Patrizia Volpato lampor

 • Taklampa Cristalli av blykristall 18 cm

  Taklampa Cristalli av blykristall 18 cm
  Taklampa i blykristall Cristalli med en diameter av 18 cm Liten men fin - så skulle man kunna beskriva Cristalli, som med sin diameter på 18 cm är en av de mindre företrädarna av sitt typ. Att den trots detta faller en i ögat och inte osynligt smälter in i taket är resultatet av de många trekantiga kristallerna av 30 procent blykristall. Tillsammans bildar de en skärm i taklampan som banar väg för det inre ljuskällans ljus. På så sätt bryts ofta ljuset av kristallerna och framstår därför som särskilt gnistrande och strålande.
 • Ljuskrona Intrecci med muranoglas, 8 lampor

  Ljuskrona Intrecci med muranoglas, 8 lampor
  INTERCCI ljuskrona av förkromad metall med muranoglas Enkelt och elegant är ljuskronan med 8 lampor som består av förkromad metall och vars armar och ljushållare består av elegant muranoglas. De böjda armarna utmynnar i genomskinliga ljushållare, där vita ljus ger ett utseende som ser ut som brinnande vaxljus. På insidan av ljusen ger G9-ljuskällorna dock ett strålande ljus. INTERCCI har ett stort antal glasanordningar av slipat muranoglas.
 • Kristalltaklampa Cristalli, 60 cm

  Kristalltaklampa Cristalli, 60 cm
  Slående designad taklampa Cristalli gjord av 30 procent blykristall Otaliga trekantiga kristaller gjorda av 30 procent blykristall bildar den konstgjorda nyansen på Cristalli- taklampa , som lever upp till sitt namn med skärmen helt av kristall. En trevlig och glamorös gnista i rummet garanteras med detta belysningselement, eftersom ljuset från de interna lamporna bryts flera gånger av kristallerna på väg in i rummet och förvandlas till en glitter.
 • Taklampa Petali med muranoglas kromvit

  Taklampa Petali med muranoglas kromvit
  Blomblad av muranoglas – taklampan Petali Enskilda element av muranoglas, som ser ut som blomblad, kombineras till en enda stor blomma i taklampan Petali. Färgningen av de enskilda elementen, som oftast är vita och endast genomskinliga i topparna, är intressant. Det ger dig ett trevligt ljus och möjligheten att använda, på grund av färgernas neutralitet, taklampan Petali i olika inredningsstilar.
 • Hänglampa Cristalli 340 cm hög, bärnstensfärgad

  Hänglampa Cristalli 340 cm hög, bärnstensfärgad
  Drömlik taklampa CRISTALLI i fina guldtoner Denna pärla sträcker sig hela 340 cm i höjd - varhelst det finns utrymme kan CRISTALLI ge hisnande stunder. Vare sig det är i villor, hotell eller offentligt tillgängliga rum som entréhallar, hallar eller museer. Många 24 karat guldpläterade metalldelar och skurna glasstavar av Murano-glas utgör den överdimensionerade lampskärmen, som påminner om en stor byggnad med flera våningar. Det bärnstensfärgade Murano-glaset bryts och reflekterar ljuset och skapar gnistrande ljuseffekter. Totalt 80 lampor är integrerade i lampan, vilket naturligtvis ingår i leveransen.
 • Taklampa MAGMA, kristallhänge klar, 12 x 12 cm

  Taklampa MAGMA, kristallhänge klar, 12 x 12 cm
  Effektiv, förkromad taklampa MAGMA med tydliga kristallhängningar Magma taklampa ser imponerande och effektiva tack vare den ram av kromad metall, som har en mycket oregelbunden struktur. Klar kristall droppar, skär nära varandra, häng ner inne. MAGMA får varje rum att lysa - inte bara när det är påslaget. Kristallerna bryter ljuset tusen gånger och får det att glittra. MAGMA - ett smycke för taket i många inredningsstilar - kan också fästas mycket bra vid flera sida vid sida.
 • Taklampa Cristalli, 60 cm i guld

  Taklampa Cristalli, 60 cm i guld
  Lush taklampa Cristalli i guld toner Den snygga taklampa mäter totalt 60 cm i diameter och förtrollar med sina guld- och klara toner. CRISTALLI imponerar med många handgjorda element av högkvalitativt Murano-glas. Runt lampan finns dessa glaselement som bryter och reflekterar ljuset många gånger. Detta skapar en drömlik ljusshow i hela rummet, vilket skapar en festlig atmosfär. Oavsett i vardagsrummet eller inom cateringbranschen - många rum kan dekoreras med denna lampa.
 • Taklampa Petali med Muranoglas guld-bärnsten

  Taklampa Petali med Muranoglas guld-bärnsten
  Påkostad taklampa PETALI i guld och bärnstensfärgade toner Fans av ett blommönster kommer att få sina pengar är värt med den magnifika Petali taklampa. De halvöppna, uppåtgående bägarna av Murano-glas ser ut som en stor, öppnande blomma i den övergripande bilden. Bägarnas glas är bärnstensfärgat och något strukturerat och permeabelt i överkanten. De många bägare är fästa på en 24-karats guldpläterad metallram. En övergripande sammanhängande armatur som visuellt förbättrar rummet.
 • Vägglampa Prisma

  Vägglampa Prisma
  Glittrande Akzentlicht med vägglampan Prisma Vägglampan Prisma täcks om och om igen med flera klippta, klara stenar, vars skugga praktiskt taget endast består av kristalliknande element som bryter ljuset som kommer inifrån lampan på ett intressant sätt, så att det blir vackert, glittrande ljuslekar på vägg och tak uppstår. Akzentlicht - vägglampor är kända och älskade för detta, och Prisma vägglampa levererar detta med en viss elegans och nödvändig glamour.
 • Taklampa Prisma 52 cm

  Taklampa Prisma 52 cm
  52 cm diameter - taklampa Prisma med glittrande skärm Om du taklampa Prisma sänker den omedelbart hela rummet i ett gnistrande ljushav. De otaliga prismerna som utgör lampskärmen är ansvariga för detta. Som kristaller bryter de ljuset och fördelar det på ett speciellt sätt i rummet. Detta skapar intressanta ljusreflexioner på väggen och taket, vilket säkerställer att en sådan taklampa inte bara ses som en ljuskälla utan också som ett möbel som ger det vissa i lägenheten.
 • Taklampa Cristalli 24 karat, förgyllning

  Taklampa Cristalli 24 karat, förgyllning
  Värdefull 24-karatförgyllning av taklampa Cristalli Cristalli - det italienska namnet på denna taklampa träffar spiken på huvudet, eftersom denna taklampa till största delen består av handslipade glasstavar som bryter ljuset tusentals gånger vilket skapar ett mycket speciellt ljus i rummet. Denna kröns med en 24-karatförgylld takplatta som stavarna av muranoglas är fästa vid. Representativ, elegant och exklusiv - dessa adjektiv beskriver taklampan Cristalli på mest passande vis.
 • Taklampa Girasole i blomform, 70 cm

  Taklampa Girasole i blomform, 70 cm
  Krom taklampa Girasole med kristall dekoration Basis på taklampa Girasole är gjord av glänsande krom och dekorerad med små kristaller. Girasole ser ut som en stor, glittrande blomma och ger bra allmänbelysning i varje vardagsrum och är en prydnad för rummet även när det är avstängt.
 • Glas-vägglampa med guldhållare

  Glas-vägglampa med guldhållare
  Muranoglas kombinerat med 24 karats guldpläterade väggfästen: Glace vägglampa Skuggan på denna utsökta vägglampa består av många individuella bärnstensfärgade Murano-glaselement. De rektangulära, hamrade glasplattorna ordnades på terrasser för att skydda ljuset från de två lamporna nedan och sprida det försiktigt. Genom glasskärmen kan du också se Glace väggfäste, vilket är något mycket speciellt. Den är guldpläterad (24 karat) och ger vägglampan en mycket speciell glans och en touch av exklusivitet.
 • Taklampa MAGMA, kristallhänge klar, 51 x 51 cm

  Taklampa MAGMA, kristallhänge klar, 51 x 51 cm
  Kristall taklampa Magma i fyrkantig form Två slående egenskaper avgör utseendet på Magma- taklampa . Å ena sidan finns den förkromade metallramen med en oregelbunden yta och å andra sidan finns det de många skurna kristallglasdropparna som hänger ut från lampans botten. Glans och glitter sprider båda funktionerna, vilket tydligt visar att Magma- taklampa är en riktig pärla när det gäller exklusiv allmänbelysning.
 • Hänglampa Cristalli klar, 245 cm hög

  Hänglampa Cristalli klar, 245 cm hög
  Lyxig upphängningslampa CRISTALLI - en underbar möbel Det finns knappast plats för denna pärla i vardagsrummet. CRISTALLI pendelarmatur sträcker sig hela 245 cm från topp till botten. Det lämnar dig andfådd. Du ser sällan så mycket glitter och glamour. Som en spiral som smalnar ner och upp, förtrollar lampan med otaliga Murano-glaselement som har skärts för hand. Ljuset bryts och reflekteras för otydliga ljuseffekter. En lämplig plats för denna pärla finns i villor, hotell eller andra offentliga byggnader.
 • Hänglampa Glace med Muranoglasskärmar

  Hänglampa Glace med Muranoglasskärmar
  Avlång hänglampa Glace med många nyanser av Murano-glas Höjdpunkten i denna designhängande lampa är dess lampskärmar och de dekorativa elementen i Murano-glas. Förutom de fem ganska iögonfallande ljuskällorna och de små klara lampskärmarna runt dem, är det framför allt de stora glaselementen som hänger ner mellan ljuskällorna som säkerställer lampans extraordinära utseende. Glaskroppar av olika längd och olika färger är fästa vid den långsträckta Basis och skapar en glittrande och - på grund av glasfärgerna - vänlig atmosfär i hela rummet ovanför ett bord i kök, matsal eller vardagsrum.
 • Vägglampa (RONDO) av bärnstensfärgat Muranoglas

  Vägglampa (RONDO) av bärnstensfärgat Muranoglas
  Livlig vägglampa Rondo med bärnstensfärgade glaselement Vägglampan Rondo lyser helt i varma guld-bärnstensfärgade toner. Väggfästet är gjort av 24 karat guldpläterad metall, glaselementen är gjorda av bärnstensfärgat Murano-glas, som tar sitt namn från den lilla ön nära Venedig, där traditionen med glasblåsning har förts vidare från generation till generation århundraden. Runda och vinklade former är lika integrerade i Rondo-vägglampan, eftersom glasen å ena sidan är slipade triangulära och å andra sidan är de böjda överallt. Form och material spelar perfekt tillsammans i Rondo-vägglampan och resulterar i ett exklusivt ljusobjekt för väggen.
 • Bordslampa Cristalli, 24 karat förgylld

  Bordslampa Cristalli, 24 karat förgylld
  Ädel bordslampa CRISTALLI med guldyta CRISTALLI bordslampa imponerar med sitt mycket attraktiva utseende, som består av en kombination av en gyllene yta på ramen och elegant formad glas. Formerna och färgerna skapar en attraktiv helhetsbild som passar in i många anläggningar.
 • Vägglampa Cristalli i krom

  Vägglampa Cristalli i krom
  Klar vägglampa CRISTALLI gnistrar och glitter Vägglampans rektangulära, långsträckta stativ är förkromad och blank. Många, handgjorda Murano-glaselement hänger ner. Glasögonen är triangulära och skärs för hand - i ljusets glöd lyser omgivningen vackert genom det refrakterade och reflekterade ljuset. En glittrande möbel som ger rummet en fantastisk atmosfär. Längden är 50 cm.
 • Vägglampa Cristalli av Muranoglas krom 38 cm

  Vägglampa Cristalli av Muranoglas krom 38 cm
  CRISTALLI vägglampa med handgjorda Murano-glasögon Vägglampan CRISTALLI består av många tydliga Murano-glasögon som har klippts i en triangel. Glasögonen av olika längd är fästa på den förkromade stativ i en halvcirkel. Genom snittet bryter du ner och reflekterar ljuset och får det att glittra. CRISTALLI kan användas i alla inredningsstil och i nästan alla rum.
 • Vägglampa Cristalli av Muranoglas krom 25 cm

  Vägglampa Cristalli av Muranoglas krom 25 cm
  Vägglampa Cristalli med triangelskurna Murano-glasögon Skärmen på vägglampan Cristalli består helt av ett arrangemang av handgjorda Murano-glaskristaller. De är ordnade i en halvcirkel runt lampan och avsmalnar till en punkt i den nedre änden av skuggan. Glasögonsnittet gör att ljuset bryts och badar rummet i glittrande ljus. Kristallbelysning som Cristalli vägglampa framkallar en särskilt festlig atmosfär i varje rum.
 • Bordslampa Cristalli 24 karat i guld

  Bordslampa Cristalli 24 karat i guld
  Ädel bordslampa CRISTALLI dekorerad med guld och glas CRISTALLI-bläcklampan är perfekt för elegant inredning. Den 24 karat guldpläterade metallramen ger lampan ett glänsande utseende. De trekantiga, klara Murano-glaselementen skapar bara en häpnadsväckande glitter och gnistrar så snart lampan lyser. Lampans övre ände är också elegant dekorerad och kompletterar lampans helhetsbild. En blickfång som inte bara är lämplig som extra belysning på nattduksbordet.
 • Vägglampa Petali med Muranoglas 33 cm

  Vägglampa Petali med Muranoglas 33 cm
  Blank vägglampa PETALI på två nivåer Blossom fans kommer att få sina pengar värda med den känsliga PETALI vägglampan - den 24 karat guldpläterade väggmonteringen ligger bredvid varandra och delvis överlappande glaselement. Murano-glas av hög kvalitet användes och fick en granulär struktur som säkerställer behagliga och glittrande ljusförhållanden i ljusets glöd. De enskilda glaselementen påminner om formen på blomblad. PETALI mäter 31 cm i höjd och är därför en liten men fin extrabelysning i nästan alla rum.
 • Vägglampa Petali med Muranoglas 19 cm

  Vägglampa Petali med Muranoglas 19 cm
  Fin vägglampa PETALI som en snygg ljuskälla Den ädla PETALI vägglampan kan visuellt förbättra vilken vägg som helst och ge rummet en viss atmosfär. Murano-glasblad är fästa vid det 24 karat guldpläterade väggfästet bredvid varandra och delvis överlappar varandra. Dessa har en något kornig struktur och hålls mycket tydliga. När ljuset lyser finns det vackra ljuseffekter i närheten. Lampan är mångsidig och kan naturligtvis också hängas i rad.
 • Bordslampa Petali med Muranoglas 31 cm

  Bordslampa Petali med Muranoglas 31 cm
  Lysande bordslampa PETALI med Murano-glas Många glaselement är fästa på den 24 karat guldpläterade metallramen på PETALI- bordslampa , som är formade som smala, lätt böjda kronblad. Glaselementen har en fin struktur som skapar behagliga effekter i ljus . Den eleganta bordslampa är 31 cm hög, så den kan fungera som ett subtilt extra ljus eller som en sovrumslampa på sängbordet som ett vackert inredningselement och trevlig ljuskälla.
 • Vägglampa Marea 45 cm

  Vägglampa Marea 45 cm
  Vågig glasskärm - Marea vägglampan håller vad namnet lovar Det italienska ordet för tidvatten är marea och detta är också namnet på denna vägglampa, som namngavs av dess skapare av en anledning. Skuggans glas är format som vågor i kanterna och det graverade mönstret hålls också i böjda former som antyder en konstant rörelse som havets vågor. Kedjorna av Swarovski kristaller bildar också böjda vågor. Vägglampan Marea, den
 • Hänglampa MAGMA, kristallhänge klar, 100 x 15 cm

  Hänglampa MAGMA, kristallhänge klar, 100 x 15 cm
  Avlång hänglampa Magma med klara kristallhängningar och förkromad yta Den glänsande förkromade kroppen på hänglampan Magma är utformad nästan i lättnad med en mycket oregelbunden yta. Otaliga klara, skurna kristalldroppar hänger ut ur den nedre öppningen på denna kropp, som inte bara är ornament, utan också bryter ljuset innan det kan spridas ut ur lampan i rummet. Visuellt är hänglampan Magma definitivt en riktig höjdpunkt och kan verkligen förtrolla och vinna över alla tittare.