Prandina lampor

 • Prandina Chorus Mini S1 pendellampa, opalvit

  Prandina Chorus Mini S1 pendellampa, opalvit
  Chorus Mini S1 pendelarmatur med munblåst, opalvit glasskärm Den munblåsta glasskärmen på Chorus Mini S1 pendellampan är tillverkad enligt traditionell italiensk glasblåsningskonst och skapar unika ljuseffekter. Pendellampans upphängning är tillverkad av anodiserad aluminium. Tack vare den enkla, slätstrukna designen kan den här armaturen kombineras med många olika inredningsstilar och sticker ändå alltid ut med sin unika karaktär. Tack vare den långa upphängningen kan den placeras perfekt i stora rum med högt i tak och blir ett verkligt blickfång. Varumärket för den italienska lamptillverkaren Prandina, som grundades 1982, är de munblåsta lampskärmarna som ger lamporna vad de handlar om. Den förstklassiga kvaliteten och designen ger lamporna deras höga igenkänningsvärde. Prandinas armaturer kombinerar enkelhet med formell precision och funktionalitet med bestående kvalitet, utan att vara beroende av kortsiktiga trender.
 • Notte F1 Golvlampa Opal/Brass Heritage - Prandina

  Notte F1 Golvlampa Opal/Brass Heritage - Prandina
 • Prandina Gong S3 hänglampa guld

  Prandina Gong S3 hänglampa guld
  Gong S3 hängande lampa med blåst glasskärm Skärmen på pendellampan Gong S3 är utformad i två färger. Den var munblåst av glas. Det nedre området lämnades transparent, det stora övre området färgades och metalliserades delvis. Gong S3 är en ädel och högkvalitativ hängande lampa som kan integreras i alla inredningsstilar och belysa många områden, vare sig det är i vardagsrummet, matsalen, köket eller korridoren i privata rum eller på ett hotell, en restaurang eller någon annan anläggning. Lampserien Gong har designats av Sergio Prandina och tillverkas av det namngivna belysningsföretaget, som grundades av Sergio Prandina 1982 och är baserat i Italien. Produkterna från Prandina kännetecknas av sina nyanser, som huvudsakligen är tillverkade av munblåst glas och av utmärkt kvalitet. Företaget samarbetar med världsberömda designers och arkitekter. Några stora hotellkedjor och många kända företag av olika slag världen över hör till Prandinas kundkrets.
 • Biluna F5 Golvlampa Glossy Black - Prandina

  Biluna F5 Golvlampa Glossy Black - Prandina
 • Prandina Gong mini S1 hänglampa speglar

  Prandina Gong mini S1 hänglampa speglar
  Gong mini S1 - liten hängande lampa med munblåst glasskärm Gong mini S1 hängande lampa med sin munblåsta glasskärm är liten men elegant. Den nedre delen av skärmen är genomskinlig, den övre delen har en vacker kontrasterande metalliserad eller vit design. Detta innebär att det finns en lämplig hängande lampa för varje användningsområde, antingen som en enskild lampa eller i kombination med flera andra. Pendellampan Gong mini S1 är en produkt från den italienska belysningstillverkaren Prandina. Lamporna från Prandina har ett högt igenkänningsvärde, vilket främst beror på de unikt formade lampskärmarna av munblåst glas. Företaget Prandina grundades 1982 av Sergio Prandina, som också designade lampserien Gong. I samarbete med välkända arkitekter och designers har Prandina-företaget utrustat flera stora hotellkedjor som Hilton, Marriott, Radisson och olika affärslokaler för välkända företag med sina högkvalitativa lampor.
 • Prandina Notte S5 hänglampa, koppar/vit

  Prandina Notte S5 hänglampa, koppar/vit
  Glaspendellampa Notte S5 i böjd cylinderform Pendellampan Notte S5 med en enda låga övertygar med sin harmoniska design och mångsidiga kombinationsmöjligheter. Den är tillverkad av blått glas i Italien. Oavsett om den installeras enskilt eller i grupp gör den inte bara en bra figur i det privata vardagsrummet, utan skapar också en verklig wow-effekt på hotell och restauranger. Eftersom skärmen är öppen i botten och ljuset därför kommer ut direkt, är Notte-armaturen perfekt för att belysa ett bord eller en disk. Lampskärmen är försedd med en E27-fäste; en lämplig glödlampa kan köpas från tillbehören om det behövs. Den italienska lamptillverkaren Prandina grundades 1982 av Sergio Prandina. Ett stort antal armaturer kännetecknas av munblåsta glasskärmar. I samarbete med välkända designers och inredningsarkitekter skapas regelbundet tilltalande design som genomförs som estetiskt och kvalitativt övertygande armaturer.
 • Prandina Bloom S5 hänglampa vit

  Prandina Bloom S5 hänglampa vit
  Upphängningslampa Bloom S5 med handblåst glasskärm Tillverkaren Prandina till handblåst glas blir mycket tydligt med upphängningslampan Bloom S5, eftersom lampan består av en skärm som består av två lika formade, handblåsta glaselement i olika riktningar, så att både indirekt och direkt belysning släpps ut. Fascinerande och mystisk, men samtidigt enkel och mångsidig - Bloom S5-pendellampan passar lika bra in i privata vardagsrum som på restauranger, barer eller kaféer, där den till exempel kan fästas på flera över en lång disken. Det finns ett E27- uttag i den nedåtvända skärmen och två G9-uttag har installerats i den övre skärmen. Lämpliga lampor kan också beställas direkt. Bloom S5-upphängningslampan tillverkades i Italien. Prandina företaget, grundat 1982 av Sergio Prandina, en entreprenör som uttrycker sin konstnärliga kreativitet i ljusdesign genom former som ofta baseras på användning av handblåst glas, producerar högkvalitativa lampor som handplockas i samarbete med designers, interiörer dekoratörer och andra Professionella designade och sålda i mer än 50 länder världen över.
 • Prandina Gong S1 pendellampa guld

  Prandina Gong S1 pendellampa guld
  Pendel lampa Gong S1 med munblåst glasskärm Lampan Gong S1 består av munblåst glas i kontrasterande design. Skuggans nedre del är genomskinlig, den övre delen är färgad, delvis metalliserad. Som enskild armatur lämpar den sig för att belysa små bord, men när den monteras i grupp belyser den även en lång disk eller stora bord, både i den privata sektorn och inom catering- och hotellsektorn. Design och produktion av Gong S1-armaturen kommer från Prandina, en armaturtillverkare i Italien. Företaget - som grundades 1982 av Sergio Prandina, som också designade armaturserien Gong - tillverkar armaturer med skärmar huvudsakligen tillverkade av munblåst glas, som har ett högt igenkänningsvärde på grund av sin unika design. Företaget samarbetar med världsberömda arkitekter och designers och tillverkar kvalitetsarmaturer som redan finns i några av de största hotellkedjorna och i kända företags lokaler.
 • Over S5 Taklampa - Prandina

  Over S5 Taklampa - Prandina
 • Zerodieci S7 Taklampa Matt Opal White - Prandina

  Zerodieci S7 Taklampa Matt Opal White - Prandina
  Design Mengotti för Prandina Zerodieci S7 Taklampa Matt Opal White utmärker sig med sin perfekta klotform, där ingenting kan läggas till eller subtraheras. Som med de flesta andra lampor från Prandina&hellip:
 • Prandina CPL S7 hänglampa krom, glas opal

  Prandina CPL S7 hänglampa krom, glas opal
  Upphängningslampa CPL S7 med handblåst glasskärm i opalvit Huvudkomponenten i denna upphängningslampa CPL S7 och även i hela CPL-serien är lampskärmen gjord av handblåst glas i cylindrisk form. Taklampan CPL S7 har en stor diameter på 48 cm, vilket gör lampan till den perfekta ljuskällan för matbordet eller olika områden på hotell eller restauranger. Skärmen med en opalvit inredning hänger på två stålkablar, den förkromade baldakinen från vilken kabeln leder till uttag sitter i mitten mellan kablarna. CPL är en belysningssamling av designern Christian Ploderer, som har funnits sedan 1998 och som ständigt utökas eftersom den fortfarande är mycket populär idag. Serien är tillverkad av den italienska tillverkaren Prandina. Företaget grundades 1982 av Sergio Prandina , en entreprenör med konstnärlig kreativitet. På Prandina utvecklas lampor vars nyanser vanligtvis är gjorda av handblåst glas i ständigt nya tolkningar. Prandina arbetar med kända arkitekter och designers. Produkterna kännetecknas av sitt unika erkännandevärde och dekorerar och belyser många stora hotellkedjor och olika affärslokaler runt om i världen.
 • Sera S3 Taklampa Crystal/Chrome - Prandina

  Sera S3 Taklampa Crystal/Chrome - Prandina
 • Extra S3 Taklampa Mirror - Prandina

  Extra S3 Taklampa Mirror - Prandina
 • Prandina Shuttle pendellampa svart, glas opal

  Prandina Shuttle pendellampa svart, glas opal
  Shuttle pendelarmatur - modern designbelysning med opalvit glasskärm Pendelarmaturen Shuttle är en modern armatur som övertygar lika mycket med sin design som med sitt speciella ljus. Själva designen är inspirerad av det historiska NASA-systemet Space Shuttle och fångar ögat direkt med den koniska, opalvita glasskärmen som skickligt döljer armaturens insida. Ljuset sänds inte bara direkt nedåt, utan även diffust ut i rummet. Shuttle som pendelarmatur är inte bara lämplig som installation av en enskild armatur, utan kan också användas som en ensemble med flera armaturer tillsammans, till exempel över diskar eller större bord.
 • Prandina Gong S3 hänglampa metalliserad koppar

  Prandina Gong S3 hänglampa metalliserad koppar
  Gong S3 hängande lampa med blåst glasskärm Skärmen på pendellampan Gong S3 är utformad i två färger. Den var munblåst av glas. Det nedre området lämnades transparent, det stora övre området färgades och metalliserades delvis. Gong S3 är en ädel och högkvalitativ hängande lampa som kan integreras i alla inredningsstilar och belysa många områden, vare sig det är i vardagsrummet, matsalen, köket eller korridoren i privata rum eller på ett hotell, en restaurang eller någon annan anläggning. Lampserien Gong har designats av Sergio Prandina och tillverkas av det namngivna belysningsföretaget, som grundades av Sergio Prandina 1982 och är baserat i Italien. Produkterna från Prandina kännetecknas av sina nyanser, som huvudsakligen är tillverkade av munblåst glas och av utmärkt kvalitet. Företaget samarbetar med världsberömda designers och arkitekter. Några stora hotellkedjor och många kända företag av olika slag världen över hör till Prandinas kundkrets.
 • Prandina Gong S3 hänglampa svart

  Prandina Gong S3 hänglampa svart
  Gong S3 hängande lampa med blåst glasskärm Skärmen på pendellampan Gong S3 är utformad i två färger. Den var munblåst av glas. Det nedre området lämnades transparent, det stora övre området färgades och metalliserades delvis. Gong S3 är en ädel och högkvalitativ hängande lampa som kan integreras i alla inredningsstilar och belysa många områden, vare sig det är i vardagsrummet, matsalen, köket eller korridoren i privata rum eller på ett hotell, en restaurang eller någon annan anläggning. Lampserien Gong har designats av Sergio Prandina och tillverkas av det namngivna belysningsföretaget, som grundades av Sergio Prandina 1982 och är baserat i Italien. Produkterna från Prandina kännetecknas av sina nyanser, som huvudsakligen är tillverkade av munblåst glas och av utmärkt kvalitet. Företaget samarbetar med världsberömda designers och arkitekter. Några stora hotellkedjor och många kända företag av olika slag världen över hör till Prandinas kundkrets.
 • Prandina CPL S1 pendellampa krom glas transparent

  Prandina CPL S1 pendellampa krom glas transparent
  pendellampa CPL S1 med en cylindrisk skärm av glas Huvudkomponenten och det avgörande inslaget i CPL-belysningssamlingen är den perfekta cylindriska formen. Produktsortimentet i CPL-serien började 1998 och fortsätter till denna dag med förnyad framgång. En handblåst glasskärm i perfekt cylindrisk form kombinerades med en vacker upphängning med två stålkablar och en förkromad kapell i mitten, från vilken kabeln leder till uttag . Vilken typ av ljuskälla som helst kan användas i detta E27- uttag , från glödlampor till LED-lampa, från päronformer till reflektor, från ljuskällor med en matt yta till klara lampor med glödlampa - varje typ av ljuskälla kan användas - beroende på dina personliga preferenser Smak och belysningskrav. CPL är en belysningssamling från den italienska tillverkaren Prandina. Företaget grundades 1982 av Sergio Prandina . Entreprenören med konstnärlig kreativitet utvecklar ljus i sitt företag - mestadels gjord av handblåst glas - i ständigt nya tolkningar, men alla med ett unikt igenkänningsvärde. Prandina arbetar med välkända designers och arkitekter och har redan utrustat några av de största hotellkedjorna och olika affärslokaler runt om i världen med sina lätta skapelser.
 • Prandina Glam bordslampa 48 cm klar/skärm vit

  Prandina Glam bordslampa 48 cm klar/skärm vit
  Glam bordslampa - helt gjord av munblåst glas med dimmer Bordslampan Glam är en ljuskälla som skapar en sensation, oavsett om den står på ett sidobord i vardagsrummet eller på ett prestigefyllt kontor eller i en hotellobby. Den består helt och hållet av munblåst glas. Basen är transparent, men skärmen är färgad och frostad för att minska ljuskällornas bländning, säkerställa en jämn ljusstrålning och skapa en kontrasterande effekt. Till och med kabeln, som är textilmantlad i rött, sticker ut och ger armaturen karaktär. Luc Ramael designade bordslampan Glam, som fortfarande utstrålar sin egen charm. Den belgiska designern skapar möbler och lampor som presenterar sig som användbara föremål utan onödiga krusiduller. Han har redan vunnit flera nationella och internationella priser med sina mönster. Tillverkaren av denna fascinerande Glam bordslampa i glas är Prandina, ett företag som grundades av Sergio Prandina 1982. Tillverkarens produkter har ett högt igenkänningsvärde tack vare den unika designen med sina nyanser, som huvudsakligen består av munblåst glas. Prandina samarbetar med välkända designers och arkitekter över hela världen.
 • Sera S1 Taklampa Mirror/Chrome - Prandina

  Sera S1 Taklampa Mirror/Chrome - Prandina
 • Tulipa S3 Taklampa Matt White/Black Chrome - Prandina

  Tulipa S3 Taklampa Matt White/Black Chrome - Prandina
 • Prandina Diver LED-hänglampa S1 2 700 K svart

  Prandina Diver LED-hänglampa S1 2 700 K svart
  LED-upphängningslampa Dykare med handblåst glas och målad metall Diver-armaturserien består av hängande, vägg-, tak- och bordslampor, som är utrustade med en dubbelskiktad skärm av handblåst glas och en upphängning med lackerade metallelement och perfekt förkroppsligar värdena hos belysningstillverkaren Prandina, som är baserad och tillverkad i Italien. Perfektion i handblåst glas, kombinationen av olika ytor med deras skönhet, modet att utvecklas och specialdesign och ambitionen att visa ljus i alla dess aspekter - allt detta implementerades i armaturerna i Diver-serien. Den cylindriska skärmen är gjord av klart, handblåst glas, i den sitter en nästan halvklotformad, opal vit diffusor, som också är munblåst och hålls i den klara nyansen av ett lackerat metallelement. Denna kombination av olika nyanser och ytor gör Diver-hänglampan till en ljuskälla som är både optiskt och tekniskt fascinerande. Serge och Robert Cornelissen designade Diver-belysningsserien för det italienska företaget Prandina. Designkontoret Serge Cornelissen BV i Belgien har specialiserat sig på design och utveckling av belysningskoncept och lampor och designar lampor för många kända tillverkare. Serge Cornelissens design kännetecknas av en balanserad kombination av konstnärlig och teknisk kreativitet.
 • Ginger PE S50 Taklampa Opal - Prandina

  Ginger PE S50 Taklampa Opal - Prandina
 • Ginger PE F50 Golvlampa Opal/Matt White - Prandina

  Ginger PE F50 Golvlampa Opal/Matt White - Prandina
 • Sera S1 Taklampa Crystal/Chrome - Prandina

  Sera S1 Taklampa Crystal/Chrome - Prandina
 • Teodora Glass S1 Taklampa Matt Light Blue - Prandina

  Teodora Glass S1 Taklampa Matt Light Blue - Prandina
 • Notte S5 Taklampa Mirror/White - Prandina

  Notte S5 Taklampa Mirror/White - Prandina
 • Zero S7 Taklampa Matt Opal White - Prandina

  Zero S7 Taklampa Matt Opal White - Prandina
  Design Mengotti för Prandina Zero S7 Taklampa Matt Opal White imponerar med sitt puristiska utseende och behagliga ljus som strålar ut från varje sida av lampan. Denna pendel kännetecknas av en estetisk&hellip:
 • Zero S3 Taklampa Matt Opal White - Prandina

  Zero S3 Taklampa Matt Opal White - Prandina
  Design Mengotti för Prandina Zero S3 Taklampa Matt Opal White imponerar med sitt puristiska utseende och behagliga ljus som strålar ut från varje sida av lampan. Denna pendel kännetecknas av en estetisk&hellip:
 • Ginger PE F30 Golvlampa Opal/Matt White - Prandina

  Ginger PE F30 Golvlampa Opal/Matt White - Prandina
 • Prandina Notte S5 hänglampa, opalvit

  Prandina Notte S5 hänglampa, opalvit
  Glaspendellampa Notte S5 i böjd cylinderform Pendellampan Notte S5 med en enda låga övertygar med sin harmoniska design och mångsidiga kombinationsmöjligheter. Den är tillverkad av blått glas i Italien. Oavsett om den installeras enskilt eller i grupp gör den inte bara en bra figur i det privata vardagsrummet, utan skapar också en verklig wow-effekt på hotell och restauranger. Eftersom skärmen är öppen i botten och ljuset därför kommer ut direkt, är Notte-armaturen perfekt för att belysa ett bord eller en disk. Lampskärmen är försedd med en E27-fäste; en lämplig glödlampa kan köpas från tillbehören om det behövs. Den italienska lamptillverkaren Prandina grundades 1982 av Sergio Prandina. Ett stort antal armaturer kännetecknas av munblåsta glasskärmar. I samarbete med välkända designers och inredningsarkitekter skapas regelbundet tilltalande design som genomförs som estetiskt och kvalitativt övertygande armaturer.
 • Prandina Sino T3 LED-bordslampa klar/matt vit

  Prandina Sino T3 LED-bordslampa klar/matt vit
  LED-bordlampa Sino av munblåst kristallglas Sino bordslampa är en fröjd för ögonen tack vare den transparenta, munblåsta glasskärm och den böjda metallramen med en stor, rund fot som sticker ut genom den klara skärmen i toppen. De varmvita lysdioderna är placerade i mitten av staven som går igenom skärmen, i en diffusor av frostat glas, så att de avger ett diskret ljus i alla riktningar. En strömbrytare på matarledningen gör det möjligt att sänka ljuset kontinuerligt. Designen ser mycket elegant och ren ut och passar därför till exempel i enkla och moderna hotellrum eller som extra belysning i vardagsrummet på en sideboard. LED-bordlampan Sino är designad av designern Filippo Mambretti, som har skapat den här lampan för den italienska tillverkaren Prandina. Mambretti har arbetat som designer sedan 2011 och skapar bland annat lampor och möbler som han redan fått flera utmärkelser för. Armaturen tillverkades av Prandina, en italiensk armaturtillverkare som ser kvalitet som företagets främsta mål och tillverkar högkvalitativa armaturer i estetisk design.
 • Prandina Bima T1 USB LED-bordslampa, rosa

  Prandina Bima T1 USB LED-bordslampa, rosa
  LED skrivbordslampa Bima T1 USB - ljusdispenser och laddningsstation Bima T1 LED-bordslampa är den perfekta ljuskällan på skrivbordet. Den ger inte bara en behaglig belysning, utan erbjuder också ett laddningsalternativ för mobiltelefoner, bärbara datorer etc., eftersom en USB-port har integrerats i lampans bas. LED-bordlampan Bima T1 är en design av den italienska produktdesignern Filippo Protasoni, som skapade bordslampan för belysningstillverkaren Prandina. Till skillnad från de flesta produkter från Prandina, vars varumärke är en munblåst glasskärm, var skärmen på Bima T1 skrivbordslampa tillverkad av metall och utrustad med en diffusor i skärmen.
 • Prandina Fez S1 hänglampa sand matt

  Prandina Fez S1 hänglampa sand matt
  Fez hängande lampa med en kombination av metall och glas Fez - en kombination av två material: ett inre, genomskinligt kristallglas tittar ut ur en ogenomskinlig, bikonkavformad cylinder av metall och skapar ett vackert upp- och nedljus. Designen är uttrycksfull och ädel på samma gång när det gäller förhållandet mellan de två materialen, men har också en puristisk karaktär som lätt kan integreras i olika interiörer. Fez är perfekt för att belysa bord och diskar i olika rum eller för klassisk användning som allmänbelysning. Glasblåsarkonsten har alltid varit en viktig egenskap hos den venetianska armaturtillverkaren Prandina, som gärna berättar historier, så kallade lightstories, om sina armaturer. Det är så designern Marco Alessi uttrycker sin önskan att kombinera arkitektur och produktdesign i Fez. Prandina-armaturer finns nu på många hotell och affärslokaler internationellt och företaget har därmed gjort sig ett namn inom designbelysningsvärlden.
 • Prandina Notte S3 hänglampa, opalvit

  Prandina Notte S3 hänglampa, opalvit
  Snygg hängande lampa Notte S3 Notte S3 hängande lampa är en elegant ljuskälla och mycket mångsidig. Inte bara i privata vardagsrum, utan även i hotell- och restaurangbranschen kan Notte-pendellampan på ett fantastiskt sätt integreras i moderna inredningskoncept. Oavsett om de är placerade individuellt eller i grupp ger de en snygg direktbelysning. Pendellampan är tillverkad av glas i Italien. Lampskärmen har ett E27-fäste; lämpliga lampor kan beställas direkt från tillbehören. År 1982 grundade Sergio Prandina det namnkunniga belysningsföretaget Prandina. I samarbete med en mängd välkända inredningsarkitekter och designers skapas oberoende och väl genomtänkta kreationer. Alla Prandina-produkter garanterar en hög nivå av estetik och kvalitet.
 • Prandina La Belle S5 hänglampa grå

  Prandina La Belle S5 hänglampa grå
  Hängande lampa La Belle S5 med dubbla skikt av skärm Pendellampan La Belle S5 blir ett fascinerande ljusobjekt tack vare sin intressanta design med två skärmar placerade inuti varandra. Medan den yttre skärmen är tillverkad av transparent, varmformad metakrylat med en färgad ton, är den inre skärmen, som är stängd i botten, tillverkad av opalvit, rotationsgjuten polyeten. Kombinationen av dessa två nyanser skapar å ena sidan ett intressant utseende och å andra sidan en fascinerande ljuseffekt, eftersom det genomskinliga materialet i den yttre skuggan lyser särskilt effektivt i ljuset. Pendellampan La Belle S5 tillverkades av den italienska belysningstillverkaren Prandina i samarbete med designern Filippo Protasoni. I huset Prandina skapas ljuskreationer av hög kvalitet som kan användas på många olika sätt. Företaget Prandina grundades 1982 av Sergio Prandina och samarbetar med kända designers och arkitekter världen över.
 • Prandina CPL F1 golvlampa krom, glas opal

  Prandina CPL F1 golvlampa krom, glas opal
  golvlampa CPL F1 med förkromad bas och handblåst skärm CPL F1 är en tunn golvlampa för privata och kommersiella områden som sticker ut för sin tidlöshet och en ädel effekt. En handblåst cylindrisk skärm sitter på en förkromad metallram. Denna form av skuggan är karakteristisk för alla lampor i CPL-serien, en design av den österrikiska designern Christian Ploderer. Han designade de första kopiorna av serien 1998, på grund av seriens stora popularitet läggs alltid nya exemplar till. Christian Ploderer har specialiserat sig på belysningssektorn med armaturdesign och belysningsplanering och har arbetat på sitt eget designkontor sedan 2006, där han förverkligar belysningskoncept för det arkitektoniska projektet. golvlampa CPL F1 kan justeras i ljusstyrka via en integrerad dimmer . Lamporna tillverkas i Italien av tillverkaren Prandina . Företaget, grundat av Sergio Prandina 1998, har gjort sig ett namn med sina Prandina , som huvudsakligen är gjorda av handblåst glas, och arbetar med kända arkitekter och designers. Lamporna från Prandina med högt erkännande värde pryder och belyser många stora hotellkedjor och affärslokaler runt om i världen.
 • Prandina Sino W3 LED-vägglampa klar/matt vit

  Prandina Sino W3 LED-vägglampa klar/matt vit
  Med handblåst kristallglasskärm - LED-vägglampa Sino Den ädla vägglampan Sino har en klar och ren effekt. Den består av en rund väggarmatur av högkvalitativ metall och ett fäste med en satinfärgad diffusor som skjuter ut i rummet. Den genomskinliga skärmen av munblåst kristallglas har arbetats runt detta fäste så att diffusorn sitter på toppen av skärmen. Ljuset från de varmvita lysdioderna produceras inuti diffusorn och lyser diskret och bländfritt genom det frostrade glaset. Därför är Sino-vägglampan en idealisk ljuskälla i puristiska sovrum, t.ex. bredvid sängen, eller som extra belysning i vardagsrummet. Jag tror att design är inget annat än en spegel av samhällets önskemål, och min vision av modern design är en balanserad fusion av estetik, funktion, teknik och känslor, säger Filippo Mambretti, en designer från det italiensktalande Schweiz. Med denna anda har han skapat många lampor och möbler förutom Sino-vägglampan och har fått många priser för sitt arbete.
 • Prandina Glam bordslampa 36 cm klar/speglad

  Prandina Glam bordslampa 36 cm klar/speglad
  Glam bordslampa - helt gjord av munblåst glas med dimmer Bordslampan Glam är en ljuskälla som skapar en sensation, oavsett om den står på ett sidobord i vardagsrummet eller på ett prestigefyllt kontor eller i en hotellobby. Den består helt och hållet av munblåst glas. Basen är transparent, men skärmen är färgad och matt för att minska ljusets bländning, garantera en jämn ljusstrålning och skapa en kontrasterande effekt. Även kabeln, som är textilbelagd i rött, sticker ut och ger armaturen karaktär. Luc Ramael designade bordslampan Glam, som fortfarande utstrålar sin egen charm. Den belgiska designern skapar möbler och lampor som presenterar sig som användbara föremål utan onödiga krusiduller. Han har redan vunnit flera nationella och internationella priser med sina mönster. Tillverkaren av denna fascinerande Glam bordslampa i glas är Prandina, ett företag som grundades av Sergio Prandina 1982. Tillverkarens produkter har ett högt igenkänningsvärde tack vare den unika designen med sina nyanser, som huvudsakligen är tillverkade av munblåst glas. Prandina samarbetar med välkända designers och arkitekter över hela världen.
 • Prandina Gong S3 hänglampa metalliserad spegel

  Prandina Gong S3 hänglampa metalliserad spegel
  Gong S3 hängande lampa med blåst glasskärm Skärmen på pendellampan Gong S3 är utformad i två färger. Den var munblåst av glas. Det nedre området lämnades transparent, det stora övre området färgades och metalliserades delvis. Gong S3 är en ädel och högkvalitativ hängande lampa som kan integreras i alla inredningsstilar och belysa många områden, vare sig det är i vardagsrummet, matsalen, köket eller korridoren i privata rum eller på ett hotell, en restaurang eller någon annan anläggning. Lampserien Gong har designats av Sergio Prandina och tillverkas av det namngivna belysningsföretaget, som grundades av Sergio Prandina 1982 och är baserat i Italien. Produkterna från Prandina kännetecknas av sina nyanser, som huvudsakligen är tillverkade av munblåst glas och av utmärkt kvalitet. Företaget samarbetar med världsberömda designers och arkitekter. Några stora hotellkedjor och många kända företag av olika slag världen över hör till Prandinas kundkrets.
 • Prandina Gong S1 pendellampa vit

  Prandina Gong S1 pendellampa vit
  Pendel lampa Gong S1 med munblåst glasskärm Lampan Gong S1 består av munblåst glas i kontrasterande design. Skuggans nedre del är genomskinlig, den övre delen är färgad, delvis metalliserad. Som enskild armatur lämpar den sig för att belysa små bord, men när den monteras i grupp belyser den även en lång disk eller stora bord, både i den privata sektorn och inom catering- och hotellsektorn. Design och produktion av Gong S1-armaturen kommer från Prandina, en armaturtillverkare i Italien. Företaget - som grundades 1982 av Sergio Prandina, som också designade armaturserien Gong - tillverkar armaturer med skärmar huvudsakligen tillverkade av munblåst glas, som har ett högt igenkänningsvärde på grund av sin unika design. Företaget samarbetar med världsberömda arkitekter och designers och tillverkar kvalitetsarmaturer som redan finns i några av de största hotellkedjorna och i kända företags lokaler.
 • Prandina Diver LED-hänglampa S3 2 700 K svart

  Prandina Diver LED-hänglampa S3 2 700 K svart
  LED-upphängningslampa Dykare med handblåst glas och målad metall Diver-armaturserien består av hängande, vägg-, tak- och bordslampor, som är utrustade med en dubbelskiktad skärm av handblåst glas och en upphängning med lackerade metallelement och perfekt förkroppsligar värdena hos belysningstillverkaren Prandina, som är baserad och tillverkad i Italien. Perfektion i handblåst glas, kombinationen av olika ytor med deras skönhet, modet att utvecklas och specialdesign och ambitionen att visa ljus i alla dess aspekter - allt detta implementerades i armaturerna i Diver-serien. Den cylindriska skärmen är gjord av klart, handblåst glas, i den sitter en nästan halvklotformad, opal vit diffusor, som också är munblåst och hålls i den klara nyansen av ett lackerat metallelement. Denna kombination av olika nyanser och ytor gör Diver-hänglampan till en ljuskälla som är både optiskt och tekniskt fascinerande. Serge och Robert Cornelissen designade Diver-belysningsserien för det italienska företaget Prandina. Designkontoret Serge Cornelissen BV i Belgien har specialiserat sig på design och utveckling av belysningskoncept och lampor och designar lampor för många kända tillverkare. Serge Cornelissens design kännetecknas av en balanserad kombination av konstnärlig och teknisk kreativitet.
 • Prandina Bloom S5 hänglampa svart/koppar

  Prandina Bloom S5 hänglampa svart/koppar
  Två handblåsta glaselement av liknande form sattes i motsatta riktningar och bildar Bloom S5-hänglampan. Medan skärmen är försedd med två G9-uttag upptill och används för indirekt belysning av ett rum, har skärmen som pekar nedåt ett E27- uttag. Ljuskällan som används där lyser direkt ner genom skuggöppningen och försiktigt genom glaset in i rummet. Belysningsmedel ingår inte. Bloom S5 är en lampa som tillverkades av Prandina i Italien.
 • Prandina CPL F1 golvlampa krom, glas transparent

  Prandina CPL F1 golvlampa krom, glas transparent
  golvlampa CPL F1 med förkromad bas och handblåst skärm CPL F1 är en tunn golvlampa för privata och kommersiella områden som sticker ut för sin tidlöshet och en ädel effekt. En handblåst cylindrisk skärm sitter på en förkromad metallram. Denna form av skuggan är karakteristisk för alla lampor i CPL-serien, en design av den österrikiska designern Christian Ploderer. Han designade de första kopiorna av serien 1998, på grund av seriens stora popularitet läggs alltid nya exemplar till. Christian Ploderer har specialiserat sig på belysningssektorn med armaturdesign och belysningsplanering och har arbetat på sitt eget designkontor sedan 2006, där han förverkligar belysningskoncept för det arkitektoniska projektet. golvlampa CPL F1 kan justeras i ljusstyrka via en integrerad dimmer . Lamporna tillverkas i Italien av tillverkaren Prandina . Företaget, grundat av Sergio Prandina 1998, har gjort sig ett namn med sina Prandina , som huvudsakligen är gjorda av handblåst glas, och arbetar med kända arkitekter och designers. Lamporna från Prandina med högt erkännande värde pryder och belyser många stora hotellkedjor och affärslokaler runt om i världen.
 • Prandina Diver LED-hänglampa S5 2 700 K svart

  Prandina Diver LED-hänglampa S5 2 700 K svart
  LED-upphängningslampa Dykare med handblåst glas och målad metall Diver-armaturserien består av hängande, vägg-, tak- och bordslampor, som är utrustade med en dubbelskiktad skärm av handblåst glas och en upphängning med lackerade metallelement och perfekt förkroppsligar värdena hos belysningstillverkaren Prandina, som är baserad och tillverkad i Italien. Perfektion i handblåst glas, kombinationen av olika ytor med deras skönhet, modet att utvecklas och specialdesign och ambitionen att visa ljus i alla dess aspekter - allt detta implementerades i armaturerna i Diver-serien. Den cylindriska skärmen är gjord av klart, handblåst glas, i den sitter en nästan halvklotformad, opal vit diffusor, som också är munblåst och hålls i den klara nyansen av ett lackerat metallelement. Denna kombination av olika nyanser och ytor gör Diver-hänglampan till en ljuskälla som är både optiskt och tekniskt fascinerande. Serge och Robert Cornelissen designade Diver-belysningsserien för det italienska företaget Prandina. Designkontoret Serge Cornelissen BV i Belgien har specialiserat sig på design och utveckling av belysningskoncept och lampor och designar lampor för många kända tillverkare. Serge Cornelissens design kännetecknas av en balanserad kombination av konstnärlig och teknisk kreativitet.
 • Prandina Bloom S5 hänglampa svart blank

  Prandina Bloom S5 hänglampa svart blank
  Upphängningslampa Bloom S5 med handblåst glasskärm Tillverkaren Prandina till handblåst glas blir mycket tydligt med upphängningslampan Bloom S5, eftersom lampan består av en skärm som består av två lika formade, handblåsta glaselement i olika riktningar, så att både indirekt och direkt belysning släpps ut. Fascinerande och mystisk, men samtidigt enkel och mångsidig - Bloom S5-pendellampan passar lika bra in i privata vardagsrum som på restauranger, barer eller kaféer, där den till exempel kan fästas på flera över en lång disken. Det finns ett E27- uttag i den nedåtvända skärmen och två G9-uttag har installerats i den övre skärmen. Lämpliga lampor kan också beställas direkt. Bloom S5-upphängningslampan tillverkades i Italien. Prandina företaget, grundat 1982 av Sergio Prandina, en entreprenör som uttrycker sin konstnärliga kreativitet i ljusdesign genom former som ofta baseras på användning av handblåst glas, producerar högkvalitativa lampor som handplockas i samarbete med designers, interiörer dekoratörer och andra Professionella designade och sålda i mer än 50 länder världen över.
 • Prandina Gong T1 bordslampa vit

  Prandina Gong T1 bordslampa vit
  Bordslampa Gong T1 av glas, munblåst Bordslampan Gong T1 består nästan uteslutande av en munblåst glasskärm. Den har utformats i två färger och gör lampan till en lysande ljuskälla som passar in i många rum och inredningsstilar. Medan den nedre delen av glasskärmen är transparent är den större övre delen färgad eller metalliserad. Bordslampan Gong T1 är en kvalitetslampa från Prandina. Det italienska företaget grundades 1982 av Sergio Prandina. Han utformade också serien Gong-lampor. I huset Prandina tillverkas ljuskreationer av hög kvalitet, främst med munblåsta glasskärmar, som har ett högt igenkänningsvärde och kännetecknas av perfektion och förstklassig kvalitet. Prandina samarbetar med världsberömda arkitekter och designers.
 • Prandina Gong S1 pendellampa metalliserad koppar

  Prandina Gong S1 pendellampa metalliserad koppar
  Pendel lampa Gong S1 med munblåst glasskärm Lampan Gong S1 består av munblåst glas i kontrasterande design. Skuggans nedre del är genomskinlig, den övre delen är färgad, delvis metalliserad. Som enskild armatur lämpar den sig för att belysa små bord, men när den monteras i grupp belyser den även en lång disk eller stora bord, både i den privata sektorn och inom catering- och hotellsektorn. Design och produktion av Gong S1-armaturen kommer från Prandina, en armaturtillverkare i Italien. Företaget - som grundades 1982 av Sergio Prandina, som också designade armaturserien Gong - tillverkar armaturer med skärmar huvudsakligen tillverkade av munblåst glas, som har ett högt igenkänningsvärde på grund av sin unika design. Företaget samarbetar med världsberömda arkitekter och designers och tillverkar kvalitetsarmaturer som redan finns i några av de största hotellkedjorna och i kända företags lokaler.
 • Notte S3 Taklampa Mirror/White - Prandina

  Notte S3 Taklampa Mirror/White - Prandina
 • Prandina CPL S1 pendellampa krom glas opalvit

  Prandina CPL S1 pendellampa krom glas opalvit
  pendellampa CPL S1 med en cylindrisk skärm av glas Huvudkomponenten och det avgörande inslaget i CPL-belysningssamlingen är den perfekta cylindriska formen. Produktsortimentet i CPL-serien började 1998 och fortsätter till denna dag med förnyad framgång. En handblåst glasskärm i perfekt cylindrisk form kombinerades med en vacker upphängning med två stålkablar och en förkromad kapell i mitten, från vilken kabeln leder till uttag . Vilken typ av ljuskälla som helst kan användas i detta E27- uttag , från glödlampor till LED-lampa, från päronformer till reflektor, från ljuskällor med en matt yta till klara lampor med glödlampa - varje typ av ljuskälla kan användas - beroende på dina personliga preferenser Smak och belysningskrav. CPL är en belysningssamling från den italienska tillverkaren Prandina. Företaget grundades 1982 av Sergio Prandina . Entreprenören med konstnärlig kreativitet utvecklar ljus i sitt företag - mestadels gjord av handblåst glas - i ständigt nya tolkningar, men alla med ett unikt igenkänningsvärde. Prandina arbetar med välkända designers och arkitekter och har redan utrustat några av de största hotellkedjorna och olika affärslokaler runt om i världen med sina lätta skapelser.
 • Extra S3 Taklampa Opal - Prandina

  Extra S3 Taklampa Opal - Prandina
 • Notte S5 Taklampa Copper - Prandina

  Notte S5 Taklampa Copper - Prandina
 • Notte S3 Taklampa Copper - Prandina

  Notte S3 Taklampa Copper - Prandina
 • Notte S1 Taklampa Copper - Prandina

  Notte S1 Taklampa Copper - Prandina
 • Effimera F50 Golvlampa Dimmable White - Prandina

  Effimera F50 Golvlampa Dimmable White - Prandina
  Effimera F50 Golvlampa Dimmable White - Prandina
 • Notte T1 Bordslampa Opal/Brass Heritage - Prandina

  Notte T1 Bordslampa Opal/Brass Heritage - Prandina
  Notte T1 Bordslampa Opal/Brass Heritage - Prandina
 • Notte S1 Taklampa Opal - Prandina

  Notte S1 Taklampa Opal - Prandina
 • Biluna S5 Taklampa Sand - Prandina

  Biluna S5 Taklampa Sand - Prandina
 • Notte S1 Taklampa Mirror/White - Prandina

  Notte S1 Taklampa Mirror/White - Prandina
 • Notte S3 Taklampa Opal - Prandina

  Notte S3 Taklampa Opal - Prandina
 • Prandina Luisa T1 bordslampa 2 700 K vit/spegel

  Prandina Luisa T1 bordslampa 2 700 K vit/spegel
  Luisa T1 bordslampa i glas med vit metallram På en matt vitlackad ram med tre små fötter sitter den vackra skärmen till Luisa T1 bordslampa, som är gjord av munblåst glas och nästan helt omsluter ramen. I mitten av ramen, som sträcker sig genom hela skärmen och endast sticker ut något i toppen och botten, har varmvita lysdioder installerats bakom en cylindrisk, opalvit diffusor, som låter den satinerade diffusorn lysa jämnt och som förutom den mysiga ljusfärgen kännetecknas av en mycket god färgåtergivning (Ra >90). Munblåsta glasskärmar är tillverkarens varumärke för denna Luisa armaturserie. Prandina armaturer är en tillverkare i Italien vars produkter har ett högt igenkänningsvärde tack vare de unika, munblåsta nyanserna. Sergio Prandina grundade företaget 1982, som samarbetar med många världsberömda arkitekter och formgivare och ställer de högsta kvalitetskraven på sina produkter. Lampserien Luisa är designad av designföretaget Gauzak, en designstudio som grundades 2011 i Spanien med kontor i Barcelona och Palma de Mallorca.
 • Glam T3 Bordslampa Small Opal/Crystal - Prandina

  Glam T3 Bordslampa Small Opal/Crystal - Prandina
  Glam T3 Bordslampa Small Opal/Crystal - Prandina
 • Prandina Shuttle pendellampa vit, glas klar

  Prandina Shuttle pendellampa vit, glas klar
  Designerpendellampa Shuttle med munblåst, transparent glasskärm Den imponerande designen på pendellampan Shuttle är inspirerad av NASA:s rymdfärjesystem. Särskilt glasdiffusorns koniska form påminner om de historiska rymdfärjorna. Den är tillverkad av munblåst, genomskinligt glas och ger en fri sikt till armaturens inre. Här syns aluminiumkroppen i vilken den ljuskälla som ska användas (ingår inte) är placerad. Ljuset från Shuttle pendelarmatur avges inte bara direkt nedåt utan även diffust ut i rummet. Som pendelarmatur är Shuttle därför idealisk för belysning av bord eller diskar, oavsett om den monteras enskilt eller i grupp.
 • Prandina Vestale S3 hänglampa vit/klar

  Prandina Vestale S3 hänglampa vit/klar
  Vestale S3 hängande lampa med munblåst, tvåfärgad skärm Den munblåsta skärmen på pendellampan Vestale S3 ser ut som om den består av två delar som har satts ihop. Den består dock bara av en del, som tillverkats i italiensk glasblåsarkonst och som ger mycket speciella effekter och en unik ljuseffekt genom den tvåfärgade designen. Vestale pendelarmatur är en tidlöst elegant ljuskälla som kan integreras i många olika inredningar, vare sig det gäller att belysa ett bord i vardagsrummet eller matsalen eller köksbänken. Pendelarmaturen kan också användas på många olika sätt inom restaurang- och hotellbranschen. Vestale S3 pendellampa är en armatur från den italienska tillverkaren Prandina. Varumärket för armaturerna från Prandina är de munblåsta glasskärmarna, som ger armaturerna ett högt igenkänningsvärde tack vare sin förstklassiga kvalitet och design. Prandina Luminaires grundades 1982 av Sergio Prandina. Den kreativa grundaren av företaget har också designat bland annat armaturserien Vestale. Prandina är ett italienskt märke för belysningsdesign med en kreativ filosofi som uppfyller några viktiga kriterier: Enkelhet och formell noggrannhet, funktionalitet och varaktig kvalitet.... Prandinas armaturer återspeglar dessa värden och förmedlar en definierad och igenkännbar identitet utanför stilkonventioner, mode och kortsiktiga trender.
 • Teodora S3 Taklampa Glossy Black - Prandina

  Teodora S3 Taklampa Glossy Black - Prandina
 • Prandina Effimera F50 golvlampa blank svart

  Prandina Effimera F50 golvlampa blank svart
  Modern Effimera båglampa, justerbar och utrustad med dimmer Effimera båglampan har en imponerande storlek och en bred projektion. Den välvda armaturen verkar dock inte klumpig och tung, utan lätt och till och med lite filigran tack vare den speciella utformningen med en tvådelad ram och en skärm av textilmaterial, som är fäst vid den i en bred projektion. I vardagsrummet kan lampan tack vare sin breda utskjutning placeras så att ram och fot inte stör varandra och skärmen fortfarande hänger i önskad position. Den moderna båglampan Effimera är en produkt från den italienska tillverkaren Prandina. Dess design kommer från företagets grundare Sergio Prandina, som grundade företaget 1982. Företaget kännetecknas av sina högkvalitativa armaturer, vars skärmar huvudsakligen är tillverkade av munblåst glas. Båglampan Effimera är ett undantag här, dess skärm är gjord av tyg. Prandina är ett italienskt märke för belysningsdesign med en kreativ filosofi som uppfyller några viktiga kriterier: Enkelhet och formell noggrannhet, funktionalitet och hållbar kvalitet. Prandinas armaturer återspeglar dessa värden och förmedlar en definierad och igenkännbar identitet utanför stilkonventioner, mode och kortsiktiga trender.
 • Prandina Segesta pendel mässing/skärm vit Ø 27 cm

  Prandina Segesta pendel mässing/skärm vit Ø 27 cm
  Segesta hängande lampa - en klassisk tidlös ljusdispenser med munblåst skärm Segesta hängande lampa förkroppsligar tidlöshet, elegans och mångsidighet när det gäller att kombinera den med en mängd olika inredningsstilar. Lampans metalldelar har galvaniserats i klassisk mässing, medan den handblåsta skärmen består av opalvitt glas. Ljuset är bländfritt genom glaset så att det lyser mycket behagligt in i rummet, medan öppningen i botten ger direkt belysning - till exempel av ett bord eller en bänk. De handblåsta glasskärmarna är ett varumärke som tillhör tillverkaren av denna armatur. Belysningsföretaget Prandina - som grundades 1982 av Sergio Prandina, som också designade Segesta-serien - tillverkar lampor av hög kvalitet. Prandina är ett italienskt märke för belysningsdesign med en kreativ filosofi som uppfyller några viktiga kriterier: Enkelhet och formell noggrannhet, funktionalitet och varaktig kvalitet.... Prandina-armaturer återspeglar dessa värden och förmedlar en definierad och igenkännbar identitet utanför stilkonventioner, mode och kortsiktiga trender.
 • Santachiara S1 Taklampa - Prandina

  Santachiara S1 Taklampa - Prandina
 • Notte Metal S3 Taklampa Glossy Black/Gold - Prandina

  Notte Metal S3 Taklampa Glossy Black/Gold - Prandina
 • Notte Metal S5 Taklampa Glossy Black/White - Prandina

  Notte Metal S5 Taklampa Glossy Black/White - Prandina
 • Prandina Effimera F50 golvlampa matt vit

  Prandina Effimera F50 golvlampa matt vit
  Modern Effimera båglampa, justerbar och utrustad med dimmer Effimera båglampan har en imponerande storlek och en bred projektion. Den välvda armaturen verkar dock inte klumpig och tung, utan lätt och till och med lite filigran tack vare den speciella utformningen med en tvådelad ram och en skärm av textilmaterial, som är fäst vid den i en bred projektion. I vardagsrummet kan lampan tack vare sin breda utskjutning placeras så att ram och fot inte stör varandra och skärmen fortfarande hänger i önskad position. Den moderna båglampan Effimera är en produkt från den italienska tillverkaren Prandina. Dess design kommer från företagets grundare Sergio Prandina, som grundade företaget 1982. Företaget kännetecknas av sina högkvalitativa armaturer, vars skärmar huvudsakligen är tillverkade av munblåst glas. Båglampan Effimera är ett undantag här, dess skärm är gjord av tyg. Prandina är ett italienskt märke för belysningsdesign med en kreativ filosofi som uppfyller några viktiga kriterier: Enkelhet och formell noggrannhet, funktionalitet och hållbar kvalitet. Prandinas armaturer återspeglar dessa värden och förmedlar en definierad och igenkännbar identitet utanför stilkonventioner, mode och kortsiktiga trender.
 • Dolomite W1 Vägglampa 3pcs. Black/White - Prandina

  Dolomite W1 Vägglampa 3pcs. Black/White - Prandina
  Dolomite W1 Vägglampa 3pcs. Black/White - Prandina
 • Teodora S3 Taklampa Glossy White - Prandina

  Teodora S3 Taklampa Glossy White - Prandina
 • Prandina Teodora S3 kabel svart/vit blank

  Prandina Teodora S3 kabel svart/vit blank
  Teodora hängande lampa med metallskärm och glaskupol Designen av pendellampan Teodora från Prandina visar hur lätt ljuset kan spela huvudrollen. Lampans skärm, som består av metall, kompletteras av en kupol av sandblästrat glas i den övre delen. Ljuset från den använda glödlampan släpps ut direkt nedåt genom skärmens öppning och även försiktigt uppåt genom glaskupolen, vilket ger en mycket vacker ljuseffekt och mysig indirekt belysning. Designen av Teodora hängande lampa kommer från Sergio Prandina, grundaren av det namngivna belysningsföretaget. På Prandina armaturer kommer kvaliteten först vid tillverkningen av armaturer, det är företagets främsta mål, som tillverkar sina armaturer i Italien. Sergio Prandina grundade företaget 1982. Den kreativa företagsgrundaren har designat många armaturer fram till idag, ofta med munblåsta glasskärmar, som är ett varumärke för Prandina och har ett högt igenkänningsvärde. Företaget samarbetar med välkända arkitekter och designers över hela världen.
 • CPL S7 Taklampa Opal/Nickel - Prandina

  CPL S7 Taklampa Opal/Nickel - Prandina
 • CPL S1 Taklampa Crystal/Nickel - Prandina

  CPL S1 Taklampa Crystal/Nickel - Prandina
 • Sera T1 Bordslampa Small Opal/Nickel - Prandina

  Sera T1 Bordslampa Small Opal/Nickel - Prandina
  Sera T1 Bordslampa Small Opal/Nickel - Prandina
 • Extra S1 Taklampa Mirror - Prandina

  Extra S1 Taklampa Mirror - Prandina
 • Biluna F5 Golvlampa Sand - Prandina

  Biluna F5 Golvlampa Sand - Prandina
 • Equilibre Halo F3 Golvlampa Matt Black - Prandina

  Equilibre Halo F3 Golvlampa Matt Black - Prandina
  Equilibre Halo F3 Golvlampa Matt Black - Prandina
 • Vestale T3 Bordslampa Smoked Grey - Prandina

  Vestale T3 Bordslampa Smoked Grey - Prandina
  Vestale T3 Bordslampa Smoked Grey - Prandina
 • Glam T3 Bordslampa Small Opal Red/Crystal - Prandina

  Glam T3 Bordslampa Small Opal Red/Crystal - Prandina
 • Prandina Bima W1 USB LED-vägglampa, rosa

  Prandina Bima W1 USB LED-vägglampa, rosa
  LED-vägglampa Bima W1 med variabel USB-anslutning Den roséfärgade LED-vägglampan Bima W1 har en praktisk USB-anslutning. Lampan i metall är därför perfekt för montering på väggen ovanför eller bredvid sängen som en ersättning för en sänglampa. USB-anslutningens flexibla fastsättning är särskilt praktisk, eftersom den är fäst vid vägglampan med en 100 cm lång kabel, så att den kan monteras separat på väggen i ett fördelaktigt läge. En diffusor sitter i vägglampans skärm för att säkerställa en jämn ljusstråle. Den italienska produktdesignern Filippo Protasoni har designat Bima-lampserien för lamptillverkaren Prandina. Företaget, som också har sitt säte i Italien, tillverkar högkvalitativa armaturer som huvudsakligen är utrustade med skärmar av munblåst glas, men ett undantag är armaturserien Bima med sin metallskärm.
 • Glam T3 Bordslampa Opal Red/Crystal - Prandina

  Glam T3 Bordslampa Opal Red/Crystal - Prandina
  Glam T3 Bordslampa Opal Red/Crystal - Prandina
 • Paraph F13 Golvlampa Matt Black - Prandina

  Paraph F13 Golvlampa Matt Black - Prandina
  Paraph F13 Golvlampa Matt Black - Prandina
 • Diver W5 Vägglampa 2700K Smoked Grey - Prandina

  Diver W5 Vägglampa 2700K Smoked Grey - Prandina
  Diver W5 Vägglampa 2700K Smoked Grey - Prandina
 • Notte Metal S1 Taklampa Glossy Black/Gold - Prandina

  Notte Metal S1 Taklampa Glossy Black/Gold - Prandina
 • Glam T3 Bordslampa Opal/Crystal - Prandina

  Glam T3 Bordslampa Opal/Crystal - Prandina
  Glam T3 Bordslampa Opal/Crystal - Prandina
 • Prandina Diver LED-bordslampa T3 2 700 K svart

  Prandina Diver LED-bordslampa T3 2 700 K svart
  LED-bordslampa Dykare av handblåst glas med metalldetaljer LED-bordslampa Diver designades i en intressant design med handblåsta glasfärger . Den yttre skärmen i cylinderform omger en inre, opal vit skärm som har ungefär formen av en halvklot. Båda nyanserna är gjorda av handblåst glas, med den inre som gör att ljuset sprids jämnt på grund av dess opala vita färg. Lackerade metallelement på toppen av den vita diffusorn och som en konsol skapar en effektiv kontrast. LED-bordslampa Diver kommer från produktionen av Prandina, ett belysningsföretag i Italien. Sergio Prandina grundade företaget 1982, vars ljus har ett högt igenkänningsvärde på grund av deras huvudsakligen handblåsta glasskärmar. Tillverkade i Italien, kännetecknas av högkvalitativa material, perfektion av handblåsta glasskärmar, kombinationen av olika ytor, modet att utvecklas och ambitionen att visa ljus i alla dess aspekter. Prandina arbetar med många välkända designers och arkitekter. Diver-armaturserien designades av de belgiska formgivarna Serge och Robert Cornelissen. Serge Cornelissen BV, designstudion i Belgien, har specialiserat sig på design och utveckling av belysningskoncept och lampor och designar lampor för många kända tillverkare. En balanserad kombination av konstnärlig och teknisk kreativitet är karakteristisk för Serge Cornelissens design.
 • Effimera F50 Golvlampa Dimmable Black - Prandina

  Effimera F50 Golvlampa Dimmable Black - Prandina
  Effimera F50 Golvlampa Dimmable Black - Prandina
 • Notte Metal S3 Taklampa Glossy Black/White - Prandina

  Notte Metal S3 Taklampa Glossy Black/White - Prandina
 • Notte Metal S3 Taklampa Glossy White/Orange - Prandina

  Notte Metal S3 Taklampa Glossy White/Orange - Prandina
 • Notte Metal S3 Taklampa Glossy White/White - Prandina

  Notte Metal S3 Taklampa Glossy White/White - Prandina
 • Notte Metal S1 Taklampa Glossy White/Gold - Prandina

  Notte Metal S1 Taklampa Glossy White/Gold - Prandina
 • Teodora S1 Taklampa Glossy White - Prandina

  Teodora S1 Taklampa Glossy White - Prandina
 • Sera S3 Taklampa Mirror/Chrome - Prandina

  Sera S3 Taklampa Mirror/Chrome - Prandina
 • Prandina Luisa T1 bordslampa 2 700 K vit/rosé

  Prandina Luisa T1 bordslampa 2 700 K vit/rosé
  Luisa T1 bordslampa i glas med vit metallram På en matt vitlackad ram med tre små fötter sitter Luisa T1 bordslampans vackra skärm av munblåst glas, som nästan helt omsluter ramen. I mitten av ramen, som sträcker sig genom hela skärmen och endast sticker ut något i toppen och botten, har varmvita lysdioder installerats bakom en cylindrisk, opalvit diffusor, som låter den satinerade diffusorn lysa jämnt och som förutom den mysiga ljusfärgen kännetecknas av en mycket god färgåtergivning (Ra >90). Munblåsta glasskärmar är tillverkarens varumärke för denna Luisa armaturserie. Prandina armaturer är en tillverkare i Italien vars produkter har ett högt igenkänningsvärde tack vare de unika, munblåsta nyanserna. Sergio Prandina grundade företaget 1982, som samarbetar med många världsberömda arkitekter och formgivare och ställer de högsta kvalitetskraven på sina produkter. Lampserien Luisa är designad av designföretaget Gauzak, en designstudio som grundades 2011 i Spanien med kontor i Barcelona och Palma de Mallorca.
 • Lembo W1 Vägglampa Matt White - Prandina

  Lembo W1 Vägglampa Matt White - Prandina
  Lembo W1 Vägglampa Matt White - Prandina
 • Sera T1 Bordslampa Opal/Nickel - Prandina

  Sera T1 Bordslampa Opal/Nickel - Prandina
  Sera T1 Bordslampa Opal/Nickel - Prandina
 • Notte Metal S1 Taklampa Glossy Black/White - Prandina

  Notte Metal S1 Taklampa Glossy Black/White - Prandina
 • Notte Metal S1 Taklampa Glossy White/Orange - Prandina

  Notte Metal S1 Taklampa Glossy White/Orange - Prandina
 • Prandina Vestale S3 hänglampa rökgrå/klar

  Prandina Vestale S3 hänglampa rökgrå/klar
  Vestale S3 hängande lampa med munblåst, tvåfärgad skärm Den munblåsta skärmen på pendellampan Vestale S3 ser ut som om den består av två delar som har satts ihop. Den består dock bara av en del, som tillverkades i italiensk glasblåsarkonst och ger mycket speciella effekter och en unik ljuseffekt genom den tvåfärgade designen. Vestale pendelarmatur är en tidlöst elegant ljuskälla som kan integreras i många olika inredningar, vare sig det gäller att belysa ett bord i vardagsrummet eller matsalen eller köksbänken. Pendelarmaturen kan också användas på många olika sätt inom restaurang- och hotellbranschen. Vestale S3 pendellampa är en armatur från den italienska tillverkaren Prandina. Varumärket för lamporna från Prandina är de munblåsta glasskärmarna, som ger lamporna ett högt igenkänningsvärde tack vare deras förstklassiga kvalitet och design. Prandina Luminaires grundades 1982 av Sergio Prandina. Den kreativa grundaren av företaget har också designat bland annat armaturserien Vestale. Prandina är ett italienskt märke för belysningsdesign med en kreativ filosofi som uppfyller några viktiga kriterier: Enkelhet och formell noggrannhet, funktionalitet och varaktig kvalitet.... Prandinas armaturer återspeglar dessa värden och förmedlar en definierad och igenkännbar identitet utanför stilkonventioner, mode och kortsiktiga trender.
 • CPL S7 Taklampa Opal Red/Nickel - Prandina

  CPL S7 Taklampa Opal Red/Nickel - Prandina
 • Prandina Fez S1 hänglampa svart

  Prandina Fez S1 hänglampa svart
  Fez hängande lampa med en kombination av metall och glas Fez - en kombination av två material: ett inre, genomskinligt kristallglas tittar ut ur en ogenomskinlig, bikonkavformad cylinder av metall och skapar ett vackert upp- och nedljus. Designen är uttrycksfull och ädel på samma gång när det gäller förhållandet mellan de två materialen, men har också en puristisk karaktär som lätt kan integreras i olika interiörer. Fez är perfekt för att belysa bord och diskar i olika rum eller för klassisk användning som allmänbelysning. Glasblåsarkonsten har alltid varit en viktig egenskap hos den venetianska armaturtillverkaren Prandina, som gärna berättar historier, så kallade lightstories, om sina armaturer. Det är så designern Marco Alessi uttrycker sin önskan att kombinera arkitektur och produktdesign i Fez. Prandina-armaturer finns nu på många hotell och affärslokaler internationellt och företaget har därmed gjort sig ett namn inom designbelysningsvärlden.
 • Biluna S5 Taklampa Matt Black - Prandina

  Biluna S5 Taklampa Matt Black - Prandina
 • Paraph T1 Bordslampa Matt Black - Prandina

  Paraph T1 Bordslampa Matt Black - Prandina
  Paraph T1 Bordslampa Matt Black - Prandina
 • Mico T1 Bordslampa Opal White - Prandina

  Mico T1 Bordslampa Opal White - Prandina
  Mico T1 Bordslampa Opal White - Prandina
 • Segesta S3 Taklampa Opal White/Brass Heritage - Prandina

  Segesta S3 Taklampa Opal White/Brass Heritage - Prandina
 • Sera T1 Bordslampa Small Mirror/Nickel - Prandina

  Sera T1 Bordslampa Small Mirror/Nickel - Prandina
  Sera T1 Bordslampa Small Mirror/Nickel - Prandina
 • Notte F1 Golvlampa Opal/Brass Heritage - Prandina

  Notte F1 Golvlampa Opal/Brass Heritage - Prandina
  Notte F1 Golvlampa Opal/Brass Heritage - Prandina
 • Glam T1 Bordslampa Black Opal/Crystal - Prandina

  Glam T1 Bordslampa Black Opal/Crystal - Prandina
  Glam T1 Bordslampa Black Opal/Crystal - Prandina
 • Prandina Equilibre Halo S3 hänglampa vit

  Prandina Equilibre Halo S3 hänglampa vit
  Equilibre Halo S3 hängande lampa - Design av Luc Ramael Pendelarmaturen Equilibre Halo S3 kan användas för belysning i många områden i privata och kommersiella lokaler. Pendellampan med en skärm av lackerad aluminium ger indirekt belysning, eftersom skärmen är stängd i botten, medan den är utrustad med en rotationsgjuten diffusor av polyeten i toppen. Designen av hängande lampan Equilibre Halo S3 kommer från Luc Ramael. Den belgiska designern skapar möbler och lampor som presenterar sig som användbara föremål utan onödiga krusiduller. Han har redan vunnit flera nationella och internationella priser med sin design. Pendellampan Equilibre Halo S3 har tillverkats av den italienska belysningstillverkaren Prandina. Prandinas belysningsskapelser kännetecknas av hög kvalitet. Pendellampan Equilibre Halo S3 är ett undantag med sin skärm av metall, eftersom de flesta av Prandinas lampor är utrustade med en munblåst glasskärm. Företaget Prandina grundades 1982 av Sergio Prandina. Företaget samarbetar med välkända designers och arkitekter över hela världen.
 • Segesta S5 Taklampa Opal White/Brass Heritage - Prandina

  Segesta S5 Taklampa Opal White/Brass Heritage - Prandina
 • Bloom S5 Taklampa Glossy Black/Copper - Prandina

  Bloom S5 Taklampa Glossy Black/Copper - Prandina
 • Prandina Luisa S1 dim pendel 2 700 K vit/rök

  Prandina Luisa S1 dim pendel 2 700 K vit/rök
  Dimbar LED-pendellampa Luisa S1 i matt vit med glasskärm Munblåst glas och metall med en matt vitlackad yta - det är materialen som Luisa S1-pendellampan är tillverkad av. I mitten av den perfekt utformade glasskärmen sitter en opalvit diffusor som gör att lysdioderna inuti lyser utan att blända. Tack vare utrustningen med en dimbar förkopplingsenhet är lampan inte bara dimbar (Dali/DSI - SwitchDIM 1...10V - 0...10V), utan kännetecknas också av en mycket god färgåtergivning med ett färgåtergivningsindex på Ra >90, vilket garanterar en behaglig ljusstrålning som kan regleras när som helst med en lämplig dimmer. Armaturens design kommer från Gauzak, en produktdesignstudio som grundades 2011 av designern Leire Perez och formgivarna Juan T. Carboneras och Arkaitz Bogen med kontor i Barcelona och Palma de Mallorca. Gauzak designade armaturserien för Prandina armaturer, en italiensk tillverkare vars produkter har ett högt igenkänningsvärde tack vare de munblåsta glasskärmarna och en speciell design. En hög kvalitetsstandard är högsta prioritet vid tillverkningen av armaturer i Prandina. Företaget grundades 1982 och samarbetar med många välkända designers och arkitekter världen över.
 • Glam T1 Bordslampa Opal Red/Crystal - Prandina

  Glam T1 Bordslampa Opal Red/Crystal - Prandina
 • Biluna F7 Golvlampa Sand - Prandina

  Biluna F7 Golvlampa Sand - Prandina
 • CPL F1 Golvlampa Opal/Nickel - Prandina

  CPL F1 Golvlampa Opal/Nickel - Prandina
  CPL F1 Golvlampa Opal/Nickel - Prandina
 • Santachiara S3 Taklampa - Prandina

  Santachiara S3 Taklampa - Prandina
 • Notte Metal S5 Taklampa Glossy White/Orange - Prandina

  Notte Metal S5 Taklampa Glossy White/Orange - Prandina
 • Fez S1 Taklampa Glossy Copper - Prandina

  Fez S1 Taklampa Glossy Copper - Prandina
 • Prandina Ginger F30 golvlampa, vit, Ø 36 cm

  Prandina Ginger F30 golvlampa, vit, Ø 36 cm
  Överallt vitt - Golvlampa Ginger F30 från Prandina Golvlampan Ginger F30 är helt vit. Den går aldrig ur tiden och erbjuder en mängd olika användningsmöjligheter. Oavsett om det är i vardagsrummet eller sovrummet, i privata rum eller på hotell och restauranger - Ginger ger alltid och överallt ett vänligt ljus och en inbjudande atmosfär. Den består av en matt vitlackerad metallram och en opal lampskärm av polyeten med metakrylatöverdrag. Ljuset från de två E27-lampor som ska sättas in (se tillbehör) tränger försiktigt in i skärmen och lyser på så sätt upp rummet på ett behagligt sätt. Lampan Ginger tillverkas i Italien av Prandina. I samarbete med kända inredningsarkitekter och designers skapas många produkter av hög estetik och kvalitet som är internationellt uppskattade, särskilt för inredning av hotell och affärsbyggnader.
 • Teodora S1 Taklampa Matt Black - Prandina

  Teodora S1 Taklampa Matt Black - Prandina
 • Vestale S3 Taklampa White - Prandina

  Vestale S3 Taklampa White - Prandina
  Design Prandina FoU för Prandina Vestale S3 Taklampa White är en elegant lampa med en skärm som ser ut som om den består av två delar som är kopplade till varandra. Den består dock endast av en&hellip:
 • Effimera F50 Golvlampa Dimmable White - Prandina

  Effimera F50 Golvlampa Dimmable White - Prandina
 • Prandina Vestale T3 bordslampa rökgrå/klar

  Prandina Vestale T3 bordslampa rökgrå/klar
  Bordslampa Vestale T3 med tvåfärgad glasskärm, munblåst Med sin munblåsta glasskärm, som har utformats i två färger och därför ser ut som om den består av två delar som satts ihop, blir Vestale T3 bordslampa en slående ljuskälla var den än placeras. Tack vare sin storlek passar den på ett nattduksbord, på en fönsterbräda och även på sidobord eller byråer och ger ett mycket effektivt ljus. E27-uttaget sitter i den övre, färgade delen av lampan så att ljuset från glödlampan mjukas upp och lyser mjukt runt hela rummet, så att ett stort område belyses med bordslampan. Vestale T3 är en armatur skapad av den italienska tillverkaren Prandina armaturer. Designen av Vestale-serien kommer från företagets grundare själv, Sergio Prandina, som grundade företaget 1982. Prandina-Luminaires tillverkar högkvalitativa lampor med munblåsta glasskärmar som har ett högt igenkänningsvärde tack vare sin design och kvalitet. Prandina är ett italienskt märke för belysningsdesign med en kreativ filosofi som uppfyller vissa viktiga kriterier: Enkelhet och formell noggrannhet, funktionalitet och hållbar kvalitet. Prandina-armaturer återspeglar dessa värden och förmedlar en definierad och igenkännbar identitet utanför stilkonventioner, mode och kortsiktiga trender.
 • Ginger PE F50 Golvlampa Opal/Matt White - Prandina

  Ginger PE F50 Golvlampa Opal/Matt White - Prandina
  Ginger PE F50 Golvlampa Opal/Matt Whiteär en del av den kompletta lampserien Ginger. Serien består av golvlampor, vägglampor, taklampor och bordslampor. Ginger-lampserien är designad av Joan Gaspa
 • Prandina Segesta pendel mässing/skärm vit Ø 36 cm

  Prandina Segesta pendel mässing/skärm vit Ø 36 cm
  Segesta hängande lampa - en klassisk tidlös ljusdispenser med munblåst skärm Segesta hängande lampa förkroppsligar tidlöshet, elegans och mångsidighet när det gäller att kombinera den med en mängd olika inredningsstilar. Lampans metalldelar har galvaniserats i klassisk mässing, medan den handblåsta skärmen består av opalvitt glas. Ljuset är bländfritt genom glaset så att det lyser mycket behagligt in i rummet, medan öppningen i botten ger direkt belysning - till exempel av ett bord eller en bänk. De handblåsta glasskärmarna är ett varumärke som tillhör tillverkaren av denna armatur. Belysningsföretaget Prandina - som grundades 1982 av Sergio Prandina, som också designade Segesta-serien - tillverkar lampor av hög kvalitet. Prandina är ett italienskt märke för belysningsdesign med en kreativ filosofi som uppfyller några viktiga kriterier: Enkelhet och formell noggrannhet, funktionalitet och varaktig kvalitet.... Prandina-armaturer återspeglar dessa värden och förmedlar en definierad och igenkännbar identitet utanför stilkonventioner, mode och kortsiktiga trender.
 • Marlene S1 Taklampa Small Opal - Prandina

  Marlene S1 Taklampa Small Opal - Prandina
 • Marlene S3 Taklampa Opal - Prandina

  Marlene S3 Taklampa Opal - Prandina
 • Zero S1 Taklampa Matt Opal White - Prandina

  Zero S1 Taklampa Matt Opal White - Prandina
  Design Mengotti för Prandina Zero S1 Taklampa Matt Opal White imponerar med sitt puristiska utseende och behagliga ljus som strålar ut från varje sida av lampan. Denna pendel kännetecknas av en estetisk&hellip:
 • Ginger PE S30 Taklampa Opal - Prandina

  Ginger PE S30 Taklampa Opal - Prandina
 • Biluna S7 Taklampa Glossy White - Prandina

  Biluna S7 Taklampa Glossy White - Prandina
 • Biluna S7 Taklampa Glossy Black - Prandina

  Biluna S7 Taklampa Glossy Black - Prandina
 • Teodora S5 Taklampa Glossy White - Prandina

  Teodora S5 Taklampa Glossy White - Prandina
 • Teodora S5 Taklampa Matt Beige - Prandina

  Teodora S5 Taklampa Matt Beige - Prandina
 • Teodora S5 Taklampa Matt Light Blue - Prandina

  Teodora S5 Taklampa Matt Light Blue - Prandina
 • Biluna S7 Taklampa Matt Black - Prandina

  Biluna S7 Taklampa Matt Black - Prandina
 • Biluna S5 Taklampa Glossy White - Prandina

  Biluna S5 Taklampa Glossy White - Prandina
 • Biluna F7 Golvlampa Glossy White - Prandina

  Biluna F7 Golvlampa Glossy White - Prandina
  Biluna F7 Golvlampa Glossy White - Prandina
 • Santachiara S5 Taklampa - Prandina

  Santachiara S5 Taklampa - Prandina
 • Tulipa S3 Taklampa Matt Black/Luxury Gold - Prandina

  Tulipa S3 Taklampa Matt Black/Luxury Gold - Prandina
 • CPL T30 Bordslampa Opal/Nickel - Prandina

  CPL T30 Bordslampa Opal/Nickel - Prandina
  CPL T30 Bordslampa Opal/Nickel - Prandina
 • Tulipa S3 Taklampa Matt Black/Black Chrome - Prandina

  Tulipa S3 Taklampa Matt Black/Black Chrome - Prandina
 • Tulipa S3 Taklampa Matt Black/Matt White - Prandina

  Tulipa S3 Taklampa Matt Black/Matt White - Prandina
 • Tulipa S3 Taklampa Matt White/Luxury Gold - Prandina

  Tulipa S3 Taklampa Matt White/Luxury Gold - Prandina
 • Glam T1 Bordslampa Opal Red/Crystal - Prandina

  Glam T1 Bordslampa Opal Red/Crystal - Prandina
  Glam T1 Bordslampa Opal Red/Crystal - Prandina
 • Glam T1 Bordslampa Opal/Crystal - Prandina

  Glam T1 Bordslampa Opal/Crystal - Prandina
  Glam T1 Bordslampa Opal/Crystal - Prandina
 • Notte Metal S5 Taklampa Glossy Black/Gold - Prandina

  Notte Metal S5 Taklampa Glossy Black/Gold - Prandina
 • Santachiara T1 Bordslampa Opal/Ash Wood - Prandina

  Santachiara T1 Bordslampa Opal/Ash Wood - Prandina
  Santachiara T1 Bordslampa Opal/Ash Wood - Prandina
 • Prandina Teodora S3 kabel svart/blank svart

  Prandina Teodora S3 kabel svart/blank svart
  Teodora hängande lampa med metallskärm och glaskupol Designen av pendellampan Teodora från Prandina visar hur lätt ljuset kan spela huvudrollen. Lampans skärm, som består av metall, kompletteras av en kupol av sandblästrat glas i den övre delen. Ljuset från den använda glödlampan släpps ut direkt nedåt genom skärmens öppning och även försiktigt uppåt genom glaskupolen, vilket ger en mycket vacker ljuseffekt och mysig indirekt belysning. Designen av Teodora hängande lampa kommer från Sergio Prandina, grundaren av det namngivna belysningsföretaget. På Prandina armaturer kommer kvaliteten först vid tillverkningen av armaturer, det är företagets främsta mål, som tillverkar sina armaturer i Italien. Sergio Prandina grundade företaget 1982. Den kreativa företagsgrundaren har designat många armaturer fram till idag, ofta med munblåsta glasskärmar, som är ett varumärke för Prandina och har ett högt igenkänningsvärde. Företaget samarbetar med välkända arkitekter och designers över hela världen.
 • Luisa T1 Bordslampa 2700K White/Chrome - Prandina

  Luisa T1 Bordslampa 2700K White/Chrome - Prandina
  Luisa T1 Bordslampa 2700K White/Chrome - Prandina
 • Notte Metal S3 Taklampa Glossy White/Gold - Prandina

  Notte Metal S3 Taklampa Glossy White/Gold - Prandina
 • Equilibre Halo F3 Golvlampa Matt White - Prandina

  Equilibre Halo F3 Golvlampa Matt White - Prandina
 • Diver W5 Vägglampa 2700K Crystal - Prandina

  Diver W5 Vägglampa 2700K Crystal - Prandina
  Diver W5 Vägglampa 2700K Crystal - Prandina
 • Notte Metal S1 Taklampa Glossy White/White - Prandina

  Notte Metal S1 Taklampa Glossy White/White - Prandina
 • Teodora S1 Taklampa Matt Beige - Prandina

  Teodora S1 Taklampa Matt Beige - Prandina
 • Teodora S1 Taklampa Matt Light Blue - Prandina

  Teodora S1 Taklampa Matt Light Blue - Prandina
 • Prandina Tulipa S3 hänglampa matt vit/svart

  Prandina Tulipa S3 hänglampa matt vit/svart
  Pendellampa Tulipa med två tulpanformade lampskärmar som hålls inuti varandra. Pendellampan Tulipa inspirerar med tulpans mjukhet med sin ädla skärm som består av en övre matt och en inre långsträckt metall. Ljuskällan som är klädd på detta sätt träffar först den smala skärmen på insidan, som har sex öppningar som noggrant har arbetats in i metallen, vilket reflekterar ljuset genom metallen och lyser upp det matta skalet. Det indirekta och samtidigt punktliga ljuset belyser mötes- och matbord på ett utmärkt sätt och ger samtidigt rummet en modern och ädel touch. Den spanska studion Khamai har skapat den här graciösa designen som faktiskt inspirerades av tulpanfälten i Holland. Tulipa tillverkas av den italienska armaturtillverkaren Prandina, som har tillverkat armaturer sedan 1982 och är baserad i nordöstra Italien. På grund av den starka internationaliseringen pryder Prandinas armaturer redan olika hotellkedjor och affärslokaler av alla slag.
 • Biluna F5 Golvlampa Sand - Prandina

  Biluna F5 Golvlampa Sand - Prandina
  Biluna F5 Golvlampa Sand - Prandina
 • Prandina Gong mini S1 hänglampa guld

  Prandina Gong mini S1 hänglampa guld
  Gong mini S1 - liten hängande lampa med munblåst glasskärm Gong mini S1 hängande lampa med sin munblåsta glasskärm är liten men elegant. Den nedre delen av skärmen är genomskinlig, den övre delen har en vacker kontrasterande metalliserad eller vit design. Detta innebär att det finns en lämplig hängande lampa för varje användningsområde, antingen som en enskild lampa eller i kombination med flera andra. Pendellampan Gong mini S1 är en produkt från den italienska belysningstillverkaren Prandina. Lamporna från Prandina har ett högt igenkänningsvärde, vilket främst beror på de unikt formade lampskärmarna av munblåst glas. Företaget Prandina grundades 1982 av Sergio Prandina, som också designade lampserien Gong. I samarbete med välkända arkitekter och designers har Prandina-företaget utrustat flera stora hotellkedjor som Hilton, Marriott, Radisson och olika affärslokaler för välkända företag med sina högkvalitativa lampor.
 • Sera T1 Bordslampa Small Mirror/Nickel - Prandina

  Sera T1 Bordslampa Small Mirror/Nickel - Prandina
 • Mint C5/W5 LED Plafond-/Vägglampa Opal - Prandina

  Mint C5/W5 LED Plafond-/Vägglampa Opal - Prandina
 • Prandina Ginger T30 bordslampa, vit, Ø 36 cm

  Prandina Ginger T30 bordslampa, vit, Ø 36 cm
  Modern bordslampa Ginger T30 med mjukt lysande skärm Bordslampan Ginger T30 är visuellt diskret och ger ett behagligt ljus. Den består av en metallram i matt vit färg och en lampskärm i opal polyeten. Den sistnämnda är försedd med ett lock av metakrylat, så att ljuset från de två E27-lamporna (som finns som tillbehör) bryts jämnt runt omkring. Tack vare den ljusa färgen utstrålar armaturen lätthet och modernitet. Ginger är idealisk som accent- och ambientbelysning i vardagsrummet och som sänglampa, inte bara i privata vardagsrum utan även i moderna hotellrum. År 1982 grundade Sergio Prandina det jämnåriga belysningsföretaget Prandina i Italien. I samarbete med kända inredningsarkitekter och designers skapas produkter som garanterar en hög estetisk nivå och hög kvalitet på utförandet.
 • Notte T1 Bordslampa Opal/Matt White - Prandina

  Notte T1 Bordslampa Opal/Matt White - Prandina
 • Teodora S5 Taklampa Glossy Black - Prandina

  Teodora S5 Taklampa Glossy Black - Prandina
 • Tulipa S3 Taklampa Matt White/Matt White - Prandina

  Tulipa S3 Taklampa Matt White/Matt White - Prandina
 • Teodora S5 Taklampa Matt Black - Prandina

  Teodora S5 Taklampa Matt Black - Prandina
 • Teodora S3 Taklampa Matt Beige - Prandina

  Teodora S3 Taklampa Matt Beige - Prandina
 • Teodora S3 Taklampa Matt Black - Prandina

  Teodora S3 Taklampa Matt Black - Prandina
 • Sera T1 Bordslampa Opal/Nickel - Prandina

  Sera T1 Bordslampa Opal/Nickel - Prandina
 • Sera T1 Bordslampa Mirror/Nickel - Prandina

  Sera T1 Bordslampa Mirror/Nickel - Prandina
 • Teodora Glass S3 Taklampa Matt Light Blue - Prandina

  Teodora Glass S3 Taklampa Matt Light Blue - Prandina
 • Teodora Glass S1 Taklampa Glossy Black - Prandina

  Teodora Glass S1 Taklampa Glossy Black - Prandina
 • Notte S5 Taklampa Opal - Prandina

  Notte S5 Taklampa Opal - Prandina
 • CPL F7 Golvlampa Opal Red/Nickel - Prandina

  CPL F7 Golvlampa Opal Red/Nickel - Prandina
  CPL F7 Golvlampa Opal Red/Nickel - Prandina
 • CPL S1 Taklampa Opal/Nickel - Prandina

  CPL S1 Taklampa Opal/Nickel - Prandina
 • CPL T1 Bordslampa Crystal/Chrome - Prandina

  CPL T1 Bordslampa Crystal/Chrome - Prandina
  CPL T1 Bordslampa Crystal/Chrome - Prandina
 • Biluna S5 Taklampa Glossy Black - Prandina

  Biluna S5 Taklampa Glossy Black - Prandina
 • Luisa T1 Bordslampa 2700K Smoked Grey/Black - Prandina

  Luisa T1 Bordslampa 2700K Smoked Grey/Black - Prandina
 • Luisa T1 Bordslampa 2700K White/Chrome - Prandina

  Luisa T1 Bordslampa 2700K White/Chrome - Prandina
 • Luisa T1 Bordslampa 2700K Silver/Brass - Prandina

  Luisa T1 Bordslampa 2700K Silver/Brass - Prandina
 • Luisa T1 Bordslampa 2700K Smoked Grey/Brass - Prandina

  Luisa T1 Bordslampa 2700K Smoked Grey/Brass - Prandina
 • Bima W1 Vägglampa Pink - Prandina

  Bima W1 Vägglampa Pink - Prandina
  Bima W1 Vägglampa Pink - Prandina
 • Extra S1 Taklampa Opal - Prandina

  Extra S1 Taklampa Opal - Prandina
 • Zero S5 Taklampa Matt Opal White - Prandina

  Zero S5 Taklampa Matt Opal White - Prandina
  Design Mengotti för Prandina Zero S5 Taklampa Matt Opal White imponerar med sitt puristiska utseende och behagliga ljus som strålar ut från varje sida av lampan. Denna pendel kännetecknas av en estetisk&hellip:
 • Prandina Equilibre Halo F3 golvlampa vit

  Prandina Equilibre Halo F3 golvlampa vit
  Golvlampa Equilibre Halo F3 - Design av Luc Ramael Golvlampan Equilibre Halo F3 är tillverkad av lackerad aluminium. Golvlampan kan fästas på golvet och ger indirekt belysning genom den uppåtriktade skärmen med ett lock av polypropylen; skärmen är stängd i botten. Equilibre Halo F3 är en ljuskälla som passar in i många interiörer tack vare sin enkla form. Designen av armaturserien Equilibre kommer från den belgiska designern Luc Ramael. Möbel- och armaturdesignern har redan samarbetat med olika tillverkare och vunnit många nationella och internationella priser för sina skapelser, som presenterar sig som användbara objekt utan onödiga krusiduller. Golvlampan Equilibre Halo F3 tillverkades av den italienska belysningstillverkaren Prandina. Hög kvalitet har en mycket hög prioritet vid tillverkningen av armaturer i Prandina. Prandina är ett företag som grundades 1982 av Sergio Prandina, som samarbetar med många välkända designers och arkitekter och vars högkvalitativa armaturer finns inte bara i några av de största hotellkedjorna, utan även i många affärslokaler hos välkända företag.
 • Ginger PE F30 Golvlampa Opal/Matt White - Prandina

  Ginger PE F30 Golvlampa Opal/Matt White - Prandina
  Ginger PE F30 Golvlampa Opal/Matt Whiteär en del av den kompletta lampserien Ginger. Serien består av golvlampor, vägglampor, taklampor och bordslampor. Ginger-lampserien är designad av Joan Gaspa
 • CPL S7 Taklampa Copper/Nickel - Prandina

  CPL S7 Taklampa Copper/Nickel - Prandina
 • Prandina Shuttle pendellampa svart, glas klar

  Prandina Shuttle pendellampa svart, glas klar
  Designerpendel Shuttle med munblåst, transparent glasskärm Den imponerande designen på pendellampan Shuttle är inspirerad av NASA:s rymdfärjesystem. Särskilt glasdiffusorns koniska form påminner om de historiska rymdfärjorna. Den är tillverkad av munblåst, genomskinligt glas och ger en fri sikt till armaturens inre. Här syns aluminiumkroppen i vilken den ljuskälla som ska användas (ingår inte) är placerad. Ljuset från Shuttle pendelarmatur avges inte bara direkt nedåt utan även diffust ut i rummet. Som pendelarmatur är Shuttle därför idealisk för belysning av bord och diskar, oavsett om den monteras enskilt eller i grupp.
 • Prandina Luisa T1 bordslampa 2 700 K mässing/klar

  Prandina Luisa T1 bordslampa 2 700 K mässing/klar
  LED-bordlampa Luisa T1 med munblåst glasskärm Luisa bordslampa presenterar sig ädelt och briljant med kombinationen av en metallram i mässingsfinish och en munblåst skärm av glas. Metallramen löper centralt genom glasskärmen och slutar i botten med tre små fötter som sticker ut ur skärmen och i toppen med ett bärhandtag som också sticker ut ur skärmen. Varmvita lysdioder med en mycket behaglig ljusfärg och ett särskilt bra färgåtergivningsindex Ra >90 sitter bakom den cylindriska diffusorn i mitten av skärmen. Den satinerade diffusorn låter ljuset lysa mycket jämnt. Luisa T1 är en lysande bordslampa för vardagsrummet, men även för nattduksbordet i sovrummet eller till och med på hotellet. Designad i Spanien, tillverkad i Italien - Luisa T1 LED bordslampa är designad av Gauzak, en designstudio med kontor i Barcelona och Palma de Mallorca. Gauzak designade lampserien för den italienska tillverkaren Prandina, ett företag som grundades 1982 av Sergio Prandina och vars produkter med de unika, munblåsta glasskärmarna har ett högt igenkänningsvärde. I samarbete med världsberömda designers och arkitekter pryder Prandinas högkvalitativa armaturer inte bara några av de största hotellkedjorna, utan även affärslokaler hos olika välkända företag.
 • Tulipa S3 Taklampa Matt Black/Polished Copper - Prandina

  Tulipa S3 Taklampa Matt Black/Polished Copper - Prandina
 • Mood W3 Vägglampa Small Opal - Prandina

  Mood W3 Vägglampa Small Opal - Prandina
  Mood W3 Vägglampa Small Opal - Prandina
 • Vestale T3 Bordslampa White - Prandina

  Vestale T3 Bordslampa White - Prandina
  Vestale T3 Bordslampa White - Prandina
 • Teodora S1 Taklampa Glossy Black - Prandina

  Teodora S1 Taklampa Glossy Black - Prandina
 • Teodora Glass S3 Taklampa Glossy Black - Prandina

  Teodora Glass S3 Taklampa Glossy Black - Prandina
 • Vestale S3 Taklampa Smoked Grey - Prandina

  Vestale S3 Taklampa Smoked Grey - Prandina
  Design Prandina FoU för Prandina Vestale S3 Taklampa Smoked Grey är en elegant lampa med en skärm som ser ut som om den består av två delar som är kopplade till varandra. Den består dock endast&hellip:
 • Sera T1 Bordslampa Mirror/Nickel - Prandina

  Sera T1 Bordslampa Mirror/Nickel - Prandina
  Sera T1 Bordslampa Mirror/Nickel - Prandina
 • Glam T1 Bordslampa Mirror/Crystal - Prandina

  Glam T1 Bordslampa Mirror/Crystal - Prandina
  Glam T1 Bordslampa Mirror/Crystal - Prandina
 • Luisa T1 Bordslampa 2700K Silver/Brass - Prandina

  Luisa T1 Bordslampa 2700K Silver/Brass - Prandina
  Luisa T1 Bordslampa 2700K Silver/Brass - Prandina
 • Teca Supernatural T1 Bordslampa Ash Wood - Prandina

  Teca Supernatural T1 Bordslampa Ash Wood - Prandina