QUOIZEL lampor

 • QUOIZEL Vägglampa Stephen i Tiffany-stil

  QUOIZEL Vägglampa Stephen i Tiffany-stil
  Färgglad vägglampa Stephen i Tiffani-stil med en fyrkantig nyans Stephen-vägglampans robusta material är handgjorda och bearbetade i en process som utvecklats av Louis C. Tiffany. Väggfästet och stativ är av metall och lampskärmen är av högkvalitativt raffinerat glas. Lampans diffusa ljus bidrar till en mysig atmosfär tack vare de varma färgerna i glasskärmen. Den tidlösa Tiffany-designen är för närvarande mycket efterfrågad och har en topp i popularitet.
 • QUOIZEL Vattenstänkskyddad taklampa Newbury

  QUOIZEL Vattenstänkskyddad taklampa Newbury
  Taklampa Newbury – med kapslingsklass IP44 lämplig för badrummet Taklampan Newburys formgivning i robust mässing gör ett elegant intryck. Den stora, välformade skärmen i metall och klarglas sörjer för att ljuset avges åt alla håll i omgivningen. Taklampan Newbury är utrustad med kapslingsklass IP44 (skyddad mot vattenstänk) och därför lämplig för användning i våtrum, som t.ex. badrum, eller utomhusbruk.
 • QUOIZEL Taklampa Kami i Tiffany-stil

  QUOIZEL Taklampa Kami i Tiffany-stil
  Tiffany-design när den är som bäst: taklampa Kami Denna taklampa är mer än bara en lampa, utan också en speciell dekoration i rummet: Kami är utrustad med en handgjord skärm av 367 delar i färgerna bärnsten, karamell, ingefära och smaragdgrön som tillsammans utgör en fantastisk dekoration i jugendstil. Skärmen skapar en mycket trevlig ljusstämning. Med Kami kan olika rum dekoreras. Allt som allt är lampan perfekt för alla som älskar det speciella.
 • QUOIZEL Vägglampa Kami i Tiffany-stil

  QUOIZEL Vägglampa Kami i Tiffany-stil
  Underbar vägglampa Kami i Tiffany-design De 112 individuella elementen som utgör Kami-vägglampans skugga skapar ett dekorativt jugendmönster. De vackra färgerna - bärnsten, karamell, smaragdgrön och ingefära - skapar en mysig ljusatmosfär. Med Kami-vägglampan återgår elegans och unikhet till varje rum. - Skuggelement gjorda för hand
 • QUOIZEL I brons – taklampa Penn Station

  QUOIZEL I brons – taklampa Penn Station
  Penn Station taklampa med bronsfärgad ram Penn Station - det är vad New York-borna kärleksfullt kallar Pennsylvania Station i stadsdelen Manhattan. Den historiska stationens ursprungliga struktur efterliknar utseendet på den här iögonfallande taklampan. Tillverkaren kallar den yta som används för upphängningen för Western Bronze, vilket harmonierar perfekt med den klara glasskålen som fungerar som skärm. Det klara glaset ger en tydlig bild av ljuskällan, så att en dekorativ ljuskälla, till exempel i retrodesign, är idealisk för att belysa taklampan. Penn Station - en grundläggande och områdesbelysning med historisk charm.
 • QUOIZEL Hänglampa Bedford för utomhusbruk med kedja

  QUOIZEL Hänglampa Bedford för utomhusbruk med kedja
  Hänglampa Bedford för belysning av tomter nära kusten Hänglampan Bedford med kedjeupphänget är en klassisk skönhet som passar till många tomter och fasader. Den svarta lyktan tillverkades av väderbeständig polykarbonat. Bedford tål inte bara värme och kyla, utan utmärks också av att vara saltvattenbeständig, detta innebär att den vackra lampan även kan användas på tomter nära havet. En snygg hänglampa som med sitt mjuka ljus som lyser genom det fint mönstrade klarglaset belyser t.ex. terrasser under tak på ett utmärkt sätt.
 • QUOIZEL Vägglampa Marquette i antik stil

  QUOIZEL Vägglampa Marquette i antik stil
  Vägglampa Marquette i antik design med dekorativa kristaller Vägglampan Marquette tycker man om på grund av den mycket dekorativa formgivningen med en avancerad metallstomme, så att denna lilla lampa, som fungerar som tilläggsbelysning, har en representativ effekt. Detta intryck betonas inte bara av de två fasetterade kristalldropparna, utan även av stommens bronsfärgade yta med gyllene höjdpunkter.
 • QUOIZEL Vägglampa Bedford för utomhusbruk medium

  QUOIZEL Vägglampa Bedford för utomhusbruk medium
  Saltvattenbeständig utomhusvägglampa Bedford Utomhusvägglampan har mycket att erbjuda vad gäller kvaliteten, formgivningen och ljuseffekten. Bedford – en svart lackerad lykta i klassisk design – sörjer inte bara för vackert ljus, t.ex. vid ytterdörren eller husets hörn, utan fascinerar också med en extrem hållbar konstruktion som tål alla sorters väder. Även saltigt havsvatten kan inte skada denna vackra utomhusvägglampa. Bedford kan därför utan problem användas på tomter nära havet.
 • QUOIZEL Bordslampa Belle Fleur med Tiffany-design

  QUOIZEL Bordslampa Belle Fleur med Tiffany-design
  Bordslampa Belle Fleur - Handtillverkad skärm med Tiffany-utseende Det är inte bara bordslampan Belle Fleur:s skärm i Tiffany-design som gör den mycket charmerande, utan även det ljus som strålar från denna vackra ljuskälla. Den är ett blickfång redan innan den tänds och när bordslampan Belle Fleur väl tänds så blir den en fascinerande högdager med sin skärm som består av 504 enskilda, handskurna delar. - utrustad med två separata, omkopplingsbara ljuskällor och två dragströmbrytare
 • QUOIZEL Taklampa West End i Tiffany-stil

  QUOIZEL Taklampa West End i Tiffany-stil
  Färgglatt taklampa West End i Tiffany-design West End taklampa är ett tidlöst dekorelement för ett snyggt hem. Lampskärmen fästs på en metallhölje på något avstånd från taket. Lampskärmen består av 262 glasstycken och skapar ett mysigt, diffust ljus tack vare sitt varma färgschema. De två E27-uttagen på insidan kan utrustas individuellt med lämpliga ljuskällor. De robusta materialen monteras för hand och bearbetas med den process som utvecklats av Louis C. Tiffany. Mångfalden av färger och hantverk av Tiffany-lampor är för närvarande särskilt populär.
 • QUOIZEL Golvlampa Maybeck i Tiffany design

  QUOIZEL Golvlampa Maybeck i Tiffany design
  Golvlampa Maybeck med färgglad skärm i Tiffany-stil Golvlampan Maybeck blir ett absolut blickfång i varje rum. Detta garanteras dels av ramen i en ädel Valiant-bronsfinish och dels av den dekorativa skärmen, som består av en mängd konstglaselement i Tiffany-stil. De enskilda elementens färger kommer till sin rätt i samspelet med det strålande ljuset - inkl. två dragströmbrytare för separat tillkoppling av ljuskällorna
 • QUOIZEL Hänglampa Emery 3 lampor mässing

  QUOIZEL Hänglampa Emery 3 lampor mässing
  Hänglampa Emery 3 lampor - Industriell bordsbelysning Optiskt väcker den hänglampan Emery med 3 lampor, som presenterar sig med en mässingsfärgad finish i antiklook, associationer till den klassiska amerikanska stil som industriåldern har. En stämning i industristil kan på bästa sätt avrundas med hänglampan Emery. Emery belyser till exempel ett långt matbord på ett lämpligt sätt eller ger ideala ljusförhållanden över en köksbänk. Som ljuskällor är lampor av alla slag lämpliga, inklusive energisnåla LED-lampor med motsvarande E27-sockel (kan beställas från Tillbehör).
 • QUOIZEL Pendellampa Emery i industristil brons 3 lampor

  QUOIZEL Pendellampa Emery i industristil brons 3 lampor
  Industriellt designad pendellampa Emery i klassisk amerikansk form Den idealiska belysningen av en köksbänk eller ett matbord tillhandahålls av denna metallhängarmatur, som också pendellampa en touch av nostalgi i rummet. Den mörka brons yta förstärker starkt intryck av att detta industridesign pendellampa löv. Insidan av de tre nyanserna hålls vita så att ingenting står i vägen för optimal reflektion av det emitterade ljuset. När det gäller färg passar Emery med tre lampor bra med många interiörfärger.
 • QUOIZEL Uplight-golvlampa kamera med skärm Tiffany design

  QUOIZEL Uplight-golvlampa kamera med skärm Tiffany design
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • QUOIZEL Utomhusvägglampa Marblehead, höjd 28 cm

  QUOIZEL Utomhusvägglampa Marblehead, höjd 28 cm
  Havsvattenbeständig utomhusvägglampa Marblehead Utomhusvägglampan Marblehead är speciell och inte bara på grund av dess dekorativa metallbågar och fint mönstrade lampglas, utan också på grund av dess extremt robusta bearbetning. Marblehead är tillverkat av ett nytt, vattenbeständigt material som också tål påverkan från salthaltigt havsvatten. Det gör Marblehead idealisk för att belysa husfasader på kusten.
 • QUOIZEL Avståndstaklampa Griffin, mässing, Ø 53 cm

  QUOIZEL Avståndstaklampa Griffin, mässing, Ø 53 cm
  Brass- färgade Griffin avstånd taklampa med stort glas Griffin- taklampa är en visuell höjdpunkt för varje klassiskt inspirerad hemdesign. Den högkvalitativa taklampa från Quoizel är utrustad med en vackert böjd stativ som rymmer den stora lampkroppen av etsat glas. Takfästet, precis som ändelementet i mitten av glaset, har en mässingsfinish som ser lite vittrad ut. Insidan av glaset hålls vitt så att ljuset från de använda lamporna reflekteras bättre. Resultatet är balanserad grundbelysning med en atmosfärisk känsla.
 • QUOIZEL Bordslampa India i Tiffany-design

  QUOIZEL Bordslampa India i Tiffany-design
  Dekorativt designad bordslampa Indien med två dragbrytare Den tilltalande designade bordslampa Indien har en lampbas av harts och en vacker Tiffany-glasskärm. Detta består av olika formade och även färgkoordinerade glaselement, som när de sätts ihop resulterar i ett underbart mönster. Indien lyser med två E27-lampor som ligger under glasskärmen (ingår ej). Med de två dragbrytarna som skjuter ut från skärmen kan båda ljuskällorna slås på och av separat.
 • QUOIZEL Avståndstaklampa Griffin, krom, Ø 57 cm

  QUOIZEL Avståndstaklampa Griffin, krom, Ø 57 cm
  Griffin avstånd taklampa med polerad krom stativ Griffins taklampa från Quoizel blir den omisskännliga kontaktpunkten för inredningen i varje rum. Detta beror å ena sidan på sin eleganta design med rund, etsad armaturglas och en högglanspolerad metallram med kromfinish och å andra sidan den fascinerande ljusstämning som Griffin skapar. En taklampa som är optiskt och tekniskt på en hög nivå.
 • QUOIZEL Hänglampa Inglenook, Tiffany-stil kedjeupphängning

  QUOIZEL Hänglampa Inglenook, Tiffany-stil kedjeupphängning
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • QUOIZEL Golvlampa Larissa med skärm i Tiffany design

  QUOIZEL Golvlampa Larissa med skärm i Tiffany design
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • QUOIZEL Bordslampa Larissa i Tiffany-stil

  QUOIZEL Bordslampa Larissa i Tiffany-stil
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • QUOIZEL Hänglampa Stephen, Tiffany-design

  QUOIZEL Hänglampa Stephen, Tiffany-design
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • QUOIZEL Taklampa Victory med skärm i Tiffany stil

  QUOIZEL Taklampa Victory med skärm i Tiffany stil
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • QUOIZEL Taklampa Asheville Tiffany-design höjd 30,5

  QUOIZEL Taklampa Asheville Tiffany-design höjd 30,5
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • QUOIZEL Taklampa Maybeck i Tiffany-design

  QUOIZEL Taklampa Maybeck i Tiffany-design
  Charmig Maybeck spacer taklampa i Tiffany-look Skärmar i Tiffany-design är populära, eftersom de alltid ger en färgstark vy av helheten. Maybeck är utrustad med en kantig skärm gjord av individuella konstglaselement som har satts samman i Tiffany-stil. Stommen är gjord av stål och har förfinats med Valiant Bronze-finishen. - externt dimbar
 • QUOIZEL Utomhusvägglampa Inglenook med färgat glas

  QUOIZEL Utomhusvägglampa Inglenook med färgat glas
  Taklampa Inglenook för utomhusbruk i Tiffany-design Tack vare kapslingsklass IP44 kan dåliga väderförhållanden inte påverka skönheten hos taklampan Inglenook som består av många handgjorda glasdelar. Glaselementen i färgerna saffirblå, bärnsten och creme exponeras på ett imponerande sätt av det strålande ljuset och skapar en ojämförbar belysningsstämning. Taklampan Inglenook lämpar sig för alla täckta utomhusområden och ger en omfattande och dekorativ belysning.
 • QUOIZEL Hänglampa Emery 3 lampor silver

  QUOIZEL Hänglampa Emery 3 lampor silver
  Tre-flammig upphängningslampa Emery Tre lampor Emery pendel i klassisk amerikansk stil är en speciell pärla av industriell belysningsdesign. B. säkerställer adekvat belysning i matsalen, vare sig det är ovanför bordet eller som ljuskälla ovanför köksbänken. Den blanka silverfärgen ser särskilt glamorös ut när belysningen tänds, men Emery fungerar också som ett snyggt dekorativt element när den inte tänds. De tre nyanserna är gjorda av vitt inuti för optimal ljusreflektion.
 • QUOIZEL Byron - utomhusvägglampa i vintage-design

  QUOIZEL Byron - utomhusvägglampa i vintage-design
  Ovanlig vägglampa Byron för fasadbelysning Förutom huvuduppgiften - t.ex. B. att säkert belysa husets ingång på natten - också en dekorativ funktion för hela fastigheten. Byron utomhusvägglampa uppfyller båda uppgifterna med glans. Under dagen är kontrasten mellan ramens mörka bronston och den kopparfärgade rutan bakom glödlampan mycket dekorativ. Den fulla charmen utspelar sig när belysningen tänds. Då finns det fina reflektioner samt en mycket bekväm omgivande belysning, eftersom det önskas på alla fastigheter.
 • QUOIZEL Utomhusvägglampa Marblehead, höjd 37 cm

  QUOIZEL Utomhusvägglampa Marblehead, höjd 37 cm
  Utomhus vägglampa Marblehead i havsvattentät version Marmorhuvud består av ett nytt, vattenbeständigt material och är därför också lämpligt som ljuskälla för fastigheter nära kusten som är utsatta för påverkan av saltvatten. De dekorativa metallbågarna ger glasfönstret ett fönsterutseende som i kombination med den känsliga glasstrukturen ger ljuseffekten en speciell känsla. Med sin bronsfärgade finish passar Marblehead också bra med många fasadfärger.
 • QUOIZEL Vägglampa Inglenook med färgglatt glas

  QUOIZEL Vägglampa Inglenook med färgglatt glas
  bordslampa Inglenook i Tiffany-design Inglenook bordslampa imponerar med sin detaljerade design, vars skugga består av totalt 248 individuella element: delar i nyanser av bärnstensfärgat, grädde och brunt samt accentuerande glasbitar i safirblått och en rik grön ton. Inglenook är utrustad med två E27-uttag, ljuskällorna kan kopplas separat. bordslampa Inglenook är utrustad med två dragbrytare. En bordslampa som berikar varje anläggning med sin skönhet och ger enastående atmosfärisk accentbelysning.
 • QUOIZEL Utomhusvägglampa Inglenook, flerfärgat, 31,4 cm

  QUOIZEL Utomhusvägglampa Inglenook, flerfärgat, 31,4 cm
  Konstnärligt utformad utomhusvägglampa Inglenook i Tiffany-stil Väggmonteringen av Inglenook hålls mycket enkel, vilket riktar fokus till de konstnärligt handgjorda glasdelarna i skuggan. Safirblå såväl som bärnsten och krämfärgade glasbitar sattes ihop för att bilda ett mönster som visas både på framsidan och på båda sidor. En vägglykta som pryder varje ingång när den inte är upplyst och avslöjar sin fulla skönhet så snart ljuset tänds och betonar mångfalden i inredningen. Inglenook - ett imponerande exempel på traditionellt hantverk.
 • QUOIZEL Hänglampa Emery 1 lampa mässing Ø 20,3 cm

  QUOIZEL Hänglampa Emery 1 lampa mässing Ø 20,3 cm
  Mässingsfärgad taklampa Emery i industriell design Utseendet på Emery-pendellampan bygger tydligt på den klassiska amerikanska stilen i den industriella tidsåldern. När det gäller färg fängsar Emery med en yta som kallas Weathered Brass, vilket ungefär betyder "väderbitna mässing" på tyska. Detta gör pendellampan ännu mer autentisk när det gäller stil. En vackert utformad hängande lampa som tilltalar fans av industriell design och ger atmosfärisk belysning av omgivningen i kök, matsalar och vardagsrum.
 • QUOIZEL Taklampa Griffin med avstånd, Ø 43 cm, krom

  QUOIZEL Taklampa Griffin med avstånd, Ø 43 cm, krom
  Griffin taklampa med stort glas Griffin- taklampan erbjuder fantastisk allmänbelysning och taklampa uppmärksamhet med sitt estetiska utseende även när den inte är upplyst: stativ trivs med sin livliga design och glänsande förkromning. Skärmens glas är vitmålat på insidan för att uppnå en ännu bättre ljuseffekt. Griffin avger varmt, skimrande ljus på alla sidor och skapar också en atmosfärisk rumsatmosfär som alla gillar att vara i.
 • QUOIZEL Avståndstaklampa Griffin, mässing, Ø 42 cm

  QUOIZEL Avståndstaklampa Griffin, mässing, Ø 42 cm
  Magnifik designad Griffin taklampa - väderbitna mässingsram Griffin avstånd taklampa ser imponerande när den är avstängd. Visuellt imponerar den med en upphängning av metall, som bearbetades med en yta som kallas mässingsvittrad. De lätt böjda armarna ligger in mot toppen av det stora runda lampglaset. Det etsade glaset är målat vitt på insidan så att inget står i vägen för optimal ljusreflektion. Den perfekta ljuskällan för grundbelysning.
 • QUOIZEL Taklampa Griffin, Ø 43 cm, brons

  QUOIZEL Taklampa Griffin, Ø 43 cm, brons
  Attraktivt designad Griffin taklampa Denna vackra taklampa är inte bara väldigt närvarande på grund av sin diameter på över 40 cm utan också på grund av sin snygga design med elegant glas, vitmålat på insidan och den livliga stativ, som är den sista med en yta som kallas " Palladian brons "Mottagen polska. Griffin avstånd taklampa ger en balanserad, bekväma rum belysning och går bra med många inredningsalternativ.
 • QUOIZEL Ljuskrona Gotham 4 lampor med textilskärmar

  QUOIZEL Ljuskrona Gotham 4 lampor med textilskärmar
  ljuskrona med fyra flammor Gotham för lyxiga inredningskoncept Designen på detta snygga pendellampa med fyra lampor är inspirerad av lyxlägenheterna i New York. Den svarta av de eleganta textilfärgerna sticker ut från den kantade silverfärgen och leker med spännande ljus-mörka kontraster. Linjerna är en medveten hyllning till både de fantastiska lamporna i gamla slott och den lyxiga inredningsstilen i de engelska eller amerikanska herrgårdarna. Lampskärmarnas ädla material, i kombination med ramens högglanspolerade yta, gör att lampan ser extremt elegant ut. Gotham- ljuskrona med fyra flammor är en imponerande blickfång i vardagsrummet eller till exempel i en rymlig hall. För att skapa ett harmoniskt belysningskoncept kan denna lampa kompletteras med golv-, vägg- eller bordslampor i liknande utseende. Framför allt drabbar tidlösa men också moderna levande koncept med en fantastisk touch av denna ädla och smakfulla ljuskrona.
 • QUOIZEL Utomhusvägglampa Inglenook, flerfärgat, 27,8 cm

  QUOIZEL Utomhusvägglampa Inglenook, flerfärgat, 27,8 cm
  Konstnärligt utformad utomhusvägglampa Inglenook i Tiffany-stil Väggmonteringen av Inglenook hålls mycket enkel, vilket riktar fokus till de konstnärligt handgjorda glasdelarna i skuggan. Safirblå såväl som bärnsten och krämfärgade glasbitar sattes ihop för att bilda ett mönster som visas både på framsidan och på båda sidor. En vägglykta som pryder varje ingång när den inte är upplyst och avslöjar sin fulla skönhet så snart ljuset tänds och betonar mångfalden i inredningen. Inglenook - ett imponerande exempel på traditionellt hantverk.
 • QUOIZEL Pendellampa Goldenrod för utomhusbruk

  QUOIZEL Pendellampa Goldenrod för utomhusbruk
  Goldenrod hängande lampa - klassisk lykta på en kedja Formen på Goldenrod- pendellampa för utomhusbruk påminner om en lykta från medeltiden. Upphängt på en kedja, gjord av stål och glas, trotsar den elementen. Kabellängden och kedjan kan ändras efter behov, men verktyg krävs som inte ingår i leveransen. stativ lykta har en mörk bronsoxid och de borttagbara tillämpningar på sidorna av lykta är gjorda av guld-färgad metall. Dessa applikationer kan tas bort för att variera armaturens design eller för att förenkla rengöringen.
 • QUOIZEL Taklampa Hathaway med avstånd, nickel Ø 57 cm

  QUOIZEL Taklampa Hathaway med avstånd, nickel Ø 57 cm
  Griffin taklampa med antik nickelfärgad stativ Sofistikerad design av tidlös skönhet och utbredd ljus som på ett adekvat belyser omgivningen, dessa är fördelarna med vilka Griffin avstånd taklampa poäng. stativ i antik nickelton imponerar med sin mjuka kurva, den stora glaslampkroppen är vitmålad på insidan för perfekt ljusreflektion. En taklampa som berikar en klassisk vardagsstil och z. B. erbjuder omfattande allmänbelysning i vardagsrummet eller hallen.
 • QUOIZEL Hänglampa Inglenook med färgat glas, längd 45 cm

  QUOIZEL Hänglampa Inglenook med färgat glas, längd 45 cm
  Förtrollande hänglampa Inglenook med en glasskärm i Tiffany-optik Metallupphängningen på hänglampan Inglenook har en yta som heter Valiant Bronze. Dess subtila elegans står i slående kontrast till den flerfärgade glasskärmen, som är tillverkad av totalt 248 glasstycken i Tiffany-stil. Inglenook ger tillräcklig allmänbelysning för många rum, vilket också kännetecknas av en särskilt dekorativ ljuseffekt.
 • QUOIZEL Vägglampa Gotham, tygskärm, silver

  QUOIZEL Vägglampa Gotham, tygskärm, silver
  Elegant och ädel - Gotham vägglampa med svart textilskärmDen eleganta Gotham vägglampan är inspirerad av de ädla boendemiljöerna på Manhattan och är en tydlig satsning på lyx, blandat med en hel del elegans. Lampskärmen i praktfull svart kontrasterar effektivt mot ramen i en strålande silverlook. Designen har svepande kurvor som ger ett intryck av dynamik och lätthet. Samtidigt ser Gotham vägglampa solid ut och utgör en elegant accent i alla rum.Denna vägglampa är utformad för mångsidig användning, till exempel som läslampa ovanför sängen eller soffan samt som ett element för belysningskonceptet i hallen eller trapphuset. Gotham textilvägglampa passar bäst i tidlösa inredningslösningar med en lyxig touch. Om du vill kan modellen kombineras med golv- och taklampor i svartvitt, med lädermöbler eller till och med med en stoppad grupp i ljusa, vänliga färger.
 • QUOIZEL Taklampa Alcott i Tiffany-design

  QUOIZEL Taklampa Alcott i Tiffany-design
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • QUOIZEL Taklampa Asheville Tiffany design höjd 16,7 cm

  QUOIZEL Taklampa Asheville Tiffany design höjd 16,7 cm
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • QUOIZEL Hänglampa Gotham, tygskärm, mässing borstad

  QUOIZEL Hänglampa Gotham, tygskärm, mässing borstad
  Gotham pendellampa med stor skärm Gotham pendellampa är utrustad med en krämfärgad tygskärm och en glasdiffusor som avger ljuset från de lampor som används utan bländning. Fyra glödlampor med E27-sockel kan användas. Matchande lampor kan köpas separat via tillbehören. Stommen är tillverkad av metall och har en borstad mässingsfinish. Ett perfekt val för vardagsrum och matsal - inkl. kedjeupphängning
 • QUOIZEL Bordslampa 5181 i Tiffany-design

  QUOIZEL Bordslampa 5181 i Tiffany-design
  Vacker bordslampa Maybeck i Tiffany-stil Bordslampan Maybeck erbjuder en underbar och färgstark vy med sin lampskärm som består av många enskilda konstgjorda glaselement. Två E27-uttag är installerade. Ljuskällorna kan kopplas separat via de två integrerade dragströmbrytarna. Stommen är tillverkad av stål och förfinad med en Valiant bronsfinish.
 • QUOIZEL Pendellampa Kami i Tiffany stil

  QUOIZEL Pendellampa Kami i Tiffany stil
  Skärmen på pendellampan Kami är handgjord av detaljerade glaselement i färgerna caramel, amber, ginger och emerald. Kami är redan en riktig höjdpunkt i rummet när den inte är tänd, och den fullständiga skönheten hos Kami utvecklas så snart belysningen tänds. Utrustad med kedjeupphängning (kan endast kortas under monteringen).
 • QUOIZEL Bradbury 5 ljuskrona, fem lampor, vit

  QUOIZEL Bradbury 5 ljuskrona, fem lampor, vit
  Bradbury ljuskrona, fem lampor Bradbury ljuskrona är en fascinerande ljuskälla ovanför matbordet, i vardagsrummet eller i sovrummet. Den är tillverkad av stål med en antikvit finish och imponerar med sina böjda former och de delvis vridna stagen och fem E14-uttag, som är monterade upprätt på en central ring. Den vackra looken kompletteras med ljusformade LED-lampor med klart glas och LED-glödtrådar (ingår ej). Kedjeupphängningen gör att ljuskronan kan anpassas individuellt till rummets förhållanden.
 • QUOIZEL Vägglampa Kyle med onyxskärm

  QUOIZEL Vägglampa Kyle med onyxskärm
  Vägglampa Kyle med Butterscotch Onyx-skärm Form- och färgvalet hos vägglampan Kyle är lika lyckat som valet av material, vilket gör det möjligt för lampan att fungera som en utmärkt kompletterande belysning för olika inredningsstilar. Skärmen är tillverkad av polerad Onyx, naturlig kvarts och harmoniserar med det bronsfärgade väggfästet av järn. Onyxskärmen ger det strålande ljuset en mycket romantisk flair genom den lätt regnbågsskimrande färgen.
 • QUOIZEL Vägglampa Inglenook med färgglatt glas

  QUOIZEL Vägglampa Inglenook med färgglatt glas
  Vägglampa Inglenook med färgad glasskärm Inglenook, som är utformad på ett liknande sätt som Tiffanylampor, presenterar sig inte bara som en lampa för en mys, utan ger också dekorativa accenter som berikar varje rum med hjälp av den skärm som är tillverkat av 110 färgade glaselement. Vare sig den används som en extra ljuskälla i vardagsrummet eller en inbjudande ljuskälla i korridoren, så blir Inglenook ett blickfång överallt.
 • QUOIZEL Hänglampa Aldora, 3 lampor

  QUOIZEL Hänglampa Aldora, 3 lampor
  Hänglampa Aldora med 3 lampor ger ett bra inomhusljus En synnerligen stimulerande kombination av färger och material är den hänglampan Aldora med 3 lampor. Det mörkt bronserade stativet är utrustat med tre kronljusformade skärmar av naturstenen onyx som ger en fin ljusstämning med en något skiftande färgton. Hänglampan Aldora är passande som huvudbelysning eller som ljuskälla ovanför ett bord i många lokaler, och lampan kan kombineras med ett antal inredningsstilar. Upphängningssystemet sker med en 121,9 cm lång kedja som medföljer leveransen, och som vid behov kan reduceras vid montering.
 • QUOIZEL Taklampa Penn Station

  QUOIZEL Taklampa Penn Station
  Taklampa Penn Sation i borstad nickel Penn Station, det är vad New Yorkare kallar den historiska genomgångsstationen Pennsylvania Station i stadsdelen Manhattan. Penn Station är också namnet på den här antika taklampan, som med sin robusta glasskål och böjda ram följer den historiska byggnadens form. En glödlampa i retrodesign är särskilt lämplig för belysning, eftersom den harmoniskt avrundar det totala utseendet på denna fantastiska ljuskälla och skapar en ojämförlig atmosfär med sitt atmosfäriska ljus.
 • QUOIZEL Utomhusvägglampa Inglenook med färgat glas

  QUOIZEL Utomhusvägglampa Inglenook med färgat glas
  Inglenook avstånd taklampa lyser med en färgstark nyans Den vackra nyansen på Inglenook spacer- taklampa består av 248 olika, olika färgade glasbitar i Tiffany-stil och utstrålar grundbelysning in i rummet på ett ojämförligt sätt. Takfästet har tydliga linjer och distraherar inte från den vackra nyansen med sitt subtila bronsfärgade utseende. Inglenook kan harmoniseras med många interiörstilar.
 • QUOIZEL Vägglampa Teater Row, brons

  QUOIZEL Vägglampa Teater Row, brons
  Theatre Row vägglampa i vintage design Den mörka ytan märkt "Western Bronze" ger Theater Row vägglampan ett antikt, industriellt utseende. Äktheten hos denna design understryks av montering av en E27-glödlampa i retroutseende. Theatre Row - en extra lampa för de mest olika användningsområdena inom ramen för en antik designad levande miljö, som också är en blickfång i ett okonventionellt inredningskoncept med en industriell anteckning.
 • QUOIZEL Vägglampa Confetti i silver antik

  QUOIZEL Vägglampa Confetti i silver antik
  Antik silverfärgad vägglampa Confetti Med vägglampan Confetti är betraktarens öga definitivt på skärmen. Oavsett om den är på eller av har den ovanliga nyansdesignen, som kommer från den amerikanska designern Carolyn Kinder, en extremt dekorativ effekt och skapar en mycket attraktiv ljusatmosfär. Små metallpartiklar - som konfetti - dekorerar den halvcirkelformade nyansen från utsidan. Paraplyets insida är fodrad med linne. Så snart ljuset tänds skapas en mycket atmosfärisk atmosfär med ljus som lyser uppåt och nedåt samt genom öppningarna mellan metallbitarna. - Ytbehandling: antikt silver
 • QUOIZEL Griffin taklampa med distans, Ø 53 cm, brons/opal

  QUOIZEL Griffin taklampa med distans, Ø 53 cm, brons/opal
  Griffin spacer taklampa med bronsfärgat upphäng Griffin spacer taklampa är ett blickfång i alla rum med inredning i klassisk stil. Den är utrustad med ett runt glas som har målats vitt på insidan för optimal ljusreflektion. Griffin ger en ljus och mjuk stämningsbelysning med mysig karaktär. Även när den inte är tänd ser denna vackra armatur bra ut, inte minst tack vare den bronsfärgade metallramen med svängda armar.
 • QUOIZEL Taklampa Griffin, Ø 43 cm, nickel antik

  QUOIZEL Taklampa Griffin, Ø 43 cm, nickel antik
  Antik förnicklad Griffin taklampa med ett stort taklampa När den inte är tänd ser Griffin- taklampa mycket dekorativ ut på grund av den vackra ramen och den etsade glasskärmen. När belysningen är tänd är den som bäst. Sedan ljus ett starkt glöd i alla riktningar och belyser omgivningen. Den vita färgen på insidan av skuggan skapar en särskilt trevlig ljuseffekt. Ett avstånd taklampa som passar in i många vardagsrum.
 • QUOIZEL Hänglampa Inglenook med färgat glas, längd 121 cm

  QUOIZEL Hänglampa Inglenook med färgat glas, längd 121 cm
  Stor Inglenook pendellampa med en färgad glaskupa i Tiffany optik Med en avsevärd bredd på 120,7 cm ger den pyramidformade glasskärmen på Inglenook hängarmatur t.ex. B. för storbelysning av en lång bräda. Den är lämplig för privata rum såväl som för inredning av cateringanläggningar. Du kan inte få nog av den färgglada glasskärmen, som består av totalt 496 enskilda glaselement. Dessutom skapar färgflamman en atmosfärisk ljuseffekt. Lampans metalldelar har en Valiant bronsfinish. pendellampa Inglenook är utrustad med en 150 cm lång kedjefjädring.
 • QUOIZEL Taklampa Whitney med kristallhängen

  QUOIZEL Taklampa Whitney med kristallhängen
  Whitney taklampa - grundbelysning med en elegant känsla Whitney taklampa erbjuder många fördelar: Den är utrustad med en elegant silverfinish kallad "Imperial Silver". Underbara kristallhängen hänger ner från stativ , som är utrustad med tre ljusljus, där det utsända ljuset bryts så att kristallerna börjar glittra. Sist men inte minst finns det den vita organza-nyansen med mörkgrå kant, vilket skapar ett mycket atmosfäriskt ljusstämning tack vare den känsliga transparensen. Whitney levereras inklusive fyra takstolpar (2 x 15,2 cm, 2 x 30,5 cm) och kan därför också monteras som hängande lampa.
 • QUOIZEL Vägglampa Bedford för utomhusbruk liten

  QUOIZEL Vägglampa Bedford för utomhusbruk liten
  Bedford lanternformad utomhusvägglampa - vattentät Denna robust bearbetade utomhusvägglampa är verkligen imponerande när det gäller design och ljuseffekt. Den svartlackerade Bedford ger inte bara vackert ljus, t.ex. B. i husets ingång eller i hörn av huset, men imponerar också med materialets extrema väderbeständighet. Även salt havsvatten påverkar inte hållbarheten hos denna vackra utomhusvägglampa. Bedford kan därför användas säkert på fastigheter nära kusten.
 • QUOIZEL Glas-taklampa Mantle med bronsfinish

  QUOIZEL Glas-taklampa Mantle med bronsfinish
  Mantle taklampa i brons med glas diffusor Mantel- taklampa skapar en romantisk känsla och visas inte bara till sitt bästa i vardagsrummet utan också i sovrummet eller hallen. En enkel upphängning och en överdådigt glittrande lampskärm av glas präglar designen av den eleganta lampan. Ljuset sprids i alla riktningar av de många små fasetterna på den kupolformade skuggan. Den diskreta takmonteringen och den magnifika glaskupolen ger lampan det där. Glas möter brons, antikvarisk skönhet möter modern design. taklampa kan därmed kombineras med olika inredningsstilar i ljusa eller mörka toner. Lampan är dock särskilt harmonisk med andra hemtillbehör i bronston.
 • QUOIZEL Taklampa Mantle med glasdiffusor, antikmässing

  QUOIZEL Taklampa Mantle med glasdiffusor, antikmässing
  Mantel taklampa med glasdiffusor i antik mässing Mantle- taklampa är en klassisk höjdpunkt i modern inredning. Glasskärmen i form av en halvklot bryter ljuset med sina tusen små fasetter och skapar därmed en mysig ljusstyrka hemma. Den gamla mässingsupphängningen skapar en charmig känsla med sina använda kanter. Denna snygga taklampa är gjord för en mängd olika inredningsstilar. Den enkla gamla mässingen i den diskreta upphängningen presenterar sig i en tidlös design och är kompatibel med eleganta, filigran möbler såväl som rustika möbler från industriell stil. Det genererade ljuset, som strålar ut i rummet på ett mångfacetterat sätt, är varmt och ljust - för mer mysighet i dina egna fyra väggar.
 • QUOIZEL Avståndstaklampa Brown Lattice

  QUOIZEL Avståndstaklampa Brown Lattice
  Avstånd taklampa Brun gitter i en elegant design Brown Lattice lampkollektionen från Quoizel kännetecknas av ett elegant utseende. Din metallskärm med jämna korsningar fungerar som en blickfång på alla ställen i rummet, vilket förstärks av imiterade mässingsbeslag vid korsningspunkterna. Den vackra metallfinishen "Copper Canyon" bildar en mycket dekorativ kontrast till den ljusbruna tygskärmen på insidan. Skärmen är stängd på undersidan för att undvika bländning. Brown Lattice ger en strålande allmänbelysning med en mysig karaktär.
 • QUOIZEL Hänglampa Emery 1 lampa brons Ø 34,3 cm

  QUOIZEL Hänglampa Emery 1 lampa brons Ø 34,3 cm
  Taklampa Emery - industriell design med en amerikansk touch Emery är en hängande lampa i klassisk amerikansk stil och ger nostalgisk känsla till varje kök eller matsal. Deras mörka bronsfinish bär namnet Palladian Bronze och harmoniserar med många färger när det gäller möbler eller väggdesign. Upphängningen och uttag har tydliga industriella detaljer som kedjelänkar eller dekorativa skruvar. Skärmens insida är designad i vitt så att ljuset reflekterar optimalt. Emery inkluderar en diffusor med en prismatisk lins som mjukar upp det utsända ljuset.
 • QUOIZEL Hänglampa Emery i Industristil brons Ø 20,3 cm

  QUOIZEL Hänglampa Emery i Industristil brons Ø 20,3 cm
  Hänglampa Emery med en flamma med ett industriellt utseende Det ser ut som ett lån från en amerikansk film där en gammal fabriksbyggnad har omvandlats till en lägenhet. Vi pratar om Emery-hänglampan med en lampa, som - fungerat i klassisk amerikansk industriell stil - harmoniserar med ytbehandlingen i mörk brons med många vägg- och interiörfärger. Endast insidan av skuggan är gjord i vitt för bättre ljusreflektion. Vare sig det är som en allmän ljuskälla i rummet eller för områdesbelysning t.ex. B. Ovanför matbordet är Emery-hänglampan en effektiv och iögonfallande belysning.
 • QUOIZEL Hänglampa Emery, 1 lampa silver Ø 34,3 cm

  QUOIZEL Hänglampa Emery, 1 lampa silver Ø 34,3 cm
  Silverfärgad taklampa Emery Hänglampan Emery, som till exempel är perfekt för att tända ett matbord eller en köksö, imponerar med sitt industriella utseende i en klassisk amerikansk design. Denna vackra hängande lampa, som helt och hållet var gjord av metall, är utrustad med en blank yta som kallas "Imperial Silver", vilket gör denna lampa i kombination med den industriella designen till en speciell blickfång i rummet. Skärmens insida var designad i vitt för optimal ljusreflektion.
 • QUOIZEL Utomhusvägglampa Byron - i vintage-look

  QUOIZEL Utomhusvägglampa Byron - i vintage-look
  Utomhus vägglampa Byron med strålande vacker ljusreflektion Under dagen ser Byrons utomhusvägglampa väldigt dekorativ ut på grund av sin attraktiva vintagedesign, men så snart belysningen slås på och ljuset träffar den lilla, kopparfärgade skivan bakom lampan, en fantastisk ljuseffekt med vackra reflektioner är skapad. Kontrasten mellan den antika bronsfärgade ramfinishen och den varma koppartonen är också mycket estetisk.
 • QUOIZEL Ljuskrona View Point i diamantform Ø 61 cm

  QUOIZEL Ljuskrona View Point i diamantform Ø 61 cm
  Extravagant designad ljuskrona View Point Det ovanliga utseendet på ljuskronan View Point beror på ramens vackra diamantform. Ramen är gjord av metall med vitkalkad träfinish och harmoniserar perfekt med de mässingsfärgade elementen. Denna fascinerande lampa fungerar redan avstängd som ett dekorativt element i ramen z. B. en lantlig-rustik atmosfär, den utbreder sin fullständiga charm så snart ljuset tänds och hela ensemblen presenteras optimalt.
 • QUOIZEL Textil-vägglampa Madison Manor

  QUOIZEL Textil-vägglampa Madison Manor
  Silverfärgad vägglampa Madison Manor med en vit linneskärm Vägglampan Madison Manor visar sig vara ett välkommet tillbehör i en elegant inredd atmosfär, som tjänar både dekorativa syften och ger ett mysigt Akzentlicht . En speciell blickfång är det böjda väggfästet, som kännetecknas av både sin vackra form och av en exklusiv finish som kallas "Imperial Silver". Den ljusa nyansen av fint linne kompletterar den ädla biten.
 • QUOIZEL Taklampa trilogy med avstånd

  QUOIZEL Taklampa trilogy med avstånd
  Liten avstånd taklampa Trilogy - 30,5 cm diameter Trilogys avståndstaklampa har en mycket nostalgisk effekt, vars stativ har en vacker, antik bronsfärgad yta och ett elegant taklampa . En fin struktur är införlivad i det klara glaset, vilket underbart framhävs i det strålande ljuset. Den antika utseende ljuskälla ingår i leveransen och fullföljer nostalgisk charm i denna vackra ljuskälla, som ger behaglig grundbelysning belysning i varje vardagsrummet och är ett blickfång även när den inte lyser.
 • QUOIZEL Blommigt gestaltad Tiffany-pendellampa Rosecliffe

  QUOIZEL Blommigt gestaltad Tiffany-pendellampa Rosecliffe
  Rosecliffe – en Tiffany-pendellampa med blomstermönster och tre dragströmbrytare Rosecliffe är en fin pendellampa i det allmänt kända Tiffany-glaset som sammansätts av många olika glaselement. Hos denna lampa har skärmen formen av en kupol med ett rosmönster på den nedre delen. Detta gör utseendet underbart dekorativt och sörjer för en romantisk och lekfull känsla. Med hjälp av de tre dragströmbrytarna som hänger ur skärmen kan de olika ljuskällorna tändas och släckas separat.
 • QUOIZEL Utomhusvägglampa Livingston stor, 42 cm hög

  QUOIZEL Utomhusvägglampa Livingston stor, 42 cm hög
  Väderbeständig utomhusvägglampa Livingston Livingstons utomhusvägglampa lyser med en klassisk design, en homogen ljusemission som sträcker sig till alla sidor och en väderbeständighet som inkluderar havsvattentålighet. Som ett resultat är Livingstons utomhusvägglampa också det första valet för utomhusanläggningar nära havet. Det finmönstrade, klara glaset gör att ljuset från de två ljuslamporna verkar mycket smickrande. Livingston har fått en finish som bär namnet "Imperial Bronze" och passar bra med ett brett utbud av klassiskt formade egenskaper.
 • QUOIZEL Utomhusvägglampa Livingston medium, 35,6 cm hög

  QUOIZEL Utomhusvägglampa Livingston medium, 35,6 cm hög
  Mellanstor utomhusvägglampa Livingston - havsvattentålig Det nya materialet - en sammansättning av olika plaster - från vilken ramen för Livingstons stativ tillverkades är så skyddad mot väderpåverkan att den till och med är beväpnad mot effekterna av saltvatten. Detta gör Livingston till det föredragna ljusobjektet för utomhusområdena i hus nära havet. Den klassiskt designade ljuskällan med bronsfärgad yta och klart glas passar bra med många fastighets- och fasadvarianter och erbjuder mycket tilltalande omgivande belysning.
 • QUOIZEL Utomhusvägglampa Livingston small, 28,3 cm hög

  QUOIZEL Utomhusvägglampa Livingston small, 28,3 cm hög
  Bronsfärgad vägglampa Livingston för utsida - gjord havsvattentät Den enkla klassikern som kännetecknar Livingston-vägglampans design, som är designad för utomhusbruk, kan kombineras utmärkt med många fasaddesigner. Dessutom är lampa tillverkad av en ny typ av plastförening extremt väderbeständig, vilket även inkluderar motståndskraft mot skador från havsvatten. En vägglampa som är idealisk för att belysa egenskaper nära kusten och som ger långvarigt nöje med sin långa hållbarhet och mysiga ljus .
 • QUOIZEL Bordslampa Classic Craftsman i Tiffany-design

  QUOIZEL Bordslampa Classic Craftsman i Tiffany-design
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • QUOIZEL Bordslampa Cobalt i Tiffany-design

  QUOIZEL Bordslampa Cobalt i Tiffany-design
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • QUOIZEL Bordslampa Chastain med skärm i Tiffany-stil

  QUOIZEL Bordslampa Chastain med skärm i Tiffany-stil
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • QUOIZEL Hänglampa Asheville, 3 lampor

  QUOIZEL Hänglampa Asheville, 3 lampor
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • QUOIZEL Bordslampa Indus i Tiffany-stil

  QUOIZEL Bordslampa Indus i Tiffany-stil
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • QUOIZEL Lång pendellampa Kyle med 5 onyx-skärmar

  QUOIZEL Lång pendellampa Kyle med 5 onyx-skärmar
  5 lampor pendellampa Kyle ger dekorativ bordsbelysning Denna pendellampa, Kyle, som är längre än en meter, ger till exempel en lämplig omgivningsbelysning över ett långt matbord med ett mjukt ljus, vars mycket angenäma effekt uppnås genom de vackra skärmarna av Butterscotch-Onyx, ett naturligt kvarts. Järnbanden i mörk bronston gör upphängningssystemet mycket kontrastrikt. Pendellampan Kyle levereras med 121,9 cm lång kedja. Därför är det fortfarande möjligt att anpassa den till rum med alla olika sorts takhöjd för montering.
 • QUOIZEL Utomhusvägglampa Goldenrod liten 32,4 cm

  QUOIZEL Utomhusvägglampa Goldenrod liten 32,4 cm
  Lyktformad utomhusvägglampa Goldenrod med guldfärgade applikationer Utomhusvägglampan Goldenrod i form av en klassisk lykta är försedd med avtagbara applikationer på sidorna. De guldfärgade metallstavarna fästs var och en med två skruvar som kan tas bort för hand för att ta bort applikationen. Dessutom kan applikationerna också målas i en annan färg för att anpassa lampans design. stativ lykta är gjord av stål med en mörk bronsfinish. E27- uttag inuti lykta är ännu inte utrustat vid leverans och kan utrustas med en lämplig glödlampa för bästa effekt av lampan.
 • QUOIZEL Hänglampa Bismarck, 1 lampa

  QUOIZEL Hänglampa Bismarck, 1 lampa
  Pendellampa Bismarck - elegant och tidlös Pendellampan Bismarck är en elegant och tidlös accessoar för varje vardagsrum. Den enkla, geometriska designen med det sexkantiga skärmelementet passar olika inredningsstilar och ger varje rum en speciell touch. Lampans varma ljus ger en behaglig atmosfär och skapar en mysig stämning. Det högkvalitativa utförandet och den ädla designen gör hänglampan till ett riktigt blickfång. Hänglampan Bismarck ser särskilt estetisk ut när en Rustika glödlampa används. Matchande glödlampor kan beställas via tillbehör.
 • QUOIZEL Hänglampa Bismarck, linjär, 5 lampor

  QUOIZEL Hänglampa Bismarck, linjär, 5 lampor
  Bismarck-pendellampa med fem lampor och attraktiv skärmdesign Bismarck-pendellampan är en riktig pärla för alla rum. Med sina sexkantiga skärmelement och de guldfärgade, lackade E27-socklarna sätter den snygga accenter och skapar en behaglig atmosfär. Glödlamporna ingår inte. Vi rekommenderar särskilt Rustika glödlampor, som finns tillgängliga via tillbehör och ger lampan en varm touch. Hänglampan Bismarck passar utmärkt som bordsbelysning.
 • QUOIZEL Vägglampa Bismarck, 1 lampa

  QUOIZEL Vägglampa Bismarck, 1 lampa
  Bismarck vägglampa: svart med gyllene accent Den enkla vägglampan Bismarck är ett riktigt blickfång i alla rum. Det sexkantiga skärmelementet av svartlackerat stål ger lampan en modern och elegant look. Den guldfärgade lackerade sockeln sätter också eleganta accenter och garanterar ett ädelt helhetsintryck. Vi rekommenderar att du använder en Rustika glödlampa, som kan beställas via tillbehören. Bismarck vägglampa med en lampa skapar en inbjudande atmosfär i vardagsrum, sovrum, korridorer och korridorer.
 • QUOIZEL Vägglampa Gotham, tygskärm, mässing borstad

  QUOIZEL Vägglampa Gotham, tygskärm, mässing borstad
  Vägglampa Gotham i textil - ram dekorerad med en klar glaskula Vägglampan Gotham med sin tilltalande tygskärm i kräm och den eleganta stålramen med borstad mässingsfinish är den perfekta ljuskällan för vardagsrum, sovrum eller hall. Särskilt dekorativt: ramen är utsmyckad med en klar glaskula under skärmen, i vilken det strålande ljuset bryts. Med sin G9-sockel och den medföljande LED-lampan ger den en behaglig och varm belysning som skapar en mysig atmosfär. Det högkvalitativa utförandet och den eleganta designen gör Gotham vägglampa till ett riktigt blickfång som förhöjer varje interiör.
 • QUOIZEL Vägglampa Vanguard, svart, 2 lampor

  QUOIZEL Vägglampa Vanguard, svart, 2 lampor
  Gammal svartlackerad vägglampa Vanguard - två ljus Den två ljusa vägglampan Vanguard i ädel gammal svart är ett riktigt blickfång och ger varje rum en speciell atmosfär. Med sitt mjuka ljus passar armaturen perfekt som stämningsbelysning i vardagsrum, sovrum och korridorer. Den eleganta designen garanterar en harmonisk integrering i inredningskonceptet. Det högkvalitativa utförandet och den robusta finishen gör Vanguard vägglampa till en långvarig följeslagare. Belysningsmaterial ingår inte. Vanguard ser mest dekorativ ut när glödlampor används, eftersom de kan beställas separat via tillbehören.
 • QUOIZEL Ljuskrona Bradbury, 5 lampor, grå

  QUOIZEL Ljuskrona Bradbury, 5 lampor, grå
  Stilren och elegant Bradbury ljuskrona - femflammig Den femflammiga Bradbury ljuskronan är det perfekta tillbehöret för vardagsrummet eller hallen och ger optimal belysning med en touch av festlighet. Den ädla designen gör den till ett riktigt blickfång i alla rum. Bradbury-ljuskronan skapar en varm och inbjudande atmosfär som kommer att glädja både boende och besökare.
 • QUOIZEL Ljuskrona Bismarck, 5 lampor

  QUOIZEL Ljuskrona Bismarck, 5 lampor
  Bismarck-ljuskrona med fem lampor och geometrisk design Bismarck-ljuskronan med fem lampor är ett elegant och tidlöst designobjekt som ger rummet ett stämningsfullt ljus. De fem sexkantiga skärmelementen ger en jämn ljusfördelning och ger ljuskronan en speciell look. De guldfärgade lackerade socklarna sätter ytterligare accenter och avrundar helhetsbilden harmoniskt. För perfekt belysning rekommenderas Rustika glödlampor, som kan beställas via tillbehören. Ljuskronan Bismarck är tillverkad av högkvalitativt, svartlackerat stål och övertygar med sin robusta och hållbara kvalitet. Denna ljuskrona är en höjdpunkt i alla rum och skapar en mysig atmosfär som inbjuder till att dröja sig kvar.
 • QUOIZEL Hänglampa Trilogy, brons, 3 lampor

  QUOIZEL Hänglampa Trilogy, brons, 3 lampor
  Antik designad Trilogy pendelarmatur - tre lampor Trilogy pendelarmatur med tre lampor väcker nostalgiska minnen: den associerar till en svunnen tid och passar därför perfekt i antika miljöer. Stålramen är lackerad med en antik bronsfinish och skärmarnas klara glas har en dekorativ struktur som ger ljuset en speciell känsla. Armaturen ser särskilt autentisk ut när Rustika- eller glödlampor används. Glödlampa ingår ej - kan köpas separat via tillbehör
 • QUOIZEL Pendellampa Vanguard, svart, 3 lampor

  QUOIZEL Pendellampa Vanguard, svart, 3 lampor
  Vanguard-pendellampa med tre lågor i antik design Vanguard-pendellampan med tre lågor i antik svart finish är det perfekta valet för att ge hemmet en antik känsla. De tre lågorna sprider en mysig atmosfär och kombineras bäst med glödljuslampor som finns tillgängliga separat. Denna lampa blir garanterat ett blickfång i alla rum och sprider en unik känsla av elegans och stil. Pendellampan kan också monteras som taklampa genom att utelämna upphängningsstången.
 • QUOIZEL Vägglampa Bradbury, 2 lampor, grå

  QUOIZEL Vägglampa Bradbury, 2 lampor, grå
  Bradbury vägglampa, askgrå lackad - två lampor Bradbury vägglampa med två lampor är ett absolut blickfång i vardagsrummet, sovrummet eller hallen. Med sin stilrena och tidlöst eleganta design smälter den sömlöst in i alla miljöer och ger optimal accentbelysning. De två stearinljusen avger ett varmt och behagligt ljus som skapar en mysig atmosfär och samtidigt ger tillräcklig ljusstyrka. Oavsett om det är som en elegant höjdpunkt i vardagsrummet eller som en praktisk ljuskälla i hallen, är vägglampan Bradbury med två lampor ett perfekt val för alla som letar efter en elegant och funktionell belysningslösning
 • QUOIZEL Taklampa Bradbury, 2 lampor, grå

  QUOIZEL Taklampa Bradbury, 2 lampor, grå
  Taklampa Bradbury med askgrå lackfinish Taklampan Bradbury med två lampor är det perfekta tillskottet till eleganta vardagsrum och hallar. Med sin tidlösa och eleganta design ger den en optimal grundbelysning och skapar en behaglig atmosfär. Armaturens enkla form passar perfekt in i alla inredningsstilar och kan utan problem kombineras med andra möbler. Bradbury är inte bara funktionell, utan också ett riktigt blickfång tack vare sin tidlösa och vackra design.
 • QUOIZEL Hänglampa Bradbury, 4 lampor, grå

  QUOIZEL Hänglampa Bradbury, 4 lampor, grå
  Fyrljus pendellampa Bradbury med kedjeupphängning Den fyrljusa pendellampan Bradbury är en riktig juvel för varje hem. Med sin stilrena och tidlöst eleganta design ger den optimal belysning i vardagsrum och hallar. Det varma ljuset förstärker trivseln i rummet och skapar en behaglig atmosfär där man kan känna sig helt hemma. Bradbury är utrustad med ett kedjeupphäng och kan justeras individuellt till önskad höjd och passar därmed perfekt in i alla rumsdesigner.
 • QUOIZEL Pendellampa Vanguard, svart, 4 lampor

  QUOIZEL Pendellampa Vanguard, svart, 4 lampor
  Vanguard-pendellampa med fyra ljus skapar en stämningsfull atmosfär Den antikt designade Vanguard-pendellampan i en gammal svart finish ger alla vardagsrum charmen från svunna tider. Den fyrljusa pendellampan skapar en varm och mysig atmosfär. Glödlamporna ingår inte, glödlampor, som kan beställas via tillbehör, har den vackraste effekten. Den nostalgiska utstrålningen hos denna lampa förtrollar och skapar en unik boendekänsla. Vanguard-pendellampan står för tidlös elegans. Den kan också monteras som taklampa: ta helt enkelt bort upphängningsstången under installationen.
 • QUOIZEL Ljuskrona Gotham, tygskärmar, 4 lampor mässing

  QUOIZEL Ljuskrona Gotham, tygskärmar, 4 lampor mässing
  Gotham-ljuskrona med fyra lampor och tygskärmar Gotham-ljuskronan är ett riktigt blickfång i alla rum. Med sina fyra tygskärmar i ädel creme och stålramen i borstad mässing ger den en elegant och stilfull atmosfär i vardagsrummet eller hallen. G9-socklarna möjliggör användning av LED-lampor, som inte bara är energibesparande utan också ger ett behagligt ljus. LED-lampor med motsvarande sockel ingår i leveransen. Särskilt fascinerande är de klara glaskulorna under varje skärm, som ger en förtrollande ljusbrytning och gör ljuskronan till ett verkligt konstverk - med kedjeupphängning
 • QUOIZEL Taklampa Griffin brons/klar, 3 lampor

  QUOIZEL Taklampa Griffin brons/klar, 3 lampor
  Griffin taklampa med strukturerad glasskärm, tre flammor Griffin taklampa erbjuder en speciell syn. Stommen av stål med "Palladian Bronze"-finish håller den klara glasskärmen stadigt på plats med sina mjukt böjda armar. En fröstruktur är inarbetad i glaset, vilket skapar en behaglig ljuseffekt. Griffin-taklampans estetiska utseende förstärks genom användning av glödlampor eller rustika lampor (tillgängliga via tillbehör) - externt dimbar
 • QUOIZEL Avståndstaklampa Griffin, brons/klar, 3 lampor

  QUOIZEL Avståndstaklampa Griffin, brons/klar, 3 lampor
  Griffin taklampa med tre lampor Griffin taklampa med tre lampor är försedd med en stålram som har förfinats med ytbehandlingen "Palladian Bronze". Den stora klarglasskärmen hålls på plats av ramens mjukt böjda armar. Den klara skärmen har en fröstruktur som ger det strålande ljuset en speciell effekt. Genom det klara glaset har man fri sikt till de ljuskällor som används. Griffin ser därför särskilt autentisk ut när Rustika eller glödlampor används, eftersom de kan beställas separat via tillbehören. - externt dimbar
 • QUOIZEL Textil bordslampa Jenkins mässing borstad/kräm

  QUOIZEL Textil bordslampa Jenkins mässing borstad/kräm
  Elegant designad Jenkins bordslampa med linneskärm Jenkins bordslampa utstrålar ren elegans och förhöjer varje interiör. Skärmen är gjord av linne i en krämfärgad nyans, stålramen är förfinad med en borstad mässingsfinish och beskriver en imponerande båge. En liten klar glaskula sitter ovanför basen som en ytterligare dekorativ detalj.
 • QUOIZEL Textil bordslampa Dennison 1 brushed brass

  QUOIZEL Textil bordslampa Dennison 1 brushed brass
  Nobelt utrustad bordslampa Dennison 1 med tygskärm Dennsion 1 är en ljusspridare av behaglig extrabelysning som kan integreras optimalt i en klassisk atmosfär. Skärmen är tillverkad av fint linnetyg och sitter på en ram av metall och glas, som ger associationer till en trofé. Utrustad med en strömbrytare på kabeln.
 • QUOIZEL Chasm L LED utomhusvägglampa, svart, upp/ner

  QUOIZEL Chasm L LED utomhusvägglampa, svart, upp/ner
  Chasm L utomhus vägglampa - med LED-ljuskälla upp/ner Chasm L utomhus LED vägglampa är en modern ljuskälla för fasadbelysning: Den är utrustad med kraftfulla LED-lampor som avger sitt ljus inte bara direkt nedåt, utan även indirekt uppåt och ger energieffektiv omgivningsbelysning, t.ex. i entréområdet. Chasm är tillverkad av svart pulverlackerad aluminium och har en dekorlist i trälook i mitten.
 • QUOIZEL LED utomhusvägglampa Chasm M svart upp/ned

  QUOIZEL LED utomhusvägglampa Chasm M svart upp/ned
  Svart LED-vägglampa för utomhusbruk Chasm M - upp/ned LED-vägglampan Chasm M har utformats för utomhusbruk med en IP44-skyddsgrad: Chasm M är tillverkad av aluminium med en svart pulverlackering, vilket gör den särskilt hållbar. En dekorativ list i trälook pryder mitten av skärmen. Ljuset avges både uppåt och nedåt. Energieffektiva LED-lampor har installerats för att hålla elkostnaderna låga.