Rotaliana lampor

 • Rotaliana - Goccia H1 Taklampa

  Rotaliana - Goccia H1 Taklampa
  Design Andrea Branzi för Rotaliana Koncept En spännande taklampa som fås i 7 olika färgsammansättningar som är gjorda i Lentiflex eller i Opalflex. Taklampan används exempelvis som rums-belysning ihop med en klotformad glödlampa som skapar ett bra ljus över matbordet. För att få extra bra ljus bör en reflektorlampa användas, men om lampan ska ha ett mer dekorativt syfte i exempelvis vardagsrummet bör en klar glödlampa med glödtråd användas. Det är endast fantasin som sätter gränserna för dess användning.
 • Rotaliana - String H0 Vägg-/Plafond DTW Matt Black Rotaliana

  Rotaliana - String H0 Vägg-/Plafond DTW Matt Black Rotaliana
  Design Fabian Baumann för Rotaliana Koncept Rotaliana serien är en serie av LED lampor, som ger ett enormt bra läsljus. Det är en lampa av hög kvalitet i italiensk design och speciellt den lilla detaljen med den färgade elastiken gör, att lampan blir unik. Huvudet är gjort av aluminium och är därför lätt, då det är en ren lek, att få ljuset dit där behovet finns. String H0 Vägglampa Graphite är det helt perfekta valet till badrummet, sovrummet, köket eller var än man har behov för bra läsljus och enkel justerbar lampa. På badrummet är den helt perfekt över spegeln och där täcker en lampa en spegel på 100 cm. Den inbyggda LED har 5 års garanti och kretskortet kan bytas ut.
 • Rotaliana - Dina Taklampa Vit

  Rotaliana - Dina Taklampa Vit
  Design Dante Donegani & Giovanni Lauda för Rotaliana Koncept Dina Taklampa Vit är en klassisk lampa i polykarbonat, men med den snygga detaljen att skärmen blir genomskinlig då ljuset tänds. Då lampan är släckt så har den bara en klassisk skärm som hänger över bordet.
 • Rotaliana - Dina Taklampa Blå

  Rotaliana - Dina Taklampa Blå
  Design Dante Donegani & Giovanni Lauda för Rotaliana Koncept Dina Taklampa Blå är en klassisk lampa i polykarbonat, men med den snygga detaljen att skärmen blir genomskinlig då ljuset tänds. Då lampan är släckt så har den bara en klassisk skärm som hänger över bordet.
 • Rotaliana - Drink H1 Taklampa Matt Vit

  Rotaliana - Drink H1 Taklampa Matt Vit
  Design Dante Donegani & Giovanni Lauda för Rotaliana Koncept Drink H1 Taklampa Satin Vit leder, som namnet antyder för tankarna till ett glas fyllt med ljus istället för vin. Lampan är gjord av metall och har ett mycket klassiskt uttryck. Taklampan passar därför in i de flesta hem och i många stilar. Enkel och fin design.
 • Rotaliana - Dina Taklampa Krom

  Rotaliana - Dina Taklampa Krom
  Design Dante Donegani & Giovanni Lauda för Rotaliana Koncept Dina Taklampa Krom är en klassisk lampa i polykarbonat, men med den snygga detaljen att skärmen blir genomskinlig då ljuset tänds. Då lampan är släckt så har den bara en klassisk skärm som hänger över bordet.
 • Rotaliana - Goccia H2 Taklampa

  Rotaliana - Goccia H2 Taklampa
  Design Andrea Branzi för Rotaliana Koncept En spännande taklampa som fås i 7 olika färgsammansättningar som är gjorda i Lentiflex eller i Opalflex. Taklampan används exempelvis som rums-belysning ihop med en klotformad glödlampa som skapar ett bra ljus över matbordet. För att få extra bra ljus bör en reflektorlampa användas, men om lampan ska ha ett mer dekorativt syfte i exempelvis vardagsrummet bör en klar glödlampa med glödtråd användas. Det är endast fantasin som sätter gränserna för dess användning.
 • Rotaliana - Dina Taklampa Svart

  Rotaliana - Dina Taklampa Svart
  Design Dante Donegani & Giovanni Lauda för Rotaliana Koncept Dina Taklampa Svart är en klassisk lampa i polykarbonat, men med den snygga detaljen att skärmen blir genomskinlig då ljuset tänds. Då lampan är släckt så har den bara en klassisk skärm som hänger över bordet.
 • Rotaliana - Luxy H5 Taklampa Satin White

  Rotaliana - Luxy H5 Taklampa Satin White
  Design Dante Donegani & Giovanni Lauda för Rotalliana Koncept Luxy serien är en klassisk lampserie, som är designad till att vara funktionell och ge ett bra ljus. Luxy H5 Taklampan Satin White utsänder ett direkt och diffust ljus med en varm och behaglig ton. Lampan har en diameter på 13,5 cm och har en sladdlängd på 2,1 meter. Med lampans lilla skärm är den perfekt att hänga över köksbordet eller köksön, men den kan också hänga över matbordet med flera lampor hängande tillsammans. Det är en lampa, som är mycket känd för den klassiska och enkla design. Lampan finns i 5 glossy färger, Satin White, Glossy White, Glossy Black, Glossy Yellow och Glossy Red.
 • Rotaliana - Luxy H5 Taklampa Glossy Yellow

  Rotaliana - Luxy H5 Taklampa Glossy Yellow
  Design Dante Donegani & Giovanni Lauda för Rotalliana Koncept Luxy serien är en klassisk lampserie, som är designad till att vara funktionell och ge ett bra ljus. Luxy H5 Taklampan Glossy Yellow utsänder ett direkt och diffust ljus med en varm och behaglig ton. Lampan har en diameter på 13,5 cm och har en sladdlängd på 2,1 meter. Med lampans lilla skärm är den perfekt att hänga över köksbordet eller köksön, men den kan också hänga över matbordet med flera lampor hängande tillsammans. Det är en lampa, som är mycket känd för den klassiska och enkla design. Lampan finns i 5 glossy färger, Satin White, Glossy White, Glossy Black, Glossy Yellow och Glossy Red.
 • Rotaliana - Luxy H5 Taklampa Glossy Black

  Rotaliana - Luxy H5 Taklampa Glossy Black
  Design Dante Donegani & Giovanni Lauda för Rotalliana Koncept Luxy serien är en klassisk lampserie, som är designad till att vara funktionell och ge ett bra ljus. Luxy H5 Taklampan Glossy Black utsänder ett direkt och diffust ljus med en varm och behaglig ton. Lampan har en diameter på 13,5 cm och har en sladdlängd på 2,1 meter. Med lampans lilla skärm är den perfekt att hänga över köksbordet eller köksön, men den kan också hänga över matbordet med flera lampor hängande tillsammans. Det är en lampa, som är mycket känd för den klassiska och enkla design. Lampan finns i 5 glossy färger, Satin White, Glossy White, Glossy Black, Glossy Yellow och Glossy Red.
 • Rotaliana - Luxy F1 Golvlampa Graphite/Satin White

  Rotaliana - Luxy F1 Golvlampa Graphite/Satin White
  Design Bonegani & Lauda för Rotaliana Koncept Luxy F1 Golvlampa Graphite/Satin White är en tidlös och klassisk lampa med många möjligheter, lamphuvudet kan ”röra sig” i flera riktningar och har flexibla inställningsmöjligheter. Detta gör att den är användbar i många rum. Den är dessutom en mycket dekorativ lampa som kan sättas ihop precis som du önskar, så den passar in i just din stil i ditt hem. Serien fås i bordslampa, golvlampa, vägglampa och taklampa. Skärmen är gjord av glas som fås i 4 olika färger. Kroppen är gjord av metall och golv- och vägglampan är utrustad med en strömbrytare på lamphuvudet.
 • Luxy F1 Golvlampa Graphite/Satin White - Rotaliana

  Luxy F1 Golvlampa Graphite/Satin White - Rotaliana
  Koncept Luxy F1 Golvlampa Graphite/Satin Whiteär en spännande italiensk lampserie som hyllar den klassiska arkitektlampan på ett nytt och modernt sätt. Lampserien med sin genomgående röda tråd är modern och funktionell. En slank bas som kommer i fler
 • Rotaliana - Luxy T1 Bordslampa Graphite/Satin White

  Rotaliana - Luxy T1 Bordslampa Graphite/Satin White
  Design Bonegani & Lauda för Rotaliana Koncept Luxy T1 Bordslampa Graphite/Satin White är en tidlös och klassisk lampa med många möjligheter, lamphuvudet kan ”röra sig” i flera riktningar och har flexibla inställningsmöjligheter. Detta gör att den är användbar i många rum. Den är dessutom en mycket dekorativ lampa som kan sättas ihop precis som du önskar, så den passar in i just din stil i ditt hem. Serien fås i bordslampa, golvlampa, vägglampa och taklampa. Skärmen är gjord av glas som fås i 4 olika färger. Kroppen är gjord av metall och golv- och vägglampan är utrustad med en strömbrytare på lamphuvudet.
 • Rotaliana - Luxy H5 Taklampa Glossy White

  Rotaliana - Luxy H5 Taklampa Glossy White
  Design Dante Donegani & Giovanni Lauda för Rotalliana Koncept Luxy serien är en klassisk lampserie, som är designad till att vara funktionell och ge ett bra ljus. Luxy H5 Taklampan Glossy White utsänder ett direkt och diffust ljus med en varm och behaglig ton. Lampan har en diameter på 13,5 cm och har en sladdlängd på 2,1 meter. Med lampans lilla skärm är den perfekt att hänga över köksbordet eller köksön, men den kan också hänga över matbordet med flera lampor hängande tillsammans. Det är en lampa, som är mycket känd för den klassiska och enkla design. Lampan finns i 5 glossy färger, Satin White, Glossy White, Glossy Black, Glossy Yellow och Glossy Red.
 • String H0 Vägg-/Plafond DTW Matt Black - Rotaliana

  String H0 Vägg-/Plafond DTW Matt Black - Rotaliana
  Koncept String H0 Vägglampa/Plafond Svart har designats av duon Dante Donegani och Giovanni Lauda för italienske Rotaliana. Man kan nästan se den som en vidareutveckling av deras flexibla och eleganta lampserie Luxy. String är modern och med den sena
 • Rotaliana - Luxy H5 Taklampa Glossy Red

  Rotaliana - Luxy H5 Taklampa Glossy Red
  Design Dante Donegani & Giovanni Lauda för Rotalliana Koncept Luxy serien är en klassisk lampserie, som är designad till att vara funktionell och ge ett bra ljus. Luxy H5 Taklampan Glossy Red utsänder ett direkt och diffust ljus med en varm och behaglig ton. Lampan har en diameter på 13,5 cm och har en sladdlängd på 2,1 meter. Med lampans lilla skärm är den perfekt att hänga över köksbordet eller köksön, men den kan också hänga över matbordet med flera lampor hängande tillsammans. Det är en lampa, som är mycket känd för den klassiska och enkla design. Lampan finns i 5 glossy färger, Satin White, Glossy White, Glossy Black, Glossy Yellow och Glossy Red.
 • Rotaliana - String F1 Golvlampa DTW Matt White/Silver Rotaliana

  Rotaliana - String F1 Golvlampa DTW Matt White/Silver Rotaliana
  Design Dante Donegani & Giovanni Lauda för Rotaliana Koncept Rotaliana-serien är en av LED-lampor som ger en mycket bra läs-belysning. Det är en lampa av hög kvalitet i Italiensk design och speciellt den lilla detaljen med den färgade gummibandet för att lampan blir unik. Gummibandet används till att justera lampan i alla de riktningar som önskas. Lamphuvudet är gjort av aluminium och är därför lätt, så det är rena leken att få ljuset dit man vill ha det. String är det perfekta valet till kontoret, vardagsrummet, sovrummet eller dit man önskar få bra läs-belysning och en justerbar lampa.
 • Luxy H0 Vägglampa Graphite/Satin White - Rotaliana

  Luxy H0 Vägglampa Graphite/Satin White - Rotaliana
  Koncept Luxy H0 Vägglampa Graphite/Satin White är en spännande italiensk lampserie som hyllar den klassiska arkitektlampan på ett nytt och modernt sätt. Lampserien med sin genomgående röda tråd är modern och funktionell. En slank bas som kommer i fle
 • Luxy F1 Golvlampa Light Bronze/Satin White - Rotaliana

  Luxy F1 Golvlampa Light Bronze/Satin White - Rotaliana
  Koncept Luxy F1 Golvlampa Light Bronze/Satin Whiteär en spännande italiensk lampserie som hyllar den klassiska arkitektlampan på ett nytt och modernt sätt. Lampserien med sin genomgående röda tråd är modern och funktionell. En slank bas som kommer i
 • Rotaliana - Luxy F1 Golvlampa Light Bronze/Satin White

  Rotaliana - Luxy F1 Golvlampa Light Bronze/Satin White
  Design Bonegani & Lauda för Rotaliana Koncept Luxy F1 Golvlampa Light Bronze/Satin White är en tidlös och klassisk lampa med många möjligheter, lamphuvudet kan ”röra sig” i flera riktningar och har flexibla inställningsmöjligheter. Detta gör att den är användbar i många rum. Den är dessutom en mycket dekorativ lampa som kan sättas ihop precis som du önskar, så den passar in i just din stil i ditt hem. Serien fås i bordslampa, golvlampa, vägglampa och taklampa. Skärmen är gjord av glas som fås i 4 olika färger. Kroppen är gjord av metall och golv- och vägglampan är utrustad med en strömbrytare på lamphuvudet.
 • Rotaliana - Luxy Glam F0 Golvlampa Black/Smoke Chrome Semi Transparent

  Rotaliana - Luxy Glam F0 Golvlampa Black/Smoke Chrome Semi Transparent
  Design Dante Donegani & Giovanni Lauda for Rotaliana Luxy Glam F0 Golvlampa Black/Smoke Chrome Semi Transparent från italienska Rotaliana är en ung och modern omprövning av en klassisk lampdesign. Skärmen är gjord av glas, vars yta är färgad så att det varma ljuset sprider sig elegant ut i hela rummet i läckra kromatiska toner. Lampans yta glittrar försiktigt där ljuset träffar. Lampan kommer från den dynamiska designerduon Dante Donegani och Giovanni Lauda, som har gett denna italienska lampa en frisk fläkt av skandinavisk och nordisk elegans. De skarpa enkla linjerna gör lampan lämplig för både moderna och klassiska hem. Både lampans skärm och arm kan justeras efter behov för att anpassa ljuset så att det kan tjäna både vid skrivbordet, sängen och soffan. Se alla vackra varianter av Luxy Glam här
 • Luxy Glam F0 Golvlampa Black/Copper Semi Transparent - Rotaliana

  Luxy Glam F0 Golvlampa Black/Copper Semi Transparent - Rotaliana
  Koncept Luxy Glam F0 Golvlampa Black/Copper Semi Transparent förenar det bästa av norr och söder. Läcker italiensk omprövning av ett klassiskt utseende med en modern twist och en touch av skandinavisk minimalism och de eleganta snäva linjerna i Norde
 • Luxy Glam T0 Bordslampa Black/Gold Semi Transparent - Rotaliana

  Luxy Glam T0 Bordslampa Black/Gold Semi Transparent - Rotaliana
  Koncept Luxy Glam T0 Bordslampa Black/Gold Semi Transparent förenar det bästa av norr och söder. Läcker italiensk omprövning av ett klassiskt utseende med en modern twist och en touch av skandinavisk minimalism och de eleganta snäva linjerna i Norden
 • String F1 Golvlampa DTW Matt White/Silver - Rotaliana

  String F1 Golvlampa DTW Matt White/Silver - Rotaliana
  Koncept String F1 Golvlampa Vit/Silver har designats av duon Dante Donegani och Giovanni Lauda för italienske Rotaliana. Man kan nästan se den som en vidareutveckling av deras flexibla och eleganta lampserie Luxy. String är modern och med den senaste
 • Rotaliana - Luxy Glam T0 Bordslampa Black/Copper Semi Transparent

  Rotaliana - Luxy Glam T0 Bordslampa Black/Copper Semi Transparent
  Design Dante Donegani & Giovanni Lauda for Rotaliana Luxy Glam T0 Bordslampa Black/Copper Semi Transparent från italienska Rotaliana är en ung och modern omprövning av en klassisk lampdesign. Skärmen är gjord av glas, vars yta är färgad så att det varma ljuset sprider sig elegant ut i hela rummet i läckra kromatiska toner. Lampans yta glittrar försiktigt där ljuset träffar. Lampan kommer från den dynamiska designerduon Dante Donegani och Giovanni Lauda, som har gett denna italienska lampa en frisk fläkt av skandinavisk och nordisk elegans. De skarpa enkla linjerna gör lampan lämplig för både moderna och klassiska hem. Både lampans skärm och arm kan justeras efter behov för att anpassa ljuset så att det kan tjäna både vid skrivbordet, sängen och soffan. Se alla vackra varianter av Luxy Glam här
 • Rotaliana - Luxy Glam H0 Vägglampa/Plafond Black/Glossy White

  Rotaliana - Luxy Glam H0 Vägglampa/Plafond Black/Glossy White
  Design Dante Donegani & Giovanni Lauda for Rotaliana Luxy Glam H0 Vägglampa/Plafond Black/Glossy White från italienska Rotaliana är en ung och modern omprövning av en klassisk lampdesign. Skärmen är gjord av glas, vars yta är färgad så att det varma ljuset sprider sig elegant ut i hela rummet i läckra kromatiska toner. Lampans yta glittrar försiktigt där ljuset träffar. Lampan kommer från den dynamiska designerduon Dante Donegani och Giovanni Lauda, som har gett denna italienska lampa en frisk fläkt av skandinavisk och nordisk elegans. De skarpa enkla linjerna gör lampan lämplig för både moderna och klassiska hem. Både lampans skärm och arm kan justeras efter behov för att anpassa ljuset så att det kan tjäna både vid skrivbordet, sängen och soffan. Se alla vackra varianter av Luxy Glam här
 • Luxy T1 Bordslampa Graphite/Satin White - Rotaliana

  Luxy T1 Bordslampa Graphite/Satin White - Rotaliana
  Koncept Luxy T1 Bordslampa Graphite/Satin Whiteär en spännande italiensk lampserie som hyllar den klassiska arkitektlampan på ett nytt och modernt sätt. Lampserien med sin genomgående röda tråd är modern och funktionell. En slank bas som kommer i fle
 • Luxy W1 Vägglampa Graphite/Satin White - Rotaliana

  Luxy W1 Vägglampa Graphite/Satin White - Rotaliana
  Koncept Luxy W1 Vägglampa Graphite/Satin White är en spännande italiensk lampserie som hyllar den klassiska arkitektlampan på ett nytt och modernt sätt. Lampserien med sin genomgående röda tråd är modern och funktionell. En slank bas som kommer i fle
 • Luxy H0 Vägglampa/Plafond Alu/Gul - Rotaliana

  Luxy H0 Vägglampa/Plafond Alu/Gul - Rotaliana
  Koncept Luxy H0 Vägglampa/Plafond Alu/Gul är en spännande italiensk lampserie som hyllar den klassiska arkitektlampan på ett nytt och modernt sätt. Lampserien med sin genomgående röda tråd är modern och funktionell. En slank bas som kommer i flera ol
 • String W0 Vägglampa Svart/Silver Elastisk - Rotaliana

  String W0 Vägglampa Svart/Silver Elastisk - Rotaliana
  Koncept String W0 Vägglampa Svart/Silver Elastisk är en ny omtolkning av den klassiska vägglampan från italienska Rotaliana. De eleganta enkla linjerna och dämpade färgerna kan bevaras med ett neutralt elastiskt band, men en färgglad italiensk touch
 • String W0 Vägglampa Svart/Svart Elastisk - Rotaliana

  String W0 Vägglampa Svart/Svart Elastisk - Rotaliana
  Koncept String W0 Vägglampa Svart/Svart Elastisk är en ny omtolkning av den klassiska vägglampan från italienska Rotaliana. De eleganta enkla linjerna och dämpade färgerna kan bevaras med ett neutralt elastiskt band, men en färgglad italiensk touch k
 • String XL Golvlampa Matt White/Silver - Rotaliana

  String XL Golvlampa Matt White/Silver - Rotaliana
  String XL Golvlampa Matt White/Silver - Rotaliana, Vit, Aluminium
 • Rotaliana - Dresscode W1 Vägglampa DTW Matt White Rotaliana

  Rotaliana - Dresscode W1 Vägglampa DTW Matt White Rotaliana
  Dresscode W1 Vägglampa DTW Matt White - Rotaliana, Vit, Aluminium
 • String W0 Vägglampa DTW Matt Black/Orange - Rotaliana

  String W0 Vägglampa DTW Matt Black/Orange - Rotaliana
  String W0 Vägglampa DTW Matt Black/Orange - Rotaliana, Blå, Aluminium
 • String T1 Mini Bordslampa DTW Matt Black/Orange - Rotaliana

  String T1 Mini Bordslampa DTW Matt Black/Orange - Rotaliana
  String T1 Mini Bordslampa DTW Matt Black/Orange - Rotaliana, Blå, Aluminium
 • String XL Golvlampa Matt Black/Black - Rotaliana

  String XL Golvlampa Matt Black/Black - Rotaliana
  Koncept String XL Golvlampa Svart/Svart Elastisk har designats av duon Dante Donegani och Giovanni Lauda för italienske Rotaliana. Man kan nästan se den som en vidareutveckling av deras flexibla och eleganta lampserie Luxy. String är modern och med d
 • String W2 Mini Vägglampa DTW Matt Black/Orange - Rotaliana

  String W2 Mini Vägglampa DTW Matt Black/Orange - Rotaliana
  String W2 Mini Vägglampa DTW Matt Black/Orange - Rotaliana, Blå, Aluminium
 • String W0 Vägglampa DTW Matt White/Silver - Rotaliana

  String W0 Vägglampa DTW Matt White/Silver - Rotaliana
  String W0 Vägglampa DTW Matt White/Silver - Rotaliana, Vit, Aluminium
 • String T1 Bordslampa DTW Matt Black/Orange - Rotaliana

  String T1 Bordslampa DTW Matt Black/Orange - Rotaliana
  String T1 Bordslampa DTW Matt Black/Orange - Rotaliana, Blå, Aluminium
 • String W2 Mini Vägglampa DTW Matt White/Silver - Rotaliana

  String W2 Mini Vägglampa DTW Matt White/Silver - Rotaliana
  String W2 Mini Vägglampa DTW Matt White/Silver - Rotaliana, Vit, Aluminium
 • String W2 Mini Vägglampa DTW Matt Black/Black - Rotaliana

  String W2 Mini Vägglampa DTW Matt Black/Black - Rotaliana
  String W2 Mini Vägglampa DTW Matt Black/Black - Rotaliana, Svart, Aluminium
 • String XL Golvlampa Matt Black/Orange - Rotaliana

  String XL Golvlampa Matt Black/Orange - Rotaliana
  String XL Golvlampa Matt Black/Orange - Rotaliana, Orange, Aluminium
 • String XL Golvlampa Matt White/Orange - Rotaliana

  String XL Golvlampa Matt White/Orange - Rotaliana
  String XL Golvlampa Matt White/Orange - Rotaliana, Vit, Aluminium
 • String W2 Vägglampa DTW Matt White/Black - Rotaliana

  String W2 Vägglampa DTW Matt White/Black - Rotaliana
  String W2 Vägglampa DTW Matt White/Black - Rotaliana, Vit, Aluminium
 • String T1 Mini Bordslampa DTW Matt Black/Black - Rotaliana

  String T1 Mini Bordslampa DTW Matt Black/Black - Rotaliana
  String T1 Mini Bordslampa DTW Matt Black/Black - Rotaliana, Svart, Aluminium
 • String W1 Vägglampa DTW Matt White/Silver - Rotaliana

  String W1 Vägglampa DTW Matt White/Silver - Rotaliana
  String W1 Vägglampa DTW Matt White/Silver - Rotaliana, Vit, Aluminium
 • String T1 Mini Bordslampa DTW Matt White/Silver - Rotaliana

  String T1 Mini Bordslampa DTW Matt White/Silver - Rotaliana
  String T1 Mini Bordslampa DTW Matt White/Silver - Rotaliana, Vit, Aluminium
 • String F1 Golvlampa DTW Matt Black/Orange - Rotaliana

  String F1 Golvlampa DTW Matt Black/Orange - Rotaliana
  String F1 Golvlampa DTW Matt Black/Orange - Rotaliana, Blå, Aluminium
 • String W1 Vägglampa DTW Matt Black/Black - Rotaliana

  String W1 Vägglampa DTW Matt Black/Black - Rotaliana
  String W1 Vägglampa DTW Matt Black/Black - Rotaliana, Svart, Aluminium
 • String W0 Vägglampa DTW Matt Black/Silver - Rotaliana

  String W0 Vägglampa DTW Matt Black/Silver - Rotaliana
  String W0 Vägglampa DTW Matt Black/Silver - Rotaliana, Svart, Aluminium
 • String T1 Bordslampa DTW Matt White/Black - Rotaliana

  String T1 Bordslampa DTW Matt White/Black - Rotaliana
  String T1 Bordslampa DTW Matt White/Black - Rotaliana, Vit, Aluminium
 • String T1 Bordslampa DTW Matt Black/Black - Rotaliana

  String T1 Bordslampa DTW Matt Black/Black - Rotaliana
  String T1 Bordslampa DTW Matt Black/Black - Rotaliana, Svart, Aluminium
 • String W2 Mini Vägglampa DTW Matt White/Black - Rotaliana

  String W2 Mini Vägglampa DTW Matt White/Black - Rotaliana
  String W2 Mini Vägglampa DTW Matt White/Black - Rotaliana, Vit, Aluminium
 • String W2 Vägglampa DTW Matt Black/Silver - Rotaliana

  String W2 Vägglampa DTW Matt Black/Silver - Rotaliana
  String W2 Vägglampa DTW Matt Black/Silver - Rotaliana, Svart, Aluminium
 • String W1 Vägglampa DTW Matt White/Orange - Rotaliana

  String W1 Vägglampa DTW Matt White/Orange - Rotaliana
  String W1 Vägglampa DTW Matt White/Orange - Rotaliana, Vit, Aluminium
 • String T1 Bordslampa DTW Matt White/Orange - Rotaliana

  String T1 Bordslampa DTW Matt White/Orange - Rotaliana
  String T1 Bordslampa DTW Matt White/Orange - Rotaliana, Vit, Aluminium
 • Rotaliana - String XL Golvlampa Matt Black/Orange Rotaliana

  Rotaliana - String XL Golvlampa Matt Black/Orange Rotaliana
  String XL Golvlampa Matt Black/Orange - Rotaliana, Orange, Aluminium
 • Dresscode W2 Vägglampa 3000K On/Off Matt White - Rotaliana

  Dresscode W2 Vägglampa 3000K On/Off Matt White - Rotaliana
  Dresscode W2 Vägglampa 3000K On/Off Matt White - Rotaliana, Vit, Aluminium
 • Dresscode W2 Vägglampa 3000K Phase Dim. Matt White - Rotaliana

  Dresscode W2 Vägglampa 3000K Phase Dim. Matt White - Rotaliana
  Dresscode W2 Vägglampa 3000K Phase Dim. Matt White - Rotaliana, Vit, Aluminium
 • Collide H0 Vägg-/Plafond 2700K Phase Dim. White - Rotaliana

  Collide H0 Vägg-/Plafond 2700K Phase Dim. White - Rotaliana
  Collide H0 Vägg-/Plafond 2700K Phase Dim. White - Rotaliana, Vit, Aluminium
 • Frame W3 Vägglampa 2700K Push Dim. Matt White - Rotaliana

  Frame W3 Vägglampa 2700K Push Dim. Matt White - Rotaliana
  Frame W3 Vägglampa 2700K Push Dim. Matt White - Rotaliana, Vit, Aluminium
 • Squiggle H10 Taklampa 2700K Matt White - Rotaliana

  Squiggle H10 Taklampa 2700K Matt White - Rotaliana
  Squiggle H10 Taklampa 2700K Matt White - Rotaliana, Vit, Metall
 • Frame W4 Vägglampa 3000K On/Off Matt White - Rotaliana

  Frame W4 Vägglampa 3000K On/Off Matt White - Rotaliana
  Frame W4 Vägglampa 3000K On/Off Matt White - Rotaliana, Vit, Aluminium
 • Squiggle H8 Taklampa 3000K Matt Black - Rotaliana

  Squiggle H8 Taklampa 3000K Matt Black - Rotaliana
  Squiggle H8 Taklampa 3000K Matt Black - Rotaliana, Svart, Metall
 • Collide H2 Vägg-/Plafond 3000K Phase Dim. White - Rotaliana

  Collide H2 Vägg-/Plafond 3000K Phase Dim. White - Rotaliana
  Collide H2 Vägg-/Plafond 3000K Phase Dim. White - Rotaliana, Vit, Aluminium
 • Frame W2 Vägglampa 3000K On/Off Matt White - Rotaliana

  Frame W2 Vägglampa 3000K On/Off Matt White - Rotaliana
  Frame W2 Vägglampa 3000K On/Off Matt White - Rotaliana, Vit, Aluminium
 • Frame W2 Vägglampa 3000K Push Dim. Matt White - Rotaliana

  Frame W2 Vägglampa 3000K Push Dim. Matt White - Rotaliana
  Frame W2 Vägglampa 3000K Push Dim. Matt White - Rotaliana, Vit, Aluminium
 • Squiggle H1 Taklampa 3000K Gold - Rotaliana

  Squiggle H1 Taklampa 3000K Gold - Rotaliana
  Squiggle H1 Taklampa 3000K Gold - Rotaliana, Guld, Metall
 • Squiggle H8 Taklampa 3000K Gold - Rotaliana

  Squiggle H8 Taklampa 3000K Gold - Rotaliana
  Squiggle H8 Taklampa 3000K Gold - Rotaliana, Guld, Metall
 • Frame W1 Vägglampa DTW Matt White - Rotaliana

  Frame W1 Vägglampa DTW Matt White - Rotaliana
  Frame W1 Vägglampa DTW Matt White - Rotaliana, Vit, Aluminium
 • Frame W2 Vägglampa DTW Matt White - Rotaliana

  Frame W2 Vägglampa DTW Matt White - Rotaliana
  Frame W2 Vägglampa DTW Matt White - Rotaliana, Vit, Aluminium
 • Collide H0 Vägg-/Plafond 3000K Phase Dim. White - Rotaliana

  Collide H0 Vägg-/Plafond 3000K Phase Dim. White - Rotaliana
  Collide H0 Vägg-/Plafond 3000K Phase Dim. White - Rotaliana, Vit, Aluminium
 • Frame W3 Vägglampa 2700K On/Off Matt White - Rotaliana

  Frame W3 Vägglampa 2700K On/Off Matt White - Rotaliana
  Frame W3 Vägglampa 2700K On/Off Matt White - Rotaliana, Vit, Aluminium
 • Squiggle H1 Taklampa 2700K Gold - Rotaliana

  Squiggle H1 Taklampa 2700K Gold - Rotaliana
  Squiggle H1 Taklampa 2700K Gold - Rotaliana, Guld, Metall
 • Frame W4 Vägglampa 2700K Push Dim. Matt White - Rotaliana

  Frame W4 Vägglampa 2700K Push Dim. Matt White - Rotaliana
  Frame W4 Vägglampa 2700K Push Dim. Matt White - Rotaliana, Vit, Aluminium
 • Collide H1 Vägg-/Plafond 2700K Phase Dim. White - Rotaliana

  Collide H1 Vägg-/Plafond 2700K Phase Dim. White - Rotaliana
  Collide H1 Vägg-/Plafond 2700K Phase Dim. White - Rotaliana, Vit, Aluminium
 • Squiggle F1 Golvlampa 2700K Matt White - Rotaliana

  Squiggle F1 Golvlampa 2700K Matt White - Rotaliana
  Squiggle F1 Golvlampa 2700K Matt White - Rotaliana, Vit, Metall
 • Rotaliana - Dresscode W2 Vägglampa DTW Matt White Rotaliana

  Rotaliana - Dresscode W2 Vägglampa DTW Matt White Rotaliana
  Dresscode W2 Vägglampa DTW Matt White - Rotaliana, Vit, Aluminium
 • Rotaliana - Frame W1 Vägglampa DTW Matt White Rotaliana

  Rotaliana - Frame W1 Vägglampa DTW Matt White Rotaliana
  Frame W1 Vägglampa DTW Matt White - Rotaliana, Vit, Aluminium
 • Rotaliana - Frame W2 Vägglampa DTW Matt White Rotaliana

  Rotaliana - Frame W2 Vägglampa DTW Matt White Rotaliana
  Frame W2 Vägglampa DTW Matt White - Rotaliana, Vit, Aluminium
 • Squiggle H10 Taklampa 3000K Matt White - Rotaliana

  Squiggle H10 Taklampa 3000K Matt White - Rotaliana
  Squiggle H10 Taklampa 3000K Matt White - Rotaliana, Vit, Metall
 • Dresscode W2 Vägglampa DTW Matt White - Rotaliana

  Dresscode W2 Vägglampa DTW Matt White - Rotaliana
  Dresscode W2 Vägglampa DTW Matt White - Rotaliana, Vit, Aluminium
 • Collide H6 Taklampa 2700K Phase Dim. White - Rotaliana

  Collide H6 Taklampa 2700K Phase Dim. White - Rotaliana
  Collide H6 Taklampa 2700K Phase Dim. White - Rotaliana, Vit, Aluminium
 • Frame W4 Vägglampa 2700K On/Off Matt White - Rotaliana

  Frame W4 Vägglampa 2700K On/Off Matt White - Rotaliana
  Frame W4 Vägglampa 2700K On/Off Matt White - Rotaliana, Vit, Aluminium
 • Squiggle H1 Taklampa 3000K Matt White - Rotaliana

  Squiggle H1 Taklampa 3000K Matt White - Rotaliana
  Squiggle H1 Taklampa 3000K Matt White - Rotaliana, Vit, Metall
 • Febo H1 Taklampa Matt White - Rotaliana

  Febo H1 Taklampa Matt White - Rotaliana
  Febo H1 Taklampa Matt White - Rotaliana, Vit, Metall
 • Dresscode W2 Vägglampa 2700K Push Dim. Matt White - Rotaliana

  Dresscode W2 Vägglampa 2700K Push Dim. Matt White - Rotaliana
  Dresscode W2 Vägglampa 2700K Push Dim. Matt White - Rotaliana, Vit, Aluminium
 • Frame W1 Vägglampa 3000K Phase Dim. Matt White - Rotaliana

  Frame W1 Vägglampa 3000K Phase Dim. Matt White - Rotaliana
  Frame W1 Vägglampa 3000K Phase Dim. Matt White - Rotaliana, Vit, Aluminium
 • Squiggle H8 Taklampa 3000K Matt White - Rotaliana

  Squiggle H8 Taklampa 3000K Matt White - Rotaliana
  Squiggle H8 Taklampa 3000K Matt White - Rotaliana, Vit, Metall
 • Frame W2 Vägglampa 2700K Push Dim. Matt White - Rotaliana

  Frame W2 Vägglampa 2700K Push Dim. Matt White - Rotaliana
  Frame W2 Vägglampa 2700K Push Dim. Matt White - Rotaliana, Vit, Aluminium
 • Collide H2 Vägg-/Plafond 2700K Phase Dim. White - Rotaliana

  Collide H2 Vägg-/Plafond 2700K Phase Dim. White - Rotaliana
  Collide H2 Vägg-/Plafond 2700K Phase Dim. White - Rotaliana, Vit, Aluminium
 • Squiggle H6 Taklampa Gold - Rotaliana

  Squiggle H6 Taklampa Gold - Rotaliana
  Squiggle H6 Taklampa Gold - Rotaliana, Guld, Metall
 • Squiggle H8 Taklampa 2700K Matt Black - Rotaliana

  Squiggle H8 Taklampa 2700K Matt Black - Rotaliana
  Squiggle H8 Taklampa 2700K Matt Black - Rotaliana, Svart, Metall
 • Dresscode W1 Vägglampa 3000K Phase Dim. Matt White - Rotaliana

  Dresscode W1 Vägglampa 3000K Phase Dim. Matt White - Rotaliana
  Dresscode W1 Vägglampa 3000K Phase Dim. Matt White - Rotaliana, Vit, Aluminium
 • Frame W4 Vägglampa 3000K Push Dim. Matt White - Rotaliana

  Frame W4 Vägglampa 3000K Push Dim. Matt White - Rotaliana
  Frame W4 Vägglampa 3000K Push Dim. Matt White - Rotaliana, Vit, Aluminium
 • Squiggle H6 Taklampa Matt Black - Rotaliana

  Squiggle H6 Taklampa Matt Black - Rotaliana
  Squiggle H6 Taklampa Matt Black - Rotaliana, Svart, Metall
 • Collide H1 Vägg-/Plafond 3000K Phase Dim. White - Rotaliana

  Collide H1 Vägg-/Plafond 3000K Phase Dim. White - Rotaliana
  Collide H1 Vägg-/Plafond 3000K Phase Dim. White - Rotaliana, Vit, Aluminium
 • Squiggle H1 Taklampa 2700K Matt White - Rotaliana

  Squiggle H1 Taklampa 2700K Matt White - Rotaliana
  Squiggle H1 Taklampa 2700K Matt White - Rotaliana, Vit, Metall
 • Squiggle H10 Taklampa 3000K Gold - Rotaliana

  Squiggle H10 Taklampa 3000K Gold - Rotaliana
  Squiggle H10 Taklampa 3000K Gold - Rotaliana, Guld, Metall