Sforzin lampor

 • Sforzin Vägglampa Mose av glas, dimbar, mässing

  Sforzin Vägglampa Mose av glas, dimbar, mässing
  Liten vägglampa Mose med en modern färgkombination Vägglampan Mose dekorerar varje vägg med sin enkla design. Den vita ytan på glaskulan ger ett behagligt ljus med en bländningsfri effekt och en kontrast till detta är det svarta väggfästet och en horisontell, kort stång av mässing som kulskärmen är fäst på. Vägglampan är av mycket hög kvalitet både visuellt och med avseende på material som används och är avsedd för många vardagsrum, så den kan till exempel också komma till sin rätt i badrummet. Beroende på dina behov kan lampan monteras på väggen eller i taket. Denna lampa kommer från Miloox-produktlinjen från Sforzin, som kännetecknas av sin ovanligt fräscha design och kombinationen av trendiga material.
 • Sforzin Vägglampa Mikado, mjölkglas, 2 lampor

  Sforzin Vägglampa Mikado, mjölkglas, 2 lampor
  Vägglampa Mikado med två sfäriska glasskärmarVägglampan Mikado med sin moderna design fångar omedelbart betraktarens blick, även när den inte är tänd. Armaturen består av två svarta, pulverlackerade metallstänger i soft-touch-finish och två diffusorer av mjölkvitt blåst glas. Genom att vrida på den sekundära armen kan armaturen flyttas till önskat läge, medan den andra armen förblir stel. Glaset skapar en heltäckande rumsbelysning med en mjuk karaktär. Färgskalan i svart och vitt ser mycket elegant ut och passar in i moderna bostadsområden.Den här lampan kommer från produktlinjen Miloox från Sforzin, som kännetecknas av ovanligt fräsch design och kombinationen av trendiga material.
 • Sforzin Hänglampa X-Ray 3 lampor grå/honung/blå

  Sforzin Hänglampa X-Ray 3 lampor grå/honung/blå
  Pendellampa X-Ray med tre lampor och glasskärmar i olika utföranden Pendelarmaturen X-Ray imponerar med sin livliga och varierande design. De tre skärmarna av borosilikatglas är formade som koner med olika höjd och bredd och hänger ner på olika höjd. Var och en kompletteras av en frostat innerskärm i vilken en G9-lampa kan sättas in. Ljuset kommer ut direkt genom öppningen i botten och belyser till exempel ett bord mycket bra, samtidigt som det strålar mjukt ut åt sidorna. Glasskärmens upphängning är ansluten till skärmen med ett smalt rör. Precis som kapellet är röret tillverkat av guldfärgad metall, vilket ger X-Ray en ädel touch.
 • Sforzin Vägglampa Mikado, mjölkglas, 3 lampor

  Sforzin Vägglampa Mikado, mjölkglas, 3 lampor
  Vägglampa Mikado med tre sfäriska glasskärmar och rörliga armarVägglampan Mikado består av raka linjer och sfärer. Tre sfäriska glasskärmar är fastsatta på de tre metallstängerna och försedda med ett G9-fäste. Armaturen övertygar med en modern design och ett elegant utseende. Färgkombinationen av svart och vitt kan integreras i många rum och stilar. Lampans ena arm är fast, medan de andra två kan föras till önskat läge genom att vrida och är flexibla, så att lampan alltid ser annorlunda ut.Den här lampan kommer från produktlinjen Miloox från Sforzin, som kännetecknas av ovanligt fräsch design och kombinationen av trendiga material.
 • Sforzin Hänglampa Pomì, vågrät, 7 lampor

  Sforzin Hänglampa Pomì, vågrät, 7 lampor
  Upphängningslampa Pomì med sju glaskulor i vitt Pomì-hänglampan har ett underbart elegant utseende med sina sju vita glasskärmar. Lampans stativ bildar en horisontell, svart stång på vilken sju olika orienterade glaskulor är fästa. På grund av de olika sätten på vilka lampkulorna fästs släpps ljuset ut i alla riktningar och kan placeras perfekt ovanför ett matbord. Armaturen ser modern ut och fungerar som en iögonfallande belysning för det moderna bostadsområdet och ger den en speciell exklusivitet. Denna lampa kommer från Miloox-produktlinjen från Sforzin, som kännetecknas av sin ovanligt fräscha design och kombinationen av trendiga material.
 • Sforzin Taklampa Jugen svart 2 lampor vertikal

  Sforzin Taklampa Jugen svart 2 lampor vertikal
  Taklampa Jugen med svart ram och två sfäriska skärmarTaklampan Jugen har ett klassiskt och modernt utseende. Den består av en rund kapell och en smal stång i svart som hänger vertikalt. Vid sidan av metallstången finns två lampskärmar, som var och en består av en vit glaskula och är fäst på olika höjder. Det speciella med den här lampan är inte bara den klassiska designen utan även kombinationen av material och färger - metall och glas, som har en mycket modern effekt och passar till många inredningsstilar.Den här lampan kommer från produktlinjen Miloox från Sforzin, som kännetecknas av en ovanligt fräsch design och kombinationen av trendiga material.
 • Sforzin Vägglampa Jugen, svart, 2 lampor

  Sforzin Vägglampa Jugen, svart, 2 lampor
  Tvåljus vägglampa Jugen av blåst glasVägglampan Jugen har en elegant kombination av trendiga material och färger. Väggfästet och stången är gjorda av metall och hålls i svart. De två vita globerna är tillverkade av glas i mjölkvitt. Vägglampan övertygar med den enkla, tidlösa designen och den kontrasterande färgkombinationen av vitt och svart, som integreras perfekt i modernt designade vardagsrum.Den här lampan kommer från produktlinjen Miloox från Sforzin, som kännetecknas av ovanligt fräsch design och kombinationen av trendiga material.
 • Sforzin Chio T264 taklampa tillverkad av gips, femflammig

  Sforzin Chio T264 taklampa tillverkad av gips, femflammig
  Taklampa Chio T264 för elegant och modern inredning Vid första anblicken ser taklampan Chio T264 ut som svampar som skjuter upp från taket och växer i varierande grad. Denna typ av "kulligt landskap" väcker uppmärksamhet och är en fröjd för ögat med sin vita form av gips. Chio imponerar särskilt med sina klara, runda former, som alla är förbundna med varandra som honungskakor. De fem ljuskällorna skapar ett starkt, direkt ljus som strålar nedåt från alla fem ljuskällorna i en stor kon. Den speciella formen och det asymmetriska arrangemanget ger armaturen en unik charm.
 • Sforzin Taklampa på sidan, enkel flamma

  Sforzin Taklampa på sidan, enkel flamma
  Taklampa Side med en flamma och kvadratisk design Taklampan Side består av flera platta, kvadratiska element i vit gips. En central fyrkant sträcker sig något längre in i rummet och ramar in ljuskällan GX53. Den kantiga designen som skapades av Marco Spatti harmonierar särskilt väl med modern inredning och ger en lämplig områdesbelysning.
 • Sforzin Paro T270 vägglampa med 5 G9-uttag

  Sforzin Paro T270 vägglampa med 5 G9-uttag
  Paro T270 vägglampa imponerar med sin speciella design Paro T270 vägglampa av gips är visuellt mycket tilltalande. Den betonar tydliga, raka linjer och är mycket mångsidig. Rektanglarna i olika storlekar är alla sammankopplade och går bokstavligen in i varandra. De har så att säga klistrats ihop utan hänsyn till ljusavgivningsytorna - det kan verka lite förvirrande i början. Vägglampan Paro avger ljus både uppåt och nedåt. Det ger en indirekt belysning uppåt, som med sitt ljus ger omgivningen en behaglig atmosfär. Nedåt avger vägglampan direkt ljus och lyser därmed upp rummet.
 • Sforzin Jugen pendellampa, guld, fyra ljuskällor

  Sforzin Jugen pendellampa, guld, fyra ljuskällor
  Raka linjer i mässing och vitt - Jugen pendellampa Den flerflammiga pendellampan Jugen består av ett långt metallrör som fästs i taket med en baldakin. Något ovanför stångens nedre ände är en annan metallstång fäst horisontellt och fungerar som stöd för lampskärmarna. Dessa sfäriska lampskärmar är gjorda av blåst frostat glas och döljer var och en en E27-sockel, som också kan utrustas med LED-lampor.
 • Sforzin Taklampa på sidan, tre lampor

  Sforzin Taklampa på sidan, tre lampor
  Tre lampor Side taklampa i kvadratisk design Side taklampa, helt tillverkad av vit gips, är enkel, kantig och modern. Designen av Marco Spatti består av flera platta kvadrater; tre kvadrater som skjuter ut något djupare i rummet innehåller vardera en GX 53-sockel. Med sitt nedåtriktade ljus ger Side den rätta områdesbelysningen i moderna interiörer.
 • Sforzin Taklampa Chio T263 med tre ljuskällor 28,5 cm x 35 cm

  Sforzin Taklampa Chio T263 med tre ljuskällor 28,5 cm x 35 cm
  Asymmetrisk taklampa Chio T 263 tillverkad av gips Lamphållarna i taklampan Chio T263 är designade och konstruerade för att bilda en triangel. Ytterligare cirkulära gipsformar, som är lägre, är fördelade runt varje uttag. De sammanbinder även lamphållarna visuellt och ger hela objektet ett lekfullt utseende. Socklarna är GX53, som kan förses med lämpliga ljuskällor. Gipsstommen har en konstnärlig design och ser mycket elegant och tydlig ut tack vare de runda formerna och den vita färgen. Där socklarna är installerade framhävs formen tydligt. Taklampan Chio T263 ger direkt belysning med intressanta ljuseffekter.
 • Sforzin Hänglampa X-Ray 3 lampor klar/klar/klar

  Sforzin Hänglampa X-Ray 3 lampor klar/klar/klar
  Hänglampa X-Ray med tre flammor med glasskärmar i olika utföranden pendellampa X-Ray imponerar med sin livliga, varierade design. De tre nyanser gjorda av borosilikatglas är formade som kottar i olika höjder och bredder och hänger ner i olika höjder. En matt innerskärm läggs till i varje fall, där en G9-lampa kan användas. Ljuset dyker upp direkt genom öppningen nedåt och belyser t.ex. ett bord mycket bra, samtidigt som det också lyser försiktigt åt sidorna. Upphängningen av glasskärmarna är ansluten till skuggan genom ett smalt rör. Liksom baldakinen är denna gjord av guldfärgad metall, vilket ger röntgen en ädel touch.
 • Sforzin Bordslampa X-Ray kon skärm 20 cm hög, klar

  Sforzin Bordslampa X-Ray kon skärm 20 cm hög, klar
  Konisk bordslampa röntgen i en elegant presentation Denna bordslampa består av en genomskinlig yttre skärm i form av en kon, som rymmer ett mindre rör inuti, som omsluter uttag och det ljusbelysningsmedel som ska användas. Det inre skalet är matt medan utsidan av skuggan är gjord av transparent borosilikatglas. Denna typ av glas är mycket tuff och värmebeständig. Metallbasen med stativ , designad i en gyllene finish, bär den eleganta nyansen och förbättrar utseendet avsevärt. X-Ray bordslampa är särskilt lämplig för accentbelysning och imponerar med sitt optiska mervärde, vilket inte bara säkerställer mysig belysning i rummet utan också imponerar som en dekorativ optisk accent. Ljusstyrkan kan regleras med den inbyggda dimmerbrytaren i kabeln.
 • Sforzin Vägglampa X-Ray, smal skärm Ø 14 cm klar

  Sforzin Vägglampa X-Ray, smal skärm Ø 14 cm klar
  Med en smal konskärm av glas - röntgenvägglampa Med sin elegans och behagliga ljus är röntgenvägglampan det perfekta valet för privatliv och offentliga utrymmen. Den dubbla glasskärmen är karakteristisk: ett matt inre lager säkerställer att ljuset från lampan som ska användas bryts jämnt. Den yttre sfären är transparent och gjord av borosilikatglas till en lång, smal kon. Dessutom finns en hållare av metall som ger en elegant touch med sin mattguldfinish.
 • Sforzin Vägglampa X-Ray, smal skärm Ø 14 cm rökgrå

  Sforzin Vägglampa X-Ray, smal skärm Ø 14 cm rökgrå
  Med smal glaskägel - vägglampa X-Ray Vägglampan X-Ray är med sin elegans och sitt behagliga ljus det perfekta valet för privata och offentliga utrymmen. Karaktäristiskt är den dubbla glasskärmen: Det matta innerskiktet garanterar att ljuset från lampan som ska användas bryts jämnt. Den yttre sfären är genomskinlig och tillverkad av borosilikatglas som är formad till en hög, smal kon. Den kompletteras av en metallhållare i mattguld för en elegant touch.
 • Sforzin Unik pendellampa i glas Beba, 10 fl.

  Sforzin Unik pendellampa i glas Beba, 10 fl.
  Med 10 glasskärmar - variabel Beba designpendellampa Beba designpendellampa imponerar med tio glasskärmar i en dubbelskiktad design. De yttre skärmarna, som är runda nedtill och smala upptill med en total höjd på 34 cm, är tillverkade av transparent pyrexglas, medan de koniskt formade inre skärmarna är satinerade. Varje enskild skärm kan monteras på sin kabel separat från baldakinen på ett kort eller längre avstånd från taket med hjälp av takfästen med kabelguider, vilket gör att pendelarmaturen kan formas till vilken form som helst. Avlånga eller ovala former kan realiseras, liksom runda eller fyrkantiga arrangemang av de enskilda skärmarna. Längden på varje kabel från baldakinen till början av glaset är 100 cm, så att en maximal upphängning på 134 cm uppnås.
 • Sforzin Bordslampa X-Ray kon skärm 20 cm hög, rökgrå

  Sforzin Bordslampa X-Ray kon skärm 20 cm hög, rökgrå
  Konisk bordslampa röntgen i en elegant presentation Denna bordslampa består av en genomskinlig yttre skärm i form av en kon, som rymmer ett mindre rör inuti, som omsluter uttag och det ljusbelysningsmedel som ska användas. Det inre skalet är matt medan utsidan av skuggan är gjord av transparent borosilikatglas. Denna typ av glas är mycket tuff och värmebeständig. Metallbasen med stativ , designad i en gyllene finish, bär den eleganta nyansen och förbättrar utseendet avsevärt. X-Ray bordslampa är särskilt lämplig för accentbelysning och imponerar med sitt optiska mervärde, vilket inte bara säkerställer mysig belysning i rummet utan också imponerar som en dekorativ optisk accent. Ljusstyrkan kan regleras med den inbyggda dimmerbrytaren i kabeln.
 • Sforzin Taklampa Jugen svart 2 lampor horisontell

  Sforzin Taklampa Jugen svart 2 lampor horisontell
  Enkel taklampa Jugen med sfäriska lampskärmarTaklampan Jugen har en långsträckt form och består av en elegant metallram i svart, en horisontell stång och två sfäriska lampskärmar av vitt frostat glas. Ljuset fördelas bländfritt och jämnt i rummet. Armaturen lämpar sig för belysning av många rum där en lagom ljus belysning önskas.Denna armatur kommer från produktlinjen Miloox från Sforzin, som kännetecknas av en ovanligt fräsch design och kombinationen av trendiga material.
 • Sforzin Designer-pendellampa med fem lampor Beba

  Sforzin Designer-pendellampa med fem lampor Beba
  Beba pendellampa med fem effektfulla glasskärmar Fem kablar, var och en med en vackert designad skärm, sträcker sig från den runda baldakinen på Beba pendellampa. Den avlånga, nedtill böjda skärmen är tillverkad av klart pyrexglas - den sträcker sig långt uppåt och omsluter en del av kabeln. Den koniskt formade inre delen av skärmen är satinerad för att säkerställa bländfri belysning och skapa en unik look. Varje skärm kan placeras efter behov med hjälp av en separat upphängning med kabelguide, som monteras i taket separat från baldakinen.
 • Sforzin Taklampa Jugen, svart, 1 lampa

  Sforzin Taklampa Jugen, svart, 1 lampa
  Jugen taklampa med svart ram och vit sfärisk skärmDen vita, runda glaskulan fungerar som lampskärm på Jugen taklampa, som hålls av ett svart fäste. Armaturen är utformad för att drivas med en E27-lampa, som är integrerad direkt i skärmen och är helt osynlig från utsidan. Ljuset avges bländfritt och jämnt genom det mjölkvita glaset i alla riktningar. Taklampan passar perfekt in i moderna interiörer.Den här lampan kommer från produktlinjen Miloox från Sforzin, som kännetecknas av ovanligt fräsch design och kombinationen av trendiga material.
 • Sforzin Golvlampa Jugen, svart, 2 lampor

  Sforzin Golvlampa Jugen, svart, 2 lampor
  Svart golvlampa Jugen med två bollskärmarGolvlampan Jugen övertygar med sitt eleganta utseende och är särskilt lämplig för accentuerad vardagsrumsbelysning. Designen ser klassisk och modern ut och är alltid trendig. Lampan består av en smal, svart metallstång, på vilken två glaskulor är fäst ovanför på olika höjder, som kommer i vitt och fungerar som en kontrast till stången. Det blåsta vita glaset skapar ett mjukt och bländfritt ljus som skapar en mysig atmosfär i rummet. Lampan har en dimmer, vilket gör att ljusstyrkan kan justeras med en lämplig ljuskälla.Den här lampan kommer från produktlinjen Miloox från Sforzin, som kännetecknas av en ovanligt fräsch design och kombinationen av trendiga material.
 • Sforzin Bordslampa X-Ray, skärm 18 cm hög, klar

  Sforzin Bordslampa X-Ray, skärm 18 cm hög, klar
  Dimbar bordslampa röntgen med en skärm av borosilikatglas Namnet är program! Precis som röntgenstrålar ( "X-Ray") tränga in i kroppen, ljusstrålarna av X-Ray bordslampa lätt nå utsidan genom den transparenta glasskärm. Detta är en speciell typ av glas - borosilikatglas. Detta anses vara särskilt värmebeständigt, är lätt och ändå mycket stabilt. Den gyllene basen och den gyllene metallspetsen kompletterar helhetsbilden. uttag är centralt beläget i en matt inre cylinder, vilket säkerställer en diffus ljusemission. På kontaktkabeln finns en dimmerbrytare för att slå på och av och reglera ljuseffekten.
 • Sforzin Bordslampa X-Ray, skärm 12 cm hög, klar

  Sforzin Bordslampa X-Ray, skärm 12 cm hög, klar
  bordslampa röntgen med en skärm av borosilikatglas - dimbar Ljuset på denna bordslampa tränger igenom skuggan som röntgenstrålar, vilket också återspeglas i namnet röntgen. Skärmen består av en större yttre sfär gjord av klart borsilikatglas och ett innerrör av matt glas. Den senare återspeglar den yttre nyansens form och avger ljuset från lampan som ska användas diffusivt utåt. stativ med fot och stativ, som löper genom hela lampans höjd, är gjord av metall med en ädel, matt guldfinish. Vid behov kan ljusstyrkan regleras med dimmeromkopplaren på stickproppskabeln.
 • Sforzin Vägglampa X-Ray, lökformad skärm Ø 20 cm klar

  Sforzin Vägglampa X-Ray, lökformad skärm Ø 20 cm klar
  Vägglampa röntgen med en bred nyans av borosilikatglas Med sin tilltalande glasskärm ger X-Ray vägglampan en fantastisk ljuseffekt. Den är utformad i en bulbformig konform och består av en yttre, transparent sfär gjord av borosilikatglas, som kännetecknas av dess speciella värmebeständighet och robusthet. Inuti rymmer en matt sektion ljuskällan så att ljuset försiktigt belyser rummet runt omkring. Det mattguldiga väggfästet i metall förstärker armaturen igen och gör den till ett elegant tillbehör för alla rum.
 • Sforzin Vägglampa X-Ray, stora skärmen Ø 17 cm himmelsblå

  Sforzin Vägglampa X-Ray, stora skärmen Ø 17 cm himmelsblå
  Vägglampa röntgen med en stor konskärm i himmelblå Denna lampa imponerar med sin tvåskiktsskärm och den guldfärgade väggfästets ädla karaktär och är idealisk för vardagsrum och korridorer eller entréområden på hotell samt väggbelysning på restauranger. Den stora konskärmen består av ett transparent, himmelsblått tonat yttre lager av borosilikatglas och en inre diffusor av frostat glas. Den senare omger lampan som ska användas, så att dess ljus doppar omgivningen i ett mjukt och behagligt ljus.
 • Sforzin Vägglampa Mikado, mjölkglas, 4 lampor

  Sforzin Vägglampa Mikado, mjölkglas, 4 lampor
  Vägglampa Mikado med fyra lampor och rörliga armarVägglampan Mikado övertygar med sin moderna design och fungerar som ett stilfullt belysningsobjekt i många moderna interiörer. Den lever upp till sitt namn och påminner visuellt om spelet Mikado. Ramen består av fyra armar och tre av dem kan flyttas och roteras, så att armaturen kan riktas in som önskat och alltid ger den ett nytt individuellt utseende. De fyra skärmarna ser ut som en boll och det mjölkvita glaset skapar ett behagligt ljus som inte bländar.Den här lampan kommer från produktlinjen Miloox från Sforzin, som kännetecknas av en ovanligt fräsch design och kombinationen av trendiga material.
 • Sforzin Vägglampa Mikado, mjölkglas, 5 lampor

  Sforzin Vägglampa Mikado, mjölkglas, 5 lampor
  Mikado vägglampa med fem lampor - flexibel belysning med modern designStommen på Mikado vägglampa består av fem metallstänger i svart. Fyra av dem kan flyttas och riktas åt olika håll. På så sätt förändras helhetsbilden visuellt och designas ständigt om. De fem sfäriska skärmarna av frostat glas är fästade i ändarna av stavarna och fungerar som ett dekorativt och stilförstärkande element i en modern boendemiljö. Den harmoniska färgskalan passar till många inredningsstilar. Den svarta ramen ger en intressant kontrast till glaskulornas vita färg, som i sin tur avger ett diffust ljus.Den här lampan kommer från produktlinjen Miloox från Sforzin, som kännetecknas av ovanligt fräsch design och kombinationen av trendiga material.
 • Sforzin Bordslampa Mose av glas, dimbar, mässing

  Sforzin Bordslampa Mose av glas, dimbar, mässing
  Dimbar bordslampa Mose med glasskärm Den formade bordslampa Mose är ett elegant dekorativt föremål för hyllor, skänk eller byråer. Lampans design är beroende av subtila färger och former för att skapa en enkel accent. Den sfäriska glasskärmen med en mjölkaktig look sitter på en metallbas. stativ är svart och har subtila detaljer i mässing och brons. Med denna färgkombination kan bordslampa integreras i moderna vardagskoncept och tidlösa inredningsstilar. Denna lampa kommer från Miloox-produktlinjen från Sforzin, som kännetecknas av sin ovanligt fräscha design och kombinationen av trendiga material.
 • Sforzin Hänglampa Jugen, svart, 1 lampa

  Sforzin Hänglampa Jugen, svart, 1 lampa
  Pendellampa Jugen i glas, i Black EditionPendellampan Jugen består av en svart metallkåpa och ett stavformat metallelement från vilket en sfärisk glasskärm hänger. Metallen utgör övergången från skärmen till upphängningen. Den kulliga skärmen är tillverkad av blåst glas i mjölkvitt och strålar ljuset bländfritt åt alla håll och lyser upp rummet. Tack vare den enkla designen integreras pendellampan perfekt i många inredningsstilar. Den här lampan kommer från produktlinjen Miloox från Sforzin, som kännetecknas av en ovanligt fräsch design och kombinationen av trendiga material.
 • Sforzin Golvlampa Jugen, svart, 1 lampa

  Sforzin Golvlampa Jugen, svart, 1 lampa
  Dimbar, svart golvlampa Jugen med sfärisk skärmGolvlampan Jugen har en enkel och modern design. En smal, svart metallstång och den runda, vita sfäriska skärmen har en behagligt klassisk effekt och är en riktig berikning i vardagsrummet. I botten avslutas lampan med en rund fot. Lampskärmen är tillverkad av blåst frostat glas och ger en behaglig och mjuk ljusatmosfär. Med den inbyggda dimmern erbjuder golvlampan hög komfort när du väljer ljusstyrka med en matchande, dimbar E27-lampa (se tillbehör).Den här lampan kommer från produktlinjen Miloox från Sforzin, som kännetecknas av ovanligt fräsch design och kombinationen av trendiga material.
 • Sforzin Hänglampa Jugen, svart, 2 lampor

  Sforzin Hänglampa Jugen, svart, 2 lampor
  Pendellampa Jugen med två lampor i glas och metallPendellampans upphängning Jugen består av två rör som kan användas i två olika storlekar och på så sätt påverka den önskade höjden. Från upphängningsstången i mitten grenar sig en rak metalllinje, som är utrustad med två sfäriska skärmar. De sfäriska skärmarna är tillverkade av vitt blåst glas, som lyser starkt upp av de insatta lamporna. Denna armatur kommer från produktlinjen Miloox från Sforzin, som kännetecknas av en ovanligt fräsch design och kombinationen av trendiga material.
 • Sforzin Hänglampa Jugen, svart, 4 lampor

  Sforzin Hänglampa Jugen, svart, 4 lampor
  Fyrljusig pendellampa Jugen med justerbar upphängningPendellampan Jugen är lämplig för användning i matsalen ovanför bordet. Lampans upphängning kan justeras i två storlekar under monteringen, eftersom lampan har två rör av olika längd som enkelt kan sättas ihop. Stommen är svartlackerad, styvt bearbetad och utrustad med fyra sfäriska skärmar som är riktade nedåt. Skärmarna är tillverkade av vitt glas och kontrasterar mot den svarta stången. Färgskalan och designen på pendellampan är tidlös och skapar en vacker atmosfär.Den här lampan kommer från produktlinjen Miloox från Sforzin, som kännetecknas av ovanligt fräsch design och kombinationen av trendiga material.
 • Sforzin Vägglampa Jugen, svart, 1 lampa

  Sforzin Vägglampa Jugen, svart, 1 lampa
  Vägglampa Jugen med en lampa av blåst glasVägglampan Jugen är tillverkad av trendiga material - metall och glas, precis som alla lampor i Jugen-serien. Den består av ett svart väggfäste, till vilket en diskret metallstång är fäst horisontellt. Den vita glaskulan är placerad på stången och dekorerar varje vägg på ett elegant sätt. Den här lampan kommer från produktserien Miloox från Sforzin, som kännetecknas av en ovanligt fräsch design och kombinationen av trendiga material.
 • Sforzin Bordslampa Jugen, svart, dimbar

  Sforzin Bordslampa Jugen, svart, dimbar
  Jugen bordslampa för stämningsfullt ljusBordslampan Jugen ger en bländfri och mjuk belysning, eftersom skärmen är gjord av blåst glas i mjölkvitt. Glaset kompletteras av en svart ram som klotet sitter på. Basen och ramen är tillverkade av lackerad metall och kontrasterar mot den vita globen. Vare sig den står i sovrummet eller bredvid soffan passar bordslampan överallt tack vare den tidlösa designen och den kontrasterande färgkombinationen svart och vitt.Den här lampan kommer från produktlinjen Miloox från Sforzin, som kännetecknas av ovanligt fräsch design och kombinationen av trendiga material.
 • Sforzin Hänglampa Samoi av metall, Ø 60 cm

  Sforzin Hänglampa Samoi av metall, Ø 60 cm
  Upphängningslampa Samoi i en färgkombination av svart, vitt och mässing Samoi-hänglampan har en modern, klassiskt formad skärm av metall, som är platt och har en stor diameter. Lampskärmen är svart medan insidan är vit, vilket gör att ljuset verkar ännu ljusare. En fin detalj på lampan är pendelröret av borstad mässing som förbinder skärmen med upphängningen. Tack vare den nedåtvända skärmöppningen kan lampan enkelt placeras över ett bord och flera lampor från Samoi-serien kan också placeras bredvid varandra. Denna lampa kommer från Miloox-produktlinjen från Sforzin, som kännetecknas av sin ovanligt fräscha design och kombinationen av trendiga material.
 • Sforzin Hänglampa Samoi av metall, Ø 26,5 cm

  Sforzin Hänglampa Samoi av metall, Ø 26,5 cm
  Svart Samoi hängande lampa i form av en kon Samoi-hänglampan är perfekt där direkt ljus behövs, eftersom dess nyans är öppen nedåt. Utsidan av skuggan är matt svart medan insidan är färgad vit. Pendelröret av borstad mässing fungerar som anslutning till strömkabeln. De tre färgerna kompletterar varandra för att skapa en harmonisk helhetsbild och inspirera med avsiktliga detaljer. Tack vare den svarta utsidan kan lampan enkelt kombineras med de andra lamporna från Samoi-serien och integreras väl i modernt inredda områden. Denna lampa kommer från Miloox-produktlinjen från Sforzin, som kännetecknas av sin ovanligt fräscha design och kombinationen av trendiga material.
 • Sforzin Hänglampa Samoi av metall, Ø 20 cm

  Sforzin Hänglampa Samoi av metall, Ø 20 cm
  Modern hängande lampa Samoi i metall Samoi-hänglampan är gjord av metall och med sin moderna design har den ett vackert utseende. Lampans yta är svart medan insidan är vit. Detta ger ljuset som kommer direkt nedåt en trevligare effekt. Pendelröret av borstad mässing ger lampan en elegans och representerar en medvetet inställd detalj, pendellampa lämplig för att belysa små matbord eller diskar, även i kombination med andra lampor i denna serie. Denna lampa kommer från Miloox-produktlinjen från Sforzin, som kännetecknas av sin ovanligt fräscha design och kombinationen av trendiga material.