Scandinavian Choice lampor

Det är lätt att förstå vilken typ av design som lampor från Scandinavian Choice har. Men även om stilen är skandinavisk finns det inslag av lite mer vågad formgivning, som vi ibland vågar välja som skandinaver. Här hittar du ett urval av lampor från Scandinavian Choice och deras återförsäljare online.

 • Selter 9 pendel (Svart)

  Selter 9 pendel (Svart)
  Selter är en unik pendel med en modern design, gjord av metall. Ljuskällorna som omfångas av dem avlånga spotlightsen ger en bra och fin ljusspridning i neråt.Placera förslagsvis över matbordet eller köksön. Ljuskällor ingår ej. Selter finns i fler varianter.
 • Hilde 1 pendel (Grå)

  Hilde 1 pendel (Grå)
  Hilde är en vacker takpendel som garanterat hamnar i blickfånget och blir en smyckande detalj i det moderna hemmet. Lampan är tillverkad i högkvalitativ stål och består av en grå skärm med guldfärgad insida. Lampskärmen omger ljuskällan och bidrar till en mjuk och behaglig ljusspridning. Använd med fördel en dekorativ ljuskälla för finast resultat. Placera lampan förslagsvis över matbordet, soffbordet eller i sovrummet.Hilde finns även i flera andra varianter som går utmärkt att kombinera med varandra för ett snyggt helhetsintryck i hemmet. Ljuskälla ingår ej.
 • Holm vägglampa (Svart)

  Holm vägglampa (Svart)
  Holm är en modern vägglampa med en stilren design, gjord av metall. Ljuskällorna som omfångas av dem vita, runda glasen ger en fin och bra ljusspridning i rummet. Armarna går att vrida. Placera förslagsvis i sovrummet eller vardagsrummet som läslampa. Ljuskällor ingår ej. Holm finns i fler varianter.
 • Spiner vägglampa (Vit)

  Spiner vägglampa (Vit)
  Spiner är en spännande vägglampa som garanterat hamnar i blickfånget och blir en smyckande detalj i det moderna hemmet. Lampan är tillverkad i svart stål och består av en skärm i spiral-design, vilket skapar ett spännande uttryck. Placera förslagsvis i hallen, i köket eller i trappan. Spiner finns även i flera andra varianter som går utmärkt att kombinera med varandra för ett snyggt helhetsintryck i hemmet.Ljuskälla ingår ej.
 • Vene 6 plafond (Rotting)

  Vene 6 plafond (Rotting)
  Vene är en unik plafond med en modern design, gjord av metall och rotting. Ljuskällorna som omfångas av dem dekorativa skärmarna ger en bra och fin ljusspridning i rummet. Placera förslagsvis i vardagsrummet eller sovrummet. Ljuskällor ingår ej.Vene finns i fler varianter.
 • Gomez 4 plafond (Rotting)

  Gomez 4 plafond (Rotting)
  Gomez är en modern plafond med en elegant design, gjord av metall. Ljuskällorna som omfångas av dem dekorativa skärmarna ger en fin och bra ljusspridning i rummet. Placera förslagsvis i vardagsrummet, hallen eller sovrummet. Ljuskällor ingår ej.Gomez finns i fler varianter.
 • Tori Lp3 golvlampa (Vit)

  Tori Lp3 golvlampa (Vit)
  Tori är en unik golvlampa med en antik design, gjord av metall. Ljuskällorna som sitter på de dekorativa armarna ger en fin och bra ljusspridning i rummet. Placera förslagsvis i vardagsrummet som utöver bra belysning blir en snygg inredningsdetalj. Levereras med sladd och strömbrytare. Ljuskällor ingår ej, komberna gärna med E14 kronljus.Tori finns i fler varianter.
 • Monolit Lp1 golvlampa (Svart)

  Monolit Lp1 golvlampa (Svart)
  Monolit är en modern golvlampa med en elegant design, gjord av metall. Ljuskällan som omfångas av den dekorativa skärmen ger en fin och bra ljusspridning i rummet. Höjden och vinklen av skärmer går att justera. Placera förslagsvis i vardagsrummet som utöver bra belysning blir en snygg inredningsdetalj. Levereras med sladd och strömbrytare. Ljuskälla ingår ej.Monolit finns i fler varianter.
 • Kalf 3 plafond (Svart)

  Kalf 3 plafond (Svart)
  Kalf är en modern plafond med en stilren design, gjord av metall. Ljuskällan som omfångas av dem runda glasen ger en fin och bra ljusspridning i rummet. Placera förslagsvis i vardagsrummet, hallen eller sovrummet. Ljuskällor ingår ej.Kalf finns i fler varianter.
 • Hunter Lp3 golvlampa (Svart)

  Hunter Lp3 golvlampa (Svart)
  Hunter är en modern golvlampa med en elegant design, gjord av metall. Ljuskällorna som omfångas av dem runda glasen ger en fin och bra ljusspridning i rummet. Placera förslagsvis i vardagsrummet som en snygg inredningsdetalj. Levereras med sladd och strömbrytare. Ljuskällor ingår ej.Hunter finns i fler varianter.
 • Piano K1 vägglampa (Vit)

  Piano K1 vägglampa (Vit)
  Piano är en modern vägglampa med en elegant design, gjord av metall och tyg. Ljuskällan som omfångas av den dekorativa tygskärmen med en insida i guld ger en fin och bra ljusspridning i rummet. Placera förslagsvis i vardagsrummet, sovrummet eller hallen. Ljuskälla ingår ej. Piano finns i fler varianter.
 • Summer 5 pendel (Mönstrad)

  Summer 5 pendel (Mönstrad)
  Summer är en klassisk takkrona med en elegant design, gjord av metall. Ljuskällorna som omfångas av dem dekorativa skärmarna med mönstrat tyg ger en fin och bra ljusspridning i rummet. Placera förslagsvis över matbordet eller i vardagsrummet. Ljuskällor ingår ej.Summer finns i fler varianter.
 • Ingvar 4 pendel (Svart)

  Ingvar 4 pendel (Svart)
  Ingvar är en modern plafond med en elegant design, gjord av metall. Ljuskällorna som omfångas av dem dekorativa glasen ger en fin och bra ljusspridning i rummet. Placera förslagsvis över matbordet eller köksön. Ljuskällor ingår ej.Ingvar finns i fler varianter.
 • Selter 1 pendel (Svart)

  Selter 1 pendel (Svart)
  Selter är en stilren takpendel som garanterat hamnar i blickfånget och blir en smyckande detalj i det moderna hemmet. Lampan är tillverkad i svart, högkvalitativ stål och består av ett långt rör som skapar ett minimalistisk och modernt uttryck till interiören. Placera förslagsvis flera på rad över köksbordet eller över köksön. Selter finns även i flera andra varianter som går utmärkt att kombinera med varandra för ett snyggt helhetsintryck i hemmet.Ljuskälla ingår ej.
 • Thord K1 vägglampa (Vit)

  Thord K1 vägglampa (Vit)
  Thord är en unik vägglampa som garanterat blir en smyckande detalj i det moderna hemmet. Armaturen är tillverkad av högkvalitativ stål och består av en vit glaskupa som omger ljuskällan och bidrar till en mjuk ljusspridning. Fin att placera i hallen, sovrummet eller vid fåtöljen i vardagsrummet. Thord finns även i flera andra varianter som går utmärkt att kombinera med varandra för ett snyggt helhetsintryck i hemmet.Ljuskälla ingår ej.
 • Pure bordslampa (Svart)

  Pure bordslampa (Svart)
  Pure är en modern bordslampa med en minimalistisk design, gjord av metall. Ljuskällan som omfångas av det runda, vita glaset ger en fin och bra ljusspridning i rummet.Placera förslagsvis i vardagsrummet eller hallen som utöver bra belysning blir en snygg inredningsdetalj. Ljuskälla ingår ej. Levereras med svart sladd med strömbrytare.Pure finns i fler varianter.
 • Kalf K1 vägglampa (Svart)

  Kalf K1 vägglampa (Svart)
  Kalf är en stilren vägglampa som garanterat hamnar i blickfånget och blir en smyckande detalj i det moderna hemmet. Lampan är tillverkad i svartlackerad stål och består av en vit glaskupa som omger ljuskällan och bidrar till en mjuk och behaglig ljusspridning. Placera gärna flera på rad över matbordet eller över köksön. Kalf finns även i flera andra varianter som går utmärkt att kombinera med varandra för ett snyggt helhetsintryck i hemmet.Ljuskälla ingår ej.
 • Axo vägglampa (Svart)

  Axo vägglampa (Svart)
  Axo är en stilren vägglampa som garanterat hamnar i blickfånget och blir en smyckande detalj i det moderna hemmet. Lampan är tillverkad i högkvalitativ stål och består av en cylinderformad skärm. Ljuskällan omsluts av skärmen och bidrar till en mjuk och behaglig ljusspridning. Placera förslagsvis i hallen, i köket eller i trappan. Axo finns även i flera andra varianter som går utmärkt att kombinera med varandra för ett snyggt helhetsintryck i hemmet.Ljuskälla ingår ej.
 • Minerva K1 vägglampa (Svart)

  Minerva K1 vägglampa (Svart)
  Minerva är en stilren vägglampa som garanterat hamnar i blickfånget och blir en smyckande detalj i det moderna hemmet. Lampan är tillverkad i högkvalitativ stål och består av en vit glaskupa som omger ljuskällan på ett mycket elegant vis. Placera förslagsvis i hallen, sovrummet eller vardagsrummet. Minerva finns även i flera andra varianter som går utmärkt att kombinera med varandra för ett snyggt helhetsintryck i hemmet.Ljuskälla ingår ej.
 • Rosa golvlampa (Svart)

  Rosa golvlampa (Svart)
  Rosa är en klassisk golvlampa med en harmonisk design, gjord av metall. Ljuskällorna som sitter på dem dekorativa armarna skapar en fin och behaglig atmosfär i rummet. Placera förslagsvis i vardagsrummet. Ljuskällor ingår ej, kombinera gärna med kronljus. Levereras med sladd och strömbrytare.Rosa finns i fler varianter.
 • Level 5 pendel (Grafit)

  Level 5 pendel (Grafit)
  Level är en modern taklampa med en elegant design, gjord av metall. Ljuskällorna som omfångas av dem dekorativa glasen ger en fin och bra ljusspridning i rummet. Placeringen av pendlarna bestämmer du själv för att kunna välja avstånd och höjd mellan glasen.Placera förslagsvis över matbordet eller i vardagsrummet. Ljuskällor ingår ej. Level finns i fler varianter.
 • Gigi 1 pendel (Grafit)

  Gigi 1 pendel (Grafit)
  Gigi är en stilren takpendel som garanterat hamnar i blickfånget och blir en smyckande detalj i det moderna hemmet. Lampan är tillverkad i svart stål och bär på en rökfärgad glasskärm som omger ljuskällan och bidrar till en mjuk och behaglig ljusspridning. Placera förslagsvis över matbordet eller över soffbordet och använd med fördel en dekorativ ljuskälla för finast resultat. Gigi finns även i flera andra varianter som går utmärkt att kombinera med varandra för ett snyggt helhetsintryck i hemmet.Ljuskälla ingår ej.
 • Zita 4 taklampa (Vit)

  Zita 4 taklampa (Vit)
  Zita är en modern plafond med en stilren design, gjord av metall och trä. Ljuskällorna som omfångas av dem dekorativa skärmarna ger en fin och behaglig ljusspridning i rummet. Placera förslagsvis i sovrummet, hallen eller vardagsrummet. Ljuskällor ingår ej.Zita finns i fler varianter.
 • Ragnar 3 plafond (Svart)

  Ragnar 3 plafond (Svart)
  Ragnar är en modern plafond med en stilren design, gjord av metall. Ljuskällorna som omfångas av dem runda glasen ger en fin och bra ljusspridning i rummet. Placera förslagsvis i hallen, sovrummet eller vardagsrummet. Ljuskällor ingår ej.Ragnar finns i fler varianter.
 • Nave plafond (Svart)

  Nave plafond (Svart)
  Nave är en modern plafond med en minimalistisk design, gjord av metall. Ljuskällorna som omfångas av dem vita, runda glasen ger en fin och bra ljusspridning i rummet. Placera förslagsvis över matbordet eller i vardagsrummet. Ljuskällor ingår ej.Nave finns i fler varianter.
 • Bente 3 pendel (Svart)

  Bente 3 pendel (Svart)
  Bente är en vacker takpendel som garanterat hamnar i blickfånget och blir en smyckande detalj i det moderna hemmet. Lampan har ett svart takfäste tillverkat i högkvalitativ stål och består av 3st pendlar. Varje pendel bär på en svart, cylinderformad skärm och har en gyllene insida. Detta ger dels lampan en modern touch, men ramar också in ljuskällan på ett mycket elegant vis. Placera Bente förslagsvis över matsalsbordet, över köksön eller över soffbordet i vardagsrummet.Bente finns även i flera andra varianter som går utmärkt att kombinera med varandra för ett snyggt helhetsintryck i hemmet. Ljuskällor ingår ej.
 • Bente 4 Premium Mix pendel (Mix)

  Bente 4 Premium Mix pendel (Mix)
  Bente är en modern pendel med en elegant design, gjord av metall. Ljuskällorna som omfångas av dem dekorativa tygskärmarna med en insida av guld ger en fin och bra ljusspridning i rummet. Placera förslagsvis över matbordet eller köksön. Ljuskällor ingår ej. Bente finns i fler varianter.
 • Rossi 8 pendel (Transparent)

  Rossi 8 pendel (Transparent)
  Rossi är en modern pendel med en elegant design, gjord av metall. Ljuskällorna som omfångas av dem runda glasen ger en fin och bra ljusspridning i rummet.Placera förslagsvis över matbordet eller köksön. Ljuskällor ingår ej. Rossi finns i fler varianter.
 • Hilde 3 pendel (Rosa)

  Hilde 3 pendel (Rosa)
  Hilde är en modern taklampa med en elegant design, gjord av metall. Ljuskällorna som omfångas av dem dekorativa tygskärmarna med en insida av guld ger en fin och bra ljusspridning i rummet. Placera förslagsvis över matbordet eller köksön. Ljuskällor ingår ej. Hilde finns i fler varianter.
 • Hunter Lp3 golvlampa (Svart)

  Hunter Lp3 golvlampa (Svart)
  Hunter är en modern golvlampa med en elegant design, gjord av metall. Ljuskällorna som omfångas av dem runda glasen ger en fin och bra ljusspridning i rummet. Placera förslagsvis i vardagsrummet som en snygg inredningsdetalj. Levereras med sladd och strömbrytare. Ljuskällor ingår ej.Hunter finns i fler varianter.
 • Vieno pendel (Svart)

  Vieno pendel (Svart)
  Vieno är en modern pendel med en industriell design, gjord av metall. Ljuskällorna som omfångas av den dekorativa skärmen ger en fin och bra ljusspridning i rummet. Placera förslagsvis över matbordet eller i vardagsrummet. Ljuskällor ingår ej.Vieno finns i fler varianter.
 • Gentor 2 pendel (Vit)

  Gentor 2 pendel (Vit)
  Gentor är en stilren takpendel som garanterat hamnar i blickfånget och blir en smyckande detalj i det moderna hemmet. Lampan är tillverkad i vitlackerad stål och består av en rektangulär lampskärm. Detta ger dels lampan en modern touch, men ramar också in ljuskällorna på ett mycket elegant vis. Placera Gentor förslagsvis över matsalsbordet, över köksön eller över soffbordet i vardagsrummet.Gentor finns även i flera andra varianter som går utmärkt att kombinera med varandra för ett snyggt helhetsintryck i hemmet. Ljuskällor ingår ej.
 • Linear 6 pendel (Svart)

  Linear 6 pendel (Svart)
  Linear är en modern plafond med en stilren design, gjord av metall. Ljuskällorna som omfångas av dem runda glasen ger en fin och bra ljusspridning i rummet. Armarna går att vinkla. Placera förslagsvis i hallen eller vardagsrummet. Ljuskällor ingår ej.Linear finns i fler varianter.
 • Linear 2 pendel (Svart)

  Linear 2 pendel (Svart)
  Linear är en modern plafond med en stilren design, gjord av metall. Ljuskällorna som omfångas av dem runda glasen ger en fin och bra ljusspridning i rummet. Armen går att vinkla. Placera förslagsvis i hallen eller vardagsrummet. Ljuskällor ingår ej.Linear finns i fler varianter.
 • Bente 4 pendel (Grå)

  Bente 4 pendel (Grå)
  Bente är en modern pendel med en elegant design, gjord av metall. Ljuskällorna som omfångas av dem dekorativa tygskärmarna med en insida av guld ger en fin och bra ljusspridning i rummet. Placera förslagsvis över matbordet eller köksön. Ljuskällor ingår ej. Bente finns i fler varianter.
 • Linear 4 pendel (Svart)

  Linear 4 pendel (Svart)
  Linear är en modern plafond med en stilren design, gjord av metall. Ljuskällorna som omfångas av dem runda glasen ger en fin och bra ljusspridning i rummet. Armarna går att vinkla. Placera förslagsvis i hallen eller vardagsrummet. Ljuskällor ingår ej.Linear finns i fler varianter.
 • Hiro 3 spot (Vit)

  Hiro 3 spot (Vit)
  Vesta är en stilren spotlight som garanterat hamnar i blickfånget och blir en smyckande detalj i det moderna hemmet. Lampan är tillverkad i vitlackerad stål och består av 3st spotlights. Varje spotlight har en detalj i krom vilket ger dels lampan en modern touch men skapar också snygga kontraster mot den vita finishen. Placera lampan förslagsvis i hallen, sovrummet eller i köket.Vesta ken finns även i flera andra varianter som går utmärkt att kombinera med varandra för ett snyggt helhetsintryck i hemmet. Ljuskällor ingår ej.
 • Bente 4 Mix pendel (Mix)

  Bente 4 Mix pendel (Mix)
  Bente är en modern pendel med en elegant design, gjord av metall. Ljuskällorna som omfångas av dem dekorativa tygskärmarna med en insida av guld ger en fin och bra ljusspridning i rummet. Placera förslagsvis över matbordet eller köksön. Ljuskällor ingår ej. Bente finns i fler varianter.
 • Nova 5 pendel (Svart)

  Nova 5 pendel (Svart)
  Nova är en modern taklampa med en elegant design, gjord av metall. Ljuskällorna som omfångas av dem runda glasen ger en fin och bra ljusspridning i rummet. Placera förslagsvis över matbordet eller i vardagsrummet. Ljuskällor ingår ej.Nova finns i fler varianter.
 • Broddi Ln1 bordslampa (Svart)

  Broddi Ln1 bordslampa (Svart)
  Broddi är en stilren bordslampa som garanterat blir en smyckande detalj i det moderna hemmet. Armaturen är tillverkad av högkvalitativ stål och består av en marmormönstrad lampskräm. Med skärmens gulddetaljer skapas det dels snygga kontraster men ger också lampan en modern touch. Fin att placera i ett fönster eller vid sidan av TV:n. Broddi finns även i flera andra varianter som går utmärkt att kombinera med varandra för ett snyggt helhetsintryck i hemmet.Ljuskälla ingår ej.
 • Juka 6 taklampa (Vit)

  Juka 6 taklampa (Vit)
  Juka är en modern plafond med en elegant design, gjord av metall. Ljuskällorna som sitter utplacerade på armarna med mässingsdetaljer ger en fin och bra ljusspridning i rummet. Placera förslagsvis i hallen, sovrummet eller vardagsrummet. Ljuskällor ingår ej. Juka finns i fler varianter.
 • Verno 4 plafond (Svart)

  Verno 4 plafond (Svart)
  Verno är en modern plafond med en elegant design, gjord av metall. Ljuskällorna som placeras i varje lamphållare av mässing kommer ge en fin och bra ljusspridning i rummet Placera förslagsvis i hallen, köket eller vardagsrummet. Ljuskällor ingår ej.Verno finns i fler varianter.
 • Trapo Lp1 golvlampa (Svart)

  Trapo Lp1 golvlampa (Svart)
  Trapo är en modern golvlampa med en stilren design, gjord av metall. Ljuskällan som omfångas av skärmen ger en fin och bra ljusspridning i rummet Placera förslagsvis i vardagsrummet som en snygg inredningsdetalj. Levereras med sladd och strömbrytare. Ljuskälla ingår ej._x000D_Trapo finns i fler varianter.
 • Pregos 4 plafond (Svart)

  Pregos 4 plafond (Svart)
  Pregos är en modern plafond med en stilren design, gjord av metall. Ljuskällorna som omfångas av dem runda glasen ger en fin och bra ljusspridning i rummet. Placera förslagsvis i hallen, köket eller vardagsrummet. Ljuskällor ingår ej.Pregos finns i fler varianter.
 • Pregos 2 plafond (Svart)

  Pregos 2 plafond (Svart)
  Pregos är en stilren plafond som garanterat hamnar i blickfånget och blir en smyckande detalj i det moderna hemmet. Lampan är tillverkad i svartlackerad stål och består av 2st ljuspunkter. Varje ljuspunkt omfångas av en vit, rund glaskupa vilket skapar snygga kontraster och ger dels lampan en modern touch men bidrar även till en mjuk och behaglig ljusspridning. Placera lampan förslagsvis i hallen, sovrummet eller i köket.Pregos finns även i flera andra varianter som går utmärkt att kombinera med varandra för ett snyggt helhetsintryck i hemmet. Ljuskällor ingår ej, använd E14 päronlampa.
 • Brendi 6B plafond (Svart)

  Brendi 6B plafond (Svart)
  Brendi är en modern plafond med en industriell design, gjord av metall. Ljuskällorna som omfångas av dem runda glasen ger en fin och bra ljusspridning i rummet. Placera förslagsvis i hallen, köket eller vardagsrummet. Ljuskällor ingår ej.Brendi finns i fler varianter.
 • Korno Lp1 golvlampa (Vit)

  Korno Lp1 golvlampa (Vit)
  Korno är en modern golvlampa med en elegant design, gjord av metall. Ljuskällan som omfångas av den dekorativa skärmen ger en fin och bra ljusspridning i rummet. Höjden och vinklen av skärmer går att justera. Placera förslagsvis i vardagsrummet som utöver bra belysning blir en snygg inredningsdetalj. Levereras med sladd och strömbrytare. Ljuskälla ingår ej.Korno finns i fler varianter.
 • Juka Lp1 golvlampa (Vit)

  Juka Lp1 golvlampa (Vit)
  Juka är en modern golvlampa med en elegant design, gjord av metall. Den öppna ljuskällan ger en fin och bra ljusspridning i rummet. Placera förslagsvis i vardagsrummet som en snygg inredningsdetalj eller läslampa. Levereras med sladd och strömbrytare. Ljuskälla ingår ej. Juka finns i fler varianter.
 • Estrella Lp1 golvlampa (Svart)

  Estrella Lp1 golvlampa (Svart)
  Estrella är en modern golvlampa med en elegant design, gjord av metall. Ljuskällan som omfångas av dem dekorativa skärmen med en insida av guld ger en bra och behaglig ljusspridning i rummet.Placera förslagsvis i vardagsrummet som utöver bra belysning blir en snygg inredningsdetalj. Levereras med sladd och strömbrytare. Ljuskälla ingår ej. Estrella finns i fler varianter.
 • Tiper 2 plafond (Svart)

  Tiper 2 plafond (Svart)
  Tiper är en stilren plafond som garanterat hamnar i blickfånget och blir en smyckande detalj i det moderna hemmet. Denna variant har en rekatangulär ram i högkvalitativ stål som sitter fast uppe vid taket. Denna ger dels lampan en industriell touch, men ramar också in och framhäver ljuskällorna på ett mycket elegant vis. Varje ljuskälla omsluts av ett tubformat rör, vilket skapar ett tufft uttryck till hemmet. Tiper passar lika bra till att belysa ett kök, som ett vardagsrum eller en entré.Tiper finns även i flera andra varianter som går utmärkt att kombinera med varandra för ett snyggt helhetsintryck i hemmet. Ljuskällor ingår ej.
 • Playa K1 vägglampa (Svart)

  Playa K1 vägglampa (Svart)
  Playa är en vacker vägglampa som garanterat hamnar i blickfånget och blir en smyckande detalj i det moderna hemmet. Lampan är tillverkad i högkvalitativ stål och består av en bladformad skärm. Bakom denna skärm sitter en mässingsfärgad lamphållare, som dels skapar snygga kontraster men ger också lampan en modern touch. Placera lampan förslagsvis i köket, sovrummet eller i hallen.Playa finns även i flera andra varianter som går utmärkt att kombinera med varandra för ett snyggt helhetsintryck i hemmet. Ljuskälla ingår ej.
 • Artemida pendel (Svart)

  Artemida pendel (Svart)
  Artemida är en modern taklampa med en stilren design, gjord av metall. Ljuskällorna som omfångas av dem runda, vita glasen ger en fin och bra ljusspridning i rummet. Pendlarnas placering väljer du själv. Placera förslagsvis över matbordet eller i vardagsrummet. Ljuskällor ingår ej.
 • Aura pendel (Svart)

  Aura pendel (Svart)
  Aura är en modern pendel med en elegant design, gjord av metall. Ljuskällan som omfångas av det runda, vita glaset ger en fin och bra ljusspridning i rummet.Placera förslagsvis i vardagsrummet eller över matbordet som utöver bra belysning blir en snygg inredningsdetalj. Ljuskälla ingår ej. Aura finns i fler varianter.
 • Bot spot (Svart)

  Bot spot (Svart)
  Bot är en modern spotlightskena med en stilren design, gjord av metall. Ljuskällorna som omfångas av spottarna ger en fin och bra ljusspridning i rummet. Spottarna går att vinkla. Placera förslagsvis i hallen eller köket. Ljuskällor ingår ej.Bot finns i fler varianter.
 • Axo vägglampa (Vit)

  Axo vägglampa (Vit)
  Axo är en stilren vägglampa som garanterat hamnar i blickfånget och blir en smyckande detalj i det moderna hemmet. Lampan är tillverkad i högkvalitativ stål och består av en cylinderformad skärm. Ljuskällan omsluts av skärmen och bidrar till en mjuk och behaglig ljusspridning. Placera förslagsvis i hallen, i köket eller i trappan. Axo finns även i flera andra varianter som går utmärkt att kombinera med varandra för ett snyggt helhetsintryck i hemmet.Ljuskälla ingår ej.
 • Circle 1C vägglampa (Svart)

  Circle 1C vägglampa (Svart)
  Circle är en spännande väggplafond som garanterat blir en smyckande detalj i det moderna och skandinaviska hemmet. Lampan är tillverkad i svartlackerad stål och består av två cirklar i olika stolekar, vilket skapar ett spännande uttryck. Fin att placera i sovrummet, vardagrummet eller hallen. Circle finns även i flera andra varianter som går utmärkt att kombinera med varandra för ett snyggt helhetsintryck i hemmet.Ljuskälla ingår ej.
 • Aida vägglampa (Vit)

  Aida vägglampa (Vit)
  Aida är en modern vägglampa med en industriell design, gjord av metall. Ljuskällorna som omfångas av skärmarna ger en fin och riktad ljusspridning. Skärmarna går att vinkla och armarna att vrida.Placera förslagsvis i vardagsrummet eller sovrummet som läslampa. Ljuskällor ingår ej. Aida finns i fler varianter.
 • Akari 1 pendel (Svart)

  Akari 1 pendel (Svart)
  Akari er är en stilren vägglampa som garanterat hamnar i blickfånget och blir en smyckande detalj i det moderna hemmet. Lampan är tillverkad i högkvalitativ stål och har en snygg, trädetalj på skärmen. Detta skapar dels kontraster mot den svarta finishen men ger också lampan en modern touch. Placera förslagsvis flera på rad över matbordet eller över köksön. Akari finns även i flera andra varianter som går utmärkt att kombinera med varandra för ett snyggt helhetsintryck i hemmet.Ljuskälla ingår ej.
 • Bravo 6 pendel (Svart)

  Bravo 6 pendel (Svart)
  Bravo är en modern pendel med en elegant design, gjord av metall. Ljuskällorna som sitter på dem dekorativa armarna med mässingdetaljer ger en fin och bra ljusspridning i rummet. Placera förslagsvis i vardagsrummet eller över matbordet. Ljuskällor ingår ej.Bravo finns i fler varianter.
 • Link 5 pendel (Svart)

  Link 5 pendel (Svart)
  Link är en modern taklampa med en stilren design, gjord av metall. Ljuskällorna som omfångas av skärmarna ger en fin och bra ljusspridning neråt. Placeringen av pendlarna bestämmer du själv för att välja höjd och avstånd mellan skärmarna. Placera förslagsvis över matbordet eller vardagsrummet. Ljuskällor ingår ej.Link finns i fler varianter.
 • Bobi 3 pendel (Svart)

  Bobi 3 pendel (Svart)
  Bobi är en lekfull taklampa som garanterat hamnar i blickfånget och blir en smyckande detalj i det moderna hemmet. Lampan är tillverkad i svartlackerad stål och består av 3st pendlar. Varje pendel har en röd sladd, vilket skapar snygga kontraster och ett lekfullt uttryck. Använd med fördel dekorativa ljuskällor i lampan då dem är fullt synliga och för finast reslutat. Placera lampan förslagsvis över matbordet, över köksön eller över soffbordet.Bobi finns även i flera andra varianter som går utmärkt att kombinera med varandra för ett snyggt helhetsintryck i hemmet. Ljuskällor ingår ej.
 • Milargo 3 pendel (Vit)

  Milargo 3 pendel (Vit)
  Milargo är en modern pendel med en stilren design, gjord av metall. Ljuskällorna som omfångas av skärmarna ger en fin och bra ljusspridning neråt. Placera förslagsvis över matbordet eller köksön. Ljuskällor ingår ej. Milargo finns i fler varianter.
 • Istar 4 Premium pendel (Grafit)

  Istar 4 Premium pendel (Grafit)
  Istar är en modern pendel med en elegant design, gjord av metall. Ljuskällorna som omfångas av de dekorativa glasen ger en fin och bra ljusspridning i rummet.Placera förslagsvis i vardagsrummet eller över matbordet. Ljuskällor ingår ej. Istar finns i fler varianter.
 • Fumiko 3 pendel (Svart)

  Fumiko 3 pendel (Svart)
  Fumiko är en stilren takpendel som garanterat hamnar i blickfånget och blir en smyckande detalj i det moderna hemmet. Lampan är tillverkad i svartlackerad stål och består av 3st pendlar. Varje pendel bär på en tubformad skärm med varsin mässingdetalj. Detta ger dels lampan en modern touch, men omger också ljuskällan på ett mycket elegant vis. Placera lampan förslagsvis över matbordet, över köksön eller över soffbordet i vardagsrummet.Fumiko finns även i flera andra varianter som går utmärkt att kombinera med varandra för ett snyggt helhetsintryck i hemmet. Ljuskällor ingår ej.
 • Link table (Mässing/guld)

  Link table (Mässing/guld)
  Link är en modern bordslampa med en elegant design. Ljuskällan som omfångas av det runda opalglaset ger ett fin och behaglig atmosfär i rummet.Placera förslagsvis i hallen eller vardagsrummet som en smyckande detalj. Ljuskälla ingår ej. Levereras med sladd med strömbrytare. Link finns i fler varianter.
 • Malia Lp golvlampa (Vit)

  Malia Lp golvlampa (Vit)
  Malia är en modern golvlampa med en elegant design, gjord av metall. Ljuskällan som omfångas av den dekorativa skärmen med en insida i guld ger en fin och bra ljusspridning i rummet. Placera förslagsvis i vardagsrummet, sovrummet eller hallen. Ljuskälla ingår ej. Levereras med sladd och strömbrytare. Malia finns i fler varianter.
 • Peak floor (Vit)

  Peak floor (Vit)
  Peak är en modern golvlampa med en elegant design. Kombinationen av den vita tygskärmen och förkromingen ger den sin stilfullhet. Ljuskällan som omfångas av skärmen med även en insida i krom ger en fin och behaglig atmosfär i rummet.Placera förslagsvis i vardagsrummet som en smyckande detalj. Ljuskälla ingår ej. Levereras med vit sladd i plast med strömbrytare. Peak finns i fler varianter.
 • Sight table (Svart)

  Sight table (Svart)
  Sight är en modern bordslampa med en elegant design. Kombinationen av den svarta tygskärmen och insidan av guld ger den sin stilfullhet. Ljuskällan som omfångas av skärmen ger en fin och behaglig atmosfär i rummet.Placera förslagsvis i hallen eller vardagsrummet som en smyckande detalj. Ljuskälla ingår ej. Levereras med svart sladd av plast med strömbrytare. Sight finns i fler varianter.
 • Zac pendel (Svart)

  Zac pendel (Svart)
  Zac är en modern taklampa med en minimalistisk design, gjord av metall. Ljuskällorna som omfångas av dem runda glasen i olika storlekar ger en fin och bra ljusspridning i rummet.Placera förslagsvis i vardagsrummet eller över matbordet som utöver bra belysning blir en snygg inredningsdetalj. Ljuskällor ingår ej. Zac finns i fler varianter.
 • Peak S black/copper (Svart)

  Peak S black/copper (Svart)
  Peak är en modern bordslampa med en elegant design. Kombinationen av den svarta tygskärmen och brons ger den sin stilfullhet. Ljuskällan som omfångas av skärmen med även en insida i brons ger en fin och behaglig atmosfär i rummet.Placera förslagsvis i hallen eller vardagsrummet som en smyckande detalj. Ljuskälla ingår ej. Strömbrytare placerad på lampfoten. Levereras med svart sladd av plast. Peak finns i fler varianter.
 • Gia 6 plafond (Svart)

  Gia 6 plafond (Svart)
  Gia är en modern plafond med en elegant design, gjord av metall. Ljuskällorna som omfångas av glaskuporna ger en fin och bra ljusspridning i rummet. Placera förslagsvis i vardagsrummet, hallen eller sovrummet. Går att montera både på vägg och tak. Ljuskällor ingår ej, obs fungerar endast med E14 päron- eller kronlampor. Gia finns i fler varianter.
 • Arigato 4 taklampa (Svart)

  Arigato 4 taklampa (Svart)
  Arigato är en modern taklampa med en industriell design, gjord av stål och plast. Ljuskällorna som omfångas av de dekorativa och matta skärmarna med marmorerat mönster ger en fin och bra ljusspridning i rummet. Placera förslagsvis i vardagsrummet eller över matbordet. Höjden går att justera. Ljuskällor ingår ej. Arigato finns i fler varianter.
 • Arigato 4 taklampa (Svart)

  Arigato 4 taklampa (Svart)
  Arigato är en modern taklampa med en industriell design, gjord av stål och plast. Ljuskällorna som omfångas av de dekorativa och matta skärmarna med marmorerat mönster ger en fin och bra ljusspridning i rummet. Placera förslagsvis i vardagsrummet eller över matbordet. Höjden går att justera. Ljuskällor ingår ej. Arigato finns i fler varianter.
 • Arigato 3 taklampa (Svart)

  Arigato 3 taklampa (Svart)
  Arigato är en modern taklampa med en industriell design, gjord av stål och plast. Ljuskällorna som omfångas av de dekorativa och matta skärmarna med träinspirerat mönster ger en fin och bra ljusspridning i rummet. Placera förslagsvis i vardagsrummet eller över matbordet. Höjden går att justera. Ljuskällor ingår ej. Arigato finns i fler varianter.
 • Arigato 3 taklampa (Svart)

  Arigato 3 taklampa (Svart)
  Arigato är en modern taklampa med en industriell design, gjord av stål och plast. Ljuskällorna som omfångas av de dekorativa och matta skärmarna med marmorerat mönster ger en fin och bra ljusspridning i rummet. Placera förslagsvis i vardagsrummet eller över matbordet. Höjden går att justera. Ljuskällor ingår ej. Arigato finns i fler varianter.
 • Arigato 3 taklampa (Svart)

  Arigato 3 taklampa (Svart)
  Arigato är en modern taklampa med en industriell design, gjord av stål och plast. Ljuskällorna som omfångas av de dekorativa och matta skärmarna med marmorerat mönster ger en fin och bra ljusspridning i rummet. Placera förslagsvis i vardagsrummet eller över matbordet. Höjden går att justera. Ljuskällor ingår ej. Arigato finns i fler varianter.
 • Arigato 2 taklampa (Svart)

  Arigato 2 taklampa (Svart)
  Arigato är en modern taklampa med en industriell design, gjord av stål och plast. Ljuskällorna som omfångas av de dekorativa och matta skärmarna med träinspirerat mönster ger en fin och bra ljusspridning i rummet. Placera förslagsvis i vardagsrummet eller över matbordet. Höjden går att justera. Ljuskällor ingår ej. Arigato finns i fler varianter.
 • Arigato 2 taklampa (Svart)

  Arigato 2 taklampa (Svart)
  Arigato är en modern taklampa med en industriell design, gjord av stål och plast. Ljuskällorna som omfångas av de dekorativa och matta skärmarna med marmorerat mönster ger en fin och bra ljusspridning i rummet. Placera förslagsvis i vardagsrummet eller över matbordet. Höjden går att justera. Ljuskällor ingår ej. Arigato finns i fler varianter.
 • Arigato 2 taklampa (Svart)

  Arigato 2 taklampa (Svart)
  Arigato är en modern taklampa med en industriell design, gjord av stål och plast. Ljuskällorna som omfångas av de dekorativa och matta skärmarna med marmorerat mönster ger en fin och bra ljusspridning i rummet. Placera förslagsvis i vardagsrummet eller över matbordet. Höjden går att justera. Ljuskällor ingår ej. Arigato finns i fler varianter.
 • Malia 4 pendel (Svart)

  Malia 4 pendel (Svart)
  Malia är en modern taklampa med en elegant design, gjord av metall. Ljuskällorna som omfångas av de dekorativa skärmarna med en insida i guld ger en fin och bra ljusspridning i rummet. Placera förslagsvis i vardagsrummet eller över matbordet. Ljuskällor ingår ej. Malia finns i fler varianter.
 • Malia 4 pendel (Vit)

  Malia 4 pendel (Vit)
  Malia är en modern taklampa med en elegant design, gjord av metall. Ljuskällorna som omfångas av de dekorativa skärmarna med en insida i guld ger en fin och bra ljusspridning i rummet. Placera förslagsvis i vardagsrummet eller över matbordet. Ljuskällor ingår ej. Malia finns i fler varianter.
 • Malia 3 pendel (Svart)

  Malia 3 pendel (Svart)
  Malia är en modern taklampa med en elegant design, gjord av metall. Ljuskällorna som omfångas av de dekorativa skärmarna med en insida i guld ger en fin och bra ljusspridning i rummet. Placera förslagsvis i vardagsrummet eller över matbordet. Ljuskällor ingår ej. Malia finns i fler varianter.
 • Malia 3 pendel (Vit)

  Malia 3 pendel (Vit)
  Malia är en modern taklampa med en elegant design, gjord av metall. Ljuskällorna som omfångas av de dekorativa skärmarna med en insida i guld ger en fin och bra ljusspridning i rummet. Placera förslagsvis i vardagsrummet eller över matbordet. Ljuskällor ingår ej. Malia finns i fler varianter.
 • Malia 1 pendel (Svart)

  Malia 1 pendel (Svart)
  Malia är en modern taklampa med en elegant design, gjord av metall. Ljuskällan som omfångas av den dekorativa skärmen med en insida i guld ger en fin och bra ljusspridning i rummet. Placera förslagsvis i vardagsrummet eller över matbordet. Höjden går att justera. Ljuskälla ingår ej. Malia finns i fler varianter.
 • Malia 1 pendel (Vit)

  Malia 1 pendel (Vit)
  Malia är en modern taklampa med en elegant design, gjord av metall. Ljuskällan som omfångas av den dekorativa skärmen med en insida i guld ger en fin och bra ljusspridning i rummet. Placera förslagsvis i vardagsrummet eller över matbordet. Höjden går att justera. Ljuskälla ingår ej. Malia finns i fler varianter.
 • Piano 4 pendel (Svart)

  Piano 4 pendel (Svart)
  Piano är en modern taklampa med en elegant design, gjord av metall och tyg. Ljuskällorna som omfångas av de dekorativa tygskärmarna med en insida i guld ger en fin och bra ljusspridning i rummet. Placera förslagsvis i vardagsrummet eller över matbordet. Ljuskällor ingår ej. Piano finns i fler varianter.
 • Piano 4 pendel (Vit)

  Piano 4 pendel (Vit)
  Piano är en modern taklampa med en elegant design, gjord av metall och tyg. Ljuskällorna som omfångas av de dekorativa tygskärmarna med en insida i guld ger en fin och bra ljusspridning i rummet. Placera förslagsvis i vardagsrummet eller över matbordet. Ljuskällor ingår ej. Piano finns i fler varianter.
 • Piano 3 pendel (Svart)

  Piano 3 pendel (Svart)
  Piano är en modern taklampa med en elegant design, gjord av metall och tyg. Ljuskällorna som omfångas av de dekorativa tygskärmarna med en insida i guld ger en fin och bra ljusspridning i rummet. Placera förslagsvis i vardagsrummet eller över matbordet. Ljuskällor ingår ej. Piano finns i fler varianter.
 • Piano 3 pendel (Vit)

  Piano 3 pendel (Vit)
  Piano är en modern taklampa med en elegant design, gjord av metall och tyg. Ljuskällorna som omfångas av de dekorativa tygskärmarna med en insida i guld ger en fin och bra ljusspridning i rummet. Placera förslagsvis i vardagsrummet eller över matbordet. Ljuskällor ingår ej. Piano finns i fler varianter.
 • Piano 1 pendel (Svart)

  Piano 1 pendel (Svart)
  Piano är en modern pendel med en elegant design, gjord av metall och tyg. Ljuskällan som omfångas av den dekorativa tygskärmen med en insida i guld ger en fin och bra ljusspridning i rummet. Placera förslagsvis i vardagsrummet eller över matbordet. Höjden går att justera. Ljuskälla ingår ej. Piano finns i fler varianter.
 • Piano 1 pendel (Vit)

  Piano 1 pendel (Vit)
  Piano är en modern pendel med en elegant design, gjord av metall och tyg. Ljuskällan som omfångas av den dekorativa tygskärmen med en insida i guld ger en fin och bra ljusspridning i rummet. Placera förslagsvis i vardagsrummet eller över matbordet. Höjden går att justera. Ljuskälla ingår ej. Piano finns i fler varianter.
 • Talia 4 plafond (Svart)

  Talia 4 plafond (Svart)
  Talia är en modern plafond med en elegant design, gjord av metall. Ljuskällorna som omfångas av de dekorativa skärmarna ger en fin och bra ljusspridning i rummet. Placera förslagsvis i vardagsrummet eller sovrummet. Ljuskällor ingår ej. Talia finns i fler varianter.
 • Talia 2 plafond (Svart)

  Talia 2 plafond (Svart)
  Talia är en modern plafond med en elegant design, gjord av metall. Ljuskällorna som omfångas av de dekorativa skärmarna ger en fin och bra ljusspridning i rummet. Placera förslagsvis i vardagsrummet eller köket. Ljuskällor ingår ej. Talia finns i fler varianter.
 • Flow 4 plafond (Svart)

  Flow 4 plafond (Svart)
  Flow är en modern plafond med en elegant design, gjord av metall och glas. Ljuskällorna som omfångas av de dekorativa och rörliga glasen ger en fin och bra ljusspridning i rummet. Placera förslagsvis i vardagsrummet, hallen eller köket. Ljuskällor ingår ej. Flow finns i fler varianter.
 • Flow 4 plafond (Svart)

  Flow 4 plafond (Svart)
  Flow är en modern plafond med en elegant design, gjord av metall och glas. Ljuskällorna som omfångas av de dekorativa och rörliga glasen ger en fin och bra ljusspridning i rummet. Placera förslagsvis i vardagsrummet, hallen eller köket. Ljuskällor ingår ej. Flow finns i fler varianter.
 • Flow 4 plafond (Svart)

  Flow 4 plafond (Svart)
  Flow är en modern plafond med en elegant design, gjord av metall och glas. Ljuskällorna som omfångas av de dekorativa och rörliga glasen ger en fin och bra ljusspridning i rummet. Placera förslagsvis i vardagsrummet, hallen eller köket. Ljuskällor ingår ej. Flow finns i fler varianter.
 • Flow 4 plafond (Svart)

  Flow 4 plafond (Svart)
  Flow är en modern plafond med en elegant design, gjord av metall och glas. Ljuskällorna som omfångas av de dekorativa och rörliga glasen ger en fin och bra ljusspridning i rummet. Placera förslagsvis i vardagsrummet, hallen eller köket. Ljuskällor ingår ej. Flow finns i fler varianter.
 • Flow 3 Prem plafond (Svart)

  Flow 3 Prem plafond (Svart)
  Flow är en modern plafond med en elegant design, gjord av metall och glas. Ljuskällorna som omfångas av de dekorativa och rörliga glasen ger en fin och bra ljusspridning i rummet. Placera förslagsvis i vardagsrummet, hallen eller köket. Ljuskällor ingår ej. Flow finns i fler varianter.
 • Flow 3 Prem plafond (Svart)

  Flow 3 Prem plafond (Svart)
  Flow är en modern plafond med en elegant design, gjord av metall och glas. Ljuskällorna som omfångas av de dekorativa och rörliga glasen ger en fin och bra ljusspridning i rummet. Placera förslagsvis i vardagsrummet, hallen eller köket. Ljuskällor ingår ej. Flow finns i fler varianter.
 • Flow 3 Prem plafond (Svart)

  Flow 3 Prem plafond (Svart)
  Flow är en modern plafond med en elegant design, gjord av metall och glas. Ljuskällorna som omfångas av de dekorativa och rörliga glasen ger en fin och bra ljusspridning i rummet. Placera förslagsvis i vardagsrummet, hallen eller köket. Ljuskällor ingår ej. Flow finns i fler varianter.