QUOIZEL lampor

 • Vattenstänkskyddad taklampa Newbury

  Vattenstänkskyddad taklampa Newbury
  Taklampa Newbury – med kapslingsklass IP44 lämplig för badrummet Taklampan Newburys formgivning i robust mässing gör ett elegant intryck. Den stora, välformade skärmen i metall och klarglas sörjer för att ljuset avges åt alla håll i omgivningen. Taklampan Newbury är utrustad med kapslingsklass IP44 (skyddad mot vattenstänk) och därför lämplig för användning i våtrum, som t.ex. badrum, eller utomhusbruk.
 • Taklampa Kami i Tiffany-stil

  Taklampa Kami i Tiffany-stil
  Tiffany-design när den är som bäst: taklampa Kami Denna taklampa är mer än bara en lampa, utan också en speciell dekoration i rummet: Kami är utrustad med en handgjord skärm av 367 delar i färgerna bärnsten, karamell, ingefära och smaragdgrön som tillsammans utgör en fantastisk dekoration i jugendstil. Skärmen skapar en mycket trevlig ljusstämning. Med Kami kan olika rum dekoreras. Allt som allt är lampan perfekt för alla som älskar det speciella.
 • Vägglampa Kami i Tiffany-stil

  Vägglampa Kami i Tiffany-stil
  Underbar vägglampa Kami i Tiffany-design De 112 individuella elementen som utgör Kami-vägglampans skugga skapar ett dekorativt jugendmönster. De vackra färgerna - bärnsten, karamell, smaragdgrön och ingefära - skapar en mysig ljusatmosfär. Med Kami-vägglampan återgår elegans och unikhet till varje rum. - Skuggelement gjorda för hand
 • Vägglampa Stephen i Tiffany-stil

  Vägglampa Stephen i Tiffany-stil
  Färgglad vägglampa Stephen i Tiffani-stil med en fyrkantig nyans Stephen-vägglampans robusta material är handgjorda och bearbetade i en process som utvecklats av Louis C. Tiffany. Väggfästet och stativ är av metall och lampskärmen är av högkvalitativt raffinerat glas. Lampans diffusa ljus bidrar till en mysig atmosfär tack vare de varma färgerna i glasskärmen. Den tidlösa Tiffany-designen är för närvarande mycket efterfrågad och har en topp i popularitet.
 • I brons – taklampa Penn Station

  I brons – taklampa Penn Station
  Penn Station taklampa med bronsfärgad ram Penn Station - det är vad New York-borna kärleksfullt kallar Pennsylvania Station i stadsdelen Manhattan. Den historiska stationens ursprungliga struktur efterliknar utseendet på den här iögonfallande taklampan. Tillverkaren kallar den yta som används för upphängningen för Western Bronze, vilket harmonierar perfekt med den klara glasskålen som fungerar som skärm. Det klara glaset ger en tydlig bild av ljuskällan, så att en dekorativ ljuskälla, till exempel i retrodesign, är idealisk för att belysa taklampan. Penn Station - en grundläggande och områdesbelysning med historisk charm.
 • Vägglampa Marquette i antik stil

  Vägglampa Marquette i antik stil
  Vägglampa Marquette i antik design med dekorativa kristaller Vägglampan Marquette tycker man om på grund av den mycket dekorativa formgivningen med en avancerad metallstomme, så att denna lilla lampa, som fungerar som tilläggsbelysning, har en representativ effekt. Detta intryck betonas inte bara av de två fasetterade kristalldropparna, utan även av stommens bronsfärgade yta med gyllene höjdpunkter.
 • Hänglampa Bedford för utomhusbruk med kedja

  Hänglampa Bedford för utomhusbruk med kedja
  Hänglampa Bedford för belysning av tomter nära kusten Hänglampan Bedford med kedjeupphänget är en klassisk skönhet som passar till många tomter och fasader. Den svarta lyktan tillverkades av väderbeständig polykarbonat. Bedford tål inte bara värme och kyla, utan utmärks också av att vara saltvattenbeständig, detta innebär att den vackra lampan även kan användas på tomter nära havet. En snygg hänglampa som med sitt mjuka ljus som lyser genom det fint mönstrade klarglaset belyser t.ex. terrasser under tak på ett utmärkt sätt.
 • Vägglampa Bedford för utomhusbruk medium

  Vägglampa Bedford för utomhusbruk medium
  Saltvattenbeständig utomhusvägglampa Bedford Utomhusvägglampan har mycket att erbjuda vad gäller kvaliteten, formgivningen och ljuseffekten. Bedford – en svart lackerad lykta i klassisk design – sörjer inte bara för vackert ljus, t.ex. vid ytterdörren eller husets hörn, utan fascinerar också med en extrem hållbar konstruktion som tål alla sorters väder. Även saltigt havsvatten kan inte skada denna vackra utomhusvägglampa. Bedford kan därför utan problem användas på tomter nära havet.
 • Taklampa West End i Tiffany-stil

  Taklampa West End i Tiffany-stil
  Färgglatt taklampa West End i Tiffany-design West End taklampa är ett tidlöst dekorelement för ett snyggt hem. Lampskärmen fästs på en metallhölje på något avstånd från taket. Lampskärmen består av 262 glasstycken och skapar ett mysigt, diffust ljus tack vare sitt varma färgschema. De två E27-uttagen på insidan kan utrustas individuellt med lämpliga ljuskällor. De robusta materialen monteras för hand och bearbetas med den process som utvecklats av Louis C. Tiffany. Mångfalden av färger och hantverk av Tiffany-lampor är för närvarande särskilt populär.
 • Hänglampa Emery 3 lampor mässing

  Hänglampa Emery 3 lampor mässing
  Hänglampa Emery 3 lampor - Industriell bordsbelysning Optiskt väcker den hänglampan Emery med 3 lampor, som presenterar sig med en mässingsfärgad finish i antiklook, associationer till den klassiska amerikanska stil som industriåldern har. En stämning i industristil kan på bästa sätt avrundas med hänglampan Emery. Emery belyser till exempel ett långt matbord på ett lämpligt sätt eller ger ideala ljusförhållanden över en köksbänk. Som ljuskällor är lampor av alla slag lämpliga, inklusive energisnåla LED-lampor med motsvarande E27-sockel (kan beställas från Tillbehör).
 • Bordslampa Belle Fleur med Tiffany-design

  Bordslampa Belle Fleur med Tiffany-design
  Bordslampa Belle Fleur - Handtillverkad skärm med Tiffany-utseende Det är inte bara bordslampan Belle Fleur:s skärm i Tiffany-design som gör den mycket charmerande, utan även det ljus som strålar från denna vackra ljuskälla. Den är ett blickfång redan innan den tänds och när bordslampan Belle Fleur väl tänds så blir den en fascinerande högdager med sin skärm som består av 504 enskilda, handskurna delar. - utrustad med två separata, omkopplingsbara ljuskällor och två dragströmbrytare
 • Avståndstaklampa Griffin, mässing, Ø 42 cm

  Avståndstaklampa Griffin, mässing, Ø 42 cm
  Magnifik designad Griffin taklampa - väderbitna mässingsram Griffin avstånd taklampa ser imponerande när den är avstängd. Visuellt imponerar den med en upphängning av metall, som bearbetades med en yta som kallas mässingsvittrad. De lätt böjda armarna ligger in mot toppen av det stora runda lampglaset. Det etsade glaset är målat vitt på insidan så att inget står i vägen för optimal ljusreflektion. Den perfekta ljuskällan för grundbelysning.
 • Hänglampa Emery 1 lampa mässing Ø 20,3 cm

  Hänglampa Emery 1 lampa mässing Ø 20,3 cm
  Mässingsfärgad taklampa Emery i industriell design Utseendet på Emery-pendellampan bygger tydligt på den klassiska amerikanska stilen i den industriella tidsåldern. När det gäller färg fängsar Emery med en yta som kallas Weathered Brass, vilket ungefär betyder väderbitna mässing på tyska. Detta gör pendellampan ännu mer autentisk när det gäller stil. En vackert utformad hängande lampa som tilltalar fans av industriell design och ger atmosfärisk belysning av omgivningen i kök, matsalar och vardagsrum.
 • Bordslampa India i Tiffany-design

  Bordslampa India i Tiffany-design
  Dekorativt designad bordslampa Indien med två dragbrytare Den tilltalande designade bordslampa Indien har en lampbas av harts och en vacker Tiffany-glasskärm. Detta består av olika formade och även färgkoordinerade glaselement, som när de sätts ihop resulterar i ett underbart mönster. Indien lyser med två E27-lampor som ligger under glasskärmen (ingår ej). Med de två dragbrytarna som skjuter ut från skärmen kan båda ljuskällorna slås på och av separat.
 • Utomhusvägglampa Inglenook, flerfärgat, 31,4 cm

  Utomhusvägglampa Inglenook, flerfärgat, 31,4 cm
  Konstnärligt utformad utomhusvägglampa Inglenook i Tiffany-stil Väggmonteringen av Inglenook hålls mycket enkel, vilket riktar fokus till de konstnärligt handgjorda glasdelarna i skuggan. Safirblå såväl som bärnsten och krämfärgade glasbitar sattes ihop för att bilda ett mönster som visas både på framsidan och på båda sidor. En vägglykta som pryder varje ingång när den inte är upplyst och avslöjar sin fulla skönhet så snart ljuset tänds och betonar mångfalden i inredningen. Inglenook - ett imponerande exempel på traditionellt hantverk.
 • Taklampa Griffin, Ø 43 cm, brons

  Taklampa Griffin, Ø 43 cm, brons
  Attraktivt designad Griffin taklampa Denna vackra taklampa är inte bara väldigt närvarande på grund av sin diameter på över 40 cm utan också på grund av sin snygga design med elegant glas, vitmålat på insidan och den livliga stativ, som är den sista med en yta som kallas Palladian brons Mottagen polska. Griffin avstånd taklampa ger en balanserad, bekväma rum belysning och går bra med många inredningsalternativ.
 • Ljuskrona Gotham 4 lampor med textilskärmar

  Ljuskrona Gotham 4 lampor med textilskärmar
  ljuskrona med fyra flammor Gotham för lyxiga inredningskoncept Designen på detta snygga pendellampa med fyra lampor är inspirerad av lyxlägenheterna i New York. Den svarta av de eleganta textilfärgerna sticker ut från den kantade silverfärgen och leker med spännande ljus-mörka kontraster. Linjerna är en medveten hyllning till både de fantastiska lamporna i gamla slott och den lyxiga inredningsstilen i de engelska eller amerikanska herrgårdarna. Lampskärmarnas ädla material, i kombination med ramens högglanspolerade yta, gör att lampan ser extremt elegant ut. Gotham- ljuskrona med fyra flammor är en imponerande blickfång i vardagsrummet eller till exempel i en rymlig hall. För att skapa ett harmoniskt belysningskoncept kan denna lampa kompletteras med golv-, vägg- eller bordslampor i liknande utseende. Framför allt drabbar tidlösa men också moderna levande koncept med en fantastisk touch av denna ädla och smakfulla ljuskrona.
 • Vägglampa Inglenook med färgglatt glas

  Vägglampa Inglenook med färgglatt glas
  bordslampa Inglenook i Tiffany-design Inglenook bordslampa imponerar med sin detaljerade design, vars skugga består av totalt 248 individuella element: delar i nyanser av bärnstensfärgat, grädde och brunt samt accentuerande glasbitar i safirblått och en rik grön ton. Inglenook är utrustad med två E27-uttag, ljuskällorna kan kopplas separat. bordslampa Inglenook är utrustad med två dragbrytare. En bordslampa som berikar varje anläggning med sin skönhet och ger enastående atmosfärisk accentbelysning.
 • Utomhusvägglampa Inglenook, flerfärgat, 27,8 cm

  Utomhusvägglampa Inglenook, flerfärgat, 27,8 cm
  Konstnärligt utformad utomhusvägglampa Inglenook i Tiffany-stil Väggmonteringen av Inglenook hålls mycket enkel, vilket riktar fokus till de konstnärligt handgjorda glasdelarna i skuggan. Safirblå såväl som bärnsten och krämfärgade glasbitar sattes ihop för att bilda ett mönster som visas både på framsidan och på båda sidor. En vägglykta som pryder varje ingång när den inte är upplyst och avslöjar sin fulla skönhet så snart ljuset tänds och betonar mångfalden i inredningen. Inglenook - ett imponerande exempel på traditionellt hantverk.
 • Pendellampa Emery i industristil brons 3 lampor

  Pendellampa Emery i industristil brons 3 lampor
  Industriellt designad pendellampa Emery i klassisk amerikansk form Den idealiska belysningen av en köksbänk eller ett matbord tillhandahålls av denna metallhängarmatur, som också pendellampa en touch av nostalgi i rummet. Den mörka brons yta förstärker starkt intryck av att detta industridesign pendellampa löv. Insidan av de tre nyanserna hålls vita så att ingenting står i vägen för optimal reflektion av det emitterade ljuset. När det gäller färg passar Emery med tre lampor bra med många interiörfärger.
 • Pendellampa Goldenrod för utomhusbruk

  Pendellampa Goldenrod för utomhusbruk
  Goldenrod hängande lampa - klassisk lykta på en kedja Formen på Goldenrod- pendellampa för utomhusbruk påminner om en lykta från medeltiden. Upphängt på en kedja, gjord av stål och glas, trotsar den elementen. Kabellängden och kedjan kan ändras efter behov, men verktyg krävs som inte ingår i leveransen. stativ lykta har en mörk bronsoxid och de borttagbara tillämpningar på sidorna av lykta är gjorda av guld-färgad metall. Dessa applikationer kan tas bort för att variera armaturens design eller för att förenkla rengöringen.
 • Utomhusvägglampa Marblehead, höjd 37 cm

  Utomhusvägglampa Marblehead, höjd 37 cm
  Utomhus vägglampa Marblehead i havsvattentät version Marmorhuvud består av ett nytt, vattenbeständigt material och är därför också lämpligt som ljuskälla för fastigheter nära kusten som är utsatta för påverkan av saltvatten. De dekorativa metallbågarna ger glasfönstret ett fönsterutseende som i kombination med den känsliga glasstrukturen ger ljuseffekten en speciell känsla. Med sin bronsfärgade finish passar Marblehead också bra med många fasadfärger.
 • Byron - utomhusvägglampa i vintage-design

  Byron - utomhusvägglampa i vintage-design
  Ovanlig vägglampa Byron för fasadbelysning Förutom huvuduppgiften - t.ex. B. att säkert belysa husets ingång på natten - också en dekorativ funktion för hela fastigheten. Byron utomhusvägglampa uppfyller båda uppgifterna med glans. Under dagen är kontrasten mellan ramens mörka bronston och den kopparfärgade rutan bakom glödlampan mycket dekorativ. Den fulla charmen utspelar sig när belysningen tänds. Då finns det fina reflektioner samt en mycket bekväm omgivande belysning, eftersom det önskas på alla fastigheter.
 • Avståndstaklampa Griffin, mässing, Ø 53 cm

  Avståndstaklampa Griffin, mässing, Ø 53 cm
  Brass- färgade Griffin avstånd taklampa med stort glas Griffin- taklampa är en visuell höjdpunkt för varje klassiskt inspirerad hemdesign. Den högkvalitativa taklampa från Quoizel är utrustad med en vackert böjd stativ som rymmer den stora lampkroppen av etsat glas. Takfästet, precis som ändelementet i mitten av glaset, har en mässingsfinish som ser lite vittrad ut. Insidan av glaset hålls vitt så att ljuset från de använda lamporna reflekteras bättre. Resultatet är balanserad grundbelysning med en atmosfärisk känsla.
 • Taklampa Alcott i Tiffany-design

  Taklampa Alcott i Tiffany-design
  Taklampan Alcott fängslar med sitt eleganta arrangemang av glaselement och sin dekorativa Tiffany-stil med bärnstens-, grädd- och brunaktiga glaselement. Gröna ränder drar till sig betraktarens uppmärksamhet.
 • Uplight-golvlampa kamera med skärm Tiffany design

  Uplight-golvlampa kamera med skärm Tiffany design
  Skuggan på Kami takspegel är handgjord av glas och skimrande pärlemorglimmerglas. Glaselement i färgerna bärnsten, ingefära, karamell och smaragdgrönt har kombinerats för att skapa ett förtrollande utseende, vilket också ger lampan en särskilt mysig känsla. Strålkastarens ram är tillverkad av metall och har en vintage bronsfinish.
 • Hänglampa Stephen, Tiffany-design

  Hänglampa Stephen, Tiffany-design
  Stephen-pendellampans skärm består av glasdelar i färgerna bärnsten, kex och jordgrönt, som har satts ihop för hand i Tiffany-teknik för att bilda en fyrkantig skärm. En stilfullt utformad ljuskälla som passar utmärkt som bordbelysning i till exempel vardagsrummet eller matsalen. Utrustad med fyra upphängningsstänger.
 • Utomhusvägglampa Inglenook med färgat glas

  Utomhusvägglampa Inglenook med färgat glas
  Taklampa Inglenook för utomhusbruk i Tiffany-design Tack vare kapslingsklass IP44 kan dåliga väderförhållanden inte påverka skönheten hos taklampan Inglenook som består av många handgjorda glasdelar. Glaselementen i färgerna saffirblå, bärnsten och creme exponeras på ett imponerande sätt av det strålande ljuset och skapar en ojämförbar belysningsstämning. Taklampan Inglenook lämpar sig för alla täckta utomhusområden och ger en omfattande och dekorativ belysning.
 • Utomhusvägglampa Marblehead, höjd 28 cm

  Utomhusvägglampa Marblehead, höjd 28 cm
  Havsvattenbeständig utomhusvägglampa Marblehead Utomhusvägglampan Marblehead är speciell och inte bara på grund av dess dekorativa metallbågar och fint mönstrade lampglas, utan också på grund av dess extremt robusta bearbetning. Marblehead är tillverkat av ett nytt, vattenbeständigt material som också tål påverkan från salthaltigt havsvatten. Det gör Marblehead idealisk för att belysa husfasader på kusten.
 • Taklampa Hathaway med avstånd, nickel Ø 57 cm

  Taklampa Hathaway med avstånd, nickel Ø 57 cm
  Griffin taklampa med antik nickelfärgad stativ Sofistikerad design av tidlös skönhet och utbredd ljus som på ett adekvat belyser omgivningen, dessa är fördelarna med vilka Griffin avstånd taklampa poäng. stativ i antik nickelton imponerar med sin mjuka kurva, den stora glaslampkroppen är vitmålad på insidan för perfekt ljusreflektion. En taklampa som berikar en klassisk vardagsstil och z. B. erbjuder omfattande allmänbelysning i vardagsrummet eller hallen.
 • Ljuskrona View Point i diamantform Ø 61 cm

  Ljuskrona View Point i diamantform Ø 61 cm
  Extravagant designad ljuskrona View Point Det ovanliga utseendet på ljuskronan View Point beror på ramens vackra diamantform. Ramen är gjord av metall med vitkalkad träfinish och harmoniserar perfekt med de mässingsfärgade elementen. Denna fascinerande lampa fungerar redan avstängd som ett dekorativt element i ramen z. B. en lantlig-rustik atmosfär, den utbreder sin fullständiga charm så snart ljuset tänds och hela ensemblen presenteras optimalt.
 • Textil-vägglampa Madison Manor

  Textil-vägglampa Madison Manor
  Silverfärgad vägglampa Madison Manor med en vit linneskärm Vägglampan Madison Manor visar sig vara ett välkommet tillbehör i en elegant inredd atmosfär, som tjänar både dekorativa syften och ger ett mysigt Akzentlicht . En speciell blickfång är det böjda väggfästet, som kännetecknas av både sin vackra form och av en exklusiv finish som kallas Imperial Silver. Den ljusa nyansen av fint linne kompletterar den ädla biten.
 • Taklampa trilogy med avstånd

  Taklampa trilogy med avstånd
  Liten avstånd taklampa Trilogy - 30,5 cm diameter Trilogys avståndstaklampa har en mycket nostalgisk effekt, vars stativ har en vacker, antik bronsfärgad yta och ett elegant taklampa . En fin struktur är införlivad i det klara glaset, vilket underbart framhävs i det strålande ljuset. Den antika utseende ljuskälla ingår i leveransen och fullföljer nostalgisk charm i denna vackra ljuskälla, som ger behaglig grundbelysning belysning i varje vardagsrummet och är ett blickfång även när den inte lyser.
 • Utomhusvägglampa Byron - i vintage-look

  Utomhusvägglampa Byron - i vintage-look
  Utomhus vägglampa Byron med strålande vacker ljusreflektion Under dagen ser Byrons utomhusvägglampa väldigt dekorativ ut på grund av sin attraktiva vintagedesign, men så snart belysningen slås på och ljuset träffar den lilla, kopparfärgade skivan bakom lampan, en fantastisk ljuseffekt med vackra reflektioner är skapad. Kontrasten mellan den antika bronsfärgade ramfinishen och den varma koppartonen är också mycket estetisk.
 • Hänglampa Emery, 1 lampa silver Ø 34,3 cm

  Hänglampa Emery, 1 lampa silver Ø 34,3 cm
  Silverfärgad taklampa Emery Hänglampan Emery, som till exempel är perfekt för att tända ett matbord eller en köksö, imponerar med sitt industriella utseende i en klassisk amerikansk design. Denna vackra hängande lampa, som helt och hållet var gjord av metall, är utrustad med en blank yta som kallas Imperial Silver, vilket gör denna lampa i kombination med den industriella designen till en speciell blickfång i rummet. Skärmens insida var designad i vitt för optimal ljusreflektion.
 • Avståndstaklampa Griffin, krom, Ø 57 cm

  Avståndstaklampa Griffin, krom, Ø 57 cm
  Griffin avstånd taklampa med polerad krom stativ Griffins taklampa från Quoizel blir den omisskännliga kontaktpunkten för inredningen i varje rum. Detta beror å ena sidan på sin eleganta design med rund, etsad armaturglas och en högglanspolerad metallram med kromfinish och å andra sidan den fascinerande ljusstämning som Griffin skapar. En taklampa som är optiskt och tekniskt på en hög nivå.
 • Hänglampa Emery i Industristil brons Ø 20,3 cm

  Hänglampa Emery i Industristil brons Ø 20,3 cm
  Hänglampa Emery med en flamma med ett industriellt utseende Det ser ut som ett lån från en amerikansk film där en gammal fabriksbyggnad har omvandlats till en lägenhet. Vi pratar om Emery-hänglampan med en lampa, som - fungerat i klassisk amerikansk industriell stil - harmoniserar med ytbehandlingen i mörk brons med många vägg- och interiörfärger. Endast insidan av skuggan är gjord i vitt för bättre ljusreflektion. Vare sig det är som en allmän ljuskälla i rummet eller för områdesbelysning t.ex. B. Ovanför matbordet är Emery-hänglampan en effektiv och iögonfallande belysning.
 • Taklampa Penn Station

  Taklampa Penn Station
  Taklampa Penn Sation i borstad nickel Penn Station, det är vad New Yorkare kallar den historiska genomgångsstationen Pennsylvania Station i stadsdelen Manhattan. Penn Station är också namnet på den här antika taklampan, som med sin robusta glasskål och böjda ram följer den historiska byggnadens form. En glödlampa i retrodesign är särskilt lämplig för belysning, eftersom den harmoniskt avrundar det totala utseendet på denna fantastiska ljuskälla och skapar en ojämförlig atmosfär med sitt atmosfäriska ljus.
 • Vägglampa Inglenook med färgglatt glas

  Vägglampa Inglenook med färgglatt glas
  Vägglampa Inglenook med färgad glasskärm Inglenook, som är utformad på ett liknande sätt som Tiffanylampor, presenterar sig inte bara som en lampa för en mys, utan ger också dekorativa accenter som berikar varje rum med hjälp av den skärm som är tillverkat av 110 färgade glaselement. Vare sig den används som en extra ljuskälla i vardagsrummet eller en inbjudande ljuskälla i korridoren, så blir Inglenook ett blickfång överallt.
 • Hänglampa Aldora, 3 lampor

  Hänglampa Aldora, 3 lampor
  Hänglampa Aldora med 3 lampor ger ett bra inomhusljus En synnerligen stimulerande kombination av färger och material är den hänglampan Aldora med 3 lampor. Det mörkt bronserade stativet är utrustat med tre kronljusformade skärmar av naturstenen onyx som ger en fin ljusstämning med en något skiftande färgton. Hänglampan Aldora är passande som huvudbelysning eller som ljuskälla ovanför ett bord i många lokaler, och lampan kan kombineras med ett antal inredningsstilar. Upphängningssystemet sker med en 121,9 cm lång kedja som medföljer leveransen, och som vid behov kan reduceras vid montering.
 • Vägglampa Kyle med onyxskärm

  Vägglampa Kyle med onyxskärm
  Vägglampa Kyle med Butterscotch Onyx-skärm Form- och färgvalet hos vägglampan Kyle är lika lyckat som valet av material, vilket gör det möjligt för lampan att fungera som en utmärkt kompletterande belysning för olika inredningsstilar. Skärmen är tillverkad av polerad Onyx, naturlig kvarts och harmoniserar med det bronsfärgade väggfästet av järn. Onyxskärmen ger det strålande ljuset en mycket romantisk flair genom den lätt regnbågsskimrande färgen.
 • Hänglampa Emery 1 lampa brons Ø 34,3 cm

  Hänglampa Emery 1 lampa brons Ø 34,3 cm
  Taklampa Emery - industriell design med en amerikansk touch Emery är en hängande lampa i klassisk amerikansk stil och ger nostalgisk känsla till varje kök eller matsal. Deras mörka bronsfinish bär namnet Palladian Bronze och harmoniserar med många färger när det gäller möbler eller väggdesign. Upphängningen och uttag har tydliga industriella detaljer som kedjelänkar eller dekorativa skruvar. Skärmens insida är designad i vitt så att ljuset reflekterar optimalt. Emery inkluderar en diffusor med en prismatisk lins som mjukar upp det utsända ljuset.
 • Utomhusvägglampa Inglenook med färgat glas

  Utomhusvägglampa Inglenook med färgat glas
  Inglenook avstånd taklampa lyser med en färgstark nyans Den vackra nyansen på Inglenook spacer- taklampa består av 248 olika, olika färgade glasbitar i Tiffany-stil och utstrålar grundbelysning in i rummet på ett ojämförligt sätt. Takfästet har tydliga linjer och distraherar inte från den vackra nyansen med sitt subtila bronsfärgade utseende. Inglenook kan harmoniseras med många interiörstilar.
 • Vägglampa Teater Row, brons

  Vägglampa Teater Row, brons
  Theatre Row vägglampa i vintage design Den mörka ytan märkt Western Bronze ger Theater Row vägglampan ett antikt, industriellt utseende. Äktheten hos denna design understryks av montering av en E27-glödlampa i retroutseende. Theatre Row - en extra lampa för de mest olika användningsområdena inom ramen för en antik designad levande miljö, som också är en blickfång i ett okonventionellt inredningskoncept med en industriell anteckning.
 • Hänglampa Emery 3 lampor silver

  Hänglampa Emery 3 lampor silver
  Tre-flammig upphängningslampa Emery Tre lampor Emery pendel i klassisk amerikansk stil är en speciell pärla av industriell belysningsdesign. B. säkerställer adekvat belysning i matsalen, vare sig det är ovanför bordet eller som ljuskälla ovanför köksbänken. Den blanka silverfärgen ser särskilt glamorös ut när belysningen tänds, men Emery fungerar också som ett snyggt dekorativt element när den inte tänds. De tre nyanserna är gjorda av vitt inuti för optimal ljusreflektion.
 • Vägglampa Confetti i silver antik

  Vägglampa Confetti i silver antik
  Antik silverfärgad vägglampa Confetti Med vägglampan Confetti är betraktarens öga definitivt på skärmen. Oavsett om den är på eller av har den ovanliga nyansdesignen, som kommer från den amerikanska designern Carolyn Kinder, en extremt dekorativ effekt och skapar en mycket attraktiv ljusatmosfär. Små metallpartiklar - som konfetti - dekorerar den halvcirkelformade nyansen från utsidan. Paraplyets insida är fodrad med linne. Så snart ljuset tänds skapas en mycket atmosfärisk atmosfär med ljus som lyser uppåt och nedåt samt genom öppningarna mellan metallbitarna. - Ytbehandling: antikt silver
 • Taklampa Griffin, Ø 43 cm, nickel antik

  Taklampa Griffin, Ø 43 cm, nickel antik
  Antik förnicklad Griffin taklampa med ett stort taklampa När den inte är tänd ser Griffin- taklampa mycket dekorativ ut på grund av den vackra ramen och den etsade glasskärmen. När belysningen är tänd är den som bäst. Sedan ljus ett starkt glöd i alla riktningar och belyser omgivningen. Den vita färgen på insidan av skuggan skapar en särskilt trevlig ljuseffekt. Ett avstånd taklampa som passar in i många vardagsrum.
 • Avståndstaklampa Brown Lattice

  Avståndstaklampa Brown Lattice
  Avstånd taklampa Brun gitter i en elegant design Brown Lattice lampkollektionen från Quoizel kännetecknas av ett elegant utseende. Din metallskärm med jämna korsningar fungerar som en blickfång på alla ställen i rummet, vilket förstärks av imiterade mässingsbeslag vid korsningspunkterna. Den vackra metallfinishen Copper Canyon bildar en mycket dekorativ kontrast till den ljusbruna tygskärmen på insidan. Skärmen är stängd på undersidan för att undvika bländning. Brown Lattice ger en strålande allmänbelysning med en mysig karaktär.
 • Taklampa Griffin med avstånd, Ø 43 cm, krom

  Taklampa Griffin med avstånd, Ø 43 cm, krom
  Griffin taklampa med stort glas Griffin- taklampan erbjuder fantastisk allmänbelysning och taklampa uppmärksamhet med sitt estetiska utseende även när den inte är upplyst: stativ trivs med sin livliga design och glänsande förkromning. Skärmens glas är vitmålat på insidan för att uppnå en ännu bättre ljuseffekt. Griffin avger varmt, skimrande ljus på alla sidor och skapar också en atmosfärisk rumsatmosfär som alla gillar att vara i.
 • Taklampa Mantle med glasdiffusor, antikmässing

  Taklampa Mantle med glasdiffusor, antikmässing
  Mantel taklampa med glasdiffusor i antik mässing Mantle- taklampa är en klassisk höjdpunkt i modern inredning. Glasskärmen i form av en halvklot bryter ljuset med sina tusen små fasetter och skapar därmed en mysig ljusstyrka hemma. Den gamla mässingsupphängningen skapar en charmig känsla med sina använda kanter. Denna snygga taklampa är gjord för en mängd olika inredningsstilar. Den enkla gamla mässingen i den diskreta upphängningen presenterar sig i en tidlös design och är kompatibel med eleganta, filigran möbler såväl som rustika möbler från industriell stil. Det genererade ljuset, som strålar ut i rummet på ett mångfacetterat sätt, är varmt och ljust - för mer mysighet i dina egna fyra väggar.
 • Glas-taklampa Mantle med bronsfinish

  Glas-taklampa Mantle med bronsfinish
  Mantle taklampa i brons med glas diffusor Mantel- taklampa skapar en romantisk känsla och visas inte bara till sitt bästa i vardagsrummet utan också i sovrummet eller hallen. En enkel upphängning och en överdådigt glittrande lampskärm av glas präglar designen av den eleganta lampan. Ljuset sprids i alla riktningar av de många små fasetterna på den kupolformade skuggan. Den diskreta takmonteringen och den magnifika glaskupolen ger lampan det där. Glas möter brons, antikvarisk skönhet möter modern design. taklampa kan därmed kombineras med olika inredningsstilar i ljusa eller mörka toner. Lampan är dock särskilt harmonisk med andra hemtillbehör i bronston.
 • Vägglampa Bedford för utomhusbruk liten

  Vägglampa Bedford för utomhusbruk liten
  Bedford lanternformad utomhusvägglampa - vattentät Denna robust bearbetade utomhusvägglampa är verkligen imponerande när det gäller design och ljuseffekt. Den svartlackerade Bedford ger inte bara vackert ljus, t.ex. B. i husets ingång eller i hörn av huset, men imponerar också med materialets extrema väderbeständighet. Även salt havsvatten påverkar inte hållbarheten hos denna vackra utomhusvägglampa. Bedford kan därför användas säkert på fastigheter nära kusten.
 • Taklampa Whitney med kristallhängen

  Taklampa Whitney med kristallhängen
  Whitney taklampa - grundbelysning med en elegant känsla Whitney taklampa erbjuder många fördelar: Den är utrustad med en elegant silverfinish kallad Imperial Silver. Underbara kristallhängen hänger ner från stativ , som är utrustad med tre ljusljus, där det utsända ljuset bryts så att kristallerna börjar glittra. Sist men inte minst finns det den vita organza-nyansen med mörkgrå kant, vilket skapar ett mycket atmosfäriskt ljusstämning tack vare den känsliga transparensen. Whitney levereras inklusive fyra takstolpar (2 x 15,2 cm, 2 x 30,5 cm) och kan därför också monteras som hängande lampa.
 • Hänglampa Inglenook med färgat glas, längd 121 cm

  Hänglampa Inglenook med färgat glas, längd 121 cm
  Stor Inglenook pendellampa med en färgad glaskupa i Tiffany optik Med en avsevärd bredd på 120,7 cm ger den pyramidformade glasskärmen på Inglenook hängarmatur t.ex. B. för storbelysning av en lång bräda. Den är lämplig för privata rum såväl som för inredning av cateringanläggningar. Du kan inte få nog av den färgglada glasskärmen, som består av totalt 496 enskilda glaselement. Dessutom skapar färgflamman en atmosfärisk ljuseffekt. Lampans metalldelar har en Valiant bronsfinish. pendellampa Inglenook är utrustad med en 150 cm lång kedjefjädring.
 • Avståndstaklampa Griffin, brons, Ø 53 cm

  Avståndstaklampa Griffin, brons, Ø 53 cm
  Griffin avstånd taklampa med bronsfärgad upphängning Griffin spacer- taklampa är en blickfång i alla rum med klassisk inredning. Den är utrustad med ett runt glas som är målat vitt på insidan för optimal ljusreflektion. Griffin erbjuder ljus, mjuk grundbelysning med en mysig karaktär. Även om den inte lyser erbjuder denna vackra lampa en fantastisk syn, vilket inte minst beror på den bronsfärgade metallramen med de böjda armarna.
 • Utomhusvägglampa Goldenrod liten 32,4 cm

  Utomhusvägglampa Goldenrod liten 32,4 cm
  Lyktformad utomhusvägglampa Goldenrod med guldfärgade applikationer Utomhusvägglampan Goldenrod i form av en klassisk lykta är försedd med avtagbara applikationer på sidorna. De guldfärgade metallstavarna fästs var och en med två skruvar som kan tas bort för hand för att ta bort applikationen. Dessutom kan applikationerna också målas i en annan färg för att anpassa lampans design. stativ lykta är gjord av stål med en mörk bronsfinish. E27- uttag inuti lykta är ännu inte utrustat vid leverans och kan utrustas med en lämplig glödlampa för bästa effekt av lampan.
 • Lång pendellampa Kyle med 5 onyx-skärmar

  Lång pendellampa Kyle med 5 onyx-skärmar
  5 lampor pendellampa Kyle ger dekorativ bordsbelysning Denna pendellampa, Kyle, som är längre än en meter, ger till exempel en lämplig omgivningsbelysning över ett långt matbord med ett mjukt ljus, vars mycket angenäma effekt uppnås genom de vackra skärmarna av Butterscotch-Onyx, ett naturligt kvarts. Järnbanden i mörk bronston gör upphängningssystemet mycket kontrastrikt. Pendellampan Kyle levereras med 121,9 cm lång kedja. Därför är det fortfarande möjligt att anpassa den till rum med alla olika sorts takhöjd för montering.
 • Bordslampa Indus i Tiffany-stil

  Bordslampa Indus i Tiffany-stil
  Den kantiga skärmen på Indus bordslampa är tillverkad av glas och är handgjord i Tiffany-design. Basen är tillverkad av metall och har en fin finish i vintage brons. Den bärnstensfärgade skärmen ger det strålande ljuset en särskilt mysig känsla. Utrustad med två dragbrytare för separat omkoppling av de två ljuskällorna.
 • Hänglampa Asheville, 3 lampor

  Hänglampa Asheville, 3 lampor
  Asheville hängande lampa är utrustad med en kurvig designad ram i metall med en Valiant Bronze-finish. Tre handgjorda, vinklade skärmar av glas i Tiffany-stil ger en mycket stämningsfull ljuseffekt med sina dekorativa färger i bärnsten och grädde. Utrustad med kedjeupphängning.
 • Taklampa Asheville Tiffany-design höjd 30,5

  Taklampa Asheville Tiffany-design höjd 30,5
  Asheville taklampans skärm är handgjord av glas i Tiffany-stil. Ashevilles ram är tillverkad av metall med en raffinerande Valiant Bronze-finish. En lugn färgkombination i bruna och gräddiga toner, som ger det strålande ljuset en stor mysighet, kännetecknar Tiffany-skuggan.
 • Bordslampa Chastain med skärm i Tiffany-stil

  Bordslampa Chastain med skärm i Tiffany-stil
  Chastain bordslampans skärm är tillverkad av glas med metalldekoration och är handgjord i Tiffany-design. Basen är tillverkad av metall och har en fin finish i vintage brons. Den bärnstensfärgade skärmen ger det strålande ljuset en särskilt mysig känsla. Utrustad med två dragbrytare för separat omkoppling av de två ljuskällorna.
 • Taklampa Victory med skärm i Tiffany stil

  Taklampa Victory med skärm i Tiffany stil
  Taklampan Victory är utrustad med en skärm i fascinerande Tiffany-stil. Glaselement i olika nyanser av gult och rött ger lampan en mycket speciell charm. - Färg: Valiant Bronze
 • Taklampa Asheville Tiffany design höjd 16,7 cm

  Taklampa Asheville Tiffany design höjd 16,7 cm
  Asheville taklampans skärm är handgjord av glas i Tiffany-stil. Ashevilles ram är tillverkad av metall med en raffinerande Valiant Bronze-finish. En lugn färgkombination i bruna och gräddiga toner, som ger det strålande ljuset en stor mysighet, kännetecknar Tiffany-skuggan.
 • Bordslampa Larissa i Tiffany-stil

  Bordslampa Larissa i Tiffany-stil
  Larissa bordslampans skärm är gjord av glas och är handgjord i Tiffany-design. Basen har skapats av ett kompositmaterial. Den varierade färg- och mönsterdesignen ger det strålande ljuset en speciell touch. Utrustad med två dragbrytare för separat omkoppling av de två ljuskällorna.
 • Golvlampa Larissa med skärm i Tiffany design

  Golvlampa Larissa med skärm i Tiffany design
  Larissa golvlampa består av en ram av kompositmaterial i vintagebrons, på vilken en handgjord glasskärm i Tiffany-teknik tronar. Glaselementens förtrollande färger ger belysningen en speciell touch. Två glödlampor kan användas, de två ljuskällorna kan kopplas separat. Två dragbrytare är installerade.
 • Bordslampa Cobalt i Tiffany-design

  Bordslampa Cobalt i Tiffany-design
  Den vackra skärmen på Cobalt bordslampa är gjord i vattentoner - blått, lavendel och grönt. De många färgade glaselementen har sammanfogats i Tiffany-teknik. Cobalt bordslampa är redan en riktig skönhet när den inte är tänd, men den utvecklar sin fulla charm så snart belysningen är tänd. Utrustad med två dragbrytare för separat omkoppling av ljuskällorna.
 • Hänglampa Inglenook, Tiffany-stil kedjeupphängning

  Hänglampa Inglenook, Tiffany-stil kedjeupphängning
  Skärmen på hängande lampan Inglenook drar till sig ögonen dels på grund av sin pyramidform med trappad kant, dels på grund av den dekorativa Tiffany-stilen som består av bärnstens- och gräddfärgade samt brunaktiga glaselement, mellan vilka safirblå och gröna glasdelar drar till sig ögonen. Fyra upphängningsstänger ingår.
 • Bordslampa Classic Craftsman i Tiffany-design

  Bordslampa Classic Craftsman i Tiffany-design
  Klassisk design är kännetecknet för bordslampan Classic Craftsman. På metallramen, som har förfinats med en finish i Valiant Bronze, sitter en kantig skärm i Tiffany-stil. Den består av många färgade glaselement, vilket ger en speciell känsla åt det ljus som avges.
 • Hänglampa Inglenook, Tiffany stil

  Hänglampa Inglenook, Tiffany stil
  Skärmen på hängande lampan Inglenook drar till sig ögonen dels på grund av sin pyramidform med trappad kant, dels på grund av den dekorativa Tiffany-stilen som består av bärnstens- och gräddfärgade samt brunaktiga glaselement, mellan vilka safirblå och gröna glasdelar drar till sig ögonen.
 • Vägglampa Gotham, tygskärm, silver

  Vägglampa Gotham, tygskärm, silver
  Elegant och ädel - Gotham vägglampa med svart textilskärmDen eleganta Gotham vägglampan är inspirerad av de ädla boendemiljöerna på Manhattan och är en tydlig satsning på lyx, blandat med en hel del elegans. Lampskärmen i praktfull svart kontrasterar effektivt mot ramen i en strålande silverlook. Designen har svepande kurvor som ger ett intryck av dynamik och lätthet. Samtidigt ser Gotham vägglampa solid ut och utgör en elegant accent i alla rum.Denna vägglampa är utformad för mångsidig användning, till exempel som läslampa ovanför sängen eller soffan samt som ett element för belysningskonceptet i hallen eller trapphuset. Gotham textilvägglampa passar bäst i tidlösa inredningslösningar med en lyxig touch. Om du vill kan modellen kombineras med golv- och taklampor i svartvitt, med lädermöbler eller till och med med en stoppad grupp i ljusa, vänliga färger.
 • Utomhusvägglampa Livingston small, 28,3 cm hög

  Utomhusvägglampa Livingston small, 28,3 cm hög
  Bronsfärgad vägglampa Livingston för utsida - gjord havsvattentät Den enkla klassikern som kännetecknar Livingston-vägglampans design, som är designad för utomhusbruk, kan kombineras utmärkt med många fasaddesigner. Dessutom är lampa tillverkad av en ny typ av plastförening extremt väderbeständig, vilket även inkluderar motståndskraft mot skador från havsvatten. En vägglampa som är idealisk för att belysa egenskaper nära kusten och som ger långvarigt nöje med sin långa hållbarhet och mysiga ljus .
 • Utomhusvägglampa Livingston medium, 35,6 cm hög

  Utomhusvägglampa Livingston medium, 35,6 cm hög
  Mellanstor utomhusvägglampa Livingston - havsvattentålig Det nya materialet - en sammansättning av olika plaster - från vilken ramen för Livingstons stativ tillverkades är så skyddad mot väderpåverkan att den till och med är beväpnad mot effekterna av saltvatten. Detta gör Livingston till det föredragna ljusobjektet för utomhusområdena i hus nära havet. Den klassiskt designade ljuskällan med bronsfärgad yta och klart glas passar bra med många fastighets- och fasadvarianter och erbjuder mycket tilltalande omgivande belysning.
 • Utomhusvägglampa Livingston stor, 42 cm hög

  Utomhusvägglampa Livingston stor, 42 cm hög
  Väderbeständig utomhusvägglampa Livingston Livingstons utomhusvägglampa lyser med en klassisk design, en homogen ljusemission som sträcker sig till alla sidor och en väderbeständighet som inkluderar havsvattentålighet. Som ett resultat är Livingstons utomhusvägglampa också det första valet för utomhusanläggningar nära havet. Det finmönstrade, klara glaset gör att ljuset från de två ljuslamporna verkar mycket smickrande. Livingston har fått en finish som bär namnet Imperial Bronze och passar bra med ett brett utbud av klassiskt formade egenskaper.
 • Blommigt gestaltad Tiffany-pendellampa Rosecliffe

  Blommigt gestaltad Tiffany-pendellampa Rosecliffe
  Rosecliffe – en Tiffany-pendellampa med blomstermönster och tre dragströmbrytare Rosecliffe är en fin pendellampa i det allmänt kända Tiffany-glaset som sammansätts av många olika glaselement. Hos denna lampa har skärmen formen av en kupol med ett rosmönster på den nedre delen. Detta gör utseendet underbart dekorativt och sörjer för en romantisk och lekfull känsla. Med hjälp av de tre dragströmbrytarna som hänger ur skärmen kan de olika ljuskällorna tändas och släckas separat.
 • Hänglampa Inglenook med färgat glas, längd 45 cm

  Hänglampa Inglenook med färgat glas, längd 45 cm
  Förtrollande hänglampa Inglenook med en glasskärm i Tiffany-optik Metallupphängningen på hänglampan Inglenook har en yta som heter Valiant Bronze. Dess subtila elegans står i slående kontrast till den flerfärgade glasskärmen, som är tillverkad av totalt 248 glasstycken i Tiffany-stil. Inglenook ger tillräcklig allmänbelysning för många rum, vilket också kännetecknas av en särskilt dekorativ ljuseffekt.
 • Med Onyx-skärmar - bordslampa Kyle

  Med Onyx-skärmar - bordslampa Kyle
  Tvåflammig bordslampa Kyle med onyxfärger Denna bordslampa, som kan användas tillsammans med många inredningsstilar, ser väldigt ädel ut: dess stativ består av konstigt böjda, bronsfärgade järnremsor, nyanserna är gjorda av butterscotch onyx, en polerad naturlig kvarts som ger det emitterade ljuset en mycket romantisk stil på grund av dess intressanta färg. Onyx var det föredragna materialet för romerska och grekiska skulptörer och arkitekter och står för traditionell, kulturell symbolik.