Riperlamp lampor

 • Klassisk vägglampa Henry

  Klassisk vägglampa Henry
  Den lyxiga vägglampan Henry är både klassisk och modern på samma gång. Vägglampan i silver och svart är en berikning för alla stilfullt designade rum och blir ett blickfång överallt. Henry är det rätta valet för iögonfallande accentbelysning. Armaturen kommer till sin rätt på hotell eller i restauranger lika väl som i privata vardagsrum. Från den omsorgsfullt utformade stommen, som är utsmyckad med kedjor av Ausfour-kristaller, utgår två extremt välformade armar som håller de två svarta textilskärmarna. Den exklusiva vägglampan är 51 cm bred, 53 cm hög och har en projektion på 17 cm.
 • Bordslampa Albero guld bronserad, vit

  Bordslampa Albero guld bronserad, vit
  bordslampa Albero - vit tygskärm och antikt guld Som antik utseende accent för vardagsrummet och bordslampa Albero är ett lämpligt val. Det ser väldigt hemtrevligt ut med sitt vita, trunkerade konformade textilparaply. Mässings stativ i skinande, polerad gamla guld är dekorerad med blommiga inslag som visas som vinrankor som verkar våren från basen och klättra upp stativet.
 • Vägglampa MINERVA med glasskärmar 20 cm

  Vägglampa MINERVA med glasskärmar 20 cm
  Elegant vägglampa MINERVA med glasskärmar i alabaster Vägglampa MINERVA är en utsmyckning för varje klassiskt inredd lägenhet. Från det dekorativt utformade väggfästet viker de elegant svängda och klassiskt utsmyckade armarna av. De båda glasbägarna lyser upp rummet med vackert indirekt ljus. Vägglampan MINERVA tillverkas i EU.
 • Liten kristalltaklampa San Peterburgo

  Liten kristalltaklampa San Peterburgo
  Taklampan San Petersburgo med slipad guldplädering När man ser den vackra taklampan San Petersburgo med alla sina utsmyckningar, väcks associationer av en tid där adeln firade pompösa fester i slott och palats. Den rikligt dekorerade takkåpan glänser i slipad guldplädering som ser mycket dyrbart ut. Bara den skulle räcka för att göra den tilltalande ljuskällan till blickfånget i rummet. Men det är inte nog med det: I lampans centrum hänger klara och färgade Asfour-kristaller i olika former som börjar att glittra i ljusets glans. Taklampan San Petersburgo kompletterar en lyxig atmosfär på ett stilfullt sätt.