SLV lampor

Tyskland har en lång tradition av att tillverka funktionell belysning för interiör och exteriör. Det har ploppat upp nya varumärken titt som tätt och SLV startades mitt under discoeran i slutet på 1970-talet. Deras första produkt kombinerade ljud (Sound), ljus (Light) och projektion (Video) - perfekt för dansgolvet med andra ord!

Under de 40 år som SLV existerat har man gått till att ha ett brett utbud av belysning. De har också ett sortiment av ljuskällor som LED-reflektorer och dimbara filamentslampor.

SLV belysning online

 • Smal taklampa Enola i vitt

  Smal taklampa Enola i vitt
  Enkel taklampa Enola Taklampan Enola i vitt övertygar med lika enkel som modernt elegant design. Den skapar i första hand riktad ljusfördelning. Skärmen som är tillverkad helt i aluminium och är absolut ogenomsläpplig för ljus, säkerställer att ljuset endast kan avges genom öppningen längst ned. Särskilt över köksön eller matbordet passar denna taklampa, eftersom området rakt under lampan blir perfekt belyst. Tack vare den enkla och eleganta formen kan denna taklampa lätt integreras i matrummet, men också över arbetsytorna i köket eller bänken mellan köket och matrummet.
 • Guldfärgad taklampa Enola i smal form

  Guldfärgad taklampa Enola i smal form
  Elegant taklampa Enola Taklampan Enola som tack vare guldfärgen får en särskilt elegant ton är så utformad att den framför allt passar i matrummet eller över en köksö. Tack vare att skärmen är tillverkad av aluminium som är ogenomsläppligt för ljus, avges ljuset uteslutande nedåt. På så sätt blir området under lampan perfekt belyst, vilket inte bara ser mycket vackert ut över matbordet eller köksön, utan dessutom är mycket praktiskt, eftersom ljusförhållandena anpassas efter behovet. Taklampan Enola i guldfärg är snarare ett stilbildande inredningsobjekt än bara en lampa.
 • Antracitfärgad utevägglampa Box L E27

  Antracitfärgad utevägglampa Box L E27
  Trekantig strålande utevägglampa Box L i antracit Mångsidig, modern och energibesparande - vägglampan Box L av aluminium i antracit passar på nästan alla väggar utomhus och strålar ut sitt ljus från tre sidor. På framsidan ger de påmonterade lamellerna inte bara ett vackert utseende, de mildrar ljuset och garanterar därigenom bländfrihet. Vägglampan kan bestyckas med energibesparande ljuskällor till max. 18 W och en längd till 17,5 cm .
 • Antracitfärgad utomhusvägglampa SITRA WALL UP-DOWN

  Antracitfärgad utomhusvägglampa SITRA WALL UP-DOWN
  Utomhusvägglampan SITRA WALL UP skapar effektfull belysning Vägglampan i serien SITRA passar perfekt utomhus. Armaturen är så diskret att den anpassar sig till sin omgivning - samtidigt är ljuset den avger mycket iögonfallande. Armaturen kan drivas med lysrör GX53 (2 x 9W) eller LED med GX53-fattning (2 x 1,2W).
 • Pendellampa Forchini M 50 cm svart-guld

  Pendellampa Forchini M 50 cm svart-guld
  Svart-gyllene hänglampan Forchini M med vågreflektor - 50 cm diameter Denna vackra hänglampa sätter en modern extravagant stämpel på boendemiljön: Den halvrunda skärmen är tillverkad av aluminium och stål och visar på insidan upp en guldfärgad reflektor som ger utbrett ljus. Forchini M är utrustad med en textilkabel i samma färg som armaturen. En verkligt fascinerande ljuskälla, som ombesörjer såväl vardags- och matsalsrum som hallen och korridoren med tillfredsställande ljusförhållanden. Ljuskälla: 1 x 40 W E27 (ljuskällans maximala längd: 18 cm, Ø 6,8 cm). Ljuskällan ingår inte.
 • Vägginbyggnadslampan Brick Downunder E14 IP44

  Vägginbyggnadslampan Brick Downunder E14 IP44
  Vägginbyggnadslampa Brick Downunder för belysning av riskområden utomhus Med inbyggnadslampan Brick kan riskområden som exempelvis trappor och liknande belysas optimalt. Lampan är ej avsedd för montering inomhus! - Inbyggnadsdjup 6,5 cm, inbyggnadsöppning 9,5 x 19,5 cm - inget inbyggnadslock behövs - vid användning av energisparlampor gäller följande maximala mått: Ø 4,8 cm, höjd 13 cm - Vikt 0,564 kg
 • Iögonfallande LED-utomhusvägglampa Slots Wall rost

  Iögonfallande LED-utomhusvägglampa Slots Wall rost
  LED-utomhusvägglampan Slots Wall - rostfärgad Utomhusbelysning i rostfärg är trendigt. Denna tilltalande designade LED-utomhusvägglampa av aluminium och glas i modern, tidlöst vacker form anpassar sig till de mest skilda stilvarianter. Runt omkring huset, exempelvis på fasaden vid entrén, ger Slots Wall med LED-modulen i huvudet stämningsfullt, varmvitt ljus. Ljuset avges nedåt, bländeffekten minimeras därmed effektivt. - skyddsklass IP44 - 3 000 Kelvin - COB LED - 6,3 W totalt
 • Vägginbyggnadslampa Brick LED Downunder varmvit

  Vägginbyggnadslampa Brick LED Downunder varmvit
  LED-lampa för belysning av entréområden, som trappsteg etc. Med inbyggnadslampan Brick kan riskområden som exempelvis trappsteg och liknande belysas optimalt. Inbyggnadsdjupet är 7,5 cm, inbyggnadsöppningen 10 x 16 cm. Inkl. transformator och inbyggnadslock.
 • Rostbrun utevägglampa Box L E27

  Rostbrun utevägglampa Box L E27
  Rostbrun utevägglampa Box L - strålar från tre sidor Mångsidig, modern och energibesparande - vägglampan Box L av aluminium i Rostbrunt passar på nästan alla väggar utomhus och strålar ut sitt ljus från tre sidor. På framsidan ger de påmonterade lamellerna inte bara ett vackert utseende, de mildrar ljuset och garanterar därigenom bländfrihet. Vägglampan kan bestyckas med energibesparande ljuskällor till max. 18 W och en längd till 17,5 cm.
 • Kantig utomhusvägglampa GRAFIT

  Kantig utomhusvägglampa GRAFIT
  Vägglampa GRAFIT för utomhusbruk Lampan har en minimalistisk, kvadratisk design. Kombinationen av antracitfärgad aluminium och den satinerade lampskärmen ger armaturen en särskilt tilltalande charm.
 • Asto takspotlight med dekorring, 4 ljuskällor

  Asto takspotlight med dekorring, 4 ljuskällor
  Asto, modern takspotlight med dekorring, 4 ljuskällor Hos denna mycket dekorativa takspotlight är varje spotlight individuellt vridbar i 310 grader och svängbar i 85 grader. Effekten: den önskade belysningen kan ställas in snabbt och enkelt. Lampan med fyra ljuskällor är utrustad med högvolts-halogenteknik, så det behövs ingen transformator.
 • Utomhusspotlight Sitra i antracit

  Utomhusspotlight Sitra i antracit
  Grå utomhusspotlight Sitra för vägg- eller takmontering Utomhusspotlighten Sitra är tillverkad av aluminium och ljuskällorna täcks av klara skyddsglas. Ytan passar i färgen mycket bra till moderna miljöer och möjligheten att tippa lamphuvudet upp till 90° och vrida det upp till 100° ökar flexibiliteten. Sitra kan användas som vägg- och taklampa.
 • Rökglashänglampa Lisenne

  Rökglashänglampa Lisenne
  Fascinerande hänglampa Lisenne av basalt och glas Hänglampan Lisenne fascinerar genom det ovanliga materialvalet och lampglasets rökglas, som skapar en behaglig stämning. Lampfattningen är tillverkad av grå basalt, vilket ser mycket harmoniskt ut tillsammans med det rökgrå glaset. Eftersom ljuskällan syns genom glaset rekommenderar vi användning av en dekorativ lampa, till exempel en filament- eller retrofit-lampa. Ljuskällan ingår inte i leveransen men kan beställas extra under Tillbehör.
 • Asto takspotlight med dekorring, 3 ljuskällor

  Asto takspotlight med dekorring, 3 ljuskällor
  Asto, modern takspotlight med dekorring, 3 ljuskällor Hos denna mycket dekorativa takspotlight är varje spotlight individuellt vridbar i 310 grader och svängbar i 85 grader. Effekten: den önskade belysningen kan ställas in snabbt och enkelt. Lampan med tre ljuskällor är utrustad med högvolts-halogenteknik, så det behövs ingen transformator. Monteringen kan göras antingen i taket eller på väggen.
 • Asto takspotlight med dekorring, 2 ljuskällor

  Asto takspotlight med dekorring, 2 ljuskällor
  Asto, modern takspotlight med dekorring, 2 ljuskällor Hos denna takspotlight är varje spotlight vridbar 310° och svängbar 85°, vilket gör att önskad belysning kan ställas in snabbt och enkelt. Asto är utrustad med högvolts-halogenteknik, så ingen transformator behövs. Monteringen kan göras antingen i taket eller på väggen.
 • Svart golvlampa Phelia

  Svart golvlampa Phelia
  Golvlampan Phelia med vrid- och svängbart lamphuvud - svart Golvlampan Phelia är, tack vare de smala måtten även optimal för mindre vardagsrum. Till detta kommer möjligheten att rikta lamphuvudet flexibelt, för det kan både vridas 350° och svängas 90°. Om lampan placeras nära sitthörnan kan ljusstämningen alltid justeras enligt behov, exempelvis för läsning. Utrustad med 200 cm lång kabel med schukokontakt. Strömbrytaren för att tända och släcka lampan är integrerad i lamphuvudet.
 • ALTRA DICE II - designertaklampa

  ALTRA DICE II - designertaklampa
  Taklampa Altra Dice kombinerar funktionalitet och modernitet Den konsekventa, rätlinjiga formgivningen gör lampan ALTRA DICE II till något alldeles speciellt. Trots att armaturen har ett mycket futuristiskt utseende är armaturen mångsidigt användbar. Samtliga armaturer i serien ALTRA DICE kan drivas med energisparlampor såsom LED-lampor. Armaturens tillverkare kan skryta med hög kompetens och skicklighet. Balansgången mellan aktuell design och innovativ teknik står i fokus.
 • SLV Sitra Cube LED-utomhusvägglampa, antracit

  SLV Sitra Cube LED-utomhusvägglampa, antracit
  Tvåsidig LED utomhusväggsarmatur Sitra Cube med effektiva lysdioder Sitra Cube LED-väggarmatur för utomhusbruk är en riktig allroundare bland väggarmaturer för utomhusbruk, eftersom den med sin diskreta men ändå moderna design passar harmoniskt in i varje utomhusdesign. Detta garanteras inte minst av den kubformade aluminiumkroppen, som tack vare sin färgdesign harmoniskt anpassar sig till många fasader och underlag. Armaturkroppen, som öppnas uppåt och nedåt, avger varmvitt LED-ljus i lika stora delar uppåt och nedåt, vilket inte bara ger en fantastisk ljusbild på fasaden, utan även en idealisk belysning av omgivningen.
 • SLV Sitra Cube utomhusvägglampa, rostbrun

  SLV Sitra Cube utomhusvägglampa, rostbrun
  Kubformad väggarmatur Sitra Cube för utomhusbruk med dubbelsidig ljusavgivning Sitra Cube väggarmatur för utomhusbruk är fyrkantig och har en diskret finish. Med sitt dubbelsidiga ljusflöde skapar den speciella ljusögonblick utomhus. Den drivs med två GX53-lampor och möjliggör både direkt belysning av vägen och indirekt belysning av fasaden. På så sätt kan man inte bara uppnå en säker belysning av mörka områden runt huset, utan också en dekorativ iscensättning av huset på samma gång. Två glasrutor ovanför de lampor som ska användas (se tillbehör) ger ytterligare skydd mot regn och damm (IP44). - Maximal storlek på den glödlampa som ska sättas in: Ø 7,5 cm, längd 2,7 cm.
 • SLV Gloo Pure utomhusvägglampa IP44

  SLV Gloo Pure utomhusvägglampa IP44
  Tidlöst designad vägglampa utomhus Gloo Pure Utomhusvägglampan Gloo Pure ger ett vackert ljus i utomhusområdet på ett mycket snyggt sätt, vare sig det är ingångsbelysning bredvid ytterdörren eller för att belysa ett hörn av huset. Med sin enkla, antracitfärgade stativ och den sfäriska, satinerade glasskärmen, harmonerar den med många fasadstilar. Det sfäriska glaset ger också bländningsfritt ljus från alla sidor och belyser omgivningen med behagligt ljus.
 • SLV Photonia utomhusvägglampa, lykta

  SLV Photonia utomhusvägglampa, lykta
  En klassiker omtolkad - Photonia vägglampa för utomhusbruk En klassisk lykta omtolkad, det är Photonia väggarmatur för utomhusbruk, som sätter pricken över i:et på modernt utformade utomhusområden. Skärmen och väggfästet är tillverkade av robust aluminium och har en antracitfärgad yta. Sidoytorna, som inte bara skyddar ljuskällan från väder och vind utan också låter ljuset komma ut runtomkring, är gjorda av klart glas. Glasets transparens drar också fokus till själva ljuskällan, vilket gör den särskilt lämplig för användning med dekorativa vintage-ljuskällor eller ljuskällor med glödtrådsutseende (se tillbehör). - IK03
 • Speciell LED-vägglampa Cariso

  Speciell LED-vägglampa Cariso
  Elegant designad LED-vägglampa Cariso Cariso - detta klingande namn står för en LED-vägglampa som passar särskilt bra i en luxuös miljö. Cariso är tillverkad av aluminium och stål, skärmen är svartlackerad på utsidan och smalnar av framåt så att skärmens mässingsfärgade insida syns och ger ljuset en speciell glans. Ljusutsläppet sker uppåt och nedåt. Ljuset kan dimras med en extern dimmer (ingår ej).
 • SLV Patta I LED-inbyggnadslampa rund, matt vit

  SLV Patta I LED-inbyggnadslampa rund, matt vit
  Dimbar LED-takinbyggnadslampa Patta-I - vit Den innovativa LED-takinbyggnadslampan Patta-I är utrustad med en energieffektiv chip on board” LED-teknik. Ett dimbart LED-drivdon ingår i leveransen, så att ljusstyrkan kan regleras med en extern dimmer. Fjäderclipsen som behövs för montering och LED-drivdon: ingår i leveransen. - avsedd för inbyggnad i tak med en tjocklek på max. 2,5 cm - kan användas i våtrum och utomhus
 • Fenda Tripod Golvlampa Ø45,5 Black/Copper/Black - SLV

  Fenda Tripod Golvlampa Ø45,5 Black/Copper/Black - SLV
  Design SLV Fenda Tripod Floor Lamp Ø45,5 Black/Copper/Black är en vacker, minimalistisk och klassisk lampa som passar in i nästan alla inredningar. Den ingår i den stora Fenda-serien, som omfattar&hellip:
 • SLV Sitra Single LED-utomhusvägglampa down, rost

  SLV Sitra Single LED-utomhusvägglampa down, rost
  Modern LED-väggarmatur Sitra Single med CCT-funktion för utomhusbruk Enkel och funktionell: Sitra Single LED-väggarmatur för utomhusbruk är idealisk för diffus, nedåtriktad belysning av fasader och intilliggande gångvägar. Den moderna kubiska designen är tillverkad av aluminium. De integrerade lysdioderna kan ställas in på varmvitt eller universellt vitt ljus tack vare den inbyggda CCT-omkopplaren. - Skyddsklass: IP44 - Slagtålighet: IK05
 • SLV Sitra Cube LED-utomhusvägglampa, rost

  SLV Sitra Cube LED-utomhusvägglampa, rost
  Tvåsidig LED utomhusväggsarmatur Sitra Cube med effektiva lysdioder Sitra Cube LED-väggarmatur för utomhusbruk är en riktig allroundare bland väggarmaturer för utomhusbruk, eftersom den med sin diskreta men ändå moderna design passar harmoniskt in i varje utomhusdesign. Detta garanteras inte minst av den kubformade aluminiumkroppen, som tack vare sin färgdesign harmoniskt anpassar sig till många fasader och underlag. Armaturkroppen, som öppnas uppåt och nedåt, avger varmvitt LED-ljus i lika stora delar uppåt och nedåt, vilket inte bara ger en fantastisk ljusbild på fasaden, utan även en idealisk belysning av omgivningen.
 • Modern vägglampa COUPA med LED-teknologi

  Modern vägglampa COUPA med LED-teknologi
  Trendig vägglampa COUPLA LED med flexibel läsarm Denna trendiga vägglampa är tänkt som sängbelysning. Glasskärmen skapar en klassisk stil och sörjer för en behaglig belysning. Tack vare den ca. 30 cm långa, flexibla armen kan läslampan ställas in efter behov. Armaturen sörjer för god extrabelysning med hjälp av 1W varmvita Power LED-ljuskällorna med 30° ljusvinkel. Vägglampan är utrustade med strömbrytare för att bekvämt släcka och tända de olika ljuskällorna.
 • SLV Phelia hänglampa, svart/guld, Ø 27,5 cm

  SLV Phelia hänglampa, svart/guld, Ø 27,5 cm
  Svart och guld upphängningslampa Phelia i aluminium Den svarta nyansen på upphängningslampan Phelia börjar med en smal cylinder som följs av en bred kon nedan. Detta är öppet längst ner så att direkt belysning uppnås. Tack vare den gyllene insidan av skuggan är ljuset särskilt varmt; kombinationen med den svarta utsidan ser trendig och modern ut. Phelia kommer till sin rätt särskilt ovanför ett bord.
 • SLV Myra utomhusvägglampa 1 lampa, antracit

  SLV Myra utomhusvägglampa 1 lampa, antracit
  Universell vägglampa Myra för utomhusbruk med variabel spotlight Myra väggarmatur för utomhusbruk består av ett vinkelformat väggfäste och en GU10-ljuspunkt som fästs på det. Båda elementen är tillverkade av lackerad aluminium och ger utomhusinstallationen ett modernt och tidlöst utseende. Tack vare att armaturens spot kan justeras kan ljuset riktas mot ett specifikt område, vilket ger optimal belysning. Passar även för takmontering. - Maximal storlek på den glödlampa som ska användas: Ø 5 cm, längd 5,7 cm.
 • SLV Quadrulo utomhusvägglampa med sensor

  SLV Quadrulo utomhusvägglampa med sensor
  Modern vägglampa Quadrulo i form av en lanternin med rörelsedetektor Designen på Quadrulo vägglampan för utomhusbruk påminner om en klassisk lykta från förr, men den har setts över helt och hållet och kombinerats med moderna former och en samtida färgdesign. I glasskärmen finns ett E27-fäste där en så kallad vintage-lampa kan sättas in (se tillbehör). Det ger det hela en extra retrocharm. En särskild höjdpunkt är den integrerade rörelsedetektorn, som automatiskt tänder och släcker ljuset när en person befinner sig inom detektionsområdet. Sensorns räckvidd vid 1,8-2,5 m monteringshöjd: max. 8 m. Detektionsvinkel: 100
 • SLV Quadrulo utomhusvägglampa i lyktform

  SLV Quadrulo utomhusvägglampa i lyktform
  Modern utomhusvägglampa Quadrulo med retrocharm Retro i kombination med modernitet - det här är Quadrulo vägglampa för utomhusbruk som ger särskild charm till alla utomhusinstallationer. Vägglampan är tillverkad av aluminium och utrustad med en lampskärm av glas i form av en lykta, vilket inte bara ger en fantastisk retrolook, utan också en jämn ljusfördelning på alla sidor. Genom att använda en glödlampa i glödlampsform och med glödtrådsoptik får armaturen ytterligare ett vintageutseende. Ett blickfång på varje husvägg!
 • SLV Rusty Slot 80 LED-gånglampa, höjd 80 cm

  SLV Rusty Slot 80 LED-gånglampa, höjd 80 cm
  Tilltalande LED-gånglampa Rust Slot med IP55 En utomhuslampa ger inte bara tillräckligt ljus för ökad säkerhet på natten, utan bidrar också till områdets design under dagtid med sitt utseende. Detta är särskilt viktigt för LED-gånglampan Rusty-Slot Det stål som användes för armaturen fick en särskild kemisk behandling, vilket ledde till att den trendiga rost-looken uppstod. Optiskt avviker varje lampa något från den andra. Ljuset från de dolda LED-lamporna avges direkt och lyser mjukt ut i omgivningen.
 • Fenda Vägglampa Black/Copper - SLV

  Fenda Vägglampa Black/Copper - SLV
  Fenda Vägglampa Black/Copper - SLV
 • Mana Out Up/Down Utomhus Vägglampa Anthracite - SLV

  Mana Out Up/Down Utomhus Vägglampa Anthracite - SLV
  Mana Out Up/Down Utomhus Vägglampa Anthracite - SLV
 • SLV Sitra LED-utomhusvägglampa up/down 30 cm vit

  SLV Sitra LED-utomhusvägglampa up/down 30 cm vit
  Upp och ner LED-vägglampa Sitra för utomhusbruk med CCT-funktion Sitra LED-väggarmatur för utomhusbruk imponerar med sin mångsidiga design, ljusfördelning uppåt och nedåt och variabel färgtemperatur. Ljusfärgen kan justeras till 3 000 K (varmvitt ljus) eller 4 000 K (universellt vitt ljus) med hjälp av en integrerad CCT-omkopplare. Kroppen är tillverkad av aluminium och utformad som en kubisk form i en enfärgad finish. - Skyddsklass: IP44 - Slagtålighet: IK05
 • Fenda Bordslampa Ø45,5 Beige/Black - SLV

  Fenda Bordslampa Ø45,5 Beige/Black - SLV
  Design SLV Fenda Bordslampa Ø45,5 Beige/Svart är en vacker, minimalistisk och klassisk lampa som passar in i nästan alla inredningar. Den ingår i den stora Fenda-serien, som omfattar golvlampor, bordslampor,&hellip:
 • Rusty 70 LED Trädgårdslampa 3000K Rusted Steel - SLV

  Rusty 70 LED Trädgårdslampa 3000K Rusted Steel - SLV
  Rusty 70 LED Trädgårdslampa 3000K Rusted Steel - SLV
 • SLV Merado Flood LED-vägglampa 3 000 K vit

  SLV Merado Flood LED-vägglampa 3 000 K vit
  LED-vägglampa Merado Flood med vridbar och svängbar strålkastare Väggmaskinen Merado Flood av aluminium och glas erbjuder omfattande omgivande belysning som kan justeras individuellt tack vare att strålkastaren kan vridas och svängas. Oavsett om ett dekorativt föremål ska placeras individuellt på golvet eller väggen ska belysas: Med Merado Flood är allt detta möjligt. De inbyggda lysdioderna garanterar en ljus och samtidigt mycket bekväm belysningsatmosfär. - Svängområde: 90 ° - Rotationsområde: 360 °
 • SLV Sitra LED-utomhusvägglampa up/down 20 cm rost

  SLV Sitra LED-utomhusvägglampa up/down 20 cm rost
  Upp och ner LED-vägglampa Sitra för utomhusbruk med CCT-funktion Sitra LED-väggarmatur för utomhusbruk imponerar med sin mångsidiga design, ljusfördelning uppåt och nedåt och variabel färgtemperatur. Ljusfärgen kan justeras till 3 000 K (varmvitt ljus) eller 4 000 K (universellt vitt ljus) med hjälp av en integrerad CCT-omkopplare. Kroppen är tillverkad av aluminium och utformad som en kubisk form med en enfärgad yta. - Skyddsklass: IP44 - Slagtålighet: IK05
 • SLV Grafit gånglampa antracit rätblock höjd 90 cm

  SLV Grafit gånglampa antracit rätblock höjd 90 cm
  Osynlig på dagen, en ljusstråle i mörkret - Path Light Grafit Satinerad akryl ger Grafit-lampans skugga ett strålande ljus runtomkring, så att en jämn och mild belysning uppnås på alla sidor. Den kubformade kroppen är tillverkad av robust aluminium och har en antracitfärgad finish. Grafit pollararmaturen levereras med en öppen kabeländan, och en platt, fyrkantig monteringsfot ingår också. En lämplig IP-anslutningsdosa för anslutning samt en jordspik för förankring i obelagda ytor är tillgängliga separat via tillbehören. - Skyddsklass: IP44 - Omgivningstemperatur under drift: - 20 °C till + 45 °C
 • SLV Quadrulo LED-utomhusvägglampa antracit

  SLV Quadrulo LED-utomhusvägglampa antracit
  Quadrulo LED väggarmatur för utomhusbruk - öppen kubisk form i antracit, indirekt ljusfördelning Enkelt och modernt: Quadrulo LED-väggarmatur för utomhusbruk imponerar med sin öppna kubiska design och sitt indirekta ljus. Lysdioderna är integrerade på baksidorna av aluminiumstöden, och deras varmvita ljus reflekteras i omgivningen av bottenplattan och den omgivande väggen. - Skyddsklass: IP55 - Slagtålighet: IK04 - Omgivningstemperatur under drift: - 20 °C till + 40 °C
 • SLV One Linear LED-hänglampa, 140 cm, mässing

  SLV One Linear LED-hänglampa, 140 cm, mässing
  Dimbar LED-pendelarmatur One Linear med direkt och indirekt ljus One Linear LED-pendelarmatur är elegant och diskret. Den samtidigt uppåt- och nedåtriktade strålen och den smala, långa designen gör den till en riktig höjdpunkt i moderna bostadsutrymmen - särskilt ovanför bordet i vardagsrummet eller matsalen. Före installationen kan färgtemperaturen väljas med hjälp av en CCT-omkopplare i kapellet; det varmvita ljuset kan således ställas in på 2 700 K eller 3 000 K. Dessutom är det möjligt att dimma externt med hjälp av CCT-omkopplaren i kapellet. Dessutom är det möjligt att dimma externt via fasdelen.
 • SLV Eskina Frame Double LED-gånglampa, 125 cm

  SLV Eskina Frame Double LED-gånglampa, 125 cm
  Kubisk LED-gångarmatur Eskina Frame Double i antracit med justerbart ljus Tillverkad för att lysa upp mörka stigar med stil: LED-pollarmaturen Eskina Frame Double står för tillförlitlighet tack vare sitt robusta aluminiumhölje. I den övre delen av kroppen är två runda huvuden monterade i en utskärning så att de kan roteras vertikalt. De integrerade lysdioderna strålar alltså antingen framåt eller bakåt. En annan höjdpunkt är CCT-omkopplaren. Med denna strömbrytare kan ljusfärgen ändras mellan 3 000 K (varmvitt) och 4 000 K (universalvitt). - Skyddsklass: IP65 - Slagtålighet: IK06 - exklusiv anslutningslåda
 • SLV Pantilo 28 hänglampa, Ø 28 cm, koppar

  SLV Pantilo 28 hänglampa, Ø 28 cm, koppar
  Elegant pendellampa Pantilo av glas med färgövergång Den eleganta, tidlöst vackra Pantilo-pendellampan har en bred, rundad cylinderform. Den är utrustad med en mörk textilkabel som slutar i glasskärmen via ett metallelement. Den blanka skärmen är tonad överst och smälter in i ett tydligt område längst ner. Denna flytande kurs ger Pantilo sitt karakteristiska utseende, vilket också spelar in i ljusfördelningen. Även om det är mjukt grundbelysning belysning i den övre delen framträder ljuset obehindrat nedåt. Vare sig det är i grupper eller individuellt - hänglampan är perfekt för att belysa bord, diskar och diskar. På grund av den genomskinliga glasskärmen bör en glödlampa väljas för att understryka den dekorativa aspekten. - levereras med en öppen kabelände utan kapell - Kan kombineras med Fitu Mix & Match-tillbehör
 • SLV Sitra LED-utomhusvägglampa up/down 30 antracit

  SLV Sitra LED-utomhusvägglampa up/down 30 antracit
  Upp och ner LED-vägglampa Sitra för utomhusbruk med CCT-funktion Sitra LED-väggarmatur för utomhusbruk imponerar med sin mångsidiga design, ljusfördelning uppåt och nedåt och variabel färgtemperatur. Ljusfärgen kan justeras till 3 000 K (varmvitt ljus) eller 4 000 K (universellt vitt ljus) med hjälp av en integrerad CCT-omkopplare. Kroppen är tillverkad av aluminium och utformad som en kubisk form i en enfärgad finish. - Skyddsklass: IP44 - Slagtålighet: IK05
 • SLV Sitra Single LED-utomhusvägglampa down, vit

  SLV Sitra Single LED-utomhusvägglampa down, vit
  Modern LED-väggarmatur Sitra Single med CCT-funktion för utomhusbruk Enkel och funktionell: Sitra Single LED-väggarmatur för utomhusbruk är idealisk för diffus, nedåtriktad belysning av fasader och intilliggande gångvägar. Den moderna kubiska designen är tillverkad av aluminium. De integrerade lysdioderna kan ställas in på varmvitt eller universellt vitt ljus tack vare den inbyggda CCT-omkopplaren. - Skyddsklass: IP44 - Slagtålighet: IK05
 • SLV Big Theo utomhusvägglampa, 1 lampa, antracit

  SLV Big Theo utomhusvägglampa, 1 lampa, antracit
  Modern vägglampa för utomhusbruk Big Theo i kubdesign Big Theo är en väggarmatur för utomhusbruk som passar perfekt in i modernt utformade utomhusområden. Den är utformad i kubform och täckt med en färgad lack. Den robusta aluminiumkroppen har en rund fördjupning i den nedre delen där GU10-lampan (se tillbehör) sätts in. Ljuset lyser direkt nedåt för att på ett skickligt sätt belysa gångar eller husfasaden. Ett extra glasskydd skyddar lampan från väder och vind.
 • SLV Eskina Frame LED-utomhusvägglampa 2 lampa CCT

  SLV Eskina Frame LED-utomhusvägglampa 2 lampa CCT
  Med CCT-funktion och roterbara LED-ljusenheter - LED-vägglampa för utomhusbruk Eskina Frame Att sätta husets fasad i rampljuset och samtidigt få en säker belysning av vägen - det är möjligt med Eskina Frame LED-vägglampan för utomhusbruk, eftersom de två LED-ljusenheterna kan vridas oberoende av varandra i aluminiumramen. I kombination med CCT-funktionen, som gör det möjligt att ändra ljusfärgen via en liten strömbrytare under installationen, kan ett optimalt belysningskoncept utvecklas och genomföras. IP65 garanterar också en hög skyddsnivå mot väder och vind. - inkl. CCT-funktion: 3 000 K (2 200 lm); 4 000 K (2 400 lm)
 • SLV Pema LED-utomhusvägglampa, CCT, svart

  SLV Pema LED-utomhusvägglampa, CCT, svart
  LED-vägglampa Pema med CCT-funktion Varmvitt eller universellt vitt ljus - med Pema LED-väggarmatur för utomhusbruk kan man skapa många olika ljusstämningar, eftersom en liten omkopplare gör det möjligt att bestämma ljusfärgen efter eget önskemål under installationen. Ljuset från lysdioderna strålar nedåt från den robusta aluminiumkroppen och skuggas av en glasdiffusor. Det här är det perfekta sättet att belysa stigar och trappor runt huset på ett säkert sätt. - CCT-omkopplingsbar: 3 000 K (1 260 lm); 4 000 K (1 400 lm)
 • SLV Astina pendellampa, grå matt

  SLV Astina pendellampa, grå matt
  Modern hängande lampa Astina med satin glasskärm Pendelarmaturen Astina lyser inte bara upp bord eller diskar på ett målinriktat sätt, utan sätter dem också i ett fantastiskt ljus. Särskilt när de används i grupp kan de användas för att skapa dekorativa accenter och optimala ljusförhållanden. Detta uppnås främst genom den cylindriska aluminiumkroppen, som är utrustad med en satin glasring i botten. Tack vare den 250 cm långa upphängningskabeln kan armaturen även monteras på höga tak. - Levereras med öppen kabelända - kan kombineras med Fitu Mix & Match-tillbehör
 • Fitu Taklampa Black - SLV

  Fitu Taklampa Black - SLV
  Fitu Taklampa Black - SLV
 • SLV Plastra LED-vägglampa av gips, rund

  SLV Plastra LED-vägglampa av gips, rund
  Indirekt upplyst LED-vägglampa Plastra - rund Plastra LED-vägglampa uppmärksammar sig själv med sitt varmvita, indirekta ljus. Den kan monteras både på väggen och i taket och ger atmosfärisk omgivande belysning överallt. Det utsända ljuset skapar en underbar korona på väggen. Plastra-vägglampan, som redan är en absolut blickfång på egen hand, kan också användas i rad för att belysa ett större rum eller en längre hall. - Tillverkad av gips: kan målas över och designas individuellt
 • SLV Light Eye Ball hänglampa svart/krom

  SLV Light Eye Ball hänglampa svart/krom
  Rund pendellampa Light Eye Ball i svart / krom Denna samtida ljuskälla imponerar med sitt tydliga designspråk och eleganta, återhållsamma design. Den runda lampskärmen är i matt svart och dekorerad med avsiktliga kromfärgade detaljer, vilket gör utseendet mer spännande. Med hjälp av en svart textilkabel monteras lampan i taket över en rund kapell. En GU10-lampa med en maximal diameter på 51 mm används i den runda skärmen. Användning av lysdioder rekommenderas. Ljuset lyser rakt ner genom den runda öppningen och belyser området nedanför. Oavsett om det är ensamt eller med flera, väcker denna hängande lampa en trevlig atmosfär och kan användas ovanför matbordet eller en disk i en bar eller hotell.
 • SLV Phelia hänglampa, svart/guld, Ø 13 cm

  SLV Phelia hänglampa, svart/guld, Ø 13 cm
  Trendig fjädring pendellampa Phelia i svart och guld - perfekt för tabeller och räknare Den smala pendellampa Phelia är gjord av aluminium. Den kombinerar en cylinder som en kon ansluter i det nedre avsnittet. Medan skuggan är helt svart på utsidan lyser insidan i en guldton som ger ljuset en speciell värme. Den går ut genom den smala, nedåtvända öppningen i skuggan, så att ett område nedan kan belysas specifikt.
 • SLV Light Eye 150 Hänglampa vit med krom

  SLV Light Eye 150 Hänglampa vit med krom
  Upphängningslampa Light Eye i en harmonisk kombination av vit / krom Den eleganta upphängningslampan Light Eye inspirerar med sitt enkla men också moderna och eleganta utseende. Det runda lampskärmens tydliga formspråk understryks tydligt av färgningen. Light Eye kännetecknas av en harmonisk kombination av lättreflekterande krom och ren vit. Den nedre tredjedelen av den sfäriska nyansen är gjord runt i ett kromfärgat utseende, resten i vitt. Krom finns i kabeln, det vita i det runda taket. Ljuset lyser rakt ner genom den runda öppningen och lyser upp den omedelbara omgivningen. pendellampa är en riktig blickfång, särskilt i kombination med andra, och optimal belysning för matbord eller diskar. - lampa max. 75 W GU10 QPAR111 / ES111 (ingår ej)
 • SLV Dorisa LED-kläm-vägglampa bredd 30 cm krom

  SLV Dorisa LED-kläm-vägglampa bredd 30 cm krom
  Avlång klämma på vägglampa Dorisa - även lämplig för användning i badrummet Denna praktiska klämlampa är utrustad med ett fäste som enkelt fästs i ett skåp eller spegel. Spännvidden är 0,3 till 0,6 cm. Vare sig i korridoren eller i badrummet erbjuder vägglampan Dorisa tillräcklig rumsbelysning med en mysig touch. Med sin enkla, trendiga design passar den bra med många interiörstilar.
 • SLV WL 106 vägglampa, IP44, 2 lampor

  SLV WL 106 vägglampa, IP44, 2 lampor
  Två-flammig vägglampa för badrum WL 106 av metall och glas för vertikal eller horisontell montering Vägglampan WL 106 har två glasskärmar som kan justeras upp och ner eller åt vänster och höger beroende på hur de är fästa. Vägglampan kan till exempel installeras direkt ovanför eller bredvid en spegel i badrummet. Nyans struktur, var och en med ett tydligt yttre skal och ett opalt inre lager, garanterar homogent, bländningsfritt ljus. Det kromfärgade väggfästet ger WL 106 en elegant touch. - Maximal storlek på de E14-lampor som ska användas: längd 11 cm, Ø 3,6 cm
 • SLV WL 106 vägglampa, IP44, 1 lampa

  SLV WL 106 vägglampa, IP44, 1 lampa
  Vägglampa i glas WL 106 - klart och opalt glas med kromfäste Denna vägglampa är försedd med en slående, rund väggfäste av aluminium, som presenteras i en blank kromfinish. Från detta framgår en kort arm som bär glasskärmen fäst ovan. Detta är cylindriskt och består av ett klart yttre lager och en opal inre sfär. Den senare ger vägglampan WL 106 ett bländningsfritt, allroundljus. Tack vare kapslingsklass IP44 kan WL 106 användas i badrummet utan problem, där den skär en bra figur särskilt bredvid spegeln. - Maximal storlek på E14-lampan som ska användas: längd 11 cm, Ø 3,6 cm
 • SLV Mecanica Plus LED-bordslampa, färgförändring

  SLV Mecanica Plus LED-bordslampa, färgförändring
  Mecanica Plus LED-bordslampa - justerbar, dimbar och med färgskiftningsfunktion Mecanica Plus LED-bordslampa är en särskilt flexibel ljuskälla för det moderna skrivbordet. Tack vare att ramens och huvudets leder är utformade i en modern, enkel rektangulär form kan de enskilda delarna ställas in på önskat sätt. På så sätt kan ljuset riktas specifikt till det önskade området. Förutom den mekaniska inställningsbarheten har skrivbordslampan också många olika belysningsalternativ. Förutom dimfunktionen kan ljusfärgen ställas in kontinuerligt från varmvitt till dagsljus. Tryckknappar är integrerade i höljet för detta ändamål. - Horisontellt svängområde 329° - Vertikalt svängområde 309° - Strålningsvinkel 100°
 • SLV Light Eye 150 hänglampa i koppar

  SLV Light Eye 150 hänglampa i koppar
  Elegant, kopparfärgad pendellampa Light Eye Den välformade, sfäriska pendellampa på Light Eye- pendellampan är öppen längst ner och avger en direkt ljusstråle. Det kopparfärgade höljet understryker den eleganta produktionen och är upphängd med en diskret svart textilkabel. Kopparfärgen finns i det runda taket, vilket gör bilden harmonisk. Taklampan kan kombineras perfekt med andra i sitt slag och belysa långa, smala områden som diskar optimalt. Det gör också ett tilltalande intryck ovanför matsalsbordet eller en byrå i de fyra väggarna i ditt hem. - Ljuskälla som ska användas: max 75 W GU10 QPAR111 / ES111
 • SLV Karpo LED-golvlampa med dimmer, vit

  SLV Karpo LED-golvlampa med dimmer, vit
  LED-golvlampa Karpo med rörligt lamphuvud Karpo LED-golvlampa , som kan integreras var som helst i det moderna vardagsrummet, verkar mycket dämpad i form och neutral i färg. Ditt lamphuvud är justerbart: Det kan vridas 90 och vridas 330 grader. Strålvinkeln för de installerade lysdioderna är 40 grader, dess ljus lyser i behaglig varmvit och kan regleras via den inbyggda pekdämparen på lamphuvud i tre steg. Den perfekta extra ljuskällan för till exempel sittgruppen i vardagsrummet, där Karpo också avger en underbar läslampa tack vare de olika justeringsalternativen.
 • SLV Fera LED-taklampa Ø 20 cm vit matt

  SLV Fera LED-taklampa Ø 20 cm vit matt
  Rund LED-taklampa Fera med justerbar ljusfärg Den ytmonterade downlight Fera ger selektivt och riktat ljus - till exempel ovanför en köksenhet eller ett område som måste betonas i vardagsrummet. Dess runda kropp av plast har en matt yta. Tack vare den återhållna designen kan Fera kombineras på många sätt. Den matt polykarbonatdiffusorn avger ljuset direkt nedåt. Under montering kan ljusfärgen ställas in på varmvit eller universalvit med en liten brytare bakom huset. Dessutom kan Fera LED-taklampa dämpas externt via DALI.
 • SLV Pantilo 28 hänglampa, Ø 28 cm, krom

  SLV Pantilo 28 hänglampa, Ø 28 cm, krom
  Elegant pendellampa Pantilo av glas med färgövergång Den eleganta, tidlöst vackra Pantilo-pendellampan har en bred, rundad cylinderform. Den är utrustad med en mörk textilkabel som slutar i glasskärmen via ett metallelement. Den blanka skärmen är tonad överst och smälter in i ett tydligt område längst ner. Denna flytande kurs ger Pantilo sitt karakteristiska utseende, vilket också spelar in i ljusfördelningen. Även om det är mjukt grundbelysning belysning i den övre delen framträder ljuset obehindrat nedåt. Vare sig det är i grupper eller individuellt - hänglampan är perfekt för att belysa bord, diskar och diskar. På grund av den genomskinliga glasskärmen bör en glödlampa väljas för att understryka den dekorativa aspekten. - levereras med en öppen kabelände utan kapell - Kan kombineras med Fitu Mix & Match-tillbehör
 • SLV Logs In LED-vägglampa 10 cm aluminium/vit

  SLV Logs In LED-vägglampa 10 cm aluminium/vit
  LED-vägglampa Logs In-indirekt ljusdispenser med dim-till-varm-funktion LED-väggarmaturen Logs In inspirerar med ett modernt utseende som passar perfekt in i moderna inredningskoncept. Den är utformad som en kub med en fyrkantig bas som öppnas vertikalt. Ett internt element ser till att ljuset reflekteras på väggen som en upp- och nedåtgående accent, vilket skapar en behaglig indirekt belysning. Tack vare de högkvalitativa lysdioderna (Ra > 90) återges färgerna i interiören mycket väl. - Dimbar via extern fasdimmer - Dim-to-Warm: när den är dämpad sjunker färgtemperaturen från 3 000 K till 2 000 K. - med integrerad styrutrustning
 • SLV Logs In LED-vägglampa 10 cm svart/mässing

  SLV Logs In LED-vägglampa 10 cm svart/mässing
  LED-vägglampa Logs In-indirekt ljusdispenser med dim-till-varm-funktion LED-väggarmaturen Logs In inspirerar med ett modernt utseende som passar perfekt in i moderna inredningskoncept. Den är utformad som en kub med en fyrkantig bas som öppnas vertikalt. Ett internt element ser till att ljuset reflekteras på väggen som en upp- och nedåtgående accent, vilket skapar en behaglig indirekt belysning. Tack vare de högkvalitativa lysdioderna (Ra > 90) återges färgerna i interiören mycket väl. - Dimbar via extern fasdimmer - Dim-to-Warm: när den är dämpad sjunker färgtemperaturen från 3 000 K till 2 000 K. - med integrerad styrutrustning
 • SLV Pantilo 20 hänglampa, Ø 20 cm, krom

  SLV Pantilo 20 hänglampa, Ø 20 cm, krom
  Upphängningslampa i glas Pantilo med en flytande färggradient Denna eleganta och tidlöst vackra pendellampa imponerar med sin glasskärm. Detta är utformat i en cylindrisk, rundad form. Det glansiga glaset är tonat i det övre området och smälter samman till en klar yta i botten. Det belysningsmedel som ska användas kan alltid kännas igen, så att Pantilo-hänglampan är perfekt iscensatt med en dekorativ filamentlampa . Den metalliska övergången från skärmen till textilkabeln är färgkoordinerad med glaset. Pantilo hittar det idealiska läget ovanför ett matbord. Förutom den dekorativa effekten avger pendellampa också direkt ljus tack vare den öppna skärmen längst ner. - levereras med en öppen kabelände utan kapell - Kan kombineras med Fitu Mix & Match-tillbehör
 • SLV Logs In LED-vägglampa 30 cm svart/mässing

  SLV Logs In LED-vägglampa 30 cm svart/mässing
  Dimbar LED-vägglampa Loggar in med indirekt ljus Den rektangulärt formade vägglampan Logs In är utrustad med högkvalitativa, varmvita lysdioder (Ra > 90), så att färgerna i inredningen kommer till sin fulla rätt. Huset i aluminium öppnas vertikalt. I kombination med det reflekterande elementet på insidan avges ljuset till väggen, där det syns i atmosfäriska koner och ger indirekt belysning. - Dimbar via extern fasdimmer - Dim-to-Warm: när den är dämpad sjunker färgtemperaturen från 3 000 K till 2 000 K. - med integrerad styrutrustning
 • SLV Eskina D LED-display-utomhusvägglampa

  SLV Eskina D LED-display-utomhusvägglampa
  Eskina D LED-displayarmatur med fäste för utomhusbruk, IP65 Eskina D är konstruerad för att monteras på väggen. Dess smala, enkla form och justerbarhet gör att den kan användas i en mängd olika miljöer. LED-utomhusvägglampan, till exempel, skickar skickligt skyltar och displaybrädor vid ingången till en restaurang. Med det runda lamphuvud, som kan vridas och svängas med hjälp av ett fäste, kan ljusemissionen riktas mot önskat område. Beroende på kraven avger Eskina D varmt vitt eller universellt vitt ljus; detta kan ställas in med en brytare under locket på huvudhuset. - externt dimbar via bakkant
 • SLV Pantilo 20 hänglampa, Ø 20 cm, koppar

  SLV Pantilo 20 hänglampa, Ø 20 cm, koppar
  Upphängningslampa i glas Pantilo med en flytande färggradient Denna eleganta och tidlöst vackra pendellampa imponerar med sin glasskärm. Detta är utformat i en cylindrisk, rundad form. Det glansiga glaset är tonat i det övre området och smälter samman till en klar yta i botten. Det belysningsmedel som ska användas kan alltid kännas igen, så att Pantilo-hänglampan är perfekt iscensatt med en dekorativ filamentlampa . Den metalliska övergången från skärmen till textilkabeln är färgkoordinerad med glaset. Pantilo hittar det idealiska läget ovanför ett matbord. Förutom den dekorativa effekten avger pendellampa också direkt ljus tack vare den öppna skärmen längst ner. - levereras med en öppen kabelände utan kapell - Kan kombineras med Fitu Mix & Match-tillbehör
 • SLV Karpo LED-golvlampa med dimmer, svart

  SLV Karpo LED-golvlampa med dimmer, svart
  LED-golvlampa Karpo med rörligt lamphuvud Karpo LED-golvlampa , som kan integreras var som helst i det moderna vardagsrummet, verkar mycket dämpad i form och neutral i färg. Ditt lamphuvud är justerbart: Det kan vridas 90 och vridas 330 grader. Strålvinkeln för de installerade lysdioderna är 40 grader, dess ljus lyser i behaglig varmvit och kan regleras via den inbyggda pekdämparen på lamphuvud i tre steg. Den perfekta extra ljuskällan för till exempel sittgruppen i vardagsrummet, där Karpo också avger en underbar läslampa tack vare de olika justeringsalternativen.
 • One Double Up/Down Taklampa 2700/3000K White - SLV

  One Double Up/Down Taklampa 2700/3000K White - SLV
  One Double Up/Down Taklampa 2700/3000K White - SLV
 • One Linear 140 Taklampa 2700/3000K Brass - SLV

  One Linear 140 Taklampa 2700/3000K Brass - SLV
  One Linear 140 Taklampa 2700/3000K Brass - SLV
 • Forchini 50 Taklampa Black/Gold - SLV

  Forchini 50 Taklampa Black/Gold - SLV
  Forchini 50 Taklampa Black/Gold - SLV
 • Fitu Taklampa Soft Gold - SLV

  Fitu Taklampa Soft Gold - SLV
  Fitu Taklampa Soft Gold - SLV
 • Para Dome Taklampa Grey/Black - SLV

  Para Dome Taklampa Grey/Black - SLV
  Para Dome Taklampa Grey/Black - SLV
 • Para 380 Taklampa Black - SLV

  Para 380 Taklampa Black - SLV
  Para 380 Taklampa Black - SLV
 • Para Cone 30 Taklampa Round Black/Gold - SLV

  Para Cone 30 Taklampa Round Black/Gold - SLV
  Para Cone 30 Taklampa Round Black/Gold - SLV
 • Fenda TaklampaØ45,5 White/Chrome - SLV

  Fenda TaklampaØ45,5 White/Chrome - SLV
  Fenda TaklampaØ45,5 White/Chrome - SLV
 • Fenda TaklampaØ30 White/Chrome - SLV

  Fenda TaklampaØ30 White/Chrome - SLV
  Fenda TaklampaØ30 White/Chrome - SLV
 • One Double Up/Down Taklampa 2700/3000K Brass - SLV

  One Double Up/Down Taklampa 2700/3000K Brass - SLV
  One Double Up/Down Taklampa 2700/3000K Brass - SLV
 • Fenda Globe Taklampa White/Chrome - SLV

  Fenda Globe Taklampa White/Chrome - SLV
  Fenda Globe Taklampa White/Chrome - SLV
 • Noya Taklampa 2700/3000K Black - SLV

  Noya Taklampa 2700/3000K Black - SLV
  Noya Taklampa 2700/3000K Black - SLV
 • Fitu Round Taklampa Black - SLV

  Fitu Round Taklampa Black - SLV
  Fitu Round Taklampa Black - SLV
 • Fenda TaklampaØ70 White/White - SLV

  Fenda TaklampaØ70 White/White - SLV
  Fenda TaklampaØ70 White/White - SLV
 • One Linear 140 Taklampa 2700/3000K Black - SLV

  One Linear 140 Taklampa 2700/3000K Black - SLV
  One Linear 140 Taklampa 2700/3000K Black - SLV
 • Para Dome Taklampa Black/Transparent - SLV

  Para Dome Taklampa Black/Transparent - SLV
  Para Dome Taklampa Black/Transparent - SLV
 • One 60 Up/Down Taklampa 2700/3000K Brass - SLV

  One 60 Up/Down Taklampa 2700/3000K Brass - SLV
  One 60 Up/Down Taklampa 2700/3000K Brass - SLV
 • One 60 Up/Down Taklampa 2700/3000K Black - SLV

  One 60 Up/Down Taklampa 2700/3000K Black - SLV
  One 60 Up/Down Taklampa 2700/3000K Black - SLV
 • One Linear 100 Taklampa 2700/3000K Black - SLV

  One Linear 100 Taklampa 2700/3000K Black - SLV
  Design SLV One Linear 100 Taklampa 2700/3000K Black från det tyska kvalitetsmärket SLV är en sann omformning av en riktig klassiker - den långa bordshängaren! I ett cornucopia av extremt hög byggkvalitet&hellip:
 • Light Eye Taklampa White/Chrome - SLV

  Light Eye Taklampa White/Chrome - SLV
  Light Eye Taklampa White/Chrome - SLV
 • One Linear 140 Taklampa 2700/3000K White - SLV

  One Linear 140 Taklampa 2700/3000K White - SLV
  One Linear 140 Taklampa 2700/3000K White - SLV
 • One Linear 100 Taklampa 2700/3000K White - SLV

  One Linear 100 Taklampa 2700/3000K White - SLV
  One Linear 100 Taklampa 2700/3000K White - SLV
 • Light Eye Ball Taklampa White/Chrome - SLV

  Light Eye Ball Taklampa White/Chrome - SLV
  Light Eye Ball Taklampa White/Chrome - SLV
 • Fenda Globe Taklampa White/White - SLV

  Fenda Globe Taklampa White/White - SLV
  Fenda Globe Taklampa White/White - SLV
 • Para Cone 30 Taklampa Round Brushed Copper - SLV

  Para Cone 30 Taklampa Round Brushed Copper - SLV
  Para Cone 30 Taklampa Round Brushed Copper - SLV
 • One Double Up/Down Taklampa 2700/3000K Black - SLV

  One Double Up/Down Taklampa 2700/3000K Black - SLV
  One Double Up/Down Taklampa 2700/3000K Black - SLV
 • Fitu Round Taklampa White - SLV

  Fitu Round Taklampa White - SLV
  Fitu Round Taklampa White - SLV
 • Light Eye Taklampa Brushed Copper - SLV

  Light Eye Taklampa Brushed Copper - SLV
  Light Eye Taklampa Brushed Copper - SLV
 • Forchini M 40 Taklampa Black/Gold - SLV

  Forchini M 40 Taklampa Black/Gold - SLV
  Forchini M 40 Taklampa Black/Gold - SLV
 • Para Dome Taklampa Grey/Transparent - SLV

  Para Dome Taklampa Grey/Transparent - SLV
  Para Dome Taklampa Grey/Transparent - SLV