Reality Leuchten lampor

 • LED-bordslampa Load, induktiv laddningsstation vit

  LED-bordslampa Load, induktiv laddningsstation vit
  Dimbar LED-skrivbordslampa Load med induktiv laddningsstation Load står för enkel belysning på skrivbordet. Den är utrustad med en integrerad induktiv laddningsstation i lampfoten som kan användas för att ladda Qi-kompatibla mobiler bekvämt och trådlöst. I lampfoten integrerades dessutom en dimmer med touch-funktion som gör det möjligt att välja mellan tre olika ljusstyrkor. Lampskärmen kan tack vare den böjbara armen vridas och lutas åt önskat håll.
 • Taklampa Gina, 4 lampor, nickel matt

  Taklampa Gina, 4 lampor, nickel matt
  taklampa Gina med fyra vridbara och svängbara strålkastare Hela utseendet på taklampa Gina med fyra lampor passar perfekt till bostadsutrymmen som är utformade i industriell design: loft samt ombyggda verkstads- och fabriksbyggnader. Men andra nuvarande levande trender kan också kryddas med det. Det avger inte bara bra allmänbelysning, som kan varieras om och om igen på grund av de rörliga platserna, utan ger också varje rum en industriell känsla.
 • Kantig LED-utomhusvägglampa Cordoba, vit

  Kantig LED-utomhusvägglampa Cordoba, vit
  LED-utomhusvägglampa Cordoba med up- och downlight Utomhusvägglampan Cordoba i rätblocksform passar perfekt till moderna tomter. Höljet består av plast med en matt yta. Ljuset från lysdioderna avges uppåt och nedåt genom två öppningar. Tack vare den medföljande skärmen med utsläpp i olika former kan intressanta ljusmönster skapas och Cordoba förvandlas i en up- eller downlight.
 • Flerfärgad lampkrona Perdita med akrylhänge

  Flerfärgad lampkrona Perdita med akrylhänge
  För en drömlik kuliss: flerfärgade lampkrona Perdita De glada färgerna drar magiskt blickarna till sig: Lampkronan Perdita har en underbart svängd, glänsande förkromad metallstomme med akrylhängen i blått, rosa, och orange som gnistrar i ljuset. Just det rätta valet för ett lekfullt flick- eller tonårsrum eller för alla som vill ha en iögonfallande inredningsstil. Vindpustljus som ljuskälla ser helt förtrollande ut och förstärker den effektfulla designen. Ljuskällor ingår inte i leveransen (kan beställas under Tillbehör).
 • Hänglampa Clover i regnbågsfärger

  Hänglampa Clover i regnbågsfärger
  Färgglad hänglampa Clover med färgade, skimrande akrylelement Med de många olika överlagrade akrylelementen påminner taklampan Clover om en färgglad, skimrande blomma. Skärmen på denna hänglampa består av flera lager färgade transparenta akrylblad, som fyller varje rum med sitt ljusa färgspel. Det infallande ljuset får skärmen att lysa i alla regnbågens färger. Clover - en taklampa som inte bara får barnhjärtan att slå snabbare.
 • LED-bordslampa Load, induktiv laddningsstation grå

  LED-bordslampa Load, induktiv laddningsstation grå
  Dimbar LED-skrivbordslampa Load med induktiv laddningsstation Load står för enkel belysning på skrivbordet. Den är utrustad med en integrerad induktiv laddningsstation i lampfoten som kan användas för att ladda Qi-kompatibla mobiler bekvämt och trådlöst. I lampfoten integrerades dessutom en dimmer med touch-funktion som gör det möjligt att välja mellan tre olika ljusstyrkor. Lampskärmen kan tack vare den böjbara armen vridas och lutas åt önskat håll.
 • Viper - en mångsidig LED-bordslampa

  Viper - en mångsidig LED-bordslampa
  Mångsidig LED-bordslampa Viper i svart-silver Som enstaka bordslampa på skrivbordet eller som flexibelt svängbar vägglampa - LED-bordslampan Viper kan användas på många olika sätt. Lamparmen kan - som namnet antyder - ormlikt böjas i alla riktningar, så att man kan belysa en punkt eller ett bestämt område. Lamphuvudet kan lätt och snabbt böjas i den riktning där belysningen behövs. Ljuset från LED-ljuskällan är varmvitt och energisnålt och skapar en behaglig arbetsmiljö.
 • Taklampa Gina, 2 lampor, nickel matt

  Taklampa Gina, 2 lampor, nickel matt
  Matt nickelfärgad taklampa Gina med en industriell touch Den industriella stilen visar sig vara en långvarig trend: Färgtonen och det kompletta utseendet på taklampa Gina med två flammor passar till exempel utmärkt. B. på loft eller bostadsyta i en ombyggd fabrik. Två flexibelt justerbara strålkastare ger rumsbelysning som är anpassad till lokala förhållanden. Gina taklampa är också ett bra val i kombination med andra moderna levnadsstilar.
 • Taklampa Gina, 3 lampor, nickel matt

  Taklampa Gina, 3 lampor, nickel matt
  Designad i ett industriellt utseende - taklampa Gina med tre glödlampor Du kan se det vid första anblicken: Gina- taklampa med tre lampor är det perfekta inredningstillbehöret för en lägenhet i industriell stil, som ofta finns i stora städer, där - ofta på grund av brist på bostadsyta - gamla fabriker, verkstäder och lager omvandlas. Den mycket speciella charmen i denna industriella stil utstrålar också taklampa Gina, som garanterar individuellt justerbara ljusförhållanden med både roterande och svängbara fläckar.
 • Svart lampkrona Perdita, tre ljuskällor

  Svart lampkrona Perdita, tre ljuskällor
  Svarta akrylglasstenar dekorerar lampkronan Perdita Lampkronan Perdita har ett exceptionellt utseende med sin stomme av svart, dekorerat akrylglas. Likaså svarta akrylglasstenar hänger ned från lamparmarna och reflekterar ljuset från lampkronan, som är en prydnad i varje vardagsrum. Den kan även monteras i ett barnrum - för vilken liten flicka önskar sig inte en äkta lampkrona i sitt rum?
 • Förkromad LED-bordslampa Rennes

  Förkromad LED-bordslampa Rennes
  Rennes - en LED-skrivbordslampa med modern ton På nästan varje skrivbord ser LED-lampan Rennes bra ut. Rennes består av en glänsande förkromad stomme som berikar skrivbordet med en modern ton. Den runda formen på skärmen finns även hos foten och sedda som en helhet utgör de en harmonisk helhet. Det varmvita ljuset från de integrerade 4 W LED-lamporna kan riktas, eftersom övre delen av stommen är flexibelt justerbar.
 • Twin - modernt bordslamp-set

  Twin - modernt bordslamp-set
  Elegant bordslamp-set Twin Stämningsfulla ljusaccenter skapas i vardagsrummet med bordslamp-setet Twin. De består av ett ormliknande, svängt metallrör, som utgör foten och en klassisk, vit textilskärm. Det mjuka ljuset som uppstår genom filtreringen genom skärmen, är idealiskt för belysning i sovrummet, vardagsrummet eller hallen. Den silverfärgade foten har en sval elegans. De båda lamporna är utrustade med E14-fattning där ljuskällor upp till 40 W kan användas.
 • Metalltaklampa Jimmy i grått/silver

  Metalltaklampa Jimmy i grått/silver
  Taklampa Jimmy - belysning med industriell ton Grått och silver - det är färgkomponenterna som skapar taklampan Jimmys utseende. Stilen lutar åt det industriella hållet, så att den passar i alla rum med en något sval och teknisk inredningsstil, men som kontrapunkt även i andra moderna vardagsrum. Skärmens insida, som är lackerad i silverfärg, skapar glansfulla ljusreflexioner i rummet.
 • LED-taklampa Akina med fjärrkontroll

  LED-taklampa Akina med fjärrkontroll
  Funktionell LED-taklampa Akina med fjärrkontroll Tack vare de många inställningsmöjligheterna sörjer taklampan Akina för rätt belysning i många olika situationer. Utöver steglös dimring mellan 10 och 100 procent av ljusstyrkan kan färgtemperaturen justeras mellan varmvitt (3 000 K) och dagsljus (5 000 K). En nattlampa lyser med 5 procent ljusstyrka för extra säkerhet. Allt detta kan enkelt styras med hjälp av fjärrkontrollen som ingår i leveransen.
 • Skålformade LED-taklampan Kuma

  Skålformade LED-taklampan Kuma
  Med mönstrad akrylskärm – LED-taklampa Kuma På grund av sin tidlösa utformning kan den skålformade LED-taklampan Kuma användas var som helst i boningen. Oavsett om det är i vardagsrummet, i hallen eller i sovrummet. På grund av akrylskärmens speciella struktur är lampan redan en prydnad för ögat. Men på skärmen ger mönstret ett magiskt ljusresultat.
 • Flexibel LED-bordslampa Viper i vitt

  Flexibel LED-bordslampa Viper i vitt
  Viper - en verklig allroundkonstnär bland LED-bordslampor Det speciella med LED-bordslampan Viper är inte bara att den tack vare de slangliknande lamparmarna kan böjas i alla riktningar, utan dessutom också att den kan monteras på väggen utan extra fäste. För att spara plats på skrivbordet finns också denna möjlighet. Tack vare den enkla designen helt i vitt kan Viper användas i vilken bostad som helst. De inbyggda LED-lamporna bidrar till att göra den särskilt energisnål och den kan bekvämt tändas och släckas med hjälp av en väl synlig strömbrytare i nedre delen av stommen.
 • Industriellt präglad taklampa Jimmy vit/silver

  Industriellt präglad taklampa Jimmy vit/silver
  Taklampa Jimmy i vitt och silver, industriell stil Taklampan Jimmy kan man mycket väl tänka sig i en bostad i ett konverterat magasin eller fabriksbyggnad, då den strålar från taket med industriell design. Skärmens yta och takhållaren fascinerar i enkelt vitt, som står i tydlig kontrast till den silverfärgade insidan. Den vita skärmen sprider ljuset brett, så att taklampan Jimmy kvalificerar sig som optimal huvudbelysning i många olika rum.
 • Street - skimrande LED-taklampa

  Street - skimrande LED-taklampa
  Glittrande LED-taklampa Street LED-taklampan Street fyller rummet med ett vackert skimmer. Två förskjutna LED-profiler har försetts med glittrande diffusorer som ger en vacker ljuseffekt. Kombinationen av krombeläggningen på takfästet och den slående kristalloptiken skapar en modern ljusspridare av denna taklampa, vilken erbjuder en utmärkt allmänbelysning i många olika rum.
 • Kantig LED-utomhusvägglampa Cordoba, svart

  Kantig LED-utomhusvägglampa Cordoba, svart
  LED-utomhusvägglampa Cordoba med up- och downlight Utomhusvägglampan Cordoba i rätblocksform passar perfekt till moderna tomter. Höljet består av plast med en matt yta. Ljuset från lysdioderna avges uppåt och nedåt genom två öppningar. Tack vare den medföljande skärmen med utsläpp i olika former kan intressanta ljusmönster skapas och Cordoba förvandlas i en up- eller downlight.
 • Dekorativ bordslampa i keramik Pineapple, silver

  Dekorativ bordslampa i keramik Pineapple, silver
  Silverfärgad bordslampa i keramik Pineapple Den vita skärmen på keramikbordslampan Pineapple vilar på en silverfot, som ser ut som en ananas. Den här extravaganta designen är ett blickfång och passar perfekt in i de mest varierade inredningsstilarna, från neutrala till ovanliga – en dekorativ högdager i alla boningskoncept. Denna bordslampa belyser vardagsrummet som en extra ljuskälla med ett atmosfäriskt ljus. Lampans runda lampskärm av textil är dekorerad i en neutral vit ton, vilket gör att ljuset skiner särskilt trevligt. Den keramiska lampsockeln är dekorerad i silver och är ett riktigt blickfång med sin ganska ovanliga form. Tack vare det bordslampans enkla färgschema kan den blandas med olika möbler.
 • Vridbar bordslampa Ging

  Vridbar bordslampa Ging
  Snygg bordslampa Ging En trebent träfot och en klassisk vit tygskärm kombineras med varandra och skapar bordslampan Ging. Den utstrålar en viss naturlighet, som förstärks av det harmoniska samspelet mellan de båda olika materialen. Tack vare det snygga utseendet passar den idealiskt till en modern inredningsstil. Den har en E14-fattning där lämplig ljuskälla sätts i. Den vita tygskärmen släpper igenom ljuset underbart filtrerat, så att ett vackert ljus flyter ut i omgivningen.
 • Lampkrona Perdita i krom-look

  Lampkrona Perdita i krom-look
  Bedårande glans skapar den förkromade lampkronan Perdita - nio ljuskällor Med denna imponerande lampkrona strålar rummet av festlig glans, för både metalldelarna och de prydande akrylstenarna är förkromade, så att snygga ljusreflektioner uppstår och sätter den vackert svängda lampkronan Perdita i dess rätta ljus. Särskilt effektfull är denna utsökt dekorerade ljuskälla när man använder vindpustlampor. De ingår inte i leveransen men kan beställas separat under Tillbehör.
 • Wood - trä-hänglampa i lamelldesign

  Wood - trä-hänglampa i lamelldesign
  Underbar hänglampa Wood med naturlig verkan Den speciella höjdpunkten med taklampan Wood är lampskärmen som sätts ihop av många trälameller som omger E27-sockeln i mitten. Därigenom skapas ett särskilt trevligt ljus, som är lämpligt för belysning av ett middags- eller köksbord. Mycket vackert blir det om man kombinerar trämaterialet med en ljuskälla i filamentoptik (se Tillbehör).
 • Lilafärgad lampkrona Perdita

  Lilafärgad lampkrona Perdita
  Ljuskrona Perdita i transparent lila - 3 ljuskällor Denna ljuskrona med tre ljuskällor visar sig vara ett riktigt blickfång, oavsett om den förskönar ett flickrum med fantastisk glans eller hallen eller vardagsrummet i en icke alldagligt möblerad lägenhet. Plasthängena och ramen är i transparent lila, endast stearinljuslamporna och upphängningen är tillverkade av metall och har en polerad kromfinish som gnistrar i ljuset från de tre ljuskällorna. Med stearinljuslampor (ingår ej) kommer denna lampa som mest till sin rätt. De kan beställas separat under Tillbehör.
 • Stämningsfull grå textil-golvlampa Gravis

  Stämningsfull grå textil-golvlampa Gravis
  Fantastisk textil-golvlampa Gravis med förtrollande ljusverkan Du som söker en golvlampa som är funktionell men dekorativ, gör ett klokt val med denna golvlampa. Med dess grå textilklädsel, som sträcker sig över hela höjden av golvlampan Gravis, uppnås inte bara ett särskilt tilltalande utseende, men också en snygg ljuseffekt, med vilken lampan förtrollar sin omgivning på ett mycket speciellt sätt. Två E27-lampor behövs för driften, vilka kan beställas under Tillbehör. Gravis styrs med hjälp av en fotströmbrytare.
 • Bordslampa Mala av keramik, Ø 22 cm

  Bordslampa Mala av keramik, Ø 22 cm
  Naturlig bordslampa Mala på keramik och tyg Bordslampans keramiska fot, som påminner om ett naturligt rep, bär en vit lampskärm och rundar på så sätt perfekt av den enkla designen hos bordslampan Mala. Den cylindriska basen på bordslampan Mala fortsätter med den likaledes cylindriska tygskärmen, vilket ger en harmonisk helhetsbild som passar bra in i till exempel en maritim inredning. Lampan kan enkelt manövreras med hjälp av strömbrytaren.
 • LED-taklampa Ponts med grå textilskärm

  LED-taklampa Ponts med grå textilskärm
  LED-taklampa Ponts med grå textilskärm Den vackra taklampan Ponts sörjer för en riktig höjdpunkt i hemmet. LED-lampan har ett trendigt yttre i grått – och övertygar på alla plan. Den klassiska och dessutom diskreta lampan badar rummet i ljus och kan samtidigt utan problem integreras i den befintliga interiören. Den välformade modellens design är ytterst smakfull: en lätt transparent textilskärm i mjukt grått lägger sig runt stommen i metall. På så sätt skapas en rund ljuskon som fyller vardags- eller sovrummet med behagligt ljus.
 • Lyxig vägglampa Perdita

  Lyxig vägglampa Perdita
  Vägglampa Perdita med gnistrande hängen En ädel ton för vägglampan Perdita in i vardagsrummet. Ett diskret hänge av klara akrylglasstenar pryder lampan med två ljuskällor, som är utrustade med vindpustljus. I ljuset börjar stenarna gnistra och ger exempelvis hallen en vacker glans. Därför passar Perdita som snygg extrabelysning.
 • Bordslampa Mala av keramik, Ø 15 cm

  Bordslampa Mala av keramik, Ø 15 cm
  Naturlig bordslampa Mala på keramik och tyg Bordslampans keramiska fot, som påminner om ett naturligt rep, bär en vit lampskärm och rundar på så sätt perfekt av den enkla designen hos bordslampan Mala. Den cylindriska basen på bordslampan Mala fortsätter med den likaledes cylindriska tygskärmen, vilket ger en harmonisk helhetsbild som passar bra in i till exempel en maritim inredning. Lampan kan enkelt manövreras med hjälp av strömbrytaren.
 • Ståtlig bordslampa i keramik Pineapple, guld-svart

  Ståtlig bordslampa i keramik Pineapple, guld-svart
  Guldsvart bordslampa Pineapple i keramik Denna bordslampa av keramik med det passande namnet Pineapple har en gyllene fot i form av ananas och avrundas av skärm vars särskilda detaljer är dess guldsvarta färg. Den ursprungliga utformningen av bordslampan gör den till ett exceptionell blickfång i varje rum. Den kan integreras på ett harmoniskt sätt i olika möbeltyper. Den runda textilskärmen på bordslampan är svart på utsidan och överraskar med guldfärg på insidan. Det lysande färgkonceptet ger lampan ett fantastiskt varmt och behagligt ljus. Särskilt guldfoten i form av en ananas gör lampan uppseendeväckande och gör den till ett snyggt prydnadsobjekt som är särskilt imponerande på grund av dess extravagans.
 • Vägglampa Scissor - med mattvit skärm

  Vägglampa Scissor - med mattvit skärm
  Vägglampa Scissor i mattvitt, med dragspelsled Hos vägglampan Scissor utmärker sig speciellt den stora dragspelsleden, som sträcker sig från väggfästet till skärmen. Med den kan lamphuvudet föras bakåt och framåt, och den understryker idealiskt även den industriella stilen på armaturen. Genom hålen i de ojämna metallsträngarna dras delvis vägglampans ljusa kabel. Vid slutet av dragspelsstrukturen finns lampskärmen, som har en klassisk klockform och design i matt vit. Med hjälp av en vingmutter kan den matt-vita skärmen av metall även förändras i vinkel så att Scissor kan tjäna som en utmärkt läslampa. Från det runda väggfästet utgår kabeln, som också har en dragströmbrytare. Denna vägglampa Scissor är en vacker produkt som förkroppsligar den industriella stilen och har samma höga funktionalitet.
 • Vita textiltaklampa Ponts med LED-lampor

  Vita textiltaklampa Ponts med LED-lampor
  LED-textiltaklampa Ponts i vitt Den snygga LED-taklampan levereras tillsammans med en vit lampskärm i tyg och kan enkelt integreras i olika rum tack vare dess lugna utformning. Lampskärmens vita färg minskar något så fokus helt läggs på det ljus som belyser rummet. I en klassisk skrud hänger ljuset i taket och erbjuder en generös ljuskägla. Det mjuka tygöverdraget används för att sublimera ljuset till sidan för att skapa en trevlig ambitionsnivå där du kan leva och arbeta perfekt. Taklampan Ponts fungerar som ett snyggt blickfång i vardags- eller sovrummet.
 • Bordslampa Frank – svart och guld

  Bordslampa Frank – svart och guld
  Bordslampa Frank som är vriden in mot sig själv Bordslampan Frank har en elegant design i två färger. Ljuskällan är dold inuti den vridna lampskärmen. Detta ger ett mycket trevligt indirekt ljus som passar alldeles utmärkt i vardagsrummet eller sovrummet. Lampskärmens blanka insida gör att fascinerande ljusreflektioner uppstår när lampan tänds.
 • Bordslampa Billy i två färger

  Bordslampa Billy i två färger
  Kulrund bordslampa Billy i ståtlig färgkombination Den kulrunda bordslampan Billy som redan när den är släckt tillför ett underbart dekorativt inslag i vardagsrummet. Detta eftersom den mattsvarta utsidan och den blänkande insidan av lampskärmen, som kan ses genom den lika runda lampskärmen, gör bordslampan till ett utmärkande inredningsobjekt som perfekt kompletterar det moderna vardagsrummet. Tack vare den gyllene lampskärmens reflekteras ljuset på ett varmt och behagligt vis, vilket skapar en välkomnande atmosfär i rummet. Med strömbrytare på sladden.
 • I svart-guld – rund LED-taklampa Ponts

  I svart-guld – rund LED-taklampa Ponts
  Rund LED-taklampa Ponts i svart-guld Den runda LED-taklampan Ponts i svart och guld är en snygg och ytterst modern inredningsaccessoar som är kronan på verket. Den ädla lampan har ett speciellt färgkoncept som får hjärtat av en riktig designfan att slå lite snabbare och är det perfekta komplementet i många olika inredningsstilar. Skärmen i textil omringar lampans metallstomme och monteras direkt i taket. Den runda textilskärmen har en minimalistisk form, så att den eleganta färgen kommer speciellt bra till sin rätt. Den gyllene färgen ser inte bara ädel ut, utan badar rummet i en varm glans som skapar en alldeles speciell atmosfär.
 • Bordslampa Frank – vit och silver

  Bordslampa Frank – vit och silver
  Bordslampa Frank som är vriden in mot sig själv Bordslampan Frank har en elegant design i två färger. Ljuskällan är dold inuti den vridna lampskärmen. Detta ger ett mycket trevligt indirekt ljus som passar alldeles utmärkt i vardagsrummet eller sovrummet. Lampskärmens blanka insida gör att fascinerande ljusreflektioner uppstår när lampan tänds.
 • Cylinderformade RGBW LED-bordslampan John

  Cylinderformade RGBW LED-bordslampan John
  Variabelt justerbar LED-bordslampa John med glasskärm i borstat utseende Den speciella attributen hos den cylindriska lampskärmen tillverkad i satinerat glas är den vackra, borstade glasstrukturen hos bordslampan John, som ger utformningen en ytterst dekorativ touch. Ljuseffekten är också särskilt märkbar hos denna lampa, eftersom den fjärrkontroll som ingår i leveransen gör det möjligt att justera ljuset i olika färger, ljusstyrka eller förinstallerad ljusscenarier, liksom den varma vita färgen, så att man kan skapa unika ljusstunder som matchar humör och tid på dagen.
 • Svart-gyllene textiltaklampa Ponts med lysdioder

  Svart-gyllene textiltaklampa Ponts med lysdioder
  LED-taklampa Ponts i speciellt ädel design Den stilfulla LED-taklampan Ponts ger rummet en speciellt ädel glans: Den moderna lampan övertygar med en skärm av tyg som har en svart utsida och insida i strålande guld – på så sätt kompletteras ljuskonceptet med lysande ljusreflektioner. Meden lampskärmens enkla svarta färg utan problem kan integreras i otaliga inredningsstilar, utgör den gyllene färgen på insidan ett blickfång för ett elegant statement som väcker uppmärksamhet. Dessutom ger ljuset från LED-taklampan tack vare den gyllene inramningen ett speciellt varmt intryck och badar rummet runtomkring i ett behagligt ljus.
 • Betongfärgad vägglampa Scissor, dragspelsled

  Betongfärgad vägglampa Scissor, dragspelsled
  Vägglampa Scissor i industridesign med betongfärgad skärm Hos vägglampan Scissor kan man tydligt se vilken stil den tillhör. Dragspelsleden är också ett tecken för industriell stil, såsom den betongfärgade lampskärmens klassiska klockform. Genom att använda leden, kan lamphuvudet enkelt flyttas framåt och bakåt; den pryder dessutom produktens utseende. Vid slutet av den kromfärgade dragspelsleden är en vingmutter monterad, med vilken lampskärmen kan varieras i vinkel. Vägglampan Scissor är utmärkande för den industriella stilen och förkroppsligar denna också mycket imponerande. Men den övertygar än mer genom sin flexibla anpassningsförmåga, som skapas av dragspelsleden och vingmuttern.
 • LED-golvlampa Blake med batteri, dimbar, svart

  LED-golvlampa Blake med batteri, dimbar, svart
  Blake LED-golvlampa med touchdimmer, batteridriven En graciös LED-golvlampa med en rörlig, halvcirkelformad lampskärm vars insida hålls i vit -Blake är lämplig för många nischer och hörn, eftersom den kan skjutas under möbler tack vare sin plana bas och fungerar utan kablar, eftersom den har ett integrerat batteri. En touch-dimmer är installerad i den övre änden av baren, som lätt kan användas för att justera ljusstyrkan i fyra nivåer. - kan dimmas via pekbrytare - Bränntid 3 timmar - Laddningstid upp till 5,5 timmar - Inklusive USB-kabel och strömkontakt
 • Hänglampa Swirl med glasskärm, 3 lampor, rund

  Hänglampa Swirl med glasskärm, 3 lampor, rund
  Hänglampa Swirl 3 lampor med runt takfäste En färgstark klick i vardagsrummet tillhandahålls av hänglampan Swirl med dess tre glasskärmar, som presenteras i turkos, bärnsten och rökgrått. Glasens form modelleras efter vatten i rörelse. Med det resulterande brutna ljuset blir Swirl ett snyggt val för många boningar. Användning av en dekorativ LED-filamentlampa rekommenderas för att uppnå bästa möjliga ljuseffekt.
 • LED-taklampa Slide, vit, rund, Ø 25 cm

  LED-taklampa Slide, vit, rund, Ø 25 cm
  Väl rundad - LED-taklampa Slide Den runda LED-taklampa Slide kan alternativt fästas som vägglampa. Den är gjord av plast och designad i vitt. Slide imponerar med separat omkopplingsbara ljuskällor, en nattbelysningsfunktion, en integrerad dimmer och en fjärrkontroll som ingår i leveransen. Lampans centrala element är huvudljuskällan som lyser nedåt genom den runda diffusorn. En annan ljusdiod är installerad i armaturens kant och kan slås på separat med fjärrkontrollen. Till- och frånkoppling och dimning styrs också via fjärrkontrollen. Både lampan och fjärrkontrollen är gjorda av vit plast. Nattljusläget säkerställer säkra gångvägar i mörkret.
 • Bordslampa Straw av rotting

  Bordslampa Straw av rotting
  Formskön bordslampa Straw tillverkad av rotting Både ram och skugga av Straw är tillverkade av rotting. Medan den cylindriska skärmen har en ljusare ton är basen mörk och ger bordslampan en naturlig charm. Med sitt eleganta och naturliga utseende passar halm bra in i till exempel den skandinaviska inredningsstilen. Halm har inte bara ett uttag i skuggan utan även i ramen och ger på så sätt ett atmosfäriskt och bländfritt ljus som lyser genom nätet.
 • Rund LED-utomhusvägglampa Rosario, vit

  Rund LED-utomhusvägglampa Rosario, vit
  LED downlight Rosario med uplight och downlight LED utomhusvägglampa Rosario har en halvcirkelformad form. Huset med en matt plastyta är försedd med en rund öppning vardera på toppen och botten, varigenom ljuset från de två LED-ljuskällorna dyker upp på båda sidor. För detta ändamål ingår lämpliga överdrag i leveransen, som ger intressanta ljusmönster på husväggen med olika utformade öppningar.
 • LED-taklampa Pollux, rörelsesensor, Ø 40 cm

  LED-taklampa Pollux, rörelsesensor, Ø 40 cm
  Pollux LED-taklampa med rörelsesensor Lampan domineras av en stor, vit plastskärm. Det speciella med Pollux LED-taklampa är rörelsesensorn, som säkerställer att ingen behöver stå i mörkret länge. Naturligtvis ökar detta också säkerheten och förhindrar olyckor. Ljuset från de varma vita lysdioderna i Pollux LED-taklampa avger bländningsfri tack vare opalskärmen. På grund av kapslingsklass IP44 är lampan också lämplig för badrummet.
 • Rund LED-utomhusvägglampa Rosario, svart

  Rund LED-utomhusvägglampa Rosario, svart
  LED downlight Rosario med uplight och downlight LED utomhusvägglampa Rosario har en halvcirkelformad form. Huset med en matt plastyta är försedd med en rund öppning vardera på toppen och botten, varigenom ljuset från de två LED-ljuskällorna dyker upp på båda sidor. För detta ändamål ingår lämpliga överdrag i leveransen, som ger intressanta ljusmönster på husväggen med olika utformade öppningar.
 • LED-taklampa Slide, vit, rund, Ø 40 cm

  LED-taklampa Slide, vit, rund, Ø 40 cm
  Väl rundad - LED-taklampa Slide Den runda LED-taklampa Slide kan alternativt fästas som vägglampa. Den är gjord av plast och designad i vitt. Slide imponerar med separat omkopplingsbara ljuskällor, en nattbelysningsfunktion, en integrerad dimmer och en fjärrkontroll som ingår i leveransen. Lampans centrala element är huvudljuskällan som lyser nedåt genom den runda diffusorn. En annan ljusdiod är installerad i armaturens kant och kan slås på separat med fjärrkontrollen. Till- och frånkoppling och dimning styrs också via fjärrkontrollen. Både lampan och fjärrkontrollen är gjorda av vit plast. Nattljusläget säkerställer säkra gångvägar i mörkret.
 • LED-solcellsbordslampa Coro med flameffekt

  LED-solcellsbordslampa Coro med flameffekt
  Reality Leuchten led-solcellsbordslampa coro med flameffekt Coro, metall, plast, 0.2 W, H: 22 cm
 • LED-taklampa Vigo, vit, dimbar, 5 ringar

  LED-taklampa Vigo, vit, dimbar, 5 ringar
  Reality Leuchten led-taklampa vigo, vit, dimbar, 5 ringar Vigo,, för vardagsrum / matsal, metall, 24 W, L: 90 cm, B: 30 cm, H: 15 cm
 • LED-taklampa Zeta tunable white, svart/guld

  LED-taklampa Zeta tunable white, svart/guld
  Reality Leuchten led-taklampa zeta tunable white, svart/guld Zeta, för vardagsrum / matsal, plast, 24 W, H: 7 cm
 • LED-bordslampa med solcell Mineros, grå, 51 cm

  LED-bordslampa med solcell Mineros, grå, 51 cm
  Batteridriven LED-solbordslampa Mineros med flameffekt Mineros är en dekorativ bordslampa med solceller för utomhusbruk. Det stämningsfulla ljuset med flameffekt ger ett utseende som ett riktigt ljus och sprider ett behagligt ljus på terrassen, i trädgården eller på balkongen. Mineros solcellslampa kan användas som bordslampa men även som dekorativ golvlampa i allmänna utomhusområden. Den integrerade skymningssensorn ser till att lampan tänds automatiskt när mörkret faller. Den laddar sig själv under dagen med hjälp av den inbyggda solcellsmodulen. - Laddningstid: 8 timmar - Belysningstid: 5 timmar
 • Bordslampa Countess, opalglas, metallfot svart

  Bordslampa Countess, opalglas, metallfot svart
  Med sin minimalistiska design i skandinavisk stil övertygar bordslampan Countess i både modern och klassisk inredning. Den har en cylinderformad metallkropp med en vit glaskula som tronar på den. Perfekt som nattdukslampa eller som en extra ljuskälla i vardagsrummet och matsalen.
 • LED-taklampa Camillus, rund, Ø 26 cm

  LED-taklampa Camillus, rund, Ø 26 cm
  LED-taklampa Camillus med Switch-dimmer LED-taklampa Camillus med den svarta ramen som också kan monteras på väggen. Över den normala ljusbrytaren kan lampan dimmas i tre olika ljusstyrkesteg. Med kapslingsklass IP44 är LED-taklampan Camillus även lämplig för badrummet. Det varmvita ljuset lyser jämnt ut i rummet.
 • LED-taklampa Camillus, rund, Ø 40 cm

  LED-taklampa Camillus, rund, Ø 40 cm
  LED-taklampa Camillus med Switch-dimmer LED-taklampa Camillus med den svarta ramen som också kan monteras på väggen. Över den normala ljusbrytaren kan lampan dimmas i tre olika ljusstyrkesteg. Med kapslingsklass IP44 är LED-taklampan Camillus även lämplig för badrummet. Det varmvita ljuset lyser jämnt ut i rummet.
 • LED-taklampa Slide, vit, kantig, 40 x 40 cm

  LED-taklampa Slide, vit, kantig, 40 x 40 cm
  Fyrkantig, praktisk, multifunktionell - Slide LED-taklampa Den fyrkantiga LED-taklampa Slide är en taklampa av plast som alternativt kan installeras som en vägglampa. Den övertygar med separat kopplade ljuskällor, nattljusfunktion, integrerad dimmer och en fjärrkontroll, som ingår i leveransen. Förutom huvudljuskällan, som utgör armaturens centrala element, är en annan ljusdiod inbyggd i armaturens kant, som kan slås på separat. Till- och frånkoppling samt dimning styrs via den medföljande fjärrkontrollen. Denna är också gjord av vit plast. En annan speciell funktion är nattljusläget, som också erbjuder säkerhet i mörkret.
 • LED-taklampa Camillus, kvadratisk, 30 cm

  LED-taklampa Camillus, kvadratisk, 30 cm
  Camillus LED-taklampa dämpas via väggbrytaren Camillus LED-taklampa kan dämpas i tre ljusstyrkenivåer med den normala ljusbrytaren. Detta är en enastående fördel jämfört med andra lampor. Den kan också fästas på väggen. Camillus LED-taklampa ger ett enhetligt, varmt vitt ljus. På grund av kapslingsklass IP44 kan den också installeras i badrummet.
 • LED-taklampa Camillus, kvadratisk, 17 cm

  LED-taklampa Camillus, kvadratisk, 17 cm
  Camillus LED-taklampa dämpas via väggbrytaren Camillus LED-taklampa kan dämpas i tre ljusstyrkenivåer med den normala ljusbrytaren. Detta är en enastående fördel jämfört med andra lampor. Den kan också fästas på väggen. Camillus LED-taklampa ger ett enhetligt, varmt vitt ljus. På grund av kapslingsklass IP44 kan den också installeras i badrummet.
 • LED-taklampa Pollux, rörelsesensor, Ø 27 cm

  LED-taklampa Pollux, rörelsesensor, Ø 27 cm
  Pollux LED-taklampa med rörelsesensor Lampan domineras av en stor, vit plastskärm. Det speciella med Pollux LED-taklampa är rörelsesensorn, som säkerställer att ingen behöver stå i mörkret länge. Naturligtvis ökar detta också säkerheten och förhindrar olyckor. Ljuset från de varma vita lysdioderna i Pollux LED-taklampa avger bländningsfri tack vare opalskärmen. På grund av kapslingsklass IP44 är lampan också lämplig för badrummet.
 • Hänglampa Punch, svart/guld 1 lampa Ø 18 cm

  Hänglampa Punch, svart/guld 1 lampa Ø 18 cm
  Punch hängande lampa i metall med en lampa är tillverkad i svart. Den gyllene finishen som pryder skärmens insida och den gallerbur som är fäst runt uttaget gör att resultatet blir en trendig ljuskälla för vardagsrum och lounger.
 • LED-taklampa Course, böjd, 4 000 K, nickel

  LED-taklampa Course, böjd, 4 000 K, nickel
  Course LED-taklampa i futuristisk design, dimbar via väggströmbrytare Med sin design av en lång metallprofil som är böjd i sig själv harmonierar Course LED-taklampa perfekt med moderna möbler. Lysdioder är integrerade i hela profilens längd och sänder ut universellt vitt ljus på alla sidor. Tack vare switch-dim-funktionen kan ljusstyrkan ställas in på 100 %, 50 % eller 25 % genom att trycka på väggbrytaren flera gånger.
 • LED-taklampa Twister, vridbar fjärrkontroll nickel

  LED-taklampa Twister, vridbar fjärrkontroll nickel
  Funktionell Twister LED-taklampa med justerbar ljusstyrka och ljusfärg Twister LED-taklampa har fyra delar med integrerade lysdioder - en rektangel under taklampan, en ring som löper runt den och två rektangulära ramar. Den nedre ramen kan vridas horisontellt så att Twister taklampans design alltid kan anpassas. Det senare gäller även ljuset: Twister kan dämpas och ljusfärgen kan justeras från varmvitt till dagsljus med hjälp av den medföljande fjärrkontrollen, så att rätt belysning finns tillgänglig för nästan alla situationer. När du slår på igen aktiveras den senast valda inställningen igen. Det går också att dimma i tre ljusstyrkor (100 %, 50 %, 25 %) via en vanlig väggströmbrytare.
 • LED-taklampa Venida i ringdesign, krom

  LED-taklampa Venida i ringdesign, krom
  Venida LED-plafondlampa i metall har tre ringar med universella vita lysdioder bakom matt akrylhöljen. Ljusstyrkan kan dämpas i tre steg (100 %, 50 %, 25 %) via en vanlig väggströmbrytare tack vare switch-dim-funktionen.
 • LED-taklampa Jano, Ø 31,5 cm, 3 000K, vit

  LED-taklampa Jano, Ø 31,5 cm, 3 000K, vit
  Rund LED-plafondlampa Jano med trädetaljer - dimbar i tre steg via väggbrytaren LED-plafondlampan Jano har en rund form och är tillverkad av plast. Hälften av omkretsen är dekorerad med ett ljust träelement, vilket ger den en naturlig accent. Armaturen är utrustad med varmvita lysdioder vars ljus sprids brett och homogent av den opala skärmen. Ljusstyrkan kan regleras utan särskild installation, eftersom taklampan kan dimmas i tre nivåer (100 %, 50 %, 25 %) via en vanlig väggströmbrytare tack vare switch-dim-funktionen.
 • Bordslampa Grace, Ø 18 cm, svart/guld

  Bordslampa Grace, Ø 18 cm, svart/guld
  Med sin graciösa metallbas i guldfinish och den cylindriska sammetskärmen, som också är designad i guld på insidan, kombinerar Grace bordslampa modern chic med klassisk stil. Ljuset från den lampa som ska användas sänds uppåt och nedåt.
 • Bordslampa Grace, Ø 18 cm, lila/guld

  Bordslampa Grace, Ø 18 cm, lila/guld
  Med sin graciösa metallbas i guldfinish och den cylindriska sammetskärmen, som också är designad i guld på insidan, kombinerar Grace bordslampa modern chic med klassisk stil. Ljuset från den lampa som ska användas sänds uppåt och nedåt.
 • Bordslampa Ben med betongfot, tygskärm vit

  Bordslampa Ben med betongfot, tygskärm vit
  Klassiskt formad Ben bordslampa med moderna detaljer Ben bordslampa kombinerar en solid, trendig fot av grå betong med en cylindrisk skärm av tyg. Kombinationen ger en visuellt modern och samtidigt hemtrevlig ljusdispenser som gör sig utmärkt som extra ljusdispenser i vardagsrummet eller på nattduksbordet. Utrustad med en strömbrytare på kabeln.
 • LED-taklampa Zibal dimbar vit

  LED-taklampa Zibal dimbar vit
  Reality Leuchten led-taklampa zibal dimbar vit Zibal, för vardagsrum / matsal, metall, akryl, 22 W, H: 7 cm
 • LED-taklampa Galaxy, dimbar, antracit

  LED-taklampa Galaxy, dimbar, antracit
  Reality Leuchten led-taklampa galaxy, dimbar, antracit Galaxy,, för vardagsrum / matsal, metall, akryl, 27 W, L: 57 cm, B: 23 cm, H: 4 cm
 • Hänglampa Borka, 1 lampa, Ø 17,5 cm, natur

  Hänglampa Borka, 1 lampa, Ø 17,5 cm, natur
  Den enljusiga pendellampan Borka inspirerar med sin burformade skärm, vars svarta metallstänger kompletteras med en rottingväv i det övre området. Den öppna skärmen i botten visar upp dekorativa glödlampor (ingår inte) på bästa sätt.
 • LED-taklampa Chizu, Ø 28,5 cm, 3 000 K, svart

  LED-taklampa Chizu, Ø 28,5 cm, 3 000 K, svart
  Den runda LED-taklampan Chizu är tillverkad av plast och har många runda öppningar på undersidan genom vilka ljuset från de integrerade lysdioderna avges.
 • LED-taklampa Parma Switch-Dim 37 W 4 000 K vit

  LED-taklampa Parma Switch-Dim 37 W 4 000 K vit
  Parma LED taklampa har en rund metallkropp vars ändar korsar varandra i en spiralform. Universella vita lysdioder är integrerade längs hela undersidan och ger direkt belysning.
 • LED-taklampa Pivot, svängbar 4 000 K roséguld

  LED-taklampa Pivot, svängbar 4 000 K roséguld
  Pivot LED-plafondlampa med dimfunktion och universellt vitt ljus Pivot LED-plafondlampan är utrustad med två ljuselement - en fyrkantig ram och en trekvartsring. Universella vita lysdioder är installerade på undersidan. Med den horisontella svängningen av ringelementet kan taklampans utformning anpassas individuellt. Ljusstyrning kräver ingen dimmer - det räcker med en vanlig väggströmbrytare. Om armaturen slås på i snabb följd kan tre ljusstyrkor (100 %, 50 %, 25 %) väljas.
 • LED-taklampa Parma Switch-Dim 37 W 4 000 K krom

  LED-taklampa Parma Switch-Dim 37 W 4 000 K krom
  Parma LED taklampa har en rund metallkropp vars ändar korsar varandra i en spiralform. Universella vita lysdioder är integrerade längs hela undersidan och ger direkt belysning.
 • Hänglampa Punch, svart/guld 1 lampa Ø 35 cm

  Hänglampa Punch, svart/guld 1 lampa Ø 35 cm
  Punch hängande lampa i metall med en lampa är tillverkad i svart. Den gyllene finishen som pryder skärmens insida och den gallerbur som är fäst runt uttaget gör att resultatet blir en trendig ljuskälla för vardagsrum och lounger.
 • Bordslampa Sprout, rotting och textil, vit/natur

  Bordslampa Sprout, rotting och textil, vit/natur
  Sprout bordslampa har en rund tygskärm och en päronformad fot av rotting. Med den här kombinationen ser bordslampan hemtrevlig och naturlig ut.
 • Hänglampa Sprout av rotting, 3 lampor, svart

  Hänglampa Sprout av rotting, 3 lampor, svart
  Pendellampan Sprout har tre päronformade skärmar. Med sin rottingväv utstrålar de en naturlig känsla och hänger ner som en rundel under den runda, svarta baldakinen.
 • LED-taklampa Venida i ringdesign, vit

  LED-taklampa Venida i ringdesign, vit
  Venida LED-plafondlampa i metall har tre ringar med universella vita lysdioder bakom matt akrylhöljen. Ljusstyrkan kan dämpas i tre steg (100 %, 50 %, 25 %) via en vanlig väggströmbrytare tack vare switch-dim-funktionen.
 • LED-taklampa Twister vridbar fjärrkontroll mässing

  LED-taklampa Twister vridbar fjärrkontroll mässing
  Funktionell Twister LED-taklampa med justerbar ljusstyrka och ljusfärg Twister LED-taklampa har fyra delar med integrerade lysdioder - en rektangel under taklampan, en ring som löper runt den och två rektangulära ramar. Den nedre ramen kan vridas horisontellt så att Twister taklampans design alltid kan anpassas. Det senare gäller även ljuset: Twister kan dämpas och ljusfärgen kan justeras från varmvitt till dagsljus med hjälp av den medföljande fjärrkontrollen, så att rätt belysning finns tillgänglig för nästan alla situationer. När du slår på igen aktiveras den senast valda inställningen igen. Det går också att dimma i tre ljusstyrkor (100 %, 50 %, 25 %) via en vanlig väggströmbrytare.
 • Hänglampa Enzo, 1 lampa, Ø 35 cm, svart

  Hänglampa Enzo, 1 lampa, Ø 35 cm, svart
  Enzo hängande lampa med en enda lampa är tillverkad av metall i en monokrom finish. Skärmen, som är formad som en dubbelcylinder, avger ljuset direkt nedåt.
 • Skrivbordslampa Enzo, 1 lampa, nickel

  Skrivbordslampa Enzo, 1 lampa, nickel
  Skrivbordslampan Enzo är tillverkad av metall i en monokrom finish. Skärmen är formad som en dubbelcylinder och kan riktas till önskat område tack vare sväng- och lutningslederna på ramen och skärmens bas. Utrustad med en växelströmbrytare på basen.
 • Hänglampa Enzo, 1 lampa, Ø 35 cm, nickel

  Hänglampa Enzo, 1 lampa, Ø 35 cm, nickel
  Enzo hängande lampa med en enda lampa är tillverkad av metall i en monokrom finish. Skärmen, som är formad som en dubbelcylinder, avger ljuset direkt nedåt.
 • Hänglampa Enzo, 1 lampa, Ø 20 cm, vit

  Hänglampa Enzo, 1 lampa, Ø 20 cm, vit
  Enzo hängande lampa med en enda lampa är tillverkad av metall i en monokrom finish. Skärmen, som är formad som en dubbelcylinder, avger ljuset direkt nedåt.
 • Hänglampa Jagger, 1 lampa, Ø 40 cm, vit

  Hänglampa Jagger, 1 lampa, Ø 40 cm, vit
  Pendellampan Jagger har en trendig vintage-design. Den halvcirkelformade skärmen i metall ger direkt nedåtriktad belysning. Ett ljust träelement på skärmen har lagts till som en dekorativ detalj.
 • Hänglampa Borka, 1 lampa, Ø 17,5 cm, svart

  Hänglampa Borka, 1 lampa, Ø 17,5 cm, svart
  Den enljusiga pendellampan Borka inspirerar med sin burformade skärm, vars svarta metallstänger kompletteras med en rottingväv i det övre området. Den öppna skärmen i botten visar upp dekorativa glödlampor (ingår inte) på bästa sätt.
 • LED-solbordslampa Silva med USB-laddning

  LED-solbordslampa Silva med USB-laddning
  Vit LED-solcellslampa Silva med extra laddningsfunktion via USBMed sin diskreta design kan LED-solcellslampan Silva användas vackert på balkongen, terrassen eller i trädgården. Den är utformad i vitt och avger det varma ljuset runtomkring till omgivningen, så att en behaglig atmosfär skapas.En liten solcellsmodul har installerats på toppen av lampan, som laddar Silva inom 6 timmar. Alternativt är det möjligt att ladda lampan fullt ut samtidigt via en USB-kabel. Detta är särskilt praktiskt under molniga dagar eller för användning inomhus.
 • Hänglampa Borkin, 3 lampor, rondell, svart

  Hänglampa Borkin, 3 lampor, rondell, svart
  Den tre-lampiga pendellampan Borka inspirerar med sina burformade skärmar, vars svarta metallstänger kompletteras i det övre området med en rottingväv. Den öppna skärmen i botten visar upp dekorativa ljuskällor (ingår inte) på bästa sätt.
 • Hänglampa Borka, 3 lampor, rondell, natur

  Hänglampa Borka, 3 lampor, rondell, natur
  Den tre-lampiga pendellampan Borka inspirerar med sina burformade skärmar, vars svarta metallstänger kompletteras i det övre området med en rottingväv. Den öppna skärmen i botten visar upp dekorativa ljuskällor (ingår inte) på bästa sätt.
 • Hänglampa Jagger, 1 lampa, Ø 40 cm, nickel

  Hänglampa Jagger, 1 lampa, Ø 40 cm, nickel
  Pendellampan Jagger har en trendig vintage-design. Den halvcirkelformade skärmen i metall ger direkt nedåtriktad belysning. Ett ljust träelement på skärmen har lagts till som en dekorativ detalj.
 • Hänglampa Borka, 4 lampor, svart

  Hänglampa Borka, 4 lampor, svart
  Den fyrljusiga pendellampan Borka inspirerar med sina burformade skärmar, vars svarta metallstänger kompletteras i det övre området med en rottingväv. Den öppna skärmen i botten visar upp dekorativa glödlampor (ingår inte) på bästa sätt.
 • Hänglampa Borka, 1 lampa, Ø 30 cm, svart

  Hänglampa Borka, 1 lampa, Ø 30 cm, svart
  Den enljusiga pendellampan Borka inspirerar med sin burformade skärm, vars svarta metallstänger kompletteras med en rottingväv i det övre området. Den öppna skärmen i botten visar upp dekorativa glödlampor (ingår inte) på bästa sätt.
 • Bordslampa Countess opalglas, metallfot mässing

  Bordslampa Countess opalglas, metallfot mässing
  Med sin minimalistiska design i skandinavisk stil övertygar bordslampan Countess i både modern och klassisk inredning. Den har en cylinderformad metallkropp med en vit glaskula som tronar på den. Perfekt som nattdukslampa eller som en extra ljuskälla i vardagsrummet och matsalen.
 • Bordslampa Countess, opalglas, metallfot nickel

  Bordslampa Countess, opalglas, metallfot nickel
  Med sin minimalistiska design i skandinavisk stil övertygar bordslampan Countess i både modern och klassisk inredning. Den har en cylinderformad metallkropp med en vit glaskula som tronar på den. Perfekt som nattdukslampa eller som en extra ljuskälla i vardagsrummet och matsalen.
 • Hänglampa Borka, 4 lampor, natur

  Hänglampa Borka, 4 lampor, natur
  Den fyrljusiga pendellampan Borka inspirerar med sina burformade skärmar, vars svarta metallstänger kompletteras i det övre området med en rottingväv. Den öppna skärmen i botten visar upp dekorativa glödlampor (ingår inte) på bästa sätt.
 • Bordslampa Ben med betongfot, tygskärm svart

  Bordslampa Ben med betongfot, tygskärm svart
  Klassiskt formad Ben bordslampa med moderna detaljer Ben bordslampa kombinerar en solid, trendig fot av grå betong med en cylindrisk skärm av tyg. Kombinationen ger en visuellt modern och samtidigt hemtrevlig ljusdispenser som gör sig utmärkt som extra ljusdispenser i vardagsrummet eller på nattduksbordet. Utrustad med en strömbrytare på kabeln.
 • Bordslampa Borka med rotting och bur, natur

  Bordslampa Borka med rotting och bur, natur
  Bordslampan Borka inspirerar med sin burformade skärm, vars svarta metallstänger kompletteras med en rottingväv i det övre området. Den öppna skärmen på toppen visar upp dekorativa glödlampor (ingår inte) på bästa sätt.
 • Golvlampa Enzo, höjd 150 cm, nickel

  Golvlampa Enzo, höjd 150 cm, nickel
  Golvlampan Enzo är tillverkad av metall i en monokrom finish. Skärmen, som är formad som en dubbelcylinder, kan riktas till önskat område tack vare sväng- och lutningslederna på ramen och skärmens bas. Utrustad med fotomkopplare.
 • Hänglampa Tilda 1 lampa svart/guld Ø 25 cm

  Hänglampa Tilda 1 lampa svart/guld Ø 25 cm
  Designen på Tilda hängande lampa kombinerar modern stil med klassisk elegans. Lampan är tillverkad av metall och kommer till sin rätt som ljuskälla över ett bord.
 • Golvlampa Enzo, höjd 150 cm, svart

  Golvlampa Enzo, höjd 150 cm, svart
  Golvlampan Enzo är tillverkad av metall i en monokrom finish. Skärmen, som är formad som en dubbelcylinder, kan riktas till önskat område tack vare sväng- och lutningslederna på ramen och skärmens bas. Utrustad med fotomkopplare.
 • Hänglampa Tilda, 1 lampa, grå, Ø 40 cm

  Hänglampa Tilda, 1 lampa, grå, Ø 40 cm
  Designen på Tilda hängande lampa kombinerar modern stil med klassisk elegans. Lampan är tillverkad av metall och kommer till sin rätt som ljuskälla över ett bord.
 • Hänglampa Enzo, 1 lampa, Ø 35 cm, vit

  Hänglampa Enzo, 1 lampa, Ø 35 cm, vit
  Enzo hängande lampa med en enda lampa är tillverkad av metall i en monokrom finish. Skärmen, som är formad som en dubbelcylinder, avger ljuset direkt nedåt.