Schuller Valencia lampor

 • Praktfull kristallkrona Palace

  Praktfull kristallkrona Palace
  Kristallkrona Palace med fasetterade K9-kristaller Kristallkronans glänsande hängen består av filigrana metallkedjor. Detta förlänar kristallkronan sin unika elegans. Kristallkronans eleganta framtoning kompletteras högkvalitativa K9-kristaller. Leverans inklusive svart sammetshylsa för kedjorna.
 • Vit hänglampa Quios med vacker skärm

  Vit hänglampa Quios med vacker skärm
  Effektfull hänglampa Quios i vitt På grund av den speciella utformningen av skärmen blir denna vita taklampa Quios ett unikt blickfång, exempelvis över matbordet. Individuella plastkvadrater med vacker vågstruktur har satts ihop på två nivåer till en något böjd skärm. Det genom mellanrummen utträngande ljuset förstärker den därigenom uppnådda 3D-optiken och skapar en trevlig stämning i rummet. Diffusorn vid botten av taklampan Quios ger ett bländfritt sken och en jämn ljusfördelning. Det moderna utseendet på hänglampan kompletteras med upphängningen med tre stållinor.
 • Praktfull takkrona Minerva

  Praktfull takkrona Minerva
  Elegant takkrona Minerva med glänsande metallhängen De glänsande hängena bildas av filigrana metallkedjor och förlänar denna takkrona en unik elegans. Lampan strålar i all sin glans när de tio halogenljuskällorna tänds; då uppstår underbara ljuseffekter som även passar i hotellfoajéer eller restauranger och som skapar en herrskaplig atmosfär.
 • LED-hänglampa Narisa 47 cm blankt krom

  LED-hänglampa Narisa 47 cm blankt krom
  Narisa – en speciell LED-hänglampa med skärm av otaliga metallelement Ojämnt formade, mest ovala metallelement med förkromad yta kombineras hos LED-hänglampan Narisa till en ovanligt formad lampskärm. På så sätt skapas en bedårande konstruktion som alltid blir till rummets mittpunkt, oavsett i vilket rum lampan placeras. Ljuskällorna sitter bakom en diffusor av vit akryl, så att dessa skapar jämnt ljus nedåt, medan de otaliga mellanrummen i skärmen och ljusets reflektioner i de välvda elementen skapar fantastiska ljuseffekter på väggarna och möblerna i rummet.
 • Plafondlampa Saten i kristallglas, 56 cm

  Plafondlampa Saten i kristallglas, 56 cm
  Mosaik av ljus – taklampan Saten Saten imponerar med sin exceptionella och eleganta bearbetning, men också genom det sätt som ljuset sprids i rummet. Denna taklampa består av ett vågformat metallgaller och sprider i sig självt en behagligt sval glans, och en mängd av de i rutnätet inarbetade K9-kristallerna visar hur man utan problem blandar jordbundenhet, elegans och en touch av dekadens. En taklampa som garanterar en speciell utstrålning.
 • Vägg- och plafondlampa Saten, kristallglas, 41 cm

  Vägg- och plafondlampa Saten, kristallglas, 41 cm
  Satén – en extravagant vägg- och taklampa Vägg- och taklampan från serien Satén utmärker sig genom dess svängda och genomgående innovativa optik. Det av glänsande metall bestående välvda gallret som bildar stommen på denna armatur, pryds av många K9-kristaller, varav några är i klarglas och andra rökgrå. Denna kombination resulterar i ett ljusspel som man inte hittar hos vanliga lampor, och som man även när det gäller värdefulla ljus ofta måste söka länge efter för att hitta. Därmed kan Satén likaledes användas som vägg- eller taklampa och den bibehåller sin extravaganta stil på båda dessa platser.
 • LED-hänglampa Rocio med 1 ljuskälla, guldfinish

  LED-hänglampa Rocio med 1 ljuskälla, guldfinish
  Oval LED-hänglampa Rocio i glas-guld-optik Stilren är denna LED-hänglampa Rocio med dess mjuka ovalform av glas. Inuti glasstommen befinner sig guldfärgade droppar. Den optiska effekten uppstår genom luftinkapslingarna och reflektioner genom guldfinishen. Denna eleganta lampa är med dess diameter på 9 cm en trevlig extralampa.
 • Gnistrande hänglampa DIAMOND, rund

  Gnistrande hänglampa DIAMOND, rund
  Hänglampa Diamond – när namnet sätter stilen Den runda lampskärmen på taklampan Diamond är försedd med fyrkantigt slipade kristaller. En omständighet som leder till en mycket speciell rumsatmosfär, är ljuset som bryts igenom kristallerna och sprids på ett udda sätt ut i rummet. Förutom detta är en diffusor monterad i den nedre delen av lampan, där inga kristaller finns. Således får man aldrig känslan av att ha att göra med artificiellt ljus. Ett behagligt rumsklimat och ett exceptionellt blickfång med en glänsande och glittrande lampskärm säkerställs med denna hänglampa.
 • Kristallkrona Ariadna, klarglas - 66 cm

  Kristallkrona Ariadna, klarglas - 66 cm
  Elegant kristallkrona Ariadna Kristallkronan Ariadna tillför elegans till ditt hem, och blir med säkerhet ett vackert blickfång var den än placeras. Ljuskronan består av en metallkropp, med ett flertal krökta kristallstavar som är placerade runt denna. Ljuset, som bryts i kristallstavarna och sprids runt lampan, producerar charmiga ljuseffekter i rummet. Oavsett rummets inredning - så kommer kristallkronan Ariadna att uppgradera rummet och bli en riktig höjdpunkt.
 • Ariadna kristallkrona champagne

  Ariadna kristallkrona champagne
  Ariadna kristallkrona i champagnefärg Ariadna-serien hör till den exklusiva gruppen av kristalkronor. Detta exemplar från serien Ariadna levereras med en kropp av metall, samt de för denna serie obligatoriska böjda kristallstavarna som omger metallstommen. På den här modellen är de champagnefärgade. Ljusets spel i kristallstavarna på denna kristallkrona är en verklig fröjd för ögat, för att inte tala om det dekorativa värdet av kristallkronan. I vilken inredningsstil du än vill integrera den champagnefärgade kristallkronan Ariadna, så är den en höjdpunkt.
 • Metallhänglampa Minerva

  Metallhänglampa Minerva
  Höjdpunkt för en elegant designad miljö - hänglampan Minerva Hänglampan Minerva utstrålar ett mycket stämningsfullt ljus som skapar en festlig atmosfär i alla rum. Den förnicklade upphängningen övergår i en likaledes förnicklad ram, från vilken otaliga, smalt utformade metallkedjor hänger, som optiskt utgör själva lampkroppen. Minerva ger olika inredningsstilar en lyxig touch.
 • Caelum – glansfull LED-taklampa

  Caelum – glansfull LED-taklampa
  Caelum – LED-taklampa med stjärneffekt LED-taklampan Caelum är en glittrande och glänsande syn i taket, eftersom skärmen av silvrigt förspeglat glas pryds av en dekoration som liknar stjärnhimmelen. Hängen av fasetterade kristallkedjor förstärker denna effekt och hänger i olika längder från skärmens insida. Denna vackra och glansfulla konstruktion gör LED-taklampan till ett glittrande objekt i taket och – så fort ljuset tänds – till rummets höjdpunkt.
 • LED-taklampa Andrómeda med dekoration

  LED-taklampa Andrómeda med dekoration
  Rikt dekorerad LED-taklampa Andrómeda En skärm av vinyl, omgiven av ett förkromat, stansat metallgaller - LED-taklampa Andrómeda. Invändigt har skärmen prytts med ett hänge som gnistrar i ljuset. Hänget består av kedjor med kristaller och förkromade glasbubblor. Det avgivna ljuset ger ett mycket vackert och skimrande intryck tack vare reflexerna i kristallerna och speglingarna i de kromade glasbubblorna. Den rika dekorationen gör lampan till ett blickfång i alla tak, även när den är släckt.
 • Iögonfallande bordslampa Deco med gyllene fot

  Iögonfallande bordslampa Deco med gyllene fot
  Vacker materialkombination - bordslampan Deco Mörkt valnötsträ, metall med guldfoliefinish och sidenglänsande, beigefärgat tygmaterial - dessa är de material som den dekorativa bordslampan Deco består av. Den kvadratiska lampfoten är av valnötsträ. Och med tanke på den, så består lampans bas av en vriden stomme med elegant guldfoliefinish. Kronan på verket bildar den vinkelformade, fyrkantiga skärmen med sidenliknande tyg som dämpar ljuset på ett mycket trevligt sätt. Denna unika kombination av material och färger gör bordslampan Deco till en ädel och iögonfallande ljuskälla, som placerad på en pall eller ett sidobord i vardagsrummet eller vid ingången blir ett vackert blickfång.
 • LED-pendellampa Rocio, 14 lampor guld Bluetooth

  LED-pendellampa Rocio, 14 lampor guld Bluetooth
  Bluetooth-aktiverad Rocio LED-hängande ljus med 14 glasdroppar Rocio LED-hängande ljus belyser stora rum på ett mycket imponerande och imponerande sätt. Från den runda baldakinen hänger 14 välformade glasdroppar ner på pendlar i spiralform, i vilka en underbar bubbeldekoration har införlivats. Varje enskild LED-droppe är gjord av massivt glas med en guldfärgad nedre yta. Lysdioderna på insidan avger varmvitt ljus och i kombination med metallelementens gyllene färg, trollar fram en mycket bekväm men ändå ljus belysning vid varje droppe. Ljusstyrkan på Rocio kan justeras beroende på atmosfären, eftersom ljuset kan dämpas via Bluetooth med Smart Life-appen (tillgänglig gratis för iOS och Android ) med en smartphone eller surfplatta. Med en Bluetooth-gateway kan taklampan också länkas till Google Home eller Amazon Echo för röststyrning. Under monteringen kan upphängningen av de enskilda glasdropparna väljas var som helst mellan 100 cm och 300 cm. Detta möjliggör stora effekter och en mycket individuell skapelse av denna lampa är möjlig.
 • Taklampa Diamond, rund, 40 cm

  Taklampa Diamond, rund, 40 cm
  Lampskärm av kristaller: taklampa Diamond Taklampan Diamond avger en särskild glans i rummet: skärmen, fram till diffusorn i ljusutsläppet, består av otaliga kvadratiska kristaller som avger ljuskällornas gnistrande ljus.
 • Elegant textiltaklampa Domo

  Elegant textiltaklampa Domo
  Ovanlig designertaklampa Domo med kromhängen Designertaklampan Domo har på många sätt en klassisk design - på det runda takfästet i krom sitter en likaledes rund och vidöppen textillampskärm i elegant vit färg. Ett fascinerande blickfång på Domo är de ovanliga hängande elementen i krom. De hänger ned från insidan av lampskärmen och sätter med elliptiskt formade ringelement en lekfull och samtidigt cool-modern accent. De fyra ljuskällorna producerar på kromutsmyckningen ytterligare reflektioner och Domo lyser inte bara upp rummet med ett behagligt varmvit ljus, utan sätter också stämningsfulla ljusaccenter.
 • Domo - ädel hänglampa med kromelement

  Domo - ädel hänglampa med kromelement
  Designerhänglampa Domo med höjdjusterbar skärm. Textilskärmen på hänglampan Domo verkar nästan sväva från den ädla kromupphängningen. I själva verket är den fäst vid en tunn upphängningsanordning, med vilken skärmens position även kan varieras. Men inte bara skärmen, utan även de kromglänsande elementen som hänger ned från skärmens mitt, ger Domo dess speciella utseende. De fyra ljuskällorna är dolda inuti skärmen och strålar sitt ljus både uppåt och nedåt. Kromelementen sörjer för en unik ljusreflektion.
 • Cosmo - smal LED-pendellampa

  Cosmo - smal LED-pendellampa
  Cosmo - snygg LED-pendellampa Den smala pendellampan Cosmo med 1 ljuskälla blir tack vare bubblorna, som pryder insidan av den genomskinliga lampskärmen av akryl, till ett vackert blickfång. De transparenta akrylrören sitter i en hållare tillverkad av kromad metall, och även baldakinen är i krom. I rören har 5 W-LED-ljuskällor installerats, vilka skänker ett varmvit ljus och framhäver bubblorna på ett effektfullt sätt. Vackert och effektfullt blir det också med flera Cosmo-lampor monterade sida vid sida.
 • LED-taklampa Flash med kristallringar

  LED-taklampa Flash med kristallringar
  Flash - LED-taklampa i extravagant design Moderna element och glimrande kristaller i klar och rökgrå färg förenas till en unik kombination hos LED-taklampan Flash, och gör den till ett mycket särpräglat objekt. De fyra lampskärmarna återspeglas i lampans kromade takplatta. Skärmarna består av vardera en rökfärgad kristallring i mitten och två klara kristallringar på sidan, vilka omges av en klar glaskropp i cylinderform. Taklampan Flash gör rätt för namnet: när lampan tänds uppstår ett blixtliknande ljusspel i rummet tack vare reflexerna i kristallringarna.
 • 60 cm, guldfärgad bordslampa Terra

  60 cm, guldfärgad bordslampa Terra
  60 cm hög bordslampa Terra - helt i guld Placerad på ett bord eller en pall är denna 60 cm höga och helt guldfärgade bordslampa Terra en verklig prydnad och erbjuder en mysig extrabelysning. Lampfoten är i metall och försedd med dekorativa kulor och en heltäckande guldfoliefinish som skimrar i det varma ljuset. Även skärmen på bordslampan är guldfärgad - den är gjord av ett fint tyg, som inte bara glänser som siden när den är tänd.
 • Rund kristallkrona Ariadna klarglas

  Rund kristallkrona Ariadna klarglas
  Elegant kristallkrona Ariadna Den runda kristallkronan Ariadna ger på grund av dess utformning och bearbetning ett mycket elegant intryck. Lampkroppen av kromad metall omges av böjda kristallstavar som bildar den yttre ramen av taklampan. I dessa kristallstavar uppstår en förtrollande ljusshow när strömmen är påslagen.
 • Elegant hänglampa Isis vit-guldf. skärm

  Elegant hänglampa Isis vit-guldf. skärm
  Isis - lyxig hänglampa för vardagsrum och matplatser Taklampan Isis imponerar vid första anblicken med skärmens optik, som består av tre skikt. Lampan är tillverkad av metall, och den övre och nedre ringen har lämnats i enkelt vitt, medan det mellersta elementet är täckt med högkvalitativt bladguld. Ljuset från de interna ljuskällorna lyser inte bara genom den opalvita diffusorn längst ned på skärmen, utan även genom ljusutloppen mellan de tre metallelementen. Den förgyllda ytan belyses mjukt av ljuset och reflekterar det på ett elegant sätt.
 • Cube - LED-taklampa med fyra dubbelskärmar

  Cube - LED-taklampa med fyra dubbelskärmar
  Cube - LED-taklampa med 4 lampor samt dubbelskärmar En modern, rätlinjig design och fyra dubbelskärmar av glas - LED-taklampan Cube, döpt efter de kubformade, vita glasskärmarna, är en ljuskälla för många moderna rum och den imponerar med sitt allt annat än vardagliga utseende. De vita kuberna omges vardera av en större skärm i klarglas med rundade kanter, och framhävs på ett effektfullt sätt. Genom det opalvita glaset strömmar ljuset ut i ett jämnt flöde, medan vackra effekter uppstår i lampans omgivning och i taket genom det klara glaset.
 • Exklusiv designertaklampa Bruma

  Exklusiv designertaklampa Bruma
  Praktfull taklampa Bruma med dekorativa kristallhängen Taklampan Bruma blir ett vackert blickfång i alla rum. Ramen och delar av skärmen är tillverkade av polerad kromad metall. De ovala ringarna på lampan är draperade över varandra, så att en vacker optik skapas. Från baldakinen och genom ringarna, sörjer vita kristaller med transparenta ränder för en dekorativ accentbelysning. Som allmänbelysning används fem GU10-ljuskällor i taklampan Bruma. Ljuset från de på insidan av ringarna anslutna lysdioderna får kristallhängena att skimra vackert.
 • Exklusiv kristallkrona Ariadna champagne

  Exklusiv kristallkrona Ariadna champagne
  Glänsande och praktfull – kristallkronan Ariadna Genom dess minimalistiska men ändå eleganta design, kan taklampan Ariadna enkelt kombineras med olika inredningsstilar. Som blickfång tjänar den högkvalitativa skärmen, som består av kromad metall och som med dess runda form och glänsande yttre ser magnifik ut. Optiken rundas av med champagnefärgade kristaller, genom vilka ljuset bryts och en förtrollande ljusbild uppstår.
 • Iögonfallande taklampa Quios

  Iögonfallande taklampa Quios
  Quios - en modern taklampa med effektfull ljuseffekt Unik är inte bara utformningen av denna iögonfallande taklampa Quios, men också dess ljuseffekter. Medan skärmen är stängd nedåt av en satinerad diffusor, omges den av runda individuella plastkvadrater med en räfflad yta. Dessa har placerats så att de delvis överlappar varandra, vilket ger taklampan en snygg tredimensionell look. Taklampan Quios kan utrustas med LED- eller lågenergilampor, och är en energibesparande ljuskälla som passar för olika utrymmen.
 • Apart vägglampa Saten i kristallglas, 25 cm

  Apart vägglampa Saten i kristallglas, 25 cm
  Glittrande vägglampa Satén med kristallgaller Vägglampa Satén är en rutformad ljusaccessoar med glittereffekt. Ett galler av kristaller hänger svagt välvt på väggen och frigör en kaskad av glitterreflexer när ljuset tänds. Denna lampa tjänar inget konventionellt belysningsändamål, utan används mer som en ljusdekoration - i vardagsrummet eller sovrummet.
 • Mercury II kristallkrona 6 ljusk.

  Mercury II kristallkrona 6 ljusk.
  Hänglampa Mercury II med dekorativa kristalldroppar och kristallkulor På de svängda armarna på hänglampan Mercury II sitter vita tygskärmar som sörjer för ett behagligt ljussken när du tänder ljuset. Speciellt dekorativa är de slipade kristalldropparna och kristallkulorna, vilka lampan har dekorerats med.
 • LED-pendellampa Argos med kristalldroppar Ø 50 cm

  LED-pendellampa Argos med kristalldroppar Ø 50 cm
  LED-upphängningslampa Argos med en kristallfylld glasskärm Armaturglaset på LED-upphängningsarmaturen Argos har en blank kromfinish som blir transparent när den slås på och avslöjar de inre funktionerna i skärmen. När den inte tänds har skärmen en ogenomskinlig, speglad kromyta. Skärmen är fylld med kristallglas hängen, som glittrar underbart i det avgivna ljuset på lysdioderna med G9-bas och därmed skapar en magisk ljuseffekt. Med denna charmiga hänglampa kan du skapa en mycket bekväm belysning med en fascinerande känsla i vardagsrummet eller matsalen ovanför ett bord.
 • Glasvägglampa Arian

  Glasvägglampa Arian
  Praktfullt dekorerad vägglampa Arian Genom de i den brun-transparenta glasskärmen monterade kristallelementen får denna vägglampa Arian dess unika och dekorativa effekt. När skärmen är tänd ändras färgen och den blir brunaktig och transparent. Väggfästet är i skinande krom, så att den glittrande skärmen reflekteras däri. Genom dess speciella konstruktion är vägglampan Arian en dekorativ extrabelysning i vardagsrummet, hallen eller i sovrummet.
 • Cubic - liten vägglampa m. klarglas

  Cubic - liten vägglampa m. klarglas
  Modern vägglampa Cubic med klarglaselement I ett glänsande kromat väggfäste sitter skärmen av tjockt, genomskinligt glas, som strålar ljuset både uppåt och nedåt. I det runda urtaget i mitten sitter vardera en G9-ljuskälla, vilken får glaset att skimra unikt och skapar ett effektfullt ljussken uppåt och nedåt på väggen.
 • Bordslampa DIAMOND med kristaller, 24 cm

  Bordslampa DIAMOND med kristaller, 24 cm
  Lampskärm av kristaller: bordslampan DIAMOND Bordslampan DIAMOND sprider en alldeles speciell glans i rummet: Hela lampskärmen består av oräkneliga kvadratiska kristaller och släpper igenom ett gnistrande ljus.
 • Bladguldsförgylld vägglampa Isis

  Bladguldsförgylld vägglampa Isis
  Elegant vägglampa Isis i tvåfärgad optik För en indirekt belysning i vardagsrummet, hallen eller sovrummet, passar denna vägglampa Isis utmärkt. Ljuskällan är dold bakom en halvrund, konformad skärm och inte direkt synlig. Förutom de två ljusutloppen upptill och nertill, passerar ljuset på dess väg till utsidan genom två avsatser mellan de tre elementen och skapar en snygg ljuseffekt. Mittenelementet är belagt med exklusivt bladguld. Därmed står vägglampan för en enastående kvalitet, vilket den också utstrålar.
 • Modern hänglampa Quios, vit

  Modern hänglampa Quios, vit
  Annorlunda hänglampa Quios med vacker skärm Den ovanliga utformningen av den yttre skärmen gör hänglampan Quios till ett blickfång i rummet. Skärmen består av många fyrkantiga, vita plastelement, som har en vågig struktur och har arrangerats i olika riktningar och på två nivåer. Detta skapar en speciell 3D-effekt, som ytterligare förstärks av ljusutloppet genom mellanrummen. För en bländfri belysning och jämn ljusfördelning är lampskärmen stängd i botten med en satinerad glasdiffusor. Sex ljuskällor inuti lampan - tillverkaren rekommenderar användning av LED-ljuskällor - ger en ljusstark belysning och unika ljuseffekter i rummet.
 • Designervägglampa Domo m. kromelement

  Designervägglampa Domo m. kromelement
  Lyxigt designad vägglampa Domo Om man endast betraktar den halvcirkelformade textilskärmen på vägglampan Domo, så skulle den kunna vara en vanlig vägglampa. Det är de glänsande kromelementen som på ett litet avstånd från väggen hänger ned från mitten av skärmen, som gör Domo till en belysningsobjekt med en extravagant touch. De båda ljuskällorna är dolda inuti skärmen och avger sitt ljus både uppåt och nedåt. Även tack vare ljusreflektionen i kromelementen uppstår ett inbjudande extraljus som inte bara skapar en hemtrevlig atmosfär i restauranger och hotell, men också inom de egna fyra väggarna.
 • Taklampa Verdi i florentinerstil med LED-lampor

  Taklampa Verdi i florentinerstil med LED-lampor
  Filigran LED-taklampa i florentinerstil LED-taklampan Verdi av metall och i florentinerstil, har filigrana rankor, bladelement och ett antal slipade glasdroppar. Den har försetts med en ytfinish i bladguld och elfenben, och formen är halvrund. Fyra ljuskällor iscensätter den filigrana konstruktionen, varvid belysningen är mycket energisnål, detta tack vare moderna LED-lampor (ingår). Klassiskt inredda bostadsmiljöer kan belysas med taklampan Verdi i florentinerstil, men den passar även mycket bra i större hallar där den blir ett representativt ljusobjekt.
 • Deco - golvlampa med ädel design

  Deco - golvlampa med ädel design
  Deco - golvlampa med elegant materialkombination Ädel och dekorativ verkar golvlampan Deco, som inte bara utmärker sig genom dess form och design, utan också genom kombinationen av trä, metall och siden. På den kvadratiska foten av valnötsträ sitter golvlampans metallram med guldfoliefinish. Foten har en kantig, vriden form och bär den beigefärgade sidenskärmen. Golvlampan Deco är utrustad med en E27-sockel, i vilken inte bara vanliga glödlampor på 60 W kan användas, men också moderna LED-lampor eller energisparlampor.
 • Orientaliskt gestaltad LED-bordslampa Nabila

  Orientaliskt gestaltad LED-bordslampa Nabila
  Dekorativ LED-bordslampa Nabila Med LED-bordslampan Nabila får man en orientalisk känsla i rummet. Formen inspirerades av ett orientaliskt torn. Den stansade metallen med sitt effektfulla mönster och den vackert färgade ytan med vit patina kompletterar designen och gör lampan till en behaglig ljuskälla, som sörjer för en mysig känsla i rummet, och ett dekorativt objekt när ljuset släcks.
 • LED-bordslampa Narisa, krom

  LED-bordslampa Narisa, krom
  Glänsande LED-bordslampa Narisa med intressant ljuseffekt LED-bordslampan Narisa är tillverkad helt av glänsande förkromad metall. Lampskärmen - en oregelbunden, ringformad struktur - består av många enskilda element av förkromad metall, som har monterats nära varandra i olika former. De välvda formerna och de speglingseffekter och reflexer som uppstår ger en unik ljusverkan. En invändig diffusor av akryl inuti den förkromade skärmen förhindrar bländning vid betraktande av den förtrollande bordslampan Narisa.
 • Kristallvägglampa LED DIAMOND

  Kristallvägglampa LED DIAMOND
  Lampskärm av kristaller: LED vägglampan DIAMOND Vägglampan DIAMOND sprider en alldeles speciell glans i rummet: Hela lampskärmen består av oräkneliga kvadratiska kristaller och släpper igenom ett gnistrande ljus.
 • Gnistrande kristallvägglampa Manacor

  Gnistrande kristallvägglampa Manacor
  Vägglampa Manacor av högkvalitativt kristallglas Manacors elegans är i en egen klass. Framför en kromglänsande väggplatta hänger en gardin av transparenta kristaller i istappsform, med små fästringar. Den spiralformade slipningen avger ett förtrollande gnistrande. Genom denna stilfulla design skapar vägglampan Manacor en unik atmosfär.
 • LED-hänglampa Sphere, 5 lampor, krom

  LED-hänglampa Sphere, 5 lampor, krom
  5-lampa LED-hänglampa sfär - belysning och dekoration samtidigt Fem lysande kulor, bestående av en förkromad metallhalv och en genomskinlig halv, hänger ner på pendlar från den runda taktaket. Upphängningen av varje boll kan väljas individuellt, vilket skapar en unik belysning. Lysdioder är inbyggda i det inre av sfärerna, som avger ljus nedåt genom strukturen på den transparenta halvan. Sfär arrangerar skickligt varje rum på ett atmosfäriskt och elegant sätt. - endast dimbar med 0-10 V eller PWM- dimmer
 • Exkl. vägglampa Minerva, 2 ljusk.

  Exkl. vägglampa Minerva, 2 ljusk.
  En lite annorlunda inredningsdetalj – vägglampan Minerva Minerva, beskyddare av hantverkare, är en perfekt namne för denna ovanligt elegant designade vägglampa. Med sina två LED-spotlights sörjer lampan, så snart den är påslagen, för en mycket speciell känsla i rummet. Ljusspelet uppstår genom kedjedekorationen som pryder denna vägglampa. Så skapas det som söker sitt motstycke. Inte undra på att nu också olika restauranger och hotell har gått över till att införa den atmosfär som vägglampan Minerva skapar.
 • LED-bordslampa Argos

  LED-bordslampa Argos
  Argos - en LED-bordslampa i specialutförande LED-bordslampan Argos levererar gnistrande ljus och en otrolig glans till vardagsrummet, där den blir till ett absolut blickfång och dekorativt inredningsinslag, särskilt i kombination med andra lampor i denna serie. I lampskärmen av klart, brunfärgat glas med en kromfinish finns många långa droppar av kristallglas som är synliga från utsidan genom skärmen och som gnistrar i ljuset. Upptill på skärmen är den stängd med ett metallhölje så att obehagliga bländningar undviks. LED-lampor (G9) ingår. Glasskärmen är munblåst, så varje lampskärm är unik. Stängda bubblor är ett kännetecken för munblåst glas och ingen defekt.
 • LED-golvlampa Narisa, roséguld/brun

  LED-golvlampa Narisa, roséguld/brun
  Utsökt LED-golvlampa med en vackert designad nyans i rosaguld Denna ädla LED-golvlampa slår till och från. Om den ringformade, vågiga nyansen, som bildades av otaliga metalldelar, ser väldigt dekorativ ut även om den inte är upplyst, utvecklar den sin fulla charm när belysningen slås på. Sedan skapar de individuella, skedliknande metallelementen attraktiva reflektioner och reflektioner. Det varmvita ljuset på LED-lamporna, som är utrustade med G9-uttag, tränger också in genom luckorna så att de kan bytas ut vid behov. En underbar golvlampa som passar både som en extra ljuskälla och som en speciell inredning för moderna vardagsrum.
 • LED-hänglampa Arian med kristaller, 7 lampor

  LED-hänglampa Arian med kristaller, 7 lampor
  Imponerande LED-hängande ljus Arian - 7 lampor Mitt i ett högt rum fungerar LED-hänglampan Arian som dekorativ allmänbelysning med de sju individuella nyanser placerade i olika höjder. I ett nedre rum kan den placeras väl i sittgruppen ovanför ett bord och därmed fylla miljön med ytterligare atmosfärisk belysning. Nyanserna är glänsande krom när de är avstängda och brun-genomskinliga när de är på. Kristallkedjorna i glasskärmarna skapar en mycket effektiv ljusemission. Lampornas höjd kan väljas en gång vid montering mellan 85 cm och 190 cm.
 • LED-hänglampa Arian med kristaller, 5 lampor

  LED-hänglampa Arian med kristaller, 5 lampor
  LED-hängande lampa med fem glödlampor Arian med dekorativa kristallhängen Arian LED-hänglampa med fem lampor ser till exempel extremt dekorativ ut över ett hörnbord i vardagsrummet. De skimrande, kromfärgade glasskärmarna är försedda med kristallkedjor på insidan som gör att de gnistrar av det ljus som avges av de använda belysningsmedlen. På grund av de olika höjderna för att hänga de enskilda paraplyerna kommer varje paraply underbart till sin rätt och en mycket glamorös ljuseffekt skapas. - Upphängningen kan endast justeras mellan 65 cm och 135 cm under montering
 • LED-hänglampa Sphere, flerfärgad, 5 lampor

  LED-hänglampa Sphere, flerfärgad, 5 lampor
  LED-hänglampa med 5 lampor Sphere med förtrollande ljuseffekt Hos LED-hänglampan Sphere hänger fem enskilda lampor med sfäriska skärmar av polykarbonat från en rund kromtakkåpa. Skärmarna har delvis vit struktur, delvis med yta i satinerad koppar, satinerad mässing eller krom. På så sätt, när ljuset tänds, skapar det en fascinerande ljuseffekt som kan ses överallt. Även när den är släckt är LED-hänglampan Sphere ett dekorativt och stiligt element i moderna boningsrum. - respektive upphängningssystem kan väljas vid montering
 • LED-hänglampa Narisa, Ø 18 cm krom

  LED-hänglampa Narisa, Ø 18 cm krom
  Kulformad hänglampa Narisa med LED-ljuskälla Med reflektioner från dagsljuset som tränger in i rummet skapar LED-hänglampan Narisa sensation. Även när den är släckt. De otaliga förkromade metallelementen kommer till sin rätt och blir ännu vackrare när Narisa tänds och LED-lamporna avger sitt varmvita ljus. Narisa är en dekorativ ljuskälla för en strålande vacker rumsbelysning i moderna inomhusmiljöer. - inklusive LED-ljuskälla (E27) - upphängningshöjd är justerbart vid montering
 • LED-pendellampa Argos med kristalldroppar Ø 22 cm

  LED-pendellampa Argos med kristalldroppar Ø 22 cm
  LED-upphängningslampa Argos med glittrande kristallsmycken i skuggan Skärmen på Argos LED-pendellampa gör den till en mycket speciell höjdpunkt: glasytan har förfinats med en fortfarande genomskinlig kromfinish, så att när ljuset tänds kommer det inre av skärmen - snyggt designade kristallhängen - till sin egen. Fascinerande reflektioner genereras av LED-lamporna med G9-basens ljusflöde och en mycket atmosfärisk ljusstämning skapas.
 • LED-hänglampa Narisa Ø 46 cm roséguld/brun

  LED-hänglampa Narisa Ø 46 cm roséguld/brun
  Fascinerande LED-upphängningslampa Narisa De många metallelement som utgör skuggan på Narisa LED-hängande ljus är formade som stora och små skedar och designade i rosaguld. Inuti finns en diffusor av akryl, som gör det emitterade ljuset från de integrerade LED-lamporna (G9) homogent och riktar det nedåt. Dessutom riktas ljuset in i miljön genom de många luckorna mellan elementen. Dessutom skapar ljusreflektionen och reflektionerna en mycket atmosfärisk ljusbild. En hängande lampa som skapar en känsla som grundbelysning i rummet samt en lampa ovanför matbordet.
 • LED-hänglampa Narisa 5 x G9, Ø 47 cm, vit

  LED-hänglampa Narisa 5 x G9, Ø 47 cm, vit
  Vit LED-hängande lampa Narisa ger spännande ljuseffekter Skärmen på Narisa LED-hängande ljus är ett riktigt dekorativt element även när den är avstängd. Oavsett rummet fångar det omedelbart ögon och ger miljön det vissa tack vare dess speciella charm. Skärmen består av otaliga böjda metallelement och formas av olika former som påminner om stenar. De utgör den minnesvärda, skiftande utseende Narisa pendellampa och låta ljuset lysa försiktigt in i omgivningen genom utrymmen i mellan, vilket skapar unika ljuseffekter runt. G9 LED-lamporna sitter bakom en böjd diffusor av akryl, som av sin natur avger ett bländningsfritt och behagligt ljus in i rummet. Den är placerad i mitten av skuggan och är direkt ansluten till metallfästet, som hängs upp från taktaket på fina, genomskinliga rep. Den matta vita färgen finns i varje detalj, vilket gör att den övergripande bilden verkar mycket harmonisk i kombination med det varma vita ljuset. - Levereras med 5 x G9 6W LED-lampor - maximal watt: 5 x 10 watt - minsta upphängning: 45 cm
 • LED-hänglampa Elie, 1 lampa

  LED-hänglampa Elie, 1 lampa
  Enkel flamma LED-hängande lampa Elie med en fascinerande ljuseffekt Elie LED-hängande lampa har en förkromad lampa som hänger ner från en liten rund baldakin, vars nedre del förstärker intrycket av en vattendroppe som skapas av lampans fullständiga form tack vare det använda bubbelglaset. Elie passar in i många moderna inredningsstilar och erbjuder många möjliga användningsområden. Oavsett om de placeras individuellt eller i en grupp: möjligheten till olika upphängningshöjder (endast justerbara vid montering) resulterar i ett brett spektrum av belysningsalternativ.
 • LED-hänglampa Elie, 4 lampor

  LED-hänglampa Elie, 4 lampor
  Fjärilarmsupphängningslampa Elie med LED-belysning Optiken i Elie LED-hängande ljus ger intryck av fallande vattendroppar. Detta orsakas å ena sidan av formen på var och en av de fyra lamporna och betonas också av den nedre delen av de förkromade nyanser gjorda av bubblaglas. Detta förbättrar också ljuseffekten. Dekorativa reflektioner och en mycket atmosfärisk atmosfär skapas - exakt rätt val för att belysa ett stort matbord. Upphängningens höjd kan endast justeras upp till 120 cm under monteringen.
 • LED-hänglampa Colette, roséguld

  LED-hänglampa Colette, roséguld
  Estetiskt designad LED-pendellampa Colette i roséguld LED-pendellampan Colette har en enorm närvaro redan när den inte är tänd, vilket uppnås dels genom den stora diametern på aluminiumskärmen som består av sammankopplade metallelement, dels genom den rika roséguldtonen i lacken. Så snart ljuset tänds avslöjas Colettes hela charm. Det ljusa, varmvita ljuset ger inte bara en lämplig omgivningsbelysning utan bidrar också på ett avgörande sätt till en mysig atmosfär av välbefinnande. - Upphängningen kan justeras under installationen (min. 50 cm, max. 125 cm) - Ljusutgången kan justeras externt med en 1-10V dimmer
 • LED-båggolvlampa Arcus med guldfinish

  LED-båggolvlampa Arcus med guldfinish
  Böjd LED-golvlampa Arcus med lite utrymme Delikat byggd och ändå med en otrolig närvaro när det gäller utseende och funktion är Arcus LED-golvlampa , som, som namnet Arcus antyder, beskriver en båge. Det smala skuggelementet är utrustat med lysdioder över hela höjden i kanterna, vilket säkerställer kraftfull, energieffektiv omgivningsbelysning med en atmosfärisk karaktär. Den vackra ljusatmosfären förstärks av reflektionen i den guldfärgade ytan.
 • Med pärlemorskärmar - LED-ljuskrona Edén

  Med pärlemorskärmar - LED-ljuskrona Edén
  Edén LED-ljuskrona med sex lampor med nyanser av pärlemor Sex eleganta skimrande nyanser med en tunn pärlemorbeläggning pryder Edén- ljuskrona . Ljuskronans stativ designades också på ett extraordinärt och unikt sätt. De vackert böjda lamparmarna och den ovala i mitten gjordes i dubbelskiktsdesign med ytterligare platta element av metall och fick en finish i guldbladdesign. Dekorativa accenter och en effektiv kontrast till detta bildar ljusplattorna och olika dekorativa element, som var målade i blank svart.
 • LED-hänglampa Narisa Ø 18 cm roséguld/brun

  LED-hänglampa Narisa Ø 18 cm roséguld/brun
  Narisa LED-hänglampa med sfärisk nyans: roséguld och brun LED-pendellampan är en riktig blickfång när dagsljuset som tränger igenom fönstret reflekteras i de många rosa guldfärgade metalldelarna och tilltalande reflektioner skapas. Denna process är ännu mer imponerande efter att belysningen slås på genom lampans varmvita strålningsljus. Narisa passar in i många nuvarande boendealternativ och ger atmosfärisk allmän- eller områdebelysning. - Fjädring höjdjusterbar under montering
 • LED-hänglampa Elie, 5 lampor

  LED-hänglampa Elie, 5 lampor
  Dekorativt designad LED-hängande lampa Elie - fem lampor Formen på lampskärmen på Elie LED-pendellampa framkallar redan associering med vattendroppar. Detta intryck förvärras av bubbeleffekten som arbetats in i paraplyernas glas. Ljuset från de varma vita lysdioderna träffar bubblorna, vilket skapar en mycket atmosfärisk ljusstämning. Takets glansiga förkromning och de övre nyansdelarna berikar helhetsintrycket med en exklusiv touch. - respektive fjädring justerbar under montering
 • LED-hänglampa Petra av glas, 3 lampor rund

  LED-hänglampa Petra av glas, 3 lampor rund
  Tre lampor LED-hängande ljus Petra - inklusive utbytbara LED-ljuskällor LED-hänglampan Petra med tre flammor ger en fantastisk ljusatmosfär, och även om den inte är upplyst är den en iögonfallande i rummet, helt enkelt för att den har det speciella med de tre oregelbundet formade glasskärmarna. Glaset är genomskinligt och den ljusrökiga gråtonen gör att ljuset från de inbyggda lysdioderna verkar väldigt mjukt. En bra bordsbelysning skapas. Upphängningen av de tre individuella lamporna kan bara justeras i höjd under montering. - Innehåller tre utbytbara LED-lampor med E27-bas
 • Kulformad LED-hänglampa Sphere, Ø 20 cm

  Kulformad LED-hänglampa Sphere, Ø 20 cm
  Kulformad LED-pendellampa Sfär med tvådelad skärm Den sfäriska lampskärmen på LED-hänglampan Sphere består av förkromad metall för den övre halvan och polykarbonat för den nedre halvan, som är slät på utsidan och har en speciell struktur på insidan. Ljuset från de varma vita lysdioderna lyser genom det nedre området med en glittrande effekt och belyser till exempel ett sidobord i vardagsrummet i vardagsrummet mycket effektivt och också mycket energieffektivt.
 • LED-taklampa Colette, 3 lampor, roséguld

  LED-taklampa Colette, 3 lampor, roséguld
  Strålande vacker LED-taklampa Colette - 3 lampor, rosa guldfärgade Denna attraktivt designade LED-taklampa en känsla i varje modernt bostadsutrymme och ger hela anläggningen en elegant touch. Skärmens tre delar är anslutna till varandra som länkar på ett armband eller en kedja, kanterna på spännen är utrustade med ljusdioder som inte bara avger effektiva utan också energieffektiva LED-ljus i den varma vita ljusfärgen som uppfattas som mycket trevligt. Oavsett om det är som allmänbelysning i ett litet rum eller som en områdesbelysning i ett större rum - Colette LED-taklampa med tre lampor väcker uppmärksamhet överallt.
 • Rund LED-taklampa Hole med guldfolie

  Rund LED-taklampa Hole med guldfolie
  Hole - en modern LED-taklampa med det där vissa Den runda LED-taklampa Hole inspirerar å ena sidan med ett snyggt utseende och å andra sidan med en mycket vacker ljusstrålning. De varma vita lysdioderna inbyggda i armaturen avger en del av ljuset uppåt, där det reflekteras av den mattvittlackerade takplattan, den andra delen lyser jämnt, bländningsfritt och mycket behagligt nedåt genom en opalvit akryldiffusor. Diffusorn är omgiven av en metallring som är täckt med guldfolie och markeras av ljuset som strålar uppåt så att Hole LED-taklampa skapar en mycket elegant effekt på alla tak.
 • LED-hänglampa Sphere, krom, 1 lampa, Ø 12 cm

  LED-hänglampa Sphere, krom, 1 lampa, Ø 12 cm
  LED-pendellampa Sphere med 1 lampa och tvådelad lampkula Från det runda taket leder en pendel till den tvådelade lampkulan som är utrustad med intern LED-teknik. Kulornas yta är på ena sidan gjorda i genomskinligt polykarbonat med struktur på insidan, och på den andra sidan av metall med kromfinish. Hänglampan Sphere ser enkel men ändå stämningsfull ut, eftersom den strukturerade hälften ger särskilt fina ljuseffekter. - dimbar endast med 0-10 V eller PWM-dimmer
 • LED-hänglampa Narisa, Ø 32 cm, krom

  LED-hänglampa Narisa, Ø 32 cm, krom
  Extravagant LED-hänglampa Narisa med en böjd skärm Den ovanligt formade nyansen på Narisa LED-hängande ljus består av otaliga böjda, annorlunda formade och glänsande förkromade metallelement. Inuti säkerställer en akryldiffusor en jämn ljusbild nedåt, medan mellanrummen mellan skuggan skapar unika ljuseffekter runt om. Narisa är redan avstängd av sitt attraktiva utseende och blir ett dekorativt element i rummet. - inklusive LED-ljuskälla (G9) - Fjädring höjdjusterbar under montering
 • Elegant skimrande LED-taklampa Edén

  Elegant skimrande LED-taklampa Edén
  Med en skimrande pärlemorskärm - Edén LED-taklampa Edén LED-taklampa är en mycket ädel ljuskälla, eftersom lampskärmen är täckt med tunna pärlemorskivor, vilket ger den en mycket elegant skimmer. Längst ner är lampskärmen delvis stängd med en ringformad diffusor, så att å ena sidan lamporna är nedtonade och täckta, å andra sidan den dekorativa ringen av metall med guldbladdesign som sticker ut från mitten av skuggan kommer till sin rätt. Edén LED-taklampa garanterar mycket trevlig belysning som ger komfort i varje rum.
 • LED-pendellampa Varas, 1 lampa, guld

  LED-pendellampa Varas, 1 lampa, guld
  Guldfärgad LED-pendellampa Varas med rörformad skärm LED-pendellampan Varas är en dekorativ höjdpunkt med sin guldfärgade finish och kan därför användas på ett utmärkt sätt i kombination med en modern inställningsstil. Dess skärm som är utformad som ett enkelt rör utan har en liten diameter. Inuti finns en opal akryldiffusor som säkerställer att ljuset inte bländar när det strålar ut. De integrerade lysdiodernas varmvita ljus avges direkt nedåt på ett mycket trevligt sätt, över till exempel ett bord. - dimbar (extern)
 • LED-hänglampa Narisa, Ø 46 cm krom

  LED-hänglampa Narisa, Ø 46 cm krom
  Glänsande förkromad Narisa LED-taklampa LED-taklampa Narisa är en riktig pärla för moderna vardagsrum även när den inte är upplyst. Den ringformade nyansen beskriver en vacker våg och består av många metallelement i olika storlekar som är formade som skedar. Inuti finns en stor akryldiffusor som rymmer fem utbytbara LED-lampor med G9-uttag. Det varma vita strålande ljuset avges bländningsfritt och skapar inte bara fantastisk allmänbelysning utan skapar också underbara reflektioner och reflektioner i samband med den glänsande förkromade metallen.
 • LED-taklampa Colette, 6 lampor, krom

  LED-taklampa Colette, 6 lampor, krom
  Colette LED-taklampa med barformade ljuselement, 6 lampor lampor Designen på LED-taklampa Colette väcker associering med ett sexlänkigt armband, eftersom de enskilda ljuselementen är formade som armbandsspännen. Det runda takfästet passar nästan obetydligt in i ensemblen. De enskilda elementen är gjorda av aluminium med kromfinish, de inbyggda lysdioderna täcks av opalsilikondiffusorer och ger det utsända ljuset en mjuk känsla. På grund av sin diameter är LED-taklampa Colette särskilt lämplig för grundbelysning i större rum.
 • LED-pendellampa Varas, 1 lampa, krom

  LED-pendellampa Varas, 1 lampa, krom
  Modern designad LED-pendellampa Varas - kromfärgad yta Denna LED-pendellampa fångar ögat även när den inte är upplyst tack vare sin minimalistiska design och är det perfekta valet för en modern livsmiljö. Varas imponerar med en rörformad metallskärm med liten diameter som avger ljuset från de inbyggda lysdioderna på ett riktat sätt. Varas är därför idealisk för att belysa ett bord eller - flera kopior hängda i rad - för atmosfärisk belysning av en disk. Ljuset kan också justeras i ljusstyrka via en extern dimmer .
 • LED-taklampa Narisa, Ø 46 cm, roséguld

  LED-taklampa Narisa, Ø 46 cm, roséguld
  Narisa LED-taklampa i rosaguld Narisa LED-taklampa erbjuder inte bara tillräcklig grundbelysning för bostadsutrymmen tack vare den stora akryldiffusorn, utan imponerar också med en nyansdesign som gör denna lampa till något mycket speciellt. Skärmen är formad som en ring, den integrerade vågen tar fram de enskilda skedformade metallelementen från vilka skuggan sattes samman, särskilt bra. Den Narisa taklampa ser mycket dekorativa även när avstängd. Det blir en höjdpunkt i rummet så snart ljuset tänds och när det träffar metalldelarna orsakar det tilltalande reflektioner.
 • LED-taklampa Lios med 4 dubbelskärmar

  LED-taklampa Lios med 4 dubbelskärmar
  LED-taklampa Lios med dubbla 4 lampor Utseendet på förkromad metall, klart glas och koppar ger LED-taklampa Lios en liten retro känsla. Fyra nyanser av tjock koppartråd omger den utbytbara LED-ljuskällan (G9). Kopparelementen är omgivna av klara glasskärmar som är öppna på två sidor. Det utstrålade ljuset får en atmosfärisk färg av den varma koppartonen, så att LED-taklampa Lios med fyra flammor är idealisk för allmän- eller områdebelysning i vardagsrum och sovrum.
 • LED-taklampa Colette, 3 lampor, krom

  LED-taklampa Colette, 3 lampor, krom
  Kromfärgad LED-taklampa Colette med decentraliserad kapell Colette LED-taklampa med tre lampor är en speciell blickfång, dels på grund av den glansiga kromfinishen, som gör att ljuset fångar ögat när det inte tänds, och å andra sidan den vackra formen av skuggdelarna, som ser ut som kedjelänkar på ett armband med sin låsform. Med sin kraftfulla ljusflöde ger Colette atmosfärisk allmän- och områdesbelysning över hela linjen. - bländningsfri ljuseffekt
 • LED-bordslampa Sphere, krom, Ø 12 cm

  LED-bordslampa Sphere, krom, Ø 12 cm
  Tvådelad lampkula med skimmereffekt - LED-bordslampa Sphere LED-bordslampan Sphere imponerar med sin tvådelade lampkula, som till hälften består av polykarbonat med en inre struktur och ger fantastiska ljuseffekter när den tänds. Den andra halvan är tillverkad av metall med kromfinish som reflekterar omgivningen. Kulan hålls fast av en genomskinlig ring av metakrylat och hittar en passande plats i både vardagsrummen och sovrummen. LED-lampornas varmvita ljus inuti kulan strålar ljust genom den strukturerade hälften och diagonalt på ett imponerade sätt uppåt i rummet.
 • LED-vägglampa Colette, 2 lampor, roséguld

  LED-vägglampa Colette, 2 lampor, roséguld
  Colette LED-vägglampa med indirekt ljusfördelning En balanserad design med harmoniska former karaktäriserar den tvåflammiga vägglampan Colette, som berikar varje vardagsrum med mjukt extra ljus och tidlös, elegant känsla. Från det runda väggfästet sträcker sig två klämformade metalldelar till sidorna, vars inre kanter är utrustade med lysdioder. Detta skapar ett indirekt, mjukt strålande ljus som atmosfäriskt sätter scenen såväl som vägglampans rosa guldfinish.
 • LED-vägglampa Marea

  LED-vägglampa Marea
  LED-vägglampa Marea - extra ljusdispenser med högt dekorativt värde En vägglampa som inte bara tjänar syftet att ge extra mysig belysning i rummet utan också fungerar som ett dekorativt element när det gäller rumsdesign är Marea. Från det runda väggfästet ormar kroppen av metall och aluminium, utrustad med lysdioder, över väggen. Redan placerat var för sig, en fantastisk blickfång, kan ett speciellt ljusobjekt skapas med flera av dessa effektiva vägglampor. Marea LED-vägglampa avger varmt vitt ljus och kan alternativt monteras i taket.
 • LED-hänglampa Altais, 9 lampor, inte dimbar

  LED-hänglampa Altais, 9 lampor, inte dimbar
  Atmosfärisk LED-hänglampa Altais med dubbla glasskärmar LED-hänglampan Altais har en imponerande effekt: På det svarta metallstativet sitter nio små armar i olika riktningar med genomskinliga glasskärmar som var och en har en opal skärm på insidan som både avskärmar glödtråden och ger ljuset ett mjukt skimmer. Resultatet är en mycket stämningsfull ljusbild. Nio utbytbara LED-ljuskällor med GU9-sockel medföljer leveransen.
 • LED-bågbordslampa Arcus med guldfinish

  LED-bågbordslampa Arcus med guldfinish
  Snyggt designad Arcus bordslampa med LED Fascinerande extra belysning för en sofistikerad levande atmosfär tillhandahålls av den böjda LED-bordslampa Arcus, som sticker ut från det vanliga även när den inte är upplyst på grund av dess känsliga men extravaganta konstruktion. Om ljuset sedan tänds och lysdioderna installerade på de inre kanterna på den böjda skuggan börjar lysa, och deras ljus reflekteras också av den guldfärgade ytan, skapas en otroligt vacker accentbelysning.
 • LED-taklampa Sphere, flerfärgat, 3 lampor

  LED-taklampa Sphere, flerfärgat, 3 lampor
  Lysande designad LED-taklampa Sphere LED - 3 lampor Sphere LED-taklampa med det runda, förkromade takfästet är en riktig blickfång även om den inte är upplyst med en ojämförlig gnistrande belysning. Ljusets ljusstyrka kan också dämpas via vägginstallationen.
 • LED-bordslampa Alive med väckarklocka, svart

  LED-bordslampa Alive med väckarklocka, svart
  Multifunktionell LED-bordslampa Levande med flexibel arm Med en modern design och ett brett spektrum av funktioner presenterar Alive LED-bordslampa sig, som är särskilt lämplig för placering på sängbordet. Alive är utrustat med ett väckarlarm och en snooze-funktion så att uppstå kan försenas lite. bordslampa är gjord av ABS-plast och gummi och har en trendig läderstruktur med synliga sömmar. - Adapter ingår - 3 ljusstyrkenivåer justerbara (dimmer) - datum - tid -Termometer
 • LED-hänglampa Colette, 3 lampor, krom

  LED-hänglampa Colette, 3 lampor, krom
  Förkromad LED-hänglampa Colette med tre lampor LED-taklampan Colette med tre lampor är en dekorativ blickfång för det moderna vardagsrummet och är helt och hållet gjord av metall som har förfinats med en blank kromfinish. Paraplydelarnas vackra låsform framkallar minnen av en kedja vars länkar är förbundna med varandra. De inre kanterna är utrustade med kraftfulla lysdioder som lyser varmvitt och fördelar ljuset till alla sidor. I kombination med den kromfärgade ytan skapas en lysande ljuseffekt.
 • LED-taklampa Prisma, 1 lampa

  LED-taklampa Prisma, 1 lampa
  Enkelhuvad LED-taklampa Prisma Prisma LED-taklampa utstrålar en puristisk design med ett modernt utseende. Namnet Prisma är ingen tillfällighet, eftersom undersidan av den klara akrylskärmen har en struktur som skapar en prismatisk effekt i ljuset som utsänds av de ljusdioder. Akrylskärmen sitter under ett fyrkantigt takfäste av glänsande förkromad metall, där det emitterade ljuset också reflekteras.
 • LED-hänglampa Colette, 3 lampor, roséguld

  LED-hänglampa Colette, 3 lampor, roséguld
  LED-pendellampa Colette med tre lampor - aluminium med roséguldfinish Colette LED-pendelarmatur ger en jämn rumsbelysning med ett mjukt skimmer i roséguld. Skärmelementen ser ut som överdimensionerade kedjelänkar tack vare sin spänneform. De ljusemitterande dioderna är kontinuerligt installerade på metallspännens insida, så att ljuset avges både uppåt, nedåt och i sidled. Opala silikon diffusorer säkerställer att detta sker utan bländning. Colette är idealisk som bordsbelysning, eftersom det varmvita ljuset också skapar en stämningsfull atmosfär. - Ljusutgången kan justeras externt med en 1-10V dimmer
 • LED-bordslampa Colette i häftig design, krom

  LED-bordslampa Colette i häftig design, krom
  Kromfärgad LED-bordslampa Colette LED-bordslampa Colette med en flamma är ett snyggt tillbehör för moderna vardagsrum och ger samtidigt ett Akzentlicht . På en metallbas i form av en kub, ett ljuselement i form av ett lås, som ser ut som en kedjelänk, sitter på tronen. Hela lampan har en kromfärgad ytfinish som glittrar imponerande i ljuset från LED-lamporna som är installerade på insidan av skärmen. Colette kan kombineras med många moderna livsstilar.
 • Óvalos - elegant LED-bordslampa med textilskärm

  Óvalos - elegant LED-bordslampa med textilskärm
  Óvalos - dekorativ LED-bordslampa med textilskärm Ovala former kännetecknar utseendet på den vackra LED-bordslampa, som verkligen fick det sitt namn. Lampfoten består av en rund bas på vilken tre ovala metallringar med polerad nickelfinish är sammanflätade. De håller den ovala nyansen av benvitt tyg. Med en höjd av 70 cm kan LED-bordslampa Óvalos också placeras mycket bra på en pall eller ett lågt sidobord.
 • LED-hänglampa Altais dimbar med fjärrkontroll

  LED-hänglampa Altais dimbar med fjärrkontroll
  Altais LED-hängande ljus som kan dämpas via fjärrkontroll - 9 lampor LED-hänglampan Altais ger en mycket tilltalande bild även när den inte är upplyst på grund av dess dekorativa närvaro. Från den matta svarta metallupphängningen sträcker sig nio små armar med dubbla glasskärmar in i rummet på alla sidor. Den yttre skärmen är gjord av klart glas, den inre ovanför lampan är gjord av opalt glas. Så snart LED-lamporna börjar lysa i opalglas nyanser skapas en ljus, mjuk ljuseffekt. Ljusintensiteten kan regleras efter önskan med den medföljande radiofrekvensfjärrkontrollen. - Dimbara LED-lampor G9 ingår
 • LED-taklampa Colette, 6 lampor, roséguld

  LED-taklampa Colette, 6 lampor, roséguld
  LED-taklampa Colette med sex glödlampor, rosa guld Denna taklampa är en ren fest för ögonen: Colette består av sex metallelement i form av en klämma, vars inre kanter är täckta med opaldiffusorer, bakom vilka lysdioderna är installerade. Detta skapar bländningsfri rumsbelysning som är ekonomisk i konsumtion trots all lysdioder. En annan estetisk detalj är takhimlen utanför mitten, som också är gjord av metall med en rosa guldfärgad yta. Oavsett om det är i ingången eller i vardagsrummet, kännetecknar Colette en modern inredningsstil med en elegant touch.
 • LED-bordslampa Colette, fin Design roséguld

  LED-bordslampa Colette, fin Design roséguld
  Snyggt designad LED-bordslampa Colette med rosaguldfinish LED-bordslampa Colette med den iögonfallande, klämformade skärmen ger varje rum det där. Hela hennes design utstrålar modern elegans. Ett ljuselement av metall är fäst vid en kubformad metallbas, vars form påminner om armbandets länk. LED-lampor är fördelade över insidan, som indirekt avger atmosfäriskt, varmt vitt ljus bakom ett opalt silikonskydd, helt bländningsfritt. Den varma rosa guldtonen i lacken bidrar till det glamorösa utseendet på LED-bordslampa Colette.
 • LED-vägglampa Lios

  LED-vägglampa Lios
  lampa och konstföremål samtidigt: Lios LED-vägglampa LED-vägglampan Lios med den inre skärmen av kopparsnören representerar en mycket speciell ljuskälla för den atmosfäriska extrabelysningen och samtidigt ett dekorativt inredningstillbehör Den yttre skärmen är gjord av klart glas. Väggfästet är förkromat så att den dubbla skärmen reflekteras i den. Lios levereras inklusive en LED-ljuskälla med ett G9-uttag.
 • LED-bordslampa Deco med vriden fot

  LED-bordslampa Deco med vriden fot
  Deko - LED-bordslampa i silver med grå textilskärm Den grå, kantiga lampskärmen på Deco LED-bordslampa i silkesliknande textilmaterial sitter på en fot som ser elegant och effektiv ut tack vare sin vridna form och dekorationen med silverfolie. För att visa upp det ännu bättre placerades det på en kvadratfot gjord av mycket mörkt trä. Deco är en LED-bordslampa som tack vare sin höjd på 64 cm kan ställas upp mycket bra på en pall, där den inte bara ger ljus utan också representerar en elegant, glänsande dekoration i rummet.
 • LED-pendellampa Flash med kristallringar

  LED-pendellampa Flash med kristallringar
  Flash - en LED-pendelarmatur som imponerar med sin extravagans Flash är en LED-hängande lampa som tack vare sin unika design och kombinationen av moderna element med glittrande kristall blir en imponerande ljuskälla ovanför ett matbord. De fyra extraordinära lampskärmarna är fördelade på en pendel gjord av förkromad metall. De består av klara, cylindriska glasögon och fästa kristallringar. I vart och ett av de fyra klara glasen finns tre kristallringar, en rökig grå i mitten och två klara på utsidan. Dessa kristallringar gör att ljuset gnistrar och betonas effektivt av de tydliga glasfärgerna.
 • LED-bordslampa Omega med 3-stegsdimmer

  LED-bordslampa Omega med 3-stegsdimmer
  LED-bordslampa Omega med 2 lampor - varmvit ljustemperatur LED-bordslampan Omega med sina två LED-ljusringar i olika storlek ger ett mycket estetiskt intryck. På utsidan som är bearbetad i blänkande krommetall sitter ringarna som är försedda med ett vitt silikonlock bakom vilket LED-lamporna, som med sitt varmvita ljus effektivt presenterar sig själva och omgivningen på bästa sätt. En bordslampa som, om den är placerad på fönsterbänken till exempel, skapar en inbjudande effekt på utsidan och ser dekorativ ut var som helst i rummet. Lampan är utrustad med en trestegsdimmer.
 • Vägglampa Onda, kristallglas, 25 cm

  Vägglampa Onda, kristallglas, 25 cm
  Vägglampan Onda - en mosaik av högkvalitativa kristaller Stommen bildas av ett vågigt galler i kromglänsande metall som innehåller ett stort antal transparenta K9-kristaller som tillsammans skapar en spännande ljuseffekt. Detta gör Onda till en lampa med speciell karaktär.
 • LED-vägglampa Sphere, krom

  LED-vägglampa Sphere, krom
  LED-vägglampan sätter blänkande ljusaccenter i hallen Vägglampan Sphere med 1 lampa består av en tvådelad lampkula som hålls av en stång ovanpå och mynnar ut i ett runt väggfäste. Kulan ser ut att nästan sväva och ger imponerande ljusaccenter tack vare LED-lampan och strukturen på den transparenta hälften av kulan. Den övre halvan av kulan består av metall och har en kromfinish. Sphere är en häftig belysning för hallar eller som extra belysning i boningsrum.
 • LED-stiftlampa G9 6W 3 000 K

  LED-stiftlampa G9 6W 3 000 K
  Energiklass: A+
 • LED-stiftlampa G9 4,5W 3 000 K dimbar

  LED-stiftlampa G9 4,5W 3 000 K dimbar
  Energiklass: A+
 • LED-vägglampa Diva med kristaller

  LED-vägglampa Diva med kristaller
  LED-vägglampa Diva med utsökta kristallelement Med den lyxiga Diva LED-väggbelysningen omger en ram av metall och rostfritt stål väggfästet och ljuselementet som sticker ut framåt. Väggmonteringen och ljuselementet är försedda med fasetterade kristaller som reflekterar det avgivna LED-ljuset framåt i rummet och mot väggen. De inbyggda lysdioderna lyser starkt i den ljusa färgen universalvit.
 • LED-bordslampa Sphere, krom, Ø 20 cm

  LED-bordslampa Sphere, krom, Ø 20 cm
  Imponerande Sphere LED-bordslampa med kabelströmbrytare Sfär är en tvådelad ljussfär av polykarbonat med en struktur på insidan och gjord av metall med kromfinish. Bollen hålls på plats av en transparent metakrylatring. De inbyggda lysdioderna avger varmt vitt ljus och i kombination med sfärens struktur skapar de stora ljuseffekter. Sphere är en imponerande blickfång i varje vardagsrum.
 • LED-vägglampa Piros av glas

  LED-vägglampa Piros av glas
  LED-vägglampa Piros med en charmig glasskärm Det handgjorda, lättstrukturerade glaset från LED-vägglampan Piros är fäst på en förkromad fäste på baksidan, medan den framsida hålls av ett U-format, även förkromat metallelement. Lysdioderna avger atmosfäriskt, varmt vitt ljus. Piros är en tidlöst vacker lampa för vardagsrum och korridorer, som ser väldigt dekorativ ut även när den är avstängd och harmoniserar med många moderna levnadsstilar.
 • LED-bordslampa Marea, dimmer integrerad

  LED-bordslampa Marea, dimmer integrerad
  Dekorativ böjd LED-bordslampa Marea Ytterligare belysning ger varje rum rätt atmosfär. Marea LED-bordslampa med sitt livliga ljuselement visar att du också kan dekorera med ytterligare ljuskällor. Även om den inte är upplyst lockar den uppmärksamhet. En bordslampa vare sin neutrala vita färg kan kombineras med många interiörfärger. Ljuset från de inbyggda lysdioderna lyser i mjuk varmvitt på alla sidor. Med en integrerad dimmer kan ljusintensiteten anpassas till individuella behov i tre steg. - Ytbehandling: sandblästrad vit
 • LED-bordslampa Varas, svart/guld, 2 lampor

  LED-bordslampa Varas, svart/guld, 2 lampor
  Indirekt och direkt distribution LED-bordslampa Varas Puristiskt utformad i form, elegant i färg, så presenterar sig den tvåflammiga bordslampa Varas. Den rörformiga stativ sträcker sig uppåt från den enkla, runda bottenplattan, på vilken en LED-ljuskälla är installerad som lyser uppåt som en uplight-golvlampa . Den andra LED-lampan är placerad i den nedre änden av skärmen, som också är gjord av ett metallrör och avger sitt ljus direkt i rummet. Den vackra kontrasten mellan den matt svartlackerade stativ och det blanka guldfärgade nyanselementet är slående.
 • LED-bordslampa Petra med effektiv glasskärm

  LED-bordslampa Petra med effektiv glasskärm
  LED-bordslampa Petra med dekorativt glasfönster och LED-ljuskälla Denna bordslampa är en absolut blickfång på alla ställen i lägenheten, och det även utan belysning. Basen och uttag är gjorda av metall med en blank kromfinish, som ser ännu mer glamorös ut på grund av det ljus som avges. Höjdpunkten är dock den oregelbundna formen på glasskärmen, som påminner om en sten. Denna form gav ljusserien Petra sitt namn: Petra härstammar från grekiska petros och betyder sten eller sten på tyska. En LED-lampa med E27-bas ingår i leveransen.
 • LED-vägglampa Colette, 2 lampor, krom

  LED-vägglampa Colette, 2 lampor, krom
  Två-flamma LED-vägglampa Colette i krom Dekorativ väggdekoration och imponerande extra ljuskälla samtidigt - detta är det bästa sättet att beskriva Colette LED-vägglampa med två flammor. De två låsformade paraplyelementen är inriktade uppåt och nedåt, lysdioderna installeras bakom opaldiffusorerna på innerkanten. Detta resulterar i en bländningsfri ljusemission. När Colette är avstängd ger den en imponerande bild tack vare den blanka kromytan; Så snart belysningen slås på är den bäst när det gäller estetik. Kan också monteras horisontellt.
 • LED-bordslampa Narisa roséguld/brun

  LED-bordslampa Narisa roséguld/brun
  Narisa LED-bordslampa med en fascinerande ljuseffekt Metallramen på Narisa LED-bordslampa har en enkel design och hålls helt mörkbrun. Den ringformade nyansen bildar en underbar kontrast till denna enkelhet. Den består av otaliga metallelement i olika storlekar och former. En akryldiffusor är integrerad i skuggan som riktar ljuset upp och ner utan bländning. Ljuset blinkar också genom sprickorna mellan metalldelarna och lyser i konkurrens med metallens reflektioner.
 • LED-vägglampa Flash med kristallringar

  LED-vägglampa Flash med kristallringar
  Extravagant designad Flash LED-vägglampa med kristaller Lamporna i Flash-serien imponerar med sin extravaganta och ovanliga design, som på ett smart sätt kombinerar glittrande kristallelement med moderna detaljer. Den rektangulära metallplattan med en blank förkromad yta fungerar som en spegel på väggen, så att den glansiga designen på lampskärmarna förstärks av reflektionen. Nyanserna består av ett klart glas i form av en cylinder, i vilken tre ringar av skurna kristaller sitter. Den mellersta ringen har färgats i den vackra rökskuggan, medan de två yttre ringarna är klara. Ljusbrytningen och reflektionerna från ljuskällorna i kristallringarna skapar inte bara vackra ljusspel på väggen, rummet är också effektivt och bländande upplyst.
 • LED-bordslampa Flash med kristallringar

  LED-bordslampa Flash med kristallringar
  Flash - graciös LED-bordslampa med kristallelement Den elegant designade Flash LED-bordslampa sprider exklusivitet i varje rum där den är placerad som en glittrande extra ljuskälla. Lampskärmen med sin vackra dubbla optik består av en klar glascylinder på utsidan, i vilken tre ringformade kristallelement sitter, den mellersta är en liten kontrast på grund av dess rökfärg. Ljuskällan (medföljer G9 LED) är placerad i kristallringarna och får kristallerna att glittra så att vackra ljusreflektioner skapas.
 • LED-golvlampa Varas, svart/guld, 2 lampor

  LED-golvlampa Varas, svart/guld, 2 lampor
  Tidlös elegant golvlampa Varas i svart och guld - 2 lampor Med sina kontrasterande färger - matt svart och glänsande guld - är Varas golvlampa en riktig blickfång även om den inte lyser och ger varje rum en tidlös, elegant touch. En LED är inbyggd i ramens övre ände så att ljuset indirekt strålar mot taket, det rörformade skuggelementet är utrustat med en andra LED-ljuskälla i nedre änden, som avger sitt ljus direkt till miljön. Båda ljuskällorna lyser i en mjuk varmvit och skapar en mysig atmosfär.
 • LED-hänglampa Argos med kristaller, 3 lampor

  LED-hänglampa Argos med kristaller, 3 lampor
  Raffinerad LED-upphängningslampa Argos med många glasdroppar för speciella ljus accenter Taklampan med tre flammor består av små lampskärmar av glas, som är försedda med många små glasdroppar inuti, som du kan se hängande ut ur skuggan i nedre kanten. Mellan dessa glasdroppar finns små glödlampor som inte bara ger ljus utan också den speciella glansen som den här taklampan avger.
 • LED-vägglampa Argos med kristaller

  LED-vägglampa Argos med kristaller
  Argos LED-vägglampa med glasskärm och kristallhängen Argos LED-vägglampa ger glittrande glans och mycket atmosfäriskt extra ljus till vardagsrum och sovrum. En förkromad metallarm med en mycket dekorativ glasskärm sträcker sig in i rummet från den förkromade väggfästet. Skärmen är utrustad med en kromfinish som fortfarande är transparent, vilket redan gör kristallhängen fästa på insidan av skuggan. Om belysningen slås på, skapas underbara reflektioner och en mycket atmosfärisk atmosfär.
 • Hänglampa Rocio 5 lampor fjärrkontroll, guld, rund

  Hänglampa Rocio 5 lampor fjärrkontroll, guld, rund
  Vacker LED-hänglampa Rocio med dimmer och fjärrkontroll Rocio är en tilltalande lampa vars design gör den till ett blickfång i alla rum. Fem glasskärmar är placerade till synes slumpvis på olika höjd och de innehåller inneslutna bubblor i vilka det gnistrande ljuset speglas och bryts. Denna LED-hänglampa är ovanlig: den påminner om regndroppar som faller från himlen. De glasdroppar som är belagda med guldfärgad metall på undersidan, ger ett mycket vackert intryck. Ljusstyrkan hos de fast installerade LED-lamporna kan styras med lämplig dimmer. En radiofjärrkontroll ingår i leveransen.
 • LED-hänglampa Colette, krom

  LED-hänglampa Colette, krom
  LED-hänglampa Colette med kromfärgade målade skuggelement Vid första anblicken ser Colette LED-hänglampa mer ut som ett konstföremål än en lampa. Från det enkla, runda takfästet hänger du ner på tunna metallrep fyra aluminiumklämmor, vardera anslutna till varandra på sidorna. Insidan är utrustad med opaldiffusorer runtom, bakom vilka energieffektiva lysdioder ger mycket ljus och ändå ekonomisk belysning. Upphängningens höjd kan justeras till 50 cm till maximalt 125 cm under montering. Colette - en slående designad upphängningslampa som ger varje interiör en elegant, modern touch.
 • LED-pendellampa Nébula, 1 lampa

  LED-pendellampa Nébula, 1 lampa
  LED-hänglampa Nébula med fascinerande dubbelskärm LED-hänglampan Nébula med en yttre skärm av rökgrått glas och en inre plastkon av genomskinlig polykarbonat. De inbyggda lysdioderna är ett attraktivt blickfång med sitt varmvita ljus. Nébula är en ljuskälla som sprider en mjuk ljusstämning och som är lämpad för grund- och områdesbelysning i bostäder. - pendlingshöjd kan väljas vid montering
 • LED-vägglampa Narisa roséguld

  LED-vägglampa Narisa roséguld
  Imponerande LED-vägglampa Narisa med skärm in roséguld LED-vägglampan Narisa:s skärm böjer sig halvrunt längs väggen. När den är släckts så är den inte bara en lampa utan även en elegant dekorationsaccessoar. Så snart belysningen tänds kommer dess skönhet att få full effekt. Sedan uppstår en mycket atmosfärisk tilläggsbelysning, vars dragningskraft framför allt beror på att de otaliga metallelementen i roséguld som skärmen består av, i kombination med det utstrålande ljuset, ger upphov till fantastiska reflektioner.
 • LED-pendellampa Nébula, 4 lampor

  LED-pendellampa Nébula, 4 lampor
  Estetiskt designad LED-hängande lampa Nébula med fyra dubbla nyanser Nébula LED-pendellampa lovar inte bara atmosfärisk belysning, till exempel ovanför ett matbord, utan också en speciell dekorativ effekt för det moderna vardagsrummet. Deras nyanser är gjorda av rökgrått glas på utsidan och klar plast på insidan med en inbyggd plastkon, vilket skapar en speciell effekt i det emitterade ljuset. Upphängningshöjden kan endast varieras under monteringen.