Serien Lighting lampor

 • Elegant designertaklampa One Eighty

  Elegant designertaklampa One Eighty
  Höj- och sänkbar designertaklampa One Eighty av svart aluminium Utmärkt med Red Dot Design Award 2010 och nominerad för Designpreis der Bundesrepublik Deutschland 2011 - taklampan One Eighty är ett prisbelönt mästerverk. Det behövs inte alltid attribut som prål och iögonfallande färger för att sticka ut från mängden, som One Eighty så imponerande bevisar. Denna taklampa nöjer sig med enkel elegans i färg och form för att röra sig på den högsta nivån. En smal snörpendel förbinder baldakinen med lampskärmen. Båda är utformade i perfekt symmetri i förhållande till varandra. Mjuka linjer beskriver skärmens yttre och verkar leda ljuset till dess bestämmelseort. Den mattsvarta ytan hos det högkvalitativa aluminiumet ser lätt och diskret ut och har en enkel elegans som passar utmärkt i nästan alla miljöer. För att bryta mot den i övrigt mycket homogena färgsättningen har baldakin och skärm i båda ändarna förnicklade dekorringar av stål. På så sätt uppstår små, men förnimbara ljusreflektioner som pryder One Eightys elegans med en liten highlight. Frågan för vilka ändamål taklampan passar är snabbt besvarad. För nästan alla! One Eighty är utformad så att form, design och färg inte sätter några gränser. Som solitär över köksbordet, flera tillsammans över matsalsbordet, som solitär för belysning av vardagsrumsbordet eller flera i rad över en bar - alla dessa är platser där One Eighty kommer perfekt till sin rätt i tänt och släckt tillstånd. För att göra designerlampans fördelar kompletta kan den även justeras i höjd (med hjälp av en kabelhiss i baldakinen) och dimmas. Mellan 80 och 210 cm kan den ställas i vilken höjd som helst och därmed anpassas till takhöjd och personliga önskemål. Regleringen av ljusstyrkan görs med en extern dimmer. Nu är det tydligt varför One Eighty mer än väl förtjänar benämningen designerkonstverk.
 • Designer-vägglampa Poppy med det lilla extra

  Designer-vägglampa Poppy med det lilla extra
  Poppy - en designer-golvlampa med fantastiska blomblad De ser ut att böja sig och vridas i alla riktningar, lamparmarna hos den exceptionella designer-golvlampan Poppy. Den ena pekar nedåt, den andra uppåt och den tredje vrider sig bakåt i sidled. De kan korsa varandra eller avlägsna sig från varandra och ser nästan ut att ha eget liv. Men just denna effekt är vad designerna till denna golvlampa velat få fram. Poppy är skapad för att erbjuda högsta möjliga flexibilitet och är därför i stället för en stel stomme utrustad med tre böjliga flexarmar, som kan vridas i alla upptänkliga riktningar. Genom att de textilklädda lamparmarna liksom foten är svarta ser de formligen ut att spruta ut ur lampfoten. Det verkligt speciella med lampan ligger dock inte i flexarmarna, som finns på många bords- och golvlampor, utan i de små blomliknande skärmarna. Kroppen hos de fina blommorna bildar munblåsta klot av svart-violett glas, som också innehåller de tre ljuskällorna. När ljuset tänds framträder den speciella glasstrukturen och det violetta lyser diskret igenom. Och något mycket intressant händer: blombladen öppnar sig av sig själva! Det är inget trolleri utan ett fysikaliskt förlopp som får blomman att utvecklas. Blombladen av bimetall reagerar på värmen från ljuskällorna och utvidgar sig långsamt. En effekt som kopierar ett naturskådespel genom en egentligen mycket enkel teknik som kombineras på intelligent sätt så att ett helt nytt belysningsobjekt uppstår: Poppy!
 • Annex - LED-taklampa med kristallreflektor

  Annex - LED-taklampa med kristallreflektor
  Designertaklampa Annex med kristallglasreflektor och COB-LED-lampor Geometrisk till formen, ren och reducerad färgsättning och imponerande ljus - det är LED-taklampan Annex fördelar i punktform. Med utgångspunkt från en kägelformad, ljusgenomsläpplig silikonformdel avges ljuset från de bakomliggande COB-LED-lamporna mycket jämnt i riktning mot reflektorn som sitter under. Den skapar en grandios ljusbrytning genom att bryta det infallande ljuset tusenfalt, nästan som slipat kristallglas. Att man valt just detta material vid designen av taklampan visar vilken stor betydelse man lägger vid ljusatmosfären som Annex ska skapa i sin omgivning. Det stjärnformade ljusmönster som uppstår i taket runt lampan genom de många reflektionerna utgör en ädel prydnad för det yttäckande allmänljuset som också avges från Annex, lika väl som den dekorativa tonen. För att den lysande mitten ska få en ram sitter en sluten, konformad glaskropp runt omkring den och iscensätter Annex ljus ännu bättre. Den ger även lampan en avslutning som är viktig för helhetsintrycket. Designerlampan Annex är bara en av många mästerverk från produktformgivaren Uwe Fischer från Frankfurt, som bland annat bidragit till en utställningshall i toppstationen på Zugspitze.
 • Balktaklampan Reef av keramiskt skum m LED-lampor

  Balktaklampan Reef av keramiskt skum m LED-lampor
  Reef - dimbar LED-balktaklampa med skärmar av keramiskt skum Mjukt och fint belyser det varmvita ljuset de fyra skärmarna hos balktaklampan Reef inifrån och gör skärmarnas ovanliga ytstruktur synlig. Nu ser man fördjupningarna och topparna i denna svamplika struktur, som inte kunde iscensättas bättre än med det infallande ljuset. Men vad är det egentligen för ett speciellt material, som med sin intressanta beskaffenhet ger taklampan Reef ett så extravagant utseende? För att skapa en specialeffekt i ljusskenet föll materialvalet för skärmarna på keramiskt skum - ett råmaterial som genom sin cellika struktur ger det en oförliknelig karaktär och därför är som gjord för att skapa unika lampkonstverk av. Mödosamt banar sig ljuset väg utåt, från skärmarnas insida genom de många koralliknande grenarna för att avges effektfullt i omgivningen. Men ljusstyrkan blir inte alls lidande av detta. Det mjuka ljuset genom det keramiska skummet pryds av direkt, nedåtriktat ljus. På så sätt uppfyller Reef målet som man redan anar av balkformen: belysning av stora matbord och långa bufféer. Den borstade aluminiumramen där skärmarna är fästa med jämna avstånd stör inte på något sätt utseendet hos skärmarna av keramiskt skum, utan understryker tvärtom diskret deras elegans. Och redan vid första anblicken ser den mycket robust ut. Skärmarna sitter över bajonettfattningar i aluminiumramen och kan med några få handgrepp tas av och rengöras i diskmaskinen. Reefs ljusreglering görs med en extern väggdimmer. Lampan kan enkelt skapa olika ljusscenarior - från uppiggande klart till mörkare hemtrevligt. Reef är en ljuskälla på mycket hög teknisk nivå, men den egentliga höjdpunkten är och förblir den iögonfallande strukturen hos de fyra skärmarna och deras exempellösa ljuseffekter.
 • Munblåst LED-designer-taklampa Annex

  Munblåst LED-designer-taklampa Annex
  Konformad LED-designer-taklampa Annex De båda aspekterna ljus och form kombineras så genomtänkt i LED-designer-taklampan att den ena komponenten alltid effektivt framhäver den andra. På ena sidan har den ett konformat lampglas av munblåst kristallglas, på den andra en motsatt formad reflektor av opalvitt akrylglas. Lampglaset ger nästan Annex dess slutliga form, men är ändå bara ett glashölje som leder blicken till den inuti liggande reflektorn. Fokus på symmetrin kommer med den tredje komponenten, en vit, vulkaniserad silikonformdel som stjälpts över lampglaset. Här döljer sig även den innovativa COB-LED-tekniken, som skapar jämnt, varmvitt ljus tack vare den opalvita reflektorn. Ljuset tränger obehindrat igenom den klara lampkroppen och belyser rum och tak jämnt - en viktig aspekt när en lampa ska fungera för yttäckande allmänbelysning. Ljusstyrkan hos de effektstarka LED-lamporna kan regleras med hjälp av en extern dimmer. På så sätt kan Annex lekande lätt förändras till att skapa önskad ljusatmosfär. Annex fungerar samtidigt som utseendemässig prydnad och homogen belysning i de mest skilda rum - från privata hem till restauranger eller offentliga lokaler och passar för användning i rum med normal takhöjd, lika väl som i äldre byggnader med en gedigen ton som en sådan extravagant designerlampa annars visar i ett helt nytt ljus.
 • Böjlig bordslampa Poppy med blomeffekt

  Böjlig bordslampa Poppy med blomeffekt
  Spektakulär design-bordslampa Poppy med blomblad som öppnar sig Ljuset tänds. Långsamt, mycket långsamt vaknar bordslampan Poppy till liv. Man ser hur de fina blombladen av metall på lampkroppen makligt öppnar sig och friger ljuset. Ungefär två minuter tar detta vackra skådespel, sedan är blomman öppen. Trolleri? Inte alls! Enkel fysik är det, som ligger bakom blommans öppnande och slutande. Poppys förebild är en vanlig växt, som öppnar blommorna och vänder dem mot ljuset, så snart det blir ljust. För att få fram effekten av att blommorna öppnar och sluter sig, valde lampdesignerna Georg Soanca-Pollak, Peter Thammer och Ulrich Beckert bimetall, ett material som reagerar på värme. Så snart blombladen av bimetall värms av ljuskällorna bakom den munblåsta glaskroppen blir varma börjar de långsamt öppna sig - ett spektakulärt skådespel! När man släcker Poppy och den inte känner av någon värme längre, sluter sig blombladen igen. För sitt inre öga kan man ana den miljö där bordslampan har sin optimala plats. Ett klassiskt stilfullt inrett rum, en hemtrevlig sitthörna och ett litet sidobord - där står Poppy. Bordslampan får inte gömmas undan. Den måste vara fritt synlig, så att alla som kommer in i rummet kan se dess skönhet och så att dess rörelseradie kan användas fullt ut. Den är nämligen högst beaktansvärd, tack vare den böjliga flexarmen. Svart tyg omger lamparmen av metall, som kan vridas och svängas i alla riktningar. Poppys ljus når därför nästan varje vrå i rummet och den kan användas både som direkt och indirekt ljuskälla - en verklig allkonstnär!
 • Reef - en LED-taklampa av keramiskt skum

  Reef - en LED-taklampa av keramiskt skum
  LED-taklampan Reef av keramiskt skum - dimbar Man behöver inte se länge på LED-taklampan Reef innan man dras in i dess trollkrets. Det sker nämligen direkt när ljuset tänds och den fascinerande skärmstrukturen kommer till synes och gör Reef till ett belysningsobjekt av speciell art. Keramiskt skum är ett material som sprider ljuset på ett särskilt sätt som man inte ser hos vanliga lampor och som visar att man har med ett designerkonstverk med speciell karaktär att göra. Effekten från det keramiska skummet på ljusverkan ser man direkt. Inifrån blir den exceptionella skärmstrukturen som påminner om ett korallrev belyst - därav namnet ”Reef”. Utan ljuset vore taklampan inte hälften så vacker, för den iscensätter det speciella materialet underbart vackert. Mjukt utspritt, diffust eller klart, direkt ljus - Reef ger allt. Det keramiska skummets genomskinlighet skapar en diffus ljusverkan som gör rummet hemtrevligt, medan öppningen på undersidan av skärmen släpper igenom ljuset obehindrat, för att skapa nödvändig ljusstyrka. Denna ljusstyrka kommer från den effektstarka High-Power-LED-lampan med 820 lumen. Man kan fundera på att placera flera av dessa relativt små taklampor tillsammans i ett rum. Inte utan orsak är Reef därför utrustad med en dimbar LED-lampa, som bara behöver en extern dimmer för att förändra ljusstyrkan. Skärmen ser bräcklig ut men är mycket robust, den kan tas av och rengöras i diskmaskinen. Reef - ett designerkonstverk som inte behöver något annat än ett ovanligt material i kombination med det rätta ljuset för att skapa en unik känsla i rummet.
 • LED-designervägglampa Lid med opalglas

  LED-designervägglampa Lid med opalglas
  Sfäriskt ljus med designer-LED-vägglampan Lid Under dagen, när lampan inte är tänd, ser LED-vägglampan Lid ut som en enkel cirkel på väggen. Sin egentliga effekt får den när det blir mörkt och ljuset tänds. Då skapas en skir ljusaura runt cirkeln och särskilt yttäckande, sfäriskt ljus lyser på väggen. LED-lamporna inuti lampan avger ljuset åt sidorna genom den cirkelformade kroppen, den främre ytan är täckt av en opalglasskiva och släpper bara ut mjukt filtrerat ljus i rummet. På så sätt garanteras att ingen bländning uppstår. Med en extern dimmer kan LED-lamporna dimmas via väggströmbrytaren (dimmer ingår inte i leveransen). Lid passar både för användning i privata hem - i vardagsrummet, korridoren eller trapphuset - och i offentliga lokaler, till exempel i hotell, barer och restauranger. Som solitär eller i grupp, det avgör bara rummets storlek eller personlig smak.
 • Poppy - designervägglampa med specialeffekt

  Poppy - designervägglampa med specialeffekt
  Konstfull designer-vägglampa Poppy med det lilla extra ”Vår ljusutformning är sensuell - och förnuftig. Och alltid lockar den fram ett leende hos betraktaren.” Så beskriver lampdesignern Georg Soanca-Pollak missionen i sitt arbete. Tillsammans med sin företagspartner Ulrich Beckert har han redan skapat många ljusprojekt och startat ljusprojekt på högsta konstnärliga och tekniska nivå. I samarbete med lampdesignern Peter Thammer har duon skapat vägglampan Poppy, som man inte behöver se på två gånger för att inse att den uppfyller den citerade visionen. Belysningsprojektets sensualitet ligger i ljuskällan - kärnan i varje lampa. Hos Poppy ligger den i två svart-violetta kroppar av munblåst glas. Som om ljuset genom det speciellt färgade glaset tränger ut och belyser glaskroppen mjukt violett inte vore nog, har lampan ännu en clou. För att få blomman i lampan att öppna och sluta sig sitter tunna lameller av bimetall vid glaskroppens öppning. Materialet som är sammansatt av två lager av olika metaller reagerar på värme. Och inom några minuter öppnar sig Poppys blomblad sensuellt, när lampan tänds och värmen från ljuskällan når lamellerna. Om inte förr, lockar detta betraktaren att le. Förnuftig? Det är lampan, helt av sig själv. Det effektfulla och tack vare de båda flexarmarna dessutom variabla accentljuset från Poppy är en välkommen highlight i de flesta vardagsrum.
 • LED-designertaklampa Annex med glasskärm

  LED-designertaklampa Annex med glasskärm
  Kägelformad skärm med innerskärm: LED-taklampan Annex Ljus och form ingår en speciell symbios hos LED-taklampan Annex. Skärmen består av två olika stora skärmar, en yttre av munblåst, klart glas och en inre av opalfärgad akryl. Båda är konformade och nästan kägelliknande, och den inre käglan har motsatt riktning mot den yttre. Medan den yttre skärmen huvudsakligen har en estetisk funktion är den inre till för den speciella ljusfördelningen. Ljuset från COB-LED-lamporna leds, tack vare akrylskärmen så att största delen avges direkt nedåt och resten sprids runt om. Med hjälp av denna ljusfördelning kan en säker och yttäckande allmänbelysning, till exempel i hallen, vardagsrummet, matrummet eller i offentliga lokaler eller restauranger garanteras. Tack vare möjligheten att dimma den, är lampan användarvänlig. Med en extern dimmer kan Annex dimmas (ingår inte i leveransen). En bajonettanslutning gör dessutom monteringen och demonteringen av lampglaset lekande lätt.
 • Med kristallglas - LED-taklampan Annex

  Med kristallglas - LED-taklampan Annex
  Munblåst glasskärm med kristallinsats: LED-designertaklampan Annex Dekorativt och samtidigt funktionellt ljus är inget problem för LED-taklampan Annex från produktdesignern Uwe Fischer från Frankfurt. Den yttre skärmen av klart, munblåst glas bildar ett dekorativt hölje för den inre skärmen, som fungerar som reflektor och består av slipat kristallglas. Den bidrar till att ljuset från COB-LED-lamporna till största delen är nedåtriktat, men att en del även avges runt om som dekorationsbelysning. Med slipat kristallglas som reflektor kan man dessutom föreställa sig på vilket sätt det dekorativa ljuset fördelar sig i omgivningen, nämligen brutet tusentals gånger och därför gnistrande och med ett dekorativt mönster i taket och på väggen. Särskilt användarvänlig och funktionell är taklampan också genom att den kan dimmas med en extern dimmer som dock inte ingår i leveransen. Monteringen av lampglaset görs med en bajonettfattning och är därför mycket enkel. Annex skiljer sig från många andra taklampor, även genom att den inte är upphängd med en kabel eller en tråd, utan med en stav. För allmänbelysning i hallen - i privata hem eller hotell - eller som belysning över en bänk eller bardisk är LED-taklampan Annex ett estetiskt tilltalande och funktionellt alternativ.
 • serien.lighting Cavity Ceiling L, aluminium blankt

  serien.lighting Cavity Ceiling L, aluminium blankt
  Designtaklampa Cavity Ceiling som bländfri downlight Mjuka kurvor utmärker LED-taklampan Cavity Ceiling. Aluminiumkroppen urholkades där ljuskällan sitter – därför namnet Cavity (hålrum). I och med att lysdioderna sitter så pass djupt i lampkroppen skapas en unik ljuseffekt som liknar en downlight, men samtidigt är mycket mjuk och bländfri. Kroppen fungerar här som reflektor och samtidigt lampans dekorativa element. Formgivarna bakom lampan, Jean-Marc da Costa och Manfred Wolf, är också grundläggarna bakom lamptillverkaren serien.lighting. 1985 har de två industridesignerna grundlagt företaget som numera är aktivt på världsplan. Lamporna från serien.lighting utmärks av smart, men diskret formgivning och en noggrant genomtänkt teknik som harmoniserar perfekt med designen. - dimbar med extern bakkants fasdimmer
 • Kvadratisk designervägglampa App med LEDs

  Kvadratisk designervägglampa App med LEDs
  App för vägglampor för privata och offentliga utrymmen Med LED-vägglampan App har Berlin-designstudion Formfjord utvecklat ett belysningselement som är avsett för mångsidig användning i privata och offentliga utrymmen. Korridorer och trappor kan t.ex. belysas med den i hemmet, men även i stora kontorsbyggnader eller hotell. Vägglampans kubiska kropp är allt annat än påträngande för betraktaren, men det betyder inte att App inte vet hur man lyser med fördelar. Det visar sig vara ett mångsidigt belysningselement med många användningsmöjligheter och tekniskt sofistikerade finesser. Armaturens bas, dvs. kylflänsen för de kraftfulla lysdioderna med ett färgåtergivningsindex > 90 Ra, är tillverkad av aluminium och den kubiska skärmen av klar polykarbonat. Ljuset avges symmetriskt uppåt och nedåt, på sidorna är det endast svagt diffust och helt bländfritt. Framsidan är ogenomskinlig så att inget bländande ljus kommer in i rummet. En annan speciell egenskap hos plexiglasfronten är att den är dubbelskiktad och därmed ger optiskt djup och plasticitet.
 • SML - LED-vägglampa av polerad aluminium

  SML - LED-vägglampa av polerad aluminium
  Uppåt- och nedåtstrålande designervägglampa SML² med dimbara LEDs Modellen SML², en vidareutveckling av den framgångsrika lampserien SML, har utformats av Jean-Marc da Costa och är en LED-vägglampan som är mycket mångsidigt användbar och som kan användas i både privata som offentliga utrymmen. Lampan kan med dess rena formspråk belysa korridorer, trappor, foajéer etc. både funktionellt och estetiskt. I ddenna LED-vägglampa förenas den senaste tekniken med bästa möjliga funktionalitet - både när det gäller LED-lampor och kylflänsar. De varmvita, dimbara lysdioderna uppnår ett färgåtergivningsindex på minst 90 Ra och kan med sin glans konkurrera med halogen-glödlampor. På grund av den speciellt utformade kylflänsen är värmeutvecklingen mycket låg, vilket ökar hållbarheten hos LED-lamporna. Ljuset avges genom de satinerade polykarbonatlskikten samt symmetriskt uppåt och nedåt. Vägglampan kan dimmas med hjälp av en fasavsnittdimmer.
 • serien.lighting Cavity Ceiling L, vit

  serien.lighting Cavity Ceiling L, vit
  Designtaklampa Cavity Ceiling som bländfri downlight Mjuka kurvor utmärker LED-taklampan Cavity Ceiling. Aluminiumkroppen urholkades där ljuskällan sitter – därför namnet Cavity (hålrum). I och med att lysdioderna sitter så pass djupt i lampkroppen skapas en unik ljuseffekt som liknar en downlight, men samtidigt är mycket mjuk och bländfri. Kroppen fungerar här som reflektor och samtidigt lampans dekorativa element. Formgivarna bakom lampan, Jean-Marc da Costa och Manfred Wolf, är också grundläggarna bakom lamptillverkaren serien.lighting. 1985 har de två industridesignerna grundlagt företaget som numera är aktivt på världsplan. Lamporna från serien.lighting utmärks av smart, men diskret formgivning och en noggrant genomtänkt teknik som harmoniserar perfekt med designen. - dimbar med extern bakkants fasdimmer
 • Svart LED-vägglampa SML

  Svart LED-vägglampa SML
  Dimbar LED-vägglampa SML² av designern Jean-Marc da Costa Dimbara lysdioder med lång livslängd, den senaste kylflänsstekniken och små dimensioner är de egenskaper som utmärker SML²-vägglampan. SML² är en design av Jean-Marc da Costa. Den mångsidiga vägglampan med sitt tydliga formspråk ger tillförlitligt ljus i både privata och offentliga utrymmen, t.ex. i korridorer, trappor, foajéer osv. Den här LED-vägglampan kombinerar ny teknik med maximal funktionalitet. Lysdioderna uppnår ett färgåtergivningsindex > 90 Ra och kan konkurrera med halogenglödlampor i fråga om ljusstyrka. Tack vare de specialutvecklade kylflänsarna är värmeutvecklingen minimal, vilket ökar lysdiodernas hållbarhet. Det utsända ljuset släpps ut symmetriskt uppåt och nedåt genom de satinerade polykarbonatkåporna. Vägglampan kan dämpas med hjälp av en fasavstängningsdimmer (exkl.).
 • Twin - en LED-taklampa som kan gå ner i spagat

  Twin - en LED-taklampa som kan gå ner i spagat
  Akrobatisk LED-taklampa Twin - ett utdragbart designerkonstverk En taklampa som kan gå ner i spagat - ett bra skämt. Men nej, det är inget skämt. Denna taklampa kan nämligen gå ner i spagat! Matbordslampor som kan höjas och sänkas med hjälp av långa pendelupphängningar hör till gångna tider. Nu finns Twin! Denna LED-taklampa förverkligar mekanismen för höj- och sänkbarhet på ett mycket speciellt sätt och förbinder därmed innovativ teknik med design med inspirerande utseende. När skärmarna ligger nära varandra och de korsande, glansförkromade aluminiumstängerna sträcker sig utåt anar man inte vad som döljer sig i den. Men om man börjar dra i Twins stomme rör sig skärmarna långsamt från varandra och lampan bevisar sitt akrobatiska kunnande. I början är spännvidden 50 cm, vid slutet av spagaten är den hela 155 cm. Trots sina beaktansvärda mått fascinerar Twin alltid med elegans och lätthet, genom den glänsande saxmekaniken och de enkla, genomskinliga akrylskärmarna. Vem känner inte igen problemet när gästerna kommit och matbordet dragits ut till maximal längd och den lilla taklampan inte längre räcker till för att belysa båda ändarna av bordet tillräckligt väl? Twin löser detta problem bra, för den anpassar sig lekande lätt till alla bordsstorlekar upp till 3,30 m. Och dessutom blir gästerna förvånade när man använder Twins lätthanterliga mekanik och lampan går ner i spagat. Och naturligtvis ger Twin den önskade, yttäckande, bländfria belysningen. De inbyggda COB-LED-lamporna avger sitt ljus genom de genomskinliga skärmytorna i omgivningen och skapar en diskret, men ändå klar och stämningsfull ljusatmosfär. LED-lamporna kan dimmas med en extern dimmer och uppfyller därmed det sista kravet på behaglig bordsbelysning - individuell reglering av ljusstyrkan. Med all rätt har denna förvandlingskonstnär till LED-taklampa fått det mest renommerade designpriset, German Design Award 2015 i guld.
 • LED-taklampa Zoom med dragspelsförstoring

  LED-taklampa Zoom med dragspelsförstoring
  Zoom - LED-taklampa med variabel dragspelskonstruktion Den zoomar in och sedan zoomar den ut. Den öppnar sig och sluter sig igen. Handlar det om bländaren på en kamera? Helt fel! Det rör sig om en taklampa med denna funktion, men den har mycket gemensamt med en kameras zoomfunktion och har en sådan som förebild. En rörlig dragspelskonstruktion som efter önskemål kan dra isär den önskade belysningen och sedan skjuta ihop den igen. En variabel och flexibel mästerkonstruktion är Zoom alltså, som kan ändra diameter när som helst - från bara 20 cm i helt slutet tillstånd till hela 130 cm i maximalposition finns det ingen storlek som Zoom inte kan anta. Man måste tänka på att Zooms minsta upphängning vid sluten lampa är 90 cm, för att den maximala diametern ska kunna nås. Det är imponerande att se hur stängerna i rostfritt stål griper in i varandra och korsar varandra så att lampans form rör sig och ändrar sig mjukt. Tack vare de goda anpassningsmöjligheterna passar taklampan för nästan alla rumsstorlekar, den kan mycket väl användas, även i helt hopskjutet läge, utan att ljusstyrkan känns för stark. Zoom har 20 inbyggda högspännings-LED-lampor som man knappt ser utifrån och som naturligtvis kan dimmas. En extern dimmer behövs för att göra lampan helt justerbar, även när det gäller ljusstyrkan. Denna imponerande taklampa hålls inte upp av en, utan av hela 20 linor, som i varje ände leder till dragspelskonstruktionen och gör att Zoom alltid hålls vågrät. Man kan nästan beteckna Zoom som en modern lampkrona, som ändå inte behöver något praktfullt rum, utan kan hängas i vilket rum som helst och bli en highlight där.
 • serien.lighting Annex M – LED-taklampa

  serien.lighting Annex M – LED-taklampa
  Designtaklampa Annex med kristallglasreflektor och COB-LED-lampor Klara, reducerade former och en genomtänkt ljusfördelning utmärker LED-taklampan som formgavs av produktdesignern Uwe Fischer. Lampan, som vid första blicken ser enkel ut, men har några fantasiska egenskaper, utvecklade han för tillverkaren serien.lighting. Koniska former spelar en viktig roll hos Annex. Ljuset från lysdioder i den koniska, genomskinliga silikonformdelen avges jämnt mot reflektorn som här består av fasetterat kristallglas som är som gjort för imponerande ljuseffekter i rummet. Både kristallglasreflektorn och det yttre höljet av munblåst klarglas är koniskt formade. Utöver detta dekorativa ljus som lampan sprider åt alla håll, sörjer den också för nedåtriktat ljus, så att man även skulle kunna kalla den för en speciellt dekorativ downlight. Därför är lampan inte bara lämplig för användning i hemmet, utan även i kommersiella lokaler. Designlampan Annex är en av mästerverken som skapades av produktdesignern Uwe Fischer med kontor i Frankfurt. Han undervisar dessutom Industrial Design på den statliga konstakademien i Stuttgart och formger bl.a. lampor för lamptillverkaren serien.lighting. Annex kan dimras med en bakkants fasdimmer.
 • serien.lighting Annex S – LED-taklampa, opal

  serien.lighting Annex S – LED-taklampa, opal
  Munblåst glasskärm: LED-taklampa Annex Designlampan Annex av märket serien.lighting kan både imponera med ett elegant utseende och en smart ljuseffekt. Den koniskt formade lampkroppen av munblåst glas gör ett mycket elegant, nästan något minimalistiskt intryck. Den genomskinliga, yttre skärmen kompletteras ev en inre skärm av opal akryl som också är konisk. Den opala skärmen sörjer för att ljuset riktas: Annex avger ljuset delvist nedåt, men även genom den opala skärmen åt sidorna, så att rummet ljussätts med ett mjukt ljus. Annex är en taklampa som kan användas både i hemmet och kommersiella lokaler. Oavsett om i hotellhallen eller i vardagsrummet – Annex belyser alla områden med stil och finess. Med hjälp av en bakkants fasdimmer kan lysdioderna dimras.
 • serien.lighting Annex M – LED-taklampa, opal

  serien.lighting Annex M – LED-taklampa, opal
  Munblåst glasskärm: LED-taklampa Annex Designlampan Annex av märket serien.lighting kan både imponera med ett elegant utseende och en smart ljuseffekt. Den koniskt formade lampkroppen av munblåst glas gör ett mycket elegant, nästan något minimalistiskt intryck. Den genomskinliga, yttre skärmen kompletteras ev en inre skärm av opal akryl som också är konisk. Den opala skärmen sörjer för att ljuset riktas: Annex avger ljuset delvist nedåt, men även genom den opala skärmen åt sidorna, så att rummet ljussätts med ett mjukt ljus. Annex är en taklampa som kan användas både i hemmet och kommersiella lokaler. Oavsett om i hotellhallen eller i vardagsrummet – Annex belyser alla områden med stil och finess. Med hjälp av en bakkants fasdimmer kan lysdioderna dimras.
 • serien.lighting Cavity Ceiling S, svart

  serien.lighting Cavity Ceiling S, svart
  Designtaklampa Cavity Ceiling som bländfri downlight Mjuka kurvor utmärker LED-taklampan Cavity Ceiling. Aluminiumkroppen urholkades där ljuskällan sitter – därför namnet Cavity (hålrum). I och med att lysdioderna sitter så pass djupt i lampkroppen skapas en unik ljuseffekt som liknar en downlight, men samtidigt är mycket mjuk och bländfri. Kroppen fungerar här som reflektor och samtidigt lampans dekorativa element. Formgivarna bakom lampan, Jean-Marc da Costa och Manfred Wolf, är också grundläggarna bakom lamptillverkaren serien.lighting. 1985 har de två industridesignerna grundlagt företaget som numera är aktivt på världsplan. Lamporna från serien.lighting utmärks av smart, men diskret formgivning och en noggrant genomtänkt teknik som harmoniserar perfekt med designen. - dimbar med extern bakkants fasdimmer
 • serien.lighting Rod Wall LED-vägglampa, aluminium

  serien.lighting Rod Wall LED-vägglampa, aluminium
  Designvägglampa Crib Wall med dimbara lysdioder LED-vägglampan Crib Wall av märket serien.lighting utmärks av en minimalistisk formgivning. Den arkitektoniska lampan består av sammanlagt två skärmar. Den yttre skärmen av borosilikatglas är kubisk med lätt rundade hörn och kanter. Den inre skärmen har inflytande på ljuseffekten med belysning som främst avges uppåt och nedåt. Med rätt dimmer (bakkants fasdimmer, ingår ej) kan vägglampan även dimras. Formgivarna bakom Crib Wall, Jean-Marc da Costa och Manfred Wolf, är också grundläggarna bakom lampföretaget serien.lighting. Vänskapen från studietiden ledde 1985 till grundläggningen av ett eget företag med vilket de två industridesignerna numera är världskända. Lamporna från serien.lighting utmärks av smart, men oftast diskret formgivning och en noggrant genomtänkt teknik som harmoniserar med lampans design.
 • serien.lighting Central LED-båglampa svart

  serien.lighting Central LED-båglampa svart
  Centralt LED-ljusbågsarmatur med integrerad pekdimmer - ett mästerverk av belysningskonsten Det är en utrymmeskrävande och funktionell lampa, men samtidigt är det också ett mästerverk av armaturdesign - den centrala LED-ljusbågsarmaturen. Med den, den klassiska båglampa, som består av en expansiv lampa lamparm och en rund aluminiumskärm, har total omtolkas. I en anda av maximal flexibilitet begränsar Central sig inte till en fast storlek utan kan anpassa sig till respektive rumsstorlek tack vare två helt påfallande teleskoparmar i höjd och djup . I maximal position mäter ljusbågslampan mer än två meter både i höjd och djup , vilket gör den perfekt för att belysa rymliga rum - till exempel i hotell- eller restaurangområdet. Men om du också har nödvändigt utrymme hemma för att optimera scenen Central, kan du ta med en lampa hus som överträffar alla mainstream. Den stora ljuseffekten som framträder genom det smala ljusgapet som omger skuggan är en lika enastående egenskap hos armaturen som den inbyggda pekdämparen, vilket möjliggör kontinuerlig ljusreglering. För det jämna ljus som är vid ett sådant uttrycksfullt belysningsobjekt av stor betydelse, ge varmvita lysande COB-LED. Som en central lampa ger ljusbågen Central LED varje tänkbart rum en individuell karaktär.
 • serien.lighting Annex S – LED-taklampa

  serien.lighting Annex S – LED-taklampa
  Designtaklampa Annex med kristallglasreflektor och COB-LED-lampor Klara, reducerade former och en genomtänkt ljusfördelning utmärker LED-taklampan som formgavs av produktdesignern Uwe Fischer. Lampan, som vid första blicken ser enkel ut, men har några fantasiska egenskaper, utvecklade han för tillverkaren serien.lighting. Koniska former spelar en viktig roll hos Annex. Ljuset från lysdioder i den koniska, genomskinliga silikonformdelen avges jämnt mot reflektorn som här består av fasetterat kristallglas som är som gjort för imponerande ljuseffekter i rummet. Både kristallglasreflektorn och det yttre höljet av munblåst klarglas är koniskt formade. Utöver detta dekorativa ljus som lampan sprider åt alla håll, sörjer den också för nedåtriktat ljus, så att man även skulle kunna kalla den för en speciellt dekorativ downlight. Därför är lampan inte bara lämplig för användning i hemmet, utan även i kommersiella lokaler. Designlampan Annex är en av mästerverken som skapades av produktdesignern Uwe Fischer med kontor i Frankfurt. Han undervisar dessutom Industrial Design på den statliga konstakademien i Stuttgart och formger bl.a. lampor för lamptillverkaren serien.lighting. Annex kan dimras med en bakkants fasdimmer.
 • serien.lighting Cavity Ceiling S, vit

  serien.lighting Cavity Ceiling S, vit
  Designtaklampa Cavity Ceiling som bländfri downlight Mjuka kurvor utmärker LED-taklampan Cavity Ceiling. Aluminiumkroppen urholkades där ljuskällan sitter – därför namnet Cavity (hålrum). I och med att lysdioderna sitter så pass djupt i lampkroppen skapas en unik ljuseffekt som liknar en downlight, men samtidigt är mycket mjuk och bländfri. Kroppen fungerar här som reflektor och samtidigt lampans dekorativa element. Formgivarna bakom lampan, Jean-Marc da Costa och Manfred Wolf, är också grundläggarna bakom lamptillverkaren serien.lighting. 1985 har de två industridesignerna grundlagt företaget som numera är aktivt på världsplan. Lamporna från serien.lighting utmärks av smart, men diskret formgivning och en noggrant genomtänkt teknik som harmoniserar perfekt med designen. - dimbar med extern bakkants fasdimmer
 • serien.lighting Cavity Ceiling S, aluminium blankt

  serien.lighting Cavity Ceiling S, aluminium blankt
  Designtaklampa Cavity Ceiling som bländfri downlight Mjuka kurvor utmärker LED-taklampan Cavity Ceiling. Aluminiumkroppen urholkades där ljuskällan sitter – därför namnet Cavity (hålrum). I och med att lysdioderna sitter så pass djupt i lampkroppen skapas en unik ljuseffekt som liknar en downlight, men samtidigt är mycket mjuk och bländfri. Kroppen fungerar här som reflektor och samtidigt lampans dekorativa element. Formgivarna bakom lampan, Jean-Marc da Costa och Manfred Wolf, är också grundläggarna bakom lamptillverkaren serien.lighting. 1985 har de två industridesignerna grundlagt företaget som numera är aktivt på världsplan. Lamporna från serien.lighting utmärks av smart, men diskret formgivning och en noggrant genomtänkt teknik som harmoniserar perfekt med designen. - dimbar med extern bakkants fasdimmer
 • serien.lighting Cavity Ceiling S, brons

  serien.lighting Cavity Ceiling S, brons
  Designtaklampa Cavity Ceiling som bländfri downlight Mjuka kurvor utmärker LED-taklampan Cavity Ceiling. Aluminiumkroppen urholkades där ljuskällan sitter – därför namnet Cavity (hålrum). I och med att lysdioderna sitter så pass djupt i lampkroppen skapas en unik ljuseffekt som liknar en downlight, men samtidigt är mycket mjuk och bländfri. Kroppen fungerar här som reflektor och samtidigt lampans dekorativa element. Formgivarna bakom lampan, Jean-Marc da Costa och Manfred Wolf, är också grundläggarna bakom lamptillverkaren serien.lighting. 1985 har de två industridesignerna grundlagt företaget som numera är aktivt på världsplan. Lamporna från serien.lighting utmärks av smart, men diskret formgivning och en noggrant genomtänkt teknik som harmoniserar perfekt med designen. - dimbar med extern bakkants fasdimmer
 • serien.lighting Cavity Ceiling L, svart

  serien.lighting Cavity Ceiling L, svart
  Designtaklampa Cavity Ceiling som bländfri downlight Mjuka kurvor utmärker LED-taklampan Cavity Ceiling. Aluminiumkroppen urholkades där ljuskällan sitter – därför namnet Cavity (hålrum). I och med att lysdioderna sitter så pass djupt i lampkroppen skapas en unik ljuseffekt som liknar en downlight, men samtidigt är mycket mjuk och bländfri. Kroppen fungerar här som reflektor och samtidigt lampans dekorativa element. Formgivarna bakom lampan, Jean-Marc da Costa och Manfred Wolf, är också grundläggarna bakom lamptillverkaren serien.lighting. 1985 har de två industridesignerna grundlagt företaget som numera är aktivt på världsplan. Lamporna från serien.lighting utmärks av smart, men diskret formgivning och en noggrant genomtänkt teknik som harmoniserar perfekt med designen. - dimbar med extern bakkants fasdimmer
 • serien.lighting Cavity Ceiling L, brons

  serien.lighting Cavity Ceiling L, brons
  Designtaklampa Cavity Ceiling som bländfri downlight Mjuka kurvor utmärker LED-taklampan Cavity Ceiling. Aluminiumkroppen urholkades där ljuskällan sitter – därför namnet Cavity (hålrum). I och med att lysdioderna sitter så pass djupt i lampkroppen skapas en unik ljuseffekt som liknar en downlight, men samtidigt är mycket mjuk och bländfri. Kroppen fungerar här som reflektor och samtidigt lampans dekorativa element. Formgivarna bakom lampan, Jean-Marc da Costa och Manfred Wolf, är också grundläggarna bakom lamptillverkaren serien.lighting. 1985 har de två industridesignerna grundlagt företaget som numera är aktivt på världsplan. Lamporna från serien.lighting utmärks av smart, men diskret formgivning och en noggrant genomtänkt teknik som harmoniserar perfekt med designen. - dimbar med extern bakkants fasdimmer
 • serien.lighting Crib Wall LED-vägglampa, krom

  serien.lighting Crib Wall LED-vägglampa, krom
  Lysdioder får glasplattan att lysa: vägglampa Crib Wall Utseendemässigt är LED-vägglampan Crib Wall av märket serien.lighting snarare mycket reducerad. En rektangulär ram i aluminium inramar en transparent glasskiva som blir till lampans mittpunkt så fort ljuset tänds. Ljuset från lysdioderna avges nämligen genom den speciella skivans polerade kant. Glasplattan med mikrostruktur riktar sedan ljuset. Ljuset avges då både nedåt och uppåt. Med rätt dimmer (bakkants fasdimmer, ingår ej) kan vägglampan även dimras. Crib Wall kan monteras på flera olika sätt. Oavsett om du vill montera den horisontellt eller vertikalt, enkelt eller i rad – allt är möjligt. Hur lampan än monteras övertygar den alltid med sin minimalistiska formgivning och den nästan magiska ljuseffekten som skapas av den lysande glasskivan.
 • Designer-LED-vägglampa App med spegel

  Designer-LED-vägglampa App med spegel
  Belysning och spegel i ett: LED-vägglampa App LED-väggarmaturen App är formellt enkel och ändå så effektiv, och den drar till sig ögonen framför allt på grund av den speglade glasfronten. Armaturens bas, dvs. kylflänsen för de kraftfulla lysdioderna med ett färgåtergivningsindex > 90 Ra, är tillverkad av aluminium och den kubiska strukturen av klar polykarbonat. Frontskyddet av äkta spegelglas ger armaturen en speciell touch. Om väggarmaturen används i hallen har du också en spegel där du kan ta en sista titt innan du lämnar huset. Appen kan också övertyga med sin enkla men tilltalande design och teknik när den används i offentliga byggnader, t.ex. hotell eller kontorsbyggnader. App-väggarmaturens ljusspridning är symmetrisk uppåt och nedåt; på sidorna är ljuset endast svagt spritt och helt bländfritt. Eftersom den speglade framsidan är ogenomskinlig kan inget bländande ljus komma in i rummet.
 • serien.lighting Central LED-båglampa, pärlgrå

  serien.lighting Central LED-båglampa, pärlgrå
  LED-ljusbågsljus Central i imponerande storlek - utrustad med en dimmer Central LED-bågljus kombinerar en elegant design med imponerande storlek och hög funktionalitet och flexibilitet. Med tanke på dess dimensioner är lampan en iögonfallande men förblir elegant och lätt i form. Båglampans höjdpunkt, som designades av industridesignern Formfjord för tillverkaren serien.lighting , ligger i de två teleskoparmarna i borstat rostfritt stål. Lampans höjd kan justeras från 178 till 210 cm via det vertikala teleskopröret, och djup kan justeras med den finare horisontella teleskoparmen. Oavsett om det är en ljuskälla ovanför soffbordet eller som ett slående ljus ovanför matbordet - LED-ljusbågslampan kan användas på många sätt för direkt belysning. Dessutom gör det perifera ljusgapet i skuggan att ljuset strålar försiktigt åt sidan och fungerar som ett designelement i armaturen. Den imponerande LED-ljusbågslampan Central imponerar med sin flexibilitet, varje detalj i lampan är genomtänkt. Den stora, plana basen ser till att lampan står stadigt, lutar sig in i rummet i en generös gest och doppar den i varmt ljus. Den är utrustad med en dimmerknapp i lampskärmen och LED-enheten kan bytas ut tack vare ett patenterat växlingssystem.
 • Förspeglad LED-designer-vägglampa Lid

  Förspeglad LED-designer-vägglampa Lid
  LED-designervägglampa Lid med främre täckning av spegelglas Minimalistisk form och milt ljus är ord som träffande beskriver LED-vägglampan Lid. Minimalistisk för att den - om man ser på den i släckt tillstånd - helt enkelt är en rund skiva på väggen. Denna runda skiva är av spegelglas och har även praktisk användning, särskilt i hallen eller sovrummet, men i grunden har lampans design inget av pompa och söta finesser. Först när man tänder lampan visar sig Lids verkliga storlek. Milt, yttäckande ljus runt skivan bryts i väggen och ser nästan ut som en ljusaura. Genom ljusutsläppen på sidorna blir man inte bländad, eftersom ljuset inte avges direkt i rummet. Vägglampan Lid är en designprodukt som är avsedd för stilfull belysning i privata hem och offentliga lokaler, som hotellkorridorer, i barer och restauranger. Med hjälp av en extern dimmer kan lampan även dimmas.
 • Vit designervägglampa Club med tygskärm

  Vit designervägglampa Club med tygskärm
  Club - en elegant designervägglampa med LED-glödlampa Det mjuka ljusskenet från LED-vägglampan Club sprids mjukt och jämnt i rummet. Ljuskällan som är placerad i mitten bakom den halvcirkelformade skärmen sprider sitt ljus uppåt och nedåt i riktning mot skärmöppningarna, men den strålar också genom den genomskinliga vita chintzen och skapar en mysig atmosfär. Med Club garanteras dock inte bara en behaglig ljusatmosfär, utan lampan anses också vara särskilt säker eftersom skärmens material kännetecknas av det är mycket brandbeständigt. Club är en LED-vägglampa med stor flexibilitet. Både när det gäller inredningsstil och rummet den placeras i. Lampans design är diskret och kan utan problem integreras i designen i det avsedda rummet. Club är allt annat än påträngande. Lampan håller sig med sin design diskret i bakgrunden och ger istället andra dekorationselement företräde. Den övertygar emellertid på alla fronter i fråga om kvalitet och funktionalitet. Det dämpade ljuset som avges genom den halvcirkelformade skärmen skapar en elegant atmosfär i långa korridorer, restauranger, hotellrum eller hemma i vardagsrummet.
 • Club LED Golvlampa L Black - Serien Lighting

  Club LED Golvlampa L Black - Serien Lighting
 • serien.lighting Club L LED-golvlampa, svart

  serien.lighting Club L LED-golvlampa, svart
  LED-golvlampa Club med cylindrisk chintz-skärm - rum och läslampa kan regleras separat Denna golvlampa från den tidlöst klassiska lampskärmen Club är en lampa för kräsna behov. Den sömlöst utformade nyansen av fin, lätt chintz hålls inte i form av en ofta använd trådram utan av smala aluminiumprofiler så att det inte finns några fula skuggkanter. En speciell höjdpunkt i Club LED-golvlampa är ljuset som kan styras separat med knapparna på sidan av aluminiumprofilerna. Ljuset som lyser uppåt och nedåt kan bytas och dämpas separat så att rumsbelysningen och läslampan kan justeras beroende på situationen. Klubben designades av Jean-Marc da Costa. 1985 grundade han företaget serien.lighting tillsammans med Manfred Wolf, vars fokus ligger på utveckling och produktion av intelligenta belysningslösningar med riktade ljuseffekter och reducerad, modern design. Hållbarhet är också serien.lighting : Lysdioderna kan bytas ut i slutet av sin livstid.
 • Blomstrande designer-vägglampa Poppy med flexarm

  Blomstrande designer-vägglampa Poppy med flexarm
  Designer-vägglampa Poppy - blombladen utvecklar sig när lampan tänds När solen går upp på morgonen vaknar växternas värld. Långsamt öppnar blommorna sig och vänder sig mot solljuset. Detta är ett naturskådespel som upprepar sig varje dag och det har designerna Ulrich Beckert, Georg Soanca-Pollak och Peter Thammer tagit som förebild och utvecklat en designlampa som efterliknar denna effekt. På så sätt skapades Poppy - en vägglampa med en mycket speciell hemlighet. Från det polerade monteringselementet i rostfritt stål sticker den 75 cm långa lamparmen ut helt godtyckligt som en stängel hos en växt. Bakom den svarta textilmantlingen döljer sig en flexarm av metall, som kan röras i all tänkbara riktningar. I änden av armen sitter vägglampans highlight, blomkalken. I den svart-violetta reflektorkapseln av munblåst glas sitter ljuskällan - en perfekt plats, när man tänker på att ljuset från glaskapseln skimrar i violett och samtidigt avges genom den främre öppningen. För att göra blommans utseende perfekt och gjuta liv i Poppy har designerna fått en ganska speciell idé. Metallamellerna som ser ut som vanliga dekorelement för att pryda blomman med blomblad, visar sig vara fysikaliska mästerverk. För bladen är tillverkade av en speciell bimetall - ett material som utvidgar sig i värme och drar ihop sig i kyla. När lamellerna värms av lampan börjar de utvidga sig inom två minuter - precis som en växt gör vid infallande solljus. När Poppy släcks sluter sig blombladen igen. Ett blomstrande mästerverk är Poppy alltså, och fyller vardagsrummet med sin blomsterprakt och alla som ser blomman öppna sig dras in i dess trollmakt.
 • Vägglampa Poppy med blomblad som utvecklar sig

  Vägglampa Poppy med blomblad som utvecklar sig
  Böjlig vägglampa Poppy med blomblad som öppnar sig För att göra vägglampan Poppy till vad den är behövdes inte bara formgivarens fingertoppskänsla och blick för detaljer, utan även en portion fysikaliska kunskaper. Designerna ville skapa en blomsterlampa med egenskaper som kommer förbluffande nära en verklig växts. Man behöver inte vara något biologi-geni för att veta att växter alltid vänder sig mot ljuset och öppnar och sluter sig när solen går upp respektive ned. Och just detta efterliknar vägglampan Poppy. Den riktar sig dock inte mot solen, utan mot ljuskällans värme, som döljs i den munblåsta glasreflektorn i änden av lamparmen. De filigrana lamellerna som sitter på den består av bimetall, som är känd för att ändra form vid temperaturförändringar. Denna fysikaliska effekt använder sig Poppy av. Lamellerna som föreställer blombladen öppnar sig inom två minuter efter det att lampan tänds och leder samtidigt ljusskenet utåt. Belyst inifrån strålar samtidigt glasreflektorn på ett fascinerande sätt. Det vackra ljuset från Poppy kan riktas åt alla upptänkliga håll. Vägglampan Poppys 75 cm långa flexarm av metall är textilmantlad och otroligt böjlig. Oavsett om ljuset ska riktas mot taket, golvet eller mot rummets mitt - Poppy gör det möjligt. Ett designobjekt av speciellt slag är denna vägglampa, som man vill tända och släcka hela tiden för att se det storartade skådespelet där blomman öppnar och sluter sig.
 • Designervägglampa Poppy med effektfulla blommor

  Designervägglampa Poppy med effektfulla blommor
  Fantastisk vägglampa Poppy - en blomma som slår ut När solen går ned och naturen sveps in i mörker sluter blommorna sina kronblad, eftersom det inte finns något ljus längre, som de kan vända sig mot. Men några enstaka blommor öppnar i stället sina kronblad i stället för att sluta dem, när konstgjort ljus tar över solens uppgift och skapar ljus. Det är dock inga levande blommor som det rör sig om här, men de kommer väldigt nära en äkta blomma. Vägglampan Poppy från designer-trion Ulrich Beckert, Georg Soanca-Pollak och Peter Thammer är ett belysningsobjekt i form av blommor som är en fullkomlig nytolkning av belysning och dess effekter. När vägglampan tänds kan man se ett helt speciellt skådespel. De fina blombladen som är fästa vid de båda munblåsta glaskapslarna utvecklar sig en kort stund efter det att lampan tänds och släpper ljuset inifrån glaset fritt. Värmen från ljuskällan har en speciell effekt på de fina metallamellerna. Det är inte vilken metall som helst som används, utan det rör sig om värmekänslig bimetall, som utvidgar sig när den blir varm. Och Poppy drar nytta av denna fysikaliska effekt och öppnar sina blomkalkar så snart ljuset tänds. DE båda textilklädda flexarmarna gör vägglampan till en rörlig ljuskälla som alltid kan anta en ny form. På så sätt finns alltid möjlighet till formgivning av vägglampan och den är föränderlig och individuell som nästan inget annat belysningsobjekt.
 • Golvlampa Poppy med tre flexarmar

  Golvlampa Poppy med tre flexarmar
  Böjlig designergolvlampa Poppy med fascinerande blomblad Ulrich Beckert och Georg Soanca-Pollak är en designerduo som ägnar sig åt projekt inom inredningsarkitektur och ljusgestaltning. Tillsammans med designern Peter Thammer har de skapat en lampserie som kräver inte bara kreativitet, utan även kunskaper i fysik. Målet var att ta ett steg över gränsen för det hittills tillverkade och samtidigt begeistra och fascinera med sin produkt. Och detta har trion utan tvekan lyckats med! Poppy är en golvlampa av speciellt slag. De tre lättmanövrerade lamparmarna drar först blickarna till sig, eftersom de ser ut att ha eget liv. Just denna effekt gör Poppy så levande och livlig. Flexarmarna av metall är överdragna med textil, som gör Poppy så rörlig och ljuset så otroligt variabelt. Helt i beige och keramiktoner förlorar den ändå inte i elegans och stil. Den speciella cloun har de tre designerna dock sparat till lamphuvudena. När Poppy är släckt ser man bukiga kroppar av munblåst glas och lameller av metall som sitter på dem och de små skärmarna ser ut som knoppar hos en växt. När man tänder Poppy kan man se att blombladen börjar röra sig. Långsamt vecklar de ut sig och böjer sig mer och mer från varandra. De gör formligen plats för ljuset som vill tränga ut från glaskroppens inre. Vad är det som händer? Värmen från ljuskällorna får bimetallamellerna att utvidga sig och därmed öppna blommorna. En fenomenal effekt när man tänker på vilka enskilda komponenter som behövs. Poppy - en fascinerande designer-golvlampa med specialeffekt!
 • Vägglampa Reef av keramiskt skum med dimbara LED

  Vägglampa Reef av keramiskt skum med dimbara LED
  Effektfull LED-vägglampa Reef med finporig skärm av keramiskt skum LED-vägglampa Reef har en mycket speciell dragningskraft på betraktaren. Till utseendet är den en blandning av lekfullhet och rätlinjighet och haptiskt en materialkombination som inte kunnat ha större skillnader - på så sätt blir Reef ett karakteristiskt belyslningsobjekt. Lampbasen, en glanspolerad hållare av högkvalitativ aluminium med kanter och hörn ser ganska diskret ut. Det som väcker betraktarens intresse är lampskärmen, som består av ett material som man inte känner igen vid första anblicken. Detta exceptionella material kanske man inte ens känner till, för man träffar ganska sällan på det till vardags. Reefs skärm består av keramiskt skum, ett speciellt råmaterial som exempelvis används vid värmeisolering. Keramiskt skum tillverkas i regel av aluminiumoxid och skumbildande beståndsdelar, som skapar små blåsor och slutligen den karakteristiska strukturen vid uppvärmning. Ett sådant speciellt material med en porandel på mer än 96 procent, som dessutom är svårantändligt, värmebeständigt och särskilt motståndskraftigt mot väderpåverkan formligen skriker efter att användas inom ljustekniken och visar hur fascinerande ljus kan vara när det kombineras med rätt material. Det tänkte sig också designern av nästa steg, en inredningsarkitektbyrå från Kassel och skapade lampserien Reef. Genom det infallande ljuset får denna vägglampa, tack vare det finporiga, keramiska skummet en ljuseffekt som inte liknar någon annan lampas. Reef kan monteras som uplight eller downlight och anpassar sig på så sätt till de olika situationerna i varje rum och naturligtvis till användarens individuella önskemål. Dessutom tål Reef diskmaskin och kan därför lätt rengöras. Den kan dessutom dimmas enligt önskemål med hjälp av en extern dimmer. Det som fyller rummet med sitt obeskrivliga ljus är verkligen ett mästerverk inom belysningskonsten!
 • LED-vägglampa med ribbad framsida

  LED-vägglampa med ribbad framsida
  Formellt enkel och ändå så effektiv: LED-designervägglampa App Den kubformade armaturkroppen i designväggarmaturen App verkar enkel och oansenlig vid första anblicken, men den visar sig vara ett mångsidigt belysningselement med många användningsmöjligheter. Armaturens bas, dvs. kylflänsen för de kraftfulla lysdioderna med ett färgåtergivningsindex > 90 Ra, är tillverkad av aluminium och den kubiska strukturen av klar polykarbonat. Ljuset sprids symmetriskt uppåt och nedåt; på sidorna sprids ljuset endast svagt och är helt bländfritt. Framsidan är ogenomskinlig så att inget bländande ljus kommer in i rummet. Det speciella med fronten av plexiglas med fina ribbor är också att den är dubbelskiktad och därmed ger optiskt djup och plasticitet. LED-väggarmaturen App från designstudion Formfjord är gjord för mångsidig användning i privata och offentliga utrymmen, t.ex. på hotell, i kontorsbyggnader, i trapphus och korridorer av alla slag.
 • App - designervägglampa med LEDs

  App - designervägglampa med LEDs
  Fräscht grön - piffa upp väggen med designer-LED-vägglampan App Formfjords formgivare har med designen av LED-vägglampan App skapat ett belysningselement som inte bara är praktiskt och funktionellt, utan som med dess äppelgröna framsida också blir en snygg färgklick på väggen. Det spelar ingen roll om lampan används för privata eller offentliga lokaler. Den passar nämligen utmärkt i båda. I korridorer och trapphus i t.ex. hotell eller kontorsbyggnader är App en särskilt mångsidig och praktisk samt designtekniskt tilltalande följeslagare i fråga om belysning. Lampans stommer består av aluminium och den rektangulära skärmen av polykarbonat. Framsidan är dubbelskiktad och avtäckt med en grön skiva av plexiglas. Den dubbla fronten skapar ett visst plastiskt och optiskt djup. Ljuset strålar symmetriskt uppåt och nedåt, på sidan avges ett dämpat ljus genom skärmen. Därmed uppstår ingen bländning.
 • Silverfärgad LED-vägglampa SML

  Silverfärgad LED-vägglampa SML
  Ljus uppåt eller nedåt: LED-Wandleuchte SML² I LED-vägglampan SML² den snaste tekniken - både i fråga om lysdioderna och kylflänsarna - och bästa möjliga funktionalitet. De varmvita lysdioderna uppnår ett färgåtergivningsindex på minst 90 Ra och deras glans kan jämföras med halogen-glödlampor. På grund av de speciellt utvecklade kylflänsarna genereras bara en liten mängd värme under drift, vilket också ökar LED-hållbarheten. Ljuset sprids symmetriskt uppåt och nedåt. SML² kan vid behov dimmas med en fasdimmer. Modellen SML² är universellt användbar, men lämpar sig särskilt bra för korridorer eller trapphus - både i privata utrymmen och i offentliga byggnader.
 • Vit LED-vägglampa SML

  Vit LED-vägglampa SML
  Exklusiv designervägglampa SML² som sprider ljuset uppåt och nedåt Designervägglampan SML² har utformats av Jean-Marc da Costa och är mycket mångsidigt användbar modell, både privata och offentliga utrymmen. Korridorer, trapphus, foajéer etc. kan belysas funktionellt och estetiskt med SML². I denna LED-vägglampa förenas den senaste tekniken med bästa möjliga funktionalitet - både i fråga om lysdioder och kylflänsar. De varmvita, dimbara lysdioderna uppnår ett färgåtergivningsindex större än 90 Ra, och deras glans påminner om halogen-glödlampor. På grund av den speciellt utvecklade kylflänsen genereras knappt någon värme, vilket ökar hållbarheten hos LED-lamporna. Ljuset avges genom de satinerade polykarbonatskikten samt symmetriskt uppåt och nedåt. Lampan kan dimmas med en fasdimmer.
 • serien.lighting Crib Wall LED-vägglampa, stål

  serien.lighting Crib Wall LED-vägglampa, stål
  Lysdioder får glasplattan att lysa: vägglampa Crib Wall Utseendemässigt är LED-vägglampan Crib Wall av märket serien.lighting snarare mycket reducerad. En rektangulär ram i aluminium inramar en transparent glasskiva som blir till lampans mittpunkt så fort ljuset tänds. Ljuset från lysdioderna avges nämligen genom den speciella skivans polerade kant. Glasplattan med mikrostruktur riktar sedan ljuset. Ljuset avges då både nedåt och uppåt. Med rätt dimmer (bakkants fasdimmer, ingår ej) kan vägglampan även dimras. Crib Wall kan monteras på flera olika sätt. Oavsett om du vill montera den horisontellt eller vertikalt, enkelt eller i rad – allt är möjligt. Hur lampan än monteras övertygar den alltid med sin minimalistiska formgivning och den nästan magiska ljuseffekten som skapas av den lysande glasskivan.
 • Reflex 2 LED Plafond M 450 Black - Serien Lighting

  Reflex 2 LED Plafond M 450 Black - Serien Lighting
  Design Jean-Marc da Costaför SerienLighting Reflex 2 LED Plafond M 450 Black är en modern taklampa som skickar ett ljus ut i hela rummet via den inbyggda lysdioden. Den rundade aluminiumramen ger lampan&hellip:
 • Cavity LED Plafond L Bronze - Serien Lighting

  Cavity LED Plafond L Bronze - Serien Lighting
 • Cavity LED Plafond L Black - Serien Lighting

  Cavity LED Plafond L Black - Serien Lighting
 • serien.lighting Curling S pendel 927 Triac klar

  serien.lighting Curling S pendel 927 Triac klar
  Curling LED-pendellampa pendelarmatur med en handblåst glasskärm Curling LED-hängande ljus kombinerar perfekt hållbarheten hos den senaste LED-tekniken med en tidlös elegant form. Intelligenta designdetaljer och en optisk insats med ett speciellt snitt, som är magnetiskt fäst direkt under lysdioderna, säkerställer skonsamt direkt ljus med bra färgåtergivning, vilket garanterar behaglig belysning i både offentliga och privata vardagsrum. Den fina, klara glaskroppen i en plan cylinderform är handblåst. LED-enhetens hölje, liksom kapellet, är tillverkat av polerat aluminium. Den hängs upp med tunna stålkablar vars längd kan justeras under monteringen. Glasskärmen är lämplig för rengöring i diskmaskinen; Tack vare en bajonettlås kan den tas bort och fästas utan verktyg. LED-enheten kan bytas ut om den är defekt eller vid slutet av dess livslängd. Curling-armaturserien är designad av Jean-Marc da Costa och Manfred Wolf, som tillsammans grundade serien.lighting 1985. Företaget står för intelligenta belysningslösningar i en reducerad, modern design och med sofistikerade ljuseffekter. Företaget har redan fått många priser för Curling-armaturserien, inklusive German Design Award 2018. - externt dimbar (TRIAC)
 • serien.lighting Cavity Suspension S, brons

  serien.lighting Cavity Suspension S, brons
  Dimbar LED-upphängningslampa Cavity Suspension Den runda armaturkroppen på LED-hängarmaturen Cavity Suspension är gjord av aluminium och fungerar som reflektor för armaturen. Det är till stor del ansvarigt för att rikta ljus, vilket uppstår på grund av att aluminiumhöljet är urholkat och detta ihåligt representerar ett trumpetformat ljusutlopp. Ljuset riktas nedåt och avges utan bländning. Lysdiodernas ljusstyrka kan regleras med en extern fasavstängningsdimmer. Cavity Suspension är lämplig för rum med en takhöjd på upp till 3 m. De två industridesignerna Jean-Marc da Costa och Manfred Wolf designade Cavity. Du är också grundare av serien.lighting, ett belysningsföretag som grundades 1985 och nu är internationellt känt. Armaturerna från serien.lighting kännetecknas av en mestadels enkel men mycket förfinad design, där den senaste tekniken och den minimalistiska designen blir en perfekt symbios.
 • serien.lighting Cavity Suspension S, svart

  serien.lighting Cavity Suspension S, svart
  Dimbar LED-upphängningslampa Cavity Suspension Den runda armaturkroppen på LED-hängarmaturen Cavity Suspension är gjord av aluminium och fungerar som reflektor för armaturen. Det är till stor del ansvarigt för att rikta ljus, vilket uppstår på grund av att aluminiumhöljet är urholkat och detta ihåligt representerar ett trumpetformat ljusutlopp. Ljuset riktas nedåt och avges utan bländning. Lysdiodernas ljusstyrka kan regleras med en extern fasavstängningsdimmer. Cavity Suspension är lämplig för rum med en takhöjd på upp till 3 m. De två industridesignerna Jean-Marc da Costa och Manfred Wolf designade Cavity. Du är också grundare av serien.lighting, ett belysningsföretag som grundades 1985 och nu är internationellt känt. Armaturerna från serien.lighting kännetecknas av en mestadels enkel men mycket förfinad design, där den senaste tekniken och den minimalistiska designen blir en perfekt symbios.
 • serien.lighting Cavity Suspension L, svart

  serien.lighting Cavity Suspension L, svart
  Dimbar LED-upphängningslampa Cavity Suspension Den runda armaturkroppen på LED-hängarmaturen Cavity Suspension är gjord av aluminium och fungerar som reflektor för armaturen. Det är till stor del ansvarigt för att rikta ljus, vilket uppstår på grund av att aluminiumhöljet är urholkat och detta ihåligt representerar ett trumpetformat ljusutlopp. Ljuset riktas nedåt och avges utan bländning. Lysdiodernas ljusstyrka kan regleras med en extern fasavstängningsdimmer. Cavity Suspension är lämplig för rum med en takhöjd på upp till 3 m. De två industridesignerna Jean-Marc da Costa och Manfred Wolf designade Cavity. Du är också grundare av serien.lighting, ett belysningsföretag som grundades 1985 och nu är internationellt känt. Armaturerna från serien.lighting kännetecknas av en mestadels enkel men mycket förfinad design, där den senaste tekniken och den minimalistiska designen blir en perfekt symbios.
 • serien.lighting Cavity Suspension L, brons

  serien.lighting Cavity Suspension L, brons
  Dimbar LED-upphängningslampa Cavity Suspension Den runda armaturkroppen på LED-hängarmaturen Cavity Suspension är gjord av aluminium och fungerar som reflektor för armaturen. Det är till stor del ansvarigt för att rikta ljus, vilket uppstår på grund av att aluminiumhöljet är urholkat och detta ihåligt representerar ett trumpetformat ljusutlopp. Ljuset riktas nedåt och avges utan bländning. Lysdiodernas ljusstyrka kan regleras med en extern fasavstängningsdimmer. Cavity Suspension är lämplig för rum med en takhöjd på upp till 3 m. De två industridesignerna Jean-Marc da Costa och Manfred Wolf designade Cavity. Du är också grundare av serien.lighting, ett belysningsföretag som grundades 1985 och nu är internationellt känt. Armaturerna från serien.lighting kännetecknas av en mestadels enkel men mycket förfinad design, där den senaste tekniken och den minimalistiska designen blir en perfekt symbios.
 • serien.lighting One Eighty Suspension Adjustable S

  serien.lighting One Eighty Suspension Adjustable S
  Höjdjusterbar designhänglampa One Eighty Suspension Adjustable S Hänglampan One Eighty av lampföretaget serien.lighting med säte i Rodgau är ett prisvinnande designobjekt: vinnaren av Red Dot Design Award 2010 och nominerad till det tyska designpriset 2011. Det är dock inte extravagansen som utmärker One Eighty, utan de små, fina detaljerna och den enkla elegansen som gör hänglampan så pass speciell. Skärmen hänger i en pendel från en likadan takkåpan som är symmetrisk till denna. Komponenternas svarta färg kompletteras bara av två förnicklade stålringar på varje ände för att förädla One Eightys utseende. Tack vare vajermekanismen i takkåpan är en bekväm höjdjustering mellan min. 80 cm och max. 190 cm möjlig. Hänglampan är lämplig för en takhöjd på upp till 3,3 m. En extern dimmer (bakkants fasdimmer, ingår ej) gör det möjligt att justera ljusstyrkan.
 • serien.lighting Crib Wall LED-vägglampa, svart

  serien.lighting Crib Wall LED-vägglampa, svart
  Lysdioder får glasplattan att lysa: vägglampa Crib Wall Utseendemässigt är LED-vägglampan Crib Wall av märket serien.lighting snarare mycket reducerad. En rektangulär ram i aluminium inramar en transparent glasskiva som blir till lampans mittpunkt så fort ljuset tänds. Ljuset från lysdioderna avges nämligen genom den speciella skivans polerade kant. Glasplattan med mikrostruktur riktar sedan ljuset. Ljuset avges då både nedåt och uppåt. Med rätt dimmer (bakkants fasdimmer, ingår ej) kan vägglampan även dimras. Crib Wall kan monteras på flera olika sätt. Oavsett om du vill montera den horisontellt eller vertikalt, enkelt eller i rad – allt är möjligt. Hur lampan än monteras övertygar den alltid med sin minimalistiska formgivning och den nästan magiska ljuseffekten som skapas av den lysande glasskivan.
 • serien.lighting Crib Wall LED-vägglampa, vit

  serien.lighting Crib Wall LED-vägglampa, vit
  Lysdioder får glasplattan att lysa: vägglampa Crib Wall Utseendemässigt är LED-vägglampan Crib Wall av märket serien.lighting snarare mycket reducerad. En rektangulär ram i aluminium inramar en transparent glasskiva som blir till lampans mittpunkt så fort ljuset tänds. Ljuset från lysdioderna avges nämligen genom den speciella skivans polerade kant. Glasplattan med mikrostruktur riktar sedan ljuset. Ljuset avges då både nedåt och uppåt. Med rätt dimmer (bakkants fasdimmer, ingår ej) kan vägglampan även dimras. Crib Wall kan monteras på flera olika sätt. Oavsett om du vill montera den horisontellt eller vertikalt, enkelt eller i rad – allt är möjligt. Hur lampan än monteras övertygar den alltid med sin minimalistiska formgivning och den nästan magiska ljuseffekten som skapas av den lysande glasskivan.
 • serien.lighting Rod Wall LED-vägglampa, opal

  serien.lighting Rod Wall LED-vägglampa, opal
  Designvägglampa Crib Wall med dimbara lysdioder LED-vägglampan Crib Wall av märket serien.lighting utmärks av en minimalistisk formgivning. Den arkitektoniska lampan består av sammanlagt två skärmar. Den yttre skärmen av borosilikatglas är kubisk med lätt rundade hörn och kanter. Den inre skärmen har inflytande på ljuseffekten med belysning som främst avges uppåt och nedåt. Med rätt dimmer (bakkants fasdimmer, ingår ej) kan vägglampan även dimras. Formgivarna bakom Crib Wall, Jean-Marc da Costa och Manfred Wolf, är också grundläggarna bakom lampföretaget serien.lighting. Vänskapen från studietiden ledde 1985 till grundläggningen av ett eget företag med vilket de två industridesignerna numera är världskända. Lamporna från serien.lighting utmärks av smart, men oftast diskret formgivning och en noggrant genomtänkt teknik som harmoniserar med lampans design.
 • serien.lighting Draft M hänglampa 927 Triac brun

  serien.lighting Draft M hänglampa 927 Triac brun
  Utkast till LED-pendellampa pendelarmatur med handblåst sfärisk nyans och opal inre reflektor LED-upphängningslampan Draft är ett objekt av samtida kortfattadhet. Baserat på en klassisk kulformad lampa lampa skapades en ljuskälla med en perfekt balanserad ljuseffekt. En konisk reflektor placeras i den handblåsta glasskärmen, vars opala polykarbonat å ena sidan skapar en optisk kontrast till det transparenta glaset och å andra sidan har ett avgörande inflytande på ljuseffekten. På detta sätt är mjukt diffust grundbelysning belysning uppnås runt om. Till exempel levereras en tabell nedan med direkt ljus, med en diffusorplatta som också orsakar enhetlig ljusspridning. Lysdioderna integrerade i ljusenheten med sitt glänsande aluminiumhus säkerställer att färgerna i området återges mycket bra. Stålkabelupphängningen kan justeras utan verktyg och LED-enheten kan bytas ut tack vare ett patenterat system. Draft-serien är en design av Jean-Marc da Costa, medgrundare av serien.lighting. Företaget, baserat i Tyskland, utvecklar och producerar intelligenta belysningslösningar med en reducerad, modern design och sofistikerad konstruktion för att optimera ljuseffekten. - externt dimbar (TRIAC)
 • serien.lighting Curling S pendel 927 Triac opal

  serien.lighting Curling S pendel 927 Triac opal
  Curling LED-pendellampa pendelarmatur med en handblåst glasskärm Curling LED-hängande ljus kombinerar perfekt hållbarheten hos den senaste LED-tekniken med en tidlös elegant form. Intelligenta designdetaljer och en optisk insats med ett speciellt snitt, som är magnetiskt fäst direkt under lysdioderna, säkerställer skonsamt direkt ljus med bra färgåtergivning, vilket garanterar behaglig belysning i både offentliga och privata vardagsrum. Den fina, klara glaskroppen i en plan cylinderform är handblåst. LED-enhetens hölje, liksom kapellet, är tillverkat av polerat aluminium. Den hängs upp med tunna stålkablar vars längd kan justeras under monteringen. Glasskärmen är lämplig för rengöring i diskmaskinen; Tack vare en bajonettlås kan den tas bort och fästas utan verktyg. LED-enheten kan bytas ut om den är defekt eller vid slutet av dess livslängd. Curling-armaturserien är designad av Jean-Marc da Costa och Manfred Wolf, som tillsammans grundade serien.lighting 1985. Företaget står för intelligenta belysningslösningar i en reducerad, modern design och med sofistikerade ljuseffekter. Företaget har redan fått många priser för Curling-armaturserien, inklusive German Design Award 2018. - externt dimbar (TRIAC)
 • serien.lighting Draft M taklampa Triac blå

  serien.lighting Draft M taklampa Triac blå
  Utkast till LED-taklampa med handblåst glaskula och opal innerskärm Med LED-taklampa Draft blir det arketypiska kulformad lampa ljuset ett objekt för samtida kortfattadhet och en perfekt balanserad ljuseffekt. Sfären av transparent, handblåst glas och den ljusdiffuserande, opala inre reflektorn skapar en spännande kontrast. LED-ljuskällan är placerad djupt inuti den koniska inre reflektorn och ger allsidigt mjukt diffust rumsljus samt direkt ljus riktat nedåt. En diffuserskiva i botten säkerställer en särskilt mjuk ljusemission och jämnt upplysta ytor. Draft LED-taklampa också utmärkt färgåtergivning och belysningens dimbarhet med en extern dimmer (TRIAC). I den privata sektorn eller i en mängd olika kommersiella objekt, individuellt eller grupperade i flera lampor - kombinerar LED-taklampa Draft en modern tolkning av tidlösa former med avancerad teknik. Draft är en design av Jean-Marc da Costa, medgrundare av serien.lighting. Det tyska företaget utvecklar och producerar intelligenta belysningslösningar i en reducerad, modern design och med sofistikerad teknik.
 • serien.lighting Club S LED-golvlampa, svart

  serien.lighting Club S LED-golvlampa, svart
  LED-golvlampa Club med cylindrisk chintz-skärm - rum och läslampa kan regleras separat Denna golvlampa från den tidlöst klassiska lampskärmen Club är en lampa för kräsna behov. Den sömlöst utformade nyansen av fin, lätt chintz hålls inte i form av en ofta använd trådram utan av smala aluminiumprofiler så att det inte finns några fula skuggkanter. En speciell höjdpunkt i Club LED-golvlampa är ljuset som kan styras separat med knapparna på sidan av aluminiumprofilerna. Ljuset som lyser uppåt och nedåt kan bytas och dämpas separat så att rumsbelysningen och läslampan kan justeras beroende på situationen. Klubben designades av Jean-Marc da Costa. 1985 grundade han företaget serien.lighting tillsammans med Manfred Wolf, vars fokus ligger på utveckling och produktion av intelligenta belysningslösningar med riktade ljuseffekter och reducerad, modern design. Hållbarhet är också serien.lighting : Lysdioderna kan bytas ut i slutet av sin livstid.
 • serien.lighting Club S LED-golvlampa, aluminium

  serien.lighting Club S LED-golvlampa, aluminium
  LED-golvlampa Club med cylindrisk chintz-skärm - rum och läslampa kan regleras separat Denna golvlampa från den tidlöst klassiska lampskärmen Club är en lampa för kräsna behov. Den sömlöst utformade nyansen av fin, lätt chintz hålls inte i form av en ofta använd trådram utan av smala aluminiumprofiler så att det inte finns några fula skuggkanter. En speciell höjdpunkt i Club LED-golvlampa är ljuset som kan styras separat med knapparna på sidan av aluminiumprofilerna. Ljuset som lyser uppåt och nedåt kan bytas och dämpas separat så att rumsbelysningen och läslampan kan justeras beroende på situationen. Klubben designades av Jean-Marc da Costa. 1985 grundade han företaget serien.lighting tillsammans med Manfred Wolf, vars fokus ligger på utveckling och produktion av intelligenta belysningslösningar med riktade ljuseffekter och reducerad, modern design. Hållbarhet är också serien.lighting : Lysdioderna kan bytas ut i slutet av sin livstid.
 • serien.lighting Club L LED-golvlampa, aluminium

  serien.lighting Club L LED-golvlampa, aluminium
  LED-golvlampa Club med cylindrisk chintz-skärm - rum och läslampa kan regleras separat Denna golvlampa från den tidlöst klassiska lampskärmen Club är en lampa för kräsna behov. Den sömlöst utformade nyansen av fin, lätt chintz hålls inte i form av en ofta använd trådram utan av smala aluminiumprofiler så att det inte finns några fula skuggkanter. En speciell höjdpunkt i Club LED-golvlampa är ljuset som kan styras separat med knapparna på sidan av aluminiumprofilerna. Ljuset som lyser uppåt och nedåt kan bytas och dämpas separat så att rumsbelysningen och läslampan kan justeras beroende på situationen. Klubben designades av Jean-Marc da Costa. 1985 grundade han företaget serien.lighting tillsammans med Manfred Wolf, vars fokus ligger på utveckling och produktion av intelligenta belysningslösningar med riktade ljuseffekter och reducerad, modern design. Hållbarhet är också serien.lighting : Lysdioderna kan bytas ut i slutet av sin livstid.
 • serien.lighting Annex M pendellampa 13 W polerad

  serien.lighting Annex M pendellampa 13 W polerad
  LED-hänglampa Annex M med glasskärm och intern reflektor LED-hänglampan Annex är en nästan arketypisk pendellampa, vars design kommer från den tyska industridesignern Prof. Uwe Fischer. Tillverkaren serien.lighting kombinerar det mångsidiga, kombinerbara exteriören med avancerad teknik. Differentierade ljuseffekter uppnås med reflektor inuti den handblåsta, transparenta koniska glasskärmen. Hänglampan är mångsidig och särskilt lämplig för höga rum. Den kan användas lika bra i det privata vardagsrummet eller matsalen som i kommersiella eller gastronomiska utrymmen. Både den genomskinliga yttre skärmen och den inre reflektor på hänglampan är konformade, med reflektorn på insidan reflektor orienteringen på den yttre skärmen. Ljuskällan med modern LED-teknik och mycket bra färgåtergivning lyser upp varje rum på ett energieffektivt sätt och kännetecknas av en lång livslängd. Ett standardiserat växlingssystem möjliggör byte av LED-enheten, som är inrymd i ett glansigt vitlackerat aluminiumhus. En användarvänlig justering av ljusstyrkan är möjlig med en extern dimmer (TRIAC). Tack vare bajonettlåset kan lampskärmen enkelt tas bort och installeras utan verktyg. Det förkromade stålröret, som ansluter till den polerade aluminiumtaket, kan förkortas under monteringen.
 • serien.lighting Curling S taklampa 2 700 K klar

  serien.lighting Curling S taklampa 2 700 K klar
  LED taklampa Curling S med cylindrisk skärm Curling S LED-takbelysning kombinerar den senaste LED-teknikens hållbarhet med en tidlöst elegant form. Den fina skärmen är utformad i en platt cylindrisk form och sitter på det polerade aluminiumhöljet. Modulen med den senaste LED-tekniken sitter i en reflektor av polykarbonat. Skärmen kan monteras utan verktyg tack vare en bajonettfäste. Samspelet mellan de enskilda designelementen gör det möjligt att skapa det perfekta ljuset och den perfekta ljusstämningen för varje rumssituation med Curling LED-takarmaturen. En optisk insats, som fästs med två små magnetiska punkter direkt under LED-ljuskällan, ger nedåtriktat, mjukt och bländfritt ljus med sin speciella skärning. Privata rum och kontraktsutrymmen kan utrustas med Curling S LED takarmatur - som en enskild armatur eller i rader/grupper, beroende på rummets utformning. Armaturens användningsområde är mycket mångsidigt: i korridorer, entréer och salonger ger Curling S lämplig allmän- och områdesbelysning på kontor, hotell, restauranger, mottagningar och många andra användningsområden. Armaturserien Curling har utformats av Jean-Marc da Costa och Manfred Wolf, grundarna av serien.lighting. Företaget designar och tillverkar intelligenta belysningslösningar med en modern design och sofistikerade ljuseffekter. - externt TRIAC-dimbar (fasdimmer) - God färgåtergivning: CRI > 90.
 • serien.lighting Job Table LED-bordslampa med fot

  serien.lighting Job Table LED-bordslampa med fot
  Job Table LED-skrivbordslampa med dimmer Job Table är en exklusiv variant av den klassiska skrivbordslampa tillverkad av högkvalitativa material. Alla metallsektioner är gjorda av massivt, polerat rostfritt stål. Armarna är täckta med transparent borosilikatglas, lampans botten är täckt med läder på undersidan för att skydda möblerna från repor. Flera fogar gör armaturen flexibel när det gäller inriktning och höjd, så att E27 LED-lampa i det cylindriska huvudet alltid lyser upp det önskade området. LED-skrivbordslampa är utrustad med en dimmerbrytare i lamphuvud. Den medföljande lampan har en dim-till-warm-funktion, som ändrar färgtemperaturen från 2700 K med 100% ljuseffekt upp till 2200 K med nedtonat ljus. Job Table är en kvalitetsprodukt från serien.lighting. Designen kommer från den israeliska industridesignern Yaacov Kaufman.
 • serien.lighting Curling Wall S 2 700 K Triac klar

  serien.lighting Curling Wall S 2 700 K Triac klar
  Curling - LED-vägglampa med en skärm av handblåst glas Med Curling LED-vägglampa kompletteras lampserien med samma namn av en vägglampa som ger atmosfäriskt allroundljus och därmed blir ett slående ljusobjekt. Oavsett var armaturen används - Curling imponerar i vilken atmosfär som helst med det trevliga allroundljuset som skapas av den speciella diffusorn och det dekorativa ljusspelet tack vare den handblåsta glascylindern och de handpolerade metallytorna. Tack vare den verktygsfria skärmenheten med bajonettlås kan skärmen enkelt tas bort och sättas på igen för rengöring. Den underhållsfria LED-tekniken kan bytas ut mot ett standardiserat växlingssystem vid slutet av dess livslängd. Vid behov kan ljusstyrkan styras via externa TRIAC- dimmer . LED-vägglampan, liksom alla andra lampor i Curling-serien, designades och utvecklades av Jean-Marc da Costa och Manfred Wolf. 1985 grundade de tillsammans företaget serien.lighting. Dess ljus övertygar med sofistikerade konstruktioner för en perfekt ljuseffekt och reducerad modern design. Många produkter från företaget har redan tilldelats olika priser - Curling LED-vägglampa med German Design Award Special 2021
 • serien.lighting Draft S taklampa Triac brun

  serien.lighting Draft S taklampa Triac brun
  Utkast till LED-taklampa med handblåst glaskula och opal innerskärm Med LED-taklampa Draft blir det arketypiska kulformad lampa ljuset ett objekt för samtida kortfattadhet och en perfekt balanserad ljuseffekt. Sfären av transparent, handblåst glas och den ljusdiffuserande, opala inre reflektorn skapar en spännande kontrast. LED-ljuskällan är placerad djupt inuti den koniska inre reflektorn och ger allsidigt mjukt diffust rumsljus samt direkt ljus riktat nedåt. En diffuserskiva i botten säkerställer en särskilt mjuk ljusemission och jämnt upplysta ytor. Draft LED-taklampa också utmärkt färgåtergivning och belysningens dimbarhet med en extern dimmer (TRIAC). I den privata sektorn eller i en mängd olika kommersiella objekt, individuellt eller grupperade i flera lampor - kombinerar LED-taklampa Draft en modern tolkning av tidlösa former med avancerad teknik. Draft är en design av Jean-Marc da Costa, medgrundare av serien.lighting. Det tyska företaget utvecklar och producerar intelligenta belysningslösningar i en reducerad, modern design och med sofistikerad teknik.
 • Annex LED Plafond S Clear/Crystal - Serien Lighting

  Annex LED Plafond S Clear/Crystal - Serien Lighting
 • serien.lighting Curling Wall S 2 700 K silver

  serien.lighting Curling Wall S 2 700 K silver
  Curling - LED-vägglampa med en skärm av handblåst glas Med Curling LED-vägglampa kompletteras lampserien med samma namn av en vägglampa som ger atmosfäriskt allroundljus och därmed blir ett slående ljusobjekt. Oavsett var armaturen används - Curling imponerar i vilken atmosfär som helst med det trevliga allroundljuset som skapas av den speciella diffusorn och det dekorativa ljusspelet tack vare den handblåsta glascylindern och de handpolerade metallytorna. Tack vare den verktygsfria skärmenheten med bajonettlås kan skärmen enkelt tas bort och sättas på igen för rengöring. Den underhållsfria LED-tekniken kan bytas ut mot ett standardiserat växlingssystem vid slutet av dess livslängd. Vid behov kan ljusstyrkan styras via externa TRIAC- dimmer . LED-vägglampan, liksom alla andra lampor i Curling-serien, designades och utvecklades av Jean-Marc da Costa och Manfred Wolf. 1985 grundade de tillsammans företaget serien.lighting. Dess ljus övertygar med sofistikerade konstruktioner för en perfekt ljuseffekt och reducerad modern design. Många produkter från företaget har redan tilldelats olika priser - Curling LED-vägglampa med German Design Award Special 2021
 • serien.lighting Curling Wall M 2 700 K silver

  serien.lighting Curling Wall M 2 700 K silver
  Curling - LED-vägglampa med en skärm av handblåst glas Med Curling LED-vägglampa kompletteras lampserien med samma namn av en vägglampa som ger atmosfäriskt allroundljus och därmed blir ett slående ljusobjekt. Oavsett var armaturen används - Curling imponerar i vilken atmosfär som helst med det trevliga allroundljuset som skapas av den speciella diffusorn och det dekorativa ljusspelet tack vare den handblåsta glascylindern och de handpolerade metallytorna. Tack vare den verktygsfria skärmenheten med bajonettlås kan skärmen enkelt tas bort och sättas på igen för rengöring. Den underhållsfria LED-tekniken kan bytas ut mot ett standardiserat växlingssystem vid slutet av dess livslängd. Vid behov kan ljusstyrkan styras via externa TRIAC- dimmer . LED-vägglampan, liksom alla andra lampor i Curling-serien, designades och utvecklades av Jean-Marc da Costa och Manfred Wolf. 1985 grundade de tillsammans företaget serien.lighting. Dess ljus övertygar med sofistikerade konstruktioner för en perfekt ljuseffekt och reducerad modern design. Många produkter från företaget har redan tilldelats olika priser - Curling LED-vägglampa med German Design Award Special 2021
 • Cavity LED Plafond S White - Serien Lighting

  Cavity LED Plafond S White - Serien Lighting
 • Cavity LED Plafond S Aluminium - Serien Lighting

  Cavity LED Plafond S Aluminium - Serien Lighting
 • Propeller Taklampa Ø820 Brushed Aluminum - Serien Lighting

  Propeller Taklampa Ø820 Brushed Aluminum - Serien Lighting
 • Annex LED Plafond L Clear/Crystal - Serien Lighting

  Annex LED Plafond L Clear/Crystal - Serien Lighting
 • Annex LED Plafond M Clear/Crystal - Serien Lighting

  Annex LED Plafond M Clear/Crystal - Serien Lighting
 • Job LED Bordslampa Stainless Steel - Serien Lighting

  Job LED Bordslampa Stainless Steel - Serien Lighting
 • Propeller Taklampa Ø620 Brushed Aluminum - Serien Lighting

  Propeller Taklampa Ø620 Brushed Aluminum - Serien Lighting
 • Propeller Taklampa Ø420 Brushed Aluminum - Serien Lighting

  Propeller Taklampa Ø420 Brushed Aluminum - Serien Lighting
 • Central LED Golvlampa Pearl Gray - Serien Lighting

  Central LED Golvlampa Pearl Gray - Serien Lighting
 • Cavity LED Plafond S Bronze - Serien Lighting

  Cavity LED Plafond S Bronze - Serien Lighting
 • Cavity LED Plafond L White - Serien Lighting

  Cavity LED Plafond L White - Serien Lighting
 • Cavity LED Plafond L Aluminium - Serien Lighting

  Cavity LED Plafond L Aluminium - Serien Lighting
 • Twin LED Taklampa Chrome/Glass - Serien Lighting

  Twin LED Taklampa Chrome/Glass - Serien Lighting
 • Twin LED Taklampa Black/Glass - Serien Lighting

  Twin LED Taklampa Black/Glass - Serien Lighting
 • Annex LED Plafond M Clear/Opal - Serien Lighting

  Annex LED Plafond M Clear/Opal - Serien Lighting
 • Annex LED Plafond L Clear/Opal - Serien Lighting

  Annex LED Plafond L Clear/Opal - Serien Lighting
 • Annex LED Plafond S Clear/Opal - Serien Lighting

  Annex LED Plafond S Clear/Opal - Serien Lighting
 • Annex LED Plafond S Clear/Polished Aluminium - Serien Lighting

  Annex LED Plafond S Clear/Polished Aluminium - Serien Lighting
 • One Eighty Adjustable Taklampa S Brushed Aluminium - Serien Lighting

  One Eighty Adjustable Taklampa S Brushed Aluminium - Serien Lighting
 • serien.lighting Drum S pendel rör 927 Triac hög

  serien.lighting Drum S pendel rör 927 Triac hög
  Drum S - LED-hängande lampa med klar glasskärm och opal inre reflektor - upphängning på förkromat stålrör Skärmen på LED-hänglampan Drum S består av handblåst, transparent glas i tidlös cylinderform och en konisk inre reflektor gjord av opalvit polykarbonat. Den senare orsakar grundbelysning till sidorna som strålar milt ut i rummet och riktar, riktad belysning nedåt. Skärmen i kombination med en upphängning av ett förkromat stålrör, som kan förkortas variabelt under monteringen, gör LED-hängande ljus Drum S till den perfekta ljuskällan för korridorer. De inbyggda lysdioderna är integrerade i ett hus av glänsande aluminium och imponerar med sin mycket bra färgåtergivning. Ytterligare fördelar med LED-hänglampan Drum S är den verktygsfria avtagbara skärmen, möjligheten att styra via en extern dimmer (TRIAC) och LED-enheten, som kan bytas ut efter en defekt eller vid slutet av dess livslängd. gör ljuset till en energieffektiv och hållbar ljuskälla. Drum S är en design av Jean-Marc da Costa. Han är inte bara en designer utan också en av grundarna av serien.lighting. Företaget, som grundades 1985 och är baserat i Tyskland, designar och tillverkar intelligenta belysningslösningar som kännetecknas av sofistikerade konstruktionsmetoder för riktad kontroll av ljuseffekten och en reducerad, modern design.
 • serien.lighting Drum S pendel rör 927 Triac platt

  serien.lighting Drum S pendel rör 927 Triac platt
  Drum S - LED-hängande lampa med klar glasskärm och opal inre reflektor - upphängning på förkromat stålrör Skärmen på LED-hänglampan Drum S består av handblåst, transparent glas i tidlös cylinderform och en konisk inre reflektor gjord av opalvit polykarbonat. Den senare orsakar grundbelysning till sidorna som strålar milt ut i rummet och riktar, riktad belysning nedåt. Skärmen i kombination med en upphängning av ett förkromat stålrör, som kan förkortas variabelt under monteringen, gör LED-hängande ljus Drum S till den perfekta ljuskällan för korridorer. De inbyggda lysdioderna är integrerade i ett hus av glänsande aluminium och imponerar med sin mycket bra färgåtergivning. Ytterligare fördelar med LED-hänglampan Drum S är den verktygsfria avtagbara skärmen, möjligheten att styra via en extern dimmer (TRIAC) och LED-enheten, som kan bytas ut efter en defekt eller vid slutet av dess livslängd. gör ljuset till en energieffektiv och hållbar ljuskälla. Drum S är en design av Jean-Marc da Costa. Han är inte bara en designer utan också en av grundarna av serien.lighting. Företaget, som grundades 1985 och är baserat i Tyskland, designar och tillverkar intelligenta belysningslösningar som kännetecknas av sofistikerade konstruktionsmetoder för riktad kontroll av ljuseffekten och en reducerad, modern design.
 • Club LED Golvlampa M Black - Serien Lighting

  Club LED Golvlampa M Black - Serien Lighting
 • Central LED Golvlampa Black - Serien Lighting

  Central LED Golvlampa Black - Serien Lighting
 • Club LED Golvlampa S Black - Serien Lighting

  Club LED Golvlampa S Black - Serien Lighting
 • Elane Golvlampa Black - Serien Lighting

  Elane Golvlampa Black - Serien Lighting
 • Reflex 2 LED Plafond M 200 Black - Serien Lighting

  Reflex 2 LED Plafond M 200 Black - Serien Lighting
  Design Jean-Marc da Costaför SerienLighting Reflex 2 LED Plafond M 200 Black är en modern taklampa som skickar ett ljus ut i hela rummet via den inbyggda lysdioden. Den rundade aluminiumramen ger lampan&hellip:
 • Reflex 2 LED Plafond M 200 White - Serien Lighting

  Reflex 2 LED Plafond M 200 White - Serien Lighting
  Design Jean-Marc da Costaför SerienLighting Reflex 2 LED Plafond M 200 White är en modern taklampa som skickar ett ljus ut i hela rummet via den inbyggda lysdioden. Den rundade aluminiumramen ger lampan&hellip:
 • Reflex 2 LED Plafond M 600 White - Serien Lighting

  Reflex 2 LED Plafond M 600 White - Serien Lighting
  Design Jean-Marc da Costaför SerienLighting Reflex 2 LED Plafond M 600 White är en modern taklampa som skickar ett ljus ut i hela rummet via den inbyggda lysdioden. Den rundade aluminiumramen ger lampan&hellip:
 • Reflex 2 LED Plafond M 450 White - Serien Lighting

  Reflex 2 LED Plafond M 450 White - Serien Lighting
  Design Jean-Marc da Costaför SerienLighting Reflex 2 LED Plafond M 450 White är en modern taklampa som skickar ett ljus ut i hela rummet via den inbyggda lysdioden. Den rundade aluminiumramen ger lampan&hellip:
 • Reflex 2 LED Plafond M 300 White - Serien Lighting

  Reflex 2 LED Plafond M 300 White - Serien Lighting
  Design Jean-Marc da Costaför SerienLighting Reflex 2 LED Plafond M 300 White är en modern taklampa som skickar ett ljus ut i hela rummet via den inbyggda lysdioden. Den rundade aluminiumramen ger lampan&hellip:
 • Reflex 2 LED Plafond M 150 White - Serien Lighting

  Reflex 2 LED Plafond M 150 White - Serien Lighting
  Design Jean-Marc da Costaför SerienLighting Reflex 2 LED Plafond M 150 White är en modern taklampa som skickar ett ljus ut i hela rummet via den inbyggda lysdioden. Den rundade aluminiumramen ger lampan&hellip:
 • Reflex 2 LED Plafond M 150 Black - Serien Lighting

  Reflex 2 LED Plafond M 150 Black - Serien Lighting
  Design Jean-Marc da Costaför SerienLighting Reflex 2 LED Plafond M 150 Black är en modern taklampa som skickar ett ljus ut i hela rummet via den inbyggda lysdioden. Den rundade aluminiumramen ger lampan&hellip:
 • Cavity LED Taklampa L Bronze - Serien Lighting

  Cavity LED Taklampa L Bronze - Serien Lighting
 • Cavity LED Taklampa L Aluminium - Serien Lighting

  Cavity LED Taklampa L Aluminium - Serien Lighting
 • Cavity LED Taklampa L White - Serien Lighting

  Cavity LED Taklampa L White - Serien Lighting
 • Cavity LED Taklampa S Aluminium - Serien Lighting

  Cavity LED Taklampa S Aluminium - Serien Lighting
 • Cavity LED Taklampa S Bronze - Serien Lighting

  Cavity LED Taklampa S Bronze - Serien Lighting
 • Cavity LED Taklampa L Black - Serien Lighting

  Cavity LED Taklampa L Black - Serien Lighting
 • Cavity LED Taklampa S White - Serien Lighting

  Cavity LED Taklampa S White - Serien Lighting
 • Cavity LED Taklampa S Black - Serien Lighting

  Cavity LED Taklampa S Black - Serien Lighting
 • Cavity LED Plafond S Black - Serien Lighting

  Cavity LED Plafond S Black - Serien Lighting
 • One Eighty Adjustable Taklampa S Black - Serien Lighting

  One Eighty Adjustable Taklampa S Black - Serien Lighting
 • One Eighty Adjustable Taklampa L Black - Serien Lighting

  One Eighty Adjustable Taklampa L Black - Serien Lighting
 • One Eighty Adjustable Taklampa S White - Serien Lighting

  One Eighty Adjustable Taklampa S White - Serien Lighting
 • One Eighty Adjustable Taklampa L Brushed Aluminium - Serien Lighting

  One Eighty Adjustable Taklampa L Brushed Aluminium - Serien Lighting
 • One Eighty Adjustable Taklampa L White - Serien Lighting

  One Eighty Adjustable Taklampa L White - Serien Lighting
 • Twin LED Taklampa Chrome - Serien Lighting

  Twin LED Taklampa Chrome - Serien Lighting
 • Twin LED Taklampa Black - Serien Lighting

  Twin LED Taklampa Black - Serien Lighting
 • Reflex 2 LED Plafond M 300 Black - Serien Lighting

  Reflex 2 LED Plafond M 300 Black - Serien Lighting
  Design Jean-Marc da Costaför SerienLighting Reflex 2 LED Plafond M 300 Black är en modern taklampa som skickar ett ljus ut i hela rummet via den inbyggda lysdioden. Den rundade aluminiumramen ger lampan&hellip:
 • LED-designer-taklampa Curling i glas

  LED-designer-taklampa Curling i glas
  Med transparent innerreflektor och klar glaskropp - designer-LED-taklampan Curling En opalvit diffusor i cylindrisk form kombineras här med en genomskinlig glaskropp på ett så perfekt sätt att ett högkvalitativt ljusobjekt skapats. Det förenar egenskaperna hos en downlight, en allmänbelysning och ett stilfullt designobjekt. Genom skapandet av LED-taklampan Curling har designerna Jean-Marc da Costa och Manfred Wolf med serien Lighting varken tappat kontakten med den praktiska eller den utseendemässiga aspekten. Den ljusgenomsläppliga inre reflektorn som är öppen nedåt ger samtidigt bred ljusspridning i omgivningen och direkt ljusfördelning nedåt - fördelar som gör Curling till en universellt användbar lampa. Reflektorn skapar harmoniskt ljus utan att förlora i ljusstyrka. Med de energieffektiva, långlivade COB-LED-lamporna som kan dimmas med en extern dimmer tar Curling ännu fler pluspoäng. Privata arbets- och hobbyrum, hotellkorridorer, konferensrum, kök eller kaféer - listan på platser som Curling kan berika med sitt grandiosa ljus verkar inte ha något slut. Curlings design och funktionalitet utmärker sig genom en sådan mångsidighet att taklampan aldrig verkar störande, utan tvärtom följsamt infogar sig i inredningskonceptet i varje rum - flera tillsammans eller som solitär.
 • serien.lighting Drum M pendel rör 927 Triac hög

  serien.lighting Drum M pendel rör 927 Triac hög
  LED-pendellampa Trumma M med glasskärm och inre reflektor, upphängning på förkromat stålrör LED-hänglampan Drum M med sin dubbelskiktade lampskärm och fastsättning på ett förkromat stålrör är perfekt för att belysa bord och diskar i lounger och mottagningsrum. Den cylindriska ytterskärmen i klart, handblåst glas kompletteras med en konisk reflektor av opalvit polykarbonat, som ligger på insidan och är ansvarig för lampans mycket speciella ljuseffekt. Enhetligt direktljus riktat nedåt och allsidigt milt utstrålande ljus kombineras effektivt, vilket gör Drum M till en trevlig ljuskälla för en mängd olika områden - oavsett om det är privata vardagsrum eller kommersiella fastigheter. Energieffektivt tack vare den senaste LED-tekniken, hållbar tack vare den utbytbara modulen, användarvänlig tack vare skärmen som kan tas bort för rengöring utan verktyg och anpassningsbar tack vare TRIAC-dimningskapacitet. Trumma M är en väl genomtänkt, samtida lampa. Drum M är en LED-pendellampa serien.lighting. Det designades av Jean-Marc da Costa, företagets grundare. serien.lighting står för intelligenta belysningslösningar med design som kan kombineras på olika sätt och smarta detaljer för att optimera ljuseffekten.
 • serien.lighting Curling Wall M 2 700 K Triac akryl

  serien.lighting Curling Wall M 2 700 K Triac akryl
  LED-vägglampa Curling med en transparent skärm av akryl Curling-armaturserien växer i form av en ljuskälla för väggen, vilket är särskilt robust tack vare akrylskärmen. Den klara skärmen i kombination med den optiska insatsen installerad framför ljuskällan och de handpolerade metallytorna skapar ett dekorativt ljusspel och diffus allmänbelysning framåt och runt. Paraplyet, som kan tas bort utan verktyg och till och med kan rengöras i diskmaskinen, är särskilt praktiskt. Curling LED-vägglampa säkerställer hållbarhet tack vare det patenterade bytesystemet som gör att LED-enheten kan bytas ut, vilket sannolikt är nödvändigt efter cirka 10 år med en genomsnittlig brinntid på 6 timmar om dagen. Tack vare TRIAC-dimbarheten kan ljusstyrkan justeras externt enligt respektive förhållanden. Curling är en produkt från serien.lighting. Företaget, som är baserat i Tyskland och grundades 1985, tillverkar intelligenta belysningslösningar som kännetecknas av sofistikerade strukturer för att påverka ljuseffekten och en reducerad, modern design. De två företagsgrundarna Jean-Marc da Costa och Manfred Wolf designade, förutom många andra lampor, Curling light-serien, som tilldelades bland annat German Design Award Special 2021
 • serien.lighting Curling Wall S 2 700 K Triac akryl

  serien.lighting Curling Wall S 2 700 K Triac akryl
  LED-vägglampa Curling med en transparent skärm av akryl Curling-armaturserien växer i form av en ljuskälla för väggen, vilket är särskilt robust tack vare akrylskärmen. Den klara skärmen i kombination med den optiska insatsen installerad framför ljuskällan och de handpolerade metallytorna skapar ett dekorativt ljusspel och diffus allmänbelysning framåt och runt. Paraplyet, som kan tas bort utan verktyg och till och med kan rengöras i diskmaskinen, är särskilt praktiskt. Curling LED-vägglampa säkerställer hållbarhet tack vare det patenterade bytesystemet som gör att LED-enheten kan bytas ut, vilket sannolikt är nödvändigt efter cirka 10 år med en genomsnittlig brinntid på 6 timmar om dagen. Tack vare TRIAC-dimbarheten kan ljusstyrkan justeras externt enligt respektive förhållanden. Curling är en produkt från serien.lighting. Företaget, som är baserat i Tyskland och grundades 1985, tillverkar intelligenta belysningslösningar som kännetecknas av sofistikerade strukturer för att påverka ljuseffekten och en reducerad, modern design. De två företagsgrundarna Jean-Marc da Costa och Manfred Wolf designade, förutom många andra lampor, Curling light-serien, som tilldelades bland annat German Design Award Special 2021
 • serien.lighting Drum M pendel rör 927 Triac platt

  serien.lighting Drum M pendel rör 927 Triac platt
  LED-pendellampa Trumma M med glasskärm och inre reflektor, upphängning på förkromat stålrör LED-hänglampan Drum M med sin dubbelskiktade lampskärm och fastsättning på ett förkromat stålrör är perfekt för att belysa bord och diskar i lounger och mottagningsrum. Den cylindriska ytterskärmen i klart, handblåst glas kompletteras med en konisk reflektor av opalvit polykarbonat, som ligger på insidan och är ansvarig för lampans mycket speciella ljuseffekt. Enhetligt direktljus riktat nedåt och allsidigt milt utstrålande ljus kombineras effektivt, vilket gör Drum M till en trevlig ljuskälla för en mängd olika områden - oavsett om det är privata vardagsrum eller kommersiella fastigheter. Energieffektivt tack vare den senaste LED-tekniken, hållbar tack vare den utbytbara modulen, användarvänlig tack vare skärmen som kan tas bort för rengöring utan verktyg och anpassningsbar tack vare TRIAC-dimningskapacitet. Trumma M är en väl genomtänkt, samtida lampa. Drum M är en LED-pendellampa serien.lighting. Det designades av Jean-Marc da Costa, företagets grundare. serien.lighting står för intelligenta belysningslösningar med design som kan kombineras på olika sätt och smarta detaljer för att optimera ljuseffekten.
 • serien.lighting Annex L pendellampa 34 W 3 000 K

  serien.lighting Annex L pendellampa 34 W 3 000 K
  LED-pendelarmatur Annex L från serien.lighting med skärm av klart glas och inre reflektor i polerad aluminium. Pendelarmaturen Annex, designad av Prof. Uwe Fischer, avger ljus med en fascinerande effekt som huvudsakligen avges nedåt genom den polerade inre reflektorn. Armaturens yttre skärm är konformad och tillverkad av klart, munblåst glas och omger den polerade aluminiumreflektorn, som speglar den yttre skärmens form. Denna speciella symbios av ljus och form gör Annex LED-pendelarmatur till en ljuskälla som passar lika bra i privata bostadsområden som i många kommersiella fastigheter. Den moderna LED-tekniken är placerad i ett hölje av vitlackerad aluminium. Den garanterar mycket god färgåtergivning, energieffektivitet och lång livslängd; även när LED-ljuskällans livslängd har nått sitt slut efter många år kan ljuskällan bytas ut tack vare ett patenterat system. Pendellampans skärm är fäst vid det förkromade stålröret med en bajonettlås (verktygslös hantering), som skapar en förbindelse till lampans skärmtak av polerad aluminium. - externt dimbar (TRIAC)
 • serien.lighting Drum M pendel vajer 927 Triac

  serien.lighting Drum M pendel vajer 927 Triac
  LED-upphängningslampa Trumma M med stålkabelupphängning, glasskärm och intern reflektor Drum M är en energieffektiv LED-hängarmatur som kan användas med en behaglig ljuseffekt och en mångsidig optik i många privata och offentliga interiörer för att belysa bord och mycket mer. Lampan består av en verktygsfri justerbar stålkabelupphängning och en unik skärm. Detta består av två lager - med en yttre cylinder gjord av klart, handblåst glas och en inre kon av opal polykarbonat. Ljuset riktas nedåt och sprids mjukt runt, varigenom färgerna i rummet återges utmärkt. Drum M passar in i många inredningsstilar och lyser perfekt diskar eller bord, antingen individuellt eller i grupper i rad eller i ett kluster. Ljuseffekten kan regleras med externa dimmer (TRIAC). Ett patenterat utbytessystem gör det möjligt att byta ut LED-ljusenheten, som är inrymd i ett glänsande aluminiumhus, vid en defekt eller vid slutet av dess livslängd. Drum-armaturfamiljen kommer från serien.lighting. Företaget, baserat i Tyskland, grundades 1985 och utvecklar intelligent belysning med en tidlös, modern design och smart struktur som kan användas i både privata och kommersiella miljöer. Drum är en design av Jean-Marc da Costa, medgrundare av serien.lighting.
 • serien.lighting Drum M pendel vajer 927 Triac hög

  serien.lighting Drum M pendel vajer 927 Triac hög
  LED-upphängningslampa Trumma M med stålkabelupphängning, glasskärm och intern reflektor Drum M är en energieffektiv LED-hängarmatur som kan användas med en behaglig ljuseffekt och en mångsidig optik i många privata och offentliga interiörer för att belysa bord och mycket mer. Lampan består av en verktygsfri justerbar stålkabelupphängning och en unik skärm. Detta består av två lager - med en yttre cylinder gjord av klart, handblåst glas och en inre kon av opal polykarbonat. Ljuset riktas nedåt och sprids mjukt runt, varigenom färgerna i rummet återges utmärkt. Drum M passar in i många inredningsstilar och lyser perfekt diskar eller bord, antingen individuellt eller i grupper i rad eller i ett kluster. Ljuseffekten kan regleras med externa dimmer (TRIAC). Ett patenterat utbytessystem gör det möjligt att byta ut LED-ljusenheten, som är inrymd i ett glänsande aluminiumhus, vid en defekt eller vid slutet av dess livslängd. Drum-armaturfamiljen kommer från serien.lighting. Företaget, baserat i Tyskland, grundades 1985 och utvecklar intelligent belysning med en tidlös, modern design och smart struktur som kan användas i både privata och kommersiella miljöer. Drum är en design av Jean-Marc da Costa, medgrundare av serien.lighting.
 • serien.lighting Curling S taklampa 2 700 K opal

  serien.lighting Curling S taklampa 2 700 K opal
  LED taklampa Curling S med cylindrisk skärm Curling S LED-takbelysning kombinerar den senaste LED-teknikens hållbarhet med en tidlöst elegant form. Den fina skärmen är utformad i en platt cylindrisk form och sitter på det polerade aluminiumhöljet. Modulen med den senaste LED-tekniken sitter i en reflektor av polykarbonat. Skärmen kan monteras utan verktyg tack vare en bajonettfäste. Samspelet mellan de enskilda designelementen gör det möjligt att skapa det perfekta ljuset och den perfekta ljusstämningen för varje rumssituation med Curling LED-takarmaturen. En optisk insats, som fästs med två små magnetiska punkter direkt under LED-ljuskällan, ger nedåtriktat, mjukt och bländfritt ljus med sin speciella skärning. Privata rum och kontraktsutrymmen kan utrustas med Curling S LED takarmatur - som en enskild armatur eller i rader/grupper, beroende på rummets utformning. Armaturens användningsområde är mycket mångsidigt: i korridorer, entréer och salonger ger Curling S lämplig allmän- och områdesbelysning på kontor, hotell, restauranger, mottagningar och många andra användningsområden. Armaturserien Curling har utformats av Jean-Marc da Costa och Manfred Wolf, grundarna av serien.lighting. Företaget designar och tillverkar intelligenta belysningslösningar med en modern design och sofistikerade ljuseffekter. - externt TRIAC-dimbar (fasdimmer) - God färgåtergivning: CRI > 90.
 • serien.lighting Curling S taklampa 2 700 K silver

  serien.lighting Curling S taklampa 2 700 K silver
  LED taklampa Curling S med cylindrisk skärm Curling S LED-takbelysning kombinerar den senaste LED-teknikens hållbarhet med en tidlöst elegant form. Den fina skärmen är utformad i en platt cylindrisk form och sitter på det polerade aluminiumhöljet. Modulen med den senaste LED-tekniken sitter i en reflektor av polykarbonat. Skärmen kan monteras utan verktyg tack vare en bajonettfäste. Samspelet mellan de enskilda designelementen gör det möjligt att skapa det perfekta ljuset och den perfekta ljusstämningen för varje rumssituation med Curling LED-takarmaturen. En optisk insats, som fästs med två små magnetiska punkter direkt under LED-ljuskällan, ger nedåtriktat, mjukt och bländfritt ljus med sin speciella skärning. Privata rum och kontraktsutrymmen kan utrustas med Curling S LED-takarmaturen - som en enskild armatur eller i rader/grupper, beroende på rummets utformning. Armaturens användningsområde är mycket mångsidigt: i korridorer, entréer och salonger ger Curling S lämplig allmän- och områdesbelysning på kontor, hotell, restauranger, mottagningar och många andra användningsområden. Armaturserien Curling har utformats av Jean-Marc da Costa och Manfred Wolf, grundarna av serien.lighting. Företaget designar och tillverkar intelligenta belysningslösningar med en modern design och sofistikerade ljuseffekter. - externt TRIAC-dimbar (fasdimmer) - God färgåtergivning: CRI > 90.
 • serien.lighting Reflex² S LED-golvlampa vit

  serien.lighting Reflex² S LED-golvlampa vit
  Reflex² - minimalistisk uplight-golvlampa i aluminium Reflex² är en elegant, modern LED-golvlampa som utstrålar indirekt belysning in i rummet via taket och därmed garanterar absolut bländningsfri belysning på kontoret, i privata rum eller i offentliga lounger. Armaturen är tänkt som en modern implementering av ett klassiskt upplyft och presenteras i form av en öppen kuboid vars konturer spåras av smala, invändigt rundade stag av aluminium. Den öppna, linjära designen gör lampan till ett minimalistiskt ljusobjekt i rummet. Ljusstyrkan kan regleras med hjälp av den dimmer som är inbyggd i basen, varigenom dim-till-varm-funktionen gör att ljus från 3000 K till 2200 K blir varmare. Designen av LED uplight Reflex² kommer från Jean-Marc da Costa. Den schweiziskt födda designern grundade företaget serien.lighting tillsammans med Manfred Wolf, som är en drivkraft och innovatör när det gäller design, teknik och produktionsmetoder.
 • serien.lighting Drum S pendel vajer 927 Triac

  serien.lighting Drum S pendel vajer 927 Triac
  LED-pendellampa Trumma S i cylinderform med intern reflektor - upphängning på rostfria kablar Med LED-hänglampan Drum presenteras den tidlösa cylinderformen i modern form. Dess klara glasskärm omger en inre cylinder tillverkad av opal polykarbonat, vilket skapar en optisk Kentrast och emitterar ljuset runt som en mjuk grundbelysning belysning. Drum S ger direkt belysning nedåt och imponerar med sin realistiska färgåtergivning. Tre smala rep av rostfritt stål fungerar som upphängning. Trumman är perfekt för området och allmänbelysning i privata bostadsutrymmen samt i kommersiella och offentliga receptioner och loungeområden. Designen för Drum-serien kommer från Jean-Marc da Costa. Han är en av grundarna av armaturtillverkaren serien.lighting, ett företag baserat i Tyskland som har ägnat sig åt utveckling och tillverkning av intelligenta belysningslösningar med en reducerad, modern design och en sofistikerad struktur för att optimera ljuseffekten. - externt dimbar (TRIAC)
 • serien.lighting Draft M hänglampa 927 Triac blå

  serien.lighting Draft M hänglampa 927 Triac blå
  Utkast till LED-pendellampa pendelarmatur med handblåst sfärisk nyans och opal inre reflektor LED-upphängningslampan Draft är ett objekt av samtida kortfattadhet. Baserat på en klassisk kulformad lampa lampa skapades en ljuskälla med en perfekt balanserad ljuseffekt. En konisk reflektor placeras i den handblåsta glasskärmen, vars opala polykarbonat å ena sidan skapar en optisk kontrast till det transparenta glaset och å andra sidan har ett avgörande inflytande på ljuseffekten. På detta sätt är mjukt diffust grundbelysning belysning uppnås runt om. Till exempel levereras en tabell nedan med direkt ljus, med en diffusorplatta som också orsakar enhetlig ljusspridning. Lysdioderna integrerade i ljusenheten med sitt glänsande aluminiumhus säkerställer att färgerna i området återges mycket bra. Stålkabelupphängningen kan justeras utan verktyg och LED-enheten kan bytas ut tack vare ett patenterat system. Draft-serien är en design av Jean-Marc da Costa, medgrundare av serien.lighting. Företaget, baserat i Tyskland, utvecklar och producerar intelligenta belysningslösningar med en reducerad, modern design och sofistikerad konstruktion för att optimera ljuseffekten. - externt dimbar (TRIAC)
 • serien.lighting Drum S pendel vajer 927 Triac hög

  serien.lighting Drum S pendel vajer 927 Triac hög
  LED-pendellampa Trumma S i cylinderform med intern reflektor - upphängning på rostfria kablar Med LED-hänglampan Drum presenteras den tidlösa cylinderformen i modern form. Dess klara glasskärm omger en inre cylinder tillverkad av opal polykarbonat, vilket skapar en optisk Kentrast och emitterar ljuset runt som en mjuk grundbelysning belysning. Drum S ger direkt belysning nedåt och imponerar med sin realistiska färgåtergivning. Tre smala rep av rostfritt stål fungerar som upphängning. Trumman är perfekt för området och allmänbelysning i privata bostadsutrymmen samt i kommersiella och offentliga receptioner och loungeområden. Designen för Drum-serien kommer från Jean-Marc da Costa. Han är en av grundarna av armaturtillverkaren serien.lighting, ett företag baserat i Tyskland som har ägnat sig åt utveckling och tillverkning av intelligenta belysningslösningar med en reducerad, modern design och en sofistikerad struktur för att optimera ljuseffekten. - externt dimbar (TRIAC)
 • serien.lighting Draft S hänglampa 927 Triac blå

  serien.lighting Draft S hänglampa 927 Triac blå
  Utkast till LED-pendellampa pendelarmatur med handblåst sfärisk nyans och opal inre reflektor LED-upphängningslampan Draft är ett objekt av samtida kortfattadhet. Baserat på en klassisk kulformad lampa lampa skapades en ljuskälla med en perfekt balanserad ljuseffekt. En konisk reflektor placeras i den handblåsta glasskärmen, vars opala polykarbonat å ena sidan skapar en optisk kontrast till det transparenta glaset och å andra sidan har ett avgörande inflytande på ljuseffekten. På detta sätt är mjukt diffust grundbelysning belysning uppnås runt om. Till exempel levereras en tabell nedan med direkt ljus, med en diffusorplatta som också orsakar enhetlig ljusspridning. Lysdioderna integrerade i ljusenheten med sitt glänsande aluminiumhus säkerställer att färgerna i området återges mycket bra. Stålkabelupphängningen kan justeras utan verktyg och LED-enheten kan bytas ut tack vare ett patenterat system. Draft-serien är en design av Jean-Marc da Costa, medgrundare av serien.lighting. Företaget, baserat i Tyskland, utvecklar och producerar intelligenta belysningslösningar med en reducerad, modern design och sofistikerad konstruktion för att optimera ljuseffekten. - externt dimbar (TRIAC)
 • serien.lighting Draft M hänglampa 927 Triac klar

  serien.lighting Draft M hänglampa 927 Triac klar
  Utkast till LED-pendellampa pendelarmatur med handblåst sfärisk nyans och opal inre reflektor LED-upphängningslampan Draft är ett objekt av samtida kortfattadhet. Baserat på en klassisk kulformad lampa lampa skapades en ljuskälla med en perfekt balanserad ljuseffekt. En konisk reflektor placeras i den handblåsta glasskärmen, vars opala polykarbonat å ena sidan skapar en optisk kontrast till det transparenta glaset och å andra sidan har ett avgörande inflytande på ljuseffekten. På detta sätt är mjukt diffust grundbelysning belysning uppnås runt om. Till exempel levereras en tabell nedan med direkt ljus, med en diffusorplatta som också orsakar enhetlig ljusspridning. Lysdioderna integrerade i ljusenheten med sitt glänsande aluminiumhus säkerställer att färgerna i området återges mycket bra. Stålkabelupphängningen kan justeras utan verktyg och LED-enheten kan bytas ut tack vare ett patenterat system. Draft-serien är en design av Jean-Marc da Costa, medgrundare av serien.lighting. Företaget, baserat i Tyskland, utvecklar och producerar intelligenta belysningslösningar med en reducerad, modern design och sofistikerad konstruktion för att optimera ljuseffekten. - externt dimbar (TRIAC)
 • serien.lighting Draft S hänglampa 927 Triac brun

  serien.lighting Draft S hänglampa 927 Triac brun
  Utkast till LED-pendellampa pendelarmatur med handblåst sfärisk nyans och opal inre reflektor LED-upphängningslampan Draft är ett objekt av samtida kortfattadhet. Baserat på en klassisk kulformad lampa lampa skapades en ljuskälla med en perfekt balanserad ljuseffekt. En konisk reflektor placeras i den handblåsta glasskärmen, vars opala polykarbonat å ena sidan skapar en optisk kontrast till det transparenta glaset och å andra sidan har ett avgörande inflytande på ljuseffekten. På detta sätt är mjukt diffust grundbelysning belysning uppnås runt om. Till exempel levereras en tabell nedan med direkt ljus, med en diffusorplatta som också orsakar enhetlig ljusspridning. Lysdioderna integrerade i ljusenheten med sitt glänsande aluminiumhus säkerställer att färgerna i området återges mycket bra. Stålkabelupphängningen kan justeras utan verktyg och LED-enheten kan bytas ut tack vare ett patenterat system. Draft-serien är en design av Jean-Marc da Costa, medgrundare av serien.lighting. Företaget, baserat i Tyskland, utvecklar och producerar intelligenta belysningslösningar med en reducerad, modern design och sofistikerad konstruktion för att optimera ljuseffekten. - externt dimbar (TRIAC)
 • serien.lighting Draft S hänglampa 927 Triac klar

  serien.lighting Draft S hänglampa 927 Triac klar
  Utkast till LED-pendellampa pendelarmatur med handblåst sfärisk nyans och opal inre reflektor LED-upphängningslampan Draft är ett objekt av samtida kortfattadhet. Baserat på en klassisk kulformad lampa lampa skapades en ljuskälla med en perfekt balanserad ljuseffekt. En konisk reflektor placeras i den handblåsta glasskärmen, vars opala polykarbonat å ena sidan skapar en optisk kontrast till det transparenta glaset och å andra sidan har ett avgörande inflytande på ljuseffekten. På detta sätt är mjukt diffust grundbelysning belysning uppnås runt om. Till exempel levereras en tabell nedan med direkt ljus, med en diffusorplatta som också orsakar enhetlig ljusspridning. Lysdioderna integrerade i ljusenheten med sitt glänsande aluminiumhus säkerställer att färgerna i området återges mycket bra. Stålkabelupphängningen kan justeras utan verktyg och LED-enheten kan bytas ut tack vare ett patenterat system. Draft-serien är en design av Jean-Marc da Costa, medgrundare av serien.lighting. Företaget, baserat i Tyskland, utvecklar och producerar intelligenta belysningslösningar med en reducerad, modern design och sofistikerad konstruktion för att optimera ljuseffekten. - externt dimbar (TRIAC)
 • serien.lighting Curling M 927 Triac akryl klar

  serien.lighting Curling M 927 Triac akryl klar
  Curling LED-hängande ljus med en klar akrylskärm och repupphängning Curling är en LED-pendellampa som kombinerar en tidlös, elegant form och avancerad LED-teknik för att skapa en sammanhängande lampa . Den transparenta skärmen i platt cylinderform är gjord av akryl och rymmer en LED-ljuskälla med ett polerat aluminiumhölje, vars ljus naturligt representerar färgerna på de upplysta föremålen. En magnetiskt fastsatt optisk insats med ett speciellt snitt säkerställer en skonsam, direkt ljusemission nedåt. Smala stålkablar används för att fästa på taket av glänsande aluminium. Armaturens applikationsområde sträcker sig från privata vardagsrum till gastronomiska föremål till entré- och mottagningsrum. Tack vare en bajonettlås kan paraplyet tas bort och fästas utan verktyg för okomplicerad hantering. Om LED-enheten är defekt eller när livslängden är slut kan den bytas ut. Curling-armaturserien är designad av Jean-Marc da Costa och Manfred Wolf, som tillsammans grundade serien.lighting 1985. Företaget står för intelligenta belysningslösningar i en reducerad, modern design och med sofistikerade ljuseffekter. Företaget har redan fått många priser för Curling-armaturserien, inklusive German Design Award 2018. - externt dimbar (TRIAC)
 • serien.lighting Curling M pendel 927 Triac silver

  serien.lighting Curling M pendel 927 Triac silver
  Curling LED-pendellampa pendelarmatur med en handblåst glasskärm Curling LED-hängande ljus kombinerar perfekt hållbarheten hos den senaste LED-tekniken med en tidlös elegant form. Intelligenta designdetaljer och en optisk insats med ett speciellt snitt, som är magnetiskt fäst direkt under lysdioderna, säkerställer skonsamt direkt ljus med bra färgåtergivning, vilket garanterar behaglig belysning i både offentliga och privata vardagsrum. Den fina, klara glaskroppen i en plan cylinderform är handblåst. LED-enhetens hölje, liksom kapellet, är tillverkat av polerat aluminium. Den hängs upp med tunna stålkablar vars längd kan justeras under monteringen. Glasskärmen är lämplig för rengöring i diskmaskinen; Tack vare en bajonettlås kan den tas bort och fästas utan verktyg. LED-enheten kan bytas ut om den är defekt eller vid slutet av dess livslängd. Curling-armaturserien är designad av Jean-Marc da Costa och Manfred Wolf, som tillsammans grundade serien.lighting 1985. Företaget står för intelligenta belysningslösningar i en reducerad, modern design och med sofistikerade ljuseffekter. Företaget har redan fått många priser för Curling-armaturserien, inklusive German Design Award 2018. - externt dimbar (TRIAC)
 • serien.lighting Curling M pendel 927 Triac opal

  serien.lighting Curling M pendel 927 Triac opal
  Curling LED-pendellampa pendelarmatur med en handblåst glasskärm Curling LED-hängande ljus kombinerar perfekt hållbarheten hos den senaste LED-tekniken med en tidlös elegant form. Intelligenta designdetaljer och en optisk insats med ett speciellt snitt, som är magnetiskt fäst direkt under lysdioderna, säkerställer skonsamt direkt ljus med bra färgåtergivning, vilket garanterar behaglig belysning i både offentliga och privata vardagsrum. Den fina, klara glaskroppen i en plan cylinderform är handblåst. LED-enhetens hölje, liksom kapellet, är tillverkat av polerat aluminium. Den hängs upp med tunna stålkablar vars längd kan justeras under monteringen. Glasskärmen är lämplig för rengöring i diskmaskinen; Tack vare en bajonettlås kan den tas bort och fästas utan verktyg. LED-enheten kan bytas ut om den är defekt eller vid slutet av dess livslängd. Curling-armaturserien är designad av Jean-Marc da Costa och Manfred Wolf, som tillsammans grundade serien.lighting 1985. Företaget står för intelligenta belysningslösningar i en reducerad, modern design och med sofistikerade ljuseffekter. Företaget har redan fått många priser för Curling-armaturserien, inklusive German Design Award 2018. - externt dimbar (TRIAC)
 • serien.lighting Curling M pendel 927 Triac klar

  serien.lighting Curling M pendel 927 Triac klar
  Curling LED-pendellampa pendelarmatur med en handblåst glasskärm Curling LED-hängande ljus kombinerar perfekt hållbarheten hos den senaste LED-tekniken med en tidlös elegant form. Intelligenta designdetaljer och en optisk insats med ett speciellt snitt, som är magnetiskt fäst direkt under lysdioderna, säkerställer skonsamt direkt ljus med bra färgåtergivning, vilket garanterar behaglig belysning i både offentliga och privata vardagsrum. Den fina, klara glaskroppen i en plan cylinderform är handblåst. LED-enhetens hölje, liksom kapellet, är tillverkat av polerat aluminium. Den hängs upp med tunna stålkablar vars längd kan justeras under monteringen. Glasskärmen är lämplig för rengöring i diskmaskinen; Tack vare en bajonettlås kan den tas bort och fästas utan verktyg. LED-enheten kan bytas ut om den är defekt eller vid slutet av dess livslängd. Curling-armaturserien är designad av Jean-Marc da Costa och Manfred Wolf, som tillsammans grundade serien.lighting 1985. Företaget står för intelligenta belysningslösningar i en reducerad, modern design och med sofistikerade ljuseffekter. Företaget har redan fått många priser för Curling-armaturserien, inklusive German Design Award 2018. - externt dimbar (TRIAC)
 • serien.lighting Curling S pendel 927 Triac silver

  serien.lighting Curling S pendel 927 Triac silver
  Curling LED-pendellampa pendelarmatur med en handblåst glasskärm Curling LED-hängande ljus kombinerar perfekt hållbarheten hos den senaste LED-tekniken med en tidlös elegant form. Intelligenta designdetaljer och en optisk insats med ett speciellt snitt, som är magnetiskt fäst direkt under lysdioderna, säkerställer skonsamt direkt ljus med bra färgåtergivning, vilket garanterar behaglig belysning i både offentliga och privata vardagsrum. Den fina, klara glaskroppen i en plan cylinderform är handblåst. LED-enhetens hölje, liksom kapellet, är tillverkat av polerat aluminium. Den hängs upp med tunna stålkablar vars längd kan justeras under monteringen. Glasskärmen är lämplig för rengöring i diskmaskinen; Tack vare en bajonettlås kan den tas bort och fästas utan verktyg. LED-enheten kan bytas ut om den är defekt eller vid slutet av dess livslängd. Curling-armaturserien är designad av Jean-Marc da Costa och Manfred Wolf, som tillsammans grundade serien.lighting 1985. Företaget står för intelligenta belysningslösningar i en reducerad, modern design och med sofistikerade ljuseffekter. Företaget har redan fått många priser för Curling-armaturserien, inklusive German Design Award 2018. - externt dimbar (TRIAC)
 • serien.lighting Annex M pendellampa 13 W kristall

  serien.lighting Annex M pendellampa 13 W kristall
  LED-hänglampa Annex M med glasskärm och intern reflektor LED-hänglampan Annex är en nästan arketypisk pendellampa, vars design kommer från den tyska industridesignern Prof. Uwe Fischer. Tillverkaren serien.lighting kombinerar det mångsidiga, kombinerbara exteriören med avancerad teknik. Differentierade ljuseffekter uppnås med reflektor inuti den handblåsta, transparenta koniska glasskärmen. Hänglampan är mångsidig och särskilt lämplig för höga rum. Den kan användas lika bra i det privata vardagsrummet eller matsalen som i kommersiella eller gastronomiska utrymmen. Både den genomskinliga yttre skärmen och den inre reflektor på hänglampan är konformade, med reflektorn på insidan reflektor orienteringen på den yttre skärmen. Ljuskällan med modern LED-teknik och mycket bra färgåtergivning lyser upp varje rum på ett energieffektivt sätt och kännetecknas av en lång livslängd. Ett standardiserat växlingssystem möjliggör byte av LED-enheten, som är inrymd i ett glansigt vitlackerat aluminiumhus. En användarvänlig justering av ljusstyrkan är möjlig med en extern dimmer (TRIAC). Tack vare bajonettlåset kan lampskärmen enkelt tas bort och installeras utan verktyg. Det förkromade stålröret, som ansluter till den polerade aluminiumtaket, kan förkortas under monteringen.
 • serien.lighting Annex M pendellampa 13 W opal

  serien.lighting Annex M pendellampa 13 W opal
  LED-hänglampa Annex M med glasskärm och intern reflektor LED-hänglampan Annex är en nästan arketypisk pendellampa, vars design kommer från den tyska industridesignern Prof. Uwe Fischer. Tillverkaren serien.lighting kombinerar det mångsidiga, kombinerbara exteriören med avancerad teknik. Differentierade ljuseffekter uppnås med reflektor inuti den handblåsta, transparenta koniska glasskärmen. Hänglampan är mångsidig och särskilt lämplig för höga rum. Den kan användas lika bra i det privata vardagsrummet eller matsalen som i kommersiella eller gastronomiska utrymmen. Både den genomskinliga yttre skärmen och den inre reflektor på hänglampan är konformade, med reflektorn på insidan reflektor orienteringen på den yttre skärmen. Ljuskällan med modern LED-teknik och mycket bra färgåtergivning lyser upp varje rum på ett energieffektivt sätt och kännetecknas av en lång livslängd. Ett standardiserat växlingssystem möjliggör byte av LED-enheten, som är inrymd i ett glansigt vitlackerat aluminiumhus. En användarvänlig justering av ljusstyrkan är möjlig med en extern dimmer (TRIAC). Tack vare bajonettlåset kan lampskärmen enkelt tas bort och installeras utan verktyg. Det förkromade stålröret, som ansluter till den polerade aluminiumtaket, kan förkortas under monteringen.
 • serien.lighting Draft M taklampa Triac klar

  serien.lighting Draft M taklampa Triac klar
  Utkast till LED-taklampa med handblåst glaskula och opal innerskärm Med LED-taklampa Draft blir det arketypiska kulformad lampa ljuset ett objekt för samtida kortfattadhet och en perfekt balanserad ljuseffekt. Sfären av transparent, handblåst glas och den ljusdiffuserande, opala inre reflektorn skapar en spännande kontrast. LED-ljuskällan är placerad djupt inuti den koniska inre reflektorn och ger allsidigt mjukt diffust rumsljus samt direkt ljus riktat nedåt. En diffuserskiva i botten säkerställer en särskilt mjuk ljusemission och jämnt upplysta ytor. Draft LED-taklampa också utmärkt färgåtergivning och belysningens dimbarhet med en extern dimmer (TRIAC). I den privata sektorn eller i en mängd olika kommersiella objekt, individuellt eller grupperade i flera lampor - kombinerar LED-taklampa Draft en modern tolkning av tidlösa former med avancerad teknik. Draft är en design av Jean-Marc da Costa, medgrundare av serien.lighting. Det tyska företaget utvecklar och producerar intelligenta belysningslösningar i en reducerad, modern design och med sofistikerad teknik.
 • serien.lighting Draft M taklampa Triac brun

  serien.lighting Draft M taklampa Triac brun
  Utkast till LED-taklampa med handblåst glaskula och opal innerskärm Med LED-taklampa Draft blir det arketypiska kulformad lampa ljuset ett objekt för samtida kortfattadhet och en perfekt balanserad ljuseffekt. Sfären av transparent, handblåst glas och den ljusdiffuserande, opala inre reflektorn skapar en spännande kontrast. LED-ljuskällan är placerad djupt inuti den koniska inre reflektorn och ger allsidigt mjukt diffust rumsljus samt direkt ljus riktat nedåt. En diffuserskiva i botten säkerställer en särskilt mjuk ljusemission och jämnt upplysta ytor. Draft LED-taklampa också utmärkt färgåtergivning och belysningens dimbarhet med en extern dimmer (TRIAC). I den privata sektorn eller i en mängd olika kommersiella objekt, individuellt eller grupperade i flera lampor - kombinerar LED-taklampa Draft en modern tolkning av tidlösa former med avancerad teknik. Draft är en design av Jean-Marc da Costa, medgrundare av serien.lighting. Det tyska företaget utvecklar och producerar intelligenta belysningslösningar i en reducerad, modern design och med sofistikerad teknik.
 • serien.lighting Draft S taklampa Triac blå

  serien.lighting Draft S taklampa Triac blå
  Utkast till LED-taklampa med handblåst glaskula och opal innerskärm Med LED-taklampa Draft blir det arketypiska kulformad lampa ljuset ett objekt för samtida kortfattadhet och en perfekt balanserad ljuseffekt. Sfären av transparent, handblåst glas och den ljusdiffuserande, opala inre reflektorn skapar en spännande kontrast. LED-ljuskällan är placerad djupt inuti den koniska inre reflektorn och ger allsidigt mjukt diffust rumsljus samt direkt ljus riktat nedåt. En diffuserskiva i botten säkerställer en särskilt mjuk ljusemission och jämnt upplysta ytor. Draft LED-taklampa också utmärkt färgåtergivning och belysningens dimbarhet med en extern dimmer (TRIAC). I den privata sektorn eller i en mängd olika kommersiella objekt, individuellt eller grupperade i flera lampor - kombinerar LED-taklampa Draft en modern tolkning av tidlösa former med avancerad teknik. Draft är en design av Jean-Marc da Costa, medgrundare av serien.lighting. Det tyska företaget utvecklar och producerar intelligenta belysningslösningar i en reducerad, modern design och med sofistikerad teknik.
 • serien.lighting Draft S taklampa Triac klar

  serien.lighting Draft S taklampa Triac klar
  Utkast till LED-taklampa med handblåst glaskula och opal innerskärm Med LED-taklampa Draft blir det arketypiska kulformad lampa ljuset ett objekt för samtida kortfattadhet och en perfekt balanserad ljuseffekt. Sfären av transparent, handblåst glas och den ljusdiffuserande, opala inre reflektorn skapar en spännande kontrast. LED-ljuskällan är placerad djupt inuti den koniska inre reflektorn och ger allsidigt mjukt diffust rumsljus samt direkt ljus riktat nedåt. En diffuserskiva i botten säkerställer en särskilt mjuk ljusemission och jämnt upplysta ytor. Draft LED-taklampa också utmärkt färgåtergivning och belysningens dimbarhet med en extern dimmer (TRIAC). I den privata sektorn eller i en mängd olika kommersiella objekt, individuellt eller grupperade i flera lampor - kombinerar LED-taklampa Draft en modern tolkning av tidlösa former med avancerad teknik. Draft är en design av Jean-Marc da Costa, medgrundare av serien.lighting. Det tyska företaget utvecklar och producerar intelligenta belysningslösningar i en reducerad, modern design och med sofistikerad teknik.
 • serien.lighting Curling M taklampa 2 700 K akryl

  serien.lighting Curling M taklampa 2 700 K akryl
  Curling M - cylindrisk LED-taklampa med mjukt ljusfördelning Tydliga, tidlösa former och intelligenta detaljer gör Curling M LED-taklampa till en allmänt användbar lampa för ett stort antal rum i privata, kommersiella eller kontraktsområden. Modern LED-teknik och en elegant cylinderform kombineras perfekt, så att Curling M står för energieffektiv belysning i en mängd olika miljöer. Strukturen består av en platt, cylindrisk skärm som monteras på det polerade aluminiumhöljet utan verktyg med hjälp av en bajonettlås. Framför LED-ljuskällan finns en optisk insats som är fäst med två magnetiska punkter. Med sitt speciella snitt påverkar detta ljusfördelningen och säkerställer bländningsfri, mjuk belysning som tack vare de högkvalitativa lysdioderna reproducerar färgerna i omgivningen. Deras intensitet kan regleras externt (TRIAC 0-10V). Curling visar vad en taklampa kan erbjuda idag. Hållbar, underhållsfri teknik och strålande ljus kombineras i en elegant, mångsidig design. Ett standardiserat växlingssystem gör det möjligt för LED-enheten att enkelt bytas ut vid slutet av dess livslängd, vilket bara är fallet efter cirka 10 år med en genomsnittlig bränningstid på 6 timmar om dagen. Curling-armaturserien, som har vunnit olika designpriser, designades av Jean-Marc da Costa och Manfred Wolf, de två grundarna av serien.lighting. Det tyska företaget erbjuder intelligenta belysningslösningar som kombinerar reducerad, modern design och genomtänkt ljus.
 • serien.lighting Curling M taklampa 2 700 K silver

  serien.lighting Curling M taklampa 2 700 K silver
  Curling M - cylindrisk LED-taklampa med mjukt ljusfördelning Tydliga, tidlösa former och intelligenta detaljer gör Curling M LED-taklampa till en allmänt användbar lampa för ett stort antal rum i privata, kommersiella eller kontraktsområden. Modern LED-teknik och en elegant cylinderform kombineras perfekt, så att Curling M står för energieffektiv belysning i en mängd olika miljöer. Strukturen består av en platt, cylindrisk skärm som monteras på det polerade aluminiumhöljet utan verktyg med hjälp av en bajonettlås. Framför LED-ljuskällan finns en optisk insats som är fäst med två magnetiska punkter. Med sitt speciella snitt påverkar detta ljusfördelningen och säkerställer bländningsfri, mjuk belysning som tack vare de högkvalitativa lysdioderna reproducerar färgerna i omgivningen. Deras intensitet kan regleras externt (TRIAC 0-10V). Curling visar vad en taklampa kan erbjuda idag. Hållbar, underhållsfri teknik och strålande ljus kombineras i en elegant, mångsidig design. Ett standardiserat växlingssystem gör det möjligt för LED-enheten att enkelt bytas ut vid slutet av dess livslängd, vilket bara är fallet efter cirka 10 år med en genomsnittlig bränningstid på 6 timmar om dagen. Curling-armaturserien, som har vunnit olika designpriser, designades av Jean-Marc da Costa och Manfred Wolf, de två grundarna av serien.lighting. Det tyska företaget erbjuder intelligenta belysningslösningar som kombinerar reducerad, modern design och genomtänkt ljus.
 • serien.lighting Curling M taklampa 2 700 K opal

  serien.lighting Curling M taklampa 2 700 K opal
  Curling M - cylindrisk LED-taklampa med mjukt ljusfördelning Tydliga, tidlösa former och intelligenta detaljer gör Curling M LED-taklampa till en allmänt användbar lampa för ett stort antal rum i privata, kommersiella eller kontraktsområden. Modern LED-teknik och en elegant cylinderform kombineras perfekt, så att Curling M står för energieffektiv belysning i en mängd olika miljöer. Strukturen består av en platt, cylindrisk skärm som monteras på det polerade aluminiumhöljet utan verktyg med hjälp av en bajonettlås. Framför LED-ljuskällan finns en optisk insats som är fäst med två magnetiska punkter. Med sitt speciella snitt påverkar detta ljusfördelningen och säkerställer bländningsfri, mjuk belysning som tack vare de högkvalitativa lysdioderna reproducerar färgerna i omgivningen. Deras intensitet kan regleras externt (TRIAC 0-10V). Curling visar vad en taklampa kan erbjuda idag. Hållbar, underhållsfri teknik och strålande ljus kombineras i en elegant, mångsidig design. Ett standardiserat växlingssystem gör det möjligt för LED-enheten att enkelt bytas ut vid slutet av dess livslängd, vilket bara är fallet efter cirka 10 år med en genomsnittlig bränningstid på 6 timmar om dagen. Curling-armaturserien, som har vunnit olika designpriser, designades av Jean-Marc da Costa och Manfred Wolf, de två grundarna av serien.lighting. Det tyska företaget erbjuder intelligenta belysningslösningar som kombinerar reducerad, modern design och genomtänkt ljus.
 • serien.lighting Curling M taklampa 2 700 K klar

  serien.lighting Curling M taklampa 2 700 K klar
  Curling M - cylindrisk LED-taklampa med mjukt ljusfördelning Tydliga, tidlösa former och intelligenta detaljer gör Curling M LED-taklampa till en allmänt användbar lampa för ett stort antal rum i privata, kommersiella eller kontraktsområden. Modern LED-teknik och en elegant cylinderform kombineras perfekt, så att Curling M står för energieffektiv belysning i en mängd olika miljöer. Strukturen består av en platt, cylindrisk skärm som monteras på det polerade aluminiumhöljet utan verktyg med hjälp av en bajonettlås. Framför LED-ljuskällan finns en optisk insats som är fäst med två magnetiska punkter. Med sitt speciella snitt påverkar detta ljusfördelningen och säkerställer bländningsfri, mjuk belysning som tack vare de högkvalitativa lysdioderna reproducerar färgerna i omgivningen. Deras intensitet kan regleras externt (TRIAC 0-10V). Curling visar vad en taklampa kan erbjuda idag. Hållbar, underhållsfri teknik och strålande ljus kombineras i en elegant, mångsidig design. Ett standardiserat växlingssystem gör det möjligt för LED-enheten att enkelt bytas ut vid slutet av dess livslängd, vilket bara är fallet efter cirka 10 år med en genomsnittlig bränningstid på 6 timmar om dagen. Curling-armaturserien, som har vunnit olika designpriser, designades av Jean-Marc da Costa och Manfred Wolf, de två grundarna av serien.lighting. Det tyska företaget erbjuder intelligenta belysningslösningar som kombinerar reducerad, modern design och genomtänkt ljus.
 • serien.lighting Curling M tak klar/opal 2 700 K

  serien.lighting Curling M tak klar/opal 2 700 K
  Curling M LED-taklampa med dubbel diffusor En rund, transparent skärm i form av en ring inkluderar en opal diffusor, som också har ett urtag i mitten. Ljuset från de permanent installerade, varma vita lysdioderna dyker upp inuti ringen och lyser direkt nedåt och även indirekt genom den matta diffusorn. Vid utvecklingen av LED-taklampa Curling förlorade designarna Jean-Marc da Costa och Manfred Wolf, de två grundarna av serien.lighting, varken den praktiska eller visuella aspekten ur sikte. Resultatet är en mångsidig allround som kan användas praktiskt taget var som helst. Curling används ofta i eget vardagsrum och sovrum samt i affärslokaler eller i allmänna utrymmen. Med de enastående energieffektiva och långvariga COB-LED, som kan dämpas med en fram- eller bakdimmer, samlar Curling ytterligare pluspoäng. Curlings design såväl som dess funktionalitet kännetecknas av en sådan multilateralism att taklampa ingenstans stör, tvärtom passar den sparsamt in i varje rums designkoncept. LED-taklampa tilldelades också German Design Award, Interior Innovation Award och Focus Open.
 • serien.lighting Curling Wall M 2 700 K Triac klar

  serien.lighting Curling Wall M 2 700 K Triac klar
  Curling - LED-vägglampa med en skärm av handblåst glas Med Curling LED-vägglampa kompletteras lampserien med samma namn av en vägglampa som ger atmosfäriskt allroundljus och därmed blir ett slående ljusobjekt. Oavsett var armaturen används - Curling imponerar i vilken atmosfär som helst med det trevliga allroundljuset som skapas av den speciella diffusorn och det dekorativa ljusspelet tack vare den handblåsta glascylindern och de handpolerade metallytorna. Tack vare den verktygsfria skärmenheten med bajonettlås kan skärmen enkelt tas bort och sättas på igen för rengöring. Den underhållsfria LED-tekniken kan bytas ut mot ett standardiserat växlingssystem vid slutet av dess livslängd. Vid behov kan ljusstyrkan styras via externa TRIAC- dimmer . LED-vägglampan, liksom alla andra lampor i Curling-serien, designades och utvecklades av Jean-Marc da Costa och Manfred Wolf. 1985 grundade de tillsammans företaget serien.lighting. Dess ljus övertygar med sofistikerade konstruktioner för en perfekt ljuseffekt och reducerad modern design. Många produkter från företaget har redan tilldelats olika priser - Curling LED-vägglampa med German Design Award Special 2021
 • serien.lighting Curling S taklampa 2 700 K akryl

  serien.lighting Curling S taklampa 2 700 K akryl
  LED taklampa Curling S med cylindrisk skärm Curling S LED-takbelysning kombinerar den senaste LED-teknikens hållbarhet med en tidlöst elegant form. Den fina skärmen är utformad i en platt cylindrisk form och sitter på det polerade aluminiumhöljet. Modulen med den senaste LED-tekniken sitter i en reflektor av polykarbonat. Skärmen kan monteras utan verktyg tack vare en bajonettfäste. Samspelet mellan de enskilda designelementen gör det möjligt att skapa det perfekta ljuset och den perfekta ljusstämningen för varje rumssituation med Curling LED-takarmaturen. En optisk insats, som fästs med två små magnetiska punkter direkt under LED-ljuskällan, ger nedåtriktat, mjukt och bländfritt ljus med sin speciella skärning. Privata rum och kontraktsutrymmen kan utrustas med Curling S LED-takarmaturen - som en enskild armatur eller i rader/grupper, beroende på rummets utformning. Armaturens användningsområde är mycket mångsidigt: i korridorer, entréer och salonger ger Curling S lämplig allmän- och områdesbelysning på kontor, hotell, restauranger, mottagningar och många andra användningsområden. Armaturserien Curling har utformats av Jean-Marc da Costa och Manfred Wolf, grundarna av serien.lighting. Företaget designar och tillverkar intelligenta belysningslösningar med en modern design och sofistikerade ljuseffekter. - externt TRIAC-dimbar (fasdimmer) - God färgåtergivning: CRI > 90.
 • serien.lighting Club M LED-golvlampa, aluminium

  serien.lighting Club M LED-golvlampa, aluminium
  LED-golvlampa Club med cylindrisk chintz-skärm - rum och läslampa kan regleras separat Denna golvlampa från den tidlöst klassiska lampskärmen Club är en lampa för kräsna behov. Den sömlöst utformade nyansen av fin, lätt chintz hålls inte i form av en ofta använd trådram utan av smala aluminiumprofiler så att det inte finns några fula skuggkanter. En speciell höjdpunkt i Club LED-golvlampa är ljuset som kan styras separat med knapparna på sidan av aluminiumprofilerna. Ljuset som lyser uppåt och nedåt kan bytas och dämpas separat så att rumsbelysningen och läslampan kan justeras beroende på situationen. Klubben designades av Jean-Marc da Costa. 1985 grundade han företaget serien.lighting tillsammans med Manfred Wolf, vars fokus ligger på utveckling och produktion av intelligenta belysningslösningar med riktade ljuseffekter och reducerad, modern design. Hållbarhet är också serien.lighting : Lysdioderna kan bytas ut i slutet av sin livstid.
 • serien.lighting Club M LED-golvlampa, svart

  serien.lighting Club M LED-golvlampa, svart
  LED-golvlampa Club med cylindrisk chintz-skärm - rum och läslampa kan regleras separat Denna golvlampa från den tidlöst klassiska lampskärmen Club är en lampa för kräsna behov. Den sömlöst utformade nyansen av fin, lätt chintz hålls inte i form av en ofta använd trådram utan av smala aluminiumprofiler så att det inte finns några fula skuggkanter. En speciell höjdpunkt i Club LED-golvlampa är ljuset som kan styras separat med knapparna på sidan av aluminiumprofilerna. Ljuset som lyser uppåt och nedåt kan bytas och dämpas separat så att rumsbelysningen och läslampan kan justeras beroende på situationen. Klubben designades av Jean-Marc da Costa. 1985 grundade han företaget serien.lighting tillsammans med Manfred Wolf, vars fokus ligger på utveckling och produktion av intelligenta belysningslösningar med riktade ljuseffekter och reducerad, modern design. Hållbarhet är också serien.lighting : Lysdioderna kan bytas ut i slutet av sin livstid.
 • serien.lighting Reflex² S LED-golvlampa svart

  serien.lighting Reflex² S LED-golvlampa svart
  Reflex² - minimalistisk uplight-golvlampa i aluminium Reflex² är en elegant, modern LED-golvlampa som utstrålar indirekt belysning in i rummet via taket och därmed garanterar absolut bländningsfri belysning på kontoret, i privata rum eller i offentliga lounger. Armaturen är tänkt som en modern implementering av ett klassiskt upplyft och presenteras i form av en öppen kuboid vars konturer spåras av smala, invändigt rundade stag av aluminium. Den öppna, linjära designen gör lampan till ett minimalistiskt ljusobjekt i rummet. Ljusstyrkan kan regleras med hjälp av den dimmer som är inbyggd i basen, varigenom dim-till-varm-funktionen gör att ljus från 3000 K till 2200 K blir varmare. Designen av LED uplight Reflex² kommer från Jean-Marc da Costa. Den schweiziskt födda designern grundade företaget serien.lighting tillsammans med Manfred Wolf, som är en drivkraft och innovatör när det gäller design, teknik och produktionsmetoder.
 • serien.lighting Reef taklampa vit/aluminium

  serien.lighting Reef taklampa vit/aluminium
  LED taklampa Reef med en skärm av porös skumkeramik, dimbar De distinkta nyanserna i Reef-armaturfamiljen är tillverkade av innovativ skumkeramik, ett material vars struktur påminner starkt om koraller. Taklampan Reef LED består av ett fäste i borstad aluminium och en fascinerande cylindrisk skärm av skumkeramik i den gräddvita nyansen Bone China. Det här speciella materialet skapar unika ljuseffekter med sin porstruktur; diffust omgivande ljus uppnås runt omkring, medan öppningen i botten ger direkt ljus till området nedanför. Den högkvalitativa LED-modulen framhäver färgerna på de belysta föremålen på ett utmärkt sätt. Som takarmatur är Reef kompakt och attraktiv på samma gång. Lämpliga användningsområden är t.ex. diskar eller rum med låg takhöjd. Armaturserien designades av designstudion next space för den tyska tillverkaren serien lighting och har redan vunnit många designpriser. - Rengöring i diskmaskinen möjlig - externt TRIAC-dimbar (fasstyrning/fasbrytning)