Paul Neuhaus lampor

Paul Neuhaus är ett varumärke som ingår i Neuhaus Lighting Group tillsammans med Leuchten Direkt och Q. Märket lanserades redan 1962 och har haft många framgångsrika produkter för belysning av vardagsrum. Att få teknik, formgivning och rimligt pris att gå ihop har varit ett av Paul Neuhaus fokus genom åren.

Belysning hos Paul Neuhaus återförsäljare online

 • Med blomsterdekor - 6-lågig. taklampan Greta

  Med blomsterdekor - 6-lågig. taklampan Greta
  Greta - en slingrande framställd 6-lågig taklampa En armatur av stål i rustik rostfärg och sex lampskärmar av hålstansade, gyllene lackerade metallklot - detta är de material som taklampan Greta består av. Den presenteras i floral design och utöver de böjda lamparmarna smyckade med vackra bladrankor. I de sex lampskärmarna strålar i var och en, en G9-halogenlampa (ingår ej), vars ljus endast tränger ut genom urstansningarna i metallen och därför skapar ett intressant ljus- och skuggspel i taket. Dimras via fastighetens elinstallation.
 • Champagnefärgade ljuskronan Gracia

  Champagnefärgade ljuskronan Gracia
  Åttalågiga ljuskronan Gracia i champagnefärg Den klassiskt gestaltade ljuskronan Gracia imponerar med den vackra färgsättningen i champagnefärg och det rikliga hänget med slipade glasdroppar. De glänsande ljusklämmorna bildar en effektfull kontrast till det champagnefärgade glaset. Ljuskronan Gracia med en diameter på 71 cm kan användas över ett matbord, men är också elegant och ädel i en större entréhall.
 • Greta - en hänglampa med lantlig flair

  Greta - en hänglampa med lantlig flair
  Greta - en hänglampa i vacker färgkombination Stål i rostnyans och guldfärgad lampskärm ger, med hänglampan Greta, en vacker kombination, som är hemtrevlig och kan integreras med naturträ på ett utmärkt sätt i den lantligt-moderna inredningsstilen. De fem skärmarna som sitter jämnt fördelade på den 132 cm stången, vilken består av metall med utstansningar och är lackerad i guldfärg. G9-halogenlampans ljus strålar fritt genom dessa utstansningar, så att en intressant ljuseffekt uppstår. Lampor medföljer ej.
 • Stjärnhimmelsmodulen Universe med fjärrkontroll

  Stjärnhimmelsmodulen Universe med fjärrkontroll
  Gnistrande stjärnhimmelsmodulen Universe Master, utvidgningsbar Med stjärnhimmelsmodulen Universe kan illusionen av en perfekt stjärnhimmel trollas fram i taket eller på väggen. En Universe Master-modul med fjärrstyrning kan utvidgas med så många Slav-moduler man önskar, så att både små, stora och grandiosa glittrande ytor sammanfogas. Master-modulen levereras inklusive fjärrkontroll, med vilken den med utvidgningspanelerna kan kopplas i två lägen: I läge 1 lyser panelen varmvitt (2 700 K) och når en ljusstyrka på 500 lumen, i läge 2 glimmar modulen endast kort i ljusfärgen universalvitt (4 000 K) med en ljusstyrka på 100 lumen, varigenom den perfekta illusionen av en nattlig stjärnhimmel uppstår. På Master-modulen med styrning kan efter önskemål många slav-utvidgningsmoduler (se tillbehör) anslutas, då de är utrustade med en 50 cm lång anslutningskabel. Installationen är okomplicerad vid underkonstruktionen i taket och enkel ledningsdragning mellan modulerna (kabeln är färgkodad för enkel anslutning). Skyddshöljet klipps till efter ledningsdragningen på underkonstruktionen och hålls fast med hjälp av magnetism, dessutom sökras den med en säkerhetsskruv.
 • Plafond 'Kreta' Art Déco brunrost/rotting - Passande för LED / Inomhus

  Plafond 'Kreta' Art Déco brunrost/rotting - Passande för LED / Inomhus
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Letar du efter en vacker taklampa som ger din interiör mer djup? Kreta är en lampa med sin graciösa karaktär som passar mycket bra inom livsstilstrenden 'New Romantics'. Lampan har en höjd av 16 cm, en längd på 72 cm och en bredd av 42 cm. Du gör Kreta komplett med 4 fina ljuskällor med högst 40 watt vardera, passande i en G9-armatur. Dessa måste fortfarande beställas separat. Denna lampa är dimbar (dimmer ingår ej). Skapa en nationell twist i din interiör! 720 mm x 420 mm x 160 mm
 • LED-pendellampa Melinda, 30W, dimbar, stålgrå

  LED-pendellampa Melinda, 30W, dimbar, stålgrå
  Dynamisk LED-pendellampa Melinda med ”simply dim”-funktion Pendellampan Melinda är inte bara modern och effektiv belysning, tack vare ett integrerat LED-kretskort, utan med sin dynamiska formgivning även ett blickfång i modernt inredda rum. Den består helt och hållet av stål och hänger i tre vajrar som leder till den runda takkåpan. De fast integrerade lysdioderna avger varmvitt ljus bländfritt och kan dimras steglöst till önskad ljusstyrka tack vare ”simply dim”-funktionen. Effektivt ljusflöde: 2 050 lm
 • Tvålågiga bordslampan Greta

  Tvålågiga bordslampan Greta
  Rostfärgade bordslampan Greta med klotskärmar Medan bordslampan Gretas fot och stänger är tillverkade av stål och presenterad i rustik rostfärg, består de båda klotformade skärmarna av guldfärgat lackerad metall som över hela ytan är försedd med organiskt utformade utstansningar. Då ljuset bara kan tränga ut genom dessa utstansningar uppstår ett intressant ljus- och skuggspel kring skärmen och en speciell ljusverkan. Bordslampan är bestyckad med G9-halogenlampor (ingår ej), som väljs ur tillbehör och kan beställas på samma gång. Strömbrytaren har placerats på elkabeln.
 • Klassiska LED-bordslampan Pino, antikmässing

  Klassiska LED-bordslampan Pino, antikmässing
  Kan dimras i 3 steg – klassiska LED-bordslampan Pino Klassisk i form och färg och energibesparande och flexibel i belysningen - det är LED-bordslampan Pino av stål med antikmässingfärgad finish och en skärm i satinerat glas. Den övre delen av länkningen är flexibel så att skärmen och därmed också ljusskenet kan ställas in. I foten sitter en inbyggd 3-stegs-touchdimmer. G9-LED-lampa ingår i leveransen.
 • Elegant golvlampa ABUJA

  Elegant golvlampa ABUJA
  Elegant golvlampa ABUJA Golvlamapn ABUJA kombinerar afrikansk design och modern stil. Armaturen imponerar med en icke iögonfallande elegans som understryks av färgglada kontraster. Den ljusa lampskärmen skapar ett mjukt ljus som garanterar en avslappnad atmosfär. Golvlampan är handgjort och kan med fördel användas med lågenergilampor. Den är utrustad med en dragströmbrytare. Kabelns längd är 2 m.
 • Modern golvlampa stål inkl LED och dimmer - Belinda

  Modern golvlampa stål inkl LED och dimmer - Belinda
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Lamp includes a dimmer, Cord and plug included Belinda är en modern golvlampa som passar in i alla snygga interiörer. Den har en höjd av 142,5 cm. Varan levereras med en sladd och kontakt, vars längd är 210 cm. Foten har en diameter på 23 cm. Lampan har integrerad LED, vilket gör den mycket energieffektiv (ej utbytbar). I genomsnitt håller lampan 25 000 brinntimmar. Det lyser funktionellt vitt ljus tack vare 3100 lumen och 3000 Kelvin. En perfekt lampa på kontoret eller i hallen som blickfång. Lyckligtvis kan du också dimma denna lampa med den medföljande dimmeren på strömbrytaren. På så sätt skapar du en mysig atmosfär på kvällen! Ta med en unik bit in i ditt hem med denna Belinda och dess ovanliga former.
 • LED-taklampa Inigo 2 lampor längd 113,2 cm

  LED-taklampa Inigo 2 lampor längd 113,2 cm
  LED-taklampa Inigo med två rektangulära ljuselement Inte bara effekten, som LED-taklampan Inigo med 2 lampor har med sitt utseende, är mycket modern, utan även ljustekniken som integrerades. De energisnåla lysdioderna avger mjukt, varmvitt ljus, vars ljusstyrka kan justeras efter behag med hjälp av en vanlig väggbrytare. Utrustad med minnesfunktion: Efter lampan har varit släckt, tänds den igen med samma inställningar. Du behöver alltså inte varje gång på nytt välja din föredragna ljusstämning.
 • Pino - en klassisk bordslampa med LED-ljuskälla

  Pino - en klassisk bordslampa med LED-ljuskälla
  Pino - LED-bordslampa med touchdimmer i 3 steg Medan LED-bordslampans design är klassiskt hållen är ljustekniken modern och tidsenlig, då bordslampan levereras med en G9-LED-ljuskälla, så att den kännetecknas av en mycket låg energiförbrukning och extremt lång livslängd. I foten av stål finns en 3-stegs touchdimmer inbyggd som vid sidan av det ställbara lamphuvudet erbjuder ytterligare flexibilitet.
 • Plafond 'Kreta' Art Déco brunrost/metall - Passande för LED / Inomhus

  Plafond 'Kreta' Art Déco brunrost/metall - Passande för LED / Inomhus
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Letar du efter en vacker taklampa som ger din interiör mer djup? Kreta är en lampa med sin graciösa karaktär som passar mycket bra inom livsstilstrenden 'New Romantics'. Lampan har en höjd av 47 cm, en längd på 27 cm och en bredd på 27 cm. Du gör Kreta komplett med 5 fina ljuskällor med högst 40 watt vardera, passande i en G9-armatur. Dessa måste fortfarande beställas separat. Denna lampa är dimbar (dimmer ingår ej). Skapa en nationell twist i din interiör! 270 mm x 270 mm x 470 mm
 • Elegent golvlampa Mani med dragströmbrytare

  Elegent golvlampa Mani med dragströmbrytare
  Golvlampa Mani med halvcirkelformad stomme och marmorfot Denna typ av golvlampa ser man ofta i form av extrabelysning i vardagsrummet som också används som huvudbelysning. Den böjda armen/stommen ger armaturen en svängfull design och gör att armaturen passar perfekt att placera bakom t.ex. soffan (belyser då både soffa och soffbord). Den halvklotformade skärmen består av robust akryl och kompletterar helhetsbilden. Strömbrytaren sitter på kabeln. Kabelns längd är 2 m.
 • 3-stegs dimbara LED-bordslampan Tyra

  3-stegs dimbara LED-bordslampan Tyra
  Smala LED-bordslampan Tyra med touchdimmer Den med en diameter på 11 cm mycket smalt gestaltade LED-bordslampan Tyra sörjer för extra-belysning i sovrummet, vardagsrummet eller i hallen, vilket strålar genom den satinerade glasskärmen utan att blända. Ljusstyrkan kan ställas in med den 3-stegs-touchdimmer som finns inbyggd i foten. Bordslampan Tyra levereras inklusive ljuskälla med G9-fattning.
 • Sexlågiga LED-taklampan Inigo

  Sexlågiga LED-taklampan Inigo
  Dimbara LED-taklampan Inigo med modernt utseende Vid sidan om det moderna utseendet, som skapas genom den fyrkantiga lampskärmen, imponerar LED-taklampan Inigo med sin funktionalitet. Denna består i att de sex lamphuvudena vid sidan av de båda vridbara lamparmarna, kan justeras individuellt. På så sätt är en omfattande belysning möjlig vilket är en stor fördel i större utrymmen. Genom den framgångsrika färgkombinationen i de förnicklade och kromglänsande metallelementen uppstår en synnerligen elegant ljusbild. De i lamphuvudet integrerade LED:ernas ger med cirka 3 000 kelvin och totalt 2 580 lumen en varmvit och mycket ljusstark belysning. - dimbar via GIRA 30700, Berker 2874 och Jung 225 TDE
 • Harmoniskt gestaltad taklampan Greta, 5-lågig

  Harmoniskt gestaltad taklampan Greta, 5-lågig
  Harmoniskt gestaltad taklampan Greta I hörnen och i mitten av den fyrkantiga takkåpan har de klotformade lampskärmarna fästs i olika höjder på styva metallstänger. Den harmoniska kombinationen av rostfärgade metall i takkåpa och stänger och guldfärgslackerade klotskärmar ger taklampan en aning rustik charm och gör den till ett dekorativt ljuselement för många områden i våningen - vare sig det är i vardagsrummet eller i hallen. Även ljuseffekten är speciell, då halogenlamporna i skärmarna (medföljer ej) bara släpper igenom ljus i urstansningarna i skärmarna och låter den gyllene ytan skimra glansfullt.
 • Slående vackra taklampan Greta, 9-lågig

  Slående vackra taklampan Greta, 9-lågig
  Greta - en niolågig taklampa som faller en i ögat Nio klotformade skärmar av urstansad metall med vackra mönster och guldfärgad lackering är jämnt fördelade på styva armar i olika höjd vilka hänger från en fyrkantig takkåpa. En skärm finns direkt fastsatt i mitten av den rostfärgat gestaltade takkåpan. Även lamparmarna är rostfärgade varigenom en vacker kontrast uppstår till skärmarna och klotskärmarna kommer till hela sin rätt på ett särskilt vackert sätt. Även taklampans ljuseffekt är speciell, då skärmarna bara släpper igenom ljus genom urstansningarna. Taklampan Greta kan dimras med en extern dimmer (t.ex. vägg-vriddimmer) eller genom fastighetsinstallationens dimmer. Dimmer och ljuskällor ingår inte i leveransen.
 • Universe stjärnhimmel-utvidgningsmodul slav

  Universe stjärnhimmel-utvidgningsmodul slav
  Gnistrande stjärnhimmel-utvidgningsmodul Universe Slave Med ett valfritt antal Universe Slave stjärnhimmel-utvidgningsmodul låter sig Mastermodulen utvidgas, så att den perfekta illusionen av en liten eller stor stjärnhimmel kan skapas i taket. Modulen är försedd med en 50 cm lång kabel för anslutning till ytterligare moduler. Både ledningsdragning och installationen framstår som mycket enkel. Underlaget monteras i taket, därefter görs dragningen av den färgkodade kabeln och sedan trycks höljet fast i underlaget, där det hålls fast med magnetisk hjälp. Som säkring fästs den med en skruv per modul. För att driva dessa utvidgningsmoduler Universe Slave krävs absolut en mastermodul. Styrningen utförs med hjälp av den fjärrkontroll som levereras tillsammans med Mastermodulen, och som kan kopplas om mellan två lägen: Läge 1 - varmvitt ljus (2 700 K) 500 lumen Läge 2 - lätt glimmer i LED-ljuskällorna i ljusfärgen universalvitt (4 000 K) 100 lumen.
 • Mässingsfärgade LED-bordslampan Pino med dimmer

  Mässingsfärgade LED-bordslampan Pino med dimmer
  Pino – en klassisk, dimbar LED-bordslampa Mässingsfärgad metall och vitt satinerat glas - det är materialen av vilka den klassiskt gestaltade LED-bordslampan Pino har tillverkats. Den levereras inklusive en G9-LED-ljuskälla, vars varmvita ljus kan varieras med hjälp av 3-stegs touchdimmern som finns inbyggd i foten. Lamphuvudet kan, med hjälp av den till hälften flexibla armaturen böjas i önskad riktning.
 • Nevis - modern LED-golvlampa i bladguldslook

  Nevis - modern LED-golvlampa i bladguldslook
  Guldglänsande LED-golvlampan Nevis Ett ädelt dekorationselement och samtidigt en hemtrevlig, indirekt tilläggsbelysning - detta är LED-golvlampan Nevis, som består av tre metallelement. Från den fyrkantiga, platta lampfoten sticker två långa lätt böjda metallelement i ädel bladguldsoptik upp. Bakom den främre, smala metallen sitter en varmvit LED-panel inbyggd, som strålar mot den bakre metallytan. Därifrån reflekteras ljuset i en varm ton tillbaka in i rummet och skapar en mycket angenäm, indirekt belysning. Lampan är utrustad med en dragströmbrytare med vilken man bekvämt kan sätta på och stänga av den med foten.
 • Greta - en bordslampa med klotskärm

  Greta - en bordslampa med klotskärm
  Greta - en bordslampa med intressant ljuseffekt Ljuseffekten, som den lilla bordslampan Greta skapar på ytan under och omkring den, är unik. Den klotformade skärmen som sitter på stålfoten i rostnyans, består av metall, som nätformad bearbetad med utstansningar och lackerad i guldnyanser. Endast genom de organiskt formade urtagen tränger halogenlampans ljus ut, så att en effektfull ljus- och skuggbild uppstår. Bordslampan Greta hanteras med strömbrytaren som integrerats i kabeln.
 • Lilla vägglampan Greta med vippströmbrytare

  Lilla vägglampan Greta med vippströmbrytare
  Enlågiga vägglampan Greta med strömbrytare Stålarmaturens rostfärg och guldlackeringen på de genombrutet stansade metallskärmar i form av klot ingår i en harmoniskt bindning hos vägglampan Greta. Det är dock inte bara utseendet utan även vägglampans ljuseffekt som är unik, då ljuset från halogenlampan inuti (ingår ej) bara kan tränga ut genom öppningarna i skärmen och kastar därför ett intressant ljus- och skuggspel på väggen. Vägglampan Greta är utrustad med en vippströmbrytare på det runda väggfästet. Skärmen är svängbar.
 • Modern hänglykta WOMBLE 30 cm

  Modern hänglykta WOMBLE 30 cm
  Ballong-hänglykta WOMBLE Hänglyktans design är absolut trendig. Den runda, flätade lampkroppen kommer att bli effektfullt blickfång i tidsenligt inredda rum. WOMBLE sörjer för en fascinerande belysning när den är tänd.
 • Floralt gestaltad taklampan Greta, 4-lågig

  Floralt gestaltad taklampan Greta, 4-lågig
  Greta - en fyrlågig taklampa med florala element I harmonisk färgkombination är taklampan Greta tillverkad av stål med en finish i rostfärg och gyllene lackerad metall och enkelt blommig. På så sätt rankar sig inte bara lamparmarna i spiralform från takkåpan och utåt, utan även med två rankor med vackra blad längst ut. De klotformade lampskärmarna består av metall som är försedd med vackra utstansade mönster. Ett unikt ljusspel uppstår med taklampan Greta både i taket och i rummet, då ljuset bara kan tränga ut genom urstansningarna i skärmarna. Därigenom uppstår en effektfull ljus- och skuggbild.
 • Plafond 'Kreta' Art Déco brunrost/metall - Passande för LED / Inomhus

  Plafond 'Kreta' Art Déco brunrost/metall - Passande för LED / Inomhus
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Letar du efter en vacker taklampa som ger din interiör mer djup? Kreta är en lampa med sin graciösa karaktär som passar mycket bra inom livsstilstrenden 'New Romantics'. Lampan har en höjd av 14,5 cm, en längd på 65 cm och en bredd på 65 cm. Monteringsplattan har en diameter på 10 cm. Du gör Kreta komplett med 6 fina ljuskällor med högst 40 watt vardera, passande i en G9-armatur. Dessa måste fortfarande beställas separat. Denna lampa är dimbar (dimmer ingår ej). Skapa en nationell twist i din interiör! 650 mm x 650 mm x 145 mm
 • LED-taklampa Inigo, 110 cm

  LED-taklampa Inigo, 110 cm
  Klart strukturerade LED-taklampan Inigo Som en smal rektangel med en längd på 110 cm och en bredd på endast 10 cm visar sig LED-taklampan Inigo under taket över rummet. Den får, på grund av sin renordlade design, uppmärksamhet även när den är släckt. Om belysningen sedan tänds, lyser den upp sin omgivning på ett stort område med ett mjukt ljus. Detta möjliggörs genom de fyra inbyggda LED-panelerna (2 x 19 W, 2 x 1,4 W). På så sätt uppstår en stämning i rummet där man mår bra.
 • LED-taklampa Nevis, rund, Ø 50 cm, brun-guld

  LED-taklampa Nevis, rund, Ø 50 cm, brun-guld
  Nevis – stor LED-taklampa som är dimbar via strömbrytaren Redan släckt är LED-taklampan Nevis med en diameter på 50 cm en dekorativ syn, eftersom den består av en rund takplatta med ädel yta i bladguld och två halvrunda metallelement med rostfärgad lackering som monterades med ett litet avstånd på den runda plattan. På baksidan av dessa bruna element monterades varmvita lysdioder som avger ljuset indirekt och reflekteras i den gyllene ytan. Lampans ljusintensitet kan ändras med hjälp av en speciell teknik (simplydim). Denna teknologi möjliggör en justering av ljuset med hjälp av en befintlig standardströmbrytare, utan att en extra dimmer behöver installeras. Lampan dimras genom att tända den inom 3 sekunder efter att den har släckts. Ljusstyrkan dimras nu från 100 % till 10 % och sedan upp till 100 % igen. Så fort du når passande ljusstyrka, kan du spara denna genom att släcka lampan. Tänds lampan, lyser den sedan alltid med den valda ljusstyrkan.
 • LED-taklampa Inigo med 4 lampor – avlång

  LED-taklampa Inigo med 4 lampor – avlång
  Geometrisk LED-taklampa Inigo – dimbar via väggbrytare Fyra kvadratiska LED-element sörjer för att den kvadratiska taklampan Inigo omedelbart drar alla blickar till sig. Den komplexa konstruktionen med respektive två lampor är en fest för alla sinnen. Den tidlöst klassiska ståldesignen ger den minimalistiska lampan dessutom ett elegant utseende. Taklampan med fyra lampor är dessutom utrustad med den praktiska simplydim-funktionen. Med hjälp av denna kan ljuseffekten justeras individuellt via en väggbrytare. Den dimbara lampan kan dessutom imponera på den nya ägaren med en praktisk minnesfunktion. Den som vill skapa en imponerade ljusstämning i hemmet och vill ha ett modernt belysningsobjekt i stål i taket kommer garanterat att tycka om lampan Inigo.
 • Adali LED-taklampa, dimbar med strömbrytaren

  Adali LED-taklampa, dimbar med strömbrytaren
  Adali - en LED-taklampa som dimras med strömbrytaren Tre runda ljuselement, ett direkt på den runda ståltakkåpan med förkormad dekorativ kant, de båda andra är monterade på olika höjder med ett visst avstånd under denna – detta är LED-taklampan Adali, som lyser upp alla rum med varmvitt ljus och en ljusstyrka på totalt 3 900 lumen. Speciellt med den här LED-taklampan är att den kan dimras med en vanlig strömbrytare. Detta har gjorts möjligt genom att bygga in ett NLG-driftdon i lampan. För att starta dimprocessen tänds lampan och inom 3 sekunder tänds den igen. Nu ändras ljusstyrkan långsamt. I den ljusaste respektive mörkaste inställningen stannar den cirka 2 sekunder i denna inställning för att starta dimfunktionen på nytt. Vid avstängning lagras den önskade ljusstyrkan. Denna ljusstyrka behålls nu permanent med hjälp av minnesfunktionen. Man kan ändra dimprocessen genom att åter starta den.
 • LED-taklampa Inigo 2 lampor längd 53,8 cm

  LED-taklampa Inigo 2 lampor längd 53,8 cm
  LED-taklampa Inigo med två rektangulära ljuselement Inte bara effekten, som LED-taklampan Inigo med 2 lampor har med sitt utseende, är mycket modern, utan även ljustekniken som integrerades. De energisnåla lysdioderna avger mjukt, varmvitt ljus, vars ljusstyrka kan justeras efter behag med hjälp av en vanlig väggbrytare. Utrustad med minnesfunktion: Efter lampan har varit släckt, tänds den igen med samma inställningar. Du behöver alltså inte varje gång på nytt välja din föredragna ljusstämning.
 • Design utomhusvägglampa silver inkl. LED 6 lampor - Dumt

  Design utomhusvägglampa silver inkl. LED 6 lampor - Dumt
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable En attraktiv lampa med en unik design! En supermodern vägglampa utomhus i silver. Lampan har en längd på 17 cm och en höjd av 8 cm. Djupet för denna lampa är 4,5 cm. Monteringsplattan har en längd på 13,5 cm och en bredd på 5 cm. Vår Silly har 6 ljuspunkter som har integrerad LED (ej utbytbar). De har en ljuseffekt på 3000 Kelvin och 510 lumen och ger därför atmosfäriskt varmt vitt ljus. Lampan är färdig så att ljuset lyser upp och ner, vilket ger en fin strykeffekt till dina ytterväggar! Det är en riktig utomhuslampa tack vare rostfritt stål och ett IP-värde på IP54 (stänkskydd). Obs: denna lampa är inte dimbar. Skaffa ett ögonblick vid ytterdörren med Silly.
 • Design golvlampa stål inkl LED - Paulina

  Design golvlampa stål inkl LED - Paulina
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable, Cord and plug included Vi är kära i denna Paulina! En supersnygg golvlampa som passar i alla moderna interiörer. Lampan har en total höjd på 135 cm. Artikeln levereras med en kabel med en längd på 180 cm. Ett perfekt blickfång i ditt vardagsrum eller i din hall. Denna Paulina har två ljuspunkter med integrerad LED. Den har en hög hållbarhet med upp till 20 000 brinntimmar. Med 1050 lumen och 3000 Kelvin ger den starkt vitt ljus i din interiör. Praktisk att använda som funktionell läslampa till exempel. En snygg lampa i alla rum i huset.
 • Golvlampa svart inkl. LED med touchdimmer och läsarm - Hanz

  Golvlampa svart inkl. LED med touchdimmer och läsarm - Hanz
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Lamp includes a dimmer, With touch function, Cord and plug included Golvlampa Hanz är en tidlös design golvlampa som passar din inredning! Eftersom den är tillverkad av stål och färdig i svart, passar den i alla livsstilar. Golvlampan har en total höjd på 193 cm, bredd på 56,5 cm och längd på 57 cm. Lampan har icke-utbytbar LED-belysning. Med en ljuseffekt på 2500 lumen och 3000 Kelvin är det ett riktigt kraftverk! Lampan är dimbar med touchdimmer, så du bestämmer själv ljusstyrkan. Super praktiskt! I genomsnitt håller golvlampan 20000 brinntimmar. Denna artikel levereras med en sladd (200 cm) och en kontakt. Den praktiska läsarmen gör det enkelt att läsa en bok i din lata stol! De två ljuspunkterna kan styras separat från varandra. Designgolvslampan Hanz är precis vad du letar efter! 57 cm x 56.5 cm x 193 cm
 • Paul Neuhaus Frameless taklampa CCT 45x45

  Paul Neuhaus Frameless taklampa CCT 45x45
  Vit taklampa Frameless med CCT-funktion LED-taklampan Frameless är en noggrant utvald kombination av återhållsam optik och högkvalitativ funktion. CCT-tekniken möjliggör ljushantering från varmvitt till universalvitt - för en idealisk integrering i befintliga ljusmiljöer och bästa funktion i olika situationer. LED-taklampan är elegant och minimalistisk och utformad i kvadratisk form utan ram. Ljuskällan avrundar framför allt ljusa kontorskoncept och moderna inredningsstilar på ett bra sätt. De LED-lampor som medföljer är särskilt energisnåla. De önskade inställningarna för olika ljusförhållanden kan lagras i minnesfunktionen. Fjärrkontrollen ingår i leveransomfattningen.
 • Paul Neuhaus Inigo LED-golvlampa CCT, 4 lampor

  Paul Neuhaus Inigo LED-golvlampa CCT, 4 lampor
  Inigo LED-golvlampa i metall Inigo LED-golvlampa med fyra lampor sätter stilistiska detaljer på ett grafiskt koncist sätt. Förutom det speciella utseendet imponerar det med praktiska funktioner för ett framgångsrikt belysningskoncept hemma. golvlampa står stabilt på en kvadratfot. De fyra fyrkantiga metallramarna är draperade ihop på den vinklade lampstativet. Ett LED-kort ingår i varje metallram. Ljuset styrs av fjärrkontrollen enligt dina egna behov. På grund av den innovativa CCT-tekniken täcker ljusområdet spektrumet från varmvit till universalvit. De olika inställningarna kan sparas.
 • Golvlampa 'Kreta' Art Déco brunrost/metall - Passande för LED / Inomhus

  Golvlampa 'Kreta' Art Déco brunrost/metall - Passande för LED / Inomhus
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included, Cord and plug included Letar du efter en vacker golvlampa som ger din interiör den trevliga vridningen? Då är denna Kreta-lampa åt dig! Med sina 6 eleganta ljuspunkter är det en riktig blickfång för din interiör! Lampan har en höjd på 182 cm, en längd på 35 cm och en bredd på 35 cm. Basen har en diameter på 26 cm och en höjd av 4 cm. Sladden har en längd på 180 cm. Du avslutar lampan med 6 ljuskällor med en G9-armatur (max. 40 watt), detta måste fortfarande beställas separat. Lampan är dimbar med en extern dimmer (dimmer ingår ej). Lampan passar perfekt i en Art Deco-lounge eller vardagsrum. Skaffa den här atmosfärskaparen nu och gör din interiör komplett. 350 mm x 350 mm x 1820 mm
 • Vägglampa med strömbrytare 'Belle ' Retro guld - LED inkluderat / Inomhus

  Vägglampa med strömbrytare 'Belle ' Retro guld - LED inkluderat / Inomhus
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable Denna Belle är en perfekt vägglampa för din hall! Passar perfekt i en Art Deco -interiör. Lampan är bekväm att använda på grund av den inbyggda omkopplaren. Vägglampans gyllene finish och ovanliga form ger en extra touch till din vägg! Lampan har ett djup av 9,5 cm och en höjd av 31 cm. Monteringsplattan har en längd på 13 cm och en bredd på 5,5 cm. Belle har icke-utbytbar LED med 480 Lumen och 3000 Kelvin (varmt vitt ljus). Belle vägglampans 25 000 brinnande timmar ger en långvarig atmosfär i huset.
 • Paul Neuhaus Alfred LED-taklampa mässing

  Paul Neuhaus Alfred LED-taklampa mässing
  Mässingsfärgad LED-golvlampa Alfred Den senaste trenden mässing ger LED-uplight-golvlampan Alfred stilsäker belysning. Den klassiska formen är därför mycket utbredd och LED-golvlampan ser tidslös ut. Den kan därför kombineras utan problem. LED-golvlampan är utrustad med en läslampa som å ena sidan kompletterar det indirekta strålkastarljuset och å andra sidan lyser exakt där det behövs. Den huvudsakliga ljuskällan är en öppen lampskärm som är placerad ovanpå och sprider ljus på ett ytligt och mjukt sätt.
 • Modern golvlampa svart inkl. LED och dimmer stativ - Vincent

  Modern golvlampa svart inkl. LED och dimmer stativ - Vincent
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Lamp includes a dimmer, Cord and plug included Vincent är en fin modern golvlampa. Eftersom du kan rotera ljuskällan bestämmer du alltid var ljuset lyser, super praktiskt! Lampan är tillverkad i svart stål med plast. Den har en höjd av 154 cm och en diameter på 45 cm. Sladden har en längd på 200 cm. Vincent har integrerad LED -belysning med en ljuseffekt på mer än 2500 lumen och 3000 Kelvin. Så ett riktigt kraftverk! Lyckligtvis är lampan också dimbar med den medföljande dimmeren. På så sätt bestämmer du alltid atmosfären i rummet själv! I genomsnitt håller LED -lampan 25 000 brinntimmar. Den perfekta golvlampan för vardagsrummet, arbetsrummet eller sovrummet. Alltid önskad atmosfär med moderna Vincent. 45 cm x 154 cm
 • LED-pendellampa Alessa med tre LED-ringar

  LED-pendellampa Alessa med tre LED-ringar
  Futuristisk LED-upphängningslampa Alessa med fjärrkontroll Denna pendellampa är ett fantastiskt ljusobjekt med hemtrevlig karaktär. Tack vare de tre olika LED-ringarna möjliggör lampan god belysning och är en riktig blickfångare. Lysdioderna är integrerade som kontinuerliga remsor på insidan av de spännande inriktade ringarna, varför de också lyser inåt och genererar indirekt ljus, vilket inte bländar och förstärker ljuseffekten, eftersom remsorna belyser varandra. Detta skapar en fin ljuskotte och ljuset sprids i alla riktningar. När den monterades ovanför matbordet skulle den hängande lampan komma till sin rätt. Ljusfärgen kan ställas in var som helst från varmvit till universalvit med den medföljande fjärrkontrollen. En bekväm ljusintensitet kan också justeras för att passa dina egna behov med hjälp av dimningsfunktionen. Med en integrerad minnesfunktion kan den senaste inställningen sparas.
 • LED-pendellampa Melinda, 38W, dimbar, stålgrå

  LED-pendellampa Melinda, 38W, dimbar, stålgrå
  LED-pendellampa Melinda med Simply Dim - kombinationen av unik design och funktionalitet Melinda är en imponerande pendellampa, vars stora böjda stålkonstruktion hänger på fyra filigran rep som leder till den runda taktaket. De permanent installerade lysdioderna avger varmt vitt ljus, som dock kan justeras individuellt till önskad ljusstyrka. Tack vare Simply Dim -funktionen är steglös dimning möjlig med en minnesfunktion. Melinda kombinerar en energieffektiv belysningsupplevelse med en imponerande design. Effektivt armaturljusflöde: 2680 lm
 • Pendellampa Greta med kulskärm, 30 cm

  Pendellampa Greta med kulskärm, 30 cm
  Greta - en pendellampa med en sfärisk nyans med ett vackert mönster, 30 cm Kombinationen av rostbrun lackerad metall på taket och paraplyhållaren och det guldfärgade sfäriska paraplyet med ett vackert, genomskinligt mönster gör Greta-hänglampan till en ljuskälla som inte bara ger mysig belysning utan också blir ett vackert dekorativt element ovan ett bord. Flera lampor - eventuellt i olika storlekar - monterade som en grupp ser också väldigt snygga ut. Kan utrustas med alla typer av ljuskällor med ett E27-uttag, Greta hänglampan kan också användas för att uppnå energibesparande belysning.
 • Paul Neuhaus Frameless taklampa RGBW 60 x 30 cm

  Paul Neuhaus Frameless taklampa RGBW 60 x 30 cm
  Vit taklampa Ramlös med RGBW-LED Frameless LED-taklampa ger optiskt diskret ljus in i hemmet och kontoret. Det vita ljuset är mycket hög kvalitet tack vare RGBW-färgblandning. På grund av minnesfunktionen sparas önskade inställningar och kan enkelt ändras och återkallas. LED-taklampa är rektangulär och vit. Således passar den särskilt bra i moderna och minimalistiska rum, särskilt med metall, sten och ljust trä. Takfästet på den ramlösa lampan är liten och smal, vilket elegant understryker designen. Olika ljusinställningar och manövrering utförs med den medföljande fjärrkontrollen.
 • Pendellampa Greta med kulskärm, 40 cm

  Pendellampa Greta med kulskärm, 40 cm
  Greta - en pendellampa med en sfärisk nyans med ett vackert mönster, 40 cm Kombinationen av rostbrun lackerad metall på taket och paraplyhållaren och det guldfärgade sfäriska paraplyet med ett vackert, genomskinligt mönster gör Greta-hänglampan till en ljuskälla som inte bara ger mysig belysning utan också blir ett vackert dekorativt element ovan ett bord. Flera lampor - eventuellt i olika storlekar - monterade som en grupp ser också väldigt snygga ut. Kan utrustas med alla typer av ljuskällor med ett E27-uttag, Greta hänglampan kan också användas för att uppnå energibesparande belysning.
 • Brun designgolvlampa inkl LED och dimmer - Belinda

  Brun designgolvlampa inkl LED och dimmer - Belinda
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Lamp includes a dimmer, Cord and plug included Denna Belinda golvlampa är en riktig blickfång för ditt hem! Med sina organiska former lyckas hon snabbt väcka uppmärksamhet. Golvlampan är gjord av plast och stål och har en brun färg. Den har en diameter på 26 cm och en höjd av 140 cm. Belinda har icke-utbytbar LED-belysning med en effekt på 3000 Kelvin och 3100 lumen. Dess höga ljusstyrka gör den till ett riktigt kraftverk! I genomsnitt håller lampan 25 000 brinntimmar. Lampan är utrustad med en dimmer, så att du skapar extra atmosfär i rummet. Belinda levereras med kabel. Det passar perfekt i arbetsrummet eller kontoret. Denna vackra golvlampa får inte saknas i din designinredning. 26 cm x 140 cm
 • Paul Neuhaus Frameless taklampa CCT 100 x 10 cm

  Paul Neuhaus Frameless taklampa CCT 100 x 10 cm
  Vit taklampa Frameless med CCT LED-taklampan Frameless slänger med sin långa, rektangulära form ett kompetent ljus över en bred yta. Den är därför lämplig på kontoret, i köket och bostäder som behöver ljusa accenter. Den fjärrkontroll som ingår underlättar betjäning. Taklampan fästs i taket med ett smidigt element. Detta och den ramlösa designen skapar en lätt, ljus optik. Med CCT-tekniken kan ljuskällan anpassas från varmvitt till dagsljusvitt beroende på situationen. Minnesfunktionen sparar den senaste inställningen På så sätt är de alltid lättillgängliga.
 • Industriell golvlampa svart med trä - Krati

  Industriell golvlampa svart med trä - Krati
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included, Cord and plug included Golvlampa Krati är en cool industriell lampa för din interiör! Lampan är gjord av trä med stål och är klar i svart. Krati har en höjd av 152 cm, en längd av 35 cm och en bredd av 35 cm. Denna artikel levereras med sladd och kontakt. Du kompletterar Krati med en ljuskälla med E27-koppling (max. 60 Watt), se till att du beställer den separat. Golvlampan Krati passar perfekt i hörnet av rummet, bredvid soffan eller i sovrummet. En mycket fin industriell golvlampa! 35 cm x 35 cm x 152 cm
 • Paul Neuhaus Contura LED-golvlampa i svart

  Paul Neuhaus Contura LED-golvlampa i svart
  Contura LED-golvlampa i svart, öppen design med två dekorativa hyllor Contura LED-golvlampan är tillverkad av smala metallstänger. I armaturens övre del har två hyllor integrerats, som kan förses med små dekorativa föremål. De lysdioder som är integrerade i stöttorna ovanför sätter dessa i rätt ljus. På så sätt kan golvlampan omformas och dekoreras om och om igen. Contura-golvlampan är utrustad med en touchdimmer som kan användas för att ställa om LED-ljuset till tre ljusstyrkor. Tack vare minnesfunktionen sparas den valda ljusstyrkan till nästa gång den slås på. En armatur som aldrig blir tråkig.
 • Paul Neuhaus Inigo LED-taklampa, dimbar

  Paul Neuhaus Inigo LED-taklampa, dimbar
  LED-taklampa Inigo av stål LED-taklampan Inigo är ett grafiskt blickfång som är avsedd för en modern inredningar i företagsmiljöer. LED-lampan kompletterar den befintliga stilen som kontrast till mörka golv eller som ett komplement till ljusa möbler. Taklampan är dimbar via väggbrytaren. På så sätt anpassar den sig successivt till olika önskemål. LED-lamporna är integrerade i tre sammankopplade, rektangulära stålramar. I mitten sitter den kvadratiska, och metalliska, takfästet. Med den stålfärgade taklampan i geometrisk optik blir det befintliga ljuskonceptet ett verkligt blickfång.
 • LED-taklampa Amara, två kvadrater, svart

  LED-taklampa Amara, två kvadrater, svart
  Amara LED-taklampa bestående av två rutor med infraröd fjärrkontroll Elegant och modern: Amara LED-taklampa är en riktig blickfång i taket. De två rutorna förenas i mitten och bildar en sammanhängande konstruktion i en trendig form. Med den medföljande infraröda fjärrkontrollen kan dimning inte bara utföras enkelt och bekvämt efter behov, utan också reglering av ljusfärgen tack vare den inbyggda CCT-tekniken. Amara ger tillräcklig ljusstyrka och erbjuder en mysig atmosfär genom att fritt ställa in ljusfärgen från varmvit till universalvit. Minnesfunktionen gör att det inställda värdet kan behållas.
 • LED-pendellampa Alessa med två LED-ringar

  LED-pendellampa Alessa med två LED-ringar
  Alessa LED-hängande ljus med svängbara LED-ringar Denna raffinerade LED-pendellampa erbjuder ett mycket speciellt blickfång i ditt hem tack vare sin snygga design. Utseendet är futuristiskt och elegant samtidigt tack vare de två LED-ringarna. Ljusfärgen (varmvit till universalvit) kan ändras i enlighet med den medföljande fjärrkontrollen. Ljusintensiteten kan också varieras efter behov med hjälp av dimningsfunktionen. På grund av den integrerade minnesfunktionen är den valda inställningen fortfarande tillgänglig nästa gång enheten slås på.
 • LED-taklampa Danilo, dimbar via väggbrytare

  LED-taklampa Danilo, dimbar via väggbrytare
  Svepande LED-taklampa Danilo, dimbar via väggbrytare Danilo LED-taklampa är ett ljuselement som passar perfekt in i moderna vardagsrum tack vare de böjda ljuspinnarna. Den varma vita ljusfärgen skapar en mysig atmosfär. Eftersom Danilo har Simply Dim-teknik kan ljusstyrkan regleras med en konventionell väggbrytare. Tack vare omkopplingsförstärkningen för Simply-Dim-drivrutinen kan ljusintensiteten justeras kontinuerligt från 100% ljusstyrka till dunkla 10%. På grund av minnesfunktionen kan önskad ljusstyrka sparas när den stängs av.
 • Paul Neuhaus Frameless taklampa CCT 30 x 30 cm

  Paul Neuhaus Frameless taklampa CCT 30 x 30 cm
  Vit ramlös taklampa med fjärrkontroll Den ramlösa taklampa från Paul Neuhaus belyser kontors- och privata rum på ett fyrkantigt och luftigt ljus. LED-kortet är energieffektivt, kontrollerbart med fjärrkontroll och kompletterar minimalistisk-moderna inredningsstilar. LED-taklampa är fyrkantig och fästs i taket med ett litet vinkelelement. CCT-tekniken imponerar med ljusstyrning från varmvit till universalvit. Detta skapar ett ljushanteringssystem som passar alla tillfällen. Dessa inställningar kan sparas och öppnas när som helst med hjälp av minnesfunktionen. Lampan är ramlös, vilket kompletterar den enkla designen.
 • LED-bordslampa Melinda med kabeldimmer

  LED-bordslampa Melinda med kabeldimmer
  Imponerande LED-bordslampa Melinda med kabeldimmer Denna bordslampa är tillverkad av stål och utrustad med en LED-panel. Melinda:s särskilda utformning gör den till ett imponerade blickfång i varje rum och övertygar med en fascinerade ljusupplevelse. Lysdioderna avger varmvitt ljus i en 120-gradig strålvinkel som jämnt och bländfritt sprider sig i rummet. Den inbyggda kabeldimmern möjliggör dessutom individuell justering av ljusintensiteten efter behov. LED-bordslampan Melinda kombinerar modern belysning med en unik design.
 • Paul Neuhaus Eliza LED-taklampa kvadratisk

  Paul Neuhaus Eliza LED-taklampa kvadratisk
  Fyrkantig LED-taklampa Eliza i vitt LED-taklampa Eliza kombinerar önskade egenskaper på ett praktiskt och modernt sätt. De LED-kort som används är mycket energieffektiva och hållbara. Den moderna designen i vitt avrundar lampan och passar bra med nuvarande och minimalistiska levnadsstilar. LED-taklampa består av två LED-kort. Dessa kan slås på och av praktiskt taget individuellt eller tillsammans med en brytare. Det finns en ljuskälla på den yttre ramen på den fyrkantiga lampan. Den andra är integrerad inuti i form av rutor. Det här utseendet ger inte bara rummet den idealiska, individuella belysningen utan förstärker dess stil.
 • Liten LED-bordslampa Till med touchdimmer, stål

  Liten LED-bordslampa Till med touchdimmer, stål
  Liten LED-bordslampa Till med en stålfärgad bas Till LED-bordslampa är liten men vacker och har en satinerad glasskärm utan hårda kanter på den stålfärgade lampfoten. En touchdimmer är integrerad i lampans botten. Ljuset kan ställas in på tre nivåer av ljusstyrka genom att röra vid lampans botten. Den lilla LED-bordslampa Till är perfekt som nattduksbordslampa .
 • Paul Neuhaus Inigo LED-golvlampa CCT, 2 lampor

  Paul Neuhaus Inigo LED-golvlampa CCT, 2 lampor
  Inigo LED-golvlampa i stål Inigo LED-golvlampa har en spännande design i geometriska former. Med CCT-teknik kan ljuset anpassas perfekt till olika situationer och Inigo skapar därmed ett runt belysningskoncept för moderna bostadsutrymmen. Två kapslade metallramar utgör Basis för LED-belysningselementen. Ramarna är fästa på ett smalt stativ som slutar på en kvadratfot. LED-golvlampa i två flammor av stål är stabil. Minnesfunktionen kommer ihåg de olika inställningarna. Detta innebär att de inte behöver matas in om och om igen. Denna lampa njuter av vardagen med form och funktion.
 • Till - liten LED-bordslampa med mässingsfot

  Till - liten LED-bordslampa med mässingsfot
  Till - vacker LED-bordslampa med touchdimmer Till är en mycket klassiskt designad LED-bordslampa, som består av en rund metallbas med matt mässingsfinish och en elegant glasskärm i rundade former. Lampans bas är också en touchdimmer - ljusstyrkan kan väljas i tre steg genom att röra vid basen med handen. Till är bland annat en idealisk nattduksbordslampa.
 • Paul Neuhaus Eliza LED-taklampa rund

  Paul Neuhaus Eliza LED-taklampa rund
  Rund LED-taklampa Eliza i vitt LED-taklampa Eliza ser väldigt organisk ut på grund av sin runda form. LED-korten ger lampan ett modernt utseende. Det kan därför kombineras bra med nuvarande och ungdomliga livsstil. LED-taklampa är fäst med ett diskret, osynligt element. Detta gör det lätt. Lampan är rund och vit inramad och har ytterligare LED-cirklar på insidan. De två ljuskällorna kan tändas på insidan, utsidan eller tillsammans. Lysdiodernas livslängd och energieffektivitet kompletterar det harmoniska belysningskonceptet.
 • Design golvlampa svart inkl. LED och dimmer - Krisscross

  Design golvlampa svart inkl. LED och dimmer - Krisscross
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Lamp includes a dimmer, Cord and plug included Letar du efter ett blickfång för vardagsrummet? Då är Krisscross vad du letar efter! Denna design golvlampa väcker snabbt uppmärksamhet i rummet på grund av sin unika form. Eftersom fixturen roteras har den en lekfull ljuseffekt. Krisscross har en total höjd på 156 cm, längd 22 cm och bredd 22 cm. Golvlampan levereras med sladd (150 cm) och kontakt. Krisscross har två ljuspunkter som vardera har en ljuseffekt på 1150 lumen och 3000 Kelvin. Du kan enkelt justera den höga ljusstyrkan med den medföljande dimmern. På så sätt bestämmer du alltid atmosfären i rummet själv! En vacker design för vardagsrummet, kontoret eller sovrummet. Krisscross är ett riktigt tillskott till din interiör! 22 cm x 22 cm x 156 cm
 • Lantlig golvlampa svart med rotting - Treccia

  Lantlig golvlampa svart med rotting - Treccia
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included, Cord and plug included Wow vilken vacker lampa Treccia är! Dess lantliga utseende skapar en mysig atmosfär i huset. Golvlampan är gjord av svart stål med rotting. Treccia har en höjd av 152 cm och en diameter av 39 cm. Du kompletterar golvlampan med en ljuskälla med E27-koppling (max. 60 Watt). Välj en ljuskälla som också ser snygg ut, för du kan se den så bra. Ögat vill också ha något! Treccia levereras med sladd (200 cm) och stickpropp och är dimbar med en extern dimmer. Golvlampan Treccia passar perfekt i sovrummet, vardagsrummet eller kontoret. Eftersom skuggan är halvgjord av rotting och den gör en vågig rörelse får du en lekfull ljuseffekt i rummet. Ge trivsel in i ditt hem med Treccia bordslampa! 39 cm x 152 cm
 • Funktionell LED-skrivbordslampa Alex

  Funktionell LED-skrivbordslampa Alex
  Alex - en funktionell och flexibel LED-skrivbordslampa Förutom att belysa arbetsområdet med varmt vitt ljus har LED-skrivbordslampa mycket mer att erbjuda. Datum, tid och temperatur visas på displayen längst ner på lampan och området mellan foten och lamphuvud är helt flexibelt så att ljus som alltid i önskat läge kan ge. Dessutom är lampan utrustad med en touchdimmer som kan användas för att reglera ljuset i tre steg.
 • Lantlig hänglampa trä med vit skärm 3-ljus - Oriana

  Lantlig hänglampa trä med vit skärm 3-ljus - Oriana
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Denna Oriana är ett attraktivt blickfång i ditt hem! Denna hängande lampa är gjord av plast med stål och trä, vars skärm har en vit färg. Den har en höjd på 120 cm, en längd på 100 cm och en bredd på 20 cm. De 3 erforderliga E27 ljuskällorna ingår inte, dessa måste beställas separat. Du kan göra det extra mysigt hemma med en extern dimmer, eftersom denna lampa är dimbar. Välj rätt atmosfär med denna Oriana! 1000 mm x 200 mm x 1200 mm
 • Modern hänglampa mörkgrå inkl LED 2700-5000K - Nikola

  Modern hänglampa mörkgrå inkl LED 2700-5000K - Nikola
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Lamp includes a dimmer, With touch function Ta in den moderna atmosfären i ditt hem med denna Nikola hänglampa. Denna avlånga lampa är gjord av aluminium och är justerbar i höjdled med en lägsta höjd på 120 cm och en maxhöjd på 179 cm. Längden är 179 cm och bredden 5,5 cm. Monteringsplattan är 4 cm hög, 50 cm lång och 5,5 cm bred. Ljuskällan är inte utbytbar och har en genomsnittlig livslängd på 25 000 brinntimmar. Lampan är dimbar och har en touchdimmer ovanpå lampan. På så sätt gör du det extra mysigt hemma! Tack vare pekfunktionen behöver du bara röra lampan för att tända eller släcka den eller för att dämpa den. Få det här riktiga blickfånget hemma och fullända din inredning! 1790 mm x 55 mm x 1200 mm
 • Design vägglampa antracit inkl. LED - Vasso tres

  Design vägglampa antracit inkl. LED - Vasso tres
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable Letar du fortfarande efter en modern vägglampa för din ytterdörr? Eller på baksidan av ditt hus? Då är denna Vasso tres exakt vad du letar efter. Denna vägglampa ger en bra ljuseffekt på väggen tack vare den integrerade lysdioden på insidan av lampan. En riktig atmosfärsmaker på kvällen! Utomhuslampan är gjord av rostfritt stål i en antracitfärg: en snygg bläckfångare. Den integrerade lysdioden har 160 lumen och 3000 Kelvin. Obs! Den här lampan är inte dimbar. Med 25.000 brinnande timmar kan det skina för dig i många, många år! Tack vare IP-värdet på IP54 är det helt vattenbeständigt. En idealisk lampa för utsidan. Den har en längd av 22 cm. Monteringsplattan för väggen har en längd av 11,5 cm. Lampans bredd är 13 cm. 220 mm x 130 mm x 60 mm
 • Justerbar mässingshänglampa dim till varm inkl. LED - Juliet

  Justerbar mässingshänglampa dim till varm inkl. LED - Juliet
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Lamp includes a dimmer, With touch function Juliet är den perfekta hänglampan i ditt moderna kontor, kök eller vardagsrum! Den är vackert färdig i en mässingsfärg vilket gör den väldigt tidlös. Lampan är justerbar i höjd, super praktisk för ovanför matbordet: en minsta höjd av 90 cm och en maximal höjd av 180 cm. Monteringsplattan har en längd på 50,5 cm. Lampans längd är också justerbar: minst 120 cm och max. 179 cm! Lampan har icke-utbytbar LED (integrerad i armaturen). Den har en ljuseffekt på 4950 lumen. Lampan är dimbar i ljusintensitet och ljusfärg med hjälp av pekdämparen på armaturen. Den är dimbar i ljus färg (färgtemperatur): ställ in din Kelvin från 2700 Kelvin (varmvit) till 5000 Kelvin (vit arbetsljus). Tack vare de 25 000 brinntimmarna kan du njuta av Juliet länge. Bestäm din egen atmosfär med denna Juliet! 120 cm x 5.5 cm x 180 cm
 • Industriell hänglampa svart med trä 5-ljus - Rodu

  Industriell hänglampa svart med trä 5-ljus - Rodu
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Wow, vilken cool hängande lampa Rodu är. Det robusta träet ger genast rummet karaktär! Kombinationen av trä med stålfärgat i svart ger lampan en industriell touch. Rodu har en höjd på 120 cm, längd på 100 cm och bredd på 8,5 cm. Sladden har en längd på 80 cm. Du avslutar hänglampan med 5 ljuskällor, som alla har en E27-koppling (max 40 Watt). Glöm inte att beställa dessa också. Lampan är dimbar med en extern dimmer för att skapa extra atmosfär, detta ingår inte. Gå efter ljuskällor som också ser bra ut, eftersom de är så tydliga i fixturen. Rodu är en vacker hängande lampa ovanför matbordet eller konferensbordet och skapar en mysig atmosfär i rummet. Rodu är precis vad du letar efter! 100 cm x 8.5 cm x 120 cm
 • Paul Neuhaus Contura LED-vägglampa i svart

  Paul Neuhaus Contura LED-vägglampa i svart
  LED-vägglampa Contura som öppen kub i svart Contura är en LED-vägglampa och samtidigt en ovanlig dekoration, eftersom man kan placera ett föremål på armaturens undersida, som effektivt iscensätts av ljuset. Varmvita lysdioder i de övre sidoströmmarna lyser nedåt och skapar en mjuk belysning som kan ställas om till tre ljusstyrkor med den integrerade touchdimmern. Armaturen är utrustad med en minnesfunktion som sparar den valda ljusstyrkan.
 • Design tafellamp zwart incl. LED met touch dimmer - Jitske

  Design tafellamp zwart incl. LED met touch dimmer - Jitske
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Lamp includes a dimmer, With touch function 150 mm x 150 mm x 266 mm
 • Modern bordslampa svart dimbar inkl LED - Kiril

  Modern bordslampa svart dimbar inkl LED - Kiril
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Lamp includes a dimmer, With touch function, Cord and plug included Ta in den moderna atmosfären i ditt hem med denna Kiril! Denna bordslampa är gjord av aluminium med stål och är färdig i en tidlös svart färg. Den har en höjd på 59,5 cm, en längd på 39 cm och en bredd på 39 cm. Sladden har en längd på 150 cm. Ljuskällan är integrerad och är därför fixerad i armaturen. Den har en ljusintensitet på 1180 lumen och 3000 Kelvin. Detta gör den perfekt för att läsa tidningen eller på ditt hemmakontor. Denna ljuskälla håller i genomsnitt 30 000 brinntimmar och är dimbar via touchdimmer på lampskärmens ovansida. Komplettera din interiör med denna Kiril bordslampa! 390 mm x 390 mm x 595 mm
 • Industriell hänglampa svart med trä 4-ljus - Mediena

  Industriell hänglampa svart med trä 4-ljus - Mediena
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Vilken vacker hängande lampa! Vi är fans av denna Mediena. Genom att kombinera svart stål med trä får lampan ett industriellt utseende. Lampskärmarnas öppna struktur skapar en mysig ljuseffekt i rummet. Mediena har en höjd på 120 cm, längd på 120 cm och en bredd på 30 cm. Sladden har en längd på 110 cm. Du kompletterar Mediena med fyra ljuskällor, vardera med en E27-koppling (max. 60 Watt). Se till att ljuskällan också ser bra ut, eftersom den syns tydligt i fixturen. På så sätt kommer hänglampan ännu bättre till sin rätt! Mediena är dimbar med en extern dimmer, detta ingår inte. Hänglampan är lämplig för vardagsrum, matsal eller kontor. Ett riktigt tillskott till din interiör! 120 cm x 30 cm x 120 cm
 • Bordslampa 'Belinda' Moderna stål/polyester - LED inkluderat / Inomhus

  Bordslampa 'Belinda' Moderna stål/polyester - LED inkluderat / Inomhus
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Lamp includes a dimmer, Cord and plug included Belinda är en modern bordslampa som passar in i alla snygga interiörer. Den har en längd på 32 cm, en bredd på 12,5 cm och en höjd på 33,5 cm. Basen har en diameter på 17 cm. Sladden har en längd på 180 cm. Lampan har integrerad LED vilket gör den mycket energieffektiv. I genomsnitt varar belysningen 25 000 brinntimmar. Det lyser vitt ljus genom din inre tack vare 2400 Lumen och 3000 Kelvin. Du kan också dimma denna lampa, lampan levereras med en dimmer. Ta med en unik bit till ditt vardagsrum eller sovrum med denna Belinda och dess ovanliga former! 320 mm x 125 mm x 335 mm
 • Paul Neuhaus Martin LED-uplight-golvlampa mässing

  Paul Neuhaus Martin LED-uplight-golvlampa mässing
  Mässingsfärgad LED-uplight-golvlampa Martin med CCT LED-uplight-golvlampa Martin tillhandahåller tidslöst ljus Med sin minimalistiska design i den matta mässingstonen passar den bra till glas och ljust trä. Golvlampan fungerar som kontrast till mörka toner som betong. De genomtänkta tekniska detaljerna ger en idealisk ljusstämning i hemmet. LED-golvlampan är utrustad med en rund fot. Det finns en läslampa på den stång som är fäst vid den. Den övre delen finns den är delade LED-boarden försett med en liten ring och en cirkel som är lätt sammanfogad. Med en knapp kan man dimma uplight-golvlampan och ställa in ljustemperaturen från varmvitt till universalvitt.
 • Lantlig hänglampa svart 48 cm med rotting - Treccia

  Lantlig hänglampa svart 48 cm med rotting - Treccia
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Hänglampan Treccia ger mysighet hemma! Kombinationen av svart stål med rotting ger lampan ett lantligt utseende. Perfekt för din interiör! Hänglampan har en diameter på 48 cm och är justerbar i höjd, max. 120 cm och min. 60 cm. Du kompletterar hänglampan med en ljuskälla med E27-koppling (max 60 Watt). Välj en ljuskälla som också ser snygg ut, för du kan se den så bra. Ögat vill också ha något! Hänglampan kan också dimmas med en extern dimmer, detta ingår inte. Treccia är vacker ovanför matbordet, i vardagsrummet eller kontoret. Lägg till atmosfären i ditt interiör med hänglampan Treccia! 48 cm x 120 cm
 • Lantlig bordslampa trä med vit skärm - Oriana

  Lantlig bordslampa trä med vit skärm - Oriana
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included, Cord and plug included Ge din interiör en lantlig touch med bordslampan Oriana! Denna lampa är gjord av plast med stål och trä, med skärm i beige färg. Den har en diameter på 25 cm och en höjd på 58 cm. Sladden har en längd på 150 cm. Erforderlig E27 ljuskälla ingår inte, den måste beställas separat. Du kan göra det extra mysigt hemma med en extern dimmer, eftersom denna lampa är dimbar. Komplettera din interiör med denna Oriana bordslampa! 250 mm x 580 mm
 • Modern hängande lampa stål 60 cm inkl LED och dimmer - Belinda

  Modern hängande lampa stål 60 cm inkl LED och dimmer - Belinda
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Lamp includes a dimmer Belinda är en modern hängande lampa som passar in i alla snygga interiörer. Den har en höjd av 130 cm. Lampan i sig har en diameter på 60 cm och monteringsplattan en diameter på 15 cm. Lampan har integrerad LED vilket gör den mycket energieffektiv. I genomsnitt varar belysningen 25 000 brinntimmar. Det lyser vitt ljus genom din interiör tack vare 3795 Lumen och 3000 Kelvin. Perfekt för ovanför ditt skrivbord! Du kan dimma lampan för att göra den extra mysig på kvällen. Dimmern är inbyggd i taklampan. Lampan är dimbar med strömbrytare. När du klickar på lampan kommer lampan direkt att dimma kontinuerligt. Så snart du slår av och på strömbrytaren förblir lampan tänd vid det senast valda dämpningsläget. Ta med en unik bit in i ditt vardagsrum eller kontor med denna Belinda och dess ovanliga former!
 • Lantlig hängande lampa svart med rotting 4-ljus - Treccia Pua

  Lantlig hängande lampa svart med rotting 4-ljus - Treccia Pua
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Hänglampan Treccia ger mysighet hemma! Kombinationen av svart stål med rotting och trä ger lampan ett lantligt utseende. Perfekt för din interiör! Hänglampan har en bredd på 20 cm, en längd på 120 cm. Treccia Pua och är justerbar i höjd, minst 80 cm och högst 120 cm. Du kompletterar hänglampan med fyra ljuskällor, vardera med en E27-koppling (max. 60 Watt). Välj fyra ljuskällor som också ser snygga ut eftersom du kan se det så bra. Ögat vill också ha något! Hänglampan kan också dimmas med en extern dimmer, detta ingår inte. Treccia är vacker ovanför matbordet, i vardagsrummet eller kontoret. Lägg till atmosfären i ditt interiör med hänglampan Treccia! 120 cm x 20 cm x 120 cm
 • Design vloerlamp zwart incl. LED met touch dimmer - Jitske

  Design vloerlamp zwart incl. LED met touch dimmer - Jitske
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Lamp includes a dimmer, With touch function, Cord and plug included 200 mm x 200 mm x 1400 mm
 • Bordslampa brun inkl. LED, justerbar, 3-stegs dimbar - Axel

  Bordslampa brun inkl. LED, justerbar, 3-stegs dimbar - Axel
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Lamp includes a dimmer, With touch function, Cord and plug included Denna bordslampa Alex i brun plast har en multifunktionell effekt. Förutom att ge perfekt ljus för sovrummet medan du läser en bok, är denna lampa också utrustad med en kalender, väckarklocka och klocka. Detta gör den också idealisk som nattlampa och väckarklocka. Med pekdämparen kan du enkelt justera ljusstyrkan. Denna lampa har 3 olika ljuslägen. Det kan gå från 100% funktionellt ljus till minst 30% atmosfäriskt ljus. Alex har icke-utbytbar LED (integrerad LED). 3000 Kelvin och 350 lumen ger varmt vitt ljus i din interiör. Lampan har en höjd av 50 cm. Övre delen är också justerbar, så du bestämmer var du låter ljuset lysa. Denna bordslampa ger ett fint tillskott till din interiör på grund av sin snygga design. 28 cm x 60 cm x 50 cm
 • Lantlig hänglampa trä med vit skärm rund 3-ljus - Oriana

  Lantlig hänglampa trä med vit skärm rund 3-ljus - Oriana
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Ge din interiör en lantlig touch med hänglampan Oriana! Den är gjord av plast med stål och är färdig i brunt med beige. Den har en höjd på 120 cm, en längd på 52 cm och en bredd på 52 cm. De 3 nödvändiga E27-ljuskällorna måste beställas separat. Du kan göra det extra mysigt hemma med en extern dimmer (ingår ej), eftersom denna lampa är dimbar! Tack vare sin bruna färg ger den mycket värme i din inredning. Gör det mysigt hemma med denna Oriana. 520 mm x 520 mm x 1200 mm
 • Design plafondlamp zilver 51 cm incl. LED dimbaar - Wendy

  Design plafondlamp zilver 51 cm incl. LED dimbaar - Wendy
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Lamp includes a dimmer Haal een echte eyecatcher in huis met de Wendy plafondlamp! Deze zilveren wandlamp is gemaakt van staal en kunststof. Hij heeft een diameter van 51 cm en een hoogte van 8 cm. De montageplaat heeft een diameter van 45 cm, een hoogte van 1,7 cm, een lengte van 45 cm en een breedte van 45 cm. De kap heeft een diameter van 35 cm en is 15 cm hoog. De meegeleverde LED 3000K lichtbron zorgt voor warm wit licht. De LED lichtbron heeft een lichtopbrengst van 36 Watt en 4150 lumen. De lichtbron gaat 30.000 branduren mee. De lamp is dimbaar en voorzien van een dimmer. Maak het extra gezellig in huis met deze Wendy plafondlamp! 510 mm x 80 mm
 • Design plafondspot zwart met hout 4-lichts - Winsten

  Design plafondspot zwart met hout 4-lichts - Winsten
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included 920 mm x 870 mm x 240 mm
 • Design hänglampa guld 55 cm inkl LED dimbar - Rowan

  Design hänglampa guld 55 cm inkl LED dimbar - Rowan
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Lamp includes a dimmer En riktig designbit hemma med vår Rowan. Kombinationen av guldfinishen och de vita LED -remsorna ger lampan ett mycket unikt utseende. Den har en speciell form och kommer att se bra ut på ditt kontor eller i hallen! Lampan hänger på en total höjd av 120 cm och har en diameter på 55 cm. Den integrerade lysdioden på denna lampa har en lång livslängd på 25 000 brinntimmar. Med 3300 lumen och 3000 Kelvin är det ett riktigt kraftpaket och passar därför perfekt på kontoret eller i arbetsrummet. De som gillar mer atmosfär kan också dämpa denna lampa, Rowan är utrustad med en dimningsfunktion! Letar du efter en riktig blickfångare i ditt hem? Ta sedan in denna Rowan i ditt hem och slutför din inredning! 55 cm x 120 cm
 • Country vägglampa trä 45 cm inkl LED 2-ljus - Ajdin

  Country vägglampa trä 45 cm inkl LED 2-ljus - Ajdin
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable Denna Ajdin är en perfekt vägglampa för en lantlig interiör! Denna lampa är gjord av plast och har en vacker brun färg. Den har en höjd på 14 cm, en längd på 45 cm och en bredd på 7 cm. Ljuskällan håller i 20 000 brinntimmar och sitter fast i armaturen (ej utbytbar). Den har 780 lumen och färgtemperaturen är 3 000 Kelvin vilket ger varmvitt ljus. Ge ditt rum en lantlig touch med vägglampan Ajdin! 450 mm x 70 mm x 140 mm
 • Modern bordslampa svart inkl. LED med touchdimmer - Roel

  Modern bordslampa svart inkl. LED med touchdimmer - Roel
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Lamp includes a dimmer, With touch function, Cord and plug included Roel är en fin modern bordslampa. Perfekt för att läsa tidningen eller en bra bok! Roel är svart och tillverkad av aluminium. Den har en höjd av 60 cm, en längd på 31 cm och en bredd på 14 cm. Dess fot har en längd på 14 cm. Lampan levereras med sladd och kontakt. Roel levereras inklusive icke -utbytbar LED -belysning, med en ljuseffekt på 400 lumen och 3000 - 5500 Kelvin, det är en perfekt bordslampa! I genomsnitt varar Roel 25 000 brinntimmar. Roel är lätt att använda med pekdämparen. När du rör foten dämpar du ljuset eller får ljuset att lysa starkare. Det som också är mycket praktiskt är att den har en inbyggd klocka och termometer. Denna supermoderna och funktionella bordslampa får inte saknas på ditt kontor eller arbetsrum! 31 cm x 14 cm x 60 cm
 • Vägglampa rostbrun justerbar med strömbrytare - Kreta

  Vägglampa rostbrun justerbar med strömbrytare - Kreta
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Letar du efter en rustik vägglampa som ger din interiör lite mer djup? Kreta är en lampa som med sin graciösa karaktär passar mycket bra i New Romantics" livsstilstrend. Denna rostbruna vägglampa har en diameter på 17 cm och en höjd på 18 cm. Den sfäriska lampskärmen har ett vackert öppet bearbetat motiv som ger en speciell ljuseffekt. Detta är också justerbart, så att du kan välja var du vill att ljuset ska lysa i din interiör! Vägglampan på Kreta har G9-armatur och levereras utan ljuskälla, så se till att du fortfarande beställer detta (max. 40 watt). Denna Kreta vägglampa är utrustad med en av- och på-brytare på fixturen. Skapa en nationell twist i din interiör! 170 mm x 180 mm"
 • Paul Neuhaus Eton vägglampa av betong, kantig

  Paul Neuhaus Eton vägglampa av betong, kantig
  Vägglampa Eton med kubformad skärm i betong Den kubformade skärmen på Eton-vägglampan är tillverkad av betong. På insidan av skärmen finns ett G9-uttag. Glödlampan (ingår inte) skapar vackra, breda ljuskäglor på väggen genom skärmens öppningar uppåt och nedåt. Skärmen av grå betong gör armaturen till en ljuskälla för vardagsrum, korridorer eller sovrum i industriell design.
 • Design hänglampa svart 55cm inkl LED dimbar - Rowan

  Design hänglampa svart 55cm inkl LED dimbar - Rowan
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Lamp includes a dimmer För någon som älskar riktig design är Rowan ett bra exempel. Kombinationen av den svarta färgen och metallen ger lampan ett elegant utseende. Lampans form är verkligen unik! Det kommer att se bra ut över ditt moderna matbord eller i vardagsrummet. Lampan hänger på en total höjd av 130 cm och har en diameter på 56 cm. Monteringsplattan i taket har en diameter på 16 cm. Tack vare den integrerade lysdioden har Rowan en genomsnittlig livslängd på 25 000 timmar. Med 3300 Lumen och 3000 Kelvin ger det varmt vitt ljus till din inredning. De som gillar mer atmosfär kan också dämpa denna lampa, Rowan är utrustad med en dimningsfunktion! Letar du efter en riktig blickfångare i ditt hem? Ta sedan in denna Rowan i ditt hem och slutför din inredning! 560 mm x 1300 mm
 • Utomhus hängande lampa bambu IP44 inkl. LED -dimmer RGB - Maurice

  Utomhus hängande lampa bambu IP44 inkl. LED -dimmer RGB - Maurice
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Lamp includes a dimmer, Cord and plug included Ge din trädgård en orientalisk atmosfär med denna bambu hängande lampa utomhus. RGB LED -belysningen kan ställas in på varmvitt, rött, grönt eller blått ljus. Lätt att använda med den medföljande fjärrkontrollen. Den har en höjd av 36 cm och en bredd på 42 cm. Lampan levereras med (ej utbytbar) LED, en fjärrkontroll för att styra RGB och en dimmer. Hänglampan är stänkskyddad med ett IP-värde på IP44. Lampan har en USB -strömförsörjning. Häng Maurice på ditt tak och gör det extra mysigt på din terrass! 40 cm x 140 cm
 • Utomhus taklampa svart IP44 inkl. Laddningsbar LED RGBW - Pua

  Utomhus taklampa svart IP44 inkl. Laddningsbar LED RGBW - Pua
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Lamp includes a dimmer, Cord and plug included Letar du efter en modern taklampa till din täckta terrass? Du kan också anpassa Pua designlampans ljusfärg efter din egen smak, från rött, grönt, blått till varmt vitt. Taklampan är 135 cm hög och har en diameter på 46 cm. Den innehåller (ej utbytbar) LED, har ett IP44-värde och är därför stänkskyddat. Du kan dimma lampan med den medföljande fjärrkontrollen. Du behöver ingen strömanslutning, eftersom den magnetiska ljuskällan är lätt att ladda via den medföljande laddningskabeln. 46 cm x 135 cm
 • Paul Neuhaus Helix LED-taklampa 3 ramar 116 cm

  Paul Neuhaus Helix LED-taklampa 3 ramar 116 cm
  LED-takbelysning Helix med tre ramar, CCT- och RGB-ljusdioder och fjärrkontroll Helix LED-takarmatur består av två ramar som är placerade på längden och en på tvären, vilket är mycket flexibelt när det gäller ljusdesign. På sidorna av ramarna finns RGB-ljusdioder som kan lysa i en av otaliga ljusfärger, och i botten finns vita lysdioder som kan justeras från varmvitt till universellt vitt ljus. Alla inställningar kan bekvämt väljas via den medföljande fjärrkontrollen, och belysningen kan också dämpas, en nattljusfunktion och en RGB-färgförändring av de integrerade lysdioderna på sidan kan ställas in. Minnesfunktionen sparar den valda ljusinställningen.
 • Paul Neuhaus Robin vägglampa med läsarm, svart

  Paul Neuhaus Robin vägglampa med läsarm, svart
  Vägglampa Robin med textilskärm och justerbar LED-läslampa Robin är en vägglampa som är perfekt för att ersätta sänglampan på väggen bredvid sängen. Den är utrustad med en textilskärm som är riktad uppåt på väggfästet med ett integrerat E27-uttag och en LED-läslampa som är monterad under skärmen på en böjbar arm. E27-uttaget kan användas för lampor på upp till 40 W (ingår inte), läsarmen har varmvita lysdioder. Med två växelbrytare kan de två ljuskällorna slås på och av separat.
 • Designvägglampa silver inkl. LED 4-ljus IP54 - Dumt

  Designvägglampa silver inkl. LED 4-ljus IP54 - Dumt
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable En attraktiv lampa med sin egen design! Det är en liten kub färdig i silverfärg som gör den mycket tidlös. Lampan har en höjd och djup på 6,5 cm. Vår Silly har 4 ljuspunkter som har integrerad LED (ej utbytbar). De har en ljuseffekt på 3000 Kelvin och 350 lumen, så det ger atmosfäriskt varmt vitt ljus. Lampan är färdig så att ljuset fördelas över väggen, vilket ger en väldigt fin effekt på dina väggar. Denna lampa är idealisk för utomhus, men är också en super trendig blickfång i badrummet! Den är perfekt vattentålig tack vare rostfritt stål och ett IP-värde på IP54 (stänkskydd). Obs: denna lampa är inte dimbar. Lyx och funktionalitet i kombination med detta dumt!
 • Industriell hängande lampa svart med trä 4-ljus - Planes

  Industriell hängande lampa svart med trä 4-ljus - Planes
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Wow, vilken cool hängande lampa Planes är! Genom att kombinera svart stål med trä i form av en låda får taklampan ett industriellt utseende. Planen har en total höjd på 120 cm, en bredd på 23,5 cm och en längd på 75 cm. Du kompletterar taklampan med fyra ljuskällor, vardera med en E27-koppling (max 40 Watt). Välj en ljuskälla som också ser snygg ut, ögat vill också ha något! Lampan är också dimbar med en extern dimmer, detta ingår inte. Denna vackra hängande lampa ser bäst ut i en industriell interiör. Trevligt för i vardagsrummet eller ovanför matbordet! Flyg tillför din heminredning mysighet! 75 cm x 23.5 cm x 120 cm
 • Industriële plafondspot messing met hout 2-lichts - Shanti

  Industriële plafondspot messing met hout 2-lichts - Shanti
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included 640 mm x 290 mm x 290 mm
 • Designbordslampa stål inkl. LED och dimmer - Belinda

  Designbordslampa stål inkl. LED och dimmer - Belinda
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Lamp includes a dimmer, Cord and plug included Letar du efter en designbit för ditt hem? Då är Belinda verkligen något för dig! På grund av sina unika former vet hon snabbt hur man lockar uppmärksamhet. Bordslampan är gjord av plast med stål och är grå med vit på insidan. Belinda har en höjd på 40 cm, en längd på 20 cm och en bredd på 15 cm. Lampan har en ljuseffekt på 3000 Kelvin och 1350 lumen. Det höga antalet lumen gör det till ett riktigt kraftverk. I genomsnitt varar Belinda 25 000 brinntimmar. Med den medföljande dimmeren kan ljuset dämpas, så att du kan skapa extra atmosfär. Denna blickfång passar perfekt i vardagsrummet, arbetsrummet eller kontoret. Gå för denna vackra Belinda! 20 cm x 15 cm x 40 cm
 • Lantlig hängande lampa rostig brun 40cm - Kreta

  Lantlig hängande lampa rostig brun 40cm - Kreta
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Vilken underbar atmosfär maker! Kreta tillhör verkligen i din landsbygds- eller Art Deco-interiör! Den rostbruna färgen i kombination med guld gör den verkligen unik. Lampan har en diameter på 40 cm och den hänger i en höjd av 145 cm. Monteringsplattan har en diameter på 7 cm. Du kan avsluta denna lampa helt med en fin ljuskälla på upp till 60 watt, passande i en E27-armatur. Detta ingår inte men du kan enkelt beställa det i vår webbshop. Denna lampa är dimbar med en extern dimmer (ingår inte). Välj en unik hängande lampa i ditt vardagsrum med denna Kreta!
 • Lantlig golvlampa trä med vit skärm - Oriana

  Lantlig golvlampa trä med vit skärm - Oriana
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included, Cord and plug included Ta in den lantliga atmosfären i ditt hem med denna Oriana golvlampa! Den är gjord av plast med stål, med skärm i beige färg. Höjden är 165 cm och diametern 35 cm. Sladden har en längd på 200 cm. Lampan levereras utan erforderlig E27 ljuskälla, men denna kan enkelt beställas i vår webshop. Denna lampa är dimbar med en extern dimmer (ingår ej), så att du kan göra den ännu mysigare hemma. Ta in atmosfären i ditt hem med denna Oriana golvlampa! 350 mm x 1650 mm
 • Design bordslampa vit inkl. LED med touchdimmer - Tina

  Design bordslampa vit inkl. LED med touchdimmer - Tina
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Lamp includes a dimmer, With touch function, Cord and plug included Bordslampan Tina med sin snygga design är en riktig designlampa! Perfekt för studier eller kontor. Designbordslampan är gjord av plast och är vit. Tina har en höjd av 61,5 cm, en längd av 61,5 cm och en bredd av 12 cm. Bordslampan har LED-belysning som inte kan bytas ut, med en ljuseffekt på 680 lumen och 2700 - 5700 Kelvin. Den höga ljusstyrkan gör det till ett verkligt kraftverk! Om du tycker att ljuset är för ljust kan lampan också dimmas med pekdämparen. Super praktiskt! Tina levereras med en sladd (120 cm) och kontakt. Att läsa tidningen eller arbeta (hemma) blir ännu enklare med Tina bordslampa! Högt rekommenderad. 61.5 cm x 12 cm x 61.5 cm
 • Lantlig hänglampa brun med trä 3-ljus - Vinnie

  Lantlig hänglampa brun med trä 3-ljus - Vinnie
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Wow vilken vacker hängande lampa är Vinnie! Kombinationen av trä med olika bruna nyanser gör den till en lantlig lampa. De tre olika lampskärmarna skapar en lekfull effekt! Vinnie är gjord av trä med stål och lampskärmar av bomull. Hänglampan har en höjd på 120 cm, en bredd på 22 cm och en längd på 100 cm. Du kompletterar taklampan med 3 ljuskällor, vardera med en E27-koppling (max. 60 Watt). Du måste fortfarande beställa dessa separat. Hänglampan är dimbar när du ansluter den till en extern dimmer. Tänk hur vacker den här taklampan skulle se ut ovanför matbordet! Vinnie kommer till sin rätt i en lantlig inredning, precis vad du letar efter! 100 cm x 22 cm x 120 cm
 • Lantlig vägglampa trä med vit skärm med strömbrytare - Oriana

  Lantlig vägglampa trä med vit skärm med strömbrytare - Oriana
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included, Cord and plug included Denna Oriana vägglampa är perfekt för en lantlig interiör! Denna bruna med beige lampa är gjord av plast med stål och har en sladdlängd på 200 cm. Höjden är 34 cm, längden 35 cm och bredden 20 cm. Erforderlig E27-ljuskälla ingår inte, men det är enkelt att beställa i vår webshop. Lampan är dimbar med extern dimmer, som ej ingår. Genom att dämpa ljuset kan du göra huset extra mysigt på kvällen. Ta in den lantliga atmosfären i ditt hem med denna Oriana! 350 mm x 200 mm x 340 mm
 • Design bordslampa mässing med vit och dimmer - Gomba

  Design bordslampa mässing med vit och dimmer - Gomba
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Lamp includes a dimmer, Cord and plug included Denna vackra Gomba bordslampa är perfekt för alla interiörer! Denna bordslampa är gjord av glas med stål och är färdig i en vit och guldfärg. Den har en diameter på 23 cm och en höjd på 29 cm. Sladden är 150 cm lång. Ljuskällan E27 ingår inte, så den måste beställas separat. Lampan är dimbar och utrustad med dimmer på benet. Detta gör att du kan göra det extra mysigt hemma. Få in den här bordslampan i ditt hem som en riktig atmosfärskapare! 230 mm x 290 mm
 • Industriële tafellamp messing met hout tripod - Shaun

  Industriële tafellamp messing met hout tripod - Shaun
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included, Cord and plug included 220 mm x 220 mm x 440 mm
 • Design bordslampa guld 38,5 cm inkl LED och dimmer - Belinda

  Design bordslampa guld 38,5 cm inkl LED och dimmer - Belinda
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Lamp includes a dimmer, Cord and plug included Få in en snygg design i ditt hem med bordslampan Belinda. Denna lampa är gjord av aluminium med stål och finish i guld. Den har en organisk form med vilken den omedelbart väcker uppmärksamhet i rummet. Belinda har en höjd på 38,5 cm, längd på 17 cm och bredd på 15 cm. Basen har en diameter på 15 cm och en höjd på 0,3 cm. Bordslampan levereras med sladd (170 cm) och stickpropp. Bordslampan har ej utbytbar LED-belysning. Den har en ljuseffekt på 1375 lumen och 3 000 Kelvin. Detta gör den till ett riktigt kraftpaket! Lampan är dimbar med strömbrytaren på sladden. I genomsnitt håller lampan cirka 25 000 brinntimmar. Inred ditt vardagsrum, sovrum eller matsal med bordslampan Belinda. 170 mm x 150 mm x 385 mm
 • Industriële vloerlamp messing met hout tripod - Shaun

  Industriële vloerlamp messing met hout tripod - Shaun
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included 460 mm x 460 mm x 1450 mm
 • Golvlampa stål med vit läslampa inkl LED och dimbar - Matija

  Golvlampa stål med vit läslampa inkl LED och dimbar - Matija
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Lamp includes a dimmer, With touch function, Cord and plug included Komplettera din interiör med denna Matija golvlampa. Denna Matija är en golvlampa med inbyggd läsarm som du kan justera själv. Den är gjord av stål och har en vit tygskärm. Den har en höjd på 169 cm, en längd på 50 cm och en bredd på 50 cm. Ljuskällorna sitter fast i armaturen, de är inte utbytbara. Dessa ljuskällor ger varmvitt ljus (3 000K) med 250 lumen. Lampan är dimbar och utrustad med en dimmer, så att du kan göra det extra mysigt hemma. Gör din moderna interiör bara lite mer unik med denna coola golvlampa! 500 mm x 500 mm x 1690 mm
 • Moderne vloerlamp zwart dimbaar incl. LED - Kiril

  Moderne vloerlamp zwart dimbaar incl. LED - Kiril
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Lamp includes a dimmer, With touch function 653 mm x 653 mm x 1770 mm
 • Lantlig bordslampa rostbrun 10 cm - Kreta

  Lantlig bordslampa rostbrun 10 cm - Kreta
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included, Cord and plug included Vilken underbar atmosfär maker! Med Kreta hemma är din interiör helt komplett! Placera det på bordet, nattduksbordet, fönsterbrädan eller helt enkelt på golvet och skapa en trevlig ljuseffekt i ditt vardagsrum! Den rostbruna färgen i kombination med guldet ger ett rustikt utseende till ditt hus. Lampan har en höjd av 13 cm, en längd på 10 cm och en bredd på 10 cm. Du avslutar lampan med en ljuskälla med en G9-armatur (max. 40 Watt), detta måste fortfarande beställas separat. Lampan är dimbar med en extern dimmer (dimmer ingår ej). Skaffa Kreta nu för omedelbar atmosfär! 100 mm x 100 mm x 130 mm
 • Design hänglampa svart 57 cm dimbar inkl LED - Viola Due

  Design hänglampa svart 57 cm dimbar inkl LED - Viola Due
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Lamp includes a dimmer Få ett riktigt blickfång i ditt hem med denna Viola Due! Denna designlampa är gjord av stål med plast och har en tidlös svart färg. Den har en höjd på 120 cm, en längd på 57 cm och en bredd på 57 cm. Monteringsplattan har en diameter på 15 cm och en höjd på 4 cm. Denna lampa är dimbar med en extern dimmer. Ljuskällan håller i 30 000 brinntimmar och sitter fast i armaturen så den går inte att byta ut. Du kommer garanterat att få in atmosfären i ditt hem med denna Viola Due! 570 mm x 570 mm x 1200 mm
 • Design hängande lampa guld 72 cm inkl LED dimbar - Rowan

  Design hängande lampa guld 72 cm inkl LED dimbar - Rowan
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Lamp includes a dimmer En riktig designbit hemma med vår Rowan. Kombinationen av guldfinishen och de vita LED -remsorna ger lampan ett mycket unikt utseende. Den har en speciell form och kommer att se bra ut på kontoret eller i ditt studie hemma. Lampan hänger på en total höjd av 120 cm och har en diameter på 72 cm. Tack vare den integrerade LED -modulen, med en lång livslängd (25 000 brinntimmar), är Rowan ett vettigt tillskott. Med 4500 lumen och 3000 Kelvin är det ett riktigt kraftverk och passar därför perfekt på kontoret eller i arbetsrummet. De som gillar mer atmosfär kan också dämpa denna lampa, Rowan är utrustad med en dimningsfunktion! Gå efter ett riktigt blickfång med Rowan. 72 cm x 120 cm
 • Lantlig bordslampa svart med rotting - Treccia

  Lantlig bordslampa svart med rotting - Treccia
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included, Cord and plug included Wow vilken vacker lampa Treccia är! Dess lantliga utseende skapar en mysig atmosfär i huset. Bordslampan är gjord av svart stål med rotting. Treccia har en höjd av 42 cm och en diameter av 25 cm. Du kompletterar bordslampan med en ljuskälla med E27-koppling (max. 60 Watt). Välj en ljuskälla som också ser snygg ut, för du kan se den så bra. Ögat vill också ha något! Treccia levereras med sladd (150 cm) och stickkontakt och är dimbar med en extern dimmer. Bordslampa Treccia passar perfekt på ditt nattduksbord, sidobord eller kontor. Ge trivsel in i ditt hem med Treccia bordslampa! 25 cm x 42 cm
 • Design hänglampa silver 72 cm inkl LED dimbar - Rowan

  Design hänglampa silver 72 cm inkl LED dimbar - Rowan
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Lamp includes a dimmer En riktig designpjäs hemma med vår Rowan. Kombinationen av silverfinishen och de vita LED-remsorna ger lampan ett mycket tidlöst utseende. Den har en speciell svängform och kommer att se bra ut på kontoret eller i ditt arbetsrum hemma. Lampan hänger på en total höjd av 120 cm och har en diameter på 72 cm. Den integrerade lysdioden i denna lampa har en lång livslängd på 25 000 brinntimmar. Med 4500 lumen och 3000 Kelvin är det ett riktigt kraftpaket och passar därför perfekt på kontoret eller i arbetsrummet. Den som gillar mer atmosfär kan även dimma denna lampa, Rowan är utrustad med en dimningsfunktion! Gå för ett riktigt blickfång med Rowan. 72 cm x 120 cm
 • Golvlampa svart med gyllene läslampa inkl LED och dimbar - Matija

  Golvlampa svart med gyllene läslampa inkl LED och dimbar - Matija
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Lamp includes a dimmer, With touch function, Cord and plug included Komplettera din interiör med denna Matija golvlampa. Denna Matija är en golvlampa med en inbyggd gyllene läsarm som du kan justera själv. Den är gjord av stål och har en svart tygskärm. Den har en höjd på 171 cm och en diameter på 50 cm. Sladden har en längd på 200 cm. Ljuskällorna sitter fast i armaturen, de är inte utbytbara. Dessa ljuskällor ger varmvitt ljus (3 000K). Lampan är dimbar och utrustad med en dimmer, så att du kan göra det extra mysigt hemma. Gör din moderna interiör bara lite mer unik med denna coola golvlampa! 50 cm x 1710 mm
 • Design hängande lampa guld inkl LED 80 cm - Belinda

  Design hängande lampa guld inkl LED 80 cm - Belinda
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Lamp includes a dimmer Hänglampa Belinda är en riktig designbit för hemmet! Denna blickfångare lyckas snabbt locka uppmärksamhet på grund av sin speciella form. Belinda är tillverkad i plast med stål och är guldfärgad. Den har en längd på 91 cm, en bredd på 35 cm och en höjd på 120 cm. Hänglampan har icke-utbytbar LED-belysning. Denna har en ljuseffekt på 4370 lumen och 3000 Kelvin, vilket gör den till ett riktigt kraftverk! Lyckligtvis är lampan också dimbar, så du kan själv bestämma ljusintensiteten med din egen vridomkopplare på väggen. I genomsnitt håller lampan 25 000 brinntimmar. Bra för en bättre miljö! En vacker designbit ovanför matbordet, arbetsrummet eller kontoret. Belinda får inte saknas! 91 cm x 35 cm x 120 cm
 • Rustik brun vägglampa med 2-ljusströmbrytare - Kreta

  Rustik brun vägglampa med 2-ljusströmbrytare - Kreta
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Kreta tillhör en lantlig inredning. Den rostbruna färgen i kombination med guldet ger lampan ett rustikt utseende. Den har en höjd av 42,5 cm och en diameter på 10 cm. Monteringsplattan har en diameter på 10 cm. Med två ljuskällor, montering i en G9-armatur, kan du göra denna Kreta allt din. Denna lampa är dimbar (dimmer ingår ej). Du kan enkelt slå på och stänga av den med strömbrytaren på fixturen. Du kan hänga denna lampa i hallen eller i ditt sovrum. Precis där du vill ha det rustika utseendet! 100 mm x 425 mm
 • Hänglampa svart med guld inkl. LED och dimmer - Krisscross

  Hänglampa svart med guld inkl. LED och dimmer - Krisscross
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Lamp includes a dimmer Letar du efter ett blickfång? Då är Krisscross precis vad du letar efter! Denna vackra hängande lampa är gjord av svart stål med aluminiumguld. Den har en bredd på 20 cm och en längd på 110 cm. Hänglampan är justerbar i höjd, minst 60 cm och högst 120 cm. Krisscross har icke-utbytbar LED-belysning med ljuseffekt. Med en ljuseffekt på 1170 lumen och 3000 Kelvin är det ett riktigt kraftverk och den hängande lampan ger starkt varmt vitt ljus. Med dimmern är hänglampan dimbar, superhändig! På så sätt bestämmer du ljusintensiteten själv med din egen ljusbrytare på väggen och du skapar önskad atmosfär i rummet. I genomsnitt varar Krisscross 25 000 brinntimmar. Dess organiska former i kombination med den integrerade LED -lampan ger en vacker ljuseffekt i rummet. Perfekt för ovanför matbordet eller på kontoret. Krisscross är precis vad du letar efter! 110 cm x 20 cm x 120 cm
 • Modern hängande lampstål inkl. LED och dimmer - Paulina

  Modern hängande lampstål inkl. LED och dimmer - Paulina
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Lamp includes a dimmer Vi är kär i denna Paulina! En supersnygg hänglampa som passar i alla moderna interiörer. Lampan har en total höjd på 125 cm. Lampans totala bredd är 110 cm. Monteringsplattan har en längd av 34,5 cm. Denna Paulina har två ljuspunkter med integrerad LED. Paulina håller länge tack vare de 20 000 brinntimmarna som denna lampa kan uppnå. Med 1900 Lumen och 3000 Kelvin ger det varmt vitt ljus till din inredning. Du kan dimma lampan för att göra den extra mysig på kvällen. Dimmern är inbyggd i taklampan. Lampan är dimbar med strömbrytare. När du klickar på lampan kommer lampan direkt att dimma kontinuerligt. Så snart du slår av och på strömbrytaren förblir lampan tänd vid det senast valda dämpningsläget. Ge en elegant inredning med Paulina! 1100 mm x 90 mm x 1250 mm
 • Utomhusbordslampa svart inkl LED IP44 - Petar

  Utomhusbordslampa svart inkl LED IP44 - Petar
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable, Cord and plug included Få ett riktigt blickfång i ditt hem med denna Petar bordslampa! Denna lampa är gjord av stål och har en tidlös svart färg. Den har en höjd på 50 cm, en längd på 20 cm och en bredd på 20 cm. Ljuskällan sitter fast i armaturen och kan därför inte bytas ut. Färgtemperaturen är 3 000 Kelvin vilket ger varmvitt ljus. Med sin ljuseffekt på 1180 lumen är den ett riktigt kraftpaket! Denna ljuskälla håller i 20 000 brinntimmar. Denna lampa är stänksäker (IP44). Skapa en mysig atmosfär i trädgården med Petar! 200 mm x 200 mm x 500 mm
 • Design bordslampa guld inkl. LED och dimmer - Belinda

  Design bordslampa guld inkl. LED och dimmer - Belinda
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Lamp includes a dimmer, Cord and plug included Design bordslampa Belinda är en riktig blickfång för ditt hem! Dess unika form väcker snabbt uppmärksamhet. Även när ljuset inte är tänt är denna Belinda ett vackert tillbehör. Bordslampan är tillverkad i aluminium med stål och är utförd i guld. Helt av den här tiden! Den har en höjd av 34 cm, en bredd på 17 cm och en längd på 34 cm. Belinda har icke-utbytbar LED-belysning. Den har en ljuseffekt på 2400 lumen och 3000 Kelvin, vilket gör den till ett riktigt kraftverk! Lyckligtvis är lampan dimbar, så du kan enkelt bestämma ljusintensiteten själv. Belinda varar i genomsnitt 25 000 brinntimmar. Bordslampan levereras med en sladd (150 cm) och en kontakt. Denna vackra blickfång bör inte saknas i en designinredning. Så tveka inte längre! 34 cm x 17 cm x 34 cm
 • Modern klämlampa svart dimbar inkl LED - Kiril

  Modern klämlampa svart dimbar inkl LED - Kiril
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Lamp includes a dimmer, With touch function, Cord and plug included Få en praktisk klämlampa hem med denna Kiril! Denna lampa är gjord av aluminium med stål och finish i en tidlös svart färg. Den är justerbar och har en maxhöjd på 67 cm, är 36 cm lång och 36 cm bred. Sladden har en längd på 150 cm. Ljuskällan sitter fast i armaturen och kan därför inte bytas ut. Denna ljuskälla håller i 30 000 brinntimmar och är dimbar via touch. Få in en modern klämlampa i ditt hem med denna Kiril! 360 mm x 360 mm x 670 mm
 • Bordslampa svart inkl. Kalenderlarm och touchdimmer - Axel

  Bordslampa svart inkl. Kalenderlarm och touchdimmer - Axel
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Lamp includes a dimmer, With touch function, Cord and plug included Axel är en riktig designbordslampa! Den har en total höjd på 40 cm. Den levereras med en sladd och kontakt, vars längd är 150 cm. Den svarta färgen ger den en tidlös karaktär. Lampan har många funktioner: den har en kalender, ett larm och en touchdimmer! Du kan dimma lampan till ett mysigt ljus precis hur du vill ha den. Denna lampa är en perfekt nattlampa för ditt sovrum. Lampan har icke-utbytbar LED (integrerad LED) och håller i genomsnitt 35 000 brinntimmar. 3000 Kelvin och 350 lumen ger varmt vitt ljus i din interiör. Komplettera ditt sovrum med denna Axel.
 • Design bordslampa stål med vit och dimmer - Gomba

  Design bordslampa stål med vit och dimmer - Gomba
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Lamp includes a dimmer, Cord and plug included Denna vackra Gomba bordslampa är perfekt för alla interiörer! Denna bordslampa är gjord av glas med stål och är färdig i en vit och stålfärg. Den har en diameter på 23 cm och en höjd på 29 cm. Sladden är 150 cm lång. Ljuskällan E27 ingår inte, så den måste beställas separat. Lampan är dimbar och utrustad med dimmer på benet. Detta gör att du kan göra det extra mysigt hemma. Få in den här bordslampan i ditt hem som en riktig atmosfärskapare! 230 mm x 290 mm
 • Lantlig hänglampa trä 4-ljus - Scala

  Lantlig hänglampa trä 4-ljus - Scala
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Scala är en attraktiv hängande lampa, vackert inredd i trä och en tidlös svart färg. Behöver du en cool look ovanför ditt matbord? Då är Scala verkligen något för dig. Träets ljusa nyans och de fyra hängande lamporna ger ditt hem en fin touch! Lampan har en längd på 120 cm, en bredd på 30 cm. Den totala höjden är 120 cm, som du kan förkorta under installationen vid behov. Du avslutar lampan med fyra ljuskällor med E27-armatur (max 60 Watt), dessa måste fortfarande beställas separat. De hänger synligt, så välj en fin glödlampa. Lampan är dimbar med en extern dimmer (dimmer ingår ej. Vi är redo att komplettera vår interiör med den här taklampan! 120 cm x 30 cm x 120 cm
 • Hänglampa mörkgrå inkl LED med fjärrkontroll - Casper

  Hänglampa mörkgrå inkl LED med fjärrkontroll - Casper
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Lamp includes a dimmer Din moderna interiör är inte komplett utan Casper hänglampa. Den passar fint ovanför matbordet, soffbordet eller i sovrummet. Dess eleganta design gör den väldigt tidlös, precis som dess mörkgrå färg. Casper är tillverkad av aluminium med stål. Den har en längd på 121,5 cm, bredd på 6 cm och är justerbar i höjdled; minst 45 cm och max 120 cm. Monteringsplattan har en höjd på 4 cm, längd 45 cm och bredd på 6 cm. Skärmen har en höjd på 8 cm, längd 121,5 cm och bredd på 0,5 cm. Hänglampan har integrerad LED-belysning. Den har en ljuseffekt på 2280 lumen och 2 700-5 000 Kelvin. Detta ger lampan mycket varmt till vitt ljus. Både ljusstyrkan och ljusfärgen kan justeras med den medföljande fjärrkontrollen. På så sätt bestämmer du själv den önskade atmosfären i rummet. I snitt håller lysdioden 25 000 brinntimmar. Det som gör denna lampa så vacker är att ljuset lyser både uppåt och nedåt eftersom den hängande lampan har två ljuspunkter. Kan din interiör använda lite atmosfär? Gå då till Casper hänglampa! 121.5 cm x 6 cm x 120 cm
 • Design golvlampa guld inkl LED och dimmer - Belinda

  Design golvlampa guld inkl LED och dimmer - Belinda
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Lamp includes a dimmer, Cord and plug included En vacker design för ditt hem är aldrig fel! Belinda är ett bra exempel på detta. Med sin snygga design vet hon snabbt hur hon ska väcka uppmärksamhet. Golvlampan är gjord av aluminium med stål och är utförd i guld. Den har en höjd på 140 cm, längd 26 cm och bredd på 23 cm. Basen har en diameter på 23 cm och en höjd på 0,7 cm. Sladden har en längd på 215 cm. Belinda har integrerad LED-belysning. Den har en ljuseffekt på 3100 lumen och 3000 Kelvin. I genomsnitt varar lysdioden i 25 000 brinntimmar. Belysningen är dimbar, den kan manövreras på strömbrytaren på sladden. Dess vridna form gör att lysdioden kan flöda över rummet. Lägg till atmosfär och stil till din interiör med designgolvlampan Belinda. 26 cm x 23 cm x 140 cm
 • Design bordslampa grön med guld och dimmer - Gomba

  Design bordslampa grön med guld och dimmer - Gomba
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Lamp includes a dimmer, Cord and plug included Denna vackra Gomba bordslampa är perfekt för alla interiörer! Denna bordslampa är gjord av stål med tyg och är avslutad i en guld med grön färg. Meshskärmen ger en vacker ljuseffekt på väggen när belysningen är på. Den har en diameter på 23 cm och en höjd på 29 cm. Sladden har en längd på 150 cm. Ljuskällan E27 ingår inte, så den måste beställas separat. Lampan är dimbar och utrustad med dimmer på benet. Detta gör att du kan göra det extra mysigt hemma. Få in den här bordslampan i ditt hem som en riktig atmosfärskapare! 230 mm x 290 mm
 • Designbordslampa stål inkl LED och touchdimmer - Paulina

  Designbordslampa stål inkl LED och touchdimmer - Paulina
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Lamp includes a dimmer, With touch function, Cord and plug included Vi är kär i denna Paulina! En supersnygg bordslampa som passar in i en elegant och elegant inredning. Lampan har en total höjd på 47 cm. Varan levereras med en sladd och kontakt, vars längd är 160 cm. Lampans bas har en diameter på 13 cm. En lampa som håller upp till 20 000 brinntimmar under lång tid. Denna Paulina har två ljuspunkter med integrerad LED. Med 580 lumen och 3000 Kelvin ger det starkt vitt ljus i hela din inredning. Praktiskt att använda som en funktionell läslampa, till exempel. Du kan dimma den med en touchdimmer på armaturen. Den har tre lägen: den går från funktionellt arbetsljus till stämningsbelysning på nolltid! Så njut av Paulina i varje situation. Gå snygg med denna bordslampa på ditt kontor eller vardagsrum!
 • Industriell hängande lampa svart med trä - Spjällåda

  Industriell hängande lampa svart med trä - Spjällåda
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Som namnet antyder ser formen på den här hänglampan lite ut som en låda. Det har sitt industriella utseende tack vare materialanvändningen. Det grova träet med svart stål. Lådan har en höjd på 120 cm, bredd på 22 cm och längd på 25 cm. Sladden har en längd på 80 cm. Du kompletterar hänglampan med en ljuskälla som har en E27-koppling (max. 60 Watt). Ge en ljuskälla som också ser snygg ut, eftersom den syns tydligt i hänglampan. Lådan är dimbar med en extern dimmer, ingår inte. En väldigt cool hängande lampa för vardagsrummet, kontoret eller matsalen. Crate är vad du letar efter! 25 cm x 25 cm x 120 cm
 • Modern vägglampa grå inkl LED IP54 - Silly

  Modern vägglampa grå inkl LED IP54 - Silly
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable Silly är en vacker modern vägglampa för utomhusbruk! Med sitt IP-värde på IP54 är den stänksäker, lämplig för utomhusbruk eller i badrummet. Vägglampan är tillverkad i aluminium, vilket säkerställer att den får ett snyggt och modernt utseende. Den har ett djup på 4 cm, en höjd på 8 cm och en längd på 13 cm. Vägglampan har integrerad LED-belysning. Den har en ljuseffekt på 120 lumen och 3 000 Kelvin. I genomsnitt håller vägglampan 20 000 brinntimmar. Vägglampan har 4 ljuspunkter, två upptill och två nertill. Så du har alltid perfekt ljus!
 • Design bordslampa svart inkl. LED med touch dimmer - Tina

  Design bordslampa svart inkl. LED med touch dimmer - Tina
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Lamp includes a dimmer, With touch function, Cord and plug included Bordslampan Tina med sin snygga design är en riktig designlampa! Perfekt för studier eller kontor. Designbordslampan är gjord av plast och är svart. Tina har en höjd av 61,5 cm, en längd av 61,5 cm och en bredd av 12 cm. Bordslampan har LED-belysning som inte kan bytas ut, med en ljuseffekt på 680 lumen och 2700 - 5700 Kelvin. Den höga ljusstyrkan gör det till ett verkligt kraftverk! Om du tycker att ljuset är för ljust kan lampan också dimmas med pekdämparen. Super praktiskt! Tina levereras med en sladd (120 cm) och kontakt. Att läsa tidningen eller arbeta (hemma) blir ännu enklare med Tina bordslampa! Högt rekommenderad. 61.5 cm x 12 cm x 61.5 cm
 • Design bordslampa svart inkl LED och dimmer - Belinda

  Design bordslampa svart inkl LED och dimmer - Belinda
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Lamp includes a dimmer, Cord and plug included Få in en snygg design i ditt hem med bordslampan Belinda. Denna lampa är gjord av aluminium med stål och finish i svart. Den har en organisk form med vilken den omedelbart väcker uppmärksamhet i rummet. Belinda har en höjd på 38,5 cm, längd på 17 cm och bredd på 15 cm. Basen har en diameter på 15 cm och en höjd på 0,3 cm. Bordslampan levereras med sladd (170 cm) och stickpropp. Bordslampan har ej utbytbar LED-belysning. Den har en ljuseffekt på 1375 lumen och 3 000 Kelvin. Detta gör den till ett riktigt kraftpaket! Lampan är dimbar med strömbrytaren på sladden. I genomsnitt håller lampan cirka 25 000 brinntimmar. Inred ditt vardagsrum, sovrum eller matsal med bordslampan Belinda. 170 mm x 150 mm x 385 mm
 • Lantlig hänglampa svart med rep 4-ljus - Ropa

  Lantlig hänglampa svart med rep 4-ljus - Ropa
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Hänglampa Ropa är en unik hänglampa i svart stål med rep. Knutarna i repet ger lampan ett lantligt utseende, precis vad du letar efter! Ropa har en längd på 90 cm, en bredd på 9,5 cm och en höjd på 120 cm. Höjden är justerbar baserat på antalet knop du sätter i repet. Monteringsplattan har en längd på 90 cm, en bredd på 9,5 cm och en höjd på 2,5 cm. Du kompletterar Ropa med 4 ljuskällor, var och en med E27-koppling (max 15 Watt), se till att du beställer dem separat. Välj fyra ljuskällor som också ser snygga ut eftersom de syns tydligt. På så sätt kommer lampan till sin rätt ännu bättre! Taklampan är dimbar med en extern dimmer, detta ingår inte. 90 cm x 9.5 cm x 120 cm
 • Modern hängande lampa svart inkl LED IP44 - Nomade

  Modern hängande lampa svart inkl LED IP44 - Nomade
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable, Cord and plug included Gillar du modern belysning? Då är Nomaden verkligen något för dig. Med inte mindre än 4 ljuskällor kan du få mer ljus in i ditt rum på ett lekfullt sätt. Lampans totala längd är 900 cm. Denna LED -krans har också ett IP -värde på IP44 och kan användas multifunktionellt: inomhus och utomhus! Häng den skyddad under ett tak, eftersom den inte gillar en regndusch. Nomade kan också ge en modern accent till rummet i ditt badrum. Lampan innehåller 4 LED -ljuskällor (kan inte bytas ut). Den har 2700 Kelvin vilket betyder att den ger varmt vitt ljus. Den ger 112 lumen ljusintensitet per ljuskälla. Tillsammans är den därför lämplig som en funktionell lampa eller som en atmosfärisk lampa (i ett större rum). Ge atmosfären till ditt hem med den moderna Nomade hängande lampan! 900 cm x 11 cm x 50 cm
 • Design plafondspot zwart met hout 5-lichts - Winsten

  Design plafondspot zwart met hout 5-lichts - Winsten
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included 701 mm x 665 mm x 201 mm
 • LED-taklampa Amara, två rektanglar, silver

  LED-taklampa Amara, två rektanglar, silver
  Amara LED-taklampa med CCT-teknik och fjärrkontroll Amara LED-taklampa är ett utmärkt belysningselement och får vardagsrummet att lysa. Lampan är en riktig blickfång tack vare sin moderna och eleganta design. Lysdioder som släpper ut ljuset är fästa på ramens undersida. Med den infraröda fjärrkontrollen, som ingår i leveransen, kan ljusfärgen enkelt justeras från varmvit till universalvit. Ljusintensiteten kan också regleras efter behov. På grund av minnesfunktionen kan den senaste inställningen sparas.
 • LED-taklampa Amara, två kvadrater, silver

  LED-taklampa Amara, två kvadrater, silver
  Amara LED-taklampa bestående av två rutor med infraröd fjärrkontroll Elegant och modern: Amara LED-taklampa är en riktig blickfång i taket. De två rutorna förenas i mitten och bildar en sammanhängande konstruktion i en trendig form. Med den medföljande infraröda fjärrkontrollen kan dimning inte bara utföras enkelt och bekvämt efter behov, utan också reglering av ljusfärgen tack vare den inbyggda CCT-tekniken. Amara ger tillräcklig ljusstyrka och erbjuder en mysig atmosfär genom att fritt ställa in ljusfärgen från varmvit till universalvit. Minnesfunktionen gör att det inställda värdet kan behållas.
 • Paul Neuhaus Palma LED-hänglampa CCT down

  Paul Neuhaus Palma LED-hänglampa CCT down
  Platt LED-pendellampa Palma av furu med CCT-funktion och fjärrkontroll Den här LED-pendellampan Palma är inte bara en ljuskälla ovanför matbordet, utan också en flytande hylla där olika föremål kan dekoreras. Den maximala lastkapaciteten är 5 kg. I botten är träelementet försett med lysdioder bakom ett satinfärgat skydd, som inte bara kan ställas om till olika ljusfärger mellan varmvit och universell vit belysning med hjälp av den medföljande fjärrkontrollen, utan även kan regleras kontinuerligt i ljusstyrka. Den valda ljusinställningen sparas av minnesfunktionen, så att armaturen lyser i exakt denna ljusinställning nästa gång den slås på. Armaturen kan också ställas om till nattljusläge via fjärrkontrollen eller stängas av med hjälp av timerfunktionen.
 • Bordslampa 'Kreta' Art Déco brunrost/metall - Passande för LED / Inomhus

  Bordslampa 'Kreta' Art Déco brunrost/metall - Passande för LED / Inomhus
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included, Cord and plug included Letar du efter en vacker bordslampa som ger din interiör mer djup? Kreta är en lampa med sin graciösa karaktär som passar mycket bra inom livsstilstrenden 'New Romantics'. Lampan har en höjd på 53 cm, en längd på 19 cm och en bredd på 19 cm. Du gör Kreta komplett med 2 fina ljuskällor med högst 40 watt vardera, passande i en G9-armatur. Dessa måste fortfarande beställas separat. Denna lampa är dimbar (dimmer ingår ej). Ge en lantlig vridning på ditt skrivbord eller sovrum! 190 mm x 190 mm x 530 mm
 • Paul Neuhaus Palma LED-vägglampa trä 32 cm

  Paul Neuhaus Palma LED-vägglampa trä 32 cm
  LED-vägglampa Palma med trädekor, uppåt- och nedåtriktad distribution Den rektangulära LED-vägglampan Palma är utrustad med varmvita lysdioder bakom skärmen som består av en MDF-skiva med vacker trädekor. Ljuset strålar uppåt och nedåt, så att vägglampan framkallar en dekorativ ljuseffekt med flera små ljuskottar uppåt och nedåt på väggen och indirekt belyser rummet.
 • Paul Neuhaus Linda LED-taklampa guld dimbar

  Paul Neuhaus Linda LED-taklampa guld dimbar
 • Paul Neuhaus Linda LED-bordslampa guld med dimmer

  Paul Neuhaus Linda LED-bordslampa guld med dimmer
 • Paul Neuhaus LED-golvlampa guld med dimmer

  Paul Neuhaus LED-golvlampa guld med dimmer
 • Paul Neuhaus Bill LED-skrivbordslampa, guld

  Paul Neuhaus Bill LED-skrivbordslampa, guld
  LED-byrålampa Bill med många funktioner och USB-anslutning LED-byrålampan Bill är å ena sidan snygg i sin design med en rund, ringformad bas och en vackert formad arm som reser sig från den, men också flexibel. I armaturhuvudet har vita lysdioder installerats, vars ljusfärg kan ställas in från varmvitt till dagsljus tack vare CCT-styrningen, och ljusstyrkan kan varieras steglöst med hjälp av vridreglaget. I basen har RGB-ljusdioder integrerats som kan lysa i färgerna rött, grönt eller blått, och deras ljusstyrka kan ställas in på tre nivåer med hjälp av en touchdimmer. Dessa funktioner gör det möjligt att belysa arbetsplatsen enligt personliga önskemål. En USB-port är också integrerad i armaturens bas så att smarttelefonen eller surfplattan kan laddas direkt vid armaturen.
 • LED-taklampa Melinda, 30W, dimbar, guld

  LED-taklampa Melinda, 30W, dimbar, guld
  Elegant dynamik i taket – LED-taklampa Melinda med ”simply dim” Melinda drar med sitt eleganta och moderna utseende med en dynamisk stålkonstruktion och ett fast integrerat LED-kretskort alla blickar till sig. Utöver vacker design ger LED-taklampan även behagligt varmvitt ljus som tack vare ”simply dim”-funktionen kan justeras steglöst med hjälp av en vanlig strömbrytare. Minnesfunktionen sparar dessutom den önskade ljusstyrkan och tänder lampan med samma ljusstyrka nästa gång den tänds.
 • Paul Neuhaus Widow LED-golvlampa med 6 glaskulor

  Paul Neuhaus Widow LED-golvlampa med 6 glaskulor
  LED-golvlampa Widow med sex sfärer av rökgrått glas Widow är en golvlampa som blir ett blickfång i alla rum. Den svarta ramen med rund bas och upprättstående stång delas i det övre området i sex smala armar som förgrenar sig lätt och är olika långa. På var och en av armarna finns en sfär av rökgrått färgat glas. Var och en av de sex sfärerna har ett G9-fäste som endast kan användas för LED-lampor. Matchande G9-lampor (utbytbara) ingår i leveransen.
 • Paul Neuhaus Contura LED-pendellampa i svart

  Paul Neuhaus Contura LED-pendellampa i svart
  LED pendelarmatur Contura - en dekorativ ljuskälla för matbordet Contura är en LED-pendelarmatur av speciellt slag, eftersom den kan dekoreras effektivt med små föremål och kan omplaceras om och om igen. Den rektangulära skärmen, som är formad som en lång kub, är endast stängd i botten, där föremål kan placeras. Varmvita lysdioder är installerade i de övre, horisontella stöttorna och lyser nedåt. En integrerad touchdimmer gör det möjligt att växla i tre ljusstyrkor, och den valda ljusstyrkan sparas tack vare minnesfunktionen till nästa gång den slås på. Contura är en armatur som sticker ut överallt och som kan utformas på olika sätt om och om igen.
 • Paul Neuhaus Bill LED-skrivbordslampa, silver

  Paul Neuhaus Bill LED-skrivbordslampa, silver
  LED-byrålampa Bill med många funktioner och USB-anslutning LED-byrålampan Bill är å ena sidan snygg i sin design med en rund, ringformad bas och en vackert formad arm som reser sig från den, men också flexibel. I armaturhuvudet har vita lysdioder installerats, vars ljusfärg kan ställas in från varmvitt till dagsljus tack vare CCT-styrningen, och ljusstyrkan kan varieras steglöst med hjälp av vridreglaget. I basen har RGB-ljusdioder integrerats som kan lysa i färgerna rött, grönt eller blått, och deras ljusstyrka kan ställas in på tre nivåer med hjälp av en touchdimmer. Dessa funktioner gör det möjligt att belysa arbetsplatsen enligt personliga önskemål. En USB-port är också integrerad i armaturens bas så att smarttelefonen eller surfplattan kan laddas direkt vid armaturen.
 • Paul Neuhaus Eton taklampa av betong, kantig

  Paul Neuhaus Eton taklampa av betong, kantig
  Taklampa Eton i vinkelform av betong Den kantiga skärmen på taklampan Eton är tillverkad av det trendiga materialet betong. Materialet gör att lampan passar perfekt in i alla moderna inredningsstilar, men även i industriellt utformade rum, antingen enskilt eller i rader eller andra formationer för att belysa mindre och större områden. GU10-fästet kan utrustas med en LED-lampa på upp till 10 W, men lampan ingår inte i leveransen.
 • Paul Neuhaus Palma LED-taklampa CCT 2 ringar

  Paul Neuhaus Palma LED-taklampa CCT 2 ringar
  LED taklampa Palma med två ringar på träpanel, CCT, fjärrkontroll Två smala ringar av aluminium med satinerade lock i olika storlekar har fästs på en rektangulär metallplatta med trädekor i taklampan Palma LED. Denna kombination gör LED-taklampan till en trendig armatur för många områden. Den övre, större ringen är svängbar, vilket gör det möjligt att ändra armaturens form något, medan den nedre ringen är stel. Belysningen med LED-takbelysningen Palma kan utformas mycket flexibelt med hjälp av den medföljande fjärrkontrollen. Förutom färgtemperaturkontrollen CCT, som gör det möjligt att välja ljusfärg mellan varmvitt och universalvitt, kan ljuset dämpas kontinuerligt och ett nattljus kan ställas in. Armaturen är utrustad med en minnesfunktion så att den valda ljusinställningen sparas till nästa gång den slås på.
 • Paul Neuhaus Emil gånglampa i lyktform

  Paul Neuhaus Emil gånglampa i lyktform
  Stigen Emil i form av en modern lanternin Armaturen Emil Path har ett elegant och modernt utseende och består av en rund fot och en öppen lanternin med en kantig form som är tillverkad av fina metallstänger. E27-uttaget reser sig upp i mitten och kan förses med en glödlampa enligt önskemål och smak. Skärmen är helt täckt uppifrån och ner av en plastcylinder som omsluter glödlampan och sockeln och skyddar dem från fukt och smuts.
 • Paul Neuhaus Robin golvlampa med läsarm, vit

  Paul Neuhaus Robin golvlampa med läsarm, vit
  Robin golvlampa med textilskärm och flexibel LED-läktararm Robin är en klassisk och enkel golvlampa med en rund textilskärm genom vilken ljuset lyser in i rummet utan att blända och kommer ut direkt uppåt och nedåt genom öppningarna. Golvlampan blir den perfekta följeslagaren bredvid soffan eller läsfåtöljen tack vare LED-läsarmen som är fäst vid ramen och som är utrustad med en liten, flexibelt justerbar LED-spot. Den huvudsakliga ljuskällan i lampskärmen kan förses med en E27-lampa och kan kopplas och dimmas med hjälp av vridreglaget på armen. Läslampan kan kopplas om oberoende av huvudljuset med hjälp av en växelströmbrytare som sitter under reglaget.
 • Paul Neuhaus Eton hänglampa med 3 betongskärmar

  Paul Neuhaus Eton hänglampa med 3 betongskärmar
  Tre-lampor Beam Pendant Light Eton med betongskärmar De tre skärmarna i Eton-pendellampan är gjorda av betong och har formen av halvovaler. De hänger från en lång, svartlackerad kapell och kan arrangeras på olika höjder eller hängas upp på rad. Betongskärmaterialet i kombination med den svarta kåpan och de svarta kablarna gör lampan till en ljuskälla som passar in i en modern eller industriellt utformad boendemiljö, till exempel ovanför ett långsträckt matbord eller en köksbänk.
 • Paul Neuhaus Palma LED-taklampa CCT ram

  Paul Neuhaus Palma LED-taklampa CCT ram
  LED taklampa Palma med rektangulär ram och trädekor, CCT, fjärrkontroll Kantiga former präglar utseendet på Palma LED taklampa. Tre smala ramar i rektangulära former har arrangerats med en liten överlappning på den rektangulära plattan i metall med mörk trädekor, vilket skapar ett geometriskt helhetsverk. Armaturens ljusdesign visar sig vara extremt variabel tack vare CCT-styrning och steglös dimning. Med fjärrkontrollen som medföljer armaturen kan man justera ljusfärgen (varmvitt till universalvitt), ljusstyrkan och välja nattljusläge. Den valda ljusinställningen sparas av minnesfunktionen tills nästa gång den slås på.
 • Paul Neuhaus Palma LED-taklampa CCT kvadrat

  Paul Neuhaus Palma LED-taklampa CCT kvadrat
  LED taklampa Palma i kvadratisk form CCT styrbar med fjärrkontroll LED-takbelysningen Palma kännetecknas av sin vackra design. Kombinationen av mörk trädekor på den stora metallpanelen, matt svart metall som fin ram och satinerad plast som täckplåt ger armaturen ett modernt men inte alltför dominerande utseende, så att den platta armaturen kan integreras i många interiörer. LED-panelen levereras med en fjärrkontroll och ger möjlighet att välja ljusfärg från varmvitt till universalvitt genom CCT-funktionen, ljusstyrkan kan dämpas kontinuerligt och de två LED-panelerna som installerats i armaturen (smal kant eller inre stor yta) kan slås på separat eller tillsammans. Palma LED-plafondlampan möjliggör därför en individuell belysningsplanering som kan anpassas till varje behov. Den valda inställningen sparas av minnesfunktionen och kommer att sparas tills ett nytt val görs.
 • Paul Neuhaus Helix LED-taklampa, rektangulär

  Paul Neuhaus Helix LED-taklampa, rektangulär
  LED-plafondlampa Helix i lång form med CCT- och RGB-lysdioder och fjärrkontroll Helix LED-takarmatur, som är utformad lång och smal som en rektangulär ram, erbjuder mycket flexibel justerbar belysning. Armaturen levereras med en fjärrkontroll med vilken RGB-ljusdioderna i sidokonstruktionerna och de vita lysdioderna som är inbyggda i ramen längst ner kan kopplas separat. Ljuset som strålar från sidan kan kopplas till en ljusfärg som kan väljas bland otaliga färgnyanser och skapar en färgstark accent i taket. De nedåtstrålande lysdioderna kan varieras i ljusfärg från varmvitt till universalvitt och ljusstyrkan kan dämpas. Ytterligare funktioner som kan väljas via fjärrkontrollen är nattljusfunktion, avstängning av armaturen efter en minut eller färgbyte av RGB-lysdioderna runt omkring. Helix LED-takbelysning i aluminium har en minnesfunktion som sparar den valda ljusinställningen.
 • Industriell bordslampa svart med trä - Spjällåda

  Industriell bordslampa svart med trä - Spjällåda
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included, Cord and plug included Bordslampa Krati är en cool industriell lampa för din interiör! Lampan är gjord av trä med stål och är klar i svart. Krati har en höjd av 40 cm, en längd av 23 cm och en bredd av 23 cm. Denna artikel levereras med sladd och kontakt. Du kompletterar Krati med en ljuskälla med E27-koppling (max. 60 Watt), se till att du beställer den separat. Bordslampan Krati passar perfekt i vardagsrummet, på bordet eller i sovrummet på sängbordet. En mycket fin industriell bordslampa! 23 cm x 23 cm x 40 cm
 • Paul Neuhaus Cara LED-gånglampa up/down

  Paul Neuhaus Cara LED-gånglampa up/down
  LED-strålearmatur Cara upp/ner med dubbla skuggor Cara är en modern LED-gångsarmatur som inte bara ger ljus nedåt på golvet utan även uppåt runt omkring. Skärmens dubbla lager garanterar ett bländfritt och jämnt ljus. Armaturens ram och skärmhållare är tillverkade av järn med antracitfärgad lack, de dubbelskiktade ljuselementen är tillverkade av plast och är utrustade med varmvita lysdioder som lyser upp omgivningen på ett modernt och extremt energieffektivt sätt.
 • Paul Neuhaus Helix LED-taklampa 3 ramar 82 cm

  Paul Neuhaus Helix LED-taklampa 3 ramar 82 cm
  LED-takbelysning Helix med CCT- och RGB-lysdioder och fjärrkontroll De tre rektangulära ramarna i Helix LED-takarmatur är utrustade med LED-skivor vars ljusfärg kan ställas in från varmvitt till universalvitt med hjälp av CCT-funktionen. Runtom är ramarna utrustade med RGB-ljusdioder bakom satinerade kåpor, som kan lysa i en av otaliga olika ljusfärger eller även i färgskiftande läge. Alla inställningar av ljusfärgen, dämpningen av belysningen, valet av nattljusfunktion eller t.o.m. avstängning av armaturen efter en minut kan bekvämt utföras med hjälp av den medföljande fjärrkontrollen. Tack vare minnesfunktionen sparas den valda belysningen så att golvlampan lyser i exakt samma ljus nästa gång den slås på.
 • Paul Neuhaus Palma LED-hänglampa CCT up/down

  Paul Neuhaus Palma LED-hänglampa CCT up/down
  Puristisk LED-pendellampa Palma med trädekor inkl. fjärrkontroll Modern purism kännetecknar Palma LED-pendellampan, som har utformats i en kombination av mattsvart lackerad metall och en vacker trälook i en rak, smal form. Den långa skärmen gör att ljuset strålar uppåt och nedåt genom de satinerade täckarna, varvid de mest varierande ljusinställningar kan göras via den medföljande fjärrkontrollen. Med CCT-funktionen kan ljusfärgen väljas från varmvitt till universellt vitt ljus, ljusstyrkan är steglöst dimbar och armaturen kan ställas om till nattljusläge. Tack vare minnesfunktionen sparas den valda ljusinställningen. Över bordet i matsalen ger pendelarmaturen Palma LED en belysning som kan utformas helt flexibelt och därmed anpassas till alla ljusbehov.
 • Paul Neuhaus Yuki LED-taklampa, rund form

  Paul Neuhaus Yuki LED-taklampa, rund form
  LED taklampa Yuki i runda former med fjärrkontroll och stjärnhimmel Två smala ringar var placerade överlappande i Yuki LED-belysningen, och den slutna mitten var utformad som en stjärnhimmel. Lysdioderna i ringarna och i den mellersta delen kan kopplas om oberoende av varandra, så att endast ringarna kan lysa upp stjärnhimlen eller alla ljuskällor samtidigt. CCT-ljusstyrningen gör det möjligt att justera ljusfärgen från varmvitt till universalvitt och ljusstyrkan kan också dämpas kontinuerligt. Alla inställningar kan enkelt kontrolleras med den medföljande fjärrkontrollen.
 • Paul Neuhaus Reva LED-hänglampa, gammal mässing

  Paul Neuhaus Reva LED-hänglampa, gammal mässing
  LED-pendellampa Reva i gammal mässing med molnliknande skärm Reva är en hängande lampa av ett speciellt slag. Skärmen, som hänger i stålkablar från den ovala taket, består av ett guldskimrande trådnät vars form påminner om ett puffigt moln. En mikro-LED-ljuskedja med otaliga små lampor sitter i detta nät. I armaturens kapell av antik mässingsfärgad metall finns ytterligare sex LED-skivor som ger den nödvändiga ljusstyrkan och gör skuggans konstverk ännu mer effektfullt. Båda ljuskällorna - LED-mikrolampor i skärmen och LED-styrkort i kapellet - kan slås på var för sig eller tillsammans genom att trycka på ljusbrytaren flera gånger.
 • Paul Neuhaus Palma LED-taklampa CCT rund

  Paul Neuhaus Palma LED-taklampa CCT rund
  LED taklampa Palma i runda former, CCT-teknik och fjärrkontroll Palma taklampa har runda former som kännetecknar designen. Två silverfärgade plattor i olika storlekar med en yttre ljus ring och en stor, öppen ring sitter på det runda metallelementet i trädesign. Kombinationen av färger och former gör LED-taklampan till ett visuellt blickfång och den visar sig också vara något speciellt när det gäller ljusdesign och ljuseffekt, eftersom ljusfärgen kan varieras från varmvitt ljus till universell vit belysning tack vare CCT-styrning och ljuset kan dämpas kontinuerligt. Alla inställningar väljs bekvämt via den medföljande fjärrkontrollen, som också kan användas för att välja nattljusfunktion. Den valda ljusinställningen sparas med minnesfunktionen.
 • Paul Neuhaus Yuki LED-taklampa, kantig form

  Paul Neuhaus Yuki LED-taklampa, kantig form
  LED-plafondlampa Yuki i vinkelform med fjärrkontroll och stjärnhimmel Den kantigt utformade Yuki LED-taklampan består av två smala, rektangulära ramar med LED-skivor som lyser platt på insidan och en fyrkantig mittdel med LED-stjärnhimmel. De två ljuskällorna, ramen och stjärnhimlen, kan slås på oberoende av varandra eller belysas samtidigt. Tack vare CCT-ljusstyrning kan armaturens alla områden justeras i ljusfärg från varmvitt till universalvitt och belysningen kan dämpas. Armaturens variabla inställningar, som bekvämt kan justeras via fjärrkontrollen, gör det möjligt att anpassa belysningen till varje situation, oavsett om det är i vardagsrummet eller i andra utrymmen.
 • Paul Neuhaus Helix LED-taklampa kvadrat 50 cm

  Paul Neuhaus Helix LED-taklampa kvadrat 50 cm
  LED-takbelysning Helix med fjärrkontroll, CCT- och RGB-belysning Den här fyrkantiga Helix LED-taklampan är ett lysande blickfång i taket och ljuskäglan kan justeras flexibelt. Armaturen är tillverkad av aluminium och är utrustad med LED-styrkort i den smala ramen som omger metallplattan i mitten, både nedåt och åt sidan. De olika inställningarna kan justeras via fjärrkontrollen som ingår i leveransen. Lysdioderna på sidan lyser i färg (RGB) och kan lysa i mer än 16 miljoner färger, medan lysdioderna nedåt kan ställas om till olika vita ljusfärger, från varmvitt till dagsljus, tack vare CCT-funktionen. Ljuset kan dämpas med fjärrkontrollen, en nattljusfunktion kan väljas och mycket mer.Den valda ljusinställningen sparas av minnesfunktionen tills nästa gång den slås på.
 • Paul Neuhaus Eton bordslampa med betongsockel

  Paul Neuhaus Eton bordslampa med betongsockel
  Eton bordslampa i betong Den kubformade basen på bordslampan Eton är tillverkad av betong, ett trendigt material som har hittat sin väg in i moderna eller industriellt utformade rum. Basen utgör en mycket speciell plattform för ljuskällan. Beroende på belysningsbehov eller utseende kan man välja en mängd olika ljuskällor för E27-fästena, beroende på om armaturen ska fungera som dekorativ belysning eller som en ljusare ljuskälla. Strömbrytaren har integrerats i matningskabeln.
 • Paul Neuhaus Fabian LED-taklampa IP54 rund

  Paul Neuhaus Fabian LED-taklampa IP54 rund
  LED taklampa Fabian i rund form för utomhusbruk LED-armaturen Fabian kan monteras både i taket och på väggen. Den runda armaturen i aluminium med antracitfinish och en ring av satinerad plast, där varmvita lysdioder lyser, ger en homogen och bländfri belysning av ett stort område, och detta på ett energisnålt sätt tack vare lysdioder. Armaturen lämpar sig också utmärkt för olika fuktiga rum inomhus.
 • Paul Neuhaus Window LED-bordslampa, 1 lampa

  Paul Neuhaus Window LED-bordslampa, 1 lampa
  Liten LED-bordlampa Widow med kulskärm i rökt glas Den här lilla bordslampan Widow passar överallt, på fönsterbrädan, på en hylla, på nattduksbordet och på många andra ställen där man vill ha en extra varm och mysig ljuskälla. Det rökgrå tonade glasklotet har en G9-fäste och en matchande LED-lampa ingår.
 • Paul Neuhaus Cara LED-utomhusvägglampa up/down

  Paul Neuhaus Cara LED-utomhusvägglampa up/down
  LED-väggarmatur för utomhusbruk Cara up/down i dubbelskiktsdesign Lampskärmarna på Cara LED-väggarmatur för utomhusbruk, som sitter uppåt och nedåt i den antracitfärgade hållaren, har utformats i en dubbelskiktad design. Medan de inre kuberna är satinerade är de yttre nyanserna transparenta. Resultatet av denna konstruktion är ett mycket behagligt, bländfritt ljus uppåt och nedåt i varm vit ljusfärg och ett modernt utseende. LED-väggarmaturen Cara belyser på ett modernt sätt husentréer, terrasser, loggior och många andra områden i huset och på fastigheten.
 • Paul Neuhaus Bill LED-skrivbordslampa, svart

  Paul Neuhaus Bill LED-skrivbordslampa, svart
  LED-byrålampa Bill med många funktioner och USB-anslutning LED-byrålampan Bill är å ena sidan snygg i sin design med en rund, ringformad bas och en vackert formad arm som reser sig från den, men också flexibel. I armaturhuvudet har vita lysdioder installerats, vars ljusfärg kan ställas in från varmvitt till dagsljus tack vare CCT-styrningen, och ljusstyrkan kan varieras steglöst med hjälp av vridreglaget. I basen har RGB-ljusdioder integrerats som kan lysa i färgerna rött, grönt eller blått, och deras ljusstyrka kan ställas in på tre nivåer med hjälp av en touchdimmer. Dessa funktioner gör det möjligt att belysa arbetsplatsen enligt personliga önskemål. En USB-port är också integrerad i armaturens bas så att smarttelefonen eller surfplattan kan laddas direkt i armaturen.
 • Paul Neuhaus Eton hänglampa betongskärm cylinder

  Paul Neuhaus Eton hänglampa betongskärm cylinder
  Eton hängande lampa med cylindrisk, lång skärm av betong Eton är en fin hängande lampa som består av en svart kapell och en smal, cylinderformad skärm av betong som hänger i den svarta kabeln. Den ger nedåtriktat ljus och belyser till exempel ett sidobord i vardagsrummet, men kan också kopplas till flera armaturer för att belysa ett större område. Skärmmaterialet betong gör den till en perfekt armatur för den moderna industristilen.
 • Paul Neuhaus Widow LED-taklampa, 5 lampor

  Paul Neuhaus Widow LED-taklampa, 5 lampor
  LED taklampa Widow med fem kulor av rökt glas De fem sfäriska skuggorna, som inte bara ser vackra ut med sin rökgrå nyans utan också skapar en speciell ljuseffekt, skjuter ut i rummet på olika långa stavar från armaturens fyrkantiga kapell. Detta ger en mycket dekorativ och, tack vare färgkombinationen svart metall och rökgrått glas, även ett modernt utseende. Glödlampor för G9-fästena i skärmarna medföljer, nämligen LED-lampor med varmvit ljusfärg.
 • Paul Neuhaus Eton hänglampa betongskärm 1 lampa

  Paul Neuhaus Eton hänglampa betongskärm 1 lampa
  Eton hängande lampa med betongskärm i rundad form Eton-pendellampans skärm är tillverkad av det trendiga materialet betong. Den är utformad i en rundad form med en bred öppning mot botten, så att lampans ljus skapar en stor ljuskägla under lampan. Pendellampan Eton är idealisk för att belysa ett litet bord, men kan också kombineras med flera lampor för att lysa upp större områden.
 • Paul Neuhaus Palma LED-vägglampa trä 45 cm

  Paul Neuhaus Palma LED-vägglampa trä 45 cm
  LED-vägglampa Palma med trädekor, uppåt- och nedåtriktad distribution Den rektangulära LED-vägglampan Palma är utrustad med varmvita lysdioder bakom skärmen som består av en MDF-skiva med vacker trädekor. Ljuset strålar uppåt och nedåt, så att vägglampan framkallar en dekorativ ljuseffekt med flera små ljuskottar uppåt och nedåt på väggen och indirekt belyser rummet.
 • Paul Neuhaus Sina LED-hänglampa CCT Touch

  Paul Neuhaus Sina LED-hänglampa CCT Touch
  Utdragbar LED-pendelarmatur Sina med beröringssensorer, CCT, dimbar Sina är en modern LED-pendelarmatur i antracit som kan varieras i längd för att passa bordets längd. Belysningskonceptet är också mycket flexibelt, eftersom armaturens ljusfärg kan justeras med CCT-ljusstyrningen i intervallet från varmvitt ljus till universellt vitt ljus och kan även dämpas. Det finns två beröringssensorer på den långa skärmen. Den ena sensorn kan användas för att tända och släcka armaturen och för att dimma den, medan den andra sensorn gör det möjligt att justera ljusfärgen. Om sensorn hålls kvar under en kort tid (mindre än en sekund) ändras ljusfärgen i tre steg; om den hålls kvar längre än en sekund kan ljusfärgen väljas kontinuerligt. Skärmens tak och kropp är tillverkade av antracitfärgad aluminium och den satinerade täckningen av akryl. Minnesfunktionen sparar den valda inställningen.
 • Paul Neuhaus Eton hänglampa med 4 betongskärmar

  Paul Neuhaus Eton hänglampa med 4 betongskärmar
  Pendelarmatur Eton med fyra cylindriska betongskärmar Fyra långa, cylinderformade skärmar av det trendiga materialet betong hänger från den långa, svartlackerade taklampan på pendellampan Eton. De långa skärmarna är försedda med GU10-uttag, ljuset avges nedåt i en bredare eller smalare strålningsvinkel beroende på ljuskällan, så att den långa pendelarmaturen är idealisk för att belysa ett långt matbord eller en bänk i köket. Betongfärgerna gör armaturen vacker i en modern miljö eller i en industriell design.
 • Paul Neuhaus Palma LED-taklampa CCT lång

  Paul Neuhaus Palma LED-taklampa CCT lång
  LED taklampa Palma i lång, smal form med fjärrkontroll, CCT-funktion Palma LED taklampa har utformats i en lång, linjär form. Den består av en rektangulär metallkropp med mörk trädekor, matt svart aluminium och satinerad plast. Inte bara optiken utan även ljusdesignen hos Palma LED-plafondlampan är övertygande, eftersom lampan levereras med en fjärrkontroll som gör det möjligt att justera ljusfärgen från varmvitt ljus till universell vit belysning. Dessutom kan ljusstyrkan regleras kontinuerligt och de två LED-skivorna i armaturen kan kopplas separat eller tillsammans. Med en knapptryckning kan endast den yttre LED-ramen slås på, endast armaturens mitt kan slås på eller - för att uppnå full ljusstyrka - båda områdena kan lysa tillsammans.
 • Paul Neuhaus Robin vägglampa med läsarm, vit

  Paul Neuhaus Robin vägglampa med läsarm, vit
  Vägglampa Robin med textilskärm och justerbar LED-läslampa Robin är en vägglampa som är perfekt för att ersätta sänglampan på väggen bredvid sängen. Den är utrustad med en textilskärm som är riktad uppåt på väggfästet med ett integrerat E27-uttag och en LED-läslampa som är monterad under skärmen på en böjbar arm. E27-uttaget kan användas för lampor på upp till 40 W (ingår inte), läsarmen har varmvita lysdioder. Med två växelbrytare kan de två ljuskällorna slås på och av separat.
 • Paul Neuhaus Helix LED-golvlampa + fjärrkontroll

  Paul Neuhaus Helix LED-golvlampa + fjärrkontroll
  LED-golvlampa Helix i ramform med CCT-funktion och RGB-lysdioder inkl. fjärrkontroll Helix LED-golvlampa är en smal, hög ram på en vinklad fot - en modern och framför allt mycket flexibel ljuskälla för ett modernt designat vardagsrum. Den levereras med en fjärrkontroll för bekväm användning. I ramen av aluminium installerades vita lysdioder som strålar mot framsidan och som kan justeras från varmvitt ljus till universellt vitt ljus tack vare CCT-funktionen. RGB-ljusdioder, som kan lysa i en av otaliga färger, finns bakom det satinerade locket och strålar runt omkring. Båda ljuskällorna kan tändas separat eller tillsammans, vilket skapar otaliga möjligheter för ljusdesign.
 • Paul Neuhaus Widow LED-taklampa, 6 lampor

  Paul Neuhaus Widow LED-taklampa, 6 lampor
  LED-belysning Widow med sex sfäriska skärmar av rökgrått glas Från armaturens runda tak slingrar sig tre armar i olika riktningar och håller i sina ändar de sfäriska skärmarna av rökgrått men genomskinligt glas. Dessutom pryder filigrangrenar med blad armaturens ram, vilket ger den en lätt blommig touch. G9-fästen har integrerats i de sfäriska skärmarna och de matchande ljuskällorna (uteslutande LED-lampor) ingår. De ger varmvitt ljus, som är särskilt vackert på grund av nyanserna.
 • Paul Neuhaus Widow LED-bordslampa, 2 lampor

  Paul Neuhaus Widow LED-bordslampa, 2 lampor
  LED-bordslampa Widow med två sfäriska skärmar av rökgrått tonat glas Svartlackerat järn som ram och rökgrå tonade, sfäriska glasskärmar bildar en harmonisk kombination i den här bordslampan. Lampan ger en mysig tilläggsbelysning, inte bara i modernt inredda utrymmen, tack vare de medföljande varmvita LED-lamporna och glaskulornas färg, oavsett om den står på en sideboard, fönsterbrädan eller på sidobordet. De lampor som ingår i leveransen är utbytbara, men armaturen är utformad enbart för användning av LED-lampor.
 • Paul Neuhaus Contura LED-bordslampa i svart

  Paul Neuhaus Contura LED-bordslampa i svart
  LED-bordlampa Contura som öppen kub i svart Contura är en LED-bordslampa och samtidigt en ovanlig dekoration, eftersom man kan placera ett föremål på lampans undersida, som effektivt sätts i scen av ljuset. Varmvita lysdioder i de övre sidoströmmarna lyser nedåt och skapar en mjuk belysning som kan ställas om till tre ljusstyrkor med den integrerade touchdimmern. Armaturen är utrustad med en minnesfunktion som sparar den valda ljusstyrkan. Armaturen är ett blickfång på bordet, på fönsterbrädan eller på en sideboard.
 • Paul Neuhaus Widow LED-taklampa 4 lampor

  Paul Neuhaus Widow LED-taklampa 4 lampor
  LED-plafondlampa Widow med fyra rökgrå glaskulor Med Widow LED-plafondlampan kan en mängd olika rum belysas bekvämt, från vardagsrummet till hallen och sovrummet. På den svarta ramen av järn har de rökgrå färgade glaskulorna fästs på slingrande armar i olika riktningar. Dessutom pryder bladdekorationer på filigrangrenar ramen och ger armaturen en touch av blommig design. Endast LED-lampor får användas i G9-fästena i lamporna - varmvita LED-lampor ingår i leveransen.
 • Paul Neuhaus Titus LED-golvlampa antracit dimmer

  Paul Neuhaus Titus LED-golvlampa antracit dimmer
  Titus LED-golvlampa med rund skärm och dimmer En rund, platt bas, en smal arm som reser sig uppåt i en vinkel och en smal ring med lysdioder bakom ett satinfärgat hölje - det är Titus LED-golvlampa. Den är tillverkad av aluminium och järn med antracitfärgad finish och är utrustad med en dimmer så att ljusstyrkan hos de varmvita lysdioderna kan regleras efter behov. Golvlampans runda ljuselement kan justeras med en led, så att lampans höjd och även ljusstrålningen kan varieras.
 • Paul Neuhaus Helix LED-hänglampa, fjärrkontroll

  Paul Neuhaus Helix LED-hänglampa, fjärrkontroll
  LED-pendellampa Helix med CCT- och RGB-lysdioder och fjärrkontroll Belysningen av den långsträckta LED-pendelarmaturen Helix kan justeras flexibelt och funktionellt, eftersom lampskärmen är utrustad med LED-skivor med CCT-funktion i botten och med RGB-lysdioder som strålar ut i sidled runtomkring. De två ljuskällorna kan tändas och släckas separat med den medföljande fjärrkontrollen. Färgliga accenter sätts av lysdioderna som strålar runt omkring och som kan lysa i en av mer än 16 miljoner färgade ljusfärger, ljuset som strålar nedåt kan ställas in i ljusfärgen varmvitt till universalvitt, belysningen kan dämpas, en nattljusfunktion finns tillgänglig och en RGB-färgförändring av lysdioderna som strålar i sidled kan också väljas. Helix LED-pendellampan i aluminium är utrustad med en minnesfunktion som sparar den valda ljusinställningen.
 • Paul Neuhaus Robin golvlampa med läsarm, svart

  Paul Neuhaus Robin golvlampa med läsarm, svart
  Robin golvlampa med textilskärm och flexibel LED-läktararm Robin är en klassisk och enkel golvlampa med en rund textilskärm genom vilken ljuset lyser in i rummet utan att blända och kommer ut direkt uppåt och nedåt genom öppningarna. Golvlampan blir den perfekta följeslagaren bredvid soffan eller läsfåtöljen tack vare LED-läsarmen som är fäst vid ramen och som är utrustad med en liten, flexibelt justerbar LED-spot. Den huvudsakliga ljuskällan i lampskärmen kan förses med en E27-lampa och kan kopplas och dimmas med hjälp av vridreglaget på armen. Läslampan kan kopplas om oberoende av huvudljuset med hjälp av en växelströmbrytare som sitter under reglaget.
 • Paul Neuhaus Widow LED-vägglampa, 2 lampor

  Paul Neuhaus Widow LED-vägglampa, 2 lampor
  LED-vägglampa Widow med två lampor, med rökgrå färgade glaskulor Från det runda väggelementet stiger Widow-vägglampans två lätt böjda och olika långa armar uppåt. De har alla en sfärisk skärm av rökgrått tonat glas, där en G9-lampa ger ett varmt och mysigt ljus. De två glödlamporna ingår i leveransen. Armaturen är utrustad med en växelbrytare på väggfästet bakom skärmen som kan kopplas direkt till den.
 • Paul Neuhaus Widow LED-pendellampa med glaskulor

  Paul Neuhaus Widow LED-pendellampa med glaskulor
  LED-pendelarmatur Widow med fem sfäriska skärmar av rökt glas Fem små sfäriska skärmar av rökgrått färgat glas har fästs på den svarta, långa strålen på Widow LED-pendelarmaturen. I var och en av skärmarna finns en LED-lampa med G9-sockel som kan bytas ut. Det vackra utseendet och den varma och behagliga ljuseffekten gör pendellampan till en mysig ljuskälla, särskilt ovanför ett matbord. Lamporna ingår och kan bytas ut. Armaturen är utformad uteslutande för användning av G9 LED-lampor.
 • Paul Neuhaus Eton taklampa av betong, rund

  Paul Neuhaus Eton taklampa av betong, rund
  Eton taklampa med cylindrisk skärm i betong Skärmen på Eton taklampan har gjutits i betong i cylindrisk form. Materialet gör armaturen mångsidig för det moderna eller industriella vardagsrummet, hallen, köket och många andra områden. Beroende på belysningsuppgiften kan taklampan monteras individuellt eller kombineras med flera i önskad formation.
 • LED-taklampa Amara, två rektanglar, svart

  LED-taklampa Amara, två rektanglar, svart
  Amara LED-taklampa med CCT-teknik och fjärrkontroll Amara LED-taklampa är ett utmärkt belysningselement och får vardagsrummet att lysa. Lampan är en riktig blickfång tack vare sin moderna och eleganta design. Lysdioder som släpper ut ljuset är fästa på ramens undersida. Med den infraröda fjärrkontrollen, som ingår i leveransen, kan ljusfärgen enkelt justeras från varmvit till universalvit. Ljusintensiteten kan också regleras efter behov. På grund av minnesfunktionen kan den senaste inställningen sparas.
 • LED-taklampa Emilio med fjärrkontroll, rund

  LED-taklampa Emilio med fjärrkontroll, rund
  Dimbar LED-taklampa Emilio med fjärrkontroll Den runda LED-taklampa imponerar inte bara med sin platta design utan också med sin modernitet, som låter hemmet skina genom de tre ljusringarna. Emilio levereras med en infraröd fjärrkontroll så att ljusfärgen kan justeras individuellt från varmvit (2700 K) till universalvit (5.000 K). Den variabla kontrollen av ljusintensiteten kan också enkelt anpassas till dina egna behov genom att dimma. Minnesfunktionen säkerställer okomplicerad lagring av önskad inställning.
 • LED-taklampa Emilio med fjärrkontroll, kantig

  LED-taklampa Emilio med fjärrkontroll, kantig
  LED-plafondlampa Emilio med fjärrkontroll för justering av ljusstyrka och ljusfärg Vinkelformade och platta: Emilio LED-taklampan är ett vackert belysningsobjekt i alla vardagsrum. Den ger ett jämnt ljus i rummet och ger ett hippt helhetsintryck. Lampans höga funktionalitet kännetecknas av att ljusfärgen kan justeras via CCT-färgväxlingsläget och ljusstyrkan varieras via den medföljande infraröda fjärrkontrollen. Minnesfunktionen sparar den senaste inställningen, så att det valda valet behålls när armaturen slås på.
 • Taklampa Nelia med LED 6 lampor Ø 60 cm stål

  Taklampa Nelia med LED 6 lampor Ø 60 cm stål
  Nelia LED-taklampa - dimbar, med minnesfunktion Nelia LED-taklampa - bestående av en konstnärligt sammanflätad metallram och vita plastarmaturer - ser inte bara vacker ut när den slås på och av, utan kan också dämpas i ljusstyrka med en konventionell väggbrytare. Den Easydim-funktion som krävs för detta är redan inbyggd i armaturen. En minnesfunktion är också integrerad, dvs. när lampan släcks visas den senast valda ljusvarianten.
 • Landelijke wandlamp hout 32 cm incl. LED 2-lichts - Ajdin

  Landelijke wandlamp hout 32 cm incl. LED 2-lichts - Ajdin
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable 320 mm x 60 mm x 120 mm
 • LED-bordslampa Adriano, CCT, dimbar, brun

  LED-bordslampa Adriano, CCT, dimbar, brun
  Dimbar LED-bordslampa Adriano med laddningsstation Denna flexibelt justerbara lampa är utrustad med en fem-stegs touchdimmer för att justera ljusintensiteten efter dina egna önskemål. Individuell färgkontroll från varmvitt till dagsljus är också möjligt. Utöver dessa funktioner är Adriano utrustad med en digital display som visar datum, tid och temperatur. Den integrerade QI-laddningsytan på lampbasen, som möjliggör trådlös laddning av smarttelefonen, bör också betonas.
 • LED-hänglampa Adriana, CCT, trädekor

  LED-hänglampa Adriana, CCT, trädekor
  Justerbar LED-pendellampa Adriana med touchfunktion Den här praktiska pendellampan i trädekor-look är utdragbar och kan justeras i höjd och längd, så att en individuell anpassning över matbordet är möjlig. Lampan har två beröringsytor. Med en enda beröringsyta kan du tända och släcka lampan och ändra ljusstyrkan. Med den andra beröringsytan kan ljusfärgen styras kontinuerligt från varmvitt till kallt universellt vitt med hjälp av den integrerade CCT-tekniken. Tack vare minnesfunktionen sparas den senaste inställningen och kan därför återkallas när du slår på. Höjden kan justeras från 100 cm till 180 cm med några få steg. Längden kan justeras från 120 cm till 179 cm.
 • Paul Neuhaus Gwen LED-utomhusvägglampa

  Paul Neuhaus Gwen LED-utomhusvägglampa
  LED-vägglampa för utomhusbruk Gwen med skyddsklass IP65 LED-väggarmaturen Gwen för utomhusbruk belyser ett stort område framför och under armaturen tack vare sin kilformade design med den snedställda skärmen. Varmvita lysdioder strålar ut sitt ljus jämnt och bländfritt genom det satinerade plasthöljet. Tack vare den linjära formen och den antracitfärgade lackeringen av höljet passar armaturen till nästan alla fasader för att belysa entréer och många andra ytor i utomhusområdet på ett energieffektivt sätt.
 • Paul Neuhaus Fabian LED-taklampa IP54, kantig

  Paul Neuhaus Fabian LED-taklampa IP54, kantig
  Vinkelformad LED taklampa Fabian för utomhusbruk LED-takarmaturen Fabian kan monteras utomhus eller även i fuktiga utrymmen eller i garaget, antingen i taket eller på väggen. Varmvita lysdioder lyser bakom den satinfärgade diffusorn och avger sitt ljus bländfritt och jämnt genom skyddet, vilket ger ett behagligt och bländfritt ljus.
 • Nika - LED-pendellampa med rörelsestyrning

  Nika - LED-pendellampa med rörelsestyrning
  Styr- och dimbar via sensorer – LED-pendellampan Nika LED-pendellampan Nika är lika flexibel i både upphängning som ljusstrålning. Med några handtag kan ljuset varieras mellan 80 och 160 cm och ljuset kan också väljas i tre steg: varmvit (2 700 K), universalvit (4 000 K) eller universalvit (5 000 K). Lampan tänds och släcks genom en sveprörelse med handen framför den undre sensorn. Justering av färgtemperatur görs med en handrörelse över den övre sensorns omkopplare. Om handen hålls nedtryckt i mer än tre sekunder nära sensorn börjar en steglös dimningsprocess tills handen avlägsnas från sensorns aktiveringsområde. Som om det vore magi kan LED-pendellampan Nika i aluminium kontrolleras, så att den kan väljas och justeras i ljusstyrka - utan att en dimmer ytterligare behöver installeras.
 • LED-hänglampa Adriana, CCT, mässing

  LED-hänglampa Adriana, CCT, mässing
  Mässingsfärgad LED-hängande lampa Adriana Adriana LED-hängande ljus är en allround för olika vardagssituationer. Det reducerade utseendet med tekniska finesser och den varma mässingsfärgade tonen präglar pendellampa från Paul Neuhaus . Två smala rep, som är justerbara, leder ner från den rektangulära takupphängningen. Så höjden kan justeras väl beroende på anläggning. Det långa, platta ljusföremålet som kan dras ut ligger på repen. Detta innebär att ljus enkelt kan förlängas över t.ex. ett utdragbart bord. De två beröringsytorna på LED-hänglampan är övertygande tekniska detaljer, en för att sätta på och stänga av och dimma och den andra för steglös färgtemperaturkontroll.