PRIOS lampor

PRIOS är ett märke på belysning som du hittar i flera olika kategorier. PRIOS har taklampor, klämlampor, spotlights och mycket utebelysning. Du kan lysa upp hela ditt hem inklusive utemiljön om du så vill med bara PRIOS-lampor.

Belysning från PRIOS

 • Prios Darui LED-utomhusvägglampa med husnummer

  Prios Darui LED-utomhusvägglampa med husnummer
  Svart LED-vägglampa Darui med indirekt ljus och en uppsättning husnummer LED-väggarmaturen Darui för utomhusbruk har en kantig och mörk design. Höljet är tillverkat av svart plast, medan skärmskyddet är designat i vitt. Det moderna utseendet kan integreras i olika miljöer. De fast installerade lysdioderna är ljusstarka och energisnåla. Det universella vita ljuset kan lysa upp omgivningen på ett fantastiskt sätt och avges även indirekt på husväggen, vilket skapar en vacker ljuseffekt. Armaturen levereras också med en uppsättning husnummer (3x siffror 0-9 och 1x bokstäver A-H). Detta gör Darui särskilt lämplig för användning i entréer och visar sig vara mycket praktisk i vardagen.
 • Prios Pavin LED-utomhusvägglampa med husnummer

  Prios Pavin LED-utomhusvägglampa med husnummer
  LED-vägglampa Pavin med en uppsättning husnummer Pavin LED-vägglampan för utomhusbruk har en modern design. Den imponerar med sin runda form och det mörka, platta höljet. Det vita plasthöljet bildar en snygg färgkontrast på husväggen. De permanent installerade lysdioderna sänder ut universellt vitt ljus i omgivningen, vilket kan belysa utomhusområdet på ett energisnålt sätt. Dessutom sänder armaturen ut indirekt ljus på väggen, vilket ger en vacker effekt. Den har en IP44-skyddsklass, vilket innebär att den är väl skyddad mot regn och fukt. Den levereras tillsammans med en uppsättning husnummer (3x siffror 0-9 och 1x bokstäver A-H). Pavin lämpar sig därför optimalt för användning i entrén och är en funktionsorienterad belysningslösning för moderna hushåll.
 • Prios Harumi LED-klämlampa, svart

  Prios Harumi LED-klämlampa, svart
  Kontinuerligt dimbar LED-klämbar armatur Harumi med rörlig armaturarm Harumi är en liten LED-klämbar armatur med enastående LED-teknik. Det ringformade armaturhuvudet har fast installerade, ljusstarka lysdioder som vid behov kan regleras individuellt i ljusstyrka. Den här ekonomiska armaturen kan laddas med en USB-kabel och användas där den behövs med hjälp av den integrerade klämman.
 • Prios Tamaveo LED-klämlampa, dimbar

  Prios Tamaveo LED-klämlampa, dimbar
  Flexibelt justerbar Tamaveo LED-klämarmatur med dimfunktion Tamaveo LED-klämarmatur gör sig gällande med sin moderna design i svart och sin flexibilitet. Armens och armaturens huvud kan enkelt justeras så att ljuset kan lysa exakt där det behövs mest. Armaturen har en integrerad touchdimmer med vilken ljusstyrkan kan justeras steglöst. Ljusfärgen kan också regleras från varmvitt till universalvitt.
 • Prios Avira LED-taklampa, rektangulär

  Prios Avira LED-taklampa, rektangulär
  Rektangulär Avira LED-plafondlampa med indirekt ljusutstrålning Avira LED-plafondlampa presenterar sig med sin rektangulära design som visuellt kan integreras i alla moderna inredningar. Det raka aluminiumhöljet har utformats i svart och utgör en elegant kontrast till den vita lampskärmen i plast. På så sätt kan ljuset stråla jämnt ut i omgivningen. De permanent installerade lysdioderna ger ett varmvitt ljus och har en låg energiförbrukning. Den här ljuskällan ger dessutom indirekt ljus till taket, vilket ger mysiga accenter i vardagsrumstaket.
 • Prios Aureka LED-taklampa, installation, 33 cm

  Prios Aureka LED-taklampa, installation, 33 cm
  Rund, vit LED-takarmatur Aureka, lämplig för infälld och utanpåliggande montering, CCT-färgjustering via DIP-switch Aureka gör mål med en multifunktionell design och en enkel exteriör. Å ena sidan passar LED-takarmaturen in i många möbler och omgivningar, å andra sidan kan den uppfylla många syften eller så kan ljuset anpassas optimalt till förhållandena på platsen. Takarmaturen kan inte bara användas som en diskret, ytmonterad takarmatur, utan kan också installeras i taket om så önskas och ger ett lågt installationsdjup eftersom den är mycket platt utformad. Lysdioderna kan också justeras i ljusfärg före installationen. För detta ändamål är en DIP-switch monterad på höljet, och med hjälp av denna switch kan man också förinställa wattmängden i tre steg. Alla dessa egenskaper gör LED-taklampan Aureka till en användbar ljuskälla som med sin runda form och vita yta är visuellt trevlig i bakgrunden och kan användas både kommersiellt och privat. Armaturen levereras med en silverfärgad dekorationsplatta i form av en ring, som kan fästas magnetiskt på armaturen så att designen kan ändras vid behov. Monteringsdiameter: - Variant 1 (22,5 cm): 6,5 cm - 21 cm - Variant 2 (33 cm): 6,5 cm - 31 cm
 • Prios Tetje utomhusvägglampa svart kantig 11,5 cm

  Prios Tetje utomhusvägglampa svart kantig 11,5 cm
  Vinkelformad vägglampa Tetje i aluminium - perfekt för utomhusbruk Tetje är en vinkelformad vägglampa med enkel design. Den är tillverkad av robust aluminium och har en kubformad kropp. IP65-skyddsklassificeringen gör den dammtät och skyddar den mot vattenstrålar, vilket gör den perfekt för utomhusbruk. Den enkla designen gör den perfekt för integrering i många olika arkitektoniska stilar och dess kropp omger ljuskällan, vilket ger en bländfri belysning. Tetje utomhusvägglampa kan utrustas med två GX53-ljuskällor. Kombinera den med andra lampor från serien för att skapa ett harmoniskt helhetsintryck.
 • Prios Kalvito LED-solcellsväggspot sensor 3 lampor

  Prios Kalvito LED-solcellsväggspot sensor 3 lampor
  Tre-lampig LED solväggsstrålkastare Kalvito med rörelsedetektor Kalvito LED solcellsväggsstrålkastare imponerar med sin moderna design och avancerade solcellsteknik. Den har tre LED-paneler som vid behov kan svängas flexibelt så att strålningsvinkeln kan bestämmas individuellt. LED-ljusets dagsljus är särskilt praktiskt under kvällstid och ger bra belysning i utomhusområdet. Den integrerade rörelsedetektorn har en detektionsvinkel på 140° och reagerar på ett maximalt avstånd på 10 meter. Ljusets varaktighet kan regleras individuellt mellan 3 sekunder och 7 minuter. Tekniska data för rörelsedetektorn: - Detektionsvinkel: 140 - Maximalt avstånd: 10 meter - Reglerbar ljuslängd: 3 sekunder till 7 minuter.
 • Prios Istani utomhus LED-spot, sensor, sol

  Prios Istani utomhus LED-spot, sensor, sol
  Modern LED-väggstrålkastare Istani för utomhusbruk med rörelsedetektor Solpanel LED-väggstrålkastaren Istani för utomhusbruk imponerar med sitt moderna utseende och sina praktiska funktioner. Det svarta höljet är tillverkat av aluminium, medan det vita skärmskyddet är tillverkat av plast. Designen är inte påträngande och kan lätt integreras i olika miljöer. Oavsett om det är i entrén, på terrassen eller på uppfarten - den här strålkastaren är en elegant produkt som övertygar med ljusstarka lysdioder. Strålkastarhuvudet kan justeras i sin position vid behov och avger universellt vitt ljus. Den integrerade rörelsedetektorn har en räckvidd på 3-12 meter och en detektionsvinkel på 150°. Belysningstiden kan justeras individuellt efter behov. Ljuskällan är ansluten till en solpanel som efter 10 timmars laddning kan förse spotlighten med ström i totalt 2 timmar. Istani är en modern belysningslösning för miljömedvetna användare. Tekniska data: - Täckningsvinkel 150° - Räckvidd 3 - 12 meter - Ljusets varaktighet kan justeras (5 sekunder - 3 minuter eller permanent ljus) - Solcellspanel: 2 timmars strömförsörjning efter 10 timmars laddningstid
 • Prios Vargali LED-klämlampa, dimbar

  Prios Vargali LED-klämlampa, dimbar
  Dimbar LED-klämarmatur Vargali med CCT-funktion Vargali LED-klämarmatur övertygar med sina praktiska funktioner längs hela linjen. Ljusstyrkan kan justeras individuellt i fem steg. Dessutom kan ljusfärgen regleras från varmvitt till dagsljus, också i fem steg. På så sätt uppfyller den alla behov och kan även fästas flexibelt på föremål och möbler. Den maximala spännbredden är 5,3 cm och spännbasen fästs med hjälp av en skruvklämma.
 • Prios Lakin LED-utomhusvägglampa, sensor, svart

  Prios Lakin LED-utomhusvägglampa, sensor, svart
  LED-vägglampa Lakin med rörelsedetektor och skymningssensorDen LED-vägglampan Lakin har ett runt hölje av hållbar plast som är designat i en slående svart färg. Skärmskyddet i vitt låter ljuset stråla mjukt för att förhindra bländning. Den moderna designen kan enkelt integreras i olika miljöer. Tack vare skyddsklass IP44 kan denna armatur användas utomhus under lång tid. den integrerade rörelsedetektorn har en detektionsvinkel på 100° och en räckvidd på max. 8 meter. Ljusets varaktighet är redan förinställd till 65 sekunder. Dessutom innehåller den här armaturen en praktisk skymningssensor. Oavsett om det är i entréområdet eller på terrassen - denna armatur är en användbar belysningslösning för olika områden.Tekniska data:- Detektionsvinkel rörelsedetektor: 100°- Räckvidd max. 8 meter- Ljusvaraktighet förinställd (65 sekunder)- Integrerad skymningssensor
 • Prios Aureka LED-taklampa, sensor, 22,5 cm

  Prios Aureka LED-taklampa, sensor, 22,5 cm
  Enkel LED-taklampa Aureka med integrerad radarsensor och förinställbar ljusfärg, lämplig för infälld och ytmontering Aureka vet hur man övertygar med en enkel design och kan användas så runt och vitt som det är, både privat och i en kommersiell miljö. LED-taklampa är också en lampa med hög funktionalitetsnivå så att belysningen kan anpassas optimalt till förhållandena på plats. Inte bara ytmontering i tak är möjlig, Aureka kan också användas som en extra platt LED-inbyggnadslampa och ljusfärgen kan ställas in med en DIP-omkopplare innan montering. Sensorn visar sig också vara mycket praktisk eftersom det inte finns något behov av en ljusbrytare för att tända ljuset, närvaron av en person är tillräcklig. Rörelsedetektorns räckvidd är 4 - 6 meter och ljusets varaktighet är 40 sekunder. Installationsdiameter: - Variant 1 (22,5 cm): 6,5 cm - 21 cm - Variant 2 (33 cm): 6,5 cm - 31 cm
 • Prios Najari LED-klämlampa, svart

  Prios Najari LED-klämlampa, svart
  Kontinuerligt dimbar LED-klämarmatur Najari i svart design, med USB-anslutning och uppladdningsbart batteri LED-klämlampan Najari presenterar sig i sin svarta design. Den har en smal armaturarm som kan placeras flexibelt och ett ovalt armaturhuvud. De fast installerade lysdioderna är ljusstarka och samtidigt ekonomiska i förbrukningen. Vid behov kan armaturens ljusstyrka anpassas till de egna behoven med hjälp av en steglös dimmer. Klämbredden på 5 cm är tillräcklig för att fästa lampan väl på ett bord, en säng eller andra möbler och ge ljus precis där det behövs. Batteriet laddas via en USB-anslutning.
 • Prios Alette LED-taklampa, silver 22,7 cm 18 W

  Prios Alette LED-taklampa, silver 22,7 cm 18 W
  Fuktsäker LED-taklampa Alette, dimbar, ljusfärg kan förinställas Alette är utrustad med ljusa LED-lampor som inte bara är ljusa och effektiva utan också kan ställas in i förväg i ljusfärg med denna taklampa . Det finns en DIP-omkopplare på huset för detta. Ljuskällan kan också dämpas om en extern dimmer för att reglera ljusstyrkan. Om du vill använda LED-taklampa i ett badrum är det möjligt utan problem, eftersom kapslingsklass IP44 indikerar att taklampa är tillräckligt skyddad från fukt. Designen med silverramen och den fyrkantiga formen ser behagligt enkel och tidlös ut. förinställbar ljusfärg (DIP-omkopplare) - dimbar - Ökad kapslingsklass för användning i fuktiga rum
 • Prios Darium LED-bordslampa, dimbar med CCT

  Prios Darium LED-bordslampa, dimbar med CCT
  LED-bordlampa Darium med dimfunktion och reglerbar ljusfärg Darium LED-bordslampa har en enkel design som passar perfekt in i en modern inredning. Den klassiska svarta färgen passar bra ihop med olika färgkoncept. Armaturens fokus ligger dock på de praktiska funktionerna. Darium kan inte bara dimmas i fem steg, utan ljusfärgen kan också regleras. Det varmvita ljuset kan alltså användas för avslappnad läsning eller som sidoljus och dagsljuset kan användas för koncentrerat arbete.
 • Prios Kalvito LED-solcellsväggspot sensor 2 lampor

  Prios Kalvito LED-solcellsväggspot sensor 2 lampor
  LED solväggsstrålkastare Kalvito utrustad med en rörelsedetektor Kalvito LED-solväggsstrålkastare är tillverkad av plast och har två ljusstarka LED-moduler som drivs av en solpanel. Lysdioderna ger tillräcklig ljusstyrka i dagsljusets ljusfärg, vilket är mycket praktiskt vid ingången till huset eller vid uppfarten, särskilt på kvällen. Vid behov kan strålarna svängas så att strålvinkeln kan bestämmas individuellt. Den integrerade sensorn registrerar rörelser i en vinkel på 140° och på ett maximalt avstånd på 10 meter. Dessutom kan ljusets varaktighet justeras individuellt mellan 3 sekunder och 7 minuter. IP44-skyddsklassningen garanterar en god hållbarhet för denna armatur i utomhusmiljöer. Tekniska data för rörelsedetektorn: - Avläsningsvinkel: 140 - Maximalt avstånd: 10 meter - Reglerbar ljuslängd: 3 sekunder till 7 minuter.
 • Prios Darini LED-solcellsväggspot med sensor

  Prios Darini LED-solcellsväggspot med sensor
  LED solväggsstrålkastare Darini med rörelsesensor LED-solväggsstrålkastaren Darini är en bra lösning med sina fast installerade lysdioder, som är mycket ljusstarka och därför kan ge tillräckligt med dagsljus under kvällstid. Tack vare skyddsklassen kan den dessutom användas länge i entrén eller på terrassen. Den här väggspotlampan drivs av en solpanel och kan laddas fullt ut efter bara 5-6 timmar i solen. Den integrerade sensorn reagerar på rörelser i en vinkel på 180° och på ett maximalt avstånd på 10 meter. Ljusets varaktighet kan ställas in individuellt mellan 5 sekunder och 5 minuter och ljuskänsligheten mellan 20 och 20 000 lux. Tekniska data för rörelsedetektorn: - Avläsningsvinkel: 180 - Maximalt avstånd: 10 meter - Reglerbar ljuslängd: 5 sekunder till 5 minuter. - Ljuskänslighet reglerbar: 20-20 000 lux
 • Prios Neliyah hänglampa, kantig, svart, 1 lampor

  Prios Neliyah hänglampa, kantig, svart, 1 lampor
  Pendellampa Neliyah i aluminium och järn med vinklad lampskärmPendellampan Neliyah är ett elegant och modernt sätt att belysa ett vardagsrum eller en matsal. Den hänger på ett runt takfäste och har en fyrkantig lampskärm, som kan utrustas med GU10-lampor. Det genererade ljuset omges av skärmen och möjliggör därmed en bländfri belysning av ett matbord. Neliyah är tillverkad av järn och aluminium och har en elegant sandsvart finish, vilket gör den lätt att integrera i moderna inredningsstilar. Vid behov kan den kombineras med andra armaturer i serien för att skapa en harmonisk helhet.
 • Prios Neliyah hänglampa, rund, svart, 1 lampor

  Prios Neliyah hänglampa, rund, svart, 1 lampor
  Smal hängande lampa Neliyah av järn och aluminium i sand svartNeliyah är diskret och enkel och integreras lätt i moderna inredningsstilar. Pendellampan består av en smal upphängning och en rörformad lampskärm, som kan utrustas med GU10-lampor. Den smala designen passar perfekt i ett vardagsrum eller en matsal och det genererade ljuset skapar en enhetlig atmosfär. Den sand-svarta färgen rundar av utseendet välvilligt och ger den en ganska diskret karaktär. Pendellampan Neliyah är tillverkad av järn och aluminium, vilket ger den en robust och hållbar karaktär.
 • Prios Avira LED-taklampa, kvadratisk, 42 cm

  Prios Avira LED-taklampa, kvadratisk, 42 cm
  Rak LED taklampa Avira i svart design Avira LED-takarmatur har ett platt hölje i fyrkantig design som är tillverkat av robust aluminium. Den har en permanent installerad LED-modul som är sparsam i energiförbrukning och ändå ljusstark. Det varmvita ljuset sänds ut direkt nedåt och fördelas jämnt i hela rummet. Dessutom strålar det något uppåt så att det indirekta ljuset skapar en vacker effekt i taket. Det svarta höljet och den vita lampskärmen bildar en elegant färgkontrast som enkelt kan integreras i en modern inredning.
 • Prios Aureka LED-taklampa, installation, 22,5 cm

  Prios Aureka LED-taklampa, installation, 22,5 cm
  Rund, vit LED-takarmatur Aureka, lämplig för infälld och utanpåliggande montering, CCT-färgjustering via DIP-switch Aureka gör mål med en multifunktionell design och en enkel exteriör. Å ena sidan passar LED-takarmaturen in i många möbler och omgivningar, å andra sidan kan den uppfylla många syften eller så kan ljuset anpassas optimalt till förhållandena på platsen. Takarmaturen kan inte bara användas som en diskret, ytmonterad takarmatur, utan kan också installeras i taket om så önskas och ger ett lågt installationsdjup eftersom den är mycket platt utformad. Lysdioderna kan också justeras i ljusfärg före installationen. För detta ändamål är en DIP-switch monterad på höljet, och med hjälp av denna switch kan man också förinställa wattmängden i tre steg. Alla dessa egenskaper gör LED-taklampan Aureka till en användbar ljuskälla som med sin runda form och vita yta är visuellt trevlig i bakgrunden och kan användas både kommersiellt och privat. Armaturen levereras med en silverfärgad dekorationsplatta i form av en ring, som kan fästas magnetiskt på armaturen så att designen kan ändras vid behov. Monteringsdiameter: - Variant 1 (22,5 cm): 6,5 cm - 21 cm - Variant 2 (33 cm): 6,5 cm - 31 cm
 • Prios Edwina LED-taklampa, silver, 22,6 cm

  Prios Edwina LED-taklampa, silver, 22,6 cm
  Rund LED-taklampa Edwina med silverram och kapslingsklass IP44, ljusfärg kan förinställas Denna taklampa med inbyggda lysdioder är en klassisk allround för många tillfällen. En DIP-omkopplare placerad på höljet kan användas för att välja en av tre ljusfärger före montering - beroende på vad som passar platsen och syftet bättre. Lysdioderna avger ett starkt ljus med låg strömförbrukning och är därför särskilt effektiva. Om det behövs kan ljusstyrkan justeras med en extern dimmer . Dessutom är kapslingsklass ett bevis på ett bra skydd mot fukt, så du Edwina för belysning av våtrum ger kan. LED-taklampa kan användas både i kommersiellt och privat bruk och den runda designen med silverram verkar behagligt diskret och mångsidig. förinställbar ljusfärg (DIP-omkopplare) - kapslingsklass IP44 för badrum och fuktiga rum - externt dimbar
 • Prios Tulimar gånglampa, 2 lampa

  Prios Tulimar gånglampa, 2 lampa
  Mörkgrå Tulimar-lampor med två rörliga spotlights Tulimar-lampan finns i en version med två lampor och är trendig och passar perfekt in i moderna miljöer. Den är idealisk för att belysa trädgårdsgångar och kan även användas nära en terrass eller uppfart. Den goda skyddsklassningen garanterar att den här vägbelysningsarmaturen tål väder och vind i utomhusmiljöer på lång sikt. De två spotsen kan utrustas med lämpliga ljuskällor efter önskemål och är också flexibelt justerbara.
 • Prios Artin LED-taklampa, sensor, rund, 22 cm

  Prios Artin LED-taklampa, sensor, rund, 22 cm
  Sensorstyrd LED-taklampa Artin i rund design med funktion för att ändra ljusfärg LED-taklampan Artin övertygar med sin klassiska runda design som kan integreras perfekt i olika inredningar, särskilt tack vare den neutrala färgskalan i vitt. Artin är en elegant ljuskälla för olika bostadsområden, eftersom den har IP65-skydd och därför också kan användas i badrum. Den integrerade rörelsesensorn ser till att ljuset alltid tänds när du behöver det - ett praktiskt tillskott för vardagen. Dessutom finns det en DIP-omkopplare på huset som kan användas för att styra ljusfärgen i tre olika nivåer: varmvitt (3 000 K), universalvitt (4 000 K) och dagsljus (5 700 K), och en andra DIP-omkopplare gör att ljusstyrkan kan ställas in i två nivåer. Denna armatur är en riktig allrounder och är en smart belysningslösning inte bara för ditt eget hem utan också för den kommersiella sektorn. Tekniska data: - integrerad rörelsesensor - CCT-funktion via DIP-omkopplare: 3 000 K / 4 000 K / 5 700 K - skyddsklass IP65 - spridningsvinkel 120° - slagtålighet IK08
 • Prios Tetje utomhusvägglampa vit cirka 16 cm

  Prios Tetje utomhusvägglampa vit cirka 16 cm
  Tubulär vägglampa för utomhusbruk Tetje i aluminium i vitt Om du vill sätta din utomhusmiljö perfekt i scen kan du inte göra det utan en vettig utomhusbelysning. Tetje vägglampa för utomhusbruk kan erbjuda detta och integrerar sig med sin enkla design okomplicerat i husets arkitektoniska stil. Den är tillverkad av aluminium och har en rörform. Den vita färgen rundar av designen och ger den en enkel karaktär. Dessutom kan Tetje utrustas med GU10-lampor.
 • Prios Tetje utomhusvägglampa vit kantig sensor

  Prios Tetje utomhusvägglampa vit kantig sensor
  Vit Tetje utomhusvägglampa i vinkelformad design med rörelsesensorDen enkla designen på Tetje utomhusvägglampa integreras utan ansträngning i husets arkitektoniska stil utan att överskugga den och kan enkelt kombineras med andra armaturer i serien. Den är tillverkad av aluminium och har en vit färg. Tetje är perfekt lämpad för utomhusbruk eftersom den är dammtät och skyddad mot vattenstrålar - bevisligen med skyddsklass IP65. På undersidan finns också en sensor som styr ljuset med hjälp av rörelser, vilket gör armaturen perfekt för entrén. Det finns plats för två GU10-lampor, så den lyser både nedåt och uppåt.
 • Prios Tetje utomhusvägglampa vit rund sensor

  Prios Tetje utomhusvägglampa vit rund sensor
  Tetje utomhusvägglampa i aluminium med rörelsesensor - den praktiska följeslagaren för utomhusbrukTetje övertygar med sin minimalistiska design, som lätt integreras i olika arkitektoniska stilar av hus. Karossen är tillverkad av aluminium och har en vit färg som ger den en enkel karaktär. Den är gjord för utomhusbruk eftersom den är dammtät och skyddad mot vattenstrålar tack vare skyddsklass IP65. Dessutom styrs den med hjälp av en rörelsesensor som installerats på dess undersida. Tetje utomhusvägglampa kan utrustas med två GU10-lampor och lyser då både uppåt och nedåt.
 • Prios Tetje utomhusvägglampa svart kantig 10 cm

  Prios Tetje utomhusvägglampa svart kantig 10 cm
  Vägglampa Tetje i vinkelformad design i aluminium med skyddsklass IP65 För att sätta utomhusområdet perfekt i scenen får en detaljerad belysning inte saknas. Tetje vägglampa för utomhusbruk är idealisk för detta ändamål. Den har en kantig form och är tillverkad av aluminium. Tack vare skyddsklassen IP65 är den bevisligen dammtät och skyddad mot vattenstrålar. Den klarar därmed av väderförhållandena i utomhusområdet. Dessutom kan den enkelt kombineras med andra armaturer i serien, så att ett harmoniskt helhetsintryck kan uppnås. Den är utrustad med GU10-lampor.
 • Prios Edwina LED-taklampa vit 12,2cm 10 st

  Prios Edwina LED-taklampa vit 12,2cm 10 st
  Rund LED-taklampa Edwina med förinställbar ljusfärg, IP44 - i ett praktiskt set om 10Denna taklampa med sina fast installerade lysdioder är en enkel ljuskälla för otaliga tillfällen, som kan användas både privat och kommersiellt. Den runda formen och den vita ytdesignen har en särskilt tidlös effekt och tekniskt sett passar Edwina också för många platser och användningsmöjligheter, eftersom ljusfärgen med hjälp av en integrerad DIP-switch på höljet kan förinställas före installationen och skyddsklassen tillåter även användning i fuktiga rum, eftersom LED-taklampan är tillräckligt tät så att inget stänkvatten kan tränga in. Med den breda strålningsvinkeln kan även stora områden belysas väl och vid behov kan armaturens ljusstyrka också regleras via en extern dimmer. - IP44, för badrum och fuktiga rum- ljusfärg kan förinställas via DIP-switch- dimbar- levereras i ett set om 10 st
 • Prios Edwina LED-taklampa vit 24,5 cm 10 st

  Prios Edwina LED-taklampa vit 24,5 cm 10 st
  Rund LED-taklampa Edwina med förinställbar ljusfärg, IP44 - i ett praktiskt set om 10Denna taklampa med sina fast installerade lysdioder är en enkel ljuskälla för otaliga tillfällen, som kan användas både privat och kommersiellt. Den runda formen och den vita ytdesignen har en särskilt tidlös effekt och tekniskt sett passar Edwina också för många platser och användningsmöjligheter, eftersom ljusfärgen med hjälp av en integrerad DIP-switch på höljet kan förinställas före installationen och skyddsklassen tillåter även användning i fuktiga rum, eftersom LED-taklampan är tillräckligt tät så att inget stänkvatten kan tränga in. Med den breda strålningsvinkeln kan även stora områden belysas väl och vid behov kan armaturens ljusstyrka också regleras via en extern dimmer. - IP44, för badrum och fuktiga rum- ljusfärg kan förinställas via DIP-switch- dimbar- armaturen levereras i en tiofaldig version
 • Prios Alette LED-taklampa, vit, 12,2 cm

  Prios Alette LED-taklampa, vit, 12,2 cm
  Fyrkantig, vit LED-taklampa Alette, IP44, DIP-omkopplare för förinställning av ljusfärg, dimbar Alette är ett diskret belysningselement för många miljöer, som med sin vita yta och kantiga form verkar nästan tidlös och kan användas både kommersiellt och privat. LED-taklampa har ljuskällor som kan justeras i ljusfärg före installation. För detta ändamål finns en DIP-omkopplare på armaturhuset som kan ställas in i tre lägen, medan ljusstyrkan kan regleras via en extern dimmer om det behövs. Alette är därför en särskilt funktionsorienterad lampa som också kan användas i badrum med kapslingsklass IP44. Strålvinkeln är relativt bred och om du monterar flera lampor på ett visst avstånd från varandra kan du också tillräckligt belysa större rum. - IP44 - dimbar - DIP-omkopplare för förinställning av ljusfärgen
 • Prios Dagan LED-utomhusspot, sensor, solcell

  Prios Dagan LED-utomhusspot, sensor, solcell
  Solcellsdriven LED-belysning för utomhusbruk Dagan med rörelsedetektor LED-väggstrålkastaren Dagan för utomhusbruk övertygar med sin enkla design och den miljömedvetna strömförsörjningen, eftersom den drivs med hjälp av den integrerade solpanelen. Ljuset kan antingen lysa kontinuerligt (i ca 8 timmar med 15 lumen) eller tändas och släckas med en rörelsesensor (i ca 60 x 30 sekunder med 300 lumen). Sensorns räckvidd är mellan 6 och 8 meter och detektionsvinkeln är 100°. Det universella vita ljuset är perfekt för att belysa mörka hörn och entréer. Dagan LED-spotlights är en elegant ljuskälla som passar utmärkt in i en modern miljö. Tack vare skyddsklass IP44 kan den ge långvarig bra belysning i entrén eller på uteplatsen. Tekniska data: - Detektionsvinkel 100° - Räckvidd 6 - 8 meter - Ljusets varaktighet kan justeras (8 timmar kontinuerligt vid 15 lumen eller 60 x 30 sekunder vid 300 lumen).
 • Prios Ihario LED-bordslampa CCT dimbar, svart

  Prios Ihario LED-bordslampa CCT dimbar, svart
  Svart LED-bordlampa Ihario med CCT- och dimfunktion, USB Ihario LED-bordslampa ser mycket bra ut i en modern miljö. Den har en smal ram som kan justeras vid behov, eftersom lamparmen är flexibel i ledet. De fast installerade lysdioderna är ljusstarka och kan dämpas kontinuerligt. Dessutom kan ljusfärgen regleras från varmvitt till universalvitt i tre steg. Detta gör att armaturen passar för olika tillfällen och ger inte bara koncentrerat arbetsljus utan även mysig belysning för läsning och avkoppling. Den är ansluten via en USB-kabel.
 • Prios Tamarin LED-bordslampa, dimbar, vit

  Prios Tamarin LED-bordslampa, dimbar, vit
  Vit LED-bordslampa Tamarin med 6-stegs dimmfunktion LED-bordslampan Tamarin har en neutral färgskala i vitt och harmonierar mycket väl med moderna inredningsstilar. Med klämman kan den enkelt fästas vid bordskanten; klämlängden är 6 cm. De lysande lysdioderna avger ett universellt vitt ljus som kan dämpas i 6 steg om så önskas. På så sätt säkerställer Tamarin perfekta arbetsförhållanden på skrivbordet.
 • Prios Opira LED-bordslampa, steglöst dimbar

  Prios Opira LED-bordslampa, steglöst dimbar
  Oändligt dimbar LED-bordlampa Opira med smalt utseende, USB Opira LED-bordslampa är idealisk för att belysa ett skrivbord. Den smala designen tar inte upp mycket plats på bordet och ser dessutom väldigt snygg ut. Den avger ett universellt vitt ljus som är optimalt för koncentrerat arbete. Dessutom kan du justera ljusstyrkan steglöst och på så sätt skapa individuellt anpassade förhållanden för läsning och arbete. Den flexibelt placerbara LED-bordlampan laddas via en USB-anslutning.
 • Prios Tamarin LED-bordslampa, dimbar, svart

  Prios Tamarin LED-bordslampa, dimbar, svart
  Dimbar Tamarin LED-bordslampa i svart utseende Tamarin LED-bordslampa finns i sin mörka version i svart. Den har en led som gör det möjligt att flexibelt justera lampans arm i sitt läge och en klämma som kan användas för att fästa lampan på ett skrivbord. Det bör noteras att klämlängden är 6 cm. De fast installerade lysdioderna är ekonomiska i förbrukning och ljusstarka. Vid behov kan de dämpas i 6 olika nivåer, så att armaturen alltid ger rätt ljus för läsning och arbete.
 • Prios Finto LED-taklampa, IP44, CCT, 24,5 cm

  Prios Finto LED-taklampa, IP44, CCT, 24,5 cm
  Modern LED-taklampa Finto med många tekniska funktioner och IP44 Finto LED-taklampa en rund design som kan integreras underbart i nästan alla miljöer. Lampan var tillverkad av slitstark plast och aluminium. Det runda huset täcktes med en klassisk svart yta, medan skärmskyddet ger en fin kontrast i vitt. Med hjälp av en DIP-omkopplare på huset kan Finto varieras i sin ljusfärg stegvis (3000 K, 4000 K och 6000 K). Dessutom kan ljusstyrkan anpassas till dina egna behov via en extern dimmer (fasreglering). Tack vare IP44 kan den också installeras i ett badrum. Användningen av denna praktiska lampa är möjlig både i dina egna fyra väggar och i affärsområdet. Tekniska specifikationer: - dimbar (framkant) - CCT-funktion genom DIP-omkopplare: 3000 K / 4000 K / 6000 K. - kapslingsklass IP44 - Strålvinkel 120 °
 • Prios Mazin LED-taklampa, IP44, CCT, 24 W

  Prios Mazin LED-taklampa, IP44, CCT, 24 W
  Fyrkantig LED-taklampa Mazin med CCT och dimmerfunktion, IP44 Mazin LED-taklampa är tillverkad av aluminium och plast. Det vinklade höljet har prydts med en svart yta och ser slående och modernt ut. Designen kan integreras i olika anläggningar och ser väldigt snygg ut. Med en extern dimmer (fasreglering) kan denna lampa justeras individuellt med avseende på dess ljusstyrka. Det finns också en DIP-omkopplare på huset med vilken ljusfärgen kan justeras i flera steg (3000 K, 4000 K och 6000 K). Dessutom har den kapslingsklass IP44, vilket innebär att lampan också kan användas i ett badrum. Den är lämplig för användning i både privat och kommersiell sektor. Tekniska specifikationer: - dimbar (framkant) - CCT-funktion genom DIP-omkopplare: 3000 K / 4000 K / 6000 K. - kapslingsklass IP44 - Strålvinkel 120 °
 • Prios Aureka LED-taklampa, sensor, 33 cm

  Prios Aureka LED-taklampa, sensor, 33 cm
  Enkel LED-taklampa Aureka med integrerad radarsensor och förinställbar ljusfärg, lämplig för infälld och ytmontering Aureka vet hur man övertygar med en enkel design och kan användas så runt och vitt som det är, både privat och i en kommersiell miljö. LED-taklampa är också en lampa med hög funktionalitetsnivå så att belysningen kan anpassas optimalt till förhållandena på plats. Inte bara ytmontering i tak är möjlig, Aureka kan också användas som en extra platt LED-inbyggnadslampa och ljusfärgen kan ställas in med en DIP-omkopplare innan montering. Sensorn visar sig också vara mycket praktisk eftersom det inte finns något behov av en ljusbrytare för att tända ljuset, närvaron av en person är tillräcklig. Rörelsedetektorns räckvidd är 4 - 6 meter och ljusets varaktighet är 40 sekunder. Installationsdiameter: - Variant 1 (22,5 cm): 6,5 cm - 21 cm - Variant 2 (33 cm): 6,5 cm - 31 cm
 • Prios Edwina LED-taklampa, vit, 12,2 cm

  Prios Edwina LED-taklampa, vit, 12,2 cm
  Rund LED-taklampa Edwina med förinställbar ljusfärg, IP44 Denna taklampa med inbyggda lysdioder är en enkel lampa för otaliga tillfällen som kan användas både privat och kommersiellt. Den runda formen och den vita ytdesignen verkar särskilt tidlös och tekniskt, Edwina är också lämplig för många platser och alternativ, eftersom ljusfärgen kan förinställas med hjälp av en integrerad DIP-omkopplare på huset och kapslingsklass tillåter också användning i fuktiga rum, eftersom LED-taklampa är tillräckligt tät för att förhindra att stänkvatten tränger in. Med den breda strålvinkeln kan större områden också vara väl upplysta och vid behov kan ljuset också justeras i ljusstyrka med en extern dimmer . - IP44, för badrum och fuktiga rum - Ljusfärg kan förinställas via DIP-omkopplare - dimbar
 • Prios Yahir LED-solcellsväggspot sensor vit

  Prios Yahir LED-solcellsväggspot sensor vit
  Vit LED solcellsvägglampa Yahir i plast med rörelsesensor Med sin diskreta design integreras LED-solväggspotlights lätt i husets arkitektoniska stil utan att bryta den. Strålkastaren är tillverkad av vit plast och har en solpanel ovanför ljuskällan. Ljuskällan är utrustad med permanent installerade lysdioder som ger en varmvit belysning. Med hjälp av en sensor registrerar Yahir LED solväggsstrålkastare rörelser och styr därmed ljuset. Denna praktiska funktion är idealisk för en uppfart. Tekniska data - inkl. 400 mAh Li-ion-batteri 3,7 V - Täckningsvinkel 110 - Detektionsavstånd 10m
 • Prios Gamion LED-gånglampa av aluminium, 90 cm

  Prios Gamion LED-gånglampa av aluminium, 90 cm
  Modern LED-gångbelysning Gamion i vinkelformad design Den här LED-gångbelysningen kommer till sin rätt särskilt under den mörka årstiden när den installeras i en rad med flera armaturer längs trädgårdsgången. När du kommer hem på kvällen vill du bli välkomnad av ett behagligt och varmt ljus. Detta är vad LED-gångarmaturen Gamion erbjuder med sitt varmvita ljus som är mycket behagligt och inbjudande. Den mörka och öppna designen med slanka stöttor passar perfekt in i modernt utformade miljöer.
 • Prios Larkumi LED-gånglampa

  Prios Larkumi LED-gånglampa
  Mörkgrå LED-gångsarmatur Larkumi ger varmvitt ljus utomhus LED-gångsarmaturen Larkumi har en mörkgrå design som är mycket trendig just nu. Den har en lätt böjd arm och en platt skärm. Under den ljusa täckningen av polykarbonat döljer sig många lysdioder som är energisnåla men ändå ganska ljusstarka. De avger ett varmvitt ljus som strålar mjukt och jämnt ut i omgivningen. Den varmvita ljusfärgen är behaglig för ögat och ser inbjudande ut vid trädgårdsgångar och husentréer.
 • Prios Tulimar gånglampa, 1 lampa

  Prios Tulimar gånglampa, 1 lampa
  Smal Tulimar-belysning med flexibel spot Tulimar-belysningen är tillverkad av robust aluminium och har en mörkgrå ytfinish som är mycket trendig just nu. Designen kan integreras i olika miljöer utan att omedelbart dra till sig uppmärksamhet. Den här armaturen kan utrustas med alla GU10-lampor, varvid särskilt ekonomiska LED-lampor är fördelaktiga. Den cylindriska fläcken kan justeras utan ansträngning vid behov, så att användaren alltid kan justera strålriktningen.
 • Prios Jostiras LED-solcellsspotlight med markspett

  Prios Jostiras LED-solcellsspotlight med markspett
  Liten LED-solstrålkastare Jostiras i svart Jostiras är ett praktiskt komplement till trädgårdar och andra utomhusområden. Strålkastaren har en jordspik och en solcellsmodul så att det inte behövs någon elektricitet utifrån för att den ska fungera. När batteriet är fulladdat kan Jostiras lysa i upp till 16 timmar. Eftersom strålkastaren kan riktas är det möjligt att belysa vissa föremål direkt och på så sätt skapa en vacker scen. Solcellslampan kan dock också användas för att belysa vägar, varvid effekten naturligtvis blir särskilt bra om flera av lamporna placeras på rad
 • Prios Tetje utomhusvägglampa svart kantig 16 cm

  Prios Tetje utomhusvägglampa svart kantig 16 cm
  Enkel utomhusvägglampa Tetje i aluminium med kubiskt utseendeUtomhusvägglampan Tetje är idealisk för detaljerad belysning framför ytterdörren. Den är tillverkad av aluminium och har en kantig kropp som påminner om en kubisk kropp. Den svarta färgen ger den en enkel karaktär och passar bra in i husets yttervägg. Tetje vägglampa för utomhusbruk är dammtät och skyddad mot vattenstrålar - detta är ett bevis på dess IP65-skyddsklassificering. Tetje kan utrustas med GU10-lampor och kan enkelt kombineras med andra armaturer i serien för ett harmoniskt helhetsintryck.
 • Prios Tetje utomhusvägglampa svart kantig sensor

  Prios Tetje utomhusvägglampa svart kantig sensor
  Vinkelformad vägglampa Tetje med praktisk rörelsesensorVägglampan Tetje kombinerar en enkel design med praktiska funktioner. Den är tillverkad av aluminium och har en enkel form som avrundas av den svarta färgen. I botten är den utrustad med en sensor som styr ljuset med hjälp av rörelser, så att lampan passar perfekt i entrén. Tack vare skyddsklass IP65 är Tetje vägglampan för utomhusbruk dammtät och skyddad mot vattenstrålar. Dessutom kan den enkelt kombineras med andra lampor i serien för att skapa ett harmoniskt helhetsintryck i utomhusområdet. Den är utformad för två GU10-lampor och lyser både uppåt och nedåt.
 • Prios Tetje utomhusvägglampa svart runt 16 cm

  Prios Tetje utomhusvägglampa svart runt 16 cm
  Väderbeständig vägglampa Tetje i svart aluminium i cylindrisk form Vägglampan Tetje ger tillförlitlig belysning för utomhusområdet och övertygar med sin enkla design. Kroppen har ett rörformigt utseende och presenterar sig i en enkel svart färg. Tetje vägglampa för utomhusbruk är dammtät och skyddad mot vattenstrålar med skyddsklass IP65, vilket gör den till en väderbeständig följeslagare för utomhusbruk. Tetje kan kombineras med andra armaturer från serien för att skapa ett sammanhängande helhetsintryck och framhäva husets arkitektoniska stil.
 • Prios Wynion LED-taklampa CCT-app, 39 cm

  Prios Wynion LED-taklampa CCT-app, 39 cm
  Dimbar fuktskyddad LED-takarmatur med enkel rund form, CCT-färgbyte som kan styras via appenDenna takarmatur drivs med LED vars ljusfärg kan justeras med Tuya-appen och som även kan dimmas via appen. Detta garanterar en hög funktionalitet och armaturen kan användas enligt dina egna önskemål. Den är lämplig för badrum och andra fuktiga rum, men kan även installeras i andra rum och med sin höga ljusstyrka och lika höga skyddsklass är den också väl lämpad för kommersiella lokaler. - styrbar via Tuya-appen- Ljusfärg justerbar i tre steg (3 000/4 000/5 700 K)- Dimbar- För fuktiga rum- Skyddsklass IP64
 • Prios Edwina LED-taklampa vit 22,6 cm 10 st

  Prios Edwina LED-taklampa vit 22,6 cm 10 st
  Rund LED-taklampa Edwina med förinställbar ljusfärg, IP44 - 10 stDenna taklampa med sina fast installerade lysdioder är en enkel ljuskälla för otaliga tillfällen, som kan användas både privat och kommersiellt. Den runda formen och den vita ytdesignen har en särskilt tidlös effekt och tekniskt sett passar Edwina också för många platser och användningsmöjligheter, eftersom ljusfärgen med hjälp av en integrerad DIP-omkopplare på höljet kan förinställas före installationen och skyddsklassen tillåter även användning i fuktiga rum, eftersom LED-taklampan är tillräckligt tät så att inget stänkvatten kan tränga in. Med den breda strålningsvinkeln kan även stora ytor belysas väl och vid behov kan armaturens ljusstyrka även regleras via en extern dimmer.- IP44, för badrum och fuktiga rum- ljusfärg kan förinställas via DIP-switch- dimbar- leverans i ett set om 10 st
 • Prios Edwina LED-taklampa, silver, 22,6cm, 10 st

  Prios Edwina LED-taklampa, silver, 22,6cm, 10 st
  Rund LED-taklampa Edwina i en praktisk uppsättning med tio stycken med silverfärgad ram och skyddsklass IP44, ljusfärg kan förinställas Denna taklampa med sina fast installerade lysdioder är en klassisk allroundlampa för många tillfällen. Via en DIP-omkopplare som finns på höljet kan en av tre ljusfärger väljas före installationen - beroende på vad som passar platsen och ändamålet bäst. Lysdioderna ger ett starkt ljus med låg energiförbrukning och är därför särskilt effektiva. Om så önskas kan ljusstyrkan justeras via en extern dimmer. Dessutom ger skyddsklass IP44 ett bra skydd mot fukt, så Edwina kan även användas för att belysa fuktiga rum. LED-taklampan kan användas både kommersiellt och privat och den runda designen med silverfärgad ram verkar behagligt diskret och mångsidig.- Förinställbar ljusfärg (DIP-switch)- Skyddsklass IP44 för badrum och fuktiga rum- Externt dimbar- Leverans i ett set om 10 st
 • Prios Edwina LED-taklampa, silver, 24,5cm 10 st

  Prios Edwina LED-taklampa, silver, 24,5cm 10 st
  Rund LED-taklampa Edwina med silverfärgad ram och skyddsklass IP44, ljusfärg förinställbar - i ett praktiskt set om 10Denna taklampa med sina fast installerade lysdioder är en klassisk allroundlampa för många tillfällen. Via en DIP-omkopplare som finns på höljet kan en av tre ljusfärger väljas före installationen - beroende på vad som passar platsen och ändamålet bäst. Lysdioderna ger ett starkt ljus med låg strömförbrukning och är därför särskilt effektiva. Om så önskas kan ljusstyrkan justeras via en extern dimmer. Dessutom ger skyddsklass IP44 ett bra skydd mot fukt, så Edwina kan även användas för att belysa fuktiga rum. LED-taklampan kan användas både kommersiellt och privat och den runda designen med silverfärgad ram verkar behagligt diskret och mångsidig.- Förinställbar ljusfärg (DIP-switch)- IP44-skydd för badrum och fuktiga rum- externt dimbar- armaturen levereras i ett set om 10 st
 • Smart LED GU10 5,5W RGB tunable white WiFi Tuya

  Smart LED GU10 5,5W RGB tunable white WiFi Tuya
  LED GU10-reflektor med RGB- och CCT-funktionDen här reflektorn kan styras med Tuya-appen. Den har en CCT-funktion och en RGB-funktion, vilket är praktiskt för inomhusbelysning.Tekniska data- Ljusfärg som kan ändras mellan varmvitt (3 000 K) och dagsljus (6 500 K)- RGB-funktion- Kontinuerligt dimbarSärskilda egenskaper/kompatibiliteter- Kan styras med Tuya Smart-appen (tillgänglig för iOS och Android)
 • Prios utomhusvägglampa Irfan rund vit 15,5 cm

  Prios utomhusvägglampa Irfan rund vit 15,5 cm
  Tvålampig vägglampa Irfan i vit designIrfan är perfekt för att belysa en terrass och övertygar med sin ganska diskreta design. Vägglampan för utomhusbruk är tillverkad av plast och har en rundad form. Den kan utrustas med två GU10-lampor, vars ljus kommer ut från toppen och botten av huset. IP44-skyddsklassificeringen visar att Irfan är skyddad mot stänkande vatten. Armaturens enkla design integreras väl i husets arkitektoniska stil utan att bryta den.
 • Prios Lius LED-solcellslampa med rörelsevakt

  Prios Lius LED-solcellslampa med rörelsevakt
  Vinkelformad LED-solvägglampa Lius i gjuten aluminium med praktisk rörelsesensorFör att belysa utomhusområdet på rätt sätt får man inte missa den rätta utomhuslampan. Lius är en solcellslampa som övertygar med sin enkla, minimalistiska design. Dess kropp är kantig och består av robust pressgjuten aluminium. Dess färg är avrundad i mörkgrått. Dess fast installerade lysdioder genererar en universell vit belysning och drivs av en solpanel. Skyddsklass IP65 gör armaturen bevisligen dammtät och skyddar den mot vattenstrålar.Tekniska data:- Detektionsvinkel sensor 120°- Detektionsavstånd sensor 6-8m- Solpanel 6 V 500mA- 3,7V 26000mA Li-Ni batteri- Laddningstid 8-10 timmar
 • Prios Omino LED-solcells-väggspotlight/sensor

  Prios Omino LED-solcells-väggspotlight/sensor
  Soldriven LED-väggstrålkastare Omino med integrerad sensor LED-väggstrålkastaren Omino scorer med sin LED- och solteknik och god ljusstyrka. Strålkastaren hölls huvudsakligen i en klassisk svart, med det vita skärmskyddet som fungerade som en diffusor och minskade bländningen. Värmaren drivs med hjälp av den medföljande solpanelen, vilket visar sig vara energibesparande och är miljövänligt eftersom du inte behöver leverera elektricitet från utsidan. Den permanent installerade LED-modulen avger varmt vitt ljus som är behagligt för ögat. Armaturen har en integrerad skymningssensor och en rörelsedetektor som upptäcker rörelser på maximalt 12 meters avstånd och i en vinkel på 110 °. Ljuslängden kan ställas in mellan 10 och 60 sekunder efter önskemål. - kapslingsklass IP44 - varmt vitt ljus (3000 K) - soldriven - registreringsvinkel 110 ° - Avkänningsområde max. 12 meter - Ljusvaraktighet justerbar från 10-60 sekunder
 • Prios Darium LED-golvlampa, dimbar med CCT

  Prios Darium LED-golvlampa, dimbar med CCT
  Dimbar LED-golvlampa Darium med CCT-funktion Darium LED-golvlampan har ett mörkt utseende i svart och en smal konstruktion. Den övertygar framför allt med sina tekniska egenskaper, som visar sig vara mycket praktiska i vardagen. Armaturens ljusstyrka och ljusfärg kan regleras i fem nivåer. På så sätt kan ljuset anpassas till varje läs- och arbetssituation och lämnar inget att önska.
 • Prios Yahir LED-solcellsväggspot svart

  Prios Yahir LED-solcellsväggspot svart
  Svart plast LED solcellsväggsstrålkastare Yahir med rörelsesensor Yahir ger detaljerad belysning för en uppfart. LED-solväggspotlights är tillverkade av svart plast och solpanelen sitter ovanför ljuskällan. De fast installerade lysdioderna ger en varmvit belysning som skapar en behaglig atmosfär i utomhusområdet. Den integrerade sensorn styr ljuset genom att identifiera rörelse och ger strålkastaren en praktisk karaktär. Tekniska data - inkl. 400 mAh Li-ion-batteri 3,7 V - Täckningsvinkel 110 - Detektionsavstånd 10 m
 • Prios Palino LED-hänglampa, 30 cm, i svart

  Prios Palino LED-hänglampa, 30 cm, i svart
  LED-pendellampa Palino i svart, med dimmerfunktion LED-pendellampan Palino är tillverkad av aluminium och har en svart ytfinish. Både takfästet och lampskärmen är cirkulära och kompletterar varandra på detta sätt. Den här designen är modern och slående på samma gång och drar genast till sig uppmärksamhet. Palino kan inte bara användas i vardagsrummet eller matsalen, utan även inom gastronomi och hotellbranschen. Ljusstyrkan hos den fast installerade LED-modulen kan justeras med hjälp av en fasdimmer (dimmer ingår inte). Den inbyggda DIP-switchen gör det dessutom möjligt att ställa in lämplig ljusfärg före installationen, så att armaturen uppfyller alla önskemål. Tekniska data: - dimbar (fasdelen) - Ljusfärgen kan justeras med DIP-omkopplare (3 000 K, 4 000 K eller 5 700 K).
 • Prios Ihario LED-bordslampa CCT, dimbar, vit

  Prios Ihario LED-bordslampa CCT, dimbar, vit
  Kontinuerligt dimbar LED-bordlampa Ihario med USB-anslutning LED-bordlampan Ihario har en mycket smal design och tar liten plats på skrivbordet. Ramen kan justeras vid behov, så att du alltid har rätt strålningsvinkel när du läser eller arbetar. Lampan har en slående röd USB-kabel som gör att den även kan anslutas till en bärbar dator. Men den övertygar framför allt med sin steglösa dimteknik och den trestegiga CCT-funktionen - så att ljusfärgen kan styras från varmvitt till universalvitt på nolltid.
 • Prios Omirino LED-golvlampa, dimbar med CCT

  Prios Omirino LED-golvlampa, dimbar med CCT
  Smal LED-golvlampa Omirino med dimfunktion och reglerbar ljusfärg LED-golvlampan Omirino övertygar med sin fantasifulla teknik. De fast installerade lysdioderna är ljusstarka och kan dämpas kontinuerligt vid behov. Tack vare den integrerade CCT-funktionen kan ljusfärgen också regleras med touchdimmern i tre steg från varmvitt (3 000 K) till dagsljus (6 000 K). På så sätt uppfyller den här golvlampan alla användarens behov och lämpar sig väl som läslampa.
 • Prios Imsa utomhus LED-spot, sensor, sol

  Prios Imsa utomhus LED-spot, sensor, sol
  Imsa LED-väggstrålkastare för utomhusbruk med sensor, solcellsdriven Imsa LED-väggstrålkastare för utomhusbruk är miljömedveten och drivs av en integrerad solcellspanel. Strålkastaren är tillverkad av hållbar plast och har dessutom IP44-skydd, vilket skyddar den väl mot regn och fukt. Därför kan den användas permanent utomhus - till exempel på terrassen eller vid entrén. Det silverfärgade höljet kan enkelt integreras i moderna miljöer utan att omedelbart dra till sig uppmärksamhet. Den inbyggda rörelsedetektorn har en detektionsvinkel på 90° och en räckvidd på 5-8 meter. Om den registrerar en rörelse lyser det universella vita ljuset i 30 sekunder med 300 lumen. Alternativt kan ljusläget ändras så att strålkastaren lyser kontinuerligt i ca 8 timmar med 20 lumen. Tekniska data: - Detektionsvinkel 90° - Räckvidd 5 - 8 meter - Belysningstid justerbar (8 timmar kontinuerligt med 20 lumen eller i 30 sekunder med 300 lumen)
 • Prios Neliyah hänglampa, kantig, svart, 4 lampor

  Prios Neliyah hänglampa, kantig, svart, 4 lampor
  Hänglampa Neliyah med fyra flammor med fyrkantiga lampskärmar Om du letar efter en snygg taklampa blir du inte besviken över Neliyah. Den övertygar med sin moderna design gjord av aluminium och järn i en lugn sandsvart och sin smala form. Fyra upphängningar är fästa vid dess långsträckta takfäste, som båda stöder en lampskärm. Dessa nyanser har en fyrkantig design och kan utrustas med GU10-lampor vars ljus dämpas behagligt av skuggväggarna och garanterar bländningsfri belysning. Neliyah-hänglampan integreras enkelt i inredningsstilen och hittar sin perfekta plats ovanför ett matbord.
 • Prios Neliyah hänglampa, kantig, vit, 4 lampor

  Prios Neliyah hänglampa, kantig, vit, 4 lampor
  Modern hängande lampa Neliyah med vinklade lampskärmar i sandvitt Neliyah övertygar med sin harmoniska färgeffekt och sin moderna design. Den sitter på ett långsträckt takfäste där dess vinklade lampskärmar är fästade i fyra upphängningar. Dessa kan utrustas med GU10-lampor och ger en bländfri belysning. Lampan är tillverkad av aluminium och järn, vilket ger den en robust karaktär, och den attraktiva färgen i vitt avrundar designen välvilligt. Hänglampan Neliyah finner sin perfekta plats framför allt ovanför matbordet och sätter harmoniska accenter i vardagsrummet.
 • Prios Neliyah hänglampa, rund, vit, 1 lampor

  Prios Neliyah hänglampa, rund, vit, 1 lampor
  Sandvit Neliyah hängande lampa i smal design i järn och aluminiumDen som letar efter snygg belysning för sitt vardagsrum eller matsal blir inte besviken på Neliyah hängande lampa. Lampan är tillverkad av järn och aluminium och består av ett kompakt, runt takfäste som bär en rörformad lampskärm på en smal upphängning. Den kan utrustas med GU10-lampor och det genererade ljuset dämpas behagligt nedåt av skärmen. Med sitt moderna utseende passar pendellampan Neliyah väl in i olika inredningsstilar och smälter väl in med resten av möblerna. Vid behov kan den kombineras med andra armaturer från serien för att skapa en harmonisk helhetsbild.
 • Prios Neliyah hänglampa, rund, svart, 4 lampor

  Prios Neliyah hänglampa, rund, svart, 4 lampor
  Hänglampa Neliyah med fyra flammor i modern design i sandsvart Neliyah upphängningslampan är perfekt för installation i en matsal och ger rätt belysning för ett matbord. Den sitter på ett långsträckt takfäste som bär fyra upphängningar, var och en med en lampskärm. Dess sandsvarta färg ger lampan en lugn och diskret karaktär. Dessutom kan den utrustas med GU10-ljuskällor, vars ljus omges av nyanser och garanterar bländningsfri belysning. Hänglampan Neliyah integreras enkelt i inredningsstilen och anpassar sig väl till resten av möblerna utan att överskugga den.
 • Prios Neliyah hänglampa, kantig, vit, 1 lampor

  Prios Neliyah hänglampa, kantig, vit, 1 lampor
  Vinkelformad hängande lampa Neliyah i sandvit av aluminium och järn Neliyah övertygar med sin moderna och ganska enkla design av järn och aluminium. Den hänger på ett runt takfäste och har en attraktiv färgskala i vitt. Dess vinklade lampskärm kan utrustas med GU10-lampor och ger en bländfri belysning, vilket är perfekt för att belysa ett matbord. Pendellampan Neliyah integreras väl med resten av möblerna och sätter diskreta accenter på platta tak. För en harmonisk helhetsbild kan den kombineras med andra armaturer från serien.
 • Prios Neliyah hänglampa, rund, vit, 4 lampor

  Prios Neliyah hänglampa, rund, vit, 4 lampor
  Pendellampa Neliyah med fyra lågor i vitt Neliyah övertygar med sin rymliga men smala design. Pendellampan är tillverkad av järn och aluminium och har en attraktiv vit färgskala. De fyra lampskärmarna har ett rörformat utseende och kan utrustas med GU10-lampor. Dessa skärmar sitter i en rad på smala upphängningar som är fästa på ett långsträckt takfäste. Pendellampan Neliyah passar bra in i inredningsstilen och smälter lätt in med resten av möblerna. Den passar perfekt i matsalen och ger en harmonisk belysning av matbordet.
 • Prios Avira LED-taklampa, rund, 29 cm

  Prios Avira LED-taklampa, rund, 29 cm
  Modern LED taklampa Avira i rund design Avira LED-plafondlampan har ett mörkt utseende som ser väldigt snyggt ut i en modern miljö. Det runda höljet är tillverkat av aluminium och har en svart finish. Den fast installerade LED-modulen ger ett varmvitt ljus som kan fördelas jämnt i rummet. Den här ljuskällan är samtidigt sparsam i energiförbrukning tack vare LED-tekniken. Dessutom ger den indirekt ljus som försiktigt avges till taket. Detta skapar en vacker ljuseffekt som är mycket inbjudande.
 • Prios Lakin LED-utomhusvägglampa, sensor, vit

  Prios Lakin LED-utomhusvägglampa, sensor, vit
  Vit LED-vägglampa Lakin med rörelsedetektorDen vita LED-vägglampan Lakin övertygar med sin enkla design och sina tekniska egenskaper. Den är tillverkad av hållbar plast och utformad helt i vitt. Dess runda design har en klassisk effekt och kan integreras i många olika miljöer. Armaturen har en inbyggd rörelsedetektor med en maximal räckvidd på 8 meter och en detektionsvinkel på 100°.Ljusets varaktighet är redan förinställd på 65 sekunder, så att ljuskällan levereras färdig för användning. Det universella vita ljuset kan belysa utomhusområdet väl och är särskilt praktiskt i området kring terrassen eller entrén. Skyddsklassen IP44 innebär att lampan är väl skyddad mot vind och väder, så att inte ens regn kan skada den.Tekniska data:- Detektionsvinkel rörelsedetektor: 100°- Räckvidd max. 8 meter- Ljusvaraktighet förinställd (65 sekunder)- Integrerad skymningssensor
 • Prios Najari LED-klämlampa, vit

  Prios Najari LED-klämlampa, vit
  Vit LED-klämlampa Najari med steglös dimning, USB-anslutning LED-klämlampan Najari har en enkel design. Den har en flexibel arm, ett ovalt plasthuvud och en praktisk klämma. Detta gör att lampan kan användas på olika ställen - till exempel som en läslampa på en säng eller som en arbetslampa på ett bord. Klämlängden är 5 cm och ljusförhållandena kan anpassas individuellt tack vare den steglösa dimfunktionen. Den vita ytan ser snygg ut och harmonierar perfekt med olika färgkoncept. Batteriet laddas via USB-anslutningen.
 • Prios Harumi LED-klämlampa, vit

  Prios Harumi LED-klämlampa, vit
  Enkel LED-klämarmatur Harumi med flexibel arm, USB Harumi LED-klämlampa kan användas nästan överallt och kan därför också användas flexibelt i hushållet. Det ringformade armaturhuvudet och den smala, flexibla armaturen dominerar den moderna designen, som harmonierar mycket väl med modern inredning. Lampan kan laddas med en USB-kabel och är dessutom steglöst dimbar, vilket gör att den uppfyller alla behov.
 • Prios Finto LED-taklampa, IP44, CCT, 22,6 cm

  Prios Finto LED-taklampa, IP44, CCT, 22,6 cm
  Modern LED-taklampa Finto med många tekniska funktioner och IP44 Finto LED-taklampa en rund design som kan integreras underbart i nästan alla miljöer. Lampan var tillverkad av slitstark plast och aluminium. Det runda huset täcktes med en klassisk svart yta, medan skärmskyddet ger en fin kontrast i vitt. Med hjälp av en DIP-omkopplare på huset kan Finto varieras i sin ljusfärg stegvis (3000 K, 4000 K och 6000 K). Dessutom kan ljusstyrkan anpassas till dina egna behov via en extern dimmer (fasreglering). Tack vare IP44 kan den också installeras i ett badrum. Användningen av denna praktiska lampa är möjlig både i dina egna fyra väggar och i affärsområdet. Tekniska specifikationer: - dimbar (framkant) - CCT-funktion genom DIP-omkopplare: 3000 K / 4000 K / 6000 K. - kapslingsklass IP44 - Strålvinkel 120 °
 • Prios Mazin LED-taklampa, IP44, CCT, 6 W

  Prios Mazin LED-taklampa, IP44, CCT, 6 W
  Fyrkantig LED-taklampa Mazin med CCT och dimmerfunktion, IP44 Mazin LED-taklampa är tillverkad av aluminium och plast. Det vinklade höljet har prydts med en svart yta och ser slående och modernt ut. Designen kan integreras i olika anläggningar och ser väldigt snygg ut. Med en extern dimmer (fasreglering) kan denna lampa justeras individuellt med avseende på dess ljusstyrka. Det finns också en DIP-omkopplare på huset med vilken ljusfärgen kan justeras i flera steg (3000 K, 4000 K och 6000 K). Dessutom har den kapslingsklass IP44, vilket innebär att lampan också kan användas i ett badrum. Den är lämplig för användning i både privat och kommersiell sektor. Tekniska specifikationer: - dimbar (framkant) - CCT-funktion genom DIP-omkopplare: 3000 K / 4000 K / 6000 K. - kapslingsklass IP44 - Strålvinkel 120 °
 • Prios Mazin LED-taklampa, IP44, CCT, 12 W

  Prios Mazin LED-taklampa, IP44, CCT, 12 W
  Fyrkantig LED-taklampa Mazin med CCT och dimmerfunktion, IP44 Mazin LED-taklampa är tillverkad av aluminium och plast. Det vinklade höljet har prydts med en svart yta och ser slående och modernt ut. Designen kan integreras i olika anläggningar och ser väldigt snygg ut. Med en extern dimmer (fasreglering) kan denna lampa justeras individuellt med avseende på dess ljusstyrka. Det finns också en DIP-omkopplare på huset med vilken ljusfärgen kan justeras i flera steg (3000 K, 4000 K och 6000 K). Dessutom har den kapslingsklass IP44, vilket innebär att lampan också kan användas i ett badrum. Den är lämplig för användning i både privat och kommersiell sektor. Tekniska specifikationer: - dimbar (framkant) - CCT-funktion genom DIP-omkopplare: 3000 K / 4000 K / 6000 K. - kapslingsklass IP44 - Strålvinkel 120 °
 • Prios Mazin LED-taklampa, IP44, CCT, 18 W

  Prios Mazin LED-taklampa, IP44, CCT, 18 W
  Fyrkantig LED-taklampa Mazin med CCT och dimmerfunktion, IP44 Mazin LED-taklampa är tillverkad av aluminium och plast. Det vinklade höljet har prydts med en svart yta och ser slående och modernt ut. Designen kan integreras i olika anläggningar och ser väldigt snygg ut. Med en extern dimmer (fasreglering) kan denna lampa justeras individuellt med avseende på dess ljusstyrka. Det finns också en DIP-omkopplare på huset med vilken ljusfärgen kan justeras i flera steg (3000 K, 4000 K och 6000 K). Dessutom har den kapslingsklass IP44, vilket innebär att lampan också kan användas i ett badrum. Den är lämplig för användning i både privat och kommersiell sektor. Tekniska specifikationer: - dimbar (framkant) - CCT-funktion genom DIP-omkopplare: 3000 K / 4000 K / 6000 K. - kapslingsklass IP44 - Strålvinkel 120 °
 • Prios Edwina LED-taklampa, silver, 12,2 cm

  Prios Edwina LED-taklampa, silver, 12,2 cm
  Rund LED-taklampa Edwina med silverram och kapslingsklass IP44, ljusfärg kan förinställas Denna taklampa med inbyggda lysdioder är en klassisk allround för många tillfällen. En DIP-omkopplare placerad på höljet kan användas för att välja en av tre ljusfärger före montering - beroende på vad som passar platsen och syftet bättre. Lysdioderna avger ett starkt ljus med låg strömförbrukning och är därför särskilt effektiva. Om det behövs kan ljusstyrkan justeras med en extern dimmer . Dessutom är kapslingsklass ett bevis på ett bra skydd mot fukt, så du Edwina för belysning av våtrum ger kan. LED-taklampa kan användas både i kommersiellt och privat bruk och den runda designen med silverram verkar behagligt diskret och mångsidig. förinställbar ljusfärg (DIP-omkopplare) - kapslingsklass IP44 för badrum och fuktiga rum - externt dimbar
 • Prios Edwina LED-taklampa, vit, 17,7 cm

  Prios Edwina LED-taklampa, vit, 17,7 cm
  Rund LED-taklampa Edwina med förinställbar ljusfärg, IP44 Denna taklampa med inbyggda lysdioder är en enkel lampa för otaliga tillfällen som kan användas både privat och kommersiellt. Den runda formen och den vita ytdesignen verkar särskilt tidlös och tekniskt, Edwina är också lämplig för många platser och alternativ, eftersom ljusfärgen kan förinställas med hjälp av en integrerad DIP-omkopplare på huset och kapslingsklass tillåter också användning i fuktiga rum, eftersom LED-taklampa är tillräckligt tät för att förhindra att stänkvatten tränger in. Med den breda strålvinkeln kan större områden också vara väl upplysta och vid behov kan ljuset också justeras i ljusstyrka med en extern dimmer . - IP44, för badrum och fuktiga rum - Ljusfärg kan förinställas via DIP-omkopplare - dimbar
 • Prios Edwina LED-taklampa, silver, 17,7 cm

  Prios Edwina LED-taklampa, silver, 17,7 cm
  Rund LED-taklampa Edwina med silverram och kapslingsklass IP44, ljusfärg kan förinställas Denna taklampa med inbyggda lysdioder är en klassisk allround för många tillfällen. En DIP-omkopplare placerad på höljet kan användas för att välja en av tre ljusfärger före montering - beroende på vad som passar platsen och syftet bättre. Lysdioderna avger ett starkt ljus med låg strömförbrukning och är därför särskilt effektiva. Om det behövs kan ljusstyrkan justeras med en extern dimmer . Dessutom är kapslingsklass ett bevis på ett bra skydd mot fukt, så du Edwina för belysning av våtrum ger kan. LED-taklampa kan användas både i kommersiellt och privat bruk och den runda designen med silverram verkar behagligt diskret och mångsidig. förinställbar ljusfärg (DIP-omkopplare) - kapslingsklass IP44 för badrum och fuktiga rum - externt dimbar
 • Prios Edwina LED-taklampa, vit, 22,6 cm

  Prios Edwina LED-taklampa, vit, 22,6 cm
  Rund LED-taklampa Edwina med förinställbar ljusfärg, IP44 Denna taklampa med inbyggda lysdioder är en enkel lampa för otaliga tillfällen som kan användas både privat och kommersiellt. Den runda formen och den vita ytdesignen verkar särskilt tidlös och tekniskt, Edwina är också lämplig för många platser och alternativ, eftersom ljusfärgen kan förinställas med hjälp av en integrerad DIP-omkopplare på huset och kapslingsklass tillåter också användning i fuktiga rum, eftersom LED-taklampa är tillräckligt tät för att förhindra att stänkvatten tränger in. Med den breda strålvinkeln kan större områden också vara väl upplysta och vid behov kan ljuset också justeras i ljusstyrka med en extern dimmer . - IP44, för badrum och fuktiga rum - Ljusfärg kan förinställas via DIP-omkopplare - dimbar
 • Prios Edwina LED-taklampa, vit, 24,5 cm

  Prios Edwina LED-taklampa, vit, 24,5 cm
  Rund LED-taklampa Edwina med förinställbar ljusfärg, IP44 Denna taklampa med inbyggda lysdioder är en enkel lampa för otaliga tillfällen som kan användas både privat och kommersiellt. Den runda formen och den vita ytdesignen verkar särskilt tidlös och tekniskt, Edwina är också lämplig för många platser och alternativ, eftersom ljusfärgen kan förinställas med hjälp av en integrerad DIP-omkopplare på huset och kapslingsklass tillåter också användning i fuktiga rum, eftersom LED-taklampa är tillräckligt tät för att förhindra att stänkvatten tränger in. Med den breda strålvinkeln kan större områden också vara väl upplysta och vid behov kan ljuset också justeras i ljusstyrka med en extern dimmer . - IP44, för badrum och fuktiga rum - Ljusfärg kan förinställas via DIP-omkopplare - dimbar
 • Prios Edwina LED-taklampa, silver, 24,5 cm

  Prios Edwina LED-taklampa, silver, 24,5 cm
  Rund LED-taklampa Edwina med silverram och kapslingsklass IP44, ljusfärg kan förinställas Denna taklampa med inbyggda lysdioder är en klassisk allround för många tillfällen. En DIP-omkopplare placerad på höljet kan användas för att välja en av tre ljusfärger före montering - beroende på vad som passar platsen och syftet bättre. Lysdioderna avger ett starkt ljus med låg strömförbrukning och är därför särskilt effektiva. Om det behövs kan ljusstyrkan justeras med en extern dimmer . Dessutom är kapslingsklass ett bevis på ett bra skydd mot fukt, så du Edwina för belysning av våtrum ger kan. LED-taklampa kan användas både i kommersiellt och privat bruk och den runda designen med silverram verkar behagligt diskret och mångsidig. förinställbar ljusfärg (DIP-omkopplare) - kapslingsklass IP44 för badrum och fuktiga rum - externt dimbar
 • Prios Alette LED-taklampa, silver, 12,2 cm

  Prios Alette LED-taklampa, silver, 12,2 cm
  Silverfärgad inramad LED-fuktsäker taklampa Alette med förinställbar ljusfärg, dimbar Alette är en lampa som kan användas i ett brett spektrum av miljöer med sin enkla och relativt tidlösa design. Grundformen är fyrkantig och huset är målat silver. Dessutom, med kapslingsklass IP44, kan den också användas i badrum utan tvekan och före installation kan ljusfärgen ställas in på DIP-omkopplaren - placerad på huset - som kan ställas in i tre lägen. För att komplettera utbudet av funktioner finns det möjlighet att reglera lysdiodernas ljusstyrka externt. Med sina egenskaper kan den fyrkantiga taklampa vara avsedd för både privat bruk och för kommersiell miljö. - Ljusstyrkan kan regleras med en extern dimmer - IP44, för fuktiga rum - DIP-omkopplare för att välja ljusfärg före montering
 • Prios Alette LED-taklampa, vit, 17,2 cm

  Prios Alette LED-taklampa, vit, 17,2 cm
  Fyrkantig, vit LED-taklampa Alette, IP44, DIP-omkopplare för förinställning av ljusfärg, dimbar Alette är ett diskret belysningselement för många miljöer, som med sin vita yta och kantiga form verkar nästan tidlös och kan användas både kommersiellt och privat. LED-taklampa har ljuskällor som kan justeras i ljusfärg före installation. För detta ändamål finns en DIP-omkopplare på armaturhuset som kan ställas in i tre lägen, medan ljusstyrkan kan regleras via en extern dimmer om det behövs. Alette är därför en särskilt funktionsorienterad lampa som också kan användas i badrum med kapslingsklass IP44. Strålvinkeln är relativt bred och om du monterar flera lampor på ett visst avstånd från varandra kan du också tillräckligt belysa större rum. - IP44 - dimbar - DIP-omkopplare för förinställning av ljusfärgen
 • Prios Alette LED-taklampa, silver, 17,2 cm

  Prios Alette LED-taklampa, silver, 17,2 cm
  Silverfärgad inramad LED-fuktsäker taklampa Alette med förinställbar ljusfärg, dimbar Alette är en lampa som kan användas i ett brett spektrum av miljöer med sin enkla och relativt tidlösa design. Grundformen är fyrkantig och huset är målat silver. Dessutom, med kapslingsklass IP44, kan den också användas i badrum utan tvekan och före installation kan ljusfärgen ställas in på DIP-omkopplaren - placerad på huset - som kan ställas in i tre lägen. För att komplettera utbudet av funktioner finns det möjlighet att reglera lysdiodernas ljusstyrka externt. Med sina egenskaper kan den fyrkantiga taklampa vara avsedd för både privat bruk och för kommersiell miljö. - Ljusstyrkan kan regleras med en extern dimmer - IP44, för fuktiga rum - DIP-omkopplare för att välja ljusfärg före montering
 • Prios Alette LED-taklampa, vit 22,7 cm 18 W

  Prios Alette LED-taklampa, vit 22,7 cm 18 W
  Vit LED-taklampa Alette, dimbar, IP44, förinställbar ljusfärg Alette är en fyrkantig, dimbar lampa för mångsidig användning, som är enkel och tidlös med sin minimalistiska form. Huset och skärmen är vita, lampans form är kantig. Men det är inte bara utseendet som är övertygande, LED-taklampa ger också några pluspoäng när det gäller funktionalitet, som väl mottas i privata och kommersiella miljöer. Du kan välja en av tre ljusfärger före installation, beroende på utrymme och syfte. kapslingsklass IP44 gör det också möjligt att använda den i badrum, eftersom armaturen är bättre skyddad mot fukt. Om du vill reglera ljusstyrkan räcker det med en extern dimmer eftersom lysdioderna är dimbara. - Med DIP-omkopplare för att ställa in ljusfärgen under monteringen - dimbar - IP44
 • Prios Alette LED-taklampa, vit, 22,7 cm 24 W

  Prios Alette LED-taklampa, vit, 22,7 cm 24 W
  Vit LED-taklampa Alette, dimbar, IP44, förinställbar ljusfärg Alette är en fyrkantig, dimbar lampa för mångsidig användning, som är enkel och tidlös med sin minimalistiska form. Huset och skärmen är vita, lampans form är kantig. Men det är inte bara utseendet som är övertygande, LED-taklampa ger också några pluspoäng när det gäller funktionalitet, som väl mottas i privata och kommersiella miljöer. Du kan välja en av tre ljusfärger före installation, beroende på utrymme och syfte. kapslingsklass IP44 gör det också möjligt att använda den i badrum, eftersom armaturen är bättre skyddad mot fukt. Om du vill reglera ljusstyrkan räcker det med en extern dimmer eftersom lysdioderna är dimbara. - Med DIP-omkopplare för att ställa in ljusfärgen under monteringen - dimbar - IP44
 • Prios Alette LED-taklampa, silver 22,7 cm 24 W

  Prios Alette LED-taklampa, silver 22,7 cm 24 W
  Fuktsäker LED-taklampa Alette, dimbar, ljusfärg kan förinställas Alette är utrustad med ljusa LED-lampor som inte bara är ljusa och effektiva utan också kan ställas in i förväg i ljusfärg med denna taklampa . Det finns en DIP-omkopplare på huset för detta. Ljuskällan kan också dämpas om en extern dimmer för att reglera ljusstyrkan. Om du vill använda LED-taklampa i ett badrum är det möjligt utan problem, eftersom kapslingsklass IP44 indikerar att taklampa är tillräckligt skyddad från fukt. Designen med silverramen och den fyrkantiga formen ser behagligt enkel och tidlös ut. förinställbar ljusfärg (DIP-omkopplare) - dimbar - ökad kapslingsklass för användning i fuktiga rum
 • Prios Loriava LED-utomhusvägglampa i mörkgrått

  Prios Loriava LED-utomhusvägglampa i mörkgrått
  Mörk LED-väggarmatur Loriava för utomhusbruk med flera strålriktningar LED-väggarmaturen Loriava för utomhusbruk sticker ut från sin omgivning på ett elegant sätt tack vare sin distinkta design. Det kantiga höljet av gjuten aluminium har fått en mörkgrå ytfinish och ser särskilt bra ut i en modern miljö. Armaturen avger ett varmvitt ljus som är behagligt för ögat och som fördelas i olika strålriktningar utan att blända. Loriava är en attraktiv belysningslösning för husväggen och kan också installeras i en rad med flera armaturer.
 • Prios Itarion LED-utomhusvägglampa, skärm opalvit

  Prios Itarion LED-utomhusvägglampa, skärm opalvit
  Mörk LED-väggarmatur Itarion för utomhusbruk med opalvit skärm LED-väggarmaturen Itarion för utomhusbruk har ett kantigt hölje av gjuten aluminium, som har utformats i ett trendigt mörkgrått. Armaturen har dessutom två skärmar av opalvit polykarbonat som harmonierar väl med den annars mörka designen. Dessutom fungerar skuggorna som diffusorer, så att ljuset inte kommer ut direkt, utan mjukare och jämnare. De varmvita LED-lamporna är ljusstarka och energisnåla på samma gång och skapar en inbjudande atmosfär i entrén med sitt mjuka ljus.
 • Prios Itarion LED-utomhusvägglampa, skärm klar

  Prios Itarion LED-utomhusvägglampa, skärm klar
  LED-väggarmatur Itarion för utomhusbruk med dubbelt ljusutbyte LED-väggarmaturen Itarion för utomhusbruk är optimalt utrustad för utomhusbruk eftersom den är väl skyddad mot stänkvatten. Den kan ge tillräcklig belysning både vid ingången till huset och på uteplatsens vägg. De fast installerade lysdioderna avger ett varmvitt ljus som är behagligt för ögat och inbjudande. Den indirekta belysningen uppåt och nedåt skapar attraktiva ljuseffekter längs husväggen. Men även när den är avstängd ser Itarion attraktiv ut och kan harmonisera väl med olika miljöer.
 • Prios Gamion LED-gånglampa av aluminium, 60 cm

  Prios Gamion LED-gånglampa av aluminium, 60 cm
  Attraktiv LED-gångarmatur Gamion med varmvit ljusfärg LED-gångarmaturen Gamion har ett trendigt utseende i mörkgrått och imponerar med sin moderna design som ser öppen och elegant ut. De permanent installerade lysdioderna är dolda under den ljusa skärmen och ger ett varmvitt ljus som huvudsakligen avges nedåt och åt sidorna, vilket minskar risken för bländning. Den här armaturen är bäst när den placeras i en rad av flera längs trädgårdsgången och lyser upp vägen till husets entré på ett behagligt sätt
 • Prios Zavallina LED-utomhusvägglampa, downlight

  Prios Zavallina LED-utomhusvägglampa, downlight
  LED-väggarmatur Zavallina för utomhusbruk i elegant rostfritt stål LED-väggarmaturen Zavallina för utomhusbruk har ett cylindriskt hölje av gjuten aluminium som är försett med en kåpa i rostfritt stål. Designen är enkel och modern och passar därför bra in i olika miljöer. Tack vare sin skyddsklass är vägglampan väl skyddad mot stänkvatten och passar därför utmärkt för utomhusbruk. Med sitt varmvita ljus, som avges direkt nedåt och därför inte heller bländar, ger Zavallina en inbjudande atmosfär, vilket är särskilt fördelaktigt vid ingången till huset eller på terrassen.
 • Prios Kamenu LED-utomhusvägglampa med IP54

  Prios Kamenu LED-utomhusvägglampa med IP54
  LED-väggarmatur Kamenu i mörk design med skydd mot stänkvatten LED-väggarmaturen Kamenu för utomhusbruk har ett modernt utseende. Den har ett rektangulärt hölje av gjuten aluminium som är täckt med en mörkgrå ytfinish. Konstruktionen gör att ljuset strålar uppåt, nedåt och delvis framåt, så att risken för bländning minskar. Det varmvita ljuset ser mycket inbjudande ut vid husets entré eller på terrassen. Dessutom är den här armaturen väl skyddad mot stänkvatten och kan därför fylla sitt syfte i utomhusmiljöer på lång sikt.
 • Prios Epava LED-utomhusvägglampa, kvadratisk

  Prios Epava LED-utomhusvägglampa, kvadratisk
  LED-väggarmatur Epava med IP65-skydd för utomhusområden LED-väggarmaturen Epava har en fyrkantig och smal design som passar in i alla moderna miljöer. Den har en IP65-skyddsklass och är därför väl skyddad mot damm och vattenstrålar från alla håll. Höljet har tillverkats i pressgjuten aluminium i en komplicerad process och har en mörkgrå finish, vilket är på modet just nu. Den ljusa polykarbonatskärmskyddet skyddar lysdioderna under och fungerar som en diffusor som låter ljuset komma ut försiktigt och jämnt i omgivningen.
 • Prios Zavallina LED-utomhusvägglampa, up & down

  Prios Zavallina LED-utomhusvägglampa, up & down
  LED-väggarmatur Zavallina för utomhusbruk med dubbelt ljusutbyte LED-väggarmaturen Zavallina för utomhusbruk övertygar med sitt enkla utseende i rostfritt ståloptik och de eleganta ljuseffekter som den skapar längs husväggen. Det varmvita ljuset avges både uppåt och nedåt, vilket gör att husets entré eller uteplats ser tilltalande och inbjudande ut. Den här vackra armaturen kommer bäst till sin rätt när den monteras i en rad med flera armaturer längs husväggen - optimalt för modern ljusdesign i utomhusområdet.
 • Prios Larkumi utomhusvägglampa med E27-uttag

  Prios Larkumi utomhusvägglampa med E27-uttag
  Vägglampa Larkumi för utomhusbruk med en formbar lampskärm Vägglampan Larkumi för utomhusbruk har en mörk design och passar perfekt för att belysa husentréer, garage eller terrasser. Den har en välformad lampskärm genom vilken användaren kan se den E27-lampan som ska användas. Därför bör glödlampan vara lämpligt dekorativ för att komplettera armaturens speciella karaktär. Den mörkgråa ytan kan kombineras med många färgkoncept och ser elegant ut på husväggen.
 • Prios Gamion LED-utomhusvägglampa av aluminium

  Prios Gamion LED-utomhusvägglampa av aluminium
  Raktstående LED-väggarmatur Gamion för utomhusbruk i mörkt utseende LED-väggarmaturen Gamion för utomhusbruk har en varmvit ljusfärg, vilket beror på de fast installerade lysdioderna. De är ljusstarka men också energisnåla. Det inbjudande ljuset är särskilt vackert vid ingången till huset och på uteplatsens vägg. Om du vill belysa ett större område kan du också montera flera armaturer på rad längs husväggen. Vind och väder kan inte skada Gamion, eftersom armaturen är optimalt lämpad för utomhusbruk.
 • Prios Larkumi LED-utomhusvägglampa

  Prios Larkumi LED-utomhusvägglampa
  LED-väggarmatur Larkumi för utomhusbruk med varmvitt ljus LED-väggarmaturen Larkumi för utomhusbruk presenterar sig i en elegant design av gjuten aluminium i trendigt mörkgrått. Armaturen har en ljus, platt skärm som är täckt av ett stort antal fast installerade lysdioder som ger ett behagligt, varmvitt ljus. Ljuset sänds huvudsakligen nedåt så att användaren inte bländas, men att omgivningen ändå är väl upplyst. Den här moderna belysningslösningen är särskilt lämplig för husentréer eller terrasser och kommer också till sin rätt när den installeras i en rad av flera.
 • Prios Larkumi gånglampa med E27-uttag

  Prios Larkumi gånglampa med E27-uttag
  Designinriktad stigarmatur Larkumi för belysning av moderna utomhusområden Stigarmaturen Larkumi är tillverkad av gjuten aluminium och har en mörkgrå ytbehandling. Den neutrala färgen harmonierar med olika omgivningar och är inte direkt iögonfallande. En välformad lampskärm är fäst vid den böjda armen, under vilken E27-fontaket sitter. Detta är tydligt synligt från alla sidor, så att ljuskällan som ska användas kan sprida ljuset jämnt runt omkring. Eftersom ljuskällan är fullt synlig bör den väljas dekorativt för att understryka den attraktiva karaktären hos den här stigarmaturen.