Schottlander lampor

 • Mantis BS3 Svart Bordslampa - Schottlander

  Mantis BS3 Svart Bordslampa - Schottlander
  Design Bernard Schottlander för Schottlander Koncept Mantis BS3 Svart Bordslampa är en del utav en serie lampor med en elegant industriell touch, som är aktuell och fräsch trots att födelseattesten&hellip:
 • Mantis BS1 Svart Golvlampa - Schottlander

  Mantis BS1 Svart Golvlampa - Schottlander
  Design Bernard Schottlander för Schottlander Koncept Mantis BS1 Svart Golvlampa är en del utav en serie lampor med en elegant industriell touch, som är aktuell och fräsch trots att födelseattesten&hellip:
 • Mantis BS1 B Svart Golvlampa - Schottlander

  Mantis BS1 B Svart Golvlampa - Schottlander
  Design Bernard Schottlander för Schottlander Koncept MantisBS1 B Svart Golvlampa är en del utav en serie lampor med en elegant industriell touch, som är aktuell och fräsch trots att födelseattesten&hellip:
 • Schottlander Mantis BS5 SW Svart Vägglampa med Strömbrytare

  Schottlander Mantis BS5 SW Svart Vägglampa med Strömbrytare
  Design: Bernard Schottlander Koncept: Schottlander BS5 vägglampan skapas med svart kropp, svart skärm, tillverkad i aluminium och designad till den industriella världen 1951. Lampan är i högsta grad uppbyggd omking den industriella världen med sin stora flexibilitet, och ger möjligheten att ställa in lampan i 4 olika ställningar, vridas 360 grader och luta lamphuvudet 27 grader. Nylanceringen av denna klassiker ger dig möjligheten att få en lampa med stor flexibilitet och stilfull elegans. Vägglampan är mycket vacker och gör sig otroligt väl som läslampa vid sängen. MANTIS -serien innebär, utöver vägglampan, även bordslampor, golvlampor och taklampor
 • Schottlander Mantis BS2 Mini Svart Vägglampa

  Schottlander Mantis BS2 Mini Svart Vägglampa
  Design: Bernard Schottlander Koncept: Schottlander BS2 vägglampan skapas med svart kropp, svart skärm, tillverkad i aluminium och designad till den industriella världen 1951. Vägglampan är otroligt vacker och gör sig allra bäst över ett matbord, istället för en takpendel. Schottlander MANTIS -serien innebär, utöver vägglampan, även bordslampor, golvlampor och taklampor.
 • Schottlander Mantis BS3 Svart Bordslampa

  Schottlander Mantis BS3 Svart Bordslampa
  Design: Bernard Schottlander Koncept: Schottlander BS3 bordslampan skapas med svart kropp, svart skärm, tillverkad i aluminium och designad till den industriella världen 1951. Bordslampan är effektiv och elegant åp ett skrivbord, men passar även ypperligt i vardagsrummet. MANTIS -serien innebär, utöver bordslampan, även golvlampor vägglampor och taklampor
 • Schottlander Mantis BS5 Mini Svart Vägglampa

  Schottlander Mantis BS5 Mini Svart Vägglampa
  Design: Bernard Schottlander Koncept: Schottlander BS5 Mini vägglampan skapas med svart kropp, svart skärm, tillverkad i aluminium och designad till den industriella världen 1951. Vägglampan är mycket vacker och gör sig otroligt väl som läslampa vid sängen. MANTIS -serien innebär, utöver vägglampan, även bordslampor, golvlampor och taklampor.
 • Schottlander Mantis BS5 Svart Vägglampa

  Schottlander Mantis BS5 Svart Vägglampa
  Design: Bernard Schottlander Koncept: Schottlander BS5 vägglampan skapas med svart kropp, svart skärm, tillverkad i aluminium och designad till den industriella världen 1951. Vägglampan är mycket vacker och gör sig otroligt väl som läslampa vid sängen. MANTIS -serien innebär, utöver vägglampan, även bordslampor, golvlampor och taklampor
 • Schottlander Mantis BS2 Svart Vägglampa

  Schottlander Mantis BS2 Svart Vägglampa
  Design: Bernard Schottlander Koncept: Schottlander BS2 vägglampan skapas med svart kropp, svart skärm, tillverkad i aluminium och designad till den industriella världen 1951. Vägglampan är otroligt vacker och gör sig allra bäst över ett matbord, istället för en takpendel. Schottlander MANTIS -serien innebär, utöver vägglampan, även bordslampor, golvlampor och taklampor.
 • Schottlander Mantis BS1 B Grå-Grön och Svart Golvlampa Rund Fot

  Schottlander Mantis BS1 B Grå-Grön och Svart Golvlampa Rund Fot
  Design: Bernard Schottlander Koncept: Schottlander BS1 golvlampan skapas med grå-grön kropp, svart skärm, tillverkad i aluminium och designad till den industriella världen 1951. Lampan är vacker och kommer verkligen till sin rätt i ett vardagsrum eller kontor. Golvlampan finns både med trefot och en platt rund fot. MANTIS -serien innebär, utöver golvlampan, även bordslampor, vägglampor och taklampor
 • Schottlander Mantis BS1 B Svart Golvlampa Rund Fot

  Schottlander Mantis BS1 B Svart Golvlampa Rund Fot
  Design: Bernard Schottlander Koncept: Schottlander BS1 golvlampan skapas med svart kropp, svart skärm, tillverkad i aluminium och designad till den industriella världen 1951. Lampan är vacker och kommer verkligen till sin rätt i ett vardagsrum eller kontor. Golvlampan finns både med trefot och en platt rund fot. MANTIS -serien innebär, utöver golvlampan, även bordslampor, vägglampor och taklampor
 • Mantis BS8L Golvlampa Black - Schottlander

  Mantis BS8L Golvlampa Black - Schottlander
  Design Bernard Schottlander för Schottlander Koncept Mantis BS8L Golvlampa Black - Vacker, elegant och något väldigt speciellt! Mantis-lamporna från Schottlander hanterar visuellt tyngdkraften som&hellip:
 • Mantis BS4 L Taklampa Grå/Svart - Schottlander

  Mantis BS4 L Taklampa Grå/Svart - Schottlander
  Design Bernard Schottlander för Schottlander Koncept Mantis BS4 L Taklampa Grå/Svart är en del utav en serie lampor med en elegant industriell touch, som är aktuell och fräsch trots att födelseattesten&hellip: