Patrizia Volpato lampor

 • Patrizia Volpato Hänglampa Cristalli 340 cm hög, bärnstensfärgad

  Patrizia Volpato Hänglampa Cristalli 340 cm hög, bärnstensfärgad
  Drömlik pendellampa CRISTALLI i fina gyllene tonerDen här magnifika lampan sträcker sig hela 340 cm på höjden - varhelst detta utrymme finns tillgängligt kan CRISTALLI erbjuda hisnande stunder. Oavsett om det är i villor, hotell eller allmänt tillgängliga utrymmen som entréer, hallar eller museer. Många 24 karats guldpläterade metalldelar och slipade glasstavar av Muranoglas bildar armaturens överdimensionerade skärm, som påminner om en stor byggnad med flera våningar. Ljuset bryts och reflekteras av det bärnstensfärgade Muranoglaset, vilket skapar gnistrande ljuseffekter. Lampan har 80 integrerade glödlampor, som naturligtvis ingår i leveransen.
 • Patrizia Volpato Taklampa Cristalli av blykristall 18 cm

  Patrizia Volpato Taklampa Cristalli av blykristall 18 cm
  Cristalli taklampa i blykristall med 18 cm diameterLiten men fin - så kan man beskriva Cristalli taklampa, som med sin diameter på 18 cm är en av de mindre representanterna i sitt slag. Att den ändå drar blickarna till sig och inte smälter in osynligt i taket beror på de många triangulärt slipade kristallerna av 30 % blykristall. Tillsammans bildar dessa taklampans skärm, genom vilken ljuset från den interna glödlampan letar sig fram. På denna väg bryts ljuset många gånger av kristallerna och framstår därmed som särskilt gnistrande och strålande.
 • Patrizia Volpato Kristalltaklampa Cristalli, 60 cm

  Patrizia Volpato Kristalltaklampa Cristalli, 60 cm
  Slående designad Cristalli taklampa gjord av 30% blykristallOtaliga triangulära slipade kristaller gjorda av 30% blykristall bildar den konstfullt designade skärmen på Cristalli taklampa, som lever upp till sitt namn med sin skärm gjord uteslutande av kristall. Med detta belysningselement garanteras en behaglig och glamorös gnistring i rummet, eftersom ljuset från glödlamporna inuti bryts flera gånger av kristallerna på sin väg in i rummet och förvandlas till ett glitter.
 • Patrizia Volpato Taklampa Petali med muranoglas kromvit

  Patrizia Volpato Taklampa Petali med muranoglas kromvit
  Kronblad av Muranoglas - taklampan PetaliEnskilda element av Muranoglas, som ser ut som kronblad, är sammanfogade i taklampan Petali för att bilda en enda stor blomma. Intressant är färgen på de enskilda elementen, som mestadels är vita och endast transparenta vid spetsarna. Detta resulterar i ett behagligt ljus och möjligheten att använda Petali taklampa i olika inredningsstilar tack vare färgernas neutralitet.
 • Patrizia Volpato Taklampa MAGMA, kristallhänge klar, 12 x 12 cm

  Patrizia Volpato Taklampa MAGMA, kristallhänge klar, 12 x 12 cm
  Effektiv, förkromad taklampa MAGMA med tydliga kristallhängningar Magma taklampa ser imponerande och effektiva tack vare den ram av kromad metall, som har en mycket oregelbunden struktur. Klar kristall droppar, skär nära varandra, häng ner inne. MAGMA får varje rum att lysa - inte bara när det är påslaget. Kristallerna bryter ljuset tusen gånger och får det att glittra. MAGMA - ett smycke för taket i många inredningsstilar - kan också fästas mycket bra vid flera sida vid sida.
 • Patrizia Volpato Taklampa Cristalli, 60 cm i guld

  Patrizia Volpato Taklampa Cristalli, 60 cm i guld
  Lyxig CRISTALLI taklampa i gyllene tonerDen här eleganta taklampan mäter hela 60 cm i diameter och förtrollar i guld och klara toner. CRISTALLI imponerar med många handgjorda element av högkvalitativt Murano-glas. Runt lampan finns dessa glaselement, som bryter och reflekterar ljuset på många olika sätt. Detta skapar en drömlik ljusshow i hela rummet, vilket skapar en festlig atmosfär. Oavsett om det är i vardagsrummet eller i gastronomin - många rum kan dekoreras med denna armatur.
 • Patrizia Volpato Taklampa Petali med Muranoglas guld-bärnsten

  Patrizia Volpato Taklampa Petali med Muranoglas guld-bärnsten
  Överdådig PETALI taklampa i guld- och bärnstenstoner Fans av blommig design kommer att få sina pengar värda med den magnifika PETALI taklampan. De halvöppna och uppåtriktade bägarna av Murano-glas ser ut som en stor, öppnande blomma i helhetsbilden. Glaset i varje bägare är bärnstensfärgat och något strukturerat och genomskinligt vid den övre kanten. De många kalkarna är fästa på en 24 karats guldpläterad metallram. En harmonisk armatur som visuellt förhöjer rummet.
 • Patrizia Volpato Vägglampa Prisma

  Patrizia Volpato Vägglampa Prisma
  Glittrande accentljus med Prisma vägglampa Prisma vägglampa är överallt besatt med multislipade, klara stenar, vars skärm praktiskt taget bara består av kristallliknande element som bryter ljuset som kommer inifrån lampan på ett intressant sätt och skapar vackra glittrande ljusspel på väggen och taket. Accentljus - det är vad vägglampor är kända och älskade för, och Prisma vägglampa levererar detta med en viss elegans och den nödvändiga glamouren.
 • Patrizia Volpato Taklampa Prisma 52 cm

  Patrizia Volpato Taklampa Prisma 52 cm
  52 cm diameter - Prisma taklampa med glittrande skärmNär du tänder Prisma taklampa badar den omedelbart hela rummet i ett gnistrande hav av ljus. Det är de otaliga prismorna som utgör lampans skärm som är ansvariga för detta. I likhet med kristaller bryter de ljuset och fördelar det på ett speciellt sätt i rummet. Detta skapar intressanta ljusreflexer på väggen och i taket, vilket säkerställer att en sådan taklampa inte bara ses som en ljuskälla, utan också som ett inredningsobjekt som ger det där lilla extra i hemmet.
 • Patrizia Volpato Taklampa Cristalli 24 karat, förgyllning

  Patrizia Volpato Taklampa Cristalli 24 karat, förgyllning
  Dyrbar 24 karats guldplätering på CristalliCristalli taklampa - det italienska namnet på denna taklampa slår huvudet på spiken, eftersom denna taklampa till största delen består av handskurna glasstavar som bryter glödlampornas ljus tusen gånger och skapar ett speciellt ljussken i rummet. Detta kröns av den 24 karats guldpläterade takplattan som Murano-glasstavarna är fästa vid. Representativ, ädel och exklusiv - dessa adjektiv beskriver taklampan Cristalli på ett mycket träffande sätt.
 • Patrizia Volpato Takinbyggnadslampa Boccioli, klar

  Patrizia Volpato Takinbyggnadslampa Boccioli, klar
  Den förtrollande, dekorativa infällda taklampan BOCCIOLIBOCCIOLI är handgjord av slipade, klara ädelstenar som bildar en blomma i samspel med det vita satänglaselementet i mitten. Takplattan är tillverkad av kromad metall. En infälld öppning med en diameter på 6,5 cm krävs för installation. BOCCIOLI är en infälld armatur av ett mycket speciellt slag som sätter prägel på taket i ett rum, särskilt när flera armaturer är monterade.
 • Patrizia Volpato Taklampa Girasole i blomform, 70 cm

  Patrizia Volpato Taklampa Girasole i blomform, 70 cm
  Taklampa i krom Girasole med kristalldekorBasen på taklampan Girasole är i blank krom och dekorerad med små kristaller. Girasole ser ut som en stor glittrande blomma och ger bra allmänbelysning i alla vardagsrum och är också en prydnad för rummet när den är släckt.
 • Patrizia Volpato Glas-vägglampa med guldhållare

  Patrizia Volpato Glas-vägglampa med guldhållare
  Muranoglas kombinerat med 24 karats guldpläterat väggfäste: Glace vägglampaSkärmen på denna utsökta vägglampa består av många enskilda bärnstensfärgade Muranoglaselement. De rektangulära, hamrade glasplattorna har arrangerats i terrasser för att lätt avskärma och försiktigt sprida ljuset från de två lamporna nedanför. Genom glasskärmen kan du också se väggfästet på Glace, som är något alldeles speciellt. Det är guldpläterat (24 karat) och ger vägglampan en mycket speciell glans och en touch av exklusivitet.
 • Patrizia Volpato Taklampa MAGMA, kristallhänge klar, 51 x 51 cm

  Patrizia Volpato Taklampa MAGMA, kristallhänge klar, 51 x 51 cm
  Kristall taklampa Magma i fyrkantig form Två slående egenskaper avgör utseendet på Magma- taklampa . Å ena sidan finns den förkromade metallramen med en oregelbunden yta och å andra sidan finns det de många skurna kristallglasdropparna som hänger ut från lampans botten. Glans och glitter sprider båda funktionerna, vilket tydligt visar att Magma- taklampa är en riktig pärla när det gäller exklusiv allmänbelysning.
 • Patrizia Volpato Hänglampa Glace med Muranoglasskärmar

  Patrizia Volpato Hänglampa Glace med Muranoglasskärmar
  Avlång Glace-pendellampa med många skärmar av MuranoglasHöjdpunkten i denna designer-pendellampa är dess lampskärmar och dekorativa element av Muranoglas. Förutom de fem ganska oansenliga ljuskällorna och de små klara lampskärmarna runt dem, är det främst de stora glaselementen som hänger ner mellan ljuskällorna som ger denna armatur dess extraordinära utseende. Glaskroppar i olika längder och färger är fästa vid den avlånga basen och skapar en glittrande och - på grund av glasfärgerna - vänlig atmosfär i hela rummet när de placeras ovanför ett bord i köket, matsalen eller vardagsrummet.
 • Patrizia Volpato Vägglampa (RONDO) av bärnstensfärgat Muranoglas

  Patrizia Volpato Vägglampa (RONDO) av bärnstensfärgat Muranoglas
  Vägglampan Rondo lyser helt i varma gyllene bärnstenstoner. Väggfästet är tillverkat av 24 karats guldpläterad metall, glaselementen av bärnstensfärgat Muranoglas, som har fått sitt namn från den lilla ön nära Venedig, där traditionen med glasblåsning har gått i arv från generation till generation i århundraden. Runda och kantiga former är lika integrerade i Rondo vägglampa, eftersom glasen är triangulärt skurna å ena sidan, å andra sidan är de förda till en böjd form helt och hållet. Form och material samspelar perfekt i Rondo vägglampa och resulterar i ett exklusivt belysningsobjekt för väggen.
 • Patrizia Volpato Bordslampa Cristalli, 24 karat förgylld

  Patrizia Volpato Bordslampa Cristalli, 24 karat förgylld
  Ädel bordslampa CRISTALLI med guldfärgad ytaBordslampan CRISTALLI har ett mycket attraktivt utseende, som består av en kombination av en guldfärgad yta på ramen och ett ädelt format glas. Formerna och färgerna skapar en attraktiv helhetsbild som passar in i många interiörer.
 • Patrizia Volpato Vägglampa Cristalli i krom

  Patrizia Volpato Vägglampa Cristalli i krom
  Klar CRISTALLI vägglampa gnistrar och glittrarDen rektangulära, avlånga ramen på vägglampan har en förkromad och glänsande design. Många handgjorda Murano-glaselement hänger nedåt. Glasen är triangulära och handskurna - i skenet av ljuset lyser omgivningen vackert genom det brutna och reflekterade ljuset. En gnistrande möbel som ger rummet en magnifik atmosfär. Längden är hela 50 cm.
 • Patrizia Volpato Vägglampa Cristalli av Muranoglas krom 38 cm

  Patrizia Volpato Vägglampa Cristalli av Muranoglas krom 38 cm
  CRISTALLI vägglampa med handgjorda MuranoglasVägglampan CRISTALLI består av många klara Muranoglas som har skurits till en triangel. Glasen i olika längder är fästa i den förkromade ramen i en halvcirkel. Tack vare slipningen bryter och reflekterar de ljuset och får det att glittra. CRISTALLI kan användas i alla inredningsstilar och i nästan alla rum.
 • Patrizia Volpato Vägglampa Cristalli av Muranoglas krom 25 cm

  Patrizia Volpato Vägglampa Cristalli av Muranoglas krom 25 cm
  Cristalli vägglampa med triangulärt slipat MuranoglasSkärmen på Cristalli vägglampa består helt av ett arrangemang av handbearbetade Muranoglaskristaller. De är placerade i en halvcirkel runt ljuskällan och smalnar av till en punkt vid skärmens nedre ände. Glasens slipning gör att ljuset bryts och badar rummet i glittrande ljus. Kristallampor som vägglampan Cristalli skapar en särskilt festlig atmosfär i alla rum.
 • Patrizia Volpato Bordslampa Cristalli 24 karat i guld

  Patrizia Volpato Bordslampa Cristalli 24 karat i guld
  Ädel bordslampa CRISTALLI dekorerad med guld och glas CRISTALLI bläcklampa är lämplig för en ädel interiör. Den 24 karat guldpläterade metallramen ger lampan dess glänsande utseende. De triangulära, klara Murano-glaselementen skapar dock ett fantastiskt glitter och gnistrar så snart lampan lyser. Armaturens övre ände är också elegant dekorerad och fulländar armaturens övergripande utseende. Ett blickfång som inte bara lämpar sig som extra belysning på nattduksbordet.
 • Patrizia Volpato Vägglampa Petali med Muranoglas 33 cm

  Patrizia Volpato Vägglampa Petali med Muranoglas 33 cm
  Glänsande vägglampa PETALI på två nivåerFantaster av blommor får valuta för pengarna med den fina vägglampan PETALI - sida vid sida och delvis överlappande glaselement upptar den 24 karat guldpläterade väggarmaturen. Muranoglas av hög kvalitet har använts och fått en kornig struktur som skapar behagliga och gnistrande ljusförhållanden i skenet av ljuset. De enskilda glaselementen påminner om formen på kronblad. PETALI mäter 31 cm i höjd och är därför en liten men fin extrabelysning i nästan alla rum.
 • Patrizia Volpato Vägglampa Petali med Muranoglas 19 cm

  Patrizia Volpato Vägglampa Petali med Muranoglas 19 cm
  Fin PETALI-vägglampa som elegant ljuskälla Den ädla PETALI-vägglampan är drömlik och förhöjer varje vägg visuellt och ger rummet en speciell atmosfär. På den 24 karat guldpläterade väggarmaturen sitter kronblad av Murano-glas sida vid sida och delvis överlappande. De har en något kornig struktur och är mycket tydliga. När ljuset skiner skapas vackra ljuseffekter i den omedelbara omgivningen. Lampan är mångsidig och kan naturligtvis också hängas i en rad.
 • Patrizia Volpato Bordslampa Petali med Muranoglas 31 cm

  Patrizia Volpato Bordslampa Petali med Muranoglas 31 cm
  Briljant PETALI bordslampa med Murano-glasPetALI bordslampans 24 karat guldpläterade metallram har många glaselement fästa vid den som är formade som smala, svagt böjda kronblad. Glaselementen har en fin struktur som skapar behagliga effekter i ljuset. Den eleganta bordslampan är 31 cm hög, så den kan användas som en diskret extralampa eller som sovrumslampa på nattduksbordet som ett vackert inredningselement och en behaglig ljuskälla.
 • Patrizia Volpato Vägglampa Marea 45 cm

  Patrizia Volpato Vägglampa Marea 45 cm
  Vågformad glasskärm - vägglampan Marea håller vad namnet lovarDet italienska ordet för tidvatten är "marea" och det är också namnet på denna vägglampa, som inte fick det namnet av sina skapare för ingenting. Skärmens glas är vågliknande vid kanterna och även det graverade mönstret är i böjda former, vilket antyder en evig rörelse som havets vågor. Kedjorna av Swarovski-kristaller bildar också böjda vågformer. Vägglampan Marea är elegant och romantiskt lekfull
 • Patrizia Volpato Hänglampa MAGMA, kristallhänge klar, 100 x 15 cm

  Patrizia Volpato Hänglampa MAGMA, kristallhänge klar, 100 x 15 cm
  Avlång hänglampa Magma med klara kristallhängningar och förkromad yta Den glänsande förkromade kroppen på hänglampan Magma är utformad nästan i lättnad med en mycket oregelbunden yta. Otaliga klara, skurna kristalldroppar hänger ut ur den nedre öppningen på denna kropp, som inte bara är ornament, utan också bryter ljuset innan det kan spridas ut ur lampan i rummet. Visuellt är hänglampan Magma definitivt en riktig höjdpunkt och kan verkligen förtrolla och vinna över alla tittare.