Reality Leuchten lampor

 • LED-bordslampa Load, induktiv laddningsstation vit

  LED-bordslampa Load, induktiv laddningsstation vit
  Dimbar LED-skrivbordslampa Load med induktiv laddningsstation Load står för enkel belysning på skrivbordet. Den är utrustad med en integrerad induktiv laddningsstation i lampfoten som kan användas för att ladda Qi-kompatibla mobiler bekvämt och trådlöst. I lampfoten integrerades dessutom en dimmer med touch-funktion som gör det möjligt att välja mellan tre olika ljusstyrkor. Lampskärmen kan tack vare den böjbara armen vridas och lutas åt önskat håll.
 • Ståtlig bordslampa i keramik Pineapple, guld-svart

  Ståtlig bordslampa i keramik Pineapple, guld-svart
  Keramisk bordslampa Pineapple i guld och svartDen här keramiska bordslampan med det passande namnet Pineapple har en gyllene bas i form av en ananas och avrundas av en rund skärm vars speciella detalj är dess svarta och guldfärgade färg. Bordslampans originella design gör den till ett extraordinärt blickfång i alla rum, som harmoniskt kan integreras i de mest olika inredningsstilar.Bordslampans runda textilskärm är helt svart på utsidan och överraskar med en gyllene färg på insidan. Detta slående färgkoncept ger lampan ett underbart varmt och behagligt ljus. Den gyllene basen i form av en ananas är särskilt iögonfallande och gör lampan till ett vackert format dekorativt element som sticker ut för sin extravagans.
 • Taklampa Gina, 4 lampor, nickel matt

  Taklampa Gina, 4 lampor, nickel matt
  taklampa Gina med fyra vridbara och svängbara strålkastare Hela utseendet på taklampa Gina med fyra lampor passar perfekt till bostadsutrymmen som är utformade i industriell design: loft samt ombyggda verkstads- och fabriksbyggnader. Men andra nuvarande levande trender kan också kryddas med det. Det avger inte bara bra allmänbelysning, som kan varieras om och om igen på grund av de rörliga platserna, utan ger också varje rum en industriell känsla.
 • Kantig LED-utomhusvägglampa Cordoba, vit

  Kantig LED-utomhusvägglampa Cordoba, vit
  LED-utomhusvägglampa Cordoba med up- och downlight Utomhusvägglampan Cordoba i rätblocksform passar perfekt till moderna tomter. Höljet består av plast med en matt yta. Ljuset från lysdioderna avges uppåt och nedåt genom två öppningar. Tack vare den medföljande skärmen med utsläpp i olika former kan intressanta ljusmönster skapas och Cordoba förvandlas i en up- eller downlight.
 • Hänglampa Clover i regnbågsfärger

  Hänglampa Clover i regnbågsfärger
  Färgglad pendellampa Clover med färgglada skimrande akrylelementMed de många akrylelementen placerade ovanpå varandra ser pendellampan Clover ut som en färgglad skimrande blomma. Skärmen på denna taklampa, som fyller varje rum med sitt färgspel, består av flera lager av dessa färgglada, transparenta akrylblad. Det infallande ljuset får skärmen att skina i regnbågens alla färger. Clover - en taklampa som inte bara får barnhjärtan att slå snabbare.
 • Flerfärgad lampkrona Perdita med akrylhänge

  Flerfärgad lampkrona Perdita med akrylhänge
  För en drömlik miljö: färgglad Perdita-ljuskronaDessa klara färger drar magiskt till sig blicken: Vi talar om den trelampiga ljuskronan Perdita, vars underbart böjda, glänsande förkromade metallram konkurrerar med den akryl som hänger i nyanser av blått, rosa och orange som gnistrar i ljuset. Exakt rätt val för ett funkigt flick- eller tonårsrum eller för människor som vill utforma sin interiör på ett ovanligt sätt. Windblast-ljusen ser förtrollande ut som ljuskällor och förstärker den effektfulla designen. Levereras utan glödlampor (kan beställas via tillbehör).
 • Viper - en mångsidig LED-bordslampa

  Viper - en mångsidig LED-bordslampa
  Mångsidig Viper LED-bordslampa i svart-silver Oavsett om den placeras på skrivbordet som en enkel bordslampa eller monteras på väggen som en flexibelt svängbar vägglampa - Viper LED-bordslampa är mångsidig. Lampans arm kan - som namnet antyder - böjas som en orm i alla riktningar så att ett specifikt område kan belysas. Oavsett var på bordsytan ljuset behövs kan armaturhuvudet böjas med en enkel rörelse. Ljuset från den energieffektiva, varmvita LED-lampan skapar en behaglig arbetsatmosfär.
 • Taklampa Gina, 3 lampor, nickel matt

  Taklampa Gina, 3 lampor, nickel matt
  Designad i ett industriellt utseende - taklampa Gina med tre glödlampor Du kan se det vid första anblicken: Gina- taklampa med tre lampor är det perfekta inredningstillbehöret för en lägenhet i industriell stil, som ofta finns i stora städer, där - ofta på grund av brist på bostadsyta - gamla fabriker, verkstäder och lager omvandlas. Den mycket speciella charmen i denna industriella stil utstrålar också taklampa Gina, som garanterar individuellt justerbara ljusförhållanden med både roterande och svängbara fläckar.
 • Svart lampkrona Perdita, tre ljuskällor

  Svart lampkrona Perdita, tre ljuskällor
  Svarta akrylglasstenar pryder Perdita ljuskronaPerdita ljuskrona presenterar sig i ett ovanligt utseende, med sin ram gjord av svart, dekorerat akrylglas. Även svarta akrylglasstenar hänger ner från lamparmarna och reflekterar ljuset från ljuskronan, som kan berika varje vardagsrum. Den kan också installeras i ett barnrum - för vilken liten flicka vill inte ha en riktig ljuskrona i sitt eget kungarike?
 • Twin - modernt bordslamp-set

  Twin - modernt bordslamp-set
  Elegant Twin bordslampset Med Twin bordslampset skapas stämningsfulla ljusaccenter i vardagsrummet. De består av ett vridet metallrör, som är basen, och en klassisk, vit textilskärm. Det mjuka ljuset som skapas av skärmens ljusfiltrering är perfekt för belysning i sovrummet, vardagsrummet eller hallen. Den silverfärgade sockeln utstrålar sval elegans och kompletterar den övergripande designen. De två lamporna är utrustade med E14-socklar som passar glödlampor upp till 40 watt.
 • LED-taklampa Akina med fjärrkontroll

  LED-taklampa Akina med fjärrkontroll
  Funktionell Akina LED-taklampa med fjärrkontrollTaklampan Akina erbjuder tack vare sina många inställningsmöjligheter lämplig belysning för många situationer. Förutom steglös dimning mellan 10 och 100 procent ljusstyrka kan även färgtemperaturen justeras mellan varmvitt (3 000 K) och dagsljus (5 000 K). En nattljusfunktion med 5 procents ljusstyrka ger ytterligare säkerhet. Allt detta kan bekvämt styras med fjärrkontrollen som ingår i leveransen.
 • Skålformade LED-taklampan Kuma

  Skålformade LED-taklampan Kuma
  Med mönstrad akrylskärm - Kuma LED-taklampaDen halvskalsformade Kuma LED-taklampan kan tack vare sin tidlösa design användas överallt i vardagsrummet, oavsett om det är i vardagsrummet, hallen eller i sovrummet. Tack vare den speciella strukturen i akrylskärmen är armaturen ett dekorativt blickfång redan när den är släckt, men när den är tänd skapar mönstret i skärmen ytterligare en förtrollande ljuseffekt.
 • Förkromad LED-bordslampa Rennes

  Förkromad LED-bordslampa Rennes
  Rennes - en LED-skrivbordslampa med modern touch LED-lampan Rennes gör en fin figur på nästan vilket skrivbord som helst. Rennes är tillverkad av en blank kromad ram och ger skrivbordet en modern touch. Skärmens runda design återspeglas i basen och tillsammans bildar de två en harmonisk enhet. Det varmvita ljuset från den integrerade 4 W LED-lampan kan justeras efter behov, eftersom den övre delen av ramen är flexibelt justerbar.
 • Flexibel LED-bordslampa Viper i vitt

  Flexibel LED-bordslampa Viper i vitt
  Viper - en riktig allrounder bland LED-bordslampor Det speciella med LED-bordslampan Viper är inte bara att den kan böjas i alla riktningar tack vare den rörliknande armaturen, utan också att den kan monteras på väggen - utan extra fäste. För att spara utrymme på skrivbordet är detta ett bra alternativ. Tack vare den helvita, enkla designen kan Viper integreras väl i befintliga möbler. Tack vare de fabriksmonterade lysdioderna är den särskilt energisnål och kan bekvämt slås på och av med strömbrytaren på undersidan.
 • Industriellt präglad taklampa Jimmy vit/silver

  Industriellt präglad taklampa Jimmy vit/silver
  Taklampan Jimmy i vitt och silver med industriellt utseendeTaklampan Jimmy skulle lätt kunna föreställa sig ett loft eller fabrikslokaler som har omvandlats till vardagsrum, eftersom den lyser ner från taket i en industriell design. Skärmens yta och takfästet är tilltalande i slät vit färg, som står i stark kontrast till den silverlackerade insidan. Den breda skärmen sprider ljuset över en stor yta, vilket gör hänglampan Jimmy till en optimal huvudljuskälla i många rum.
 • Street - skimrande LED-taklampa

  Street - skimrande LED-taklampa
  Glittrande Street LED-taklampaLED-taklampan Street fyller vardagsrummet med en speciell gnista. Två förskjutna LED-profiler är utrustade med glittrande diffusorer som skapar en fantastisk ljuseffekt. Takarmaturens kromfinish i kombination med den effektfulla kristalloptiken gör denna taklampa till en modern ljuskälla som ger nödvändig allmänbelysning i många rum i huset.
 • Kantig LED-utomhusvägglampa Cordoba, svart

  Kantig LED-utomhusvägglampa Cordoba, svart
  LED-utomhusvägglampa Cordoba med up- och downlight Utomhusvägglampan Cordoba i rätblocksform passar perfekt till moderna tomter. Höljet består av plast med en matt yta. Ljuset från lysdioderna avges uppåt och nedåt genom två öppningar. Tack vare den medföljande skärmen med utsläpp i olika former kan intressanta ljusmönster skapas och Cordoba förvandlas i en up- eller downlight.
 • Briljant LED-taklampa Rennes, fyra ljuskällor

  Briljant LED-taklampa Rennes, fyra ljuskällor
  Enkel och modern är LED-taklampan Rennes Runda former i kombination med enkel design skapar utseendet hos LED-taklampan Rennes. På en smal, förkromad stomme sitter fyra runda ljushuvuden med opalvita diffusorer, som utstrålar behagligt, varmvitt ljus i vardagsrummet. Taklampans form harmonierar med färgsättningen. På så sätt passar Rennes särskilt bra för belysning över matbordet.
 • Lampkrona Perdita i krom-look

  Lampkrona Perdita i krom-look
  Förkromad Perdita-ljuskrona - nine-flameMed denna imponerande ljuskrona strålar varje vardagsrum i festlig glans, eftersom både metalldelarna och de dekorativa akrylstenarna är förkromade, så att vackra ljusreflektioner skapas och den underbart böjda Perdita-ljuskronan presenterar sig i perfekt utstrålning. Denna överdådigt dekorerade ljuskälla ser särskilt effektiv ut när vindblåslampor används som belysningsmedel. De ingår dock inte i leveransen utan kan köpas via tillbehören.
 • Wood - trä-hänglampa i lamelldesign

  Wood - trä-hänglampa i lamelldesign
  Vacker Wood-pendellampa med naturlig effektDen speciella höjdpunkten med Wood-pendellampan är att lampskärmen består av många träribbor som är uppradade runt det centralt placerade E27-uttaget. Detta skapar ett särskilt mysigt ljus, som är särskilt lämpligt för att belysa ett mat- eller köksbord. Det ser särskilt vackert ut när Wood är utrustad med en glödlampa i glödtrådslook (se tillbehör).
 • Stämningsfull grå textil-golvlampa Gravis

  Stämningsfull grå textil-golvlampa Gravis
  Bedårande textilgolvlampa Gravis med förtrollande ljuseffektDen som letar efter en golvlampa som är funktionell, men ändå dekorativ, rekommenderas att välja denna golvlampa. Tack vare den grå textilklänningen, som sträcker sig över hela höjden, har Gravis golvlampa inte bara ett särskilt tilltalande utseende, utan också en fantastisk ljuseffekt, med vilken den förtrollar sin omgivning på ett mycket speciellt sätt. För drift krävs två E27-lampor, som kan beställas som tillbehör. Gravis styrs med en fotbrytare.
 • Bordslampa Mala av keramik, Ø 22 cm

  Bordslampa Mala av keramik, Ø 22 cm
  Naturlig bordslampa Mala på keramik och tyg Bordslampans keramiska fot, som påminner om ett naturligt rep, bär en vit lampskärm och rundar på så sätt perfekt av den enkla designen hos bordslampan Mala. Den cylindriska basen på bordslampan Mala fortsätter med den likaledes cylindriska tygskärmen, vilket ger en harmonisk helhetsbild som passar bra in i till exempel en maritim inredning. Lampan kan enkelt manövreras med hjälp av strömbrytaren.
 • Lyxig vägglampa Perdita

  Lyxig vägglampa Perdita
  Perdita vägglampa med gnistrande pendelVägglampan Perdita ger en ädel touch till alla vardagsrum. En diskret hängning av klara akrylglasstenar pryder den tvålampiga armaturen, som är utrustad med vindblåsta ljus. I ljuset börjar stenarna gnistra och sprider ett vackert sken, t.ex. i hallen. Perdita är därmed lämplig som en vacker extra belysning.
 • Vägglampa Scissor - med mattvit skärm

  Vägglampa Scissor - med mattvit skärm
  Scissor vägglampa med dragspelsfäste i mattvittDet stora dragspelsfästet, som sträcker sig från väggfästet till skärmen, är särskilt iögonfallande i Scissor vägglampa. Med den kan lamphuvudet flyttas fram och tillbaka, och den understryker också armaturens industriella stil på ett idealiskt sätt. Vägglampans ljusa kabel löper delvis genom hålen i de taggiga metalltrådarna. I slutet av dragspelsstrukturen sitter lampskärmen, som har en klassisk klockform och är designad i mattvitt. Med hjälp av en vingskruv kan vinkeln på den mattvita skärmen av metall också ändras, så att Scissor perfekt kan fungera som en läslampa. Sladden hänger ner från det runda väggfästet, som också har en sladdbrytare. Scissor vägglampa är en vacker produkt som förkroppsligar den industriella stilen och samtidigt erbjuder hög funktionalitet.
 • Vita textiltaklampa Ponts med LED-lampor

  Vita textiltaklampa Ponts med LED-lampor
  Textil LED-taklampa Ponts i vittDen eleganta LED-taklampan Ponts har en skärm gjord av vitt tyg och kan enkelt integreras i olika rum tack vare sin orörda design. Den vita färgen på lampskärmen är diskret, så att fokus ligger helt på ljuset som lyser upp rummet.I en klassisk skepnad hänger armaturen från taket och erbjuder en generös ljuskägla. Ljuset dämpas något i sidorna av det mjuka tygöverdraget för att skapa en behaglig atmosfär där det är utmärkt att bo och arbeta. Taklampan Ponts är ett vackert blickfång i vardagsrummet eller sovrummet.
 • Bordslampa Frank – svart och guld

  Bordslampa Frank – svart och guld
  Bordslampa Frank som är vriden in mot sig själv Bordslampan Frank har en elegant design i två färger. Ljuskällan är dold inuti den vridna lampskärmen. Detta ger ett mycket trevligt indirekt ljus som passar alldeles utmärkt i vardagsrummet eller sovrummet. Lampskärmens blanka insida gör att fascinerande ljusreflektioner uppstår när lampan tänds.
 • Bordslampa Mala av keramik, Ø 15 cm

  Bordslampa Mala av keramik, Ø 15 cm
  Naturlig bordslampa Mala på keramik och tyg Bordslampans keramiska fot, som påminner om ett naturligt rep, bär en vit lampskärm och rundar på så sätt perfekt av den enkla designen hos bordslampan Mala. Den cylindriska basen på bordslampan Mala fortsätter med den likaledes cylindriska tygskärmen, vilket ger en harmonisk helhetsbild som passar bra in i till exempel en maritim inredning. Lampan kan enkelt manövreras med hjälp av strömbrytaren.
 • Bordslampa Billy i två färger

  Bordslampa Billy i två färger
  Sfärisk bordslampa Billy i en ädel färgkombinationDen sfäriska bordslampan Billy ger ett underbart dekorativt intryck i vardagsrummet även när den är släckt, eftersom den matt svarta utsidan och den blanka insidan, som kan ses genom den lika runda skärmöppningen, gör bordslampan till ett distinkt inredningsobjekt som kompletterar det moderna vardagsrummet på ett underbart sätt. Den guldfärgade insidan av skärmen reflekterar ljuset på ett behagligt varmt sätt och skapar en inbjudande atmosfär i omgivningen. Med sladdbrytare.
 • Betongfärgad vägglampa Scissor, dragspelsled

  Betongfärgad vägglampa Scissor, dragspelsled
  Industriellt designad Scissor vägglampa med betongfärgad skärmScissor vägglampa visar tydligt vilken stil den tillhör. Dragspelsleden är lika mycket ett tecken på den industriella stilen som den betongfärgade lampskärmen i den klassiska klockformen. Med hjälp av leden kan lamphuvudet enkelt flyttas framåt och bakåt, och det dekorerar också produktens utseende. I slutet av det kromfärgade dragspelet sitter en vingskruv, med vilken lampskärmen också kan varieras i sin vinkel. Vägglampan Scissor står omisskännligt för den industriella stilen och förkroppsligar denna på ett mycket imponerande sätt. Men den imponerar också med sin flexibla anpassningsförmåga, som ges av dragspelet och vingskruven.
 • Svart-gyllene textiltaklampa Ponts med lysdioder

  Svart-gyllene textiltaklampa Ponts med lysdioder
  LED-taklampa Ponts i en särskilt ädel skepnadDen extremt eleganta LED-taklampan Ponts ger en särskilt ädel glans till dina egna fyra väggar: Den moderna armaturen övertygar med en skärm av tyg, som visas i svart på utsidan och i ett strålande guld på insidan - så ljuskonceptet kompletteras med lysande ljusreflektioner.Medan den enkla svarta lampskärmen lätt kan integreras i många inredningsstilar, erbjuder guld på insidan ett blickfång som gör ett elegant uttalande och därmed lockar uppmärksamhet. Tack vare den gyllene ramen verkar dessutom ljuset från LED-taklampan särskilt varmt och omsluter det omgivande rummet med ett behagligt sken.
 • I svart-guld – rund LED-taklampa Ponts

  I svart-guld – rund LED-taklampa Ponts
  Rund LED-taklampa Ponts i svart och guldDen runda LED-taklampan Ponts i svart och guld är en elegant och även mycket modern hemtillbehör som ger den sista touchen till ett rum. Det speciella färgkonceptet hos denna ädla lampa får hjärtat hos varje designfan att slå snabbare och är det perfekta komplementet för alla typer av inredningsstilar.Skärmen av textil omsluter lampans metallram och fästs direkt i taket. Den runda tygskärmen är minimalistisk i sin form, så att den eleganta färgen kommer särskilt väl till sin rätt. Men den gyllene färgen ger inte bara en ädel look, utan badar också ljuset som strömmar in i rummet i ett varmt skimmer som skapar en mycket speciell atmosfär.
 • Cylinderformade RGBW LED-bordslampan John

  Cylinderformade RGBW LED-bordslampan John
  Variabelt justerbar LED-bordslampa John med glasskärm i smutsig lookDet speciella med den cylindriska lampskärmen av satiniserat glas är den vackra, smutsiga glasstrukturen hos John-bordslampan, som ger designen en särskilt dekorativ touch. Ljuseffekten från denna ljuskälla är också speciell, eftersom fjärrkontrollen som ingår i leveransen kan användas för att ställa in den mysiga varmvita ljusfärgen, olika färgade ljusfärger, ljusstyrka eller förinstallerade ljusscenarier, så att unika ljusstunder kan trollas fram för att passa respektive humör och tid på dagen.
 • LED-golvlampa Blake med batteri, dimbar, svart

  LED-golvlampa Blake med batteri, dimbar, svart
  Blake LED-golvlampa med touchdimmer, batteridriven En graciös LED-golvlampa med en rörlig, halvcirkelformad lampskärm vars insida hålls i vit -Blake är lämplig för många nischer och hörn, eftersom den kan skjutas under möbler tack vare sin plana bas och fungerar utan kablar, eftersom den har ett integrerat batteri. En touch-dimmer är installerad i den övre änden av baren, som lätt kan användas för att justera ljusstyrkan i fyra nivåer. - kan dimmas via pekbrytare - Bränntid 3 timmar - Laddningstid upp till 5,5 timmar - Inklusive USB-kabel och strömkontakt
 • Hänglampa Swirl med glasskärm, 3 lampor, rund

  Hänglampa Swirl med glasskärm, 3 lampor, rund
  Pendellampa Swirl med tre lampor och runt takstödPendellampan Swirl med sina tre glasskärmar i turkos, bärnsten och rökgrått ger en färgstark färgklick i vardagsrummet. Glasets form är baserad på vatten i rörelse. De resulterande ljusbrytningarna gör Swirl till ett elegant val för många vardagsrum. Vi rekommenderar att du använder en dekorativ LED-glödlampa för att uppnå bästa möjliga ljuseffekt.
 • Bordslampa Straw av rotting

  Bordslampa Straw av rotting
  Formskön bordslampa Straw tillverkad av rotting Både ram och skugga av Straw är tillverkade av rotting. Medan den cylindriska skärmen har en ljusare ton är basen mörk och ger bordslampan en naturlig charm. Med sitt eleganta och naturliga utseende passar halm bra in i till exempel den skandinaviska inredningsstilen. Halm har inte bara ett uttag i skuggan utan även i ramen och ger på så sätt ett atmosfäriskt och bländfritt ljus som lyser genom nätet.
 • Bordslampa Countess, opalglas, metallfot svart

  Bordslampa Countess, opalglas, metallfot svart
  Med sin minimalistiska design i skandinavisk stil övertygar bordslampan Countess i både modern och klassisk inredning. Den har en cylinderformad metallkropp med en vit glaskula som tronar på den. Perfekt som nattdukslampa eller som en extra ljuskälla i vardagsrummet och matsalen.
 • Rund LED-utomhusvägglampa Rosario, vit

  Rund LED-utomhusvägglampa Rosario, vit
  LED downlight Rosario med uplight och downlight LED utomhusvägglampa Rosario har en halvcirkelformad form. Huset med en matt plastyta är försedd med en rund öppning vardera på toppen och botten, varigenom ljuset från de två LED-ljuskällorna dyker upp på båda sidor. För detta ändamål ingår lämpliga överdrag i leveransen, som ger intressanta ljusmönster på husväggen med olika utformade öppningar.
 • LED-taklampa Pollux, rörelsesensor, Ø 40 cm

  LED-taklampa Pollux, rörelsesensor, Ø 40 cm
  Pollux LED-taklampa med rörelsesensor Lampan domineras av en stor, vit plastskärm. Det speciella med Pollux LED-taklampa är rörelsesensorn, som säkerställer att ingen behöver stå i mörkret länge. Naturligtvis ökar detta också säkerheten och förhindrar olyckor. Ljuset från de varma vita lysdioderna i Pollux LED-taklampa avger bländningsfri tack vare opalskärmen. På grund av kapslingsklass IP44 är lampan också lämplig för badrummet.
 • Rund LED-utomhusvägglampa Rosario, svart

  Rund LED-utomhusvägglampa Rosario, svart
  LED downlight Rosario med uplight och downlight LED utomhusvägglampa Rosario har en halvcirkelformad form. Huset med en matt plastyta är försedd med en rund öppning vardera på toppen och botten, varigenom ljuset från de två LED-ljuskällorna dyker upp på båda sidor. För detta ändamål ingår lämpliga överdrag i leveransen, som ger intressanta ljusmönster på husväggen med olika utformade öppningar.
 • LED-taklampa Slide, vit, rund, Ø 40 cm

  LED-taklampa Slide, vit, rund, Ø 40 cm
  Väl rundad - LED-taklampa Slide Den runda LED-taklampa Slide kan alternativt fästas som vägglampa. Den är gjord av plast och designad i vitt. Slide imponerar med separat omkopplingsbara ljuskällor, en nattbelysningsfunktion, en integrerad dimmer och en fjärrkontroll som ingår i leveransen. Lampans centrala element är huvudljuskällan som lyser nedåt genom den runda diffusorn. En annan ljusdiod är installerad i armaturens kant och kan slås på separat med fjärrkontrollen. Till- och frånkoppling och dimning styrs också via fjärrkontrollen. Både lampan och fjärrkontrollen är gjorda av vit plast. Nattljusläget säkerställer säkra gångvägar i mörkret.
 • LED-solcellsbordslampa Coro med flameffekt

  LED-solcellsbordslampa Coro med flameffekt
  Reality Leuchten led-solcellsbordslampa coro med flameffekt Coro, metall, plast, 0.2 W, H: 22 cm
 • LED-taklampa Vigo, vit, dimbar, 5 ringar

  LED-taklampa Vigo, vit, dimbar, 5 ringar
  Reality Leuchten led-taklampa vigo, vit, dimbar, 5 ringar Vigo,, för vardagsrum / matsal, metall, 24 W, L: 90 cm, B: 30 cm, H: 15 cm
 • LED-taklampa Zeta tunable white, svart/guld

  LED-taklampa Zeta tunable white, svart/guld
  Reality Leuchten led-taklampa zeta tunable white, svart/guld Zeta, för vardagsrum / matsal, plast, 24 W, H: 7 cm
 • Hänglampa Enzo, 1 lampa, Ø 35 cm, svart

  Hänglampa Enzo, 1 lampa, Ø 35 cm, svart
  Enzo hängande lampa med en enda lampa är tillverkad av metall i en monokrom finish. Skärmen, som är formad som en dubbelcylinder, avger ljuset direkt nedåt.
 • LED-bordslampa med solcell Mineros, grå, 51 cm

  LED-bordslampa med solcell Mineros, grå, 51 cm
  Batteridriven LED-solbordslampa Mineros med flameffekt Mineros är en dekorativ bordslampa med solceller för utomhusbruk. Det stämningsfulla ljuset med flameffekt ger ett utseende som ett riktigt ljus och sprider ett behagligt ljus på terrassen, i trädgården eller på balkongen. Mineros solcellslampa kan användas som bordslampa men även som dekorativ golvlampa i allmänna utomhusområden. Den integrerade skymningssensorn ser till att lampan tänds automatiskt när mörkret faller. Den laddar sig själv under dagen med hjälp av den inbyggda solcellsmodulen. - Laddningstid: 8 timmar - Belysningstid: 5 timmar
 • Hänglampa Punch, svart/guld 1 lampa Ø 35 cm

  Hänglampa Punch, svart/guld 1 lampa Ø 35 cm
  Punch hängande lampa i metall med en lampa är tillverkad i svart. Den gyllene finishen som pryder skärmens insida och den gallerbur som är fäst runt uttaget gör att resultatet blir en trendig ljuskälla för vardagsrum och lounger.
 • LED-taklampa Route i svart, 4 lampor

  LED-taklampa Route i svart, 4 lampor
  Reality Leuchten led-taklampa route i svart, 4 lampor Route, för vardagsrum / matsal, metall, 5 W, L: 46 cm, B: 46 cm, H: 7 cm
 • Taklampa Gloria, E14, 4 lampor, mässing

  Taklampa Gloria, E14, 4 lampor, mässing
  Den filigranartade designen och de många användningsområdena gör den fyrflammiga Gloria-taklampan till en glamorös ljuskälla i vardagsrummet, som också utvecklar sin dekorativa effekt när den är avstängd. Taklampan kan användas flexibelt i vardagsrummet och kan till exempel användas idealiskt i vardagsrummet, i hallen eller i sovrummet.
 • Pendellampa Lovis av flätad rotting 3 lampor

  Pendellampa Lovis av flätad rotting 3 lampor
  Pendellampan Lovis har tre öppna lampskärmar av rottingväv och en kabel och kapell i svart. Den diskret öppna utformningen av skärmarna gör att lampan lämpar sig utmärkt för dekorativa glödlampor.
 • Golvlampa Adam, 1 lampa, svart-guld

  Golvlampa Adam, 1 lampa, svart-guld
  Golvlampan Adam är en klassiskt formad armatur som utstrålar en speciell elegans med kombinationen av matt mässingsfinish på ramen och matt svart på den cylindriska skärmen och basen. Utrustad med en växelströmbrytare på den justerbara skärmen.
 • LED-taklampa Camillus, rund, Ø 26 cm

  LED-taklampa Camillus, rund, Ø 26 cm
  LED-taklampa Camillus med Switch-dimmer LED-taklampa Camillus med den svarta ramen som också kan monteras på väggen. Över den normala ljusbrytaren kan lampan dimmas i tre olika ljusstyrkesteg. Med kapslingsklass IP44 är LED-taklampan Camillus även lämplig för badrummet. Det varmvita ljuset lyser jämnt ut i rummet.
 • LED-taklampa Camillus, rund, Ø 40 cm

  LED-taklampa Camillus, rund, Ø 40 cm
  LED-taklampa Camillus med Switch-dimmer LED-taklampa Camillus med den svarta ramen som också kan monteras på väggen. Över den normala ljusbrytaren kan lampan dimmas i tre olika ljusstyrkesteg. Med kapslingsklass IP44 är LED-taklampan Camillus även lämplig för badrummet. Det varmvita ljuset lyser jämnt ut i rummet.
 • LED-taklampa Slide, vit, kantig, 40 x 40 cm

  LED-taklampa Slide, vit, kantig, 40 x 40 cm
  Fyrkantig, praktisk, multifunktionell - Slide LED-taklampa Den fyrkantiga LED-taklampa Slide är en taklampa av plast som alternativt kan installeras som en vägglampa. Den övertygar med separat kopplade ljuskällor, nattljusfunktion, integrerad dimmer och en fjärrkontroll, som ingår i leveransen. Förutom huvudljuskällan, som utgör armaturens centrala element, är en annan ljusdiod inbyggd i armaturens kant, som kan slås på separat. Till- och frånkoppling samt dimning styrs via den medföljande fjärrkontrollen. Denna är också gjord av vit plast. En annan speciell funktion är nattljusläget, som också erbjuder säkerhet i mörkret.
 • LED-taklampa Camillus, kvadratisk, 30 cm

  LED-taklampa Camillus, kvadratisk, 30 cm
  Camillus LED-taklampa dämpas via väggbrytaren Camillus LED-taklampa kan dämpas i tre ljusstyrkenivåer med den normala ljusbrytaren. Detta är en enastående fördel jämfört med andra lampor. Den kan också fästas på väggen. Camillus LED-taklampa ger ett enhetligt, varmt vitt ljus. På grund av kapslingsklass IP44 kan den också installeras i badrummet.
 • LED-taklampa Camillus, kvadratisk, 17 cm

  LED-taklampa Camillus, kvadratisk, 17 cm
  Camillus LED-taklampa dämpas via väggbrytaren Camillus LED-taklampa kan dämpas i tre ljusstyrkenivåer med den normala ljusbrytaren. Detta är en enastående fördel jämfört med andra lampor. Den kan också fästas på väggen. Camillus LED-taklampa ger ett enhetligt, varmt vitt ljus. På grund av kapslingsklass IP44 kan den också installeras i badrummet.
 • LED-taklampa Pollux, rörelsesensor, Ø 27 cm

  LED-taklampa Pollux, rörelsesensor, Ø 27 cm
  Pollux LED-taklampa med rörelsesensor Lampan domineras av en stor, vit plastskärm. Det speciella med Pollux LED-taklampa är rörelsesensorn, som säkerställer att ingen behöver stå i mörkret länge. Naturligtvis ökar detta också säkerheten och förhindrar olyckor. Ljuset från de varma vita lysdioderna i Pollux LED-taklampa avger bländningsfri tack vare opalskärmen. På grund av kapslingsklass IP44 är lampan också lämplig för badrummet.
 • LED-hänglampa Perugia med switch dimmer, krom

  LED-hänglampa Perugia med switch dimmer, krom
  Böjd LED-pendellampa Perugia med integrerad dimfunktion LED-pendellampa Perugia är tillverkad i metall och ser särskilt bra ut över ett vardagsrum, matsal eller köksbord. Ljuselementet är konstfullt böjt så att pendellampan är ett riktigt blickfång i vardagsrummet även när den är avstängd. Höjden kan varieras efter personliga behov, och Perugia har även en praktisk switch-dim-funktion. Med hjälp av den konventionella väggbrytaren kan man reglera ljusstyrkan i tre steg (100 % - 50 % - 25 %). På så sätt kan de önskade ljusförhållandena ställas in på nolltid.
 • Skrivbordslampa Enzo, 1 lampa, svart

  Skrivbordslampa Enzo, 1 lampa, svart
  Skrivbordslampan Enzo är tillverkad av metall i en monokrom finish. Skärmen är formad som en dubbelcylinder och kan riktas till önskat område tack vare sväng- och lutningslederna på ramen och skärmens bas. Utrustad med en växelströmbrytare på basen.
 • Vägglampa Lovis av rotting

  Vägglampa Lovis av rotting
  Lovis vägglampa består av ett svart väggfäste av järn, den rundade skärmen är gjord av rottingväv. Vägglampan kan integreras särskilt bra i miljöer som är inredda i den trendiga boho-stilen. Den utstrålar naturlighet och mysighet och kan användas till exempel i vardagsrummet eller i hallen. Dekorativa ljuskällor lämpar sig särskilt bra för belysningen.
 • Bordslampa Lovis av rotting

  Bordslampa Lovis av rotting
  Lovis är en bordslampa i trendig boho-stil som ger en naturlig och mysig touch till vardagsrummet med sin skärm av rottingväv. Den kan till exempel användas som ljuskälla på nattduksbordet, på en byrå eller på ett sidobord. Rottingväven skapar också vackra ljus- och skuggspel i vardagsrummet. En dekorativ ljuskälla kan användas för belysning.
 • Utomhusvägglampa Laredo med up och downlight

  Utomhusvägglampa Laredo med up och downlight
  Laredo vägglampan för utomhusbruk är tillverkad av robust rostfritt stål och övertygar med sin diskreta färgdesign i antracit som gör att den enkelt passar in i olika miljöer. Den uppåt- och nedåtriktade ljusstrålen skapar dekorativa ljuseffekter på väggen. Vägglampan har en skyddsklass IP44.
 • LED-vägglampa Perugia med switch dimmer, krom

  LED-vägglampa Perugia med switch dimmer, krom
  Dekorativ LED-vägglampa Perugia med integrerad dimmer LED-vägglampan Perugia övertygar med sitt konstfullt böjda ljuselement, vilket gör den till ett särskilt blickfång i vardagsrummet även när den är avstängd. Vägglampan kan till exempel användas i entrén eller i hallen. Den praktiska höjdpunkten är den integrerade brytardimmern. Perugia kan dimmas i tre ljusstyrkor (100 % - 50 % - 25 %) via den vanliga ljusbrytaren. På så sätt kan man när som helst ställa in de rätta ljusförhållandena på ett ögonblick.
 • Hänglampa Valeria med skärm, Ø 33 cm

  Hänglampa Valeria med skärm, Ø 33 cm
  Med sin skärm av svart metall och det diskreta träelementet kombinerar Valeria pendellampan modernitet och naturlighet. Detta skapar ett speciellt utseende som gör lampan till ett attraktivt blickfång i vardagsrummet även när den är avstängd. Den öppna skärmen skapar vackra ljuseffekter i vardagsrummet. En dekorativ ljuskälla är särskilt lämplig för belysning.
 • Taklampa Valeria med gallerskärm

  Taklampa Valeria med gallerskärm
  Valeria taklampa ger en modern look i nästan alla bostadsområden med sin filigranformade gitterskärm. Designen avrundas av ett litet träelement ovanför skärmen som skapar en diskret naturlig touch. Den öppna skärmen skapar vackra ljuseffekter i vardagsrummet, hallen eller sovrummet. En dekorativ ljuskälla är särskilt lämplig för belysning.
 • LED-taklampa Perugia med switch dimmer, krom

  LED-taklampa Perugia med switch dimmer, krom
  Modern LED-plafondlampa Perugia med dimmerDen som letar efter en ovanlig och dekorativ taklampa kommer inte att bli besviken på Perugia. Med sitt böjda ljuselement är den ett särskilt blickfång i vardagsrummet även när den är avstängd. Dessutom kan den användas flexibelt och till exempel som ljuskälla i hallområdet, i sovrummet eller i vardagsrummet. Särskilt praktiskt: taklampan har en integrerad dimmer med brytare. Med denna är det möjligt att reglera ljusstyrkan i tre steg (100 % - 50 % - 25 %) via en vanlig väggbrytare. På så sätt kan de önskade ljusförhållandena förverkligas på nolltid.
 • Hänglampa Valeria med skärm, Ø 18 cm

  Hänglampa Valeria med skärm, Ø 18 cm
  Med sin skärm av svart metall och det diskreta träelementet kombinerar Valeria pendellampan modernitet och naturlighet. Detta skapar ett speciellt utseende som gör lampan till ett attraktivt blickfång i vardagsrummet även när den är avstängd. Den öppna skärmen skapar vackra ljuseffekter i vardagsrummet. En dekorativ ljuskälla är särskilt lämplig för belysning.
 • Hänglampa Gloria, E27, 1 lampa, krom

  Hänglampa Gloria, E27, 1 lampa, krom
  De gnistrande applikationerna gör Gloria hängande lampa till ett särskilt blickfång i vardagsrummet. Pendellampan ser särskilt bra ut ovanför vardagsrums- eller matsalsbordet och kan justeras i höjdled under installationen. Med en extern fasdimmer och en kompatibel ljuskälla kan ljusstyrkan anpassas till individuella behov.
 • LED-vägglampa Perugia med switch dimmer, vit

  LED-vägglampa Perugia med switch dimmer, vit
  Dekorativ LED-vägglampa Perugia med integrerad dimmer LED-vägglampan Perugia övertygar med sitt konstfullt böjda ljuselement, vilket gör den till ett särskilt blickfång i vardagsrummet även när den är avstängd. Vägglampan kan till exempel användas i entrén eller i hallen. Den praktiska höjdpunkten är den integrerade brytardimmern. Perugia kan dimmas i tre ljusstyrkor (100 % - 50 % - 25 %) via den vanliga ljusbrytaren. På så sätt kan man när som helst ställa in de rätta ljusförhållandena på ett ögonblick.
 • Hänglampa Gloria, E14, 5 lampor, mässing

  Hänglampa Gloria, E14, 5 lampor, mässing
  Gloria-pendellampan med fem lampor ser mycket glamorös ut med sina glittrande applikationer och förhöjer varje vardagsrum. Pendellampan kan till exempel användas vackert över vardagsrums- eller matbordet. De fem ljuskällor som kan användas får applikationerna att glänsa och ger speciella ljusförhållanden i rummet.
 • Taklampa Gloria, E14, 4 lampor, krom

  Taklampa Gloria, E14, 4 lampor, krom
  Den filigranartade designen och de många användningsområdena gör den fyrflammiga Gloria-taklampan till en glamorös ljuskälla i vardagsrummet, som också utvecklar sin dekorativa effekt när den är avstängd. Taklampan kan användas flexibelt i vardagsrummet och kan till exempel användas idealiskt i vardagsrummet, i hallen eller i sovrummet.
 • Taklampa Gloria, E27, 1 lampa, mässing

  Taklampa Gloria, E27, 1 lampa, mässing
  Gloria taklampan med en lampa är tillverkad av metall och har många filigranapplikationer som gör den till ett blickfång i vardagsrummet även när den är avstängd. Gloria kan användas till exempel i vardagsrummet, i hallen eller i sovrummet. Med en extern fasdimmer och en kompatibel ljuskälla är det också möjligt att reglera ljusstyrkan.
 • Bordslampa Valeria med gallerskärm

  Bordslampa Valeria med gallerskärm
  Valeria bordslampa kan användas flexibelt i dina egna fyra väggar tack vare sitt moderna utseende. Den ser särskilt bra ut på ett sängbord, en byrå eller ett sidobord. På undersidan av den öppna skärmen finns ett diskret träelement som ger en vacker naturlig touch. En dekorativ ljuskälla är särskilt lämplig för belysning.
 • Bordslampa Albert i bystform, svart/guld

  Bordslampa Albert i bystform, svart/guld
  Bordslampan Albert drar till sig ögonen med sitt specialdesignade stativ i form av en byst. Detta gör den till ett blickfång i vardagsrummet även när den är avstängd. Textilskärmen kontrasterar mot den keramiska basen och rundar av bordslampans dekorativa utseende. Albert tänds och släcks via den strömbrytare som är integrerad i matarledningen.
 • Taklampa Gloria, E27, 1 lampa, krom

  Taklampa Gloria, E27, 1 lampa, krom
  Gloria taklampan med en lampa är tillverkad av metall och har många filigranapplikationer som gör den till ett blickfång i vardagsrummet även när den är avstängd. Gloria kan användas till exempel i vardagsrummet, i hallen eller i sovrummet. Med en extern fasdimmer och en kompatibel ljuskälla är det också möjligt att reglera ljusstyrkan.
 • Bordslampa Albert i bystform, silver/vit

  Bordslampa Albert i bystform, silver/vit
  Bordslampan Albert drar till sig ögonen med sitt specialdesignade stativ i form av en byst. Detta gör den till ett blickfång i vardagsrummet även när den är avstängd. Textilskärmen kontrasterar mot den keramiska basen och rundar av bordslampans dekorativa utseende. Albert tänds och släcks via den strömbrytare som är integrerad i matarledningen.
 • Balkhänglampa Valeria, 3 lampor

  Balkhänglampa Valeria, 3 lampor
  Den tre-lampiga pendellampan Valeria ser särskilt bra ut ovanför ett vardagsrums- eller matbord. Den består av tre öppna metallskärmar med ett dekorativt träelement på toppen. Tack vare sitt moderna och samtidigt naturliga utseende passar den lätt in i många miljöer. Dekorativa lampor lämpar sig särskilt väl för belysning.
 • Hänglampa Gloria, E14, 5 lampor, krom

  Hänglampa Gloria, E14, 5 lampor, krom
  Gloria-pendellampan med fem lampor ser mycket glamorös ut med sina glittrande applikationer och förhöjer varje vardagsrum. Pendellampan kan till exempel användas vackert över vardagsrums- eller matbordet. De fem ljuskällor som kan användas får applikationerna att glänsa och ger speciella ljusförhållanden i rummet.
 • Hänglampa Gloria, E27, 1 lampa, mässing

  Hänglampa Gloria, E27, 1 lampa, mässing
  De gnistrande applikationerna gör Gloria hängande lampa till ett särskilt blickfång i vardagsrummet. Pendellampan ser särskilt bra ut ovanför vardagsrums- eller matsalsbordet och kan justeras i höjdled under installationen. Med en extern fasdimmer och en kompatibel ljuskälla kan ljusstyrkan anpassas till individuella behov.
 • LED-bordslampa Maxi med batteridrift, grå

  LED-bordslampa Maxi med batteridrift, grå
  Batteridriven LED-bordslampa Maxi med touchdimmerLed-lampan Maxi kan användas som bordslampa, klämlampa eller vägglampa och ger därmed stor flexibilitet i användningen. Såväl ramen som klämman har en magnetisk hållare så att lamphuvudet kan monteras eller bytas ut på nolltid. Det är också möjligt att fästa armaturen direkt på väggen med en magnetisk självhäftande knapp. Maxi är idealisk som belysning för skrivbordet, som läslampa eller som arbetslampa i köket. LED-lampan kan laddas inom tre timmar via det medföljande nätaggregatet och USB-C-kabeln och ger sedan upp till 12 timmars ljus. Det varma ljuset kan också regleras i tre ljusstyrkor via den touchbrytare som är integrerad i lampans huvud.
 • LED-bordslampa Maxi med batteridrift, svart

  LED-bordslampa Maxi med batteridrift, svart
  Batteridriven LED-bordslampa Maxi med touchdimmerLed-lampan Maxi kan användas som bordslampa, klämlampa eller vägglampa och ger därmed stor flexibilitet i användningen. Såväl ramen som klämman har en magnetisk hållare så att lamphuvudet kan monteras eller bytas ut på nolltid. Det är också möjligt att fästa armaturen direkt på väggen med en magnetisk självhäftande knapp. Maxi är idealisk som belysning för skrivbordet, som läslampa eller som arbetslampa i köket. LED-lampan kan laddas inom tre timmar via det medföljande nätaggregatet och USB-C-kabeln och ger sedan upp till 12 timmars ljus. Det varma ljuset kan också regleras i tre ljusstyrkor via den touchbrytare som är integrerad i lampans huvud.
 • Bordslampa Sophia med keramisk fot, svart/guld

  Bordslampa Sophia med keramisk fot, svart/guld
  Tack vare den gyllene keramiska basen blir bordslampan Sophia ett vackert blickfång i vardagsrummet. Den kan användas flexibelt på nattduksbordet, på en byrå eller på en fönsterbräda. Skärmens insida, som också är guldfärgad, ger en varm ljusstrålning och skapar en mysig atmosfär i rummet. På- och avbrytaren är integrerad i matarledningen.
 • LED-taklampa Rigido fjärrkontroll CCT vit

  LED-taklampa Rigido fjärrkontroll CCT vit
  Dimbar LED-taklampa Rigido med CCT-funktion, fjärrkontroll ingårMångsidig användning och många användbara funktioner - det är de övertygande egenskaperna hos LED-taklampan Rigido. Den rakryggade, kantiga designen ger den ett modernt utseende med vilket taklampan kan användas underbart i hallen, i köket eller i vardagsrummet. Ljuset strålar nedåt via den smala ramen och den rektangulära kroppen i mitten och lyser effektivt upp bostadsutrymmet. Med den medföljande fjärrkontrollen kan armaturens enskilda funktioner väljas och styras. Det är möjligt att dimma Rigido kontinuerligt och att variera ljusfärgen från varm till dagsljusvit. Tack vare den integrerade minnesfunktionen återgår man till den senast valda ljusinställningen när armaturen slås på igen. Med dessa praktiska funktioner kan man när som helst skapa optimala ljusförhållanden.
 • LED-taklampa Galaxy, dimbar, antracit

  LED-taklampa Galaxy, dimbar, antracit
  Reality Leuchten led-taklampa galaxy, dimbar, antracit Galaxy,, för vardagsrum / matsal, metall, akryl, 27 W, L: 57 cm, B: 23 cm, H: 4 cm
 • Bordslampa Jonna, glas/sammet, grå

  Bordslampa Jonna, glas/sammet, grå
  Jonna är en bordslampa med en nästan sfärisk bas av glas med en struktur som gnistrar i ljuset och en skärm av sammet med en guldfärgad beläggning på insidan. Det finns ett E14-uttag i både skärmen och glasbasen, vilket skapar effektiv belysning.
 • Hänglampa Enzo, 1 lampa, Ø 20 cm, vit

  Hänglampa Enzo, 1 lampa, Ø 20 cm, vit
  Enzo hängande lampa med en enda lampa är tillverkad av metall i en monokrom finish. Skärmen, som är formad som en dubbelcylinder, avger ljuset direkt nedåt.
 • Hänglampa Enzo, 1 lampa, Ø 35 cm, nickel

  Hänglampa Enzo, 1 lampa, Ø 35 cm, nickel
  Enzo hängande lampa med en enda lampa är tillverkad av metall i en monokrom finish. Skärmen, som är formad som en dubbelcylinder, avger ljuset direkt nedåt.
 • Skrivbordslampa Enzo, 1 lampa, nickel

  Skrivbordslampa Enzo, 1 lampa, nickel
  Skrivbordslampan Enzo är tillverkad av metall i en monokrom finish. Skärmen är formad som en dubbelcylinder och kan riktas till önskat område tack vare sväng- och lutningslederna på ramen och skärmens bas. Utrustad med en växelströmbrytare på basen.
 • LED-taklampa Twister vridbar fjärrkontroll mässing

  LED-taklampa Twister vridbar fjärrkontroll mässing
  Funktionell Twister LED-taklampa med justerbar ljusstyrka och ljusfärg Twister LED-taklampa har fyra delar med integrerade lysdioder - en rektangel under taklampan, en ring som löper runt den och två rektangulära ramar. Den nedre ramen kan vridas horisontellt så att Twister taklampans design alltid kan anpassas. Det senare gäller även ljuset: Twister kan dämpas och ljusfärgen kan justeras från varmvitt till dagsljus med hjälp av den medföljande fjärrkontrollen, så att rätt belysning finns tillgänglig för nästan alla situationer. När du slår på igen aktiveras den senast valda inställningen igen. Det går också att dimma i tre ljusstyrkor (100 %, 50 %, 25 %) via en vanlig väggströmbrytare.
 • LED-taklampa Venida i ringdesign, vit

  LED-taklampa Venida i ringdesign, vit
  Venida LED-plafondlampa i metall har tre ringar med universella vita lysdioder bakom matt akrylhöljen. Ljusstyrkan kan dämpas i tre steg (100 %, 50 %, 25 %) via en vanlig väggströmbrytare tack vare switch-dim-funktionen.
 • Hänglampa Sprout av rotting, 3 lampor, svart

  Hänglampa Sprout av rotting, 3 lampor, svart
  Pendellampan Sprout har tre päronformade skärmar. Med sin rottingväv utstrålar de en naturlig känsla och hänger ner som en rundel under den runda, svarta baldakinen.
 • Bordslampa Sprout, rotting och textil, vit/natur

  Bordslampa Sprout, rotting och textil, vit/natur
  Sprout bordslampa har en rund tygskärm och en päronformad fot av rotting. Med den här kombinationen ser bordslampan hemtrevlig och naturlig ut.
 • LED-taklampa Parma Switch-Dim 37 W 4 000 K krom

  LED-taklampa Parma Switch-Dim 37 W 4 000 K krom
  Parma LED taklampa har en rund metallkropp vars ändar korsar varandra i en spiralform. Universella vita lysdioder är integrerade längs hela undersidan och ger direkt belysning.
 • LED-taklampa Pivot, svängbar 4 000 K roséguld

  LED-taklampa Pivot, svängbar 4 000 K roséguld
  Pivot LED-plafondlampa med dimfunktion och universellt vitt ljus Pivot LED-plafondlampan är utrustad med två ljuselement - en fyrkantig ram och en trekvartsring. Universella vita lysdioder är installerade på undersidan. Med den horisontella svängningen av ringelementet kan taklampans utformning anpassas individuellt. Ljusstyrning kräver ingen dimmer - det räcker med en vanlig väggströmbrytare. Om armaturen slås på i snabb följd kan tre ljusstyrkor (100 %, 50 %, 25 %) väljas.
 • LED-taklampa Parma Switch-Dim 37 W 4 000 K vit

  LED-taklampa Parma Switch-Dim 37 W 4 000 K vit
  Parma LED taklampa har en rund metallkropp vars ändar korsar varandra i en spiralform. Universella vita lysdioder är integrerade längs hela undersidan och ger direkt belysning.
 • LED-taklampa Chizu, Ø 28,5 cm, 3 000 K, svart

  LED-taklampa Chizu, Ø 28,5 cm, 3 000 K, svart
  Den runda LED-taklampan Chizu är tillverkad av plast och har många runda öppningar på undersidan genom vilka ljuset från de integrerade lysdioderna avges.
 • Hänglampa Borka, 1 lampa, Ø 17,5 cm, natur

  Hänglampa Borka, 1 lampa, Ø 17,5 cm, natur
  Den enljusiga pendellampan Borka inspirerar med sin burformade skärm, vars svarta metallstänger kompletteras med en rottingväv i det övre området. Den öppna skärmen i botten visar upp dekorativa glödlampor (ingår inte) på bästa sätt.
 • LED-taklampa Course, böjd, 4 000 K, nickel

  LED-taklampa Course, böjd, 4 000 K, nickel
  Course LED-taklampa i futuristisk design, dimbar via väggströmbrytare Med sin design av en lång metallprofil som är böjd i sig själv harmonierar Course LED-taklampa perfekt med moderna möbler. Lysdioder är integrerade i hela profilens längd och sänder ut universellt vitt ljus på alla sidor. Tack vare switch-dim-funktionen kan ljusstyrkan ställas in på 100 %, 50 % eller 25 % genom att trycka på väggbrytaren flera gånger.
 • Hänglampa Punch, svart/guld 1 lampa Ø 18 cm

  Hänglampa Punch, svart/guld 1 lampa Ø 18 cm
  Punch hängande lampa i metall med en lampa är tillverkad i svart. Den gyllene finishen som pryder skärmens insida och den gallerbur som är fäst runt uttaget gör att resultatet blir en trendig ljuskälla för vardagsrum och lounger.
 • Hänglampa Sprout av rotting, 3 lampor, natur

  Hänglampa Sprout av rotting, 3 lampor, natur
  Pendellampan Sprout har tre päronformade skärmar. Med sin rottingväv utstrålar de en naturlig känsla och hänger ner som en rundel under den runda, svarta baldakinen.
 • LED-taklampa Twister, vridbar fjärrkontroll nickel

  LED-taklampa Twister, vridbar fjärrkontroll nickel
  Funktionell Twister LED-taklampa med justerbar ljusstyrka och ljusfärg Twister LED-taklampa har fyra delar med integrerade lysdioder - en rektangel under taklampan, en ring som löper runt den och två rektangulära ramar. Den nedre ramen kan vridas horisontellt så att Twister taklampans design alltid kan anpassas. Det senare gäller även ljuset: Twister kan dämpas och ljusfärgen kan justeras från varmvitt till dagsljus med hjälp av den medföljande fjärrkontrollen, så att rätt belysning finns tillgänglig för nästan alla situationer. När du slår på igen aktiveras den senast valda inställningen igen. Det går också att dimma i tre ljusstyrkor (100 %, 50 %, 25 %) via en vanlig väggströmbrytare.