Paul Neuhaus lampor

Paul Neuhaus är ett varumärke som ingår i Neuhaus Lighting Group tillsammans med Leuchten Direkt och Q. Märket lanserades redan 1962 och har haft många framgångsrika produkter för belysning av vardagsrum. Att få teknik, formgivning och rimligt pris att gå ihop har varit ett av Paul Neuhaus fokus genom åren.

Belysning hos Paul Neuhaus återförsäljare online

 • Med blomsterdekor - 6-lågig. taklampan Greta

  Med blomsterdekor - 6-lågig. taklampan Greta
  Greta - en slingrande framställd 6-lågig taklampa En armatur av stål i rustik rostfärg och sex lampskärmar av hålstansade, gyllene lackerade metallklot - detta är de material som taklampan Greta består av. Den presenteras i floral design och utöver de böjda lamparmarna smyckade med vackra bladrankor. I de sex lampskärmarna strålar i var och en, en G9-halogenlampa (ingår ej), vars ljus endast tränger ut genom urstansningarna i metallen och därför skapar ett intressant ljus- och skuggspel i taket. Dimras via fastighetens elinstallation.
 • Greta - en hänglampa med lantlig flair

  Greta - en hänglampa med lantlig flair
  Greta - en hänglampa i vacker färgkombination Stål i rostnyans och guldfärgad lampskärm ger, med hänglampan Greta, en vacker kombination, som är hemtrevlig och kan integreras med naturträ på ett utmärkt sätt i den lantligt-moderna inredningsstilen. De fem skärmarna som sitter jämnt fördelade på den 132 cm stången, vilken består av metall med utstansningar och är lackerad i guldfärg. G9-halogenlampans ljus strålar fritt genom dessa utstansningar, så att en intressant ljuseffekt uppstår. Lampor medföljer ej.
 • Plafond 'Kreta' Art Déco brunrost/rotting - Passande för LED / Inomhus

  Plafond 'Kreta' Art Déco brunrost/rotting - Passande för LED / Inomhus
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Letar du efter en vacker taklampa som ger din interiör mer djup? Kreta är en lampa med sin graciösa karaktär som passar mycket bra inom livsstilstrenden 'New Romantics'. Lampan har en höjd av 16 cm, en längd på 72 cm och en bredd av 42 cm. Du gör Kreta komplett med 4 fina ljuskällor med högst 40 watt vardera, passande i en G9-armatur. Dessa måste fortfarande beställas separat. Denna lampa är dimbar (dimmer ingår ej). Skapa en nationell twist i din interiör! 720 mm x 420 mm x 160 mm
 • LED-pendellampa Melinda, 30W, dimbar, stålgrå

  LED-pendellampa Melinda, 30W, dimbar, stålgrå
  Dynamisk LED-pendellampa Melinda med ”simply dim”-funktion Pendellampan Melinda är inte bara modern och effektiv belysning, tack vare ett integrerat LED-kretskort, utan med sin dynamiska formgivning även ett blickfång i modernt inredda rum. Den består helt och hållet av stål och hänger i tre vajrar som leder till den runda takkåpan. De fast integrerade lysdioderna avger varmvitt ljus bländfritt och kan dimras steglöst till önskad ljusstyrka tack vare ”simply dim”-funktionen. Effektivt ljusflöde: 2 050 lm
 • Tvålågiga bordslampan Greta

  Tvålågiga bordslampan Greta
  Rostfärgade bordslampan Greta med klotskärmar Medan bordslampan Gretas fot och stänger är tillverkade av stål och presenterad i rustik rostfärg, består de båda klotformade skärmarna av guldfärgat lackerad metall som över hela ytan är försedd med organiskt utformade utstansningar. Då ljuset bara kan tränga ut genom dessa utstansningar uppstår ett intressant ljus- och skuggspel kring skärmen och en speciell ljusverkan. Bordslampan är bestyckad med G9-halogenlampor (ingår ej), som väljs ur tillbehör och kan beställas på samma gång. Strömbrytaren har placerats på elkabeln.
 • Klassiska LED-bordslampan Pino, antikmässing

  Klassiska LED-bordslampan Pino, antikmässing
  Kan dimras i 3 steg – klassiska LED-bordslampan Pino Klassisk i form och färg och energibesparande och flexibel i belysningen - det är LED-bordslampan Pino av stål med antikmässingfärgad finish och en skärm i satinerat glas. Den övre delen av länkningen är flexibel så att skärmen och därmed också ljusskenet kan ställas in. I foten sitter en inbyggd 3-stegs-touchdimmer. G9-LED-lampa ingår i leveransen.
 • 3-stegs dimbara LED-bordslampan Tyra

  3-stegs dimbara LED-bordslampan Tyra
  Smala LED-bordslampan Tyra med touchdimmer Den med en diameter på 11 cm mycket smalt gestaltade LED-bordslampan Tyra sörjer för extra-belysning i sovrummet, vardagsrummet eller i hallen, vilket strålar genom den satinerade glasskärmen utan att blända. Ljusstyrkan kan ställas in med den 3-stegs-touchdimmer som finns inbyggd i foten. Bordslampan Tyra levereras inklusive ljuskälla med G9-fattning.
 • Modern golvlampa stål inkl LED och dimmer - Belinda

  Modern golvlampa stål inkl LED och dimmer - Belinda
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Lamp includes a dimmer, Cord and plug included Belinda är en modern golvlampa som passar in i alla snygga interiörer. Den har en höjd av 142,5 cm. Varan levereras med en sladd och kontakt, vars längd är 210 cm. Foten har en diameter på 23 cm. Lampan har integrerad LED, vilket gör den mycket energieffektiv (ej utbytbar). I genomsnitt håller lampan 25 000 brinntimmar. Det lyser funktionellt vitt ljus tack vare 3100 lumen och 3000 Kelvin. En perfekt lampa på kontoret eller i hallen som blickfång. Lyckligtvis kan du också dimma denna lampa med den medföljande dimmeren på strömbrytaren. På så sätt skapar du en mysig atmosfär på kvällen! Ta med en unik bit in i ditt hem med denna Belinda och dess ovanliga former.
 • Plafond 'Kreta' Art Déco brunrost/metall - Passande för LED / Inomhus

  Plafond 'Kreta' Art Déco brunrost/metall - Passande för LED / Inomhus
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Letar du efter en vacker taklampa som ger din interiör mer djup? Kreta är en lampa med sin graciösa karaktär som passar mycket bra inom livsstilstrenden 'New Romantics'. Lampan har en höjd av 47 cm, en längd på 27 cm och en bredd på 27 cm. Du gör Kreta komplett med 5 fina ljuskällor med högst 40 watt vardera, passande i en G9-armatur. Dessa måste fortfarande beställas separat. Denna lampa är dimbar (dimmer ingår ej). Skapa en nationell twist i din interiör! 270 mm x 270 mm x 470 mm
 • Greta - en bordslampa med klotskärm

  Greta - en bordslampa med klotskärm
  Greta - en bordslampa med intressant ljuseffekt Ljuseffekten, som den lilla bordslampan Greta skapar på ytan under och omkring den, är unik. Den klotformade skärmen som sitter på stålfoten i rostnyans, består av metall, som nätformad bearbetad med utstansningar och lackerad i guldnyanser. Endast genom de organiskt formade urtagen tränger halogenlampans ljus ut, så att en effektfull ljus- och skuggbild uppstår. Bordslampan Greta hanteras med strömbrytaren som integrerats i kabeln.
 • LED-taklampa Inigo 2 lampor längd 113,2 cm

  LED-taklampa Inigo 2 lampor längd 113,2 cm
  LED-taklampa Inigo med två rektangulära ljuselement Inte bara effekten, som LED-taklampan Inigo med 2 lampor har med sitt utseende, är mycket modern, utan även ljustekniken som integrerades. De energisnåla lysdioderna avger mjukt, varmvitt ljus, vars ljusstyrka kan justeras efter behag med hjälp av en vanlig väggbrytare. Utrustad med minnesfunktion: Efter lampan har varit släckt, tänds den igen med samma inställningar. Du behöver alltså inte varje gång på nytt välja din föredragna ljusstämning.
 • Elegant golvlampa ABUJA

  Elegant golvlampa ABUJA
  Elegant golvlampa ABUJA Golvlamapn ABUJA kombinerar afrikansk design och modern stil. Armaturen imponerar med en icke iögonfallande elegans som understryks av färgglada kontraster. Den ljusa lampskärmen skapar ett mjukt ljus som garanterar en avslappnad atmosfär. Golvlampan är handgjort och kan med fördel användas med lågenergilampor. Den är utrustad med en dragströmbrytare. Kabelns längd är 2 m.
 • Elegent golvlampa Mani med dragströmbrytare

  Elegent golvlampa Mani med dragströmbrytare
  Golvlampa Mani med halvcirkelformad stomme och marmorfot Denna typ av golvlampa ser man ofta i form av extrabelysning i vardagsrummet som också används som huvudbelysning. Den böjda armen/stommen ger armaturen en svängfull design och gör att armaturen passar perfekt att placera bakom t.ex. soffan (belyser då både soffa och soffbord). Den halvklotformade skärmen består av robust akryl och kompletterar helhetsbilden. Strömbrytaren sitter på kabeln. Kabelns längd är 2 m.
 • Pino - en klassisk bordslampa med LED-ljuskälla

  Pino - en klassisk bordslampa med LED-ljuskälla
  Pino - LED-bordslampa med touchdimmer i 3 steg Medan LED-bordslampans design är klassiskt hållen är ljustekniken modern och tidsenlig, då bordslampan levereras med en G9-LED-ljuskälla, så att den kännetecknas av en mycket låg energiförbrukning och extremt lång livslängd. I foten av stål finns en 3-stegs touchdimmer inbyggd som vid sidan av det ställbara lamphuvudet erbjuder ytterligare flexibilitet.
 • Lilla vägglampan Greta med vippströmbrytare

  Lilla vägglampan Greta med vippströmbrytare
  Enlågiga vägglampan Greta med strömbrytare Stålarmaturens rostfärg och guldlackeringen på de genombrutet stansade metallskärmar i form av klot ingår i en harmoniskt bindning hos vägglampan Greta. Det är dock inte bara utseendet utan även vägglampans ljuseffekt som är unik, då ljuset från halogenlampan inuti (ingår ej) bara kan tränga ut genom öppningarna i skärmen och kastar därför ett intressant ljus- och skuggspel på väggen. Vägglampan Greta är utrustad med en vippströmbrytare på det runda väggfästet. Skärmen är svängbar.
 • Sexlågiga LED-taklampan Inigo

  Sexlågiga LED-taklampan Inigo
  Dimbara LED-taklampan Inigo med modernt utseende Vid sidan om det moderna utseendet, som skapas genom den fyrkantiga lampskärmen, imponerar LED-taklampan Inigo med sin funktionalitet. Denna består i att de sex lamphuvudena vid sidan av de båda vridbara lamparmarna, kan justeras individuellt. På så sätt är en omfattande belysning möjlig vilket är en stor fördel i större utrymmen. Genom den framgångsrika färgkombinationen i de förnicklade och kromglänsande metallelementen uppstår en synnerligen elegant ljusbild. De i lamphuvudet integrerade LED:ernas ger med cirka 3 000 kelvin och totalt 2 580 lumen en varmvit och mycket ljusstark belysning. - dimbar via GIRA 30700, Berker 2874 och Jung 225 TDE
 • Plafond 'Kreta' Art Déco brunrost/metall - Passande för LED / Inomhus

  Plafond 'Kreta' Art Déco brunrost/metall - Passande för LED / Inomhus
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Letar du efter en vacker taklampa som ger din interiör mer djup? Kreta är en lampa med sin graciösa karaktär som passar mycket bra inom livsstilstrenden 'New Romantics'. Lampan har en höjd av 14,5 cm, en längd på 65 cm och en bredd på 65 cm. Monteringsplattan har en diameter på 10 cm. Du gör Kreta komplett med 6 fina ljuskällor med högst 40 watt vardera, passande i en G9-armatur. Dessa måste fortfarande beställas separat. Denna lampa är dimbar (dimmer ingår ej). Skapa en nationell twist i din interiör! 650 mm x 650 mm x 145 mm
 • Modern hänglykta WOMBLE 30 cm

  Modern hänglykta WOMBLE 30 cm
  Ballong-hänglykta WOMBLE Hänglyktans design är absolut trendig. Den runda, flätade lampkroppen kommer att bli effektfullt blickfång i tidsenligt inredda rum. WOMBLE sörjer för en fascinerande belysning när den är tänd.
 • Harmoniskt gestaltad taklampan Greta, 5-lågig

  Harmoniskt gestaltad taklampan Greta, 5-lågig
  Harmoniskt gestaltad taklampan Greta I hörnen och i mitten av den fyrkantiga takkåpan har de klotformade lampskärmarna fästs i olika höjder på styva metallstänger. Den harmoniska kombinationen av rostfärgade metall i takkåpa och stänger och guldfärgslackerade klotskärmar ger taklampan en aning rustik charm och gör den till ett dekorativt ljuselement för många områden i våningen - vare sig det är i vardagsrummet eller i hallen. Även ljuseffekten är speciell, då halogenlamporna i skärmarna (medföljer ej) bara släpper igenom ljus i urstansningarna i skärmarna och låter den gyllene ytan skimra glansfullt.
 • Slående vackra taklampan Greta, 9-lågig

  Slående vackra taklampan Greta, 9-lågig
  Greta - en niolågig taklampa som faller en i ögat Nio klotformade skärmar av urstansad metall med vackra mönster och guldfärgad lackering är jämnt fördelade på styva armar i olika höjd vilka hänger från en fyrkantig takkåpa. En skärm finns direkt fastsatt i mitten av den rostfärgat gestaltade takkåpan. Även lamparmarna är rostfärgade varigenom en vacker kontrast uppstår till skärmarna och klotskärmarna kommer till hela sin rätt på ett särskilt vackert sätt. Även taklampans ljuseffekt är speciell, då skärmarna bara släpper igenom ljus genom urstansningarna. Taklampan Greta kan dimras med en extern dimmer (t.ex. vägg-vriddimmer) eller genom fastighetsinstallationens dimmer. Dimmer och ljuskällor ingår inte i leveransen.
 • Mässingsfärgade LED-bordslampan Pino med dimmer

  Mässingsfärgade LED-bordslampan Pino med dimmer
  Pino – en klassisk, dimbar LED-bordslampa Mässingsfärgad metall och vitt satinerat glas - det är materialen av vilka den klassiskt gestaltade LED-bordslampan Pino har tillverkats. Den levereras inklusive en G9-LED-ljuskälla, vars varmvita ljus kan varieras med hjälp av 3-stegs touchdimmern som finns inbyggd i foten. Lamphuvudet kan, med hjälp av den till hälften flexibla armaturen böjas i önskad riktning.
 • Nevis - modern LED-golvlampa i bladguldslook

  Nevis - modern LED-golvlampa i bladguldslook
  Guldglänsande LED-golvlampan Nevis Ett ädelt dekorationselement och samtidigt en hemtrevlig, indirekt tilläggsbelysning - detta är LED-golvlampan Nevis, som består av tre metallelement. Från den fyrkantiga, platta lampfoten sticker två långa lätt böjda metallelement i ädel bladguldsoptik upp. Bakom den främre, smala metallen sitter en varmvit LED-panel inbyggd, som strålar mot den bakre metallytan. Därifrån reflekteras ljuset i en varm ton tillbaka in i rummet och skapar en mycket angenäm, indirekt belysning. Lampan är utrustad med en dragströmbrytare med vilken man bekvämt kan sätta på och stänga av den med foten.
 • Floralt gestaltad taklampan Greta, 4-lågig

  Floralt gestaltad taklampan Greta, 4-lågig
  Greta - en fyrlågig taklampa med florala element I harmonisk färgkombination är taklampan Greta tillverkad av stål med en finish i rostfärg och gyllene lackerad metall och enkelt blommig. På så sätt rankar sig inte bara lamparmarna i spiralform från takkåpan och utåt, utan även med två rankor med vackra blad längst ut. De klotformade lampskärmarna består av metall som är försedd med vackra utstansade mönster. Ett unikt ljusspel uppstår med taklampan Greta både i taket och i rummet, då ljuset bara kan tränga ut genom urstansningarna i skärmarna. Därigenom uppstår en effektfull ljus- och skuggbild.
 • LED-taklampa Nevis, rund, Ø 50 cm, brun-guld

  LED-taklampa Nevis, rund, Ø 50 cm, brun-guld
  Nevis – stor LED-taklampa som är dimbar via strömbrytaren Redan släckt är LED-taklampan Nevis med en diameter på 50 cm en dekorativ syn, eftersom den består av en rund takplatta med ädel yta i bladguld och två halvrunda metallelement med rostfärgad lackering som monterades med ett litet avstånd på den runda plattan. På baksidan av dessa bruna element monterades varmvita lysdioder som avger ljuset indirekt och reflekteras i den gyllene ytan. Lampans ljusintensitet kan ändras med hjälp av en speciell teknik (simplydim). Denna teknologi möjliggör en justering av ljuset med hjälp av en befintlig standardströmbrytare, utan att en extra dimmer behöver installeras. Lampan dimras genom att tända den inom 3 sekunder efter att den har släckts. Ljusstyrkan dimras nu från 100 % till 10 % och sedan upp till 100 % igen. Så fort du når passande ljusstyrka, kan du spara denna genom att släcka lampan. Tänds lampan, lyser den sedan alltid med den valda ljusstyrkan.
 • LED-taklampa Inigo, 110 cm

  LED-taklampa Inigo, 110 cm
  Klart strukturerade LED-taklampan Inigo Som en smal rektangel med en längd på 110 cm och en bredd på endast 10 cm visar sig LED-taklampan Inigo under taket över rummet. Den får, på grund av sin renordlade design, uppmärksamhet även när den är släckt. Om belysningen sedan tänds, lyser den upp sin omgivning på ett stort område med ett mjukt ljus. Detta möjliggörs genom de fyra inbyggda LED-panelerna (2 x 19 W, 2 x 1,4 W). På så sätt uppstår en stämning i rummet där man mår bra.
 • LED-taklampa Inigo med 4 lampor – avlång

  LED-taklampa Inigo med 4 lampor – avlång
  Geometrisk LED-taklampa Inigo – dimbar via väggbrytare Fyra kvadratiska LED-element sörjer för att den kvadratiska taklampan Inigo omedelbart drar alla blickar till sig. Den komplexa konstruktionen med respektive två lampor är en fest för alla sinnen. Den tidlöst klassiska ståldesignen ger den minimalistiska lampan dessutom ett elegant utseende. Taklampan med fyra lampor är dessutom utrustad med den praktiska simplydim-funktionen. Med hjälp av denna kan ljuseffekten justeras individuellt via en väggbrytare. Den dimbara lampan kan dessutom imponera på den nya ägaren med en praktisk minnesfunktion. Den som vill skapa en imponerade ljusstämning i hemmet och vill ha ett modernt belysningsobjekt i stål i taket kommer garanterat att tycka om lampan Inigo.
 • Adali LED-taklampa, dimbar med strömbrytaren

  Adali LED-taklampa, dimbar med strömbrytaren
  Adali - en LED-taklampa som dimras med strömbrytaren Tre runda ljuselement, ett direkt på den runda ståltakkåpan med förkormad dekorativ kant, de båda andra är monterade på olika höjder med ett visst avstånd under denna – detta är LED-taklampan Adali, som lyser upp alla rum med varmvitt ljus och en ljusstyrka på totalt 3 900 lumen. Speciellt med den här LED-taklampan är att den kan dimras med en vanlig strömbrytare. Detta har gjorts möjligt genom att bygga in ett NLG-driftdon i lampan. För att starta dimprocessen tänds lampan och inom 3 sekunder tänds den igen. Nu ändras ljusstyrkan långsamt. I den ljusaste respektive mörkaste inställningen stannar den cirka 2 sekunder i denna inställning för att starta dimfunktionen på nytt. Vid avstängning lagras den önskade ljusstyrkan. Denna ljusstyrka behålls nu permanent med hjälp av minnesfunktionen. Man kan ändra dimprocessen genom att åter starta den.
 • LED-taklampa Inigo 2 lampor längd 53,8 cm

  LED-taklampa Inigo 2 lampor längd 53,8 cm
  LED-taklampa Inigo med två rektangulära ljuselement Inte bara effekten, som LED-taklampan Inigo med 2 lampor har med sitt utseende, är mycket modern, utan även ljustekniken som integrerades. De energisnåla lysdioderna avger mjukt, varmvitt ljus, vars ljusstyrka kan justeras efter behag med hjälp av en vanlig väggbrytare. Utrustad med minnesfunktion: Efter lampan har varit släckt, tänds den igen med samma inställningar. Du behöver alltså inte varje gång på nytt välja din föredragna ljusstämning.
 • Plafond 'Flat ' Moderna krom/polyester - LED inkluderat / Inomhus, Badrum

  Plafond 'Flat ' Moderna krom/polyester - LED inkluderat / Inomhus, Badrum
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Denna Flat är en snygg taklampa, lämplig för alla interiörer! Lampan har en integrerad LED -ljuskälla med 33 Watt och 20000 brinntimmar. Den är justerbar i Kelvin med en omkopplare: du kan gå från 2700 K till 5000 K. Så gå från vitt ljus till funktionellt ljus! Super praktiskt! Kombinationen av 4100 lumen med minst 2700 K säkerställer att ljuset är mycket starkt. Perfekt för ditt kontor eller garage! Med ett IP -värde på 44 kan det placeras perfekt i badrummet. Lampans frostade glas dämpar" ljuset och ger din inredning ett mjukt utseende. Lampan har en längd på 120 cm, en höjd på 6,5 cm och en bredd på 30 cm. Monteringsplattan har en längd på 60 cm och en bredd på 20 cm. Komplettera din interiör med denna lägenhet! 1200 mm x 300 mm x 65 mm"
 • Paul Neuhaus Contura LED-pendellampa i svart

  Paul Neuhaus Contura LED-pendellampa i svart
  LED pendelarmatur Contura - en dekorativ ljuskälla för matbordet Contura är en LED-pendelarmatur av speciellt slag, eftersom den kan dekoreras effektivt med små föremål och kan omplaceras om och om igen. Den rektangulära skärmen, som är formad som en lång kub, är endast stängd i botten, där föremål kan placeras. Varmvita lysdioder är installerade i de övre, horisontella stöttorna och lyser nedåt. En integrerad touchdimmer gör det möjligt att växla i tre ljusstyrkor, och den valda ljusstyrkan sparas tack vare minnesfunktionen till nästa gång den slås på. Contura är en armatur som sticker ut överallt och som kan utformas på olika sätt om och om igen.
 • Golvlampa 'Kreta' Art Déco brunrost/metall - Passande för LED / Inomhus

  Golvlampa 'Kreta' Art Déco brunrost/metall - Passande för LED / Inomhus
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included, Cord and plug included Letar du efter en vacker golvlampa som ger din interiör den trevliga vridningen? Då är denna Kreta-lampa åt dig! Med sina 6 eleganta ljuspunkter är det en riktig blickfång för din interiör! Lampan har en höjd på 182 cm, en längd på 35 cm och en bredd på 35 cm. Basen har en diameter på 26 cm och en höjd av 4 cm. Sladden har en längd på 180 cm. Du avslutar lampan med 6 ljuskällor med en G9-armatur (max. 40 watt), detta måste fortfarande beställas separat. Lampan är dimbar med en extern dimmer (dimmer ingår ej). Lampan passar perfekt i en Art Deco-lounge eller vardagsrum. Skaffa den här atmosfärskaparen nu och gör din interiör komplett. 350 mm x 350 mm x 1820 mm
 • Vägglampa med strömbrytare 'Belle ' Retro guld - LED inkluderat / Inomhus

  Vägglampa med strömbrytare 'Belle ' Retro guld - LED inkluderat / Inomhus
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable Denna Belle är en perfekt vägglampa för din hall! Passar perfekt i en Art Deco -interiör. Lampan är bekväm att använda på grund av den inbyggda omkopplaren. Vägglampans gyllene finish och ovanliga form ger en extra touch till din vägg! Lampan har ett djup av 9,5 cm och en höjd av 31 cm. Monteringsplattan har en längd på 13 cm och en bredd på 5,5 cm. Belle har icke-utbytbar LED med 480 Lumen och 3000 Kelvin (varmt vitt ljus). Belle vägglampans 25 000 brinnande timmar ger en långvarig atmosfär i huset.
 • Paul Neuhaus Frameless taklampa CCT 45x45

  Paul Neuhaus Frameless taklampa CCT 45x45
  Vit taklampa Frameless med CCT-funktion LED-taklampan Frameless är en noggrant utvald kombination av återhållsam optik och högkvalitativ funktion. CCT-tekniken möjliggör ljushantering från varmvitt till universalvitt - för en idealisk integrering i befintliga ljusmiljöer och bästa funktion i olika situationer. LED-taklampan är elegant och minimalistisk och utformad i kvadratisk form utan ram. Ljuskällan avrundar framför allt ljusa kontorskoncept och moderna inredningsstilar på ett bra sätt. De LED-lampor som medföljer är särskilt energisnåla. De önskade inställningarna för olika ljusförhållanden kan lagras i minnesfunktionen. Fjärrkontrollen ingår i leveransomfattningen.
 • Pendellampa Greta med kulskärm, 40 cm

  Pendellampa Greta med kulskärm, 40 cm
  Greta - en pendellampa med en sfärisk nyans med ett vackert mönster, 40 cm Kombinationen av rostbrun lackerad metall på taket och paraplyhållaren och det guldfärgade sfäriska paraplyet med ett vackert, genomskinligt mönster gör Greta-hänglampan till en ljuskälla som inte bara ger mysig belysning utan också blir ett vackert dekorativt element ovan ett bord. Flera lampor - eventuellt i olika storlekar - monterade som en grupp ser också väldigt snygga ut. Kan utrustas med alla typer av ljuskällor med ett E27-uttag, Greta hänglampan kan också användas för att uppnå energibesparande belysning.
 • Paul Neuhaus Alfred LED-taklampa mässing

  Paul Neuhaus Alfred LED-taklampa mässing
  Mässingsfärgad LED-golvlampa Alfred Den senaste trenden mässing ger LED-uplight-golvlampan Alfred stilsäker belysning. Den klassiska formen är därför mycket utbredd och LED-golvlampan ser tidslös ut. Den kan därför kombineras utan problem. LED-golvlampan är utrustad med en läslampa som å ena sidan kompletterar det indirekta strålkastarljuset och å andra sidan lyser exakt där det behövs. Den huvudsakliga ljuskällan är en öppen lampskärm som är placerad ovanpå och sprider ljus på ett ytligt och mjukt sätt.
 • LED-hänglampa Titus, Ø 80cm, mässing matt

  LED-hänglampa Titus, Ø 80cm, mässing matt
  LED-pendellampan Titus kännetecknas av ett enkelt och modernt yttre. Det behagliga varmvita ljuset ger en avkopplande ljuskänsla och kan dimmas steglöst via en väggströmbrytare. Den integrerade minnesfunktionen kommer ihåg önskad ljusinställning.
 • Paul Neuhaus Inigo LED-golvlampa CCT, 4 lampor

  Paul Neuhaus Inigo LED-golvlampa CCT, 4 lampor
  Inigo LED-golvlampa i metall Inigo LED-golvlampa med fyra lampor sätter stilistiska detaljer på ett grafiskt koncist sätt. Förutom det speciella utseendet imponerar det med praktiska funktioner för ett framgångsrikt belysningskoncept hemma. golvlampa står stabilt på en kvadratfot. De fyra fyrkantiga metallramarna är draperade ihop på den vinklade lampstativet. Ett LED-kort ingår i varje metallram. Ljuset styrs av fjärrkontrollen enligt dina egna behov. På grund av den innovativa CCT-tekniken täcker ljusområdet spektrumet från varmvit till universalvit. De olika inställningarna kan sparas.
 • Paul Neuhaus Palma LED-vägglampa trä 32 cm

  Paul Neuhaus Palma LED-vägglampa trä 32 cm
  LED-vägglampa Palma med trädekor, uppåt- och nedåtriktad distribution Den rektangulära LED-vägglampan Palma är utrustad med varmvita lysdioder bakom skärmen som består av en MDF-skiva med vacker trädekor. Ljuset strålar uppåt och nedåt, så att vägglampan framkallar en dekorativ ljuseffekt med flera små ljuskottar uppåt och nedåt på väggen och indirekt belyser rummet.
 • Design bordslampa bärnstensfärgat glas - Andro

  Design bordslampa bärnstensfärgat glas - Andro
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included, Cord and plug included Denna unika bordslampa av Paul Neuhaus är helt gjord av bärnstensfärgat glas. Dessutom har denna bordslampa en slående räfflad struktur, vilket gör den till ett speciellt utseende i alla interiörer. Andro har en höjd på 2,5 cm, en längd på 38 cm och en bredd på 22 cm. Diametern är 15 cm och bordslampan har en sladd på 150 cm. Du kompletterar Andro med en E27 LED-ljuskälla, glöm inte att beställa den separat. Bordslampan är även dimbar med extern dimmer, som ej ingår. Andro är ett riktigt blickfång med mycket atmosfäriskt ljus! 25 cm x 35 cm
 • LED-hänglampa Brilla, dimbar

  LED-hänglampa Brilla, dimbar
  Brilla är en LED-pendellampa som kännetecknas av sin slående, böjda form. Armaturen i aluminium, plast och järn kan dimmas via en väggbrytare och har även en minnesfunktion. Skärmen har ett elegant kristallutseende som ger den en speciell glans.
 • Modern golvlampa svart inkl. LED och dimmer stativ - Vincent

  Modern golvlampa svart inkl. LED och dimmer stativ - Vincent
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Lamp includes a dimmer, Cord and plug included Vincent är en fin modern golvlampa. Eftersom du kan rotera ljuskällan bestämmer du alltid var ljuset lyser, super praktiskt! Lampan är tillverkad i svart stål med plast. Den har en höjd av 154 cm och en diameter på 45 cm. Sladden har en längd på 200 cm. Vincent har integrerad LED -belysning med en ljuseffekt på mer än 2500 lumen och 3000 Kelvin. Så ett riktigt kraftverk! Lyckligtvis är lampan också dimbar med den medföljande dimmeren. På så sätt bestämmer du alltid atmosfären i rummet själv! I genomsnitt håller LED -lampan 25 000 brinntimmar. Den perfekta golvlampan för vardagsrummet, arbetsrummet eller sovrummet. Alltid önskad atmosfär med moderna Vincent. 45 cm x 154 cm
 • Design bordslampa rostbrun inkl LED och dimmer - Belinda

  Design bordslampa rostbrun inkl LED och dimmer - Belinda
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Lamp includes a dimmer, Cord and plug included Ta in en vacker design i ditt hem med bordslampan Belinda. Denna lampa är gjord av aluminium med stål och finish i rostbrunt. Den har en organisk form som omedelbart väcker uppmärksamhet i rummet. Belinda har en höjd på 38,5 cm, en längd på 17 cm och en bredd på 15 cm. Foten har en diameter på 15 cm och en höjd på 0,3 cm. Bordslampan levereras med sladd (170 cm) och stickpropp. Bordslampan har ej utbytbar LED-belysning. Denna har en ljuseffekt på 1375 lumen och 3 000 Kelvin. Detta gör den till ett riktigt kraftpaket! Lampan är dimbar med strömbrytaren på sladden. I genomsnitt håller lampan cirka 25 000 brinntimmar. Klä upp ditt vardagsrum, sovrum eller matsal med bordslampa Belinda. 170 mm x 150 mm x 385 mm
 • LED-pendellampa Melinda, 38W, dimbar, stålgrå

  LED-pendellampa Melinda, 38W, dimbar, stålgrå
  LED-pendelarmatur Melinda med Simply Dim - kombinationen av unik design och funktionalitet Melinda är en imponerande pendelarmatur vars stora böjda stålkonstruktion hänger i fyra filigrankablar som leder till den runda takhuven. De fast installerade lysdioderna avger varmvitt ljus som kan justeras individuellt till önskad ljusstyrka. Tack vare funktionen Simply Dim är det möjligt att reglera ljuset steglöst med minnesfunktion. Melinda kombinerar energieffektiv belysning med imponerande design. - effektivt ljusflöde: 2 680 lm
 • Paul Neuhaus Widow LED-pendellampa med glaskulor

  Paul Neuhaus Widow LED-pendellampa med glaskulor
  LED-pendelarmatur Widow med fem sfäriska skärmar av rökt glas Fem små sfäriska skärmar av rökgrått färgat glas har fästs på den svarta, långa strålen på Widow LED-pendelarmaturen. I var och en av skärmarna finns en LED-lampa med G9-sockel som kan bytas ut. Det vackra utseendet och den varma och behagliga ljuseffekten gör pendellampan till en mysig ljuskälla, särskilt ovanför ett matbord. Lamporna ingår och kan bytas ut. Armaturen är utformad uteslutande för användning av G9 LED-lampor.
 • Paul Neuhaus Helix LED-hänglampa, fjärrkontroll

  Paul Neuhaus Helix LED-hänglampa, fjärrkontroll
  LED-pendellampa Helix med CCT- och RGB-lysdioder och fjärrkontroll Belysningen av den långsträckta LED-pendelarmaturen Helix kan justeras flexibelt och funktionellt, eftersom lampskärmen är utrustad med LED-skivor med CCT-funktion i botten och med RGB-lysdioder som strålar ut i sidled runtomkring. De två ljuskällorna kan tändas och släckas separat med den medföljande fjärrkontrollen. Färgliga accenter sätts av lysdioderna som strålar runt omkring och som kan lysa i en av mer än 16 miljoner färgade ljusfärger, ljuset som strålar nedåt kan ställas in i ljusfärgen varmvitt till universalvitt, belysningen kan dämpas, en nattljusfunktion finns tillgänglig och en RGB-färgförändring av lysdioderna som strålar i sidled kan också väljas. Helix LED-pendellampan i aluminium är utrustad med en minnesfunktion som sparar den valda ljusinställningen.
 • Paul Neuhaus Block LED-utomhusvägglampa up/down

  Paul Neuhaus Block LED-utomhusvägglampa up/down
  LED-väggarmatur för utomhusbruk Block med justerbara strålningsvinklar LED-väggarmaturen Block är tillverkad i aluminium och antracitfärgad i form av en kub. Det varmvita ljuset från de integrerade LED-skivorna sänds uppåt och nedåt, varvid ljusets strålningsvinklar kan justeras kontinuerligt både uppåt och nedåt beroende på belysningsuppgiften, användningsområdet eller den personliga smaken. Allt är möjligt, från smal till bred ljusstrålning eller till och med olika strålvinklar uppåt och nedåt.
 • LED-bordslampa Bota, dimbar, mässing matt

  LED-bordslampa Bota, dimbar, mässing matt
  Bota är en modern LED-bordlampa i tidlös design. Den är tillverkad av robust järn och elegant glas och har en trestegs dimbarhet, som kan justeras med en integrerad touchdimmer.
 • Paul Neuhaus Widow LED-taklampa, 6 lampor

  Paul Neuhaus Widow LED-taklampa, 6 lampor
  LED-belysning Widow med sex sfäriska skärmar av rökgrått glas Från armaturens runda tak slingrar sig tre armar i olika riktningar och håller i sina ändar de sfäriska skärmarna av rökgrått men genomskinligt glas. Dessutom pryder filigrangrenar med blad armaturens ram, vilket ger den en lätt blommig touch. G9-fästen har integrerats i de sfäriska skärmarna och de matchande ljuskällorna (uteslutande LED-lampor) ingår. De ger varmvitt ljus, som är särskilt vackert på grund av nyanserna.
 • LED-hänglampa Adriana, CCT, trädekor

  LED-hänglampa Adriana, CCT, trädekor
  Justerbar LED-pendellampa Adriana med touchfunktion Den här praktiska pendellampan i trädekor-look är utdragbar och kan justeras i höjd och längd, så att en individuell anpassning över matbordet är möjlig. Lampan har två beröringsytor. Med en enda beröringsyta kan du tända och släcka lampan och ändra ljusstyrkan. Med den andra beröringsytan kan ljusfärgen styras kontinuerligt från varmvitt till kallt universellt vitt med hjälp av den integrerade CCT-tekniken. Tack vare minnesfunktionen sparas den senaste inställningen och kan därför återkallas när du slår på. Höjden kan justeras från 100 cm till 180 cm med några få steg. Längden kan justeras från 120 cm till 179 cm.
 • Designbordslampa stål inkl LED och touchdimmer - Paulina

  Designbordslampa stål inkl LED och touchdimmer - Paulina
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Lamp includes a dimmer, With touch function, Cord and plug included Vi är kär i denna Paulina! En supersnygg bordslampa som passar in i en elegant och elegant inredning. Lampan har en total höjd på 47 cm. Varan levereras med en sladd och kontakt, vars längd är 160 cm. Lampans bas har en diameter på 13 cm. En lampa som håller upp till 20 000 brinntimmar under lång tid. Denna Paulina har två ljuspunkter med integrerad LED. Med 580 lumen och 3000 Kelvin ger det starkt vitt ljus i hela din inredning. Praktiskt att använda som en funktionell läslampa, till exempel. Du kan dimma den med en touchdimmer på armaturen. Den har tre lägen: den går från funktionellt arbetsljus till stämningsbelysning på nolltid! Så njut av Paulina i varje situation. Gå snygg med denna bordslampa på ditt kontor eller vardagsrum!
 • Paul Neuhaus Eton hänglampa med 3 betongskärmar

  Paul Neuhaus Eton hänglampa med 3 betongskärmar
  Tre-lampor Beam Pendant Light Eton med betongskärmar De tre skärmarna i Eton-pendellampan är gjorda av betong och har formen av halvovaler. De hänger från en lång, svartlackerad kapell och kan arrangeras på olika höjder eller hängas upp på rad. Betongskärmaterialet i kombination med den svarta kåpan och de svarta kablarna gör lampan till en ljuskälla som passar in i en modern eller industriellt utformad boendemiljö, till exempel ovanför ett långsträckt matbord eller en köksbänk.
 • Paul Neuhaus Reva LED-hänglampa, gammal mässing

  Paul Neuhaus Reva LED-hänglampa, gammal mässing
  LED-pendellampa Reva i gammal mässing med molnliknande skärm Reva är en hängande lampa av ett speciellt slag. Skärmen, som hänger i stålkablar från den ovala taket, består av ett guldskimrande trådnät vars form påminner om ett puffigt moln. En mikro-LED-ljuskedja med otaliga små lampor sitter i detta nät. I armaturens kapell av antik mässingsfärgad metall finns ytterligare sex LED-skivor som ger den nödvändiga ljusstyrkan och gör skuggans konstverk ännu mer effektfullt. Båda ljuskällorna - LED-mikrolampor i skärmen och LED-styrkort i kapellet - kan slås på var för sig eller tillsammans genom att trycka på ljusbrytaren flera gånger.
 • Paul Neuhaus Cara LED-utomhusvägglampa up/down

  Paul Neuhaus Cara LED-utomhusvägglampa up/down
  LED-väggarmatur för utomhusbruk Cara up/down i dubbelskiktsdesign Lampskärmarna på Cara LED-väggarmatur för utomhusbruk, som sitter uppåt och nedåt i den antracitfärgade hållaren, har utformats i en dubbelskiktad design. Medan de inre kuberna är satinerade är de yttre nyanserna transparenta. Resultatet av denna konstruktion är ett mycket behagligt, bländfritt ljus uppåt och nedåt i varm vit ljusfärg och ett modernt utseende. LED-väggarmaturen Cara belyser på ett modernt sätt husentréer, terrasser, loggior och många andra områden i huset och på fastigheten.
 • Paul Neuhaus Eton hänglampa med 4 betongskärmar

  Paul Neuhaus Eton hänglampa med 4 betongskärmar
  Pendelarmatur Eton med fyra cylindriska betongskärmar Fyra långa, cylinderformade skärmar av det trendiga materialet betong hänger från den långa, svartlackerade taklampan på pendellampan Eton. De långa skärmarna är försedda med GU10-uttag, ljuset avges nedåt i en bredare eller smalare strålningsvinkel beroende på ljuskällan, så att den långa pendelarmaturen är idealisk för att belysa ett långt matbord eller en bänk i köket. Betongfärgerna gör armaturen vacker i en modern miljö eller i en industriell design.
 • Landsbygdens hängande lampa rostbrun 30 cm - Kreta

  Landsbygdens hängande lampa rostbrun 30 cm - Kreta
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Vilken underbar atmosfär maker! Kreta tillhör verkligen i din landsbygds- eller Art Deco-interiör! Den rostbruna färgen i kombination med guld gör den verkligen unik. Lampan har en diameter på 31 cm och den hänger i en höjd av 145 cm. Monteringsplattan har en diameter på 7 cm. Du kan avsluta denna lampa helt med en fin ljuskälla på upp till 60 watt, passande i en E27-armatur. Detta ingår inte men du kan enkelt beställa det i vår webbshop. Denna lampa är dimbar med en extern dimmer (ingår inte). Välj en unik hängande lampa i ditt vardagsrum med denna Kreta! 310 mm x 1450 mm
 • Paul Neuhaus Contura LED-golvlampa i svart

  Paul Neuhaus Contura LED-golvlampa i svart
  Contura LED-golvlampa i svart, öppen design med två dekorativa hyllor Contura LED-golvlampan är tillverkad av smala metallstänger. I armaturens övre del har två hyllor integrerats, som kan förses med små dekorativa föremål. De lysdioder som är integrerade i stöttorna ovanför sätter dessa i rätt ljus. På så sätt kan golvlampan omformas och dekoreras om och om igen. Contura-golvlampan är utrustad med en touchdimmer som kan användas för att ställa om LED-ljuset till tre ljusstyrkor. Tack vare minnesfunktionen sparas den valda ljusstyrkan till nästa gång den slås på. En armatur som aldrig blir tråkig.
 • Paul Neuhaus Inigo LED-taklampa, dimbar

  Paul Neuhaus Inigo LED-taklampa, dimbar
  LED-taklampa Inigo av stål LED-taklampan Inigo är ett grafiskt blickfång som är avsedd för en modern inredningar i företagsmiljöer. LED-lampan kompletterar den befintliga stilen som kontrast till mörka golv eller som ett komplement till ljusa möbler. Taklampan är dimbar via väggbrytaren. På så sätt anpassar den sig successivt till olika önskemål. LED-lamporna är integrerade i tre sammankopplade, rektangulära stålramar. I mitten sitter den kvadratiska, och metalliska, takfästet. Med den stålfärgade taklampan i geometrisk optik blir det befintliga ljuskonceptet ett verkligt blickfång.
 • LED-pendellampa Alessa med två LED-ringar

  LED-pendellampa Alessa med två LED-ringar
  Alessa LED-hängande ljus med svängbara LED-ringar Denna raffinerade LED-pendellampa erbjuder ett mycket speciellt blickfång i ditt hem tack vare sin snygga design. Utseendet är futuristiskt och elegant samtidigt tack vare de två LED-ringarna. Ljusfärgen (varmvit till universalvit) kan ändras i enlighet med den medföljande fjärrkontrollen. Ljusintensiteten kan också varieras efter behov med hjälp av dimningsfunktionen. På grund av den integrerade minnesfunktionen är den valda inställningen fortfarande tillgänglig nästa gång enheten slås på.
 • LED-taklampa Danilo, dimbar via väggbrytare

  LED-taklampa Danilo, dimbar via väggbrytare
  Svepande LED-taklampa Danilo, dimbar via väggbrytare Danilo LED-taklampa är ett ljuselement som passar perfekt in i moderna vardagsrum tack vare de böjda ljuspinnarna. Den varma vita ljusfärgen skapar en mysig atmosfär. Eftersom Danilo har Simply Dim-teknik kan ljusstyrkan regleras med en konventionell väggbrytare. Tack vare omkopplingsförstärkningen för Simply-Dim-drivrutinen kan ljusintensiteten justeras kontinuerligt från 100% ljusstyrka till dunkla 10%. På grund av minnesfunktionen kan önskad ljusstyrka sparas när den stängs av.
 • Funktionell LED-skrivbordslampa Alex

  Funktionell LED-skrivbordslampa Alex
  Alex - en funktionell och flexibel LED-skrivbordslampa Förutom att belysa arbetsområdet med varmt vitt ljus har LED-skrivbordslampa mycket mer att erbjuda. Datum, tid och temperatur visas på displayen längst ner på lampan och området mellan foten och lamphuvud är helt flexibelt så att ljus som alltid i önskat läge kan ge. Dessutom är lampan utrustad med en touchdimmer som kan användas för att reglera ljuset i tre steg.
 • Paul Neuhaus Frameless taklampa CCT 30 x 30 cm

  Paul Neuhaus Frameless taklampa CCT 30 x 30 cm
  Vit ramlös taklampa med fjärrkontroll Den ramlösa taklampa från Paul Neuhaus belyser kontors- och privata rum på ett fyrkantigt och luftigt ljus. LED-kortet är energieffektivt, kontrollerbart med fjärrkontroll och kompletterar minimalistisk-moderna inredningsstilar. LED-taklampa är fyrkantig och fästs i taket med ett litet vinkelelement. CCT-tekniken imponerar med ljusstyrning från varmvit till universalvit. Detta skapar ett ljushanteringssystem som passar alla tillfällen. Dessa inställningar kan sparas och öppnas när som helst med hjälp av minnesfunktionen. Lampan är ramlös, vilket kompletterar den enkla designen.
 • Pendellampa Greta med kulskärm, 30 cm

  Pendellampa Greta med kulskärm, 30 cm
  Greta - en pendellampa med en sfärisk nyans med ett vackert mönster, 30 cm Kombinationen av rostbrun lackerad metall på taket och paraplyhållaren och det guldfärgade sfäriska paraplyet med ett vackert, genomskinligt mönster gör Greta-hänglampan till en ljuskälla som inte bara ger mysig belysning utan också blir ett vackert dekorativt element ovan ett bord. Flera lampor - eventuellt i olika storlekar - monterade som en grupp ser också väldigt snygga ut. Kan utrustas med alla typer av ljuskällor med ett E27-uttag, Greta hänglampan kan också användas för att uppnå energibesparande belysning.
 • Paul Neuhaus Eliza LED-taklampa 48x48 cm

  Paul Neuhaus Eliza LED-taklampa 48x48 cm
  Kvadratisk LED-taklampa Eliza i vittPraktisk och modern, LED-taklampan Eliza kombinerar önskade egenskaper. De använda LED-korten är mycket energieffektiva och långlivade. Den moderna designen i vitt avrundar armaturen och passar både moderna och minimalistiska bostadsstilar.LED-taklampan består av två LED-kort. Dessa kan praktiskt tändas och släckas individuellt eller tillsammans med hjälp av en strömbrytare. En ljuskälla är placerad på den fyrkantiga lampans yttre ram. Inuti är den andra integrerad i form av rutor. Med denna look får rummet inte bara den perfekta individuella belysningen, utan uppgraderas också stilistiskt.
 • Paul Neuhaus Frameless taklampa CCT 100 x 10 cm

  Paul Neuhaus Frameless taklampa CCT 100 x 10 cm
  Vit taklampa Frameless med CCT LED-taklampan Frameless slänger med sin långa, rektangulära form ett kompetent ljus över en bred yta. Den är därför lämplig på kontoret, i köket och bostäder som behöver ljusa accenter. Den fjärrkontroll som ingår underlättar betjäning. Taklampan fästs i taket med ett smidigt element. Detta och den ramlösa designen skapar en lätt, ljus optik. Med CCT-tekniken kan ljuskällan anpassas från varmvitt till dagsljusvitt beroende på situationen. Minnesfunktionen sparar den senaste inställningen På så sätt är de alltid lättillgängliga.
 • LED-bordslampa Melinda med kabeldimmer

  LED-bordslampa Melinda med kabeldimmer
  Imponerande LED-bordslampa Melinda med kabeldimmer Denna bordslampa är tillverkad av stål och utrustad med en LED-panel. Melinda:s särskilda utformning gör den till ett imponerade blickfång i varje rum och övertygar med en fascinerade ljusupplevelse. Lysdioderna avger varmvitt ljus i en 120-gradig strålvinkel som jämnt och bländfritt sprider sig i rummet. Den inbyggda kabeldimmern möjliggör dessutom individuell justering av ljusintensiteten efter behov. LED-bordslampan Melinda kombinerar modern belysning med en unik design.
 • Liten LED-bordslampa Till med touchdimmer, stål

  Liten LED-bordslampa Till med touchdimmer, stål
  Liten LED-bordslampa Till med en stålfärgad bas Till LED-bordslampa är liten men vacker och har en satinerad glasskärm utan hårda kanter på den stålfärgade lampfoten. En touchdimmer är integrerad i lampans botten. Ljuset kan ställas in på tre nivåer av ljusstyrka genom att röra vid lampans botten. Den lilla LED-bordslampa Till är perfekt som nattduksbordslampa .
 • Paul Neuhaus Frameless taklampa RGBW 60 x 30 cm

  Paul Neuhaus Frameless taklampa RGBW 60 x 30 cm
  Vit taklampa Ramlös med RGBW-LED Frameless LED-taklampa ger optiskt diskret ljus in i hemmet och kontoret. Det vita ljuset är mycket hög kvalitet tack vare RGBW-färgblandning. På grund av minnesfunktionen sparas önskade inställningar och kan enkelt ändras och återkallas. LED-taklampa är rektangulär och vit. Således passar den särskilt bra i moderna och minimalistiska rum, särskilt med metall, sten och ljust trä. Takfästet på den ramlösa lampan är liten och smal, vilket elegant understryker designen. Olika ljusinställningar och manövrering utförs med den medföljande fjärrkontrollen.
 • Paul Neuhaus Eliza LED-taklampa Ø 60 cm

  Paul Neuhaus Eliza LED-taklampa Ø 60 cm
  Rund LED-taklampa Eliza i vitt LED-taklampan Eliza ser väldigt organisk ut tack vare sin runda form. LED-panelerna ger lampan en modern touch. Den kan därför kombineras väl med aktuella och ungdomliga livsstilar. LED-taklampan är fäst med ett diskret, osynligt element. Detta ger den en lätthet. Lampan har en rund och vit ram och är försedd med ytterligare LED-cirklar på insidan. De två ljuskällorna kan tändas på insidan, utsidan eller tillsammans. LED-lampornas långa livslängd och energieffektivitet fulländar det harmoniska belysningskonceptet.
 • Paul Neuhaus Inigo LED-golvlampa CCT, 2 lampor

  Paul Neuhaus Inigo LED-golvlampa CCT, 2 lampor
  LED-golvlampa Inigo i stål LED-golvlampan Inigo har en spännande design med geometriska former. Tack vare CCT-tekniken kan ljuset anpassas perfekt till olika situationer och Inigo skapar på så sätt ett runt belysningskoncept för moderna vardagsrum. Två sammanfogade metallramar utgör grunden för LED-belysningselementen. Ramarna är fästa på ett smalt stativ som slutar på en fyrkantig bas. Den LED-golvlampan i stål med två lampor står stabilt. Minnesfunktionen sparar de olika inställningarna. De behöver alltså inte skrivas in om och om igen. Den här lampan är en glädje i vardagen med form och funktion.
 • Lantlig golvlampa svart med rotting - Treccia

  Lantlig golvlampa svart med rotting - Treccia
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included, Cord and plug included Wow vilken vacker lampa Treccia är! Dess lantliga utseende skapar en mysig atmosfär i huset. Golvlampan är gjord av svart stål med rotting. Treccia har en höjd av 152 cm och en diameter av 39 cm. Du kompletterar golvlampan med en ljuskälla med E27-koppling (max. 60 Watt). Välj en ljuskälla som också ser snygg ut, för du kan se den så bra. Ögat vill också ha något! Treccia levereras med sladd (200 cm) och stickpropp och är dimbar med en extern dimmer. Golvlampan Treccia passar perfekt i sovrummet, vardagsrummet eller kontoret. Eftersom skuggan är halvgjord av rotting och den gör en vågig rörelse får du en lekfull ljuseffekt i rummet. Ge trivsel in i ditt hem med Treccia bordslampa! 39 cm x 152 cm
 • Till - liten LED-bordslampa med mässingsfot

  Till - liten LED-bordslampa med mässingsfot
  Till - vacker LED-bordslampa med touchdimmer Till är en mycket klassiskt designad LED-bordslampa, som består av en rund metallbas med matt mässingsfinish och en elegant glasskärm i rundade former. Lampans bas är också en touchdimmer - ljusstyrkan kan väljas i tre steg genom att röra vid basen med handen. Till är bland annat en idealisk nattduksbordslampa.
 • Design golvlampa svart inkl LED med touchdimmer - Jitske

  Design golvlampa svart inkl LED med touchdimmer - Jitske
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Lamp includes a dimmer, With touch function, Cord and plug included Wow, vilken cool designlampa Jitske är! Dess unika design säkerställer att du kan fortsätta titta på den. Golvlampan är gjord av stål och har en finish i svart. Den har en höjd på 140 cm, längd på 20 cm och bredd på 20 cm. Sladden har en längd på 200 cm. Golvlampan har integrerad LED-belysning på 1680 lumen och 3000 Kelvin. Det fina med denna golvlampa är att du även kan lysa upp något i lampan. till exempel en fotoram, en staty eller en liten växt. Golvlampan har en touchdimmer på framsidan av lampan, så att du enkelt kan tända och släcka belysningen och du kan dimma den. Kan din interiör använda en vacker designpjäs? Gå då för golvlampa Jitske! 200 mm x 200 mm x 1400 mm
 • LED-vägglampa Akku Puntua Ø 25 cm krom

  LED-vägglampa Akku Puntua Ø 25 cm krom
  Rund LED-vägglampa Akku Puntua i modern lookOm du letar efter en modern och elegant vägglampa som badar hemmet i en varm och mysig atmosfär, är LED-vägglampan Akku Puntua det perfekta valet! Den eleganta lampan är tillverkad av högkvalitativt aluminium och imponerar med sin runda, tidlösa design. Det speciella med Akku Puntua är att den tack vare sin batteridrift är idealisk för användning på platser utan strömförsörjning i närheten. Ljusfärgen är behagligt varmvit och skapar en mysig atmosfär. Tack vare den praktiska fjärrkontrollen är armaturen dimbar och ljusstyrkan kan anpassas efter individuella behov. Minnesfunktionen säkerställer att den valda inställningen sparas efter att armaturen stängts av. IR-fjärrkontroll ingår.- enkel demontering för laddning- med timer: 1, 3 eller 6 timmar- ljustid: 7-40 timmar
 • LED-vägglampa Akku Puntua Ø 18 cm mässing matt

  LED-vägglampa Akku Puntua Ø 18 cm mässing matt
  Rund LED-vägglampa Akku Puntua i modern lookOm du letar efter en modern och elegant vägglampa som badar hemmet i en varm och mysig atmosfär, är LED-vägglampan Akku Puntua det perfekta valet! Den eleganta lampan är tillverkad av högkvalitativt aluminium och imponerar med sin runda, tidlösa design. Det speciella med Akku Puntua är att den tack vare sin batteridrift är idealisk för användning på platser utan strömförsörjning i närheten. Ljusfärgen är behagligt varmvit och skapar en mysig atmosfär. Tack vare den praktiska fjärrkontrollen är armaturen dimbar och ljusstyrkan kan anpassas efter individuella behov. Minnesfunktionen säkerställer att den valda inställningen sparas efter att armaturen stängts av. IR-fjärrkontroll ingår.- enkel demontering för laddning- med timer: 1, 3 eller 6 timmar- ljustid: 7-40 timmar
 • LED-vägglampa Akku Puntua Ø 25 cm aluminium

  LED-vägglampa Akku Puntua Ø 25 cm aluminium
  Rund LED-vägglampa Akku Puntua i modern lookOm du letar efter en modern och elegant vägglampa som badar hemmet i en varm och mysig atmosfär, är LED-vägglampan Akku Puntua det perfekta valet! Den eleganta lampan är tillverkad av högkvalitativt aluminium och imponerar med sin runda, tidlösa design. Det speciella med Akku Puntua är att den tack vare sin batteridrift är idealisk för användning på platser utan strömförsörjning i närheten. Ljusfärgen är behagligt varmvit och skapar en mysig atmosfär. Tack vare den praktiska fjärrkontrollen är armaturen dimbar och ljusstyrkan kan anpassas efter individuella behov. Minnesfunktionen säkerställer att den valda inställningen sparas efter att armaturen stängts av. IR-fjärrkontroll ingår.- enkel demontering för laddning- med timer: 1, 3 eller 6 timmar- ljustid: 7-40 timmar
 • LED-vägglampa Akku Puntua Ø 25 cm mässing matt

  LED-vägglampa Akku Puntua Ø 25 cm mässing matt
  Rund LED-vägglampa Akku Puntua i modern lookOm du letar efter en modern och elegant vägglampa som badar hemmet i en varm och mysig atmosfär, är LED-vägglampan Akku Puntua det perfekta valet! Den eleganta lampan är tillverkad av högkvalitativt aluminium och imponerar med sin runda, tidlösa design. Det speciella med Akku Puntua är att den tack vare sin batteridrift är idealisk för användning på platser utan strömförsörjning i närheten. Ljusfärgen är behagligt varmvit och skapar en mysig atmosfär. Tack vare den praktiska fjärrkontrollen är armaturen dimbar och ljusstyrkan kan anpassas efter individuella behov. Minnesfunktionen säkerställer att den valda inställningen sparas efter att armaturen stängts av. IR-fjärrkontroll ingår.- enkel demontering för laddning- med timer: 1, 3 eller 6 timmar- ljustid: 7-40 timmar
 • LED-vägglampa Akku Puntua Ø 25 cm grå

  LED-vägglampa Akku Puntua Ø 25 cm grå
  Rund LED-vägglampa Akku Puntua i modern lookOm du letar efter en modern och elegant vägglampa som badar hemmet i en varm och mysig atmosfär, är LED-vägglampan Akku Puntua det perfekta valet! Den eleganta lampan är tillverkad av högkvalitativt aluminium och imponerar med sin runda, tidlösa design. Det speciella med Akku Puntua är att den tack vare sin batteridrift är idealisk för användning på platser utan strömförsörjning i närheten. Ljusfärgen är behagligt varmvit och skapar en mysig atmosfär. Tack vare den praktiska fjärrkontrollen är armaturen dimbar och ljusstyrkan kan anpassas efter individuella behov. Minnesfunktionen säkerställer att den valda inställningen sparas efter att armaturen stängts av. IR-fjärrkontroll ingår.- enkel demontering för laddning- med timer: 1, 3 eller 6 timmar- ljustid: 7-40 timmar
 • LED-vägglampa Akku Puntua Ø 25 cm träptik

  LED-vägglampa Akku Puntua Ø 25 cm träptik
  Rund LED-vägglampa Akku Puntua i modern lookOm du letar efter en modern och elegant vägglampa som badar hemmet i en varm och mysig atmosfär, är LED-vägglampan Akku Puntua det perfekta valet! Den eleganta lampan är tillverkad av högkvalitativt aluminium och imponerar med sin runda, tidlösa design. Det speciella med Akku Puntua är att den tack vare sin batteridrift är idealisk för användning på platser utan strömförsörjning i närheten. Ljusfärgen är behagligt varmvit och skapar en mysig atmosfär. Tack vare den praktiska fjärrkontrollen är armaturen dimbar och ljusstyrkan kan anpassas efter individuella behov. Minnesfunktionen säkerställer att den valda inställningen sparas efter att armaturen stängts av. IR-fjärrkontroll ingår.- enkel demontering för laddning- med timer: 1, 3 eller 6 timmar- ljustid: 7-40 timmar
 • LED-vägglampa Akku Puntua Ø 18 cm träptik

  LED-vägglampa Akku Puntua Ø 18 cm träptik
  Rund LED-vägglampa Akku Puntua i modern lookOm du letar efter en modern och elegant vägglampa som badar hemmet i en varm och mysig atmosfär, är LED-vägglampan Akku Puntua det perfekta valet! Den eleganta lampan är tillverkad av högkvalitativt aluminium och imponerar med sin runda, tidlösa design. Det speciella med Akku Puntua är att den tack vare sin batteridrift är idealisk för användning på platser utan strömförsörjning i närheten. Ljusfärgen är behagligt varmvit och skapar en mysig atmosfär. Tack vare den praktiska fjärrkontrollen är armaturen dimbar och ljusstyrkan kan anpassas efter individuella behov. Minnesfunktionen säkerställer att den valda inställningen sparas efter att armaturen stängts av. IR-fjärrkontroll ingår.- enkel demontering för laddning- med timer: 1, 3 eller 6 timmar- ljustid: 7-40 timmar
 • LED-golvlampa Brilla, dimbar, krom

  LED-golvlampa Brilla, dimbar, krom
  Glänsande kromad LED-golvlampa Brilla, dimbar LED-golvlampan Brilla är ett riktigt blickfång i alla rum. Namnet är ingen slump, eftersom armaturen är formad som ett par eleganta glasögon. Den är tillverkad av högkvalitativt galvaniserat aluminium och järn med en blank kromfinish och passar perfekt in i alla moderna inredningsstilar. Brilla övertygar inte bara med sin extraordinära design, utan även med sitt bländfria ljusflöde. Tack vare ljusfärgen varmvit skapar armaturen en mysig atmosfär och behaglig belysning i rummet. Särskilt praktisk är sladddimmern, med vilken ljusstyrkan kan dimras steglöst. På så sätt kan ljusintensiteten anpassas individuellt och lampan blir den perfekta följeslagaren för mysiga kvällar i soffan. Allt som allt är Brilla LED-golvlampa inte bara en visuell höjdpunkt, utan också ett funktionellt och praktiskt tillbehör för alla bostadsutrymmen.- med kristallglas
 • LED-hänglampa Loop, dimbar, 4 lampor

  LED-hänglampa Loop, dimbar, 4 lampor
  Fyrflammig LED-pendellampa Loop styrbar med fjärrkontroll LED-pendellampan Loop har en attraktiv design som skapas av de guldfärgade, böjda lampskärmarna. Loop har en justerbar färgändringsfunktion från varmvitt till universalvitt och kan därmed anpassas till mångsidiga belysningsbehov. Detta styrs via den medföljande fjärrkontrollen, som också har en dimmerfunktion och inställningar som nattljus och timer. Med hjälp av minnesfunktionen sparas de senast använda ljusinställningarna och återkallas när ljuset slås på igen.
 • LED-taklampa serpent, dimbar, RGBW, rektangel

  LED-taklampa serpent, dimbar, RGBW, rektangel
  Serpent LED-plafondlampa, dimbar, med fjärrkontroll Den rektangulära Serpent-plafondlampans ram och de två böjda elementen på den vita panelytan kan lysa i ljusa färger. RGB-styrningen kan enkelt styras med hjälp av den medföljande fjärrkontrollen. Dessutom kan panelen lysa i olika vita toner, beroende på situationen kan taklampan justeras individuellt. Det är också möjligt att dimma. Detta gör Serpent till ett flexibelt och mycket modernt belysningselement. - Minnesfunktion
 • LED-taklampa serpent, dimbar, RGBW, fyrkant

  LED-taklampa serpent, dimbar, RGBW, fyrkant
  Dimbar Serpent LED-taksarmatur med CCT-färgväxling och regnbågseffekt Serpent är en ovanlig takarmatur med en slående ram och en stor, enhetlig inre plastyta. Två böjda element är integrerade i panelen. Den yttre ramen och de två remsorna har en RGB-styrning som kan styras via den medföljande fjärrkontrollen. På så sätt kan många ljusa färger väljas och justeras, som på ett spännande sätt kompletterar panelens olika vita toner . Styrningen av det vita ljuset kan sträcka sig från behagligt varmvitt till koncentrationshöjande dagsljus och anpassar sig på så sätt optimalt till behoven. Dessutom kan ljusstyrkan enkelt regleras. Tack vare minnesfunktionen sparas de senaste inställningarna.
 • Bordslampa Mashi av glas, rökgrå

  Bordslampa Mashi av glas, rökgrå
  Bordslampan Mashi kännetecknas av en attraktiv cylinderformad design. Lampan är huvudsakligen tillverkad av glas, vilket ger den en viss elegans. Tack vare sladdbrytaren är Mashi lätt att använda.
 • Bordslampa Fungus av glas, bärnsten

  Bordslampa Fungus av glas, bärnsten
  Bordslampan Fungus består huvudsakligen av glas, vilket i kombination med den moderna designen ger den ett ädelt utseende och lockar många blickar. Tack vare den medföljande strömbrytaren är Fungus lätt att använda.
 • Bordslampa Fungus av glas, rökfärgad

  Bordslampa Fungus av glas, rökfärgad
  Bordslampan Fungus består huvudsakligen av glas, vilket i kombination med den moderna designen ger den ett ädelt utseende och lockar många blickar. Tack vare den medföljande strömbrytaren är Fungus lätt att använda.
 • Lantlig hänglampa trä med vit skärm 3-ljus - Oriana

  Lantlig hänglampa trä med vit skärm 3-ljus - Oriana
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Denna Oriana är ett attraktivt blickfång i ditt hem! Denna hängande lampa är gjord av plast med stål och trä, vars skärm har en vit färg. Den har en höjd på 120 cm, en längd på 100 cm och en bredd på 20 cm. De 3 erforderliga E27 ljuskällorna ingår inte, dessa måste beställas separat. Du kan göra det extra mysigt hemma med en extern dimmer, eftersom denna lampa är dimbar. Välj rätt atmosfär med denna Oriana! 1000 mm x 205 mm x 1200 mm
 • Design bordslampa svart inkl LED med touchdimmer - Jitske

  Design bordslampa svart inkl LED med touchdimmer - Jitske
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Lamp includes a dimmer, With touch function Wow, vilken cool designlampa Jitske är! Dess unika design säkerställer att du kan fortsätta titta på den. Bordslampan är tillverkad i stål och har en finish i svart. Den har en höjd på 26,6 cm, längd på 15 cm och bredd på 15 cm. Monteringsplattan har en höjd på 4 cm, en längd på 15 cm och en bredd på 15 cm. Sladden har en längd på 175 cm. Bordslampan har integrerad LED-belysning på 528 lumen och 3000 Kelvin. Det fina med denna bordslampa är att du även kan lysa upp något i lampan. till exempel en fotoram, en staty eller en liten växt. Bordslampan har en touchdimmer på framsidan av lampan, så att du enkelt kan tända och släcka belysningen. Kan din interiör använda en vacker designpjäs? Gå då för bordslampa Jitske! 150 mm x 150 mm x 266 mm
 • Design bordslampa mässing med vit och dimmer - Gomba

  Design bordslampa mässing med vit och dimmer - Gomba
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Lamp includes a dimmer, Cord and plug included Denna vackra Gomba bordslampa är perfekt för alla interiörer! Denna bordslampa är gjord av glas med stål och är färdig i en vit och guldfärg. Den har en diameter på 23 cm och en höjd på 29 cm. Sladden är 150 cm lång. Ljuskällan E27 ingår inte, så den måste beställas separat. Lampan är dimbar och utrustad med dimmer på benet. Detta gör att du kan göra det extra mysigt hemma. Få in den här bordslampan i ditt hem som en riktig atmosfärskapare! 230 mm x 290 mm
 • Industriell hänglampa svart med trä 3-ljus - Mediena

  Industriell hänglampa svart med trä 3-ljus - Mediena
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included Vilken vacker hängande lampa! Vi är fans av denna Mediena. Genom att kombinera svart stål med trä får lampan ett industriellt utseende. Lampskärmarnas öppna struktur skapar en mysig ljuseffekt i rummet. Mediena har en höjd på 120 cm, längd på 120 cm och en bredd på 20 cm. Sladden har en längd på 160 cm. Du kompletterar Mediena med 3 ljuskällor, var och en med en E27-anslutning (max. 60 Watt). Se till att ljuskällan också ser bra ut, eftersom den syns tydligt i fixturen. På så sätt kommer hänglampan ännu bättre till sin rätt! Mediena är dimbar med en extern dimmer, detta ingår inte. Hänglampan är lämplig för vardagsrum, matsal eller kontor. Ett riktigt tillskott till din interiör! 120 cm x 20 cm x 120 cm
 • Lantlig golvlampa trä med vit skärm - Oriana

  Lantlig golvlampa trä med vit skärm - Oriana
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included, Cord and plug included Ta in den lantliga atmosfären i ditt hem med denna Oriana golvlampa! Den är gjord av plast med stål, med skärm i beige färg. Höjden är 165 cm och diametern 35 cm. Sladden har en längd på 200 cm. Lampan levereras utan erforderlig E27 ljuskälla, men denna kan enkelt beställas i vår webshop. Denna lampa är dimbar med en extern dimmer (ingår ej), så att du kan göra den ännu mysigare hemma. Ta in atmosfären i ditt hem med denna Oriana golvlampa! 350 mm x 1650 mm
 • Vägglampa svart med trä 31 cm inkl LED med strömbrytare - Teline

  Vägglampa svart med trä 31 cm inkl LED med strömbrytare - Teline
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Non-Dimmable, Cord and plug included Få ett riktigt blickfång hemma med Teline. Denna vägglampa är gjord av svart stål med brunt trä. Förutom atmosfärisk belysning ger den multifunktionella lampan även utrymme för att sätta upp till exempel en vacker växt. Den har ett djup på 16,5 cm, en höjd på 20 cm och en längd på 31 cm. Sladden har en längd på 200 cm. De två ej utbytbara ljuskällorna håller i 25 000 timmar och ger varmvitt ljus. Ge din interiör en attraktiv och industriell touch med denna Teline vägglampa.
 • LED-taklampa Polina med dimfunktion

  LED-taklampa Polina med dimfunktion
  Vågformad LED-pendellampa Polina med dimmerfunktionLed-pendellampa Polina har ett elegant utseende, som är utrustad med två vågformade ljuselement som hänger vridna i varandra på två stålkablar. Dessa består på ena sidan av metall, på andra sidan av ett satinerat plasthölje som fungerar som diffusor. I vart och ett av de två böjda ljuselementen installerades en LED-tavla som lyser i ljusfärgen varmvitt. På grund av den vridna formen avges såväl direkt som indirekt ljus och till exempel en matsal belyses. polina-armaturen är steglöst dimbar genom att manövrera den befintliga väggbrytaren, så att olika ljusstämningar kan skapas.
 • LED-bordslampa Polina - dimbar

  LED-bordslampa Polina - dimbar
  Polina LED bordslampa med touch dimmerElegant och filigran, Polina LED bordslampa består av två ljuselement som slingrar sig runt varandra och en rund stålfot. LED-skivor har installerats i de två långa elementen. Tack vare den touchdimmer som är integrerad i basen kan Polina LED-bordslampa inte bara kopplas utan även dimmas.
 • LED-taklampa Pension med dimfunktion

  LED-taklampa Pension med dimfunktion
  Intressant designad Polina LED-taklampa - dimbar via väggströmbrytareDe fyra böjda ljuselementen som är monterade korsvis på den fyrkantiga kapellet ger Polina LED-taklampa en abstrakt effekt. De är tillverkade av stål och är var och en utrustade med en LED-skiva som täcks av en diffusor av satinerad plast. På så sätt uppnår lysdioderna ett jämnt och bländfritt ljus i varmvit ljusfärg. Polina-armaturen är steglöst dimbar med hjälp av en befintlig väggbrytare. En dimmer behövs inte.
 • Modern hängande lampstål inkl. LED och dimmer - Paulina

  Modern hängande lampstål inkl. LED och dimmer - Paulina
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Lamp includes a dimmer Vi är kär i denna Paulina! En supersnygg hänglampa som passar i alla moderna interiörer. Lampan har en total höjd på 125 cm. Lampans totala bredd är 110 cm. Monteringsplattan har en längd av 34,5 cm. Denna Paulina har två ljuspunkter med integrerad LED. Paulina håller länge tack vare de 20 000 brinntimmarna som denna lampa kan uppnå. Med 1900 Lumen och 3000 Kelvin ger det varmt vitt ljus till din inredning. Du kan dimma lampan för att göra den extra mysig på kvällen. Dimmern är inbyggd i taklampan. Lampan är dimbar med strömbrytare. När du klickar på lampan kommer lampan direkt att dimma kontinuerligt. Så snart du slår av och på strömbrytaren förblir lampan tänd vid det senast valda dämpningsläget. Ge en elegant inredning med Paulina! 1100 mm x 90 mm x 1250 mm
 • Modern bordslampa svart dimbar inkl LED - Kiril

  Modern bordslampa svart dimbar inkl LED - Kiril
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Lamp includes a dimmer, With touch function, Cord and plug included Ta in den moderna atmosfären i ditt hem med denna Kiril! Denna bordslampa är gjord av aluminium med stål och är färdig i en tidlös svart färg. Den har en höjd på 59,5 cm, en längd på 39 cm och en bredd på 39 cm. Sladden har en längd på 150 cm. Ljuskällan är integrerad och är därför fixerad i armaturen. Den har en ljusintensitet på 1180 lumen och 3000 Kelvin. Detta gör den perfekt för att läsa tidningen eller på ditt hemmakontor. Denna ljuskälla håller i genomsnitt 30 000 brinntimmar och är dimbar via touchdimmer på lampskärmens ovansida. Komplettera din interiör med denna Kiril bordslampa! 390 mm x 390 mm x 595 mm
 • Design hänglampa guld 55 cm inkl LED dimbar - Rowan

  Design hänglampa guld 55 cm inkl LED dimbar - Rowan
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Lamp includes a dimmer En riktig designbit hemma med vår Rowan. Kombinationen av guldfinishen och de vita LED -remsorna ger lampan ett mycket unikt utseende. Den har en speciell form och kommer att se bra ut på ditt kontor eller i hallen! Lampan hänger på en total höjd av 120 cm och har en diameter på 55 cm. Den integrerade lysdioden på denna lampa har en lång livslängd på 25 000 brinntimmar. Med 3300 lumen och 3000 Kelvin är det ett riktigt kraftpaket och passar därför perfekt på kontoret eller i arbetsrummet. De som gillar mer atmosfär kan också dämpa denna lampa, Rowan är utrustad med en dimningsfunktion! Letar du efter en riktig blickfångare i ditt hem? Ta sedan in denna Rowan i ditt hem och slutför din inredning! 55 cm x 120 cm
 • Lantlig bordslampa svart med rotting - Treccia

  Lantlig bordslampa svart med rotting - Treccia
  Inklusive ljuskälla:Nee Specifikationer: Extrafunktioner:Dimmable, dimmer not included, Cord and plug included Wow vilken vacker lampa Treccia är! Dess lantliga utseende skapar en mysig atmosfär i huset. Bordslampan är gjord av svart stål med rotting. Treccia har en höjd av 42 cm och en diameter av 25 cm. Du kompletterar bordslampan med en ljuskälla med E27-koppling (max. 60 Watt). Välj en ljuskälla som också ser snygg ut, för du kan se den så bra. Ögat vill också ha något! Treccia levereras med sladd (150 cm) och stickkontakt och är dimbar med en extern dimmer. Bordslampa Treccia passar perfekt på ditt nattduksbord, sidobord eller kontor. Ge trivsel in i ditt hem med Treccia bordslampa! 25 cm x 42 cm
 • Justerbar mässingshänglampa dim till varm inkl. LED - Juliet

  Justerbar mässingshänglampa dim till varm inkl. LED - Juliet
  Inklusive ljuskälla:Ja Specifikationer: Extrafunktioner:Lamp includes a dimmer, With touch function Juliet är den perfekta hänglampan i ditt moderna kontor, kök eller vardagsrum! Den är vackert färdig i en mässingsfärg vilket gör den väldigt tidlös. Lampan är justerbar i höjd, super praktisk för ovanför matbordet: en minsta höjd av 90 cm och en maximal höjd av 180 cm. Monteringsplattan har en längd på 50,5 cm. Lampans längd är också justerbar: minst 120 cm och max. 179 cm! Lampan har icke-utbytbar LED (integrerad i armaturen). Den har en ljuseffekt på 4950 lumen. Lampan är dimbar i ljusintensitet och ljusfärg med hjälp av pekdämparen på armaturen. Den är dimbar i ljus färg (färgtemperatur): ställ in din Kelvin från 2700 Kelvin (varmvit) till 5000 Kelvin (vit arbetsljus). Tack vare de 25 000 brinntimmarna kan du njuta av Juliet länge. Bestäm din egen atmosfär med denna Juliet! 120 cm x 5.5 cm x 180 cm