SLV lampor

Tyskland har en lång tradition av att tillverka funktionell belysning för interiör och exteriör. Det har ploppat upp nya varumärken titt som tätt och SLV startades mitt under discoeran i slutet på 1970-talet. Deras första produkt kombinerade ljud (Sound), ljus (Light) och projektion (Video) - perfekt för dansgolvet med andra ord!

Under de 40 år som SLV existerat har man gått till att ha ett brett utbud av belysning. De har också ett sortiment av ljuskällor som LED-reflektorer och dimbara filamentslampor.

SLV belysning online

 • Smal taklampa Enola i vitt

  Smal taklampa Enola i vitt
  Enkel taklampa Enola Taklampan Enola i vitt övertygar med lika enkel som modernt elegant design. Den skapar i första hand riktad ljusfördelning. Skärmen som är tillverkad helt i aluminium och är absolut ogenomsläpplig för ljus, säkerställer att ljuset endast kan avges genom öppningen längst ned. Särskilt över köksön eller matbordet passar denna taklampa, eftersom området rakt under lampan blir perfekt belyst. Tack vare den enkla och eleganta formen kan denna taklampa lätt integreras i matrummet, men också över arbetsytorna i köket eller bänken mellan köket och matrummet.
 • Antracitfärgad utevägglampa Box L E27

  Antracitfärgad utevägglampa Box L E27
  Trekantig strålande utevägglampa Box L i antracit Mångsidig, modern och energibesparande - vägglampan Box L av aluminium i antracit passar på nästan alla väggar utomhus och strålar ut sitt ljus från tre sidor. På framsidan ger de påmonterade lamellerna inte bara ett vackert utseende, de mildrar ljuset och garanterar därigenom bländfrihet. Vägglampan kan bestyckas med energibesparande ljuskällor till max. 18 W och en längd till 17,5 cm .
 • Guldfärgad taklampa Enola i smal form

  Guldfärgad taklampa Enola i smal form
  Elegant taklampa Enola Taklampan Enola som tack vare guldfärgen får en särskilt elegant ton är så utformad att den framför allt passar i matrummet eller över en köksö. Tack vare att skärmen är tillverkad av aluminium som är ogenomsläppligt för ljus, avges ljuset uteslutande nedåt. På så sätt blir området under lampan perfekt belyst, vilket inte bara ser mycket vackert ut över matbordet eller köksön, utan dessutom är mycket praktiskt, eftersom ljusförhållandena anpassas efter behovet. Taklampan Enola i guldfärg är snarare ett stilbildande inredningsobjekt än bara en lampa.
 • Liten pendellampa Phelia

  Liten pendellampa Phelia
  Dekorativ pendellampa Phelia - Ø 13 cm Den lilla pendellampan Phelia passar utmärkt för grundbelysning av mindre rum, men även för områdesbelysning kan den användas mångsidigt. Med sitt moderna utseende när det gäller form och färg kan den kombineras med ett flertal aktuella inredningsstilar. Skärmen är vitlackerad på insidan så att ljuset reflekteras perfekt. Som solitär eller i grupper – pendellampan Phelia sörjer för adekvat rumsbelysning och är dessutom en oumbärlig detalj i en modern bostad.
 • Pendellampa Forchini M 50 cm svart-guld

  Pendellampa Forchini M 50 cm svart-guld
  Svart-gyllene hänglampan Forchini M med vågreflektor - 50 cm diameter Denna vackra hänglampa sätter en modern extravagant stämpel på boendemiljön: Den halvrunda skärmen är tillverkad av aluminium och stål och visar på insidan upp en guldfärgad reflektor som ger utbrett ljus. Forchini M är utrustad med en textilkabel i samma färg som armaturen. En verkligt fascinerande ljuskälla, som ombesörjer såväl vardags- och matsalsrum som hallen och korridoren med tillfredsställande ljusförhållanden. Ljuskälla: 1 x 40 W E27 (ljuskällans maximala längd: 18 cm, Ø 6,8 cm). Ljuskällan ingår inte.
 • Kopparfärgad taklampa Para Cone 20

  Kopparfärgad taklampa Para Cone 20
  Kopparfärgad taklampa Para Cone 20 - särskilt för köket I den aktuella trendfärgen borstad koppar är skärmen hos taklampan Para Cone 20 tillverkad. Tack vare utseendet passar den särskilt bra i köket, men kan även användas i vardagsrummet eller matrummet för belysning av ett bord. Taklampan med sin diameter på 20 cm är ganska liten, men ser mycket vacker ut som enstaka lampa över ett bord eller flera i rad över en bänk eller ett långt bord. I E27-fattningen hos taklampan kan vanliga glödlampor eller moderna LED-lampor och energisparlampor användas. På så sätt ger Para Cone 20 också energisnål belysning.
 • Vägginbyggnadslampa Brick LED Downunder varmvit

  Vägginbyggnadslampa Brick LED Downunder varmvit
  LED-lampa för belysning av entréområden, som trappsteg etc. Med inbyggnadslampan Brick kan riskområden som exempelvis trappsteg och liknande belysas optimalt. Inbyggnadsdjupet är 7,5 cm, inbyggnadsöppningen 10 x 16 cm. Inkl. transformator och inbyggnadslock.
 • Vägginbyggnadslampan Brick Downunder E14 IP44

  Vägginbyggnadslampan Brick Downunder E14 IP44
  Vägginbyggnadslampa Brick Downunder för belysning av riskområden utomhus Med inbyggnadslampan Brick kan riskområden som exempelvis trappor och liknande belysas optimalt. Lampan är ej avsedd för montering inomhus! - Inbyggnadsdjup 6,5 cm, inbyggnadsöppning 9,5 x 19,5 cm - inget inbyggnadslock behövs - vid användning av energisparlampor gäller följande maximala mått: Ø 4,8 cm, höjd 13 cm - Vikt 0,564 kg
 • Rostbrun utevägglampa Box L E27

  Rostbrun utevägglampa Box L E27
  Rostbrun utevägglampa Box L - strålar från tre sidor Mångsidig, modern och energibesparande - vägglampan Box L av aluminium i Rostbrunt passar på nästan alla väggar utomhus och strålar ut sitt ljus från tre sidor. På framsidan ger de påmonterade lamellerna inte bara ett vackert utseende, de mildrar ljuset och garanterar därigenom bländfrihet. Vägglampan kan bestyckas med energibesparande ljuskällor till max. 18 W och en längd till 17,5 cm.
 • Iögonfallande LED-utomhusvägglampa Slots Wall rost

  Iögonfallande LED-utomhusvägglampa Slots Wall rost
  LED-utomhusvägglampan Slots Wall - rostfärgad Utomhusbelysning i rostfärg är trendigt. Denna tilltalande designade LED-utomhusvägglampa av aluminium och glas i modern, tidlöst vacker form anpassar sig till de mest skilda stilvarianter. Runt omkring huset, exempelvis på fasaden vid entrén, ger Slots Wall med LED-modulen i huvudet stämningsfullt, varmvitt ljus. Ljuset avges nedåt, bländeffekten minimeras därmed effektivt. - skyddsklass IP44 - 3 000 Kelvin - COB LED - 6,3 W totalt
 • Kantig utomhusvägglampa GRAFIT

  Kantig utomhusvägglampa GRAFIT
  Vägglampa GRAFIT för utomhusbruk Lampan har en minimalistisk, kvadratisk design. Kombinationen av antracitfärgad aluminium och den satinerade lampskärmen ger armaturen en särskilt tilltalande charm.
 • Asto takspotlight med dekorring, 4 ljuskällor

  Asto takspotlight med dekorring, 4 ljuskällor
  Asto, modern takspotlight med dekorring, 4 ljuskällor Hos denna mycket dekorativa takspotlight är varje spotlight individuellt vridbar i 310 grader och svängbar i 85 grader. Effekten: den önskade belysningen kan ställas in snabbt och enkelt. Lampan med fyra ljuskällor är utrustad med högvolts-halogenteknik, så det behövs ingen transformator.
 • Modern vägglampan Tani av aluminium.

  Modern vägglampan Tani av aluminium.
  Modern vägglampa Tani lyser uppåt och nedåt Vägglampan Tani övertygar med en attraktiv design och tidsmässig touche. Den rätlinjiga kroppen av solid aluminium och satinerat glas har ett ljusutsläpp uppåt och nedåt. Ljuset strålar mjukt och indirekt mot väggen, vilket undertstryker en behaglig atmosfär.
 • SLV Para Cone 20 Pendellampa, svart/guld

  SLV Para Cone 20 Pendellampa, svart/guld
  Glänsande svart taklampa Para Cone 20 med guldfärgad insida Den guldfärgade insidan hos den glänsande svartlackerade skärmen bidrar till en unik, varm belysning, eftersom ljuset blir ovanligt mjukt genom den guldfärgade tonen. Para Cone 20 är en taklampa so gör sig lika bra i vardagsrummet som i köket - till exempel för att belysa ett bord eller en bänk. Som ljuskälla för energisnål belysning passar LED-lampor eller energisparlampor, men även traditionella glödlampor kan användas (fattning E27).
 • Aluminiumfärgad LED-takinbyggnadslampa Patta-I

  Aluminiumfärgad LED-takinbyggnadslampa Patta-I
  Rund LED-takinbyggnadslampa Patta-I – borstat aluminium Modernt designad och utrustad med effektfull LED-belysning (COB - chip on board-teknik) passar den runda takinbyggnadslampan Patta-I bra i kombination med många olika inredningsstilar. Den kan monteras i rumstak med en maximal tjocklek på 2,5 cm. Fjäderclipsen som behövs för montering ingår i leveransen. Även ett dimbart LED-drivdon ingår i leveransen (kan dimras med extern dimmer). Med varmvitt ljus sörjer LED-takinbyggnadslampan Patta-I, en och en eller flera tillsammans, för en stämningsfull ljusatmosfär. - kan även användas utomhus
 • Utomhusspotlight Sitra i antracit

  Utomhusspotlight Sitra i antracit
  Grå utomhusspotlight Sitra för vägg- eller takmontering Utomhusspotlighten Sitra är tillverkad av aluminium och ljuskällorna täcks av klara skyddsglas. Ytan passar i färgen mycket bra till moderna miljöer och möjligheten att tippa lamphuvudet upp till 90° och vrida det upp till 100° ökar flexibiliteten. Sitra kan användas som vägg- och taklampa.
 • Glasvägglampa DENA II

  Glasvägglampa DENA II
  Tilltalande vägglampa Dena II med vitt lampglas Tidlös och modern är den sirliga vägglampan Dena I. Vägghållaren av borstat aluminium håller en cylinderformad skärm av vitt glas, som ger hemtrevligt ljus på väggen och understryker en behaglig atmosfär.
 • Asto takspotlight med dekorring, 3 ljuskällor

  Asto takspotlight med dekorring, 3 ljuskällor
  Asto, modern takspotlight med dekorring, 3 ljuskällor Hos denna mycket dekorativa takspotlight är varje spotlight individuellt vridbar i 310 grader och svängbar i 85 grader. Effekten: den önskade belysningen kan ställas in snabbt och enkelt. Lampan med tre ljuskällor är utrustad med högvolts-halogenteknik, så det behövs ingen transformator. Monteringen kan göras antingen i taket eller på väggen.
 • Rökglashänglampa Lisenne

  Rökglashänglampa Lisenne
  Fascinerande hänglampa Lisenne av basalt och glas Hänglampan Lisenne fascinerar genom det ovanliga materialvalet och lampglasets rökglas, som skapar en behaglig stämning. Lampfattningen är tillverkad av grå basalt, vilket ser mycket harmoniskt ut tillsammans med det rökgrå glaset. Eftersom ljuskällan syns genom glaset rekommenderar vi användning av en dekorativ lampa, till exempel en filament- eller retrofit-lampa. Ljuskällan ingår inte i leveransen men kan beställas extra under Tillbehör.
 • Svart golvlampa Phelia

  Svart golvlampa Phelia
  Golvlampan Phelia med vrid- och svängbart lamphuvud - svart Golvlampan Phelia är, tack vare de smala måtten även optimal för mindre vardagsrum. Till detta kommer möjligheten att rikta lamphuvudet flexibelt, för det kan både vridas 350° och svängas 90°. Om lampan placeras nära sitthörnan kan ljusstämningen alltid justeras enligt behov, exempelvis för läsning. Utrustad med 200 cm lång kabel med schukokontakt. Strömbrytaren för att tända och släcka lampan är integrerad i lamphuvudet.
 • ALTRA DICE II - designertaklampa

  ALTRA DICE II - designertaklampa
  Taklampa Altra Dice kombinerar funktionalitet och modernitet Den konsekventa, rätlinjiga formgivningen gör lampan ALTRA DICE II till något alldeles speciellt. Trots att armaturen har ett mycket futuristiskt utseende är armaturen mångsidigt användbar. Samtliga armaturer i serien ALTRA DICE kan drivas med energisparlampor såsom LED-lampor. Armaturens tillverkare kan skryta med hög kompetens och skicklighet. Balansgången mellan aktuell design och innovativ teknik står i fokus.
 • SLV Photonia utomhusvägglampa, lykta

  SLV Photonia utomhusvägglampa, lykta
  En klassiker omtolkad - Photonia vägglampa för utomhusbruk En klassisk lykta omtolkad, det är Photonia väggarmatur för utomhusbruk, som sätter pricken över i:et på modernt utformade utomhusområden. Skärmen och väggfästet är tillverkade av robust aluminium och har en antracitfärgad yta. Sidoytorna, som inte bara skyddar ljuskällan från väder och vind utan också låter ljuset komma ut runtomkring, är gjorda av klart glas. Glasets transparens drar också fokus till själva ljuskällan, vilket gör den särskilt lämplig för användning med dekorativa vintage-ljuskällor eller ljuskällor med glödtrådsutseende (se tillbehör). - IK03
 • Speciell LED-vägglampa Cariso

  Speciell LED-vägglampa Cariso
  Elegant designad LED-vägglampa Cariso Cariso - detta klingande namn står för en LED-vägglampa som passar särskilt bra i en luxuös miljö. Cariso är tillverkad av aluminium och stål, skärmen är svartlackerad på utsidan och smalnar av framåt så att skärmens mässingsfärgade insida syns och ger ljuset en speciell glans. Ljusutsläppet sker uppåt och nedåt. Ljuset kan dimras med en extern dimmer (ingår ej).
 • SLV Patta I LED-inbyggnadslampa rund, matt vit

  SLV Patta I LED-inbyggnadslampa rund, matt vit
  Dimbar LED-takinbyggnadslampa Patta-I - vit Den innovativa LED-takinbyggnadslampan Patta-I är utrustad med en energieffektiv chip on board” LED-teknik. Ett dimbart LED-drivdon ingår i leveransen, så att ljusstyrkan kan regleras med en extern dimmer. Fjäderclipsen som behövs för montering och LED-drivdon: ingår i leveransen. - avsedd för inbyggnad i tak med en tjocklek på max. 2,5 cm - kan användas i våtrum och utomhus
 • SLV Sitra Cube utomhusvägglampa, rostbrun

  SLV Sitra Cube utomhusvägglampa, rostbrun
  Kubformad väggarmatur Sitra Cube för utomhusbruk med dubbelsidig ljusavgivning Sitra Cube väggarmatur för utomhusbruk är fyrkantig och har en diskret finish. Med sitt dubbelsidiga ljusflöde skapar den speciella ljusögonblick utomhus. Den drivs med två GX53-lampor och möjliggör både direkt belysning av vägen och indirekt belysning av fasaden. På så sätt kan man inte bara uppnå en säker belysning av mörka områden runt huset, utan också en dekorativ iscensättning av huset på samma gång. Två glasrutor ovanför de lampor som ska användas (se tillbehör) ger ytterligare skydd mot regn och damm (IP44). - Maximal storlek på den glödlampa som ska sättas in: Ø 7,5 cm, längd 2,7 cm.
 • Modern vägglampa COUPA med LED-teknologi

  Modern vägglampa COUPA med LED-teknologi
  Trendig vägglampa COUPLA LED med flexibel läsarm Denna trendiga vägglampa är tänkt som sängbelysning. Glasskärmen skapar en klassisk stil och sörjer för en behaglig belysning. Tack vare den ca. 30 cm långa, flexibla armen kan läslampan ställas in efter behov. Armaturen sörjer för god extrabelysning med hjälp av 1W varmvita Power LED-ljuskällorna med 30° ljusvinkel. Vägglampan är utrustade med strömbrytare för att bekvämt släcka och tända de olika ljuskällorna.
 • SLV Sitra Cube LED-utomhusvägglampa, rost

  SLV Sitra Cube LED-utomhusvägglampa, rost
  Tvåsidig LED utomhusväggsarmatur Sitra Cube med effektiva lysdioder Sitra Cube LED-väggarmatur för utomhusbruk är en riktig allroundare bland väggarmaturer för utomhusbruk, eftersom den med sin diskreta men ändå moderna design passar harmoniskt in i varje utomhusdesign. Detta garanteras inte minst av den kubformade aluminiumkroppen, som tack vare sin färgdesign harmoniskt anpassar sig till många fasader och underlag. Armaturkroppen, som öppnas uppåt och nedåt, avger varmvitt LED-ljus i lika stora delar uppåt och nedåt, vilket inte bara ger en fantastisk ljusbild på fasaden, utan även en idealisk belysning av omgivningen.
 • SLV Quadrulo utomhusvägglampa i lyktform

  SLV Quadrulo utomhusvägglampa i lyktform
  Modern utomhusvägglampa Quadrulo med retrocharm Retro i kombination med modernitet - det här är Quadrulo vägglampa för utomhusbruk som ger särskild charm till alla utomhusinstallationer. Vägglampan är tillverkad av aluminium och utrustad med en lampskärm av glas i form av en lykta, vilket inte bara ger en fantastisk retrolook, utan också en jämn ljusfördelning på alla sidor. Genom att använda en glödlampa i glödlampsform och med glödtrådsoptik får armaturen ytterligare ett vintageutseende. Ett blickfång på varje husvägg!
 • SLV Sitra Cube LED-utomhusvägglampa, antracit

  SLV Sitra Cube LED-utomhusvägglampa, antracit
  Tvåsidig LED utomhusväggsarmatur Sitra Cube med effektiva lysdioder Sitra Cube LED-väggarmatur för utomhusbruk är en riktig allroundare bland väggarmaturer för utomhusbruk, eftersom den med sin diskreta men ändå moderna design passar harmoniskt in i varje utomhusdesign. Detta garanteras inte minst av den kubformade aluminiumkroppen, som tack vare sin färgdesign harmoniskt anpassar sig till många fasader och underlag. Armaturkroppen, som öppnas uppåt och nedåt, avger varmvitt LED-ljus i lika stora delar uppåt och nedåt, vilket inte bara ger en fantastisk ljusbild på fasaden, utan även en idealisk belysning av omgivningen.
 • SLV Quadrulo utomhusvägglampa med sensor

  SLV Quadrulo utomhusvägglampa med sensor
  Modern vägglampa Quadrulo i form av en lanternin med rörelsedetektor Designen på Quadrulo vägglampan för utomhusbruk påminner om en klassisk lykta från förr, men den har setts över helt och hållet och kombinerats med moderna former och en samtida färgdesign. I glasskärmen finns ett E27-fäste där en så kallad vintage-lampa kan sättas in (se tillbehör). Det ger det hela en extra retrocharm. En särskild höjdpunkt är den integrerade rörelsedetektorn, som automatiskt tänder och släcker ljuset när en person befinner sig inom detektionsområdet. Sensorns räckvidd vid 1,8-2,5 m monteringshöjd: max. 8 m. Detektionsvinkel: 100
 • SLV Myra utomhusvägglampa 1 lampa, antracit

  SLV Myra utomhusvägglampa 1 lampa, antracit
  Universell vägglampa Myra för utomhusbruk med variabel spotlight Myra väggarmatur för utomhusbruk består av ett vinkelformat väggfäste och en GU10-ljuspunkt som fästs på det. Båda elementen är tillverkade av lackerad aluminium och ger utomhusinstallationen ett modernt och tidlöst utseende. Tack vare att armaturens spot kan justeras kan ljuset riktas mot ett specifikt område, vilket ger optimal belysning. Passar även för takmontering. - Maximal storlek på den glödlampa som ska användas: Ø 5 cm, längd 5,7 cm.
 • SLV Accanto textil-vägglampa, vit

  SLV Accanto textil-vägglampa, vit
  Fyrkantig vägglampa Accanto i textil Vägglampan Accanto med sin textilskärm ser trevlig och hemtrevlig ut. Vinkelformen och den enhetliga färgen ger en enkel helhetsbild som kan integreras nästan var som helst. Skärmen är öppen upp och ner; så att ljuset kan lysa upp väggen vertikalt och belysa rummet indirekt, medan det försiktigt går ut genom textilfronten.
 • SLV Plastra LED-vägglampa av gips, rund

  SLV Plastra LED-vägglampa av gips, rund
  Indirekt upplyst LED-vägglampa Plastra - rund Plastra LED-vägglampa uppmärksammar sig själv med sitt varmvita, indirekta ljus. Den kan monteras både på väggen och i taket och ger atmosfärisk omgivande belysning överallt. Det utsända ljuset skapar en underbar korona på väggen. Plastra-vägglampan, som redan är en absolut blickfång på egen hand, kan också användas i rad för att belysa ett större rum eller en längre hall. - Tillverkad av gips: kan målas över och designas individuellt
 • SLV Gloo Pure utomhusvägglampa IP44

  SLV Gloo Pure utomhusvägglampa IP44
  Tidlöst designad vägglampa utomhus Gloo Pure Utomhusvägglampan Gloo Pure ger ett vackert ljus i utomhusområdet på ett mycket snyggt sätt, vare sig det är ingångsbelysning bredvid ytterdörren eller för att belysa ett hörn av huset. Med sin enkla, antracitfärgade stativ och den sfäriska, satinerade glasskärmen, harmonerar den med många fasadstilar. Det sfäriska glaset ger också bländningsfritt ljus från alla sidor och belyser omgivningen med behagligt ljus.
 • SLV Light Eye Ball hänglampa svart/krom

  SLV Light Eye Ball hänglampa svart/krom
  Rund pendellampa Light Eye Ball i svart / krom Denna samtida ljuskälla imponerar med sitt tydliga designspråk och eleganta, återhållsamma design. Den runda lampskärmen är i matt svart och dekorerad med avsiktliga kromfärgade detaljer, vilket gör utseendet mer spännande. Med hjälp av en svart textilkabel monteras lampan i taket över en rund kapell. En GU10-lampa med en maximal diameter på 51 mm används i den runda skärmen. Användning av lysdioder rekommenderas. Ljuset lyser rakt ner genom den runda öppningen och belyser området nedanför. Oavsett om det är ensamt eller med flera, väcker denna hängande lampa en trevlig atmosfär och kan användas ovanför matbordet eller en disk i en bar eller hotell.
 • SLV Sphera LED-hänglampa, dimbar, Ø 45 cm

  SLV Sphera LED-hänglampa, dimbar, Ø 45 cm
  Dimbar LED-pendellampa pendelarmatur Sphera i vitt Sphera LED-hängande ljus presenteras i en platt, rund design med elegant fjädring. Skärmens ram är gjord av aluminium, medan diffusorn är gjord av akryl och avger ett homogent, bländande ljus. Det varma vita ljuset sänds nedåt över ett stort område, vilket gör att Spheras matbord kan lysa optimalt. Den moderna utseende pendellampa gör det möjligt att harmonisera med många inredningsstilar. Den kan regleras i ljusflödet via externa bakkantsdimmer .
 • LED-reflektor E27 17 W PAR38 3 000 K

  LED-reflektor E27 17 W PAR38 3 000 K
  E27 LED- reflektor PAR38 17W med varmvit ljusfärg Denna LED- reflektor ger varmvit belysning som avges i en vinkel på 45 °.
 • SLV Big Theo utomhusvägglampa, 2 lampor, grå

  SLV Big Theo utomhusvägglampa, 2 lampor, grå
  Diskret designad vägglampa Big Theo med tvåsidig ljusavgivning Big Theo vägglampa för utomhusbruk är ett belysningsobjekt som inte bara garanterar en idealisk belysning av gångarna runt huset eller garaget, utan även en skicklig framhävning av fasaden. Med sina två ljusöppningar skapar den både indirekt och direkt belysning och skapar en speciell ljusatmosfär. Det vinklade aluminiumhöljet är belagt med en lack i slutfärg och skyddas från väder och vind av två glasluckor (IP44).
 • SLV Astina påbyggnadstaklampa, vit matt

  SLV Astina påbyggnadstaklampa, vit matt
  Cylindrisk takbelysningsarmatur Astina i modern design Astina takarmatur har en enkel men modern design som gör den till en mångsidig ljuskälla. Det cylindriska höljet är tillverkat av högkvalitativ aluminium och har en satin glasring i botten. Detta ger ytterligare bländskydd och en jämn ljusfördelning. Astina kan användas enskilt eller i grupp, till exempel för att skapa en idealisk miljö i korridorer.
 • SLV WL 106 vägglampa, IP44, 1 lampa

  SLV WL 106 vägglampa, IP44, 1 lampa
  Vägglampa i glas WL 106 - klart och opalt glas med kromfäste Denna vägglampa är försedd med en slående, rund väggfäste av aluminium, som presenteras i en blank kromfinish. Från detta framgår en kort arm som bär glasskärmen fäst ovan. Detta är cylindriskt och består av ett klart yttre lager och en opal inre sfär. Den senare ger vägglampan WL 106 ett bländningsfritt, allroundljus. Tack vare kapslingsklass IP44 kan WL 106 användas i badrummet utan problem, där den skär en bra figur särskilt bredvid spegeln. - Maximal storlek på E14-lampan som ska användas: längd 11 cm, Ø 3,6 cm
 • SLV WL 106 vägglampa, IP44, 2 lampor

  SLV WL 106 vägglampa, IP44, 2 lampor
  Två-flammig vägglampa för badrum WL 106 av metall och glas för vertikal eller horisontell montering Vägglampan WL 106 har två glasskärmar som kan justeras upp och ner eller åt vänster och höger beroende på hur de är fästa. Vägglampan kan till exempel installeras direkt ovanför eller bredvid en spegel i badrummet. Nyans struktur, var och en med ett tydligt yttre skal och ett opalt inre lager, garanterar homogent, bländningsfritt ljus. Det kromfärgade väggfästet ger WL 106 en elegant touch. - Maximal storlek på de E14-lampor som ska användas: längd 11 cm, Ø 3,6 cm
 • SLV Mecanica Plus LED-bordslampa, färgförändring

  SLV Mecanica Plus LED-bordslampa, färgförändring
  LED-skrivbordslampa Mecanica Plus - justerbar, dimbar och med en färgförändringsfunktion Mecanica Plus LED-bordslampa är en särskilt flexibel lampa för det moderna skrivbordet. Tack vare fogarna på stativ och huvudet, som är utformade i en mycket modern, enkel rektangulär form, kan de enskilda elementen justeras efter önskemål. Detta gör att ljuset kan riktas specifikt till önskat område. Förutom den mekaniska justerbarheten lämnar skrivbordslampa inget att önska när det gäller ljusalternativ. Förutom dimfunktionen kan ljusfärgen också justeras kontinuerligt från varmvitt till dagsljus. För detta ändamål är knappar integrerade i huset. - Horisontellt rotationsområde 329 ° - Vertikalt vridningsområde 309 ° - Strålvinkel 100 °
 • SLV Photonia, utomhushänglampa, antracit

  SLV Photonia, utomhushänglampa, antracit
  Dekorativ utomhushänglampa Photonia i glas och metall Utomhushänglampan Photonia levereras inklusive en kedja och en snäppkrok för fastsättning. Visuellt liknar en lykta , består skuggan av en mörk struktur av aluminium och sidoytor av klart glas. Det belysningsmedel som ska användas inuti är synligt från alla sidor, så att valet av ett dekorativt glödlampa rekommenderas. Utformad i enlighet med kapslingsklass IP44 kan Photonia användas utan att tveka på terrassen eller i en trädgårdspaviljong. - maximal storlek på E27-lampan: Ø 9 cm, längd 15 cm - Armaturen levereras med en öppen kabelände och kan valfritt monteras med en kapell (se tillbehör).
 • SLV Karpo LED-golvlampa med dimmer, vit

  SLV Karpo LED-golvlampa med dimmer, vit
  LED-golvlampa Karpo med rörligt lamphuvud Karpo LED-golvlampa , som kan integreras var som helst i det moderna vardagsrummet, verkar mycket dämpad i form och neutral i färg. Ditt lamphuvud är justerbart: Det kan vridas 90 och vridas 330 grader. Strålvinkeln för de installerade lysdioderna är 40 grader, dess ljus lyser i behaglig varmvit och kan regleras via den inbyggda pekdämparen på lamphuvud i tre steg. Den perfekta extra ljuskällan för till exempel sittgruppen i vardagsrummet, där Karpo också avger en underbar läslampa tack vare de olika justeringsalternativen.
 • SLV Fera LED-taklampa Ø 20 cm vit matt

  SLV Fera LED-taklampa Ø 20 cm vit matt
  Rund LED-taklampa Fera med justerbar ljusfärg Den ytmonterade downlight Fera ger selektivt och riktat ljus - till exempel ovanför en köksenhet eller ett område som måste betonas i vardagsrummet. Dess runda kropp av plast har en matt yta. Tack vare den återhållna designen kan Fera kombineras på många sätt. Den matt polykarbonatdiffusorn avger ljuset direkt nedåt. Under montering kan ljusfärgen ställas in på varmvit eller universalvit med en liten brytare bakom huset. Dessutom kan Fera LED-taklampa dämpas externt via DALI.
 • SLV Fera LED-taklampa Ø 20 cm svart matt

  SLV Fera LED-taklampa Ø 20 cm svart matt
  Rund LED-taklampa Fera med justerbar ljusfärg Den ytmonterade downlight Fera ger selektivt och riktat ljus - till exempel ovanför en köksenhet eller ett område som måste betonas i vardagsrummet. Dess runda kropp av plast har en matt yta. Tack vare den återhållna designen kan Fera kombineras på många sätt. Den matt polykarbonatdiffusorn avger ljuset direkt nedåt. Under montering kan ljusfärgen ställas in på varmvit eller universalvit med en liten brytare bakom huset. Dessutom kan Fera LED-taklampa dämpas externt via DALI.
 • SLV Logs In LED-vägglampa 10 cm svart/mässing

  SLV Logs In LED-vägglampa 10 cm svart/mässing
  LED-vägglampa Logs In-indirekt ljusdispenser med dim-till-varm-funktion LED-väggarmaturen Logs In inspirerar med ett modernt utseende som passar perfekt in i moderna inredningskoncept. Den är utformad som en kub med en fyrkantig bas som öppnas vertikalt. Ett internt element ser till att ljuset reflekteras på väggen som en upp- och nedåtgående accent, vilket skapar en behaglig indirekt belysning. Tack vare de högkvalitativa lysdioderna (Ra > 90) återges färgerna i interiören mycket väl. - Dimbar via extern fasdimmer - Dim-to-Warm: när den är dämpad sjunker färgtemperaturen från 3 000 K till 2 000 K. - med integrerad styrutrustning
 • SLV Phelia hänglampa, svart/guld, Ø 27,5 cm

  SLV Phelia hänglampa, svart/guld, Ø 27,5 cm
  Svart och guld upphängningslampa Phelia i aluminium Den svarta nyansen på upphängningslampan Phelia börjar med en smal cylinder som följs av en bred kon nedan. Detta är öppet längst ner så att direkt belysning uppnås. Tack vare den gyllene insidan av skuggan är ljuset särskilt varmt; kombinationen med den svarta utsidan ser trendig och modern ut. Phelia kommer till sin rätt särskilt ovanför ett bord.
 • SLV Phelia hänglampa, svart/guld, Ø 28 cm

  SLV Phelia hänglampa, svart/guld, Ø 28 cm
  Trendig, modern Phelia-upphängningslampa i svart och guld Den konformade nyans dominerar formen på Phelia pendellampa ljus tillverkad av aluminium. Det finns också en övre förslutning i form av en smal cylinder. Utsidan är helt svart. Ljuset sänds bara nedåt. Den gyllene insidan av skuggan ger den extra värme. Kombinationen av färger och tydliga linjer gör Phelia till den perfekta lampa för modern inredning, till exempel ovanför ett bord eller en disk.
 • SLV Pantilo 20 hänglampa, Ø 20 cm, krom

  SLV Pantilo 20 hänglampa, Ø 20 cm, krom
  Upphängningslampa i glas Pantilo med en flytande färggradient Denna eleganta och tidlöst vackra pendellampa imponerar med sin glasskärm. Detta är utformat i en cylindrisk, rundad form. Det glansiga glaset är tonat i det övre området och smälter samman till en klar yta i botten. Det belysningsmedel som ska användas kan alltid kännas igen, så att Pantilo-hänglampan är perfekt iscensatt med en dekorativ filamentlampa . Den metalliska övergången från skärmen till textilkabeln är färgkoordinerad med glaset. Pantilo hittar det idealiska läget ovanför ett matbord. Förutom den dekorativa effekten avger pendellampa också direkt ljus tack vare den öppna skärmen längst ner. - levereras med en öppen kabelände utan kapell - Kan kombineras med Fitu Mix & Match-tillbehör
 • SLV Light Pipe LED-golvlampa dimbar IP55 60 cm

  SLV Light Pipe LED-golvlampa dimbar IP55 60 cm
  Dimbar LED-golvlampa Ljusrör, IP55 Den rörformiga LED-golvlampa Light Pipe består av en sluten plastdiffusor och en bas av vit aluminium. Det utstrålar varmt vitt ljus jämnt och bländningsfritt runt hela rummet över hela höjden. Den smala designen gör Light Pipe till ett platsbesparande ljuselement. Den kan kopplas direkt och är i detta fall externt TRIAC-dimbar (framkant och bakkant). Tack vare sin konstruktion i enlighet med kapslingsklass IP55 kan Light Pipe också användas i badrummet. Med monteringsplattan inomhus (se tillbehör) med kabel, fotomkopplare och kontakt blir det en konventionell golvlampa. Dessutom finns en monteringsplatta utomhus och en markspik (se tillbehör), som kan användas som terrasslampa eller vägbelysning.
 • SLV Bato 35 LED-hänglampa mässing Ø35 cm

  SLV Bato 35 LED-hänglampa mässing Ø35 cm
  Dimbar LED-pendellampa Bato Synen på LED-pendellampa Bato är extremt vacker när ljuset inte tänds alls. Detta beror på den klockformade skärmen av metall, som ser ännu mer plast ut tack vare de integrerade ringarna. Den integrerade vita PMMA-diffusorn, bakom vilken effektiva lysdioder finns, säkerställer bländningsfritt ljus. Bato kan dämpas med en extern dimmer . Den ädla utseende mässingsfinishen gör att lampan lyser i en mycket speciell glans. - Upphängning kan endast justeras under montering - Strålvinkel 100 grader
 • SLV Fitu golvlampa av metall, svart

  SLV Fitu golvlampa av metall, svart
  Lamphållare golvlampa Fitu modernt utseende Fitu golvlampa verkar modern och tidlös samtidigt tack vare designen som har reducerats till ett minimum. golvlampa är helt och hållet tillverkad av lackerad aluminium och stål och är utrustad med ett E27- uttag där alla typer av ljuskällor kan användas. Eftersom det inte finns någon skärm förblir den använda ljuskällan synlig och ljuset kan stråla obehindrat i alla riktningar. Det övergripande utseendet kan påverkas avsevärt genom att välja en dekorativ ljuskälla (tillgänglig från tillbehör). Utrustad med en fotbrytare på matningskabeln.
 • SLV LED-Globe E27 8W G125 Ra90 rökgrå dim-to-warm

  SLV LED-Globe E27 8W G125 Ra90 rökgrå dim-to-warm
  LED-lampa E27 G125, 8 W, 300 lm, varmvitt (2 900 K), glödtrådsoptik, klart glas i rökgrå skärm - med dim-till-varm-funktion: 2 900 K - 2 000 K - Lämplig för fasavgränsande dimmer - högt färgåtergivningsindex Ra > 90 Energiklass: B
 • SLV Pantilo 20 hänglampa, Ø 20 cm, koppar

  SLV Pantilo 20 hänglampa, Ø 20 cm, koppar
  Upphängningslampa i glas Pantilo med en flytande färggradient Denna eleganta och tidlöst vackra pendellampa imponerar med sin glasskärm. Detta är utformat i en cylindrisk, rundad form. Det glansiga glaset är tonat i det övre området och smälter samman till en klar yta i botten. Det belysningsmedel som ska användas kan alltid kännas igen, så att Pantilo-hänglampan är perfekt iscensatt med en dekorativ filamentlampa . Den metalliska övergången från skärmen till textilkabeln är färgkoordinerad med glaset. Pantilo hittar det idealiska läget ovanför ett matbord. Förutom den dekorativa effekten avger pendellampa också direkt ljus tack vare den öppna skärmen längst ner. - levereras med en öppen kabelände utan kapell - Kan kombineras med Fitu Mix & Match-tillbehör
 • SLV Phelia hänglampa, svart/guld, Ø 13 cm

  SLV Phelia hänglampa, svart/guld, Ø 13 cm
  Trendig fjädring pendellampa Phelia i svart och guld - perfekt för tabeller och räknare Den smala pendellampa Phelia är gjord av aluminium. Den kombinerar en cylinder som en kon ansluter i det nedre avsnittet. Medan skuggan är helt svart på utsidan lyser insidan i en guldton som ger ljuset en speciell värme. Den går ut genom den smala, nedåtvända öppningen i skuggan, så att ett område nedan kan belysas specifikt.
 • SLV Eskina D LED-display-utomhusvägglampa

  SLV Eskina D LED-display-utomhusvägglampa
  Eskina D LED-displayarmatur med fäste för utomhusbruk, IP65 Eskina D är konstruerad för att monteras på väggen. Dess smala, enkla form och justerbarhet gör att den kan användas i en mängd olika miljöer. LED-utomhusvägglampan, till exempel, skickar skickligt skyltar och displaybrädor vid ingången till en restaurang. Med det runda lamphuvud, som kan vridas och svängas med hjälp av ett fäste, kan ljusemissionen riktas mot önskat område. Beroende på kraven avger Eskina D varmt vitt eller universellt vitt ljus; detta kan ställas in med en brytare under locket på huvudhuset. - externt dimbar via bakkant
 • SLV Tonila LED-bordslampa vit/aluminium

  SLV Tonila LED-bordslampa vit/aluminium
  Batteridriven LED-bordslampa Tonila, tre steg dimbar Tonila LED-bordslampa är en mobil lampa som, tack vare sin U-bas, också kan klämmas fast på kanten av en säng eller andra möbler. Tack vare sin trådlösa funktion kan den installeras och placeras var som helst och ger ljus där det behövs. Den kan enkelt laddas via en USB-utgång på datorn eller en 5 V strömförsörjningsenhet via mikro-USB-anslutningen. Tonila har också en brytare med vilken den kan nedtonas i tre steg. Förutom den flexibla inriktningen garanteras alltid en optimal justering av ljusstyrkan. Armaturkroppen är utformad som en opal plastkula och avger ett diffust, varmt vitt ljus. Det skiljer sig enkelt från resten med en metallring. bordslampa är perfekt som nattlampa eller för accentbelysning i vardagsrummet. - exklusiv kabel och laddare
 • SLV Sail LED-vägglampa 2 lampor 30 cm vit

  SLV Sail LED-vägglampa 2 lampor 30 cm vit
  Två-flamma LED-vägglampa Sail - halvcirkelformad Sail LED-väggarmaturen är utrustad med två kraftfulla LED-ljuskällor och ger både direkt ljusemission nedåt och indirekt omgivande ljus uppåt. De två ljuskottarna som dyker upp på väggen har också en mycket dekorativ effekt. Ytterligare en ljuskälla som med sin moderna design och glansiga finish kan kombineras med många levande alternativ och garanterar en mysig atmosfär i korridorer, vardagsrum och sovrum. Strålvinkel: 60 °
 • SLV Karpo LED-golvlampa med dimmer, svart

  SLV Karpo LED-golvlampa med dimmer, svart
  LED-golvlampa Karpo med rörligt lamphuvud Karpo LED-golvlampa , som kan integreras var som helst i det moderna vardagsrummet, verkar mycket dämpad i form och neutral i färg. Ditt lamphuvud är justerbart: Det kan vridas 90 och vridas 330 grader. Strålvinkeln för de installerade lysdioderna är 40 grader, dess ljus lyser i behaglig varmvit och kan regleras via den inbyggda pekdämparen på lamphuvud i tre steg. Den perfekta extra ljuskällan för till exempel sittgruppen i vardagsrummet, där Karpo också avger en underbar läslampa tack vare de olika justeringsalternativen.
 • SLV Logs In LED-vägglampa 30 cm svart/mässing

  SLV Logs In LED-vägglampa 30 cm svart/mässing
  Dimbar LED-vägglampa Loggar in med indirekt ljus Den rektangulärt formade vägglampan Logs In är utrustad med högkvalitativa, varmvita lysdioder (Ra > 90), så att färgerna i inredningen kommer till sin fulla rätt. Huset i aluminium öppnas vertikalt. I kombination med det reflekterande elementet på insidan avges ljuset till väggen, där det syns i atmosfäriska koner och ger indirekt belysning. - Dimbar via extern fasdimmer - Dim-to-Warm: när den är dämpad sjunker färgtemperaturen från 3 000 K till 2 000 K. - med integrerad styrutrustning
 • SLV Logs In LED-vägglampa 10 cm aluminium/vit

  SLV Logs In LED-vägglampa 10 cm aluminium/vit
  LED-vägglampa Logs In-indirekt ljusdispenser med dim-till-varm-funktion LED-väggarmaturen Logs In inspirerar med ett modernt utseende som passar perfekt in i moderna inredningskoncept. Den är utformad som en kub med en fyrkantig bas som öppnas vertikalt. Ett internt element ser till att ljuset reflekteras på väggen som en upp- och nedåtgående accent, vilket skapar en behaglig indirekt belysning. Tack vare de högkvalitativa lysdioderna (Ra > 90) återges färgerna i interiören mycket väl. - Dimbar via extern fasdimmer - Dim-to-Warm: när den är dämpad sjunker färgtemperaturen från 3 000 K till 2 000 K. - med integrerad styrutrustning
 • SLV Light Eye 150 hänglampa i koppar

  SLV Light Eye 150 hänglampa i koppar
  Elegant, kopparfärgad pendellampa Light Eye Den välformade, sfäriska pendellampa på Light Eye- pendellampan är öppen längst ner och avger en direkt ljusstråle. Det kopparfärgade höljet understryker den eleganta produktionen och är upphängd med en diskret svart textilkabel. Kopparfärgen finns i det runda taket, vilket gör bilden harmonisk. Taklampan kan kombineras perfekt med andra i sitt slag och belysa långa, smala områden som diskar optimalt. Det gör också ett tilltalande intryck ovanför matsalsbordet eller en byrå i de fyra väggarna i ditt hem. - Ljuskälla som ska användas: max 75 W GU10 QPAR111 / ES111
 • SLV Pantilo 28 hänglampa, Ø 28 cm, krom

  SLV Pantilo 28 hänglampa, Ø 28 cm, krom
  Elegant pendellampa Pantilo av glas med färgövergång Den eleganta, tidlöst vackra Pantilo-pendellampan har en bred, rundad cylinderform. Den är utrustad med en mörk textilkabel som slutar i glasskärmen via ett metallelement. Den blanka skärmen är tonad överst och smälter in i ett tydligt område längst ner. Denna flytande kurs ger Pantilo sitt karakteristiska utseende, vilket också spelar in i ljusfördelningen. Även om det är mjukt grundbelysning belysning i den övre delen framträder ljuset obehindrat nedåt. Vare sig det är i grupper eller individuellt - hänglampan är perfekt för att belysa bord, diskar och diskar. På grund av den genomskinliga glasskärmen bör en glödlampa väljas för att understryka den dekorativa aspekten. - levereras med en öppen kabelände utan kapell - Kan kombineras med Fitu Mix & Match-tillbehör
 • SLV Dorisa LED-kläm-vägglampa bredd 30 cm krom

  SLV Dorisa LED-kläm-vägglampa bredd 30 cm krom
  Avlång klämma på vägglampa Dorisa - även lämplig för användning i badrummet Denna praktiska klämlampa är utrustad med ett fäste som enkelt fästs i ett skåp eller spegel. Spännvidden är 0,3 till 0,6 cm. Vare sig i korridoren eller i badrummet erbjuder vägglampan Dorisa tillräcklig rumsbelysning med en mysig touch. Med sin enkla, trendiga design passar den bra med många interiörstilar.
 • SLV Light Eye 150 Hänglampa vit med krom

  SLV Light Eye 150 Hänglampa vit med krom
  Upphängningslampa Light Eye i en harmonisk kombination av vit / krom Den eleganta upphängningslampan Light Eye inspirerar med sitt enkla men också moderna och eleganta utseende. Det runda lampskärmens tydliga formspråk understryks tydligt av färgningen. Light Eye kännetecknas av en harmonisk kombination av lättreflekterande krom och ren vit. Den nedre tredjedelen av den sfäriska nyansen är gjord runt i ett kromfärgat utseende, resten i vitt. Krom finns i kabeln, det vita i det runda taket. Ljuset lyser rakt ner genom den runda öppningen och lyser upp den omedelbara omgivningen. pendellampa är en riktig blickfång, särskilt i kombination med andra, och optimal belysning för matbord eller diskar. - lampa max. 75 W GU10 QPAR111 / ES111 (ingår ej)
 • SLV LED-lampa E27 A60 filament 7W varmvit dimbar

  SLV LED-lampa E27 A60 filament 7W varmvit dimbar
  Energiklass: A++
 • SLV Plastra LED-vägglampa av gips kantig 30x30 cm

  SLV Plastra LED-vägglampa av gips kantig 30x30 cm
  Plastra vit, fyrkantig LED-vägglampa av gips Skärmen på Plastra LED-vägglampa är gjuten av gips och kan målas i valfri färg för att matcha omgivningen. Klistermärken och andra dekorativa tillbehör är också möjliga. Lysdioderna är installerade på ett sådant sätt att ljuset sänds indirekt på väggens baksida och skapar en dekorativ ljusring. Passar även för takmontering. Arrangeras individuellt eller i grupper, resultatet är bekväm extra belysning som bidrar till en atmosfärisk atmosfär i rummet.
 • Rustik LED-gatlykta Rusty kvadratisk

  Rustik LED-gatlykta Rusty kvadratisk
  Rostfärgad LED-gatlykta Rusty - varje lampa är unik En gatlykta bör inte saknas på någon tomt, eftersom god belysning är ett plus för säkerheten: man snubblar inte längre så lätt på rabattkanter, trappsteg och liknande. Men varje lampa är också ett dekorationsobjekt, som understryker trädgårdens stil. Därför är LED-gatlyktan Rusty utrustad med kemiskt skapad rost, som alltid får ett unikt utseende. Diffusorn består av polykarbonat och är utrustad med varmvita LED-lampor. Gatlyktan Rusty skruvas fast i marken. Ett jordspett kan beställas separat under Tillbehör. - skyddsklass IP55
 • SLV Sitra Cube utomhusvägglampa, antracit

  SLV Sitra Cube utomhusvägglampa, antracit
  Kubformad väggarmatur Sitra Cube för utomhusbruk med dubbelsidig ljusavgivning Sitra Cube väggarmatur för utomhusbruk är fyrkantig och har en diskret finish. Med sitt dubbelsidiga ljusflöde skapar den speciella ljusögonblick utomhus. Den drivs med två GX53-lampor och möjliggör både direkt belysning av vägen och indirekt belysning av fasaden. På så sätt kan man inte bara uppnå en säker belysning av mörka områden runt huset, utan också en dekorativ iscensättning av huset på samma gång. Två glasrutor ovanför de lampor som ska användas (se tillbehör) ger ytterligare skydd mot regn och damm (IP44). - Maximal storlek på den glödlampa som ska sättas in: Ø 7,5 cm, längd 2,7 cm.
 • SLV Myra utomhusvägglampa 1 lampa, grå

  SLV Myra utomhusvägglampa 1 lampa, grå
  Universell vägglampa Myra för utomhusbruk med variabel spotlight Myra väggarmatur för utomhusbruk består av ett vinkelformat väggfäste och en GU10-ljuspunkt som fästs på det. Båda elementen är tillverkade av lackerad aluminium och ger utomhusinstallationen ett modernt och tidlöst utseende. Tack vare att armaturens spot kan justeras kan ljuset riktas mot ett specifikt område, vilket ger optimal belysning. Passar även för takmontering. - Maximal storlek på den glödlampa som ska användas: Ø 5 cm, längd 5,7 cm.
 • SLV Eskina Frame LED-utomhusvägglampa 2 lampa CCT

  SLV Eskina Frame LED-utomhusvägglampa 2 lampa CCT
  Med CCT-funktion och roterbara LED-ljusenheter - LED-vägglampa för utomhusbruk Eskina Frame Att sätta husets fasad i rampljuset och samtidigt få en säker belysning av vägen - det är möjligt med Eskina Frame LED-vägglampan för utomhusbruk, eftersom de två LED-ljusenheterna kan vridas oberoende av varandra i aluminiumramen. I kombination med CCT-funktionen, som gör det möjligt att ändra ljusfärgen via en liten strömbrytare under installationen, kan ett optimalt belysningskoncept utvecklas och genomföras. IP65 garanterar också en hög skyddsnivå mot väder och vind. - inkl. CCT-funktion: 3 000 K (2 200 lm); 4 000 K (2 400 lm)
 • SLV Pantilo Convex pendellampa, Ø 29 cm

  SLV Pantilo Convex pendellampa, Ø 29 cm
  Pendellampa Pantilo Convex i ädel glas med speciell färggradient Pantilo Convex pendelarmatur presenterar sig graciöst och glamoröst och är inte bara populär i privata vardagsrum utan även på restauranger och hotell. Designens fokus är lampskärmen i glas, som inte bara fängslar med sin runda form utan också med sin halvtransparenta färgkurva. Detta gör att ljuskällan är fri att se, vilket gör det möjligt att använda en dekorativ glödlampa (se tillbehör). - Levereras med öppen kabelända - kan kombineras med Fitu Mix & Match-tillbehör
 • SLV Big Theo utomhusvägglampa, 1 lampa, grå

  SLV Big Theo utomhusvägglampa, 1 lampa, grå
  Modern vägglampa för utomhusbruk Big Theo i kubdesign Big Theo är en väggarmatur för utomhusbruk som passar perfekt in i modernt utformade utomhusområden. Den är utformad i kubform och täckt med en färgad lack. Den robusta aluminiumkroppen har en rund fördjupning i den nedre delen där GU10-lampan (se tillbehör) sätts in. Ljuset lyser direkt nedåt för att på ett skickligt sätt belysa stigar eller själva husfasaden. Ett extra glasskydd skyddar lampan från väder och vind.
 • SLV Big Theo utomhusvägglampa, 1 lampa, antracit

  SLV Big Theo utomhusvägglampa, 1 lampa, antracit
  Modern vägglampa för utomhusbruk Big Theo i kubdesign Big Theo är en väggarmatur för utomhusbruk som passar perfekt in i modernt utformade utomhusområden. Den är utformad i kubform och täckt med en färgad lack. Den robusta aluminiumkroppen har en rund fördjupning i den nedre delen där GU10-lampan (se tillbehör) sätts in. Ljuset lyser direkt nedåt för att på ett skickligt sätt belysa gångar eller husfasaden. Ett extra glasskydd skyddar lampan från väder och vind.
 • SLV Astina pendellampa, vit matt

  SLV Astina pendellampa, vit matt
  Modern hängande lampa Astina med satin glasskärm Pendelarmaturen Astina lyser inte bara upp bord eller diskar på ett målinriktat sätt, utan sätter dem också i ett fantastiskt ljus. Särskilt när de används i grupp kan de användas för att skapa dekorativa accenter och optimala ljusförhållanden. Detta uppnås främst genom den cylindriska aluminiumkroppen, som är utrustad med en satin glasring i botten. Tack vare den 250 cm långa upphängningskabeln kan armaturen även monteras på höga tak. - Levereras med öppen kabelända - kan kombineras med Fitu Mix & Match-tillbehör
 • Fenda Bordslampa Ø45,5 Beige/Black - SLV

  Fenda Bordslampa Ø45,5 Beige/Black - SLV
 • Fenda Bordslampa Ø15 Black/Copper/Black - SLV

  Fenda Bordslampa Ø15 Black/Copper/Black - SLV
 • Fenda Bordslampa Ø45,5 White/Black - SLV

  Fenda Bordslampa Ø45,5 White/Black - SLV
 • SLV Sail LED-vägglampa 2 lampor 30 cm svart

  SLV Sail LED-vägglampa 2 lampor 30 cm svart
  Två-flamma LED-vägglampa Sail - halvcirkelformad Sail LED-väggarmaturen är utrustad med två kraftfulla LED-ljuskällor och ger både direkt ljusemission nedåt och indirekt omgivande ljus uppåt. De två ljuskottarna som dyker upp på väggen har också en mycket dekorativ effekt. Ytterligare en ljuskälla som med sin moderna design och glansiga finish kan kombineras med många levande alternativ och garanterar en mysig atmosfär i korridorer, vardagsrum och sovrum. Strålvinkel: 60 °
 • SLV Quadrulo LED-väglampa, antracit

  SLV Quadrulo LED-väglampa, antracit
  LED-belysning Quadrulo Antracit Vare sig det gäller privata fastigheter eller företagsbyggnader - Quadrulo LED-gångsarmatur i aluminium övertygar med sin moderna design av den öppna kubiska formen i antracit. Lysdioderna är integrerade på undersidan av de övre stöttorna och avger varmvitt ljus nedåt, så att den omgivande markytan belyses utan bländning. - Skyddsklass: IP55 - Slagtålighet: IK04 - inkl. anslutningslåda - Omgivningstemperatur under drift: - 20 °C till + 40 °C
 • SLV Sitra Single LED-utomhusvägglampa antracit

  SLV Sitra Single LED-utomhusvägglampa antracit
  Modern LED-väggarmatur Sitra Single med CCT-funktion för utomhusbruk Enkel och funktionell: Sitra Single LED-väggarmatur för utomhusbruk är idealisk för diffus, nedåtriktad belysning av fasader och intilliggande gångvägar. Den moderna kubiska designen är tillverkad av aluminium. De integrerade lysdioderna kan ställas in på varmvitt eller universellt vitt ljus tack vare den inbyggda CCT-omkopplaren. - Skyddsklass: IP44 - Slagtålighet: IK05
 • SLV Eskina Frame LED-utomhusvägglampa 1 lampa CCT

  SLV Eskina Frame LED-utomhusvägglampa 1 lampa CCT
  Dimbar LED-väggarmatur Eskina Frame för utomhusbruk med vridbar LED-ljusenhet och CCT-funktion Den här LED-väggarmaturen för utomhusbruk bär inte namnet Eskina Frame för ingenting, eftersom den antracitfärgade aluminiumramen ramar in den centralt placerade LED-ljusenheten som ett sådant exempel. Den kan vridas 360 grader så att ljuskäglan kan riktas antingen uppåt eller nedåt. I kombination med den lilla strömbrytaren som gör det möjligt att växla LED-ljuset från varmvitt till universalvitt under installationen, gör detta att individuella belysningskoncept kan utvecklas och genomföras. Det är också möjligt att dimma LED-lampan via husinstallationen, så att det inte finns några gränser för att skapa en speciell atmosfär. - inkl. CCT-funktion: 1 100/1 200 lm, 3 000/4 000 K - dimbar
 • SLV Pema LED-utomhusvägglampa, CCT, svart

  SLV Pema LED-utomhusvägglampa, CCT, svart
  LED-vägglampa Pema med CCT-funktion Varmvitt eller universellt vitt ljus - med Pema LED-väggarmatur för utomhusbruk kan man skapa många olika ljusstämningar, eftersom en liten omkopplare gör det möjligt att bestämma ljusfärgen efter eget önskemål under installationen. Ljuset från lysdioderna strålar nedåt från den robusta aluminiumkroppen och skuggas av en glasdiffusor. Det här är det perfekta sättet att belysa stigar och trappor runt huset på ett säkert sätt. - CCT-omkopplingsbar: 3 000 K (1 260 lm); 4 000 K (1 400 lm)
 • One 60 Up/Down Taklampa 2700/3000K Black - SLV

  One 60 Up/Down Taklampa 2700/3000K Black - SLV
 • One 60 Up/Down Taklampa 2700/3000K White - SLV

  One 60 Up/Down Taklampa 2700/3000K White - SLV
 • Fitu Taklampa Brass - SLV

  Fitu Taklampa Brass - SLV
 • Gångvägsbelysning ARROCK i granitutseende

  Gångvägsbelysning ARROCK i granitutseende
  Gångvägsbelysning ARROCK i högkvalitativ sandsten Den kvadratiska gångvägsbelysningen ARROCK är tillverkad i sandsten och imponerar med modern charm. Sandsten är tåligt och lätt att göra rent - armaturen passar därmed utmärkt för utomhusbruk. Armaturen skapar angenäm belysning i trädgården och på infarter och är också mycket dekorativ i släckt tillstånd. Detaljer i rostfritt stål kompletterar designen. Inklusive skruvar. Sandsten är en naturprodukt med naturliga fel. Varje armatur är därför unik i sitt utseende.
 • Tilltalande sockellampa Rusty Slot 80

  Tilltalande sockellampa Rusty Slot 80
  Gatlykta Rusty Slot 80 fascinerar med individuell rostdesign Den högkvalitativa gatlyktan Rusty Slot 80 är en ung medlem i lampfamiljen Rusty. Den rätlinjiga, moderna designen motsvarar en modern utformning av området utomhus. Varje armatur är unik och är noga övervägd gällande form och yta. Rusty-serien förenar en rostbrun yta med modern, energisnål belysningsteknik i en ytterst stabil lampa. Armaturen är tillverkad i stål och utmärker sig för mycket hög tålighet mot väder och vind. Den speciella stållegeringen utgör ett spärrskydd mot fukt som vill tränga in i materialet och skyddar därmed mot ytterligare rost. Rostavflagning förhindras därmed effektivt.
 • SLV Dorisa LED-kläm-vägglampa bredd 50 cm krom

  SLV Dorisa LED-kläm-vägglampa bredd 50 cm krom
  Avlång klämma på vägglampa Dorisa - även lämplig för användning i badrummet Denna praktiska klämlampa är utrustad med ett fäste som enkelt fästs i ett skåp eller spegel. Spännvidden är 0,3 till 0,6 cm. Vare sig i korridoren eller i badrummet erbjuder vägglampan Dorisa tillräcklig rumsbelysning med en mysig touch. Med sin enkla, trendiga design passar den bra med många interiörstilar.
 • Fenda Bow Golvlampa Ø45,5 White/Chrome - SLV

  Fenda Bow Golvlampa Ø45,5 White/Chrome - SLV
 • Fenda Golvlampa Ø45,5 Beige/Brushed Metal - SLV

  Fenda Golvlampa Ø45,5 Beige/Brushed Metal - SLV
 • Fenda Bordslampa Ø15 White/Brushed Metal - SLV

  Fenda Bordslampa Ø15 White/Brushed Metal - SLV
 • Fenda Bordslampa Ø45,5 Grey/Brushed Metal - SLV

  Fenda Bordslampa Ø45,5 Grey/Brushed Metal - SLV
 • Fenda Tripod Bordslampa Ø30 Beige/Black - SLV

  Fenda Tripod Bordslampa Ø30 Beige/Black - SLV
 • SLV Theo Bracket utomhusvägglampa, variabel

  SLV Theo Bracket utomhusvägglampa, variabel
  Modern väggstrålkastare för utomhusbruk Theo Bracket med vridbart och svängbart armaturhuvud Theo Bracket väggspotlight för utomhusbruk monteras på husets fasad eller på ett litet trädgårdsskjul och ger en exakt belysning. För detta ändamål har strålkastaren utrustats med ett armaturhuvud som kan roteras och svängas. Tack vare den moderna och kantiga designen i antracit passar den harmoniskt in i modernt utformade utomhusområden utan att bli en för stor fokuspunkt. För effektiv belysning rekommenderas användning av en LED-lampa (se tillbehör).
 • Fitu Taklampa White - SLV

  Fitu Taklampa White - SLV
 • Fitu Taklampa Brushed Alminium - SLV

  Fitu Taklampa Brushed Alminium - SLV
 • Fenda Bow Golvlampa Ø45,5 Beige/Chrome - SLV

  Fenda Bow Golvlampa Ø45,5 Beige/Chrome - SLV
 • Fenda Bordslampa Ø45,5 Beige/Brushed Metal - SLV

  Fenda Bordslampa Ø45,5 Beige/Brushed Metal - SLV
 • Fenda Golvlampa Ø45,5 White/Black - SLV

  Fenda Golvlampa Ø45,5 White/Black - SLV
 • Fenda Bordslampa Ø15 White/Black - SLV

  Fenda Bordslampa Ø15 White/Black - SLV
 • Fenda Bordslampa Ø45,5 Grey/Black - SLV

  Fenda Bordslampa Ø45,5 Grey/Black - SLV
 • Fenda Bordslampa Ø15 Beige/Black - SLV

  Fenda Bordslampa Ø15 Beige/Black - SLV
 • One Double Up/Down Taklampa 2700/3000K Black - SLV

  One Double Up/Down Taklampa 2700/3000K Black - SLV
 • One Double Up/Down Taklampa 2700/3000K White - SLV

  One Double Up/Down Taklampa 2700/3000K White - SLV
 • Maganda Mirror Bordslampa 2700/3000/4000K Chrome - SLV

  Maganda Mirror Bordslampa 2700/3000/4000K Chrome - SLV
 • One 60 Up/Down Taklampa 2700/3000K Brass - SLV

  One 60 Up/Down Taklampa 2700/3000K Brass - SLV
 • One Double Up/Down Taklampa 2700/3000K Brass - SLV

  One Double Up/Down Taklampa 2700/3000K Brass - SLV
 • Fenda Bordslampa Ø45,5 Black/Copper/Black - SLV

  Fenda Bordslampa Ø45,5 Black/Copper/Black - SLV
 • Fenda Tripod Golvlampa Ø45,5 Grey/Black - SLV

  Fenda Tripod Golvlampa Ø45,5 Grey/Black - SLV
 • Fenda Bow Golvlampa Ø45,5 Black/Copper/Chrome - SLV

  Fenda Bow Golvlampa Ø45,5 Black/Copper/Chrome - SLV
 • Fenda Plafond Ø70 Black/Copper/Black -SLV

  Fenda Plafond Ø70 Black/Copper/Black -SLV
 • Fenda Golvlampa Ø45,5 White/Brushed Metal - SLV

  Fenda Golvlampa Ø45,5 White/Brushed Metal - SLV
 • One Linear 100 Taklampa 2700/3000K Black - SLV

  One Linear 100 Taklampa 2700/3000K Black - SLV
 • One Linear 140 Taklampa 2700/3000K White - SLV

  One Linear 140 Taklampa 2700/3000K White - SLV
 • One Linear 140 Taklampa 2700/3000K Black - SLV

  One Linear 140 Taklampa 2700/3000K Black - SLV
 • One Linear 100 Taklampa 2700/3000K Brass - SLV

  One Linear 100 Taklampa 2700/3000K Brass - SLV
 • One Linear 100 Taklampa 2700/3000K White - SLV

  One Linear 100 Taklampa 2700/3000K White - SLV
 • One Linear 140 Taklampa 2700/3000K Brass - SLV

  One Linear 140 Taklampa 2700/3000K Brass - SLV
 • Ovalisk Utomhus Plafond LED Anthracite - SLV

  Ovalisk Utomhus Plafond LED Anthracite - SLV
 • Noya Taklampa 2700/3000K Black - SLV

  Noya Taklampa 2700/3000K Black - SLV
 • Noya Taklampa 2700/3000K White - SLV

  Noya Taklampa 2700/3000K White - SLV
 • Fitu Vägg-/Plafond Black - SLV

  Fitu Vägg-/Plafond Black - SLV
 • Para Dome Taklampa Black/Black - SLV

  Para Dome Taklampa Black/Black - SLV
 • Para Dome Taklampa Grey/Black - SLV

  Para Dome Taklampa Grey/Black - SLV
 • Fenda Bordslampa Ø45,5 Black/Copper/Brushed Metal - SLV

  Fenda Bordslampa Ø45,5 Black/Copper/Brushed Metal - SLV
 • Fitu Taklampa Soft Gold - SLV

  Fitu Taklampa Soft Gold - SLV
 • Adegan Manila Utomhus Golvlampa Black/Stainless Steel - SLV

  Adegan Manila Utomhus Golvlampa Black/Stainless Steel - SLV
 • Fitu Taklampa Black - SLV

  Fitu Taklampa Black - SLV
 • Fitu Bordslampa Black - SLV

  Fitu Bordslampa Black - SLV
 • Forchini 70 Taklampa Black/Gold - SLV

  Forchini 70 Taklampa Black/Gold - SLV
 • Fitu Golvlampa Black - SLV

  Fitu Golvlampa Black - SLV
 • Bato 45 Plafond Brass - SLV

  Bato 45 Plafond Brass - SLV
 • Bato 35 CW Vägg-/Plafond Black - SLV

  Bato 35 CW Vägg-/Plafond Black - SLV
 • Bato 35 CW Vägg-/Plafond Brass - SLV

  Bato 35 CW Vägg-/Plafond Brass - SLV
 • Karpo 30 Plafond Black - SLV

  Karpo 30 Plafond Black - SLV
 • Karpo 30 Plafond White - SLV

  Karpo 30 Plafond White - SLV
 • Karpo Bordslampa White - SLV

  Karpo Bordslampa White - SLV
 • Karpo Bordslampa Black - SLV

  Karpo Bordslampa Black - SLV
 • Karpo Golvlampa White - SLV

  Karpo Golvlampa White - SLV
 • Karpo Golvlampa Black - SLV

  Karpo Golvlampa Black - SLV
 • SLV Karpo Goose LED-vägglampa, dimbar, svart

  SLV Karpo Goose LED-vägglampa, dimbar, svart
  Dimbar LED-vägglampa Karpo Goose med flexibel arm Flexibel och kan användas var som helst: vare sig det är i läshörnet eller vid sänggaveln, i privata vardagsrum eller i hotellrum, ger Karpo Goose LED-vägglampan en behaglig läs- och tilläggsbelysning som passar situationen. Tack vare den flexibla armen kan det cylindriska huvudet enkelt riktas till det önskade området. Den drivs med dimmerbrytaren direkt på det runda väggfästet. Dessutom övertygar läslampan med en bra färgåtergivning med en CRI på 90.
 • Fenda Bordslampa Ø15 Black/Copper/Brushed Metal - SLV

  Fenda Bordslampa Ø15 Black/Copper/Brushed Metal - SLV
 • Fenda Tripod Bordslampa Ø30 Black/Copper/Black - SLV

  Fenda Tripod Bordslampa Ø30 Black/Copper/Black - SLV
 • Fenda Bow Golvlampa Ø70 Black/Copper/Black - SLV

  Fenda Bow Golvlampa Ø70 Black/Copper/Black - SLV
 • Fenda Plafond Ø30 Black/Copper/Black -SLV

  Fenda Plafond Ø30 Black/Copper/Black -SLV
 • Fenda Tripod Golvlampa Ø45,5 Black/Copper/Black - SLV

  Fenda Tripod Golvlampa Ø45,5 Black/Copper/Black - SLV
 • Fenda Golvlampa Ø45,5 Black/Copper/Brushed Metal - SLV

  Fenda Golvlampa Ø45,5 Black/Copper/Brushed Metal - SLV
 • Fenda Tripod Golvlampa Ø45,5 White/Black - SLV

  Fenda Tripod Golvlampa Ø45,5 White/Black - SLV
 • Fenda Bow Golvlampa Ø45,5 Black/Copper/Black - SLV

  Fenda Bow Golvlampa Ø45,5 Black/Copper/Black - SLV
 • Fenda Golvlampa Ø45,5 Black/Copper/Black - SLV

  Fenda Golvlampa Ø45,5 Black/Copper/Black - SLV
 • Fenda Plafond Ø45,5 Black/Copper/Black -SLV

  Fenda Plafond Ø45,5 Black/Copper/Black -SLV
 • Fenda Bow Golvlampa Ø45,5 Beige/Black - SLV

  Fenda Bow Golvlampa Ø45,5 Beige/Black - SLV
 • Fenda Bow Golvlampa Ø45,5 White/Black - SLV

  Fenda Bow Golvlampa Ø45,5 White/Black - SLV
 • Fenda Bow Golvlampa Ø70 White/Black - SLV

  Fenda Bow Golvlampa Ø70 White/Black - SLV
 • Para Dome Taklampa Grey/Transparent

  Para Dome Taklampa Grey/Transparent
 • Para Dome Taklampa Grey/Grey - SLV

  Para Dome Taklampa Grey/Grey - SLV
 • Para Dome Taklampa Black/Transparent

  Para Dome Taklampa Black/Transparent
 • Para Dome Taklampa Black/Grey - SLV

  Para Dome Taklampa Black/Grey - SLV
 • Para 380 Taklampa Aluminium - SLV

  Para 380 Taklampa Aluminium - SLV
 • Forchini 50 Taklampa Black/Gold - SLV

  Forchini 50 Taklampa Black/Gold - SLV
 • Light Eye Taklampa Chrome - SLV

  Light Eye Taklampa Chrome - SLV
 • Light Eye Taklampa White/Chrome - SLV

  Light Eye Taklampa White/Chrome - SLV
 • Adegan Utomhus Golvlampa Anthracite/Milky - SLV

  Adegan Utomhus Golvlampa Anthracite/Milky - SLV
 • Para 380 Taklampa Black - SLV

  Para 380 Taklampa Black - SLV
 • Forchini M 40 Taklampa Black/Gold - SLV

  Forchini M 40 Taklampa Black/Gold - SLV
 • Fenda Taklampa Ø15 White/Chrome - SLV

  Fenda Taklampa Ø15 White/Chrome - SLV
 • Fenda Taklampa Ø30 White/Chrome - SLV

  Fenda Taklampa Ø30 White/Chrome - SLV
 • Karpo 30 Vägg-/Plafond White - SLV

  Karpo 30 Vägg-/Plafond White - SLV
 • Fitu Round Taklampa Black - SLV

  Fitu Round Taklampa Black - SLV
 • Fitu Round Taklampa White - SLV

  Fitu Round Taklampa White - SLV
 • Bato 45 Plafond Black - SLV

  Bato 45 Plafond Black - SLV
 • Karpo 30 Vägg-/Plafond Black - SLV

  Karpo 30 Vägg-/Plafond Black - SLV
 • Light Eye Taklampa Brushed Copper - SLV

  Light Eye Taklampa Brushed Copper - SLV
 • Light Eye Ball Taklampa White/Chrome - SLV

  Light Eye Ball Taklampa White/Chrome - SLV
 • Light Eye Ball Taklampa Black/Chrome - SLV

  Light Eye Ball Taklampa Black/Chrome - SLV
 • Para Cone 30 Taklampa Round Black/Gold - SLV

  Para Cone 30 Taklampa Round Black/Gold - SLV
 • Para Cone 30 Taklampa Round Brushed Copper - SLV

  Para Cone 30 Taklampa Round Brushed Copper - SLV
 • Forchini M 50 Taklampa Black/Gold - SLV

  Forchini M 50 Taklampa Black/Gold - SLV
 • Fenda Taklampa Ø70 White/Chrome - SLV

  Fenda Taklampa Ø70 White/Chrome - SLV
 • Fenda Tripod Bordslampa Ø30 Grey/Black - SLV

  Fenda Tripod Bordslampa Ø30 Grey/Black - SLV
 • Fenda Bow Golvlampa Ø45,5 Grey/Black - SLV

  Fenda Bow Golvlampa Ø45,5 Grey/Black - SLV
 • Fenda Golvlampa Ø45,5 Grey/Black - SLV

  Fenda Golvlampa Ø45,5 Grey/Black - SLV
 • Fenda Bordslampa Ø45,5 White/Brushed Metal - SLV

  Fenda Bordslampa Ø45,5 White/Brushed Metal - SLV
 • Fenda Globe Taklampa White/Chrome - SLV

  Fenda Globe Taklampa White/Chrome - SLV
 • Fenda Bow Golvlampa Ø70 White/Chrome - SLV

  Fenda Bow Golvlampa Ø70 White/Chrome - SLV
 • Fenda Globe Taklampa White/White - SLV

  Fenda Globe Taklampa White/White - SLV
 • Fenda Tripod Golvlampa Ø45,5 Beige/Black - SLV

  Fenda Tripod Golvlampa Ø45,5 Beige/Black - SLV
 • Fenda Taklampa Ø45,5 White/Chrome - SLV

  Fenda Taklampa Ø45,5 White/Chrome - SLV
 • Fenda Tripod Bordslampa Ø30 White/Black - SLV

  Fenda Tripod Bordslampa Ø30 White/Black - SLV
 • Fenda Taklampa Ø70 White/White - SLV

  Fenda Taklampa Ø70 White/White - SLV
 • Fenda Bow Golvlampa Ø45,5 Grey/Chrome - SLV

  Fenda Bow Golvlampa Ø45,5 Grey/Chrome - SLV
 • SLV Quadrulo LED-utomhustaklampa indirekt antracit

  SLV Quadrulo LED-utomhustaklampa indirekt antracit
  Quadrulo cuboid LED takarmatur för utomhusbruk i antracit - indirekt distribution Den absolut moderna designen gör Quadrulo takarmatur till ett idealiskt val för många moderna miljöer. Den är utformad som en öppen kubisk form i aluminium i en återhållsam antracitfärg. Varmvita lysdioder är integrerade i stöttornas baksidor och lyser mot bottenplattan och den omgivande väggen, varifrån ljuset lyser upp omgivningen som indirekt belysning. - Skyddsklass: IP55 - Slagtålighet: IK04 - Omgivningstemperatur under drift: - 20 °C till + 40 °C
 • SLV Sitra LED-utomhusvägglampa up/down 30 cm rost

  SLV Sitra LED-utomhusvägglampa up/down 30 cm rost
  Upp och ner LED-vägglampa Sitra för utomhusbruk med CCT-funktion Sitra LED-väggarmatur för utomhusbruk imponerar med sin mångsidiga design, ljusfördelning uppåt och nedåt och variabel färgtemperatur. Ljusfärgen kan justeras till 3 000 K (varmvitt ljus) eller 4 000 K (universellt vitt ljus) med hjälp av en integrerad CCT-omkopplare. Kroppen är tillverkad av aluminium och utformad som en kubisk form i en enfärgad finish. - Skyddsklass: IP44 - Slagtålighet: IK05
 • SLV Sitra LED-utomhusvägglampa up/down 30 cm vit

  SLV Sitra LED-utomhusvägglampa up/down 30 cm vit
  Upp och ner LED-vägglampa Sitra för utomhusbruk med CCT-funktion Sitra LED-väggarmatur för utomhusbruk imponerar med sin mångsidiga design, ljusfördelning uppåt och nedåt och variabel färgtemperatur. Ljusfärgen kan justeras till 3 000 K (varmvitt ljus) eller 4 000 K (universellt vitt ljus) med hjälp av en integrerad CCT-omkopplare. Kroppen är tillverkad av aluminium och utformad som en kubisk form i en enfärgad finish. - Skyddsklass: IP44 - Slagtålighet: IK05
 • SLV Sitra LED-utomhusvägglampa up/down 20 antracit

  SLV Sitra LED-utomhusvägglampa up/down 20 antracit
  Upp och ner LED-vägglampa Sitra för utomhusbruk med CCT-funktion Sitra LED-väggarmatur för utomhusbruk imponerar med sin mångsidiga design, ljusfördelning uppåt och nedåt och variabel färgtemperatur. Ljusfärgen kan justeras till 3 000 K (varmvitt ljus) eller 4 000 K (universellt vitt ljus) med hjälp av en integrerad CCT-omkopplare. Kroppen är tillverkad av aluminium och utformad som en kubisk form med en enfärgad yta. - Skyddsklass: IP44 - Slagtålighet: IK05
 • SLV Sitra Single LED-utomhusvägglampa down, rost

  SLV Sitra Single LED-utomhusvägglampa down, rost
  Modern LED-väggarmatur Sitra Single med CCT-funktion för utomhusbruk Enkel och funktionell: Sitra Single LED-väggarmatur för utomhusbruk är idealisk för diffus, nedåtriktad belysning av fasader och intilliggande gångvägar. Den moderna kubiska designen är tillverkad av aluminium. De integrerade lysdioderna kan ställas in på varmvitt eller universellt vitt ljus tack vare den inbyggda CCT-omkopplaren. - Skyddsklass: IP44 - Slagtålighet: IK05
 • SLV Grafit utomhusvägglampa, kantig, med sensor

  SLV Grafit utomhusvägglampa, kantig, med sensor
  Kompakt vägglampa för utomhusbruk Grafit med rörelsedetektor och dagsljussensor Den kubformade designen och den diskreta färgen i antracit gör Grafit väggarmaturen till det perfekta valet för moderna miljöer. Längs fasaden eller vid ingången ger den opala akryldiffusorn som är monterad ovanpå en homogen belysning på alla sidor. Huset och väggfästet är tillverkade av robust aluminium. Armaturen slås på automatiskt med hjälp av en rörelse- och dagsljusdetektor - praktiskt och energisnålt. - Rörelsesensor: detektionsvinkel 120°, max. räckvidd 10 m - Uppföljningstid för rörelsedetektering: justerbar från 8 s till 8 min. - Tröskelvärde för skymning: justerbar från 10 lx till 2 000 lx. - Skyddsklass: IP44 - Omgivningstemperatur under drift: - 20 °C till + 45 °C
 • SLV Karpo Goose LED-vägglampa, dimbar, vit

  SLV Karpo Goose LED-vägglampa, dimbar, vit
  Dimbar LED-vägglampa Karpo Goose med flexibel arm Flexibel och kan användas var som helst: vare sig det är i läshörnet eller vid sänggaveln, i privata vardagsrum eller i hotellrum, ger Karpo Goose LED-vägglampan en behaglig läs- och tilläggsbelysning som passar situationen. Tack vare den flexibla armen kan det cylindriska huvudet enkelt riktas till det önskade området. Den drivs med dimmerbrytaren direkt på det runda väggfästet. Dessutom övertygar läslampan med en bra färgåtergivning med en CRI på 90.