Pauleen lampor

Pauleen är ett varumärke under lamptillverkaren Paulmann Licht. Inom detta märke ligger fokus på modern design där ljus och form går hand i hand. Pauleens lampor finns i många olika former, färger och stilar. Du kan hitta belysning som deras återförsäljare har online här.

Belysning från Pauleen

 • Noble Brilliance pendel (Transparent)

  Noble Brilliance pendel (Transparent)
  Noble Brilliance är en elegant taklampa som ger en magisk glöd och exklusivitet till hemmet. Den har ett högkvalitativt glas i kristallutseende som är mycket elegant, vilket är perfekt för alla som älskar glamourösa inredningsdetaljer. Den är lika fin att placera i ett vardagsrum som i ett sovrum. Koppla den gärna till en dimmer för att ställa in önskad ljusstyrka och atmosfär. Ljuskälla ingår ej.
 • Modern Glamour bordlampa (Turkos)

  Modern Glamour bordlampa (Turkos)
  Modern Glamour är en vacker bordlampa som skapar fascinerande ljusaccenter i vardagsrummet eller sovrummet, med sitt vackra glas i subtil turkos. Den eleganta strukturen i glaset och den mässingsfärgade basen gör denna bordsarmatur till en unik och dekorativ detalj. Det ser särskilt elegant ut under middagen vid matbordet och ger en mysig atmosfär såväl på hyllor som på kommoder. Den bärbara bordsarmaturen är batteridriven, vilket gör att den kan placeras var som helst, när som helst. Ingen strömanslutning behövs och tack vare 6-timmarstimern stängs armaturen av automatiskt. Ett tips är att placera flera av samma armaturer tillsammans på en bänk eller ett bord, som till exempel matbordet. 3st AA-batterier ingår ej.
 • Cute Glamour bordlampa (Rosa)

  Cute Glamour bordlampa (Rosa)
  Cute Glamour är en vacker bordlampa som skapar fascinerande ljusaccenter i vardagsrummet eller sovrummet, med sitt vackra glas i delikat rosa. Den eleganta strukturen i glaset och den mässingsfärgade basen gör denna bordsarmatur till en unik och dekorativ detalj. Det ser särskilt elegant ut under middagen vid matbordet och ger en mysig atmosfär såväl på hyllor som på kommoder. Den bärbara bordsarmaturen är batteridriven, vilket gör att den kan placeras var som helst, när som helst. Ingen strömanslutning behövs och tack vare 6-timmarstimern stängs armaturen av automatiskt. Ett tips är att placera flera av samma armaturer tillsammans på en bänk eller ett bord, som till exempel matbordet. 3st AA-batterier ingår ej.
 • Pauleen Timber Pearl golvlampa med flätskärmar

  Pauleen Timber Pearl golvlampa med flätskärmar
  Timber Pearl golvlampa med skärm i svart pappersnät Golvlampan Timber Pearl presenterar sig helt i svart. På den enkla metallramen sitter en lampskärm av svart pappersnät. Skärmens flätning gör att ljuskällan syns, och därför är armaturen särskilt vacker tillsammans med en glödlampa i form av en glödlampa, en rustik lampa eller ett klot. De otaliga luckorna i pappersnätet bidrar till lampans effekt, eftersom de låter lampans ljus lysa igenom och skapar en speciell ljuseffekt. Lampan kan bekvämt manövreras via en fotomkopplare i kabeln.
 • Pauleen Soft Shine pendellampa av beige tyg

  Pauleen Soft Shine pendellampa av beige tyg
  Pauleen pauleen soft shine pendellampa av beige tyg Soft Shine, för vardagsrum / matsal, tyg, E27, 20 W
 • Pauleen Sunshine Aura LED-solcellslykta i silver

  Pauleen Sunshine Aura LED-solcellslykta i silver
  Sunshine Aura LED-ljus med solpanel Den moderna solcellslampan Sunshine Aura är tillverkad i silvermetall och skapar en mysig atmosfär i trädgården eller på balkongen. - Daglig belysningstid på upp till 8 timmar - Ingen montering och inga kablar tack vare solteknik - Automatisk påslagning i skymningen - IP44, stänkskyddad - Inkl. uppladdningsbart batteri
 • Splendid Pearl bordlampa (Vit)

  Splendid Pearl bordlampa (Vit)
  Splendid Pearl är en riktig blickfångare i sin glamourösa look, med sin guldfärgade lamphållare och högkvalitativa vita opalglas. Lampan ger rummet en speciell touch med en liten hint av nostalgi. Tack vare sin eleganta men ändå enkla design kan bordlampan placeras i nästan alla rum. Det är en riktig dekorativ inredningsdetalj som smälter in diskret i rummet och skapar en vacker ljusbild på exempelvis bord eller byråer.Levereras med sladd + strömbrytare & stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Pauleen Tender Love bordslampa - keramik och tyg

  Pauleen Tender Love bordslampa - keramik och tyg
  Tender Love bordslampa med blommönster på keramikfot Den bulliga skärmen på Tender Love bordslampa i grå keramik är utformad runt om med ett blommönster som framträder livligt på den blanka skärmen. I kombination med den vita, lätt koniskt formade skärmen av tyg skapas en harmonisk bordslampa som blir en dekoration i vardagsrummet eller sovrummet när den är avstängd och som passar in i varje interiör.
 • Grand Elegance golvlampa (Vit)

  Grand Elegance golvlampa (Vit)
  Grand Elegance är en elegant golvlampa i vitt med guldaccenter som ger en vacker belysning i ditt vardagsrum. Dess vridbara armaturhuvud i metall lyser upp favoritplatsen med ett riktat ljus - Perfekt för läsning i soffan, eller bara för att skapa en mysig atmosfär. Lampan är skapad i en minimalistisk design som ger full av glamorös elegans, vilket passar perfekt med moderna inredningsstilar. Levereras med sladd + golvströmbrytare & stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Pauleen Sunshine Joy LED-solcellslykta

  Pauleen Sunshine Joy LED-solcellslykta
  LED Solar Light Sunshine Joy Sunshine Joy solcellslampan är perfekt för användning i trädgården eller på balkongen. Det är bara att ställa upp den och låta den laddas i solljuset under dagen. På kvällen tänds lampan automatiskt. Den dagliga belysningstiden är upp till 8 timmar. Solcellslampan är tillverkad av metall och är stänkskyddad. Den svarta, matta metallens struktur skapar intressanta ljuseffekter och den gyllene innerbeläggningen ger ett extra vackert, varmt ljus. Med handtaget kan lyktan också placeras i träd eller på trädkronor.
 • Pauleen Sunshine Jewel LED-solcellslykta

  Pauleen Sunshine Jewel LED-solcellslykta
  Flexibelt placerbar LED-sollykta Sunshine Jewel Sollyktan Sunshine Jewel med sin vita vintageyta ger romantiska ljuseffekter i utomhusområdet. Solpanelen laddas under dagen i solljuset och slås på automatiskt på kvällen. Det medföljande uppladdningsbara batteriet ger en ljusstyrka på upp till 8 timmar per dag. Den gyllene innerbeläggningen på metallstrukturen gör att ljuset ser särskilt varmt ut. Med handtaget kan lampan också monteras i träd eller på trädkronor.
 • Pauleen Sip of Silver bordslampa med tygskärm

  Pauleen Sip of Silver bordslampa med tygskärm
  Pauleen pauleen sip of silver bordslampa med tygskärm Sip Silver, för vardagsrum / matsal, keramik, polyester, bomull, E14, 20 W, H: 28 cm
 • Pauleen Woody Cuddles bordslampa med textilskärm

  Pauleen Woody Cuddles bordslampa med textilskärm
  Discreet Woody Cuddles bordslampa Bordslampan Woody Cuddles lyser med sin rena, skandinaviska look och är den perfekta hemtillbehören för en modern, nordisk livsstil. Träet ger naturliga accenter och skapar en mysig ljus atmosfär i kombination med den eleganta, ljusa tygskärmen. Bordslampan är en vacker dekorationsallround i vitt som smälter diskret in i rummet och skapar en vacker ljushöjd, t.ex. på bord eller byråer.
 • Noble Purity bordlampa (Vit)

  Noble Purity bordlampa (Vit)
  Noble Purity är en vacker bordlampa som med sin guldmetallfot och högkvalitativa vita opalglas är ett riktigt blickfång med ett glamoröst utseende. Det ger rummet en speciell touch med en antydan av nostalgi. Tack vare sin eleganta men enkla design kan armaturen placeras på praktiskt taget alla bord.Levereras med sladd + strömbrytare & stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Pauleen Magic Glamour hänglampa av rökt glas

  Pauleen Magic Glamour hänglampa av rökt glas
  Magic Glamour är en hängande lampa som fångar ögat med sin genomskinliga skärm av rökt glas. Utsikten till ljuskällan på insidan är fri, så att en dekorativ ljuskälla (ingår inte) kan visas med fördel. Magic Glamour är särskilt lämplig för att belysa vardagsrummet eller matbordet, men kan även placeras i andra bostadsområden.
 • Pretty Glamour bordlampa (Turkos)

  Pretty Glamour bordlampa (Turkos)
  Pretty Glamour är en vacker bordlampa som skapar fascinerande ljusaccenter i vardagsrummet eller sovrummet, med sitt vackra glas i subtil turkos. Den eleganta strukturen i glaset och den mässingsfärgade basen gör denna bordsarmatur till en unik och dekorativ detalj. Det ser särskilt elegant ut under middagen vid matbordet och ger en mysig atmosfär såväl på hyllor som på kommoder. Den bärbara bordsarmaturen är batteridriven, vilket gör att den kan placeras var som helst, när som helst. Ingen strömanslutning behövs och tack vare 6-timmarstimern stängs armaturen av automatiskt. Ett tips är att placera flera av samma armaturer tillsammans på en bänk eller ett bord, som till exempel matbordet. 3st AA-batterier ingår ej.
 • Pauleen Crystal Gloom bordslampa av glas

  Pauleen Crystal Gloom bordslampa av glas
  Crystal Gloom bordslampa med grått rökglas Förtrollande ljussken: Crystal Gloom-bordlampan är ett riktigt blickfång. Med sin elegant strukturerade glasyta med filigranmönster i ädel, grått rökglas framkallar den fascinerande ljuseffekter på bord, hylla eller byrå. Det högkvalitativa rökglaset i kristalloptik är mycket trendigt och avrundas av en modern metallfot i mässing. Crystal Gloom bordslampa har en strömbrytare för att slå på och av den.
 • Pauleen Touch Silver bordslampa med keramikfot

  Pauleen Touch Silver bordslampa med keramikfot
  Touch of Silver bordslampa med vacker keramisk bollfot Denna Touch of Silver bordslampa ger inte bara mysig extra belysning i ett rum, utan är också en vacker dekoration på en skänk, ett nattduksbord eller en fönsterbräda när den är avstängd. Den sfäriska skärmen är dekorerad runt om med vackra reliefmönster och har en glänsande silverlackfinish, så att den får en mycket speciell effekt i ljuset som den avger. Den svarta lampskärmen av tyg bildar en vacker kontrast.
 • Pauleen Crystal Velours bordslampa med glasfot

  Pauleen Crystal Velours bordslampa med glasfot
  Crystal Velours bordslampa med grön fot i kristalloptik Grön guldbit med en speciell charm: Crystal Velours bordslampa har en fantastisk effekt när den tänds och släcks. Den charmiga lampskärmen är tillverkad av mörkgrön sammet. Basen är också grön och fängslar med sitt vackra kristallutseende. Bordslampan drivs med en strömbrytare.
 • Pauleen Pretty Classy bordslampa med keramikfot

  Pauleen Pretty Classy bordslampa med keramikfot
  Pauleen pauleen pretty classy bordslampa med keramikfot Pretty Classy, för vardagsrum / matsal, keramik, tyg, E27, 60 W, H: 40 cm
 • Pretty Purity bordlampa (Vit)

  Pretty Purity bordlampa (Vit)
  Pretty Purity är en bordlampa som är handgjord av betong och lackad i en ljusgrå finish, vilket framhäver den fina strukturen på lampans fot. Tillsammans med den ljusa textilskärmen fungerar denna bordslampa i perfekt harmoni med andra naturliga toner, men skapar även vackra kontraster i enkla vita vardagsrum. Den ger ett fint intryck på både bord och byråer i sovrummet, vardagsrummet och hallen.Levereras med sladd + strömbrytare & stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Pauleen True Shine bordslampa i vacker rosé

  Pauleen True Shine bordslampa i vacker rosé
  Pauleen pauleen true shine bordslampa i vacker rosé True Shine, för arbetsrum / kontor, metall, E14, 20 W, B: 12.5 cm, H: 37.5 cm
 • True Crush bordlampa (Svart)

  True Crush bordlampa (Svart)
  True Crush är en bordlampa som är tillverkad av metall i en trendig mattsvart finish. Den passar perfekt in i en industriell look, men ger också ett fint intryck till det moderna hemmet. Som skrivbordslampa är den ett attraktivt blickfång i varje arbetsyta och ger riktat ljus för läsning och skrivning med sitt justerbara armaturhuvud. Som en mini-spotlight på kommoder och hyllor framhäver den snyggt favoritföremålen – oavsett om det är tavlor på väggen, vackra växter eller andra dekorativa föremål.Levereras med sladd + strömbrytare & stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Pauleen Noble Brilliance hänglampa, glasskärm

  Pauleen Noble Brilliance hänglampa, glasskärm
  Pendellampan Noble Brilliance ger en elegant och exklusiv touch till vardagsrummet och förhöjer vardagsrummet eller matsalen med sitt högkvalitativa utseende. Den är gjord av glas och dess form påminner om en ljuskrona. Noble Brilliance sätter attraktiva ljusaccenter och är också ett vackert blickfång när den är avstängd. Belysningsmedlet ingår inte i leveransen.
 • Tender Pearl bordlampa (Beige)

  Tender Pearl bordlampa (Beige)
  Tender Pearl är handgjord bordlampa av den finaste keramik, läckert grålackad med en behaglig, kontrasterande textilskärm. Med sina ljusa toner och härliga dekorationer fungerar armaturen i perfekt harmoni med boho-looken. Bordslampan passar lika bra i sovrummet, vardagsrummet, hallen och i de flesta rym där det önskas en mysig boendeatmosfär. Det är en riktig dekorativ inredningsdetalj som smälter in diskret i rummet och skapar en vacker ljusbild på bord eller byråer. Foten är dessutom tillverkad för hand, vilket gör varje armatur unik!Levereras med sladd + strömbrytare & stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Gleaming Beauty bordlampa (Beige)

  Gleaming Beauty bordlampa (Beige)
  Gleaming Beauty är en fin bordlampa som skapar en stämningsfull ljusstämning i hallen, sovrummet eller vardagsrummet. Med en höjd på 43cm ser bordlampan bra ut i alla bostadsutrymmen. Den strukturerade foten är lackad i en högblank grå lack som skapar snygga kontraster till den ljusa textilskärmen. Foten är dessutom tillverkad för hand, vilket gör varje armatur unik!Levereras med sladd + strömbrytare & stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Pauleen Noble Reverie hänglampa med sammetsskärm

  Pauleen Noble Reverie hänglampa med sammetsskärm
  Som hängande lampa över vardagsrumsbordet eller som ljuskälla i sovrummet - Noble Reverie hängande lampa är mångsidig och ger en elegant touch till vardagsrummet. Skuggan är gjord av grå sammet, fransarna undertill ger det där lilla extra och gör Noble Reverie till ett speciellt blickfång. Ljuskällan ingår inte i leveransen och kan väljas fritt enligt personliga önskemål.
 • Pauleen Noble Purity hänglampa av opalglas

  Pauleen Noble Purity hänglampa av opalglas
  Den gyllene sockeln i kombination med den opalvita lampskärmen gör Noble Purity pendellampan till en elegant ljuskälla i vardagsrummet. Ljuset avges bländfritt till omgivningen och är perfekt för att belysa vardagsrummet, köket eller matbordet. Ljuskällan ingår inte i leveransen och kan väljas enligt personliga behov.
 • Sparkling Glamour bordlampa (Brun)

  Sparkling Glamour bordlampa (Brun)
  Sparkling Glamour är en vacker bordlampa som skapar fascinerande ljusaccenter i vardagsrummet eller sovrummet, med sitt vackra glas i varmt brun. Den eleganta strukturen i glaset och den mässingsfärgade basen gör denna bordsarmatur till en unik och dekorativ detalj. Det ser särskilt elegant ut under middagen vid matbordet och ger en mysig atmosfär såväl på hyllor som på kommoder. Den bärbara bordsarmaturen är batteridriven, vilket gör att den kan placeras var som helst, när som helst. Ingen strömanslutning behövs och tack vare 6-timmarstimern stängs armaturen av automatiskt. Ett tips är att placera flera av samma armaturer tillsammans på en bänk eller ett bord, som till exempel matbordet. 3st AA-batterier ingår ej.
 • Midnight Beauty bordlampa (Svart)

  Midnight Beauty bordlampa (Svart)
  Midnight Beauty är en underbar bordsarmatur som skapar en mysig atmosfär såväl i sovrummet som i vardagsrummet eller hallen. Dess unika struktur och högblanka silverlack skapar fascinerande ljuseffekter på armaturens fot. Det är en riktig dekorativ bordlampa som smälter in diskret i rummet och skapar en vacker ljusbild på både bord och byråer. Levereras med sladd + strömbrytare & stickkontakt.Ljuskälla ingår ej.
 • Pauleen Shiny Delight pendellampa i burdesign

  Pauleen Shiny Delight pendellampa i burdesign
  Shiny Delight hängande lampa i svart metall med burdesign Den svarta pendellampan Shiny Delight skapar ett fascinerande spel av ljus och skugga. Skärmen är gjord av filigran tråd, inuti omger en kon av enskilda stavar ljuskällan, ovanför den finns en större skärm i form av en romb. Lampans ljus kan sprida sig runtomkring, och de många filigranförstärkningarna skapar en speciell ljuseffekt. Över matbordet, som en visuell avgränsning över köksöar i köket eller som ett blickfång i vardagsrummet eller hallen - pendelarmaturen sätter vackra ljusaccenter överallt. För att belysa stora bord är flera armaturer placerade bredvid varandra mycket trendiga.
 • Pauleen Woody Pearl pendellampa med bambuskärm

  Pauleen Woody Pearl pendellampa med bambuskärm
  Woody Pearl hängande lampa med korgskärm i bambu Ren natur - pendellampan Woody Pearl med sin skärm av ljus bambufläkt skapar en vacker ljusatmosfär över ett bord och ger mysighet i rummet. Lampan är en komposition av natur och design tillverkad av det förnybara råmaterialet bambu. Lampskärmens flätade korgar skyddar glödlampans ljus endast delvis, genom luckorna lyser det direkt, så att speciella ljuseffekter skapas i omgivningen. För att belysa stora bord är det lämpligt att hänga två lampor bredvid varandra.
 • Crystal Glow bordlampa (Grå)

  Crystal Glow bordlampa (Grå)
  Crystal Glow är en trendig bordlampa som har en modern materialmix. Den grå glasfoten i kristallook framhävs snyggt av en högkvalitativ svart textilskärm. Bordlampan blir ett elegant blickfång för såväl vardagsrummet som hallen, sovrummet eller kontoret. Det mysiga ljuset skapar en unik boendeatmosfär. Levereras med sladd + strömbrytare & stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Pauleen Crystal Smoke bordslampa med glassockel

  Pauleen Crystal Smoke bordslampa med glassockel
  Crystal Smoke bordslampa med fot i rökigt glas Oavsett var Crystal Smoke bordslampa placeras kommer den garanterat att dra till sig uppmärksamhet. Den imponerande lampfoten i trendigt rökglas ger bordslampan ett mycket ädelt utseende och är mycket trendig med sitt kristallutseende. Eftersom ljuskällan (ingår inte) är synlig kan bordslampan utformas individuellt. Vare sig det är en diskret dekorativ höjdpunkt eller en modern trendbit: experiment är välkomna här. Iögonfallande LED-filament är särskilt effektiva här, till exempel med förskjutna huvudspeglar för en extravagant retrodesign.
 • Pure Delight pendel (Vit)

  Pure Delight pendel (Vit)
  Pure Delight är en vacker taklampa som är skapad i en modern design och skandinavisk enkelhet. Lampan kombinerar trendigt mattvitt med vackra kontraster i trälook, vilket passar perfekt i moderna boendestilar. Den ger ett fint och brett ljus nedåt, vilket gör att den passar lika bra över köksbordet som i vardagsrummet eller sovrummet.Textilkabeln och takkoppen matchar snyggt i vittLjuskälla ingår ej.
 • Sunshine Sweetness solcell (Grå)

  Sunshine Sweetness solcell (Grå)
  Sunshine Sweetness är en solcellsbelysning som ger dekorativ belysning under långa sommarnätter! Den högkvalitativa markspetsen är gjord av robust metall, vilket gör den extremt hållbar. Den kan lätt stickas ner i marken, t.ex. i en blombalja eller i gräsmattan. Solcellsbelysningen laddas upp av solens ljus under dagen för att sedan tändas i skymningen. Den ger en belysningstid på upp till 8 timmar per dag. Denna typ av belysning är perfekt för att skapa en mysig atmosfär i trädgården eller på balkongen - helt utan strömtillförsel. Armaturen är även IP44-klassad och därav anpassad för utomhusbruk. Uppladdningsbara batterier ingår.
 • Magic Glamour pendel (Smoke)

  Magic Glamour pendel (Smoke)
  Magic Glamour är en vacker och elegant pendel som är skapad i en enkel och modern design. Den ser extremt lyxig ut med sitt klara, rökiga gråa glas som ramar in lampan på ett mycket fint vis. Det är enkelt att justera utseendet på lampan med hjälp av olika ljuskällor. Magic Glamour är lätt att placera i hemmets alla hörn och är lika fin hängande för sig själv som fler tillsammans i en grupp. Ljuskälla ingår ej.
 • Clip of Glow vägglampa (Brun)

  Clip of Glow vägglampa (Brun)
  Clip of Glow är är snygg clipsarmatur i varmt rödbrun som levererar ljus till små hyllor, kommoder, bord och alla typer av föremål i hemmet. Tack vare den praktiska klämman så är den snabb och enkel att sätta på plats, både på bord, skärmväggar och även på sängkarmen. Armaturen ger riktad belysning för läsning och skrivning med sitt vridbara huvud, eller som en liten ljuskälla belyser specifika delar eller detaljer i rummet.Levereras med sladd + strömbrytare & stickkontakt.Ljuskälla ingår ej.
 • Pauleen Sunshine Diamond LED-solcellslykta

  Pauleen Sunshine Diamond LED-solcellslykta
  Sunshine Diamond LED Solar Light med automatisk påslagning Sunshine Diamond solcellslampa med sin vita vintageyta och gyllene invändiga beläggning förtrollar med romantiska ljuseffekter. Utan komplicerad montering kan lampan enkelt placeras på ett bord eller hängas upp i det dekorativa jute-repet. Modulen laddas med solenergi. Ljuset fungerar upp till 8 timmar per dag.
 • Pauleen Sunshine Elegance LED-solcellsgolvlampa

  Pauleen Sunshine Elegance LED-solcellsgolvlampa
  Resistent solgolvslampa Sunshine Elegance Solgolvslampan Sunshine Elegance i rottingoptik kan placeras flexibelt och ger fantastiska ljusinsläpp på balkongen eller i trädgården. Golvlampan laddar sig själv under dagen i solljuset. I skymningen tänds ljuset automatiskt. Ljuset fungerar upp till 8 timmar per dag. Solgolvlampan är tillverkad av högkvalitativ plast och är därför mer motståndskraftig än lampor av rotting. En självlysande glob inuti skapar ett mjukt och jämnt ljus.
 • Pauleen Sunshine Crush LED-solcellslykta

  Pauleen Sunshine Crush LED-solcellslykta
  Sunshine Crush - LED solcellslampa i rottingutseende Sunshine Crush är tillverkad av högkvalitativ plast och är därför mer motståndskraftig än lyktor i riktig rotting. Den genomskinliga ramen skapar vackra ljuseffekter. Du kan placera lyktan var du vill, eftersom den inte kräver någon fast montering eller komplicerad kabeldragning. Under dagen är det lämpligt att placera lampan på en solig plats så att den kan dra nytta av solens ljusstyrka. - Inkl. automatisk påslagning i skymning - Ljusstyrka på upp till 8 timmar dagligen - Flexibel positionering utan kabeldragning
 • Pauleen Sunshine Aura LED-solcellslampa i guld

  Pauleen Sunshine Aura LED-solcellslampa i guld
  LED Solar Light Sunshine Aura i guld Den dekorativa Sunshine Aura solcellslampan är perfekt för stämningsfull belysning av sittplatser utomhus. Det är inte bara armaturens vackra design i guld som väcker entusiasm, utan även fördelarna med solcellstekniken. Under dagen använder lampan solljuset för att ladda och på kvällen avger den sitt ljus i upp till 8 timmar (inkl. automatisk påslagning). Dessutom behövs ingen komplicerad installation och kabeldragning.
 • Woody Heart bordlampa (Natur (brun))

  Woody Heart bordlampa (Natur (brun))
  Woody Heart är en bordlampa som är inspirerad av naturens färger, med en beige textilskärm och lampfot i trä som skapaar en ren, naturlig look. Woody Hearts träfot erbjuder två fördelar i en, eftersom den även fungerar som en förvaringsplats för t.ex. smycken, klockor eller mobiltelefonen. Den guldfärgade skaftet ger en touch av enkel elegans. Levereras med sladd + strömbrytare & stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Grand Leisure golvlampa (Svart)

  Grand Leisure golvlampa (Svart)
  Grand Leisure är en modern golvlampa i mattsvart som ger en vacker ljusspridning och en urban stil i hemmet. Armaturen utrstrålar en industriell charm och passar in med moderna inredningsstilar. Den är tillverkad i metall, går genomgående i en mattsvart finish och har ett lamphuvud som går att vrida och rikta. Levereras med sladd + strömbrytare & stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Woody Passion bordlampa (Beige)

  Woody Passion bordlampa (Beige)
  Woody Passion är en bordlampa som är utsökt handgjord av bambu, vilket skapar en unik sammansättning av natur och design. Armaturen är gjord av förnybara råvaror och ger hemmet en naturlig och jordnära look. Den skapar en mysig ljusatmosfär med sin eleganta, ljusa innerskärm. Levereras med sladd + strömbrytare & stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Black Brilliance bordlampa (Svart)

  Black Brilliance bordlampa (Svart)
  Black Brilliance är en bordlampa som ör skapad i en modern och elegant design. Den högkvalitativa armaturfoten med ömtåliga trådhål ger ett säkert fotfäste och ger en speciell touch. Den matchande färgen på foten och skärmen skapar ett enhetligt utseende.Levereras med sladd + strömbrytare & stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Tempting Gleam bordlampa (Smoke)

  Tempting Gleam bordlampa (Smoke)
  Tempting Gleam är en bordlampa som ger ett uttryck för enkel, modern elegans. Kombinationen av den skimrande grå lampskärmen och lampfoten i glas med en ljusgrå färggradient smälter bordlampan diskret in i rummet och ger en vacker ljusbild. Oavsett om den är ett blickfång i hallen, sovrummet eller vardagsrummet, sätter bordslampan vackra ljusaccenter i varje rum.Levereras med sladd + strömbrytare & stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Classy Velvet bordlampa (Smoke)

  Classy Velvet bordlampa (Smoke)
  Classy Velvet är en bordlampa som ger ett uttryck för enkel, modern elegans. I kombination med den klara, rökiga, gråa glaslampfoten och den mörkgrå sammetsskärmen ser den särskilt elegant ut och är den perfekta dekorativa pjäsen för alla som älskar glamour. Oavsett om den är ett blickfång i hallen, sovrummet eller vardagsrummet, ger bordslampan vackra ljusbilder i hemmets alla hörn.Levereras med sladd + strömbrytare & stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Dressy Sparkle bordlampa (Svart)

  Dressy Sparkle bordlampa (Svart)
  Dressy Sparkle är en bordlampa som bidrar till en mysig atmosfär i hemmet, med sina naturliga färger och högkvalitativa material. Den svart-vitrandiga armaturfoten fungerar i perfekt harmoni med den svarta lampskärmen, och med en höjd av 36cm sätter den fantastiska ljusaccenter på bord eller byråer i interiören. Foten är dessutom tillverkad för hands, vilket gör varje armatur unik!Levereras med sladd + strömbrytare & stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Tender Love bordlampa (Vit)

  Tender Love bordlampa (Vit)
  Tender Love är handgjord av den finaste keramik och lackad i en fin grå finish, Den vita textilskärmen skapar en behaglig kontrast som perfekt framhäver det blommiga mönstret på den keramiska foten. I kombination med sina ljusa toner och härliga dekorationer fungerar armaturen i perfekt harmoni med boho-looken.Den ger ett fint intryck på både bord och byråer i sovrummet, vardagsrummet och hallen. Foten är dessutom tillverkad för hand, vilket gör varje lampa unik.Levereras med sladd + strömbrytare & stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Classy Delight bordlampa (Beige)

  Classy Delight bordlampa (Beige)
  Classy Delight är en bordlampa som skapar en stämningsfull ljusstämning i hallen, sovrummet eller vardagsrummet och fungerar underbart som en del av en boho-look. Den 46cm höga bordlampan ser bra ut i alla rum och interiörer. Den strukturerade keramiska foten är lackad med en högblank grå finish som tillsammans med den matchande textilskärmen ger en vacker kontrast.Foten är dessutom tillverkad för hand, vilket gör varje lampa unik.Levereras med sladd + strömbrytare & stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Pure Shine bordlampa (Grå)

  Pure Shine bordlampa (Grå)
  Pure Shine är en bordlampa som skapar en stämningsfull ljusstämning i hallen, sovrummet eller vardagsrummet och fungerar underbart som en del av en boho-look. Den 46cm höga bordlampan ser bra ut i alla rum och interiörer. Den strukturerade keramiska foten är lackad i en matt grå finish som tillsammans med den matchande textilskärmen ger en vacker kontrast. Foten är dessutom tillverkad för hand, vilket gör varje lampa unik.Levereras med sladd + strömbrytare & stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Bright Soul bordlampa (Beige)

  Bright Soul bordlampa (Beige)
  Bright Soul är handgjord av den finaste keramik och lackad i en behaglig, beige finish. Den lätta textilskärmen ger en behaglig kontrast som framhäver den fina strukturen på foten. Med sina ljusa toner och härliga dekorationer fungerar armaturen i perfekt harmoni med boho-looken. Birght Soul passar lika fint i sovrummet, vardagsrummet, hallen och andra rum där det önskas en mysig atmosfär. Foten är dessutom tillverkad för hand, vilket gör varje lampa unik.Levereras med sladd + strömbrytare & stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Charming Bloom bordlampa (Beige)

  Charming Bloom bordlampa (Beige)
  Charming Bloom är en handgjord bordlampa som är gjord av den finaste keramiken och avslutad med en ljus lack. Den beigea textilskärmen ger en behaglig kontrast som framhäver den fina strukturen i foten på ett mycket fint vis. Med sina ljusa toner och härliga dekorationer fungerar armaturen i perfekt harmoni med boho-looken. Bordlampan passar lika fint i sovrummet, vardagsrummet, hallen och andra rum där det önskas en mysig atmosfär.Levereras med sladd + strömbrytare & stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Midnight Dream bordlampa (Svart)

  Midnight Dream bordlampa (Svart)
  Midnight Dream är en handgjord bordlampa av den finaste keramik, toppad med en svart lack. Den svarta textilskärmen ger en behaglig kontrast som framhäver den lövmönsterliknande strukturen på den keramiska foten. Bordlampan passar lika bra till sovrummet, vardagsrummet, hallen och på fönsterkarmen.Levereras med sladd + strömbrytare & stickkontakt.Ljuskälla ingår ej.
 • Touch of Silver bordlampa (Svart)

  Touch of Silver bordlampa (Svart)
  Touch of Silver är en liten och elegant bordlampa som skapar en mysig atmosfär i sovrummet, vardagsrummet eller hallen. Stående på en höjd av 38cm ser Touch of Silver bra ut i alla rum. Dess struktur och högblanka silverlack skapar fascinerande ljuseffekter på armaturens fot. Det är en riktig dekorativ inredningsdetalj som smälter in diskret i rummet och skapar en vacker ljusbild på exempelvis bord eller byråer.Levereras med sladd + strömbrytare & stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Shiny Dreamer bordlampa (Beige)

  Shiny Dreamer bordlampa (Beige)
  Shiny Dreamer är en fin bordlampa som skapar en stämningsfull ljusstämning i hallen, sovrummet eller vardagsrummet. Med en höjd på 41cm ser bordlampan bra ut i alla bostadsutrymmen. Den strukturerade foten är lackad i en högblank grå lack som skapar snygga kontraster till den ljusa textilskärmen. Foten är dessutom tillverkad för hand, vilket gör varje armatur unik!Levereras med sladd + strömbrytare & stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Timber Glow bordlampa (Beige)

  Timber Glow bordlampa (Beige)
  Timber Glow är en fin bordlampa som fått sin inspiration av naturens färger, med bambuskärm och högkvalitativ keramisk fot. Oavsett om lampan är påslagen eller avstängd så gör den ett tydligt stiluttryck med moderna, naturliga ljusaccenter. En vacker bordlampa som blir fin i alla rum och interiörer.Levereras med sladd + strömbrytare & stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Mystical Gleam bordlampa (Smoke)

  Mystical Gleam bordlampa (Smoke)
  Mystical Gleam är en fin bordlampa, skapad i en ren design i nordisk stil. Denna underbara designerpjäs kan bäst beskrivas som enkel, men ändå inte på något sätt tråkig. Den eleganta designen på lampan gör att den kan placeras i nästan alla rum och interiörer. Med sin lamphållare av äkta trä och det högkvalitativa rökgråa glaset är Mystical Gleam ett riktigt blickfång! OBS! E27-lampan kan ha en max diameter på 5,5cm.Levereras med sladd + strömbrytare & stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Bright Glamour bordlampa (Brun)

  Bright Glamour bordlampa (Brun)
  Bright Glamour är en vacker bordlampa som med sitt smakfulla glas i delikat rosa ger ett vackert ljus i vardagsrum och sovrum. Den eleganta strukturen i glaset och den mässingsfärgade armaturfoten gör denna lampan till en unik detalj i hemmet. Den ser särskilt elegant ut på middagsbordet under kvällsmåltiden, eller som en iögonfallande detalj på hyllor eller kommoder. Den bärbara bordslampan är batteridriven så att den kan användas var du vill, när du vill – oavsett om det finns ett eluttag i närheten. Efter 6 timmar släcker timern automatiskt bordslampan igen. Placera gärna flera armaturer av samma sort ihop, för ett mycket iögonfallande uttryck. 3st AA-batterier ingår ej
 • Clear Glamour bordlampa (Flerfärgad)

  Clear Glamour bordlampa (Flerfärgad)
  Clear Glamour är en vacker bordlampa som med sitt eleganta, skimrande glas skapar en stämningsfull ljusstämning i vardagsrum och sovrum. Glasets stilrena struktur, med sitt regnbågsliknande utseende, skapar ett fascinerande färgspel. Kombinationen med mässingsfärgad armaturfot gör denna lampan till en unik dekorativ detalj i inredningen. Armaturen är lätt att bära och skapar fantastiska ljuseffekter var den än är placerad. Den bärbara bordslampan är batteridriven så att den kan användas var du vill, när du vill – oavsett om det finns ett eluttag i närheten. Efter 6 timmar släcker timern automatiskt bordslampan igen. Placera gärna flera armaturer av samma sort ihop, för ett mycket iögonfallande uttryck. 3st AA-batterier ingår ej
 • Chic Glamour bordlampa (Blå)

  Chic Glamour bordlampa (Blå)
  Chic Glamour ger behaglig belysning i vardagsrummet eller sovrummet med sitt snygga glas i mjukt blått. Den eleganta strukturen i glaset och den mässingsfärgade armaturfoten gör denna armatur till en unik dekorativ inredningsdetalj. Den skapar en fantastisk ljusatmosfär när den placeras harmoniskt i alla rum. Den bärbara bordslampan är batteridriven så att den kan användas var du vill, när du vill – oavsett om det finns ett eluttag i närheten. Efter 6 timmar släcker timern automatiskt bordslampan igen. Placera gärna flera armaturer av samma sort ihop, för ett mycket iögonfallande uttryck. 3st AA-batterier ingår ej
 • Classy Glamour bordlampa (Rosa)

  Classy Glamour bordlampa (Rosa)
  Classy Glamour skapar en behaglig ljusatmosfär i vardagsrummet eller sovrummet med sitt eleganta glas i härligt rosa. Den eleganta strukturen i glaset och den mässingsfärgade armaturfoten gör denna armatur till en unik dekorativ inredningsdetalj. Den skapar en fantastisk ljusatmosfär när den placeras harmoniskt i alla rum. Den bärbara bordslampan är batteridriven så att den kan användas var du vill, när du vill – oavsett om det finns ett eluttag i närheten. Efter 6 timmar släcker timern automatiskt bordslampan igen. Placera gärna flera armaturer av samma sort ihop, för ett mycket iögonfallande uttryck. 3st AA-batterier ingår ej
 • Elegant Flare bordlampa (Röd)

  Elegant Flare bordlampa (Röd)
  Elegant Flare är en bordlampa som med sina fristående lampor ger fängslande ljusaccenter i vardagsrummet eller sovrummet. Tack vare batteridrift är den sladdlösa, mobila armaturen mångsidig för användning på ett matbord eller som en iögonfallande funktion på hyllor och byråer, där den ger en mysig ljusatmosfär. Foten av trendig terrazzo gör armaturen till en speciell unik detalj med sin individuella mönstring. Efter 6 timmar släcker timern automatiskt bordslampan igen. Batterier ingår ej
 • Noble Flare bordlampa (Grå)

  Noble Flare bordlampa (Grå)
  Noble Flare är en bordlampa som med sin fristående lampa ger fängslande ljusaccenter i vardagsrummet eller sovrummet. Tack vare batteridrift är den sladdlösa, mobila armaturen mångsidig för användning på ett matbord eller som en iögonfallande funktion på hyllor och byråer, där den ger en mysig ljusatmosfär. Lampfoten av trendig betong, med en avskalad design, passar perfekt in i minimalistisk industristil och gör bordsarmaturen till en speciell detalj i hemmet. Efter 6 timmar släcker timern automatiskt bordslampan igen. Batterier ingår ej
 • Black Flare bordlampa (Svart)

  Black Flare bordlampa (Svart)
  Black Flare är en bordlampa som med sin fristående lampa ger fängslande ljusaccenter i vardagsrummet eller sovrummet. Tack vare batteridrift är den sladdlösa, mobila armaturen mångsidig för användning på ett matbord eller som en iögonfallande funktion på hyllor och byråer, där den ger en mysig ljusatmosfär. Lampfoten av svart betong, i kombination med en matchande mönstrad glödlampa, gör armaturen till en unik detalj i hemmet. Efter 6 timmar släcker timern automatiskt bordslampan igen. Batterier ingår ej
 • Grand Reverie golvlampa (Rosa)

  Grand Reverie golvlampa (Rosa)
  Grand Reverie är en golvlampa som är skapad i en romantisk stil och ger en lugn och harmonisk atmosfär i hemmet. Kombinationen av den rosa textilskärmen och den trendiga, svarta basen lägger till moderna, feminina belysningsaccenter i rummet. Lampan är en fin detalj i hemmet och ger ett fint ljus såväl bakom soffan som stående i hörnet. Levereras med sladd + strömbrytare & stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Black Mesh golvlampa (Svart)

  Black Mesh golvlampa (Svart)
  Black Mesh är en vacker golvlampa som är skapad i en trendig svart finish och skapar ett unikt blickfång i hemmet. Skärmen är tillverkad i ett trendigt nätmaterial och ger lampan ett elegant utseende, vilket är idealisk för inredning i den svartvita trenden, men också i rena, moderna stilar. När lampan är tänd sprids ljuset genom de små hålen i nätet, vilket skapar en fin och unik ljusbild i såväl sovrummet som vardagsrummet eller hallen. Levereras med sladd + golvströmbrytare & stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Grand Coziness golvlampa (Natur (brun))

  Grand Coziness golvlampa (Natur (brun))
  Grand Coziness är en stativgolvlampa som är skapad i en skandinavisk design, för enkel mysighet med en feel good-faktor. Lampans fot är tillverkad av naturligt trä, vilket passar perfekt ihop till den vackra och eleganta gråa textilskärmen. Oavsett om det är med naturliga, ljusa toner eller trendiga, mörka väggfärger så smälter lampan in fint i interiören.Levereras med sladd + vippströmbrytare & stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Grand Purity golvlampa (Grå)

  Grand Purity golvlampa (Grå)
  Grand Purity är en vacker golvlampa som kombinerar skandinavisk mysighet med en trendig, grå färgton, vilket ger en iögonfallande look med nordisk touch. Lampans fot med trädetaljer ger eleganta kontraster som passar perfekt i moderna inredningsstilar. Grand Purity är lätt att placera och passar lika fin i ett vardagsrum som i ett sovrum. Levereras med sladd + golvströmbrytare & stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Grand Elegance golvlampa (Guldfärgad)

  Grand Elegance golvlampa (Guldfärgad)
  Grand Elegance är en elegant golvlampa i trendigt svart och guld som ger vacker belysning i vardagsrummet. Dess vridbara armaturhuvud i metall lyser upp favoritplatsen med ett riktat ljus - Perfekt för läsning i soffan, eller bara för att skapa en mysig atmosfär. Armaturen är skapad i en minimalistisk design och passar perfekt till moderna inredningsstilar, som ett iögonfallande tillskott till hallen, köket, vardagsrummet eller sovrummet.Levereras med sladd + golvströmbrytare & stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Grand Leisure golvlampa (Grå)

  Grand Leisure golvlampa (Grå)
  Grand Leisure är en modern golvlampa i mattgrå som ger en vacker ljusspridning och en urban stil i hemmet. Armaturen utrstrålar en industriell charm och passar in med moderna inredningsstilar. Den är tillverkad i metall, går genomgående i en mattgrå finish och har ett lamphuvud som går att vrida och rikta. Levereras med sladd + strömbrytare & stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Grand Beauty golvlampa (Vit)

  Grand Beauty golvlampa (Vit)
  Grand Beauty är en klassisk skönhet som bäst kan beskrivas som enkel och ändå inte alls tråkig. Den utsmyckade lampfoten av svart metall ger en speciell touch och den vackra designen på Grand Beauty gör att den kan placeras i nästan alla utrymmen. Kombinationen av den svarta foten och den vita textilskärmen är dessutom slående vacker! Levereras med sladd + golvströmbrytare & stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Timber Pearl golvlampa (Svart)

  Timber Pearl golvlampa (Svart)
  Timber Pearl är en handgjord skönhet som är gjord av flätad papper och sannerligen är ett konstverk! Tack vare sin eleganta men enkla design, kan golvlampan placeras i nästan alla vardagsrum och fungerar även i perfekt harmoni med den naturliga boho-looken. Den svartlackade foten är i metall och tillför moderna och eleganta kontraster. När lampan är tänd sprids ljuset genom det flätade mönstret i skärmen, vilket skapar en fin ljusbild i rummet. Levereras med sladd + golvströmbrytare & stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Crystal Sparkle plafond (Smoke)

  Crystal Sparkle plafond (Smoke)
  Crystal Sparkle är en vacker taklampa som blir ett riktigt blickfång i hemmet. Den strukturerade glasytan skapar fascinerande ljuseffekter och passar till alla inredningsstilar. Det högkvalitativa rökglaset i kristallutseende är helt i trenden och avrundas av en modern lampbeslag i mässing. Armaturen är lätt att placera och passar in lika fint över en köksö, som i vardagsrummet eller hallen. Ljuskälla ingår ej.
 • Starry Delight pendel (Vit)

  Starry Delight pendel (Vit)
  Starry Delight är en pendel vars unika perforerade mönster skapar små ljusgnistor som får favoritrummet att lysa i modernt vitt. Armaturen är tillverkad av metall och är smyckad av flera, små dekorativa hål som går genomgående över hela skärmen. Lampan är lätt att placera och fungerar lika fint som en ljuskälla över köksbordet, som fler i en rad över ett större matsalsbord. Levereras med en textilkabel (går att justera).Ljuskälla ingår ej.
 • Rose Delight pendel (Rosa)

  Rose Delight pendel (Rosa)
  Rose Delight is a pendant that, with its strikingly beautiful, curved shape, radiates a harmonious atmosphere and makes the favorite room glow in soft pink. The fixture is made of metal and has an undulating, pleasant shape on the screen with a white interior. The lamp is easy to place and works just as well as a simple light source over the kitchen table, as hanging over a side table or in a corner. Delivered with a textile cable (can be adjusted).Light source not included.
 • Soft Shine pendel (Beige)

  Soft Shine pendel (Beige)
  Soft Shine är en vacker pendel som ger en mjuk och avkopplande atmosfär i hemmet. Den högkvalitativa textilskärmen är i trendigt beige och blir ett vackert blickfång som ger ett mjukt ljus och ett behagligt utseende. Lampan är lika fin i ett sovrum som i vardagsrummet eller köket. Dess enkla och behagliga färgtoner gör att den smälter in fint i alla rum och interiörer. Levereras med en textilkabel.Ljuskälla ingår ej.
 • Noble Delight pendel (Grå)

  Noble Delight pendel (Grå)
  Noble Delight är en mjuk och elegant pendel som ger ett mysigt ljus och en avkopplande boendeatmosfär i hemmets alla rum. Den högkvalitativa textilskärmen i vått och grått blir ett vackert blickfång som ger ett mjukt ljus och ett behagligt utseende i rummet. Lampan är lika fin i ett sovrum som i ett vardagsrum eller kök. Dess enkla och behagliga färgtoner gör att den smälter in fint i alla rum och interiörer. Levereras med en textilkabel.Ljuskälla ingår ej.
 • Gleaming Magic pendel (Smoke)

  Gleaming Magic pendel (Smoke)
  Gleaming Magic är en vacker pendel som tillför en touch av elegant glamour till hemmet. Det högkvalitativa, svarta rökglaset i kristallutseende ger det perfekta blickfånget i alla rum och interiörer. Den unika ytstrukturen bryter ljuset vackert för att skapa magi i hemmets alla hörn. Armaturen är lika fin hängande för sig själv i ett hörn, som fler tillsammans i en rad eller i ett kluster. Levereras med en textilkabel.Ljuskälla ingår ej.
 • Gleaming Gold pendel (Guldfärgad)

  Gleaming Gold pendel (Guldfärgad)
  Gleaming Gold är en vacker pendel som tillför en touch av elegant glamour till hemmet. Det skimrande guldglaset i kristallutseende har ett högkvalitativt utseende och ger det perfekta blickfånget i alla rum och interiörer. Den unika ytstrukturen bryter ljuset vackert för att skapa magi i hemmets alla hörn. Armaturen är lika fin hängande för sig själv i ett hörn, som fler tillsammans i en rad eller i ett kluster. Levereras med en textilkabel.Ljuskälla ingår ej.
 • Gleaming Smoke pendel (Smoke)

  Gleaming Smoke pendel (Smoke)
  Gleaming Smoke är en vacker, svart skönhet som tillför en touch av modern elegans till hemmet. Det svarta rökglaset i kristallutseende har ett högkvalitativt utseende och ger det perfekta blickfånget i alla rum och interiörer. Den unika ytstrukturen bryter ljuset vackert för att skapa magi i hemmets alla hörn. Armaturen är lika fin hängande för sig själv i ett hörn, som fler tillsammans i en rad eller i ett kluster. Levereras med en textilkabel.Ljuskälla ingår ej.
 • Pure Delight pendel (Svart)

  Pure Delight pendel (Svart)
  Pure Delight är en vacker taklampa som är skapad i en modern design och skandinavisk enkelhet. Lampan kombinerar trendigt mattsvart med vackra kontraster i trälook, vilket passar perfekt i moderna boendestilar. Den ger ett fint och brett ljus nedåt, vilket gör att den passar lika bra över köksbordet som i vardagsrummet eller sovrummet.Textilkabeln och takkoppen matchar snyggt i svart. Ljuskälla ingår ej.
 • Pure Shine pendel (Vit)

  Pure Shine pendel (Vit)
  Pure Delight är en vacker taklampa som är skapad i en modern och ren design och skandinavisk enkelhet. Lampan kombinerar trendigt mattvitt med vackra kontraster i trälook, vilket passar perfekt i moderna boendestilar. Den ger ett fint och brett ljus nedåt, vilket gör att den passar lika bra över köksbordet som i vardagsrummet eller sovrummet.Textilkabeln och takkoppen matchar snyggt i vittLjuskälla ingår ej.
 • Glooming Beauty pendel (Svart)

  Glooming Beauty pendel (Svart)
  Glooming Beauty är en elegant svart skönhet med en hamrad metallook som blir en snygg detalj i såväl moderna hem som i klassiska interiörer. Den är tillverkad av metall, har en mattsvart finish och har en matchande svart textilkabel. Glooming Beauty är enkel att placera och blir en fin detalj att placera över köksbordet eller matsalsbordet. Ljuskälla ingår ej.
 • Pretty Treasure pendel (Svart)

  Pretty Treasure pendel (Svart)
  Pretty Treasure är en stilren taklampa som är skapad i en nordisk design. Enkel, men inte det minsta tråkig. Den drar garanterat blickarna till sig och kombinerar metall och glas på allra bästa sätt. Den unika, satinerade glaskroppen som är placerad över den svarta lampskärmen avger ett mjukt, bländfritt ljus uppåt, medan den svarta metallskärmen ger ett praktiskt ljus nedåt.Ljuskälla ingår ej.
 • Noble Purity pendel (Vit)

  Noble Purity pendel (Vit)
  Noble Purity är en pendel som med sitt guldbeslag och högkvalitativa vita opalglas är ett riktigt blickfång med ett glamoröst utseende. Lampan ger rummet en speciell touch med en antydan av nostalgi som gör att den är enkel att placera i nästan alla vardagsrum. Den är väldigt fin hängande för sig själv, men blir också väldigt dekorativ i grupp med fler pendlar av samma sort. Ljuskälla ingår ej.
 • Gleaming Glamour pendel (Smoke)

  Gleaming Glamour pendel (Smoke)
  Gleaming Glamour är en otroligt elegant och vacker pendel som garanterat drar blickarna till sig. Den är skapad i ett stilfull och modernt uttryck som även ger en touch av glamour, med sitt rökfärgade strukturerade glas. När lampan är tänd sprids ett mjukt och elegant ljus genom skärmen som skapar en fin ljusbild i rummet den placeras i. Ljuskälla ingår ej.
 • Woody Glow pendel (Beige)

  Woody Glow pendel (Beige)
  Woody Glow är en pendel som är skapad i en naturlig boho-look, omsorgsfullt handgjord av äkta rotting som vackert kombinerar natur och design. Armaturen, gjord av förnybara råvaror och ger hemmet en naturlig och jordnära känsla. Lampskärmens struktur ger vackra ljuseffekter och dess enkla design gör att den är lätt att placera såväl i hörnet som över bord eller skänkar. Ljuskälla ingår ej.
 • Woody Romance pendel (Beige)

  Woody Romance pendel (Beige)
  Woody Romance är en pendel som är skapad i en naturlig boho-look, omsorgsfullt handgjord av äkta bambu som vackert kombinerar natur och design. Armaturen, gjord av förnybara råvaror och ger hemmet en naturlig och jordnära känsla. Lampskärmens struktur ger vackra ljuseffekter och dess enkla design gör att den är lätt att placera såväl i hörnet av rummet som över bord eller skänkar. Ljuskälla ingår ej.
 • Timber Love pendel (Svart)

  Timber Love pendel (Svart)
  Timber Love är en vacker svart pendel som är gjord av äkta rotting och är en riktigt iögonfallande detalj i hemmet. Armaturen är handgjord vilket ger en naturlig boho-look i hemmet, samt att varje exemplar är unikt. Lampan är lätt att placera och passar i hemmets alla rum. Den gör det enkelt att tillföra en jordnära och behaglig känsla till interiören. Ljuskälla ingår ej.
 • Pauleen Glooming beauty hänglampa av metall

  Pauleen Glooming beauty hänglampa av metall
  Glooming Beauty hängande lampa är tillverkad av svart metall. Skärmens insida är utformad i vitt, vilket reflekterar ljuset från glödlampan (ingår ej) intensivt. På utsidan har den rundade skärmen många cirkulära intryckningar som ger den ett speciellt utseende. Den skimrande skönheten är idealisk för att belysa vardagsrummet, matsalen eller köksbordet.
 • Pauleen Pure Shine hänglampa, vit/trä

  Pauleen Pure Shine hänglampa, vit/trä
  Med sin skandinaviska design är pendellampan Pure Shine lätt att integrera i olika boendemiljöer. Pendellampan kan användas på många olika sätt, oavsett om den är en ljuskälla över vardagsrums- eller matbordet eller i köket. Kombinationen av vit metall och ljust trä ger lampan en modern och naturlig touch. Pure Shine levereras utan glödlampor, så att ljusförhållandena kan anpassas optimalt till individuella behov
 • Pauleen Splendid Delight i vitt opalglas

  Pauleen Splendid Delight i vitt opalglas
  Pendellampan Splendid Delight är tillverkad av vitt opalglas och har även ett guldfärgat lampfäste. Kombinationen av material och färger gör pendellampan till ett stilfullt och elegant blickfång i vardagsrummet. Splendid Delight passar till exempel som ljuskälla i sovrummet, köket eller vardagsrummet. Belysningsmedlet ingår inte i leveransen.
 • Pauleen Timber Love hänglampa från rotting, svart

  Pauleen Timber Love hänglampa från rotting, svart
  Timber Love hängande lampa är tillverkad av svart rotting och har designats i en trendig boho-look. Skuggan ger en naturlig accent i vardagsrummet och består av enskilda stöttor. Ljuskällan har fri sikt, så det rekommenderas att använda en dekorativ ljuskälla (ingår inte)
 • Pauleen Woody Elegance bordslampa, trä/textil

  Pauleen Woody Elegance bordslampa, trä/textil
  Bordslampan Woody Elegance ger skandinavisk stil till dina egna fyra väggar och ger en mysig accent i vardagsrummet, sovrummet och hallen. Lampans fot är tillverkad av trä och den vita lampskärmen är tillverkad av tyg. Tack vare den harmoniska färg- och materialkombinationen kan bordslampan lätt integreras i befintliga inredningar. Glödlampan ingår inte.
 • Pauleen Woody Rose bordslampa med rosa tygskärm

  Pauleen Woody Rose bordslampa med rosa tygskärm
  Bordslampan Woody Rose består av en lampfot i trä som är ansluten till den rosa textilskärmen med en tunn, gyllene stång. Färgkombinationen ger en romantisk känsla och ger en mysig accent i vardagsrummet. En strömbrytare är integrerad i matningskabeln. Glödlampan ingår inte.
 • Pauleen Tempting Gleam bordslampa med glassockel

  Pauleen Tempting Gleam bordslampa med glassockel
  Kombinationen av glasfot och textilskärm gör bordslampan Tempting Gleam till en extraordinär blickfångare i vardagsrummet. Bordslampan kan användas flexibelt, till exempel på en byrå i sovrummet, en hylla i vardagsrummet eller ett skåp i hallen. En av/på-knapp är integrerad i matningskabeln. Lampan ingår inte i leveransen.
 • Pauleen Crystal Sparkle taklampa, mässing/glas

  Pauleen Crystal Sparkle taklampa, mässing/glas
  Den mångsidiga taklampan Crystal Sparkle består av en strukturerad glasyta som ger vackra ljusaccenter i vardagsrummet. Lampans utseende avrundas med ett vackert uttag i borstad mässing. Ljuskällan ingår inte och kan väljas enligt personliga behov.
 • Pauleen Pretty Treasure hänglampa av glas/metall

  Pauleen Pretty Treasure hänglampa av glas/metall
  Pretty Treasure-pendellampans skärm är uppdelad i två delar - en nedre del av svart metall och en mindre glaskropp på ovansidan, som avger ljuset bländfritt till taket. Den svarta skärmen lyser upp till exempel ett vardagsrum eller ett matbord. Tack vare den tidlösa färgdesignen kan Pretty Treasure användas i olika boendemiljöer. Ljuskällan ingår inte i leveransen.