PRIOS lampor

 • Prios Darui LED-utomhusvägglampa med husnummer

  Prios Darui LED-utomhusvägglampa med husnummer
  Svart LED-vägglampa Darui med indirekt ljus och en uppsättning husnummer LED-väggarmaturen Darui för utomhusbruk har en kantig och mörk design. Höljet är tillverkat av svart plast, medan skärmskyddet är designat i vitt. Det moderna utseendet kan integreras i olika miljöer. De fast installerade lysdioderna är ljusstarka och energisnåla. Det universella vita ljuset kan lysa upp omgivningen på ett fantastiskt sätt och avges även indirekt på husväggen, vilket skapar en vacker ljuseffekt. Armaturen levereras också med en uppsättning husnummer (3x siffror 0-9 och 1x bokstäver A-H). Detta gör Darui särskilt lämplig för användning i entréer och visar sig vara mycket praktisk i vardagen.
 • Prios Pavin LED-utomhusvägglampa med husnummer

  Prios Pavin LED-utomhusvägglampa med husnummer
  LED-vägglampa Pavin med en uppsättning husnummer Pavin LED-vägglampan för utomhusbruk har en modern design. Den imponerar med sin runda form och det mörka, platta höljet. Det vita plasthöljet bildar en snygg färgkontrast på husväggen. De permanent installerade lysdioderna sänder ut universellt vitt ljus i omgivningen, vilket kan belysa utomhusområdet på ett energisnålt sätt. Dessutom sänder armaturen ut indirekt ljus på väggen, vilket ger en vacker effekt. Den har en IP44-skyddsklass, vilket innebär att den är väl skyddad mot regn och fukt. Den levereras tillsammans med en uppsättning husnummer (3x siffror 0-9 och 1x bokstäver A-H). Pavin lämpar sig därför optimalt för användning i entrén och är en funktionsorienterad belysningslösning för moderna hushåll.
 • Prios Ploski vägglampa 2 lampor 10 cm antracit

  Prios Ploski vägglampa 2 lampor 10 cm antracit
  Mörkgrå LED-vägglampa utomhus Ploski med två ekonomiska ljuskällor LED-vägglampan utomhus Ploski gör med en rak look i form av en fyrkant och dess moderna LED-teknik, som inte bara är ljus utan också energibesparande. Tillverkad av rostfritt stål och med en hög grad av kapslingsklass , är denna vackra ljuskälla idealisk för utomhusområden och skyddad från regn. Ljuset avges i färgtemperaturen varmvitt uppåt och nedåt och gör denna lampa till en riktig blickfång i entré- eller terrassområdet.
 • Prios Ellina vägglampa, saltvattenbeständig

  Prios Ellina vägglampa, saltvattenbeständig
  Saltvattenbeständig utomhusvägglampa av rostfritt stål, med cirkulära element och vitt frostat polykarbonathölje, IP54 Ellina passar in i många utomhusmiljöer eftersom lampans form och design är så enkel. Lamphuset är tillverkad av rostfritt stål och har en rund cylinderform. Saltvattenbeständigheten säkerställer att denna utomhusvägglampa kan användas nära havet med högre saltkoncentration i luften, utan att skadas av korrosion. Slagtåligheten är med sin IK06-märkning mycket bra, så att lampan skyddas från vind och väder eller annan påverkan på lampans egenskaper. I den övre delen sitter ett plastelement med en vit frostad yta och ringar av rostfritt stål. Tillsammans skapar båda ett behagligt, bländfritt ljus.
 • Prios Istani LED-utomhusspot

  Prios Istani LED-utomhusspot
  LED-väggstrålkastare Istani för utomhusbruk med rörligt strålkastarhuvud LED-vägglampan Istani är tillverkad av aluminium och har en slående finish i svart. Den visuella kontrasten skapas av en skärmskyddskåpa av vit plast. Det säkerställer också att ljuset avges mjukt och jämnt i omgivningen. Det universella vita ljuset kan lysa upp entrén eller terrassen på ett fantastiskt sätt. Dessutom kan strålkastarhuvudet justeras i sin position om det behövs för att få ljuset särskilt in i mörka områden. Tack vare skyddsklass IP44 kan den här ljuskällan användas utomhus under lång tid.
 • Prios Lakin LED-utomhusvägglampa, sensor, svart

  Prios Lakin LED-utomhusvägglampa, sensor, svart
  LED-vägglampa Lakin med rörelsedetektor och skymningssensor Lakin LED väggarmatur för utomhusbruk har ett runt hölje av hållbar plast som är designat i en slående svart färg. Skärmskyddet i vitt låter ljuset stråla mjukt och förhindrar bländning. Den moderna designen kan enkelt integreras i olika miljöer. Tack vare skyddsklass IP44 kan den här armaturen användas utomhus under lång tid. Den integrerade rörelsedetektorn har en detektionsvinkel på 100° och en räckvidd på högst 8 meter. Ljusets varaktighet är redan förinställd på 75 sekunder. Dessutom har armaturen en praktisk skymningssensor. Oavsett om det är i entrén eller på terrassen - den här armaturen är en förnuftig belysningslösning för olika områden. Tekniska data: - Detektionsvinkel rörelsedetektor: 100 - Räckvidd max. 8 meter - Ljusets varaktighet förinställd (75 sekunder) - Integrerad skymningssensor
 • Prios Alette LED-taklampa, vit, 12,2 cm

  Prios Alette LED-taklampa, vit, 12,2 cm
  Fyrkantig, vit LED-taklampa Alette, IP44, DIP-omkopplare för förinställning av ljusfärg, dimbar Alette är ett diskret belysningselement för många miljöer, som med sin vita yta och kantiga form verkar nästan tidlös och kan användas både kommersiellt och privat. LED-taklampa har ljuskällor som kan justeras i ljusfärg före installation. För detta ändamål finns en DIP-omkopplare på armaturhuset som kan ställas in i tre lägen, medan ljusstyrkan kan regleras via en extern dimmer om det behövs. Alette är därför en särskilt funktionsorienterad lampa som också kan användas i badrum med kapslingsklass IP44. Strålvinkeln är relativt bred och om du monterar flera lampor på ett visst avstånd från varandra kan du också tillräckligt belysa större rum. - IP44 - dimbar - DIP-omkopplare för förinställning av ljusfärgen
 • Prios Omino LED-solcells-väggspotlight/sensor

  Prios Omino LED-solcells-väggspotlight/sensor
  Soldriven LED-väggstrålkastare Omino med integrerad sensor LED-väggstrålkastaren Omino scorer med sin LED- och solteknik och god ljusstyrka. Strålkastaren hölls huvudsakligen i en klassisk svart, med det vita skärmskyddet som fungerade som en diffusor och minskade bländningen. Värmaren drivs med hjälp av den medföljande solpanelen, vilket visar sig vara energibesparande och är miljövänligt eftersom du inte behöver leverera elektricitet från utsidan. Den permanent installerade LED-modulen avger varmt vitt ljus som är behagligt för ögat. Armaturen har en integrerad skymningssensor och en rörelsedetektor som upptäcker rörelser på maximalt 12 meters avstånd och i en vinkel på 110 °. Ljuslängden kan ställas in mellan 10 och 60 sekunder efter önskemål. - kapslingsklass IP44 - varmt vitt ljus (3000 K) - soldriven - registreringsvinkel 110 ° - Avkänningsområde max. 12 meter - Ljusvaraktighet justerbar från 10-60 sekunder
 • Prios Tamarin LED-bordslampa, dimbar, svart

  Prios Tamarin LED-bordslampa, dimbar, svart
  Dimbar LED-bordlampa Tamarin i svart look Tamarin LED bordslampa finns i en mörk version i svart. Den har en led som gör det möjligt att flexibelt justera lampans arm i sitt läge och en klämma som kan användas för att fästa lampan på ett skrivbord. Det bör noteras att klämlängden är 6 cm. De fast installerade lysdioderna är ekonomiska i förbrukning och ljusstarka. Vid behov kan de dämpas i 6 olika nivåer, så att armaturen alltid ger rätt ljus för läsning och arbete.
 • Prios Darium LED-golvlampa, dimbar med CCT

  Prios Darium LED-golvlampa, dimbar med CCT
  Dimbar LED-golvlampa Darium med CCT-funktion Darium LED-golvlampan har ett mörkt utseende i svart och en smal konstruktion. Den övertygar framför allt med sina tekniska egenskaper, som visar sig vara mycket praktiska i vardagen. Armaturens ljusstyrka och ljusfärg kan regleras i fem nivåer. På så sätt kan ljuset anpassas till varje läs- och arbetssituation och lämnar inget att önska.
 • Prios Yahir LED-solcellsväggspot svart

  Prios Yahir LED-solcellsväggspot svart
  Svart plast LED solcellsväggsstrålkastare Yahir med rörelsesensor Yahir ger detaljerad belysning för en uppfart. LED-solväggspotlights är tillverkade av svart plast och solpanelen sitter ovanför ljuskällan. De fast installerade lysdioderna ger en varmvit belysning som skapar en behaglig atmosfär i utomhusområdet. Den integrerade sensorn styr ljuset genom att identifiera rörelse och ger strålkastaren en praktisk karaktär. Tekniska data - inkl. 400 mAh Li-ion-batteri 3,7 V - Täckningsvinkel 110 - Detektionsavstånd 10 m
 • Prios Kalvito LED-solcellsväggspot sensor 3 lampor

  Prios Kalvito LED-solcellsväggspot sensor 3 lampor
  Tre-lampig LED solväggsstrålkastare Kalvito med rörelsedetektor Kalvito LED solcellsväggsstrålkastare imponerar med sin moderna design och avancerade solcellsteknik. Den har tre LED-paneler som vid behov kan svängas flexibelt så att strålningsvinkeln kan bestämmas individuellt. LED-ljusets dagsljus är särskilt praktiskt under kvällstid och ger bra belysning i utomhusområdet. Den integrerade rörelsedetektorn har en detektionsvinkel på 140° och reagerar på ett maximalt avstånd på 10 meter. Ljusets varaktighet kan regleras individuellt mellan 3 sekunder och 7 minuter. Tekniska data för rörelsedetektorn: - Detektionsvinkel: 140 - Maximalt avstånd: 10 meter - Reglerbar ljuslängd: 3 sekunder till 7 minuter.
 • LED-lampa E27 A60 7 W vit 3 000 K

  LED-lampa E27 A60 7 W vit 3 000 K
 • Prios Alette LED-taklampa, vit, 22,7 cm 24 W

  Prios Alette LED-taklampa, vit, 22,7 cm 24 W
  Vit LED-taklampa Alette, dimbar, IP44, förinställbar ljusfärg Alette är en fyrkantig, dimbar lampa för mångsidig användning, som är enkel och tidlös med sin minimalistiska form. Huset och skärmen är vita, lampans form är kantig. Men det är inte bara utseendet som är övertygande, LED-taklampa ger också några pluspoäng när det gäller funktionalitet, som väl mottas i privata och kommersiella miljöer. Du kan välja en av tre ljusfärger före installation, beroende på utrymme och syfte. kapslingsklass IP44 gör det också möjligt att använda den i badrum, eftersom armaturen är bättre skyddad mot fukt. Om du vill reglera ljusstyrkan räcker det med en extern dimmer eftersom lysdioderna är dimbara. - Med DIP-omkopplare för att ställa in ljusfärgen under monteringen - dimbar - IP44
 • Prios Alette LED-taklampa, silver 22,7 cm 24 W

  Prios Alette LED-taklampa, silver 22,7 cm 24 W
  Fuktsäker LED-taklampa Alette, dimbar, ljusfärg kan förinställas Alette är utrustad med ljusa LED-lampor som inte bara är ljusa och effektiva utan också kan ställas in i förväg i ljusfärg med denna taklampa . Det finns en DIP-omkopplare på huset för detta. Ljuskällan kan också dämpas om en extern dimmer för att reglera ljusstyrkan. Om du vill använda LED-taklampa i ett badrum är det möjligt utan problem, eftersom kapslingsklass IP44 indikerar att taklampa är tillräckligt skyddad från fukt. Designen med silverramen och den fyrkantiga formen ser behagligt enkel och tidlös ut. förinställbar ljusfärg (DIP-omkopplare) - dimbar - ökad kapslingsklass för användning i fuktiga rum
 • Prios Alette LED-taklampa, vit 22,7 cm 18 W

  Prios Alette LED-taklampa, vit 22,7 cm 18 W
  Vit LED-taklampa Alette, dimbar, IP44, förinställbar ljusfärg Alette är en fyrkantig, dimbar lampa för mångsidig användning, som är enkel och tidlös med sin minimalistiska form. Huset och skärmen är vita, lampans form är kantig. Men det är inte bara utseendet som är övertygande, LED-taklampa ger också några pluspoäng när det gäller funktionalitet, som väl mottas i privata och kommersiella miljöer. Du kan välja en av tre ljusfärger före installation, beroende på utrymme och syfte. kapslingsklass IP44 gör det också möjligt att använda den i badrum, eftersom armaturen är bättre skyddad mot fukt. Om du vill reglera ljusstyrkan räcker det med en extern dimmer eftersom lysdioderna är dimbara. - Med DIP-omkopplare för att ställa in ljusfärgen under monteringen - dimbar - IP44
 • Prios Alette LED-taklampa, silver 22,7 cm 18 W

  Prios Alette LED-taklampa, silver 22,7 cm 18 W
  Fuktsäker LED-taklampa Alette, dimbar, ljusfärg kan förinställas Alette är utrustad med ljusa LED-lampor som inte bara är ljusa och effektiva utan också kan ställas in i förväg i ljusfärg med denna taklampa . Det finns en DIP-omkopplare på huset för detta. Ljuskällan kan också dämpas om en extern dimmer för att reglera ljusstyrkan. Om du vill använda LED-taklampa i ett badrum är det möjligt utan problem, eftersom kapslingsklass IP44 indikerar att taklampa är tillräckligt skyddad från fukt. Designen med silverramen och den fyrkantiga formen ser behagligt enkel och tidlös ut. förinställbar ljusfärg (DIP-omkopplare) - dimbar - Ökad kapslingsklass för användning i fuktiga rum
 • Prios Alette LED-taklampa, vit, 17,2 cm

  Prios Alette LED-taklampa, vit, 17,2 cm
  Fyrkantig, vit LED-taklampa Alette, IP44, DIP-omkopplare för förinställning av ljusfärg, dimbar Alette är ett diskret belysningselement för många miljöer, som med sin vita yta och kantiga form verkar nästan tidlös och kan användas både kommersiellt och privat. LED-taklampa har ljuskällor som kan justeras i ljusfärg före installation. För detta ändamål finns en DIP-omkopplare på armaturhuset som kan ställas in i tre lägen, medan ljusstyrkan kan regleras via en extern dimmer om det behövs. Alette är därför en särskilt funktionsorienterad lampa som också kan användas i badrum med kapslingsklass IP44. Strålvinkeln är relativt bred och om du monterar flera lampor på ett visst avstånd från varandra kan du också tillräckligt belysa större rum. - IP44 - dimbar - DIP-omkopplare för förinställning av ljusfärgen
 • Prios Alette LED-taklampa, silver, 12,2 cm

  Prios Alette LED-taklampa, silver, 12,2 cm
  Silverfärgad inramad LED-fuktsäker taklampa Alette med förinställbar ljusfärg, dimbar Alette är en lampa som kan användas i ett brett spektrum av miljöer med sin enkla och relativt tidlösa design. Grundformen är fyrkantig och huset är målat silver. Dessutom, med kapslingsklass IP44, kan den också användas i badrum utan tvekan och före installation kan ljusfärgen ställas in på DIP-omkopplaren - placerad på huset - som kan ställas in i tre lägen. För att komplettera utbudet av funktioner finns det möjlighet att reglera lysdiodernas ljusstyrka externt. Med sina egenskaper kan den fyrkantiga taklampa vara avsedd för både privat bruk och för kommersiell miljö. - Ljusstyrkan kan regleras med en extern dimmer - IP44, för fuktiga rum - DIP-omkopplare för att välja ljusfärg före montering
 • Prios Edwina LED-taklampa, silver, 24,5 cm

  Prios Edwina LED-taklampa, silver, 24,5 cm
  Rund LED-taklampa Edwina med silverram och kapslingsklass IP44, ljusfärg kan förinställas Denna taklampa med inbyggda lysdioder är en klassisk allround för många tillfällen. En DIP-omkopplare placerad på höljet kan användas för att välja en av tre ljusfärger före montering - beroende på vad som passar platsen och syftet bättre. Lysdioderna avger ett starkt ljus med låg strömförbrukning och är därför särskilt effektiva. Om det behövs kan ljusstyrkan justeras med en extern dimmer . Dessutom är kapslingsklass ett bevis på ett bra skydd mot fukt, så du Edwina för belysning av våtrum ger kan. LED-taklampa kan användas både i kommersiellt och privat bruk och den runda designen med silverram verkar behagligt diskret och mångsidig. förinställbar ljusfärg (DIP-omkopplare) - kapslingsklass IP44 för badrum och fuktiga rum - externt dimbar
 • Prios Edwina LED-taklampa, silver, 22,6 cm

  Prios Edwina LED-taklampa, silver, 22,6 cm
  Rund LED-taklampa Edwina med silverram och kapslingsklass IP44, ljusfärg kan förinställas Denna taklampa med inbyggda lysdioder är en klassisk allround för många tillfällen. En DIP-omkopplare placerad på höljet kan användas för att välja en av tre ljusfärger före montering - beroende på vad som passar platsen och syftet bättre. Lysdioderna avger ett starkt ljus med låg strömförbrukning och är därför särskilt effektiva. Om det behövs kan ljusstyrkan justeras med en extern dimmer . Dessutom är kapslingsklass ett bevis på ett bra skydd mot fukt, så du Edwina för belysning av våtrum ger kan. LED-taklampa kan användas både i kommersiellt och privat bruk och den runda designen med silverram verkar behagligt diskret och mångsidig. förinställbar ljusfärg (DIP-omkopplare) - kapslingsklass IP44 för badrum och fuktiga rum - externt dimbar
 • Prios Edwina LED-taklampa, vit, 24,5 cm

  Prios Edwina LED-taklampa, vit, 24,5 cm
  Rund LED-taklampa Edwina med förinställbar ljusfärg, IP44 Denna taklampa med inbyggda lysdioder är en enkel lampa för otaliga tillfällen som kan användas både privat och kommersiellt. Den runda formen och den vita ytdesignen verkar särskilt tidlös och tekniskt, Edwina är också lämplig för många platser och alternativ, eftersom ljusfärgen kan förinställas med hjälp av en integrerad DIP-omkopplare på huset och kapslingsklass tillåter också användning i fuktiga rum, eftersom LED-taklampa är tillräckligt tät för att förhindra att stänkvatten tränger in. Med den breda strålvinkeln kan större områden också vara väl upplysta och vid behov kan ljuset också justeras i ljusstyrka med en extern dimmer . - IP44, för badrum och fuktiga rum - Ljusfärg kan förinställas via DIP-omkopplare - dimbar
 • Prios Edwina LED-taklampa, vit, 22,6 cm

  Prios Edwina LED-taklampa, vit, 22,6 cm
  Rund LED-taklampa Edwina med förinställbar ljusfärg, IP44 Denna taklampa med inbyggda lysdioder är en enkel lampa för otaliga tillfällen som kan användas både privat och kommersiellt. Den runda formen och den vita ytdesignen verkar särskilt tidlös och tekniskt, Edwina är också lämplig för många platser och alternativ, eftersom ljusfärgen kan förinställas med hjälp av en integrerad DIP-omkopplare på huset och kapslingsklass tillåter också användning i fuktiga rum, eftersom LED-taklampa är tillräckligt tät för att förhindra att stänkvatten tränger in. Med den breda strålvinkeln kan större områden också vara väl upplysta och vid behov kan ljuset också justeras i ljusstyrka med en extern dimmer . - IP44, för badrum och fuktiga rum - Ljusfärg kan förinställas via DIP-omkopplare - dimbar
 • Prios Edwina LED-taklampa, silver, 17,7 cm

  Prios Edwina LED-taklampa, silver, 17,7 cm
  Rund LED-taklampa Edwina med silverram och kapslingsklass IP44, ljusfärg kan förinställas Denna taklampa med inbyggda lysdioder är en klassisk allround för många tillfällen. En DIP-omkopplare placerad på höljet kan användas för att välja en av tre ljusfärger före montering - beroende på vad som passar platsen och syftet bättre. Lysdioderna avger ett starkt ljus med låg strömförbrukning och är därför särskilt effektiva. Om det behövs kan ljusstyrkan justeras med en extern dimmer . Dessutom är kapslingsklass ett bevis på ett bra skydd mot fukt, så du Edwina för belysning av våtrum ger kan. LED-taklampa kan användas både i kommersiellt och privat bruk och den runda designen med silverram verkar behagligt diskret och mångsidig. förinställbar ljusfärg (DIP-omkopplare) - kapslingsklass IP44 för badrum och fuktiga rum - externt dimbar
 • Prios Edwina LED-taklampa, silver, 12,2 cm

  Prios Edwina LED-taklampa, silver, 12,2 cm
  Rund LED-taklampa Edwina med silverram och kapslingsklass IP44, ljusfärg kan förinställas Denna taklampa med inbyggda lysdioder är en klassisk allround för många tillfällen. En DIP-omkopplare placerad på höljet kan användas för att välja en av tre ljusfärger före montering - beroende på vad som passar platsen och syftet bättre. Lysdioderna avger ett starkt ljus med låg strömförbrukning och är därför särskilt effektiva. Om det behövs kan ljusstyrkan justeras med en extern dimmer . Dessutom är kapslingsklass ett bevis på ett bra skydd mot fukt, så du Edwina för belysning av våtrum ger kan. LED-taklampa kan användas både i kommersiellt och privat bruk och den runda designen med silverram verkar behagligt diskret och mångsidig. förinställbar ljusfärg (DIP-omkopplare) - kapslingsklass IP44 för badrum och fuktiga rum - externt dimbar
 • Prios Edwina LED-taklampa, vit, 17,7 cm

  Prios Edwina LED-taklampa, vit, 17,7 cm
  Rund LED-taklampa Edwina med förinställbar ljusfärg, IP44 Denna taklampa med inbyggda lysdioder är en enkel lampa för otaliga tillfällen som kan användas både privat och kommersiellt. Den runda formen och den vita ytdesignen verkar särskilt tidlös och tekniskt, Edwina är också lämplig för många platser och alternativ, eftersom ljusfärgen kan förinställas med hjälp av en integrerad DIP-omkopplare på huset och kapslingsklass tillåter också användning i fuktiga rum, eftersom LED-taklampa är tillräckligt tät för att förhindra att stänkvatten tränger in. Med den breda strålvinkeln kan större områden också vara väl upplysta och vid behov kan ljuset också justeras i ljusstyrka med en extern dimmer . - IP44, för badrum och fuktiga rum - Ljusfärg kan förinställas via DIP-omkopplare - dimbar
 • Prios Aureka LED-taklampa, sensor, 22,5 cm

  Prios Aureka LED-taklampa, sensor, 22,5 cm
  Enkel LED-taklampa Aureka med integrerad radarsensor och förinställbar ljusfärg, lämplig för infälld och ytmontering Aureka vet hur man övertygar med en enkel design och kan användas så runt och vitt som det är, både privat och i en kommersiell miljö. LED-taklampa är också en lampa med hög funktionalitetsnivå så att belysningen kan anpassas optimalt till förhållandena på plats. Inte bara ytmontering i tak är möjlig, Aureka kan också användas som en extra platt LED-inbyggnadslampa och ljusfärgen kan ställas in med en DIP-omkopplare innan montering. Sensorn visar sig också vara mycket praktisk eftersom det inte finns något behov av en ljusbrytare för att tända ljuset, närvaron av en person är tillräcklig. Rörelsedetektorns räckvidd är 4 - 6 meter och ljusets varaktighet är 40 sekunder. Installationsdiameter: - Variant 1 (22,5 cm): 6,5 cm - 21 cm - Variant 2 (33 cm): 6,5 cm - 31 cm
 • Prios Aureka LED-taklampa, installation, 33 cm

  Prios Aureka LED-taklampa, installation, 33 cm
  Rund, vit LED-takarmatur Aureka, lämplig för infälld och utanpåliggande montering, CCT-färgjustering via DIP-switch Aureka gör mål med en multifunktionell design och en enkel exteriör. Å ena sidan passar LED-takarmaturen in i många möbler och omgivningar, å andra sidan kan den uppfylla många syften eller så kan ljuset anpassas optimalt till förhållandena på platsen. Takarmaturen kan inte bara användas som en diskret, ytmonterad takarmatur, utan kan också installeras i taket om så önskas och ger ett lågt installationsdjup eftersom den är mycket platt utformad. Lysdioderna kan också justeras i ljusfärg före installationen. För detta ändamål är en DIP-switch monterad på höljet, och med hjälp av denna switch kan man också förinställa wattmängden i tre steg. Alla dessa egenskaper gör LED-taklampan Aureka till en användbar ljuskälla som med sin runda form och vita yta är visuellt trevlig i bakgrunden och kan användas både kommersiellt och privat. Armaturen levereras med en silverfärgad dekorationsplatta i form av en ring, som kan fästas magnetiskt på armaturen så att designen kan ändras vid behov. Monteringsdiameter: - Variant 1 (22,5 cm): 6,5 cm - 21 cm - Variant 2 (33 cm): 6,5 cm - 31 cm
 • Prios Aureka LED-taklampa, installation, 22,5 cm

  Prios Aureka LED-taklampa, installation, 22,5 cm
  Rund, vit LED-takarmatur Aureka, lämplig för infälld och utanpåliggande montering, CCT-färgjustering via DIP-switch Aureka gör mål med en multifunktionell design och en enkel exteriör. Å ena sidan passar LED-takarmaturen in i många möbler och omgivningar, å andra sidan kan den uppfylla många syften eller så kan ljuset anpassas optimalt till förhållandena på platsen. Takarmaturen kan inte bara användas som en diskret, ytmonterad takarmatur, utan kan också installeras i taket om så önskas och ger ett lågt installationsdjup eftersom den är mycket platt utformad. Lysdioderna kan också justeras i ljusfärg före installationen. För detta ändamål är en DIP-switch monterad på höljet, och med hjälp av denna switch kan man också förinställa wattmängden i tre steg. Alla dessa egenskaper gör LED-taklampan Aureka till en användbar ljuskälla som med sin runda form och vita yta är visuellt trevlig i bakgrunden och kan användas både kommersiellt och privat. Armaturen levereras med en silverfärgad dekorationsplatta i form av en ring, som kan fästas magnetiskt på armaturen så att designen kan ändras vid behov. Monteringsdiameter: - Variant 1 (22,5 cm): 6,5 cm - 21 cm - Variant 2 (33 cm): 6,5 cm - 31 cm
 • Prios Istani LED-utomhusspot med sensor

  Prios Istani LED-utomhusspot med sensor
  LED-väggstrålkastare Istani för utomhusbruk med rörelsedetektor och möjlighet att ansluta ytterligare armaturer LED-vägglampan Istani har en modern design som passar perfekt in i olika miljöer utan att vara iögonfallande. Det svarta höljet är tillverkat av aluminium, medan skärmskyddet är tillverkat i vit plast. Det universella vita ljuset kan lysa upp omgivningen mycket bra och strålkastarhuvudet kan justeras i sin position vid behov. Strålkastaren har en rörelsedetektor med en räckvidd på 3-12 meter och en detektionsvinkel på 150°. Belysningstiden kan justeras individuellt för att passa användarens behov. Dessutom är rörelsedetektorn utrustad med en master/slave-funktion som gör det möjligt att ansluta ytterligare ljuskällor med upp till 100 W effekt. Om sensorn registrerar en rörelse kan både strålkastaren och två andra lampor slås på direkt. Den här funktionen fungerar enbart via husinstallationen. Tekniska data: - Detektionsvinkel 150 - Räckvidd 3 - 12 meter - Ljusets varaktighet kan justeras (5 sekunder - 3 minuter eller permanent ljus). - Anslutning av flera armaturer upp till max. 100 W möjlig (master/slave-funktion).
 • Prios Avira LED-taklampa, kvadratisk, 29 cm

  Prios Avira LED-taklampa, kvadratisk, 29 cm
  LED taklampa Avira med indirekt ljusavgivning Avira LED-plafondlampan har en fyrkantig design och ett hölje av robust aluminium. Den har en svart ytfinish som passar utmärkt in i en modern inredning. Den här armaturen avger sitt varmvita ljus direkt nedåt så att det sprids jämnt i rummet. Den är också en bra lösning med sitt indirekta ljus uppåt, vilket skapar en mysig effekt i taket. Avira ger ett elegant intryck inte bara i taket i vardagsrummet utan även i andra rum.
 • Prios Kisal LED-taklampa med sensor IP44, 39 cm

  Prios Kisal LED-taklampa med sensor IP44, 39 cm
  Plain LED-plafondlampa för utomhusbruk Kisal med rörelsedetektor och IP44 LED-belysningen Kisal för utomhusbruk har ett diskret utseende. Den har en klassisk rund design och lampskärmen av slitstark plast är designad i vitt. Ljuskällan kan därför integreras perfekt i olika miljöer utan att omedelbart dra till sig uppmärksamhet. Det speciella med denna armatur är den integrerade rörelsedetektorn, som kan registrera rörelser inom ett avstånd på upp till 8 meter. Ljusets varaktighet kan justeras i steg. Med sin IP44-skyddsklass kan den här LED-taklampan även användas i fuktiga rum. Tekniska data: - Räckvidd max. 8 meter - Ljusets varaktighet kan justeras (5 s / 30 s / 1 min / 3 min / 5 min / 10 min / 20 min / 30 min). - Dagsljussensor (av eller 50 lux / 25 lux / 10 lux / 2 lux) - IP44
 • Prios Palino LED-hänglampa, 30 cm, i vit

  Prios Palino LED-hänglampa, 30 cm, i vit
  Diskret LED-pendellampa Palino med funktion för dimning och färgändring av ljuset LED-pendellampan Palino övertygar med sin minimalistiska design och avancerade LED-teknik. Ramen är tillverkad av aluminium och har en vit ytfinish. Upphängningen är ganska filigran, med den utskjutande lampskärmen i förgrunden. Den enkla färgsättningen passar bra ihop med olika möbler utan att överskugga dem. Den fast installerade LED-modulen ger bra belysning, vars ljusstyrka vid behov kan justeras med en fasdimmer (dimmer ingår inte i leveransen). Med hjälp av en integrerad DIP-omkopplare kan ljusfärgen dessutom justeras efter egna behov före installationen. Armaturen kan användas både i privata och kommersiella utrymmen och uppfyller alla krav. Tekniska data: - dimbar (fasdelen) - Ljusfärgen kan justeras med DIP-omkopplare (3 000 K, 4 000 K eller 5 700 K).
 • Prios Palino LED-hänglampa, 30 cm, i svart

  Prios Palino LED-hänglampa, 30 cm, i svart
  LED-pendellampa Palino i svart, med dimmerfunktion LED-pendellampan Palino är tillverkad av aluminium och har en svart ytfinish. Både takfästet och lampskärmen är cirkulära och kompletterar varandra på detta sätt. Den här designen är modern och slående på samma gång och drar genast till sig uppmärksamhet. Palino kan inte bara användas i vardagsrummet eller matsalen, utan även inom gastronomi och hotellbranschen. Ljusstyrkan hos den fast installerade LED-modulen kan justeras med hjälp av en fasdimmer (dimmer ingår inte). Den inbyggda DIP-switchen gör det dessutom möjligt att ställa in lämplig ljusfärg före installationen, så att armaturen uppfyller alla önskemål. Tekniska data: - dimbar (fasdelen) - Ljusfärgen kan justeras med DIP-omkopplare (3 000 K, 4 000 K eller 5 700 K).
 • Prios Palino LED-hänglampa, 40 cm, i vit

  Prios Palino LED-hänglampa, 40 cm, i vit
  LED-hängande lampa Palino med en vit lampskärm i form av en ring Den här intressanta lampan får sitt moderna utseende och dess praktiska funktioner. Den var gjord av aluminium och har en subtil yta i vitt. Detta neutrala utseende kan kombineras underbart med olika möbler. Den ringformade lampskärmen ser minimalistisk ut och ger samtidigt god belysning. Ljusstyrkan hos de integrerade lysdioderna kan regleras med en dimmer ingår ej). Dessutom kan du ändra ljusfärgen efter dina egna behov med en DIP-omkopplare. Palino LED-hängarmatur kan därför erbjuda rätt belysning för alla situationer och kan därför också användas framgångsrikt i den kommersiella sektorn. Tekniska specifikationer: - dimbar (bakkant) - Ljusfärgen kan regleras gradvis med DIP-omkopplare (3000 K, 4000 K eller 5700 K)
 • Prios Palino LED-hänglampa, 40 cm, i svart

  Prios Palino LED-hänglampa, 40 cm, i svart
  Modern LED-pendellampa Palino med justerbar ljusfärg Palino LED-pendelarmatur gör succé med sin klart strukturerade design och sin slående färgskala. Höljet är tillverkat av aluminium och har en svart finish, vilket gör armaturen till ett verkligt blickfång. Upphängningen är enkel och filigran, medan lampskärmen är medvetet placerad i förgrunden. De energibesparande lysdioderna kan justeras i ljusfärg före installationen med hjälp av en integrerad DIP-switch och kan även dimmas med en vanlig fasdimmer (dimmer ingår inte i leveransen). Dessa egenskaper gör att armaturen kan uppfylla olika situationer och behov. Den har därför också praktisk användning inom den kommersiella sektorn. Tekniska data: - dimbar (fasdelen) - Ljusfärg kan justeras med DIP-omkopplare (3 000 K, 4 000 K eller 5 700 K).
 • Prios Mazin LED-taklampa, IP44, CCT, 24 W

  Prios Mazin LED-taklampa, IP44, CCT, 24 W
  Fyrkantig LED-taklampa Mazin med CCT och dimmerfunktion, IP44 Mazin LED-taklampa är tillverkad av aluminium och plast. Det vinklade höljet har prydts med en svart yta och ser slående och modernt ut. Designen kan integreras i olika anläggningar och ser väldigt snygg ut. Med en extern dimmer (fasreglering) kan denna lampa justeras individuellt med avseende på dess ljusstyrka. Det finns också en DIP-omkopplare på huset med vilken ljusfärgen kan justeras i flera steg (3000 K, 4000 K och 6000 K). Dessutom har den kapslingsklass IP44, vilket innebär att lampan också kan användas i ett badrum. Den är lämplig för användning i både privat och kommersiell sektor. Tekniska specifikationer: - dimbar (framkant) - CCT-funktion genom DIP-omkopplare: 3000 K / 4000 K / 6000 K. - kapslingsklass IP44 - Strålvinkel 120 °
 • Prios Istani LED-utomhusspot, sensor, solcell

  Prios Istani LED-utomhusspot, sensor, solcell
  Modern LED-vägglampa Istani med rörelsedetektor Solpanel LED-väggstrålkastaren Istani imponerar med sitt moderna utseende och sina praktiska funktioner. Det svarta höljet är tillverkat av aluminium, medan det vita skärmskyddet är tillverkat av plast. Designen är inte påträngande och kan enkelt integreras i olika miljöer. Oavsett om det är i entrén, på terrassen eller på uppfarten - den här strålkastaren är en elegant produkt som övertygar med ljusstarka lysdioder. Spotlighthuvudet kan justeras i sin position vid behov och avger universellt vitt ljus. Den integrerade rörelsedetektorn har en räckvidd på 3-12 meter och en detektionsvinkel på 150°. Belysningstiden kan justeras individuellt efter behov. Ljuskällan är ansluten till en solpanel som efter 10 timmars laddning kan förse spotlighten med ström i totalt 2 timmar. Istani är en modern belysningslösning för miljömedvetna användare. Tekniska data: - Täckningsvinkel 150 - Räckvidd 3 - 12 meter - Ljusets varaktighet kan justeras (5 sekunder - 3 minuter eller permanent ljus). - Solpanel: 2 timmars strömförsörjning efter 10 timmars laddning
 • Prios Dagan LED-utomhusspot, sensor, solcell

  Prios Dagan LED-utomhusspot, sensor, solcell
  Solcellsdriven LED-belysning för utomhusbruk Dagan med rörelsedetektor LED-väggstrålkastaren Dagan för utomhusbruk övertygar med sin enkla design och den miljömedvetna strömförsörjningen, eftersom den drivs med hjälp av den integrerade solpanelen. Ljuset kan antingen lysa kontinuerligt (i ca 8 timmar med 15 lumen) eller tändas och släckas med en rörelsesensor (i ca 60 x 30 sekunder med 300 lumen). Sensorns räckvidd är mellan 6 och 8 meter och detektionsvinkeln är 100°. Det universella vita ljuset är perfekt för att belysa mörka hörn och entréer. Dagan LED-spotlights är en elegant ljuskälla som passar utmärkt in i en modern miljö. Tack vare skyddsklass IP44 kan den ge långvarig bra belysning i entrén eller på uteplatsen. Tekniska data: - Detektionsvinkel 100° - Räckvidd 6 - 8 meter - Ljusets varaktighet kan justeras (8 timmar kontinuerligt vid 15 lumen eller 60 x 30 sekunder vid 300 lumen).
 • Prios Imsa LED-utomhusspot, sensor, solcell

  Prios Imsa LED-utomhusspot, sensor, solcell
  Imsa LED-väggstrålkastare för utomhusbruk utrustad med en sensor, solcellsdriven Imsa LED-väggstrålkastare för utomhusbruk är en miljömedveten kraftförsörjning med en integrerad solpanel. Strålkastaren är tillverkad av hållbar plast och har dessutom IP44-skyddsklass, vilket skyddar den väl mot regn och fukt. Därför kan den användas permanent utomhus - till exempel på terrassen eller vid entrén. Huset i silver kan enkelt integreras i moderna miljöer utan att omedelbart dra till sig uppmärksamhet. Den inbyggda rörelsedetektorn har en detektionsvinkel på 90° och en räckvidd på 5-8 meter. Om den registrerar en rörelse lyser det universella vita ljuset upp i 30 sekunder med 300 lumen. Alternativt kan ljusläget ändras så att strålkastaren lyser kontinuerligt i ca 8 timmar med 20 lumen. Tekniska data: - Detekteringsvinkel 90 - Räckvidd 5 - 8 meter - Ljusets varaktighet kan justeras (8 timmar kontinuerligt med 20 lumen eller i 30 sekunder med 300 lumen).
 • Prios Darui LED-utomhusvägglampa med sensor

  Prios Darui LED-utomhusvägglampa med sensor
  Vinkelformad LED-vägglampa Darui med en rörelsedetektor LED-väggarmaturen Darui för utomhusbruk presenterar sig i en mörk design och en kantig konstruktion. Det linjära utseendet är särskilt attraktivt i en modern miljö. Armaturens tekniska egenskaper är dock särskilt imponerande. Den har inte bara en skymningssensor utan även en rörelsedetektor. Med en räckvidd på 6 meter och en detektionsvinkel på 120° är den mycket praktisk för daglig användning i entrén. Ljusets varaktighet kan ställas in mellan 5 sekunder och 8 minuter enligt önskemål. Det universella vita ljuset från de energibesparande lysdioderna ger en utmärkt belysning och Darui sänder dessutom indirekt ljus på husväggen. Detta skapar en inbjudande ljuseffekt på husväggen. Tekniska data: - Detektionsvinkel rörelsedetektor: 120 - Räckvidd max. 6 meter - Ljusets varaktighet kan justeras (5 sekunder - 8 minuter) - Integrerad skymningssensor
 • Prios Avira LED-taklampa, rektangulär

  Prios Avira LED-taklampa, rektangulär
  Rektangulär LED-plafondlampa Avira med indirekt ljusutstrålning Avira LED-takarmatur har en rektangulär design som visuellt kan integreras i alla moderna inredningar. Det raka huset i aluminium har utformats i svart och utgör en elegant kontrast till den vita lampskärmen i plast. På så sätt kan ljuset stråla jämnt ut i omgivningen. De permanent installerade lysdioderna ger varmvitt ljus och är sparsamma i energiförbrukning. Den här ljuskällan ger dessutom indirekt ljus till taket, vilket ger mysiga accenter i vardagsrumstaket.
 • Prios Uvan LED-taklampa vippbar, rund, krom

  Prios Uvan LED-taklampa vippbar, rund, krom
  Uvan LED taklampa med vinklingsbar lampskärm Taklampan Uvan LED presenterar sig i en modern skepnad och i en klassisk rund design. Den är huvudsakligen tillverkad av hållbar plast och har en snygg kromdesign. Även när den är avstängd ser den mycket elegant ut i taket. Den platta lampskärmen är rörlig i ramen så att den kan lutas efter önskemål för att belysa vissa delar av rummet mer specifikt. De fast installerade lysdioderna lyser i en universell vit ljusfärg och har en låg energiförbrukning.
 • Prios Uvan LED-taklampa vippbar, kantig, krom

  Prios Uvan LED-taklampa vippbar, kantig, krom
  Kromfärgad LED-taklampa Uvan i fyrkantig design Uvan är en modern LED-taklampa med ett rakt utseende. Huset är fyrkantigt och den platta lampskärmen i en ram kan lutas. Armaturen kan alltså belysa specifika områden på ett målinriktat sätt och är därför en praktisk belysningslösning för olika områden. De inbyggda lysdioderna ger universellt vitt ljus och är mycket energisnåla. Designen i krom kan integreras perfekt i moderna interiörer.
 • Prios Uvan LED-taklampa vippbar, kantig, vit

  Prios Uvan LED-taklampa vippbar, kantig, vit
  Kvadratisk LED-taklampa Uvan i ett enkelt utseende Den här moderna LED-taklampan imponerar med sin fyrkantiga design som kan integreras i olika inredningsstilar. Den vita färgen är diskret och neutral, vilket gör att den kan kombineras med andra färger. Taklampan Uvan LED har en platt lampskärm som kan lutas om så önskas. Denna specialfunktion kan vara mycket användbar i vardagen för att bättre belysa vissa delar av rummet. Den fast installerade LED-modulen ger universellt vitt ljus, är ljusstark och samtidigt mycket sparsam i energiförbrukning.
 • Prios Avira LED-taklampa, rund, 29 cm

  Prios Avira LED-taklampa, rund, 29 cm
  Modern LED taklampa Avira i rund design Avira LED-plafondlampan har ett mörkt utseende som ser väldigt snyggt ut i en modern miljö. Det runda höljet är tillverkat av aluminium och har en svart finish. Den fast installerade LED-modulen ger ett varmvitt ljus som kan fördelas jämnt i rummet. Den här ljuskällan är samtidigt sparsam i energiförbrukning tack vare LED-tekniken. Dessutom ger den indirekt ljus som försiktigt avges till taket. Detta skapar en vacker ljuseffekt som är mycket inbjudande.
 • Prios Avira LED-taklampa, kvadratisk, 42 cm

  Prios Avira LED-taklampa, kvadratisk, 42 cm
  Rak LED taklampa Avira i svart design Avira LED-takarmatur har ett platt hölje i fyrkantig design som är tillverkat av robust aluminium. Den har en permanent installerad LED-modul som är sparsam i energiförbrukning och ändå ljusstark. Det varmvita ljuset sänds ut direkt nedåt och fördelas jämnt i hela rummet. Dessutom strålar det något uppåt så att det indirekta ljuset skapar en vacker effekt i taket. Det svarta höljet och den vita lampskärmen bildar en elegant färgkontrast som enkelt kan integreras i en modern inredning.
 • Prios Uvan LED-taklampa vippbar, rund, vit

  Prios Uvan LED-taklampa vippbar, rund, vit
  Uvan vridbar LED-taklampa i klassisk rund form Taklampan Uvan LED är en elegant belysningslösning för olika bostadsområden. Huset har utformats helt i vitt och passar därför in i olika färgkoncept och inredningsstilar utan att omedelbart dra till sig uppmärksamhet. De fast installerade lysdioderna är energisnåla i förbrukningen och det universella vita ljuset ger bra belysning. Dessutom kan den platta lampskärmen lutas fram och tillbaka i höljet, så att vissa delar av rummet kan lyftas fram bättre vid behov.
 • Prios Lakin LED-utomhusvägglampa, sensor, vit

  Prios Lakin LED-utomhusvägglampa, sensor, vit
  Vit LED utomhus vägglampa Lakin med rörelsedetektor LED-vägglampan Lakin för utomhusbruk övertygar med sin enkla design och sina tekniska egenskaper. Den är tillverkad av hållbar plast och har en helt vit design. Den runda designen har en klassisk effekt och kan integreras i många olika miljöer. Armaturen har en inbyggd rörelsedetektor med en maximal räckvidd på 8 meter och en detektionsvinkel på 100°. Ljusets varaktighet är redan förinställd på 75 sekunder, så att ljuskällan levereras klar för användning. Det universella vita ljuset kan lysa upp utomhusområdet väl och är särskilt praktiskt på terrassen eller i entrén. IP44-skyddsklassificeringen innebär att lampan är väl skyddad mot väder och vind, så att inte ens regn kan skada den. Tekniska data: - Detektionsvinkel rörelsedetektor: 100 - Räckvidd max. 8 meter - Ljusets varaktighet förinställd (75 sekunder) - Integrerad skymningssensor
 • Prios Pavin LED-utomhusvägglampa med sensor

  Prios Pavin LED-utomhusvägglampa med sensor
  Pavin LED-vägglampa för utomhusbruk utrustad med en rörelsedetektor Pavin LED-väggarmatur för utomhusbruk är inte bara elegant, utan även tekniskt sett en riktig höjdare. Höljet är tillverkat av svart plast, medan skärmskyddet är designat i vitt och ger en snygg färgkontrast. De inbyggda lysdioderna avger ett universellt vitt ljus som kan lysa upp omgivningen väl. Dessutom kastar Pavin ett mjukt, indirekt ljussken på husväggen, vilket skapar en inbjudande effekt. Armaturen har en integrerad skymningssensor och rörelsedetektor. Den senare kan upptäcka rörelser i en vinkel på 120° och på ett avstånd av 6 meter. Dessutom kan ljusets varaktighet ställas in individuellt mellan 5 sekunder och 8 minuter. Denna speciella utomhuslampa uppfyller alla krav. Tekniska data: - Detektionsvinkel rörelsedetektor: 120 - Räckvidd max. 6 meter - Ljusets varaktighet kan justeras (5 sekunder - 8 minuter) - Integrerad skymningssensor
 • Prios Aureka LED-taklampa, sensor, 33 cm

  Prios Aureka LED-taklampa, sensor, 33 cm
  Enkel LED-taklampa Aureka med integrerad radarsensor och förinställbar ljusfärg, lämplig för infälld och ytmontering Aureka vet hur man övertygar med en enkel design och kan användas så runt och vitt som det är, både privat och i en kommersiell miljö. LED-taklampa är också en lampa med hög funktionalitetsnivå så att belysningen kan anpassas optimalt till förhållandena på plats. Inte bara ytmontering i tak är möjlig, Aureka kan också användas som en extra platt LED-inbyggnadslampa och ljusfärgen kan ställas in med en DIP-omkopplare innan montering. Sensorn visar sig också vara mycket praktisk eftersom det inte finns något behov av en ljusbrytare för att tända ljuset, närvaron av en person är tillräcklig. Rörelsedetektorns räckvidd är 4 - 6 meter och ljusets varaktighet är 40 sekunder. Installationsdiameter: - Variant 1 (22,5 cm): 6,5 cm - 21 cm - Variant 2 (33 cm): 6,5 cm - 31 cm
 • Prios Edwina LED-taklampa, vit, 12,2 cm

  Prios Edwina LED-taklampa, vit, 12,2 cm
  Rund LED-taklampa Edwina med förinställbar ljusfärg, IP44 Denna taklampa med inbyggda lysdioder är en enkel lampa för otaliga tillfällen som kan användas både privat och kommersiellt. Den runda formen och den vita ytdesignen verkar särskilt tidlös och tekniskt, Edwina är också lämplig för många platser och alternativ, eftersom ljusfärgen kan förinställas med hjälp av en integrerad DIP-omkopplare på huset och kapslingsklass tillåter också användning i fuktiga rum, eftersom LED-taklampa är tillräckligt tät för att förhindra att stänkvatten tränger in. Med den breda strålvinkeln kan större områden också vara väl upplysta och vid behov kan ljuset också justeras i ljusstyrka med en extern dimmer . - IP44, för badrum och fuktiga rum - Ljusfärg kan förinställas via DIP-omkopplare - dimbar
 • Prios Alette LED-taklampa, silver, 17,2 cm

  Prios Alette LED-taklampa, silver, 17,2 cm
  Silverfärgad inramad LED-fuktsäker taklampa Alette med förinställbar ljusfärg, dimbar Alette är en lampa som kan användas i ett brett spektrum av miljöer med sin enkla och relativt tidlösa design. Grundformen är fyrkantig och huset är målat silver. Dessutom, med kapslingsklass IP44, kan den också användas i badrum utan tvekan och före installation kan ljusfärgen ställas in på DIP-omkopplaren - placerad på huset - som kan ställas in i tre lägen. För att komplettera utbudet av funktioner finns det möjlighet att reglera lysdiodernas ljusstyrka externt. Med sina egenskaper kan den fyrkantiga taklampa vara avsedd för både privat bruk och för kommersiell miljö. - Ljusstyrkan kan regleras med en extern dimmer - IP44, för fuktiga rum - DIP-omkopplare för att välja ljusfärg före montering
 • LED-lampa E27 A60 7 W vit 2 700 K

  LED-lampa E27 A60 7 W vit 2 700 K
 • LED-lampa E27 A60 11 W vit 2 700 K

  LED-lampa E27 A60 11 W vit 2 700 K
 • LED-lampa E27 A60 11 W vit 3 000 K

  LED-lampa E27 A60 11 W vit 3 000 K
 • LED-lampa E27 A60 15 W vit 2 700 K

  LED-lampa E27 A60 15 W vit 2 700 K
 • LED-lampa E27 A60 15 W vit 3 000 K

  LED-lampa E27 A60 15 W vit 3 000 K
 • LED-reflektor GU10 5 W 2 700 K 120°

  LED-reflektor GU10 5 W 2 700 K 120°
 • LED-reflektor GU10 5 W 3 000 K 120°

  LED-reflektor GU10 5 W 3 000 K 120°
 • LED-reflektor GU10 8 W 2 700 K 120°

  LED-reflektor GU10 8 W 2 700 K 120°
 • LED-reflektor GU10 8 W 3 000 K 120°

  LED-reflektor GU10 8 W 3 000 K 120°
 • LED-reflektor GU10 5 W 2 700 K 60°

  LED-reflektor GU10 5 W 2 700 K 60°
 • LED-reflektor GU10 5 W 3 000 K 60°

  LED-reflektor GU10 5 W 3 000 K 60°
 • LED-reflektor GU10 8 W 2 700 K 60°

  LED-reflektor GU10 8 W 2 700 K 60°
 • LED-reflektor GU10 8 W 3 000 K 60°

  LED-reflektor GU10 8 W 3 000 K 60°
 • Prios Najari LED-klämlampa, vit

  Prios Najari LED-klämlampa, vit
  Vit LED-klämlampa Najari med steglös dimning, USB-anslutning LED-klämlampan Najari har en enkel design. Den har en flexibel arm, ett ovalt plasthuvud och en praktisk klämma. Detta gör att lampan kan användas på olika ställen - till exempel som en läslampa på en säng eller som en arbetslampa på ett bord. Klämlängden är 5 cm och ljusförhållandena kan anpassas individuellt tack vare den steglösa dimfunktionen. Den vita ytan ser snygg ut och harmonierar perfekt med olika färgkoncept. Batteriet laddas via USB-anslutningen.
 • Prios Najari LED-klämlampa, svart

  Prios Najari LED-klämlampa, svart
  Kontinuerligt dimbar LED-klämarmatur Najari i svart design, med USB-anslutning och uppladdningsbart batteri LED-klämlampan Najari presenterar sig i sin svarta design. Den har en smal armaturarm som kan placeras flexibelt och ett ovalt armaturhuvud. De fast installerade lysdioderna är ljusstarka och samtidigt ekonomiska i förbrukningen. Vid behov kan armaturens ljusstyrka anpassas till de egna behoven med hjälp av en steglös dimmer. Klämbredden på 5 cm är tillräcklig för att fästa lampan väl på ett bord, en säng eller andra möbler och ge ljus precis där det behövs. Batteriet laddas via en USB-anslutning.
 • Prios Harumi LED-klämlampa, vit

  Prios Harumi LED-klämlampa, vit
  Enkel LED-klämarmatur Harumi med flexibel arm, USB Harumi LED-klämlampa kan användas nästan överallt och kan därför också användas flexibelt i hushållet. Det ringformade armaturhuvudet och den smala, flexibla armaturen dominerar den moderna designen, som harmonierar mycket väl med modern inredning. Lampan kan laddas med en USB-kabel och är dessutom steglöst dimbar, vilket gör att den uppfyller alla behov.
 • Prios Harumi LED-klämlampa, svart

  Prios Harumi LED-klämlampa, svart
  Kontinuerligt dimbar LED-klämbar armatur Harumi med rörlig armaturarm Harumi är en liten LED-klämbar armatur med enastående LED-teknik. Det ringformade armaturhuvudet har fast installerade, ljusstarka lysdioder som vid behov kan regleras individuellt i ljusstyrka. Den här ekonomiska armaturen kan laddas med en USB-kabel och användas där den behövs med hjälp av den integrerade klämman.
 • Prios Takiri LED-klämlampa, steglöst dimbar

  Prios Takiri LED-klämlampa, steglöst dimbar
  Dimbar LED-klämlampa Takiri som läs- och arbetslampa, USB-anslutning LED-klämlampan Takiri har en mörk design i svart och utmärker sig med sina lysande lysdioder, som är steglöst dimbara. Lampan är tillverkad av aluminium och plast och har en svart finish. Den har en solid effekt och kan användas både som läslampa på sängen och som arbetslampa på bordet. Det bör noteras att dess klämbredd är 5 cm. Lampans batteri laddas via en USB-anslutning.
 • Prios Vargali LED-klämlampa, dimbar

  Prios Vargali LED-klämlampa, dimbar
  Dimbar LED-klämarmatur Vargali med CCT-funktion Vargali LED-klämarmatur övertygar med sina praktiska funktioner längs hela linjen. Ljusstyrkan kan justeras individuellt i fem steg. Dessutom kan ljusfärgen regleras från varmvitt till dagsljus, också i fem steg. På så sätt uppfyller den alla behov och kan även fästas flexibelt på föremål och möbler. Den maximala spännbredden är 5,3 cm och spännbasen fästs med hjälp av en skruvklämma.
 • Prios Tamaveo LED-klämlampa, dimbar

  Prios Tamaveo LED-klämlampa, dimbar
  Flexibelt justerbar Tamaveo LED-klämarmatur med dimfunktion Tamaveo LED-klämarmatur gör sig gällande med sin moderna design i svart och sin flexibilitet. Armens och armaturens huvud kan enkelt justeras så att ljuset kan lysa exakt där det behövs mest. Armaturen har en integrerad touchdimmer med vilken ljusstyrkan kan justeras steglöst. Ljusfärgen kan också regleras från varmvitt till universalvitt.
 • Prios Darium LED-bordslampa, dimbar med CCT

  Prios Darium LED-bordslampa, dimbar med CCT
  LED-bordlampa Darium med dimfunktion och reglerbar ljusfärg Darium LED-bordslampa har en enkel design som passar perfekt in i en modern inredning. Den klassiska svarta färgen passar bra ihop med olika färgkoncept. Armaturens fokus ligger dock på de praktiska funktionerna. Darium kan inte bara dimmas i fem steg, utan ljusfärgen kan också regleras. Det varmvita ljuset kan alltså användas för avslappnad läsning eller som sidoljus och dagsljuset kan användas för koncentrerat arbete.
 • Prios Uzimar LED-bordslampa, dimbar med CCT

  Prios Uzimar LED-bordslampa, dimbar med CCT
  Uzimar LED-bordlampa med reglerbar ljusstyrka och variabel ljusfärg Uzimar är en svart LED-bordslampa med en smal design som passar bra ihop med moderna inredningsstilar. Den har ljusstarka och samtidigt energisnåla lysdioder som vid behov kan regleras i ljusstyrka och ljusfärg. Ljusstyrkan kan regleras i sex steg och ljusfärgen i tre steg. Den här bordslampan ger tillräcklig belysning för ett skrivbord och anpassar sig till användarens behov.
 • Prios Ihario LED-bordslampa CCT dimbar, svart

  Prios Ihario LED-bordslampa CCT dimbar, svart
  Svart LED-bordlampa Ihario med CCT- och dimfunktion, USB Ihario LED-bordslampa ser mycket bra ut i en modern miljö. Den har en smal ram som kan justeras vid behov, eftersom lamparmen är flexibel i ledet. De fast installerade lysdioderna är ljusstarka och kan dämpas kontinuerligt. Dessutom kan ljusfärgen regleras från varmvitt till universalvitt i tre steg. Detta gör att armaturen passar för olika tillfällen och ger inte bara koncentrerat arbetsljus utan även mysig belysning för läsning och avkoppling. Den är ansluten via en USB-kabel.
 • Prios Ihario LED-bordslampa CCT, dimbar, vit

  Prios Ihario LED-bordslampa CCT, dimbar, vit
  Kontinuerligt dimbar LED-bordlampa Ihario med USB-anslutning LED-bordlampan Ihario har en mycket smal design och tar liten plats på skrivbordet. Ramen kan justeras vid behov, så att du alltid har rätt strålningsvinkel när du läser eller arbetar. Lampan har en slående röd USB-kabel som gör att den även kan anslutas till en bärbar dator. Men den övertygar framför allt med sin steglösa dimteknik och den trestegiga CCT-funktionen - så att ljusfärgen kan styras från varmvitt till universalvitt på nolltid.
 • Prios Omirino LED-golvlampa, dimbar med CCT

  Prios Omirino LED-golvlampa, dimbar med CCT
  Smal LED-golvlampa Omirino med dimfunktion och reglerbar ljusfärg LED-golvlampan Omirino övertygar med sin fantasifulla teknik. De fast installerade lysdioderna är ljusstarka och kan dämpas kontinuerligt vid behov. Tack vare den integrerade CCT-funktionen kan ljusfärgen också regleras med touchdimmern i tre steg från varmvitt (3 000 K) till dagsljus (6 000 K). På så sätt uppfyller den här golvlampan alla användarens behov och lämpar sig väl som läslampa.
 • Prios Tamarin LED-bordslampa, dimbar, vit

  Prios Tamarin LED-bordslampa, dimbar, vit
  Vit LED-bordlampa Tamarin med 6-stegs dimfunktion Tamarin LED-bordslampa har en neutral färgskala i vitt och harmonierar mycket väl med moderna inredningsstilar. Med sin klämma kan den enkelt fästas vid bordskanten, klämmans längd är 6 cm. De lysande lysdioderna avger ett universellt vitt ljus som kan dämpas i 6 steg om så önskas. På så sätt säkerställer Tamarin perfekta arbetsförhållanden på skrivbordet.
 • Prios Opira LED-bordslampa, steglöst dimbar

  Prios Opira LED-bordslampa, steglöst dimbar
  Oändligt dimbar LED-bordlampa Opira med smalt utseende, USB Opira LED-bordslampa är idealisk för att belysa ett skrivbord. Den smala designen tar inte upp mycket plats på bordet och ser dessutom väldigt snygg ut. Den avger ett universellt vitt ljus som är optimalt för koncentrerat arbete. Dessutom kan du justera ljusstyrkan steglöst och på så sätt skapa individuellt anpassade förhållanden för läsning och arbete. Den flexibelt placerbara LED-bordlampan laddas via en USB-anslutning.
 • Prios Yahir LED-solcellsväggspot sensor vit

  Prios Yahir LED-solcellsväggspot sensor vit
  Vit LED solcellsvägglampa Yahir i plast med rörelsesensor Med sin diskreta design integreras LED-solväggspotlights lätt i husets arkitektoniska stil utan att bryta den. Strålkastaren är tillverkad av vit plast och har en solpanel ovanför ljuskällan. Ljuskällan är utrustad med permanent installerade lysdioder som ger en varmvit belysning. Med hjälp av en sensor registrerar Yahir LED solväggsstrålkastare rörelser och styr därmed ljuset. Denna praktiska funktion är idealisk för en uppfart. Tekniska data - inkl. 400 mAh Li-ion-batteri 3,7 V - Täckningsvinkel 110 - Detektionsavstånd 10m
 • Prios Kalvito LED-solcellsväggspot sensor 2 lampor

  Prios Kalvito LED-solcellsväggspot sensor 2 lampor
  LED solväggsstrålkastare Kalvito utrustad med en rörelsedetektor Kalvito LED-solväggsstrålkastare är tillverkad av plast och har två ljusstarka LED-moduler som drivs av en solpanel. Lysdioderna ger tillräcklig ljusstyrka i dagsljusets ljusfärg, vilket är mycket praktiskt vid ingången till huset eller vid uppfarten, särskilt på kvällen. Vid behov kan strålarna svängas så att strålvinkeln kan bestämmas individuellt. Den integrerade sensorn registrerar rörelser i en vinkel på 140° och på ett maximalt avstånd på 10 meter. Dessutom kan ljusets varaktighet justeras individuellt mellan 3 sekunder och 7 minuter. IP44-skyddsklassningen garanterar en god hållbarhet för denna armatur i utomhusmiljöer. Tekniska data för rörelsedetektorn: - Avläsningsvinkel: 140 - Maximalt avstånd: 10 meter - Reglerbar ljuslängd: 3 sekunder till 7 minuter.
 • Prios Darini LED-solcellsväggspot med sensor

  Prios Darini LED-solcellsväggspot med sensor
  LED solväggsstrålkastare Darini med rörelsesensor LED-solväggsstrålkastaren Darini är en bra lösning med sina fast installerade lysdioder, som är mycket ljusstarka och därför kan ge tillräckligt med dagsljus under kvällstid. Tack vare skyddsklassen kan den dessutom användas länge i entrén eller på terrassen. Den här väggspotlampan drivs av en solpanel och kan laddas fullt ut efter bara 5-6 timmar i solen. Den integrerade sensorn reagerar på rörelser i en vinkel på 180° och på ett maximalt avstånd på 10 meter. Ljusets varaktighet kan ställas in individuellt mellan 5 sekunder och 5 minuter och ljuskänsligheten mellan 20 och 20 000 lux. Tekniska data för rörelsedetektorn: - Avläsningsvinkel: 180 - Maximalt avstånd: 10 meter - Reglerbar ljuslängd: 5 sekunder till 5 minuter. - Ljuskänslighet reglerbar: 20-20 000 lux