PURE lampor

 • PURE Mira taklampa 6 lampor fjärrkontroll

  PURE Mira taklampa 6 lampor fjärrkontroll
  PURE Mira LED-taklampa med sex justerbara ljuselement, ljusstyrka och färgtemperatur som kan justeras via fjärrkontrollen. Med en öppen, minimalistisk design och en mängd olika alternativ för exakt anpassning till förhållandena i rummet är den sexlampiga Mira LED-takarmaturen det idealiska valet för omfattande rumsbelysning i moderna miljöer. Konstruktionen i aluminium består av en kubisk takbox och tre armar som är fästade i ändarna med hjälp av vridbara leder och som kan ställas i linje eller i valfri vinkel till varandra. Varje armsektion är utrustad med två rektangulära belysningselement monterade undertill, som i sin tur kan roteras och svängas så att ljuset från LED-skyltarna som är installerade bakom satinerade akrylhöljen kan riktas till önskat område. Armaturen styrs av en fjärrkontroll som gör att färgtemperaturen kan dämpas och justeras så att Mira ger lämplig belysning i alla miljöer och vid alla tider på dygnet. Efter att ha slagit på är den senast valda inställningen åter aktiverad (minnesfunktion).
 • Paul Neuhaus Pure-Gemin LED-taklampa 12 lampor

  Paul Neuhaus Pure-Gemin LED-taklampa 12 lampor
  LED-plafondlampa Pure-Gemin, tolvflammig, dimbar via strömbrytare En rund kapell med tolv cylindriska lampor i olika längder i färgerna borstad svart, matt mässing och borstad aluminium - det är LED-takbelysningen Pure-Gemin. Armaturens puristiska design ser estetisk och raffinerad ut och gör armaturen till ett blickfång som även lyser upp stora rum. En speciell egenskap hos armaturen är Simply dim-funktionen, som gör att ljuset kan dämpas utan ytterligare installation via den befintliga väggbrytaren. På så sätt kan ljusstyrkan varieras från 100 % ljusstyrka till 10 % ljusstyrka. Tack vare minnesfunktionen sparas den valda ljusstyrkan till nästa gång armaturen slås på.
 • Paul Neuhaus Pure-Gemin LED-vägglampa silver

  Paul Neuhaus Pure-Gemin LED-vägglampa silver
  LED-vägglampa Pure-Gemin med kabel och stickpropp Pure-Gemin är en vägglampa med en flexibel arm som kan användas var som helst, oberoende av en vägganslutning, eftersom lampan är utrustad med en kabel med en kontakt och en strömbrytare integrerad i kabeln. Vägglampan kan användas vid sängen som ersättning för sänglampan eller vid läsfåtöljen i vardagsrummet - överallt erbjuder vägglampan riktad justerbar belysning.
 • Paul Neuhaus Pure-Lines LED-taklampa kvadrat alu

  Paul Neuhaus Pure-Lines LED-taklampa kvadrat alu
  LED-taklampa Pure-Lines i kvadratisk form med CCT-funktion och fjärrkontroll En fyrkantig ram av aluminium med en satinerad diffusor av polykarbonat - det är Pure-Lines LED-taklampa som levereras med en fjärrkontroll för bekväm och mycket flexibel inställning. Tack vare CCT-styrningen kan armaturen välja ljusfärg, från varmvitt ljus till universell vit belysning, och ljusstyrkan kan dämpas kontinuerligt. Dessutom kan en nattljusfunktion väljas och en knapp kan användas för att släcka ljuset efter en minut. Den moderna designen och den flexibla belysningsdesignen gör Pure-Lines LED-takbelysning till en otroligt mångsidig armatur för många olika rum.
 • Paul Neuhaus Pure-Cosmo LED-hänglampa 121x84,5 cm

  Paul Neuhaus Pure-Cosmo LED-hänglampa 121x84,5 cm
  LED-pendelarmatur Pure-Cosmo i vinkelform med CCT-funktion, touchdimmer och fjärrkontroll Skärmen på Pure-Cosmo LED-pendellampan består av två fyrkantiga element. De är placerade överlappande och bildar en intressant armatur med geometriska former som är perfekt för att belysa ett långt matbord. Den här minimalistiskt utformade armaturen i borstad aluminium fokuserar på ljusstrålningen. Armaturen levereras med en fjärrkontroll och är även utrustad med beröringssensorer. I båda driftsformerna kan ljusdesignen anpassas flexibelt till de aktuella omständigheterna, eftersom armaturen är utrustad med ljuspunkter som pekar uppåt och nedåt samt med lysdioder som strålar ut i sidled runtomkring. Förutom CCT-ljusstyrning, som gör det möjligt att välja ljusfärg från varmvitt till universalvitt, är ljuset oändligt dimbart och en mängd olika ljusstrålar kan väljas (uppåt, nedåt, åt sidan eller olika kombinationer). Genom en kort beröring av sensorn kan de mest varierande ljuskombinationerna väljas, genom en lång beröring dämpas ljuset. LED-pendelarmaturen Pure-Cosmo övertygar med sin mycket flexibla belysning och sitt estetiska och raffinerade utseende, den kan användas på många olika sätt.
 • Paul Neuhaus Pure-Cosmo LED-hänglampa Ø 55 cm

  Paul Neuhaus Pure-Cosmo LED-hänglampa Ø 55 cm
  Pure-Cosmo LED-pendelarmatur med touchdimmer, CCT-funktion och fjärrkontroll Pure-Cosmo är en minimalistisk LED-pendelarmatur som fokuserar på ljuset. Lampskärmen i form av en platt, bred ring av borstad aluminium är utrustad med LED-ljuspunkter som pekar nedåt och uppåt samt med LED-ljus från sidan, de enskilda ljuskällorna kan kopplas separat. Armaturen är också utrustad med CCT-ljusstyrning så att ljusfärgen kan justeras steglöst från varmvitt ljus till universell vit belysning med hjälp av den medföljande fjärrkontrollen och beroende på var armaturen används och vilka ljuskrav som ställs kan den lämpliga belysningen alltid realiseras individuellt. Ljusfärgen och ljusdämpningen kan styras både med hjälp av de peksensorer som är installerade på armaturen och via fjärrkontrollen; en integrerad minnesfunktion sparar de justerade inställningarna. Genom en kort beröring av sensorerna kan många olika ljuskombinationer väljas, t.ex. att ljuset enbart tänds uppåt, nedåt eller åt sidan eller olika kombinationer. En lång beröring dämpar ljuset. Pure-Cosmo LED-pendelarmatur övertygar med ett estetiskt och samtidigt sofistikerat utseende och ljusteknik och kan användas på många olika sätt.
 • Paul Neuhaus Pure-Gemin LED-pendellampa mix

  Paul Neuhaus Pure-Gemin LED-pendellampa mix
  Pure-Gemin LED-pendelarmatur med fem cylindriska armaturer på en lång kapell Två korta och tre långa, smala och cylindriska armaturer hänger i olika upphängningar från den långa kapellet och lyser perfekt upp t.ex. ett långt bord eller en disk. De enskilda armaturerna är utrustade med varmvita LED-skivor som kan dimmas via den väggmonterade ljusbrytaren. Denna Simply-dim-teknik gör det möjligt att reglera armaturens ljusstyrka från 100 % ljusstyrka till 10 % ljusstyrka via den befintliga strömbrytaren. Minnesfunktionen sparar den valda inställningen tills nästa gång den slås på eller tills valet ändras. Det puristiska utseendet på pendellampan från Pure-serien är estetiskt och raffinerat på samma gång och gör lampan till ett blickfång i rummet.
 • Paul Neuhaus Pure-Gemin LED-pendellampa 10 lampor

  Paul Neuhaus Pure-Gemin LED-pendellampa 10 lampor
  Tio lampor Pure-Gemin LED-pendelarmatur - dimbar via strömbrytare Tio cylindriska, smala lampor i olika längder och färger svänger från det långa kapellet och gör Gemin LED-pendelarmaturen till en speciell ljuskälla över ett långbord. I varje nyans sitter en varmvit LED-modul bakom en diffusor av satinerad plast. Utan någon extra installation av en dimmer kan pendellampans ljus dämpas via den befintliga väggströmbrytaren tack vare Simply dim-funktionen, från full ljusstyrka kontinuerligt ner till en ljusstyrka på 10 %. Den valda ljusstyrkan sparas tack vare minnesfunktionen, så att armaturen lyser med denna ljusstyrka när den slås på igen. Armaturerna i Pure-serien har en klar och ren design som är både estetisk och raffinerad. Den kan integreras i många inredningar.
 • Paul Neuhaus Pure-Lines LED-taklampa lång alu

  Paul Neuhaus Pure-Lines LED-taklampa lång alu
  LED-takarmatur Pure-Lines i lång, smal form med CCT-funktion och fjärrkontroll Takarmaturen Pure-Lines LED erbjuder variabelt justerbar belysning och har en lång, smal form av aluminium och en diffusor av polykarbonat. Bakom diffusorn har LED-lampor installerats som kan styras bekvämt och otroligt flexibelt med CCT-kontrollen och den medföljande fjärrkontrollen. Armaturen kan slås på och av via fjärrkontroll, den kan dimmas och ljusfärgen kan justeras kontinuerligt eller i fyra fasta nivåer. Dessutom har fjärrkontrollen en knapp för att stänga av armaturen efter en minut och en knapp för nattljusfunktionen. Den inställda belysningen lagras av minnesfunktionen så att armaturen återigen lyser i den önskade belysningen när den slås på nästa gång.
 • Paul Neuhaus Pure-Gemin LED-golvlampa silver

  Paul Neuhaus Pure-Gemin LED-golvlampa silver
  LED-golvlampa Pure-Gemin med böjbar arm i den övre delen Pure-Gemin LED-golvlampan Pure-Gemin är delikat, puristisk och tidlös, men samtidigt modern och trendig.Den består av en rund fot, en smal, upprätt arm med ett böjbart område i toppen och en smal, cylindriskt formad lampskärm. Basen och skärmen är utformade i borstad aluminium, vilket är en fin kontrast till den svarta stången. Golvlampan passar utmärkt som läslampa i vardagsrummet, eftersom ljuskäglan kan justeras specifikt.
 • PURE Lume LED-pendellampa, aluminium

  PURE Lume LED-pendellampa, aluminium
  LED-pendelarmatur Pure-Lume i aluminium med CCT-funktion och sensorer Den långa och smala LED-pendelarmaturen Pure-Lume med sin linjära design passar in i många inredningsstilar och erbjuder mycket varierande belysning, eftersom ljusfärgen kan justeras i tre steg med CCT-belysningstekniken och den är dessutom steglöst dimbar. Dessutom kan armaturens längd varieras eftersom skärmen, som består av tre smala element, kan förlängas. Ljuset som avges uppåt och nedåt styrs av sensorer som är integrerade i armaturens övre och nedre del. Korta rörelser i området för sensorerna styr ljusfärgen, genom att hålla handen under sensorn startar ljusdämpningen som upphör så snart handen avlägsnas från sensorområdet. Ljusfärgen kan justeras från varmvitt ljus till universellt vitt ljus och är steglöst dimbar. Den här stora flexibiliteten i ljusdesignen gör pendelarmaturen till en mångsidig ljuskälla, oavsett om den är ovanför köksbänken eller matbordet - i varje område och för varje aktivitet kan belysningen anpassas efter önskemål.
 • Paul Neuhaus Pure-Neo LED-taklampa 45x45 cm

  Paul Neuhaus Pure-Neo LED-taklampa 45x45 cm
  LED taklampa Pure-Neo inklusive fjärrkontroll, dimbar och med CCT-funktion Den platta LED-panelen Pure-Neo i kvadratisk form är tillverkad av aluminium och PMMA och är utrustad med CCT-funktionen, vilket innebär att ljusfärgen kan justeras från varmvitt till universalvitt. Panelen är utrustad med två LED-skyltar som kan kopplas separat - så att endast det stora området kan belysas eller endast det lilla området i mitten eller båda tillsammans. Vare sig det handlar om ljus belysning för arbete eller mjuk belysning för att titta på TV på kvällen - med LED-panelen kan du ställa in rätt belysning när som helst. Ljusinställningarna kan bekvämt justeras med den medföljande fjärrkontrollen, som också kan användas för att dämpa ljuset. Fjärrkontrollen ger också möjlighet att slå på ett nattljus och en timerfunktion.
 • Paul Neuhaus Pure-Gemin LED-taklampa 6 lampor mix

  Paul Neuhaus Pure-Gemin LED-taklampa 6 lampor mix
  Pure-Gemin LED-plafondlampa med sex flexibla armar och Simply dim Pure-Gemin är en sexlampig LED-taksarmatur med sex tunna, cylindriska lampor. De är utformade i färgerna svart, mässing och aluminim i borstat utseende och sticker ut från det runda taket på svarta, flexibla armar. Tack vare armarnas flexibilitet kan takarmaturen alltid ändras i sin form och därmed också i sin storlek, så att ett stort område kan belysas. Funktionen Simply dim är särskilt anmärkningsvärd. Detta gör att ljuset kan dimmas via den befintliga väggströmbrytaren utan att det behövs någon ytterligare installation. Ljusstyrkan kan väljas mellan 100 % och 10 % och en minnesfunktion sparar den. Pure-Gemin är en LED-takslampa som är mycket estetiskt tilltalande i sin puristiska design och samtidigt övertygar med en stor portion sofistikering.
 • Paul Neuhaus Pure-Cosmo LED-pendellampa 110 cm

  Paul Neuhaus Pure-Cosmo LED-pendellampa 110 cm
  Long Pure-Cosmo CCT LED-pendelarmatur med touchdimmer och fjärrkontroll Pure-Cosmo LED-pendelarmatur med sin långa, platta lampskärm presenterar sig på ett linjärt och minimalistiskt sätt. Armaturen, som är tillverkad av borstad aluminium, är helt flexibel när det gäller ljusstrålning, eftersom den är utrustad med CCT-ljusstyrning, som gör det möjligt att justera ljusfärgen steglöst i intervallet från varmvitt ljus till universell vit belysning. LED-ljuspunkter har installerats både uppåt och nedåt på skärmen, och i den långa skärmen finns också LED-ljuspunkter som strålar ut i sidled runtomkring. Vid behov kan de enskilda lysdioderna slås på och av separat eller i olika kombinationer genom att man flera gånger kort berör sensorerna på lampskärmen, ljuset dämpas genom att man berör dem länge och ljusfärgen kan också ändras med hjälp av en sensor. Alla inställningar kan också göras via den medföljande fjärrkontrollen. Pure Cosmo är en modern pendelarmatur som tack vare sin flexibilitet i ljusdesignen kan användas på många olika sätt och alltid ger rätt ljus.
 • Paul Neuhaus Pure-Cosmo LED-hänglampa 50x50 cm

  Paul Neuhaus Pure-Cosmo LED-hänglampa 50x50 cm
  LED-pendelarmatur Pure-Cosmo i vinkelform med CCT-funktion, touchdimmer och fjärrkontroll En fyrkantig, bred ram i borstad aluminium utgör skärmen på Pure Cosmo LED-pendelarmatur. Skärmen är utrustad med små LED-ljuspunkter både uppåt och nedåt, som är jämnt fördelade på ramen. Dessutom har lysdioder installerats i ramen, som strålar ut sitt ljus runt om på sidan. Ljusinställningarna är mycket mångsidiga tack vare två touch-sensorer som är installerade på armaturen. Tack vare CCT-ljusstyrning kan ljusfärgen justeras från varmvitt ljus till universell vit belysning, belysningen kan dämpas och de enskilda ljuskällorna (överst, underst, vid sidan) kan kopplas om i de mest varierande kombinationer genom en kort beröring av sensorn. Denna flexibilitet gör Pure-Cosmo pendelarmaturen till en mångsidig armatur. Som ett alternativ till att använda armaturen direkt på den ingår en fjärrkontroll i leveransen, med vilken alla inställningar också kan göras. Armaturerna i Pure-Cosmo-serien övertygar med sin mycket flexibla belysning och sitt moderna, estetiska och raffinerade utseende.
 • Paul Neuhaus Pure-Lines LED-taklampa antracit

  Paul Neuhaus Pure-Lines LED-taklampa antracit
  LED-taklampa Pure-Lines i kvadratisk form med CCT-funktion och fjärrkontroll En fyrkantig ram av aluminium med en satinerad diffusor av polykarbonat - det är Pure-Lines LED-taklampa som levereras med en fjärrkontroll för bekväm och mycket flexibel inställning. Tack vare CCT-styrningen kan armaturen välja ljusfärg, från varmvitt ljus till universell vit belysning, och ljusstyrkan kan dämpas kontinuerligt. Dessutom kan en nattljusfunktion väljas och en knapp kan användas för att släcka ljuset efter en minut. Den moderna designen och den flexibla belysningsdesignen gör Pure-Lines LED-takbelysning till en otroligt mångsidig armatur för många olika rum.
 • Paul Neuhaus Pure-Lite LED-pendellampa 100 cm

  Paul Neuhaus Pure-Lite LED-pendellampa 100 cm
  LED-pendelarmatur Pure-Lite med CCT-funktion och sensorbrytare Pure-Lite LED-pendelarmatur är en tidlös och enkel ljuskälla för matbordet eller köksbänken. Den enkelt utformade armaturen kan integreras i alla inredningsstilar, ger energisnål belysning tack vare modern LED-teknik och med CCT-teknik kan ljusfärgen justeras i tre steg och är dessutom dimbar, så att en mycket varierande ljusdesign är möjlig. Sensorn som är installerad på ena sidan ovanpå armaturens lampskärm gör det möjligt att tända och släcka armaturen med en svepande rörelse och sensorn på andra sidan av skärmen gör det möjligt att justera ljusfärgen i tre steg (varmvitt till universalvitt) med en svepande rörelse och att dämpa ljuset genom att hålla handen över sensorn. Den valda ljusinställningen lagras av minnesfunktionen så att exakt denna belysning lyser igen nästa gång den slås på.
 • Paul Neuhaus Pure-Cosmo LED-pendellampa 140 cm

  Paul Neuhaus Pure-Cosmo LED-pendellampa 140 cm
  Long Pure-Cosmo CCT LED-pendelarmatur med touchdimmer och fjärrkontroll Pure-Cosmo LED-pendelarmatur med sin långa, platta lampskärm presenterar sig på ett linjärt och minimalistiskt sätt. Armaturen, som är tillverkad av borstad aluminium, är helt flexibel när det gäller ljusstrålning, eftersom den är utrustad med CCT-ljusstyrning, som gör att ljusfärgen kan justeras steglöst i intervallet från varmvitt ljus till universell vit belysning. LED-ljuspunkter har installerats både uppåt och nedåt på skärmen, och i den långa skärmen finns också LED-ljuspunkter som strålar ut i sidled runtomkring. Vid behov kan de enskilda lysdioderna slås på och av separat eller i olika kombinationer genom att man flera gånger kort berör sensorerna på lampskärmen, ljuset dämpas genom att man berör dem länge och ljusfärgen kan också ändras med hjälp av en sensor. Alla inställningar kan också göras via den medföljande fjärrkontrollen. Pure Cosmo är en modern pendelarmatur som tack vare sin flexibilitet i ljusdesignen kan användas på många olika sätt och alltid ger rätt ljus.
 • Paul Neuhaus Pure-Gemin LED-pendellampa svart

  Paul Neuhaus Pure-Gemin LED-pendellampa svart
  Pure-Gemin LED-pendelarmatur med fem cylindriska armaturer på en lång kapell Två korta och tre långa, smala och cylindriskt utformade armaturer hänger ner från den långa kapellet i olika upphängningar och lyser perfekt upp till exempel ett långt bord eller en disk. De enskilda armaturerna är utrustade med varmvita LED-skivor som kan dimmas via den väggmonterade ljusbrytaren. Denna Simply-dim-teknik gör det möjligt att reglera armaturens ljusstyrka från 100 % ljusstyrka till 10 % ljusstyrka via den befintliga strömbrytaren. Minnesfunktionen sparar den valda inställningen tills nästa gång den slås på eller tills valet ändras. Det puristiska utseendet på pendellampan från Pure-serien är estetiskt och raffinerat på samma gång och gör lampan till ett blickfång i rummet.
 • Paul Neuhaus Pure-Lite LED-pendellampa 160 cm

  Paul Neuhaus Pure-Lite LED-pendellampa 160 cm
  Long Pure-Lite LED-pendelarmatur med sensorbrytare, CCT-funktion, dimbar Den långa Pure-Lite LED-pendelarmaturen är tillverkad av aluminium och designad i antracit. Lysdioderna i den långa och smala lampskärmen sitter bakom ett hölje av PMMA och avger därför en bländfri belysning som kan justeras variabelt tack vare två sensorbrytare som är integrerade ovanpå lampskärmen. Armaturens ljusfärg kan väljas i tre steg från varmvitt till universalvitt, och ljuset kan också dämpas kontinuerligt. Den ena sensorn kan användas för att tända och släcka armaturen med en kort sveprörelse, den andra sensorn ändrar ljusfärgen med en sveprörelse och startar dimningsprocessen när handen hålls över sensorn, som avslutas när önskad ljusstyrka uppnås genom att ta bort handen. Armaturen är utrustad med en minnesfunktion så att den valda ljusinställningen sparas och lyser igen nästa gång den slås på.
 • PURE Lume LED-pendellampa, antracit

  PURE Lume LED-pendellampa, antracit
  LED-pendelarmatur Pure-Lume i aluminium med CCT-funktion och sensorer Den långa och smala LED-pendelarmaturen Pure-Lume med sin linjära design passar in i många inredningsstilar och erbjuder mycket varierande belysning, eftersom ljusfärgen kan justeras i tre steg med CCT-belysningstekniken och den är dessutom steglöst dimbar. Dessutom kan armaturens längd varieras eftersom skärmen, som består av tre smala element, kan förlängas. Ljuset som avges uppåt och nedåt styrs av sensorer som är integrerade i armaturens övre och nedre del. Korta rörelser i området för sensorerna styr ljusfärgen, genom att hålla handen under sensorn startar ljusdämpningen, som upphör så snart handen avlägsnas från sensorområdet. Ljusfärgen kan justeras från varmvitt ljus till universellt vitt ljus och är steglöst dimbar. Den här stora flexibiliteten i ljusdesignen gör pendelarmaturen till en mångsidig ljuskälla, oavsett om den är ovanför köksbänken eller matbordet - i varje område och för varje aktivitet kan belysningen anpassas efter önskemål.
 • Paul Neuhaus Pure-Gemin LED-bordslampa silver

  Paul Neuhaus Pure-Gemin LED-bordslampa silver
  LED-bordlampa Pure-Gemin med flexibel arm LED-bordlampan Pure-Gemin övertygar med sin puristiska design och därmed ett modernt men också tidlöst utseende som passar in i de mest varierande inredningar. Armaturen med platt, rund fot och cylindrisk, smal skärm är tillverkad i borstad aluminium. Tack vare den flexibla armen i den övre delen kan skuggan riktas och ljuset riktas i önskad riktning - perfekt för läsning.
 • Paul Neuhaus Pure-Lines LED-taklampa lång antracit

  Paul Neuhaus Pure-Lines LED-taklampa lång antracit
  LED-takarmatur Pure-Lines i lång, smal form med CCT-funktion och fjärrkontroll Takarmaturen Pure-Lines LED erbjuder variabelt justerbar belysning. Den har en lång, smal form av aluminium och är utrustad med en diffusor av polykarbonat. Bakom diffusorn har LED-lampor installerats som kan styras bekvämt och otroligt flexibelt med CCT-kontrollen och den medföljande fjärrkontrollen. Armaturen kan slås på och av via fjärrkontroll, den kan dimmas och ljusfärgen kan justeras kontinuerligt eller i fyra fasta nivåer. Dessutom har fjärrkontrollen en knapp för att stänga av armaturen efter en minut och en knapp för nattljusfunktionen. Den inställda belysningen sparas av minnesfunktionen så att armaturen återigen lyser i den önskade belysningen när den slås på nästa gång.
 • Paul Neuhaus Pure-Neo LED-taklampa 62x62 cm

  Paul Neuhaus Pure-Neo LED-taklampa 62x62 cm
  LED-takbelysning Pure-Neo med fjärrkontroll, CCT-funktion Den stora, platta Pure-Neo LED-takarmaturen lyser starkt och varierbart upp även stora rum och kan enkelt styras med den medföljande fjärrkontrollen. Panelen är tillverkad av aluminium och PMMA och är utrustad med LED-skivor som kan kopplas separat - de fyra skivorna bakom de perforerade aluminiumkåporna och skivan bakom den satinerade ytan kan kopplas separat. Ljusfärgen kan väljas via fjärrkontrollen, från varmvitt till universellt vitt ljus. Ljusstyrkan kan dämpas kontinuerligt och det går också att välja om endast ytan, de fyra ljuspunkterna i mitten eller båda tillsammans ska belysas. Det är också möjligt att ställa in en timerfunktion och välja nattljus.
 • Paul Neuhaus Pure-Cosmo LED-hänglampa Ø 75 cm

  Paul Neuhaus Pure-Cosmo LED-hänglampa Ø 75 cm
  Pure-Cosmo LED-pendelarmatur med touchdimmer, CCT-funktion och fjärrkontroll Pure-Cosmo är en minimalistisk LED-pendelarmatur som fokuserar på ljuset. Lampskärmen i form av en platt, bred ring av borstad aluminium är utrustad med LED-ljuspunkter som pekar nedåt och uppåt samt med LED-ljus från sidan, de enskilda ljuskällorna kan kopplas separat. Armaturen är också utrustad med CCT-ljusstyrning så att ljusfärgen kan justeras steglöst från varmvitt ljus till universell vit belysning med hjälp av den medföljande fjärrkontrollen och beroende på var armaturen används och vilka ljuskrav som ställs kan den lämpliga belysningen alltid realiseras individuellt. Ljusfärgen och ljusdämpningen kan styras både med hjälp av de peksensorer som är installerade på armaturen och via fjärrkontrollen; en integrerad minnesfunktion sparar de justerade inställningarna. Genom en kort beröring av sensorerna kan många olika ljuskombinationer väljas, t.ex. att belysningen endast tänds uppåt, nedåt eller åt sidan eller olika kombinationer. En lång beröring dämpar ljuset. Pure-Cosmo LED-pendelarmatur övertygar med ett estetiskt och samtidigt sofistikerat utseende och ljusteknik och kan användas på många olika sätt.
 • Paul Neuhaus Pure-Neo LED-taklampa 120x30 cm

  Paul Neuhaus Pure-Neo LED-taklampa 120x30 cm
  Rektangulär LED-taklampa Pure-Neo - flexibelt justerbar med fjärrkontroll Den rektangulära Pure-Neo LED-panelen erbjuder flexibelt justerbar belysning tack vare CCT-funktionen, som erbjuder ett val av ljusfärg i intervallet från varmvitt till universellt vitt ljus, den steglösa dimbarheten och de enskilda LED-panelernas separata omkopplingsalternativ. Armaturen levereras med en fjärrkontroll som förutom att justera ljusfärg och ljusstyrka även kan användas för att koppla om de enskilda LED-korten separat. På så sätt kan antingen de tre LED-skyltarna med perforerade aluminiumhöljen eller skylten bakom den satinerade ytan bytas ut. Dessa variabla ljusinställningar gör att armaturen kan användas i många olika rum och att ljuset kan anpassas till varje situation, oavsett om det är en ljus arbetsbelysning eller ett mjukt ljus för en mysig kvällssittning. Fjärrkontrollen har även en nattljusfunktion och en timer.
 • PURE Mira taklampa 4 lampor fjärrkontroll svart

  PURE Mira taklampa 4 lampor fjärrkontroll svart
  PURE Mira LED-plafondlampa med fyra justerbara ljuselement, ljusstyrka och färgtemperatur som kan justeras via fjärrkontrollen. Mira LED-takarmatur berikar moderna vardagsrum och lounger med situationsanpassat ljus och modern design. Två horisontellt roterbara armar, var och en utrustad med två fyrkantiga ljuspaneler, är monterade under den kubiska taklådan. Tack vare deras roterbarhet och lutningsförmåga erbjuder de ytterligare alternativ för att justera inriktningen. På varje sida av ljuselementen finns en LED-skiva bakom ett satinerat akrylskydd. Både ljusstyrkan och färgtemperaturen kan styras med den medföljande fjärrkontrollen. Den aktuella inställningen sparas när armaturen stängs av och är tillgänglig igen när armaturen slås på igen (minnesfunktion).
 • PURE Mira LED-taklampa 2 lampor fjärrkontroll CCT

  PURE Mira LED-taklampa 2 lampor fjärrkontroll CCT
  LED-takbelysning PURE Mira med två justerbara ljuselement, ljusstyrka och färgtemperatur som kan justeras via fjärrkontrollen Med den tvålampiga takarmaturen Mira LED kan särskilt hallen eller vardagsrummet belysas på ett elegant och lämpligt sätt i en modern miljö. Taklampan är därför utrustad med två rektangulära ljuselement, som är försedda med LED-skivor på ena sidan. Höljen av satinerad akryl ger en jämn ljusspridning. En fjärrkontroll ingår för att justera ljuset och färgtemperaturen. Minnesfunktionen säkerställer att den senast valda inställningen återaktiveras när armaturen slås på igen. Ljuspanelernas roterande och svängbara fästen gör det möjligt att justera dem efter behov. Armaturen är tillverkad i aluminium och består av en horisontell arm och en kubisk takbox.
 • PURE Mira taklampa 4 lampor fjärrkontroll

  PURE Mira taklampa 4 lampor fjärrkontroll
  PURE Mira LED-plafondlampa med fyra justerbara ljuselement, ljusstyrka och färgtemperatur som kan justeras via fjärrkontrollen. Mira LED-takarmatur berikar moderna vardagsrum och lounger med situationsanpassat ljus och modern design. Två horisontellt roterbara armar, var och en utrustad med två fyrkantiga ljuspaneler, är monterade under den kubiska taklådan. Tack vare deras roterbarhet och lutningsförmåga erbjuder de ytterligare alternativ för att justera inriktningen. På varje sida av ljuselementen finns en LED-skiva bakom ett satinerat akrylskydd. Både ljusstyrkan och färgtemperaturen kan styras med den medföljande fjärrkontrollen. Den aktuella inställningen sparas när armaturen stängs av och är tillgänglig igen när armaturen slås på igen (minnesfunktion).
 • PURE Mira taklampa 6 lampor fjärrkontroll svart

  PURE Mira taklampa 6 lampor fjärrkontroll svart
  PURE Mira LED-taklampa med sex justerbara ljuselement, ljusstyrka och färgtemperatur som kan justeras via fjärrkontrollen. Med en öppen, minimalistisk design och en mängd olika alternativ för exakt anpassning till förhållandena i rummet är den sexlampiga Mira LED-takarmaturen det idealiska valet för omfattande rumsbelysning i moderna miljöer. Konstruktionen i aluminium består av en kubisk takbox och tre armar som är fästade i ändarna med hjälp av vridbara leder och som kan ställas i linje eller i valfri vinkel till varandra. Varje armsektion är utrustad med två rektangulära belysningselement monterade undertill, som i sin tur kan roteras och svängas så att ljuset från LED-skyltarna som är installerade bakom satinerade akrylhöljen kan riktas till önskat område. Armaturen styrs av en fjärrkontroll som gör att färgtemperaturen kan dämpas och justeras så att Mira ger lämplig belysning i alla miljöer och vid alla tider på dygnet. Efter att ha slagit på är den senast valda inställningen åter aktiverad (minnesfunktion).
 • PURE Mira LED-vägglampa, fjärrkontroll, aluminium

  PURE Mira LED-vägglampa, fjärrkontroll, aluminium
  PURE Mira - rektangulär LED-väggarmatur med justerbart ljuselement, ljusstyrka och färgtemperatur kan justeras via fjärrkontroll. Mira LED-väggarmatur i aluminium är en mångsidig ljuskälla för moderna inredningar och är särskilt övertygande i en läshörna eller bredvid sängen. Det kubiska väggfästet med integrerad drivrutin har en roterbar och svängbar ljuspanel med en kort ledarm, som är utrustad med en LED-skiva bakom ett satinerat akrylskydd på ena sidan. Ljusstyrkan och färgtemperaturen kan justeras med den medföljande fjärrkontrollen beroende på situationen. Om Mira används via väggströmbrytaren eller via armaturens vippströmbrytare är den senast aktiva inställningen tillgänglig igen när du slår på den igen (minnesfunktion).
 • PURE Vega LED-hänglampa, tre cylindrar, aluminium

  PURE Vega LED-hänglampa, tre cylindrar, aluminium
  PURE Vega LED-pendelarmatur med tre cylindriska skärmar som strålar uppåt, nedåt och åt sidorna. Vega LED-pendlaren kombinerar en minimalistisk, modern exteriör med en stämningsfull, variabel ljuseffekt. Dess skärmar, som är placerade på rad, är tillverkade av aluminium i cylindrisk form och är indelade i tre sektioner. Smala ringar av satinakryl syns vid de två anslutningarna. Cylindrarnas övre och nedre del är också förslutna med akryllock, bakom vilka en LED-ljuskälla är integrerad. Detta ger varmvitt, behagligt diffust direktljus nedåt, omgivande ljus på sidorna och indirekt ljus över taket. Uppljus, sidoljus och downlight kan slås på och av individuellt genom att vrida på cylindrarnas centrala delar. Efter att ha stängt av helt via den externa ljusbrytaren sparas den senast valda kombinationen av brännpunkter och aktiveras på nytt när den slås på igen (minnesfunktion).
 • PURE Mira LED-vägglampa med fjärrkontroll, svart

  PURE Mira LED-vägglampa med fjärrkontroll, svart
  PURE Mira - rektangulär LED-väggarmatur med justerbart ljuselement, ljusstyrka och färgtemperatur kan justeras via fjärrkontroll. Mira LED-väggarmatur i aluminium är en mångsidig ljuskälla för moderna inredningar och är särskilt övertygande i en läshörna eller bredvid sängen. Det kubiska väggfästet med integrerad drivrutin har en roterbar och svängbar ljuspanel med en kort ledarm, som är utrustad med en LED-skiva bakom ett satinerat akrylskydd på ena sidan. Ljusstyrkan och färgtemperaturen kan justeras med den medföljande fjärrkontrollen beroende på situationen. Om Mira används via väggströmbrytaren eller via armaturens vippströmbrytare är den senast aktiva inställningen tillgänglig igen när du slår på den igen (minnesfunktion).
 • PURE Vega LED-hänglampa, tre cylindrar, svart

  PURE Vega LED-hänglampa, tre cylindrar, svart
  PURE Vega LED-pendelarmatur med tre cylindriska skärmar som strålar uppåt, nedåt och åt sidorna. Vega LED-pendlaren kombinerar en minimalistisk, modern exteriör med en stämningsfull, variabel ljuseffekt. Dess skärmar, som är placerade på rad, är tillverkade av aluminium i cylindrisk form och är indelade i tre sektioner. Smala ringar av satinakryl syns vid de två anslutningarna. Cylindrarnas övre och nedre del är också förslutna med akryllock, bakom vilka en LED-ljuskälla är integrerad. Detta ger varmvitt, behagligt diffust direktljus nedåt, omgivande ljus på sidorna och indirekt ljus över taket. Uppljus, sidoljus och nedljus kan slås på och stängas av individuellt genom att vrida på cylindrarnas centrala delar. Efter att ha stängt av helt via den externa ljusbrytaren sparas den senast valda kombinationen av brännpunkter och aktiveras på nytt när den slås på igen (minnesfunktion).
 • PURE Vega LED-hänglampa, tre cylindrar, mässing

  PURE Vega LED-hänglampa, tre cylindrar, mässing
  PURE Vega LED-pendelarmatur med tre cylindriska skärmar som strålar uppåt, nedåt och åt sidorna. Vega LED-pendlaren kombinerar en minimalistisk, modern exteriör med en stämningsfull, variabel ljuseffekt. Dess skärmar, som är placerade på rad, är tillverkade av aluminium i cylindrisk form och är indelade i tre sektioner. Smala ringar av satinakryl syns vid de två anslutningarna. Cylindrarnas övre och nedre del är också förslutna med akryllock, bakom vilka en LED-ljuskälla är integrerad. Detta ger varmvitt, behagligt diffust direktljus nedåt, omgivande ljus på sidorna och indirekt ljus över taket. Uppljus, sidoljus och nedljus kan slås på och stängas av individuellt genom att vrida på cylindrarnas centrala delar. Efter att ha stängt av helt via den externa ljusbrytaren sparas den senast valda kombinationen av brännpunkter och aktiveras på nytt när den slås på igen (minnesfunktion).
 • PURE Vega LED-hänglampa, en cylinder, aluminium

  PURE Vega LED-hänglampa, en cylinder, aluminium
  PURE Vega - cylindrisk pendelarmatur med downlight, sidoljus och uplight Vega LED-pendelarmaturens kropp består av en cylinder i aluminium. Den är uppdelad i tre sektioner, där satinerad akryl sätts in i övergångarna samt i cylinderns övre och nedre ände. Varje akrylinsats innehåller en LED-ljuskälla vars varmvita ljus avges för indirekt belysning uppåt, åt sidorna och t.ex. för direkt belysning av bordet nedåt. Downlight, sidoljus och uplight kan tändas och släckas separat genom att vrida på det centrala elementet, vilket ger sju kombinationsmöjligheter. Om en extern ljusbrytare används är den senast valda kombinationen av belysningspunkter tillgänglig igen när ljuset slås på igen (minnesfunktion).
 • PURE Vega LED-hänglampa, en cylinder, mässing

  PURE Vega LED-hänglampa, en cylinder, mässing
  PURE Vega - cylindrisk pendelarmatur med downlight, sidoljus och uplight Vega LED-pendelarmaturens kropp består av en cylinder i aluminium. Den är uppdelad i tre sektioner, där satinerad akryl sätts in i övergångarna samt i cylinderns övre och nedre ände. Varje akrylinsats innehåller en LED-ljuskälla vars varmvita ljus avges för indirekt belysning uppåt, åt sidorna och t.ex. för direkt belysning av bordet nedåt. Downlight, sidoljus och uplight kan tändas och släckas separat genom att vrida på det centrala elementet, vilket ger sju kombinationsmöjligheter. Om en extern ljusbrytare används är den senast valda kombinationen av belysningspunkter tillgänglig igen när ljuset slås på igen (minnesfunktion).
 • PURE Vega LED-hänglampa, en cylinder, svart

  PURE Vega LED-hänglampa, en cylinder, svart
  PURE Vega - cylindrisk pendelarmatur med downlight, sidoljus och uplight Vega LED-pendelarmaturens kropp består av en cylinder i aluminium. Den är uppdelad i tre sektioner, där satinerad akryl sätts in i övergångarna samt i cylinderns övre och nedre ände. Varje akrylinsats innehåller en LED-ljuskälla vars varmvita ljus avges för indirekt belysning uppåt, åt sidorna och t.ex. för direkt belysning av bordet nedåt. Downlight, sidoljus och uplight kan tändas och släckas separat genom att vrida på det centrala elementet, vilket ger sju kombinationsmöjligheter. Om en extern ljusbrytare används är den senast valda kombinationen av belysningspunkter tillgänglig igen när ljuset slås på igen (minnesfunktion).
 • PURE Mira taklampa 2 lampor fjärrkontroll svart

  PURE Mira taklampa 2 lampor fjärrkontroll svart
  LED-takbelysning PURE Mira med två justerbara ljuselement, ljusstyrka och färgtemperatur som kan justeras via fjärrkontrollen Med den tvålampiga takarmaturen Mira LED kan särskilt hallen eller vardagsrummet belysas på ett elegant och lämpligt sätt i en modern miljö. Taklampan är därför utrustad med två rektangulära ljuselement, som är försedda med LED-skivor på ena sidan. Höljen av satinerad akryl ger en jämn ljusspridning. En fjärrkontroll ingår för att justera ljuset och färgtemperaturen. Minnesfunktionen säkerställer att den senast valda inställningen återaktiveras när armaturen slås på igen. Ljuspanelernas roterande och svängbara fästen gör det möjligt att justera dem efter behov. Armaturen är tillverkad i aluminium och består av en horisontell arm och en kubisk takbox.