quitani lampor

 • Quitani Talon LED-tavelbelysning svart eloxal

  Quitani Talon LED-tavelbelysning svart eloxal
  Smal Talon LED-tavelbelysning med CCT och dimmerfunktion Talon LED-tavelbelysning kan användas i offentliga miljöer som gallerier eller museer. Alternativt kan den också installeras i dina egna fyra väggar för att visa upp fotografier eller målningar. LED-lampan är tillverkad av aluminium och imponerar med sin diskreta svarta färg, som gör att den lätt smälter in i många interiörer. Ytan har bearbetats för hand och ger vägglampan ett individuellt utseende. Den speciella höjdpunkten hos tavellampan är den integrerade dimnings- och CCT-funktionen. Ljusstyrkan kan regleras och ljusfärgen kan varieras steglöst från varmvitt till universalvitt med hjälp av en fjärrkontroll. På så sätt kan konstverk eller dekorativa föremål framhävas på ett perfekt sätt i alla situationer. Tack vare tippleden kan Talon även tippas så att ljusvinkeln kan justeras individuellt.
 • Quitani Talon LED-hänglampa svart eloxal 24W

  Quitani Talon LED-hänglampa svart eloxal 24W
  Smal LED-pendellampa Talon av aluminium i matt svart anodiserad LED-pendellampan Talon imponerar med sin långa, smala form, som gör att den utan problem kan integreras i olika vardagsrum och inredningsstilar. Den är tillverkad av aluminium, mässing och akryl och har en yta som är omsorgsfullt bearbetad för hand. Den anodiserade aluminiumytan har dessutom en skyddande beläggning som förhindrar metallens naturliga oxidation. Pendellampan är särskilt praktisk - den kan justeras i höjdled och är dessutom utrustad med en geststyrning. På så sätt kan ljusstyrkan minskas och färgtemperaturen steglöst justeras från varmvitt till universalvitt. De önskade ljusförhållandena för varje situation kan ställas in på nolltid. Talon är idealisk för användning ovanför ett vardagsrums- eller matsalsbord.
 • Quitani Talon LED-tavelbelysning brons ljus eloxal

  Quitani Talon LED-tavelbelysning brons ljus eloxal
  Smal Talon LED-tavelbelysning med CCT och dimmerfunktion Talon LED-tavelbelysning kan användas i offentliga miljöer som gallerier eller museer. Alternativt kan den också installeras i dina egna fyra väggar för att visa upp fotografier eller målningar. LED-lampan är tillverkad av aluminium och imponerar med sin subtila ljusbronsfärgning, vilket gör att den lätt smälter in i många interiörer. Ytan är omsorgsfullt bearbetad för hand och ger vägglampan ett individuellt utseende. Den speciella höjdpunkten hos tavellampan är den integrerade dimnings- och CCT-funktionen. Ljusstyrkan kan regleras och ljusfärgen kan varieras steglöst från varmvitt till universalvitt med hjälp av en fjärrkontroll. På så sätt kan konstverk eller dekorativa föremål framhävas på ett perfekt sätt i alla situationer. Tack vare tippleden kan Talon även tippas så att ljusvinkeln kan justeras individuellt.
 • Quitani Talon LED-tavelbelysning mässing eloxal

  Quitani Talon LED-tavelbelysning mässing eloxal
  Smal Talon LED-tavelbelysning med CCT och dimmerfunktion Talon LED-tavelbelysning kan användas i offentliga miljöer som gallerier eller museer. Alternativt kan den också installeras i dina egna fyra väggar för att visa upp fotografier eller målningar. LED-lampan är tillverkad av aluminium och imponerar med sin eleganta mässingsfärg, som gör att den lätt smälter in i många interiörer. Ytan är omsorgsfullt bearbetad för hand och ger vägglampan ett individuellt utseende. Den speciella höjdpunkten hos tavellampan är den integrerade dimnings- och CCT-funktionen. Ljusstyrkan kan regleras och ljusfärgen kan varieras steglöst från varmvitt till universalvitt med hjälp av en fjärrkontroll. På så sätt kan konstverk eller dekorativa föremål framhävas på ett perfekt sätt i alla situationer. Tack vare tippleden kan Talon även tippas så att ljusvinkeln kan justeras individuellt.
 • Quitani Niara LED-tavelbelysning CCT svart eloxal

  Quitani Niara LED-tavelbelysning CCT svart eloxal
  Dimbar Niara LED-tavelbelysning med CCT-funktion Niara-tavelbelysningen imponerar med sin slimmade design och ger en perfekt inramning till alla tavlor och dekorativa föremål. Den är tillverkad av högkvalitativt aluminium, mässing och akryl. Ytan är omsorgsfullt bearbetad för hand. Tavellampan har dessutom en praktisk vinklingsbar led som gör att ljusets spridningsvinkel kan justeras individuellt. Den integrerade dimnings- och CCT-funktionen är också särskilt anmärkningsvärd. Ljusstyrkan kan justeras till önskad nivå med hjälp av geststyrning. Dessutom kan ljusfärgen ställas in från varmvitt till universalvitt. På så sätt kan belysningen snabbt och enkelt anpassas till individuella behov. Niara kan användas både i privata hem och i museer eller gallerier.
 • Quitani Talon LED-tavelbelysning alu/natur eloxal

  Quitani Talon LED-tavelbelysning alu/natur eloxal
  Smal Talon LED-tavelbelysning med CCT och dimmerfunktion Talon LED-tavelbelysning kan användas i offentliga miljöer som gallerier eller museer. Alternativt kan den också installeras i dina egna fyra väggar för att visa upp fotografier eller målningar. LED-lampan är tillverkad av aluminium och imponerar med sin subtila grå färg, vilket gör att den lätt smälter in i många interiörer. Ytan är omsorgsfullt bearbetad för hand och ger vägglampan ett individuellt utseende. Den speciella höjdpunkten hos tavellampan är den integrerade dimnings- och CCT-funktionen. Ljusstyrkan kan regleras och ljusfärgen kan varieras steglöst från varmvitt till universalvitt med hjälp av en fjärrkontroll. På så sätt kan konstverk eller dekorativa föremål framhävas på ett perfekt sätt i alla situationer. Tack vare tippleden kan Talon även tippas så att ljusvinkeln kan justeras individuellt.
 • Quitani Talon LED-vägglampa mässing matt eloxal

  Quitani Talon LED-vägglampa mässing matt eloxal
  Avlång LED-vägglampa Talon med integrerad stegdimmer Tack vare sin smäckra design passar LED-vägglampan Talon bra in i många bostadsområden. Den kan t.ex. användas som ljuskälla i hallen, vardagsrummet eller sovrummet. Ljuset avges bakåt mot väggen och ger en behaglig indirekt belysning som skapar en mysig atmosfär i rummet. Vägglampan är tillverkad av aluminium, mässing och akryl och ytan är omsorgsfullt bearbetad för hand. Den integrerade tryckknappen på lampan är särskilt praktisk. Med den kan ljusstyrkan ställas in steglöst och ljusfärgen kan justeras från varmvitt till universalvitt. På så sätt kan man snabbt välja önskad ljusinställning för varje situation.
 • Quitani Talon LED-taklampa, svart eloxal

  Quitani Talon LED-taklampa, svart eloxal
  Smal LED-taklampa Talon med integrerad stegdimmer Tack vare sin smala design kan LED-taklampan Talon enkelt integreras i många bostadsområden. Den kan t.ex. användas som ljuskälla i hallen, vardagsrummet eller sovrummet. Det varma ljuset sprids nedåt i rummet och skapar en behaglig atmosfär i omgivningen. Talon har en integrerad dimmer med vilken ljusstyrkan kan justeras i fyra nivåer. Taklampan är tillverkad av aluminium, mässing och akryl. Den svarta looken ger den en modern touch. Ytan har omsorgsfullt bearbetats för hand och har en skyddande beläggning som förhindrar metallens naturliga oxidation. Taklampan är därför mycket robust och hållbar.
 • Quitani Talon LED-taklampa 2 lampor natur eloxal

  Quitani Talon LED-taklampa 2 lampor natur eloxal
  Talon LED-taklampa med två lampor och 4-stegs dimmer LED-taklampan Talon har två smala ljusuttag som är något förskjutna och löper parallellt med varandra. Tack vare den diskreta formen och den dämpade grå färgsättningen smälter armaturen lätt in i olika bostadsområden och inredningsstilar. Talon kan placeras som ljuskälla i t.ex. hall, kök, vardagsrum eller sovrum. Det varma ljuset lyser mot golvet och kan justeras i fyra ljusstyrkor tack vare den integrerade dimmern. Taklampan är till största delen tillverkad av aluminium. Ytan är omsorgsfullt bearbetad för hand och har en skyddande beläggning som förhindrar att metallen oxiderar. Talon är därför mycket robust och hållbar.
 • Quitani Talon LED-taklampa, brons eloxal

  Quitani Talon LED-taklampa, brons eloxal
  Smal LED-taklampa Talon med integrerad stegdimmer Tack vare sin smala design kan LED-taklampan Talon enkelt integreras i många bostadsområden. Den kan t.ex. användas som ljuskälla i hallen, vardagsrummet eller sovrummet. Det varma ljuset sprids nedåt i rummet och skapar en behaglig atmosfär i omgivningen. Talon har en integrerad dimmer med vilken ljusstyrkan kan justeras i fyra nivåer. Taklampan är tillverkad av aluminium, mässing och akryl. Den bronsfärgade looken ger den en modern touch. Ytan är omsorgsfullt bearbetad för hand och har en skyddande beläggning som förhindrar metallens naturliga oxidation. Taklampan är därför mycket robust och hållbar.
 • Quitani Talon LED-taklampa, alu/natur eloxal

  Quitani Talon LED-taklampa, alu/natur eloxal
  Smal LED-taklampa Talon med integrerad stegdimmer Tack vare sin smala design kan LED-taklampan Talon enkelt integreras i många bostadsområden. Den kan t.ex. användas som ljuskälla i hallen, vardagsrummet eller sovrummet. Det varma ljuset sprids nedåt i rummet och skapar en behaglig atmosfär i omgivningen. Talon har en integrerad dimmer med vilken ljusstyrkan kan justeras i fyra nivåer. Taklampan är tillverkad av aluminium, mässing och akryl. Det grå utseendet ger den en naturlig touch. Ytan är omsorgsfullt bearbetad för hand.
 • Quitani Talon LED-taklampa, mässing eloxal

  Quitani Talon LED-taklampa, mässing eloxal
  Smal LED-taklampa Talon med integrerad stegdimmer Tack vare sin smala design kan LED-taklampan Talon enkelt integreras i många bostadsområden. Den kan t.ex. användas som ljuskälla i hallen, vardagsrummet eller sovrummet. Det varma ljuset sprids nedåt i rummet och skapar en behaglig atmosfär i omgivningen. Talon har en integrerad dimmer med vilken ljusstyrkan kan justeras i fyra nivåer. Taklampan är tillverkad av aluminium, mässing och akryl. Den mässingsfärgade looken ger den en modern och elegant touch. Ytan är omsorgsfullt bearbetad för hand och har en skyddande beläggning som förhindrar metallens naturliga oxidation. Taklampan är därför mycket robust och hållbar.
 • Quitani Talon LED-taklampa 2 lampor brons eloxal

  Quitani Talon LED-taklampa 2 lampor brons eloxal
  Talon LED-taklampa med två lampor och 4-stegs dimmer LED-taklampan Talon har två smala ljusuttag som är något förskjutna och löper parallellt med varandra. Tack vare sin diskreta form och ljusbronsfärgade design smälter armaturen lätt in i olika bostadsområden och inredningsstilar. Talon kan placeras som ljuskälla i t.ex. hall, kök, vardagsrum eller sovrum. Det varma ljuset lyser mot golvet och kan justeras i fyra ljusstyrkor tack vare den integrerade dimmern. Taklampan är till största delen tillverkad av aluminium. Ytan är omsorgsfullt bearbetad för hand och har en skyddande beläggning som förhindrar att metallen oxiderar. Talon är därför mycket robust och hållbar.
 • Quitani Talon LED-taklampa 2 lampor svart eloxal

  Quitani Talon LED-taklampa 2 lampor svart eloxal
  Talon LED-taklampa med två ljuskällor och 4-stegs dimmer LED-taklampan Talon har två smala ljusuttag som är något förskjutna och löper parallellt med varandra. Tack vare den diskreta formen och den moderna svarta färgen smälter armaturen lätt in i olika bostadsområden och inredningsstilar. Talon kan användas som ljuskälla i t.ex. hall, kök, vardagsrum eller sovrum. Det varma ljuset lyser mot golvet och kan justeras i fyra ljusstyrkor tack vare den integrerade dimmern. Taklampan är till största delen tillverkad av aluminium. Ytan är omsorgsfullt bearbetad för hand och har en skyddande beläggning som förhindrar att metallen oxiderar. Talon är därför mycket robust och hållbar.
 • Quitani Talon LED-taklampa 2 lampor mässing eloxal

  Quitani Talon LED-taklampa 2 lampor mässing eloxal
  Talon LED-taklampa med två ljuskällor och 4-stegs dimmer LED-taklampan Talon har två smala ljusuttag som är något förskjutna och löper parallellt med varandra. Tack vare den diskreta formen och den eleganta mässingsfärgen smälter armaturen lätt in i olika bostadsområden och inredningsstilar. Talon kan användas som ljuskälla i t.ex. hallen, köket, vardagsrummet eller sovrummet. Det varma ljuset lyser mot golvet och kan justeras i fyra ljusstyrkor tack vare den integrerade dimmern. Taklampan är till största delen tillverkad av aluminium. Ytan är omsorgsfullt bearbetad för hand och har en skyddande beläggning som förhindrar att metallen oxiderar. Talon är därför mycket robust och hållbar.
 • Quitani Talon LED-hänglampa mässing eloxal 32W

  Quitani Talon LED-hänglampa mässing eloxal 32W
  Lång LED-pendellampa Talon av aluminium med CCT och dimmerfunktion Med sin långa och extremt smala form är LED-pendellampan Talon idealisk för belysning av långa vardagsrums-, matsals- eller köksbord. Tack vare den eleganta designen i matt mässingsfärg smälter den lätt in i olika vardagsrum och inredningsstilar. Talon är tillverkad av aluminium, mässing och akryl. Den anodiserade ytan är omsorgsfullt bearbetad för hand. Den har en speciell skyddande beläggning som förhindrar metallens naturliga oxidation. Pendellampan är därför mycket robust och hållbar. Talon är bekvämt utrustad med en geststyrning som gör det möjligt att reglera ljusstyrkan. Färgtemperaturen kan också justeras steglöst från varmvitt till universalvitt. Ljusets höjd är också variabel. Det innebär att rätt ljusförhållanden kan skapas för varje situation på nolltid.
 • Quitani Niara LED-tavelbelysning CCT eloxal natur

  Quitani Niara LED-tavelbelysning CCT eloxal natur
  Dimbar Niara LED-tavelbelysning med CCT-funktion Niara-tavelbelysningen imponerar med sin slimmade design och ger en perfekt inramning till alla tavlor och dekorativa föremål. Den är tillverkad av högkvalitativt aluminium, mässing och akryl. Ytan är omsorgsfullt bearbetad för hand. Tavellampan har dessutom en praktisk lutningsled som gör att ljusets spridningsvinkel kan justeras individuellt. Den integrerade dimnings- och CCT-funktionen är också särskilt anmärkningsvärd. Ljusstyrkan kan justeras till önskad nivå med hjälp av geststyrning. Dessutom kan ljusfärgen ställas in från varmvitt till universalvitt. På så sätt kan belysningen snabbt och enkelt anpassas till individuella behov. Niara kan användas både i privata hem och i museer eller gallerier.
 • Quitani Talon LED-vägglampa svart matt eloxal

  Quitani Talon LED-vägglampa svart matt eloxal
  Avlång LED-vägglampa Talon med integrerad stegdimmer Tack vare sin slimmade design passar LED-vägglampan Talon in i många olika miljöer. Den kan t.ex. användas som ljuskälla i hallen, vardagsrummet eller sovrummet. Ljuset avges bakåt mot väggen och ger en behaglig indirekt belysning som ger rummet en mysig atmosfär. Vägglampan är tillverkad av aluminium, mässing och akryl och ytan är omsorgsfullt bearbetad för hand. Den integrerade tryckknappen på lampan är särskilt praktisk. Med den kan ljusstyrkan ställas in steglöst och ljusfärgen kan justeras från varmvitt till universalvitt. På så sätt kan man snabbt välja önskad ljusinställning för varje situation.
 • Quitani Niara LED-tavelbelysning CCT brons eloxal

  Quitani Niara LED-tavelbelysning CCT brons eloxal
  Dimbar Niara LED-tavelbelysning med CCT-funktion Niara-tavelbelysningen imponerar med sin slimmade design och ger en perfekt inramning till alla tavlor och dekorativa föremål. Den är tillverkad av högkvalitativt aluminium, mässing och akryl. Ytan är omsorgsfullt bearbetad för hand. Tavellampan har dessutom en praktisk lutningsled som gör att ljusets spridningsvinkel kan justeras individuellt. Den integrerade dimnings- och CCT-funktionen är också särskilt anmärkningsvärd. Ljusstyrkan kan justeras till önskad nivå med hjälp av geststyrning. Dessutom kan ljusfärgen ställas in från varmvitt till universalvitt. På så sätt kan belysningen snabbt och enkelt anpassas till individuella behov. Niara kan användas både i privata hem och i museer eller gallerier.
 • Quitani Elis LED-vägglampa, ek/svart

  Quitani Elis LED-vägglampa, ek/svart
  Elis LED-vägglampa i massiv ek med upp- och nedljus Elis-vägglampan är tillverkad i ek, vilket ger den ett naturligt och varmt utseende. I mitten av skärmen finns dessutom en svart dekorlist av aluminium, som ger vägglampan en extra modern touch och avrundar designen perfekt. Ytan har omsorgsfullt bearbetats för hand och ger lampan ett individuellt utseende. Elis har indirekt upp- och nedbelysning, vilket skapar en mysig atmosfär i rummet. Belysningen skapar också en vacker ljuseffekt på väggen. Ljusstyrkan kan justeras individuellt med hjälp av en extern fasdimmer. Kompatibla fasdimrar: - BERKER 2874 - BUSCH-JAEGER 65234 - GIRA 238500 - JUNG 225TDE
 • Quitani Elis LED-vägglampa, nötsträd/nickel

  Quitani Elis LED-vägglampa, nötsträd/nickel
  Elis LED-vägglampa i massivt valnötsträ med upp- och nedljus Elis-vägglampan är tillverkad i valnötsträ, vilket ger den ett naturligt och varmt utseende. I mitten av skärmen finns även en nickelfärgad dekorlist av aluminium, som ger vägglampan en extra modern touch och avrundar designen perfekt. Ytan har bearbetats omsorgsfullt för hand och ger lampan ett individuellt utseende. Elis har indirekt upp- och nedbelysning, vilket skapar en mysig atmosfär i rummet. Belysningen skapar också en vacker ljuseffekt på väggen. Ljusstyrkan kan justeras individuellt med hjälp av en extern fasdimmer. Kompatibla fasdimrar: - BERKER 2874 - BUSCH-JAEGER 65234 - GIRA 238500 - JUNG 225TDE
 • Quitani Zino LED-vägglampa, 20W, skiffer guld

  Quitani Zino LED-vägglampa, 20W, skiffer guld
  Dekorativ Zino LED-vägglampa med naturstenselement Zino LED-vägglampa av skiffer är en underbar kombination av modern teknik och naturlig skönhet. Elementen av äkta natursten ger armaturen en unik touch och för in naturens charm i dina egna fyra väggar. Tack vare sitt speciella utseende är Zino ett riktigt blickfång både när den är tänd och släckt. Vägglampans yta är omsorgsfullt handgjord för att framhäva skiffrets unika mönster och ge den en individuell struktur. Zino har upp- och nedbelysning med varmvitt ljus, vilket skapar en behaglig atmosfär i vardagsrummet. Ljusstyrkan kan också justeras efter personliga önskemål med hjälp av en extern fasdimmer. Oavsett om det är i vardagsrummet, sovrummet eller hallen är Zino LED-vägglampa i skiffer ett vackert och unikt val för alla rum i ditt hem. Kompatibla fasdimrar: - BERKER 2874 - BUSCH-JAEGER 65234 - GIRA 238500 - JUNG 225TDE
 • Quitani Niara LED-pendellampa CCT svart anodiserad

  Quitani Niara LED-pendellampa CCT svart anodiserad
  Lång Niara LED-pendel med dimmer- och CCT-funktion Tack vare sin långsträckta, smäckra form smälter Niara LED-pendel enkelt in i olika boendemiljöer och inredningsstilar. Den gör sig särskilt bra ovanför ett långt vardagsrums- eller matsalsbord. Lampkroppens avfasade ändar ger Niara ett modernt utseende som framhävs ytterligare av den svarta färgen. Pendellampan är tillverkad av aluminium, mässing och akryl. Den anodiserade ytan är omsorgsfullt bearbetad för hand och har en skyddande beläggning som förhindrar metallens naturliga oxidation. Detta gör lampan särskilt hållbar och robust. Ljuset avges mot golvet. Med den integrerade geststyrningen kan du reglera ljusstyrkan och justera färgtemperaturen från varmvitt till universalvitt. Pendellampans höjd kan också justeras.
 • Quitani Niara LED-taklampa, svart anodiserad

  Quitani Niara LED-taklampa, svart anodiserad
  Smal Niara LED-taklampa med 4-stegs dimmer Niara LED-taklampa är tillverkad av aluminium, mässing och akryl. Den svarta ytan är omsorgsfullt bearbetad för hand och har en speciell skyddsbeläggning som förhindrar att metallen oxiderar. Detta gör taklampan särskilt robust och hållbar. Tack vare den smala och diskreta designen smälter den lätt in i olika vardagsrum och inredningsstilar. Niara kan t.ex. användas som ljuskälla i köket, vardagsrummet eller matsalen. LED-lampan har ett behagligt varmt ljus som avges mot golvet och ger rummet en behaglig atmosfär. Särskilt praktiskt - ljusstyrkan kan anpassas till personliga behov med hjälp av den integrerade 4-stegsdimmern.
 • Quitani Zino LED-pendellampa skiffer guld 114 cm

  Quitani Zino LED-pendellampa skiffer guld 114 cm
  Smal Zino LED-pendellampa med skifferelement Zino LED-pendellampa är tillverkad av skiffer och aluminium och ger en modern men ändå naturlig touch till vardagsrummet. Skärmen har också tillverkats för hand, vilket ger varje lampa en unik design. Med sitt smäckra utseende smälter pendellampan enkelt in i olika miljöer. Zino kan till exempel vackert installeras som en ljuskälla ovanför vardagsrummet eller matsalsbordet. Det varma ljuset avges mot golv och tak och skapar en vacker ljuseffekt. Det är möjligt att reglera ljusstyrkan med en extern fasdimmer. Pendellampans höjd kan också justeras. Kompatibla fasdimrar: - BERKER 2874 - BUSCH-JAEGER 65234 - GIRA 238500 - JUNG 225TDE
 • Quitani Zino LED-taklampa skiffergrå 38W

  Quitani Zino LED-taklampa skiffergrå 38W
  Dimbar LED-taklampa Zino med skifferelement LED-taklampan är tillverkad av skiffer och aluminium. Ytan är omsorgsfullt bearbetad för hand och har en slående struktur som gör armaturen till ett särskilt blickfång i vardagsrummet även när den är släckt. Tack vare sitt smäckra utseende kan Zino integreras i olika miljöer och användas som ljuskälla i t.ex. vardagsrum, matsal eller kök. Det varma ljuset avges mot golv och tak och skapar en vacker ljuseffekt i rummet. Med den integrerade stegdimmern kan ljusstyrkan regleras i 4 nivåer med den vanliga väggbrytaren. På så sätt kan man när som helst ställa in optimala ljusförhållanden.
 • Quitani Zino LED-taklampa skiffer guld 38W

  Quitani Zino LED-taklampa skiffer guld 38W
  Dimbar LED-taklampa Zino med skifferelement LED-taklampan är tillverkad av skiffer och aluminium. Ytan är omsorgsfullt bearbetad för hand och har en slående struktur som gör armaturen till ett särskilt blickfång i vardagsrummet även när den är släckt. Tack vare sitt smäckra utseende kan Zino integreras i olika miljöer och användas som ljuskälla i t.ex. vardagsrum, matsal eller kök. Det varma ljuset avges mot golv och tak och skapar en vacker ljuseffekt i rummet. Med en integrerad stegdimmer kan ljusstyrkan regleras i 4 nivåer med hjälp av den vanliga väggbrytaren. På så sätt kan man när som helst ställa in optimala ljusförhållanden.
 • Quitani Niara LED-taklampa, kräm eloxal

  Quitani Niara LED-taklampa, kräm eloxal
  0
 • Quitani Baloria LED-pendellampa svart/oxiderad

  Quitani Baloria LED-pendellampa svart/oxiderad
  Smal LED-taklampa Baloria med effektfull metalloptik Oavsett om det är i vardagsrummet, köket, matsalen eller hallen. LED-taklampan Baloria kan användas flexibelt som ljuskälla tack vare sin slimmade design. Den imponerar särskilt med skärmens ovanliga metalloptik, vars yta är böjd och omsorgsfullt handgjord, vilket ger taklampan en individuell touch. Ljusstyrkan hos det varma ljuset kan regleras med en extern fasdimmer. Det avges också uppåt och nedåt, vilket skapar både indirekt och direkt ljus, som badar rummet i en trevlig atmosfär. Med Baloria LED-taklampa får du en högkvalitativ och elegant armatur som smälter perfekt in i olika vardagsrum och inredningsstilar och ger behaglig belysning. dimbar med extern fasdimmer för fram- och bakkant: - BERKER 2874 - BUSCH-JAEGER 65234 - GIRA 238500 - JUNG 225TDE
 • Quitani Niara LED-hänglampa CCT kräm eloxal

  Quitani Niara LED-hänglampa CCT kräm eloxal
  0
 • Quitani Elis LED-hängande lampa valnöt/nickel 148 cm

  Quitani Elis LED-hängande lampa valnöt/nickel 148 cm
  Elis LED-pendellampa i valnöt med upp- och nedljus Elis LED-pendellampa är tillverkad i mörkt valnötsträ och har en dekorativ nickelfärgad aluminiumlist i mitten av skärmen. Det varma träet ger omgivningen en mysig och naturlig touch. Den dekorativa nickelfärgade listen avrundar utseendet på ett underbart sätt med en modern accent. Ytan är omsorgsfullt bearbetad för hand. Elis är lämplig för belysning av t.ex. vardagsrummet, matsalen eller köksbordet. Det varma ljuset avges både mot golvet och taket, vilket skapar en vacker ljuseffekt i rummet. Med en lämplig fasdimmer är det också möjligt att reglera ljusstyrkan till önskad nivå. Höjden på pendellampan kan också justeras. Kompatibla fasdimrar: - BERKER 2874 - BUSCH-JAEGER 65234 - GIRA 238500 - JUNG 225TDE
 • Quitani Niara LED-pendellampa CCT aluminium anodiserad/natur

  Quitani Niara LED-pendellampa CCT aluminium anodiserad/natur
  Lång Niara LED-pendel med dimmer- och CCT-funktion Tack vare sin långsträckta, smäckra form smälter Niara LED-pendel enkelt in i olika boendemiljöer och inredningsstilar. Den gör sig särskilt bra ovanför ett långt vardagsrums- eller matsalsbord. Lampkroppens avfasade ändar ger Niara ett modernt utseende som avrundas perfekt av den naturliga färgen. Pendellampan är tillverkad av aluminium, mässing och akryl. Den anodiserade ytan är omsorgsfullt bearbetad för hand och har en skyddande beläggning som förhindrar metallens naturliga oxidation. Detta gör lampan särskilt hållbar och robust. Ljuset avges mot golvet. Med den integrerade geststyrningen kan du reglera ljusstyrkan och justera färgtemperaturen från varmvitt till universalvitt. Pendellampans höjd kan också justeras.
 • Quitani Niara LED-taklampa, anodiserad aluminium/natur

  Quitani Niara LED-taklampa, anodiserad aluminium/natur
  Smal Niara LED-taklampa med 4-stegs dimmer Niara LED-taklampa är tillverkad av aluminium, mässing och akryl. Den grå ytan är omsorgsfullt bearbetad för hand och har en speciell skyddsbeläggning som förhindrar att metallen oxiderar. Detta gör taklampan särskilt robust och hållbar. Tack vare den smala och diskreta designen smälter den lätt in i olika vardagsrum och inredningsstilar. Niara kan t.ex. användas som ljuskälla i köket, vardagsrummet eller matsalen. LED-lampan har ett behagligt varmt ljus som avges mot golvet och ger rummet en behaglig atmosfär. Särskilt praktiskt - ljusstyrkan kan anpassas till personliga behov med hjälp av den integrerade 4-stegsdimmern.
 • Quitani Niara LED-taklampa, anodiserad brons

  Quitani Niara LED-taklampa, anodiserad brons
  Smal Niara LED-taklampa med 4-stegs dimmer Niara LED-taklampa är tillverkad av aluminium, mässing och akryl. Den bronsfärgade ytan är omsorgsfullt bearbetad för hand och har en speciell skyddsbeläggning som förhindrar att metallen oxiderar. Detta gör taklampan särskilt robust och hållbar. Tack vare den smala och diskreta designen smälter den lätt in i olika vardagsrum och inredningsstilar. Niara kan t.ex. användas som ljuskälla i köket, vardagsrummet eller matsalen. LED-lampan har ett behagligt varmt ljus som avges mot golvet och ger rummet en behaglig atmosfär. Särskilt praktiskt - ljusstyrkan kan anpassas till personliga behov med hjälp av den integrerade 4-stegsdimmern.
 • Quitani Niara LED-pendellampa CCT anodiserad brons

  Quitani Niara LED-pendellampa CCT anodiserad brons
  Lång Niara LED-pendel med dimmer- och CCT-funktion Tack vare sin långsträckta, smäckra form smälter Niara LED-pendel enkelt in i olika boendemiljöer och inredningsstilar. Den gör sig särskilt bra ovanför ett långt vardagsrums- eller matsalsbord. Lampkroppens avfasade ändar ger Niara ett modernt utseende som framhävs ytterligare av den bronsfärgade ytan. Pendellampan är tillverkad av aluminium, mässing och akryl. Den anodiserade ytan är omsorgsfullt bearbetad för hand och har en skyddande beläggning som förhindrar metallens naturliga oxidation. Detta gör lampan särskilt hållbar och robust. Ljuset avges mot golvet. Med den integrerade geststyrningen kan du reglera ljusstyrkan och justera färgtemperaturen från varmvitt till universalvitt. Pendellampans höjd kan också justeras.
 • Quitani Zino LED-pendellampa skiffergrå 144 cm

  Quitani Zino LED-pendellampa skiffergrå 144 cm
  Lång Zino LED-pendel med skifferelement och upp- och nedljus Med sin smala, långa form passar Zino LED-pendeln utmärkt ovanför ett långt vardagsrums- eller matsalsbord. Det varma ljuset avges samtidigt mot golvet och taket, vilket skapar ett vackert ljusspel i rummet. Pendellampan kan också justeras i höjdled så att ljusförhållandena snabbt kan anpassas till de olika behoven. Det är också möjligt att variera ljusstyrkan med en extern fasdimmer. Zino är tillverkad av skiffer och aluminium och ger en modern men ändå naturlig touch till dina egna fyra väggar. Ytan är omsorgsfullt tillverkad för hand och ger lampan en individuell struktur, vilket gör den till ett speciellt blickfång i vardagsrummet även när den är avstängd. Kompatibla fasdimrar: - BERKER 2874 - BUSCH-JAEGER 65234 - GIRA 238500 - JUNG 225TDE
 • Quitani Zino LED-pendellampa skiffer beige 144cm

  Quitani Zino LED-pendellampa skiffer beige 144cm
  Lång Zino LED-pendel med skifferelement och upp- och nedljus Med sin smala, långa form passar Zino LED-pendeln utmärkt ovanför ett långt vardagsrums- eller matsalsbord. Det varma ljuset avges samtidigt mot golvet och taket, vilket skapar ett vackert ljusspel i rummet. Pendellampan kan också justeras i höjdled så att ljusförhållandena snabbt kan anpassas till de olika behoven. Det är också möjligt att variera ljusstyrkan med en extern fasdimmer. Zino är tillverkad av skiffer och aluminium och ger en modern men ändå naturlig touch till dina egna fyra väggar. Ytan är omsorgsfullt tillverkad för hand och ger lampan en individuell struktur, vilket gör den till ett speciellt blickfång i vardagsrummet även när den är avstängd. Kompatibla fasdimrar: - BERKER 2874 - BUSCH-JAEGER 65234 - GIRA 238500 - JUNG 225TDE
 • Quitani Zino LED-pendellampa skiffergrå 114 cm

  Quitani Zino LED-pendellampa skiffergrå 114 cm
  Smal Zino LED-pendellampa med skifferelement Zino LED-pendellampa är tillverkad av skiffer och aluminium och ger en modern men ändå naturlig touch till vardagsrummet. Skärmen har också tillverkats för hand, vilket ger varje lampa en unik design. Med sitt smäckra utseende smälter pendellampan enkelt in i olika miljöer. Zino kan till exempel vackert installeras som en ljuskälla ovanför vardagsrummet eller matsalsbordet. Det varma ljuset avges mot golv och tak och skapar en vacker ljuseffekt. Det är möjligt att reglera ljusstyrkan med en extern fasdimmer. Pendellampans höjd kan också justeras. Kompatibla fasdimrar: - BERKER 2874 - BUSCH-JAEGER 65234 - GIRA 238500 - JUNG 225TDE
 • Quitani Elis LED-hängande lampa ek/svart 118 cm

  Quitani Elis LED-hängande lampa ek/svart 118 cm
  Elis LED-pendellampa i ek med upp- och nedljus Elis LED-pendellampa är tillverkad i ljust ekträ och har en dekorativ svart aluminiumlist i mitten av skärmen. Det varma träet ger omgivningen en mysig och naturlig touch. Den dekorativa svarta listen avrundar utseendet på ett underbart sätt med en modern accent. Ytan är omsorgsfullt bearbetad för hand. Elis är lämplig för belysning av t.ex. vardagsrummet, matsalen eller köksbordet. Det varma ljuset avges både mot golvet och taket, vilket skapar en vacker ljuseffekt i rummet. Med en lämplig fasdimmer är det också möjligt att reglera ljusstyrkan till önskad nivå. Höjden på pendellampan kan också justeras. Kompatibla fasdimrar: - BERKER 2874 - BUSCH-JAEGER 65234 - GIRA 238500 - JUNG 225TDE
 • Quitani Elis LED-hängande lampa valnöt/nickel 118 cm

  Quitani Elis LED-hängande lampa valnöt/nickel 118 cm
  Elis LED-pendellampa i valnöt med upp- och nedljus Elis LED-pendellampa är tillverkad i mörkt valnötsträ och har en dekorativ nickelfärgad aluminiumlist i mitten av skärmen. Det varma träet ger omgivningen en mysig och naturlig touch. Den dekorativa nickelfärgade listen avrundar utseendet på ett underbart sätt med en modern accent. Ytan är omsorgsfullt bearbetad för hand. Elis är lämplig för belysning av t.ex. vardagsrummet, matsalen eller köksbordet. Det varma ljuset avges både mot golvet och taket, vilket skapar en vacker ljuseffekt i rummet. Med en lämplig fasdimmer är det också möjligt att reglera ljusstyrkan till önskad nivå. Höjden på pendellampan kan också justeras. Kompatibla fasdimrar: - BERKER 2874 - BUSCH-JAEGER 65234 - GIRA 238500 - JUNG 225TDE
 • Quitani Elis LED-hängande lampa ek/svart 148 cm

  Quitani Elis LED-hängande lampa ek/svart 148 cm
  Elis LED-pendellampa i ek med upp- och nedljus Elis LED-pendellampa är tillverkad i ljust ekträ och har en dekorativ svart aluminiumlist i mitten av skärmen. Det varma träet ger omgivningen en mysig och naturlig touch. Den dekorativa svarta listen avrundar utseendet på ett underbart sätt med en modern accent. Ytan är omsorgsfullt bearbetad för hand. Elis är lämplig för belysning av t.ex. vardagsrummet, matsalen eller köksbordet. Det varma ljuset avges både mot golvet och taket, vilket skapar en vacker ljuseffekt i rummet. Med en lämplig fasdimmer är det också möjligt att reglera ljusstyrkan till önskad nivå. Höjden på pendellampan kan också justeras. Kompatibla fasdimrar: - BERKER 2874 - BUSCH-JAEGER 65234 - GIRA 238500 - JUNG 225TDE
 • Quitani Baloria LED-pendellampa svart/oxiderad

  Quitani Baloria LED-pendellampa svart/oxiderad
  Avlång LED-pendellampa Baloria med dekorativt utseende i slagen metall Tack vare sitt ovanliga utseende är LED-pendellampan Baloria ett speciellt blickfång i vardagsrummet. Den är idealisk som ljuskälla över köks- eller vardagsrumsbordet. Hänglampan är huvudsakligen tillverkad av aluminium. Skärmen är lätt böjd och har handbehandlats i en hamrad metallutseende, vilket ger Baloria en individuell touch. Det varma ljuset avges mot golvet och taket och skapar ett vackert ljusspel. Ytan under armaturen får därmed direkt ljus, medan ljuset som strålar uppåt ger en behaglig indirekt ljusstyrka. Det är också möjligt att dimra pendellampan med en extern fasdimmer. Armaturens höjd kan också varieras. dimbar med extern fasdimmer för framkant och bakkant: - BERKER 2874 - BUSCH-JAEGER 65234 - GIRA 238500 - JUNG 225TDE
 • Quitani Talon LED-hänglampa alu/natur eloxal 32W

  Quitani Talon LED-hänglampa alu/natur eloxal 32W
  Lång LED-pendellampa Talon av aluminium med CCT- och dimmerfunktion Med sin långa och extremt smala form är LED-pendellampan Talon idealisk för belysning av långa vardagsrums-, matsals- eller köksbord. Tack vare den diskreta designen i aluminium/naturfärg smälter den lätt in i olika bostadsområden och inredningsstilar. Talon är tillverkad av aluminium, mått och akryl. Den anodiserade ytan är omsorgsfullt bearbetad för hand. Den har en speciell skyddande beläggning som förhindrar metallens naturliga oxidation. Pendellampan är därför mycket robust och hållbar. Talon är bekvämt utrustad med en geststyrning som gör det möjligt att reglera ljusstyrkan. Färgtemperaturen kan också justeras steglöst från varmvitt till universalvitt. Ljusets höjd är också variabel. Det innebär att rätt ljusförhållanden kan skapas för varje situation på nolltid.
 • Quitani Baloria LED-vägglampa, svart/oxiderad

  Quitani Baloria LED-vägglampa, svart/oxiderad
  Dekorativ LED-vägglampa Baloria med metall-look LED-vägglampan Baloria är ett riktigt blickfång i vardagsrummet. Med sitt böjda utseende och sin moderna design passar den perfekt in i många inredningsstilar. Lampan är tillverkad av högkvalitativa material som aluminium, stål och mässing, vilket gör den särskilt hållbar och robust. Baloria kännetecknas särskilt av den oxiderade slagna metallen, som ger den ett individuellt utseende. Den integrerade upp- och nedbelysningen skapar ett vackert ljusspel och ett behagligt indirekt ljus. Det skapar en stämningsfull belysning som inbjuder till avkoppling och välbefinnande. Ljuset är särskilt energieffektivt och förbrukar mycket lite el. LED-vägglampan Baloria är en högkvalitativ och stilren armatur som passar perfekt i vardagsrummet eller matsalen och ger en behaglig belysning. Det är också möjligt att reglera ljusstyrkan med en extern fasdimmer. dimbar med extern fasdimmer för framkant och bakkant: - BERKER 2874 - BUSCH-JAEGER 65234 - GIRA 238500 - JUNG 225TDE
 • Quitani Baloria LED-vägglampa, färgglad/oxiderad

  Quitani Baloria LED-vägglampa, färgglad/oxiderad
  Dekorativ LED-vägglampa Baloria med metall-look i klara färger LED-vägglampan Baloria är ett riktigt blickfång i vardagsrummet. Med sitt böjda utseende och sin moderna design passar den perfekt ihop med många inredningsstilar. Lampan är tillverkad av högkvalitativa material som aluminium, stål och mässing, vilket gör den särskilt hållbar och robust. Baloria kännetecknas särskilt av den oxiderade, ljust färgade metallen, som ger den ett individuellt utseende. Ytan är också omsorgsfullt handgjord och den integrerade upp- och nedbelysningen skapar ett vackert ljusspel och behagligt indirekt ljus. Det skapar en stämningsfull belysning som inbjuder till avkoppling och välbefinnande. Ljuset är särskilt energieffektivt och förbrukar mycket lite el. LED-vägglampan Baloria är en högkvalitativ och stilren armatur som passar perfekt i vardagsrummet eller matsalen och ger en behaglig belysning. Det är också möjligt att reglera ljusstyrkan med en extern fasdimmer. dimbar med extern fasdimmer för framkant och bakkant: - BERKER 2874 - BUSCH-JAEGER 65234 - GIRA 238500 - JUNG 225TDE
 • Quitani Baloria LED-pendellampa färgglad/oxiderad

  Quitani Baloria LED-pendellampa färgglad/oxiderad
  Avlång LED-pendellampa Baloria med dekorativt utseende i slagen metall Tack vare sitt ovanliga utseende är LED-pendellampan Baloria ett speciellt blickfång i vardagsrummet. Den är idealisk som ljuskälla över köks- eller vardagsrumsbordet. Hänglampan är huvudsakligen tillverkad av aluminium. Skärmen är lätt böjd och har handbehandlats i en hamrad metallutseende, vilket ger Baloria en individuell touch. Det varma ljuset avges mot golvet och taket och skapar ett vackert ljusspel. Ytan under armaturen får därmed direkt ljus, medan ljuset som strålar uppåt ger en behaglig indirekt ljusstyrka. Det är också möjligt att dimra pendellampan med en extern fasdimmer. Armaturens höjd kan också varieras. dimbar med extern fasdimmer för framkant och bakkant: - BERKER 2874 - BUSCH-JAEGER 65234 - GIRA 238500 - JUNG 225TDE
 • Quitani Baloria LED-taklampa färgglad/oxiderad

  Quitani Baloria LED-taklampa färgglad/oxiderad
  Smal LED-taklampa Baloria med effektfull metalloptik Oavsett om det är i vardagsrummet, köket, matsalen eller hallen. LED-taklampan Baloria kan användas flexibelt som ljuskälla tack vare sin slimmade design. Den imponerar särskilt med skärmens ovanliga metalloptik, vars yta är böjd och omsorgsfullt handgjord, vilket ger taklampan en individuell touch. Ljusstyrkan hos det varma ljuset kan regleras med en extern fasdimmer. Det avges också uppåt och nedåt, vilket skapar både indirekt och direkt ljus, som badar rummet i en trevlig atmosfär. Med Baloria LED-taklampa får du en högkvalitativ och elegant armatur som smälter perfekt in i olika vardagsrum och inredningsstilar och ger behaglig belysning. dimbar med extern fasdimmer för fram- och bakkant: - BERKER 2874 - BUSCH-JAEGER 65234 - GIRA 238500 - JUNG 225TDE
 • Quitani Lysia LED-pendel, oxiderad/svart, 118 cm

  Quitani Lysia LED-pendel, oxiderad/svart, 118 cm
  Höj- och sänkbar LED-pendellampa Lysia med upp- och nedljus LED-pendellampan Lysia är till stor del tillverkad av aluminium och drar blickarna till sig med sin ovanliga oxiderade look, vilket gör den till ett vackert blickfång även när den är släckt. Ytan är dessutom omsorgsfullt bearbetad för hand, vilket ger varje armatur en individuell touch. Lysia är perfekt att använda som ljuskälla över t.ex. vardagsrums- eller matsalsbordet. Det varma ljuset avges indirekt mot taket och direkt mot golvet, vilket skapar en vacker ljuseffekt i vardagsrummet. Pendellampans höjd kan justeras för att alltid skapa optimala ljusförhållanden. Ljusstyrkan kan också regleras med en externt installerad fasdimmer. Dimbar med extern fasdimmer för framkant och bakkant: - BERKER 2874 - BUSCH-JAEGER 65234 - GIRA 238500 - JUNG 225TDE
 • Quitani Lysia LED-pendel, oxiderad/svart, 148 cm

  Quitani Lysia LED-pendel, oxiderad/svart, 148 cm
  Höj- och sänkbar LED-pendellampa Lysia med upp- och nedljus LED-pendellampan Lysia är till stor del tillverkad av aluminium och drar blickarna till sig med sin ovanliga oxiderade look, vilket gör den till ett vackert blickfång även när den är släckt. Ytan är dessutom omsorgsfullt bearbetad för hand, vilket ger varje armatur en individuell touch. Lysia är perfekt att använda som ljuskälla över t.ex. vardagsrums- eller matsalsbordet. Det varma ljuset avges indirekt mot taket och direkt mot golvet, vilket skapar en vacker ljuseffekt i vardagsrummet. Pendellampans höjd kan justeras för att alltid skapa optimala ljusförhållanden. Ljusstyrkan kan också regleras med en externt installerad fasdimmer. Dimbar med extern fasdimmer för framkant och bakkant: - BERKER 2874 - BUSCH-JAEGER 65234 - GIRA 238500 - JUNG 225TDE
 • Quitani Lysia LED-vägglampa, oxiderad/svart

  Quitani Lysia LED-vägglampa, oxiderad/svart
  Lysia LED-vägglampa med upp- och nedljus Tack vare sin speciella oxiderade look är Lysia LED-vägglampa ett vackert blickfång i vardagsrummet, matplatsen eller entrén. Lampan är tillverkad av aluminium, stål och mässing. Den oxiderade ytan har ett individuellt mönster och är omsorgsfullt tillverkad för hand. Det varmvita ljuset avges uppåt och nedåt, vilket skapar ett vackert ljusspel och en behaglig atmosfär i rummet. Med en extern fasdimmer är det också möjligt att justera ljusstyrkan efter dina egna önskemål. Dimbar med extern fasdimmer för framkant och bakkant: - BERKER 2874 - BUSCH-JAEGER 65234 - GIRA 238500 - JUNG 225TDE
 • Quitani Talon LED-hänglampa alu/natur eloxal 24W

  Quitani Talon LED-hänglampa alu/natur eloxal 24W
  Smal LED-pendellampa Talon av aluminium i anodiserad aluminium/naturfärgad finish LED-pendellampan Talon imponerar med sin långa, smala form, som gör att den utan problem kan integreras i olika vardagsrum och inredningsstilar. Den är tillverkad av aluminium, mässing och akryl och har en yta som är omsorgsfullt bearbetad för hand. Den anodiserade aluminiumytan har dessutom en skyddande beläggning som förhindrar metallens naturliga oxidation. Pendellampan är särskilt praktisk - den kan justeras i höjdled och är dessutom utrustad med en geststyrning. På så sätt kan ljusstyrkan minskas och färgtemperaturen steglöst justeras från varmvitt till universalvitt. De önskade ljusförhållandena för varje situation kan ställas in på nolltid. Talon är idealisk för användning ovanför ett vardagsrums- eller matsalsbord.
 • Quitani Talon LED-hänglampa svart eloxal 32W

  Quitani Talon LED-hänglampa svart eloxal 32W
  Lång LED-pendellampa Talon av aluminium med CCT- och dimmerfunktion Med sin långa och extremt smala form är LED-pendellampan Talon idealisk för belysning av långa vardagsrums-, matsals- eller köksbord. Tack vare den diskreta matt svarta färgdesignen smälter den lätt in i olika vardagsrum och inredningsstilar. Talon är tillverkad av aluminium, mått och akryl. Den anodiserade ytan är omsorgsfullt bearbetad för hand. Den har en speciell skyddande beläggning som förhindrar metallens naturliga oxidation. Pendellampan är därför mycket robust och hållbar. Talon är bekvämt utrustad med en geststyrning som gör det möjligt att reglera ljusstyrkan. Färgtemperaturen kan också justeras steglöst från varmvitt till universalvitt. Ljusets höjd är också variabel. Det innebär att rätt ljusförhållanden kan skapas för varje situation på nolltid.
 • Quitani Talon LED-pendellampa mässing eloxal 24W

  Quitani Talon LED-pendellampa mässing eloxal 24W
  Smal LED-pendellampa Talon av aluminium i matt anodiserad mässing LED-pendellampan Talon imponerar med sin långa, smala form, som gör att den utan problem kan integreras i olika vardagsrum och inredningsstilar. Den är tillverkad av aluminium, mässing och akryl och har en yta som är omsorgsfullt bearbetad för hand. Den anodiserade aluminiumytan har dessutom en skyddande beläggning som förhindrar metallens naturliga oxidation. Armaturen är därför mycket robust och hållbar. Med sitt mässingsfärgade utseende ger den en sofistikerad touch till omgivningen. Särskilt praktiskt - pendellampan kan justeras i höjdled och är dessutom utrustad med en geststyrning. På så sätt kan ljusstyrkan minskas och färgtemperaturen steglöst ställas in från varmvitt till universalvitt. De önskade ljusförhållandena för varje situation kan ställas in på nolltid. Talon är idealisk för användning ovanför ett vardagsrums- eller matsalsbord.
 • Quitani Talon LED-pendellampa brons eloxal 24W

  Quitani Talon LED-pendellampa brons eloxal 24W
  Smal LED-pendellampa Talon av aluminium i ljusanodiserad brons LED-pendellampan Talon imponerar med sin långa, smala form, som gör att den utan problem kan integreras i olika vardagsrum och inredningsstilar. Den är tillverkad av aluminium, mässing och akryl och har en yta som är omsorgsfullt bearbetad för hand. Den anodiserade aluminiumytan har dessutom en skyddande beläggning som förhindrar metallens naturliga oxidation. Pendellampan är särskilt praktisk - den kan justeras i höjdled och är dessutom utrustad med en geststyrning. På så sätt kan ljusstyrkan minskas och färgtemperaturen steglöst justeras från varmvitt till universalvitt. De önskade ljusförhållandena för varje situation kan ställas in på nolltid. Talon är idealisk för användning ovanför ett vardagsrums- eller matsalsbord.
 • Quitani Zino LED-vägglampa, 20W, skiffer grå

  Quitani Zino LED-vägglampa, 20W, skiffer grå
  Dekorativ Zino LED-vägglampa med naturstenselement Zino LED-vägglampa av skiffer är en underbar kombination av modern teknik och naturlig skönhet. Elementen av äkta natursten ger armaturen en unik touch och för in naturens charm i dina egna fyra väggar. Tack vare sitt speciella utseende är Zino ett riktigt blickfång både när den är tänd och släckt. Vägglampans yta är omsorgsfullt handgjord för att framhäva skiffrets unika mönster och ge den en individuell struktur. Zino har upp- och nedbelysning med varmvitt ljus, vilket skapar en behaglig atmosfär i vardagsrummet. Ljusstyrkan kan också justeras efter personliga önskemål med hjälp av en extern fasdimmer. Oavsett om det är i vardagsrummet, sovrummet eller hallen är Zino LED-vägglampa i skiffer ett vackert och unikt val för alla rum i ditt hem. Kompatibla fasdimrar: - BERKER 2874 - BUSCH-JAEGER 65234 - GIRA 238500 - JUNG 225TDE