Serien Lighting lampor

 • Elegant designertaklampa One Eighty

  Elegant designertaklampa One Eighty
  One Eighty designpendelarmatur i svart aluminium One Eighty pendlararmatur är ett prisbelönt mästerverk som tilldelats Red Dot Design Award 2010 och nominerats till Design Award of the Federal Republic of Germany 2011. Det behöver inte alltid vara attribut som pompa och pråliga färger för att sticka ut från mängden, vilket One Eighty bevisar på ett imponerande sätt. Enkel elegans i färg och form är tillräckligt för att den här pendelarmaturen ska kunna prestera på högsta nivå. En smal sladd förbinds med lampskärmen. Båda har utformats i perfekt symmetri till varandra. Mjuka linjer beskriver skuggan på utsidan och tycks leda ljuset till sin destination. Den mattsvarta ytan av högkvalitativ aluminium är lätt, diskret och präglas av enkel elegans som är välkommen i nästan alla miljöer. För att inte avstå från ett visuellt avbrott i detta annars mycket homogena färgschema har baldakinen och skärmen försetts med förnicklade dekorativa ringar av stål i båda ändarna. Detta skapar små, men ganska märkbara ljusreflektioner som ger One Eighty en liten extra touch av elegans. Frågan om för vilka ändamål en pendelarmatur lämpar sig är snabbt besvarad. För nästan alla! One Eighty är medvetet utformad så att form, design och färg inte sätter några gränser. Enskilt över köksbordet, i flera exemplar över matbordet, som solitär för att belysa vardagsrumsbordet eller uppradade över en bar - allt detta är platser där One Eighty kommer till sin rätt, både när den är tänd och när den är släckt. För att komplettera fördelarna med den här designarmaturen bör man nämna dess höjdjustering (med hjälp av en kabellyft i kapellet) och dess dimbarhet. Den kan justeras till en höjd mellan 80 och 210 cm, vilket kan anpassas till rummets höjd och den personliga preferensen för brett diffust eller fokuserat ljus. Ljusstyrkan regleras av en extern dimmer. Senast nu blir det tydligt varför One Eighty mer än väl har förtjänat sin utmärkelse som designverk.
 • Designer-vägglampa Poppy med det lilla extra

  Designer-vägglampa Poppy med det lilla extra
  Poppy - en designer-golvlampa med fantastiska blomblad De ser ut att böja sig och vridas i alla riktningar, lamparmarna hos den exceptionella designer-golvlampan Poppy. Den ena pekar nedåt, den andra uppåt och den tredje vrider sig bakåt i sidled. De kan korsa varandra eller avlägsna sig från varandra och ser nästan ut att ha eget liv. Men just denna effekt är vad designerna till denna golvlampa velat få fram. Poppy är skapad för att erbjuda högsta möjliga flexibilitet och är därför i stället för en stel stomme utrustad med tre böjliga flexarmar, som kan vridas i alla upptänkliga riktningar. Genom att de textilklädda lamparmarna liksom foten är svarta ser de formligen ut att spruta ut ur lampfoten. Det verkligt speciella med lampan ligger dock inte i flexarmarna, som finns på många bords- och golvlampor, utan i de små blomliknande skärmarna. Kroppen hos de fina blommorna bildar munblåsta klot av svart-violett glas, som också innehåller de tre ljuskällorna. När ljuset tänds framträder den speciella glasstrukturen och det violetta lyser diskret igenom. Och något mycket intressant händer: blombladen öppnar sig av sig själva! Det är inget trolleri utan ett fysikaliskt förlopp som får blomman att utvecklas. Blombladen av bimetall reagerar på värmen från ljuskällorna och utvidgar sig långsamt. En effekt som kopierar ett naturskådespel genom en egentligen mycket enkel teknik som kombineras på intelligent sätt så att ett helt nytt belysningsobjekt uppstår: Poppy!
 • Munblåst LED-designer-taklampa Annex

  Munblåst LED-designer-taklampa Annex
  Konformad LED-designer-taklampa Annex De båda aspekterna ljus och form kombineras så genomtänkt i LED-designer-taklampan att den ena komponenten alltid effektivt framhäver den andra. På ena sidan har den ett konformat lampglas av munblåst kristallglas, på den andra en motsatt formad reflektor av opalvitt akrylglas. Lampglaset ger nästan Annex dess slutliga form, men är ändå bara ett glashölje som leder blicken till den inuti liggande reflektorn. Fokus på symmetrin kommer med den tredje komponenten, en vit, vulkaniserad silikonformdel som stjälpts över lampglaset. Här döljer sig även den innovativa COB-LED-tekniken, som skapar jämnt, varmvitt ljus tack vare den opalvita reflektorn. Ljuset tränger obehindrat igenom den klara lampkroppen och belyser rum och tak jämnt - en viktig aspekt när en lampa ska fungera för yttäckande allmänbelysning. Ljusstyrkan hos de effektstarka LED-lamporna kan regleras med hjälp av en extern dimmer. På så sätt kan Annex lekande lätt förändras till att skapa önskad ljusatmosfär. Annex fungerar samtidigt som utseendemässig prydnad och homogen belysning i de mest skilda rum - från privata hem till restauranger eller offentliga lokaler och passar för användning i rum med normal takhöjd, lika väl som i äldre byggnader med en gedigen ton som en sådan extravagant designerlampa annars visar i ett helt nytt ljus.
 • Balktaklampan Reef av keramiskt skum m LED-lampor

  Balktaklampan Reef av keramiskt skum m LED-lampor
  Reef - dimbar LED-balktaklampa med skärmar av keramiskt skum Mjukt och fint belyser det varmvita ljuset de fyra skärmarna hos balktaklampan Reef inifrån och gör skärmarnas ovanliga ytstruktur synlig. Nu ser man fördjupningarna och topparna i denna svamplika struktur, som inte kunde iscensättas bättre än med det infallande ljuset. Men vad är det egentligen för ett speciellt material, som med sin intressanta beskaffenhet ger taklampan Reef ett så extravagant utseende? För att skapa en specialeffekt i ljusskenet föll materialvalet för skärmarna på keramiskt skum - ett råmaterial som genom sin cellika struktur ger det en oförliknelig karaktär och därför är som gjord för att skapa unika lampkonstverk av. Mödosamt banar sig ljuset väg utåt, från skärmarnas insida genom de många koralliknande grenarna för att avges effektfullt i omgivningen. Men ljusstyrkan blir inte alls lidande av detta. Det mjuka ljuset genom det keramiska skummet pryds av direkt, nedåtriktat ljus. På så sätt uppfyller Reef målet som man redan anar av balkformen: belysning av stora matbord och långa bufféer. Den borstade aluminiumramen där skärmarna är fästa med jämna avstånd stör inte på något sätt utseendet hos skärmarna av keramiskt skum, utan understryker tvärtom diskret deras elegans. Och redan vid första anblicken ser den mycket robust ut. Skärmarna sitter över bajonettfattningar i aluminiumramen och kan med några få handgrepp tas av och rengöras i diskmaskinen. Reefs ljusreglering görs med en extern väggdimmer. Lampan kan enkelt skapa olika ljusscenarior - från uppiggande klart till mörkare hemtrevligt. Reef är en ljuskälla på mycket hög teknisk nivå, men den egentliga höjdpunkten är och förblir den iögonfallande strukturen hos de fyra skärmarna och deras exempellösa ljuseffekter.
 • Böjlig bordslampa Poppy med blomeffekt

  Böjlig bordslampa Poppy med blomeffekt
  Spektakulär design-bordslampa Poppy med blomblad som öppnar sig Ljuset tänds. Långsamt, mycket långsamt vaknar bordslampan Poppy till liv. Man ser hur de fina blombladen av metall på lampkroppen makligt öppnar sig och friger ljuset. Ungefär två minuter tar detta vackra skådespel, sedan är blomman öppen. Trolleri? Inte alls! Enkel fysik är det, som ligger bakom blommans öppnande och slutande. Poppys förebild är en vanlig växt, som öppnar blommorna och vänder dem mot ljuset, så snart det blir ljust. För att få fram effekten av att blommorna öppnar och sluter sig, valde lampdesignerna Georg Soanca-Pollak, Peter Thammer och Ulrich Beckert bimetall, ett material som reagerar på värme. Så snart blombladen av bimetall värms av ljuskällorna bakom den munblåsta glaskroppen blir varma börjar de långsamt öppna sig - ett spektakulärt skådespel! När man släcker Poppy och den inte känner av någon värme längre, sluter sig blombladen igen. För sitt inre öga kan man ana den miljö där bordslampan har sin optimala plats. Ett klassiskt stilfullt inrett rum, en hemtrevlig sitthörna och ett litet sidobord - där står Poppy. Bordslampan får inte gömmas undan. Den måste vara fritt synlig, så att alla som kommer in i rummet kan se dess skönhet och så att dess rörelseradie kan användas fullt ut. Den är nämligen högst beaktansvärd, tack vare den böjliga flexarmen. Svart tyg omger lamparmen av metall, som kan vridas och svängas i alla riktningar. Poppys ljus når därför nästan varje vrå i rummet och den kan användas både som direkt och indirekt ljuskälla - en verklig allkonstnär!
 • Reef - en LED-taklampa av keramiskt skum

  Reef - en LED-taklampa av keramiskt skum
  LED-taklampan Reef av keramiskt skum - dimbar Man behöver inte se länge på LED-taklampan Reef innan man dras in i dess trollkrets. Det sker nämligen direkt när ljuset tänds och den fascinerande skärmstrukturen kommer till synes och gör Reef till ett belysningsobjekt av speciell art. Keramiskt skum är ett material som sprider ljuset på ett särskilt sätt som man inte ser hos vanliga lampor och som visar att man har med ett designerkonstverk med speciell karaktär att göra. Effekten från det keramiska skummet på ljusverkan ser man direkt. Inifrån blir den exceptionella skärmstrukturen som påminner om ett korallrev belyst - därav namnet ”Reef”. Utan ljuset vore taklampan inte hälften så vacker, för den iscensätter det speciella materialet underbart vackert. Mjukt utspritt, diffust eller klart, direkt ljus - Reef ger allt. Det keramiska skummets genomskinlighet skapar en diffus ljusverkan som gör rummet hemtrevligt, medan öppningen på undersidan av skärmen släpper igenom ljuset obehindrat, för att skapa nödvändig ljusstyrka. Denna ljusstyrka kommer från den effektstarka High-Power-LED-lampan med 820 lumen. Man kan fundera på att placera flera av dessa relativt små taklampor tillsammans i ett rum. Inte utan orsak är Reef därför utrustad med en dimbar LED-lampa, som bara behöver en extern dimmer för att förändra ljusstyrkan. Skärmen ser bräcklig ut men är mycket robust, den kan tas av och rengöras i diskmaskinen. Reef - ett designerkonstverk som inte behöver något annat än ett ovanligt material i kombination med det rätta ljuset för att skapa en unik känsla i rummet.
 • LED-designervägglampa Lid med opalglas

  LED-designervägglampa Lid med opalglas
  Sfäriskt ljus med designer-LED-vägglampan Lid Under dagen, när lampan inte är tänd, ser LED-vägglampan Lid ut som en enkel cirkel på väggen. Sin egentliga effekt får den när det blir mörkt och ljuset tänds. Då skapas en skir ljusaura runt cirkeln och särskilt yttäckande, sfäriskt ljus lyser på väggen. LED-lamporna inuti lampan avger ljuset åt sidorna genom den cirkelformade kroppen, den främre ytan är täckt av en opalglasskiva och släpper bara ut mjukt filtrerat ljus i rummet. På så sätt garanteras att ingen bländning uppstår. Med en extern dimmer kan LED-lamporna dimmas via väggströmbrytaren (dimmer ingår inte i leveransen). Lid passar både för användning i privata hem - i vardagsrummet, korridoren eller trapphuset - och i offentliga lokaler, till exempel i hotell, barer och restauranger. Som solitär eller i grupp, det avgör bara rummets storlek eller personlig smak.
 • Poppy - designervägglampa med specialeffekt

  Poppy - designervägglampa med specialeffekt
  Konstfull designer-vägglampa Poppy med det lilla extra ”Vår ljusutformning är sensuell - och förnuftig. Och alltid lockar den fram ett leende hos betraktaren.” Så beskriver lampdesignern Georg Soanca-Pollak missionen i sitt arbete. Tillsammans med sin företagspartner Ulrich Beckert har han redan skapat många ljusprojekt och startat ljusprojekt på högsta konstnärliga och tekniska nivå. I samarbete med lampdesignern Peter Thammer har duon skapat vägglampan Poppy, som man inte behöver se på två gånger för att inse att den uppfyller den citerade visionen. Belysningsprojektets sensualitet ligger i ljuskällan - kärnan i varje lampa. Hos Poppy ligger den i två svart-violetta kroppar av munblåst glas. Som om ljuset genom det speciellt färgade glaset tränger ut och belyser glaskroppen mjukt violett inte vore nog, har lampan ännu en clou. För att få blomman i lampan att öppna och sluta sig sitter tunna lameller av bimetall vid glaskroppens öppning. Materialet som är sammansatt av två lager av olika metaller reagerar på värme. Och inom några minuter öppnar sig Poppys blomblad sensuellt, när lampan tänds och värmen från ljuskällan når lamellerna. Om inte förr, lockar detta betraktaren att le. Förnuftig? Det är lampan, helt av sig själv. Det effektfulla och tack vare de båda flexarmarna dessutom variabla accentljuset från Poppy är en välkommen highlight i de flesta vardagsrum.
 • LED-designertaklampa Annex med glasskärm

  LED-designertaklampa Annex med glasskärm
  Kägelformad skärm med innerskärm: LED-taklampan Annex Ljus och form ingår en speciell symbios hos LED-taklampan Annex. Skärmen består av två olika stora skärmar, en yttre av munblåst, klart glas och en inre av opalfärgad akryl. Båda är konformade och nästan kägelliknande, och den inre käglan har motsatt riktning mot den yttre. Medan den yttre skärmen huvudsakligen har en estetisk funktion är den inre till för den speciella ljusfördelningen. Ljuset från COB-LED-lamporna leds, tack vare akrylskärmen så att största delen avges direkt nedåt och resten sprids runt om. Med hjälp av denna ljusfördelning kan en säker och yttäckande allmänbelysning, till exempel i hallen, vardagsrummet, matrummet eller i offentliga lokaler eller restauranger garanteras. Tack vare möjligheten att dimma den, är lampan användarvänlig. Med en extern dimmer kan Annex dimmas (ingår inte i leveransen). En bajonettanslutning gör dessutom monteringen och demonteringen av lampglaset lekande lätt.
 • Med kristallglas - LED-taklampan Annex

  Med kristallglas - LED-taklampan Annex
  Munblåst glasskärm med kristallinsats: LED-designertaklampan Annex Dekorativt och samtidigt funktionellt ljus är inget problem för LED-taklampan Annex från produktdesignern Uwe Fischer från Frankfurt. Den yttre skärmen av klart, munblåst glas bildar ett dekorativt hölje för den inre skärmen, som fungerar som reflektor och består av slipat kristallglas. Den bidrar till att ljuset från COB-LED-lamporna till största delen är nedåtriktat, men att en del även avges runt om som dekorationsbelysning. Med slipat kristallglas som reflektor kan man dessutom föreställa sig på vilket sätt det dekorativa ljuset fördelar sig i omgivningen, nämligen brutet tusentals gånger och därför gnistrande och med ett dekorativt mönster i taket och på väggen. Särskilt användarvänlig och funktionell är taklampan också genom att den kan dimmas med en extern dimmer som dock inte ingår i leveransen. Monteringen av lampglaset görs med en bajonettfattning och är därför mycket enkel. Annex skiljer sig från många andra taklampor, även genom att den inte är upphängd med en kabel eller en tråd, utan med en stav. För allmänbelysning i hallen - i privata hem eller hotell - eller som belysning över en bänk eller bardisk är LED-taklampan Annex ett estetiskt tilltalande och funktionellt alternativ.
 • serien.lighting Cavity Ceiling L, aluminium blankt

  serien.lighting Cavity Ceiling L, aluminium blankt
  Designtaklampa Cavity Ceiling som bländfri downlight Mjuka kurvor utmärker LED-taklampan Cavity Ceiling. Aluminiumkroppen urholkades där ljuskällan sitter – därför namnet Cavity (hålrum). I och med att lysdioderna sitter så pass djupt i lampkroppen skapas en unik ljuseffekt som liknar en downlight, men samtidigt är mycket mjuk och bländfri. Kroppen fungerar här som reflektor och samtidigt lampans dekorativa element. Formgivarna bakom lampan, Jean-Marc da Costa och Manfred Wolf, är också grundläggarna bakom lamptillverkaren serien.lighting. 1985 har de två industridesignerna grundlagt företaget som numera är aktivt på världsplan. Lamporna från serien.lighting utmärks av smart, men diskret formgivning och en noggrant genomtänkt teknik som harmoniserar perfekt med designen. - dimbar med extern bakkants fasdimmer
 • Kvadratisk designervägglampa App med LEDs

  Kvadratisk designervägglampa App med LEDs
  App för vägglampor för privata och offentliga utrymmen Med LED-vägglampan App har Berlin-designstudion Formfjord utvecklat ett belysningselement som är avsett för mångsidig användning i privata och offentliga utrymmen. Korridorer och trappor kan t.ex. belysas med den i hemmet, men även i stora kontorsbyggnader eller hotell. Vägglampans kubiska kropp är allt annat än påträngande för betraktaren, men det betyder inte att App inte vet hur man lyser med fördelar. Det visar sig vara ett mångsidigt belysningselement med många användningsmöjligheter och tekniskt sofistikerade finesser. Armaturens bas, dvs. kylflänsen för de kraftfulla lysdioderna med ett färgåtergivningsindex > 90 Ra, är tillverkad av aluminium och den kubiska skärmen av klar polykarbonat. Ljuset avges symmetriskt uppåt och nedåt, på sidorna är det endast svagt diffust och helt bländfritt. Framsidan är ogenomskinlig så att inget bländande ljus kommer in i rummet. En annan speciell egenskap hos plexiglasfronten är att den är dubbelskiktad och därmed ger optiskt djup och plasticitet.
 • serien.lighting Cavity Ceiling L, vit

  serien.lighting Cavity Ceiling L, vit
  Designtaklampa Cavity Ceiling som bländfri downlight Mjuka kurvor utmärker LED-taklampan Cavity Ceiling. Aluminiumkroppen urholkades där ljuskällan sitter – därför namnet Cavity (hålrum). I och med att lysdioderna sitter så pass djupt i lampkroppen skapas en unik ljuseffekt som liknar en downlight, men samtidigt är mycket mjuk och bländfri. Kroppen fungerar här som reflektor och samtidigt lampans dekorativa element. Formgivarna bakom lampan, Jean-Marc da Costa och Manfred Wolf, är också grundläggarna bakom lamptillverkaren serien.lighting. 1985 har de två industridesignerna grundlagt företaget som numera är aktivt på världsplan. Lamporna från serien.lighting utmärks av smart, men diskret formgivning och en noggrant genomtänkt teknik som harmoniserar perfekt med designen. - dimbar med extern bakkants fasdimmer
 • serien.lighting Central LED-båglampa svart

  serien.lighting Central LED-båglampa svart
  Central LED-bågarmatur med integrerad touchdimmer - ett mästerverk inom belysningskonsten Det är en platsbesparande och funktionell ljuskälla, men samtidigt ett mästerverk inom armaturdesign - Central LED-bågarmatur. Det är en helt ny tolkning av den klassiska bågformade armaturen, som består av en utskjutande arm och en rund aluminiumskärm. I en anda av maximal flexibilitet är Central inte begränsad till en fast storlek, utan kan anpassas individuellt till rummets storlek tack vare två helt diskreta teleskopiska armar. I sitt maximala läge mäter bågarmaturen mer än två meter i både höjd och utskjutning, vilket gör den perfekt för att belysa rymliga rum - till exempel på hotell eller restauranger. Men om du också har det nödvändiga utrymmet hemma för att optimalt ställa in Central i scenen, får du en ljuskälla som överträffar alla vanliga ljuskällor. Den fantastiska ljuseffekten som kommer fram genom den smala ljusspalten som omger skärmen är en framstående egenskap hos armaturen, liksom den inbyggda touchdimmern som gör det möjligt att reglera ljusstyrkan steglöst. Varmvita COB-ljusdioder ger det jämna ljuset som är så viktigt för ett så uttrycksfullt belysningsobjekt. Som central ljuskälla ger Central LED-bågarmatur varje tänkbart rum en individuell karaktär.
 • Svart LED-vägglampa SML

  Svart LED-vägglampa SML
  Dimbar LED-vägglampa SML² av designern Jean-Marc da Costa Dimbara lysdioder med lång livslängd, den senaste kylflänsstekniken och små dimensioner är de egenskaper som utmärker SML²-vägglampan. SML² är en design av Jean-Marc da Costa. Den mångsidiga vägglampan med sitt tydliga formspråk ger tillförlitligt ljus i både privata och offentliga utrymmen, t.ex. i korridorer, trappor, foajéer osv. Den här LED-vägglampan kombinerar ny teknik med maximal funktionalitet. Lysdioderna uppnår ett färgåtergivningsindex > 90 Ra och kan konkurrera med halogenglödlampor i fråga om ljusstyrka. Tack vare de specialutvecklade kylflänsarna är värmeutvecklingen minimal, vilket ökar lysdiodernas hållbarhet. Det utsända ljuset släpps ut symmetriskt uppåt och nedåt genom de satinerade polykarbonatkåporna. Vägglampan kan dämpas med hjälp av en fasavstängningsdimmer (exkl.).
 • Twin - en LED-taklampa som kan gå ner i spagat

  Twin - en LED-taklampa som kan gå ner i spagat
  Akrobatisk LED-taklampa Twin - ett utdragbart designerkonstverk En taklampa som kan gå ner i spagat - ett bra skämt. Men nej, det är inget skämt. Denna taklampa kan nämligen gå ner i spagat! Matbordslampor som kan höjas och sänkas med hjälp av långa pendelupphängningar hör till gångna tider. Nu finns Twin! Denna LED-taklampa förverkligar mekanismen för höj- och sänkbarhet på ett mycket speciellt sätt och förbinder därmed innovativ teknik med design med inspirerande utseende. När skärmarna ligger nära varandra och de korsande, glansförkromade aluminiumstängerna sträcker sig utåt anar man inte vad som döljer sig i den. Men om man börjar dra i Twins stomme rör sig skärmarna långsamt från varandra och lampan bevisar sitt akrobatiska kunnande. I början är spännvidden 50 cm, vid slutet av spagaten är den hela 155 cm. Trots sina beaktansvärda mått fascinerar Twin alltid med elegans och lätthet, genom den glänsande saxmekaniken och de enkla, genomskinliga akrylskärmarna. Vem känner inte igen problemet när gästerna kommit och matbordet dragits ut till maximal längd och den lilla taklampan inte längre räcker till för att belysa båda ändarna av bordet tillräckligt väl? Twin löser detta problem bra, för den anpassar sig lekande lätt till alla bordsstorlekar upp till 3,30 m. Och dessutom blir gästerna förvånade när man använder Twins lätthanterliga mekanik och lampan går ner i spagat. Och naturligtvis ger Twin den önskade, yttäckande, bländfria belysningen. De inbyggda COB-LED-lamporna avger sitt ljus genom de genomskinliga skärmytorna i omgivningen och skapar en diskret, men ändå klar och stämningsfull ljusatmosfär. LED-lamporna kan dimmas med en extern dimmer och uppfyller därmed det sista kravet på behaglig bordsbelysning - individuell reglering av ljusstyrkan. Med all rätt har denna förvandlingskonstnär till LED-taklampa fått det mest renommerade designpriset, German Design Award 2015 i guld.
 • LED-taklampa Zoom med dragspelsförstoring

  LED-taklampa Zoom med dragspelsförstoring
  Zoom - LED-taklampa med variabel dragspelskonstruktion Den zoomar in och sedan zoomar den ut. Den öppnar sig och sluter sig igen. Handlar det om bländaren på en kamera? Helt fel! Det rör sig om en taklampa med denna funktion, men den har mycket gemensamt med en kameras zoomfunktion och har en sådan som förebild. En rörlig dragspelskonstruktion som efter önskemål kan dra isär den önskade belysningen och sedan skjuta ihop den igen. En variabel och flexibel mästerkonstruktion är Zoom alltså, som kan ändra diameter när som helst - från bara 20 cm i helt slutet tillstånd till hela 130 cm i maximalposition finns det ingen storlek som Zoom inte kan anta. Man måste tänka på att Zooms minsta upphängning vid sluten lampa är 90 cm, för att den maximala diametern ska kunna nås. Det är imponerande att se hur stängerna i rostfritt stål griper in i varandra och korsar varandra så att lampans form rör sig och ändrar sig mjukt. Tack vare de goda anpassningsmöjligheterna passar taklampan för nästan alla rumsstorlekar, den kan mycket väl användas, även i helt hopskjutet läge, utan att ljusstyrkan känns för stark. Zoom har 20 inbyggda högspännings-LED-lampor som man knappt ser utifrån och som naturligtvis kan dimmas. En extern dimmer behövs för att göra lampan helt justerbar, även när det gäller ljusstyrkan. Denna imponerande taklampa hålls inte upp av en, utan av hela 20 linor, som i varje ände leder till dragspelskonstruktionen och gör att Zoom alltid hålls vågrät. Man kan nästan beteckna Zoom som en modern lampkrona, som ändå inte behöver något praktfullt rum, utan kan hängas i vilket rum som helst och bli en highlight där.
 • serien.lighting Annex M – LED-taklampa

  serien.lighting Annex M – LED-taklampa
  Designtaklampa Annex med kristallglasreflektor och COB-LED-lampor Klara, reducerade former och en genomtänkt ljusfördelning utmärker LED-taklampan som formgavs av produktdesignern Uwe Fischer. Lampan, som vid första blicken ser enkel ut, men har några fantasiska egenskaper, utvecklade han för tillverkaren serien.lighting. Koniska former spelar en viktig roll hos Annex. Ljuset från lysdioder i den koniska, genomskinliga silikonformdelen avges jämnt mot reflektorn som här består av fasetterat kristallglas som är som gjort för imponerande ljuseffekter i rummet. Både kristallglasreflektorn och det yttre höljet av munblåst klarglas är koniskt formade. Utöver detta dekorativa ljus som lampan sprider åt alla håll, sörjer den också för nedåtriktat ljus, så att man även skulle kunna kalla den för en speciellt dekorativ downlight. Därför är lampan inte bara lämplig för användning i hemmet, utan även i kommersiella lokaler. Designlampan Annex är en av mästerverken som skapades av produktdesignern Uwe Fischer med kontor i Frankfurt. Han undervisar dessutom Industrial Design på den statliga konstakademien i Stuttgart och formger bl.a. lampor för lamptillverkaren serien.lighting. Annex kan dimras med en bakkants fasdimmer.
 • serien.lighting Annex S – LED-taklampa, opal

  serien.lighting Annex S – LED-taklampa, opal
  Munblåst glasskärm: LED-taklampa Annex Designlampan Annex av märket serien.lighting kan både imponera med ett elegant utseende och en smart ljuseffekt. Den koniskt formade lampkroppen av munblåst glas gör ett mycket elegant, nästan något minimalistiskt intryck. Den genomskinliga, yttre skärmen kompletteras ev en inre skärm av opal akryl som också är konisk. Den opala skärmen sörjer för att ljuset riktas: Annex avger ljuset delvist nedåt, men även genom den opala skärmen åt sidorna, så att rummet ljussätts med ett mjukt ljus. Annex är en taklampa som kan användas både i hemmet och kommersiella lokaler. Oavsett om i hotellhallen eller i vardagsrummet – Annex belyser alla områden med stil och finess. Med hjälp av en bakkants fasdimmer kan lysdioderna dimras.
 • serien.lighting Annex M – LED-taklampa, opal

  serien.lighting Annex M – LED-taklampa, opal
  Munblåst glasskärm: LED-taklampa Annex Designlampan Annex av märket serien.lighting kan både imponera med ett elegant utseende och en smart ljuseffekt. Den koniskt formade lampkroppen av munblåst glas gör ett mycket elegant, nästan något minimalistiskt intryck. Den genomskinliga, yttre skärmen kompletteras ev en inre skärm av opal akryl som också är konisk. Den opala skärmen sörjer för att ljuset riktas: Annex avger ljuset delvist nedåt, men även genom den opala skärmen åt sidorna, så att rummet ljussätts med ett mjukt ljus. Annex är en taklampa som kan användas både i hemmet och kommersiella lokaler. Oavsett om i hotellhallen eller i vardagsrummet – Annex belyser alla områden med stil och finess. Med hjälp av en bakkants fasdimmer kan lysdioderna dimras.
 • serien.lighting Rod Wall LED-vägglampa, aluminium

  serien.lighting Rod Wall LED-vägglampa, aluminium
  Designvägglampa Crib Wall med dimbara lysdioder LED-vägglampan Crib Wall av märket serien.lighting utmärks av en minimalistisk formgivning. Den arkitektoniska lampan består av sammanlagt två skärmar. Den yttre skärmen av borosilikatglas är kubisk med lätt rundade hörn och kanter. Den inre skärmen har inflytande på ljuseffekten med belysning som främst avges uppåt och nedåt. Med rätt dimmer (bakkants fasdimmer, ingår ej) kan vägglampan även dimras. Formgivarna bakom Crib Wall, Jean-Marc da Costa och Manfred Wolf, är också grundläggarna bakom lampföretaget serien.lighting. Vänskapen från studietiden ledde 1985 till grundläggningen av ett eget företag med vilket de två industridesignerna numera är världskända. Lamporna från serien.lighting utmärks av smart, men oftast diskret formgivning och en noggrant genomtänkt teknik som harmoniserar med lampans design.
 • serien.lighting Annex S – LED-taklampa

  serien.lighting Annex S – LED-taklampa
  Designtaklampa Annex med kristallglasreflektor och COB-LED-lampor Klara, reducerade former och en genomtänkt ljusfördelning utmärker LED-taklampan som formgavs av produktdesignern Uwe Fischer. Lampan, som vid första blicken ser enkel ut, men har några fantasiska egenskaper, utvecklade han för tillverkaren serien.lighting. Koniska former spelar en viktig roll hos Annex. Ljuset från lysdioder i den koniska, genomskinliga silikonformdelen avges jämnt mot reflektorn som här består av fasetterat kristallglas som är som gjort för imponerande ljuseffekter i rummet. Både kristallglasreflektorn och det yttre höljet av munblåst klarglas är koniskt formade. Utöver detta dekorativa ljus som lampan sprider åt alla håll, sörjer den också för nedåtriktat ljus, så att man även skulle kunna kalla den för en speciellt dekorativ downlight. Därför är lampan inte bara lämplig för användning i hemmet, utan även i kommersiella lokaler. Designlampan Annex är en av mästerverken som skapades av produktdesignern Uwe Fischer med kontor i Frankfurt. Han undervisar dessutom Industrial Design på den statliga konstakademien i Stuttgart och formger bl.a. lampor för lamptillverkaren serien.lighting. Annex kan dimras med en bakkants fasdimmer.
 • serien.lighting Cavity Ceiling S, vit

  serien.lighting Cavity Ceiling S, vit
  Designtaklampa Cavity Ceiling som bländfri downlight Mjuka kurvor utmärker LED-taklampan Cavity Ceiling. Aluminiumkroppen urholkades där ljuskällan sitter – därför namnet Cavity (hålrum). I och med att lysdioderna sitter så pass djupt i lampkroppen skapas en unik ljuseffekt som liknar en downlight, men samtidigt är mycket mjuk och bländfri. Kroppen fungerar här som reflektor och samtidigt lampans dekorativa element. Formgivarna bakom lampan, Jean-Marc da Costa och Manfred Wolf, är också grundläggarna bakom lamptillverkaren serien.lighting. 1985 har de två industridesignerna grundlagt företaget som numera är aktivt på världsplan. Lamporna från serien.lighting utmärks av smart, men diskret formgivning och en noggrant genomtänkt teknik som harmoniserar perfekt med designen. - dimbar med extern bakkants fasdimmer
 • serien.lighting Cavity Ceiling S, aluminium blankt

  serien.lighting Cavity Ceiling S, aluminium blankt
  Designtaklampa Cavity Ceiling som bländfri downlight Mjuka kurvor utmärker LED-taklampan Cavity Ceiling. Aluminiumkroppen urholkades där ljuskällan sitter – därför namnet Cavity (hålrum). I och med att lysdioderna sitter så pass djupt i lampkroppen skapas en unik ljuseffekt som liknar en downlight, men samtidigt är mycket mjuk och bländfri. Kroppen fungerar här som reflektor och samtidigt lampans dekorativa element. Formgivarna bakom lampan, Jean-Marc da Costa och Manfred Wolf, är också grundläggarna bakom lamptillverkaren serien.lighting. 1985 har de två industridesignerna grundlagt företaget som numera är aktivt på världsplan. Lamporna från serien.lighting utmärks av smart, men diskret formgivning och en noggrant genomtänkt teknik som harmoniserar perfekt med designen. - dimbar med extern bakkants fasdimmer
 • serien.lighting Cavity Ceiling S, brons

  serien.lighting Cavity Ceiling S, brons
  Designtaklampa Cavity Ceiling som bländfri downlight Mjuka kurvor utmärker LED-taklampan Cavity Ceiling. Aluminiumkroppen urholkades där ljuskällan sitter – därför namnet Cavity (hålrum). I och med att lysdioderna sitter så pass djupt i lampkroppen skapas en unik ljuseffekt som liknar en downlight, men samtidigt är mycket mjuk och bländfri. Kroppen fungerar här som reflektor och samtidigt lampans dekorativa element. Formgivarna bakom lampan, Jean-Marc da Costa och Manfred Wolf, är också grundläggarna bakom lamptillverkaren serien.lighting. 1985 har de två industridesignerna grundlagt företaget som numera är aktivt på världsplan. Lamporna från serien.lighting utmärks av smart, men diskret formgivning och en noggrant genomtänkt teknik som harmoniserar perfekt med designen. - dimbar med extern bakkants fasdimmer
 • serien.lighting Cavity Ceiling L, svart

  serien.lighting Cavity Ceiling L, svart
  Designtaklampa Cavity Ceiling som bländfri downlight Mjuka kurvor utmärker LED-taklampan Cavity Ceiling. Aluminiumkroppen urholkades där ljuskällan sitter – därför namnet Cavity (hålrum). I och med att lysdioderna sitter så pass djupt i lampkroppen skapas en unik ljuseffekt som liknar en downlight, men samtidigt är mycket mjuk och bländfri. Kroppen fungerar här som reflektor och samtidigt lampans dekorativa element. Formgivarna bakom lampan, Jean-Marc da Costa och Manfred Wolf, är också grundläggarna bakom lamptillverkaren serien.lighting. 1985 har de två industridesignerna grundlagt företaget som numera är aktivt på världsplan. Lamporna från serien.lighting utmärks av smart, men diskret formgivning och en noggrant genomtänkt teknik som harmoniserar perfekt med designen. - dimbar med extern bakkants fasdimmer
 • serien.lighting Cavity Ceiling L, brons

  serien.lighting Cavity Ceiling L, brons
  Designtaklampa Cavity Ceiling som bländfri downlight Mjuka kurvor utmärker LED-taklampan Cavity Ceiling. Aluminiumkroppen urholkades där ljuskällan sitter – därför namnet Cavity (hålrum). I och med att lysdioderna sitter så pass djupt i lampkroppen skapas en unik ljuseffekt som liknar en downlight, men samtidigt är mycket mjuk och bländfri. Kroppen fungerar här som reflektor och samtidigt lampans dekorativa element. Formgivarna bakom lampan, Jean-Marc da Costa och Manfred Wolf, är också grundläggarna bakom lamptillverkaren serien.lighting. 1985 har de två industridesignerna grundlagt företaget som numera är aktivt på världsplan. Lamporna från serien.lighting utmärks av smart, men diskret formgivning och en noggrant genomtänkt teknik som harmoniserar perfekt med designen. - dimbar med extern bakkants fasdimmer
 • serien.lighting Crib Wall LED-vägglampa, krom

  serien.lighting Crib Wall LED-vägglampa, krom
  Lysdioder får glasplattan att lysa: vägglampa Crib Wall Utseendemässigt är LED-vägglampan Crib Wall av märket serien.lighting snarare mycket reducerad. En rektangulär ram i aluminium inramar en transparent glasskiva som blir till lampans mittpunkt så fort ljuset tänds. Ljuset från lysdioderna avges nämligen genom den speciella skivans polerade kant. Glasplattan med mikrostruktur riktar sedan ljuset. Ljuset avges då både nedåt och uppåt. Med rätt dimmer (bakkants fasdimmer, ingår ej) kan vägglampan även dimras. Crib Wall kan monteras på flera olika sätt. Oavsett om du vill montera den horisontellt eller vertikalt, enkelt eller i rad – allt är möjligt. Hur lampan än monteras övertygar den alltid med sin minimalistiska formgivning och den nästan magiska ljuseffekten som skapas av den lysande glasskivan.
 • Designer-LED-vägglampa App med spegel

  Designer-LED-vägglampa App med spegel
  Belysning och spegel i ett: LED-vägglampa App LED-väggarmaturen App är formellt enkel och ändå så effektiv, och den drar till sig ögonen framför allt på grund av den speglade glasfronten. Armaturens bas, dvs. kylflänsen för de kraftfulla lysdioderna med ett färgåtergivningsindex > 90 Ra, är tillverkad av aluminium och den kubiska strukturen av klar polykarbonat. Frontskyddet av äkta spegelglas ger armaturen en speciell touch. Om väggarmaturen används i hallen har du också en spegel där du kan ta en sista titt innan du lämnar huset. Appen kan också övertyga med sin enkla men tilltalande design och teknik när den används i offentliga byggnader, t.ex. hotell eller kontorsbyggnader. App-väggarmaturens ljusspridning är symmetrisk uppåt och nedåt; på sidorna är ljuset endast svagt spritt och helt bländfritt. Eftersom den speglade framsidan är ogenomskinlig kan inget bländande ljus komma in i rummet.
 • Förspeglad LED-designer-vägglampa Lid

  Förspeglad LED-designer-vägglampa Lid
  LED-designervägglampa Lid med främre täckning av spegelglas Minimalistisk form och milt ljus är ord som träffande beskriver LED-vägglampan Lid. Minimalistisk för att den - om man ser på den i släckt tillstånd - helt enkelt är en rund skiva på väggen. Denna runda skiva är av spegelglas och har även praktisk användning, särskilt i hallen eller sovrummet, men i grunden har lampans design inget av pompa och söta finesser. Först när man tänder lampan visar sig Lids verkliga storlek. Milt, yttäckande ljus runt skivan bryts i väggen och ser nästan ut som en ljusaura. Genom ljusutsläppen på sidorna blir man inte bländad, eftersom ljuset inte avges direkt i rummet. Vägglampan Lid är en designprodukt som är avsedd för stilfull belysning i privata hem och offentliga lokaler, som hotellkorridorer, i barer och restauranger. Med hjälp av en extern dimmer kan lampan även dimmas.
 • Vit designervägglampa Club med tygskärm

  Vit designervägglampa Club med tygskärm
  Club - en designvägglampa med chic och LED-ljuskälla LED-vägglampan Club har ett mjukt ljussken som mjukt och jämnt fyller omgivningen. Ljuskällan som är placerad centralt bakom den halvcirkelformade skärmen sprider sitt ljus uppåt och nedåt i riktning mot skärmens öppningar, men det lyser också genom den genomskinliga vita chintzen och skapar på så sätt en mysig atmosfär. Med Club garanteras dock inte bara en mysig ljusstämning, utan armaturen anses också vara särskilt säker, eftersom skärmens material har låg brandfarlighet. Club är en LED-vägglampa som inte är förpliktande. Varken till en dominerande stilriktning eller till ett visst rum. Den är sparsamt utformad och smälter lätt in i designen av destinationen. Club är också allt annat än påträngande. Dess design håller sig diskret i bakgrunden och låter andra dekorativa element ta överhanden. Trots detta är den övertygande på hela linjen när det gäller kvalitet och funktionalitet. Det diffusa ljuset som kommer från skärmen skapar en elegant atmosfär i långa korridorer, gästrum, hotellrum eller helt enkelt i vardagsrummet hemma
 • Job LED Bordslampa Stainless Steel - Serien Lighting

  Job LED Bordslampa Stainless Steel - Serien Lighting
  Job LED Bordslampa Stainless Steel - Serien Lighting
 • Club LED Golvlampa L Black - Serien Lighting

  Club LED Golvlampa L Black - Serien Lighting
 • Blomstrande designer-vägglampa Poppy med flexarm

  Blomstrande designer-vägglampa Poppy med flexarm
  Designer-vägglampa Poppy - blombladen utvecklar sig när lampan tänds När solen går upp på morgonen vaknar växternas värld. Långsamt öppnar blommorna sig och vänder sig mot solljuset. Detta är ett naturskådespel som upprepar sig varje dag och det har designerna Ulrich Beckert, Georg Soanca-Pollak och Peter Thammer tagit som förebild och utvecklat en designlampa som efterliknar denna effekt. På så sätt skapades Poppy - en vägglampa med en mycket speciell hemlighet. Från det polerade monteringselementet i rostfritt stål sticker den 75 cm långa lamparmen ut helt godtyckligt som en stängel hos en växt. Bakom den svarta textilmantlingen döljer sig en flexarm av metall, som kan röras i all tänkbara riktningar. I änden av armen sitter vägglampans highlight, blomkalken. I den svart-violetta reflektorkapseln av munblåst glas sitter ljuskällan - en perfekt plats, när man tänker på att ljuset från glaskapseln skimrar i violett och samtidigt avges genom den främre öppningen. För att göra blommans utseende perfekt och gjuta liv i Poppy har designerna fått en ganska speciell idé. Metallamellerna som ser ut som vanliga dekorelement för att pryda blomman med blomblad, visar sig vara fysikaliska mästerverk. För bladen är tillverkade av en speciell bimetall - ett material som utvidgar sig i värme och drar ihop sig i kyla. När lamellerna värms av lampan börjar de utvidga sig inom två minuter - precis som en växt gör vid infallande solljus. När Poppy släcks sluter sig blombladen igen. Ett blomstrande mästerverk är Poppy alltså, och fyller vardagsrummet med sin blomsterprakt och alla som ser blomman öppna sig dras in i dess trollmakt.
 • Vägglampa Poppy med blomblad som utvecklar sig

  Vägglampa Poppy med blomblad som utvecklar sig
  Böjlig vägglampa Poppy med blomblad som öppnar sig För att göra vägglampan Poppy till vad den är behövdes inte bara formgivarens fingertoppskänsla och blick för detaljer, utan även en portion fysikaliska kunskaper. Designerna ville skapa en blomsterlampa med egenskaper som kommer förbluffande nära en verklig växts. Man behöver inte vara något biologi-geni för att veta att växter alltid vänder sig mot ljuset och öppnar och sluter sig när solen går upp respektive ned. Och just detta efterliknar vägglampan Poppy. Den riktar sig dock inte mot solen, utan mot ljuskällans värme, som döljs i den munblåsta glasreflektorn i änden av lamparmen. De filigrana lamellerna som sitter på den består av bimetall, som är känd för att ändra form vid temperaturförändringar. Denna fysikaliska effekt använder sig Poppy av. Lamellerna som föreställer blombladen öppnar sig inom två minuter efter det att lampan tänds och leder samtidigt ljusskenet utåt. Belyst inifrån strålar samtidigt glasreflektorn på ett fascinerande sätt. Det vackra ljuset från Poppy kan riktas åt alla upptänkliga håll. Vägglampan Poppys 75 cm långa flexarm av metall är textilmantlad och otroligt böjlig. Oavsett om ljuset ska riktas mot taket, golvet eller mot rummets mitt - Poppy gör det möjligt. Ett designobjekt av speciellt slag är denna vägglampa, som man vill tända och släcka hela tiden för att se det storartade skådespelet där blomman öppnar och sluter sig.
 • Golvlampa Poppy med tre flexarmar

  Golvlampa Poppy med tre flexarmar
  Böjlig designergolvlampa Poppy med fascinerande blomblad Ulrich Beckert och Georg Soanca-Pollak är en designerduo som ägnar sig åt projekt inom inredningsarkitektur och ljusgestaltning. Tillsammans med designern Peter Thammer har de skapat en lampserie som kräver inte bara kreativitet, utan även kunskaper i fysik. Målet var att ta ett steg över gränsen för det hittills tillverkade och samtidigt begeistra och fascinera med sin produkt. Och detta har trion utan tvekan lyckats med! Poppy är en golvlampa av speciellt slag. De tre lättmanövrerade lamparmarna drar först blickarna till sig, eftersom de ser ut att ha eget liv. Just denna effekt gör Poppy så levande och livlig. Flexarmarna av metall är överdragna med textil, som gör Poppy så rörlig och ljuset så otroligt variabelt. Helt i beige och keramiktoner förlorar den ändå inte i elegans och stil. Den speciella cloun har de tre designerna dock sparat till lamphuvudena. När Poppy är släckt ser man bukiga kroppar av munblåst glas och lameller av metall som sitter på dem och de små skärmarna ser ut som knoppar hos en växt. När man tänder Poppy kan man se att blombladen börjar röra sig. Långsamt vecklar de ut sig och böjer sig mer och mer från varandra. De gör formligen plats för ljuset som vill tränga ut från glaskroppens inre. Vad är det som händer? Värmen från ljuskällorna får bimetallamellerna att utvidga sig och därmed öppna blommorna. En fenomenal effekt när man tänker på vilka enskilda komponenter som behövs. Poppy - en fascinerande designer-golvlampa med specialeffekt!
 • Vägglampa Reef av keramiskt skum med dimbara LED

  Vägglampa Reef av keramiskt skum med dimbara LED
  Effektiv Reef LED-vägglampa med finporig skärm av keramiskt skum Reef LED-vägglampan har en mycket speciell dragningskraft på sina betraktare. Visuellt sett är Reef en blandning av lekfullhet och rakhet och haptiskt sett en kombination av material som inte kunde vara mer olika - Reef är ett belysningsobjekt med stark karaktär. Armaturens bas, en polerad hållare av högkvalitativ aluminium med hörn och kanter, är ganska oansenlig. Men det som snarare väcker observatörens intresse är armaturens skugga, vars materialkomponenter inte syns vid första anblicken. Få människor känner till detta ovanliga material, eftersom det sällan förekommer i vardagen. Reefs skugga består av keramiskt skum, ett speciellt material som används bland annat för värmeisolering. Keramiskt skum är vanligtvis tillverkat av aluminiumoxid och skumbildande komponenter som bildar små bubblor när de värms upp och slutligen skapar denna karakteristiska struktur. Ett sådant distinkt material med en porhalt på mer än 96 procent, som också kännetecknas av svårantändlighet, värmebeständighet och särskild hållbarhet, skriker bokstavligen efter att användas inom belysningstekniken för att bevisa hur fascinerande ljuset kan vara när det kombineras med lämpliga material. Det är vad formgivarna på next space, ett inredningsarkitektkontor från Kassel, tänkte och skapade armaturserien Reef. Tack vare det finporiga keramiska skummet skapar det infallande ljuset från den här väggarmaturen en ljuseffekt som ingen annan armatur kan mäta sig med. Reef kan installeras som uplight eller downlight och anpassar sig därmed till de individuella förhållandena i varje rum och naturligtvis också till varje användares individuella önskemål. Reefs skärm är dessutom diskmaskinsäker och kan därför rengöras på bästa möjliga sätt. Den kan också dimmas efter önskemål via en fas på eller fas av dimmer som är ansluten externt till armaturen. Det som fyller rummet med sitt obeskrivliga ljus är verkligen ett mästerverk av belysningskonst!
 • LED-vägglampa med ribbad framsida

  LED-vägglampa med ribbad framsida
  Formellt enkel och ändå så effektiv: LED-designervägglampa App Den kubformade armaturkroppen i designväggarmaturen App verkar enkel och oansenlig vid första anblicken, men den visar sig vara ett mångsidigt belysningselement med många användningsmöjligheter. Armaturens bas, dvs. kylflänsen för de kraftfulla lysdioderna med ett färgåtergivningsindex > 90 Ra, är tillverkad av aluminium och den kubiska strukturen av klar polykarbonat. Ljuset sprids symmetriskt uppåt och nedåt; på sidorna sprids ljuset endast svagt och är helt bländfritt. Framsidan är ogenomskinlig så att inget bländande ljus kommer in i rummet. Det speciella med fronten av plexiglas med fina ribbor är också att den är dubbelskiktad och därmed ger optiskt djup och plasticitet. LED-väggarmaturen App från designstudion Formfjord är gjord för mångsidig användning i privata och offentliga utrymmen, t.ex. på hotell, i kontorsbyggnader, i trapphus och korridorer av alla slag.
 • App - designervägglampa med LEDs

  App - designervägglampa med LEDs
  Fräscht grön - piffa upp väggen med designer-LED-vägglampan App Formfjords formgivare har med designen av LED-vägglampan App skapat ett belysningselement som inte bara är praktiskt och funktionellt, utan som med dess äppelgröna framsida också blir en snygg färgklick på väggen. Det spelar ingen roll om lampan används för privata eller offentliga lokaler. Den passar nämligen utmärkt i båda. I korridorer och trapphus i t.ex. hotell eller kontorsbyggnader är App en särskilt mångsidig och praktisk samt designtekniskt tilltalande följeslagare i fråga om belysning. Lampans stommer består av aluminium och den rektangulära skärmen av polykarbonat. Framsidan är dubbelskiktad och avtäckt med en grön skiva av plexiglas. Den dubbla fronten skapar ett visst plastiskt och optiskt djup. Ljuset strålar symmetriskt uppåt och nedåt, på sidan avges ett dämpat ljus genom skärmen. Därmed uppstår ingen bländning.
 • Silverfärgad LED-vägglampa SML

  Silverfärgad LED-vägglampa SML
  Ljus uppåt eller nedåt: LED-Wandleuchte SML² I LED-vägglampan SML² den snaste tekniken - både i fråga om lysdioderna och kylflänsarna - och bästa möjliga funktionalitet. De varmvita lysdioderna uppnår ett färgåtergivningsindex på minst 90 Ra och deras glans kan jämföras med halogen-glödlampor. På grund av de speciellt utvecklade kylflänsarna genereras bara en liten mängd värme under drift, vilket också ökar LED-hållbarheten. Ljuset sprids symmetriskt uppåt och nedåt. SML² kan vid behov dimmas med en fasdimmer. Modellen SML² är universellt användbar, men lämpar sig särskilt bra för korridorer eller trapphus - både i privata utrymmen och i offentliga byggnader.
 • Vit LED-vägglampa SML

  Vit LED-vägglampa SML
  Exklusiv designervägglampa SML² som sprider ljuset uppåt och nedåt Designervägglampan SML² har utformats av Jean-Marc da Costa och är mycket mångsidigt användbar modell, både privata och offentliga utrymmen. Korridorer, trapphus, foajéer etc. kan belysas funktionellt och estetiskt med SML². I denna LED-vägglampa förenas den senaste tekniken med bästa möjliga funktionalitet - både i fråga om lysdioder och kylflänsar. De varmvita, dimbara lysdioderna uppnår ett färgåtergivningsindex större än 90 Ra, och deras glans påminner om halogen-glödlampor. På grund av den speciellt utvecklade kylflänsen genereras knappt någon värme, vilket ökar hållbarheten hos LED-lamporna. Ljuset avges genom de satinerade polykarbonatskikten samt symmetriskt uppåt och nedåt. Lampan kan dimmas med en fasdimmer.
 • serien.lighting Crib Wall LED-vägglampa, stål

  serien.lighting Crib Wall LED-vägglampa, stål
  Lysdioder får glasplattan att lysa: vägglampa Crib Wall Utseendemässigt är LED-vägglampan Crib Wall av märket serien.lighting snarare mycket reducerad. En rektangulär ram i aluminium inramar en transparent glasskiva som blir till lampans mittpunkt så fort ljuset tänds. Ljuset från lysdioderna avges nämligen genom den speciella skivans polerade kant. Glasplattan med mikrostruktur riktar sedan ljuset. Ljuset avges då både nedåt och uppåt. Med rätt dimmer (bakkants fasdimmer, ingår ej) kan vägglampan även dimras. Crib Wall kan monteras på flera olika sätt. Oavsett om du vill montera den horisontellt eller vertikalt, enkelt eller i rad – allt är möjligt. Hur lampan än monteras övertygar den alltid med sin minimalistiska formgivning och den nästan magiska ljuseffekten som skapas av den lysande glasskivan.
 • Cavity LED Plafond L Bronze - Serien Lighting

  Cavity LED Plafond L Bronze - Serien Lighting
 • Cavity LED Plafond L Black - Serien Lighting

  Cavity LED Plafond L Black - Serien Lighting
 • serien.lighting Curling S pendel 927 Triac klar

  serien.lighting Curling S pendel 927 Triac klar
  Curling LED-pendellampa pendelarmatur med en handblåst glasskärm Curling LED-hängande ljus kombinerar perfekt hållbarheten hos den senaste LED-tekniken med en tidlös elegant form. Intelligenta designdetaljer och en optisk insats med ett speciellt snitt, som är magnetiskt fäst direkt under lysdioderna, säkerställer skonsamt direkt ljus med bra färgåtergivning, vilket garanterar behaglig belysning i både offentliga och privata vardagsrum. Den fina, klara glaskroppen i en plan cylinderform är handblåst. LED-enhetens hölje, liksom kapellet, är tillverkat av polerat aluminium. Den hängs upp med tunna stålkablar vars längd kan justeras under monteringen. Glasskärmen är lämplig för rengöring i diskmaskinen; Tack vare en bajonettlås kan den tas bort och fästas utan verktyg. LED-enheten kan bytas ut om den är defekt eller vid slutet av dess livslängd. Curling-armaturserien är designad av Jean-Marc da Costa och Manfred Wolf, som tillsammans grundade serien.lighting 1985. Företaget står för intelligenta belysningslösningar i en reducerad, modern design och med sofistikerade ljuseffekter. Företaget har redan fått många priser för Curling-armaturserien, inklusive German Design Award 2018. - externt dimbar (TRIAC)
 • Annex LED Plafond S Clear/Opal - Serien Lighting

  Annex LED Plafond S Clear/Opal - Serien Lighting
  Annex LED Plafond S Clear/Opal - Serien Lighting
 • Club LED Golvlampa S Black - Serien Lighting

  Club LED Golvlampa S Black - Serien Lighting
 • Central LED Golvlampa Pearl Gray - Serien Lighting

  Central LED Golvlampa Pearl Gray - Serien Lighting
  Central LED Golvlampa Pearl Gray - Serien Lighting
 • serien.lighting Cavity Suspension S, brons

  serien.lighting Cavity Suspension S, brons
  Dimbar LED-upphängningslampa Cavity Suspension Den runda armaturkroppen på LED-hängarmaturen Cavity Suspension är gjord av aluminium och fungerar som reflektor för armaturen. Det är till stor del ansvarigt för att rikta ljus, vilket uppstår på grund av att aluminiumhöljet är urholkat och detta ihåligt representerar ett trumpetformat ljusutlopp. Ljuset riktas nedåt och avges utan bländning. Lysdiodernas ljusstyrka kan regleras med en extern fasavstängningsdimmer. Cavity Suspension är lämplig för rum med en takhöjd på upp till 3 m. De två industridesignerna Jean-Marc da Costa och Manfred Wolf designade Cavity. Du är också grundare av serien.lighting, ett belysningsföretag som grundades 1985 och nu är internationellt känt. Armaturerna från serien.lighting kännetecknas av en mestadels enkel men mycket förfinad design, där den senaste tekniken och den minimalistiska designen blir en perfekt symbios.
 • serien.lighting Cavity Suspension S, svart

  serien.lighting Cavity Suspension S, svart
  Dimbar LED-upphängningslampa Cavity Suspension Den runda armaturkroppen på LED-hängarmaturen Cavity Suspension är gjord av aluminium och fungerar som reflektor för armaturen. Det är till stor del ansvarigt för att rikta ljus, vilket uppstår på grund av att aluminiumhöljet är urholkat och detta ihåligt representerar ett trumpetformat ljusutlopp. Ljuset riktas nedåt och avges utan bländning. Lysdiodernas ljusstyrka kan regleras med en extern fasavstängningsdimmer. Cavity Suspension är lämplig för rum med en takhöjd på upp till 3 m. De två industridesignerna Jean-Marc da Costa och Manfred Wolf designade Cavity. Du är också grundare av serien.lighting, ett belysningsföretag som grundades 1985 och nu är internationellt känt. Armaturerna från serien.lighting kännetecknas av en mestadels enkel men mycket förfinad design, där den senaste tekniken och den minimalistiska designen blir en perfekt symbios.
 • serien.lighting Cavity Suspension L, svart

  serien.lighting Cavity Suspension L, svart
  Dimbar LED-upphängningslampa Cavity Suspension Den runda armaturkroppen på LED-hängarmaturen Cavity Suspension är gjord av aluminium och fungerar som reflektor för armaturen. Det är till stor del ansvarigt för att rikta ljus, vilket uppstår på grund av att aluminiumhöljet är urholkat och detta ihåligt representerar ett trumpetformat ljusutlopp. Ljuset riktas nedåt och avges utan bländning. Lysdiodernas ljusstyrka kan regleras med en extern fasavstängningsdimmer. Cavity Suspension är lämplig för rum med en takhöjd på upp till 3 m. De två industridesignerna Jean-Marc da Costa och Manfred Wolf designade Cavity. Du är också grundare av serien.lighting, ett belysningsföretag som grundades 1985 och nu är internationellt känt. Armaturerna från serien.lighting kännetecknas av en mestadels enkel men mycket förfinad design, där den senaste tekniken och den minimalistiska designen blir en perfekt symbios.
 • serien.lighting Cavity Suspension L, brons

  serien.lighting Cavity Suspension L, brons
  Dimbar LED-upphängningslampa Cavity Suspension Den runda armaturkroppen på LED-hängarmaturen Cavity Suspension är gjord av aluminium och fungerar som reflektor för armaturen. Det är till stor del ansvarigt för att rikta ljus, vilket uppstår på grund av att aluminiumhöljet är urholkat och detta ihåligt representerar ett trumpetformat ljusutlopp. Ljuset riktas nedåt och avges utan bländning. Lysdiodernas ljusstyrka kan regleras med en extern fasavstängningsdimmer. Cavity Suspension är lämplig för rum med en takhöjd på upp till 3 m. De två industridesignerna Jean-Marc da Costa och Manfred Wolf designade Cavity. Du är också grundare av serien.lighting, ett belysningsföretag som grundades 1985 och nu är internationellt känt. Armaturerna från serien.lighting kännetecknas av en mestadels enkel men mycket förfinad design, där den senaste tekniken och den minimalistiska designen blir en perfekt symbios.
 • serien.lighting One Eighty Suspension Adjustable S

  serien.lighting One Eighty Suspension Adjustable S
  Höjdjusterbar designhänglampa One Eighty Suspension Adjustable S Hänglampan One Eighty av lampföretaget serien.lighting med säte i Rodgau är ett prisvinnande designobjekt: vinnaren av Red Dot Design Award 2010 och nominerad till det tyska designpriset 2011. Det är dock inte extravagansen som utmärker One Eighty, utan de små, fina detaljerna och den enkla elegansen som gör hänglampan så pass speciell. Skärmen hänger i en pendel från en likadan takkåpan som är symmetrisk till denna. Komponenternas svarta färg kompletteras bara av två förnicklade stålringar på varje ände för att förädla One Eightys utseende. Tack vare vajermekanismen i takkåpan är en bekväm höjdjustering mellan min. 80 cm och max. 190 cm möjlig. Hänglampan är lämplig för en takhöjd på upp till 3,3 m. En extern dimmer (bakkants fasdimmer, ingår ej) gör det möjligt att justera ljusstyrkan.
 • serien.lighting Crib Wall LED-vägglampa, svart

  serien.lighting Crib Wall LED-vägglampa, svart
  Lysdioder får glasplattan att lysa: vägglampa Crib Wall Utseendemässigt är LED-vägglampan Crib Wall av märket serien.lighting snarare mycket reducerad. En rektangulär ram i aluminium inramar en transparent glasskiva som blir till lampans mittpunkt så fort ljuset tänds. Ljuset från lysdioderna avges nämligen genom den speciella skivans polerade kant. Glasplattan med mikrostruktur riktar sedan ljuset. Ljuset avges då både nedåt och uppåt. Med rätt dimmer (bakkants fasdimmer, ingår ej) kan vägglampan även dimras. Crib Wall kan monteras på flera olika sätt. Oavsett om du vill montera den horisontellt eller vertikalt, enkelt eller i rad – allt är möjligt. Hur lampan än monteras övertygar den alltid med sin minimalistiska formgivning och den nästan magiska ljuseffekten som skapas av den lysande glasskivan.
 • serien.lighting Crib Wall LED-vägglampa, vit

  serien.lighting Crib Wall LED-vägglampa, vit
  Lysdioder får glasplattan att lysa: vägglampa Crib Wall Utseendemässigt är LED-vägglampan Crib Wall av märket serien.lighting snarare mycket reducerad. En rektangulär ram i aluminium inramar en transparent glasskiva som blir till lampans mittpunkt så fort ljuset tänds. Ljuset från lysdioderna avges nämligen genom den speciella skivans polerade kant. Glasplattan med mikrostruktur riktar sedan ljuset. Ljuset avges då både nedåt och uppåt. Med rätt dimmer (bakkants fasdimmer, ingår ej) kan vägglampan även dimras. Crib Wall kan monteras på flera olika sätt. Oavsett om du vill montera den horisontellt eller vertikalt, enkelt eller i rad – allt är möjligt. Hur lampan än monteras övertygar den alltid med sin minimalistiska formgivning och den nästan magiska ljuseffekten som skapas av den lysande glasskivan.
 • serien.lighting Rod Wall LED-vägglampa, opal

  serien.lighting Rod Wall LED-vägglampa, opal
  Designvägglampa Crib Wall med dimbara lysdioder LED-vägglampan Crib Wall av märket serien.lighting utmärks av en minimalistisk formgivning. Den arkitektoniska lampan består av sammanlagt två skärmar. Den yttre skärmen av borosilikatglas är kubisk med lätt rundade hörn och kanter. Den inre skärmen har inflytande på ljuseffekten med belysning som främst avges uppåt och nedåt. Med rätt dimmer (bakkants fasdimmer, ingår ej) kan vägglampan även dimras. Formgivarna bakom Crib Wall, Jean-Marc da Costa och Manfred Wolf, är också grundläggarna bakom lampföretaget serien.lighting. Vänskapen från studietiden ledde 1985 till grundläggningen av ett eget företag med vilket de två industridesignerna numera är världskända. Lamporna från serien.lighting utmärks av smart, men oftast diskret formgivning och en noggrant genomtänkt teknik som harmoniserar med lampans design.
 • Annex LED Plafond S Clear/Polished Aluminium - Serien Lighting

  Annex LED Plafond S Clear/Polished Aluminium - Serien Lighting
  Annex LED Plafond S Clear/Polished Aluminium - Serien Lighting
 • Twin LED Taklampa Chrome - Serien Lighting

  Twin LED Taklampa Chrome - Serien Lighting
 • serien.lighting Draft M hänglampa 927 Triac brun

  serien.lighting Draft M hänglampa 927 Triac brun
  Utkast till LED-pendellampa pendelarmatur med handblåst sfärisk nyans och opal inre reflektor LED-upphängningslampan Draft är ett objekt av samtida kortfattadhet. Baserat på en klassisk kulformad lampa lampa skapades en ljuskälla med en perfekt balanserad ljuseffekt. En konisk reflektor placeras i den handblåsta glasskärmen, vars opala polykarbonat å ena sidan skapar en optisk kontrast till det transparenta glaset och å andra sidan har ett avgörande inflytande på ljuseffekten. På detta sätt är mjukt diffust grundbelysning belysning uppnås runt om. Till exempel levereras en tabell nedan med direkt ljus, med en diffusorplatta som också orsakar enhetlig ljusspridning. Lysdioderna integrerade i ljusenheten med sitt glänsande aluminiumhus säkerställer att färgerna i området återges mycket bra. Stålkabelupphängningen kan justeras utan verktyg och LED-enheten kan bytas ut tack vare ett patenterat system. Draft-serien är en design av Jean-Marc da Costa, medgrundare av serien.lighting. Företaget, baserat i Tyskland, utvecklar och producerar intelligenta belysningslösningar med en reducerad, modern design och sofistikerad konstruktion för att optimera ljuseffekten. - externt dimbar (TRIAC)
 • Club Golvlampa M Brushed/Chintz White - Serien Lighting

  Club Golvlampa M Brushed/Chintz White - Serien Lighting
  Club Golvlampa M Brushed/Chintz White - Serien Lighting
 • serien.lighting Curling S pendel 927 Triac opal

  serien.lighting Curling S pendel 927 Triac opal
  Curling LED-pendellampa pendelarmatur med en handblåst glasskärm Curling LED-hängande ljus kombinerar perfekt hållbarheten hos den senaste LED-tekniken med en tidlös elegant form. Intelligenta designdetaljer och en optisk insats med ett speciellt snitt, som är magnetiskt fäst direkt under lysdioderna, säkerställer skonsamt direkt ljus med bra färgåtergivning, vilket garanterar behaglig belysning i både offentliga och privata vardagsrum. Den fina, klara glaskroppen i en plan cylinderform är handblåst. LED-enhetens hölje, liksom kapellet, är tillverkat av polerat aluminium. Den hängs upp med tunna stålkablar vars längd kan justeras under monteringen. Glasskärmen är lämplig för rengöring i diskmaskinen; Tack vare en bajonettlås kan den tas bort och fästas utan verktyg. LED-enheten kan bytas ut om den är defekt eller vid slutet av dess livslängd. Curling-armaturserien är designad av Jean-Marc da Costa och Manfred Wolf, som tillsammans grundade serien.lighting 1985. Företaget står för intelligenta belysningslösningar i en reducerad, modern design och med sofistikerade ljuseffekter. Företaget har redan fått många priser för Curling-armaturserien, inklusive German Design Award 2018. - externt dimbar (TRIAC)
 • Club LED Golvlampa M Black - Serien Lighting

  Club LED Golvlampa M Black - Serien Lighting
  Club LED Golvlampa M Black - Serien Lighting
 • Twin LED Taklampa Black/Glass - Serien Lighting

  Twin LED Taklampa Black/Glass - Serien Lighting
 • Club Golvlampa M Black/Chintz White - Serien Lighting

  Club Golvlampa M Black/Chintz White - Serien Lighting
  Club Golvlampa M Black/Chintz White - Serien Lighting
 • Reflex 2 LED Plafond M 300 Black/Pyramid Silver - Serien Lighting

  Reflex 2 LED Plafond M 300 Black/Pyramid Silver - Serien Lighting
  Reflex 2 LED Plafond M 300 Black/Pyramid Silver - Serien Lighting
 • Reflex 2 LED Plafond M 150 White/Pyramid SIlver - Serien Lighting

  Reflex 2 LED Plafond M 150 White/Pyramid SIlver - Serien Lighting
  Reflex 2 LED Plafond M 150 White/Pyramid SIlver - Serien Lighting
 • Reflex 2 LED Plafond M 200 White/Matt White - Serien Lighting

  Reflex 2 LED Plafond M 200 White/Matt White - Serien Lighting
  Reflex 2 LED Plafond M 200 White/Matt White - Serien Lighting
 • One Eighty Adjustable Taklampa L White - Serien Lighting

  One Eighty Adjustable Taklampa L White - Serien Lighting
 • One Eighty Adjustable Taklampa S Black - Serien Lighting

  One Eighty Adjustable Taklampa S Black - Serien Lighting
 • Reflex 2 LED Plafond M 600 White/Pyramid Gold - Serien Lighting

  Reflex 2 LED Plafond M 600 White/Pyramid Gold - Serien Lighting
  Reflex 2 LED Plafond M 600 White/Pyramid Gold - Serien Lighting
 • Club Golvlampa S Black/Chintz White - Serien Lighting

  Club Golvlampa S Black/Chintz White - Serien Lighting
  Club Golvlampa S Black/Chintz White - Serien Lighting
 • One Eighty Adjustable Taklampa L Brushed Aluminium - Serien Lighting

  One Eighty Adjustable Taklampa L Brushed Aluminium - Serien Lighting
 • serien.lighting Club S LED-golvlampa, svart

  serien.lighting Club S LED-golvlampa, svart
  LED-golvlampa Club med cylindrisk chintz-skärm - rum och läslampa kan regleras separat Denna golvlampa från den tidlöst klassiska lampskärmen Club är en lampa för kräsna behov. Den sömlöst utformade nyansen av fin, lätt chintz hålls inte i form av en ofta använd trådram utan av smala aluminiumprofiler så att det inte finns några fula skuggkanter. En speciell höjdpunkt i Club LED-golvlampa är ljuset som kan styras separat med knapparna på sidan av aluminiumprofilerna. Ljuset som lyser uppåt och nedåt kan bytas och dämpas separat så att rumsbelysningen och läslampan kan justeras beroende på situationen. Klubben designades av Jean-Marc da Costa. 1985 grundade han företaget serien.lighting tillsammans med Manfred Wolf, vars fokus ligger på utveckling och produktion av intelligenta belysningslösningar med riktade ljuseffekter och reducerad, modern design. Hållbarhet är också serien.lighting : Lysdioderna kan bytas ut i slutet av sin livstid.
 • serien.lighting Club S LED-golvlampa, aluminium

  serien.lighting Club S LED-golvlampa, aluminium
  LED-golvlampa Club med cylindrisk chintz-skärm - rum och läslampa kan regleras separat Denna golvlampa från den tidlöst klassiska lampskärmen Club är en lampa för kräsna behov. Den sömlöst utformade nyansen av fin, lätt chintz hålls inte i form av en ofta använd trådram utan av smala aluminiumprofiler så att det inte finns några fula skuggkanter. En speciell höjdpunkt i Club LED-golvlampa är ljuset som kan styras separat med knapparna på sidan av aluminiumprofilerna. Ljuset som lyser uppåt och nedåt kan bytas och dämpas separat så att rumsbelysningen och läslampan kan justeras beroende på situationen. Klubben designades av Jean-Marc da Costa. 1985 grundade han företaget serien.lighting tillsammans med Manfred Wolf, vars fokus ligger på utveckling och produktion av intelligenta belysningslösningar med riktade ljuseffekter och reducerad, modern design. Hållbarhet är också serien.lighting : Lysdioderna kan bytas ut i slutet av sin livstid.
 • Crib LED Vägglampa M Black - Serien Lighting

  Crib LED Vägglampa M Black - Serien Lighting
  Crib LED Vägglampa M Black - Serien Lighting
 • One Eighty Adjustable Taklampa L Black - Serien Lighting

  One Eighty Adjustable Taklampa L Black - Serien Lighting
 • serien.lighting Club L LED-golvlampa, aluminium

  serien.lighting Club L LED-golvlampa, aluminium
  LED-golvlampa Club med cylindrisk chintz-skärm - rum och läslampa kan regleras separat Denna golvlampa från den tidlöst klassiska lampskärmen Club är en lampa för kräsna behov. Den sömlöst utformade nyansen av fin, lätt chintz hålls inte i form av en ofta använd trådram utan av smala aluminiumprofiler så att det inte finns några fula skuggkanter. En speciell höjdpunkt i Club LED-golvlampa är ljuset som kan styras separat med knapparna på sidan av aluminiumprofilerna. Ljuset som lyser uppåt och nedåt kan bytas och dämpas separat så att rumsbelysningen och läslampan kan justeras beroende på situationen. Klubben designades av Jean-Marc da Costa. 1985 grundade han företaget serien.lighting tillsammans med Manfred Wolf, vars fokus ligger på utveckling och produktion av intelligenta belysningslösningar med riktade ljuseffekter och reducerad, modern design. Hållbarhet är också serien.lighting : Lysdioderna kan bytas ut i slutet av sin livstid.
 • One Eighty Adjustable Taklampa S White - Serien Lighting

  One Eighty Adjustable Taklampa S White - Serien Lighting
 • serien.lighting Annex M pendellampa 13 W polerad

  serien.lighting Annex M pendellampa 13 W polerad
  LED-hänglampa Annex M med glasskärm och intern reflektor LED-hänglampan Annex är en nästan arketypisk pendellampa, vars design kommer från den tyska industridesignern Prof. Uwe Fischer. Tillverkaren serien.lighting kombinerar det mångsidiga, kombinerbara exteriören med avancerad teknik. Differentierade ljuseffekter uppnås med reflektor inuti den handblåsta, transparenta koniska glasskärmen. Hänglampan är mångsidig och särskilt lämplig för höga rum. Den kan användas lika bra i det privata vardagsrummet eller matsalen som i kommersiella eller gastronomiska utrymmen. Både den genomskinliga yttre skärmen och den inre reflektor på hänglampan är konformade, med reflektorn på insidan reflektor orienteringen på den yttre skärmen. Ljuskällan med modern LED-teknik och mycket bra färgåtergivning lyser upp varje rum på ett energieffektivt sätt och kännetecknas av en lång livslängd. Ett standardiserat växlingssystem möjliggör byte av LED-enheten, som är inrymd i ett glansigt vitlackerat aluminiumhus. En användarvänlig justering av ljusstyrkan är möjlig med en extern dimmer (TRIAC). Tack vare bajonettlåset kan lampskärmen enkelt tas bort och installeras utan verktyg. Det förkromade stålröret, som ansluter till den polerade aluminiumtaket, kan förkortas under monteringen.
 • One Eighty Adjustable Taklampa S Brushed Aluminium - Serien Lighting

  One Eighty Adjustable Taklampa S Brushed Aluminium - Serien Lighting
 • Reflex 2 LED Plafond M 200 Black/Matt White - Serien Lighting

  Reflex 2 LED Plafond M 200 Black/Matt White - Serien Lighting
  Reflex 2 LED Plafond M 200 Black/Matt White - Serien Lighting
 • serien.lighting Curling Wall S 2 700 K Triac klar

  serien.lighting Curling Wall S 2 700 K Triac klar
  Curling - LED-vägglampa med en skärm av handblåst glas Med Curling LED-vägglampa kompletteras lampserien med samma namn av en vägglampa som ger atmosfäriskt allroundljus och därmed blir ett slående ljusobjekt. Oavsett var armaturen används - Curling imponerar i vilken atmosfär som helst med det trevliga allroundljuset som skapas av den speciella diffusorn och det dekorativa ljusspelet tack vare den handblåsta glascylindern och de handpolerade metallytorna. Tack vare den verktygsfria skärmenheten med bajonettlås kan skärmen enkelt tas bort och sättas på igen för rengöring. Den underhållsfria LED-tekniken kan bytas ut mot ett standardiserat växlingssystem vid slutet av dess livslängd. Vid behov kan ljusstyrkan styras via externa TRIAC- dimmer . LED-vägglampan, liksom alla andra lampor i Curling-serien, designades och utvecklades av Jean-Marc da Costa och Manfred Wolf. 1985 grundade de tillsammans företaget serien.lighting. Dess ljus övertygar med sofistikerade konstruktioner för en perfekt ljuseffekt och reducerad modern design. Många produkter från företaget har redan tilldelats olika priser - Curling LED-vägglampa med German Design Award Special 2021
 • Propeller Taklampa Ø420 Brushed Aluminum - Serien Lighting

  Propeller Taklampa Ø420 Brushed Aluminum - Serien Lighting
 • Reflex 2 LED Plafond M 150 Black/Pyramid Silver - Serien Lighting

  Reflex 2 LED Plafond M 150 Black/Pyramid Silver - Serien Lighting
  Reflex 2 LED Plafond M 150 Black/Pyramid Silver - Serien Lighting
 • Cavity LED Plafond L Bronze - Serien Lighting

  Cavity LED Plafond L Bronze - Serien Lighting
  Cavity LED Plafond L Bronze - Serien Lighting
 • Twin LED Taklampa Black - Serien Lighting

  Twin LED Taklampa Black - Serien Lighting
 • Twin LED Taklampa Chrome/Glass - Serien Lighting

  Twin LED Taklampa Chrome/Glass - Serien Lighting
 • Reflex 2 LED Plafond M 300 White/Matt White - Serien Lighting

  Reflex 2 LED Plafond M 300 White/Matt White - Serien Lighting
  Reflex 2 LED Plafond M 300 White/Matt White - Serien Lighting
 • Cavity LED Plafond S White - Serien Lighting

  Cavity LED Plafond S White - Serien Lighting
  Cavity LED Plafond S White - Serien Lighting
 • Cavity LED Taklampa S Aluminium - Serien Lighting

  Cavity LED Taklampa S Aluminium - Serien Lighting
 • Cavity LED Taklampa S Bronze - Serien Lighting

  Cavity LED Taklampa S Bronze - Serien Lighting
 • Reflex 2 LED Plafond M 450 Black/Pyramid White - Serien Lighting

  Reflex 2 LED Plafond M 450 Black/Pyramid White - Serien Lighting
  Reflex 2 LED Plafond M 450 Black/Pyramid White - Serien Lighting
 • Reflex 2 LED Plafond M 600 Black/Pyramid Gold - Serien Lighting

  Reflex 2 LED Plafond M 600 Black/Pyramid Gold - Serien Lighting
  Reflex 2 LED Plafond M 600 Black/Pyramid Gold - Serien Lighting
 • Cavity LED Taklampa L Aluminium - Serien Lighting

  Cavity LED Taklampa L Aluminium - Serien Lighting
 • Reflex 2 LED Plafond M 600 White/Matt White - Serien Lighting

  Reflex 2 LED Plafond M 600 White/Matt White - Serien Lighting
  Reflex 2 LED Plafond M 600 White/Matt White - Serien Lighting
 • Reflex 2 LED Plafond M 150 White/Pyramid White - Serien Lighting

  Reflex 2 LED Plafond M 150 White/Pyramid White - Serien Lighting
  Reflex 2 LED Plafond M 150 White/Pyramid White - Serien Lighting
 • Annex LED Plafond S Clear/Crystal - Serien Lighting

  Annex LED Plafond S Clear/Crystal - Serien Lighting
 • Reflex 2 LED Plafond M 300 White/Pyramid SIlver - Serien Lighting

  Reflex 2 LED Plafond M 300 White/Pyramid SIlver - Serien Lighting
  Reflex 2 LED Plafond M 300 White/Pyramid SIlver - Serien Lighting
 • Reflex 2 LED Plafond M 450 Black/Pyramid White - Serien Lighting

  Reflex 2 LED Plafond M 450 Black/Pyramid White - Serien Lighting
 • Reflex 2 LED Plafond M 300 White/Pyramid Gold - Serien Lighting

  Reflex 2 LED Plafond M 300 White/Pyramid Gold - Serien Lighting
 • Reflex 2 LED Plafond M 300 White/Matt White - Serien Lighting

  Reflex 2 LED Plafond M 300 White/Matt White - Serien Lighting
 • Reflex 2 LED Plafond M 300 Black/Matt White - Serien Lighting

  Reflex 2 LED Plafond M 300 Black/Matt White - Serien Lighting
 • Reflex 2 LED Plafond M 300 White/Pyramid White - Serien Lighting

  Reflex 2 LED Plafond M 300 White/Pyramid White - Serien Lighting
 • Reflex 2 LED Plafond M 300 White/Pyramid SIlver - Serien Lighting

  Reflex 2 LED Plafond M 300 White/Pyramid SIlver - Serien Lighting
 • Reflex 2 LED Plafond M 300 Black/Pyramid Gold - Serien Lighting

  Reflex 2 LED Plafond M 300 Black/Pyramid Gold - Serien Lighting
 • Reflex 2 LED Plafond M 300 Black/Pyramid White - Serien Lighting

  Reflex 2 LED Plafond M 300 Black/Pyramid White - Serien Lighting
 • Reflex 2 LED Plafond M 300 Black/Pyramid Silver - Serien Lighting

  Reflex 2 LED Plafond M 300 Black/Pyramid Silver - Serien Lighting
 • Reflex 2 LED Plafond M 200 White/Pyramid Gold - Serien Lighting

  Reflex 2 LED Plafond M 200 White/Pyramid Gold - Serien Lighting
 • Reflex 2 LED Plafond M 200 White/Matt White - Serien Lighting

  Reflex 2 LED Plafond M 200 White/Matt White - Serien Lighting
 • Reflex 2 LED Plafond M 200 White/Pyramid SIlver - Serien Lighting

  Reflex 2 LED Plafond M 200 White/Pyramid SIlver - Serien Lighting
 • Reflex 2 LED Plafond M 450 White/Pyramid Gold - Serien Lighting

  Reflex 2 LED Plafond M 450 White/Pyramid Gold - Serien Lighting
  Reflex 2 LED Plafond M 450 White/Pyramid Gold - Serien Lighting
 • Reflex 2 LED Plafond M 200 White/Pyramid White - Serien Lighting

  Reflex 2 LED Plafond M 200 White/Pyramid White - Serien Lighting
 • Reflex 2 LED Plafond M 200 Black/Matt White - Serien Lighting

  Reflex 2 LED Plafond M 200 Black/Matt White - Serien Lighting
 • Reflex 2 LED Plafond M 200 Black/Pyramid Silver - Serien Lighting

  Reflex 2 LED Plafond M 200 Black/Pyramid Silver - Serien Lighting
 • Reflex 2 LED Plafond M 200 Black/Pyramid Gold - Serien Lighting

  Reflex 2 LED Plafond M 200 Black/Pyramid Gold - Serien Lighting
 • Reflex 2 LED Plafond M 150 White/Pyramid Gold - Serien Lighting

  Reflex 2 LED Plafond M 150 White/Pyramid Gold - Serien Lighting
 • Reflex 2 LED Plafond M 200 Black/Pyramid White - Serien Lighting

  Reflex 2 LED Plafond M 200 Black/Pyramid White - Serien Lighting
 • Reflex 2 LED Plafond M 150 White/Pyramid SIlver - Serien Lighting

  Reflex 2 LED Plafond M 150 White/Pyramid SIlver - Serien Lighting
 • Reflex 2 LED Plafond M 150 Black/Matt White - Serien Lighting

  Reflex 2 LED Plafond M 150 Black/Matt White - Serien Lighting
 • Reflex 2 LED Plafond M 150 White/Pyramid White - Serien Lighting

  Reflex 2 LED Plafond M 150 White/Pyramid White - Serien Lighting
 • Reflex 2 LED Plafond M 150 Black/Pyramid Gold - Serien Lighting

  Reflex 2 LED Plafond M 150 Black/Pyramid Gold - Serien Lighting
 • Reflex 2 LED Plafond M 150 Black/Pyramid Silver - Serien Lighting

  Reflex 2 LED Plafond M 150 Black/Pyramid Silver - Serien Lighting
 • Reflex 2 LED Plafond M 150 Black/Pyramid White - Serien Lighting

  Reflex 2 LED Plafond M 150 Black/Pyramid White - Serien Lighting
 • Reflex 2 LED Plafond M 600 White/Pyramid Gold - Serien Lighting

  Reflex 2 LED Plafond M 600 White/Pyramid Gold - Serien Lighting
 • Reflex 2 LED Plafond M 600 White/Matt White - Serien Lighting

  Reflex 2 LED Plafond M 600 White/Matt White - Serien Lighting
 • Reflex 2 LED Plafond M 600 Black/Matt White - Serien Lighting

  Reflex 2 LED Plafond M 600 Black/Matt White - Serien Lighting
 • Reflex 2 LED Plafond M 600 White/Pyramid White - Serien Lighting

  Reflex 2 LED Plafond M 600 White/Pyramid White - Serien Lighting
 • Reflex 2 LED Plafond M 600 White/Pyramid SIlver - Serien Lighting

  Reflex 2 LED Plafond M 600 White/Pyramid SIlver - Serien Lighting
 • Club LED Golvlampa L Black - Serien Lighting

  Club LED Golvlampa L Black - Serien Lighting
  Club LED Golvlampa L Black - Serien Lighting
 • Reflex 2 LED Plafond M 600 Black/Pyramid Gold - Serien Lighting

  Reflex 2 LED Plafond M 600 Black/Pyramid Gold - Serien Lighting
 • Reflex 2 LED Plafond M 600 Black/Pyramid Silver - Serien Lighting

  Reflex 2 LED Plafond M 600 Black/Pyramid Silver - Serien Lighting
 • Reflex 2 LED Plafond M 600 Black/Pyramid White - Serien Lighting

  Reflex 2 LED Plafond M 600 Black/Pyramid White - Serien Lighting
 • Reflex 2 LED Plafond M 450 White/Pyramid Gold - Serien Lighting

  Reflex 2 LED Plafond M 450 White/Pyramid Gold - Serien Lighting
 • Reflex 2 LED Plafond M 450 White/Matt White - Serien Lighting

  Reflex 2 LED Plafond M 450 White/Matt White - Serien Lighting
 • Reflex 2 LED Plafond M 450 Black/Matt White - Serien Lighting

  Reflex 2 LED Plafond M 450 Black/Matt White - Serien Lighting
 • Reflex 2 LED Plafond M 450 White/Pyramid White - Serien Lighting

  Reflex 2 LED Plafond M 450 White/Pyramid White - Serien Lighting
 • Reflex 2 LED Plafond M 450 White/Pyramid SIlver - Serien Lighting

  Reflex 2 LED Plafond M 450 White/Pyramid SIlver - Serien Lighting
 • Reflex 2 LED Plafond M 450 Black/Pyramid Silver - Serien Lighting

  Reflex 2 LED Plafond M 450 Black/Pyramid Silver - Serien Lighting
 • Reflex 2 LED Plafond M 450 Black/Pyramid Gold - Serien Lighting

  Reflex 2 LED Plafond M 450 Black/Pyramid Gold - Serien Lighting
 • Propeller Taklampa Ø620 Brushed Aluminum - Serien Lighting

  Propeller Taklampa Ø620 Brushed Aluminum - Serien Lighting
 • Club Golvlampa S Black/Melange Grey - Serien Lighting

  Club Golvlampa S Black/Melange Grey - Serien Lighting
  Club Golvlampa S Black/Melange Grey - Serien Lighting
 • serien.lighting Curling Wall S 2 700 K silver

  serien.lighting Curling Wall S 2 700 K silver
  Curling - LED-vägglampa med en skärm av handblåst glas Med Curling LED-vägglampa kompletteras lampserien med samma namn av en vägglampa som ger atmosfäriskt allroundljus och därmed blir ett slående ljusobjekt. Oavsett var armaturen används - Curling imponerar i vilken atmosfär som helst med det trevliga allroundljuset som skapas av den speciella diffusorn och det dekorativa ljusspelet tack vare den handblåsta glascylindern och de handpolerade metallytorna. Tack vare den verktygsfria skärmenheten med bajonettlås kan skärmen enkelt tas bort och sättas på igen för rengöring. Den underhållsfria LED-tekniken kan bytas ut mot ett standardiserat växlingssystem vid slutet av dess livslängd. Vid behov kan ljusstyrkan styras via externa TRIAC- dimmer . LED-vägglampan, liksom alla andra lampor i Curling-serien, designades och utvecklades av Jean-Marc da Costa och Manfred Wolf. 1985 grundade de tillsammans företaget serien.lighting. Dess ljus övertygar med sofistikerade konstruktioner för en perfekt ljuseffekt och reducerad modern design. Många produkter från företaget har redan tilldelats olika priser - Curling LED-vägglampa med German Design Award Special 2021
 • Annex LED Plafond S Clear/Crystal - Serien Lighting

  Annex LED Plafond S Clear/Crystal - Serien Lighting
  Annex LED Plafond S Clear/Crystal - Serien Lighting
 • Reflex 2 LED Plafond M 200 White/Pyramid Gold - Serien Lighting

  Reflex 2 LED Plafond M 200 White/Pyramid Gold - Serien Lighting
  Reflex 2 LED Plafond M 200 White/Pyramid Gold - Serien Lighting
 • serien.lighting Curling Wall M 2 700 K silver

  serien.lighting Curling Wall M 2 700 K silver
  Curling - LED-vägglampa med en skärm av handblåst glas Med Curling LED-vägglampa kompletteras lampserien med samma namn av en vägglampa som ger atmosfäriskt allroundljus och därmed blir ett slående ljusobjekt. Oavsett var armaturen används - Curling imponerar i vilken atmosfär som helst med det trevliga allroundljuset som skapas av den speciella diffusorn och det dekorativa ljusspelet tack vare den handblåsta glascylindern och de handpolerade metallytorna. Tack vare den verktygsfria skärmenheten med bajonettlås kan skärmen enkelt tas bort och sättas på igen för rengöring. Den underhållsfria LED-tekniken kan bytas ut mot ett standardiserat växlingssystem vid slutet av dess livslängd. Vid behov kan ljusstyrkan styras via externa TRIAC- dimmer . LED-vägglampan, liksom alla andra lampor i Curling-serien, designades och utvecklades av Jean-Marc da Costa och Manfred Wolf. 1985 grundade de tillsammans företaget serien.lighting. Dess ljus övertygar med sofistikerade konstruktioner för en perfekt ljuseffekt och reducerad modern design. Många produkter från företaget har redan tilldelats olika priser - Curling LED-vägglampa med German Design Award Special 2021
 • Cavity LED Plafond S White - Serien Lighting

  Cavity LED Plafond S White - Serien Lighting
 • Cavity LED Plafond S Aluminium - Serien Lighting

  Cavity LED Plafond S Aluminium - Serien Lighting
 • Reflex 2 LED Plafond M 200 Black/Pyramid White - Serien Lighting

  Reflex 2 LED Plafond M 200 Black/Pyramid White - Serien Lighting
  Reflex 2 LED Plafond M 200 Black/Pyramid White - Serien Lighting
 • Annex LED Plafond L Clear/Crystal - Serien Lighting

  Annex LED Plafond L Clear/Crystal - Serien Lighting
 • Annex LED Plafond M Clear/Crystal - Serien Lighting

  Annex LED Plafond M Clear/Crystal - Serien Lighting
 • Job LED Bordslampa Stainless Steel - Serien Lighting

  Job LED Bordslampa Stainless Steel - Serien Lighting
 • Central LED Golvlampa Pearl Gray - Serien Lighting

  Central LED Golvlampa Pearl Gray - Serien Lighting
 • Drum 2700K Plafond S Long - Serien Lighting

  Drum 2700K Plafond S Long - Serien Lighting
 • Club Golvlampa S Brushed/Melange Grey - Serien Lighting

  Club Golvlampa S Brushed/Melange Grey - Serien Lighting
  Club Golvlampa S Brushed/Melange Grey - Serien Lighting
 • Cavity LED Plafond S Bronze - Serien Lighting

  Cavity LED Plafond S Bronze - Serien Lighting
 • Cavity LED Plafond L White - Serien Lighting

  Cavity LED Plafond L White - Serien Lighting
 • Cavity LED Plafond L Aluminium - Serien Lighting

  Cavity LED Plafond L Aluminium - Serien Lighting
 • Annex LED Plafond M Clear/Opal - Serien Lighting

  Annex LED Plafond M Clear/Opal - Serien Lighting
 • Annex LED Plafond L Clear/Opal - Serien Lighting

  Annex LED Plafond L Clear/Opal - Serien Lighting
 • Annex LED Plafond S Clear/Opal - Serien Lighting

  Annex LED Plafond S Clear/Opal - Serien Lighting
 • Annex LED Plafond S Clear/Polished Aluminium - Serien Lighting

  Annex LED Plafond S Clear/Polished Aluminium - Serien Lighting
 • serien.lighting Drum S pendel rör 927 Triac hög

  serien.lighting Drum S pendel rör 927 Triac hög
  Drum S - LED-hängande lampa med klar glasskärm och opal inre reflektor - upphängning på förkromat stålrör Skärmen på LED-hänglampan Drum S består av handblåst, transparent glas i tidlös cylinderform och en konisk inre reflektor gjord av opalvit polykarbonat. Den senare orsakar grundbelysning till sidorna som strålar milt ut i rummet och riktar, riktad belysning nedåt. Skärmen i kombination med en upphängning av ett förkromat stålrör, som kan förkortas variabelt under monteringen, gör LED-hängande ljus Drum S till den perfekta ljuskällan för korridorer. De inbyggda lysdioderna är integrerade i ett hus av glänsande aluminium och imponerar med sin mycket bra färgåtergivning. Ytterligare fördelar med LED-hänglampan Drum S är den verktygsfria avtagbara skärmen, möjligheten att styra via en extern dimmer (TRIAC) och LED-enheten, som kan bytas ut efter en defekt eller vid slutet av dess livslängd. gör ljuset till en energieffektiv och hållbar ljuskälla. Drum S är en design av Jean-Marc da Costa. Han är inte bara en designer utan också en av grundarna av serien.lighting. Företaget, som grundades 1985 och är baserat i Tyskland, designar och tillverkar intelligenta belysningslösningar som kännetecknas av sofistikerade konstruktionsmetoder för riktad kontroll av ljuseffekten och en reducerad, modern design.
 • serien.lighting Drum S pendel rör 927 Triac platt

  serien.lighting Drum S pendel rör 927 Triac platt
  Drum S - LED-hängande lampa med klar glasskärm och opal inre reflektor - upphängning på förkromat stålrör Skärmen på LED-hänglampan Drum S består av handblåst, transparent glas i tidlös cylinderform och en konisk inre reflektor gjord av opalvit polykarbonat. Den senare orsakar grundbelysning till sidorna som strålar milt ut i rummet och riktar, riktad belysning nedåt. Skärmen i kombination med en upphängning av ett förkromat stålrör, som kan förkortas variabelt under monteringen, gör LED-hängande ljus Drum S till den perfekta ljuskällan för korridorer. De inbyggda lysdioderna är integrerade i ett hus av glänsande aluminium och imponerar med sin mycket bra färgåtergivning. Ytterligare fördelar med LED-hänglampan Drum S är den verktygsfria avtagbara skärmen, möjligheten att styra via en extern dimmer (TRIAC) och LED-enheten, som kan bytas ut efter en defekt eller vid slutet av dess livslängd. gör ljuset till en energieffektiv och hållbar ljuskälla. Drum S är en design av Jean-Marc da Costa. Han är inte bara en designer utan också en av grundarna av serien.lighting. Företaget, som grundades 1985 och är baserat i Tyskland, designar och tillverkar intelligenta belysningslösningar som kännetecknas av sofistikerade konstruktionsmetoder för riktad kontroll av ljuseffekten och en reducerad, modern design.
 • Crib LED Vägglampa M IP44 Black - Serien Lighting

  Crib LED Vägglampa M IP44 Black - Serien Lighting
  Crib LED Vägglampa M IP44 Black - Serien Lighting
 • Club LED Golvlampa M Black - Serien Lighting

  Club LED Golvlampa M Black - Serien Lighting
 • Central LED Golvlampa Black - Serien Lighting

  Central LED Golvlampa Black - Serien Lighting
 • Club Golvlampa L Black/Chintz White - Serien Lighting

  Club Golvlampa L Black/Chintz White - Serien Lighting
  Club Golvlampa L Black/Chintz White - Serien Lighting
 • Cavity LED Plafond S Black - Serien Lighting

  Cavity LED Plafond S Black - Serien Lighting
 • serien.lighting Drum M pendel rör 927 Triac hög

  serien.lighting Drum M pendel rör 927 Triac hög
  LED-pendellampa Trumma M med glasskärm och inre reflektor, upphängning på förkromat stålrör LED-hänglampan Drum M med sin dubbelskiktade lampskärm och fastsättning på ett förkromat stålrör är perfekt för att belysa bord och diskar i lounger och mottagningsrum. Den cylindriska ytterskärmen i klart, handblåst glas kompletteras med en konisk reflektor av opalvit polykarbonat, som ligger på insidan och är ansvarig för lampans mycket speciella ljuseffekt. Enhetligt direktljus riktat nedåt och allsidigt milt utstrålande ljus kombineras effektivt, vilket gör Drum M till en trevlig ljuskälla för en mängd olika områden - oavsett om det är privata vardagsrum eller kommersiella fastigheter. Energieffektivt tack vare den senaste LED-tekniken, hållbar tack vare den utbytbara modulen, användarvänlig tack vare skärmen som kan tas bort för rengöring utan verktyg och anpassningsbar tack vare TRIAC-dimningskapacitet. Trumma M är en väl genomtänkt, samtida lampa. Drum M är en LED-pendellampa serien.lighting. Det designades av Jean-Marc da Costa, företagets grundare. serien.lighting står för intelligenta belysningslösningar med design som kan kombineras på olika sätt och smarta detaljer för att optimera ljuseffekten.
 • serien.lighting Curling Wall M 2 700 K Triac akryl

  serien.lighting Curling Wall M 2 700 K Triac akryl
  LED-vägglampa Curling med en transparent skärm av akryl Curling-armaturserien växer i form av en ljuskälla för väggen, vilket är särskilt robust tack vare akrylskärmen. Den klara skärmen i kombination med den optiska insatsen installerad framför ljuskällan och de handpolerade metallytorna skapar ett dekorativt ljusspel och diffus allmänbelysning framåt och runt. Paraplyet, som kan tas bort utan verktyg och till och med kan rengöras i diskmaskinen, är särskilt praktiskt. Curling LED-vägglampa säkerställer hållbarhet tack vare det patenterade bytesystemet som gör att LED-enheten kan bytas ut, vilket sannolikt är nödvändigt efter cirka 10 år med en genomsnittlig brinntid på 6 timmar om dagen. Tack vare TRIAC-dimbarheten kan ljusstyrkan justeras externt enligt respektive förhållanden. Curling är en produkt från serien.lighting. Företaget, som är baserat i Tyskland och grundades 1985, tillverkar intelligenta belysningslösningar som kännetecknas av sofistikerade strukturer för att påverka ljuseffekten och en reducerad, modern design. De två företagsgrundarna Jean-Marc da Costa och Manfred Wolf designade, förutom många andra lampor, Curling light-serien, som tilldelades bland annat German Design Award Special 2021
 • serien.lighting Curling Wall S 2 700 K Triac akryl

  serien.lighting Curling Wall S 2 700 K Triac akryl
  LED-vägglampa Curling med en transparent skärm av akryl Curling-armaturserien växer i form av en ljuskälla för väggen, vilket är särskilt robust tack vare akrylskärmen. Den klara skärmen i kombination med den optiska insatsen installerad framför ljuskällan och de handpolerade metallytorna skapar ett dekorativt ljusspel och diffus allmänbelysning framåt och runt. Paraplyet, som kan tas bort utan verktyg och till och med kan rengöras i diskmaskinen, är särskilt praktiskt. Curling LED-vägglampa säkerställer hållbarhet tack vare det patenterade bytesystemet som gör att LED-enheten kan bytas ut, vilket sannolikt är nödvändigt efter cirka 10 år med en genomsnittlig brinntid på 6 timmar om dagen. Tack vare TRIAC-dimbarheten kan ljusstyrkan justeras externt enligt respektive förhållanden. Curling är en produkt från serien.lighting. Företaget, som är baserat i Tyskland och grundades 1985, tillverkar intelligenta belysningslösningar som kännetecknas av sofistikerade strukturer för att påverka ljuseffekten och en reducerad, modern design. De två företagsgrundarna Jean-Marc da Costa och Manfred Wolf designade, förutom många andra lampor, Curling light-serien, som tilldelades bland annat German Design Award Special 2021
 • serien.lighting Drum M pendel rör 927 Triac platt

  serien.lighting Drum M pendel rör 927 Triac platt
  LED-pendellampa Trumma M med glasskärm och inre reflektor, upphängning på förkromat stålrör LED-hänglampan Drum M med sin dubbelskiktade lampskärm och fastsättning på ett förkromat stålrör är perfekt för att belysa bord och diskar i lounger och mottagningsrum. Den cylindriska ytterskärmen i klart, handblåst glas kompletteras med en konisk reflektor av opalvit polykarbonat, som ligger på insidan och är ansvarig för lampans mycket speciella ljuseffekt. Enhetligt direktljus riktat nedåt och allsidigt milt utstrålande ljus kombineras effektivt, vilket gör Drum M till en trevlig ljuskälla för en mängd olika områden - oavsett om det är privata vardagsrum eller kommersiella fastigheter. Energieffektivt tack vare den senaste LED-tekniken, hållbar tack vare den utbytbara modulen, användarvänlig tack vare skärmen som kan tas bort för rengöring utan verktyg och anpassningsbar tack vare TRIAC-dimningskapacitet. Trumma M är en väl genomtänkt, samtida lampa. Drum M är en LED-pendellampa serien.lighting. Det designades av Jean-Marc da Costa, företagets grundare. serien.lighting står för intelligenta belysningslösningar med design som kan kombineras på olika sätt och smarta detaljer för att optimera ljuseffekten.
 • Cavity LED Taklampa L White - Serien Lighting

  Cavity LED Taklampa L White - Serien Lighting
 • serien.lighting Annex L pendellampa 34 W 3 000 K

  serien.lighting Annex L pendellampa 34 W 3 000 K
  LED-pendelarmatur Annex L från serien.lighting med skärm av klart glas och inre reflektor i polerad aluminium. Pendelarmaturen Annex, designad av Prof. Uwe Fischer, avger ljus med en fascinerande effekt som huvudsakligen avges nedåt genom den polerade inre reflektorn. Armaturens yttre skärm är konformad och tillverkad av klart, munblåst glas och omger den polerade aluminiumreflektorn, som speglar den yttre skärmens form. Denna speciella symbios av ljus och form gör Annex LED-pendelarmatur till en ljuskälla som passar lika bra i privata bostadsområden som i många kommersiella fastigheter. Den moderna LED-tekniken är placerad i ett hölje av vitlackerad aluminium. Den garanterar mycket god färgåtergivning, energieffektivitet och lång livslängd; även när LED-ljuskällans livslängd har nått sitt slut efter många år kan ljuskällan bytas ut tack vare ett patenterat system. Pendellampans skärm är fäst vid det förkromade stålröret med en bajonettlås (verktygslös hantering), som skapar en förbindelse till lampans skärmtak av polerad aluminium. - externt dimbar (TRIAC)
 • Cavity LED Taklampa L Black - Serien Lighting

  Cavity LED Taklampa L Black - Serien Lighting
 • Cavity LED Plafond L Black - Serien Lighting

  Cavity LED Plafond L Black - Serien Lighting
  Cavity LED Plafond L Black - Serien Lighting
 • serien.lighting Drum M pendel vajer 927 Triac

  serien.lighting Drum M pendel vajer 927 Triac
  LED-upphängningslampa Trumma M med stålkabelupphängning, glasskärm och intern reflektor Drum M är en energieffektiv LED-hängarmatur som kan användas med en behaglig ljuseffekt och en mångsidig optik i många privata och offentliga interiörer för att belysa bord och mycket mer. Lampan består av en verktygsfri justerbar stålkabelupphängning och en unik skärm. Detta består av två lager - med en yttre cylinder gjord av klart, handblåst glas och en inre kon av opal polykarbonat. Ljuset riktas nedåt och sprids mjukt runt, varigenom färgerna i rummet återges utmärkt. Drum M passar in i många inredningsstilar och lyser perfekt diskar eller bord, antingen individuellt eller i grupper i rad eller i ett kluster. Ljuseffekten kan regleras med externa dimmer (TRIAC). Ett patenterat utbytessystem gör det möjligt att byta ut LED-ljusenheten, som är inrymd i ett glänsande aluminiumhus, vid en defekt eller vid slutet av dess livslängd. Drum-armaturfamiljen kommer från serien.lighting. Företaget, baserat i Tyskland, grundades 1985 och utvecklar intelligent belysning med en tidlös, modern design och smart struktur som kan användas i både privata och kommersiella miljöer. Drum är en design av Jean-Marc da Costa, medgrundare av serien.lighting.
 • serien.lighting Drum M pendel vajer 927 Triac hög

  serien.lighting Drum M pendel vajer 927 Triac hög
  LED-upphängningslampa Trumma M med stålkabelupphängning, glasskärm och intern reflektor Drum M är en energieffektiv LED-hängarmatur som kan användas med en behaglig ljuseffekt och en mångsidig optik i många privata och offentliga interiörer för att belysa bord och mycket mer. Lampan består av en verktygsfri justerbar stålkabelupphängning och en unik skärm. Detta består av två lager - med en yttre cylinder gjord av klart, handblåst glas och en inre kon av opal polykarbonat. Ljuset riktas nedåt och sprids mjukt runt, varigenom färgerna i rummet återges utmärkt. Drum M passar in i många inredningsstilar och lyser perfekt diskar eller bord, antingen individuellt eller i grupper i rad eller i ett kluster. Ljuseffekten kan regleras med externa dimmer (TRIAC). Ett patenterat utbytessystem gör det möjligt att byta ut LED-ljusenheten, som är inrymd i ett glänsande aluminiumhus, vid en defekt eller vid slutet av dess livslängd. Drum-armaturfamiljen kommer från serien.lighting. Företaget, baserat i Tyskland, grundades 1985 och utvecklar intelligent belysning med en tidlös, modern design och smart struktur som kan användas i både privata och kommersiella miljöer. Drum är en design av Jean-Marc da Costa, medgrundare av serien.lighting.
 • Reflex 2 LED Plafond M 600 Black/Pyramid White - Serien Lighting

  Reflex 2 LED Plafond M 600 Black/Pyramid White - Serien Lighting
  Reflex 2 LED Plafond M 600 Black/Pyramid White - Serien Lighting
 • Reflex 2 LED Plafond M 300 Black/Pyramid White - Serien Lighting

  Reflex 2 LED Plafond M 300 Black/Pyramid White - Serien Lighting
  Reflex 2 LED Plafond M 300 Black/Pyramid White - Serien Lighting
 • Reflex 2 LED Plafond M 450 White/Matt White - Serien Lighting

  Reflex 2 LED Plafond M 450 White/Matt White - Serien Lighting
  Reflex 2 LED Plafond M 450 White/Matt White - Serien Lighting
 • serien.lighting Reflex² S LED-golvlampa vit

  serien.lighting Reflex² S LED-golvlampa vit
  Reflex² - minimalistisk uplight-golvlampa i aluminium Reflex² är en elegant, modern LED-golvlampa som utstrålar indirekt belysning in i rummet via taket och därmed garanterar absolut bländningsfri belysning på kontoret, i privata rum eller i offentliga lounger. Armaturen är tänkt som en modern implementering av ett klassiskt upplyft och presenteras i form av en öppen kuboid vars konturer spåras av smala, invändigt rundade stag av aluminium. Den öppna, linjära designen gör lampan till ett minimalistiskt ljusobjekt i rummet. Ljusstyrkan kan regleras med hjälp av den dimmer som är inbyggd i basen, varigenom dim-till-varm-funktionen gör att ljus från 3000 K till 2200 K blir varmare. Designen av LED uplight Reflex² kommer från Jean-Marc da Costa. Den schweiziskt födda designern grundade företaget serien.lighting tillsammans med Manfred Wolf, som är en drivkraft och innovatör när det gäller design, teknik och produktionsmetoder.
 • serien.lighting Drum S pendel vajer 927 Triac

  serien.lighting Drum S pendel vajer 927 Triac
  LED-pendellampa Trumma S i cylinderform med intern reflektor - upphängning på rostfria kablar Med LED-hänglampan Drum presenteras den tidlösa cylinderformen i modern form. Dess klara glasskärm omger en inre cylinder tillverkad av opal polykarbonat, vilket skapar en optisk Kentrast och emitterar ljuset runt som en mjuk grundbelysning belysning. Drum S ger direkt belysning nedåt och imponerar med sin realistiska färgåtergivning. Tre smala rep av rostfritt stål fungerar som upphängning. Trumman är perfekt för området och allmänbelysning i privata bostadsutrymmen samt i kommersiella och offentliga receptioner och loungeområden. Designen för Drum-serien kommer från Jean-Marc da Costa. Han är en av grundarna av armaturtillverkaren serien.lighting, ett företag baserat i Tyskland som har ägnat sig åt utveckling och tillverkning av intelligenta belysningslösningar med en reducerad, modern design och en sofistikerad struktur för att optimera ljuseffekten. - externt dimbar (TRIAC)
 • serien.lighting Draft M hänglampa 927 Triac blå

  serien.lighting Draft M hänglampa 927 Triac blå
  Utkast till LED-pendellampa pendelarmatur med handblåst sfärisk nyans och opal inre reflektor LED-upphängningslampan Draft är ett objekt av samtida kortfattadhet. Baserat på en klassisk kulformad lampa lampa skapades en ljuskälla med en perfekt balanserad ljuseffekt. En konisk reflektor placeras i den handblåsta glasskärmen, vars opala polykarbonat å ena sidan skapar en optisk kontrast till det transparenta glaset och å andra sidan har ett avgörande inflytande på ljuseffekten. På detta sätt är mjukt diffust grundbelysning belysning uppnås runt om. Till exempel levereras en tabell nedan med direkt ljus, med en diffusorplatta som också orsakar enhetlig ljusspridning. Lysdioderna integrerade i ljusenheten med sitt glänsande aluminiumhus säkerställer att färgerna i området återges mycket bra. Stålkabelupphängningen kan justeras utan verktyg och LED-enheten kan bytas ut tack vare ett patenterat system. Draft-serien är en design av Jean-Marc da Costa, medgrundare av serien.lighting. Företaget, baserat i Tyskland, utvecklar och producerar intelligenta belysningslösningar med en reducerad, modern design och sofistikerad konstruktion för att optimera ljuseffekten. - externt dimbar (TRIAC)
 • serien.lighting Drum S pendel vajer 927 Triac hög

  serien.lighting Drum S pendel vajer 927 Triac hög
  LED-pendellampa Trumma S i cylinderform med intern reflektor - upphängning på rostfria kablar Med LED-hänglampan Drum presenteras den tidlösa cylinderformen i modern form. Dess klara glasskärm omger en inre cylinder tillverkad av opal polykarbonat, vilket skapar en optisk Kentrast och emitterar ljuset runt som en mjuk grundbelysning belysning. Drum S ger direkt belysning nedåt och imponerar med sin realistiska färgåtergivning. Tre smala rep av rostfritt stål fungerar som upphängning. Trumman är perfekt för området och allmänbelysning i privata bostadsutrymmen samt i kommersiella och offentliga receptioner och loungeområden. Designen för Drum-serien kommer från Jean-Marc da Costa. Han är en av grundarna av armaturtillverkaren serien.lighting, ett företag baserat i Tyskland som har ägnat sig åt utveckling och tillverkning av intelligenta belysningslösningar med en reducerad, modern design och en sofistikerad struktur för att optimera ljuseffekten. - externt dimbar (TRIAC)
 • serien.lighting Draft S hänglampa 927 Triac blå

  serien.lighting Draft S hänglampa 927 Triac blå
  Utkast till LED-pendellampa pendelarmatur med handblåst sfärisk nyans och opal inre reflektor LED-upphängningslampan Draft är ett objekt av samtida kortfattadhet. Baserat på en klassisk kulformad lampa lampa skapades en ljuskälla med en perfekt balanserad ljuseffekt. En konisk reflektor placeras i den handblåsta glasskärmen, vars opala polykarbonat å ena sidan skapar en optisk kontrast till det transparenta glaset och å andra sidan har ett avgörande inflytande på ljuseffekten. På detta sätt är mjukt diffust grundbelysning belysning uppnås runt om. Till exempel levereras en tabell nedan med direkt ljus, med en diffusorplatta som också orsakar enhetlig ljusspridning. Lysdioderna integrerade i ljusenheten med sitt glänsande aluminiumhus säkerställer att färgerna i området återges mycket bra. Stålkabelupphängningen kan justeras utan verktyg och LED-enheten kan bytas ut tack vare ett patenterat system. Draft-serien är en design av Jean-Marc da Costa, medgrundare av serien.lighting. Företaget, baserat i Tyskland, utvecklar och producerar intelligenta belysningslösningar med en reducerad, modern design och sofistikerad konstruktion för att optimera ljuseffekten. - externt dimbar (TRIAC)
 • serien.lighting Draft M hänglampa 927 Triac klar

  serien.lighting Draft M hänglampa 927 Triac klar
  Utkast till LED-pendellampa pendelarmatur med handblåst sfärisk nyans och opal inre reflektor LED-upphängningslampan Draft är ett objekt av samtida kortfattadhet. Baserat på en klassisk kulformad lampa lampa skapades en ljuskälla med en perfekt balanserad ljuseffekt. En konisk reflektor placeras i den handblåsta glasskärmen, vars opala polykarbonat å ena sidan skapar en optisk kontrast till det transparenta glaset och å andra sidan har ett avgörande inflytande på ljuseffekten. På detta sätt är mjukt diffust grundbelysning belysning uppnås runt om. Till exempel levereras en tabell nedan med direkt ljus, med en diffusorplatta som också orsakar enhetlig ljusspridning. Lysdioderna integrerade i ljusenheten med sitt glänsande aluminiumhus säkerställer att färgerna i området återges mycket bra. Stålkabelupphängningen kan justeras utan verktyg och LED-enheten kan bytas ut tack vare ett patenterat system. Draft-serien är en design av Jean-Marc da Costa, medgrundare av serien.lighting. Företaget, baserat i Tyskland, utvecklar och producerar intelligenta belysningslösningar med en reducerad, modern design och sofistikerad konstruktion för att optimera ljuseffekten. - externt dimbar (TRIAC)
 • serien.lighting Draft S hänglampa 927 Triac brun

  serien.lighting Draft S hänglampa 927 Triac brun
  Utkast till LED-pendellampa pendelarmatur med handblåst sfärisk nyans och opal inre reflektor LED-upphängningslampan Draft är ett objekt av samtida kortfattadhet. Baserat på en klassisk kulformad lampa lampa skapades en ljuskälla med en perfekt balanserad ljuseffekt. En konisk reflektor placeras i den handblåsta glasskärmen, vars opala polykarbonat å ena sidan skapar en optisk kontrast till det transparenta glaset och å andra sidan har ett avgörande inflytande på ljuseffekten. På detta sätt är mjukt diffust grundbelysning belysning uppnås runt om. Till exempel levereras en tabell nedan med direkt ljus, med en diffusorplatta som också orsakar enhetlig ljusspridning. Lysdioderna integrerade i ljusenheten med sitt glänsande aluminiumhus säkerställer att färgerna i området återges mycket bra. Stålkabelupphängningen kan justeras utan verktyg och LED-enheten kan bytas ut tack vare ett patenterat system. Draft-serien är en design av Jean-Marc da Costa, medgrundare av serien.lighting. Företaget, baserat i Tyskland, utvecklar och producerar intelligenta belysningslösningar med en reducerad, modern design och sofistikerad konstruktion för att optimera ljuseffekten. - externt dimbar (TRIAC)
 • serien.lighting Draft S hänglampa 927 Triac klar

  serien.lighting Draft S hänglampa 927 Triac klar
  Utkast till LED-pendellampa pendelarmatur med handblåst sfärisk nyans och opal inre reflektor LED-upphängningslampan Draft är ett objekt av samtida kortfattadhet. Baserat på en klassisk kulformad lampa lampa skapades en ljuskälla med en perfekt balanserad ljuseffekt. En konisk reflektor placeras i den handblåsta glasskärmen, vars opala polykarbonat å ena sidan skapar en optisk kontrast till det transparenta glaset och å andra sidan har ett avgörande inflytande på ljuseffekten. På detta sätt är mjukt diffust grundbelysning belysning uppnås runt om. Till exempel levereras en tabell nedan med direkt ljus, med en diffusorplatta som också orsakar enhetlig ljusspridning. Lysdioderna integrerade i ljusenheten med sitt glänsande aluminiumhus säkerställer att färgerna i området återges mycket bra. Stålkabelupphängningen kan justeras utan verktyg och LED-enheten kan bytas ut tack vare ett patenterat system. Draft-serien är en design av Jean-Marc da Costa, medgrundare av serien.lighting. Företaget, baserat i Tyskland, utvecklar och producerar intelligenta belysningslösningar med en reducerad, modern design och sofistikerad konstruktion för att optimera ljuseffekten. - externt dimbar (TRIAC)
 • serien.lighting Curling M 927 Triac akryl klar

  serien.lighting Curling M 927 Triac akryl klar
  Curling LED-hängande ljus med en klar akrylskärm och repupphängning Curling är en LED-pendellampa som kombinerar en tidlös, elegant form och avancerad LED-teknik för att skapa en sammanhängande lampa . Den transparenta skärmen i platt cylinderform är gjord av akryl och rymmer en LED-ljuskälla med ett polerat aluminiumhölje, vars ljus naturligt representerar färgerna på de upplysta föremålen. En magnetiskt fastsatt optisk insats med ett speciellt snitt säkerställer en skonsam, direkt ljusemission nedåt. Smala stålkablar används för att fästa på taket av glänsande aluminium. Armaturens applikationsområde sträcker sig från privata vardagsrum till gastronomiska föremål till entré- och mottagningsrum. Tack vare en bajonettlås kan paraplyet tas bort och fästas utan verktyg för okomplicerad hantering. Om LED-enheten är defekt eller när livslängden är slut kan den bytas ut. Curling-armaturserien är designad av Jean-Marc da Costa och Manfred Wolf, som tillsammans grundade serien.lighting 1985. Företaget står för intelligenta belysningslösningar i en reducerad, modern design och med sofistikerade ljuseffekter. Företaget har redan fått många priser för Curling-armaturserien, inklusive German Design Award 2018. - externt dimbar (TRIAC)
 • serien.lighting Curling M pendel 927 Triac silver

  serien.lighting Curling M pendel 927 Triac silver
  Curling LED-pendellampa pendelarmatur med en handblåst glasskärm Curling LED-hängande ljus kombinerar perfekt hållbarheten hos den senaste LED-tekniken med en tidlös elegant form. Intelligenta designdetaljer och en optisk insats med ett speciellt snitt, som är magnetiskt fäst direkt under lysdioderna, säkerställer skonsamt direkt ljus med bra färgåtergivning, vilket garanterar behaglig belysning i både offentliga och privata vardagsrum. Den fina, klara glaskroppen i en plan cylinderform är handblåst. LED-enhetens hölje, liksom kapellet, är tillverkat av polerat aluminium. Den hängs upp med tunna stålkablar vars längd kan justeras under monteringen. Glasskärmen är lämplig för rengöring i diskmaskinen; Tack vare en bajonettlås kan den tas bort och fästas utan verktyg. LED-enheten kan bytas ut om den är defekt eller vid slutet av dess livslängd. Curling-armaturserien är designad av Jean-Marc da Costa och Manfred Wolf, som tillsammans grundade serien.lighting 1985. Företaget står för intelligenta belysningslösningar i en reducerad, modern design och med sofistikerade ljuseffekter. Företaget har redan fått många priser för Curling-armaturserien, inklusive German Design Award 2018. - externt dimbar (TRIAC)
 • serien.lighting Curling M pendel 927 Triac opal

  serien.lighting Curling M pendel 927 Triac opal
  Curling LED-pendellampa pendelarmatur med en handblåst glasskärm Curling LED-hängande ljus kombinerar perfekt hållbarheten hos den senaste LED-tekniken med en tidlös elegant form. Intelligenta designdetaljer och en optisk insats med ett speciellt snitt, som är magnetiskt fäst direkt under lysdioderna, säkerställer skonsamt direkt ljus med bra färgåtergivning, vilket garanterar behaglig belysning i både offentliga och privata vardagsrum. Den fina, klara glaskroppen i en plan cylinderform är handblåst. LED-enhetens hölje, liksom kapellet, är tillverkat av polerat aluminium. Den hängs upp med tunna stålkablar vars längd kan justeras under monteringen. Glasskärmen är lämplig för rengöring i diskmaskinen; Tack vare en bajonettlås kan den tas bort och fästas utan verktyg. LED-enheten kan bytas ut om den är defekt eller vid slutet av dess livslängd. Curling-armaturserien är designad av Jean-Marc da Costa och Manfred Wolf, som tillsammans grundade serien.lighting 1985. Företaget står för intelligenta belysningslösningar i en reducerad, modern design och med sofistikerade ljuseffekter. Företaget har redan fått många priser för Curling-armaturserien, inklusive German Design Award 2018. - externt dimbar (TRIAC)
 • serien.lighting Curling M pendel 927 Triac klar

  serien.lighting Curling M pendel 927 Triac klar
  Curling LED-pendellampa pendelarmatur med en handblåst glasskärm Curling LED-hängande ljus kombinerar perfekt hållbarheten hos den senaste LED-tekniken med en tidlös elegant form. Intelligenta designdetaljer och en optisk insats med ett speciellt snitt, som är magnetiskt fäst direkt under lysdioderna, säkerställer skonsamt direkt ljus med bra färgåtergivning, vilket garanterar behaglig belysning i både offentliga och privata vardagsrum. Den fina, klara glaskroppen i en plan cylinderform är handblåst. LED-enhetens hölje, liksom kapellet, är tillverkat av polerat aluminium. Den hängs upp med tunna stålkablar vars längd kan justeras under monteringen. Glasskärmen är lämplig för rengöring i diskmaskinen; Tack vare en bajonettlås kan den tas bort och fästas utan verktyg. LED-enheten kan bytas ut om den är defekt eller vid slutet av dess livslängd. Curling-armaturserien är designad av Jean-Marc da Costa och Manfred Wolf, som tillsammans grundade serien.lighting 1985. Företaget står för intelligenta belysningslösningar i en reducerad, modern design och med sofistikerade ljuseffekter. Företaget har redan fått många priser för Curling-armaturserien, inklusive German Design Award 2018. - externt dimbar (TRIAC)
 • serien.lighting Curling S pendel 927 Triac silver

  serien.lighting Curling S pendel 927 Triac silver
  Curling LED-pendellampa pendelarmatur med en handblåst glasskärm Curling LED-hängande ljus kombinerar perfekt hållbarheten hos den senaste LED-tekniken med en tidlös elegant form. Intelligenta designdetaljer och en optisk insats med ett speciellt snitt, som är magnetiskt fäst direkt under lysdioderna, säkerställer skonsamt direkt ljus med bra färgåtergivning, vilket garanterar behaglig belysning i både offentliga och privata vardagsrum. Den fina, klara glaskroppen i en plan cylinderform är handblåst. LED-enhetens hölje, liksom kapellet, är tillverkat av polerat aluminium. Den hängs upp med tunna stålkablar vars längd kan justeras under monteringen. Glasskärmen är lämplig för rengöring i diskmaskinen; Tack vare en bajonettlås kan den tas bort och fästas utan verktyg. LED-enheten kan bytas ut om den är defekt eller vid slutet av dess livslängd. Curling-armaturserien är designad av Jean-Marc da Costa och Manfred Wolf, som tillsammans grundade serien.lighting 1985. Företaget står för intelligenta belysningslösningar i en reducerad, modern design och med sofistikerade ljuseffekter. Företaget har redan fått många priser för Curling-armaturserien, inklusive German Design Award 2018. - externt dimbar (TRIAC)
 • serien.lighting Annex M pendellampa 13 W kristall

  serien.lighting Annex M pendellampa 13 W kristall
  LED-hänglampa Annex M med glasskärm och intern reflektor LED-hänglampan Annex är en nästan arketypisk pendellampa, vars design kommer från den tyska industridesignern Prof. Uwe Fischer. Tillverkaren serien.lighting kombinerar det mångsidiga, kombinerbara exteriören med avancerad teknik. Differentierade ljuseffekter uppnås med reflektor inuti den handblåsta, transparenta koniska glasskärmen. Hänglampan är mångsidig och särskilt lämplig för höga rum. Den kan användas lika bra i det privata vardagsrummet eller matsalen som i kommersiella eller gastronomiska utrymmen. Både den genomskinliga yttre skärmen och den inre reflektor på hänglampan är konformade, med reflektorn på insidan reflektor orienteringen på den yttre skärmen. Ljuskällan med modern LED-teknik och mycket bra färgåtergivning lyser upp varje rum på ett energieffektivt sätt och kännetecknas av en lång livslängd. Ett standardiserat växlingssystem möjliggör byte av LED-enheten, som är inrymd i ett glansigt vitlackerat aluminiumhus. En användarvänlig justering av ljusstyrkan är möjlig med en extern dimmer (TRIAC). Tack vare bajonettlåset kan lampskärmen enkelt tas bort och installeras utan verktyg. Det förkromade stålröret, som ansluter till den polerade aluminiumtaket, kan förkortas under monteringen.
 • serien.lighting Annex M pendellampa 13 W opal

  serien.lighting Annex M pendellampa 13 W opal
  LED-hänglampa Annex M med glasskärm och intern reflektor LED-hänglampan Annex är en nästan arketypisk pendellampa, vars design kommer från den tyska industridesignern Prof. Uwe Fischer. Tillverkaren serien.lighting kombinerar det mångsidiga, kombinerbara exteriören med avancerad teknik. Differentierade ljuseffekter uppnås med reflektor inuti den handblåsta, transparenta koniska glasskärmen. Hänglampan är mångsidig och särskilt lämplig för höga rum. Den kan användas lika bra i det privata vardagsrummet eller matsalen som i kommersiella eller gastronomiska utrymmen. Både den genomskinliga yttre skärmen och den inre reflektor på hänglampan är konformade, med reflektorn på insidan reflektor orienteringen på den yttre skärmen. Ljuskällan med modern LED-teknik och mycket bra färgåtergivning lyser upp varje rum på ett energieffektivt sätt och kännetecknas av en lång livslängd. Ett standardiserat växlingssystem möjliggör byte av LED-enheten, som är inrymd i ett glansigt vitlackerat aluminiumhus. En användarvänlig justering av ljusstyrkan är möjlig med en extern dimmer (TRIAC). Tack vare bajonettlåset kan lampskärmen enkelt tas bort och installeras utan verktyg. Det förkromade stålröret, som ansluter till den polerade aluminiumtaket, kan förkortas under monteringen.
 • serien.lighting Curling Wall M 2 700 K Triac klar

  serien.lighting Curling Wall M 2 700 K Triac klar
  Curling - LED-vägglampa med en skärm av handblåst glas Med Curling LED-vägglampa kompletteras lampserien med samma namn av en vägglampa som ger atmosfäriskt allroundljus och därmed blir ett slående ljusobjekt. Oavsett var armaturen används - Curling imponerar i vilken atmosfär som helst med det trevliga allroundljuset som skapas av den speciella diffusorn och det dekorativa ljusspelet tack vare den handblåsta glascylindern och de handpolerade metallytorna. Tack vare den verktygsfria skärmenheten med bajonettlås kan skärmen enkelt tas bort och sättas på igen för rengöring. Den underhållsfria LED-tekniken kan bytas ut mot ett standardiserat växlingssystem vid slutet av dess livslängd. Vid behov kan ljusstyrkan styras via externa TRIAC- dimmer . LED-vägglampan, liksom alla andra lampor i Curling-serien, designades och utvecklades av Jean-Marc da Costa och Manfred Wolf. 1985 grundade de tillsammans företaget serien.lighting. Dess ljus övertygar med sofistikerade konstruktioner för en perfekt ljuseffekt och reducerad modern design. Många produkter från företaget har redan tilldelats olika priser - Curling LED-vägglampa med German Design Award Special 2021
 • Annex LED Plafond M Clear/Opal - Serien Lighting

  Annex LED Plafond M Clear/Opal - Serien Lighting
  Annex LED Plafond M Clear/Opal - Serien Lighting
 • Cavity LED Taklampa S Black - Serien Lighting

  Cavity LED Taklampa S Black - Serien Lighting
 • Cavity LED Taklampa S White - Serien Lighting

  Cavity LED Taklampa S White - Serien Lighting