Prandina lampor

 • Prandina Chorus Mini S1 pendellampa, opalvit

  Prandina Chorus Mini S1 pendellampa, opalvit
  Chorus Mini S1 pendelarmatur med munblåst, opalvit glasskärm Den munblåsta glasskärmen på Chorus Mini S1 pendellampan är tillverkad enligt traditionell italiensk glasblåsningskonst och skapar unika ljuseffekter. Pendellampans upphängning är tillverkad av anodiserad aluminium. Tack vare den enkla, slätstrukna designen kan den här armaturen kombineras med många olika inredningsstilar och sticker ändå alltid ut med sin unika karaktär. Tack vare den långa upphängningen kan den placeras perfekt i stora rum med högt i tak och blir ett verkligt blickfång. Varumärket för den italienska lamptillverkaren Prandina, som grundades 1982, är de munblåsta lampskärmarna som ger lamporna vad de handlar om. Den förstklassiga kvaliteten och designen ger lamporna deras höga igenkänningsvärde. Prandinas armaturer kombinerar enkelhet med formell precision och funktionalitet med bestående kvalitet, utan att vara beroende av kortsiktiga trender.
 • Prandina Gong S3 hänglampa guld

  Prandina Gong S3 hänglampa guld
  Gong S3 hängande lampa med blåst glasskärm Skärmen på pendellampan Gong S3 är utformad i två färger. Den var munblåst av glas. Det nedre området lämnades transparent, det stora övre området färgades och metalliserades delvis. Gong S3 är en ädel och högkvalitativ hängande lampa som kan integreras i alla inredningsstilar och belysa många områden, vare sig det är i vardagsrummet, matsalen, köket eller korridoren i privata rum eller på ett hotell, en restaurang eller någon annan anläggning. Lampserien Gong har designats av Sergio Prandina och tillverkas av det namngivna belysningsföretaget, som grundades av Sergio Prandina 1982 och är baserat i Italien. Produkterna från Prandina kännetecknas av sina nyanser, som huvudsakligen är tillverkade av munblåst glas och av utmärkt kvalitet. Företaget samarbetar med världsberömda designers och arkitekter. Några stora hotellkedjor och många kända företag av olika slag världen över hör till Prandinas kundkrets.
 • Prandina - Biluna F5 Golvlampa Glossy Black

  Prandina - Biluna F5 Golvlampa Glossy Black
  Design Luc Ramael för Prandina Biluna F5 Golvlampa Glossy Black kan vid första anblicken se ut som en brandskål eller en funkig fåtölj, men den är en toppmodern design inom belysning. Lampan är utformad som en öppen sfär gjord av ett ogenomskinligt, målat material. Det inre reflektorskalet är tillverkat av termoformat akrylglas och stöder intensiteten hos det utsända ljuset, vilket gör lampan lämplig för att framhäva ett specifikt område i rummet. Biluna är den belgiska designern Luc Ramaels idé i samarbete med den italienska belysningstillverkaren Prandina. Företaget grundades 1982 av Sergio Prandina och samarbetar med många välkända designers och arkitekter. De resulterande skapelserna övertygar med sin estetiska design och felfria kvalitet. Biluna golvlampa finns i två olika storlekar och flera spännande färger. Den ingår i en hel serie lampor som du kan kombinera för en sammanhållen stil. Se Biluna-sortimentet här
 • Prandina - Notte F1 Golvlampa Opal/Brass Heritage

  Prandina - Notte F1 Golvlampa Opal/Brass Heritage
  Design Mengotti för Prandina Notte F1 Golvlampa Opal/Brass är en tidlös golvlampa med en modern touch. Med en metallram som består av en rund bas och ett högt, smalt stativ ser Notte golvlampa särskilt elegant ut och är ett utmärkt tillägg till alla rum - både inomhus och utomhus. Den klockformade lampskärmen är, liksom de flesta Prandina-designs, tillverkad av munblåst glas, vilket garanterar en mjuk och jämn ljusfördelning. Lamporna Nut är designade av Mario Mengotti för den italienska belysningstillverkaren Prandina, som är känd och prisad för sin felfria kvalitet och estetiska design. Notte F1 Golvlampa finns i två vackra färger och ingår i Prandias omfattande sortiment av Notte-lampor. Den vackra designen som kännetecknar alla lampskärmar i denna serie gör att lamporna är lätta att kombinera för en enkel och elegant look. Se dem alla här
 • Prandina Biluna F5 golvlampa, matt svart

  Prandina Biluna F5 golvlampa, matt svart
  Elegant extra ljusdispenser - golvlampa Biluna F5 Vid första anblicken påminner golvlampan Biluna F5 om en eldskål, men designen är ändå helt aktuell. Den består av ett sfäriskt hölje av ogenomskinlig, svartlackerad metall. Det inre reflektorskalet är tillverkat av opalt, varmformat akrylglas och stöder intensiteten hos det utsända ljuset. Den upplysta sfären vilar på en ring av genomskinligt metakrylat, vilket gör det möjligt att anpassa den på ett flexibelt sätt. Biluna är särskilt lämplig för att framhäva ett visst område i rummet eller för indirekt belysning via väggen. Golvlampan Biluna F5 är tillverkad av den italienska belysningstillverkaren Prandina. Företaget grundades 1982 av Sergio Prandina och samarbetar med många kända designers och arkitekter. De resulterande kreationerna övertygar med estetisk design och oklanderlig kvalitet och används i många hotell och företagsbyggnader.
 • Prandina Notte F1 golvlampa, mässing/vit

  Prandina Notte F1 golvlampa, mässing/vit
  Notte F1 golvlampa med harmoniskt böjd skärm av opalglas Notte F1 är en tidlös golvlampa med en modern touch som passar utmärkt som extra ljuskälla i vardagsrummet. Ramen är tillverkad av metall och består av en rund bas och ett högt, smalt stativ. Den sistnämnda bär lampskärmen i form av en bulbformad cylinder i opalvitt, munblåst glas. Detta garanterar en jämn ljusbrytning på alla sidor. Lampan är endast lämplig för G9 LED-lampor; dessa finns som tillbehör. Golvlampan är en produkt från den italienska tillverkaren Prandina. Obefläckad kvalitet och estetisk design, som ofta realiseras med materialet glas, kännetecknar armaturerna från det företag som grundades av Sergio Prandina.
 • Prandina Gong S1 pendellampa guld

  Prandina Gong S1 pendellampa guld
  Pendel lampa Gong S1 med munblåst glasskärm Lampan Gong S1 består av munblåst glas i kontrasterande design. Skuggans nedre del är genomskinlig, den övre delen är färgad, delvis metalliserad. Som enskild armatur lämpar den sig för att belysa små bord, men när den monteras i grupp belyser den även en lång disk eller stora bord, både i den privata sektorn och inom catering- och hotellsektorn. Design och produktion av Gong S1-armaturen kommer från Prandina, en armaturtillverkare i Italien. Företaget - som grundades 1982 av Sergio Prandina, som också designade armaturserien Gong - tillverkar armaturer med skärmar huvudsakligen tillverkade av munblåst glas, som har ett högt igenkänningsvärde på grund av sin unika design. Företaget samarbetar med världsberömda arkitekter och designers och tillverkar kvalitetsarmaturer som redan finns i några av de största hotellkedjorna och i kända företags lokaler.
 • Glam T1 Bordslampa Opal/Crystal - Prandina

  Glam T1 Bordslampa Opal/Crystal - Prandina
  Glam T1 Bordslampa Opal/Crystal - Prandina, Glas
 • Prandina - Biluna F5 Golvlampa Matt Black

  Prandina - Biluna F5 Golvlampa Matt Black
  Design Luc Ramael för Prandina Biluna F5 Golvlampa Matt Black kan vid första anblicken se ut som en brandskål eller en funkig fåtölj, men den är en toppmodern design inom belysning. Lampan är utformad som en öppen sfär gjord av ett ogenomskinligt, målat material. Det inre reflektorskalet är tillverkat av termoformat akrylglas och stöder intensiteten hos det utsända ljuset, vilket gör lampan lämplig för att framhäva ett specifikt område i rummet. Biluna är den belgiska designern Luc Ramaels idé i samarbete med den italienska belysningstillverkaren Prandina. Företaget grundades 1982 av Sergio Prandina och samarbetar med många välkända designers och arkitekter. De resulterande skapelserna övertygar med sin estetiska design och felfria kvalitet. Biluna golvlampa finns i två olika storlekar och flera spännande färger. Den ingår i en hel serie lampor som du kan kombinera för en sammanhållen stil. Se Biluna-sortimentet här
 • Prandina - Over S5 Taklampa

  Prandina - Over S5 Taklampa
  Design Mengotti för Prandina S5 taklampa presenterar sig i en modern, diskret design. Den ovala lampskärmen är tillverkad av opalvitt, munblåst glas och ger ett jämnt, starkt ljus som strålar ut från alla sidor. Öppningen på lampskärmens nedre del gör Over pendelbelysningen idealisk att hänga över bord där direkt belysning behövs. Tack vare sin enkla och presentabla design harmonierar lampan med många rum och möbler. Detta gör Over taklampa lämplig i alla inredningsstilar för alla tillfällen - både i den privata och offentliga sfären. Over Taklampa är en skapelse av designern Mario Mengotti i hans kreativa och fruktbara samarbete med det italienska designföretaget Prandina. Prandina hyllas över hela världen för sin felfria kvalitet och estetiska design som pryder många hotell och affärslokaler. Over taklampa finns i två olika storlekar. Se dem båda här.
 • Prandina Notte S5 hänglampa, koppar/vit

  Prandina Notte S5 hänglampa, koppar/vit
  Glaspendellampa Notte S5 i böjd cylinderform Pendellampan Notte S5 med en enda låga övertygar med sin harmoniska design och mångsidiga kombinationsmöjligheter. Den är tillverkad av blått glas i Italien. Oavsett om den installeras enskilt eller i grupp gör den inte bara en bra figur i det privata vardagsrummet, utan skapar också en verklig wow-effekt på hotell och restauranger. Eftersom skärmen är öppen i botten och ljuset därför kommer ut direkt, är Notte-armaturen perfekt för att belysa ett bord eller en disk. Lampskärmen är försedd med en E27-fäste; en lämplig glödlampa kan köpas från tillbehören om det behövs. Den italienska lamptillverkaren Prandina grundades 1982 av Sergio Prandina. Ett stort antal armaturer kännetecknas av munblåsta glasskärmar. I samarbete med välkända designers och inredningsarkitekter skapas regelbundet tilltalande design som genomförs som estetiskt och kvalitativt övertygande armaturer.
 • Prandina - Zerodieci S7 Taklampa Matt Opal White

  Prandina - Zerodieci S7 Taklampa Matt Opal White
  Design Mengotti för Prandina Zerodieci S7 Taklampa Matt Opal White utmärker sig med sin perfekta klotform, där ingenting kan läggas till eller subtraheras. Som med de flesta andra lampor från Prandina är Zerodieci utrustad med en lampskärm av munblåst glas samt en vacker, opalvit färg som säkerställer en mjuk, jämn belysning, oavsett var du befinner dig i rummet. Detta vittnar om ett gediget, väl utfört hantverk i den imponerande designen som lyser ur varje millimeter. Tack vare sin enkla, tidlösa design utmärker sig Zerodieci särskilt som ett komplement till det privata vardagsrummet samt i offentliga mottagningsrum och lounger. Zerodieci Pendant är en skapelse av den italienske designern Mario Mengotti i hans mångåriga, rika och fruktbara samarbete med ljustillverkaren Prandina, vars produkter pryder flera hotellkedjor och affärslokaler. Zerodieci Opal White finns i två olika storlekar. Se båda här
 • Prandina Gong mini S1 hänglampa speglar

  Prandina Gong mini S1 hänglampa speglar
  Gong mini S1 - liten hängande lampa med munblåst glasskärm Gong mini S1 hängande lampa med sin munblåsta glasskärm är liten men elegant. Den nedre delen av skärmen är genomskinlig, den övre delen har en vacker kontrasterande metalliserad eller vit design. Detta innebär att det finns en lämplig hängande lampa för varje användningsområde, antingen som en enskild lampa eller i kombination med flera andra. Pendellampan Gong mini S1 är en produkt från den italienska belysningstillverkaren Prandina. Lamporna från Prandina har ett högt igenkänningsvärde, vilket främst beror på de unikt formade lampskärmarna av munblåst glas. Företaget Prandina grundades 1982 av Sergio Prandina, som också designade lampserien Gong. I samarbete med välkända arkitekter och designers har Prandina-företaget utrustat flera stora hotellkedjor som Hilton, Marriott, Radisson och olika affärslokaler för välkända företag med sina högkvalitativa lampor.
 • Prandina Glam bordslampa 48cm klar/skärm vit

  Prandina Glam bordslampa 48cm klar/skärm vit
  Glam bordslampa - helt i munblåst glas med dimmer Glam bordslampa är en ljuskälla som skapar sensation, oavsett om den står på ett sidobord i vardagsrummet eller på ett prestigefyllt kontor eller i en hotellobby. Den består helt av munblåst glas. Basen är transparent medan skärmen är färgad och frostad för att minska bländningen från ljuskällorna och säkerställa en jämn ljusstrålning och för att skapa en kontrasterande effekt. Även kabeln, som är textilmantlad i rött, sticker ut och ger armaturen karaktär. Luc Ramael designade bordslampan Glam, som än idag utstrålar sin alldeles egna charm. Den belgiske formgivaren skapar möbler och lampor som framstår som användbara föremål utan onödiga krusiduller. Han har redan vunnit flera nationella och internationella utmärkelser med sin design. Tillverkaren av denna fascinerande Glam bordslampa av glas är Prandina, ett företag som grundades av Sergio Prandina 1982. Tillverkarens produkter har ett högt igenkänningsvärde tack vare den unika designen med sina skärmar, som huvudsakligen är gjorda av munblåst glas. Prandina samarbetar med välkända designers och arkitekter över hela världen.
 • Prandina Bloom S5 hänglampa vit

  Prandina Bloom S5 hänglampa vit
  Upphängningslampa Bloom S5 med handblåst glasskärm Tillverkaren Prandina till handblåst glas blir mycket tydligt med upphängningslampan Bloom S5, eftersom lampan består av en skärm som består av två lika formade, handblåsta glaselement i olika riktningar, så att både indirekt och direkt belysning släpps ut. Fascinerande och mystisk, men samtidigt enkel och mångsidig - Bloom S5-pendellampan passar lika bra in i privata vardagsrum som på restauranger, barer eller kaféer, där den till exempel kan fästas på flera över en lång disken. Det finns ett E27- uttag i den nedåtvända skärmen och två G9-uttag har installerats i den övre skärmen. Lämpliga lampor kan också beställas direkt. Bloom S5-upphängningslampan tillverkades i Italien. Prandina företaget, grundat 1982 av Sergio Prandina, en entreprenör som uttrycker sin konstnärliga kreativitet i ljusdesign genom former som ofta baseras på användning av handblåst glas, producerar högkvalitativa lampor som handplockas i samarbete med designers, interiörer dekoratörer och andra Professionella designade och sålda i mer än 50 länder världen över.
 • Prandina Gong S3 hänglampa svart

  Prandina Gong S3 hänglampa svart
  Gong S3 hängande lampa med blåst glasskärm Skärmen på pendellampan Gong S3 är utformad i två färger. Den var munblåst av glas. Det nedre området lämnades transparent, det stora övre området färgades och metalliserades delvis. Gong S3 är en ädel och högkvalitativ hängande lampa som kan integreras i alla inredningsstilar och belysa många områden, vare sig det är i vardagsrummet, matsalen, köket eller korridoren i privata rum eller på ett hotell, en restaurang eller någon annan anläggning. Lampserien Gong har designats av Sergio Prandina och tillverkas av det namngivna belysningsföretaget, som grundades av Sergio Prandina 1982 och är baserat i Italien. Produkterna från Prandina kännetecknas av sina nyanser, som huvudsakligen är tillverkade av munblåst glas och av utmärkt kvalitet. Företaget samarbetar med världsberömda designers och arkitekter. Några stora hotellkedjor och många kända företag av olika slag världen över hör till Prandinas kundkrets.
 • Prandina Gong S3 hänglampa metalliserad koppar

  Prandina Gong S3 hänglampa metalliserad koppar
  Gong S3 hängande lampa med blåst glasskärm Skärmen på pendellampan Gong S3 är utformad i två färger. Den var munblåst av glas. Det nedre området lämnades transparent, det stora övre området färgades och metalliserades delvis. Gong S3 är en ädel och högkvalitativ hängande lampa som kan integreras i alla inredningsstilar och belysa många områden, vare sig det är i vardagsrummet, matsalen, köket eller korridoren i privata rum eller på ett hotell, en restaurang eller någon annan anläggning. Lampserien Gong har designats av Sergio Prandina och tillverkas av det namngivna belysningsföretaget, som grundades av Sergio Prandina 1982 och är baserat i Italien. Produkterna från Prandina kännetecknas av sina nyanser, som huvudsakligen är tillverkade av munblåst glas och av utmärkt kvalitet. Företaget samarbetar med världsberömda designers och arkitekter. Några stora hotellkedjor och många kända företag av olika slag världen över hör till Prandinas kundkrets.
 • Prandina Bima T1 USB LED-bordslampa, rosa

  Prandina Bima T1 USB LED-bordslampa, rosa
  LED skrivbordslampa Bima T1 USB - ljusdispenser och laddningsstation Bima T1 LED-bordslampa är den perfekta ljuskällan på skrivbordet. Den ger inte bara en behaglig belysning, utan erbjuder också ett laddningsalternativ för mobiltelefoner, bärbara datorer etc., eftersom en USB-port har integrerats i lampans bas. LED-bordlampan Bima T1 är en design av den italienska produktdesignern Filippo Protasoni, som skapade bordslampan för belysningstillverkaren Prandina. Till skillnad från de flesta produkter från Prandina, vars varumärke är en munblåst glasskärm, var skärmen på Bima T1 skrivbordslampa tillverkad av metall och utrustad med en diffusor i skärmen.
 • Prandina Fez S1 hänglampa sand matt

  Prandina Fez S1 hänglampa sand matt
  Fez hängande lampa med en kombination av metall och glas Fez - en kombination av två material: ett inre, genomskinligt kristallglas tittar ut ur en ogenomskinlig, bikonkavformad cylinder av metall och skapar ett vackert upp- och nedljus. Designen är uttrycksfull och ädel på samma gång när det gäller förhållandet mellan de två materialen, men har också en puristisk karaktär som lätt kan integreras i olika interiörer. Fez är perfekt för att belysa bord och diskar i olika rum eller för klassisk användning som allmänbelysning. Glasblåsarkonsten har alltid varit en viktig egenskap hos den venetianska armaturtillverkaren Prandina, som gärna berättar historier, så kallade "lightstories", om sina armaturer. Det är så designern Marco Alessi uttrycker sin önskan att kombinera arkitektur och produktdesign i Fez. Prandina-armaturer finns nu på många hotell och affärslokaler internationellt och företaget har därmed gjort sig ett namn inom designbelysningsvärlden.
 • Prandina CPL S1 pendellampa krom glas transparent

  Prandina CPL S1 pendellampa krom glas transparent
  pendellampa CPL S1 med en cylindrisk skärm av glas Huvudkomponenten och det avgörande inslaget i CPL-belysningssamlingen är den perfekta cylindriska formen. Produktsortimentet i CPL-serien började 1998 och fortsätter till denna dag med förnyad framgång. En handblåst glasskärm i perfekt cylindrisk form kombinerades med en vacker upphängning med två stålkablar och en förkromad kapell i mitten, från vilken kabeln leder till uttag . Vilken typ av ljuskälla som helst kan användas i detta E27- uttag , från glödlampor till LED-lampa, från päronformer till reflektor, från ljuskällor med en matt yta till klara lampor med glödlampa - varje typ av ljuskälla kan användas - beroende på dina personliga preferenser Smak och belysningskrav. CPL är en belysningssamling från den italienska tillverkaren Prandina. Företaget grundades 1982 av Sergio Prandina . Entreprenören med konstnärlig kreativitet utvecklar ljus i sitt företag - mestadels gjord av handblåst glas - i ständigt nya tolkningar, men alla med ett unikt igenkänningsvärde. Prandina arbetar med välkända designers och arkitekter och har redan utrustat några av de största hotellkedjorna och olika affärslokaler runt om i världen med sina lätta skapelser.
 • Prandina Sino T3 LED-bordslampa klar/matt vit

  Prandina Sino T3 LED-bordslampa klar/matt vit
  LED-bordlampa Sino av munblåst kristallglas Sino bordslampa är en fröjd för ögonen tack vare den transparenta, munblåsta glasskärm och den böjda metallramen med en stor, rund fot som sticker ut genom den klara skärmen i toppen. De varmvita lysdioderna är placerade i mitten av staven som går igenom skärmen, i en diffusor av frostat glas, så att de avger ett diskret ljus i alla riktningar. En strömbrytare på matarledningen gör det möjligt att sänka ljuset kontinuerligt. Designen ser mycket elegant och ren ut och passar därför till exempel i enkla och moderna hotellrum eller som extra belysning i vardagsrummet på en sideboard. LED-bordlampan Sino är designad av designern Filippo Mambretti, som har skapat den här lampan för den italienska tillverkaren Prandina. Mambretti har arbetat som designer sedan 2011 och skapar bland annat lampor och möbler som han redan fått flera utmärkelser för. Armaturen tillverkades av Prandina, en italiensk armaturtillverkare som ser kvalitet som företagets främsta mål och tillverkar högkvalitativa armaturer i estetisk design.
 • Prandina - Ginger PE F30 Golvlampa Opal/Matt White

  Prandina - Ginger PE F30 Golvlampa Opal/Matt White
  Design Prandina Ginger Floor Lamp Opal/Matt White är en smakfull lampa med en enkel, tidlös design som aldrig går ur modet, så du kan njuta av den i många år framöver. Oavsett om du vill lägga till Ginger i ditt vardagsrum, sovrum, hotell eller restaurang kommer lampan aldrig att göra dig besviken när det gäller vänligt ljus och en välkomnande atmosfär. Den ogenomskinliga lampskärmen garanterar en mjuk, bländfri och behaglig belysning som inte stör ögat. Ginger är tillverkad i Italien av tillverkaren Prandina. I samarbete med kända inredningsarkitekter och designers skapar den många produkter av hög estetik och kvalitet som är internationellt uppskattade, särskilt för inredning av hotell och kommersiella byggnader. Ginger Golvlampa finns i två olika storlekar och finns även som taklampa. Se alla Ginger-lampor här.
 • Prandina CPL S7 hänglampa krom, glas opal

  Prandina CPL S7 hänglampa krom, glas opal
  Upphängningslampa CPL S7 med handblåst glasskärm i opalvit Huvudkomponenten i denna upphängningslampa CPL S7 och även i hela CPL-serien är lampskärmen gjord av handblåst glas i cylindrisk form. Taklampan CPL S7 har en stor diameter på 48 cm, vilket gör lampan till den perfekta ljuskällan för matbordet eller olika områden på hotell eller restauranger. Skärmen med en opalvit inredning hänger på två stålkablar, den förkromade baldakinen från vilken kabeln leder till uttag sitter i mitten mellan kablarna. CPL är en belysningssamling av designern Christian Ploderer, som har funnits sedan 1998 och som ständigt utökas eftersom den fortfarande är mycket populär idag. Serien är tillverkad av den italienska tillverkaren Prandina. Företaget grundades 1982 av Sergio Prandina , en entreprenör med konstnärlig kreativitet. På Prandina utvecklas lampor vars nyanser vanligtvis är gjorda av handblåst glas i ständigt nya tolkningar. Prandina arbetar med kända arkitekter och designers. Produkterna kännetecknas av sitt unika erkännandevärde och dekorerar och belyser många stora hotellkedjor och olika affärslokaler runt om i världen.
 • Prandina Notte S5 hänglampa, opalvit

  Prandina Notte S5 hänglampa, opalvit
  Glaspendellampa Notte S5 i böjd cylinderform Pendellampan Notte S5 med en enda låga övertygar med sin harmoniska design och mångsidiga kombinationsmöjligheter. Den är tillverkad av blått glas i Italien. Oavsett om den installeras enskilt eller i grupp gör den inte bara en bra figur i det privata vardagsrummet, utan skapar också en verklig wow-effekt på hotell och restauranger. Eftersom skärmen är öppen i botten och ljuset därför kommer ut direkt, är Notte-armaturen perfekt för att belysa ett bord eller en disk. Lampskärmen är försedd med en E27-fäste; en lämplig glödlampa kan köpas från tillbehören om det behövs. Den italienska lamptillverkaren Prandina grundades 1982 av Sergio Prandina. Ett stort antal armaturer kännetecknas av munblåsta glasskärmar. I samarbete med välkända designers och inredningsarkitekter skapas regelbundet tilltalande design som genomförs som estetiskt och kvalitativt övertygande armaturer.
 • Prandina Shuttle pendellampa svart, glas opal

  Prandina Shuttle pendellampa svart, glas opal
  Shuttle pendelarmatur - modern designbelysning med opalvit glasskärm Pendelarmaturen Shuttle är en modern armatur som övertygar lika mycket med sin design som med sitt speciella ljus. Själva designen är inspirerad av det historiska NASA-systemet Space Shuttle och fångar ögat direkt med den koniska, opalvita glasskärmen som skickligt döljer armaturens insida. Ljuset sänds inte bara direkt nedåt, utan även diffust ut i rummet. Shuttle som pendelarmatur är inte bara lämplig som installation av en enskild armatur, utan kan också användas som en ensemble med flera armaturer tillsammans, till exempel över diskar eller större bord.
 • Prandina - Sera S1 Taklampa Crystal/Chrome

  Prandina - Sera S1 Taklampa Crystal/Chrome
  Design Mengotti för Prandina Sera Crystal/Chrome Taklampa utstrålar en underbar lätthet och modernitet i rummet. Liksom de andra lamporna i Sera-kollektionen kännetecknas Sera-taklampan av sin trapetsformade lampskärm i munblåst glas - ett varumärke för den italienska belysningstillverkaren Prandina. Sera taklampa avger ett direkt nedåtriktat ljus, vilket gör den här lampan idealisk att hänga över matbordet eller andra ytor. Sera är resultatet av ett rikt och fruktbart samarbete mellan den italienske designern Mario Mengotti och belysningsmästarna på Prandina. Produkterna från den italienska belysningstillverkaren har ett högt igenkänningsvärde. I samarbete med kända inredningsarkitekter och designers skapas lampor som används till exempel i internationella hotellkedjor som Hilton, Marriott och Radisson. Sera taklampa finns i flera storlekar och färger. Lampan ingår i Sera-serien där den vackra designen upprepas i varje lampa. Dessa kan enkelt kombineras för en sammanhängande stil. Se dem alla här.
 • Prandina - Sera S1 Taklampa Mirror/Chrome

  Prandina - Sera S1 Taklampa Mirror/Chrome
  Design Mengotti för Prandina Sera Mirror/Chrome Taklampa utstrålar en underbar lätthet och modernitet i rummet. Liksom de andra lamporna i Sera-kollektionen kännetecknas Sera-taklampan av sin trapetsformade lampskärm i munblåst glas - ett varumärke för den italienska belysningstillverkaren Prandina. Sera taklampa avger ett direkt nedåtriktat ljus, vilket gör den här lampan idealisk att hänga över matbordet eller andra ytor. Sera är resultatet av ett rikt och fruktbart samarbete mellan den italienske designern Mario Mengotti och belysningsmästarna på Prandina. Produkterna från den italienska belysningstillverkaren har ett högt igenkänningsvärde. I samarbete med kända inredningsarkitekter och designers skapas lampor som används till exempel i internationella hotellkedjor som Hilton, Marriott och Radisson. Sera taklampa finns i flera storlekar och färger. Lampan ingår i Sera-serien där den vackra designen upprepas i varje lampa. Dessa kan enkelt kombineras för en sammanhängande stil. Se dem alla här.
 • Prandina - Zero S3 Taklampa Matt Opal White

  Prandina - Zero S3 Taklampa Matt Opal White
  Design Mengotti för Prandina Zero S3 Taklampa Matt Opal White imponerar med sitt puristiska utseende och behagliga ljus som strålar ut från varje sida av lampan. Denna pendel kännetecknas av en estetisk design och högkvalitativ glasbearbetning - en egenskap som är särskilt utmärkande för Prandinas produkter. Tack vare sin enkla, tidlösa design utmärker sig Zero Pendulum särskilt som ett komplement till moderna faciliteter - i det privata vardagsrummet såväl som i offentliga mottagningsrum och lounger. Det opala, munblåsta glaset i den elliptiska böjda skärmen säkerställer en jämn, jämn fördelning av ljuset utan bländning. Zero Pendant är en skapelse av den italienska designern Mario Mengotti för ljustillverkaren Prandina, vars produkter pryder flera hotellkedjor och affärslokaler. Zero Pendant finns i flera olika storlekar. Se dem alla här
 • Prandina - Extra S3 Taklampa Mirror

  Prandina - Extra S3 Taklampa Mirror
  Design Mengotti för Prandina Taklampan Extra Mirror har en enkel och modern design. Lampskärmen består av två halvor som tillsammans bildar en linsformad helhet. Den böjda sladden skapar en intressant kontrast till hängsladden och vittnar om att varje enskild komponent i utformningen av den här lampan har genomtänkts in i minsta detalj. Den satinerade pyrexglasskärmen garanterar en diffus ljusavgivning, så att hela rummet blir jämnt och enhetligt upplyst. Den rena stilen och det enkla konceptet som kännetecknar Extra Taklampa gör att den passar till många inredningsstilar i både privata och offentliga utrymmen. Extra Taklampa är en produkt från den italienska tillverkaren Prandina i samarbete med designern Mario Mengotti. Prandina tillverkar högkvalitativt optiskt ljus som ingår i utrustningen i många hotellkedjor och affärslokaler hos välkända företag. Extra taklampa finns i två olika färger, matt opalvitt och spegelgrått, och i två olika storlekar. Se dem alla här
 • Prandina - Zero S7 Taklampa Matt Opal White

  Prandina - Zero S7 Taklampa Matt Opal White
  Design Mengotti för Prandina Zero S7 Taklampa Matt Opal White imponerar med sitt puristiska utseende och behagliga ljus som strålar ut från varje sida av lampan. Denna pendel kännetecknas av en estetisk design och högkvalitativ glasbearbetning - en egenskap som är särskilt utmärkande för Prandinas produkter. Tack vare sin enkla, tidlösa design utmärker sig Zero Pendulum särskilt som ett komplement till moderna faciliteter - i det privata vardagsrummet såväl som i offentliga mottagningsrum och lounger. Det opala, munblåsta glaset i den elliptiska böjda skärmen säkerställer en jämn, jämn fördelning av ljuset utan bländning. Zero Pendant är en skapelse av den italienska designern Mario Mengotti för ljustillverkaren Prandina, vars produkter pryder flera hotellkedjor och affärslokaler. Zero Pendant finns i flera olika storlekar. Se dem alla här
 • Prandina - Notte S5 Taklampa Mirror/White

  Prandina - Notte S5 Taklampa Mirror/White
  Design Mengotti för Prandina Notte Pendant Mirror/White är en enkel, tidlös skapelse med en klockformad lampskärm av munblåst glas. Den tvinnade sladden skapar en intressant kontrast till hängsladden och visar att designen av den här lampan har varit väl genomtänkt. Notte pendelbelysning avger ett mjukt men direkt nedåtriktat ljus som är idealiskt över bord och andra ytor och ett bra komplement till en mängd olika utrymmen. Den förenklade designen gör lampan användbar i det privata hemmet såväl som i loungen, caféet eller hotellet. Lamporna Nut är designade av Mario Mengotti för den italienska belysningstillverkaren Prandina, som är känd och prisad för sin felfria kvalitet och estetiska design. Taklampan Notte finns i ett överflöd av olika storlekar och färger. Dessa är en del av Prandras omfattande sortiment av Notte-lampor. Den vackra designen som kännetecknar alla lampskärmar i denna serie gör att lamporna är lätta att kombinera för en enkel och elegant look. Se dem alla här
 • Prandina - Ginger PE F50 Golvlampa Opal/Matt White

  Prandina - Ginger PE F50 Golvlampa Opal/Matt White
  Design Prandina Ginger Floor Lamp Opal/Matt White är en smakfull lampa med en enkel, tidlös design som aldrig går ur modet, så du kan njuta av den i många år framöver. Oavsett om du vill lägga till Ginger i ditt vardagsrum, sovrum, hotell eller restaurang kommer lampan aldrig att göra dig besviken när det gäller vänligt ljus och en välkomnande atmosfär. Den ogenomskinliga lampskärmen garanterar en mjuk, bländfri och behaglig belysning som inte stör ögat. Ginger är tillverkad i Italien av tillverkaren Prandina. I samarbete med kända inredningsarkitekter och designers skapar den många produkter av hög estetik och kvalitet som är internationellt uppskattade, särskilt för inredning av hotell och kommersiella byggnader. Ginger Golvlampa finns i två olika storlekar och finns även som taklampa. Se alla Ginger-lampor här.
 • Prandina - Ginger PE S50 Taklampa Opal

  Prandina - Ginger PE S50 Taklampa Opal
  Design Prandina Ginger Taklampa Opal är en tidlös lampa som tack vare sin subtila design, ljusa färgskala och mjuka ljusavgivning passar perfekt i alla vardagsrum, lounger eller affärslokaler. Lampskärmen är stängd i botten, så att ljuset som avges är diffust och sprids jämnt, enhetligt och bländfritt i hela rummet. Perfekt för dig som vill ha en mysig atmosfär och en design som du kan njuta av i många år framöver. Ginger är tillverkad i Italien av tillverkaren Prandina. I samarbete med kända inredningsarkitekter och designers skapar de många produkter av hög estetik och kvalitet som är internationellt uppskattade, särskilt för inredning av hotell och kommersiella byggnader. Ginger taklampan finns i två olika storlekar och finns även som golvlampa. Se alla Ginger-lampor här
 • Prandina - Sera S3 Taklampa Crystal/Chrome

  Prandina - Sera S3 Taklampa Crystal/Chrome
  Design Mengotti för Prandina Sera Crystal/Chrome Taklampa utstrålar en underbar lätthet och modernitet i rummet. Liksom de andra lamporna i Sera-kollektionen kännetecknas Sera-taklampan av sin trapetsformade lampskärm i munblåst glas - ett varumärke för den italienska belysningstillverkaren Prandina. Sera taklampa avger ett direkt nedåtriktat ljus, vilket gör den här lampan idealisk att hänga över matbordet eller andra ytor. Sera är resultatet av ett rikt och fruktbart samarbete mellan den italienske designern Mario Mengotti och belysningsmästarna på Prandina. Produkterna från den italienska belysningstillverkaren har ett högt igenkänningsvärde. I samarbete med kända inredningsarkitekter och designers skapas lampor som används till exempel i internationella hotellkedjor som Hilton, Marriott och Radisson. Sera taklampa finns i flera storlekar och färger. Lampan ingår i Sera-serien där den vackra designen upprepas i varje lampa. Dessa kan enkelt kombineras för en sammanhängande stil. Se dem alla här.
 • Prandina - Tulipa S3 Taklampa Matt White/Black Chrome

  Prandina - Tulipa S3 Taklampa Matt White/Black Chrome
  Design Studio Khamai för Prandina Tulipa S3 Taklampa Matt White/Black Chrome imponerar med sin eleganta lampskärm som har mjukheten av en tulpan. Den består av två delar, ett övre matt lager och en inre kärna i blank metall som liknar en blomma med vikta kronblad. När lampan är påslagen riktas ljuset nedåt, vilket gör Tulipa taklampa idealisk att hänga över konferens- och matbord. Samtidigt ger den rummet en modern och elegant touch. Den spanska studion Khamai skapade den här graciösa designen och inspirerades faktiskt av formen på tulpanfälten i Nederländerna. Tulipa tillverkas av den italienska belysningstillverkaren Prandina i nordöstra Italien, som har tillverkat lampor sedan 1982. Tack vare sin starka internationalisering pryder Prandina-lampor redan olika hotellkedjor och affärslokaler av alla slag. Pendelbelysningen Tulipa finns i en mängd vackra färger. Se dem alla här
 • Prandina - Teodora Glass S1 Taklampa Matt Light Blue

  Prandina - Teodora Glass S1 Taklampa Matt Light Blue
  Design Prandina R&D för Prandina Teodora taklampa Matt Ljusblå visar hur lätt ljuset kan ta plats i ett rum. Lampskärmen i metall kompletteras av en kupol av sandblästrat glas i toppen. Ljuset släpper ut direkt nedåt genom skärmens öppning och även försiktigt uppåt genom glaskupolen, vilket skapar en mycket fin ljuseffekt och mysig indirekt belysning. Designen av Teodora pendelbelysning kommer från Sergio Prandina, grundaren av belysningsföretaget med samma namn. Prandina tillverkar sina lampor i Italien och deras främsta mål är att prioritera kvalitet framför allt. Taklampan Teodora är ett utmärkt exempel på detta och på Prandras vision att skapa tidlös design som du fortfarande kan njuta av om tio eller tjugo år. Företaget samarbetar med kända arkitekter och designers över hela världen. Teodora taklampa finns i en mängd olika storlekar och vackra färger, alla med samma eleganta design som gör dem lätta att kombinera. Se de många Teodora-lamporna här.
 • Prandina CPL F1 golvlampa krom, glas opal

  Prandina CPL F1 golvlampa krom, glas opal
  golvlampa CPL F1 med förkromad bas och handblåst skärm CPL F1 är en tunn golvlampa för privata och kommersiella områden som sticker ut för sin tidlöshet och en ädel effekt. En handblåst cylindrisk skärm sitter på en förkromad metallram. Denna form av skuggan är karakteristisk för alla lampor i CPL-serien, en design av den österrikiska designern Christian Ploderer. Han designade de första kopiorna av serien 1998, på grund av seriens stora popularitet läggs alltid nya exemplar till. Christian Ploderer har specialiserat sig på belysningssektorn med armaturdesign och belysningsplanering och har arbetat på sitt eget designkontor sedan 2006, där han förverkligar belysningskoncept för det arkitektoniska projektet. golvlampa CPL F1 kan justeras i ljusstyrka via en integrerad dimmer . Lamporna tillverkas i Italien av tillverkaren Prandina . Företaget, grundat av Sergio Prandina 1998, har gjort sig ett namn med sina Prandina , som huvudsakligen är gjorda av handblåst glas, och arbetar med kända arkitekter och designers. Lamporna från Prandina med högt erkännande värde pryder och belyser många stora hotellkedjor och affärslokaler runt om i världen.
 • Prandina La Belle S5 hänglampa grå

  Prandina La Belle S5 hänglampa grå
  Hängande lampa La Belle S5 med dubbla skikt av skärm Pendellampan La Belle S5 blir ett fascinerande ljusobjekt tack vare sin intressanta design med två skärmar placerade inuti varandra. Medan den yttre skärmen är tillverkad av transparent, varmformad metakrylat med en färgad ton, är den inre skärmen, som är stängd i botten, tillverkad av opalvit, rotationsgjuten polyeten. Kombinationen av dessa två nyanser skapar å ena sidan ett intressant utseende och å andra sidan en fascinerande ljuseffekt, eftersom det genomskinliga materialet i den yttre skuggan lyser särskilt effektivt i ljuset. Pendellampan La Belle S5 tillverkades av den italienska belysningstillverkaren Prandina i samarbete med designern Filippo Protasoni. I huset Prandina skapas ljuskreationer av hög kvalitet som kan användas på många olika sätt. Företaget Prandina grundades 1982 av Sergio Prandina och samarbetar med kända designers och arkitekter världen över.
 • Prandina Notte S3 hänglampa, opalvit

  Prandina Notte S3 hänglampa, opalvit
  Snygg hängande lampa Notte S3 Notte S3 hängande lampa är en elegant ljuskälla och mycket mångsidig. Inte bara i privata vardagsrum, utan även i hotell- och restaurangbranschen kan Notte-pendellampan på ett fantastiskt sätt integreras i moderna inredningskoncept. Oavsett om de är placerade individuellt eller i grupp ger de en snygg direktbelysning. Pendellampan är tillverkad av glas i Italien. Lampskärmen har ett E27-fäste; lämpliga lampor kan beställas direkt från tillbehören. År 1982 grundade Sergio Prandina det namnkunniga belysningsföretaget Prandina. I samarbete med en mängd välkända inredningsarkitekter och designers skapas oberoende och väl genomtänkta kreationer. Alla Prandina-produkter garanterar en hög nivå av estetik och kvalitet.
 • Sera T1 Bordslampa Opal/Nickel - Prandina

  Sera T1 Bordslampa Opal/Nickel - Prandina
  Sera T1 Bordslampa Opal/Nickel - Prandina, Glas
 • Mint C4/W4 LED Plafond-/Vägglampa Opal - Prandina

  Mint C4/W4 LED Plafond-/Vägglampa Opal - Prandina
  Mint C4/W4 LED Plafond-/Vägglampa Opal - Prandina, Opal, Plast
 • Prandina Gong T1 bordslampa vit

  Prandina Gong T1 bordslampa vit
  Bordslampa Gong T1 av glas, munblåst Bordslampan Gong T1 består nästan uteslutande av en munblåst glasskärm. Den har utformats i två färger och gör lampan till en lysande ljuskälla som passar in i många rum och inredningsstilar. Medan den nedre delen av glasskärmen är transparent är den större övre delen färgad eller metalliserad. Bordslampan Gong T1 är en kvalitetslampa från Prandina. Det italienska företaget grundades 1982 av Sergio Prandina. Han utformade också serien Gong-lampor. I huset Prandina tillverkas ljuskreationer av hög kvalitet, främst med munblåsta glasskärmar, som har ett högt igenkänningsvärde och kännetecknas av perfektion och förstklassig kvalitet. Prandina samarbetar med världsberömda arkitekter och designers.
 • Prandina Glam bordslampa 36 cm klar/spegel

  Prandina Glam bordslampa 36 cm klar/spegel
  Glam bordslampa - helt i handblåst glas med dimmer Glam bordslampa är en ljuskälla som gör intryck, oavsett om den står på ett sidobord i vardagsrummet eller på ett prestigefyllt kontor eller i en hotellobby. Den är helt tillverkad av munblåst glas. Basen är transparent medan skärmen är färgad och frostad för att minska bländningen från ljuskällorna och säkerställa en jämn ljusfördelning och en kontrasterande effekt. Även kabeln, som är textilbelagd i rött, sticker ut och ger armaturen karaktär. Luc Ramael designade bordslampan Glam, som än idag utstrålar sin alldeles egna charm. Den belgiske formgivaren skapar möbler och lampor som framstår som användbara föremål utan onödiga krusiduller. Han har redan vunnit flera nationella och internationella priser för sin design. Tillverkaren av denna fascinerande Glam bordslampa i glas är Prandina, ett företag som grundades av Sergio Prandina 1982. Tillverkarens produkter är mycket igenkännliga tack vare den unika designen av deras skärmar, som huvudsakligen är gjorda av munblåst glas. Prandina arbetar med välkända designers och arkitekter över hela världen.
 • Prandina Sino W3 LED-vägglampa klar/matt vit

  Prandina Sino W3 LED-vägglampa klar/matt vit
  Med handblåst kristallglasskärm - LED-vägglampa Sino Den ädla vägglampan Sino har en klar och ren effekt. Den består av en rund väggarmatur av högkvalitativ metall och ett fäste med en satinfärgad diffusor som skjuter ut i rummet. Den genomskinliga skärmen av munblåst kristallglas har arbetats runt detta fäste så att diffusorn sitter på toppen av skärmen. Ljuset från de varmvita lysdioderna produceras inuti diffusorn och lyser diskret och bländfritt genom det frostrade glaset. Därför är Sino-vägglampan en idealisk ljuskälla i puristiska sovrum, t.ex. bredvid sängen, eller som extra belysning i vardagsrummet. "Jag tror att design är inget annat än en spegel av samhällets önskemål, och min vision av modern design är en balanserad fusion av estetik, funktion, teknik och känslor", säger Filippo Mambretti, en designer från det italiensktalande Schweiz. Med denna anda har han skapat många lampor och möbler förutom Sino-vägglampan och har fått många priser för sitt arbete.
 • Prandina - Biluna S5 Taklampa Glossy White

  Prandina - Biluna S5 Taklampa Glossy White
  Design Luc Ramael för Prandina Biluna S5 taklampa Glossy White presenterar sig i en modern design med sin halvklotformade lampskärm. Det yttre höljet är tillverkat av lackerad metall, medan det inre reflektorhuset består av termoformad akryl. Den ljusa insidan stöder effektiv belysning av området nedanför. Biluna är inte bara idealisk för privata vardagsrum, utan även för hotell och restauranger, där taklampan kan placeras i en rad. Biluna är ett verk av den belgiska designern Luc Ramael i samarbete med den italienska belysningstillverkaren Prandina. Företaget grundades 1982 av Sergio Prandina och samarbetar med många välkända designers och arkitekter. De resulterande skapelserna övertygar med sin estetiska design och felfria kvalitet. Biluna taklampa finns i två olika storlekar och flera spännande färger. Den ingår i en hel serie lampor som du kan kombinera för en sammanhållen stil. Se Biluna-serien här
 • Prandina Diver LED-hänglampa S1 2 700 K svart

  Prandina Diver LED-hänglampa S1 2 700 K svart
  LED-upphängningslampa Dykare med handblåst glas och målad metall Diver-armaturserien består av hängande, vägg-, tak- och bordslampor, som är utrustade med en dubbelskiktad skärm av handblåst glas och en upphängning med lackerade metallelement och perfekt förkroppsligar värdena hos belysningstillverkaren Prandina, som är baserad och tillverkad i Italien. Perfektion i handblåst glas, kombinationen av olika ytor med deras skönhet, modet att utvecklas och specialdesign och ambitionen att visa ljus i alla dess aspekter - allt detta implementerades i armaturerna i Diver-serien. Den cylindriska skärmen är gjord av klart, handblåst glas, i den sitter en nästan halvklotformad, opal vit diffusor, som också är munblåst och hålls i den klara nyansen av ett lackerat metallelement. Denna kombination av olika nyanser och ytor gör Diver-hänglampan till en ljuskälla som är både optiskt och tekniskt fascinerande. Serge och Robert Cornelissen designade Diver-belysningsserien för det italienska företaget Prandina. Designkontoret Serge Cornelissen BV i Belgien har specialiserat sig på design och utveckling av belysningskoncept och lampor och designar lampor för många kända tillverkare. Serge Cornelissens design kännetecknas av en balanserad kombination av konstnärlig och teknisk kreativitet.
 • Prandina Glam bordslampa 36 cm klar/skärm svart

  Prandina Glam bordslampa 36 cm klar/skärm svart
  Glam bordslampa - helt i munblåst glas med dimmer Glam bordslampa är en ljuskälla som skapar sensation, oavsett om den står på ett sidobord i vardagsrummet eller på ett prestigefyllt kontor eller i en hotellobby. Den består helt av munblåst glas. Basen är transparent medan skärmen är färgad och frostad för att minska bländningen från ljuskällorna och säkerställa en jämn ljusstrålning och för att skapa en kontrasterande effekt. Även kabeln, som är textilmantlad i rött, sticker ut och ger armaturen karaktär. Luc Ramael designade bordslampan Glam, som än idag utstrålar sin alldeles egna charm. Den belgiske formgivaren skapar möbler och lampor som framstår som användbara föremål utan onödiga krusiduller. Han har redan vunnit flera nationella och internationella utmärkelser med sin design. Tillverkaren av denna fascinerande Glam bordslampa av glas är Prandina, ett företag som grundades av Sergio Prandina 1982. Tillverkarens produkter har ett högt igenkänningsvärde tack vare den unika designen med sina skärmar, som huvudsakligen är gjorda av munblåst glas. Prandina samarbetar med välkända designers och arkitekter över hela världen.
 • Zero S3 Taklampa Matt Opal White - Prandina

  Zero S3 Taklampa Matt Opal White - Prandina
  Zero S3 Taklampa Matt Opal White - Prandina, Vit, Glas
 • Tiara S5 Taklampa Glossy White - Prandina

  Tiara S5 Taklampa Glossy White - Prandina
  Tiara S5 Taklampa Glossy White - Prandina, Vit, Glas
 • Prandina Paraph F3 dim LED-golvlampa svart

  Prandina Paraph F3 dim LED-golvlampa svart
  Filigree Paraph F3 golvlampa - justerbart ljus Den svarta LED-golvlampan Paraph F3 LED-golvlampans avgörande egenskap är den flexibla armen, som kan vridas och böjas fritt. Detta gör att de varmvita lysdioderna kan riktas mot arbetsytan, väggen eller taket. En platt, fyrkantig bas ger den nödvändiga stabiliteten. Paraph F3 är utrustad med en dimmer för att styra ljuset. Den fristående armaturen är en idealisk ljuskälla för privata och offentliga salonger och arbetsrum, till exempel hemmakontoret eller biblioteket. - De välkända formgivarna Serge och Robert Cornelissen har designat Paraph-serien för den italienska tillverkaren Prandina, som tillverkar den fristående armaturen i sedvanligt hög kvalitet.
 • Prandina Gift T1 bordslampa vit, L-fot hörnmontage

  Prandina Gift T1 bordslampa vit, L-fot hörnmontage
  Present T1 bordslampa med L-formad fot Bordslampan Gift T1 från Prandina är mycket elegant, modern och mångsidig. Lampskärmen i rundad konisk form sitter på en fot av vitlackerat stål. Den övre delen är täckt av en ogenomskinlig stålhölje, medan ljuset sprids försiktigt åt sidorna av den nedre delen som är tillverkad av opal polyeten. Den speciella höjdpunkten är den L-formade basen: två platta metallplattor står i en 90° vinkel till varandra och är vinklade i ändarna. Detta gör det möjligt att placera armaturen i hörnet av en rektangulär bordsskiva eller sideboard, vilket gör Gift T1 till ett platsbesparande alternativ. Tillverkaren Prandina tillverkar högkvalitativa armaturer i Italien, som skapas i samarbete med kända inredningsarkitekter och designers och ingår i inredningen av många hotell och offentliga byggnader.
 • Prandina Diver LED-hänglampa S3 2 700 K svart

  Prandina Diver LED-hänglampa S3 2 700 K svart
  LED-upphängningslampa Dykare med handblåst glas och målad metall Diver-armaturserien består av hängande, vägg-, tak- och bordslampor, som är utrustade med en dubbelskiktad skärm av handblåst glas och en upphängning med lackerade metallelement och perfekt förkroppsligar värdena hos belysningstillverkaren Prandina, som är baserad och tillverkad i Italien. Perfektion i handblåst glas, kombinationen av olika ytor med deras skönhet, modet att utvecklas och specialdesign och ambitionen att visa ljus i alla dess aspekter - allt detta implementerades i armaturerna i Diver-serien. Den cylindriska skärmen är gjord av klart, handblåst glas, i den sitter en nästan halvklotformad, opal vit diffusor, som också är munblåst och hålls i den klara nyansen av ett lackerat metallelement. Denna kombination av olika nyanser och ytor gör Diver-hänglampan till en ljuskälla som är både optiskt och tekniskt fascinerande. Serge och Robert Cornelissen designade Diver-belysningsserien för det italienska företaget Prandina. Designkontoret Serge Cornelissen BV i Belgien har specialiserat sig på design och utveckling av belysningskoncept och lampor och designar lampor för många kända tillverkare. Serge Cornelissens design kännetecknas av en balanserad kombination av konstnärlig och teknisk kreativitet.
 • Prandina Gong S1 pendellampa vit

  Prandina Gong S1 pendellampa vit
  Pendel lampa Gong S1 med munblåst glasskärm Lampan Gong S1 består av munblåst glas i kontrasterande design. Skuggans nedre del är genomskinlig, den övre delen är färgad, delvis metalliserad. Som enskild armatur lämpar den sig för att belysa små bord, men när den monteras i grupp belyser den även en lång disk eller stora bord, både i den privata sektorn och inom catering- och hotellsektorn. Design och produktion av Gong S1-armaturen kommer från Prandina, en armaturtillverkare i Italien. Företaget - som grundades 1982 av Sergio Prandina, som också designade armaturserien Gong - tillverkar armaturer med skärmar huvudsakligen tillverkade av munblåst glas, som har ett högt igenkänningsvärde på grund av sin unika design. Företaget samarbetar med världsberömda arkitekter och designers och tillverkar kvalitetsarmaturer som redan finns i några av de största hotellkedjorna och i kända företags lokaler.
 • Prandina Gong S3 hänglampa metalliserad spegel

  Prandina Gong S3 hänglampa metalliserad spegel
  Gong S3 hängande lampa med blåst glasskärm Skärmen på pendellampan Gong S3 är utformad i två färger. Den var munblåst av glas. Det nedre området lämnades transparent, det stora övre området färgades och metalliserades delvis. Gong S3 är en ädel och högkvalitativ hängande lampa som kan integreras i alla inredningsstilar och belysa många områden, vare sig det är i vardagsrummet, matsalen, köket eller korridoren i privata rum eller på ett hotell, en restaurang eller någon annan anläggning. Lampserien Gong har designats av Sergio Prandina och tillverkas av det namngivna belysningsföretaget, som grundades av Sergio Prandina 1982 och är baserat i Italien. Produkterna från Prandina kännetecknas av sina nyanser, som huvudsakligen är tillverkade av munblåst glas och av utmärkt kvalitet. Företaget samarbetar med världsberömda designers och arkitekter. Några stora hotellkedjor och många kända företag av olika slag världen över hör till Prandinas kundkrets.
 • Prandina Bloom S5 hänglampa svart/koppar

  Prandina Bloom S5 hänglampa svart/koppar
  Två handblåsta glaselement av liknande form sattes i motsatta riktningar och bildar Bloom S5-hänglampan. Medan skärmen är försedd med två G9-uttag upptill och används för indirekt belysning av ett rum, har skärmen som pekar nedåt ett E27- uttag. Ljuskällan som används där lyser direkt ner genom skuggöppningen och försiktigt genom glaset in i rummet. Belysningsmedel ingår inte. Bloom S5 är en lampa som tillverkades av Prandina i Italien.
 • Prandina Diver LED-hänglampa S5 2 700 K svart

  Prandina Diver LED-hänglampa S5 2 700 K svart
  LED-upphängningslampa Dykare med handblåst glas och målad metall Diver-armaturserien består av hängande, vägg-, tak- och bordslampor, som är utrustade med en dubbelskiktad skärm av handblåst glas och en upphängning med lackerade metallelement och perfekt förkroppsligar värdena hos belysningstillverkaren Prandina, som är baserad och tillverkad i Italien. Perfektion i handblåst glas, kombinationen av olika ytor med deras skönhet, modet att utvecklas och specialdesign och ambitionen att visa ljus i alla dess aspekter - allt detta implementerades i armaturerna i Diver-serien. Den cylindriska skärmen är gjord av klart, handblåst glas, i den sitter en nästan halvklotformad, opal vit diffusor, som också är munblåst och hålls i den klara nyansen av ett lackerat metallelement. Denna kombination av olika nyanser och ytor gör Diver-hänglampan till en ljuskälla som är både optiskt och tekniskt fascinerande. Serge och Robert Cornelissen designade Diver-belysningsserien för det italienska företaget Prandina. Designkontoret Serge Cornelissen BV i Belgien har specialiserat sig på design och utveckling av belysningskoncept och lampor och designar lampor för många kända tillverkare. Serge Cornelissens design kännetecknas av en balanserad kombination av konstnärlig och teknisk kreativitet.
 • Prandina Bloom S5 hänglampa svart blank

  Prandina Bloom S5 hänglampa svart blank
  Upphängningslampa Bloom S5 med handblåst glasskärm Tillverkaren Prandina till handblåst glas blir mycket tydligt med upphängningslampan Bloom S5, eftersom lampan består av en skärm som består av två lika formade, handblåsta glaselement i olika riktningar, så att både indirekt och direkt belysning släpps ut. Fascinerande och mystisk, men samtidigt enkel och mångsidig - Bloom S5-pendellampan passar lika bra in i privata vardagsrum som på restauranger, barer eller kaféer, där den till exempel kan fästas på flera över en lång disken. Det finns ett E27- uttag i den nedåtvända skärmen och två G9-uttag har installerats i den övre skärmen. Lämpliga lampor kan också beställas direkt. Bloom S5-upphängningslampan tillverkades i Italien. Prandina företaget, grundat 1982 av Sergio Prandina, en entreprenör som uttrycker sin konstnärliga kreativitet i ljusdesign genom former som ofta baseras på användning av handblåst glas, producerar högkvalitativa lampor som handplockas i samarbete med designers, interiörer dekoratörer och andra Professionella designade och sålda i mer än 50 länder världen över.
 • Prandina CPL F1 golvlampa krom, glas transparent

  Prandina CPL F1 golvlampa krom, glas transparent
  golvlampa CPL F1 med förkromad bas och handblåst skärm CPL F1 är en tunn golvlampa för privata och kommersiella områden som sticker ut för sin tidlöshet och en ädel effekt. En handblåst cylindrisk skärm sitter på en förkromad metallram. Denna form av skuggan är karakteristisk för alla lampor i CPL-serien, en design av den österrikiska designern Christian Ploderer. Han designade de första kopiorna av serien 1998, på grund av seriens stora popularitet läggs alltid nya exemplar till. Christian Ploderer har specialiserat sig på belysningssektorn med armaturdesign och belysningsplanering och har arbetat på sitt eget designkontor sedan 2006, där han förverkligar belysningskoncept för det arkitektoniska projektet. golvlampa CPL F1 kan justeras i ljusstyrka via en integrerad dimmer . Lamporna tillverkas i Italien av tillverkaren Prandina . Företaget, grundat av Sergio Prandina 1998, har gjort sig ett namn med sina Prandina , som huvudsakligen är gjorda av handblåst glas, och arbetar med kända arkitekter och designers. Lamporna från Prandina med högt erkännande värde pryder och belyser många stora hotellkedjor och affärslokaler runt om i världen.
 • Prandina Gong S1 pendellampa metalliserad koppar

  Prandina Gong S1 pendellampa metalliserad koppar
  Pendel lampa Gong S1 med munblåst glasskärm Lampan Gong S1 består av munblåst glas i kontrasterande design. Skuggans nedre del är genomskinlig, den övre delen är färgad, delvis metalliserad. Som enskild armatur lämpar den sig för att belysa små bord, men när den monteras i grupp belyser den även en lång disk eller stora bord, både i den privata sektorn och inom catering- och hotellsektorn. Design och produktion av Gong S1-armaturen kommer från Prandina, en armaturtillverkare i Italien. Företaget - som grundades 1982 av Sergio Prandina, som också designade armaturserien Gong - tillverkar armaturer med skärmar huvudsakligen tillverkade av munblåst glas, som har ett högt igenkänningsvärde på grund av sin unika design. Företaget samarbetar med världsberömda arkitekter och designers och tillverkar kvalitetsarmaturer som redan finns i några av de största hotellkedjorna och i kända företags lokaler.
 • Prandina - Notte Metal S3 Taklampa Glossy White/Gold

  Prandina - Notte Metal S3 Taklampa Glossy White/Gold
  Design Mengotti för Prandina Notte taklampa Den glänsande vita/gyllene taklampan är en enkel, tidlös skapelse med en klockformad lampskärm gjord av munblåst glas. Den tvinnade sladden skapar en intressant kontrast till hängsladden och visar att designen av den här lampan har varit väl genomtänkt. Notte pendelbelysning avger ett mjukt men direkt nedåtriktat ljus som är idealiskt över bord och andra ytor och ett bra komplement till en mängd olika utrymmen. Den förenklade designen gör lampan användbar i det privata hemmet såväl som i loungen, caféet eller hotellet. Lamporna Nut är designade av Mario Mengotti för den italienska belysningstillverkaren Prandina, som är känd och prisad för sin felfria kvalitet och estetiska design. Taklampan Notte finns i ett överflöd av olika storlekar och färger. Dessa är en del av Prandras omfattande sortiment av Notte-lampor. Den vackra designen som kännetecknar alla lampskärmar i denna serie gör att lamporna är lätta att kombinera för en enkel och elegant look. Se dem alla här
 • Prandina - Teodora Glass S3 Taklampa Matt Light Blue

  Prandina - Teodora Glass S3 Taklampa Matt Light Blue
  Design Prandina R&D för Prandina Teodora taklampa Matt Ljusblå visar hur lätt ljuset kan ta plats i ett rum. Lampskärmen i metall kompletteras av en kupol av sandblästrat glas i toppen. Ljuset släpper ut direkt nedåt genom skärmens öppning och även försiktigt uppåt genom glaskupolen, vilket skapar en mycket fin ljuseffekt och mysig indirekt belysning. Designen av Teodora pendelbelysning kommer från Sergio Prandina, grundaren av belysningsföretaget med samma namn. Prandina tillverkar sina lampor i Italien och deras främsta mål är att prioritera kvalitet framför allt. Taklampan Teodora är ett utmärkt exempel på detta och på Prandras vision att skapa tidlös design som du fortfarande kan njuta av om tio eller tjugo år. Företaget samarbetar med kända arkitekter och designers över hela världen. Teodora taklampa finns i en mängd olika storlekar och vackra färger, alla med samma eleganta design som gör dem lätta att kombinera. Se de många Teodora-lamporna här.
 • Prandina - Notte Metal S1 Taklampa Glossy White/Gold

  Prandina - Notte Metal S1 Taklampa Glossy White/Gold
  Design Mengotti för Prandina Notte taklampa Glossy White/Gold är en enkel, tidlös skapelse med en klockformad lampskärm av munblåst glas. Den tvinnade sladden skapar en intressant kontrast till hängsladden och visar att designen av den här lampan har varit väl genomtänkt. Notte pendelbelysning avger ett mjukt men direkt nedåtriktat ljus som är idealiskt över bord och andra ytor och ett bra komplement till en mängd olika utrymmen. Den förenklade designen gör lampan användbar i det privata hemmet såväl som i loungen, caféet eller hotellet. Lamporna Nut är designade av Mario Mengotti för den italienska belysningstillverkaren Prandina, som är känd och prisad för sin felfria kvalitet och estetiska design. Taklampan Notte finns i ett överflöd av olika storlekar och färger. Dessa är en del av Prandras omfattande sortiment av Notte-lampor. Den vackra designen som kännetecknar alla lampskärmar i denna serie gör att lamporna är lätta att kombinera för en enkel och elegant look. Se dem alla här
 • Prandina - Notte Metal S1 Taklampa Glossy Black/White

  Prandina - Notte Metal S1 Taklampa Glossy Black/White
  Design Mengotti för Prandina Notte taklampa Glossy Black/White är en enkel, tidlös skapelse med en klockformad lampskärm av munblåst glas. Den tvinnade sladden skapar en intressant kontrast till hängsladden och visar att designen av den här lampan har varit väl genomtänkt. Notte pendelbelysning avger ett mjukt men direkt nedåtriktat ljus som är idealiskt över bord och andra ytor och ett bra komplement till en mängd olika utrymmen. Den förenklade designen gör lampan användbar i det privata hemmet såväl som i loungen, caféet eller hotellet. Lamporna Nut är designade av Mario Mengotti för den italienska belysningstillverkaren Prandina, som är känd och prisad för sin felfria kvalitet och estetiska design. Taklampan Notte finns i ett överflöd av olika storlekar och färger. Dessa är en del av Prandras omfattande sortiment av Notte-lampor. Den vackra designen som kännetecknar alla lampskärmar i denna serie gör att lamporna är lätta att kombinera för en enkel och elegant look. Se dem alla här
 • Prandina - Sera S3 Taklampa Mirror/Chrome

  Prandina - Sera S3 Taklampa Mirror/Chrome
  Design Mengotti för Prandina Sera Mirror/Chrome Taklampa utstrålar en underbar lätthet och modernitet i rummet. Liksom de andra lamporna i Sera-kollektionen kännetecknas Sera-taklampan av sin trapetsformade lampskärm i munblåst glas - ett varumärke för den italienska belysningstillverkaren Prandina. Sera taklampa avger ett direkt nedåtriktat ljus, vilket gör den här lampan idealisk att hänga över matbordet eller andra ytor. Sera är resultatet av ett rikt och fruktbart samarbete mellan den italienske designern Mario Mengotti och belysningsmästarna på Prandina. Produkterna från den italienska belysningstillverkaren har ett högt igenkänningsvärde. I samarbete med kända inredningsarkitekter och designers skapas lampor som används till exempel i internationella hotellkedjor som Hilton, Marriott och Radisson. Sera taklampa finns i flera storlekar och färger. Lampan ingår i Sera-serien där den vackra designen upprepas i varje lampa. Dessa kan enkelt kombineras för en sammanhängande stil. Se dem alla här.
 • Prandina - Segesta S5 Taklampa Opal White/Brass Heritage

  Prandina - Segesta S5 Taklampa Opal White/Brass Heritage
  Design Prandina R&D för Prandina Segesta S5 taklampa Opal White/Brass Heritage är epitetet för elegans och tidlöshet. Lampans metallelement är galvaniserade i klassisk mässing, medan den munblåsta lampskärmen är tillverkad av opalvitt glas. Detta gör ljuset bländfritt, så att det lyser behagligt in i rummet, medan öppningen nedanför ger direkt belysning, vilket gör lampan idealisk att hänga över bord och andra ytor. De munblåsta glasskärmarna är ett varumärke för tillverkaren, det italienska designföretaget Prandina, som är känt för sina kvalitetslampor. Prandinas filosofi är att varje design måste uppfylla ett antal viktiga kriterier: enkelhet och formell noggrannhet, funktionalitet och varaktig kvalitet. Prandina-armaturer återspeglar dessa värden och förmedlar en definierad och igenkännbar identitet utanför stilkonventioner, mode och kortsiktiga trender. Detta är tydligt i Segesta taklampa, vars enkla design gör den mycket mångsidig och ett vackert tillägg till alla rum, oavsett inredningsstil. Segesta finns i flera olika storlekar och färger. Se dem alla här
 • Prandina - Segesta S3 Taklampa Opal White/Brass Heritage

  Prandina - Segesta S3 Taklampa Opal White/Brass Heritage
  Design Prandina R&D för Prandina Segesta S3 taklampa Opal White/Brass Heritage är epitetet för elegans och tidlöshet. Lampans metallelement är galvaniserade i klassisk mässing, medan den munblåsta lampskärmen är tillverkad av opalvitt glas. Detta gör ljuset bländfritt, så att det lyser behagligt in i rummet, medan öppningen nedanför ger direkt belysning, vilket gör lampan idealisk att hänga över bord och andra ytor. De munblåsta glasskärmarna är ett varumärke för tillverkaren, det italienska designföretaget Prandina, som är känt för sina kvalitetslampor. Prandinas filosofi är att varje design måste uppfylla ett antal viktiga kriterier: enkelhet och formell noggrannhet, funktionalitet och varaktig kvalitet. Prandina-armaturer återspeglar dessa värden och förmedlar en definierad och igenkännbar identitet utanför stilkonventioner, mode och kortsiktiga trender. Detta är tydligt i Segesta taklampa, vars enkla design gör den mycket mångsidig och ett vackert tillägg till alla rum, oavsett inredningsstil. Segesta finns i flera olika storlekar och färger. Se dem alla här
 • Prandina - Santachiara S5 Taklampa

  Prandina - Santachiara S5 Taklampa
  Design Prandina R&D för Prandina Santachiara taklampa S5 är en elegant och modern skapelse av det italienska designföretaget Prandina. Ett kännetecken för Prandina är deras kärlek till munblåst glas, som de ofta implementerar i sin belysningsdesign. Denna glädje syns tydligt i Santachiaras lampskärm, som består av en enda sammanhängande bit blåst glas i en vacker opalvit färg. Lampskärmen är ogenomskinlig för att säkerställa optimal diffus ljusavgivning. Det mjuka, bländfria ljuset som emanerar från Santachiara, i kombination med dess enkla, tidlösa design, gör den här lampan till ett självklart val för nästan alla rum. Även om lampan är ett vackert tillägg i sin egen rätt i vardagsrummet, vardagsrummet, sovrummet eller hallen, ser den också bra ut i en rad. Santachiara finns i flera olika storlekar och ingår i en hel serie. Kombinera de olika Santachiara-lamporna för ett sammanhängande och stilfullt utseende. Se hela serien här
 • Prandina - Santachiara S3 Taklampa

  Prandina - Santachiara S3 Taklampa
  Design Prandina R&D för Prandina Santachiara taklampa S3 är en elegant och modern skapelse av det italienska designföretaget Prandina. Ett utmärkande drag hos Prandina är deras kärlek till munblåst glas, som de ofta implementerar i sin belysningsdesign. Denna glädje syns tydligt i Santachiaras lampskärm, som består av en enda sammanhängande bit blåst glas i en vacker opalvit färg. Lampskärmen är ogenomskinlig för att säkerställa optimal diffus ljusavgivning. Det mjuka, bländfria ljuset som emanerar från Santachiara, i kombination med dess enkla, tidlösa design, gör den här lampan till ett självklart val för nästan alla rum. Även om lampan är ett vackert tillägg i sin egen rätt i vardagsrummet, vardagsrummet, sovrummet eller hallen, ser den också bra ut i en rad. Santachiara finns i flera olika storlekar och ingår i en hel serie. Kombinera de olika Santachiara-lamporna för ett sammanhängande och stilfullt utseende. Se hela serien här
 • Prandina - Santachiara S1 Taklampa

  Prandina - Santachiara S1 Taklampa
  Design Prandina R&D för Prandina Santachiara taklampa S1 är en elegant och modern skapelse av det italienska designföretaget Prandina. Ett utmärkande drag hos Prandina är deras kärlek till munblåst glas, som de ofta implementerar i sin belysningsdesign. Denna glädje syns tydligt i Santachiaras lampskärm, som består av en enda sammanhängande bit blåst glas i en vacker opalvit färg. Lampskärmen är ogenomskinlig för att säkerställa optimal diffus ljusavgivning. Det mjuka, bländfria ljuset som emanerar från Santachiara, i kombination med dess enkla, tidlösa design, gör den här lampan till ett självklart val för nästan alla rum. Även om lampan är ett vackert tillägg i sin egen rätt i vardagsrummet, vardagsrummet, sovrummet eller hallen, ser den också bra ut i en rad. Santachiara finns i flera olika storlekar och ingår i en hel serie. Kombinera de olika Santachiara-lamporna för ett sammanhängande och stilfullt utseende. Se hela serien här
 • Prandina - Fez S1 Taklampa Glossy Copper

  Prandina - Fez S1 Taklampa Glossy Copper
  Design Marco Alessi för Prandina Fez S1 Pendel Lamp Glossy Copper är en fantastisk förening av två material som är formade i vackra geometriska figurer: en yttre bionisk metallhåla som omsluter ett transparent, cylindriskt, munblåst kristallglas, vilket skapar ett vackert uplight och downlight. Detta ger både direkt belysning från den nedåtriktade glascylindern, medan den uppåtriktade delen ger ett jämnt och enhetligt ljusutsläpp i rummet. Denna praktiska funktion i kombination med den väl utförda designen gör Fez idealisk som en praktfull lampa i vardagsrummet eller köket-matsalen. Hantverket glasblåsning har alltid varit en viktig egenskap hos den venetianska belysningstillverkaren Prandina. I Fez uttrycker designern Marco Alessi sin önskan att kombinera arkitektur och produktdesign. Prandina-lampor finns nu representerade i många hotell och affärslokaler internationellt, och företaget har gjort sig ett namn i världen av designbelysning. Fez S1 taklampa finns i två färger, en matt vit och en spegelpolerad kopparversion. Se dem båda här
 • Prandina - Fez S1 Taklampa Matt White

  Prandina - Fez S1 Taklampa Matt White
  Design Marco Alessi för Prandina Fez S1 taklampa Matt White är en fantastisk förening av två material som är formade i vackra geometriska figurer: ett yttre bioniskt hålrum i metall som omsluter ett transparent, cylindriskt, munblåst kristallglas, vilket skapar ett vackert uplight och downlight. Detta ger både direkt belysning från den nedåtriktade glascylindern, medan den uppåtriktade delen ger en jämn och enhetlig ljusavgivning i rummet. Denna praktiska funktion i kombination med den väl utförda designen gör Fez idealisk som en praktfull lampa i vardagsrummet eller köket-matsalen. Hantverket glasblåsning har alltid varit en viktig egenskap hos den venetianska belysningstillverkaren Prandina. I Fez uttrycker designern Marco Alessi sin önskan att kombinera arkitektur och produktdesign. Prandina-lampor finns nu representerade i många hotell och affärslokaler internationellt, och företaget har gjort sig ett namn i världen av designbelysning. Fez S1 taklampa finns i två färger, en matt vit och en spegelpolerad kopparversion. Se dem båda här
 • Prandina - Bloom S5 Taklampa Glossy Black/Copper

  Prandina - Bloom S5 Taklampa Glossy Black/Copper
  Design Prandina R&D för Prandina Bloom S5 Taklampa Glossy Black/Copper återspeglar italienska Prandinas kärlek till glas: Lampskärmen består av två identiskt formade, munblåsta glaselement som vetter i motsatta riktningar för att avge både direkt och indirekt ljus. Bloom är därför lämplig för både fokuserad och diffus belysning. Formen är på samma gång fascinerande och mångsidig, gåtfull och enkel. Detta gör Bloom idealisk för alla typer av utrymmen - från det privata vardagsrummet till restaurangen, baren eller kaféet. Bloom S5 Pendel lampa tillverkas av det italienska designföretaget Prandina. Grundaren Sergio Prandina uttrycker sin konstnärliga kreativitet inom belysningsdesign genom former, ofta baserade på användning av handblåst glas, och producerar högkvalitativa lampor som handplockas i samarbete med designers, inredningsarkitekter och andra yrkesverksamma. Prandinas produkter säljs i mer än 50 länder över hela världen. Bloom finns i två spännande färger. Se dem alla här
 • Prandina - Bloom S5 Taklampa Glossy Black

  Prandina - Bloom S5 Taklampa Glossy Black
  Design Prandina R&D för Prandina Bloom S5 Taklampa Glossy Black återspeglar italienska Prandinas kärlek till glas: lampskärmen består av två identiskt formade, munblåsta glaselement som vetter i motsatta riktningar för att sända ut både direkt och indirekt ljus. Bloom är därför lämplig för både fokuserad och diffus belysning. Formen är på samma gång fascinerande och mångsidig, gåtfull och enkel. Detta gör Bloom idealisk för alla typer av utrymmen - från det privata vardagsrummet till restaurangen, baren eller kaféet. Bloom S5 Pendel lampa tillverkas av det italienska designföretaget Prandina. Grundaren Sergio Prandina uttrycker sin konstnärliga kreativitet inom belysningsdesign genom former, ofta baserade på användning av handblåst glas, och producerar högkvalitativa lampor som handplockas i samarbete med designers, inredningsarkitekter och andra yrkesverksamma. Prandinas produkter säljs i mer än 50 länder över hela världen. Bloom finns i två spännande färger. Se dem alla här
 • Prandina - Over S3 Taklampa

  Prandina - Over S3 Taklampa
  Design Mengotti för Prandina S3 taklampa presenterar sig i en modern, diskret design. Den ovala lampskärmen är tillverkad av opalvitt, munblåst glas och ger ett jämnt, starkt ljus som strålar ut från alla sidor. Öppningen på den nedre delen av skärmen gör Over taklampa idealisk för att hänga över bord där direkt belysning behövs. Tack vare sin enkla och presentabla design harmonierar lampan med många rum och möbler. Detta gör Over taklampa lämplig i alla inredningsstilar för alla tillfällen - både i den privata och offentliga sfären. Over Taklampa är en skapelse av designern Mario Mengotti i hans kreativa och fruktbara samarbete med det italienska designföretaget Prandina. Prandina hyllas över hela världen för sin felfria kvalitet och estetiska design som pryder många hotell och affärslokaler. Over taklampa finns i två olika storlekar. Se dem båda här.
 • Prandina - Zerodieci S5 Taklampa Matt Opal White

  Prandina - Zerodieci S5 Taklampa Matt Opal White
  Design Mengotti för Prandina Zerodieci S5 Taklampa Matt Opal White utmärker sig med sin perfekta klotform, där ingenting kan läggas till eller subtraheras. Som med de flesta andra lampor från Prandina är Zerodieci utrustad med en lampskärm av munblåst glas samt en vacker, opalvit färg som säkerställer en mjuk, jämn belysning, oavsett var du befinner dig i rummet. Detta vittnar om ett gediget, väl utfört hantverk i den imponerande designen som lyser ur varje millimeter. Tack vare sin enkla, tidlösa design utmärker sig Zerodieci särskilt som ett komplement till det privata vardagsrummet samt i offentliga mottagningsrum och lounger. Zerodieci Pendant är en skapelse av den italienske designern Mario Mengotti i hans mångåriga, rika och fruktbara samarbete med ljustillverkaren Prandina, vars produkter pryder flera hotellkedjor och affärslokaler. Zerodieci Opal White finns i två olika storlekar. Se båda här
 • Prandina - Zero S5 Taklampa Matt Opal White

  Prandina - Zero S5 Taklampa Matt Opal White
  Design Mengotti för Prandina Zero S5 Taklampa Matt Opal White imponerar med sitt puristiska utseende och behagliga ljus som strålar ut från varje sida av lampan. Denna pendel kännetecknas av en estetisk design och högkvalitativ glasbearbetning - en egenskap som är särskilt utmärkande för Prandinas produkter. Tack vare sin enkla, tidlösa design utmärker sig Zero Pendulum särskilt som ett komplement till moderna faciliteter - i det privata vardagsrummet såväl som i offentliga mottagningsrum och lounger. Det opala, munblåsta glaset i den elliptiska böjda skärmen säkerställer en jämn, jämn fördelning av ljuset utan bländning. Zero Pendant är en skapelse av den italienska designern Mario Mengotti för ljustillverkaren Prandina, vars produkter pryder flera hotellkedjor och affärslokaler. Zero Pendant finns i flera olika storlekar. Se dem alla här
 • Prandina - Zero S1 Taklampa Matt Opal White

  Prandina - Zero S1 Taklampa Matt Opal White
  Design Mengotti för Prandina Zero S1 Taklampa Matt Opal White imponerar med sitt puristiska utseende och behagliga ljus som strålar ut från varje sida av lampan. Denna pendel kännetecknas av en estetisk design och högkvalitativ glasbearbetning - en egenskap som är särskilt utmärkande för Prandinas produkter. Tack vare sin enkla, tidlösa design utmärker sig Zero Pendulum särskilt som ett komplement till moderna faciliteter - i det privata vardagsrummet såväl som i offentliga mottagningsrum och lounger. Det opala, munblåsta glaset i den elliptiska böjda skärmen säkerställer en jämn, jämn fördelning av ljuset utan bländning. Zero Pendant är en skapelse av den italienska designern Mario Mengotti för ljustillverkaren Prandina, vars produkter pryder flera hotellkedjor och affärslokaler. Zero Pendant finns i flera olika storlekar. Se dem alla här
 • Prandina - Vestale S3 Taklampa Smoked Grey

  Prandina - Vestale S3 Taklampa Smoked Grey
  Design Prandina FoU för Prandina Vestale S3 Taklampa Smoked Grey är en elegant lampa med en skärm som ser ut som om den består av två delar som är kopplade till varandra. Den består dock endast av en del som är gjord i den italienska glasblåsningskonsten för en unik ljuseffekt genom den tvåfärgade designen. Pendellampan Vestale är en tidlös ljuskälla som kan integreras i många faciliteter, i privata såväl som offentliga utrymmen. Vestale är en lampa från den italienska tillverkaren Prandina. Varumärket för deras ljus är de munblåsta glasskärmarna som ger lamporna ett högt igenkänningsvärde. Det kreativa företagets grundare, Sergio Prandina, designade också lampserien Vestale. Prandinas avsikt att designa kvalitetslampor med en tidlös design, oberoende av trender och mode, återspeglas tydligt i Vestale-lampans mångsidiga form. Vestale Pendel kommer i två vackra färger och ingår i Vestale-serien. Se dem alla här
 • Prandina - Vestale S3 Taklampa White

  Prandina - Vestale S3 Taklampa White
  Design Prandina FoU för Prandina Vestale S3 Taklampa White är en elegant lampa med en skärm som ser ut som om den består av två delar som är kopplade till varandra. Den består dock endast av en del som är gjord i den italienska glasblåsningskonsten för en unik ljuseffekt genom den tvåfärgade designen. Pendellampan Vestale är en tidlös ljuskälla som kan integreras i många faciliteter, i privata såväl som offentliga utrymmen. Vestale är en lampa från den italienska tillverkaren Prandina. Varumärket för deras ljus är de munblåsta glasskärmarna som ger lamporna ett högt igenkänningsvärde. Det kreativa företagets grundare, Sergio Prandina, designade också lampserien Vestale. Prandinas avsikt att designa kvalitetslampor med en tidlös design, oberoende av trender och mode, återspeglas tydligt i Vestale-lampans mångsidiga form. Vestale Pendel kommer i två vackra färger och ingår i Vestale-serien. Se dem alla här
 • Prandina - Tulipa S3 Taklampa Matt Black/Luxury Gold

  Prandina - Tulipa S3 Taklampa Matt Black/Luxury Gold
  Design Studio Khamai för Prandina Tulipa S3 taklampa Matt Black/Luxury Gold imponerar med sin eleganta lampskärm som har mjukheten av en tulpan. Denna består av två delar, ett övre matt lager och en inre kärna i blank metall som liknar en blomma med vikta kronblad. När lampan är påslagen riktas ljuset nedåt, vilket gör Tulipa Taklampa idealisk att hänga över konferens- och matbord. Samtidigt ger den rummet en modern och elegant touch. Den spanska studion Khamai skapade den här graciösa designen och inspirerades faktiskt av formen på tulpanfälten i Nederländerna. Tulipa tillverkas av den italienska belysningstillverkaren Prandina i nordöstra Italien, som har tillverkat lampor sedan 1982. Tack vare sin starka internationalisering pryder Prandina-lampor redan olika hotellkedjor och affärslokaler av alla slag. Pendelbelysningen Tulipa finns i en mängd vackra färger. Se dem alla här
 • Prandina - Tulipa S3 Taklampa Matt Black/Polished Copper

  Prandina - Tulipa S3 Taklampa Matt Black/Polished Copper
  Design Studio Khamai för Prandina Tulipa S3 Pendelbelysning Matt Black/Polished Copper imponerar med sin eleganta lampskärm som har mjukheten av en tulpan. Denna består av två delar, ett övre matt lager och en inre kärna i blank metall som liknar en blomma med vikta kronblad. När lampan är påslagen riktas ljuset nedåt, vilket gör Tulipa taklampa idealisk att hänga över konferens- och matbord. Samtidigt ger den rummet en modern och elegant touch. Den spanska studion Khamai skapade den här graciösa designen och inspirerades faktiskt av formen på tulpanfälten i Nederländerna. Tulipa tillverkas av den italienska belysningstillverkaren Prandina i nordöstra Italien, som har tillverkat lampor sedan 1982. Tack vare sin starka internationalisering pryder Prandina-lampor redan olika hotellkedjor och affärslokaler av alla slag. Pendelbelysningen Tulipa finns i en mängd vackra färger. Se dem alla här
 • Prandina - Marlene S3 Taklampa Opal

  Prandina - Marlene S3 Taklampa Opal
  Design Prandina R&D för Prandina Marlene S3 pendelbelysning Opal är ett uttryck för elegans och estetik. Den rundade lampskärmen påminner om en kjol och understryker subtilt lampans feminina grace. Lampskärmen är tillverkad av opalvitt, munblåst glas, bakom vilket sitter en reflektorskål av matt plexiglas. Detta säkerställer en bländfri ljusemission som sprider sig jämnt och enhetligt i hela rummet. Det milda skenet som lampan avger skapar en behaglig och avslappnad atmosfär. Detta gör Marlene taklampa till ett idealiskt val för sovrummet, vardagsrummet, hotellet eller restaurangen. Marlene taklampa är en produkt från det italienska designföretaget Prandina, som tillverkar optiskt ljus av hög kvalitet. Prandinas lampor pryder många hotellkedjor och affärslokaler hos välkända företag. Marlene finns i flera olika storlekar. Se dem alla här
 • Prandina - Teodora S5 Taklampa Matt Black

  Prandina - Teodora S5 Taklampa Matt Black
  Design Prandina R&D för Prandina Teodora taklampa Matt Black visar hur lätt ljuset kan ta plats i ett rum. Lampskärmen i metall kompletteras av en kupol av sandblästrat glas i toppen. Ljuset släpper ut direkt nedåt genom skärmens öppning och även försiktigt uppåt genom glaskupolen, vilket skapar en mycket fin ljuseffekt och mysig indirekt belysning. Designen av Teodora pendelbelysning kommer från Sergio Prandina, grundaren av belysningsföretaget med samma namn. Prandina tillverkar sina lampor i Italien och deras främsta mål är att prioritera kvalitet framför allt. Taklampan Teodora är ett utmärkt exempel på detta och på Prandras vision att skapa tidlös design som du fortfarande kan njuta av om tio eller tjugo år. Företaget samarbetar med kända arkitekter och designers över hela världen. Teodora taklampa finns i en mängd olika storlekar och vackra färger, alla med samma eleganta design som gör dem lätta att kombinera. Se de många Teodora-lamporna här.
 • Zerodieci S5 Taklampa Matt Opal White - Prandina

  Zerodieci S5 Taklampa Matt Opal White - Prandina
  Zerodieci S5 Taklampa Matt Opal White - Prandina, Vit, Glas
 • Prandina - Teodora Glass S3 Taklampa Matt Beige

  Prandina - Teodora Glass S3 Taklampa Matt Beige
  Design Prandina R&D för Prandina Teodora taklampa Matt Beige visar hur lätt ljuset kan ta plats i ett rum. Lampskärmen i metall kompletteras av en kupol av sandblästrat glas i toppen. Ljuset släpper ut direkt nedåt genom skärmens öppning och även försiktigt uppåt genom glaskupolen, vilket skapar en mycket fin ljuseffekt och mysig indirekt belysning. Designen av Teodora pendelbelysning kommer från Sergio Prandina, grundaren av belysningsföretaget med samma namn. Prandina tillverkar sina lampor i Italien och deras främsta mål är att prioritera kvalitet framför allt. Taklampan Teodora är ett utmärkt exempel på detta och på Prandras vision att skapa tidlös design som du fortfarande kan njuta av om tio eller tjugo år. Företaget samarbetar med kända arkitekter och designers över hela världen. Teodora taklampa finns i en mängd olika storlekar och vackra färger, alla med samma eleganta design som gör dem lätta att kombinera. Se de många Teodora-lamporna här.
 • Prandina - Teodora Glass S3 Taklampa Glossy Black

  Prandina - Teodora Glass S3 Taklampa Glossy Black
  Design Prandina R&D för Prandina Teodora taklampa Glossy Black visar hur lätt ljuset kan ta plats i ett rum. Lampskärmen i metall kompletteras av en kupol av sandblästrat glas i toppen. Ljuset släpper ut direkt nedåt genom skärmens öppning och även försiktigt uppåt genom glaskupolen, vilket skapar en mycket fin ljuseffekt och mysig indirekt belysning. Designen av Teodora pendelbelysning kommer från Sergio Prandina, grundaren av belysningsföretaget med samma namn. Prandina tillverkar sina lampor i Italien och deras främsta mål är att prioritera kvalitet framför allt. Taklampan Teodora är ett utmärkt exempel på detta och på Prandras vision att skapa tidlös design som du fortfarande kan njuta av om tio eller tjugo år. Företaget samarbetar med kända arkitekter och designers över hela världen. Teodora taklampa finns i en mängd olika storlekar och vackra färger, alla med samma eleganta design som gör dem lätta att kombinera. Se de många Teodora-lamporna här.
 • Prandina - Teodora S1 Taklampa Matt Black

  Prandina - Teodora S1 Taklampa Matt Black
  Design Prandina R&D för Prandina Teodora taklampa Matt Black visar hur lätt ljuset kan ta plats i ett rum. Lampskärmen i metall kompletteras av en kupol av sandblästrat glas i toppen. Ljuset släpper ut direkt nedåt genom skärmens öppning och även försiktigt uppåt genom glaskupolen, vilket skapar en mycket fin ljuseffekt och mysig indirekt belysning. Designen av Teodora pendelbelysning kommer från Sergio Prandina, grundaren av belysningsföretaget med samma namn. Prandina tillverkar sina lampor i Italien och deras främsta mål är att prioritera kvalitet framför allt. Taklampan Teodora är ett utmärkt exempel på detta och på Prandras vision att skapa tidlös design som du fortfarande kan njuta av om tio eller tjugo år. Företaget samarbetar med kända arkitekter och designers över hela världen. Teodora taklampa finns i en mängd olika storlekar och vackra färger, alla med samma eleganta design som gör dem lätta att kombinera. Se de många Teodora-lamporna här.
 • Prandina - Teodora S1 Taklampa Glossy Black

  Prandina - Teodora S1 Taklampa Glossy Black
  Design Prandina R&D för Prandina Teodora taklampa Glossy Black visar hur lätt ljuset kan ta plats i ett rum. Lampskärmen i metall kompletteras av en kupol av sandblästrat glas i toppen. Ljuset släpper ut direkt nedåt genom skärmens öppning och även försiktigt uppåt genom glaskupolen, vilket skapar en mycket fin ljuseffekt och mysig indirekt belysning. Designen av Teodora pendelbelysning kommer från Sergio Prandina, grundaren av belysningsföretaget med samma namn. Prandina tillverkar sina lampor i Italien och deras främsta mål är att prioritera kvalitet framför allt. Taklampan Teodora är ett utmärkt exempel på detta och på Prandras vision att skapa tidlös design som du fortfarande kan njuta av om tio eller tjugo år. Företaget samarbetar med kända arkitekter och designers över hela världen. Teodora taklampa finns i en mängd olika storlekar och vackra färger, alla med samma eleganta design som gör dem lätta att kombinera. Se de många Teodora-lamporna här.
 • Prandina - Teodora S1 Taklampa Matt Beige

  Prandina - Teodora S1 Taklampa Matt Beige
  Design Prandina R&D för Prandina Teodora taklampa Matt Beige visar hur lätt ljuset kan ta plats i ett rum. Lampskärmen i metall kompletteras av en kupol av sandblästrat glas i toppen. Ljuset släpper ut direkt nedåt genom skärmens öppning och även försiktigt uppåt genom glaskupolen, vilket skapar en mycket fin ljuseffekt och mysig indirekt belysning. Designen av Teodora pendelbelysning kommer från Sergio Prandina, grundaren av belysningsföretaget med samma namn. Prandina tillverkar sina lampor i Italien och deras främsta mål är att prioritera kvalitet framför allt. Taklampan Teodora är ett utmärkt exempel på detta och på Prandras vision att skapa tidlös design som du fortfarande kan njuta av om tio eller tjugo år. Företaget samarbetar med kända arkitekter och designers över hela världen. Teodora taklampa finns i en mängd olika storlekar och vackra färger, alla med samma eleganta design som gör dem lätta att kombinera. Se de många Teodora-lamporna här.
 • Prandina - Teodora S1 Taklampa Matt Light Blue

  Prandina - Teodora S1 Taklampa Matt Light Blue
  Design Prandina R&D för Prandina Teodora taklampa Matt Ljusblå visar hur lätt ljuset kan ta plats i ett rum. Lampskärmen i metall kompletteras av en kupol av sandblästrat glas i toppen. Ljuset släpper ut direkt nedåt genom skärmens öppning och även försiktigt uppåt genom glaskupolen, vilket skapar en mycket fin ljuseffekt och mysig indirekt belysning. Designen av Teodora pendelbelysning kommer från Sergio Prandina, grundaren av belysningsföretaget med samma namn. Prandina tillverkar sina lampor i Italien och deras främsta mål är att prioritera kvalitet framför allt. Pendelbelysningen Teodora är ett utmärkt exempel på detta och på Prandinas vision att skapa tidlös design som du fortfarande kan njuta av om tio eller tjugo år. Företaget samarbetar med kända arkitekter och designers över hela världen. Teodora taklampa finns i en mängd olika storlekar och vackra färger, alla med samma eleganta design som gör dem lätta att kombinera. Se de många Teodora-lamporna här.
 • Prandina - Teodora S1 Taklampa Glossy White

  Prandina - Teodora S1 Taklampa Glossy White
  Design Prandina R&D för Prandina Teodora Pendel Lamp Glossy White visar hur lätt ljuset kan ta plats i ett rum. Lampskärmen i metall kompletteras av en kupol av sandblästrat glas i toppen. Ljuset släpper ut direkt nedåt genom skärmens öppning och även försiktigt uppåt genom glaskupolen, vilket skapar en mycket fin ljuseffekt och mysig indirekt belysning. Designen av Teodora pendelbelysning kommer från Sergio Prandina, grundaren av belysningsföretaget med samma namn. Prandina tillverkar sina lampor i Italien och deras främsta mål är att prioritera kvalitet framför allt. Taklampan Teodora är ett utmärkt exempel på detta och på Prandras vision att skapa tidlös design som du fortfarande kan njuta av om tio eller tjugo år. Företaget samarbetar med kända arkitekter och designers över hela världen. Teodora taklampa finns i en mängd olika storlekar och vackra färger, alla med samma eleganta design som gör dem lätta att kombinera. Se de många Teodora-lamporna här.
 • Prandina - Teodora S3 Taklampa Matt Black

  Prandina - Teodora S3 Taklampa Matt Black
  Design Prandina R&D för Prandina Teodora taklampa Matt Black visar hur lätt ljuset kan ta plats i ett rum. Lampskärmen i metall kompletteras av en kupol av sandblästrat glas i toppen. Ljuset släpper ut direkt nedåt genom skärmens öppning och även försiktigt uppåt genom glaskupolen, vilket skapar en mycket fin ljuseffekt och mysig indirekt belysning. Designen av Teodora pendelbelysning kommer från Sergio Prandina, grundaren av belysningsföretaget med samma namn. Prandina tillverkar sina lampor i Italien och deras främsta mål är att prioritera kvalitet framför allt. Taklampan Teodora är ett utmärkt exempel på detta och på Prandras vision att skapa tidlös design som du fortfarande kan njuta av om tio eller tjugo år. Företaget samarbetar med kända arkitekter och designers över hela världen. Teodora taklampa finns i en mängd olika storlekar och vackra färger, alla med samma eleganta design som gör dem lätta att kombinera. Se de många Teodora-lamporna här.
 • Prandina - Teodora S3 Taklampa Glossy Black

  Prandina - Teodora S3 Taklampa Glossy Black
  Design Prandina R&D för Prandina Teodora taklampa Glossy Black visar hur lätt ljuset kan ta plats i ett rum. Lampskärmen i metall kompletteras av en kupol av sandblästrat glas i toppen. Ljuset släpper ut direkt nedåt genom skärmens öppning och även försiktigt uppåt genom glaskupolen, vilket skapar en mycket fin ljuseffekt och mysig indirekt belysning. Designen av Teodora pendelbelysning kommer från Sergio Prandina, grundaren av belysningsföretaget med samma namn. Prandina tillverkar sina lampor i Italien och deras främsta mål är att prioritera kvalitet framför allt. Taklampan Teodora är ett utmärkt exempel på detta och på Prandras vision att skapa tidlös design som du fortfarande kan njuta av om tio eller tjugo år. Företaget samarbetar med kända arkitekter och designers över hela världen. Teodora taklampa finns i en mängd olika storlekar och vackra färger, alla med samma eleganta design som gör dem lätta att kombinera. Se de många Teodora-lamporna här.
 • Prandina - Teodora S3 Taklampa Matt Beige

  Prandina - Teodora S3 Taklampa Matt Beige
  Design Prandina R&D för Prandina Teodora taklampa Matt Beige visar hur lätt ljuset kan ta plats i ett rum. Lampskärmen i metall kompletteras av en kupol av sandblästrat glas i toppen. Ljuset släpper ut direkt nedåt genom skärmens öppning och även försiktigt uppåt genom glaskupolen, vilket skapar en mycket fin ljuseffekt och mysig indirekt belysning. Designen av Teodora pendelbelysning kommer från Sergio Prandina, grundaren av belysningsföretaget med samma namn. Prandina tillverkar sina lampor i Italien och deras främsta mål är att prioritera kvalitet framför allt. Taklampan Teodora är ett utmärkt exempel på detta och på Prandras vision att skapa tidlös design som du fortfarande kan njuta av om tio eller tjugo år. Företaget samarbetar med kända arkitekter och designers över hela världen. Teodora taklampa finns i en mängd olika storlekar och vackra färger, alla med samma eleganta design som gör dem lätta att kombinera. Se de många Teodora-lamporna här.
 • Prandina - Teodora S3 Taklampa Matt Light Blue

  Prandina - Teodora S3 Taklampa Matt Light Blue
  Design Prandina R&D för Prandina Teodora taklampa Matt Ljusblå visar hur lätt ljuset kan ta plats i ett rum. Lampskärmen i metall kompletteras av en kupol av sandblästrat glas i toppen. Ljuset släpper ut direkt nedåt genom skärmens öppning och även försiktigt uppåt genom glaskupolen, vilket skapar en mycket fin ljuseffekt och mysig indirekt belysning. Designen av Teodora pendelbelysning kommer från Sergio Prandina, grundaren av belysningsföretaget med samma namn. Prandina tillverkar sina lampor i Italien och deras främsta mål är att prioritera kvalitet framför allt. Taklampan Teodora är ett utmärkt exempel på detta och på Prandras vision att skapa tidlös design som du fortfarande kan njuta av om tio eller tjugo år. Företaget samarbetar med kända arkitekter och designers över hela världen. Teodora taklampa finns i en mängd olika storlekar och vackra färger, alla med samma eleganta design som gör dem lätta att kombinera. Se de många Teodora-lamporna här.
 • Prandina - Teodora S3 Taklampa Glossy White

  Prandina - Teodora S3 Taklampa Glossy White
  Design Prandina R&D för Prandina Teodora Pendel Lamp Glossy White visar hur lätt ljuset kan ta plats i ett rum. Lampskärmen i metall kompletteras av en kupol av sandblästrat glas i toppen. Ljuset släpper ut direkt nedåt genom skärmens öppning och även försiktigt uppåt genom glaskupolen, vilket skapar en mycket fin ljuseffekt och mysig indirekt belysning. Designen av Teodora pendelbelysning kommer från Sergio Prandina, grundaren av belysningsföretaget med samma namn. Prandina tillverkar sina lampor i Italien och deras främsta mål är att prioritera kvalitet framför allt. Pendelbelysningen Teodora är ett utmärkt exempel på detta och på Prandinas vision att skapa tidlös design som du fortfarande kan njuta av om tio eller tjugo år. Företaget samarbetar med kända arkitekter och designers över hela världen. Teodora taklampa finns i en mängd olika storlekar och vackra färger, alla med samma eleganta design som gör dem lätta att kombinera. Se de många Teodora-lamporna här.
 • Prandina - Biluna S5 Taklampa Matt Black

  Prandina - Biluna S5 Taklampa Matt Black
  Design Luc Ramael för Prandina Biluna S5 taklampa Matt Black presenterar sig i en modern design med sin halvklotformade lampskärm. Det yttre höljet är tillverkat av lackerad metall, medan det inre reflektorhuset består av termoformad akryl. Den ljusa insidan stöder effektiv belysning av området nedanför. Biluna är inte bara idealisk för privata vardagsrum, utan även för hotell och restauranger, där taklampan kan placeras i en rad. Biluna är ett verk av den belgiska designern Luc Ramael i samarbete med den italienska belysningstillverkaren Prandina. Företaget grundades 1982 av Sergio Prandina och samarbetar med många välkända designers och arkitekter. De resulterande skapelserna övertygar med sin estetiska design och felfria kvalitet. Biluna taklampa finns i två olika storlekar och flera spännande färger. Den ingår i en hel serie lampor som du kan kombinera för en sammanhållen stil. Se Biluna-serien här
 • Prandina - Biluna S5 Taklampa Glossy Black

  Prandina - Biluna S5 Taklampa Glossy Black
  Design Luc Ramael för Prandina Biluna S5 Pendelbelysning Glossy Black presenterar sig i en modern design med sin halvklotformade lampskärm. Det yttre höljet är tillverkat av lackerad metall, medan det inre reflektorhuset består av termoformad akryl. Den ljusa insidan stöder effektiv belysning av området nedanför. Biluna är inte bara idealisk för privata vardagsrum, utan även för hotell och restauranger, där taklampan kan placeras i en rad. Biluna är ett verk av den belgiska designern Luc Ramael i samarbete med den italienska belysningstillverkaren Prandina. Företaget grundades 1982 av Sergio Prandina och samarbetar med många välkända designers och arkitekter. De resulterande skapelserna övertygar med sin estetiska design och felfria kvalitet. Biluna taklampa finns i två olika storlekar och flera spännande färger. Den ingår i en hel serie lampor som du kan kombinera för en sammanhållen stil. Se Biluna-serien här
 • Prandina - Tulipa S3 Taklampa Matt Black/Black Chrome

  Prandina - Tulipa S3 Taklampa Matt Black/Black Chrome
  Design Studio Khamai för Prandina Tulipa S3 Taklampa Matt Black/Black Chrome imponerar med sin eleganta lampskärm som har mjukheten av en tulpan. Den består av två delar, ett övre matt lager och en inre kärna i blank metall som liknar en blomma med vikta kronblad. När den är påslagen riktas ljuset nedåt, vilket gör Tulipa taklampa idealisk att hänga över konferens- och matbord. Samtidigt ger den rummet en modern och elegant touch. Den spanska studion Khamai skapade den här graciösa designen och inspirerades faktiskt av formen på tulpanfälten i Nederländerna. Tulipa tillverkas av den italienska belysningstillverkaren Prandina i nordöstra Italien, som har tillverkat lampor sedan 1982. Tack vare sin starka internationalisering pryder Prandina-lampor redan olika hotellkedjor och affärslokaler av alla slag. Pendelbelysningen Tulipa finns i en mängd vackra färger. Se dem alla här
 • Prandina - Tulipa S3 Taklampa Matt Black/Matt White

  Prandina - Tulipa S3 Taklampa Matt Black/Matt White
  Design Studio Khamai för Prandina Tulipa S3 Taklampa Matt Black/Matt White imponerar med sin eleganta lampskärm som har mjukheten av en tulpan. Den består av två delar, ett övre matt lager och en inre kärna i blank metall som liknar en blomma med vikta kronblad. När den är påslagen riktas ljuset nedåt, vilket gör Tulipa taklampa idealisk att hänga över konferens- och matbord. Samtidigt ger den rummet en modern och elegant touch. Den spanska studion Khamai skapade den här graciösa designen och inspirerades faktiskt av formen på tulpanfälten i Nederländerna. Tulipa tillverkas av den italienska belysningstillverkaren Prandina i nordöstra Italien, som har tillverkat lampor sedan 1982. Tack vare sin starka internationalisering pryder Prandina-lampor redan olika hotellkedjor och affärslokaler av alla slag. Taklampan Tulipa finns i en mängd vackra färger. Se dem alla här