Paul Neuhaus lampor

Paul Neuhaus är ett varumärke som ingår i Neuhaus Lighting Group tillsammans med Leuchten Direkt och Q. Märket lanserades redan 1962 och har haft många framgångsrika produkter för belysning av vardagsrum. Att få teknik, formgivning och rimligt pris att gå ihop har varit ett av Paul Neuhaus fokus genom åren.

Belysning hos Paul Neuhaus återförsäljare online

 • Paul Neuhaus Med blomsterdekor - 6-lågig. taklampan Greta

  Paul Neuhaus Med blomsterdekor - 6-lågig. taklampan Greta
  Greta - en slingrande framställd 6-lågig taklampa En armatur av stål i rustik rostfärg och sex lampskärmar av hålstansade, gyllene lackerade metallklot - detta är de material som taklampan Greta består av. Den presenteras i floral design och utöver de böjda lamparmarna smyckade med vackra bladrankor. I de sex lampskärmarna strålar i var och en, en G9-halogenlampa (ingår ej), vars ljus endast tränger ut genom urstansningarna i metallen och därför skapar ett intressant ljus- och skuggspel i taket. Dimras via fastighetens elinstallation.
 • Paul Neuhaus Greta - en hänglampa med lantlig flair

  Paul Neuhaus Greta - en hänglampa med lantlig flair
  Greta - en hänglampa i vacker färgkombination Stål i rostnyans och guldfärgad lampskärm ger, med hänglampan Greta, en vacker kombination, som är hemtrevlig och kan integreras med naturträ på ett utmärkt sätt i den lantligt-moderna inredningsstilen. De fem skärmarna som sitter jämnt fördelade på den 132 cm stången, vilken består av metall med utstansningar och är lackerad i guldfärg. G9-halogenlampans ljus strålar fritt genom dessa utstansningar, så att en intressant ljuseffekt uppstår. Lampor medföljer ej.
 • Paul Neuhaus Tvålågiga bordslampan Greta

  Paul Neuhaus Tvålågiga bordslampan Greta
  Rostfärgade bordslampan Greta med klotskärmar Medan bordslampan Gretas fot och stänger är tillverkade av stål och presenterad i rustik rostfärg, består de båda klotformade skärmarna av guldfärgat lackerad metall som över hela ytan är försedd med organiskt utformade utstansningar. Då ljuset bara kan tränga ut genom dessa utstansningar uppstår ett intressant ljus- och skuggspel kring skärmen och en speciell ljusverkan. Bordslampan är bestyckad med G9-halogenlampor (ingår ej), som väljs ur tillbehör och kan beställas på samma gång. Strömbrytaren har placerats på elkabeln.
 • Paul Neuhaus LED-pendellampa Melinda, 30W, dimbar, stålgrå

  Paul Neuhaus LED-pendellampa Melinda, 30W, dimbar, stålgrå
  Dynamisk LED-pendellampa Melinda med ”simply dim”-funktion Pendellampan Melinda är inte bara modern och effektiv belysning, tack vare ett integrerat LED-kretskort, utan med sin dynamiska formgivning även ett blickfång i modernt inredda rum. Den består helt och hållet av stål och hänger i tre vajrar som leder till den runda takkåpan. De fast integrerade lysdioderna avger varmvitt ljus bländfritt och kan dimras steglöst till önskad ljusstyrka tack vare ”simply dim”-funktionen. Effektivt ljusflöde: 2 050 lm
 • Paul Neuhaus 3-stegs dimbara LED-bordslampan Tyra

  Paul Neuhaus 3-stegs dimbara LED-bordslampan Tyra
  Smala LED-bordslampan Tyra med touchdimmer Den med en diameter på 11 cm mycket smalt gestaltade LED-bordslampan Tyra sörjer för extra-belysning i sovrummet, vardagsrummet eller i hallen, vilket strålar genom den satinerade glasskärmen utan att blända. Ljusstyrkan kan ställas in med den 3-stegs-touchdimmer som finns inbyggd i foten. Bordslampan Tyra levereras inklusive ljuskälla med G9-fattning.
 • Paul Neuhaus Klassiska LED-bordslampan Pino, antikmässing

  Paul Neuhaus Klassiska LED-bordslampan Pino, antikmässing
  Kan dimras i 3 steg – klassiska LED-bordslampan Pino Klassisk i form och färg och energibesparande och flexibel i belysningen - det är LED-bordslampan Pino av stål med antikmässingfärgad finish och en skärm i satinerat glas. Den övre delen av länkningen är flexibel så att skärmen och därmed också ljusskenet kan ställas in. I foten sitter en inbyggd 3-stegs-touchdimmer. G9-LED-lampa ingår i leveransen.
 • Plafond 'Kreta' Art Déco brunrost/metall - Passande för LED / Inomhus

  Plafond 'Kreta' Art Déco brunrost/metall - Passande för LED / Inomhus
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included,Nej, utan sladd och stickpropp Letar du efter en vacker taklampa som ger din interiör mer djup? Kreta är en lampa med sin graciösa karaktär som passar mycket bra inom livsstilstrenden 'New Romantics'. Lampan har en höjd av 47 cm, en längd på 27 cm och en bredd på 27 cm. Du gör Kreta komplett med 5 fina ljuskällor med högst 40 watt vardera, passande i en G9-armatur. Dessa måste fortfarande beställas separat. Denna lampa är dimbar (dimmer ingår ej). Skapa en nationell twist i din interiör! 270 mm x 270 mm x 470 mm
 • Paul Neuhaus Greta - en bordslampa med klotskärm

  Paul Neuhaus Greta - en bordslampa med klotskärm
  Greta - en bordslampa med intressant ljuseffekt Ljuseffekten, som den lilla bordslampan Greta skapar på ytan under och omkring den, är unik. Den klotformade skärmen som sitter på stålfoten i rostnyans, består av metall, som nätformad bearbetad med utstansningar och lackerad i guldnyanser. Endast genom de organiskt formade urtagen tränger halogenlampans ljus ut, så att en effektfull ljus- och skuggbild uppstår. Bordslampan Greta hanteras med strömbrytaren som integrerats i kabeln.
 • Paul Neuhaus Lilla vägglampan Greta med vippströmbrytare

  Paul Neuhaus Lilla vägglampan Greta med vippströmbrytare
  Enlågiga vägglampan Greta med strömbrytare Stålarmaturens rostfärg och guldlackeringen på de genombrutet stansade metallskärmar i form av klot ingår i en harmoniskt bindning hos vägglampan Greta. Det är dock inte bara utseendet utan även vägglampans ljuseffekt som är unik, då ljuset från halogenlampan inuti (ingår ej) bara kan tränga ut genom öppningarna i skärmen och kastar därför ett intressant ljus- och skuggspel på väggen. Vägglampan Greta är utrustad med en vippströmbrytare på det runda väggfästet. Skärmen är svängbar.
 • Paul Neuhaus LED-taklampa Inigo 2 lampor längd 113,2 cm

  Paul Neuhaus LED-taklampa Inigo 2 lampor längd 113,2 cm
  LED-taklampa Inigo med två rektangulära ljuselement Inte bara effekten, som LED-taklampan Inigo med 2 lampor har med sitt utseende, är mycket modern, utan även ljustekniken som integrerades. De energisnåla lysdioderna avger mjukt, varmvitt ljus, vars ljusstyrka kan justeras efter behag med hjälp av en vanlig väggbrytare. Utrustad med minnesfunktion: Efter lampan har varit släckt, tänds den igen med samma inställningar. Du behöver alltså inte varje gång på nytt välja din föredragna ljusstämning.
 • Paul Neuhaus Pino - en klassisk bordslampa med LED-ljuskälla

  Paul Neuhaus Pino - en klassisk bordslampa med LED-ljuskälla
  Pino - LED-bordslampa med touchdimmer i 3 steg Medan LED-bordslampans design är klassiskt hållen är ljustekniken modern och tidsenlig, då bordslampan levereras med en G9-LED-ljuskälla, så att den kännetecknas av en mycket låg energiförbrukning och extremt lång livslängd. I foten av stål finns en 3-stegs touchdimmer inbyggd som vid sidan av det ställbara lamphuvudet erbjuder ytterligare flexibilitet.
 • Paul Neuhaus Elegant golvlampa ABUJA

  Paul Neuhaus Elegant golvlampa ABUJA
  Elegant golvlampa ABUJA Golvlamapn ABUJA kombinerar afrikansk design och modern stil. Armaturen imponerar med en icke iögonfallande elegans som understryks av färgglada kontraster. Den ljusa lampskärmen skapar ett mjukt ljus som garanterar en avslappnad atmosfär. Golvlampan är handgjort och kan med fördel användas med lågenergilampor. Den är utrustad med en dragströmbrytare. Kabelns längd är 2 m.
 • Paul Neuhaus Modern hänglykta WOMBLE 30 cm

  Paul Neuhaus Modern hänglykta WOMBLE 30 cm
  Ballong-hänglykta WOMBLE Hänglyktans design är absolut trendig. Den runda, flätade lampkroppen kommer att bli effektfullt blickfång i tidsenligt inredda rum. WOMBLE sörjer för en fascinerande belysning när den är tänd.
 • Paul Neuhaus Sexlågiga LED-taklampan Inigo

  Paul Neuhaus Sexlågiga LED-taklampan Inigo
  Dimbara LED-taklampan Inigo med modernt utseende Vid sidan om det moderna utseendet, som skapas genom den fyrkantiga lampskärmen, imponerar LED-taklampan Inigo med sin funktionalitet. Denna består i att de sex lamphuvudena vid sidan av de båda vridbara lamparmarna, kan justeras individuellt. På så sätt är en omfattande belysning möjlig vilket är en stor fördel i större utrymmen. Genom den framgångsrika färgkombinationen i de förnicklade och kromglänsande metallelementen uppstår en synnerligen elegant ljusbild. De i lamphuvudet integrerade LED:ernas ger med cirka 3 000 kelvin och totalt 2 580 lumen en varmvit och mycket ljusstark belysning. - dimbar via GIRA 30700, Berker 2874 och Jung 225 TDE
 • Paul Neuhaus Harmoniskt gestaltad taklampan Greta, 5-lågig

  Paul Neuhaus Harmoniskt gestaltad taklampan Greta, 5-lågig
  Harmoniskt gestaltad taklampan Greta I hörnen och i mitten av den fyrkantiga takkåpan har de klotformade lampskärmarna fästs i olika höjder på styva metallstänger. Den harmoniska kombinationen av rostfärgade metall i takkåpa och stänger och guldfärgslackerade klotskärmar ger taklampan en aning rustik charm och gör den till ett dekorativt ljuselement för många områden i våningen - vare sig det är i vardagsrummet eller i hallen. Även ljuseffekten är speciell, då halogenlamporna i skärmarna (medföljer ej) bara släpper igenom ljus i urstansningarna i skärmarna och låter den gyllene ytan skimra glansfullt.
 • Paul Neuhaus Slående vackra taklampan Greta, 9-lågig

  Paul Neuhaus Slående vackra taklampan Greta, 9-lågig
  Greta - en niolågig taklampa som faller en i ögat Nio klotformade skärmar av urstansad metall med vackra mönster och guldfärgad lackering är jämnt fördelade på styva armar i olika höjd vilka hänger från en fyrkantig takkåpa. En skärm finns direkt fastsatt i mitten av den rostfärgat gestaltade takkåpan. Även lamparmarna är rostfärgade varigenom en vacker kontrast uppstår till skärmarna och klotskärmarna kommer till hela sin rätt på ett särskilt vackert sätt. Även taklampans ljuseffekt är speciell, då skärmarna bara släpper igenom ljus genom urstansningarna. Taklampan Greta kan dimras med en extern dimmer (t.ex. vägg-vriddimmer) eller genom fastighetsinstallationens dimmer. Dimmer och ljuskällor ingår inte i leveransen.
 • Paul Neuhaus Floralt gestaltad taklampan Greta, 4-lågig

  Paul Neuhaus Floralt gestaltad taklampan Greta, 4-lågig
  Greta - en fyrlågig taklampa med florala element I harmonisk färgkombination är taklampan Greta tillverkad av stål med en finish i rostfärg och gyllene lackerad metall och enkelt blommig. På så sätt rankar sig inte bara lamparmarna i spiralform från takkåpan och utåt, utan även med två rankor med vackra blad längst ut. De klotformade lampskärmarna består av metall som är försedd med vackra utstansade mönster. Ett unikt ljusspel uppstår med taklampan Greta både i taket och i rummet, då ljuset bara kan tränga ut genom urstansningarna i skärmarna. Därigenom uppstår en effektfull ljus- och skuggbild.
 • Paul Neuhaus LED-taklampa Nevis, rund, Ø 50 cm, brun-guld

  Paul Neuhaus LED-taklampa Nevis, rund, Ø 50 cm, brun-guld
  Nevis – stor LED-taklampa som är dimbar via strömbrytaren Redan släckt är LED-taklampan Nevis med en diameter på 50 cm en dekorativ syn, eftersom den består av en rund takplatta med ädel yta i bladguld och två halvrunda metallelement med rostfärgad lackering som monterades med ett litet avstånd på den runda plattan. På baksidan av dessa bruna element monterades varmvita lysdioder som avger ljuset indirekt och reflekteras i den gyllene ytan. Lampans ljusintensitet kan ändras med hjälp av en speciell teknik (simplydim). Denna teknologi möjliggör en justering av ljuset med hjälp av en befintlig standardströmbrytare, utan att en extra dimmer behöver installeras. Lampan dimras genom att tända den inom 3 sekunder efter att den har släckts. Ljusstyrkan dimras nu från 100 % till 10 % och sedan upp till 100 % igen. Så fort du når passande ljusstyrka, kan du spara denna genom att släcka lampan. Tänds lampan, lyser den sedan alltid med den valda ljusstyrkan.
 • Paul Neuhaus Mässingsfärgade LED-bordslampan Pino med dimmer

  Paul Neuhaus Mässingsfärgade LED-bordslampan Pino med dimmer
  Pino – en klassisk, dimbar LED-bordslampa Mässingsfärgad metall och vitt satinerat glas - det är materialen av vilka den klassiskt gestaltade LED-bordslampan Pino har tillverkats. Den levereras inklusive en G9-LED-ljuskälla, vars varmvita ljus kan varieras med hjälp av 3-stegs touchdimmern som finns inbyggd i foten. Lamphuvudet kan, med hjälp av den till hälften flexibla armaturen böjas i önskad riktning.
 • Paul Neuhaus Nevis - modern LED-golvlampa i bladguldslook

  Paul Neuhaus Nevis - modern LED-golvlampa i bladguldslook
  Guldglänsande LED-golvlampan Nevis Ett ädelt dekorationselement och samtidigt en hemtrevlig, indirekt tilläggsbelysning - detta är LED-golvlampan Nevis, som består av tre metallelement. Från den fyrkantiga, platta lampfoten sticker två långa lätt böjda metallelement i ädel bladguldsoptik upp. Bakom den främre, smala metallen sitter en varmvit LED-panel inbyggd, som strålar mot den bakre metallytan. Därifrån reflekteras ljuset i en varm ton tillbaka in i rummet och skapar en mycket angenäm, indirekt belysning. Lampan är utrustad med en dragströmbrytare med vilken man bekvämt kan sätta på och stänga av den med foten.
 • Paul Neuhaus LED-taklampa Inigo med 4 lampor – avlång

  Paul Neuhaus LED-taklampa Inigo med 4 lampor – avlång
  Geometrisk LED-taklampa Inigo – dimbar via väggbrytare Fyra kvadratiska LED-element sörjer för att den kvadratiska taklampan Inigo omedelbart drar alla blickar till sig. Den komplexa konstruktionen med respektive två lampor är en fest för alla sinnen. Den tidlöst klassiska ståldesignen ger den minimalistiska lampan dessutom ett elegant utseende. Taklampan med fyra lampor är dessutom utrustad med den praktiska simplydim-funktionen. Med hjälp av denna kan ljuseffekten justeras individuellt via en väggbrytare. Den dimbara lampan kan dessutom imponera på den nya ägaren med en praktisk minnesfunktion. Den som vill skapa en imponerade ljusstämning i hemmet och vill ha ett modernt belysningsobjekt i stål i taket kommer garanterat att tycka om lampan Inigo.
 • Paul Neuhaus LED-taklampa Inigo, 110 cm

  Paul Neuhaus LED-taklampa Inigo, 110 cm
  Klart strukturerade LED-taklampan Inigo Som en smal rektangel med en längd på 110 cm och en bredd på endast 10 cm visar sig LED-taklampan Inigo under taket över rummet. Den får, på grund av sin renordlade design, uppmärksamhet även när den är släckt. Om belysningen sedan tänds, lyser den upp sin omgivning på ett stort område med ett mjukt ljus. Detta möjliggörs genom de fyra inbyggda LED-panelerna (2 x 19 W, 2 x 1,4 W). På så sätt uppstår en stämning i rummet där man mår bra.
 • Paul Neuhaus Adali LED-taklampa, dimbar med strömbrytaren

  Paul Neuhaus Adali LED-taklampa, dimbar med strömbrytaren
  Adali - en LED-taklampa som dimras med strömbrytaren Tre runda ljuselement, ett direkt på den runda ståltakkåpan med förkormad dekorativ kant, de båda andra är monterade på olika höjder med ett visst avstånd under denna – detta är LED-taklampan Adali, som lyser upp alla rum med varmvitt ljus och en ljusstyrka på totalt 3 900 lumen. Speciellt med den här LED-taklampan är att den kan dimras med en vanlig strömbrytare. Detta har gjorts möjligt genom att bygga in ett NLG-driftdon i lampan. För att starta dimprocessen tänds lampan och inom 3 sekunder tänds den igen. Nu ändras ljusstyrkan långsamt. I den ljusaste respektive mörkaste inställningen stannar den cirka 2 sekunder i denna inställning för att starta dimfunktionen på nytt. Vid avstängning lagras den önskade ljusstyrkan. Denna ljusstyrka behålls nu permanent med hjälp av minnesfunktionen. Man kan ändra dimprocessen genom att åter starta den.
 • Paul Neuhaus LED-taklampa Inigo 2 lampor längd 53,8 cm

  Paul Neuhaus LED-taklampa Inigo 2 lampor längd 53,8 cm
  LED-taklampa Inigo med två rektangulära ljuselement Inte bara effekten, som LED-taklampan Inigo med 2 lampor har med sitt utseende, är mycket modern, utan även ljustekniken som integrerades. De energisnåla lysdioderna avger mjukt, varmvitt ljus, vars ljusstyrka kan justeras efter behag med hjälp av en vanlig väggbrytare. Utrustad med minnesfunktion: Efter lampan har varit släckt, tänds den igen med samma inställningar. Du behöver alltså inte varje gång på nytt välja din föredragna ljusstämning.
 • Paul Neuhaus Contura LED-pendellampa i svart

  Paul Neuhaus Contura LED-pendellampa i svart
  LED pendelarmatur Contura - en dekorativ ljuskälla för matbordet Contura är en LED-pendelarmatur av speciellt slag, eftersom den kan dekoreras effektivt med små föremål och kan omplaceras om och om igen. Den rektangulära skärmen, som är formad som en lång kub, är endast stängd i botten, där föremål kan placeras. Varmvita lysdioder är installerade i de övre, horisontella stöttorna och lyser nedåt. En integrerad touchdimmer gör det möjligt att växla i tre ljusstyrkor, och den valda ljusstyrkan sparas tack vare minnesfunktionen till nästa gång den slås på. Contura är en armatur som sticker ut överallt och som kan utformas på olika sätt om och om igen.
 • Golvlampa 'Kreta' Art Déco brunrost/metall - Passande för LED / Inomhus

  Golvlampa 'Kreta' Art Déco brunrost/metall - Passande för LED / Inomhus
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included,Ja, med sladd och stickpropp Letar du efter en vacker golvlampa som ger din interiör den trevliga vridningen? Då är denna Kreta-lampa åt dig! Med sina 6 eleganta ljuspunkter är det en riktig blickfång för din interiör! Lampan har en höjd på 182 cm, en längd på 35 cm och en bredd på 35 cm. Basen har en diameter på 26 cm och en höjd av 4 cm. Sladden har en längd på 180 cm. Du avslutar lampan med 6 ljuskällor med en G9-armatur (max. 40 watt), detta måste fortfarande beställas separat. Lampan är dimbar med en extern dimmer (dimmer ingår ej). Lampan passar perfekt i en Art Deco-lounge eller vardagsrum. Skaffa den här atmosfärskaparen nu och gör din interiör komplett. 350 mm x 350 mm x 1820 mm
 • Plafond 'Flat ' Moderna krom/polyester - LED inkluderat / Inomhus, Badrum

  Plafond 'Flat ' Moderna krom/polyester - LED inkluderat / Inomhus, Badrum
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included,Nej, utan sladd och stickpropp Denna Flat är en snygg taklampa, lämplig för alla interiörer! Lampan har en integrerad LED -ljuskälla med 33 Watt och 20000 brinntimmar. Den är justerbar i Kelvin med en omkopplare: du kan gå från 2700 K till 5000 K. Så gå från vitt ljus till funktionellt ljus! Super praktiskt! Kombinationen av 4100 lumen med minst 2700 K säkerställer att ljuset är mycket starkt. Perfekt för ditt kontor eller garage! Med ett IP -värde på 44 kan det placeras perfekt i badrummet. Lampans frostade glas dämpar" ljuset och ger din inredning ett mjukt utseende. Lampan har en längd på 120 cm, en höjd på 6,5 cm och en bredd på 30 cm. Monteringsplattan har en längd på 60 cm och en bredd på 20 cm. Komplettera din interiör med denna lägenhet! 1200 mm x 300 mm x 65 mm"
 • Paul Neuhaus LED-hänglampa Titus, Ø 80cm, mässing matt

  Paul Neuhaus LED-hänglampa Titus, Ø 80cm, mässing matt
 • Vägglampa med strömbrytare 'Belle ' Retro guld - LED inkluderat / Inomhus

  Vägglampa med strömbrytare 'Belle ' Retro guld - LED inkluderat / Inomhus
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable,Nej, utan sladd och stickpropp Denna Belle är en perfekt vägglampa för din hall! Passar perfekt i en Art Deco -interiör. Lampan är bekväm att använda på grund av den inbyggda omkopplaren. Vägglampans gyllene finish och ovanliga form ger en extra touch till din vägg! Lampan har ett djup av 9,5 cm och en höjd av 31 cm. Monteringsplattan har en längd på 13 cm och en bredd på 5,5 cm. Belle har icke-utbytbar LED med 480 Lumen och 3000 Kelvin (varmt vitt ljus). Belle vägglampans 25 000 brinnande timmar ger en långvarig atmosfär i huset.
 • Design golvlampa stål inkl LED - Paulina

  Design golvlampa stål inkl LED - Paulina
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable,Ja, med sladd och stickpropp Vi är kära i denna Paulina! En supersnygg golvlampa som passar i alla moderna interiörer. Lampan har en total höjd på 135 cm. Artikeln levereras med en kabel med en längd på 180 cm. Ett perfekt blickfång i ditt vardagsrum eller i din hall. Denna Paulina har två ljuspunkter med integrerad LED. Den har en hög hållbarhet med upp till 20 000 brinntimmar. Med 1050 lumen och 3000 Kelvin ger den starkt vitt ljus i din interiör. Praktisk att använda som funktionell läslampa till exempel. En snygg lampa i alla rum i huset.
 • Paul Neuhaus Frameless taklampa CCT 45x45

  Paul Neuhaus Frameless taklampa CCT 45x45
  Vit taklampa Frameless med CCT-funktion LED-taklampan Frameless är en noggrant utvald kombination av återhållsam optik och högkvalitativ funktion. CCT-tekniken möjliggör ljushantering från varmvitt till universalvitt - för en idealisk integrering i befintliga ljusmiljöer och bästa funktion i olika situationer. LED-taklampan är elegant och minimalistisk och utformad i kvadratisk form utan ram. Ljuskällan avrundar framför allt ljusa kontorskoncept och moderna inredningsstilar på ett bra sätt. De LED-lampor som medföljer är särskilt energisnåla. De önskade inställningarna för olika ljusförhållanden kan lagras i minnesfunktionen. Fjärrkontrollen ingår i leveransomfattningen.
 • Paul Neuhaus Pendellampa Greta med kulskärm, 40 cm

  Paul Neuhaus Pendellampa Greta med kulskärm, 40 cm
  Greta - en pendellampa med en sfärisk nyans med ett vackert mönster, 40 cm Kombinationen av rostbrun lackerad metall på taket och paraplyhållaren och det guldfärgade sfäriska paraplyet med ett vackert, genomskinligt mönster gör Greta-hänglampan till en ljuskälla som inte bara ger mysig belysning utan också blir ett vackert dekorativt element ovan ett bord. Flera lampor - eventuellt i olika storlekar - monterade som en grupp ser också väldigt snygga ut. Kan utrustas med alla typer av ljuskällor med ett E27-uttag, Greta hänglampan kan också användas för att uppnå energibesparande belysning.
 • Paul Neuhaus Palma LED-vägglampa trä 32 cm

  Paul Neuhaus Palma LED-vägglampa trä 32 cm
  LED-vägglampa Palma med trädekor, uppåt- och nedåtriktad distribution Den rektangulära LED-vägglampan Palma är utrustad med varmvita lysdioder bakom skärmen som består av en MDF-skiva med vacker trädekor. Ljuset strålar uppåt och nedåt, så att vägglampan framkallar en dekorativ ljuseffekt med flera små ljuskottar uppåt och nedåt på väggen och indirekt belyser rummet.
 • Paul Neuhaus Alfred LED-uplight-golvlampa, mässing

  Paul Neuhaus Alfred LED-uplight-golvlampa, mässing
  Mässingsfärgad LED-golvlampa Alfred Den senaste trenden mässing ger LED-uplight-golvlampan Alfred stilsäker belysning. Den klassiska formen är därför mycket utbredd och LED-golvlampan ser tidslös ut. Den kan därför kombineras utan problem. LED-golvlampan är utrustad med en läslampa som å ena sidan kompletterar det indirekta strålkastarljuset och å andra sidan lyser exakt där det behövs. Den huvudsakliga ljuskällan är en öppen lampskärm som är placerad ovanpå och sprider ljus på ett ytligt och mjukt sätt.
 • Paul Neuhaus Inigo LED-golvlampa CCT, 4 lampor

  Paul Neuhaus Inigo LED-golvlampa CCT, 4 lampor
  Inigo LED-golvlampa i metall Inigo LED-golvlampa med fyra lampor sätter stilistiska detaljer på ett grafiskt koncist sätt. Förutom det speciella utseendet imponerar det med praktiska funktioner för ett framgångsrikt belysningskoncept hemma. golvlampa står stabilt på en kvadratfot. De fyra fyrkantiga metallramarna är draperade ihop på den vinklade lampstativet. Ett LED-kort ingår i varje metallram. Ljuset styrs av fjärrkontrollen enligt dina egna behov. På grund av den innovativa CCT-tekniken täcker ljusområdet spektrumet från varmvit till universalvit. De olika inställningarna kan sparas.
 • Paul Neuhaus Sculli LED-pendellampa, silver

  Paul Neuhaus Sculli LED-pendellampa, silver
  Geststyrning med sensorer: LED-pendelarmatur Sculli Up-&Downlight med separat kopplingsbara ljuskällor, dimbar, CCT Den exklusiva LED-pendelarmaturen Sculli är mer än bara en ljuskälla - den är ett uttryck för modern design och sofistikerad estetik. Denna pendelarmatur ger dig en justerbar färgtemperatur (varmvit till universalvit). Med ett brett spektrum från 2 700 till 5 000 Kelvin kan du anpassa ljusfärgen efter dina önskemål och behov. Oavsett om det är varmt, mysigt ljus eller svalt, energiskt ljus - Sculli levererar den perfekta atmosfären för varje ögonblick. Tack vare den integrerade sensorn för dimning kan du justera armaturens ljusstyrka med bara en gest. Rör bara handen framför sensorn och ljusstyrkan anpassas efter dina behov. Pendelarmaturen reagerar intuitivt på dina rörelser och skapar på så sätt en optimal ljussituation. En annan sensor används för att justera färgtemperaturen. Genom att helt enkelt torka över sensorn kan du ändra ljusfärgen kontinuerligt och därmed skapa en individuell atmosfär. Med uplight- och downlight-funktionen möjliggör Sculli separat styrning av det övre (indirekta) och nedre (direkta) ljuset. Skapa en harmonisk belysning eller sätt scenen för vissa områden - det finns inga gränser för din kreativitet. Minnesfunktionen sparar dina senaste inställningar så att du när som helst enkelt kan återkalla dina ljusscenarier.
 • Paul Neuhaus Pendellampa Greta med kulskärm, 30 cm

  Paul Neuhaus Pendellampa Greta med kulskärm, 30 cm
  Greta - en pendellampa med en sfärisk nyans med ett vackert mönster, 30 cm Kombinationen av rostbrun lackerad metall på taket och paraplyhållaren och det guldfärgade sfäriska paraplyet med ett vackert, genomskinligt mönster gör Greta-hänglampan till en ljuskälla som inte bara ger mysig belysning utan också blir ett vackert dekorativt element ovan ett bord. Flera lampor - eventuellt i olika storlekar - monterade som en grupp ser också väldigt snygga ut. Kan utrustas med alla typer av ljuskällor med ett E27-uttag, Greta hänglampan kan också användas för att uppnå energibesparande belysning.
 • Paul Neuhaus LED-pendellampa Melinda, 38W, dimbar, stålgrå

  Paul Neuhaus LED-pendellampa Melinda, 38W, dimbar, stålgrå
  LED-pendelarmatur Melinda med "Simply Dim" - kombinationen av unik design och funktionalitet Melinda är en imponerande pendelarmatur vars stora böjda stålkonstruktion hänger i fyra filigrankablar som leder till den runda takhuven. De fast installerade lysdioderna avger varmvitt ljus som kan justeras individuellt till önskad ljusstyrka. Tack vare funktionen "Simply Dim" är det möjligt att reglera ljuset steglöst med minnesfunktion. Melinda kombinerar energieffektiv belysning med imponerande design. - effektivt ljusflöde: 2 680 lm
 • Design bordslampa rostbrun inkl LED och dimmer - Belinda

  Design bordslampa rostbrun inkl LED och dimmer - Belinda
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Lamp includes a dimmer,Ja, med sladd och stickpropp Ta in en vacker design i ditt hem med bordslampan Belinda. Denna lampa är gjord av aluminium med stål och finish i rostbrunt. Den har en organisk form som omedelbart väcker uppmärksamhet i rummet. Belinda har en höjd på 38,5 cm, en längd på 17 cm och en bredd på 15 cm. Foten har en diameter på 15 cm och en höjd på 0,3 cm. Bordslampan levereras med sladd (170 cm) och stickpropp. Bordslampan har ej utbytbar LED-belysning. Denna har en ljuseffekt på 1375 lumen och 3 000 Kelvin. Detta gör den till ett riktigt kraftpaket! Lampan är dimbar med strömbrytaren på sladden. I genomsnitt håller lampan cirka 25 000 brinntimmar. Klä upp ditt vardagsrum, sovrum eller matsal med bordslampa Belinda. 170 mm x 150 mm x 385 mm
 • Paul Neuhaus Widow LED-pendellampa med glaskulor

  Paul Neuhaus Widow LED-pendellampa med glaskulor
  LED-pendelarmatur Widow med fem sfäriska skärmar av rökt glas Fem små sfäriska skärmar av rökgrått färgat glas har fästs på den svarta, långa strålen på Widow LED-pendelarmaturen. I var och en av skärmarna finns en LED-lampa med G9-sockel som kan bytas ut. Det vackra utseendet och den varma och behagliga ljuseffekten gör pendellampan till en mysig ljuskälla, särskilt ovanför ett matbord. Lamporna ingår och kan bytas ut. Armaturen är utformad uteslutande för användning av G9 LED-lampor.
 • Landsbygdens hängande lampa rostbrun 30 cm - Kreta

  Landsbygdens hängande lampa rostbrun 30 cm - Kreta
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included,Nej, utan sladd och stickpropp Vilken underbar atmosfär maker! Kreta tillhör verkligen i din landsbygds- eller Art Deco-interiör! Den rostbruna färgen i kombination med guld gör den verkligen unik. Lampan har en diameter på 31 cm och den hänger i en höjd av 145 cm. Monteringsplattan har en diameter på 7 cm. Du kan avsluta denna lampa helt med en fin ljuskälla på upp till 60 watt, passande i en E27-armatur. Detta ingår inte men du kan enkelt beställa det i vår webbshop. Denna lampa är dimbar med en extern dimmer (ingår inte). Välj en unik hängande lampa i ditt vardagsrum med denna Kreta! 310 mm x 1450 mm
 • Paul Neuhaus LED-bordslampa Bota, dimbar, mässing matt

  Paul Neuhaus LED-bordslampa Bota, dimbar, mässing matt
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Paul Neuhaus Block LED-utomhusvägglampa up/down

  Paul Neuhaus Block LED-utomhusvägglampa up/down
  LED-väggarmatur för utomhusbruk Block med justerbara strålningsvinklar LED-väggarmaturen Block är tillverkad i aluminium och antracitfärgad i form av en kub. Det varmvita ljuset från de integrerade LED-skivorna sänds uppåt och nedåt, varvid ljusets strålningsvinklar kan justeras kontinuerligt både uppåt och nedåt beroende på belysningsuppgiften, användningsområdet eller den personliga smaken. Allt är möjligt, från smal till bred ljusstrålning eller till och med olika strålvinklar uppåt och nedåt.
 • Lantlig hängande lampa rostig brun 40cm - Kreta

  Lantlig hängande lampa rostig brun 40cm - Kreta
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included,Nej, utan sladd och stickpropp Vilken underbar atmosfär maker! Kreta tillhör verkligen i din landsbygds- eller Art Deco-interiör! Den rostbruna färgen i kombination med guld gör den verkligen unik. Lampan har en diameter på 40 cm och den hänger i en höjd av 145 cm. Monteringsplattan har en diameter på 7 cm. Du kan avsluta denna lampa helt med en fin ljuskälla på upp till 60 watt, passande i en E27-armatur. Detta ingår inte men du kan enkelt beställa det i vår webbshop. Denna lampa är dimbar med en extern dimmer (ingår inte). Välj en unik hängande lampa i ditt vardagsrum med denna Kreta!
 • Paul Neuhaus LED-golvlampa Kiribi med kabeldimmer

  Paul Neuhaus LED-golvlampa Kiribi med kabeldimmer
  Dimbar Kiribi LED-golvlampaLED-golvlampan Kiribi är ett riktigt blickfång i alla rum. De två långa spiralerna av glänsande förkromat aluminium och järn drar till sig alla blickar och skapar en modern och elegant atmosfär. Men det är inte bara designen som övertygar, även funktionaliteten lämnar inget övrigt att önska. Med den integrerade sladddimmern kan ljusstyrkan justeras individuellt, så att armaturen alltid ger perfekt belysning. Oavsett om det är som läslampa i vardagsrummet eller som extra ljuskälla på kontoret - Kiribi är mångsidig och sätter alltid speciella accenter.
 • Paul Neuhaus Nevis LED-vägglampa av trä, rund

  Paul Neuhaus Nevis LED-vägglampa av trä, rund
  Med vridbar skärm: LED-vägglampa Nevis av trä och järn, 3 000 K Väggfästet till LED-vägglampan Nevis har formen av en ljus skiva av oljad ek. Från skivan utgår en kort arm på vilken den svarta, runda lampskärmen av järn är fäst. Eftersom armen har två leder kan skärmen vridas 350 grader och orienteras efter behov. Det varmvita ljuset från de integrerade LED-lamporna sprids mot väggen och skapar en behaglig indirekt belysning.
 • Paul Neuhaus LED-hänglampa Adriana, CCT, trädekor

  Paul Neuhaus LED-hänglampa Adriana, CCT, trädekor
  Justerbar LED-pendellampa Adriana med touchfunktion Den här praktiska pendellampan i trädekor-look är utdragbar och kan justeras i höjd och längd, så att en individuell anpassning över matbordet är möjlig. Lampan har två beröringsytor. Med en enda beröringsyta kan du tända och släcka lampan och ändra ljusstyrkan. Med den andra beröringsytan kan ljusfärgen styras kontinuerligt från varmvitt till kallt universellt vitt med hjälp av den integrerade CCT-tekniken. Tack vare minnesfunktionen sparas den senaste inställningen och kan därför återkallas när du slår på. Höjden kan justeras från 100 cm till 180 cm med några få steg. Längden kan justeras från 120 cm till 179 cm.
 • Designbordslampa stål inkl LED och touchdimmer - Paulina

  Designbordslampa stål inkl LED och touchdimmer - Paulina
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Lamp includes a dimmer, With touch function,Ja, med sladd och stickpropp Vi är kär i denna Paulina! En supersnygg bordslampa som passar in i en elegant och elegant inredning. Lampan har en total höjd på 47 cm. Varan levereras med en sladd och kontakt, vars längd är 160 cm. Lampans bas har en diameter på 13 cm. En lampa som håller upp till 20 000 brinntimmar under lång tid. Denna Paulina har två ljuspunkter med integrerad LED. Med 580 lumen och 3000 Kelvin ger det starkt vitt ljus i hela din inredning. Praktiskt att använda som en funktionell läslampa, till exempel. Du kan dimma den med en touchdimmer på armaturen. Den har tre lägen: den går från funktionellt arbetsljus till stämningsbelysning på nolltid! Så njut av Paulina i varje situation. Gå snygg med denna bordslampa på ditt kontor eller vardagsrum!
 • Paul Neuhaus Eton hänglampa med 3 betongskärmar

  Paul Neuhaus Eton hänglampa med 3 betongskärmar
  Tre-lampor Beam Pendant Light Eton med betongskärmar De tre skärmarna i Eton-pendellampan är gjorda av betong och har formen av halvovaler. De hänger från en lång, svartlackerad kapell och kan arrangeras på olika höjder eller hängas upp på rad. Betongskärmaterialet i kombination med den svarta kåpan och de svarta kablarna gör lampan till en ljuskälla som passar in i en modern eller industriellt utformad boendemiljö, till exempel ovanför ett långsträckt matbord eller en köksbänk.
 • Paul Neuhaus Reva LED-hänglampa, gammal mässing

  Paul Neuhaus Reva LED-hänglampa, gammal mässing
  LED-pendellampa Reva i gammal mässing med molnliknande skärm Reva är en hängande lampa av ett speciellt slag. Skärmen, som hänger i stålkablar från den ovala taket, består av ett guldskimrande trådnät vars form påminner om ett puffigt moln. En mikro-LED-ljuskedja med otaliga små lampor sitter i detta nät. I armaturens kapell av antik mässingsfärgad metall finns ytterligare sex LED-skivor som ger den nödvändiga ljusstyrkan och gör skuggans konstverk ännu mer effektfullt. Båda ljuskällorna - LED-mikrolampor i skärmen och LED-styrkort i kapellet - kan slås på var för sig eller tillsammans genom att trycka på ljusbrytaren flera gånger.
 • Paul Neuhaus Eton hänglampa med 4 betongskärmar

  Paul Neuhaus Eton hänglampa med 4 betongskärmar
  Pendelarmatur Eton med fyra cylindriska betongskärmar Fyra långa, cylinderformade skärmar av det trendiga materialet betong hänger från den långa, svartlackerade taklampan på pendellampan Eton. De långa skärmarna är försedda med GU10-uttag, ljuset avges nedåt i en bredare eller smalare strålningsvinkel beroende på ljuskällan, så att den långa pendelarmaturen är idealisk för att belysa ett långt matbord eller en bänk i köket. Betongfärgerna gör armaturen vacker i en modern miljö eller i en industriell design.
 • Paul Neuhaus Widow LED-bordslampa, 2 lampor

  Paul Neuhaus Widow LED-bordslampa, 2 lampor
  LED-bordslampa Widow med två sfäriska skärmar av rökgrått tonat glas Svartlackerat järn som ram och rökgrå tonade, sfäriska glasskärmar bildar en harmonisk kombination i den här bordslampan. Lampan ger en mysig tilläggsbelysning, inte bara i modernt inredda utrymmen, tack vare de medföljande varmvita LED-lamporna och glaskulornas färg, oavsett om den står på en sideboard, fönsterbrädan eller på sidobordet. De lampor som ingår i leveransen är utbytbara, men armaturen är utformad enbart för användning av LED-lampor.
 • Paul Neuhaus Helix LED-hänglampa, fjärrkontroll

  Paul Neuhaus Helix LED-hänglampa, fjärrkontroll
  LED-pendellampa Helix med CCT- och RGB-lysdioder och fjärrkontroll Belysningen av den långsträckta LED-pendelarmaturen Helix kan justeras flexibelt och funktionellt, eftersom lampskärmen är utrustad med LED-skivor med CCT-funktion i botten och med RGB-lysdioder som strålar ut i sidled runtomkring. De två ljuskällorna kan tändas och släckas separat med den medföljande fjärrkontrollen. Färgliga accenter sätts av lysdioderna som strålar runt omkring och som kan lysa i en av mer än 16 miljoner färgade ljusfärger, ljuset som strålar nedåt kan ställas in i ljusfärgen varmvitt till universalvitt, belysningen kan dämpas, en nattljusfunktion finns tillgänglig och en RGB-färgförändring av lysdioderna som strålar i sidled kan också väljas. Helix LED-pendellampan i aluminium är utrustad med en minnesfunktion som sparar den valda ljusinställningen.
 • Paul Neuhaus LED-bordslampa Melinda med kabeldimmer

  Paul Neuhaus LED-bordslampa Melinda med kabeldimmer
  Imponerande LED-bordslampa Melinda med kabeldimmer Denna bordslampa är tillverkad av stål och utrustad med en LED-panel. Melinda:s särskilda utformning gör den till ett imponerade blickfång i varje rum och övertygar med en fascinerade ljusupplevelse. Lysdioderna avger varmvitt ljus i en 120-gradig strålvinkel som jämnt och bländfritt sprider sig i rummet. Den inbyggda kabeldimmern möjliggör dessutom individuell justering av ljusintensiteten efter behov. LED-bordslampan Melinda kombinerar modern belysning med en unik design.
 • Paul Neuhaus Frameless taklampa CCT 100 x 10 cm

  Paul Neuhaus Frameless taklampa CCT 100 x 10 cm
  Vit taklampa Frameless med CCT LED-taklampan Frameless slänger med sin långa, rektangulära form ett kompetent ljus över en bred yta. Den är därför lämplig på kontoret, i köket och bostäder som behöver ljusa accenter. Den fjärrkontroll som ingår underlättar betjäning. Taklampan fästs i taket med ett smidigt element. Detta och den ramlösa designen skapar en lätt, ljus optik. Med CCT-tekniken kan ljuskällan anpassas från varmvitt till dagsljusvitt beroende på situationen. Minnesfunktionen sparar den senaste inställningen På så sätt är de alltid lättillgängliga.
 • Paul Neuhaus Inigo LED-taklampa, dimbar

  Paul Neuhaus Inigo LED-taklampa, dimbar
  LED-taklampa Inigo av stål LED-taklampan Inigo är ett grafiskt blickfång som är avsedd för en modern inredningar i företagsmiljöer. LED-lampan kompletterar den befintliga stilen som kontrast till mörka golv eller som ett komplement till ljusa möbler. Taklampan är dimbar via väggbrytaren. På så sätt anpassar den sig successivt till olika önskemål. LED-lamporna är integrerade i tre sammankopplade, rektangulära stålramar. I mitten sitter den kvadratiska, och metalliska, takfästet. Med den stålfärgade taklampan i geometrisk optik blir det befintliga ljuskonceptet ett verkligt blickfång.
 • Paul Neuhaus Eliza LED-taklampa Ø 60 cm

  Paul Neuhaus Eliza LED-taklampa Ø 60 cm
  Rund LED-taklampa Eliza i vitt LED-taklampan Eliza ser väldigt organisk ut tack vare sin runda form. LED-panelerna ger lampan en modern touch. Den kan därför kombineras väl med aktuella och ungdomliga livsstilar. LED-taklampan är fäst med ett diskret, osynligt element. Detta ger den en lätthet. Lampan har en rund och vit ram och är försedd med ytterligare LED-cirklar på insidan. De två ljuskällorna kan tändas på insidan, utsidan eller tillsammans. LED-lampornas långa livslängd och energieffektivitet fulländar det harmoniska belysningskonceptet.
 • Paul Neuhaus Frameless taklampa RGBW 60 x 30 cm

  Paul Neuhaus Frameless taklampa RGBW 60 x 30 cm
  Vit taklampa Ramlös med RGBW-LED Frameless LED-taklampa ger optiskt diskret ljus in i hemmet och kontoret. Det vita ljuset är mycket hög kvalitet tack vare RGBW-färgblandning. På grund av minnesfunktionen sparas önskade inställningar och kan enkelt ändras och återkallas. LED-taklampa är rektangulär och vit. Således passar den särskilt bra i moderna och minimalistiska rum, särskilt med metall, sten och ljust trä. Takfästet på den ramlösa lampan är liten och smal, vilket elegant understryker designen. Olika ljusinställningar och manövrering utförs med den medföljande fjärrkontrollen.
 • Paul Neuhaus Liten LED-bordslampa Till med touchdimmer, stål

  Paul Neuhaus Liten LED-bordslampa Till med touchdimmer, stål
  Liten LED-bordslampa Till med en stålfärgad bas Till LED-bordslampa är liten men vacker och har en satinerad glasskärm utan hårda kanter på den stålfärgade lampfoten. En touchdimmer är integrerad i lampans botten. Ljuset kan ställas in på tre nivåer av ljusstyrka genom att röra vid lampans botten. Den lilla LED-bordslampa Till är perfekt som nattduksbordslampa .
 • Paul Neuhaus Eliza LED-taklampa 48x48 cm

  Paul Neuhaus Eliza LED-taklampa 48x48 cm
  Kvadratisk LED-taklampa Eliza i vittPraktisk och modern, LED-taklampan Eliza kombinerar önskade egenskaper. De använda LED-korten är mycket energieffektiva och långlivade. Den moderna designen i vitt avrundar armaturen och passar både moderna och minimalistiska bostadsstilar.LED-taklampan består av två LED-kort. Dessa kan praktiskt tändas och släckas individuellt eller tillsammans med hjälp av en strömbrytare. En ljuskälla är placerad på den fyrkantiga lampans yttre ram. Inuti är den andra integrerad i form av rutor. Med denna look får rummet inte bara den perfekta individuella belysningen, utan uppgraderas också stilistiskt.
 • Paul Neuhaus Frameless taklampa CCT 30 x 30 cm

  Paul Neuhaus Frameless taklampa CCT 30 x 30 cm
  Vit ramlös taklampa med fjärrkontroll Den ramlösa taklampa från Paul Neuhaus belyser kontors- och privata rum på ett fyrkantigt och luftigt ljus. LED-kortet är energieffektivt, kontrollerbart med fjärrkontroll och kompletterar minimalistisk-moderna inredningsstilar. LED-taklampa är fyrkantig och fästs i taket med ett litet vinkelelement. CCT-tekniken imponerar med ljusstyrning från varmvit till universalvit. Detta skapar ett ljushanteringssystem som passar alla tillfällen. Dessa inställningar kan sparas och öppnas när som helst med hjälp av minnesfunktionen. Lampan är ramlös, vilket kompletterar den enkla designen.
 • Paul Neuhaus Funktionell LED-skrivbordslampa Alex

  Paul Neuhaus Funktionell LED-skrivbordslampa Alex
  Alex - en funktionell och flexibel LED-skrivbordslampa Förutom att belysa arbetsområdet med varmt vitt ljus har LED-skrivbordslampa mycket mer att erbjuda. Datum, tid och temperatur visas på displayen längst ner på lampan och området mellan foten och lamphuvud är helt flexibelt så att ljus som alltid i önskat läge kan ge. Dessutom är lampan utrustad med en touchdimmer som kan användas för att reglera ljuset i tre steg.
 • Paul Neuhaus LED-taklampa Danilo, dimbar via väggbrytare

  Paul Neuhaus LED-taklampa Danilo, dimbar via väggbrytare
  Svepande LED-taklampa Danilo, dimbar via väggbrytare Danilo LED-taklampa är ett ljuselement som passar perfekt in i moderna vardagsrum tack vare de böjda ljuspinnarna. Den varma vita ljusfärgen skapar en mysig atmosfär. Eftersom Danilo har Simply Dim-teknik kan ljusstyrkan regleras med en konventionell väggbrytare. Tack vare omkopplingsförstärkningen för Simply-Dim-drivrutinen kan ljusintensiteten justeras kontinuerligt från 100% ljusstyrka till dunkla 10%. På grund av minnesfunktionen kan önskad ljusstyrka sparas när den stängs av.
 • Paul Neuhaus LED-pendellampa Alessa med två LED-ringar

  Paul Neuhaus LED-pendellampa Alessa med två LED-ringar
  Alessa LED-hängande ljus med svängbara LED-ringar Denna raffinerade LED-pendellampa erbjuder ett mycket speciellt blickfång i ditt hem tack vare sin snygga design. Utseendet är futuristiskt och elegant samtidigt tack vare de två LED-ringarna. Ljusfärgen (varmvit till universalvit) kan ändras i enlighet med den medföljande fjärrkontrollen. Ljusintensiteten kan också varieras efter behov med hjälp av dimningsfunktionen. På grund av den integrerade minnesfunktionen är den valda inställningen fortfarande tillgänglig nästa gång enheten slås på.
 • Paul Neuhaus Contura LED-golvlampa i svart

  Paul Neuhaus Contura LED-golvlampa i svart
  Contura LED-golvlampa i svart, öppen design med två dekorativa hyllor Contura LED-golvlampan är tillverkad av smala metallstänger. I armaturens övre del har två hyllor integrerats, som kan förses med små dekorativa föremål. De lysdioder som är integrerade i stöttorna ovanför sätter dessa i rätt ljus. På så sätt kan golvlampan omformas och dekoreras om och om igen. Contura-golvlampan är utrustad med en touchdimmer som kan användas för att ställa om LED-ljuset till tre ljusstyrkor. Tack vare minnesfunktionen sparas den valda ljusstyrkan till nästa gång den slås på. En armatur som aldrig blir tråkig.
 • Lantlig golvlampa svart med rotting - Treccia

  Lantlig golvlampa svart med rotting - Treccia
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included,Ja, med sladd och stickpropp Wow vilken vacker lampa Treccia är! Dess lantliga utseende skapar en mysig atmosfär i huset. Golvlampan är gjord av svart stål med rotting. Treccia har en höjd av 152 cm och en diameter av 39 cm. Du kompletterar golvlampan med en ljuskälla med E27-koppling (max. 60 Watt). Välj en ljuskälla som också ser snygg ut, för du kan se den så bra. Ögat vill också ha något! Treccia levereras med sladd (200 cm) och stickpropp och är dimbar med en extern dimmer. Golvlampan Treccia passar perfekt i sovrummet, vardagsrummet eller kontoret. Eftersom skuggan är halvgjord av rotting och den gör en vågig rörelse får du en lekfull ljuseffekt i rummet. Ge trivsel in i ditt hem med Treccia bordslampa! 39 cm x 152 cm
 • Paul Neuhaus Till - liten LED-bordslampa med mässingsfot

  Paul Neuhaus Till - liten LED-bordslampa med mässingsfot
  Till - vacker LED-bordslampa med touchdimmer Till är en mycket klassiskt designad LED-bordslampa, som består av en rund metallbas med matt mässingsfinish och en elegant glasskärm i rundade former. Lampans bas är också en touchdimmer - ljusstyrkan kan väljas i tre steg genom att röra vid basen med handen. Till är bland annat en idealisk nattduksbordslampa.
 • Design hänglampa svart inkl LED med touchdimmer - Jitske

  Design hänglampa svart inkl LED med touchdimmer - Jitske
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Lamp includes a dimmer, With touch function,Nej, utan sladd och stickpropp Wow, vilken cool designlampa Jitske är! Dess unika design säkerställer att du kan fortsätta titta på den. Den hängande lampan är gjord av stål och har en finish i svart. Den har en höjd på 120 cm, längd på 105 cm och bredd på 20 cm. Monteringsplattan har en höjd på 4 cm, en längd på 39,5 cm och en bredd på 22 cm. Den hängande lampan har integrerad LED-belysning på 3840 lumen och 3000 Kelvin. Det fina med denna hänglampa är att man även kan ha något i lampan framhävt. till exempel fotoramar, en statyett eller små växter. Den hängande lampan har en touchdimmer på sidan av lampan, så att du enkelt kan tända och släcka belysningen. Kan din interiör använda en vacker designpjäs? Gå då för hänglampa Jitske! 1050 mm x 200 mm x 1200 mm
 • Paul Neuhaus LED-vägglampa batteri Puntua Ø 25 cm krom

  Paul Neuhaus LED-vägglampa batteri Puntua Ø 25 cm krom
  Rund LED-vägglampa Akku Puntua i modern lookOm du letar efter en modern och elegant vägglampa som badar hemmet i en varm och mysig atmosfär, är LED-vägglampan Akku Puntua det perfekta valet! Den eleganta lampan är tillverkad av högkvalitativt aluminium och imponerar med sin runda, tidlösa design. Det speciella med Akku Puntua är att den tack vare sin batteridrift är idealisk för användning på platser utan strömförsörjning i närheten. Ljusfärgen är behagligt varmvit och skapar en mysig atmosfär. Tack vare den praktiska fjärrkontrollen är armaturen dimbar och ljusstyrkan kan anpassas efter individuella behov. Minnesfunktionen säkerställer att den valda inställningen sparas efter att armaturen stängts av. IR-fjärrkontroll ingår.- enkel demontering för laddning- med timer: 1, 3 eller 6 timmar- ljustid: 7-40 timmar
 • Paul Neuhaus LED-vägglampa batteri Puntua Ø 18 cm mässing matt

  Paul Neuhaus LED-vägglampa batteri Puntua Ø 18 cm mässing matt
  Rund LED-vägglampa Akku Puntua i modern lookOm du letar efter en modern och elegant vägglampa som badar hemmet i en varm och mysig atmosfär, är LED-vägglampan Akku Puntua det perfekta valet! Den eleganta lampan är tillverkad av högkvalitativt aluminium och imponerar med sin runda, tidlösa design. Det speciella med Akku Puntua är att den tack vare sin batteridrift är idealisk för användning på platser utan strömförsörjning i närheten. Ljusfärgen är behagligt varmvit och skapar en mysig atmosfär. Tack vare den praktiska fjärrkontrollen är armaturen dimbar och ljusstyrkan kan anpassas efter individuella behov. Minnesfunktionen säkerställer att den valda inställningen sparas efter att armaturen stängts av. IR-fjärrkontroll ingår.- enkel demontering för laddning- med timer: 1, 3 eller 6 timmar- ljustid: 7-40 timmar
 • Paul Neuhaus Enova bordslampa, stålfärgad

  Paul Neuhaus Enova bordslampa, stålfärgad
  Glasskärm med alabasterdekor: Enova bordslampa med touchdimmer i 3 nivåer, 3 000 K Upptäck den tidlösa elegansen hos Enova bordslampa med opalglas. Denna lampa ger varje rum en varm och mysig atmosfär och sätter eleganta accenter i din inredning. Bordslampan imponerar inte bara med sin klassiska design, utan även med sin funktionalitet. Med den praktiska 3-stegs touchdimmern kan du anpassa lampans ljusstyrka efter dina önskemål. Oavsett om du vill skapa en mysig läshörna eller behöver ett mjukt extra ljus kan du justera ljuset individuellt med denna touchdimmer. Enova är en idealisk lösning för att ge extra ljus till ditt rum. Placera den på skrivbordet, sidobordet eller nattduksbordet och njut av det behagliga och bländfria ljuset som skapas av det opala glaset. Det opala glaset säkerställer en jämn fördelning av ljuset och skapar en harmonisk atmosfär. En tidlös klassiker som ger en elegant touch till alla rum.
 • Paul Neuhaus Kiringe LED-taklampa, 3-stegs dimning

  Paul Neuhaus Kiringe LED-taklampa, 3-stegs dimning
  3-stegs dimbar via väggbrytare: Kiringe LED-taklampa, 3.000 K Den helvita Kiringe LED-taklampan av aluminium och järn består av fyra runda element. De integrerade LED-lamporna avger ett kraftfullt varmvitt ljus och ger bra allmänbelysning. Tack vare den inbyggda Switchmo-tekniken kan ljusintensiteten dimras i tre steg med den vanliga väggbrytaren.
 • Paul Neuhaus LED-vägglampa batteri Puntua Ø 25 cm aluminium

  Paul Neuhaus LED-vägglampa batteri Puntua Ø 25 cm aluminium
  Rund LED-vägglampa Akku Puntua i modern lookOm du letar efter en modern och elegant vägglampa som badar hemmet i en varm och mysig atmosfär, är LED-vägglampan Akku Puntua det perfekta valet! Den eleganta lampan är tillverkad av högkvalitativt aluminium och imponerar med sin runda, tidlösa design. Det speciella med Akku Puntua är att den tack vare sin batteridrift är idealisk för användning på platser utan strömförsörjning i närheten. Ljusfärgen är behagligt varmvit och skapar en mysig atmosfär. Tack vare den praktiska fjärrkontrollen är armaturen dimbar och ljusstyrkan kan anpassas efter individuella behov. Minnesfunktionen säkerställer att den valda inställningen sparas efter att armaturen stängts av. IR-fjärrkontroll ingår.- enkel demontering för laddning- med timer: 1, 3 eller 6 timmar- ljustid: 7-40 timmar
 • Paul Neuhaus LED-vägglampa batteri Puntua Ø 25 cm mässing matt

  Paul Neuhaus LED-vägglampa batteri Puntua Ø 25 cm mässing matt
  Rund LED-vägglampa Akku Puntua i modern lookOm du letar efter en modern och elegant vägglampa som badar hemmet i en varm och mysig atmosfär, är LED-vägglampan Akku Puntua det perfekta valet! Den eleganta lampan är tillverkad av högkvalitativt aluminium och imponerar med sin runda, tidlösa design. Det speciella med Akku Puntua är att den tack vare sin batteridrift är idealisk för användning på platser utan strömförsörjning i närheten. Ljusfärgen är behagligt varmvit och skapar en mysig atmosfär. Tack vare den praktiska fjärrkontrollen är armaturen dimbar och ljusstyrkan kan anpassas efter individuella behov. Minnesfunktionen säkerställer att den valda inställningen sparas efter att armaturen stängts av. IR-fjärrkontroll ingår.- enkel demontering för laddning- med timer: 1, 3 eller 6 timmar- ljustid: 7-40 timmar
 • Paul Neuhaus LED-vägglampa batteri Puntua Ø 25 cm grå

  Paul Neuhaus LED-vägglampa batteri Puntua Ø 25 cm grå
  Rund LED-vägglampa Akku Puntua i modern lookOm du letar efter en modern och elegant vägglampa som badar hemmet i en varm och mysig atmosfär, är LED-vägglampan Akku Puntua det perfekta valet! Den eleganta lampan är tillverkad av högkvalitativt aluminium och imponerar med sin runda, tidlösa design. Det speciella med Akku Puntua är att den tack vare sin batteridrift är idealisk för användning på platser utan strömförsörjning i närheten. Ljusfärgen är behagligt varmvit och skapar en mysig atmosfär. Tack vare den praktiska fjärrkontrollen är armaturen dimbar och ljusstyrkan kan anpassas efter individuella behov. Minnesfunktionen säkerställer att den valda inställningen sparas efter att armaturen stängts av. IR-fjärrkontroll ingår.- enkel demontering för laddning- med timer: 1, 3 eller 6 timmar- ljustid: 7-40 timmar
 • Paul Neuhaus LED-vägglampa batteri Puntua Ø 25 cm trälook

  Paul Neuhaus LED-vägglampa batteri Puntua Ø 25 cm trälook
  Rund LED-vägglampa Akku Puntua i modern lookOm du letar efter en modern och elegant vägglampa som badar hemmet i en varm och mysig atmosfär, är LED-vägglampan Akku Puntua det perfekta valet! Den eleganta lampan är tillverkad av högkvalitativt aluminium och imponerar med sin runda, tidlösa design. Det speciella med Akku Puntua är att den tack vare sin batteridrift är idealisk för användning på platser utan strömförsörjning i närheten. Ljusfärgen är behagligt varmvit och skapar en mysig atmosfär. Tack vare den praktiska fjärrkontrollen är armaturen dimbar och ljusstyrkan kan anpassas efter individuella behov. Minnesfunktionen säkerställer att den valda inställningen sparas efter att armaturen stängts av. IR-fjärrkontroll ingår.- enkel demontering för laddning- med timer: 1, 3 eller 6 timmar- ljustid: 7-40 timmar
 • Paul Neuhaus LED-vägglampa batteri Puntua Ø 18 cm trälook

  Paul Neuhaus LED-vägglampa batteri Puntua Ø 18 cm trälook
  Rund LED-vägglampa Akku Puntua i modern lookOm du letar efter en modern och elegant vägglampa som badar hemmet i en varm och mysig atmosfär, är LED-vägglampan Akku Puntua det perfekta valet! Den eleganta lampan är tillverkad av högkvalitativt aluminium och imponerar med sin runda, tidlösa design. Det speciella med Akku Puntua är att den tack vare sin batteridrift är idealisk för användning på platser utan strömförsörjning i närheten. Ljusfärgen är behagligt varmvit och skapar en mysig atmosfär. Tack vare den praktiska fjärrkontrollen är armaturen dimbar och ljusstyrkan kan anpassas efter individuella behov. Minnesfunktionen säkerställer att den valda inställningen sparas efter att armaturen stängts av. IR-fjärrkontroll ingår.- enkel demontering för laddning- med timer: 1, 3 eller 6 timmar- ljustid: 7-40 timmar
 • Paul Neuhaus LED-golvlampa Brilla, dimbar, krom

  Paul Neuhaus LED-golvlampa Brilla, dimbar, krom
  Glänsande kromad LED-golvlampa Brilla, dimbar LED-golvlampan Brilla är ett riktigt blickfång i alla rum. Namnet är ingen slump, eftersom armaturen är formad som ett par eleganta glasögon. Den är tillverkad av högkvalitativt galvaniserat aluminium och järn med en blank kromfinish och passar perfekt in i alla moderna inredningsstilar. Brilla övertygar inte bara med sin extraordinära design, utan även med sitt bländfria ljusflöde. Tack vare ljusfärgen varmvit skapar armaturen en mysig atmosfär och behaglig belysning i rummet. Särskilt praktisk är sladddimmern, med vilken ljusstyrkan kan dimras steglöst. På så sätt kan ljusintensiteten anpassas individuellt och lampan blir den perfekta följeslagaren för mysiga kvällar i soffan. Allt som allt är Brilla LED-golvlampa inte bara en visuell höjdpunkt, utan också ett funktionellt och praktiskt tillbehör för alla bostadsutrymmen.- med kristallglas
 • Paul Neuhaus LED-taklampa serpent, dimbar, RGBW, rektangel

  Paul Neuhaus LED-taklampa serpent, dimbar, RGBW, rektangel
  Serpent LED-plafondlampa, dimbar, med fjärrkontroll Den rektangulära Serpent-plafondlampans ram och de två böjda elementen på den vita panelytan kan lysa i ljusa färger. RGB-styrningen kan enkelt styras med hjälp av den medföljande fjärrkontrollen. Dessutom kan panelen lysa i olika vita toner, beroende på situationen kan taklampan justeras individuellt. Det är också möjligt att dimma. Detta gör Serpent till ett flexibelt och mycket modernt belysningselement. - Minnesfunktion
 • Paul Neuhaus LED-taklampa serpent, dimbar, RGBW, fyrkant

  Paul Neuhaus LED-taklampa serpent, dimbar, RGBW, fyrkant
  Dimbar Serpent LED-taksarmatur med CCT-färgväxling och regnbågseffekt Serpent är en ovanlig takarmatur med en slående ram och en stor, enhetlig inre plastyta. Två böjda element är integrerade i panelen. Den yttre ramen och de två remsorna har en RGB-styrning som kan styras via den medföljande fjärrkontrollen. På så sätt kan många ljusa färger väljas och justeras, som på ett spännande sätt kompletterar panelens olika vita toner . Styrningen av det vita ljuset kan sträcka sig från behagligt varmvitt till koncentrationshöjande dagsljus och anpassar sig på så sätt optimalt till behoven. Dessutom kan ljusstyrkan enkelt regleras. Tack vare minnesfunktionen sparas de senaste inställningarna.
 • Paul Neuhaus Bordslampa Mashi av glas, rökgrå

  Paul Neuhaus Bordslampa Mashi av glas, rökgrå
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Design hänglampa guld 55 cm inkl LED dimbar - Rowan

  Design hänglampa guld 55 cm inkl LED dimbar - Rowan
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Lamp includes a dimmer,Nej, utan sladd och stickpropp En riktig designbit hemma med vår Rowan. Kombinationen av guldfinishen och de vita LED -remsorna ger lampan ett mycket unikt utseende. Den har en speciell form och kommer att se bra ut på ditt kontor eller i hallen! Lampan hänger på en total höjd av 120 cm och har en diameter på 55 cm. Den integrerade lysdioden på denna lampa har en lång livslängd på 25 000 brinntimmar. Med 3300 lumen och 3000 Kelvin är det ett riktigt kraftpaket och passar därför perfekt på kontoret eller i arbetsrummet. De som gillar mer atmosfär kan också dämpa denna lampa, Rowan är utrustad med en dimningsfunktion! Letar du efter en riktig blickfångare i ditt hem? Ta sedan in denna Rowan i ditt hem och slutför din inredning! 55 cm x 120 cm
 • Paul Neuhaus Bordslampa Fungus av glas, bärnsten

  Paul Neuhaus Bordslampa Fungus av glas, bärnsten
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Paul Neuhaus Bordslampa Fungus av glas, rökfärgad

  Paul Neuhaus Bordslampa Fungus av glas, rökfärgad
  Upptäck ett stort urval av lampor och belysning online på Lamp24.se – Europas ledande lampbutik. Vi erbjuder cirka 40 000 fantastiska produkter och expertrådgivning för att hjälpa dig hitta din drömbelysning. Vårt breda sortiment inkluderar inomhus- och utomhusbelysning, lampor, LED-ljuskällor med mera. Dra nytta av rabattkoder och fantastiska erbjudanden. Från tak- till golvlampor, i alla stilar – moderna, klassiska, hållbara eller designade. Rätt belysning kan förändra ett helt rum och påverka din livskvalitet. Upptäck våra smarta belysningslösningar och kontakta oss för frågor. Handla tryggt med en enkel returprocess – din nöjdhet är viktig för oss!
 • Design bordslampa svart inkl LED med touchdimmer - Jitske

  Design bordslampa svart inkl LED med touchdimmer - Jitske
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Lamp includes a dimmer, With touch function Wow, vilken cool designlampa Jitske är! Dess unika design säkerställer att du kan fortsätta titta på den. Bordslampan är tillverkad i stål och har en finish i svart. Den har en höjd på 26,6 cm, längd på 15 cm och bredd på 15 cm. Monteringsplattan har en höjd på 4 cm, en längd på 15 cm och en bredd på 15 cm. Sladden har en längd på 175 cm. Bordslampan har integrerad LED-belysning på 528 lumen och 3000 Kelvin. Det fina med denna bordslampa är att du även kan lysa upp något i lampan. till exempel en fotoram, en staty eller en liten växt. Bordslampan har en touchdimmer på framsidan av lampan, så att du enkelt kan tända och släcka belysningen. Kan din interiör använda en vacker designpjäs? Gå då för bordslampa Jitske! 150 mm x 150 mm x 266 mm
 • Lantlig golvlampa trä med vit skärm - Oriana

  Lantlig golvlampa trä med vit skärm - Oriana
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included,Ja, med sladd och stickpropp Ta in den lantliga atmosfären i ditt hem med denna Oriana golvlampa! Den är gjord av plast med stål, med skärm i beige färg. Höjden är 165 cm och diametern 35 cm. Sladden har en längd på 200 cm. Lampan levereras utan erforderlig E27 ljuskälla, men denna kan enkelt beställas i vår webshop. Denna lampa är dimbar med en extern dimmer (ingår ej), så att du kan göra den ännu mysigare hemma. Ta in atmosfären i ditt hem med denna Oriana golvlampa! 350 mm x 1650 mm
 • Bordslampa stål inkl LED 3-stegs dimbar med touch - Mirko

  Bordslampa stål inkl LED 3-stegs dimbar med touch - Mirko
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Lamp includes a dimmer,Ja, med sladd och stickpropp Denna bordslampa är det perfekta tillskottet när du behöver lite mer ljus. Med en diameter på 12 centimeter och en höjd på 15 centimeter kan du säkert placera Mirko på till exempel ditt kontor eller sovrum. Foten har en höjd på 15 centimeter. Bordslampan har en touch-dimmer, när du trycker på lampans fot tänds belysningen. Detta går från 20 % (atmosfäriskt) ljus, till 60 % och till 100 % (fullt) ljus. Mirko kommer med icke utbytbar LED-belysning och har ett fint varmvitt ljus. Har du fortfarande en plats ledig för denna bordslampa? 12 cm x 15 cm
 • Bordslampa i mässing inkl LED 3-stegs dimbar med touch - Mirko

  Bordslampa i mässing inkl LED 3-stegs dimbar med touch - Mirko
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Lamp includes a dimmer, With touch function,Ja, med sladd och stickpropp Denna bordslampa är det perfekta tillskottet när du kan använda lite mer ljus. Med en diameter på 12 cm och en höjd på 15 cm kan du säkert placera Mirko på exempelvis ditt kontor eller sovrum. Bordslampan är gjord av glas och är färdig i stål med vitt. Bordslampan har en touchdimmer, när du trycker på lampans fot tänds belysningen. Detta går från 20 % (humör) ljus, till 60 % och till 100 % (fullt) ljus. Mirko kommer med icke utbytbar LED-belysning och ger vackert varmvitt ljus. Har du fortfarande en plats ledig för denna bordslampa? 12 cm x 15 cm
 • Bordslampa brun inkl. LED, justerbar, 3-stegs dimbar - Axel

  Bordslampa brun inkl. LED, justerbar, 3-stegs dimbar - Axel
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Lamp includes a dimmer, With touch function,Ja, med sladd och stickpropp Denna bordslampa Alex i brun plast har en multifunktionell effekt. Förutom att ge perfekt ljus för sovrummet medan du läser en bok, är denna lampa också utrustad med en kalender, väckarklocka och klocka. Detta gör den också idealisk som nattlampa och väckarklocka. Med pekdämparen kan du enkelt justera ljusstyrkan. Denna lampa har 3 olika ljuslägen. Det kan gå från 100% funktionellt ljus till minst 30% atmosfäriskt ljus. Alex har icke-utbytbar LED (integrerad LED). 3000 Kelvin och 350 lumen ger varmt vitt ljus i din interiör. Lampan har en höjd av 50 cm. Övre delen är också justerbar, så du bestämmer var du låter ljuset lysa. Denna bordslampa ger ett fint tillskott till din interiör på grund av sin snygga design. 28 cm x 60 cm x 50 cm
 • Design bordslampa guld 38,5 cm inkl LED och dimmer - Belinda

  Design bordslampa guld 38,5 cm inkl LED och dimmer - Belinda
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Lamp includes a dimmer,Ja, med sladd och stickpropp Få in en snygg design i ditt hem med bordslampan Belinda. Denna lampa är gjord av aluminium med stål och finish i guld. Den har en organisk form med vilken den omedelbart väcker uppmärksamhet i rummet. Belinda har en höjd på 38,5 cm, längd på 17 cm och bredd på 15 cm. Basen har en diameter på 15 cm och en höjd på 0,3 cm. Bordslampan levereras med sladd (170 cm) och stickpropp. Bordslampan har ej utbytbar LED-belysning. Den har en ljuseffekt på 1375 lumen och 3 000 Kelvin. Detta gör den till ett riktigt kraftpaket! Lampan är dimbar med strömbrytaren på sladden. I genomsnitt håller lampan cirka 25 000 brinntimmar. Inred ditt vardagsrum, sovrum eller matsal med bordslampan Belinda. 170 mm x 150 mm x 385 mm
 • Paul Neuhaus LED-taklampa Pension med dimfunktion

  Paul Neuhaus LED-taklampa Pension med dimfunktion
  Intressant designad Polina LED-taklampa - dimbar via väggströmbrytareDe fyra böjda ljuselementen som är monterade korsvis på den fyrkantiga kapellet ger Polina LED-taklampa en abstrakt effekt. De är tillverkade av stål och är var och en utrustade med en LED-skiva som täcks av en diffusor av satinerad plast. På så sätt uppnår lysdioderna ett jämnt och bländfritt ljus i varmvit ljusfärg. Polina-armaturen är steglöst dimbar med hjälp av en befintlig väggbrytare. En dimmer behövs inte.
 • Paul Neuhaus LED-bordslampa Polina - dimbar

  Paul Neuhaus LED-bordslampa Polina - dimbar
  Polina LED bordslampa med touch dimmerElegant och filigran, Polina LED bordslampa består av två ljuselement som slingrar sig runt varandra och en rund stålfot. LED-skivor har installerats i de två långa elementen. Tack vare den touchdimmer som är integrerad i basen kan Polina LED-bordslampa inte bara kopplas utan även dimmas.
 • Modern bordslampa svart dimbar inkl LED - Kiril

  Modern bordslampa svart dimbar inkl LED - Kiril
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Lamp includes a dimmer, With touch function,Ja, med sladd och stickpropp Ta in den moderna atmosfären i ditt hem med denna Kiril! Denna bordslampa är gjord av aluminium med stål och är färdig i en tidlös svart färg. Den har en höjd på 59,5 cm, en längd på 39 cm och en bredd på 39 cm. Sladden har en längd på 150 cm. Ljuskällan är integrerad och är därför fixerad i armaturen. Den har en ljusintensitet på 1180 lumen och 3000 Kelvin. Detta gör den perfekt för att läsa tidningen eller på ditt hemmakontor. Denna ljuskälla håller i genomsnitt 30 000 brinntimmar och är dimbar via touchdimmer på lampskärmens ovansida. Komplettera din interiör med denna Kiril bordslampa! 390 mm x 390 mm x 595 mm
 • Paul Neuhaus LED-taklampa Polina med dimfunktion

  Paul Neuhaus LED-taklampa Polina med dimfunktion
  Vågformad LED-pendellampa Polina med dimmerfunktionLed-pendellampa Polina har ett elegant utseende, som är utrustad med två vågformade ljuselement som hänger vridna i varandra på två stålkablar. Dessa består på ena sidan av metall, på andra sidan av ett satinerat plasthölje som fungerar som diffusor. I vart och ett av de två böjda ljuselementen installerades en LED-tavla som lyser i ljusfärgen varmvitt. På grund av den vridna formen avges såväl direkt som indirekt ljus och till exempel en matsal belyses. polina-armaturen är steglöst dimbar genom att manövrera den befintliga väggbrytaren, så att olika ljusstämningar kan skapas.
 • Design golvlampa guld inkl LED och dimmer - Belinda

  Design golvlampa guld inkl LED och dimmer - Belinda
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Lamp includes a dimmer,Ja, med sladd och stickpropp En vacker design för ditt hem är aldrig fel! Belinda är ett bra exempel på detta. Med sin snygga design vet hon snabbt hur hon ska väcka uppmärksamhet. Golvlampan är gjord av aluminium med stål och är utförd i guld. Den har en höjd på 140 cm, längd 26 cm och bredd på 23 cm. Basen har en diameter på 23 cm och en höjd på 0,7 cm. Sladden har en längd på 215 cm. Belinda har integrerad LED-belysning. Den har en ljuseffekt på 3100 lumen och 3000 Kelvin. I genomsnitt varar lysdioden i 25 000 brinntimmar. Belysningen är dimbar, den kan manövreras på strömbrytaren på sladden. Dess vridna form gör att lysdioden kan flöda över rummet. Lägg till atmosfär och stil till din interiör med designgolvlampan Belinda. 26 cm x 23 cm x 140 cm
 • Design hänglampa stål 57 cm dimbar inkl LED - Viola Due

  Design hänglampa stål 57 cm dimbar inkl LED - Viola Due
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Lamp includes a dimmer Få ett riktigt blickfång i ditt hem med denna Viola Due! Denna designlampa är gjord av stål med plast. Den har en höjd på 120 cm, en längd på 57 cm och en bredd på 57 cm. Monteringsplattan har en diameter på 18 cm och en höjd på 4 cm. Denna lampa är dimbar och inkluderar en dimmer. Ljuskällan håller i 30 000 brinntimmar och sitter fast i armaturen så den går inte att byta ut. Du kommer garanterat att få in atmosfären i ditt hem med denna Viola Due! 570 mm x 570 mm x 1200 mm
 • Design hängande lampa guld inkl LED 80 cm - Belinda

  Design hängande lampa guld inkl LED 80 cm - Belinda
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Lamp includes a dimmer,Nej, utan sladd och stickpropp Hänglampa Belinda är en riktig designbit för hemmet! Denna blickfångare lyckas snabbt locka uppmärksamhet på grund av sin speciella form. Belinda är tillverkad i plast med stål och är guldfärgad. Den har en längd på 91 cm, en bredd på 35 cm och en höjd på 120 cm. Hänglampan har icke-utbytbar LED-belysning. Denna har en ljuseffekt på 4370 lumen och 3000 Kelvin, vilket gör den till ett riktigt kraftverk! Lyckligtvis är lampan också dimbar, så du kan själv bestämma ljusintensiteten med din egen vridomkopplare på väggen. I genomsnitt håller lampan 25 000 brinntimmar. Bra för en bättre miljö! En vacker designbit ovanför matbordet, arbetsrummet eller kontoret. Belinda får inte saknas! 91 cm x 35 cm x 120 cm
 • Modern golvlampa svart dimbar inkl LED - Kiril

  Modern golvlampa svart dimbar inkl LED - Kiril
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Lamp includes a dimmer, With touch function,Ja, med sladd och stickpropp Lysa lite när du läser: denna lampa är extremt lämplig för det. Lampan går att justera helt efter hur du vill ha den. Från ljusare, kallvitt ljus till en mysig varm atmosfär. Kiril är tillverkad av aluminium med stål och finish i svart. Golvlampan har en höjd på 177 cm, en längd på 65,3 cm och en bredd på 65,3 cm. Extra praktiskt, du kan justera Kiril på höjden till minst 23 cm. Lampan kommer med en ej utbytbar LED. Golvlampan har även en touchfunktion. Kort sagt, med Kiril är du fullt utrustad! 653 mm x 653 mm x 1770 mm
 • Design hänglampa svart 55cm inkl LED dimbar - Rowan

  Design hänglampa svart 55cm inkl LED dimbar - Rowan
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Lamp includes a dimmer,Nej, utan sladd och stickpropp För någon som älskar riktig design är Rowan ett bra exempel. Kombinationen av den svarta färgen och metallen ger lampan ett elegant utseende. Lampans form är verkligen unik! Det kommer att se bra ut över ditt moderna matbord eller i vardagsrummet. Lampan hänger på en total höjd av 130 cm och har en diameter på 56 cm. Monteringsplattan i taket har en diameter på 16 cm. Tack vare den integrerade lysdioden har Rowan en genomsnittlig livslängd på 25 000 timmar. Med 3300 Lumen och 3000 Kelvin ger det varmt vitt ljus till din inredning. De som gillar mer atmosfär kan också dämpa denna lampa, Rowan är utrustad med en dimningsfunktion! Letar du efter en riktig blickfångare i ditt hem? Ta sedan in denna Rowan i ditt hem och slutför din inredning! 560 mm x 1300 mm
 • Lantlig vägglampa trä 32 cm inkl LED 6 lampor - Ajdin

  Lantlig vägglampa trä 32 cm inkl LED 6 lampor - Ajdin
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable,Nej, utan sladd och stickpropp Kan din moderna interiör behöva en uppdatering? Då är Ajdin vägglampa vad du letar efter! Vägglampan är gjord av plast och slutad i brunt. Den har en höjd på 12 cm, längd på 32 cm och bredd på 6 cm. Lampans LED-belysning är integrerad i armaturen. Ajdin avger varmt vitt ljus (3 000 K) och varar i genomsnitt 30 000 brinntimmar. Du vet förmodligen fortfarande hur man hittar en plats för denna Ajdin. 320 mm x 60 mm x 120 mm