Prandina lampor

 • Prandina Chorus Mini S1 pendellampa, opalvit

  Prandina Chorus Mini S1 pendellampa, opalvit
  Chorus Mini S1 pendelarmatur med munblåst, opalvit glasskärm Den munblåsta glasskärmen på Chorus Mini S1 pendellampan är tillverkad enligt traditionell italiensk glasblåsningskonst och skapar unika ljuseffekter. Pendellampans upphängning är tillverkad av anodiserad aluminium. Tack vare den enkla, slätstrukna designen kan den här armaturen kombineras med många olika inredningsstilar och sticker ändå alltid ut med sin unika karaktär. Tack vare den långa upphängningen kan den placeras perfekt i stora rum med högt i tak och blir ett verkligt blickfång. Varumärket för den italienska lamptillverkaren Prandina, som grundades 1982, är de munblåsta lampskärmarna som ger lamporna vad de handlar om. Den förstklassiga kvaliteten och designen ger lamporna deras höga igenkänningsvärde. Prandinas armaturer kombinerar enkelhet med formell precision och funktionalitet med bestående kvalitet, utan att vara beroende av kortsiktiga trender.
 • Prandina Gong S3 hänglampa guld

  Prandina Gong S3 hänglampa guld
  Gong S3 hängande lampa med blåst glasskärm Skärmen på pendellampan Gong S3 är utformad i två färger. Den var munblåst av glas. Det nedre området lämnades transparent, det stora övre området färgades och metalliserades delvis. Gong S3 är en ädel och högkvalitativ hängande lampa som kan integreras i alla inredningsstilar och belysa många områden, vare sig det är i vardagsrummet, matsalen, köket eller korridoren i privata rum eller på ett hotell, en restaurang eller någon annan anläggning. Lampserien Gong har designats av Sergio Prandina och tillverkas av det namngivna belysningsföretaget, som grundades av Sergio Prandina 1982 och är baserat i Italien. Produkterna från Prandina kännetecknas av sina nyanser, som huvudsakligen är tillverkade av munblåst glas och av utmärkt kvalitet. Företaget samarbetar med världsberömda designers och arkitekter. Några stora hotellkedjor och många kända företag av olika slag världen över hör till Prandinas kundkrets.
 • Notte F1 Golvlampa Opal/Brass Heritage - Prandina

  Notte F1 Golvlampa Opal/Brass Heritage - Prandina
 • Biluna F5 Golvlampa Glossy Black - Prandina

  Biluna F5 Golvlampa Glossy Black - Prandina
 • Biluna F7 Golvlampa Sand - Prandina

  Biluna F7 Golvlampa Sand - Prandina
 • Prandina Biluna F5 golvlampa, matt svart

  Prandina Biluna F5 golvlampa, matt svart
  Elegant extra ljusdispenser - golvlampa Biluna F5 Vid första anblicken påminner golvlampan Biluna F5 om en eldskål, men designen är ändå helt aktuell. Den består av ett sfäriskt hölje av ogenomskinlig, svartlackerad metall. Det inre reflektorskalet är tillverkat av opalt, varmformat akrylglas och stöder intensiteten hos det utsända ljuset. Den upplysta sfären vilar på en ring av genomskinligt metakrylat, vilket gör det möjligt att anpassa den på ett flexibelt sätt. Biluna är särskilt lämplig för att framhäva ett visst område i rummet eller för indirekt belysning via väggen. Golvlampan Biluna F5 är tillverkad av den italienska belysningstillverkaren Prandina. Företaget grundades 1982 av Sergio Prandina och samarbetar med många kända designers och arkitekter. De resulterande kreationerna övertygar med estetisk design och oklanderlig kvalitet och används i många hotell och företagsbyggnader.
 • Prandina Gong S1 pendellampa guld

  Prandina Gong S1 pendellampa guld
  Pendel lampa Gong S1 med munblåst glasskärm Lampan Gong S1 består av munblåst glas i kontrasterande design. Skuggans nedre del är genomskinlig, den övre delen är färgad, delvis metalliserad. Som enskild armatur lämpar den sig för att belysa små bord, men när den monteras i grupp belyser den även en lång disk eller stora bord, både i den privata sektorn och inom catering- och hotellsektorn. Design och produktion av Gong S1-armaturen kommer från Prandina, en armaturtillverkare i Italien. Företaget - som grundades 1982 av Sergio Prandina, som också designade armaturserien Gong - tillverkar armaturer med skärmar huvudsakligen tillverkade av munblåst glas, som har ett högt igenkänningsvärde på grund av sin unika design. Företaget samarbetar med världsberömda arkitekter och designers och tillverkar kvalitetsarmaturer som redan finns i några av de största hotellkedjorna och i kända företags lokaler.
 • Prandina Bloom S5 hänglampa vit

  Prandina Bloom S5 hänglampa vit
  Upphängningslampa Bloom S5 med handblåst glasskärm Tillverkaren Prandina till handblåst glas blir mycket tydligt med upphängningslampan Bloom S5, eftersom lampan består av en skärm som består av två lika formade, handblåsta glaselement i olika riktningar, så att både indirekt och direkt belysning släpps ut. Fascinerande och mystisk, men samtidigt enkel och mångsidig - Bloom S5-pendellampan passar lika bra in i privata vardagsrum som på restauranger, barer eller kaféer, där den till exempel kan fästas på flera över en lång disken. Det finns ett E27- uttag i den nedåtvända skärmen och två G9-uttag har installerats i den övre skärmen. Lämpliga lampor kan också beställas direkt. Bloom S5-upphängningslampan tillverkades i Italien. Prandina företaget, grundat 1982 av Sergio Prandina, en entreprenör som uttrycker sin konstnärliga kreativitet i ljusdesign genom former som ofta baseras på användning av handblåst glas, producerar högkvalitativa lampor som handplockas i samarbete med designers, interiörer dekoratörer och andra Professionella designade och sålda i mer än 50 länder världen över.
 • Prandina Glam bordslampa 48 cm klar/skärm vit

  Prandina Glam bordslampa 48 cm klar/skärm vit
  Glam bordslampa - helt gjord av munblåst glas med dimmer Bordslampan Glam är en ljuskälla som skapar en sensation, oavsett om den står på ett sidobord i vardagsrummet eller på ett prestigefyllt kontor eller i en hotellobby. Den består helt och hållet av munblåst glas. Basen är transparent, men skärmen är färgad och frostad för att minska ljuskällornas bländning, säkerställa en jämn ljusstrålning och skapa en kontrasterande effekt. Till och med kabeln, som är textilmantlad i rött, sticker ut och ger armaturen karaktär. Luc Ramael designade bordslampan Glam, som fortfarande utstrålar sin egen charm. Den belgiska designern skapar möbler och lampor som presenterar sig som användbara föremål utan onödiga krusiduller. Han har redan vunnit flera nationella och internationella priser med sina mönster. Tillverkaren av denna fascinerande Glam bordslampa i glas är Prandina, ett företag som grundades av Sergio Prandina 1982. Tillverkarens produkter har ett högt igenkänningsvärde tack vare den unika designen med sina nyanser, som huvudsakligen består av munblåst glas. Prandina samarbetar med välkända designers och arkitekter över hela världen.
 • Prandina Gong mini S1 hänglampa speglar

  Prandina Gong mini S1 hänglampa speglar
  Gong mini S1 - liten hängande lampa med munblåst glasskärm Gong mini S1 hängande lampa med sin munblåsta glasskärm är liten men elegant. Den nedre delen av skärmen är genomskinlig, den övre delen har en vacker kontrasterande metalliserad eller vit design. Detta innebär att det finns en lämplig hängande lampa för varje användningsområde, antingen som en enskild lampa eller i kombination med flera andra. Pendellampan Gong mini S1 är en produkt från den italienska belysningstillverkaren Prandina. Lamporna från Prandina har ett högt igenkänningsvärde, vilket främst beror på de unikt formade lampskärmarna av munblåst glas. Företaget Prandina grundades 1982 av Sergio Prandina, som också designade lampserien Gong. I samarbete med välkända arkitekter och designers har Prandina-företaget utrustat flera stora hotellkedjor som Hilton, Marriott, Radisson och olika affärslokaler för välkända företag med sina högkvalitativa lampor.
 • Zerodieci S7 Taklampa Matt Opal White - Prandina

  Zerodieci S7 Taklampa Matt Opal White - Prandina
  Design Mengotti för Prandina Zerodieci S7 Taklampa Matt Opal White utmärker sig med sin perfekta klotform, där ingenting kan läggas till eller subtraheras. Som med de flesta andra lampor från Prandina&hellip:
 • Prandina Notte S5 hänglampa, koppar/vit

  Prandina Notte S5 hänglampa, koppar/vit
  Glaspendellampa Notte S5 i böjd cylinderform Pendellampan Notte S5 med en enda låga övertygar med sin harmoniska design och mångsidiga kombinationsmöjligheter. Den är tillverkad av blått glas i Italien. Oavsett om den installeras enskilt eller i grupp gör den inte bara en bra figur i det privata vardagsrummet, utan skapar också en verklig wow-effekt på hotell och restauranger. Eftersom skärmen är öppen i botten och ljuset därför kommer ut direkt, är Notte-armaturen perfekt för att belysa ett bord eller en disk. Lampskärmen är försedd med en E27-fäste; en lämplig glödlampa kan köpas från tillbehören om det behövs. Den italienska lamptillverkaren Prandina grundades 1982 av Sergio Prandina. Ett stort antal armaturer kännetecknas av munblåsta glasskärmar. I samarbete med välkända designers och inredningsarkitekter skapas regelbundet tilltalande design som genomförs som estetiskt och kvalitativt övertygande armaturer.
 • Over S5 Taklampa - Prandina

  Over S5 Taklampa - Prandina
 • Prandina Gong T1 bordslampa vit

  Prandina Gong T1 bordslampa vit
  Bordslampa Gong T1 av glas, munblåst Bordslampan Gong T1 består nästan uteslutande av en munblåst glasskärm. Den har utformats i två färger och gör lampan till en lysande ljuskälla som passar in i många rum och inredningsstilar. Medan den nedre delen av glasskärmen är transparent är den större övre delen färgad eller metalliserad. Bordslampan Gong T1 är en kvalitetslampa från Prandina. Det italienska företaget grundades 1982 av Sergio Prandina. Han utformade också serien Gong-lampor. I huset Prandina tillverkas ljuskreationer av hög kvalitet, främst med munblåsta glasskärmar, som har ett högt igenkänningsvärde och kännetecknas av perfektion och förstklassig kvalitet. Prandina samarbetar med världsberömda arkitekter och designers.
 • Prandina Diver LED-hänglampa S1 2 700 K svart

  Prandina Diver LED-hänglampa S1 2 700 K svart
  LED-upphängningslampa Dykare med handblåst glas och målad metall Diver-armaturserien består av hängande, vägg-, tak- och bordslampor, som är utrustade med en dubbelskiktad skärm av handblåst glas och en upphängning med lackerade metallelement och perfekt förkroppsligar värdena hos belysningstillverkaren Prandina, som är baserad och tillverkad i Italien. Perfektion i handblåst glas, kombinationen av olika ytor med deras skönhet, modet att utvecklas och specialdesign och ambitionen att visa ljus i alla dess aspekter - allt detta implementerades i armaturerna i Diver-serien. Den cylindriska skärmen är gjord av klart, handblåst glas, i den sitter en nästan halvklotformad, opal vit diffusor, som också är munblåst och hålls i den klara nyansen av ett lackerat metallelement. Denna kombination av olika nyanser och ytor gör Diver-hänglampan till en ljuskälla som är både optiskt och tekniskt fascinerande. Serge och Robert Cornelissen designade Diver-belysningsserien för det italienska företaget Prandina. Designkontoret Serge Cornelissen BV i Belgien har specialiserat sig på design och utveckling av belysningskoncept och lampor och designar lampor för många kända tillverkare. Serge Cornelissens design kännetecknas av en balanserad kombination av konstnärlig och teknisk kreativitet.
 • Prandina CPL S1 pendellampa krom glas transparent

  Prandina CPL S1 pendellampa krom glas transparent
  pendellampa CPL S1 med en cylindrisk skärm av glas Huvudkomponenten och det avgörande inslaget i CPL-belysningssamlingen är den perfekta cylindriska formen. Produktsortimentet i CPL-serien började 1998 och fortsätter till denna dag med förnyad framgång. En handblåst glasskärm i perfekt cylindrisk form kombinerades med en vacker upphängning med två stålkablar och en förkromad kapell i mitten, från vilken kabeln leder till uttag . Vilken typ av ljuskälla som helst kan användas i detta E27- uttag , från glödlampor till LED-lampa, från päronformer till reflektor, från ljuskällor med en matt yta till klara lampor med glödlampa - varje typ av ljuskälla kan användas - beroende på dina personliga preferenser Smak och belysningskrav. CPL är en belysningssamling från den italienska tillverkaren Prandina. Företaget grundades 1982 av Sergio Prandina . Entreprenören med konstnärlig kreativitet utvecklar ljus i sitt företag - mestadels gjord av handblåst glas - i ständigt nya tolkningar, men alla med ett unikt igenkänningsvärde. Prandina arbetar med välkända designers och arkitekter och har redan utrustat några av de största hotellkedjorna och olika affärslokaler runt om i världen med sina lätta skapelser.
 • Prandina Gong S3 hänglampa svart

  Prandina Gong S3 hänglampa svart
  Gong S3 hängande lampa med blåst glasskärm Skärmen på pendellampan Gong S3 är utformad i två färger. Den var munblåst av glas. Det nedre området lämnades transparent, det stora övre området färgades och metalliserades delvis. Gong S3 är en ädel och högkvalitativ hängande lampa som kan integreras i alla inredningsstilar och belysa många områden, vare sig det är i vardagsrummet, matsalen, köket eller korridoren i privata rum eller på ett hotell, en restaurang eller någon annan anläggning. Lampserien Gong har designats av Sergio Prandina och tillverkas av det namngivna belysningsföretaget, som grundades av Sergio Prandina 1982 och är baserat i Italien. Produkterna från Prandina kännetecknas av sina nyanser, som huvudsakligen är tillverkade av munblåst glas och av utmärkt kvalitet. Företaget samarbetar med världsberömda designers och arkitekter. Några stora hotellkedjor och många kända företag av olika slag världen över hör till Prandinas kundkrets.
 • Prandina Gong S3 hänglampa metalliserad koppar

  Prandina Gong S3 hänglampa metalliserad koppar
  Gong S3 hängande lampa med blåst glasskärm Skärmen på pendellampan Gong S3 är utformad i två färger. Den var munblåst av glas. Det nedre området lämnades transparent, det stora övre området färgades och metalliserades delvis. Gong S3 är en ädel och högkvalitativ hängande lampa som kan integreras i alla inredningsstilar och belysa många områden, vare sig det är i vardagsrummet, matsalen, köket eller korridoren i privata rum eller på ett hotell, en restaurang eller någon annan anläggning. Lampserien Gong har designats av Sergio Prandina och tillverkas av det namngivna belysningsföretaget, som grundades av Sergio Prandina 1982 och är baserat i Italien. Produkterna från Prandina kännetecknas av sina nyanser, som huvudsakligen är tillverkade av munblåst glas och av utmärkt kvalitet. Företaget samarbetar med världsberömda designers och arkitekter. Några stora hotellkedjor och många kända företag av olika slag världen över hör till Prandinas kundkrets.
 • Prandina Bima T1 USB LED-bordslampa, rosa

  Prandina Bima T1 USB LED-bordslampa, rosa
  LED skrivbordslampa Bima T1 USB - ljusdispenser och laddningsstation Bima T1 LED-bordslampa är den perfekta ljuskällan på skrivbordet. Den ger inte bara en behaglig belysning, utan erbjuder också ett laddningsalternativ för mobiltelefoner, bärbara datorer etc., eftersom en USB-port har integrerats i lampans bas. LED-bordlampan Bima T1 är en design av den italienska produktdesignern Filippo Protasoni, som skapade bordslampan för belysningstillverkaren Prandina. Till skillnad från de flesta produkter från Prandina, vars varumärke är en munblåst glasskärm, var skärmen på Bima T1 skrivbordslampa tillverkad av metall och utrustad med en diffusor i skärmen.
 • Prandina Fez S1 hänglampa sand matt

  Prandina Fez S1 hänglampa sand matt
  Fez hängande lampa med en kombination av metall och glas Fez - en kombination av två material: ett inre, genomskinligt kristallglas tittar ut ur en ogenomskinlig, bikonkavformad cylinder av metall och skapar ett vackert upp- och nedljus. Designen är uttrycksfull och ädel på samma gång när det gäller förhållandet mellan de två materialen, men har också en puristisk karaktär som lätt kan integreras i olika interiörer. Fez är perfekt för att belysa bord och diskar i olika rum eller för klassisk användning som allmänbelysning. Glasblåsarkonsten har alltid varit en viktig egenskap hos den venetianska armaturtillverkaren Prandina, som gärna berättar historier, så kallade lightstories, om sina armaturer. Det är så designern Marco Alessi uttrycker sin önskan att kombinera arkitektur och produktdesign i Fez. Prandina-armaturer finns nu på många hotell och affärslokaler internationellt och företaget har därmed gjort sig ett namn inom designbelysningsvärlden.
 • Prandina Sino T3 LED-bordslampa klar/matt vit

  Prandina Sino T3 LED-bordslampa klar/matt vit
  LED-bordlampa Sino av munblåst kristallglas Sino bordslampa är en fröjd för ögonen tack vare den transparenta, munblåsta glasskärm och den böjda metallramen med en stor, rund fot som sticker ut genom den klara skärmen i toppen. De varmvita lysdioderna är placerade i mitten av staven som går igenom skärmen, i en diffusor av frostat glas, så att de avger ett diskret ljus i alla riktningar. En strömbrytare på matarledningen gör det möjligt att sänka ljuset kontinuerligt. Designen ser mycket elegant och ren ut och passar därför till exempel i enkla och moderna hotellrum eller som extra belysning i vardagsrummet på en sideboard. LED-bordlampan Sino är designad av designern Filippo Mambretti, som har skapat den här lampan för den italienska tillverkaren Prandina. Mambretti har arbetat som designer sedan 2011 och skapar bland annat lampor och möbler som han redan fått flera utmärkelser för. Armaturen tillverkades av Prandina, en italiensk armaturtillverkare som ser kvalitet som företagets främsta mål och tillverkar högkvalitativa armaturer i estetisk design.
 • Ginger PE F30 Golvlampa Opal/Matt White - Prandina

  Ginger PE F30 Golvlampa Opal/Matt White - Prandina
 • Prandina CPL S7 hänglampa krom, glas opal

  Prandina CPL S7 hänglampa krom, glas opal
  Upphängningslampa CPL S7 med handblåst glasskärm i opalvit Huvudkomponenten i denna upphängningslampa CPL S7 och även i hela CPL-serien är lampskärmen gjord av handblåst glas i cylindrisk form. Taklampan CPL S7 har en stor diameter på 48 cm, vilket gör lampan till den perfekta ljuskällan för matbordet eller olika områden på hotell eller restauranger. Skärmen med en opalvit inredning hänger på två stålkablar, den förkromade baldakinen från vilken kabeln leder till uttag sitter i mitten mellan kablarna. CPL är en belysningssamling av designern Christian Ploderer, som har funnits sedan 1998 och som ständigt utökas eftersom den fortfarande är mycket populär idag. Serien är tillverkad av den italienska tillverkaren Prandina. Företaget grundades 1982 av Sergio Prandina , en entreprenör med konstnärlig kreativitet. På Prandina utvecklas lampor vars nyanser vanligtvis är gjorda av handblåst glas i ständigt nya tolkningar. Prandina arbetar med kända arkitekter och designers. Produkterna kännetecknas av sitt unika erkännandevärde och dekorerar och belyser många stora hotellkedjor och olika affärslokaler runt om i världen.
 • Prandina Notte S5 hänglampa, opalvit

  Prandina Notte S5 hänglampa, opalvit
  Glaspendellampa Notte S5 i böjd cylinderform Pendellampan Notte S5 med en enda låga övertygar med sin harmoniska design och mångsidiga kombinationsmöjligheter. Den är tillverkad av blått glas i Italien. Oavsett om den installeras enskilt eller i grupp gör den inte bara en bra figur i det privata vardagsrummet, utan skapar också en verklig wow-effekt på hotell och restauranger. Eftersom skärmen är öppen i botten och ljuset därför kommer ut direkt, är Notte-armaturen perfekt för att belysa ett bord eller en disk. Lampskärmen är försedd med en E27-fäste; en lämplig glödlampa kan köpas från tillbehören om det behövs. Den italienska lamptillverkaren Prandina grundades 1982 av Sergio Prandina. Ett stort antal armaturer kännetecknas av munblåsta glasskärmar. I samarbete med välkända designers och inredningsarkitekter skapas regelbundet tilltalande design som genomförs som estetiskt och kvalitativt övertygande armaturer.
 • Prandina Shuttle pendellampa svart, glas opal

  Prandina Shuttle pendellampa svart, glas opal
  Shuttle pendelarmatur - modern designbelysning med opalvit glasskärm Pendelarmaturen Shuttle är en modern armatur som övertygar lika mycket med sin design som med sitt speciella ljus. Själva designen är inspirerad av det historiska NASA-systemet Space Shuttle och fångar ögat direkt med den koniska, opalvita glasskärmen som skickligt döljer armaturens insida. Ljuset sänds inte bara direkt nedåt, utan även diffust ut i rummet. Shuttle som pendelarmatur är inte bara lämplig som installation av en enskild armatur, utan kan också användas som en ensemble med flera armaturer tillsammans, till exempel över diskar eller större bord.
 • Sera S1 Taklampa Crystal/Chrome - Prandina

  Sera S1 Taklampa Crystal/Chrome - Prandina
 • Sera S1 Taklampa Mirror/Chrome - Prandina

  Sera S1 Taklampa Mirror/Chrome - Prandina
 • Zero S3 Taklampa Matt Opal White - Prandina

  Zero S3 Taklampa Matt Opal White - Prandina
  Design Mengotti för Prandina Zero S3 Taklampa Matt Opal White imponerar med sitt puristiska utseende och behagliga ljus som strålar ut från varje sida av lampan. Denna pendel kännetecknas av en estetisk&hellip:
 • Extra S3 Taklampa Mirror - Prandina

  Extra S3 Taklampa Mirror - Prandina
 • Zero S7 Taklampa Matt Opal White - Prandina

  Zero S7 Taklampa Matt Opal White - Prandina
  Design Mengotti för Prandina Zero S7 Taklampa Matt Opal White imponerar med sitt puristiska utseende och behagliga ljus som strålar ut från varje sida av lampan. Denna pendel kännetecknas av en estetisk&hellip:
 • Notte S5 Taklampa Mirror/White - Prandina

  Notte S5 Taklampa Mirror/White - Prandina
 • Ginger PE F50 Golvlampa Opal/Matt White - Prandina

  Ginger PE F50 Golvlampa Opal/Matt White - Prandina
 • Ginger PE S50 Taklampa Opal - Prandina

  Ginger PE S50 Taklampa Opal - Prandina
 • Sera S3 Taklampa Crystal/Chrome - Prandina

  Sera S3 Taklampa Crystal/Chrome - Prandina
 • Tulipa S3 Taklampa Matt White/Black Chrome - Prandina

  Tulipa S3 Taklampa Matt White/Black Chrome - Prandina
 • Teodora Glass S1 Taklampa Matt Light Blue - Prandina

  Teodora Glass S1 Taklampa Matt Light Blue - Prandina
 • Prandina CPL F1 golvlampa krom, glas opal

  Prandina CPL F1 golvlampa krom, glas opal
  golvlampa CPL F1 med förkromad bas och handblåst skärm CPL F1 är en tunn golvlampa för privata och kommersiella områden som sticker ut för sin tidlöshet och en ädel effekt. En handblåst cylindrisk skärm sitter på en förkromad metallram. Denna form av skuggan är karakteristisk för alla lampor i CPL-serien, en design av den österrikiska designern Christian Ploderer. Han designade de första kopiorna av serien 1998, på grund av seriens stora popularitet läggs alltid nya exemplar till. Christian Ploderer har specialiserat sig på belysningssektorn med armaturdesign och belysningsplanering och har arbetat på sitt eget designkontor sedan 2006, där han förverkligar belysningskoncept för det arkitektoniska projektet. golvlampa CPL F1 kan justeras i ljusstyrka via en integrerad dimmer . Lamporna tillverkas i Italien av tillverkaren Prandina . Företaget, grundat av Sergio Prandina 1998, har gjort sig ett namn med sina Prandina , som huvudsakligen är gjorda av handblåst glas, och arbetar med kända arkitekter och designers. Lamporna från Prandina med högt erkännande värde pryder och belyser många stora hotellkedjor och affärslokaler runt om i världen.
 • Prandina La Belle S5 hänglampa grå

  Prandina La Belle S5 hänglampa grå
  Hängande lampa La Belle S5 med dubbla skikt av skärm Pendellampan La Belle S5 blir ett fascinerande ljusobjekt tack vare sin intressanta design med två skärmar placerade inuti varandra. Medan den yttre skärmen är tillverkad av transparent, varmformad metakrylat med en färgad ton, är den inre skärmen, som är stängd i botten, tillverkad av opalvit, rotationsgjuten polyeten. Kombinationen av dessa två nyanser skapar å ena sidan ett intressant utseende och å andra sidan en fascinerande ljuseffekt, eftersom det genomskinliga materialet i den yttre skuggan lyser särskilt effektivt i ljuset. Pendellampan La Belle S5 tillverkades av den italienska belysningstillverkaren Prandina i samarbete med designern Filippo Protasoni. I huset Prandina skapas ljuskreationer av hög kvalitet som kan användas på många olika sätt. Företaget Prandina grundades 1982 av Sergio Prandina och samarbetar med kända designers och arkitekter världen över.
 • Prandina Notte S3 hänglampa, opalvit

  Prandina Notte S3 hänglampa, opalvit
  Snygg hängande lampa Notte S3 Notte S3 hängande lampa är en elegant ljuskälla och mycket mångsidig. Inte bara i privata vardagsrum, utan även i hotell- och restaurangbranschen kan Notte-pendellampan på ett fantastiskt sätt integreras i moderna inredningskoncept. Oavsett om de är placerade individuellt eller i grupp ger de en snygg direktbelysning. Pendellampan är tillverkad av glas i Italien. Lampskärmen har ett E27-fäste; lämpliga lampor kan beställas direkt från tillbehören. År 1982 grundade Sergio Prandina det namnkunniga belysningsföretaget Prandina. I samarbete med en mängd välkända inredningsarkitekter och designers skapas oberoende och väl genomtänkta kreationer. Alla Prandina-produkter garanterar en hög nivå av estetik och kvalitet.
 • Glam T3 Bordslampa Small Opal Red/Crystal - Prandina

  Glam T3 Bordslampa Small Opal Red/Crystal - Prandina
 • Prandina Paraph F3 dim LED-golvlampa svart

  Prandina Paraph F3 dim LED-golvlampa svart
  Filigree Paraph F3 golvlampa - justerbart ljus Den svarta LED-golvlampan Paraph F3 LED-golvlampans avgörande egenskap är den flexibla armen, som kan vridas och böjas fritt. Detta gör att de varmvita lysdioderna kan riktas mot arbetsytan, väggen eller taket. En platt, fyrkantig bas ger den nödvändiga stabiliteten. Paraph F3 är utrustad med en dimmer för att styra ljuset. Den fristående armaturen är en idealisk ljuskälla för privata och offentliga salonger och arbetsrum, till exempel hemmakontoret eller biblioteket. - De välkända formgivarna Serge och Robert Cornelissen har designat Paraph-serien för den italienska tillverkaren Prandina, som tillverkar den fristående armaturen i sedvanligt hög kvalitet.
 • Prandina Glam bordslampa 36 cm klar/speglad

  Prandina Glam bordslampa 36 cm klar/speglad
  Glam bordslampa - helt gjord av munblåst glas med dimmer Bordslampan Glam är en ljuskälla som skapar en sensation, oavsett om den står på ett sidobord i vardagsrummet eller på ett prestigefyllt kontor eller i en hotellobby. Den består helt och hållet av munblåst glas. Basen är transparent, men skärmen är färgad och matt för att minska ljusets bländning, garantera en jämn ljusstrålning och skapa en kontrasterande effekt. Även kabeln, som är textilbelagd i rött, sticker ut och ger armaturen karaktär. Luc Ramael designade bordslampan Glam, som fortfarande utstrålar sin egen charm. Den belgiska designern skapar möbler och lampor som presenterar sig som användbara föremål utan onödiga krusiduller. Han har redan vunnit flera nationella och internationella priser med sina mönster. Tillverkaren av denna fascinerande Glam bordslampa i glas är Prandina, ett företag som grundades av Sergio Prandina 1982. Tillverkarens produkter har ett högt igenkänningsvärde tack vare den unika designen med sina nyanser, som huvudsakligen är tillverkade av munblåst glas. Prandina samarbetar med välkända designers och arkitekter över hela världen.
 • Prandina Sino W3 LED-vägglampa klar/matt vit

  Prandina Sino W3 LED-vägglampa klar/matt vit
  Med handblåst kristallglasskärm - LED-vägglampa Sino Den ädla vägglampan Sino har en klar och ren effekt. Den består av en rund väggarmatur av högkvalitativ metall och ett fäste med en satinfärgad diffusor som skjuter ut i rummet. Den genomskinliga skärmen av munblåst kristallglas har arbetats runt detta fäste så att diffusorn sitter på toppen av skärmen. Ljuset från de varmvita lysdioderna produceras inuti diffusorn och lyser diskret och bländfritt genom det frostrade glaset. Därför är Sino-vägglampan en idealisk ljuskälla i puristiska sovrum, t.ex. bredvid sängen, eller som extra belysning i vardagsrummet. Jag tror att design är inget annat än en spegel av samhällets önskemål, och min vision av modern design är en balanserad fusion av estetik, funktion, teknik och känslor, säger Filippo Mambretti, en designer från det italiensktalande Schweiz. Med denna anda har han skapat många lampor och möbler förutom Sino-vägglampan och har fått många priser för sitt arbete.
 • Prandina Bloom S5 hänglampa svart blank

  Prandina Bloom S5 hänglampa svart blank
  Upphängningslampa Bloom S5 med handblåst glasskärm Tillverkaren Prandina till handblåst glas blir mycket tydligt med upphängningslampan Bloom S5, eftersom lampan består av en skärm som består av två lika formade, handblåsta glaselement i olika riktningar, så att både indirekt och direkt belysning släpps ut. Fascinerande och mystisk, men samtidigt enkel och mångsidig - Bloom S5-pendellampan passar lika bra in i privata vardagsrum som på restauranger, barer eller kaféer, där den till exempel kan fästas på flera över en lång disken. Det finns ett E27- uttag i den nedåtvända skärmen och två G9-uttag har installerats i den övre skärmen. Lämpliga lampor kan också beställas direkt. Bloom S5-upphängningslampan tillverkades i Italien. Prandina företaget, grundat 1982 av Sergio Prandina, en entreprenör som uttrycker sin konstnärliga kreativitet i ljusdesign genom former som ofta baseras på användning av handblåst glas, producerar högkvalitativa lampor som handplockas i samarbete med designers, interiörer dekoratörer och andra Professionella designade och sålda i mer än 50 länder världen över.
 • Prandina Diver LED-hänglampa S5 2 700 K svart

  Prandina Diver LED-hänglampa S5 2 700 K svart
  LED-upphängningslampa Dykare med handblåst glas och målad metall Diver-armaturserien består av hängande, vägg-, tak- och bordslampor, som är utrustade med en dubbelskiktad skärm av handblåst glas och en upphängning med lackerade metallelement och perfekt förkroppsligar värdena hos belysningstillverkaren Prandina, som är baserad och tillverkad i Italien. Perfektion i handblåst glas, kombinationen av olika ytor med deras skönhet, modet att utvecklas och specialdesign och ambitionen att visa ljus i alla dess aspekter - allt detta implementerades i armaturerna i Diver-serien. Den cylindriska skärmen är gjord av klart, handblåst glas, i den sitter en nästan halvklotformad, opal vit diffusor, som också är munblåst och hålls i den klara nyansen av ett lackerat metallelement. Denna kombination av olika nyanser och ytor gör Diver-hänglampan till en ljuskälla som är både optiskt och tekniskt fascinerande. Serge och Robert Cornelissen designade Diver-belysningsserien för det italienska företaget Prandina. Designkontoret Serge Cornelissen BV i Belgien har specialiserat sig på design och utveckling av belysningskoncept och lampor och designar lampor för många kända tillverkare. Serge Cornelissens design kännetecknas av en balanserad kombination av konstnärlig och teknisk kreativitet.
 • Prandina Bloom S5 hänglampa svart/koppar

  Prandina Bloom S5 hänglampa svart/koppar
  Två handblåsta glaselement av liknande form sattes i motsatta riktningar och bildar Bloom S5-hänglampan. Medan skärmen är försedd med två G9-uttag upptill och används för indirekt belysning av ett rum, har skärmen som pekar nedåt ett E27- uttag. Ljuskällan som används där lyser direkt ner genom skuggöppningen och försiktigt genom glaset in i rummet. Belysningsmedel ingår inte. Bloom S5 är en lampa som tillverkades av Prandina i Italien.
 • Prandina CPL F1 golvlampa krom, glas transparent

  Prandina CPL F1 golvlampa krom, glas transparent
  golvlampa CPL F1 med förkromad bas och handblåst skärm CPL F1 är en tunn golvlampa för privata och kommersiella områden som sticker ut för sin tidlöshet och en ädel effekt. En handblåst cylindrisk skärm sitter på en förkromad metallram. Denna form av skuggan är karakteristisk för alla lampor i CPL-serien, en design av den österrikiska designern Christian Ploderer. Han designade de första kopiorna av serien 1998, på grund av seriens stora popularitet läggs alltid nya exemplar till. Christian Ploderer har specialiserat sig på belysningssektorn med armaturdesign och belysningsplanering och har arbetat på sitt eget designkontor sedan 2006, där han förverkligar belysningskoncept för det arkitektoniska projektet. golvlampa CPL F1 kan justeras i ljusstyrka via en integrerad dimmer . Lamporna tillverkas i Italien av tillverkaren Prandina . Företaget, grundat av Sergio Prandina 1998, har gjort sig ett namn med sina Prandina , som huvudsakligen är gjorda av handblåst glas, och arbetar med kända arkitekter och designers. Lamporna från Prandina med högt erkännande värde pryder och belyser många stora hotellkedjor och affärslokaler runt om i världen.
 • Prandina Diver LED-hänglampa S3 2 700 K svart

  Prandina Diver LED-hänglampa S3 2 700 K svart
  LED-upphängningslampa Dykare med handblåst glas och målad metall Diver-armaturserien består av hängande, vägg-, tak- och bordslampor, som är utrustade med en dubbelskiktad skärm av handblåst glas och en upphängning med lackerade metallelement och perfekt förkroppsligar värdena hos belysningstillverkaren Prandina, som är baserad och tillverkad i Italien. Perfektion i handblåst glas, kombinationen av olika ytor med deras skönhet, modet att utvecklas och specialdesign och ambitionen att visa ljus i alla dess aspekter - allt detta implementerades i armaturerna i Diver-serien. Den cylindriska skärmen är gjord av klart, handblåst glas, i den sitter en nästan halvklotformad, opal vit diffusor, som också är munblåst och hålls i den klara nyansen av ett lackerat metallelement. Denna kombination av olika nyanser och ytor gör Diver-hänglampan till en ljuskälla som är både optiskt och tekniskt fascinerande. Serge och Robert Cornelissen designade Diver-belysningsserien för det italienska företaget Prandina. Designkontoret Serge Cornelissen BV i Belgien har specialiserat sig på design och utveckling av belysningskoncept och lampor och designar lampor för många kända tillverkare. Serge Cornelissens design kännetecknas av en balanserad kombination av konstnärlig och teknisk kreativitet.
 • Prandina Gong S1 pendellampa vit

  Prandina Gong S1 pendellampa vit
  Pendel lampa Gong S1 med munblåst glasskärm Lampan Gong S1 består av munblåst glas i kontrasterande design. Skuggans nedre del är genomskinlig, den övre delen är färgad, delvis metalliserad. Som enskild armatur lämpar den sig för att belysa små bord, men när den monteras i grupp belyser den även en lång disk eller stora bord, både i den privata sektorn och inom catering- och hotellsektorn. Design och produktion av Gong S1-armaturen kommer från Prandina, en armaturtillverkare i Italien. Företaget - som grundades 1982 av Sergio Prandina, som också designade armaturserien Gong - tillverkar armaturer med skärmar huvudsakligen tillverkade av munblåst glas, som har ett högt igenkänningsvärde på grund av sin unika design. Företaget samarbetar med världsberömda arkitekter och designers och tillverkar kvalitetsarmaturer som redan finns i några av de största hotellkedjorna och i kända företags lokaler.
 • Prandina Gong S3 hänglampa metalliserad spegel

  Prandina Gong S3 hänglampa metalliserad spegel
  Gong S3 hängande lampa med blåst glasskärm Skärmen på pendellampan Gong S3 är utformad i två färger. Den var munblåst av glas. Det nedre området lämnades transparent, det stora övre området färgades och metalliserades delvis. Gong S3 är en ädel och högkvalitativ hängande lampa som kan integreras i alla inredningsstilar och belysa många områden, vare sig det är i vardagsrummet, matsalen, köket eller korridoren i privata rum eller på ett hotell, en restaurang eller någon annan anläggning. Lampserien Gong har designats av Sergio Prandina och tillverkas av det namngivna belysningsföretaget, som grundades av Sergio Prandina 1982 och är baserat i Italien. Produkterna från Prandina kännetecknas av sina nyanser, som huvudsakligen är tillverkade av munblåst glas och av utmärkt kvalitet. Företaget samarbetar med världsberömda designers och arkitekter. Några stora hotellkedjor och många kända företag av olika slag världen över hör till Prandinas kundkrets.
 • Prandina Gong S1 pendellampa metalliserad koppar

  Prandina Gong S1 pendellampa metalliserad koppar
  Pendel lampa Gong S1 med munblåst glasskärm Lampan Gong S1 består av munblåst glas i kontrasterande design. Skuggans nedre del är genomskinlig, den övre delen är färgad, delvis metalliserad. Som enskild armatur lämpar den sig för att belysa små bord, men när den monteras i grupp belyser den även en lång disk eller stora bord, både i den privata sektorn och inom catering- och hotellsektorn. Design och produktion av Gong S1-armaturen kommer från Prandina, en armaturtillverkare i Italien. Företaget - som grundades 1982 av Sergio Prandina, som också designade armaturserien Gong - tillverkar armaturer med skärmar huvudsakligen tillverkade av munblåst glas, som har ett högt igenkänningsvärde på grund av sin unika design. Företaget samarbetar med världsberömda arkitekter och designers och tillverkar kvalitetsarmaturer som redan finns i några av de största hotellkedjorna och i kända företags lokaler.
 • Sera S3 Taklampa Mirror/Chrome - Prandina

  Sera S3 Taklampa Mirror/Chrome - Prandina
  Sera S3 Taklampa Mirror/Chrome - Prandina
 • Notte S1 Taklampa Copper - Prandina

  Notte S1 Taklampa Copper - Prandina
 • Tiara S5 Taklampa Glossy Black - Prandina

  Tiara S5 Taklampa Glossy Black - Prandina
  Tiara S5 Taklampa Glossy Black - Prandina
 • Vestale S3 Taklampa Smoked Grey - Prandina

  Vestale S3 Taklampa Smoked Grey - Prandina
  Vestale S3 Taklampa Smoked Grey - Prandina
 • Tulipa S3 Taklampa Matt White/Polished Copper - Prandina

  Tulipa S3 Taklampa Matt White/Polished Copper - Prandina
  Tulipa S3 Taklampa Matt White/Polished Copper - Prandina
 • Santachiara S5 Taklampa - Prandina

  Santachiara S5 Taklampa - Prandina
  Santachiara S5 Taklampa - Prandina
 • Teodora S1 Taklampa Matt Beige - Prandina

  Teodora S1 Taklampa Matt Beige - Prandina
  Teodora S1 Taklampa Matt Beige - Prandina
 • Notte Metal S1 Taklampa Glossy White/White - Prandina

  Notte Metal S1 Taklampa Glossy White/White - Prandina
  Notte Metal S1 Taklampa Glossy White/White - Prandina
 • Zero S1 Taklampa Matt Opal White - Prandina

  Zero S1 Taklampa Matt Opal White - Prandina
  Zero S1 Taklampa Matt Opal White - Prandina
 • Teodora S5 Taklampa Matt Black - Prandina

  Teodora S5 Taklampa Matt Black - Prandina
  Teodora S5 Taklampa Matt Black - Prandina
 • Notte Metal S5 Taklampa Glossy White/White - Prandina

  Notte Metal S5 Taklampa Glossy White/White - Prandina
  Notte Metal S5 Taklampa Glossy White/White - Prandina
 • Notte S1 Taklampa Opal - Prandina

  Notte S1 Taklampa Opal - Prandina
  Notte S1 Taklampa Opal - Prandina
 • Over S5 Taklampa - Prandina

  Over S5 Taklampa - Prandina
  Over S5 Taklampa - Prandina
 • Zero S5 Taklampa Matt Opal White - Prandina

  Zero S5 Taklampa Matt Opal White - Prandina
  Zero S5 Taklampa Matt Opal White - Prandina
 • Ginger PE S30 Taklampa Opal - Prandina

  Ginger PE S30 Taklampa Opal - Prandina
  Ginger PE S30 Taklampa Opalär en del av den kompletta lampserien Ginger. Serien består av golvlampor, vägglampor, taklampor och bordslampor. Ginger-lampserien är designad av Joan Gaspar som en hyl
 • Zero S3 Taklampa Matt Opal White - Prandina

  Zero S3 Taklampa Matt Opal White - Prandina
  Zero S3 Taklampa Matt Opal White - Prandina
 • Notte S3 Taklampa Copper - Prandina

  Notte S3 Taklampa Copper - Prandina
  Notte S3 Taklampa Copper - Prandina
 • Notte S5 Taklampa Copper - Prandina

  Notte S5 Taklampa Copper - Prandina
  Notte S5 Taklampa Copper - Prandina
 • Teodora S5 Taklampa Glossy White - Prandina

  Teodora S5 Taklampa Glossy White - Prandina
  Teodora S5 Taklampa Glossy White - Prandina
 • CPL S7 Taklampa Copper/Nickel - Prandina

  CPL S7 Taklampa Copper/Nickel - Prandina
  CPL S7 Taklampa Copper/Nickel - Prandina
 • Sera S1 Taklampa Mirror/Chrome - Prandina

  Sera S1 Taklampa Mirror/Chrome - Prandina
  Sera S1 Taklampa Mirror/Chrome - Prandina
 • Teodora Glass S1 Taklampa Glossy Black - Prandina

  Teodora Glass S1 Taklampa Glossy Black - Prandina
  Teodora Glass S1 Taklampa Glossy Black - Prandina
 • Extra S1 Taklampa Mirror - Prandina

  Extra S1 Taklampa Mirror - Prandina
  Extra S1 Taklampa Mirror - Prandina
 • Notte S1 Taklampa Copper - Prandina

  Notte S1 Taklampa Copper - Prandina
  Notte S1 Taklampa Copper - Prandina
 • Marlene S1 Taklampa Small Opal - Prandina

  Marlene S1 Taklampa Small Opal - Prandina
  Marlene S1 Taklampa Small Opal - Prandina
 • Biluna S5 Taklampa Sand - Prandina

  Biluna S5 Taklampa Sand - Prandina
  Biluna S5 Taklampa Sand - Prandina
 • Teodora Glass S1 Taklampa Matt Light Blue - Prandina

  Teodora Glass S1 Taklampa Matt Light Blue - Prandina
  Teodora Glass S1 Taklampa Matt Light Blue - Prandina
 • Notte S3 Taklampa Mirror/White - Prandina

  Notte S3 Taklampa Mirror/White - Prandina
  Notte S3 Taklampa Mirror/White - Prandina
 • Teodora Glass S3 Taklampa Matt Beige - Prandina

  Teodora Glass S3 Taklampa Matt Beige - Prandina
  Teodora Glass S3 Taklampa Matt Beige - Prandina
 • Bloom S5 Taklampa Glossy Black - Prandina

  Bloom S5 Taklampa Glossy Black - Prandina
  Bloom S5 Taklampa Glossy Black - Prandina
 • Marlene S3 Taklampa Opal - Prandina

  Marlene S3 Taklampa Opal - Prandina
  Marlene S3 Taklampa Opal - Prandina
 • Tulipa S3 Taklampa Matt Black/Matt White - Prandina

  Tulipa S3 Taklampa Matt Black/Matt White - Prandina
  Tulipa S3 Taklampa Matt Black/Matt White - Prandina
 • Teodora Glass S1 Taklampa Matt Beige - Prandina

  Teodora Glass S1 Taklampa Matt Beige - Prandina
  Teodora Glass S1 Taklampa Matt Beige - Prandina
 • Segesta S5 Taklampa Opal White/Brass Heritage - Prandina

  Segesta S5 Taklampa Opal White/Brass Heritage - Prandina
  Segesta S5 Taklampa Opal White/Brass Heritage - Prandina
 • Teodora S3 Taklampa Matt Beige - Prandina

  Teodora S3 Taklampa Matt Beige - Prandina
  Teodora S3 Taklampa Matt Beige - Prandina
 • Teodora S1 Taklampa Glossy Black - Prandina

  Teodora S1 Taklampa Glossy Black - Prandina
  Teodora S1 Taklampa Glossy Black - Prandina
 • Zerodieci S5 Taklampa Matt Opal White - Prandina

  Zerodieci S5 Taklampa Matt Opal White - Prandina
  Zerodieci S5 Taklampa Matt Opal White - Prandina
 • Fez S1 Taklampa Glossy Copper - Prandina

  Fez S1 Taklampa Glossy Copper - Prandina
  Fez S1 Taklampa Glossy Copper - Prandina
 • Teodora S1 Taklampa Matt Light Blue - Prandina

  Teodora S1 Taklampa Matt Light Blue - Prandina
  Teodora S1 Taklampa Matt Light Blue - Prandina
 • Notte Metal S1 Taklampa Glossy Black/Gold - Prandina

  Notte Metal S1 Taklampa Glossy Black/Gold - Prandina
  Notte Metal S1 Taklampa Glossy Black/Gold - Prandina
 • Tulipa S3 Taklampa Matt Black/Black Chrome - Prandina

  Tulipa S3 Taklampa Matt Black/Black Chrome - Prandina
  Tulipa S3 Taklampa Matt Black/Black Chrome - Prandina
 • Notte Metal S5 Taklampa Glossy Black/White - Prandina

  Notte Metal S5 Taklampa Glossy Black/White - Prandina
  Notte Metal S5 Taklampa Glossy Black/White - Prandina
 • CPL S7 Taklampa Opal/Nickel - Prandina

  CPL S7 Taklampa Opal/Nickel - Prandina
  CPL S7 Taklampa Opal/Nickel - Prandina
 • CPL S1 Taklampa Crystal/Nickel - Prandina

  CPL S1 Taklampa Crystal/Nickel - Prandina
  CPL S1 Taklampa Crystal/Nickel - Prandina
 • Zerodieci S7 Taklampa Matt Opal White - Prandina

  Zerodieci S7 Taklampa Matt Opal White - Prandina
  Zerodieci S7 Taklampa Matt Opal White - Prandina
 • Extra S1 Taklampa Mirror - Prandina

  Extra S1 Taklampa Mirror - Prandina
 • Shuttle T3 Portable Bordslampa Clear/Matt Black - Prandina

  Shuttle T3 Portable Bordslampa Clear/Matt Black - Prandina
  Shuttle T3 Portable Bordslampa Clear/Matt Black - Prandina
 • Shuttle T3 Portable Bordslampa Clear/Matt Black - Prandina

  Shuttle T3 Portable Bordslampa Clear/Matt Black - Prandina
 • Extra S3 Taklampa Opal - Prandina

  Extra S3 Taklampa Opal - Prandina