Petite Friture lampor

 • Vertigo taklampa Small - grön

  Vertigo taklampa Small - grön
 • Petite Friture TIDELIGHT Bordslampa Transparent

  Petite Friture TIDELIGHT Bordslampa Transparent
  Design: Petite Friture Koncept: Denna galna och roliga design kommer från franska Sam Baron, som har designat flera serier för Petite Friture. So-Sage-serien är, som namnet antyder, en serie glaslampor som är formade som, ja, grillade korvar. Tanken är att skapa kluster i olika storlekar, för att efterlikna utseendet på hängande korvar hos slaktaren. 6 olika modeller i olika storlekar och längder utgör serien och lamporna kan kombineras för att skapa ett kluster av transparenta lampor. Lampskärmen är tillverkad av borosilikatglas, grafitfärgad mässing och stål. Kombinationsmöjligheterna är otaliga och dessa lampor kommer definitivt att starta samtal med dina gäster. Alla lampor har en sladd på 175 cm. Hitta mer inspiration här petitefriture.com
 • Petite Friture VERTIGO Liten Taklampa Vit

  Petite Friture VERTIGO Liten Taklampa Vit
  Design: Petite Friture Koncept: Den världsberömda lampan Vertigo, skapad av prisbelönta Constance Guisset, skapade stor entusiasm i designbranschen när den lanserad som Petite Fritures första lampskapelse 2009. Den blev snabbt en klassiker och vann publikens pris på Design Parade de la Villa Noailles under lanseringsåret. Formen och varenda detalj är genomtänkt och mätt med precision. Lampan är till exempel gjord av ett lätt material som gör att lampan svänger när det kommer vind genom rummet. Dessutom har glödlampan placerats i en liten korg som tillsammans med lampskärmen ger ett fint skuggspel i tak och vägg när lampan tänds. Lampan finns i 6 olika färger, alla med sitt eget distinkta uttryck. Lampan finns i två storlekar. Den populära designen är skapad för att fungera i alla typer av rum - både stora och små. Med Vertigo-lampan får du en äkta, fransk designikon som kommer att glädja de flesta designälskare. Hitta mer inspiration här petitefriture.com
 • Petite Friture Quasar Bordslampa Portabel Svart - Utomhusbelysning Aluminium Svart - L0860102

  Petite Friture Quasar Bordslampa Portabel Svart - Utomhusbelysning Aluminium Svart - L0860102
  Quasar bordslampa från Petite Friture med en portabel design med moderna former. Lampan har hållbara material för att hålla i generationer och ett rep upptill för enkel upphängning. Den har en dimmerknapp med tre nivåer för justering av ljusstyrka. Laddas med USB-kabel. Går att använda både inom- och utomhus. Designad av Samy Rio. Bra att veta om Quasar bordslampa - Portabel design.- Moderna former.- Hållbara material.- Inbyggd LED.- Lumen: 150 lm- Höjd: 260 mm.- Kelvin: 2200 K- Uppladdningsbart batteri.- USB-C-kabel ingår.- Diameter: 170 mm.- IP-klassificering: IP54.- Garanti: 2 år.- Brinntid: 6.0 timmar.- Certifierad enligt: CE, FC.- Laddningstid: 4,5 timmar.- Vikt: 1.3 kg.- Skärmbredd: 170 mm.- Lampfotens bredd: 70 mm.- Tillverkad i Kina Hur bör du ta hand om bordslampan?- Rengör med en fuktig trasa. Vi har valt ut Svart Utomhusbelysning i Aluminium från Petite Friture med stor omsorg.
 • Petite Friture Vertigo Nova Pendel 110 Cm Svart - Taklampor Stål Svart - L0840101

  Petite Friture Vertigo Nova Pendel 110 Cm Svart - Taklampor Stål Svart - L0840101
  Dimbar Vertigo Nova pendel från Petite Friture. Den har en sofistikerad design med grafiska linjer och en lätt struktur och en inbyggd LED med ett diffust ljus. Ett måste för den designintresserade. Designad av Constance Guisset. Bra att veta om Vertigo Nova pendel - Sofistikerad design.- Grafiska linjer.- Lätt struktur.- Ingår i serien Vertigo Nova.- Pendeln kommer i olika storlekar.- Pendeln finns i olika färgval.- Inbyggd LED.- 220 V.- Lumen: 1350 lm- Kelvin: 2700 K- IP-klassificering: IP20.- Certifierad enligt: CE, UL. Vi har valt ut Svart Taklampor i Stål från Petite Friture med stor omsorg.
 • Petite Friture Unseen U Pendel - Taklampor Mässing - L0850101

  Petite Friture Unseen U Pendel - Taklampor Mässing - L0850101
  Dimbar Unseen pendel från Petite Friture. Den har en elegant design med en häpnadsväckande teknik och en svävande känsla och en inbyggd LED. Den har en böjd form med detaljer i mässing. Produkten är vacker som den är men även fin att kombinera flera stycken i ett kluster. Designad av Studio Pepe. Bra att veta om Unseen pendel - Elegant design.- Häpnadsväckande teknik.- Svävande känsla.- Inbyggd LED.- Böjd form.- Design.- 220-240 V.- Kelvin: 2700 K- IP-klassificering: IP20.- Denna produkt levereras monterad. Hur bör du ta hand om pendeln?- Rengör med en torr trasa. Vi har valt ut Mässing Taklampor i Mässing från Petite Friture med stor omsorg.
 • Petite Friture Quasar Bordslampa Portabel Natural - Utomhusbelysning Aluminium Natural Aluminium - L0860101

  Petite Friture Quasar Bordslampa Portabel Natural - Utomhusbelysning Aluminium Natural Aluminium - L0860101
  Quasar bordslampa från Petite Friture med en portabel design med moderna former. Lampan har hållbara material för att hålla i generationer och ett rep upptill för enkel upphängning. Den har en dimmerknapp med tre nivåer för justering av ljusstyrka. Laddas med USB-kabel. Går att använda både inom- och utomhus. Designad av Samy Rio. Bra att veta om Quasar bordslampa - Portabel design.- Moderna former.- Hållbara material.- Inbyggd LED.- Lumen: 150 lm- Höjd: 260 mm.- Kelvin: 2200 K- Uppladdningsbart batteri.- USB-C-kabel ingår.- Diameter: 170 mm.- IP-klassificering: IP54.- Garanti: 2 år.- Brinntid: 6.0 timmar.- Certifierad enligt: CE, FC.- Laddningstid: 4,5 timmar.- Vikt: 1.3 kg.- Skärmbredd: 170 mm.- Lampfotens bredd: 70 mm.- Tillverkad i Kina Hur bör du ta hand om bordslampan?- Rengör med en fuktig trasa. Vi har valt ut Natural Aluminium Utomhusbelysning i Aluminium från Petite Friture med stor omsorg.
 • Petite Friture Quasar Bordslampa Portabel Smaragdgrön - Utomhusbelysning Aluminium Emerald Green - L0860104

  Petite Friture Quasar Bordslampa Portabel Smaragdgrön - Utomhusbelysning Aluminium Emerald Green - L0860104
  Quasar bordslampa från Petite Friture med en portabel design med moderna former. Lampan har hållbara material för att hålla i generationer och ett rep upptill för enkel upphängning. Den har en dimmerknapp med tre nivåer för justering av ljusstyrka. Laddas med USB-kabel. Går att använda både inom- och utomhus. Designad av Samy Rio. Bra att veta om Quasar bordslampa - Portabel design.- Moderna former.- Hållbara material.- Inbyggd LED.- Lumen: 150 lm- Höjd: 260 mm.- Kelvin: 2200 K- Uppladdningsbart batteri.- USB-C-kabel ingår.- Diameter: 170 mm.- IP-klassificering: IP54.- Garanti: 2 år.- Brinntid: 6.0 timmar.- Certifierad enligt: CE, FC.- Laddningstid: 4,5 timmar.- Vikt: 1.3 kg.- Skärmbredd: 170 mm.- Lampfotens bredd: 70 mm.- Tillverkad i Kina Hur bör du ta hand om bordslampan?- Rengör med en fuktig trasa. Vi har valt ut Emerald Green Utomhusbelysning i Aluminium från Petite Friture med stor omsorg.
 • Petite Friture Quasar Bordslampa Portabel Olivgrön - Utomhusbelysning Aluminium Olive Green - L0860103

  Petite Friture Quasar Bordslampa Portabel Olivgrön - Utomhusbelysning Aluminium Olive Green - L0860103
  Quasar bordslampa från Petite Friture med en portabel design med moderna former. Lampan har hållbara material för att hålla i generationer och ett rep upptill för enkel upphängning. Den har en dimmerknapp med tre nivåer för justering av ljusstyrka. Laddas med USB-kabel. Går att använda både inom- och utomhus. Designad av Samy Rio. Bra att veta om Quasar bordslampa - Portabel design.- Moderna former.- Hållbara material.- Inbyggd LED.- Lumen: 150 lm- Höjd: 260 mm.- Kelvin: 2200 K- Uppladdningsbart batteri.- USB-C-kabel ingår.- Diameter: 170 mm.- IP-klassificering: IP54.- Garanti: 2 år.- Brinntid: 6.0 timmar.- Certifierad enligt: CE, FC.- Laddningstid: 4,5 timmar.- Vikt: 1.3 kg.- Skärmbredd: 170 mm.- Lampfotens bredd: 70 mm.- Tillverkad i Kina Hur bör du ta hand om bordslampan?- Rengör med en fuktig trasa. Vi har valt ut Olive Green Utomhusbelysning i Aluminium från Petite Friture med stor omsorg.
 • Petite Friture Grillo Vägglampa Liten Med Sladd /gul - Vägglampor Vit

  Petite Friture Grillo Vägglampa Liten Med Sladd /gul - Vägglampor Vit
  Elegant vägglampa med en solliknande metalldisk som döljer glödlampan, och fördelar ljuset. 3 meter textilsladd med av/på brytare. Shoppa Vägglampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • Petite Friture Grillo Vägglampa Stor /gul - Vägglampor Vit

  Petite Friture Grillo Vägglampa Stor /gul - Vägglampor Vit
  Elegant vägglampa med en solliknande metalldisk som döljer glödlampan, och fördelar ljuset. Shoppa Vägglampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • Petite Friture Grillo Vägglampa Stor - Vägglampor Vit

  Petite Friture Grillo Vägglampa Stor - Vägglampor Vit
  Elegant vägglampa med en solliknande metalldisk som döljer glödlampan, och fördelar ljuset. Shoppa Vägglampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • Petite Friture Grillo Vägglampa Stor /grön - Vägglampor Vit

  Petite Friture Grillo Vägglampa Stor /grön - Vägglampor Vit
  Elegant vägglampa med en solliknande metalldisk som döljer glödlampan, och fördelar ljuset. Shoppa Vägglampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • Petite Friture Vertigo Nova Pendel Svart - Vägglampor Stål Svart - L0840701

  Petite Friture Vertigo Nova Pendel Svart - Vägglampor Stål Svart - L0840701
  Dimbar Vertigo Nova vägglampa från Petite Friture. Lampan har en sofistikerad design med grafiska linjer och en lätt struktur och en inbyggd LED med ett diffust ljus. Ett måste för den designintresserade. Designad av Constance Guisset. Bra att veta om Vertigo Nova vägglampa - Sofistikerad design.- Grafiska linjer.- Lätt struktur.- Inbyggd LED.- 220-240 V.- Ingår i serien Vertigo Nova.- Lumen: 1350 lm- Höjd: 1040 mm.- Kelvin: 2700 K- Diameter: 1100 mm.- 10.0 Watt- Certifierad enligt: CE, UL.- Vikt: 3.2 kg. Hur bör du ta hand om vägglampan?- Använd en torr trasa. Vi har valt ut Svart Vägglampor i Stål från Petite Friture med stor omsorg.
 • Petite Friture Vertigo Nova Pendel Vit - Vägglampor Stål Vit - L0840702

  Petite Friture Vertigo Nova Pendel Vit - Vägglampor Stål Vit - L0840702
  Dimbar Vertigo Nova vägglampa från Petite Friture. Lampan har en sofistikerad design med grafiska linjer och en lätt struktur och en inbyggd LED med ett diffust ljus. Ett måste för den designintresserade. Designad av Constance Guisset. Bra att veta om Vertigo Nova vägglampa - Sofistikerad design.- Grafiska linjer.- Lätt struktur.- Inbyggd LED.- 220-240 V.- Ingår i serien Vertigo Nova.- Lumen: 1350 lm- Höjd: 1040 mm.- Kelvin: 2700 K- Diameter: 1100 mm.- 10.0 Watt- Certifierad enligt: CE, UL.- Vikt: 3.2 kg. Hur bör du ta hand om vägglampan?- Använd en torr trasa. Vi har valt ut Vit Vägglampor i Stål från Petite Friture med stor omsorg.
 • Petite Friture Grillo Vägglampa Stor Med Sladd /rosa - Vägglampor Vit

  Petite Friture Grillo Vägglampa Stor Med Sladd /rosa - Vägglampor Vit
  Elegant vägglampa med en solliknande metalldisk som döljer glödlampan, och fördelar ljuset. 3 meter textilsladd med av/på brytare. Shoppa Vägglampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • Petite Friture Grillo Vägglampa Stor Med Sladd - Vägglampor Vit

  Petite Friture Grillo Vägglampa Stor Med Sladd - Vägglampor Vit
  Elegant vägglampa med en solliknande metalldisk som döljer glödlampan, och fördelar ljuset. 3 meter textilsladd med av/på brytare. Shoppa Vägglampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • Petite Friture Grillo Vägglampa Stor Med Sladd /grön - Vägglampor Vit

  Petite Friture Grillo Vägglampa Stor Med Sladd /grön - Vägglampor Vit
  Elegant vägglampa med en solliknande metalldisk som döljer glödlampan, och fördelar ljuset. 3 meter textilsladd med av/på brytare. Shoppa Vägglampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • Petite Friture Vertigo Nova Golvlampa Vit - Golvlampor Stål Vit - L0840902

  Petite Friture Vertigo Nova Golvlampa Vit - Golvlampor Stål Vit - L0840902
  Vertigo Nova golvlampa från Petite Friture med en sofistikerad design med grafiska linjer och en lätt struktur. Den har en inbyggd LED med ett diffust ljus och en dimmerbrytare för justering av ljusstyrka. Designad av Constance Guisset. Bra att veta om Vertigo Nova golvlampa - Sofistikerad design.- Grafiska linjer.- Lätt struktur.- Dimmer.- Inbyggd LED.- Bredd: 2400 mm.- Höjd: 2100-2300 mm.- Kelvin: 2700 K- Certifierad enligt: CE, UL.- Vikt: 20 kg.- Denna produkt levereras omonterad.- Tillverkad i Frankrike Hur bör du ta hand om golvlampan?- Använd en torr trasa. Vi har valt ut Vit Golvlampor i Stål från Petite Friture med stor omsorg.
 • Petite Friture Grillo Vägglampa Liten /rosa - Vägglampor Vit

  Petite Friture Grillo Vägglampa Liten /rosa - Vägglampor Vit
  Elegant vägglampa med en solliknande metalldisk som döljer glödlampan, och fördelar ljuset. Shoppa Vägglampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • Petite Friture Grillo Vägglampa Liten Med Sladd /grön - Vägglampor Vit

  Petite Friture Grillo Vägglampa Liten Med Sladd /grön - Vägglampor Vit
  Elegant vägglampa med en solliknande metalldisk som döljer glödlampan, och fördelar ljuset. 3 meter textilsladd med av/på brytare. Shoppa Vägglampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • Petite Friture Grillo Vägglampa Stor Med Sladd /gul - Vägglampor Vit

  Petite Friture Grillo Vägglampa Stor Med Sladd /gul - Vägglampor Vit
  Elegant vägglampa med en solliknande metalldisk som döljer glödlampan, och fördelar ljuset. 3 meter textilsladd med av/på brytare. Shoppa Vägglampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • Petite Friture Grillo Vägglampa Liten /grön - Vägglampor Vit

  Petite Friture Grillo Vägglampa Liten /grön - Vägglampor Vit
  Elegant vägglampa med en solliknande metalldisk som döljer glödlampan, och fördelar ljuset. Shoppa Vägglampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • Petite Friture Vertigo Nova Golvlampa Svart - Golvlampor Stål Svart - L0840901

  Petite Friture Vertigo Nova Golvlampa Svart - Golvlampor Stål Svart - L0840901
  Vertigo Nova golvlampa från Petite Friture med en sofistikerad design med grafiska linjer och en lätt struktur. Den har en inbyggd LED med ett diffust ljus och en dimmerbrytare för justering av ljusstyrka. Designad av Constance Guisset. Bra att veta om Vertigo Nova golvlampa - Sofistikerad design.- Grafiska linjer.- Lätt struktur.- Dimmer.- Inbyggd LED.- Bredd: 2400 mm.- Höjd: 2100-2300 mm.- Kelvin: 2700 K- Certifierad enligt: CE, UL.- Vikt: 20 kg.- Denna produkt levereras omonterad.- Tillverkad i Frankrike Hur bör du ta hand om golvlampan?- Använd en torr trasa. Vi har valt ut Svart Golvlampor i Stål från Petite Friture med stor omsorg.
 • Vertigo taklampa Large - grön

  Vertigo taklampa Large - grön
 • Vertigo taklampa Large - vit

  Vertigo taklampa Large - vit
 • Petite Friture Quasar Bordslampa Portabel Sienna - Utomhusbelysning Aluminium Sienna - L0860105

  Petite Friture Quasar Bordslampa Portabel Sienna - Utomhusbelysning Aluminium Sienna - L0860105
  Quasar bordslampa från Petite Friture med en portabel design med moderna former. Lampan har hållbara material för att hålla i generationer och ett rep upptill för enkel upphängning. Den har en dimmerknapp med tre nivåer för justering av ljusstyrka. Laddas med USB-kabel. Går att använda både inom- och utomhus. Designad av Samy Rio. Bra att veta om Quasar bordslampa - Portabel design.- Moderna former.- Hållbara material.- Inbyggd LED.- Lumen: 150 lm- Höjd: 260 mm.- Kelvin: 2200 K- Uppladdningsbart batteri.- USB-C-kabel ingår.- Diameter: 170 mm.- IP-klassificering: IP54.- Garanti: 2 år.- Brinntid: 6.0 timmar.- Certifierad enligt: CE, FC.- Laddningstid: 4,5 timmar.- Vikt: 1.3 kg.- Skärmbredd: 170 mm.- Lampfotens bredd: 70 mm.- Tillverkad i Kina Hur bör du ta hand om bordslampan?- Rengör med en fuktig trasa. Vi har valt ut Sienna Utomhusbelysning i Aluminium från Petite Friture med stor omsorg.
 • Petite Friture Vertigo Nova Pendel 190 Cm Vit - Taklampor Stål Vit - L0840302

  Petite Friture Vertigo Nova Pendel 190 Cm Vit - Taklampor Stål Vit - L0840302
  Dimbar Vertigo Nova pendel från Petite Friture. Den har en sofistikerad design med grafiska linjer och en lätt struktur och en inbyggd LED med ett diffust ljus. Ett måste för den designintresserade. Designad av Constance Guisset. Bra att veta om Vertigo Nova pendel - Sofistikerad design.- Grafiska linjer.- Lätt struktur.- Ingår i serien Vertigo Nova.- Pendeln kommer i olika storlekar.- Pendeln finns i olika färgval.- Inbyggd LED.- 220 V.- Lumen: 1350 lm- Kelvin: 2700 K- IP-klassificering: IP20.- Certifierad enligt: CE, UL. Vi har valt ut Vit Taklampor i Stål från Petite Friture med stor omsorg.
 • Petite Friture Vertigo Nova Pendel 190 Cm Svart - Taklampor Stål Svart - L0840301

  Petite Friture Vertigo Nova Pendel 190 Cm Svart - Taklampor Stål Svart - L0840301
  Dimbar Vertigo Nova pendel från Petite Friture. Den har en sofistikerad design med grafiska linjer och en lätt struktur och en inbyggd LED med ett diffust ljus. Ett måste för den designintresserade. Designad av Constance Guisset. Bra att veta om Vertigo Nova pendel - Sofistikerad design.- Grafiska linjer.- Lätt struktur.- Ingår i serien Vertigo Nova.- Pendeln kommer i olika storlekar.- Pendeln finns i olika färgval.- Inbyggd LED.- 220 V.- Lumen: 1350 lm- Kelvin: 2700 K- IP-klassificering: IP20.- Certifierad enligt: CE, UL. Vi har valt ut Svart Taklampor i Stål från Petite Friture med stor omsorg.
 • Petite Friture Vertigo Nova Pendel 110 Cm Vit - Taklampor Stål Vit - L0840102

  Petite Friture Vertigo Nova Pendel 110 Cm Vit - Taklampor Stål Vit - L0840102
  Dimbar Vertigo Nova pendel från Petite Friture. Den har en sofistikerad design med grafiska linjer och en lätt struktur och en inbyggd LED med ett diffust ljus. Ett måste för den designintresserade. Designad av Constance Guisset. Bra att veta om Vertigo Nova pendel - Sofistikerad design.- Grafiska linjer.- Lätt struktur.- Ingår i serien Vertigo Nova.- Pendeln kommer i olika storlekar.- Pendeln finns i olika färgval.- Inbyggd LED.- 220 V.- Lumen: 1350 lm- Kelvin: 2700 K- IP-klassificering: IP20.- Certifierad enligt: CE, UL. Vi har valt ut Vit Taklampor i Stål från Petite Friture med stor omsorg.
 • Petite Friture Vertigo Nova Pendel 140 Cm Svart - Taklampor Stål Svart - L0840201

  Petite Friture Vertigo Nova Pendel 140 Cm Svart - Taklampor Stål Svart - L0840201
  Dimbar Vertigo Nova pendel från Petite Friture. Den har en sofistikerad design med grafiska linjer och en lätt struktur och en inbyggd LED med ett diffust ljus. Ett måste för den designintresserade. Designad av Constance Guisset. Bra att veta om Vertigo Nova pendel - Sofistikerad design.- Grafiska linjer.- Lätt struktur.- Ingår i serien Vertigo Nova.- Pendeln kommer i olika storlekar.- Pendeln finns i olika färgval.- Inbyggd LED.- 220 V.- Lumen: 1350 lm- Kelvin: 2700 K- IP-klassificering: IP20.- Certifierad enligt: CE, UL. Vi har valt ut Svart Taklampor i Stål från Petite Friture med stor omsorg.
 • Petite Friture Vertigo Nova Pendel 140 Cm Vit - Taklampor Stål Vit - L0840202

  Petite Friture Vertigo Nova Pendel 140 Cm Vit - Taklampor Stål Vit - L0840202
  Dimbar Vertigo Nova pendel från Petite Friture. Den har en sofistikerad design med grafiska linjer och en lätt struktur och en inbyggd LED med ett diffust ljus. Ett måste för den designintresserade. Designad av Constance Guisset. Bra att veta om Vertigo Nova pendel - Sofistikerad design.- Grafiska linjer.- Lätt struktur.- Ingår i serien Vertigo Nova.- Pendeln kommer i olika storlekar.- Pendeln finns i olika färgval.- Inbyggd LED.- 220 V.- Lumen: 1350 lm- Kelvin: 2700 K- IP-klassificering: IP20.- Certifierad enligt: CE, UL. Vi har valt ut Vit Taklampor i Stål från Petite Friture med stor omsorg.
 • Petite Friture Unseen Bordslampa Large - Bordslampor Mässing - L0851401

  Petite Friture Unseen Bordslampa Large - Bordslampor Mässing - L0851401
  Dimbar Unseen bordslampa från Petite Friture. Lampan har en elegant design med en häpnadsväckande teknik och en inbyggd LED med en böjd form och en lampfot i mässing. En perfekt lampa att ha i fönstret för lite extra mysighetsfaktor. Designad av Studio Pepe. Bra att veta om Unseen bordslampa - Elegant design.- Häpnadsväckande teknik.- Inbyggd LED.- Ingår i serien Unseen.- Bordslampan kommer i olika storlekar.- 220-240 V.- Kelvin: 2700 K- IP-klassificering: IP20.- Certifierad enligt: CE, UL. Hur bör du ta hand om bordslampan?- Rengör med en torr trasa. Vi har valt ut Mässing Bordslampor i Mässing från Petite Friture med stor omsorg.
 • Petite Friture Unseen Bordslampa Small - Bordslampor Mässing - L0851301

  Petite Friture Unseen Bordslampa Small - Bordslampor Mässing - L0851301
  Dimbar Unseen bordslampa från Petite Friture. Lampan har en elegant design med en häpnadsväckande teknik och en inbyggd LED med en böjd form och en lampfot i mässing. En perfekt lampa att ha i fönstret för lite extra mysighetsfaktor. Designad av Studio Pepe. Bra att veta om Unseen bordslampa - Elegant design.- Häpnadsväckande teknik.- Inbyggd LED.- Ingår i serien Unseen.- Bordslampan kommer i olika storlekar.- 220-240 V.- Kelvin: 2700 K- IP-klassificering: IP20.- Certifierad enligt: CE, UL. Hur bör du ta hand om bordslampan?- Rengör med en torr trasa. Vi har valt ut Mässing Bordslampor i Mässing från Petite Friture med stor omsorg.
 • Petite Friture Unseen O Pendel - Taklampor Mässing - L0850301

  Petite Friture Unseen O Pendel - Taklampor Mässing - L0850301
  Dimbar Unseen pendel från Petite Friture. Den har en elegant design med en häpnadsväckande teknik och en svävande känsla och en inbyggd LED. Den har en böjd form med detaljer i mässing. Produkten är vacker som den är men även fin att kombinera flera stycken i ett kluster. Designad av Studio Pepe. Bra att veta om Unseen pendel - Elegant design.- Häpnadsväckande teknik.- Svävande känsla.- Inbyggd LED.- Böjd form.- Design.- 220-240 V.- Kelvin: 2700 K- IP-klassificering: IP20.- Denna produkt levereras monterad. Hur bör du ta hand om pendeln?- Rengör med en torr trasa. Vi har valt ut Mässing Taklampor i Mässing från Petite Friture med stor omsorg.
 • Petite Friture Unseen J Pendel - Taklampor Mässing - L0850201

  Petite Friture Unseen J Pendel - Taklampor Mässing - L0850201
  Dimbar Unseen pendel från Petite Friture. Den har en elegant design med en häpnadsväckande teknik och en svävande känsla och en inbyggd LED. Den har en böjd form med detaljer i mässing. Produkten är vacker som den är men även fin att kombinera flera stycken i ett kluster. Designad av Studio Pepe. Bra att veta om Unseen pendel - Elegant design.- Häpnadsväckande teknik.- Svävande känsla.- Inbyggd LED.- Böjd form.- Design.- 220-240 V.- Kelvin: 2700 K- IP-klassificering: IP20.- Denna produkt levereras monterad. Hur bör du ta hand om pendeln?- Rengör med en torr trasa. Vi har valt ut Mässing Taklampor i Mässing från Petite Friture med stor omsorg.
 • Petite Friture Vertigo Pendel Liten Grön - Taklampor Stål Grön - L0020302

  Petite Friture Vertigo Pendel Liten Grön - Taklampor Stål Grön - L0020302
  Vertigo pendel från Petite Friture med en grafisk design med en lätt vikt för att få rörelse. Den är tillverkad av glasfiber med band i polyuretan för att få till ett vackert skuggspel på väggarna. och har en lång textilsladd med en takkopp. En perfekt detalj som garanterat blir ett hett samtalsämne bland dina gäster. CE-märkt. Formgiven av Constance Guisset. Bra att veta om Vertigo pendel - Grafisk design.- Lätt vikt.- Tillverkad av glasfiber och polyuretan.- Lång textilsladd.- Takkopp.- E27- Pendeln passar bra i köket.- Pendeln passar bra i vardagsrummet.- 220-240 V.- Höjd: 150 mm.- Diameter: 1400 mm.- IP-klassificering: IP20.- 75.0 Watt- Sladdlängd: 3000 mm.- Vikt: 500 g. Hur bör du ta hand om pendeln? - Packas upp varsamt.- Rengör med en fuktig trasa. Vi har valt ut Grön Taklampor i Stål från Petite Friture med stor omsorg.
 • Petite Friture Vertigo Pendel Liten Beetle - Taklampor Stål Beetle - L0020310

  Petite Friture Vertigo Pendel Liten Beetle - Taklampor Stål Beetle - L0020310
  Vertigo pendel från Petite Friture med en grafisk design med en lätt vikt för att få rörelse. Den är tillverkad av glasfiber med band i polyuretan för att få till ett vackert skuggspel på väggarna. och har en lång textilsladd med en takkopp. En perfekt detalj som garanterat blir ett hett samtalsämne bland dina gäster. CE-märkt. Formgiven av Constance Guisset. Bra att veta om Vertigo pendel - Grafisk design.- Lätt vikt.- Tillverkad av glasfiber och polyuretan.- Lång textilsladd.- Takkopp.- E27- Pendeln passar bra i köket.- Pendeln passar bra i vardagsrummet.- 220-240 V.- Höjd: 150 mm.- Diameter: 1400 mm.- IP-klassificering: IP20.- 75.0 Watt- Sladdlängd: 3000 mm.- Vikt: 500 g. Hur bör du ta hand om pendeln? - Packas upp varsamt.- Rengör med en fuktig trasa. Vi har valt ut Beetle Taklampor i Stål från Petite Friture med stor omsorg.
 • Petite Friture Vertigo Pendel Liten Cobalt - Taklampor Stål Koboltblå - L0020309

  Petite Friture Vertigo Pendel Liten Cobalt - Taklampor Stål Koboltblå - L0020309
  Vertigo pendel från Petite Friture med en grafisk design med en lätt vikt för att få rörelse. Den är tillverkad av glasfiber med band i polyuretan för att få till ett vackert skuggspel på väggarna. och har en lång textilsladd med en takkopp. En perfekt detalj som garanterat blir ett hett samtalsämne bland dina gäster. CE-märkt. Formgiven av Constance Guisset. Bra att veta om Vertigo pendel - Grafisk design.- Lätt vikt.- Tillverkad av glasfiber och polyuretan.- Lång textilsladd.- Takkopp.- E27- Pendeln passar bra i köket.- Pendeln passar bra i vardagsrummet.- 220-240 V.- Höjd: 150 mm.- Diameter: 1400 mm.- IP-klassificering: IP20.- 75.0 Watt- Sladdlängd: 3000 mm.- Vikt: 500 g. Hur bör du ta hand om pendeln? - Packas upp varsamt.- Rengör med en fuktig trasa. Vi har valt ut Koboltblå Taklampor i Stål från Petite Friture med stor omsorg.
 • Petite Friture Vertigo Pendel Stor Beetle - Taklampor Stål Beetle - L0020110

  Petite Friture Vertigo Pendel Stor Beetle - Taklampor Stål Beetle - L0020110
  Vertigo pendel från Petite Friture med en grafisk design med en lätt vikt för att få rörelse. Den är tillverkad av glasfiber med band i polyuretan för att få till ett vackert skuggspel på väggarna. och har en lång textilsladd med en takkopp. En perfekt detalj som garanterat blir ett hett samtalsämne bland dina gäster. CE-märkt. Formgiven av Constance Guisset. Bra att veta om Vertigo pendel - Grafisk design.- Lätt vikt.- Tillverkad av glasfiber och polyuretan.- Lång textilsladd.- Takkopp.- E27- Pendeln passar bra i köket.- Pendeln passar bra i vardagsrummet.- 220-240 V.- Höjd: 170 mm.- Diameter: 2000 mm.- IP-klassificering: IP20.- 75.0 Watt- Sladdlängd: 3000 mm.- Vikt: 500 g. Hur bör du ta hand om pendeln? - Packas upp varsamt.- Rengör med en fuktig trasa. Vi har valt ut Beetle Taklampor i Stål från Petite Friture med stor omsorg.
 • Petite Friture Vertigo Pendel Stor Cobalt - Taklampor Stål Koboltblå - L0020109

  Petite Friture Vertigo Pendel Stor Cobalt - Taklampor Stål Koboltblå - L0020109
  Vertigo pendel från Petite Friture med en grafisk design med en lätt vikt för att få rörelse. Den är tillverkad av glasfiber med band i polyuretan för att få till ett vackert skuggspel på väggarna. och har en lång textilsladd med en takkopp. En perfekt detalj som garanterat blir ett hett samtalsämne bland dina gäster. CE-märkt. Formgiven av Constance Guisset. Bra att veta om Vertigo pendel - Grafisk design.- Lätt vikt.- Tillverkad av glasfiber och polyuretan.- Lång textilsladd.- Takkopp.- E27- Pendeln passar bra i köket.- Pendeln passar bra i vardagsrummet.- 220-240 V.- Höjd: 170 mm.- Diameter: 2000 mm.- IP-klassificering: IP20.- 75.0 Watt- Sladdlängd: 3000 mm.- Vikt: 500 g. Hur bör du ta hand om pendeln? - Packas upp varsamt.- Rengör med en fuktig trasa. Vi har valt ut Koboltblå Taklampor i Stål från Petite Friture med stor omsorg.
 • Petite Friture Lanterna 47 Taklampa Medium Svart/guld - Taklampor Mix - L0420302

  Petite Friture Lanterna 47 Taklampa Medium Svart/guld - Taklampor Mix - L0420302
  Lanterna pendel från Petite Friture, formgiven av Sam Baron. En vacker pendel tillverkad i stål. Lampan har en enkel konstruktion och en gyllene interiör vilket gör att ljuset återspeglas och ger ett starkt och varmt sken. Lampans design är inspirerad av en kinesisk rundad lykta och skapar en härlig atmosfär i ditt hem. Vi har valt ut Mix Taklampor från Petite Friture med stor omsorg.
 • Petite Friture Lanterna 75 Taklampa Large Vit/guld - Taklampor Mix - L0420401

  Petite Friture Lanterna 75 Taklampa Large Vit/guld - Taklampor Mix - L0420401
  Lanterna pendel från Petite Friture, formgiven av Sam Baron. En vacker pendel tillverkad i stål. Lampan har en enkel konstruktion och en gyllene interiör vilket gör att ljuset återspeglas och ger ett starkt och varmt sken. Lampans design är inspirerad av en kinesisk rundad lykta och skapar en härlig atmosfär i ditt hem. Vi har valt ut Mix Taklampor från Petite Friture med stor omsorg.
 • Petite Friture Lanterna 75 Taklampa Large Svart/guld - Taklampor Mix - L0420402

  Petite Friture Lanterna 75 Taklampa Large Svart/guld - Taklampor Mix - L0420402
  Lanterna pendel från Petite Friture, formgiven av Sam Baron. En vacker pendel tillverkad i stål. Lampan har en enkel konstruktion och en gyllene interiör vilket gör att ljuset återspeglas och ger ett starkt och varmt sken. Lampans design är inspirerad av en kinesisk rundad lykta och skapar en härlig atmosfär i ditt hem. Vi har valt ut Mix Taklampor från Petite Friture med stor omsorg.
 • Petite Friture Vertigo Pendel Liten Koppar - Taklampor Stål Koppar - L0020304

  Petite Friture Vertigo Pendel Liten Koppar - Taklampor Stål Koppar - L0020304
  Vertigo pendel från Petite Friture med en grafisk design med en lätt vikt för att få rörelse. Den är tillverkad av glasfiber med band i polyuretan för att få till ett vackert skuggspel på väggarna. och har en lång textilsladd med en takkopp. En perfekt detalj som garanterat blir ett hett samtalsämne bland dina gäster. CE-märkt. Formgiven av Constance Guisset. Bra att veta om Vertigo pendel - Grafisk design.- Lätt vikt.- Tillverkad av glasfiber och polyuretan.- Lång textilsladd.- Takkopp.- E27- Pendeln passar bra i köket.- Pendeln passar bra i vardagsrummet.- 220-240 V.- Höjd: 150 mm.- Diameter: 1400 mm.- IP-klassificering: IP20.- 75.0 Watt- Sladdlängd: 3000 mm.- Vikt: 500 g. Hur bör du ta hand om pendeln? - Packas upp varsamt.- Rengör med en fuktig trasa. Vi har valt ut Koppar Taklampor i Stål från Petite Friture med stor omsorg.
 • Petite Friture Vertigo Pendel Liten Vit - Taklampor Stål Vit - L0020305

  Petite Friture Vertigo Pendel Liten Vit - Taklampor Stål Vit - L0020305
  Vertigo pendel från Petite Friture med en grafisk design med en lätt vikt för att få rörelse. Den är tillverkad av glasfiber med band i polyuretan för att få till ett vackert skuggspel på väggarna. och har en lång textilsladd med en takkopp. En perfekt detalj som garanterat blir ett hett samtalsämne bland dina gäster. CE-märkt. Formgiven av Constance Guisset. Bra att veta om Vertigo pendel - Grafisk design.- Lätt vikt.- Tillverkad av glasfiber och polyuretan.- Lång textilsladd.- Takkopp.- E27- Pendeln passar bra i köket.- Pendeln passar bra i vardagsrummet.- 220-240 V.- Höjd: 150 mm.- Diameter: 1400 mm.- IP-klassificering: IP20.- 75.0 Watt- Sladdlängd: 3000 mm.- Vikt: 500 g. Hur bör du ta hand om pendeln? - Packas upp varsamt.- Rengör med en fuktig trasa. Vi har valt ut Vit Taklampor i Stål från Petite Friture med stor omsorg.
 • Petite Friture Grillo Vägglampa Liten Med Sladd /rosa - Vägglampor Vit

  Petite Friture Grillo Vägglampa Liten Med Sladd /rosa - Vägglampor Vit
  Elegant vägglampa med en solliknande metalldisk som döljer glödlampan, och fördelar ljuset. 3 meter textilsladd med av/på brytare. Shoppa Vägglampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • Petite Friture Grillo Vägglampa Liten /gul - Vägglampor Vit

  Petite Friture Grillo Vägglampa Liten /gul - Vägglampor Vit
  Elegant vägglampa med en solliknande metalldisk som döljer glödlampan, och fördelar ljuset. Shoppa Vägglampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • Petite Friture Grillo Vägglampa Liten - Vägglampor Vit

  Petite Friture Grillo Vägglampa Liten - Vägglampor Vit
  Elegant vägglampa med en solliknande metalldisk som döljer glödlampan, och fördelar ljuset. Shoppa Vägglampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • Petite Friture Lanterna 22 Taklampa Small Vit/guld - Taklampor Mix - L0420101

  Petite Friture Lanterna 22 Taklampa Small Vit/guld - Taklampor Mix - L0420101
  Lanterna pendel från Petite Friture, formgiven av Sam Baron. En vacker pendel tillverkad i stål. Lampan har en enkel konstruktion och en gyllene interiör vilket gör att ljuset återspeglas och ger ett starkt och varmt sken. Lampans design är inspirerad av en kinesisk rundad lykta och skapar en härlig atmosfär i ditt hem. Vi har valt ut Mix Taklampor från Petite Friture med stor omsorg.
 • Petite Friture Lanterna 22 Taklampa Small Svart/guld - Taklampor Mix - L0420102

  Petite Friture Lanterna 22 Taklampa Small Svart/guld - Taklampor Mix - L0420102
  Lanterna pendel från Petite Friture, formgiven av Sam Baron. En vacker pendel tillverkad i stål. Lampan har en enkel konstruktion och en gyllene interiör vilket gör att ljuset återspeglas och ger ett starkt och varmt sken. Lampans design är inspirerad av en kinesisk rundad lykta och skapar en härlig atmosfär i ditt hem. Vi har valt ut Mix Taklampor från Petite Friture med stor omsorg.
 • Petite Friture Vertigo Pendel Stor Vit - Taklampor Stål Vit - L0020105

  Petite Friture Vertigo Pendel Stor Vit - Taklampor Stål Vit - L0020105
  Vertigo pendel från Petite Friture med en grafisk design med en lätt vikt för att få rörelse. Den är tillverkad av glasfiber med band i polyuretan för att få till ett vackert skuggspel på väggarna. och har en lång textilsladd med en takkopp. En perfekt detalj som garanterat blir ett hett samtalsämne bland dina gäster. CE-märkt. Formgiven av Constance Guisset. Bra att veta om Vertigo pendel - Grafisk design.- Lätt vikt.- Tillverkad av glasfiber och polyuretan.- Lång textilsladd.- Takkopp.- E27- Pendeln passar bra i köket.- Pendeln passar bra i vardagsrummet.- 220-240 V.- Höjd: 170 mm.- Diameter: 2000 mm.- IP-klassificering: IP20.- 75.0 Watt- Sladdlängd: 3000 mm.- Vikt: 500 g. Hur bör du ta hand om pendeln? - Packas upp varsamt.- Rengör med en fuktig trasa. Vi har valt ut Vit Taklampor i Stål från Petite Friture med stor omsorg.
 • Petite Friture Vertigo Pendel Stor Svart - Taklampor Stål Svart - L0020101

  Petite Friture Vertigo Pendel Stor Svart - Taklampor Stål Svart - L0020101
  Vertigo pendel från Petite Friture med en grafisk design med en lätt vikt för att få rörelse. Den är tillverkad av glasfiber med band i polyuretan för att få till ett vackert skuggspel på väggarna. och har en lång textilsladd med en takkopp. En perfekt detalj som garanterat blir ett hett samtalsämne bland dina gäster. CE-märkt. Formgiven av Constance Guisset. Bra att veta om Vertigo pendel - Grafisk design.- Lätt vikt.- Tillverkad av glasfiber och polyuretan.- Lång textilsladd.- Takkopp.- E27- Pendeln passar bra i köket.- Pendeln passar bra i vardagsrummet.- 220-240 V.- Höjd: 170 mm.- Diameter: 2000 mm.- IP-klassificering: IP20.- 75.0 Watt- Sladdlängd: 3000 mm.- Vikt: 500 g. Hur bör du ta hand om pendeln? - Packas upp varsamt.- Rengör med en fuktig trasa. Vi har valt ut Svart Taklampor i Stål från Petite Friture med stor omsorg.
 • Petite Friture Vertigo Pendel Stor Grön - Taklampor Stål Grön - L0020102

  Petite Friture Vertigo Pendel Stor Grön - Taklampor Stål Grön - L0020102
  Vertigo pendel från Petite Friture med en grafisk design med en lätt vikt för att få rörelse. Den är tillverkad av glasfiber med band i polyuretan för att få till ett vackert skuggspel på väggarna. och har en lång textilsladd med en takkopp. En perfekt detalj som garanterat blir ett hett samtalsämne bland dina gäster. CE-märkt. Formgiven av Constance Guisset. Bra att veta om Vertigo pendel - Grafisk design.- Lätt vikt.- Tillverkad av glasfiber och polyuretan.- Lång textilsladd.- Takkopp.- E27- Pendeln passar bra i köket.- Pendeln passar bra i vardagsrummet.- 220-240 V.- Höjd: 170 mm.- Diameter: 2000 mm.- IP-klassificering: IP20.- 75.0 Watt- Sladdlängd: 3000 mm.- Vikt: 500 g. Hur bör du ta hand om pendeln? - Packas upp varsamt.- Rengör med en fuktig trasa. Vi har valt ut Grön Taklampor i Stål från Petite Friture med stor omsorg.
 • Petite Friture Vertigo Pendel Stor Koppar - Taklampor Stål Koppar - L0020104

  Petite Friture Vertigo Pendel Stor Koppar - Taklampor Stål Koppar - L0020104
  Vertigo pendel från Petite Friture med en grafisk design med en lätt vikt för att få rörelse. Den är tillverkad av glasfiber med band i polyuretan för att få till ett vackert skuggspel på väggarna. och har en lång textilsladd med en takkopp. En perfekt detalj som garanterat blir ett hett samtalsämne bland dina gäster. CE-märkt. Formgiven av Constance Guisset. Bra att veta om Vertigo pendel - Grafisk design.- Lätt vikt.- Tillverkad av glasfiber och polyuretan.- Lång textilsladd.- Takkopp.- E27- Pendeln passar bra i köket.- Pendeln passar bra i vardagsrummet.- 220-240 V.- Höjd: 170 mm.- Diameter: 2000 mm.- IP-klassificering: IP20.- 75.0 Watt- Sladdlängd: 3000 mm.- Vikt: 500 g. Hur bör du ta hand om pendeln? - Packas upp varsamt.- Rengör med en fuktig trasa. Vi har valt ut Koppar Taklampor i Stål från Petite Friture med stor omsorg.
 • Petite Friture Vertigo Pendel Liten Svart - Taklampor Stål Svart - L0020301

  Petite Friture Vertigo Pendel Liten Svart - Taklampor Stål Svart - L0020301
  Vertigo pendel från Petite Friture med en grafisk design med en lätt vikt för att få rörelse. Den är tillverkad av glasfiber med band i polyuretan för att få till ett vackert skuggspel på väggarna. och har en lång textilsladd med en takkopp. En perfekt detalj som garanterat blir ett hett samtalsämne bland dina gäster. CE-märkt. Formgiven av Constance Guisset. Bra att veta om Vertigo pendel - Grafisk design.- Lätt vikt.- Tillverkad av glasfiber och polyuretan.- Lång textilsladd.- Takkopp.- E27- Pendeln passar bra i köket.- Pendeln passar bra i vardagsrummet.- 220-240 V.- Höjd: 150 mm.- Diameter: 1400 mm.- IP-klassificering: IP20.- 75.0 Watt- Sladdlängd: 3000 mm.- Vikt: 500 g. Hur bör du ta hand om pendeln? - Packas upp varsamt.- Rengör med en fuktig trasa. Vi har valt ut Svart Taklampor i Stål från Petite Friture med stor omsorg.
 • Petite Friture Tidelight Bordslampa Transparent - Bordslampor Transparent - L0010101

  Petite Friture Tidelight Bordslampa Transparent - Bordslampor Transparent - L0010101
  Tidelight bordslampa från från Petite Friture, formgiven av Pierre Favresse. En lampa som är handblåst i en gjutform vilket gör att ingen lampa är den andra lik. Det tjocka glaset gör att lampan kan placeras både på bordet eller golvet. Lampan har en fot av kork vilket gör att den ligger stabilt på plats. Glaset har en vacker textur som påminner om bilindustrins lampor. Den ger ett varmt och diffust ljus och blir en vacker inredningsdetalj i ditt hem. Vi har valt ut Transparent Bordslampor från Petite Friture med stor omsorg.
 • Petite Friture Tidelight Bordslampa Rökfärgad - Bordslampor Smoke - L0010102

  Petite Friture Tidelight Bordslampa Rökfärgad - Bordslampor Smoke - L0010102
  Tidelight bordslampa från från Petite Friture, formgiven av Pierre Favresse. En lampa som är handblåst i en gjutform vilket gör att ingen lampa är den andra lik. Det tjocka glaset gör att lampan kan placeras både på bordet eller golvet. Lampan har en fot av kork vilket gör att den ligger stabilt på plats. Glaset har en vacker textur som påminner om bilindustrins lampor. Den ger ett varmt och diffust ljus och blir en vacker inredningsdetalj i ditt hem. Vi har valt ut Smoke Bordslampor från Petite Friture med stor omsorg.
 • Petite Friture TIDELIGHT Bordslampa Rökfärgad

  Petite Friture TIDELIGHT Bordslampa Rökfärgad
  Design: Petite Friture Koncept: Denna galna och roliga design kommer från franska Sam Baron, som har designat flera serier för Petite Friture. So-Sage-serien är, som namnet antyder, en serie glaslampor som är formade som, ja, grillade korvar. Tanken är att skapa kluster i olika storlekar, för att efterlikna utseendet på hängande korvar hos slaktaren. 6 olika modeller i olika storlekar och längder utgör serien och lamporna kan kombineras för att skapa ett kluster av transparenta lampor. Lampskärmen är tillverkad av borosilikatglas, grafitfärgad mässing och stål. Kombinationsmöjligheterna är otaliga och dessa lampor kommer definitivt att starta samtal med dina gäster. Alla lampor har en sladd på 175 cm. Hitta mer inspiration här petitefriture.com
 • Petite Friture VERTIGO Stor Taklampa Svart

  Petite Friture VERTIGO Stor Taklampa Svart
  Design: Petite Friture Koncept: Den världsberömda lampan Vertigo, skapad av prisbelönta Constance Guisset, skapade stor entusiasm i designbranschen när den lanserad som Petite Fritures första lampskapelse 2009. Den blev snabbt en klassiker och vann publikens pris på Design Parade de la Villa Noailles under lanseringsåret. Formen och varenda detalj är genomtänkt och mätt med precision. Lampan är till exempel gjord av ett lätt material som gör att lampan svänger när det kommer vind genom rummet. Dessutom har glödlampan placerats i en liten korg som tillsammans med lampskärmen ger ett fint skuggspel i tak och vägg när lampan tänds. Lampan finns i 6 olika färger, alla med sitt eget distinkta uttryck. Lampan finns i två storlekar. Den populära designen är skapad för att fungera i alla typer av rum - både stora och små. Med Vertigo-lampan får du en äkta, fransk designikon som kommer att glädja de flesta designälskare. Hitta mer inspiration här petitefriture.com
 • Petite Friture VERTIGO Stor Taklampa Grön

  Petite Friture VERTIGO Stor Taklampa Grön
  Design: Petite Friture Koncept: Den världsberömda lampan Vertigo, skapad av prisbelönta Constance Guisset, skapade stor entusiasm i designbranschen när den lanserad som Petite Fritures första lampskapelse 2009. Den blev snabbt en klassiker och vann publikens pris på Design Parade de la Villa Noailles under lanseringsåret. Formen och varenda detalj är genomtänkt och mätt med precision. Lampan är till exempel gjord av ett lätt material som gör att lampan svänger när det kommer vind genom rummet. Dessutom har glödlampan placerats i en liten korg som tillsammans med lampskärmen ger ett fint skuggspel i tak och vägg när lampan tänds. Lampan finns i 6 olika färger, alla med sitt eget distinkta uttryck. Lampan finns i två storlekar. Den populära designen är skapad för att fungera i alla typer av rum - både stora och små. Med Vertigo-lampan får du en äkta, fransk designikon som kommer att glädja de flesta designälskare. Hitta mer inspiration här petitefriture.com
 • Petite Friture VERTIGO Stor Taklampa Koppar

  Petite Friture VERTIGO Stor Taklampa Koppar
  Design: Petite Friture Koncept: Den världsberömda lampan Vertigo, skapad av prisbelönta Constance Guisset, skapade stor entusiasm i designbranschen när den lanserad som Petite Fritures första lampskapelse 2009. Den blev snabbt en klassiker och vann publikens pris på Design Parade de la Villa Noailles under lanseringsåret. Formen och varenda detalj är genomtänkt och mätt med precision. Lampan är till exempel gjord av ett lätt material som gör att lampan svänger när det kommer vind genom rummet. Dessutom har glödlampan placerats i en liten korg som tillsammans med lampskärmen ger ett fint skuggspel i tak och vägg när lampan tänds. Lampan finns i 6 olika färger, alla med sitt eget distinkta uttryck. Lampan finns i två storlekar. Den populära designen är skapad för att fungera i alla typer av rum - både stora och små. Med Vertigo-lampan får du en äkta, fransk designikon som kommer att glädja de flesta designälskare. Hitta mer inspiration här petitefriture.com
 • Petite Friture VERTIGO Stor Taklampa Vit

  Petite Friture VERTIGO Stor Taklampa Vit
  Design: Petite Friture Koncept: Den världsberömda lampan Vertigo, skapad av prisbelönta Constance Guisset, skapade stor entusiasm i designbranschen när den lanserad som Petite Fritures första lampskapelse 2009. Den blev snabbt en klassiker och vann publikens pris på Design Parade de la Villa Noailles under lanseringsåret. Formen och varenda detalj är genomtänkt och mätt med precision. Lampan är till exempel gjord av ett lätt material som gör att lampan svänger när det kommer vind genom rummet. Dessutom har glödlampan placerats i en liten korg som tillsammans med lampskärmen ger ett fint skuggspel i tak och vägg när lampan tänds. Lampan finns i 6 olika färger, alla med sitt eget distinkta uttryck. Lampan finns i två storlekar. Den populära designen är skapad för att fungera i alla typer av rum - både stora och små. Med Vertigo-lampan får du en äkta, fransk designikon som kommer att glädja de flesta designälskare. Hitta mer inspiration här petitefriture.com
 • Petite Friture VERTIGO Stor Taklampa Kobolt

  Petite Friture VERTIGO Stor Taklampa Kobolt
  Design: Petite Friture Koncept: Den världsberömda lampan Vertigo, skapad av prisbelönta Constance Guisset, skapade stor entusiasm i designbranschen när den lanserad som Petite Fritures första lampskapelse 2009. Den blev snabbt en klassiker och vann publikens pris på Design Parade de la Villa Noailles under lanseringsåret. Formen och varenda detalj är genomtänkt och mätt med precision. Lampan är till exempel gjord av ett lätt material som gör att lampan svänger när det kommer vind genom rummet. Dessutom har glödlampan placerats i en liten korg som tillsammans med lampskärmen ger ett fint skuggspel i tak och vägg när lampan tänds. Lampan finns i 6 olika färger, alla med sitt eget distinkta uttryck. Lampan finns i två storlekar. Den populära designen är skapad för att fungera i alla typer av rum - både stora och små. Med Vertigo-lampan får du en äkta, fransk designikon som kommer att glädja de flesta designälskare. Hitta mer inspiration här petitefriture.com
 • Petite Friture VERTIGO Liten Taklampa Svart

  Petite Friture VERTIGO Liten Taklampa Svart
  Design: Petite Friture Koncept: Den världsberömda lampan Vertigo, skapad av prisbelönta Constance Guisset, skapade stor entusiasm i designbranschen när den lanserad som Petite Fritures första lampskapelse 2009. Den blev snabbt en klassiker och vann publikens pris på Design Parade de la Villa Noailles under lanseringsåret. Formen och varenda detalj är genomtänkt och mätt med precision. Lampan är till exempel gjord av ett lätt material som gör att lampan svänger när det kommer vind genom rummet. Dessutom har glödlampan placerats i en liten korg som tillsammans med lampskärmen ger ett fint skuggspel i tak och vägg när lampan tänds. Lampan finns i 6 olika färger, alla med sitt eget distinkta uttryck. Lampan finns i två storlekar. Den populära designen är skapad för att fungera i alla typer av rum - både stora och små. Med Vertigo-lampan får du en äkta, fransk designikon som kommer att glädja de flesta designälskare. Hitta mer inspiration här petitefriture.com
 • Petite Friture VERTIGO Liten Taklampa Grön

  Petite Friture VERTIGO Liten Taklampa Grön
  Design: Petite Friture Koncept: Den världsberömda lampan Vertigo, skapad av prisbelönta Constance Guisset, skapade stor entusiasm i designbranschen när den lanserad som Petite Fritures första lampskapelse 2009. Den blev snabbt en klassiker och vann publikens pris på Design Parade de la Villa Noailles under lanseringsåret. Formen och varenda detalj är genomtänkt och mätt med precision. Lampan är till exempel gjord av ett lätt material som gör att lampan svänger när det kommer vind genom rummet. Dessutom har glödlampan placerats i en liten korg som tillsammans med lampskärmen ger ett fint skuggspel i tak och vägg när lampan tänds. Lampan finns i 6 olika färger, alla med sitt eget distinkta uttryck. Lampan finns i två storlekar. Den populära designen är skapad för att fungera i alla typer av rum - både stora och små. Med Vertigo-lampan får du en äkta, fransk designikon som kommer att glädja de flesta designälskare. Hitta mer inspiration här petitefriture.com
 • Petite Friture VERTIGO Liten Taklampa Koppar

  Petite Friture VERTIGO Liten Taklampa Koppar
  Design: Petite Friture Koncept: Den världsberömda lampan Vertigo, skapad av prisbelönta Constance Guisset, skapade stor entusiasm i designbranschen när den lanserad som Petite Fritures första lampskapelse 2009. Den blev snabbt en klassiker och vann publikens pris på Design Parade de la Villa Noailles under lanseringsåret. Formen och varenda detalj är genomtänkt och mätt med precision. Lampan är till exempel gjord av ett lätt material som gör att lampan svänger när det kommer vind genom rummet. Dessutom har glödlampan placerats i en liten korg som tillsammans med lampskärmen ger ett fint skuggspel i tak och vägg när lampan tänds. Lampan finns i 6 olika färger, alla med sitt eget distinkta uttryck. Lampan finns i två storlekar. Den populära designen är skapad för att fungera i alla typer av rum - både stora och små. Med Vertigo-lampan får du en äkta, fransk designikon som kommer att glädja de flesta designälskare. Hitta mer inspiration här petitefriture.com
 • Petite Friture VERTIGO Liten Taklampa Kobolt

  Petite Friture VERTIGO Liten Taklampa Kobolt
  Design: Petite Friture Koncept: Den världsberömda lampan Vertigo, skapad av prisbelönta Constance Guisset, skapade stor entusiasm i designbranschen när den lanserad som Petite Fritures första lampskapelse 2009. Den blev snabbt en klassiker och vann publikens pris på Design Parade de la Villa Noailles under lanseringsåret. Formen och varenda detalj är genomtänkt och mätt med precision. Lampan är till exempel gjord av ett lätt material som gör att lampan svänger när det kommer vind genom rummet. Dessutom har glödlampan placerats i en liten korg som tillsammans med lampskärmen ger ett fint skuggspel i tak och vägg när lampan tänds. Lampan finns i 6 olika färger, alla med sitt eget distinkta uttryck. Lampan finns i två storlekar. Den populära designen är skapad för att fungera i alla typer av rum - både stora och små. Med Vertigo-lampan får du en äkta, fransk designikon som kommer att glädja de flesta designälskare. Hitta mer inspiration här petitefriture.com
 • Petite Friture VERTIGO Hänglampa Liten

  Petite Friture VERTIGO Hänglampa Liten
  Design: Petite Friture Koncept: Den världsberömda lampan Vertigo, skapad av prisbelönta Constance Guisset, skapade stor entusiasm i designbranschen när den lanserad som Petite Fritures första lampskapelse 2009. Den blev snabbt en klassiker och vann publikens pris på Design Parade de la Villa Noailles under lanseringsåret. Formen och varenda detalj är genomtänkt och mätt med precision. Lampan är till exempel gjord av ett lätt material som gör att lampan svänger när det kommer vind genom rummet. Dessutom har glödlampan placerats i en liten korg som tillsammans med lampskärmen ger ett fint skuggspel i tak och vägg när lampan tänds. Lampan finns i 6 olika färger, alla med sitt eget distinkta uttryck. Lampan finns i två storlekar. Den populära designen är skapad för att fungera i alla typer av rum - både stora och små. Med Vertigo-lampan får du en äkta, fransk designikon som kommer att glädja de flesta designälskare. Hitta mer inspiration här petitefriture.com
 • Petite Friture LANTERNA Liten Taklampa Svart/Guld

  Petite Friture LANTERNA Liten Taklampa Svart/Guld
  Design: Petite Friture Koncept: Lanterna är en enkel och stilren lampa designad av Sam Baron - en känd, fransk designer som rör sig i det tidlösa och traditionella. Lampan finns i 3 olika storlekar, alla med sin egen formfaktor och finns i vit eller svart. Den enkla strukturen uppvägs av den varma atmosfären som lampan skapar när den tänds. Lampskärmens insida har en gyllene färg, vilket ser till att ljuset från lampan blir varmt och stämningsfullt. Lampan kan hänga för sig själv eller kombineras med olika storlekar och färger. Oavsett vilket får du en genomtänkt och enkel design som kan integreras i de flesta hem. Hitta mer inspiration här petitefriture.com
 • Petite Friture LANTERNA Mellan Taklampa Svart/Guld

  Petite Friture LANTERNA Mellan Taklampa Svart/Guld
  Design: Petite Friture Koncept: Lanterna är en enkel och stilren lampa designad av Sam Baron - en känd, fransk designer som rör sig i det tidlösa och traditionella. Lampan finns i 3 olika storlekar, alla med sin egen formfaktor och finns i vit eller svart. Den enkla strukturen uppvägs av den varma atmosfären som lampan skapar när den tänds. Lampskärmens insida har en gyllene färg, vilket ser till att ljuset från lampan blir varmt och stämningsfullt. Lampan kan hänga för sig själv eller kombineras med olika storlekar och färger. Oavsett vilket får du en genomtänkt och enkel design som kan integreras i de flesta hem. Hitta mer inspiration här petitefriture.com
 • Petite Friture LANTERNA Stor Taklampa Vit/Guld

  Petite Friture LANTERNA Stor Taklampa Vit/Guld
  Design: Petite Friture Koncept: Lanterna är en enkel och stilren lampa designad av Sam Baron - en känd, fransk designer som rör sig i det tidlösa och traditionella. Lampan finns i 3 olika storlekar, alla med sin egen formfaktor och finns i vit eller svart. Den enkla strukturen uppvägs av den varma atmosfären som lampan skapar när den tänds. Lampskärmens insida har en gyllene färg, vilket ser till att ljuset från lampan blir varmt och stämningsfullt. Lampan kan hänga för sig själv eller kombineras med olika storlekar och färger. Oavsett vilket får du en genomtänkt och enkel design som kan integreras i de flesta hem. Hitta mer inspiration här petitefriture.com
 • Petite Friture MEDITERRANEA Golvlampa Borstad Mässing

  Petite Friture MEDITERRANEA Golvlampa Borstad Mässing
  Design: Petite Friture Koncept: Mediterrania-serien är inspirerad av den viktlösa tvätten som hänger över balkongerna i de charmiga medelhavsstäderna i Italien. På samma sätt hänger lampskärmen som en trasa över LED-röret och skyddar det direkta ljuset i ett hisnande, perforerat mönster. Serien erbjuder bordslampor, golvlampor, vägglampor och taklampor - allt i en komplett design av massiv mässing. Om du inte gillar gyllene mässing kan du även välja färgad mässing, antingen vit eller svart. Oavsett så får du en elegant lampa som ger ett snyggt uttryck när den tänds. Golvlampan ger med sin perforerade lampskärm ett fint och mysigt ljus till vardagsrummet, köket eller kontoret. Lampan levereras med en ljusknapp för tändning och släckning. LED är integrerad.
 • Petite Friture MEDITERRANEA Golvlampa Svart

  Petite Friture MEDITERRANEA Golvlampa Svart
  Design: Petite Friture Koncept: Mediterrania-serien är inspirerad av den viktlösa tvätten som hänger över balkongerna i de charmiga medelhavsstäderna i Italien. På samma sätt hänger lampskärmen som en trasa över LED-röret och skyddar det direkta ljuset i ett hisnande, perforerat mönster. Serien erbjuder bordslampor, golvlampor, vägglampor och taklampor - allt i en komplett design av massiv mässing. Om du inte gillar gyllene mässing kan du även välja färgad mässing, antingen vit eller svart. Oavsett så får du en elegant lampa som ger ett snyggt uttryck när den tänds. Golvlampan ger med sin perforerade lampskärm ett fint och mysigt ljus till vardagsrummet, köket eller kontoret. Lampan levereras med en ljusknapp för tändning och släckning. LED är integrerad.
 • Petite Friture MEDITERRANEA Golvlampa Vit

  Petite Friture MEDITERRANEA Golvlampa Vit
  Design: Petite Friture Koncept: Mediterrania-serien är inspirerad av den viktlösa tvätten som hänger över balkongerna i de charmiga medelhavsstäderna i Italien. På samma sätt hänger lampskärmen som en trasa över LED-röret och skyddar det direkta ljuset i ett hisnande, perforerat mönster. Serien erbjuder bordslampor, golvlampor, vägglampor och taklampor - allt i en komplett design av massiv mässing. Om du inte gillar gyllene mässing kan du även välja färgad mässing, antingen vit eller svart. Oavsett så får du en elegant lampa som ger ett snyggt uttryck när den tänds. Golvlampan ger med sin perforerade lampskärm ett fint och mysigt ljus till vardagsrummet, köket eller kontoret. Lampan levereras med en ljusknapp för tändning och släckning. LED är integrerad.
 • Petite Friture MEDITERRANEA Vägglampa Borstad Mässing

  Petite Friture MEDITERRANEA Vägglampa Borstad Mässing
  Design: Petite Friture Koncept: Mediterrania-serien är inspirerad av den viktlösa tvätten som hänger över balkongerna i de charmiga medelhavsstäderna i Italien. På samma sätt hänger lampskärmen som en trasa över LED-röret och skyddar det direkta ljuset i ett hisnande, perforerat mönster. Serien erbjuder bordslampor, golvlampor, vägglampor och taklampor - allt i en komplett design av massiv mässing. Om du inte gillar gyllene mässing kan du även välja färgad mässing, antingen vit eller svart. Oavsett så får du en elegant lampa som ger ett snyggt uttryck när den tänds. Golvlampan ger med sin perforerade lampskärm ett fint och mysigt ljus till vardagsrummet, köket eller kontoret. Lampan levereras med en ljusknapp för tändning och släckning. LED är integrerad.
 • Petite Friture MEDITERRANEA Vägglampa Svart

  Petite Friture MEDITERRANEA Vägglampa Svart
  Design: Petite Friture Koncept: Mediterrania-serien är inspirerad av den viktlösa tvätten som hänger över balkongerna i de charmiga medelhavsstäderna i Italien. På samma sätt hänger lampskärmen som en trasa över LED-röret och skyddar det direkta ljuset i ett hisnande, perforerat mönster. Serien erbjuder bordslampor, golvlampor, vägglampor och taklampor - allt i en komplett design av massiv mässing. Om du inte gillar gyllene mässing kan du även välja färgad mässing, antingen vit eller svart. Oavsett så får du en elegant lampa som ger ett snyggt uttryck när den tänds. Golvlampan ger med sin perforerade lampskärm ett fint och mysigt ljus till vardagsrummet, köket eller kontoret. Lampan levereras med en ljusknapp för tändning och släckning. LED är integrerad.
 • Petite Friture MEDITERRANEA Vägglampa Vit

  Petite Friture MEDITERRANEA Vägglampa Vit
  Design: Petite Friture Koncept: Mediterrania-serien är inspirerad av den viktlösa tvätten som hänger över balkongerna i de charmiga medelhavsstäderna i Italien. På samma sätt hänger lampskärmen som en trasa över LED-röret och skyddar det direkta ljuset i ett hisnande, perforerat mönster. Serien erbjuder bordslampor, golvlampor, vägglampor och taklampor - allt i en komplett design av massiv mässing. Om du inte gillar gyllene mässing kan du även välja färgad mässing, antingen vit eller svart. Oavsett så får du en elegant lampa som ger ett snyggt uttryck när den tänds. Golvlampan ger med sin perforerade lampskärm ett fint och mysigt ljus till vardagsrummet, köket eller kontoret. Lampan levereras med en ljusknapp för tändning och släckning. LED är integrerad.
 • Petite Friture MEDITERRANEA Bordslampa Borstad Mässing

  Petite Friture MEDITERRANEA Bordslampa Borstad Mässing
  Design: Petite Friture Koncept: Mediterrania-serien är inspirerad av den viktlösa tvätten som hänger över balkongerna i de charmiga medelhavsstäderna i Italien. På samma sätt hänger lampskärmen som en trasa över LED-röret och skyddar det direkta ljuset i ett hisnande, perforerat mönster. Serien erbjuder bordslampor, golvlampor, vägglampor och taklampor - allt i en komplett design av massiv mässing. Om du inte gillar gyllene mässing kan du även välja färgad mässing, antingen vit eller svart. Oavsett så får du en elegant lampa som ger ett snyggt uttryck när den tänds. Golvlampan ger med sin perforerade lampskärm ett fint och mysigt ljus till vardagsrummet, köket eller kontoret. Lampan levereras med en ljusknapp för tändning och släckning. LED är integrerad.
 • Petite Friture MEDITERRANEA Bordslampa Svart

  Petite Friture MEDITERRANEA Bordslampa Svart
  Design: Petite Friture Koncept: Mediterrania-serien är inspirerad av den viktlösa tvätten som hänger över balkongerna i de charmiga medelhavsstäderna i Italien. På samma sätt hänger lampskärmen som en trasa över LED-röret och skyddar det direkta ljuset i ett hisnande, perforerat mönster. Serien erbjuder bordslampor, golvlampor, vägglampor och taklampor - allt i en komplett design av massiv mässing. Om du inte gillar gyllene mässing kan du även välja färgad mässing, antingen vit eller svart. Oavsett så får du en elegant lampa som ger ett snyggt uttryck när den tänds. Golvlampan ger med sin perforerade lampskärm ett fint och mysigt ljus till vardagsrummet, köket eller kontoret. Lampan levereras med en ljusknapp för tändning och släckning. LED är integrerad.
 • Petite Friture MEDITERRANEA Bordslampa Vit

  Petite Friture MEDITERRANEA Bordslampa Vit
  Design: Petite Friture Koncept: Mediterrania-serien är inspirerad av den viktlösa tvätten som hänger över balkongerna i de charmiga medelhavsstäderna i Italien. På samma sätt hänger lampskärmen som en trasa över LED-röret och skyddar det direkta ljuset i ett hisnande, perforerat mönster. Serien erbjuder bordslampor, golvlampor, vägglampor och taklampor - allt i en komplett design av massiv mässing. Om du inte gillar gyllene mässing kan du även välja färgad mässing, antingen vit eller svart. Oavsett så får du en elegant lampa som ger ett snyggt uttryck när den tänds. Golvlampan ger med sin perforerade lampskärm ett fint och mysigt ljus till vardagsrummet, köket eller kontoret. Lampan levereras med en ljusknapp för tändning och släckning. LED är integrerad.
 • Petite Friture MEDITERRANEA 100 CM Dimbar Taklampa Borstad Mässing

  Petite Friture MEDITERRANEA 100 CM Dimbar Taklampa Borstad Mässing
  Design: Petite Friture Koncept: Mediterrania-serien är inspirerad av den viktlösa tvätten som hänger över balkongerna i de charmiga medelhavsstäderna i Italien. På samma sätt hänger lampskärmen som en trasa över LED-röret och skyddar det direkta ljuset i ett hisnande, perforerat mönster. Serien erbjuder bordslampor, golvlampor, vägglampor och taklampor - allt i en komplett design av massiv mässing. Om du inte gillar gyllene mässing kan du även välja färgad mässing, antingen vit eller svart. Oavsett så får du en elegant lampa som ger ett snyggt uttryck när den tänds. Golvlampan ger med sin perforerade lampskärm ett fint och mysigt ljus till vardagsrummet, köket eller kontoret. Lampan levereras med en ljusknapp för tändning och släckning. LED är integrerad.
 • Petite Friture MEDITERRANEA 100 CM Dimbar Taklampa Svart

  Petite Friture MEDITERRANEA 100 CM Dimbar Taklampa Svart
  Design: Petite Friture Koncept: Mediterrania-serien är inspirerad av den viktlösa tvätten som hänger över balkongerna i de charmiga medelhavsstäderna i Italien. På samma sätt hänger lampskärmen som en trasa över LED-röret och skyddar det direkta ljuset i ett hisnande, perforerat mönster. Serien erbjuder bordslampor, golvlampor, vägglampor och taklampor - allt i en komplett design av massiv mässing. Om du inte gillar gyllene mässing kan du även välja färgad mässing, antingen vit eller svart. Oavsett så får du en elegant lampa som ger ett snyggt uttryck när den tänds. Golvlampan ger med sin perforerade lampskärm ett fint och mysigt ljus till vardagsrummet, köket eller kontoret. Lampan levereras med en ljusknapp för tändning och släckning. LED är integrerad.
 • Petite Friture MEDITERRANEA 100 CM Dimbar Taklampa Vit

  Petite Friture MEDITERRANEA 100 CM Dimbar Taklampa Vit
  Design: Petite Friture Koncept: Mediterrania-serien är inspirerad av den viktlösa tvätten som hänger över balkongerna i de charmiga medelhavsstäderna i Italien. På samma sätt hänger lampskärmen som en trasa över LED-röret och skyddar det direkta ljuset i ett hisnande, perforerat mönster. Serien erbjuder bordslampor, golvlampor, vägglampor och taklampor - allt i en komplett design av massiv mässing. Om du inte gillar gyllene mässing kan du även välja färgad mässing, antingen vit eller svart. Oavsett så får du en elegant lampa som ger ett snyggt uttryck när den tänds. Golvlampan ger med sin perforerade lampskärm ett fint och mysigt ljus till vardagsrummet, köket eller kontoret. Lampan levereras med en ljusknapp för tändning och släckning. LED är integrerad.
 • Petite Friture MEDITERRANEA 160 CM Dimbar Taklampa Borstad Mässing

  Petite Friture MEDITERRANEA 160 CM Dimbar Taklampa Borstad Mässing
  Design: Petite Friture Koncept: Mediterrania-serien är inspirerad av den viktlösa tvätten som hänger över balkongerna i de charmiga medelhavsstäderna i Italien. På samma sätt hänger lampskärmen som en trasa över LED-röret och skyddar det direkta ljuset i ett hisnande, perforerat mönster. Serien erbjuder bordslampor, golvlampor, vägglampor och taklampor - allt i en komplett design av massiv mässing. Om du inte gillar gyllene mässing kan du även välja färgad mässing, antingen vit eller svart. Oavsett så får du en elegant lampa som ger ett snyggt uttryck när den tänds. Golvlampan ger med sin perforerade lampskärm ett fint och mysigt ljus till vardagsrummet, köket eller kontoret. Lampan levereras med en ljusknapp för tändning och släckning. LED är integrerad.
 • Petite Friture MEDITERRANEA 160 CM Dimbar Taklampa Svart

  Petite Friture MEDITERRANEA 160 CM Dimbar Taklampa Svart
  Design: Petite Friture Koncept: Mediterrania-serien är inspirerad av den viktlösa tvätten som hänger över balkongerna i de charmiga medelhavsstäderna i Italien. På samma sätt hänger lampskärmen som en trasa över LED-röret och skyddar det direkta ljuset i ett hisnande, perforerat mönster. Serien erbjuder bordslampor, golvlampor, vägglampor och taklampor - allt i en komplett design av massiv mässing. Om du inte gillar gyllene mässing kan du även välja färgad mässing, antingen vit eller svart. Oavsett så får du en elegant lampa som ger ett snyggt uttryck när den tänds. Golvlampan ger med sin perforerade lampskärm ett fint och mysigt ljus till vardagsrummet, köket eller kontoret. Lampan levereras med en ljusknapp för tändning och släckning. LED är integrerad.
 • Petite Friture MEDITERRANEA 160 CM Dimbar Taklampa Vit

  Petite Friture MEDITERRANEA 160 CM Dimbar Taklampa Vit
  Design: Petite Friture Koncept: Mediterrania-serien är inspirerad av den viktlösa tvätten som hänger över balkongerna i de charmiga medelhavsstäderna i Italien. På samma sätt hänger lampskärmen som en trasa över LED-röret och skyddar det direkta ljuset i ett hisnande, perforerat mönster. Serien erbjuder bordslampor, golvlampor, vägglampor och taklampor - allt i en komplett design av massiv mässing. Om du inte gillar gyllene mässing kan du även välja färgad mässing, antingen vit eller svart. Oavsett så får du en elegant lampa som ger ett snyggt uttryck när den tänds. Golvlampan ger med sin perforerade lampskärm ett fint och mysigt ljus till vardagsrummet, köket eller kontoret. Lampan levereras med en ljusknapp för tändning och släckning. LED är integrerad.
 • Petite Friture VERTIGO NOVA Golvlampa Vit Ø110CM

  Petite Friture VERTIGO NOVA Golvlampa Vit Ø110CM
  Design: Petite Friture Koncept: Vertigo Nova Golvlampa är en ny version av den mycket berömda Vertigo-taklampan. Vertigo Nova är tillverkad med den senaste LED-tekniken och ger därmed ett renare ljus än den vanliga Vertigo-lampan. Vertigo Nova Golvlampa finns i två färger, svart respektive vit. Den världsberömda Vertigo-lampan, designad av prisbelönta Constance Guisset, skapade stor entusiasm i designbranschen när den lanserad som Petite Fritures första lampskapelse 2009. Den blev snabbt en klassiker och vann även publikpriset på Design Parade de la Villa Noailles under lanseringsåret. Formen och varenda detalj är genomtänkt och mätt med precision. Lampan är till exempel gjord av ett lätt material som gör att lampan gungar när det kommer vind genom rummet. Dessutom är glödlampan placerad i en liten korg som tillsammans med lampskärmen ger ett fint skuggspel i tak och vägg när den tänds. Den populära designen är designad för att fungera i alla typer av rum - både stora och små. Med Vertigo-lampan får du en äkta, fransk designikon som kommer att glädja de flesta designälskare. Hitta mer inspiration här petitefriture.com
 • Petite Friture UNSEEN Vägglampa

  Petite Friture UNSEEN Vägglampa
  Design: StudioPEPE för Petite Friture Koncept: Unseen är en vidareutveckling av det mer klassiska sättet att använda neonrör. Unseen-serien är designad av duon från Milan Studio Pepe. Serien består av 6 lampor: 2 bordslampor, 1 vägglampa, 2 taklampor och 1 ljuskrona. Lampornas design är fokuserad kring LED-glödlampan i kombination med användning av mässing. Hitta mer inspiration här petitefriture.com
 • Petite Friture UNSEEN Taklampa X3

  Petite Friture UNSEEN Taklampa X3
  Design: StudioPEPE för Petite Friture Koncept: Unseen är en vidareutveckling av det mer klassiska sättet att använda neonrör. Unseen-serien är designad av duon från Milan Studio Pepe. Serien består av 6 lampor: 2 bordslampor, 1 vägglampa, 2 taklampor och 1 ljuskrona. Lampornas design är fokuserad kring LED-glödlampan i kombination med användning av mässing. Hitta mer inspiration här petitefriture.com
 • Petite Friture UNSEEN Taklampa X5

  Petite Friture UNSEEN Taklampa X5
  Design: StudioPEPE för Petite Friture Koncept: Unseen är en vidareutveckling av det mer klassiska sättet att använda neonrör. Unseen-serien är designad av duon från Milan Studio Pepe. Serien består av 6 lampor: 2 bordslampor, 1 vägglampa, 2 taklampor och 1 ljuskrona. Lampornas design är fokuserad kring LED-glödlampan i kombination med användning av mässing. Hitta mer inspiration här petitefriture.com
 • Petite Friture UNSEEN Bordslampa Liten

  Petite Friture UNSEEN Bordslampa Liten
  Design: StudioPEPE för Petite Friture Koncept: Unseen är en vidareutveckling av det mer klassiska sättet att använda neonrör. Unseen-serien är designad av duon från Milan Studio Pepe. Serien består av 6 lampor: 2 bordslampor, 1 vägglampa, 2 taklampor och 1 ljuskrona. Lampornas design är fokuserad kring LED-glödlampan i kombination med användning av mässing. Hitta mer inspiration här petitefriture.com
 • Petite Friture UNSEEN Bordslampa Stor

  Petite Friture UNSEEN Bordslampa Stor
  Design: StudioPEPE för Petite Friture Koncept: Unseen är en vidareutveckling av det mer klassiska sättet att använda neonrör. Unseen-serien är designad av duon från Milan Studio Pepe. Serien består av 6 lampor: 2 bordslampor, 1 vägglampa, 2 taklampor och 1 ljuskrona. Lampornas design är fokuserad kring LED-glödlampan i kombination med användning av mässing. Hitta mer inspiration här petitefriture.com