Pauleen lampor

Pauleen är ett varumärke under lamptillverkaren Paulmann Licht. Inom detta märke ligger fokus på modern design där ljus och form går hand i hand. Pauleens lampor finns i många olika former, färger och stilar. Du kan hitta belysning som deras återförsäljare har online här.

Belysning från Pauleen

 • Modern Glamour bordlampa (Turkos)

  Modern Glamour bordlampa (Turkos)
  Modern Glamour är en vacker bordlampa som skapar fascinerande ljusaccenter i vardagsrummet eller sovrummet, med sitt vackra glas i subtil turkos. Den eleganta strukturen i glaset och den mässingsfärgade basen gör denna bordsarmatur till en unik och dekorativ detalj. Det ser särskilt elegant ut under middagen vid matbordet och ger en mysig atmosfär såväl på hyllor som på kommoder. Den bärbara bordsarmaturen är batteridriven, vilket gör att den kan placeras var som helst, när som helst. Ingen strömanslutning behövs och tack vare 6-timmarstimern stängs armaturen av automatiskt. Ett tips är att placera flera av samma armaturer tillsammans på en bänk eller ett bord, som till exempel matbordet. 3st AA-batterier ingår ej.
 • Pauleen Soft Shine pendellampa av beige tyg

  Pauleen Soft Shine pendellampa av beige tyg
  Pauleen pauleen soft shine pendellampa av beige tyg Soft Shine, för vardagsrum / matsal, tyg, E27, 20 W
 • Pauleen Noble Purity hänglampa av opalglas

  Pauleen Noble Purity hänglampa av opalglas
  0
 • Splendid Pearl bordlampa (Vit)

  Splendid Pearl bordlampa (Vit)
  Splendid Pearl är en riktig blickfångare i sin glamourösa look, med sin guldfärgade lamphållare och högkvalitativa vita opalglas. Lampan ger rummet en speciell touch med en liten hint av nostalgi. Tack vare sin eleganta men ändå enkla design kan bordlampan placeras i nästan alla rum. Det är en riktig dekorativ inredningsdetalj som smälter in diskret i rummet och skapar en vacker ljusbild på exempelvis bord eller byråer.Levereras med sladd + strömbrytare & stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Cute Glamour bordlampa (Rosa)

  Cute Glamour bordlampa (Rosa)
  Cute Glamour är en vacker bordlampa som skapar fascinerande ljusaccenter i vardagsrummet eller sovrummet, med sitt vackra glas i delikat rosa. Den eleganta strukturen i glaset och den mässingsfärgade basen gör denna bordsarmatur till en unik och dekorativ detalj. Det ser särskilt elegant ut under middagen vid matbordet och ger en mysig atmosfär såväl på hyllor som på kommoder. Den bärbara bordsarmaturen är batteridriven, vilket gör att den kan placeras var som helst, när som helst. Ingen strömanslutning behövs och tack vare 6-timmarstimern stängs armaturen av automatiskt. Ett tips är att placera flera av samma armaturer tillsammans på en bänk eller ett bord, som till exempel matbordet. 3st AA-batterier ingår ej.
 • Pauleen Sunshine Aura LED-solcellslampa i guld

  Pauleen Sunshine Aura LED-solcellslampa i guld
  LED Solar Light Sunshine Aura i guld Den dekorativa Sunshine Aura solcellslampan är perfekt för stämningsfull belysning av sittplatser utomhus. Det är inte bara armaturens vackra design i guld som väcker entusiasm, utan även fördelarna med solcellstekniken. Under dagen använder lampan solljuset för att ladda och på kvällen avger den sitt ljus i upp till 8 timmar (inkl. automatisk påslagning). Dessutom behövs ingen komplicerad installation och kabeldragning.
 • Pauleen Sunshine Aura LED-solcellslykta i silver

  Pauleen Sunshine Aura LED-solcellslykta i silver
  Sunshine Aura LED-ljus med solpanel Den moderna solcellslampan Sunshine Aura är tillverkad i silvermetall och skapar en mysig atmosfär i trädgården eller på balkongen. - Daglig belysningstid på upp till 8 timmar - Ingen montering och inga kablar tack vare solteknik - Automatisk påslagning i skymningen - IP44, stänkskyddad - Inkl. uppladdningsbart batteri
 • Pretty Glamour bordlampa (Turkos)

  Pretty Glamour bordlampa (Turkos)
  Pretty Glamour är en vacker bordlampa som skapar fascinerande ljusaccenter i vardagsrummet eller sovrummet, med sitt vackra glas i subtil turkos. Den eleganta strukturen i glaset och den mässingsfärgade basen gör denna bordsarmatur till en unik och dekorativ detalj. Det ser särskilt elegant ut under middagen vid matbordet och ger en mysig atmosfär såväl på hyllor som på kommoder. Den bärbara bordsarmaturen är batteridriven, vilket gör att den kan placeras var som helst, när som helst. Ingen strömanslutning behövs och tack vare 6-timmarstimern stängs armaturen av automatiskt. Ett tips är att placera flera av samma armaturer tillsammans på en bänk eller ett bord, som till exempel matbordet. 3st AA-batterier ingår ej.
 • Pauleen Sunshine Joy LED-solcellslykta

  Pauleen Sunshine Joy LED-solcellslykta
  LED Solar Light Sunshine Joy Sunshine Joy solcellslampan är perfekt för användning i trädgården eller på balkongen. Det är bara att ställa upp den och låta den laddas i solljuset under dagen. På kvällen tänds lampan automatiskt. Den dagliga belysningstiden är upp till 8 timmar. Solcellslampan är tillverkad av metall och är stänkskyddad. Den svarta, matta metallens struktur skapar intressanta ljuseffekter och den gyllene innerbeläggningen ger ett extra vackert, varmt ljus. Med handtaget kan lyktan också placeras i träd eller på trädkronor.
 • Pauleen Timber Pearl golvlampa med flätskärmar

  Pauleen Timber Pearl golvlampa med flätskärmar
  Timber Pearl golvlampa med skärm i svart pappersnät Golvlampan Timber Pearl presenterar sig helt i svart. På den enkla metallramen sitter en lampskärm av svart pappersnät. Skärmens flätning gör att ljuskällan syns, och därför är armaturen särskilt vacker tillsammans med en glödlampa i form av en glödlampa, en rustik lampa eller ett klot. De otaliga luckorna i pappersnätet bidrar till lampans effekt, eftersom de låter lampans ljus lysa igenom och skapar en speciell ljuseffekt. Lampan kan bekvämt manövreras via en fotomkopplare i kabeln.
 • Pauleen Crystal Gloom bordslampa av glas

  Pauleen Crystal Gloom bordslampa av glas
  Crystal Gloom bordslampa med grått rökglas Förtrollande ljussken: Crystal Gloom-bordlampan är ett riktigt blickfång. Med sin elegant strukturerade glasyta med filigranmönster i ädel, grått rökglas framkallar den fascinerande ljuseffekter på bord, hylla eller byrå. Det högkvalitativa rökglaset i kristalloptik är mycket trendigt och avrundas av en modern metallfot i mässing. Crystal Gloom bordslampa har en strömbrytare för att slå på och av den.
 • Grand Elegance golvlampa (Vit)

  Grand Elegance golvlampa (Vit)
  Grand Elegance är en elegant golvlampa i vitt med guldaccenter som ger en vacker belysning i ditt vardagsrum. Dess vridbara armaturhuvud i metall lyser upp favoritplatsen med ett riktat ljus - Perfekt för läsning i soffan, eller bara för att skapa en mysig atmosfär. Lampan är skapad i en minimalistisk design som ger full av glamorös elegans, vilket passar perfekt med moderna inredningsstilar. Levereras med sladd + golvströmbrytare & stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Noble Purity bordlampa (Vit)

  Noble Purity bordlampa (Vit)
  Noble Purity är en vacker bordlampa som med sin guldmetallfot och högkvalitativa vita opalglas är ett riktigt blickfång med ett glamoröst utseende. Det ger rummet en speciell touch med en antydan av nostalgi. Tack vare sin eleganta men enkla design kan armaturen placeras på praktiskt taget alla bord.Levereras med sladd + strömbrytare & stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Clip of Glow vägglampa (Brun)

  Clip of Glow vägglampa (Brun)
  Clip of Glow är är snygg clipsarmatur i varmt rödbrun som levererar ljus till små hyllor, kommoder, bord och alla typer av föremål i hemmet. Tack vare den praktiska klämman så är den snabb och enkel att sätta på plats, både på bord, skärmväggar och även på sängkarmen. Armaturen ger riktad belysning för läsning och skrivning med sitt vridbara huvud, eller som en liten ljuskälla belyser specifika delar eller detaljer i rummet.Levereras med sladd + strömbrytare & stickkontakt.Ljuskälla ingår ej.
 • Pauleen Sunshine Crush LED-solcellslykta

  Pauleen Sunshine Crush LED-solcellslykta
  Sunshine Crush - LED solcellslampa i rottingutseende Sunshine Crush är tillverkad av högkvalitativ plast och är därför mer motståndskraftig än lyktor i riktig rotting. Den genomskinliga ramen skapar vackra ljuseffekter. Du kan placera lyktan var du vill, eftersom den inte kräver någon fast montering eller komplicerad kabeldragning. Under dagen är det lämpligt att placera lampan på en solig plats så att den kan dra nytta av solens ljusstyrka. - Inkl. automatisk påslagning i skymning - Ljusstyrka på upp till 8 timmar dagligen - Flexibel positionering utan kabeldragning
 • Pauleen Sunshine Jewel LED-solcellslykta

  Pauleen Sunshine Jewel LED-solcellslykta
  Flexibelt placerbar LED-sollykta Sunshine Jewel Sollyktan Sunshine Jewel med sin vita vintageyta ger romantiska ljuseffekter i utomhusområdet. Solpanelen laddas under dagen i solljuset och slås på automatiskt på kvällen. Det medföljande uppladdningsbara batteriet ger en ljusstyrka på upp till 8 timmar per dag. Den gyllene innerbeläggningen på metallstrukturen gör att ljuset ser särskilt varmt ut. Med handtaget kan lampan också monteras i träd eller på trädkronor.
 • Pauleen Crystal Velours bordslampa med glasfot

  Pauleen Crystal Velours bordslampa med glasfot
  Crystal Velours bordslampa med grön fot i kristalloptik Grön guldbit med en speciell charm: Crystal Velours bordslampa har en fantastisk effekt när den tänds och släcks. Den charmiga lampskärmen är tillverkad av mörkgrön sammet. Basen är också grön och fängslar med sitt vackra kristallutseende. Bordslampan drivs med en strömbrytare.
 • Pauleen Magic Glamour hänglampa av rökt glas

  Pauleen Magic Glamour hänglampa av rökt glas
  Magic Glamour är en hängande lampa som fångar ögat med sin genomskinliga skärm av rökt glas. Utsikten till ljuskällan på insidan är fri, så att en dekorativ ljuskälla (ingår inte) kan visas med fördel. Magic Glamour är särskilt lämplig för att belysa vardagsrummet eller matbordet, men kan även placeras i andra bostadsområden.
 • Pauleen Tender Love bordslampa - keramik och tyg

  Pauleen Tender Love bordslampa - keramik och tyg
  Tender Love bordslampa med blommönster på keramikfot Den bulliga skärmen på Tender Love bordslampa i grå keramik är utformad runt om med ett blommönster som framträder livligt på den blanka skärmen. I kombination med den vita, lätt koniskt formade skärmen av tyg skapas en harmonisk bordslampa som blir en dekoration i vardagsrummet eller sovrummet när den är avstängd och som passar in i varje interiör.
 • Pauleen Sip of Silver bordslampa med tygskärm

  Pauleen Sip of Silver bordslampa med tygskärm
  Pauleen pauleen sip of silver bordslampa med tygskärm Sip Silver, för vardagsrum / matsal, keramik, polyester, bomull, E14, 20 W, H: 28 cm
 • Sparkling Glamour bordlampa (Brun)

  Sparkling Glamour bordlampa (Brun)
  Sparkling Glamour är en vacker bordlampa som skapar fascinerande ljusaccenter i vardagsrummet eller sovrummet, med sitt vackra glas i varmt brun. Den eleganta strukturen i glaset och den mässingsfärgade basen gör denna bordsarmatur till en unik och dekorativ detalj. Det ser särskilt elegant ut under middagen vid matbordet och ger en mysig atmosfär såväl på hyllor som på kommoder. Den bärbara bordsarmaturen är batteridriven, vilket gör att den kan placeras var som helst, när som helst. Ingen strömanslutning behövs och tack vare 6-timmarstimern stängs armaturen av automatiskt. Ett tips är att placera flera av samma armaturer tillsammans på en bänk eller ett bord, som till exempel matbordet. 3st AA-batterier ingår ej.
 • Sweet Glamour bordlampa (Rosa)

  Sweet Glamour bordlampa (Rosa)
  Sweet Glamour är en vacker bordlampa som skapar fascinerande ljusaccenter i vardagsrummet eller sovrummet, med sitt vackra glas i delikat rosa. Den eleganta strukturen i glaset och den mässingsfärgade basen gör denna bordsarmatur till en unik och dekorativ detalj. Det ser särskilt elegant ut under middagen vid matbordet och ger en mysig atmosfär såväl på hyllor som på kommoder. Den bärbara bordsarmaturen är batteridriven, vilket gör att den kan placeras var som helst, när som helst. Ingen strömanslutning behövs och tack vare 6-timmarstimern stängs armaturen av automatiskt. Ett tips är att placera flera av samma armaturer tillsammans på en bänk eller ett bord, som till exempel matbordet. 3st AA-batterier ingår ej.
 • Pauleen Sunshine Elegance LED-solcellsgolvlampa

  Pauleen Sunshine Elegance LED-solcellsgolvlampa
  Resistent solgolvslampa Sunshine Elegance Solgolvslampan Sunshine Elegance i rottingoptik kan placeras flexibelt och ger fantastiska ljusinsläpp på balkongen eller i trädgården. Golvlampan laddar sig själv under dagen i solljuset. I skymningen tänds ljuset automatiskt. Ljuset fungerar upp till 8 timmar per dag. Solgolvlampan är tillverkad av högkvalitativ plast och är därför mer motståndskraftig än lampor av rotting. En självlysande glob inuti skapar ett mjukt och jämnt ljus.
 • Pauleen Sunshine Purity solcellsmarkspett 2-pack

  Pauleen Sunshine Purity solcellsmarkspett 2-pack
  LED Solar Spike Sunshine Purity Set av 2 Sunshine Purity-lampan är idealisk för att skapa en behaglig atmosfär - till exempel från blomkrukorna på terrassen, eftersom solspetsen enkelt kan sättas ner i marken. Lampan använder dagsljuset för att ladda sitt batteri. - Inkl. automatisk påslagning i skymningen - Ljusstyrka på upp till 8 timmar dagligen - Flexibel positionering utan kabeldragning
 • Pauleen Sunshine Kiss LED-solcellslykta av metall

  Pauleen Sunshine Kiss LED-solcellslykta av metall
  Sunshine Kiss LED solcellslampa för upphängning eller stående Sunshine Kiss solcellslampa inspirerar med sin vita vintageyta, som framkallar romantiska ljuseffekter med sitt mönster. Lyktan laddas under dagen i solljus och tänds automatiskt i skymningen. Ljusstyrkan är upp till 8 timmar per dag. Lampan skapar en mysig atmosfär i utomhusområdet. Kroppen är tillverkad av högkvalitativ metall. Tack vare handtaget kan solcellslampan också hängas på t.ex. grenar. Inga monteringar eller kablar krävs för solcellslampor.
 • Pauleen Sunshine Treasure LED-solcellslykta beige

  Pauleen Sunshine Treasure LED-solcellslykta beige
  LED solcellslampa Sunshine Treasure i rottinglook Sunshine Treasure solcellslampa är utformad i rottinglook och ger underbara ljuseffekter under långa sommarnätter. Solcellslampan laddar sig själv under dagen i solljuset. När det blir mörkt tänds ljuset automatiskt. Ljusstyrkan är då upp till 8 timmar per dag. Detta skapar en mysig atmosfär i utomhusområdet. Sunshine Treasure är tillverkad av högkvalitativ plast och är därför mer motståndskraftig än lampor av rotting.
 • Pauleen Touch Silver bordslampa med keramikfot

  Pauleen Touch Silver bordslampa med keramikfot
  Touch of Silver bordslampa med vacker keramisk bollfot Denna Touch of Silver bordslampa ger inte bara mysig extra belysning i ett rum, utan är också en vacker dekoration på en skänk, ett nattduksbord eller en fönsterbräda när den är avstängd. Den sfäriska skärmen är dekorerad runt om med vackra reliefmönster och har en glänsande silverlackfinish, så att den får en mycket speciell effekt i ljuset som den avger. Den svarta lampskärmen av tyg bildar en vacker kontrast.
 • Pauleen Sunshine Darling LED-solcellslykta

  Pauleen Sunshine Darling LED-solcellslykta
  Ljusaccenter för trädgården med Sunshine Darling LED solcellslampa Sunshine Darling LED solcellslampa är tillverkad av en robust materialblandning av plast och metall och är därför mer motståndskraftig än konventionella lampor gjorda av rotting. Den praktiska solcellslampan har en strömbrytare och en skymningssensor och kan därför tändas manuellt eller automatiskt när mörkret faller. Med ett fullt batteri kan den lysa i upp till 6 timmar.
 • Pauleen Woody Cuddles bordslampa med textilskärm

  Pauleen Woody Cuddles bordslampa med textilskärm
  Discreet Woody Cuddles bordslampa Bordslampan Woody Cuddles lyser med sin rena, skandinaviska look och är den perfekta hemtillbehören för en modern, nordisk livsstil. Träet ger naturliga accenter och skapar en mysig ljus atmosfär i kombination med den eleganta, ljusa tygskärmen. Bordslampan är en vacker dekorationsallround i vitt som smälter diskret in i rummet och skapar en vacker ljushöjd, t.ex. på bord eller byråer.
 • Sunshine Cheer solcell (Svart)

  Sunshine Cheer solcell (Svart)
  Sunshine Cheer är en solcellslykta som ger vackra ljuseffekter under långa sommarnätter! Solcellsbelysningen laddas upp av solens ljus under dagen för att sedan tändas i skymningen. Den ger en belysningstid på upp till 8 timmar per dag. Solcellslyktan är gjord av högkvalitativ metall. Texturen på den svarta, matta metallen skapar attraktiva ljuseffekter medan den guldiga inre beläggningen ger ett vackert, varmt ljus. Denna typ av belysning är perfekt för att skapa en mysig atmosfär i trädgården eller på balkongen - helt utan strömtillförsel. Armaturen är även IP44-klassad och därav anpassad för utomhusbruk. Uppladdningsbara batterier ingår.
 • Crystal Glow bordlampa (Grå)

  Crystal Glow bordlampa (Grå)
  Crystal Glow är en trendig bordlampa som har en modern materialmix. Den grå glasfoten i kristallook framhävs snyggt av en högkvalitativ svart textilskärm. Bordlampan blir ett elegant blickfång för såväl vardagsrummet som hallen, sovrummet eller kontoret. Det mysiga ljuset skapar en unik boendeatmosfär. Levereras med sladd + strömbrytare & stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Sunshine Magic solcell (Svart)

  Sunshine Magic solcell (Svart)
  Sunshine Magic är en svart solcellsbelysning i rottinglook som ger magiska ljuseffekter i utomhusmiljöer. Solcellsbelysningen laddas upp av solens ljus under dagen för att sedan tändas i skymningen. Den ger en belysningstid på upp till 8 timmar per dag. Den är gjord av högkvalitativ metall för ett modernt men tidlöst utseende. Oavsett om den hängs från träden i trädgården, taket på balkongen eller över ett räcke, så skapar den en avkopplande atmosfär. Denna typ av belysning är perfekt för att skapa en mysig atmosfär i trädgården eller på balkongen - helt utan strömtillförsel. Armaturen är även IP44-klassad och därav anpassad för utomhusbruk. Uppladdningsbara batterier ingår.
 • Sunshine Sweetness solcell (Grå)

  Sunshine Sweetness solcell (Grå)
  Sunshine Sweetness är en solcellsbelysning som ger dekorativ belysning under långa sommarnätter! Den högkvalitativa markspetsen är gjord av robust metall, vilket gör den extremt hållbar. Den kan lätt stickas ner i marken, t.ex. i en blombalja eller i gräsmattan. Solcellsbelysningen laddas upp av solens ljus under dagen för att sedan tändas i skymningen. Den ger en belysningstid på upp till 8 timmar per dag. Denna typ av belysning är perfekt för att skapa en mysig atmosfär i trädgården eller på balkongen - helt utan strömtillförsel. Armaturen är även IP44-klassad och därav anpassad för utomhusbruk. Uppladdningsbara batterier ingår.
 • Sunshine Happiness solcell (Grå)

  Sunshine Happiness solcell (Grå)
  Sunshine Happiness 2-pack är en solcellsbelysning som ger dekorativ belysning under långa sommarnätter! Den högkvalitativa markspetsen är gjord av robust metall, vilket gör den extremt hållbar. Den kan lätt stickas ner i marken, t.ex. i en blombalja eller i gräsmattan. Solcellsbelysningen laddas upp av solens ljus under dagen för att sedan tändas i skymningen. Den ger en belysningstid på upp till 8 timmar per dag. Denna typ av belysning är perfekt för att skapa en mysig atmosfär i trädgården eller på balkongen - helt utan strömtillförsel. Armaturen är även IP44-klassad och därav anpassad för utomhusbruk.Uppladdningsbara batterier ingår.
 • Pauleen Flowery Romance bordslampa av lin

  Pauleen Flowery Romance bordslampa av lin
  Pauleen pauleen flowery romance bordslampa av lin Flowery Romance, för vardagsrum / matsal, betong, linne, E14, 20 W, H: 31.5 cm
 • Pauleen True Love bordslampa, justerbar skärm

  Pauleen True Love bordslampa, justerbar skärm
  Pauleen pauleen true love bordslampa, justerbar skärm True Love, för arbetsrum / kontor, metall, E14, 40 W, B: 15 cm, H: 46.5 cm
 • Pauleen Sunshine Gloss solcellsmarkspett 2-pack

  Pauleen Sunshine Gloss solcellsmarkspett 2-pack
  LED Solar Spike Sunshine Gloss i ett paket med 2 st. Sunshine Gloss solspik skapar dekorativt ljus i fjäderoptik och framkallar ljushöjder utomhus - perfekt för en mysig atmosfär på balkongen eller i trädgården. Markspetsen laddar sig själv under dagen i solljuset. I skymningen tänds ljuset automatiskt. Ljuset fungerar upp till 8 timmar per dag. Sunshine Gloss kan placeras flexibelt tack vare soltekniken och kan enkelt sättas ner i marken, till exempel i en blomkruka eller växtbädd.
 • Crystal Elegance bordlampa (Orange)

  Crystal Elegance bordlampa (Orange)
  Crystal Elegance är en bordlampa som är ett riktigt blickfång i hemmet. Dess strukturerade glasyta med ett elegant mönster i färgen bärnsten frammanar fascinerande, feminina ljuseffekter på bord, hyllor eller kommoder. Det högkvalitativa, rökiga glaset i en kristall-look är helt i trenden och avrundas av en modern metallfot i mässing.Levereras med sladd + strömbrytare & stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Pauleen True Shine bordslampa i vacker rosé

  Pauleen True Shine bordslampa i vacker rosé
  Pauleen pauleen true shine bordslampa i vacker rosé True Shine, för arbetsrum / kontor, metall, E14, 20 W, B: 12.5 cm, H: 37.5 cm
 • Pauleen Sunshine Diamond LED-solcellslykta

  Pauleen Sunshine Diamond LED-solcellslykta
  Sunshine Diamond LED Solar Light med automatisk påslagning Sunshine Diamond solcellslampa med sin vita vintageyta och gyllene invändiga beläggning förtrollar med romantiska ljuseffekter. Utan komplicerad montering kan lampan enkelt placeras på ett bord eller hängas upp i det dekorativa jute-repet. Modulen laddas med solenergi. Ljuset fungerar upp till 8 timmar per dag.
 • Pauleen Pretty Classy bordslampa med keramikfot

  Pauleen Pretty Classy bordslampa med keramikfot
  Pauleen pauleen pretty classy bordslampa med keramikfot Pretty Classy, för vardagsrum / matsal, keramik, tyg, E27, 60 W, H: 40 cm
 • Pauleen Sunshine Mood solmarkspettslampa 4-pack

  Pauleen Sunshine Mood solmarkspettslampa 4-pack
  LED Solar Spike ger solskensstämning för långa sommarnätter Den dekorativa Sunshine Mood-solspetten sätts helt enkelt ner i marken i trädgården och kräver ingen komplicerad installation. Batteriet, som laddas av solljuset under dagen, driver lysdioden i upp till sex timmar åt gången. - Skyddad mot stänkvatten - Ingen montering och inga kablar behövs - Automatisk påslagning i skymningen - Set med 4 stycken inkl. batterier
 • True Love bordlampa (Svart)

  True Love bordlampa (Svart)
  True Love är den perfekta bordlampan för alla som gillar en feminin inredningsstil med trendiga färgkontraster. Bordslampan bildar snygga kontraster med pastelltoner, eller en modern svartvit look som ger hemmet ett lyft. Det vridbara lamphuvudet underlättar vid läsning, skrivning eller för att belysa ett specifikt föremål i hemmet. Lampan passar därför perfekt som skrivbordslampa, sängbordslampa eller på hyllor eller kommoder.Levereras med sladd + strömbrytare & stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Woody Glow pendel (Beige)

  Woody Glow pendel (Beige)
  Woody Glow är en pendel som är skapad i en naturlig boho-look, omsorgsfullt handgjord av äkta rotting som vackert kombinerar natur och design. Armaturen, gjord av förnybara råvaror och ger hemmet en naturlig och jordnära känsla. Lampskärmens struktur ger vackra ljuseffekter och dess enkla design gör att den är lätt att placera såväl i hörnet som över bord eller skänkar. Ljuskälla ingår ej.
 • True Crush bordlampa (Svart)

  True Crush bordlampa (Svart)
  True Crush är en bordlampa som är tillverkad av metall i en trendig mattsvart finish. Den passar perfekt in i en industriell look, men ger också ett fint intryck till det moderna hemmet. Som skrivbordslampa är den ett attraktivt blickfång i varje arbetsyta och ger riktat ljus för läsning och skrivning med sitt justerbara armaturhuvud. Som en mini-spotlight på kommoder och hyllor framhäver den snyggt favoritföremålen – oavsett om det är tavlor på väggen, vackra växter eller andra dekorativa föremål.Levereras med sladd + strömbrytare & stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Magic Glamour pendel (Smoke)

  Magic Glamour pendel (Smoke)
  Magic Glamour är en vacker och elegant pendel som är skapad i en enkel och modern design. Den ser extremt lyxig ut med sitt klara, rökiga gråa glas som ramar in lampan på ett mycket fint vis. Det är enkelt att justera utseendet på lampan med hjälp av olika ljuskällor. Magic Glamour är lätt att placera i hemmets alla hörn och är lika fin hängande för sig själv som fler tillsammans i en grupp. Ljuskälla ingår ej.
 • Pauleen Noble Reverie hänglampa med sammetsskärm

  Pauleen Noble Reverie hänglampa med sammetsskärm
  Som hängande lampa över vardagsrumsbordet eller som ljuskälla i sovrummet - Noble Reverie hängande lampa är mångsidig och ger en elegant touch till vardagsrummet. Skuggan är gjord av grå sammet, fransarna undertill ger det där lilla extra och gör Noble Reverie till ett speciellt blickfång. Ljuskällan ingår inte i leveransen och kan väljas fritt enligt personliga önskemål.
 • Pauleen Crystal Smoke bordslampa med glassockel

  Pauleen Crystal Smoke bordslampa med glassockel
  Crystal Smoke bordslampa med fot i rökigt glas Oavsett var Crystal Smoke bordslampa placeras kommer den garanterat att dra till sig uppmärksamhet. Den imponerande lampfoten i trendigt rökglas ger bordslampan ett mycket ädelt utseende och är mycket trendig med sitt kristallutseende. Eftersom ljuskällan (ingår inte) är synlig kan bordslampan utformas individuellt. Vare sig det är en diskret dekorativ höjdpunkt eller en modern trendbit: experiment är välkomna här. Iögonfallande LED-filament är särskilt effektiva här, till exempel med förskjutna huvudspeglar för en extravagant retrodesign.
 • Pure Delight pendel (Vit)

  Pure Delight pendel (Vit)
  Pure Delight är en vacker taklampa som är skapad i en modern design och skandinavisk enkelhet. Lampan kombinerar trendigt mattvitt med vackra kontraster i trälook, vilket passar perfekt i moderna boendestilar. Den ger ett fint och brett ljus nedåt, vilket gör att den passar lika bra över köksbordet som i vardagsrummet eller sovrummet.Textilkabeln och takkoppen matchar snyggt i vittLjuskälla ingår ej.
 • Pauleen Woody Pearl pendellampa med bambuskärm

  Pauleen Woody Pearl pendellampa med bambuskärm
  Woody Pearl hängande lampa med korgskärm i bambu Ren natur - pendellampan Woody Pearl med sin skärm av ljus bambufläkt skapar en vacker ljusatmosfär över ett bord och ger mysighet i rummet. Lampan är en komposition av natur och design tillverkad av det förnybara råmaterialet bambu. Lampskärmens flätade korgar skyddar glödlampans ljus endast delvis, genom luckorna lyser det direkt, så att speciella ljuseffekter skapas i omgivningen. För att belysa stora bord är det lämpligt att hänga två lampor bredvid varandra.
 • Soft Shine pendel (Beige)

  Soft Shine pendel (Beige)
  Soft Shine är en vacker pendel som ger en mjuk och avkopplande atmosfär i hemmet. Den högkvalitativa textilskärmen är i trendigt beige och blir ett vackert blickfång som ger ett mjukt ljus och ett behagligt utseende. Lampan är lika fin i ett sovrum som i vardagsrummet eller köket. Dess enkla och behagliga färgtoner gör att den smälter in fint i alla rum och interiörer. Levereras med en textilkabel.Ljuskälla ingår ej.
 • Pretty Purity bordlampa (Vit)

  Pretty Purity bordlampa (Vit)
  Pretty Purity är en bordlampa som är handgjord av betong och lackad i en ljusgrå finish, vilket framhäver den fina strukturen på lampans fot. Tillsammans med den ljusa textilskärmen fungerar denna bordslampa i perfekt harmoni med andra naturliga toner, men skapar även vackra kontraster i enkla vita vardagsrum. Den ger ett fint intryck på både bord och byråer i sovrummet, vardagsrummet och hallen.Levereras med sladd + strömbrytare & stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Pauleen Shiny Delight pendellampa i burdesign

  Pauleen Shiny Delight pendellampa i burdesign
  Shiny Delight hängande lampa i svart metall med burdesign Den svarta pendellampan Shiny Delight skapar ett fascinerande spel av ljus och skugga. Skärmen är gjord av filigran tråd, inuti omger en kon av enskilda stavar ljuskällan, ovanför den finns en större skärm i form av en romb. Lampans ljus kan sprida sig runtomkring, och de många filigranförstärkningarna skapar en speciell ljuseffekt. Över matbordet, som en visuell avgränsning över köksöar i köket eller som ett blickfång i vardagsrummet eller hallen - pendelarmaturen sätter vackra ljusaccenter överallt. För att belysa stora bord är flera armaturer placerade bredvid varandra mycket trendiga.
 • Pauleen Sunshine Delight LED-solcellslampa

  Pauleen Sunshine Delight LED-solcellslampa
  LED solcellslampa Sunshine Delight i svart Den resistenta solcellslampan Sunshine Delight i svart rottinglook är idealisk för mysig belysning, t.ex. på terrasser. Modulen laddas av solljus och slås automatiskt på när det blir mörkt. Tack vare det dekorativa jute-repet kan den också monteras i träd eller på trädkronor. - Inkl. automatisk påslagning i skymningen - Ljusstyrka på upp till 8 timmar dagligen - Flexibel positionering, utan kabel
 • Midnight Beauty bordlampa (Svart)

  Midnight Beauty bordlampa (Svart)
  Midnight Beauty är en underbar bordsarmatur som skapar en mysig atmosfär såväl i sovrummet som i vardagsrummet eller hallen. Dess unika struktur och högblanka silverlack skapar fascinerande ljuseffekter på armaturens fot. Det är en riktig dekorativ bordlampa som smälter in diskret i rummet och skapar en vacker ljusbild på både bord och byråer. Levereras med sladd + strömbrytare & stickkontakt.Ljuskälla ingår ej.
 • Gleaming Beauty bordlampa (Beige)

  Gleaming Beauty bordlampa (Beige)
  Gleaming Beauty är en fin bordlampa som skapar en stämningsfull ljusstämning i hallen, sovrummet eller vardagsrummet. Med en höjd på 43cm ser bordlampan bra ut i alla bostadsutrymmen. Den strukturerade foten är lackad i en högblank grå lack som skapar snygga kontraster till den ljusa textilskärmen. Foten är dessutom tillverkad för hand, vilket gör varje armatur unik!Levereras med sladd + strömbrytare & stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Pauleen Noble Purity bordslampa med vitt glas

  Pauleen Noble Purity bordslampa med vitt glas
  Noble Purity bordslampa med opalvit glasskärm Bordslampan Noble Purity ger exklusivitet och en touch av nostalgi till alla rum. På lampans guldglänsande fot sitter en långsträckt glasskärm, som är rundad på toppen och botten och har utformats med en fin, vertikal randdekor runtom, vilket ger lampan ett lite nostalgiskt utseende. På grund av sin storlek är Noble Purity bordslampa särskilt lämplig som sänglampa. Den är utrustad med ett E27-fäste för alla glödlampor och en strömbrytare i kabeln.
 • Tender Pearl bordlampa (Beige)

  Tender Pearl bordlampa (Beige)
  Tender Pearl är handgjord bordlampa av den finaste keramik, läckert grålackad med en behaglig, kontrasterande textilskärm. Med sina ljusa toner och härliga dekorationer fungerar armaturen i perfekt harmoni med boho-looken. Bordslampan passar lika bra i sovrummet, vardagsrummet, hallen och i de flesta rym där det önskas en mysig boendeatmosfär. Det är en riktig dekorativ inredningsdetalj som smälter in diskret i rummet och skapar en vacker ljusbild på bord eller byråer. Foten är dessutom tillverkad för hand, vilket gör varje armatur unik!Levereras med sladd + strömbrytare & stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Grand Reverie golvlampa (Rosa)

  Grand Reverie golvlampa (Rosa)
  Grand Reverie är en golvlampa som är skapad i en romantisk stil och ger en lugn och harmonisk atmosfär i hemmet. Kombinationen av den rosa textilskärmen och den trendiga, svarta basen lägger till moderna, feminina belysningsaccenter i rummet. Lampan är en fin detalj i hemmet och ger ett fint ljus såväl bakom soffan som stående i hörnet. Levereras med sladd + strömbrytare & stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Chic Glamour bordlampa (Blå)

  Chic Glamour bordlampa (Blå)
  Chic Glamour ger behaglig belysning i vardagsrummet eller sovrummet med sitt snygga glas i mjukt blått. Den eleganta strukturen i glaset och den mässingsfärgade armaturfoten gör denna armatur till en unik dekorativ inredningsdetalj. Den skapar en fantastisk ljusatmosfär när den placeras harmoniskt i alla rum. Den bärbara bordslampan är batteridriven så att den kan användas var du vill, när du vill – oavsett om det finns ett eluttag i närheten. Efter 6 timmar släcker timern automatiskt bordslampan igen. Placera gärna flera armaturer av samma sort ihop, för ett mycket iögonfallande uttryck. 3st AA-batterier ingår ej
 • Sunshine Gloss solcell (Svart)

  Sunshine Gloss solcell (Svart)
  Sunshine Gloss är en solcellsbelysning som ger dekorativ belysning med ett fjädermönster som ger en fin atmosfär i utomhusmiljö! Solcellsbelysningen laddas upp av solens ljus under dagen för att sedan tändas i skymningen. Den ger en belysningstid på upp till 8 timmar per dag. Markspetsen kan lätt stickas ner i marken, t.ex. i en blombalja eller i gräsmattan. Denna typ av belysning är perfekt för att skapa en mysig atmosfär i trädgården eller på balkongen - helt utan strömtillförsel. Armaturen är även IP44-klassad och därav anpassad för utomhusbruk. Uppladdningsbara batterier ingår.
 • Classy Glamour bordlampa (Rosa)

  Classy Glamour bordlampa (Rosa)
  Classy Glamour skapar en behaglig ljusatmosfär i vardagsrummet eller sovrummet med sitt eleganta glas i härligt rosa. Den eleganta strukturen i glaset och den mässingsfärgade armaturfoten gör denna armatur till en unik dekorativ inredningsdetalj. Den skapar en fantastisk ljusatmosfär när den placeras harmoniskt i alla rum. Den bärbara bordslampan är batteridriven så att den kan användas var du vill, när du vill – oavsett om det finns ett eluttag i närheten. Efter 6 timmar släcker timern automatiskt bordslampan igen. Placera gärna flera armaturer av samma sort ihop, för ett mycket iögonfallande uttryck. 3st AA-batterier ingår ej
 • Sunshine Miracle solcell (Silverfärgad)

  Sunshine Miracle solcell (Silverfärgad)
  Sunshine Miracle är en solcellslykta som passar perfekt med orientaliska boho-stilar och skapar orientaliska ljuseffekter under långa sommarnätter! Solcellsbelysningen laddas upp av solens ljus under dagen för att sedan tändas i skymningen. Den ger en belysningstid på upp till 8 timmar per dag. Sollyktan i silver är gjord av högkvalitativ metall för ett modernt men ändå klassiskt utseende. Metallstrukturen skapar dessutom intressanta ljuseffekter. Denna typ av belysning är perfekt för att skapa en mysig atmosfär i trädgården eller på balkongen - helt utan strömtillförsel. Armaturen är även IP44-klassad och därav anpassad för utomhusbruk. Uppladdningsbara batterier ingår.
 • Sunshine Kiss solcell (Vit)

  Sunshine Kiss solcell (Vit)
  Sunshine Kiss är en solcellslykta med vit vintageyta som ger romantiska ljuseffekter under långa sommarnätter! Solcellsbelysningen laddas upp av solens ljus under dagen för att sedan tändas i skymningen. Den ger en belysningstid på upp till 8 timmar per dag. Solcellslyktan är gjord av högkvalitativ metall och tack vare handtaget kan den enkelt hängas i träd eller bjälkar. Denna typ av belysning är perfekt för att skapa en mysig atmosfär i trädgården eller på balkongen - helt utan strömtillförsel. Armaturen är även IP44-klassad och därav anpassad för utomhusbruk. Uppladdningsbara batterier ingår.
 • Sunshine Glamour solcell (Silverfärgad)

  Sunshine Glamour solcell (Silverfärgad)
  Sunshine Glamour är en solcellsbelysning med fairylampor som ger dekorativ belysning med 20st högkvalitativa, upplysta metallkulor i en orientalisk look! Solcellsbelysningen laddas upp av solens ljus under dagen för att sedan tändas i skymningen. Den ger en belysningstid på upp till 8 timmar per dag. Denna typ av belysning är perfekt för att skapa en mysig atmosfär i trädgården eller på balkongen - helt utan strömtillförsel. Armaturen är även IP44-klassad och därav anpassad för utomhusbruk. Uppladdningsbara batterier ingår.
 • Elegant Flare bordlampa (Röd)

  Elegant Flare bordlampa (Röd)
  Elegant Flare är en bordlampa som med sina fristående lampor ger fängslande ljusaccenter i vardagsrummet eller sovrummet. Tack vare batteridrift är den sladdlösa, mobila armaturen mångsidig för användning på ett matbord eller som en iögonfallande funktion på hyllor och byråer, där den ger en mysig ljusatmosfär. Foten av trendig terrazzo gör armaturen till en speciell unik detalj med sin individuella mönstring. Efter 6 timmar släcker timern automatiskt bordslampan igen. Batterier ingår ej
 • Sunshine Mood solcell (Svart)

  Sunshine Mood solcell (Svart)
  Sunshine Mood är en solcellsbelysning som ger dekorativ belysning under långa sommarnätter! Spjutet kan lätt stickas ner i marken, t.ex. i en blombalja eller i gräsmattan. Solcellsbelysningen laddas upp av solens ljus under dagen för att sedan tändas i skymningen. Den ger en belysningstid på upp till 6 timmar per dag. Denna typ av belysning är perfekt för att skapa en mysig atmosfär i trädgården eller på balkongen - helt utan strömtillförsel. Armaturen är även IP44-klassad och därav anpassad för utomhusbruk. Uppladdningsbara batterier ingår.
 • Sunshine Grace solcell (Koppar)

  Sunshine Grace solcell (Koppar)
  Sunshine Grace är en solcellslykta som ger dekorativ belysning under långa sommarnätter! Kopparsollyktan är gjord av högkvalitativ metall för ett modernt men tidlöst utseende. Solcellsbelysningen laddas upp av solens ljus under dagen för att sedan tändas i skymningen. Den ger en belysningstid på upp till 6 timmar per dag. Denna typ av belysning är perfekt för att skapa en mysig atmosfär i trädgården eller på balkongen - helt utan strömtillförsel. Armaturen är även IP44-klassad och därav anpassad för utomhusbruk. Uppladdningsbara batterier ingår.
 • Sunshine Aura solcell (Silverfärgad)

  Sunshine Aura solcell (Silverfärgad)
  Sunshine Aura är en solcellslykta som ger dekorativ belysning under långa sommarnätter! Den högkvalitativa markspetsen är gjord av robust metall, vilket gör den extremt hållbar. Sollyktan i silver är gjord av högkvalitativ metall för ett modernt men tidlöst utseende. Solcellsbelysningen laddas upp av solens ljus under dagen för att sedan tändas i skymningen. Den ger en belysningstid på upp till 8 timmar per dag. Denna typ av belysning är perfekt för att skapa en mysig atmosfär i trädgården eller på balkongen - helt utan strömtillförsel. Armaturen är även IP44-klassad och därav anpassad för utomhusbruk. Uppladdningsbara batterier ingår.
 • Sunshine Pearl solcell (Transparent)

  Sunshine Pearl solcell (Transparent)
  Sunshine Pearl är en solcellsbelysning som ger dekorativ belysning under långa sommarnätter! Den högkvalitativa markspetsen är gjord av robust metall, vilket gör den extremt hållbar. Den kan lätt stickas ner i marken, t.ex. i en blombalja eller i gräsmattan. Häng helt enkelt den upplysta glaskulan i hållaren på spiken, alternativt fästa den i en krok eller hänga den på ett träd. Solcellsbelysningen laddas upp av solens ljus under dagen för att sedan tändas i skymningen. Den ger en belysningstid på upp till 8 timmar per dag. Denna typ av belysning är perfekt för att skapa en mysig atmosfär i trädgården eller på balkongen - helt utan strömtillförsel. Armaturen är även IP44-klassad och därav anpassad för utomhusbruk. Uppladdningsbara batterier ingår.
 • Noble Flare bordlampa (Grå)

  Noble Flare bordlampa (Grå)
  Noble Flare är en bordlampa som med sin fristående lampa ger fängslande ljusaccenter i vardagsrummet eller sovrummet. Tack vare batteridrift är den sladdlösa, mobila armaturen mångsidig för användning på ett matbord eller som en iögonfallande funktion på hyllor och byråer, där den ger en mysig ljusatmosfär. Lampfoten av trendig betong, med en avskalad design, passar perfekt in i minimalistisk industristil och gör bordsarmaturen till en speciell detalj i hemmet. Efter 6 timmar släcker timern automatiskt bordslampan igen. Batterier ingår ej
 • Pauleen Glowing Hug bordslampa, vit/gråblå

  Pauleen Glowing Hug bordslampa, vit/gråblå
  Bordslampa Glowing Hug av vitt tyg och gråblå keramik Bordslampan Glowing Hug är en mysig extra ljuskälla i vardagsrummet och sovrummet. Den handgjorda basen av keramik i en hög oval form tilltalar med sitt gråblå mönster. Inklusive sladd med strömbrytare.
 • Clip of Shine vägglampa (Svart)

  Clip of Shine vägglampa (Svart)
  Clip of Shine är är stilren clipsarmatur i snygg mattsvart som ger ljus till små hyllor, kommoder, bord och alla typer av föremål i hemmet. Tack vare den praktiska klämman så är den snabb och enkel att sätta på plats, både på bord, skärmväggar och även på sängkarmen. Armaturen ger riktad belysning för läsning och skrivning med sitt vridbara huvud, eller som en liten ljuskälla belyser specifika delar eller detaljer i rummet.Levereras med sladd + strömbrytare & stickkontakt.Ljuskälla ingår ej.
 • Splendid Delight pendel (Vit)

  Splendid Delight pendel (Vit)
  Splendid Delight är en otroligt elegant och glamourös taklampa som blir ett riktigt blickfång med sitt vita opalglas och glänsande gulddetaljer. Den ger rummet en speciell touch med en antydan av nostalgi. När lampan är tänd sprids ett mjukt och behagligt ljus genom skärmen, vilket ger ett fint ljus i rummet helt utan att bländas. Koppla gärna lampan till en dimmer för att själv bestämma ljusstyrka och atmosfär. Ljuskälla ingår ej.
 • Fancy Delight pendel (Grön)

  Fancy Delight pendel (Grön)
  Fancy Delight är en behaglig och hemtrevlig pendel som med sin gröna lampskärm och sitt eleganta gulbeslag ger ett uttryck av enkel och modern elegans. Det runda, satinerade glaset i lampskärmen på täcker ljuskällan och skapar ett mjukt, bländfritt ljus när lampan är tänd. Fancy Delight är lika fin hängande för sig själv som fler tillsammans i en rad eller i ett kluster. Ljuskälla ingår ej.
 • Noble Reverie pendel (Grå)

  Noble Reverie pendel (Grå)
  Noble Reverie är en elegant taklampa som kombinerar trendiga fransar med en elegant, grå sammetsskärm. Vacker taklampa att placera i sovrummet, vardagsrummet eller var som helst där det önskas ett mjukt, behagligt ljus och en trendig design. Lampan är både glamourös och stilren i sitt utförande och ger ett härligt lyft till rummet den placeras i. Ljuskälla ingår ej.
 • Black Flare bordlampa (Svart)

  Black Flare bordlampa (Svart)
  Black Flare är en bordlampa som med sin fristående lampa ger fängslande ljusaccenter i vardagsrummet eller sovrummet. Tack vare batteridrift är den sladdlösa, mobila armaturen mångsidig för användning på ett matbord eller som en iögonfallande funktion på hyllor och byråer, där den ger en mysig ljusatmosfär. Lampfoten av svart betong, i kombination med en matchande mönstrad glödlampa, gör armaturen till en unik detalj i hemmet. Efter 6 timmar släcker timern automatiskt bordslampan igen. Batterier ingår ej
 • Shiny Delight pendel (Svart)

  Shiny Delight pendel (Svart)
  Shiny Delight är en modern pendel som ger ett härligt samspel mellan ljus och skugga. Den är tillverkad av metall, har en svartlackad finish och består av flera stänger som tillsammans ramar in ljuskällan och skapar en iögonfallande look. När lampan är tänd sprids ljuset mellan stängerna, vilket skapar en härlig ljusbild i rummet. Dess iögonfallande design gör att den skapar en upplyftande effekt i såväl sovrummet som i vardagsrummet. Ljuskälla ingår ej.
 • Woody Delight pendel (Beige)

  Woody Delight pendel (Beige)
  Woody Delight är en fin och behaglig pendel som är skapad i en enkel design med en naturligt boho-look. Skärmen är handgjord av bambu, vilket skapar en vacker kombination av natur och design. Perfekt för den som vill skapa en jordnära och behaglig känsla i interiören. När lampan är tänd skapas speciella ljuseffekter genom skärmen som gör sig fint i såväl vardagsrummet som i sovrummet. Inuti den flätade skärmen sitter en cylindrisk, vit skärm som släpper igenom en fin mängd med ljus och skapar en behaglig atmosfär i hemmet. Ljuskälla ingår ej.
 • Pauleen Sunshine Dreamer LED-sollampa mullvadsgrå

  Pauleen Sunshine Dreamer LED-sollampa mullvadsgrå
  Taupefärgad dekorativ LED-lykta Sunshine Dreamer med solcellsmodul och uppladdningsbart batteri för utomhusbruk LED-lyktan Sunshine Dreamer av gråbrun Tyvek® polyetenfleece är en riktig höjdare för utomhusbruk. Genom att placera den perfekt i trädgården ger den hemmet en speciell charm. Under dagen smälter den harmoniskt in i den naturliga omgivningen och på natten skapar den vackra ljuseffekter. Handtaget gör det enkelt att hänga den dekorativa armaturen i träd eller på trädkronor. Tack vare ett extra kortare fäste är det också möjligt att hänga den på markspikar eller på stolpar för promenader med barnen på hösten. Med sitt mjuka ljus skapar Sunshine Dreamer en behaglig stämning och inbjuder till att dröja sig kvar. Sollyktan är utrustad med ett uppladdningsbart batteri som laddas av en solcellsmodul på toppen under dagen. I skymningen tänds ljuset automatiskt. Ljuset räcker i upp till 6 timmar per laddning. Stänksäker enligt IP44.
 • Gleaming Glamour pendel (Smoke)

  Gleaming Glamour pendel (Smoke)
  Gleaming Glamour är en otroligt elegant och vacker pendel som garanterat drar blickarna till sig. Den är skapad i ett stilfull och modernt uttryck som även ger en touch av glamour, med sitt rökfärgade strukturerade glas. När lampan är tänd sprids ett mjukt och elegant ljus genom skärmen som skapar en fin ljusbild i rummet den placeras i. Ljuskälla ingår ej.
 • Crystal Sparkle plafond (Smoke)

  Crystal Sparkle plafond (Smoke)
  Crystal Sparkle är en vacker taklampa som blir ett riktigt blickfång i hemmet. Den strukturerade glasytan skapar fascinerande ljuseffekter och passar till alla inredningsstilar. Det högkvalitativa rökglaset i kristallutseende är helt i trenden och avrundas av en modern lampbeslag i mässing. Armaturen är lätt att placera och passar in lika fint över en köksö, som i vardagsrummet eller hallen.Ljuskälla ingår ej.
 • Noble Delight pendel (Grå)

  Noble Delight pendel (Grå)
  Noble Delight är en mjuk och elegant pendel som ger ett mysigt ljus och en avkopplande boendeatmosfär i hemmets alla rum. Den högkvalitativa textilskärmen i vått och grått blir ett vackert blickfång som ger ett mjukt ljus och ett behagligt utseende i rummet. Lampan är lika fin i ett sovrum som i ett vardagsrum eller kök. Dess enkla och behagliga färgtoner gör att den smälter in fint i alla rum och interiörer. Levereras med en textilkabel.Ljuskälla ingår ej.
 • Gleaming Magic pendel (Smoke)

  Gleaming Magic pendel (Smoke)
  Gleaming Magic är en vacker pendel som tillför en touch av elegant glamour till hemmet. Det högkvalitativa, svarta rökglaset i kristallutseende ger det perfekta blickfånget i alla rum och interiörer. Den unika ytstrukturen bryter ljuset vackert för att skapa magi i hemmets alla hörn. Armaturen är lika fin hängande för sig själv i ett hörn, som fler tillsammans i en rad eller i ett kluster. Levereras med en textilkabel.Ljuskälla ingår ej.
 • Timber Pearl golvlampa (Svart)

  Timber Pearl golvlampa (Svart)
  Timber Pearl är en handgjord skönhet som är gjord av flätad papper och sannerligen är ett konstverk! Tack vare sin eleganta men enkla design, kan golvlampan placeras i nästan alla vardagsrum och fungerar även i perfekt harmoni med den naturliga boho-looken. Den svartlackade foten är i metall och tillför moderna och eleganta kontraster. När lampan är tänd sprids ljuset genom det flätade mönstret i skärmen, vilket skapar en fin ljusbild i rummet. Levereras med sladd + golvströmbrytare & stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Gleaming Gold pendel (Guldfärgad)

  Gleaming Gold pendel (Guldfärgad)
  Gleaming Gold är en vacker pendel som tillför en touch av elegant glamour till hemmet. Det skimrande guldglaset i kristallutseende har ett högkvalitativt utseende och ger det perfekta blickfånget i alla rum och interiörer. Den unika ytstrukturen bryter ljuset vackert för att skapa magi i hemmets alla hörn. Armaturen är lika fin hängande för sig själv i ett hörn, som fler tillsammans i en rad eller i ett kluster. Levereras med en textilkabel.Ljuskälla ingår ej.
 • Gleaming Smoke pendel (Smoke)

  Gleaming Smoke pendel (Smoke)
  Gleaming Smoke är en vacker, svart skönhet som tillför en touch av modern elegans till hemmet. Det svarta rökglaset i kristallutseende har ett högkvalitativt utseende och ger det perfekta blickfånget i alla rum och interiörer. Den unika ytstrukturen bryter ljuset vackert för att skapa magi i hemmets alla hörn. Armaturen är lika fin hängande för sig själv i ett hörn, som fler tillsammans i en rad eller i ett kluster. Levereras med en textilkabel.Ljuskälla ingår ej.
 • Pure Delight pendel (Svart)

  Pure Delight pendel (Svart)
  Pure Delight är en vacker taklampa som är skapad i en modern design och skandinavisk enkelhet. Lampan kombinerar trendigt mattsvart med vackra kontraster i trälook, vilket passar perfekt i moderna boendestilar. Den ger ett fint och brett ljus nedåt, vilket gör att den passar lika bra över köksbordet som i vardagsrummet eller sovrummet.Textilkabeln och takkoppen matchar snyggt i svart. Ljuskälla ingår ej.
 • Pauleen Glow of Purity bordslampa, vit/beige

  Pauleen Glow of Purity bordslampa, vit/beige
  Bordslampa Glow of Purity av vitt tyg och beige keramik Bordslampan Glow of Purity är en mysig extra ljuskälla i vardagsrummet och sovrummet. Den vita, cylindriska skärmen är tillverkad av textil. Basen, som sticker ut med sin asymmetriska design med ett hål, är handgjord av beige keramik. Inklusive sladd med strömbrytare.
 • Grand Beauty golvlampa (Vit)

  Grand Beauty golvlampa (Vit)
  Grand Beauty är en klassisk skönhet som bäst kan beskrivas som enkel och ändå inte alls tråkig. Den utsmyckade lampfoten av svart metall ger en speciell touch och den vackra designen på Grand Beauty gör att den kan placeras i nästan alla utrymmen. Kombinationen av den svarta foten och den vita textilskärmen är dessutom slående vacker! Levereras med sladd + golvströmbrytare & stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Pure Shine pendel (Vit)

  Pure Shine pendel (Vit)
  Pure Delight är en vacker taklampa som är skapad i en modern och ren design och skandinavisk enkelhet. Lampan kombinerar trendigt mattvitt med vackra kontraster i trälook, vilket passar perfekt i moderna boendestilar. Den ger ett fint och brett ljus nedåt, vilket gör att den passar lika bra över köksbordet som i vardagsrummet eller sovrummet.Textilkabeln och takkoppen matchar snyggt i vittLjuskälla ingår ej.
 • Glooming Beauty pendel (Svart)

  Glooming Beauty pendel (Svart)
  Glooming Beauty är en elegant svart skönhet med en hamrad metallook som blir en snygg detalj i såväl moderna hem som i klassiska interiörer. Den är tillverkad av metall, har en mattsvart finish och har en matchande svart textilkabel. Glooming Beauty är enkel att placera och blir en fin detalj att placera över köksbordet eller matsalsbordet. Ljuskälla ingår ej.
 • Pretty Treasure pendel (Svart)

  Pretty Treasure pendel (Svart)
  Pretty Treasure är en stilren taklampa som är skapad i en nordisk design. Enkel, men inte det minsta tråkig. Den drar garanterat blickarna till sig och kombinerar metall och glas på allra bästa sätt. Den unika, satinerade glaskroppen som är placerad över den svarta lampskärmen avger ett mjukt, bländfritt ljus uppåt, medan den svarta metallskärmen ger ett praktiskt ljus nedåt.Ljuskälla ingår ej.
 • Noble Purity pendel (Vit)

  Noble Purity pendel (Vit)
  Noble Purity är en pendel som med sitt guldbeslag och högkvalitativa vita opalglas är ett riktigt blickfång med ett glamoröst utseende. Lampan ger rummet en speciell touch med en antydan av nostalgi som gör att den är enkel att placera i nästan alla vardagsrum. Den är väldigt fin hängande för sig själv, men blir också väldigt dekorativ i grupp med fler pendlar av samma sort. Ljuskälla ingår ej.
 • Timber Pearl pendel (Svart)

  Timber Pearl pendel (Svart)
  Timber Pearl är en vackert vävd pendel som är gjord av vävt papper och är, helt enkelt, ett riktigt konstverk i hemmet. Tack vare sin eleganta men ändå enkla design kan taklampan installeras i nästan alla vardagsrum och skapar en naturlig boho-look i rummet den placeras i. Ljuskällan blir delvis synlig genom skärmen, vilket gör att utseendet lätt går att variera med hjälp av olika dekorativa ljuskällor. När lampan är tänds sprids ett mjukt ljus genom den vävda skärmen, vilket skapar en härlig ljusbild i rummet. Ljuskälla ingår ej.
 • Pauleen Charming Sparkle bordslampa creme/terrazzo

  Pauleen Charming Sparkle bordslampa creme/terrazzo
  Charming Sparkle bordslampa i kräm av tyg och keramik Den krämfärgade bordslampan Charming Sparkle är en mysig extra ljuskälla i vardagsrummet och sovrummet. Lampskärmen i form av en cylinder är tillverkad av textil. Den handgjorda keramikbasen är utformad i den typiska formen av en vas. Inklusive sladd med strömbrytare.
 • Pauleen Pure Crush bordslampa, vit/beige

  Pauleen Pure Crush bordslampa, vit/beige
  Bordslampa Pure Crush av vitt tyg och beige keramik Bordslampan Pure Crush är en mysig extra ljuskälla i vardagsrummet och sovrummet. Den vita, cylindriska skärmen är tillverkad av textil. Basen, som sticker ut med sin asymmetriska design med ett hål, är handgjord av beige keramik. Inklusive sladd med strömbrytare.
 • Black Mesh golvlampa (Svart)

  Black Mesh golvlampa (Svart)
  Black Mesh är en vacker golvlampa som är skapad i en trendig svart finish och skapar ett unikt blickfång i hemmet. Skärmen är tillverkad i ett trendigt nätmaterial och ger lampan ett elegant utseende, vilket är idealisk för inredning i den svartvita trenden, men också i rena, moderna stilar. När lampan är tänd sprids ljuset genom de små hålen i nätet, vilket skapar en fin och unik ljusbild i såväl sovrummet som vardagsrummet eller hallen. Levereras med sladd + golvströmbrytare & stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
 • Timber Love pendel (Svart)

  Timber Love pendel (Svart)
  Timber Love är en vacker svart pendel som är gjord av äkta rotting och är en riktigt iögonfallande detalj i hemmet. Armaturen är handgjord vilket ger en naturlig boho-look i hemmet, samt att varje exemplar är unikt. Lampan är lätt att placera och passar i hemmets alla rum. Den gör det enkelt att tillföra en jordnära och behaglig känsla till interiören. Ljuskälla ingår ej.
 • Woody Pearl pendel (Beige)

  Woody Pearl pendel (Beige)
  Woody Pearl är en vacker pendel som är skapad i en ren design med en naturligt boho-look. Skärmen är handgjord av bambu, vilket skapar en vacker kombination av natur och design. Perfekt för den som vill skapa en jordnära och behaglig känsla i interiören. När lampan är tänd skapas speciella ljuseffekter genom skärmen som gör sig fint i såväl vardagsrummet som i sovrummet. Ljuskälla ingår ej.