Santa & Cole lampor

Med rötterna i spansk designtradition och staden Barcelona har Santa & Cole spridit sitt ljus över hela världen. Santa & Cole har en kollektion med lampor och belysning av hög kvalité. Den stilrena designen passar bra in i nordisk interiör och kanske är det därför deras lampor är så populära här i Sverige.

 • Cestita Alubat Bordslampa Svart - Santa & Cole

  Cestita Alubat Bordslampa Svart - Santa & Cole
  Design Miguel Milá för Santa & Cole Koncept Cestita Alubat Bordslampa Svart är en stämningsfull lampa designad av Miguel Milá 1962. På en promenad genom gatorna i Barcelona på 1960-talet, stötte&hellip:
 • Pie de Salón G1 Golvlampa Natural/Krom - Santa&Cole

  Pie de Salón G1 Golvlampa Natural/Krom - Santa&Cole
  Pie de Salón G1 Golvlampa Natural/Krom - Santa&Cole
 • TMM Golvlampa Oak/White med diffuser - Santa & Cole

  TMM Golvlampa Oak/White med diffuser - Santa & Cole
  Design Miguel Milá för Santa & Cole Koncept TMM Oak/White med diffuser är en av de mest erkända lampor från Santa & Cole. Den industriella designen kombineras med ett otroligt djup och lugn, som ligger&hellip:
 • GT6 Taklampa Red-Amber Ribbon - Santa & Cole

  GT6 Taklampa Red-Amber Ribbon - Santa & Cole
  Design Santa & Cole Team för Santa & Cole Koncept GT6 Taklampa Red-Amber Ribbon är en unik lampskärm av handgjorda bomullsband, som både är klassisk och dramatisk i sin design. När lampan är påslagen&hellip:
 • Cestita Bordslampa White Opal Glass - Santa & Cole

  Cestita Bordslampa White Opal Glass - Santa & Cole
  Design Miguel Milá för Santa & Cole Koncept Cestita Bordslampa White Opal Glass är en stämningsfull lampa designad av Miguel Milá 1962. På en promenad genom gatorna i Barcelona på 1960-talet, stötte&hellip:
 • Cestita Batería ToGo Bordslampa Wood/White Opal Glass - Santa & Cole

  Cestita Batería ToGo Bordslampa Wood/White Opal Glass - Santa & Cole
  Design Miguel Milá för Santa & Cole Koncept Cestita SWood/White Opal Glass är en stämningsfull lampa designad av Miguel Milá 1962. På en promenad genom gatorna i Barcelona på 1960-talet, stötte&hellip:
 • Cestita Bordslampa White - Santa & Cole

  Cestita Bordslampa White - Santa & Cole
  Design Miguel Milá för Santa & Cole Koncept Cestita Bordslampa White är en stämningsfull lampa designad av Miguel Milá 1962. På en promenad genom gatorna i Barcelona på 1960-talet, stötte Miguel&hellip:
 • Cestita Metálica Bordslampa Stainless Steel/White Glass - Santa & Cole

  Cestita Metálica Bordslampa Stainless Steel/White Glass - Santa & Cole
  Design Miguel Milá för Santa & Cole Koncept Cestita Stainless Steel/White Glass är en stämningsfull lampa designad av Miguel Milá 1962. På en promenad genom gatorna i Barcelona på 1960-talet, stötte&hellip:
 • Cesta Bordslampa Wood/White Opal Glass - Santa & Cole

  Cesta Bordslampa Wood/White Opal Glass - Santa & Cole
  Design Miguel Milá för Santa & Cole Koncept Cesta Wood/White Opal Glass är en stämningsfull lampa designad av Miguel Milá 1962. På en promenad genom gatorna i Barcelona på 1960-talet, stötte Miguel&hellip:
 • Cesta Metálica Bordslampa Stainless Steel - Santa & Cole

  Cesta Metálica Bordslampa Stainless Steel - Santa & Cole
  Design Miguel Milá för Santa & Cole Koncept Cesta Stainless Steel är en stämningsfull lampa designad av Miguel Milá 1962. På en promenad genom gatorna i Barcelona på 1960-talet, stötte Miguel på&hellip:
 • Cesta Metálica Bordslampa Stainless Steel med handtag - Santa & Cole

  Cesta Metálica Bordslampa Stainless Steel med handtag - Santa & Cole
  Design Miguel Milá för Santa & Cole Koncept Cesta Stainless Steel är en stämningsfull lampa designad av Miguel Milá 1962. På en promenad genom gatorna i Barcelona på 1960-talet, stötte Miguel på&hellip:
 • TMM Golvlampa Oak/Beige - Santa & Cole

  TMM Golvlampa Oak/Beige - Santa & Cole
  Design Miguel Milá för Santa & Cole Koncept TMM Oak/Beige är en av de mest erkända lampor från Santa & Cole. Den industriella designen kombineras med ett otroligt djup och lugn, som ligger i enkelheten&hellip:
 • GT6 Taklampa Natural - Santa & Cole

  GT6 Taklampa Natural - Santa & Cole
  Design Santa & Cole Team för Santa & Cole Koncept GT Taklampa Natural är en unik lampskärm av handgjorda bomullsband, som både är klassisk och dramatisk i sin design. När lampan är påslagen ger&hellip:
 • Trípode G5 Golvlampa Black/Natural - Santa & Cole

  Trípode G5 Golvlampa Black/Natural - Santa & Cole
  Design Santa & Cole Team for Santa & Cole Koncept Trípode G5 Golvlampa Black/Natural designades 1997 med en utgångspunkt i GT5 taklampan från 1994. Den unika lampskärmen, gjord av handgjorda bomullsband,&hellip:
 • Moragas Bordslampa Sapeli - Santa & Cole

  Moragas Bordslampa Sapeli - Santa & Cole
  Design Antoni de Moragas Gallissà för Santa & Cole Koncept Moragas Bordslampa är en simpel och dekorativ bordslampa från Santa & Cole. Den robusta tre-cylinderbasen stöttar den eleganta lampskärmen&hellip:
 • Sylvestrina Portable Bordslampa - Santa & Cole

  Sylvestrina Portable Bordslampa - Santa & Cole
  Design Enric Sòria & Jordi Garcés för Santa & Cole Sylvestrina Portable Table Lamp är en unik och elegant bordslampa som, förutom att ha ett ljusliknande utseende som utstrålar mysighet, även har&hellip:
 • Gira Bordslampa Mässing - Santa & Cole

  Gira Bordslampa Mässing - Santa & Cole
  Design J.M. Massana, J.M. Tremoleda, Mariano Ferrer för Santa & Cole Gira bordslampa mässing är en minimalistisk, strömlinjeformad och elegant design som fungerar som den perfekta skrivbordslampan!&hellip:
 • GT5 Taklampa Natural - Santa & Cole

  GT5 Taklampa Natural - Santa & Cole
  Design Santa & Cole Team för Santa & Cole Koncept GT Taklampa Natural är en unik lampskärm av handgjorda bomullsband, som både är klassisk och dramatisk i sin design. När lampan är påslagen ger&hellip:
 • GT6 Taklampa Black - Santa & Cole

  GT6 Taklampa Black - Santa & Cole
  Design Santa & Cole Team för Santa & Cole Koncept GT Taklampa Black är en unik lampskärm av handgjorda bomullsband, som både är klassisk och dramatisk i sin design. När lampan är påslagen ger den&hellip:
 • TMM Golvlampa Oak/White - Santa & Cole

  TMM Golvlampa Oak/White - Santa & Cole
  Design Miguel Milá för Santa & Cole Koncept TMM Oak/White är en av de mest erkända lampor från Santa & Cole. Den industriella designen kombineras med ett otroligt djup och lugn, som ligger i enkelheten&hellip:
 • Trípode G5 Golvlampa Black/Black Ribbon - Santa & Cole

  Trípode G5 Golvlampa Black/Black Ribbon - Santa & Cole
  Design Santa & Cole Team for Santa & Cole Koncept Trípode G5 Golvlampa Black/Black Ribbon designades 1997 med en utgångspunkt i GT5 taklampan från 1994. Den unika lampskärmen, gjord av handgjorda bomullsband,&hellip:
 • Trípode G6 Bordslampa Black/Black Ribbon - Santa & Cole

  Trípode G6 Bordslampa Black/Black Ribbon - Santa & Cole
  Design Santa & Cole Team for Santa & Cole Koncept Trípode G6 Bordslampa Black/Black Ribbon designades 1997 med en utgångspunkt i GT5 taklampan från 1994. Den unika lampskärmen, gjord av handgjorda&hellip:
 • Trípode M3 Bordslampa Black/Natural - Santa & Cole

  Trípode M3 Bordslampa Black/Natural - Santa & Cole
  Design Santa & Cole Team for Santa & Cole Koncept Trípode M3 Bordslampa Black/Natural designades 1997 med en utgångspunkt i GT5 taklampan från 1994. Den unika lampskärmen, gjord av handgjorda bomullsband,&hellip:
 • Básica Mínima Bordslampa Beige/Brons - Santa & Cole

  Básica Mínima Bordslampa Beige/Brons - Santa & Cole
  Design Santiago Roqueta för Santa & Cole Från den Barcelonafödda designlegendaren Santiago Roqueta kommer Básica Mínima Table Lamp Beige/Bronze - den vackra och mindre versionen av den klassiska Básica-lampan.&hellip:
 • Básica Mínima Bordslampa Neutral/Brons - Santa & Cole

  Básica Mínima Bordslampa Neutral/Brons - Santa & Cole
  Design Santiago Roqueta för Santa & Cole Från den Barcelonafödda designlegendaren Santiago Roqueta kommer Básica Mínima Table Lamp Neutral/Bronze - den vackra och mindre versionen av den klassiska&hellip:
 • Básica Mínima Bordslampa Portable Beige/Bronze - Santa & Cole

  Básica Mínima Bordslampa Portable Beige/Bronze - Santa & Cole
  Design Santiago Roqueta för Santa & Cole Básica Mínima Table Lamp Portable Beige/Bronze är en modern, tidlös och portabel version av Básica-lampan, som är tillverkad av naturmaterial, med sin cylinderliknande&hellip:
 • Básica Mínima Bordslampa Portable Neutral/Bronze - Santa & Cole

  Básica Mínima Bordslampa Portable Neutral/Bronze - Santa & Cole
  Design Santiago Roqueta för Santa & Cole Básica Mínima Table Lamp Portable Neutral/Bronze är en modern, tidlös och portabel version av Básica-lampan, tillverkad av naturmaterial, med sin cylinderliknande&hellip:
 • Dórica Golvlampa Brun/Natural - Santa & Cole

  Dórica Golvlampa Brun/Natural - Santa & Cole
  Design Jordi Miralbell & Mariona Raventós för Santa & Cole Golvlampan Dórica Brown/Natural är ett vackert tillägg till varje heminredning och fungerar både som en funktionell ljuskälla och ett iögonfallande&hellip:
 • Dórica Golvlampa Incl. Stabilization Base Brun/Natural - Santa & Cole

  Dórica Golvlampa Incl. Stabilization Base Brun/Natural - Santa & Cole
  Design Jordi Miralbell & Mariona Raventós för Santa & Cole Dórica Golvlampa Inkl. Stabilisation Base Brown/Natural är ett vackert tillägg till alla heminredningar och fungerar både som en funktionell&hellip:
 • FAD Bordslampa Vit/Ek - Santa & Cole

  FAD Bordslampa Vit/Ek - Santa & Cole
  Design Miguel Milá för Santa & Cole FAD bordslampa Vit/ek är en extremt enkel men ändå elegant design, där allt överflödigt har skurits bort och endast det mest nödvändiga återstår. Den innovativa&hellip:
 • FAD Golvlampa Vit/Ek - Santa & Cole

  FAD Golvlampa Vit/Ek - Santa & Cole
  Design Miguel Milá för Santa & Cole FAD-golvlampan White/Oak är en extremt enkel men elegant design där allt överflödigt har skurits bort och bara det mest nödvändiga återstår. Den innovativa&hellip:
 • Pie de Salón G1 Golvlampa Natural/Krom - Santa & Cole

  Pie de Salón G1 Golvlampa Natural/Krom - Santa & Cole
  Design Jaume Sans för Santa & Cole Pie de Salón G1 Golvlampa Natural/Chrome är en klassisk, enkel och elegant lampa som kan pryda alla typer av inredningsstilar. Golvlampans smala struktur, den trebenta&hellip:
 • Asa Bordslampa Vit - Santa & Cole

  Asa Bordslampa Vit - Santa & Cole
  Design Miguel Milá för Santa & Cole Asa Bordslampa Vit är en enkel och elegant design som lyckas skapa en mysig, varm och hemtrevlig atmosfär som kan avnjutas i såväl klassiska som moderna inredningsstilar.&hellip:
 • Asa Bordslampa Svart - Santa & Cole

  Asa Bordslampa Svart - Santa & Cole
  Design Miguel Milá för Santa & Cole Asa Bordslampa Svart är en enkel och elegant design som lyckas skapa en mysig, varm och hemtrevlig atmosfär som kan avnjutas i såväl klassiska som moderna inredningsstilar.&hellip:
 • Babel Bordslampa Vit - Santa & Cole

  Babel Bordslampa Vit - Santa & Cole
  Design Àngel Jové för Santa & Cole Babel Table Lamp White är ett fantastiskt skulpturellt mästerverk som kommer att tillföra dynamik, nostalgi och okomplicerad elegans och estetik till ditt hem.&hellip:
 • Gira Bordslampa Svart - Santa & Cole

  Gira Bordslampa Svart - Santa & Cole
  Design J.M. Massana, J.M. Tremoleda, Mariano Ferrer för Santa & Cole Gira Table Lamp Black är en minimalistisk, strömlinjeformad och elegant design som fungerar som den perfekta skrivbordslampan! Gira-designen&hellip:
 • Gira Bordslampa Aluminium/Natural - Santa & Cole

  Gira Bordslampa Aluminium/Natural - Santa & Cole
  Design J.M. Massana, J.M. Tremoleda, Mariano Ferrer för Santa & Cole Gira bordslampa Aluminium/Natur är en minimalistisk, strömlinjeformad och elegant design som fungerar som den perfekta skrivbordslampan!&hellip:
 • Maija 15 Bordslampa Vit - Santa & Cole

  Maija 15 Bordslampa Vit - Santa & Cole
  Design Ilmari Tapiovaara för Santa & Cole Maija 15 Table Lamp White återger en känsla av det ljus som vanligtvis finns i baltiska städer, där gator och gränder är knappt upplysta. Lampans komposition&hellip:
 • Maija 30 Golvlampa Vit - Santa & Cole

  Maija 30 Golvlampa Vit - Santa & Cole
  Design Ilmari Tapiovaara för Santa & Cole Maija 30 Floor Lamp White återger en känsla av det ljus som vanligtvis finns i baltiska städer, där gator och gränder är knappt upplysta. Lampans komposition&hellip:
 • TMC Golvlampa Black/White/Chrome - Santa & Cole

  TMC Golvlampa Black/White/Chrome - Santa & Cole
  Design Miguel Milá för Santa & Cole Som alltid från det spanska belysningsmärket Santa & Cole ger golvlampan TMC dig sensualitet och värme utöver en alltid vacker design och ett underbart ljus. Lampans&hellip:
 • Zeleste Bordslampa Vit - Santa & Cole

  Zeleste Bordslampa Vit - Santa & Cole
  Design Àngel Jové & Santiago Roquetal för Santa & Cole Zeleste Table Lamp White är ännu ett vackert skulpturellt mästerverk från Santa & Cole, designat av Àngel Jové och Santiago Roquetal redan&hellip:
 • Tatu Bordslampa Vit - Santa & Cole

  Tatu Bordslampa Vit - Santa & Cole
  Design André Ricard för Santa & Cole Tatu Table Lamp White tillhör en serie udda, spännande och originella lampor från Santa & Cole. Tatu designades första gången 1972 av André Ricard och 2019&hellip:
 • Tatu Bordslampa Röd - Santa & Cole

  Tatu Bordslampa Röd - Santa & Cole
  Design André Ricard för Santa & Cole Tatu bordslampa röd tillhör en serie udda, spännande och originella lampor från Santa & Cole. Tatu designades första gången 1972 av André Ricard och 2019 lade&hellip:
 • FAD Menor Bordslampa Vit/Ek - Santa & Cole

  FAD Menor Bordslampa Vit/Ek - Santa & Cole
  Design Miguel Milá för Santa & Cole FAD Menor Bordslampa Vit/Ek är en extremt enkel men ändå elegant design, där allt överflödigt har skurits bort och endast det mest nödvändiga återstår. Den&hellip:
 • Tatu Pie Golvlampa Vit - Santa & Cole

  Tatu Pie Golvlampa Vit - Santa & Cole
  Design André Ricard för Santa & Cole Tatu Pie Floor Lamp White tillhör en serie udda, spännande och originella lampor från Santa & Cole. Tatu designades första gången 1972 av André Ricard och 2019&hellip:
 • Tatu Pie Golvlampa Röd - Santa & Cole

  Tatu Pie Golvlampa Röd - Santa & Cole
  Design André Ricard för Santa & Cole Tatu Pie Golvlampa Röd tillhör en serie av udda, spännande och originella lampor från Santa & Cole. Tatu designades första gången 1972 av André Ricard och&hellip:
 • Asa Bordslampa Vit - Santa&Cole

  Asa Bordslampa Vit - Santa&Cole
  Asa Bordslampa Vit - Santa&Cole
 • Trípode G5 Golvlampa Black/Natural - Santa&Cole

  Trípode G5 Golvlampa Black/Natural - Santa&Cole
  Trípode G5 Golvlampa Black/Natural - Santa&Cole
 • Tatu Pie Golvlampa Röd - Santa&Cole

  Tatu Pie Golvlampa Röd - Santa&Cole
  Tatu Pie Golvlampa Röd - Santa&Cole
 • Gira Bordslampa Svart - Santa&Cole

  Gira Bordslampa Svart - Santa&Cole
  Gira Bordslampa Svart - Santa&Cole
 • Petit Tatu Vägglampa Vit - Santa&Cole

  Petit Tatu Vägglampa Vit - Santa&Cole
  Petit Tatu Vägglampa Vit - Santa&Cole
 • Cesta Bordslampa Wood/White Opal Glass - Santa&Cole

  Cesta Bordslampa Wood/White Opal Glass - Santa&Cole
  Cesta Bordslampa Wood/White Opal Glass - Santa&Cole
 • FAD Bordslampa Vit/Ek - Santa&Cole

  FAD Bordslampa Vit/Ek - Santa&Cole
  FAD Bordslampa Vit/Ek - Santa&Cole
 • Cestita Metálica Bordslampa Stainless Steel/White Glass - Santa&Cole

  Cestita Metálica Bordslampa Stainless Steel/White Glass - Santa&Cole
  Cestita Metálica Bordslampa Stainless Steel/White Glass - Santa&Cole
 • Cestita Bordslampa White - Santa&Cole

  Cestita Bordslampa White - Santa&Cole
  Cestita Bordslampa White - Santa&Cole
 • Maija 30 Golvlampa Vit - Santa&Cole

  Maija 30 Golvlampa Vit - Santa&Cole
  Maija 30 Golvlampa Vit - Santa&Cole
 • Básica Mínima Bordslampa Neutral/Brons - Santa&Cole

  Básica Mínima Bordslampa Neutral/Brons - Santa&Cole
  Básica Mínima Bordslampa Neutral/Brons - Santa&Cole
 • Trípode M3 Bordslampa Black/Natural - Santa&Cole

  Trípode M3 Bordslampa Black/Natural - Santa&Cole
  Trípode M3 Bordslampa Black/Natural - Santa&Cole
 • Tatu Pie Golvlampa Vit - Santa&Cole

  Tatu Pie Golvlampa Vit - Santa&Cole
  Tatu Pie Golvlampa Vit - Santa&Cole
 • Gira Bordslampa Mässing - Santa&Cole

  Gira Bordslampa Mässing - Santa&Cole
  Gira Bordslampa Mässing - Santa&Cole
 • Zeleste Bordslampa Vit - Santa&Cole

  Zeleste Bordslampa Vit - Santa&Cole
  Zeleste Bordslampa Vit - Santa&Cole
 • FAD Golvlampa Vit/Ek - Santa&Cole

  FAD Golvlampa Vit/Ek - Santa&Cole
  FAD Golvlampa Vit/Ek - Santa&Cole
 • Cesta Metálica Bordslampa Stainless Steel - Santa&Cole

  Cesta Metálica Bordslampa Stainless Steel - Santa&Cole
  Cesta Metálica Bordslampa Stainless Steel - Santa&Cole
 • TMM Golvlampa Oak/White - Santa&Cole

  TMM Golvlampa Oak/White - Santa&Cole
  TMM Golvlampa Oak/White - Santa&Cole
 • Básica Mínima Bordslampa Portable Beige/Bronze - Santa&Cole

  Básica Mínima Bordslampa Portable Beige/Bronze - Santa&Cole
  Básica Mínima Bordslampa Portable Beige/Bronze - Santa&Cole
 • Cesta Metálica Bordslampa Stainless Steel med handtag - Santa&Cole

  Cesta Metálica Bordslampa Stainless Steel med handtag - Santa&Cole
  Cesta Metálica Bordslampa Stainless Steel med handtag - Santa&Cole
 • Básica Mínima Bordslampa Beige/Brons - Santa&Cole

  Básica Mínima Bordslampa Beige/Brons - Santa&Cole
  Básica Mínima Bordslampa Beige/Brons - Santa&Cole
 • TMC Golvlampa Black/White/Chrome - Santa&Cole

  TMC Golvlampa Black/White/Chrome - Santa&Cole
  TMC Golvlampa Black/White/Chrome - Santa&Cole
 • Tatu Bordslampa Vit - Santa&Cole

  Tatu Bordslampa Vit - Santa&Cole
  Tatu Bordslampa Vit - Santa&Cole
 • TMM Golvlampa Oak/White med diffuser - Santa&Cole

  TMM Golvlampa Oak/White med diffuser - Santa&Cole
  TMM Golvlampa Oak/White med diffuser - Santa&Cole
 • Tatu Bordslampa Röd - Santa&Cole

  Tatu Bordslampa Röd - Santa&Cole
  Tatu Bordslampa Röd - Santa&Cole
 • Cestita Batería ToGo Bordslampa Wood/White Opal Glass - Santa&Cole

  Cestita Batería ToGo Bordslampa Wood/White Opal Glass - Santa&Cole
  Cestita Batería ToGo Bordslampa Wood/White Opal Glass - Santa&Cole
 • TMM Golvlampa Oak/Beige - Santa&Cole

  TMM Golvlampa Oak/Beige - Santa&Cole
  TMM Golvlampa Oak/Beige - Santa&Cole
 • Wally Vägglampa Svart - Santa&Cole

  Wally Vägglampa Svart - Santa&Cole
  Wally Vägglampa Svart - Santa&Cole
 • FAD Menor Bordslampa Vit/Ek - Santa&Cole

  FAD Menor Bordslampa Vit/Ek - Santa&Cole
  FAD Menor Bordslampa Vit/Ek - Santa&Cole
 • Dórica Golvlampa Brun/Natural - Santa&Cole

  Dórica Golvlampa Brun/Natural - Santa&Cole
  Dórica Golvlampa Brun/Natural - Santa&Cole
 • Sylvestrina Portable Bordslampa - Santa&Cole

  Sylvestrina Portable Bordslampa - Santa&Cole
  Sylvestrina Portable Bordslampa - Santa&Cole
 • Dórica Golvlampa Incl. Stabilization Base Brun/Natural - Santa&Cole

  Dórica Golvlampa Incl. Stabilization Base Brun/Natural - Santa&Cole
  Dórica Golvlampa Incl. Stabilization Base Brun/Natural - Santa&Cole
 • Petit Tatu Vägglampa Röd - Santa&Cole

  Petit Tatu Vägglampa Röd - Santa&Cole
  Petit Tatu Vägglampa Röd - Santa&Cole
 • Cestita Bordslampa White Opal Glass - Santa&Cole

  Cestita Bordslampa White Opal Glass - Santa&Cole
  Cestita Bordslampa White Opal Glass - Santa&Cole
 • Wally Vägglampa Vit - Santa&Cole

  Wally Vägglampa Vit - Santa&Cole
  Wally Vägglampa Vit - Santa&Cole
 • Asa Bordslampa Svart - Santa&Cole

  Asa Bordslampa Svart - Santa&Cole
  Asa Bordslampa Svart - Santa&Cole
 • Gira Bordslampa Aluminium/Natural - Santa&Cole

  Gira Bordslampa Aluminium/Natural - Santa&Cole
  Gira Bordslampa Aluminium/Natural - Santa&Cole
 • Maija 15 Bordslampa Vit - Santa&Cole

  Maija 15 Bordslampa Vit - Santa&Cole
  Maija 15 Bordslampa Vit - Santa&Cole
 • Babel Bordslampa Vit - Santa&Cole

  Babel Bordslampa Vit - Santa&Cole
  Babel Bordslampa Vit - Santa&Cole
 • Básica Mínima Bordslampa Portable Neutral/Bronze - Santa&Cole

  Básica Mínima Bordslampa Portable Neutral/Bronze - Santa&Cole
  Básica Mínima Bordslampa Portable Neutral/Bronze - Santa&Cole
 • Arne Domus Taklampa White - Santa & Cole

  Arne Domus Taklampa White - Santa & Cole
  Design Santa & Cole Team för Santa & Cole Arne Domus taklampa vit är en elegant och enkel design som kan användas både inomhus och utomhus. Detta beror på dess solida aluminiumram och interna LED-teknik,&hellip:
 • Arne Domus Taklampa Grey - Santa & Cole

  Arne Domus Taklampa Grey - Santa & Cole
  Design Santa & Cole Team för Santa & Cole Arne Domus taklampa Grå är en elegant och enkel design som kan användas både inomhus och utomhus. Detta beror på dess solida aluminiumram och interna LED-teknik,&hellip:
 • Arne Domus Taklampa Green - Santa & Cole

  Arne Domus Taklampa Green - Santa & Cole
  Design Santa & Cole Team för Santa & Cole Arne Domus hängande ljus Green är en elegant och enkel design som kan användas både inomhus och utomhus. Detta beror på dess solida aluminiumram och interna&hellip:
 • M68 Taklampa Vit - Santa & Cole

  M68 Taklampa Vit - Santa & Cole
  Design Miguel Milá för Santa & Cole M68 Taklampa White är en enkel och elegant design med en vintage touch som utstrålar en levd historia och estetik som passar alla typer av inredningsstilar. Den&hellip:
 • M68 Taklampa Aluminium - Santa & Cole

  M68 Taklampa Aluminium - Santa & Cole
  Design Miguel Milá för Santa & Cole M68 Aluminium Taklampa är en enkel och elegant design med en vintage touch som utstrålar en levd historia och estetik som passar alla typer av inredningsstilar.&hellip:
 • M68 Taklampa Röd - Santa & Cole

  M68 Taklampa Röd - Santa & Cole
  Design Miguel Milá för Santa & Cole M68 taklampa röd är en enkel och elegant design med en vintage touch som utstrålar en levd historia och estetik som passar alla typer av inredningsstilar. Den ikoniska&hellip:
 • Maija 30 Taklampa Vit - Santa & Cole

  Maija 30 Taklampa Vit - Santa & Cole
  Design Ilmari Tapiovaara för Santa & Cole Maija 30 Taklampa White återger en känsla av det ljus som vanligtvis finns i baltiska städer, där gator och gränder är knappt upplysta. Kompositionen av&hellip:
 • Maija 15 Taklampa Vit - Santa & Cole

  Maija 15 Taklampa Vit - Santa & Cole
  Design Ilmari Tapiovaara för Santa & Cole Maija 15 Taklampa White återger en känsla av det ljus som vanligtvis finns i baltiska städer, där gator och gränder är knappt upplysta. Lampans komposition&hellip:
 • Nagoya Taklampa Trä - Santa & Cole

  Nagoya Taklampa Trä - Santa & Cole
  Design Santa & Cole Låt Nagoya dekorera ditt hem och känn hur den spanska sommarvärmen sprider sig från den vackra lampskärmen och skapar värme i rummet runt den vackra och vackra lampan. Lampan&hellip:
 • Globo Cestita Taklampa White - Santa & Cole

  Globo Cestita Taklampa White - Santa & Cole
  Design Miguel Milá för Santa & Cole Globo Cestita Taklampa White är en mycket enkel och klassisk design som kan pryda både moderna, minimalistiska och traditionella inredningsstilar. Globo är släkt&hellip:
 • M68 Taklampa Svart - Santa & Cole

  M68 Taklampa Svart - Santa & Cole
  Design Miguel Milá för Santa & Cole M68 Taklampa Black är en enkel och elegant design med en vintage touch som utstrålar en levd historia och estetik som passar alla typer av inredningsstilar. Den&hellip:
 • Arne Domus Taklampa S White - Santa & Cole

  Arne Domus Taklampa S White - Santa & Cole
  Design Santa & Cole Team för Santa & Cole Arne Domus taklampa S White är en elegant och enkel design som kan användas både inomhus och utomhus. Detta beror på dess solida aluminiumram och interna&hellip:
 • Arne Domus Taklampa S Grey - Santa & Cole

  Arne Domus Taklampa S Grey - Santa & Cole
  Design Santa & Cole Team för Santa & Cole Arne Domus taklampa S Grey är en elegant och enkel design som kan användas både inomhus och utomhus. Detta beror på dess solida aluminiumram och interna LED-teknik,&hellip:
 • Arne Domus Taklampa S Green - Santa & Cole

  Arne Domus Taklampa S Green - Santa & Cole
  Design Santa & Cole Team för Santa & Cole Arne Domus taklampa S Green är en elegant och enkel design som kan användas både inomhus och utomhus. Detta beror på dess solida aluminiumram och interna&hellip: