Paul Neuhaus lampor

Paul Neuhaus är ett varumärke som ingår i Neuhaus Lighting Group tillsammans med Leuchten Direkt och Q. Märket lanserades redan 1962 och har haft många framgångsrika produkter för belysning av vardagsrum. Att få teknik, formgivning och rimligt pris att gå ihop har varit ett av Paul Neuhaus fokus genom åren.

Belysning hos Paul Neuhaus återförsäljare online

 • Med blomsterdekor - 6-lågig. taklampan Greta

  Med blomsterdekor - 6-lågig. taklampan Greta
  Greta - en slingrande framställd 6-lågig taklampa En armatur av stål i rustik rostfärg och sex lampskärmar av hålstansade, gyllene lackerade metallklot - detta är de material som taklampan Greta består av. Den presenteras i floral design och utöver de böjda lamparmarna smyckade med vackra bladrankor. I de sex lampskärmarna strålar i var och en, en G9-halogenlampa (ingår ej), vars ljus endast tränger ut genom urstansningarna i metallen och därför skapar ett intressant ljus- och skuggspel i taket. Dimras via fastighetens elinstallation.
 • Stjärnhimmelsmodulen Universe med fjärrkontroll

  Stjärnhimmelsmodulen Universe med fjärrkontroll
  Gnistrande stjärnhimmelsmodulen Universe Master, utvidgningsbar Med stjärnhimmelsmodulen Universe kan illusionen av en perfekt stjärnhimmel trollas fram i taket eller på väggen. En Universe Master-modul med fjärrstyrning kan utvidgas med så många Slav-moduler man önskar, så att både små, stora och grandiosa glittrande ytor sammanfogas. Master-modulen levereras inklusive fjärrkontroll, med vilken den med utvidgningspanelerna kan kopplas i två lägen: I läge 1 lyser panelen varmvitt (2 700 K) och når en ljusstyrka på 500 lumen, i läge 2 glimmar modulen endast kort i ljusfärgen universalvitt (4 000 K) med en ljusstyrka på 100 lumen, varigenom den perfekta illusionen av en nattlig stjärnhimmel uppstår. På Master-modulen med styrning kan efter önskemål många slav-utvidgningsmoduler (se tillbehör) anslutas, då de är utrustade med en 50 cm lång anslutningskabel. Installationen är okomplicerad vid underkonstruktionen i taket och enkel ledningsdragning mellan modulerna (kabeln är färgkodad för enkel anslutning). Skyddshöljet klipps till efter ledningsdragningen på underkonstruktionen och hålls fast med hjälp av magnetism, dessutom sökras den med en säkerhetsskruv.
 • Greta - en hänglampa med lantlig flair

  Greta - en hänglampa med lantlig flair
  Greta - en hänglampa i vacker färgkombination Stål i rostnyans och guldfärgad lampskärm ger, med hänglampan Greta, en vacker kombination, som är hemtrevlig och kan integreras med naturträ på ett utmärkt sätt i den lantligt-moderna inredningsstilen. De fem skärmarna som sitter jämnt fördelade på den 132 cm stången, vilken består av metall med utstansningar och är lackerad i guldfärg. G9-halogenlampans ljus strålar fritt genom dessa utstansningar, så att en intressant ljuseffekt uppstår. Lampor medföljer ej.
 • LED-pendellampa Melinda, 30W, dimbar, stålgrå

  LED-pendellampa Melinda, 30W, dimbar, stålgrå
  Dynamisk LED-pendellampa Melinda med ”simply dim”-funktion Pendellampan Melinda är inte bara modern och effektiv belysning, tack vare ett integrerat LED-kretskort, utan med sin dynamiska formgivning även ett blickfång i modernt inredda rum. Den består helt och hållet av stål och hänger i tre vajrar som leder till den runda takkåpan. De fast integrerade lysdioderna avger varmvitt ljus bländfritt och kan dimras steglöst till önskad ljusstyrka tack vare ”simply dim”-funktionen. Effektivt ljusflöde: 2 050 lm
 • 3-stegs dimbara LED-bordslampan Tyra

  3-stegs dimbara LED-bordslampan Tyra
  Smala LED-bordslampan Tyra med touchdimmer Den med en diameter på 11 cm mycket smalt gestaltade LED-bordslampan Tyra sörjer för extra-belysning i sovrummet, vardagsrummet eller i hallen, vilket strålar genom den satinerade glasskärmen utan att blända. Ljusstyrkan kan ställas in med den 3-stegs-touchdimmer som finns inbyggd i foten. Bordslampan Tyra levereras inklusive ljuskälla med G9-fattning.
 • Tvålågiga bordslampan Greta

  Tvålågiga bordslampan Greta
  Rostfärgade bordslampan Greta med klotskärmar Medan bordslampan Gretas fot och stänger är tillverkade av stål och presenterad i rustik rostfärg, består de båda klotformade skärmarna av guldfärgat lackerad metall som över hela ytan är försedd med organiskt utformade utstansningar. Då ljuset bara kan tränga ut genom dessa utstansningar uppstår ett intressant ljus- och skuggspel kring skärmen och en speciell ljusverkan. Bordslampan är bestyckad med G9-halogenlampor (ingår ej), som väljs ur tillbehör och kan beställas på samma gång. Strömbrytaren har placerats på elkabeln.
 • Klassiska LED-bordslampan Pino, antikmässing

  Klassiska LED-bordslampan Pino, antikmässing
  Kan dimras i 3 steg – klassiska LED-bordslampan Pino Klassisk i form och färg och energibesparande och flexibel i belysningen - det är LED-bordslampan Pino av stål med antikmässingfärgad finish och en skärm i satinerat glas. Den övre delen av länkningen är flexibel så att skärmen och därmed också ljusskenet kan ställas in. I foten sitter en inbyggd 3-stegs-touchdimmer. G9-LED-lampa ingår i leveransen.
 • Modern golvlampa stål inkl LED och dimmer - Belinda

  Modern golvlampa stål inkl LED och dimmer - Belinda
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Lamp includes a dimmer, Cord and plug included Belinda är en modern golvlampa som passar in i alla snygga interiörer. Den har en höjd av 142,5 cm. Varan levereras med en sladd och kontakt, vars längd är 210 cm. Foten har en diameter på 23 cm. Lampan har integrerad LED, vilket gör den mycket energieffektiv (ej utbytbar). I genomsnitt håller lampan 25 000 brinntimmar. Det lyser funktionellt vitt ljus tack vare 3100 lumen och 3000 Kelvin. En perfekt lampa på kontoret eller i hallen som blickfång. Lyckligtvis kan du också dimma denna lampa med den medföljande dimmeren på strömbrytaren. På så sätt skapar du en mysig atmosfär på kvällen! Ta med en unik bit in i ditt hem med denna Belinda och dess ovanliga former.
 • LED-taklampa Inigo 2 lampor längd 113,2 cm

  LED-taklampa Inigo 2 lampor längd 113,2 cm
  LED-taklampa Inigo med två rektangulära ljuselement Inte bara effekten, som LED-taklampan Inigo med 2 lampor har med sitt utseende, är mycket modern, utan även ljustekniken som integrerades. De energisnåla lysdioderna avger mjukt, varmvitt ljus, vars ljusstyrka kan justeras efter behag med hjälp av en vanlig väggbrytare. Utrustad med minnesfunktion: Efter lampan har varit släckt, tänds den igen med samma inställningar. Du behöver alltså inte varje gång på nytt välja din föredragna ljusstämning.
 • Elegant golvlampa ABUJA

  Elegant golvlampa ABUJA
  Elegant golvlampa ABUJA Golvlamapn ABUJA kombinerar afrikansk design och modern stil. Armaturen imponerar med en icke iögonfallande elegans som understryks av färgglada kontraster. Den ljusa lampskärmen skapar ett mjukt ljus som garanterar en avslappnad atmosfär. Golvlampan är handgjort och kan med fördel användas med lågenergilampor. Den är utrustad med en dragströmbrytare. Kabelns längd är 2 m.
 • Pino - en klassisk bordslampa med LED-ljuskälla

  Pino - en klassisk bordslampa med LED-ljuskälla
  Pino - LED-bordslampa med touchdimmer i 3 steg Medan LED-bordslampans design är klassiskt hållen är ljustekniken modern och tidsenlig, då bordslampan levereras med en G9-LED-ljuskälla, så att den kännetecknas av en mycket låg energiförbrukning och extremt lång livslängd. I foten av stål finns en 3-stegs touchdimmer inbyggd som vid sidan av det ställbara lamphuvudet erbjuder ytterligare flexibilitet.
 • Greta - en bordslampa med klotskärm

  Greta - en bordslampa med klotskärm
  Greta - en bordslampa med intressant ljuseffekt Ljuseffekten, som den lilla bordslampan Greta skapar på ytan under och omkring den, är unik. Den klotformade skärmen som sitter på stålfoten i rostnyans, består av metall, som nätformad bearbetad med utstansningar och lackerad i guldnyanser. Endast genom de organiskt formade urtagen tränger halogenlampans ljus ut, så att en effektfull ljus- och skuggbild uppstår. Bordslampan Greta hanteras med strömbrytaren som integrerats i kabeln.
 • Plafond 'Kreta' Art Déco brunrost/metall - Passande för LED / Inomhus

  Plafond 'Kreta' Art Déco brunrost/metall - Passande för LED / Inomhus
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Letar du efter en vacker taklampa som ger din interiör mer djup? Kreta är en lampa med sin graciösa karaktär som passar mycket bra inom livsstilstrenden 'New Romantics'. Lampan har en höjd av 47 cm, en längd på 27 cm och en bredd på 27 cm. Du gör Kreta komplett med 5 fina ljuskällor med högst 40 watt vardera, passande i en G9-armatur. Dessa måste fortfarande beställas separat. Denna lampa är dimbar (dimmer ingår ej). Skapa en nationell twist i din interiör! 270 mm x 270 mm x 470 mm
 • Elegent golvlampa Mani med dragströmbrytare

  Elegent golvlampa Mani med dragströmbrytare
  Golvlampa Mani med halvcirkelformad stomme och marmorfot Denna typ av golvlampa ser man ofta i form av extrabelysning i vardagsrummet som också används som huvudbelysning. Den böjda armen/stommen ger armaturen en svängfull design och gör att armaturen passar perfekt att placera bakom t.ex. soffan (belyser då både soffa och soffbord). Den halvklotformade skärmen består av robust akryl och kompletterar helhetsbilden. Strömbrytaren sitter på kabeln. Kabelns längd är 2 m.
 • Modern hänglykta WOMBLE 30 cm

  Modern hänglykta WOMBLE 30 cm
  Ballong-hänglykta WOMBLE Hänglyktans design är absolut trendig. Den runda, flätade lampkroppen kommer att bli effektfullt blickfång i tidsenligt inredda rum. WOMBLE sörjer för en fascinerande belysning när den är tänd.
 • Sexlågiga LED-taklampan Inigo

  Sexlågiga LED-taklampan Inigo
  Dimbara LED-taklampan Inigo med modernt utseende Vid sidan om det moderna utseendet, som skapas genom den fyrkantiga lampskärmen, imponerar LED-taklampan Inigo med sin funktionalitet. Denna består i att de sex lamphuvudena vid sidan av de båda vridbara lamparmarna, kan justeras individuellt. På så sätt är en omfattande belysning möjlig vilket är en stor fördel i större utrymmen. Genom den framgångsrika färgkombinationen i de förnicklade och kromglänsande metallelementen uppstår en synnerligen elegant ljusbild. De i lamphuvudet integrerade LED:ernas ger med cirka 3 000 kelvin och totalt 2 580 lumen en varmvit och mycket ljusstark belysning. - dimbar via GIRA 30700, Berker 2874 och Jung 225 TDE
 • Harmoniskt gestaltad taklampan Greta, 5-lågig

  Harmoniskt gestaltad taklampan Greta, 5-lågig
  Harmoniskt gestaltad taklampan Greta I hörnen och i mitten av den fyrkantiga takkåpan har de klotformade lampskärmarna fästs i olika höjder på styva metallstänger. Den harmoniska kombinationen av rostfärgade metall i takkåpa och stänger och guldfärgslackerade klotskärmar ger taklampan en aning rustik charm och gör den till ett dekorativt ljuselement för många områden i våningen - vare sig det är i vardagsrummet eller i hallen. Även ljuseffekten är speciell, då halogenlamporna i skärmarna (medföljer ej) bara släpper igenom ljus i urstansningarna i skärmarna och låter den gyllene ytan skimra glansfullt.
 • Slående vackra taklampan Greta, 9-lågig

  Slående vackra taklampan Greta, 9-lågig
  Greta - en niolågig taklampa som faller en i ögat Nio klotformade skärmar av urstansad metall med vackra mönster och guldfärgad lackering är jämnt fördelade på styva armar i olika höjd vilka hänger från en fyrkantig takkåpa. En skärm finns direkt fastsatt i mitten av den rostfärgat gestaltade takkåpan. Även lamparmarna är rostfärgade varigenom en vacker kontrast uppstår till skärmarna och klotskärmarna kommer till hela sin rätt på ett särskilt vackert sätt. Även taklampans ljuseffekt är speciell, då skärmarna bara släpper igenom ljus genom urstansningarna. Taklampan Greta kan dimras med en extern dimmer (t.ex. vägg-vriddimmer) eller genom fastighetsinstallationens dimmer. Dimmer och ljuskällor ingår inte i leveransen.
 • Plafond 'Kreta' Art Déco brunrost/metall - Passande för LED / Inomhus

  Plafond 'Kreta' Art Déco brunrost/metall - Passande för LED / Inomhus
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Letar du efter en vacker taklampa som ger din interiör mer djup? Kreta är en lampa med sin graciösa karaktär som passar mycket bra inom livsstilstrenden 'New Romantics'. Lampan har en höjd av 14,5 cm, en längd på 65 cm och en bredd på 65 cm. Monteringsplattan har en diameter på 10 cm. Du gör Kreta komplett med 6 fina ljuskällor med högst 40 watt vardera, passande i en G9-armatur. Dessa måste fortfarande beställas separat. Denna lampa är dimbar (dimmer ingår ej). Skapa en nationell twist i din interiör! 650 mm x 650 mm x 145 mm
 • Mässingsfärgade LED-bordslampan Pino med dimmer

  Mässingsfärgade LED-bordslampan Pino med dimmer
  Pino – en klassisk, dimbar LED-bordslampa Mässingsfärgad metall och vitt satinerat glas - det är materialen av vilka den klassiskt gestaltade LED-bordslampan Pino har tillverkats. Den levereras inklusive en G9-LED-ljuskälla, vars varmvita ljus kan varieras med hjälp av 3-stegs touchdimmern som finns inbyggd i foten. Lamphuvudet kan, med hjälp av den till hälften flexibla armaturen böjas i önskad riktning.
 • Nevis - modern LED-golvlampa i bladguldslook

  Nevis - modern LED-golvlampa i bladguldslook
  Guldglänsande LED-golvlampan Nevis Ett ädelt dekorationselement och samtidigt en hemtrevlig, indirekt tilläggsbelysning - detta är LED-golvlampan Nevis, som består av tre metallelement. Från den fyrkantiga, platta lampfoten sticker två långa lätt böjda metallelement i ädel bladguldsoptik upp. Bakom den främre, smala metallen sitter en varmvit LED-panel inbyggd, som strålar mot den bakre metallytan. Därifrån reflekteras ljuset i en varm ton tillbaka in i rummet och skapar en mycket angenäm, indirekt belysning. Lampan är utrustad med en dragströmbrytare med vilken man bekvämt kan sätta på och stänga av den med foten.
 • Lilla vägglampan Greta med vippströmbrytare

  Lilla vägglampan Greta med vippströmbrytare
  Enlågiga vägglampan Greta med strömbrytare Stålarmaturens rostfärg och guldlackeringen på de genombrutet stansade metallskärmar i form av klot ingår i en harmoniskt bindning hos vägglampan Greta. Det är dock inte bara utseendet utan även vägglampans ljuseffekt som är unik, då ljuset från halogenlampan inuti (ingår ej) bara kan tränga ut genom öppningarna i skärmen och kastar därför ett intressant ljus- och skuggspel på väggen. Vägglampan Greta är utrustad med en vippströmbrytare på det runda väggfästet. Skärmen är svängbar.
 • Floralt gestaltad taklampan Greta, 4-lågig

  Floralt gestaltad taklampan Greta, 4-lågig
  Greta - en fyrlågig taklampa med florala element I harmonisk färgkombination är taklampan Greta tillverkad av stål med en finish i rostfärg och gyllene lackerad metall och enkelt blommig. På så sätt rankar sig inte bara lamparmarna i spiralform från takkåpan och utåt, utan även med två rankor med vackra blad längst ut. De klotformade lampskärmarna består av metall som är försedd med vackra utstansade mönster. Ett unikt ljusspel uppstår med taklampan Greta både i taket och i rummet, då ljuset bara kan tränga ut genom urstansningarna i skärmarna. Därigenom uppstår en effektfull ljus- och skuggbild.
 • LED-taklampa Inigo, 110 cm

  LED-taklampa Inigo, 110 cm
  Klart strukturerade LED-taklampan Inigo Som en smal rektangel med en längd på 110 cm och en bredd på endast 10 cm visar sig LED-taklampan Inigo under taket över rummet. Den får, på grund av sin renordlade design, uppmärksamhet även när den är släckt. Om belysningen sedan tänds, lyser den upp sin omgivning på ett stort område med ett mjukt ljus. Detta möjliggörs genom de fyra inbyggda LED-panelerna (2 x 19 W, 2 x 1,4 W). På så sätt uppstår en stämning i rummet där man mår bra.
 • LED-taklampa Nevis, rund, Ø 50 cm, brun-guld

  LED-taklampa Nevis, rund, Ø 50 cm, brun-guld
  Nevis – stor LED-taklampa som är dimbar via strömbrytaren Redan släckt är LED-taklampan Nevis med en diameter på 50 cm en dekorativ syn, eftersom den består av en rund takplatta med ädel yta i bladguld och två halvrunda metallelement med rostfärgad lackering som monterades med ett litet avstånd på den runda plattan. På baksidan av dessa bruna element monterades varmvita lysdioder som avger ljuset indirekt och reflekteras i den gyllene ytan. Lampans ljusintensitet kan ändras med hjälp av en speciell teknik (simplydim). Denna teknologi möjliggör en justering av ljuset med hjälp av en befintlig standardströmbrytare, utan att en extra dimmer behöver installeras. Lampan dimras genom att tända den inom 3 sekunder efter att den har släckts. Ljusstyrkan dimras nu från 100 % till 10 % och sedan upp till 100 % igen. Så fort du når passande ljusstyrka, kan du spara denna genom att släcka lampan. Tänds lampan, lyser den sedan alltid med den valda ljusstyrkan.
 • LED-taklampa Inigo med 4 lampor – avlång

  LED-taklampa Inigo med 4 lampor – avlång
  Geometrisk LED-taklampa Inigo – dimbar via väggbrytare Fyra kvadratiska LED-element sörjer för att den kvadratiska taklampan Inigo omedelbart drar alla blickar till sig. Den komplexa konstruktionen med respektive två lampor är en fest för alla sinnen. Den tidlöst klassiska ståldesignen ger den minimalistiska lampan dessutom ett elegant utseende. Taklampan med fyra lampor är dessutom utrustad med den praktiska simplydim-funktionen. Med hjälp av denna kan ljuseffekten justeras individuellt via en väggbrytare. Den dimbara lampan kan dessutom imponera på den nya ägaren med en praktisk minnesfunktion. Den som vill skapa en imponerade ljusstämning i hemmet och vill ha ett modernt belysningsobjekt i stål i taket kommer garanterat att tycka om lampan Inigo.
 • Adali LED-taklampa, dimbar med strömbrytaren

  Adali LED-taklampa, dimbar med strömbrytaren
  Adali - en LED-taklampa som dimras med strömbrytaren Tre runda ljuselement, ett direkt på den runda ståltakkåpan med förkormad dekorativ kant, de båda andra är monterade på olika höjder med ett visst avstånd under denna – detta är LED-taklampan Adali, som lyser upp alla rum med varmvitt ljus och en ljusstyrka på totalt 3 900 lumen. Speciellt med den här LED-taklampan är att den kan dimras med en vanlig strömbrytare. Detta har gjorts möjligt genom att bygga in ett NLG-driftdon i lampan. För att starta dimprocessen tänds lampan och inom 3 sekunder tänds den igen. Nu ändras ljusstyrkan långsamt. I den ljusaste respektive mörkaste inställningen stannar den cirka 2 sekunder i denna inställning för att starta dimfunktionen på nytt. Vid avstängning lagras den önskade ljusstyrkan. Denna ljusstyrka behålls nu permanent med hjälp av minnesfunktionen. Man kan ändra dimprocessen genom att åter starta den.
 • LED-taklampa Inigo 2 lampor längd 53,8 cm

  LED-taklampa Inigo 2 lampor längd 53,8 cm
  LED-taklampa Inigo med två rektangulära ljuselement Inte bara effekten, som LED-taklampan Inigo med 2 lampor har med sitt utseende, är mycket modern, utan även ljustekniken som integrerades. De energisnåla lysdioderna avger mjukt, varmvitt ljus, vars ljusstyrka kan justeras efter behag med hjälp av en vanlig väggbrytare. Utrustad med minnesfunktion: Efter lampan har varit släckt, tänds den igen med samma inställningar. Du behöver alltså inte varje gång på nytt välja din föredragna ljusstämning.
 • Design utomhusvägglampa silver inkl. LED 6 lampor - Dumt

  Design utomhusvägglampa silver inkl. LED 6 lampor - Dumt
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable En attraktiv lampa med en unik design! En supermodern vägglampa utomhus i silver. Lampan har en längd på 17 cm och en höjd av 8 cm. Djupet för denna lampa är 4,5 cm. Monteringsplattan har en längd på 13,5 cm och en bredd på 5 cm. Vår Silly har 6 ljuspunkter som har integrerad LED (ej utbytbar). De har en ljuseffekt på 3000 Kelvin och 510 lumen och ger därför atmosfäriskt varmt vitt ljus. Lampan är färdig så att ljuset lyser upp och ner, vilket ger en fin strykeffekt till dina ytterväggar! Det är en riktig utomhuslampa tack vare rostfritt stål och ett IP-värde på IP54 (stänkskydd). Obs: denna lampa är inte dimbar. Skaffa ett ögonblick vid ytterdörren med Silly.
 • Design utomhusvägglampa silver inkl. LED 2-lampor - Dumt

  Design utomhusvägglampa silver inkl. LED 2-lampor - Dumt
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable En attraktiv lampa med en unik design! En supermodern vägglampa utomhus i silver. Lampan har en höjd och längd på 8 cm. Djupet för denna lampa är 3,5 cm. Vår Silly har 2 ljuspunkter som har integrerad LED (ej utbytbar). De har en ljuseffekt på 3000 Kelvin och 320 lumen och ger därför atmosfäriskt varmt vitt ljus. Lampan är färdig så att ljuset lyser upp och ner, vilket ger en fin strykeffekt till dina ytterväggar! Det är en riktig utomhuslampa tack vare rostfritt stål och ett IP-värde på IP54 (stänkskydd). Obs: denna lampa är inte dimbar. Skaffa ett ögonblick vid ytterdörren med Silly.
 • Plafond 'Flat ' Moderna krom/polyester - LED inkluderat / Inomhus, Badrum

  Plafond 'Flat ' Moderna krom/polyester - LED inkluderat / Inomhus, Badrum
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Denna Flat är en snygg taklampa, lämplig för alla interiörer! Lampan har en integrerad LED -ljuskälla med 33 Watt och 20000 brinntimmar. Den är justerbar i Kelvin med en omkopplare: du kan gå från 2700 K till 5000 K. Så gå från vitt ljus till funktionellt ljus! Super praktiskt! Kombinationen av 4100 lumen med minst 2700 K säkerställer att ljuset är mycket starkt. Perfekt för ditt kontor eller garage! Med ett IP -värde på 44 kan det placeras perfekt i badrummet. Lampans frostade glas dämpar" ljuset och ger din inredning ett mjukt utseende. Lampan har en längd på 120 cm, en höjd på 6,5 cm och en bredd på 30 cm. Monteringsplattan har en längd på 60 cm och en bredd på 20 cm. Komplettera din interiör med denna lägenhet! 1200 mm x 300 mm x 65 mm"
 • Paul Neuhaus Frameless taklampa CCT 45x45

  Paul Neuhaus Frameless taklampa CCT 45x45
  Vit taklampa Frameless med CCT-funktion LED-taklampan Frameless är en noggrant utvald kombination av återhållsam optik och högkvalitativ funktion. CCT-tekniken möjliggör ljushantering från varmvitt till universalvitt - för en idealisk integrering i befintliga ljusmiljöer och bästa funktion i olika situationer. LED-taklampan är elegant och minimalistisk och utformad i kvadratisk form utan ram. Ljuskällan avrundar framför allt ljusa kontorskoncept och moderna inredningsstilar på ett bra sätt. De LED-lampor som medföljer är särskilt energisnåla. De önskade inställningarna för olika ljusförhållanden kan lagras i minnesfunktionen. Fjärrkontrollen ingår i leveransomfattningen.
 • Paul Neuhaus Inigo LED-golvlampa CCT, 4 lampor

  Paul Neuhaus Inigo LED-golvlampa CCT, 4 lampor
  Inigo LED-golvlampa i metall Inigo LED-golvlampa med fyra lampor sätter stilistiska detaljer på ett grafiskt koncist sätt. Förutom det speciella utseendet imponerar det med praktiska funktioner för ett framgångsrikt belysningskoncept hemma. golvlampa står stabilt på en kvadratfot. De fyra fyrkantiga metallramarna är draperade ihop på den vinklade lampstativet. Ett LED-kort ingår i varje metallram. Ljuset styrs av fjärrkontrollen enligt dina egna behov. På grund av den innovativa CCT-tekniken täcker ljusområdet spektrumet från varmvit till universalvit. De olika inställningarna kan sparas.
 • Pendellampa Greta med kulskärm, 40 cm

  Pendellampa Greta med kulskärm, 40 cm
  Greta - en pendellampa med en sfärisk nyans med ett vackert mönster, 40 cm Kombinationen av rostbrun lackerad metall på taket och paraplyhållaren och det guldfärgade sfäriska paraplyet med ett vackert, genomskinligt mönster gör Greta-hänglampan till en ljuskälla som inte bara ger mysig belysning utan också blir ett vackert dekorativt element ovan ett bord. Flera lampor - eventuellt i olika storlekar - monterade som en grupp ser också väldigt snygga ut. Kan utrustas med alla typer av ljuskällor med ett E27-uttag, Greta hänglampan kan också användas för att uppnå energibesparande belysning.
 • Paul Neuhaus Palma LED-vägglampa trä 32 cm

  Paul Neuhaus Palma LED-vägglampa trä 32 cm
  LED-vägglampa Palma med trädekor, uppåt- och nedåtriktad distribution Den rektangulära LED-vägglampan Palma är utrustad med varmvita lysdioder bakom skärmen som består av en MDF-skiva med vacker trädekor. Ljuset strålar uppåt och nedåt, så att vägglampan framkallar en dekorativ ljuseffekt med flera små ljuskottar uppåt och nedåt på väggen och indirekt belyser rummet.
 • Paul Neuhaus Robin golvlampa med läsarm, svart

  Paul Neuhaus Robin golvlampa med läsarm, svart
  Robin golvlampa med textilskärm och flexibel LED-läktararm Robin är en klassisk och enkel golvlampa med en rund textilskärm genom vilken ljuset lyser in i rummet utan att blända och kommer ut direkt uppåt och nedåt genom öppningarna. Golvlampan blir den perfekta följeslagaren bredvid soffan eller läsfåtöljen tack vare LED-läsarmen som är fäst vid ramen och som är utrustad med en liten, flexibelt justerbar LED-spot. Den huvudsakliga ljuskällan i lampskärmen kan förses med en E27-lampa och kan kopplas och dimmas med hjälp av vridreglaget på armen. Läslampan kan kopplas om oberoende av huvudljuset med hjälp av en växelströmbrytare som sitter under reglaget.
 • Paul Neuhaus Alfred LED-taklampa mässing

  Paul Neuhaus Alfred LED-taklampa mässing
  Mässingsfärgad LED-golvlampa Alfred Den senaste trenden mässing ger LED-uplight-golvlampan Alfred stilsäker belysning. Den klassiska formen är därför mycket utbredd och LED-golvlampan ser tidslös ut. Den kan därför kombineras utan problem. LED-golvlampan är utrustad med en läslampa som å ena sidan kompletterar det indirekta strålkastarljuset och å andra sidan lyser exakt där det behövs. Den huvudsakliga ljuskällan är en öppen lampskärm som är placerad ovanpå och sprider ljus på ett ytligt och mjukt sätt.
 • Paul Neuhaus Eton hänglampa med 3 betongskärmar

  Paul Neuhaus Eton hänglampa med 3 betongskärmar
  Tre-lampor Beam Pendant Light Eton med betongskärmar De tre skärmarna i Eton-pendellampan är gjorda av betong och har formen av halvovaler. De hänger från en lång, svartlackerad kapell och kan arrangeras på olika höjder eller hängas upp på rad. Betongskärmaterialet i kombination med den svarta kåpan och de svarta kablarna gör lampan till en ljuskälla som passar in i en modern eller industriellt utformad boendemiljö, till exempel ovanför ett långsträckt matbord eller en köksbänk.
 • LED-hänglampa Titus, Ø 80 cm, mässing matt

  LED-hänglampa Titus, Ø 80 cm, mässing matt
  Titus LED-pendellampa kännetecknas av en enkel, modern exteriör. Det behagliga varmvita ljuset ger en avslappnande ljusatmosfär och är steglöst dimbar via en väggströmbrytare. Den integrerade minnesfunktionen minns den önskade ljusinställningen.
 • LED-hänglampa Brilla, dimbar

  LED-hänglampa Brilla, dimbar
  Brilla är en LED-pendellampa som kännetecknas av sin slående, böjda form. Armaturen i aluminium, plast och järn kan dimmas via en väggbrytare och har även en minnesfunktion. Skärmen har ett elegant kristallutseende som ger den en speciell glans.
 • Paul Neuhaus Widow LED-taklampa, 6 lampor

  Paul Neuhaus Widow LED-taklampa, 6 lampor
  LED-belysning Widow med sex sfäriska skärmar av rökgrått glas Från armaturens runda tak slingrar sig tre armar i olika riktningar och håller i sina ändar de sfäriska skärmarna av rökgrått men genomskinligt glas. Dessutom pryder filigrangrenar med blad armaturens ram, vilket ger den en lätt blommig touch. G9-fästen har integrerats i de sfäriska skärmarna och de matchande ljuskällorna (uteslutande LED-lampor) ingår. De ger varmvitt ljus, som är särskilt vackert på grund av nyanserna.
 • Golvlampa svart med guld läslampa inkl LED dimbar - Matija

  Golvlampa svart med guld läslampa inkl LED dimbar - Matija
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Lamp includes a dimmer, With touch function, Cord and plug included Komplettera din interiör med denna Matija golvlampa. Denna Matija är en golvlampa med en inbyggd guldläsarm som du kan justera själv. Den är gjord av stål och har en svart tygskärm. Den har en höjd på 171 cm och en diameter på 50 cm. Sladden har en längd på 200 cm. Läslampans ljuskälla sitter fast i armaturen och kan inte bytas ut. Denna ljuskälla ger varmt vitt ljus (3 000K). En E27-beslagsljuskälla måste ändå beställas i lampskärmen (max 40 watt). Lampan är dimbar och utrustad med en dimmer, så att du kan göra det extra mysigt hemma. Gör din moderna interiör lite mer unik med denna coola golvlampa! 50 cm x 1710 mm
 • LED-hänglampa Adriana, CCT, trädekor

  LED-hänglampa Adriana, CCT, trädekor
  Justerbar LED-pendellampa Adriana med touchfunktion Den här praktiska pendellampan i trädekor-look är utdragbar och kan justeras i höjd och längd, så att en individuell anpassning över matbordet är möjlig. Lampan har två beröringsytor. Med en enda beröringsyta kan du tända och släcka lampan och ändra ljusstyrkan. Med den andra beröringsytan kan ljusfärgen styras kontinuerligt från varmvitt till kallt universellt vitt med hjälp av den integrerade CCT-tekniken. Tack vare minnesfunktionen sparas den senaste inställningen och kan därför återkallas när du slår på. Höjden kan justeras från 100 cm till 180 cm med några få steg. Längden kan justeras från 120 cm till 179 cm.
 • Design vägglampa antracit inkl. LED - Vasso tres

  Design vägglampa antracit inkl. LED - Vasso tres
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable Letar du fortfarande efter en modern vägglampa för din ytterdörr? Eller på baksidan av ditt hus? Då är denna Vasso tres exakt vad du letar efter. Denna vägglampa ger en bra ljuseffekt på väggen tack vare den integrerade lysdioden på insidan av lampan. En riktig atmosfärsmaker på kvällen! Utomhuslampan är gjord av rostfritt stål i en antracitfärg: en snygg bläckfångare. Den integrerade lysdioden har 160 lumen och 3000 Kelvin. Obs! Den här lampan är inte dimbar. Med 25.000 brinnande timmar kan det skina för dig i många, många år! Tack vare IP-värdet på IP54 är det helt vattenbeständigt. En idealisk lampa för utsidan. Den har en längd av 22 cm. Monteringsplattan för väggen har en längd av 11,5 cm. Lampans bredd är 13 cm. 220 mm x 130 mm x 60 mm
 • Designbordslampa stål inkl LED och touchdimmer - Paulina

  Designbordslampa stål inkl LED och touchdimmer - Paulina
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Lamp includes a dimmer, With touch function, Cord and plug included Vi är kär i denna Paulina! En supersnygg bordslampa som passar in i en elegant och elegant inredning. Lampan har en total höjd på 47 cm. Varan levereras med en sladd och kontakt, vars längd är 160 cm. Lampans bas har en diameter på 13 cm. En lampa som håller upp till 20 000 brinntimmar under lång tid. Denna Paulina har två ljuspunkter med integrerad LED. Med 580 lumen och 3000 Kelvin ger det starkt vitt ljus i hela din inredning. Praktiskt att använda som en funktionell läslampa, till exempel. Du kan dimma den med en touchdimmer på armaturen. Den har tre lägen: den går från funktionellt arbetsljus till stämningsbelysning på nolltid! Så njut av Paulina i varje situation. Gå snygg med denna bordslampa på ditt kontor eller vardagsrum!
 • Design bordslampa rostbrun inkl LED och dimmer - Belinda

  Design bordslampa rostbrun inkl LED och dimmer - Belinda
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Lamp includes a dimmer, Cord and plug included Ta in en vacker design i ditt hem med bordslampan Belinda. Denna lampa är gjord av aluminium med stål och finish i rostbrunt. Den har en organisk form som omedelbart väcker uppmärksamhet i rummet. Belinda har en höjd på 38,5 cm, en längd på 17 cm och en bredd på 15 cm. Foten har en diameter på 15 cm och en höjd på 0,3 cm. Bordslampan levereras med sladd (170 cm) och stickpropp. Bordslampan har ej utbytbar LED-belysning. Denna har en ljuseffekt på 1375 lumen och 3 000 Kelvin. Detta gör den till ett riktigt kraftpaket! Lampan är dimbar med strömbrytaren på sladden. I genomsnitt håller lampan cirka 25 000 brinntimmar. Klä upp ditt vardagsrum, sovrum eller matsal med bordslampa Belinda. 170 mm x 150 mm x 385 mm
 • Bordslampa 'Belinda' Moderna stål/polyester - LED inkluderat / Inomhus

  Bordslampa 'Belinda' Moderna stål/polyester - LED inkluderat / Inomhus
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Lamp includes a dimmer, Cord and plug included Belinda är en modern bordslampa som passar in i alla snygga interiörer. Den har en längd på 32 cm, en bredd på 12,5 cm och en höjd på 33,5 cm. Basen har en diameter på 17 cm. Sladden har en längd på 180 cm. Lampan har integrerad LED vilket gör den mycket energieffektiv. I genomsnitt varar belysningen 25 000 brinntimmar. Det lyser vitt ljus genom din inre tack vare 2400 Lumen och 3000 Kelvin. Du kan också dimma denna lampa, lampan levereras med en dimmer. Ta med en unik bit till ditt vardagsrum eller sovrum med denna Belinda och dess ovanliga former! 320 mm x 125 mm x 335 mm
 • Paul Neuhaus Contura LED-pendellampa i svart

  Paul Neuhaus Contura LED-pendellampa i svart
  LED pendelarmatur Contura - en dekorativ ljuskälla för matbordet Contura är en LED-pendelarmatur av speciellt slag, eftersom den kan dekoreras effektivt med små föremål och kan omplaceras om och om igen. Den rektangulära skärmen, som är formad som en lång kub, är endast stängd i botten, där föremål kan placeras. Varmvita lysdioder är installerade i de övre, horisontella stöttorna och lyser nedåt. En integrerad touchdimmer gör det möjligt att växla i tre ljusstyrkor, och den valda ljusstyrkan sparas tack vare minnesfunktionen till nästa gång den slås på. Contura är en armatur som sticker ut överallt och som kan utformas på olika sätt om och om igen.
 • Paul Neuhaus Widow LED-golvlampa med 6 glaskulor

  Paul Neuhaus Widow LED-golvlampa med 6 glaskulor
  LED-golvlampa Widow med sex sfärer av rökgrått glas Widow är en golvlampa som blir ett blickfång i alla rum. Den svarta ramen med rund bas och upprättstående stång delas i det övre området i sex smala armar som förgrenar sig lätt och är olika långa. På var och en av armarna finns en sfär av rökgrått färgat glas. Var och en av de sex sfärerna har ett G9-fäste som endast kan användas för LED-lampor. Matchande G9-lampor (utbytbara) ingår i leveransen.
 • Paul Neuhaus Cara LED-utomhusvägglampa up/down

  Paul Neuhaus Cara LED-utomhusvägglampa up/down
  LED-väggarmatur för utomhusbruk Cara up/down i dubbelskiktsdesign Lampskärmarna på Cara LED-väggarmatur för utomhusbruk, som sitter uppåt och nedåt i den antracitfärgade hållaren, har utformats i en dubbelskiktad design. Medan de inre kuberna är satinerade är de yttre nyanserna transparenta. Resultatet av denna konstruktion är ett mycket behagligt, bländfritt ljus uppåt och nedåt i varm vit ljusfärg och ett modernt utseende. LED-väggarmaturen Cara belyser på ett modernt sätt husentréer, terrasser, loggior och många andra områden i huset och på fastigheten.
 • Paul Neuhaus Eton hänglampa med 4 betongskärmar

  Paul Neuhaus Eton hänglampa med 4 betongskärmar
  Pendelarmatur Eton med fyra cylindriska betongskärmar Fyra långa, cylinderformade skärmar av det trendiga materialet betong hänger från den långa, svartlackerade taklampan på pendellampan Eton. De långa skärmarna är försedda med GU10-uttag, ljuset avges nedåt i en bredare eller smalare strålningsvinkel beroende på ljuskällan, så att den långa pendelarmaturen är idealisk för att belysa ett långt matbord eller en bänk i köket. Betongfärgerna gör armaturen vacker i en modern miljö eller i en industriell design.
 • Paul Neuhaus Helix LED-hänglampa, fjärrkontroll

  Paul Neuhaus Helix LED-hänglampa, fjärrkontroll
  LED-pendellampa Helix med CCT- och RGB-lysdioder och fjärrkontroll Belysningen av den långsträckta LED-pendelarmaturen Helix kan justeras flexibelt och funktionellt, eftersom lampskärmen är utrustad med LED-skivor med CCT-funktion i botten och med RGB-lysdioder som strålar ut i sidled runtomkring. De två ljuskällorna kan tändas och släckas separat med den medföljande fjärrkontrollen. Färgliga accenter sätts av lysdioderna som strålar runt omkring och som kan lysa i en av mer än 16 miljoner färgade ljusfärger, ljuset som strålar nedåt kan ställas in i ljusfärgen varmvitt till universalvitt, belysningen kan dämpas, en nattljusfunktion finns tillgänglig och en RGB-färgförändring av lysdioderna som strålar i sidled kan också väljas. Helix LED-pendellampan i aluminium är utrustad med en minnesfunktion som sparar den valda ljusinställningen.
 • Paul Neuhaus Widow LED-pendellampa med glaskulor

  Paul Neuhaus Widow LED-pendellampa med glaskulor
  LED-pendelarmatur Widow med fem sfäriska skärmar av rökt glas Fem små sfäriska skärmar av rökgrått färgat glas har fästs på den svarta, långa strålen på Widow LED-pendelarmaturen. I var och en av skärmarna finns en LED-lampa med G9-sockel som kan bytas ut. Det vackra utseendet och den varma och behagliga ljuseffekten gör pendellampan till en mysig ljuskälla, särskilt ovanför ett matbord. Lamporna ingår och kan bytas ut. Armaturen är utformad uteslutande för användning av G9 LED-lampor.
 • Paul Neuhaus Contura LED-golvlampa i svart

  Paul Neuhaus Contura LED-golvlampa i svart
  Contura LED-golvlampa i svart, öppen design med två dekorativa hyllor Contura LED-golvlampan är tillverkad av smala metallstänger. I armaturens övre del har två hyllor integrerats, som kan förses med små dekorativa föremål. De lysdioder som är integrerade i stöttorna ovanför sätter dessa i rätt ljus. På så sätt kan golvlampan omformas och dekoreras om och om igen. Contura-golvlampan är utrustad med en touchdimmer som kan användas för att ställa om LED-ljuset till tre ljusstyrkor. Tack vare minnesfunktionen sparas den valda ljusstyrkan till nästa gång den slås på. En armatur som aldrig blir tråkig.
 • LED-pendellampa Alessa med två LED-ringar

  LED-pendellampa Alessa med två LED-ringar
  Alessa LED-hängande ljus med svängbara LED-ringar Denna raffinerade LED-pendellampa erbjuder ett mycket speciellt blickfång i ditt hem tack vare sin snygga design. Utseendet är futuristiskt och elegant samtidigt tack vare de två LED-ringarna. Ljusfärgen (varmvit till universalvit) kan ändras i enlighet med den medföljande fjärrkontrollen. Ljusintensiteten kan också varieras efter behov med hjälp av dimningsfunktionen. På grund av den integrerade minnesfunktionen är den valda inställningen fortfarande tillgänglig nästa gång enheten slås på.
 • Paul Neuhaus Frameless taklampa CCT 100 x 10 cm

  Paul Neuhaus Frameless taklampa CCT 100 x 10 cm
  Vit taklampa Frameless med CCT LED-taklampan Frameless slänger med sin långa, rektangulära form ett kompetent ljus över en bred yta. Den är därför lämplig på kontoret, i köket och bostäder som behöver ljusa accenter. Den fjärrkontroll som ingår underlättar betjäning. Taklampan fästs i taket med ett smidigt element. Detta och den ramlösa designen skapar en lätt, ljus optik. Med CCT-tekniken kan ljuskällan anpassas från varmvitt till dagsljusvitt beroende på situationen. Minnesfunktionen sparar den senaste inställningen På så sätt är de alltid lättillgängliga.
 • Brun designgolvlampa inkl LED och dimmer - Belinda

  Brun designgolvlampa inkl LED och dimmer - Belinda
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Lamp includes a dimmer, Cord and plug included Denna Belinda golvlampa är en riktig blickfång för ditt hem! Med sina organiska former lyckas hon snabbt väcka uppmärksamhet. Golvlampan är gjord av plast och stål och har en brun färg. Den har en diameter på 26 cm och en höjd av 140 cm. Belinda har icke-utbytbar LED-belysning med en effekt på 3000 Kelvin och 3100 lumen. Dess höga ljusstyrka gör den till ett riktigt kraftverk! I genomsnitt håller lampan 25 000 brinntimmar. Lampan är utrustad med en dimmer, så att du skapar extra atmosfär i rummet. Belinda levereras med kabel. Det passar perfekt i arbetsrummet eller kontoret. Denna vackra golvlampa får inte saknas i din designinredning. 26 cm x 140 cm
 • Paul Neuhaus Inigo LED-taklampa, dimbar

  Paul Neuhaus Inigo LED-taklampa, dimbar
  LED-taklampa Inigo av stål LED-taklampan Inigo är ett grafiskt blickfång som är avsedd för en modern inredningar i företagsmiljöer. LED-lampan kompletterar den befintliga stilen som kontrast till mörka golv eller som ett komplement till ljusa möbler. Taklampan är dimbar via väggbrytaren. På så sätt anpassar den sig successivt till olika önskemål. LED-lamporna är integrerade i tre sammankopplade, rektangulära stålramar. I mitten sitter den kvadratiska, och metalliska, takfästet. Med den stålfärgade taklampan i geometrisk optik blir det befintliga ljuskonceptet ett verkligt blickfång.
 • LED-bordslampa Melinda med kabeldimmer

  LED-bordslampa Melinda med kabeldimmer
  Imponerande LED-bordslampa Melinda med kabeldimmer Denna bordslampa är tillverkad av stål och utrustad med en LED-panel. Melinda:s särskilda utformning gör den till ett imponerade blickfång i varje rum och övertygar med en fascinerade ljusupplevelse. Lysdioderna avger varmvitt ljus i en 120-gradig strålvinkel som jämnt och bländfritt sprider sig i rummet. Den inbyggda kabeldimmern möjliggör dessutom individuell justering av ljusintensiteten efter behov. LED-bordslampan Melinda kombinerar modern belysning med en unik design.
 • Paul Neuhaus Eliza LED-taklampa rund

  Paul Neuhaus Eliza LED-taklampa rund
  Rund LED-taklampa Eliza i vitt LED-taklampan Eliza ser väldigt organisk ut tack vare sin runda form. LED-skyltarna ger lampan en modern touch. Den kan därför kombineras väl med nuvarande och ungdomliga livsstilar. LED-taklampan är fäst med ett diskret, osynligt element. Detta ger den en lätthet i beröringen. Armaturen är rund och har en vit ram samt ytterligare LED-cirklar på insidan. De två ljuskällorna kan slås på inomhus, utomhus eller tillsammans. Lysdiodernas livslängd och energieffektivitet kompletterar det harmoniska belysningskonceptet.
 • Paul Neuhaus Frameless taklampa RGBW 60 x 30 cm

  Paul Neuhaus Frameless taklampa RGBW 60 x 30 cm
  Vit taklampa Ramlös med RGBW-LED Frameless LED-taklampa ger optiskt diskret ljus in i hemmet och kontoret. Det vita ljuset är mycket hög kvalitet tack vare RGBW-färgblandning. På grund av minnesfunktionen sparas önskade inställningar och kan enkelt ändras och återkallas. LED-taklampa är rektangulär och vit. Således passar den särskilt bra i moderna och minimalistiska rum, särskilt med metall, sten och ljust trä. Takfästet på den ramlösa lampan är liten och smal, vilket elegant understryker designen. Olika ljusinställningar och manövrering utförs med den medföljande fjärrkontrollen.
 • Paul Neuhaus Eliza LED-taklampa kvadratisk

  Paul Neuhaus Eliza LED-taklampa kvadratisk
  Fyrkantig LED-taklampa Eliza i vitt LED-taklampa Eliza kombinerar önskade egenskaper på ett praktiskt och modernt sätt. De LED-kort som används är mycket energieffektiva och hållbara. Den moderna designen i vitt avrundar lampan och passar bra med nuvarande och minimalistiska levnadsstilar. LED-taklampa består av två LED-kort. Dessa kan slås på och av praktiskt taget individuellt eller tillsammans med en brytare. Det finns en ljuskälla på den yttre ramen på den fyrkantiga lampan. Den andra är integrerad inuti i form av rutor. Det här utseendet ger inte bara rummet den idealiska, individuella belysningen utan förstärker dess stil.
 • Pendellampa Greta med kulskärm, 30 cm

  Pendellampa Greta med kulskärm, 30 cm
  Greta - en pendellampa med en sfärisk nyans med ett vackert mönster, 30 cm Kombinationen av rostbrun lackerad metall på taket och paraplyhållaren och det guldfärgade sfäriska paraplyet med ett vackert, genomskinligt mönster gör Greta-hänglampan till en ljuskälla som inte bara ger mysig belysning utan också blir ett vackert dekorativt element ovan ett bord. Flera lampor - eventuellt i olika storlekar - monterade som en grupp ser också väldigt snygga ut. Kan utrustas med alla typer av ljuskällor med ett E27-uttag, Greta hänglampan kan också användas för att uppnå energibesparande belysning.
 • LED-pendellampa Melinda, 38W, dimbar, stålgrå

  LED-pendellampa Melinda, 38W, dimbar, stålgrå
  LED-pendelarmatur Melinda med Simply Dim - kombinationen av unik design och funktionalitet Melinda är en imponerande pendelarmatur vars stora böjda stålkonstruktion hänger i fyra filigrankablar som leder till den runda takhuven. De fast installerade lysdioderna avger varmvitt ljus som kan justeras individuellt till önskad ljusstyrka. Tack vare funktionen Simply Dim är det möjligt att reglera ljuset steglöst med minnesfunktion. Melinda kombinerar energieffektiv belysning med imponerande design. - effektivt ljusflöde: 2 680 lm
 • Paul Neuhaus Frameless taklampa CCT 30 x 30 cm

  Paul Neuhaus Frameless taklampa CCT 30 x 30 cm
  Vit ramlös taklampa med fjärrkontroll Den ramlösa taklampa från Paul Neuhaus belyser kontors- och privata rum på ett fyrkantigt och luftigt ljus. LED-kortet är energieffektivt, kontrollerbart med fjärrkontroll och kompletterar minimalistisk-moderna inredningsstilar. LED-taklampa är fyrkantig och fästs i taket med ett litet vinkelelement. CCT-tekniken imponerar med ljusstyrning från varmvit till universalvit. Detta skapar ett ljushanteringssystem som passar alla tillfällen. Dessa inställningar kan sparas och öppnas när som helst med hjälp av minnesfunktionen. Lampan är ramlös, vilket kompletterar den enkla designen.
 • LED-taklampa Amara, två kvadrater, svart

  LED-taklampa Amara, två kvadrater, svart
  Amara LED-taklampa bestående av två rutor med infraröd fjärrkontroll Elegant och modern: Amara LED-taklampa är en riktig blickfång i taket. De två rutorna förenas i mitten och bildar en sammanhängande konstruktion i en trendig form. Med den medföljande infraröda fjärrkontrollen kan dimning inte bara utföras enkelt och bekvämt efter behov, utan också reglering av ljusfärgen tack vare den inbyggda CCT-tekniken. Amara ger tillräcklig ljusstyrka och erbjuder en mysig atmosfär genom att fritt ställa in ljusfärgen från varmvit till universalvit. Minnesfunktionen gör att det inställda värdet kan behållas.
 • LED-taklampa Danilo, dimbar via väggbrytare

  LED-taklampa Danilo, dimbar via väggbrytare
  Svepande LED-taklampa Danilo, dimbar via väggbrytare Danilo LED-taklampa är ett ljuselement som passar perfekt in i moderna vardagsrum tack vare de böjda ljuspinnarna. Den varma vita ljusfärgen skapar en mysig atmosfär. Eftersom Danilo har Simply Dim-teknik kan ljusstyrkan regleras med en konventionell väggbrytare. Tack vare omkopplingsförstärkningen för Simply-Dim-drivrutinen kan ljusintensiteten justeras kontinuerligt från 100% ljusstyrka till dunkla 10%. På grund av minnesfunktionen kan önskad ljusstyrka sparas när den stängs av.
 • Liten LED-bordslampa Till med touchdimmer, stål

  Liten LED-bordslampa Till med touchdimmer, stål
  Liten LED-bordslampa Till med en stålfärgad bas Till LED-bordslampa är liten men vacker och har en satinerad glasskärm utan hårda kanter på den stålfärgade lampfoten. En touchdimmer är integrerad i lampans botten. Ljuset kan ställas in på tre nivåer av ljusstyrka genom att röra vid lampans botten. Den lilla LED-bordslampa Till är perfekt som nattduksbordslampa .
 • Paul Neuhaus Inigo LED-golvlampa CCT, 2 lampor

  Paul Neuhaus Inigo LED-golvlampa CCT, 2 lampor
  LED-golvlampa Inigo i stål LED-golvlampan Inigo har en spännande design med geometriska former. Tack vare CCT-tekniken kan ljuset anpassas perfekt till olika situationer och Inigo skapar på så sätt ett runt belysningskoncept för moderna vardagsrum. Två sammanfogade metallramar utgör grunden för LED-belysningselementen. Ramarna är fästa på ett smalt stativ som slutar på en fyrkantig bas. Den LED-golvlampan i stål med två lampor står stabilt. Minnesfunktionen sparar de olika inställningarna. De behöver alltså inte skrivas in om och om igen. Den här lampan är en glädje i vardagen med form och funktion.
 • Funktionell LED-skrivbordslampa Alex

  Funktionell LED-skrivbordslampa Alex
  Alex - en funktionell och flexibel LED-skrivbordslampa Förutom att belysa arbetsområdet med varmt vitt ljus har LED-skrivbordslampa mycket mer att erbjuda. Datum, tid och temperatur visas på displayen längst ner på lampan och området mellan foten och lamphuvud är helt flexibelt så att ljus som alltid i önskat läge kan ge. Dessutom är lampan utrustad med en touchdimmer som kan användas för att reglera ljuset i tre steg.
 • Till - liten LED-bordslampa med mässingsfot

  Till - liten LED-bordslampa med mässingsfot
  Till - vacker LED-bordslampa med touchdimmer Till är en mycket klassiskt designad LED-bordslampa, som består av en rund metallbas med matt mässingsfinish och en elegant glasskärm i rundade former. Lampans bas är också en touchdimmer - ljusstyrkan kan väljas i tre steg genom att röra vid basen med handen. Till är bland annat en idealisk nattduksbordslampa.
 • Design golvlampa svart inkl. LED och dimmer - Krisscross

  Design golvlampa svart inkl. LED och dimmer - Krisscross
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Lamp includes a dimmer, Cord and plug included Letar du efter ett blickfång för vardagsrummet? Då är Krisscross vad du letar efter! Denna design golvlampa väcker snabbt uppmärksamhet i rummet på grund av sin unika form. Eftersom fixturen roteras har den en lekfull ljuseffekt. Krisscross har en total höjd på 156 cm, längd 22 cm och bredd 22 cm. Golvlampan levereras med sladd (150 cm) och kontakt. Krisscross har två ljuspunkter som vardera har en ljuseffekt på 1150 lumen och 3000 Kelvin. Du kan enkelt justera den höga ljusstyrkan med den medföljande dimmern. På så sätt bestämmer du alltid atmosfären i rummet själv! En vacker design för vardagsrummet, kontoret eller sovrummet. Krisscross är ett riktigt tillskott till din interiör! 22 cm x 156 cm
 • Lantlig golvlampa svart med rotting - Treccia

  Lantlig golvlampa svart med rotting - Treccia
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included, Cord and plug included Wow vilken vacker lampa Treccia är! Dess lantliga utseende skapar en mysig atmosfär i huset. Golvlampan är gjord av svart stål med rotting. Treccia har en höjd av 152 cm och en diameter av 39 cm. Du kompletterar golvlampan med en ljuskälla med E27-koppling (max. 60 Watt). Välj en ljuskälla som också ser snygg ut, för du kan se den så bra. Ögat vill också ha något! Treccia levereras med sladd (200 cm) och stickpropp och är dimbar med en extern dimmer. Golvlampan Treccia passar perfekt i sovrummet, vardagsrummet eller kontoret. Eftersom skuggan är halvgjord av rotting och den gör en vågig rörelse får du en lekfull ljuseffekt i rummet. Ge trivsel in i ditt hem med Treccia bordslampa! 39 cm x 152 cm
 • Modern klämlampa svart dimbar inkl LED - Kiril

  Modern klämlampa svart dimbar inkl LED - Kiril
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Lamp includes a dimmer, With touch function, Cord and plug included Få en praktisk klämlampa hem med denna Kiril! Denna lampa är gjord av aluminium med stål och finish i en tidlös svart färg. Den är justerbar och har en maxhöjd på 67 cm, är 36 cm lång och 36 cm bred. Sladden har en längd på 150 cm. Ljuskällan sitter fast i armaturen och kan därför inte bytas ut. Denna ljuskälla håller i 30 000 brinntimmar och är dimbar via touch. Få in en modern klämlampa i ditt hem med denna Kiril! 360 mm x 360 mm x 670 mm
 • Bordslampa mässing inkl LED dimbar med touch - Jano

  Bordslampa mässing inkl LED dimbar med touch - Jano
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Lamp includes a dimmer, With touch function, Cord and plug included Kan din moderna interiör behöva en uppdatering? Då är bordslampan Jano vad du letar efter! Bordslampan är gjord av stål och avslutad i guld med vitt. Lampans LED-belysning är integrerad i armaturen. Lampans totala storlek är 16 cm hög, 12 cm lång och 12 cm bred. Lysdioden förbrukar 5 watt och håller i genomsnitt 25 000 brinntimmar. På grund av den höga ljuseffekten på upp till 580 lumen är bordslampan lämplig för funktionell belysning. Denna lampa kommer med sladd och stickpropp. Sladden är 150 cm lång. Ta in extra atmosfär i ditt hem med pekdimmern. Denna bordslampa kommer med en dimmer. Jano är dimbar, så att du enkelt kan justera atmosfären. Tveka inte längre och gå för Jano!
 • Smart hänglampa mässing 59 cm med fjärrkontroll - Ronith

  Smart hänglampa mässing 59 cm med fjärrkontroll - Ronith
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Lamp includes a dimmer Säger man modern inredning så säger man Ronith! Denna hängande lampa har en gyllene färg och är gjord av stål. Ronith är ett riktigt blickfång för din inredning. Den hängande lampan har ej utbytbar LED-belysning. Hänglampan har en diameter på 59 cm och en höjd på 120 cm. Lysdioden använder 38 watt och håller i genomsnitt 20 000 brinntimmar. Tack vare den höga ljuseffekten på upp till 4570 lumen är den hängande lampan lämplig för funktionell belysning. Denna hänglampa är också smart. Det betyder att den kan fjärrstyras med din smartphone eller smarta hemsystem. Bestäm själv vilken atmosfär du vill skapa genom att dämpa den hängande lampan. Ronith är dimbar i Kelvin mellan 2700 och 5000 Kelvin, dimmer ingår. Du är alltid på rätt plats med Ronith: du vill ha den här hängande lampan i ditt hem, eller hur? 59 cm x 120 cm
 • Bordslampa mörkgrå inkl LED dimbar med touch - Jano

  Bordslampa mörkgrå inkl LED dimbar med touch - Jano
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Lamp includes a dimmer, With touch function, Cord and plug included Bordslampan Jano är en stilren och modern lampa från Paul Neuhaus som passar perfekt i alla rum. Med sitt djup på 12 centimeter, höjden på 16 centimeter och längden på 12 centimeter är Jano en subtil bordslampa. Lampan är gjord av stål och sockeln har en mörkgrå färg. Den opalvita lampskärmen ger Jano ett subtilt men stilrent utseende. Lampan är utrustad med en integrerad LED-lampa som är dimbar med en touchkontroll. LED-lampan gör Jano energieffektiv och har lång livslängd. Komplettera ditt rum med bordslampa Jano!
 • LED-utomhusvägglampa Elsa, IP65, bredd 17,5 cm

  LED-utomhusvägglampa Elsa, IP65, bredd 17,5 cm
  LED-vägglampan Elsa är en attraktiv utomhuslampa som är optimalt skyddad mot vattenstrålar tack vare IP65. Det varmvita ljuset skapar en mysig atmosfär och sänds uppåt och nedåt via de två ljuskällorna. På så sätt kan husfasaderna sättas in på ett skickligt sätt i scenen, samtidigt som de ger ett bra orienteringsljus i mörkret.
 • Modern vägglampa grå inkl LED IP54 - Silly

  Modern vägglampa grå inkl LED IP54 - Silly
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable Silly är en vacker modern vägglampa för utomhusbruk! Med sitt IP-värde på IP54 är den stänksäker, lämplig för utomhusbruk eller i badrummet. Vägglampan är tillverkad i aluminium, vilket säkerställer att den får ett snyggt och modernt utseende. Den har ett djup på 4 cm, en höjd på 8 cm och en längd på 13 cm. Vägglampan har integrerad LED-belysning. Den har en ljuseffekt på 120 lumen och 3 000 Kelvin. I genomsnitt håller vägglampan 20 000 brinntimmar. Vägglampan har 4 ljuspunkter, två upptill och två nertill. Så du har alltid perfekt ljus!
 • Design hänglampa guld 55 cm inkl LED dimbar - Rowan

  Design hänglampa guld 55 cm inkl LED dimbar - Rowan
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Lamp includes a dimmer En riktig designbit hemma med vår Rowan. Kombinationen av guldfinishen och de vita LED -remsorna ger lampan ett mycket unikt utseende. Den har en speciell form och kommer att se bra ut på ditt kontor eller i hallen! Lampan hänger på en total höjd av 120 cm och har en diameter på 55 cm. Den integrerade lysdioden på denna lampa har en lång livslängd på 25 000 brinntimmar. Med 3300 lumen och 3000 Kelvin är det ett riktigt kraftpaket och passar därför perfekt på kontoret eller i arbetsrummet. De som gillar mer atmosfär kan också dämpa denna lampa, Rowan är utrustad med en dimningsfunktion! Letar du efter en riktig blickfångare i ditt hem? Ta sedan in denna Rowan i ditt hem och slutför din inredning! 55 cm x 120 cm
 • Landsbygdens hängande lampa rostbrun 30 cm - Kreta

  Landsbygdens hängande lampa rostbrun 30 cm - Kreta
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Vilken underbar atmosfär maker! Kreta tillhör verkligen i din landsbygds- eller Art Deco-interiör! Den rostbruna färgen i kombination med guld gör den verkligen unik. Lampan har en diameter på 31 cm och den hänger i en höjd av 145 cm. Monteringsplattan har en diameter på 7 cm. Du kan avsluta denna lampa helt med en fin ljuskälla på upp till 60 watt, passande i en E27-armatur. Detta ingår inte men du kan enkelt beställa det i vår webbshop. Denna lampa är dimbar med en extern dimmer (ingår inte). Välj en unik hängande lampa i ditt vardagsrum med denna Kreta! 310 mm x 1450 mm
 • Lantlig bordslampa svart med rotting - Treccia

  Lantlig bordslampa svart med rotting - Treccia
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included, Cord and plug included Wow vilken vacker lampa Treccia är! Dess lantliga utseende skapar en mysig atmosfär i huset. Bordslampan är gjord av svart stål med rotting. Treccia har en höjd av 42 cm och en diameter av 25 cm. Du kompletterar bordslampan med en ljuskälla med E27-koppling (max. 60 Watt). Välj en ljuskälla som också ser snygg ut, för du kan se den så bra. Ögat vill också ha något! Treccia levereras med sladd (150 cm) och stickkontakt och är dimbar med en extern dimmer. Bordslampa Treccia passar perfekt på ditt nattduksbord, sidobord eller kontor. Ge trivsel in i ditt hem med Treccia bordslampa! 25 cm x 42 cm
 • Industriell hänglampa svart med trä 4-ljus - Mediena

  Industriell hänglampa svart med trä 4-ljus - Mediena
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Vilken vacker hängande lampa! Vi är fans av denna Mediena. Genom att kombinera svart stål med trä får lampan ett industriellt utseende. Lampskärmarnas öppna struktur skapar en mysig ljuseffekt i rummet. Mediena har en höjd på 120 cm, längd på 120 cm och en bredd på 30 cm. Sladden har en längd på 110 cm. Du kompletterar Mediena med fyra ljuskällor, vardera med en E27-koppling (max. 60 Watt). Se till att ljuskällan också ser bra ut, eftersom den syns tydligt i fixturen. På så sätt kommer hänglampan ännu bättre till sin rätt! Mediena är dimbar med en extern dimmer, detta ingår inte. Hänglampan är lämplig för vardagsrum, matsal eller kontor. Ett riktigt tillskott till din interiör! 120 cm x 30 cm x 120 cm
 • Justerbar mässingshänglampa dim till varm inkl. LED - Juliet

  Justerbar mässingshänglampa dim till varm inkl. LED - Juliet
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Lamp includes a dimmer, With touch function Juliet är den perfekta hänglampan i ditt moderna kontor, kök eller vardagsrum! Den är vackert färdig i en mässingsfärg vilket gör den väldigt tidlös. Lampan är justerbar i höjd, super praktisk för ovanför matbordet: en minsta höjd av 90 cm och en maximal höjd av 180 cm. Monteringsplattan har en längd på 50,5 cm. Lampans längd är också justerbar: minst 120 cm och max. 179 cm! Lampan har icke-utbytbar LED (integrerad i armaturen). Den har en ljuseffekt på 4950 lumen. Lampan är dimbar i ljusintensitet och ljusfärg med hjälp av pekdämparen på armaturen. Den är dimbar i ljus färg (färgtemperatur): ställ in din Kelvin från 2700 Kelvin (varmvit) till 5000 Kelvin (vit arbetsljus). Tack vare de 25 000 brinntimmarna kan du njuta av Juliet länge. Bestäm din egen atmosfär med denna Juliet! 120 cm x 5.5 cm x 180 cm
 • Modern hängande lampa stål 60 cm inkl LED och dimmer - Belinda

  Modern hängande lampa stål 60 cm inkl LED och dimmer - Belinda
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Lamp includes a dimmer Belinda är en modern hängande lampa som passar in i alla snygga interiörer. Den har en höjd av 130 cm. Lampan i sig har en diameter på 60 cm och monteringsplattan en diameter på 15 cm. Lampan har integrerad LED vilket gör den mycket energieffektiv. I genomsnitt varar belysningen 25 000 brinntimmar. Det lyser vitt ljus genom din interiör tack vare 3795 Lumen och 3000 Kelvin. Perfekt för ovanför ditt skrivbord! Du kan dimma lampan för att göra den extra mysig på kvällen. Dimmern är inbyggd i taklampan. Lampan är dimbar med strömbrytare. När du klickar på lampan kommer lampan direkt att dimma kontinuerligt. Så snart du slår av och på strömbrytaren förblir lampan tänd vid det senast valda dämpningsläget. Ta med en unik bit in i ditt vardagsrum eller kontor med denna Belinda och dess ovanliga former!
 • Design hänglampa silver 72 cm inkl LED dimbar - Rowan

  Design hänglampa silver 72 cm inkl LED dimbar - Rowan
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Lamp includes a dimmer En riktig designpjäs hemma med vår Rowan. Kombinationen av silverfinishen och de vita LED-remsorna ger lampan ett mycket tidlöst utseende. Den har en speciell svängform och kommer att se bra ut på kontoret eller i ditt arbetsrum hemma. Lampan hänger på en total höjd av 120 cm och har en diameter på 72 cm. Den integrerade lysdioden i denna lampa har en lång livslängd på 25 000 brinntimmar. Med 4500 lumen och 3000 Kelvin är det ett riktigt kraftpaket och passar därför perfekt på kontoret eller i arbetsrummet. Den som gillar mer atmosfär kan även dimma denna lampa, Rowan är utrustad med en dimningsfunktion! Gå för ett riktigt blickfång med Rowan. 72 cm x 120 cm
 • Design plafondlamp messing incl. LED en dimmer - Krisscross

  Design plafondlamp messing incl. LED en dimmer - Krisscross
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included
 • Vägglampa rostbrun justerbar med strömbrytare - Kreta

  Vägglampa rostbrun justerbar med strömbrytare - Kreta
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Letar du efter en rustik vägglampa som ger din interiör lite mer djup? Kreta är en lampa som med sin graciösa karaktär passar mycket bra i New Romantics" livsstilstrend. Denna rostbruna vägglampa har en diameter på 17 cm och en höjd på 18 cm. Den sfäriska lampskärmen har ett vackert öppet bearbetat motiv som ger en speciell ljuseffekt. Detta är också justerbart, så att du kan välja var du vill att ljuset ska lysa i din interiör! Vägglampan på Kreta har G9-armatur och levereras utan ljuskälla, så se till att du fortfarande beställer detta (max. 40 watt). Denna Kreta vägglampa är utrustad med en av- och på-brytare på fixturen. Skapa en nationell twist i din interiör! 170 mm x 180 mm"
 • Design hänglampa svart 57 cm dimbar inkl LED - Viola Due

  Design hänglampa svart 57 cm dimbar inkl LED - Viola Due
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Lamp includes a dimmer Få ett riktigt blickfång i ditt hem med denna Viola Due! Denna designlampa är gjord av stål med plast och har en tidlös svart färg. Den har en höjd på 120 cm, en längd på 57 cm och en bredd på 57 cm. Monteringsplattan har en diameter på 15 cm och en höjd på 4 cm. Denna lampa är dimbar med en extern dimmer. Ljuskällan håller i 30 000 brinntimmar och sitter fast i armaturen så den går inte att byta ut. Du kommer garanterat att få in atmosfären i ditt hem med denna Viola Due! 570 mm x 570 mm x 1200 mm
 • Designbordslampa stål inkl. LED och dimmer - Belinda

  Designbordslampa stål inkl. LED och dimmer - Belinda
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Lamp includes a dimmer, Cord and plug included Letar du efter en designbit för ditt hem? Då är Belinda verkligen något för dig! På grund av sina unika former vet hon snabbt hur man lockar uppmärksamhet. Bordslampan är gjord av plast med stål och är grå med vit på insidan. Belinda har en höjd på 40 cm, en längd på 20 cm och en bredd på 15 cm. Lampan har en ljuseffekt på 3000 Kelvin och 1350 lumen. Det höga antalet lumen gör det till ett riktigt kraftverk. I genomsnitt varar Belinda 25 000 brinntimmar. Med den medföljande dimmeren kan ljuset dämpas, så att du kan skapa extra atmosfär. Denna blickfång passar perfekt i vardagsrummet, arbetsrummet eller kontoret. Gå för denna vackra Belinda! 20 cm x 15 cm x 40 cm
 • Smart hänglampa stål 2-ljus med fjärrkontroll - Ronith

  Smart hänglampa stål 2-ljus med fjärrkontroll - Ronith
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Lamp includes a dimmer Kan din moderna interiör behöva en uppdatering? Då är hänglampan Ronith vad du letar efter! Den hängande lampan är tillverkad i aluminium och i stålfärgad finish. Den hängande lampan har ej utbytbar LED-belysning. Ronith har en diameter på 59 cm och en höjd på 200 cm. I snitt håller lysdioden 20 000 brinntimmar. Den hängande lampan förbrukar 56 watt. Tack vare den höga ljuseffekten på upp till 7300 lumen är den hängande lampan lämplig för funktionell belysning. Du behöver inte längre gå upp ur soffan, för Ronith är också smart och kan fjärrstyras med din smartphone eller smarta hemsystem. Behöver du lite mindre ljus? Ronith är dimbar i Kelvin mellan 2700 och 5000 Kelvin, dimmer ingår. Tveka inte längre och gå för Ronith! 59 cm x 200 cm
 • Design hängande lampa svart inkl. LED och dimmer - Krisscross

  Design hängande lampa svart inkl. LED och dimmer - Krisscross
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Lamp includes a dimmer Hänglampa Krisscross är en riktig blickfång för ditt hem! Denna designhängande lampa lockar snabbt uppmärksamhet i rummet på grund av sin unika form. Eftersom armaturen är roterad har den en lekfull ljuseffekt. Hänglampan är tillverkad i plast med aluminium och är klar i svart. Den har en total höjd på 135 cm, en bredd på 21 cm och en längd på 99 cm. Sladden har en längd på 115 cm. Krisscross har icke-utbytbar LED-belysning. Med en ljuseffekt på 1173 lumen och 3000 Kelvin är det ett riktigt kraftverk och ger starkt varmt vitt ljus. Lampan är dimbar med din egen strömbrytare på väggen, med en vridknapp har du alltid den perfekta ljusintensiteten i rummet. Så attraktiv! Hänglampan har i genomsnitt 25 000 brinntimmar. En vacker blickfång för ditt vardagsrum, kontor eller matsal. Krisscross ger ditt hem stil! 99 cm x 21 cm x 135 cm
 • LED-golvlampa Titus, dimbar, mässing matt

  LED-golvlampa Titus, dimbar, mässing matt
  Titus LED-golvlampan skapar en mysig atmosfär i rummet med sitt varmvita ljus. Titus har en modern design och är tillverkad av aluminium och plast. Armaturen är dimbar via en sladdimmer som ingår.
 • LED-hänglampa Titus, Ø 40 cm, mässing matt

  LED-hänglampa Titus, Ø 40 cm, mässing matt
  Titus LED-pendellampa kännetecknas av en enkel, modern exteriör. Det behagliga varmvita ljuset ger en avslappnande ljusatmosfär och är steglöst dimbar via en väggströmbrytare. Den integrerade minnesfunktionen minns den önskade ljusinställningen.
 • LED-golvlampa Troja med läsararm, dimbar, guld

  LED-golvlampa Troja med läsararm, dimbar, guld
  Dimbar LED-golvlampa Troja med justerbar ljusfärg Troja är en tidlöst designad golvlampa med funktionell karaktär och effektiv LED-teknik. Ramen är tillverkad av robust järn. De två lampskärmarna är båda tillverkade av opalglas. Medan den övre ljuskällan fungerar som en strålkastare och lyser upp rummet diskret och utan bländning, ger läsarmen en riktad belysning. Läsarmen kan roteras och svängas så att ljuset kan riktas dit det behövs. LED-golvlampans två ljuskällor kan enkelt styras med hjälp av två strömbrytare. De kan alltså dämpas utan ansträngning och genom att dubbelklicka på respektive strömbrytare växlar man till CCT-läge och ljusfärgen kan justeras från varmvitt till universalvitt. - Minnesfunktion - dimbar via touch dimmer - dubbelklicka på brytarna för att byta från dimläge till CCT-läge
 • LED-bordslampa Bota, dimbar, antracit

  LED-bordslampa Bota, dimbar, antracit
  Bota är en modern LED-bordlampa i tidlös design. Den är tillverkad av robust järn och elegant glas och har en trestegs dimbarhet, som kan justeras med en integrerad touchdimmer.
 • LED-bordslampa Dadoa, dimbar, antracit

  LED-bordslampa Dadoa, dimbar, antracit
  LED-bordslampan Dadoa är tillverkad av järn och glas och har en attraktiv, fyrkantig design som skapar en modern rumseffekt. Dadoa övertygar med en tregradig dimbarhet som enkelt kan justeras med hjälp av en integrerad touchdimmer.
 • LED-utomhusvägglampa Elsa, IP65, bredd 40 cm

  LED-utomhusvägglampa Elsa, IP65, bredd 40 cm
  LED-vägglampan Elsa är en attraktiv utomhuslampa som är optimalt skyddad mot vattenstrålar tack vare IP65. Det varmvita ljuset skapar en mysig atmosfär och sänds uppåt och nedåt via de två ljuskällorna. På så sätt kan husfasaderna sättas in på ett skickligt sätt i scenen, samtidigt som de ger ett bra orienteringsljus i mörkret.
 • LED-bordslampa Dodoa, dimbar, stålfärgad

  LED-bordslampa Dodoa, dimbar, stålfärgad
  LED-bordslampan Dadoa är tillverkad av järn och glas och har en attraktiv, fyrkantig design som skapar en modern rumseffekt. Dadoa övertygar med en tregradig dimbarhet som enkelt kan justeras med hjälp av en integrerad touchdimmer.
 • Hänglampa Shitake, 1 lampa, bärnsten

  Hänglampa Shitake, 1 lampa, bärnsten
  Pendellampan Shitake är tillverkad av högkvalitativt järn och glas, vilket förfinar den moderna designen. Den runda glasskärmen lyser upp rummet på ett behagligt sätt och skapar en avslappnande atmosfär.