Schuller Valencia lampor

 • Schuller Valencia Praktfull kristallkrona Palace

  Schuller Valencia Praktfull kristallkrona Palace
  Kristallkrona Palace med fasetterade K9-kristaller Kristallkronans glänsande hängen består av filigrana metallkedjor. Detta förlänar kristallkronan sin unika elegans. Kristallkronans eleganta framtoning kompletteras högkvalitativa K9-kristaller. Leverans inklusive svart sammetshylsa för kedjorna.
 • Schuller Valencia Praktfull takkrona Minerva

  Schuller Valencia Praktfull takkrona Minerva
  Elegant takkrona Minerva med glänsande metallhängen De glänsande hängena bildas av filigrana metallkedjor och förlänar denna takkrona en unik elegans. Lampan strålar i all sin glans när de tio halogenljuskällorna tänds; då uppstår underbara ljuseffekter som även passar i hotellfoajéer eller restauranger och som skapar en herrskaplig atmosfär.
 • Schuller Valencia Plafondlampa Saten i kristallglas, 56 cm

  Schuller Valencia Plafondlampa Saten i kristallglas, 56 cm
  Mosaik av ljus – taklampan Saten Saten imponerar med sin exceptionella och eleganta bearbetning, men också genom det sätt som ljuset sprids i rummet. Denna taklampa består av ett vågformat metallgaller och sprider i sig självt en behagligt sval glans, och en mängd av de i rutnätet inarbetade K9-kristallerna visar hur man utan problem blandar jordbundenhet, elegans och en touch av dekadens. En taklampa som garanterar en speciell utstrålning.
 • Schuller Valencia LED-hänglampa Narisa 47 cm blankt krom

  Schuller Valencia LED-hänglampa Narisa 47 cm blankt krom
  Narisa – en speciell LED-hänglampa med skärm av otaliga metallelement Ojämnt formade, mest ovala metallelement med förkromad yta kombineras hos LED-hänglampan Narisa till en ovanligt formad lampskärm. På så sätt skapas en bedårande konstruktion som alltid blir till rummets mittpunkt, oavsett i vilket rum lampan placeras. Ljuskällorna sitter bakom en diffusor av vit akryl, så att dessa skapar jämnt ljus nedåt, medan de otaliga mellanrummen i skärmen och ljusets reflektioner i de välvda elementen skapar fantastiska ljuseffekter på väggarna och möblerna i rummet.
 • Schuller Valencia Vägg- och plafondlampa Saten, kristallglas, 41 cm

  Schuller Valencia Vägg- och plafondlampa Saten, kristallglas, 41 cm
  Satén – en extravagant vägg- och taklampa Vägg- och taklampan från serien Satén utmärker sig genom dess svängda och genomgående innovativa optik. Det av glänsande metall bestående välvda gallret som bildar stommen på denna armatur, pryds av många K9-kristaller, varav några är i klarglas och andra rökgrå. Denna kombination resulterar i ett ljusspel som man inte hittar hos vanliga lampor, och som man även när det gäller värdefulla ljus ofta måste söka länge efter för att hitta. Därmed kan Satén likaledes användas som vägg- eller taklampa och den bibehåller sin extravaganta stil på båda dessa platser.
 • Schuller Valencia LED-pendellampa Rocio, 5-lampig, rund, metall, glas, guld

  Schuller Valencia LED-pendellampa Rocio, 5-lampig, rund, metall, glas, guld
  Elegant Rocio LED-pendellampa Rocio LED-pendellampan är en riktig höjdpunkt i vardagsrummet tack vare sin design. Glasskärmarna, som ser ut som regndroppar, ger ett gnistrande ljus som reflekteras i skärmarnas bubblor och bryts i färg. Det är detta som gör denna taklampa, som levereras med fem skärmar, så extraordinär. Denna specialversion har också en elegant touch, eftersom lampskärmarna är tillverkade av guldfärgat tonat glas, vilket ger ljuset ännu mer värme.
 • Schuller Valencia LED-pendel Rocio 1-ljus, metall, glas, guld

  Schuller Valencia LED-pendel Rocio 1-ljus, metall, glas, guld
  Rocio oval LED-pendellampa med skärm av massivt glas LED-pendellampan Rocio har en vacker design med sin mjuka, ovala form av glas. Inuti glaskroppen finns luftfickor som ser ut som regndroppar och skimrar i ljuset, vilket skapar en slående effekt när det gäller både utseende och belysning. En annan höjdpunkt i den solida glasskärmen är den vågiga metallapplikationen i en glänsande förkromad finish längst ner.
 • Schuller Valencia Kristallkrona Ariadna, klarglas - 66 cm

  Schuller Valencia Kristallkrona Ariadna, klarglas - 66 cm
  Elegant kristallkrona Ariadna Kristallkronan Ariadna tillför elegans till ditt hem, och blir med säkerhet ett vackert blickfång var den än placeras. Ljuskronan består av en metallkropp, med ett flertal krökta kristallstavar som är placerade runt denna. Ljuset, som bryts i kristallstavarna och sprids runt lampan, producerar charmiga ljuseffekter i rummet. Oavsett rummets inredning - så kommer kristallkronan Ariadna att uppgradera rummet och bli en riktig höjdpunkt.
 • Schuller Valencia Gnistrande hänglampa DIAMOND, rund

  Schuller Valencia Gnistrande hänglampa DIAMOND, rund
  Hänglampa Diamond – när namnet sätter stilen Den runda lampskärmen på taklampan Diamond är försedd med fyrkantigt slipade kristaller. En omständighet som leder till en mycket speciell rumsatmosfär, är ljuset som bryts igenom kristallerna och sprids på ett udda sätt ut i rummet. Förutom detta är en diffusor monterad i den nedre delen av lampan, där inga kristaller finns. Således får man aldrig känslan av att ha att göra med artificiellt ljus. Ett behagligt rumsklimat och ett exceptionellt blickfång med en glänsande och glittrande lampskärm säkerställs med denna hänglampa.
 • Schuller Valencia Hänglampa Ariadna kristall kräm 66cm

  Schuller Valencia Hänglampa Ariadna kristall kräm 66cm
  Ariadna kristallkrona i gräddeAriadna-serien tillhör kristallkronorna i extraklassen. Detta exemplar av Ariadna-serien har en kropp av metall och de böjda kristallstavarna som omger metallkroppen, vilket är obligatoriskt för denna serie. I den här modellen är de krämfärgade. Ljusspelet i kristallstavarna på denna hängande kristallkrona är en fröjd för ögat, för att inte tala om det dekorativa värde som denna hängande kristallkrona ändå har. Oavsett vilken inredningsstil du vill integrera Ariadna kristallkrona i krämfärg i, kommer den att vara en höjdpunkt i alla rum.
 • Schuller Valencia Caelum – glansfull LED-taklampa

  Schuller Valencia Caelum – glansfull LED-taklampa
  Caelum – LED-taklampa med stjärneffekt LED-taklampan Caelum är en glittrande och glänsande syn i taket, eftersom skärmen av silvrigt förspeglat glas pryds av en dekoration som liknar stjärnhimmelen. Hängen av fasetterade kristallkedjor förstärker denna effekt och hänger i olika längder från skärmens insida. Denna vackra och glansfulla konstruktion gör LED-taklampan till ett glittrande objekt i taket och – så fort ljuset tänds – till rummets höjdpunkt.
 • Schuller Valencia LED-pendellampa Rocio, 14 lampor guld Bluetooth

  Schuller Valencia LED-pendellampa Rocio, 14 lampor guld Bluetooth
  Bluetooth-aktiverad LED-pendellampa Rocio med 14 glasdroppar LED-pendellampa Rocio är mycket imponerande och imponerande och lyser upp stora rum. Från den runda taket hänger 14 formsköna glasdroppar i spiralform på hängare, i vilka en underbar bubbeldekor har arbetats in. Varje enskild LED-droppe är tillverkad av massivt glas med en guldfärgad nedre del. Lysdioderna på insidan avger varmvitt ljus och i kombination med den gyllene färgen på metallelementen på varje droppe ger de en mycket mysig men ändå ljus belysning. Beroende på miljön kan ljusstyrkan på Rocio justeras, eftersom armaturen kan dimmas via Bluetooth med Smart Life-appen (gratis för iOS och Android) via en smartphone eller surfplatta. Med en Bluetooth-gateway kan pendellampan också kopplas till Google Home eller Amazon Echo för röststyrning. Vid monteringen kan man välja hur mycket de enskilda glasdropparna ska hängas upp i ett intervall på 100 cm och 300 cm. Detta gör det möjligt att uppnå fantastiska effekter och en helt individuell utformning av denna armatur är möjlig.
 • Schuller Valencia Iögonfallande bordslampa Deco med gyllene fot

  Schuller Valencia Iögonfallande bordslampa Deco med gyllene fot
  Vacker materialkombination - bordslampan Deco Mörkt valnötsträ, metall med guldfoliefinish och sidenglänsande, beigefärgat tygmaterial - dessa är de material som den dekorativa bordslampan Deco består av. Den kvadratiska lampfoten är av valnötsträ. Och med tanke på den, så består lampans bas av en vriden stomme med elegant guldfoliefinish. Kronan på verket bildar den vinkelformade, fyrkantiga skärmen med sidenliknande tyg som dämpar ljuset på ett mycket trevligt sätt. Denna unika kombination av material och färger gör bordslampan Deco till en ädel och iögonfallande ljuskälla, som placerad på en pall eller ett sidobord i vardagsrummet eller vid ingången blir ett vackert blickfång.
 • Schuller Valencia Cosmo - smal LED-pendellampa

  Schuller Valencia Cosmo - smal LED-pendellampa
  Cosmo - snygg LED-pendellampa Den smala pendellampan Cosmo med 1 ljuskälla blir tack vare bubblorna, som pryder insidan av den genomskinliga lampskärmen av akryl, till ett vackert blickfång. De transparenta akrylrören sitter i en hållare tillverkad av kromad metall, och även baldakinen är i krom. I rören har 5 W-LED-ljuskällor installerats, vilka skänker ett varmvit ljus och framhäver bubblorna på ett effektfullt sätt. Vackert och effektfullt blir det också med flera Cosmo-lampor monterade sida vid sida.
 • Schuller Valencia Cube - LED-taklampa med fyra dubbelskärmar

  Schuller Valencia Cube - LED-taklampa med fyra dubbelskärmar
  Cube - LED-taklampa med 4 lampor samt dubbelskärmar En modern, rätlinjig design och fyra dubbelskärmar av glas - LED-taklampan Cube, döpt efter de kubformade, vita glasskärmarna, är en ljuskälla för många moderna rum och den imponerar med sitt allt annat än vardagliga utseende. De vita kuberna omges vardera av en större skärm i klarglas med rundade kanter, och framhävs på ett effektfullt sätt. Genom det opalvita glaset strömmar ljuset ut i ett jämnt flöde, medan vackra effekter uppstår i lampans omgivning och i taket genom det klara glaset.
 • Schuller Valencia Domo - ädel hänglampa med kromelement

  Schuller Valencia Domo - ädel hänglampa med kromelement
  Designerhänglampa Domo med höjdjusterbar skärm. Textilskärmen på hänglampan Domo verkar nästan sväva från den ädla kromupphängningen. I själva verket är den fäst vid en tunn upphängningsanordning, med vilken skärmens position även kan varieras. Men inte bara skärmen, utan även de kromglänsande elementen som hänger ned från skärmens mitt, ger Domo dess speciella utseende. De fyra ljuskällorna är dolda inuti skärmen och strålar sitt ljus både uppåt och nedåt. Kromelementen sörjer för en unik ljusreflektion.
 • Schuller Valencia Taklampa Diamond, rund, 40 cm

  Schuller Valencia Taklampa Diamond, rund, 40 cm
  Lampskärm av kristaller: taklampa Diamond Taklampan Diamond avger en särskild glans i rummet: skärmen, fram till diffusorn i ljusutsläppet, består av otaliga kvadratiska kristaller som avger ljuskällornas gnistrande ljus.
 • Schuller Valencia Elegant textiltaklampa Domo

  Schuller Valencia Elegant textiltaklampa Domo
  Ovanlig designertaklampa Domo med kromhängen Designertaklampan Domo har på många sätt en klassisk design - på det runda takfästet i krom sitter en likaledes rund och vidöppen textillampskärm i elegant vit färg. Ett fascinerande blickfång på Domo är de ovanliga hängande elementen i krom. De hänger ned från insidan av lampskärmen och sätter med elliptiskt formade ringelement en lekfull och samtidigt cool-modern accent. De fyra ljuskällorna producerar på kromutsmyckningen ytterligare reflektioner och Domo lyser inte bara upp rummet med ett behagligt varmvit ljus, utan sätter också stämningsfulla ljusaccenter.
 • Schuller Valencia Exklusiv designertaklampa Bruma

  Schuller Valencia Exklusiv designertaklampa Bruma
  Praktfull taklampa Bruma med dekorativa kristallhängen Taklampan Bruma blir ett vackert blickfång i alla rum. Ramen och delar av skärmen är tillverkade av polerad kromad metall. De ovala ringarna på lampan är draperade över varandra, så att en vacker optik skapas. Från baldakinen och genom ringarna, sörjer vita kristaller med transparenta ränder för en dekorativ accentbelysning. Som allmänbelysning används fem GU10-ljuskällor i taklampan Bruma. Ljuset från de på insidan av ringarna anslutna lysdioderna får kristallhängena att skimra vackert.
 • Schuller Valencia 60 cm, guldfärgad bordslampa Terra

  Schuller Valencia 60 cm, guldfärgad bordslampa Terra
  60 cm hög bordslampa Terra - helt i guld Placerad på ett bord eller en pall är denna 60 cm höga och helt guldfärgade bordslampa Terra en verklig prydnad och erbjuder en mysig extrabelysning. Lampfoten är i metall och försedd med dekorativa kulor och en heltäckande guldfoliefinish som skimrar i det varma ljuset. Även skärmen på bordslampan är guldfärgad - den är gjord av ett fint tyg, som inte bara glänser som siden när den är tänd.
 • Schuller Valencia Rund kristallkrona Ariadna klarglas

  Schuller Valencia Rund kristallkrona Ariadna klarglas
  Elegant kristallkrona Ariadna Den runda kristallkronan Ariadna ger på grund av dess utformning och bearbetning ett mycket elegant intryck. Lampkroppen av kromad metall omges av böjda kristallstavar som bildar den yttre ramen av taklampan. I dessa kristallstavar uppstår en förtrollande ljusshow när strömmen är påslagen.
 • Schuller Valencia Saten vägglampa i kristall, 25 cm

  Schuller Valencia Saten vägglampa i kristall, 25 cm
  Gnistrande Satén vägglampa med kristallgaller Satén vägglampa är en rutig ljusaccessoar med gnistrande effekt. Ett galler av kristaller hänger lätt böjt på väggen och ger vid belysning upphov till en kaskad av glittrande reflexer. Denna armatur har inget konventionellt belysningssyfte, utan är avsedd att användas som en ljusevent - oavsett om det är i vardagsrummet eller sovrummet.
 • Schuller Valencia Mercury II kristallkrona 6 ljusk.

  Schuller Valencia Mercury II kristallkrona 6 ljusk.
  Hänglampa Mercury II med dekorativa kristalldroppar och kristallkulor På de svängda armarna på hänglampan Mercury II sitter vita tygskärmar som sörjer för ett behagligt ljussken när du tänder ljuset. Speciellt dekorativa är de slipade kristalldropparna och kristallkulorna, vilka lampan har dekorerats med.
 • Schuller Valencia Glasvägglampa Arian

  Schuller Valencia Glasvägglampa Arian
  Praktfullt dekorerad vägglampa Arian Genom de i den brun-transparenta glasskärmen monterade kristallelementen får denna vägglampa Arian dess unika och dekorativa effekt. När skärmen är tänd ändras färgen och den blir brunaktig och transparent. Väggfästet är i skinande krom, så att den glittrande skärmen reflekteras däri. Genom dess speciella konstruktion är vägglampan Arian en dekorativ extrabelysning i vardagsrummet, hallen eller i sovrummet.
 • Schuller Valencia Taklampa Ariadna kristall kräm

  Schuller Valencia Taklampa Ariadna kristall kräm
  Glänsande och imponerande - taklampan AriadnaMed sin minimalistiska men eleganta design kan taklampan Ariadna enkelt kombineras med olika inredningsstilar. Ett blickfång är den högkvalitativa skärmen av förkromad metall, som med sin runda form och glänsande utsida ser helt enkelt fantastisk ut. Looken avrundas av den krämfärgade kristallen, genom vilken ljuset bryts och ger en förtrollande ljusbild.
 • Schuller Valencia Iögonfallande taklampa Quios

  Schuller Valencia Iögonfallande taklampa Quios
  Quios - en modern taklampa med effektfull ljuseffekt Unik är inte bara utformningen av denna iögonfallande taklampa Quios, men också dess ljuseffekter. Medan skärmen är stängd nedåt av en satinerad diffusor, omges den av runda individuella plastkvadrater med en räfflad yta. Dessa har placerats så att de delvis överlappar varandra, vilket ger taklampan en snygg tredimensionell look. Taklampan Quios kan utrustas med LED- eller lågenergilampor, och är en energibesparande ljuskälla som passar för olika utrymmen.
 • Schuller Valencia Argos LED-pendellampa med kristalldroppar Ø 50 cm

  Schuller Valencia Argos LED-pendellampa med kristalldroppar Ø 50 cm
  Argos LED-pendellampa med kristallfylld glasskärm Lampglaset på Argos LED-pendellampa har en blank kromfinish som blir transparent när den är tänd och avslöjar skärmens inre. När lampskärmen är släckt har den en ogenomskinlig, speglad kromyta. Skärmen är fylld med hängen i kristallglas som gnistrar vackert i ljuset från LED-lamporna med G9-socklar och skapar en förtrollande ljuseffekt. Denna vackra pendellampa kan användas för att skapa en mycket mysig belysning med en fascinerande känsla i vardagsrummet eller matsalen ovanför ett bord.
 • Schuller Valencia Orientaliskt gestaltad LED-bordslampa Nabila

  Schuller Valencia Orientaliskt gestaltad LED-bordslampa Nabila
  Dekorativ LED-bordslampa Nabila Med LED-bordslampan Nabila får man en orientalisk känsla i rummet. Formen inspirerades av ett orientaliskt torn. Den stansade metallen med sitt effektfulla mönster och den vackert färgade ytan med vit patina kompletterar designen och gör lampan till en behaglig ljuskälla, som sörjer för en mysig känsla i rummet, och ett dekorativt objekt när ljuset släcks.
 • Schuller Valencia Bordslampa DIAMOND med kristaller, 24 cm

  Schuller Valencia Bordslampa DIAMOND med kristaller, 24 cm
  Lampskärm av kristaller: bordslampan DIAMOND Bordslampan DIAMOND sprider en alldeles speciell glans i rummet: Hela lampskärmen består av oräkneliga kvadratiska kristaller och släpper igenom ett gnistrande ljus.
 • Schuller Valencia Manacor vägglampa i kristallglas med LED

  Schuller Valencia Manacor vägglampa i kristallglas med LED
  Manacor LED-vägglampa tillverkad av högkvalitativt kristallglas Elegansen hos Manacor LED-vägglampa är svår att överträffa. En ridå av klara kristaller formade som istappar hänger från en glänsande förkromad väggplatta, fäst med ringar. Deras spiralslipning ger ett förtrollande gnistrande sken. Med sin eleganta design skapar Manacor LED-vägglampa en unik atmosfär.
 • Schuller Valencia Taklampa Verdi i florentinerstil med LED-lampor

  Schuller Valencia Taklampa Verdi i florentinerstil med LED-lampor
  Filigran LED-taklampa i florentinerstil LED-taklampan Verdi av metall och i florentinerstil, har filigrana rankor, bladelement och ett antal slipade glasdroppar. Den har försetts med en ytfinish i bladguld och elfenben, och formen är halvrund. Fyra ljuskällor iscensätter den filigrana konstruktionen, varvid belysningen är mycket energisnål, detta tack vare moderna LED-lampor (ingår). Klassiskt inredda bostadsmiljöer kan belysas med taklampan Verdi i florentinerstil, men den passar även mycket bra i större hallar där den blir ett representativt ljusobjekt.
 • Schuller Valencia Deco - golvlampa med ädel design

  Schuller Valencia Deco - golvlampa med ädel design
  Deco - golvlampa med elegant materialkombination Ädel och dekorativ verkar golvlampan Deco, som inte bara utmärker sig genom dess form och design, utan också genom kombinationen av trä, metall och siden. På den kvadratiska foten av valnötsträ sitter golvlampans metallram med guldfoliefinish. Foten har en kantig, vriden form och bär den beigefärgade sidenskärmen. Golvlampan Deco är utrustad med en E27-sockel, i vilken inte bara vanliga glödlampor på 60 W kan användas, men också moderna LED-lampor eller energisparlampor.
 • Schuller Valencia LED-hänglampa Sphere, flerfärgad, 5 lampor

  Schuller Valencia LED-hänglampa Sphere, flerfärgad, 5 lampor
  Sphere LED-pendelarmatur med fem lampor och inspirerande ljuseffekt Sphere LED-pendelarmatur har fem enskilda lampor med sfäriska polykarbonatskärmar som hänger ner från en rund, kromad skärm. Skärmarna är delvis vitstrukturerade, delvis med en finish i satin koppar, satin mässing eller krom. När ljuset tänds skapas en fascinerande ljuseffekt som kan ses överallt. Även när den är avstängd är Sphere LED-pendlaren ett dekorativt och stilfullt element i moderna bostadsområden. - respektive upphängning kan väljas under monteringen
 • Schuller Valencia Narisa LED-pendellampa 5xG9, Ø47cm, vit

  Schuller Valencia Narisa LED-pendellampa 5xG9, Ø47cm, vit
  Vit LED-pendellampa Narisa skapar spännande ljuseffekter Skuggan på LED-pendellampan Narisa är ett verkligt dekorativt element även när den är släckt. Oavsett rum fångar den omedelbart blicken och ger omgivningen det där lilla extra med sin speciella charm. Skärmen, som består av otaliga böjda metallelement, kännetecknas av olika former som påminner om stenar. De ger pendelarmaturen Narisa ett minnesvärt, varierat utseende och låter ljuset skina ut i omgivningen genom mellanrummen, vilket skapar unika ljuseffekter runt om. LED-ljuskällorna G9 sitter bakom en välvd kupa av akryl, som tack vare sin design avger ett bländfritt och behagligt ljus i rummet. Den är placerad i mitten av skärmen och är direkt ansluten till metallhållaren, som är upphängd i taket med hjälp av tunna, transparenta kablar. Den mattvita färgen återspeglas i varje detalj, vilket skapar ett mycket harmoniskt övergripande utseende i kombination med det varmvita ljuset - levereras med 5 x G9 6W LED-lampor - maximal effekt: 5 x 10 watt - minsta upphängning: 45 cm
 • Schuller Valencia Kristallvägglampa LED DIAMOND

  Schuller Valencia Kristallvägglampa LED DIAMOND
  Lampskärm av kristaller: LED vägglampan DIAMOND Vägglampan DIAMOND sprider en alldeles speciell glans i rummet: Hela lampskärmen består av oräkneliga kvadratiska kristaller och släpper igenom ett gnistrande ljus.
 • Schuller Valencia LED-bordslampa Argos

  Schuller Valencia LED-bordslampa Argos
  Argos - en LED-bordslampa i specialutförande LED-bordslampan Argos levererar gnistrande ljus och en otrolig glans till vardagsrummet, där den blir till ett absolut blickfång och dekorativt inredningsinslag, särskilt i kombination med andra lampor i denna serie. I lampskärmen av klart, brunfärgat glas med en kromfinish finns många långa droppar av kristallglas som är synliga från utsidan genom skärmen och som gnistrar i ljuset. Upptill på skärmen är den stängd med ett metallhölje så att obehagliga bländningar undviks. LED-lampor (G9) ingår. Glasskärmen är munblåst, så varje lampskärm är unik. Stängda bubblor är ett kännetecken för munblåst glas och ingen defekt.
 • Schuller Valencia Exkl. vägglampa Minerva, 2 ljusk.

  Schuller Valencia Exkl. vägglampa Minerva, 2 ljusk.
  En lite annorlunda inredningsdetalj – vägglampan Minerva Minerva, beskyddare av hantverkare, är en perfekt namne för denna ovanligt elegant designade vägglampa. Med sina två LED-spotlights sörjer lampan, så snart den är påslagen, för en mycket speciell känsla i rummet. Ljusspelet uppstår genom kedjedekorationen som pryder denna vägglampa. Så skapas det som söker sitt motstycke. Inte undra på att nu också olika restauranger och hotell har gått över till att införa den atmosfär som vägglampan Minerva skapar.
 • Schuller Valencia Arian LED-hänglampa med kristaller, version med fem lampor

  Schuller Valencia Arian LED-hänglampa med kristaller, version med fem lampor
  LED-pendellampa Arian med fem lampor och dekorativa kristallpendlar LED-pendellampan Arian med fem lampor ser mycket dekorativ ut, t.ex. ovanför ett hörnbord i vardagsrummets sittgrupp. De kromfärgade, skimrande glasskärmarna är på insidan försedda med kristallkedjor som gnistrar i ljuset från de använda lamporna. Tack vare de olika höjderna på de enskilda skärmarna kommer varje enskild skärm till sin rätt, vilket skapar en mycket glamorös ljuseffekt - Upphängningen kan endast justeras mellan 65 cm och 135 cm under installationen
 • Schuller Valencia Arian LED-pendellampa med kristaller, sju lampor

  Schuller Valencia Arian LED-pendellampa med kristaller, sju lampor
  Imponerande LED-pendellampa Arian - sju lampor I mitten av ett högt rum fungerar LED-pendellampan Arian med sina sju individuella skärmar på olika höjder som dekorativ allmänbelysning. I ett lägre rum kan den placeras i sittgruppen ovanför ett bord och ge omgivningen en stämningsfull extrabelysning. När skärmarna är släckta är de blanka i krom, när de är påslagna är de transparenta i brunaktig färg, medan kristallkedjorna i glasskärmarna skapar ett mycket effektivt ljusflöde. Lampornas höjd kan väljas mellan 85 cm och 190 cm under installationen.
 • Schuller Valencia Narisa LED-golvlampa, roséguld/brunt

  Schuller Valencia Narisa LED-golvlampa, roséguld/brunt
  Utsökt LED-golvlampa med attraktivt utformad skärm i roséguld Denna eleganta LED-golvlampa är en succé både när den är tänd och släckt. Den ringformade, vågiga skärmen, som består av otaliga metalldelar, är mycket dekorativ redan när den är släckt, men visar sin fulla charm när ljuset tänds. De enskilda, skedformade metallelementen skapar då attraktiva reflektioner. Det varmvita ljuset från LED-lamporna, som är utrustade med G9-socklar så att de kan bytas ut vid behov, tränger också in genom springorna. En underbar golvlampa som passar både som en extra ljuskälla och som ett speciellt dekorativt inslag i moderna vardagsrum.
 • Schuller Valencia Narisa LED-pendellampa Ø 46 cm roséguld/brun

  Schuller Valencia Narisa LED-pendellampa Ø 46 cm roséguld/brun
  Fascinerande designad LED-pendellampa Narisa De många metallelementen som utgör skärmen på LED-pendellampan Narisa är formade som stora och små skedar och är roséguldfärgade. Inuti finns en akryldiffusor som homogeniserar ljuset från de integrerade LED-lamporna (G9) och riktar det nedåt. Ljuset riktas även ut i omgivningen genom de många mellanrummen mellan elementen. Dessutom skapar ljusreflexerna och speglingarna en mycket stämningsfull ljuseffekt. En pendelarmatur som gör sig bra både som allmänbelysning i rummet och som ljuskälla ovanför matbordet.
 • Schuller Valencia Argos LED-pendellampa med kristalldroppar Ø 22 cm

  Schuller Valencia Argos LED-pendellampa med kristalldroppar Ø 22 cm
  Argos LED-pendellampa med glittrande kristallsmycken i skärmen Skärmen på Argos LED-pendellampa gör den till en alldeles speciell highlight: Glasytan har förädlats med en fortfarande transparent kromfinish så att skärmens insida - charmigt utformade kristallpendlar - kommer till sin fulla rätt när lampan tänds. Ljuset från LED-lamporna med G9-sockel ger fascinerande reflektioner och skapar en mycket stämningsfull ljuskänsla.
 • Schuller Valencia LED-hänglampa Sphere, krom, 1 lampa, Ø 12 cm

  Schuller Valencia LED-hänglampa Sphere, krom, 1 lampa, Ø 12 cm
  LED-pendelarmatur med en lampa Sphere med tvådelad belyst sfär Från den runda takkupan leder en pendel till den tvådelade belysta sfären, som är utrustad med LED-teknik inuti. Sfärens ytor består å ena sidan av transparent polykarbonat med struktur inuti och å andra sidan av metall med kromad yta. Pendellampan Sphere är enkel och samtidigt stämningsfull, eftersom den strukturerade halvan skapar särskilt fina ljuseffekter.
 • Schuller Valencia Colette LED-pendellampa, roséguld

  Schuller Valencia Colette LED-pendellampa, roséguld
  Estetiskt utformad Colette LED-pendellampa i roséguld Närvaron av Colette LED-pendellampa är enorm även när den är släckt, vilket uppnås å ena sidan genom den stora diametern på aluminiumskärmen som består av sammankopplade metallelement och å andra sidan genom färgens rika roséguldnyans. Så snart lampan tänds avslöjas Colettes fulla dragningskraft. Det starka, varmvita ljuset ger inte bara en behaglig allmänbelysning utan bidrar också på ett avgörande sätt till en mysig och trivsam atmosfär - Upphängningen kan justeras under installationen (min. 50 cm, max. 125 cm) - Ljusflödet kan styras externt med en 1-10V dimmer
 • Schuller Valencia Sfärisk LED-pendellampa Sfär, Ø 20 cm

  Schuller Valencia Sfärisk LED-pendellampa Sfär, Ø 20 cm
  Sfärisk LED-pendellampa Sphere med tvådelad skärm Den sfäriska skärmen på LED-pendellampan Sphere är tillverkad av förkromad metall i den övre halvan och polykarbonat i den nedre halvan, som är slät på utsidan och har en speciell struktur på insidan. Ljuset från de varmvita LED-lamporna lyser genom den nedre delen med en glittrande effekt och belyser till exempel ett sidobord i sittgruppen i vardagsrummet mycket effektivt och även mycket energisnålt.
 • Schuller Valencia LED-hänglampa Elie, 4 lampor

  Schuller Valencia LED-hänglampa Elie, 4 lampor
  Fyrljusig pendel Elie med LED-belysning LED-pendellampan Elie ger ett intryck av fallande vattendroppar. Detta skapas å ena sidan av formen på var och en av de fyra armaturerna och betonas också av skärmens bas av bubbelglas, som är förkromad på toppen. Ljuset blir också bättre på detta sätt. Dekorativa reflektioner och en mycket stämningsfull atmosfär skapas - precis rätt val för att belysa ett stort matbord. Upphängningens höjd kan endast justeras upp till 120 cm när den är monterad.
 • Schuller Valencia Narisa LED-pendellampa Ø 18 cm roséguld/brun

  Schuller Valencia Narisa LED-pendellampa Ø 18 cm roséguld/brun
  Narisa LED-pendellampa med sfärisk skärm: roséguld och brun LED-pendellampan är ett riktigt blickfång även när den är släckt, när dagsljuset som faller in genom fönstret reflekteras i de många roséguldfärgade metalldelarna och skapar attraktiva reflexer. När lampan är tänd blir detta ännu mer imponerande tack vare det varmvita ljuset från glödlampan. Narisa passar många moderna inredningsstilar och ger en stämningsfull grund- eller områdesbelysning - Upphängningshöjden kan justeras under installationen
 • Schuller Valencia LED-hänglampa Elie, 1 lampa

  Schuller Valencia LED-hänglampa Elie, 1 lampa
  LED-pendellampa Elie med fascinerande ljuseffekt LED-pendellampa Elie är en förkromad lampa i den övre delen, vars nedre skärmdel genom det använda bubbelglaset förstärker intrycket av en vattendroppe, som skapas av hela lampans form. Elie passar till många olika inredningsstilar med en modern touch och erbjuder många användningsmöjligheter. Vare sig de placeras enskilt eller i grupp: Möjligheten till olika upphängningshöjder (endast justerbara när de är monterade) ger en mängd olika belysningsalternativ.
 • Schuller Valencia Colette LED-taklampa, tre lampor, roséguld

  Schuller Valencia Colette LED-taklampa, tre lampor, roséguld
  Strålande vacker LED-taklampa Colette - tre lampor, roséguldfärgad Denna vackert designade LED-taklampa gör intryck i alla moderna vardagsrum och ger en elegant touch till hela inredningen. De tre skärmdelarna är sammankopplade med varandra som länkar i ett armband eller halsband, och kanterna på spännena är försedda med LED-lampor som inte bara avger effektfullt utan också energieffektivt LED-ljus i en varmvit ljusfärg som upplevs som mycket behaglig. Oavsett om det är som allmänbelysning i ett litet rum eller som en ljuskälla i ett större rum - Colette LED-taklampa med tre lampor sticker ut överallt.
 • Schuller Valencia LED-hänglampa Elie, 5 lampor

  Schuller Valencia LED-hänglampa Elie, 5 lampor
  Dekorativt designad LED-hängande lampa Elie - fem lampor Formen på lampskärmen på Elie LED-pendellampa framkallar redan associering med vattendroppar. Detta intryck förvärras av bubbeleffekten som arbetats in i paraplyernas glas. Ljuset från de varma vita lysdioderna träffar bubblorna, vilket skapar en mycket atmosfärisk ljusstämning. Takets glansiga förkromning och de övre nyansdelarna berikar helhetsintrycket med en exklusiv touch. - respektive fjädring justerbar under montering
 • Schuller Valencia Narisa LED-taklampa, Ø 46 cm, krom

  Schuller Valencia Narisa LED-taklampa, Ø 46 cm, krom
  Glänsande kromad Narisa LED-taklampa Narisa LED-taklampa är en riktig pärla för moderna vardagsrum, även när den inte är tänd. Den ringformade skärmen beskriver en vacker våg och består av många metallelement i olika storlekar som är formade som skedar. Inuti finns en stor akrylkupa som rymmer fem utbytbara LED-lampor med G9-sockel. Det varmvita ljuset avges bländfritt och ger inte bara en fantastisk allmänbelysning, utan skapar också underbara reflektioner i kombination med den blanka förkromade metallen.
 • Schuller Valencia LED-hänglampa Narisa, Ø 32 cm, krom

  Schuller Valencia LED-hänglampa Narisa, Ø 32 cm, krom
  Extravagant LED-hänglampa Narisa med en böjd skärm Den ovanligt formade nyansen på Narisa LED-hängande ljus består av otaliga böjda, annorlunda formade och glänsande förkromade metallelement. Inuti säkerställer en akryldiffusor en jämn ljusbild nedåt, medan mellanrummen mellan skuggan skapar unika ljuseffekter runt om. Narisa är redan avstängd av sitt attraktiva utseende och blir ett dekorativt element i rummet. - inklusive LED-ljuskälla (G9) - Fjädring höjdjusterbar under montering
 • Schuller Valencia LED-vägglampa Colette, 2 lampor, roséguld

  Schuller Valencia LED-vägglampa Colette, 2 lampor, roséguld
  Colette LED-vägglampa med indirekt ljusfördelning En balanserad design med harmoniska former karaktäriserar den tvåflammiga vägglampan Colette, som berikar varje vardagsrum med mjukt extra ljus och tidlös, elegant känsla. Från det runda väggfästet sträcker sig två klämformade metalldelar till sidorna, vars inre kanter är utrustade med lysdioder. Detta skapar ett indirekt, mjukt strålande ljus som atmosfäriskt sätter scenen såväl som vägglampans rosa guldfinish.
 • Schuller Valencia Vägglampa Onda, kristallglas, 25 cm

  Schuller Valencia Vägglampa Onda, kristallglas, 25 cm
  Vägglampan Onda - en mosaik av högkvalitativa kristaller Stommen bildas av ett vågigt galler i kromglänsande metall som innehåller ett stort antal transparenta K9-kristaller som tillsammans skapar en spännande ljuseffekt. Detta gör Onda till en lampa med speciell karaktär.
 • Schuller Valencia LED-bordslampa Sphere, krom, Ø 12 cm

  Schuller Valencia LED-bordslampa Sphere, krom, Ø 12 cm
  Tvådelad armaturkula med skimrande effekt - LED-bordlampa Sphere LED-bordlampan Sphere imponerar med sin tvådelade armaturkula, vars halva yta är tillverkad av polykarbonat med en struktur på insidan och som ger fantastiska ljuseffekter när den är påslagen. Den andra halvan är tillverkad av metall med kromfinish och speglar omgivningen. Kärnan hålls av en genomskinlig metakrylatring och passar lika bra i vardagsrummet som i sovrummet. Det varmvita ljuset från lysdioderna inuti klotet lyser starkt och imponerande i en vinkel uppåt i rummet genom den strukturerade halvan.
 • Schuller Valencia Varas LED-pendellampa, enstaka lampa, guld

  Schuller Valencia Varas LED-pendellampa, enstaka lampa, guld
  Guldfärgad Varas LED-pendellampa med rörformad skärm Den guldfärgade Varas LED-pendellampan har en mycket minimalistisk design och passar därför utmärkt som ljuskälla i kombination med en modern inredningsstil. Lampskärmen är utformad i en elegant rörform och har en liten diameter. Inuti finns en diffusor i opal akryl som säkerställer att ljuset som avges är bländfritt. Ljuset från de integrerade LED-lamporna faller direkt nedåt i en mysig varmvit färg och lyser upp t.ex. ett bord på ett mycket behagligt sätt - dimbar (extern)
 • Schuller Valencia Lios LED vägglampa

  Schuller Valencia Lios LED vägglampa
  Ljuskälla och konstföremål på samma gång: Lios LED-vägglampa Lios LED-vägglampa med innerskärm av kopparsladdar är en mycket speciell ljuskälla för stämningsfull extrabelysning och samtidigt ett dekorativt inredningsaccessoar. Den yttre skärmen är tillverkad av klarglas. Väggfästet är förkromat så att den dubbla skärmen reflekteras i det. Lios levereras med en LED-ljuskälla med G9-sockel.
 • Schuller Valencia LED-taklampa Colette, 3 lampor, krom

  Schuller Valencia LED-taklampa Colette, 3 lampor, krom
  Kromfärgad Colette LED-taklampa med decentraliserad skärm Den tre-lampiga Colette LED-taklampan är en speciell blickfångare. Detta beror dels på den blanka kromfinishen, som gör armaturen till ett blickfång även när den inte är upplyst, dels på den vackra formen på skärmdelarna, som med sin spänneform ser ut som kedjelänkar i ett armband. Med sitt kraftfulla ljusflöde ger Colette en stämningsfull omgivande och områdesbelysning längs hela linjen. - bländfri belysningseffekt
 • Schuller Valencia LED-hänglampa Colette, 3 lampor, roséguld

  Schuller Valencia LED-hänglampa Colette, 3 lampor, roséguld
  Colette LED-pendellampa med tre lampor - aluminium med roséguldfinish Colette LED-pendellampa ger en jämn rumsbelysning med ett mjukt skimmer i roséguld. De ljusemitterande dioderna är kontinuerligt installerade på metallspännens insida så att ljuset sänds uppåt, nedåt och åt sidan. Opala silikon diffusorer säkerställer att detta sker utan bländning. Colette är idealisk som bordsbelysning eftersom det varmvita ljuset också skapar en stämningsfull atmosfär. - Ljusutgång externt justerbar med en 1-10V-dimmer
 • Schuller Valencia Narisa LED-taklampa, Ø 46 cm, roséguld

  Schuller Valencia Narisa LED-taklampa, Ø 46 cm, roséguld
  Narisa LED-taklampa i roséguld Narisa LED-taklampa ger inte bara en behaglig grundbelysning i bostaden tack vare den stora akryldiffusorn, utan imponerar även med en skärmdesign som gör denna ljuskälla till något alldeles speciellt. Skärmen är formad som en ring och den integrerade vågen framhäver de enskilda skedformade metallelementen som utgör skärmen. Detta gör taklampan Narisa mycket dekorativ även när den är släckt. Den blir rummets höjdpunkt så snart ljuset tänds och skapar attraktiva reflexer när ljuset träffar metalldelarna.
 • Schuller Valencia LED-pendellampa Varas, 1 lampa, krom

  Schuller Valencia LED-pendellampa Varas, 1 lampa, krom
  Modernt utformad Varas LED-pendelarmatur - kromfärgad yta Denna LED-pendelarmatur drar till sig blicken även när den är obelyst tack vare sin minimalistiska design och är det perfekta valet för en modern livsmiljö. Varas imponerar med en rörformad metallskärm med liten diameter som avger ljuset från de installerade lysdioderna på ett målinriktat sätt. Varas är därför idealisk för att belysa ett bord eller - om flera exemplar hängs på rad - för en stämningsfull belysning av en disk. Armaturen kan också regleras i ljusstyrka via en extern dimmer.
 • Schuller Valencia Colette LED-taklampa, sex lampor, krom

  Schuller Valencia Colette LED-taklampa, sex lampor, krom
  Colette LED-taklampa med spänneformade ljuselement, 6-ljus Utformningen av Colette LED-taklampa ger associationer till ett armband med sex länkar, eftersom de enskilda ljuselementen är formade som spännen till armband. Det runda takfästet smälter in i helheten på ett nästan diskret sätt. De enskilda elementen är tillverkade av aluminium med kromfinish, de inbyggda lysdioderna täcks av opala silikondiffusorer och ger det avgivna ljuset en mjuk känsla. På grund av sin diameter är Colette LED-taklampa särskilt lämplig för stämningsbelysning i större rum.
 • Schuller Valencia Elegant skimrande LED-taklampa Edén

  Schuller Valencia Elegant skimrande LED-taklampa Edén
  Med en skimrande pärlemorskärm - Edén LED-taklampa Edén LED-taklampa är en mycket ädel ljuskälla, eftersom lampskärmen är täckt med tunna pärlemorskivor, vilket ger den en mycket elegant skimmer. Längst ner är lampskärmen delvis stängd med en ringformad diffusor, så att å ena sidan lamporna är nedtonade och täckta, å andra sidan den dekorativa ringen av metall med guldbladdesign som sticker ut från mitten av skuggan kommer till sin rätt. Edén LED-taklampa garanterar mycket trevlig belysning som ger komfort i varje rum.
 • Schuller Valencia LED-bågbordslampa Arcus med guldfinish

  Schuller Valencia LED-bågbordslampa Arcus med guldfinish
  Elegant designad Arcus böjd bordslampa med LED Arcus böjd bordslampa med LED ger en fascinerande extra belysning för en exklusiv boendemiljö. Även när den är obelyst sticker den ut från det vanliga tack vare sin delikata men ändå extravaganta design. Om lampan sedan slås på och de lysdioder som är installerade på de inre kanterna av den välvda skärmen börjar lysa och deras ljus också reflekteras av den guldfärgade ytan, skapas en ojämförligt vacker accentbelysning.
 • Schuller Valencia LED-vägglampa Marea

  Schuller Valencia LED-vägglampa Marea
  LED-vägglampa Marea - extra ljusdispenser med högt dekorativt värde En vägglampa som inte bara tjänar syftet att ge extra mysig belysning i rummet utan också fungerar som ett dekorativt element när det gäller rumsdesign är Marea. Från det runda väggfästet ormar kroppen av metall och aluminium, utrustad med lysdioder, över väggen. Redan placerat var för sig, en fantastisk blickfång, kan ett speciellt ljusobjekt skapas med flera av dessa effektiva vägglampor. Marea LED-vägglampa avger varmt vitt ljus och kan alternativt monteras i taket.
 • Schuller Valencia LED-hänglampa Velos, rosé, organiska element

  Schuller Valencia LED-hänglampa Velos, rosé, organiska element
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Schuller Valencia LED-vägglampa Sphere, krom

  Schuller Valencia LED-vägglampa Sphere, krom
  LED-vägglampan sätter lysande ljusakcenter i hallen Sphere-vägglampan med en enda låga består av en tvådelad armaturkula som hålls uppe av en stång och slutar i ett runt väggfäste. Sfären verkar nästan fritt svävande och skapar imponerande ljusaccenter tack vare lysdioder och struktur i den transparenta halvan av sfären. Den övre halvan av klotet är tillverkad av metall med kromad finish. Sphere är en utmärkt belysning för korridorer eller som extra belysning i vardagsrum.
 • Schuller Valencia LED-bordslampa Omega med 3-stegsdimmer

  Schuller Valencia LED-bordslampa Omega med 3-stegsdimmer
  LED-bordslampa Omega med 2 lampor - varmvit ljustemperatur LED-bordslampan Omega med sina två LED-ljusringar i olika storlek ger ett mycket estetiskt intryck. På utsidan som är bearbetad i blänkande krommetall sitter ringarna som är försedda med ett vitt silikonlock bakom vilket LED-lamporna, som med sitt varmvita ljus effektivt presenterar sig själva och omgivningen på bästa sätt. En bordslampa som, om den är placerad på fönsterbänken till exempel, skapar en inbjudande effekt på utsidan och ser dekorativ ut var som helst i rummet. Lampan är utrustad med en trestegsdimmer.
 • Schuller Valencia LED-hänglampa Altais, 9 lampor, inte dimbar

  Schuller Valencia LED-hänglampa Altais, 9 lampor, inte dimbar
  Atmosfärisk LED-hänglampa Altais med dubbla glasskärmar LED-hänglampan Altais har en imponerande effekt: På det svarta metallstativet sitter nio små armar i olika riktningar med genomskinliga glasskärmar som var och en har en opal skärm på insidan som både avskärmar glödtråden och ger ljuset ett mjukt skimmer. Resultatet är en mycket stämningsfull ljusbild. Nio utbytbara LED-ljuskällor med GU9-sockel medföljer leveransen.
 • Schuller Valencia LED-bordslampa Colette, fin Design roséguld

  Schuller Valencia LED-bordslampa Colette, fin Design roséguld
  Attraktivt utformad Colette LED-bordlampa med roséguldfinish Colette LED-bordlampan med sin iögonfallande, chevronformade skärm ger varje rum det där lilla extra. Hela designen utstrålar modern elegans. Ett ljuselement i metall är fäst vid en kubformad metallbas, vars form påminner om en länk i ett armband. Lysdioderna är fördelade på innersidorna och sänder indirekt ut ett atmosfäriskt, varmvitt ljus som är helt bländfritt bakom en opal silikonhölje. Den varma roséguldtonen i lackeringen bidrar till det glamorösa utseendet på Colette LED-bordlampan.
 • Schuller Valencia Colette LED-taklampa, sex lampor, roséguld

  Schuller Valencia Colette LED-taklampa, sex lampor, roséguld
  Sexlampig, roséguldfärgad LED-taklampa Colette Denna taklampa är en ren fröjd för ögat: Colette består av sex metallelement i form av konsoler, vars innerkanter är täckta av opala diffusorer bakom vilka LED-lamporna är installerade. På så sätt skapas en bländfri rumsbelysning som trots LED-lampornas höga prestanda är sparsam i fråga om förbrukning. En annan estetisk detalj är den decentraliserade takkronan, som också är tillverkad av metall med en roséguldfärgad finish. Oavsett om det är i entrén eller i vardagsrummet, ger Colette en elegant touch till en modern inredningsstil.
 • Schuller Valencia Altais dimbar LED-pendellampa med fjärrkontroll

  Schuller Valencia Altais dimbar LED-pendellampa med fjärrkontroll
  Altais LED-pendellampa, dimbar via fjärrkontroll - 9-ljus Altais LED-pendellampa ger ett mycket attraktivt utseende även när den är släckt tack vare sin dekorativa närvaro. Från den mattsvarta metallupphängningen sträcker sig nio små armar med dubbla glasskärmar in i rummet på alla sidor. Den yttre skärmen är tillverkad av klarglas, medan den inre skärmen ovanför ljuskällan är tillverkad av opalglas. Så snart LED-lamporna i opalglasskärmarna börjar lysa skapas en ljus och mjuk ljuseffekt. Ljusintensiteten kan justeras efter behov med hjälp av den medföljande radiofrekvensfjärrkontrollen - Dimbara G9 LED-lampor ingår
 • Schuller Valencia LED-bordslampa Colette i häftig design, krom

  Schuller Valencia LED-bordslampa Colette i häftig design, krom
  Kromfärgad LED-bordslampa Colette Den enljus LED-bordslampa Colette är en elegant accessoar för moderna vardagsrum och samtidigt en stämningsfull accentljus. På en metallbas i form av en kub tronar ett ljuselement i form av ett spänne, som ser ut som en kedjelänk. Hela armaturen har en kromfärgad yta som glittrar imponerande i ljuset från de lysdioder som är installerade på insidan av skärmen. Colette kan kombineras med många moderna livsstilar.
 • Schuller Valencia LED-taklampa Prisma, med en lampa

  Schuller Valencia LED-taklampa Prisma, med en lampa
  Prisma LED-taklampa med en flamma LED-taklampan Prisma med sina inspirerande raka linjer utstrålar en puristisk design med en modern look. Namnet Prisma är ingen tillfällighet, eftersom undersidan av den klara akrylskärmen har en struktur som skapar en prismatisk effekt när ljuset från LED-lamporna reflekteras. Akrylskärmen sitter under ett fyrkantigt takfäste av blankförkromad metall, som också reflekterar ljuset.
 • Schuller Valencia LED-hänglampa Colette, 3 lampor, krom

  Schuller Valencia LED-hänglampa Colette, 3 lampor, krom
  Förkromad LED-pendellampa Colette med tre lampor LED-pendellampa Colette med tre lampor är ett dekorativt blickfång för det moderna vardagsrummet. Den är tillverkad helt i metall, som har förfinats med en glansig kromfinish. Den vackra spänningsformen på skuggans delar påminner om en kedja vars länkar är kopplade till varandra. De inre kanterna är utrustade med kraftfulla lysdioder som strålar varmvitt och sprider ljuset till alla sidor. I kombination med den kromfärgade ytan skapas en lysande ljuseffekt.
 • Schuller Valencia LED-bordslampa Alive med väckarklocka, svart

  Schuller Valencia LED-bordslampa Alive med väckarklocka, svart
  Multifunktionell LED-bordslampa Alive med böjbar arm Modern design och ett brett utbud av funktioner - det är så LED-bordslampan Alive presenterar sig, som är särskilt lämplig för placering på nattduksbordet. Alive är utrustad med ett väckningslarm och en snooze-funktion så att uppstigningen kan fördröjas lite. Bordslampan är tillverkad av ABS-plast och gummi och har en trendig läderstruktur med synliga sömmar - Adapter ingår - 3 ljusstyrkenivåer justerbara (touch dimmer) - Datum - Tid - Termometer
 • Schuller Valencia LED-taklampa Sphere, flerfärgat, 3 lampor

  Schuller Valencia LED-taklampa Sphere, flerfärgat, 3 lampor
  Briljant designad Sphere LED-taklampa - tre lampor Sphere LED-taklampan med sitt runda, förkromade takfäste är ett riktigt blickfång även när den är obelyst. Från taket strålar tre sfäriska armaturer av dels vit texturerad polykarbonat, dels metall med koppar-, mässings- eller kromfinish ut i rummet och ger det en ojämförligt gnistrande belysning. Ljusets ljusstyrka kan också dämpas via vägginstallationen.
 • Schuller Valencia Varas LED-golvlampa, svart/guld, version med två lampor

  Schuller Valencia Varas LED-golvlampa, svart/guld, version med två lampor
  Tidlöst elegant golvlampa Varas i svart och guld - 2-ljus Med sina kontrasterande färger - matt svart och glänsande guld - är golvlampan Varas ett riktigt blickfång även när den inte är tänd och ger en tidlöst elegant touch till alla rum. En LED-lampa är inbyggd i den övre änden av ramstången, så att ljuset lyser indirekt mot taket. Den rörformade skärmen är utrustad med en andra LED-ljuskälla i den nedre änden, som avger sitt ljus direkt till omgivningen. Båda ljuskällorna avger ett mjukt, varmvitt ljus som skapar en mysig atmosfär.
 • Schuller Valencia Flash LED-vägglampa med kristallringar

  Schuller Valencia Flash LED-vägglampa med kristallringar
  Extravagant designad Flash LED-vägglampa med kristaller Lamporna i Flash-serien imponerar med sin extravaganta och ovanliga design, som skickligt kombinerar gnistrande kristallelement med moderna detaljer. Den rektangulära metallplattan med glänsande förkromad yta ser ut som en spegel på väggen, så att lampskärmarnas glänsande design framhävs ytterligare av reflektionen. Skärmarna är tillverkade av klart glas i en cylindrisk form med tre ringar av slipade kristaller. Den mellersta ringen är färgad i den vackra nyansen smoke, medan de två yttre ringarna är klara. Ljuskällornas brytningar och reflektioner i kristallringarna skapar inte bara ett vackert ljusspel på väggen, utan lyser även upp rummet på ett effektivt och bländande sätt.
 • Schuller Valencia Flash LED-bordslampa med kristallringar

  Schuller Valencia Flash LED-bordslampa med kristallringar
  Flash - elegant LED-bordslampa med kristallelement Den elegant designade LED-bordslampan Flash utstrålar exklusivitet i alla rum där den placeras som en gnistrande extra ljuskälla. Lampskärmen i en vacker dubbel look består av en klar glascylinder på utsidan, i vilken tre ringformade kristallelement sitter, med det mellersta som ger en liten kontrast på grund av dess färg i rökfärgen. Ljuskällan (G9 LED - ingår) är placerad i kristallringarna, vilket får kristallerna att gnistra och skapar vackra ljusreflexer.
 • Schuller Valencia LED-vägglampa Piros av glas

  Schuller Valencia LED-vägglampa Piros av glas
  Piros LED-vägglampa med förtrollande glasskärm Det handgjorda, lätt strukturerade glaset i Piros LED-vägglampan är fäst på ett förkromat fäste på baksidan, och på framsidan hålls det av ett U-format, också förkromat metallelement. Lysdioderna avger ett stämningsfullt, varmvitt ljus. Piros är en tidlöst vacker ljuskälla för vardagsrum och korridorer, som också är mycket dekorativ när den är avstängd och harmonierar med många moderna livsstilar.
 • Schuller Valencia Varas LED-bordslampa, svart/guld, version med två lampor

  Schuller Valencia Varas LED-bordslampa, svart/guld, version med två lampor
  Indirekt och direkt LED-bordslampa Varas Den tvåljusa bordslampan Varas har en puristisk design och en elegant färgskala. Den rörformade ramen sträcker sig uppåt från den enkla runda basplattan, med en LED-ljuskälla installerad i den övre änden som lyser uppåt som en tak washlight. Den andra LED-lampan sitter i den nedre änden av skärmen, som också består av ett metallrör, och avger sitt ljus direkt in i rummet. Den vackra kontrasten mellan den matt svartlackerade ramen och det guldglänsande skärmelementet är slående.
 • Schuller Valencia LED-vägglampa Colette, två ljuskällor, krom

  Schuller Valencia LED-vägglampa Colette, två ljuskällor, krom
  Tvåljus LED-vägglampa Colette i krom Dekorativ väggdekoration och samtidigt en imponerande extra ljuskälla - så kan man bäst beskriva den tvåljusa LED-vägglampan Colette. De två skärmelementen i spänneform är riktade uppåt och nedåt, LED-lamporna är monterade bakom opala diffusorer på innerkanten. Detta säkerställer ett bländfritt ljusflöde. När Colette är släckt ger den ett imponerande intryck tack vare sin blanka kromyta; så snart belysningen tänds kommer den verkligen till sin rätt när det gäller estetik. Kan även monteras horisontellt.
 • Schuller Valencia Narisa LED-bordslampa i roséguld

  Schuller Valencia Narisa LED-bordslampa i roséguld
  Narisa LED-bordslampa med fascinerande ljuseffekt Metallstommen på Narisa LED-bordslampa har en enkel design i en mörkbrun färg. Den ringformade skärmen utgör en underbar kontrast till denna enkelhet. Den består av otaliga metallelement i olika storlekar och former. En akryldiffusor är integrerad i skärmen, som riktar ljuset uppåt och nedåt utan att blända. Ljuset skiner också genom sprickorna mellan metalldelarna och konkurrerar med metallens reflektioner.
 • Schuller Valencia LED stiftbas G9 6W 3,000K

  Schuller Valencia LED stiftbas G9 6W 3,000K
  LED-stiftsockellampa G9 6W i varmvitt (3 000 K) - ej dimbar. Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Schuller Valencia LED med stiftbas G9 4,5W 3 000K dimbar

  Schuller Valencia LED med stiftbas G9 4,5W 3 000K dimbar
  LED stiftsockellampa G9 4,5W, ljusfärg varmvit (3.000K), dimbar - ljus jämförbart med halogenlampor med 40W. Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Schuller Valencia LED-hänglampa Austral guld/klart 5 lampor rund

  Schuller Valencia LED-hänglampa Austral guld/klart 5 lampor rund
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Schuller Valencia LED-hänglampa Molly, fjärrkontroll, Ø80cm, krom

  Schuller Valencia LED-hänglampa Molly, fjärrkontroll, Ø80cm, krom
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Schuller Valencia LED-hänglampa Molly fjärrkontroll Ø 80 cm roséguld

  Schuller Valencia LED-hänglampa Molly fjärrkontroll Ø 80 cm roséguld
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Schuller Valencia LED-vägglampa Varas, dimbar, guld/svart

  Schuller Valencia LED-vägglampa Varas, dimbar, guld/svart
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Schuller Valencia LED-hänglampa Austral, guld/klar, 1 lampa

  Schuller Valencia LED-hänglampa Austral, guld/klar, 1 lampa
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Schuller Valencia LED-golvlampa Velos, roséguld, organiskt

  Schuller Valencia LED-golvlampa Velos, roséguld, organiskt
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Schuller Valencia LED-hänglampa Vento, krom/transparent

  Schuller Valencia LED-hänglampa Vento, krom/transparent
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Schuller Valencia LED-hänglampa Varas styrbar 14 lampor guld/svart

  Schuller Valencia LED-hänglampa Varas styrbar 14 lampor guld/svart
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Schuller Valencia LED-hänglampa Austral guld/klart 5 lampor lång

  Schuller Valencia LED-hänglampa Austral guld/klart 5 lampor lång
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Schuller Valencia LED-hänglampa Varas styrbar 9 lampor guld/svart

  Schuller Valencia LED-hänglampa Varas styrbar 9 lampor guld/svart
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Schuller Valencia LED-pendellampa Ring, svart, dimbar, 8 ljuspunkter

  Schuller Valencia LED-pendellampa Ring, svart, dimbar, 8 ljuspunkter
  Dimbar Ring LED-pendellampa med 8 runda ljuskällor Den stora, hisnande Ring LED-pendellampan består av ringar i olika storlekar, vars insida är helt svart. På de yttre spåren är de varmvita LED-listerna integrerade bakom en akryldiffusor, som har ett diskret, klart kristallutseende och ser mycket elegant ut. Ringarna kan riktas in och justeras i höjdled efter behov. Tack vare sin eleganta design och storlek är den eleganta Ring-pendellampan från Schuller också lämplig för offentliga utrymmen. Pendellampan är utrustad med ett LED-drivdon med TRIAC- och 0-10V-dimningsalternativ. Det medföljande dimringskitet har också en mottagare och radiofjärrkontroll - kompatibel med väggdimmer (TRIAC eller 0-10V)
 • Schuller Valencia LED-pendel Rocio, 1-ljus, metall, glas, krom

  Schuller Valencia LED-pendel Rocio, 1-ljus, metall, glas, krom
  Högkvalitativ och dekorativ - pendellampan Rocio Lampskärmen på modellen Rocio påminner visuellt om regndroppar som glider ner över glaset, vilket bildar ett otroligt vackert mönster och skapar ett effektivt ljus. Det finns också några dekorativa luftbubblor på insidan av det massiva glaset, vilket ger en ytterligare visuell höjdpunkt. LED-pendellampans övergripande utseende avrundas av metallelementen, som har polerats till högglans - maximal upphängning 120 cm - artikelbilden visar tre lampor monterade i rad
 • Schuller Valencia LED-pendellampa Rocio, 5-lampig, metall, glas, guld

  Schuller Valencia LED-pendellampa Rocio, 5-lampig, metall, glas, guld
  5-lampig Rocio LED-pendellampa med glasdroppar Fem droppformade lampskärmar av massivt glas svänger ner från den långa baldakinen på Rocio LED-pendellampan. De har försetts med varmvita LED-lampor som ger en varm och mysig belysning tack vare glaset, som är utformat med luftbubblor och färgat i en vacker champagnenyans, och de guldfärgade detaljerna längst ner på varje droppe, som inte bara ger en stämningsfull belysning av t.ex. bordet i matsalen, utan också ger ett starkt ljus och kräver jämförelsevis mycket lite energi tack vare modern LED-teknik.
 • Schuller Valencia Fox taklampa, 4-ljus, dubbla skärmar, glas

  Schuller Valencia Fox taklampa, 4-ljus, dubbla skärmar, glas
  Pendellampa Fox med fyra lampor i chokladbrunt med dubbla glasskärmar Kombinationen av chokladbrun metall och dubbla skärmar av klarglas på utsidan och metallnät på insidan skapar det speciella utseendet på denna pendellampa Fox med fyra lampor, som är särskilt lämplig för att belysa ett rektangulärt eller ovalt bord. De fyra dubbla skärmarna hänger ner från den bruna lackerade baldakinen på bruna kablar. Den mindre innerskärmen är tillverkad av chokladbrunt lackerat metallnät, medan den stora ytterskärmen är tillverkad av klarglas. Pendellampan Fox kan förses med alla typer av ljuskällor med E27-sockel. Den levereras med energieffektiva och moderna LED-ljuskällor.