Schuller Valencia lampor

 • Praktfull kristallkrona Palace

  Praktfull kristallkrona Palace
  Kristallkrona Palace med fasetterade K9-kristaller Kristallkronans glänsande hängen består av filigrana metallkedjor. Detta förlänar kristallkronan sin unika elegans. Kristallkronans eleganta framtoning kompletteras högkvalitativa K9-kristaller. Leverans inklusive svart sammetshylsa för kedjorna.
 • Vit hänglampa Quios med vacker skärm

  Vit hänglampa Quios med vacker skärm
  Effektfull hänglampa Quios i vitt På grund av den speciella utformningen av skärmen blir denna vita taklampa Quios ett unikt blickfång, exempelvis över matbordet. Individuella plastkvadrater med vacker vågstruktur har satts ihop på två nivåer till en något böjd skärm. Det genom mellanrummen utträngande ljuset förstärker den därigenom uppnådda 3D-optiken och skapar en trevlig stämning i rummet. Diffusorn vid botten av taklampan Quios ger ett bländfritt sken och en jämn ljusfördelning. Det moderna utseendet på hänglampan kompletteras med upphängningen med tre stållinor.
 • Praktfull takkrona Minerva

  Praktfull takkrona Minerva
  Elegant takkrona Minerva med glänsande metallhängen De glänsande hängena bildas av filigrana metallkedjor och förlänar denna takkrona en unik elegans. Lampan strålar i all sin glans när de tio halogenljuskällorna tänds; då uppstår underbara ljuseffekter som även passar i hotellfoajéer eller restauranger och som skapar en herrskaplig atmosfär.
 • LED-hänglampa Narisa 47 cm blankt krom

  LED-hänglampa Narisa 47 cm blankt krom
  Narisa – en speciell LED-hänglampa med skärm av otaliga metallelement Ojämnt formade, mest ovala metallelement med förkromad yta kombineras hos LED-hänglampan Narisa till en ovanligt formad lampskärm. På så sätt skapas en bedårande konstruktion som alltid blir till rummets mittpunkt, oavsett i vilket rum lampan placeras. Ljuskällorna sitter bakom en diffusor av vit akryl, så att dessa skapar jämnt ljus nedåt, medan de otaliga mellanrummen i skärmen och ljusets reflektioner i de välvda elementen skapar fantastiska ljuseffekter på väggarna och möblerna i rummet.
 • Plafondlampa Saten i kristallglas, 56 cm

  Plafondlampa Saten i kristallglas, 56 cm
  Mosaik av ljus – taklampan Saten Saten imponerar med sin exceptionella och eleganta bearbetning, men också genom det sätt som ljuset sprids i rummet. Denna taklampa består av ett vågformat metallgaller och sprider i sig självt en behagligt sval glans, och en mängd av de i rutnätet inarbetade K9-kristallerna visar hur man utan problem blandar jordbundenhet, elegans och en touch av dekadens. En taklampa som garanterar en speciell utstrålning.
 • Vägg- och plafondlampa Saten, kristallglas, 41 cm

  Vägg- och plafondlampa Saten, kristallglas, 41 cm
  Satén – en extravagant vägg- och taklampa Vägg- och taklampan från serien Satén utmärker sig genom dess svängda och genomgående innovativa optik. Det av glänsande metall bestående välvda gallret som bildar stommen på denna armatur, pryds av många K9-kristaller, varav några är i klarglas och andra rökgrå. Denna kombination resulterar i ett ljusspel som man inte hittar hos vanliga lampor, och som man även när det gäller värdefulla ljus ofta måste söka länge efter för att hitta. Därmed kan Satén likaledes användas som vägg- eller taklampa och den bibehåller sin extravaganta stil på båda dessa platser.
 • Guldfärgad LED-hänglampa Rocio, 5 ljuskällor

  Guldfärgad LED-hänglampa Rocio, 5 ljuskällor
  Ädel LED-hänglampa Rocio LED-hänglampan Rocio är på grund av dess design ett verkligt blickfång i varje hem. De regndroppsliknande glaskuporna sörjer för att ljuset reflekteras, avspeglas i bubblorna på skärmarna och bryts i färger. Allt detta gör denna hänglampa som med sina fem lågformade ljuskällor ger ett extraordinärt intryck. En imponerande lackering ingår också hos detta speciella utförande, eftersom lampskärmarna är gjorda av guldfärgat glas, vilket avger ett ljus med festlig färg och värme.
 • LED-hänglampa Rocio med 1 ljuskälla, guldfinish

  LED-hänglampa Rocio med 1 ljuskälla, guldfinish
  Oval LED-hänglampa Rocio i glas-guld-optik Stilren är denna LED-hänglampa Rocio med dess mjuka ovalform av glas. Inuti glasstommen befinner sig guldfärgade droppar. Den optiska effekten uppstår genom luftinkapslingarna och reflektioner genom guldfinishen. Denna eleganta lampa är med dess diameter på 9 cm en trevlig extralampa.
 • Gnistrande hänglampa DIAMOND, rund

  Gnistrande hänglampa DIAMOND, rund
  Hänglampa Diamond – när namnet sätter stilen Den runda lampskärmen på taklampan Diamond är försedd med fyrkantigt slipade kristaller. En omständighet som leder till en mycket speciell rumsatmosfär, är ljuset som bryts igenom kristallerna och sprids på ett udda sätt ut i rummet. Förutom detta är en diffusor monterad i den nedre delen av lampan, där inga kristaller finns. Således får man aldrig känslan av att ha att göra med artificiellt ljus. Ett behagligt rumsklimat och ett exceptionellt blickfång med en glänsande och glittrande lampskärm säkerställs med denna hänglampa.
 • Hänglampa Ariadna kristall kräm 66cm

  Hänglampa Ariadna kristall kräm 66cm
  Ariadna kristallkrona i gräddeAriadna-serien tillhör kristallkronorna i extraklassen. Detta exemplar av Ariadna-serien har en kropp av metall och de böjda kristallstavarna som omger metallkroppen, vilket är obligatoriskt för denna serie. I den här modellen är de krämfärgade. Ljusspelet i kristallstavarna på denna hängande kristallkrona är en fröjd för ögat, för att inte tala om det dekorativa värde som denna hängande kristallkrona ändå har. Oavsett vilken inredningsstil du vill integrera Ariadna kristallkrona i krämfärg i, kommer den att vara en höjdpunkt i alla rum.
 • Kristallkrona Ariadna, klarglas - 66 cm

  Kristallkrona Ariadna, klarglas - 66 cm
  Elegant kristallkrona Ariadna Kristallkronan Ariadna tillför elegans till ditt hem, och blir med säkerhet ett vackert blickfång var den än placeras. Ljuskronan består av en metallkropp, med ett flertal krökta kristallstavar som är placerade runt denna. Ljuset, som bryts i kristallstavarna och sprids runt lampan, producerar charmiga ljuseffekter i rummet. Oavsett rummets inredning - så kommer kristallkronan Ariadna att uppgradera rummet och bli en riktig höjdpunkt.
 • Metallhänglampa Minerva

  Metallhänglampa Minerva
  Höjdpunkt för en elegant designad miljö - hänglampan Minerva Hänglampan Minerva utstrålar ett mycket stämningsfullt ljus som skapar en festlig atmosfär i alla rum. Den förnicklade upphängningen övergår i en likaledes förnicklad ram, från vilken otaliga, smalt utformade metallkedjor hänger, som optiskt utgör själva lampkroppen. Minerva ger olika inredningsstilar en lyxig touch.
 • LED-pendellampa Rocio, 14 lampor guld Bluetooth

  LED-pendellampa Rocio, 14 lampor guld Bluetooth
  Bluetooth-aktiverad LED-pendellampa Rocio med 14 glasdroppar LED-pendellampa Rocio är mycket imponerande och imponerande och lyser upp stora rum. Från den runda taket hänger 14 formsköna glasdroppar i spiralform på hängare, i vilka en underbar bubbeldekor har arbetats in. Varje enskild LED-droppe är tillverkad av massivt glas med en guldfärgad nedre del. Lysdioderna på insidan avger varmvitt ljus och i kombination med den gyllene färgen på metallelementen på varje droppe ger de en mycket mysig men ändå ljus belysning. Beroende på miljön kan ljusstyrkan på Rocio justeras, eftersom armaturen kan dimmas via Bluetooth med Smart Life-appen (gratis för iOS och Android) via en smartphone eller surfplatta. Med en Bluetooth-gateway kan pendellampan också kopplas till Google Home eller Amazon Echo för röststyrning. Vid monteringen kan man välja hur mycket de enskilda glasdropparna ska hängas upp i ett intervall på 100 cm och 300 cm. Detta gör det möjligt att uppnå fantastiska effekter och en helt individuell utformning av denna armatur är möjlig.
 • Caelum – glansfull LED-taklampa

  Caelum – glansfull LED-taklampa
  Caelum – LED-taklampa med stjärneffekt LED-taklampan Caelum är en glittrande och glänsande syn i taket, eftersom skärmen av silvrigt förspeglat glas pryds av en dekoration som liknar stjärnhimmelen. Hängen av fasetterade kristallkedjor förstärker denna effekt och hänger i olika längder från skärmens insida. Denna vackra och glansfulla konstruktion gör LED-taklampan till ett glittrande objekt i taket och – så fort ljuset tänds – till rummets höjdpunkt.
 • LED-taklampa Andrómeda med dekoration

  LED-taklampa Andrómeda med dekoration
  Rikt dekorerad LED-taklampa Andrómeda En skärm av vinyl, omgiven av ett förkromat, stansat metallgaller - LED-taklampa Andrómeda. Invändigt har skärmen prytts med ett hänge som gnistrar i ljuset. Hänget består av kedjor med kristaller och förkromade glasbubblor. Det avgivna ljuset ger ett mycket vackert och skimrande intryck tack vare reflexerna i kristallerna och speglingarna i de kromade glasbubblorna. Den rika dekorationen gör lampan till ett blickfång i alla tak, även när den är släckt.
 • Iögonfallande bordslampa Deco med gyllene fot

  Iögonfallande bordslampa Deco med gyllene fot
  Vacker materialkombination - bordslampan Deco Mörkt valnötsträ, metall med guldfoliefinish och sidenglänsande, beigefärgat tygmaterial - dessa är de material som den dekorativa bordslampan Deco består av. Den kvadratiska lampfoten är av valnötsträ. Och med tanke på den, så består lampans bas av en vriden stomme med elegant guldfoliefinish. Kronan på verket bildar den vinkelformade, fyrkantiga skärmen med sidenliknande tyg som dämpar ljuset på ett mycket trevligt sätt. Denna unika kombination av material och färger gör bordslampan Deco till en ädel och iögonfallande ljuskälla, som placerad på en pall eller ett sidobord i vardagsrummet eller vid ingången blir ett vackert blickfång.
 • Cosmo - smal LED-pendellampa

  Cosmo - smal LED-pendellampa
  Cosmo - snygg LED-pendellampa Den smala pendellampan Cosmo med 1 ljuskälla blir tack vare bubblorna, som pryder insidan av den genomskinliga lampskärmen av akryl, till ett vackert blickfång. De transparenta akrylrören sitter i en hållare tillverkad av kromad metall, och även baldakinen är i krom. I rören har 5 W-LED-ljuskällor installerats, vilka skänker ett varmvit ljus och framhäver bubblorna på ett effektfullt sätt. Vackert och effektfullt blir det också med flera Cosmo-lampor monterade sida vid sida.
 • Domo - ädel hänglampa med kromelement

  Domo - ädel hänglampa med kromelement
  Designerhänglampa Domo med höjdjusterbar skärm. Textilskärmen på hänglampan Domo verkar nästan sväva från den ädla kromupphängningen. I själva verket är den fäst vid en tunn upphängningsanordning, med vilken skärmens position även kan varieras. Men inte bara skärmen, utan även de kromglänsande elementen som hänger ned från skärmens mitt, ger Domo dess speciella utseende. De fyra ljuskällorna är dolda inuti skärmen och strålar sitt ljus både uppåt och nedåt. Kromelementen sörjer för en unik ljusreflektion.
 • Taklampa Diamond, rund, 40 cm

  Taklampa Diamond, rund, 40 cm
  Lampskärm av kristaller: taklampa Diamond Taklampan Diamond avger en särskild glans i rummet: skärmen, fram till diffusorn i ljusutsläppet, består av otaliga kvadratiska kristaller som avger ljuskällornas gnistrande ljus.
 • Cube - LED-taklampa med fyra dubbelskärmar

  Cube - LED-taklampa med fyra dubbelskärmar
  Cube - LED-taklampa med 4 lampor samt dubbelskärmar En modern, rätlinjig design och fyra dubbelskärmar av glas - LED-taklampan Cube, döpt efter de kubformade, vita glasskärmarna, är en ljuskälla för många moderna rum och den imponerar med sitt allt annat än vardagliga utseende. De vita kuberna omges vardera av en större skärm i klarglas med rundade kanter, och framhävs på ett effektfullt sätt. Genom det opalvita glaset strömmar ljuset ut i ett jämnt flöde, medan vackra effekter uppstår i lampans omgivning och i taket genom det klara glaset.
 • Elegant textiltaklampa Domo

  Elegant textiltaklampa Domo
  Ovanlig designertaklampa Domo med kromhängen Designertaklampan Domo har på många sätt en klassisk design - på det runda takfästet i krom sitter en likaledes rund och vidöppen textillampskärm i elegant vit färg. Ett fascinerande blickfång på Domo är de ovanliga hängande elementen i krom. De hänger ned från insidan av lampskärmen och sätter med elliptiskt formade ringelement en lekfull och samtidigt cool-modern accent. De fyra ljuskällorna producerar på kromutsmyckningen ytterligare reflektioner och Domo lyser inte bara upp rummet med ett behagligt varmvit ljus, utan sätter också stämningsfulla ljusaccenter.
 • 60 cm, guldfärgad bordslampa Terra

  60 cm, guldfärgad bordslampa Terra
  60 cm hög bordslampa Terra - helt i guld Placerad på ett bord eller en pall är denna 60 cm höga och helt guldfärgade bordslampa Terra en verklig prydnad och erbjuder en mysig extrabelysning. Lampfoten är i metall och försedd med dekorativa kulor och en heltäckande guldfoliefinish som skimrar i det varma ljuset. Även skärmen på bordslampan är guldfärgad - den är gjord av ett fint tyg, som inte bara glänser som siden när den är tänd.
 • Rund kristallkrona Ariadna klarglas

  Rund kristallkrona Ariadna klarglas
  Elegant kristallkrona Ariadna Den runda kristallkronan Ariadna ger på grund av dess utformning och bearbetning ett mycket elegant intryck. Lampkroppen av kromad metall omges av böjda kristallstavar som bildar den yttre ramen av taklampan. I dessa kristallstavar uppstår en förtrollande ljusshow när strömmen är påslagen.
 • Apart vägglampa Saten i kristallglas, 25 cm

  Apart vägglampa Saten i kristallglas, 25 cm
  Glittrande vägglampa Satén med kristallgaller Vägglampa Satén är en rutformad ljusaccessoar med glittereffekt. Ett galler av kristaller hänger svagt välvt på väggen och frigör en kaskad av glitterreflexer när ljuset tänds. Denna lampa tjänar inget konventionellt belysningsändamål, utan används mer som en ljusdekoration - i vardagsrummet eller sovrummet.
 • Exklusiv designertaklampa Bruma

  Exklusiv designertaklampa Bruma
  Praktfull taklampa Bruma med dekorativa kristallhängen Taklampan Bruma blir ett vackert blickfång i alla rum. Ramen och delar av skärmen är tillverkade av polerad kromad metall. De ovala ringarna på lampan är draperade över varandra, så att en vacker optik skapas. Från baldakinen och genom ringarna, sörjer vita kristaller med transparenta ränder för en dekorativ accentbelysning. Som allmänbelysning används fem GU10-ljuskällor i taklampan Bruma. Ljuset från de på insidan av ringarna anslutna lysdioderna får kristallhängena att skimra vackert.
 • Glasvägglampa Arian

  Glasvägglampa Arian
  Praktfullt dekorerad vägglampa Arian Genom de i den brun-transparenta glasskärmen monterade kristallelementen får denna vägglampa Arian dess unika och dekorativa effekt. När skärmen är tänd ändras färgen och den blir brunaktig och transparent. Väggfästet är i skinande krom, så att den glittrande skärmen reflekteras däri. Genom dess speciella konstruktion är vägglampan Arian en dekorativ extrabelysning i vardagsrummet, hallen eller i sovrummet.
 • Taklampa Ariadna kristall kräm

  Taklampa Ariadna kristall kräm
  Glänsande och imponerande - taklampan AriadnaMed sin minimalistiska men eleganta design kan taklampan Ariadna enkelt kombineras med olika inredningsstilar. Ett blickfång är den högkvalitativa skärmen av förkromad metall, som med sin runda form och glänsande utsida ser helt enkelt fantastisk ut. Looken avrundas av den krämfärgade kristallen, genom vilken ljuset bryts och ger en förtrollande ljusbild.
 • Iögonfallande taklampa Quios

  Iögonfallande taklampa Quios
  Quios - en modern taklampa med effektfull ljuseffekt Unik är inte bara utformningen av denna iögonfallande taklampa Quios, men också dess ljuseffekter. Medan skärmen är stängd nedåt av en satinerad diffusor, omges den av runda individuella plastkvadrater med en räfflad yta. Dessa har placerats så att de delvis överlappar varandra, vilket ger taklampan en snygg tredimensionell look. Taklampan Quios kan utrustas med LED- eller lågenergilampor, och är en energibesparande ljuskälla som passar för olika utrymmen.
 • LED-pendellampa Argos med kristalldroppar Ø 50 cm

  LED-pendellampa Argos med kristalldroppar Ø 50 cm
  LED-upphängningslampa Argos med en kristallfylld glasskärm Armaturglaset på LED-upphängningsarmaturen Argos har en blank kromfinish som blir transparent när den slås på och avslöjar de inre funktionerna i skärmen. När den inte tänds har skärmen en ogenomskinlig, speglad kromyta. Skärmen är fylld med kristallglas hängen, som glittrar underbart i det avgivna ljuset på lysdioderna med G9-bas och därmed skapar en magisk ljuseffekt. Med denna charmiga hänglampa kan du skapa en mycket bekväm belysning med en fascinerande känsla i vardagsrummet eller matsalen ovanför ett bord.
 • Mercury II kristallkrona 6 ljusk.

  Mercury II kristallkrona 6 ljusk.
  Hänglampa Mercury II med dekorativa kristalldroppar och kristallkulor På de svängda armarna på hänglampan Mercury II sitter vita tygskärmar som sörjer för ett behagligt ljussken när du tänder ljuset. Speciellt dekorativa är de slipade kristalldropparna och kristallkulorna, vilka lampan har dekorerats med.
 • Cubic - liten vägglampa m. klarglas

  Cubic - liten vägglampa m. klarglas
  Modern vägglampa Cubic med klarglaselement I ett glänsande kromat väggfäste sitter skärmen av tjockt, genomskinligt glas, som strålar ljuset både uppåt och nedåt. I det runda urtaget i mitten sitter vardera en G9-ljuskälla, vilken får glaset att skimra unikt och skapar ett effektfullt ljussken uppåt och nedåt på väggen.
 • Bordslampa DIAMOND med kristaller, 24 cm

  Bordslampa DIAMOND med kristaller, 24 cm
  Lampskärm av kristaller: bordslampan DIAMOND Bordslampan DIAMOND sprider en alldeles speciell glans i rummet: Hela lampskärmen består av oräkneliga kvadratiska kristaller och släpper igenom ett gnistrande ljus.
 • Gnistrande kristallvägglampa Manacor

  Gnistrande kristallvägglampa Manacor
  Vägglampa Manacor av högkvalitativt kristallglas Manacors elegans är i en egen klass. Framför en kromglänsande väggplatta hänger en gardin av transparenta kristaller i istappsform, med små fästringar. Den spiralformade slipningen avger ett förtrollande gnistrande. Genom denna stilfulla design skapar vägglampan Manacor en unik atmosfär.
 • Bladguldsförgylld vägglampa Isis

  Bladguldsförgylld vägglampa Isis
  Elegant vägglampa Isis i tvåfärgad optik För en indirekt belysning i vardagsrummet, hallen eller sovrummet, passar denna vägglampa Isis utmärkt. Ljuskällan är dold bakom en halvrund, konformad skärm och inte direkt synlig. Förutom de två ljusutloppen upptill och nertill, passerar ljuset på dess väg till utsidan genom två avsatser mellan de tre elementen och skapar en snygg ljuseffekt. Mittenelementet är belagt med exklusivt bladguld. Därmed står vägglampan för en enastående kvalitet, vilket den också utstrålar.
 • Designervägglampa Domo m. kromelement

  Designervägglampa Domo m. kromelement
  Lyxigt designad vägglampa Domo Om man endast betraktar den halvcirkelformade textilskärmen på vägglampan Domo, så skulle den kunna vara en vanlig vägglampa. Det är de glänsande kromelementen som på ett litet avstånd från väggen hänger ned från mitten av skärmen, som gör Domo till en belysningsobjekt med en extravagant touch. De båda ljuskällorna är dolda inuti skärmen och avger sitt ljus både uppåt och nedåt. Även tack vare ljusreflektionen i kromelementen uppstår ett inbjudande extraljus som inte bara skapar en hemtrevlig atmosfär i restauranger och hotell, men också inom de egna fyra väggarna.
 • Taklampa Verdi i florentinerstil med LED-lampor

  Taklampa Verdi i florentinerstil med LED-lampor
  Filigran LED-taklampa i florentinerstil LED-taklampan Verdi av metall och i florentinerstil, har filigrana rankor, bladelement och ett antal slipade glasdroppar. Den har försetts med en ytfinish i bladguld och elfenben, och formen är halvrund. Fyra ljuskällor iscensätter den filigrana konstruktionen, varvid belysningen är mycket energisnål, detta tack vare moderna LED-lampor (ingår). Klassiskt inredda bostadsmiljöer kan belysas med taklampan Verdi i florentinerstil, men den passar även mycket bra i större hallar där den blir ett representativt ljusobjekt.
 • Deco - golvlampa med ädel design

  Deco - golvlampa med ädel design
  Deco - golvlampa med elegant materialkombination Ädel och dekorativ verkar golvlampan Deco, som inte bara utmärker sig genom dess form och design, utan också genom kombinationen av trä, metall och siden. På den kvadratiska foten av valnötsträ sitter golvlampans metallram med guldfoliefinish. Foten har en kantig, vriden form och bär den beigefärgade sidenskärmen. Golvlampan Deco är utrustad med en E27-sockel, i vilken inte bara vanliga glödlampor på 60 W kan användas, men också moderna LED-lampor eller energisparlampor.
 • Orientaliskt gestaltad LED-bordslampa Nabila

  Orientaliskt gestaltad LED-bordslampa Nabila
  Dekorativ LED-bordslampa Nabila Med LED-bordslampan Nabila får man en orientalisk känsla i rummet. Formen inspirerades av ett orientaliskt torn. Den stansade metallen med sitt effektfulla mönster och den vackert färgade ytan med vit patina kompletterar designen och gör lampan till en behaglig ljuskälla, som sörjer för en mysig känsla i rummet, och ett dekorativt objekt när ljuset släcks.
 • LED-bordslampa Narisa, krom

  LED-bordslampa Narisa, krom
  Glänsande LED-bordslampa Narisa med intressant ljuseffekt LED-bordslampan Narisa är tillverkad helt av glänsande förkromad metall. Lampskärmen - en oregelbunden, ringformad struktur - består av många enskilda element av förkromad metall, som har monterats nära varandra i olika former. De välvda formerna och de speglingseffekter och reflexer som uppstår ger en unik ljusverkan. En invändig diffusor av akryl inuti den förkromade skärmen förhindrar bländning vid betraktande av den förtrollande bordslampan Narisa.
 • LED-hänglampa Sphere, flerfärgad, 5 lampor

  LED-hänglampa Sphere, flerfärgad, 5 lampor
  Sphere LED-pendelarmatur med fem lampor och inspirerande ljuseffekt Sphere LED-pendelarmatur har fem enskilda lampor med sfäriska polykarbonatskärmar som hänger ner från en rund, kromad skärm. Skärmarna är delvis vitstrukturerade, delvis med en finish i satin koppar, satin mässing eller krom. När ljuset tänds skapas en fascinerande ljuseffekt som kan ses överallt. Även när den är avstängd är Sphere LED-pendlaren ett dekorativt och stilfullt element i moderna bostadsområden. - respektive upphängning kan väljas under monteringen
 • LED-hänglampa Narisa 5 x G9, Ø 47 cm, vit

  LED-hänglampa Narisa 5 x G9, Ø 47 cm, vit
  Vit LED-hängande lampa Narisa ger spännande ljuseffekter Skärmen på Narisa LED-hängande ljus är ett riktigt dekorativt element även när den är avstängd. Oavsett rummet fångar det omedelbart ögon och ger miljön det vissa tack vare dess speciella charm. Skärmen består av otaliga böjda metallelement och formas av olika former som påminner om stenar. De utgör den minnesvärda, skiftande utseende Narisa pendellampa och låta ljuset lysa försiktigt in i omgivningen genom utrymmen i mellan, vilket skapar unika ljuseffekter runt. G9 LED-lamporna sitter bakom en böjd diffusor av akryl, som av sin natur avger ett bländningsfritt och behagligt ljus in i rummet. Den är placerad i mitten av skuggan och är direkt ansluten till metallfästet, som hängs upp från taktaket på fina, genomskinliga rep. Den matta vita färgen finns i varje detalj, vilket gör att den övergripande bilden verkar mycket harmonisk i kombination med det varma vita ljuset. - Levereras med 5 x G9 6W LED-lampor - maximal watt: 5 x 10 watt - minsta upphängning: 45 cm
 • Kristallvägglampa LED DIAMOND

  Kristallvägglampa LED DIAMOND
  Lampskärm av kristaller: LED vägglampan DIAMOND Vägglampan DIAMOND sprider en alldeles speciell glans i rummet: Hela lampskärmen består av oräkneliga kvadratiska kristaller och släpper igenom ett gnistrande ljus.
 • Exkl. vägglampa Minerva, 2 ljusk.

  Exkl. vägglampa Minerva, 2 ljusk.
  En lite annorlunda inredningsdetalj – vägglampan Minerva Minerva, beskyddare av hantverkare, är en perfekt namne för denna ovanligt elegant designade vägglampa. Med sina två LED-spotlights sörjer lampan, så snart den är påslagen, för en mycket speciell känsla i rummet. Ljusspelet uppstår genom kedjedekorationen som pryder denna vägglampa. Så skapas det som söker sitt motstycke. Inte undra på att nu också olika restauranger och hotell har gått över till att införa den atmosfär som vägglampan Minerva skapar.
 • LED-bordslampa Argos

  LED-bordslampa Argos
  Argos - en LED-bordslampa i specialutförande LED-bordslampan Argos levererar gnistrande ljus och en otrolig glans till vardagsrummet, där den blir till ett absolut blickfång och dekorativt inredningsinslag, särskilt i kombination med andra lampor i denna serie. I lampskärmen av klart, brunfärgat glas med en kromfinish finns många långa droppar av kristallglas som är synliga från utsidan genom skärmen och som gnistrar i ljuset. Upptill på skärmen är den stängd med ett metallhölje så att obehagliga bländningar undviks. LED-lampor (G9) ingår. Glasskärmen är munblåst, så varje lampskärm är unik. Stängda bubblor är ett kännetecken för munblåst glas och ingen defekt.
 • LED-hänglampa Narisa, Ø 18 cm krom

  LED-hänglampa Narisa, Ø 18 cm krom
  Kulformad hänglampa Narisa med LED-ljuskälla Med reflektioner från dagsljuset som tränger in i rummet skapar LED-hänglampan Narisa sensation. Även när den är släckt. De otaliga förkromade metallelementen kommer till sin rätt och blir ännu vackrare när Narisa tänds och LED-lamporna avger sitt varmvita ljus. Narisa är en dekorativ ljuskälla för en strålande vacker rumsbelysning i moderna inomhusmiljöer. - inklusive LED-ljuskälla (E27) - upphängningshöjd är justerbart vid montering
 • LED-hänglampa Sphere, 5 lampor, krom

  LED-hänglampa Sphere, 5 lampor, krom
  5-ljus LED-pendellampa Sphere - belysning och dekoration på samma gång Fem ljuskulor, som består av en förkromad metallhalva och en genomskinlig halva, hänger på pendlar från den runda takkronan. Varje kulans upphängning kan väljas individuellt, vilket skapar en unik belysning. Lysdioder är installerade inuti kulorna och sänder ut ljus nedåt genom den genomskinliga halvans struktur. Sphere är atmosfärisk och vackert formad och sätter skickligt scenen i alla rum. - dimbar enbart med 0-10 V eller PWM-dimmer
 • LED-hänglampa Arian med kristaller, 5 lampor

  LED-hänglampa Arian med kristaller, 5 lampor
  LED-hängande lampa med fem glödlampor Arian med dekorativa kristallhängen Arian LED-hänglampa med fem lampor ser till exempel extremt dekorativ ut över ett hörnbord i vardagsrummet. De skimrande, kromfärgade glasskärmarna är försedda med kristallkedjor på insidan som gör att de gnistrar av det ljus som avges av de använda belysningsmedlen. På grund av de olika höjderna för att hänga de enskilda paraplyerna kommer varje paraply underbart till sin rätt och en mycket glamorös ljuseffekt skapas. - Upphängningen kan endast justeras mellan 65 cm och 135 cm under montering
 • LED-hänglampa Arian med kristaller, 7 lampor

  LED-hänglampa Arian med kristaller, 7 lampor
  Imponerande LED-hängande ljus Arian - 7 lampor Mitt i ett högt rum fungerar LED-hänglampan Arian som dekorativ allmänbelysning med de sju individuella nyanser placerade i olika höjder. I ett nedre rum kan den placeras väl i sittgruppen ovanför ett bord och därmed fylla miljön med ytterligare atmosfärisk belysning. Nyanserna är glänsande krom när de är avstängda och brun-genomskinliga när de är på. Kristallkedjorna i glasskärmarna skapar en mycket effektiv ljusemission. Lampornas höjd kan väljas en gång vid montering mellan 85 cm och 190 cm.
 • LED-golvlampa Narisa, roséguld/brun

  LED-golvlampa Narisa, roséguld/brun
  Utsökt LED-golvlampa med en vackert designad nyans i rosaguld Denna ädla LED-golvlampa slår till och från. Om den ringformade, vågiga nyansen, som bildades av otaliga metalldelar, ser väldigt dekorativ ut även om den inte är upplyst, utvecklar den sin fulla charm när belysningen slås på. Sedan skapar de individuella, skedliknande metallelementen attraktiva reflektioner och reflektioner. Det varmvita ljuset på LED-lamporna, som är utrustade med G9-uttag, tränger också in genom luckorna så att de kan bytas ut vid behov. En underbar golvlampa som passar både som en extra ljuskälla och som en speciell inredning för moderna vardagsrum.
 • LED-hänglampa Narisa Ø 46 cm roséguld/brun

  LED-hänglampa Narisa Ø 46 cm roséguld/brun
  Fascinerande LED-upphängningslampa Narisa De många metallelement som utgör skuggan på Narisa LED-hängande ljus är formade som stora och små skedar och designade i rosaguld. Inuti finns en diffusor av akryl, som gör det emitterade ljuset från de integrerade LED-lamporna (G9) homogent och riktar det nedåt. Dessutom riktas ljuset in i miljön genom de många luckorna mellan elementen. Dessutom skapar ljusreflektionen och reflektionerna en mycket atmosfärisk ljusbild. En hängande lampa som skapar en känsla som grundbelysning i rummet samt en lampa ovanför matbordet.
 • LED-pendellampa Argos med kristalldroppar Ø 22 cm

  LED-pendellampa Argos med kristalldroppar Ø 22 cm
  LED-upphängningslampa Argos med glittrande kristallsmycken i skuggan Skärmen på Argos LED-pendellampa gör den till en mycket speciell höjdpunkt: glasytan har förfinats med en fortfarande genomskinlig kromfinish, så att när ljuset tänds kommer det inre av skärmen - snyggt designade kristallhängen - till sin egen. Fascinerande reflektioner genereras av LED-lamporna med G9-basens ljusflöde och en mycket atmosfärisk ljusstämning skapas.
 • LED-hänglampa Colette, roséguld

  LED-hänglampa Colette, roséguld
  Estetiskt utformad LED-pendellampa Colette i roséguld LED-pendellampan Colette är enormt närvarande redan när den inte är tänd, vilket å ena sidan uppnås genom den stora diametern på aluminiumskärmen som består av sammankopplade metallelement och å andra sidan genom den rika roséguldskuggan i lacken. Så snart ljuset tänds avslöjas Colettes hela charm. Det ljusa, varmvita ljuset ger inte bara en lämplig omgivningsbelysning utan bidrar också på ett avgörande sätt till en mysig atmosfär av välbefinnande. - Upphängningen kan justeras under installationen (min. 50 cm, max. 125 cm) - Ljusstyrkan kan justeras externt med en 1-10V-dimmer
 • LED-hänglampa Elie, 4 lampor

  LED-hänglampa Elie, 4 lampor
  Fyrljusig pendel Elie med LED-belysning LED-pendellampan Elie ger ett intryck av fallande vattendroppar. Detta skapas å ena sidan av formen på var och en av de fyra armaturerna och betonas också av skärmens bas av bubbelglas, som är förkromad på toppen. Ljuset blir också bättre på detta sätt. Dekorativa reflektioner och en mycket stämningsfull atmosfär skapas - precis rätt val för att belysa ett stort matbord. Upphängningens höjd kan endast justeras upp till 120 cm när den är monterad.
 • LED-hänglampa Narisa Ø 18 cm roséguld/brun

  LED-hänglampa Narisa Ø 18 cm roséguld/brun
  Narisa LED-hänglampa med sfärisk nyans: roséguld och brun LED-pendellampan är en riktig blickfång när dagsljuset som tränger igenom fönstret reflekteras i de många rosa guldfärgade metalldelarna och tilltalande reflektioner skapas. Denna process är ännu mer imponerande efter att belysningen slås på genom lampans varmvita strålningsljus. Narisa passar in i många nuvarande boendealternativ och ger atmosfärisk allmän- eller områdebelysning. - Fjädring höjdjusterbar under montering
 • LED-hänglampa Elie, 1 lampa

  LED-hänglampa Elie, 1 lampa
  LED-pendellampa Elie med fascinerande ljuseffekt LED-pendellampa Elie är en förkromad lampa i den övre delen, vars nedre skärmdel genom det använda bubbelglaset förstärker intrycket av en vattendroppe, som skapas av hela lampans form. Elie passar till många olika inredningsstilar med en modern touch och erbjuder många användningsmöjligheter. Vare sig de placeras enskilt eller i grupp: Möjligheten till olika upphängningshöjder (endast justerbara när de är monterade) ger en mängd olika belysningsalternativ.
 • LED-båggolvlampa Arcus med guldfinish

  LED-båggolvlampa Arcus med guldfinish
  Böjd LED-golvlampa Arcus med lite utrymme Delikat byggd och ändå med en otrolig närvaro när det gäller utseende och funktion är Arcus LED-golvlampa , som, som namnet Arcus antyder, beskriver en båge. Det smala skuggelementet är utrustat med lysdioder över hela höjden i kanterna, vilket säkerställer kraftfull, energieffektiv omgivningsbelysning med en atmosfärisk karaktär. Den vackra ljusatmosfären förstärks av reflektionen i den guldfärgade ytan.
 • LED-hänglampa Sphere, krom, 1 lampa, Ø 12 cm

  LED-hänglampa Sphere, krom, 1 lampa, Ø 12 cm
  LED-pendelarmatur med en lampa Sphere med tvådelad belyst sfär Från den runda takkupan leder en pendel till den tvådelade belysta sfären, som är utrustad med LED-teknik inuti. Sfärens ytor består å ena sidan av transparent polykarbonat med struktur inuti och å andra sidan av metall med kromad yta. Pendellampan Sphere är enkel och samtidigt stämningsfull, eftersom den strukturerade halvan skapar särskilt fina ljuseffekter.
 • Rund LED-taklampa Hole med guldfolie

  Rund LED-taklampa Hole med guldfolie
  Hole - en modern LED-taklampa med det där vissa Den runda LED-taklampa Hole inspirerar å ena sidan med ett snyggt utseende och å andra sidan med en mycket vacker ljusstrålning. De varma vita lysdioderna inbyggda i armaturen avger en del av ljuset uppåt, där det reflekteras av den mattvittlackerade takplattan, den andra delen lyser jämnt, bländningsfritt och mycket behagligt nedåt genom en opalvit akryldiffusor. Diffusorn är omgiven av en metallring som är täckt med guldfolie och markeras av ljuset som strålar uppåt så att Hole LED-taklampa skapar en mycket elegant effekt på alla tak.
 • LED-taklampa Colette, 3 lampor, roséguld

  LED-taklampa Colette, 3 lampor, roséguld
  Strålande vacker Colette LED-taklampa - treflammig, roséguldfärgad Den här attraktivt utformade LED-taklampan är ett snyggt inslag i varje modernt vardagsrum och ger en elegant touch till hela inredningen. Som länkar i ett armband eller en kedja är de tre skuggdelarna kopplade till varandra, och i spännenas kanter sitter lysdioder som avger inte bara effektivt utan också energieffektivt LED-ljus i ljusfärgen varmvitt, vilket upplevs som mycket behagligt. Vare sig det gäller allmänbelysning i ett litet rum eller som en ljusdispenser i ett större rum - den tre-lampiga Colette LED-takarmaturen sticker ut överallt.
 • Kulformad LED-hänglampa Sphere, Ø 20 cm

  Kulformad LED-hänglampa Sphere, Ø 20 cm
  Kulformad LED-pendellampa Sfär med tvådelad skärm Den sfäriska lampskärmen på LED-hänglampan Sphere består av förkromad metall för den övre halvan och polykarbonat för den nedre halvan, som är slät på utsidan och har en speciell struktur på insidan. Ljuset från de varma vita lysdioderna lyser genom det nedre området med en glittrande effekt och belyser till exempel ett sidobord i vardagsrummet i vardagsrummet mycket effektivt och också mycket energieffektivt.
 • LED-hänglampa Petra av glas, 3 lampor rund

  LED-hänglampa Petra av glas, 3 lampor rund
  Tre lampor LED-hängande ljus Petra - inklusive utbytbara LED-ljuskällor LED-hänglampan Petra med tre flammor ger en fantastisk ljusatmosfär, och även om den inte är upplyst är den en iögonfallande i rummet, helt enkelt för att den har det speciella med de tre oregelbundet formade glasskärmarna. Glaset är genomskinligt och den ljusrökiga gråtonen gör att ljuset från de inbyggda lysdioderna verkar väldigt mjukt. En bra bordsbelysning skapas. Upphängningen av de tre individuella lamporna kan bara justeras i höjd under montering. - Innehåller tre utbytbara LED-lampor med E27-bas
 • LED-hänglampa Elie, 5 lampor

  LED-hänglampa Elie, 5 lampor
  Dekorativt designad LED-hängande lampa Elie - fem lampor Formen på lampskärmen på Elie LED-pendellampa framkallar redan associering med vattendroppar. Detta intryck förvärras av bubbeleffekten som arbetats in i paraplyernas glas. Ljuset från de varma vita lysdioderna träffar bubblorna, vilket skapar en mycket atmosfärisk ljusstämning. Takets glansiga förkromning och de övre nyansdelarna berikar helhetsintrycket med en exklusiv touch. - respektive fjädring justerbar under montering
 • LED-hänglampa Narisa, Ø 46 cm krom

  LED-hänglampa Narisa, Ø 46 cm krom
  Glänsande förkromad Narisa LED-taklampa LED-taklampa Narisa är en riktig pärla för moderna vardagsrum även när den inte är upplyst. Den ringformade nyansen beskriver en vacker våg och består av många metallelement i olika storlekar som är formade som skedar. Inuti finns en stor akryldiffusor som rymmer fem utbytbara LED-lampor med G9-uttag. Det varma vita strålande ljuset avges bländningsfritt och skapar inte bara fantastisk allmänbelysning utan skapar också underbara reflektioner och reflektioner i samband med den glänsande förkromade metallen.
 • LED-hänglampa Narisa, Ø 32 cm, krom

  LED-hänglampa Narisa, Ø 32 cm, krom
  Extravagant LED-hänglampa Narisa med en böjd skärm Den ovanligt formade nyansen på Narisa LED-hängande ljus består av otaliga böjda, annorlunda formade och glänsande förkromade metallelement. Inuti säkerställer en akryldiffusor en jämn ljusbild nedåt, medan mellanrummen mellan skuggan skapar unika ljuseffekter runt om. Narisa är redan avstängd av sitt attraktiva utseende och blir ett dekorativt element i rummet. - inklusive LED-ljuskälla (G9) - Fjädring höjdjusterbar under montering
 • LED-bordslampa Sphere, krom, Ø 12 cm

  LED-bordslampa Sphere, krom, Ø 12 cm
  Tvådelad armaturkula med skimrande effekt - LED-bordlampa Sphere LED-bordlampan Sphere imponerar med sin tvådelade armaturkula, vars halva yta är tillverkad av polykarbonat med en struktur på insidan och som ger fantastiska ljuseffekter när den är påslagen. Den andra halvan är tillverkad av metall med kromfinish och speglar omgivningen. Kärnan hålls av en genomskinlig metakrylatring och passar lika bra i vardagsrummet som i sovrummet. Det varmvita ljuset från lysdioderna inuti klotet lyser starkt och imponerande i en vinkel uppåt i rummet genom den strukturerade halvan.
 • LED-pendellampa Varas, 1 lampa, guld

  LED-pendellampa Varas, 1 lampa, guld
  Guldfärgad Varas LED-pendelarmatur med rörformad skärm Varas LED-pendelarmatur med guldfärgad yta har en mycket minimalistisk design och är därför idealisk som ljuskälla i kombination med en modern inredningsstil. Skärmen är utformad i en enkel rörform och har endast en liten diameter. På insidan finns en opal akryldiffusor som säkerställer att ljuset som avges är bländfritt. Ljuset från de integrerade lysdioderna strålar i behagligt varmvitt direkt nedåt och belyser t.ex. ett bord på ett mycket trevligt sätt. - dimbar (extern)
 • LED-vägglampa Lios

  LED-vägglampa Lios
  lampa och konstföremål samtidigt: Lios LED-vägglampa LED-vägglampan Lios med den inre skärmen av kopparsnören representerar en mycket speciell ljuskälla för den atmosfäriska extrabelysningen och samtidigt ett dekorativt inredningstillbehör Den yttre skärmen är gjord av klart glas. Väggfästet är förkromat så att den dubbla skärmen reflekteras i den. Lios levereras inklusive en LED-ljuskälla med ett G9-uttag.
 • LED-taklampa Colette, 3 lampor, krom

  LED-taklampa Colette, 3 lampor, krom
  Kromfärgad Colette LED-taklampa med decentraliserad skärm Den tre-lampiga Colette LED-taklampan är en speciell blickfångare. Detta beror dels på den blanka kromfinishen, som gör armaturen till ett blickfång även när den inte är upplyst, dels på den vackra formen på skärmdelarna, som med sin spänneform ser ut som kedjelänkar i ett armband. Med sitt kraftfulla ljusflöde ger Colette en stämningsfull omgivande och områdesbelysning längs hela linjen. - bländfri belysningseffekt
 • LED-taklampa Lios med 4 dubbelskärmar

  LED-taklampa Lios med 4 dubbelskärmar
  LED-taklampa Lios med dubbla 4 lampor Utseendet på förkromad metall, klart glas och koppar ger LED-taklampa Lios en liten retro känsla. Fyra nyanser av tjock koppartråd omger den utbytbara LED-ljuskällan (G9). Kopparelementen är omgivna av klara glasskärmar som är öppna på två sidor. Det utstrålade ljuset får en atmosfärisk färg av den varma koppartonen, så att LED-taklampa Lios med fyra flammor är idealisk för allmän- eller områdebelysning i vardagsrum och sovrum.
 • LED-taklampa Narisa, Ø 46 cm, roséguld

  LED-taklampa Narisa, Ø 46 cm, roséguld
  Narisa LED-taklampa i rosaguld Narisa LED-taklampa erbjuder inte bara tillräcklig grundbelysning för bostadsutrymmen tack vare den stora akryldiffusorn, utan imponerar också med en nyansdesign som gör denna lampa till något mycket speciellt. Skärmen är formad som en ring, den integrerade vågen tar fram de enskilda skedformade metallelementen från vilka skuggan sattes samman, särskilt bra. Den Narisa taklampa ser mycket dekorativa även när avstängd. Det blir en höjdpunkt i rummet så snart ljuset tänds och när det träffar metalldelarna orsakar det tilltalande reflektioner.
 • LED-pendellampa Varas, 1 lampa, krom

  LED-pendellampa Varas, 1 lampa, krom
  Modernt utformad Varas LED-pendelarmatur - kromfärgad yta Denna LED-pendelarmatur drar till sig blicken även när den är obelyst tack vare sin minimalistiska design och är det perfekta valet för en modern livsmiljö. Varas imponerar med en rörformad metallskärm med liten diameter som avger ljuset från de installerade lysdioderna på ett målinriktat sätt. Varas är därför idealisk för att belysa ett bord eller - om flera exemplar hängs på rad - för en stämningsfull belysning av en disk. Armaturen kan också regleras i ljusstyrka via en extern dimmer.
 • LED-taklampa Colette, 6 lampor, krom

  LED-taklampa Colette, 6 lampor, krom
  Colette LED-taklampa med barformade ljuselement, 6 lampor lampor Designen på LED-taklampa Colette väcker associering med ett sexlänkigt armband, eftersom de enskilda ljuselementen är formade som armbandsspännen. Det runda takfästet passar nästan obetydligt in i ensemblen. De enskilda elementen är gjorda av aluminium med kromfinish, de inbyggda lysdioderna täcks av opalsilikondiffusorer och ger det utsända ljuset en mjuk känsla. På grund av sin diameter är LED-taklampa Colette särskilt lämplig för grundbelysning i större rum.
 • Elegant skimrande LED-taklampa Edén

  Elegant skimrande LED-taklampa Edén
  Med en skimrande pärlemorskärm - Edén LED-taklampa Edén LED-taklampa är en mycket ädel ljuskälla, eftersom lampskärmen är täckt med tunna pärlemorskivor, vilket ger den en mycket elegant skimmer. Längst ner är lampskärmen delvis stängd med en ringformad diffusor, så att å ena sidan lamporna är nedtonade och täckta, å andra sidan den dekorativa ringen av metall med guldbladdesign som sticker ut från mitten av skuggan kommer till sin rätt. Edén LED-taklampa garanterar mycket trevlig belysning som ger komfort i varje rum.
 • LED-vägglampa Marea

  LED-vägglampa Marea
  LED-vägglampa Marea - extra ljusdispenser med högt dekorativt värde En vägglampa som inte bara tjänar syftet att ge extra mysig belysning i rummet utan också fungerar som ett dekorativt element när det gäller rumsdesign är Marea. Från det runda väggfästet ormar kroppen av metall och aluminium, utrustad med lysdioder, över väggen. Redan placerat var för sig, en fantastisk blickfång, kan ett speciellt ljusobjekt skapas med flera av dessa effektiva vägglampor. Marea LED-vägglampa avger varmt vitt ljus och kan alternativt monteras i taket.
 • LED-vägglampa Colette, 2 lampor, roséguld

  LED-vägglampa Colette, 2 lampor, roséguld
  Colette LED-vägglampa med indirekt ljusfördelning En balanserad design med harmoniska former karaktäriserar den tvåflammiga vägglampan Colette, som berikar varje vardagsrum med mjukt extra ljus och tidlös, elegant känsla. Från det runda väggfästet sträcker sig två klämformade metalldelar till sidorna, vars inre kanter är utrustade med lysdioder. Detta skapar ett indirekt, mjukt strålande ljus som atmosfäriskt sätter scenen såväl som vägglampans rosa guldfinish.
 • LED-hänglampa Velos, rosé, organiska element

  LED-hänglampa Velos, rosé, organiska element
  LED-pendellampan Velos har ett unikt utseende. Den består av många organiskt formade, mikrotryckta element av metakrylat. Varje element har en metallkant i färgen roséguld på upphängningen. Ljuset från lysdioderna avges över kanten. De enskilda elementen kan justeras i höjdled.
 • Vägglampa Onda, kristallglas, 25 cm

  Vägglampa Onda, kristallglas, 25 cm
  Vägglampan Onda - en mosaik av högkvalitativa kristaller Stommen bildas av ett vågigt galler i kromglänsande metall som innehåller ett stort antal transparenta K9-kristaller som tillsammans skapar en spännande ljuseffekt. Detta gör Onda till en lampa med speciell karaktär.
 • LED-vägglampa Sphere, krom

  LED-vägglampa Sphere, krom
  LED-vägglampan sätter lysande ljusakcenter i hallen Sphere-vägglampan med en enda låga består av en tvådelad armaturkula som hålls uppe av en stång och slutar i ett runt väggfäste. Sfären verkar nästan fritt svävande och skapar imponerande ljusaccenter tack vare lysdioder och struktur i den transparenta halvan av sfären. Den övre halvan av klotet är tillverkad av metall med kromad finish. Sphere är en utmärkt belysning för korridorer eller som extra belysning i vardagsrum.
 • LED-bordslampa Omega med 3-stegsdimmer

  LED-bordslampa Omega med 3-stegsdimmer
  LED-bordslampa Omega med 2 lampor - varmvit ljustemperatur LED-bordslampan Omega med sina två LED-ljusringar i olika storlek ger ett mycket estetiskt intryck. På utsidan som är bearbetad i blänkande krommetall sitter ringarna som är försedda med ett vitt silikonlock bakom vilket LED-lamporna, som med sitt varmvita ljus effektivt presenterar sig själva och omgivningen på bästa sätt. En bordslampa som, om den är placerad på fönsterbänken till exempel, skapar en inbjudande effekt på utsidan och ser dekorativ ut var som helst i rummet. Lampan är utrustad med en trestegsdimmer.
 • LED-hänglampa Altais, 9 lampor, inte dimbar

  LED-hänglampa Altais, 9 lampor, inte dimbar
  Atmosfärisk LED-hänglampa Altais med dubbla glasskärmar LED-hänglampan Altais har en imponerande effekt: På det svarta metallstativet sitter nio små armar i olika riktningar med genomskinliga glasskärmar som var och en har en opal skärm på insidan som både avskärmar glödtråden och ger ljuset ett mjukt skimmer. Resultatet är en mycket stämningsfull ljusbild. Nio utbytbara LED-ljuskällor med GU9-sockel medföljer leveransen.
 • LED-pendellampa Flash med kristallringar

  LED-pendellampa Flash med kristallringar
  Flash - en LED-pendelarmatur som imponerar med sin extravagans Flash är en LED-hängande lampa som tack vare sin unika design och kombinationen av moderna element med glittrande kristall blir en imponerande ljuskälla ovanför ett matbord. De fyra extraordinära lampskärmarna är fördelade på en pendel gjord av förkromad metall. De består av klara, cylindriska glasögon och fästa kristallringar. I vart och ett av de fyra klara glasen finns tre kristallringar, en rökig grå i mitten och två klara på utsidan. Dessa kristallringar gör att ljuset gnistrar och betonas effektivt av de tydliga glasfärgerna.
 • LED-bordslampa Colette, fin Design roséguld

  LED-bordslampa Colette, fin Design roséguld
  Attraktivt utformad Colette LED-bordlampa med roséguldfinish Colette LED-bordlampan med sin iögonfallande, chevronformade skärm ger varje rum det där lilla extra. Hela designen utstrålar modern elegans. Ett ljuselement i metall är fäst vid en kubformad metallbas, vars form påminner om en länk i ett armband. Lysdioderna är fördelade på innersidorna och sänder indirekt ut ett atmosfäriskt, varmvitt ljus som är helt bländfritt bakom en opal silikonhölje. Den varma roséguldtonen i lackeringen bidrar till det glamorösa utseendet på Colette LED-bordlampan.
 • LED-taklampa Colette, 6 lampor, roséguld

  LED-taklampa Colette, 6 lampor, roséguld
  Sex ljusa, roséguldfärgade Colette LED-plafondlampor Den här taklampan är en riktig ögonfröjd: Colette består av sex metallelement i form av hängslen, vars innerkanter är täckta av opala diffusorer bakom vilka lysdioderna är installerade. Resultatet är en bländfri rumsbelysning som är sparsam i förbrukning trots lysdiodernas höga prestanda. En annan estetisk detalj är den decentralt monterade takkupan, som också är tillverkad av metall i roséguldfinish. Oavsett om Colette står i entrén eller i vardagsrummet, kännetecknas den av en modern inredningsstil med en elegant touch.
 • LED-hänglampa Altais dimbar med fjärrkontroll

  LED-hänglampa Altais dimbar med fjärrkontroll
  Altais LED-hängande ljus som kan dämpas via fjärrkontroll - 9 lampor LED-hänglampan Altais ger en mycket tilltalande bild även när den inte är upplyst på grund av dess dekorativa närvaro. Från den matta svarta metallupphängningen sträcker sig nio små armar med dubbla glasskärmar in i rummet på alla sidor. Den yttre skärmen är gjord av klart glas, den inre ovanför lampan är gjord av opalt glas. Så snart LED-lamporna börjar lysa i opalglas nyanser skapas en ljus, mjuk ljuseffekt. Ljusintensiteten kan regleras efter önskan med den medföljande radiofrekvensfjärrkontrollen. - Dimbara LED-lampor G9 ingår
 • LED-bordslampa Colette i häftig design, krom

  LED-bordslampa Colette i häftig design, krom
  Kromfärgad LED-bordslampa Colette Den enljus LED-bordslampa Colette är en elegant accessoar för moderna vardagsrum och samtidigt en stämningsfull accentljus. På en metallbas i form av en kub tronar ett ljuselement i form av ett spänne, som ser ut som en kedjelänk. Hela armaturen har en kromfärgad yta som glittrar imponerande i ljuset från de lysdioder som är installerade på insidan av skärmen. Colette kan kombineras med många moderna livsstilar.
 • LED-hänglampa Colette, 3 lampor, roséguld

  LED-hänglampa Colette, 3 lampor, roséguld
  Colette LED-pendellampa med tre lampor - aluminium med roséguldfinish Colette LED-pendellampa ger en jämn rumsbelysning med ett mjukt skimmer i roséguld. De ljusemitterande dioderna är kontinuerligt installerade på metallspännens insida så att ljuset sänds uppåt, nedåt och åt sidan. Opala silikon diffusorer säkerställer att detta sker utan bländning. Colette är idealisk som bordsbelysning eftersom det varmvita ljuset också skapar en stämningsfull atmosfär. - Ljusutgång externt justerbar med en 1-10V-dimmer
 • LED-taklampa Prisma, 1 lampa

  LED-taklampa Prisma, 1 lampa
  Enkelhuvad LED-taklampa Prisma Prisma LED-taklampa utstrålar en puristisk design med ett modernt utseende. Namnet Prisma är ingen tillfällighet, eftersom undersidan av den klara akrylskärmen har en struktur som skapar en prismatisk effekt i ljuset som utsänds av de ljusdioder. Akrylskärmen sitter under ett fyrkantigt takfäste av glänsande förkromad metall, där det emitterade ljuset också reflekteras.
 • LED-hänglampa Colette, 3 lampor, krom

  LED-hänglampa Colette, 3 lampor, krom
  Förkromad LED-pendellampa Colette med tre lampor LED-pendellampa Colette med tre lampor är ett dekorativt blickfång för det moderna vardagsrummet. Den är tillverkad helt i metall, som har förfinats med en glansig kromfinish. Den vackra spänningsformen på skuggans delar påminner om en kedja vars länkar är kopplade till varandra. De inre kanterna är utrustade med kraftfulla lysdioder som strålar varmvitt och sprider ljuset till alla sidor. I kombination med den kromfärgade ytan skapas en lysande ljuseffekt.
 • LED-bordslampa Alive med väckarklocka, svart

  LED-bordslampa Alive med väckarklocka, svart
  Multifunktionell LED-bordslampa Levande med flexibel arm Med en modern design och ett brett spektrum av funktioner presenterar Alive LED-bordslampa sig, som är särskilt lämplig för placering på sängbordet. Alive är utrustat med ett väckarlarm och en snooze-funktion så att uppstå kan försenas lite. bordslampa är gjord av ABS-plast och gummi och har en trendig läderstruktur med synliga sömmar. - Adapter ingår - 3 ljusstyrkenivåer justerbara (dimmer) - datum - tid -Termometer
 • LED-taklampa Sphere, flerfärgat, 3 lampor

  LED-taklampa Sphere, flerfärgat, 3 lampor
  Briljant designad Sphere LED-taklampa - tre lampor Sphere LED-taklampan med sitt runda, förkromade takfäste är ett riktigt blickfång även när den är obelyst. Från taket strålar tre sfäriska armaturer av dels vit texturerad polykarbonat, dels metall med koppar-, mässings- eller kromfinish ut i rummet och ger det en ojämförligt gnistrande belysning. Ljusets ljusstyrka kan också dämpas via vägginstallationen.
 • LED-bågbordslampa Arcus med guldfinish

  LED-bågbordslampa Arcus med guldfinish
  Elegant designad Arcus böjd bordslampa med LED Arcus böjd bordslampa med LED ger en fascinerande extra belysning för en exklusiv boendemiljö. Även när den är obelyst sticker den ut från det vanliga tack vare sin delikata men ändå extravaganta design. Om lampan sedan slås på och de lysdioder som är installerade på de inre kanterna av den välvda skärmen börjar lysa och deras ljus också reflekteras av den guldfärgade ytan, skapas en ojämförligt vacker accentbelysning.
 • LED-golvlampa Varas, svart/guld, 2 lampor

  LED-golvlampa Varas, svart/guld, 2 lampor
  Tidlös elegant golvlampa Varas i svart och guld - 2 lampor Med sina kontrasterande färger - matt svart och glänsande guld - är Varas golvlampa en riktig blickfång även om den inte lyser och ger varje rum en tidlös, elegant touch. En LED är inbyggd i ramens övre ände så att ljuset indirekt strålar mot taket, det rörformade skuggelementet är utrustat med en andra LED-ljuskälla i nedre änden, som avger sitt ljus direkt till miljön. Båda ljuskällorna lyser i en mjuk varmvit och skapar en mysig atmosfär.
 • LED-vägglampa Flash med kristallringar

  LED-vägglampa Flash med kristallringar
  Extravagant designad Flash LED-vägglampa med kristaller Lamporna i Flash-serien imponerar med sin extravaganta och ovanliga design, som på ett smart sätt kombinerar glittrande kristallelement med moderna detaljer. Den rektangulära metallplattan med en blank förkromad yta fungerar som en spegel på väggen, så att den glansiga designen på lampskärmarna förstärks av reflektionen. Nyanserna består av ett klart glas i form av en cylinder, i vilken tre ringar av skurna kristaller sitter. Den mellersta ringen har färgats i den vackra rökskuggan, medan de två yttre ringarna är klara. Ljusbrytningen och reflektionerna från ljuskällorna i kristallringarna skapar inte bara vackra ljusspel på väggen, rummet är också effektivt och bländande upplyst.
 • LED-bordslampa Flash med kristallringar

  LED-bordslampa Flash med kristallringar
  Flash - graciös LED-bordslampa med kristallelement Den elegant designade Flash LED-bordslampa sprider exklusivitet i varje rum där den är placerad som en glittrande extra ljuskälla. Lampskärmen med sin vackra dubbla optik består av en klar glascylinder på utsidan, i vilken tre ringformade kristallelement sitter, den mellersta är en liten kontrast på grund av dess rökfärg. Ljuskällan (medföljer G9 LED) är placerad i kristallringarna och får kristallerna att glittra så att vackra ljusreflektioner skapas.
 • LED-bordslampa Sphere, krom, Ø 20 cm

  LED-bordslampa Sphere, krom, Ø 20 cm
  Imponerande LED-bordlampa Sphere med kabelbrytare Sphere är en tvådelad armaturkula av polykarbonat med struktur på insidan och metall med kromad yta. Sfären hålls fast av en genomskinlig metakrylatring. De permanent installerade lysdioderna avger varmvitt ljus och skapar fantastiska ljuseffekter i kombination med sfärens struktur. Sphere är ett imponerande blickfång i alla bostadsområden.
 • LED-vägglampa Piros av glas

  LED-vägglampa Piros av glas
  Piros LED-vägglampa med förtrollande glasskärm Det handgjorda, lätt strukturerade glaset i Piros LED-vägglampan är fäst på ett förkromat fäste på baksidan, och på framsidan hålls det av ett U-format, också förkromat metallelement. Lysdioderna avger ett stämningsfullt, varmvitt ljus. Piros är en tidlöst vacker ljuskälla för vardagsrum och korridorer, som också är mycket dekorativ när den är avstängd och harmonierar med många moderna livsstilar.
 • LED-bordslampa Varas, svart/guld, 2 lampor

  LED-bordslampa Varas, svart/guld, 2 lampor
  Indirekt och direkt distribution LED-bordslampa Varas Puristiskt utformad i form, elegant i färg, så presenterar sig den tvåflammiga bordslampa Varas. Den rörformiga stativ sträcker sig uppåt från den enkla, runda bottenplattan, på vilken en LED-ljuskälla är installerad som lyser uppåt som en uplight-golvlampa . Den andra LED-lampan är placerad i den nedre änden av skärmen, som också är gjord av ett metallrör och avger sitt ljus direkt i rummet. Den vackra kontrasten mellan den matt svartlackerade stativ och det blanka guldfärgade nyanselementet är slående.
 • LED-bordslampa Petra med effektiv glasskärm

  LED-bordslampa Petra med effektiv glasskärm
  LED-bordslampa Petra med dekorativt glasfönster och LED-ljuskälla Denna bordslampa är en absolut blickfång på alla ställen i lägenheten, och det även utan belysning. Basen och uttag är gjorda av metall med en blank kromfinish, som ser ännu mer glamorös ut på grund av det ljus som avges. Höjdpunkten är dock den oregelbundna formen på glasskärmen, som påminner om en sten. Denna form gav ljusserien Petra sitt namn: Petra härstammar från grekiska petros och betyder sten eller sten på tyska. En LED-lampa med E27-bas ingår i leveransen.
 • LED-vägglampa Colette, 2 lampor, krom

  LED-vägglampa Colette, 2 lampor, krom
  Två-flamma LED-vägglampa Colette i krom Dekorativ väggdekoration och imponerande extra ljuskälla samtidigt - detta är det bästa sättet att beskriva Colette LED-vägglampa med två flammor. De två låsformade paraplyelementen är inriktade uppåt och nedåt, lysdioderna installeras bakom opaldiffusorerna på innerkanten. Detta resulterar i en bländningsfri ljusemission. När Colette är avstängd ger den en imponerande bild tack vare den blanka kromytan; Så snart belysningen slås på är den bäst när det gäller estetik. Kan också monteras horisontellt.
 • LED-bordslampa Narisa roséguld/brun

  LED-bordslampa Narisa roséguld/brun
  Narisa LED-bordslampa med en fascinerande ljuseffekt Metallramen på Narisa LED-bordslampa har en enkel design och hålls helt mörkbrun. Den ringformade nyansen bildar en underbar kontrast till denna enkelhet. Den består av otaliga metallelement i olika storlekar och former. En akryldiffusor är integrerad i skuggan som riktar ljuset upp och ner utan bländning. Ljuset blinkar också genom sprickorna mellan metalldelarna och lyser i konkurrens med metallens reflektioner.