfärg. Helt utan ström från nätet belyser jordspettslampan Roma trädgården, för den är utrustad med en solarmodul som laddar den inbyggda ackumulatorn under dagen och sedan blir en lysande dekoration i trädgården under upp till 8 timmar.
 • Star Trading 477-37 Roma 2-p

  Star Trading 477-37 Roma 2-p
  Solcellspollare Roma 2-pack Star Trading Uppgradera din trädgård med dessa stilfulla solcellspollare som inte bara är miljövänliga, utan även ger en modern touch till
 • STAR TRADING LED-solcellslampa Lunay, roterande ljuskälla

  STAR TRADING LED-solcellslampa Lunay, roterande ljuskälla
  Sfärisk LED-solcellslampa Lunay med skimrande ljuseffekt LED-solcellslampan Lunay består av en markspik på vilken en vit lampskärm sitter. En kabel ansluter lampan till en annan jordspik som bär solcellsmodulen. Det integrerade batteriet kan förse lampan med energi i upp till sex timmar när den är fulladdad. I lampskärmen är lysdioderna installerade på ett sådant sätt att de antingen ger ett stadigt, konstant ljus eller roterar och skapar en skimrande ljuseffekt. Skuggspelet på lampskärmen påminner om månens oregelbundna yta.
 • STAR TRADING Bubbly - dekorativt vindspel med belysning

  STAR TRADING Bubbly - dekorativt vindspel med belysning
  Bubbly - ett vindspel av rostfritt stål med solarlampa När de sex rostfria rören rör sig i vinden och kommer åt varandra, uppstår mjuka toner som liknar ett klockspel. Men inte nog med det, så fort det börjar mörkna tänds en LED-lampa i akrylröret mellan de rostfria rören och iscensätter luftblåsorna i detta. Solarmodulen på upphängningen laddar den inbyggda ackumulatorn med solenergi under dagen. Energin som sparats i ackumulatorn räcker, beroende på hur mycket den är laddad, i upp till 6 timmar.
 • STAR TRADING LED-lampor för sagoljus Small Circus Filament

  STAR TRADING LED-lampor för sagoljus Small Circus Filament
  Charmig LED-ljuskedja Small Circus Filament med glödlampor LED-ljuskedjan Small Circus Filament består av en lång matarkabel och en ljuskedja med 20 ljuspunkter. Varje glödlampa är konstruerad som en filament-LED och ger ett svagt, dekorativt ljus. Oavsett om det är i trädgården, i ett träd eller på verandan. Small Circus Filament LED-ljuskedja skapar en harmonisk belysning för långa sommarkvällar utomhus. Den är enkel att installera och tack vare den långa kabeln kan den även användas på avstånd från huset på ett trädgårdsskjul eller en uteservering.
 • Star Trading Solcells-vägglykta Wally med siffor

  Star Trading Solcells-vägglykta Wally med siffor
  En väggbelysning som ger dig möjlighet att sätta husnummer på. Det medföljer 3 set med etiketterna 0 - 9 och 1 set med etiketterna A - N. Lyser upp med vitt sken under natten.
 • STAR TRADING LED-solcellslampa Festival, Ø 35 cm

  STAR TRADING LED-solcellslampa Festival, Ø 35 cm
  Papperslykta för stämningsfull belysning – LED-solcellslampa Festival LED-solcellslampan Festival övertygar med sin klassiska form som liknar en papperslykta. Lampskärmen består av vädertålig polyester, är krämfärgad och rymmer lysdioder på insidan som får den att lysa. Lyktan hänger i tre trådar och behöver ingen extern strömförsörjning. Det autonoma systemet består av en solpanel som på dagen laddar batteriet som ingår i leveransen. Är batteriet fulladdat när det blir mörkt har det en drifttid på upp till sex timmar. Skymningssensorn tänder lampan automatiskt och släcker den, så att ljuset alltid tänds vid rätt tidpunkt.
 • STAR TRADING LED-solcellslampa Angel

  STAR TRADING LED-solcellslampa Angel
  En skulptur med antikt utseende i form av LED-solcellslampan Angel Den lilla ängeln som lutar sitt huvud på sina händer och drömmar sig bort utgör LED-solcellslampan Angels topp. Den sitter på en kula av blad med mellanrum genom vilka ljuset från LED-ljuskällan på insidan avges. Det hela står på en bred, rund sockel som påminner om en antik kolonn. Lampan ser ut som om den består av ljusgrå marmor och insidan är en autonom kombination av ett laddningsbart batteri som lagrar energi från den integrerade solpanelen. LED-ljuskällan styrs av en skymningssensor som tänder den i mörkret.
 • STAR TRADING Varmvitt lysande, soldriven LED-ljusslinga Globini

  STAR TRADING Varmvitt lysande, soldriven LED-ljusslinga Globini
  LED-ljusslinga Globini med 20 delar – drift med gratis solenergi Varmvita lysdioder ljussätter de små kulorna längs den soldrivna ljusslingan Globini med ett behagligt ljus och kan användas som stämningsfull dekoration i trädgården på natten. På dagen laddas batteriet med hjälp av solljuset som sedan används på natten för att få lysdioderna att lysa. I leveransen ingår: solpanel samt batteri.
 • STAR TRADING LED-solcellslampa Felix

  STAR TRADING LED-solcellslampa Felix
  LED-solcellslampa Felix i form av en lykta med filamentljuskälla LED-solcellslampan Felix har en klassisk lyktform och utgör i kombination med filamentljuskällan, som integrerades i lampan, en tidlöst vacker belysningsmöjlighet för din trädgård. I lyktans tak integrerades en solpanel som laddar batteriet på dagen. Detta förser i sin tur lysdioderna med energi i mörkret. Lampan styrs av en skymningssensor som tänder ljuset på kvällen och släcker det igen på morgonen. LED-filamentljuskällorna är synliga genom den transparenta lampskärmen.
 • STAR TRADING LED-solcellslampa Dew Drop Water Can

  STAR TRADING LED-solcellslampa Dew Drop Water Can
  LED-solcellslampa Dew Drop Water Can LED-solcellslampan Dew Drop Water Can har ett stativ i form av en stav i metall som är spiralformad böjd på toppen. På staven hänger en vattenkanna i plåt som lutas något framåt. Ur strilmunstycket kommer ljusslingan med lysdioder så att man får intrycket av att kannan vattnar med ljus. På kannans ovansida monterades solpanelen. - batteridriven (laddningsbar) - skymningssensor för att tända och släcka - drifttid ca 6 timmar (vid fulladdat batteri)
 • STAR TRADING Dew Drop - solarljusslinga 250 cm lång

  STAR TRADING Dew Drop - solarljusslinga 250 cm lång
  Dew Drop - 250 cm lång LED-ljuskedja med solardrift Hela året om kan den solardrivna LED-ljuskedjan Dew Drop belysa olika föremål och växter utomhus och göra dem ännu mer dekorativa. Solarpanelen med jordspett kan, tack vare den 200 cm långa anslutningskabeln, stickas ner i marken på andra ställen och riktas perfekt mot ljuset. LED-lamporna som sitter med 5 cm avstånd i ljuskedjan lyser i varmvitt.
 • STAR TRADING Solcells-LED-ljus Saul 3-set

  STAR TRADING Solcells-LED-ljus Saul 3-set
  Vitt LED-blockljus Saul 3-set: Solcellsdrift Med detta praktiska set om 3 blockljus, som levereras bestyckade med uppladdningsbara AAA-batterier (NiMH), kan eleganta dekorationer förverkligas överallt utomhus. Då sätter fantasin inga gränser. Batteriernsa laddas av solen under hela dagen och ger tillbaka energin under de mörka kvälls och nattimmarna och får LED-ljuskällorna att lysa. På sommaren utgör LED-blockljuset en stämningsfull accentbelysning för gårdsfesten och på vintern låter den sig integreras på ett underbart sätt i juldekorationerna. Brinntiden är cirka 6 timmar med fulladdade batterier.
 • STAR TRADING LED-solcellslampa Melilla, blomma

  STAR TRADING LED-solcellslampa Melilla, blomma
  Robust markspettslampa Melilla med blomsterformad lampskärm LED-solcellslampan Melillas lampskärm har en fantastisk form som liknar en blomma. Blommans mittpunkt är en LED-lampa som tack vare solpanelen på markspettet och ett laddningsbart batteri inte kräver någon extern strömkälla. Är batteriet fulladdat kan den dekorativa lampan lysa i upp till åtta timmar. På dagen släcker skymningssensorn lampan, så att solpanelen kan ladda batteriet. Den somriga formen och det robusta materialet gör Melilla till en perfekt accessoar för trädgården.
 • Star Trading kopplingsbar ljusslinga Connecta 10xE27 230V 735cm

  Star Trading kopplingsbar ljusslinga Connecta 10xE27 230V 735cm
  Kopplingsbar ljusslinga för glödlampor, halogenlampor eller LED. Denna slinga har 10 x E27 socklar och är 735 cm lång (75 cm mellan lampor). Slingan kan kopplas ihop flera stycken för en lång ljusslinga - kräver startkabel. Glöm inte att köpa startkabel , artikelnummer 484-28 . Ljuskällor ingår ej. Slingorna är avsedda för såväl inomhus som utomhus tack vare IP44-klassningen. Denna ljusslinga är avsedd för ljuskällor på max 15W. Man kan max koppla 13 st ljusslingor med samma startkabel.
 • Star Trading 480-85 3-p Roma

  Star Trading 480-85 3-p Roma
  Solcellspollare Roma 3-pack Star Trading Letar du efter ett stilfullt och miljövänligt sätt att belysa din trädgård eller dina krukväxter? Sök inte längre &
 • LED Lampa E27 6,5W normal växtbelysning

  LED Lampa E27 6,5W normal växtbelysning
  Energieffektiv LED-vä:xtlampa i klart glas, som avger ett behagligt ljus med vå:glä:ngder optimerade fö:r att dina vä:xter skall trivas och må: bra. Lampan ä:r lä:mplig&hellip:
 • LED-lampa E27 T40 Flame, 1.5-3.5WW

  LED-lampa E27 T40 Flame, 1.5-3.5WW
  Decoration LED-lampa med flammande sken som liknar en brinnande eldslå:ga. Gravitationssensor gö:r att lå:gan alltid flammar å:t rä:tt hå:ll oavsett armatur! E27 sockel.
 • STAR TRADING LED-ljusslinga Big Circus, Dew Drops, 10 lampor

  STAR TRADING LED-ljusslinga Big Circus, Dew Drops, 10 lampor
  Dekorativ LED-ljuskedja Big Circus för utomhusbruk LED-ljuskedjan Big Circus består av en lång matarkabel och en ljuskedja med 10 brännpunkter. Varje enskild lampa består av ett uttag som har en krok för fastsättning på ovansidan och en lampskärm av transparent plast på undersidan. I lampskärmen finns en ljuskedja med några lysdioder som ger ett bra, icke-bländande ljus. Den här festljuskedjan är perfekt för trädgården eller verandan. Tack vare skyddsklass IP44 är den perfekt lämpad för utomhusbruk.
 • STAR TRADING LED-solcellslampan Lawnlight, med markspett

  STAR TRADING LED-solcellslampan Lawnlight, med markspett
  Praktisk vägbelysning i 3-pack – LED-solcellslampa Lawnlight LED-solcellslampan Lawnlights robust hölje i rostfritt stål skyddar solpanelen och lysdioderna mot alla sorters väder. Lampan passar utmärkt för att markera avgränsningar i trädgården och på tomten. Det diskreta ljuset bländar inte, men ger tillräcklig belysning. Ett laddningsbart batteri ingår i leveransen. På dagen laddas det och i mörkret förser det lysdioderna med energi. Det autonoma systemet styrs med hjälp av en skymningssensor.
 • STAR TRADING Wally LED solcellsdriven vägglampa, skymningssensor

  STAR TRADING Wally LED solcellsdriven vägglampa, skymningssensor
  Wally LED-solcellslampa med skymningssensor Skymningssensorn på Wally LED-solcellslampan tänder lampan automatiskt på kvällen och lysdioderna ger kontinuerligt ljus under natten. LED-lamporna är monterade mot husväggen så att den blir belyst och ljuset reflekteras. Detta förhindrar att ljuset bländar i mörkret. Det medföljande batteriet laddas via solpanelen under dagtid och ger upp till sex timmars ljus när det är fulladdat.
 • STAR TRADING LED-ljusslinga Circus Maxi

  STAR TRADING LED-ljusslinga Circus Maxi
  LED-ljuskedja Circus Maxi med 10 frostade lampor Circus Maxi är en mycket speciell ljuskedja med tio ovanligt formade lampor i frostad design. De är placerade med 50 cm mellanrum längs den svarta kabeln och avger varmvitt ljus. För stämningsfull belysning av en fest eller allmänt för att dekorera utomhusområdet - Circus Maxi-ljuskedjan ger alltid en stämningsfull detalj. Tack vare öglorna på baksidan kan den fästas på nolltid.
 • Star Trading Solcells-pollare Vici

  Star Trading Solcells-pollare Vici
  Den här solcellsdrivna gångbelysningen lyser under natten med hjälp av rörelseindikation upp med 300 Lumen i 25 sekunder och går sedan ner till 30 Lumen konstant ljus.
 • LED Lampa GU10 3,5W MR16 växtbelysning

  LED Lampa GU10 3,5W MR16 växtbelysning
  Energieffektiv LED-vä:xtlampa med GU10-sockel, som avger ett behagligt ljus med vå:glä:ngder optimerade fö:r att dina vä:xter skall trivas och må: bra. Lampan ä:r lä:mplig&hellip:
 • Star Trading 479-16 Jamjar

  Star Trading 479-16 Jamjar
  Solcellslykta Jamjar Star Trading Med Star Trading solcellslykta Jamjar kan du skapa en stämningsfull atmosfär i din trädgård eller på din balkong. Det varma och mysig
 • STAR TRADING LED-solcellslampa Firework med markspett 100 cm

  STAR TRADING LED-solcellslampa Firework med markspett 100 cm
  Glittrande solcellslampa Firework för hemträdgården LED-solcellslampan Firework har ett namn som säger allt: lysdioderna är placerade så att de ser ut som gnistrande fyrverkerier. Den tunna, svarta jordspetsen bär solmodulen halvvägs upp som en plattform, som är utrustad med ett uppladdningsbart batteri som får fyrverkerierna att gnistra i mörkret. Armaturen styrs av en skymningssensor som tänder armaturen på kvällen och släcker den på morgonen. Det varmvita ljuset från de otaliga lysdioderna ger en fantastisk ljusaccent i trädgården.
 • STAR TRADING Partyljusslinga ELIN 20 ljuskällor och LED-teknik

  STAR TRADING Partyljusslinga ELIN 20 ljuskällor och LED-teknik
  Dekorativ LED-ljuskedja ELIN skapar den idealiska partybelysningen LED-ljuskedjan ELIN är ett måste för alla som vill belysa området utomhus stämningsfullt. Ljuskedjan passar utmärkt för fester och kan exempelvis även användas vid bröllop och andra eleganta tillställningar. De små lamporna sitter på kedjan med ett avstånd på 30 cm och avger varmvitt ljus. Små hakar som sitter på lamporna underlättar upphängningen av ljusslingan enormt och skapar många olika möjligheter. Ljusslingan ELIN kan till exempel mycket väl användas över balkongen eller hängas på terrassen. Kedjan är totalt 10,7 meter lång och utrustad med en 24 V utomhustransformator.
 • STAR TRADING Liten LED-solarlampa Jerrit 20 cm, vit

  STAR TRADING Liten LED-solarlampa Jerrit 20 cm, vit
  Snygg trädgårdsdekoration - den lilla LED-lampan Jerrit - solardriven Den lilla solarlampan Jerrit har en praktisk krok så att man lätt kan hänga den på en gren i trädgården, eller i taket på terrassen och den är utrustad med en solarpanel. Den laddar ackumulatorn med solenergi under dagen. När den tankat tillräckligt med energi under dagen och skymningssensorn känner av att det börjar mörkna, tänds LED-belysningen inuti lampan automatiskt och belyser hela lampkroppen. Ackumulator: 1 AAA NiMH 1,2 V 600 mAhV
 • Star Trading Dimbar E14 LED-lampa soft glow 2,6 cm, 2100K

  Star Trading Dimbar E14 LED-lampa soft glow 2,6 cm, 2100K
 • Star Trading Solcells-Pollare Vidi. 481-11

  Star Trading Solcells-Pollare Vidi. 481-11
  Star Trading Solcells-Pollare Vidi. 481-11. Denna solcellsdrivna Pollare tänds under natten via rörelsendikation och lyser upp med 500 Lumen i 25 sekunder varpå den går ner till 70 Lumen konstant ljus. OBS för att tända produkten håll On-Off knappen intryckt i några sekunder.
 • STAR TRADING LED kulformade solarstavar i 2-pack

  STAR TRADING LED kulformade solarstavar i 2-pack
  Uppsättning med 2 LED-solstänger med kulor Den här vackra duon ger en stämningsfull atmosfär till trädgården på kvällen. Varje LED-solbelysning består av en glaskula i glaskrossutseende med en inbyggd solpanel och en jordspik. Under dagen laddar solpanelen batteriet så att det kan förse lysdioden med energi på natten. Utrustad med skymningssensor. - inkl. 1 uppladdningsbart AA Ni-MH-batteri 1,2V 600 mAh per styck.
 • Star Trading LED-lampa E27 T40 Flame

  Star Trading LED-lampa E27 T40 Flame
  Decoration LED-lampa från Star Trading med flammande ett flammande sken som liknar en eldslåga som brinner. Färgtemperaturen är gulaktig på 1800K och har en E27-sockel. Den har en så kallad Gravity Sensor som gör att om man har ledlampan iskruvad upp och ner så "brinner" alltid lågan uppåt.
 • Star Trading Lyktlampa Tubformad Led 4W E27 Sensor/Skymningsrelä klar

  Star Trading Lyktlampa Tubformad Led 4W E27 Sensor/Skymningsrelä klar
  LED lampa/Normallampa med Sensor/Skymningsrelä EJ DIMBAR från Star Trading Typ: Tubformad Mått: Ø 4,5 cm - H 11 cm Sockel: E27 Effekt: 220-240V 4W - Mostvarar c:a 28W Lumen: 290Lm Färgtemperatur:&hellip:
 • LED-lampa E14 kronljus Flame, 0.8-1.2W

  LED-lampa E14 kronljus Flame, 0.8-1.2W
  Decoration LED-lampa med flammande sken som liknar en brinnande eldslå:ga. Gravitationssensor gö:r att lå:gan alltid flammar å:t rä:tt hå:ll oavsett armatur!
 • LED-lampa E27 PAR38 Plant Light, 16W

  LED-lampa E27 PAR38 Plant Light, 16W
  Energieffektiv LED-vä:xtlampa fö:r konsumentbruk, som avger ljus med blå:a och rö:da vå:glä:ngder som ä:r optimerade fö:r snabb tillvä:xt och ö:kad blomning. Ljusskenet&hellip:
 • LED-lampa E27 PAR38 Plant Light, 16W

  LED-lampa E27 PAR38 Plant Light, 16W
  Enkel, energieffektiv LED-vä:xtlampa, som avger ljus med vå:glä:ngder optimerade fö:r att dina vä:xter skall trivas och må: bra, samtidigt som ljuset ä:r behagligt varmvitt.&hellip:
 • LED Lampa E14 3,5W PAR16 växtbelysning

  LED Lampa E14 3,5W PAR16 växtbelysning
  Energieffektiv LED-vä:xtlampa med E14-sockel, som avger ett behagligt ljus med vå:glä:ngder optimerade fö:r att dina vä:xter skall trivas och må: bra. Lampan ä:r lä:mplig&hellip:
 • STAR TRADING LED-solarljusslinga Combo med 6 solarkulor

  STAR TRADING LED-solarljusslinga Combo med 6 solarkulor
  LED-ljusslinga Balls-Combo med markspjut Dessa solenergikulor är rentav genialiska! Det hela är en kombination av LED-ljusslinga och markspettslampor. Därför kan de både hängas och ställas upp för iscensätta utomhusområdet. Markspetten kan tas av så att Balls-Combo med sina 6 ljuskällor kan användas efter önskan. Vintersolcellspanel och laddbart batteri ingår.
 • STAR TRADING LED-solcellslampa Celsius, utetermometer

  STAR TRADING LED-solcellslampa Celsius, utetermometer
  Belyst termometer Celsius för utomhusbruk LED-solcellslampan Celsius är en överdimensionerad termometer med belysning som visar temperaturen ute tillförlitligt och helt utan kvicksilver. Det robusta höljet i metall omringar den cylindriska plastskärmen genom vilken termometern är synlig. Termometern kan säkert placeras i jorden med hjälp av markspettet och tack vare LED-belysningen kan man även i dåligt ljus se vad temperaturen är. När batteriet som ingår är fulladdat är belysning i upp till sex timmar möjlig. - solpanel i termometerns tak - skymningssensorn tänder och släcker lampan automatiskt
 • STAR TRADING LED-solcellslampa Gnomy, skogshuggare

  STAR TRADING LED-solcellslampa Gnomy, skogshuggare
  Dekorativ solcellslampa Gnomy som skogshuggare med såg och trädstam LED-solcellslampan Gnomy är en färgglad trädgårdstomte som håller en såg i handen, precis som om han är klar till att såga trädstammen som han sitter på i mindre bitar. I trädstammens tvärsnitt sitter en LED-lampa som tack vare det integrerade batteriet och skymningssensorn tänds på natten. På dagen laddas batteriet av den integrerade solpanelen och möjliggör upp till sex timmars belysning när det fulladdat. Dekorationsbelysningen är ett fantastiskt blickfång för trädgården och tack vare det laddningsbara batteriet och den integrerade solpanelen krävs ingen extern elanslutning.
 • STAR TRADING Soldriven LED-hänglampa Firework

  STAR TRADING Soldriven LED-hänglampa Firework
  Dekorativ LED-solcellslampa Firework för trädgården LED-solcellslampan Firework har en lampskärm som påminner, som namnet redan antyder, om ett imponerande fyrverkeri som lyser upp himlen på natten. Lysdioderna får energi från det laddningsbara batteriet som ingår i leveransen. I dagsljuset laddas batteriet med hjälp av solpanelen. Blir det mörkare ute, tänder den integrerade skymningssensorn lysdioderna och sörjer också för att de släcks igen på morgonen. Ett dekorativt blickfång i trädgården på sommaren.
 • STAR TRADING LED-ljusslinga solcell Dew Drop, flerfärgat

  STAR TRADING LED-ljusslinga solcell Dew Drop, flerfärgat
  Flerfärgad ljusslinga Dew Drop med solpanel LED-ljusslingan Dew Drop har en solpanel på ett litet markspett som dessutom har ett integrerat batteri som laddas av solpanelen i dagsljuset. Den integrerade skymningssensorn tänder ljusslingan när det blir att mörkare ute och släcker den igen på morgonen. Ljusslingan fungerar alltså helt autonomt och kan därmed användas mycket flexibelt i trädgården eller på balkongen. De flerfärgade lysdioderna skapar dekorativt ljus som inte bländar och bidrar på så sätt till en stämningsfull gestaltning av trädgården.
 • Star Trading E14 G80 LED soft glow 9,5 cm, 2100K

  Star Trading E14 G80 LED soft glow 9,5 cm, 2100K
 • Star Trading kopplingsbar ljusslinga Connecta 10xB22 230V 735cm

  Star Trading kopplingsbar ljusslinga Connecta 10xB22 230V 735cm
  Kopplingsbar ljusslinga för glödlampor, halogenlampor eller LED. Denna slinga har 10 x B22 socklar med bajonettfattning och är 735 cm lång (75 cm mellan socklar). Kräver startkabel. Glöm inte att köpa startkabel , artikelnummer 484-28 . Ljuskällor ingår ej. Slingorna är avsedda för såväl inomhus som utomhus tack vare IP44-klassningen. Denna ljusslinga är avsedd för ljuskällor på max 15W. Man kan max koppla 13 st ljusslingor med samma startkabel.
 • STAR TRADING LED-solcellslampa Powerspot, justerbart bländskydd

  STAR TRADING LED-solcellslampa Powerspot, justerbart bländskydd
  Bred eller riktad – LED-solcellslampan Powerspot med justerbart bländskydd LED-solcellslampan Powerspot kan tack vare spotlightens justerbara bländskydd antingen skapa en bred ljuskon eller en riktad, koncentrerad ljuskon. På så sätt ger den alltid önskad belysning och kan alltid anpassas efter förutsättningarna på plats. Solpanelen kan justeras på markspettet, så att den riktas optimalt efter solen. Ett laddningsbart batteri ingår i leveransen.
 • STAR TRADING Rund solcellsdriven LED-inbyggnadslampa Decklight

  STAR TRADING Rund solcellsdriven LED-inbyggnadslampa Decklight
  Solenergidriven LED-inbyggnadslampa i silver med skymningssensor Den runda LED-inbyggnadslampan Decklight som är tillverkad i rostfritt stål kan installeras var som helst utomhus, i marken, helt utan komplicerade elnät. Tack vare den integrerade solpanelen laddar armaturen under dagen det integrerade laddningsbara batteriet med solenergi så att de inbyggda LED-lamporna lyser i upp till 6 timmar så snart solen går ned. Med en eller flera monterade på till exempel terrassen avgränsar inbyggnadslampan och skapar ett effektfullt intryck. Tack vare det rostfria höljet smälter lampan in på ett diskret sätt med resten av utomhusinredningen.
 • Star Trading Solcells-pollare 481-40 Filipp

  Star Trading Solcells-pollare 481-40 Filipp
  Solcellspollare Filippa Star Trading Letar du efter ett sätt att belysa din trädgård på ett miljövänligt sätt? Då är Star Trading solcellspollare
 • STAR TRADING LED-solcellslampa Roma, 3-pack

  STAR TRADING LED-solcellslampa Roma, 3-pack
  Alla goda ting är tre – LED-solcellslampa Roma LED-solcellslampan Roma är ett praktiskt 3-pack för belysning av vägar och stigar på tomten. Tack vare solpanelen och det laddningsbara batteriet är lampan autonom och behöver ingen extern strömförsörjning. Den integrerade skymningssensorn tänder lampan på kvällen och släcker den automatiskt på morgonen. På det svarta markspettet sitter en rund lampskärm som bryter ljuset från lysdioderna på insidan och på sätt skapar en fantastisk ljuseffekt. Solcellslampans varmvita ljus bidrar till en mysig gestaltning av trädgården och ljussätter mörka hörn.
 • STAR TRADING Effektfull LED-solcellslampa Melilla upphängning

  STAR TRADING Effektfull LED-solcellslampa Melilla upphängning
  Effektiv LED solcellslampa Melilla att hänga upp Den här solcellslampan är en riktig pärla i trädgården eller på balkongen, för med sin sofistikerade design drar den till sig uppmärksamhet redan på dagen. I den halvmåneformade ramen av svart metall med guldfärgad insida lyser en rund glaskula i form av krossat glas, som är utrustad med bärnstensfärgade lysdioder. - inkl. 1 x AAA uppladdningsbart batteri - inkl. skymningssensor
 • Star Trading Solenergi trädgårdsklot 15 cm. 477-76

  Star Trading Solenergi trädgårdsklot 15 cm. 477-76
  Utebelysning som är soldrivet ger ett miljövänligt, enkelt och praktiskt ljus som fungerar där ingen el finns och som tänds då det blir mörkt. Finns i 3 olika storlekar; 15cm, 20cm och 25cm i diameter. Multifunktionell med avtagbart skaft. Solcellen sitter separat vid sidan av i en sladd.
 • Star Trading 480-10 Glow

  Star Trading 480-10 Glow
  Solcells-ljusslinga Glow Star Trading Upplev stämningen av en vackert upplyst trädgård utan att belasta miljön med Star Trading solcellsslinga Glow. Med sin solcellsdrift
 • Star Trading E14 T25 LED soft glow filament 3,8 cm 2200K

  Star Trading E14 T25 LED soft glow filament 3,8 cm 2200K
 • STAR TRADING LED-solcellslampa Rocky, inriktningsbar

  STAR TRADING LED-solcellslampa Rocky, inriktningsbar
  LED-solcellsdekorationsbelysning Rocky i form av en sten, IP44 Rocky är en dekorativ lampa för utomhusbruk som drivs med solenergi. Optiskt utformad som en sten och utrustad med naturtrogna ådringar, hörn och kanter, passar denna dekorationsbelysning diskret in i trädgården. En liten solpanel finns integrerad på ovansidan och ett batteri gömmer sig inuti lampkroppen. Linsen, och därmed ljusets strålvinkel, kan ställas i önskad riktning vilket gör det möjligt att belysa på bästa sätt. Tack vare batteriet får solcellslampa en lystid på upp till 6 timmar. - med integrerad strömbrytare - med skymningssensor
 • Star Trading Utomhusdekoration Orby 30cm

  Star Trading Utomhusdekoration Orby 30cm
  Star Trading Utomhusdekoration Orby 30cm. En snygg och stilren belysning för din trädgård i en sfärisk form med ett rökfärgat klot av akrylplast som har 30 cm i diameter. Direktverkande el, 230V, och är avsedd för ljuskällor med E27 sockel (som inte är inkluderat) med mindre är mindre än 11 cm diameter. Du varierar själv ljusskenet genom att ha olika ljuskällor i. »LEDlampor E27
 • Star Trading Normal Led 7W E27 Sensor/Skymningsrelä klar 2700K

  Star Trading Normal Led 7W E27 Sensor/Skymningsrelä klar 2700K
  LED lampa/Normallampa med Sensor/Skymningsrelä EJ DIMBAR från Star Trading Typ: Normal Mått: Ø 6,0 cm - H 10,9 cm Sockel: E27 Effekt: 220-240V 7W - Mostvarar c:a 60W Lumen: 800Lm Färgtemperatur: 2700K&hellip:
 • Star Trading Ljusnät Serie LED Golden Warm White. 3x3m

  Star Trading Ljusnät Serie LED Golden Warm White. 3x3m
  En nätslinga från Star Trading med 200 LED som ger ett vackert gyllene ljussken. Nätet har en storlek på 3x3m och är perfekt för dekoration i din trädgård.
 • Star Trading Tillbehör till ljusslinga Connecta. 5-pack

  Star Trading Tillbehör till ljusslinga Connecta. 5-pack
  Star Trading Tillbehör till ljusslinga Connecta. 5-pack. Ett tillbehör till Star Tradings kopplingsbara ljusslinga Connecta. För att skapa din egen modell av slinga kan du använda detta upphäng. Använd ledlampor med max 15W. 5-pack.
 • Star Trading System LED ljusslinga extra 30 ljus 3m varmvit. Svart kabel

  Star Trading System LED ljusslinga extra 30 ljus 3m varmvit. Svart kabel
  Ljusslinga i LED. 3m extra utan startkabel. System LED är premiumsystemet för större och hållbara ljusslingor där slingorna har en längre livslängd och ger ett mycket kraftigt ljussken. Den här ljusslingan är 3 meter med 30 stycken varmvita LED. Denna slinga är en extra enhet.
 • Star Trading Pollare Fride 481-39 3p

  Star Trading Pollare Fride 481-39 3p
  Solcellspollare Fride 3-pack Star Trading Star Trading solcellspollare Fride är en förpackning med tre eleganta och stilrena svarta pollare som kommer att ge din trädgård en
 • STAR TRADING LED-solcellslampa Festival, ljusslinga

  STAR TRADING LED-solcellslampa Festival, ljusslinga
  Ljusslinga med måna små papperslyktor för utomhusbruk LED-ljusslingan solcell Festival består av ett markspett med en solpanel och ett laddningsbart batteri. Dessutom är den utrustad med en skymningssensor som tänder och släcker lampan automatiskt. På markspettet sitter en sladd på vilken tio små papperslyktor monterades med ett litet mellanrum. Papperslyktorna ljussätts av varsin lysdiod som får energi från batteriet. Eftersom ingen extra strömförsörjning är nödvändig är ljusslingan idealisk för utomhusbruk i trädgården eller på balkongen.
 • STAR TRADING Glow - klar ljusslinga med solardrift

  STAR TRADING Glow - klar ljusslinga med solardrift
  Solardriven LED-ljusslinga Glow med klara lampor Tio klara lampor fördelar sig med ett avstånd på 20 cm längs den 190 cm långa ljusslingan. Var och en har en varmvit LED-lampa som får en förtrollande ljusverkan genom det klara glaset. Trädgårdsfesten eller bara hemtrevliga kvällar på terrassen blir stämningsfullt belysta med den klara ljusslingan Glow, helt utan energikostnader eller sladdar, tack vare solardriften. I leveransen ingår solarpanel och ackumulator (AA NiMH). Den inbyggda skymningssensorn tänder lampan automatiskt.
 • STAR TRADING LED-solcellsvägglampa Wally Mini i 3-pack

  STAR TRADING LED-solcellsvägglampa Wally Mini i 3-pack
  Solcells-LED-vägglampa Wally Mini i 3-pack LED-solcellsvägglampa Wally Mini, som levereras i 3-pack, kan exempelvis belysa trapporna runt huset. Denna lilla vägglampa kan användas på många olika sätt tack vare solcellsdriften. Solpanelen på lampans diagonala framsida laddar upp det integrerade batteriet som försörjer lysdioderna med energi så att de kan avge en varmvit orienteringsbelysning när mörkret faller. Vägglampan är utrustad med en strömbrytare på baksidan. Om de är tända så tänds ljuset automatiskt via den integrerade skymningssensorn.
 • Star Trading LED-lampa Normal Klar E27 Soft Glow 160lm 1,6W

  Star Trading LED-lampa Normal Klar E27 Soft Glow 160lm 1,6W
  A60 normalformad LED-lampa från Star Trading's Soft Glow-serie. Med klart glas, E27-sockel. 2100 kelvin för ett varmare och mjukare ljus.
 • STAR TRADING LED-solcellslampa Filip i grafit med markspett

  STAR TRADING LED-solcellslampa Filip i grafit med markspett
  LED-gånglampa Filip med markspett och solcellsmodul Längsmed gångar i entrén eller i trädgården erbjuder LED-gånglampan Filip belysning och dekoration. Den är fullt flexibel tack vare det integrerade batteriet som laddas med energi från en solpanel ovanpå lampan och kan användas överallt utan strömanslutning. Solcellslampan kan användas efter 36 timmar i solen och tändas sedan automatiskt av den integrerade dag-/natt-sensorn.
 • Star Trading - Solcells vägglykta Wally - Silver

  Star Trading - Solcells vägglykta Wally - Silver
  Solcellsdriven väggbelysning med möjlighet att sätta på husnummer. 3 set med etiketter 0 - 9 och 1 set med etikett a - n medföljer. Lyser upp med vitt sken under natten. Ljusrelä med 1 styck batteri som ingår. Höjd 20 cm, bredd 18 cm och djup 3 cm.
 • STAR TRADING LED-ljusstake E14 3W med flameffekt

  STAR TRADING LED-ljusstake E14 3W med flameffekt
  E14 3W LED vindpustljusstake med flameffekt Denna lampa imiterar ljuset från ett riktigt stearinljus. Glaset är format som en flamma i en vindpust och gör LED-lampan, som också är formad som en flamma, synlig. Ljuset är särskilt varmt och skapar en mysig atmosfär. De ojämna ljuseffekterna imiterar flämtandet från en riktig ljuslåga. Tack vare den eleganta designen och det effektiva ljusflödet är LED-lampan idealisk för öppna armaturer och ljuskronor. Egenskaper: endast avsedd för dekorativ belysning
 • Star Trading LED-lampa Halo-LED GY6,35 2W (24W)

  Star Trading LED-lampa Halo-LED GY6,35 2W (24W)
  LED-lampa från Star Trading med GY6,35 sockel. 2700 kelvin varmvit. Dimmerkompatibel.
 • Star Trading Solcells-vägglykta Venice. 479-98

  Star Trading Solcells-vägglykta Venice. 479-98
  Väggbelysning från Star Trading som lyser med 65 lumen i 40 sekunder under mörker med hjälp av en rörelsesensor och har en räckvidd på 6 meter. En fin solcellsbelysningen att ha på fasaden eller vid entrén. Drivs av solenergi som laddar upp laddbara AA-batterier. » Ladda ner pdf
 • Star Trading Solcells-ljusslinga Festival Color. 477-14

  Star Trading Solcells-ljusslinga Festival Color. 477-14
  Star trading Solcells-ljusslinga Festival Color. 477-14. En solcellsdriven ljusslinga som är fint dekorerad med multifärgade risbollar. Den här ljusslingan har 10 kallvita LED-ljuskällor. Den är mycket enkelt, praktiskt och ett miljövänligt sätt att dekorera med i trädgården. Perfekt till vardags och fest.
 • Star Trading Ljusslinga Circus 10 Frostade LEDlampor

  Star Trading Ljusslinga Circus 10 Frostade LEDlampor
  Star Trading Ljusslinga Circus 10 Frostade LEDlampor. En partyljusslinga från Star Trading med frostade höljen och 10 LED-ljuskällor med filament. En fin ljusslinga att inreda med till vardags eller fest. Ger ett vackert sken i mörkret.
 • Star Trading System LED nät extra 192 ljus 3x3m kallvit vit kabel

  Star Trading System LED nät extra 192 ljus 3x3m kallvit vit kabel
  System LED nät extra 192 ljus 3x3m kallvit med vit kabel säljs utan startkabel. Glöm inte att köpa till en startkabel.
 • Star Trading Tillbehör - Star Trading System LED 2m vit stamkabel extra

  Star Trading Tillbehör - Star Trading System LED 2m vit stamkabel extra
  Vit 2 meters stamkabel. Star Trading SYSTEM LED är en serie professionella ljusslingor anpassade för konsumentbruk som går på 230V (direkt i väggen utan transformator).
 • Star Trading LED-lampa PC-plast A55 E27 2200K 1W (11W)

  Star Trading LED-lampa PC-plast A55 E27 2200K 1W (11W)
  Star Trading LED-lampa PC-plast A55 E27 2200K 1W (11W). LED-lampa från Star Trading med E27-sockel. Med plasthölje som tål utomhusbruk.
 • Star Trading LED-lampa PC-plast G95 B22 2700K 0,6W

  Star Trading LED-lampa PC-plast G95 B22 2700K 0,6W
  Star Trading LED-lampa PC-plast G95 B22 2700K 0,6W (11W). LED-lampa från Star Trading med B22-sockel. Med plasthölje som tål utomhusbruk.
 • Star Trading LED-lampa G125 3-stegs 6,5W 2100K E27

  Star Trading LED-lampa G125 3-stegs 6,5W 2100K E27
  Star Trading LED-lampa G125 3-stegs klick dimring 6,5W 2100K E27. Detta är en LEDlampa med 3-stegs dimning med klick! Du ändrar enkelt ljusstyrkan genom slå av och på strömbrytaren. Vitheten i ljuset är varmvitt, 2100K. Lampan startar sedan efter att ha varit släckt i mer än 5 sekunder på den lägsta ljusstyrkan.
 • STAR TRADING LED-solcellslampa Powerspot Sensor, vit 350 lm

  STAR TRADING LED-solcellslampa Powerspot Sensor, vit 350 lm
  Vit väggspot med solceller för utomhusbruk, Powerspot, med rörelsesensor Oberoende av strömförsörjning kan LED-utomhusväggspotten, tack vare solenergi, även belysa ett avlägset hörn på marken. Den soldrivna väggspotten för utomhusbruk, Powerspot, tänds i 60 sekunder med full ljusstyrka på 350 lumen via en rörelsesensor så snart en rörelse har registrerats. Därefter lyser den med mjuka 20 lumen. Solpanelen är ansluten till spotten med en 300 cm lång kabel så att den kan placeras på bästa möjliga plats separat från lampan. - med strömbrytare - med skymnings- och rörelsesensor - rörelsesensorns räckvidd 5 till 8 meter - rörelsesensorns registreringsvinkel 120°
 • STAR TRADING LED-solcellsmarkspettlampa Flame, 2-pack

  STAR TRADING LED-solcellsmarkspettlampa Flame, 2-pack
  Svart solcells-LED-markspettlampa Flame med flameeffekt i 2-pack LED-markspettslampa Flame levereras i 2-pack och blir ett riktigt blickfång i varje trädgård. Med sin unika ljuseffekt ger den en stämningsfull atmosfär och ser redan när den är släckt så ser den mycket tilltalande ut med sitt fackelutseende. Det avrundade lamphuvudet är försett med vackra mönster och räfflor som ljuset strålar mjukt igenom och ger magiska ljusstunder. De inbyggda LED-lamporna skapar en spännande flameffekt som får solcellslampan att se mycket naturligt ut. Den kan användas nästan överallt i trädgården eller på balkongen, eftersom den med hjälp av markspettet helt enkelt placeras i jorden och laddas dagtid med den integrerade solcellsmodulen. I mörker med det inbyggda batteriet uppnår den en belysningstid på upp till 5 timmar. Flame har en skymningssensor som ser till att den bara tänds när det skymmer.
 • STAR TRADING LED-ljusslinga Cage, svart/transparent

  STAR TRADING LED-ljusslinga Cage, svart/transparent
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Star Trading Toppförspeglad Klotlampa Led Guld 2700K E14 Dimbar

  Star Trading Toppförspeglad Klotlampa Led Guld 2700K E14 Dimbar
 • NattLampa LED Functional 11,4cm

  NattLampa LED Functional 11,4cm
  Nattlampa med skymningssensor som tä:nder automatiskt nä:r det blir mö:rkt. Enkel att bara plugga in i ett eluttag.
 • Star Trading Led G9 5,5W 2700K 600Lm Dimbar

  Star Trading Led G9 5,5W 2700K 600Lm Dimbar
  LED Ersättningslampa för halogen med sockel G9 från Star Trading Mått: Bredd 1,82cm - H 5,7cm - Djup 1,82cm Sockel: G9 Effekt: 5,6W - Motsvarande 48W halogen Lumen: 610 Lm Färgtemperatur: 2700K Ra-index:&hellip: