Petite Friture lampor

 • Petite Friture Vertigo Nova Pendel 110 Cm Svart - Taklampor Stål Svart - L0840101

  Petite Friture Vertigo Nova Pendel 110 Cm Svart - Taklampor Stål Svart - L0840101
  Dimbar Vertigo Nova pendel från Petite Friture med en sofistikerad design med grafiska linjer och en lätt struktur. Den har en inbyggd LED med ett diffust ljus. Ett måste för den designintresserade. Design av Constance Guisset. Bra att veta om Vertigo Nova pendel - Sofistikerad design.- Grafiska linjer.- Lätt struktur.- Inbyggd LED.- Pendeln finns i olika storlekar.- Pendeln finns i olika färgval.- Certifierad enligt: CE, UL.- Ingår i serien Vertigo Nova.- Lumen: 1350 lm- Kelvin: 2700 K- 220 V.- IP-klassificering: IP20. Vi har valt ut Svart Taklampor i Stål från Petite Friture med stor omsorg.
 • Petite Friture VERTIGO Liten Taklampa Vit

  Petite Friture VERTIGO Liten Taklampa Vit
  Design: Petite Friture Koncept: Den världsberömda lampan Vertigo, skapad av prisbelönta Constance Guisset, skapade stor entusiasm i designbranschen när den lanserad som Petite Fritures första lampskapelse 2009. Den blev snabbt en klassiker och vann publikens pris på Design Parade de la Villa Noailles under lanseringsåret. Formen och varenda detalj är genomtänkt och mätt med precision. Lampan är till exempel gjord av ett lätt material som gör att lampan svänger när det kommer vind genom rummet. Dessutom har glödlampan placerats i en liten korg som tillsammans med lampskärmen ger ett fint skuggspel i tak och vägg när lampan tänds. Lampan finns i 6 olika färger, alla med sitt eget distinkta uttryck. Lampan finns i två storlekar. Den populära designen är skapad för att fungera i alla typer av rum - både stora och små. Med Vertigo-lampan får du en äkta, fransk designikon som kommer att glädja de flesta designälskare.
 • Petite Friture Vertigo Pendel 110 Cm Svart - Taklampor Stål Svart - L0020901

  Petite Friture Vertigo Pendel 110 Cm Svart - Taklampor Stål Svart - L0020901
  Vertigo pendel från Petite Friture med en ikonisk design med en lätt vikt och ett svävande uttryck. Den har en luftig form för att skapa ett vackert skuggspel på väggarna. En perfekt inredningsdetalj för att förvandla ett tråkigt rum till en visuell och spännande plats. Tillverkad i Frankrike. Design av Constance Guisset. Originaldesign från år 2010. Bra att veta om Vertigo pendel - Vertigo uppskattas för den ikoniska designen.- Vertigo är också omtyckt för det svävande uttrycket.- Pendeln finns i olika storlekar.- Pendeln finns i olika färgval.- Tillverkad i Frankrike.- Ingår i serien Vertigo.- Ljuskälla ingår inte. Vi har valt ut Svart Taklampor i Stål från Petite Friture med stor omsorg.
 • Petite Friture VERTIGO NOVA Vägglampa Vit

  Petite Friture VERTIGO NOVA Vägglampa Vit
  Design: Petite Friture, 2020 Koncept: Vertigo NOVA är en 2020-version av den välkända Vertigo-taklampan från 2009. Vertigo NOVA är gjord med den senaste LED-tekniken och ger därmed ett renare ljus än den ursprungliga Vertigo-lampan. Vertigo NOVA-taklampan tillverkas i 3 storlekar - Ø110, Ø140 och Ø190. Vertigo NOVA är baserad på den världsberömda Vertigo-lampan, skapad av prisbelönta Constance Guisset, som skapade stor entusiasm i designbranschen när den lanserad som Petite Fritures första lampskapelse år 2009. Den blev snabbt en klassiker och vann även publikens pris vid Design Parade de la Villa Noailles under lanseringsåret. Guisset har lagt mycket tanke på denna design och varenda detalj är genomtänkt och mätt med precision. Lampan är till exempel gjord av ett lätt material som gör att lampan viftar när det kommer vind genom rummet. Dessutom placeras glödlampan i en liten korg, som tillsammans med lampskärmen skapar ett fint skuggspel i tak och vägg när lampan är tänd. Den folkliga designen är designad för att fungera i alla typer av rum - både stora och små. Vissa kanske tycker att den är fin ovanför sängen i sovrummet. Andra kommer att använda den i köket, i vardagsrummet eller kanske i en större hall. Med Vertigo NOVA-taklampan får du en äkta, fransk designikon i en modern och lite mer strömlinjeformad version, som kommer att glädja de flesta designälskare.
 • Petite Friture Vertigo Nova Pendel 140 Cm Vit - Taklampor Stål Vit - L0840202

  Petite Friture Vertigo Nova Pendel 140 Cm Vit - Taklampor Stål Vit - L0840202
  Dimbar Vertigo Nova pendel från Petite Friture med en sofistikerad design med grafiska linjer och en lätt struktur. Den har en inbyggd LED med ett diffust ljus. Ett måste för den designintresserade. Design av Constance Guisset. Bra att veta om Vertigo Nova pendel - Sofistikerad design.- Grafiska linjer.- Lätt struktur.- Inbyggd LED.- Pendeln finns i olika storlekar.- Pendeln finns i olika färgval.- Certifierad enligt: CE, UL.- Ingår i serien Vertigo Nova.- Lumen: 1350 lm- Kelvin: 2700 K- 220 V.- IP-klassificering: IP20. Vi har valt ut Vit Taklampor i Stål från Petite Friture med stor omsorg.
 • Petite Friture CHERRY LED Taklampa Extra Liten Svart

  Petite Friture CHERRY LED Taklampa Extra Liten Svart
  Design: Daniel-Emma Koncept: Taklampan skapades av de två australiska formgivarna Daniel To och Emma Aiston för Petite Friture. Denna enkla, konformade taklampa är generellt sett en subtil lampa, men reflekterar med sitt "körsbär" en extra dimension. Beroende på vilken färg ändras färgen på kulan som hänger i botten av lampan. På den svarta taklampan får du till exempel "körsbäret" i en vacker, spegelliknande epoxifärg och med den vita en mer dämpad och diskret gyllene kula. Oavsett vilken färg du väljer får du en stilren och elegant taklampa som kan användas på många ställen i hemmet. Lampan finns i olika storlekar och systemsammanhang och kommer med en matchande baldakin.
 • Petite Friture Unseen Vägglampa O - Vägglampor Mässing - L0850601

  Petite Friture Unseen Vägglampa O - Vägglampor Mässing - L0850601
  Unseen vägglampa från Petite Friture med en unik design med grafiska former och ett svävande uttryck. Modern teknologi med en inbyggd LED för optimal användarupplevelse. Varmvitt ljus för att skapa en harmonisk atmosfär i rummet. Den har mässingdetaljer för en lyxig känsla. Ett måste för den designintresserade. Inspirerad av klassiska neonljus. Tillverkad i Frankrike. Design av Studio Pepe. Originaldesign från år 2020. Bra att veta om Unseen vägglampa - Unseen uppskattas för den magnifika designen.- Unseen är också omtyckt för den moderna teknologin.- Inbyggd LED.- Varmvitt ljus.- Är även tillgänglig som pendel och en ljuskrona.- Tillverkad i Frankrike.- Ingår i serien Unseen. Vi har valt ut Mässing Vägglampor i Mässing från Petite Friture med stor omsorg.
 • Petite Friture Tidelight Bordslampa Transparent - Bordslampor Munblåst Glas Transparent - L0010101

  Petite Friture Tidelight Bordslampa Transparent - Bordslampor Munblåst Glas Transparent - L0010101
  Tidelight bordslampa från Petite Friture med en iögonfallande design i munblåst glas med en texturerad yta och ett behagligt ljus. Bas i kork för ökad stabilitet. En perfekt lampa att ha i fönstret för lite extra mysighetsfaktor. Design av Pierre Favresse. Bra att veta om Tidelight bordslampa - Tidelight uppskattas för den unika designen.- Tidelight är också omtyckt för det munblåsta glaset.- Bordslampan finns i olika färgval.- Ingår i serien Tidelight.- Ljuskälla ingår inte. Bordslampans tekniska egenskaper:- Sockel: E14- Max. 15 Watt- Bredd: 265 mm.- Diameter: 300 mm.- Sladdlängd: 1800 mm. Vi har valt ut Transparent Bordslampor i Munblåst glas från Petite Friture med stor omsorg.
 • Petite Friture Tidelight Bordslampa Rök - Bordslampor Munblåst Glas Smoke - L0010102

  Petite Friture Tidelight Bordslampa Rök - Bordslampor Munblåst Glas Smoke - L0010102
  Tidelight bordslampa från Petite Friture med en iögonfallande design i munblåst glas med en texturerad yta och ett behagligt ljus. Bas i kork för ökad stabilitet. En perfekt lampa att ha i fönstret för lite extra mysighetsfaktor. Design av Pierre Favresse. Bra att veta om Tidelight bordslampa - Tidelight uppskattas för den unika designen.- Tidelight är också omtyckt för det munblåsta glaset.- Bordslampan finns i olika färgval.- Ingår i serien Tidelight.- Ljuskälla ingår inte. Bordslampans tekniska egenskaper:- Sockel: E14- Max. 15 Watt- Bredd: 265 mm.- Diameter: 300 mm.- Sladdlängd: 1800 mm. Vi har valt ut Smoke Bordslampor i Munblåst glas från Petite Friture med stor omsorg.
 • Petite Friture Grillo Vägglampa Utan Kabel Liten - Vägglampor Stål Vit

  Petite Friture Grillo Vägglampa Utan Kabel Liten - Vägglampor Stål Vit
  Vägglampan från Petite Friture har en minimalistisk formgivning i stål med en rund form och en perforerad yta som ger ett behagligt och diffust ljus. En perfekt detalj till din hall för att få en mer välkomnande känsla. Formgivning av Elise Fouin. Originaldesign från år 2015. Om vägglampan från Petite Friture- Grillo uppskattas för det enkla materialet.- Grillo är också omtyckt för den minimalistiska designen.- Finns även med sladd.- Vägglampan finns i olika storlekar.- Vägglampan finns i olika färger.- Från serien Grillo.- Ljuskälla ingår inte. Vägglampans tekniska egenskaper:- Sockel: E14- Max. 9 Watt- Djup: 100 mm.- Diameter: 230 mm.- Vikt: 300 g. Shoppa Vägglampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • Petite Friture Grillo Vägglampa Utan Kabel Liten / Grön - Vägglampor Stål Vit

  Petite Friture Grillo Vägglampa Utan Kabel Liten / Grön - Vägglampor Stål Vit
  Vägglampan från Petite Friture har en minimalistisk formgivning i stål med en rund form och en perforerad yta som ger ett behagligt och diffust ljus. En perfekt detalj till din hall för att få en mer välkomnande känsla. Formgivning av Elise Fouin. Originaldesign från år 2015. Om vägglampan från Petite Friture- Grillo uppskattas för det enkla materialet.- Grillo är också omtyckt för den minimalistiska designen.- Finns även med sladd.- Vägglampan finns i olika storlekar.- Vägglampan finns i olika färger.- Från serien Grillo.- Ljuskälla ingår inte. Vägglampans tekniska egenskaper:- Sockel: E14- Max. 9 Watt- Djup: 100 mm.- Diameter: 230 mm.- Vikt: 300 g. Shoppa Vägglampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • Petite Friture Grillo Vägglampa Utan Kabel Stor - Vägglampor Stål Vit

  Petite Friture Grillo Vägglampa Utan Kabel Stor - Vägglampor Stål Vit
  Vägglampan från Petite Friture har en minimalistisk formgivning i stål med en rund form och en perforerad yta som ger ett behagligt och diffust ljus. En perfekt detalj till din hall för att få en mer välkomnande känsla. Formgivning av Elise Fouin. Originaldesign från år 2015. Om vägglampan från Petite Friture- Grillo uppskattas för det enkla materialet.- Grillo är också omtyckt för den minimalistiska designen.- Finns även med sladd.- Vägglampan finns i olika storlekar.- Vägglampan finns i olika färger.- Från serien Grillo.- Ljuskälla ingår inte. Vägglampans tekniska egenskaper:- Sockel: E14- Max. 9 Watt- Djup: 100 mm.- Diameter: 360 mm.- Vikt: 600 g. Shoppa Vägglampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • Petite Friture Grillo Vägglampa Utan Kabel Stor / Grön - Vägglampor Stål Vit

  Petite Friture Grillo Vägglampa Utan Kabel Stor / Grön - Vägglampor Stål Vit
  Vägglampan från Petite Friture har en minimalistisk formgivning i stål med en rund form och en perforerad yta som ger ett behagligt och diffust ljus. En perfekt detalj till din hall för att få en mer välkomnande känsla. Formgivning av Elise Fouin. Originaldesign från år 2015. Om vägglampan från Petite Friture- Grillo uppskattas för det enkla materialet.- Grillo är också omtyckt för den minimalistiska designen.- Finns även med sladd.- Vägglampan finns i olika storlekar.- Vägglampan finns i olika färger.- Från serien Grillo.- Ljuskälla ingår inte. Vägglampans tekniska egenskaper:- Sockel: E14- Max. 9 Watt- Djup: 100 mm.- Diameter: 360 mm.- Vikt: 600 g. Shoppa Vägglampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • Petite Friture Grillo Vägglampa Med Kabel Liten / Grön - Vägglampor Stål Vit

  Petite Friture Grillo Vägglampa Med Kabel Liten / Grön - Vägglampor Stål Vit
  Vägglampan från Petite Friture har en minimalistisk formgivning i stål med en rund form och en perforerad yta som ger ett behagligt och diffust ljus. En perfekt detalj till din hall för att få en mer välkomnande känsla. Formgivning av Elise Fouin. Originaldesign från år 2015. Om vägglampan från Petite Friture- Grillo uppskattas för det enkla materialet.- Grillo är också omtyckt för den minimalistiska designen.- Finns även som sladdlös.- Vägglampan finns i olika storlekar.- Vägglampan finns i olika färger.- Från serien Grillo.- Ljuskälla ingår inte. Vägglampans tekniska egenskaper:- Sockel: E14- Max. 9 Watt- Djup: 100 mm.- Diameter: 230 mm.- Sladdlängd: 3000 mm.- Vikt: 300 g. Shoppa Vägglampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • Petite Friture Grillo Vägglampa Med Kabel Stor - Vägglampor Stål Vit

  Petite Friture Grillo Vägglampa Med Kabel Stor - Vägglampor Stål Vit
  Vägglampan från Petite Friture har en minimalistisk formgivning i stål med en rund form och en perforerad yta som ger ett behagligt och diffust ljus. En perfekt detalj till din hall för att få en mer välkomnande känsla. Formgivning av Elise Fouin. Originaldesign från år 2015. Om vägglampan från Petite Friture- Grillo uppskattas för det enkla materialet.- Grillo är också omtyckt för den minimalistiska designen.- Finns även som sladdlös.- Vägglampan finns i olika storlekar.- Vägglampan finns i olika färger.- Från serien Grillo.- Ljuskälla ingår inte. Vägglampans tekniska egenskaper:- Sockel: E14- Max. 9 Watt- Djup: 100 mm.- Diameter: 360 mm.- Sladdlängd: 3000 mm.- Vikt: 600 g. Shoppa Vägglampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • Petite Friture Grillo Vägglampa Med Kabel Stor / Grön - Vägglampor Stål Vit

  Petite Friture Grillo Vägglampa Med Kabel Stor / Grön - Vägglampor Stål Vit
  Vägglampan från Petite Friture har en minimalistisk formgivning i stål med en rund form och en perforerad yta som ger ett behagligt och diffust ljus. En perfekt detalj till din hall för att få en mer välkomnande känsla. Formgivning av Elise Fouin. Originaldesign från år 2015. Om vägglampan från Petite Friture- Grillo uppskattas för det enkla materialet.- Grillo är också omtyckt för den minimalistiska designen.- Finns även som sladdlös.- Vägglampan finns i olika storlekar.- Vägglampan finns i olika färger.- Från serien Grillo.- Ljuskälla ingår inte. Vägglampans tekniska egenskaper:- Sockel: E14- Max. 9 Watt- Djup: 100 mm.- Diameter: 360 mm.- Sladdlängd: 3000 mm.- Vikt: 600 g. Shoppa Vägglampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • Petite Friture Grillo Vägglampa Med Kabel Stor / Gul - Vägglampor Stål Vit

  Petite Friture Grillo Vägglampa Med Kabel Stor / Gul - Vägglampor Stål Vit
  Vägglampan från Petite Friture har en minimalistisk formgivning i stål med en rund form och en perforerad yta som ger ett behagligt och diffust ljus. En perfekt detalj till din hall för att få en mer välkomnande känsla. Formgivning av Elise Fouin. Originaldesign från år 2015. Om vägglampan från Petite Friture- Grillo uppskattas för det enkla materialet.- Grillo är också omtyckt för den minimalistiska designen.- Finns även som sladdlös.- Vägglampan finns i olika storlekar.- Vägglampan finns i olika färger.- Från serien Grillo.- Ljuskälla ingår inte. Vägglampans tekniska egenskaper:- Sockel: E14- Max. 9 Watt- Djup: 100 mm.- Diameter: 360 mm.- Sladdlängd: 3000 mm.- Vikt: 600 g. Shoppa Vägglampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • Petite Friture Grillo Vägglampa Med Kabel Stor / Rosa - Vägglampor Stål Vit

  Petite Friture Grillo Vägglampa Med Kabel Stor / Rosa - Vägglampor Stål Vit
  Vägglampan från Petite Friture har en minimalistisk formgivning i stål med en rund form och en perforerad yta som ger ett behagligt och diffust ljus. En perfekt detalj till din hall för att få en mer välkomnande känsla. Formgivning av Elise Fouin. Originaldesign från år 2015. Om vägglampan från Petite Friture- Grillo uppskattas för det enkla materialet.- Grillo är också omtyckt för den minimalistiska designen.- Finns även som sladdlös.- Vägglampan finns i olika storlekar.- Vägglampan finns i olika färger.- Från serien Grillo.- Ljuskälla ingår inte. Vägglampans tekniska egenskaper:- Sockel: E14- Max. 9 Watt- Djup: 100 mm.- Diameter: 360 mm.- Sladdlängd: 3000 mm.- Vikt: 600 g. Shoppa Vägglampor och mer Lampor hos Royal Design.
 • Petite Friture Unseen Bordslampa Small - Bordslampor Mässing - L0851301

  Petite Friture Unseen Bordslampa Small - Bordslampor Mässing - L0851301
  Dimbar Unseen bordslampa från Petite Friture. Lampan har en elegant design med en häpnadsväckande teknik och en inbyggd LED med en böjd form och en lampfot i mässing. En perfekt lampa att ha i fönstret för lite extra mysighetsfaktor. Designad av Studio Pepe. Bra att veta om Unseen bordslampa - Elegant design.- Häpnadsväckande teknik.- Inbyggd LED.- Ingår i serien Unseen.- Bordslampan kommer i olika storlekar.- 220-240 V.- Kelvin: 2700 K- IP-klassificering: IP20.- Certifierad enligt: CE, UL. Hur bör du ta hand om bordslampan?- Rengör med en torr trasa. Vi har valt ut Mässing Bordslampor i Mässing från Petite Friture med stor omsorg.
 • Petite Friture Unseen Bordslampa Large - Bordslampor Mässing - L0851401

  Petite Friture Unseen Bordslampa Large - Bordslampor Mässing - L0851401
  Dimbar Unseen bordslampa från Petite Friture. Lampan har en elegant design med en häpnadsväckande teknik och en inbyggd LED med en böjd form och en lampfot i mässing. En perfekt lampa att ha i fönstret för lite extra mysighetsfaktor. Designad av Studio Pepe. Bra att veta om Unseen bordslampa - Elegant design.- Häpnadsväckande teknik.- Inbyggd LED.- Ingår i serien Unseen.- Bordslampan kommer i olika storlekar.- 220-240 V.- Kelvin: 2700 K- IP-klassificering: IP20.- Certifierad enligt: CE, UL. Hur bör du ta hand om bordslampan?- Rengör med en torr trasa. Vi har valt ut Mässing Bordslampor i Mässing från Petite Friture med stor omsorg.
 • Petite Friture Vertigo Nova Pendel Svart - Vägglampor Stål Svart - L0840701

  Petite Friture Vertigo Nova Pendel Svart - Vägglampor Stål Svart - L0840701
  Dimbar Vertigo Nova vägglampa från Petite Friture. Lampan har en sofistikerad design med grafiska linjer och en lätt struktur och en inbyggd LED med ett diffust ljus. Ett måste för den designintresserade. Designad av Constance Guisset. Bra att veta om Vertigo Nova vägglampa - Sofistikerad design.- Grafiska linjer.- Lätt struktur.- Inbyggd LED.- 220-240 V.- Ingår i serien Vertigo Nova.- Lumen: 1350 lm- Höjd: 1040 mm.- Kelvin: 2700 K- Diameter: 1100 mm.- 10.0 Watt- Certifierad enligt: CE, UL.- Vikt: 3.2 kg. Hur bör du ta hand om vägglampan?- Använd en torr trasa. Vi har valt ut Svart Vägglampor i Stål från Petite Friture med stor omsorg.
 • Petite Friture Vertigo Nova Pendel Vit - Vägglampor Stål Vit - L0840702

  Petite Friture Vertigo Nova Pendel Vit - Vägglampor Stål Vit - L0840702
  Dimbar Vertigo Nova vägglampa från Petite Friture. Lampan har en sofistikerad design med grafiska linjer och en lätt struktur och en inbyggd LED med ett diffust ljus. Ett måste för den designintresserade. Designad av Constance Guisset. Bra att veta om Vertigo Nova vägglampa - Sofistikerad design.- Grafiska linjer.- Lätt struktur.- Inbyggd LED.- 220-240 V.- Ingår i serien Vertigo Nova.- Lumen: 1350 lm- Höjd: 1040 mm.- Kelvin: 2700 K- Diameter: 1100 mm.- 10.0 Watt- Certifierad enligt: CE, UL.- Vikt: 3.2 kg. Hur bör du ta hand om vägglampan?- Använd en torr trasa. Vi har valt ut Vit Vägglampor i Stål från Petite Friture med stor omsorg.
 • Petite Friture Vertigo Nova Golvlampa Vit - Golvlampor Stål Vit - L0840902

  Petite Friture Vertigo Nova Golvlampa Vit - Golvlampor Stål Vit - L0840902
  Vertigo Nova golvlampa från Petite Friture med en sofistikerad design med grafiska linjer och en lätt struktur. Den har en inbyggd LED med ett diffust ljus och en dimmerbrytare för justering av ljusstyrka. Designad av Constance Guisset. Bra att veta om Vertigo Nova golvlampa - Sofistikerad design.- Grafiska linjer.- Lätt struktur.- Dimmer.- Inbyggd LED.- Bredd: 2400 mm.- Höjd: 2100-2300 mm.- Kelvin: 2700 K- Certifierad enligt: CE, UL.- Vikt: 20 kg.- Denna produkt levereras omonterad.- Tillverkad i Frankrike Hur bör du ta hand om golvlampan?- Använd en torr trasa. Vi har valt ut Vit Golvlampor i Stål från Petite Friture med stor omsorg.
 • Petite Friture Quasar Bordslampa Portabel Natural - Utomhusbelysning Aluminium Natural Aluminium - L0860101

  Petite Friture Quasar Bordslampa Portabel Natural - Utomhusbelysning Aluminium Natural Aluminium - L0860101
  Quasar bordslampa från Petite Friture med en portabel design med moderna former. Lampan har hållbara material för att hålla i generationer och ett rep upptill för enkel upphängning. Den har en dimmerknapp med tre nivåer för justering av ljusstyrka. Laddas med USB-kabel. Går att använda både inom- och utomhus. Designad av Samy Rio. Bra att veta om Quasar bordslampa - Portabel design.- Moderna former.- Hållbara material.- Inbyggd LED.- Lumen: 150 lm- Höjd: 260 mm.- Kelvin: 2200 K- Uppladdningsbart batteri.- USB-C-kabel ingår.- Diameter: 170 mm.- IP-klassificering: IP54.- Garanti: 2 år.- Brinntid: 6.0 timmar.- Certifierad enligt: CE, FC.- Laddningstid: 4,5 timmar.- Vikt: 1.3 kg.- Skärmbredd: 170 mm.- Lampfotens bredd: 70 mm.- Tillverkad i Kina Hur bör du ta hand om bordslampan?- Rengör med en fuktig trasa. Vi har valt ut Natural Aluminium Utomhusbelysning i Aluminium från Petite Friture med stor omsorg.
 • Petite Friture Quasar Bordslampa Portabel Svart - Utomhusbelysning Aluminium Svart - L0860102

  Petite Friture Quasar Bordslampa Portabel Svart - Utomhusbelysning Aluminium Svart - L0860102
  Quasar bordslampa från Petite Friture med en portabel design med moderna former. Lampan har hållbara material för att hålla i generationer och ett rep upptill för enkel upphängning. Den har en dimmerknapp med tre nivåer för justering av ljusstyrka. Laddas med USB-kabel. Går att använda både inom- och utomhus. Designad av Samy Rio. Bra att veta om Quasar bordslampa - Portabel design.- Moderna former.- Hållbara material.- Inbyggd LED.- Lumen: 150 lm- Höjd: 260 mm.- Kelvin: 2200 K- Uppladdningsbart batteri.- USB-C-kabel ingår.- Diameter: 170 mm.- IP-klassificering: IP54.- Garanti: 2 år.- Brinntid: 6.0 timmar.- Certifierad enligt: CE, FC.- Laddningstid: 4,5 timmar.- Vikt: 1.3 kg.- Skärmbredd: 170 mm.- Lampfotens bredd: 70 mm.- Tillverkad i Kina Hur bör du ta hand om bordslampan?- Rengör med en fuktig trasa. Vi har valt ut Svart Utomhusbelysning i Aluminium från Petite Friture med stor omsorg.
 • Petite Friture Quasar Bordslampa Portabel Olivgrön - Utomhusbelysning Aluminium Olive Green - L0860103

  Petite Friture Quasar Bordslampa Portabel Olivgrön - Utomhusbelysning Aluminium Olive Green - L0860103
  Quasar bordslampa från Petite Friture med en portabel design med moderna former. Lampan har hållbara material för att hålla i generationer och ett rep upptill för enkel upphängning. Den har en dimmerknapp med tre nivåer för justering av ljusstyrka. Laddas med USB-kabel. Går att använda både inom- och utomhus. Designad av Samy Rio. Bra att veta om Quasar bordslampa - Portabel design.- Moderna former.- Hållbara material.- Inbyggd LED.- Lumen: 150 lm- Höjd: 260 mm.- Kelvin: 2200 K- Uppladdningsbart batteri.- USB-C-kabel ingår.- Diameter: 170 mm.- IP-klassificering: IP54.- Garanti: 2 år.- Brinntid: 6.0 timmar.- Certifierad enligt: CE, FC.- Laddningstid: 4,5 timmar.- Vikt: 1.3 kg.- Skärmbredd: 170 mm.- Lampfotens bredd: 70 mm.- Tillverkad i Kina Hur bör du ta hand om bordslampan?- Rengör med en fuktig trasa. Vi har valt ut Olive Green Utomhusbelysning i Aluminium från Petite Friture med stor omsorg.
 • Petite Friture Quasar Bordslampa Portabel Smaragdgrön - Utomhusbelysning Aluminium Emerald Green - L0860104

  Petite Friture Quasar Bordslampa Portabel Smaragdgrön - Utomhusbelysning Aluminium Emerald Green - L0860104
  Quasar bordslampa från Petite Friture med en portabel design med moderna former. Lampan har hållbara material för att hålla i generationer och ett rep upptill för enkel upphängning. Den har en dimmerknapp med tre nivåer för justering av ljusstyrka. Laddas med USB-kabel. Går att använda både inom- och utomhus. Designad av Samy Rio. Bra att veta om Quasar bordslampa - Portabel design.- Moderna former.- Hållbara material.- Inbyggd LED.- Lumen: 150 lm- Höjd: 260 mm.- Kelvin: 2200 K- Uppladdningsbart batteri.- USB-C-kabel ingår.- Diameter: 170 mm.- IP-klassificering: IP54.- Garanti: 2 år.- Brinntid: 6.0 timmar.- Certifierad enligt: CE, FC.- Laddningstid: 4,5 timmar.- Vikt: 1.3 kg.- Skärmbredd: 170 mm.- Lampfotens bredd: 70 mm.- Tillverkad i Kina Hur bör du ta hand om bordslampan?- Rengör med en fuktig trasa. Vi har valt ut Emerald Green Utomhusbelysning i Aluminium från Petite Friture med stor omsorg.
 • Petite Friture Quasar Bordslampa Portabel Sienna - Utomhusbelysning Aluminium Sienna - L0860105

  Petite Friture Quasar Bordslampa Portabel Sienna - Utomhusbelysning Aluminium Sienna - L0860105
  Quasar bordslampa från Petite Friture med en portabel design med moderna former. Lampan har hållbara material för att hålla i generationer och ett rep upptill för enkel upphängning. Den har en dimmerknapp med tre nivåer för justering av ljusstyrka. Laddas med USB-kabel. Går att använda både inom- och utomhus. Designad av Samy Rio. Bra att veta om Quasar bordslampa - Portabel design.- Moderna former.- Hållbara material.- Inbyggd LED.- Lumen: 150 lm- Höjd: 260 mm.- Kelvin: 2200 K- Uppladdningsbart batteri.- USB-C-kabel ingår.- Diameter: 170 mm.- IP-klassificering: IP54.- Garanti: 2 år.- Brinntid: 6.0 timmar.- Certifierad enligt: CE, FC.- Laddningstid: 4,5 timmar.- Vikt: 1.3 kg.- Skärmbredd: 170 mm.- Lampfotens bredd: 70 mm.- Tillverkad i Kina Hur bör du ta hand om bordslampan?- Rengör med en fuktig trasa. Vi har valt ut Sienna Utomhusbelysning i Aluminium från Petite Friture med stor omsorg.
 • Petite Friture Vertigo Pendel 140 Cm Koppar - Taklampor Stål Koppar - L0020304

  Petite Friture Vertigo Pendel 140 Cm Koppar - Taklampor Stål Koppar - L0020304
  Vertigo pendel från Petite Friture med en grafisk design med en lätt vikt för att få rörelse. Den är tillverkad av glasfiber med band i polyuretan för att skapa ett vackert skuggspel på väggarna och har en lång textilsladd med en takkopp. En enastående detalj som garanterat blir ett hett samtalsämne bland dina gäster. CE-märkt. Design av Constance Guisset. Bra att veta om Vertigo pendel - Grafisk design.- Lätt vikt.- Gjord av glasfiber och polyuretan.- Lång textilsladd.- Takkopp.- Sockel: E27- 75.0 Watt- Höjd: 150 mm.- Diameter: 1400 mm.- Sladdlängd: 3000 mm.- Pendeln passar bra i köket.- Pendeln passar bra i vardagsrummet.- 220-240 V.- IP-klassificering: IP20.- Vikt: 500 g. Hur bör du ta hand om pendeln?- Packas upp varsamt.- Rengör med en fuktig trasa. Vi har valt ut Koppar Taklampor i Stål från Petite Friture med stor omsorg.
 • Petite Friture Vertigo Pendel 200 Cm Beetle - Taklampor Stål Beetle - L0020110

  Petite Friture Vertigo Pendel 200 Cm Beetle - Taklampor Stål Beetle - L0020110
  Vertigo pendel från Petite Friture med en grafisk design med en lätt vikt för att få rörelse. Den är tillverkad av glasfiber med band i polyuretan för att skapa ett vackert skuggspel på väggarna och har en lång textilsladd med en takkopp. En enastående detalj som garanterat blir ett hett samtalsämne bland dina gäster. CE-märkt. Design av Constance Guisset. Bra att veta om Vertigo pendel - Grafisk design.- Lätt vikt.- Gjord av glasfiber och polyuretan.- Lång textilsladd.- Takkopp.- Sockel: E27- 75.0 Watt- Höjd: 170 mm.- Diameter: 2000 mm.- Sladdlängd: 3000 mm.- Pendeln passar bra i köket.- Pendeln passar bra i vardagsrummet.- 220-240 V.- IP-klassificering: IP20.- Vikt: 500 g. Hur bör du ta hand om pendeln?- Packas upp varsamt.- Rengör med en fuktig trasa. Vi har valt ut Beetle Taklampor i Stål från Petite Friture med stor omsorg.
 • Petite Friture Vertigo Nova Pendel 190 Cm Vit - Taklampor Stål Vit - L0840302

  Petite Friture Vertigo Nova Pendel 190 Cm Vit - Taklampor Stål Vit - L0840302
  Dimbar Vertigo Nova pendel från Petite Friture med en sofistikerad design med grafiska linjer och en lätt struktur. Den har en inbyggd LED med ett diffust ljus. Ett måste för den designintresserade. Design av Constance Guisset. Bra att veta om Vertigo Nova pendel - Sofistikerad design.- Grafiska linjer.- Lätt struktur.- Inbyggd LED.- Pendeln finns i olika storlekar.- Pendeln finns i olika färgval.- Certifierad enligt: CE, UL.- Ingår i serien Vertigo Nova.- Lumen: 1350 lm- Kelvin: 2700 K- 220 V.- IP-klassificering: IP20. Vi har valt ut Vit Taklampor i Stål från Petite Friture med stor omsorg.
 • Petite Friture Vertigo Pendel 140 Cm Cobalt - Taklampor Stål Koboltblå - L0020309

  Petite Friture Vertigo Pendel 140 Cm Cobalt - Taklampor Stål Koboltblå - L0020309
  Vertigo pendel från Petite Friture med en grafisk design med en lätt vikt för att få rörelse. Den är tillverkad av glasfiber med band i polyuretan för att skapa ett vackert skuggspel på väggarna och har en lång textilsladd med en takkopp. En enastående detalj som garanterat blir ett hett samtalsämne bland dina gäster. CE-märkt. Design av Constance Guisset. Bra att veta om Vertigo pendel - Grafisk design.- Lätt vikt.- Gjord av glasfiber och polyuretan.- Lång textilsladd.- Takkopp.- Sockel: E27- 75.0 Watt- Höjd: 150 mm.- Diameter: 1400 mm.- Sladdlängd: 3000 mm.- Pendeln passar bra i köket.- Pendeln passar bra i vardagsrummet.- 220-240 V.- IP-klassificering: IP20.- Vikt: 500 g. Hur bör du ta hand om pendeln?- Packas upp varsamt.- Rengör med en fuktig trasa. Vi har valt ut Koboltblå Taklampor i Stål från Petite Friture med stor omsorg.
 • Petite Friture Vertigo Pendel 140 Cm Svart - Taklampor Stål Svart - L0020301

  Petite Friture Vertigo Pendel 140 Cm Svart - Taklampor Stål Svart - L0020301
  Vertigo pendel från Petite Friture med en grafisk design med en lätt vikt för att få rörelse. Den är tillverkad av glasfiber med band i polyuretan för att skapa ett vackert skuggspel på väggarna och har en lång textilsladd med en takkopp. En enastående detalj som garanterat blir ett hett samtalsämne bland dina gäster. CE-märkt. Design av Constance Guisset. Bra att veta om Vertigo pendel - Grafisk design.- Lätt vikt.- Gjord av glasfiber och polyuretan.- Lång textilsladd.- Takkopp.- Sockel: E27- 75.0 Watt- Höjd: 150 mm.- Diameter: 1400 mm.- Sladdlängd: 3000 mm.- Pendeln passar bra i köket.- Pendeln passar bra i vardagsrummet.- 220-240 V.- IP-klassificering: IP20.- Vikt: 500 g. Hur bör du ta hand om pendeln?- Packas upp varsamt.- Rengör med en fuktig trasa. Vi har valt ut Svart Taklampor i Stål från Petite Friture med stor omsorg.
 • Petite Friture Vertigo Nova Pendel 140 Cm Svart - Taklampor Stål Svart - L0840201

  Petite Friture Vertigo Nova Pendel 140 Cm Svart - Taklampor Stål Svart - L0840201
  Dimbar Vertigo Nova pendel från Petite Friture med en sofistikerad design med grafiska linjer och en lätt struktur. Den har en inbyggd LED med ett diffust ljus. Ett måste för den designintresserade. Design av Constance Guisset. Bra att veta om Vertigo Nova pendel - Sofistikerad design.- Grafiska linjer.- Lätt struktur.- Inbyggd LED.- Pendeln finns i olika storlekar.- Pendeln finns i olika färgval.- Certifierad enligt: CE, UL.- Ingår i serien Vertigo Nova.- Lumen: 1350 lm- Kelvin: 2700 K- 220 V.- IP-klassificering: IP20. Vi har valt ut Svart Taklampor i Stål från Petite Friture med stor omsorg.
 • Petite Friture Lanterna 75 Pendel Stor Svart - Taklampor Bomull Svart - L0420402

  Petite Friture Lanterna 75 Pendel Stor Svart - Taklampor Bomull Svart - L0420402
  Lanterna pendel från Petite Friture med en kontrasterande formgivning med en enkel struktur perfekt för designälskaren. Den har en guldig insida med ett reflekterande ljus och en varm känsla för att skapa en mysig atmosfär. Smälter elegant in i olika inredningsstilar. Tillverkad i Portugal. Design av Sam Baron. Originaldesign från år 2014. Bra att veta om Lanterna pendel - Lanterna uppskattas för den eleganta designen.- Lanterna är också omtyckt för det reflekterande ljuset.- Pendeln finns i olika färgval.- Pendeln finns i olika storlekar.- Tillverkad i Portugal.- Ingår i serien Lanterna.- Ljuskälla ingår inte. Vi har valt ut Svart Taklampor i Bomull från Petite Friture med stor omsorg.
 • Petite Friture Vertigo Pendel 140 Cm Grön - Taklampor Stål Grön - L0020302

  Petite Friture Vertigo Pendel 140 Cm Grön - Taklampor Stål Grön - L0020302
  Vertigo pendel från Petite Friture med en grafisk design med en lätt vikt för att få rörelse. Den är tillverkad av glasfiber med band i polyuretan för att skapa ett vackert skuggspel på väggarna och har en lång textilsladd med en takkopp. En enastående detalj som garanterat blir ett hett samtalsämne bland dina gäster. CE-märkt. Design av Constance Guisset. Bra att veta om Vertigo pendel - Grafisk design.- Lätt vikt.- Gjord av glasfiber och polyuretan.- Lång textilsladd.- Takkopp.- Sockel: E27- 75.0 Watt- Höjd: 150 mm.- Diameter: 1400 mm.- Sladdlängd: 3000 mm.- Pendeln passar bra i köket.- Pendeln passar bra i vardagsrummet.- 220-240 V.- IP-klassificering: IP20.- Vikt: 500 g. Hur bör du ta hand om pendeln?- Packas upp varsamt.- Rengör med en fuktig trasa. Vi har valt ut Grön Taklampor i Stål från Petite Friture med stor omsorg.
 • Petite Friture Vertigo Nova Pendel 110 Cm Vit - Taklampor Stål Vit - L0840102

  Petite Friture Vertigo Nova Pendel 110 Cm Vit - Taklampor Stål Vit - L0840102
  Dimbar Vertigo Nova pendel från Petite Friture med en sofistikerad design med grafiska linjer och en lätt struktur. Den har en inbyggd LED med ett diffust ljus. Ett måste för den designintresserade. Design av Constance Guisset. Bra att veta om Vertigo Nova pendel - Sofistikerad design.- Grafiska linjer.- Lätt struktur.- Inbyggd LED.- Pendeln finns i olika storlekar.- Pendeln finns i olika färgval.- Certifierad enligt: CE, UL.- Ingår i serien Vertigo Nova.- Lumen: 1350 lm- Kelvin: 2700 K- 220 V.- IP-klassificering: IP20. Vi har valt ut Vit Taklampor i Stål från Petite Friture med stor omsorg.
 • Petite Friture Vertigo Pendel 140 Cm Vit - Taklampor Stål Vit - L0020305

  Petite Friture Vertigo Pendel 140 Cm Vit - Taklampor Stål Vit - L0020305
  Vertigo pendel från Petite Friture med en grafisk design med en lätt vikt för att få rörelse. Den är tillverkad av glasfiber med band i polyuretan för att skapa ett vackert skuggspel på väggarna och har en lång textilsladd med en takkopp. En enastående detalj som garanterat blir ett hett samtalsämne bland dina gäster. CE-märkt. Design av Constance Guisset. Bra att veta om Vertigo pendel - Grafisk design.- Lätt vikt.- Gjord av glasfiber och polyuretan.- Lång textilsladd.- Takkopp.- Sockel: E27- 75.0 Watt- Höjd: 150 mm.- Diameter: 1400 mm.- Sladdlängd: 3000 mm.- Pendeln passar bra i köket.- Pendeln passar bra i vardagsrummet.- 220-240 V.- IP-klassificering: IP20.- Vikt: 500 g. Hur bör du ta hand om pendeln?- Packas upp varsamt.- Rengör med en fuktig trasa. Vi har valt ut Vit Taklampor i Stål från Petite Friture med stor omsorg.
 • Petite Friture Unseen O Pendel - Taklampor Mässing - L0850301

  Petite Friture Unseen O Pendel - Taklampor Mässing - L0850301
  Dimbar Unseen pendel från Petite Friture. Den har en elegant design med en häpnadsväckande teknik och en svävande känsla och en inbyggd LED. Den har en böjd form med detaljer i mässing. Produkten är vacker som den är men även fin att kombinera flera stycken i ett kluster. Designad av Studio Pepe. Bra att veta om Unseen pendel - Elegant design.- Häpnadsväckande teknik.- Svävande känsla.- Inbyggd LED.- Böjd form.- Design.- 220-240 V.- Kelvin: 2700 K- IP-klassificering: IP20.- Denna produkt levereras monterad. Hur bör du ta hand om pendeln?- Rengör med en torr trasa. Vi har valt ut Mässing Taklampor i Mässing från Petite Friture med stor omsorg.
 • Petite Friture Vertigo Pendel 140 Cm Beetle - Taklampor Stål Beetle - L0020310

  Petite Friture Vertigo Pendel 140 Cm Beetle - Taklampor Stål Beetle - L0020310
  Vertigo pendel från Petite Friture med en grafisk design med en lätt vikt för att få rörelse. Den är tillverkad av glasfiber med band i polyuretan för att skapa ett vackert skuggspel på väggarna och har en lång textilsladd med en takkopp. En enastående detalj som garanterat blir ett hett samtalsämne bland dina gäster. CE-märkt. Design av Constance Guisset. Bra att veta om Vertigo pendel - Grafisk design.- Lätt vikt.- Gjord av glasfiber och polyuretan.- Lång textilsladd.- Takkopp.- Sockel: E27- 75.0 Watt- Höjd: 150 mm.- Diameter: 1400 mm.- Sladdlängd: 3000 mm.- Pendeln passar bra i köket.- Pendeln passar bra i vardagsrummet.- 220-240 V.- IP-klassificering: IP20.- Vikt: 500 g. Hur bör du ta hand om pendeln?- Packas upp varsamt.- Rengör med en fuktig trasa. Vi har valt ut Beetle Taklampor i Stål från Petite Friture med stor omsorg.
 • Petite Friture Unseen J Pendel - Taklampor Mässing - L0850201

  Petite Friture Unseen J Pendel - Taklampor Mässing - L0850201
  Dimbar Unseen pendel från Petite Friture. Den har en elegant design med en häpnadsväckande teknik och en svävande känsla och en inbyggd LED. Den har en böjd form med detaljer i mässing. Produkten är vacker som den är men även fin att kombinera flera stycken i ett kluster. Designad av Studio Pepe. Bra att veta om Unseen pendel - Elegant design.- Häpnadsväckande teknik.- Svävande känsla.- Inbyggd LED.- Böjd form.- Design.- 220-240 V.- Kelvin: 2700 K- IP-klassificering: IP20.- Denna produkt levereras monterad. Hur bör du ta hand om pendeln?- Rengör med en torr trasa. Vi har valt ut Mässing Taklampor i Mässing från Petite Friture med stor omsorg.
 • Petite Friture Vertigo Pendel 200 Cm Grön - Taklampor Stål Grön - L0020102

  Petite Friture Vertigo Pendel 200 Cm Grön - Taklampor Stål Grön - L0020102
  Vertigo pendel från Petite Friture med en grafisk design med en lätt vikt för att få rörelse. Den är tillverkad av glasfiber med band i polyuretan för att skapa ett vackert skuggspel på väggarna och har en lång textilsladd med en takkopp. En enastående detalj som garanterat blir ett hett samtalsämne bland dina gäster. CE-märkt. Design av Constance Guisset. Bra att veta om Vertigo pendel - Grafisk design.- Lätt vikt.- Gjord av glasfiber och polyuretan.- Lång textilsladd.- Takkopp.- Sockel: E27- 75.0 Watt- Höjd: 170 mm.- Diameter: 2000 mm.- Sladdlängd: 3000 mm.- Pendeln passar bra i köket.- Pendeln passar bra i vardagsrummet.- 220-240 V.- IP-klassificering: IP20.- Vikt: 500 g. Hur bör du ta hand om pendeln?- Packas upp varsamt.- Rengör med en fuktig trasa. Vi har valt ut Grön Taklampor i Stål från Petite Friture med stor omsorg.
 • Petite Friture Unseen U Pendel - Taklampor Mässing - L0850101

  Petite Friture Unseen U Pendel - Taklampor Mässing - L0850101
  Dimbar Unseen pendel från Petite Friture. Den har en elegant design med en häpnadsväckande teknik och en svävande känsla och en inbyggd LED. Den har en böjd form med detaljer i mässing. Produkten är vacker som den är men även fin att kombinera flera stycken i ett kluster. Designad av Studio Pepe. Bra att veta om Unseen pendel - Elegant design.- Häpnadsväckande teknik.- Svävande känsla.- Inbyggd LED.- Böjd form.- Design.- 220-240 V.- Kelvin: 2700 K- IP-klassificering: IP20.- Denna produkt levereras monterad. Hur bör du ta hand om pendeln?- Rengör med en torr trasa. Vi har valt ut Mässing Taklampor i Mässing från Petite Friture med stor omsorg.
 • Petite Friture Vertigo Nova Pendel 190 Cm Svart - Taklampor Stål Svart - L0840301

  Petite Friture Vertigo Nova Pendel 190 Cm Svart - Taklampor Stål Svart - L0840301
  Dimbar Vertigo Nova pendel från Petite Friture med en sofistikerad design med grafiska linjer och en lätt struktur. Den har en inbyggd LED med ett diffust ljus. Ett måste för den designintresserade. Design av Constance Guisset. Bra att veta om Vertigo Nova pendel - Sofistikerad design.- Grafiska linjer.- Lätt struktur.- Inbyggd LED.- Pendeln finns i olika storlekar.- Pendeln finns i olika färgval.- Certifierad enligt: CE, UL.- Ingår i serien Vertigo Nova.- Lumen: 1350 lm- Kelvin: 2700 K- 220 V.- IP-klassificering: IP20. Vi har valt ut Svart Taklampor i Stål från Petite Friture med stor omsorg.
 • Petite Friture Vertigo Pendel 200 Cm Svart - Taklampor Stål Svart - L0020101

  Petite Friture Vertigo Pendel 200 Cm Svart - Taklampor Stål Svart - L0020101
  Vertigo pendel från Petite Friture med en grafisk design med en lätt vikt för att få rörelse. Den är tillverkad av glasfiber med band i polyuretan för att skapa ett vackert skuggspel på väggarna och har en lång textilsladd med en takkopp. En enastående detalj som garanterat blir ett hett samtalsämne bland dina gäster. CE-märkt. Design av Constance Guisset. Bra att veta om Vertigo pendel - Grafisk design.- Lätt vikt.- Gjord av glasfiber och polyuretan.- Lång textilsladd.- Takkopp.- Sockel: E27- 75.0 Watt- Höjd: 170 mm.- Diameter: 2000 mm.- Sladdlängd: 3000 mm.- Pendeln passar bra i köket.- Pendeln passar bra i vardagsrummet.- 220-240 V.- IP-klassificering: IP20.- Vikt: 500 g. Hur bör du ta hand om pendeln?- Packas upp varsamt.- Rengör med en fuktig trasa. Vi har valt ut Svart Taklampor i Stål från Petite Friture med stor omsorg.
 • Petite Friture Vertigo Pendel 200 Cm Cobalt - Taklampor Stål Koboltblå - L0020109

  Petite Friture Vertigo Pendel 200 Cm Cobalt - Taklampor Stål Koboltblå - L0020109
  Vertigo pendel från Petite Friture med en grafisk design med en lätt vikt för att få rörelse. Den är tillverkad av glasfiber med band i polyuretan för att skapa ett vackert skuggspel på väggarna och har en lång textilsladd med en takkopp. En enastående detalj som garanterat blir ett hett samtalsämne bland dina gäster. CE-märkt. Design av Constance Guisset. Bra att veta om Vertigo pendel - Grafisk design.- Lätt vikt.- Gjord av glasfiber och polyuretan.- Lång textilsladd.- Takkopp.- Sockel: E27- 75.0 Watt- Höjd: 170 mm.- Diameter: 2000 mm.- Sladdlängd: 3000 mm.- Pendeln passar bra i köket.- Pendeln passar bra i vardagsrummet.- 220-240 V.- IP-klassificering: IP20.- Vikt: 500 g. Hur bör du ta hand om pendeln?- Packas upp varsamt.- Rengör med en fuktig trasa. Vi har valt ut Koboltblå Taklampor i Stål från Petite Friture med stor omsorg.
 • Petite Friture Vertigo Pendel 200 Cm Koppar - Taklampor Stål Koppar - L0020104

  Petite Friture Vertigo Pendel 200 Cm Koppar - Taklampor Stål Koppar - L0020104
  Vertigo pendel från Petite Friture med en grafisk design med en lätt vikt för att få rörelse. Den är tillverkad av glasfiber med band i polyuretan för att skapa ett vackert skuggspel på väggarna och har en lång textilsladd med en takkopp. En enastående detalj som garanterat blir ett hett samtalsämne bland dina gäster. CE-märkt. Design av Constance Guisset. Bra att veta om Vertigo pendel - Grafisk design.- Lätt vikt.- Gjord av glasfiber och polyuretan.- Lång textilsladd.- Takkopp.- Sockel: E27- 75.0 Watt- Höjd: 170 mm.- Diameter: 2000 mm.- Sladdlängd: 3000 mm.- Pendeln passar bra i köket.- Pendeln passar bra i vardagsrummet.- 220-240 V.- IP-klassificering: IP20.- Vikt: 500 g. Hur bör du ta hand om pendeln?- Packas upp varsamt.- Rengör med en fuktig trasa. Vi har valt ut Koppar Taklampor i Stål från Petite Friture med stor omsorg.
 • Petite Friture Lanterna 22 Pendel Liten Vit - Taklampor Bomull Vit - L0420101

  Petite Friture Lanterna 22 Pendel Liten Vit - Taklampor Bomull Vit - L0420101
  Lanterna pendel från Petite Friture med en kontrasterande formgivning med en enkel struktur perfekt för designälskaren. Den har en guldig insida med ett reflekterande ljus och en varm känsla för att skapa en mysig atmosfär. Smälter elegant in i olika inredningsstilar. Tillverkad i Portugal. Design av Sam Baron. Originaldesign från år 2014. Bra att veta om Lanterna pendel - Lanterna uppskattas för den eleganta designen.- Lanterna är också omtyckt för det reflekterande ljuset.- Pendeln finns i olika färgval.- Pendeln finns i olika storlekar.- Tillverkad i Portugal.- Ingår i serien Lanterna.- Ljuskälla ingår inte. Vi har valt ut Vit Taklampor i Bomull från Petite Friture med stor omsorg.
 • Petite Friture Lanterna 47 Pendel Medium Svart - Taklampor Bomull Svart - L0420302

  Petite Friture Lanterna 47 Pendel Medium Svart - Taklampor Bomull Svart - L0420302
  Lanterna pendel från Petite Friture med en kontrasterande formgivning med en enkel struktur perfekt för designälskaren. Den har en guldig insida med ett reflekterande ljus och en varm känsla för att skapa en mysig atmosfär. Smälter elegant in i olika inredningsstilar. Tillverkad i Portugal. Design av Sam Baron. Originaldesign från år 2014. Bra att veta om Lanterna pendel - Lanterna uppskattas för den eleganta designen.- Lanterna är också omtyckt för det reflekterande ljuset.- Pendeln finns i olika färgval.- Pendeln finns i olika storlekar.- Tillverkad i Portugal.- Ingår i serien Lanterna.- Ljuskälla ingår inte. Vi har valt ut Svart Taklampor i Bomull från Petite Friture med stor omsorg.
 • Petite Friture Vertigo Pendel 200 Cm Brons - Taklampor Stål Brons - L0020111

  Petite Friture Vertigo Pendel 200 Cm Brons - Taklampor Stål Brons - L0020111
  Vertigo pendel från Petite Friture med en grafisk design med en lätt vikt för att få rörelse. Den är tillverkad av glasfiber med band i polyuretan för att skapa ett vackert skuggspel på väggarna och har en lång textilsladd med en takkopp. En enastående detalj som garanterat blir ett hett samtalsämne bland dina gäster. CE-märkt. Design av Constance Guisset. Bra att veta om Vertigo pendel - Grafisk design.- Lätt vikt.- Gjord av glasfiber och polyuretan.- Lång textilsladd.- Takkopp.- Sockel: E27- 75.0 Watt- Höjd: 170 mm.- Diameter: 2000 mm.- Sladdlängd: 3000 mm.- Pendeln passar bra i köket.- Pendeln passar bra i vardagsrummet.- 220-240 V.- IP-klassificering: IP20.- Vikt: 500 g. Hur bör du ta hand om pendeln?- Packas upp varsamt.- Rengör med en fuktig trasa. Vi har valt ut Brons Taklampor i Stål från Petite Friture med stor omsorg.
 • Petite Friture Vertigo Pendel 200 Cm Vit - Taklampor Stål Vit - L0020105

  Petite Friture Vertigo Pendel 200 Cm Vit - Taklampor Stål Vit - L0020105
  Vertigo pendel från Petite Friture med en grafisk design med en lätt vikt för att få rörelse. Den är tillverkad av glasfiber med band i polyuretan för att skapa ett vackert skuggspel på väggarna och har en lång textilsladd med en takkopp. En enastående detalj som garanterat blir ett hett samtalsämne bland dina gäster. CE-märkt. Design av Constance Guisset. Bra att veta om Vertigo pendel - Grafisk design.- Lätt vikt.- Gjord av glasfiber och polyuretan.- Lång textilsladd.- Takkopp.- Sockel: E27- 75.0 Watt- Höjd: 170 mm.- Diameter: 2000 mm.- Sladdlängd: 3000 mm.- Pendeln passar bra i köket.- Pendeln passar bra i vardagsrummet.- 220-240 V.- IP-klassificering: IP20.- Vikt: 500 g. Hur bör du ta hand om pendeln?- Packas upp varsamt.- Rengör med en fuktig trasa. Vi har valt ut Vit Taklampor i Stål från Petite Friture med stor omsorg.
 • Petite Friture Vertigo Pendel 140 Cm Brons - Taklampor Stål Brons - L0020311

  Petite Friture Vertigo Pendel 140 Cm Brons - Taklampor Stål Brons - L0020311
  Vertigo pendel från Petite Friture med en grafisk design med en lätt vikt för att få rörelse. Den är tillverkad av glasfiber med band i polyuretan för att skapa ett vackert skuggspel på väggarna och har en lång textilsladd med en takkopp. En enastående detalj som garanterat blir ett hett samtalsämne bland dina gäster. CE-märkt. Design av Constance Guisset. Bra att veta om Vertigo pendel - Grafisk design.- Lätt vikt.- Gjord av glasfiber och polyuretan.- Lång textilsladd.- Takkopp.- Sockel: E27- 75.0 Watt- Höjd: 150 mm.- Diameter: 1400 mm.- Sladdlängd: 3000 mm.- Pendeln passar bra i köket.- Pendeln passar bra i vardagsrummet.- 220-240 V.- IP-klassificering: IP20.- Vikt: 500 g. Hur bör du ta hand om pendeln?- Packas upp varsamt.- Rengör med en fuktig trasa. Vi har valt ut Brons Taklampor i Stål från Petite Friture med stor omsorg.
 • Petite Friture Lanterna 75 Pendel Stor Vit - Taklampor Bomull Vit - L0420401

  Petite Friture Lanterna 75 Pendel Stor Vit - Taklampor Bomull Vit - L0420401
  Lanterna pendel från Petite Friture med en kontrasterande formgivning med en enkel struktur perfekt för designälskaren. Den har en guldig insida med ett reflekterande ljus och en varm känsla för att skapa en mysig atmosfär. Smälter elegant in i olika inredningsstilar. Tillverkad i Portugal. Design av Sam Baron. Originaldesign från år 2014. Bra att veta om Lanterna pendel - Lanterna uppskattas för den eleganta designen.- Lanterna är också omtyckt för det reflekterande ljuset.- Pendeln finns i olika färgval.- Pendeln finns i olika storlekar.- Tillverkad i Portugal.- Ingår i serien Lanterna.- Ljuskälla ingår inte. Vi har valt ut Vit Taklampor i Bomull från Petite Friture med stor omsorg.
 • Petite Friture Lanterna 22 Pendel Liten Svart - Taklampor Bomull Svart - L0420102

  Petite Friture Lanterna 22 Pendel Liten Svart - Taklampor Bomull Svart - L0420102
  Lanterna pendel från Petite Friture med en kontrasterande formgivning med en enkel struktur perfekt för designälskaren. Den har en guldig insida med ett reflekterande ljus och en varm känsla för att skapa en mysig atmosfär. Smälter elegant in i olika inredningsstilar. Tillverkad i Portugal. Design av Sam Baron. Originaldesign från år 2014. Bra att veta om Lanterna pendel - Lanterna uppskattas för den eleganta designen.- Lanterna är också omtyckt för det reflekterande ljuset.- Pendeln finns i olika färgval.- Pendeln finns i olika storlekar.- Tillverkad i Portugal.- Ingår i serien Lanterna.- Ljuskälla ingår inte. Vi har valt ut Svart Taklampor i Bomull från Petite Friture med stor omsorg.
 • Petite Friture Cherry Led Pendel 500 Mm Mintgrön - Taklampor Aluminium Mintgrön - L0540704

  Petite Friture Cherry Led Pendel 500 Mm Mintgrön - Taklampor Aluminium Mintgrön - L0540704
  Cherry LED pendel från Petite Friture med en unik, lekfull design och ett kreativt uttryck. Inspirerad av en glasstrut med ett körsbär. En perfekt lampa att hänga ovanför köksön eller matbordet för att få det lite extra upplyst. Designad i Frankrike av Daniel & Emma. Bra att veta om Cherry LED pendel - Designår: 2021.- Cherry LED uppskattas för den lekfulla designen.- Cherry LED är också omtyckt för den unika stilen.- Inbyggd LED.- Pendeln finns i olika färgval.- Pendeln finns i olika utföranden.- Tillverkad i Frankrike.- Ingår i serien Cherry. Vi har valt ut Mintgrön Taklampor i Aluminium från Petite Friture med stor omsorg.
 • Petite Friture Cherry Led Pendel 160 Mm Vit - Taklampor Aluminium Vit - L0540602

  Petite Friture Cherry Led Pendel 160 Mm Vit - Taklampor Aluminium Vit - L0540602
  Cherry LED pendel från Petite Friture med en unik, lekfull design och ett kreativt uttryck. Inspirerad av en glasstrut med ett körsbär. En perfekt lampa att hänga ovanför köksön eller matbordet för att få det lite extra upplyst. Designad i Frankrike av Daniel & Emma. Bra att veta om Cherry LED pendel - Designår: 2021.- Cherry LED uppskattas för den lekfulla designen.- Cherry LED är också omtyckt för den unika stilen.- Inbyggd LED.- Pendeln finns i olika färgval.- Pendeln finns i olika utföranden.- Tillverkad i Frankrike.- Ingår i serien Cherry. Vi har valt ut Vit Taklampor i Aluminium från Petite Friture med stor omsorg.
 • Petite Friture Cherry Led Pendel 3 Pendlar Vit - Taklampor Aluminium Vit - L0541302

  Petite Friture Cherry Led Pendel 3 Pendlar Vit - Taklampor Aluminium Vit - L0541302
  Cherry LED pendel från Petite Friture med en unik, lekfull design och ett kreativt uttryck. Inspirerad av en glasstrut med ett körsbär. En perfekt lampa att hänga ovanför köksön eller matbordet för att få det lite extra upplyst. Designad i Frankrike av Daniel & Emma. Bra att veta om Cherry LED pendel - Designår: 2021.- Cherry LED uppskattas för den lekfulla designen.- Cherry LED är också omtyckt för den unika stilen.- Inbyggd LED.- Pendeln finns i olika färgval.- Pendeln finns i olika utföranden.- Tillverkad i Frankrike.- Ingår i serien Cherry. Vi har valt ut Vit Taklampor i Aluminium från Petite Friture med stor omsorg.
 • Petite Friture Cherry Led Pendel 5 Pendlar Mintgrön - Taklampor Aluminium Mintgrön - L0541204

  Petite Friture Cherry Led Pendel 5 Pendlar Mintgrön - Taklampor Aluminium Mintgrön - L0541204
  Cherry LED pendel från Petite Friture med en unik, lekfull design och ett kreativt uttryck. Inspirerad av en glasstrut med ett körsbär. En perfekt lampa att hänga ovanför köksön eller matbordet för att få det lite extra upplyst. Designad i Frankrike av Daniel & Emma. Bra att veta om Cherry LED pendel - Designår: 2021.- Cherry LED uppskattas för den lekfulla designen.- Cherry LED är också omtyckt för den unika stilen.- Inbyggd LED.- Pendeln finns i olika färgval.- Pendeln finns i olika utföranden.- Tillverkad i Frankrike.- Ingår i serien Cherry. Vi har valt ut Mintgrön Taklampor i Aluminium från Petite Friture med stor omsorg.
 • Petite Friture Cherry Led Pendel 3 Pendlar Rödbrun - Taklampor Aluminium Rödbrun - L0541303

  Petite Friture Cherry Led Pendel 3 Pendlar Rödbrun - Taklampor Aluminium Rödbrun - L0541303
  Cherry LED pendel från Petite Friture med en unik, lekfull design och ett kreativt uttryck. Inspirerad av en glasstrut med ett körsbär. En perfekt lampa att hänga ovanför köksön eller matbordet för att få det lite extra upplyst. Designad i Frankrike av Daniel & Emma. Bra att veta om Cherry LED pendel - Designår: 2021.- Cherry LED uppskattas för den lekfulla designen.- Cherry LED är också omtyckt för den unika stilen.- Inbyggd LED.- Pendeln finns i olika färgval.- Pendeln finns i olika utföranden.- Tillverkad i Frankrike.- Ingår i serien Cherry. Vi har valt ut Rödbrun Taklampor i Aluminium från Petite Friture med stor omsorg.
 • Petite Friture Cherry Led Pendel 500 Mm Rödbrun - Taklampor Aluminium Rödbrun - L0540703

  Petite Friture Cherry Led Pendel 500 Mm Rödbrun - Taklampor Aluminium Rödbrun - L0540703
  Cherry LED pendel från Petite Friture med en unik, lekfull design och ett kreativt uttryck. Inspirerad av en glasstrut med ett körsbär. En perfekt lampa att hänga ovanför köksön eller matbordet för att få det lite extra upplyst. Designad i Frankrike av Daniel & Emma. Bra att veta om Cherry LED pendel - Designår: 2021.- Cherry LED uppskattas för den lekfulla designen.- Cherry LED är också omtyckt för den unika stilen.- Inbyggd LED.- Pendeln finns i olika färgval.- Pendeln finns i olika utföranden.- Tillverkad i Frankrike.- Ingår i serien Cherry. Vi har valt ut Rödbrun Taklampor i Aluminium från Petite Friture med stor omsorg.
 • Petite Friture Cherry Led Pendel 500 Mm Svart - Taklampor Aluminium Svart - L0540701

  Petite Friture Cherry Led Pendel 500 Mm Svart - Taklampor Aluminium Svart - L0540701
  Cherry LED pendel från Petite Friture med en unik, lekfull design och ett kreativt uttryck. Inspirerad av en glasstrut med ett körsbär. En perfekt lampa att hänga ovanför köksön eller matbordet för att få det lite extra upplyst. Designad i Frankrike av Daniel & Emma. Bra att veta om Cherry LED pendel - Designår: 2021.- Cherry LED uppskattas för den lekfulla designen.- Cherry LED är också omtyckt för den unika stilen.- Inbyggd LED.- Pendeln finns i olika färgval.- Pendeln finns i olika utföranden.- Tillverkad i Frankrike.- Ingår i serien Cherry. Vi har valt ut Svart Taklampor i Aluminium från Petite Friture med stor omsorg.
 • Petite Friture Cherry Led Ljuskrona Vit - Taklampor Aluminium Vit - L0541102

  Petite Friture Cherry Led Ljuskrona Vit - Taklampor Aluminium Vit - L0541102
  Cherry LED ljuskrona från Petite Friture med en unik, lekfull design och ett kreativt uttryck. Inspirerad av en glasstrut med ett körsbär. En perfekt lampa att hänga ovanför köksön eller matbordet för att få det lite extra upplyst. Designad i Frankrike av Daniel & Emma. Bra att veta om Cherry LED ljuskrona - Designår: 2021.- Cherry LED uppskattas för den lekfulla designen.- Cherry LED är också omtyckt för den unika stilen.- Inbyggd LED.- Ljuskronan finns i olika färgval.- Ljuskronan finns i olika utföranden.- Tillverkad i Frankrike.- Ingår i serien Cherry. Vi har valt ut Vit Taklampor i Aluminium från Petite Friture med stor omsorg.
 • Petite Friture Cherry Led Pendel 5 Pendlar Vit - Taklampor Aluminium Vit - L0541202

  Petite Friture Cherry Led Pendel 5 Pendlar Vit - Taklampor Aluminium Vit - L0541202
  Cherry LED pendel från Petite Friture med en unik, lekfull design och ett kreativt uttryck. Inspirerad av en glasstrut med ett körsbär. En perfekt lampa att hänga ovanför köksön eller matbordet för att få det lite extra upplyst. Designad i Frankrike av Daniel & Emma. Bra att veta om Cherry LED pendel - Designår: 2021.- Cherry LED uppskattas för den lekfulla designen.- Cherry LED är också omtyckt för den unika stilen.- Inbyggd LED.- Pendeln finns i olika färgval.- Pendeln finns i olika utföranden.- Tillverkad i Frankrike.- Ingår i serien Cherry. Vi har valt ut Vit Taklampor i Aluminium från Petite Friture med stor omsorg.
 • Petite Friture Cherry Led Ljuskrona Mintgrön - Taklampor Aluminium Mintgrön - L0541104

  Petite Friture Cherry Led Ljuskrona Mintgrön - Taklampor Aluminium Mintgrön - L0541104
  Cherry LED ljuskrona från Petite Friture med en unik, lekfull design och ett kreativt uttryck. Inspirerad av en glasstrut med ett körsbär. En perfekt lampa att hänga ovanför köksön eller matbordet för att få det lite extra upplyst. Designad i Frankrike av Daniel & Emma. Bra att veta om Cherry LED ljuskrona - Designår: 2021.- Cherry LED uppskattas för den lekfulla designen.- Cherry LED är också omtyckt för den unika stilen.- Inbyggd LED.- Ljuskronan finns i olika färgval.- Ljuskronan finns i olika utföranden.- Tillverkad i Frankrike.- Ingår i serien Cherry. Vi har valt ut Mintgrön Taklampor i Aluminium från Petite Friture med stor omsorg.
 • Petite Friture Cherry Led Pendel 5 Pendlar Rödbrun - Taklampor Aluminium Rödbrun - L0541203

  Petite Friture Cherry Led Pendel 5 Pendlar Rödbrun - Taklampor Aluminium Rödbrun - L0541203
  Cherry LED pendel från Petite Friture med en unik, lekfull design och ett kreativt uttryck. Inspirerad av en glasstrut med ett körsbär. En perfekt lampa att hänga ovanför köksön eller matbordet för att få det lite extra upplyst. Designad i Frankrike av Daniel & Emma. Bra att veta om Cherry LED pendel - Designår: 2021.- Cherry LED uppskattas för den lekfulla designen.- Cherry LED är också omtyckt för den unika stilen.- Inbyggd LED.- Pendeln finns i olika färgval.- Pendeln finns i olika utföranden.- Tillverkad i Frankrike.- Ingår i serien Cherry. Vi har valt ut Rödbrun Taklampor i Aluminium från Petite Friture med stor omsorg.
 • Petite Friture Cherry Led Ljuskrona Rödbrun - Taklampor Aluminium Rödbrun - L0541103

  Petite Friture Cherry Led Ljuskrona Rödbrun - Taklampor Aluminium Rödbrun - L0541103
  Cherry LED ljuskrona från Petite Friture med en unik, lekfull design och ett kreativt uttryck. Inspirerad av en glasstrut med ett körsbär. En perfekt lampa att hänga ovanför köksön eller matbordet för att få det lite extra upplyst. Designad i Frankrike av Daniel & Emma. Bra att veta om Cherry LED ljuskrona - Designår: 2021.- Cherry LED uppskattas för den lekfulla designen.- Cherry LED är också omtyckt för den unika stilen.- Inbyggd LED.- Ljuskronan finns i olika färgval.- Ljuskronan finns i olika utföranden.- Tillverkad i Frankrike.- Ingår i serien Cherry. Vi har valt ut Rödbrun Taklampor i Aluminium från Petite Friture med stor omsorg.
 • Petite Friture Cherry Led Ljuskrona Svart - Taklampor Aluminium Svart - L0541101

  Petite Friture Cherry Led Ljuskrona Svart - Taklampor Aluminium Svart - L0541101
  Cherry LED ljuskrona från Petite Friture med en unik, lekfull design och ett kreativt uttryck. Inspirerad av en glasstrut med ett körsbär. En perfekt lampa att hänga ovanför köksön eller matbordet för att få det lite extra upplyst. Designad i Frankrike av Daniel & Emma. Bra att veta om Cherry LED ljuskrona - Designår: 2021.- Cherry LED uppskattas för den lekfulla designen.- Cherry LED är också omtyckt för den unika stilen.- Inbyggd LED.- Ljuskronan finns i olika färgval.- Ljuskronan finns i olika utföranden.- Tillverkad i Frankrike.- Ingår i serien Cherry. Vi har valt ut Svart Taklampor i Aluminium från Petite Friture med stor omsorg.
 • Petite Friture Cherry Led Pendel 93 Mm Mintgrön - Taklampor Aluminium Mintgrön - L0540504

  Petite Friture Cherry Led Pendel 93 Mm Mintgrön - Taklampor Aluminium Mintgrön - L0540504
  Cherry LED pendel från Petite Friture med en unik, lekfull design och ett kreativt uttryck. Inspirerad av en glasstrut med ett körsbär. En perfekt lampa att hänga ovanför köksön eller matbordet för att få det lite extra upplyst. Designad i Frankrike av Daniel & Emma. Bra att veta om Cherry LED pendel - Designår: 2021.- Cherry LED uppskattas för den lekfulla designen.- Cherry LED är också omtyckt för den unika stilen.- Inbyggd LED.- Pendeln finns i olika färgval.- Pendeln finns i olika utföranden.- Tillverkad i Frankrike.- Ingår i serien Cherry. Vi har valt ut Mintgrön Taklampor i Aluminium från Petite Friture med stor omsorg.
 • Petite Friture Cherry Led Pendel 93 Mm Rödbrun - Taklampor Aluminium Rödbrun - L0540503

  Petite Friture Cherry Led Pendel 93 Mm Rödbrun - Taklampor Aluminium Rödbrun - L0540503
  Cherry LED pendel från Petite Friture med en unik, lekfull design och ett kreativt uttryck. Inspirerad av en glasstrut med ett körsbär. En perfekt lampa att hänga ovanför köksön eller matbordet för att få det lite extra upplyst. Designad i Frankrike av Daniel & Emma. Bra att veta om Cherry LED pendel - Designår: 2021.- Cherry LED uppskattas för den lekfulla designen.- Cherry LED är också omtyckt för den unika stilen.- Inbyggd LED.- Pendeln finns i olika färgval.- Pendeln finns i olika utföranden.- Tillverkad i Frankrike.- Ingår i serien Cherry. Vi har valt ut Rödbrun Taklampor i Aluminium från Petite Friture med stor omsorg.
 • Petite Friture Cherry Led Pendel 500 Mm Vit - Taklampor Aluminium Vit - L0540702

  Petite Friture Cherry Led Pendel 500 Mm Vit - Taklampor Aluminium Vit - L0540702
  Cherry LED pendel från Petite Friture med en unik, lekfull design och ett kreativt uttryck. Inspirerad av en glasstrut med ett körsbär. En perfekt lampa att hänga ovanför köksön eller matbordet för att få det lite extra upplyst. Designad i Frankrike av Daniel & Emma. Bra att veta om Cherry LED pendel - Designår: 2021.- Cherry LED uppskattas för den lekfulla designen.- Cherry LED är också omtyckt för den unika stilen.- Inbyggd LED.- Pendeln finns i olika färgval.- Pendeln finns i olika utföranden.- Tillverkad i Frankrike.- Ingår i serien Cherry. Vi har valt ut Vit Taklampor i Aluminium från Petite Friture med stor omsorg.
 • Petite Friture Cherry Led Pendel 5 Pendlar Svart - Taklampor Aluminium Svart - L0541201

  Petite Friture Cherry Led Pendel 5 Pendlar Svart - Taklampor Aluminium Svart - L0541201
  Cherry LED pendel från Petite Friture med en unik, lekfull design och ett kreativt uttryck. Inspirerad av en glasstrut med ett körsbär. En perfekt lampa att hänga ovanför köksön eller matbordet för att få det lite extra upplyst. Designad i Frankrike av Daniel & Emma. Bra att veta om Cherry LED pendel - Designår: 2021.- Cherry LED uppskattas för den lekfulla designen.- Cherry LED är också omtyckt för den unika stilen.- Inbyggd LED.- Pendeln finns i olika färgval.- Pendeln finns i olika utföranden.- Tillverkad i Frankrike.- Ingår i serien Cherry. Vi har valt ut Svart Taklampor i Aluminium från Petite Friture med stor omsorg.
 • Petite Friture Cherry Led Pendel 160 Mm Svart - Taklampor Aluminium Svart - L0540601

  Petite Friture Cherry Led Pendel 160 Mm Svart - Taklampor Aluminium Svart - L0540601
  Cherry LED pendel från Petite Friture med en unik, lekfull design och ett kreativt uttryck. Inspirerad av en glasstrut med ett körsbär. En perfekt lampa att hänga ovanför köksön eller matbordet för att få det lite extra upplyst. Designad i Frankrike av Daniel & Emma. Bra att veta om Cherry LED pendel - Designår: 2021.- Cherry LED uppskattas för den lekfulla designen.- Cherry LED är också omtyckt för den unika stilen.- Inbyggd LED.- Pendeln finns i olika färgval.- Pendeln finns i olika utföranden.- Tillverkad i Frankrike.- Ingår i serien Cherry. Vi har valt ut Svart Taklampor i Aluminium från Petite Friture med stor omsorg.
 • Petite Friture Cherry Led Pendel 160 Mm Rödbrun - Taklampor Aluminium Rödbrun - L0540603

  Petite Friture Cherry Led Pendel 160 Mm Rödbrun - Taklampor Aluminium Rödbrun - L0540603
  Cherry LED pendel från Petite Friture med en unik, lekfull design och ett kreativt uttryck. Inspirerad av en glasstrut med ett körsbär. En perfekt lampa att hänga ovanför köksön eller matbordet för att få det lite extra upplyst. Designad i Frankrike av Daniel & Emma. Bra att veta om Cherry LED pendel - Designår: 2021.- Cherry LED uppskattas för den lekfulla designen.- Cherry LED är också omtyckt för den unika stilen.- Inbyggd LED.- Pendeln finns i olika färgval.- Pendeln finns i olika utföranden.- Tillverkad i Frankrike.- Ingår i serien Cherry. Vi har valt ut Rödbrun Taklampor i Aluminium från Petite Friture med stor omsorg.
 • Petite Friture Cherry Led Pendel 93 Mm Vit - Taklampor Aluminium Vit - L0540502

  Petite Friture Cherry Led Pendel 93 Mm Vit - Taklampor Aluminium Vit - L0540502
  Cherry LED pendel från Petite Friture med en unik, lekfull design och ett kreativt uttryck. Inspirerad av en glasstrut med ett körsbär. En perfekt lampa att hänga ovanför köksön eller matbordet för att få det lite extra upplyst. Designad i Frankrike av Daniel & Emma. Bra att veta om Cherry LED pendel - Designår: 2021.- Cherry LED uppskattas för den lekfulla designen.- Cherry LED är också omtyckt för den unika stilen.- Inbyggd LED.- Pendeln finns i olika färgval.- Pendeln finns i olika utföranden.- Tillverkad i Frankrike.- Ingår i serien Cherry. Vi har valt ut Vit Taklampor i Aluminium från Petite Friture med stor omsorg.
 • Petite Friture Cherry Led Pendel 3 Pendlar Mintgrön - Taklampor Aluminium Mintgrön - L0541304

  Petite Friture Cherry Led Pendel 3 Pendlar Mintgrön - Taklampor Aluminium Mintgrön - L0541304
  Cherry LED pendel från Petite Friture med en unik, lekfull design och ett kreativt uttryck. Inspirerad av en glasstrut med ett körsbär. En perfekt lampa att hänga ovanför köksön eller matbordet för att få det lite extra upplyst. Designad i Frankrike av Daniel & Emma. Bra att veta om Cherry LED pendel - Designår: 2021.- Cherry LED uppskattas för den lekfulla designen.- Cherry LED är också omtyckt för den unika stilen.- Inbyggd LED.- Pendeln finns i olika färgval.- Pendeln finns i olika utföranden.- Tillverkad i Frankrike.- Ingår i serien Cherry. Vi har valt ut Mintgrön Taklampor i Aluminium från Petite Friture med stor omsorg.
 • Petite Friture Cherry Led Pendel 93 Mm Svart - Taklampor Aluminium Svart - L0540501

  Petite Friture Cherry Led Pendel 93 Mm Svart - Taklampor Aluminium Svart - L0540501
  Cherry LED pendel från Petite Friture med en unik, lekfull design och ett kreativt uttryck. Inspirerad av en glasstrut med ett körsbär. En perfekt lampa att hänga ovanför köksön eller matbordet för att få det lite extra upplyst. Designad i Frankrike av Daniel & Emma. Bra att veta om Cherry LED pendel - Designår: 2021.- Cherry LED uppskattas för den lekfulla designen.- Cherry LED är också omtyckt för den unika stilen.- Inbyggd LED.- Pendeln finns i olika färgval.- Pendeln finns i olika utföranden.- Tillverkad i Frankrike.- Ingår i serien Cherry. Vi har valt ut Svart Taklampor i Aluminium från Petite Friture med stor omsorg.
 • Petite Friture Cherry Led Pendel 3 Pendlar Svart - Taklampor Aluminium Svart - L0541301

  Petite Friture Cherry Led Pendel 3 Pendlar Svart - Taklampor Aluminium Svart - L0541301
  Cherry LED pendel från Petite Friture med en unik, lekfull design och ett kreativt uttryck. Inspirerad av en glasstrut med ett körsbär. En perfekt lampa att hänga ovanför köksön eller matbordet för att få det lite extra upplyst. Designad i Frankrike av Daniel & Emma. Bra att veta om Cherry LED pendel - Designår: 2021.- Cherry LED uppskattas för den lekfulla designen.- Cherry LED är också omtyckt för den unika stilen.- Inbyggd LED.- Pendeln finns i olika färgval.- Pendeln finns i olika utföranden.- Tillverkad i Frankrike.- Ingår i serien Cherry. Vi har valt ut Svart Taklampor i Aluminium från Petite Friture med stor omsorg.
 • Petite Friture Cherry Led Pendel 160 Mm Mintgrön - Taklampor Aluminium Mintgrön - L0540604

  Petite Friture Cherry Led Pendel 160 Mm Mintgrön - Taklampor Aluminium Mintgrön - L0540604
  Cherry LED pendel från Petite Friture med en unik, lekfull design och ett kreativt uttryck. Inspirerad av en glasstrut med ett körsbär. En perfekt lampa att hänga ovanför köksön eller matbordet för att få det lite extra upplyst. Designad i Frankrike av Daniel & Emma. Bra att veta om Cherry LED pendel - Designår: 2021.- Cherry LED uppskattas för den lekfulla designen.- Cherry LED är också omtyckt för den unika stilen.- Inbyggd LED.- Pendeln finns i olika färgval.- Pendeln finns i olika utföranden.- Tillverkad i Frankrike.- Ingår i serien Cherry. Vi har valt ut Mintgrön Taklampor i Aluminium från Petite Friture med stor omsorg.
 • Petite Friture Mediterranea Pendel 100 Cm - Taklampor Mässing - L0571201

  Petite Friture Mediterranea Pendel 100 Cm - Taklampor Mässing - L0571201
  Mediterranea pendel från Petite Friture med en unik design i mässing med en lätt känsla och ett detaljerat mönster för att skapa ett vackert skuggspel. Inbyggd LED-ljuskälla med ett varmvitt ljus för att skapa en harmonisk atmosfär i rummet. Inspirerad av tyngdlös tvätt på medelhavsbalkonger. En perfekt taklampa för vardagsrummet eller matrummet, för att ge lite extra ljus över bordet. Tillverkad i Frankrike. Design av Noé Duchaufour Lawrance. Originaldesign från år 2016. Bra att veta om Mediterranea pendel - Mediterranea uppskattas för den tyngdlösa designen.- Mediterranea är också omtyckt för det lekfulla ljuset.- Inbyggd LED.- Varmvitt ljus.- Är även tillgänglig som en bordslampa och en golvlampa.- Pendeln finns i olika storlekar.- Tillverkad i Frankrike.- Ingår i serien Mediterranea. Vi har valt ut Mässing Taklampor i Mässing från Petite Friture med stor omsorg.
 • Petite Friture Mediterranea Bordslampa - Bordslampor Mässing - L0571001

  Petite Friture Mediterranea Bordslampa - Bordslampor Mässing - L0571001
  Mediterranea bordslampa från Petite Friture med en unik design i mässing med en lätt känsla och ett detaljerat mönster för att skapa ett vackert skuggspel. Inbyggd LED-ljuskälla med ett varmvitt ljus för att skapa en harmonisk atmosfär i rummet. Inspirerad av tyngdlös tvätt på medelhavsbalkonger. En perfekt detalj för varje rum i ditt hem. Tillverkad i Frankrike. Design av Noé Duchaufour Lawrance. Originaldesign från år 2016. Bra att veta om Mediterranea bordslampa - Mediterranea uppskattas för den tyngdlösa designen.- Mediterranea är också omtyckt för det lekfulla ljuset.- Inbyggd LED.- Varmvitt ljus.- Är även tillgänglig som en pendel och en vägglampa.- Tillverkad i Frankrike.- Ingår i serien Mediterranea. Vi har valt ut Mässing Bordslampor i Mässing från Petite Friture med stor omsorg.
 • Petite Friture Mediterranea Golvlampa - Golvlampor Mässing - L0570801

  Petite Friture Mediterranea Golvlampa - Golvlampor Mässing - L0570801
  Mediterranea golvlampa från Petite Friture med en unik design i mässing med en lätt känsla och ett detaljerat mönster för att skapa ett vackert skuggspel. Inbyggd LED-ljuskälla med ett varmvitt ljus för att skapa en harmonisk atmosfär i rummet. Inspirerad av tyngdlös tvätt på medelhavsbalkonger. En perfekt detalj för varje rum i ditt hem. Tillverkad i Frankrike. Design av Noé Duchaufour Lawrance. Originaldesign från år 2016. Bra att veta om Mediterranea golvlampa - Mediterranea uppskattas för den tyngdlösa designen.- Mediterranea är också omtyckt för det lekfulla ljuset.- Inbyggd LED.- Varmvitt ljus.- Är även tillgänglig som en pendel och en vägglampa.- Tillverkad i Frankrike.- Ingår i serien Mediterranea. Vi har valt ut Mässing Golvlampor i Mässing från Petite Friture med stor omsorg.
 • Petite Friture Mediterranea Vägglampa - Vägglampor Mässing - L0570901

  Petite Friture Mediterranea Vägglampa - Vägglampor Mässing - L0570901
  Mediterranea vägglampa från Petite Friture med en unik design i mässing med en lätt känsla och ett detaljerat mönster för att skapa ett vackert skuggspel. Inbyggd LED-ljuskälla med ett varmvitt ljus för att skapa en harmonisk atmosfär i rummet. Inspirerad av tyngdlös tvätt på medelhavsbalkonger. En perfekt detalj för varje rum i ditt hem. Tillverkad i Frankrike. Design av Noé Duchaufour Lawrance. Originaldesign från år 2016. Bra att veta om Mediterranea vägglampa - Mediterranea uppskattas för den tyngdlösa designen.- Mediterranea är också omtyckt för det lekfulla ljuset.- Inbyggd LED.- Varmvitt ljus.- Är även tillgänglig som en bordslampa och en golvlampa.- Tillverkad i Frankrike.- Ingår i serien Mediterranea. Vi har valt ut Mässing Vägglampor i Mässing från Petite Friture med stor omsorg.
 • Petite Friture Mediterranea Pendel 160 Cm - Taklampor Mässing - L0571301

  Petite Friture Mediterranea Pendel 160 Cm - Taklampor Mässing - L0571301
  Mediterranea pendel från Petite Friture med en unik design i mässing med en lätt känsla och ett detaljerat mönster för att skapa ett vackert skuggspel. Inbyggd LED-ljuskälla med ett varmvitt ljus för att skapa en harmonisk atmosfär i rummet. Inspirerad av tyngdlös tvätt på medelhavsbalkonger. En perfekt taklampa för vardagsrummet eller matrummet, för att ge lite extra ljus över bordet. Tillverkad i Frankrike. Design av Noé Duchaufour Lawrance. Originaldesign från år 2016. Bra att veta om Mediterranea pendel - Mediterranea uppskattas för den tyngdlösa designen.- Mediterranea är också omtyckt för det lekfulla ljuset.- Inbyggd LED.- Varmvitt ljus.- Är även tillgänglig som en bordslampa och en golvlampa.- Pendeln finns i olika storlekar.- Tillverkad i Frankrike.- Ingår i serien Mediterranea. Vi har valt ut Mässing Taklampor i Mässing från Petite Friture med stor omsorg.
 • Petite Friture Neotenic Bordslampa 51 Cm Vermilion - Bordslampor Keramik Vermilion - L0880201

  Petite Friture Neotenic Bordslampa 51 Cm Vermilion - Bordslampor Keramik Vermilion - L0880201
  Neotenic bordslampa från Petite Friture med en formgjuten design i keramik med rundade former och ett lekfullt uttryck. En rund lampskärm i vitt munblåst glas som ger ett behagligt och diffust ljus med en inbyggd LED för optimal användarupplevelse. Touchdimmer på sladden för justering av ljusstyrka. Ett måste för den designintresserade. Design av Jumbo. Originaldesign från år 2022. Bra att veta om Neotenic bordslampa - Neotenic uppskattas för den lekfulla designen.- Neotenic är också omtyckt för den dimbara funktionen.- Gjord av keramik och munblåst glas.- Inbyggd LED.- Varmvitt ljus.- Bordslampan finns i olika färgval.- Ingår i serien Neotenic. Vi har valt ut Vermilion Bordslampor i Keramik från Petite Friture med stor omsorg.
 • Petite Friture Vertigo Nova Pendel 190 Cm Svart / Vit - Taklampor Stål Svart - L0840303

  Petite Friture Vertigo Nova Pendel 190 Cm Svart / Vit - Taklampor Stål Svart - L0840303
  Dimbar Vertigo Nova pendel från Petite Friture med en sofistikerad design med grafiska linjer och en lätt struktur. Den har en inbyggd LED med ett diffust ljus. Ett måste för den designintresserade. Design av Constance Guisset. Bra att veta om Vertigo Nova pendel - Sofistikerad design.- Grafiska linjer.- Lätt struktur.- Inbyggd LED.- Pendeln finns i olika storlekar.- Pendeln finns i olika färgval.- Certifierad enligt: CE, UL.- Ingår i serien Vertigo Nova.- Lumen: 1350 lm- Kelvin: 2700 K- 220 V.- IP-klassificering: IP20. Vi har valt ut Svart Taklampor i Stål från Petite Friture med stor omsorg.
 • Petite Friture Vertigo Nova Pendel Med 10m Sladd 110 Cm Svart - Taklampor Stål Svart - L0841101

  Petite Friture Vertigo Nova Pendel Med 10m Sladd 110 Cm Svart - Taklampor Stål Svart - L0841101
  Vertigo Nova pendel från Petite Friture med en unik design med grafiska linjer och ett svävande uttryck. Den har en inbyggd LED med ett behagligt, varmvitt ljus. Ett måste för den designintresserade. Design av Constance Guisset. Bra att veta om Vertigo Nova pendel - Vertigo Nova uppskattas för det svävande uttrycket.- Vertigo Nova är också omtyckt för de grafiska linjerna.- Inbyggd LED.- Pendeln finns i olika färgval.- Pendeln finns i olika storlekar.- Sladdlängd: 10m.- Tillverkad i Frankrike Hur bör du ta hand om pendeln?- Använd en torr trasa. Vi har valt ut Svart Taklampor i Stål från Petite Friture med stor omsorg.
 • Petite Friture Vertigo Pendel 110 Cm Vit - Taklampor Stål Vit - L0020905

  Petite Friture Vertigo Pendel 110 Cm Vit - Taklampor Stål Vit - L0020905
  Vertigo pendel från Petite Friture med en ikonisk design med en lätt vikt och ett svävande uttryck. Den har en luftig form för att skapa ett vackert skuggspel på väggarna. En perfekt inredningsdetalj för att förvandla ett tråkigt rum till en visuell och spännande plats. Tillverkad i Frankrike. Design av Constance Guisset. Originaldesign från år 2010. Bra att veta om Vertigo pendel - Vertigo uppskattas för den ikoniska designen.- Vertigo är också omtyckt för det svävande uttrycket.- Pendeln finns i olika storlekar.- Pendeln finns i olika färgval.- Tillverkad i Frankrike.- Ingår i serien Vertigo.- Ljuskälla ingår inte. Vi har valt ut Vit Taklampor i Stål från Petite Friture med stor omsorg.
 • Petite Friture Ljuskrona - Taklampor Mässing - L0851201

  Petite Friture Ljuskrona - Taklampor Mässing - L0851201
  Dimbar ljuskrona från Petite Friture med en inbyggd LED för optimal användarupplevelse. Den är tillverkad av mässing och har ett varmvitt ljus för att skapa en mysig atmosfär. Tillverkad i Frankrike. Design av Studio Pepe. Originaldesign från år 2020. Bra att veta om ljuskrona - Inbyggd LED.- Varmvitt ljus.- Tillverkad i Frankrike.- Certifierad enligt: CE.- Certifierad enligt: UL.- Ljuskälla ingår. De tekniska egenskapernas ljuskrona:- 184.0 Watt- Lumen: 15883 lm- Kelvin: 2700 K- Höjd: 2100 mm.- Längd: 1000 mm.- 220-240 V.- IP-klassificering: IP20.- Vikt: 27 kg. Vi har valt ut Mässing Taklampor i Mässing från Petite Friture med stor omsorg.
 • Petite Friture Vertigo Nova Pendel Med 10m Sladd 140 Cm Svart / Vit - Taklampor Stål Svart - L0841203

  Petite Friture Vertigo Nova Pendel Med 10m Sladd 140 Cm Svart / Vit - Taklampor Stål Svart - L0841203
  Vertigo Nova pendel från Petite Friture med en unik design med grafiska linjer och ett svävande uttryck. Den har en inbyggd LED med ett behagligt, varmvitt ljus. Ett måste för den designintresserade. Design av Constance Guisset. Bra att veta om Vertigo Nova pendel - Vertigo Nova uppskattas för det svävande uttrycket.- Vertigo Nova är också omtyckt för de grafiska linjerna.- Inbyggd LED.- Pendeln finns i olika färgval.- Pendeln finns i olika storlekar.- Sladdlängd: 10m.- Tillverkad i Frankrike Hur bör du ta hand om pendeln?- Använd en torr trasa. Vi har valt ut Svart Taklampor i Stål från Petite Friture med stor omsorg.
 • Petite Friture Vertigo Nova Golvlampa Svart / Vit - Golvlampor Stål Svart - L0840903

  Petite Friture Vertigo Nova Golvlampa Svart / Vit - Golvlampor Stål Svart - L0840903
  Vertigo Nova golvlampa från Petite Friture med en sofistikerad design med grafiska linjer och en lätt struktur. Den har en inbyggd LED med ett diffust ljus och en dimmerbrytare för justering av ljusstyrka. Designad av Constance Guisset. Bra att veta om Vertigo Nova golvlampa - Sofistikerad design.- Grafiska linjer.- Lätt struktur.- Dimmer.- Inbyggd LED.- Bredd: 2400 mm.- Höjd: 2100-2300 mm.- Kelvin: 2700 K- Certifierad enligt: CE, UL.- Vikt: 20 kg.- Denna produkt levereras omonterad.- Tillverkad i Frankrike Hur bör du ta hand om golvlampan?- Använd en torr trasa. Vi har valt ut Svart Golvlampor i Stål från Petite Friture med stor omsorg.
 • Petite Friture Vertigo Nova Pendel 140 Cm Svart / Vit - Taklampor Stål Svart - L0840203

  Petite Friture Vertigo Nova Pendel 140 Cm Svart / Vit - Taklampor Stål Svart - L0840203
  Dimbar Vertigo Nova pendel från Petite Friture med en sofistikerad design med grafiska linjer och en lätt struktur. Den har en inbyggd LED med ett diffust ljus. Ett måste för den designintresserade. Design av Constance Guisset. Bra att veta om Vertigo Nova pendel - Sofistikerad design.- Grafiska linjer.- Lätt struktur.- Inbyggd LED.- Pendeln finns i olika storlekar.- Pendeln finns i olika färgval.- Certifierad enligt: CE, UL.- Ingår i serien Vertigo Nova.- Lumen: 1350 lm- Kelvin: 2700 K- 220 V.- IP-klassificering: IP20. Vi har valt ut Svart Taklampor i Stål från Petite Friture med stor omsorg.
 • Petite Friture Unseen Vägglampa U - Vägglampor Mässing - L0850401

  Petite Friture Unseen Vägglampa U - Vägglampor Mässing - L0850401
  Unseen vägglampa från Petite Friture med en unik design med grafiska former och ett svävande uttryck. Modern teknologi med en inbyggd LED för optimal användarupplevelse. Varmvitt ljus för att skapa en harmonisk atmosfär i rummet. Den har mässingdetaljer för en lyxig känsla. Ett måste för den designintresserade. Inspirerad av klassiska neonljus. Tillverkad i Frankrike. Design av Studio Pepe. Originaldesign från år 2020. Bra att veta om Unseen vägglampa - Unseen uppskattas för den magnifika designen.- Unseen är också omtyckt för den moderna teknologin.- Inbyggd LED.- Varmvitt ljus.- Är även tillgänglig som pendel och en ljuskrona.- Tillverkad i Frankrike.- Ingår i serien Unseen. Vi har valt ut Mässing Vägglampor i Mässing från Petite Friture med stor omsorg.
 • Petite Friture Vertigo Nova Pendel Med 10m Sladd 110 Cm Svart / Vit - Taklampor Stål Svart - L0841103

  Petite Friture Vertigo Nova Pendel Med 10m Sladd 110 Cm Svart / Vit - Taklampor Stål Svart - L0841103
  Vertigo Nova pendel från Petite Friture med en unik design med grafiska linjer och ett svävande uttryck. Den har en inbyggd LED med ett behagligt, varmvitt ljus. Ett måste för den designintresserade. Design av Constance Guisset. Bra att veta om Vertigo Nova pendel - Vertigo Nova uppskattas för det svävande uttrycket.- Vertigo Nova är också omtyckt för de grafiska linjerna.- Inbyggd LED.- Pendeln finns i olika färgval.- Pendeln finns i olika storlekar.- Sladdlängd: 10m.- Tillverkad i Frankrike Hur bör du ta hand om pendeln?- Använd en torr trasa. Vi har valt ut Svart Taklampor i Stål från Petite Friture med stor omsorg.
 • Petite Friture Neotenic Bordslampa 26 Cm Körsbär - Bordslampor Keramik Cherry - L0880102

  Petite Friture Neotenic Bordslampa 26 Cm Körsbär - Bordslampor Keramik Cherry - L0880102
  Neotenic bordslampa från Petite Friture med en formgjuten design i keramik med rundade former och ett lekfullt uttryck. En rund lampskärm i vitt munblåst glas som ger ett behagligt och diffust ljus med en inbyggd LED för optimal användarupplevelse. Touchdimmer på sladden för justering av ljusstyrka. Ett måste för den designintresserade. Design av Jumbo. Originaldesign från år 2022. Bra att veta om Neotenic bordslampa - Neotenic uppskattas för den lekfulla designen.- Neotenic är också omtyckt för den dimbara funktionen.- Gjord av keramik och munblåst glas.- Inbyggd LED.- Varmvitt ljus.- Bordslampan finns i olika färgval.- Ingår i serien Neotenic. Vi har valt ut Cherry Bordslampor i Keramik från Petite Friture med stor omsorg.
 • Petite Friture Vertigo Nova Vägglampa Svart / Vit - Vägglampor Stål Svart - L0840703

  Petite Friture Vertigo Nova Vägglampa Svart / Vit - Vägglampor Stål Svart - L0840703
  Dimbar Vertigo Nova vägglampa från Petite Friture. Lampan har en sofistikerad design med grafiska linjer och en lätt struktur och en inbyggd LED med ett diffust ljus. Ett måste för den designintresserade. Designad av Constance Guisset. Bra att veta om Vertigo Nova vägglampa - Sofistikerad design.- Grafiska linjer.- Lätt struktur.- Inbyggd LED.- 220-240 V.- Ingår i serien Vertigo Nova.- Lumen: 1350 lm- Höjd: 1040 mm.- Kelvin: 2700 K- Diameter: 1100 mm.- 10.0 Watt- Certifierad enligt: CE, UL.- Vikt: 3.2 kg. Hur bör du ta hand om vägglampan?- Använd en torr trasa. Vi har valt ut Svart Vägglampor i Stål från Petite Friture med stor omsorg.
 • Petite Friture Vertigo Nova Pendel Med 10m Sladd 190 Cm Vit - Taklampor Stål Vit - L0841302

  Petite Friture Vertigo Nova Pendel Med 10m Sladd 190 Cm Vit - Taklampor Stål Vit - L0841302
  Vertigo Nova pendel från Petite Friture med en unik design med grafiska linjer och ett svävande uttryck. Den har en inbyggd LED med ett behagligt, varmvitt ljus. Ett måste för den designintresserade. Design av Constance Guisset. Bra att veta om Vertigo Nova pendel - Vertigo Nova uppskattas för det svävande uttrycket.- Vertigo Nova är också omtyckt för de grafiska linjerna.- Inbyggd LED.- Pendeln finns i olika färgval.- Pendeln finns i olika storlekar.- Sladdlängd: 10m.- Tillverkad i Frankrike Hur bör du ta hand om pendeln?- Använd en torr trasa. Vi har valt ut Vit Taklampor i Stål från Petite Friture med stor omsorg.
 • Petite Friture Vertigo Nova Pendel Med 10m Sladd 110 Cm Vit - Taklampor Stål Vit - L0841102

  Petite Friture Vertigo Nova Pendel Med 10m Sladd 110 Cm Vit - Taklampor Stål Vit - L0841102
  Vertigo Nova pendel från Petite Friture med en unik design med grafiska linjer och ett svävande uttryck. Den har en inbyggd LED med ett behagligt, varmvitt ljus. Ett måste för den designintresserade. Design av Constance Guisset. Bra att veta om Vertigo Nova pendel - Vertigo Nova uppskattas för det svävande uttrycket.- Vertigo Nova är också omtyckt för de grafiska linjerna.- Inbyggd LED.- Pendeln finns i olika färgval.- Pendeln finns i olika storlekar.- Sladdlängd: 10m.- Tillverkad i Frankrike Hur bör du ta hand om pendeln?- Använd en torr trasa. Vi har valt ut Vit Taklampor i Stål från Petite Friture med stor omsorg.
 • Petite Friture Unseen Vägglampa J - Vägglampor Mässing - L0850501

  Petite Friture Unseen Vägglampa J - Vägglampor Mässing - L0850501
  Unseen vägglampa från Petite Friture med en unik design med grafiska former och ett svävande uttryck. Modern teknologi med en inbyggd LED för optimal användarupplevelse. Varmvitt ljus för att skapa en harmonisk atmosfär i rummet. Den har mässingdetaljer för en lyxig känsla. Ett måste för den designintresserade. Inspirerad av klassiska neonljus. Tillverkad i Frankrike. Design av Studio Pepe. Originaldesign från år 2020. Bra att veta om Unseen vägglampa - Unseen uppskattas för den magnifika designen.- Unseen är också omtyckt för den moderna teknologin.- Inbyggd LED.- Varmvitt ljus.- Är även tillgänglig som pendel och en ljuskrona.- Tillverkad i Frankrike.- Ingår i serien Unseen. Vi har valt ut Mässing Vägglampor i Mässing från Petite Friture med stor omsorg.
 • Petite Friture Vertigo Nova Pendel 110 Cm Svart / Vit - Taklampor Stål Svart - L0840103

  Petite Friture Vertigo Nova Pendel 110 Cm Svart / Vit - Taklampor Stål Svart - L0840103
  Dimbar Vertigo Nova pendel från Petite Friture med en sofistikerad design med grafiska linjer och en lätt struktur. Den har en inbyggd LED med ett diffust ljus. Ett måste för den designintresserade. Design av Constance Guisset. Bra att veta om Vertigo Nova pendel - Sofistikerad design.- Grafiska linjer.- Lätt struktur.- Inbyggd LED.- Pendeln finns i olika storlekar.- Pendeln finns i olika färgval.- Certifierad enligt: CE, UL.- Ingår i serien Vertigo Nova.- Lumen: 1350 lm- Kelvin: 2700 K- 220 V.- IP-klassificering: IP20. Vi har valt ut Svart Taklampor i Stål från Petite Friture med stor omsorg.
 • Petite Friture Unseen Triple Pendel - Taklampor Mässing - L0850701

  Petite Friture Unseen Triple Pendel - Taklampor Mässing - L0850701
  Unseen pendel från Petite Friture med en unik design med grafiska former och ett svävande uttryck. Modern teknologi med en inbyggd LED för optimal användarupplevelse. Varmvitt ljus för att skapa en harmonisk atmosfär i rummet. Den har mässingdetaljer för en lyxig känsla. Ett måste för den designintresserade. Inspirerad av klassiska neonljus. Tillverkad i Frankrike. Design av Studio Pepe. Originaldesign från år 2020. Bra att veta om Unseen pendel - Unseen uppskattas för den magnifika designen.- Unseen är också omtyckt för den moderna teknologin.- Inbyggd LED.- Varmvitt ljus.- Finns även som en vägglampa.- Tillverkad i Frankrike.- Ingår i serien Unseen. Vi har valt ut Mässing Taklampor i Mässing från Petite Friture med stor omsorg.