Paladone lampor

 • Paladone Marvel Spider-Man Vägglampa

  Paladone Marvel Spider-Man Vägglampa
  Vägglampa designad som Spider-Mans huvud från den populära Marvel Avengers-serien. Lampan levereras med ett sprick-klistermärke vilket gör att Spider-Man ser ut att kika fram från ett hål i väggen. Kan det bli coolare?Lampan är sladdlös och försedd med inbyggda LED-lampor som drivs med 3 st. AA-batterier (ingår ej). Rekommenderad ålder: från 6 år.
 • Paladone Marvel Avengers Iron Man Vägglampa

  Paladone Marvel Avengers Iron Man Vägglampa
  Vägglampa designad som Iron Mans huvud från den populära Marvel Avengers-serien. Lampan levereras med ett sprick-klistermärke vilket gör att Iron Man ser ut att kika fram från ett hål i väggen. Kan det bli coolare?Lampan är sladdlös och försedd med inbyggda LED-lampor som drivs med 3 st. AA-batterier (ingår ej). Rekommenderad ålder: från 6 år.
 • Paladone Xbox Lampa

  Paladone Xbox Lampa
  Lys upp sovrummet eller spelhörnan med en Xbox-lampa från Paladone. Lampan föreställer den välkända Xbox-logotypen och drivs på batterier eller USB-kabel (ingår ej). En perfekt inredningsdetalj för gamers i alla åldrar!
 • Paladone Marvel Avengers Hulk Vägglampa

  Paladone Marvel Avengers Hulk Vägglampa
  Vägglampa designad som Hulkens knytnäve från den populära Marvel Avengers-serien. Lampan levereras med ett sprick-klistermärke vilket gör att nytnäven ser ut att sticka ut från ett hål i väggen. Kan det bli coolare?Lampan är sladdlös och försedd med inbyggda LED-lampor som drivs med 3 st. AA-batterier (ingår ej). Rekommenderad ålder: från 6 år.
 • Paladone Marvel Avengers Captain America Vägglampa

  Paladone Marvel Avengers Captain America Vägglampa
  Vägglampa designad som Captain Americas sköld från den populära Marvel Avengers-serien. Lampan levereras med ett sprick-klistermärke vilket gör att sköldlampan ser ut att sitta fast i ett hål i väggen. Kan det bli coolare?Lampan är sladdlös och försedd med inbyggda LED-lampor som drivs med 3 st. AA-batterier (ingår ej). Rekommenderad ålder: Från 6