SLV lampor

Tyskland har en lång tradition av att tillverka funktionell belysning för interiör och exteriör. Det har ploppat upp nya varumärken titt som tätt och SLV startades mitt under discoeran i slutet på 1970-talet. Deras första produkt kombinerade ljud (Sound), ljus (Light) och projektion (Video) - perfekt för dansgolvet med andra ord!

Under de 40 år som SLV existerat har man gått till att ha ett brett utbud av belysning. De har också ett sortiment av ljuskällor som LED-reflektorer och dimbara filamentslampor.

SLV belysning online

 • SLV Enola pendellampa guld

  SLV Enola pendellampa guld
  Elegant pendellampa Enola Pendellampan Enola, som har ett särskilt elegant utseende tack vare sin gyllene färg, är utformad för att vara idealisk för användning i matsalen eller ovanför en disk. Tack vare den opaka aluminiumskärmen avges ljuset från denna armatur helt och hållet i den nedre delen. Det innebär att området under armaturen är perfekt belyst, vilket inte bara är visuellt attraktivt utan också mycket praktiskt, särskilt vid matbord eller diskar, eftersom ljusförhållandena är optimalt anpassade till kraven. Pendellampan Enola i gyllene färg är mer en stilbildande inredningsdetalj än en enkel lampa.
 • SLV Box L E27 vägglampa för utomhusbruk, antracit

  SLV Box L E27 vägglampa för utomhusbruk, antracit
  Tidlös Box L E27 utomhusvägglampa Box L utomhusvägglampa presenteras här i tidlöst elegant antracit. Den lådformade ramen kan enkelt integreras i alla husfasader och blir snabbt en integrerad del av husets utseende. Armaturen avger sitt ljus i tre riktningar och har lameller på framsidan som inte bara är dekorativa. De mjukar upp ljuset på ett behagligt sätt så att ingen blir bländad.
 • SLV Forchini M PD-1 pendellampa 50cm svart/guld

  SLV Forchini M PD-1 pendellampa 50cm svart/guld
  Extraordinär Forchini M pendellampa i guld och svart Med en halvcirkelformad skärm av stål och aluminium, svart på utsidan och med gyllene reflektorer på insidan, kombinerar Forchini M pendellampan extravagans med stil och skapar den där avgörande känslan av något speciellt. Ljuset som avges badar rummet i en behaglig atmosfär tack vare den varma färgen. Det gör det till ett rent nöje att tillbringa tid i vardagsrummet. Samtidigt sätter pendellampan i sig sin helt egna prägel på rummet och ger interiören det där lilla extra.
 • SLV Sitra Up-Down LED utomhusvägglampa, antracit

  SLV Sitra Up-Down LED utomhusvägglampa, antracit
  Utomhusvägglampa Sitra Wall Up-Down ger effektfullt ljus Vägglampan från Sitra-serien är den perfekta följeslagaren för utomhusmiljöer. Lika diskret som den smälter in i omgivningen, lika effektfullt är dess ljus, som skapar fantastiska effekter på väggen. Den kan även drivas med kompaktlysrör GX53 (2 x 9W) eller LED med GX53-sockel (2 x 1,2W).
 • SLV Slots Wall LED utomhus vägglampa rost

  SLV Slots Wall LED utomhus vägglampa rost
  LED utomhusvägglampa Slots Wall - rostfärgad Utomhusbelysning med rostlook är på modet. Denna tilltalande LED-vägglampa för utomhusbruk av aluminium och glas i en modern, tidlöst vacker form, som kan harmoniseras med en mängd olika stilar, passar perfekt in i denna trend. Runt huset, t.ex. på fasaden i entrén, ger Slots Wall ett stämningsfullt, varmvitt ljus med LED-modulen som sitter i huvuddelen. Ljuset sprids nedåt och minimerar effektivt bländning - kapslingsklass IP44 - 3 000 Kelvin - COB LED - 6,3 W totalt
 • SLV Brick LED nedåtriktad infälld vägglampa 3 000K

  SLV Brick LED nedåtriktad infälld vägglampa 3 000K
  Brick LED infälld vägglampa för belysning av riskområden som trappsteg etc. Brick infälld vägglampa kan användas för optimal belysning av riskområden som trappsteg etc. Den infällda vägglampan levereras med inbyggt LED-drivdon och matchande installationsdosa. Den infällda armaturen levereras med inbyggt LED-drivdon och matchande infällningsdosa, och användningen av LED innebär att energiförbrukningen förblir låg, vilket är skonsamt för plånboken. Värt att lyfta fram är också det indirekta och helt bländfria ljusflödet, som naturligtvis skapar en mycket behaglig ljuseffekt.
 • SLV Brick Downunder infälld vägglampa E14 IP44

  SLV Brick Downunder infälld vägglampa E14 IP44
  Brick Downunder infälld vägglampa för belysning av riskområden utomhus Brick infälld vägglampa kan användas för optimal belysning av riskområden utomhus, t.ex. runt trappsteg etc. Det indirekta ljusflödet är också värt att lyfta fram. Det indirekta ljusflödet är också värt att betona, eftersom det skapar ett mycket behagligt och bländfritt ljus. Armaturen är inte lämplig för inomhusbruk. Det är inte nödvändigt att använda en infälld potta. Vid användning av energisnåla ljuskällor gäller följande maximimått: Ø 4,8 cm, höjd 13 cm
 • SLV Box L E27 vägglampa för utomhusbruk, rostbrun

  SLV Box L E27 vägglampa för utomhusbruk, rostbrun
  Rostbrun Box L utomhusvägglampa - ljus från tre sidor Mångsidig, modern och energibesparande - Box L vägglampa av aluminium i rostbrunt passar nästan alla utomhusväggar och ger ljus från tre sidor. På framsidan skapar de monterade lamellerna inte bara ett attraktivt utseende, de mjukar också upp ljuset och säkerställer bländfri belysning. Vägglampan kan utrustas med energisnåla ljuskällor upp till max. 18 W och upp till en maximal längd på 17,5 cm.
 • SLV Asto 4-ljus takspotlight med dekorring

  SLV Asto 4-ljus takspotlight med dekorring
  Asto - takspotlight, linjär, inklusive takring och fyra spotlights Denna takspotlight med totalt fyra spotlights kan monteras både i taket och på väggen. Tack vare de 310° vridbara spotlightsen, som dessutom kan vridas 85°, kan den perfekta belysningen skapas för alla ändamål. Den borstade aluminiumen ger en modern look över en längd på 63 cm och kan monteras på väggen eller i taket. Transformator behövs inte.
 • SLV Grafit - vinklad vägglampa för utomhusbruk

  SLV Grafit - vinklad vägglampa för utomhusbruk
  GRAFIT vägglampa för utomhusbruk Denna lampa har en minimalistisk, fyrkantig design. Kombinationen av det antracitfärgade aluminiumet och den satinerade lampskärmen i rökglasoptik ger den en speciell charm och en inbjudande karaktär.
 • SLV Sitra takspotlight för utomhusbruk antracit

  SLV Sitra takspotlight för utomhusbruk antracit
  Grå Sitra utomhusspotlight för vägg- och takmontering Sitra utomhusspotlight är tillverkad av aluminium och ljuskällorna är täckta med klart skyddsglas. Ytans färg passar mycket bra i moderna miljöer och möjligheten att vinkla lamphuvudet upp till 90° och rotera det upp till 100° ökar flexibiliteten. Sitra kan användas som vägg- eller taklampa.
 • SLV Lisenne pendellampa med rökt glas

  SLV Lisenne pendellampa med rökt glas
  Fascinerande pendellampa Lisenne av basaltsten och glas Pendellampan Lisenne imponerar med sitt ovanliga materialval och lampglasets mysiga look av rökt glas. Lamphållaren är tillverkad av grå basaltsten, som ser mycket harmonisk ut i kombination med det rökgrå glaset. Eftersom ljuskällan fortfarande syns genom glaset rekommenderar vi att du använder en dekorativ lampa, t.ex. en glödlampa eller eftermonteringslampa. Ljuskällan ingår inte i leveransen, lämpliga lampor kan beställas via tillbehören.
 • SLV Asto 3-ljus takspotlight med dekorring

  SLV Asto 3-ljus takspotlight med dekorring
  Asto - Modern takspotlight i aluminium med tre spotlights Asto, en riktig klassiker som takspotlight med en enkel och övertygande design, passar perfekt till alla tänkbara inredningsstilar. Varje spot i denna taklampa i aluminium med tre strålar kan svängas och roteras individuellt. På så sätt kan alla skapa en perfekt belysning som passar det avsedda ändamålet och den önskade användningen.
 • SLV Asto 2-ljus takspotlight med dekorring

  SLV Asto 2-ljus takspotlight med dekorring
  Takspotlighten Asto är vridbar och har en dekorativ ring. Denna takspotlight med två ljuskällor från SLV kan roteras 310° och vridas 85°. Armaturen i borstad aluminium med ljusstark högvoltshalogenteknik kan monteras på väggar eller i tak. Varje spot består av en ring med en dekorativt fastsatt cylindrisk kropp. Transformator behövs inte.
 • SLV Phelia golvlampa svart

  SLV Phelia golvlampa svart
  Phelia golvlampa med vridbart och lutande lamphuvud - svart Tack vare sina smala mått är Phelia golvlampa också idealisk för mindre bostadsutrymmen. Dessutom kan lamphuvudet orienteras flexibelt, eftersom det kan roteras 350° och svängas 90°. Placerad nära sittplatsen kan ljusriktningen alltid justeras efter behov, t.ex. för läsning. Utrustad med en 200 cm lång matningskabel med säkerhetskontakt. Strömbrytaren för tändning och släckning är integrerad i lamphuvudet.
 • SLV Gloo Pure vägglampa för utomhusbruk IP44

  SLV Gloo Pure vägglampa för utomhusbruk IP44
  Tidlöst designad Gloo Pure utomhusvägglampa Gloo Pure utomhusvägglampa ger på ett mycket elegant sätt ett vackert ljus i utomhusområden, oavsett om det är som entrébelysning bredvid ytterdörren eller för att belysa ett hörn av huset. Med sin enkla, antracitfärgade stomme och sfäriska, frostade glasskärm harmonierar den med många olika fasadstilar. Det sfäriska glaset ger dessutom bländfritt ljus på alla sidor och lyser upp omgivningen med behagligt ljus.
 • SLV Altra Dice II taklampa, svängbar 2-ljus.

  SLV Altra Dice II taklampa, svängbar 2-ljus.
  Innovativ designtaklampa Altra Dice II Altra Dice II har en liknande design som alla lampor i Altra Dice-serien, men här finns två spotlights för optimal belysning av rummet. Den kantiga elegansen i designen, som kan sätta accenter och är mycket mer praktisk än många jämförbara armaturer med rund design, gör denna armatur särskilt intressant för älskare av moderna inredningsstilar.
 • SLV Sitra Cube LED vägglampa för utomhusbruk, antracit

  SLV Sitra Cube LED vägglampa för utomhusbruk, antracit
  Tvåsidig LED utomhusväggsarmatur Sitra Cube med effektiva lysdioder Sitra Cube LED-väggarmatur för utomhusbruk är en riktig allroundare bland väggarmaturer för utomhusbruk, eftersom den med sin diskreta men ändå moderna design passar harmoniskt in i varje utomhusdesign. Detta garanteras inte minst av den kubformade aluminiumkroppen, som tack vare sin färgdesign harmoniskt anpassar sig till många fasader och underlag. Armaturkroppen, som öppnas uppåt och nedåt, avger varmvitt LED-ljus i lika stora delar uppåt och nedåt, vilket inte bara ger en fantastisk ljusbild på fasaden, utan även en idealisk belysning av omgivningen.
 • SLV Sitra Cube vägglampa för utomhusbruk, rostbrun

  SLV Sitra Cube vägglampa för utomhusbruk, rostbrun
  Kubformad väggarmatur Sitra Cube för utomhusbruk med dubbelsidig ljusavgivning Sitra Cube väggarmatur för utomhusbruk är fyrkantig och har en diskret finish. Med sitt dubbelsidiga ljusflöde skapar den speciella ljusögonblick utomhus. Den drivs med två GX53-lampor och möjliggör både direkt belysning av vägen och indirekt belysning av fasaden. På så sätt kan man inte bara uppnå en säker belysning av mörka områden runt huset, utan också en dekorativ iscensättning av huset på samma gång. Två glasrutor ovanför de lampor som ska användas (se tillbehör) ger ytterligare skydd mot regn och damm (IP44). - Maximal storlek på den glödlampa som ska sättas in: Ø 7,5 cm, längd 2,7 cm.
 • SLV Quadrulo LED indirekt utomhus vägglampa antracit

  SLV Quadrulo LED indirekt utomhus vägglampa antracit
  Quadrulo LED-vägglampa för utomhusbruk - öppen kubform i antracit, indirekt ljusfördelning Enkel och modern: Quadrulo LED-vägglampa för utomhusbruk övertygar med sin öppna kubformade design och sitt indirekta ljus. LED-lamporna är integrerade i baksidan av aluminiumstagen och deras varmvita ljus reflekteras i omgivningen av bottenplattan och den omgivande väggen - Skyddsklass: IP55 - Slaghållfasthet: IK04 - Omgivningstemperatur under drift: - 20 °C till + 40 °C
 • SLV Cariso LED vägglampa svart/mässing 16,4cm

  SLV Cariso LED vägglampa svart/mässing 16,4cm
  Elegant designad LED-vägglampa Cariso Cariso - detta välklingande namn står för en LED-vägglampa som passar särskilt bra till en lyxig atmosfär. Cariso är tillverkad av aluminium och stål, skärmen är svartlackerad på utsidan och smalnar av i formen framtill så att skärmens mässingsfärgade insida, som ger en speciell glans åt det avgivna ljuset, blir synlig. Ljuset avges uppåt och nedåt. Ljuset kan dimmas externt via TRIAC eller via en leading edge- eller trailing edge-fasdimmer (ingår ej).
 • SLV Patta-I LED infälld taklampa, rund, matt vit

  SLV Patta-I LED infälld taklampa, rund, matt vit
  Dimbar infälld LED-taklampa Patta-I - vit Den innovativt designade infällda LED-taklampan Patta-I är utrustad med energieffektiv "chip on board"-LED-teknik. Ett dimbart LED-drivdon ingår redan så att inget står i vägen för att reglera ljusintensiteten med en extern leading edge- eller trailing edge-fasdimmer. De klämfjädrar som krävs för montering och LED-drivdonet ingår i leveransen - Lämplig för montering i tak upp till max. 2,5 cm tjocklek - Kan användas i fuktiga rum och utomhus
 • SLV Sitra Cube LED-vägglampa för utomhusbruk, rost

  SLV Sitra Cube LED-vägglampa för utomhusbruk, rost
  Tvåsidig LED utomhusväggsarmatur Sitra Cube med effektiva lysdioder Sitra Cube LED-väggarmatur för utomhusbruk är en riktig allroundare bland väggarmaturer för utomhusbruk, eftersom den med sin diskreta men ändå moderna design passar harmoniskt in i varje utomhusdesign. Detta garanteras inte minst av den kubformade aluminiumkroppen, som tack vare sin färgdesign harmoniskt anpassar sig till många fasader och underlag. Armaturkroppen, som öppnas uppåt och nedåt, avger varmvitt LED-ljus i lika stora delar uppåt och nedåt, vilket inte bara ger en fantastisk ljusbild på fasaden, utan även en idealisk belysning av omgivningen.
 • SLV Sitra Single LED utomhus vägglampa ned, rost

  SLV Sitra Single LED utomhus vägglampa ned, rost
  Modern LED-väggarmatur Sitra Single med CCT-funktion för utomhusbruk Enkel och funktionell: Sitra Single LED-väggarmatur för utomhusbruk är idealisk för diffus, nedåtriktad belysning av fasader och intilliggande gångvägar. Den moderna kubiska designen är tillverkad av aluminium. De integrerade lysdioderna kan ställas in på varmvitt eller universellt vitt ljus tack vare den inbyggda CCT-omkopplaren. - Skyddsklass: IP44 - Slagtålighet: IK05
 • SLV - Fenda Tripod Golvlampa Ø45,5 Black/Copper/Black SLV

  SLV - Fenda Tripod Golvlampa Ø45,5 Black/Copper/Black SLV
  Design SLV Fenda Tripod Floor Lamp Ø45,5 Black/Copper/Black är en vacker, minimalistisk och klassisk lampa som passar in i nästan alla inredningar. Den ingår i den stora Fenda-serien, som omfattar golvlampor, bordslampor, taklampor, taklampor och vägglampor, och finns i ett brett utbud av färger och nyanser. Hela serien kommer från SLV i Tyskland - och tillverkas i högsta tyska kvalitet. Kroppen är tillverkad av stål och har en viss vikt, vilket gör att lampan inte bara ser lyxig ut, utan också känns lyxig när du flyttar den. Använd den i vardagsrummet som SLV rekommenderar - eller på kontoret, i köket, i sovrummet eller i hallen. Se hela det stora och vackra Fenda-sortimentet här!
 • SLV Coupa vägglampa med LED läslampa

  SLV Coupa vägglampa med LED läslampa
  Trendig COUPA LED-vägglampa med flexibel läsarm Denna trendiga vägglampa är särskilt utformad som sänglampa. Glasskärmen ger ett behagligt ljus och en touch av klassisk stil. Läslampan kan justeras efter behov tack vare den flexibla, ca 30 cm långa armen (inklusive huvud). Den energisnåla 1 W varmvita power-LED-ljuskällan med 30° spridningsvinkel ger tillförlitligt extra ljus. Vägglampan är utrustad med strömbrytare och ljuskällorna kan kopplas separat.
 • SLV Phelia pendellampa svart/guld, Ø 13 cm

  SLV Phelia pendellampa svart/guld, Ø 13 cm
  Trendig Phelia-pendellampa i svart och guld - perfekt för bord och diskar Den smala Phelia-pendellampan är tillverkad av aluminium. Den kombinerar en cylinder med en kon i den nedre delen. Medan skärmen är helt svart på utsidan, lyser insidan i en gyllene färg som ger ljuset en speciell värme. Det kommer ut genom den smala, nedåtriktade öppningen i skärmen, vilket gör att ett område nedanför kan belysas på ett riktat sätt.
 • SLV Light Eye Ball pendellampa svart / krom

  SLV Light Eye Ball pendellampa svart / krom
  Rund pendellampa Light Eye Ball i svart/krom Denna moderna ljuskälla imponerar med sitt tydliga formspråk och sin elegant diskreta design. Den runda lampskärmen är matt svart och dekorerad med avsiktliga kromfärgade detaljer, vilket gör utseendet mer spännande. Lampan monteras i taket ovanför en rund baldakin med hjälp av en svart textilkabel. En GU10-ljuskälla med en maximal diameter på 51 mm sätts in i den runda skärmen. Användning av LED rekommenderas. Ljuset strålar direkt nedåt genom den runda öppningen och belyser området nedanför. Oavsett om den används ensam eller tillsammans med flera andra skapar denna taklampa en vacker atmosfär och kan användas ovanför matsalsbordet eller en bardisk i en bar eller på ett hotell.
 • SLV Myra vägglampa för utomhusbruk 1-ljus, antracit

  SLV Myra vägglampa för utomhusbruk 1-ljus, antracit
  Universell vägglampa Myra för utomhusbruk med variabel spotlight Myra väggarmatur för utomhusbruk består av ett vinkelformat väggfäste och en GU10-ljuspunkt som fästs på det. Båda elementen är tillverkade av lackerad aluminium och ger utomhusinstallationen ett modernt och tidlöst utseende. Tack vare att armaturens spot kan justeras kan ljuset riktas mot ett specifikt område, vilket ger optimal belysning. Passar även för takmontering. - Maximal storlek på den glödlampa som ska användas: Ø 5 cm, längd 5,7 cm.
 • SLV Quadrulo vägglampa för utomhusbruk med sensor

  SLV Quadrulo vägglampa för utomhusbruk med sensor
  Modern utomhusvägglampa Quadrulo i lyktform med rörelsedetektor Utformningen av Quadrulo utomhusvägglampa påminner om en klassisk lykta från förr, men den har helt förnyats och kombinerats med moderna former och en tidsenlig färgskala. Inuti lampskärmen av glas finns en E27-sockel i vilken en vintage-lampa kan sättas in (se tillbehör). Detta ger den övergripande looken ytterligare retro charm. En särskild höjdpunkt är den integrerade rörelsedetektorn, som automatiskt tänder och släcker ljuset när en person befinner sig inom detekteringsområdet. Sensorräckvidd vid 1,8-2,5 m monteringshöjd: max. 8 m. Detekteringsvinkel: 100°
 • SLV Quadrulo vägglampa för utomhusbruk i lanterninform

  SLV Quadrulo vägglampa för utomhusbruk i lanterninform
  Modern utomhusvägglampa Quadrulo med retrocharm Retro i kombination med modernitet, det är utomhusvägglampan Quadrulo, som ger en speciell charm till alla utomhusområden. Vägglampan är tillverkad av aluminium och utrustad med en lampskärm i glas i form av en lykta, vilket inte bara skapar en fantastisk retrolook utan också säkerställer jämn ljusfördelning på alla sidor. Användningen av en glödlampsformad ljuskälla med glödtrådsutseende ger lampan en extra vintage-look. Ett blickfång på alla husväggar!
 • SLV Rusty Slot 80 rostbrun sockel ljus

  SLV Rusty Slot 80 rostbrun sockel ljus
  Rusty Slot 80 gångvägslampa - rostig design kan inspirera Fortfarande ganska ny i familjen av Rusty-lampor, Slot 80 med sin moderna och enkla design säkerställer en rustik och tilltalande design av utomhusområdet. På grund av den individuella tillverkningsprocessen är små variationer i yta och form inte bara möjliga, utan till och med önskvärda. Bakgrunden till Rusty-armaturerna är att stabilitet, energibesparande teknik och en naturlig och kontrollerad ytrostning bör kombineras med varandra, samtidigt som man skapar ett behagligt synfält med bra belysning. Användningen av Cor-Ten gjutstål, som har en särskilt hög motståndskraft mot väder och vind, skapar ett barriärskikt av rost. Detta skyddar materialets kärna från fukt, vilket i sin tur skyddar mot ytterligare rostangrepp. Samtidigt förhindras avflagning av rostskiktet på ett tillförlitligt sätt.
 • SLV Rusty Slot 80 LED gångvägslampa, höjd 80 cm

  SLV Rusty Slot 80 LED gångvägslampa, höjd 80 cm
  Attraktivt utformad Rusty Slot LED-gångbelysning med IP55 En utomhusbelysning ger inte bara ökad säkerhet på natten genom att ge tillräckligt med ljus, utan bidrar också till fastighetens design under dagen med sitt utseende. Detta är särskilt tydligt i LED-vägbelysningen Rusty-Slot av stål. Stålet som används för armaturen har genomgått en speciell kemisk behandling, vilket ger den trendiga rostiga looken. Visuellt skiljer sig varje armatur något från de andra, ljuset från de inbyggda LED-lamporna avges direkt och lyser försiktigt upp omgivningen.
 • SLV Sitra Single LED utomhus vägglampa ned, vit

  SLV Sitra Single LED utomhus vägglampa ned, vit
  Modern LED-väggarmatur Sitra Single med CCT-funktion för utomhusbruk Enkel och funktionell: Sitra Single LED-väggarmatur för utomhusbruk är idealisk för diffus, nedåtriktad belysning av fasader och intilliggande gångvägar. Den moderna kubiska designen är tillverkad av aluminium. De integrerade lysdioderna kan ställas in på varmvitt eller universellt vitt ljus tack vare den inbyggda CCT-omkopplaren. - Skyddsklass: IP44 - Slagtålighet: IK05
 • Rusty Square 70 Trädgårdslampa Rusted Steel - SLV

  Rusty Square 70 Trädgårdslampa Rusted Steel - SLV
  Rusty Square 70 Trädgårdslampa Rusted Steel - SLV, Rost, Plast
 • SLV Sitra LED utomhus vägglampa upp/ned 20cm rost

  SLV Sitra LED utomhus vägglampa upp/ned 20cm rost
  Upp och ner LED-vägglampa Sitra för utomhusbruk med CCT-funktion Sitra LED-väggarmatur för utomhusbruk imponerar med sin mångsidiga design, ljusfördelning uppåt och nedåt och variabel färgtemperatur. Ljusfärgen kan justeras till 3 000 K (varmvitt ljus) eller 4 000 K (universellt vitt ljus) med hjälp av en integrerad CCT-omkopplare. Kroppen är tillverkad av aluminium och utformad som en kubisk form med en enfärgad yta. - Skyddsklass: IP44 - Slagtålighet: IK05
 • SLV Arrock Stone LED gångvägslampa tillverkad av natursten

  SLV Arrock Stone LED gångvägslampa tillverkad av natursten
  Arrock Stone LED-projektor med indirekt ljus Arrock Stone naturstensprojektor av basalt, som med sitt individuella utseende smälter in perfekt i trädgårdar och parker, kan användas för att belysa alla gångvägar på ett elegant och säkert sätt. Basaltvulkanstenens yta med sin ljusa ådring utstrålar en naturlig robusthet som ger långvarig njutning. Den integrerade LED-modulen med modern "chip on board"-LED-teknik ger en attraktiv grundbelysning med ett ljusflöde på 330 lumen och en total effektförbrukning på 6 watt. Ett LED-drivdon ingår redan i leveransen.
 • SLV One Linjär LED-pendellampa, 140 cm, vit

  SLV One Linjär LED-pendellampa, 140 cm, vit
  Dimbar LED-pendelarmatur One Linear med direkt och indirekt ljus One Linear LED-pendelarmatur är elegant och diskret. Den samtidigt uppåt- och nedåtriktade strålen och den smala, långa designen gör den till en riktig höjdpunkt i moderna bostadsutrymmen - särskilt ovanför bordet i vardagsrummet eller matsalen. Före installationen kan färgtemperaturen väljas med hjälp av en CCT-omkopplare i kapellet; det varmvita ljuset kan således ställas in på 2 700 K eller 3 000 K. Dessutom är det möjligt att dimma externt med hjälp av CCT-omkopplaren i kapellet. Dessutom är det möjligt att dimma externt via fasdelen.
 • SLV Sitra Cube LED utomhusvägglampa, vit

  SLV Sitra Cube LED utomhusvägglampa, vit
  Tvåsidig LED utomhusväggsarmatur Sitra Cube med effektiva lysdioder Sitra Cube LED-väggarmatur för utomhusbruk är en riktig allroundare bland väggarmaturer för utomhusbruk, eftersom den med sin diskreta men ändå moderna design passar harmoniskt in i varje utomhusdesign. Detta garanteras inte minst av den kubformade aluminiumkroppen, som tack vare sin färgdesign harmoniskt anpassar sig till många fasader och underlag. Armaturkroppen, som öppnas uppåt och nedåt, avger varmvitt LED-ljus i lika stora delar uppåt och nedåt, vilket inte bara ger en fantastisk ljusbild på fasaden, utan även en idealisk belysning av omgivningen.
 • Photoni Plafond Conical Black - SLV

  Photoni Plafond Conical Black - SLV
  Photoni Plafond Conical Black presenterar sig i en enkel och mångsidig design som är utformad för att integreras i många olika utrymmen och miljöer. Samtidigt är lampan en robust modell som är utrustad för att stå emot alla typer av väder och ge till
 • Pantilo Rope 19 Vägg-/Plafond Gold - SLV

  Pantilo Rope 19 Vägg-/Plafond Gold - SLV
  Pantilo Rope 19 Plafond Goldär en vacker lampserie som är resultatet av ett fruktbart samarbete mellan formgivaren Susanne Uerlings och den tyska lamptillverkaren SLV. Serien, som består av Plafonder, pendlar och vägglampor i flera olika storlekar, k
 • SLV - Photoni Plafond Conical Rust SLV

  SLV - Photoni Plafond Conical Rust SLV
  Photoni Plafond Conical Rust är ett helt sortiment av utomhuslampor med en särskilt robust design som är rustad för att stå emot alla typer av väder och ge tillförlitlig belysning året runt. Sortimentet består av vägglampor, Plafonder och pollare i flera olika färgvarianter, alla godkända för utomhusbruk. Lamporna har alla samma enkla formspråk. Den koniska lampskärmen ger en mjuk och behaglig belysning, medan den inre diffusorn sprider ljuset i ett jämnt sken. Eftersom skärmen är öppen i båda ändar skapas en behaglig, tvådelad belysning och ett vackert övergripande ljusmönster. Lampan har en IP65-klassning, vilket ger bästa möjliga skydd mot effekterna av olika väderförhållanden, vilket garanterar en långvarig belysningslösning som håller år efter år. Den matchande designen gör det enkelt att kombinera lamporna för att skapa ett konsekvent belysningskoncept. Se hela serien Photoni här.
 • SLV - Oval 14 LED Utomhus Vägglampa IP65 Black SLV

  SLV - Oval 14 LED Utomhus Vägglampa IP65 Black SLV
  Oval 14 LED Utomhus Vägglampa IP65 Black - SLV, Svart
 • SLV - Concreto LED Utomhus Vägglampa L IP65 Light Grey SLV

  SLV - Concreto LED Utomhus Vägglampa L IP65 Light Grey SLV
  Concreto LED Utomhus Vägglampa L IP65 Light Grey - SLV, Grå, Betong
 • Asto Tube 4 Taklampa Black - SLV

  Asto Tube 4 Taklampa Black - SLV
  Asto Tube 4 Taklampa Black - SLV, Svart
 • Concreto LED Utomhus Inbyggdsvägglampa Vertical IP65 Light Grey - SLV

  Concreto LED Utomhus Inbyggdsvägglampa Vertical IP65 Light Grey - SLV
  Concreto LED Utomhus Inbyggdsvägglampa Vertical IP65 Light Grey - SLV, Grå, Betong
 • SLV - Logs In L Vägglampa LED Dim-To-Warm Aluminium/White SLV

  SLV - Logs In L Vägglampa LED Dim-To-Warm Aluminium/White SLV
  Design SLV När du köper en lampa från det tyska belysningsföretaget SLV finns det ett antal saker du alltid kan förvänta dig: en vacker och ofta minimalistisk lampa, en rimlig ljusstyrka och naturligtvis en fantastiskt hög byggkvalitet i sann tysk anda. Med Logs In L Wall Light LED Dim-to-warm Aluminium får du allt detta - och den vackra LOGS erbjuder dessutom en hög grad av täthet! Lampan är lätt att installera. LOGS kan kombineras med andra lampor i samma serie och ger både utomhusutrymmen och praktiska rum - tvättstugor, hallar, garage och verkstäder - ett fantastiskt ljus. Se de andra LOGS-lamporna här!
 • SLV - Frame Basic Square LED Inbyggdsvägglampa 3000K White SLV

  SLV - Frame Basic Square LED Inbyggdsvägglampa 3000K White SLV
  Design SLV Frame Basic Square Square LED Infälld vägglampa 3000K Vit är en smart liten infälld lampa som elegant och anonymt kan belysa exakt det som behöver belysas. Lampans design är diskret och passar in i de flesta inredningar. Den använder sig av en kvadratisk silhuett och en opaliserad yta, och kroppen är tillverkad av aluminium, vilket garanterar en hållbar lampa som kommer att hålla i många år. Den höga byggkvaliteten är dock inget nytt för varumärket bakom. SLV är känt för sin höga kvalitet och i sann tysk stil är deras lampor alltid byggda för att hålla länge. Lampan levereras med en inbyggd LED-drivrutin. Se de olika Frame-varianterna här!
 • M-Pol High Trädgårdslampa H90 Shader/Anthracite - SLV

  M-Pol High Trädgårdslampa H90 Shader/Anthracite - SLV
  M-Pol High Trädgårdslampa H90 Shader/Anthracite - SLV, Grå, Aluminium
 • SLV Sitra LED utomhus vägglampa upp/ned 30cm rost

  SLV Sitra LED utomhus vägglampa upp/ned 30cm rost
  Upp och ner LED-vägglampa Sitra för utomhusbruk med CCT-funktion Sitra LED-väggarmatur för utomhusbruk imponerar med sin mångsidiga design, ljusfördelning uppåt och nedåt och variabel färgtemperatur. Ljusfärgen kan justeras till 3 000 K (varmvitt ljus) eller 4 000 K (universellt vitt ljus) med hjälp av en integrerad CCT-omkopplare. Kroppen är tillverkad av aluminium och utformad som en kubisk form i en enfärgad finish. - Skyddsklass: IP44 - Slagtålighet: IK05
 • SLV Sitra LED utomhus vägglampa upp/ner 30cm vit

  SLV Sitra LED utomhus vägglampa upp/ner 30cm vit
  Upp och ner LED-vägglampa Sitra för utomhusbruk med CCT-funktion Sitra LED-väggarmatur för utomhusbruk imponerar med sin mångsidiga design, ljusfördelning uppåt och nedåt och variabel färgtemperatur. Ljusfärgen kan justeras till 3 000 K (varmvitt ljus) eller 4 000 K (universellt vitt ljus) med hjälp av en integrerad CCT-omkopplare. Kroppen är tillverkad av aluminium och utformad som en kubisk form i en enfärgad finish. - Skyddsklass: IP44 - Slagtålighet: IK05
 • SLV One Linjär LED-pendellampa, 104 cm, vit

  SLV One Linjär LED-pendellampa, 104 cm, vit
  Dimbar LED-pendelarmatur One Linear med direkt och indirekt ljus One Linear LED-pendelarmatur är elegant och diskret. Den samtidigt uppåt- och nedåtriktade strålen och den smala, långa designen gör den till en riktig höjdpunkt i moderna bostadsutrymmen - särskilt ovanför bordet i vardagsrummet eller matsalen. Före installationen kan färgtemperaturen väljas med hjälp av en CCT-omkopplare i kapellet; det varmvita ljuset kan således ställas in på 2 700 K eller 3 000 K. Dessutom är det möjligt att dimma externt med hjälp av CCT-omkopplaren i kapellet. Dessutom är extern dimning möjlig via fasdelen.
 • SLV Karpo LED-golvlampa, med dimmer, svart

  SLV Karpo LED-golvlampa, med dimmer, svart
  LED-golvlampa Karpo med rörligt lamphuvud Karpo LED-golvlampa , som kan integreras var som helst i det moderna vardagsrummet, verkar mycket dämpad i form och neutral i färg. Ditt lamphuvud är justerbart: Det kan vridas 90 och vridas 330 grader. Strålvinkeln för de installerade lysdioderna är 40 grader, dess ljus lyser i behaglig varmvit och kan regleras via den inbyggda pekdämparen på lamphuvud i tre steg. Den perfekta extra ljuskällan för till exempel sittgruppen i vardagsrummet, där Karpo också avger en underbar läslampa tack vare de olika justeringsalternativen.
 • SLV Plastra LED-vägglampa tillverkad av gips, rund

  SLV Plastra LED-vägglampa tillverkad av gips, rund
  Indirekt belyst Plastra LED-vägglampa - rund Plastra LED-vägglampa väcker uppmärksamhet med sitt varmvita, indirekta ljus. Den kan monteras på väggen eller i taket och ger en stämningsfull belysning på alla platser. Det avgivna ljuset skapar en underbar koronaeffekt på väggen. Plastra-vägglampan är ett absolut blickfång i sig själv, men kan också placeras i rad för att belysa ett större rum eller en längre korridor - tillverkad av gips: kan målas över och anpassas
 • SLV Arrock Sand - Belysning för sandstensgångar, granit

  SLV Arrock Sand - Belysning för sandstensgångar, granit
  Arrock gångvägslampa är tillverkad av högkvalitativ sandsten Den fyrkantiga Arrock gångvägslampan är tillverkad av sandsten och imponerar med sin moderna charm. Sandsten är tålig och lätt att rengöra, vilket gör lampan idealisk för utomhusbruk. Den ger en behaglig belysning i trädgården eller på uppfarten och ser mycket dekorativ ut även när den är släckt. Element av glänsande rostfritt stål avrundar designen på ett elegant sätt. Sandsten är en naturprodukt vars bearbetning är föremål för naturliga variationer. Varje lampa är därför unik.
 • SLV Pantilo 28 pendellampa, Ø 28 cm, koppar

  SLV Pantilo 28 pendellampa, Ø 28 cm, koppar
  Elegant pendellampa Pantilo av glas med färgövergång Den eleganta, tidlöst vackra Pantilo-pendellampan har en bred, rundad cylinderform. Den är utrustad med en mörk textilkabel som slutar i glasskärmen via ett metallelement. Den blanka skärmen är tonad överst och smälter in i ett tydligt område längst ner. Denna flytande kurs ger Pantilo sitt karakteristiska utseende, vilket också spelar in i ljusfördelningen. Även om det är mjukt grundbelysning belysning i den övre delen framträder ljuset obehindrat nedåt. Vare sig det är i grupper eller individuellt - hänglampan är perfekt för att belysa bord, diskar och diskar. På grund av den genomskinliga glasskärmen bör en glödlampa väljas för att understryka den dekorativa aspekten. - levereras med en öppen kabelände utan kapell - Kan kombineras med Fitu Mix & Match-tillbehör
 • Rusty 70 LED Trädgårdslampa 3000K Rusted Steel - SLV

  Rusty 70 LED Trädgårdslampa 3000K Rusted Steel - SLV
  Rusty 70 LED Trädgårdslampa 3000K Rusted Steel - SLV, Rost, Metall
 • SLV Eskina Frame dubbel LED-lampa för gångväg, 125 cm

  SLV Eskina Frame dubbel LED-lampa för gångväg, 125 cm
  Kubisk LED-gångarmatur Eskina Frame Double i antracit med justerbart ljus Tillverkad för att lysa upp mörka stigar med stil: LED-pollarmaturen Eskina Frame Double står för tillförlitlighet tack vare sitt robusta aluminiumhölje. I den övre delen av kroppen är två runda huvuden monterade i en utskärning så att de kan roteras vertikalt. De integrerade lysdioderna strålar alltså antingen framåt eller bakåt. En annan höjdpunkt är CCT-omkopplaren. Med denna strömbrytare kan ljusfärgen ändras mellan 3 000 K (varmvitt) och 4 000 K (universalvitt). - Skyddsklass: IP65 - Slagtålighet: IK06 - exklusiv anslutningslåda
 • SLV Pema LED utomhus vägglampa, CCT, svart

  SLV Pema LED utomhus vägglampa, CCT, svart
  LED-vägglampa Pema med CCT-funktion Varmvitt eller universellt vitt ljus - med Pema LED-väggarmatur för utomhusbruk kan man skapa många olika ljusstämningar, eftersom en liten omkopplare gör det möjligt att bestämma ljusfärgen efter eget önskemål under installationen. Ljuset från lysdioderna strålar nedåt från den robusta aluminiumkroppen och skuggas av en glasdiffusor. Det här är det perfekta sättet att belysa stigar och trappor runt huset på ett säkert sätt. - CCT-omkopplingsbar: 3 000 K (1 260 lm); 4 000 K (1 400 lm)
 • SLV Eskina Frame LED vägglampa för utomhusbruk 1-ljus CCT

  SLV Eskina Frame LED vägglampa för utomhusbruk 1-ljus CCT
  Dimbar Eskina Frame LED-vägglampa för utomhusbruk med vridbar LED-ljusenhet och CCT-funktion Denna LED-vägglampa för utomhusbruk bär namnet "Eskina Frame" av en anledning, eftersom den antracitfärgade aluminiumramen ramar in den centralt placerade LED-ljusenheten. Denna kan roteras 360 grader så att ljuskäglan kan riktas antingen uppåt eller nedåt. I kombination med den lilla strömbrytaren, som gör att LED-ljuset kan växlas från varmvitt till universalvitt under installationen, kan individuella ljuskoncept utvecklas och genomföras. LED-lampan kan även dimmas via husinstallationen, så att det inte finns några gränser för att skapa en speciell atmosfär - inkl. CCT-funktion: 1 100/1 200 lm, 3 000/4 000 K - dimbar
 • SLV Eskina Frame LED vägglampa för utomhusbruk 2-ljus CCT

  SLV Eskina Frame LED vägglampa för utomhusbruk 2-ljus CCT
  Med CCT-funktion och vridbara LED-ljusenheter - Eskina Frame LED utomhusvägglampa Att sätta husfasaden i scen och samtidigt ge säker vägbelysning - det är möjligt med Eskina Frame LED utomhusvägglampa, eftersom de två LED-ljusenheterna kan vridas oberoende av varandra i aluminiumramen. I kombination med CCT-funktionen, som gör att ljusfärgen kan ändras med en liten strömbrytare under installationen, kan ett optimalt belysningskoncept utvecklas och implementeras. IP65 garanterar dessutom en hög grad av väderskydd - inkl. CCT-funktion: 3.000 K (2.200 lm); 4.000 K (2.400 lm)
 • SLV One Linjär LED-pendellampa, 140 cm, mässing

  SLV One Linjär LED-pendellampa, 140 cm, mässing
  Dimbar LED-pendelarmatur One Linear med direkt och indirekt ljus One Linear LED-pendelarmatur är elegant och diskret. Den samtidigt uppåt- och nedåtriktade strålen och den smala, långa designen gör den till en riktig höjdpunkt i moderna bostadsutrymmen - särskilt ovanför bordet i vardagsrummet eller matsalen. Före installationen kan färgtemperaturen väljas med hjälp av en CCT-omkopplare i kapellet; det varmvita ljuset kan således ställas in på 2 700 K eller 3 000 K. Dessutom är det möjligt att dimma externt med hjälp av CCT-omkopplaren i kapellet. Dessutom är det möjligt att dimma externt via fasdelen.
 • SLV Big Theo vägglampa för utomhusbruk, 1 fl, antracit

  SLV Big Theo vägglampa för utomhusbruk, 1 fl, antracit
  Modern vägglampa för utomhusbruk Big Theo i kubdesign Big Theo är en väggarmatur för utomhusbruk som passar perfekt in i modernt utformade utomhusområden. Den är utformad i kubform och täckt med en färgad lack. Den robusta aluminiumkroppen har en rund fördjupning i den nedre delen där GU10-lampan (se tillbehör) sätts in. Ljuset lyser direkt nedåt för att på ett skickligt sätt belysa gångar eller husfasaden. Ett extra glasskydd skyddar lampan från väder och vind.
 • SLV Bookat LED-lampa för gångväg med CCT-funktion

  SLV Bookat LED-lampa för gångväg med CCT-funktion
  Bookat LED-vägbelysning med CCT-funktion i antracit LED-vägbelysningen Bookat är ett blickfång även när den är släckt och lyser upp mörka grönområden och gångvägar med behagligt ljus på natten. Bookat har en modern aluminiumdesign i form av en öppen trapets och är lackerad i antracit. LED-lamporna är integrerade under den övre delen. Färgtemperaturen kan ändras mellan 3 000 K eller 4 000 K med en strömbrytare bredvid LED-ljuskällan. - Inklusive kopplingsbox - Skyddsklass: IK65 - Slaghållfasthet: IK05 - Omgivningstemperatur under drift: - 20 °C till + 40 °C
 • SLV Sitra LED utomhus vägglampa upp/ned 30 antracit

  SLV Sitra LED utomhus vägglampa upp/ned 30 antracit
  Upp och ner LED-vägglampa Sitra för utomhusbruk med CCT-funktion Sitra LED-väggarmatur för utomhusbruk imponerar med sin mångsidiga design, ljusfördelning uppåt och nedåt och variabel färgtemperatur. Ljusfärgen kan justeras till 3 000 K (varmvitt ljus) eller 4 000 K (universellt vitt ljus) med hjälp av en integrerad CCT-omkopplare. Kroppen är tillverkad av aluminium och utformad som en kubisk form i en enfärgad finish. - Skyddsklass: IP44 - Slagtålighet: IK05
 • Fenda Vägglampa Black/Copper - SLV

  Fenda Vägglampa Black/Copper - SLV
  Fenda Vägglampa Black/Copper - SLV, Koppar, Tyg
 • SLV grafit path light antracit kuboid höjd 90 cm

  SLV grafit path light antracit kuboid höjd 90 cm
  Oansenlig på dagen, en ljusstråle i mörkret - Grafit gångvägslampa Akryl i satinfinish ger Grafit gångvägslampas skärm ett rundstrålande ljus som ger jämn och mjuk belysning åt alla håll. Den rektangulära stommen är tillverkad av robust aluminium och har en återhållsam antracitfinish. Grafit pollarlampa levereras med en öppen kabelände och en platt, fyrkantig monteringsbas ingår också. En matchande IP-anslutningsdosa för anslutning och ett jordspett för förankring i icke asfalterade ytor finns tillgängliga separat via tillbehören - Skyddsklass: IP44 - Omgivningstemperatur under drift: - 20 °C till + 45 °C
 • SLV Astina pendellampa, matt vit

  SLV Astina pendellampa, matt vit
  Modern hängande lampa Astina med satin glasskärm Pendelarmaturen Astina lyser inte bara upp bord eller diskar på ett målinriktat sätt, utan sätter dem också i ett fantastiskt ljus. Särskilt när de används i grupp kan de användas för att skapa dekorativa accenter och optimala ljusförhållanden. Detta uppnås främst genom den cylindriska aluminiumkroppen, som är utrustad med en satin glasring i botten. Tack vare den 250 cm långa upphängningskabeln kan armaturen även monteras på höga tak. - Levereras med öppen kabelända - kan kombineras med Fitu Mix & Match-tillbehör
 • Mana Out Up/Down Utomhus Vägglampa Anthracite - SLV

  Mana Out Up/Down Utomhus Vägglampa Anthracite - SLV
  Mana Out Up/Down Utomhus Vägglampa Anthracite - SLV, Grå
 • Rusty Square 40 Trädgårdslampa Rusted Steel - SLV

  Rusty Square 40 Trädgårdslampa Rusted Steel - SLV
  Rusty Square 40 Trädgårdslampa Rusted Steel - SLV, Rost, Plast
 • SLV Molat stigljus, höjd 100 cm

  SLV Molat stigljus, höjd 100 cm
  Molat ljuslykta för gångväg: fastighetsbelysning med stil Molat ljuslykta för gångväg med sitt lyktformade huvud och glasskärm ger en elegant allroundbelysning av fastigheten, vilket naturligtvis också bidrar till en säker rörelse runt fastigheten på kvällen och natten. Armaturens dekorativa värde kan förstärkas ytterligare med en glödlampa eller en rustik lampa. Lämpliga ljuskällor kan beställas under tillbehör. Armaturen kan även utrustas med ett jordspett (finns under tillbehör), vilket ytterligare ökar flexibiliteten i användningen.
 • SLV Merado Flood LED-vägglampa 3 000K vit

  SLV Merado Flood LED-vägglampa 3 000K vit
  LED-vägglampa Merado Flood med vridbar och svängbar strålkastare Väggmaskinen Merado Flood av aluminium och glas erbjuder omfattande omgivande belysning som kan justeras individuellt tack vare att strålkastaren kan vridas och svängas. Oavsett om ett dekorativt föremål ska placeras individuellt på golvet eller väggen ska belysas: Med Merado Flood är allt detta möjligt. De inbyggda lysdioderna garanterar en ljus och samtidigt mycket bekväm belysningsatmosfär. - Svängområde: 90 ° - Rotationsområde: 360 °
 • SLV - Fenda Bow Golvlampa Ø45,5 White/Black SLV

  SLV - Fenda Bow Golvlampa Ø45,5 White/Black SLV
  Design SLV Fenda Bow Golvlampa Ø45,5 Vit/Svart är en vacker, minimalistisk och klassisk lampa som passar in i nästan vilken inredning som helst. Den ingår i den stora Fenda-serien, som omfattar golvlampor, bordslampor, taklampor, taklampor och vägglampor, och finns i ett brett utbud av färger och nyanser. Hela serien kommer från SLV i Tyskland - och tillverkas i högsta tyska kvalitet. Kroppen är tillverkad av stål och har en viss vikt, vilket gör att lampan inte bara ser lyxig ut, utan också känns lyxig när du flyttar den. Använd den i vardagsrummet som SLV rekommenderar - eller på kontoret, i köket, i sovrummet eller i hallen. Se hela det stora och vackra Fenda-sortimentet här!
 • SLV - Fenda Bordslampa Ø45,5 Beige/Black SLV

  SLV - Fenda Bordslampa Ø45,5 Beige/Black SLV
  Design SLV Fenda Bordslampa Ø45,5 Beige/Svart är en vacker, minimalistisk och klassisk lampa som passar in i nästan alla inredningar. Den ingår i den stora Fenda-serien, som omfattar golvlampor, bordslampor, taklampor, taklampor och vägglampor, och finns i ett brett utbud av färger och nyanser. Hela serien kommer från SLV i Tyskland - och tillverkas i högsta tyska kvalitet. Kroppen är tillverkad av stål och har en viss vikt, vilket gör att lampan inte bara ser lyxig ut, utan också känns lyxig när du flyttar den. Använd den i vardagsrummet som SLV rekommenderar - eller på kontoret, i köket, i sovrummet eller i hallen. Se hela det stora och vackra Fenda-sortimentet här!
 • Rusty® Up/Down Round Utomhus Vägglampa 3000/4000K Rust - SLV

  Rusty® Up/Down Round Utomhus Vägglampa 3000/4000K Rust - SLV
  Rusty® Up/Down Round Utomhus Vägglampa 3000/4000K Rust - SLV, Rost, Metall
 • SLV - One Linear 100 Taklampa 2700/3000K White SLV

  SLV - One Linear 100 Taklampa 2700/3000K White SLV
  Design SLV One Linear 100 Taklampa 2700/3000K White från det tyska kvalitetsmärket SLV är en sann omformning av en riktig klassiker - den långa bordshängaren! I ett cornucopia av extremt hög byggkvalitet och minimalistisk design kommer här One Linear-serien, som passar lika bra över det industriella köket som över familjens matbord. Förutom den minimalistiska designen har SLV också en otroligt bra färgåtergivning, vilket garanterat gör att allt som One belyser ser utomordentligt vackert ut. Linear är dimbar och lyser både uppåt och nedåt. Se hela One Linear-sortimentet här!
 • SLV - Ovalisk Utomhus Plafond LED Anthracite SLV

  SLV - Ovalisk Utomhus Plafond LED Anthracite SLV
  Design SLV Oval Outdoor Ceiling Light LED Anthracite från det tyska belysningsföretaget SLV är en vacker lampa som kommer att lysa upp alla utomhusutrymmen. Den ingår i den stora Ovalisk-serien som innehåller olika vägglampor, taklampor och golvlampor, som alla har samma vackra, exklusiva utseende med äkta glas och intressanta former. På samma sätt har alla lampor också justerbar ljustemperatur, där du kan ändra den inbyggda LED-källan från neutrala 3000K till svala 4000K med en knapptryckning. Lampan har en hög IP-klassning på 65 - och den tyska kvaliteten utstrålar från denna vackra lilla lampa. Se alla smarta Ovalisk-lampor här!
 • SLV Light Eye 150 pendellampa vit med krom

  SLV Light Eye 150 pendellampa vit med krom
  Light Eye pendellampa i en harmonisk kombination av vitt och krom Den eleganta Light Eye pendellampan imponerar med sin enkla men ändå moderna och eleganta look. Den runda lampskärmens tydliga formspråk framhävs tydligt av färgskalan. Light Eye kännetecknas av en harmonisk kombination av lätt reflekterande krom och rent vitt. Den nedre tredjedelen av den sfäriska skärmen har en kromad look runt om, resten är vit. Krom återfinns i kabeln, det vita i den runda takkronan. Ljuset strålar direkt nedåt genom den runda öppningen och lyser upp den närmaste omgivningen. Pendelarmaturen är ett riktigt blickfång, särskilt i kombination med andra, och är idealisk belysning för matbord eller bänkar - Glödlampa max. 75 W GU10 QPAR111 / ES111 (ingår ej)
 • SLV Dorisa LED vägglampa bredd 30cm krom

  SLV Dorisa LED vägglampa bredd 30cm krom
  Avlång klämma på vägglampa Dorisa - även lämplig för användning i badrummet Denna praktiska klämlampa är utrustad med ett fäste som enkelt fästs i ett skåp eller spegel. Spännvidden är 0,3 till 0,6 cm. Vare sig i korridoren eller i badrummet erbjuder vägglampan Dorisa tillräcklig rumsbelysning med en mysig touch. Med sin enkla, trendiga design passar den bra med många interiörstilar.
 • SLV Light Eye 150 pendellampa i koppar

  SLV Light Eye 150 pendellampa i koppar
  Elegant, kopparfärgad pendellampa Light Eye Den välformade, sfäriska skärmen på pendellampan Light Eye är öppen nedtill och avger en direkt ljusstråle. Det kopparfärgade höljet framhäver den eleganta finishen och är upphängd med en diskret, svart textilkabel. Kopparfärgen återspeglas i den runda takkronan, som på ett harmoniskt sätt kompletterar bilden. Pendellampan kan kombineras perfekt med andra i sitt slag och belyser långa, smala ytor som t.ex. bänkar på ett optimalt sätt. Även i hemmet gör den ett tilltalande intryck ovanför matbordet eller en byrå - Ljuskälla som ska användas: max. 75 W GU10 QPAR111 / ES111
 • SLV Pantilo 28 pendellampa, Ø 28 cm, krom

  SLV Pantilo 28 pendellampa, Ø 28 cm, krom
  Elegant pendellampa Pantilo av glas med färgövergång Den eleganta, tidlöst vackra Pantilo-pendellampan har en bred, rundad cylinderform. Den är utrustad med en mörk textilkabel som slutar i glasskärmen via ett metallelement. Den blanka skärmen är tonad överst och smälter in i ett tydligt område längst ner. Denna flytande kurs ger Pantilo sitt karakteristiska utseende, vilket också spelar in i ljusfördelningen. Även om det är mjukt grundbelysning belysning i den övre delen framträder ljuset obehindrat nedåt. Vare sig det är i grupper eller individuellt - hänglampan är perfekt för att belysa bord, diskar och diskar. På grund av den genomskinliga glasskärmen bör en glödlampa väljas för att understryka den dekorativa aspekten. - levereras med en öppen kabelände utan kapell - Kan kombineras med Fitu Mix & Match-tillbehör
 • SLV Logs In LED vägglampa 10 cm aluminium/vit

  SLV Logs In LED vägglampa 10 cm aluminium/vit
  LED-vägglampa Logs In-indirekt ljusdispenser med dim-till-varm-funktion LED-väggarmaturen Logs In inspirerar med ett modernt utseende som passar perfekt in i moderna inredningskoncept. Den är utformad som en kub med en fyrkantig bas som öppnas vertikalt. Ett internt element ser till att ljuset reflekteras på väggen som en upp- och nedåtgående accent, vilket skapar en behaglig indirekt belysning. Tack vare de högkvalitativa lysdioderna (Ra > 90) återges färgerna i interiören mycket väl. - Dimbar via extern fasdimmer - Dim-to-Warm: när den är dämpad sjunker färgtemperaturen från 3 000 K till 2 000 K. - med integrerad styrutrustning
 • SLV Pantilo 20 pendellampa, Ø 20 cm, koppar

  SLV Pantilo 20 pendellampa, Ø 20 cm, koppar
  Upphängningslampa i glas Pantilo med en flytande färggradient Denna eleganta och tidlöst vackra pendellampa imponerar med sin glasskärm. Detta är utformat i en cylindrisk, rundad form. Det glansiga glaset är tonat i det övre området och smälter samman till en klar yta i botten. Det belysningsmedel som ska användas kan alltid kännas igen, så att Pantilo-hänglampan är perfekt iscensatt med en dekorativ filamentlampa . Den metalliska övergången från skärmen till textilkabeln är färgkoordinerad med glaset. Pantilo hittar det idealiska läget ovanför ett matbord. Förutom den dekorativa effekten avger pendellampa också direkt ljus tack vare den öppna skärmen längst ner. - levereras med en öppen kabelände utan kapell - Kan kombineras med Fitu Mix & Match-tillbehör
 • SLV Eskina D LED display utomhus vägglampa, justerbar

  SLV Eskina D LED display utomhus vägglampa, justerbar
  Eskina D LED display vägglampa med fäste för utomhusbruk, IP65 Eskina D är designad för väggmontering. Dess smala, enkla form och justerbarhet gör att den kan användas i många olika miljöer. LED-vägglampan för utomhusbruk framhäver på ett skickligt sätt skyltar och displayer vid ingången till exempelvis en restaurang. Med det runda armaturhuvudet, som kan roteras och svängas med hjälp av ett fäste, kan ljusflödet riktas mot önskat område. Eskina D avger beroende på behov varmvitt eller universalvitt ljus, som kan ställas in med en strömbrytare under kåpan på armaturhuvudet - externt dimbar via fasavskiljning
 • SLV Pantilo 20 pendellampa, Ø 20 cm, krom

  SLV Pantilo 20 pendellampa, Ø 20 cm, krom
  Upphängningslampa i glas Pantilo med en flytande färggradient Denna eleganta och tidlöst vackra pendellampa imponerar med sin glasskärm. Detta är utformat i en cylindrisk, rundad form. Det glansiga glaset är tonat i det övre området och smälter samman till en klar yta i botten. Det belysningsmedel som ska användas kan alltid kännas igen, så att Pantilo-hänglampan är perfekt iscensatt med en dekorativ filamentlampa . Den metalliska övergången från skärmen till textilkabeln är färgkoordinerad med glaset. Pantilo hittar det idealiska läget ovanför ett matbord. Förutom den dekorativa effekten avger pendellampa också direkt ljus tack vare den öppna skärmen längst ner. - levereras med en öppen kabelände utan kapell - Kan kombineras med Fitu Mix & Match-tillbehör
 • SLV Fera LED-taklampa, Ø 20 cm, matt vit

  SLV Fera LED-taklampa, Ø 20 cm, matt vit
  Rund LED-taklampa Fera med justerbar ljusfärg Den ytmonterade downlight Fera ger selektivt och riktat ljus - till exempel ovanför en köksenhet eller ett område som måste betonas i vardagsrummet. Dess runda kropp av plast har en matt yta. Tack vare den återhållna designen kan Fera kombineras på många sätt. Den matt polykarbonatdiffusorn avger ljuset direkt nedåt. Under montering kan ljusfärgen ställas in på varmvit eller universalvit med en liten brytare bakom huset. Dessutom kan Fera LED-taklampa dämpas externt via DALI.
 • SLV Karpo LED-golvlampa, med dimmer, vit

  SLV Karpo LED-golvlampa, med dimmer, vit
  LED-golvlampa Karpo med rörligt lamphuvud Karpo LED-golvlampa , som kan integreras var som helst i det moderna vardagsrummet, verkar mycket dämpad i form och neutral i färg. Ditt lamphuvud är justerbart: Det kan vridas 90 och vridas 330 grader. Strålvinkeln för de installerade lysdioderna är 40 grader, dess ljus lyser i behaglig varmvit och kan regleras via den inbyggda pekdämparen på lamphuvud i tre steg. Den perfekta extra ljuskällan för till exempel sittgruppen i vardagsrummet, där Karpo också avger en underbar läslampa tack vare de olika justeringsalternativen.
 • SLV WL 106 vägglampa, IP44, enkel flamma

  SLV WL 106 vägglampa, IP44, enkel flamma
  Glasvägglampa WL 106 - klart och opalt glas med kromad hållare Denna vägglampa har en iögonfallande, rund vägghållare i aluminium med blank kromfinish. Från denna utgår en kort arm som stöder den ovan monterade glasskärmen. Den är cylindrisk och består av ett klart yttre skikt och en opal inre sfär. Det senare ger WL 106 vägglampa ett bländfritt, allsidigt ljus. Tack vare skyddsklass IP44 kan WL 106 enkelt användas i badrummet, där den ser särskilt bra ut bredvid spegeln - Maximal storlek på E14-glödlampan som ska användas: längd 11 cm, Ø 3,6 cm
 • SLV WL 106 vägglampa, IP44, två lampor

  SLV WL 106 vägglampa, IP44, två lampor
  Tvåljus vägglampa WL 106 i metall och glas för vertikal eller horisontell montering Vägglampan WL 106 har två glasskärmar som kan riktas upp och ner eller åt vänster och höger, beroende på hur de monteras. Vägglampan kan t.ex. monteras direkt ovanför eller bredvid en spegel i badrummet. Skärmarnas struktur, med ett klart yttre skal och ett opalt inre skikt, garanterar ett homogent och bländfritt ljus. Det kromfärgade väggfästet ger WL 106 en elegant touch - Maximal storlek på E14-glödlampan som ska användas: längd 11 cm, Ø 3,6 cm
 • SLV - Fitu Taklampa Brass SLV

  SLV - Fitu Taklampa Brass SLV
  Design SLV Fitu taklampa mässing från tyska SLV är en elegant liten lampa i en stor serie av olika taklampor, vägglampor, taklampor och bordslampor. Serien innehåller flera olika färger, så du hittar garanterat precis den som passar din stil och inredning. Den cylindriska formen är minimal och låter glödlampan tala för sig själv - så du kan kombinera din Fitu-lampa med en smart deko-lampa från vårt sortiment. Använd den i vardagsrummet, kontoret, sovrummet, hallen, köket, kontoret - eller bara där du behöver smart och praktiskt ljus. Se alla vackra Fitu-lampor från SLV här!
 • Karpo Golvlampa White - SLV

  Karpo Golvlampa White - SLV
  Karpo Golvlampa White - SLV, Vit
 • SLV - Fitu Taklampa Brushed Alminium SLV

  SLV - Fitu Taklampa Brushed Alminium SLV
  Design SLV Fitu Pendel Lamp Brushed Aluminium från tyska SLV är en elegant liten lampa i en stor serie av olika taklampor, vägglampor, taklampor och bordslampor. Serien innehåller flera olika färger, så du hittar garanterat precis den som passar din stil och inredning. Den cylindriska formen är minimal och låter glödlampan tala för sig själv - så du kan kombinera din Fitu-lampa med en smart deko-lödlampa från vårt sortiment. Använd den i vardagsrummet, kontoret, sovrummet, hallen, köket, kontoret - eller bara där du behöver smart och praktiskt ljus. Se alla vackra Fitu-lampor från SLV här!
 • SLV - Fitu Taklampa White SLV

  SLV - Fitu Taklampa White SLV
  Design SLV Fitu Pendel Lamp White från tyska SLV är en elegant liten lampa i en stor serie av olika taklampor, vägglampor, taklampor och bordslampor. Serien innehåller flera olika färger, så du hittar garanterat exakt den som passar din stil och inredning. Den cylindriska formen är minimal och låter glödlampan tala för sig själv - så du kan kombinera din Fitu-lampa med en smart deko-lödlampa från vårt sortiment. Använd den i vardagsrummet, kontoret, sovrummet, hallen, köket, kontoret - eller bara där du behöver smart och praktiskt ljus. Se alla vackra Fitu-lampor från SLV här!
 • SLV - Fitu Taklampa Soft Gold SLV

  SLV - Fitu Taklampa Soft Gold SLV
  Design SLV Fitu taklampa Soft Gold från tyska SLV är en elegant liten lampa i en stor serie av olika taklampor, vägglampor, taklampor och bordslampor. Serien innehåller flera olika färger, så du hittar garanterat den som passar din stil och inredning. Den cylindriska formen är minimal och låter glödlampan tala för sig själv - så du kan kombinera din Fitu-lampa med en smart deko-lödlampa från vårt sortiment. Använd den i vardagsrummet, kontoret, sovrummet, hallen, köket, kontoret - eller bara där du behöver smart och praktiskt ljus. Se alla vackra Fitu-lampor från SLV här!
 • SLV - Forchini 70 Taklampa Black/Gold SLV

  SLV - Forchini 70 Taklampa Black/Gold SLV
  Design SLV Forchini 70 Taklampa Black/Gold från SLV är en elegant klassisk pendelbelysning som passar utmärkt över alla bord i ditt hem! OBS: detta är varianten med skena Lampan kommer från det tyska märket SLV, som är känt för sin höga byggkvalitet - och Forchini är inget undantag. Den smarta lampan består av en ljuskälla gömd bakom en lampskärm av fiberförstärkt plast. Detta innebär att lampskärmen förutom sin attraktiva design med en glansig insida även är hållbar och tål mycket slitage. Forchini-sortimentet omfattar olika färger och storlekar samt en variant som är skenmonterad. Se hela Forchini-sortimentet här!
 • SLV - Fitu Round Taklampa White SLV

  SLV - Fitu Round Taklampa White SLV
  Design SLV Fitu Round Taklampa White från tyska SLV är en elegant liten lampa i en stor serie av olika taklampor, vägglampor, taklampor och bordslampor. Serien innehåller flera olika färger, så du hittar garanterat den som passar din stil och inredning. Den cylindriska formen är minimal och låter glödlampan tala för sig själv - så du kan kombinera din Fitu-lampa med en smart deko-lödlampa från vårt sortiment. Använd den i vardagsrummet, kontoret, sovrummet, hallen, köket, kontoret - eller bara där du behöver smart och praktiskt ljus. Se alla vackra Fitu-lampor från SLV här!
 • SLV - Fitu Round Taklampa Black SLV

  SLV - Fitu Round Taklampa Black SLV
  Design SLV Fitu Round Taklampa Black från tyska SLV är en elegant liten lampa i en stor serie av olika taklampor, vägglampor, taklampor och bordslampor. Serien innehåller flera olika färger, så du hittar garanterat den som passar din stil och inredning. Den cylindriska formen är minimal och låter glödlampan tala för sig själv - så du kan kombinera din Fitu-lampa med en smart deko-lödlampa från vårt sortiment. Använd den i vardagsrummet, kontoret, sovrummet, hallen, köket, kontoret - eller bara där du behöver smart och praktiskt ljus. Se alla vackra Fitu-lampor från SLV här!
 • SLV - Light Eye Taklampa Brushed Copper SLV

  SLV - Light Eye Taklampa Brushed Copper SLV
  Design SLV Light Eye Ball Taklampa Eye Ball Taklampa Brushed Copper från det tyska belysningsföretaget SLV är en elegant, vacker och praktisk liten belysningslösning som passar i vardagsrummet, hallen, köket och kontoret. Light Eye-serien innehåller olika taklampor - några som bara hänger och tittar ner mot golvet och några som du kan vrida och få att titta runt i din inredning. Den vackra lampan är tillverkad av stål och utstrålar tysk kvalitet. Den vackra lampan passar till nästan alla inredningsstilar - men ser särskilt bra ut i den moderna och minimalistiska inredningen. Använd LIGHT EYE över köksön, vid ett skåp eller bara där du behöver praktiskt och vackert ljus. Se de andra lamporna från Light-Eye här!
 • SLV - Light Eye Ball Taklampa Black/Chrome SLV

  SLV - Light Eye Ball Taklampa Black/Chrome SLV
  Design SLV Light Eye Ball Taklampa Black/Chrome från det tyska belysningsföretaget SLV är en elegant, vacker och praktisk liten belysningslösning som passar i vardagsrummet, hallen, köket och kontoret. Light Eye-serien innehåller olika taklampor - några som bara hänger och tittar ner mot golvet och några som du kan vrida och få att titta runt din inredning. Den vackra lampan är tillverkad av stål och utstrålar tysk kvalitet. Den vackra lampan passar till nästan alla inredningsstilar - men ser särskilt bra ut i den moderna och minimalistiska inredningen. Använd LIGHT EYE över köksön, vid ett skåp eller bara där du behöver praktiskt och vackert ljus. Se de andra lamporna från Light-Eye här!
 • SLV - Para Cone 20 Taklampa Black/Gold SLV

  SLV - Para Cone 20 Taklampa Black/Gold SLV
  Design SLV Para Cone 20 Taklampa Black/Gold är en tysk lyxlampa från översta lådan. Lampan är tillverkad av det stora tyska företaget SLV, och det tyska ögat för hög kvalitet märks tydligt från topp till tå på denna vackra och eleganta ljuskälla. Lampan är skapad i en minimalistisk design, med en liten lamptopp som slutar i en vacker lampskärm vars runda form ger ett bra ljus. Ljuset är varken för utspritt eller för direkt - och lampan är idealisk över ett matbord, där den smarta skärmens utformning säkerställer att alla gäster vid bordet får sin mat, sina pussel, teckningar, läxor eller böcker upplysta. Lampan är en del av Para lampfamiljen, som innehåller flera spännande former, färger och nyanser! Se hela Para-familjen här!