Pauleen lampor

 • Pauleen Sip of Silver bordslampa med tygskärm

  Pauleen Sip of Silver bordslampa med tygskärm
 • Pauleen Woody Cuddles bordslampa med textilskärm

  Pauleen Woody Cuddles bordslampa med textilskärm
 • Pauleen Sunshine Afterglow LED-solcellsbordslampa

  Pauleen Sunshine Afterglow LED-solcellsbordslampa
 • Pauleen Sunshine Crush LED-solcellslykta

  Pauleen Sunshine Crush LED-solcellslykta
 • Pauleen Sunshine Elegance LED-solcellsgolvlampa

  Pauleen Sunshine Elegance LED-solcellsgolvlampa
 • Pauleen Starry Delight hänglampa med metallskärm

  Pauleen Starry Delight hänglampa med metallskärm
 • Pauleen True Shine bordslampa i vacker rosé

  Pauleen True Shine bordslampa i vacker rosé
 • Pauleen Lovely Sparkle bordslampa med tygskärm

  Pauleen Lovely Sparkle bordslampa med tygskärm
 • Pauleen Sunshine Happiness solmarkspett 2-pack

  Pauleen Sunshine Happiness solmarkspett 2-pack
 • Pauleen Pretty Purity bordslampa med betongfot

  Pauleen Pretty Purity bordslampa med betongfot
  Vacker Purity bordslampa med vacker betongfot och textilskärm Pretty Purity - vacker purism - namnet på den här bordslampan kunde inte vara mer passande. Lampans fot med ett dekorativt diamantmönster, den gråvita färgsättningen och den klassiska, cylindriska skärmen i vitt tyg gör Pretty Purity bordslampa till en enkel men mycket mångsidig och tidlös lampa som passar in i alla interiörer. Lampans strömbrytare har integrerats i den textilklädda kabeln. Bordslampan är perfekt som sänglampa, men gör också en bra figur i vardagsrummet och passar tack vare sin storlek även utmärkt för fönsterbrädan.
 • Pauleen Midnight Dream bordslampa i svart

  Pauleen Midnight Dream bordslampa i svart
  Midnight Dream bordslampa helt i svart - keramikfot och textilskärm Bordslampan Midnight Dream presenterar sig helt i svart. Den keramiska basen förtrollar med ett dekorativt mönster i form av långa blad. Skärmen av svart tyg, som sitter ovanpå den med ett litet avstånd, låter en mjuk belysning tränga in i rummet, medan ljuset från ljuskällan strålar starkare från skärmens topp och botten, skapar vackra ljuskottar och dekorativt iscensätter sockeln.
 • Pauleen Bright Soul bordslampa med keramikfot

  Pauleen Bright Soul bordslampa med keramikfot
  Bright Soul bordslampa med ljus keramikfot och vit tygskärm Bright Soul bordslampa har en ljus keramikfot med ett vackert reliefmönster runt om och en vit cylindrisk skärm av tyg, vilket gör den till en lampa som passar perfekt på nattduksbordet. Bordslampan är en riktig dekorationsallroundare som passar diskret in i alla rum och skapar en vacker ljushöjd på ett bord eller en byrå.
 • Pauleen Timber Pearl golvlampa med flätskärmar

  Pauleen Timber Pearl golvlampa med flätskärmar
  Timber Pearl golvlampa med skärm i svart pappersnät Golvlampan Timber Pearl presenterar sig helt i svart. På den enkla metallramen sitter en lampskärm av svart pappersnät. Skärmens flätning gör att ljuskällan syns, och därför är armaturen särskilt vacker tillsammans med en glödlampa i form av en glödlampa, en rustik lampa eller ett klot. De otaliga luckorna i pappersnätet bidrar till lampans effekt, eftersom de låter lampans ljus lysa igenom och skapar en speciell ljuseffekt. Lampan kan bekvämt manövreras via en fotomkopplare i kabeln.
 • Pauleen Timber Pearl hänglampa med flätade skärmar

  Pauleen Timber Pearl hänglampa med flätade skärmar
  Timber Pearl hängande lampa med svart pappersnätskärm Skärmen på Timber Pearl hängande lampa är tillverkad av svart pappersnät. Glödlampan är synlig genom det genombrutna arbetet med många små öppningar, och dess ljus tränger igenom öppningarna och skapar en belysning med vackra ljus- och skuggspel. E27-focken kan förses med en valfri glödlampa (LED max. 20 W). En glödlampa i form av en glödlampa, en rustik lampa eller ett klot är särskilt dekorativ och gör lampan ännu vackrare.
 • Pauleen Shining Pearl bordslampa marmor och glas

  Pauleen Shining Pearl bordslampa marmor och glas
  Shining Pearl bordslampa med marmorbas och glaskula Bordslampan Shining Pearl ser glamorös ut tack vare kombinationen av en svart fot av marmor och skärmen i form av en opalvit glaskula som sitter på den. Den eleganta designen och färgkombinationen svart och vitt gör den till en lampa som kan integreras i många inredningar, antingen som en sänglampa eller i vardagsrummet som en extra ljuskälla. Den manövreras med hjälp av en strömbrytare som är integrerad i matningsledningen. Pauleen står för vackra, trendiga lampor och dekorativa belysningsidéer som ger varje hem en mysig atmosfär.
 • Pauleen Golden Glamour bordslampa i guld/vit

  Pauleen Golden Glamour bordslampa i guld/vit
  Golden Glamour bordslampa med guldglänsande metallfot Golden Glamour - namnet säger allt om den här bordslampan. Bordslampans fot är tillverkad av metall och har utformats med en glänsande gyllene lack, vilket ger lampan ett ädelt utseende och gör den perfekt för att integreras i den trendiga glamour-looken. Som sänglampa eller på ett bord, på en möbel eller på en fönsterbräda - överallt kan du sätta en glamorös accent med bordslampan, oavsett om den är avstängd eller på. En vit tygskärm kompletterar det ädla utseendet.
 • Pauleen Black Brilliance bordslampa med metallfot

  Pauleen Black Brilliance bordslampa med metallfot
  Svart Brilliance bordslampa med en metallringfot Black Brilliance är en bordslampa som fängslar med sin ovanligt utformade fot. Den består av enskilda metallringar som har satts ihop till en lampfot som liknar en vas. En svart tygskärm i konisk form kompletterar lampans design, som också är en vacker dekoration på nattduksbordet eller på en möbel i vardagsrummet när den är avstängd. Kabeln med integrerad strömbrytare valdes också i svart.
 • Pauleen Tender Love bordslampa - keramik och tyg

  Pauleen Tender Love bordslampa - keramik och tyg
  Tender Love bordslampa med blommönster på keramikfot Den bulliga skärmen på Tender Love bordslampa i grå keramik är utformad runt om med ett blommönster som framträder livligt på den blanka skärmen. I kombination med den vita, lätt koniskt formade skärmen av tyg skapas en harmonisk bordslampa som blir en dekoration i vardagsrummet eller sovrummet när den är avstängd och som passar in i varje interiör.
 • Pauleen Splendid Pearl bordslampa med glaskula

  Pauleen Splendid Pearl bordslampa med glaskula
  Splendid Pearl bordslampa - en klassiskt vacker ljusdispenser med glaskula Den klassiska färgkombinationen vitt och guld och den speciella designen med en rund, platt fot, en glänsande gyllene glödlampshållare och en opalvit glaskula gör Splendid Pearl bordslampa till en ljuskälla som kan integreras i vilken inredning som helst och som ser ut som ett designplagg. Den vita skärmen minskar bländning och ger ett jämnt ljus runtomkring.
 • Pauleen Timber Glow bordslampa med bambuskärm

  Pauleen Timber Glow bordslampa med bambuskärm
  Timber Glow - Bordslampa med keramisk fot och bambuskärm I en mycket harmonisk och naturlig kombination av en vit, vackert formad keramisk fot med vertikala spår och en cylindrisk skärm av bambumatta blir Timber Glow bordslampan en armatur som ser mycket dekorativ ut var som helst och passar in i många olika inredningsstilar, särskilt den trendiga boho-natur-looken. Den ganska stora lampan kan också placeras mycket bra på en pall eller på ett litet sidobord. Den kan utrustas med en valfri E27-lampa och avger ett diffust ljus genom skärmen, medan vackra ljuseffekter skapas genom att ljuset kommer ut direkt uppåt och nedåt.
 • Pauleen Marble Dream bordslampa med träfot

  Pauleen Marble Dream bordslampa med träfot
  Marble Dream bordslampa med rund träfot Bordslampan Marble Dream kombinerar materialen marmor och trä. Lampan i naturmaterial kan placeras nästan var som helst tack vare sin eleganta men enkla design. Den svarta naturstenens individuella korn gör den unik. I kombination med en dekorativ ljuskälla blir bordslampan Marble Dream ett blickfång i alla rum. Lampan är utrustad med en kabel med stickpropp och integrerad strömbrytare. Varumärket Pauleen står för vackra, trendiga lampor och dekorativa belysningsidéer som skapar en mysig atmosfär i varje hem.
 • Pauleen Tender Pearl bordslampa med textilskärm

  Pauleen Tender Pearl bordslampa med textilskärm
  Bordslampa Tender Pearl i harmonisk design Tender Pearl bordslampa har en mycket harmonisk effekt tack vare sina ljusa färger. Lampans fot i keramik är utformad med ett dekorativt mönster runt om, som framträder ännu tydligare på den grå skärmen. Basen kombinerades med en cylindrisk skärm av lätt tyg med fin struktur. Den här bordslampan passar in i alla miljöer, oavsett om den står på nattduksbordet, på en byrå eller på fönsterbrädan i vardagsrummet. Bordslampan Tender Pearl är en vacker dekoration när den är avstängd, men när den är påslagen ger den ett behagligt ljus och skapar ljusa ljuskäglor uppåt och nedåt genom skärmens öppningar.
 • Pauleen Touch Silver bordslampa med keramikfot

  Pauleen Touch Silver bordslampa med keramikfot
  Touch of Silver bordslampa med vacker keramisk bollfot Denna Touch of Silver bordslampa ger inte bara mysig extra belysning i ett rum, utan är också en vacker dekoration på en skänk, ett nattduksbord eller en fönsterbräda när den är avstängd. Den sfäriska skärmen är dekorerad runt om med vackra reliefmönster och har en glänsande silverlackfinish, så att den får en mycket speciell effekt i ljuset som den avger. Den svarta lampskärmen av tyg bildar en vacker kontrast.
 • Pauleen Night Alpaca LED-nattlampa, USB, RGBW

  Pauleen Night Alpaca LED-nattlampa, USB, RGBW
  Funktionell hjälp för att somna: Night Alpaca LED-nattljuset Night Alpacas LED-nattlampa kan laddas via USB via anslutningen på undersidan. En USB-kabel ingår i leveransen. Bredvid den finns av-/på-knappen. Resten av styrningen sker genom beröring. Förutom två varmvita ljusfärger finns blått, grönt, gult, orange, rött och lila. Dessa ändras automatiskt, men kan också ställas in permanent. På så sätt tar nattlampan Night Alpaca bort rädslan för mörkret och hjälper barnen att somna på ett lugnande sätt. - Ladda batteriet helt och hållet innan du använder det för första gången - 100 % BPA-fri
 • Pauleen Midnight Beauty bordslampa svart/silver

  Pauleen Midnight Beauty bordslampa svart/silver
  Midnight Beauty bordslampa i färgkombinationen svart och silver Med en hög och smal formad fot av keramik, som är svart i den nedre delen och silverglänsande i den övre tredjedelen och utformad med fina spår, samt den svarta skärmen av tyg, blir Midnight Beauty bordslampa en vacker dekoration på en sideboard eller ett bord även när den är avstängd. När ljuset är påslaget lyser det mycket behagligt genom den svarta skärmen, samtidigt som det kan komma ut direkt från skärmens öppningar i toppen och botten, vilket skapar vackra effekter på sockeln och i omgivningen.
 • Pauleen Shiny Delight pendellampa i burdesign

  Pauleen Shiny Delight pendellampa i burdesign
  Shiny Delight hängande lampa i svart metall med burdesign Den svarta pendellampan Shiny Delight skapar ett fascinerande spel av ljus och skugga. Skärmen är gjord av filigran tråd, inuti omger en kon av enskilda stavar ljuskällan, ovanför den finns en större skärm i form av en romb. Lampans ljus kan sprida sig runtomkring, och de många filigranförstärkningarna skapar en speciell ljuseffekt. Över matbordet, som en visuell avgränsning över köksöar i köket eller som ett blickfång i vardagsrummet eller hallen - pendelarmaturen sätter vackra ljusaccenter överallt. För att belysa stora bord är flera armaturer placerade bredvid varandra mycket trendiga.
 • Pauleen Woody Glow pendellampa med rottingskärm

  Pauleen Woody Glow pendellampa med rottingskärm
  Woody Glow hängande lampa med rottingskärm Woody Glow är en hängande lampa som ger naturlig charm till alla rum. Skuggan består av enskilda rottingstänger som har arrangerats på ett snirkligt sätt och som närmar sig varandra i mitten. Enskilt för att belysa ett litet sidobord eller flera på rad för att belysa ett långt matbord - hur lampan än används förtrollar den med sin charm i boho-naturstil och genom sin vackra ljuseffekt.
 • Pauleen Woody Pearl pendellampa med bambuskärm

  Pauleen Woody Pearl pendellampa med bambuskärm
  Woody Pearl hängande lampa med korgskärm i bambu Ren natur - pendellampan Woody Pearl med sin skärm av ljus bambufläkt skapar en vacker ljusatmosfär över ett bord och ger mysighet i rummet. Lampan är en komposition av natur och design tillverkad av det förnybara råmaterialet bambu. Lampskärmens flätade korgar skyddar glödlampans ljus endast delvis, genom luckorna lyser det direkt, så att speciella ljuseffekter skapas i omgivningen. För att belysa stora bord är det lämpligt att hänga två lampor bredvid varandra.
 • Pauleen Woody Romance hänglampa av bambu

  Pauleen Woody Romance hänglampa av bambu
  Woody Romance hängande lampa med en bambuskärm Skärmen på pendellampan Woody Romance påminner om formen på en flaska eller vas. Den består av ett bambunät och hänger från det runda taket i en textilklädd kabel. De många små luckorna mellan bambuväven gör att ljuset från lampan kan lysa igenom och skapa en mycket vacker ljusatmosfär med fantastiska effekter. Lampan ger ett naturligt och mysigt intryck i varje hem och passar inte bara över ett bord, utan kan också hängas upp i flera exemplar.
 • Pauleen Woody Passion bordslampa av bambu

  Pauleen Woody Passion bordslampa av bambu
  Woody Passion bordslampa med tyg- och bambuskärmar Bordslampan Woody Passion ger naturlighet och lite skandinavisk charm till alla rum. Tack vare sin storlek passar lampan perfekt på ett sidobord, en pall eller till och med på en fönsterbräda. Ovanför den cylinderformade inre skärmen av beige tyg ligger den bulbformade yttre skärmen, som har tillverkats i en öppen design av enskilda bambusträngar. Lampan är utrustad med en växelströmbrytare i matarkabeln och en euro-kontakt.
 • Pauleen Woody Delight pendellampa av bambu

  Pauleen Woody Delight pendellampa av bambu
  Woody Delight hängande lampa med en skärm av bambufläder Woody Delight är en pendellampa med ett naturligt utseende som kan integreras särskilt vackert i boho-stilen och ger fascinerande belysning över alla bord. Skärmen är tillverkad av en korgliknande bambuväv, i skärmen finns en annan cylindrisk skärm av tyg, som garanterar en bländfri belysning men låter ljuset lysa klart igenom. Woody Delight pendellampa garanterar en mysig belysning. En ensemble av två eller flera armaturer ser mycket vacker ut, så Woody Delight kan också perfekt belysa ett långt bord.
 • Pauleen Noble Purity bordslampa med vitt glas

  Pauleen Noble Purity bordslampa med vitt glas
  Noble Purity bordslampa med opalvit glasskärm Bordslampan Noble Purity ger exklusivitet och en touch av nostalgi till alla rum. På lampans guldglänsande fot sitter en långsträckt glasskärm, som är rundad på toppen och botten och har utformats med en fin, vertikal randdekor runtom, vilket ger lampan ett lite nostalgiskt utseende. På grund av sin storlek är Noble Purity bordslampa särskilt lämplig som sänglampa. Den är utrustad med ett E27-fäste för alla glödlampor och en strömbrytare i kabeln.
 • Pauleen Mystical Gleam bordslampa med rökglas

  Pauleen Mystical Gleam bordslampa med rökglas
  Mystery Gleam bordslampa med ovalt rökt glas på träfot En ren design kännetecknar Mystery Gleam bordslampa, som består av en träfot som blir något smalare mot toppen och en oval glasskärm av rökt glas som sitter ovanpå. Bordslampan ger varje rum det där lilla extra och inspirerar med sin vackra ljuseffekt genom det rökta glaset. Lampan ser särskilt dekorativ ut när den är utrustad med en rörformad glödlampa, som på bilden. Mystery Gleam är perfekt för nattduksbordet. Växeln har integrerats i kabeln.
 • Paulea Glossy Glow bordslampa med keramikfot

  Paulea Glossy Glow bordslampa med keramikfot
 • Pauleen Pure Delight hänglampa, vit

  Pauleen Pure Delight hänglampa, vit
 • Pauleen Sweet Little Giraffe LED-bordslampa

  Pauleen Sweet Little Giraffe LED-bordslampa
 • Pauleen Sunshine Coziness LED-solcellsgolvlampa

  Pauleen Sunshine Coziness LED-solcellsgolvlampa
 • Pauleen Sunshine Delight LED-solcellslampa

  Pauleen Sunshine Delight LED-solcellslampa
 • Pauleen Sunshine Aura LED-solcellslykta i silver

  Pauleen Sunshine Aura LED-solcellslykta i silver
 • Pauleen Sunshine Wish LED-solcellslykta i koppar

  Pauleen Sunshine Wish LED-solcellslykta i koppar
 • Pauleen Rose Delight pendellampa med metallskärm

  Pauleen Rose Delight pendellampa med metallskärm
 • Pauleen Gleaming Magic hänglampa med rökglas

  Pauleen Gleaming Magic hänglampa med rökglas
 • Pauleen Gleaming Smoke hänglampa av glas

  Pauleen Gleaming Smoke hänglampa av glas
 • Pauleen Gleaming White hänglampa av glas

  Pauleen Gleaming White hänglampa av glas
 • Pauleen Grand Reverie golvlampa i rosa/svart

  Pauleen Grand Reverie golvlampa i rosa/svart
 • Pauleen Grand Treasure golvlampa trebent, vit

  Pauleen Grand Treasure golvlampa trebent, vit
 • Pauleen Grand Elegance golvlampa, svart

  Pauleen Grand Elegance golvlampa, svart
 • Pauleen Grand Elegance golvlampa, vit

  Pauleen Grand Elegance golvlampa, vit
 • Pauleen Grand Leisure golvlampa, svart

  Pauleen Grand Leisure golvlampa, svart
 • Pauleen Grand Leisure golvlampa, grå

  Pauleen Grand Leisure golvlampa, grå
 • Pauleen Grand Purity golvlampa med grå skärm

  Pauleen Grand Purity golvlampa med grå skärm
 • Pauleen Grand Romance golvlampa med trädetalj

  Pauleen Grand Romance golvlampa med trädetalj
 • Pauleen Crystal Gloom bordslampa av glas

  Pauleen Crystal Gloom bordslampa av glas
 • Pauleen Sunshine Flower solcellsmarkspettslampa

  Pauleen Sunshine Flower solcellsmarkspettslampa
 • Pauleen Sunshine Stunner LED-solcellslykta

  Pauleen Sunshine Stunner LED-solcellslykta
 • Pauleen Sunshine Cheer LED-solcellslampa

  Pauleen Sunshine Cheer LED-solcellslampa
 • Pauleen Sunshine Magic LED-solcellshänglampa

  Pauleen Sunshine Magic LED-solcellshänglampa
 • Pauleen Good Night Penguin LED-nattlampa RGBW

  Pauleen Good Night Penguin LED-nattlampa RGBW
 • Pauleen Clip of Shine klämlampa, ljusgrå

  Pauleen Clip of Shine klämlampa, ljusgrå
 • Pauleen Mystical Delight hänglampa i svart

  Pauleen Mystical Delight hänglampa i svart
 • Pauleen Pure Delight hänglampa, svart

  Pauleen Pure Delight hänglampa, svart
 • Pauleen Soft Shine pendellampa av beige tyg

  Pauleen Soft Shine pendellampa av beige tyg
 • Pauleen Nobel Delight hänglampa i grått/vitt

  Pauleen Nobel Delight hänglampa i grått/vitt
 • Pauleen Clip of Shine klämlampa, svart

  Pauleen Clip of Shine klämlampa, svart
 • Pauleen True Buddy bordslampa in fräsch grön färg

  Pauleen True Buddy bordslampa in fräsch grön färg
 • Pauleen Clip of Glow klämlampa med metallskärm

  Pauleen Clip of Glow klämlampa med metallskärm
 • Pauleen True Pistachio bordslampa i grönt

  Pauleen True Pistachio bordslampa i grönt
 • Pauleen True Pearl bordslampa av metall i rosé

  Pauleen True Pearl bordslampa av metall i rosé
 • Pauleen True Love bordslampa, justerbar skärm

  Pauleen True Love bordslampa, justerbar skärm
 • Pauleen True Ally skrivbordslampa i vitt

  Pauleen True Ally skrivbordslampa i vitt
 • Pauleen Shiny Circle bordslampa i varma färger

  Pauleen Shiny Circle bordslampa i varma färger
 • Pauleen Shiny Star bordslampa med tygskärm

  Pauleen Shiny Star bordslampa med tygskärm
 • Pauleen Flowery Romance bordslampa av lin

  Pauleen Flowery Romance bordslampa av lin
 • Pauleen True Elegance bordslampa helt i svart

  Pauleen True Elegance bordslampa helt i svart
 • Pauleen True Crush bordslampa av metall

  Pauleen True Crush bordslampa av metall
 • Pauleen Toss of Silver bordslampa med keramik fot

  Pauleen Toss of Silver bordslampa med keramik fot
 • Pauleen Glowing Midnight bordslampa

  Pauleen Glowing Midnight bordslampa
 • Pauleen Crystal Magic bordslampa av grönt glas

  Pauleen Crystal Magic bordslampa av grönt glas
 • Pauleen Brilliant Jewel bordslampa med glasfot

  Pauleen Brilliant Jewel bordslampa med glasfot
 • Paulea Bright Jewel bordslampa med tygskärm

  Paulea Bright Jewel bordslampa med tygskärm
 • Pauleen Pretty Classy bordslampa med keramikfot

  Pauleen Pretty Classy bordslampa med keramikfot
 • Pauleen Glowing Bloom bordslampa i vitt/grått

  Pauleen Glowing Bloom bordslampa i vitt/grått
 • Pauleen Sweet Reverie bordslampa med rosa skärm

  Pauleen Sweet Reverie bordslampa med rosa skärm
 • Pauleen Crystal Velvet bordslampa med glasfot

  Pauleen Crystal Velvet bordslampa med glasfot
 • Pauleen Mesh bordslampa svart

  Pauleen Mesh bordslampa svart
 • Pauleen Mesh bordslampa guld

  Pauleen Mesh bordslampa guld
 • Pauleen Woody Love bordslampa med trästativ

  Pauleen Woody Love bordslampa med trästativ
 • Pauleen Crystal Velours bordslampa med glasfot

  Pauleen Crystal Velours bordslampa med glasfot
 • Pauleen Crystal Elegance bordslampa av glas

  Pauleen Crystal Elegance bordslampa av glas
 • Pauleen Crystal Sparkle bordslampa av glas

  Pauleen Crystal Sparkle bordslampa av glas
 • Pauleen Woody Sparkle bordslampa av ljust trä

  Pauleen Woody Sparkle bordslampa av ljust trä
 • Pauleen Crystal Smoke bordslampa med glassockel

  Pauleen Crystal Smoke bordslampa med glassockel
 • Pauleen Crystal Glow bordslampa med glasfot

  Pauleen Crystal Glow bordslampa med glasfot
 • Pauleen Sandy Glow bordslampa i vit och gräddvit

  Pauleen Sandy Glow bordslampa i vit och gräddvit
 • Pauleen Go for Glow bordslampa med linskärm

  Pauleen Go for Glow bordslampa med linskärm
 • Pauleen Shiny Diamond bordslampa med burfot

  Pauleen Shiny Diamond bordslampa med burfot
 • Pauleen True Charm bordslampa i ljusblå/guld

  Pauleen True Charm bordslampa i ljusblå/guld
 • Pauleen Gleaming Gold pendellampa av glas

  Pauleen Gleaming Gold pendellampa av glas
 • Pauleen Black Mesh golvlampa av svart metall

  Pauleen Black Mesh golvlampa av svart metall
 • Pauleen Grand Treasure golvlampa trebent, svart

  Pauleen Grand Treasure golvlampa trebent, svart
 • Pauleen Cute Universe bordslampa in blå

  Pauleen Cute Universe bordslampa in blå
 • Pauleen Cute Tractor bordslampa med linskärm

  Pauleen Cute Tractor bordslampa med linskärm
 • Pauleen Cute Bird bordslampa med ljus träfot

  Pauleen Cute Bird bordslampa med ljus träfot
 • Pauleen Cute Wale bordslampa för barnrum

  Pauleen Cute Wale bordslampa för barnrum
 • Pauleen Cute Fox bordslampa med rävmotiv

  Pauleen Cute Fox bordslampa med rävmotiv
 • Pauleen Good Night Owl LED-nattlampa, färgbyte

  Pauleen Good Night Owl LED-nattlampa, färgbyte
 • Pauleen Good Night Whale nattlampa, färgbyte

  Pauleen Good Night Whale nattlampa, färgbyte
 • Pauleen Good Night Hippo nattlampa, färgbyte

  Pauleen Good Night Hippo nattlampa, färgbyte
 • Pauleen Good Night Pig LED-nattlampa, dimbar

  Pauleen Good Night Pig LED-nattlampa, dimbar
 • Pauleen Sunshine GlamourSolar-ljusslinga, silver

  Pauleen Sunshine GlamourSolar-ljusslinga, silver
 • Pauleen Sunshine Glamour solljusslinga guld

  Pauleen Sunshine Glamour solljusslinga guld
 • Pauleen Sunshine Sweetness solmarkspett 2-pack

  Pauleen Sunshine Sweetness solmarkspett 2-pack
 • Pauleen Sunshine Mood solmarkspettslampa 4-pack

  Pauleen Sunshine Mood solmarkspettslampa 4-pack
 • Pauleen Sunshine Pearl solmarkspettslampa

  Pauleen Sunshine Pearl solmarkspettslampa
 • Pauleen Sunshine Grace LED-solcellslampa

  Pauleen Sunshine Grace LED-solcellslampa
 • Pauleen Sunshine Joy LED-solcellslykta

  Pauleen Sunshine Joy LED-solcellslykta
 • Pauleen Sunshine Jewel LED-solcellslykta

  Pauleen Sunshine Jewel LED-solcellslykta
 • Pauleen Sunshine Dream LED-solcellslykta

  Pauleen Sunshine Dream LED-solcellslykta
 • Pauleen Sunshine Diamond LED-solcellslykta

  Pauleen Sunshine Diamond LED-solcellslykta
 • Pauleen Sunshine Kiss LED-solcellslykta av metall

  Pauleen Sunshine Kiss LED-solcellslykta av metall
 • Pauleen Sunshine Romance LED-solcellslampa i guld

  Pauleen Sunshine Romance LED-solcellslampa i guld
 • Pauleen Sunshine Hug LED-solcellslykta

  Pauleen Sunshine Hug LED-solcellslykta
 • Pauleen Sunshine Aura LED-solcellslampa i guld

  Pauleen Sunshine Aura LED-solcellslampa i guld
 • Pauleen Sunshine Gloss solcellsmarkspett 2-pack

  Pauleen Sunshine Gloss solcellsmarkspett 2-pack
 • Pauleen Sunshine Purity solcellsmarkspett 2-pack

  Pauleen Sunshine Purity solcellsmarkspett 2-pack
 • Pauleen Sunshine Treasure LED-solcellslykta svart

  Pauleen Sunshine Treasure LED-solcellslykta svart
 • Pauleen Sunshine Treasure LED-solcellslykta beige

  Pauleen Sunshine Treasure LED-solcellslykta beige
 • Pauleen Good Night Fox LED-nattlampa, färgbyte

  Pauleen Good Night Fox LED-nattlampa, färgbyte
 • Pauleen Dressy Sparkle bordslampa med randig look

  Pauleen Dressy Sparkle bordslampa med randig look
  Dressy Sparkle svart och vit keramik och tyg bordslampa Dressy Sparkle är en bordslampa som fångar ögat och nästan ser ut som ett designobjekt i rummet. Lampans fot är tillverkad av keramik och har en svart och vit randig design. På ett litet avstånd sitter en svart, något koniskt formad skärm av tyg. Bordslampan kan användas som en extra ljuskälla i vardagsrummet och som sänglampa. Var den än placeras sticker den ut och ger en behaglig, bländfri belysning genom den svarta skärmen.
 • Pauleen Classy Delight bordslampa med keramikfot

  Pauleen Classy Delight bordslampa med keramikfot
  Classy Delight bordslampa med glänsande keramikfot i grått Kombinationen av en blank grålackad keramikfot med ett vackert reliefmönster och en beige cylinderformad skärm av tyg gör bordslampan till ett dekorativt inredningsobjekt utöver dess funktion som extra ljuskälla. När lampan är tänd skapar den en mysig atmosfär i området runt lampan och framhäver samtidigt foten ännu bättre. Lampan tänds med den strömbrytare som är integrerad i kabeln.
 • Pauleen Grand Beauty golvlampa i klassisk design

  Pauleen Grand Beauty golvlampa i klassisk design
  Golvlampa Grand Beauty i klassisk design Golvlampan Grand Beauty är en klassisk skönhet som med sin dekorativt dekorerade metallstomme och en vit, cylindrisk skärm av tyg är en glädje och kan integreras i varje interiör. Ornamenten på ramen under skärmen ger associationer till smidesjärn och är ett slående blickfång. Den vita tygskärmen, som är enkelt utformad i en cylinderform, är en effektiv kontrast till den svarta armaturramen och ger en bländfri men ändå ljus belysning. Lampan tänds via fotomkopplaren som är integrerad i kabeln.
 • Pauleen Night Dino LED-nattlampa, USB, RGBW

  Pauleen Night Dino LED-nattlampa, USB, RGBW
  Sömnhjälp i form av en dinosaurie: Night Dino LED-nattljuset. LED-nattljuset Night Dino har formen av en söt dinosaurie. Dess vänliga utseende har en lugnande effekt och kan hjälpa barn att somna. Den här nattlampan för barn kan slås på och stängas av med hjälp av en strömbrytare på undersidan bredvid USB-anslutningen. En USB-kabel för laddning ingår i leveransen. Ytterligare styrning sker via beröring. Du kan välja mellan ett dämpat och ett starkt varmvitt ljus. Dessutom visas färgerna rött, orange, gult, grönt, blått och lila som en del av funktionen för färgbyte. Dessa kan också ställas in permanent genom beröring. Nattlampan Night Dino skingrar rädslan för mörkret på ett strålande sätt. - Ladda batteriet helt och hållet innan du använder det för första gången - 100 % BPA-fri
 • Pauleen Night Deer LED-nattlampa, USB, CCT

  Pauleen Night Deer LED-nattlampa, USB, CCT
  LED Night Deer nattljus för barn med CCT-färgbyte Night Deer LED-nattljuset rekommenderas som sömnhjälp för barn. Varmvitt, universalvitt eller dagsljusvitt ljus kan ställas in via en beröringssensor. Det integrerade uppladdningsbara batteriet laddas via USB, vilket gör att den här nattlampan inte behöver någon fast kabel. En USB-kabel för laddning ingår. Det vänliga utseendet i form av en hjort har en lugnande effekt och nattlampan Night Deer är därför en välkommen gäst i barnrummet. Ett elegant sätt att ta bort barnens rädsla för mörkret. - Ladda batteriet helt och hållet innan du använder det för första gången - 100 % BPA-fri
 • Pauleen Night Hedgehog LED-nattlampa, USB, RGBW

  Pauleen Night Hedgehog LED-nattlampa, USB, RGBW
  Färgglad igelkott som hjälper dig att sova: Night Hedgehog LED-nattljuset LED-nattljuset Night Hedgehog kan ta bort barnens rädsla för mörkret och därmed hjälpa dem att somna. Barnens nattlampa tänds och släcks genom att röra vid igelkottens näsa. Den används också för att dämpa ljuset. Om man däremot rör vid undersidan börjar färgskiftet. De enskilda färgerna gul, orange, röd, lila, blå och grön kan också ställas in permanent. På undersidan finns också en knapp för timern. På så sätt kan nattlampan Night Hedgehog stänga av sig själv efter 30 minuter eller en timme. USB-anslutningen för laddning finns också här. En USB-kabel ingår i leveransen. Den vänliga formen i form av en igelkott har en lugnande effekt och därför är den här nattlampan en välkommen hjälp för att somna på barnens nattduksbord. - Ladda batteriet helt och hållet innan du använder det för första gången - 100 % BPA-fri
 • Pauleen Woody Heart bordslampa med träsockel

  Pauleen Woody Heart bordslampa med träsockel
  Woody Heart bordslampa med träfot och textilskärm Bordslampan Woody Heart är naturlig, mysig och varm. Basen består av ett tjockt, runt träelement med fasade kanter, på vilket den beigefärgade tygskärmen sitter på en fin ram. Bordslampan passar bra i vardagsrummet eller som sänglampa i sovrummet eller gästrummet och strålar ut bländfritt ljus i rummet genom tygskärmen. Lampan är utrustad med en växelströmbrytare i kabeln.
 • Pauleen Night Elephant LED-nattlampa, USB, RGBW

  Pauleen Night Elephant LED-nattlampa, USB, RGBW
  Ingen mer rädsla för att somna: med Night Elephant LED-nattljuset, RGBW Night Elephant LED-nattljus hjälper barn som är rädda för mörkret att somna. Det vänliga utseendet i elefantform gör den till en välkommen hjälpare i barnrummet. Ett permanent installerat uppladdningsbart batteri som laddas via USB är integrerat, vilket gör att den här LED-lampan kan installeras snabbt och enkelt. En USB-kabel ingår i leveransen. Bredvid USB-anslutningen finns på undersidan en på/av-knapp. När nattljuset är påslaget kan du först växla mellan ett dämpat och ett starkt varmvitt ljus genom att röra vid det uppifrån. Om du trycker på den igen startar färgskiftet. Här alternerar färgerna rött, orange, gult, blått, grönt och lila. Om du rör vid Night Elephant LED-nattljuset igen växlar du från en långsam till en direkt färgförändring. Nu kan en färg också ställas in permanent. - Ladda batteriet helt och hållet innan du använder det för första gången - 100 % BPA-fri
 • Pauleen Shiny Dreamer bordslampa med keramikfot

  Pauleen Shiny Dreamer bordslampa med keramikfot
  Shiny Dreamer bordslampa med dekorativ keramikfot och beige textilskärm Shiny Dreamer är en bordslampa som lever upp till sitt namn. Bordslampans fot i keramik är utformad med en vacker, strukturerad dekor av prickar och cirklar, och dess cylindriska skärm är gjord av beige tyg. Den harmoniska designen i varma färger gör bordslampan till ett dekorativt föremål som kan integreras mycket bra, inte bara i boho-stilen.