Pauleen lampor

 • Noble Brilliance pendel (Transparent)

  Noble Brilliance pendel (Transparent)
  Noble Brilliance är en elegant taklampa som ger en magisk glöd och exklusivitet till hemmet. Den har ett högkvalitativt glas i kristallutseende som är mycket elegant, vilket är perfekt för alla som älskar glamourösa inredningsdetaljer. Den är lika fin att placera i ett vardagsrum som i ett sovrum. Koppla den gärna till en dimmer för att ställa in önskad ljusstyrka och atmosfär. Ljuskälla ingår ej.
 • Cute Glamour bordlampa (Rosa)

  Cute Glamour bordlampa (Rosa)
  Cute Glamour är en vacker bordlampa som skapar fascinerande ljusaccenter i vardagsrummet eller sovrummet, med sitt vackra glas i delikat rosa. Den eleganta strukturen i glaset och den mässingsfärgade basen gör denna bordsarmatur till en unik och dekorativ detalj. Det ser särskilt elegant ut under middagen vid matbordet och ger en mysig atmosfär såväl på hyllor som på kommoder. Den bärbara bordsarmaturen är batteridriven, vilket gör att den kan placeras var som helst, när som helst. Ingen strömanslutning behövs och tack vare 6-timmarstimern stängs armaturen av automatiskt. Ett tips är att placera flera av samma armaturer tillsammans på en bänk eller ett bord, som till exempel matbordet. 3st AA-batterier ingår ej.
 • Modern Glamour bordlampa (Turkos)

  Modern Glamour bordlampa (Turkos)
  Modern Glamour är en vacker bordlampa som skapar fascinerande ljusaccenter i vardagsrummet eller sovrummet, med sitt vackra glas i subtil turkos. Den eleganta strukturen i glaset och den mässingsfärgade basen gör denna bordsarmatur till en unik och dekorativ detalj. Det ser särskilt elegant ut under middagen vid matbordet och ger en mysig atmosfär såväl på hyllor som på kommoder. Den bärbara bordsarmaturen är batteridriven, vilket gör att den kan placeras var som helst, när som helst. Ingen strömanslutning behövs och tack vare 6-timmarstimern stängs armaturen av automatiskt. Ett tips är att placera flera av samma armaturer tillsammans på en bänk eller ett bord, som till exempel matbordet. 3st AA-batterier ingår ej.
 • Pauleen Sunshine Joy LED-solcellslykta

  Pauleen Sunshine Joy LED-solcellslykta
  LED Solar Light Sunshine Joy Sunshine Joy solcellslampan är perfekt för användning i trädgården eller på balkongen. Det är bara att ställa upp den och låta den laddas i solljuset under dagen. På kvällen tänds lampan automatiskt. Den dagliga belysningstiden är upp till 8 timmar. Solcellslampan är tillverkad av metall och är stänkskyddad. Den svarta, matta metallens struktur skapar intressanta ljuseffekter och den gyllene innerbeläggningen ger ett extra vackert, varmt ljus. Med handtaget kan lyktan också placeras i träd eller på trädkronor.
 • Splendid Pearl bordlampa (Vit)

  Splendid Pearl bordlampa (Vit)
  Splendid Pearl är en riktig blickfångare i sin glamourösa look, med sin guldfärgade lamphållare och högkvalitativa vita opalglas. Lampan ger rummet en speciell touch med en liten hint av nostalgi. Tack vare sin eleganta men ändå enkla design kan bordlampan placeras i nästan alla rum. Det är en riktig dekorativ inredningsdetalj som smälter in diskret i rummet och skapar en vacker ljusbild på exempelvis bord eller byråer.Levereras med sladd + strömbrytare & stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Pretty Glamour bordlampa (Turkos)

  Pretty Glamour bordlampa (Turkos)
  Pretty Glamour är en vacker bordlampa som skapar fascinerande ljusaccenter i vardagsrummet eller sovrummet, med sitt vackra glas i subtil turkos. Den eleganta strukturen i glaset och den mässingsfärgade basen gör denna bordsarmatur till en unik och dekorativ detalj. Det ser särskilt elegant ut under middagen vid matbordet och ger en mysig atmosfär såväl på hyllor som på kommoder. Den bärbara bordsarmaturen är batteridriven, vilket gör att den kan placeras var som helst, när som helst. Ingen strömanslutning behövs och tack vare 6-timmarstimern stängs armaturen av automatiskt. Ett tips är att placera flera av samma armaturer tillsammans på en bänk eller ett bord, som till exempel matbordet. 3st AA-batterier ingår ej.
 • Noble Purity bordlampa (Vit)

  Noble Purity bordlampa (Vit)
  Noble Purity är en vacker bordlampa som med sin guldmetallfot och högkvalitativa vita opalglas är ett riktigt blickfång med ett glamoröst utseende. Det ger rummet en speciell touch med en antydan av nostalgi. Tack vare sin eleganta men enkla design kan armaturen placeras på praktiskt taget alla bord.Levereras med sladd + strömbrytare & stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Pauleen Sip of Silver bordslampa med tygskärm

  Pauleen Sip of Silver bordslampa med tygskärm
 • Pauleen Woody Cuddles bordslampa med textilskärm

  Pauleen Woody Cuddles bordslampa med textilskärm
  Discreet Woody Cuddles bordslampa Bordslampan Woody Cuddles lyser med sin rena, skandinaviska look och är den perfekta hemtillbehören för en modern, nordisk livsstil. Träet ger naturliga accenter och skapar en mysig ljus atmosfär i kombination med den eleganta, ljusa tygskärmen. Bordslampan är en vacker dekorationsallround i vitt som smälter diskret in i rummet och skapar en vacker ljushöjd, t.ex. på bord eller byråer.
 • Pauleen Tender Love bordslampa - keramik och tyg

  Pauleen Tender Love bordslampa - keramik och tyg
  Tender Love bordslampa med blommönster på keramikfot Den bulliga skärmen på Tender Love bordslampa i grå keramik är utformad runt om med ett blommönster som framträder livligt på den blanka skärmen. I kombination med den vita, lätt koniskt formade skärmen av tyg skapas en harmonisk bordslampa som blir en dekoration i vardagsrummet eller sovrummet när den är avstängd och som passar in i varje interiör.
 • Pauleen Touch Silver bordslampa med keramikfot

  Pauleen Touch Silver bordslampa med keramikfot
  Touch of Silver bordslampa med vacker keramisk bollfot Denna Touch of Silver bordslampa ger inte bara mysig extra belysning i ett rum, utan är också en vacker dekoration på en skänk, ett nattduksbord eller en fönsterbräda när den är avstängd. Den sfäriska skärmen är dekorerad runt om med vackra reliefmönster och har en glänsande silverlackfinish, så att den får en mycket speciell effekt i ljuset som den avger. Den svarta lampskärmen av tyg bildar en vacker kontrast.
 • Pauleen Crystal Gloom bordslampa av glas

  Pauleen Crystal Gloom bordslampa av glas
  Crystal Gloom bordslampa med grått rökglas Förtrollande ljussken: Crystal Gloom-bordlampan är ett riktigt blickfång. Med sin elegant strukturerade glasyta med filigranmönster i ädel, grått rökglas framkallar den fascinerande ljuseffekter på bord, hylla eller byrå. Det högkvalitativa rökglaset i kristalloptik är mycket trendigt och avrundas av en modern metallfot i mässing. Crystal Gloom bordslampa har en strömbrytare för att slå på och av den.
 • Pauleen Crystal Velours bordslampa med glasfot

  Pauleen Crystal Velours bordslampa med glasfot
  Crystal Velours bordslampa med grön fot i kristalloptik Grön guldbit med en speciell charm: Crystal Velours bordslampa har en fantastisk effekt när den tänds och släcks. Den charmiga lampskärmen är tillverkad av mörkgrön sammet. Basen är också grön och fängslar med sitt vackra kristallutseende. Bordslampan drivs med en strömbrytare.
 • Pauleen Magic Glamour hänglampa av rökt glas

  Pauleen Magic Glamour hänglampa av rökt glas
 • Pauleen True Shine bordslampa i vacker rosé

  Pauleen True Shine bordslampa i vacker rosé
 • Sparkling Glamour bordlampa (Brun)

  Sparkling Glamour bordlampa (Brun)
  Sparkling Glamour är en vacker bordlampa som skapar fascinerande ljusaccenter i vardagsrummet eller sovrummet, med sitt vackra glas i varmt brun. Den eleganta strukturen i glaset och den mässingsfärgade basen gör denna bordsarmatur till en unik och dekorativ detalj. Det ser särskilt elegant ut under middagen vid matbordet och ger en mysig atmosfär såväl på hyllor som på kommoder. Den bärbara bordsarmaturen är batteridriven, vilket gör att den kan placeras var som helst, när som helst. Ingen strömanslutning behövs och tack vare 6-timmarstimern stängs armaturen av automatiskt. Ett tips är att placera flera av samma armaturer tillsammans på en bänk eller ett bord, som till exempel matbordet. 3st AA-batterier ingår ej.
 • Magic Glamour pendel (Smoke)

  Magic Glamour pendel (Smoke)
  Magic Glamour är en vacker och elegant pendel som är skapad i en enkel och modern design. Den ser extremt lyxig ut med sitt klara, rökiga gråa glas som ramar in lampan på ett mycket fint vis. Det är enkelt att justera utseendet på lampan med hjälp av olika ljuskällor. Magic Glamour är lätt att placera i hemmets alla hörn och är lika fin hängande för sig själv som fler tillsammans i en grupp. Ljuskälla ingår ej.
 • Clip of Glow vägglampa (Brun)

  Clip of Glow vägglampa (Brun)
  Clip of Glow är är snygg clipsarmatur i varmt rödbrun som levererar ljus till små hyllor, kommoder, bord och alla typer av föremål i hemmet. Tack vare den praktiska klämman så är den snabb och enkel att sätta på plats, både på bord, skärmväggar och även på sängkarmen. Armaturen ger riktad belysning för läsning och skrivning med sitt vridbara huvud, eller som en liten ljuskälla belyser specifika delar eller detaljer i rummet.Levereras med sladd + strömbrytare & stickkontakt.Ljuskälla ingår ej.
 • Pauleen Sunshine Afterglow LED-solcellsbordslampa

  Pauleen Sunshine Afterglow LED-solcellsbordslampa
  LED-lampa Sunshine Afterglow med solcellsmodul Solcellslampan Sunshine Afterglow ger stämningsfull belysning till långa sommarnätter i trädgården eller på balkongen. Metallstrukturens kopparfärgade yta har ett modernt utseende och ger vackra ljuseffekter. LED-modulen laddas via solljus och ger upp till 8 timmars ljus per dag. I skymningen tänds ljuset automatiskt.
 • Pauleen Shiny Delight pendellampa i burdesign

  Pauleen Shiny Delight pendellampa i burdesign
  Shiny Delight hängande lampa i svart metall med burdesign Den svarta pendellampan Shiny Delight skapar ett fascinerande spel av ljus och skugga. Skärmen är gjord av filigran tråd, inuti omger en kon av enskilda stavar ljuskällan, ovanför den finns en större skärm i form av en romb. Lampans ljus kan sprida sig runtomkring, och de många filigranförstärkningarna skapar en speciell ljuseffekt. Över matbordet, som en visuell avgränsning över köksöar i köket eller som ett blickfång i vardagsrummet eller hallen - pendelarmaturen sätter vackra ljusaccenter överallt. För att belysa stora bord är flera armaturer placerade bredvid varandra mycket trendiga.
 • Paulea Glossy Glow bordslampa med keramikfot

  Paulea Glossy Glow bordslampa med keramikfot
 • Pauleen Soft Shine pendellampa av beige tyg

  Pauleen Soft Shine pendellampa av beige tyg
 • Pauleen Toss of Silver bordslampa med keramik fot

  Pauleen Toss of Silver bordslampa med keramik fot
 • Pauleen Pretty Classy bordslampa med keramikfot

  Pauleen Pretty Classy bordslampa med keramikfot
 • True Crush bordlampa (Svart)

  True Crush bordlampa (Svart)
  True Crush är en bordlampa som är tillverkad av metall i en trendig mattsvart finish. Den passar perfekt in i en industriell look, men ger också ett fint intryck till det moderna hemmet. Som skrivbordslampa är den ett attraktivt blickfång i varje arbetsyta och ger riktat ljus för läsning och skrivning med sitt justerbara armaturhuvud. Som en mini-spotlight på kommoder och hyllor framhäver den snyggt favoritföremålen – oavsett om det är tavlor på väggen, vackra växter eller andra dekorativa föremål.Levereras med sladd + strömbrytare & stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Pauleen Sunshine Crush LED-solcellslykta

  Pauleen Sunshine Crush LED-solcellslykta
  Sunshine Crush - LED solcellslampa i rottingutseende Sunshine Crush är tillverkad av högkvalitativ plast och är därför mer motståndskraftig än lyktor i riktig rotting. Den genomskinliga ramen skapar vackra ljuseffekter. Du kan placera lyktan var du vill, eftersom den inte kräver någon fast montering eller komplicerad kabeldragning. Under dagen är det lämpligt att placera lampan på en solig plats så att den kan dra nytta av solens ljusstyrka. - Inkl. automatisk påslagning i skymning - Ljusstyrka på upp till 8 timmar dagligen - Flexibel positionering utan kabeldragning
 • Pauleen Sunshine Elegance LED-solcellsgolvlampa

  Pauleen Sunshine Elegance LED-solcellsgolvlampa
  Resistent solgolvslampa Sunshine Elegance Solgolvslampan Sunshine Elegance i rottingoptik kan placeras flexibelt och ger fantastiska ljusinsläpp på balkongen eller i trädgården. Golvlampan laddar sig själv under dagen i solljuset. I skymningen tänds ljuset automatiskt. Ljuset fungerar upp till 8 timmar per dag. Solgolvlampan är tillverkad av högkvalitativ plast och är därför mer motståndskraftig än lampor av rotting. En självlysande glob inuti skapar ett mjukt och jämnt ljus.
 • Pauleen Noble Purity hänglampa av opalglas

  Pauleen Noble Purity hänglampa av opalglas
 • Mystical Gleam bordlampa (Smoke)

  Mystical Gleam bordlampa (Smoke)
  Mystical Gleam är en fin bordlampa, skapad i en ren design i nordisk stil. Denna underbara designerpjäs kan bäst beskrivas som enkel, men ändå inte på något sätt tråkig. Den eleganta designen på lampan gör att den kan placeras i nästan alla rum och interiörer. Med sin lamphållare av äkta trä och det högkvalitativa rökgråa glaset är Mystical Gleam ett riktigt blickfång! OBS! E27-lampan kan ha en max diameter på 5,5cm.Levereras med sladd + strömbrytare & stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Timber Pearl pendel (Svart)

  Timber Pearl pendel (Svart)
  Timber Pearl är en vackert vävd pendel som är gjord av vävt papper och är, helt enkelt, ett riktigt konstverk i hemmet. Tack vare sin eleganta men ändå enkla design kan taklampan installeras i nästan alla vardagsrum och skapar en naturlig boho-look i rummet den placeras i. Ljuskällan blir delvis synlig genom skärmen, vilket gör att utseendet lätt går att variera med hjälp av olika dekorativa ljuskällor. När lampan är tänds sprids ett mjukt ljus genom den vävda skärmen, vilket skapar en härlig ljusbild i rummet. Ljuskälla ingår ej.
 • Pauleen Starry Delight hänglampa med metallskärm

  Pauleen Starry Delight hänglampa med metallskärm
 • Touch of Silver bordlampa (Svart)

  Touch of Silver bordlampa (Svart)
  Touch of Silver är en liten och elegant bordlampa som skapar en mysig atmosfär i sovrummet, vardagsrummet eller hallen. Stående på en höjd av 38cm ser Touch of Silver bra ut i alla rum. Dess struktur och högblanka silverlack skapar fascinerande ljuseffekter på armaturens fot. Det är en riktig dekorativ inredningsdetalj som smälter in diskret i rummet och skapar en vacker ljusbild på exempelvis bord eller byråer.Levereras med sladd + strömbrytare & stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Bright Jewel bordlampa (Smoke)

  Bright Jewel bordlampa (Smoke)
  Bright Jewel är en vacker bordlampan som är den perfekta ljuskällan för mysigt ljus med wow-effekt. Den snyggt strukturerade foten, gjord av rökfärgat glas, är ett riktigt blickfång och kompletterar den svarta textilskärmen perfekt. Med en höjd på 47cm är Bright Jewel idealisk för att placera på bord eller kommoder och ger modern design till ditt hem – beundrande utseende ingår. Levereras med sladd + strömbrytare & stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Pretty Treasure pendel (Svart)

  Pretty Treasure pendel (Svart)
  Pretty Treasure är en stilren taklampa som är skapad i en nordisk design. Enkel, men inte det minsta tråkig. Den drar garanterat blickarna till sig och kombinerar metall och glas på allra bästa sätt. Den unika, satinerade glaskroppen som är placerad över den svarta lampskärmen avger ett mjukt, bländfritt ljus uppåt, medan den svarta metallskärmen ger ett praktiskt ljus nedåt.Ljuskälla ingår ej.
 • Noble Purity pendel (Vit)

  Noble Purity pendel (Vit)
  Noble Purity är en pendel som med sitt guldbeslag och högkvalitativa vita opalglas är ett riktigt blickfång med ett glamoröst utseende. Lampan ger rummet en speciell touch med en antydan av nostalgi som gör att den är enkel att placera i nästan alla vardagsrum. Den är väldigt fin hängande för sig själv, men blir också väldigt dekorativ i grupp med fler pendlar av samma sort. Ljuskälla ingår ej.
 • Gleaming Glamour pendel (Smoke)

  Gleaming Glamour pendel (Smoke)
  Gleaming Glamour är en otroligt elegant och vacker pendel som garanterat drar blickarna till sig. Den är skapad i ett stilfull och modernt uttryck som även ger en touch av glamour, med sitt rökfärgade strukturerade glas. När lampan är tänd sprids ett mjukt och elegant ljus genom skärmen som skapar en fin ljusbild i rummet den placeras i. Ljuskälla ingår ej.
 • Enlarge Your Inner Spark (Vit)

  Enlarge Your Inner Spark (Vit)
  Enlarge Your Inner Spark är en LED-spegel som är särskilt praktisk för precisionsuppgifter som att applicera mascara, plocka ögonbryn eller sätta in kontaktlinser. Spegeln är utrustad med 10x förstoring, vilket hjälper med smådetaljerna under den dagliga sminkappliceringen. Med ansiktet 15cm från spegeln ser man även de finaste hårstråna ögonbrynen. Att applicera mascara eller läppstift är också möjligt med ännu större precision, tack vare denna fantastiska spegel. Den allsidiga belysningen kombinerat med förstoringen säkerställer maximal precision vid applicering av smink och personlig vård. Den medföljande sugkoppen ger ett säkert och långvarigt grepp på släta ytor som glas, kakel, marmor eller keramik. Tryck ner spegeln ordentligt och säkra genom att vrida hållaren. Spegeln kan drivas genom antingen batterier (medföljer ej) eller med den medföljande USB-kabeln.Observera att sminkspegeln inte kan drivas med batterier och USB-kabeln samtidigt. 4st AA-batterier ingår ej.
 • Woody Passion bordlampa (Beige)

  Woody Passion bordlampa (Beige)
  Woody Passion är en bordlampa som är utsökt handgjord av bambu, vilket skapar en unik sammansättning av natur och design. Armaturen är gjord av förnybara råvaror och ger hemmet en naturlig och jordnära look. Den skapar en mysig ljusatmosfär med sin eleganta, ljusa innerskärm. Levereras med sladd + strömbrytare & stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Shiny Dreamer bordlampa (Beige)

  Shiny Dreamer bordlampa (Beige)
  Shiny Dreamer är en fin bordlampa som skapar en stämningsfull ljusstämning i hallen, sovrummet eller vardagsrummet. Med en höjd på 41cm ser bordlampan bra ut i alla bostadsutrymmen. Den strukturerade foten är lackad i en högblank grå lack som skapar snygga kontraster till den ljusa textilskärmen. Foten är dessutom tillverkad för hand, vilket gör varje armatur unik!Levereras med sladd + strömbrytare & stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Crystal Gleam bordlampa (Smoke)

  Crystal Gleam bordlampa (Smoke)
  Crystal Gleam är en bordlampa som är skapad i en enkel, modern elegans. Armaturen är gjord av rökigt grått glas, gjuten från en enda form, vilket ger en touch av glamour till ditt hem. Crystal Gleam är ett lysande blickfång som ser bra ut på små bord, hyllor eller kommoder. Använd med fördel en dekorativ ljuskälla för att förhöja det eleganta uttrycket ytterligare.Levereras med sladd + strömbrytare & stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Shining Pearl bordlampa (Svart)

  Shining Pearl bordlampa (Svart)
  Shining Pearl är en bordlampa som har en bas i svart marmor kombinerat med vitt opalglas, vilket ger eleganta kontraster och en glamorös look. Bordlampan ger en speciell touch till alla rum och kan placeras på praktiskt taget alla bord, tack vare sin eleganta men enkla design. Tack vare den naturliga svarta stenens unika ådring är varje armatur unik i sitt slag.Levereras med sladd + strömbrytare & stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Black Brilliance bordlampa (Svart)

  Black Brilliance bordlampa (Svart)
  Black Brilliance är en bordlampa som ör skapad i en modern och elegant design. Den högkvalitativa armaturfoten med ömtåliga trådhål ger ett säkert fotfäste och ger en speciell touch. Den matchande färgen på foten och skärmen skapar ett enhetligt utseende.Levereras med sladd + strömbrytare & stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • True Shine bordlampa (Rosa)

  True Shine bordlampa (Rosa)
  True Shine är en skrivbordslampa som visar att less is more. Dess tydliga, minimalistiska form skapar en enkel elegans. Den är helt enkelt strålande vacker med dess subtila rosa ton som skapar en diskret, feminin inredningsstil. Den är idealisk för placering på hyllor eller på bord och kommoder.Levereras med sladd + strömbrytare & stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Crystal Smoke bordlampa (Smoke)

  Crystal Smoke bordlampa (Smoke)
  Crystal Smoke kommer garanterat att imponera, oabsett var den placeras i hemmet. Den fantastiska foten är i trendigt rökfärgat glas och ger bordlampan ett elegant utseende - helt i trenden med sin kristalllook. Tack vare den synliga ljuskällan kan bordsarmaturen anpassas helt efter egen stil och tycke. Oavsett om man är ute efter en dekorativ funktion eller en modern trend så är man fri till att experimentera!Levereras med sladd + strömbrytare & stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Bright Soul bordlampa (Beige)

  Bright Soul bordlampa (Beige)
  Bright Soul är handgjord av den finaste keramik och lackad i en behaglig, beige finish. Den lätta textilskärmen ger en behaglig kontrast som framhäver den fina strukturen på foten. Med sina ljusa toner och härliga dekorationer fungerar armaturen i perfekt harmoni med boho-looken. Birght Soul passar lika fint i sovrummet, vardagsrummet, hallen och andra rum där det önskas en mysig atmosfär. Foten är dessutom tillverkad för hand, vilket gör varje lampa unik.Levereras med sladd + strömbrytare & stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • True Charm bordlampa (Blå)

  True Charm bordlampa (Blå)
  True Charm är en bordlampa som tillför en lekfull touch av elegans med sin unika färgkombination. Som bordslampa på sidobord eller kommoder ger den rummet ett vackert ljus fullt av feminin elegans. Som skrivbordslampa fungerar den som ett modernt blickfång på arbetsplatsen. Med sitt vridbara ljushuvud ger True Charm riktad belysning för läsning och skrivning, eller belyser små områden i ditt hem i indirekt ljus.Levereras med sladd + strömbrytare & stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Crystal Magic bordlampa (Grön)

  Crystal Magic bordlampa (Grön)
  Crystal Magic är en vacker bordlampa som kommer att imponera, oavsett var den placeras i hemmet. Det gröna glaset är skuret i en kristallook som passar in i den rådande trenden. Eftersom ljuskällan är synlig kan lampans utseende enkelt justeras, genom att byta lampa.Levereras med sladd + strömbrytare & stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Shine Inner Blush spegel (Rosa)

  Shine Inner Blush spegel (Rosa)
  Shine Inner Blush är en LED-spegel som är det perfekta tillbehöret för sminkhörnan, samt ett praktiskt sällskap för resorna. Sminklampan är dimbar så att den kan anpassas till ljusförhållandena i alla miljöer, vilket alltid ger det perfekta ljuset. Håll enkelt fingret på touchdimmern för att göra sminkljuset ljusare eller svagare. LED-belysningen går hela vägen runt spegeln för att säkerställa en jämn belysning av ansiktet. Den inbyggda minnesfunktionen sparar den önskade ljusintensiteten till nästa gång. Den vackra kosmetiska spegellådan har en högkvalitativ finish och är ett vackert blickfång tack vare sin mattrosa yta. Skönhetsboxen med upplyst spegel är ett praktiskt sätt att förvara favoritsminkredskapen, såsom mascara, krämer eller pincett. Spegelboxen laddas enkelt via USB-kabel och när den är fulladdad lyser sminkspegeln i upp till 4 timmar. OBS! Inkluderar en USB-kabel, men INTE en adapter. Går att använda adaptern till din mobiltelefonladdare.
 • True Buddy bordlampa (Grön)

  True Buddy bordlampa (Grön)
  True Buddy är en dekorativ bordlampa som skapar en friskhet i arbetsytan och ger en dekorativ touch till ett annars trist skrivbord. Det justerbara armaturhuvudet i metall ger en funktionell belysning och kan enkelt justeras till önskad höjd med hjälp av den extra leden i armaturarmen. Armaturen känns både fräsch och glad i sin design, med sin mjuka gröna färgton.Levereras med sladd + strömbrytare & stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Tender Pearl bordlampa (Beige)

  Tender Pearl bordlampa (Beige)
  Tender Pearl är handgjord bordlampa av den finaste keramik, läckert grålackad med en behaglig, kontrasterande textilskärm. Med sina ljusa toner och härliga dekorationer fungerar armaturen i perfekt harmoni med boho-looken. Bordslampan passar lika bra i sovrummet, vardagsrummet, hallen och i de flesta rym där det önskas en mysig boendeatmosfär. Det är en riktig dekorativ inredningsdetalj som smälter in diskret i rummet och skapar en vacker ljusbild på bord eller byråer. Foten är dessutom tillverkad för hand, vilket gör varje armatur unik!Levereras med sladd + strömbrytare & stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Shining Soul Spegel (Vit)

  Shining Soul Spegel (Vit)
  Shining Soul är en LED-spegel som är den perfekta accessoaren för sminkhörnan. Spegeln är dimbar, vilket ger den optimala möjligheten för de kosmetiska behoven, då den kan anpassas till ljusförhållandena i rummet. Den praktiska LED-belysningen går hela vägen runt spegeln för att säkerställa en jämn belysning av ansiktet. Den justeras enkelt i ljusstyrka genom den praktiska touchdimmern på spegelns nederkant. Denna vackra sminkspegeln är tillverkad i hög kvalitet och smälter fint in i alla interiörer pga dess matta, vita yta. Foten ger stabilitet och kan även användas som en praktisk förvaringsbox för t.ex. örhängen, pincett eller hårnålar.Spegeln går att driva med batterier, eller med den medföljande USB-kabeln. Observera att sminkspegeln inte kan drivas med batterier och USB-kabeln samtidigt. 4st AA-batterier ingår ej.
 • Gleaming Beauty bordlampa (Beige)

  Gleaming Beauty bordlampa (Beige)
  Gleaming Beauty är en fin bordlampa som skapar en stämningsfull ljusstämning i hallen, sovrummet eller vardagsrummet. Med en höjd på 43cm ser bordlampan bra ut i alla bostadsutrymmen. Den strukturerade foten är lackad i en högblank grå lack som skapar snygga kontraster till den ljusa textilskärmen. Foten är dessutom tillverkad för hand, vilket gör varje armatur unik!Levereras med sladd + strömbrytare & stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Timber Pearl golvlampa (Svart)

  Timber Pearl golvlampa (Svart)
  Timber Pearl är en handgjord skönhet som är gjord av flätad papper och sannerligen är ett konstverk! Tack vare sin eleganta men enkla design, kan golvlampan placeras i nästan alla vardagsrum och fungerar även i perfekt harmoni med den naturliga boho-looken. Den svartlackade foten är i metall och tillför moderna och eleganta kontraster. När lampan är tänd sprids ljuset genom det flätade mönstret i skärmen, vilket skapar en fin ljusbild i rummet. Levereras med sladd + golvströmbrytare & stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Pauleen Sunshine Happiness solmarkspett 2-pack

  Pauleen Sunshine Happiness solmarkspett 2-pack
  LED Solar Skewers Sunshine Happiness Set av 2 Sunshine Happiness solspett ger dekorativt ljus till långa sommarnätter. Ljuskällorna laddas upp i solljuset under dagen och slås på automatiskt i skymningen. Det varma ljuset lyser sedan upp till 8 timmar om dagen och skapar en mysig atmosfär i trädgården. Den högkvalitativa solcellsspetsen är tillverkad av robust metall och är därför mycket stabil. Du kan enkelt sätta den i jorden, till exempel i en blomkruka eller växtbädd. Ingen montering och inga kablar tack vare solteknik.
 • Sandy Glow bordlampa (Beige)

  Sandy Glow bordlampa (Beige)
  Sandy Glow är en vacker bordlampa som skapar en mysig boendeatmosfär med sina naturliga färger och högkvalitativa material. Fotens nedre del har en sandliknande struktur, medan den andra delen av foten är lackerad i högblank beige. Foten är dessutom tillverkad för hand, vilket gör varje armatur unik!Levereras med sladd + strömbrytare & stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Classy Velvet bordlampa (Smoke)

  Classy Velvet bordlampa (Smoke)
  Classy Velvet är en bordlampa som ger ett uttryck för enkel, modern elegans. I kombination med den klara, rökiga, gråa glaslampfoten och den mörkgrå sammetsskärmen ser den särskilt elegant ut och är den perfekta dekorativa pjäsen för alla som älskar glamour. Oavsett om den är ett blickfång i hallen, sovrummet eller vardagsrummet, ger bordslampan vackra ljusbilder i hemmets alla hörn.Levereras med sladd + strömbrytare & stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • True Elegance bordlampa (Svart)

  True Elegance bordlampa (Svart)
  True Elegance är en skrivbordslampa som är skapad ien ren och elegant design. Den svarta looken passar perfekt till såväl trendiga som klassiska interiörer i ditt hem. Denna lilla blickfångare ser fantastisk ut på bord och hyllor, oavsett om det är i hallen, vardagsrummet eller sovrummet.Levereras med sladd + strömbrytare & stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Black Mesh bordlampa (Svart)

  Black Mesh bordlampa (Svart)
  Black Mesh är en unik blickfångare i trendigt svart som passar perfekt in i den svartvita trenden. Den delikata skärmen är skapad i ett trendigt nätmaterial och ger bordlampan ett elegant utseende. Materialets unika struktur är en riktig höjdpunkt, då ljuset lyser genom många små hål i nätet för att skapa ett behagligt, diffust ljus – perfekt som en kompletterande ljuskälla i hallar, vardagsrum eller sovrum. Levereras med sladd + strömbrytare & stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Pauleen Pretty Purity bordslampa med betongfot

  Pauleen Pretty Purity bordslampa med betongfot
  Vacker Purity bordslampa med vacker betongfot och textilskärm Pretty Purity - vacker purism - namnet på den här bordslampan kunde inte vara mer passande. Lampans fot med ett dekorativt diamantmönster, den gråvita färgsättningen och den klassiska, cylindriska skärmen i vitt tyg gör Pretty Purity bordslampa till en enkel men mycket mångsidig och tidlös lampa som passar in i alla interiörer. Lampans strömbrytare har integrerats i den textilklädda kabeln. Bordslampan är perfekt som sänglampa, men gör också en bra figur i vardagsrummet och passar tack vare sin storlek även utmärkt för fönsterbrädan.
 • Pauleen Midnight Dream bordslampa i svart

  Pauleen Midnight Dream bordslampa i svart
  Midnight Dream bordslampa helt i svart - keramikfot och textilskärm Bordslampan Midnight Dream presenterar sig helt i svart. Den keramiska basen förtrollar med ett dekorativt mönster i form av långa blad. Skärmen av svart tyg, som sitter ovanpå den med ett litet avstånd, låter en mjuk belysning tränga in i rummet, medan ljuset från ljuskällan strålar starkare från skärmens topp och botten, skapar vackra ljuskottar och dekorativt iscensätter sockeln.
 • Pauleen Bright Soul bordslampa med keramikfot

  Pauleen Bright Soul bordslampa med keramikfot
  Bright Soul bordslampa med ljus keramikfot och vit tygskärm Bright Soul bordslampa har en ljus keramikfot med ett vackert reliefmönster runt om och en vit cylindrisk skärm av tyg, vilket gör den till en lampa som passar perfekt på nattduksbordet. Bordslampan är en riktig dekorationsallroundare som passar diskret in i alla rum och skapar en vacker ljushöjd på ett bord eller en byrå.
 • Grand Coziness golvlampa (Natur (brun))

  Grand Coziness golvlampa (Natur (brun))
  Grand Coziness är en stativgolvlampa som är skapad i en skandinavisk design, för enkel mysighet med en feel good-faktor. Lampans fot är tillverkad av naturligt trä, vilket passar perfekt ihop till den vackra och eleganta gråa textilskärmen. Oavsett om det är med naturliga, ljusa toner eller trendiga, mörka väggfärger så smälter lampan in fint i interiören.Levereras med sladd + vippströmbrytare & stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Grand Purity golvlampa (Grå)

  Grand Purity golvlampa (Grå)
  Grand Purity är en vacker golvlampa som kombinerar skandinavisk mysighet med en trendig, grå färgton, vilket ger en iögonfallande look med nordisk touch. Lampans fot med trädetaljer ger eleganta kontraster som passar perfekt i moderna inredningsstilar. Grand Purity är lätt att placera och passar lika fin i ett vardagsrum som i ett sovrum. Levereras med sladd + golvströmbrytare & stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Grand Elegance golvlampa (Guldfärgad)

  Grand Elegance golvlampa (Guldfärgad)
  Grand Elegance är en elegant golvlampa i trendigt svart och guld som ger vacker belysning i vardagsrummet. Dess vridbara armaturhuvud i metall lyser upp favoritplatsen med ett riktat ljus - Perfekt för läsning i soffan, eller bara för att skapa en mysig atmosfär. Armaturen är skapad i en minimalistisk design och passar perfekt till moderna inredningsstilar, som ett iögonfallande tillskott till hallen, köket, vardagsrummet eller sovrummet.Levereras med sladd + golvströmbrytare & stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Woody Rose bordlampa (Natur (brun))

  Woody Rose bordlampa (Natur (brun))
  Woody Rose är en bordlampa som passar perfekt till romantiska inredningsstilar. Den kombinerar lekfull romantik, enkel elegans och naturlig sensualitet. Kombinationen av den rosa textilskärmen och trälampfoten ger ett djärvt stiluttryck och lägger till moderna, feminina belysningsaccenter. Den guldfärgade skaftet ger armaturen en touch av glamour. Levereras med sladd + strömbrytare & stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Pure Shine bordlampa (Grå)

  Pure Shine bordlampa (Grå)
  Pure Shine är en bordlampa som skapar en stämningsfull ljusstämning i hallen, sovrummet eller vardagsrummet och fungerar underbart som en del av en boho-look. Den 46cm höga bordlampan ser bra ut i alla rum och interiörer. Den strukturerade keramiska foten är lackad i en matt grå finish som tillsammans med den matchande textilskärmen ger en vacker kontrast. Foten är dessutom tillverkad för hand, vilket gör varje lampa unik.Levereras med sladd + strömbrytare & stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Marble Dream bordlampa (Svart)

  Marble Dream bordlampa (Svart)
  Marble Dream är en bordlampa som är tillverkad av högkvalitativa naturmaterial som skapar fantastiska kontraster när marmor möter trä. Den kan placeras på praktiskt taget alla bord tack vare sin eleganta men enkla design. Bordlampan är ett riktigt blickfång som sätter en speciell touch till alla rum. I kombination med en dekorativ lampa och den svarta naturstenens unika ådring är varje armatur unik i sitt slag.Levereras med sladd + strömbrytare & stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Pure Glamour bordlampa (Smoke)

  Pure Glamour bordlampa (Smoke)
  Pure Glamour är en vacker bordlampa som skapar fascinerande ljusaccenter i vardagsrummet eller sovrummet, med sitt trendiga rökfärgade glas. Den eleganta strukturen i glaset och den mässingsfärgade basen gör denna bordsarmatur till en unik och dekorativ detalj. Det ser särskilt elegant ut under middagen vid matbordet och ger en mysig atmosfär såväl på hyllor som på kommoder. Den bärbara bordsarmaturen är batteridriven, vilket gör att den kan placeras var som helst, när som helst. Ingen strömanslutning behövs och tack vare 6-timmarstimern stängs armaturen av automatiskt. Ett tips är att placera flera av samma armaturer tillsammans på en bänk eller ett bord, som till exempel matbordet. 3st AA-batterier ingår ej.
 • Sip of Silver bordlampa (Silverfärgad)

  Sip of Silver bordlampa (Silverfärgad)
  Sip of Silver är en liten bordlampa som passar perfekt i t.ex. sovrummet för en mysig och behaglig belysning. Den 28cm höga bordlampan kan dock placeras effektivt även i andra utrymmen, såsom fönsterkarmar, bänkar och skänkar. Den nubbade strukturen och högblank silverlack skapar fascinerande ljuseffekter på på nedanstående yta. Denna behagliga bordlampa är tillverkad för hand, vilket gör varje armatur unik!Levereras med sladd + strömbrytare & stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Rose Glamour bordlampa (Rosa)

  Rose Glamour bordlampa (Rosa)
  Rose Glamour är en vacker bordlampa som skapar fascinerande ljusaccenter i vardagsrummet eller sovrummet, med sitt vackra glas i delikat rosa. Den eleganta strukturen i glaset och den mässingsfärgade basen gör denna bordsarmatur till en unik och dekorativ detalj. Det ser särskilt elegant ut under middagen vid matbordet och ger en mysig atmosfär såväl på hyllor som på kommoder. Den bärbara bordsarmaturen är batteridriven, vilket gör att den kan placeras var som helst, när som helst. Ingen strömanslutning behövs och tack vare 6-timmarstimern stängs armaturen av automatiskt. Ett tips är att placera flera av samma armaturer tillsammans på en bänk eller ett bord, som till exempel matbordet. 3st AA-batterier ingår ej.
 • Brilliant Jewel bordlampa (Smoke)

  Brilliant Jewel bordlampa (Smoke)
  Brilliant Jewel är en vacker bordlampan som är den perfekta ljuskällan för mysigt ljus med wow-effekt. Den snyggt strukturerade foten, gjord av rökfärgat glas, är ett riktigt blickfång och kompletterar den svarta textilskärmen perfekt. Med en höjd på 55,5 är Brilliant Jewel idealisk för att placera på bord eller kommoder och ger modern design till ditt hem – beundrande utseende ingår. Levereras med sladd + strömbrytare & stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Pauleen Timber Pearl golvlampa med flätskärmar

  Pauleen Timber Pearl golvlampa med flätskärmar
  Timber Pearl golvlampa med skärm i svart pappersnät Golvlampan Timber Pearl presenterar sig helt i svart. På den enkla metallramen sitter en lampskärm av svart pappersnät. Skärmens flätning gör att ljuskällan syns, och därför är armaturen särskilt vacker tillsammans med en glödlampa i form av en glödlampa, en rustik lampa eller ett klot. De otaliga luckorna i pappersnätet bidrar till lampans effekt, eftersom de låter lampans ljus lysa igenom och skapar en speciell ljuseffekt. Lampan kan bekvämt manövreras via en fotomkopplare i kabeln.
 • Pauleen Timber Pearl hänglampa med flätade skärmar

  Pauleen Timber Pearl hänglampa med flätade skärmar
  Timber Pearl hängande lampa med svart pappersnätskärm Skärmen på Timber Pearl hängande lampa är tillverkad av svart pappersnät. Glödlampan är synlig genom det genombrutna arbetet med många små öppningar, och dess ljus tränger igenom öppningarna och skapar en belysning med vackra ljus- och skuggspel. E27-focken kan förses med en valfri glödlampa (LED max. 20 W). En glödlampa i form av en glödlampa, en rustik lampa eller ett klot är särskilt dekorativ och gör lampan ännu vackrare.
 • Mirror Charming spegel (Vit)

  Mirror Charming spegel (Vit)
  Mirror Charming är den perfekta spegeln att ta med under resan, för att kunna behålla din sminkrutin. Ofta är ljusförhållandena i hotellbadrum eller semesterlägenheter mindre än idealiska, så därför är det praktiskt att ha en sminkspegel med ljus i bagaget. Detta ger möjligheten att skapa den perfeka stylingen - oavsett var man befinner sig. Mirror Charming är en sminkspegel som lyser upp ansiktet perfekt både hemma och på resande fot med sin allroundbelysning. Sminklampan är dimbar så att den enkelt kan anpassas till ljusförhållandena i miljön man befinner sig i. Dimras enkelt via touchdimmern som är placerad på spegeln. Integrerad LED-belysning.
 • Crystal Elegance bordlampa (Orange)

  Crystal Elegance bordlampa (Orange)
  Crystal Elegance är en bordlampa som är ett riktigt blickfång i hemmet. Dess strukturerade glasyta med ett elegant mönster i färgen bärnsten frammanar fascinerande, feminina ljuseffekter på bord, hyllor eller kommoder. Det högkvalitativa, rökiga glaset i en kristall-look är helt i trenden och avrundas av en modern metallfot i mässing.Levereras med sladd + strömbrytare & stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Pauleen Shining Pearl bordslampa marmor och glas

  Pauleen Shining Pearl bordslampa marmor och glas
  Shining Pearl bordslampa med marmorbas och glaskula Bordslampan Shining Pearl ser glamorös ut tack vare kombinationen av en svart fot av marmor och skärmen i form av en opalvit glaskula som sitter på den. Den eleganta designen och färgkombinationen svart och vitt gör den till en lampa som kan integreras i många inredningar, antingen som en sänglampa eller i vardagsrummet som en extra ljuskälla. Den manövreras med hjälp av en strömbrytare som är integrerad i matningsledningen. Pauleen står för vackra, trendiga lampor och dekorativa belysningsidéer som ger varje hem en mysig atmosfär.
 • True Pistachio bordlampa (Grön)

  True Pistachio bordlampa (Grön)
  True Pistachio är en dekorativ skrivbordslampa som kommer i en vackert mjuk grön färg som garanterat höjer humöret. Som skrivbordslampa eller läslampa ger den ett bra och funktionellt ljus att föredra. Dess vridbara huvud gör den idealisk för att ge ett riktat ljus, eller belysa och framhäva ett favoritföremål.Levereras med sladd + strömbrytare & stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Pretty Classy bordlampa (Grå)

  Pretty Classy bordlampa (Grå)
  Pretty Classy är en bordlampa som är gjord av fin keramik, belagd med mörkgrå lack som framhäver den fina strukturen hos den keramiska foten. Tillsammans med den attraktiva textilskärmen i beige passar bordslampan särskilt bra med andra naturliga toner, samtidigt som den bildar en vacker kontrast med vardagsrum inredda i enkelt vitt. Med en höjd på 40cm lägger den till fantastiska ljusbilder på bord eller kommoder i sovrummet, vardagsrummet eller hallen och skapar en mysig boendeatmosfär. Foten är dessutom tillverkad för hand, vilket gör varje armatur unik!Levereras med sladd + strömbrytare & stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Clip of Shine vägglampa (Grå)

  Clip of Shine vägglampa (Grå)
  Clip of Shine är är stilren clipsarmatur i elegant, mjukt vitt som ger ljus till små hyllor, kommoder, bord och alla typer av föremål i hemmet. Tack vare den praktiska klämman så är den snabb och enkel att sätta på plats, både på bord, skärmväggar och även på sängkarmen. Armaturen ger riktad belysning för läsning och skrivning med sitt vridbara huvud, eller som en liten ljuskälla belyser specifika delar eller detaljer i rummet.Levereras med sladd + strömbrytare & stickkontakt.Ljuskälla ingår ej.
 • Clip of Shine vägglampa (Svart)

  Clip of Shine vägglampa (Svart)
  Clip of Shine är är stilren clipsarmatur i snygg mattsvart som ger ljus till små hyllor, kommoder, bord och alla typer av föremål i hemmet. Tack vare den praktiska klämman så är den snabb och enkel att sätta på plats, både på bord, skärmväggar och även på sängkarmen. Armaturen ger riktad belysning för läsning och skrivning med sitt vridbara huvud, eller som en liten ljuskälla belyser specifika delar eller detaljer i rummet. Levereras med sladd + strömbrytare & stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Splendid Delight pendel (Vit)

  Splendid Delight pendel (Vit)
  Splendid Delight är en otroligt elegant och glamourös taklampa som blir ett riktigt blickfång med sitt vita opalglas och glänsande gulddetaljer. Den ger rummet en speciell touch med en antydan av nostalgi. När lampan är tänd sprids ett mjukt och behagligt ljus genom skärmen, vilket ger ett fint ljus i rummet helt utan att bländas. Koppla gärna lampan till en dimmer för att själv bestämma ljusstyrka och atmosfär. Ljuskälla ingår ej.
 • Fancy Delight pendel (Grön)

  Fancy Delight pendel (Grön)
  Fancy Delight är en behaglig och hemtrevlig pendel som med sin gröna lampskärm och sitt eleganta gulbeslag ger ett uttryck av enkel och modern elegans. Det runda, satinerade glaset i lampskärmen på täcker ljuskällan och skapar ett mjukt, bländfritt ljus när lampan är tänd. Fancy Delight är lika fin hängande för sig själv som fler tillsammans i en rad eller i ett kluster. Ljuskälla ingår ej.
 • Noble Reverie pendel (Grå)

  Noble Reverie pendel (Grå)
  Noble Reverie är en elegant taklampa som kombinerar trendiga fransar med en elegant, grå sammetsskärm. Vacker taklampa att placera i sovrummet, vardagsrummet eller var som helst där det önskas ett mjukt, behagligt ljus och en trendig design. Lampan är både glamourös och stilren i sitt utförande och ger ett härligt lyft till rummet den placeras i. Ljuskälla ingår ej.
 • Shiny Delight pendel (Svart)

  Shiny Delight pendel (Svart)
  Shiny Delight är en modern pendel som ger ett härligt samspel mellan ljus och skugga. Den är tillverkad av metall, har en svartlackad finish och består av flera stänger som tillsammans ramar in ljuskällan och skapar en iögonfallande look. När lampan är tänd sprids ljuset mellan stängerna, vilket skapar en härlig ljusbild i rummet. Dess iögonfallande design gör att den skapar en upplyftande effekt i såväl sovrummet som i vardagsrummet. Ljuskälla ingår ej.
 • Woody Delight pendel (Beige)

  Woody Delight pendel (Beige)
  Woody Delight är en fin och behaglig pendel som är skapad i en enkel design med en naturligt boho-look. Skärmen är handgjord av bambu, vilket skapar en vacker kombination av natur och design. Perfekt för den som vill skapa en jordnära och behaglig känsla i interiören. När lampan är tänd skapas speciella ljuseffekter genom skärmen som gör sig fint i såväl vardagsrummet som i sovrummet. Inuti den flätade skärmen sitter en cylindrisk, vit skärm som släpper igenom en fin mängd med ljus och skapar en behaglig atmosfär i hemmet. Ljuskälla ingår ej.
 • Woody Pearl pendel (Beige)

  Woody Pearl pendel (Beige)
  Woody Pearl är en vacker pendel som är skapad i en ren design med en naturligt boho-look. Skärmen är handgjord av bambu, vilket skapar en vacker kombination av natur och design. Perfekt för den som vill skapa en jordnära och behaglig känsla i interiören. När lampan är tänd skapas speciella ljuseffekter genom skärmen som gör sig fint i såväl vardagsrummet som i sovrummet. Ljuskälla ingår ej.
 • Timber Love pendel (Svart)

  Timber Love pendel (Svart)
  Timber Love är en vacker svart pendel som är gjord av äkta rotting och är en riktigt iögonfallande detalj i hemmet. Armaturen är handgjord vilket ger en naturlig boho-look i hemmet, samt att varje exemplar är unikt. Lampan är lätt att placera och passar i hemmets alla rum. Den gör det enkelt att tillföra en jordnära och behaglig känsla till interiören. Ljuskälla ingår ej.
 • Glowing Midnight bordlampa (Blå)

  Glowing Midnight bordlampa (Blå)
  Glowing Midnight är en vacker bordlampa som är skapad i en snäckskalsliknande design, tillverkad av finaste keramik, belagd med en högblank lack i mörkblått. Lampfoten är dessutom tillverkad för hands vilket gör att varje armatur är unik. Den vita textilskärmen skapar mjuka kontaster mot den blåa keramiken och gör den enkel att placera i interiören. Bordlampan är lika fin att placera såväl i sovrummet som i vardagsrummet eller hallen. Levereras med sladd + strömbrytare & stickkontakt.Ljuskälla ingår ej.
 • Go For Glow bordlampa (Beige)

  Go For Glow bordlampa (Beige)
  Go For Glow är en bordlampa som är tillverkad av den finaste keramik som är belagd med en högblank lack i ljusgrönt. Den beigea textilskärmen ger en behaglig kontrast som framhäver den fina strukturen i foten. Denna vackra bordlampa gör sig fint i bådesovrummet, vardagsrummet, hallen eller var som helst i hemmet där man önskar ett fint ljus och en hemtrevlig inredningsdetalj. Foten är tillverkad för hand, vilket gör varje armatur unik!Levereras med sladd + strömbrytare & stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Woody Glow pendel (Beige)

  Woody Glow pendel (Beige)
  Woody Glow är en pendel som är skapad i en naturlig boho-look, omsorgsfullt handgjord av äkta rotting som vackert kombinerar natur och design. Armaturen, gjord av förnybara råvaror och ger hemmet en naturlig och jordnära känsla. Lampskärmens struktur ger vackra ljuseffekter och dess enkla design gör att den är lätt att placera såväl i hörnet som över bord eller skänkar. Ljuskälla ingår ej.
 • Woody Romance pendel (Beige)

  Woody Romance pendel (Beige)
  Woody Romance är en pendel som är skapad i en naturlig boho-look, omsorgsfullt handgjord av äkta bambu som vackert kombinerar natur och design. Armaturen, gjord av förnybara råvaror och ger hemmet en naturlig och jordnära känsla. Lampskärmens struktur ger vackra ljuseffekter och dess enkla design gör att den är lätt att placera såväl i hörnet av rummet som över bord eller skänkar. Ljuskälla ingår ej.
 • Shiny Diamond bordlampa (Svart)

  Shiny Diamond bordlampa (Svart)
  Shiny Diamond är en högkvalitativ bordlampa som ger ett säkert fotfäste. Den matchande färgen på foten och skärmen skapar ett enhetligt och rent utseende som gör sig fint i de flesta interiörer. Den enkla, moderna designen smälter diskret in i rummet och ger ett mysigt ljus för en unik boendeatmosfär.Levereras med sladd + strömbrytare & stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Golden Glamour bordlampa (Guldfärgad)

  Golden Glamour bordlampa (Guldfärgad)
  Golden Glamour är en bordlampa som blir en ljus juvel av ren elegans. Den frammanar en wow-effekt och passar perfekt till den trendiga glamourlooken. Den guldfärgade lampfoten harmonierar med den klara vita lampskärmen i textil. Med en höjd på 35,5cm är Golden Glamour idealisk för att placera på bord eller kommoder och ger modern design till ditt hem.Levereras med sladd + strömbrytare & stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • True Ally bordlampa (Vit)

  True Ally bordlampa (Vit)
  True Ally är en skrivbordslampa som är skapad i en tidlös design. Den är i modernt vitt och har en kontrasterande silverbotten som utmärker sig för sin enkla, tidlösa elegans. Den avger ett fint och behagligt ljus på bord eller hyllor, oavsett om det är i korridorer eller vardagsrummet. Levereras med sladd + strömbrytare & stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Golden Mesh bordlampa (Guldfärgad)

  Golden Mesh bordlampa (Guldfärgad)
  Golden Mesh är en unik blickfångare i trendigt guld och den perfekta följeslagaren för en mer extravagant look. Den delikata skärmen är skapad i ett trendigt nätmaterial och ger bordlampan ett elegant utseende. Materialets unika struktur är en riktig höjdpunkt, då ljuset lyser genom många små hål i nätet för att skapa ett behagligt, diffust ljus – perfekt som en kompletterande ljuskälla i hallar, vardagsrum eller sovrum. Levereras med sladd + strömbrytare & stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Woody Elegance bordlampa (Natur (brun))

  Woody Elegance bordlampa (Natur (brun))
  Woody Elegance är en chic, skandinaviska bordlampa som är den perfekta detaljen för en ren, naturlig look. I kombination med lampfoten i trä och den smakfulla, ljusa textilskärmen ger den en mysigt upplyst atmosfär. Bordlampan är en dekorativ inredningsdetalj som på ett subtilt sätt smälter in i alla inredningsstilar. Levereras med sladd + strömbrytare & stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Gleaming Smoke bordlampa (Smoke)

  Gleaming Smoke bordlampa (Smoke)
  Gleaming Smoke är en bordlampa som är skapad i en modern elegans som tillför en touch av glamour till hemmets alla hörn. Det högkvalitativa, svarta rökglaset i kristallutseende är extremt elegant och det perfekta blickfånget med skarpa färgkontraster. Den unika ytstrukturen bryter ljuset vackert för att skapa magisk och elegant belysning i ditt hem.Levereras med sladd + strömbrytare & stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Starry Delight pendel (Vit)

  Starry Delight pendel (Vit)
  Starry Delight är en pendel vars unika perforerade mönster skapar små ljusgnistor som får favoritrummet att lysa i modernt vitt. Armaturen är tillverkad av metall och är smyckad av flera, små dekorativa hål som går genomgående över hela skärmen. Lampan är lätt att placera och fungerar lika fint som en ljuskälla över köksbordet, som fler i en rad över ett större matsalsbord. Levereras med en textilkabel (går att justera).Ljuskälla ingår ej.
 • Rose Delight pendel (Rosa)

  Rose Delight pendel (Rosa)
  Rose Delight is a pendant that, with its strikingly beautiful, curved shape, radiates a harmonious atmosphere and makes the favorite room glow in soft pink. The fixture is made of metal and has an undulating, pleasant shape on the screen with a white interior. The lamp is easy to place and works just as well as a simple light source over the kitchen table, as hanging over a side table or in a corner. Delivered with a textile cable (can be adjusted).Light source not included.
 • Soft Shine pendel (Beige)

  Soft Shine pendel (Beige)
  Soft Shine är en vacker pendel som ger en mjuk och avkopplande atmosfär i hemmet. Den högkvalitativa textilskärmen är i trendigt beige och blir ett vackert blickfång som ger ett mjukt ljus och ett behagligt utseende. Lampan är lika fin i ett sovrum som i vardagsrummet eller köket. Dess enkla och behagliga färgtoner gör att den smälter in fint i alla rum och interiörer. Levereras med en textilkabel.Ljuskälla ingår ej.