Siru lampor

 • Hänglampa Pouff i vitt och rostfritt stål

  Hänglampa Pouff i vitt och rostfritt stål
  Designerhänglampa Pouff i elegant retrolook Pouff drar blickarna till sig med imponerande glaskonst. Ett vackert silvernät av rostfritt stål bildar en ram kring den runda hänglampan. Armaturen har en enastående förnäm och elegant design som uppfyller höga krav på form och stil. Hängampan Pouff passar framför allt i vardagsrum och sovrum för en vacker och elegant atmosfär. Pouff är också vacker att montera i grupp, förslagsvis parvis. Lamporna från denna tillverkare är gjorda för hand i Italien. Varje produkt är unik med individuella kännetecken. Små färgavvikelser i materialet är därmed ett tecken på högsta, handgjorda kvalitet.
 • Handgjord bordslampa TOTEM

  Handgjord bordslampa TOTEM
  Bordslampan TOTEM består av en särskild materialmix. Elegant trä, robust rostfritt stål och munblåsta glas gör TOTEM till en enastående bordslampa. Två metallarmar skjuter upp ur den stora foten och håller uppe den vitt glänsande glasskärmen. Glasskärmen fungerar som en diffuror och sörjer för behaglig extrabelysning. Bordslampan TOTEM drar till sig blickarna i både vardagsrummet och på nattduksbordet. Lamporna från denna tillverkare är handgjorda av rostfritt stål och glas i Italien. Varje produkt är unik med individuella kännetecken. Små färgavvikelser i materialet är därmed ett tecken på högsta, handgjorda kvalitet.
 • Muranoglastaklampa SULTANO, 42 cm

  Muranoglastaklampa SULTANO, 42 cm
  Munblåst muranoglas drar blickarna till taklampan SULTANO Glasskärmen på taklampan i serien SULTANO välver sig något utåt mot den vackra metallstommen för en elegant och charmig design. Det transparenta-bärnstensfärgade glaset med strukturerad yta är munblåst och skapar effektfulla ljusreflexer. Så uppstår ett varmt ljus i rummet som skapar en behaglig atmosfär. Taklampan SULTANO passar i många olika inredningsstilar och kommer att imponera på alla som gillar italiensk glasblåsarkonst. Lamporna från denna tillverkare är handgjorda av rostfritt stål och glas i Italien. Varje produkt är unik med individuella kännetecken. Små färgavvikelser i materialet är därmed ett tecken på högsta, handgjorda kvalitet.
 • Munblåst hänglampa CLASSIC, 43 cm

  Munblåst hänglampa CLASSIC, 43 cm
  Stilfull hänglampa CLASSIC av munblåst muranoglas och rostfritt stål Hänglampan lever sannerligen upp till sitt namn. Designen är en klassisk italiensk armatur som tillverkas med traditionellt hantverk. Hänglampan imponerar med en elegant skärm av munblåsta muranoglas med strukturerad yta för tilltalande ljusreflexer. I kombination med den mörka metallen skapas en klassisk design som berikar både privata och offentliga rum. Lamporna från denna tillverkare är handgjorda av rostfritt stål och glas i Italien. Varje produkt är unik med individuella kännetecken. Små färgavvikelser i materialet är därmed ett tecken på högsta, handgjorda kvalitet.
 • Halvrund taklampa RAGGIO, 33 cm

  Halvrund taklampa RAGGIO, 33 cm
  Tillbakadragen taklampa RAGGIO med skärm av munblåst glas RAGGIO är en särskilt tilltalande taklampa av glas och rostfritt stål Bärnstensfärgat glas välver sig effektfullt utåt från de tunna metallstavarna och skapar en tilltalande design. Den matta glasytan i bärnstens sörjer för jämnt ljus i rummet. Taklampan drar blickarna till sig i klassiska inredningsstilar. Lamporna från denna tillverkare är handgjorda av rostfritt stål och glas i Italien. Varje produkt är unik med individuella kännetecken. Små färgavvikelser i materialet är därmed ett tecken på högsta, handgjorda kvalitet.
 • Halvrund taklampa RAGGIO, 40 cm

  Halvrund taklampa RAGGIO, 40 cm
  Tillbakadragen taklampa RAGGIO med skärm av munblåst glas RAGGIO är en särskilt tilltalande taklampa av glas och rostfritt stål Bärnstensfärgat glas välver sig effektfullt utåt från de tunna metallstavarna och skapar en tilltalande design. Den matta glasytan i bärnstens sörjer för jämnt ljus i rummet. Taklampan drar blickarna till sig i klassiska inredningsstilar. Lamporna från denna tillverkare är handgjorda av rostfritt stål och glas i Italien. Varje produkt är unik med individuella kännetecken. Små färgavvikelser i materialet är därmed ett tecken på högsta, handgjorda kvalitet.
 • Orientalisk bordslampa POZZO, 30 cm

  Orientalisk bordslampa POZZO, 30 cm
  Liten bordslampa POZZO med bärnstensfärgade scavoglas Den lilla bordslampan i serien POZZO skapar en orientalisk känsla. Skärmen är tillverkad av munblåst scavoglas med vackra metallstavar. Bordslampan sörjer för mjuk belysning och en avslappnad atmosfär tack vare den matta bärnstensytan. Foten i antikt guld avrundar stilfullt helhetsbilden. Lamporna från denna tillverkare är handgjorda av rostfritt stål och glas i Italien. Varje produkt är unik med individuella kännetecken. Små färgavvikelser i materialet är därmed ett tecken på högsta, handgjorda kvalitet.
 • Vacker hänglampa CHIOCCIOLA

  Vacker hänglampa CHIOCCIOLA
  Tilltalande hänglampa CHIOCCIOLA av munblåst, rött glas Den moderna hänglampan CHIOCCIOLA - snäckan - lever upp till sitt namn. Det röda glaset vrider sig nedåt som en spiral. Kromfärgade metalldelar rundar av helhetsbilden på ett stämningsfullt sätt för en elegant design som passar in i moderna inredningsstilar. Den matta glasytan sörjer för indirekt belysning som understryker en behaglig atmosfär. Denna hänglampa är dock ett vackert blickfång även när den är släckt. Lamporna från denna tillverkare är handgjorda av rostfritt stål och glas i Italien. Varje produkt är unik med individuella kännetecken. Små färgavvikelser i materialet är därmed ett tecken på högsta, handgjorda kvalitet.
 • Handgjord bordslampa GEMMA

  Handgjord bordslampa GEMMA
  Liten bordslampa GEMMA av munblåst glas Bordslampan i serien GEMMA påminner om en knopp som snart ska slå ut. Armaturen är utformad som tidigare liknande armaturer och är handgjord. Bordslampan får sin eleganta charm från bärnstensfärgade glas signerade Murano. Det varma, jämna ljuset ljuset hamnar nästan ur fokus eftersom GEMMA mest drar till sig blickarna i rummet som en vacker accessoar för klassiskt inredda rum. Lamporna från denna tillverkare är handgjorda av rostfritt stål och glas i Italien. Varje produkt är unik med individuella kännetecken. Små färgavvikelser i materialet är därmed ett tecken på högsta, handgjorda kvalitet.
 • Klassisk hänglampa SULTANO, 37 cm

  Klassisk hänglampa SULTANO, 37 cm
  Elegant hänglampa SULTANO men lekfull design av transparent muranoglas Om du gillar italiensk glasblåsarkonst kommer du att älska hänglampan i serien SULTANO. Det munblåsta muranoglaset som hålls samman av fina stavar i rostfritt stål. Runda prydnader på ovan- och undersidan skapar en lekfull design som påminner om traditionella arabiska oljelampor. Ljuskällan är synligt genom den transparenta ytan som släpper ut ljuset utan hinder. SULTANO - en elegant hänglampa som berikar olika rum och inredningsstilar på ett dekorativt och stilfullt sätt. Lamporna från denna tillverkare är handgjorda av rostfritt stål och glas i Italien. Varje produkt är unik med individuella kännetecken. Små färgavvikelser i materialet är därmed ett tecken på högsta, handgjorda kvalitet.
 • Antik bordslampa GIARA, 38 cm

  Antik bordslampa GIARA, 38 cm
  Bordslampan GIARA pryds av munblåst glas i alabasterutseende Bordslampa GIARA imponerar med en elegant design i antik stil. Den munblåsta glasskärmen är formad som en blombägare och sträcker upp ur den runda metallfoten. Glasytan i alabasterutseende drar blickarna till sig och skapar en lyckad kontrast i kombination med svarta metallstavar. Ljuset från bordslampan GIARA ljusar upp omgivningen på ett indirekt sätt och skapar en behaglig atmosfär i många olika inredningsstilar. Armaturen passar särskilt bra i vardagsrummet eller på nattduksbordet. Lamporna från denna tillverkare är handgjorda av rostfritt stål och glas i Italien. Varje produkt är unik med individuella kännetecken. Små färgavvikelser i materialet är därmed ett tecken på högsta, handgjorda kvalitet.
 • Förtrollande, handgjord taklampa FLORA

  Förtrollande, handgjord taklampa FLORA
  Effektfull taklampa FLORA i elegant design av rostfritt stål och munblåst glas Armarna på taklampan FLORA ser ut som rankor av små blommor. Den vackert, antikt gyllene stommen av rostfritt stål är noggrannt prydd och mynnar ut i eleganta skärmar av munblåst glas signerat Murano. Halogenlamporna sörjer för det starka ljuset och som ger taklampan sitt eleganta utseende. FLORA passar i olika rum med klassisk, antik eller rustik inredningsstil. Lamporna från denna tillverkare är handgjorda av rostfritt stål och glas i Italien. Varje produkt är unik med individuella kännetecken. Små färgavvikelser i materialet är därmed ett tecken på högsta, handgjorda kvalitet.
 • Golvlampa SULTANO med munblåst glas

  Golvlampa SULTANO med munblåst glas
  Klassisk golvlampa SULTANO med munblåst muranoglas SULTANO kombinerar guldlackerat rostfritt stål och transparent glas till en stilfulll golvlampa som passar i framför allt klassiska inredda rum. Den handgjorda stommen pryds av en skärm i munblåst muranoglas med strukturerad yta som skapar effektfulla ljusreflexer i omgivningen. Golvlampan är inte bara en elegant ljuskälla utan också ett dekorativt inredningsobjekt för dig som gillar italiensk glasblåsarkonst. Lamporna från denna tillverkare är handgjorda av rostfritt stål och glas i Italien. Varje produkt är unik med individuella kännetecken. Små färgavvikelser i materialet är därmed ett tecken på högsta, handgjorda kvalitet.
 • Rosa bordslampa Orione med delar av rostfritt stål

  Rosa bordslampa Orione med delar av rostfritt stål
  Bordslampa Orione med lekfull design Bordslampan Orione pryds av ett fint band av rostfritt stål. Kombinationen av rosa glas och silverdekor skapar ett enastående utseende som drar blickarna till sig. Glasskärmen sörjer för jämn och bländfri belysning för en stämningsfull atmosfär. Lamporna från denna tillverkare är gjorda för hand i Italien. Varje produkt är unik med individuella kännetecken. Små färgavvikelser i materialet är därmed ett tecken på högsta, handgjorda kvalitet.
 • Vit taklampa GIOVE, 48 cm

  Vit taklampa GIOVE, 48 cm
  GIOVE - en taklampa med modern elegans Taklampan GIOVE imponerar med tidlös design och modernt utseende Skärmen av munblåst, vitt glas pryds av fina metallstavar. Den matta ytan påminner om en diffusor och sörjer för jämnt och bländfritt ljus i rummet. Taklampan GIOVE passar i många olika rum och integreras lätt i många olika inredningsstilar. Lamporna från denna tillverkare är handgjorda av rostfritt stål och glas i Italien. Varje produkt är unik med individuella kännetecken. Små färgavvikelser i materialet är därmed ett tecken på högsta, handgjorda kvalitet.
 • Vit hänglampa Orione i konstnärlig design

  Vit hänglampa Orione i konstnärlig design
  Hänglampa Orione med lekfull design Orione drar blickarna till sig med imponerande glaskonst. Den fina designen med rostfritt stål sätter fokus på de enstaka delarna av vitt glas och ger hänglampan en enastående karaktär. Den underbara skärmen sörjer dessutom för jämn och bländfri belysning och en stämningsfull atmosfär. Orione passar bäst över ett matsalsbord men ger också ett dekorativt intryck i sovrummet med en iögonfallande men ändå diskret design. Lamporna från denna tillverkare är gjorda för hand i Italien. Varje produkt är unik med individuella kännetecken. Små färgavvikelser i materialet är därmed ett tecken på högsta, handgjorda kvalitet.
 • Muranoglastaklampa SULTANO, 37 cm

  Muranoglastaklampa SULTANO, 37 cm
  Munblåst muranoglas drar blickarna till taklampan SULTANO Glasskärmen på taklampan i serien SULTANO välver sig något utåt mot den vackra metallstommen för en elegant och charmig design. Det transparenta-bärnstensfärgade glaset med strukturerad yta är munblåst och skapar effektfulla ljusreflexer. Så uppstår ett varmt ljus i rummet som skapar en behaglig atmosfär. Taklampan SULTANO passar i många olika inredningsstilar och kommer att imponera på alla som gillar italiensk glasblåsarkonst. Lamporna från denna tillverkare är handgjorda av rostfritt stål och glas i Italien. Varje produkt är unik med individuella kännetecken. Små färgavvikelser i materialet är därmed ett tecken på högsta, handgjorda kvalitet.
 • Munblåst hänglampa CLASSIC, 30 cm

  Munblåst hänglampa CLASSIC, 30 cm
  Stilfull hänglampa CLASSIC av munblåst muranoglas och rostfritt stål Hänglampan lever sannerligen upp till sitt namn. Designen är en klassisk italiensk armatur som tillverkas med traditionellt hantverk. Hänglampan imponerar med en elegant skärm av munblåsta muranoglas med strukturerad yta för tilltalande ljusreflexer. I kombination med den mörka metallen skapas en klassisk design som berikar både privata och offentliga rum. Lamporna från denna tillverkare är handgjorda av rostfritt stål och glas i Italien. Varje produkt är unik med individuella kännetecken. Små färgavvikelser i materialet är därmed ett tecken på högsta, handgjorda kvalitet.
 • Antik bordslampa GIARA, 32 cm

  Antik bordslampa GIARA, 32 cm
  Bordslampan GIARA pryds av munblåst glas i alabasterutseende Bordslampa GIARA imponerar med en elegant design i antik stil. Den munblåsta glasskärmen är formad som en blombägare och sträcker upp ur den runda metallfoten. Glasytan i alabasterutseende drar blickarna till sig och skapar en lyckad kontrast i kombination med svarta metallstavar. Ljuset från bordslampan GIARA ljusar upp omgivningen på ett indirekt sätt och skapar en behaglig atmosfär i många olika inredningsstilar. Armaturen passar särskilt bra i vardagsrummet eller på nattduksbordet. Lamporna från denna tillverkare är handgjorda av rostfritt stål och glas i Italien. Varje produkt är unik med individuella kännetecken. Små färgavvikelser i materialet är därmed ett tecken på högsta, handgjorda kvalitet.
 • Klassisk taklampa LOTO

  Klassisk taklampa LOTO
  Takkronan LOTO med 3 ljuskällor är handgjord Taklampan lever upp till sitt namn, Loto - Lotusblomma. De tre skärmarna är tillverkade av munblåst muranoglas. Den svängda stommen rundar av helhetsbilden och ger taklampan en elegant charm. Armaturen ger ifrån sig starkt ljus och passar i framför allt klassiska inredningsstilar. Lamporna från denna tillverkare är handgjorda av rostfritt stål och glas i Italien. Varje produkt är unik med individuella kännetecken. Små färgavvikelser i materialet är därmed ett tecken på högsta, handgjorda kvalitet.
 • Handgjord, klassisk bordslampa LOTO

  Handgjord, klassisk bordslampa LOTO
  Den graciösa bordslampan LOTO är handgjord Bordslampan lever upp till sitt namnet LOTO - Lotusblomma Skärmen är tillverkad av munblåst muranoglas. Den svängda stommen rundar av helhetsbilden och ger bordslampan en elegant charm. Armaturen skapar mjukt extraljus som lämpar sig för huvudsakligen klassiska inredningsstilar. Lamporna från denna tillverkare är handgjorda av rostfritt stål och glas i Italien. Varje produkt är unik med individuella kännetecken. Små färgavvikelser i materialet är därmed ett tecken på högsta, handgjorda kvalitet.
 • Handgjord vägglampa GOCCIA

  Handgjord vägglampa GOCCIA
  Vägglampa GOCCIA med bärnstensfärgade scaoglas, 2 ljuskällor Denna eleganta vägglampan lever upp till det italienska ordet GOCCIA - droppen. En elegant svängd stomme av mörkt, rostfritt stål ger det munblåsta muranoglaset i scavoutseende sin tilltalande form. Den bärnstensfärgade ytan skapar jämnt ljus för en angenäm atmosfär. Denna vägglampa är dock ett vackert blickfång även när den är släckt. Lamporna från denna tillverkare är handgjorda av rostfritt stål och glas i Italien. Varje produkt är unik med individuella kännetecken. Små färgavvikelser i materialet är därmed ett tecken på högsta, handgjorda kvalitet.
 • Vit bordslampa Orione med delar av rostfritt stål

  Vit bordslampa Orione med delar av rostfritt stål
  Bordslampa Orione med lekfull design Orione drar blickarna till sig med imponerande glaskonst. Den fina designen med rostfritt stål sätter fokus på de enstaka delarna av vitt glas och ger bordslampan en enastående karaktär. Den underbara skärmen sörjer dessutom för jämn och bländfri belysning och en stämningsfull atmosfär. Lamporna från denna tillverkare är gjorda för hand i Italien. Varje produkt är unik med individuella kännetecken. Små färgavvikelser i materialet är därmed ett tecken på högsta, handgjorda kvalitet.
 • Klassisk taklampa MARGHERITA, 37 cm

  Klassisk taklampa MARGHERITA, 37 cm
  Halvrund taklampa MARGHERITA med munblåsta glas i antikt utseende Taklampan MARGHERITA förtrollar med en klassisk design som passar i flera olika inredningsstilar. Den munblåsta glasskärmen välvs mjukt utåt och pryds av ett vackert metallnät. De tre glödlamporna i armaturens inre sörjer för starkt ljus som får ett visst skimmer över sig tack vare de bärnstensfärgade glasen. MARGHERITA, en klassisk taklampa med dekorativ charm. Lamporna från denna tillverkare är handgjorda av rostfritt stål och glas i Italien. Varje produkt är unik med individuella kännetecken. Små färgavvikelser i materialet är därmed ett tecken på högsta, handgjorda kvalitet.
 • Bärnstensfärgad, handgjord bordslampa MEDUSA

  Bärnstensfärgad, handgjord bordslampa MEDUSA
  Bordslampan MEDUSA får sin charm från munblåsta glas Bordslampan MEDUSA pryds av metallstavar som påminner om ett vackert utformad nät. Bordslampan består av munblåsta glas och skapar vackra ljusreflexer. Den vasliknande metallkroppen fulländar designen. Bordslampan MEDUSA drar till sig blickarna i varje rum. Lamporna från denna tillverkare är handgjorda av rostfritt stål och glas i Italien. Varje produkt är unik med individuella kännetecken. Små färgavvikelser i materialet är därmed ett tecken på högsta, handgjorda kvalitet.
 • Vägglampa SULTANO av muranoglas, 33 cm

  Vägglampa SULTANO av muranoglas, 33 cm
  Den munblåsta vägglampan SULTANO med eleganta murano skapar en lekfull känsla i rummet Glasskärmen på vägglampan SULTANO välver sig något utåt mot den vackra metallstommen för en elegant och charmig design. Det transparenta-bärnstensfärgade glaset som släpper ut ljuset är munblåst. Så uppstår ett varmt ljus i omgivningen som skapar en behaglig atmosfär. Vägglampan SULTANO passar i många olika inredningsstilar och kommer att imponera på alla som gillar italiensk glasblåsarkonst. Lamporna från denna tillverkare är handgjorda av rostfritt stål och glas i Italien. Varje produkt är unik med individuella kännetecken. Små färgavvikelser i materialet är därmed ett tecken på högsta, handgjorda kvalitet.
 • Klassisk taklampa SULTANO, 34 cm

  Klassisk taklampa SULTANO, 34 cm
  Taklampan SULTANO med munblåsta muranoglas ljusar upp rummet med tilltalande ljusreflexer Glasskärmen på taklampan SULTANO välver sig något utåt mot den vackra metallstommen för en elegant och charmig design. Det transparenta-bärnstensfärgade glaset med strukturerad yta är munblåst. Så uppstår ett varmt ljus i rummet som skapar en behaglig atmosfär. Taklampan SULTANO passar i många olika inredningsstilar och kommer att imponera på alla som gillar italiensk glasblåsarkonst. Lamporna från denna tillverkare är handgjorda av rostfritt stål och glas i Italien. Varje produkt är unik med individuella kännetecken. Små färgavvikelser i materialet är därmed ett tecken på högsta, handgjorda kvalitet.
 • Bordslampa POZZO med scavoglas, 48 cm

  Bordslampa POZZO med scavoglas, 48 cm
  Elegant bordslampa POZZO i orientalisk stil Den lilla bordslampan i serien POZZO skapar en orientalisk känsla. Skärmen är tillverkad av munblåst scavoglas med vackra metallstavar. Bordslampan sörjer för mjuk belysning och en avslappnad atmosfär tack vare den matta bärnstensytan. Foten i antikt guld avrundar stilfullt helhetsbilden. Lamporna från denna tillverkare är handgjorda av rostfritt stål och glas i Italien. Varje produkt är unik med individuella kännetecken. Små färgavvikelser i materialet är därmed ett tecken på högsta, handgjorda kvalitet.
 • Golvlampa TULIPANO med scavoglas

  Golvlampa TULIPANO med scavoglas
  Golvlampa TULIPANO i antik design med scavoglas, 2 ljuskällor Golvlampan TULIPANO får sin antika charm från glaset i form av en tulpan. Du som gillar italienskt hantverk kommer att gilla det munblåsta scavoglaset. Den bärnstensfärgade ytan sörjer för jämn, diskret ljus som skapar ett varmt skimmer och en mysig atmosfär. Den lekfulla stommen i antikt guld rundar av helhetsbilden och gör golvlampan TULIPANO till ett värdefullt dekorationsobjekt. Lamporna från denna tillverkare är handgjorda av rostfritt stål och glas i Italien. Varje produkt är unik med individuella kännetecken. Små färgavvikelser i materialet är därmed ett tecken på högsta, handgjorda kvalitet.
 • Vägglampa SULTANO av muranoglas, 29 cm

  Vägglampa SULTANO av muranoglas, 29 cm
  Den munblåsta vägglampan SULTANO med eleganta murano skapar en lekfull känsla i rummet Glasskärmen på vägglampan SULTANO välver sig något utåt mot den vackra metallstommen för en elegant och charmig design. Det transparenta-bärnstensfärgade glaset som släpper ut ljuset är munblåst. Så uppstår ett varmt ljus i omgivningen som skapar en behaglig atmosfär. Vägglampan SULTANO passar i många olika inredningsstilar och kommer att imponera på alla som gillar italiensk glasblåsarkonst. Lamporna från denna tillverkare är handgjorda av rostfritt stål och glas i Italien. Varje produkt är unik med individuella kännetecken. Små färgavvikelser i materialet är därmed ett tecken på högsta, handgjorda kvalitet.
 • Munblåst hänglampa CLASSIC, 62 cm

  Munblåst hänglampa CLASSIC, 62 cm
  Stilfull hänglampa CLASSIC av munblåst muranoglas och rostfritt stål Hänglampan lever sannerligen upp till sitt namn. Designen är en klassisk italiensk armatur som tillverkas med traditionellt hantverk. Hänglampan imponerar med en elegant skärm av munblåst muranoglas med strukturerad yta för tilltalande ljusreflexer. I kombination med den mörka metallen skapas en klassisk design som berikar både privata och offentliga rum. Lamporna från denna tillverkare är handgjorda av rostfritt stål och glas i Italien. Varje produkt är unik med individuella kännetecken. Små färgavvikelser i materialet är därmed ett tecken på högsta, handgjorda kvalitet.
 • Handgjord taklampa GIOVE, 29 cm

  Handgjord taklampa GIOVE, 29 cm
  Taklampan GIOVE är handgjord och sörjer för en tidlös atmosfär Taklampan GIOVE imponerar med tidlös design och modernt utseende Skärmen av munblåst, vitt glas pryds av fina metallstavar. Den matta ytan påminner om en diffusor och sörjer för jämnt och bländfritt ljus i rummet. Taklampan GIOVE passar i många olika rum och integreras lätt i många olika inredningsstilar. Lamporna från denna tillverkare är handgjorda av rostfritt stål och glas i Italien. Varje produkt är unik med individuella kännetecken. Små färgavvikelser i materialet är därmed ett tecken på högsta, handgjorda kvalitet.
 • Handgjord hänglampa DOGE, bärnstensfärgad, 41 cm

  Handgjord hänglampa DOGE, bärnstensfärgad, 41 cm
  Stilfull hänglampa DOGE med munblåsta muranoglas för effektfullt ljus Serien DOGE innefattar konstverk av högsta klass, bl.a. en hänglampa som liknar 1800-talets klassiska, italienska armaturer. Det bärnstensfärgade muranoglaset och mörkt rostfritt stål berikar många olika inredningsstilar. Ljuset tar sig obehindrat ut genom det transparenta glaset med strukturerad yta och fyller rummet med vackert ljus. Hänglampan drar alltid blickarna till sig, både i det privata hemmet och på hotell eller på restauranger. Lamporna från denna tillverkare är handgjorda av rostfritt stål och glas i Italien. Varje produkt är unik med individuella kännetecken. Små färgavvikelser i materialet är därmed ett tecken på högsta, handgjorda kvalitet.
 • Klassisk taklampa SULTANO, 42 cm

  Klassisk taklampa SULTANO, 42 cm
  Taklampan SULTANO med munblåsta muranoglas ljusar upp rummet med tilltalande ljusreflexer Glasskärmen på taklampan SULTANO välver sig något utåt mot den vackra metallstommen för en elegant och charmig design. Det transparenta-bärnstensfärgade glaset med strukturerad yta är munblåst. Så uppstår ett varmt ljus i rummet som skapar en behaglig atmosfär. Taklampan SULTANO passar i många olika inredningsstilar och kommer att imponera på alla som gillar italiensk glasblåsarkonst. Lamporna från denna tillverkare är handgjorda av rostfritt stål och glas i Italien. Varje produkt är unik med individuella kännetecken. Små färgavvikelser i materialet är därmed ett tecken på högsta, handgjorda kvalitet.
 • Handgjord vägglampa CORONA, 16 cm

  Handgjord vägglampa CORONA, 16 cm
  Elegant vägglampa CORONA med scavoglas i antik design Vägglampan CORONA imponerar med en elegant skärm av scavoglas som trycker sig mot väggen som ett halvrunt klot. Vägglampan pryds av en vacker stomme i lackerat rostfritt stål för ett antikt utseende. Den matta glasytan skapar mjukt ljus och en behaglig atmosfär. Vägglampan CORONA passar därmed framförallt i rustika och Medelhavsinspirerade inredningsstilar i både privata och offentliga lokaler. Lamporna från denna tillverkare är handgjorda av rostfritt stål och glas i Italien. Varje produkt är unik med individuella kännetecken. Små färgavvikelser i materialet är därmed ett tecken på högsta, handgjorda kvalitet.
 • Orange, elegant hänglampa Orione

  Orange, elegant hänglampa Orione
  Hänglampa Orione med lekfull design Hänglampan Orione pryds av ett fint band av rostfritt stål Kombinationen av bärnstensfärgade glas och silverdekor skapar ett enastående utseende som drar blickarna till sig. Glasskärmen sörjer för jämn och bländfri belysning för en stämningsfull atmosfär. Orione passar bäst över ett matsalsbord men ger också ett dekorativt intryck i sovrummet med en iögonfallande men ändå diskret design. Lamporna från denna tillverkare är gjorda för hand i Italien. Varje produkt är unik med individuella kännetecken. Små färgavvikelser i materialet är därmed ett tecken på högsta, handgjorda kvalitet.
 • Förtrollande hänglampa POZZO, 49 cm

  Förtrollande hänglampa POZZO, 49 cm
  Hänglampan POZZO imponerar med charmen från 1001 nätter Hänglampan POZZO påminner om gamla orientaliska lampor med en modern, ny tappning. Skärmen är tillverkad av munblåst scavoglas med vackra metallstavar. Den matta glasytan sörjer för starkt och bländfritt ljus i rummet för en hemtrevlig atmosfär. Kedjeupphängningen rundar av helhetsbilden på ett stämningsfullt sätt. Hänglampan POZZO passar i många inredningsstilar och i både privata och offentliga rum. Lamporna från denna tillverkare är handgjorda av rostfritt stål och glas i Italien. Varje produkt är unik med individuella kännetecken. Små färgavvikelser i materialet är därmed ett tecken på högsta, handgjorda kvalitet.
 • Effektfull bordslampa Chiocciola

  Effektfull bordslampa Chiocciola
  Chiocciola - en bordslampa med effektfullt ljusspel Chiocciola - italienska för snäcka Bordslampan har hämtat sig inspiration från sitt namn. En skärm av genomskinligt, vackert strukturerad glas i form av ett snäckskal skjuter upp från den kopparbronsfärgade, runda foten och sörjer för förtrollande och effektfullt ljus. Lamporna från denna tillverkare är gjorda för hand i Italien. Varje produkt är unik med individuella kännetecken. Små färgavvikelser i materialet är därmed ett tecken på högsta, handgjorda kvalitet.
 • Elegant hänglampa GIOVE

  Elegant hänglampa GIOVE
  Hänglampan GIOVE imponerar med vitt glas och modernt krom Hänglampan GIOVE imponerar med tidlös design och modernt utseende Skärmen av munblåst, vitt glas pryds av fina metallstavar. Den matta ytan påminner om en diffusor och sörjer för jämnt och bländfritt ljus i rummet. Hänglampan GIOVE passar i många olika rum och integreras lätt i många olika inredningsstilar. Lamporna från denna tillverkare är handgjorda av rostfritt stål och glas i Italien. Varje produkt är unik med individuella kännetecken. Små färgavvikelser i materialet är därmed ett tecken på högsta, handgjorda kvalitet.
 • Margherita - varmt strålande taklampa

  Margherita - varmt strålande taklampa
  Mysig belysning med taklampan Margherita. Den drömlikt gestaltade taklampan Margherita består av munblåst, bärnstensfärgat glas. Den övre randen av glasskärmen har en vackert prydd metallring. Taklampan Margherita utgör en huvudsaklig ljuskälla i olika rum och inredningsstilar med angenäm och starkt ljus. Lamporna från denna tillverkare är gjorda för hand i Italien. Varje produkt är unik med individuella kännetecken. Små färgavvikelser i materialet är därmed ett tecken på högsta, handgjorda kvalitet.
 • Hänglampa Chiocciola, 1 ljuskälla

  Hänglampa Chiocciola, 1 ljuskälla
  Chiocciola - en hänglampa med effektfullt ljusspel, 1 ljuskälla Chiocciola - italienska för snäcka Hänglampan har hämtat sig inspiration från sitt namn. En skärm av genomskinligt, vackert strukturerad glas i form av ett snäckskal hänger på en kopparbronsfärgad arm och sörjer för förtrollande och effektfullt ljus. Lamporna från denna tillverkare är gjorda för hand i Italien. Varje produkt är unik med individuella kännetecken. Små färgavvikelser i materialet är därmed ett tecken på högsta, handgjorda kvalitet.
 • Vägglampa TULIPANO med antik känsla

  Vägglampa TULIPANO med antik känsla
  Elegant vägglampa TULIPANO i antik design med scavoglas Vägglampan TULIPANO får sin antika charm från glaset i form av en tulpan. Du som gillar italienskt hantverk kommer att gilla det munblåsta scavoglaset. Den bärnstensfärgade ytan sörjer för jämn, diskret ljus som skapar ett varmt skimmer och en mysig atmosfär. Fina metallstavar och prydnader rundar av helhetsbilden och gör vägglampan TULIPANO till ett värdefullt dekorationsobjekt. Lamporna från denna tillverkare är handgjorda av rostfritt stål och glas i Italien. Varje produkt är unik med individuella kännetecken. Små färgavvikelser i materialet är därmed ett tecken på högsta, handgjorda kvalitet.
 • Extraordinär vägglampa TULIPANO

  Extraordinär vägglampa TULIPANO
  Den imponerande vägglampan TULIPANO är en enastående prydnad Vägglampan TULIPANO påminner om en gigantisk blomma. Den blomformade skärmen är tillverkad av munblåst scavoglas. Den bärnstensfärgade ytan pryds av vackra metallstavar och sörjer för jämnt, varmt ljus. Stommen i rostfritt stål är lackerad i antik guldfärg och ger armaturen en rustik charm. TULIPANO är inte bara en annorlunda vägglampa utan ocså en högkvalitativt italiensk hantverksprodukt som passar särskilt bra i stora rum, entréer och trapphus. Lamporna från denna tillverkare är handgjorda av rostfritt stål och glas i Italien. Varje produkt är unik med individuella kännetecken. Små färgavvikelser i materialet är därmed ett tecken på högsta, handgjorda kvalitet.
 • Iögonfallande vägglampa POZZO

  Iögonfallande vägglampa POZZO
  Vägglampan POZZO förtrollar med en orientalisk känsla Vägglampan i serien POZZO drar alltid blickarna till sig. Designen påminner om gamla arabiska öllampor som tillverkats för hand i ny tappning. Den munblåsta, välvda skärmen består av bärnstensfärgat scavoglas och hålls uppe av väggfäste i antikt guld via en kedja. Vackra metallstavar genom glaset rundar av helhetsbilden på ett stilfullt sätt. Vägglampan sörjer för mjukt ljus som passar i båda privata och offentliga rum. Lamporna från denna tillverkare är handgjorda av rostfritt stål och glas i Italien. Varje produkt är unik med individuella kännetecken. Små färgavvikelser i materialet är därmed ett tecken på högsta, handgjorda kvalitet.
 • Bärnstensfärgad taklampa Orione, ränder

  Bärnstensfärgad taklampa Orione, ränder
  Taklampa Orione med lekfull design Taklampan Orione pryds av skira, vågiga ränder av rostfritt stål Kombinationen av bärnstensfärgade glas och silverdekor skapar ett enastående utseende som drar blickarna till sig. Den konstnärligt utformade glasskärmen sörjer för jämn och bländfri belysning och en stämningsfull atmosfär. Lamporna från denna tillverkare är gjorda för hand i Italien. Varje produkt är unik med individuella kännetecken. Små färgavvikelser i materialet är därmed ett tecken på högsta, handgjorda kvalitet.
 • Elegant taklampa NUVOLA

  Elegant taklampa NUVOLA
  Glänsande taklampa NUVOLA i tidlös design Taklampan NUVOLA visar upp tydliga linjer och modern elegans Den kromfärgade stommen med spiralformade armar mynnar ut i tre glasskärmar. Den glänsande, vita ytan skapar tilltalande belysning för vackra ljusreflexer. Taklampan har en total bredd om 90 cm och passar därmed för stora rum. Lamporna från denna tillverkare är handgjorda av rostfritt stål och glas i Italien. Varje produkt är unik med individuella kännetecken. Små färgavvikelser i materialet är därmed ett tecken på högsta, handgjorda kvalitet.
 • Vägglampa Pouff i vitt och rostfritt stål

  Vägglampa Pouff i vitt och rostfritt stål
  Designervägglampa Pouff i elegant retrolook Pouff drar blickarna till sig med imponerande glaskonst. Ett vackert silvernät av rostfritt stål bildar en ram kring den runda vägglampan. Armaturen har en enastående förnäm och elegant design som uppfyller höga krav på form och stil. Vägglampan Pouff passar framför allt i vardagsrum och sovrum för en vacker och elegant atmosfär. Lamporna från denna tillverkare är gjorda för hand i Italien. Varje produkt är unik med individuella kännetecken. Små färgavvikelser i materialet är därmed ett tecken på högsta, handgjorda kvalitet.
 • Hängampa Chiocciola med 7 ljuskällor

  Hängampa Chiocciola med 7 ljuskällor
  Chiocciola - en hänglampa med 7 handgjorda glasskärmar Chiocciola - italienska för snäcka Hänglampan har hämtat sig inspiration från sitt namn. Armaturen bryts av en stor och sex små skärmar av genomskinligt, vackert strukturerat glas på svängda armar. Armaturens stomme består av rostfritt stål som lackerats med koppar-brons. Lamporna från denna tillverkare är gjorda för hand i Italien. Varje produkt är unik med individuella kännetecken. Små färgavvikelser i materialet är därmed ett tecken på högsta, handgjorda kvalitet.
 • Chiocciola - en förtrollande vägglampa

  Chiocciola - en förtrollande vägglampa
  Chiocciola - en vägglampa med effektfullt ljusspel Chiocciola - italienska för snäcka Vägglampan har hämtat sig inspiration från sitt namn. En skärm av genomskinligt, vackert strukturerad glas i form av ett snäckskal hänger ner från en kopparbronsfärgad arm och sörjer för förtrollande och effektfullt ljus. Lamporna från denna tillverkare är gjorda för hand i Italien. Varje produkt är unik med individuella kännetecken. Små färgavvikelser i materialet är därmed ett tecken på högsta, handgjorda kvalitet.
 • Carro - en hänglampa med 7 glasskärmar

  Carro - en hänglampa med 7 glasskärmar
  Handgjord hänglampa Carro med vackra glasskärmar Hänglampan Carro har 7 ljuskällor. Handgjord i Italien. Stommen pryds av bärnstensfärgade glasskärmar som är öppna nedåt. Den sjunde skärmen i mitten är stängd. Upphängning, metallstomme och prydnader är tillverkade i rostfritt stål och förädlade med bärnstensfärg. Upphängningen i tre kedjor kan justeras. Lamporna från denna tillverkare är gjorda för hand i Italien. Varje produkt är unik med individuella kännetecken. Små färgavvikelser i materialet är därmed ett tecken på högsta, handgjorda kvalitet.
 • Klassisk hänglampa SULTANO, 42 cm

  Klassisk hänglampa SULTANO, 42 cm
  Elegant hänglampa SULTANO men lekfull design av transparent muranoglas Om du gillar italiensk glasblåsarkonst kommer du att älska hänglampan i serien SULTANO. Det munblåsta muranoglaset som hålls samman av fina stavar i rostfritt stål. Runda prydnader på ovan- och undersidan skapar en lekfull design som påminner om traditionella arabiska oljelampor. Ljuskällan är synligt genom den transparenta ytan som släpper ut ljuset utan hinder. SULTANO - en elegant hänglampa som berikar olika rum och inredningsstilar på ett dekorativt och stilfullt sätt. Lamporna från denna tillverkare är handgjorda av rostfritt stål och glas i Italien. Varje produkt är unik med individuella kännetecken. Små färgavvikelser i materialet är därmed ett tecken på högsta, handgjorda kvalitet.
 • Vacker hänglampa GOCCIA, munblåst, 49 cm

  Vacker hänglampa GOCCIA, munblåst, 49 cm
  Hänglampan GOCCIA pryds av munblåsta glas i elegant utformning Denna eleganta hänglampan lever upp till det italienska ordet GOCCIA - droppen. En vacker stomme av mörkt, rostfritt stål ger det munblåsta muranoglaset sin tilltalande form. Den strukturerade ytan skapar vackra ljusreflexer för effektfullt ljus i en angenäm atmosfär i rummet. Armaturen är vacker att se på även i släckt tillstånd. Lamporna från denna tillverkare är handgjorda av rostfritt stål och glas i Italien. Varje produkt är unik med individuella kännetecken. Små färgavvikelser i materialet är därmed ett tecken på högsta, handgjorda kvalitet.
 • Handgjord hänglampa DOGE, bärnstensfärgad, 53 cm

  Handgjord hänglampa DOGE, bärnstensfärgad, 53 cm
  Stilfull hänglampa DOGE med munblåsta muranoglas för effektfullt ljus Serien DOGE innefattar konstverk av högsta klass, bl.a. en hänglampa som liknar 1800-talets klassiska, italienska armaturer. Det bärnstensfärgade muranoglaset och mörkt rostfritt stål berikar många olika inredningsstilar. Ljuset tar sig obehindrat ut genom det transparenta glaset med strukturerad yta och fyller rummet med vackert ljus. Hänglampan drar alltid blickarna till sig, både i det privata hemmet och på hotell eller på restauranger. Lamporna från denna tillverkare är handgjorda av rostfritt stål och glas i Italien. Varje produkt är unik med individuella kännetecken. Små färgavvikelser i materialet är därmed ett tecken på högsta, handgjorda kvalitet.
 • Hänglampa Classic för utomhusbruk blå

  Hänglampa Classic för utomhusbruk blå
  Handgjord hänglampa Classic för utomhusbruk Hänglampan Classic är en ovanlig högkvalitativ ljuskälla för utsidan. Upphängningen av denna lampa, som är handgjord i Italien, är gjord av rostfritt stål som har förfinats med en antik, elfenbenfärgad yta. Skuggan av azurblå färgat, handblåst glas med struktur bågar unikt genom luckorna i gallret som omger det. Denna speciella design gör Classic-pendellampan till en strålande blickfång på utomhusområdet. Den kan installeras ute på hotell eller offentliga byggnader och belyser ett stort område tack vare den öppna skärmen på alla sidor - även energibesparande om så önskas, eftersom LED-lampor också kan användas utöver konventionell glödlampa lampor. Den klassiska hänglampan är en produkt av italiensk belysningstradition. Det var exakt handgjorda i Italien av förstklassiga material.
 • Utomhus hänglampa Goccia, munblåst, transparent

  Utomhus hänglampa Goccia, munblåst, transparent
  Utomhus hänglampa Goccia - italiensk hantverkskonst Utomhus hänglampan Goccia är mycket effektfull och elegant på grund av dess vackra, droppliknande form, men även på grund av dess material. Lampans stativ och upphängningssystem består av rostfritt stål, och ytbeläggningen i svart silver ger den en sofistikerad karaktär. Den munblåsta glasskärmen av rent muranoglas buktar ut något genom öppningarna i det formade metallnätet. Ljuset lyser genom glasets struktur, men det bländar inte. Hänglampan Goccia för utomhusbruk är en kvalitetsprodukt av traditionell italiensk lampkonst. Alla produkter från denna producent tillverkas för hand av förstklassiga material i Lido di Venezia, på det venediska näset.
 • Vägglampa Classic hängande bärnsten

  Vägglampa Classic hängande bärnsten
  Expansiv vägglampa Classic med hängande glasskärm i bärnsten Den högkvalitativa vägglampan Classic tillverkades för hand på ett traditionellt sätt i Italien. På grund av sin storlek och paraplyet i form av en druva som hänger på en utskjutande arm representerar den ett imponerande utseende och blir en blickfång på varje vägg. Väggfästet och lampans svepande, böjda arm är gjorda av metall med en antik, rostig brun yta, den unikt designade, strukturerade lampskärmen är gjord av bärnstensfärgat, handblåst glas. Skuggan sitter i ett dekorativt metallgaller, genom vilket det öppnas unikt. För att realisera belysningen på ett modernt, energibesparande sätt i motsats till det antika utseendet, kan vägglampan utrustas med moderna LED-lampor istället för konventionella glödlampor upp till 100 W.
 • Utomhusvägglampa Classic bärnsten

  Utomhusvägglampa Classic bärnsten
  Classic - en exklusiv vägglampa utomhus - handgjord Classic är en utomhusvägglampa för speciella områden som gjordes helt för hand i enlighet med traditionellt hantverk i Italien. Dess stativ i rostfritt stål designades i en rostbrun, väderbeständig yta och utgör ett harmoniskt komplement till den bärnstensfärgade lampskärmen. Detta var handblåst, har en underbar struktur och bågar unikt genom det omgivande gallret, som dekorerar det dekorativt. Det bärnstensfärgade Murano-glaset, vars färg är starkare eller svagare på grund av skuggans olika bredd, skapar en förtrollande ljuseffekt som belyser utsidan av privata fastigheter lika effektivt som de yttre områdena på hotell, restauranger eller offentliga byggnader. Tillverkaren av denna utomhusvägglampa Classic tillverkar endast lampor av rostfritt stål och handblåst glas, som kännetecknas av sin förstklassiga kvalitet och deras speciella, unika och iögonfallande design.
 • Röd designerpendellampa Lab - made in Italy

  Röd designerpendellampa Lab - made in Italy
  Röd och vit designer hängande lampa Lab, handgjord Som en bur omger den ljusröda lackade metallskärmen glasskärmen inuti, som är gjord av vitt glas med en blank yta och är munblåst. Färgkombinationen och den enkla men effektiva designen ger taklampan ett modernt utseende och gör den till en blickfång ovanför matsalen eller köksbordet eller baren. Ljuskällan - valfritt en glödlampa upp till 75 W eller en energieffektiv LED-lampa eller en energisparlampa lampa - avger jämn och bländfri belysning genom den mjölkvita nyansen, som inte bara lyser upp bordsytan utan också rummet i allmänhet. Lab är en högkvalitativ upphängningslampa som har handgjorts i Italien av förstklassiga material.
 • Vägglampa Classic munblåst bärnsten

  Vägglampa Classic munblåst bärnsten
  Classic - en vägglampa med en unik glasskärm - handgjord Den klassiska vägglampan tillverkades traditionellt i Italien. Även när den är avstängd representerar den en unik, lite antik dekor på väggen, eftersom den består av en handblåst bärnstensfärgad glasskärm, som har en effektiv struktur och är omgiven av en dekorativ metallgaller med vackra dekorationer. När ljuset tänds skapar den speciella glasstrukturen unika ljuseffekter på väggen runt lampan och ett varmt ljus glöder in i rummet. Den klassiska vägglampan var handgjord med största försiktighet av förstklassiga material och arbetade med ett E14- uttag där glödlampor med en effekt på upp till 60 W kan användas. För att realisera belysningen på ett modernt och energibesparande sätt i motsats till den klassiska optiken kan moderna LED-lampor också användas. Ett urval av lämpliga lampor finns som tillbehör.
 • Handarbete - taklampa Lampara i lanthusstil

  Handarbete - taklampa Lampara i lanthusstil
  Lampara taklampa i lantlig stil - handgjord I vardagsrum, kök, korridorer eller på restauranger understryker den högkvalitativa taklampa Lampara en lantlig inredningsstil och ger behagligt ljus belysning, vilket också kan spara energi tack vare användningen av LED-lampor. taklampa , tillverkad i Italien enligt traditionellt hantverk, består av rostfritt stål, som har förfinats med en vacker skimrande yta, en klar, handblåst Murano-glasskärm som bukar ut mellan metallstammen som omger den och skyddas uppåt en platt metallskärm och vackra dekorativa element målade keramik. Produktionen i rent handarbete gör varje lampa från denna italienska tillverkare unik. Förstklassiga material är handgjorda till unika ljuskreationer, som tack vare sin speciella design inte bara blir en ljuskälla i ett rum utan också representerar en vacker dekoration samtidigt. Förstklassiga material och produktion helt för hand gör Lamparas taklampa till en juvel i matsalen eller inom cateringbranschen. Den speciella höjdpunkten i detta taklampa i rostfritt stål och handblåst Murano-glas, som dekorerades med små detaljer av handmålad keramik, är den långa arm som skuggan fästes på. Det gör att lampan kan hängas över bordet även om strömanslutningen inte är direkt ovanför den. Den klara nyansen låter lampans ljus - uttag E27 maximalt 100 W eller LED-lampor - lysa klart och tydligt i alla riktningar. Oavsett om det är inom den privata sektorn eller inom restaurangbranschen eller hotellbranschen - med Lamparas taklampa rör sig en förstklassig kvalitetsprodukt som perfekt understryker en lantlig stil. Lampan tillverkades i Italien.
 • Munblåst klassisk taklampa GEMMA

  Munblåst klassisk taklampa GEMMA
  Taklampa GEMMA med antikt utseende - italiensk glaskonst när den är som bäst Taklampan GEMMA har glasskärmar som påminner om små knoppar som snart skall slå ut. Armaturen är utformad som tidigare liknande armaturer och är handgjord. Taklampan får sin eleganta charm från bärnstensfärgade glas signerade Murano. Det varma, jämna ljuset ljuset hamnar nästan ur fokus eftersom GEMMA mest drar till sig blickarna i rummet som en vacker accessoar för klassiskt inredda rum. Lamporna från denna tillverkare är handgjorda av rostfritt stål och glas i Italien. Varje produkt är unik med individuella kännetecken. Små färgavvikelser i materialet är därmed ett tecken på högsta, handgjorda kvalitet.
 • Vacker hänglampa GOCCIA, munblåst, 37 cm

  Vacker hänglampa GOCCIA, munblåst, 37 cm
  Hänglampan GOCCIA pryds av munblåsta glas i elegant utformning Denna eleganta hänglampan lever upp till det italienska ordet GOCCIA - droppen. En vacker stomme av mörkt, rostfritt stål ger det munblåsta muranoglaset sin tilltalande form. Den strukturerade ytan skapar vackra ljusreflexer för effektfullt ljus i en angenäm atmosfär i rummet. Armaturen är vacker att se på även i släckt tillstånd. Lamporna från denna tillverkare är handgjorda av rostfritt stål och glas i Italien. Varje produkt är unik med individuella kännetecken. Små färgavvikelser i materialet är därmed ett tecken på högsta, handgjorda kvalitet.
 • Vacker hänglampa GOCCIA, munblåst, 25 cm

  Vacker hänglampa GOCCIA, munblåst, 25 cm
  Hänglampan GOCCIA pryds av munblåsta glas i elegant utformning Denna eleganta hänglampan lever upp till det italienska ordet GOCCIA - droppen. En vacker stomme av mörkt, rostfritt stål ger det munblåsta muranoglaset sin tilltalande form. Den strukturerade ytan skapar vackra ljusreflexer för effektfullt ljus i en angenäm atmosfär i rummet. Armaturen är vacker att se på även i släckt tillstånd. Lamporna från denna tillverkare är handgjorda av rostfritt stål och glas i Italien. Varje produkt är unik med individuella kännetecken. Små färgavvikelser i materialet är därmed ett tecken på högsta, handgjorda kvalitet.