Siru lampor

SIRU är ett italienskt varumärke inom belysning med bas i Venedig. Deras lampor håller mycket hög artistisk kvalitet som bokstavligen sätter ljuset på deras hantverksmässighet.

Belysning från SIRU Venezia

 • Siru Hänglampa Pouff i vitt och rostfritt stål

  Siru Hänglampa Pouff i vitt och rostfritt stål
  Designer-pendellampa Pouff i elegant retrolookPouff imponerar med sin imponerande glaskonst. Ett filigrant silvernät av rostfritt stål bildar ramen för den runda pendellampan och framhäver på ett utmärkt sätt de individuella ballongliknande krökningarna. En extraordinär design, som samtidigt inspirerar med en utpräglad enkel elegans och uppfyller höga krav på form och stil. Pouff-pendellampan är särskilt lämplig för vardagsrum eller sovrum, eftersom den skapar en sofistikerad stämning och en ädel atmosfär. Pouff gör också en fin figur när den hängs i par, t.ex. ovanför en matbord.Lamporna från denna tillverkare är handgjorda i Italien. Varje produkt är unik och har sin egen individuella karaktär. Små färgvariationer i materialet är därför ett tecken på hantverk av högsta kvalitet.
 • Siru Handgjord bordslampa GEMMA

  Siru Handgjord bordslampa GEMMA
  Liten GEMMA bordslampa i munblåst glasBordslampan i GEMMA-serien ser ut som en känslig knopp som håller på att utvecklas. Den har historiska lampor som förebild och är omsorgsfullt tillverkad för hand. Det bärnstensfärgade glaset är också baserat på glaskonsten i Murano, vilket ger bordslampan sin ädla charm. Det varma, jämna extra ljuset blir nästan en bisak, eftersom GEMMA även är ett absolut blickfång när den är släckt och ett dekorativt tillbehör för klassiskt inredda rum.Lamporna från denna tillverkare tillverkas av rostfritt stål och glas för hand i Italien. Varje produkt är unik och har sin egen individuella karaktär. Små färgvariationer i materialet är därför ett tecken på hantverk av högsta kvalitet.
 • Siru Munblåst hänglampa CLASSIC, 43 cm

  Siru Munblåst hänglampa CLASSIC, 43 cm
  Snygg CLASSIC-pendellampa av munblåst Muranoglas och rostfritt stålCLASSIC - namnet avslöjar varifrån denna pendellampa får sin unika charm. Designen är en kopia av de klassiska italienska lamporna som än idag tillverkas med traditionella hantverkskunskaper. Den här pendellampan fängslar också med sin eleganta skärm av munblåst Muranoglas, vars strukturerade yta ger tilltalande ljusreflektioner i rummet. Tillsammans med den mörka metallen skapar det en klassisk design som dekorerar och förhöjer både privata och gastronomiska rum. Armaturerna från denna tillverkare tillverkas för hand av rostfritt stål och glas i Italien. Varje produkt är ett unikt stycke med en individuell karaktär. Små färgvariationer i materialet är därför ett tecken på hantverk av högsta kvalitet.
 • Siru Orientalisk bordslampa POZZO, 30 cm

  Siru Orientalisk bordslampa POZZO, 30 cm
  Liten POZZO bordslampa med bärnstensfärgat Scavo-glasDen lilla bordslampan från POZZO-serien utstrålar en orientalisk känsla. Den böjda, avsmalnande skärmen är tillverkad av munblåst Scavo-glas, som genomkorsas av filigrana metallstag. Den matta ytan i bärnsten lyser försiktigt upp bordslampans omgivning, t.ex. ett vardagsrum eller nattduksbord, och understryker en avslappnad atmosfär. Sockeln i antikt guld avrundar helheten på ett stilfullt sätt. Lamporna från denna tillverkare tillverkas för hand av rostfritt stål och glas i Italien. Varje produkt är unik och har sin egen individuella karaktär. Små färgvariationer i materialet är därför ett tecken på hantverk av högsta kvalitet.
 • Siru Muranoglastaklampa SULTANO, 42 cm

  Siru Muranoglastaklampa SULTANO, 42 cm
  Munblåst Muranoglas gör taklampan SULTANO till ett elegant blickfångGlasskärmen på denna taklampa i serien SULTANO böjer sig mjukt utåt och pressas mot den filigrana metallramen, vilket skapar en elegant design vars charm är helt förtrollande. Det transparenta bärnstensfärgade glaset med sin strukturerade yta är munblåst och låter ljuset stråla effektivt utåt. Detta skapar en varm belysning i rummet som understryker en mysig atmosfär. Taklampan SULTANO kan integreras i många olika inredningsstilar och kommer säkert att glädja älskare av den italienska glasblåsarkonsten.Lamporna från denna tillverkare är handgjorda av rostfritt stål och glas i Italien. Varje produkt är unik och har sin egen individuella karaktär. Små färgvariationer i materialet är därför ett tecken på hantverk av högsta kvalitet.
 • Siru Handgjord bordslampa TOTEM

  Siru Handgjord bordslampa TOTEM
  Den ovanliga bordslampan TOTEM är en speciell blandning av material. Ädelträ, robust rostfritt stål och munblåst glas förenas i TOTEM till en unik bordslampa. Två metallarmar sticker ut från den stora basen på framsidan, mellan vilka den vita glänsande glasskärmen sitter. Skärmen fungerar som en diffusor och ger en mysig accentbelysning. Oavsett om det är i vardagsrummet eller på nattduksbordet, TOTEM bordslampa är alltid ett bra blickfång.Lamporna från denna tillverkare är handgjorda av rostfritt stål och glas i Italien. Varje produkt är ett unikt stycke med en individuell karaktär. Små färgvariationer i materialet är därför ett tecken på hantverk av högsta kvalitet.
 • Siru Halvrund taklampa RAGGIO, 40 cm

  Siru Halvrund taklampa RAGGIO, 40 cm
  Tillbakadragen taklampa RAGGIO med skärm av munblåst glas RAGGIO är en särskilt tilltalande taklampa av glas och rostfritt stål Bärnstensfärgat glas välver sig effektfullt utåt från de tunna metallstavarna och skapar en tilltalande design. Den matta glasytan i bärnstens sörjer för jämnt ljus i rummet. Taklampan drar blickarna till sig i klassiska inredningsstilar. Lamporna från denna tillverkare är handgjorda av rostfritt stål och glas i Italien. Varje produkt är unik med individuella kännetecken. Små färgavvikelser i materialet är därmed ett tecken på högsta, handgjorda kvalitet.
 • Siru Halvrund taklampa RAGGIO, 33 cm

  Siru Halvrund taklampa RAGGIO, 33 cm
  Tillbakadragen taklampa RAGGIO med skärm av munblåst glas RAGGIO är en särskilt tilltalande taklampa av glas och rostfritt stål Bärnstensfärgat glas välver sig effektfullt utåt från de tunna metallstavarna och skapar en tilltalande design. Den matta glasytan i bärnstens sörjer för jämnt ljus i rummet. Taklampan drar blickarna till sig i klassiska inredningsstilar. Lamporna från denna tillverkare är handgjorda av rostfritt stål och glas i Italien. Varje produkt är unik med individuella kännetecken. Små färgavvikelser i materialet är därmed ett tecken på högsta, handgjorda kvalitet.
 • Siru Klassisk hänglampa SULTANO, 37 cm

  Siru Klassisk hänglampa SULTANO, 37 cm
  Ädel pendellampa SULTANO av transparent Muranoglas i lekfull designVänner av den italienska glasblåsarkonsten kommer att älska denna pendellampa från serien SULTANO. Det enkla, munblåsta Murano-glaset, som hålls av fina stag i rostfritt stål, böjer sig mjukt utåt. Rundade dekorationer på toppen och botten avslöjar en lekfull design som påminner om traditionella arabiska oljelampor. Ljuskällan syns genom den transparenta ytan, så att ljuset obehindrat kan spridas ut och lysa upp rummet. SULTANO - en ädel taklampa som dekorativt och stilfullt förhöjer de mest olika rum och inredningsstilar.Lamporna från denna tillverkare är handgjorda av rostfritt stål och glas i Italien. Varje produkt är unik och har sin egen individuella karaktär. Små färgvariationer i materialet är därför ett tecken på hantverk av högsta kvalitet.
 • Siru Vacker hänglampa CHIOCCIOLA

  Siru Vacker hänglampa CHIOCCIOLA
  Ljus och fräsch - CHIOCCIOLA pendellampa Spiralformen på CHIOCCIOLA pendellampa valdes inte förgäves: Som namnet utlovar är lampan baserad på den klassiska snigelformen. Till detta kommer den knalliga färgen i rött, som skapar en stämningsfull och lite extravagant helhetsbild. Designen avrundas av glasytan, som har en matt ton och därmed ger en varm ljusbild. Varje modell är också unik och bearbetas och färdigställs för hand i Italien.
 • Siru Rosa bordslampa Orione med delar av rostfritt stål

  Siru Rosa bordslampa Orione med delar av rostfritt stål
  Konstnärlig Orione bordslampa med kromelementDet kläckta glaset i denna lampa har en ovanlig form. Det ser nämligen ut som om det vill spränga fram ur filigranband av rostfritt stål. Det rosa glaset är dekorerat med vit kläckning. Glaset är unikt och kan ha färgade accenter. Armaturen står på en klassisk sockel i färgen krom. Lampan är tillverkad i en fabrik i Italien. Bordslampan liknar ett konstföremål och kan därför smakfullt placeras på många ställen i hemmet för ett mysigt ljus.
 • Siru Vit taklampa GIOVE, 48 cm

  Siru Vit taklampa GIOVE, 48 cm
  GIOVE - en taklampa med modern elegansTaklampan GIOVE imponerar med en tidlös design i ett modernt utseende. Skärmen av munblåst, vitt glas böjer sig mot de filigrana metallstagen som omger den. Den matta ytan fungerar som en diffusor och ser till att rummet blir jämnt upplyst utan att blända. Tack vare sin diskreta design passar taklampan GIOVE i många rum och kan integreras i olika inredningsstilar. Lamporna från denna tillverkare tillverkas för hand av rostfritt stål och glas i Italien. Varje produkt är ett unikum med individuella egenskaper. Små färgvariationer i materialet är därför ett tecken på hantverk av högsta kvalitet.
 • Siru Antik bordslampa GIARA, 38 cm

  Siru Antik bordslampa GIARA, 38 cm
  Bordslampan GIARA pryds av munblåst glas i alabasterutseende Bordslampa GIARA imponerar med en elegant design i antik stil. Den munblåsta glasskärmen är formad som en blombägare och sträcker upp ur den runda metallfoten. Glasytan i alabasterutseende drar blickarna till sig och skapar en lyckad kontrast i kombination med svarta metallstavar. Ljuset från bordslampan GIARA ljusar upp omgivningen på ett indirekt sätt och skapar en behaglig atmosfär i många olika inredningsstilar. Armaturen passar särskilt bra i vardagsrummet eller på nattduksbordet. Lamporna från denna tillverkare är handgjorda av rostfritt stål och glas i Italien. Varje produkt är unik med individuella kännetecken. Små färgavvikelser i materialet är därmed ett tecken på högsta, handgjorda kvalitet.
 • Siru Förtrollande, handgjord taklampa FLORA

  Siru Förtrollande, handgjord taklampa FLORA
  Lekfull FLORA taklampa med metallbåge Den handgjorda lampan har en förtrollande look med några detaljer. Snirkligt ser inte bara bågen av metall ut, utan även bearbetningen av glasskärmarna i färgen bärnsten. Varje glas har subtila färgvariationer med attraktiva färgmönster. Det rostfria stålet har en elegant guldnyans. Var och en av de blomliknande sex lamporna är inramad av metallöglor. Taklampans armar är svepande bågar i en slank form. Belysningen riktas i alla riktningar så att ljuset träffar alla delar av rummet. De små glaselementen skapar en mysig ljusatmosfär som skapar subtila färgaccenter i rummet. Muranoglaset förhindrar bländning så att armaturen skapar en behaglig ljusfärg.
 • Siru Handgjord vägglampa GOCCIA

  Siru Handgjord vägglampa GOCCIA
  Tvålampig GOCCIA vägglampa med bärnstensfärgat Scavo-glasDroppen - GOCCIA på italienska - var uppenbarligen namnet på denna eleganta vägglampa. En elegant svängd ram av mörkt rostfritt stål ger det munblåsta glaset i Scavo-optik dess tilltalande form. Den bärnstensfärgade ytan avger ett jämnt ljus som försiktigt lyser upp omgivningen och understryker en behaglig atmosfär som inbjuder till att dröja sig kvar. Men när den är släckt är vägglampan GOCCIA ett elegant blickfång.Lamporna från denna tillverkare tillverkas för hand av rostfritt stål och glas i Italien. Varje produkt är ett unikt stycke med en individuell karaktär. Små färgvariationer i materialet är därför ett tecken på hantverk av högsta kvalitet.
 • Siru Golvlampa SULTANO med munblåst glas

  Siru Golvlampa SULTANO med munblåst glas
  Klassisk golvlampa SULTANO med munblåst MuranoglasGuldfärgat lackerat rostfritt stål och transparent glas kombineras i SULTANO till en elegant golvlampa som är särskilt effektiv i klassiskt inredda rum. Den handgjorda ramen kröns av en rundad skärm av munblåst Murano-glas, vars strukturerade yta ger effektiva ljusreflektioner i omgivningen och lyser upp rummet. Golvlampan är alltså inte bara en elegant ljuskälla, utan även ett dekorativt inredningsföremål som inte bara kommer att glädja älskare av den italienska glasblåsarkonsten. Lamporna från denna tillverkare är handgjorda av rostfritt stål och glas i Italien. Varje produkt är ett unikt stycke med en individuell struktur. Små färgvariationer i materialet är därför ett tecken på hantverk av högsta kvalitet.
 • Siru Klassisk taklampa LOTO

  Siru Klassisk taklampa LOTO
  Taklampan LOTO med tre lampor är omsorgsfullt handgjordMed denna ädla taklampa verkar namnet LOTO - som betyder "lotusblomma" - vara mycket passande valt. Var och en av de tre skärmarna ser ut att vara modellerad efter blomman och är tillverkad av munblåst Muranoglas. Den svängda ramen i antikguld avrundar helheten på ett stämningsfullt sätt och ger taklampan dess graciösa charm. Den ger ett starkt ljus och kommer till sin rätt i klassiskt inredda rum.Lamporna från denna tillverkare tillverkas för hand av rostfritt stål och glas i Italien. Varje produkt är unik och har sin egen individuella karaktär. Små färgvariationer i materialet är därför ett tecken på hantverk av högsta kvalitet.
 • Siru Muranoglastaklampa SULTANO, 37 cm

  Siru Muranoglastaklampa SULTANO, 37 cm
  Munblåst Muranoglas gör taklampan SULTANO till ett elegant blickfångGlasskärmen på denna taklampa i serien SULTANO böjer sig mjukt utåt och pressas mot den filigrana metallramen, vilket skapar en elegant design vars charm helt enkelt är förtrollande. Det transparenta bärnstensfärgade glaset med sin strukturerade yta är munblåst och låter ljuset stråla effektivt utåt. Detta skapar en varm belysning i rummet som understryker en mysig atmosfär. Taklampan SULTANO kan integreras i många olika inredningsstilar och kommer säkert att glädja älskare av den italienska glasblåsarkonsten.Lamporna från denna tillverkare är handgjorda av rostfritt stål och glas i Italien. Varje produkt är unik och har sin egen individuella karaktär. Små färgvariationer i materialet är därför ett tecken på hantverk av högsta kvalitet.
 • Siru Munblåst hänglampa CLASSIC, 30 cm

  Siru Munblåst hänglampa CLASSIC, 30 cm
  Snygg CLASSIC-pendellampa av munblåst Muranoglas och rostfritt stålCLASSIC - namnet avslöjar varifrån denna pendellampa får sin unika charm. Designen är en kopia av de klassiska italienska lamporna som än idag tillverkas med traditionella hantverkskunskaper. Den här pendellampan fängslar också med sin eleganta skärm av munblåst Muranoglas, vars strukturerade yta ger tilltalande ljusreflektioner i rummet. Tillsammans med den mörka metallen skapar det en klassisk design som dekorerar och förhöjer både privata och gastronomiska rum. Armaturerna från denna tillverkare tillverkas för hand av rostfritt stål och glas i Italien. Varje produkt är ett unikt stycke med en individuell karaktär. Små färgvariationer i materialet är därför ett tecken på hantverk av högsta kvalitet.
 • Siru Vit bordslampa Orione med delar av rostfritt stål

  Siru Vit bordslampa Orione med delar av rostfritt stål
  Orione bordslampa i lekfull designOrione imponerar med imponerande glaskonst. Den filigrana designen med rostfritt stål framhäver de enskilda bitarna av vitt glas på ett utmärkt sätt och ger bordslampan en unik karaktär. Den vackra skärmen säkerställer också en jämn och bländfri ljusfördelning, precis som önskat för atmosfärisk omgivningsbelysning. Lamporna från denna tillverkare är handgjorda i Italien. Varje produkt är unik och har sin egen individuella karaktär. Små färgvariationer i materialet är därför ett tecken på hantverk av högsta kvalitet.
 • Siru Handgjord, klassisk bordslampa LOTO

  Siru Handgjord, klassisk bordslampa LOTO
  Blommig LOTO bordslampa med metallstommeBordslampans design påminner om en blomma eller en frökapsel från en blomma. Lampans ram är i antikt guld och skärmen är gjord av munblåst Muranoglas. Varje del av lampan är dekorerad med en liten guldfärgad kula. Detta gäller även lampans bas, som påminner om ett burklock. En böjd arm med en konstnärlig ögla är fäst vid den och glaselementet i bärnsten hänger från den. Det smakfullt böjda glaset ramas på många ställen in av fina stag i rostfritt stål. Det skapar sammetslena ljuseffekter. Den eleganta lampan av högkvalitativt hantverk passar harmoniskt in i kreativa heminredningar.
 • Siru Antik bordslampa GIARA, 32 cm

  Siru Antik bordslampa GIARA, 32 cm
  Bordslampan GIARA pryds av munblåst glas i alabasterutseende Bordslampa GIARA imponerar med en elegant design i antik stil. Den munblåsta glasskärmen är formad som en blombägare och sträcker upp ur den runda metallfoten. Glasytan i alabasterutseende drar blickarna till sig och skapar en lyckad kontrast i kombination med svarta metallstavar. Ljuset från bordslampan GIARA ljusar upp omgivningen på ett indirekt sätt och skapar en behaglig atmosfär i många olika inredningsstilar. Armaturen passar särskilt bra i vardagsrummet eller på nattduksbordet. Lamporna från denna tillverkare är handgjorda av rostfritt stål och glas i Italien. Varje produkt är unik med individuella kännetecken. Små färgavvikelser i materialet är därmed ett tecken på högsta, handgjorda kvalitet.
 • Siru Vit hänglampa Orione i konstnärlig design

  Siru Vit hänglampa Orione i konstnärlig design
  Lekfull och dekorativ - Orione pendellampaDen unika karaktären hos Orione pendellampa är särskilt tydlig i kombinationen av handgjort rostfritt stål och de enskilda glasbitarna i vitt. Dessutom är det en jämn fördelning av ljuset, vilket ges av den speciella utformningen av lampskärmen. Hänglampan gör sig bäst ovanför ett matbord, där den kan skapa en mysig atmosfär. Men även i sovrummet kan lampans vackra accenter övertyga.
 • Siru Bärnstensfärgad, handgjord bordslampa MEDUSA

  Siru Bärnstensfärgad, handgjord bordslampa MEDUSA
  Munblåst glas ger bordslampan MEDUSA dess charmMetallstagen slingrar sig runt skärmen på bordslampan MEDUSA som ett filigrannät och ger den dess böjda form. Den är tillverkad av munblåst glas och ger accentuerade ljusreflexer och värdig extra belysning tack vare sin matta yta. Metallstommen har en perfekt form tack vare den vasliknande designen. Bordslampan MEDUSA är ett elegant blickfång för varje bostadsområde.Lamporna från denna tillverkare är handgjorda av rostfritt stål och glas i Italien. Varje produkt är ett unikt stycke med en individuell karaktär. Små färgvariationer i materialet är därför ett tecken på hantverk av högsta kvalitet.
 • Siru Bordslampa POZZO med scavoglas, 48 cm

  Siru Bordslampa POZZO med scavoglas, 48 cm
  Robust bordslampa POZZO i fackelformDen rustika bordslampan har en robust form. Den liknar en fackla i sin form, som sitter på en stabil bas. Lampans design är i orientalisk stil, så att lampan utstrålar en vänlig romantik. Foten har färgen antikguld, som liknar den antikbruna färgen på de andra elementen. Det munblåsta Scavo-glaset har formen av en liten flamma och ramas in av tunna stag i rostfritt stål. Bordslampan är smakfullt handgjord och kommer att hitta vackra platser i vardagsrummet. Lampans totala storlek är ca 48 cm.
 • Siru Klassisk taklampa MARGHERITA, 37 cm

  Siru Klassisk taklampa MARGHERITA, 37 cm
  Halvrund taklampa MARGHERITA med munblåst glas i antik lookTaklampan MARGHERITA förtrollar med en klassisk design som berikar olika inredningsstilar. Skärmen av munblåst glas böjer sig mjukt utåt och är dekorerad med ett filigranartat metallgaller. Inuti lyser tre glödlampor och ger ett starkt ljus, som får ett varmt skimmer av det bärnstensfärgade glaset. MARGHERITA, en klassisk taklampa med dekorativ charm.Lamporna från denna tillverkare är handgjorda av rostfritt stål och glas i Italien. Varje produkt är ett unikum med en individuell karaktär. Små färgvariationer i materialet är därför ett tecken på hantverk av högsta kvalitet.
 • Siru Munblåst hänglampa CLASSIC, 62 cm

  Siru Munblåst hänglampa CLASSIC, 62 cm
  Snygg CLASSIC-pendellampa av munblåst Muranoglas och rostfritt stålCLASSIC - namnet avslöjar varifrån denna pendellampa får sin unika charm. Designen är en kopia av de klassiska italienska lamporna som än idag tillverkas med traditionella hantverkskunskaper. Den här pendellampan fängslar också med sin eleganta skärm av munblåst Muranoglas, vars strukturerade yta ger tilltalande ljusreflektioner i rummet. Tillsammans med den mörka metallen skapar det en klassisk design som dekorerar och förhöjer både privata och gastronomiska rum. Armaturerna från denna tillverkare tillverkas för hand av rostfritt stål och glas i Italien. Varje produkt är ett unikt stycke med en individuell karaktär. Små färgvariationer i materialet är därför ett tecken på hantverk av högsta kvalitet.
 • Siru Klassisk taklampa SULTANO, 34 cm

  Siru Klassisk taklampa SULTANO, 34 cm
  Taklampan SULTANO med munblåst Muranoglas lyser upp rummet med tilltalande ljuseffekterGlasskärmen på taklampan SULTANO böjer sig försiktigt utåt och pressas mot den filigrana metallramen, vilket skapar en elegant design vars charm är helt förtrollande. Det transparenta bärnstensfärgade glaset med sin strukturerade yta är munblåst och låter ljuset stråla starkt utåt. Detta skapar en varm belysning i rummet som understryker en mysig atmosfär. Taklampan SULTANO kan integreras i många olika inredningsstilar och kommer säkert att glädja älskare av den italienska glasblåsarkonsten.Lamporna från denna tillverkare är handgjorda av rostfritt stål och glas i Italien. Varje produkt är unik och har sin egen individuella karaktär. Små färgvariationer i materialet är därför ett tecken på hantverk av högsta kvalitet.
 • Siru Golvlampa TULIPANO med scavoglas

  Siru Golvlampa TULIPANO med scavoglas
  Romantisk golvlampa TULIPANO i växtform Den slingrande lampan liknar en växt som växer uppåt. Basen på golvlampan med två armar är vriden. Basen och armarna är tillverkade av rostfritt stål i antikguld. Ovanför armarna reser sig en ljuskropp upp till mer än två meters höjd. Den består av bägare med lock som påminner om nyponrosor. De två armaturerna består av ett munblåst Scavo-glas i färgen bärnsten. Det badar ljuset i en subtil nyans och avskärmar en del av ljusstyrkan. På så sätt bländar armaturen inte och hittar en vänlig plats i många vardagsrum.
 • Siru Vägglampa SULTANO av muranoglas, 33 cm

  Siru Vägglampa SULTANO av muranoglas, 33 cm
  Den munblåsta vägglampan SULTANO med fint Muranoglas skapar en lekfull stämning i rummetGlasskärmen på vägglampan SULTANO böjer sig mjukt utåt och pressas mot den filigrana metallramen, vilket skapar en elegant design vars charm är helt förtrollande. Det transparenta bärnstensfärgade glaset är munblåst och låter ljuset lysa starkt utåt. I omgivningen skapar detta en varm belysning som understryker en mysig atmosfär. Vägglampan SULTANO kan integreras i många olika inredningsstilar och kommer säkert att glädja vänner av den italienska glasblåsarkonsten.Lamporna från denna tillverkare tillverkas för hand av rostfritt stål och glas i Italien. Varje produkt är unik och har sin egen individuella karaktär. Små färgvariationer i materialet är därför ett tecken på hantverk av högsta kvalitet.
 • Siru Handgjord hänglampa DOGE, bärnstensfärgad, 41 cm

  Siru Handgjord hänglampa DOGE, bärnstensfärgad, 41 cm
  Stilfull hänglampa DOGE med munblåsta muranoglas för effektfullt ljus Serien DOGE innefattar konstverk av högsta klass, bl.a. en hänglampa som liknar 1800-talets klassiska, italienska armaturer. Det bärnstensfärgade muranoglaset och mörkt rostfritt stål berikar många olika inredningsstilar. Ljuset tar sig obehindrat ut genom det transparenta glaset med strukturerad yta och fyller rummet med vackert ljus. Hänglampan drar alltid blickarna till sig, både i det privata hemmet och på hotell eller på restauranger. Lamporna från denna tillverkare är handgjorda av rostfritt stål och glas i Italien. Varje produkt är unik med individuella kännetecken. Små färgavvikelser i materialet är därmed ett tecken på högsta, handgjorda kvalitet.
 • Siru Handgjord taklampa GIOVE, 29 cm

  Siru Handgjord taklampa GIOVE, 29 cm
  Knoppformad taklampa GIOVE med glasskärm I likhet med knoppen på en blomma hänger lampskärmen ner från taket. Konstruktionen kompletteras av en förkromad sfär. Glaskurvorna omsluts av ett filigrant metallnät av rostfritt stål och bildar en blomform. Denna romantiska taklampa kommer från traditionellt italienskt hantverk. Glaskroppen är munblåst och dämpar ljuset i den vita färgen på ett behagligt sätt. På så sätt lyser lampan starkt utan att blända. Föremålets diameter är ca 29 cm. Lampans storlek passar bra in i moderna rum och skapar mysiga ljuseffekter. Rummet förhöjs av armaturens harmoniska fasetter.
 • Siru Orange, elegant hänglampa Orione

  Siru Orange, elegant hänglampa Orione
  Konstnärlig Orione-pendellampa med kurvor av glas Var och en av dessa lampor är unik. I italienskt hantverk formas en färgglad glaskropp som ser ut att spränga fram ur ett korsat band av kromfärgat rostfritt stål. Den 17 cm stora pendellampan består först och främst av en glaskropp som ser ut att vara kläckt i färgerna orange och vitt. På grund av tillverkningen får varje lampa olika accentueringar och färgeffekter. Många av glasets krökningar sticker ut från bandet och ger en estetisk effekt. Dessutom kan ljuset dimmas bekvämt och förses med ljuseffekter som blir behagligt synliga i mörkret. Detta förskönar vardagsrummet i olika rumskoncept och lokaler.
 • Siru Vägglampa SULTANO av muranoglas, 29 cm

  Siru Vägglampa SULTANO av muranoglas, 29 cm
  Den munblåsta vägglampan SULTANO med fint Muranoglas skapar en lekfull stämning i rummetGlasskärmen på vägglampan SULTANO böjer sig mjukt utåt och pressas mot den filigrana metallramen, vilket skapar en elegant design vars charm är helt förtrollande. Det transparenta bärnstensfärgade glaset är munblåst och låter ljuset lysa starkt utåt. I omgivningen skapar detta en varm belysning som understryker en mysig atmosfär. Vägglampan SULTANO kan integreras i många olika inredningsstilar och kommer säkert att glädja vänner av den italienska glasblåsarkonsten.Lamporna från denna tillverkare tillverkas för hand av rostfritt stål och glas i Italien. Varje produkt är unik och har sin egen individuella karaktär. Små färgvariationer i materialet är därför ett tecken på hantverk av högsta kvalitet.
 • Siru Klassisk taklampa SULTANO, 42 cm

  Siru Klassisk taklampa SULTANO, 42 cm
  Taklampan SULTANO med munblåst Muranoglas lyser upp rummet med tilltalande ljuseffekterGlasskärmen på taklampan SULTANO böjer sig försiktigt utåt och pressas mot den filigrana metallramen, vilket skapar en elegant design vars charm är helt förtrollande. Det transparenta bärnstensfärgade glaset med sin strukturerade yta är munblåst och låter ljuset stråla starkt utåt. Detta skapar en varm belysning i rummet som understryker en mysig atmosfär. Taklampan SULTANO kan integreras i många olika inredningsstilar och kommer säkert att glädja älskare av den italienska glasblåsarkonsten.Lamporna från denna tillverkare är handgjorda av rostfritt stål och glas i Italien. Varje produkt är unik och har sin egen individuella karaktär. Små färgvariationer i materialet är därför ett tecken på hantverk av högsta kvalitet.
 • Siru Handgjord vägglampa CORONA, 16 cm

  Siru Handgjord vägglampa CORONA, 16 cm
  Italiensk vägglampa CORONA med metallkorgEtt runt, slätt glas ramas in av ett metallnät. Glaskroppen har en utbuktande krökning så att armaturen skjuter ut långt i rummet. Flätverket i färgen antracit består av ett robust rostfritt stål. Det har flera nedåtriktade stag som löper under en dekorativ kant. Scavo-glaset är bärnstensfärgat och skapar ett eftertryckligt varmt och icke-bländande ljus. En sådan vägglampa fungerar som extra belysning och skapar en mysig atmosfär. Den italienska designen i högkvalitativt hantverk utstrålar en behaglig naturlighet och enkelhet. Individuella accenter skapar en konstfull och ändå mycket diskret inramning av armaturen.
 • Siru Vacker hänglampa GOCCIA, munblåst, 49 cm

  Siru Vacker hänglampa GOCCIA, munblåst, 49 cm
  Munblåst glas i elegant form pryder pendellampan GOCCIADroppen - GOCCIA på italienska - var uppenbarligen namnet på denna eleganta pendellampa. En filigran ram av mörkt rostfritt stål ger det munblåsta Muranoglaset dess tilltalande form. Den strukturerade ytan skapar vackra ljusreflexer som effektivt lyser upp rummet och skapar en behaglig atmosfär som inbjuder till att dröja sig kvar. Men när den är avstängd förlorar denna taklampa ingenting av sin charm.Lamporna från denna tillverkare är handgjorda av rostfritt stål och glas i Italien. Varje produkt är ett unikt stycke med en individuell struktur. Små färgvariationer i materialet är därför ett tecken på hantverk av högsta kvalitet.
 • Siru Förtrollande hänglampa POZZO, 49 cm

  Siru Förtrollande hänglampa POZZO, 49 cm
  POZZO-pendellampan inspirerar med charmen från 1001 nattPendellampan POZZO påminner om de gamla lamporna i Orienten, vars stil den tolkar på ett modernt sätt. Den böjda, avsmalnande skärmen är tillverkad av munblåst Scavo-glas, som är sammanvävt med filigrana metallstag. Den matta glasytan i bärnsten lyser upp rummet ljust och jämnt och skapar en behaglig atmosfär. En kedjeupphängning med tre länkar avrundar helheten på ett stämningsfullt sätt. Pendellampan POZZO passar in i många inredningsstilar och blir ett elegant blickfång i såväl privata som gastronomiska rum.Lamporna från denna tillverkare är handgjorda av rostfritt stål och glas i Italien. Varje produkt är unik och har sin egen individuella karaktär. Små färgvariationer i materialet är därför ett tecken på hantverk av högsta kvalitet.
 • Siru Effektfull bordslampa Chiocciola

  Siru Effektfull bordslampa Chiocciola
  Effektiv och vacker - Chiocciola bordslampaDen högkvalitativa glasskärmen bearbetades för hand och är en av de visuella höjdpunkterna i Chiocciola bordslampa. Dessutom säger namnet allt, eftersom det italienska ordet för "snigel" också återspeglas i designen: Lampskärmen påminner om ett snigelskal och i kombination med den runda basen i brunt skapas en tilltalande exteriör.
 • Siru Elegant hänglampa GIOVE

  Siru Elegant hänglampa GIOVE
  Modern pendellampa GIOVE med glaskropp Lampan kommer från traditionellt, italienskt hantverk. En harmonisk sammansättning av vitt glas och rostfritt stål formar lampans form. Glaset är munblåst och passar in i en metallram som liknar en korg. De fina metallstagen ligger mellan glasets kurvor och håller fast dem i spåren. Lampkroppen har en rundad oval form som buktar ut åt sidan. Det vita glaset skapar ett sammetslent ljus och låter vänliga ljuseffekter skimra på väggen. Den diskreta designen gör att pendellampan passar in i många inredningskoncept. I t.ex. vardagsrum eller sovrum skapas en ljus atmosfär med behagliga nyanser.
 • Siru Margherita - varmt strålande taklampa

  Siru Margherita - varmt strålande taklampa
  Mysig belysning med taklampan MargheritaDen förtrollande designade taklampan Margherita består av munblåst, bärnstensfärgat glas som mjukt böjer sig genom stagen av brons-kopparfärgad metall. Den övre, raka kanten på glasskärmen pryds av en metallring med vacker dekoration. Taklampan Margherita är en viktig ljuskälla för en mängd olika rum och inredningsstilar och ger en behaglig men ändå ljus belysning.Lamporna från denna tillverkare är handgjorda i Italien. Varje produkt är unik och har sin egen individuella karaktär. Små färgvariationer i materialet är därför ett tecken på hantverk av högsta kvalitet.
 • Siru Hänglampa Chiocciola, 1 ljuskälla

  Siru Hänglampa Chiocciola, 1 ljuskälla
  Högkvalitativ extravagans för dina egna fyra väggarPendellampan Chiocciola har ett ganska ovanligt utseende, eftersom den är baserad på strukturen hos ett snigelskal. Den ovanliga formen på lampskärmen av munblåst glas kombineras med den högkvalitativa upphängningen, som består av metall i färgerna brons och koppar och garanterar en säker upphängning av lampan. Varje designlampa är helt unik och övertygar med värdefullt hantverk.
 • Siru Vägglampa TULIPANO med antik känsla

  Siru Vägglampa TULIPANO med antik känsla
  Elegant vägglampa TULIPANO i antik design med Scavo-glasGlaset i form av en tulpanblomma ger vägglampan TULIPANO dess antika charm. Detta understryks av det munblåsta Scavo-glaset, som inte bara kommer att glädja älskare av detta italienska hantverk. Den bärnstensfärgade ytan ger ett jämnt, subtilt ljus som ger omgivningen ett varmt skimmer och framhäver en mysig atmosfär. Fina metallstag och ornament avrundar stilfullt helhetsbilden och gör vägglampan TULIPANO till ett värdefullt inredningsföremål. Lamporna från denna tillverkare tillverkas för hand av rostfritt stål och glas i Italien. Varje produkt är ett unikum med en individuell karaktär. Små färgvariationer i materialet är därför ett tecken på hantverk av högsta kvalitet.
 • Siru Extraordinär vägglampa TULIPANO

  Siru Extraordinär vägglampa TULIPANO
  Den imponerande vägglampan TULIPANO är en unik väggprydnad utan dess likeVägglampan TULIPANO reser sig som en jättelik blomma. Den blomformade skärmen som gett lampan dess namn är tillverkad av munblåst Scavo-glas. Den bärnstensfärgade ytan pryds av filigrana metallstag och ger ett jämnt, varmt ljus som mjukt lyser upp omgivningen. Ramen i rostfritt stål är lackad i antikguld, vilket ytterligare understryker den rustika charmen. TULIPANO är därmed inte bara en extraordinär vägglampa, utan också en högkvalitativ produkt av italienskt hantverk, som kommer till sin rätt särskilt i stora rum, entréer eller trapphus. Lamporna från denna tillverkare tillverkas för hand av rostfritt stål och glas i Italien. Varje produkt är ett unikt stycke med en individuell struktur. Små färgvariationer i materialet är därför ett tecken på hantverk av högsta kvalitet.
 • Siru Iögonfallande vägglampa POZZO

  Siru Iögonfallande vägglampa POZZO
  Ovanlig och absolut elegant - POZZO vägglampaDen böjda skärmen på POZZO vägglampa är en absolut höjdpunkt, eftersom den är tillverkad av speciellt Scavo-glas som är munblåst och handgjort. Den tredelade kedjan är gjord av klassiskt antikt guld och förbinder väggfästet med den underbara skärmen. En bärnstensfärgad nyans gör att lampan avger ett varmt ljus, vilket gör den lämplig för både privat och offentlig användning. De oregelbundna färgnyanserna kompletterar den tilltalande designen och avrundar vägglampan till ett unikt inredningselement.
 • Siru Bärnstensfärgad taklampa Orione, ränder

  Siru Bärnstensfärgad taklampa Orione, ränder
  Sammetslen taklampa Orione med ränderTaklampans yta är särskilt slät och mjuk. Den bärnstensfärgade glaskroppen ramas in av smala, kromfärgade metallband. Dessa bildar ett slags korg i vilken glaset ser ut att röra sig. Det bärnstensfärgade glaset böjer sig lätt ut ur metallramen. Den lekfulla designen tycks visa vågor som rör sig mjukt. Det italienska hantverket gör varje pjäs till en vänlig individ som diskret varierar i färg eller form.
 • Siru Vägglampa Pouff i vitt och rostfritt stål

  Siru Vägglampa Pouff i vitt och rostfritt stål
  Elegant retrolook med Pouff vägglampaDen vackra designervägglampan Pouff är ett handgjort unikum, som tillverkas i Italien i högsta kvalitet. Särskilt det filigrana rostfria stålet, som bildar vägglampans ram som ett silvernät, erbjuder en mycket vacker optisk komponent. I kombination med den imponerande glaskonsten övertygar vägglampan över hela linjen. Särskilt i vardagsrummet, men även i sovrummet, kan den ge en sofistikerad atmosfär såväl som en ädel atmosfär.
 • Siru Hängampa Chiocciola med 7 ljuskällor

  Siru Hängampa Chiocciola med 7 ljuskällor
  Chiocciola - en taklampa med 7 handgjorda glasskärmarChiocciola - det italienska ordet för snigel. Detta har förmodligen inspirerat formen på de handgjorda, högkvalitativa glasskärmarna i pendellampan och det gav också lampan dess namn. En stor och 6 små skärmar av klart, vackert strukturerat glas är fästa vid böjda armar på den styva armaturramen och låter ljuset skina starkt i alla riktningar med en förtrollande ljuseffekt. Lampans ram är tillverkad av rostfritt stål och har färgats kopparbronze. Lamporna från denna tillverkare är handgjorda i Italien. Varje produkt är ett unikt stycke med en individuell karaktär. Små färgvariationer i materialet är därför ett tecken på hantverk av högsta kvalitet.
 • Siru Chiocciola - en förtrollande vägglampa

  Siru Chiocciola - en förtrollande vägglampa
  Förtrollande och extravagant - Chiocciola vägglampaHämtad från det italienska ordet för "snigel", Chiocciola vägglampa erbjuder en ovanlig look: Lampskärmen är tänkt att föreställa ett snigelskal och kombinerar detta med en robust ram. Det handgjorda glaset har en visuellt tilltalande struktur som gör att det varma ljuset kan fylla hela rummet och skapa en hemtrevlig atmosfär.
 • Siru Carro - en hänglampa med 7 glasskärmar

  Siru Carro - en hänglampa med 7 glasskärmar
  Handgjord Carro pendellampa med vackra glasskärmarCarro är en pendellampa med sju ljuskällor som är handgjord i Italien. Sex bärnstensfärgade glasskärmar som öppnar sig nedåt är fästa vid den hjulliknande ramen. Den sjunde skärmen i mitten av hjulet är stängd. Upphängningen, metallramen och dekorationerna på glasskärmarna är tillverkade av rostfritt stål och har en bärnstensfärgad finish. Upphängningen på tre kedjor kan varieras genom att ta bort enskilda kedjelänkar.Lamporna från denna tillverkare är handgjorda i Italien. Varje produkt är ett unikt stycke med individuella egenskaper. Små färgvariationer i materialet är därför ett tecken på hantverk av högsta kvalitet.
 • Siru Klassisk hänglampa SULTANO, 42 cm

  Siru Klassisk hänglampa SULTANO, 42 cm
  Ädel pendellampa SULTANO av transparent Muranoglas i lekfull designVänner av den italienska glasblåsarkonsten kommer att älska denna pendellampa från serien SULTANO. Det enkla, munblåsta Murano-glaset, som hålls av fina stag i rostfritt stål, böjer sig mjukt utåt. Rundade dekorationer på toppen och botten avslöjar en lekfull design som påminner om traditionella arabiska oljelampor. Ljuskällan syns genom den transparenta ytan, så att ljuset obehindrat kan spridas ut och lysa upp rummet. SULTANO - en ädel taklampa som dekorativt och stilfullt förhöjer de mest olika rum och inredningsstilar.Lamporna från denna tillverkare är handgjorda av rostfritt stål och glas i Italien. Varje produkt är unik och har sin egen individuella karaktär. Små färgvariationer i materialet är därför ett tecken på hantverk av högsta kvalitet.
 • Siru Handgjord hänglampa DOGE, bärnstensfärgad, 53 cm

  Siru Handgjord hänglampa DOGE, bärnstensfärgad, 53 cm
  Stilfull hänglampa DOGE med munblåsta muranoglas för effektfullt ljus Serien DOGE innefattar konstverk av högsta klass, bl.a. en hänglampa som liknar 1800-talets klassiska, italienska armaturer. Det bärnstensfärgade muranoglaset och mörkt rostfritt stål berikar många olika inredningsstilar. Ljuset tar sig obehindrat ut genom det transparenta glaset med strukturerad yta och fyller rummet med vackert ljus. Hänglampan drar alltid blickarna till sig, både i det privata hemmet och på hotell eller på restauranger. Lamporna från denna tillverkare är handgjorda av rostfritt stål och glas i Italien. Varje produkt är unik med individuella kännetecken. Små färgavvikelser i materialet är därmed ett tecken på högsta, handgjorda kvalitet.
 • Siru Hänglampa Classic för utomhusbruk blå

  Siru Hänglampa Classic för utomhusbruk blå
  Handgjord klassisk taklampa för utomhusbrukDen klassiska taklampan är en ovanlig, högkvalitativ ljuskälla för utomhusbruk. Lampans upphängning, som är handgjord i Italien, består av rostfritt stål som har förfinats med en antik, elfenbensfärgad finish. Skärmen av azurblått, munblåst glas med struktur böjer sig på ett unikt sätt genom springorna i det galler som omsluter den. Denna speciella design gör Classic-pendellampan till ett strålande blickfång i utomhusmiljön. Den passar perfekt i utomhusmiljön på hotell eller offentliga byggnader och lyser upp ett stort område tack vare den öppna skärmen på alla sidor - om så önskas även energisparande, eftersom LED-lampor kan användas som komplement till vanliga glödlampor.Classic-pendellampan är en produkt av italiensk belysningstradition. Den är tillverkad av förstklassiga material i noggrant hantverk i Italien.
 • Siru Utomhus hänglampa Goccia, munblåst, transparent

  Siru Utomhus hänglampa Goccia, munblåst, transparent
  Goccia utomhuslampa - hantverk från ItalienUt utomhuslampan Goccia har en mycket effektiv och elegant effekt, dels på grund av sin vackra form, som liknar en droppe, och dels på grund av dess material. Lampans ram och upphängning är tillverkade av rostfritt stål, ytfinishen i svart-silver ger den en sofistikerad karaktär. Den handblåsta glasskärmen av klart Muranoglas böjer sig lätt ut genom öppningarna i det formgivande metallgallret. Ljuset lyser starkt genom glasets struktur, men bländar inte.Goccia pendellampa för utomhusbruk är en kvalitetsprodukt av traditionell italiensk belysningskonst. Alla produkter från denna tillverkare tillverkas för hand av förstklassiga material i Lido di Venezia - en stad på udden utanför Venedigs kust.
 • Siru Vägglampa Classic hängande bärnsten

  Siru Vägglampa Classic hängande bärnsten
  Klassisk vägglampa med hängande glasskärm i bärnstenDen högkvalitativa vägglampan Classic är handgjord i Italien på traditionellt sätt. Dess storlek och skärmen i form av en druva som hänger från en utskjutande arm gör den till ett imponerande utseende och ett blickfång på alla väggar. Väggfästet och lampans utskjutande, böjda arm är tillverkade av metall med antik rostbrun finish, medan den unikt utformade, strukturerade lampskärmen är tillverkad av bärnstensfärgat, munblåst glas. Skärmen sitter i ett dekorativt metallgaller, genom vars öppningar den böjer sig på ett unikt sätt. För att skapa en modern och energisnål belysning som bryter av mot det antika utseendet kan vägglampan utrustas med moderna LED-lampor istället för konventionella glödlampor på upp till 100 W.
 • Siru Utomhusvägglampa Classic bärnsten

  Siru Utomhusvägglampa Classic bärnsten
  Classic - en exklusiv utomhusvägglampa - handgjordClassic är en utomhusvägglampa för speciella områden, som har tillverkats helt för hand enligt traditionellt hantverk i Italien. Stommen av rostfritt stål har en rostbrun, väderbeständig finish och utgör ett harmoniskt komplement till den bärnstensfärgade lampskärmen. Skärmen är munblåst, har en underbar struktur och böjer sig på ett unikt sätt genom det omgivande gallret som dekorerar den. Det bärnstensfärgade Muranoglaset, vars färg är starkare eller svagare på grund av skärmens olika bredd, skapar en förtrollande ljuseffekt som belyser utomhusområdena på privata egendomar lika effektivt som utomhusområdena på hotell, restauranger eller offentliga byggnader.Tillverkaren av denna Classic utomhusvägglampa producerar uteslutande armaturer av rostfritt stål och munblåst glas, som inte bara kännetecknas av sin förstklassiga kvalitet utan också av sin speciella, unika och iögonfallande design.
 • Siru Vacker hänglampa GOCCIA, munblåst, 25 cm

  Siru Vacker hänglampa GOCCIA, munblåst, 25 cm
  Munblåst glas i elegant form pryder pendellampan GOCCIADroppen - GOCCIA på italienska - var uppenbarligen namnet på denna eleganta pendellampa. En filigran ram av mörkt rostfritt stål ger det munblåsta Muranoglaset dess tilltalande form. Den strukturerade ytan skapar vackra ljusreflexer som effektivt lyser upp rummet och skapar en behaglig atmosfär som inbjuder till att dröja sig kvar. Men när den är avstängd förlorar denna taklampa ingenting av sin charm.Lamporna från denna tillverkare är handgjorda av rostfritt stål och glas i Italien. Varje produkt är ett unikt stycke med en individuell struktur. Små färgvariationer i materialet är därför ett tecken på hantverk av högsta kvalitet.
 • Siru Taklampa Sant Erasmo - handarbete

  Siru Taklampa Sant Erasmo - handarbete
  Sant Erasmo - handgjord taklampa med en skillnadFormen på Sant Erasmo taklampa, tillverkad i Italien för hand, kan beskrivas som extraordinär. Det ser ut som om den handblåsta glasskärmen har slitit sönder nätet för att böja sig nedåt. Lampans organiskt formade ram består av mattbrunt lackerat rostfritt stål, precis som gallret. Skärmen av bärnstensfärgat glas har etsats på insidan så att den ser matt ut, men har fortfarande en glänsande yta på utsidan. Förstklassiga material och en ovanlig och lite rolig design - det är egenskaper som kännetecknar taklampan Sant Erasmo och som är typiska för den italienska tillverkaren av denna ljusskapelse. Alla produkter tillverkas för hand i Italien av rostfritt stål och munblåst glas.
 • Siru Röd designerpendellampa Lab - made in Italy

  Siru Röd designerpendellampa Lab - made in Italy
  Röd och vit designlampa Lab, handgjordLiksom en bur omger den ljusröda lackerade metallskärmen glasskärmen inuti, som är gjord av vitt, utvändigt glänsande glas och har munblåsts. Färgkombinationen och den enkla men effektiva designen ger pendellampan en modern look och gör den till ett blickfång ovanför matbordet, köksbordet eller en bänk. Ljuskällan - antingen en glödlampa på upp till 75 W eller en energieffektiv LED-lampa eller en lågenergilampa - avger ett jämnt och bländfritt ljus genom den mjölkvita skärmen, som inte bara lyser upp bordsytan utan även rummet i stort. Lab är en högkvalitativ pendellampa, handgjord i Italien av förstklassiga material.
 • Siru Vägglampa Classic munblåst bärnsten

  Siru Vägglampa Classic munblåst bärnsten
  Classic - en vägglampa med en unik glasskärm - handgjordVägglampan Classic är traditionellt handgjord i Italien. Även när den är släckt är den en unik, lite antik dekoration på väggen, eftersom den består av en munblåst glasskärm i bärnsten, som har en effektiv struktur och är omgiven av ett dekorativt metallgaller med vackra ornament. När lampan tänds skapar den speciella glasstrukturen unika ljuseffekter på väggen runt lampan och ett varmt ljussken strålar ut i rummet. Classic vägglampa har handtillverkats med största omsorg av förstklassiga material och är utrustad med en E14-sockel där glödlampor upp till 60 W kan sättas in. För att skapa en modern och energibesparande belysning, i motsats till den klassiska looken, kan man även använda moderna LED-lampor. Ett urval av lämpliga lampor finns som tillbehör.
 • Siru Handarbete - taklampa Lampara i lanthusstil

  Siru Handarbete - taklampa Lampara i lanthusstil
  Lampara taklampa i lantlig stil - handgjord I vardagsrum, kök, korridorer eller till och med i gastronomin understryker den högkvalitativa Lampara taklampan en lantlig inredningsstil och ger behagligt stark belysning, som också kan vara energibesparande tack vare möjligheten att använda LED-lampor. Taklampan, som tillverkas i Italien enligt traditionellt hantverk, består av rostfritt stål som har förfinats med en vacker skimrande finish, en klar, munblåst skärm av Muranoglas som böjer sig ut mellan de omgivande metallstagen och skyddas av en platt metallskärm på toppen, samt vackra dekorativa element av målad keramik.Tillverkningen i rent hantverk gör varje lampa från denna italienska tillverkare unik. Förstklassiga material bearbetas för hand till unika ljuskreationer, som inte bara blir en ljuskälla i ett rum tack vare sin speciella design, utan också representerar en vacker dekoration på samma gång.Förstklassiga material och en produktion i rent handarbete gör Lampara taklampa till en juvel i matsalen eller också i gastronomin. Det speciella med denna taklampa av rostfritt stål och munblåst Muranoglas, som har dekorerats med små detaljer av handmålad keramik, är den långa arm som skärmen har fästs på. Det gör att lampan kan hänga ovanför bordet även om strömanslutningen inte är direkt ovanför. Den klara skärmen gör att ljuskällan - E27-sockel max 100 W eller LED-lampor - lyser klart och tydligt i alla riktningar. Oavsett om det gäller privata utrymmen, gastronomi eller hotellverksamhet - med taklampan Lampara flyttar en förstklassig kvalitetsprodukt in som perfekt understryker en rustik stil. Armaturen har tillverkats i Italien.
 • Siru Munblåst klassisk taklampa GEMMA

  Siru Munblåst klassisk taklampa GEMMA
  Romantisk taklampa GEMMA med glaskropparLampan skimrar från början i färgen guld. Dess komponenter är rostfritt stål och glas. Armaturen är en design av italiensk glaskonst, som skimrar nästan gyllene i färgen bärnsten. Elementen av rostfritt stål är designade i färgen guld. De smakfulla glasen i taklampan är munblåsta och har en fruktliknande struktur med långsträckta spår och krökningar. Glaselementen är fästa vid en takarm som har rullade, små armar. Ett trådnät slingrar sig runt armaturens arm. Armaturens tre ljuskällor skapar en romantisk ljusstämning med en sammetslen dimning och en riktad ljusaccent genom glasöppningarna. Denna konstnärliga armatur passar bra i alla typer av rum.
 • Siru Vacker hänglampa GOCCIA, munblåst, 37 cm

  Siru Vacker hänglampa GOCCIA, munblåst, 37 cm
  Munblåst glas i elegant form pryder pendellampan GOCCIADroppen - GOCCIA på italienska - var uppenbarligen namnet på denna eleganta pendellampa. En filigran ram av mörkt rostfritt stål ger det munblåsta Muranoglaset dess tilltalande form. Den strukturerade ytan skapar vackra ljusreflexer som effektivt lyser upp rummet och skapar en behaglig atmosfär som inbjuder till att dröja sig kvar. Men inte ens när den är släckt förlorar denna taklampa något av sin charm.Lamporna från denna tillverkare är handgjorda av rostfritt stål och glas i Italien. Varje produkt är ett unikt stycke med en individuell karaktär. Små färgvariationer i materialet är därför ett tecken på hantverk av högsta kvalitet.