PRIOS lampor

PRIOS är ett märke på belysning som du hittar i flera olika kategorier. PRIOS har taklampor, klämlampor, spotlights och mycket utebelysning. Du kan lysa upp hela ditt hem inklusive utemiljön om du så vill med bara PRIOS-lampor.

Belysning från PRIOS

 • Prios Lius LED-solcellslampa med rörelsevakt

  Prios Lius LED-solcellslampa med rörelsevakt
  Vinkelformad LED-solvägglampa Lius i gjuten aluminium med praktisk rörelsesensorFör att belysa utomhusområdet på rätt sätt får man inte missa den rätta utomhuslampan. Lius är en solcellslampa som övertygar med sin enkla, minimalistiska design. Dess kropp är kantig och består av robust pressgjuten aluminium. Dess färg är avrundad i mörkgrått. Dess fast installerade lysdioder genererar en universell vit belysning och drivs av en solpanel. Skyddsklass IP65 gör armaturen bevisligen dammtät och skyddar den mot vattenstrålar.Tekniska data:- Detektionsvinkel sensor 120°- Detektionsavstånd sensor 6-8m- Solpanel 6 V 500mA- 3,7V 26000mA Li-Ni batteri- Laddningstid 8-10 timmar
 • Prios Neliyah hänglampa, rund, svart, 1 lampor

  Prios Neliyah hänglampa, rund, svart, 1 lampor
  Smal hängande lampa Neliyah av järn och aluminium i sand svartNeliyah är diskret och enkel och integreras lätt i moderna inredningsstilar. Pendellampan består av en smal upphängning och en rörformad lampskärm, som kan utrustas med GU10-lampor. Den smala designen passar perfekt i ett vardagsrum eller en matsal och det genererade ljuset skapar en enhetlig atmosfär. Den sand-svarta färgen rundar av utseendet välvilligt och ger den en ganska diskret karaktär. Pendellampan Neliyah är tillverkad av järn och aluminium, vilket ger den en robust och hållbar karaktär.
 • Prios Aureka taklampa LED, infälld, 33 cm

  Prios Aureka taklampa LED, infälld, 33 cm
  Rund, grå taklampa Aureka, lämplig för infälld och utanpåliggande montering, CCT-färgjustering via DIP-omkopplare Aureka imponerar med sin multifunktionella design och sitt enkla utseende. LED-taklampan passar i många interiörer och miljöer och kan fylla många funktioner och anpassas optimalt till förhållandena på plats. Taklampan kan inte bara användas som en diskret taklampa, utan kan även monteras i taket om så önskas och plockar poäng med sitt låga inbyggnadsdjup eftersom den har utformats för att vara mycket platt. LED-lampornas färgtemperatur kan också justeras före installationen. För detta ändamål finns en DIP-omkopplare på höljet och med denna omkopplare kan även effekten förinställas i tre steg. Alla dessa egenskaper gör taklampan Aureka LED till en användbar ljuskälla som är visuellt tilltalande med sin runda form och silveryta och som kan användas både kommersiellt och privat. Armaturen levereras med en silverfärgad ringformad dekorplatta, som kan fästas magnetiskt på armaturen så att designen kan ändras vid behov. Monteringsdiameter: - Variant 1 (22,5 cm): 6,5 cm - 21 cm - Variant 2 (33 cm): 6,5 cm - 31 cm
 • Prios LED klämlampa Harumi, svart, laddningsbart batteri, USB, 51 cm

  Prios LED klämlampa Harumi, svart, laddningsbart batteri, USB, 51 cm
  Steglöst dimbar LED-klämlampa Harumi med rörlig ljusarm Harumi är en liten LED-klämlampa som är utrustad med enastående LED-teknik. Det ringformade armaturhuvudet har fast monterade, kraftfulla LED-lampor vars ljusstyrka kan regleras individuellt efter behov. Den ekonomiska lampan kan laddas med en USB-kabel och tack vare den integrerade klämman användas överallt där den behövs.
 • Prios utomhusvägglampa Tetje, svart, kantig, 11,5 cm

  Prios utomhusvägglampa Tetje, svart, kantig, 11,5 cm
  Tetje vinklad vägglampa i aluminium - perfekt för utomhusbruk Tetje är en vinklad vägglampa med enkel design. Den är tillverkad av robust aluminium och har en kubformad kropp. IP65-klassningen gör den dammtät och skyddar den mot vattenstrålar, vilket gör den perfekt för utomhusbruk. Den enkla designen gör den perfekt för integrering i en mängd olika arkitektoniska stilar och dess kropp omger ljuskällan, vilket skapar bländfri belysning. Tetje utomhusvägglampa kan utrustas med två GX53-lampor. Kombinerad med andra lampor i serien skapar den ett harmoniskt helhetsintryck.
 • Prios utomhusvägglampa Tetje, vit, kantig, sensor, set om 2

  Prios utomhusvägglampa Tetje, vit, kantig, sensor, set om 2
  Vit utomhusvägglampa Tetje i kantig design med rörelsevakt i ett praktiskt set om 2 Den enkla designen hos utomhusvägglampan Tetje integreras enkelt i husets arkitektoniska stil utan att överskugga den och kan enkelt kombineras med andra lampor i serien. Lampan är tillverkad av aluminium och har en vit färg. Tetje är idealisk för utomhusbruk eftersom den är dammtät och skyddad mot vattenstrålar - med en beprövad kapslingsklass på IP65. På undersidan finns också en sensor som styr ljuset med hjälp av rörelse, vilket gör armaturen perfekt för entréer. Tetje levereras i ett praktiskt set om 2 st.
 • Prios utomhusvägglampa Tetje, svart, rund, sensor, set om 2

  Prios utomhusvägglampa Tetje, svart, rund, sensor, set om 2
  Robust utomhusvägglampa Tetje i aluminium med praktisk rörelsevakt i ett praktiskt set om 2 Rätt belysning är viktigt för ett snyggt utomhusområde. Detta kan uppnås med hjälp av den enkla utomhusvägglampan Tetje. Tetje imponerar med sitt enkla utseende och subtila färgschema. Den är också dammtät och skyddad mot vattenstrålar tack vare kapslingsklassen IP65 och klarar väderförhållandena utanför ytterdörren. Utomhusvägglampan Tetje har också en rörelsevakt som kan användas för att styra ljuset. Denna funktion är idealisk för entréområdet och säkerställer att den nödvändiga belysningen alltid genereras. Tetje levereras också i en praktisk uppsättning om 2.
 • Prios utomhusvägglampa Tetje, vit, rund, sensor, set om 2

  Prios utomhusvägglampa Tetje, vit, rund, sensor, set om 2
  Utomhusvägglampa Tetje av aluminium med rörelsevakt - den praktiska följeslagaren för utomhusbruk i ett praktiskt set om 2 Tetje imponerar med sin minimalistiska design, som enkelt kan integreras i olika arkitektoniska stilar på hus. Den är tillverkad av aluminium och har en vit färgskala som ger den en enkel karaktär. Den är perfekt för utomhusbruk eftersom den är dammtät och skyddad mot vattenstrålar tack vare kapslingsklassen IP65. Den styrs också av en rörelsevakt som är installerad på undersidan. Utomhusvägglampan Tetje kan förses med GU10 lampor och levereras i ett set om 2.
 • Prios Edwina LED taklampa vit 12,2cm set om 10

  Prios Edwina LED taklampa vit 12,2cm set om 10
  Edwina rund LED-taklampa med förinställbar färgtemperatur, IP44 - i ett praktiskt set om 10 Denna taklampa med fast monterade LED-taklampor är en enkel ljuskälla för många tillfällen, som kan användas både privat och kommersiellt. Den runda formen och den vita ytdesignen ser särskilt tidlös ut och Edwina är dessutom tekniskt lämplig för många platser och användningsområden, eftersom färgtemperaturen kan förinställas före installationen med en integrerad DIP-omkopplare på höljet och kapslingsklassen gör det möjligt att använda den även i våtrum, eftersom taklampan med LED är tillräckligt tätad för att förhindra att stänkvatten tränger in. Med den breda spridningsvinkeln kan även större ytor belysas väl och ljusstyrkan kan vid behov justeras via en extern dimmer - IP44, för badrum och fuktiga utrymmen - Färgtemperaturen kan förinställas via DIP-omkopplaren - Dimbar - Levereras i set om 10 st
 • Prios Kalvito LED-solcellsväggspot sensor 3 lampor

  Prios Kalvito LED-solcellsväggspot sensor 3 lampor
  Tre-lampig LED solväggsstrålkastare Kalvito med rörelsedetektor Kalvito LED solcellsväggsstrålkastare imponerar med sin moderna design och avancerade solcellsteknik. Den har tre LED-paneler som vid behov kan svängas flexibelt så att strålningsvinkeln kan bestämmas individuellt. LED-ljusets dagsljus är särskilt praktiskt under kvällstid och ger bra belysning i utomhusområdet. Den integrerade rörelsedetektorn har en detektionsvinkel på 140° och reagerar på ett maximalt avstånd på 10 meter. Ljusets varaktighet kan regleras individuellt mellan 3 sekunder och 7 minuter. Tekniska data för rörelsedetektorn: - Detektionsvinkel: 140 - Maximalt avstånd: 10 meter - Reglerbar ljuslängd: 3 sekunder till 7 minuter.
 • Prios Aureka LED-taklampa, sensor, 22,5 cm

  Prios Aureka LED-taklampa, sensor, 22,5 cm
  Enkel LED-taklampa Aureka med integrerad radarsensor och förinställbar ljusfärg, lämplig för infälld och ytmontering Aureka vet hur man övertygar med en enkel design och kan användas så runt och vitt som det är, både privat och i en kommersiell miljö. LED-taklampa är också en lampa med hög funktionalitetsnivå så att belysningen kan anpassas optimalt till förhållandena på plats. Inte bara ytmontering i tak är möjlig, Aureka kan också användas som en extra platt LED-inbyggnadslampa och ljusfärgen kan ställas in med en DIP-omkopplare innan montering. Sensorn visar sig också vara mycket praktisk eftersom det inte finns något behov av en ljusbrytare för att tända ljuset, närvaron av en person är tillräcklig. Rörelsedetektorns räckvidd är 4 - 6 meter och ljusets varaktighet är 40 sekunder. Installationsdiameter: - Variant 1 (22,5 cm): 6,5 cm - 21 cm - Variant 2 (33 cm): 6,5 cm - 31 cm
 • Prios LED klämlampa Najari, svart, laddningsbart batteri, USB, 51 cm

  Prios LED klämlampa Najari, svart, laddningsbart batteri, USB, 51 cm
  Steglöst dimbar LED-klämlampa Najari i svart design, med USB-anslutning och uppladdningsbart batteri LED-klämlampan Najari har en svart design. Den har en smal ljusarm som kan placeras flexibelt och ett ovalformat ljushuvud. De fast installerade LED-lamporna är ljusstarka och ekonomiska i drift. Vid behov kan armaturens ljusstyrka anpassas till dina egna behov med hjälp av steglös dimning. Klämvidden på 5 cm är tillräcklig för att fästa lampan säkert på ett bord, en säng eller andra möbler och därmed ge ljus precis där det behövs. Batteriet laddas via en USB-anslutning.
 • Prios LED-taklampa Alette, silver, 22,7cm, 18W, dimbar

  Prios LED-taklampa Alette, silver, 22,7cm, 18W, dimbar
  Silverfärgad, fuktskyddad LED-taklampa Alette, dimbar, förinställbar ljusfärg Alette är utrustad med kraftfulla LED-lampor som inte bara är ljusstarka och effektiva, utan ljusfärgen på denna taklampa kan också ställas in i förväg. För detta ändamål finns det en DIP-omkopplare på armaturhuset. Ljuskällan kan också dimmas om det finns en extern dimmer för reglering av ljusstyrkan. Om du vill använda LED-taklampan i ett badrum är detta inget problem, eftersom IP44-skyddsklassen visar att taklampan är tillräckligt skyddad mot fukt. Designen med silverram och kvadratisk form har ett behagligt enkelt och tidlöst utseende. - Förinställbar ljusfärg (DIP-omkopplare) - Dimbar - Ökad skyddsklass för användning i fuktiga rum
 • Prios Neliyah hänglampa, kantig, svart, 1 lampor

  Prios Neliyah hänglampa, kantig, svart, 1 lampor
  Pendellampa Neliyah i aluminium och järn med vinklad lampskärmPendellampan Neliyah är ett elegant och modernt sätt att belysa ett vardagsrum eller en matsal. Den hänger på ett runt takfäste och har en fyrkantig lampskärm, som kan utrustas med GU10-lampor. Det genererade ljuset omges av skärmen och möjliggör därmed en bländfri belysning av ett matbord. Neliyah är tillverkad av järn och aluminium och har en elegant sandsvart finish, vilket gör den lätt att integrera i moderna inredningsstilar. Vid behov kan den kombineras med andra armaturer i serien för att skapa en harmonisk helhet.
 • Prios Artin LED-taklampa, sensor, rund, 22 cm

  Prios Artin LED-taklampa, sensor, rund, 22 cm
  Sensorstyrd LED-taklampa Artin i rund design med funktion för att ändra ljusfärg LED-taklampan Artin övertygar med sin klassiska runda design som kan integreras perfekt i olika inredningar, särskilt tack vare den neutrala färgskalan i vitt. Artin är en elegant ljuskälla för olika bostadsområden, eftersom den har IP65-skydd och därför också kan användas i badrum. Den integrerade rörelsesensorn ser till att ljuset alltid tänds när du behöver det - ett praktiskt tillskott för vardagen. Dessutom finns det en DIP-omkopplare på huset som kan användas för att styra ljusfärgen i tre olika nivåer: varmvitt (3 000 K), universalvitt (4 000 K) och dagsljus (5 700 K), och en andra DIP-omkopplare gör att ljusstyrkan kan ställas in i två nivåer. Denna armatur är en riktig allrounder och är en smart belysningslösning inte bara för ditt eget hem utan också för den kommersiella sektorn. Tekniska data: - integrerad rörelsesensor - CCT-funktion via DIP-switch: 3 000 K / 4 000 K / 5 700 K - dubbel wattfunktion via DIP-switch: 15 W / 10 W - skyddsklass IP65 - spridningsvinkel 120° - slaghållfasthet IK08
 • Prios Fardin banljus

  Prios Fardin banljus
  Mörk Fardin gångbelysning med transparent lampskärm Fardin är en modern gångbelysning som sticker ut med sin ovanliga design. Den har en robust ram i gjuten aluminium med mörkgrå finish. Under den transparenta lampskärmen sitter en E27-lampa som kan förses med en lämplig ljuskälla. Ljuskällan ska helst vara dekorativ för att ytterligare förstärka helhetsintrycket av denna gångvägslampa. Tack vare sin goda skyddsgrad är Fardin väl skyddad mot vattenstänk och kan därför användas utomhus under lång tid.
 • Prios LED-reflektor GU5.3 7.5W 621lm 36° vit 830 set om 5

  Prios LED-reflektor GU5.3 7.5W 621lm 36° vit 830 set om 5
  GU5.3 7,5W LED-reflektor av polykarbonat, vit, i praktisk uppsättning om 5 Denna LED-reflektor är lämplig för många lampor med GU5.3-sockel. Den är tillverkad av polykarbonat och kan användas flexibelt tack vare sin vita färg - ej dimbar - 7,5W - 621 lumen - spridningsvinkel 36° - levereras i en uppsättning om 5
 • Prios LED-reflektor GU5.3 4.3W 345lm 36° klar 830 set om 10

  Prios LED-reflektor GU5.3 4.3W 345lm 36° klar 830 set om 10
  GU5.3 LED-reflektor av glas, transparent i praktiskt set om 10 Denna LED-reflektor passar till många lampor med GU5.3-sockel. Den är tillverkad av glas och kan användas flexibelt tack vare sin transparenta färgdesign - ej dimbar - 4,3W - 345 lumen - spridningsvinkel 36° - levereras i en uppsättning om 10
 • Prios LED-reflektor GU5.3 4.3W 345lm 36° klar 840 set om 10

  Prios LED-reflektor GU5.3 4.3W 345lm 36° klar 840 set om 10
  GU5.3 LED-reflektor av glas, transparent i praktiskt set om 10 Denna LED-reflektor passar till många lampor med GU5.3-sockel. Den är tillverkad av glas och kan användas flexibelt tack vare sin transparenta färgdesign - ej dimbar - 4,3W - 345 lumen - spridningsvinkel 36° - levereras i en uppsättning om 10
 • Prios LED-reflektor GU5.3 4.3W 345lm 36° klar 827 set om 5

  Prios LED-reflektor GU5.3 4.3W 345lm 36° klar 827 set om 5
  GU5.3 LED-reflektor av glas, transparent, i praktiskt set om 5 Denna LED-reflektor passar till många lampor med GU5.3-sockel. Den är tillverkad av glas och kan användas flexibelt tack vare sin transparenta färgdesign - ej dimbar - 4,3W - 345 lumen - spridningsvinkel 36° - levereras i en uppsättning om 5
 • Prios utomhusvägglampa Tetje, svart, kantig, sensor, 2 st

  Prios utomhusvägglampa Tetje, svart, kantig, sensor, 2 st
  Tetje kantig utomhusvägglampa med praktisk rörelsevakt i set om 2 Utomhusvägglampan Tetje kombinerar en enkel design med praktiska funktioner. Den är tillverkad av aluminium och har en enkel form som avrundas av den svarta färgen. Den är utrustad med en sensor på undersidan som styr ljuset genom rörelse, vilket gör lampan idealisk för entréer. Utomhusvägglampan Tetje har kapslingsklass IP65 och är därmed dammtät och skyddad mot vattenstrålar. Den levereras också i en praktisk uppsättning om 2.
 • Prios LED-uppladdningsbar bordslampa Opira, svart, USB, touchdimmer

  Prios LED-uppladdningsbar bordslampa Opira, svart, USB, touchdimmer
  Steglöst dimbar Opira LED-bordslampa med slimmad look, USB Opira LED-bordslampa är perfekt för belysning av skrivbordet. Den slimmade designen tar inte upp mycket plats på skrivbordet och ser dessutom mycket elegant ut. Den avger ett vitt universalljus som är perfekt för koncentrerat arbete. Dessutom kan ljusstyrkan justeras steglöst för att skapa anpassade förhållanden för läsning och arbete. Den flexibelt placerbara LED-bordslampan laddas via en USB-port.
 • Prios vägglampa för utomhusbruk Tetje, svart, vinklad, 10 cm

  Prios vägglampa för utomhusbruk Tetje, svart, vinklad, 10 cm
  Tetje utomhusvägglampa i kantig design av aluminium med kapslingsklass IP65 För att skapa en perfekt miljö utomhus är det viktigt med bra belysning. Utomhusvägglampan Tetje är perfekt för detta ändamål. Den har en kantig form och är tillverkad av aluminium. Tack vare IP65-skyddsgraden är den bevisat dammtät och skyddad mot vattenstrålar. Den klarar därför väderförhållanden utomhus. Den kan också enkelt kombineras med andra lampor i serien för att skapa ett harmoniskt helhetsintryck. Den är utrustad med GU10-ljuskällor.
 • Prios Tamarin LED-bordslampa, dimbar, svart

  Prios Tamarin LED-bordslampa, dimbar, svart
  Dimbar Tamarin LED-bordslampa i svart utseende Tamarin LED-bordslampa finns i sin mörka version i svart. Den har en led som gör det möjligt att flexibelt justera lampans arm i sitt läge och en klämma som kan användas för att fästa lampan på ett skrivbord. Det bör noteras att klämlängden är 6 cm. De fast installerade lysdioderna är ekonomiska i förbrukning och ljusstarka. Vid behov kan de dämpas i 6 olika nivåer, så att armaturen alltid ger rätt ljus för läsning och arbete.
 • Prios LED-taklampa Edwina, vit, 12,2 cm, dimbar

  Prios LED-taklampa Edwina, vit, 12,2 cm, dimbar
  Rund LED-taklampa Edwina med förinställbar ljusfärg, IP44 Denna taklampa med inbyggda lysdioder är en enkel lampa för otaliga tillfällen som kan användas både privat och kommersiellt. Den runda formen och den vita ytdesignen verkar särskilt tidlös och tekniskt, Edwina är också lämplig för många platser och alternativ, eftersom ljusfärgen kan förinställas med hjälp av en integrerad DIP-omkopplare på huset och kapslingsklass tillåter också användning i fuktiga rum, eftersom LED-taklampa är tillräckligt tät för att förhindra att stänkvatten tränger in. Med den breda strålvinkeln kan större områden också vara väl upplysta och vid behov kan ljuset också justeras i ljusstyrka med en extern dimmer . - IP44, för badrum och fuktiga rum - Ljusfärg kan förinställas via DIP-omkopplare - dimbar
 • Prios utomhusvägglampa Tetje, vit, rund, 16 cm

  Prios utomhusvägglampa Tetje, vit, rund, 16 cm
  Tetje rörformad utomhusvägglampa av aluminium i vitt Om du vill skapa en perfekt miljö för din uteplats kan du inte klara dig utan ordentlig utomhusbelysning. Tetje utomhusvägglampa kan tillhandahålla detta och integreras enkelt i husets arkitektoniska stil med sin enkla design. Lampan är tillverkad av aluminium och har en rörform. Den vita färgen avrundar designen och ger den en enkel karaktär. Tetje kan också utrustas med GU10-ljuskällor.
 • Prios Kaison LED-utomhusvägglampa, bredd 20 cm

  Prios Kaison LED-utomhusvägglampa, bredd 20 cm
  LED-väggstrålkastare för utomhusbruk Kaison i aluminium i vinkelformad design med plastdiffusorDen som letar efter belysning för utomhusbruk kommer inte att bli besviken på Kaison. LED-belysningen för utomhusbruk är tillverkad av aluminium och har en vit plastdiffusor som ger en bländfri belysning. IP65-skyddsklassningen gör spotlighten dammtät och skyddar den mot vattenstrålar, så den är gjord för väderförhållandena utanför ytterdörren. De fast installerade lysdioderna ger en varmvit belysning och lyckas perfekt sätta en uppfart eller ett hus i scenen även i mörker. Om du kombinerar Kaison med andra armaturer från serien kan du skapa ett harmoniskt helhetsintryck.
 • Prios Tulimar väglampa, 2 lampor

  Prios Tulimar väglampa, 2 lampor
  Mörkgrå Tulimar gångbelysning med två rörliga spotlights Tulimar gångbelysning finns i en version med två lampor och imponerar med sitt trendiga utseende som passar perfekt i moderna omgivningar. Den är idealisk för belysning av trädgårdsgångar och kan även användas nära en uteplats eller uppfart. Tack vare den goda kapslingsklassningen klarar den här belysningsarmaturen vind och väder i utomhusmiljöer på lång sikt. De två strålkastarna kan utrustas med lämpliga ljuskällor efter behov och är dessutom flexibelt justerbara.
 • Prios taklampa Edwina, vit, 24,5 cm, 10 st, dimbar

  Prios taklampa Edwina, vit, 24,5 cm, 10 st, dimbar
  Edwina rund LED-taklampa med förinställbar färgtemperatur, IP44 - i ett praktiskt set om 10 Denna taklampa med fast monterade LED-taklampor är en enkel ljuskälla för många tillfällen, som kan användas både privat och kommersiellt. Den runda formen och den vita ytdesignen ser särskilt tidlös ut och Edwina är dessutom tekniskt lämplig för många platser och användningsområden, eftersom färgtemperaturen kan förinställas före installationen med en integrerad DIP-omkopplare på höljet och kapslingsklassen gör det möjligt att använda den även i våtrum, eftersom taklampan med LED är tillräckligt tätad för att förhindra att stänkvatten tränger in. Med den breda spridningsvinkeln kan även större områden belysas väl och ljusstyrkan kan vid behov justeras via en extern dimmer - IP44, för badrum och fuktiga utrymmen - Färgtemperaturen kan förinställas via DIP-omkopplaren - Dimbar - Levereras i tio versioner
 • Prios Tamarin LED-bordslampa, dimbar, vit

  Prios Tamarin LED-bordslampa, dimbar, vit
  Vit LED-bordslampa Tamarin med 6-stegs dimmfunktion LED-bordslampan Tamarin har en neutral färgskala i vitt och harmonierar mycket väl med moderna inredningsstilar. Med klämman kan den enkelt fästas vid bordskanten; klämlängden är 6 cm. De lysande lysdioderna avger ett universellt vitt ljus som kan dämpas i 6 steg om så önskas. På så sätt säkerställer Tamarin perfekta arbetsförhållanden på skrivbordet.
 • Prios Kalvito LED-solcellsväggspot sensor 2 lampor

  Prios Kalvito LED-solcellsväggspot sensor 2 lampor
  LED solväggsstrålkastare Kalvito utrustad med en rörelsedetektor Kalvito LED-solväggsstrålkastare är tillverkad av plast och har två ljusstarka LED-moduler som drivs av en solpanel. Lysdioderna ger tillräcklig ljusstyrka i dagsljusets ljusfärg, vilket är mycket praktiskt vid ingången till huset eller vid uppfarten, särskilt på kvällen. Vid behov kan strålarna svängas så att strålvinkeln kan bestämmas individuellt. Den integrerade sensorn registrerar rörelser i en vinkel på 140° och på ett maximalt avstånd på 10 meter. Dessutom kan ljusets varaktighet justeras individuellt mellan 3 sekunder och 7 minuter. IP44-skyddsklassningen garanterar en god hållbarhet för denna armatur i utomhusmiljöer. Tekniska data för rörelsedetektorn: - Avläsningsvinkel: 140 - Maximalt avstånd: 10 meter - Reglerbar ljuslängd: 3 sekunder till 7 minuter.
 • Prios Neliyah hänglampa, rund, vit, 4 lampor

  Prios Neliyah hänglampa, rund, vit, 4 lampor
  Pendellampa Neliyah med fyra lågor i vitt Neliyah övertygar med sin rymliga men smala design. Pendellampan är tillverkad av järn och aluminium och har en attraktiv vit färgskala. De fyra lampskärmarna har ett rörformat utseende och kan utrustas med GU10-lampor. Dessa skärmar sitter i en rad på smala upphängningar som är fästa på ett långsträckt takfäste. Pendellampan Neliyah passar bra in i inredningsstilen och smälter lätt in med resten av möblerna. Den passar perfekt i matsalen och ger en harmonisk belysning av matbordet.
 • Prios utomhusvägglampa Tetje, svart, rund, 16 cm

  Prios utomhusvägglampa Tetje, svart, rund, 16 cm
  Väderbeständig utomhusvägglampa Tetje av svart aluminium i cylindrisk form Vägglampan Tetje ger tillförlitlig belysning för utomhusområden och imponerar med sin enkla design. Den har ett rörformat utseende och kommer i en enfärgad svart färg. Med en IP65-skyddsklass är Tetje utomhusvägglampa dammtät och skyddad mot vattenstrålar, vilket gör den till en väderbeständig följeslagare för utomhusområden. Tetje kan kombineras med andra lampor i serien för att skapa ett harmoniskt helhetsintryck och framhäva husets arkitektoniska stil.
 • Prios LED-inbyggnadslampa Rida, 14,5 cm, 12W, 3 enheter, CCT, dimbar

  Prios LED-inbyggnadslampa Rida, 14,5 cm, 12W, 3 enheter, CCT, dimbar
  Vit LED-inbyggnadsspot Rida i rund form, färgtemperaturen kan ställas in före installationen via DIP-omkopplare, IP44, set om 3 Rida får poäng med god funktionalitet och är en ljuskälla för många ändamål, oavsett om du vill använda inbyggnadslampan privat eller kommersiellt. Armaturhuset är runt och vitt, vilket gör den ovanligt enkel och tidlös, vilket talar för dess mångsidiga användning. Tack vare den breda spridningsvinkeln kan ett rum belysas över ett större område, men i större rum är det ändå lämpligt att använda flera armaturer för att uppnå ett optimalt ljusresultat. Den höga kapslingsklassen innebär att den inbyggda LED-strålkastaren är väl skyddad mot fukt och väta och därför utan tvekan kan användas även i badrum eller andra fuktiga rum. Vid installationen måste man först bestämma sig för en färgtemperatur, sedan kan man välja en av tre färgtemperaturer via en DIP-omkopplare och därefter installera armaturen. Rida kan också dimmas externt om en motsvarande dimmer tillhandahålls via husinstallationen och kan användas. Ljusstyrkan hos de fast installerade LED-lamporna kan då justeras efter behov - dimbar - kapslingsklass IP44 för användning i fuktiga utrymmen - färgtemperaturen kan ställas in via DIP-omkopplaren före installationen - bred spridningsvinkel på 100° - levereras i ett praktiskt set om 3
 • Prios utomhus vägglampa Tetje, vit, rund, sensor

  Prios utomhus vägglampa Tetje, vit, rund, sensor
  Utomhusvägglampa Tetje av aluminium med rörelsesensor - den praktiska följeslagaren utomhus Tetje imponerar med sin minimalistiska design, som enkelt kan integreras i olika arkitektoniska stilar av hus. Lampan är tillverkad av aluminium och har en vit färgskala, vilket ger den en enkel karaktär. Den är perfekt för utomhusbruk eftersom den är dammtät och skyddad mot vattenstrålar tack vare IP65-skyddsgraden. Den styrs också av en rörelsesensor som är installerad på undersidan. Tetje utomhusvägglampa kan utrustas med GU10-ljuskällor.
 • Prios LED-taklampa Edwina, svart, 24,5 cm, CCT, dimbar

  Prios LED-taklampa Edwina, svart, 24,5 cm, CCT, dimbar
  Modern LED-taklampa Finto med många tekniska funktioner och IP44 Finto LED-taklampa en rund design som kan integreras underbart i nästan alla miljöer. Lampan var tillverkad av slitstark plast och aluminium. Det runda huset täcktes med en klassisk svart yta, medan skärmskyddet ger en fin kontrast i vitt. Med hjälp av en DIP-omkopplare på huset kan Finto varieras i sin ljusfärg stegvis (3000 K, 4000 K och 6000 K). Dessutom kan ljusstyrkan anpassas till dina egna behov via en extern dimmer (fasreglering). Tack vare IP44 kan den också installeras i ett badrum. Användningen av denna praktiska lampa är möjlig både i dina egna fyra väggar och i affärsområdet. Tekniska specifikationer: - dimbar (framkant) - CCT-funktion genom DIP-omkopplare: 3000 K / 4000 K / 6000 K. - kapslingsklass IP44 - Strålvinkel 120 °
 • Prios utomhus vägglampa Tetje, vit, vinklad, sensor

  Prios utomhus vägglampa Tetje, vit, vinklad, sensor
  Vit utomhusvägglampa Tetje i kantig design med rörelsesensor Den enkla designen på utomhusvägglampan Tetje passar perfekt in i husets arkitektoniska stil utan att överskugga det och kan enkelt kombineras med andra lampor i serien. Stommen är tillverkad av aluminium och har en vit färg. Tetje är idealisk för utomhusbruk eftersom den är dammtät och skyddad mot vattenstrålar - med en beprövad IP65-skyddsgrad. Det finns också en sensor på undersidan som styr ljuset med hjälp av rörelse, vilket gör armaturen perfekt för entréområden.
 • Prios Aureka LED-taklampa, installation, 22,5 cm

  Prios Aureka LED-taklampa, installation, 22,5 cm
  Rund, vit LED-takarmatur Aureka, lämplig för infälld och utanpåliggande montering, CCT-färgjustering via DIP-switch Aureka gör mål med en multifunktionell design och en enkel exteriör. Å ena sidan passar LED-takarmaturen in i många möbler och omgivningar, å andra sidan kan den uppfylla många syften eller så kan ljuset anpassas optimalt till förhållandena på platsen. Takarmaturen kan inte bara användas som en diskret, ytmonterad takarmatur, utan kan också installeras i taket om så önskas och ger ett lågt installationsdjup eftersom den är mycket platt utformad. Lysdioderna kan också justeras i ljusfärg före installationen. För detta ändamål är en DIP-switch monterad på höljet, och med hjälp av denna switch kan man också förinställa wattmängden i tre steg. Alla dessa egenskaper gör LED-taklampan Aureka till en användbar ljuskälla som med sin runda form och vita yta är visuellt trevlig i bakgrunden och kan användas både kommersiellt och privat. Armaturen levereras med en silverfärgad dekorationsplatta i form av en ring, som kan fästas magnetiskt på armaturen så att designen kan ändras vid behov. Monteringsdiameter: - Variant 1 (22,5 cm): 6,5 cm - 21 cm - Variant 2 (33 cm): 6,5 cm - 31 cm
 • Prios LED-taklampa Edwina, silver, 22,6 cm, dimbar

  Prios LED-taklampa Edwina, silver, 22,6 cm, dimbar
  Rund LED-taklampa Edwina med silverram och kapslingsklass IP44, ljusfärg kan förinställas Denna taklampa med inbyggda lysdioder är en klassisk allround för många tillfällen. En DIP-omkopplare placerad på höljet kan användas för att välja en av tre ljusfärger före montering - beroende på vad som passar platsen och syftet bättre. Lysdioderna avger ett starkt ljus med låg strömförbrukning och är därför särskilt effektiva. Om det behövs kan ljusstyrkan justeras med en extern dimmer . Dessutom är kapslingsklass ett bevis på ett bra skydd mot fukt, så du Edwina för belysning av våtrum ger kan. LED-taklampa kan användas både i kommersiellt och privat bruk och den runda designen med silverram verkar behagligt diskret och mångsidig. förinställbar ljusfärg (DIP-omkopplare) - kapslingsklass IP44 för badrum och fuktiga rum - externt dimbar
 • Prios LED-taklampa Alette, vit, 17,2 cm, dimbar

  Prios LED-taklampa Alette, vit, 17,2 cm, dimbar
  Fyrkantig, vit LED-taklampa Alette, IP44, DIP-omkopplare för förinställning av ljusfärg, dimbar Alette är ett diskret belysningselement för många miljöer, som med sin vita yta och kantiga form verkar nästan tidlös och kan användas både kommersiellt och privat. LED-taklampa har ljuskällor som kan justeras i ljusfärg före installation. För detta ändamål finns en DIP-omkopplare på armaturhuset som kan ställas in i tre lägen, medan ljusstyrkan kan regleras via en extern dimmer om det behövs. Alette är därför en särskilt funktionsorienterad lampa som också kan användas i badrum med kapslingsklass IP44. Strålvinkeln är relativt bred och om du monterar flera lampor på ett visst avstånd från varandra kan du också tillräckligt belysa större rum. - IP44 - dimbar - DIP-omkopplare för förinställning av ljusfärgen
 • Prios LED-inbyggnadslampa Cadance, silver, 11,5 cm, 10 st, dimbar

  Prios LED-inbyggnadslampa Cadance, silver, 11,5 cm, 10 st, dimbar
  Silverfärgad inbyggnadslampa Cadance i rund form, IP44, färgtemperatur kan justeras före installation, dimbar - i ett praktiskt set om 10 Här används en riktig allroundlampa, eftersom inbyggnadslampan Candance har flera tekniska fördelar att erbjuda. Den runda formen och silverfärgen ger den ett särskilt enkelt utseende för många olika användningsområden i privata rum eller kommersiella miljöer, och inbyggnadslampan har en högre kapslingsklass, vilket innebär att Candance utan problem kan installeras i badrum och allmänt fuktiga rum. Före installationen kan färgtemperaturen även ställas in med en DIP-omkopplare på höljet och den effektiva LED-lampan kan även dimmas om en extern dimmer installeras. Installationsdiameter: - Variant 1 (11,5 cm): 10-11 cm - Variant 2 (17 cm): 15-16 cm - Variant 3 (22 cm): 20-21 cm - Variant 4 (24 cm): 22-23 cm
 • Prios LED-inbyggnadslampa Cadance, silver, 22 cm, dimbar

  Prios LED-inbyggnadslampa Cadance, silver, 22 cm, dimbar
  Silver LED-inbyggnadslampa lampkadans i rund form, IP44, ljusfärginställning före installation, dimbar En riktig allroundspelare spelar in här, eftersom den LED-inbyggnadslampa lampan Candance har olika fördelar att erbjuda när det gäller teknik. Visuellt hålls det emellertid särskilt enkelt med sin runda form och silverfinish för ett brett användningsområde i privata rum eller kommersiella miljöer. Tekniskt sett får LED-inbyggnadslampa armaturer en högre grad av kapslingsklass så att Candance enkelt kan installeras i badrum och i allmänhet fuktiga rum. Före installationen kan ljusfärgen också ställas in med en DIP-omkopplare på huset och de effektiva LED-lamporna kan också dämpas om en extern dimmer är installerad. Installationsdiameter: - Variant 1 (11,5 cm): 10-11 cm - Variant 2 (17 cm): 15-16 cm - Variant 3 (22 cm): 20-21 cm - Variant 4 (24 cm): 22-23 cm
 • Prios LED-reflektor GU5.3 7.5W 621lm 36° vit 830

  Prios LED-reflektor GU5.3 7.5W 621lm 36° vit 830
  GU5.3 7,5W LED-reflektor av polykarbonat, vit Denna LED-reflektor är lämplig för många armaturer med GU5.3-sockel. Den är tillverkad av polykarbonat och kan användas flexibelt tack vare sin vita färg - ej dimbar - 7,5W - 621 lumen - 36° spridningsvinkel
 • Prios utomhusvägglampa Tetje, svart, rund, 10 cm, set om 4

  Prios utomhusvägglampa Tetje, svart, rund, 10 cm, set om 4
  Utomhusvägglampa i svart aluminium Tetje i svart - i ett praktiskt set om 4 Om du letar efter en enkel vägglampa för utomhusbruk är Tetje den perfekta lösningen. Den har en enkel karaktär, är tillverkad av aluminium och har ett cylindriskt utseende. Kapslingsklassen IP65 gör den dammtät och skyddar den mot vattenstrålar, vilket gör den perfekt för väderförhållanden utomhus. Utomhusvägglampan Tetje kan enkelt kombineras med andra lampor i serien för att skapa ett harmoniskt helhetsintryck. Den kan förses med GU10-lampor och levereras i ett praktiskt set om 4.
 • Prios LED-inbyggnadslampa Rida, 19cm, 18W, 10st, CCT, dimbar

  Prios LED-inbyggnadslampa Rida, 19cm, 18W, 10st, CCT, dimbar
  Stor, dimbar LED-downlight Rida med rund, vit omramning; färgtemperaturen kan styras med DIP-omkopplare, IP44, set om 10 Rida är en praktisk ljuskälla med förhållandevis stora dimensioner för en inbyggnadslampa, som kan användas på många olika sätt både privat och kommersiellt. Den höga kapslingsklassen innebär att den även kan användas i fuktiga rum, eftersom fukt inte kan skada den infällda spotlighten, vilket gör den lämplig för badrumsbelysning. Den enkla designen med vit yta och rund form passar in i många moderna miljöer, men är i grunden också ganska tidlös. Du kan därför använda den infällda downlighten med LED var du vill. Ljusstyrkan hos LED-lamporna kan regleras vid behov och en extern dimmer finns tillgänglig. Möjligheten att variera färgtemperaturen via en DIP-omkopplare är särskilt intressant, även för kommersiellt bruk. På så sätt kan lämplig färgtemperatur väljas och ställas in före installationen. Den relativt breda spridningsvinkeln möjliggör en bred rumsbelysning, varigenom flera infällda strålkastare kan användas i större rum för att skapa en ljus och bred belysning - CCT-färgen kan ställas in via DIP-omkopplaren innan armaturen installeras - IP44, hög kapslingsklass för användning i fuktiga utrymmen - dimbar - bred spridningsvinkel för bred belysning - levereras i ett praktiskt set om 10 st
 • Prios LED-inbyggnadslampa Rida, 11,5 cm, 9W, 3 enheter, CCT, dimbar

  Prios LED-inbyggnadslampa Rida, 11,5 cm, 9W, 3 enheter, CCT, dimbar
  Vit LED-inbyggnadsspot Rida i rund form, färgtemperaturen kan ställas in före installationen via DIP-omkopplare, IP44, set om 3 Rida får poäng med god funktionalitet och är en ljuskälla för många ändamål, oavsett om du vill använda inbyggnadslampan privat eller kommersiellt. Armaturhuset är runt och vitt, vilket gör den ovanligt enkel och tidlös, vilket talar för dess mångsidiga användning. Tack vare den breda spridningsvinkeln kan ett rum belysas över ett större område, men för större rum är det ändå lämpligt att använda flera armaturer för att uppnå ett optimalt ljusresultat. Den höga kapslingsklassen innebär att den inbyggda LED-spotlighten är väl skyddad mot fukt och väta och därför utan tvekan kan användas i badrum eller andra fuktiga rum. Vid installationen måste man först bestämma sig för en färgtemperatur, sedan kan man välja en av tre färgtemperaturer via en DIP-omkopplare och därefter installera armaturen. Rida kan också dimmas externt om en motsvarande dimmer tillhandahålls via husinstallationen och kan användas. Ljusstyrkan hos de fast installerade LED-lamporna kan då justeras efter behov - dimbar - kapslingsklass IP44 för användning i fuktiga utrymmen - färgtemperaturen kan ställas in via DIP-omkopplaren före installationen - bred spridningsvinkel på 100° - levereras i ett praktiskt set om 3
 • Prios LED-inbyggnadslampa Cadance, vit, 24 cm, 3 st, dimbar

  Prios LED-inbyggnadslampa Cadance, vit, 24 cm, 3 st, dimbar
  Rund, dimbar Cadance inbyggnadslampa i vitt, förinställbar färgtemperatur, IP44 - i tre utföranden Här kommer den speciella funktionsrikedomen till sin rätt, för Cadance inbyggnadslampa kan mer än att bara lysa upp, den är ovanligt dimbar med sin runda form och vita yta. Inbyggnadslampan kan därför användas på en mängd olika sätt, både i privata rum och i kommersiell miljö. Med sin högre kapslingsklass är Cadance väl skyddad mot fukt och kan därför också användas i badrum och andra fuktiga rum. Med hjälp av en DIP-omkopplare på höljet kan färgtemperaturen väljas efter behov före installationen. LED-lamporna kan när som helst dimmas externt, förutsatt att en lämplig dimmer är installerad. Allt detta gör att belysningen kan anpassas till den specifika situationen på plats. Cadance levereras i ett praktiskt set om 3. Installationsdiameter: - Variant 1 (11,5 cm): 10-11 cm - Variant 2 (17 cm): 15-16 cm - Variant 3 (22 cm): 20-21 cm - Variant 4 (24 cm): 22-23 cm
 • Prios LED-reflektor GU5.3 7.5W 621lm 36° vit 840 set om 5

  Prios LED-reflektor GU5.3 7.5W 621lm 36° vit 840 set om 5
  GU5.3 7,5W LED-reflektor av polykarbonat, vit, i praktisk uppsättning om 5 Denna LED-reflektor är lämplig för många lampor med GU5.3-sockel. Den är tillverkad av polykarbonat och kan användas flexibelt tack vare sin vita färg - ej dimbar - 7,5W - 621 lumen - spridningsvinkel 36° - levereras i en uppsättning om 5
 • Prios taklampa Edwina, vit, 12,2cm 3st, dimbar

  Prios taklampa Edwina, vit, 12,2cm 3st, dimbar
  Edwina rund LED-taklampa med förinställbar färgtemperatur, IP44 - i ett praktiskt set om 3 Denna taklampa med fast monterade LED-taklampor är en enkel ljuskälla för många tillfällen, som kan användas både privat och kommersiellt. Den runda formen och den vita ytdesignen är särskilt tidlösa och Edwina är också tekniskt lämplig för många platser och användningsområden, eftersom färgtemperaturen kan förinställas före installationen med hjälp av en integrerad DIP-omkopplare på höljet och kapslingsklassen gör att den också kan användas i våtrum, eftersom taklampan med LED är tillräckligt tätad för att förhindra att stänkvatten tränger in. Med den breda spridningsvinkeln kan även större områden belysas väl och ljusstyrkan kan vid behov justeras via en extern dimmer - IP44, för badrum och fuktiga utrymmen - Färgtemperaturen kan förinställas via DIP-omkopplaren - Dimbar - Levereras i set om 3 st
 • Prios Maikel LED utomhusstrålkastare, 20W, 1500lm, aluminium, sensor

  Prios Maikel LED utomhusstrålkastare, 20W, 1500lm, aluminium, sensor
  LED utomhusväggspotlight Maikel med rörelsesensor Denna LED utomhusväggspotlight med rörelsesensor är tillverkad av högkvalitativt svart aluminium och ger kraftfull och estetiskt tilltalande belysning. Spotlighten har en färgtemperatur på 3000K. Med IP44-skydd är den också skyddad mot vattenstänk och är idealisk för användning i trädgårdar, uppfarter och andra utomhusområden. Den moderna och ganska enkla designen integreras utan problem i en mängd olika arkitektoniska stilar. Tekniska data sensor - detekteringsområde 3m±2m--10m±2m
 • Prios LED-taklampa Alette, vit, 12,2 cm, dimbar

  Prios LED-taklampa Alette, vit, 12,2 cm, dimbar
  Fyrkantig, vit LED-taklampa Alette, IP44, DIP-omkopplare för förinställning av ljusfärg, dimbar Alette är ett diskret belysningselement för många miljöer, som med sin vita yta och kantiga form verkar nästan tidlös och kan användas både kommersiellt och privat. LED-taklampa har ljuskällor som kan justeras i ljusfärg före installation. För detta ändamål finns en DIP-omkopplare på armaturhuset som kan ställas in i tre lägen, medan ljusstyrkan kan regleras via en extern dimmer om det behövs. Alette är därför en särskilt funktionsorienterad lampa som också kan användas i badrum med kapslingsklass IP44. Strålvinkeln är relativt bred och om du monterar flera lampor på ett visst avstånd från varandra kan du också tillräckligt belysa större rum. - IP44 - dimbar - DIP-omkopplare för förinställning av ljusfärgen
 • Prios Wynion LED-taklampa CCT App, 39 cm

  Prios Wynion LED-taklampa CCT App, 39 cm
  Dimbar fuktskyddad LED-takarmatur med enkel rund form, CCT-färgbyte som kan styras via appenDenna takarmatur drivs med LED vars ljusfärg kan justeras med Tuya-appen och som även kan dimmas via appen. Detta garanterar en hög funktionalitet och armaturen kan användas enligt dina egna önskemål. Den är lämplig för badrum och andra fuktiga rum, men kan även installeras i andra rum och med sin höga ljusstyrka och lika höga skyddsklass är den också väl lämpad för kommersiella lokaler. - styrbar via Tuya-appen- Ljusfärg justerbar i tre steg (3 000/4 000/5 700 K)- Dimbar- För fuktiga rum- Skyddsklass IP64
 • Prios taklampa Edwina, vit, 22,6 cm, 10 st, dimbar

  Prios taklampa Edwina, vit, 22,6 cm, 10 st, dimbar
  Edwina rund LED-taklampa med förinställbar färgtemperatur, IP44 - i set om 10 Denna taklampa med fast monterade LED-taklampor är en enkel ljuskälla för otaliga tillfällen, som kan användas både privat och kommersiellt. Den runda formen och den vita ytdesignen är särskilt tidlösa och Edwina är också tekniskt lämplig för många platser och användningsområden, eftersom färgtemperaturen kan förinställas före installationen med hjälp av en integrerad DIP-omkopplare på höljet och kapslingsklassen gör att den också kan användas i våtrum, eftersom taklampan med LED är tillräckligt tätad för att förhindra att stänkvatten tränger in. Med den breda spridningsvinkeln kan även större ytor belysas väl och ljusstyrkan kan vid behov justeras via en extern dimmer - IP44, för badrum och fuktiga utrymmen - Färgtemperaturen kan förinställas via DIP-omkopplaren - Dimbar - Levereras i set om 10 st
 • Prios taklampa Edwina, silver, 22,6 cm, 10 st, dimbar

  Prios taklampa Edwina, silver, 22,6 cm, 10 st, dimbar
  Edwina rund LED-taklampa i praktiskt set om tio med silverfärgad ram och kapslingsklass IP44, förinställbar ljusfärg Denna taklampa med fast monterade LED-lampor är en klassisk allroundlampa för många tillfällen. Med hjälp av en DIP-omkopplare på armaturhuset kan du välja en av tre färgtemperaturer före installationen - beroende på vad som passar bäst för platsen och ändamålet. LED-lamporna ger ett starkt ljus med låg strömförbrukning och är därför särskilt effektiva. Vid behov kan ljusintensiteten justeras med hjälp av en extern dimmer. Kapslingsklassen IP44 ger dessutom ett bra skydd mot fukt, vilket innebär att Edwina även kan användas för att belysa fuktiga rum. LED-taklampan passar bra i både kommersiella och privata miljöer och den runda designen med silverfärgad ram är behagligt diskret och mångsidig. - förinställbar färgtemperatur (DIP-omkopplare) - kapslingsklass IP44 för badrum och fuktiga rum - externt dimbar - levereras i set om 10 st
 • Prios LED taklampa Edwina, vit, 24,5 cm, 3 enheter, dimbar

  Prios LED taklampa Edwina, vit, 24,5 cm, 3 enheter, dimbar
  Edwina rund LED-taklampa med förinställbar färgtemperatur, IP44 - i ett praktiskt set om 3 Denna taklampa med fast monterade LED-taklampor är en enkel ljuskälla för många tillfällen, som kan användas både privat och kommersiellt. Den runda formen och den vita ytdesignen är särskilt tidlösa och Edwina är också tekniskt lämplig för många platser och användningsområden, eftersom färgtemperaturen kan förinställas före installationen med hjälp av en integrerad DIP-omkopplare på höljet och kapslingsklassen gör det möjligt att använda den även i våtrum, eftersom taklampan med LED är tillräckligt tätad för att förhindra att stänkvatten tränger in. Med den breda spridningsvinkeln kan även större områden belysas väl och ljusstyrkan kan vid behov justeras via en extern dimmer - IP44, för badrum och fuktiga utrymmen - Färgtemperaturen kan förinställas via DIP-omkopplaren - Dimbar - Levereras i tre exemplar
 • Prios taklampa Edwina, silver, 24,5 cm, 10 st, dimbar

  Prios taklampa Edwina, silver, 24,5 cm, 10 st, dimbar
  Edwina rund LED-taklampa med silverfärgad ram och kapslingsklass IP44, förinställbar färgtemperatur - i ett praktiskt set om 10 Denna taklampa med fast monterade LED-lampor är en klassisk allroundlampa för många tillfällen. Med hjälp av en DIP-omkopplare på armaturhuset kan du välja en av tre färgtemperaturer före installationen - beroende på vad som passar bäst för platsen och ändamålet. LED-lamporna ger ett starkt ljus med låg strömförbrukning och är därför särskilt effektiva. Vid behov kan ljusintensiteten justeras med hjälp av en extern dimmer. Kapslingsklassen IP44 ger dessutom ett bra skydd mot fukt, vilket innebär att Edwina även kan användas för att belysa fuktiga rum. LED-taklampan passar bra i både kommersiella och privata miljöer och den runda designen med silverfärgad ram är behagligt diskret och mångsidig. - förinställbar färgtemperatur (DIP-omkopplare) - kapslingsklass IP44 för badrum och fuktiga rum - externt dimbar - armaturen levereras i set om 10 st
 • Prios utomhusvägglampa Irfan kantig vit 15,5 cm

  Prios utomhusvägglampa Irfan kantig vit 15,5 cm
  Vinkelformad vägglampa Irfan - två lampor för utomhusbrukDen enkla designen och IP44-skyddsklassificeringen gör vägglampan Irfan perfekt för att belysa en terrass. Den är skyddad mot vattenstänk och dess vinklade kropp är tillverkad av plast. Den enkla designen avrundas med en vit färg, vilket gör det lättare att integrera den i husets arkitektoniska stil. Irfan vägglampa för utomhusbruk är utrustad med GU10-lampor och ljuset kommer ut från botten och toppen av höljet. För en harmonisk atmosfär kan Irfan kombineras med andra armaturer i serien.
 • Prios utomhusvägglampa Irfan rund vit 15,5 cm

  Prios utomhusvägglampa Irfan rund vit 15,5 cm
  Tvålampig vägglampa Irfan i vit designIrfan är perfekt för att belysa en terrass och övertygar med sin ganska diskreta design. Vägglampan för utomhusbruk är tillverkad av plast och har en rundad form. Den kan utrustas med två GU10-lampor, vars ljus kommer ut från toppen och botten av huset. IP44-skyddsklassificeringen visar att Irfan är skyddad mot stänkande vatten. Armaturens enkla design integreras väl i husets arkitektoniska stil utan att bryta den.
 • Prios utomhus vägglampa Tetje, svart, kantig, sensor

  Prios utomhus vägglampa Tetje, svart, kantig, sensor
  Tetje vinklad utomhusvägglampa med praktisk rörelsesensor Tetje utomhusvägglampa kombinerar en enkel design med praktiska funktioner. Den är tillverkad i aluminium och har en enkel form som avrundas av den svarta färgen. Den är utrustad med en sensor på undersidan som styr ljuset genom rörelse, vilket gör armaturen idealisk för entréområden. Med en IP65-skyddsgrad är Tetje utomhusvägglampa bevisat dammtät och skyddad mot vattenstrålar. Den kan också enkelt kombineras med andra lampor i serien för att skapa ett harmoniskt helhetsintryck i utomhusområdet.
 • Prios vägglampa för utomhusbruk Tetje, svart, vinklad, 16 cm

  Prios vägglampa för utomhusbruk Tetje, svart, vinklad, 16 cm
  Enkel utomhusvägglampa Tetje av aluminium med kubformat utseende Utomhusvägglampan Tetje är idealisk för detaljbelysning framför ytterdörren. Den är tillverkad av aluminium och har en kantig kropp som påminner om en kuboid. Den svarta färgen ger den en enkel karaktär och gör att den lätt kan integreras i husets yttervägg. Tetje utomhusvägglampa är dammtät och skyddad mot vattenstrålar - ett bevis på dess IP65-skyddsgrad. Tetje kan utrustas med GU10-ljuskällor och kan enkelt kombineras med andra lampor i serien för att skapa ett harmoniskt helhetsintryck.
 • Prios utomhus vägglampa Tetje, svart, rund, sensor

  Prios utomhus vägglampa Tetje, svart, rund, sensor
  Robust utomhusvägglampa Tetje i aluminium med praktisk rörelsesensor Rätt belysning är avgörande för en snygg utomhusmiljö. Detta kan uppnås med hjälp av den enkla utomhusvägglampan Tetje. Tetje imponerar med sitt enkla utseende och subtila färgschema. Den är också dammtät och skyddad mot vattenstrålar tack vare IP65-skyddsgraden och klarar väderförhållandena utanför ytterdörren. Tetje utomhusvägglampa har också en rörelsesensor som kan användas för att styra ljuset. Denna funktion är idealisk för entréområdet och säkerställer att den nödvändiga belysningen genereras hela tiden.
 • Prios utomhusvägglampa Irfan kantig svart 10 cm

  Prios utomhusvägglampa Irfan kantig svart 10 cm
  Enkel vägglampa Irfan i plast i vinkelformEn enkel exteriör är vad som definierar Irfan. Vägglampan för utomhusbruk är tillverkad av plast och har ett vinkelformat hölje. Den kan utrustas med GU10-lampor och genom öppningen i botten kommer ljuset ut nedåt och skapar en bländfri belysning. Irfan kan dessutom enkelt kombineras med andra armaturer i serien för att skapa en harmonisk atmosfär. Skyddsklassen IP44 gör att den är skyddad mot stänkande vatten.
 • Prios utomhusvägglampa Irfan kantig svart 15,5 cm

  Prios utomhusvägglampa Irfan kantig svart 15,5 cm
  Vinkelformad vägglampa Irfan med uttag på toppen och bottenDen som letar efter en enkel utomhusbelysning kommer inte att bli besviken på Irfan. Den diskreta armaturen har en kantig kropp, är tillverkad av plast och presenterar sig i en svart färgskala. Den kan utrustas med två GU10-lampor, som sprider sitt ljus både upptill och nedtill. Irfan vägglampan för utomhusbruk är skyddad mot vattenstänk, vilket också framgår av IP44-skyddsklassificeringen.
 • Prios utomhusvägglampa Tetje, svart, rund, 10 cm

  Prios utomhusvägglampa Tetje, svart, rund, 10 cm
  Svart vägglampa för utomhusbruk Tetje av aluminium i svart Om du letar efter en enkel vägglampa för utomhusbruk är Tetje den perfekta lösningen. Den har en enkel karaktär, är tillverkad av aluminium och har ett cylindriskt utseende. IP65-klassningen gör den dammtät och skyddar den mot vattenstrålar, vilket gör den perfekt för väderförhållanden utomhus. Tetje utomhusvägglampa kan enkelt kombineras med andra lampor i serien för att skapa ett harmoniskt helhetsintryck. Den kan utrustas med GU10-ljuskällor.
 • Prios Smart LED-ljuskedja Liezel, 732 cm, RGBW, Tuya

  Prios Smart LED-ljuskedja Liezel, 732 cm, RGBW, Tuya
  Smart LED-ljuskedja Liezel för uteplatsen eller trädgården För en harmonisk atmosfär i utemiljön är lämplig accentbelysning ett måste. Liezel är en smart ljuskedja med fast installerade LED-lampor som kan styras med den kostnadsfria Tuya-appen. Den kan också generera enkel varmvit belysning och har en RGB-funktion så att den kan berika trädgården med klara färger. Lampan har kapslingsklass IP65, vilket gör den dammtät och skyddar den mot vattenstrålar. Därför är Liezel LED-ljuskedja perfekt för utomhusbruk. Tekniska data / kompatibilitet - RGB-funktion - varmvitt ljus (3 000 K) - kan styras med gratis Tuya-appen (tillgänglig för iOS och Android)
 • Prios Jostiras LED-solstrålkastare med jordspett

  Prios Jostiras LED-solstrålkastare med jordspett
  Liten LED-solcellsstrålkastare Jostiras i svart Jostiras är ett praktiskt tillskott till trädgårdar och andra utomhusområden. Strålkastaren har ett jordspett och en solcellsmodul så att ingen extern ström behövs för driften. När batteriet är fulladdat kan Jostiras lysa i upp till 16 timmar. Eftersom strålkastaren kan riktas specifikt är det möjligt att belysa vissa objekt direkt och därmed skapa en vacker scen. Solcellslampan kan också användas för att helt enkelt lysa upp vägar, varvid effekten naturligtvis blir särskilt bra om flera lampor placeras i rad.
 • Prios Smart LED-ljuskedja Liezel, 300 cm, RGB, Tuya

  Prios Smart LED-ljuskedja Liezel, 300 cm, RGB, Tuya
  Liezel LED-ljusslinga för utomhusbruk med RGB-funktion Liezel ger en behaglig accentbelysning i trädgården eller på uteplatsen. LED-ljuskedjan har en RGB-funktion som gör att den kan lysa upp i starka färger och ge utomhusområdet en speciell atmosfär. Tack vare kapslingsklass IP65 är Liezel bevisat dammtät och skyddad mot vattenstrålar och klarar därmed väderförhållandena utanför din ytterdörr. Den kan också styras med Tuya-appen, en kostnadsfri app för smarta hem som finns tillgänglig för både iOS och Android.
 • Prios LED-inbyggnadslampa Cadance, vit, 22 cm, dimbar

  Prios LED-inbyggnadslampa Cadance, vit, 22 cm, dimbar
  Rund, dimbar LED-inbyggnadslampa armatur Kadans i vitt, ljus färg kan förinställas, IP44 En speciell mängd funktioner spelar in här, eftersom Cadance LED-inbyggnadslampa lampan kan göra mer än bara glans, dess utseende är å andra sidan utomordentligt subtilt med sin runda form och vita yta. Detta innebär att den inbyggnadslampa kan användas på olika sätt, både i privata rum och i en kommersiell miljö. Med den högre kapslingsklass är Cadance väl skyddad från fukt och kan därför också användas i badrum och andra fuktiga rum. En DIP-omkopplare på huset kan också användas för att välja ljusfärg efter önskan före installation. Lysdioderna kan när som helst dämpas externt, förutsatt att en motsvarande dimmer är installerad. Allt detta används för att skräddarsy belysningen efter den specifika situationen på plats. Installationsdiameter: - Variant 1 (11,5 cm): 10-11 cm - Variant 2 (17 cm): 15-16 cm - Variant 3 (22 cm): 20-21 cm - Variant 4 (24 cm): 22-23 cm
 • Prios Tulimar väglampa, 1-lampa

  Prios Tulimar väglampa, 1-lampa
  Smal Tulimar gångvägslampa med flexibel spotlight Gångvägslampan Tulimar är tillverkad av robust aluminium och har en mörkgrå ytfinish, som just nu är mycket trendig. Designen kan integreras i olika miljöer utan att omedelbart falla i ögonen. Denna gångvägslampa kan utrustas med alla GU10-ljuskällor, varvid särskilt ekonomiska LED-ljuskällor är en fördel här. Den cylindriska strålkastaren kan enkelt justeras efter behov, så att användaren hela tiden kan anpassa ljuskäglans riktning.
 • Prios LED infälld spotlight Rida, 22,5 cm, 30 W, CCT, dimbar

  Prios LED infälld spotlight Rida, 22,5 cm, 30 W, CCT, dimbar
  Stor, dimbar Rida LED-downlight med rund, vit surround ; Ljusfärg styrbar via DIP-omkopplare, IP44 Rida är en praktisk lampa med mått som är jämförbara med en inbyggnadslampa armatur, som kan användas på olika sätt både privat och kommersiellt. Den höga kapslingsklass talar för användning i fuktiga rum, eftersom fukt inte kan skada den inbyggda platsen, så att den också är användbar för belysning av badrum. Dess enkla form med en vit yta och rund form passar in i många samtida omgivningar, men är i grunden också ganska tidlös. Därför kan du använda den inbyggda LED- downlight var du vill. Om du vill ha det och en extern dimmer tillgänglig kan lysdiodernas ljusstyrka också regleras. Särskilt intressant, även för kommersiellt bruk, är möjligheten att variera ljusfärgen med en DIP-omkopplare. Detta gör att du kan välja och ställa in rätt ljusfärg före installationen. En relativt bred strålningsvinkel möjliggör rumsbelysning, varigenom flera infällda fläckar kan användas i större rum så att belysningen blir ljus och över ett stort område. - CCT-färginställning möjlig via DIP-omkopplare före armaturinstallation - IP44, hög grad av kapslingsklass för användning i fuktiga rum - dimbar - bred strålevinkel för belysning av området
 • Prios Larkumi utomhusvägglampa med E27-uttag

  Prios Larkumi utomhusvägglampa med E27-uttag
  Vägglampa Larkumi för utomhusbruk med en formbar lampskärm Vägglampan Larkumi för utomhusbruk har en mörk design och passar perfekt för att belysa husentréer, garage eller terrasser. Den har en välformad lampskärm genom vilken användaren kan se den E27-lampan som ska användas. Därför bör glödlampan vara lämpligt dekorativ för att komplettera armaturens speciella karaktär. Den mörkgråa ytan kan kombineras med många färgkoncept och ser elegant ut på husväggen.
 • Prios Gamion LED-lampa för gångväg av aluminium, 90 cm

  Prios Gamion LED-lampa för gångväg av aluminium, 90 cm
  Modern LED-gångbelysning Gamion med vinklat utseende Denna LED-gångbelysning är särskilt effektiv under årets mörkare månader när den installeras i en rad med flera lampor längs trädgårdsgången. När du kommer hem på kvällen vill du mötas av ett behagligt och varmt ljus. Gamion LED-lampa för gångväg ger detta med sitt varmvita ljus, som är mycket behagligt och inbjudande. Den mörka och öppna designen med smala stag passar perfekt in i moderna miljöer.
 • Prios LED inbyggnadslampa Cadance, silver, 24cm, 10st, dimbar

  Prios LED inbyggnadslampa Cadance, silver, 24cm, 10st, dimbar
  Silverfärgad inbyggnadslampa Cadance i rund form, IP44, justering av färgtemperaturen före installation, dimbar - i ett praktiskt set om 10 Detta är en riktig allroundlampa, eftersom inbyggnadslampan Candance har flera tekniska fördelar. Den runda formen och silverfärgen ger den ett mycket enkelt utseende för många olika användningsområden i privata rum eller kommersiella miljöer, medan inbyggnadslampan har en högre kapslingsklass, vilket innebär att Candance utan problem kan installeras i badrum och allmänt fuktiga rum. Före installationen kan färgtemperaturen också ställas in med en DIP-omkopplare på höljet och den effektiva LED-lampan kan också dimmas om en extern dimmer installeras. Lampan levereras i ett set om 10 st. Installationsdiameter: - Variant 1 (11,5 cm): 10-11 cm - Variant 2 (17 cm): 15-16 cm - Variant 3 (22 cm): 20-21 cm - Variant 4 (24 cm): 22-23 cm
 • Prios Uzimar LED-bordslampa, dimbar med CCT

  Prios Uzimar LED-bordslampa, dimbar med CCT
  Uzimar LED-bordlampa med reglerbar ljusstyrka och variabel ljusfärg Uzimar är en svart LED-bordslampa med en smal design som passar bra ihop med moderna inredningsstilar. Den har ljusstarka och samtidigt energisnåla lysdioder som vid behov kan regleras i ljusstyrka och ljusfärg. Ljusstyrkan kan regleras i sex steg och ljusfärgen i tre steg. Den här bordslampan ger tillräcklig belysning för ett skrivbord och anpassar sig till användarens behov.
 • Prios Ihario LED-bordslampa CCT dimbar, svart

  Prios Ihario LED-bordslampa CCT dimbar, svart
  Svart LED-bordlampa Ihario med CCT- och dimfunktion, USB Ihario LED-bordslampa ser mycket bra ut i en modern miljö. Den har en smal ram som kan justeras vid behov, eftersom lamparmen är flexibel i ledet. De fast installerade lysdioderna är ljusstarka och kan dämpas kontinuerligt. Dessutom kan ljusfärgen regleras från varmvitt till universalvitt i tre steg. Detta gör att armaturen passar för olika tillfällen och ger inte bara koncentrerat arbetsljus utan även mysig belysning för läsning och avkoppling. Den är ansluten via en USB-kabel.
 • Prios Neliyah hänglampa, kantig, svart, 4 lampor

  Prios Neliyah hänglampa, kantig, svart, 4 lampor
  Hänglampa Neliyah med fyra flammor med fyrkantiga lampskärmar Om du letar efter en snygg taklampa blir du inte besviken över Neliyah. Den övertygar med sin moderna design gjord av aluminium och järn i en lugn sandsvart och sin smala form. Fyra upphängningar är fästa vid dess långsträckta takfäste, som båda stöder en lampskärm. Dessa nyanser har en fyrkantig design och kan utrustas med GU10-lampor vars ljus dämpas behagligt av skuggväggarna och garanterar bländningsfri belysning. Neliyah-hänglampan integreras enkelt i inredningsstilen och hittar sin perfekta plats ovanför ett matbord.
 • Prios Neliyah hänglampa, kantig, vit, 4 lampor

  Prios Neliyah hänglampa, kantig, vit, 4 lampor
  Modern hängande lampa Neliyah med vinklade lampskärmar i sandvitt Neliyah övertygar med sin harmoniska färgeffekt och sin moderna design. Den sitter på ett långsträckt takfäste där dess vinklade lampskärmar är fästade i fyra upphängningar. Dessa kan utrustas med GU10-lampor och ger en bländfri belysning. Lampan är tillverkad av aluminium och järn, vilket ger den en robust karaktär, och den attraktiva färgen i vitt avrundar designen välvilligt. Hänglampan Neliyah finner sin perfekta plats framför allt ovanför matbordet och sätter harmoniska accenter i vardagsrummet.
 • Prios Neliyah hänglampa, rund, vit, 1 lampor

  Prios Neliyah hänglampa, rund, vit, 1 lampor
  Sandvit Neliyah hängande lampa i smal design i järn och aluminiumDen som letar efter snygg belysning för sitt vardagsrum eller matsal blir inte besviken på Neliyah hängande lampa. Lampan är tillverkad av järn och aluminium och består av ett kompakt, runt takfäste som bär en rörformad lampskärm på en smal upphängning. Den kan utrustas med GU10-lampor och det genererade ljuset dämpas behagligt nedåt av skärmen. Med sitt moderna utseende passar pendellampan Neliyah väl in i olika inredningsstilar och smälter väl in med resten av möblerna. Vid behov kan den kombineras med andra armaturer från serien för att skapa en harmonisk helhetsbild.
 • Prios LED-taklampa Edwina, silver, 24,5 cm, dimbar

  Prios LED-taklampa Edwina, silver, 24,5 cm, dimbar
  Rund LED-taklampa Edwina med silverram och kapslingsklass IP44, ljusfärg kan förinställas Denna taklampa med inbyggda lysdioder är en klassisk allround för många tillfällen. En DIP-omkopplare placerad på höljet kan användas för att välja en av tre ljusfärger före montering - beroende på vad som passar platsen och syftet bättre. Lysdioderna avger ett starkt ljus med låg strömförbrukning och är därför särskilt effektiva. Om det behövs kan ljusstyrkan justeras med en extern dimmer . Dessutom är kapslingsklass ett bevis på ett bra skydd mot fukt, så du Edwina för belysning av våtrum ger kan. LED-taklampa kan användas både i kommersiellt och privat bruk och den runda designen med silverram verkar behagligt diskret och mångsidig. förinställbar ljusfärg (DIP-omkopplare) - kapslingsklass IP44 för badrum och fuktiga rum - externt dimbar
 • Prios LED-inbyggnadslampa Cadance, vit, 11,5 cm, 3 enheter, dimbar

  Prios LED-inbyggnadslampa Cadance, vit, 11,5 cm, 3 enheter, dimbar
  Rund, dimbar Cadance inbyggnadslampa i vitt, förinställbar färgtemperatur, IP44 - i ett praktiskt set om 3 Här kommer en speciell funktionsrikedom till sin rätt, för Cadance inbyggnadslampa kan mer än att bara lysa upp, den är utomordentligt dimbar med sin runda form och vita yta. Inbyggnadslampan kan därför användas på en mängd olika sätt, både i privata rum och i kommersiell miljö. Med sin högre kapslingsklass är Cadance väl skyddad mot fukt och kan därför också användas i badrum och andra fuktiga rum. Med hjälp av en DIP-omkopplare på höljet kan färgtemperaturen väljas efter behov före installationen. LED-lamporna kan när som helst dimmas externt, förutsatt att en lämplig dimmer är installerad. Allt detta gör att belysningen kan anpassas till den specifika situationen på plats. Installationsdiameter: - Variant 1 (11,5 cm): 10-11 cm - Variant 2 (17 cm): 15-16 cm - Variant 3 (22 cm): 20-21 cm - Variant 4 (24 cm): 22-23 cm
 • Prios LED klämlampa Najari, vit, laddningsbart batteri, USB, 51 cm hög

  Prios LED klämlampa Najari, vit, laddningsbart batteri, USB, 51 cm hög
  Vit LED-lampa med klämma Najari med steglös dimning, USB-anslutning LED-lampan med klämma Najari har en enkel design. Den har en flexibel ljusarm och ett ovalformat ljushuvud av plast samt en praktisk klämma. Det innebär att lampan kan användas på olika ställen - t.ex. som läslampa vid sängen eller som arbetsbelysning vid ett bord. Klämmans längd är 5 cm och ljusförhållandena kan justeras individuellt tack vare den steglösa dimningsfunktionen. Den vita finishen ser elegant ut och harmonierar perfekt med olika färgscheman. Batteriet laddas via USB-porten.
 • Prios LED-inbyggnadslampa Shima, vit, 9W, 3000K, 3 enheter, dimbar

  Prios LED-inbyggnadslampa Shima, vit, 9W, 3000K, 3 enheter, dimbar
  Rund inbyggnadslampa Shima i vitt, lämplig för många ändamål och dimbar - i ett praktiskt set om 3 Shima är en infälld spotlight med LED som gör succé med en enkel och modern design och passar i många miljöer, både kommersiella och privata. De fast installerade lysdioderna i inbyggnadslampan ger ett varmvitt ljus som också passar bra i en mysig miljö. Med en spridningsvinkel på 38° är ljuset centrerat och punktformigt, vilket gör Shima idealisk för riktad belysning av föremål eller mindre ytor. Den vita ytan framstår som särskilt tidlös och kan därför enkelt integreras i många stilar. Vid behov kan lysdiodernas ljusstyrka justeras via en extern dimmer så att belysningen kan anpassas harmoniskt - Installationsdiameter: 6,8 cm till 7,5 cm
 • Prios LED-taklampa Edwina, silver, 12,2 cm, dimbar

  Prios LED-taklampa Edwina, silver, 12,2 cm, dimbar
  Rund LED-taklampa Edwina med silverram och kapslingsklass IP44, ljusfärg kan förinställas Denna taklampa med inbyggda lysdioder är en klassisk allround för många tillfällen. En DIP-omkopplare placerad på höljet kan användas för att välja en av tre ljusfärger före montering - beroende på vad som passar platsen och syftet bättre. Lysdioderna avger ett starkt ljus med låg strömförbrukning och är därför särskilt effektiva. Om det behövs kan ljusstyrkan justeras med en extern dimmer . Dessutom är kapslingsklass ett bevis på ett bra skydd mot fukt, så du Edwina för belysning av våtrum ger kan. LED-taklampa kan användas både i kommersiellt och privat bruk och den runda designen med silverram verkar behagligt diskret och mångsidig. förinställbar ljusfärg (DIP-omkopplare) - kapslingsklass IP44 för badrum och fuktiga rum - externt dimbar
 • Prios Aureka LED-taklampa, sensor, 33 cm

  Prios Aureka LED-taklampa, sensor, 33 cm
  Enkel LED-taklampa Aureka med integrerad radarsensor och förinställbar ljusfärg, lämplig för infälld och ytmontering Aureka vet hur man övertygar med en enkel design och kan användas så runt och vitt som det är, både privat och i en kommersiell miljö. LED-taklampa är också en lampa med hög funktionalitetsnivå så att belysningen kan anpassas optimalt till förhållandena på plats. Inte bara ytmontering i tak är möjlig, Aureka kan också användas som en extra platt LED-inbyggnadslampa och ljusfärgen kan ställas in med en DIP-omkopplare innan montering. Sensorn visar sig också vara mycket praktisk eftersom det inte finns något behov av en ljusbrytare för att tända ljuset, närvaron av en person är tillräcklig. Rörelsedetektorns räckvidd är 4 - 6 meter och ljusets varaktighet är 40 sekunder. Installationsdiameter: - Variant 1 (22,5 cm): 6,5 cm - 21 cm - Variant 2 (33 cm): 6,5 cm - 31 cm
 • Prios LED-taklampa Alette, svart, 24 W, CCT, dimbar

  Prios LED-taklampa Alette, svart, 24 W, CCT, dimbar
  Kvadratisk LED-taklampa Alette med CCT och dimmerfunktion, IP44 LED-taklampan Alette är tillverkad av aluminium och plast. Det vinklade armaturhuset har en svart ytfinish och ett slående och modernt utseende. Designen kan integreras i olika interiörer och ser mycket elegant ut. Ljusstyrkan på denna lampa kan justeras individuellt med hjälp av en extern dimmer (leading edge phase control). På armaturhuset finns också en DIP-omkopplare som kan användas för att i förväg justera ljusfärgen i flera steg (3.000 K, 4.000 K och 6.000 K). Lampan har dessutom kapslingsklass IP44, vilket innebär att den även kan användas i badrum. Den är lämplig för både privat och kommersiell användning. Tekniska data: - Dimbar (leading edge fasstyrning) - CCT-funktion via DIP-omkopplare: 3 000 K / 4 000 K / 6 000 K - Skyddsklass IP44 - 120° spridningsvinkel
 • Prios Omino LED-solcells-väggspotlight/sensor

  Prios Omino LED-solcells-väggspotlight/sensor
  Soldriven LED-väggstrålkastare Omino med integrerad sensor LED-väggstrålkastaren Omino scorer med sin LED- och solteknik och god ljusstyrka. Strålkastaren hölls huvudsakligen i en klassisk svart, med det vita skärmskyddet som fungerade som en diffusor och minskade bländningen. Värmaren drivs med hjälp av den medföljande solpanelen, vilket visar sig vara energibesparande och är miljövänligt eftersom du inte behöver leverera elektricitet från utsidan. Den permanent installerade LED-modulen avger varmt vitt ljus som är behagligt för ögat. Armaturen har en integrerad skymningssensor och en rörelsedetektor som upptäcker rörelser på maximalt 12 meters avstånd och i en vinkel på 110 °. Ljuslängden kan ställas in mellan 10 och 60 sekunder efter önskemål. - kapslingsklass IP44 - varmt vitt ljus (3000 K) - soldriven - registreringsvinkel 110 ° - Avkänningsområde max. 12 meter - Ljusvaraktighet justerbar från 10-60 sekunder
 • Prios Edwina LED taklampa, silver, 12,2cm, 10st

  Prios Edwina LED taklampa, silver, 12,2cm, 10st
  Edwina rund LED-taklampa med silverfärgad ram och kapslingsklass IP44, förinställbar färgtemperatur - i ett praktiskt set om 10 Denna taklampa med fast monterade LED-lampor är en klassisk allroundlampa för många tillfällen. Med hjälp av en DIP-omkopplare på armaturhuset kan du välja en av tre färgtemperaturer före installationen - beroende på vad som passar bäst för platsen och ändamålet. LED-lamporna ger ett starkt ljus med låg strömförbrukning och är därför särskilt effektiva. Vid behov kan ljusintensiteten justeras med hjälp av en extern dimmer. Kapslingsklassen IP44 ger dessutom ett bra skydd mot fukt, vilket innebär att Edwina även kan användas för att belysa fuktiga rum. LED-taklampan passar bra i både kommersiella och privata miljöer och den runda designen med silverfärgad ram är behagligt diskret och mångsidig. - Förinställbar färgtemperatur (DIP-switch) - Kapslingsklass IP44 för badrum och fuktiga rum - Externt dimbar - Levereras i set om 10 st
 • Prios LED-inbyggnadslampa Cadance, silver, 17 cm, dimbar

  Prios LED-inbyggnadslampa Cadance, silver, 17 cm, dimbar
  Silver LED-inbyggnadslampa lampkadans i rund form, IP44, ljusfärginställning före installation, dimbar En riktig allroundspelare spelar in här, eftersom den LED-inbyggnadslampa lampan Candance har olika fördelar att erbjuda när det gäller teknik. Visuellt hålls det emellertid särskilt enkelt med sin runda form och silverfinish för ett brett användningsområde i privata rum eller kommersiella miljöer. Tekniskt sett får LED-inbyggnadslampa armaturer en högre grad av kapslingsklass så att Candance enkelt kan installeras i badrum och i allmänhet fuktiga rum. Före installationen kan ljusfärgen också ställas in med en DIP-omkopplare på huset och de effektiva LED-lamporna kan också dämpas om en extern dimmer är installerad. Installationsdiameter: - Variant 1 (11,5 cm): 10-11 cm - Variant 2 (17 cm): 15-16 cm - Variant 3 (22 cm): 20-21 cm - Variant 4 (24 cm): 22-23 cm
 • Prios LED taklampa Edwina, silver, 17,7cm, 10st, dimbar

  Prios LED taklampa Edwina, silver, 17,7cm, 10st, dimbar
  Edwina rund LED-taklampa med silverfärgad ram och kapslingsklass IP44, förinställbar färgtemperatur - i ett praktiskt set om 10 Denna taklampa med fast monterade LED-lampor är en klassisk allroundlampa för många tillfällen. Med hjälp av en DIP-omkopplare på armaturhuset kan du välja en av tre färgtemperaturer före installationen - beroende på vad som passar bäst för platsen och ändamålet. LED-lamporna ger ett starkt ljus med låg strömförbrukning och är därför särskilt effektiva. Vid behov kan ljusintensiteten justeras med hjälp av en extern dimmer. Kapslingsklassen IP44 ger dessutom ett bra skydd mot fukt, vilket innebär att Edwina även kan användas för att belysa fuktiga rum. LED-taklampan passar bra i både kommersiella och privata miljöer och den runda designen med silverfärgad ram är behagligt diskret och mångsidig. - Förinställbar färgtemperatur (DIP-switch) - Kapslingsklass IP44 för badrum och fuktiga rum - Externt dimbar - Levereras i set om 10 st
 • Prios LED taklampa Edwina, silver, 17,7cm, 2st, dimbar

  Prios LED taklampa Edwina, silver, 17,7cm, 2st, dimbar
  Edwina rund LED-taklampa med silverfärgad ram och kapslingsklass IP44, förinställbar färgtemperatur - i ett praktiskt set om 2 Denna taklampa med fast monterade LED-lampor är en klassisk allroundlampa för många tillfällen. Med hjälp av en DIP-omkopplare på armaturhuset kan du välja en av tre färgtemperaturer före installationen - beroende på vad som passar bäst för platsen och ändamålet. LED-lamporna ger ett starkt ljus med låg strömförbrukning och är därför särskilt effektiva. Vid behov kan ljusintensiteten justeras med hjälp av en extern dimmer. Kapslingsklassen IP44 ger dessutom ett bra skydd mot fukt, vilket innebär att Edwina även kan användas för att belysa fuktiga rum. LED-taklampan passar bra i både kommersiella och privata miljöer och den runda designen med silverfärgad ram är behagligt diskret och mångsidig. - Förinställbar färgtemperatur (DIP-omkopplare) - Kapslingsklass IP44 för badrum och fuktiga rum - Externt dimbar - Levereras i set om 2 st
 • Prios LED-inbyggnadslampa Cadance, vit, 22 cm, 3 enheter, dimbar

  Prios LED-inbyggnadslampa Cadance, vit, 22 cm, 3 enheter, dimbar
  Rund, dimbar Cadance infälld LED-lampa i vitt, förinställbar färgtemperatur, IP44 - i set om 3 Den infällda LED-lampan Cadance har en speciell funktionsrikedom, eftersom den kan mer än att bara lysa upp - med sin runda form och vita yta är den ytterst dimbar. Inbyggnadslampan kan därför användas på en mängd olika sätt, både i privata rum och i en kommersiell miljö. Med sin högre kapslingsklass är Cadance väl skyddad mot fukt och kan därför också användas i badrum och andra fuktiga rum. Med hjälp av en DIP-omkopplare på höljet kan färgtemperaturen väljas efter behov före installationen. LED-lamporna kan när som helst dimmas externt, förutsatt att en lämplig dimmer är installerad. Allt detta gör att belysningen kan anpassas till den specifika situationen på plats. Armaturen finns i tre versioner. Installationsdiameter: - Version 1 (11,5 cm): 10-11 cm - Version 2 (17 cm): 15-16 cm - Version 3 (22 cm): 20-21 cm - Version 4 (24 cm): 22-23 cm
 • Prios LED taklampa Edwina, silver, 12,2cm, 3st, dimbar

  Prios LED taklampa Edwina, silver, 12,2cm, 3st, dimbar
  Edwina rund LED-taklampa med silverfärgad ram och kapslingsklass IP44, förinställbar färgtemperatur - i ett praktiskt set om 3 Denna taklampa med fast monterade LED-lampor är en klassisk allroundlampa för många tillfällen. Med hjälp av en DIP-omkopplare på armaturhuset kan du välja en av tre färgtemperaturer före installationen - beroende på vad som passar bäst för platsen och ändamålet. LED-lamporna ger ett starkt ljus med låg strömförbrukning och är därför särskilt effektiva. Vid behov kan ljusintensiteten justeras med hjälp av en extern dimmer. Kapslingsklassen IP44 ger dessutom ett bra skydd mot fukt, vilket innebär att Edwina även kan användas för att belysa fuktiga rum. LED-taklampan passar bra i både kommersiella och privata miljöer och den runda designen med silverfärgad ram är behagligt diskret och mångsidig. - Förinställbar färgtemperatur (DIP-switch) - Kapslingsklass IP44 för badrum och fuktiga rum - Externt dimbar - Levereras i set om 3 st
 • Prios taklampa Edwina, silver, 12,2 cm, 2 st, dimbar

  Prios taklampa Edwina, silver, 12,2 cm, 2 st, dimbar
  Edwina rund LED-taklampa med silverfärgad ram och kapslingsklass IP44, förinställbar färgtemperatur - i ett praktiskt set om 2 Denna taklampa med fast monterade LED-lampor är en klassisk allroundlampa för många tillfällen. Med hjälp av en DIP-omkopplare på armaturhuset kan du välja en av tre färgtemperaturer före installationen - beroende på vad som passar bäst för platsen och ändamålet. LED-lamporna ger ett starkt ljus med låg strömförbrukning och är därför särskilt effektiva. Vid behov kan ljusintensiteten justeras med hjälp av en extern dimmer. Kapslingsklassen IP44 ger dessutom ett bra skydd mot fukt, vilket innebär att Edwina även kan användas för att belysa fuktiga rum. LED-taklampan passar bra i både kommersiella och privata miljöer och den runda designen med silverfärgad ram är behagligt diskret och mångsidig. - Förinställbar färgtemperatur (DIP-omkopplare) - Kapslingsklass IP44 för badrum och fuktiga rum - Externt dimbar - Levereras i set om 2 st
 • Prios taklampa Edwina, vit, 12,2 cm, 2 st, dimbar

  Prios taklampa Edwina, vit, 12,2 cm, 2 st, dimbar
  Edwina rund LED-taklampa med förinställbar färgtemperatur, IP44 - i ett praktiskt set om 2 Denna taklampa med fast monterade LED-taklampor är en enkel ljuskälla för många tillfällen, som kan användas både privat och kommersiellt. Den runda formen och den vita ytdesignen ser särskilt tidlös ut och Edwina är dessutom tekniskt lämplig för många platser och användningsområden, eftersom färgtemperaturen kan förinställas före installationen med en integrerad DIP-omkopplare på höljet och kapslingsklassen gör det möjligt att använda den även i våtrum, eftersom taklampan med LED är tillräckligt tätad för att förhindra att stänkvatten tränger in. Med den breda spridningsvinkeln kan även större områden belysas väl och ljusstyrkan kan vid behov justeras via en extern dimmer - IP44, för badrum och fuktiga utrymmen - Färgtemperaturen kan förinställas via DIP-omkopplaren - Dimbar - Levereras i set om 2 st
 • Prios Aureka taklampa LED, sensor Ø33cm set om 3

  Prios Aureka taklampa LED, sensor Ø33cm set om 3
  Enkel taklampa Aureka med integrerad radarsensor och förinställbar färgtemperatur i set om 3, lämplig för infälld och utanpåliggande montering Aureka övertygar med sin enkla design och kan med sin runda och vita form användas både privat och i kommersiella miljöer. LED-taklampan är också en ljuskälla med hög funktionalitet, så att belysningen kan anpassas optimalt till förhållandena på plats. ALS kan inte bara monteras utanpåliggande i taket, den kan också användas som en extra platt inbyggnadslampa och färgtemperaturen kan ställas in via en DIP-omkopplare före installationen. Sensorn är också mycket praktisk eftersom det inte krävs någon strömbrytare för att tända armaturen - det räcker med att en person är närvarande. Rörelsevaktens räckvidd är 4 - 6 meter och ljusets varaktighet är 40 sekunder. Installationsdiameter: - Variant 1 (22,5 cm): 6,5 cm - 21 cm - Variant 2 (33 cm): 6,5 cm - 31 cm - Levereras i en praktisk uppsättning om 3
 • Prios Aureka taklampa LED sensor 22,5 cm set om 3

  Prios Aureka taklampa LED sensor 22,5 cm set om 3
  Enkel taklampa Aureka med integrerad radarsensor och förinställbar färgtemperatur i set om 3, lämplig för infälld och utanpåliggande montering Aureka övertygar med sin enkla design och kan med sin runda och vita form användas både privat och i kommersiella miljöer. LED-taklampan är också en ljuskälla med hög funktionalitet, så att belysningen kan anpassas optimalt till förhållandena på plats. ALS kan inte bara monteras utanpåliggande i taket, den kan också användas som en extra platt inbyggnadslampa och färgtemperaturen kan ställas in via en DIP-omkopplare före installationen. Sensorn är också mycket praktisk eftersom det inte krävs någon strömbrytare för att tända armaturen - det räcker med att en person är närvarande. Rörelsevaktens räckvidd är 4 - 6 meter och ljusets varaktighet är 40 sekunder. Installationsdiameter: - Variant 1 (22,5 cm): 6,5 cm - 21 cm - Variant 2 (33 cm): 6,5 cm - 31 cm
 • Prios Aureka taklampa LED, sensor Ø33cm set om 2

  Prios Aureka taklampa LED, sensor Ø33cm set om 2
  Enkel taklampa Aureka med integrerad radarsensor och förinställbar färgtemperatur i set om 2, lämplig för infälld och utanpåliggande montering Aureka övertygar med sin enkla design och kan med sin runda och vita form användas både privat och i kommersiella miljöer. LED-taklampan är också en ljuskälla med hög funktionalitet, så att belysningen kan anpassas optimalt till förhållandena på plats. ALS kan inte bara monteras utanpåliggande i taket, den kan också användas som en extra platt inbyggnadslampa och färgtemperaturen kan ställas in via en DIP-omkopplare före installationen. Sensorn är också mycket praktisk eftersom det inte krävs någon strömbrytare för att tända armaturen - det räcker med att en person är närvarande. Rörelsevaktens räckvidd är 4 - 6 meter och ljusets varaktighet är 40 sekunder. Installationsdiameter: - Variant 1 (22,5 cm): 6,5 cm - 21 cm - Variant 2 (33 cm): 6,5 cm - 31 cm - Levereras i en praktisk uppsättning om 2
 • Prios taklampa Edwina, silver, 22,6 cm, 2 st, dimbar

  Prios taklampa Edwina, silver, 22,6 cm, 2 st, dimbar
  Edwina rund LED-taklampa i praktiskt set om två med silverfärgad ram och kapslingsklass IP44, förinställbar ljusfärg Denna taklampa med fast monterade LED-lampor är en klassisk allroundlampa för många tillfällen. Med hjälp av en DIP-omkopplare på höljet kan du välja en av tre färgtemperaturer före installationen - beroende på vad som passar bäst för platsen och ändamålet. LED-lamporna ger ett starkt ljus med låg strömförbrukning och är därför särskilt effektiva. Vid behov kan ljusintensiteten justeras med hjälp av en extern dimmer. Kapslingsklassen IP44 ger dessutom ett bra skydd mot fukt, vilket innebär att Edwina även kan användas för att belysa fuktiga rum. LED-taklampan passar bra i både kommersiella och privata miljöer och den runda designen med silverfärgad ram är behagligt diskret och mångsidig. - förinställbar färgtemperatur (DIP-omkopplare) - kapslingsklass IP44 för badrum och fuktiga rum - externt dimbar - levereras i set om 2
 • Prios LED-inbyggnadslampa Cadance, silver, 11,5 cm, 2 st, dimbar

  Prios LED-inbyggnadslampa Cadance, silver, 11,5 cm, 2 st, dimbar
  Silverfärgad inbyggnadslampa Cadance i rund form, IP44, justering av färgtemperaturen före installation, dimbar - i ett praktiskt set om 2 Här används en riktig allroundlampa, eftersom inbyggnadslampan Candance har flera tekniska fördelar att erbjuda. Den runda formen och silverfärgen ger den ett särskilt enkelt utseende för många olika användningsområden i privata rum eller kommersiella miljöer, och inbyggnadslampan med LED har en högre kapslingsklass, vilket innebär att Candance utan problem kan installeras i badrum och allmänt fuktiga rum. Före installationen kan färgtemperaturen även ställas in med en DIP-omkopplare på höljet och den effektiva LED-lampan kan även dimmas om en extern dimmer installeras. Installationsdiameter: - Variant 1 (11,5 cm): 10-11 cm - Variant 2 (17 cm): 15-16 cm - Variant 3 (22 cm): 20-21 cm - Variant 4 (24 cm): 22-23 cm
 • Prios Aureka taklampa LED sensor 22,5 cm set om 2

  Prios Aureka taklampa LED sensor 22,5 cm set om 2
  Enkel taklampa Aureka med integrerad radarsensor och förinställbar färgtemperatur i set om 2, lämplig för infälld och utanpåliggande montering Aureka övertygar med sin enkla design och kan med sin runda och vita form användas både privat och i kommersiella miljöer. LED-taklampan är också en ljuskälla med hög funktionalitet, så att belysningen kan anpassas optimalt till förhållandena på plats. ALS kan inte bara monteras utanpåliggande i taket, den kan också användas som en extra platt inbyggnadslampa och färgtemperaturen kan ställas in via en DIP-omkopplare före installationen. Sensorn är också mycket praktisk eftersom det inte krävs någon strömbrytare för att tända armaturen - det räcker med att en person är närvarande. Rörelsevaktens räckvidd är 4 - 6 meter och ljusets varaktighet är 40 sekunder. Installationsdiameter: - Variant 1 (22,5 cm): 6,5 cm - 21 cm - Variant 2 (33 cm): 6,5 cm - 31 cm - Levereras i en praktisk uppsättning om 2