Sirius lampor

 • Knirke Solar 160L (Varmvit)

  Knirke Solar 160L (Varmvit)
  Knirke solcells armaturer är hållbara och flexibla produkter som tänds automatiskt vid mörker. Slingan är enkel att forma och är i grön färg för att enkelt kamouflera sig i trädgården. Från panelen går 2m sladd och därefter börjar ljusslingan. Denna produkten har 160st små LED lampor som ger ett varmvitt ljus med 10cm mellanrum. Totalt 15,9m lång. Knirke finns även i andra varianter.
 • Dea oljelampa (Klar)

  Dea oljelampa (Klar)
  Dea oljelampa är en uppladdningsbar glasdekoration från Sirius.
 • Maggie 40L (Grön)

  Maggie 40L (Grön)
  Maggie utomhuskollektion på batteri med grön tråd kommer dekorera din trädgård och skapa en varm och härlig atmosfär. Från batterihållaren går 30cm sladd och därefter början ljusslingan. Denna slingan på 3,9m har 40st diamant liknande lampor som ger ett varmvitt ljus. Går på AA batterier. Kombinera gärna med Sirius fjärrkontroll för att kunna använda timer.Har man flera av Sirius produkter är också fjärrkontrollen ett bra alternativ för att kontrollera dem alla. Maggie finns i fler varianter.
 • Knirke 40L (Grön)

  Knirke 40L (Grön)
  Knirke utomhuskollektion på batteri med grön tråd kommer dekorera din trädgård och skapa en varm och härlig atmosfär. Från batterihållaren går 30cm sladd och därefter början ljusslingan. Denna slingan på 3,9m har 40st lampor som lyser i olika färger. Går på AA batterier. Kombinera gärna med Sirius fjärrkontroll för att kunna använda timer.Har man flera av Sirius produkter är också fjärrkontrollen ett bra alternativ för att kontrollera dem alla. Knirke finns i fler varianter.
 • Knirke Cluster 160L (Grön)

  Knirke Cluster 160L (Grön)
  Knirke utomhuskollektion är gjord av tunn grön koppartråd med små men starka LED lampor. Slingan är enkelt att forma och kamouflerar sig vackert i trädgården. Från transformatorn går 5m sladd och därefter början ljusslingan. Denna cluster slingan har 160st lampor med 10cm mellanrum som ger ett varmvitt ljus. Total längd 7,9m. Kombinera gärna med Sirius fjärrkontroll för att kunna använda timer.Har man flera av Sirius produkter är också fjärrkontrollen ett bra alternativ för att kontrollera dem alla. Knirke finns i fler varianter.
 • Knirke 80L (Grön)

  Knirke 80L (Grön)
  Knirke utomhuskollektion är gjord av tunn grön koppartråd med små men starka LED lampor. Slingan är enkelt att forma och kamouflerar sig vackert i trädgården. Från transformatorn går 5m sladd och därefter början ljusslingan. Denna slingan har 80st lampor med 10cm mellanrum som ger ett varmvitt ljus. Total längd 7,9m. Kombinera gärna med Sirius fjärrkontroll för att kunna använda timer.Har man flera av Sirius produkter är också fjärrkontrollen ett bra alternativ för att kontrollera dem alla. Knirke finns i fler varianter.
 • Knirke 500L (Grön)

  Knirke 500L (Grön)
  Knirke utomhuskollektion är gjord av tunn grön koppartråd med små men starka LED lampor. Slingan är enkelt att forma och kamouflerar sig vackert i trädgården. Från transformatorn går 5m sladd och därefter början ljusslingan. Denna produkten har 3st separata slingor med totalt 500st lampor, med 10cm mellanrum som ger ett varmvitt ljus. Slingorna är från 2m till 3,5m i längd. Kombinera gärna med Sirius fjärrkontroll för att kunna använda timer.Har man flera av Sirius produkter är också fjärrkontrollen ett bra alternativ för att kontrollera dem alla. Knirke finns i fler varianter.
 • Knirke 40L (Varmvit)

  Knirke 40L (Varmvit)
  Knirke utomhuskollektion på batteri med grön tråd kommer dekorera din trädgård och skapa en varm och härlig atmosfär. Från batterihållaren går 30cm sladd och därefter början ljusslingan. Denna slingan på 3,9m har 40st lampor som ger ett varmvitt ljus. Går på AA batterier. Kombinera gärna med Sirius fjärrkontroll för att kunna använda timer.Har man flera av Sirius produkter är också fjärrkontrollen ett bra alternativ för att kontrollera dem alla. Knirke finns i fler varianter.
 • Knirke 350L (Grön)

  Knirke 350L (Grön)
  Knirke utomhuskollektion är gjord av tunn grön koppartråd med små men starka LED lampor. Slingan är enkelt att forma och kamouflerar sig vackert i trädgården. Från transformatorn går 5m sladd och därefter början ljusslingan. Denna produkten har 3st separata slingor med totalt 350st lampor, med 10cm mellanrum som ger ett varmvitt ljus. Slingorna är från 1,2m till 2,7m i längd. Kombinera gärna med Sirius fjärrkontroll för att kunna använda timer.Har man flera av Sirius produkter är också fjärrkontrollen ett bra alternativ för att kontrollera dem alla. Knirke finns i fler varianter.
 • Knirke 200L (Grön)

  Knirke 200L (Grön)
  Knirke utomhuskollektion är gjord av tunn grön koppartråd med små men starka LED lampor. Slingan är enkelt att forma och kamouflerar sig vackert i trädgården. Från transformatorn går 5m sladd och därefter början ljusslingan. Denna produkten har 3st separata slingor med totalt 200st lampor, med 10cm mellanrum som ger ett varmvitt ljus. Slingorna är från 0,45m till 1,5m i längd. Kombinera gärna med Sirius fjärrkontroll för att kunna använda timer.Har man flera av Sirius produkter är också fjärrkontrollen ett bra alternativ för att kontrollera dem alla. Knirke finns i fler varianter.
 • Knirke 160L (Grön)

  Knirke 160L (Grön)
  Knirke utomhuskollektion är gjord av tunn grön koppartråd med små men starka LED lampor. Slingan är enkelt att forma och kamouflerar sig vackert i trädgården. Från transformatorn går 5m sladd och därefter början ljusslingan. Denna slingan har 160st lampor med 10cm mellanrum som ger ett varmvitt ljus. Total längd 15,9m. Kombinera gärna med Sirius fjärrkontroll för att kunna använda timer.Har man flera av Sirius produkter är också fjärrkontrollen ett bra alternativ för att kontrollera dem alla. Knirke finns i fler varianter.
 • Trille stjärna 125L (Grön)

  Trille stjärna 125L (Grön)
  Dekorera din trädgård med Trille ljuslinga för skapa en varm och härlig atmosfär. Denna har tre sperata slingor med totalt 125st stjärnformade lampor som ger ett varmvitt ljus. Från transformatorn går 5m sladd och sen början slingorna med grön tråd. Slingorna är från 0,45m till 1m. Kombinera gärna med Sirius fjärrkontroll för att kunna använda timer.Har man flera av Sirius produkter är också fjärrkontrollen ett bra alternativ för att kontrollera dem alla. Trille finns i fler varianter.
 • Trille Cluster 160L (Grön)

  Trille Cluster 160L (Grön)
  Dekorera din trädgård med Trille ljuslinga för skapa en varm och härlig atmosfär. Denna cluster slingan på 2m har 160st stjärnformade lampor som ger ett varmvitt ljus. Från transformatorn går 5m sladd och sen början slingan med grön tråd. Kombinera gärna med Sirius fjärrkontroll för att kunna använda timer.Har man flera av Sirius produkter är också fjärrkontrollen ett bra alternativ för att kontrollera dem alla. Trille finns i fler varianter.
 • Knirke Solar 80L (Varmvit)

  Knirke Solar 80L (Varmvit)
  Knirke solcells armaturer är hållbara och flexibla produkter som tänds automatiskt vid mörker. Slingan är enkel att forma och är i grön färg för att enkelt kamouflera sig i trädgården. Från panelen går 2m sladd och därefter börjar ljusslingan. Denna produkten har 80st små LED lampor som ger ett varmvitt ljus med 10cm mellanrum. Totalt 7,9m lång. Knirke finns även i andra varianter.
 • Storm Ø10 ute (Vit)

  Storm Ø10 ute (Vit)
  Lys upp dem sena sommarkvällarna med ljusen från serien Storm. Vattentäta ljus av plast som klarar av de flesta väder. Ljusen kommer skapa en varm och härlig atmosfär till din uteplats eller trädgård. Detta storm ljuset ger ett varmvitt ljus och går på AA batterier. Kombinera gärna med Sirius fjärrkontroll för att kunna använda timer. Har man flera av Sirius produkter är också fjärrkontrollen ett bra alternativ för att kontrollera dem alla. Storm finns i fler varianter.
 • Knirke Solar 120L (Varmvit)

  Knirke Solar 120L (Varmvit)
  Knirke solcells armaturer är hållbara och flexibla produkter som tänds automatiskt vid mörker. Slingan är enkel att forma och är i grön färg för att enkelt kamouflera sig i trädgården. Från panelen går 2m sladd och därefter börjar ljusslingan. Denna produkten har 120st små LED lampor som ger ett varmvitt ljus med 10cm mellanrum. Totalt 11,9m lång. Knirke finns även i andra varianter.
 • Tobias kompl. set 10L (Flerfärgad)

  Tobias kompl. set 10L (Flerfärgad)
  Underbar ljusslinga till trädgårdsfesten, bröllopet, konfirmationen, under trädgårdspaviljongen, eller kanske på balkongen eller terrassen. Detta är påbyggnaden/förlängning till startpaketet.Tobias har 10 klara LED-lampor. Kedjan är 5m. Finns även med enfärgade ljus.
 • Tobias kompl. set 10L (Transparent)

  Tobias kompl. set 10L (Transparent)
  Underbar, flerfärgad, ljusslinga till trädgårdsfesten, bröllopet, konfirmationen, under trädgårdspaviljongen, eller kanske på balkongen eller terrassen. Detta är påbyggnaden/förlängning till startpaketet.Tobias har 10 klara LED-lampor. Kedjan är 5m. Finns även med färgade ljus.
 • Storm Ø7,5 (Vit)

  Storm Ø7,5 (Vit)
  Lys upp dem sena sommarkvällarna med ljusen från serien Storm. Vattentäta ljus av plast som klarar av de flesta väder. Ljusen kommer skapa en varm och härlig atmosfär till din uteplats eller trädgård. Detta storm ljuset ger ett varmvitt ljus och går på AAA batterier. Kombinera gärna med Sirius fjärrkontroll för att kunna använda timer. Har man flera av Sirius produkter är också fjärrkontrollen ett bra alternativ för att kontrollera dem alla. Storm finns i fler varianter.
 • Storm mini 2st/set

  Storm mini 2st/set
  Lys upp dem sena sommarkvällarna med ljusen från serien Storm. Vattentäta ljus av plast som klarar av de flesta väder. Ljusen kommer skapa en varm och härlig atmosfär till din uteplats eller trädgård. Storm 2-pack ger ett varmvitt ljus och går på CR2032 batterier. Kombinera gärna med Sirius fjärrkontroll för att kunna använda timer. Har man flera av Sirius produkter är också fjärrkontrollen ett bra alternativ för att kontrollera dem alla. Storm finns i fler varianter.
 • Lucas förlängare 5m (Svart)

  Lucas förlängare 5m (Svart)
  Lucas adderar en festlig atmosfär till sommarkvällarna på uteplatsen eller i trädgården. Lucas förlängningsladd på 5m.Lucas start set kan förlängas med upp till 100st lampor och Lucas solcell start set kan förlängas med upp till 30st lampor. Lucas finns i fler varianter.
 • Lucas förlängning set 10L (Frost)

  Lucas förlängning set 10L (Frost)
  Lucas adderar en festlig atmosfär till sommarkvällarna på uteplatsen eller i trädgården. Denna Lucas förlängning slinga har 10st frostade vita lampor som ger ett varmvitt ljus. Slingan är 3m lång och lamporna har 30cm mellanrum. Kombinera med Lucas vanliga startset eller Lucas solcell startset. De vanliga Lucas start setet kan förlängas med upp till 100st lampor. Lucas solcell startset kan förlängas med upp till 30 lampor genom att använda förlängningslingorna från Lucas icke solcellsystem. Lucas finns i fler varianter.
 • Lucas förlängning set 10L (Transparent)

  Lucas förlängning set 10L (Transparent)
  Lucas adderar en festlig atmosfär till sommarkvällarna på uteplatsen eller i trädgården. Denna Lucas förlängning slinga har 10st klara lampor som ger ett varmvitt ljus. Slingan är 3m lång och lamporna har 30cm mellanrum. Kombinera med Lucas vanliga startset eller Lucas solcell startset. De vanliga Lucas start setet kan förlängas med upp till 100st lampor. Lucas solcell startset kan förlängas med upp till 30 lampor genom att använda förlängningslingorna från Lucas icke solcellsystem. Lucas finns i fler varianter.
 • Lucas förlängning set 10L (Flerfärgad)

  Lucas förlängning set 10L (Flerfärgad)
  Lucas adderar en festlig atmosfär till sommarkvällarna på uteplatsen eller i trädgården. Denna Lucas förlängning slinga har 10st färgglada lampor som ger ett varmvitt ljus. Slingan är 3m lång och lamporna har 30cm mellanrum. Kombinera med Lucas vanliga startset eller Lucas solcell startset. De vanliga Lucas start setet kan förlängas med upp till 100st lampor. Lucas solcell startset kan förlängas med upp till 30 lampor genom att använda förlängningslingorna från Lucas icke solcellsystem. Lucas finns i fler varianter.
 • Lucas Startset 10L (Frost)

  Lucas Startset 10L (Frost)
  Lucas adderar en festlig atmosfär till sommarkvällarna på uteplatsen eller i trädgården. Lucas startset har 10st frostade vita lampor som ger ett varmvitt ljus. Från transformatorn går 3m kabel och sedan börjar slingan som är 3m lång med 30cm avstånd mellan lamporna. Lucas start set kan förlängas med upp till 100st lampor. Lucas finns i fler varianter.
 • Lucas Startset 10L (Flerfärgad)

  Lucas Startset 10L (Flerfärgad)
  Lucas adderar en festlig atmosfär till sommarkvällarna på uteplatsen eller i trädgården. Lucas startset har 10st färgglada lampor som ger ett varmvitt ljus. Från transformatorn går 3m kabel och sedan börjar slingan som är 3m lång med 30cm avstånd mellan lamporna. Lucas start set kan förlängas med upp till 100st lampor. Lucas finns i fler varianter.
 • Lucas Startset 10L (Transparent)

  Lucas Startset 10L (Transparent)
  Lucas adderar en festlig atmosfär till sommarkvällarna på uteplatsen eller i trädgården. Lucas startset har 10st klara lampor som ger ett varmvitt ljus. Från transformatorn går 3m kabel och sedan börjar slingan som är 3m lång med 30cm avstånd mellan lamporna. Lucas start set kan förlängas med upp till 100st lampor. Lucas finns i fler varianter.
 • Lucas Solar Startset 10L (Flerfärgad)

  Lucas Solar Startset 10L (Flerfärgad)
  Lucas adderar en festlig atmosfär till sommarkvällarna på uteplatsen eller i trädgården. Detta Lucas solcell startset har färgglada lampor som ger ett varmvitt ljus. Från solcellspanelen går 3m kabel och sen börjar slingan på 3m med 30cm mellan varje lampa. Alla Lucas solcell startset kan förlängas med upp till 30 lampor genom att använda förlängningslingorna från Lucas icke solcellsystem. Lucas finns i fler varianter.