Sforzin lampor

 • Vägglampa Mikado, rörlig, 2 lampor

  Vägglampa Mikado, rörlig, 2 lampor
  Vägglampa Mikado med två sfäriska nyanser av glas Mikado-vägglampan med modern design fångar omedelbart ögonen på betraktaren, även om den inte är upplyst. Lampan består av två svarta, pulverlackerade metallstänger i soft-touch design och två diffusorer av mjölkvitt blåst glas. Genom att vrida sekundärarmen kan lampan föras till önskat läge medan den andra armen förblir stel. Glaset skapar omfattande rumsbelysning med en mild karaktär. Färgschemat i svart och vitt ser väldigt elegant ut och passar in i moderna vardagsrum. Denna lampa kommer från Miloox-produktlinjen från Sforzin, som kännetecknas av sin ovanligt fräscha design och kombinationen av trendiga material.
 • Vägglampa Mose av glas, dimbar, mässing

  Vägglampa Mose av glas, dimbar, mässing
  Liten vägglampa Mose med en modern färgkombination Vägglampan Mose dekorerar varje vägg med sin enkla design. Den vita ytan på glaskulan ger ett behagligt ljus med en bländningsfri effekt och en kontrast till detta är det svarta väggfästet och en horisontell, kort stång av mässing som kulskärmen är fäst på. Vägglampan är av mycket hög kvalitet både visuellt och med avseende på material som används och är avsedd för många vardagsrum, så den kan till exempel också komma till sin rätt i badrummet. Beroende på dina behov kan lampan monteras på väggen eller i taket. Denna lampa kommer från Miloox-produktlinjen från Sforzin, som kännetecknas av sin ovanligt fräscha design och kombinationen av trendiga material.
 • Hänglampa X-Ray 3 lampor grå/honung/blå

  Hänglampa X-Ray 3 lampor grå/honung/blå
  Pendellampa X-Ray med tre lampor och glasskärmar i olika utföranden Pendelarmaturen X-Ray imponerar med sin livliga och varierande design. De tre skärmarna av borosilikatglas är formade som koner med olika höjd och bredd och hänger ner på olika höjd. Var och en kompletteras av en frostat innerskärm i vilken en G9-lampa kan sättas in. Ljuset kommer ut direkt genom öppningen i botten och belyser till exempel ett bord mycket bra, samtidigt som det strålar mjukt ut åt sidorna. Glasskärmens upphängning är ansluten till skärmen med ett smalt rör. Precis som kapellet är röret tillverkat av guldfärgad metall, vilket ger X-Ray en ädel touch.
 • Vägglampa Mikado, rörlig, 3 lampor

  Vägglampa Mikado, rörlig, 3 lampor
  Vägglampa Mikado med tre sfäriska nyanser av glas och rörliga armar Vägglampan Mikado består av raka linjer och sfärer. Tre sfäriska glasskärmar är fästa vid de tre metallstavarna och utrustade med ett G9- uttag . Lampan övertygar med en modern design och ett elegant utseende. Färgkombinationen svart och vitt kan integreras i många rum och stilar. En arm på lampan är fast, medan de andra två kan vridas till önskat läge och är flexibla så att lampan alltid ser annorlunda ut. Denna lampa kommer från Miloox-produktlinjen från Sforzin, som kännetecknas av sin ovanligt fräscha design och kombinationen av trendiga material.
 • Vägglampa Neo Retro, två rörliga armar

  Vägglampa Neo Retro, två rörliga armar
  Elegant vägglampa Neo Retro med flexibla armar Neo Retro vägglampa har en lampskärm av mjölkvitt glas som kan flyttas efter önskemål. Ett riktat ljus kan uppnås genom de flexibla fogarna, vilket möjliggör en mängd olika positioner genom att höja och sänka. Den svarta metallramen, de mässingsfärgade lederna och den vita lampskärmen skapar en modern färgkombination som perfekt matchar nuvarande trender. Mässingsdetaljerna gör varje rum omedelbart varmare och mer elegant. Vägglampan är särskilt lämplig för att ge rum en snygg blickfång. taklampa monteras som taklampa . Denna lampa kommer från Miloox-produktlinjen från Sforzin, som kännetecknas av sin ovanligt fräscha design och kombinationen av trendiga material.
 • Hänglampa Pomì, vågrät, 7 lampor

  Hänglampa Pomì, vågrät, 7 lampor
  Upphängningslampa Pomì med sju glaskulor i vitt Pomì-hänglampan har ett underbart elegant utseende med sina sju vita glasskärmar. Lampans stativ bildar en horisontell, svart stång på vilken sju olika orienterade glaskulor är fästa. På grund av de olika sätten på vilka lampkulorna fästs släpps ljuset ut i alla riktningar och kan placeras perfekt ovanför ett matbord. Armaturen ser modern ut och fungerar som en iögonfallande belysning för det moderna bostadsområdet och ger den en speciell exklusivitet. Denna lampa kommer från Miloox-produktlinjen från Sforzin, som kännetecknas av sin ovanligt fräscha design och kombinationen av trendiga material.
 • Hänglampa Jugen, svart/vit, 2 lampor

  Hänglampa Jugen, svart/vit, 2 lampor
  Tvåflammig hängande lampa Jugen i glas och metall Upphängningen av Jugen-hänglampan består av två rör som kan användas i två storlekar och därmed påverka önskad höjd. En rak metall förgrenas från upphängningsstången i mitten, som är utrustad med två sfäriska nyanser. De sfäriska nyanserna är gjorda av vitt, blåst glas som lyser starkt upp av de använda lamporna. Resultatet är omfattande rumsbelysning med en mild karaktär. Denna lampa kommer från Miloox-produktlinjen från Sforzin, som kännetecknas av sin ovanligt fräscha design och kombinationen av trendiga material.
 • Hänglampa Jugen, svart/vit, 4 lampor

  Hänglampa Jugen, svart/vit, 4 lampor
  Hänglampa Jugen med fyra flammor med justerbar upphängning Hänglampan Jugen är lämplig för användning i en matsal ovanför bordet. Armaturens upphängning kan justeras i två storlekar under monteringen, eftersom armaturen har två rör av olika längd som enkelt kan sättas ihop. stativ är svartmålad, gjord stel och utrustad med fyra sfäriska nyanser som pekar nedåt. De nyanser är tillverkade av vitt glas och utgör en kontrast till den svarta stången. Färgskalan och utformningen av pendellampa är tidlös och skapar en vacker atmosfär. Denna lampa kommer från Miloox-produktlinjen från Sforzin, som kännetecknas av sin ovanligt fräscha design och kombinationen av trendiga material.
 • Vägglampa Mikado, rörlig, 5 lampor

  Vägglampa Mikado, rörlig, 5 lampor
  Vägglampa Mikado med fem flammor - flexibel belysning med modern design Vägglampans stativ Mikado består av fem metallstänger som hålls i svart. Fyra av dem kan flyttas och justeras i olika riktningar. Som ett resultat ändras det övergripande utseendet och omformas om och om igen. De fem sfäriska nyanserna av frostat glas är fästa vid ändarna på stavarna och fungerar som ett dekorativt element som betonar stil i en modern levnadsmiljö. Det harmoniska färgschemat passar bra med många inredningsstilar. Den svarta stativ erbjuder en intressant kontrast till glasbollarnas vita, som i sin tur avger ett diffust ljus. Denna lampa kommer från Miloox-produktlinjen från Sforzin, som kännetecknas av sin ovanligt fräscha design och kombinationen av trendiga material.
 • Bordslampa X-Ray, skärm 18 cm hög, klar

  Bordslampa X-Ray, skärm 18 cm hög, klar
  Dimbar bordslampa röntgen med en skärm av borosilikatglas Namnet är program! Precis som röntgenstrålar ( X-Ray) tränga in i kroppen, ljusstrålarna av X-Ray bordslampa lätt nå utsidan genom den transparenta glasskärm. Detta är en speciell typ av glas - borosilikatglas. Detta anses vara särskilt värmebeständigt, är lätt och ändå mycket stabilt. Den gyllene basen och den gyllene metallspetsen kompletterar helhetsbilden. uttag är centralt beläget i en matt inre cylinder, vilket säkerställer en diffus ljusemission. På kontaktkabeln finns en dimmerbrytare för att slå på och av och reglera ljuseffekten.
 • Bordslampa X-Ray, skärm 12 cm hög, klar

  Bordslampa X-Ray, skärm 12 cm hög, klar
  bordslampa röntgen med en skärm av borosilikatglas - dimbar Ljuset på denna bordslampa tränger igenom skuggan som röntgenstrålar, vilket också återspeglas i namnet röntgen. Skärmen består av en större yttre sfär gjord av klart borsilikatglas och ett innerrör av matt glas. Den senare återspeglar den yttre nyansens form och avger ljuset från lampan som ska användas diffusivt utåt. stativ med fot och stativ, som löper genom hela lampans höjd, är gjord av metall med en ädel, matt guldfinish. Vid behov kan ljusstyrkan regleras med dimmeromkopplaren på stickproppskabeln.
 • Vägglampa X-Ray, lökformad skärm Ø 20 cm klar

  Vägglampa X-Ray, lökformad skärm Ø 20 cm klar
  Vägglampa röntgen med en bred nyans av borosilikatglas Med sin tilltalande glasskärm ger X-Ray vägglampan en fantastisk ljuseffekt. Den är utformad i en bulbformig konform och består av en yttre, transparent sfär gjord av borosilikatglas, som kännetecknas av dess speciella värmebeständighet och robusthet. Inuti rymmer en matt sektion ljuskällan så att ljuset försiktigt belyser rummet runt omkring. Det mattguldiga väggfästet i metall förstärker armaturen igen och gör den till ett elegant tillbehör för alla rum.
 • Vägglampa X-Ray, stora skärmen Ø 17 cm himmelsblå

  Vägglampa X-Ray, stora skärmen Ø 17 cm himmelsblå
  Vägglampa röntgen med en stor konskärm i himmelblå Denna lampa imponerar med sin tvåskiktsskärm och den guldfärgade väggfästets ädla karaktär och är idealisk för vardagsrum och korridorer eller entréområden på hotell samt väggbelysning på restauranger. Den stora konskärmen består av ett transparent, himmelsblått tonat yttre lager av borosilikatglas och en inre diffusor av frostat glas. Den senare omger lampan som ska användas, så att dess ljus doppar omgivningen i ett mjukt och behagligt ljus.
 • Bordslampa Mikado, glasskärm, dimbar

  Bordslampa Mikado, glasskärm, dimbar
  Dimbar bordslampa Mikado med en glasskärm Lampskärmen på bordslampa Mikado består av en glaskula med en vit yta som ger en intressant kontrast till den svarta stativ . Glödande försiktigt genom det mjölkvita glaset ser bordslampa enkelt och modernt ut och skapar ett behagligt, bländningsfritt ljus. Lampan är till exempel lämplig för användning på byråer, skänk eller hyllor. Den är utrustad med en dimmer som gör att ljusstyrkan kan regleras. Denna lampa kommer från Miloox-produktlinjen från Sforzin, som kännetecknas av sin ovanligt fräscha design och kombinationen av trendiga material.
 • Bordslampa Mose av glas, dimbar, mässing

  Bordslampa Mose av glas, dimbar, mässing
  Dimbar bordslampa Mose med glasskärm Den formade bordslampa Mose är ett elegant dekorativt föremål för hyllor, skänk eller byråer. Lampans design är beroende av subtila färger och former för att skapa en enkel accent. Den sfäriska glasskärmen med en mjölkaktig look sitter på en metallbas. stativ är svart och har subtila detaljer i mässing och brons. Med denna färgkombination kan bordslampa integreras i moderna vardagskoncept och tidlösa inredningsstilar. Denna lampa kommer från Miloox-produktlinjen från Sforzin, som kännetecknas av sin ovanligt fräscha design och kombinationen av trendiga material.
 • Hänglampa Babele med dubbel skärm, grå

  Hänglampa Babele med dubbel skärm, grå
  Grå hängande lampa i metall med dubbel skärm Upphängningslampan Babele är en vacker blickfångare som kommer till sin rätt i moderna faciliteter. Lampan består av två nyanser. Den yttre, runda nyansen i grått ligger runt den inre nyansen, som är gjord av sandblästrat glas. Den vita glasskärmen sitter på en grå uttag . Färgkombinationen av de två påfallande färgerna ser väldigt elegant och modern ut och kan enkelt integreras i många rum. En lämplig E27-lampa ingår inte i leveransen, men kan köpas från tillbehören. Denna lampa kommer från Miloox-produktlinjen från Sforzin, som kännetecknas av sin ovanligt fräscha design och kombinationen av trendiga material.
 • Hänglampa Alba av metall, mörkgrå

  Hänglampa Alba av metall, mörkgrå
  Elegant upphängningslampa Alba i grått med dekorativt skydd Upphängningslampan Alba fungerar som snygg allmänbelysning i olika inredningsstilar. Dess enkla design består av en svart upphängning, en lampskärm som öppnas nedåt och är försedd med ett mörkgrått lock och en insida av sandblästrat glas. Färgnyanserna i mörkt och ljusgrått samt subtila detaljer i vitt och svart gör att lampan ser elegant och modern ut. Övergångarna i skuggan och färgkoordinering resulterar i en harmonisk helhetsbild som passar perfekt in i moderna vardagsrum och rekreationsområden. Denna lampa kommer från Miloox-produktlinjen från Sforzin, som kännetecknas av sin ovanligt fräscha design och kombinationen av trendiga material.
 • Vägglampa Jugen, svart/vit, 1 lampa

  Vägglampa Jugen, svart/vit, 1 lampa
  Enkel låga vägglampa Jugen gjord av blåst glas Vägglampan Jugen var tillverkad av trendiga material - metall och glas, som alla lampor i Jugen-serien. Den består av ett svart väggfäste på vilket en diskret metallstång är fäst horisontellt. Den vita glaskulan är på stolpen och dekorerar stilfullt alla väggar. Den mjölkvita ytan på bollen ger ett mjukt och behagligt ljus. Denna lampa kommer från Miloox-produktlinjen från Sforzin, som kännetecknas av sin ovanligt fräscha design och kombinationen av trendiga material.
 • Vägglampa Jugen, svart/vit, 2 lampor

  Vägglampa Jugen, svart/vit, 2 lampor
  Två-flammig vägglampa Jugen gjord av blåst glas Vägglampan Jugen har en snygg kombination av trendiga material och färger. Väggfästet och stången är gjorda av metall och svart. De två vita bollarna är gjorda av mjölkvitt glas. Vägglampan imponerar med sin enkla, tidlösa design och den höga kontrastfärgkombinationen vitt och svart, som optimalt kan integreras i moderna vardagsrum. Denna lampa kommer från Miloox-produktlinjen från Sforzin, som kännetecknas av sin ovanligt fräscha design och kombinationen av trendiga material.
 • Bordslampa Jugen, av blåst glas, dimbar

  Bordslampa Jugen, av blåst glas, dimbar
  bordslampa Jugen för atmosfäriskt ljus bordslampa Jugen erbjuder bländningsfri och mjuk belysning, eftersom dess nyans är gjord av blåst glas i mjölkvit. Glaset kompletteras med en svart stativ som bollen sitter på. Basen och stativ är gjorda av lackerad metall och representerar kontrasten till den vita kulan, vare sig det är i sovrummet eller bredvid soffan, bordslampa passar överallt tack vare den tidlösa designen och den kontrasterande färgkombinationen svart och vitt. Denna lampa kommer från Miloox-produktlinjen från Sforzin, som kännetecknas av sin ovanligt fräscha design och kombinationen av trendiga material.
 • Hänglampa Samoi av metall, Ø 60 cm

  Hänglampa Samoi av metall, Ø 60 cm
  Upphängningslampa Samoi i en färgkombination av svart, vitt och mässing Samoi-hänglampan har en modern, klassiskt formad skärm av metall, som är platt och har en stor diameter. Lampskärmen är svart medan insidan är vit, vilket gör att ljuset verkar ännu ljusare. En fin detalj på lampan är pendelröret av borstad mässing som förbinder skärmen med upphängningen. Tack vare den nedåtvända skärmöppningen kan lampan enkelt placeras över ett bord och flera lampor från Samoi-serien kan också placeras bredvid varandra. Denna lampa kommer från Miloox-produktlinjen från Sforzin, som kännetecknas av sin ovanligt fräscha design och kombinationen av trendiga material.
 • Hänglampa Samoi av metall, Ø 26,5 cm

  Hänglampa Samoi av metall, Ø 26,5 cm
  Svart Samoi hängande lampa i form av en kon Samoi-hänglampan är perfekt där direkt ljus behövs, eftersom dess nyans är öppen nedåt. Utsidan av skuggan är matt svart medan insidan är färgad vit. Pendelröret av borstad mässing fungerar som anslutning till strömkabeln. De tre färgerna kompletterar varandra för att skapa en harmonisk helhetsbild och inspirera med avsiktliga detaljer. Tack vare den svarta utsidan kan lampan enkelt kombineras med de andra lamporna från Samoi-serien och integreras väl i modernt inredda områden. Denna lampa kommer från Miloox-produktlinjen från Sforzin, som kännetecknas av sin ovanligt fräscha design och kombinationen av trendiga material.
 • Hänglampa Samoi av metall, Ø 20 cm

  Hänglampa Samoi av metall, Ø 20 cm
  Modern hängande lampa Samoi i metall Samoi-hänglampan är gjord av metall och med sin moderna design har den ett vackert utseende. Lampans yta är svart medan insidan är vit. Detta ger ljuset som kommer direkt nedåt en trevligare effekt. Pendelröret av borstad mässing ger lampan en elegans och representerar en medvetet inställd detalj, pendellampa lämplig för att belysa små matbord eller diskar, även i kombination med andra lampor i denna serie. Denna lampa kommer från Miloox-produktlinjen från Sforzin, som kännetecknas av sin ovanligt fräscha design och kombinationen av trendiga material.
 • Vägglampa Pot med kulskärm, 3 lampor

  Vägglampa Pot med kulskärm, 3 lampor
  Vägglampa Kruka med ett stort väggfäste och tre ljuskällor Den enkla utformningen av vägglampan Pot passar för många vardagsrum, oavsett för vardagsrum, hall eller sovrum. Dina ljuskällor består av tre glaskulor, som hålls i mjölkvit. Väggfästet i enkelgrått betonar designen och är generöst utformad i en rund form som en tallrik. Det blåsta glaset med de sfäriska nyanserna säkerställer ett mjukt och jämnt glödande ljus på grund av sin natur, så att ett behagligt och bländfritt ljus i miljön. Denna lampa kommer från Miloox-produktlinjen från Sforzin, som kännetecknas av sin ovanligt fräscha design och kombinationen av trendiga material.
 • Vägglampa Neo Retro, en rörlig arm

  Vägglampa Neo Retro, en rörlig arm
  Modern vägglampa Neo Retro med en rörlig arm Vägglampan Neo Retro är en rörlig lampa vars arm kan höjas och sänkas efter önskemål med mässingsfogar. Det riktade ljus skapar starkt ljus i ett centrerat område. Skärmen, som är utrustad med ett E27- uttag , ger det behagliga ljuset. Lampskärmen är gjord av blåst, mjölkvitt glas, som fungerar som en kontrast till den svarta metallramen med gyllene detaljer och sprider försiktigt ljuset in i rummet. Färgschemat ser modernt ut och kan integreras i moderna vardagsrum. Denna lampa kommer från Miloox-produktlinjen från Sforzin, som kännetecknas av sin ovanligt fräscha design och kombinationen av trendiga material.
 • Hänglampa Jugen, Black Edition, 1 lampa

  Hänglampa Jugen, Black Edition, 1 lampa
  En-hängande lampa Jugen av glas, i Black Edition Upphängningslampan Jugen består av en svart metalllock och ett stavformat metallelement på vilket en sfärisk skärm av glas hänger. Metallen bildar övergången från skuggan till upphängningen. Den sfäriska nyansen är gjord av blåst glas i mjölkvit och avger ljuset bländningsfritt till alla sidor och lyser upp rummet. Tack vare den enkla designen integreras taklampan perfekt i många inredningsstilar. På grund av sin storlek är den mycket lämplig som bordslampa. Denna lampa kommer från Miloox-produktlinjen från Sforzin, som kännetecknas av sin ovanligt fräscha design och kombinationen av trendiga material.
 • Golvlampa Jugen, svart/vit, 2 lampor

  Golvlampa Jugen, svart/vit, 2 lampor
  Svart golvlampa Jugen med två sfäriska nyanser golvlampa imponerar med sitt eleganta utseende och är särskilt lämplig för accentuerad vardagsrumsbelysning. Designen ser klassisk och modern ut och är alltid i trend. Lampan består av en smal svart metallstång, på vilken två glaskulor är fästa i olika höjder, som kommer i vitt och fungerar som en kontrast till stången. Det blåsta vita glaset skapar mjukt, bländfritt ljus som skapar en mysig atmosfär i rummet. Lampan har en dimmer där ljusstyrkan kan justeras med en lämplig ljuskälla. Denna lampa kommer från Miloox-produktlinjen från Sforzin, som kännetecknas av sin ovanligt fräscha design och kombinationen av trendiga material.
 • Vägglampa Mikado, rörlig, 4 lampor

  Vägglampa Mikado, rörlig, 4 lampor
  Fyrlamell vägglampa Mikado med rörliga armar Vägglampan Mikado övertygar med sin moderna design och fungerar som ett elegant ljusobjekt för många moderna anläggningar. Det lever upp till sitt namn och påminner om spelet Mikado. stativ består av fyra armar och tre av dem kan flyttas och roteras så att du kan justera lampan som du vill och alltid ge den ett nytt, individuellt utseende. De fyra nyanserna ser ut som en sfär och det mjölkvita glaset skapar en behaglig ljus som inte bländar. Denna lampa kommer från Miloox-produktlinjen från Sforzin, som kännetecknas av sin ovanligt fräscha design och kombinationen av trendiga material.
 • Golvlampa Jugen, svart/vit, 1 lampa

  Golvlampa Jugen, svart/vit, 1 lampa
  Dimbar, svart golvlampa Jugen med en sfärisk nyans golvlampa Jugen har en enkel och modern design. En smal, svart metallstång och den runda, vita sfäriska nyansen ser behagligt klassiska ut och representerar en riktig tillgång i vardagsrummet. Lampan stängs med en rund bas i botten. Lampskärmen är gjord av blåst mjölkglas och ger en behaglig och mjuk belysningsatmosfär. Med den inbyggda dimmer erbjuder golvlampa hög komfort när du väljer ljusstyrka med en lämplig, dimbar E27-lampa (se tillbehör). Denna lampa kommer från Miloox-produktlinjen från Sforzin, som kännetecknas av sin ovanligt fräscha design och kombinationen av trendiga material.
 • Taklampa Jugen, svart/vit, 1 lampa

  Taklampa Jugen, svart/vit, 1 lampa
  taklampa med svart stativ och vit sfärisk nyans Den vita, runda glaskulan fungerar som taklampa Jugen som hålls på plats av en svart konsol. Armaturen är avsedd att användas med en E27-lampa, som är integrerad direkt i skuggan och är helt osynlig från utsidan. Ljuset avges bländningsfritt och jämnt genom det mjölkvita glaset i alla riktningar. taklampa passar perfekt med moderna faciliteter. Denna lampa kommer från Miloox-produktlinjen från Sforzin, som kännetecknas av sin ovanligt fräscha design och kombinationen av trendiga material.
 • Taklampa Jugen svart 2 lampor lodrät

  Taklampa Jugen svart 2 lampor lodrät
  taklampa med svart stativ och två sfäriska nyanser taklampa ser klassisk och modern ut. Den består av en rund baldakin och en smal stav i svart som hänger vertikalt. Två lampskärmar, vardera gjorda av en vit glaskula och fästa i olika höjder, sträcker sig från sidan av metallstången. Det speciella med denna lampa är inte bara den klassiska designen utan också kombinationen av material och färger - metall och glas, som ser väldigt moderna ut och passar bra i många inredningsstilar. Denna lampa kommer från Miloox-produktlinjen från Sforzin, som kännetecknas av sin ovanligt fräscha design och kombinationen av trendiga material.
 • Taklampa Jugen svart 2 lampor vågrät

  Taklampa Jugen svart 2 lampor vågrät
  Enkel taklampa Jugen med sfäriska lampskärmar taklampa är långsträckt och består av en graciös metallram i svart, en horisontell stång och två sfäriska nyanser av vitt frostat glas. Ljuset fördelas jämnt och utan bländning i rummet. Armaturen är lämplig för att belysa många rum där lämplig ljusbelysning önskas. Denna lampa kommer från Miloox-produktlinjen från Sforzin, som kännetecknas av sin ovanligt fräscha design och kombinationen av trendiga material.
 • Taklampa Lunar, mässing, Ø 12 cm, G9-uttag

  Taklampa Lunar, mässing, Ø 12 cm, G9-uttag
  Lunar taklampa i en modern mässing-vit kombination Den välformade taklampa Lunar har en modern färgkombination av mässing och vitt, som kan integreras vackert i moderna vardagsrum och dekoreras med andra möbler. Den vita skärmen, gjord av blåst glas, hänger på det mässingsfärgade takfästet och avger ljuset runt omkring. Det sfäriska glaset är i mjölkvit och är utrustat med en G9-lampa. Den mjölkiga ytan skapar en mjuk och bländfri ljus. Denna lampa kommer från Miloox-produktlinjen från Sforzin, som kännetecknas av sin ovanligt fräscha design och kombinationen av trendiga material.
 • Taklampa Lunar, mässing, Ø 20 cm, E14-uttag

  Taklampa Lunar, mässing, Ø 20 cm, E14-uttag
  taklampa Lunar med fäste i mässing och vit glasskärm Lunar taklampa förbättrar alla moderna boendemiljöer. Lampans form och färger kan integreras optimalt i många inredningsstilar. Med sin sfäriska glasskärm i vitt och det mässingsfärgade takfästet i metall ser det väldigt elegant ut. På grund av den mjölkiga ytan är ljuset bländningsfritt och utsänds behagligt på alla sidor och belyser rummet försiktigt. taklampa kan enkelt kombineras med andra lampor från Lunar-serien. Denna lampa kommer från Miloox-produktlinjen från Sforzin, som kännetecknas av sin ovanligt fräscha design och kombinationen av trendiga material.
 • Vägglampa Pot med kulskärm, 1 lampa

  Vägglampa Pot med kulskärm, 1 lampa
  Vägglampa Pot med rund väggfäste och glaskula Vägglampan Pot är ett vackert ljusobjekt för vardagsrummet, korridoren eller sovrummet, som inte bara imponerar med designen utan också med materialkombinationen metall och glas. I mitten av det runda väggfästet, som ser ut som en stor platta och är helt grå, finns en sfärisk ljus av blåst glas som ger ett mjukt och bländfritt ljus . Vägglampans design ger elegans till dina egna fyra väggar och förbättrar varje rum visuellt. Denna lampa kommer från Miloox-produktlinjen från Sforzin, som kännetecknas av sin ovanligt fräscha design och kombinationen av trendiga material.
 • Bordslampa X-Ray kon skärm 20 cm hög, rökgrå

  Bordslampa X-Ray kon skärm 20 cm hög, rökgrå
  Konisk bordslampa röntgen i en elegant presentation Denna bordslampa består av en genomskinlig yttre skärm i form av en kon, som rymmer ett mindre rör inuti, som omsluter uttag och det ljusbelysningsmedel som ska användas. Det inre skalet är matt medan utsidan av skuggan är gjord av transparent borosilikatglas. Denna typ av glas är mycket tuff och värmebeständig. Metallbasen med stativ , designad i en gyllene finish, bär den eleganta nyansen och förbättrar utseendet avsevärt. X-Ray bordslampa är särskilt lämplig för accentbelysning och imponerar med sitt optiska mervärde, vilket inte bara säkerställer mysig belysning i rummet utan också imponerar som en dekorativ optisk accent. Ljusstyrkan kan regleras med den inbyggda dimmerbrytaren i kabeln.
 • Vägglampa X-Ray, smal skärm Ø 14 cm rökgrå

  Vägglampa X-Ray, smal skärm Ø 14 cm rökgrå
  Med smal glaskägel - vägglampa X-Ray Vägglampan X-Ray är med sin elegans och sitt behagliga ljus det perfekta valet för privata och offentliga utrymmen. Karaktäristiskt är den dubbla glasskärmen: Det matta innerskiktet garanterar att ljuset från lampan som ska användas bryts jämnt. Den yttre sfären är genomskinlig och tillverkad av borosilikatglas som är formad till en hög, smal kon. Den kompletteras av en metallhållare i mattguld för en elegant touch.
 • Vägglampa X-Ray, smal skärm Ø 14 cm klar

  Vägglampa X-Ray, smal skärm Ø 14 cm klar
  Med en smal konskärm av glas - röntgenvägglampa Med sin elegans och behagliga ljus är röntgenvägglampan det perfekta valet för privatliv och offentliga utrymmen. Den dubbla glasskärmen är karakteristisk: ett matt inre lager säkerställer att ljuset från lampan som ska användas bryts jämnt. Den yttre sfären är transparent och gjord av borosilikatglas till en lång, smal kon. Dessutom finns en hållare av metall som ger en elegant touch med sin mattguldfinish.
 • Bordslampa X-Ray kon skärm 20 cm hög, klar

  Bordslampa X-Ray kon skärm 20 cm hög, klar
  Konisk bordslampa röntgen i en elegant presentation Denna bordslampa består av en genomskinlig yttre skärm i form av en kon, som rymmer ett mindre rör inuti, som omsluter uttag och det ljusbelysningsmedel som ska användas. Det inre skalet är matt medan utsidan av skuggan är gjord av transparent borosilikatglas. Denna typ av glas är mycket tuff och värmebeständig. Metallbasen med stativ , designad i en gyllene finish, bär den eleganta nyansen och förbättrar utseendet avsevärt. X-Ray bordslampa är särskilt lämplig för accentbelysning och imponerar med sitt optiska mervärde, vilket inte bara säkerställer mysig belysning i rummet utan också imponerar som en dekorativ optisk accent. Ljusstyrkan kan regleras med den inbyggda dimmerbrytaren i kabeln.
 • Hänglampa X-Ray 3 lampor klar/klar/klar

  Hänglampa X-Ray 3 lampor klar/klar/klar
  Hänglampa X-Ray med tre flammor med glasskärmar i olika utföranden pendellampa X-Ray imponerar med sin livliga, varierade design. De tre nyanser gjorda av borosilikatglas är formade som kottar i olika höjder och bredder och hänger ner i olika höjder. En matt innerskärm läggs till i varje fall, där en G9-lampa kan användas. Ljuset dyker upp direkt genom öppningen nedåt och belyser t.ex. ett bord mycket bra, samtidigt som det också lyser försiktigt åt sidorna. Upphängningen av glasskärmarna är ansluten till skuggan genom ett smalt rör. Liksom baldakinen är denna gjord av guldfärgad metall, vilket ger röntgen en ädel touch.