Patrizia Volpato lampor

 • Golvlampa Girasole med textilskärm

  Golvlampa Girasole med textilskärm
  Klassisk form: krom golvlampa Girasole med textilskärm och kristall dekoration Medan bordslampa bas är gjord av glänsande krom och dekorerad med små kristaller, lyser den klassiskt formade textilskärmen i vanligt vitt när lampan tänds. Liksom en stor blomma med löv på stammen och lampskärmen som en blomning, gör Girasole ett bra jobb i vardagsrummet i form av extra accentbelysning och är en prydnad för rummet även när det är avstängt.
 • Kristalltaklampa Cristalli, 60 cm

  Kristalltaklampa Cristalli, 60 cm
  Slående designad taklampa Cristalli gjord av 30 procent blykristall Otaliga trekantiga kristaller gjorda av 30 procent blykristall bildar den konstgjorda nyansen på Cristalli- taklampa , som lever upp till sitt namn med skärmen helt av kristall. En trevlig och glamorös gnista i rummet garanteras med detta belysningselement, eftersom ljuset från de interna lamporna bryts flera gånger av kristallerna på väg in i rummet och förvandlas till en glitter.
 • Ljuskrona Intrecci med muranoglas, 8 lampor

  Ljuskrona Intrecci med muranoglas, 8 lampor
  INTERCCI ljuskrona av förkromad metall med muranoglas Enkelt och elegant är ljuskronan med 8 lampor som består av förkromad metall och vars armar och ljushållare består av elegant muranoglas. De böjda armarna utmynnar i genomskinliga ljushållare, där vita ljus ger ett utseende som ser ut som brinnande vaxljus. På insidan av ljusen ger G9-ljuskällorna dock ett strålande ljus. INTERCCI har ett stort antal glasanordningar av slipat muranoglas.
 • Taklampa Prisma 35 cm

  Taklampa Prisma 35 cm
  Elegant taklampa PRISMA kan användas på många sätt taklampa Prisma ger varje rum en extra portion glamour. Tack vare sin speciella form ger denna smakfulla modell varierat och accentuerat ljus. Även om lampskärmen är gjord av plast kanske du tror att den var äkta kristall. Med en diameter på 35 cm anpassar lampan sig till alla rumsstorlekar. Prisma kan dessutom användas var som helst. Lampan harmoniserar med både klassiska och moderna inredningsstilar.
 • Golvlampa Marea

  Golvlampa Marea
  Bedårande golvlampa Marea med silverblad och kristaller Marea- golvlampa form, färg och material antyder inte bara en viss exklusivitet utan också en touch av lekfull romantik. golvlampa fick sitt namn från det italienska ordet för tidvatten, marea, vilket återspeglas i dess design. Vågliknande kurvor och mjuka böjningar finns i form av skuggan såväl som i inredningen och stativ . Swarovski kristallerna, som hänger ut ur skuggan längst ner, bryter ljuset och sprider underbara ljuslekar i rummet. golvlampa Marea - en exklusiv lampa med romantikgaranti!
 • RONDO taklampa elegant utseende

  RONDO taklampa elegant utseende
  Ädel taklampa RONDO tillverkad av högkvalitativa material Den eleganta RONDO taklampa ger definitivt en romantisk må-bra atmosfär. Bakom de svagt böjda glasstavarna finns en rund, 24-karats guldpläterad takfäste. Den övergripande strukturen är utformad av olika stavlängder så att en cirkulär lampa skapas. Det handgjorda, bärnstensfärgade Murano-glaset visar lampans höga kvalitet utan några avdrag. Sex ljuskällor badar rummet i ett behagligt ljus som inbjuder dig att dröja kvar. RONDO kan användas hemma i vardagsrummet eller sovrummet samt på restauranger eller hotell som ett snyggt inredningselement.
 • Taklampa Cristalli, 60 cm i guld

  Taklampa Cristalli, 60 cm i guld
  Lush taklampa Cristalli i guld toner Den snygga taklampa mäter totalt 60 cm i diameter och förtrollar med sina guld- och klara toner. CRISTALLI imponerar med många handgjorda element av högkvalitativt Murano-glas. Runt lampan finns dessa glaselement som bryter och reflekterar ljuset många gånger. Detta skapar en drömlik ljusshow i hela rummet, vilket skapar en festlig atmosfär. Oavsett i vardagsrummet eller inom cateringbranschen - många rum kan dekoreras med denna lampa.
 • Taklampa MAGMA, kristallhänge klar, 100 x 15 cm

  Taklampa MAGMA, kristallhänge klar, 100 x 15 cm
  Exklusivt Magma kristall taklampa Krom och kristall är de dominerande materialen i Magma-taklamporna. Den förkromade armaturkroppen är försedd med ett oregelbundet, lättnadsliknande mönster som ger ett bra utseende. Otaliga kristaller hänger ut i armaturens kropp, som bryter ljuset och sprider ett glittrande ljusstämning i rummet. Med Magma- taklampa hittar elegant och exklusiv belysning vägen in i varje vardagsrum.
 • Vägglampa Sfera, kulform

  Vägglampa Sfera, kulform
  Glänsande krom vägglampa Sfera i form av en sfär En liten glänsande boll sitter på en stativ av klar plast - Sfera-vägglampan imponerar med sin glittrande design och moderna känsla. Den sfäriska nyansen, täckt om och om igen med glänsande tallrikar, sitter som en liten diskokula på hållaren och skapar skimrande ljuseffekter i området. Av misstag får denna vägglampa en helt ny mening.
 • Taklampa MAGMA, kristallhänge klar, 12 x 12 cm

  Taklampa MAGMA, kristallhänge klar, 12 x 12 cm
  Effektiv, förkromad taklampa MAGMA med tydliga kristallhängningar Magma taklampa ser imponerande och effektiva tack vare den ram av kromad metall, som har en mycket oregelbunden struktur. Klar kristall droppar, skär nära varandra, häng ner inne. MAGMA får varje rum att lysa - inte bara när det är påslaget. Kristallerna bryter ljuset tusen gånger och får det att glittra. MAGMA - ett smycke för taket i många inredningsstilar - kan också fästas mycket bra vid flera sida vid sida.
 • Hänglampa Cristalli 60 cm

  Hänglampa Cristalli 60 cm
  CRISTALLI glänsande hänglampa i klart Muranoglas och guldpläterad metall CRISTALLI – en lampa som får alla rum att stråla. Otaliga handgjorda triangulära stavar av klart Muranoglas hänger i olika nivåer på den 24 karats guldpläterade metallramen. De bryter och reflekterar ljuset med fantastiska resultat. CRISTALLI blir ett blänkande blickfång i alla rum och kan integreras i nästan alla inredningsstilar. Upphängningssystemet kan varieras med kedjan.
 • Taklampa Cristalli av blykristall 18 cm

  Taklampa Cristalli av blykristall 18 cm
  Taklampa i blykristall Cristalli med en diameter av 18 cm Liten men fin - så skulle man kunna beskriva Cristalli, som med sin diameter på 18 cm är en av de mindre företrädarna av sitt typ. Att den trots detta faller en i ögat och inte osynligt smälter in i taket är resultatet av de många trekantiga kristallerna av 30 procent blykristall. Tillsammans bildar de en skärm i taklampan som banar väg för det inre ljuskällans ljus. På så sätt bryts ofta ljuset av kristallerna och framstår därför som särskilt gnistrande och strålande.
 • Svart taklampa RONDO av Muranoglas

  Svart taklampa RONDO av Muranoglas
  Extravagant taklampa RONDO i guld och svart Böjda, svarta element av Murano-glas pryder det gyllene takfästet på RONDO- taklampa . En elegant ensemble av färgerna svart och vitt som inte ofta finns. RONDO mäter 80 cm i diameter och är därför lämplig för större rum, både privat och inom catering. Totalt åtta glödlampor skapar utmärkta ljusförhållanden och lockar många intresserade blickar eftersom lampan är en dekorativ blickfångare.
 • Ljuskrona Intrecci med muranoglas, 10 lampor

  Ljuskrona Intrecci med muranoglas, 10 lampor
  Romantisk INTRECCI- ljuskrona i borstat silver Filigran INTRECCI- ljuskrona med en diameter på 97 cm gör ett lekfullt och romantiskt intryck. Tio tunna glasstöd slingrar sig ner från takfästet och går alla på ett sådant sätt att de genomskinliga glasplattorna ovanpå gör att en lampa sticker upp. Stagarna är också metall, men inneslutna i värdefullt Murano-glas, vilket ger det hela en viss glans. Glasplattorna hängdes också med små skurna kristallelement.
 • Bordslampa Sfera med röd fot, 10 cm

  Bordslampa Sfera med röd fot, 10 cm
  SFERA krom bordslampa med rött akrylglas bas SFERA - en bordslampa som imponerar med sin runda skärm av många runda, förkromade metallplattor. Skuggan är fäst på en triangulär platta gjord av rött akrylglas och kommer därmed till sin rätt. SFERA utstrålar ett vackert spel av ljus och skugga genom skuggan.
 • Ringformad LED-hänglampa EOS av glas

  Ringformad LED-hänglampa EOS av glas
  Designad LED-pendellampa Eos med glaselement Den glänsande förkromade metallringen, som utgör grunden för Eos-pendellampan, är utrustad med 60 lysdioder, var och en med en strömförbrukning på 1,1 watt och en färgtemperatur på 4000 Kelvin. Glaselement som ser lika oregelbundet ut som trasigt glas fästs runt ringen. Dessa glasskärmar är inte bara dekorativa element, de distribuerar och bryter ljuset från de 60 lysdioderna. Både optiskt och vad gäller ljuseffekten är Eos LED-hängande ljus en mycket sofistikerad ljuskälla som kan användas t.ex. B. klarar sig bra över ett runt matbord.
 • Bordslampa MAGMA med kristallhänge, klar

  Bordslampa MAGMA med kristallhänge, klar
  Crystal bordslampa Magma med kromad skugga Den exklusiva bordslampa Magma lever från kombinationen av den silverfärgade, glänsande förkromade metallen och de klara, skurna kristallerna. Den kuboida nyansen är försedd med ett grovt, lättnadsmönster och tillsammans med kristallerna som hänger på det nedre ljusutloppet ger den silverfärgade nyansen glittrande ljuseffekter och glänsande ögonblick.
 • Hänglampa Sfera, D 50 cm i guldoptik

  Hänglampa Sfera, D 50 cm i guldoptik
  Extra hänglampa SFERA helt i guld Taklampan SFERA ger ett glamoröst utseende. Skärmen och takfästet är gjord av helt guldpläterad metall. Det som emellertid är speciellt är den fluorescerande skärmen bildad av många runda plattor. Guldplattorna är fästa på en ram av guldmetall. Mellanrummen däremellan gör att ljuset elegant kan belysa hela rummet. SFERA är en modern lampa som ser väldigt elegant och modern ut. Sex matchande glödlampor ingår i leveransen.
 • Taklampa Sfera, sfärisk

  Taklampa Sfera, sfärisk
  Sfärisk taklampa Sfera med glittereffekt Sfera- taklampa form och effekt påminner om en discokula, för precis som denna effektiva enhet som skapar en bra atmosfär vid varje fest kan Sfera också imitera några av dessa effekter i liten skala. Lampskärmen består av små runda metallskivor som är glänsande förkromade och orsakar gnistrande ljusreflektioner - från insidan genom lampornas ljus och från utsidan genom omgivningen som reflekteras i de små plattorna.
 • Bordslampa Sfera, 60 cm, med svart fot

  Bordslampa Sfera, 60 cm, med svart fot
  SFERA krom bordslampa med svart akrylglas bas SFERA - en bordslampa som ser väldigt imponerande och dekorativ ut på grund av sin diameter på 60 cm. SFERA avger ett hisnande ljus genom den runda skärmen, som består av många runda, förkromade metallplattor. Den svarta, triangulära basen av akrylglas är en extra blickfång och säkerställer god stabilitet.
 • 3 lampor golvlampa Sfera, fot svart

  3 lampor golvlampa Sfera, fot svart
  SFERA krom golvlampa med ett extraordinärt utseende De tre runda nyanser från SFERA består av ett metallgaller som är utrustat med förkromade metallplattor. Dessa sitter i olika höjder på en förkromad stativ med en rektangulär, svart bottenplatta. Ljuset lyser obehindrat in i rummet genom luckorna mellan skärmarna, medan blodplättarna skapar ett vackert skuggspel. Dessutom reflekteras omgivningen i kromen, vilket innebär att SFERA- golvlampa anpassar sig till alla interiörer.
 • Vägglampa Sfera, 151 cm svart väggfäste

  Vägglampa Sfera, 151 cm svart väggfäste
  Vägglampa krom SFERA i imponerande form SFERA - en vägglampa som ser ut som en golvlampa på grund av sin höjd på 151 cm. Den runda skärmen från SFERA består av många förkromade metallplattor som är ordnade i en rund form. Från väggfästet i triangulär form, som är täckt med en akrylglasplatta i rött, stiger en förkromad stång, avsmalnande uppåt, upp på vilken skärmen är fäst. SFERA kan t.ex. B. monteras bredvid sängen, men ser också extremt dekorativ och ovanlig ut i vardagsrummet eller i korridoren.
 • Taklampa Prisma 52 cm

  Taklampa Prisma 52 cm
  52 cm diameter - taklampa Prisma med glittrande skärm Om du taklampa Prisma sänker den omedelbart hela rummet i ett gnistrande ljushav. De otaliga prismerna som utgör lampskärmen är ansvariga för detta. Som kristaller bryter de ljuset och fördelar det på ett speciellt sätt i rummet. Detta skapar intressanta ljusreflexioner på väggen och taket, vilket säkerställer att en sådan taklampa inte bara ses som en ljuskälla utan också som ett möbel som ger det vissa i lägenheten.
 • Vägglampa Prisma

  Vägglampa Prisma
  Glittrande Akzentlicht med vägglampan Prisma Vägglampan Prisma täcks om och om igen med flera klippta, klara stenar, vars skugga praktiskt taget endast består av kristalliknande element som bryter ljuset som kommer inifrån lampan på ett intressant sätt, så att det blir vackert, glittrande ljuslekar på vägg och tak uppstår. Akzentlicht - vägglampor är kända och älskade för detta, och Prisma vägglampa levererar detta med en viss elegans och nödvändig glamour.
 • Hänglampa Petali av Muranoglas 56 cm krom

  Hänglampa Petali av Muranoglas 56 cm krom
  Murano taklampa Petali gjord av glasblad Petali, namnet på den här taklampan är det italienska ordet för blomblad. Och det är blomblad eller blombladliknande glaselement som bildar skuggan på den majestätiska hänglampan. Det klara glaset är belagt med fina kristallkorn, som också är transparenta och därmed raffinerade. Murano-glaselementen utstrålar en viss lätthet, vilket delvis beror på deras transparens, men också på grund av att de ser ut som fjädrar när de ses på avstånd. Med Petali-pendellampan kan privata rum såväl som allmänna utrymmen belysas med en särskilt representativ känsla.
 • Vägglampa Sfera med röd accent, 184 cm

  Vägglampa Sfera med röd accent, 184 cm
  Imponerande vägglampa SFERA med en höjd av 184 cm SFERA - en vägglampa som ser ut som en golvlampa på grund av sin höjd på 184 cm. Den runda skärmen från SFERA består av många förkromade metallplattor som är ordnade i en rund form. Från väggfästet i triangulär form, som är täckt med en akrylglasplatta i rött, stiger en förkromad stång, avsmalnande uppåt, upp på vilken skärmen är fäst. Varhelst det inte finns plats för en golvlampa eller där det inte finns någon fot i vägen kan SFERA monteras på väggen.
 • Blomformad hänglampa Girasole

  Blomformad hänglampa Girasole
  Blommande upphängningslampa Girasole med kristaller En skimrande blomform sticker ut upp och ner och bryter ljuset i många aspekter. Öppningsbladets former anges med gränser. I mitten av varje blomma finns en glänsande krommetallstav. Många kristallstenar löper längs de angivna bladkanterna. Rummet är upplyst direkt och medvetet så att det lyser starkt.
 • Vägglampa Sfera, 115 cm transparent fäste

  Vägglampa Sfera, 115 cm transparent fäste
  SFERA krom vägglampa med ett extraordinärt utseende SFERA - en vägglampa som ser ut som en golvlampa på grund av sin höjd på 115 cm. Den runda skärmen från SFERA består av många förkromade metallplattor som är ordnade i en rund form. Från väggfästet i triangulär form, som är täckt med ett klart akrylark, reser sig en förkromad stång, avsmalnande uppåt, på vilken skärmen är fäst. SFERA kan t.ex. B. monteras bredvid sängen, men ser också extremt dekorativ och ovanlig ut i vardagsrummet eller i korridoren.
 • Vägglampa Sfera med svart accent, 184 cm

  Vägglampa Sfera med svart accent, 184 cm
  Imponerande vägglampa SFERA med en höjd av 184 cm SFERA - en vägglampa som ser ut som en golvlampa på grund av sin höjd på 184 cm. Den runda skärmen från SFERA består av många förkromade metallplattor som är ordnade i en rund form. Från väggfästet i triangulär form, som är täckt med en akrylglasplatta i svart, stiger en förkromad stång, avsmalnande uppåt, upp på vilken skärmen är fäst. Varhelst det inte finns plats för en golvlampa eller där det inte finns någon fot i vägen kan SFERA monteras på väggen.
 • Vägglampa Sfera, röd, 115 cm

  Vägglampa Sfera, röd, 115 cm
  SFERA krom vägglampa med ett extraordinärt utseende SFERA - en vägglampa som ser ut som en golvlampa på grund av sin höjd på 115 cm. Den runda skärmen från SFERA består av många förkromade metallplattor som är ordnade i en rund form. Från väggfästet i triangulär form, som är täckt med en akrylglasplatta i rött, stiger en förkromad stång, avsmalnande uppåt, upp på vilken skärmen är fäst. SFERA kan t.ex. B. monteras bredvid sängen, men ser också extremt dekorativ och ovanlig ut i vardagsrummet eller i korridoren.
 • Taklampa Cristalli 24 karat, förgyllning

  Taklampa Cristalli 24 karat, förgyllning
  Värdefull 24-karatförgyllning av taklampa Cristalli Cristalli - det italienska namnet på denna taklampa träffar spiken på huvudet, eftersom denna taklampa till största delen består av handslipade glasstavar som bryter ljuset tusentals gånger vilket skapar ett mycket speciellt ljus i rummet. Denna kröns med en 24-karatförgylld takplatta som stavarna av muranoglas är fästa vid. Representativ, elegant och exklusiv - dessa adjektiv beskriver taklampan Cristalli på mest passande vis.
 • Taklampa Petali med muranoglas kromvit

  Taklampa Petali med muranoglas kromvit
  Blomblad av muranoglas – taklampan Petali Enskilda element av muranoglas, som ser ut som blomblad, kombineras till en enda stor blomma i taklampan Petali. Färgningen av de enskilda elementen, som oftast är vita och endast genomskinliga i topparna, är intressant. Det ger dig ett trevligt ljus och möjligheten att använda, på grund av färgernas neutralitet, taklampan Petali i olika inredningsstilar.
 • EOS - modern LED-vägglampa med glasdekor

  EOS - modern LED-vägglampa med glasdekor
  EOS - LED-vägglampa med ett modernt utseende med glaskonstruktion I den kromfärgade metallen i EOS-vägglampan ingår 10 lysdioder med 1,1 W vardera, som avger universell vitbelysning vid 4000 Kelvin. Olika formade och skurna element, som ser ut som trasigt glas i olika storlekar och tjocklekar, dekorerar metallramen, bryter och reflekterar ljuset och skapar en intressant effekt. Den moderna vägglampan EOS kan användas i vardagsrummet, men också i sovrummet eller i korridoren och ser dekorativ ut överallt. Tack vare modern LED-teknik är det dessutom en energibesparande ljuskälla.
 • Bordslampa Prisma med blinkande skärm

  Bordslampa Prisma med blinkande skärm
  Välformad bordslampa PRISMA med kristalllook Den mycket iögonfallande bordslampa PRISMA avger ett särskilt spännande och accentrikt ljus. Modellen är gjord av metall och plast, som dock ser ut som klippt glas. Lampan kan användas mycket mångsidigt. Det passar lika bra som accentbelysning i vardagsrum och matsalar som det är som en nattlampa i sovrummet.
 • Hänglampa Sfera, D 50 cm

  Hänglampa Sfera, D 50 cm
  Glänsande taklampa SFERA med ett extraordinärt utseende Vid första anblicken kanske du tror att SFERA-pendellampan är en modern tolkning av diskokulan. I själva verket överraskar den här modellen med en helt ovanlig form, som dock snabbt väcker entusiasm. Den moderna lampan är perfekt som höjdpunkt i olika rum. De runda panelerna som utgör skuggan skapar en extremt intressant ljuseffekt.
 • 3 lampor golvlampa Sfera, fot röd

  3 lampor golvlampa Sfera, fot röd
  SFERA krom golvlampa med ett extraordinärt utseende De tre runda nyanser från SFERA består av ett metallgaller som är utrustat med förkromade metallplattor. Dessa sitter i olika höjder på en förkromad stativ med en rektangulär, röd bottenplatta. Ljuset lyser obehindrat in i rummet genom luckorna mellan skärmarna, medan blodplättarna skapar ett vackert skuggspel. Dessutom reflekteras omgivningen i kromen, vilket innebär att SFERA- golvlampa anpassar sig till alla interiörer.
 • Vägglampa Sfera, röd, 151 cm

  Vägglampa Sfera, röd, 151 cm
  Vägglampa krom SFERA i imponerande form SFERA - en vägglampa som ser ut som en golvlampa på grund av sin höjd på 151 cm. Den runda skärmen från SFERA består av många förkromade metallplattor som är ordnade i en rund form. Från väggfästet i triangulär form, som är täckt med en akrylglasplatta i rött, stiger en förkromad stång, avsmalnande uppåt, upp på vilken skärmen är fäst. SFERA kan t.ex. B. monteras bredvid sängen, men ser också extremt dekorativ och ovanlig ut i vardagsrummet eller i korridoren.
 • Vägglampa Sfera, 151 cm transparent fäste

  Vägglampa Sfera, 151 cm transparent fäste
  Vägglampa krom SFERA i imponerande form SFERA - en vägglampa som ser ut som en golvlampa på grund av sin höjd på 151 cm. Den runda skärmen från SFERA består av många förkromade metallplattor som är ordnade i en rund form. Från väggfästet i triangulär form, som är täckt med ett klart akrylark, reser sig en förkromad stång, avsmalnande uppåt, på vilken skärmen är fäst. SFERA kan t.ex. B. monteras bredvid sängen, men ser också extremt dekorativ och ovanlig ut i vardagsrummet eller i korridoren.
 • Vägglampa Sfera med klar accent, 184 cm

  Vägglampa Sfera med klar accent, 184 cm
  Imponerande vägglampa SFERA med en höjd av 184 cm SFERA - en vägglampa som ser ut som en golvlampa på grund av sin höjd på 184 cm. Den runda skärmen från SFERA består av många förkromade metallplattor som är ordnade i en rund form. Från väggfästet i triangulär form, som är täckt med ett klart akrylark, reser sig en förkromad stång, avsmalnande uppåt, på vilken skärmen är fäst. Varhelst det inte finns plats för en golvlampa eller där det inte finns någon fot i vägen kan SFERA monteras på väggen.
 • Bordslampa Sfera med röd fot, 60 cm

  Bordslampa Sfera med röd fot, 60 cm
  SFERA krom bordslampa med rött akrylglas bas SFERA - en bordslampa som ser väldigt imponerande och dekorativ ut på grund av sin diameter på 60 cm. SFERA avger ett hisnande ljus genom den runda skärmen, som består av många runda, förkromade metallplattor. Den röda, triangulära basen av akrylglas är en extra blickfång och säkerställer god stabilitet.
 • Bordslampa Sfera, 10 cm, med svart fot

  Bordslampa Sfera, 10 cm, med svart fot
  SFERA krom bordslampa med svart akrylglas bas SFERA - en bordslampa som imponerar med sin runda skärm av många runda, förkromade metallplattor. Skuggan är fäst på en triangulär platta av svart akrylglas och blir därmed till sin rätt. SFERA utstrålar ett vackert spel av ljus och skugga genom skuggan.
 • Bordslampa Sfera med genomskinlig fot, 10 cm

  Bordslampa Sfera med genomskinlig fot, 10 cm
  SFERA krom bordslampa med svart akrylglas bas SFERA - en bordslampa som imponerar med sin runda skärm av många runda, förkromade metallplattor. Skuggan är fäst på en triangulär platta gjord av klart akrylglas och blir därmed till sin rätt. SFERA utstrålar ett vackert spel av ljus och skugga genom skuggan.
 • Vägglampa MAGMA 21 x 12 cm, kristallhänge ametist

  Vägglampa MAGMA 21 x 12 cm, kristallhänge ametist
  Förkromad vägglampa MAGMA med ametistfärgade kristallhängen MAGMA är imponerande och effektivt tack vare den förkromade metallpanelen, som har en mycket oregelbunden struktur. Ametistfärgade kristalldroppar, skärs nära varandra, hänger nedåt. MAGMA vägglampa avger varmt ljus uppåt och nedåt genom de färgade kristallerna. Även när den är avstängd är MAGMA en riktig pärla på varje vägg.
 • Hänglampa MAGMA, kristallhänge klar, 100 x 15 cm

  Hänglampa MAGMA, kristallhänge klar, 100 x 15 cm
  Avlång hänglampa Magma med klara kristallhängningar och förkromad yta Den glänsande förkromade kroppen på hänglampan Magma är utformad nästan i lättnad med en mycket oregelbunden yta. Otaliga klara, skurna kristalldroppar hänger ut ur den nedre öppningen på denna kropp, som inte bara är ornament, utan också bryter ljuset innan det kan spridas ut ur lampan i rummet. Visuellt är hänglampan Magma definitivt en riktig höjdpunkt och kan verkligen förtrolla och vinna över alla tittare.
 • Golvlampa MAGMA med kristallhänge, klar

  Golvlampa MAGMA med kristallhänge, klar
  golvlampa Magma med glittrande kristallhängen Denna golvlampa verkar glamorös med sin mäktiga nyans av förkromad metall och de frodiga kristallglashängningarna. Metallens yta hålls medvetet oregelbunden, vilket resulterar i en intressant struktur. Gardinen i kristallglas är inte bara en vacker dekor, utan spelar också en roll för hur ljuset fördelas i rummet. Ljuset bryts i de skurna kristallerna och skapar intressanta ljuseffekter i rummet. Den exklusiva golvlampa Magma lovar en ståtlig atmosfär, både i den privata sektorn och i representativa offentliga byggnader och exklusiva hotell.
 • Taklampa MAGMA, kristallhänge klar, 51 x 51 cm

  Taklampa MAGMA, kristallhänge klar, 51 x 51 cm
  Kristall taklampa Magma i fyrkantig form Två slående egenskaper avgör utseendet på Magma- taklampa . Å ena sidan finns den förkromade metallramen med en oregelbunden yta och å andra sidan finns det de många skurna kristallglasdropparna som hänger ut från lampans botten. Glans och glitter sprider båda funktionerna, vilket tydligt visar att Magma- taklampa är en riktig pärla när det gäller exklusiv allmänbelysning.
 • Vägglampa Marea 70 cm

  Vägglampa Marea 70 cm
  70 cm lång - imponerande vägglampa Marea Glas och kristall är de dominerande materialen i Marea vägglampa. Formen på glaslampskärmen lever upp till lampans namn - Marea, tidvattnet. Kanterna på glaset är utformade för att vara vågiga och mönstret ingraverat i opalglaset har också mjuka former som, precis som havet och de tidiga tidvattnen, alltid flödar. En annan vågliknande form tillhandahålls av de tre Swarovski kristallkedjorna som böjer sig från ena sidan till den andra längst ner på lampan. Denna vägglampa, som är relativt stor i storlek, ger mer än bara accentbelysning. Det bidrar väsentligt till belysningen av ett rum och sprider en lugnande effekt med en touch av romantik.
 • Vägglampa Marea 45 cm

  Vägglampa Marea 45 cm
  Vågig glasskärm - Marea vägglampan håller vad namnet lovar Det italienska ordet för tidvatten är marea och detta är också namnet på denna vägglampa, som namngavs av dess skapare av en anledning. Skuggans glas är format som vågor i kanterna och det graverade mönstret hålls också i böjda former som antyder en konstant rörelse som havets vågor. Kedjorna av Swarovski kristaller bildar också böjda vågor. Vägglampan Marea, den
 • Taklampa Petali med Muranoglas guld-bärnsten

  Taklampa Petali med Muranoglas guld-bärnsten
  Påkostad taklampa PETALI i guld och bärnstensfärgade toner Fans av ett blommönster kommer att få sina pengar är värt med den magnifika Petali taklampa. De halvöppna, uppåtgående bägarna av Murano-glas ser ut som en stor, öppnande blomma i den övergripande bilden. Bägarnas glas är bärnstensfärgat och något strukturerat och permeabelt i överkanten. De många bägare är fästa på en 24-karats guldpläterad metallram. En övergripande sammanhängande armatur som visuellt förbättrar rummet.
 • Bordslampa Petali med Muranoglas 31 cm

  Bordslampa Petali med Muranoglas 31 cm
  Lysande bordslampa PETALI med Murano-glas Många glaselement är fästa på den 24 karat guldpläterade metallramen på PETALI- bordslampa , som är formade som smala, lätt böjda kronblad. Glaselementen har en fin struktur som skapar behagliga effekter i ljus . Den eleganta bordslampa är 31 cm hög, så den kan fungera som ett subtilt extra ljus eller som en sovrumslampa på sängbordet som ett vackert inredningselement och trevlig ljuskälla.
 • Vägglampa Petali med Muranoglas 19 cm

  Vägglampa Petali med Muranoglas 19 cm
  Fin vägglampa PETALI som en snygg ljuskälla Den ädla PETALI vägglampan kan visuellt förbättra vilken vägg som helst och ge rummet en viss atmosfär. Murano-glasblad är fästa vid det 24 karat guldpläterade väggfästet bredvid varandra och delvis överlappar varandra. Dessa har en något kornig struktur och hålls mycket tydliga. När ljuset lyser finns det vackra ljuseffekter i närheten. Lampan är mångsidig och kan naturligtvis också hängas i rad.
 • Vägglampa Petali med Muranoglas 33 cm

  Vägglampa Petali med Muranoglas 33 cm
  Blank vägglampa PETALI på två nivåer Blossom fans kommer att få sina pengar värda med den känsliga PETALI vägglampan - den 24 karat guldpläterade väggmonteringen ligger bredvid varandra och delvis överlappande glaselement. Murano-glas av hög kvalitet användes och fick en granulär struktur som säkerställer behagliga och glittrande ljusförhållanden i ljusets glöd. De enskilda glaselementen påminner om formen på blomblad. PETALI mäter 31 cm i höjd och är därför en liten men fin extrabelysning i nästan alla rum.
 • Taklampa Petali med Muranoglas 56 cm guld

  Taklampa Petali med Muranoglas 56 cm guld
  taklampa Petali med 24-karats guldplätering Otaliga bladliknande element gjorda av Murano-glas utgör den knoppformade nyansen på Petali- taklampa (italienska för kronblad). De faktiskt klara glaselementen förfinades med ett lager av genomskinliga kristallkorn. Den runda takplattan var 24-karat guldpläterad och bildar kronbladet av blad- och glaskonstverk i taket. Med en diameter på 56 cm passar Petali verkligen i många privata lägenheter, men är också en speciell blickfång i alla representativa rum, t.ex. B. på hotell, restauranger eller museer.
 • Vägglampa Intrecci med muranoglas, 2 lampor

  Vägglampa Intrecci med muranoglas, 2 lampor
  Snygg vägglampa INTRECCI med guld accenter Vägglampan INTRECCI, som är vacker att se på, är gjord av metall men innesluten i högkvalitativt Murano-glas och dekorerad med 24-karats guldpläterade element. Från det gyllene väggfästet böjer sig två metallstag framåt och uppåt. I varje ände finns en kristallplatta som bär lampan i form av ett ljus. Ett charmigt smycke som ger romantik till dina egna fyra väggar och skapar subtil belysning.
 • Taklampa Cristalli, 45 cm i guld

  Taklampa Cristalli, 45 cm i guld
  Muranoglas möter 24 karat guld - Cristalli taklampa Den lysande utgångspunkten för denna högkvalitativa taklampa i ordets verkliga bemärkelse är den runda takplattan, som har förfinats med 24 karat guld. Fäst vid denna platta finns oräkneliga triangulära klara Murano-glasstavar, som skars för hand, ordnade i en cirkel. Mot mitten blir stavarna längre och längre, så att taklampa som helhet har en avsmalnande form. På grund av de tusentals refraktioner av ljus som orsakas av de skurna glasögon, är ljuseffekten av detta taklampa hisnande. Den Cristalli taklampa - mer än bara belysning!
 • Bordslampa Cristalli 24 karat i guld

  Bordslampa Cristalli 24 karat i guld
  Ädel bordslampa CRISTALLI dekorerad med guld och glas CRISTALLI-bläcklampan är perfekt för elegant inredning. Den 24 karat guldpläterade metallramen ger lampan ett glänsande utseende. De trekantiga, klara Murano-glaselementen skapar bara en häpnadsväckande glitter och gnistrar så snart lampan lyser. Lampans övre ände är också elegant dekorerad och kompletterar lampans helhetsbild. En blickfång som inte bara är lämplig som extra belysning på nattduksbordet.
 • Golvlampa Cristalli med ädelt Muranoglas

  Golvlampa Cristalli med ädelt Muranoglas
  CRISTALLI en golvlampa för gnistrande ljus Den runda basen och stativ på CRISTALLI golvlampa är gjord av förkromad metall. Skärmen, som består av många triangulära klippta, klara Murano-glasögon, som först bildar en cirkel och sedan spiral nedåt på insidan, uppnår en speciell effekt. Varje glas bryter ljuset och reflekterar det så att CRISTALLI skapar en hisnande effekt. Även när den är avstängd är det en dekorativ dekor i rummet.
 • Vägglampa Cristalli av Muranoglas krom 25 cm

  Vägglampa Cristalli av Muranoglas krom 25 cm
  Vägglampa Cristalli med triangelskurna Murano-glasögon Skärmen på vägglampan Cristalli består helt av ett arrangemang av handgjorda Murano-glaskristaller. De är ordnade i en halvcirkel runt lampan och avsmalnar till en punkt i den nedre änden av skuggan. Glasögonsnittet gör att ljuset bryts och badar rummet i glittrande ljus. Kristallbelysning som Cristalli vägglampa framkallar en särskilt festlig atmosfär i varje rum.
 • Vägglampa Cristalli av Muranoglas krom 38 cm

  Vägglampa Cristalli av Muranoglas krom 38 cm
  CRISTALLI vägglampa med handgjorda Murano-glasögon Vägglampan CRISTALLI består av många tydliga Murano-glasögon som har klippts i en triangel. Glasögonen av olika längd är fästa på den förkromade stativ i en halvcirkel. Genom snittet bryter du ner och reflekterar ljuset och får det att glittra. CRISTALLI kan användas i alla inredningsstil och i nästan alla rum.
 • Vägglampa Cristalli i krom

  Vägglampa Cristalli i krom
  Klar vägglampa CRISTALLI gnistrar och glitter Vägglampans rektangulära, långsträckta stativ är förkromad och blank. Många, handgjorda Murano-glaselement hänger ner. Glasögonen är triangulära och skärs för hand - i ljusets glöd lyser omgivningen vackert genom det refrakterade och reflekterade ljuset. En glittrande möbel som ger rummet en fantastisk atmosfär. Längden är 50 cm.
 • Vägglampa Cristalli i guld

  Vägglampa Cristalli i guld
  Avlång vägglampa Cristalli med äkta guld och skurna Murano-glasögon Väggfästet från Cristalli är raffinerat med 24-karats guld och utgör utgångspunkten för de otaliga Murano-kristaller som bildar vägglampans skugga som en gardin. De fyrkantiga, handgjorda glaselementen är inte bara dekorativa, de har också ett enormt inflytande på vägglampans ljuseffekt. De bryter upp det framväxande ljuset och fördelar mousserande accenter genom hela rummet. Vägglampan Cristalli är en ädel lampa med en exklusiv ljuseffekt.
 • Hänglampa Glace med Muranoglasskärmar

  Hänglampa Glace med Muranoglasskärmar
  Avlång hänglampa Glace med många nyanser av Murano-glas Höjdpunkten i denna designhängande lampa är dess lampskärmar och de dekorativa elementen i Murano-glas. Förutom de fem ganska iögonfallande ljuskällorna och de små klara lampskärmarna runt dem, är det framför allt de stora glaselementen som hänger ner mellan ljuskällorna som säkerställer lampans extraordinära utseende. Glaskroppar av olika längd och olika färger är fästa vid den långsträckta Basis och skapar en glittrande och - på grund av glasfärgerna - vänlig atmosfär i hela rummet ovanför ett bord i kök, matsal eller vardagsrum.
 • Opulent hänglampa Girasole i blomform

  Opulent hänglampa Girasole i blomform
  Blomma form i Girasole hänglampa Solen stiger! Girasole är det italienska ordet för solros och faktiskt: Girasole-upphängningslampan har en ganska okonventionell lampskärm som påminner om en stor blomma. Men här är kronbladen gjorda av förkromad metall, som har dekorerats med hundratals pärlliknande kristaller. När ljuset tänds lyser dessa glaskristaller i konkurrens med solen. Under monteringen kan upphängningen justeras från 50 till 170 cm.
 • Taklampa Girasole i blomform, 70 cm

  Taklampa Girasole i blomform, 70 cm
  Krom taklampa Girasole med kristall dekoration Basis på taklampa Girasole är gjord av glänsande krom och dekorerad med små kristaller. Girasole ser ut som en stor, glittrande blomma och ger bra allmänbelysning i varje vardagsrum och är en prydnad för rummet även när det är avstängt.
 • Taklampa Girasole i blomform, 85 cm

  Taklampa Girasole i blomform, 85 cm
  Krom taklampa Girasole med kristall dekoration Basis på taklampa Girasole är gjord av glänsande krom och dekorerad med små kristaller. Girasole ser ut som en stor, glittrande blomma och ger bra allmänbelysning i varje vardagsrum och är en prydnad för rummet även när det är avstängt.
 • Bordslampa Cristalli, 24 karat förgylld

  Bordslampa Cristalli, 24 karat förgylld
  Ädel bordslampa CRISTALLI med guldyta CRISTALLI bordslampa imponerar med sitt mycket attraktiva utseende, som består av en kombination av en gyllene yta på ramen och elegant formad glas. Formerna och färgerna skapar en attraktiv helhetsbild som passar in i många anläggningar.
 • Röd taklampa RONDO av Muranoglas

  Röd taklampa RONDO av Muranoglas
  Ljus RONDO taklampa i eldrött En fantastisk form möter ett hisnande färgschema - RONDO- taklampa är inte för hål. Böjda glasstavar av högkvalitativt Murano-glas löper jämnt i alla riktningar från mitten av lampan. Armaturen rymmer sex glödlampor, vilket säkerställer optimal belysning av rummet. Diametern är 80 cm. RONDO är ett färgstarkt dekorativt element för alla moderna inredningsstilar. Vare sig det är i vardagsrummet eller i affärsutrymmet kan armaturen föra in en färgstark blickfång i rummet.
 • Vägglampa (RONDO) av bärnstensfärgat Muranoglas

  Vägglampa (RONDO) av bärnstensfärgat Muranoglas
  Livlig vägglampa Rondo med bärnstensfärgade glaselement Vägglampan Rondo lyser helt i varma guld-bärnstensfärgade toner. Väggfästet är gjort av 24 karat guldpläterad metall, glaselementen är gjorda av bärnstensfärgat Murano-glas, som tar sitt namn från den lilla ön nära Venedig, där traditionen med glasblåsning har förts vidare från generation till generation århundraden. Runda och vinklade former är lika integrerade i Rondo-vägglampan, eftersom glasen å ena sidan är slipade triangulära och å andra sidan är de böjda överallt. Form och material spelar perfekt tillsammans i Rondo-vägglampan och resulterar i ett exklusivt ljusobjekt för väggen.