Siru lampor

SIRU är ett italienskt varumärke inom belysning med bas i Venedig. Deras lampor håller mycket hög artistisk kvalitet som bokstavligen sätter ljuset på deras hantverksmässighet.

Belysning från SIRU Venezia

 • Siru Förtrollande, handgjord taklampa FLORA

  Siru Förtrollande, handgjord taklampa FLORA
  Lekfull FLORA taklampa med metallbåge Den handgjorda lampan har en förtrollande look med några detaljer. Snirkligt ser inte bara bågen av metall ut, utan även bearbetningen av glasskärmarna i färgen bärnsten. Varje glas har subtila färgvariationer med attraktiva färgmönster. Det rostfria stålet har en elegant guldnyans. Var och en av de blomliknande sex lamporna är inramad av metallöglor. Taklampans armar är svepande bågar i en slank form. Belysningen riktas i alla riktningar så att ljuset träffar alla delar av rummet. De små glaselementen skapar en mysig ljusatmosfär som skapar subtila färgaccenter i rummet. Muranoglaset förhindrar bländning så att armaturen skapar en behaglig ljusfärg.
 • Siru Golvlampa TULIPANO med scavoglas

  Siru Golvlampa TULIPANO med scavoglas
  Romantisk golvlampa TULIPANO i växtform Den slingrande lampan liknar en växt som växer uppåt. Basen på golvlampan med två armar är vriden. Basen och armarna är tillverkade av rostfritt stål i antikguld. Ovanför armarna reser sig en ljuskropp upp till mer än två meters höjd. Den består av bägare med lock som påminner om nyponrosor. De två armaturerna består av ett munblåst Scavo-glas i färgen bärnsten. Det badar ljuset i en subtil nyans och avskärmar en del av ljusstyrkan. På så sätt bländar armaturen inte och hittar en vänlig plats i många vardagsrum.
 • Siru Handgjord hänglampa DOGE, bärnstensfärgad, 41 cm

  Siru Handgjord hänglampa DOGE, bärnstensfärgad, 41 cm
  Stilfull hänglampa DOGE med munblåsta muranoglas för effektfullt ljus Serien DOGE innefattar konstverk av högsta klass, bl.a. en hänglampa som liknar 1800-talets klassiska, italienska armaturer. Det bärnstensfärgade muranoglaset och mörkt rostfritt stål berikar många olika inredningsstilar. Ljuset tar sig obehindrat ut genom det transparenta glaset med strukturerad yta och fyller rummet med vackert ljus. Hänglampan drar alltid blickarna till sig, både i det privata hemmet och på hotell eller på restauranger. Lamporna från denna tillverkare är handgjorda av rostfritt stål och glas i Italien. Varje produkt är unik med individuella kännetecken. Små färgavvikelser i materialet är därmed ett tecken på högsta, handgjorda kvalitet.
 • Siru Orange, elegant hänglampa Orione

  Siru Orange, elegant hänglampa Orione
  Konstnärlig Orione-pendellampa med kurvor av glas Var och en av dessa lampor är unik. I italienskt hantverk formas en färgglad glaskropp som ser ut att spränga fram ur ett korsat band av kromfärgat rostfritt stål. Den 17 cm stora pendellampan består först och främst av en glaskropp som ser ut att vara kläckt i färgerna orange och vitt. På grund av tillverkningen får varje lampa olika accentueringar och färgeffekter. Många av glasets krökningar sticker ut från bandet och ger en estetisk effekt. Dessutom kan ljuset dimmas bekvämt och förses med ljuseffekter som blir behagligt synliga i mörkret. Detta förskönar vardagsrummet i olika rumskoncept och lokaler.
 • Siru Bärnstensfärgad taklampa Orione, ränder

  Siru Bärnstensfärgad taklampa Orione, ränder
  Sammetslen taklampa Orione med ränderTaklampans yta är särskilt slät och mjuk. Den bärnstensfärgade glaskroppen ramas in av smala, kromfärgade metallband. Dessa bildar ett slags korg i vilken glaset ser ut att röra sig. Det bärnstensfärgade glaset böjer sig lätt ut ur metallramen. Den lekfulla designen tycks visa vågor som rör sig mjukt. Det italienska hantverket gör varje pjäs till en vänlig individ som diskret varierar i färg eller form.
 • Siru Vacker hänglampa GOCCIA, munblåst, 25 cm

  Siru Vacker hänglampa GOCCIA, munblåst, 25 cm
  Munblåst glas i elegant form pryder pendellampan GOCCIADroppen - GOCCIA på italienska - var uppenbarligen namnet på denna eleganta pendellampa. En filigran ram av mörkt rostfritt stål ger det munblåsta Muranoglaset dess tilltalande form. Den strukturerade ytan skapar vackra ljusreflexer som effektivt lyser upp rummet och skapar en behaglig atmosfär som inbjuder till att dröja sig kvar. Men när den är avstängd förlorar denna taklampa ingenting av sin charm.Lamporna från denna tillverkare är handgjorda av rostfritt stål och glas i Italien. Varje produkt är ett unikt stycke med en individuell struktur. Små färgvariationer i materialet är därför ett tecken på hantverk av högsta kvalitet.
 • Siru Vacker hänglampa GOCCIA, munblåst, 37 cm

  Siru Vacker hänglampa GOCCIA, munblåst, 37 cm
  Munblåst glas i elegant form pryder pendellampan GOCCIADroppen - GOCCIA på italienska - var uppenbarligen namnet på denna eleganta pendellampa. En filigran ram av mörkt rostfritt stål ger det munblåsta Muranoglaset dess tilltalande form. Den strukturerade ytan skapar vackra ljusreflexer som effektivt lyser upp rummet och skapar en behaglig atmosfär som inbjuder till att dröja sig kvar. Men inte ens när den är släckt förlorar denna taklampa något av sin charm.Lamporna från denna tillverkare är handgjorda av rostfritt stål och glas i Italien. Varje produkt är ett unikt stycke med en individuell karaktär. Små färgvariationer i materialet är därför ett tecken på hantverk av högsta kvalitet.