Quintiesse lampor

 • Vägglampa till bad Ashland Bay, 1 lampa, krom

  Vägglampa till bad Ashland Bay, 1 lampa, krom
  Vägglampan Ashland Bay imponerar med sin eleganta design. Kroppen är tillverkad av metall och dess utseende påminner om en lykta. Den är utrustad med en lampskärm av klart glas och glas med fröstruktur, som kan ge en behaglig och stämningsfull belysning med en valfri glödlampa. Tack vare skyddsklass IP44 är armaturen tillräckligt skyddad mot vattenstänk, så att den kan installeras i badrummet utan problem.
 • Hänglampa Tricocent, mässing/klar, 1 lampa

  Hänglampa Tricocent, mässing/klar, 1 lampa
  Pendellampan Tricocent har en elegant design. Den har en mässingsfärgad ram med upphängning och en sfärisk skärm av klart glas och glas med fröstruktur. Tricocent kan placeras enskilt eller sida vid sida och kan användas ovanför ett bord i köket eller i vardagsrummet och matplatsen med en valfri ljuskälla för behaglig bakgrundsbelysning. Det är möjligt att använda dimbara lampor för att reglera ljusstyrkan.
 • Badrumstaklampa Ashland Bay, Ø 30,5 cm, mässing

  Badrumstaklampa Ashland Bay, Ø 30,5 cm, mässing
  Taklampan Ashland Bay för badrum imponerar med sin eleganta design. Kroppen är tillverkad av metall och i den finns en rund lampskärm av klart glas med en fröstruktur inbyggd. Tack vare skyddsklass IP44 är lampan tillräckligt skyddad mot vattenstänk, så att den kan installeras i badrummet utan problem. Om den är utrustad med valfria ljuskällor kan den ge en behaglig och stämningsfull belysning.
 • Vägglampa till bad Poppy, 2 lampor, mässing

  Vägglampa till bad Poppy, 2 lampor, mässing
  Vägglampan Poppy kan enkelt installeras i badrummet tack vare sin IP44-skyddsklass. Den är stänkskyddad och har en metallram som är fäst vid två sfäriska lampskärmar av glas. Den monteras separat eller till höger och vänster om spegeln och kan belysa varje badrum med en behaglig och stämningsfull belysning med en valfri ljuskälla.
 • Taklampa Somerset, 1 lampa, mässing

  Taklampa Somerset, 1 lampa, mässing
  Taklampan Somerset har en sfärisk lampskärm av glas som stöds av en elegant metallram. Med sin moderna design berikar armaturen varje rum - oavsett om det är modernt eller klassiskt inrett. Den kan användas både i privata och gastronomiska utrymmen, där den kan ge en behaglig belysning med en valfri ljuskälla.
 • Hänglampa Somerset, 1 lampa, mässing

  Hänglampa Somerset, 1 lampa, mässing
  Somerset hängande lampa med en enda lampa är utrustad med en rund lampskärm av glas som stöds av en elegant metallram. Med sin moderna design berikar armaturen alla bostadsområden - oavsett om de är moderna eller klassiskt inredda. Som ljuskälla ovanför ett bord kan Sommerset användas både i privatlivet och i gastronomiska och kommersiella miljöer, där den kan ge en stämningsfull belysning i en elegant restaurang.
 • Taklampa Somerset, 1 lampa, svart

  Taklampa Somerset, 1 lampa, svart
  Taklampan Somerset har en sfärisk lampskärm av glas som stöds av en elegant metallram. Med sin moderna design berikar armaturen varje rum - oavsett om det är modernt eller klassiskt inrett. Den kan användas både i privata och gastronomiska utrymmen, där den kan ge en behaglig belysning med en valfri ljuskälla.
 • Vägglampa till bad Ashland Bay, 3 lampor, krom

  Vägglampa till bad Ashland Bay, 3 lampor, krom
  Vägglampan Ashland Bay imponerar med sin eleganta design. Kroppen är tillverkad av metall och bär tre lampskärmar av klart glas med fröstruktur. Om dessa är utrustade med valfria ljuskällor kan Ashland Bay ge en behaglig och stämningsfull belysning. Tack vare skyddsklass IP44 är armaturen tillräckligt skyddad mot vattenstänk, så att den kan installeras i badrummet utan problem.
 • Bordslampa Samara tygskärm glasfot rosa

  Bordslampa Samara tygskärm glasfot rosa
  Designbordslampa Samara med belyst glasfot Bordslampan Samara är en effektiv ljuskälla för stämningsbelysning i vardagsrum och sovrum. Lampskärmen är handgjord av konstsilke och belyses av en lampa med E27-sockel, sockeln av transparent glas belyses av en integrerad LED-lampa med GU10-sockel. Ljuskällorna kan kopplas separat eller tillsammans via 4-vägsbrytaren som är inbyggd i kabeln.
 • Ljuskrona Kimrose, 6 lampor, mässing

  Ljuskrona Kimrose, 6 lampor, mässing
  Kimrose - sexljus ljuskrona i art deco-stil Den sexljusa ljuskronan Kimrose är ett riktigt blickfång i alla rum. Stommen av stål i borstad mässingslook ger den en ädel touch och de klara räfflade glasskärmarna ger en vacker ljuseffekt. Det speciella med denna ljuskrona är att glasskärmarna kan tas bort, vilket gör den enkel att rengöra och ger möjlighet att ändra ljuskronans utseende. En annan höjdpunkt är den externa dimbarheten, som möjliggör en individuell justering av ljusstyrkan och därmed ger en trevlig atmosfär i rummet. Oavsett om det är i vardagsrummet, matsalen eller sovrummet, är Kimrose ljuskrona en riktig pärla som förhöjer alla atmosfärer.
 • Vägglampa Kimrose, 1 lampa, mässing

  Vägglampa Kimrose, 1 lampa, mässing
  Kimrose vägglampa med en lampa - en effektiv accentljuskälla Kimrose vägglampa med en lampa kombinerar modern design med charmen från art deco-stilen. Stommen av stål i borstad mässing utgör en elegant kontrast till den klara, räfflade glasskärmen som ger en vacker ljuseffekt. Särskilt praktiskt: armaturen kan även användas utan glasskärm. Kimrose är dessutom dimbar utifrån. Oavsett om det är som en elegant höjdpunkt i vardagsrummet eller som mysig belysning i sovrummet - Kimrose vägglampa är en riktig pärla för alla väggar.
 • Utomhusvägglampa Heath bredd 26,7cm svart

  Utomhusvägglampa Heath bredd 26,7cm svart
  För en rustik atmosfär: hexagonal utomhusvägglampa Heath Heath presenterar sig som en hexagonal lykta tillverkad av aluminium och klarglas med inbyggd fröstruktur. Klarglaset bevarar ljuskällans synlighet, vilket är anledningen till att det rekommenderas att använda dekorativa glödlampor eller rustika lampor. Glödlampa ingår ej - tillgänglig via tillbehör. Glasets struktur ger det strålande ljuset en mysig touch - externt dimbar
 • Ljuskrona Ren, 6 lampor, svart/guld

  Ljuskrona Ren, 6 lampor, svart/guld
  Sexljuskrona Ren med imponerande design Ljuskronan Ren är slående: Den består av en modernt utformad ram av matt svartlackerat stål med fem armar, på var och en av dem sitter ett flamformat skärmskal, i vilket en kula av alabasterimitation sitter. Insidan av metallskalen är lackerade i guld. I sfärerna sitter LED-lampor med G9-sockel. I kombination med guldtonen ger lamporna ett mjukt lysande ljus. Dessutom är en annan ljuskälla med GU10-sockel installerad i den nedre änden av ramen i mitten för direkt nedåtriktat ljus. Glödlampor ingår i leveransen. En utsökt armatur - designad av Lisa McDennon
 • Avståndstaklampa Echelon, mässing

  Avståndstaklampa Echelon, mässing
  Echelon spacer taklampa med kaskadskärm Utseendet på Echelon spacer taklampa påminner om lampor i Art Deco-design, vilket inspirerade designern Lisa McDennon, som skapade denna attraktiva lampa. Band av mässingsfärgad lackad metall alternerar med band av imiterad alabaster. Resultatet är en lampskärm som fascinerar även när den är släckt. Så snart belysningen tänds iscensätts skärmen på ett imponerande sätt och en mysig stämningsbelysning skapas.
 • Bordslampa Milne glasfot tygskärm aubergine

  Bordslampa Milne glasfot tygskärm aubergine
  Milne bordslampa med satinskärm och glasfot Denna bordslampa är något alldeles speciellt och drar till sig alla blickar även när den är släckt. Skärmen är handgjord av satintyg och basen består av klart, blåst glas. Både skärmen och basen är belysta: Skärmen belyses av en lampa med E27-sockel (exklusiv), sockeln av en 7-watts LED-lampa med GU10-sockel (ingår). Utrustad med 4-vägs strömbrytare, dvs. ljuskällorna kan kopplas både separat och tillsammans.
 • Vägglampa till bad Ashland Bay, 2 lampor, mässing

  Vägglampa till bad Ashland Bay, 2 lampor, mässing
  Vägglampan Ashland Bay imponerar med sin eleganta design. Kroppen är tillverkad av metall och bär två lampskärmar av klart glas och glas med fröstruktur. Om dessa är utrustade med valfria ljuskällor kan Ashland Bay ge en behaglig och stämningsfull belysning. Tack vare skyddsklass IP44 är armaturen tillräckligt skyddad mot vattenstänk så att den kan installeras i badrummet utan problem.
 • Hänglampa Nula, 1 lampa, musselvit/guld

  Hänglampa Nula, 1 lampa, musselvit/guld
  Charmig hänglampa Nula i skalvitt Hänglampan Nula har både industriella och organiska element. Skärmen är tillverkad av stål och har en skalvit lackfinish på utsidan. Skärmens insida är guldfärgad för optimal ljusreflektion, vilket ger ljuset en varm glöd. - externt dimbar
 • Vägglampa till bad Ashland Bay, 1 lampa, mässing

  Vägglampa till bad Ashland Bay, 1 lampa, mässing
  Vägglampan Ashland Bay imponerar med sin eleganta design. Kroppen är tillverkad av metall och dess utseende påminner om en lykta. Den är utrustad med en lampskärm av klart glas och glas med fröstruktur, som kan ge en behaglig och stämningsfull belysning med en valfri glödlampa. Tack vare skyddsklass IP44 är armaturen tillräckligt skyddad mot vattenstänk, så att den kan installeras i badrummet utan problem.
 • Vägglampa till bad Poppy, 3 lampor, mässing

  Vägglampa till bad Poppy, 3 lampor, mässing
  Vägglampan Poppy kan enkelt installeras i badrummet tack vare sin IP44-skyddsklass. Den är stänkskyddad och har en metallram på vilken tre sfäriska lampskärmar av glas är fästa. Den monteras separat eller till höger och vänster om spegeln och kan belysa varje badrum med en behaglig och stämningsfull belysning med en valfri glödlampa.
 • Vägglampa till bad Poppy, 1 lampa, mässing

  Vägglampa till bad Poppy, 1 lampa, mässing
  Vägglampan Poppy kan enkelt installeras i badrummet tack vare sin IP44-skyddsklass. Den är stänkskyddad och har en metallram på vilken en sfärisk lampskärm av glas är fäst. Den monteras separat eller till höger och vänster om spegeln och kan belysa varje badrum med en behaglig och stämningsfull belysning med en valfri ljuskälla.
 • LED-badrumsvägglampa Facet Single, 3 000 K, krom

  LED-badrumsvägglampa Facet Single, 3 000 K, krom
  Facet Single LED-vägglampan har en modern design. Tack vare skyddsklass IP44 är ljusdispenseringen stänkskyddad och kan därför monteras i badrummet utan problem. De kan placeras enskilt eller sida vid sida och kan med sina varmvita lysdioder ge varje badrum en behaglig och mysig atmosfär.
 • Vägglampa till bad Poppy, 3 lampor, krom

  Vägglampa till bad Poppy, 3 lampor, krom
  Vägglampan Poppy kan enkelt installeras i badrummet tack vare sin IP44-skyddsklass. Den är stänkskyddad och har en metallram på vilken tre sfäriska lampskärmar av glas är fästa. Den monteras separat eller till höger och vänster om spegeln och kan belysa varje badrum med en behaglig och stämningsfull belysning med en valfri ljuskälla.
 • Vägglampa till bad Poppy, 1 lampa, krom

  Vägglampa till bad Poppy, 1 lampa, krom
  Vägglampan Poppy kan enkelt installeras i badrummet tack vare sin IP44-skyddsklass. Den är stänkskyddad och har en metallram på vilken en sfärisk lampskärm av glas är fäst. Den monteras separat eller till höger och vänster om spegeln och kan belysa varje badrum med en behaglig och stämningsfull belysning med en valfri ljuskälla.
 • Vägglampa till bad Poppy, 2 lampor, krom

  Vägglampa till bad Poppy, 2 lampor, krom
  Vägglampan Poppy kan enkelt installeras i badrummet tack vare sin IP44-skyddsklass. Den är stänkskyddad och har en metallram som är fäst vid två sfäriska lampskärmar av glas. Den monteras separat eller till höger och vänster om spegeln och kan belysa varje badrum med en behaglig och stämningsfull belysning med en valfri ljuskälla.
 • Hänglampa Kimrose, 10 lampor, mässing

  Hänglampa Kimrose, 10 lampor, mässing
  Imponerande 10-ljus Kimrose pendelarmatur Stålstommen i borstad mässing ger armaturen ett ädelt och tidlöst utseende. De klara, räfflade glasskärmarna ger en fascinerande ljuseffekt och skapar en behaglig atmosfär i alla rum. Särskilt praktiskt: Glasskärmarna kan tas bort och armaturen är externt dimbar för individuell anpassning av ljusintensiteten. Denna pendelarmatur är en riktig höjdpunkt i alla vardagsrum och kommer garanterat att bli ett blickfång.
 • Utomhusvägglampa Fairfield, svart, 1 lampa

  Utomhusvägglampa Fairfield, svart, 1 lampa
  Med en valfri glödlampa kan Fairfield vägglampan för utomhusbruk belysa alla utomhusområden med homogen och direkt belysning. Kroppen är tillverkad av aluminium och försedd med klart glas med sandkornsstruktur. Designen är inspirerad av lampor från 1700- och 1800-talet, vilket ger den en charm från svunna tider. Tack vare skyddsklassen IP44 är den tillräckligt skyddad mot regn och insekter kan inte heller skada den.
 • Bordslampa Samara tygskärm glasfot grå 45,7

  Bordslampa Samara tygskärm glasfot grå 45,7
  Designbordslampa Samara med belyst glasfot Bordslampan Samara är en effektiv ljuskälla för stämningsbelysning i vardagsrum och sovrum. Lampskärmen är handgjord av konstsilke och belyses av en lampa med E27-sockel, sockeln av transparent glas belyses av en integrerad LED-lampa med GU10-sockel. Ljuskällorna kan kopplas separat eller tillsammans via 4-vägsbrytaren som är inbyggd i kabeln.
 • Bordslampa Arno, grön, polerad nickel

  Bordslampa Arno, grön, polerad nickel
  Bordslampa Arno med skärm av munblåst glas Bordslampan Arno är en dekorativ accessoar för en sofistikerad livsstil på alla platser. Skärmen består av munblåst prismatiskt glas. Ljuskällan - en LED-lampa med GX53-sockel, som redan ingår i leveransen - är dold i metallsockeln.
 • Bordslampa Samara tygskärm glasfot klar 45,7

  Bordslampa Samara tygskärm glasfot klar 45,7
  Designbordslampa Samara med belyst glasfot Bordslampan Samara är en effektiv ljuskälla för stämningsbelysning i vardagsrum och sovrum. Lampskärmen är handgjord av konstsilke och belyses av en lampa med E27-sockel, sockeln av transparent glas belyses av en integrerad LED-lampa med GU10-sockel. Ljuskällorna kan kopplas separat eller tillsammans via 4-vägsbrytaren som är inbyggd i kabeln.
 • Utomhusvägglampa Heath bredd 26,7 cm brons

  Utomhusvägglampa Heath bredd 26,7 cm brons
  För en rustik atmosfär: hexagonal utomhusvägglampa Heath Heath presenterar sig som en hexagonal lykta tillverkad av aluminium och klarglas med inbyggd fröstruktur. Klarglaset bevarar ljuskällans synlighet, vilket är anledningen till att det rekommenderas att använda dekorativa glödlampor eller rustika lampor. Glödlampa ingår ej - tillgänglig via tillbehör. Glasets struktur ger det strålande ljuset en mysig touch - externt dimbar
 • Hänglampa Kimrose, 3 lampor, mässing

  Hänglampa Kimrose, 3 lampor, mässing
  Pendellampa med tre lampor Kimrose i geometrisk form Pendellampan med tre lampor Kimrose är det perfekta valet för alla som letar efter en elegant belysningslösning. Stommen av borstat stål i ädelmässing och de klara, räfflade glasskärmarna samt den geometriska formen ger lampan en touch av art deco-stil och gör den till ett riktigt blickfång. Särskilt imponerande är den vackra ljuseffekten från de räfflade glasskärmarna, som skapar en mysig atmosfär. Skärmarna kan tas bort. Lampan är dimbar externt och erbjuder därmed maximal flexibilitet i belysningen. Oavsett om det är ovanför matbordet eller i vardagsrummet - Kimrose-pendellampan med tre lampor är ett elegant tillskott i alla hem.
 • Utomhustaklampa Morris, koppar

  Utomhustaklampa Morris, koppar
  Taklampa Morris - med IP44-skydd för utomhusbruk Denna fyrkantiga taklampa passar särskilt bra till antikt designade utomhusmiljöer. Oavsett om det gäller en täckt terrass, balkong eller takutsprång - taklampan Morris ser särskilt estetisk ut med sin finish i väderbiten koppar. Det etsade, skimrande och strukturerade glaset ger ljusflödet en hemtrevlig touch - externt dimbar
 • Utomhusvägglampa Heath bredd 33,1 cm, svart

  Utomhusvägglampa Heath bredd 33,1 cm, svart
  För en rustik atmosfär: hexagonal utomhusvägglampa Heath Heath presenterar sig som en hexagonal lykta tillverkad av aluminium och klarglas med inbyggd fröstruktur. Klarglaset bevarar ljuskällans synlighet, vilket är anledningen till att det rekommenderas att använda dekorativa glödlampor eller rustika lampor. Glödlampa ingår ej - tillgänglig via tillbehör. Glasets struktur ger det strålande ljuset en mysig touch - externt dimbar
 • Utomhusvägglampa Morris L bredd 20,3 cm koppar

  Utomhusvägglampa Morris L bredd 20,3 cm koppar
  Vägglampa Morris för utomhusbruk Vägglampan Morris för utomhusbruk är utformad som en lykta. Tack vare sitt dekorativa utseende kan den harmonisera med många antika fasader och fastigheter. Stommen är tillverkad av aluminium i färgtonen väderbiten koppar, det etsade, iriserande glaset har en vacker struktur som ger det strålande ljuset en speciell nyans av mysighet. - externt dimbar
 • Bordslampa Milne glasfot skärm blå

  Bordslampa Milne glasfot skärm blå
  Milne bordslampa med satinskärm och glasfot Denna bordslampa är något alldeles speciellt och drar till sig alla blickar även när den är släckt. Skärmen är handgjord av satintyg och basen består av klart, blåst glas. Både skärmen och basen är belysta: Skärmen belyses av en lampa med E27-sockel (exklusiv), sockeln av en 7-watts LED-lampa med GU10-sockel (ingår). Utrustad med 4-vägs strömbrytare, dvs. ljuskällorna kan kopplas både separat och tillsammans.
 • Bordslampa Arno, rökglas/gammal mässing

  Bordslampa Arno, rökglas/gammal mässing
  Bordslampa Arno med skärm av munblåst glas Bordslampan Arno är en dekorativ accessoar för en sofistikerad livsstil på alla platser. Skärmen består av munblåst prismatiskt glas. Ljuskällan - en LED-lampa med GX53-sockel, som redan ingår i leveransen - är dold i metallsockeln.
 • Bordslampa Arno rökglas/polerad nickel

  Bordslampa Arno rökglas/polerad nickel
  Bordslampa Arno med skärm av munblåst glas Bordslampan Arno är en dekorativ accessoar för en sofistikerad livsstil på alla platser. Skärmen består av munblåst prismatiskt glas. Ljuskällan - en LED-lampa med GX53-sockel, som redan ingår i leveransen - är dold i metallsockeln.
 • Vägglampa Nula, musselvitt/guld

  Vägglampa Nula, musselvitt/guld
  Dekorativ vägglampa Nula med tvåfärgad skärm Nula är en vägglampa som inte kan placeras i en tydlig stilistisk kategori, eftersom den har både industriella och organiska element. Den estetiskt utformade vägglampan passar till många inredningsfärger. Skärmen är skalvitlackerad på utsidan och guldfärgad på insidan, vilket ger det avgivna ljuset ett varmt skimmer. - externt dimbar
 • Vägglampa Ren, 1 lampa, svart/guld

  Vägglampa Ren, 1 lampa, svart/guld
  Ren vägglampa med en lampa i flamlook Ren vägglampa med en lampa, designad av Lisa McDennon, är ett absolut blickfång. Metallskärmen har en dekorativ flamform och är lackerad i matt svart på utsidan och guld på insidan, vilket förstärker intrycket av en flamma. I skålen sitter en kula av alabasterimitation, som innehåller G9-lampan. En LED-lampa med G9-sockel ingår - externt dimbar
 • Hänglampa Kimrose, 1 lampa, mässing

  Hänglampa Kimrose, 1 lampa, mässing
  Kimrose-pendellampa med en lampa och glasskärm Kimrose-pendellampan med en lampa är en riktig höjdpunkt i alla rum. Med sin stomme av borstat stål i ädelmässing och den klara, räfflade glasskärmen utstrålar den en touch av art deco-stil och ger ett elegant intryck i alla rum. Den vackra ljuseffekten som skapas av den räfflade glasskärmen är särskilt imponerande. Glasskärmen kan också tas bort. Armaturen är externt dimbar och ger därmed maximal flexibilitet i belysningen.
 • Bordslampa Samara tygskärm glasfot blå 45,7

  Bordslampa Samara tygskärm glasfot blå 45,7
  Designbordslampa Samara med belyst glasfot Bordslampan Samara är en effektiv ljuskälla för stämningsbelysning i vardagsrum och sovrum. Lampskärmen är handgjord av konstsilke och belyses av en lampa med E27-sockel, sockeln av transparent glas belyses av en integrerad LED-lampa med GU10-sockel. Ljuskällorna kan kopplas separat eller tillsammans via 4-vägsbrytaren som är inbyggd i kabeln.
 • LED-vägglampa Echelon, mässing

  LED-vägglampa Echelon, mässing
  Echelon LED-vägglampa - en kaskad av vackert ljus Designern Lisa McDennon inspirerades av 1920-talets art deco-stil när hon designade lampserien Echelon. Likt en kaskad draperas skärmelementen av omväxlande mässingsfärgat lackerat stål och alabasterimitation över varandra. Utrustad med en kraftfull och energieffektiv LED-ljuskälla ger Echelon effektiv extrabelysning.
 • Hänglampa Echelon, mässing

  Hänglampa Echelon, mässing
  Stilistiskt inspirerad av Art Deco: Echelon pendellampa Echelon pendellampa är en design av designern Lisa McDennon. Hon inspirerades av art deco-stilen. Den kaskadformade skärmen växlar mellan ringformade metallelement av stål och ringar av alabasterimitation, vilket skapar en imponerande ljuseffekt. -externt dimbar - kan endast förkortas under monteringen
 • Bordslampa Samara tygskärm glasfot lax 45,7

  Bordslampa Samara tygskärm glasfot lax 45,7
  Designbordslampa Samara med belyst glasfot Bordslampan Samara är en effektiv ljuskälla för stämningsbelysning i vardagsrum och sovrum. Lampskärmen är handgjord av konstsilke och belyses av en lampa med E27-sockel, sockeln av transparent glas belyses av en integrerad LED-lampa med GU10-sockel. Ljuskällorna kan kopplas separat eller tillsammans via 4-vägsbrytaren som är inbyggd i kabeln.
 • Bordslampa Milne glasfot skärm grå

  Bordslampa Milne glasfot skärm grå
  Milne bordslampa med satinskärm och glasfot Denna bordslampa är något alldeles speciellt och drar till sig alla blickar även när den är släckt. Skärmen är handgjord av satintyg och basen består av klart, blåst glas. Både skärmen och basen är belysta: Skärmen belyses av en lampa med E27-sockel (exklusiv), sockeln av en 7-watts LED-lampa med GU10-sockel (ingår). Utrustad med 4-vägs strömbrytare, dvs. ljuskällorna kan kopplas både separat och tillsammans.
 • Bordslampa Arno, grön/gammal mässing

  Bordslampa Arno, grön/gammal mässing
  Bordslampa Arno med skärm av munblåst glas Bordslampan Arno är en dekorativ accessoar för en sofistikerad livsstil på alla platser. Skärmen består av munblåst prismatiskt glas. Ljuskällan - en LED-lampa med GX53-sockel, som redan ingår i leveransen - är dold i metallsockeln.
 • Utomhusvägglampa Heath bredd 33,1 cm brons

  Utomhusvägglampa Heath bredd 33,1 cm brons
  För en rustik atmosfär: hexagonal utomhusvägglampa Heath Heath presenterar sig som en hexagonal lykta tillverkad av aluminium och klarglas med inbyggd fröstruktur. Klarglaset bevarar ljuskällans synlighet, vilket är anledningen till att det rekommenderas att använda dekorativa glödlampor eller rustika lampor. Glödlampa ingår ej - tillgänglig via tillbehör. Glasets struktur ger det strålande ljuset en mysig touch - externt dimbar
 • LED-vägglampa Styx, svart, 3 000 K 15x61 cm

  LED-vägglampa Styx, svart, 3 000 K 15x61 cm
  LED-vägglampan Styx har en öppen och linjär ram i svart metall som är utrustad med mässingsfärgade element på insidan. På så sätt fungerar armaturen inte bara som en ljuskälla utan också som ett konstobjekt på väggen. De kan placeras enskilt eller bredvid varandra och ger en mysig och behaglig belysning med sitt varmvita ljus.
 • Hänglampa Blacksmith svart/vit 1 lampa Ø25,4

  Hänglampa Blacksmith svart/vit 1 lampa Ø25,4
  Blacksmith hängande lampa med en enda lampa har en sfärisk kropp med spiralformade stöttor av svart metall, där en opalvit skärm är installerad. Den cylindriska skärmen av frostat glas fördelar ljuset jämnt och bländfritt och ger därmed ett behagligt ljusflöde. Tack vare skyddsklass IP44 är armaturen skyddad mot vattenstänk och kan därför användas inte bara i bostadsområdet utan även utomhus.
 • Vägglampa Blacksmith, svart/vit, 1 lampa

  Vägglampa Blacksmith, svart/vit, 1 lampa
  Vägglampan Blacksmith har en sfärisk kropp med spiralformade stöttor i svart metall, där en opalvit skärm är monterad. Den cylindriska skärmen av frostat glas fördelar ljuset jämnt och utan bländning och ger därmed ett behagligt ljusflöde. Tack vare skyddsklass IP44 är armaturen skyddad mot vattenstänk och kan därför användas inte bara i bostadsområdet utan även utomhus.
 • Taklampas Tollis, mässing/klar, Ø 30,5 cm

  Taklampas Tollis, mässing/klar, Ø 30,5 cm
  Den runda taklampan Tollis har ett elegant utseende. Den kupolformade kroppen har en färgkombination av mässing och vitt. Den integrerade lampskärmen av glas har en klar och räfflad yta som ger ett behagligt ljus i rummet. Taklampan Tollis kan användas i vardagsrummet och matsalen samt i köket och hallen.
 • Ljuskrona Silas, svart, 8 lampor, Ø 82,9 cm

  Ljuskrona Silas, svart, 8 lampor, Ø 82,9 cm
  Den åttaljusiga Silas-ljuskronan kombinerar tidstypisk stil med modern design. Färgskalan i svart och mässing ger en stilfull och elegant färgkontrast. Perfekt för dekorativa glödlampor och retrofitlampor. Det är också möjligt att använda dimbara lampor för att reglera ljusstyrkan.
 • Ljuskrona Silas, svart, 4 lampor, Ø 54,9 cm

  Ljuskrona Silas, svart, 4 lampor, Ø 54,9 cm
  Den fyrljusiga Silas-ljuskronan kombinerar tidstypisk stil med modern design. Färgskalan i svart och mässing ger en stilfull och elegant färgkontrast. Perfekt för dekorativa glödlampor och retrofitlampor. Det är också möjligt att använda dimbara lampor för att reglera ljusstyrkan.
 • Vägglampa Stinson, svart/krom, 2 lampor

  Vägglampa Stinson, svart/krom, 2 lampor
  Stinson vägglampa har en svart metallram med två kromfärgade uttag inuti. Hela armaturens design har en vördnadsfull och andaktsfull effekt, vilket gör att den inte bara passar utmärkt i vardagsrum utan även på andliga platser som kyrkor, kloster och katedraler. Ramens öppna utformning gör armaturen idealisk för dekorativa glödlampor och retrofitlampor.
 • Hänglampa Roux, mässingsfärger med glaselement

  Hänglampa Roux, mässingsfärger med glaselement
  Roux hängande lampa har en mässingsfärgad metallram i vilken glaselement är integrerade. Tack vare den eleganta designen kan pendellampan utstråla en glamourös känsla enskilt eller i par över ett matbord i köket eller i vardagsrummet och matplatsen. Dessutom kan Roux hängande lampa även användas inom den gastronomiska sektorn och kan användas tillsammans med andra ljuskällor på restauranger och hotell för att skapa en elegant belysning.
 • Hänglampa Stinson, svart/krom, 4 lampor

  Hänglampa Stinson, svart/krom, 4 lampor
  Stinson hängande lampa har en svart metallram med fyra kromfärgade uttag inuti. Armaturens övergripande design har en vördnadsfull och andaktsfull effekt, så att den passar utmärkt i privata rum och på andliga platser som kyrkor, kloster och katedraler. Ramens öppna utformning gör armaturen idealisk för dekorativa glödlampor och retrofitlampor.
 • Ljuskrona Silas, svart, 3 lampor, Ø 42,2 cm

  Ljuskrona Silas, svart, 3 lampor, Ø 42,2 cm
  Den treljusiga Silas-ljuskronan kombinerar tidstypisk design med modern stil. Färgskalan i svart och mässing ger en stilfull och elegant färgkontrast. Idealisk för användning med dekorativa glödlampor och retrofitlampor. Det är också möjligt att använda dimbara lampor för att reglera ljusstyrkan.
 • Vägglampa Silas, svart, 1 lampa, 15x22,5 cm

  Vägglampa Silas, svart, 1 lampa, 15x22,5 cm
  Silas vägglampa är tillverkad i metall och består av ett svart väggfäste och ett mässingsfärgat uttag. Den är utformad i skandinavisk minimalistisk stil och reducerad till det allra nödvändigaste. Dess design är dock elegant och tidlös, vilket gör att den enkelt kan integreras i både modernt inredda vardagsrum och mer klassiska vardagsrum eller vardagsrum i vintagestil.
 • Hänglampa Blacksmith, svart/vit, Ø 50,1 cm

  Hänglampa Blacksmith, svart/vit, Ø 50,1 cm
  Pendellampan Blacksmith har en sfärisk kropp med spiralformade stöttor av svart metall, där fyra opalvita skärmar är installerade. Tack vare de cylindriska skärmarna av frostat glas fördelas ljuset jämnt och bländfritt, vilket ger ett behagligt ljusflöde. Tack vare skyddsklass IP44 är armaturen skyddad mot vattenstänk och kan därför användas inte bara i bostadsområdet utan även utomhus.
 • Vägglampa Linara, svart/mässing, 1 lampa

  Vägglampa Linara, svart/mässing, 1 lampa
  Vägglampan Linara har en halvcirkelformad skärm i svart metall som framhäver den mässingsfärgade hållaren med ett uttag inbyggt på insidan genom de tunna stöttorna. Lampan är idealisk för dekorativa glödlampor och retrofitlampor, med vilka den kan ge en behaglig och stämningsfull belysning i vardagsrummet, matsalen eller hallen hemma.
 • Hänglampa Linara, svart/mässing, 1 lampa

  Hänglampa Linara, svart/mässing, 1 lampa
  Linara hängande lampa med en enda lampa har en rund skärm i svart metall som visar upp den mässingsfärgade hållaren med ett uttag inbyggt på insidan genom de tunna stöttorna. Pendellampan är idealisk för dekorativa glödlampor och retrofitlampor, med vilka den kan ge en behaglig och stämningsfull belysning ovanför ett bord.
 • LED-taklampa Styx, svart, 3 000 K 46x22 cm

  LED-taklampa Styx, svart, 3 000 K 46x22 cm
  LED-taklampan Styx har en öppen och linjär ram i svart metall som är utrustad med mässingsfärgade element på insidan. På så sätt fungerar armaturen inte bara som en ljuskälla utan också som ett konstobjekt i taket. De energibesparande lysdioderna har fästs på metallramens fyra sidor och ger en mysig belysning med varmvitt ljus.
 • Utomhushänglampa Nantucket, svart, 1 lampa

  Utomhushänglampa Nantucket, svart, 1 lampa
  Nantucket pendelbelysning för utomhusbruk är tillverkad av solid mässing och klart glas med en fröstruktur. Inte bara genom sitt namn utan också genom sin historiska design påminner armaturen om 1800-talets ljusautomater och utstrålar därmed en charm som i Herman Melvilles Moby Dick. Tack vare skyddsklass IP44 kan den användas utomhus utan problem och ge stämningsfull belysning med en valfri glödlampa.
 • LED-hänglampa Styx, svart, 3 000 K 30,5x113 cm

  LED-hänglampa Styx, svart, 3 000 K 30,5x113 cm
  LED-pendellampan Styx har en öppen och linjär ram i svart metall som är utrustad med mässingsfärgade element på insidan. På så sätt fungerar armaturen inte bara som en ljuskälla utan också som ett konstobjekt. De energibesparande lysdioderna har fästs på toppen av den kubformade metallramen och ger en mysig belysning med varmvitt ljus.
 • LED-hänglampa Styx, svart, 3 000 K 53,8x53,8 cm

  LED-hänglampa Styx, svart, 3 000 K 53,8x53,8 cm
  LED-pendellampan Styx har en öppen och linjär ram i svart metall som är utrustad med mässingsfärgade element på insidan. På så sätt fungerar armaturen inte bara som en ljuskälla utan också som ett konstobjekt. De energibesparande lysdioderna är monterade på de fyra sidorna av den kubformade metallramen och ger en mysig belysning med varmvitt ljus.
 • Hänglampa Linara, svart/mässing, 5 lampor

  Hänglampa Linara, svart/mässing, 5 lampor
  Linara-pendellampan med fem lampor har en rund skärm i svart metall som framhäver den mässingsfärgade hållaren med uttag inbyggda på insidan genom de tunna stöttorna. Pendellampan är idealisk för dekorativa glödlampor och retrofitlampor, med vilka den kan ge en behaglig och stämningsfull belysning ovanför ett bord.
 • Hänglampa Linara, svart/mässing, 6 lampor

  Hänglampa Linara, svart/mässing, 6 lampor
  Linara-pendellampan med sex lampor har en rund skärm i svart metall som framhäver den mässingsfärgade hållaren med uttag som är inbyggda på insidan genom de tunna stöttorna. Pendellampan är idealisk för dekorativa glödlampor och retrofitlampor, med vilka den kan ge en behaglig och stämningsfull belysning ovanför ett bord.
 • Ljuskrona silas, svart, 6 lampor, Ø72,3 cm

  Ljuskrona silas, svart, 6 lampor, Ø72,3 cm
  Den sexljusiga Silas-ljuskronan kombinerar tidstypisk stil med modern design. Färgskalan i svart och mässing ger en stilfull och elegant färgkontrast. Perfekt för dekorativa glödlampor och retrofitlampor. Det är också möjligt att använda dimbara lampor för att reglera ljusstyrkan.
 • Utomhusvägglampa Porter, svart, 33,6 cm hög

  Utomhusvägglampa Porter, svart, 33,6 cm hög
  Porter vägglampa för utomhusbruk är tillverkad av aluminium och har klart glas. Den är elegant svart och har en enkel och okomplicerad design. Tack vare skyddsklass IP44 är den tillräckligt skyddad mot vattenstänk och regn så att den kan användas utomhus utan problem.
 • Vägglampa till bad Ashland Bay, 2 lampor, krom

  Vägglampa till bad Ashland Bay, 2 lampor, krom
  Vägglampan Ashland Bay imponerar med sin eleganta design. Kroppen är tillverkad av metall och bär två lampskärmar av klart glas och glas med fröstruktur. Om dessa är utrustade med valfria ljuskällor kan Ashland Bay ge en behaglig och stämningsfull belysning. Tack vare skyddsklass IP44 är armaturen tillräckligt skyddad mot vattenstänk så att den kan installeras i badrummet utan problem.
 • LED-badrumsvägglampa Facet singel, 3 000 K, svart

  LED-badrumsvägglampa Facet singel, 3 000 K, svart
  Facet Single LED-vägglampan har en modern design. Tack vare skyddsklass IP44 är ljusdispenseringen stänkskyddad och kan därför monteras i badrummet utan problem. De kan placeras enskilt eller sida vid sida och kan med sina varmvita lysdioder ge varje badrum en behaglig och mysig atmosfär.
 • LED-badrumsvägglampa Facet Single, 3 000 K mässing

  LED-badrumsvägglampa Facet Single, 3 000 K mässing
  Facet Single LED-vägglampan har en modern design. Tack vare skyddsklass IP44 är ljusdispenseringen stänkskyddad och kan därför monteras i badrummet utan problem. De kan placeras individuellt eller sida vid sida och kan med sina varmvita lysdioder ge varje badrum en behaglig och mysig atmosfär.
 • Badrumstaklampa Ashland Bay, Ø 30,5 cm, krom

  Badrumstaklampa Ashland Bay, Ø 30,5 cm, krom
  Taklampan Ashland Bay för badrum imponerar med sin eleganta design. Kroppen är tillverkad av metall och i den finns en rund lampskärm av klart glas med en fröstruktur inbyggd. Tack vare skyddsklass IP44 är lampan tillräckligt skyddad mot vattenstänk, så att den kan installeras i badrummet utan problem. Om den är utrustad med valfria ljuskällor kan den ge en behaglig och stämningsfull belysning.
 • Hänglampa Tollis, mässing/vit, 1 lampa, Ø40,8 cm

  Hänglampa Tollis, mässing/vit, 1 lampa, Ø40,8 cm
  Den enljusiga hängande lampan Tollis har ett elegant utseende. Den mässingsfärgade lampskärmen har en vit hatt och utstrålar en känsla av nobless genom sin eleganta färgkombination. Den integrerade skärmen av glas har en klar och räfflad yta som behagligt sprider ljuset i rummet. Pendellampan Tollis kan användas i vardagsrummet och matsalen samt i köket eller i hallen hemma.
 • Hänglampa Tollis, mässing/vit, 1 lampa, Ø20,4 cm

  Hänglampa Tollis, mässing/vit, 1 lampa, Ø20,4 cm
  Den enljusiga hängande lampan Tollis har ett elegant utseende. Den mässingsfärgade lampskärmen har en vit hatt och utstrålar en känsla av nobless genom sin eleganta färgkombination. Den integrerade skärmen av glas har en klar och räfflad yta som behagligt sprider ljuset i rummet. Pendellampan Tollis kan användas i vardagsrummet och matsalen samt i köket eller i hallen hemma.
 • Hänglampa Somerset, 1 lampa, svart

  Hänglampa Somerset, 1 lampa, svart
  Somerset hängande lampa med en enda lampa är utrustad med en rund lampskärm av glas som stöds av en elegant metallram. Med sin moderna design berikar armaturen alla bostadsområden - oavsett om de är moderna eller klassiskt inredda. Som ljuskälla ovanför ett bord kan Sommerset användas både i privatlivet och i gastronomiska och kommersiella miljöer, där den kan ge en stämningsfull belysning i en elegant restaurang.
 • Vägglampa Somerset, 1 lampa, svart

  Vägglampa Somerset, 1 lampa, svart
  Vägglampan Somerset har en rund lampskärm av glas som sitter på en elegant designad kropp av stål. Armaturen berikar varje bostadsområde med sin moderna design och kan användas både i privata utrymmen och inom den gastronomiska och kommersiella sektorn, där den kan ge stämningsfull belysning i hotellkorridorer eller restaurangmatsalar.
 • Utomhusvägglampa Porter, svart, 47,4 cm hög

  Utomhusvägglampa Porter, svart, 47,4 cm hög
  Porter vägglampa för utomhusbruk är tillverkad av aluminium och har klart glas. Den är elegant svart och har en enkel och okomplicerad design. Tack vare skyddsklass IP44 är den tillräckligt skyddad mot vattenstänk och regn så att den kan användas utomhus utan problem.
 • Vägglampa till bad Ashland Bay, 3 lampor, mässing

  Vägglampa till bad Ashland Bay, 3 lampor, mässing
  Vägglampan Ashland Bay imponerar med sin eleganta design. Kroppen är tillverkad av metall och bär tre lampskärmar av klart glas med en fröstruktur. Om dessa är utrustade med valfria ljuskällor kan Ashland Bay ge en behaglig och stämningsfull belysning. Tack vare skyddsklass IP44 är armaturen tillräckligt skyddad mot vattenstänk, så att den kan installeras i badrummet utan problem.
 • Utomhusvägglampa Lasalle, svart/klar, 39,3 cm hög

  Utomhusvägglampa Lasalle, svart/klar, 39,3 cm hög
  Lasalle vägglampa för utomhusbruk har en svart aluminiumkropp och en rund lampskärm av klart glas. Den är tillräckligt skyddad mot insekter och regn enligt skyddsklass IP44, så att den enkelt kan installeras utomhus och ge atmosfärisk belysning med valfri ljuskälla.
 • Vägglampa Somerset, 1 lampa, mässing

  Vägglampa Somerset, 1 lampa, mässing
  Vägglampan Somerset har en rund lampskärm av glas som sitter på en elegant designad kropp av stål. Armaturen berikar varje bostadsområde med sin moderna design och kan användas både i privata utrymmen och inom den gastronomiska och kommersiella sektorn, där den kan ge stämningsfull belysning i hotellkorridorer eller restaurangmatsalar.
 • Utomhusvägglampa Atwater, lykta, mässing, 35,5 cm

  Utomhusvägglampa Atwater, lykta, mässing, 35,5 cm
  Atwater vägglampa för utomhusbruk imponerar med sin klassiska charm. Den är tillverkad av en komposit av plast/sten och är utrustad med klart glas med fröstruktur, så att den kan ge en stämningsfull belysning med en valfri ljuskälla. Tack vare IP44-skyddsklassningen är den inte bara motståndskraftig mot regn, utan även mot insekter.
 • Utomhusvägglampa Atwater, lampa, svart, 35,5cm

  Utomhusvägglampa Atwater, lampa, svart, 35,5cm
  Atwater vägglampa för utomhusbruk imponerar med sin klassiska charm. Den är tillverkad av en komposit av plast/sten och är utrustad med klart glas med fröstruktur, så att den kan ge en stämningsfull belysning med en valfri ljuskälla. Tack vare IP44-skyddsklassningen är den inte bara motståndskraftig mot regn, utan även mot insekter.
 • Utomhusvägglampa Lasalle, svart/klar, 29,6cm hög

  Utomhusvägglampa Lasalle, svart/klar, 29,6cm hög
  Lasalle vägglampa för utomhusbruk har en svart aluminiumkropp och en rund lampskärm av klart glas. Den är tillräckligt skyddad mot insekter och regn enligt skyddsklass IP44, så att den enkelt kan installeras utomhus och ge atmosfärisk belysning med valfri ljuskälla.
 • Utomhusvägglampa Atwater, lampa, svart, 44,5 cm

  Utomhusvägglampa Atwater, lampa, svart, 44,5 cm
  Atwater vägglampa för utomhusbruk imponerar med sin klassiska charm. Den är tillverkad av en komposit av plast/sten och är utrustad med klart glas med fröstruktur, så att den kan ge en stämningsfull belysning med en valfri ljuskälla. Tack vare IP44-skyddsklassningen är den inte bara motståndskraftig mot regn, utan även mot insekter.
 • Utomhusvägglampa Atwater, lykta, mässing, 44,5cm

  Utomhusvägglampa Atwater, lykta, mässing, 44,5cm
  Atwater vägglampa för utomhusbruk imponerar med sin klassiska charm. Den är tillverkad av en komposit av plast/sten och är utrustad med klart glas med fröstruktur, så att den kan ge en stämningsfull belysning med en valfri ljuskälla. Tack vare IP44-skyddsklassningen är den inte bara motståndskraftig mot regn, utan även mot insekter.
 • Hänglampa Nula, bunt, vit/guld, 15 lampor

  Hänglampa Nula, bunt, vit/guld, 15 lampor
  15-flammig, bunt hängande lampa NulaDe femton organiskt formade, halvcirkelformade skärmarna i Nula hängande lampa har ett kritvitt utseende på utsidan. På insidan lyser de med ett lyxigt gyllene lager som ger ljuset en särskilt varm ton.Varje skugga hänger från en svart kabel som löper i en gyllene sfär. Mellan kapellet och kulan kan man sätta in olika långa stänger, vilket gör det möjligt att ändra upphängningen. Dessutom finns en diskret gyllene låsring runt kablarna, som kan flyttas upp och ner och som ser till att skärmarna antingen hänger längre ifrån varandra eller närmare varandra.Nula erbjuder alltså inte bara ett flexibelt utseende och infästning, utan också ett individuellt belysningskoncept som är både dekorativt och funktionellt för stora utrymmen.
 • Hänglampa Blacksmith, svart/vit, Ø 40,7 cm

  Hänglampa Blacksmith, svart/vit, Ø 40,7 cm
  Pendellampan Blacksmith har en sfärisk kropp med spiralformade stöttor av svart metall, där tre opalvita skärmar är installerade. Tack vare de cylindriska skärmarna av frostat glas fördelas ljuset jämnt och bländfritt, vilket ger ett behagligt ljusflöde. Tack vare skyddsklass IP44 är armaturen skyddad mot vattenstänk och kan därför användas inte bara i bostadsområdet utan även utomhus.