Reality Leuchten lampor

 • Taklampa Gina, 4 lampor, nickel matt

  Taklampa Gina, 4 lampor, nickel matt
  taklampa Gina med fyra vridbara och svängbara strålkastare Hela utseendet på taklampa Gina med fyra lampor passar perfekt till bostadsutrymmen som är utformade i industriell design: loft samt ombyggda verkstads- och fabriksbyggnader. Men andra nuvarande levande trender kan också kryddas med det. Det avger inte bara bra allmänbelysning, som kan varieras om och om igen på grund av de rörliga platserna, utan ger också varje rum en industriell känsla.
 • Kantig LED-utomhusvägglampa Cordoba, vit

  Kantig LED-utomhusvägglampa Cordoba, vit
  LED-utomhusvägglampa Cordoba med up- och downlight Utomhusvägglampan Cordoba i rätblocksform passar perfekt till moderna tomter. Höljet består av plast med en matt yta. Ljuset från lysdioderna avges uppåt och nedåt genom två öppningar. Tack vare den medföljande skärmen med utsläpp i olika former kan intressanta ljusmönster skapas och Cordoba förvandlas i en up- eller downlight.
 • LED-bordslampa Load, induktiv laddningsstation vit

  LED-bordslampa Load, induktiv laddningsstation vit
  Dimbar LED-skrivbordslampa Load med induktiv laddningsstation Load står för enkel belysning på skrivbordet. Den är utrustad med en integrerad induktiv laddningsstation i lampfoten som kan användas för att ladda Qi-kompatibla mobiler bekvämt och trådlöst. I lampfoten integrerades dessutom en dimmer med touch-funktion som gör det möjligt att välja mellan tre olika ljusstyrkor. Lampskärmen kan tack vare den böjbara armen vridas och lutas åt önskat håll.
 • Flerfärgad lampkrona Perdita med akrylhänge

  Flerfärgad lampkrona Perdita med akrylhänge
  För en drömlik kuliss: flerfärgade lampkrona Perdita De glada färgerna drar magiskt blickarna till sig: Lampkronan Perdita har en underbart svängd, glänsande förkromad metallstomme med akrylhängen i blått, rosa, och orange som gnistrar i ljuset. Just det rätta valet för ett lekfullt flick- eller tonårsrum eller för alla som vill ha en iögonfallande inredningsstil. Vindpustljus som ljuskälla ser helt förtrollande ut och förstärker den effektfulla designen. Ljuskällor ingår inte i leveransen (kan beställas under Tillbehör).
 • Hänglampa Clover i regnbågsfärger

  Hänglampa Clover i regnbågsfärger
  Färgglad hänglampa Clover med färgade, skimrande akrylelement Med de många olika överlagrade akrylelementen påminner taklampan Clover om en färgglad, skimrande blomma. Skärmen på denna hänglampa består av flera lager färgade transparenta akrylblad, som fyller varje rum med sitt ljusa färgspel. Det infallande ljuset får skärmen att lysa i alla regnbågens färger. Clover - en taklampa som inte bara får barnhjärtan att slå snabbare.
 • Blå LED-bordslampa Rennes

  Blå LED-bordslampa Rennes
  LED-bordslampa Rennes i harmoniskt blått För en behaglig arbetsplatsatmosfär vid skrivbordet hemma sörjer LED-bordslampan Rennes, med lamphuvud och -fot i blått. Det enkla, ringformade lamphuvudet är utrustat med en opalvit diffusor med en LED-lampa på 4 W, som avger behagligt ljus. Den slanka metallstommen är flexibel i övre delen, så att ljusets riktning alltid kan justeras efter personliga behov. Rennes - en bordslampa som fungerar bra, även i ungdomsrummet.
 • Viper - en mångsidig LED-bordslampa

  Viper - en mångsidig LED-bordslampa
  Mångsidig LED-bordslampa Viper i svart-silver Som enstaka bordslampa på skrivbordet eller som flexibelt svängbar vägglampa - LED-bordslampan Viper kan användas på många olika sätt. Lamparmen kan - som namnet antyder - ormlikt böjas i alla riktningar, så att man kan belysa en punkt eller ett bestämt område. Lamphuvudet kan lätt och snabbt böjas i den riktning där belysningen behövs. Ljuset från LED-ljuskällan är varmvitt och energisnålt och skapar en behaglig arbetsmiljö.
 • Taklampa Gina, 2 lampor, nickel matt

  Taklampa Gina, 2 lampor, nickel matt
  Matt nickelfärgad taklampa Gina med en industriell touch Den industriella stilen visar sig vara en långvarig trend: Färgtonen och det kompletta utseendet på taklampa Gina med två flammor passar till exempel utmärkt. B. på loft eller bostadsyta i en ombyggd fabrik. Två flexibelt justerbara strålkastare ger rumsbelysning som är anpassad till lokala förhållanden. Gina taklampa är också ett bra val i kombination med andra moderna levnadsstilar.
 • Taklampa Gina, 3 lampor, nickel matt

  Taklampa Gina, 3 lampor, nickel matt
  Designad i ett industriellt utseende - taklampa Gina med tre glödlampor Du kan se det vid första anblicken: Gina- taklampa med tre lampor är det perfekta inredningstillbehöret för en lägenhet i industriell stil, som ofta finns i stora städer, där - ofta på grund av brist på bostadsyta - gamla fabriker, verkstäder och lager omvandlas. Den mycket speciella charmen i denna industriella stil utstrålar också taklampa Gina, som garanterar individuellt justerbara ljusförhållanden med både roterande och svängbara fläckar.
 • Svart lampkrona Perdita, tre ljuskällor

  Svart lampkrona Perdita, tre ljuskällor
  Svarta akrylglasstenar dekorerar lampkronan Perdita Lampkronan Perdita har ett exceptionellt utseende med sin stomme av svart, dekorerat akrylglas. Likaså svarta akrylglasstenar hänger ned från lamparmarna och reflekterar ljuset från lampkronan, som är en prydnad i varje vardagsrum. Den kan även monteras i ett barnrum - för vilken liten flicka önskar sig inte en äkta lampkrona i sitt rum?
 • Förkromad LED-bordslampa Rennes

  Förkromad LED-bordslampa Rennes
  Rennes - en LED-skrivbordslampa med modern ton På nästan varje skrivbord ser LED-lampan Rennes bra ut. Rennes består av en glänsande förkromad stomme som berikar skrivbordet med en modern ton. Den runda formen på skärmen finns även hos foten och sedda som en helhet utgör de en harmonisk helhet. Det varmvita ljuset från de integrerade 4 W LED-lamporna kan riktas, eftersom övre delen av stommen är flexibelt justerbar.
 • Twin - modernt bordslamp-set

  Twin - modernt bordslamp-set
  Elegant bordslamp-set Twin Stämningsfulla ljusaccenter skapas i vardagsrummet med bordslamp-setet Twin. De består av ett ormliknande, svängt metallrör, som utgör foten och en klassisk, vit textilskärm. Det mjuka ljuset som uppstår genom filtreringen genom skärmen, är idealiskt för belysning i sovrummet, vardagsrummet eller hallen. Den silverfärgade foten har en sval elegans. De båda lamporna är utrustade med E14-fattning där ljuskällor upp till 40 W kan användas.
 • Metalltaklampa Jimmy i grått/silver

  Metalltaklampa Jimmy i grått/silver
  Taklampa Jimmy - belysning med industriell ton Grått och silver - det är färgkomponenterna som skapar taklampan Jimmys utseende. Stilen lutar åt det industriella hållet, så att den passar i alla rum med en något sval och teknisk inredningsstil, men som kontrapunkt även i andra moderna vardagsrum. Skärmens insida, som är lackerad i silverfärg, skapar glansfulla ljusreflexioner i rummet.
 • LED-bordslampa Load, induktiv laddningsstation grå

  LED-bordslampa Load, induktiv laddningsstation grå
  Dimbar LED-skrivbordslampa Load med induktiv laddningsstation Load står för enkel belysning på skrivbordet. Den är utrustad med en integrerad induktiv laddningsstation i lampfoten som kan användas för att ladda Qi-kompatibla mobiler bekvämt och trådlöst. I lampfoten integrerades dessutom en dimmer med touch-funktion som gör det möjligt att välja mellan tre olika ljusstyrkor. Lampskärmen kan tack vare den böjbara armen vridas och lutas åt önskat håll.
 • LED-taklampa Akina med fjärrkontroll

  LED-taklampa Akina med fjärrkontroll
  Funktionell LED-taklampa Akina med fjärrkontroll Tack vare de många inställningsmöjligheterna sörjer taklampan Akina för rätt belysning i många olika situationer. Utöver steglös dimring mellan 10 och 100 procent av ljusstyrkan kan färgtemperaturen justeras mellan varmvitt (3 000 K) och dagsljus (5 000 K). En nattlampa lyser med 5 procent ljusstyrka för extra säkerhet. Allt detta kan enkelt styras med hjälp av fjärrkontrollen som ingår i leveransen.
 • Skålformade LED-taklampan Kuma

  Skålformade LED-taklampan Kuma
  Med mönstrad akrylskärm – LED-taklampa Kuma På grund av sin tidlösa utformning kan den skålformade LED-taklampan Kuma användas var som helst i boningen. Oavsett om det är i vardagsrummet, i hallen eller i sovrummet. På grund av akrylskärmens speciella struktur är lampan redan en prydnad för ögat. Men på skärmen ger mönstret ett magiskt ljusresultat.
 • Flexibel LED-bordslampa Viper i vitt

  Flexibel LED-bordslampa Viper i vitt
  Viper - en verklig allroundkonstnär bland LED-bordslampor Det speciella med LED-bordslampan Viper är inte bara att den tack vare de slangliknande lamparmarna kan böjas i alla riktningar, utan dessutom också att den kan monteras på väggen utan extra fäste. För att spara plats på skrivbordet finns också denna möjlighet. Tack vare den enkla designen helt i vitt kan Viper användas i vilken bostad som helst. De inbyggda LED-lamporna bidrar till att göra den särskilt energisnål och den kan bekvämt tändas och släckas med hjälp av en väl synlig strömbrytare i nedre delen av stommen.
 • Industriellt präglad taklampa Jimmy vit/silver

  Industriellt präglad taklampa Jimmy vit/silver
  Taklampa Jimmy i vitt och silver, industriell stil Taklampan Jimmy kan man mycket väl tänka sig i en bostad i ett konverterat magasin eller fabriksbyggnad, då den strålar från taket med industriell design. Skärmens yta och takhållaren fascinerar i enkelt vitt, som står i tydlig kontrast till den silverfärgade insidan. Den vita skärmen sprider ljuset brett, så att taklampan Jimmy kvalificerar sig som optimal huvudbelysning i många olika rum.
 • Street - skimrande LED-taklampa

  Street - skimrande LED-taklampa
  Glittrande LED-taklampa Street LED-taklampan Street fyller rummet med ett vackert skimmer. Två förskjutna LED-profiler har försetts med glittrande diffusorer som ger en vacker ljuseffekt. Kombinationen av krombeläggningen på takfästet och den slående kristalloptiken skapar en modern ljusspridare av denna taklampa, vilken erbjuder en utmärkt allmänbelysning i många olika rum.
 • Kantig LED-utomhusvägglampa Cordoba, svart

  Kantig LED-utomhusvägglampa Cordoba, svart
  LED-utomhusvägglampa Cordoba med up- och downlight Utomhusvägglampan Cordoba i rätblocksform passar perfekt till moderna tomter. Höljet består av plast med en matt yta. Ljuset från lysdioderna avges uppåt och nedåt genom två öppningar. Tack vare den medföljande skärmen med utsläpp i olika former kan intressanta ljusmönster skapas och Cordoba förvandlas i en up- eller downlight.
 • Vridbar bordslampa Ging

  Vridbar bordslampa Ging
  Snygg bordslampa Ging En trebent träfot och en klassisk vit tygskärm kombineras med varandra och skapar bordslampan Ging. Den utstrålar en viss naturlighet, som förstärks av det harmoniska samspelet mellan de båda olika materialen. Tack vare det snygga utseendet passar den idealiskt till en modern inredningsstil. Den har en E14-fattning där lämplig ljuskälla sätts i. Den vita tygskärmen släpper igenom ljuset underbart filtrerat, så att ett vackert ljus flyter ut i omgivningen.
 • Briljant LED-taklampa Rennes, fyra ljuskällor

  Briljant LED-taklampa Rennes, fyra ljuskällor
  Enkel och modern är LED-taklampan Rennes Runda former i kombination med enkel design skapar utseendet hos LED-taklampan Rennes. På en smal, förkromad stomme sitter fyra runda ljushuvuden med opalvita diffusorer, som utstrålar behagligt, varmvitt ljus i vardagsrummet. Taklampans form harmonierar med färgsättningen. På så sätt passar Rennes särskilt bra för belysning över matbordet.
 • Lampkrona Perdita i krom-look

  Lampkrona Perdita i krom-look
  Bedårande glans skapar den förkromade lampkronan Perdita - nio ljuskällor Med denna imponerande lampkrona strålar rummet av festlig glans, för både metalldelarna och de prydande akrylstenarna är förkromade, så att snygga ljusreflektioner uppstår och sätter den vackert svängda lampkronan Perdita i dess rätta ljus. Särskilt effektfull är denna utsökt dekorerade ljuskälla när man använder vindpustlampor. De ingår inte i leveransen men kan beställas separat under Tillbehör.
 • Wood - trä-hänglampa i lamelldesign

  Wood - trä-hänglampa i lamelldesign
  Underbar hänglampa Wood med naturlig verkan Den speciella höjdpunkten med taklampan Wood är lampskärmen som sätts ihop av många trälameller som omger E27-sockeln i mitten. Därigenom skapas ett särskilt trevligt ljus, som är lämpligt för belysning av ett middags- eller köksbord. Mycket vackert blir det om man kombinerar trämaterialet med en ljuskälla i filamentoptik (se Tillbehör).
 • Dekorativ bordslampa i keramik Pineapple, silver

  Dekorativ bordslampa i keramik Pineapple, silver
  Silverfärgad bordslampa i keramik Pineapple Den vita skärmen på keramikbordslampan Pineapple vilar på en silverfot, som ser ut som en ananas. Den här extravaganta designen är ett blickfång och passar perfekt in i de mest varierade inredningsstilarna, från neutrala till ovanliga – en dekorativ högdager i alla boningskoncept. Denna bordslampa belyser vardagsrummet som en extra ljuskälla med ett atmosfäriskt ljus. Lampans runda lampskärm av textil är dekorerad i en neutral vit ton, vilket gör att ljuset skiner särskilt trevligt. Den keramiska lampsockeln är dekorerad i silver och är ett riktigt blickfång med sin ganska ovanliga form. Tack vare det bordslampans enkla färgschema kan den blandas med olika möbler.
 • Toppmodern LED-taklampa Street

  Toppmodern LED-taklampa Street
  Med korsade ljusstänger - LED-taklampa Street Med sina fyra korsande ljusstänger är denna LED-taklampa Street själva sinnebilden av modern belysning. Men inte bara visuellt har Street blivit en trend, utan också tekniskt, på grund av de energisnåla lysdioderna. En speciell effekt uppstår genom ljusbrytningen av de fyra diffusorerna som täcker lysdioderna, eftersom dessa har en ädel kristalloptik. Det varmvita ljuset från lysdioderna bryts av diffusorerna och avges elegant ut i omgivningen.
 • Lilafärgad lampkrona Perdita

  Lilafärgad lampkrona Perdita
  Ljuskrona Perdita i transparent lila - 3 ljuskällor Denna ljuskrona med tre ljuskällor visar sig vara ett riktigt blickfång, oavsett om den förskönar ett flickrum med fantastisk glans eller hallen eller vardagsrummet i en icke alldagligt möblerad lägenhet. Plasthängena och ramen är i transparent lila, endast stearinljuslamporna och upphängningen är tillverkade av metall och har en polerad kromfinish som gnistrar i ljuset från de tre ljuskällorna. Med stearinljuslampor (ingår ej) kommer denna lampa som mest till sin rätt. De kan beställas separat under Tillbehör.
 • Stämningsfull grå textil-golvlampa Gravis

  Stämningsfull grå textil-golvlampa Gravis
  Fantastisk textil-golvlampa Gravis med förtrollande ljusverkan Du som söker en golvlampa som är funktionell men dekorativ, gör ett klokt val med denna golvlampa. Med dess grå textilklädsel, som sträcker sig över hela höjden av golvlampan Gravis, uppnås inte bara ett särskilt tilltalande utseende, men också en snygg ljuseffekt, med vilken lampan förtrollar sin omgivning på ett mycket speciellt sätt. Två E27-lampor behövs för driften, vilka kan beställas under Tillbehör. Gravis styrs med hjälp av en fotströmbrytare.
 • LED-taklampa Ponts med grå textilskärm

  LED-taklampa Ponts med grå textilskärm
  LED-taklampa Ponts med grå textilskärm Den vackra taklampan Ponts sörjer för en riktig höjdpunkt i hemmet. LED-lampan har ett trendigt yttre i grått – och övertygar på alla plan. Den klassiska och dessutom diskreta lampan badar rummet i ljus och kan samtidigt utan problem integreras i den befintliga interiören. Den välformade modellens design är ytterst smakfull: en lätt transparent textilskärm i mjukt grått lägger sig runt stommen i metall. På så sätt skapas en rund ljuskon som fyller vardags- eller sovrummet med behagligt ljus.
 • Lyxig vägglampa Perdita

  Lyxig vägglampa Perdita
  Vägglampa Perdita med gnistrande hängen En ädel ton för vägglampan Perdita in i vardagsrummet. Ett diskret hänge av klara akrylglasstenar pryder lampan med två ljuskällor, som är utrustade med vindpustljus. I ljuset börjar stenarna gnistra och ger exempelvis hallen en vacker glans. Därför passar Perdita som snygg extrabelysning.
 • Bordslampa Mala av keramik, Ø 22 cm

  Bordslampa Mala av keramik, Ø 22 cm
  Naturlig bordslampa Mala på keramik och tyg Bordslampans keramiska fot, som påminner om ett naturligt rep, bär en vit lampskärm och rundar på så sätt perfekt av den enkla designen hos bordslampan Mala. Den cylindriska basen på bordslampan Mala fortsätter med den likaledes cylindriska tygskärmen, vilket ger en harmonisk helhetsbild som passar bra in i till exempel en maritim inredning. Lampan kan enkelt manövreras med hjälp av strömbrytaren.
 • Vägglampa Scissor - med mattvit skärm

  Vägglampa Scissor - med mattvit skärm
  Vägglampa Scissor i mattvitt, med dragspelsled Hos vägglampan Scissor utmärker sig speciellt den stora dragspelsleden, som sträcker sig från väggfästet till skärmen. Med den kan lamphuvudet föras bakåt och framåt, och den understryker idealiskt även den industriella stilen på armaturen. Genom hålen i de ojämna metallsträngarna dras delvis vägglampans ljusa kabel. Vid slutet av dragspelsstrukturen finns lampskärmen, som har en klassisk klockform och design i matt vit. Med hjälp av en vingmutter kan den matt-vita skärmen av metall även förändras i vinkel så att Scissor kan tjäna som en utmärkt läslampa. Från det runda väggfästet utgår kabeln, som också har en dragströmbrytare. Denna vägglampa Scissor är en vacker produkt som förkroppsligar den industriella stilen och har samma höga funktionalitet.
 • Vita textiltaklampa Ponts med LED-lampor

  Vita textiltaklampa Ponts med LED-lampor
  LED-textiltaklampa Ponts i vitt Den snygga LED-taklampan levereras tillsammans med en vit lampskärm i tyg och kan enkelt integreras i olika rum tack vare dess lugna utformning. Lampskärmens vita färg minskar något så fokus helt läggs på det ljus som belyser rummet. I en klassisk skrud hänger ljuset i taket och erbjuder en generös ljuskägla. Det mjuka tygöverdraget används för att sublimera ljuset till sidan för att skapa en trevlig ambitionsnivå där du kan leva och arbeta perfekt. Taklampan Ponts fungerar som ett snyggt blickfång i vardags- eller sovrummet.
 • Ståtlig bordslampa i keramik Pineapple, guld-svart

  Ståtlig bordslampa i keramik Pineapple, guld-svart
  Guldsvart bordslampa Pineapple i keramik Denna bordslampa av keramik med det passande namnet Pineapple har en gyllene fot i form av ananas och avrundas av skärm vars särskilda detaljer är dess guldsvarta färg. Den ursprungliga utformningen av bordslampan gör den till ett exceptionell blickfång i varje rum. Den kan integreras på ett harmoniskt sätt i olika möbeltyper. Den runda textilskärmen på bordslampan är svart på utsidan och överraskar med guldfärg på insidan. Det lysande färgkonceptet ger lampan ett fantastiskt varmt och behagligt ljus. Särskilt guldfoten i form av en ananas gör lampan uppseendeväckande och gör den till ett snyggt prydnadsobjekt som är särskilt imponerande på grund av dess extravagans.
 • Vägglampa Gina, 1 lampa, vit

  Vägglampa Gina, 1 lampa, vit
  Innovativ vägglampa Gina med industriell design Vägglampan Gina kännetecknas av industriell design och hög funktionalitet. Väggstrålkastaren Gina utstrålar industriell stil. Denna armatur är särskilt lämplig för inomhus- och utomhusområden där accenterna ska placeras på ett enkelt, industriellt utseende. Lampan påminner om idéfabriker och loftlägenheter som i New York eller London. Vägglampan ger varje område ett innovativt utseende och en modern, industriell känsla. Den vita vägglampan Gina kan svängas och ställer in vackra ljus accenter som belyser rummet på ett speciellt sätt. Det är ofta mycket användbart, även under en livlig konversation, att när som helst vrida lampan i en annan riktning. Vägglampan Gina är ett innovativt ljusinstrument som med sin industriella design är ett konstnärligt dekorativt objekt som kan justeras efter behov. Väggstrålkastaren imponerar med sin enkla design och enkla justerbarhet. Denna väggstrålkastare kan monteras i olika delar av vardagsrummet, vilket möjliggör riktade fläckar som kan användas i praktiken eller som påminner om ljusa accenter och fläckar i filmområdet.
 • Bordslampa Frank – svart och guld

  Bordslampa Frank – svart och guld
  Bordslampa Frank som är vriden in mot sig själv Bordslampan Frank har en elegant design i två färger. Ljuskällan är dold inuti den vridna lampskärmen. Detta ger ett mycket trevligt indirekt ljus som passar alldeles utmärkt i vardagsrummet eller sovrummet. Lampskärmens blanka insida gör att fascinerande ljusreflektioner uppstår när lampan tänds.
 • Bordslampa Billy i två färger

  Bordslampa Billy i två färger
  Kulrund bordslampa Billy i ståtlig färgkombination Den kulrunda bordslampan Billy som redan när den är släckt tillför ett underbart dekorativt inslag i vardagsrummet. Detta eftersom den mattsvarta utsidan och den blänkande insidan av lampskärmen, som kan ses genom den lika runda lampskärmen, gör bordslampan till ett utmärkande inredningsobjekt som perfekt kompletterar det moderna vardagsrummet. Tack vare den gyllene lampskärmens reflekteras ljuset på ett varmt och behagligt vis, vilket skapar en välkomnande atmosfär i rummet. Med strömbrytare på sladden.
 • Bordslampa Mala av keramik, Ø 15 cm

  Bordslampa Mala av keramik, Ø 15 cm
  Naturlig bordslampa Mala på keramik och tyg Bordslampans keramiska fot, som påminner om ett naturligt rep, bär en vit lampskärm och rundar på så sätt perfekt av den enkla designen hos bordslampan Mala. Den cylindriska basen på bordslampan Mala fortsätter med den likaledes cylindriska tygskärmen, vilket ger en harmonisk helhetsbild som passar bra in i till exempel en maritim inredning. Lampan kan enkelt manövreras med hjälp av strömbrytaren.
 • Betongfärgad vägglampa Scissor, dragspelsled

  Betongfärgad vägglampa Scissor, dragspelsled
  Vägglampa Scissor i industridesign med betongfärgad skärm Hos vägglampan Scissor kan man tydligt se vilken stil den tillhör. Dragspelsleden är också ett tecken för industriell stil, såsom den betongfärgade lampskärmens klassiska klockform. Genom att använda leden, kan lamphuvudet enkelt flyttas framåt och bakåt; den pryder dessutom produktens utseende. Vid slutet av den kromfärgade dragspelsleden är en vingmutter monterad, med vilken lampskärmen kan varieras i vinkel. Vägglampan Scissor är utmärkande för den industriella stilen och förkroppsligar denna också mycket imponerande. Men den övertygar än mer genom sin flexibla anpassningsförmåga, som skapas av dragspelsleden och vingmuttern.
 • Svart-gyllene textiltaklampa Ponts med lysdioder

  Svart-gyllene textiltaklampa Ponts med lysdioder
  LED-taklampa Ponts i speciellt ädel design Den stilfulla LED-taklampan Ponts ger rummet en speciellt ädel glans: Den moderna lampan övertygar med en skärm av tyg som har en svart utsida och insida i strålande guld – på så sätt kompletteras ljuskonceptet med lysande ljusreflektioner. Meden lampskärmens enkla svarta färg utan problem kan integreras i otaliga inredningsstilar, utgör den gyllene färgen på insidan ett blickfång för ett elegant statement som väcker uppmärksamhet. Dessutom ger ljuset från LED-taklampan tack vare den gyllene inramningen ett speciellt varmt intryck och badar rummet runtomkring i ett behagligt ljus.
 • I svart-guld – rund LED-taklampa Ponts

  I svart-guld – rund LED-taklampa Ponts
  Rund LED-taklampa Ponts i svart-guld Den runda LED-taklampan Ponts i svart och guld är en snygg och ytterst modern inredningsaccessoar som är kronan på verket. Den ädla lampan har ett speciellt färgkoncept som får hjärtat av en riktig designfan att slå lite snabbare och är det perfekta komplementet i många olika inredningsstilar. Skärmen i textil omringar lampans metallstomme och monteras direkt i taket. Den runda textilskärmen har en minimalistisk form, så att den eleganta färgen kommer speciellt bra till sin rätt. Den gyllene färgen ser inte bara ädel ut, utan badar rummet i en varm glans som skapar en alldeles speciell atmosfär.
 • Bordslampa Frank – vit och silver

  Bordslampa Frank – vit och silver
  Bordslampa Frank som är vriden in mot sig själv Bordslampan Frank har en elegant design i två färger. Ljuskällan är dold inuti den vridna lampskärmen. Detta ger ett mycket trevligt indirekt ljus som passar alldeles utmärkt i vardagsrummet eller sovrummet. Lampskärmens blanka insida gör att fascinerande ljusreflektioner uppstår när lampan tänds.
 • Cylinderformade RGBW LED-bordslampan John

  Cylinderformade RGBW LED-bordslampan John
  Variabelt justerbar LED-bordslampa John med glasskärm i borstat utseende Den speciella attributen hos den cylindriska lampskärmen tillverkad i satinerat glas är den vackra, borstade glasstrukturen hos bordslampan John, som ger utformningen en ytterst dekorativ touch. Ljuseffekten är också särskilt märkbar hos denna lampa, eftersom den fjärrkontroll som ingår i leveransen gör det möjligt att justera ljuset i olika färger, ljusstyrka eller förinstallerad ljusscenarier, liksom den varma vita färgen, så att man kan skapa unika ljusstunder som matchar humör och tid på dagen.
 • Bordslampa Abeba, Ø 15 cm, vit-guld

  Bordslampa Abeba, Ø 15 cm, vit-guld
  Dekorativ blickfång - keramisk bordslampa Abeba Abeba bordslampa är en blickfång på alla byråer och varje sidobord, eftersom den fyrkantiga lampfoten är vriden och designad med en blank yta. En klassiskt skärd lampskärm av vit textil sitter på den. Materialblandningen av keramik och tyg är också harmoniskt samordnad och passar i många inredningsstilar. Abeba är en fin extra belysning i vardagsrummet och en dekorativ blickfång. Matchande Matchande ljuskälla finns i tillbehören.
 • LED-golvlampa Blake med batteri, dimbar, svart

  LED-golvlampa Blake med batteri, dimbar, svart
  Blake LED-golvlampa med touchdimmer, batteridriven En graciös LED-golvlampa med en rörlig, halvcirkelformad lampskärm vars insida hålls i vit -Blake är lämplig för många nischer och hörn, eftersom den kan skjutas under möbler tack vare sin plana bas och fungerar utan kablar, eftersom den har ett integrerat batteri. En touch-dimmer är installerad i den övre änden av baren, som lätt kan användas för att justera ljusstyrkan i fyra nivåer. - kan dimmas via pekbrytare - Bränntid 3 timmar - Laddningstid upp till 5,5 timmar - Inklusive USB-kabel och strömkontakt
 • LED-taklampa Slide, vit, rund, Ø 25 cm

  LED-taklampa Slide, vit, rund, Ø 25 cm
  Väl rundad - LED-taklampa Slide Den runda LED-taklampa Slide kan alternativt fästas som vägglampa. Den är gjord av plast och designad i vitt. Slide imponerar med separat omkopplingsbara ljuskällor, en nattbelysningsfunktion, en integrerad dimmer och en fjärrkontroll som ingår i leveransen. Lampans centrala element är huvudljuskällan som lyser nedåt genom den runda diffusorn. En annan ljusdiod är installerad i armaturens kant och kan slås på separat med fjärrkontrollen. Till- och frånkoppling och dimning styrs också via fjärrkontrollen. Både lampan och fjärrkontrollen är gjorda av vit plast. Nattljusläget säkerställer säkra gångvägar i mörkret.
 • Hänglampa Swirl med glasskärm, 3 lampor, rund

  Hänglampa Swirl med glasskärm, 3 lampor, rund
  Hänglampa Swirl 3 lampor med runt takfäste En färgstark klick i vardagsrummet tillhandahålls av hänglampan Swirl med dess tre glasskärmar, som presenteras i turkos, bärnsten och rökgrått. Glasens form modelleras efter vatten i rörelse. Med det resulterande brutna ljuset blir Swirl ett snyggt val för många boningar. Användning av en dekorativ LED-filamentlampa rekommenderas för att uppnå bästa möjliga ljuseffekt.
 • LED-solcellsbordslampa Coro med flameffekt

  LED-solcellsbordslampa Coro med flameffekt
 • LED-taklampa Slide, vit, rund, Ø 40 cm

  LED-taklampa Slide, vit, rund, Ø 40 cm
  Väl rundad - LED-taklampa Slide Den runda LED-taklampa Slide kan alternativt fästas som vägglampa. Den är gjord av plast och designad i vitt. Slide imponerar med separat omkopplingsbara ljuskällor, en nattbelysningsfunktion, en integrerad dimmer och en fjärrkontroll som ingår i leveransen. Lampans centrala element är huvudljuskällan som lyser nedåt genom den runda diffusorn. En annan ljusdiod är installerad i armaturens kant och kan slås på separat med fjärrkontrollen. Till- och frånkoppling och dimning styrs också via fjärrkontrollen. Både lampan och fjärrkontrollen är gjorda av vit plast. Nattljusläget säkerställer säkra gångvägar i mörkret.
 • Bordslampa Abeba, Ø 15 cm, vit silver

  Bordslampa Abeba, Ø 15 cm, vit silver
  Dekorativ blickfång - keramisk bordslampa Abeba Abeba bordslampa är en blickfång på alla byråer och varje sidobord, eftersom den fyrkantiga lampfoten är vriden och designad med en blank yta. En klassiskt skärd lampskärm av vit textil sitter på den. Materialblandningen av keramik och tyg är också harmoniskt samordnad och passar i många inredningsstilar. Abeba är en fin extra belysning i vardagsrummet och en dekorativ blickfång. Lämplig ljuskälla är tillgänglig från tillbehören.
 • Rund LED-utomhusvägglampa Rosario, svart

  Rund LED-utomhusvägglampa Rosario, svart
  LED downlight Rosario med uplight och downlight LED utomhusvägglampa Rosario har en halvcirkelformad form. Huset med en matt plastyta är försedd med en rund öppning vardera på toppen och botten, varigenom ljuset från de två LED-ljuskällorna dyker upp på båda sidor. För detta ändamål ingår lämpliga överdrag i leveransen, som ger intressanta ljusmönster på husväggen med olika utformade öppningar.
 • LED-taklampa Pollux, rörelsesensor, Ø 40 cm

  LED-taklampa Pollux, rörelsesensor, Ø 40 cm
  Pollux LED-taklampa med rörelsesensor Lampan domineras av en stor, vit plastskärm. Det speciella med Pollux LED-taklampa är rörelsesensorn, som säkerställer att ingen behöver stå i mörkret länge. Naturligtvis ökar detta också säkerheten och förhindrar olyckor. Ljuset från de varma vita lysdioderna i Pollux LED-taklampa avger bländningsfri tack vare opalskärmen. På grund av kapslingsklass IP44 är lampan också lämplig för badrummet.
 • Rund LED-utomhusvägglampa Rosario, vit

  Rund LED-utomhusvägglampa Rosario, vit
  LED downlight Rosario med uplight och downlight LED utomhusvägglampa Rosario har en halvcirkelformad form. Huset med en matt plastyta är försedd med en rund öppning vardera på toppen och botten, varigenom ljuset från de två LED-ljuskällorna dyker upp på båda sidor. För detta ändamål ingår lämpliga överdrag i leveransen, som ger intressanta ljusmönster på husväggen med olika utformade öppningar.
 • LED-taklampa Zeta tunable white, svart/guld

  LED-taklampa Zeta tunable white, svart/guld
 • LED-taklampa Vigo, vit, dimbar, 5 ringar

  LED-taklampa Vigo, vit, dimbar, 5 ringar
 • Bordslampa Straw av rotting

  Bordslampa Straw av rotting
  Formskön bordslampa Straw tillverkad av rotting Både ram och skugga av Straw är tillverkade av rotting. Medan den cylindriska skärmen har en ljusare ton är basen mörk och ger bordslampan en naturlig charm. Med sitt eleganta och naturliga utseende passar halm bra in i till exempel den skandinaviska inredningsstilen. Halm har inte bara ett uttag i skuggan utan även i ramen och ger på så sätt ett atmosfäriskt och bländfritt ljus som lyser genom nätet.
 • LED-bordslampa med solcell Mineros, grå, 51 cm

  LED-bordslampa med solcell Mineros, grå, 51 cm
  Batteridriven LED-solbordslampa Mineros med flameffekt Mineros är en dekorativ bordslampa med solceller för utomhusbruk. Det stämningsfulla ljuset med flameffekt ger ett utseende som ett riktigt ljus och sprider ett behagligt ljus på terrassen, i trädgården eller på balkongen. Mineros solcellslampa kan användas som bordslampa men även som dekorativ golvlampa i allmänna utomhusområden. Den integrerade skymningssensorn ser till att lampan tänds automatiskt när mörkret faller. Den laddar sig själv under dagen med hjälp av den inbyggda solcellsmodulen. - Laddningstid: 8 timmar - Belysningstid: 5 timmar
 • LED-taklampa Pollux, rörelsesensor, Ø 27 cm

  LED-taklampa Pollux, rörelsesensor, Ø 27 cm
  Pollux LED-taklampa med rörelsesensor Lampan domineras av en stor, vit plastskärm. Det speciella med Pollux LED-taklampa är rörelsesensorn, som säkerställer att ingen behöver stå i mörkret länge. Naturligtvis ökar detta också säkerheten och förhindrar olyckor. Ljuset från de varma vita lysdioderna i Pollux LED-taklampa avger bländningsfri tack vare opalskärmen. På grund av kapslingsklass IP44 är lampan också lämplig för badrummet.
 • LED-taklampa Camillus, kvadratisk, 17 cm

  LED-taklampa Camillus, kvadratisk, 17 cm
  Camillus LED-taklampa dämpas via väggbrytaren Camillus LED-taklampa kan dämpas i tre ljusstyrkenivåer med den normala ljusbrytaren. Detta är en enastående fördel jämfört med andra lampor. Den kan också fästas på väggen. Camillus LED-taklampa ger ett enhetligt, varmt vitt ljus. På grund av kapslingsklass IP44 kan den också installeras i badrummet.
 • Hänglampa Dave, 1 lampa, svart

  Hänglampa Dave, 1 lampa, svart
  pendellampa Dave med en huvud, med en öppen nyans pendellampa Dave fångar omedelbart med sin lampskärm gjord av ett metallgaller. Den ger utsikt över ljuskällan och är helt designad i svart. Denna moderna design passar perfekt in i moderna vardagsstilar och vintage atmosfär. Dave kan installeras individuellt och placerar till exempel ett bord i rampljuset. Men det är också lämpligt för att tända en lång hall genom att installera flera Dave-lampor i rad. Det finns inga gränser för designen.
 • LED-taklampa Camillus, rund, Ø 40 cm

  LED-taklampa Camillus, rund, Ø 40 cm
  LED-taklampa Camillus med Switch-dimmer LED-taklampa Camillus med den svarta ramen som också kan monteras på väggen. Över den normala ljusbrytaren kan lampan dimmas i tre olika ljusstyrkesteg. Med kapslingsklass IP44 är LED-taklampan Camillus även lämplig för badrummet. Det varmvita ljuset lyser jämnt ut i rummet.
 • LED-taklampa Camillus, kvadratisk, 30 cm

  LED-taklampa Camillus, kvadratisk, 30 cm
  Camillus LED-taklampa dämpas via väggbrytaren Camillus LED-taklampa kan dämpas i tre ljusstyrkenivåer med den normala ljusbrytaren. Detta är en enastående fördel jämfört med andra lampor. Den kan också fästas på väggen. Camillus LED-taklampa ger ett enhetligt, varmt vitt ljus. På grund av kapslingsklass IP44 kan den också installeras i badrummet.
 • LED-taklampa Slide, vit, kantig, 40 x 40 cm

  LED-taklampa Slide, vit, kantig, 40 x 40 cm
  Fyrkantig, praktisk, multifunktionell - Slide LED-taklampa Den fyrkantiga LED-taklampa Slide är en taklampa av plast som alternativt kan installeras som en vägglampa. Den övertygar med separat kopplade ljuskällor, nattljusfunktion, integrerad dimmer och en fjärrkontroll, som ingår i leveransen. Förutom huvudljuskällan, som utgör armaturens centrala element, är en annan ljusdiod inbyggd i armaturens kant, som kan slås på separat. Till- och frånkoppling samt dimning styrs via den medföljande fjärrkontrollen. Denna är också gjord av vit plast. En annan speciell funktion är nattljusläget, som också erbjuder säkerhet i mörkret.
 • George - rund glasbordslampa med fjärrkontroll

  George - rund glasbordslampa med fjärrkontroll
  George - fjärrstyrbar LED-bordslampa med en sfärisk glasskärm och justerbar ljusfärg Med George LED-bordslampa kan underbara dekorativa accenter ställas in i vardagsrummet under dagen, eftersom den sfäriska lampskärmen i glas har en tilltalande torkstruktur som ger den övergripande designen ett särskilt elegant utseende. Om du tänder lampan på kvällen översvämmas hela glasskärmen med LED-ljus så att glasstrukturen sticker ut ännu bättre. Som en speciell höjdpunkt kan den medföljande fjärrkontrollen användas för att växla ljusfärgen från varmvit till en av de många andra ljusfärgerna som tillhandahålls av fjärrkontrollen. Olika ljusscenarier eller ljusstyrkor kan också ställas in så att speciella ljusmoment kan skapas.
 • LED-solcellsbordslampa Caldera, med flameffekt

  LED-solcellsbordslampa Caldera, med flameffekt
 • LED-taklampa Camillus, rund, Ø 26 cm

  LED-taklampa Camillus, rund, Ø 26 cm
  LED-taklampa Camillus med Switch-dimmer LED-taklampa Camillus med den svarta ramen som också kan monteras på väggen. Över den normala ljusbrytaren kan lampan dimmas i tre olika ljusstyrkesteg. Med kapslingsklass IP44 är LED-taklampan Camillus även lämplig för badrummet. Det varmvita ljuset lyser jämnt ut i rummet.
 • Hänglampa Posh med hänge, 4 lampor

  Hänglampa Posh med hänge, 4 lampor
 • Hänglampa Calimero buroptik 3 lampor

  Hänglampa Calimero buroptik 3 lampor
 • Bordslampa Calimero med trebent trästativ

  Bordslampa Calimero med trebent trästativ
 • Golvlampa Calimero med trebent trästativ

  Golvlampa Calimero med trebent trästativ
 • LED-utomhusvägglampa Molina, rund, antracit

  LED-utomhusvägglampa Molina, rund, antracit
  Enkel LED-vägglampa Molina för utomhusbruk med upp- och nedljus - rund LED-vägglampan Molina har en enkel och stilren design i antracitfärgad aluminium och en rund skärm i plast. Med sitt upp- och nedljus med varmvita lysande lysdioder lyser den indirekt upp väggar i utomhusområdet och sätter dem skickligt i scenen. I den runda, genomskinliga kroppen, som hålls av den antracitfärgade ramen, sitter en vit diffusor som ger ett bländfritt ljus. Molina har skyddsklass IP54 och är därmed skyddad mot stänkvatten.
 • LED-utomhusvägglampa Molina, kantig, antracit

  LED-utomhusvägglampa Molina, kantig, antracit
  Enkel, kantig LED-väggarmatur Molina för utomhusbruk med uplight och downlight Den genomskinliga plastskärmen är omsluten av en vinklad, antracitfärgad aluminiumram och döljer varmvita lysdioder bakom en vit diffusor som riktas uppåt och nedåt. Detta skapar en tilltalande upp- och nedljusbelysning som inte bländar och belyser fasaderna på hus eller andra byggnadskomplex. Molina har en enkel design som består av en harmonisk kombination av antracitfärgad aluminium och plast, vilket gör det lätt att integrera den i många olika stilar. Tack vare skyddsklass IP54 är armaturen skyddad mot dammavlagringar på insidan och mot stänkvatten.
 • Hänglampa Odin med textilskärmar, 4 lampor

  Hänglampa Odin med textilskärmar, 4 lampor
 • Hänglampa Wilma av bambu, 6 lampor

  Hänglampa Wilma av bambu, 6 lampor
 • Golvlampa Dito, 5 lampor, matt nickel

  Golvlampa Dito, 5 lampor, matt nickel
 • LED-taklampa Route 2 lampor

  LED-taklampa Route 2 lampor
 • LED-taklampa Venida i ringdesign, svart

  LED-taklampa Venida i ringdesign, svart
 • LED-taklampa Route i svart, 3 lampor

  LED-taklampa Route i svart, 3 lampor
 • LED-taklampa Route i svart, 4 lampor

  LED-taklampa Route i svart, 4 lampor
 • LED-taklampa Thea, RGB, CCT, dimbar

  LED-taklampa Thea, RGB, CCT, dimbar
  Multifunktionell LED-taklampa Thea med fjärrkontroll Den runda taklampan Thea övertygar med sitt effektiva LED-ljus och de justerbara belysningsalternativen. Thea kan inte bara monteras i taket utan även på väggen, vilket gör den flexibel och mångsidig. Den justerbara ljusfärgen från varmvitt till dagsljus ger optimal rumsbelysning som kan anpassas till behoven. RGB-färgväxlaren, som är installerad i Thea taklampans ram, ger också möjlighet att låta lampan lysa i atmosfäriska färger. Theas höjdpunkt är dock stjärnljuseffekten. Med fjärrkontrollen, som ingår i leveransen, kan minnesfunktionen ställas in och ljusfärgen ändras kontinuerligt. Minnesfunktionen kan också användas via väggströmbrytaren.
 • Bordslampa Lennon Svart

  Bordslampa Lennon Svart
  Laddbara Lennon bordslampa för inomhus och utomhus. Höjd 21,5cm Bred 13,6 cm
 • Bordslampa Lennon Vit

  Bordslampa Lennon Vit
  Laddbar bordslampa för inomhus och utomhus. Inbyggd dimmer i 3-steg Dimbar i 3 steg Höjd 21,5cm Bred 13,6 cm
 • LED-taklampa Tilion, fjärrkontroll, RGB, 3 000 K

  LED-taklampa Tilion, fjärrkontroll, RGB, 3 000 K
  Dimbar LED-takbelysning Tilion med integrerad RGB-färgväxling för effektiva belysningsscenarier LED-takbelysningen Tilion har en tidlös rund design i vitt som gör att den enkelt passar in i alla interiörer. Den är utrustad med varmvita lysdioder som ger effektiv allmänbelysning. Ljusstyrkan kan justeras i tre steg (100 %, 50 %, 25 %) via en vanlig väggkontakt. I leveransen ingår även en fjärrkontroll som inte bara lämpar sig för att koppla om och dimma den varmvita belysningen, utan även för att styra de extra RGB-ljusdioderna. Detta gör det möjligt att vid behov använda dekorativ färgglad belysning.
 • Pendellampa Lovis av flätad rotting, 1 lampa

  Pendellampa Lovis av flätad rotting, 1 lampa
 • LED-solcellsbordslampa Roca med dagsljussensor

  LED-solcellsbordslampa Roca med dagsljussensor
  LED-bordslampa Roca med solcellsdrift och skymningssensor LED-bordslampa Roca är en dekorativ ljusaccent som berikar inte bara interiörer utan även terrasser och trädgårdsfester. Den är stänkskyddad och har en LED-ljuskälla inuti skärmen av grått plastnät, som drivs av solpanelen och det integrerade uppladdningsbara batteriet. Det finns en manuell strömbrytare för att aktivera och avaktivera ljuset, alternativt tar dagsljussensorn över den automatiska tändningen i skymningen och släckningen i gryningen.
 • LED-taklampa Tiger RGB CCT Starlight-effekt

  LED-taklampa Tiger RGB CCT Starlight-effekt
  Mångsidig justerbar LED-taklampa Tiger - dimbar, RGBW-funktion och stjärnljuseffekt LED-taklampan Tiger har en enkel rund form i vit plast och drar till sig uppmärksamhet med sin stora funktionalitet. Den levereras med en fjärrkontroll som gör det möjligt att reglera alla inställningar. Ljusstyrkan och färgtemperaturen (varmvitt till dagsljus) kan justeras för att passa situationen, och färgat ljus (inklusive regnbågseffekt) kan också aktiveras för dekorativ belysning. Många små öppningar ger en stjärnhimmelseffekt. I mörkret kan nattljusfunktionen aktiveras med ett diskret ljusflöde.
 • LED-taklampa Rigido fjärrkontroll CCT nickel

  LED-taklampa Rigido fjärrkontroll CCT nickel
  Rektangulär LED-taklampa Rigido i matt nickelfinish med fjärrkontroll, dimbar, CCT LED-taklampan Rigido övertygar särskilt i moderna miljöer med sin öppna rektangulära form och sitt matt nickelutseende. Taklampan är mycket mångsidig: med den medföljande fjärrkontrollen kan den kopplas om, dämpas och regleras från varmvitt till dagsljusvitt ljus. Tack vare minnesfunktionen är den senast valda inställningen tillgänglig igen när lampan slås på igen.
 • LED-taklampa Rave, fjärrkontroll, dimbar, RGB

  LED-taklampa Rave, fjärrkontroll, dimbar, RGB
  Dimbar LED-takbelysning Rave med fjärrkontroll och integrerad RGB-discokula Med LED-takbelysningen Rave kan festen börja. Den runda LED-armaturen är utrustad med en discokula i mitten, och de RGB-lysdioder som är installerade där ger stämningsfulla, färgglada accenter samt extraordinära ljuseffekter i taket. Med fjärrkontrollen som ingår i leveransen kan man koppla om klotet separat från kroppen. Den sistnämnda är utrustad med varmvita lysdioder så att Rave även lämpar sig för allmänbelysning. Det varmvita ljuset kan också regleras via en vanlig väggströmbrytare i tre ljusstyrkor (100 %, 50 %, 25 %).
 • Bordslampa Rike rottingstativ och tygskärmen

  Bordslampa Rike rottingstativ och tygskärmen
 • Bordslampa Luci, beige/träoptik

  Bordslampa Luci, beige/träoptik
 • Bordslampa Loxur, höjd 35 cm, beige/träoptik

  Bordslampa Loxur, höjd 35 cm, beige/träoptik
 • Taklampa Lovis av rotting Ø 40 cm

  Taklampa Lovis av rotting Ø 40 cm
 • Pendellampa Lovis av flätad rotting 3 lampor

  Pendellampa Lovis av flätad rotting 3 lampor
 • Vägglampa Punch strömbrytare kontakt, svart/guld

  Vägglampa Punch strömbrytare kontakt, svart/guld
 • Bordslampa Punch, svart/guld, Ø 25 cm

  Bordslampa Punch, svart/guld, Ø 25 cm
 • Hänglampa Punch svart/guld, 3 lampor

  Hänglampa Punch svart/guld, 3 lampor
 • Taklampa Punch, svart/guld, Ø 35 cm

  Taklampa Punch, svart/guld, Ø 35 cm
 • LED-utomhusgolvlampa Roca, solcell, sensor, IP44

  LED-utomhusgolvlampa Roca, solcell, sensor, IP44
  LED-golvlampa Roca för utomhusbruk med solpanel och skymningssensor LED-solcellslampan Roca är utformad som en golvlampa med en rund fot och en elegant ram av svart metall. Den runda lampskärmen består av ett svart metallgaller i vilket ett grått plastnät är införlivat. Tack vare det uppladdningsbara batteriet och solpanelen kan lampan drivas oberoende av en extern strömkälla och är dessutom skyddad mot stänkande vatten, vilket gör att den lämpar sig utmärkt som terrassbelysning eller dekorativ tilläggsbelysning vid en trädgårdsfest. Tack vare den integrerade skymningssensorn tänds lampan automatiskt när det blir mörkt och släcks igen när det blir ljust. Ljuset kan också slås på och av manuellt när som helst.
 • LED-solcellsbordslampa Santana, skymningssensor

  LED-solcellsbordslampa Santana, skymningssensor
  LED-solcellslampa Santana med solcellspanel och flameffekt LED-solcellslampa Santana är utformad som en bärbar lykta. I den kubformade buren av svart plast finns ett dekorativt ljus med integrerad LED som skapar en stämningsfull ljuseffekt. Solpanelen är integrerad på ovansidan och matar lampans batteri - en extern strömanslutning är därför inte nödvändig. Santana har en strömbrytare för manuell drift och även en dagsljussensor som automatiskt aktiverar ljuset i mörker. Det naturbruna repet gör att du alltid kan ändra den dekorativa lampans position och gör det också möjligt att hänga upp den.
 • Bordslampa Elliot Svart

  Bordslampa Elliot Svart
  Laddbar bordlampa med inbyggd dimmer i 3 steg. Höjd 30cm Bredd 13,5cm