Pauleen lampor

Pauleen är ett varumärke under lamptillverkaren Paulmann Licht. Inom detta märke ligger fokus på modern design där ljus och form går hand i hand. Pauleens lampor finns i många olika former, färger och stilar. Du kan hitta belysning som deras återförsäljare har online här.

Belysning från Pauleen

 • Pauleen Sunshine Aura LED-solcellslampa i guld

  Pauleen Sunshine Aura LED-solcellslampa i guld
  LED Solar Light Sunshine Aura i guld Den dekorativa Sunshine Aura solcellslampan är perfekt för stämningsfull belysning av sittplatser utomhus. Det är inte bara armaturens vackra design i guld som väcker entusiasm, utan även fördelarna med solcellstekniken. Under dagen använder lampan solljuset för att ladda och på kvällen avger den sitt ljus i upp till 8 timmar (inkl. automatisk påslagning). Dessutom behövs ingen komplicerad installation och kabeldragning.
 • Pauleen Soft Shine pendellampa av beige tyg

  Pauleen Soft Shine pendellampa av beige tyg
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Pauleen Noble Purity hänglampa av opalglas

  Pauleen Noble Purity hänglampa av opalglas
  0
 • Pauleen Sunshine Aura LED-solcellslykta i silver

  Pauleen Sunshine Aura LED-solcellslykta i silver
  Sunshine Aura LED-ljus med solpanel Den moderna solcellslampan Sunshine Aura är tillverkad i silvermetall och skapar en mysig atmosfär i trädgården eller på balkongen. - Daglig belysningstid på upp till 8 timmar - Ingen montering och inga kablar tack vare solteknik - Automatisk påslagning i skymningen - IP44, stänkskyddad - Inkl. uppladdningsbart batteri
 • Pauleen Sunshine Jewel LED-solcellslykta

  Pauleen Sunshine Jewel LED-solcellslykta
  Flexibelt placerbar LED-sollykta Sunshine Jewel Sollyktan Sunshine Jewel med sin vita vintageyta ger romantiska ljuseffekter i utomhusområdet. Solpanelen laddas under dagen i solljuset och slås på automatiskt på kvällen. Det medföljande uppladdningsbara batteriet ger en ljusstyrka på upp till 8 timmar per dag. Den gyllene innerbeläggningen på metallstrukturen gör att ljuset ser särskilt varmt ut. Med handtaget kan lampan också monteras i träd eller på trädkronor.
 • Pauleen Crystal Gloom bordslampa av glas

  Pauleen Crystal Gloom bordslampa av glas
  Crystal Gloom bordslampa med grått rökglas Förtrollande ljussken: Crystal Gloom-bordlampan är ett riktigt blickfång. Med sin elegant strukturerade glasyta med filigranmönster i ädel, grått rökglas framkallar den fascinerande ljuseffekter på bord, hylla eller byrå. Det högkvalitativa rökglaset i kristalloptik är mycket trendigt och avrundas av en modern metallfot i mässing. Crystal Gloom bordslampa har en strömbrytare för att slå på och av den.
 • Pauleen Timber Pearl golvlampa med flätskärmar

  Pauleen Timber Pearl golvlampa med flätskärmar
  Timber Pearl golvlampa med skärm i svart pappersnät Golvlampan Timber Pearl presenterar sig helt i svart. På den enkla metallramen sitter en lampskärm av svart pappersnät. Skärmens flätning gör att ljuskällan syns, och därför är armaturen särskilt vacker tillsammans med en glödlampa i form av en glödlampa, en rustik lampa eller ett klot. De otaliga luckorna i pappersnätet bidrar till lampans effekt, eftersom de låter lampans ljus lysa igenom och skapar en speciell ljuseffekt. Lampan kan bekvämt manövreras via en fotomkopplare i kabeln.
 • Pauleen Sunshine Crush LED-solcellslykta

  Pauleen Sunshine Crush LED-solcellslykta
  Sunshine Crush - LED solcellslampa i rottingutseende Sunshine Crush är tillverkad av högkvalitativ plast och är därför mer motståndskraftig än lyktor i riktig rotting. Den genomskinliga ramen skapar vackra ljuseffekter. Du kan placera lyktan var du vill, eftersom den inte kräver någon fast montering eller komplicerad kabeldragning. Under dagen är det lämpligt att placera lampan på en solig plats så att den kan dra nytta av solens ljusstyrka. - Inkl. automatisk påslagning i skymning - Ljusstyrka på upp till 8 timmar dagligen - Flexibel positionering utan kabeldragning
 • Pauleen True Shine bordslampa i vacker rosé

  Pauleen True Shine bordslampa i vacker rosé
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Pauleen Touch Silver bordslampa med keramikfot

  Pauleen Touch Silver bordslampa med keramikfot
  Touch of Silver bordslampa med vacker keramisk bollfot Denna Touch of Silver bordslampa ger inte bara mysig extra belysning i ett rum, utan är också en vacker dekoration på en skänk, ett nattduksbord eller en fönsterbräda när den är avstängd. Den sfäriska skärmen är dekorerad runt om med vackra reliefmönster och har en glänsande silverlackfinish, så att den får en mycket speciell effekt i ljuset som den avger. Den svarta lampskärmen av tyg bildar en vacker kontrast.
 • Pauleen Tender Love bordslampa - keramik och tyg

  Pauleen Tender Love bordslampa - keramik och tyg
  Tender Love bordslampa med blommönster på keramikfot Den bulliga skärmen på Tender Love bordslampa i grå keramik är utformad runt om med ett blommönster som framträder livligt på den blanka skärmen. I kombination med den vita, lätt koniskt formade skärmen av tyg skapas en harmonisk bordslampa som blir en dekoration i vardagsrummet eller sovrummet när den är avstängd och som passar in i varje interiör.
 • Pauleen Crystal Velours bordslampa med glasfot

  Pauleen Crystal Velours bordslampa med glasfot
  Crystal Velours bordslampa med grön fot i kristalloptik Grön guldbit med en speciell charm: Crystal Velours bordslampa har en fantastisk effekt när den tänds och släcks. Den charmiga lampskärmen är tillverkad av mörkgrön sammet. Basen är också grön och fängslar med sitt vackra kristallutseende. Bordslampan drivs med en strömbrytare.
 • Pauleen Sunshine Purity solcellsmarkspett 2-pack

  Pauleen Sunshine Purity solcellsmarkspett 2-pack
  LED Solar Spike Sunshine Purity Set av 2 Sunshine Purity-lampan är idealisk för att skapa en behaglig atmosfär - till exempel från blomkrukorna på terrassen, eftersom solspetsen enkelt kan sättas ner i marken. Lampan använder dagsljuset för att ladda sitt batteri. - Inkl. automatisk påslagning i skymningen - Ljusstyrka på upp till 8 timmar dagligen - Flexibel positionering utan kabeldragning
 • Pauleen Magic Glamour pendellampa av rökt glas

  Pauleen Magic Glamour pendellampa av rökt glas
  Magic Glamour pendellampa i rökt glas Magic Glamour är en pendellampa som är särskilt iögonfallande tack vare den transparenta skärmen i rökt glas. Den interna ljuskällan är synlig, vilket gör att en dekorativ ljuskälla är särskilt effektiv (ingår ej). Magic Glamour är särskilt lämplig för belysning av vardagsrummet eller matsalsbordet, men kan också placeras i andra vardagsrum - med textilkabel, höjdjusterbar under installationen
 • Pauleen Sunshine Treasure LED-solcellslykta beige

  Pauleen Sunshine Treasure LED-solcellslykta beige
  LED solcellslampa Sunshine Treasure i rottinglook Sunshine Treasure solcellslampa är utformad i rottinglook och ger underbara ljuseffekter under långa sommarnätter. Solcellslampan laddar sig själv under dagen i solljuset. När det blir mörkt tänds ljuset automatiskt. Ljusstyrkan är då upp till 8 timmar per dag. Detta skapar en mysig atmosfär i utomhusområdet. Sunshine Treasure är tillverkad av högkvalitativ plast och är därför mer motståndskraftig än lampor av rotting.
 • Pauleen Sunshine Darling LED solcellslampa

  Pauleen Sunshine Darling LED solcellslampa
  Lys upp trädgården med Sunshine Darling LED solcellslampa Sunshine Darling LED solcellslampa är tillverkad av en robust blandning av plast och metall, vilket gör den mer motståndskraftig än konventionella rottinglampor. Den praktiska solcellslampan har en strömbrytare och en skymningssensor och kan därför tändas manuellt eller automatiskt vid skymning. Den kan lysa i upp till 6 timmar när batteriet är fulladdat.
 • Pauleen Woody Cuddles bordslampa med textilskärm

  Pauleen Woody Cuddles bordslampa med textilskärm
  Discreet Woody Cuddles bordslampa Bordslampan Woody Cuddles lyser med sin rena, skandinaviska look och är den perfekta hemtillbehören för en modern, nordisk livsstil. Träet ger naturliga accenter och skapar en mysig ljus atmosfär i kombination med den eleganta, ljusa tygskärmen. Bordslampan är en vacker dekorationsallround i vitt som smälter diskret in i rummet och skapar en vacker ljushöjd, t.ex. på bord eller byråer.
 • Pauleen Sip of Silver bordslampa med tygskärm

  Pauleen Sip of Silver bordslampa med tygskärm
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Pauleen Sunshine Kiss LED-solcellslykta av metall

  Pauleen Sunshine Kiss LED-solcellslykta av metall
  Sunshine Kiss LED solcellslampa för upphängning eller stående Sunshine Kiss solcellslampa inspirerar med sin vita vintageyta, som framkallar romantiska ljuseffekter med sitt mönster. Lyktan laddas under dagen i solljus och tänds automatiskt i skymningen. Ljusstyrkan är upp till 8 timmar per dag. Lampan skapar en mysig atmosfär i utomhusområdet. Kroppen är tillverkad av högkvalitativ metall. Tack vare handtaget kan solcellslampan också hängas på t.ex. grenar. Inga monteringar eller kablar krävs för solcellslampor.
 • Pauleen Sunshine Elegance LED-solcellsgolvlampa

  Pauleen Sunshine Elegance LED-solcellsgolvlampa
  Resistent solgolvslampa Sunshine Elegance Solgolvslampan Sunshine Elegance i rottingoptik kan placeras flexibelt och ger fantastiska ljusinsläpp på balkongen eller i trädgården. Golvlampan laddar sig själv under dagen i solljuset. I skymningen tänds ljuset automatiskt. Ljuset fungerar upp till 8 timmar per dag. Solgolvlampan är tillverkad av högkvalitativ plast och är därför mer motståndskraftig än lampor av rotting. En självlysande glob inuti skapar ett mjukt och jämnt ljus.
 • Pauleen Crystal Magic bordslampa av grönt glas

  Pauleen Crystal Magic bordslampa av grönt glas
  Crystal Magic bordslampa med glasfot i grönt Det gröna glaset på Crystal Magic bordslampan är slipat i kristallliknande form och är därför mycket trendigt. Eftersom ljuskällan är synlig får bordslampan helt olika utseende med olika ljuskällor. Den önskade ljuskällan måste väljas separat. Experiment är välkomna här. För bländfri belysning är en huvudspegel eller en ringspegellampa särskilt lämplig. Det är därför helt okomplicerat att använda Pauleen-lampan: Ställ upp den, sätt in lampan och slå på den med hjälp av strömbrytaren.
 • Pauleen Pretty Classy bordslampa med keramikfot

  Pauleen Pretty Classy bordslampa med keramikfot
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Pauleen Flowery Romance bordslampa av lin

  Pauleen Flowery Romance bordslampa av lin
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Pauleen Nobel Delight hänglampa i grått/vitt

  Pauleen Nobel Delight hänglampa i grått/vitt
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Pauleen Gleaming Magic pendellampa med rökt glas

  Pauleen Gleaming Magic pendellampa med rökt glas
  Snygg pendellampa Gleaming Magic Pendellampan Gleaming Magic består av en skärm i rökt glas med ett trendigt kristallutseende och ett svart upphäng (med textilkabel) och är lämplig för belysning av barbord eller receptionsområden och diskar som en enda lampa eller i kombination med flera andra. Ljuset bryts i skärmens symmetriska mönster, vilket skapar ett vackert samspel mellan ljus och skugga. 1 x E27 25W (exklusiv).
 • Pauleen Sunshine Happiness solmarkspett 2-pack

  Pauleen Sunshine Happiness solmarkspett 2-pack
  LED Solar Skewers Sunshine Happiness Set av 2 Sunshine Happiness solspett ger dekorativt ljus till långa sommarnätter. Ljuskällorna laddas upp i solljuset under dagen och slås på automatiskt i skymningen. Det varma ljuset lyser sedan upp till 8 timmar om dagen och skapar en mysig atmosfär i trädgården. Den högkvalitativa solcellsspetsen är tillverkad av robust metall och är därför mycket stabil. Du kan enkelt sätta den i jorden, till exempel i en blomkruka eller växtbädd. Ingen montering och inga kablar tack vare solteknik.
 • Pauleen Sunshine Delight LED-solcellslampa

  Pauleen Sunshine Delight LED-solcellslampa
  LED solcellslampa Sunshine Delight i svart Den resistenta solcellslampan Sunshine Delight i svart rottinglook är idealisk för mysig belysning, t.ex. på terrasser. Modulen laddas av solljus och slås automatiskt på när det blir mörkt. Tack vare det dekorativa jute-repet kan den också monteras i träd eller på trädkronor. - Inkl. automatisk påslagning i skymningen - Ljusstyrka på upp till 8 timmar dagligen - Flexibel positionering, utan kabel
 • Pauleen Noble Purity bordslampa med vitt glas

  Pauleen Noble Purity bordslampa med vitt glas
  Noble Purity bordslampa med opalvit glasskärm Bordslampan Noble Purity ger exklusivitet och en touch av nostalgi till alla rum. På lampans guldglänsande fot sitter en långsträckt glasskärm, som är rundad på toppen och botten och har utformats med en fin, vertikal randdekor runtom, vilket ger lampan ett lite nostalgiskt utseende. På grund av sin storlek är Noble Purity bordslampa särskilt lämplig som sänglampa. Den är utrustad med ett E27-fäste för alla glödlampor och en strömbrytare i kabeln.
 • Pauleen Woody Pearl pendellampa med bambuskärm

  Pauleen Woody Pearl pendellampa med bambuskärm
  Woody Pearl hängande lampa med korgskärm i bambu Ren natur - pendellampan Woody Pearl med sin skärm av ljus bambufläkt skapar en vacker ljusatmosfär över ett bord och ger mysighet i rummet. Lampan är en komposition av natur och design tillverkad av det förnybara råmaterialet bambu. Lampskärmens flätade korgar skyddar glödlampans ljus endast delvis, genom luckorna lyser det direkt, så att speciella ljuseffekter skapas i omgivningen. För att belysa stora bord är det lämpligt att hänga två lampor bredvid varandra.
 • Pauleen Crystal Smoke bordslampa med glassockel

  Pauleen Crystal Smoke bordslampa med glassockel
  Crystal Smoke bordslampa med fot i rökigt glas Oavsett var Crystal Smoke bordslampa placeras kommer den garanterat att dra till sig uppmärksamhet. Den imponerande lampfoten i trendigt rökglas ger bordslampan ett mycket ädelt utseende och är mycket trendig med sitt kristallutseende. Eftersom ljuskällan (ingår inte) är synlig kan bordslampan utformas individuellt. Vare sig det är en diskret dekorativ höjdpunkt eller en modern trendbit: experiment är välkomna här. Iögonfallande LED-filament är särskilt effektiva här, till exempel med förskjutna huvudspeglar för en extravagant retrodesign.
 • Pauleen Sunshine Mood solmarkspettslampa 4-pack

  Pauleen Sunshine Mood solmarkspettslampa 4-pack
  LED Solar Spike ger solskensstämning för långa sommarnätter Den dekorativa Sunshine Mood-solspetten sätts helt enkelt ner i marken i trädgården och kräver ingen komplicerad installation. Batteriet, som laddas av solljuset under dagen, driver lysdioden i upp till sex timmar åt gången. - Skyddad mot stänkvatten - Ingen montering och inga kablar behövs - Automatisk påslagning i skymningen - Set med 4 stycken inkl. batterier
 • Pauleen Sunshine Grace LED-solcellslampa

  Pauleen Sunshine Grace LED-solcellslampa
  LED solcellslampa Sunshine Grace med blommönster Sunshine Grace solcellslampa ger dekorativt ljus under långa sommarnätter. Lyktan laddas under dagen i solljus och tänds automatiskt i skymningen. För upp till 6 mysiga timmar på balkongen eller i trädgården. Solcellslampan är tillverkad av högkvalitativ metall. Den kopparfärgade ytan ser väldigt modern ut och mönstret skapar ett fantastiskt skuggspel. Förutom att de laddas med hjälp av solskenet har solcellslampor även andra fördelar. Sunshine Grace kräver ingen komplicerad installation och inga kablar behöver läggas.
 • Pauleen Sunshine Diamond LED-solcellslykta

  Pauleen Sunshine Diamond LED-solcellslykta
  Sunshine Diamond LED Solar Light med automatisk påslagning Sunshine Diamond solcellslampa med sin vita vintageyta och gyllene invändiga beläggning förtrollar med romantiska ljuseffekter. Utan komplicerad montering kan lampan enkelt placeras på ett bord eller hängas upp i det dekorativa jute-repet. Modulen laddas med solenergi. Ljuset fungerar upp till 8 timmar per dag.
 • Pauleen Sunshine Gloss solcellsmarkspett 2-pack

  Pauleen Sunshine Gloss solcellsmarkspett 2-pack
  LED Solar Spike Sunshine Gloss i ett paket med 2 st. Sunshine Gloss solspik skapar dekorativt ljus i fjäderoptik och framkallar ljushöjder utomhus - perfekt för en mysig atmosfär på balkongen eller i trädgården. Markspetsen laddar sig själv under dagen i solljuset. I skymningen tänds ljuset automatiskt. Ljuset fungerar upp till 8 timmar per dag. Sunshine Gloss kan placeras flexibelt tack vare soltekniken och kan enkelt sättas ner i marken, till exempel i en blomkruka eller växtbädd.
 • Pauleen Timber Love hänglampa från rotting, svart

  Pauleen Timber Love hänglampa från rotting, svart
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Pauleen Noble Reverie hänglampa med sammetsskärm

  Pauleen Noble Reverie hänglampa med sammetsskärm
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Pauleen Sunshine Glow LED solcellslampa, 2 st

  Pauleen Sunshine Glow LED solcellslampa, 2 st
  Två LED-solcellslampor i olika storlekar: Sunshine Glow Sunshine Glow är ett praktiskt dubbelpack med två solcellslampor i olika storlekar som kan ge mysig belysning i trädgården och på uteplatsen på kvällen, förutsatt att de har kunnat ladda sina batterier med solljus under dagen. Belysningstid: upp till 6 timmar.
 • Pauleen Boho Soul pendellampa

  Pauleen Boho Soul pendellampa
  Bambuskärm: Boho Soul-pendellampa från Pauleen Boho Soul-pendellampan handlar om naturlighet och mys. Bambuskärmen har en typisk korgflätning och är lätt böjd - ungefär som en bredbrättad damhatt. Boho Soul ger mysfaktor till alla rum.
 • Pauleen Boho Darling golvlampa

  Pauleen Boho Darling golvlampa
  Boho Darling golvlampa för mys och naturlighet Golvlampan Boho Darling förkroppsligar den levande naturstilen. Två runda skivor av beigefärgat tyg bildar den enkla men iögonfallande skärmen, som kompletteras perfekt av den ljusa träbasen. Boho Darling kan tändas och släckas med fotbrytaren på kabeln.
 • Pauleen Sunshine Nature LED solcellslampa

  Pauleen Sunshine Nature LED solcellslampa
  Sunshine Nature LED-solcellslampa för accenter i sommarträdgården Sunshine Nature LED-solcellslampa i rottinglook är mer motståndskraftig utomhus än vanliga rottinglampor tack vare materialblandningen av plast och metall. Den har en skymningssensor och tänds automatiskt vid skymning. Den kan lysa i upp till 6 timmar med ett fulladdat batteri.
 • Pauleen Sandy Glow bordslampa, blå/blå

  Pauleen Sandy Glow bordslampa, blå/blå
  Tilltalande bordslampa Sandy Glow med cylindrisk tygskärm och keramikfot Med sin vackra färgsättning och materialen textil och keramik bidrar bordslampan Sandy Glow till en mysig atmosfär. Den nedre delen av lampfoten har en sandliknande struktur. Lampan är handgjord, så varje lampa är unik. Inklusive strömbrytare på stickkontakten.
 • Pauleen Crystal Velvet bordslampa med glasfot

  Pauleen Crystal Velvet bordslampa med glasfot
  Crystal Velvet bordslampa i grönt Grön älskling i kristalllook: Crystal Vellvet bordslampa ger mysiga ljusaccenter och en mycket personlig touch till ditt hem. Den vackra lampskärmen av mörkgrön sammet förtrollar i kombination med den ädla, ovala lampfoten i kristalloptik och passar som ett fantastiskt blickfång till klassiska och moderna inredningsstilar. Crystal Velvet passar särskilt bra på sidobord och byråer. Inkl. strömbrytare.
 • Pauleen Brilliant Jewel bordslampa med glasfot

  Pauleen Brilliant Jewel bordslampa med glasfot
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Pauleen Glowing Midnight bordslampa vit/blå

  Pauleen Glowing Midnight bordslampa vit/blå
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Pauleen Shiny Star bordslampa med tygskärm

  Pauleen Shiny Star bordslampa med tygskärm
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Pauleen True Elegance bordslampa helt i svart

  Pauleen True Elegance bordslampa helt i svart
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Pauleen True Ally skrivbordslampa i vitt

  Pauleen True Ally skrivbordslampa i vitt
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Pauleen True Pistachio bordslampa i grönt

  Pauleen True Pistachio bordslampa i grönt
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Pauleen True Buddy bordslampa in fräsch grön färg

  Pauleen True Buddy bordslampa in fräsch grön färg
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Pauleen Gleaming Smoke hänglampa av glas

  Pauleen Gleaming Smoke hänglampa av glas
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Pauleen Grand Reverie golvlampa i rosa/svart

  Pauleen Grand Reverie golvlampa i rosa/svart
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Pauleen Good Night Penguin LED-nattlampa RGBW

  Pauleen Good Night Penguin LED-nattlampa RGBW
  LED-nattljus Good Night Penguin med RGBW-färgbyte LED-nattljuset Good Night Penguin är det perfekta hjälpmedlet för att få en lugnare sömn. Den ger tillräckligt med ljus utan att blända. Den färgskiftande funktionen kommer att glädja ditt barn. Så här används nattljuset, inklusive färgskiftningsfunktionen: Ladda batteriet helt innan du använder det för första gången. 2. Slå på strömbrytaren - lampan lyser nu vitt. 3. Tryck på för att aktivera färgbytet. Färgerna gult, orange, rött, lila, grönt och blått övergår långsamt och smidigt till varandra. Rör vid igen för att byta från mjuk till direkt färgövergång. Tryck igen för att pausa färgbytet och behålla den färg som visas. Tryck på igen för att starta cykeln från början.
 • Pauleen Sunshine Magic LED-solcellshänglampa

  Pauleen Sunshine Magic LED-solcellshänglampa
  LED Solar Light Sunshine Magic för upphängning Solpendelarmaturen Sunshine Magic i svart metall framkallar magiska ljuseffekter i utomhusrummet. I träden i trädgården, upphängda från taket på balkongen eller hängande på balkongräcket skapar de en mysig atmosfär där man känner sig väl till mods och njuter. Pendeln laddar sig själv i solen under dagen. På kvällen tänds ljuset automatiskt. Ljuset fungerar upp till 8 timmar per dag.
 • Pauleen Sunshine Stunner LED-solcellslykta

  Pauleen Sunshine Stunner LED-solcellslykta
  LED Metal Solar Lantern Sunshine Stunner Sunshine Stunner solcellslampa ger underbara ljuseffekter till långa sommarnätter. Solcellslampan laddas under dagen i solljuset. I skymningen tänds ljuset automatiskt. Ljuset fungerar upp till 8 timmar per dag. Den skapar en mysig atmosfär på balkongen eller i trädgården. Den bronsfärgade solcellslampan är tillverkad av högkvalitativ metall, vilket ger den ett antikt utseende. Den gyllene invändiga beläggningen ger ett extra vackert, varmt ljus. Handtaget gör det också lätt att hänga upp lyktan i träd eller på trädkronor. Sunshine Stunner har många fördelar: de är perfekt lämpade för utomhusbruk, kräver ingen montering eller kablar, har ett utbytbart batteri och är stänkskyddade tack vare IP44.
 • Pauleen Sunshine Flower solcellsmarkspettslampa

  Pauleen Sunshine Flower solcellsmarkspettslampa
  LED Solar Spike Sunshine Flower som trädgård eller balkongbelysning Solspettet Sunshine Flower med sitt blommiga utseende passar utmärkt som ett funktionellt dekorativt element i utomhusmiljön. Solmodulen laddas under dagen och slås på automatiskt i skymningen. Ljuset fungerar upp till 8 timmar per dag. Spiken kan enkelt sättas ner i jorden i rabatter eller krukor. Perfekt för mysiga timmar på balkongen eller i trädgården.
 • Pauleen Sunshine Coziness LED-solcellsgolvlampa

  Pauleen Sunshine Coziness LED-solcellsgolvlampa
  LED Solar Golvlampa Sunshine Coziness Sunshine Coziness golvlampa med solfångare i rottinglook ger mysiga ljuseffekter i utomhusloungen. Golvlampan laddar sig själv under dagen i solljuset. I skymningen tänds ljuset automatiskt. Ljuset fungerar upp till 8 timmar per dag. Solgolvlampan är tillverkad av högkvalitativ plast och är därför mer motståndskraftig än lampor av rotting. En självlysande glob inuti skapar ett mjukt och jämnt ljus.
 • Pauleen Mystical Gleam bordslampa med rökglas

  Pauleen Mystical Gleam bordslampa med rökglas
  Mystery Gleam bordslampa med ovalt rökt glas på träfot En ren design kännetecknar Mystery Gleam bordslampa, som består av en träfot som blir något smalare mot toppen och en oval glasskärm av rökt glas som sitter ovanpå. Bordslampan ger varje rum det där lilla extra och inspirerar med sin vackra ljuseffekt genom det rökta glaset. Lampan ser särskilt dekorativ ut när den är utrustad med en rörformad glödlampa, som på bilden. Mystery Gleam är perfekt för nattduksbordet. Växeln har integrerats i kabeln.
 • Pauleen Bright Soul bordslampa med keramikfot

  Pauleen Bright Soul bordslampa med keramikfot
  Bright Soul bordslampa med ljus keramikfot och vit tygskärm Bright Soul bordslampa har en ljus keramikfot med ett vackert reliefmönster runt om och en vit cylindrisk skärm av tyg, vilket gör den till en lampa som passar perfekt på nattduksbordet. Bordslampan är en riktig dekorationsallroundare som passar diskret in i alla rum och skapar en vacker ljushöjd på ett bord eller en byrå.
 • Pauleen Woody Delight pendellampa av bambu

  Pauleen Woody Delight pendellampa av bambu
  Woody Delight hängande lampa med en skärm av bambufläder Woody Delight är en pendellampa med ett naturligt utseende som kan integreras särskilt vackert i boho-stilen och ger fascinerande belysning över alla bord. Skärmen är tillverkad av en korgliknande bambuväv, i skärmen finns en annan cylindrisk skärm av tyg, som garanterar en bländfri belysning men låter ljuset lysa klart igenom. Woody Delight pendellampa garanterar en mysig belysning. En ensemble av två eller flera armaturer ser mycket vacker ut, så Woody Delight kan också perfekt belysa ett långt bord.
 • Pauleen Woody Passion bordslampa av bambu

  Pauleen Woody Passion bordslampa av bambu
  Woody Passion bordslampa med skärmar av plast och bambu Woody Passion bordslampa ger ett naturligt och lite skandinaviskt intryck i alla rum. Tack vare sin storlek passar lampan perfekt på ett sidobord, en pall eller till och med på en fönsterbräda. Ovanför den cylinderformade inre skärmen av beigefärgad plast ligger den bulbformade yttre skärmen, som har tillverkats i en öppen design av enskilda bambusträngar. Lampan är utrustad med en växelströmbrytare i matarkabeln och en euro-kontakt.
 • Pauleen Woody Romance hänglampa av bambu

  Pauleen Woody Romance hänglampa av bambu
  Woody Romance hängande lampa med en bambuskärm Skärmen på pendellampan Woody Romance påminner om formen på en flaska eller vas. Den består av ett bambunät och hänger från det runda taket i en textilklädd kabel. De många små luckorna mellan bambuväven gör att ljuset från lampan kan lysa igenom och skapa en mycket vacker ljusatmosfär med fantastiska effekter. Lampan ger ett naturligt och mysigt intryck i varje hem och passar inte bara över ett bord, utan kan också hängas upp i flera exemplar.
 • Pauleen Pretty Purity bordslampa med betongfot

  Pauleen Pretty Purity bordslampa med betongfot
  Vacker Purity bordslampa med vacker betongfot och textilskärm Pretty Purity - vacker purism - namnet på den här bordslampan kunde inte vara mer passande. Lampans fot med ett dekorativt diamantmönster, den gråvita färgsättningen och den klassiska, cylindriska skärmen i vitt tyg gör Pretty Purity bordslampa till en enkel men mycket mångsidig och tidlös lampa som passar in i alla interiörer. Lampans strömbrytare har integrerats i den textilklädda kabeln. Bordslampan är perfekt som sänglampa, men gör också en bra figur i vardagsrummet och passar tack vare sin storlek även utmärkt för fönsterbrädan.
 • Pauleen Midnight Dream bordslampa i svart

  Pauleen Midnight Dream bordslampa i svart
  Midnight Dream bordslampa helt i svart - keramikfot och textilskärm Bordslampan Midnight Dream presenterar sig helt i svart. Den keramiska basen förtrollar med ett dekorativt mönster i form av långa blad. Skärmen av svart tyg, som sitter ovanpå den med ett litet avstånd, låter en mjuk belysning tränga in i rummet, medan ljuset från ljuskällan strålar starkare från skärmens topp och botten, skapar vackra ljuskottar och dekorativt iscensätter sockeln.
 • Pauleen Golden Glamour bordslampa i guld/vit

  Pauleen Golden Glamour bordslampa i guld/vit
  Golden Glamour bordslampa med guldglänsande metallfot Golden Glamour - namnet säger allt om den här bordslampan. Bordslampans fot är tillverkad av metall och har utformats med en glänsande gyllene lack, vilket ger lampan ett ädelt utseende och gör den perfekt för att integreras i den trendiga glamour-looken. Som sänglampa eller på ett bord, på en möbel eller på en fönsterbräda - överallt kan du sätta en glamorös accent med bordslampan, oavsett om den är avstängd eller på. En vit tygskärm kompletterar det ädla utseendet.
 • Pauleen Black Brilliance bordslampa med metallfot

  Pauleen Black Brilliance bordslampa med metallfot
  Svart Brilliance bordslampa med en metallringfot Black Brilliance är en bordslampa som fängslar med sin ovanligt utformade fot. Den består av enskilda metallringar som har satts ihop till en lampfot som liknar en vas. En svart tygskärm i konisk form kompletterar lampans design, som också är en vacker dekoration på nattduksbordet eller på en möbel i vardagsrummet när den är avstängd. Kabeln med integrerad strömbrytare valdes också i svart.
 • Pauleen Marble Dream bordslampa med träfot

  Pauleen Marble Dream bordslampa med träfot
  Marble Dream bordslampa med rund träfot Bordslampan Marble Dream kombinerar materialen marmor och trä. Lampan i naturmaterial kan placeras nästan var som helst tack vare sin eleganta men enkla design. Den svarta naturstenens individuella korn gör den unik. I kombination med en dekorativ ljuskälla blir bordslampan Marble Dream ett blickfång i alla rum. Lampan är utrustad med en kabel med stickpropp och integrerad strömbrytare. Varumärket Pauleen står för vackra, trendiga lampor och dekorativa belysningsidéer som skapar en mysig atmosfär i varje hem.
 • Pauleen Tender Pearl bordslampa med textilskärm

  Pauleen Tender Pearl bordslampa med textilskärm
  Bordslampa Tender Pearl i harmonisk design Tender Pearl bordslampa har en mycket harmonisk effekt tack vare sina ljusa färger. Lampans fot i keramik är utformad med ett dekorativt mönster runt om, som framträder ännu tydligare på den grå skärmen. Basen kombinerades med en cylindrisk skärm av lätt tyg med fin struktur. Den här bordslampan passar in i alla miljöer, oavsett om den står på nattduksbordet, på en byrå eller på fönsterbrädan i vardagsrummet. Bordslampan Tender Pearl är en vacker dekoration när den är avstängd, men när den är påslagen ger den ett behagligt ljus och skapar ljusa ljuskäglor uppåt och nedåt genom skärmens öppningar.
 • Pauleen Woody Glow pendellampa med rottingskärm

  Pauleen Woody Glow pendellampa med rottingskärm
  Woody Glow hängande lampa med rottingskärm Woody Glow är en hängande lampa som ger naturlig charm till alla rum. Skuggan består av enskilda rottingstänger som har arrangerats på ett snirkligt sätt och som närmar sig varandra i mitten. Enskilt för att belysa ett litet sidobord eller flera på rad för att belysa ett långt matbord - hur lampan än används förtrollar den med sin charm i boho-naturstil och genom sin vackra ljuseffekt.
 • Pauleen Midnight Beauty bordslampa svart/silver

  Pauleen Midnight Beauty bordslampa svart/silver
  Midnight Beauty bordslampa i färgkombinationen svart och silver Med en hög och smal formad fot av keramik, som är svart i den nedre delen och silverglänsande i den övre tredjedelen och utformad med fina spår, samt den svarta skärmen av tyg, blir Midnight Beauty bordslampa en vacker dekoration på en sideboard eller ett bord även när den är avstängd. När ljuset är påslaget lyser det mycket behagligt genom den svarta skärmen, samtidigt som det kan komma ut direkt från skärmens öppningar i toppen och botten, vilket skapar vackra effekter på sockeln och i omgivningen.
 • Pauleen Splendid Pearl bordslampa med glaskula

  Pauleen Splendid Pearl bordslampa med glaskula
  Splendid Pearl bordslampa - en klassiskt vacker ljusdispenser med glaskula Den klassiska färgkombinationen vitt och guld och den speciella designen med en rund, platt fot, en glänsande gyllene glödlampshållare och en opalvit glaskula gör Splendid Pearl bordslampa till en ljuskälla som kan integreras i vilken inredning som helst och som ser ut som ett designplagg. Den vita skärmen minskar bländning och ger ett jämnt ljus runtomkring.
 • Pauleen Timber Glow bordslampa med bambuskärm

  Pauleen Timber Glow bordslampa med bambuskärm
  Timber Glow - Bordslampa med keramisk fot och bambuskärm I en mycket harmonisk och naturlig kombination av en vit, vackert formad keramisk fot med vertikala spår och en cylindrisk skärm av bambumatta blir Timber Glow bordslampan en armatur som ser mycket dekorativ ut var som helst och passar in i många olika inredningsstilar, särskilt den trendiga boho-natur-looken. Den ganska stora lampan kan också placeras mycket bra på en pall eller på ett litet sidobord. Den kan utrustas med en valfri E27-lampa och avger ett diffust ljus genom skärmen, medan vackra ljuseffekter skapas genom att ljuset kommer ut direkt uppåt och nedåt.
 • Pauleen Woody Love bordslampa med trästativ

  Pauleen Woody Love bordslampa med trästativ
  Woody Love bordslampa med träram Woody Love bordslampa är en trebent lampa med skandinavisk chic som är mycket trendig och snygg i antracit. Den kombinerar populärt trä med en klassisk, elegant tygskugga och är idealisk för att skapa nordisk mysighet i hemmet med favoritfärgen grått. Särskilt på bord eller byråer blir Tripod ett särskilt blickfång och ger ett mysigt ljus.
 • Pauleen Crystal Elegance bordslampa av glas

  Pauleen Crystal Elegance bordslampa av glas
  Crystal Elegance bordslampa med vackert mönster i glasskärmen Crystal Elegance bordslampa med sin strukturerade glasyta med ett ädelt mönster i bärnstensfärgen skapar hänförande ljusspel på de omgivande ytorna. Det högkvalitativa, rökiga glaset i kristallutseende kompletteras av en modern metallfot i mässing. Bordslampan drivs med en strömbrytare på matarledningen.
 • Pauleen Woody Sparkle bordslampa av ljust trä

  Pauleen Woody Sparkle bordslampa av ljust trä
  Woody Sparkle bordslampa med estetisk träram Liten lampa i trä: Woody Sparkle bordslampa med sin formstarka träbas passar in i den skandinaviska stilen. Tillsammans med en dekorativ ljuskälla (ingår inte) blir Woody Sparkle ett fantastiskt blickfång som ser särskilt bra ut på små bord, på hyllor eller på byråer. Bordslampan har en strömbrytare för att tända och släcka den.
 • Pauleen Crystal Glow bordslampa med glasfot

  Pauleen Crystal Glow bordslampa med glasfot
  Crystal Glow bordslampa med grå glasfot Den dekorativa bordslampan Crystal Glow övertygar med en modern materialblandning: Den grå glasbasen i kristalllook kompletteras av en högkvalitativ svart tygskärm. Ett mycket elegant blickfång i vardagsrummet eller sovrummet. Designen skapar en individuell boendemiljö. Den integrerade strömbrytaren används för att tända och släcka lampan.
 • Pauleen Sandy Glow bordslampa, vit/beige

  Pauleen Sandy Glow bordslampa, vit/beige
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Pauleen Go for Glow bordslampa med keramikfot

  Pauleen Go for Glow bordslampa med keramikfot
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Pauleen Shiny Diamond bordslampa med burfot

  Pauleen Shiny Diamond bordslampa med burfot
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Pauleen Good Night Whale nattlampa, färgbyte

  Pauleen Good Night Whale nattlampa, färgbyte
  Färgglada LED-nattljus Good Night Whale Med LED-nattljuset Good Night Whale kan du göra det lättare för barn som är rädda för mörkret att somna. Nattljuset lyser bland annat i färgerna vitt, rött, blått, grönt, gult och lila. Så här fungerar nattljuset: 1. Ladda batteriet helt innan du använder det för första gången. Slå på strömbrytaren - lampan lyser nu vitt. 3. Tryck på för att aktivera färgbytet. De övergår långsamt och smidigt till varandra. 4. Tryck på igen för att ändra från mjuk till direkt färgövergång. Tryck igen för att pausa färgbytet och behålla den färg som visas. Tryck på igen för att starta cykeln från början.
 • Pauleen Sunshine Sweetness solmarkspett 2-pack

  Pauleen Sunshine Sweetness solmarkspett 2-pack
  LED Solar Spike Set Sunshine Sweetness med automatisk påslagning i skymningen Den dekorativa Sunshine Sweetness-lampan kan användas flexibelt utomhus tack vare solteknik och en jordspik. Den robusta solcellsspetsen är tillverkad av metall och är stänkskyddad. Ljuskällan laddas av solljuset under dagen och lyser i upp till 8 timmar efter skymningen. Vare sig det är längs stigar, i rabatter eller blomkrukor - Sunshine Sweetness skapar en mysig atmosfär i trädgården.
 • Pauleen Sunshine Pearl solmarkspettslampa

  Pauleen Sunshine Pearl solmarkspettslampa
  LED Solar Light Sunshine Pearl med jordspik Sunshine Pearl solspik ger dekorativt ljus till långa sommarnätter. Solpanelen laddas under dagen i solljuset. I skymningen tänds ljuset automatiskt. Ljuset fungerar upp till 8 timmar per dag. Den högkvalitativa markspetsen är tillverkad av robust metall och kan sättas in i jorden i en blomkruka eller i växtbädden utan större ansträngning och trassliga kablar. Detta skapar en mysig atmosfär på balkongen eller i trädgården. Den självlysande glaskulan hängs helt enkelt i spikens hållare. Alternativt kan du hänga bollen i ett träd, till exempel. Tack vare IP-skyddet är produkten stänkskyddad.
 • Pauleen Sunshine Dream LED-solcellslykta

  Pauleen Sunshine Dream LED-solcellslykta
  LED-lykta Sunshine Dream med solteknik Den svarta solcellslampan Sunshine Dream i Boho Orient-stil framkallar filigranljuseffekter i bladoptik. Under dagen laddas modulen av solljuset. På kvällen tänds lampan automatiskt och lyser i upp till 8 timmar. Sunshine Dream är perfekt för mysiga sommarkvällar utomhus. Den gyllene beläggningen på metallramen gör att ljuset ser ännu varmare ut. Tack vare det dekorativa jute-repet kan solcellslampan också hängas upp i t.ex. träd.
 • Pauleen Sunshine Hug LED-solcellslykta

  Pauleen Sunshine Hug LED-solcellslykta
  Flexibel belysning för utomhusloungen med Sunshine Hug LED-sollyktan Solmodulen i Sunshine Hug använder dagsljuset för att ladda batteriet och ger upp till 8 timmars ljus per dag. Lampan tänds automatiskt i skymningen. Metalllampans mönstrade silveryta och den gyllene innerbeläggningen ger vackra ljuseffekter. Solbelysningen kan placeras flexibelt. Handtaget kan också användas för att hänga upp lyktan i t.ex. träd.
 • Pauleen Good Night Fox LED-nattlampa, färgbyte

  Pauleen Good Night Fox LED-nattlampa, färgbyte
  LED-nattljus Good Night Fox inkl. färgändringsfunktion LED-nattljuset Good Night Fox är den perfekta följeslagaren till. Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Pauleen Dressy Sparkle bordslampa med randig look

  Pauleen Dressy Sparkle bordslampa med randig look
  Dressy Sparkle svart och vit keramik och tyg bordslampa Dressy Sparkle är en bordslampa som fångar ögat och nästan ser ut som ett designobjekt i rummet. Lampans fot är tillverkad av keramik och har en svart och vit randig design. På ett litet avstånd sitter en svart, något koniskt formad skärm av tyg. Bordslampan kan användas som en extra ljuskälla i vardagsrummet och som sänglampa. Var den än placeras sticker den ut och ger en behaglig, bländfri belysning genom den svarta skärmen.
 • Pauleen Grand Beauty golvlampa i klassisk design

  Pauleen Grand Beauty golvlampa i klassisk design
  Golvlampa Grand Beauty i klassisk design Golvlampan Grand Beauty är en klassisk skönhet som med sin dekorativt dekorerade metallstomme och en vit, cylindrisk skärm av tyg är en glädje och kan integreras i varje interiör. Ornamenten på ramen under skärmen ger associationer till smidesjärn och är ett slående blickfång. Den vita tygskärmen, som är enkelt utformad i en cylinderform, är en effektiv kontrast till den svarta armaturramen och ger en bländfri men ändå ljus belysning. Lampan tänds via fotomkopplaren som är integrerad i kabeln.
 • Pauleen Night Elephant LED-nattlampa, USB, RGBW

  Pauleen Night Elephant LED-nattlampa, USB, RGBW
  Ingen mer rädsla för att somna: med Night Elephant LED-nattljuset, RGBW Night Elephant LED-nattljus hjälper barn som är rädda för mörkret att somna. Det vänliga utseendet i elefantform gör den till en välkommen hjälpare i barnrummet. Ett permanent installerat uppladdningsbart batteri som laddas via USB är integrerat, vilket gör att den här LED-lampan kan installeras snabbt och enkelt. En USB-kabel ingår i leveransen. Bredvid USB-anslutningen finns på undersidan en på/av-knapp. När nattljuset är påslaget kan du först växla mellan ett dämpat och ett starkt varmvitt ljus genom att röra vid det uppifrån. Om du trycker på den igen startar färgskiftet. Här alternerar färgerna rött, orange, gult, blått, grönt och lila. Om du rör vid Night Elephant LED-nattljuset igen växlar du från en långsam till en direkt färgförändring. Nu kan en färg också ställas in permanent. - Ladda batteriet helt och hållet innan du använder det för första gången - 100 % BPA-fri
 • Pauleen Shiny Dreamer bordslampa med keramikfot

  Pauleen Shiny Dreamer bordslampa med keramikfot
  Shiny Dreamer bordslampa med dekorativ keramikfot och beige textilskärm Shiny Dreamer är en bordslampa som lever upp till sitt namn. Bordslampans fot i keramik är utformad med en vacker, strukturerad dekor av prickar och cirklar, och dess cylindriska skärm är gjord av beige tyg. Den harmoniska designen i varma färger gör bordslampan till ett dekorativt föremål som kan integreras mycket bra, inte bara i boho-stilen.
 • Pauleen Fancy Delight hänglampa, mjuk grön/guld

  Pauleen Fancy Delight hänglampa, mjuk grön/guld
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Pauleen Gleaming Smoke bordslampa av rökt glas

  Pauleen Gleaming Smoke bordslampa av rökt glas
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Pauleen Silver Jewel bordslampa med betongsockel

  Pauleen Silver Jewel bordslampa med betongsockel
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Pauleen Pure Shine pendellampa, vit/trä

  Pauleen Pure Shine pendellampa, vit/trä
  Pure Shine pendellampa i skandinavisk stil Med sin skandinaviska design är Pure Shine pendellampa lätt att integrera i olika boendemiljöer. Oavsett om det är som ljuskälla ovanför vardagsrums- eller matsalsbordet eller i köket - pendellampan kan användas på en mängd olika sätt. Kombinationen av vit metall och ljust trä ger lampan en modern och naturlig touch - höjdjusterbar under installationen tack vare den högkvalitativa tygkabeln - glöm inte: Beställ glödlampan samtidigt (E27)!
 • Pauleen Splendid Delight i vitt opalglas

  Pauleen Splendid Delight i vitt opalglas
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Pauleen Woody Elegance bordslampa, trä/textil

  Pauleen Woody Elegance bordslampa, trä/textil
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Pauleen Glänsande Glamour hängande lampa av rökt glas

  Pauleen Glänsande Glamour hängande lampa av rökt glas
  Pendellampa Gleaming Glamour i rökt glas Pendellampan Gleaming Glamour har texturerat, svart rökt glas, vilket ger den en elegant look. Den ovanliga ytstrukturen bryter ljuset på ett speciellt sätt och skapar en behaglig atmosfär i rummet. Pendellampan är lämplig för installation ovanför t.ex. matsalen, vardagsrummet eller köksbordet. Ljuskällan ingår inte i leveransen - med textilkabel, höjdjusterbar under installationen
 • Pauleen Charming Bloom bordslampa med keramikfot

  Pauleen Charming Bloom bordslampa med keramikfot
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Pauleen Crystal Gleam bordslampa av rökt glas

  Pauleen Crystal Gleam bordslampa av rökt glas
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Pauleen Gleaming Beauty bordslampa med keramikfot

  Pauleen Gleaming Beauty bordslampa med keramikfot
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Pauleen Classy Velvet bordslampa med sammetsskärm

  Pauleen Classy Velvet bordslampa med sammetsskärm
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Pauleen Mesh bordslampa guld

  Pauleen Mesh bordslampa guld
  Guldfärgad bordslampa Mesh Golden Mesh bordslampa är den perfekta följeslagaren när du vill ha något extravagant. Den finmaskiga trådskärm som låter ljusstrålarna lysa genom en mängd små hål, vilket ger en förtrollande effekt - perfekt som en extra trendig ljuskälla, t.ex. i hallen, vardagsrummet eller sovrummet.