Pixie Design lampor

Här hittar du lampor från Pixie Design som finns att köpa online. Belysning från Pixie Design säljs hos utvalda återförsäljare i Sverige. Här kan du kolla in flera förslag på lampor och belysning samt hitta bästa pris och rea.

 • Yvonne fönsterlampa (Svart)

  Yvonne fönsterlampa (Svart)
  Yvonne är en snygg fönsterlampa som passar in i både moderna hem och lite mer industriella miljöer. Den är tillverkad av keramik och har en dekorativ topp av trä uppe på lampan, vilket dels ger snygga kontraster, men också ger lampan en lite mer jordnära touch. Placera hängande i ett fönster eller i ett hörn - varför inte fler tillsammans i ett kluster.Levereras med 3,5m sladd + strömbrytare & stickkontakt.Ljuskälla ingår ej.
 • Staket elljusstake 5L (Vit)

  Staket elljusstake 5L (Vit)
  Staket är en vacker träljusstake med fem stycken ljus som avger ett härligt ljus i hemmets alla hörn. Ljusstaken är tillverkad av trä, har en vit finish och är smyckad med fem stycken silverfärgade detaljer vid ljusen. När ljusstaken är tänd sprids ett hemtrevligt och stämningsfullt ljus som garanterat kommer skapa en härlig julkänsla i interiören.Levereras med sladd + strömbrytare & stickkontakt. Ljuskällor ingår.
 • Axel bordslampa med sammet (Vit)

  Axel bordslampa med sammet (Vit)
  Axel bordslampa, en ståtlig bordslampa i borstat stål med en fin skärm i sammet. Sladd med strömbrytare och stickkontakt.Ljuskälla ingår ej.
 • Alex 9-armad metallljusstake LED (Vit)

  Alex 9-armad metallljusstake LED (Vit)
  Alex är en stilren och elegant ljusstake med 9st armar. Den är tillverkad av metall, har en lackad finish och är lätt att placera ut i hemmet. När ljusstaken är tänd sprids ett mjukt, behagligt och stämningsfullt ljus som garanterat kommer skapa julkänsla i interiören. Placera på fönsterkarmen eller låt den stå på en byrå eller bänk.Levereras med sladd + strömbrytare & stickkontakt.Ljuskällor ingår.
 • Lilly bordslampa (organza) (Vit)

  Lilly bordslampa (organza) (Vit)
  Lilly är en elegant bordlampa som är lika fin stående i ett fönster som på en byrå eller bänk. Lampan är tillverkad av metall, har en kromad finish och ett dekorativt genomskinligt parti på nedre delen av foten. Skärmen är tillverkad av organza, vilket ger ett fint och tydligt ljusgenomsläpp när lampan är tänd. En härlig bordlampa som gärna smyckar det moderna vardagsrummet eller sovrummet.  Klotfäste.Ljuskälla ingår ej.
 • Bordslampa Holger Keramikfot

  Bordslampa Holger Keramikfot
  Vacker lampa i en stilren design som kommer i flera vackra färger. Storlek: höjd 33,5 cm, skärm ø18 cmMaterial: fot av keramik, skärm i linneSockel/watt: E14, 40WSladdlängd: 180 cm inklusive brytareKontakt: europapropp
 • Stina elljusstake 7L Batteri m timer (Svart)

  Stina elljusstake 7L Batteri m timer (Svart)
  Stina är en vacker och stämningsfull ljusstake som ger ett fint intryck till interiören. Den är tillverkad av metall, har en svartlackad finish och är försedd med 7st ljus och sprider ett varmt och behagligt ljus när den är tänd. Ljusstakens fina design gör att den sticker ut och syns, oavsett om den placeras i ett fönster eller på en bänk i köket. Stina är utrustad med en timer, vilket gör det enkelt att bestämma när ljusstaken ska lysa. Timer: 6h på, 18h av.2st AA-batterier ingår ej.Ljuskällor ingår.
 • Axel bordslampa med sammet (Svart)

  Axel bordslampa med sammet (Svart)
  Axel bordslampa, en ståtlig bordslampa i borstat stål med en fin skärm i sammet. Sladd med strömbrytare och stickkontakt.Ljuskälla ingår ej.
 • Staket elljusstake 5L (Svart)

  Staket elljusstake 5L (Svart)
  Staket är en vacker träljusstake med fem stycken ljus som avger ett härligt ljus i hemmets alla hörn. Ljusstaken är tillverkad av trä, har en svart finish med svarta ljus och är smyckad med fem stycken silverfärgade detaljer vid ljusen. När ljusstaken är tänd sprids ett hemtrevligt och stämningsfullt ljus som garanterat kommer skapa en härlig julkänsla i interiören.Levereras med sladd + strömbrytare & stickkontakt. Ljuskällor ingår.
 • Bordslampa Vilma Krom

  Bordslampa Vilma Krom
  Fantastisk lampa med fot i keramik. Sockel E14, max 40W (ingår ej). Höjd 37,5 cm, skärm 22 cm diameter. Färg krom och svart linneskärm.
 • Bordslampa Holger Keramikfot

  Bordslampa Holger Keramikfot
  Vacker lampa i en stilren design som kommer i flera vackra färger. Storlek: höjd 33,5 cm, skärm ø18 cmMaterial: fot av keramik, skärm i linneSockel/watt: E14, 40WSladdlängd: 180 cm inklusive brytareKontakt: europapropp
 • Axel bordlampa 48cm (Silver)

  Axel bordlampa 48cm (Silver)
  Axel är en ståtlig och elegant bordlampa som passar in lika bra i det moderna hemmet som i mer klassiska interiörer. Den är tillverkad av metall och har en fot i satin kombinerat med en vit skärm i organza. När lampan är tänd sprids ett fint och behagligt ljus genom den tunna skärmen. Placera lampan i fönstret, på byrån eller på nattygsbordet - var den än placeras så säkerställer den ett behagligt ljus i hemmets alla hörn.Axel finns även i andra varianter.Levereras med sladd + strömbrytare & stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Stina elljusstake 7L batteri m. timer (Vit)

  Stina elljusstake 7L batteri m. timer (Vit)
  Stina är en vacker och stämningsfull ljusstake som ger ett fint intryck till interiören. Den är tillverkad av metall, har en finish i vit/antikguld och är försedd med 7st ljus och sprider ett varmt och behagligt ljus när den är tänd. Ljusstakens fina design gör att den sticker ut och syns, oavsett om den placeras i ett fönster eller på en bänk i köket. Stina är utrustad med en timer, vilket gör det enkelt att bestämma när ljusstaken ska lysa. Timer: 6h på, 18h av.2st AA-batterier ingår ej.Ljuskällor ingår.
 • Hjort ljusstake 5L (Svart)

  Hjort ljusstake 5L (Svart)
  Hjort är en vacker och behaglig elljusstake med fem ljus som blir en smyckande detalj i hemmets alla hörn. Den är tillverkad av metall, har en svartlackad finish och har flera vackra detaljer längs staken i form av en hjort och två granar. När ljusstaken är tänd sprids ett stämningsfullt och behagligt ljus i interiören. Levereras med sladd + strömbrytare & stickkontakt.Ljuskällor ingår.
 • Bordslampa Alex

  Bordslampa Alex
  Klassisk lampa med organza skärm. Höjd 48cm, Ø 17 cm.
 • Alex 7-armad metallljusstake LED (Vit)

  Alex 7-armad metallljusstake LED (Vit)
  Alex är en stilren och elegant ljusstake med 7st armar. Den är tillverkad av metall, har en snyggt, lackad finish och är lätt att placera ut i hemmet. När ljusstaken är tänd sprids ett mjukt, behagligt och stämningsfullt ljus som garanterat kommer skapa julkänsla i interiören. Placera ljusstaken på fönsterkarmen eller låt den stå på en byrå eller bänk.Levereras med sladd + strömbrytare & stickkontakt.Ljuskällor ingår.
 • Elenore bordlampa 50cm (Vit)

  Elenore bordlampa 50cm (Vit)
  Elenore är en bordlampa som blir en smyckande detalj i såväl det klassiska hemmet som i mer moderna interiörer. Den har en elegant fot i satin och en behaglig, mjuk skärm i sammet. Lampans enkla och klassiska design gör den enkel att placera och är lika fin på fönsterkarmen som på byrån eller bänken. Skärmen finns i flera olika färger.Elenore finns även i andra varianter. Levereras med sladd + strömbrytare & stickkontakt.Ljuskälla ingår ej.Färg på skärmarna:Beige, marinblå, silvergrå, rosa, svart och vit. 
 • Sommarby (Röd)

  Sommarby (Röd)
  En vacker dekoration i form av en klassisk, rödmålad svensk stuga med vita knutar, rött staket och en härligt lummig trädgård med den svenska flaggan. Stugan drivs av batterier och är försedd med integrerad LED-belysning som avger ett varmvitt ljus genom fönsterna när dekorationen är tänd. Den röda stugan är fin att ha framme året runt och passar lika fint på en bänk i köket, som på en skänk eller byrå i vardagsrummet.3st AA-batterier ingår ej.Integrerad LED-belysning. 
 • Bordslampa Alex

  Bordslampa Alex
  Klassisk lampa med organza skärm. Höjd 48cm, Ø 17 cm.
 • Holger bordslampa (Grå)

  Holger bordslampa (Grå)
  Bordslampa i keramikfot och med en snygg matchande skärm i linne. Sladd med strömbrytare och stickkontakt.Ljuskälla ingår ej.
 • Pinne bordslampa (Svart)

  Pinne bordslampa (Svart)
  Stilren och enkel bordslampa i kromad fot med sladd och strömbrytare, matchande skärm i vit eller svart ingår.Ljuskälla ingår ej.
 • Älg elljusstake 5L (Svart)

  Älg elljusstake 5L (Svart)
  Älg är en vacker och behaglig elljusstake med fem ljus som blir en smyckande detalj i hemmets alla hörn. Den är tillverkad av metall, har en svartlackad finish och har flera vackra detaljer längs staken i form av en älg och en gran. När ljusstaken är tänd sprids ett stämningsfullt och behagligt ljus i interiören. Levereras med sladd + strömbrytare & stickkontakt.Ljuskällor ingår.
 • Bordslampa Alex

  Bordslampa Alex
  Klassisk lampa med organza skärm. Höjd 48cm, Ø 17 cm.
 • Fönsterlampa Julius Av Glas

  Fönsterlampa Julius Av Glas
  Läckra fönsterlampor i flera fina färger som passar bra i flera rum i hemmet. Matcha dem med våra omtycka bordslampor "Julia" som kommer i samma färger som dessa. Storlek: Höjd 15x15x18 cmMaterial: glasSockel/watt: E27, 40WSladdlängd: 350 cm inklusive brytare Kontakt: europapropp
 • Josefin ljusstake 7L (Svart)

  Josefin ljusstake 7L (Svart)
  Josefin är en ljusstake med 7st ljus som är lika fin på fönsterkarmen som på en bänk eller skänk. Den är skapad i en klassisk design och ger en väldigt nostalgisk julkänsla. Denna varianten är tillverkad av trä, har en svart finish och ger ett fint och stämningsfullt ljus i interiören, oavsett var den placeras. Levereras med sladd + strömbrytare & stickkontakt.Ljuskällor ingår, glödlampor.
 • Lilly bordslampa (sammet) (Blå)

  Lilly bordslampa (sammet) (Blå)
  Lilly är en elegant bordlampa som är lika fin stående i ett fönster som på en byrå eller bänk. Lampan är tillverkad av metall, har en kromad finish och ett dekorativt genomskinligt parti på nedre delen av foten. Skärmen är tillverkad av behaglig sammet som släpper igenom ett behagligt och mjukt ljus när lampan är tänd. En härlig bordlampa som gärna smyckar det moderna vardagsrummet eller sovrummet. Levereras med sladd + strömbrytare & stickkontakt.Ljuskälla ingår ej.Färg på skärmar: Marinblå, grå, rosa, svart och vit.
 • Bordslampa Julia Sammet

  Bordslampa Julia Sammet
  Läckra bordslampor i flera fina färger som passar bra i alla rum i hemmet. Matcha dem med våra fina fönsterlampor "Julius" som kommer i samma färger som dessa. Storlek: bredd 18x18 cm, höjd 31 cmMaterial: fot glas, skärm sammetSockel/watt: E14, 40WSladdlängd: 180 cm inklusive brytareKontakt: europapropp
 • Elise fönsterlampa (Transparent)

  Elise fönsterlampa (Transparent)
  Elise är en vacker och elegant fönsterlampa som blir en smyckande detalj i det moderna hemmet. Den vackra skärmen är tillverkad av glas och är prydd med ett dekorativt mönster som dels bidrar med en fin ljusspridning, men också gör att lampan känns lite mer levande i sitt uttryck. Placera lampan hängande i ett fönster, hörn eller fler tillsammans i ett kluster.Levereras med sladd + strömbrytare & stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Sara fönsterlampa (Svart)

  Sara fönsterlampa (Svart)
  Sara är en liten och nätt fönsterlampa som är lika fin hängande i fönstret, som till att belysa ett hörn vid entrén eller i vardagsrummet. Den är tillverkad av keramik och har ett vackert räfflat mönster nedtill, vilket ger ett spännande och iögonfallande uttryck. När lampan är tänd sprids ljuset dels nedåt, men också runtomkring lampan på ett behagligt vis.Finns i färgerna svart och vit.Ljuskälla ingår ej.
 • Cross bordlampa (Vit)

  Cross bordlampa (Vit)
  Cross är en modern bordlampa som verkligen tar sin plats i hemmet. Den är tillverkad av metall, har en korsad fot och en dekorativ stång i krom som skapar elerganta kontraster. Skärmen är i matchande färg med foten och släpper igenom ett dekorativt och mjukt ljus när lampan är tänd. Placera på byrån i sovrummet, eller skänken i hallen - var den än placeras så säkerställer den ett fint ljus och en elegant design.Levereras med sladd + strömbrytare & stickkontakt.Ljuskälla ingår ej.
 • Louise bordlampa (Brun)

  Louise bordlampa (Brun)
  Louise är en fin bordlampa som finns i flera olika varianter. Denna har en fot i antik, kombinerat med en behaglig beige skärm i organza. När lampan är tänd ger den  en härlig ljusspridning genom den tunna skärmen och ser till att lysa upp byrån, bänken eller fönsterkarmen på ett mycket elegant vis.Louise finns även i andra färger.Ljuskälla ingår ej. 
 • Fönsterlampa Julius Av Glas

  Fönsterlampa Julius Av Glas
  Läckra fönsterlampor i flera fina färger som passar bra i flera rum i hemmet. Matcha dem med våra omtycka bordslampor "Julia" som kommer i samma färger som dessa. Storlek: Höjd 15x15x18 cmMaterial: glasSockel/watt: E27, 40WSladdlängd: 350 cm inklusive brytare Kontakt: europapropp
 • Beatrice bordlampa (Vit)

  Beatrice bordlampa (Vit)
  Beatrice är en vacker bordlampa som är både ren och elegant i sitt uttryck. Den är tillverkad av keramik, har en vackert räfflad fot och en matchande skärm i textil. När lampan är tänd sprids ett mjukt ljus genom skärmen och skapar en behaglig och hemtrevlig atmosfär i interiören. Lampan är lätt att placera och passar lika bra i sovrummet som i vardagsrummet eller hallen.Finns i färgerna beige och vit.Levereras med sladd + strömbrytare & stickkontakt.Ljuskälla ingår ej.
 • Josefin ljusstake 7L (Röd)

  Josefin ljusstake 7L (Röd)
  Josefin är en ljusstake med 7st ljus som är lika fin på fönsterkarmen som på en bänk eller skänk. Den är skapad i en klassisk design och ger en väldigt nostalgisk julkänsla. Denna varianten är tillverkad av trä, har en julig röd finish och ger ett fint och stämningsfullt ljus i interiören, oavsett var den placeras. Levereras med sladd + strömbrytare & stickkontakt.Ljuskällor ingår, glödlampor.
 • Smide Elljusstake 5-arm (Vit)

  Smide Elljusstake 5-arm (Vit)
  En vacker smidesljusstake som är skapad i en fin och klassisk design, med flera dekorativa detaljer. Ljusstaken har 5st armar med ljus som sprider ett behagligt och stämningsfullt ljus i hemmets alla hörn. Smide är lika fin stående i ett fönster som på en bänk eller skänk - Var den än placeras säkerställer den en vacker design och en härlig ljusspridning.Levereras med sladd + strömbrytare & stickkontakt.Ljuskällor ingår.
 • Elenore bordlampa 59cm (Rosa)

  Elenore bordlampa 59cm (Rosa)
  Elenore är en bordlampa som blir en smyckande detalj i såväl det klassiska hemmet som i mer moderna interiörer. Den har en elegant fot i satin och en behaglig, mjuk skärm i sammet. Lampans enkla och klassiska design gör den enkel att placera och är lika fin på fönsterkarmen som på byrån eller bänken. Skärmen finns i flera olika färger.Elenore finns även i andra varianter. Levereras med sladd + strömbrytare & stickkontakt.Ljuskälla ingår ej.Färg på skärmarna:Beige, marinblå, silvergrå, rosa, svart och vit. 
 • Louise bordlampa (Borstat stål)

  Louise bordlampa (Borstat stål)
  Louise är en fin bordlampa som finns i flera olika varianter. Denna har en fot i borstat stål kombinerat med en behaglig vit skärm i organza. När lampan är tänd ger den  en härlig ljusspridning genom den tunna skärmen och ser till att lysa upp byrån, bänken eller fönsterkarmen på ett mycket elegant vis.Louise finns även i andra färger.Ljuskälla ingår ej. 
 • Elenore bordlampa 59cm (Grå)

  Elenore bordlampa 59cm (Grå)
  Elenore är en bordlampa som blir en smyckande detalj i såväl det klassiska hemmet som i mer moderna interiörer. Den har en elegant fot i satin och en behaglig, mjuk skärm i sammet. Lampans enkla och klassiska design gör den enkel att placera och är lika fin på fönsterkarmen som på byrån eller bänken. Skärmen finns i flera olika färger.Elenore finns även i andra varianter. Levereras med sladd + strömbrytare & stickkontakt.Ljuskälla ingår ej.Färg på skärmarna:Beige, marinblå, silvergrå, rosa, svart och vit. 
 • Bordslampa Elin Med Glasfot

  Bordslampa Elin Med Glasfot
  Fin bordslampa i glas som passar utmärkt tillsammans med vår fönsterlampa "Elin" i samma serie. Storlek: höjd 28,5 cm, skärm ø15,5 cmFärg: genomskinligt glas/vitMaterial: glasSockel/watt: E14, 25WSladdlängd: 180 cm inklusive brytareKontakt: europapropp
 • Bordslampa Holger Keramikfot

  Bordslampa Holger Keramikfot
  Vacker lampa i en stilren design som kommer i flera vackra färger. Storlek: höjd 33,5 cm, skärm ø18 cmMaterial: fot av keramik, skärm i linneSockel/watt: E14, 40WSladdlängd: 180 cm inklusive brytareKontakt: europapropp
 • Lilly bordslampa (organza) (Svart)

  Lilly bordslampa (organza) (Svart)
  Lilly är en elegant bordlampa som är lika fin stående i ett fönster som på en byrå eller bänk. Lampan är tillverkad av metall, har en kromad finish och ett dekorativt genomskinligt parti på nedre delen av foten. Skärmen är tillverkad av organza, vilket ger ett fint och tydligt ljusgenomsläpp när lampan är tänd. En härlig bordlampa som gärna smyckar det moderna vardagsrummet eller sovrummet.  Klotfäste.Ljuskälla ingår ej.
 • Axel bordslampa med sammet (Grå)

  Axel bordslampa med sammet (Grå)
  Axel bordslampa, en ståtlig bordslampa i borstat stål med en fin skärm i sammet. Sladd med strömbrytare och stickkontakt.Ljuskälla ingår ej.
 • Fönsterlampa Julius Av Glas

  Fönsterlampa Julius Av Glas
  Läckra fönsterlampor i flera fina färger som passar bra i flera rum i hemmet. Matcha dem med våra omtycka bordslampor "Julia" som kommer i samma färger som dessa. Storlek: Höjd 15x15x18 cmMaterial: glasSockel/watt: E27, 40WSladdlängd: 350 cm inklusive brytare Kontakt: europapropp
 • Bordslampa Alexander

  Bordslampa Alexander
  Läcker bordslampa i en snygg design som passar perfekt i såväl sovrum som vardagsrum, eller där du helst vill ha den. Skärm i linne.Storlek: 22x22x41 cm
 • Linda bordlampa (Brun)

  Linda bordlampa (Brun)
  Linda är en modern bordlampa som är enkel att placera i interiören. Den är tillverkad av metall och har en fot med flera iögonfallande och spännande detaljer. Skärmen är lätt konformad och tillverkad av textil, samt släpper igenom ett fint och behagligt ljus när lampan är tänd. Linda är lika fin stående i ett fönster som på en bänk i vardagsrummet eller på en skänk i hallen. Oavsett var den placeras så säkerställer den ett fint ljus till hemmets alla hörn. Finns i färgerna svart, satin/vit eller antik/beige.Levereras med sladd + strömbrytare & stickkontakt.Ljuskälla ingår ej.
 • Johanna bordlampa (Vit)

  Johanna bordlampa (Vit)
  Johanna är en smakfull bordlampa som passar i både klassiska och moderna interiörer. Foten är tillverkad av glas och är vackert räfflad, vilket gör att den känns lite mer levande i sitt uttryck. Den cylindriska skärmen är tillverkad av sammet och släpper igenom ett mjukt och behagligt ljus när lampan är tänd. Placera Johanna på byrån i sovrummet, på fönsterkarmen eller låt den pryda skänken i hallen. Väldigt mysig och smyckande bordlampa som ger ett hemtrevligt intryck till alla rum.Finns i färgerna plommon, grön och klar/vit. Leverereras med sladd + strömbrytare & stickkontakt.Ljuskälla ingår ej.
 • Josefin ljusstake 7L (Vit)

  Josefin ljusstake 7L (Vit)
  Josefin är en ljusstake med 7st ljus som är lika fin på fönsterkarmen som på en bänk eller skänk. Den är skapad i en klassisk design och ger en väldigt nostalgisk julkänsla. Denna varianten är tillverkad av trä, har en vit finish och ger ett fint och stämningsfullt ljus i interiören, oavsett var den placeras. Levereras med sladd + strömbrytare & stickkontakt.Ljuskällor ingår, glödlampor.
 • Elin bordlampa 45cm (brunbets) (Brun)

  Elin bordlampa 45cm (brunbets) (Brun)
  Elin är en behaglig bordlampa som blir en fin detalj i både klassiska och moderna interiörer. Den har en brunbetsad fot i trä som bär på en behaglig konformad skärm. Skärmen har ett fint ljusgenomsläpp som ser till att ljuset blir både funktionellt och dekorativt. Elin bordlampa är lika fin stående på nattygsbordet, som på en byrå eller fönsterkarm. Levereras med sladd + strömbrytare & stickkontakt. Elin finns även i en större storlek.Ljuskälla ingår ej.
 • Linda bordlampa (Svart)

  Linda bordlampa (Svart)
  Linda är en modern bordlampa som är enkel att placera i interiören. Den är tillverkad av metall och har en fot med flera iögonfallande och spännande detaljer. Skärmen är lätt konformad och tillverkad av textil, samt släpper igenom ett fint och behagligt ljus när lampan är tänd. Linda är lika fin stående i ett fönster som på en bänk i vardagsrummet eller på en skänk i hallen. Oavsett var den placeras så säkerställer den ett fint ljus till hemmets alla hörn. Finns i färgerna svart, satin/vit eller antik/beige.Levereras med sladd + strömbrytare & stickkontakt.Ljuskälla ingår ej.
 • Cross bordlampa (Svart)

  Cross bordlampa (Svart)
  Cross är en modern bordlampa som verkligen tar sin plats i hemmet. Den är tillverkad av metall, har en korsad fot och en dekorativ stång i krom som skapar elerganta kontraster. Skärmen är i matchande färg med foten och släpper igenom ett dekorativt och mjukt ljus när lampan är tänd. Placera på byrån i sovrummet, eller skänken i hallen - var den än placeras så säkerställer den ett fint ljus och en elegant design.Levereras med sladd + strömbrytare & stickkontakt.Ljuskälla ingår ej.
 • Axel bordlampa 48cm (Svart)

  Axel bordlampa 48cm (Svart)
  Axel är en ståtlig och elegant bordlampa som passar in lika bra i det moderna hemmet som i mer klassiska interiörer. Den är tillverkad av metall och har en fot i svartkrom kombinerat med en matchande svart skärm i organza. När lampan är tänd sprids ett fint och behagligt ljus genom den tunna skärmen. Placera lampan i fönstret, på byrån eller på nattygsbordet - var den än placeras så säkerställer den ett behagligt ljus i hemmets alla hörn.Axel finns även i andra varianter.Levereras med sladd + strömbrytare & stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Axel bordlampa 48cm (sammet) (Grå)

  Axel bordlampa 48cm (sammet) (Grå)
  Axel är en ståtlig och elegant bordlampa som passar in lika bra i det moderna hemmet som i mer klassiska interiörer. Den är tillverkad av metall och har en fot i satin kombinerat med en skärm i sammet. När lampan är tänd sprids ett fint och behagligt ljus genom den skärmen. Placera lampan i fönstret, på byrån eller på nattygsbordet - var den än placeras så säkerställer den ett behagligt ljus i hemmets alla hörn.Axel finns även i andra varianter.Levereras med sladd + strömbrytare & stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Elenore Veckad (Svart)

  Elenore Veckad (Svart)
  Ellenore är en klassisk bordlampa som blir en fin och inbjudande detalj i interiören. Denna varianten har en svartlackad fot kombinerat med en svart, veckad skärm i linne. Den fina och behagliga färgkombinationen gör att lampan är enkel att placera, då den passar in lika fint i ett sovrum som i vardagsrummet eller hallen. Ellenore finns i flera olika färger och varianter.Ljuskälla ingår ej.
 • Granen elljusstake 7L (Vit)

  Granen elljusstake 7L (Vit)
  Granen är en elegant och stilfull elljusstake med 7st ljus som sprider ett inbjudande ljus i hemmet. Den är skapad i en modern och iögonfallande design som sticker ut lite från de klassiska ljusstakarna. Denna varianten är svart, har svarta ljus och kontrasterande silvriga detaljer som skapar ett elegant uttryck på staken. Levereras med sladd + strömbrytare & stickkontakt.Ljuskällor ingår.
 • Elin bordlampa 45cm (brunbets) (Vit)

  Elin bordlampa 45cm (brunbets) (Vit)
  Elin är en behaglig bordlampa som blir en fin detalj i både klassiska och moderna interiörer. Den har en brunbetsad fot i trä som bär på en behaglig konformad skärm. Skärmen har ett fint ljusgenomsläpp som ser till att ljuset blir både funktionellt och dekorativt. Elin bordlampa är lika fin stående på nattygsbordet, som på en byrå eller fönsterkarm. Levereras med sladd + strömbrytare & stickkontakt. Elin finns även i en större storlek.Ljuskälla ingår ej.
 • Julius glaspendel (Transparent)

  Julius glaspendel (Transparent)
  Julius är en vacker pendel som är lika fin hängande för sig själv i ett fönster eller ett hörn, som fler tillsammans i ett kluster. Den är tillverkad av förkromad metall och har en vacker bubblig skärm i glas som ger en fin ljusspridning när lampan är tänd. Använd en dekorativ ljuskälla i lampan för finast resultat, då den blir synlig genom glaset.Finns i grön, grå och klar. Levereras med sladd + strömbrytare & stickkontakt.Ljuskälla ingår ej.
 • Julius glaspendel (Grå)

  Julius glaspendel (Grå)
  Julius är en vacker pendel som är lika fin hängande för sig själv i ett fönster eller ett hörn, som fler tillsammans i ett kluster. Den är tillverkad av förkromad metall och har en vacker bubblig skärm i glas som ger en fin ljusspridning när lampan är tänd. Använd en dekorativ ljuskälla i lampan för finast resultat, då den blir synlig genom glaset.Finns i grön, grå och klar. Levereras med sladd + strömbrytare & stickkontakt.Ljuskälla ingår ej.
 • Karin bordlampa (Svart)

  Karin bordlampa (Svart)
  Karin är en vacker och elegant bordlampa som blir en smyckande detalj i såväl moderna hem som i klassiska interiörer. Den är tillverkad av metall, har en förkromad bas och är smyckad med två stycken klara, räfflade glaskupor längs med foten. Skärmen är i sammet och släpper igenom ett mjukt och behagligt ljus när lampan är tänd. Finns med antingen vit eller svart skärm.Levereras med sladd + strömbrytare & stickkontakat.Ljuskälla ingår ej.
 • Beatrice bordlampa (Brun)

  Beatrice bordlampa (Brun)
  Beatrice är en vacker bordlampa som är både ren och elegant i sitt uttryck. Den är tillverkad av keramik, har en vackert räfflad fot och en matchande skärm i textil. När lampan är tänd sprids ett mjukt ljus genom skärmen och skapar en behaglig och hemtrevlig atmosfär i interiören. Lampan är lätt att placera och passar lika bra i sovrummet som i vardagsrummet eller hallen.Finns i färgerna beige och vit.Levereras med sladd + strömbrytare & stickkontakt.Ljuskälla ingår ej.
 • Grace bordlampa (Grå)

  Grace bordlampa (Grå)
  Grace är en fin och inbjudande bordlampa som ger ett behagligt intryck till interiören. Den är tillverkad av keramik och har en vackert mönstrad fot, smyckad med vita blad som matchar den vita textilskärmen. Lampan är både enkel och elegant i sitt uttryck, vilket gör att den är lätt att placera såväl i sovrummet som i vardagsrummet eller i hallen. Finns i färgerna beige/vit och grå/vit.Levereras med sladd + strömbrytare & stickkontakt.Ljuskälla ingår ej.
 • Bordslampa Alexander

  Bordslampa Alexander
  Läcker bordslampa i en snygg design som passar perfekt i såväl sovrum som vardagsrum, eller där du helst vill ha den. Skärm i linne.Storlek: 22x22x41 cm
 • Fönsterlampa Julius Av Glas

  Fönsterlampa Julius Av Glas
  Läckra fönsterlampor i flera fina färger som passar bra i flera rum i hemmet. Matcha dem med våra omtycka bordslampor "Julia" som kommer i samma färger som dessa. Storlek: Höjd 15x15x18 cmMaterial: glasSockel/watt: E27, 40WSladdlängd: 350 cm inklusive brytare Kontakt: europapropp
 • Elin Hög bordlampa (sammet) (Vit)

  Elin Hög bordlampa (sammet) (Vit)
  Elin är en bordlampa som blir en smyckande detalj i såväl det klassiska hemmet som i mer moderna interiörer. Den har en elegant fot i brunbetsat trä och en behaglig, mjuk skärm i textil. Lampans klassiska design gör den enkel att placera och är lika fin på fönsterkarmen som på byrån eller bänken. Skärmen finns i beige och vit.Elin finns även i andra varianter. Levereras med sladd + strömbrytare & stickkontakt.Ljuskälla ingår ej.
 • Elise bordlampa (Vit)

  Elise bordlampa (Vit)
  Elise är en vacker och elegant bordlampa som blir en smyckande detalj i det moderna hemmet. Den vackra, mönstrade foten är tillverkad av glas, som tillsammans med de kromade detaljerna och den runda sammetsskärmen skapar ett elegant och iögonfallande uttryck. Placera på byrån, bänken eller i fönstret - Elise säkerställer ett fint och behagligt ljus var den än placeras.Levereras med sladd + strömbrytare & stickkontakt.Ljuskälla ingår ej.
 • Ljusdekoration till ljusstake 7-pack (Silver)

  Ljusdekoration till ljusstake 7-pack (Silver)
  Vackra ljusdekorationer som ger ett smyckande och elegant uttryck på ljusstaken. Tillverkade av metall med en blank, silverfärgad finish. 
 • Bordslampa Julia Sammet

  Bordslampa Julia Sammet
  Läckra bordslampor i flera fina färger som passar bra i alla rum i hemmet. Matcha dem med våra fina fönsterlampor "Julius" som kommer i samma färger som dessa. Storlek: bredd 18x18 cm, höjd 31 cmMaterial: fot glas, skärm sammetSockel/watt: E14, 40WSladdlängd: 180 cm inklusive brytareKontakt: europapropp
 • Elin Linne (Svart)

  Elin Linne (Svart)
  Elin är en behaglig bordlampa som ger ett inbjudande intryck i interiören. Den har en svartlackad fot i trä, kombinerat med en behaglig svart linneskärm. Den är enkel att placera och passar lika bra på byrån i sovrummet, som på skänken i hallen. Elin finns i flera färger och varianter.Ljuskälla ingår ej.
 • Elin bordlampa 42cm (vit) (Blå)

  Elin bordlampa 42cm (vit) (Blå)
  Elin är en bordlampa som blir en smyckande detalj i såväl det klassiska hemmet som i mer moderna interiörer. Den har en elegant fot i vitt trä och en behaglig, mjuk skärm i textil. Lampans klassiska design gör den enkel att placera och är lika fin på fönsterkarmen som på byrån eller bänken. Skärmen finns i flera olika färger.Elin finns även i andra varianter. Levereras med sladd + strömbrytare & stickkontakt.Ljuskälla ingår ej.Färg på skärmarna:Beige, marinblå, silvergrå, rosa, svart och vit. 
 • Elin bordlampa 42cm (vit) (Rosa)

  Elin bordlampa 42cm (vit) (Rosa)
  Elin är en bordlampa som blir en smyckande detalj i såväl det klassiska hemmet som i mer moderna interiörer. Den har en elegant fot i vitt trä och en behaglig, mjuk skärm i textil. Lampans klassiska design gör den enkel att placera och är lika fin på fönsterkarmen som på byrån eller bänken. Skärmen finns i flera olika färger.Elin finns även i andra varianter. Levereras med sladd + strömbrytare & stickkontakt.Ljuskälla ingår ej.Färg på skärmarna:Beige, marinblå, silvergrå, rosa, svart och vit. 
 • Lilly bordslampa (sammet) (Grå)

  Lilly bordslampa (sammet) (Grå)
  Lilly är en elegant bordlampa som är lika fin stående i ett fönster som på en byrå eller bänk. Lampan är tillverkad av metall, har en kromad finish och ett dekorativt genomskinligt parti på nedre delen av foten. Skärmen är tillverkad av behaglig sammet som släpper igenom ett behagligt och mjukt ljus när lampan är tänd. En härlig bordlampa som gärna smyckar det moderna vardagsrummet eller sovrummet. Levereras med sladd + strömbrytare & stickkontakt.Ljuskälla ingår ej.Färg på skärmar: Marinblå, grå, rosa, svart och vit.
 • Elenore bordlampa 59cm (Svart)

  Elenore bordlampa 59cm (Svart)
  Elenore är en bordlampa som blir en smyckande detalj i såväl det klassiska hemmet som i mer moderna interiörer. Den har en elegant fot i satin och en behaglig, mjuk skärm i sammet. Lampans enkla och klassiska design gör den enkel att placera och är lika fin på fönsterkarmen som på byrån eller bänken. Skärmen finns i flera olika färger.Elenore finns även i andra varianter. Levereras med sladd + strömbrytare & stickkontakt.Ljuskälla ingår ej.Färg på skärmarna:Beige, marinblå, silvergrå, rosa, svart och vit. 
 • Johanna bordlampa (Grön)

  Johanna bordlampa (Grön)
  Johanna är en smakfull bordlampa som passar i både klassiska och moderna interiörer. Foten är tillverkad av glas och är vackert räfflad, vilket gör att den känns lite mer levande i sitt uttryck. Den cylindriska skärmen är tillverkad av sammet och släpper igenom ett mjukt och behagligt ljus när lampan är tänd. Placera Johanna på byrån i sovrummet, på fönsterkarmen eller låt den pryda skänken i hallen. Väldigt mysig och smyckande bordlampa som ger ett hemtrevligt intryck till alla rum.Finns i färgerna plommon, grön och klar/vit. Leverereras med sladd + strömbrytare & stickkontakt.Ljuskälla ingår ej.
 • Julia bordlampa (Grå)

  Julia bordlampa (Grå)
  Julia är en vacker och iögonfallande bordlampa som ger ett fint ljus i hemmets alla hörn. Foten är tillverkad av glas och har ett fint mönster i sig som gör att den känns lite mer levande i sitt uttryck. Den matchande sammetsskärmen släpper igenom ett mjukt, behagligt och bländfritt ljus på byrån, bänken eller fönsterkarmen.  Finns i färgerna grön, grå och vit.Levereras med sladd + strömbrytare & stickkontakt.Ljuskälla ingår ej.
 • Yvonne fönsterlampa (Vit)

  Yvonne fönsterlampa (Vit)
  Yvonne är en snygg fönsterlampa som passar in i både moderna hem och lite mer industriella miljöer. Den är tillverkad av keramik och har en dekorativ topp av trä uppe på lampan, vilket dels ger snygga kontraster, men också ger lampan en lite mer jordnära touch. Placera hängande i ett fönster eller i ett hörn - varför inte fler tillsammans i ett kluster.Levereras med 3,5m sladd + strömbrytare & stickkontakt.Ljuskälla ingår ej.
 • Axel bordlampa 48cm (Brun)

  Axel bordlampa 48cm (Brun)
  Axel är en ståtlig och elegant bordlampa som passar in lika bra i det moderna hemmet som i mer klassiska interiörer. Den är tillverkad av metall och har en fot i antik kombinerat med en beige skärm i organza. När lampan är tänd sprids ett fint och behagligt ljus genom den tunna skärmen. Placera lampan i fönstret, på byrån eller på nattygsbordet - var den än placeras så säkerställer den ett behagligt ljus i hemmets alla hörn.Axel finns även i andra varianter.Levereras med sladd + strömbrytare & stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Axel bordlampa 48cm (sammet) (Vit)

  Axel bordlampa 48cm (sammet) (Vit)
  Axel är en ståtlig och elegant bordlampa som passar in lika bra i det moderna hemmet som i mer klassiska interiörer. Den är tillverkad av metall och har en fot i satin kombinerat med en skärm i sammet. När lampan är tänd sprids ett fint och behagligt ljus genom den skärmen. Placera lampan i fönstret, på byrån eller på nattygsbordet - var den än placeras så säkerställer den ett behagligt ljus i hemmets alla hörn.Axel finns även i andra varianter.Levereras med sladd + strömbrytare & stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Axel bordlampa 48cm (sammet) (Svart)

  Axel bordlampa 48cm (sammet) (Svart)
  Axel är en ståtlig och elegant bordlampa som passar in lika bra i det moderna hemmet som i mer klassiska interiörer. Den är tillverkad av metall och har en fot i satin kombinerat med en skärm i sammet. När lampan är tänd sprids ett fint och behagligt ljus genom den skärmen. Placera lampan i fönstret, på byrån eller på nattygsbordet - var den än placeras så säkerställer den ett behagligt ljus i hemmets alla hörn.Axel finns även i andra varianter.Levereras med sladd + strömbrytare & stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Axel bordlampa 59cm (Svart)

  Axel bordlampa 59cm (Svart)
  Axel är en ståtlig och elegant bordlampa som passar in lika bra i det moderna hemmet som i mer klassiska interiörer. Den är tillverkad av metall och har en fot i svartkrom kombinerat med en matchande svart skärm i organza. När lampan är tänd sprids ett fint och behagligt ljus genom den tunna skärmen. Placera lampan i fönstret, på byrån eller på nattygsbordet - var den än placeras så säkerställer den ett behagligt ljus i hemmets alla hörn.Axel finns även i andra varianter.Levereras med sladd + strömbrytare & stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Axel bordlampa 59cm (Brun)

  Axel bordlampa 59cm (Brun)
  Axel är en ståtlig och elegant bordlampa som passar in lika bra i det moderna hemmet som i mer klassiska interiörer. Den är tillverkad av metall och har en fot i antik kombinerat med en beige skärm i organza. När lampan är tänd sprids ett fint och behagligt ljus genom den tunna skärmen. Placera lampan i fönstret, på byrån eller på nattygsbordet - var den än placeras så säkerställer den ett behagligt ljus i hemmets alla hörn.Axel finns även i andra varianter.Levereras med sladd + strömbrytare & stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Axel bordlampa 59cm (Silver)

  Axel bordlampa 59cm (Silver)
  Axel är en ståtlig och elegant bordlampa som passar in lika bra i det moderna hemmet som i mer klassiska interiörer. Den är tillverkad av metall och har en fot i satin kombinerat med en vit skärm i organza. När lampan är tänd sprids ett fint och behagligt ljus genom den tunna skärmen. Placera lampan i fönstret, på byrån eller på nattygsbordet - var den än placeras så säkerställer den ett behagligt ljus i hemmets alla hörn.Axel finns även i andra varianter.Levereras med sladd + strömbrytare & stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Jane bordlampa (Vit)

  Jane bordlampa (Vit)
  Jane är en stilren bordlampa som ger ett behagligt ljus till hemmets alla rum. Den har en vackert tvinnad fot av keramik med flera klassiska och vackra detaljer. Skärmen är tillverkad av sammet som släpper igenom ett behagligt och mjukt ljus när lampan är tänd. En härlig bordlampa som passar lika bra i det moderna hemmet som i mer klassiska miljöer.Levereras med sladd + strömbrytare & stickkontakt.Ljuskälla ingår ej.Färg på skärmar: Marinblå, grå, rosa, svart och vit.
 • Julius glaspendel (Grön)

  Julius glaspendel (Grön)
  Julius är en vacker pendel som är lika fin hängande för sig själv i ett fönster eller ett hörn, som fler tillsammans i ett kluster. Den är tillverkad av förkromad metall och har en vacker bubblig skärm i glas som ger en fin ljusspridning när lampan är tänd. Använd en dekorativ ljuskälla i lampan för finast resultat, då den blir synlig genom glaset.Finns i grön, grå och klar. Levereras med sladd + strömbrytare & stickkontakt.Ljuskälla ingår ej.
 • Lilly bordslampa (sammet) (Vit)

  Lilly bordslampa (sammet) (Vit)
  Lilly är en elegant bordlampa som är lika fin stående i ett fönster som på en byrå eller bänk. Lampan är tillverkad av metall, har en kromad finish och ett dekorativt genomskinligt parti på nedre delen av foten. Skärmen är tillverkad av behaglig sammet som släpper igenom ett behagligt och mjukt ljus när lampan är tänd. En härlig bordlampa som gärna smyckar det moderna vardagsrummet eller sovrummet. Levereras med sladd + strömbrytare & stickkontakt.Ljuskälla ingår ej.Färg på skärmar: Marinblå, grå, rosa, svart och vit.
 • Bordslampa Jane keramikfot

  Bordslampa Jane keramikfot
  Jane är en gullig bordslampa med välarbetade detaljer och en dekorativ textilskärm som sprider ett vackert behagligt sken i rummet. Den nätta designen gör att den enkelt får plats på såväl sängbordet som på fönsterbrädan och passar in i flera rum och hem. Storlek: höjd 48 cm, skärm ø22 cmFärg: vitMaterial: keramikfot, tygskärmSockel/watt: E14, 40WSladdlängd: 180 cmKontakt: europapropp
 • Elin Hög bordlampa (brunbets) (Brun)

  Elin Hög bordlampa (brunbets) (Brun)
  Elin är en behaglig bordlampa som blir en fin detalj i både klassiska och moderna interiörer. Den har en brunbetsad fot i trä som bär på en behaglig konformad skärm. Skärmen har ett fint ljusgenomsläpp som ser till att ljuset blir både funktionellt och dekorativt. Elin bordlampa är lika fin stående på nattygsbordet, som på en byrå eller fönsterkarm. Levereras med sladd + strömbrytare & stickkontakt. Elin finns även i en större storlek.Ljuskälla ingår ej.
 • Elenore bordlampa 59cm (Blå)

  Elenore bordlampa 59cm (Blå)
  Elenore är en bordlampa som blir en smyckande detalj i såväl det klassiska hemmet som i mer moderna interiörer. Den har en elegant fot i satin och en behaglig, mjuk skärm i sammet. Lampans enkla och klassiska design gör den enkel att placera och är lika fin på fönsterkarmen som på byrån eller bänken. Skärmen finns i flera olika färger.Elenore finns även i andra varianter. Levereras med sladd + strömbrytare & stickkontakt.Ljuskälla ingår ej.Färg på skärmarna:Beige, marinblå, silvergrå, rosa, svart och vit. 
 • Elenore bordlampa 59cm (Brun)

  Elenore bordlampa 59cm (Brun)
  Elenore är en bordlampa som blir en smyckande detalj i såväl det klassiska hemmet som i mer moderna interiörer. Den har en elegant fot i satin och en behaglig, mjuk skärm i sammet. Lampans enkla och klassiska design gör den enkel att placera och är lika fin på fönsterkarmen som på byrån eller bänken. Skärmen finns i flera olika färger.Elenore finns även i andra varianter. Levereras med sladd + strömbrytare & stickkontakt.Ljuskälla ingår ej.Färg på skärmarna:Beige, marinblå, silvergrå, rosa, svart och vit. 
 • Elenore bordlampa 50cm (Svart)

  Elenore bordlampa 50cm (Svart)
  Elenore är en bordlampa som blir en smyckande detalj i såväl det klassiska hemmet som i mer moderna interiörer. Den har en elegant fot i satin och en behaglig, mjuk skärm i sammet. Lampans enkla och klassiska design gör den enkel att placera och är lika fin på fönsterkarmen som på byrån eller bänken. Skärmen finns i flera olika färger.Elenore finns även i andra varianter. Levereras med sladd + strömbrytare & stickkontakt.Ljuskälla ingår ej.Färg på skärmarna:Beige, marinblå, silvergrå, rosa, svart och vit. 
 • Elenore bordlampa 50cm (Rosa)

  Elenore bordlampa 50cm (Rosa)
  Elenore är en bordlampa som blir en smyckande detalj i såväl det klassiska hemmet som i mer moderna interiörer. Den har en elegant fot i satin och en behaglig, mjuk skärm i sammet. Lampans enkla och klassiska design gör den enkel att placera och är lika fin på fönsterkarmen som på byrån eller bänken. Skärmen finns i flera olika färger.Elenore finns även i andra varianter. Levereras med sladd + strömbrytare & stickkontakt.Ljuskälla ingår ej.Färg på skärmarna:Beige, marinblå, silvergrå, rosa, svart och vit. 
 • Elenore bordlampa 50cm (Grå)

  Elenore bordlampa 50cm (Grå)
  Elenore är en bordlampa som blir en smyckande detalj i såväl det klassiska hemmet som i mer moderna interiörer. Den har en elegant fot i satin och en behaglig, mjuk skärm i sammet. Lampans enkla och klassiska design gör den enkel att placera och är lika fin på fönsterkarmen som på byrån eller bänken. Skärmen finns i flera olika färger.Elenore finns även i andra varianter. Levereras med sladd + strömbrytare & stickkontakt.Ljuskälla ingår ej.Färg på skärmarna:Beige, marinblå, silvergrå, rosa, svart och vit. 
 • Elenore bordlampa 50cm (Brun)

  Elenore bordlampa 50cm (Brun)
  Elenore är en bordlampa som blir en smyckande detalj i såväl det klassiska hemmet som i mer moderna interiörer. Den har en elegant fot i satin och en behaglig, mjuk skärm i sammet. Lampans enkla och klassiska design gör den enkel att placera och är lika fin på fönsterkarmen som på byrån eller bänken. Skärmen finns i flera olika färger.Elenore finns även i andra varianter. Levereras med sladd + strömbrytare & stickkontakt.Ljuskälla ingår ej.Färg på skärmarna:Beige, marinblå, silvergrå, rosa, svart och vit. 
 • Elin Hög bordlampa (sammet) (Brun)

  Elin Hög bordlampa (sammet) (Brun)
  Elin är en bordlampa som blir en smyckande detalj i såväl det klassiska hemmet som i mer moderna interiörer. Den har en elegant fot i brunbetsat trä och en behaglig, mjuk skärm i textil. Lampans klassiska design gör den enkel att placera och är lika fin på fönsterkarmen som på byrån eller bänken. Skärmen finns i beige och vit.Elin finns även i andra varianter. Levereras med sladd + strömbrytare & stickkontakt.Ljuskälla ingår ej.
 • Elin bordlampa 42cm (vit) (Brun)

  Elin bordlampa 42cm (vit) (Brun)
  Elin är en bordlampa som blir en smyckande detalj i såväl det klassiska hemmet som i mer moderna interiörer. Den har en elegant fot i vitt trä och en behaglig, mjuk skärm i textil. Lampans klassiska design gör den enkel att placera och är lika fin på fönsterkarmen som på byrån eller bänken. Skärmen finns i flera olika färger.Elin finns även i andra varianter. Levereras med sladd + strömbrytare & stickkontakt.Ljuskälla ingår ej.Färg på skärmarna:Beige, marinblå, silvergrå, rosa, svart och vit. 
 • Elenore bordlampa 50cm (Blå)

  Elenore bordlampa 50cm (Blå)
  Elenore är en bordlampa som blir en smyckande detalj i såväl det klassiska hemmet som i mer moderna interiörer. Den har en elegant fot i satin och en behaglig, mjuk skärm i sammet. Lampans enkla och klassiska design gör den enkel att placera och är lika fin på fönsterkarmen som på byrån eller bänken. Skärmen finns i flera olika färger.Elenore finns även i andra varianter. Levereras med sladd + strömbrytare & stickkontakt.Ljuskälla ingår ej.Färg på skärmarna:Beige, marinblå, silvergrå, rosa, svart och vit. 
 • Elin bordlampa 58,5cm (vit) (Grå)

  Elin bordlampa 58,5cm (vit) (Grå)
  Elin är en bordlampa som blir en smyckande detalj i såväl det klassiska hemmet som i mer moderna interiörer. Den har en elegant fot i vitt trä och en behaglig, mjuk skärm i textil. Lampans klassiska design gör den enkel att placera och är lika fin på fönsterkarmen som på byrån eller bänken. Skärmen finns i flera olika färger.Elin finns även i andra varianter. Levereras med sladd + strömbrytare & stickkontakt.Ljuskälla ingår ej.Färg på skärmarna:Beige, marinblå, silvergrå, rosa, svart och vit. 
 • Elin bordlampa 58,5cm (vit) (Blå)

  Elin bordlampa 58,5cm (vit) (Blå)
  Elin är en bordlampa som blir en smyckande detalj i såväl det klassiska hemmet som i mer moderna interiörer. Den har en elegant fot i vitt trä och en behaglig, mjuk skärm i textil. Lampans klassiska design gör den enkel att placera och är lika fin på fönsterkarmen som på byrån eller bänken. Skärmen finns i flera olika färger.Elin finns även i andra varianter. Levereras med sladd + strömbrytare & stickkontakt.Ljuskälla ingår ej.Färg på skärmarna:Beige, marinblå, silvergrå, rosa, svart och vit. 
 • Elin bordlampa 42cm (vit) (Grå)

  Elin bordlampa 42cm (vit) (Grå)
  Elin är en bordlampa som blir en smyckande detalj i såväl det klassiska hemmet som i mer moderna interiörer. Den har en elegant fot i vitt trä och en behaglig, mjuk skärm i textil. Lampans klassiska design gör den enkel att placera och är lika fin på fönsterkarmen som på byrån eller bänken. Skärmen finns i flera olika färger.Elin finns även i andra varianter. Levereras med sladd + strömbrytare & stickkontakt.Ljuskälla ingår ej.Färg på skärmarna:Beige, marinblå, silvergrå, rosa, svart och vit. 
 • Elin bordlampa 42cm (vit) (Svart)

  Elin bordlampa 42cm (vit) (Svart)
  Elin är en bordlampa som blir en smyckande detalj i såväl det klassiska hemmet som i mer moderna interiörer. Den har en elegant fot i vitt trä och en behaglig, mjuk skärm i textil. Lampans klassiska design gör den enkel att placera och är lika fin på fönsterkarmen som på byrån eller bänken. Skärmen finns i flera olika färger.Elin finns även i andra varianter. Levereras med sladd + strömbrytare & stickkontakt.Ljuskälla ingår ej.Färg på skärmarna:Beige, marinblå, silvergrå, rosa, svart och vit. 
 • Elin bordlampa 42cm (vit) (Vit)

  Elin bordlampa 42cm (vit) (Vit)
  Elin är en bordlampa som blir en smyckande detalj i såväl det klassiska hemmet som i mer moderna interiörer. Den har en elegant fot i vitt trä och en behaglig, mjuk skärm i textil. Lampans klassiska design gör den enkel att placera och är lika fin på fönsterkarmen som på byrån eller bänken. Skärmen finns i flera olika färger.Elin finns även i andra varianter. Levereras med sladd + strömbrytare & stickkontakt.Ljuskälla ingår ej.Färg på skärmarna:Beige, marinblå, silvergrå, rosa, svart och vit. 
 • Elin bordlampa 58,5cm (vit) (Brun)

  Elin bordlampa 58,5cm (vit) (Brun)
  Elin är en bordlampa som blir en smyckande detalj i såväl det klassiska hemmet som i mer moderna interiörer. Den har en elegant fot i vitt trä och en behaglig, mjuk skärm i textil. Lampans klassiska design gör den enkel att placera och är lika fin på fönsterkarmen som på byrån eller bänken. Skärmen finns i flera olika färger.Elin finns även i andra varianter. Levereras med sladd + strömbrytare & stickkontakt.Ljuskälla ingår ej.Färg på skärmarna:Beige, marinblå, silvergrå, rosa, svart och vit. 
 • Lilly bordslampa (sammet) (Rosa)

  Lilly bordslampa (sammet) (Rosa)
  Lilly är en elegant bordlampa som är lika fin stående i ett fönster som på en byrå eller bänk. Lampan är tillverkad av metall, har en kromad finish och ett dekorativt genomskinligt parti på nedre delen av foten. Skärmen är tillverkad av behaglig sammet som släpper igenom ett behagligt och mjukt ljus när lampan är tänd. En härlig bordlampa som gärna smyckar det moderna vardagsrummet eller sovrummet. Levereras med sladd + strömbrytare & stickkontakt.Ljuskälla ingår ej.Färg på skärmar: Marinblå, grå, rosa, svart och vit.
 • Elenore bordlampa 59cm (Vit)

  Elenore bordlampa 59cm (Vit)
  Elenore är en bordlampa som blir en smyckande detalj i såväl det klassiska hemmet som i mer moderna interiörer. Den har en elegant fot i satin och en behaglig, mjuk skärm i sammet. Lampans enkla och klassiska design gör den enkel att placera och är lika fin på fönsterkarmen som på byrån eller bänken. Skärmen finns i flera olika färger.Elenore finns även i andra varianter. Levereras med sladd + strömbrytare & stickkontakt.Ljuskälla ingår ej.Färg på skärmarna:Beige, marinblå, silvergrå, rosa, svart och vit. 
 • Bordslampa Elin Organza

  Bordslampa Elin Organza
  Klassisk lampa med vacker organzaskärm. Höjd 45 cm, Ø 22,5 cm. Färg vit/vit. 1xE14, liten sockel, max 25W.
 • Elin Hög bordlampa (brunbets) (Vit)

  Elin Hög bordlampa (brunbets) (Vit)
  Elin är en behaglig bordlampa som blir en fin detalj i både klassiska och moderna interiörer. Den har en brunbetsad fot i trä som bär på en behaglig konformad skärm. Skärmen har ett fint ljusgenomsläpp som ser till att ljuset blir både funktionellt och dekorativt. Elin bordlampa är lika fin stående på nattygsbordet, som på en byrå eller fönsterkarm. Levereras med sladd + strömbrytare & stickkontakt. Elin finns även i en större storlek.Ljuskälla ingår ej.
 • Elin bordlampa 42cm (Brun)

  Elin bordlampa 42cm (Brun)
  Elin är en behaglig bordlampa som blir en fin detalj i både klassiska och moderna interiörer. Den har en brunbetsad fot i trä som bär på en behaglig konformad skärm. Skärmen har ett fint ljusgenomsläpp som avger ett behagligt och bländfritt ljus när lampan är tänd. Elin bordlampa är lika fin stående på nattygsbordet, som på en byrå eller fönsterkarm. Levereras med sladd + strömbrytare & stickkontakt. Elin finns även i andra varianterLjuskälla ingår ej.
 • Elin bordlampa 42cm (Vit)

  Elin bordlampa 42cm (Vit)
  Elin är en behaglig bordlampa som blir en fin detalj i både klassiska och moderna interiörer. Den har en brunbetsad fot i trä som bär på en behaglig konformad skärm. Skärmen har ett fint ljusgenomsläpp som avger ett behagligt och bländfritt ljus när lampan är tänd. Elin bordlampa är lika fin stående på nattygsbordet, som på en byrå eller fönsterkarm. Levereras med sladd + strömbrytare & stickkontakt. Elin finns även i andra varianterLjuskälla ingår ej.
 • Louise bordlampa (Svart)

  Louise bordlampa (Svart)
  Louise är en fin bordlampa som finns i flera olika varianter. Denna har en fot i svartkrom kombinerat med en matchande svart skärm i organza. När lampan är tänd ger den en härlig ljusspridning genom den tunna skärmen och ser till att lysa upp byrån, bänken eller fönsterkarmen på ett mycket elegant vis.Louise finns även i andra färger.Ljuskälla ingår ej. 
 • Alvina bordlampa (Vit)

  Alvina bordlampa (Vit)
  Alvina är en elegant bordlampa som blir en dekorativ detalj i den moderna interiören. Den är tillverkad av metall, har en förkromad finish och ett mycket elegant glasparti som går längs foten. Skärmen är av sammet och släpper igenom ett behagligt och mjukt ljus när lampan är tänd. Lampans iögonfallande och smakfulla design gör att den passar lika bra i sovrummet som i vardagsrummet eller hallen.Levereras med sladd + strömbrytare & stickkontakt.Ljuskälla ingår ej.Färg på skärmar:Marinblå, grå, rosa, svart och vit.
 • Alvina bordlampa (Svart)

  Alvina bordlampa (Svart)
  Alvina är en elegant bordlampa som blir en dekorativ detalj i den moderna interiören. Den är tillverkad av metall, har en förkromad finish och ett mycket elegant glasparti som går längs foten. Skärmen är av sammet och släpper igenom ett behagligt och mjukt ljus när lampan är tänd. Lampans iögonfallande och smakfulla design gör att den passar lika bra i sovrummet som i vardagsrummet eller hallen.Levereras med sladd + strömbrytare & stickkontakt.Ljuskälla ingår ej.Färg på skärmar:Marinblå, grå, rosa, svart och vit.
 • Alvina bordlampa (Rosa)

  Alvina bordlampa (Rosa)
  Alvina är en elegant bordlampa som blir en dekorativ detalj i den moderna interiören. Den är tillverkad av metall, har en förkromad finish och ett mycket elegant glasparti som går längs foten. Skärmen är av sammet och släpper igenom ett behagligt och mjukt ljus när lampan är tänd. Lampans iögonfallande och smakfulla design gör att den passar lika bra i sovrummet som i vardagsrummet eller hallen.Levereras med sladd + strömbrytare & stickkontakt.Ljuskälla ingår ej.Färg på skärmar:Marinblå, grå, rosa, svart och vit.
 • Alvina bordlampa (Grå)

  Alvina bordlampa (Grå)
  Alvina är en elegant bordlampa som blir en dekorativ detalj i den moderna interiören. Den är tillverkad av metall, har en förkromad finish och ett mycket elegant glasparti som går längs foten. Skärmen är av sammet och släpper igenom ett behagligt och mjukt ljus när lampan är tänd. Lampans iögonfallande och smakfulla design gör att den passar lika bra i sovrummet som i vardagsrummet eller hallen.Levereras med sladd + strömbrytare & stickkontakt.Ljuskälla ingår ej.Färg på skärmar:Marinblå, grå, rosa, svart och vit.
 • Alvina bordlampa (Blå)

  Alvina bordlampa (Blå)
  Alvina är en elegant bordlampa som blir en dekorativ detalj i den moderna interiören. Den är tillverkad av metall, har en förkromad finish och ett mycket elegant glasparti som går längs foten. Skärmen är av sammet och släpper igenom ett behagligt och mjukt ljus när lampan är tänd. Lampans iögonfallande och smakfulla design gör att den passar lika bra i sovrummet som i vardagsrummet eller hallen.Levereras med sladd + strömbrytare & stickkontakt.Ljuskälla ingår ej.Färg på skärmar:Marinblå, grå, rosa, svart och vit.
 • Jane bordlampa (textil) (Vit)

  Jane bordlampa (textil) (Vit)
  Jane är en vacker och lantlig bordlampa som ger ett behagligt ljus till hemmets alla rum. Den har en elegant tvinnad fot av keramik med flera klassiska detaljer. Skärmen är tillverkad av textil och är härligt veckad och mjuk i sitt utförande. Jane är en bordlampa som passar in lika bra i klassiska hem, som i stugor eller lantliga miljöer. Placera på nattygsbordet eller låt den pryda fönstret eller byrån.Levereras med sladd + strömbrytare & stickkontakt.Ljuskälla ingår ej.
 • Jane bordlampa (Svart)

  Jane bordlampa (Svart)
  Jane är en stilren bordlampa som ger ett behagligt ljus till hemmets alla rum. Den har en vackert tvinnad fot av keramik med flera klassiska och vackra detaljer. Skärmen är tillverkad av sammet som släpper igenom ett behagligt och mjukt ljus när lampan är tänd. En härlig bordlampa som passar lika bra i det moderna hemmet som i mer klassiska miljöer.Levereras med sladd + strömbrytare & stickkontakt.Ljuskälla ingår ej.Färg på skärmar: Marinblå, grå, rosa, svart och vit.
 • Elin bordlampa 58,5cm (vit) (Svart)

  Elin bordlampa 58,5cm (vit) (Svart)
  Elin är en bordlampa som blir en smyckande detalj i såväl det klassiska hemmet som i mer moderna interiörer. Den har en elegant fot i vitt trä och en behaglig, mjuk skärm i textil. Lampans klassiska design gör den enkel att placera och är lika fin på fönsterkarmen som på byrån eller bänken. Skärmen finns i flera olika färger.Elin finns även i andra varianter. Levereras med sladd + strömbrytare & stickkontakt.Ljuskälla ingår ej.Färg på skärmarna:Beige, marinblå, silvergrå, rosa, svart och vit. 
 • Lilly bordslampa (sammet) (Svart)

  Lilly bordslampa (sammet) (Svart)
  Lilly är en elegant bordlampa som är lika fin stående i ett fönster som på en byrå eller bänk. Lampan är tillverkad av metall, har en kromad finish och ett dekorativt genomskinligt parti på nedre delen av foten. Skärmen är tillverkad av behaglig sammet som släpper igenom ett behagligt och mjukt ljus när lampan är tänd. En härlig bordlampa som gärna smyckar det moderna vardagsrummet eller sovrummet. Levereras med sladd + strömbrytare & stickkontakt.Ljuskälla ingår ej.Färg på skärmar: Marinblå, grå, rosa, svart och vit.
 • Jane bordlampa (Rosa)

  Jane bordlampa (Rosa)
  Jane är en stilren bordlampa som ger ett behagligt ljus till hemmets alla rum. Den har en vackert tvinnad fot av keramik med flera klassiska och vackra detaljer. Skärmen är tillverkad av sammet som släpper igenom ett behagligt och mjukt ljus när lampan är tänd. En härlig bordlampa som passar lika bra i det moderna hemmet som i mer klassiska miljöer.Levereras med sladd + strömbrytare & stickkontakt.Ljuskälla ingår ej.Färg på skärmar: Marinblå, grå, rosa, svart och vit.
 • Jane bordlampa (Grå)

  Jane bordlampa (Grå)
  Jane är en stilren bordlampa som ger ett behagligt ljus till hemmets alla rum. Den har en vackert tvinnad fot av keramik med flera klassiska och vackra detaljer. Skärmen är tillverkad av sammet som släpper igenom ett behagligt och mjukt ljus när lampan är tänd. En härlig bordlampa som passar lika bra i det moderna hemmet som i mer klassiska miljöer.Levereras med sladd + strömbrytare & stickkontakt.Ljuskälla ingår ej.Färg på skärmar: Marinblå, grå, rosa, svart och vit.
 • Jane bordlampa (Blå)

  Jane bordlampa (Blå)
  Jane är en stilren bordlampa som ger ett behagligt ljus till hemmets alla rum. Den har en vackert tvinnad fot av keramik med flera klassiska och vackra detaljer. Skärmen är tillverkad av sammet som släpper igenom ett behagligt och mjukt ljus när lampan är tänd. En härlig bordlampa som passar lika bra i det moderna hemmet som i mer klassiska miljöer.Levereras med sladd + strömbrytare & stickkontakt.Ljuskälla ingår ej.Färg på skärmar: Marinblå, grå, rosa, svart och vit.
 • Holger bordslampa (Krom)

  Holger bordslampa (Krom)
  Bordslampa i keramikfot och med en snygg matchande skärm i linne. Sladd med strömbrytare och stickkontakt.Ljuskälla ingår ej.
 • Axel bordlampa 59cm (Beige)

  Axel bordlampa 59cm (Beige)
  Axel bordlampa är enkel och klassisk i sitt uttryck, vilket gör att den är lätt att placera i hemmets alla hörn. Den har en antikfärgad fot i metall och bär på en klassisk beige skärm i linne. Axel finns i flera olika färger och varianter.Ljuskälla ingår ej.
 • Axel Veckad (Svart)

  Axel Veckad (Svart)
  Axel bordlampa är enkel och klassisk i sitt uttryck, vilket gör att den är lätt att placera i hemmets alla hörn. Den har en svart fot i metall och bär på en matchande, veckad svart skärm i linne. Axel finns i flera olika färger och varianter.Ljuskälla ingår ej.
 • Axel Mini (Silverfärgad)

  Axel Mini (Silverfärgad)
  Axel Mini är enkel och klassisk i sitt uttryck, vilket gör att den är lätt att placera i hemmets alla hörn. Den har en satinfärgad fot i metall och bär på en klassisk silvrig skärm i linne. Axel finns i flera olika färger och varianter.Ljuskälla ingår ej.
 • Alexander bordlampa (Svart)

  Alexander bordlampa (Svart)
  Alexander är en elegant bordlampa som är skapad i ett rent och modernt uttryck. Lampan har en bubblig fot i keramik och metalldetaljer i krom nedtill, vilket skapar fina kontraster mot den annars enfärgade designen. Den matchande skärmen är tillverkad av textil (linne) och släpper igenom ett behagligt och fint ljus när lampan är tänd. Lampans rena uttryck gör att den är lätt att placera och blir en smyckande detalj i hemmets alla hörn.Finns i färgerna svart och vit. Levereras med sladd + strömbrytare & stickkontakt.Ljuskälla ingår ej.Fot höjd 31 cm/diameter 10cm. 
 • Bordslampa Elenore Plisserad Linneskärm

  Bordslampa Elenore Plisserad Linneskärm
  Bordslampan Elenore är en klassisk lampa i en stilren design. Den finns i flera olika färger vilket gör att den passar in i alla rum och hem. Den veckade linneskärmen ger ett rustikt intryck och sprider ett behagligt sken i rummet.Storlek: höjd 50 cm, ø17 cmMaterial: skärm i linneSockel/watt: E14, 25WSladdlängd: 180 cm Kontakt: europapropp
 • Bordslampa Doris med linneskärm

  Bordslampa Doris med linneskärm
  Stilren bordslampa i en tidlös design som kommer i två jordnära färger. Dess stilrena design passar bra i de flesta rum. Storlek: 16x16x31 cm
 • Bordslampa Doris med linneskärm

  Bordslampa Doris med linneskärm
  Stilren bordslampa i en tidlös design som kommer i två jordnära färger. Dess stilrena design passar bra i de flesta rum. Storlek: 16x16x31 cm
 • Bordslampa Julia Sammet

  Bordslampa Julia Sammet
  Läckra bordslampor i flera fina färger som passar bra i alla rum i hemmet. Matcha dem med våra fina fönsterlampor "Julius" som kommer i samma färger som dessa. Storlek: bredd 18x18 cm, höjd 31 cmMaterial: fot glas, skärm sammetSockel/watt: E14, 40WSladdlängd: 180 cm inklusive brytareKontakt: europapropp
 • Bordslampa Karin med glaskulor och sammetsskärm

  Bordslampa Karin med glaskulor och sammetsskärm
  En stilren bordslampa med klara dekorativa kulor och en vit sammetsskärm. Storlek: höjd 30 cm, skärm ø15,5 cmMaterial: fot metall/glas, skärm sammetSockel/watt: E14, 40WSladdlängd: 180 cm inklusive brytareKontakt: europapropp
 • Fönsterlampa Elin Av Glas

  Fönsterlampa Elin Av Glas
  Fin fönsterlampa i glas som passar utmärkt tillsammans med vår bordslampa "Elin" i samma serie. Storlek: höjd 12cm, ø11 cmFärg: genomskinligt glasMaterial: glasSockel/watt: E27, 40WSladdlängd: 350 cm inklusive brytareKontakt: europapropp
 • Bordslampa Karin med glaskulor och sammetsskärm

  Bordslampa Karin med glaskulor och sammetsskärm
  En stilren bordslampa med klara dekorativa kulor och en vit sammetsskärm. Storlek: höjd 30 cm, skärm ø15,5 cmMaterial: fot metall/glas, skärm sammetSockel/watt: E14, 40WSladdlängd: 180 cm inklusive brytareKontakt: europapropp
 • Bordslampa Amanda fot av metallkulor

  Bordslampa Amanda fot av metallkulor
  Bordslampan Amanda är en tuff lampa med en unik lampfot gjord av flera metallkulor staplade på varandra. Lampan har en klassisk organzaskärm som vackert släpper igenom ett behagligt ljus i rummet. Storlek: höjd 47 cm, ø17 cmMaterial: organzaskärm Sockel/watt: E14, 25WSladdlängd: 180 cm Kontakt: europapropp
 • Bordslampa Amanda fot av metallkulor

  Bordslampa Amanda fot av metallkulor
  Bordslampan Amanda är en tuff lampa med en unik lampfot gjord av flera metallkulor staplade på varandra. Lampan har en klassisk organzaskärm som vackert släpper igenom ett behagligt ljus i rummet. Storlek: höjd 47 cm, ø17 cmMaterial: organzaskärm Sockel/watt: E14, 25WSladdlängd: 180 cm Kontakt: europapropp
 • Bordslampa Elenore Plisserad Linneskärm

  Bordslampa Elenore Plisserad Linneskärm
  Bordslampan Elenore är en klassisk lampa i en stilren design. Den finns i flera olika färger vilket gör att den passar in i alla rum och hem. Den veckade linneskärmen ger ett rustikt intryck och sprider ett behagligt sken i rummet.Storlek: höjd 50 cm, ø17 cmMaterial: skärm i linneSockel/watt: E14, 25WSladdlängd: 180 cm Kontakt: europapropp
 • Bordslampa Elenore Plisserad Linneskärm

  Bordslampa Elenore Plisserad Linneskärm
  Bordslampan Elenore är en klassisk lampa i en stilren design. Den finns i flera olika färger vilket gör att den passar in i alla rum och hem. Den veckade linneskärmen ger ett rustikt intryck och sprider ett behagligt sken i rummet.Storlek: höjd 50 cm, ø17 cmMaterial: skärm i linneSockel/watt: E14, 25WSladdlängd: 180 cm Kontakt: europapropp
 • Bordslampa Elenore Plisserad Linneskärm

  Bordslampa Elenore Plisserad Linneskärm
  Bordslampan Elenore är en klassisk lampa i en stilren design. Den finns i flera olika färger vilket gör att den passar in i alla rum och hem. Den veckade linneskärmen ger ett rustikt intryck och sprider ett behagligt sken i rummet.Storlek: höjd 50 cm, ø17 cmMaterial: skärm i linneSockel/watt: E14, 25WSladdlängd: 180 cm Kontakt: europapropp
 • Elin Veckad (Beige)

  Elin Veckad (Beige)
  Elin är en behaglig bordlampa som ger ett inbjudande intryck i interiören. Den har en brunbetsad fot i trä, kombinerat med en behaglig, veckad beige linneskärm. Den är enkel att placera och passar lika bra på byrån i sovrummet, som på skänken i hallen. Elin finns i flera färger och varianter.Ljuskälla ingår ej.
 • Grace bordlampa (Brun)

  Grace bordlampa (Brun)
  Grace är en fin och inbjudande bordlampa som ger ett behagligt intryck till interiören. Den är tillverkad av keramik och har en vackert mönstrad fot, smyckad med vita blad som matchar den vita textilskärmen. Lampan är både enkel och elegant i sitt uttryck, vilket gör att den är lätt att placera såväl i sovrummet som i vardagsrummet eller i hallen. Finns i färgerna beige/vit och grå/vit.Levereras med sladd + strömbrytare & stickkontakt.Ljuskälla ingår ej.
 • Elenore Veckad hög (Svart)

  Elenore Veckad hög (Svart)
  Ellenore är en klassisk bordlampa som blir en fin och inbjudande detalj i interiören. Denna varianten har en hög, svartlackad fot kombinerat med en svart, veckad skärm i linne. Den fina och behagliga färgkombinationen gör att lampan är enkel att placera, då den passar in lika fint i ett sovrum som i vardagsrummet eller hallen. Ellenore finns i flera olika färger och varianter.Ljuskälla ingår ej.
 • Smide Elljusstake 5-arm (Svart)

  Smide Elljusstake 5-arm (Svart)
  En vacker smidesljusstake som är skapad i en fin och klassisk design, med flera dekorativa detaljer. Ljusstaken har 5st armar med ljus som sprider ett behagligt och stämningsfullt ljus i hemmets alla hörn. Smide är lika fin stående i ett fönster som på en bänk eller skänk - Var den än placeras säkerställer den en vacker design och en härlig ljusspridning.Levereras med sladd + strömbrytare & stickkontakt.Ljuskällor ingår.
 • Elin Veckad (Svart)

  Elin Veckad (Svart)
  Elin är en behaglig bordlampa som ger ett inbjudande intryck i interiören. Den har en svartlackad fot i trä, kombinerat med en behaglig, veckad svart linneskärm. Den är enkel att placera och passar lika bra på byrån i sovrummet, som på skänken i hallen. Elin finns i flera färger och varianter.Ljuskälla ingår ej.
 • Axel Mini Veckad (Silverfärgad)

  Axel Mini Veckad (Silverfärgad)
  Axel Mini är enkel och klassisk i sitt uttryck, vilket gör att den är lätt att placera i hemmets alla hörn. Den har en satinfärgad fot i metall och bär på en veckad silvrig skärm i linne. Axel finns i flera olika färger och varianter.Ljuskälla ingår ej.
 • Axel Mini Veckad (Svart)

  Axel Mini Veckad (Svart)
  Axel bordlampa är enkel och klassisk i sitt uttryck, vilket gör att den är lätt att placera i hemmets alla hörn. Den har en svart fot i metall och bär på en matchande, veckad svart skärm i linne. Axel finns i flera olika färger och varianter.Ljuskälla ingår ej.
 • Axel Mini (Svart)

  Axel Mini (Svart)
  Axel Mini är enkel och klassisk i sitt uttryck, vilket gör att den är lätt att placera i hemmets alla hörn. Den har en svart fot i metall och bär på en matchande, klassisk svart skärm i linne. Axel finns i flera olika färger och varianter.Ljuskälla ingår ej.
 • Elenore Veckad hög (Beige)

  Elenore Veckad hög (Beige)
  Ellenore är en klassisk bordlampa som blir en fin och inbjudande detalj i interiören. Denna varianten har en hög, antikfärgad fot kombinerat med en beige, veckad skärm i linne. Den fina och behagliga färgkombinationen gör att lampan är enkel att placera, då den passar in lika fint i ett sovrum som i vardagsrummet eller hallen. Ellenore finns i flera olika färger och varianter.Ljuskälla ingår ej.
 • Doris bordlampa (Vit)

  Doris bordlampa (Vit)
  Doris är en fin och hemtrevlig bordlampa som blir en smyckande detalj i såväl sovrummet som i vardagsrummet eller hallen. Den har en vackert mönstrad fot i keramik och bär en matchande cylindrisk skärm i linne. Denna skärmen släpper igenom ett mjukt och elegant ljus när lampan är tänd och ger ett behagligt intryck till interiören.Finns i färgerna beige och vit.Levereras med sladd + strömbrytare & stickkontakt.Ljuskälla ingår ej.
 • Axel Veckad (Silverfärgad)

  Axel Veckad (Silverfärgad)
  Axel bordlampa är enkel och klassisk i sitt uttryck, vilket gör att den är lätt att placera i hemmets alla hörn. Den har en satinfärgad fot i metall och bär på en veckad silvrig skärm i linne. Axel finns i flera olika färger och varianter.Ljuskälla ingår ej.
 • Elin Linne (Brun)

  Elin Linne (Brun)
  Elin är en behaglig bordlampa som ger ett inbjudande intryck i interiören. Den har en brunbetsad fot i trä, kombinerat med en behaglig beige linneskärm. Den är enkel att placera och passar lika bra på byrån i sovrummet, som på skänken i hallen. Elin finns i flera färger och varianter.Ljuskälla ingår ej.
 • Elenore Linne hög 59cm (Beige)

  Elenore Linne hög 59cm (Beige)
  Ellenore är en klassisk bordlampa som blir en fin och inbjudande detalj i interiören. Denna varianten har en hög, antikfärgad fot kombinerat med en beige skärm i linne. Den fina och behagliga färgkombinationen gör att lampan är enkel att placera, då den passar in lika fint i ett sovrum som i vardagsrummet eller hallen. Ellenore finns i flera olika färger och varianter.Ljuskälla ingår ej.
 • Elenore Veckad (Vit)

  Elenore Veckad (Vit)
  Ellenore är en klassisk bordlampa som blir en fin och inbjudande detalj i interiören. Denna varianten har en satinfärgad fot kombinerat med en vit, veckad skärm i linne. Den fina och behagliga färgkombinationen gör att lampan är enkel att placera, då den passar in lika fint i ett sovrum som i vardagsrummet eller hallen. Ellenore finns i flera olika färger och varianter.Ljuskälla ingår ej.
 • Elenore Veckad (Silverfärgad)

  Elenore Veckad (Silverfärgad)
  Ellenore är en klassisk bordlampa som blir en fin och inbjudande detalj i interiören. Denna varianten har en satinfärgad fot kombinerat med en silvrig, veckad skärm i linne. Den fina och behagliga färgkombinationen gör att lampan är enkel att placera, då den passar in lika fint i ett sovrum som i vardagsrummet eller hallen. Ellenore finns i flera olika färger och varianter.Ljuskälla ingår ej.
 • Space bordlampa (Vit)

  Space bordlampa (Vit)
  Space är en modern och spännande bordlampa som blir en inbjudande detalj till interiören. Den är tillverkad av metall, står på tre ben och är smyckad med en nätad, oval skärm som omger ljuskällan. Lampan går genomgående i en vitlackad finish, vilket gör att den är enkel att placera ut bland övrig inredning. När lampan är tänd sprids ljuset genom metallnätet och skapar en fin ljusbild i rummet.Ljuskälla ingår ej.
 • Elenore Linne (Vit)

  Elenore Linne (Vit)
  Ellenore är en klassisk bordlampa som blir en fin och inbjudande detalj i interiören. Denna varianten har en satinfärgad fot kombinerat med en vit skärm i linne. Den fina och behagliga färgkombinationen gör att lampan är enkel att placera, då den passar in lika fint i ett sovrum som i vardagsrummet eller hallen. Ellenore finns i flera olika färger och varianter.Ljuskälla ingår ej.
 • Elenore Linne (Svart)

  Elenore Linne (Svart)
  Ellenore är en klassisk bordlampa som blir en fin och inbjudande detalj i interiören. Denna varianten har en svartlackad fot kombinerat med en svart skärm i linne. Den fina och behagliga färgkombinationen gör att lampan är enkel att placera, då den passar in lika fint i ett sovrum som i vardagsrummet eller hallen. Ellenore finns i flera olika färger och varianter.Ljuskälla ingår ej.
 • Elenore Linne hög 59cm (Vit)

  Elenore Linne hög 59cm (Vit)
  Ellenore är en klassisk bordlampa som blir en fin och inbjudande detalj i interiören. Denna varianten har en hög, satinfärgad fot kombinerat med en vit skärm i linne. Den fina och behagliga färgkombinationen gör att lampan är enkel att placera, då den passar in lika fint i ett sovrum som i vardagsrummet eller hallen. Ellenore finns i flera olika färger och varianter.Ljuskälla ingår ej.
 • Pia bordlampa (Vit)

  Pia bordlampa (Vit)
  Pia är en vacker bordlampa som ger ett behagligt ljus till inredningen. Den har en transparent fot i en böljande design, kombinerat med en behaglig skärm i linnetyg som passar in fint i hemmets alla hörn. När lampan är tänd sprids ett mjukt och dekorativt ljus genom skärmen. Placera såväl på fönsterbrädan, som på byrån eller skänken.Ljuskälla ingår ej.
 • Elenore Linne (Beige)

  Elenore Linne (Beige)
  Ellenore är en klassisk bordlampa som blir en fin och inbjudande detalj i interiören. Denna varianten har en antikfärgad fot kombinerat med en beige skärm i linne. Den fina och behagliga färgkombinationen gör att lampan är enkel att placera, då den passar in lika fint i ett sovrum som i vardagsrummet eller hallen. Ellenore finns i flera olika färger och varianter.Ljuskälla ingår ej.
 • Hilda träljusstake 11L (Vit)

  Hilda träljusstake 11L (Vit)
  Hilda är en vacker elljusstake i trä, smyckad med 11st ljus som tillsammans sprider ett varmt och stämningsfullt ljus i hemmet. Denna varianten är vit, har vita ljus och vackra gulddekorer vid ljusen som skapar ett stilfullt och elegant uttryck på ljusstaken. Hilda är lika fin stående i ett fönster som på en bänk eller skänk i vardagsrummet.Levereras med sladd + strömbrytare & stickkontakt.Ljuskällor ingår. Glödlampor.
 • Elenore Linne hög 59cm (Svart)

  Elenore Linne hög 59cm (Svart)
  Ellenore är en klassisk bordlampa som blir en fin och inbjudande detalj i interiören. Denna varianten har en hög, svartlackad fot kombinerat med en svart skärm i linne. Den fina och behagliga färgkombinationen gör att lampan är enkel att placera, då den passar in lika fint i ett sovrum som i vardagsrummet eller hallen. Ellenore finns i flera olika färger och varianter.Ljuskälla ingår ej.
 • Elenore Linne (Silverfärgad)

  Elenore Linne (Silverfärgad)
  Ellenore är en klassisk bordlampa som blir en fin och inbjudande detalj i interiören. Denna varianten har en satinfärgad fot kombinerat med en silverfärgad skärm i linne. Den fina och behagliga färgkombinationen gör att lampan är enkel att placera, då den passar in lika fint i ett sovrum som i vardagsrummet eller hallen. Ellenore finns i flera olika färger och varianter.Ljuskälla ingår ej.
 • Therese bordlampa (Vit)

  Therese bordlampa (Vit)
  Therese är en elegant bordlampa som passar lika bra i moderna hem som i klassiska interiörer. Den har en transparent fot som bär på en enkel skärm i linnetyg som finns i flera behagliga färger. Den fina färgkombinationen gör att lampan är mycket lätt att placera i hemmet, då den passar lika bra på fönsterbrädan, som på byrån eller skänken.Ljuskälla ingår ej.
 • Therese bordlampa (Svart)

  Therese bordlampa (Svart)
  Therese är en elegant bordlampa som passar lika bra i moderna hem som i klassiska interiörer. Den har en transparent fot som bär på en enkel skärm i linnetyg som finns i flera behagliga färger. Den fina färgkombinationen gör att lampan är mycket lätt att placera i hemmet, då den passar lika bra på fönsterbrädan, som på byrån eller skänken.Ljuskälla ingår ej.
 • Karin bordlampa (Vit)

  Karin bordlampa (Vit)
  Karin är en vacker och elegant bordlampa som blir en smyckande detalj i såväl moderna hem som i klassiska interiörer. Den är tillverkad av metall, har en förkromad bas och är smyckad med två stycken klara, räfflade glaskupor längs med foten. Skärmen är i sammet och släpper igenom ett mjukt och behagligt ljus när lampan är tänd. Finns med antingen vit eller svart skärm.Levereras med sladd + strömbrytare & stickkontakat.Ljuskälla ingår ej.
 • Therese bordlampa (Beige)

  Therese bordlampa (Beige)
  Therese är en elegant bordlampa som passar lika bra i moderna hem som i klassiska interiörer. Den har en transparent fot som bär på en enkel skärm i linnetyg som finns i flera behagliga färger. Den fina färgkombinationen gör att lampan är mycket lätt att placera i hemmet, då den passar lika bra på fönsterbrädan, som på byrån eller skänken.Ljuskälla ingår ej.
 • Pia bordlampa (Beige)

  Pia bordlampa (Beige)
  Pia är en vacker bordlampa som ger ett behagligt ljus till inredningen. Den har en transparent fot i en böljande design, kombinerat med en behaglig skärm i linnetyg som passar in fint i hemmets alla hörn. När lampan är tänd sprids ett mjukt och dekorativt ljus genom skärmen. Placera såväl på fönsterbrädan, som på byrån eller skänken.Ljuskälla ingår ej.
 • Pia bordlampa (Svart)

  Pia bordlampa (Svart)
  Pia är en vacker bordlampa som ger ett behagligt ljus till inredningen. Den har en transparent fot i en böljande design, kombinerat med en behaglig skärm i linnetyg som passar in fint i hemmets alla hörn. När lampan är tänd sprids ett mjukt och dekorativt ljus genom skärmen. Placera såväl på fönsterbrädan, som på byrån eller skänken.Ljuskälla ingår ej.
 • Pia bordlampa (Grå)

  Pia bordlampa (Grå)
  Pia är en vacker bordlampa som ger ett behagligt ljus till inredningen. Den har en transparent fot i en böljande design, kombinerat med en behaglig skärm i linnetyg som passar in fint i hemmets alla hörn. När lampan är tänd sprids ett mjukt och dekorativt ljus genom skärmen. Placera såväl på fönsterbrädan, som på byrån eller skänken.Ljuskälla ingår ej.
 • Julia bordlampa (Orange)

  Julia bordlampa (Orange)
  Julia är en vacker och elegant bordlampa som passar fint i såväl det moderna hemmet som i det klassiska. Lampans fot är tillverkad av glas och den matchande skärmen är i sammet. Lampan går genomgående i en orange/rostfinish vilket gör att den blir en behaglig färgklick i hemmets alla hörn. Placera Julia på byrån i sovrummet eller låt den bli en inbjudande detalj vid entrén.Ljuskälla ingår ej.
 • Space bordlampa (Svart)

  Space bordlampa (Svart)
  Space är en modern och spännande bordlampa som blir en inbjudande detalj till interiören. Den är tillverkad av metall, står på tre ben och är smyckad med en nätad, oval skärm som omger ljuskällan. Lampan går genomgående i en svartlackad finish, vilket gör att den är enkel att placera ut bland övrig inredning. När lampan är tänd sprids ljuset genom metallnätet och skapar en fin ljusbild i rummet.Ljuskälla ingår ej.
 • Elenore Linne hög 59cm (Silverfärgad)

  Elenore Linne hög 59cm (Silverfärgad)
  Ellenore är en klassisk bordlampa som blir en fin och inbjudande detalj i interiören. Denna varianten har en hög, satinfärgad fot kombinerat med en silverfärgad skärm i linne. Den fina och behagliga färgkombinationen gör att lampan är enkel att placera, då den passar in lika fint i ett sovrum som i vardagsrummet eller hallen. Ellenore finns i flera olika färger och varianter.Ljuskälla ingår ej.
 • Axel Veckad (Vit)

  Axel Veckad (Vit)
  Axel bordlampa är enkel och klassisk i sitt uttryck, vilket gör att den är lätt att placera i hemmets alla hörn. Den har en satinfärgad fot i metall och bär på en veckad vit skärm i linne. Axel finns i flera olika färger och varianter.Ljuskälla ingår ej.
 • Axel Mini (Vit)

  Axel Mini (Vit)
  Axel Mini är enkel och klassisk i sitt uttryck, vilket gör att den är lätt att placera i hemmets alla hörn. Den har en satinfärgad fot i metall och bär på en klassisk vit skärm i linne. Axel finns i flera olika färger och varianter.Ljuskälla ingår ej.
 • Axel bordlampa 59cm (Vit)

  Axel bordlampa 59cm (Vit)
  Axel bordlampa är enkel och klassisk i sitt uttryck, vilket gör att den är lätt att placera i hemmets alla hörn. Den har en satinfärgad fot i metall och bär på en klassisk vit skärm i linne. Axel finns i flera olika färger och varianter.Ljuskälla ingår ej.
 • Axel Veckad (Beige)

  Axel Veckad (Beige)
  Axel bordlampa är enkel och klassisk i sitt uttryck, vilket gör att den är lätt att placera i hemmets alla hörn. Den har en antikfärgad fot i metall och bär på en veckad beige skärm i linne. Axel finns i flera olika färger och varianter.Ljuskälla ingår ej.
 • Elenore Veckad (Beige)

  Elenore Veckad (Beige)
  Ellenore är en klassisk bordlampa som blir en fin och inbjudande detalj i interiören. Denna varianten har en antikfärgad fot kombinerat med en beige, veckad skärm i linne. Den fina och behagliga färgkombinationen gör att lampan är enkel att placera, då den passar in lika fint i ett sovrum som i vardagsrummet eller hallen. Ellenore finns i flera olika färger och varianter.Ljuskälla ingår ej.
 • Axel bordlampa 59cm (Silverfärgad)

  Axel bordlampa 59cm (Silverfärgad)
  Axel bordlampa är enkel och klassisk i sitt uttryck, vilket gör att den är lätt att placera i hemmets alla hörn. Den har en satinfärgad fot i metall och bär på en klassisk silvrig skärm i linne. Axel finns i flera olika färger och varianter.Ljuskälla ingår ej.
 • Axel bordlampa 59cm (Svart)

  Axel bordlampa 59cm (Svart)
  Axel bordlampa är enkel och klassisk i sitt uttryck, vilket gör att den är lätt att placera i hemmets alla hörn. Den har en svart fot i metall och bär på en matchande, klassisk svart skärm i linne. Axel finns i flera olika färger och varianter.Ljuskälla ingår ej.
 • Elenore Veckad hög (Vit)

  Elenore Veckad hög (Vit)
  Ellenore är en klassisk bordlampa som blir en fin och inbjudande detalj i interiören. Denna varianten har en hög, satinfärgad fot kombinerat med en vit, veckad skärm i linne. Den fina och behagliga färgkombinationen gör att lampan är enkel att placera, då den passar in lika fint i ett sovrum som i vardagsrummet eller hallen. Ellenore finns i flera olika färger och varianter.Ljuskälla ingår ej.
 • Linda bordlampa (Vit)

  Linda bordlampa (Vit)
  Linda är en modern bordlampa som är enkel att placera i interiören. Den är tillverkad av metall och har en fot med flera iögonfallande och spännande detaljer. Skärmen är lätt konformad och tillverkad av textil, samt släpper igenom ett fint och behagligt ljus när lampan är tänd. Linda är lika fin stående i ett fönster som på en bänk i vardagsrummet eller på en skänk i hallen. Oavsett var den placeras så säkerställer den ett fint ljus till hemmets alla hörn. Finns i färgerna svart, satin/vit eller antik/beige.Levereras med sladd + strömbrytare & stickkontakt.Ljuskälla ingår ej.
 • Johanna bordlampa (Lila)

  Johanna bordlampa (Lila)
  Johanna är en smakfull bordlampa som passar i både klassiska och moderna interiörer. Foten är tillverkad av glas och är vackert räfflad, vilket gör att den känns lite mer levande i sitt uttryck. Den cylindriska skärmen är tillverkad av sammet och släpper igenom ett mjukt och behagligt ljus när lampan är tänd. Placera Johanna på byrån i sovrummet, på fönsterkarmen eller låt den pryda skänken i hallen. Väldigt mysig och smyckande bordlampa som ger ett hemtrevligt intryck till alla rum.Finns i färgerna plommon, grön och klar/vit. Leverereras med sladd + strömbrytare & stickkontakt.Ljuskälla ingår ej.
 • Doris bordlampa (Beige)

  Doris bordlampa (Beige)
  Doris är en fin och hemtrevlig bordlampa som blir en smyckande detalj i såväl sovrummet som i vardagsrummet eller hallen. Den har en vackert mönstrad fot i keramik och bär en matchande cylindrisk skärm i linne. Denna skärmen släpper igenom ett mjukt och elegant ljus när lampan är tänd och ger ett behagligt intryck till interiören.Finns i färgerna beige och vit.Levereras med sladd + strömbrytare & stickkontakt.Ljuskälla ingår ej.
 • Julia bordlampa (Vit)

  Julia bordlampa (Vit)
  Julia är en vacker och iögonfallande bordlampa som ger ett fint ljus i hemmets alla hörn. Foten är tillverkad av glas och har ett fint mönster i sig som gör att den känns lite mer levande i sitt uttryck. Den matchande sammetsskärmen släpper igenom ett mjukt, behagligt och bländfritt ljus på byrån, bänken eller fönsterkarmen.  Finns i färgerna grön, grå och vit.Levereras med sladd + strömbrytare & stickkontakt.Ljuskälla ingår ej.
 • Julia bordlampa (Grön)

  Julia bordlampa (Grön)
  Julia är en vacker och iögonfallande bordlampa som ger ett fint ljus i hemmets alla hörn. Foten är tillverkad av glas och har ett fint mönster i sig som gör att den känns lite mer levande i sitt uttryck. Den matchande sammetsskärmen släpper igenom ett mjukt, behagligt och bländfritt ljus på byrån, bänken eller fönsterkarmen.  Finns i färgerna grön, grå och vit.Levereras med sladd + strömbrytare & stickkontakt.Ljuskälla ingår ej.
 • Axel Mini Veckad (Vit)

  Axel Mini Veckad (Vit)
  Axel bordlampa är enkel och klassisk i sitt uttryck, vilket gör att den är lätt att placera i hemmets alla hörn. Den har en satinfärgad fot i metall och bär på en veckad vit skärm i linne. Axel finns i flera olika färger och varianter.Ljuskälla ingår ej.
 • Elenore Veckad hög (Silverfärgad)

  Elenore Veckad hög (Silverfärgad)
  Ellenore är en klassisk bordlampa som blir en fin och inbjudande detalj i interiören. Denna varianten har en hög, satinfärgad fot kombinerat med en silvrig, veckad skärm i linne. Den fina och behagliga färgkombinationen gör att lampan är enkel att placera, då den passar in lika fint i ett sovrum som i vardagsrummet eller hallen. Ellenore finns i flera olika färger och varianter.Ljuskälla ingår ej.
 • Alexander bordlampa (Vit)

  Alexander bordlampa (Vit)
  Alexander är en elegant bordlampa som är skapad i ett rent och modernt uttryck. Lampan har en bubblig fot i keramik och metalldetaljer i krom nedtill, vilket skapar fina kontraster mot den annars enfärgade designen. Den matchande skärmen är tillverkad av textil (linne) och släpper igenom ett behagligt och fint ljus när lampan är tänd. Lampans rena uttryck gör att den är lätt att placera och blir en smyckande detalj i hemmets alla hörn.Finns i färgerna svart och vit. Levereras med sladd + strömbrytare & stickkontakt.Ljuskälla ingår ej.Fot höjd 31 cm/diameter 10cm. 
 • Axel Mini (Beige)

  Axel Mini (Beige)
  Axel Mini är enkel och klassisk i sitt uttryck, vilket gör att den är lätt att placera i hemmets alla hörn. Den har en antikfärgad fot i metall och bär på en klassisk beige skärm i linne. Axel finns i flera olika färger och varianter.Ljuskälla ingår ej.
 • Axel Mini Veckad (Beige)

  Axel Mini Veckad (Beige)
  Axel Mini är enkel och klassisk i sitt uttryck, vilket gör att den är lätt att placera i hemmets alla hörn. Den har en antikfärgad fot i metall och bär på en veckad beige skärm i linne. Axel finns i flera olika färger och varianter.Ljuskälla ingår ej.
 • Holger bordslampa (Vit)

  Holger bordslampa (Vit)
  Bordslampa i keramikfot och med en snygg matchande skärm i linne. Sladd med strömbrytare och stickkontakt.Ljuskälla ingår ej.
 • Therese bordlampa (Grå)

  Therese bordlampa (Grå)
  Therese är en elegant bordlampa som passar lika bra i moderna hem som i klassiska interiörer. Den har en transparent fot som bär på en enkel skärm i linnetyg som finns i flera behagliga färger. Den fina färgkombinationen gör att lampan är mycket lätt att placera i hemmet, då den passar lika bra på fönsterbrädan, som på byrån eller skänken.Ljuskälla ingår ej.
 • Natalie elljusstake (Svart)

  Natalie elljusstake (Svart)
  Vacker ljusstake som levereras inklusive LED-lampor med låg energiförbrukning. Ger ett varmt och fint ljus precis som den traditiondella glödlampan. Sladd med strömbytare och stickkontakt.
 • Natalie elljusstake (Vit)

  Natalie elljusstake (Vit)
  Vacker ljusstake som levereras inklusive lampor med låg energiförbrukning. Ger ett varmt och fint ljus precis som den traditiondella glödlampan. Sladd med strömbytare och stickkontakt.
 • Natalie elljusstake (Grå)

  Natalie elljusstake (Grå)
  Vacker ljusstake som levereras inklusive lampor med låg energiförbrukning. Ger ett varmt och fint ljus precis som den traditiondella glödlampan. Sladd med strömbytare och stickkontakt.