Riperlamp lampor

 • Antik vägglampa HOLANDESAS 3arm

  Antik vägglampa HOLANDESAS 3arm
  Elegant vägglampa HOLANDESAS i antiksilver Vägglampan HOLANDESAS förenar det funktionella med det dekorativa. Från lampans centrum leder tre svängda stöttor i antiksilver utåt och håller de stearinljusformade ljusen. Genom sitt stilfulla utseende blir vägglampan HOLANDESAS till smakfull accessoar i många slags rum för att där sörja för accentuerad extrabelysning. Alla lampor i HOLANDESAS-kollektionen tillverkades i EU.
 • Ädel Uplight Arena

  Ädel Uplight Arena
  Uplight Arena i stilfull antikdesign Den vackra uplighten Arena med graverad uplight-skål i etsat glas fulländar en gedigen atmosfär och skapar med sitt stämningsfulla ljus en tilltalande tilläggsbelysning exempelvis i vardagsrummet vid soffgruppen. Stommen har en glänsande brunton och är på toppen och lampfoten försedd med antika dekorationer. Ljuset avges inte enbart indirekt uppåt, men även mjukt genom glaset, som får gravyren att framstå på ett effektfullt sätt.
 • Alabasterfärgad vägglampa MINERVA 18 cm

  Alabasterfärgad vägglampa MINERVA 18 cm
  Elegant vägglampa MINERVA med glasskärm i alabaster Vägglampa MINERVA är en utsmyckning för varje klassiskt inredd lägenhet. Den alabasterfärgade glasbägaren är utformad med en dekorativ kant och tappar i mässing och strålar harmoniskt ljus uppåt. Genom den indirekta typen av belysning uppstår en atmosfär med känsla av välbehag. Vägglampan MINERVA tillverkas i EU.
 • Bordslampa Albero guld bronserad, vit

  Bordslampa Albero guld bronserad, vit
  bordslampa Albero - vit tygskärm och antikt guld Som antik utseende accent för vardagsrummet och bordslampa Albero är ett lämpligt val. Det ser väldigt hemtrevligt ut med sitt vita, trunkerade konformade textilparaply. Mässings stativ i skinande, polerad gamla guld är dekorerad med blommiga inslag som visas som vinrankor som verkar våren från basen och klättra upp stativet.
 • Sagolikt vacker bordslampa ALEJANDRIA

  Sagolikt vacker bordslampa ALEJANDRIA
  Bordslampan ALEJANDRIA för bort till en värld full av prakt och glans Denna rikt dekorerade bordslampa är ett imponerande blickfång som imponerar med ursnyggt glas och praktfull metall. Lamporna i ALEJANDRIA-serien passar idealiskt i klassiska eller rustika inredningsstilar och förbättrar dessa ytterligare. ALEJANDRIA är därmed lika mycket lampa och dekorativt inredningsobjekt. Alla lampor tillverkades i EU.
 • Klassisk vägglampa Henry

  Klassisk vägglampa Henry
  Klassisk design med modern charm: vägglampan Henry med kristalldetaljer Den förtrollande vägglampan Henry är helt hållen i klassisk stil och kan hänföra även i modern tid. Designen övertygar med högkvalitativt material och detaljtroget arbete på försilvrad metall. Lampan kröns med två svarta textilskärmar som skapar ett särskilt stämningsfullt ljus. Kedjorna av små Asfour-kristaller sätter dessutom gnistrande accenter. Därmed är vägglampan helt rätt val för alla rum som ska erhålla ett representativt stilelement - exempelvis villor, herrgårdar eller förstklassiga hotell. Lamporna i serien Henry är alla hållna i klassisk herrgårdsaktig stil och sprider grace och skönhet. Tillverkad i EU.
 • Vägglampa MINERVA med glasskärmar 20 cm

  Vägglampa MINERVA med glasskärmar 20 cm
  Elegant vägglampa MINERVA med glasskärmar i alabaster Vägglampa MINERVA är en utsmyckning för varje klassiskt inredd lägenhet. Från det dekorativt utformade väggfästet viker de elegant svängda och klassiskt utsmyckade armarna av. De båda glasbägarna lyser upp rummet med vackert indirekt ljus. Vägglampan MINERVA tillverkas i EU.