Reality Leuchten lampor

 • Reality Leuchten LED-bordslampa Load, induktiv laddningsstation vit

  Reality Leuchten LED-bordslampa Load, induktiv laddningsstation vit
  Dimbar LED-skrivbordslampa Load med induktiv laddningsstation Load står för enkel belysning på skrivbordet. Den är utrustad med en integrerad induktiv laddningsstation i lampfoten som kan användas för att ladda Qi-kompatibla mobiler bekvämt och trådlöst. I lampfoten integrerades dessutom en dimmer med touch-funktion som gör det möjligt att välja mellan tre olika ljusstyrkor. Lampskärmen kan tack vare den böjbara armen vridas och lutas åt önskat håll.
 • Reality Leuchten Ståtlig bordslampa i keramik Pineapple, guld-svart

  Reality Leuchten Ståtlig bordslampa i keramik Pineapple, guld-svart
  Keramisk bordslampa Pineapple i guld och svartDen här keramiska bordslampan med det passande namnet Pineapple har en gyllene bas i form av en ananas och avrundas av en rund skärm vars speciella detalj är dess svarta och guldfärgade färg. Bordslampans originella design gör den till ett extraordinärt blickfång i alla rum, som harmoniskt kan integreras i de mest olika inredningsstilar.Bordslampans runda textilskärm är helt svart på utsidan och överraskar med en gyllene färg på insidan. Detta slående färgkoncept ger lampan ett underbart varmt och behagligt ljus. Den gyllene basen i form av en ananas är särskilt iögonfallande och gör lampan till ett vackert format dekorativt element som sticker ut för sin extravagans.
 • Reality Leuchten Hänglampa Clover i regnbågsfärger

  Reality Leuchten Hänglampa Clover i regnbågsfärger
  Färgglad pendellampa Clover med färgglada skimrande akrylelementMed de många akrylelementen placerade ovanpå varandra ser pendellampan Clover ut som en färgglad skimrande blomma. Skärmen på denna taklampa, som fyller varje rum med sitt färgspel, består av flera lager av dessa färgglada, transparenta akrylblad. Det infallande ljuset får skärmen att skina i regnbågens alla färger. Clover - en taklampa som inte bara får barnhjärtan att slå snabbare.
 • Reality Leuchten Taklampa Gina, 4 lampor, nickel matt

  Reality Leuchten Taklampa Gina, 4 lampor, nickel matt
  taklampa Gina med fyra vridbara och svängbara strålkastare Hela utseendet på taklampa Gina med fyra lampor passar perfekt till bostadsutrymmen som är utformade i industriell design: loft samt ombyggda verkstads- och fabriksbyggnader. Men andra nuvarande levande trender kan också kryddas med det. Det avger inte bara bra allmänbelysning, som kan varieras om och om igen på grund av de rörliga platserna, utan ger också varje rum en industriell känsla.
 • Reality Leuchten Kantig LED-utomhusvägglampa Cordoba, vit

  Reality Leuchten Kantig LED-utomhusvägglampa Cordoba, vit
  LED-utomhusvägglampa Cordoba med up- och downlight Utomhusvägglampan Cordoba i rätblocksform passar perfekt till moderna tomter. Höljet består av plast med en matt yta. Ljuset från lysdioderna avges uppåt och nedåt genom två öppningar. Tack vare den medföljande skärmen med utsläpp i olika former kan intressanta ljusmönster skapas och Cordoba förvandlas i en up- eller downlight.
 • Reality Leuchten Viper - en mångsidig LED-bordslampa

  Reality Leuchten Viper - en mångsidig LED-bordslampa
  Mångsidig Viper LED-bordslampa i svart-silver Oavsett om den placeras på skrivbordet som en enkel bordslampa eller monteras på väggen som en flexibelt svängbar vägglampa - Viper LED-bordslampa är mångsidig. Lampans arm kan - som namnet antyder - böjas som en orm i alla riktningar så att ett specifikt område kan belysas. Oavsett var på bordsytan ljuset behövs kan armaturhuvudet böjas med en enkel rörelse. Ljuset från den energieffektiva, varmvita LED-lampan skapar en behaglig arbetsatmosfär.
 • Reality Leuchten Flerfärgad lampkrona Perdita med akrylhänge

  Reality Leuchten Flerfärgad lampkrona Perdita med akrylhänge
  För en drömlik miljö: färgglad Perdita-ljuskronaDessa klara färger drar magiskt till sig blicken: Vi talar om den trelampiga ljuskronan Perdita, vars underbart böjda, glänsande förkromade metallram konkurrerar med den akryl som hänger i nyanser av blått, rosa och orange som gnistrar i ljuset. Exakt rätt val för ett funkigt flick- eller tonårsrum eller för människor som vill utforma sin interiör på ett ovanligt sätt. Windblast-ljusen ser förtrollande ut som ljuskällor och förstärker den effektfulla designen. Levereras utan glödlampor (kan beställas via tillbehör).
 • Reality Leuchten Svart lampkrona Perdita, tre ljuskällor

  Reality Leuchten Svart lampkrona Perdita, tre ljuskällor
  Svarta akrylglasstenar pryder Perdita ljuskronaPerdita ljuskrona presenterar sig i ett ovanligt utseende, med sin ram gjord av svart, dekorerat akrylglas. Även svarta akrylglasstenar hänger ner från lamparmarna och reflekterar ljuset från ljuskronan, som kan berika varje vardagsrum. Den kan också installeras i ett barnrum - för vilken liten flicka vill inte ha en riktig ljuskrona i sitt eget kungarike?
 • Reality Leuchten Twin - modernt bordslamp-set

  Reality Leuchten Twin - modernt bordslamp-set
  Elegant Twin bordslampset Med Twin bordslampset skapas stämningsfulla ljusaccenter i vardagsrummet. De består av ett vridet metallrör, som är basen, och en klassisk, vit textilskärm. Det mjuka ljuset som skapas av skärmens ljusfiltrering är perfekt för belysning i sovrummet, vardagsrummet eller hallen. Den silverfärgade sockeln utstrålar sval elegans och kompletterar den övergripande designen. De två lamporna är utrustade med E14-socklar som passar glödlampor upp till 40 watt.
 • Reality Leuchten LED-taklampa Akina med fjärrkontroll

  Reality Leuchten LED-taklampa Akina med fjärrkontroll
  Funktionell Akina LED-taklampa med fjärrkontrollTaklampan Akina erbjuder tack vare sina många inställningsmöjligheter lämplig belysning för många situationer. Förutom steglös dimning mellan 10 och 100 procent ljusstyrka kan även färgtemperaturen justeras mellan varmvitt (3 000 K) och dagsljus (5 000 K). En nattljusfunktion med 5 procents ljusstyrka ger ytterligare säkerhet. Allt detta kan bekvämt styras med fjärrkontrollen som ingår i leveransen.
 • Reality Leuchten Skålformade LED-taklampan Kuma

  Reality Leuchten Skålformade LED-taklampan Kuma
  Med mönstrad akrylskärm - Kuma LED-taklampaDen halvskalsformade Kuma LED-taklampan kan tack vare sin tidlösa design användas överallt i vardagsrummet, oavsett om det är i vardagsrummet, hallen eller i sovrummet. Tack vare den speciella strukturen i akrylskärmen är armaturen ett dekorativt blickfång redan när den är släckt, men när den är tänd skapar mönstret i skärmen ytterligare en förtrollande ljuseffekt.
 • Reality Leuchten Förkromad LED-bordslampa Rennes

  Reality Leuchten Förkromad LED-bordslampa Rennes
  Rennes - en LED-skrivbordslampa med modern touch LED-lampan Rennes gör en fin figur på nästan vilket skrivbord som helst. Rennes är tillverkad av en blank kromad ram och ger skrivbordet en modern touch. Skärmens runda design återspeglas i basen och tillsammans bildar de två en harmonisk enhet. Det varmvita ljuset från den integrerade 4 W LED-lampan kan justeras efter behov, eftersom den övre delen av ramen är flexibelt justerbar.
 • Reality Leuchten Flexibel LED-bordslampa Viper i vitt

  Reality Leuchten Flexibel LED-bordslampa Viper i vitt
  Viper - en riktig allrounder bland LED-bordslampor Det speciella med LED-bordslampan Viper är inte bara att den kan böjas i alla riktningar tack vare den rörliknande armaturen, utan också att den kan monteras på väggen - utan extra fäste. För att spara utrymme på skrivbordet är detta ett bra alternativ. Tack vare den helvita, enkla designen kan Viper integreras väl i befintliga möbler. Tack vare de fabriksmonterade lysdioderna är den särskilt energisnål och kan bekvämt slås på och av med strömbrytaren på undersidan.
 • Reality Leuchten Kantig LED-utomhusvägglampa Cordoba, svart

  Reality Leuchten Kantig LED-utomhusvägglampa Cordoba, svart
  LED-utomhusvägglampa Cordoba med up- och downlight Utomhusvägglampan Cordoba i rätblocksform passar perfekt till moderna tomter. Höljet består av plast med en matt yta. Ljuset från lysdioderna avges uppåt och nedåt genom två öppningar. Tack vare den medföljande skärmen med utsläpp i olika former kan intressanta ljusmönster skapas och Cordoba förvandlas i en up- eller downlight.
 • Reality Leuchten Mala bordslampa i keramik, Ø 22 cm

  Reality Leuchten Mala bordslampa i keramik, Ø 22 cm
  Naturlig bordslampa Mala på keramik och tyg Bordslampans keramiska fot, som påminner om ett naturligt rep, bär en vit lampskärm och rundar på så sätt perfekt av den enkla designen hos bordslampan Mala. Den cylindriska basen på bordslampan Mala fortsätter med den likaledes cylindriska tygskärmen, vilket ger en harmonisk helhetsbild som passar bra in i till exempel en maritim inredning. Lampan kan enkelt manövreras med hjälp av strömbrytaren.
 • Reality Leuchten Lampkrona Perdita i krom-look

  Reality Leuchten Lampkrona Perdita i krom-look
  Förkromad Perdita-ljuskrona - nine-flameMed denna imponerande ljuskrona strålar varje vardagsrum i festlig glans, eftersom både metalldelarna och de dekorativa akrylstenarna är förkromade, så att vackra ljusreflektioner skapas och den underbart böjda Perdita-ljuskronan presenterar sig i perfekt utstrålning. Denna överdådigt dekorerade ljuskälla ser särskilt effektiv ut när vindblåslampor används som belysningsmedel. De ingår dock inte i leveransen utan kan köpas via tillbehören.
 • Reality Leuchten Wood - trä-hänglampa i lamelldesign

  Reality Leuchten Wood - trä-hänglampa i lamelldesign
  Vacker Wood-pendellampa med naturlig effektDen speciella höjdpunkten med Wood-pendellampan är att lampskärmen består av många träribbor som är uppradade runt det centralt placerade E27-uttaget. Detta skapar ett särskilt mysigt ljus, som är särskilt lämpligt för att belysa ett mat- eller köksbord. Det ser särskilt vackert ut när Wood är utrustad med en glödlampa i glödtrådslook (se tillbehör).
 • Reality Leuchten Stämningsfull grå textil-golvlampa Gravis

  Reality Leuchten Stämningsfull grå textil-golvlampa Gravis
  Bedårande textilgolvlampa Gravis med förtrollande ljuseffektDen som letar efter en golvlampa som är funktionell, men ändå dekorativ, rekommenderas att välja denna golvlampa. Tack vare den grå textilklänningen, som sträcker sig över hela höjden, har Gravis golvlampa inte bara ett särskilt tilltalande utseende, utan också en fantastisk ljuseffekt, med vilken den förtrollar sin omgivning på ett mycket speciellt sätt. För drift krävs två E27-lampor, som kan beställas som tillbehör. Gravis styrs med en fotbrytare.
 • Reality Leuchten Bordslampa Frank – svart och guld

  Reality Leuchten Bordslampa Frank – svart och guld
  Bordslampa Frank som är vriden in mot sig själv Bordslampan Frank har en elegant design i två färger. Ljuskällan är dold inuti den vridna lampskärmen. Detta ger ett mycket trevligt indirekt ljus som passar alldeles utmärkt i vardagsrummet eller sovrummet. Lampskärmens blanka insida gör att fascinerande ljusreflektioner uppstår när lampan tänds.
 • Reality Leuchten Mala bordslampa i keramik, Ø 15 cm

  Reality Leuchten Mala bordslampa i keramik, Ø 15 cm
  Naturlig bordslampa Mala på keramik och tyg Bordslampans keramiska fot, som påminner om ett naturligt rep, bär en vit lampskärm och rundar på så sätt perfekt av den enkla designen hos bordslampan Mala. Den cylindriska basen på bordslampan Mala fortsätter med den likaledes cylindriska tygskärmen, vilket ger en harmonisk helhetsbild som passar bra in i till exempel en maritim inredning. Lampan kan enkelt manövreras med hjälp av strömbrytaren.
 • Reality Leuchten Lyxig vägglampa Perdita

  Reality Leuchten Lyxig vägglampa Perdita
  Perdita vägglampa med gnistrande pendelVägglampan Perdita ger en ädel touch till alla vardagsrum. En diskret hängning av klara akrylglasstenar pryder den tvålampiga armaturen, som är utrustad med vindblåsta ljus. I ljuset börjar stenarna gnistra och sprider ett vackert sken, t.ex. i hallen. Perdita är därmed lämplig som en vacker extra belysning.
 • Reality Leuchten Scissor vägglampa, vit, metall, stickpropp, dragspel

  Reality Leuchten Scissor vägglampa, vit, metall, stickpropp, dragspel
  Scissor-lampa Scissor i mattvitt med stickpropp Scissor-vägglampans stora dragspelsfäste, som sträcker sig från väggfästet till lampskärmen, är särskilt iögonfallande. Den gör att lamphuvudet kan flyttas framåt och bakåt och framhäver dessutom lampans industriella stil på ett perfekt sätt. Vägglampans ljusa kabel löper genom några av hålen i de taggiga metallsträngarna. I slutet av dragspelsstrukturen sitter lampskärmen, som har en klassisk klockform och är designad i matt vitt. Metallskärmens vinkel kan också justeras med en vingskruv, vilket gör Scissor perfekt att använda som läslampa. Sladden, som också har en strömbrytare, hänger ner från det runda väggfästet. Vägglampan Scissor är en attraktiv produkt i industriell stil som samtidigt är mycket funktionell.
 • Reality Leuchten Svart-gyllene textiltaklampa Ponts med lysdioder

  Reality Leuchten Svart-gyllene textiltaklampa Ponts med lysdioder
  LED-taklampa Ponts i en särskilt ädel skepnadDen extremt eleganta LED-taklampan Ponts ger en särskilt ädel glans till dina egna fyra väggar: Den moderna armaturen övertygar med en skärm av tyg, som visas i svart på utsidan och i ett strålande guld på insidan - så ljuskonceptet kompletteras med lysande ljusreflektioner.Medan den enkla svarta lampskärmen lätt kan integreras i många inredningsstilar, erbjuder guld på insidan ett blickfång som gör ett elegant uttalande och därmed lockar uppmärksamhet. Tack vare den gyllene ramen verkar dessutom ljuset från LED-taklampan särskilt varmt och omsluter det omgivande rummet med ett behagligt sken.
 • Reality Leuchten Bordslampa Billy i två färger

  Reality Leuchten Bordslampa Billy i två färger
  Sfärisk bordslampa Billy i en ädel färgkombinationDen sfäriska bordslampan Billy ger ett underbart dekorativt intryck i vardagsrummet även när den är släckt, eftersom den matt svarta utsidan och den blanka insidan, som kan ses genom den lika runda skärmöppningen, gör bordslampan till ett distinkt inredningsobjekt som kompletterar det moderna vardagsrummet på ett underbart sätt. Den guldfärgade insidan av skärmen reflekterar ljuset på ett behagligt varmt sätt och skapar en inbjudande atmosfär i omgivningen. Med sladdbrytare.
 • Reality Leuchten Scissor vägglampa, betongfärgad, kontakt, dragspel

  Reality Leuchten Scissor vägglampa, betongfärgad, kontakt, dragspel
  Scissor-lampa Scissor med stickpropp och betongfärgad lampskärm Vägglampan Scissor visar tydligt vilken stil den tillhör. Dragspelsfogen är ett lika tydligt tecken på den industriella stilen som den betongfärgade lampskärmen i klassisk klockform. Gångjärnet gör det enkelt att flytta lamphuvudet framåt och bakåt och bidrar också till produktens visuella tilltal. I änden av det kromfärgade dragspelet sitter en vingskruv som också kan användas för att variera lampskärmens vinkel. Vägglampan Scissor är omisskännligt präglad av industristil och förkroppsligar denna på ett mycket imponerande sätt. Men den övertygar också med sin flexibla anpassningsförmåga, som möjliggörs av dragspelet och vingskruven.
 • Reality Leuchten I svart-guld – rund LED-taklampa Ponts

  Reality Leuchten I svart-guld – rund LED-taklampa Ponts
  Rund LED-taklampa Ponts i svart och guldDen runda LED-taklampan Ponts i svart och guld är en elegant och även mycket modern hemtillbehör som ger den sista touchen till ett rum. Det speciella färgkonceptet hos denna ädla lampa får hjärtat hos varje designfan att slå snabbare och är det perfekta komplementet för alla typer av inredningsstilar.Skärmen av textil omsluter lampans metallram och fästs direkt i taket. Den runda tygskärmen är minimalistisk i sin form, så att den eleganta färgen kommer särskilt väl till sin rätt. Men den gyllene färgen ger inte bara en ädel look, utan badar också ljuset som strömmar in i rummet i ett varmt skimmer som skapar en mycket speciell atmosfär.
 • Reality Leuchten LED-golvlampa Blake med batteri, dimbar, svart

  Reality Leuchten LED-golvlampa Blake med batteri, dimbar, svart
  Blake LED-golvlampa med touchdimmer, batteridriven En graciös LED-golvlampa med en rörlig, halvcirkelformad lampskärm vars insida hålls i vit -Blake är lämplig för många nischer och hörn, eftersom den kan skjutas under möbler tack vare sin plana bas och fungerar utan kablar, eftersom den har ett integrerat batteri. En touch-dimmer är installerad i den övre änden av baren, som lätt kan användas för att justera ljusstyrkan i fyra nivåer. - kan dimmas via pekbrytare - Bränntid 3 timmar - Laddningstid upp till 5,5 timmar - Inklusive USB-kabel och strömkontakt
 • Reality Leuchten Bordslampa Straw av rotting

  Reality Leuchten Bordslampa Straw av rotting
  Formskön bordslampa Straw tillverkad av rotting Både ram och skugga av Straw är tillverkade av rotting. Medan den cylindriska skärmen har en ljusare ton är basen mörk och ger bordslampan en naturlig charm. Med sitt eleganta och naturliga utseende passar halm bra in i till exempel den skandinaviska inredningsstilen. Halm har inte bara ett uttag i skuggan utan även i ramen och ger på så sätt ett atmosfäriskt och bländfritt ljus som lyser genom nätet.
 • Reality Leuchten Mineros LED-solcellsbordslampa, grå, höjd 51 cm

  Reality Leuchten Mineros LED-solcellsbordslampa, grå, höjd 51 cm
  Batteridriven LED-solbordslampa Mineros med flameffekt Mineros är en dekorativ bordslampa med solceller för utomhusbruk. Det stämningsfulla ljuset med flameffekt ger ett utseende som ett riktigt ljus och sprider ett behagligt ljus på terrassen, i trädgården eller på balkongen. Mineros solcellslampa kan användas som bordslampa men även som dekorativ golvlampa i allmänna utomhusområden. Den integrerade skymningssensorn ser till att lampan tänds automatiskt när mörkret faller. Den laddar sig själv under dagen med hjälp av den inbyggda solcellsmodulen. - Laddningstid: 8 timmar - Belysningstid: 5 timmar
 • Reality Leuchten Pendellampa Lovis av flätad rotting 3 lampor

  Reality Leuchten Pendellampa Lovis av flätad rotting 3 lampor
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Reality Leuchten Bordslampa Countess, opalglas, metallfot svart

  Reality Leuchten Bordslampa Countess, opalglas, metallfot svart
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Reality Leuchten Rund LED-utomhusvägglampa Rosario, vit

  Reality Leuchten Rund LED-utomhusvägglampa Rosario, vit
  LED downlight Rosario med uplight och downlight LED utomhusvägglampa Rosario har en halvcirkelformad form. Huset med en matt plastyta är försedd med en rund öppning vardera på toppen och botten, varigenom ljuset från de två LED-ljuskällorna dyker upp på båda sidor. För detta ändamål ingår lämpliga överdrag i leveransen, som ger intressanta ljusmönster på husväggen med olika utformade öppningar.
 • Reality Leuchten LED-taklampa Pollux, rörelsesensor, Ø 40 cm

  Reality Leuchten LED-taklampa Pollux, rörelsesensor, Ø 40 cm
  Pollux LED-taklampa med rörelsesensor Lampan domineras av en stor, vit plastskärm. Det speciella med Pollux LED-taklampa är rörelsesensorn, som säkerställer att ingen behöver stå i mörkret länge. Naturligtvis ökar detta också säkerheten och förhindrar olyckor. Ljuset från de varma vita lysdioderna i Pollux LED-taklampa avger bländningsfri tack vare opalskärmen. På grund av kapslingsklass IP44 är lampan också lämplig för badrummet.
 • Reality Leuchten Rund LED-utomhusvägglampa Rosario, svart

  Reality Leuchten Rund LED-utomhusvägglampa Rosario, svart
  LED downlight Rosario med uplight och downlight LED utomhusvägglampa Rosario har en halvcirkelformad form. Huset med en matt plastyta är försedd med en rund öppning vardera på toppen och botten, varigenom ljuset från de två LED-ljuskällorna dyker upp på båda sidor. För detta ändamål ingår lämpliga överdrag i leveransen, som ger intressanta ljusmönster på husväggen med olika utformade öppningar.
 • Reality Leuchten LED-taklampa Slide, vit, rund, Ø 40 cm

  Reality Leuchten LED-taklampa Slide, vit, rund, Ø 40 cm
  Väl rundad - LED-taklampa Slide Den runda LED-taklampa Slide kan alternativt fästas som vägglampa. Den är gjord av plast och designad i vitt. Slide imponerar med separat omkopplingsbara ljuskällor, en nattbelysningsfunktion, en integrerad dimmer och en fjärrkontroll som ingår i leveransen. Lampans centrala element är huvudljuskällan som lyser nedåt genom den runda diffusorn. En annan ljusdiod är installerad i armaturens kant och kan slås på separat med fjärrkontrollen. Till- och frånkoppling och dimning styrs också via fjärrkontrollen. Både lampan och fjärrkontrollen är gjorda av vit plast. Nattljusläget säkerställer säkra gångvägar i mörkret.
 • Reality Leuchten LED-taklampa Zeta tunable white, svart/guld

  Reality Leuchten LED-taklampa Zeta tunable white, svart/guld
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Reality Leuchten Hänglampa Enzo, 1 lampa, Ø 35 cm, svart

  Reality Leuchten Hänglampa Enzo, 1 lampa, Ø 35 cm, svart
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Reality Leuchten Bordslampa Sprout, rotting och textil, vit/natur

  Reality Leuchten Bordslampa Sprout, rotting och textil, vit/natur
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Reality Leuchten LED-taklampa Route i svart, 4 lampor

  Reality Leuchten LED-taklampa Route i svart, 4 lampor
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Reality Leuchten Punch pendellampa svart/guld med en lampa Ø 35 cm

  Reality Leuchten Punch pendellampa svart/guld med en lampa Ø 35 cm
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Reality Leuchten Pendellampa Lovis av flätad rotting, 1 lampa

  Reality Leuchten Pendellampa Lovis av flätad rotting, 1 lampa
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Reality Leuchten LED-taklampa Jora vinkelformad, 39,5 x 39,5 cm

  Reality Leuchten LED-taklampa Jora vinkelformad, 39,5 x 39,5 cm
  LED-taklampa Jora i vinkelform med fjärrkontroll LED-taklampan Jora är lämplig för olika rum tack vare sin flexibla belysning. Med den medföljande fjärrkontrollen kan du inte bara välja ljusfärg, utan även reglera ljusstyrkan. Dessutom kan en nattljusfunktion och en timerfunktion (släcks efter 60 sekunder) väljas - Ljusfärger 2 700 K, 4 000 K eller 6 000 K - Dimbar i steg (100%, 50% och 25% ljusstyrka) - Batterier för fjärrkontrollen ingår ej (2 x AAA)
 • Reality Leuchten Borka pendellampa, enkel ljuskälla, Ø 17,5 cm, naturlig

  Reality Leuchten Borka pendellampa, enkel ljuskälla, Ø 17,5 cm, naturlig
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Reality Leuchten Borka pendellampa, enkel ljuskälla, Ø 30 cm, naturlig

  Reality Leuchten Borka pendellampa, enkel ljuskälla, Ø 30 cm, naturlig
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Reality Leuchten Golvlampa Adam, 1 lampa, svart-guld

  Reality Leuchten Golvlampa Adam, 1 lampa, svart-guld
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Reality Leuchten LED-taklampa Giro 3 lampor rund fjärrkontroll

  Reality Leuchten LED-taklampa Giro 3 lampor rund fjärrkontroll
  LED-plafondlampa Mobile i trälook och ringformad designLegant, modern och ändå naturlig är LED-plafondlampan Mobile. Lysdioderna som är integrerade på undersidan av två ringformade ljuselement ger direkt belysning. Dessutom finns det ytterligare en LED-ring som strålar runt om på utsidan av den runda takkupan. Den sistnämnda har en kåpa tillverkad av medeldensitetsfiberskiva med ett övertygande naturligt träutseende. Möjligheten att reglera ljusstyrka och färgtemperatur gör LED Mobile taklampa till ett modernt val även i funktionellt hänseende.- Leverans inklusive fjärrkontroll: steglös dimfunktion, CCT-färgbyte (varmvitt till dagsljus), nattlampa- Switch-dim: kan dimmas i tre steg (100 %, 50 %, 25 %) via konventionella väggströmbrytare- Minnesfunktion: den senast valda inställningen finns tillgänglig igen när lampan sätts på igen- Kan även användas som vägglampa
 • Reality Leuchten LED-taklampa Course, böjd, 4 000 K, nickel

  Reality Leuchten LED-taklampa Course, böjd, 4 000 K, nickel
  Course LED-taklampa i futuristisk design, dimbar via väggströmbrytare Med sin design av en lång metallprofil som är böjd i sig själv harmonierar Course LED-taklampa perfekt med moderna möbler. Lysdioder är integrerade i hela profilens längd och sänder ut universellt vitt ljus på alla sidor. Tack vare switch-dim-funktionen kan ljusstyrkan ställas in på 100 %, 50 % eller 25 % genom att trycka på väggbrytaren flera gånger.
 • Reality Leuchten Bordslampa Jaro med USB-anslutning, vit/vit

  Reality Leuchten Bordslampa Jaro med USB-anslutning, vit/vit
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Reality Leuchten LED-utomhusvägglampa Limeira, kantig

  Reality Leuchten LED-utomhusvägglampa Limeira, kantig
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Reality Leuchten Golvlampa Woody, trä/textil, fyrkantig form, vit

  Reality Leuchten Golvlampa Woody, trä/textil, fyrkantig form, vit
  Woody golvlampa med kubisk design och en fot i ljust naturträ Golvlampan Woody har en tydlig, kantig form. Basen är tillverkad av ljust trä och presenterar sig i naturens anda, vilket särskilt kommer till uttryck i den synliga träfloran. Tygskärmen avger ljuset mjukt och stämningsfullt i rummet och fulländar den här mysiga golvlampan. Utrustad med en fotomkopplare på kabeln.
 • Reality Leuchten LED-bordslampa Maxi med batteridrift, grå

  Reality Leuchten LED-bordslampa Maxi med batteridrift, grå
  Batteridriven LED-bordslampa Maxi med touchdimmerLed-lampan Maxi kan användas som bordslampa, klämlampa eller vägglampa och ger därmed stor flexibilitet i användningen. Såväl ramen som klämman har en magnetisk hållare så att lamphuvudet kan monteras eller bytas ut på nolltid. Det är också möjligt att fästa armaturen direkt på väggen med en magnetisk självhäftande knapp. Maxi är idealisk som belysning för skrivbordet, som läslampa eller som arbetslampa i köket. LED-lampan kan laddas inom tre timmar via det medföljande nätaggregatet och USB-C-kabeln och ger sedan upp till 12 timmars ljus. Det varma ljuset kan också regleras i tre ljusstyrkor via den touchbrytare som är integrerad i lampans huvud.
 • Reality Leuchten LED-taklampa Venida kvadratisk, vit

  Reality Leuchten LED-taklampa Venida kvadratisk, vit
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Reality Leuchten LED-utomhusvägglampa Puno, IP54, rund

  Reality Leuchten LED-utomhusvägglampa Puno, IP54, rund
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Reality Leuchten Valeria pendellampa med gallerskärm, Ø 18 cm

  Reality Leuchten Valeria pendellampa med gallerskärm, Ø 18 cm
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Reality Leuchten Taklampa Sheldon med tre glaskärmar

  Reality Leuchten Taklampa Sheldon med tre glaskärmar
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Reality Leuchten LED-taklampa Camillus, rund, Ø 26 cm

  Reality Leuchten LED-taklampa Camillus, rund, Ø 26 cm
  LED-taklampa Camillus med Switch-dimmer LED-taklampa Camillus med den svarta ramen som också kan monteras på väggen. Över den normala ljusbrytaren kan lampan dimmas i tre olika ljusstyrkesteg. Med kapslingsklass IP44 är LED-taklampan Camillus även lämplig för badrummet. Det varmvita ljuset lyser jämnt ut i rummet.
 • Reality Leuchten LED-taklampa Camillus, rund, Ø 40 cm

  Reality Leuchten LED-taklampa Camillus, rund, Ø 40 cm
  LED-taklampa Camillus med Switch-dimmer LED-taklampa Camillus med den svarta ramen som också kan monteras på väggen. Över den normala ljusbrytaren kan lampan dimmas i tre olika ljusstyrkesteg. Med kapslingsklass IP44 är LED-taklampan Camillus även lämplig för badrummet. Det varmvita ljuset lyser jämnt ut i rummet.
 • Reality Leuchten LED-taklampa Slide, vit, kantig, 40 x 40 cm

  Reality Leuchten LED-taklampa Slide, vit, kantig, 40 x 40 cm
  Fyrkantig, praktisk, multifunktionell - Slide LED-taklampa Den fyrkantiga LED-taklampa Slide är en taklampa av plast som alternativt kan installeras som en vägglampa. Den övertygar med separat kopplade ljuskällor, nattljusfunktion, integrerad dimmer och en fjärrkontroll, som ingår i leveransen. Förutom huvudljuskällan, som utgör armaturens centrala element, är en annan ljusdiod inbyggd i armaturens kant, som kan slås på separat. Till- och frånkoppling samt dimning styrs via den medföljande fjärrkontrollen. Denna är också gjord av vit plast. En annan speciell funktion är nattljusläget, som också erbjuder säkerhet i mörkret.
 • Reality Leuchten LED-taklampa Camillus, kvadratisk, 30 cm

  Reality Leuchten LED-taklampa Camillus, kvadratisk, 30 cm
  Camillus LED-taklampa dämpas via väggbrytaren Camillus LED-taklampa kan dämpas i tre ljusstyrkenivåer med den normala ljusbrytaren. Detta är en enastående fördel jämfört med andra lampor. Den kan också fästas på väggen. Camillus LED-taklampa ger ett enhetligt, varmt vitt ljus. På grund av kapslingsklass IP44 kan den också installeras i badrummet.
 • Reality Leuchten LED-taklampa Camillus, kvadratisk, 17 cm

  Reality Leuchten LED-taklampa Camillus, kvadratisk, 17 cm
  Camillus LED-taklampa dämpas via väggbrytaren Camillus LED-taklampa kan dämpas i tre ljusstyrkenivåer med den normala ljusbrytaren. Detta är en enastående fördel jämfört med andra lampor. Den kan också fästas på väggen. Camillus LED-taklampa ger ett enhetligt, varmt vitt ljus. På grund av kapslingsklass IP44 kan den också installeras i badrummet.
 • Reality Leuchten LED-taklampa Pollux, rörelsesensor, Ø 27 cm

  Reality Leuchten LED-taklampa Pollux, rörelsesensor, Ø 27 cm
  Pollux LED-taklampa med rörelsesensor Lampan domineras av en stor, vit plastskärm. Det speciella med Pollux LED-taklampa är rörelsesensorn, som säkerställer att ingen behöver stå i mörkret länge. Naturligtvis ökar detta också säkerheten och förhindrar olyckor. Ljuset från de varma vita lysdioderna i Pollux LED-taklampa avger bländningsfri tack vare opalskärmen. På grund av kapslingsklass IP44 är lampan också lämplig för badrummet.
 • Reality Leuchten Hänglampa Tilda, 1 lampa, grå, Ø 25 cm

  Reality Leuchten Hänglampa Tilda, 1 lampa, grå, Ø 25 cm
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Reality Leuchten LED-skrivbordslampa Linus med batteri CCT, svart

  Reality Leuchten LED-skrivbordslampa Linus med batteri CCT, svart
  LED-skrivbordslampa Linus med batteri och högtalare LED-skrivbordslampan Linus lyser upp arbetsplatsen med tre valbara ljusfärger (varmvitt, universalvitt eller dagsljus). Den batteridrivna lampan ger ljus i upp till 2 timmar och är utrustad med en högtalare på baksidan som kan spela musik från en mobiltelefon, surfplatta via Bluetooth eller från ett TF-kort (max. 32G). - Li-ion-batteri 3,7V 1200 mAh - ljusfärg justerbar (universalvit 4 500 K, dagsljus 6 000 K, varmvit 3 000 K) - klocka - ljuselementet kan vikas - USB-laddningskabel ingår utan nätadapter - med USB-anslutning med laddningsfunktion - maximal drifttid (ljus och musik) 2 timmar - laddningstid ca 4 timmar
 • Reality Leuchten Skrivbordslampa Enzo, 1 lampa, svart

  Reality Leuchten Skrivbordslampa Enzo, 1 lampa, svart
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Reality Leuchten Hänglampa Enzo, 1 lampa, Ø 20 cm, vit

  Reality Leuchten Hänglampa Enzo, 1 lampa, Ø 20 cm, vit
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Reality Leuchten Hänglampa Enzo, 1 lampa, Ø 35 cm, nickel

  Reality Leuchten Hänglampa Enzo, 1 lampa, Ø 35 cm, nickel
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Reality Leuchten Skrivbordslampa Enzo, 1 lampa, nickel

  Reality Leuchten Skrivbordslampa Enzo, 1 lampa, nickel
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Reality Leuchten LED-taklampa Twister vridbar fjärrkontroll mässing

  Reality Leuchten LED-taklampa Twister vridbar fjärrkontroll mässing
  Funktionell Twister LED-taklampa med justerbar ljusstyrka och ljusfärg Twister LED-taklampa har fyra delar med integrerade lysdioder - en rektangel under taklampan, en ring som löper runt den och två rektangulära ramar. Den nedre ramen kan vridas horisontellt så att Twister taklampans design alltid kan anpassas. Det senare gäller även ljuset: Twister kan dämpas och ljusfärgen kan justeras från varmvitt till dagsljus med hjälp av den medföljande fjärrkontrollen, så att rätt belysning finns tillgänglig för nästan alla situationer. När du slår på igen aktiveras den senast valda inställningen igen. Det går också att dimma i tre ljusstyrkor (100 %, 50 %, 25 %) via en vanlig väggströmbrytare.
 • Reality Leuchten LED-taklampa Venida i ringdesign, vit

  Reality Leuchten LED-taklampa Venida i ringdesign, vit
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Reality Leuchten Hänglampa Sprout av rotting, 3 lampor, svart

  Reality Leuchten Hänglampa Sprout av rotting, 3 lampor, svart
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Reality Leuchten LED-taklampa Parma Switch-Dim 37 W 4 000 K krom

  Reality Leuchten LED-taklampa Parma Switch-Dim 37 W 4 000 K krom
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Reality Leuchten LED-taklampa Pivot, svängbar 4 000 K roséguld

  Reality Leuchten LED-taklampa Pivot, svängbar 4 000 K roséguld
  Pivot LED-plafondlampa med dimfunktion och universellt vitt ljus Pivot LED-plafondlampan är utrustad med två ljuselement - en fyrkantig ram och en trekvartsring. Universella vita lysdioder är installerade på undersidan. Med den horisontella svängningen av ringelementet kan taklampans utformning anpassas individuellt. Ljusstyrning kräver ingen dimmer - det räcker med en vanlig väggströmbrytare. Om armaturen slås på i snabb följd kan tre ljusstyrkor (100 %, 50 %, 25 %) väljas.
 • Reality Leuchten LED-taklampa Parma Switch-Dim 37 W 4 000 K vit

  Reality Leuchten LED-taklampa Parma Switch-Dim 37 W 4 000 K vit
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Reality Leuchten LED-taklampa Chizu, Ø 28,5 cm, 3 000 K, svart

  Reality Leuchten LED-taklampa Chizu, Ø 28,5 cm, 3 000 K, svart
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Reality Leuchten Galaxy LED-taklampa, dimbar, antracit

  Reality Leuchten Galaxy LED-taklampa, dimbar, antracit
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Reality Leuchten LED-taklampa Zibal, dimbar, vit

  Reality Leuchten LED-taklampa Zibal, dimbar, vit
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Reality Leuchten Bordslampa Grace, Ø 18 cm, lila/guld

  Reality Leuchten Bordslampa Grace, Ø 18 cm, lila/guld
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Reality Leuchten Bordslampa Grace, Ø 18 cm, svart/guld

  Reality Leuchten Bordslampa Grace, Ø 18 cm, svart/guld
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Reality Leuchten LED-taklampa Jano, Ø 31,5 cm, 3 000K, vit

  Reality Leuchten LED-taklampa Jano, Ø 31,5 cm, 3 000K, vit
  Rund LED-plafondlampa Jano med trädetaljer - dimbar i tre steg via väggbrytaren LED-plafondlampan Jano har en rund form och är tillverkad av plast. Hälften av omkretsen är dekorerad med ett ljust träelement, vilket ger den en naturlig accent. Armaturen är utrustad med varmvita lysdioder vars ljus sprids brett och homogent av den opala skärmen. Ljusstyrkan kan regleras utan särskild installation, eftersom taklampan kan dimmas i tre nivåer (100 %, 50 %, 25 %) via en vanlig väggströmbrytare tack vare switch-dim-funktionen.
 • Reality Leuchten LED-taklampa Venida i ringdesign, krom

  Reality Leuchten LED-taklampa Venida i ringdesign, krom
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Reality Leuchten LED-taklampa Twister, vridbar fjärrkontroll nickel

  Reality Leuchten LED-taklampa Twister, vridbar fjärrkontroll nickel
  Funktionell Twister LED-taklampa med justerbar ljusstyrka och ljusfärg Twister LED-taklampa har fyra delar med integrerade lysdioder - en rektangel under taklampan, en ring som löper runt den och två rektangulära ramar. Den nedre ramen kan vridas horisontellt så att Twister taklampans design alltid kan anpassas. Det senare gäller även ljuset: Twister kan dämpas och ljusfärgen kan justeras från varmvitt till dagsljus med hjälp av den medföljande fjärrkontrollen, så att rätt belysning finns tillgänglig för nästan alla situationer. När du slår på igen aktiveras den senast valda inställningen igen. Det går också att dimma i tre ljusstyrkor (100 %, 50 %, 25 %) via en vanlig väggströmbrytare.
 • Reality Leuchten Punch pendellampa svart/guld enkel lampa Ø 18 cm

  Reality Leuchten Punch pendellampa svart/guld enkel lampa Ø 18 cm
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Reality Leuchten Hänglampa Sprout av rotting, 3 lampor, natur

  Reality Leuchten Hänglampa Sprout av rotting, 3 lampor, natur
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Reality Leuchten LED-taklampa Rigido fjärrkontroll CCT svart

  Reality Leuchten LED-taklampa Rigido fjärrkontroll CCT svart
  Dimbar LED-taklampa Rigido med CCT-funktion, fjärrkontroll ingårMångsidig användning och många användbara funktioner - det är de övertygande egenskaperna hos LED-taklampan Rigido. Den rakryggade, kantiga designen ger den ett modernt utseende med vilket taklampan kan användas underbart i hallen, i köket eller i vardagsrummet. Ljuset strålar nedåt via den smala ramen och den rektangulära kroppen i mitten och lyser effektivt upp bostadsutrymmet. Med den medföljande fjärrkontrollen kan armaturens enskilda funktioner väljas och styras. Det är möjligt att dimma Rigido kontinuerligt och att variera ljusfärgen från varm till dagsljusvit. Tack vare den integrerade minnesfunktionen återgår man till den senast valda ljusinställningen när armaturen slås på igen. Med dessa praktiska funktioner kan man när som helst skapa optimala ljusförhållanden.
 • Reality Leuchten LED-taklampa Rigido fjärrkontroll CCT vit

  Reality Leuchten LED-taklampa Rigido fjärrkontroll CCT vit
  Dimbar LED-taklampa Rigido med CCT-funktion, fjärrkontroll ingårMångsidig användning och många användbara funktioner - det är de övertygande egenskaperna hos LED-taklampan Rigido. Den rakryggade, kantiga designen ger den ett modernt utseende med vilket taklampan kan användas underbart i hallen, i köket eller i vardagsrummet. Ljuset strålar nedåt via den smala ramen och den rektangulära kroppen i mitten och lyser effektivt upp bostadsutrymmet. Med den medföljande fjärrkontrollen kan armaturens enskilda funktioner väljas och styras. Det är möjligt att dimma Rigido kontinuerligt och att variera ljusfärgen från varm till dagsljusvit. Tack vare den integrerade minnesfunktionen återgår man till den senast valda ljusinställningen när armaturen slås på igen. Med dessa praktiska funktioner kan man när som helst skapa optimala ljusförhållanden.
 • Reality Leuchten Bordslampa Sophia med keramisk fot, svart/guld

  Reality Leuchten Bordslampa Sophia med keramisk fot, svart/guld
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Reality Leuchten LED-bordslampa Maxi med batteridrift, svart

  Reality Leuchten LED-bordslampa Maxi med batteridrift, svart
  Batteridriven LED-bordslampa Maxi med touchdimmerLed-lampan Maxi kan användas som bordslampa, klämlampa eller vägglampa och ger därmed stor flexibilitet i användningen. Såväl ramen som klämman har en magnetisk hållare så att lamphuvudet kan monteras eller bytas ut på nolltid. Det är också möjligt att fästa armaturen direkt på väggen med en magnetisk självhäftande knapp. Maxi är idealisk som belysning för skrivbordet, som läslampa eller som arbetslampa i köket. LED-lampan kan laddas inom tre timmar via det medföljande nätaggregatet och USB-C-kabeln och ger sedan upp till 12 timmars ljus. Det varma ljuset kan också regleras i tre ljusstyrkor via den touchbrytare som är integrerad i lampans huvud.
 • Reality Leuchten Hänglampa Gloria, E27, 1 lampa, mässing

  Reality Leuchten Hänglampa Gloria, E27, 1 lampa, mässing
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Reality Leuchten Hänglampa Gloria, E14, 5 lampor, krom

  Reality Leuchten Hänglampa Gloria, E14, 5 lampor, krom
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Reality Leuchten Balkhänglampa Valeria, 3 lampor

  Reality Leuchten Balkhänglampa Valeria, 3 lampor
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Reality Leuchten Bordslampa Albert i bystform, silver/vit

  Reality Leuchten Bordslampa Albert i bystform, silver/vit
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Reality Leuchten Taklampa Gloria, E27, 1 lampa, krom

  Reality Leuchten Taklampa Gloria, E27, 1 lampa, krom
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Reality Leuchten Bordslampa Albert i bystform, svart/guld

  Reality Leuchten Bordslampa Albert i bystform, svart/guld
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Reality Leuchten Bordslampa Valeria med gallerskärm

  Reality Leuchten Bordslampa Valeria med gallerskärm
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Reality Leuchten Taklampa Gloria, E27, 1 lampa, mässing

  Reality Leuchten Taklampa Gloria, E27, 1 lampa, mässing
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Reality Leuchten LED-vägglampa Perugia med switch dimmer, vit

  Reality Leuchten LED-vägglampa Perugia med switch dimmer, vit
  Dekorativ LED-vägglampa Perugia med integrerad dimmer LED-vägglampan Perugia övertygar med sitt konstfullt böjda ljuselement, vilket gör den till ett särskilt blickfång i vardagsrummet även när den är avstängd. Vägglampan kan till exempel användas i entrén eller i hallen. Den praktiska höjdpunkten är den integrerade brytardimmern. Perugia kan dimmas i tre ljusstyrkor (100 % - 50 % - 25 %) via den vanliga ljusbrytaren. På så sätt kan man när som helst ställa in de rätta ljusförhållandena på ett ögonblick.
 • Reality Leuchten LED-taklampa Jora rund med fjärrkontroll, Ø 41 cm

  Reality Leuchten LED-taklampa Jora rund med fjärrkontroll, Ø 41 cm
  Jora rund LED-taklampa med fjärrkontroll, CCT och dimmerfunktion De flexibla ljusinställningarna gör Jora LED-taklampa till en idealisk ljuskälla för många olika rum. Den runda lampan kan inte bara växlas till olika ljusfärger med den medföljande fjärrkontrollen, utan även ljusstyrkan kan justeras. En nattljusfunktion och en timerfunktion (släcks efter 60 sekunder) kan också väljas - Ljusfärger 2 700 K, 4 000 K eller 6 000 K - Dimbar i steg (100%, 50% och 25% ljusstyrka) - Batterier för fjärrkontrollen ingår ej (2 x AAA)
 • Reality Leuchten LED-taklampa Corso 3 lampor, svart matt

  Reality Leuchten LED-taklampa Corso 3 lampor, svart matt
  Corso LED-taklampa med fjärrkontroll och justerbara ramar Corso LED-taklampa erbjuder stor flexibilitet när det gäller både form och ljusdesign. De två nedre av de tre rektangulära ramarna kan vridas så att armaturens form kan ändras och därmed anpassas till rummets form. Med fjärrkontrollen som ingår i leveransen kan man inte bara välja önskad ljusfärg från varmvitt ljus med 2 700 K till dagsljus med 6 000 K, utan även dimma belysningen.
 • Reality Leuchten Bordslampa Jonna, glas/sammet, grön

  Reality Leuchten Bordslampa Jonna, glas/sammet, grön
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Reality Leuchten Bordslampa Woody med träfot, 12 cm x 12 cm

  Reality Leuchten Bordslampa Woody med träfot, 12 cm x 12 cm
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!