Scandinavian Choice lampor

Det är lätt att förstå vilken typ av design som lampor från Scandinavian Choice har. Men även om stilen är skandinavisk finns det inslag av lite mer vågad formgivning, som vi ibland vågar välja som skandinaver. Här hittar du ett urval av lampor från Scandinavian Choice och deras återförsäljare online.

 • Gomez 4 plafond (Rotting)

  Gomez 4 plafond (Rotting)
  Gomez är en modern plafond med en elegant design, gjord av metall. Ljuskällorna som omfångas av dem dekorativa skärmarna ger en fin och bra ljusspridning i rummet. Placera förslagsvis i vardagsrummet, hallen eller sovrummet. Ljuskällor ingår ej.Gomez finns i fler varianter.
 • Selter 9 pendel (Svart)

  Selter 9 pendel (Svart)
  Selter är en unik pendel med en modern design, gjord av metall. Ljuskällorna som omfångas av dem avlånga spotlightsen ger en bra och fin ljusspridning i neråt.Placera förslagsvis över matbordet eller köksön. Ljuskällor ingår ej. Selter finns i fler varianter.
 • Rossi 8 pendel (Transparent)

  Rossi 8 pendel (Transparent)
  Rossi är en modern pendel med en elegant design, gjord av metall. Ljuskällorna som omfångas av dem runda glasen ger en fin och bra ljusspridning i rummet.Placera förslagsvis över matbordet eller köksön. Ljuskällor ingår ej. Rossi finns i fler varianter.
 • Vene 6 plafond (Rotting)

  Vene 6 plafond (Rotting)
  Vene är en unik plafond med en modern design, gjord av metall och rotting. Ljuskällorna som omfångas av dem dekorativa skärmarna ger en bra och fin ljusspridning i rummet. Placera förslagsvis i vardagsrummet eller sovrummet. Ljuskällor ingår ej.Vene finns i fler varianter.
 • Ingvar 4 pendel (Svart)

  Ingvar 4 pendel (Svart)
  Ingvar är en modern plafond med en elegant design, gjord av metall. Ljuskällorna som omfångas av dem dekorativa glasen ger en fin och bra ljusspridning i rummet. Placera förslagsvis över matbordet eller köksön. Ljuskällor ingår ej.Ingvar finns i fler varianter.
 • Hilde 1 pendel (Grå)

  Hilde 1 pendel (Grå)
  Hilde är en vacker takpendel som garanterat hamnar i blickfånget och blir en smyckande detalj i det moderna hemmet. Lampan är tillverkad i högkvalitativ stål och består av en grå skärm med guldfärgad insida. Lampskärmen omger ljuskällan och bidrar till en mjuk och behaglig ljusspridning. Använd med fördel en dekorativ ljuskälla för finast resultat. Placera lampan förslagsvis över matbordet, soffbordet eller i sovrummet.Hilde finns även i flera andra varianter som går utmärkt att kombinera med varandra för ett snyggt helhetsintryck i hemmet. Ljuskälla ingår ej.
 • Holm vägglampa (Svart)

  Holm vägglampa (Svart)
  Holm är en modern vägglampa med en stilren design, gjord av metall. Ljuskällorna som omfångas av dem vita, runda glasen ger en fin och bra ljusspridning i rummet. Armarna går att vrida. Placera förslagsvis i sovrummet eller vardagsrummet som läslampa. Ljuskällor ingår ej. Holm finns i fler varianter.
 • Monolit Lp1 golvlampa (Svart)

  Monolit Lp1 golvlampa (Svart)
  Monolit är en modern golvlampa med en elegant design, gjord av metall. Ljuskällan som omfångas av den dekorativa skärmen ger en fin och bra ljusspridning i rummet. Höjden och vinklen av skärmer går att justera. Placera förslagsvis i vardagsrummet som utöver bra belysning blir en snygg inredningsdetalj. Levereras med sladd och strömbrytare. Ljuskälla ingår ej.Monolit finns i fler varianter.
 • Pregos 4 plafond (Svart)

  Pregos 4 plafond (Svart)
  Pregos är en modern plafond med en stilren design, gjord av metall. Ljuskällorna som omfångas av dem runda glasen ger en fin och bra ljusspridning i rummet. Placera förslagsvis i hallen, köket eller vardagsrummet. Ljuskällor ingår ej.Pregos finns i fler varianter.
 • Spiner vägglampa (Vit)

  Spiner vägglampa (Vit)
  Spiner är en spännande vägglampa som garanterat hamnar i blickfånget och blir en smyckande detalj i det moderna hemmet. Lampan är tillverkad i svart stål och består av en skärm i spiral-design, vilket skapar ett spännande uttryck. Placera förslagsvis i hallen, i köket eller i trappan. Spiner finns även i flera andra varianter som går utmärkt att kombinera med varandra för ett snyggt helhetsintryck i hemmet.Ljuskälla ingår ej.
 • Kalf 3 plafond (Svart)

  Kalf 3 plafond (Svart)
  Kalf är en modern plafond med en stilren design, gjord av metall. Ljuskällan som omfångas av dem runda glasen ger en fin och bra ljusspridning i rummet. Placera förslagsvis i vardagsrummet, hallen eller sovrummet. Ljuskällor ingår ej.Kalf finns i fler varianter.
 • Hunter Lp3 golvlampa (Svart)

  Hunter Lp3 golvlampa (Svart)
  Hunter är en modern golvlampa med en elegant design, gjord av metall. Ljuskällorna som omfångas av dem runda glasen ger en fin och bra ljusspridning i rummet. Placera förslagsvis i vardagsrummet som en snygg inredningsdetalj. Levereras med sladd och strömbrytare. Ljuskällor ingår ej.Hunter finns i fler varianter.
 • Thord K1 vägglampa (Vit)

  Thord K1 vägglampa (Vit)
  Thord är en unik vägglampa som garanterat blir en smyckande detalj i det moderna hemmet. Armaturen är tillverkad av högkvalitativ stål och består av en vit glaskupa som omger ljuskällan och bidrar till en mjuk ljusspridning. Fin att placera i hallen, sovrummet eller vid fåtöljen i vardagsrummet. Thord finns även i flera andra varianter som går utmärkt att kombinera med varandra för ett snyggt helhetsintryck i hemmet.Ljuskälla ingår ej.
 • Kalf K1 vägglampa (Svart)

  Kalf K1 vägglampa (Svart)
  Kalf är en stilren vägglampa som garanterat hamnar i blickfånget och blir en smyckande detalj i det moderna hemmet. Lampan är tillverkad i svartlackerad stål och består av en vit glaskupa som omger ljuskällan och bidrar till en mjuk och behaglig ljusspridning. Placera gärna flera på rad över matbordet eller över köksön. Kalf finns även i flera andra varianter som går utmärkt att kombinera med varandra för ett snyggt helhetsintryck i hemmet.Ljuskälla ingår ej.
 • Selter 1 pendel (Svart)

  Selter 1 pendel (Svart)
  Selter är en stilren takpendel som garanterat hamnar i blickfånget och blir en smyckande detalj i det moderna hemmet. Lampan är tillverkad i svart, högkvalitativ stål och består av ett långt rör som skapar ett minimalistisk och modernt uttryck till interiören. Placera förslagsvis flera på rad över köksbordet eller över köksön. Selter finns även i flera andra varianter som går utmärkt att kombinera med varandra för ett snyggt helhetsintryck i hemmet.Ljuskälla ingår ej.
 • Wivara 5 pendel (Guld)

  Wivara 5 pendel (Guld)
  Wivara är en otroligt vacker pendel som garanterat kommer hamna i blickfånget, var den än placeras i hemmet. Den är en elegant version av den klassiska kristallkronan och är både väldigt pampig och exklusiv i sitt uttryck. Lampan är tillverkad av stål i guldfinish och består av spännande design. Wivara är försedd med 5st ljuskällor som sitter inramade i en varsin halvmåne-skärm i vitt glas. Denna skärm omger ljuskällan och bidrar till en mjuk och behaglig ljusspridning. Placera förslagsvis över matbordet, över soffbordet eller i hallen.Wivara finns även i flera andra varianter som går utmärkt att kombinera med varandra för ett snyggt helhetsintryck i hemmet. Ljuskällor ingår ej.
 • Piano K1 vägglampa (Vit)

  Piano K1 vägglampa (Vit)
  Piano är en modern vägglampa med en elegant design, gjord av metall och tyg. Ljuskällan som omfångas av den dekorativa tygskärmen med en insida i guld ger en fin och bra ljusspridning i rummet. Placera förslagsvis i vardagsrummet, sovrummet eller hallen. Ljuskälla ingår ej. Piano finns i fler varianter.
 • Beryl pendel (Svart)

  Beryl pendel (Svart)
  Beryl är en modern taklampa med en stilren design, gjord av metall. Ljuskällorna som omfångas av skärmarna ger en fin och bra ljusspridning i rummet. Placera förslagsvis i vardagsrummet eller över mabordet. Ljuskällor ingår ej. Beryl finns i fler varianter.
 • Rosa golvlampa (Svart)

  Rosa golvlampa (Svart)
  Rosa är en klassisk golvlampa med en harmonisk design, gjord av metall. Ljuskällorna som sitter på dem dekorativa armarna skapar en fin och behaglig atmosfär i rummet. Placera förslagsvis i vardagsrummet. Ljuskällor ingår ej, kombinera gärna med kronljus. Levereras med sladd och strömbrytare.Rosa finns i fler varianter.
 • Nave plafond (Svart)

  Nave plafond (Svart)
  Nave är en modern plafond med en minimalistisk design, gjord av metall. Ljuskällorna som omfångas av dem vita, runda glasen ger en fin och bra ljusspridning i rummet. Placera förslagsvis över matbordet eller i vardagsrummet. Ljuskällor ingår ej.Nave finns i fler varianter.
 • Bobi 3 pendel (Svart)

  Bobi 3 pendel (Svart)
  Bobi är en lekfull taklampa som garanterat hamnar i blickfånget och blir en smyckande detalj i det moderna hemmet. Lampan är tillverkad i svartlackerad stål och består av 3st pendlar. Varje pendel har en röd sladd, vilket skapar snygga kontraster och ett lekfullt uttryck. Använd med fördel dekorativa ljuskällor i lampan då dem är fullt synliga och för finast reslutat. Placera lampan förslagsvis över matbordet, över köksön eller över soffbordet.Bobi finns även i flera andra varianter som går utmärkt att kombinera med varandra för ett snyggt helhetsintryck i hemmet. Ljuskällor ingår ej.
 • Istar 4 Premium pendel (Grafit)

  Istar 4 Premium pendel (Grafit)
  Istar är en modern pendel med en elegant design, gjord av metall. Ljuskällorna som omfångas av de dekorativa glasen ger en fin och bra ljusspridning i rummet.Placera förslagsvis i vardagsrummet eller över matbordet. Ljuskällor ingår ej. Istar finns i fler varianter.
 • Gigi 1 pendel (Grafit)

  Gigi 1 pendel (Grafit)
  Gigi är en stilren takpendel som garanterat hamnar i blickfånget och blir en smyckande detalj i det moderna hemmet. Lampan är tillverkad i svart stål och bär på en rökfärgad glasskärm som omger ljuskällan och bidrar till en mjuk och behaglig ljusspridning. Placera förslagsvis över matbordet eller över soffbordet och använd med fördel en dekorativ ljuskälla för finast resultat. Gigi finns även i flera andra varianter som går utmärkt att kombinera med varandra för ett snyggt helhetsintryck i hemmet.Ljuskälla ingår ej.
 • Level 5 pendel (Grafit)

  Level 5 pendel (Grafit)
  Level är en modern taklampa med en elegant design, gjord av metall. Ljuskällorna som omfångas av dem dekorativa glasen ger en fin och bra ljusspridning i rummet. Placeringen av pendlarna bestämmer du själv för att kunna välja avstånd och höjd mellan glasen.Placera förslagsvis över matbordet eller i vardagsrummet. Ljuskällor ingår ej. Level finns i fler varianter.
 • Ragnar 3 plafond (Svart)

  Ragnar 3 plafond (Svart)
  Ragnar är en modern plafond med en stilren design, gjord av metall. Ljuskällorna som omfångas av dem runda glasen ger en fin och bra ljusspridning i rummet. Placera förslagsvis i hallen, sovrummet eller vardagsrummet. Ljuskällor ingår ej.Ragnar finns i fler varianter.
 • Pure bordslampa (Svart)

  Pure bordslampa (Svart)
  Pure är en modern bordslampa med en minimalistisk design, gjord av metall. Ljuskällan som omfångas av det runda, vita glaset ger en fin och bra ljusspridning i rummet.Placera förslagsvis i vardagsrummet eller hallen som utöver bra belysning blir en snygg inredningsdetalj. Ljuskälla ingår ej. Levereras med svart sladd med strömbrytare.Pure finns i fler varianter.
 • Zita 4 taklampa (Vit)

  Zita 4 taklampa (Vit)
  Zita är en modern plafond med en stilren design, gjord av metall och trä. Ljuskällorna som omfångas av dem dekorativa skärmarna ger en fin och behaglig ljusspridning i rummet. Placera förslagsvis i sovrummet, hallen eller vardagsrummet. Ljuskällor ingår ej.Zita finns i fler varianter.
 • Pregos 2 plafond (Svart)

  Pregos 2 plafond (Svart)
  Pregos är en stilren plafond som garanterat hamnar i blickfånget och blir en smyckande detalj i det moderna hemmet. Lampan är tillverkad i svartlackerad stål och består av 2st ljuspunkter. Varje ljuspunkt omfångas av en vit, rund glaskupa vilket skapar snygga kontraster och ger dels lampan en modern touch men bidrar även till en mjuk och behaglig ljusspridning. Placera lampan förslagsvis i hallen, sovrummet eller i köket.Pregos finns även i flera andra varianter som går utmärkt att kombinera med varandra för ett snyggt helhetsintryck i hemmet. Ljuskällor ingår ej, använd E14 päronlampa.
 • Estrella Lp1 golvlampa (Svart)

  Estrella Lp1 golvlampa (Svart)
  Estrella är en modern golvlampa med en elegant design, gjord av metall. Ljuskällan som omfångas av dem dekorativa skärmen med en insida av guld ger en bra och behaglig ljusspridning i rummet.Placera förslagsvis i vardagsrummet som utöver bra belysning blir en snygg inredningsdetalj. Levereras med sladd och strömbrytare. Ljuskälla ingår ej. Estrella finns i fler varianter.
 • Minerva K1 vägglampa (Svart)

  Minerva K1 vägglampa (Svart)
  Minerva är en stilren vägglampa som garanterat hamnar i blickfånget och blir en smyckande detalj i det moderna hemmet. Lampan är tillverkad i högkvalitativ stål och består av en vit glaskupa som omger ljuskällan på ett mycket elegant vis. Placera förslagsvis i hallen, sovrummet eller vardagsrummet. Minerva finns även i flera andra varianter som går utmärkt att kombinera med varandra för ett snyggt helhetsintryck i hemmet.Ljuskälla ingår ej.
 • Bente 3 pendel (Svart)

  Bente 3 pendel (Svart)
  Bente är en vacker takpendel som garanterat hamnar i blickfånget och blir en smyckande detalj i det moderna hemmet. Lampan har ett svart takfäste tillverkat i högkvalitativ stål och består av 3st pendlar. Varje pendel bär på en svart, cylinderformad skärm och har en gyllene insida. Detta ger dels lampan en modern touch, men ramar också in ljuskällan på ett mycket elegant vis. Placera Bente förslagsvis över matsalsbordet, över köksön eller över soffbordet i vardagsrummet.Bente finns även i flera andra varianter som går utmärkt att kombinera med varandra för ett snyggt helhetsintryck i hemmet. Ljuskällor ingår ej.
 • Bente 4 Premium Mix pendel (Mix)

  Bente 4 Premium Mix pendel (Mix)
  Bente är en modern pendel med en elegant design, gjord av metall. Ljuskällorna som omfångas av dem dekorativa tygskärmarna med en insida av guld ger en fin och bra ljusspridning i rummet. Placera förslagsvis över matbordet eller köksön. Ljuskällor ingår ej. Bente finns i fler varianter.
 • Astral 6 Mix plafond (Svart)

  Astral 6 Mix plafond (Svart)
  Astral blir en smyckande detalj i det moderna hemmet och kan varieras i oändlighet med dekorativa ljuskällor. Taklampan är tillverkad av metall, har en svartlackerad finish med matchande kabel och sockel. Denna varianten bär på 6st glaskupor i olika nyanser - transparent, rökfärgat och amberfärgat som är skapade i en mjuk design. Dessa glaskupor omsluter ljuskällorna och bidrar till ett funktionellt ljus och en fin ljusspridning. Lampan är lika fin i matsalen som i vardagsrummet och garanterar ett bra ljus och en fantastisk design! Använd dekorativa ljuskällor i lampan för bäst resultat. Astral finns i flera andra varianter.Ljuskällor ingår ej.
 • Alora 4 pendel (Svart)

  Alora 4 pendel (Svart)
  Alora är en vacker och iögonfallande pendel som ger en modern känsla till interiören. Lampan har en takplatta i svartlackad metall med matchande kabel och sockel. Den har en rak, guldfärgad stomme som stöder 4st opalglas, vilket bidrar till ett funktionellt ljus och en fin ljusspridning. Koppla lampan till en dimmer för att själv ställa in önskad ljusstyrka. Lampan är lika fin i matsalen som i vardagsrummet och garanterar bra ljus och en fantastisk design. Alora finns i flera andra varianter.Ljuskällor ingår ej.
 • Malia Lp golvlampa (Vit)

  Malia Lp golvlampa (Vit)
  Malia är en modern golvlampa med en elegant design, gjord av metall. Ljuskällan som omfångas av den dekorativa skärmen med en insida i guld ger en fin och bra ljusspridning i rummet. Placera förslagsvis i vardagsrummet, sovrummet eller hallen. Ljuskälla ingår ej. Levereras med sladd och strömbrytare. Malia finns i fler varianter.
 • Roma 4 plafond (Svart)

  Roma 4 plafond (Svart)
  Roma är en minimalistisk plafond som blir lika stilfull i både moderna och skandinaviska interiörer. Dess stomme med raka linjer är tillverkad av metall och är lackad i en svart finish. Denna varianten är försedd med 4st ljuskällor, var och en omsluts av en vit glaskupa, vilket bidrar till ett funktionellt ljus och en fin ljusspridning. Koppla lampan till en dimmer för att själv ställa in önskad ljusstyrka. Roma finns i flera andra varianter.Ljuskällor ingår ej.
 • Splendi 4 plafond (Vit)

  Splendi 4 plafond (Vit)
  Splendi är en stilren och minimalistisk plafond som blir smyckande i det moderna hemmet. Lampan har en vit takplatta som bär på en rak, guldfärgad stomme av metall. Denna stomme smyckas med 4st matchande, vita glaskupor, vilket bidrar till ett funktionellt ljus och en fin ljusspridning. Lampan är lika fin i sovrummet som i vardagsrummet och garanterar bra ljus och en fantastisk design. Splendi finns i flera andra varianter.Ljuskällor ingår ej.
 • Sopra 2 plafond (Svart)

  Sopra 2 plafond (Svart)
  Sopra är en modern plafond med unik och spännande design. Lampan har en cirkelformad takplatta i svartlackad metall som bär på 2st opalglas. Dessa glas omsluter ljuskällorna och bidrar till ett funktionellt ljus och en fin ljusspridning. Koppla lampan till en dimmer för att själv ställa in önskad ljusstyrka. Lampan är lika fin i sovrummet som i vardagsrummet och garanterar bra ljus och en fantastisk design. Sopra finns i flera andra varianter.Ljuskällor ingår ej.
 • Sopra 3 plafond (Svart)

  Sopra 3 plafond (Svart)
  Sopra är en modern plafond med unik och spännande design. Lampan har en cirkelformad takplatta i svartlackad metall som bär på 3st opalglas. Dessa glas omsluter ljuskällorna och bidrar till ett funktionellt ljus och en fin ljusspridning. Koppla lampan till en dimmer för att själv ställa in önskad ljusstyrka. Lampan är lika fin i sovrummet som i vardagsrummet och garanterar bra ljus och en fantastisk design. Sopra finns i flera andra varianter.Ljuskällor ingår ej.
 • Pinne golvlampa (Pistach)

  Pinne golvlampa (Pistach)
  Pinne-kollektionen består av moderna och minimalistiska lampor som kommer i flera olika färger. Denna golvlampan består av en vit glaskupa som omfångar ljuskällan och bidrar till en mjuk och behaglig ljusspridning. Placera förslagsvis vid sidan om soffan eller i ett hörn som en smyckande detalj och kombinera gärna med flera lampor från samma serie för ett snyggt helhetsintryck.Ljuskälla ingår ej.
 • Trapo Lp1 golvlampa (Svart)

  Trapo Lp1 golvlampa (Svart)
  Trapo är en modern golvlampa med en stilren design, gjord av metall. Ljuskällan som omfångas av skärmen ger en fin och bra ljusspridning i rummet Placera förslagsvis i vardagsrummet som en snygg inredningsdetalj. Levereras med sladd och strömbrytare. Ljuskälla ingår ej._x000D_Trapo finns i fler varianter.
 • Korno Lp1 golvlampa (Vit)

  Korno Lp1 golvlampa (Vit)
  Korno är en modern golvlampa med en elegant design, gjord av metall. Ljuskällan som omfångas av den dekorativa skärmen ger en fin och bra ljusspridning i rummet. Höjden och vinklen av skärmer går att justera. Placera förslagsvis i vardagsrummet som utöver bra belysning blir en snygg inredningsdetalj. Levereras med sladd och strömbrytare. Ljuskälla ingår ej.Korno finns i fler varianter.
 • Playa K1 vägglampa (Svart)

  Playa K1 vägglampa (Svart)
  Playa är en vacker vägglampa som garanterat hamnar i blickfånget och blir en smyckande detalj i det moderna hemmet. Lampan är tillverkad i högkvalitativ stål och består av en bladformad skärm. Bakom denna skärm sitter en mässingsfärgad lamphållare, som dels skapar snygga kontraster men ger också lampan en modern touch. Placera lampan förslagsvis i köket, sovrummet eller i hallen.Playa finns även i flera andra varianter som går utmärkt att kombinera med varandra för ett snyggt helhetsintryck i hemmet. Ljuskälla ingår ej.
 • Circle 1C vägglampa (Svart)

  Circle 1C vägglampa (Svart)
  Circle är en spännande väggplafond som garanterat blir en smyckande detalj i det moderna och skandinaviska hemmet. Lampan är tillverkad i svartlackerad stål och består av två cirklar i olika stolekar, vilket skapar ett spännande uttryck. Fin att placera i sovrummet, vardagrummet eller hallen. Circle finns även i flera andra varianter som går utmärkt att kombinera med varandra för ett snyggt helhetsintryck i hemmet.Ljuskälla ingår ej.
 • Verno 4 plafond (Svart)

  Verno 4 plafond (Svart)
  Verno är en modern plafond med en elegant design, gjord av metall. Ljuskällorna som placeras i varje lamphållare av mässing kommer ge en fin och bra ljusspridning i rummet Placera förslagsvis i hallen, köket eller vardagsrummet. Ljuskällor ingår ej.Verno finns i fler varianter.
 • Vene Lp2 golvlampa (Rotting)

  Vene Lp2 golvlampa (Rotting)
  Vene är en modern golvlampa med en elegant design, gjord av metall och rotting. Ljuskällorna som omfångas av dem dekorativa skärmarna ger en fin och bra ljusspridning i rummet. Placera förslagsvis i vardagsrummet som en snygg inredningsdetalj. Levereras med sladd och strömbrytare. Ljuskällor ingår ej.Vene finns i fler varianter.
 • Tofi 3A Premium taklampa (Svart)

  Tofi 3A Premium taklampa (Svart)
  Tofi är en modern plafond med en elegant design, gjord av metall. Ljuskällorna som omfångas av dem rörliga och dekorativa glasen ger en fin och bra ljusspridning i rummet. Placera förslagsvis i hallen, vardagsrummet eller sovrummet. Ljuskällor ingår ej. Tofi finns i fler varianter.
 • Eos K1 vägglampa (Vit)

  Eos K1 vägglampa (Vit)
  Eos är en stilren vägglampa som garanterat hamnar i blickfånget och blir en smyckande detalj i det moderna hemmet. Lampan är tillverkad i vit stål och består av en häftig skärm som omsluter ljuskällan och bidrar till en mjuk och behaglig ljusspridning. Placera förslagsvis i hallen, vardagsrummet eller sovrummet. Eos finns även i flera andra varianter som går utmärkt att kombinera med varandra för ett snyggt helhetsintryck i hemmet.Ljuskälla ingår ej.
 • Tiper 2 plafond (Svart)

  Tiper 2 plafond (Svart)
  Tiper är en stilren plafond som garanterat hamnar i blickfånget och blir en smyckande detalj i det moderna hemmet. Denna variant har en rekatangulär ram i högkvalitativ stål som sitter fast uppe vid taket. Denna ger dels lampan en industriell touch, men ramar också in och framhäver ljuskällorna på ett mycket elegant vis. Varje ljuskälla omsluts av ett tubformat rör, vilket skapar ett tufft uttryck till hemmet. Tiper passar lika bra till att belysa ett kök, som ett vardagsrum eller en entré.Tiper finns även i flera andra varianter som går utmärkt att kombinera med varandra för ett snyggt helhetsintryck i hemmet. Ljuskällor ingår ej.
 • Brendi 4 Mix 3 plafond (Svart)

  Brendi 4 Mix 3 plafond (Svart)
  Brendi är en modern plafond med en industriell design, gjord av metall. Ljuskällorna som omfångas av dem runda glasen ger en fin och bra ljusspridning i rummet. Placera förslagsvis i hallen, köket eller vardagsrummet. Ljuskällor ingår ej.Brendi finns i fler varianter.
 • Brendi 6B plafond (Svart)

  Brendi 6B plafond (Svart)
  Brendi är en modern plafond med en industriell design, gjord av metall. Ljuskällorna som omfångas av dem runda glasen ger en fin och bra ljusspridning i rummet. Placera förslagsvis i hallen, köket eller vardagsrummet. Ljuskällor ingår ej.Brendi finns i fler varianter.
 • Aida vägglampa (Vit)

  Aida vägglampa (Vit)
  Aida är en modern vägglampa med en industriell design, gjord av metall. Ljuskällorna som omfångas av skärmarna ger en fin och riktad ljusspridning. Skärmarna går att vinkla och armarna att vrida.Placera förslagsvis i vardagsrummet eller sovrummet som läslampa. Ljuskällor ingår ej. Aida finns i fler varianter.
 • Artemida pendel (Svart)

  Artemida pendel (Svart)
  Artemida är en modern taklampa med en stilren design, gjord av metall. Ljuskällorna som omfångas av dem runda, vita glasen ger en fin och bra ljusspridning i rummet. Pendlarnas placering väljer du själv. Placera förslagsvis över matbordet eller i vardagsrummet. Ljuskällor ingår ej.
 • Aura pendel (Svart)

  Aura pendel (Svart)
  Aura är en modern pendel med en elegant design, gjord av metall. Ljuskällan som omfångas av det runda, vita glaset ger en fin och bra ljusspridning i rummet.Placera förslagsvis i vardagsrummet eller över matbordet som utöver bra belysning blir en snygg inredningsdetalj. Ljuskälla ingår ej. Aura finns i fler varianter.
 • Zac pendel (Svart)

  Zac pendel (Svart)
  Zac är en modern taklampa med en minimalistisk design, gjord av metall. Ljuskällorna som omfångas av dem runda glasen i olika storlekar ger en fin och bra ljusspridning i rummet.Placera förslagsvis i vardagsrummet eller över matbordet som utöver bra belysning blir en snygg inredningsdetalj. Ljuskällor ingår ej. Zac finns i fler varianter.
 • Gallia plafond (Guld)

  Gallia plafond (Guld)
  Gallia är en modern plafond med en elegant design, gjord av metall. Ljuskällorna som omfångas av dem vita, runda glasen ger en fin och bra ljusspridning i rummet. Placera förslagsvis i vardagsrummet eller hallen som utöver bra belysning blir en snygg inredningsdetalj. Ljuskällor ingår ej. Gallia finns i fler varianter.
 • Bot spot (Svart)

  Bot spot (Svart)
  Bot är en modern spotlightskena med en stilren design, gjord av metall. Ljuskällorna som omfångas av spottarna ger en fin och bra ljusspridning i rummet. Spottarna går att vinkla. Placera förslagsvis i hallen eller köket. Ljuskällor ingår ej.Bot finns i fler varianter.
 • Bot spot (Svart)

  Bot spot (Svart)
  Bot är en modern spotlightskena med en stilren design, gjord av metall. Ljuskällorna som omfångas av spottarna ger en fin och bra ljusspridning i rummet. Spottarna går att vinkla. Placera förslagsvis i hallen eller köket. Ljuskällor ingår ej.Bot finns i fler varianter.
 • Peak S black/copper (Svart)

  Peak S black/copper (Svart)
  Peak är en modern bordslampa med en elegant design. Kombinationen av den svarta tygskärmen och brons ger den sin stilfullhet. Ljuskällan som omfångas av skärmen med även en insida i brons ger en fin och behaglig atmosfär i rummet.Placera förslagsvis i hallen eller vardagsrummet som en smyckande detalj. Ljuskälla ingår ej. Strömbrytare placerad på lampfoten. Levereras med svart sladd av plast. Peak finns i fler varianter.
 • Fumiko 3 pendel (Svart)

  Fumiko 3 pendel (Svart)
  Fumiko är en stilren takpendel som garanterat hamnar i blickfånget och blir en smyckande detalj i det moderna hemmet. Lampan är tillverkad i svartlackerad stål och består av 3st pendlar. Varje pendel bär på en tubformad skärm med varsin mässingdetalj. Detta ger dels lampan en modern touch, men omger också ljuskällan på ett mycket elegant vis. Placera lampan förslagsvis över matbordet, över köksön eller över soffbordet i vardagsrummet.Fumiko finns även i flera andra varianter som går utmärkt att kombinera med varandra för ett snyggt helhetsintryck i hemmet. Ljuskällor ingår ej.
 • Link 5 pendel (Svart)

  Link 5 pendel (Svart)
  Link är en modern taklampa med en stilren design, gjord av metall. Ljuskällorna som omfångas av skärmarna ger en fin och bra ljusspridning neråt. Placeringen av pendlarna bestämmer du själv för att välja höjd och avstånd mellan skärmarna. Placera förslagsvis över matbordet eller vardagsrummet. Ljuskällor ingår ej.Link finns i fler varianter.
 • Polo 3 pendel (Svart)

  Polo 3 pendel (Svart)
  Polo är en modern pendel med en stilren design, gjord av metall. Ljuskällorna som omfångas av dem glansiga skärmarna ger en fin och bra ljusspridning neråt. Placera förslagsvis över matbordet eller köksön. Ljuskällor ingår ej. Polo finns i fler varianter.
 • Lenox 1 pendel (Vit)

  Lenox 1 pendel (Vit)
  Lenox är en stilren taklampa som garanterat hamnar i blickfånget och blir en smyckande detalj i det moderna hemmet. Lampan är tillverkad i vitlackerad stål och består av en skärm med guldig insida i klassisk design. Skärmen ramar dels in ljuskällan på ett mycket elegant vis men skapar också snygga kontraster och ger en modern touch till hemmet. Placera Lenox förslagsvis över matbordet, över köksön eller över soffbordet. Lenox finns även i flera andra varianter som går utmärkt att kombinera med varandra för ett snyggt helhetsintryck i hemmet.Ljuskälla ingår ej.
 • Milargo 3 pendel (Vit)

  Milargo 3 pendel (Vit)
  Milargo är en modern pendel med en stilren design, gjord av metall. Ljuskällorna som omfångas av skärmarna ger en fin och bra ljusspridning neråt. Placera förslagsvis över matbordet eller köksön. Ljuskällor ingår ej. Milargo finns i fler varianter.
 • Barbado 1 pendel (Svart)

  Barbado 1 pendel (Svart)
  Barbado är en minimalistisk pendel som garanterat blir en smyckande detalj i det moderna och skandinaviska hemmet. Lampan är tillverkad i svartlackerad stål och har ljusa trädetaljer. Detta skapar dels snygga kontraster, men ger också lampan en modern touch. Använd med fördel en dekorativ ljuskälla då den är fullt synlig och framträdande genom skärmen. Fin att placera flera på rad över matbordet eller över köksön. Barbado finns även i flera andra varianter som går utmärkt att kombinera med varandra för ett snyggt helhetsintryck i hemmet.Ljuskälla ingår ej.
 • Bravo 6 pendel (Svart)

  Bravo 6 pendel (Svart)
  Bravo är en modern pendel med en elegant design, gjord av metall. Ljuskällorna som sitter på dem dekorativa armarna med mässingdetaljer ger en fin och bra ljusspridning i rummet. Placera förslagsvis i vardagsrummet eller över matbordet. Ljuskällor ingår ej.Bravo finns i fler varianter.
 • Akari 1 pendel (Svart)

  Akari 1 pendel (Svart)
  Akari er är en stilren vägglampa som garanterat hamnar i blickfånget och blir en smyckande detalj i det moderna hemmet. Lampan är tillverkad i högkvalitativ stål och har en snygg, trädetalj på skärmen. Detta skapar dels kontraster mot den svarta finishen men ger också lampan en modern touch. Placera förslagsvis flera på rad över matbordet eller över köksön. Akari finns även i flera andra varianter som går utmärkt att kombinera med varandra för ett snyggt helhetsintryck i hemmet.Ljuskälla ingår ej.
 • Hunter Lp3 golvlampa (Svart)

  Hunter Lp3 golvlampa (Svart)
  Hunter är en modern golvlampa med en elegant design, gjord av metall. Ljuskällorna som omfångas av dem runda glasen ger en fin och bra ljusspridning i rummet. Placera förslagsvis i vardagsrummet som en snygg inredningsdetalj. Levereras med sladd och strömbrytare. Ljuskällor ingår ej.Hunter finns i fler varianter.
 • Karli 4 Premium pendel (Svart)

  Karli 4 Premium pendel (Svart)
  Karli är en modern pendel med en elegant design, gjord av metall. Ljuskällorna som omfångas av dem dekorativa tygskärmarna ger en fin och bra ljusspridning i rummet. Placera förslagsvis över matbordet eller vardagsrummet. Ljuskällor ingår ej.Karli finns i fler varianter.
 • Bente 4 pendel (Grå)

  Bente 4 pendel (Grå)
  Bente är en modern pendel med en elegant design, gjord av metall. Ljuskällorna som omfångas av dem dekorativa tygskärmarna med en insida av guld ger en fin och bra ljusspridning i rummet. Placera förslagsvis över matbordet eller köksön. Ljuskällor ingår ej. Bente finns i fler varianter.
 • Albio 6 pendel (Vit)

  Albio 6 pendel (Vit)
  Albio är en modern pendel med en elegant design, gjord av metall. Ljuskällorna som omfångas av dem dekortiva skärmarna med mässingsdetaljer ger en fin och bra ljusspridning i rummet. Höjden går att justera på enskild pendel för att kunna skapa sin egen look. Placera förslagsvis över matbordet eller i vardagsrummet. Ljuskällor ingår ej.Albio finns i fler varianter.
 • Hilde 3 pendel (Rosa)

  Hilde 3 pendel (Rosa)
  Hilde är en modern taklampa med en elegant design, gjord av metall. Ljuskällorna som omfångas av dem dekorativa tygskärmarna med en insida av guld ger en fin och bra ljusspridning i rummet. Placera förslagsvis över matbordet eller köksön. Ljuskällor ingår ej. Hilde finns i fler varianter.
 • Bente 4 Mix pendel (Mix)

  Bente 4 Mix pendel (Mix)
  Bente är en modern pendel med en elegant design, gjord av metall. Ljuskällorna som omfångas av dem dekorativa tygskärmarna med en insida av guld ger en fin och bra ljusspridning i rummet. Placera förslagsvis över matbordet eller köksön. Ljuskällor ingår ej. Bente finns i fler varianter.
 • Vieno pendel (Svart)

  Vieno pendel (Svart)
  Vieno är en modern pendel med en industriell design, gjord av metall. Ljuskällorna som omfångas av den dekorativa skärmen ger en fin och bra ljusspridning i rummet. Placera förslagsvis över matbordet eller i vardagsrummet. Ljuskällor ingår ej.Vieno finns i fler varianter.
 • Hiro 3 spot (Vit)

  Hiro 3 spot (Vit)
  Vesta är en stilren spotlight som garanterat hamnar i blickfånget och blir en smyckande detalj i det moderna hemmet. Lampan är tillverkad i vitlackerad stål och består av 3st spotlights. Varje spotlight har en detalj i krom vilket ger dels lampan en modern touch men skapar också snygga kontraster mot den vita finishen. Placera lampan förslagsvis i hallen, sovrummet eller i köket.Vesta ken finns även i flera andra varianter som går utmärkt att kombinera med varandra för ett snyggt helhetsintryck i hemmet. Ljuskällor ingår ej.
 • Gentor 2 pendel (Vit)

  Gentor 2 pendel (Vit)
  Gentor är en stilren takpendel som garanterat hamnar i blickfånget och blir en smyckande detalj i det moderna hemmet. Lampan är tillverkad i vitlackerad stål och består av en rektangulär lampskärm. Detta ger dels lampan en modern touch, men ramar också in ljuskällorna på ett mycket elegant vis. Placera Gentor förslagsvis över matsalsbordet, över köksön eller över soffbordet i vardagsrummet.Gentor finns även i flera andra varianter som går utmärkt att kombinera med varandra för ett snyggt helhetsintryck i hemmet. Ljuskällor ingår ej.
 • Hiro 4 spot (Vit)

  Hiro 4 spot (Vit)
  Hiro är en modern spotlight med en stilren design, gjord av metall. Ljuskällorna som omfångas av dem rörliga spotlightsen ger en fin och bra ljusspridning i rummet Placera förslagsvis i vardagsrummet, köket eller hallen. Ljuskällor ingår ej. Hiro finns i fler varianter.
 • Linear 6 pendel (Svart)

  Linear 6 pendel (Svart)
  Linear är en modern plafond med en stilren design, gjord av metall. Ljuskällorna som omfångas av dem runda glasen ger en fin och bra ljusspridning i rummet. Armarna går att vinkla. Placera förslagsvis i hallen eller vardagsrummet. Ljuskällor ingår ej.Linear finns i fler varianter.
 • Linear 2 pendel (Svart)

  Linear 2 pendel (Svart)
  Linear är en modern plafond med en stilren design, gjord av metall. Ljuskällorna som omfångas av dem runda glasen ger en fin och bra ljusspridning i rummet. Armen går att vinkla. Placera förslagsvis i hallen eller vardagsrummet. Ljuskällor ingår ej.Linear finns i fler varianter.
 • Linear 4 pendel (Svart)

  Linear 4 pendel (Svart)
  Linear är en modern plafond med en stilren design, gjord av metall. Ljuskällorna som omfångas av dem runda glasen ger en fin och bra ljusspridning i rummet. Armarna går att vinkla. Placera förslagsvis i hallen eller vardagsrummet. Ljuskällor ingår ej.Linear finns i fler varianter.
 • Nova 5 pendel (Svart)

  Nova 5 pendel (Svart)
  Nova är en modern taklampa med en elegant design, gjord av metall. Ljuskällorna som omfångas av dem runda glasen ger en fin och bra ljusspridning i rummet. Placera förslagsvis över matbordet eller i vardagsrummet. Ljuskällor ingår ej.Nova finns i fler varianter.
 • Bente 3 Premium pendel (Grön)

  Bente 3 Premium pendel (Grön)
  Bente är en spännande takpendel som garanterat hamnar i blickfånget och blir en smyckande detalj i det moderna hemmet. Lampan har ett svart takfäste tillverkat i högkvalitativ stål och består av 3st pendlar som hänger ner från taket i olika längder, vilket skapar ett spännande uttryck. Varje pendel bär på en grön, cylinderformad skärm och har en gyllene insida. Detta ger dels lampan en modern touch, men ramar också in ljuskällan på ett mycket elegant vis. Placera Bente förslagsvis över matsalsbordet, över köksön eller över soffbordet i vardagsrummet.Bente finns även i flera andra varianter som går utmärkt att kombinera med varandra för ett snyggt helhetsintryck i hemmet. Ljuskällor ingår ej.
 • Karli 3 Premium pendel (Vit)

  Karli 3 Premium pendel (Vit)
  Karli är en spännande takpendel som garanterat hamnar i blickfånget och blir en smyckande detalj i det moderna hemmet. Lampan är tillverkad i vitlackerad, högkvalitativ stål och består av 3st pendlar som hänger ner från taket i olika längder, vilket skapar ett spännande uttryck. Varje pendel bär på en tubformad skärm i ett snyggt marmormönster. Detta ger dels lampan en modern touch, men ramar också in ljuskällan på ett mycket elegant vis. Placera Karli förslagsvis över matsalsbordet, över köksön eller över soffbordet i vardagsrummet.Karli finns även i flera andra varianter som går utmärkt att kombinera med varandra för ett snyggt helhetsintryck i hemmet. Ljuskällor ingår ej.
 • Bente 4 Premium pendel (Grön)

  Bente 4 Premium pendel (Grön)
  Bente är en modern pendel med en elegant design, gjord av metall. Ljuskällorna som omfångas av dem dekorativa tygskärmarna med en insida av guld ger en fin och bra ljusspridning i rummet.Placera förslagsvis över matbordet eller köksön. Ljuskällor ingår ej. Bente finns i fler varianter.
 • Bente 1 pendel (Vit)

  Bente 1 pendel (Vit)
  Bente är en vacker takpendel som garanterat hamnar i blickfånget och blir en smyckande detalj i det moderna hemmet. Lampan är tillverkad i högkvalitativ stål och består av en fin beige skärm med guldig insida. Lampskärmen omger ljuskällan och bidrar till en mjuk och behaglig ljusspridning. Använd med fördel en dekorativ ljuskälla för finast resultat. Placera förslagsvis flera på rad över matsalsbordet eller över köksön. Bente finns även i flera andra varianter som går utmärkt att kombinera med varandra för ett snyggt helhetsintryck i hemmet.Ljuskälla ingår ej.
 • Bente 3 pendel (Vit)

  Bente 3 pendel (Vit)
  Bente är en spännande takpendel som garanterat hamnar i blickfånget och blir en smyckande detalj i det moderna hemmet. Lampan har ett svart takfäste tillverkat i högkvalitativ stål och består av 3st pendlar. Varje pendel bär på en beige, cylinderformad skärm och har en gyllene insida. Detta ger dels lampan en modern touch, men ramar också in ljuskällan på ett mycket elegant vis. Placera Bente förslagsvis över matsalsbordet, över köksön eller över soffbordet i vardagsrummet.Bente finns även i flera andra varianter som går utmärkt att kombinera med varandra för ett snyggt helhetsintryck i hemmet. Ljuskällor ingår ej.
 • Bente 4 pendel (Vit)

  Bente 4 pendel (Vit)
  Bente är en modern pendel med en elegant design, gjord av metall. Ljuskällorna som omfångas av dem dekorativa tygskärmarna med en insida av guld ger en fin och bra ljusspridning i rummet. Placera förslagsvis över matbordet eller köksön. Ljuskällor ingår ej.Bente finns i fler varianter.
 • Bente 6 pendel (Vit)

  Bente 6 pendel (Vit)
  Bente är en modern pendel med en elegant design, gjord av metall. Ljuskällorna som omfångas av dem dekorativa tygskärmarna med en insida av guld ger en fin och bra ljusspridning i rummet. Placera förslagsvis över matbordet eller köksön. Ljuskällor ingår ej.Bente finns i fler varianter.
 • Bente 3 Premium pendel (Vit)

  Bente 3 Premium pendel (Vit)
  Bente är en spännande takpendel som garanterat hamnar i blickfånget och blir en smyckande detalj i det moderna hemmet. Lampan har ett svart takfäste tillverkat i högkvalitativ stål och består av 3st pendlar som hänger ner från taket i olika längder, vilket skapar ett spännande uttryck. Varje pendel bär på en beige, cylinderformad skärm och har en gyllene insida. Detta ger dels lampan en modern touch, men ramar också in ljuskällan på ett mycket elegant vis. Placera Bente förslagsvis över matsalsbordet, över köksön eller över soffbordet i vardagsrummet.Bente finns även i flera andra varianter som går utmärkt att kombinera med varandra för ett snyggt helhetsintryck i hemmet. Ljuskällor ingår ej.
 • Bente 4 Premium pendel (Vit)

  Bente 4 Premium pendel (Vit)
  Bente är en modern pendel med en elegant design, gjord av metall. Ljuskällorna som omfångas av dem dekorativa tygskärmarna med en insida av guld ger en fin och bra ljusspridning i rummet. Placera förslagsvis över matbordet eller köksön. Ljuskällor ingår ej. Bente finns i fler varianter.
 • Bente 1 pendel (Grå)

  Bente 1 pendel (Grå)
  Bente är en vacker takpendel som garanterat hamnar i blickfånget och blir en smyckande detalj i det moderna hemmet. Lampan är tillverkad i högkvalitativ stål och består av en fin grå skärm med guldig insida. Lampskärmen omger ljuskällan och bidrar till en mjuk och behaglig ljusspridning. Använd med fördel en dekorativ ljuskälla för finast resultat. Placera förslagsvis flera på rad över matsalsbordet eller över köksön. Bente finns även i flera andra varianter som går utmärkt att kombinera med varandra för ett snyggt helhetsintryck i hemmet.Ljuskälla ingår ej.
 • Bente 3 pendel (Grå)

  Bente 3 pendel (Grå)
  Bente är en spännande takpendel som garanterat hamnar i blickfånget och blir en smyckande detalj i det moderna hemmet. Lampan har ett svart takfäste tillverkat i högkvalitativ stål och består av 3st pendlar. Varje pendel bär på en grå, cylinderformad skärm och har en gyllene insida. Detta ger dels lampan en modern touch, men ramar också in ljuskällan på ett mycket elegant vis. Placera Bente förslagsvis över matsalsbordet, över köksön eller över soffbordet i vardagsrummet.Bente finns även i flera andra varianter som går utmärkt att kombinera med varandra för ett snyggt helhetsintryck i hemmet. Ljuskällor ingår ej.
 • Bente 6 pendel (Grå)

  Bente 6 pendel (Grå)
  Bente är en modern pendel med en elegant design, gjord av metall. Ljuskällorna som omfångas av dem dekorativa tygskärmarna med en insida av guld ger en fin och bra ljusspridning i rummet. Placera förslagsvis över matbordet eller köksön. Ljuskällor ingår ej.Bente finns i fler varianter.
 • Bente 3 Premium pendel (Grå)

  Bente 3 Premium pendel (Grå)
  Bente är en spännande takpendel som garanterat hamnar i blickfånget och blir en smyckande detalj i det moderna hemmet. Lampan har ett svart takfäste tillverkat i högkvalitativ stål och består av 3st pendlar som hänger ner från taket i olika längder, vilket skapar ett spännande uttryck. Varje pendel bär på en grå, cylinderformad skärm och har en gyllene insida. Detta ger dels lampan en modern touch, men ramar också in ljuskällan på ett mycket elegant vis. Placera Bente förslagsvis över matsalsbordet, över köksön eller över soffbordet i vardagsrummet.Bente finns även i flera andra varianter som går utmärkt att kombinera med varandra för ett snyggt helhetsintryck i hemmet. Ljuskällor ingår ej.
 • Bente 4 Premium pendel (Grå)

  Bente 4 Premium pendel (Grå)
  Bente är en modern pendel med en elegant design, gjord av metall. Ljuskällorna som omfångas av dem dekorativa tygskärmarna med en insida av guld ger en fin och bra ljusspridning i rummet. Placera förslagsvis över matbordet eller köksön. Ljuskällor ingår ej. Bente finns i fler varianter.
 • Bente 1 pendel (Rosa)

  Bente 1 pendel (Rosa)
  Bente är en vacker takpendel som garanterat hamnar i blickfånget och blir en smyckande detalj i det moderna hemmet. Lampan är tillverkad i högkvalitativ stål och består av en fin rosa skärm med guldig insida. Lampskärmen omger ljuskällan och bidrar till en mjuk och behaglig ljusspridning. Använd med fördel en dekorativ ljuskälla för finast resultat. Placera förslagsvis flera på rad över matsalsbordet eller över köksön. Bente finns även i flera andra varianter som går utmärkt att kombinera med varandra för ett snyggt helhetsintryck i hemmet.Ljuskälla ingår ej.
 • Bente 3 pendel (Rosa)

  Bente 3 pendel (Rosa)
  Bente är en vacker takpendel som garanterat hamnar i blickfånget och blir en smyckande detalj i det moderna hemmet. Lampan har ett svart takfäste tillverkat i högkvalitativ stål och består av 3st pendlar. Varje pendel bär på en rosa, cylinderformad skärm och har en gyllene insida. Detta ger dels lampan en modern touch, men ramar också in ljuskällan på ett mycket elegant vis. Placera Bente förslagsvis över matsalsbordet, över köksön eller över soffbordet i vardagsrummet.Bente finns även i flera andra varianter som går utmärkt att kombinera med varandra för ett snyggt helhetsintryck i hemmet. Ljuskällor ingår ej.
 • Bente 4 pendel (Rosa)

  Bente 4 pendel (Rosa)
  Bente är en modern pendel med en elegant design, gjord av metall. Ljuskällorna som omfångas av dem dekorativa tygskärmarna med en insida av guld ger en fin och bra ljusspridning i rummet. Placera förslagsvis över matbordet eller köksön. Ljuskällor ingår ej. Bente finns i fler varianter.
 • Bente 6 pendel (Rosa)

  Bente 6 pendel (Rosa)
  Bente är en modern pendel med en elegant design, gjord av metall. Ljuskällorna som omfångas av dem dekorativa tygskärmarna med en insida av guld ger en fin och bra ljusspridning i rummet. Placera förslagsvis över matbordet eller köksön. Ljuskällor ingår ej.Bente finns i fler varianter.
 • Bente 3 Premium pendel (Rosa)

  Bente 3 Premium pendel (Rosa)
  Bente är en vacker takpendel som garanterat hamnar i blickfånget och blir en smyckande detalj i det moderna hemmet. Lampan har ett svart takfäste tillverkat i högkvalitativ stål och består av 3st pendlar som hänger ner från taket i olika längder, vilket skapar ett spännande uttryck. Varje pendel bär på en rosa, cylinderformad skärm och har en gyllene insida. Detta ger dels lampan en modern touch, men ramar också in ljuskällan på ett mycket elegant vis. Placera Bente förslagsvis över matsalsbordet, över köksön eller över soffbordet i vardagsrummet.Bente finns även i flera andra varianter som går utmärkt att kombinera med varandra för ett snyggt helhetsintryck i hemmet. Ljuskällor ingår ej.