Patrizia Volpato lampor

 • Patrizia Volpato Hänglampa Cristalli 340 cm hög, bärnstensfärgad

  Patrizia Volpato Hänglampa Cristalli 340 cm hög, bärnstensfärgad
  Drömlik pendellampa CRISTALLI i fina gyllene tonerDen här magnifika lampan sträcker sig hela 340 cm på höjden - varhelst detta utrymme finns tillgängligt kan CRISTALLI erbjuda hisnande stunder. Oavsett om det är i villor, hotell eller allmänt tillgängliga utrymmen som entréer, hallar eller museer. Många 24 karats guldpläterade metalldelar och slipade glasstavar av Muranoglas bildar armaturens överdimensionerade skärm, som påminner om en stor byggnad med flera våningar. Ljuset bryts och reflekteras av det bärnstensfärgade Muranoglaset, vilket skapar gnistrande ljuseffekter. Lampan har 80 integrerade glödlampor, som naturligtvis ingår i leveransen.
 • Patrizia Volpato Taklampa Cristalli av blykristall 18 cm

  Patrizia Volpato Taklampa Cristalli av blykristall 18 cm
  Cristalli taklampa i blykristall med 18 cm diameterLiten men fin - så kan man beskriva Cristalli taklampa, som med sin diameter på 18 cm är en av de mindre representanterna i sitt slag. Att den ändå drar blickarna till sig och inte smälter in osynligt i taket beror på de många triangulärt slipade kristallerna av 30 % blykristall. Tillsammans bildar dessa taklampans skärm, genom vilken ljuset från den interna glödlampan letar sig fram. På denna väg bryts ljuset många gånger av kristallerna och framstår därmed som särskilt gnistrande och strålande.
 • Patrizia Volpato Kristalltaklampa Cristalli, 60 cm

  Patrizia Volpato Kristalltaklampa Cristalli, 60 cm
  Slående designad Cristalli taklampa gjord av 30% blykristallOtaliga triangulära slipade kristaller gjorda av 30% blykristall bildar den konstfullt designade skärmen på Cristalli taklampa, som lever upp till sitt namn med sin skärm gjord uteslutande av kristall. Med detta belysningselement garanteras en behaglig och glamorös gnistring i rummet, eftersom ljuset från glödlamporna inuti bryts flera gånger av kristallerna på sin väg in i rummet och förvandlas till ett glitter.
 • Patrizia Volpato Taklampa Petali med muranoglas kromvit

  Patrizia Volpato Taklampa Petali med muranoglas kromvit
  Kronblad av Muranoglas - taklampan PetaliEnskilda element av Muranoglas, som ser ut som kronblad, är sammanfogade i taklampan Petali för att bilda en enda stor blomma. Intressant är färgen på de enskilda elementen, som mestadels är vita och endast transparenta vid spetsarna. Detta resulterar i ett behagligt ljus och möjligheten att använda Petali taklampa i olika inredningsstilar tack vare färgernas neutralitet.
 • Patrizia Volpato Taklampa Cristalli, 60 cm i guld

  Patrizia Volpato Taklampa Cristalli, 60 cm i guld
  Lyxig CRISTALLI taklampa i gyllene tonerDen här eleganta taklampan mäter hela 60 cm i diameter och förtrollar i guld och klara toner. CRISTALLI imponerar med många handgjorda element av högkvalitativt Murano-glas. Runt lampan finns dessa glaselement, som bryter och reflekterar ljuset på många olika sätt. Detta skapar en drömlik ljusshow i hela rummet, vilket skapar en festlig atmosfär. Oavsett om det är i vardagsrummet eller i gastronomin - många rum kan dekoreras med denna armatur.
 • Patrizia Volpato Taklampa Cristalli 24 karat, förgyllning

  Patrizia Volpato Taklampa Cristalli 24 karat, förgyllning
  Dyrbar 24 karats guldplätering på CristalliCristalli taklampa - det italienska namnet på denna taklampa slår huvudet på spiken, eftersom denna taklampa till största delen består av handskurna glasstavar som bryter glödlampornas ljus tusen gånger och skapar ett speciellt ljussken i rummet. Detta kröns av den 24 karats guldpläterade takplattan som Murano-glasstavarna är fästa vid. Representativ, ädel och exklusiv - dessa adjektiv beskriver taklampan Cristalli på ett mycket träffande sätt.
 • Patrizia Volpato Taklampa Prisma 52 cm

  Patrizia Volpato Taklampa Prisma 52 cm
  52 cm diameter - Prisma taklampa med glittrande skärmNär du tänder Prisma taklampa badar den omedelbart hela rummet i ett gnistrande hav av ljus. Det är de otaliga prismorna som utgör lampans skärm som är ansvariga för detta. I likhet med kristaller bryter de ljuset och fördelar det på ett speciellt sätt i rummet. Detta skapar intressanta ljusreflexer på väggen och i taket, vilket säkerställer att en sådan taklampa inte bara ses som en ljuskälla, utan också som ett inredningsobjekt som ger det där lilla extra i hemmet.
 • Patrizia Volpato Hänglampa MAGMA, kristallhänge klar, 100 x 15 cm

  Patrizia Volpato Hänglampa MAGMA, kristallhänge klar, 100 x 15 cm
  Avlång hänglampa Magma med klara kristallhängningar och förkromad yta Den glänsande förkromade kroppen på hänglampan Magma är utformad nästan i lättnad med en mycket oregelbunden yta. Otaliga klara, skurna kristalldroppar hänger ut ur den nedre öppningen på denna kropp, som inte bara är ornament, utan också bryter ljuset innan det kan spridas ut ur lampan i rummet. Visuellt är hänglampan Magma definitivt en riktig höjdpunkt och kan verkligen förtrolla och vinna över alla tittare.
 • Patrizia Volpato Vägglampa Petali med Muranoglas 19 cm

  Patrizia Volpato Vägglampa Petali med Muranoglas 19 cm
  Fin PETALI-vägglampa som elegant ljuskälla Den ädla PETALI-vägglampan är drömlik och förhöjer varje vägg visuellt och ger rummet en speciell atmosfär. På den 24 karat guldpläterade väggarmaturen sitter kronblad av Murano-glas sida vid sida och delvis överlappande. De har en något kornig struktur och är mycket tydliga. När ljuset skiner skapas vackra ljuseffekter i den omedelbara omgivningen. Lampan är mångsidig och kan naturligtvis också hängas i en rad.
 • Patrizia Volpato Bordslampa Cristalli 24 karat i guld

  Patrizia Volpato Bordslampa Cristalli 24 karat i guld
  Ädel bordslampa CRISTALLI dekorerad med guld och glas CRISTALLI bläcklampa är lämplig för en ädel interiör. Den 24 karat guldpläterade metallramen ger lampan dess glänsande utseende. De triangulära, klara Murano-glaselementen skapar dock ett fantastiskt glitter och gnistrar så snart lampan lyser. Armaturens övre ände är också elegant dekorerad och fulländar armaturens övergripande utseende. Ett blickfång som inte bara lämpar sig som extra belysning på nattduksbordet.
 • Patrizia Volpato Hänglampa Glace med Muranoglasskärmar

  Patrizia Volpato Hänglampa Glace med Muranoglasskärmar
  Avlång Glace-pendellampa med många skärmar av MuranoglasHöjdpunkten i denna designer-pendellampa är dess lampskärmar och dekorativa element av Muranoglas. Förutom de fem ganska oansenliga ljuskällorna och de små klara lampskärmarna runt dem, är det främst de stora glaselementen som hänger ner mellan ljuskällorna som ger denna armatur dess extraordinära utseende. Glaskroppar i olika längder och färger är fästa vid den avlånga basen och skapar en glittrande och - på grund av glasfärgerna - vänlig atmosfär i hela rummet när de placeras ovanför ett bord i köket, matsalen eller vardagsrummet.
 • Patrizia Volpato Taklampa MAGMA, kristallhänge klar, 51 x 51 cm

  Patrizia Volpato Taklampa MAGMA, kristallhänge klar, 51 x 51 cm
  Kristall taklampa Magma i fyrkantig form Två slående egenskaper avgör utseendet på Magma- taklampa . Å ena sidan finns den förkromade metallramen med en oregelbunden yta och å andra sidan finns det de många skurna kristallglasdropparna som hänger ut från lampans botten. Glans och glitter sprider båda funktionerna, vilket tydligt visar att Magma- taklampa är en riktig pärla när det gäller exklusiv allmänbelysning.