Smartwares lampor

 • Med SMD-LED-lampor - Bastia utomhusvägglampa

  Med SMD-LED-lampor - Bastia utomhusvägglampa
  Utomhusvägglampa Bastia ger effektivt LED-ljus kring huset LED-utomhusvägglampan Bastia utstrålar klart, varmvitt ljus nedåt och ger en utomhusbelysning som inte bara skapar komfort, utan också större säkerhet i trädgården kring bostadshus eller garage. Den robusta aluminiumkroppen med glasdiffusorer fascinerar med enkel design, som kan kombineras med de mest skilda fasadutformningar. Ljuskällor ingår i leveransen: GU10 LED 2,4 W. Fästmaterial ingår i leveransen.
 • Torino – rund soldriven LED-markinbyggnadslampa

  Torino – rund soldriven LED-markinbyggnadslampa
  Den runda solcells-LED-golvspot Torino ger universell vit belysning. Den lilla LED-golvspotten Torino är lämplig för trädgårdar av alla slag för att ge ljus i mörkret. Ingen strömkälla behövs för installationen, så det behövs ingen tung kabel, eftersom energin genereras med hjälp av inbyggda solpaneler. Tack vare dag/natt-sensorn lyser den integrerade LED-lampan automatiskt från och med skymningen. När den är fulladdad har Torino golvstrålkastare en drifttid på upp till åtta timmar. Det finns en knapp på armaturen för att stänga av den. Ljuset har en universell vit ljusfärg som avges bländfritt och diskret i omgivningen. Torino är idealisk som orienteringsbelysning för stigar i trädgården eller på tomten. Med skyddsklass IP 44 kan damm och vattenstänk inte skada Torino golvstrålkastare.
 • Fyrkantig sol-LED-markspotlight Lugo IP44

  Fyrkantig sol-LED-markspotlight Lugo IP44
  LED-golvinbyggnadsspot Lugo med sol - kan köras upp till 1250 kg Modern design och robust i versionen av borstat rostfritt stål och glas, LED-golvinbyggnadsspot Lugo presenterar sig med en solmodul på toppen, som sätter ljusa accenter över hela fastigheten. Solmodulen laddar de två batterierna under dagen, som sedan förser lysdioderna med energi under mörka timmarna. Ingår i leveransen: 2 x AAA-batterier.
 • Rund sol-LED-golvinbyggnadsspotlight Lugo - IP44

  Rund sol-LED-golvinbyggnadsspotlight Lugo - IP44
  Drive-over LED-golvinbyggnadsspot Lugo - miljövänlig soldrift Modern design och robust i versionen av borstat rostfritt stål och glas, LED-golvinbyggnadsspot Lugo presenterar sig med en solmodul på toppen, som sätter ljusa accenter över hela fastigheten. Solmodulen laddar de två batterierna under dagen, som sedan förser lysdioderna med energi under mörka timmarna. Ingår i leveransen: 2 x AAA-batterier. - kapslingsklass IP44
 • Grå textiltaklampa Ceiling Dream 20 cm

  Grå textiltaklampa Ceiling Dream 20 cm
  Ceiling Dream – avskalad taklampa i grått Taklampan Ceiling Dream har en sober grå färg. Skärmen består av mjuk textil och skapar hemtrevligt ljus, när ljuset avges genom tygets fina struktur. Framför allt i rum som först och främst ska vara mysiga – exempelvis sovrummet – är textillampan det perfekta valet för att skapa en behaglig atmosfär.
 • Grå textiltaklampa Ceiling Dream 40 cm

  Grå textiltaklampa Ceiling Dream 40 cm
  Ceiling Dream – avskalad taklampa i grått Taklampan Ceiling Dream har en sober grå färg. Skärmen består av mjuk textil och skapar hemtrevligt ljus, när ljuset avges genom tygets fina struktur. Framför allt i rum som först och främst ska vara mysiga – exempelvis sovrummet – är textillampan det perfekta valet för att skapa en behaglig atmosfär.
 • Trådlös LED-bordslampa Ben för inomhus och utomhus

  Trådlös LED-bordslampa Ben för inomhus och utomhus
  Uppladdningsbar LED-bordslampa Ben för mysiga timmar - inomhus eller utomhus När solen går ner på sommarkvällen och det blir mörkt, men de varma temperaturerna fortfarande bjuder in till att stanna kvar på terrassen eller balkongen, behöver du en ljuskälla som ger lite välbefinnande ljus. Ben LED-bordlampan är perfekt för sådana ändamål. Ben kan användas både inomhus och utomhus, eftersom lampan är utrustad med skyddsklass IP44 och därmed är väl skyddad mot väder och vind. Tack vare ett uppladdningsbart batteri är den lilla bordslampan inte beroende av ett uttag när den används, utan kan placeras var som helst med ett fulladdat batteri. Den opalvita plastskärmen fungerar som en diffusor för det varmvita ljuset och ger ett jämnt, bländfritt ljusutbyte till omgivningen. - Ljusstyrka vid 50 lumen upp till 15 timmar - Ljusstyrka vid 130 lumen upp till 8 timmar - Laddningstid 4 - 6 timmar
 • Grå textiltaklampa Ceiling Dream 30 cm

  Grå textiltaklampa Ceiling Dream 30 cm
  Ceiling Dream – avskalad taklampa i grått Taklampan Ceiling Dream har en sober grå färg. Skärmen består av mjuk textil och skapar hemtrevligt ljus, när ljuset avges genom tygets fina struktur. Framför allt i rum som först och främst ska vara mysiga – exempelvis sovrummet – är textillampan det perfekta valet för att skapa en behaglig atmosfär.
 • Utomhusvägglampa 10.021.30 med rörelsesensor

  Utomhusvägglampa 10.021.30 med rörelsesensor
 • Utrikesväggslampa Milo med rörelsesensor

  Utrikesväggslampa Milo med rörelsesensor
  Milo utomhus vägglampa i rostfritt stål med rörelsedetektor Vägglampan Milo inspirerar med sin eleganta form och tilltalande utseende. Från det runda väggfästet löper två stavar horisontellt in i en uppåtriktad, cylindrisk kropp. Detta slutar med uttaget i den övre änden, som är omgivet av en skugga som visuellt liknar en trumpet. Skärmen avslutas med ett böjt tak, vilket gör att ljuset huvudsakligen avges nedåt och inte försvinner uppåt i mörkret. I armaturens nedre del finns en rörelsedetektor som kan justeras individuellt med hjälp av reglagen på höljet. Med vridreglagen kan ljusets varaktighet, känslighet och detektionsområde justeras efter önskemål. På grund av den klara skärmen rekommenderas det att välja en dekorativ glödlampa. Med en varm vit ljusfärg kan den skapa en mysig kvällsatmosfär och på ett skickligt sätt framhäva entrén eller husfasaden. - Sensorns detektionsområde: 9 m, 90°. - Rekommenderad monteringshöjd: 1,80 m - Känsligheten kan justeras mellan 20 - 20 000 lux. - Ljusets varaktighet kan justeras mellan 10 sekunder och 8 minuter Observera: Lampan måste monteras med sockeln riktad uppåt. Lampan får inte vara längre än 13 cm.
 • Svart textil-taklampa Ceiling Dream 40 cm

  Svart textil-taklampa Ceiling Dream 40 cm
  Ceiling Dream - enkel taklampa i svart En stilfull kombination utgör den svarta textilskärmen och den opalvita diffusorn som utgör taklampan Ceiling Dream. Lampan avger tack vare diffusorn ett homogent ljus i rummet och applicerar det på nytt. Ljusatmosfären som Ceiling Dream sprider inbjuder till avkoppling och välmående.
 • Torino - kantig soldriven LED-markinbyggnadslampa

  Torino - kantig soldriven LED-markinbyggnadslampa
  Praktisk sol- LED-golvinbyggnadsspot Torino för innergård och trädgård Den fyrkantiga sol- LED-golvinbyggnadsspot markören Torino, som är tillverkad av stål och glas, säkerställer effektiv vägbelysning. Den är liten, praktisk och särskilt ekonomisk att använda. Det behöver ingen strömkälla för belysning, men fungerar uteslutande tack vare den integrerade solpanelen. Ljuset i universell vit färg tänds automatiskt när det blir mörkt tack vare den inbyggda dag / natt-sensorn. Om Torino in- golvinbyggnadslampa är fulladdat, kan det övertyga med en drifttid på upp till åtta timmar. Med hjälp av strömbrytaren kan lampan stängas av helt. Torino är försedd med kapslingsklass IP 44, vilket garanterar dess livslängd även under påverkan av damm och stänkvatten.
 • LED-växtlampa ISL-60028

  LED-växtlampa ISL-60028
 • Smartwares Classico Lyktstolpe 230V 175cm

  Smartwares Classico Lyktstolpe 230V 175cm
  Classico Lyktstolpe 230V 175cm
 • LED-solcellsvägglampa OSL-50009, IP44

  LED-solcellsvägglampa OSL-50009, IP44
  Diskret LED-solvägglampa för orientering i mörkret LED-solvägglampan är tillverkad av aluminium och avsedd för utomhusbruk. En liten solcellsmodul är integrerad på ovansidan, som laddar lampan under dagen. Den behöver alltså ingen strömförsörjning och monteras helt enkelt på väggen utan kablar eller strömanslutning. Tack vare det frostat höljet fördelas ljuset jämnt. Ljuset tänds av en sensor först när det blir mörkt. Tack vare det integrerade högpresterande batteriet kan lampan lysa kontinuerligt i upp till 8 timmar när den är fulladdad. Det högkvalitativa och moderna utförandet gör den till en pålitlig följeslagare i mörkret som passar bra på alla husfasader.
 • Taklampa Mia, grå, Ø 50 cm

  Taklampa Mia, grå, Ø 50 cm
 • Smartwares Solcellsbelysning Väggmonterad

  Smartwares Solcellsbelysning Väggmonterad
  Solcellsbelysning Väggmonterad Vinklad 35lm
 • Smartwares Solcellsbelysning Vägg Sned Rö

  Smartwares Solcellsbelysning Vägg Sned Rö
  Solcellsbelysning Vägg Sned Rörelsesensor
 • Vit textiltaklampa Ceiling Dream 30 cm

  Vit textiltaklampa Ceiling Dream 30 cm
  Ceiling Dream - enkel taklampa i vitt Tack vare sina eleganta färger är taklampan Ceiling Dream ett enkelt men mycket vackert belysningsobjekt som kan ge varje rum, oavsett om det är ett vardagsrum, sovrum eller till och med andra delar av lägenheten, en bra belysning. En neutral utformning av den vita, runda textilskärmen gör det möjligt att använda den tillsammans med de mest olika stilriktningarna.
 • Smartwares Taklampa Pendant Svart/Koppar

  Smartwares Taklampa Pendant Svart/Koppar
  Taklampa Pendant Svart/Koppar
 • Smartwares Torino Square Solcellsmarkspot

  Smartwares Torino Square Solcellsmarkspot
  Torino Square Solcellsmarkspot
 • Smartwares Vägglampa Solcell med skymning

  Smartwares Vägglampa Solcell med skymning
  Vägglampa Solcell med skymningssensor
 • Smartwares Solcellsbordslampa LED

  Smartwares Solcellsbordslampa LED
  Solcellsbordslampa LED
 • Smartwares Uppladdningsbar utomhuslykta

  Smartwares Uppladdningsbar utomhuslykta
  Uppladdningsbar utomhuslykta
 • Vit textiltaklampa Ceiling Dream 20 cm

  Vit textiltaklampa Ceiling Dream 20 cm
  Ceiling Dream - enkel taklampa i vitt Tack vare sina eleganta färger är taklampan Ceiling Dream ett enkelt men mycket vackert belysningsobjekt som kan ge varje rum, oavsett om det är ett vardagsrum, sovrum eller till och med andra delar av lägenheten, en bra belysning. En neutral utformning av den vita, runda textilskärmen gör det möjligt att använda den tillsammans med de mest olika stilriktningarna.
 • Taklampa Mia, vit, Ø 50 cm

  Taklampa Mia, vit, Ø 50 cm
 • LED-utomhusvägglampa Cubic, aluminium, kubform

  LED-utomhusvägglampa Cubic, aluminium, kubform
 • Bordslampa Mandy, touchfunktion, svart

  Bordslampa Mandy, touchfunktion, svart
  Elegant bordslampa Mandy med pekfunktion bordslampa Mandy imponerar med sin dekorativa bas och trumformade nyans av textil. Basen består av flera kromfärgade, glänsande kulor som slutar i en rund tygskugga. Skuggans material säkerställer en mycket dämpad ljuseffekt, vilket skapar en mysig atmosfär i rummet. Den är öppen längst upp och ned, så direkt ljus kan falla på lådans yta eller sidoskåpet där bordslampa hittar sin idealiska plats. Det finns en integrerad beröringsfunktion på fotens nedre boll. Med en enda kran lyser lampan i ett mjukt, nedtonat ljus, efter två gånger når den en medium ljusstyrka och med den tredje kranen når du den ljusaste inställningen. Om du trycker på fyra gånger släcks ljuset igen. Obs! Dimmningsfunktionen fungerar inte i kombination med dimbara LED-lampor!
 • Vit textiltaklampa Ceiling Dream 40 cm

  Vit textiltaklampa Ceiling Dream 40 cm
  Ceiling Dream - enkel taklampa i vitt Tack vare sina eleganta färger är taklampan Ceiling Dream ett enkelt men mycket vackert belysningsobjekt som kan ge varje rum, oavsett om det är ett vardagsrum, sovrum eller till och med andra delar av lägenheten, en bra belysning. En neutral utformning av den vita, runda textilskärmen gör det möjligt att använda den tillsammans med de mest olika stilriktningarna.
 • Smartwares Taklampa Textil Ø20cm Vit

  Smartwares Taklampa Textil Ø20cm Vit
  Taklampa Textil Ø20cm Vit
 • Smartwares Bordslampa touch & dim L Svart

  Smartwares Bordslampa touch & dim L Svart
  Bordslampa touch &: dim L Svart
 • LED-taklampa IFL-70000 med rörelsesensor

  LED-taklampa IFL-70000 med rörelsesensor
  Smal LED-taklampa med rörelsesensor, IP65 LED-taklampan är förtjusande med sin enkla montering och tekniska raffinaderier. Det avlånga, smala höljet kan monteras på många ytor. Tack vare IP65 är den perfekt för utomhusområdet, där den kan användas i t.ex. garage, källare eller parkeringsplatser. Den har en integrerad rörelsesensor, vilket innebär att den endast tänds när den registrerar en rörelse. Den är särskilt effektiv och ljusstark. Dess naturliga, universalvita ljus uppfattas som trevligt och ger en bra rumsbelysning.
 • Smartwares Bastia Vägglampa LED 230V

  Smartwares Bastia Vägglampa LED 230V
  Bastia Vägglampa LED 230V
 • Smartwares Bastia Vägglampa Alu 230V Grå

  Smartwares Bastia Vägglampa Alu 230V Grå
  Bastia Vägglampa Alu 230V Grå
 • Smartwares Klassisk vägglampa E27 Svart

  Smartwares Klassisk vägglampa E27 Svart
  Klassisk vägglampa E27 Svart
 • Smartwares Taklampa Textil Ø60cm Vit

  Smartwares Taklampa Textil Ø60cm Vit
  Taklampa Textil Ø60cm Vit
 • Smartwares Vägglampa LED-solcell m sensor

  Smartwares Vägglampa LED-solcell m sensor
  Vägglampa LED-solcell m sensor
 • Smartwares Carlo Round Solcellsmarkspot

  Smartwares Carlo Round Solcellsmarkspot
  Carlo Round Solcellsmarkspot
 • Smartwares Carlo Square Solcellsmarkspot

  Smartwares Carlo Square Solcellsmarkspot
  Carlo Square Solcellsmarkspot
 • Smartwares Classico Vägglampa 230V Svart

  Smartwares Classico Vägglampa 230V Svart
  Classico Vägglampa 230V Svart
 • Brun textiltaklampa Ceiling Dream 30 cm

  Brun textiltaklampa Ceiling Dream 30 cm
  Taklampa Ceiling Dream av brun textil Ceiling Dream behöver inte mycket för att vara en elegant taklampa. Ett allsidigt, inbjudande ljus sprids i dess omgivning, oavsett var den befinner sig. Taklampan är utformad så att den passar många tillfällen och platser - från sovrummet till korridoren till vardagsrummet. Ceiling Dream kommer alltid att ser elegant ut.
 • Brun textiltaklampa Ceiling Dream 40 cm

  Brun textiltaklampa Ceiling Dream 40 cm
  Taklampa Ceiling Dream av brun textil Ceiling Dream behöver inte mycket för att vara en elegant taklampa. Ett allsidigt, inbjudande ljus sprids i dess omgivning, oavsett var den befinner sig. Taklampan är utformad så att den passar många tillfällen och platser - från sovrummet till korridoren till vardagsrummet. Ceiling Dream kommer alltid att ser elegant ut.
 • Svart textil-taklampa Ceiling Dream 20 cm

  Svart textil-taklampa Ceiling Dream 20 cm
  Ceiling Dream - enkel taklampa i svart En stilfull kombination utgör den svarta textilskärmen och den opalvita diffusorn som utgör taklampan Ceiling Dream. Lampan avger tack vare diffusorn ett homogent ljus i rummet och applicerar det på nytt. Ljusatmosfären som Ceiling Dream sprider inbjuder till avkoppling och välmående.
 • Svart textil-taklampa Ceiling Dream 30 cm

  Svart textil-taklampa Ceiling Dream 30 cm
  Ceiling Dream - enkel taklampa i svart En stilfull kombination utgör den svarta textilskärmen och den opalvita diffusorn som utgör taklampan Ceiling Dream. Lampan avger tack vare diffusorn ett homogent ljus i rummet och applicerar det på nytt. Ljusatmosfären som Ceiling Dream sprider inbjuder till avkoppling och välmående.
 • Smartwares LED-arbetslampa BT-högtalare

  Smartwares LED-arbetslampa BT-högtalare
  LED-arbetslampa BT-högtalare
 • Smartwares LED-arbetslampa tripod 2 x 30W

  Smartwares LED-arbetslampa tripod 2 x 30W
  LED-arbetslampa tripod 2 x 30W
 • Smartwares Pollare Small 50cm LED Alumini

  Smartwares Pollare Small 50cm LED Alumini
  Pollare Small 50cm LED Aluminium Svart
 • Smartwares Pollare Large 80cm LED Alumini

  Smartwares Pollare Large 80cm LED Alumini
  Pollare Large 80cm LED Aluminium Svart
 • Smartwares LED-växtvägglampa med solcelle

  Smartwares LED-växtvägglampa med solcelle
  LED-växtvägglampa med solceller
 • Smartwares Solcellsbelysning Väggmonterad

  Smartwares Solcellsbelysning Väggmonterad
  Solcellsbelysning Väggmonterad Vinklad 35lm
 • Smartwares Trädgårds-spotlight IP65 Svart

  Smartwares Trädgårds-spotlight IP65 Svart
  Trädgårds-spotlight IP65 Svart
 • LED-utomhusvägglampa OOL-50020, Up- and Down-Light

  LED-utomhusvägglampa OOL-50020, Up- and Down-Light
 • LED-solcellsutomhusvägglampa 10.022.70 stål

  LED-solcellsutomhusvägglampa 10.022.70 stål
 • Smartwares Solcellsbelysning Väggmont Rak

  Smartwares Solcellsbelysning Väggmont Rak
  Solcellsbelysning Väggmont Rak
 • LED-utomhusvägglampa OOL-50015, uppåtstrålande

  LED-utomhusvägglampa OOL-50015, uppåtstrålande
 • LED-utomhusvägglampa OOL-50016, nedåtlysande

  LED-utomhusvägglampa OOL-50016, nedåtlysande
 • LED-halvljus OSL-50012 batteri och USB-kablar

  LED-halvljus OSL-50012 batteri och USB-kablar
 • LED-solcellsväxtvägglampa OSL-50013

  LED-solcellsväxtvägglampa OSL-50013
 • Smartwares Solcellsbelysning Väggmonterad

  Smartwares Solcellsbelysning Väggmonterad
  Solcellsbelysning Väggmonterad Rak 35lm
 • Smartwares Vägglampa Up-/Downlight Alumin

  Smartwares Vägglampa Up-/Downlight Alumin
  Vägglampa Up-/Downlight Aluminium Svart
 • Smartwares RX1010 Stolplykta 230V Rostfri

  Smartwares RX1010 Stolplykta 230V Rostfri
  RX1010 Stolplykta 230V Rostfri
 • Smartwares Classico Lyktstolpe 230V 125cm

  Smartwares Classico Lyktstolpe 230V 125cm
  Classico Lyktstolpe 230V 125cm
 • Smartwares LED-arbetslampa tripod 2 x 10W

  Smartwares LED-arbetslampa tripod 2 x 10W
  LED-arbetslampa tripod 2 x 10W
 • LED-växtstation ISL-60025, plantlampa

  LED-växtstation ISL-60025, plantlampa
 • Taklampa Mia, grå, Ø 60 cm

  Taklampa Mia, grå, Ø 60 cm
 • Taklampa Mia, brun, Ø 50 cm

  Taklampa Mia, brun, Ø 50 cm
 • Taklampa Mia, svart Ø 60 cm

  Taklampa Mia, svart Ø 60 cm
 • Taklampa Mia, brun, Ø 60 cm

  Taklampa Mia, brun, Ø 60 cm
 • LED-gånglampa OOL-50017, aluminium, höjd 50 cm

  LED-gånglampa OOL-50017, aluminium, höjd 50 cm
 • LED-gånglampa OOL-50018, aluminium, höjd 80 cm

  LED-gånglampa OOL-50018, aluminium, höjd 80 cm